Beszámolóim

Éden Kinga, felejthetetlen masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Kingát már elég régről ismerem, még anno kingston1 kollégával volt egy páros masszázs randink. Ő Millához én meg Kingához mentem, ez 2018.02.18-án volt, mondom én hogy jó rég. :)
Szóval mostanában azért voltam Kingánál és hát mint írja is a függőjévé lehet válni, így gondoltam ma megpróbálom hátha ráér-e. Gyorsan felmentem az oldalukra és online foglaltam időpontot, jött is a mail 16:37-kor és a visszaigazoló mail 16:41-kor hogy rögzítették a kérést, így 19:30-ra fix a randi. Az e-mailben volt minden lényeges információ, cím etc.

Megközelítés

Maga a honlapjukon pontos cím fel van tüntetve, nem árulnak zsákbamacskát. Helyileg a Göncz Árpád városközponthoz van közel, onnan gyorsabb léptekkel 5 perc séta, vagy 1 villamos megálló. Igazából jól frekventált helyen van M3 metró, buszok, villamos, minden megtalálható a közelben.
Én BKK-t használtam, metró és séta combó.

Helyszín

Új építésű üveg és acél lakópark, a Cordia által finanszírozott Young City épület. Minden modern, minden csilivili.
Belül a lakás teljesen szalonná van kialakítva, mind a dizájn, és légkör tekintetében. 3 szobájuk van 2-ben tatami a jobb szélsőben masszázspad. Én mindig ezt fogom ki. :)
A lakásba beérve kis előtér és T alakú folyosó, bal szárnyon hátul a harmadik szobával szemben helyezkedik el két fürdőszoba is. Én a baloldaliban voltam ott zuhanykabin van, maga a tusoló részben a falra fel van erősítve egy tégely és abban az adagolóban van egyféle tusfürdő. Maga a helyiség makulátlanul tiszta, ügyelnek a rendre és a higiéniára.
A masszázs szobában a szoba közepén a masszázspad, a falon kétoldalt tükrök a falakon. Az ajtótól jobbra a sarokban egy szék, erre lehet pakolni a ruhákat. Van légkondi is a melegebb napokra, illetve az ablak előtt egy alacsony szekrénysor (csípőig érő), ami tetején voltak a kellékek. A randi végén ide helyeztem el a rózsacsokrot.

Hirdető külseje

Én anno régen festett ébenfekete hajjal ismertem meg Kingát, most festett szőke haja van, ami szintén bitang jól áll neki. Karakteres az arca, inkább olyan oroszos úrnői vonásai vannak. Tekintélyt parancsoló a tekintete, nem hiába volt a titulusa hogy "fetish királynő". Első két alkalommal olyan ridegnek tűnt, de ahogy jobban megismertem helyén lehet ezt kezelni, sőt nagyon kedves, csak a személyiség jegyeiből adódóan nem olyan típus, aki elsőre puszipajtás lesz a vendéggel. Szép vékony alkat, cicik szépek, tenyérbe illőek. Formás combok, karcsú lábfej és szép lábujjak. Minden láberotikát kedvelők vágyálma. :)

Masszázs

Azt szögezzük le, hogy nem a masszázs miatt mentem. Mivel nem erre figyeltem, így nagyjából tudom visszaadni.
Egy könnyed relax masszázs volt, olajjal kivitelezve. Bal láb, derék, jobb láb, derék, hát, nyak, popó és kellemes alányúlkálásokkal gát és ujjbeggyel ánusz stimulálása. Itt azért meredezett a farkam, majd elhangzott a megfordulhatsz.
Hát hajra.
(Amúgy meg azért nem nagyon figyeltem a technikáira, mert végig a tükörből moziztam, Ő rá élesedett ki a fókusz.
A masszázs illetve a program alatt a bugyi végig fent maradt, de a melltartó lekerült, többnyire a ciciket és a lábfejét stíröltem.)

Kényeztetés

Nos! Szeretném leszögezni, hogy ez a beszámoló egy rétegközönségnek fog csak tetszeni, tehát eszerint kéretik olvasni és ezt figyelembe venni.
Először is kifejteném hogy az oldalukon miket lehet Kingától kérni extraként, de ez nem változtat a díjszabáson, csupán ezek tartoznak bele a repertoárba a kézi lingam mellé: láberotika, harisnyában fogad​, kikötözés, farok- és/vagy herekötözés, prosztatamasszázs, tökönrúgás, fenekelés, gyertyázás, csikizés, taposás, heretaposás.
Sejtitek?! :P

Az online bejelentkezésnél vagy egy külön pont amit be lehet pipálni, hogy fetish extra, nos én jó szívvel kipipáltam, ugyan mi bajunk lehet? :)
Illetve a megjegyzés rovatba beírtam, hogy Lábfétist és láberotikát szeretnék.
Kinga már így is várt ezen információk birtokában.
Akkor vágjunk is bele.

