Beszámolóim

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  mazsola20

Egyeztetés

Online a weboldalukon. Egész könnyen ment, negyed órán belül válaszoltak megkeresésemre és küldték a címet.

Megközelítés

Autóval mentem. A cím teljesen egyértelmű, könnyen megtalálható. Parkolás - bár fizetős - szinte mindig akad a ház előtt. Ami nincs - és ezzel majdnem megszívtam - bankautómata a közelben. Amit jelez a térkép, hogy OTP-s atm, az nem elérhető jelenleg a Spar felújítása miatt.

Helyszín

Teljesen jó új építésű lakás. Bár a lányok igyekeznek a diszkréció betartására, nekem ami fura volt hogy hallottam más vendég hangját vagy kolleganőbe botlottam bele majdnem. Amivel nincs igazán bajom csak máshol ilyet még nem láttam. Jó igaz ritkán megyek olyan helyre, ahol egyszerre több lány van.

Hirdető külseje

Érkezésemkor utcai ruhában fogadott, amit hamar leváltott a bikini. Összességében szerintem egy nagyon szép lány Kinga, nagyon erotikus és bomba formában van.

Masszázs

Bár főleg erotikus meg fétis masszázsra mentem akadt egy kis idő normál masszázsra is. Nekem nagyon jól esett, megkérdezte az elején hogy erős vagy gyengéd legyen. Én az erősebbre szavaztam és nem bántam meg. A görcseimre rátapintott hamar és finoman ellazította őket.

Kényeztetés

Mint bevallom ez volt igazán a fő célom vele, mivel régóta ki akartam próbálni a fétish dolgokat, de mivel tapasztalatom nem volt benne, ezért egy domina sok lett volna nekem kezdésnek. Az oldalukon lévő lehetőségekből választottam, mindent teljesített, sőt nála volt végig a kívánságlistám. Közben kaptam tőle egy kifejezetten jó lingam masszázst. Pontosan tudja azt, hogy meddig húzhatja az embert, néha azt éreztem, hogy hamar el fogok sülni ezért kicsit koncentráltam, de mindig megállt a vége előtt. Legközelebb - ha sikerül találkoznunk - jobban elengedem magam. Egyébként kellően jól esett mind a fétish elemek, mind a lingam masszázs és kézi levezetés.

Elszámolás

Utólagos, weboldalon is ezt kérik. Az árak ki vannak írva oda, nincs extra, minden alapköltség. Szerintem ár/érték arányban Budapest egyik legjobb szolgáltatása annak, aki tud élni a franciás levezetés nélkül. Számomra a kevesebb néha több és egyáltalán nem bántam meg.

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  Sanci35

Egyeztetés

Mar regen talakoztunk,ezert ugy dontottem, karacsonyra Ot kapom. Figyeltem mikor van kiirva hogy lehet hivni es mar hivtam is. Kedves hangjat mindeg szivesen hallgatom. Par pillanat alatt megbeszeltuk amit meg kell es mar meg is volt a masnapi randi ideje. Ha O nem veszi fel a telefont,akkor az egyik baratno biztosan felveszi helyette. Olyankor ugy jelentkeznek be,hogy :"Kinga telefonja".Van sajat oldaluk a neten,ott is egyszeruen es gyorsan el lehet intezni a dolgot.

Megközelítés

Metro,villamos,busz a kozelben. Aki autoval megy,annak garantalt a parkolo az epulettel szemben,de fizetos. Aki a honlapjukon olvassa,hogy 5 perc a nyugatitol,az autora ertse a dolgot. En GPS nelkul is meg szoktam talalni :) Viszont ne tevesszuk ossze a helyszint a kozelben levo fodraszattal. A tetthely az egyik emeleten van es csak elore bejelentkezett vendegeket fogadnak!!

Helyszín

Belepve hangulat vilagitas es kellemes kornyezet fogad. Nem nagy lakas,de minden akkora,amekkoranak lennie kell. A hangulatos masszazs szobak nyugi zenevel,valtoztathato szinu hangulat vilagitassal,nyaron legkondival,masszazs asztallal vagy tatamival es nagy meretu tukorrel vannak ellatva,hogy tobb betekintesi szoged is legyen a csinos lanyokra. :) A furdo tiszta es jol felszerelt. Ha hagyod magad,akkor ket torolkozot is kapsz.

Hirdető külseje

Szerintem a kepeinel jobban nez ki,ezert azokra raferne a frissites. Aranyos arc, /orulet milyen pimaszul tud mosolyogni/ szuper alak,kis kerek cicik,vadito popsi es ritkan jegyzem meg a lanyokkal kapcsolatban hogy szep labuk van,de nala ezt sem lehet figyelmen kivul hagyni. Szolizott barna bore van es egy kisebb tetovalas a derekan. Amikor ranezek,valamiert mindeg az jut eszembe,hogy milyen elegans. Van egy jofele kisugarzasa. Mindeg valami szexi cuccban fogad. En kulon szoktam kerni hogy miben fogadjon es meg egyszer sem ert csalodas.

Masszázs

Az ajton belepve mar regi ismeroskent fogadtuk egymast. Mini szoknya,apro csipkes top es tusarku volt rajta. Puszit valtottunk,kozben gonoszul megfogtam a hideg kezemmel a derekat. /milyen selymes bore van..../ Bementunk a szokasos szobaba es idot nem vesztegetve ledobaltam a ruhaim. Addig O erdeklodott milyen italt szeretnek,beallitotta a nekem tetszo legvilagosabb szinu hangulat vilagitast. Elottem ment ki az ajton,hogy veletlenul se futhassak ossze mas vendeggel. Zuhanyzasbol vissza erve mar vart Kinga az italommal es valami kellemes lazitos zenevel.
Ezuttal masziroztatni mentem,nem volt semmi fetis. Hasra dobtam magam,O pedig egy szal feher bugyiban /kulon keresre volt feher,mert amugy a feketet szereti/ a labamtol kezdve felfele kezdett masszirozni. Meg sosem kerdeztem Ot hogy tanulta-e a technikat,de bizonyara igen,mert mindeg nagyon jol esik amit csinal. Erdeklodik hogy jo-e az erosseg,vagy van-e olyan pont,ami esetleg faj. Tudom,hogy mindeg ra bizhatom magam,nem er kellemetlen meglepetes. Eloszor alaposan vegig maszirozta a teljes testem,kozben nevetgeltunk es kellemesen elbeszelgettunk minden felerol. Imadok vele beszelgetni. Kertem,hogy a vallam ne kimelje. Vekony lany,de eros a keze! Vissza terve a fenekemhez,mar nem hagyta ki a labam kozet sem. At csusztak az ujjai a fenekemen es megallapodtak a zacsin. Finoman dedelgette az ikreket. Alig vartam,hogy fordulhassak. Hanyatt fekve kertem,hogy a combomat meg azert keritsuk sorra,de mar azt is ugy csinalta,hogy "veletlenul" mindeg hozza ert a farkamhoz. Aztam olajos kezeivel felcsusszant a mellkasomra megcirogatni a mellbimbom,mert tudja hogy azzal engem jol fel lehet izgatni. /nem mintha nem lettem volna mar felizgatva/

Kényeztetés

Aztan vegre eljott a nap fenypontja,oda ert a szerszamhoz. Sok olajjal csinalja,mert ugy szeretem. A lingamot nem tudom kitol tanulta,de meg tud vele teljesen bolonditani. Csukott szemmel nehez eldonteni mikor mit hogyan csinal. Sokszor olyan mintha a szajaban lennek. Sajnos nem,de azert jo elkebzelni es az erzes nem is all messze tole. Nem hagyja,hogy csak ugy elelvezz. Huzza az ember idegeit,a vegen mar konyorognel hogy szanjon meg. Kozben a szemkontaktus maximalis. Pimasz mosollyal az arcan elvezi ahogy "szenvedsz" a kezei kozott. Mindezt a mar emlitett pici bugyiban ugy helyezkedve,hogy ne legyek biztos benne mit jobb nezni,a szugeralos szep szemeit,vagy a formas feneket a tukorben. /Le is szokta ellenorizni,hogy tuti jol latszik-e mindene abbol a szogbol is :D / Es akkor meg a cicikrol nem is beszeltem. Szoval ember legyen a talpan,aki sokaig birja a kezei kozt meg ugy is,hogy nem kimondottan rajtam mulik mikor elvezek el. A varazslat vegeztevel letorolget. Nem vag kozben arcokat,mert mar lattam olyat is. A mosoly folytonos. Kifacsarva ereztem magam,nem volt kedvem felkelni az asztalrol. Volt meg idonk,ilyenkor meg szoktam maszirozni a talpait es kozben beszelgetunk. Szeretek vele beszelgetni. Vagy mar mondtam?

Elszámolás

A tiszteletcsokrot megint elfelejtettem volna,ha nem szol erte amikor mar az ajtoban voltam.... :D A csokor mérete korrekt figyelembe veve hogy Kinga milyen szinvonalon csinalja amit csinal. Meg ugy is,hogy "csak" kezzel dolgozik.

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  maggario

Egyeztetés

Már jó ideje szemezgettem Kinga hirdetésével az oldalon, de valahogy mindig eltettem későbbre. A fetish téma nem annyira vonz, de Ő valamiért annál inkább. Újra és újra visszatévedtem az oldalára. Így végülis ma jött el a napja, hogy bejelentkezzem nála és ez gyorsabban is sikerült, mint gondoltam. Ugyan nem vele beszéltem telefonon, így csak egy gyors időpont egyeztetés lett belőle. Lényeg, hogy alig több mint 1 óra múlva ott lehettem nála. Jó kezdet.

Megközelítés

Autóval mentem még ismerkedem Pesttel, de GPS-el könnyen megtalálható, a környék tele parkolóval, ami fizetős. Szerintem bármikor találni üres helyet a bejárattól pár lépésnyire. Jó folytatás.

Helyszín

A lakás új építésű nekem tetszetős kívülről is. Szivesen lép be az ember egy ilyen épületbe. Aki a liftet kerülné annak is érdemes jönnie, hisz rögtön az 1. emeleten található a "randihely". Forgalmas színtér ez, ami nem csoda látván, hogy milyen hölgyek várják itt kedvesen a vendégeket. De mégis nagyon profi a logisztika hisz nemhogy más vendéggel, de más kolleginával se futottam össze a lakásban. Bár cseppet se bántam volna... Hangulatos, illatos az egész. A fürdőben minden igényt kielégítő zuhanykabin bőséges tusfürdő választékkal. A szoba maga a nyugalom szigete. Közepén masszázságy, oldalt tükrök, hangulatos világítás, halk zene. Szinte jobb mint otthon. Egyre kellemesebb a helyzet.

Hirdető külseje

Huh itt kicsit elakadtam... úgy tudnám ezt az én szempontomból leginkább leírni, hogy sokszor kérdezték már milyen az a Nő külsőre, aki nekem az ideálom. És akkor ott állt előttem Kinga. A Nő. A válasz a kérdésre. Akit azonnal hazavinnék. Akinél a legprofibb photosoppal se tudnék/akarnék jobbat rajzolni, mert úgy ahogy van tetőtől talpig imádtam a látványt. A képei is szimpatikusak voltak, de amolyan átlagosnak éreztem akkor még... Nagyon mellé lőttem. Élő egyenesben saját szememmel látva egészen más volt az élmény. Jaah és ekkor még csak úgy volt felöltözve, mintha az utcán futottunk volna össze... Aztán jött a kegyelemdöfés, mikor ízlésemnek tökéletesen megfelelő sexi fehérneműben került elém zuhanyból visszajövet... Sajnos szokásom keresni a hibát, de nála nem találtam. Felüdülés volt ez. A lábai, a feneke, a hasa, a háta, a keblei, a bőre... a mindene. Tényleg. És az a legdurvább, hogy először ezt nem is látja az ember, mert az arca és a szemei úgy rabul ejtenek, hogy nem is tudsz hirtelen mással foglalkozni. Annyira szeretném ezt költőibben és színesebben megfogalmazni, de nem tudom sajnos. Letaglózott. Nem szokott ez látszani rajtam, szerintem most se vette észre, de egészen lenyűgözött a lénye és a látvány. Megjöttem. Jó helyen vagyok. A legjobb helyen.

Masszázs

Úgy voltam vele, hogy az első alkalom legyen az ismerkedésé. Lássuk hogyan alakulnak a dolgok. Nem is tudtam mit akarok pontosan tőle. Könnyed kellemes masszázsban, elnyújtott levezetésben és fűszerezésként prosztatamasszázsban egyeztünk meg az elején. Ő még ruhában, én is. Majd míg elment felmérni hogy szabad e a pálya odakint, kérte hogy vetkőzzek le és irány a zuhany. Úgy is lett. Mire visszaértem már fehérneműben várt. Könnyen lazán természetesen. Én meg azt hittem ott halok meg, mert olyat láttam, amire nem voltam felkészülve. Persze az ember ilyenkor próbálja leplezni mennyire uhhhhhh... széttépném. Úgyhogy visszafogottan megbeszéltük a pontos terveket és utána hagytam, hogy tegye ahogy jónak látja. Nagyon kedves figyelmes, de végig érezni a határozottságát minden mondatában és tudom, hogy ő úgy is úgy csinálja, ahogy akarja és tudtam, hogy minden pillanatát imádni fogom. Finom jóleső lábakra koncentrálódó masszázs vette kezdetét. Szolid beszélgetés. Nem vagyok ebben túl jó főleg így első nekifutásra, de vele azért nem olyan nehéz. Viszont jobb szeretem csendben elengedni magam és átadni a helyzetnek. Ebben partner volt Kinga is. Amúgy is elakadt volna a szavam, mikor már a kényesebb részeken kezdett kalandozni kezeivel. Egy biztos, a férfi test ismeretéből doktorija kell legyen. Egyre biztosabb voltam ahogy haladtunk előre percről percre. Így hason fekve is kalandozott már mindenfelé. Sose tudtam mikor mire számítsak tőle. Igazából nem is tudom a masszázs meddig tartott. Sokáig biztos nem de eleve azonnal elvesztettem az időérzékem úgyhogy az 1 óra 10 percnek se tűnt végül. Egyszercsak arra kért, hogy forduljak meg. Végig az az érzésem volt, hogy drágám, kérhetsz bármit én azonnal teljesítem. Nem terveztünk be semmilyen fétishes játékot, de már úgy voltam vele, hogy ha Ő azt akarja, felőlem jöhet bármi.

Kényeztetés

És igen elértünk az egész történet csúcspontjához. Pedig addig se éreztem rosszul magam. Sőt... De ami ezután jött az hirtelen vallásossá tett. Elkezdtem hinni a mennyországban. Mert ez az élmény messze volt a valóságtól. Ha van is sose jutok el oda, de örülök, hogy Kinga által belekóstolhattam földi halandóként. Határozottsága és lehengerlő személyisége itt csúcsosodott ki. Ahogy belenéz az ember lelkébe miközben a kezeivel dönt a sorsodról... azt kívánod bárcsak örökké itt lehetnél. Ez az volt, amit régóta kerestem és vágytam. Valami olyan új impulzus és állapot, amiben sose voltam még. Pedig csak a kezeit használja. A szájához, a puncihoz közöm se lehetett, de mégis elképesztő volt. Szép lassan, óvatosan kezdte, majd volt ott minden. Gyorsítás, lassítás, intenzivebben, szorosabban, csavargatva, makkot simogatva, heréket markolva. Minden létező módon kényeztetett ami itt belefér. Közben pedig az igéző tekintet, a gazella test ami ott feszül melletted. Kicsattan az erőtől, az egészségtől, a szexuális energiától. Ott helyben széttépném magamévá tenném, de tudom hogy nem lehet, mert Ő a királynőm én pedig az alattvalója. Én csak a játékszere vagyok aki szerencsésen érezhetni magát, hogy létezhet és tapasztalhat belőle bármit is. Ezt sugározza magából, de közben meg annyira biztonságos minden, annyira kellemes a társasága. Aztán ahogy azt sejtettem kezdett kibújni belőle a kisördög. Egy kis herepaskolás, aztán a velem egykorút is felpofozta. Él hal ezekért a dolgokért. Látszik rajta, hogy fanatikusan szeret a férfiakkal játszani és bitang jó benne. És egy olyan kaliberű Nőtől, mint Ő igazából bármit elfogadtam. Aztán gondolt egyet és előkapott a fiókból egy cipőfűzőt. Eszembe nem jutott tiltakozni. Gondoltam gyere életem használj játssz velem nem érdekel. Azt csinálsz amit akarsz. Szépen be is lett kötözve a dorong és környéke, majd elégedetten, huncut vigyorral elindult, hogy kesztyűt húzzon. Bal kezében a kéjléc, jobb kezével pedig ügyesen becsusszant hátulról... számomra eddig ismeretlen testi lelki állapotba kerültem ettől. Olyan ez ahonnan az ember nem akar visszatérni a földre. Csak mélyen a szemébe nézni és hagyni, hogy játszon a kedvenc hangszerén. Komponáljon. Kénye kedve szerint színezve. Amíg úgy nem dönt, hogy elég volt és visszaránt a valóságba egy fergeteges orgazmus kíséretében...
Igazából gondolkoztam kicsit, hogy nekiüljek e a beszámolónak. Annyira hatása alá kerültem, hogy nehéz szavakba önteni, de meg akartam osztani az élményt és szerettem volna itt hagyni magamnak is emléknek. Nem tudom tudtam e újat mondani Róla, de az biztos, hogy életem egyik legmeghatározóbb erotikus utazásán estem át.

Elszámolás

Valahogy ez szóba se került egészen a végéig. A telefonban csak időpontot kértem és címet. Azt se tudtam mennyi lesz, de egyáltalán nem is érdekelt. Előtte se, de közben meg pláne. Bármit megér a dolog. Közben meg kiderült, végtelenül baráti amivel honorálni kell az élményt.

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  Tavroe

Egyeztetés

Amikor láttam, hogy kialakul egy kis szabadidőm, telefont ragadtam, és bejelentkeztem Kingához, aki és az általa ajánlott fétismasszázs már régóta előkelő helyen szerepeltek a kedvencek között. Ez a fajta "kaland" biztos nem mindenkinek jön be, engem azonban a kíváncsiság és rejtett vágyak Kingához vonzottak.
Az egyeztetés nem volt zavarmentes, mert egy nagyon kedves kollegina vette fel Kinga számát (korrektül jelezte is, hogy nem Kingával beszélek), és adott meg számomra időpontot Kingához, amiről utóbb kiderült, hogy nem volt "optimális": Kinga már szerette volna letenni a műszakot, emiatt csak egy félórás testápolást vállalt az eredetileg kért egy egész óra helyett.

Megközelítés

A cím egyértelmű: a kerület Vizafogó nevű negyedének egyik hosszú utcája, modern építésű, új társasház. Jól ismerem a környéket, sőt túl jól, ami miatt vigyáznom is kellett, nehogy ismerősbe botoljak..., de erre végül nem került sor. A pakolás fizetős, viszont hely van bőven napközben, az persze más kérdés, hogy milyen a foglaltság az esti órákban, amikor az ottlakók hazaérnek és leteszik az autóikat.

