Beszámolóim

Inka01, istennő masszázs

  peter283

Egyeztetés

Telefonon hívtam, sikerült elsőre elérni. Szabad volt így indultam is hozzá.

Megközelítés

Kocsival mentem, a lakástól 20m-re volt hely.
BKV-t sajnos nem ismerem a környéken.

Helyszín

Lakás rendben van, földszinti, régebbi építésű de nagyon igényesen berendezett.
Ketten rendelnek, de nem diszkréten kezelték.

Hirdető külseje

Hát itt elállt a lélegzetem.
A képek nem adják vissza. Nekem maximálisan a zsánerem! Szép (de szigorú arc - talán ez az egyetlen amin én változtatnék, mert gyönyörű a mosolya, csak keveset mosolygott)
Alakja tökéletes, feneke a legformásabb és legkeményebb amihez valaha szerencsém volt, pedig volt röplabdás barátnőm, de rajta is túltesz. Sehol egy deka felesleg, mindene sportos, nőiesen izmos, finom, tényleg tökéletes. Cicik pedig bombasztikusak!

Masszázs

Masszázs kellemes, erőteljes, ami nekem nagyon bejött, akár lehetett volna erősebb is de az ember fél megszólani Inka határozott fellépése mellett. Tudja mit akar és azt végig is csinálja veled.
Masszázs közben a popómat is izgatgatta. Direkt nem írom, h izgatta, mert csak éppen hozzáért. Nagyon érti és tudja mi kell a férfinak. Eszméletlen izgató amit és ahogy csinál.

Kényeztetés

Órára mentem de lehetett fel és levezetést is kérnem, ami pozitív, mert kevesen vállalják.
Eleinte kézzel csinálta, de nekem ez sosem volt a legjobb, érzékeny vagyok hozzá. Amint ezt jelentem átváltott franciás kényeztetésbe. Még most is beleremegek annyira kellemes és izgató volt. Eleinte lassan de mélyen majd egyre intenzívebben. Közben az ujjai, körmei a zacsit izgatták. Szerintem éltem legjobb 3 franciás élménye közé sorolható amit kaptam tőle.
Szerencsére sokáig bírtam, vagy Inka tartott a csúcsközelben….ezt sosem tudom meg. A végén óriásit élveztem, majd finoman kényeztetett meg.
Ezután jött a masszázs, majd a második menet. Kevés időnk maradt, kb 6-7 perc, de olya művelt velem másodszorra is, h még a zuhany is belefért az időmbe.

Elszámolás

Mivel a fel és levezetés is franciás volt így dupla extra. Ez kicsit meglepett, de nem tettem szóvá mert olyan élményt kaptam ami maximálisan megérte.

Inka01, felejthetetlen masszázs

  Joepapa1

Egyeztetés

Itt az oldalon figyeltem fel rá, telefonon egyeztettünk, mivel otthon rendel saját maga kezeli a telefont. Kedves informatív volt. Kora délután hívtam, felvette elmondott mindent ötkor már nála is voltam.

Megközelítés

Gobuda mellett egy lakópark,parkolás az utcán,mivel szombaton mentem így ingyen volt,nem figyeltem, hogy amúgy P.övezet BKV sok járat áll rendelkezésre a környéken.

Helyszín

Gobuda mellett szép lakópark egyik lakása,a kapuban telefonon hívtam, és hamarosan nyílt is a kapu,a sorházak között egy földszinti lakás. Fürdőszoba tiszta, tágas,minden van amire szükséged lehet, a lakás is szép tiszta, egyedül Inka rendel benne. A a masszázs szobában egy masszázs pad, egy paraván és pár berendezés.

Hirdető külseje

Inka csinos vékony jó karbantartott milf, szép formás sziló cicikkel, brutál nagy műkörmökkel. Van jónéhány tattoo a testén ,én nagyon szeretem.

Masszázs

Érkezésemkor a bejárati ajtó már résnyire nyitva volt, beléptem és egy mini csőruhában magassarkúban fogadott. Nekem picit túl műanag a csajszi,de ettől függetlenül nagyon csinos. Kézfogás,puszi és egyből bevezetett a tetthelyre, vetkőzés a paraván mögött majd irány a fűrdő. Visszatérve mondta, hogy másszak fel a padra,"de óvatosan mert nincs kedve 50.ért ujjat venni". Miután "felmásztam" mondja,hogy első alkalommal előre kéri a rózsa csokrot, lejátszás csokorot a szekrényen lévő porcelán kézbe raktam,majd vissza másztam a padra.😂
Igaz, hogy nem vagyok egy nádszál legény,de ez azért megpecsételte az egész ottlétem hangulatát. Hamar kiderült számomra, hogy nem igazán vagyok szimpi neki. A masszázs meglepő módon egész jó volt kellemes erős,alapos, már az elejétől csak egy pici tanga volt rajta, csinos, jó testű. Meg is lepődtem, hogy hogyan fog tudni ezekkel a brutál körmökkel masszírozni.😉 Beszélgetés nem nagyon volt csak a leg szükségesebb.
Kb 1óránál szólt, hogy forduljak meg,"de óvatosan"😀 így is tettem.