Szóval ott tartottunk, hogy kellemesen kézzel izgatva volt a gátam környéke, majd elhangzott a Megfordulhatsz! szó.
Kényelmesen hanyatt feküdtem a masszázspadon, majd Kinga elhelyezkedett velem szemben és megkérdezte, hogy akarok-e olajat. Nemet mondtam, mert én jobban szeretem ha érzem a puha talp érintését, nekem az olaj ront az élményen.
Bal talpát azonnal ráhelyezte a farkamra, a jobbat meg beletolta az arcomba:
- Csókoljad! - kijelentéssel. Én szófogadó vagyok, így elkezdtem csókolgatni, majd végignyaltam a talpát is, kicsit jobb oldalt fordítottam és puszilgattam a lábujjait, majd egy picit szopogattam a nagylábujját.
Közben Kinga a heretaposást alkalmazta rajtam, kicsit olyan domináns mosollyal a szája szélén. Kellően felállította a farkamat, majd másik lábát is a célzónára helyezte és a lábujjaival közre fogta a farkamat és így kezdte kiverni.
Nagyon izgató volt, ahogy szigorú tekintettel egy professzionális footjob-ot hajt végre rajtam. Mikor látta, hogy közeledek, akkor direkt abbahagyta, hogy fokozza, húzza az élvezetet.
A bal lábával rálépett a herékre és felfelé tolta, a jobbal meg haladt lefelé a gátnál egészen az ánuszomig, ott éreztem ahogy a nagylábujjával körkörösen izgatja a bejáratot. A seggemnél még olajos voltam a masszázstól, így ezt a kis síkosságot kihasználva izgatta a bejáratot. Nagyon beindultam ettől így egy Igen! sóhaj hagyta el a számat.
Először pici nyomást éreztem majd belém tolta a nagylábujját. Iszonyat jó érzés volt hogy olajtól síkosan belém hatolt. Ott farkasszemet néztünk és tudta még fokozni a kéjt, mert elkezdte fel-le-fel-le mozgatni bennem. Itt a számon lihegve vettem a levegőt.
- Mi van, csak nem tetszik?!
- Ne hagyd abba. - és éreztem hogy egy pillanatig fennakadt a szemem, mert a nagylábujjával a prosztatám közelét stimulálta.
Közben ösztönösen, elkezdtem saját magamnak kézzel verni, Ő meg mindkét lábát lecsúsztatta és felváltva hogy a balt hol a jobbat nyomta fel, pár perces játékidőt biztosítva mindkét lábának.
Utána megint kicsit a lábujjai közé vette és úgy verte, majd a két talpa közé is és sodró mozdulatokkal dörzsölte a péniszem, a makkom már be volt durranva lövésre készen.
Úgy gondolta hogy kivégez, mert ismét éreztem hogy a prosztatámat feszíti a nagylábujj, és itt már ilyen dugó mozdulatokat csinált, ki-be-ki-be, így párat rántottam a farkamon majd a tövénél elszorítottam mikor éreztem hogy feltörne a spermám. Így az ejakuláció határán, ahogy Kinga "dugott" a behatolásnál egy-egy adag sperma lövellt ki összesen hét-nyolc spriccelés közepette.
A végén ilyen olajon cuppanós hangot hallottam ahogy kihúzta. :)
Hazaúton kicsit kellemesen sajgott a seggem. :)

Elszámolás

Utólag lett átadva, számomra maximálisan megfelelt. A kiírtaknak megfelelő az összeg.
És igazából eléggé élménydús volt a randi, amire azt mondom hogy maximálisan megérte.

Éden Kinga, jó masszázs

  hotlova

Egyeztetés

Ahogy mondtam is neked a legutóbb, mostanában buzgó méhecskeként szállok virágról-virágra, mert erős lemaradásban vagyok. A best of lista, mindkét oldalon kezd kezelhetetlenné válni, az élet rövid, ráadásul háborús vészhelyzet van, ki tudja mennyi időnk van még a támadás előtt, ezért sürgősem a tettek mezejére kellett lépnem. A jól ismert szalonban Kinga volt a harmadik hölgy, akinek a kezébe adtam az ezredest, az első két alkalmat fedje a feledés jótékony köde...
Szóval, ébredés, reggeli merevedés, ezredes kiadta az ukázt és a számítózást megszakítva kénytelen voltam a telefonért nyúlni. A vonal túloldalán ezúttal nem diszpécser és nem is másik jómunkás leányka, hanem maga Kinga szólt bele. A tájékoztatást követően gyorsan alakítottam a napi programomon és pattantam is a személygépkocsim volánja mögé és