Helyszín

Nagyon klassz és guszta. Mint írtam előbb, modern társasház. Igaz, hogy kicsit kalandoztam a bejárattól a lakásajtóig, mert a lépcsőházat választottam a lift helyett, és nem találtam a villanykapcsolót. Sötétben trükkös volt a feljutás... javaslom a liftet.
A lakás nem is lakás, hanem tényleg szalon: itt minden ennek megfelelően, funkcionálisan és megfelelő hangulattal van berendezve: fények, szobrok, bútorok, képek, tükrök (ez utóbbiból volt egy óriási a szoba falán a mozizás érdekében). Nagy a tisztaság.
A fürdőben, amit volt lehetőségem kétszer is meglátogatni - előtte és az olaj miatt utána is - minden rendben van, a Baba teljes, tíz elemből álló választéka áll rendelkezésre (lehet, hogy főszponzor? :-)), és nincs szájvíz... ami más mellett jól mutatja, hogy itt erotika van, de szex nincs.

Hirdető külseje

Kinga különleges és szép nő. Az volt az első benyomásom, a fekete haj mellett élesek és határozottak az arcvonásai, amik meglágyulnak, ha mosolyog... és szerencsére mosolyog (is). De ugyanezt éreztem, amikor beszéltünk. Az első néhány mondata kemény, talán kicsit távolságtartó, de aztán gyorsan meglágyul, ha látja és érzi, hogy normális emberrel akadt dolga (gondolom).

Termete közepes-alacsony és nagyon vékony. Vékonysága mellett minden testrésze apró és formás, és különösen jól állt neki a falatnyi nagyságú tanga - ami nem került le róla - és a cicifix - ami egyből lekerült. .

Masszázs

Nem tartom magam nagy szakértőnek a masszázs milyenségének megítélésében. Hason fekve lágy közepes erősségű és finom masszírt kaptam bokától felfelé haladva far/deréktájig. Olajat használt és igazán kellemes volt. Mindehhez már az elején levette a melltartót, csak egy tanga maradt rajta, az viszont végig. A mozdulatai akkor is és későbbi fázisban is lágyak, ápolók voltak, nagyon is magával ragadó volt a hozzáértő és nőies kezek érintését érezni.
Kb 5-10 perc múlva (összeomlott időérzékkel nehéz megmondani) megfordított a hátamra, és a már megénekelt határozott de gondos mozdulatokkal egy erős szalaggal lekötözte a lábamat és a kezemet a masszázságy sarkai felé található kampókhoz. Nem voltam meglepve, vettem már részt ilyen játékban.

Kényeztetés

A kikötözés után a szememet is letakarta és indult az olajos lingam-masszázs, de hamar jöttek a fétiselemek is: egy kis herehúzás, óvatos heregolyó pofozgatás, aztán a lovaglópálca. Amit alapvetően izgatásra, piszkálásra használt Kinga, de kaptam vele néhány nagyobb ütést is a combomra, ami igencsak átlépett a bdsm határain (ezt megbeszéltük előre, jelzem).
Aztán beindult igazán a lingammasszázs bő olajjal ravasz és hozzáértő kéztechikával, aminek egyik lényege az orgazmuskontroll-játék volt. Közben további furcsa dolgok is történtek: előbb egy jégkocka kapott szerepet, majd kicsivel később a gyertyaviasz ami a mellkasomon csorgott végig (senki ne ijedjen meg, aki kipróbálná, ez inkább langyos volt, mint forró). Annak ellenére, hogy most láttuk először egymást és a jó kontrollhoz - szerintem - szükséges a partner anatómiai határainak ismerete, Kinga jól felhúzott többször, és pontosan megállt az élvezés előtt: háromszor négyszer biztosan. Aztán amikor úgy döntött, nem állt meg a vége előtt egy pillanattal...
Szépen kioldozott, érintése és mozdulatai még ekkor is szenzációsan kedvesek voltak, és utamra engedett a fürdőbe. Már ekkor megkérdezve, minden jó volt-e, és hogy mit csinálnék másképp legközelebb (ha nem lesz ennyire fáradt - ami miatt kismilliószor elnézést kért). Hja, a minőségbiztosítás fontos dolog :-)) márcsak egy elégedettségi kérdőív hiányzott ;-))))
Megbeszéltük..., és megígértük, hogy hamarosan újra összefutunk a módosítások kipróbálása érdekében :-)

Elszámolás

Annak ellenére, hogy először vendégeskedtem itt, csak utólag adtam át a virágokat. Egyszerűen nem volt alkalmam az érkezéskor szóba hozni, sőt azt sem tudtam, mi vár rám, hiszen a belépésem után módosult a megbeszélt egy óra félórára. Nem tudtam eldönteni, hogy ez az általános eljárás itt, vagy csak a fizimiskám volt ennyire becsületes... Minden esetre az virágcsokor teljesen korrekt volt, de nem tudom megmondani, hogyan viszonyul a helyi átlaghoz...

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot, egy kicsit később ért csak rá mint szerettem volna, de még éppen jó volt nekem. A megbeszélt időpontban hívtam, kért még 5 percet, aztán felmehettem.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, a parkolás nem okoz gondot, de persze fizetős. Bkv-val is könnyen elérhető.

Helyszín

Szépen berendezett lakás, össze is futottam véltlenül egy másik lánnyal is. A szoba közvetlenül a bejárat mellett volt, így jól végig tudtam hallgatni hogy az utánam érkező vendég miről beszélget az előszobában, bár erre nem feltétlenül voltam kíváncsi. A masszázspad mellett tükör, amiben végig lehet mozizni az eseményeket. A fürdőszoba tiszta, sokféle tusfürdővel.

Hirdető külseje

Csinos fekete ruhában és magassarkúban fogadott, nagyon szexi volt ebben is, de később ezek lekerültek róla. Bomba jó alakja van, igazi gazellatestű lány, hosszú karcsú lábakkal, kerek és kemény popsival, formás cicikkel, egyszerűen tökéletes. Az arca kicsit egzotikus, nekem nagyon bejött, igazán szép, huncut szemekkel és sok mosolygással. 10/10.

Masszázs

Tantrikus masszázst kértem, fétish elemekkel kiegészítve. Mivel a korábbi beszámolók nem voltak ezen a téren túl részletesek, így kicsit tartottam a dologtól (nem kellett volna), de azért izgalommal vegyes kíváncsisággal vártam hogy mi lesz. Persze telefonban is és a helyszínen is tisztáztuk, hogy NEM kérem hogy megöklözzön vagy hogy ostorral verjen, de még csak tökönrúgást vagy kisebb pofonokat sem kérek, valamint biztosítottam róla, hogy a prosztatám sem vágyik társaságra. Na de viszont enyhébb, fájdalommal nem járó fetishes dolgok jöhetnek. (Kinga persze szívesen elver bárkit, úgyhogy aki rossz fiú volt keresse bátran és megkapja büntetését...)
Erotikus masszázzsal kezdtünk, hason feküdtem és a lábaktól indulva haladt felfelé, ekkor már teljesen meztelen volt. Ez egyfajta keveréke volt a szakszerű masszázsnak és az erotikus simogatásnak, valahol félúton a kettő között. Nekem ez pont jó volt így. Amikor a popsihoz ért, kicsit erotikusabbak lettek a mozdulatok, enyhén érintette az intim részeket. Később haladt feljebb, és a fenekemre ülve a hátam is megmasszírozta.

Kényeztetés

A mozdulatok ezután még lágyabbra változtak, visszatért a popsihoz és a belső combokhoz, és ezeket masszírozta, simogatta lágyan, időnként a gátat is érintve. Közben a melleivel is hozzám ért, majd végigsiklott a hátamon a cicikkel masszírozva. Ezek után megfordulhattam. A lábaim közé térdelt és hosszú lágy mozdulatokkal simogatni kezdte a combjaimat, majd érintette a duzzadni kezdő farkam, majd simogatott itt-ott. Izgatta a zacsit is, majd a makkot simogatta körkörösen, ekkor már betonkemény voltam. Elkezdett csúszkálni rajtam elölről is, a mellek közé vette, azzal izgatott, majd csúszkált oldalról is, miközben formás popsiját simogathattam. Előre megkért hogy a puncit kerüljem el, én ezt maximálisan betartottam. De a kemény kerek popsi és a formás cicik simogatása épp elég izgató volt. A tükörben mindezt mozifilmként lehetett követni, ő is gyakran nézte a tükörben a produkciót. Na innentől jöttek a fétishes dolgok.
Először fogott egy szárítókötelet, és a zacsi köré tekerte, majd hozzákötötte a farkam a tövénél, és még néhányszor rátekerte a zacsira és a farkamra és kicsit megszorította. Nem fájt egyáltalán, erre nagyon ügyesen vigyázott, így különleges, enyhén szorító de izgató érzés volt. A kötözéstől és a feszüléstől a farkam innetől kezdve a plafonra mutatott. Ekkor újrakezdte a csúszkát szemből, ami most dupla annyira izgató volt, mivel ahogy csúszott rajta és lejjebb szorította a szerszámot, a kötél megfeszült és fokozta az élvezetet. Így csúszkált egy darabig, miközben én simogattam ahol értem.
Ezután felvett az ágy mellől egy korábban odakészített jégkockát, és a makkot kezdte izgatni vele. Azt hittem ettől majd lelankadok, de nem, továbbra is álltam mint a cövek. A jéggel izgatta a zacsit is, majd a mellem, hasam is, de gyorsan visszatért a merev szerszámhoz. Ez is nagyon bejött, különleges és nagyon erotikus volt.
Ekkor áttértünk a láberotikára. Felült a masszpadra a lábam közé, és elkezdett a lábaival izgatni. Masszírozta a farkam egy lábbal, majd kettővel. Izgatta a zacsit is. Volt hogy a talpával izgatott, volt amikor a lábujjaival, de olyan is volt, amikor a két lábfej közé vette a farkam és úgy mozgatta fel-le. Aztán volt egy még különlegesebb figura, amit még sosem láttam. Kicsit közelebb jött, és a térdei közé vette a szerszámot, pontosabban a combjai közé kicsit térd felett. Közben a lábaim között ült, és a talpacskái az orrom előtt lebegtek, bár egy kicsit oldalra fordult. Nagyon izgató volt az érzés is és a látvány is, úgy mozgott, hogy nagyon közel kerültem az elélvezéshez. Kis idő után váltott, és elkezdte újra kézzel masszírozni a még mindig lekötözött farkam. Volt hogy a zacsin húzta végig az ujjait, majd kicsit a gátat és az ánuszt is izgatta enyhén, lassú mozdulatokkal. Egy idő után a mozdulatok gyorsabbra váltottak és nem bírtam tovább, robbantam mint az atom. Hosszú és velőtrázó élvezés volt. Utána kedvesen letörölgetett.

Elszámolás

Egy picivel átlag feletti, de amit kaptam az jóval átlag feletti.

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  kingston1

Egyeztetés

Talán csak szerencsém volt, de mindig elsőre felvette, mikor hívtam. Kedvesen tájékoztatott, illetve válaszolt a kérdéseimre - túl sok kérdésem azért nem volt, mert már korábban eldöntöttem, hogy megyek. De azért örültem, hogy a beszélgetés megerősített szándékomban. Eredetileg ketten mentünk volna, Kingához és Millához egyszerre, de ezt majd legközelebb. Van még bőven felfedezni való amúgy is.

Megközelítés

Mint utólag kiderült, félrehallottam a házszámot a telefonban és emiatt alaposan megcsúsztam. Egyébként is kért 10 perc csúszást Kinga, logisztikai okokból, erre tettem még rá saját hülyeségemmel. De ha valaki nem hallja félre a házszámot, akkor el sem tudja téveszteni. Tömegközlekedéssel pár perc sétával remekül megközelíthető, de Mol Bubival sem jár rosszul az ember. A parkolásról nem tudok nyilatkozni. A bejutás diszkrét, sima ügy.

Helyszín

A ház új építésű, a lakás is makulátlan, célszerűen berendezett. Színvonalas szalon hangulata van, nem azt érzi az ember, hogy egy kuplerájban jár. Mással nem találkoztam, csak Kingával.Van több szoba, én egyet láttam, stílusos világítás, szolid, decens berendezés. Középen masszív masszázságy, egyik falon tükör. Zene mobilról. Ruha szobában le, fürdő 2 lépésnyire - itt már szerencsére nem tévedtem el. Normál méretű törölközőt kaptam, mondván, hogy a többi mosásban van - azok biztos nagyobbak, de amúgy elég volt az is, amit kaptam. Rengeteg tusfürdő, zuhanykabin, nem épp tágas.

Hirdető külseje

Kimondottan vékony, karakán lány, a képek jól visszaadják az összképet. Annyival egészíteném ki, hogy pici, tenyérbe illő cicik, szolizott, ápolt bőr, nem hivalkodó tetoválás, csinos arc. A képeken is látható cipőben fogadott, a ruhára nem emlékszem. A masszázs során már csak bugyit viselt. Természetesen kicsit beszélgettünk arról, mit szeretnék, mit jelent a BDSM. Szóba került A szürke 50 árnyalata trilógia is, egyikünk sem rajong érte, bár más okokból. Jól állt a kezében a fenékpaskoló pálca, ami a sarokba került és ez alkalommal ott is maradt. De nincs kétségem, hogy szakszerűen forgatja.

Masszázs

Soha nem kötöztek még ki. Eddig. Érdekesnek találtam. A farkam és heréim megkötözését még inkább, mint kiderült, jól áll a piros. Piros volt a steril ruhaszárító kötél. És tényleg jól állt, láttam a tükörben. De mindenek előtt hason fekve kaptam egy érzéki, kellemes masszázst, lábfejtől kezdve, kellemes besimításokkal. Választhattam olaj és krém között. Késésem miatt csak fél óránk volt, így nem volt idő felépíteni a programot, inkább csak ízelítőt kaptam mindenből. Fordulás után jött a már említett kikötözés. És egy kis herecsapkodás, mellbimbócsípés - kerestük, hol vannak a határaim. Azt gondolom, egy alkalom semmiképpen nem elég ehhez, fél óra meg főleg nem. Szokatlan érzés volt, de nem féltem, nem ijedtem meg, nyilvánvaló volt, hogy figyel rám. Különösen a masszázs során éreztem, hogy nagyon finom, nagyon lágy, nagyon rafinált kezek között vagyok. Úgy tűnik, hogy aki tud gyémánt kemény és határozott lenni, az tud igazán gyengéd is lenni.

Kényeztetés

Aggódni nem aggódtam, de azért mégis kiszolgáltatott helyzetben voltam, egyszer sem értem hozzá például, meg sem simíthattam, csókról szó sem volt. Ki volt kötözve kezem, lábam, másról nem is beszélve. Érzéki faszverés kezdődött, azért mondom így, mert egyszerre volt lágy, finom és perverz, domináns. Többször leköpte a farkam, játszott velem. Kaptam cicikkel farokkényeztetést is. Aztán előkerült a gumikesztyű és ha akartam volna, akkor se tudtam volna védekezni, meg lettem ujjazva. Itt is azt éreztem, hogy ha kérném, akkor nagyon messze tolhatnám a határokat. A végén nagyot élveztem, a sok új inger, szokatlan helyzet egyszerre gátolt és izgatott. Lehet, hogy valahol ez ennek a játéknak a lényege. Lehámozni a rétegeket és keresni a fájdalom és a gyönyör közti határmezsgyét, ott billegni, lábujjhegyen, a peremen, elfehéredő ujjakkal, kiszáradt szájjal, elakadt lélegzettel, tágra nyílt szemekkel. Az idő hiánya miatt kimaradt a láberotika és a meztelen csúszka is.

Elszámolás

Ahogy a telefonban megbeszéltük, korrekt, semmi meglepetés.

Fetish Kinga, felejthetetlen masszázs

  AnakinS

Egyeztetés

Mivel már voltam nála telefonon viszonylag könnyen elértem nem volt probléma.

Megközelítés

A helyszínt egyszerű megtalálni a GPS a ház elé visz eltévedni nem lehet én kocsival jöttem parkolni jól és könnyen lehet a tömegköz se rossz.

Helyszín

A ház szép új építésű tiszta , a lakás teljesen tiszta szép a fürdő ragyogó tusfürdő hegyekbe a szoba hangulatos a célnak teljesen megfelel.

Hirdető külseje

Teljesen a képeknek megfelelő a hölgy külseje kis csacsogó hangja van szép körmei és arca lehet vele beszélgetni mindenről nekem bejött

Masszázs

A talpamnál kezdte a masszázst és jött felfelé a vádlim combom fenekem hátam nyakam majd visszafele a csípő tájékon megállt de ez egy másik történet :). A masszázs szakszerű tudja hol hogyan kell masszírozni és az érintésében már benne van a későbbiekre utaló finomság a masszázs végén!Megkérdezi hogy szereti az ember mennyire erősen jó-e így vagy erősebben vagy gyengébben mivel én nem igazán a masszázs miatt járok ilyen helyekre persze az is jól esik nekem megfelel az erősség mindenkinél de lehet érezni hogy ki mire képes az erő terén és ő tud erősen is ha akar persze ez mindenkinek mást jelent.

Kényeztetés

A masszázs végén már jöttek a finom érintések itt-ott belső combok ágyék és hát az is kapott bőven még fordulás előtt is . Fordulás után jött a kiképzés hogy meddig bírja az ember a finom fogásokat hát szerintem 2 perc alatt lezavarná a dolgot ha akarná de ehelyett igazodik az igényekhez elvárásokhoz ebben is mint a masszásban. Én a fele fele időt szeretem mivel az édes kín nagyon jól esik nekem és látom hogy neki is hogy rajtam gyakorolhat új fogásokat amiknek nagyon örülök!Egyszóval olyan keze van hogy le a kalappal előtte ezt az érzést mindenkinek ki kell próbálni mert se leírni se elmondani nem lehet !!

Elszámolás

A leírtaknak megfelelően vállal dolgokat ettől többet ne várjon senki mert azt adja amit szeret és amit kiír .

Éden Kinga, nagyon jó masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Kingát már elég régről ismerem, még anno kingston1 kollégával volt egy páros masszázs randink. Ő Millához én meg Kingához mentem, ez 2018.02.18-án volt, mondom én hogy jó rég. :)
Szóval mostanában azért voltam Kingánál és hát mint írja is a függőjévé lehet válni, így gondoltam ma megpróbálom hátha ráér-e. Gyorsan felmentem az oldalukra és online foglaltam időpontot, jött is a mail 16:37-kor és a visszaigazoló mail 16:41-kor hogy rögzítették a kérést, így 19:30-ra fix a randi. Az e-mailben volt minden lényeges információ, cím etc.

Megközelítés

Maga a honlapjukon pontos cím fel van tüntetve, nem árulnak zsákbamacskát. Helyileg a Göncz Árpád városközponthoz van közel, onnan gyorsabb léptekkel 5 perc séta, vagy 1 villamos megálló. Igazából jól frekventált helyen van M3 metró, buszok, villamos, minden megtalálható a közelben.
Én BKK-t használtam, metró és séta combó.

Helyszín

Új építésű üveg és acél lakópark, a Cordia által finanszírozott Young City épület. Minden modern, minden csilivili.
Belül a lakás teljesen szalonná van kialakítva, mind a dizájn, és légkör tekintetében. 3 szobájuk van 2-ben tatami a jobb szélsőben masszázspad. Én mindig ezt fogom ki. :)
A lakásba beérve kis előtér és T alakú folyosó, bal szárnyon hátul a harmadik szobával szemben helyezkedik el két fürdőszoba is. Én a baloldaliban voltam ott zuhanykabin van, maga a tusoló részben a falra fel van erősítve egy tégely és abban az adagolóban van egyféle tusfürdő. Maga a helyiség makulátlanul tiszta, ügyelnek a rendre és a higiéniára.
A masszázs szobában a szoba közepén a masszázspad, a falon kétoldalt tükrök a falakon. Az ajtótól jobbra a sarokban egy szék, erre lehet pakolni a ruhákat. Van légkondi is a melegebb napokra, illetve az ablak előtt egy alacsony szekrénysor (csípőig érő), ami tetején voltak a kellékek. A randi végén ide helyeztem el a rózsacsokrot.

