Misty VIP Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-09-18 20:14:33)

Misty VIP szexpartner hirdető reagálása:

Szia nagyon köszönöm a kedves szavakat és én is kellemesen éreztem magam veled.... jó volt beszélgetni értékelem az ilyen percrket és a szex is kellő összhangban működött köszönöm a virágot és sok puszi

Misty VIP szexpartner beszámoló:

Előre leszögezném, aki arra panaszkodik, hogy Misty-t nehéz elérni, az vagy csak mondja, írja, esetleg meg sem próbálja elérni, csak jól esik neki panaszkodni. Misty igenis elérhető, hisz számtalan lehetőséget ajánl egy randevú megszervezéséhez. Ugye ott a telefon, a viber, a whatsapp. Kétszer is beszéltünk telefonon, mert nem igazán vagyok egy egyszerű eset. Mindkétszer nagyon kedves volt velem. Sajnos én nagyon keveset tartózkodom Magyarországon vagy közelében, így a vasárnap vagy hétfőre kérdeztem rá, Ő a hétfő délelőtti órákat ajánlotta. Magyarul, alkalmazkodott a kérésemhez, ezért hálás is vagyok. Köszönöm szépen Misty.

A megközelítése a randevú helyszínének Parndorfból történt, autóstoppal a Hamzsabégi úti buszgarázsig, onnan pedig gyalogosan a Boráros tér környékére, hiszen Misty elbűvölő személye azon a környéken található. A BKV-ről, parkolásról nyilatkozni nem tudok, hiszen gyalogos voltam.

Én a helyszínnel tökéletesen meg voltam elégedve, egy ízig-vérig csajos lakásba toppantam. A fürdőben minden megtalálható amire szükség van, tusfűrdők sokasága, finom, puha törölköző, szájvíz stb A szobában, egy hatalmas ágy, oldalain egy-egy állítható tükörrel, amiket a ház úrnője pontosan beállít. Még talán annyi, hogy szerintem 4 lába volt az ágynak, de nem biztos, hiszen nem igazán ezzel voltam elfoglalva.

Előre megjegyezném. Misty egy gondolatolvasó. Hiszen az ajtóban pont úgy, és olyan fehérneműben várt rám, ahogy elképzeltem a mai találkozásunkat. Királykék fehérnemű szett volt rajta, ami nagyon de nagyon jól állt rajta. Misty tökéletesen követi a divat trendeket mind színben, mind fazonban. Ehhez még jó a szemem. Én már akkor ott elvesztem, és éreztem, ennek a randevúnak a fele sem lesz tréfa Misty részéről. Pont ilyen az, ha találkozik két szempár. Utólag is szeretném megköszönni ezeket a pillanatokat Neked.

Mikor az első levegőkapkodások után felocsudtam, a lakás háziasszonya kedvesen beljebb invitált, természetesen a cipő levétele után tettem eleget kérésének. A szobában elhelyeztem az asztalon az előre elkészített borítékot, majd átadtam személyre szóló ajándékaimat, / az adatlap szolgált segítségül/ Az első percek egy kiadós beszélgetéssel teltek, majd a fürdőszoba felé vettem az irányt, s lemostam magamról az út porát. A szobába visszaérve lágy zene és egy ízig-vérig Nő várt rám. Misty bezárta a szoba ajtaját, a két tükröt gondosan, tehát pontosan beállította, s hozzám lépett így elkezdhettük egymás testének felfedezését, keresgéltük egymás erogén zónáit, amiket míly érdekes Misty mindig megtalált rajtam. Én pedig csak néha-néha rajta. Vagy mégsem? Igazából nem nagyon tudom, hogy hogyan, de azon vettem észre magam, hogy már az ágyon fekszünk, Misty testén már csak a combfix és a tartója van, rajtam pedig semmi.. Na pont ilyen az, amikor bezáródik a külvilág ajtaja, és csak egy Nő és a férfi van jelen. Semmi más dolguk nincs, mint egymás vágyait, kéréseit kielégítsék, s elvesszenek a testi örömökben. Hogy volt-e ilyen, meg olyan póz, nem tudom, lehet, hogy volt, lehet, hogy nem. Hogy Misty így vagy úgy kényeztetett engem, vagy én Őt, lehet, hogy megtörtént, lehet, hogy nem. Egy biztos, ezalatt a randi alatt Misty pontosan tudta, megérezte, hogy akkor és ott mire van szükségem, mit szeretnék. Az, hogy ez fordítva is igaz-e, az örök talány marad. Vagy nem. Misty köszönöm szépen Neked ezt az élményt, amivel megajándékoztál.

Világ életemben utáltam a hétfőt. Lehet, hogy ma megszerettem. Misty egy fantasztikus hölgy, kéretik megbecsülni és vigyázni rá. S nem utolsó sorban Nőként kezelni. Mert ha Nőként bánsz vele, akkor olyan élményben részesít ami párját ritkítja.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.