Megközelítés

rutinosan megközelítettem a Róbert Károlyon lévő újépítésűt. Szokás szerint a szomszéd lakótelepen, a Kassák Lajos utca árnyas fái alatt parkoltam, fizetősen. A metro, villamos, egyebek rajongói is érkezhetnek ide kb mindennel, hiszen az Árpád Híd pesti részének vonzáskörzetében vagyunk.
Az utcafronton hatalmas felirat hirdeti a házszámot, el sem tudsz tévedni.
A két lift egyszerre érkezett a földszintre, az egyikből egy ott lakó, fiatal istennő szállt ki, kocogni indult egy tevepata villantós cicanadrágban, a másikból pedig egy makktárs, aki előttem vitézkedhetett az Éden szalonban. Ezt onnan tudom, hogy ő is pont olyan méretű és márkájú ásványvizes palackot szorongatott, amit nekem is a kezembe szoktak nyomni az Éden lányok. Az átszellemült, zen mosolyról már nem is beszélve.

Helyszín

A liftezés után be a szalonba, erről mit is mondhatnék?
A képeken is látod, és sok vándor megénekelte már, de a karakterszám kedvéért vegyük gyorsan végig: tiszta, igényes, teljesen új minden, még nincs leharcolva. Több szobás, két fürdővel, funkcionális, de Buddha szobrok és füstölők nélkül.
Most megismerhettem azt a rendelőt is, ahol nem a földön, hanem a masszázságyon történik a kezezős-kezelés. Színes fények, kétoldalt tükrök. A sarokban egy szék árválkodik a gönceinkre várva. Zenét Kinga telefonja biztosítja.

Hirdető külseje

A textil ledobása után, az van amit látunk is a képein.
Kicsit talán más a hajzat, illetve a fogadó szett sem a képeken látható fekete ez meg az, hanem egy selyem (?) köntös.
Az életkort leszámítva a megadott paraméterek is stimmelnek.
Kinga, kezdetben kissé szótlan, szigorú, katonás. Gyorsan felmér, aztán eligazítást tart, törcsit ad, elirányít fürdeni, majd visszavonul a többi leányka közé a konyhába.
Valaki az arcát jellemezvén azt írta, hogy van egy orosz arisztokrata kisugárzása - és tényleg! Van benne egyfajta elegancia, szigor és ez tetszik is nekem.
Szerencsére mentes minden proli vircsafttól és vizuális tuningtól is. A kora a kiírtnál több ezt a viselkedése is elárulja, de ez ne riasszon el senkit! Az évek és a gyakorlat érződik a viselkedésén, de menetközben a szokásos beszélgetős paneleket felhasználva már megnyílik nekem, sztorizik, mosolyog, a maga poroszos módján kedveskedik is.
A teste korához képest ÉS abszolút értékben is szép, ízléses, hibáktól mentes, kívánatos, reggelig nyalnám-falnám, de sajnos a fekete bugyika a helyén marad. Kerek popsi, szép természetes cickók, finom kecses lábak, lábujjakon szép lakk (nincs lekopva sem) guszta lábfej satöbbi.

Masszázs

A köztünk lévő, testsúlykülönbséghez képest - fele annyi lehet, mint én - kellemesen megmasszírozott. Nem vártam ilyen nyomóerőt. Jól is esett.
Persze attól, hogy bármilyen hatása legyen még így is nagyon messzire voltunk, de így is beírom neki a piros pontot.
Közben ismerkedtünk, de maradtunk az általánosabb témáknál. Kedvesen megdicsérte a csodálatos testemet is. Megkockáztatom, hogy a masszázs végére kialakult egyfajta kölcsönös testi, lelki szimpátia is, így nekiálltunk a kézitusának.
Sajnos a naptárja aznap nem engedte, hogy a két lövéses/másfél órás programra vegyek jegyet, ezért csak egyszer, a randi végén kerítettünk sort a lövészetre.

Kényeztetés

Ez a hely, Kinga szolgáltatása pedig kiváltképp nem a kölcsönösségről szól.
Simizni lehet, de szájjal érinteni a bármit is nem lehet. Pontosabban csak a lábakat, mert kértem egy kis lábazást is, hiszen Kinga, régi művésznevén "Fetish Kinga" az adatlapja szerint: "királynő a fetish birodalmában". Ha ő királynő, akkor én mint alattvaló nem is tehettem mást és az illendőség szerint le is róttam a hódolatom.