Hirdető külseje

Én anno régen festett ébenfekete hajjal ismertem meg Kingát, most festett szőke haja van, ami szintén bitang jól áll neki. Karakteres az arca, inkább olyan oroszos úrnői vonásai vannak. Tekintélyt parancsoló a tekintete, nem hiába volt a titulusa hogy "fetish királynő". Első két alkalommal olyan ridegnek tűnt, de ahogy jobban megismertem helyén lehet ezt kezelni, sőt nagyon kedves, csak a személyiség jegyeiből adódóan nem olyan típus, aki elsőre puszipajtás lesz a vendéggel. Szép vékony alkat, cicik szépek, tenyérbe illőek. Formás combok, karcsú lábfej és szép lábujjak. Minden láberotikát kedvelők vágyálma. :)

Masszázs

Azt szögezzük le, hogy nem a masszázs miatt mentem. Mivel nem erre figyeltem, így nagyjából tudom visszaadni.
Egy könnyed relax masszázs volt, olajjal kivitelezve. Bal láb, derék, jobb láb, derék, hát, nyak, popó és kellemes alányúlkálásokkal gát és ujjbeggyel ánusz stimulálása. Itt azért meredezett a farkam, majd elhangzott a megfordulhatsz.
Hát hajra.
(Amúgy meg azért nem nagyon figyeltem a technikáira, mert végig a tükörből moziztam, Ő rá élesedett ki a fókusz.
A masszázs illetve a program alatt a bugyi végig fent maradt, de a melltartó lekerült, többnyire a ciciket és a lábfejét stíröltem.)

Kényeztetés

Nos! Szeretném leszögezni, hogy ez a beszámoló egy rétegközönségnek fog csak tetszeni, tehát eszerint kéretik olvasni és ezt figyelembe venni.
Először is kifejteném hogy az oldalukon miket lehet Kingától kérni extraként, de ez nem változtat a díjszabáson, csupán ezek tartoznak bele a repertoárba a kézi lingam mellé: láberotika, harisnyában fogad​, kikötözés, farok- és/vagy herekötözés, prosztatamasszázs, tökönrúgás, fenekelés, gyertyázás, csikizés, taposás, heretaposás.
Sejtitek?! :P

Az online bejelentkezésnél vagy egy külön pont amit be lehet pipálni, hogy fetish extra, nos én jó szívvel kipipáltam, ugyan mi bajunk lehet? :)
Illetve a megjegyzés rovatba beírtam, hogy Lábfétist és láberotikát szeretnék.
Kinga már így is várt ezen információk birtokában.
Akkor vágjunk is bele.

Szóval ott tartottunk, hogy kellemesen kézzel izgatva volt a gátam környéke, majd elhangzott a Megfordulhatsz! szó.
Kényelmesen hanyatt feküdtem a masszázspadon, majd Kinga elhelyezkedett velem szemben és megkérdezte, hogy akarok-e olajat. Nemet mondtam, mert én jobban szeretem ha érzem a puha talp érintését, nekem az olaj ront az élményen.
Bal talpát azonnal ráhelyezte a farkamra, a jobbat meg beletolta az arcomba:
- Csókoljad! - kijelentéssel. Én szófogadó vagyok, így elkezdtem csókolgatni, majd végignyaltam a talpát is, kicsit jobb oldalt fordítottam és puszilgattam a lábujjait, majd egy picit szopogattam a nagylábujját.
Közben Kinga a heretaposást alkalmazta rajtam, kicsit olyan domináns mosollyal a szája szélén. Kellően felállította a farkamat, majd másik lábát is a célzónára helyezte és a lábujjaival közre fogta a farkamat és így kezdte kiverni.
Nagyon izgató volt, ahogy szigorú tekintettel egy professzionális footjob-ot hajt végre rajtam. Mikor látta, hogy közeledek, akkor direkt abbahagyta, hogy fokozza, húzza az élvezetet.
A bal lábával rálépett a herékre és felfelé tolta, a jobbal meg haladt lefelé a gátnál egészen az ánuszomig, ott éreztem ahogy a nagylábujjával körkörösen izgatja a bejáratot. A seggemnél még olajos voltam a masszázstól, így ezt a kis síkosságot kihasználva izgatta a bejáratot. Nagyon beindultam ettől így egy Igen! sóhaj hagyta el a számat.
Először pici nyomást éreztem majd belém tolta a nagylábujját. Iszonyat jó érzés volt hogy olajtól síkosan belém hatolt. Ott farkasszemet néztünk és tudta még fokozni a kéjt, mert elkezdte fel-le-fel-le mozgatni bennem. Itt a számon lihegve vettem a levegőt.
- Mi van, csak nem tetszik?!
- Ne hagyd abba. - és éreztem hogy egy pillanatig fennakadt a szemem, mert a nagylábujjával a prosztatám közelét stimulálta.
Közben ösztönösen, elkezdtem saját magamnak kézzel verni, Ő meg mindkét lábát lecsúsztatta és felváltva hogy a balt hol a jobbat nyomta fel, pár perces játékidőt biztosítva mindkét lábának.
Utána megint kicsit a lábujjai közé vette és úgy verte, majd a két talpa közé is és sodró mozdulatokkal dörzsölte a péniszem, a makkom már be volt durranva lövésre készen.
Úgy gondolta hogy kivégez, mert ismét éreztem hogy a prosztatámat feszíti a nagylábujj, és itt már ilyen dugó mozdulatokat csinált, ki-be-ki-be, így párat rántottam a farkamon majd a tövénél elszorítottam mikor éreztem hogy feltörne a spermám. Így az ejakuláció határán, ahogy Kinga "dugott" a behatolásnál egy-egy adag sperma lövellt ki összesen hét-nyolc spriccelés közepette.
A végén ilyen olajon cuppanós hangot hallottam ahogy kihúzta. :)
Hazaúton kicsit kellemesen sajgott a seggem. :)

Elszámolás

Utólag lett átadva, számomra maximálisan megfelelt. A kiírtaknak megfelelő az összeg.
És igazából eléggé élménydús volt a randi, amire azt mondom hogy maximálisan megérte.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  hola7

Egyeztetés

Telefonon kerestem, egyből felvette, mindenről korrekt tájékoztatást kaptam.

Megközelítés

Autóval mentem, az utcában, illetve a környező parkolókban nem gond a parkolás a házak között.

Helyszín

Masszázslakás, több lány is rendel, amennyit láttam a lakásból tiszta volt, makulátlan mind a szoba, mind a fürdő.

Hirdető külseje

Kinga egy igazi párduc, ahogy a képek is mutatják,. Megkockáztatom, hogy 25 már elmúlt, de hát istenem :) Így is bomba csaj! Feszes minden porcika, gyönyörű barna bőr, tökéletes popsi!

Masszázs

Az én esetemben a masszázs csak egyfajta felvezetésként szolgál, maga az érintés a fontos, hogy közel kerüljünk, egymásra hangolódjunk. Ennek tökéletesen megfelelt. Ha valaki komolyabb gyúrást szeretne, szerintem Kinga meg tudja oldani, én nem kértem. Alulról felfelé haladt egyébként lábfejjel, vádlival kezdve, egészen a nyakamig. Eközben csak nagyon érintőlegesen volt ráutaló magatartás, hogy több is lesz ennél, de azért fordulás előtt már egyértelmű volt, mi a helyzet, a benyúlások, a popsi és a farkam simogatása meg is tette a hatását, kőkeményen fordultam.

Kényeztetés

Kinga széles tárházat vonultatott fel velem szemben a here/farokkötözéstől kezdve (egyáltalán nem fáj, minimálisan sem) az apróbb pofonokig (ezeket a farkam kapta, nem az arcom), a gyertyaviasztól (épphogy meleg, nem forró, nem kell félni) a láberotikáig, és persze végig ki voltam kötözve. Tökéletesen uralkodik az emberen, lépésről lépésre építi fel a szeánsz, mindig izgalomban tartva az embert. hol a változatos és finom kézimunkával, hol egy pillantással, egy kacajjal, egy semmiből jövő kis büntetéssel, pofonnal, mire belekényelmesednél egy szituációba, jön is a következő meglepetés pajkosan, játékosan, szexin. MIntegy 60 percet __szenvedteem___ Kinga kezei között, majd óriási élvezéssel ért véget a szeánsz - én csak egy lövetet kértem tőle.

Elszámolás

Ha jól tudom, nincsenek extrák, a szokásosnak mondható átlag az egy óra, nekem tökéletesen megérte ez a nagyszerű betekintés ebbe a világba.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  degotthatdope

Egyeztetés

Könnyű volt felvenni vele a kapcsolatot és nagyon könnyen elértem, elsőre felvette, másfél órával később már nála is voltam. Többször voltam már nála, de most gondoltam úgy, hogy mindenképp írnom kell egy beszámolót róla.:)

Megközelítés

Könnyen lehet parkolni a ház előtt, de sajnos fizetős a parkolás. Nekem pont a Duna Plázában volt dolgom, így a távolság miatt is kézenfekvő volt. BKV-val nem tudom milyen a közlekedés, de frekventált a helyszín.

Helyszín

Teljesen alkalmas, maximális higiénia, légkondi, kényelem, pont ahogyan egy ilyen kuckót szeretne mindig az ember. Modern újépítésű belülről, a szobák leválasztva bár már többször voltam és egyszer kétszer belefutottam másba is, ami nekem nem probléma, sőt...:D

Hirdető külseje

A külső megfelel, mert nem ér csalódás, sőt, bár nem teljesen hasonlít a bőrszín, mert a képeken sokkal fehérebbnek tűnik Kinga bőre, de valójában csodaszép barna.

Masszázs

Inkább a második programról szólt a dolog, ettől függetlenül kellemes volt a masszázs. Az első percek után kellemes benyúlásokkal érzékeltette hogy miért is jöttem, akkor pedig már tudtam is hogy jó helyen vagyok:) Mikor meg kellett fordulnom, a beleegyezésemmel együtt, már kötözött is ki a drága, hálistennek bátor maradtam..Érezte hogy meddig mehet el, tudta mi az ami tetszik és amint rájött, a szám már tele is volt a lábaival, utána pedig sikeresen szétdugtam talpait, a megkötözött hímvesszőmmel.:) Simogatott ha kellett, utána megint fokoztuk a tempót és ezt így felváltva, azt pedig hamar érzékelte hogy a fájdalmat a műszeremen nehezen viselem, de bárhol máshol megérdemeltem.

Kényeztetés

Kézi levezetés történt, másra nincs is lehetőség és kaptam még közben anális izgatást is, amit még nem próbáltam, de lehet hogy a mániám lesz.:) Azt mondta hogy szájjal az igazi, persze nyilván ez az incselkedés része volt, sajnos nincs lehetőség semmi pluszra.:D Szépen letakarított, hagyott megnyugodni és a végén is elbeszélgettünk.

Elszámolás

Nem nagyon mentünk bele az extrákba, nekem az egész kaland extrának minősült:) Az elején intéztem, bár szóba sem került, én a pultra csempésztem.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  Nuvolari

Egyeztetés

Telefonon hívtam aznap délelőtt. Egy barátnője vette fel, de vele is meg tudtam beszélni az időpontot és hogy mit szeretnék, ő pedig készségesen tájékoztatott a tudnivalókról.

Megközelítés

A Dózsa György út metrómegállótól pár perc sétára található a tetthely, így BKV-vel könnyen elérhető. Parkolni nem próbáltam, de rengeteg hely van az utcában, és amikor mentem, üres helyek is bőven voltak. Amikor telefonáltam, hogy bejussak, volt egy kis gond a vonallal, és csak a kapucsengő számát hallottam (Kinga meg kb. semmit nem hallott tőlem), de a "massage" feliratú nyilaknak köszönhetően így is megtaláltam az ajtót.

Helyszín

Új építésű ház új építésű lakása, ennek megfelelően igényes, szép belső térrel, a tisztaságra sem lehet panasz. A fürdőszoba nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel, ízlésesen és tudatosan van berendezve (max fradistáknak nem tetszene). Tusfürdőből bőven van választék, és Kinga mindkét fürdéshez ad tiszta törülközőt, ha szeretnéd. A masszázs masszázspadon történik, ez szerintem egy kicsit speciálisabb, külön fétismasszázsra kitalált pad, de lehet, hogy csak simán fullextrás. A hangszigetelés viszont nem tökéletes, néha áthallatszottak hangok egy másik szobából vagy a folyosóról.

Hirdető külseje

Nekem alapból nem a filigrán alkat a zsánerem, Kingát mégis gyönyörűnek találtam. Tökéletes test, hibátlan barna bőr, kicsi, aranyos cicik, kerek popsi. Az arckitakarás valószínűleg csak a diszkréciót szolgálja, nagyon szép, kedves arca és finom mosolya van. Egy köpenyféleségben fogadott, de ez hamar lekerült róla, csak a melltartó és a tanga maradt, a masszázshoz pedig már csak az utóbbi.

Masszázs

Érkezésemkor innivalóval kínált, megmutatta, mit hol találok, és elvonultam tisztálkodni. Miután visszaértem, megbeszéltük, miért jöttem, mit szeretnék a programban, mi az, amit nem szeretek. Fétismasszázsra mentem, ezért "normál" masszázs csak az elején volt pár percben. Ez is inkább simogatós, erotikus volt, mint szakszerű, a ráhangolódást szolgálta. Közben nem sajnált benyúlkálni ide-oda, a koronaékszereket is üdvözölte, de még a farpofáim közé is beköszönt. Már tudtam, hogy jó helyen járok.

Kényeztetés

Megfordultam, Kinga pedig nekilátott az előkészületeknek. Lekötözte kezemet-lábamat, utána pedig még a farkamat és a golyókat is összekötötte. Ettől tartottam egy kicsit, de nem fájt, sőt, kellemes érzés volt. Utána még simogatott egy keveset, mielőtt bevetette volna a különlegességeket. Előre szólok, ne ijedjen meg senki a továbbiaktól: Kinga csak azt csinálta velem, amit előtte megbeszéltünk :) Az események pontos sorrendjét nem tudom visszaidézni, mert végig felfokozott állapotban voltam, de megpróbálom leírni, hogy mik fordultak elő. Volt, hogy megcsikizett ott, ahol tudta, hogy csikis vagyok, és ezt leginkább akkor tette, amikor nem számítottam rá :) Volt, hogy kesztyűt húzott, és a prosztatámat "simogatta". Volt, hogy jégkockát húzott végig a farkamon és a testemen. Volt, hogy kombinálta a kettőt, és egy jégkockát tett be. Volt, hogy gyertyaviaszt csepegtetett rám (ettől nem kell félni, nem olyan forró, hogy égessen). Volt, hogy felállt a masszázságyra, odasétált a fejemhez és puszira nyújtotta a lábikóját. Volt olyan is, hogy csak simán a farkamat kényeztette. Volt, hogy nem kényeztette, hanem enyhén megpofozta. Bármit is csinált, közben végig egy tökéletes "élvezem, hogy szenvedsz" tekintettel nézett rám :)
A levezetéshez Kinga felült a padra velem szemben, és lingam masszázsba kezdett. Nagyon jól kombinálta a technikákat, szinte elejétől a végéig a fellegekben jártam. Egyszercsak fogta magát, leszállt az ágyról, és felrakta a lábát a fejem mellé úgy, hogy a lábujjait a számmal pont elérjem, ezt persze ki is használtam :) Így folytatta a lingam masszázst, és sokáig nem hagyott elélvezni, mindig az utolsó pillanatban tartott szünetet. Végül persze megkegyelmezett nekem, én pedig az együtt töltött időt méltón lezárva mindenhova fröcsköltem, amiért elnézést kérek :)
Amíg én megpihentem, ő újra szabaddá tette mind az öt végtagomat, majd mivel szabad volt a fürdőszoba, elvonultam zuhanyozni. Kis beszélgetés után elbúcsúztunk a viszontlátás tudatában.

Elszámolás

Nagyjából a pesti átlagot képviseli, már ha masszázsnak tekintjük, amit csinál. Fétismasszázsért viszont nagyon megéri. Nincs extra, minden benne van az alapban. Pontosabbat a happymassage.hu-n tudhattok meg.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  Sanci35

Egyeztetés

A sajat honlapjukon keresztul kertem es kaptam idopontot ket nappal elore. Elsore elfogadtak. Igaz kaptam egy telo szamot /recepcio/ hogy ha oda erek azt hivjam es akkor beengednek,de hivasomra "a hivott szam jelenleg nem kapcsolhato" valasz jott. Szerencsere tudtam Kinga szamat es O beengedett. Ez volt a harmadik latogatasom nala es eddig meg mindeg egyszeruen ment az idopont kerese.

Megközelítés

Arpad hidhoz kozel egy viszonylag uj epitesu haz. Parkolo hely garantalt,de fizetos. Metro,villamos,busz a kozelben. Harmadszorra is megtalaltam a cimet. :) A hazszamot idopont foglalaskor mondjak meg,az utca nev szerepel a honlapjukon.

Helyszín

Kezdek otthonosan kozlekedni az epuletben. Igaz elso probalkozasra a pince gombjat nyomtam meg a liftben szemuveg nelkul,de aztan realizaltam ugyesen hogy nem jo helyen vagyok es kitapogattam a megfelelo emelet gombjat. Ahogy kilepek a liftbol,mar erezni a fincsi masszazs olaj illatat,amit hasznalnak. A lakas tiszta,szepen berendezett. A lanyok fenykepei ki vannak rakva a folyoson a nevekkel egyutt. A szoba nem nagy,de annyi hely van benne,amire szukseg van ilyenkor. Masszazs agy,fotel,ket kis szekreny,nagy tukor a falon hogy ne maradj le a reszletekrol. Allithato szinu es ereju hangulat vilagitas,lagy zene. A furdoben zuhany kabin es 10 fele baba tusfurdo van.Ezalkalommal kicsit jobban szetneztem bent. Van egy szoba amit mar megszoktam+furdoszoba es van egy amiben tatami van es masik furdoszoba tartozik hozza. Szerintem van meg tobb szoba is... Torolkozot ketszer kaptam a ket zuhanyzashoz. Tisztasag van mindenhol. A diszkreciobol azert vontam le egy pontot,mert a szoba ahol lenni szoktunk,kozvetlen a bejarati ajto mellett van es ha valaki jon,akkor az jol hallhato. Persze nincs orult atmeno forgalom.