A hátamon feküdtem a masszázspadon, ő a lábaim közé helyezkedve kezdte el egyik lábával az ezredest gyömöszölni, míg a másikat megkaptam a számba.
Jól meg is voltunk ebben a szereposztásban egy darabig, majd elkezdte a lassú kivégzésemet: két lábbal, majd két kézzel, majd egy kézzel variálva.
Állta a szemkontaktust, vette a poénokat, enyhén mosolyogva verte, verte, majd abbahagyta, verte majd abbahagyta....elég sokáig tartott ez a rész is.
Így utólag jut eszembe, hogy még tökéletesebb lehetett volna a program, ha belesző verbális elemeket is, illetve ha rácsulázott volna párszor az ezredesre vagy a tenyerébe - ha már fétish, akkor legyen kövér, nem?
Mindegy ezek kimaradtak, majd legközelebb megkérem.
Aztán bevillanhatott neki a telefonbeszélgetésünk és rákérdezett, hogy mi a helyzet a prosztatamasszázzsal. Mivel itt már bőven a vége felé jártam és azt hittem, hogy rákanyarodunk a végjátékra, meg is lepődtem, hogy felhozza a témát, de ugyanakkor örültem is neki. Azok a leányok, akik szeretik csinálni általában jól is csinálják, így lelkesen bólogattam, hogy hát igen, lehet róla szó.
Lepattant a masszázsasztalról, csitt-csatt, gumikesztyűt húzott és visszaült a lábaim közé. Jobb kéz mutatóujjal ügyesen célt talált, bal kézzel folytatta a faszverést.
Ha még nem volt ilyen élményed, akkor hülye vagy és menj próbáld ki! Ha meg volt, akkor tudod, hogy ez miért jó és, hogy ettől még nem vagy buzi. Csak egy kicsit, de nem ez nem számít, mert a négy fal között csináljuk.
Erre a gyakorlati, kézműves tárgyra még egy piros pontot beírok Kingának, hiszen még ekkor sem végzett ki egyből, hanem még húzta, húzta a dolgot, játszott velem, mint egy nagy, ronda, szőrös kesztyűbábbal.
Kitalálhatod, hogy kurva nagyot lőttem a végén.
Ha nem verem ki a randi előtt, akkor talán még a plafonra is jutott volna belőle, egy kis emlékül az Éden szalon munkatársainak.

Elszámolás

Rutinosan az asztalra tettem, amikor kiment tisztálkodni.
Ő pedig rutinosan, egy szó nélkül nyugtázta, hogy ott van.
Extrák nincsenek, az van, ami az oldalon is fel van sorolva, abból válogathat kedvére az úri közönség.
Megkaptam az ásványvizem és kedvesen utamra lettem engedve.

Éden Kinga, jó masszázs

  treewie

Egyeztetés

I found her advertisement here on the site, remembered her name and recognized her because the advertisement used exzctly the same description as before at the other location.

Megközelítés

I used public transport, tram and metro. Metro stop M3 is very close by.
Cross the Street and short walk
There is a park nearby to wait if needed

Helyszín

Nice building, call to get inside, use lift. Inside, Bathroom is clean, few shower gels, nice room with tatami for the action.

Hirdető külseje

Kinga is still beautiful, fantastic figure, nice boobs, now blonde.
She gets totally naked except for the slip.

Masszázs

Kinga is also good at massage, even that would be worth to pay for. Powerfull enough for such a tiny woman.
Using oil as I requested..

Kényeztetés

Then it's time turn around.
I am now not young anymore but with a woman like this I can manage 😂
Not as much possibilities as in the previous place. No candle wax, less slapping
But I got a prostate massage to finish me off.

Elszámolás

No extra's, enough service included and I Gladly leave a tip.
Payed after services.

Éden Kinga, jó masszázs

  gazonga

Egyeztetés

I made out our meeting via Email. Very friendly and flexible.

Megközelítés

Very easy to find and to access. Parking in front of the building, but with payment!!!

Helyszín

Classic massage parlour. Clean, designed with heart and everything necessary.

Hirdető külseje

I know Kinga since many years. Her pictures are true and she was and still is a very beautiful and attractive lady.

Masszázs

Her hands are from gold. She feels the client and knows intuitive what to do. She implicates perfect in the session! Very professional!

Kényeztetés

I like prostate massage and small fetishes like being blindfolded and bondaged (also the balls). Kinga is doing fetish and bdsm with passion. She find the right buttons to push!