Hirdető külseje

Ide bemasolom az elozo beszamolombol Kinga kulsejet,mert 3 nap alatt semmit nem valtozott. :)
Az "adatok valosagtartalma" azert lett negy,mert a fenykepeihez kepest Kinga vekonyabb,ami nekem hatarozott elonyt jelentett. Nem "gebe" csak vekonyabb mint a kepeken. Ja es a haja is hosszu azota. Ez is jo pont nalam. Edesen tud mosolyogni,tobbszor is mondtam neki hogy ugy meg puszilgatnam,de azt sajna nem lehet max amikor erkezel,meg tavozol. Szep formas tini cicije van. Ketto is! Gyonyoru vekony a dereka es igen formas popsival is buszkelkedhet. Aki nagy Kardashian segget szeretne latni,az rossz helyen keresgel. Az egyik laba 38-as,a masik 38,5-es es mindketto zabalni valo. :) Kormei szep apoltak. Az egesz lany pont olyan forma,amit szeretek. Szolizott barna,bar a lila fenyben maskepp latszik.... :) Jo lenne par uj kep rola az oldalon.
/Van egy tetovalas a derekan,ami a kepein nem nagyon latszik./
Ezuttal fekete mini szoknyaban es feher csipke melltartoban fogadott,ami irto jol nezett ki vekony alakjan.

Masszázs

A mai talalkozasunk meg a szokasosnal is kulonlegesebb lett,mert ezuttal 4 kezes felallasban fogadott Tifani tarsasagaban. Rola kulon beszamolo keszul. Nagyon izgultam mikor ajtot nyitottak,mert Tifanival meg nem volt alkalmam talakozni. Csalodas kizart. Ket bomba csaj mosolygott ram az eloterben. En nagyon zavarban,Tifani kozepesen zavarban,Kinga pedig a megszokott nagy mosollyal. A potya puszik utan betereltek a szobaba. Gyorsan neki alltam vetkozni hogy ne menjen veszendobe egy perc sem a 1.5 orabol. Ok meg megalltak elottem es vegig neztek,mint ha moziban lennenek. :D Zavarba jottem......de megadta a hangulatat a talakozonak. Kaptam torcsit es ezerrel mentem a furdoszobaba. Vissza erve leultem a szekre,Ok meg hoztak nekem mentes vizet. Megdicsertek hogy ossze hajtogatva tettem le a ruham... :) Aztan a szokasos megbeszeles a tudnivalokrol. Mi az elkebzelesem,mit szeretek,mit nem,mennyit birok. Mar csak azert is,mert Tifani meg nem hallotta a kivansag listamat. Meg az elozo alkalomrol volt egy biztonsagi szo is amit ismet megtartottunk. /a gyengebbek kedveert,mert mindeg mindent felejtek/
A masszazsrol megint nem tudok beszamolni,mert kozos megegyezes alapjan ismet elnapoltuk. A pontozas a kovetkezo reszre ervenyes!

Kényeztetés

Ez a harmadik talalka is teljesen mas volt mint az elozoek,mar csak a harmas felallas miatt is,de tartalmilag is. Kinga adta az alap hangot,Tifani pedig 100% hatekonyan aszisztalt. /En meg probaltam tulelni/ Tifani csinalt mar ilyesmit elozoleg,de nem ez a fo profilja /egyenlore..../ ezert Kinga neha besegitett neki. Hat nem volt szuksege tul sok segitsegre.....
Ismet zavarban ereztem magam,mert nem tudtam melyik lanyt bamuljam jobban guvadt szemekkel es kire nezzek halasan amikor valami nagyon tetszetos tortent. Negy kez az sok,azt sem tudtam melyik lany hol jar rajtam.
Eloszor azon gondolkodtunk hogy mivel kezdjunk,mert a bemelegito masszazs elmaradt. Aztan Kinga ugy dontott hogy Tifani jol elfenekel a hatarozatlansagom miatt. Egy kb 60 centis erre a celra rendszeresitett cipokanalat hasznalt es egyaltalan nem szegyenloskodott vele. Ez meg ujdonsag volt szamomra. Aztan kikotoztek kozosen. El sem tudtam kebzelni mi lesz itt ket lannyal. Aztan hamar kiderult. Amig Kinga a farkamat kotozte meg egy kicsit erosebben mint szokta,addig Tifani a mellbimbomat probalta eltavolitani a megszokott helyerol. Jott a farok pofozas,amit Tifani megirigyelt,de a farkamon mar nem volt tobb keznek helye,ezert elkezdett pofozni az arcomon. Konstatalta hogy birom es bele erositett. Kinga valtott gyertyazasra. A farkam hegyet alaposan meglocsolta viasszal,Tifani pedig ismet probalkozott az elobb kudarcba fulladt mellbimbo eltavolitassal,ami most sem sikerult,de nem jart messze tole. A ket lany cserelt. Kinga csekkolta hogy tenyleg nem lehet-e megszuntetni az akkorra mar sajgo mellbimboimat,Tifani meg lelkes here paskolasba kezdett es ugy bele jott hogy a szamban levo /kintrol behozott/ bugyija ellenere is eleg hangos lettem. Kinga megint bevetette a jegkocka trukkot a prosztata masszazshoz. Az elobbi forro viasz utan ami a fenekemig lefolyt,eleg "erdekes" volt. Tifani mar a ket golyombol probalt egyet gyurni. Kingat is beszervezte az akcioba,igy tobbszor is elertek hogy a szamban levo bugyin keresztul is hallhatoan mondjam a biztonsagi szot. Kis pihenot kertem szegenyeknek. Mar mint a golyoimnak..... Addig elo vettek az ajandekomat,ami nem is nekik volt ajandek,hanem nekem. Elozo alkalommal igertem Kinganak hogy hozok neki egy kis jatekszert es kivetelesen nem felejtettem el. Egyikojuk sem hasznalt meg ilyet,ezert kivancsian vizsgalgattak es rogton ki is probaltak rajtam. Aztan Kinga megint prosztata masszazshoz keszult,de ezuttal ugy fejezte ki magat hogy "jol megdugja a seggem". Tifani tovabbra is jol lefoglalta magat a testem tobbi reszevel,keresve hogy melyik alkatreszt probalja meg ezuttal likvidalni. Sajnos az ido kezdett lejarni,de azert meg a ket lany egymas melle ult es en egyszerre szopogattam a labujjaikat. Tifani talpa csikis egy kicsit de hosiesen allta a sarat. Jutott meg ido egy mini talpmasszazsra a szamukra,aztan Kinga elment egy szaraz torcsiert. Hogy addig se menjen az ido uresben,kertem Tifanit hogy rugjon tokon ugy hogy ele allok. Ugy megcsillant a szeme,mint egy gyereknek,mikor kiderul hogy megkapja karacsonyra amire annyira vagyott. Ezert rogton triplazott is.... Ekkor ert vissza Kinga es meg irigyelte a tortenteket Tifanitol. Kerdezte hogy O is johet-e,de O nem fog kimelni. Kisse megremultem,mert Kinga szeme is pont ugy csillogott mint az elobb Tifanie es gyakorlottsagara valo tekintettel biztos volt hogy hamarosan 4 mandulam lesz. Miutan vissza tuszkoltam a golyoimat az eredeti helyukre,elmentem lemosni az olajat,bar megmondom oszinten,annyira tetszik az illata hogy a mellkasomon rajta hagytam. Erzekeny bucsut vettunk egymastol es ujabb potya puszik utan elhuztam a csikot.

Elszámolás

Az elszamolas erdekes volt,Kinga vissza akart adni a rozsaszalakbol,mert egyikojuk sem tudta mennyinek is kene lenni pontosan. Kar hogy nem hallgattam rajuk,jelentosen jol jartam volna... :D
Ebben a szalonban nincsenek extrak. Amit a lanyok csinalnak,az alap es az arak is megegyeznek az osszes lanyeval.
A rozsaszalak mennyisege megtalalhato a weboldalukon,vagy elkuldik e-mail-ben,de egyebkent osszhanban van a minoseggel.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  Ando025

Egyeztetés

Telefonon hívtam, azonnal felvette. először mondta, hogy nem fog az órás program beleférni, menjek inkább másnap, de aztán, hogy mondtam, hogy akkor majd máskor, mert nekem a másnap nem lett volna jó, megoldotta, így fél órával később tudtam menni.

Megközelítés

Vizafogó lakótelep mellett, autóval és tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető, ünnepi hosszú hétvége miatt rengeteg parkolóhely volt, ez nem tudom, hogy hétköznap hogy van, de mivel inkább lakóházak vannak arra, gondolom, akkor sem nagy probléma.

Helyszín

Újépítésű ház első emelet. Maga a lakás a folyosó eldugott végén van, tehát eleve rendkívül diszkrét, és maga a beengedés is az, nem találkozol mással. Az egész hely erre a célre van átalakítva (többen vannak, több szobában, de nem lehet észre venni ebből semmit, sem a többi lányt, sem a vendégeket). Plusz nagyon igényesen berendezve, engem egyedül a mérhetetlenül túluralkodó lila fények zavartak, elég nehéz látni benne, de nyilván a hangulat miatt jó ez valakinek. :D A fürdő is szép, új, tiszta.

Hirdető külseje

Kinga pont olyan mint a képeken, húszas évek közepe, második fele, vékony, sportos. Helyes arca van, a "nagyon tetszik a szomszéd csaj" kategóriából (a képeken csak sejteni lehet az arcát, így én egy picit más típusra számítottam, de hát azt csak én fantáziáltam oda, ami látszik, az pont olyan). Mindehhez nagyon kedves és közvetlen is. Egy köntösben fogadott, ami alatt fekte fehérnemű szettben volt. Ez kezdéskor később azonnal lekerült.

Masszázs

Egy fetish-lingam kombómasszázsra mentem. Ahogy előre megbeszéltük ennek első részét képezte úyg 10 percig egy lazító masszázs. Mivel csiklandós vagyok így a talpamat szkippeltük, de a lábamnál kezdte, és mindig vissza-visszamenve halad felfelé. Egy idő után oda-oda simította herémhez, a farkamhoz is, és szépen lassan váltott át egy kis lingamra. Itt jött a dolog fetish része, bekötötte a szememet meg engem is a padhoz és váltogatta az intenzív lingamot, a prosztatamasszázst a jégkockázással és a viaszozással. Ez hiperizgalmas volt, mivel sosem tudtam, hogy mi fog történni, és mindent zseniális érzékkel pont annyira és addig cisnálta, amíg az nagyon jó volt és nem terhes.

Kényeztetés

Nála csak kézi levezetés van, de hát az maga is elég komplex egy élmény ahogy ebben sok komponensű fetish kombinációban egyszer csak végig megy a lingam része a dolognak. Bár állítása szerint ő még akarta egy kicsit húzni, de először is voltam, meg zseniális is volt, ennyi volt bennem.

Elszámolás

Telefonban egyeztettük előre a mértéket(amit egyébként már tudtam, mert akartam menni hozzá korábban, de akkor nem tudta felvenni és egy barátnője tájékoztatott, majd amikor sikerült, nem volt már jó neki). Ez a helyszínen sem változott meg szerencsére. Érkezésemkor újra átbeszéltük (mert bizonytalan volt, hogy megbeszéltük-e végül), egyeztettük a kívánságokat és az érte járó csokrot. Utólag rendeztük. Kb. nem tartott annyi ideig, mint itt leírva.
Hogy a csokor sok vagy kevés megítélni nem tudom, kevés ehhez a rutinom ebben. Nekem megérte, és ez a lényeg.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  Adaaam

Egyeztetés

Korábban többször is beszéltünk, de nem jött össze a randi. Most nem tudtunk beszélni, de összejött. Mik vannak? :) Kolléganőjénél tudtam bejelentkezni, kifejezetten keddi perverzióra. Mert kedd volt épp. Pont egy hete. Tudtam, hogy akarom. Már a bemutatkozó oldala is megmondta. Meg az ajánló :)

Megközelítés

XIII kerület, Árpád híd magassága. Autóval és BKV-val egyaránt jól megközelíthetó én gyalog mentem mert siettem :)

Helyszín

Új építésű társasház tip-top lakása, hozza a maximumot se többet se kevesebbet. Hangulatfény, két törülköző, sok tusfürdő, tisztaság, szobainas, nem is tudom, minden ami kell. TA-TA-MI, falon tükrök, hogy lássam mi történik.

Hirdető külseje

Vonzó, filigrán, izgalmas, nőies, ösztönös, érzéki. Nagyon kommunikatív, odafigyel az emberre. Előtte mindent átbeszélünk, merthogy nem sok tapasztalatom van fétis ügyileg, a kiváncsiság azonban nagy úr. Ha két dolgot kéne kiemelnem, az Kinga arca és melle lenne. Ja, ez három :)

Masszázs

Olajjal lábaknál kezd lent. Halad felfelé. Az első ami nagyon tetszik h azonnal kezdetét is veszi a játék. Határozottan, bátran benyúl, már most izgat. Morzsolgatja a heréket, ingerli a péniszem, teljes természetességgel játszik rajtam, mintha csak zongorázna. Már most a falat kaparom, mi lesz később? A fordulj viszonylag hamar eljön, nem akarok tovább várni. Előtte megbeszéltük. Mindenre kiváncsi vagyok, mindenre IS! De ne maradjon nyoma és fokozatosan menjünk bele a dolgokba, mert nem tudom, hogy mi az amit fogok szeretni és mi az amit nem. Nem tudom hogy fogok reagálni, mert nekem ő az első fétis ügyem ezen a Földön.

Kényeztetés

Kinga kikötöz. Nem kicsit. Nagyon. Csuklónál kezek, bokánál lábak kerülnek rögzítésre, s a combajaimat is lekötözi. Mozgásom némileg korlátozva van, kérdezi mennyire vagyok vizuális, bekötné a szemem. Arra kérem ne tegye. Brutál vizuális vagyok, imádom Kinga testét, úgy ahogy van, s bár hozzáérni nem tudok mégis akarom látni. Kezdetektől egy szál bugyika van rajta, nagyon bejövősek a cicik, szóval légyszi hagy sasoljak már a tükörből.

Az egész program alatt Kinga folyamatosan izgalomban tart, Mindig úgy és csak annyit csinál hogy majdnem elmegyek, de mégsem. Megkötözi a farkamat és a heréket is. Közben néha megcsikiz, izgatja a mellbimbóimat, közben állandóan orgazmus-közelben tart.

Az első pofon váratlanul ér. Mégha megbeszéltük is előtte. Beindulok kicsit. A következő erősebb, innentől viszont ösztönösen bemozdulok ha pofont sejtek, s mint Neo a mátrixban úgy hajlok el előle. Persze nem sikerül ugye, mert ki vagyok kötözve. Ezt élvezem. Valami keddi perverzió valószínűleg. Jéggel ingerel, a felsőtestem, mellbimbóim, férfiasságom is kap a játékból.

Közben rá vagyok kattanva a melleire. Nagyon. Azt hiszem ez az a pillanat amikor megérzem milyen az h valami ESZMÉLETLENÜL szeretnék, de nem lehet az enyém. Játszik velem. Egész közel hozza hozzám a ciciket, próbálom a számmal majd a kezemmel megérinteni őket, hiába. Azt mondja nem lehet az enyém. Azt mondja ezt sosem kapom meg. Abban a pillanatban borzalmasan kívánom a melleit. Egész sokat ficánkolok, próbálok felülni és sikerül is, egész rászorul a csuklómra a kötél, a végén alig bírjuk levenni. Önkívületi állapot.

Ez a hullámvasút nem akar véget érni. Ki vagyok szolgáltatva, azt csinál velem amit akar. Folyamatosan izgatja a farkam, heréim, néha azokat is pofozza, de csak finoman. Egyszer csak véget ér az álom és lassan elélvezek. Alig térek magamhoz. Időbe telik míg eloldoz, addig próbálom összeszedni magam.

NAGYON bejövős volt. Következő szeánsz alkalmával prosztata ügyileg is benevezek. Egy dolog hiányzott csak, amit pótolhatnánk legközelebb. Nemrég vettem észre magamon, hogy bizonyos élethelyzetekben izgat a csúnya-beszéd. Egy-egy odatett szó egy tündéri szájból nagyon durván fel tud hergelni. Bár említettem Kingának, de nem nagyon kezdett az infóval semmit, lehet ez az én hibám, legközelebb pontosan elmondom ezt a titkos vágyam is.

Véget ért a szeánsz, játékon kívül mégis megfoghatom a melleket. Azt mondja nem szokta engedni, de velem kivételt tesz. Boldog vagyok. Pont olyan tapintásúak mint amilyennek képzeltem.

Elszámolás

Előre megbeszélve, utólag kis komódra letéve. Két különböző színű értékpapír, nagyon korrekt.

Fetish Kinga, nagyon jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

A véletlen az néha nagy játékmester!
happy Petrát szerettem volna meglátogatni, de sajna az előtte három nappal lebeszélt időpontban éppen nem ért rá, ezért maga helyett ajánlotta Kingát. nem haragszom Petrára mert jó cserét ajánlott

Megközelítés

XIII. kerület nyugodt és kellemes része, sikszor jártam már itt, könnyen odajutottam, könnyen parkolta (igaz fizetős) de megéri.

Helyszín

Modern társasház, könnyű diszkréten feljutni az első emeletre. A lakás a szokásos Happy-s stílusban és szinvonalon kialakítva, a célnak megfelelően berendezett szobával. ellátás+ fürdőszoba első osztályú!

Hirdető külseje

A képeken nem látszik Kinga arca, de a helyszínen meggyőződhettem, hogy ez csak a diszkréció miatt lehet. Egy igazán csinos, szép arcú formás lányka jnyitott ajtót, s kedvesen beinvitált.

Masszázs

Jópár éve járok a Happy-s szalonokba, s csodálkozom, hogy Kingával még nem találkoztam, mert Ő is régen ott dolgozik. De volt egy közös ismerősünk (akire egyébként nagyon sok mindenben hasonlít!) Megvolt a közös téma, jol el tudtunk beszélgetni, s persze közben azért csak úgy "mellesleg" kaptam egy nagyon alapos, közepesen erős, de nagyon hatákony masszázst is.

Kényeztetés

A masszázsba egyre többször vegyült erotikus benyúlás, ami engem nagyon feldobott. Alig vártam a megfordulhatsz vezényszót. Szerencsére ez gyorsan bekövetkezett. előröl is kaptam egy kis lazító masszázst amit némi csúszkával fűszerezett. Sajna az alsó nem kerülhetett le a pirosbetűs ünnepek miatt ezért csak nagyon korlátozottan viszonozhattam némi simivel az ő alaposw kedvességét! Ismertem Kinga beszámolóit, így tudtam, hogy neki nagyon változatos és izgalmas a fegyvertára. Kértem is egy kis láberotokát, ami olyan jól esett, hogy ezzel el is juttatott a csúcsra! Sebaj, mert ez egy ilyen nap volt, egyébként meg Istenien éreztem magam, s legközelebb ( mert szerintem törzsvendége leszer) bizonyosan sokkal több mindent ki szeretnék majd próbálni.

Elszámolás

korrekt az előre megbeszét egyébként már ismert ajándkot az óra végén diszkréten ott felejtettem egy asztalkán.

Éden Kinga, jó masszázs

  alor

Egyeztetés

Sok számomra érdekes beszámolót olvastam,e szép formájú hölgyről!Már régen a kedvenceim listáján szerepelt.Halogattam a randit,mert eddigi tapasztalataim szerint az ilyen jellegű szalonokban nem hagynak elég időt két vendég fogadása között.(tisztelet a kivételnek)Győzött a kiváncsiságom így telefonon gyorsan sikerűlt elérnem,az időpontban megegyeztünk

Megközelítés

Forgalmas főúton található az intézmény,könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel,kicsit sétálni kell a pontos helyig.Autóval sem problémás,üres parkoló is akadt,igaz fizetős.A házszám hatalmas méretével eltéveszthetetlenül mutatja,hogy ott vagy ahol lenned kell.A kapunál telefonos útmutatást segít a cél eléréséhez.Nekem sajnos várnom kellett,mert még nem állt készen fogadásomra.

Helyszín

Új építésű házban,korszerű légkondis szobák,több tisztálkodási helységek várják a látogatót.Tisztaság mindenhol,tusfürdőből bő választék,a törölköző jó minőségű.A szobában középen van a masszázságy,a falon körben tűkőr.A ruhákat székre lehet tenni.


Új építésű házban,ízlésesen berendezett több szobás két fürdési lehetőséggel ellátott lakás,Tisztaság mindenhol,több tusfürdő áll rendelkezésre,jó minőségű törölközövel,a szobában masszázságy, körben nagy méretű tűkrök,a ruhánkat székre tudjuk lerakni

Hirdető külseje

Az ajtón belépve kellemes hangon köszöntött és elnézést kért Kinga a várakoztatásomért.A képeken látható öltözékben fogadott,formás arányos alakja nagyon tetszett,képei híven tűkrözik a valóságot.Arca is kellemes,(bár az előző beszámolók orosz jellegűnek írták le,az szerintem más ,de teljesen rendben van).Bevezetett a szobába,kaptam törölközőt megmutatta melyik fűrdőbe menjek,majd elviharzott a kollégái közé.

Masszázs

Visszaérve a zuhanyzóból türelmesen vártam,hogy jöjjön.A szobában van egy jól látható digitális óra,amin láttam,hogy papíron már húsz perce itt vagyok,(gondoltam majd hosszabbítás lesz)Mikor megjelent már könnyített az öltözékén csak a fekete alsó maradt rajta.Gyönyörű formás keblei lebilincselték szemeimet,az egész teste harmonikus,gusztusos,néztem volna még de hasra fektetett,(majd kényeztetés közben simogathatom,mondta)és lábaimat kezdte masszirozni,meglepően jól csinálta,olajos keze módszeresen végig ment a vádlitól kezdve derekamon át a nyakamig,elviseltem volna sokáig. Közben változatos témákról beszélgettünk,még nem volt részem prosztata masszásban,így ezt boncolgattuk,Jött a megfordulhatsz varázsszó!

Kényeztetés

Fordulás után kézzel foghatóvá vált a valóság!Megsimogathattam azokat a formás ciciket,érezhettem selymes bőrét feszes kellően kemény , számomra pont a legideálisabb méretű,formájú csodálatos kebleket.Kezemmel végig követtem karcsú derekát,majd kemény formás fenekén pihent meg tenyerem!Esztétikai élményemet fokozta a hatalmas tűkörben látható teljes panoráma kép.Folyamatos csevegés közben kezével elkezdte cerkám ápolását,bő olajjal finom csavaró huzogató mozdulatokkal igyekezett a kedvembe járni.Említettem neki,hogy főleg olyan lányokhoz szoktam járni ahol az orális lehetőség lehetséges.Tudom,hogy nála ez nem opció,azért voltam rá kiváncsi mert több róla írott beszámolóban a fellegekbe dicsérték technikáját.Tényleg a szakma mestere,de elkövettem azt a hibát, hogy túl sokat elemeztük az orális kényeztetés előnyei,hátrányait!Az órára nézett és mondta,hogy két percem van a beteljesűlésre! na mondanom se kell ez egy kicsit demoralizált így a boldog elrepűlés elmaradt.Az órát néztem,és láttam,hogy tényleg idő van,megemlítettem neki,hogy ugye várakoztam miatta,(amiért bocsánatot is kért)de mondta,hogy a programját szervező már rendelte a következő.vendéget!Javasolnám szerényen,hogy hagyjanak kicsivel több időt a két feladat között e remek szolgáltatónak!

Elszámolás

Teljesen korrekt

Éden Kinga, jó masszázs

  hotlova

Egyeztetés

Ahogy mondtam is neked a legutóbb, mostanában buzgó méhecskeként szállok virágról-virágra, mert erős lemaradásban vagyok. A best of lista, mindkét oldalon kezd kezelhetetlenné válni, az élet rövid, ráadásul háborús vészhelyzet van, ki tudja mennyi időnk van még a támadás előtt, ezért sürgősem a tettek mezejére kellett lépnem. A jól ismert szalonban Kinga volt a harmadik hölgy, akinek a kezébe adtam az ezredest, az első két alkalmat fedje a feledés jótékony köde...
Szóval, ébredés, reggeli merevedés, ezredes kiadta az ukázt és a számítózást megszakítva kénytelen voltam a telefonért nyúlni. A vonal túloldalán ezúttal nem diszpécser és nem is másik jómunkás leányka, hanem maga Kinga szólt bele. A tájékoztatást követően gyorsan alakítottam a napi programomon és pattantam is a személygépkocsim volánja mögé és

Megközelítés

rutinosan megközelítettem a Róbert Károlyon lévő újépítésűt. Szokás szerint a szomszéd lakótelepen, a Kassák Lajos utca árnyas fái alatt parkoltam, fizetősen. A metro, villamos, egyebek rajongói is érkezhetnek ide kb mindennel, hiszen az Árpád Híd pesti részének vonzáskörzetében vagyunk.
Az utcafronton hatalmas felirat hirdeti a házszámot, el sem tudsz tévedni.
A két lift egyszerre érkezett a földszintre, az egyikből egy ott lakó, fiatal istennő szállt ki, kocogni indult egy tevepata villantós cicanadrágban, a másikból pedig egy makktárs, aki előttem vitézkedhetett az Éden szalonban. Ezt onnan tudom, hogy ő is pont olyan méretű és márkájú ásványvizes palackot szorongatott, amit nekem is a kezembe szoktak nyomni az Éden lányok. Az átszellemült, zen mosolyról már nem is beszélve.

Helyszín

A liftezés után be a szalonba, erről mit is mondhatnék?
A képeken is látod, és sok vándor megénekelte már, de a karakterszám kedvéért vegyük gyorsan végig: tiszta, igényes, teljesen új minden, még nincs leharcolva. Több szobás, két fürdővel, funkcionális, de Buddha szobrok és füstölők nélkül.
Most megismerhettem azt a rendelőt is, ahol nem a földön, hanem a masszázságyon történik a kezezős-kezelés. Színes fények, kétoldalt tükrök. A sarokban egy szék árválkodik a gönceinkre várva. Zenét Kinga telefonja biztosítja.

Hirdető külseje

A textil ledobása után, az van amit látunk is a képein.
Kicsit talán más a hajzat, illetve a fogadó szett sem a képeken látható fekete ez meg az, hanem egy selyem (?) köntös.
Az életkort leszámítva a megadott paraméterek is stimmelnek.
Kinga, kezdetben kissé szótlan, szigorú, katonás. Gyorsan felmér, aztán eligazítást tart, törcsit ad, elirányít fürdeni, majd visszavonul a többi leányka közé a konyhába.
Valaki az arcát jellemezvén azt írta, hogy van egy orosz arisztokrata kisugárzása - és tényleg! Van benne egyfajta elegancia, szigor és ez tetszik is nekem.
Szerencsére mentes minden proli vircsafttól és vizuális tuningtól is. A kora a kiírtnál több ezt a viselkedése is elárulja, de ez ne riasszon el senkit! Az évek és a gyakorlat érződik a viselkedésén, de menetközben a szokásos beszélgetős paneleket felhasználva már megnyílik nekem, sztorizik, mosolyog, a maga poroszos módján kedveskedik is.
A teste korához képest ÉS abszolút értékben is szép, ízléses, hibáktól mentes, kívánatos, reggelig nyalnám-falnám, de sajnos a fekete bugyika a helyén marad. Kerek popsi, szép természetes cickók, finom kecses lábak, lábujjakon szép lakk (nincs lekopva sem) guszta lábfej satöbbi.

Masszázs

A köztünk lévő, testsúlykülönbséghez képest - fele annyi lehet, mint én - kellemesen megmasszírozott. Nem vártam ilyen nyomóerőt. Jól is esett.
Persze attól, hogy bármilyen hatása legyen még így is nagyon messzire voltunk, de így is beírom neki a piros pontot.
Közben ismerkedtünk, de maradtunk az általánosabb témáknál. Kedvesen megdicsérte a csodálatos testemet is. Megkockáztatom, hogy a masszázs végére kialakult egyfajta kölcsönös testi, lelki szimpátia is, így nekiálltunk a kézitusának.
Sajnos a naptárja aznap nem engedte, hogy a két lövéses/másfél órás programra vegyek jegyet, ezért csak egyszer, a randi végén kerítettünk sort a lövészetre.

Kényeztetés

Ez a hely, Kinga szolgáltatása pedig kiváltképp nem a kölcsönösségről szól.
Simizni lehet, de szájjal érinteni a bármit is nem lehet. Pontosabban csak a lábakat, mert kértem egy kis lábazást is, hiszen Kinga, régi művésznevén "Fetish Kinga" az adatlapja szerint: "királynő a fetish birodalmában". Ha ő királynő, akkor én mint alattvaló nem is tehettem mást és az illendőség szerint le is róttam a hódolatom.

A hátamon feküdtem a masszázspadon, ő a lábaim közé helyezkedve kezdte el egyik lábával az ezredest gyömöszölni, míg a másikat megkaptam a számba.
Jól meg is voltunk ebben a szereposztásban egy darabig, majd elkezdte a lassú kivégzésemet: két lábbal, majd két kézzel, majd egy kézzel variálva.
Állta a szemkontaktust, vette a poénokat, enyhén mosolyogva verte, verte, majd abbahagyta, verte majd abbahagyta....elég sokáig tartott ez a rész is.
Így utólag jut eszembe, hogy még tökéletesebb lehetett volna a program, ha belesző verbális elemeket is, illetve ha rácsulázott volna párszor az ezredesre vagy a tenyerébe - ha már fétish, akkor legyen kövér, nem?
Mindegy ezek kimaradtak, majd legközelebb megkérem.
Aztán bevillanhatott neki a telefonbeszélgetésünk és rákérdezett, hogy mi a helyzet a prosztatamasszázzsal. Mivel itt már bőven a vége felé jártam és azt hittem, hogy rákanyarodunk a végjátékra, meg is lepődtem, hogy felhozza a témát, de ugyanakkor örültem is neki. Azok a leányok, akik szeretik csinálni általában jól is csinálják, így lelkesen bólogattam, hogy hát igen, lehet róla szó.
Lepattant a masszázsasztalról, csitt-csatt, gumikesztyűt húzott és visszaült a lábaim közé. Jobb kéz mutatóujjal ügyesen célt talált, bal kézzel folytatta a faszverést.
Ha még nem volt ilyen élményed, akkor hülye vagy és menj próbáld ki! Ha meg volt, akkor tudod, hogy ez miért jó és, hogy ettől még nem vagy buzi. Csak egy kicsit, de nem ez nem számít, mert a négy fal között csináljuk.
Erre a gyakorlati, kézműves tárgyra még egy piros pontot beírok Kingának, hiszen még ekkor sem végzett ki egyből, hanem még húzta, húzta a dolgot, játszott velem, mint egy nagy, ronda, szőrös kesztyűbábbal.
Kitalálhatod, hogy kurva nagyot lőttem a végén.
Ha nem verem ki a randi előtt, akkor talán még a plafonra is jutott volna belőle, egy kis emlékül az Éden szalon munkatársainak.

Elszámolás

Rutinosan az asztalra tettem, amikor kiment tisztálkodni.
Ő pedig rutinosan, egy szó nélkül nyugtázta, hogy ott van.
Extrák nincsenek, az van, ami az oldalon is fel van sorolva, abból válogathat kedvére az úri közönség.
Megkaptam az ásványvizem és kedvesen utamra lettem engedve.

Éden Kinga, jó masszázs

  treewie

Egyeztetés

I found her advertisement here on the site, remembered her name and recognized her because the advertisement used exzctly the same description as before at the other location.

Megközelítés

I used public transport, tram and metro. Metro stop M3 is very close by.
Cross the Street and short walk
There is a park nearby to wait if needed

Helyszín

Nice building, call to get inside, use lift. Inside, Bathroom is clean, few shower gels, nice room with tatami for the action.

Hirdető külseje

Kinga is still beautiful, fantastic figure, nice boobs, now blonde.
She gets totally naked except for the slip.

Masszázs

Kinga is also good at massage, even that would be worth to pay for. Powerfull enough for such a tiny woman.
Using oil as I requested..

Kényeztetés

Then it's time turn around.
I am now not young anymore but with a woman like this I can manage 😂
Not as much possibilities as in the previous place. No candle wax, less slapping
But I got a prostate massage to finish me off.

Elszámolás

No extra's, enough service included and I Gladly leave a tip.
Payed after services.

Éden Kinga, jó masszázs

  gazonga

Egyeztetés

I made out our meeting via Email. Very friendly and flexible.

Megközelítés

Very easy to find and to access. Parking in front of the building, but with payment!!!

Helyszín

Classic massage parlour. Clean, designed with heart and everything necessary.

Hirdető külseje

I know Kinga since many years. Her pictures are true and she was and still is a very beautiful and attractive lady.

Masszázs

Her hands are from gold. She feels the client and knows intuitive what to do. She implicates perfect in the session! Very professional!

Kényeztetés

I like prostate massage and small fetishes like being blindfolded and bondaged (also the balls). Kinga is doing fetish and bdsm with passion. She find the right buttons to push!

Elszámolás

No extras to be paid, exactly how it is written on the website of the parlour

Éden Kinga, jó masszázs

  CampLazlo

Egyeztetés

Elõször telefonon hívtam. Nagyon kedves a hangja. Türelmesen elmagyarázott mindent. Mivel az idõpontban akkor még nem voltam biztos, így a foglalás késõbb, online történt.
A szalon honlapja (edemassage.eu) nagyon egyszerū, könnyen kezelhetõ.

Megközelítés

Hozzám közel esik a hely, így én kerékpárral mentem.
De tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthetõ.
Honvéd kórház villamos megállóval szemben, a Róbert Károly körúton van a szalon, illetve Göncz Árpád metró megállótól is csak kb 7-8 perc séta.
Parkolási lehetõség is van a ház közelében.

Helyszín

Pár éves, modern épület. A szalon teljesen új, hangulatos és tiszta. Sok helyen megfordultam korábban, de az Éden szalon messze a legigényesebb hely, ahol idáig jártam. Fürdõ steril tisztaságú. Nem találkozol más vendéggel, a lányok ügyelnek a diszkrécióra. Falak sem papír vékonyak, semmilyen külsõ, zavaró zaj, más lányok csevegése, vagy a másik szobákban folyó program nem hallatszik.

Hirdető külseje

Kinga gyönyörū. Elképesztõen fitt, hibátlan alak, formás popsi, hosszú szép lábak és csodás mellek jellemzik. De a kedvencem az a gyönyörū arca és az igézõ szemei. Ápoltan, jó illetúan fogadott.
Körmei szépen lakkozottak, haja, sminkje is tökéletes volt.

Masszázs

Tanult masszõr. Program elején hasra feküdtem és egy klasszikus masszázzsal kezdtünk. Átgyúrta a lábaimat, nyakamat, vállaimat és a fájós hátamat is.
Erotikus masszázsra persze nem a klasszikus svéd masszázs miatt járunk, de ez a rész is megér egy dícséretet. Nagyon jólesett. Felfrissültem tõle és a hátfájásom is jelentõsen csökkent.

Kényeztetés

Fantasztikus volt vele. 40-es éveimben járok, megfordultam már jópár lánynál, de most elõször írok beszámolót. Ez mutatja, hogy mennyire jól éreztem magamat. A sima hason történt masszázs legvégén már elkezdte az izgatásomat, a golyók, illetve a gát nagyon finom inegrlésével, majd nem sokkal ezután megkért, hogy forduljak meg.
A program, amit még a tusolásom elõtt megbeszéltünk,
sima lingam masszázsból és orgazmus kontrollból állt. A különlegessége viszont leírhatatlan. Én még hozzá hasonló lánnyal sem találkoztam. Elképesztõen ért a férfiakhoz. Tudja hogyan izgasson és kergessen az õrületbe. Elõször simigatott, combomon, hasamon, mellkasomon, majd egyre közelebb ért az intim részhez. Majd a golyókat is érintette, aztán néha-néha, mintha csak véletlenül tenné, a farkamhoz is hozzá ért az a csodálatosan szép és ápolt keze.
Közben végig izgatóan nézett rám és persze szavakkal is izgatott. Nem sokkal ezután elkezdte a lingam masszázst. Na errõl reggelig tudnék írni. De a lényeg az, hogy tényleg egyedülálló a technikája. Hihetelenül jó érzékkel csinálja, a menyországban éreztem magamat. Mikor közledett a vég, többször abba hagyta. Nem kellett szólnom, pontosan tudta meddig mehet, anélkül, hogy még elélvezzek. Fokozta ezt a játékot azzal, hogy felmászott mellém a masszázspadra. Teljesen közel hajolt, fantasztikus volt így élvezni a lingamot, miközben hol a csodás arcát és csábos mosolyát néztem, hol pedig a tükörbõl látható popsiját. A látvány, a hangulat és a tecnikája is csillagos ötös. Nem számoltam hányszot vitt el a csúcs közelébe, elvesztettem minden kapcsolatot a külvilággal. A végén fokozta a tempót a csodás kezeivel és életem egyik, ha nem a legjobb orgazmusát éltem át. Elképzelni sem tudtam korábban, hogy csak kézi levezetéssel, ilyen örömet lehet okozni. Én biztos visszajáró vendége leszek.

Elszámolás

Pontos számot nem írok, aki akarja nézze meg a honlapjukon, vagy érdeklödjön telefonon. De annyit elárulok, hogy nagyon korrekt árakon dolgoznak.
Kinga vállal fetishes programot is, ami nem extra költség. Fizetés a program végén, tusolásom után történt.

Fetish Kinga, jó masszázs

  KicsiZ

Egyeztetés

Telefon. Kedvesen fogadott, már ismertük egymást korábbról.

Megközelítés

Kocsival, könnyű parkolás a ház előtt

Helyszín

Egyszerű. Szalon. Fürdő jó, minden ok.

Hirdető külseje

Kinga gyönyörű. Lábai finomak. 😉
Nagyon szép lány, az utcán is megfordulsz utána.

Masszázs

Én kimondottan fétis masszázsra mentén, már ismerjuk egymást, ami eleinte lassan esett le, de aztán a program során emlékezett minden korábbi jatekunkra.

Kényeztetés

Masszázs nem volt, hanem a lábaival játszottam illetve ő szadizott kicsit hosszú és erős lingam masszázzsal a farkamon. Többször kivegzett a 90p alatt. Imádtam. Tudja hogyan kell velem bánnia, én meg nagyon élvezem. Megyek még Kinga, köszönöm! 😉

Elszámolás

Diszkrét, egyszerű.

Fetish Kinga, jó masszázs

  msr85

Egyeztetés

Kicsit nehézkesen indult, kollegina vette fel, de végül befutott Kinga és mindent megtudtunk beszélni, mivel voltam nála gyors volt, csak a cimet kellett frissitenem a fejembe.

Megközelítés

BKV tök szuper, kicsit sétálni kell, de jól esett előtte és utána is. Van a közelben egy nekem "új" park mivel régen jártam arra, szuper tó, egy kis vendéglátó egységgel ahol utána lehet frissülni egy bambival.