Elszámolás

No extras to be paid, exactly how it is written on the website of the parlour

Éden Kinga, jó masszázs

  CampLazlo

Egyeztetés

Elõször telefonon hívtam. Nagyon kedves a hangja. Türelmesen elmagyarázott mindent. Mivel az idõpontban akkor még nem voltam biztos, így a foglalás késõbb, online történt.
A szalon honlapja (edemassage.eu) nagyon egyszerū, könnyen kezelhetõ.

Megközelítés

Hozzám közel esik a hely, így én kerékpárral mentem.
De tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthetõ.
Honvéd kórház villamos megállóval szemben, a Róbert Károly körúton van a szalon, illetve Göncz Árpád metró megállótól is csak kb 7-8 perc séta.
Parkolási lehetõség is van a ház közelében.

Helyszín

Pár éves, modern épület. A szalon teljesen új, hangulatos és tiszta. Sok helyen megfordultam korábban, de az Éden szalon messze a legigényesebb hely, ahol idáig jártam. Fürdõ steril tisztaságú. Nem találkozol más vendéggel, a lányok ügyelnek a diszkrécióra. Falak sem papír vékonyak, semmilyen külsõ, zavaró zaj, más lányok csevegése, vagy a másik szobákban folyó program nem hallatszik.

Hirdető külseje

Kinga gyönyörū. Elképesztõen fitt, hibátlan alak, formás popsi, hosszú szép lábak és csodás mellek jellemzik. De a kedvencem az a gyönyörū arca és az igézõ szemei. Ápoltan, jó illetúan fogadott.
Körmei szépen lakkozottak, haja, sminkje is tökéletes volt.

Masszázs

Tanult masszõr. Program elején hasra feküdtem és egy klasszikus masszázzsal kezdtünk. Átgyúrta a lábaimat, nyakamat, vállaimat és a fájós hátamat is.
Erotikus masszázsra persze nem a klasszikus svéd masszázs miatt járunk, de ez a rész is megér egy dícséretet. Nagyon jólesett. Felfrissültem tõle és a hátfájásom is jelentõsen csökkent.

Kényeztetés

Fantasztikus volt vele. 40-es éveimben járok, megfordultam már jópár lánynál, de most elõször írok beszámolót. Ez mutatja, hogy mennyire jól éreztem magamat. A sima hason történt masszázs legvégén már elkezdte az izgatásomat, a golyók, illetve a gát nagyon finom inegrlésével, majd nem sokkal ezután megkért, hogy forduljak meg.
A program, amit még a tusolásom elõtt megbeszéltünk,
sima lingam masszázsból és orgazmus kontrollból állt. A különlegessége viszont leírhatatlan. Én még hozzá hasonló lánnyal sem találkoztam. Elképesztõen ért a férfiakhoz. Tudja hogyan izgasson és kergessen az õrületbe. Elõször simigatott, combomon, hasamon, mellkasomon, majd egyre közelebb ért az intim részhez. Majd a golyókat is érintette, aztán néha-néha, mintha csak véletlenül tenné, a farkamhoz is hozzá ért az a csodálatosan szép és ápolt keze.
Közben végig izgatóan nézett rám és persze szavakkal is izgatott. Nem sokkal ezután elkezdte a lingam masszázst. Na errõl reggelig tudnék írni. De a lényeg az, hogy tényleg egyedülálló a technikája. Hihetelenül jó érzékkel csinálja, a menyországban éreztem magamat. Mikor közledett a vég, többször abba hagyta. Nem kellett szólnom, pontosan tudta meddig mehet, anélkül, hogy még elélvezzek. Fokozta ezt a játékot azzal, hogy felmászott mellém a masszázspadra. Teljesen közel hajolt, fantasztikus volt így élvezni a lingamot, miközben hol a csodás arcát és csábos mosolyát néztem, hol pedig a tükörbõl látható popsiját. A látvány, a hangulat és a tecnikája is csillagos ötös. Nem számoltam hányszot vitt el a csúcs közelébe, elvesztettem minden kapcsolatot a külvilággal. A végén fokozta a tempót a csodás kezeivel és életem egyik, ha nem a legjobb orgazmusát éltem át. Elképzelni sem tudtam korábban, hogy csak kézi levezetéssel, ilyen örömet lehet okozni. Én biztos visszajáró vendége leszek.

Elszámolás

Pontos számot nem írok, aki akarja nézze meg a honlapjukon, vagy érdeklödjön telefonon. De annyit elárulok, hogy nagyon korrekt árakon dolgoznak.
Kinga vállal fetishes programot is, ami nem extra költség. Fizetés a program végén, tusolásom után történt.