Helyszín

szokásos sok szolgáltatós sok szobás találkahely, kicsit már kopott az évek alatt. Lehetne több masszpad, mert szivacs nagyon nem az én terepem. Fürdő ok, mindig megy a mosogep a tiszta törcsikhez, vegtelen tusfürdő, mindenki azzal fürdik amivel akar.

Hirdető külseje

Azért járok hozzá, mert bejön, imádni való cicik, a szemei nagyon durvák, ahogy látod benne hogy végig veled van, nem kaladozik el, és aljas mód élvezi ahogy kínoz és húzza a végtelenségig. Nekem nagyon bejön az egész lénye.

Masszázs

Most masszázzsal kezdtünk, és mivel én hülye nem modntam el program ötleteim előre így ő vezényelte végig a szeánszot. Azért nem bántam meg, legfeljebb van miért visszamenni. Nem feltétlen sport masszázs, de szerintem nem ezért járnak Kingához, szépen végig megy mindenen, majd egyre gyakoribbak a besimitások, érzéki érintések, már emelgettem a csípőm amikor végre megszánt hogy "na jó mostmár fordulj meg:)".

Kényeztetés

Ezt nem lehet leírni... Végtelenségig tud húzni, nagyon együtt él veled, érzi meddig mehet a dominánsabb eszközeivel, többször huhogtam és húzott vissza pajkos arckifejezéssel hogy még nem engedte meg. A prosztata masszázsa szerintem kimagasló, és nagyon odafigyel, tiszta gumikesztyű, nem olaj, hanem vazelin, és végtelen elnyújtás.
Mondtam neki a felénél egy ötletem miről fantaziálok, erre mosolyogva rávágta hogy akkor gyere vissza és megcsinállak úgy is. Na megyek is amint lesz hétvégén megint.
Ár érték arányba kimagaslóan egyedi élményt nyújt.

Elszámolás

Ahogy szokott, meglepően kedvező ár, végén a masszázs matracra helyezve, vissza akart adni, de nem engedtem. Megérdemli amiért és amilyen odaadással csinálja.

Fetish Kinga, jó masszázs

  t__

Egyeztetés

A honlapot használtam. Amellett, hogy minden fontos info kint van, egyszerűen ki lehet választani a megfelelő time slotot, nagyon kényelmes módja ez az időpontfoglalásnak. Ugyanakkor lehet hogy nincs folyamatosan frissítve, mert eredetileg 1,5 órát foglaltam (tehát engedte a rendszer), de pár percen belül jött egy email, hogy Kingának aznapra már csak 60 perces időpontja van. Felajánlották három kollegináját akikhez mehettem volna 90 percre, de én mindenképpen Kingához akartam menni, így rábólintottam az egy órára.

Megközelítés

A kapott cím egyértelmű, autóval és BKV-val is könnyen megközelíthető. Bent a folyosón vaksötétség van, én meg ismeretlen helyeken nem szeretem nyomkodni a kapcsolókat nehogy becsöngessek valakihez, de végül sikerült megtalálni az ajtót (van egy kiírás is ami segít).

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel, bár én csak egy szobát meg a zuhanyzót láttam. A zuhanyzó tiszta, sok tusfürdővel, mindkét zuhanyzásomhoz új, tiszta törölközőt kaptam. Nyilván többen dolgoznak itt, és a tervek szerint nem találkoztam volna senki mással, de a második zuhanyzás után a szobába visszafele belefutottam egy hölgybe, de engem egyáltalán nem zavart, ő talán egy kicsit zavarba jött, de csak egy pár másodperc volt az egész. A szobában masszázspad, tükör a falon, kis hűtő amiből Kinga érkezésem után egyből üdítővel kínált.

Hirdető külseje

Kinga fantasztikusan néz ki, szerintem jobban, mint a képeken. Az egyik dolog ami miatt jöttem, az a láberotika - és amikor megláttam a lábait egyből tudtam, hogy ez a dolog nem sülhet el rosszul. Gyönyörű szép, puha barna bőre van és látszik hogy sokat törődik a lábaival: puha talpak, hibátlan pedikűr. Ami tetszett még, az a félmosoly, ami kiült az arcára, látszott hogy élvezi, hogy kvázi azt tehet velem amit akar.

Masszázs

A zuhanyzás után elmondtam, hogy igazából három dolog miatt jöttem: a már említett láberotika, orgazmus kontroll és a kikötözés azok amik érdekelnek, de nyugodtan egészítse ki azzal amivel szeretné. A masszázst ezért közös megegyezéssel át is ugrottuk.

Kényeztetés

Háttal feküdtem fel a padra, és lekötözte először a két kezemet, majd a lábaimat. Közben véletlenül hozzáért a talpamhoz, és mivel eléggé csiklandós vagyok, elrántottam a lábamat. Kingának azonnal felcsillant a szeme:
- Úú, csikis vagy? - kérdezte ördögi mosollyal az arcán.
- Ig-Igen. - válaszoltam a sorsomba beletörődve.
Aztán megbeszéltük, hogy ezt nem biztos hogy el kellett volna árulnom, de arra jutottunk, hogy akármit mondhattam volna, mert már eleve vesztes pozícióban voltam.

A szeánszt finom érintésekkel kezdte, hogy egy kicsit felcsigázzon, majd felült a masszázspadra és nedves törlőkendővel tisztára törölte azt a korábban említett páratlan párost.
- Szeretnéd bekapni? - kérdezte, amire csak bólogattam. Még nem kapod meg. - érkezett egyből a reakció.
És tényleg, csak olyan közel rakta a számhoz a lábfejét, hogy a lekötött kezeim miatt akármennyire szenvedtem - nem értem el. Később persze szépen lassan egyre többet engedett meg: úgy nyaltam, szopogattam, szívtam magamba a lábfejeit, mintha az életem múlna rajta.
Egy ponton felállt masszázspadon és az egyik lábát elkezdte letolni a torkomon, amíg a garatreflexem közbe nem szólt. Ezután megdicsérte a méretemet - a szám méretét…
Később a lábaim közé kuporodott és először a puha talpaival kényeztette a farkamat, majd a kezeit is bevetette. Amikor úgy ítélte meg, hogy közel a vég, akkor egy nagyot csapott a farkamra, hogy eszembe se jusson még elmenni.
Nagyon sokáig húzott még így, de a legvégén már nem engem, hanem egy gumikesztyűt.
Prosztatamasszázzsal és kézimunkával végzett ki, hatalmasat élveztem.

Miközben eloldozta a köteleket, megkérdezte, hogy küzdősportolok-e valamit, amire a válaszom az volt, hogy hát itt a masszázspadon elég nagyot küzdöttem. És tényleg, a zuhanyzásnál vettem észre, hogy mindkét csuklómon ott a nyoma a kikötözésnek, ami még órákkal később is látszott, de nem bántam, mivel a Kingával töltött kellemes órára emlékeztetett.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, a virágszálakat egy jól látható helyre raktam egy borítékban, nem esett róla szó.

Fetish Kinga, jó masszázs

  treewie

Egyeztetés

Contacted through the website, this is a good system, first you get a standard reply, later the actual confirmation. Calling is iff course also an option.

Megközelítés

I always walk or take public transport.
The place is easy to find in a nice neighbourhood, I walked all the way to the end of Pannónia street, it's near there.
There is als ample parking space, for which you will have to pay rhough

Helyszín

I have been there several times. Nice apartment bloc, very clean, good badroom, many soaps and shampoos,, clean towels (2 times) provided

Hirdető külseje

I visited Kinga a few times now, she us always very friendly.
An incredible slim and sexy body iny opinion. She receives in sexy lingerie which comes of fasr

Masszázs

I opted voor 90 minute, partly massage, partly fetish (why mist people visit Kinga I presume)
She is actuallly very good in classic massage, legs, lower back, neck. She looks trained in it.

Kényeztetés

The main purpose is iff course the fetish massage, which she does excellent and seems to enjoy herself with it.
First arouse you with that incredible body of hers.
Then other things come in the game
Hands an feet get tied. Icecubes, candles, some spanking, anal play.. Everything you can watxh in the big mirror. She constantly looks you in the eyes during the session.
The final climax is an exolosion
Fzntastic, for me

Elszámolás

We also have a nice conversatiin every time. Kinga knows about many things that are useful for me as a regular visitor, but still tourist (for the time bzing)

Fetish Kinga, jó masszázs

  MarcoVega

Egyeztetés

I made an appointment over the phone. I think it was other girl I make appointment with. It was quick, easy. I book 90 minutes for the next day.

Megközelítés

I use metro to go there, it stop 5min walking away. Then use Google maps to find way there. I think parking is ok, I noticed a parking area opposite the salon.

Helyszín

The place is convert to professional salon. Mood light, some music, carpets and decor to look high class. I never saw anybody else in apartment. Bathroom has all things you need, clean with fresh towels and many amenity to choose from.

Hirdető külseje

Kinga is like pictures, but much better ;-)
She looks much younger than profile say, she is thin but has all the curves in the right places. Her breasts are small but respond very well to touch. Her nipples little bullets. Her legs and long and toned, she takes good care of looks. And her ass is the best, I want to eat it when I see it!

Masszázs

There was little massage because it was all erotic from the start. I need to write some characters here so this will be enough to fill it up.

Kényeztetés

At the start we talked about what I want in our encounter. Kinga made me feel comfortable to ask what i want and then we started. I wanted her to be in control, I just said what I didn’t want to make sure I can walk back honey after.

She start with tie me to bench, hands and legs. Then a little tease with her hands to get blood moving. My dick was already pointing north now. She got another rope and now she tied my dick and my balls. Soon they were even harder then before, feel like they explode.

Kinga now got some oil and start to slowly tease, she play softly with my dick, Then she go faster, but when I get close she stop and slap my balls and dick. She show me she is in control and I will do as she want. She then sat on bench in front of me and put her feet on my chest. She kept slowly moving them from my chest, to my mouth, to my dick. I never try foot things before but she make it very exciting.

Kinga keep eye contact a lot of time, she has a strong feminine look, which is perfect for when you tied to bench and being treated by a sexy domina.

She make me close to finish about 5 times. Now I was begging her to continue and let me finish. She was smiling and laughing at me, she knows she has the power. In the end she said she will accept begging and be a good (or bad) domina. She bring me close to edge, and then do something with 2 hands which feel very intense, and I finish. I don’t know what she do with the 2 hands because I was lying down looking at her ass when she was busy with me.

Now it was time for shower and done.

Elszámolás

No extras in the salon, I think. I didn’t ask.
Price is fair and experience was super good. I asked to pay at start but Kinga said at end is fine.

Fetish Kinga, jó masszázs

  blhtz

Egyeztetés

Az egyeztetés könnyen ment, ő vette fel a telefont. Megbeszéltük, hogy milyen lehetőségek vannak, nekem mire lenne igényem, és már egyeztettük is aznapra az időpontot.

Megközelítés

Autóval mentem, parkolással nem volt gond. A ház előtt volt is hely, így minden tökéletes volt.

Helyszín

A lakás kis hangulatos lak. Az első szobában történt az esemény ami a bejárat mellett volt, vele szemben a zuhanyzó, szóval csak erről tudok írni. Ezekkel nem volt gond. Igényesen kialakított szoba, tiszta rendezett volt minden.

Hirdető külseje

Csodás testű hölgyemény. Képeken is látszik, hogy vékony hölgy, de tökéletesen áll minden rajta. Arcra más vártam, de nem kellett csalódnom. Csinos, helyes nő Kinga.

Masszázs

Miután megbeszéltük, hogy fétishszűz vagyok és rábízom magam teljesen, mondta, hogy kezdjünk egy kis masszázzsal a fétish rész előtt. Ez valóban egy gyors, csak átnyomkodós masszázs volt, de kellemes. Ekkor is már csak bugyi volt rajta, ami végig fent is maradt a program későbbi részén is.tetőtől talpig átmaszírozott, nem túl erősen, nagyjából szerintem negyed óra alatt. Ekkor következett, amit ki szerettem volna próbálni.

Kényeztetés

Miután megfordulhattam, rögtön kikötözte a kezeim és lábaim, így már gyakorlatilag teljesen kiszolgáltatott helyzetben voltam, amit nem bántam. Miután mindenhol beolajozott és már én is hadrendbe álltam, egy herekötözéssel kezdődött, ami végig maradt is. Meglepően kellemes érzés így küzdeni az élvezés ellen :)
A sorrendet nem tudom, de volt minden, heretaposás, csapkodás, forró viasz, prosztata masszázs lágyan, és erősen is.
Ami a legjobban tetszett, amikor a combjai közé szorította a farkam, és úgy dolgozott rajta. Ott kis híján el is élveztem, amit rögtön érrzékelt, abbahagyta, és jól felpofozta a farkam, hogy lehiggadjon. Lehiggadt, így folytatódott a móka. Megintcsak néha kis viasz, néha kis herehúzás vagy masszázs. Az idő vége felé közeledve már átváltott teljesen kézi levezetésbe, ami egy kissé durvább prosztatamasszázzsal volt kiegészítve. Nekem az utóbbi annyira nem feküdt, a lágyabb jobban bejött, de kiváncsi voltam, így milyen lesz, ezért nem szóltam. Mindenesetre hatalmasat élveztem.
Ezután otthagyott kicsit kikötözve, kiment, majd pár perc múlva visszajött. levette a köteleket, leszedte a viaszt, és mehettem zuhanyozni.

Elszámolás

Telefonon megbeszéltek szerint minden a végén rendezve

Fetish Kinga, jó masszázs

  MarcoVega

Egyeztetés

Over the phone to the salon. I did not speak with Kinga but her colleague was very helpful. Got the time i asked for. 60 minutes.

Megközelítés

Took the metro to Nugatti station and then walked a few minutes. Weather was nice so it was ok. I think you can park easy there too

Helyszín

Apartment is set up as a massage studio. Nice atmosphere, dark lighting, carpets, 2 bathrooms. I didn’t meet anyone, just hear girls talking when walking past kitchen. Shower was ok, many wash to choose from.

Hirdető külseje

Kinga is just as you would expect. Tall, skinny, fit. She has a beautiful face and a charming smile that makes you feel calm, like you at the right place. She is very friendly and English very good. She lived abroad before.

Masszázs

I asked for the fetish massage so it was interesting. It was first time for me with this type of massage.
Kinga tie my arms and legs to the table and then started with soft soft stroking just to warm things up. There wasn’t much of a massage and we agreed this from the start. Next time I will try 90 minutes and get some massage in between pampering.

Kényeztetés

After some soft caresses Kinga took out some small ropes and tied up my balls and cock. This made more blood flow down there. First I was a little scared but Kinga did an amazing job of make me feel I was in good hands. She knows what she doing.
The next 40 minutes were something I have never experience before. Kinga slided on top of me, teasing my hard dick with her body. She come close face to face and make eye contact. She rub my dick hard, then soft, then slap it about, squeezed it, rubbed it against her breasts. She was bringing me close so many times and then letting me relax. Then she go again.
She is an expert at what she doing!

Then as we were getting close to the 1 hour, she pushed me past limit and I finish. It felt good to finish still being tied. Kinga gave me a smile and it was time go shower.

Elszámolás

I did not ask for extras and I think the salon doesn’t allow aside from handjob. Price is fair and experience was crazy good.

Fetish Kinga, jó masszázs

  brokkoli

Egyeztetés

Az egyik kedvencem egy nagyon hülye félreértés miatt lemondta. Hívtam egy másik kedvencet, nem ért rá, Kinga viszont minden megjátszás nélkül fél óra múlva tudott fogadni. Mondhatjuk, hogy rugalmas. Megbeszéltük, hogy nekem a szadis dolgok nem érdekesek.

Megközelítés

A Bkv-t nem tudom, kocsival mentem. Fizetős a parkolás, de nem drága és van bőven hely.

Helyszín

Egy stúdió, minden szoba hasonló lágy, mély tónusú színekkel megkomponált tetthely, választhattam az ágyas és a tatamis megoldás közt, mert voltak szabad szobák. Bőséges tusfürdő választék. A szobák tükrökkel felszereltek. kellemes zenét tett be Kinga.

Hirdető külseje

Kinga egy nagyon komoly nő. Semmi lányos nincsen benne, egy szuper alakú, vadító nő a képeken látható adottságokkal. Arca is nagyon helyes. Ha jól emlékszem a cicik nem látszódnak, nos nagyon rendben vannak. Teljesen sima, hibátlan bőr, tök barna volt, amikor ott voltam. Elsőre az jutott róla eszembe, hogy milyen kedves ember, és nehéz elképzelni azt a portfóliót, amivel dolgozik :O

Masszázs

A masszázs tartott az együttlét kisebbik felében. Ezt Kinga egy bugyiban végzi, de ezen túl ez a rész erotika mentes. Szakszerűen dolgozik rajtad, átnyomkodja az egész testedet egészen jó erősséggel. Közben nagyon jót dumáltunk, nyitott, őszinte, egyenes nő. Jót dumáltunk, na. Közben nemcsak hogy elkezdődtek a benyúlások, hanem hosszan megemeltem a fenekemet, hogy hosszan tudja simogatni a szerszámot.

Kényeztetés

Megfordultam a hátamra. Úgy helyezkedtünk, hogy Kinga nekem szemben ült, a lábfejei a derekamat érintették kívülről kézzel pedig kiválóan elérte a célterületet. Nehéz leírni, amit velem művelt. Simogatott, izgatott, a golyóimat masszírozta, két ujjal verte a cerkát, az egész tenyerével végigsimított rajta le és föl, közben a gátat simogatta, két kézzel izgatott egyszerre. Nagyon nagyon változatos volt és izgalmas. Először csak a hátamon feküdtem, majd felkaptam a fejem valami hatásosabb szólam után és akkor vettem észre, hogy ez a bombasztikus csaj nem szemlesütve végzi ezt az egész műveletet, hanem figyeli minden apró rezdülésemet. Magabiztosan, lendületesen izgat váltogatva az erősséget, a ritmust és az intenzitást. És közben egy olyan kreol szempár figyel, mintha Sade játszana veled. Mosolyog rajtad, vadul néz, belevisz, leállít, uralkodik rajtad. És közben hülyéskedünk, mondom neki, hogy ezt másfél órában lehetetlen lenne kibírni és tudom, hogy magában csak röhögne rajtam és tudom, csak akkor fog megkegyelmezni nekem, ha már beállt a dereka az üléstől vagy megunt engem. És sajnos eljön ez az idő is: jellemző módon korábban egy-két lendületesebb folytatástól már el tudtam volna könnyen menni, de most, amikor Kinga úgy rendesen nekilát, úgy érzem viszonylag lassan jön össze a dolog. De ő viszont nagyon kitartó :) Kegyetlenül dolgozik a keze, ő pedig egyre hevesebben nézi a cerkámat, talán már kicsit türelmetlenül is, én érzem hogy közeleg a vég, ő is érezheti, mert remeg az egész testem, ami azért ritkán van, én sem bírom tovább és a meglehetősen vulgáris verd ki a faszomat utasítás után pár másodperccel durranok. Az elején azt hittem be fog állni a derekam, annyira heves volt az egész, de szerencsére nem.
Letörölget, dumálunk még sokat.

Elszámolás

A végén helyeztem le a megbeszélteknek megfelelő virágokat az öltöző székre.

Fetish Kinga, jó masszázs

  pillota

Egyeztetés

Az egyeztetés telefonon történt mint mindog és most is gond nélkül.

Megközelítés

A helszin könnyen megközelithető,szinte mindig van üres parkolóhely a ház előtt.A tömegközlekedést sajna nem tudom...

Helyszín

A bejutás diszkréten történt,a helyszin elegáns ,pont mint a képeken,tiszta fürdő...Bár többen rendelnek a helyszinen,sosem talákoztam rajta kivül senkivel...

Hirdető külseje

Szerintem sokkal csinosabb mint a képeken...imádom ezt a tipust

Masszázs

Hát amit csak lehet,mindent beletettünk az órába...a fetish masszázs felejthetetlen...ügyesek a kezei.Érezhető,hogy élvezi amit csinál..a kicsit huncut kicsit pimasz viselkedés nekem kimondottan bejön.Minden a megbeszéltek szerint történt,bár nálam mindig belefér egy kis inprovizálás,ez csak izgalmasabbá teszi a dolgokat.Kifinomult érzéke van hozzá,hogy kitapasztalja már az elején mi az ami igazán izgalmas az ember részére és ezt igyekszik is kamatoztatni az egész masszázs ideje alatt.Előkerül néha egy-két új dolog a tarsolyból.

Kényeztetés

Egy órás lehetőségre érkeztem.Sima masszázzsal kezdtünk ,mint mindig.Nagyon ügyesek a kezei,hamar kitapasztalta,hogy hogyan kergethet az őrületbe.Mindig és egyre gyakrabban visszatér az igazán érzékeny területekre igy fokozva a hatást.Aztán hamarosan áttértünk a fétish részre.Na itt aztán tényleg kezdett elborulni az agyam.Sikerült annyira felcsigáznia,hogy biztosan bármire kapható lettem volna.A prosztatamasszázs valami fantasztikus volt,nagyon hozzáértően finoman csinálja.Itt azt gondoltam nincs tovább,végem,kérem a befejezést.Ahh dehogy.Jött a lingam masszázs ami csodás volt...kevesen tudják az embert oly hosszasan a határon tartani,mint ő....A prosztatamasszázs és a lingam kombinációjától azt hittem megbolondulok.Szinte könyörögtem,fejezzük be,legyen vége(hozzáteszem már nagyon vártam a befejezést).De neeeeem...még nincs itt az ideje(ezt fejcsóválással adta tudtomra) és tovább ügyeskedtek pici kezei.Majd amikor nem igazán számitottam rá,hirtelen kivégzett.Szerintem a falak is megremegtek,én pedig percekig mozdulni sem tudtam.Fantasztikus élmény volt és biztosan visszatérek majd.

Elszámolás

Korrekt,a megbeszéltek szerint...távozás előtt letettem az asztalra,nem foglalkozott vele...

Fetish Kinga, jó masszázs

  Strapon

Egyeztetés

Telefonon hívtam Kingát. Ő még nem volt bent de egy kolléganője készségesen segített. Cukin aranyosan elmondta mik a lehetőséget, majd elküldte nekem SMS-ben a pontos címet. Minden könnyen simán ment.

Megközelítés

A címet viszonylag egyszerű megtalálni, pontosan kivan írva a házszám. Ha autóval közelíted meg akkor érdemes időt hagyni a parkolás miatt. Van parkolóhely bőven de szinte mind tele van. Fizetős a parkolás. Én délelőtt mentem viszonylag simán találtam helyet.

Helyszín

A lakás egy újépítésű háztömbben van. Szép rendezett. Sok szoba van, többen dolgoznak ott lányok, de ez abszolút nem zavaró mert nem találkoztam velük. A fürdő tiszta, sok tusfürdővel. Minden megtalálható benne ami a normál higiéniához szükséges. A szoba ahol a masszázst kaptam kellően nagy, tiszta. Félhomály volt (pont tökéletes). Masszás ágyon történt minden. A hátérben kellemes lazító zene szólt.

Hirdető külseje

Amikor megérkeztem még utcai ruciban volt. Egy szexi bőr szoknya volt rajta egy top-al. Már sima ruciban is nagyon sexy volt. Amíg elmentem tusolni átvette fehérneműre, a melltartó egyből lekerült és egy sima tanga maradt fent amit nem bántam mert imádom a sima egyszerű tangákat. Mellesleg tökéletes selymes barna bőre van, feszes kőkemény popsival. Szép formás mellek, és ami nagyon fontos hogy huncut atom sexy arc, ami magába is vadító :P . Mindennek maximálisan megfelel amit az adatlapján olvashatunk.

Masszázs

A masszást a lábamtól kezdte, majd úgy haladt felfelé. Olajjal kértem. Nagyon aprólékos, relaxáló masszást csinál. A hátamat kértem hogy picit erősebben masszírozza, tökéletesen csinálta. Sajnos nem tudom hogy mennyire szakszerű, szakszerű masszáson még nem voltam :D . Számomra ez tökéletes volt. Nagyon nagyon kellemes érzés ahogy a meleg olajjal a finom kezeivel simogat, majd erősebben meggyúrja ott ahol kell. Kellően ellazított mielőtt rátértünk volna a következő dolgokra.

Kényeztetés

Na ez a rész a feledhetetlen. A finom masszás közben szépen a popsim felé is elkalandozott ami már önmagában is fantasztikus érzés. finoman simogatta, masszírozta a popsim. Pár perc múltán kérte, hogy forduljak meg. Két kézzel először csak finoman simogatta a combom majd egyre beljebb haladt. Ahogy egyszerre simogatta a popsim valamint a farkam az eszméletlen volt!! Alig tudtam különbséget tenni hogy a szájában vagy a puncijában vagy a kezében van :D Eszméletlen. Nem próbáltam még fétis jellegű dolgokat ez volt az első. Nagyon kezdeményező volt. Finom ütéseket mért rá közbe kérésemre alázott :P Nagyon tökéletesen csinálta. Később herekötözéssel folytattuk majd prosztata masszással. Eszméletlen ahogy a kettőt egyszerre csinálja és közbe a szemedbe néz azzal a sexy domináns szemeivel. Nem engedte hogy elélvezzek ami fantasztikus volt. Amikor elmentem a kezei közt, tempósan pumpálta a prosztatám amitől olyan érzés volt mintha felrobbannék.

Elszámolás

Az elszámolás a végén történt. Nem erőltette, én hoztam szóba hogy akkor adnám :D. Abszolút korrekt, maximálisan megéri ez a ráfordítást. Extrát nem kértem, nem tudom hogy van e egyáltalán. Ő maga egy extra :P

Fetish Kinga, jó masszázs

  Sanci35

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Par csengetes utan baratnoje vette fel,aki ugy mutatkozott be hogy "Kinga telefonja". Akar ki is volt a lanyok kozul,kezsegesen segitett egy masnapi idopont letrehozasaban. Mar voltam egyszer Kinganal,ezert csak idopont egyeztetes volt. Konnyu dolga van az embernek,mert valaki mindeg felveszi a telefont es ha bovebb info kell,azt is megkapod. Ez egy masszazs szalon,aminek van sajat honlapja,igy ott sok dolognak magad is utana tudsz jarnis es online is lehet idopontot foglalni. Van recepcio telefonszamuk is,ha minden kotel szakad.

Megközelítés

Arpad hidhoz kozel egy viszonylag uj epitesu haz. Parkolo hely garantalt,de fizetos. Metro,villamos,busz a kozelben. En konnyen megtalaltam a hazat,szep nagy hazszam van kirakva. A hazszamot idopont foglalaskor mondjak meg,az utca nev szerepel a honlapjukon.

Helyszín

A tetthely a folyoso leg eldugottabb sarkaban van,szerintem ugy epitettek a hazat hogy hatha lesz ott egy ilyen szalon.
Amennyit en lattam a lakasbol,az tiszta,szepen berendezett. A lanyok fenykepei ki vannak rakva a folyoson a nevekkel egyutt. A szoba nem nagy,de annyi hely van benne,amire szukseg van ilyenkor. Masszazs agy,fotel,ket kis szekreny,nagy tukor a falon hogy ne maradj le a reszletekrol. Allithato szinu es ereju hangulat vilagitas,lagy zene. A furdoben zuhany kabin es 10 fele baba tusfurdo vart. /ami kicsit vicces annak fenyeben hogy "luxus minosegu tusfurdo"-t emlitenek a leirasban,de nekem otthon is "baba" van,szoval nem lenyeges/ Patyolat tisztasag. Torolkozot ketszer kaptam a ket zuhanyzashoz es nem a kinaiban szerzik be oket.

Hirdető külseje

Az "adatok valosagtartalma" azert lett negy,mert a fenykepeihez kepest Kinga vekonyabb,ami nekem hatarozott elonyt jelentett. Nem "gebe" csak vekonyabb mint a kepeken. Ja es a haja is hosszu azota. Ez is jo pont nalam. Edesen tud mosolyogni,tobbszor is mondtam neki hogy ugy meg puszilgatnam,de azt sajna nem lehet max amikor erkezel,meg tavozol. Szep formas tini cicije van. Ketto is! Gyonyoru vekony a dereka es igen formas popsival is buszkelkedhet. Aki nagy Kardashian segget szeretne latni,az rossz helyen keresgel. Az egyik laba 38-as,a masik 38,5-es es mindketto zabalni valo. :) Kormei szep apoltak. Az egesz lany pont olyan forma,amit szeretek. Szolizott barna,bar a lila fenyben maskepp latszik.... :) Jo lenne par uj kep rola az oldalon.
/Van egy tetovalas a derekan,ami a kepein nem nagyon latszik./

Masszázs

Ketreszes fehernemuben es nagy mosollyal fogadott. Betessekelt a mar ismert szobaba es adott egy torolkozot,amit rogton vissza is kert,mert nem talalta eleg jonak. Nekem jo volt,de ha O mondja,akkor az ugy van,elvegre O a domina. :) Ha van mas vendeg is,akkor elore megy a zuhanyzoig /a szoba ajtoval szemben van/ hogy ne fussak ossze senkivel. Mire vissza ertem a szobaba,hozott nekem bubi mentes vizet,ahogy kertem. Van naluk udito ital kinalat,sot a honlapjuk szerint a latogatas vegen az utra is adnak valamit /dobozos ital/ ha kersz. Kerdezte hogy a feny megfelel-e,jo-e az erossege,meg a szine. Aztan kikerdezett a fontosabb informaciokrol. Mi az elkebzelesem,mit szeretek,mit nem,mennyit birok. Meg az elozo alkalomrol volt egy biztonsagi szo is amit mostanra is megtartottunk.
Nem nagyon tudom ertekelni a masszazst,mert 1,5 orara erkeztem ami nagyon keves Kingabol ezert keresemre azt a reszt teljesen kihagytuk es elozo alkalommal sem az volt a fo produkcio. Mondjuk ez nem igaz,mert volt lingam meg prosztata masszazs,de az mar kenyeztetes,nem? A lingam nem olyan volt,mint a tobbi lanynal,akiknel eddig voltam. Kinga alaposabb munkat vegez,nem ugrik ra az ember farkara,hanem korbe-korbe izgat a szerszam korul ami mar szuperul erzi magat mire valoban hozza nyul. Comb belso fele,zacsi,gat,fenek. Aztan ha mar ott van a fenekem,akkor megkeresi a prosztatat is.

Kényeztetés

Lefektetett az agyra es rogton le is dobta a melltartot. Sajnos a bugyi nem kerul le es tapizas sincs,legalabbis uj embereknek biztos,de mivel frissen regisztralt tag vagyok es nem tudom elolvasni a beszamoloit,igy lehet hogy torzsvendegeknek van nemi kedvezmeny ezen a teren.
A masszazs keresemre elmaradt,rogton a mar emlitett lingam es prosztata izgatas volt soron. Elo kapott egy viszonylag vastag kotelet es ossze kotozte a farkam. Kicsit csodalkoztam,mert legutobb egy vekony izevel csinalta hasonlo keppen de ez nem befolyasolta az eredmenyt. Aztan elokerult egy nagy halom heveder szeru dolgot es nem csak a kezem meg a bokam kotozte ki,hanem a combomat is,ami szinten uj volt nekem igy masodik alkalomra. Bekototte a szemem is,ami szinten nem volt elozoleg,bar ugy emlekszem akkor kertem hogy ne kosse be. /nem csoda,hiszen irto jo alakja van,ki ne szeretne latni/ Na most nem lattam egy darabig. Innentol nem nagyon tudom sorba szedni mi tortent,mert eleg valtozatosan csinalja a dolgokat. Az az egy biztos hogy behozta a hasznalt harisnyajat es a szamba tomte. Legutobb a baratnoje bugyijat hozta.... Ahogy mar irtam,az en mercemmel merve profinak tunt a lingam. Figyeli hogy mit reagalsz arra amit csinal es az szerint tenykedik. Szereti huzni a dolgot,nem lehet csak ugy elelvezni. Es mivel domina,mar lingam kozben jonnek a bemelegito here paskolasok,mellbimbo csipkedesek. Aztan nem birtam tovabb es jott aminek jonnie kell. Nem all le egybol,az utolso cseppet is kicsalogatja beloled. Ugy gondolom tulizgatas tenye valosult meg elore megfontolt szandekkal. /ha mar az elvezes elrontast a "kizart" kategoriaba soroltam az elejen/
Aztan jott a fetis resze a dolognak ha az eddigiek nem lettek volna azok. Valtozatos mertekben es sorrendben jott a here paskolas,mellbimbo szadizas,farok pofozas, gyertya viasz locsolgatas hol a farkamra,hol a melbimbomra. Jegkockakkal is tud erdekes dolgokat csinalni. Peldaul prosztata masszazs kezdetekor esetlegesen egy jegkocka kereckedik be eloszor,az eleg intenziv erzes tud lenni. Elozo alkalommal egy palca is elo kerult,amirol ugy tudtam hogy csak ingerlesre hasznalja,de nem ugy lett. Eloszor finomabban,aztan latva hogy nem tiltakozom mar erosebben csapkodta vele a farkamat. Aztan a golyoim kaptak egy akkorat hogy elo csalta belolem a biztonsagi szot. Akkor nem volt bekotve a szemem - mindenkinek latnia kene azt a kajan mosolyt Kinga arcan. Az volt az egyik kedvenc pillanatom a sok kozul. Mar mint a mosoly.... :) A here rugdosas ezuttal elmaradt,farok taposas lett belole. Lekerult a kotes a szememrol es ki a harisnya a szambol. Jo szaraz volt a szam,amit azzal oldottunk meg hogy Kinga ivott egy kis kolat es ugy kopkodott a szamba. Leszedte rolam a ram locsolt viaszt es kerdezte hogy mi volna ha legkozelebb legyantazna a mellkasom. Gondolom a viaszrol jutott eszebe,de megegyeztunk abban hogy egy ferfi melkas legyantazva hulyen nez ki. Eloldozott es lab masszazst kert,ami elott szepen tisztara nyaltam a talpat,meg a labujjait. A labmasszazs olyan jol sikerult hogy azt mondta van ideje utanam,nyugodtan csinaljam,nem baj ha tulmegyunk az idon. Aztan kierdemeltem hogy a terdeig maszirozhattam... :)
A vegen kaptam uj torcsit es irany a zuhanyzo.
Kinga nagyon oda figyel a vendeg kivansagaira es termeszetesen a reakciokra is. Ha latja hogy nagyon faj,de nem allitom le,akkor feszegeti a hatarokat. /sosem hittem volna hogy annyit birok/ Amig a szam be volt tomve,neha megkerdezte hogy "ez most a biztonsagi szo akart lenni"? Ha nincs bekotve a szemed,ugy helyezkedik hogy a tukorben /is/ jo legyen a ralatas. Incselkedik hogy mit szeretnel csinalni a fenekevel stb. Ez is eleg izgato.
Jol el lehet vele beszelgetni,mint ha mar regi ismerosok lennenk. A civil dolgait sem titkolta elottem,bar igyekeztem nem tul indiszkret lenni.
Ebben a szalonban csak kezzel tortenik a kenyeztetes,de aki volt mar itt,az nyilvan tudja ezt. Nekem nem volt hiany erzetem a francia miatt,bar lehet hogy csak azert,mert erre voltam felkeszulve. Viszont amit kezzel kaptam,az nagyon jo volt.
Ahogy mar irtam,ez a masodik alkalom volt Kingaval,ebbol adodik hogy nagyon jol ereztem magam vele. A kereseimmel ellentetben a programja nem ugyanaz volt mint legutobb,ezert nem ereztem ugy hogy csak ismetlunk.

Elszámolás

Ebben a szalonban nincsenek extrak. Amit a lanyok csinalnak,az alap es az arak is megegyeznek az osszes lanyeval.
A rozsaszalak mennyisege megtalalhato a weboldalukon.
Kinga nagyon korrekt. Elso alkalommal volt egy kis csuszas,mert elfelejtettek atadni neki hogy mar ott vagyok a kapuban. Siman ledolgozta az elveszett idot. /15 perc/
Most pedig kicsit szetszort volt mikor megerkeztem,de mondta hogy nem szamolja bele az idonkbe amig "benazik" kicsit. :)
Minden egyes rozsaszal megerte. Annyira hogy gondolkodom egy 4kezes megoldason is vele.
Az egyik kisasztalon hagytam a jutalmat,szoba sem kerult mig ott voltam. Eloszor sem.

Fetish Kinga, jó masszázs

  Árbóc

Egyeztetés

Először egy barátnője vette fel, de később sikerült Kingával is beszélnem. Még aznapra tudott időpontot adni. Nagyon rugalmas volt, miattam még picit előbb is bement a szalonba.

Megközelítés

Metró, troli és buszok közelében van a lakópark, aminek 1. emeletén van a lakás. A bejáratnál telefonhívás után, gyorsan bejutottam. Autóval is könnyű a parkolás, tényleg van hely a ház körül. A hirdetésben szereplő "Westend 5 percre" is csak autóval vonatkozik.

Helyszín

Többen is rendelnek a lakásban, de ebből nem tapasztaltam semmit. Kint van a lányok arcképe és neve, az izgató. Szépek a fürdők és a szobák is kulturáltak. Törölköző teljesen jó és a tusfürdő kínálat is rendben van.

Hirdető külseje

Pont mint a képeken, nagyon vékony, kis cicijű, de arányos testalkatú. Engem a hasa és a combja fogott meg leginkább. Sajnos mivel miattam jött be előbb, még nem volt ideje átöltöznie, így átlagos ruhában várt. Miután lefürödtem, gyorsan ő is elkészült. Szexy fehérneműben és combfixben jött be a szobába, ahol elkezdődött a szeánszunk.

Masszázs

Domináns masszázst kértem, amit most próbáltam először. Ezt láthatta rajtam, mert emiatt ő is visszafogottabb volt. Inkább erotikus volt az együttlét, mint szigorú. Először simogatnom kellett a lábait és azokkal izgatta a farkam. Tényleges masszírozást nem is kértem, inkább Kinga testének felfedezéséről szólt az óránk. A hasa hihetetlen lapos és a feneke is eszméletlen.

Kényeztetés

A lábaival sokat masszírozott és engedte azokat simogatni (nagyon szexy lábai vannak). Egy kicsit jobban örültem volna, ha dominánsabban áll az együttléthez, de azért nincs okom panaszra. A végén a lábát kellett dugnom hátulról, úgy hogy ő állt én meg mögötte térdeltem. Már csak ezért megérte elmenni, felejthetetlen élmény volt..
Utána beszélgettünk, ahol elmondta tudna ő vadabb is lenni. Elmesélte az első felcsatolhatós kalandját, hát nem semmi volt hallgatni. Már szinte akkor újra felálltam, a sztorik hallatán, úgyhogy biztos visszamegyek még.

Elszámolás

A végén adtam oda a virágcsokrokat. Diszkréten átvette, említésre sem került. Egységes és teljesen korrekt is.

Fetish Kinga, jó masszázs

  Blas

Egyeztetés

A telefont Kinga munkatársa vette fel, másnapra jelentkeztem be nála Kingához. Azt mondta, hogy Kinga csak 18-ig dolgozik. Felteszem csak ezen a napon volt így mert az oldalán most már 19 óra látszik szerdára.

Megközelítés

Autóval mentem, fizetős hely, panelházak közt, de rengeteg szabad parkoló volt 17 óra körül.

Helyszín

Masszázs szalon, több hölgy is volt, az egyiküket láttam is hiányos öltözetben. Nagyon tetszett, elüldögéltem volna az előszobában. A helyszínről van több fotó is a hirdetésben. Ha sima masszázst választ valaki Kingánál akkor tatamis szoba, ha fétisest akkor masszázságyas. Nagy tükör a falon, kukkolhatod Kingát meg saját magad is ahogy kezed, lábad, heréid, farkad összekötözve Kinga épp rád mászik. Tisztaság mindenütt, csomó baba tusfürdő, megszámoltam tízféle illatban. A fürdőben zuhanytálca benne a csúszásgátló szerepét ellátó valami, csúszott mint a fene, majdnem dobtam egy hátast. Előjelnek vettem, itt az ideje, hogy végre kikössenek egy fix ponthoz. Azt hiszem már Arkhimédész is valami hasonlóra vágyhatott, de emlékeim szerint neki sem jött össze. A körökről már nem is beszélek.

Hirdető külseje

Amint a fényképeken, úgy élőben is. Maci persze nincs, vagy éppen fenyítés alatt valahol eldugva. Nagyon csinos, karcsú a lány, nagyon szép cicikkel. Az arca karakteres, nem egy babaarc, de számomra vonzó volt. Fogai szépek, mosolya bájos. Elfogadnám barátnőnek. A hirdetésben 25 év szerepel életkornak, ezt én inkább 30 felettinek gondolnám.

Masszázs

Az elején tisztáztuk mit szeretnék. Még sohasem volt fétises masszázsban részem és nagyon kíváncsi voltam rá. Prosztata masszázst is szerettem volna, mert kedvelem. Arra kértem, hogy nagy fájdalmat ne okozzon, és ne maradjon semminek nyoma. A többit rábíztam.
Gyengéd masszázzsal kezdtünk hason fekve, amit bugyiban végzett. Ez nem is került le róla. A masszázs inkább vágyfokozó jellegű volt, az ánusz és a herék is simogatásra kerültek. Nagyon kellemes volt és izgató is. Kb. 10 perc után fordultunk, hogy legyen idő a lingam masszázshoz. A jó lingam masszázshoz idő kell..
Az idővel egyébként bajba kerültünk. Visszatekintve a masszázsra a repertoár kiélvezéséhez minimum 1,5 órára van szükség, de a 2 óra még jobb lenne. Nekem csak egy órám volt, mert első alkalom volt és nem mertem többre benevezni, hátha gatyában kell menekülőre fognom a dolgot. Na ugorgyunk a kényeztetésre!

Kényeztetés

Van egy kép a masszázs ággyal a hirdetésben. Kingánk szépen és akkurátusan kikötötte hozzá kezem lábam, kicsit tudtam csak mozogni. Nagyon izgató volt már a kötözés is, el is kezdtem merevedni rendesen. No gondoltam ez az én világom, börtönéből szabadúlt sas lelkem ha magam kikötözve látom. (Elnézést kérek az irodalom kedvelő makktársaktól!) Lingam masszázs következett és be kell valljam Kinga mestere e szakmának. Simogatta, tekergette, húzogatta nagy kedvvel és hozzáértéssel. Élveztem a helyzetet amikor Kinga úgy döntött, hogy ott is megkötöz. A herék mint két hatalmas tojás különváltak és rögzítve lettek meredező farkamhoz. Megjegyzem egyébként eddig sem féltem, hogy elhagyom ezeket, de így összekötve azért megnyugtatóbb. Az összekötött madzag méteres vége Kinga kezében maradt és felajánlotta, hogy akár sétálni is mehetünk. Mivel nem akartam a nap híre lenni az M1-en ezért inkább maradtam ahol voltam. Jó gondolat volt amúgy, mert nem sokáig bírtam volna sétálni így az ággyal a hátamon.
Eztán váratlanul ütések jöttek a herékre és a makkra is. Nem volt elviselhetetlen, kicsit izgató is volt de igazán nem jött be nekem. Megkértem Kingát, hogy a herepofozást inkább hagyjuk másra. Ami nagyon jól esett volna ebben a kiszolgáltatott helyzetben az egy kis csúszka lett volna, még tovább fokozva a vágyat. Utólag kérdeztem csak rá és Kinga azt mondta, hogy ő nem csúszkál. Hát a hirdetésben benne van, akkor ki kellene venni onnan. Persze az is lehet, hogy csak rajtam nem volt kedve csúszkálni, akkor meg oda lehet írni, hogy szimpátia függő.
És ekkor Kinga bekötötte a szemem sajnos. Azért sajnos mert Kinga látványa nekem afrodiziákum volt és bár érdekes dolgok jöttek mégis számomra izgatóbb lett volna szembekötés nélkül. Ezt viszont eddig magam sem tudtam, Kinga meg honnan tudhatta volna? Így bekötött szemmel jéggel kezdett masszírozni, a makkot is, a hasamat is, majd mindenfelé öntözött forró faggyút egy gyertyáról. Talán kicsit túl forró is volt, picit fájt, de nyoma nem maradt. Szerintem megtartom ezt a fajta kényeztetést a következő alkalomra is. Aztán kérésemre lekerült a kendő és kezdetét vette a prosztata masszázs.
A prosztata masszázsban nagy gurman vagyok.. No makktársak mi kell egy jó prosztata masszázshoz? ?? Senki??? Hát idő kell hozzá barátaim! Kezdtem azt érezni, hogy Kinga programjával a vége felé közeledik, az én időérzékem pedig még azt súgta a felénél járhatunk. Kingus szorgalmasan dolgozott egy majd két ujjal odabent, a másik kézzel meg odakint. Élveztem én, csak kicsit gyors volt a tempó én meg akkor megyek el ha akarok... és egy ideig nem értettem mi van? Eddig mindennek megadtuk a módját, most meg mint Tót az anyjának? Na aztán megkérdeztem, tényleg időnk véget ért, Kinga keze fáradtan hanyatlott le a munkától én meg messzebb voltam a beteljesüléstől mint Makó Jeruzsálemtől. :( És akkor kis pihenő után Kinga újrakezdte. Kösz Kinga utólag is! Ekkor már segítettem én is a végkifejletben ami be is következett hamarost.

Elszámolás

Átlagos ár, a herék verése is alap!

Fetish Kinga, jó masszázs

  missionary02

Egyeztetés

Telefont azonnal felvette. Rugalmas és készséges volt.

Megközelítés

A megközelítés ideális. Kis forgalmú út, rengeteg parkolási lehetőséggel akár közvetlenül a ház előtt is.

Helyszín

Korrekt lakás, kissé nagy átmenő forgalommal, de engem speciel nem zavart. Tiszta fürdőszoba. A “rendelő” is teljesen rendben van. Asztalon történnek a dolgok.

Hirdető külseje

Nagyon szép sudár, gazella alkatú nő. Hálistennek nem egy tapasztalatlan tizenéves fruska, hanem egy profi NŐ. Gyönyörű lába és bokája van és az arca is különleges.

Masszázs

A masszázs csak deréktól lefelé történik, gyakori besimogatásokkal, ami iszonyú izgató. Krémmel vagy olajjal történik. Én azért választottam a krémet, mert az teljese szagtalan. Kicsit hideg volt a krém, de ezt hamar feledtette kezei érintése. Nagyon finoman végzi, de senki ne számítson sportmasszázsra. Ez inkább erotikus simogatás. Tökéletes felvezetése annak, ami hamarosan történni fog. Mivel egy értelmes lányról van szó, így bőven lehet vele gyakorlatilag bármiről beszélgetni. Én egyórás programon voltam így erre max. 15 perc jutott.

Kényeztetés

Nem kértem semmi fétis dolgot csak egy egy elnyújtott lingam masszázst egy órában. Nagyon profin és izgatóan csinálta és a végén csak rábeszélt egy kis here kötözésre, ami egyáltalán nem fájt, sőt.
Ritka az olyan lány, aki jól csinálja a prosztata masszázst, de Kinga ezt is zseniálisan csinálta. Kesztyűben természetesen végtelen odafigyeléssel és gyengédséggel. Óriásit élvezem a végén és az ő arcán is látszott, hogy megszállottan szereti csinálni ezt az egészet.
Legközelebb bátrabb leszek és engedem hogy még több dolgot kipróáljunk.
A prosztata masszázst aki még nem próbálta, annak Kinga lehet az ideális választás, hogy elkezdje.

Elszámolás

Gyors, korrekt. Zökkenőmentes. Annyi, amennyiben megállapodtunk.

Fetish Kinga, jó masszázs

  kistatyo

Egyeztetés

Telefonon hívtam és kaptam is időpontot hozzá délutánra....

Megközelítés

Vidékről mentem és a vonatom a Keletibe futott be, onnan sétáltam el hozzá, BKV is lett volna, de volt időm a randiig....

Helyszín

Hösök Tere melletti kis utcában van a helyszín ahol több lány is dolgozik. A ház egy tiszta nem olyan régi épület lehet, lift van. Én nem találkoztam útközben senkivel sem, jól el lett magyarázva, hogy merre is kell mennem stb...A lakásban led fények fogadtak, pár lépés és ott található a szoba, mellette a fürdő.

Hirdető külseje

Kinga egy alacsony, nagy szájú,de összességében aranyos kis teremtés. Kis cicik, formás popsi, nekem pont bejön, az esetem a kiscsaj:)

Masszázs

Igazából sok masszázs nem volt,de nem is azért mentem hozzá. A fenekemet jól átmasszírozta, illetve a hátamat is egy kicsit,de nem is akartam, hogy ezzel menjen el az a másfél óra...Kinga felvázolta nekem, hogy miben is tud segíteni a masszázson kívül, mivel még nem volt részem fétish és ehhez hasonló dolgokba így rá biztam magamat. A masszázs után megfordulta, természetesen álló cerkával, Ő kézbe iilletve szájba is vette azonnal, csókolta, falta-nyalta, nem csak ott hanem körülötte is, de ami azotán jött, nagyon jól esett...a popsimba is belenyalt, nagyon jó volt, közben a kezével masszírozta a zacskót, néha az álló dákót is...ez így ment vagy tíz percig, aztan szájába vette és úgy lett végem....a második felvonásban kicsit szerepjátékoztunk...

Kényeztetés

Jól teszi a dolgát, látszik, hogy nem ma kezdte és imádja is, ezt mondta és érezni is lehetett rajta. Lehet, hogy csak én voltam neki szimpatikus,de a csókja is olyan volt, mint ha már 100 éve ismernénk egymást akkora volt az összhang.

Elszámolás

Amit a telefonba mondott, pontosan annyi volt,de mivel szenzációs amit művel így megtoldottam neki egy szép kerek ***amit először nem is értett, de amikor mondtam, hogy ez a tied, láttam rajta az örömöt, megérte.

Fetish Kinga, jó masszázs

  Foothunter

Egyeztetés

A tervezet akció előtt néhány órával egy borús és igen hideg vasánap délelőtt hívtam fel és azonnal sikerült is megegyezni a részletekben. Azt mondhatom kifejezetten könnyen ment és összességében kellemes élmény is volt: csacsogós hang és jókedv. Azért a szemöldököm felszaladt mikor az azájándékról volt szó, de hát egyszer élünk. Persze rákérdeztem mit is jelent a fetish masszázs és azon túl, hogy "lightos bdsm" azért sok egyéb részlet nem derült ki, a felvilágosítás nem volt profi, ha félénk kölyök lettem volna akkor nem győz meg. Azért nem volt gond, csak itt van mit javítani.

Megközelítés

Eléggé fekventált helyen, a Hősök terétől igen közel. Azaz még hétköznap is lehetne ingyen parkolni de hétvégén nem volt gond, szinte a ház előtt sikerült megállni így nem fagytam meg. Tömegközlekedéssel sem lehet probléma. A konkrét bejáratot nehezebben találtam, kétszer mentem el előtte szóval kicsivel pontosabb útbaigazítás nem ártott volna, de azért időben ott voltam.

Helyszín

Profin kivitlezett és nagyüzemi *** ami amúgy egészen frankón néz ki. Azt hiszem mondhatom, hogy volt némi kupi fíling de igazándiból a jó fajtából; ha már szalon akkor ilyesmit képzelek el: szépen megvilágított folyosó, kissé sejtelmes, dekadens dizájn, meglepően nagy előtér. A fürdőszoba nem lett volna rossz csak nem szeretem a műanyag kádfüggönyöket mivel nagyon lekorlátozta a teret és ezekhez sosem kellemes hozzáérni. Volt rendesen tusfürdő választék szóval a műanya függönyt leszámítva okés volt. A szerelmi fészek egy tatamival volt felszerelve, nem nagyon de jól elhyezett tükörrel, kissé keleties díszítéssel, közepes méretű szobában. Nem volt vele semmi gond sem, sok mécses, színes sejtelmes fények és zene: működött az atmoszféra. Kinga kissé panaszkodott, hogy ideg van mivel aznap egyedül volt és ő fűtött be, de nekem ez nem tűnt fel pedig tényleg kegyetlen hideg nap volt.

Hirdető külseje

Fiatal, vékony kiscsaj és teljesen stimmel a fotókkal. Az arca talán nem a legszebb, persze ez mindig ízlés kérdése, de egyáltalán nem csúnya, és nekem a vékony, kislányos és mégis nőies teste azokkal a kisi de azért nagyon is formás cickókkal teljesen bejött. Nem hiszem, hogy 50 kilónál több a lány, ez az erejéből is megmutatkozott, de nem is azért mentem, hogy profi csontig hatoló gyúrást kapjak. A kezei szépek, hosszú és karcsú ujjak, szépen formált hosszú és ribisen lakkozott körmökkel, nekem nagyon tetszett. Ami viszont teljesen elbódított azok a lábai. A lányhoz képest viszonylag nagy lábak, hosszú lábujjak és nagy, széles lábkörmök melyek ugyan nem voltak profin lakkozva, de mivel én kifjezetten az ilyenekre bukok így is a kedvenc lábaimmá léptek elő! Lehet nem mindenkinek ez tetszik és Kinga azt állítota, hogy nagyon csúnya lábai vannak (azóta már "LÁBKIRÁLYNŐ!!!" címmel hírdeti magát), de kénytelen voltam biztosítani róla, hogy az én fétiseimnek és ízlésemnek sajnos éppenhogy tökéletesek... Összességében nekem a csaj nagyon tetszett, mondhatnám kiváló a genetikája.

Masszázs

Úgy kértem az egy órás programot, hogy kis normál massázzsal kezdjünk majd áttérhetünk a fetish masszázsra is. Ez kábé 10-15 perc nyomogatást jelentett, inkáb volt évődés mint masszázs, de igyekezett odatenni magát. Egyszercsak végigterített a hátamon egy mécsesnyi gyertyaviaszt - végül is ügyesen meglepő volt. Fordulás, szemeimet bekötötte, kezekre fej mögött bilincsek jöttek majd rácsippantott két ruhacsipeszt a mellbimbókra. Nem volt éppen profi, a kiszolgáltatott félre nézve vigyázó akció de állította, hogy természeténél fogva szadista. Elkezdte olajjal a farkat masszírozni, néha odacsapott, nem volt rossz handjob de azért sem brutálisan ledominálva, sem a mennyekbe izgatva nem éreztem magam. Jó volt, de nem kimagasló. Mikor lekapta az egyik csipeszt viszont azt hittem meghalok, na az rohadtul fájdalmas lett, 20-25 perc után ilet talán nem illik, de legalább nem mondhattam, hogy mazochista énen nem kapott egy alapos leckét a határaiból. Konkrétan vinnyogtam és kicsit meg is ijedt hogy nagyon túllőtt a célon, de miután levegőt bírtam venni megnyugtattam, hogy ezt még túlélem. A másikat óvatosan vette le. Ekkor megkapam azokat a tökéletes és gyönyörű tappancsokat és amíg tovább verte a farkamat és egy igen hosszú és élvezetes foot worship akcióban részesülhettem. Nem siettetett, láthatóan élvezte (ekkor már nem volt szembekötősdi és a kezem is szabad lett), ficánkoltak a lábujjai és hát... életem egyik legszebb pár lábának egyik legjobb szopogatós, nyalogatós menetét élvezhettem igen hosszan.

Kényeztetés

A megegyezés szerint prosztat masszázzal egybekötött natúr francia következett volna. Sajnos mivel "nagyon rossz íze volt az olajnak" ezért két nyalintást kaptam mindössze. A gumikesztyűbe bújt két ujja pillanatok alatt felszaladt, biztos van akinek ez bejön de nekem ez igen gyors volt. Minden esetre egyszerre ment kézzel a pumpálás és másik kézzel a prosztat izgatása mikor csengettek... Nos, következő egész órára be volt jegyezve a következő vendég. volt kis tanácstalanság de aztán "amit elkezdtünk befejezzük" alapon eljutottam oda ahová akartam, és bár nyílván már siettünk de azért odatette magát.

Elszámolás

Előre letettem, nem volt semmi probléma. Ott is maradt és csak mikor kijöttem végül a fürdőszobából tűnt el. Miért kell ide 50 karakter?

Fetish Kinga, jó masszázs

  Donfy

Egyeztetés

Jól működött

Megközelítés

Szerencsére nem volt túl nagy forgalom a városban. Ott aztán túl optimista voltam a parkolással. Azt hittem, találok a ház előtt parkolót. de nem így lett. mentem egy kört.

Helyszín

Pazar. Elegáns utcában gyönyörű ház. Belűl átépítve, modernizálva. A lakásban dizájnos, tükrös előtér. a szoba kicsi, egyszerű, de tükrös; szép nagy tatamival.

Hirdető külseje

A lány a fényképeken is,a valóságban is jó formájú, csinos arcú.

Masszázs

A masszázs nagy kaland volt. A fetish azt jelenti, hogy lekötözés, öklözés, stb. Én azért mentem, mert kiváncsi voltam, hogy ez milyen. A lány maximálisan a partnerem volt. Biztatott, hogy jó játék. Engem nehéz dominálni, úgyhogy inkább kedvesen kérdezte, hogy mekkorát üssön. A prosztata masszázzsal jutottunk a legmesszebb, de abból sem lett elélvezés. Végül jól és kalandosan töltöttük az időt. Sok mindent megtudtam az aberrációkról. Meg azt, hogy én nem tudom élvezni, ha kínoznak és megaláznak.
Pedig a lányban meg lett volna a hajlam. Érdekes volt, hogy tényleg jól esett neki, hogy a haját cibáltam. Úgyhogy életemben először puszta élvezetből jól megcibáltam egy lány gyönyörű, fekete haját.

Kényeztetés

Érdekes kísérlet volt. Akkor élveztem, amikor nem fájt.

Elszámolás

Még s** is kaptam. Előre ***, annyit, ** az előzetes telefon beszélgetésen megbeszéltünk.