Kényeztetés

Majd elkezdte a kézi levezető műszakot. Kellemes ügyes volt,de láttam, éreztem rajta, hogy nem igazán úgy csinálja ahogy az jó lenne nekem,(látszott rajta, hogy nincs sok kedve hozzá) ezért kicsit (na jó, nagyon) stresszeltem, és kicsit nehezebben éledt fel a kis öcsi, cicit,popsit lehetett simogatni,de semmi több. Majd mikor sikerült nagyjából felébrednie akkor igen hamar el is tüzeltem. Jó nagyot, jó messzire lőttem kb. A másfél méterre lévő paraván is kapott belőle 😂.
Kis törölgetés, és mivel még maradt jó fél óra, megkérdezte, hogy mi legyen? Nem igazán értettem a kérdést,de már bánom kicsit, hogy nem mondtam, hogy akkor mennék tusolni. Maradtam az időm végéig, a maradék időben még kicsit masszírozott, aztán go tusolni, mondta, hogy a törölközőm felrakta a radiátorra, valószínűleg már megszáradt, agyából igaza volt,tusi öltözes,és pá puszi.

Elszámolás

Felsorolt jó pár extra lehetőséget, nekem kicsit irreálisan sok rózsaszálért, nem az átlagos extra 🌹 szál,ezért nem vettem igénybe egyetem.1,5órát voltam *🌹 szál volt.

Inka01, felejthetetlen masszázs

  Speedman

Egyeztetés

Könnyen ment, amikor zöld jelzés volt, hívtam és mindent meg tudtunk beszélni. Kissé tartózkodó volt, de összességében kedves. Kérte, hogy ne a ház előtt parkoljak. Másnapra találtunk időpontot.

Megközelítés

Kertes ház a II. kerület szélén, távol a belvárostól. Parkolás könnyen ment, ingyenes. Elmondása szerint hamarosan költözik, ezért nem írok erről hosszan, mert okafogyott.

Helyszín

Lásd fent, el fog költözni. A ház ezzel együtt rendben volt, a masszázs szoba is, gondolom a felszerelést viszi magával. A fürdő elbírna egy ráncfelvarrást, ezzel együtt tisztaság volt mindenhol.

Hirdető külseje

A képek megfelelően visszaadják az alkatát, arcát. Sportos, filigrán hölgy. Kicsi de formás szilikon cicikkel. Elmondta hogy korábban versenyszerűen tornázott, ez meg is látszik. Nagyon fiatalos a korához képest - a fácse feldobta utána ismerősös ajánlatban, meg is döbbentem, nem gondoltam hogy idősebb nálam. Összességében nagyon csinos és sportos.

Masszázs

1,5 órára mentem, két körös happy menet fért bele, ezekről lent. A masszázs padon történt, profi volt. Elmondta az elején hogy a diagnózist majd a végén adja (Wow). A lábaimmal kezdte, kellő erővel, majd jöttek a lávakövek. Amikor áttért a hátamra, a lábaimat letakarta egy törölközővel. Kellemesen átmozgatott, gyötört amikor kellett, leginkább a lapockámon és a karjaimon. A tükörben mindent nyomon tudtam követni. A végén a fenekemen és a combomon ült bugyiban. A tarkómmal és a fejemmel zárult a masszázs, nagyon kellemes és felüdítő volt. Közben sok mindenről beszéltünk, bunkó vendégekről, az új lakásáról, a tornász múltjáról, stb. Kellemes volt. A végén pedig megkaptam a diagnózist és igyekszem a javasolt gyógymódot betartani.

Kényeztetés

Az első körben nf volt, amit olykor mélyen bevéve teljesített, közben figyelve a reakciómat. Izgatóan váltogatta a tempót, míg a szájában nem robbantam. Megtörölgetett és rendbe tette magát.

A második felvonásban kölcsönös kényeztetés volt napirenden, sixty-nine felállásban. A puncija még fiatalosabb mint ő maga, borotvált és finom. A nf ismét nagyon kellemes volt, nem volt megállás és mélyre eltüntette. Kitartóan tettem a dolgom, majd jól érezhetően elért ő is a csúcsra és remegve elélvezett. Megdicsért és köszönte a kitartó nyalakodást.

Elszámolás

Az elején borítékban az asztalkára tettem egy kerámia kézbe. Első bálosként ez a menet a korábbi negatív tapasztalatok miatt (sic!). Az élményhez képest mindenképpen megéri. Az extrák * kontójára vehetők igénybe.

Inka01, jó masszázs

  FfCsabi

Egyeztetés

Inkát itt az oldalon találtam. hát, váll fájdalommal, valamint kielégítetlen láb fétisemmel kerestem meg. Minden amit leírt a programról kedvemre való volt, a képei pedig eldöntötték az esti programom. Telefont ragadtam, kedves hangja határozottságot sugallt. Mindent elmondott a szeánszról, én is elmondtam mi a vágyam. Gyors időpont egyeztetés után, pár óra múlva már a kapujában álltam.

Megközelítés

A 3.kerületben, a Gobuda közelében rendel. Kiválóan megközelíthető, bkk-val, kocsival egyaránt.Buszmegálló, villamos megállók, mind pár perc sétára találhatóak. Én kocsival mentem, hétvégén este, így nem volt gond a parkolással. A cím egyértelmű. megérkezésemkor felhívtam, nyílt is az elektromos kapu, onnan már csak pár lépés volt.A diszkréció teljes.

Helyszín

Nagyon kellemes, hangulatos társasházi lakás. Egyedül rendel. Tisztaság várt, jól felszerelt fürdőszoba, illatos törölköző, szóval minden adott volt a ráhangolódáshoz. masszázságy, nagy tükör, kellemes háttérzene, meleg, és kellemes illat várt a szobában. Az ott lévő paraván mögött vetkőző, a ruháidat van hová tenni, törölköző bekészítve, szóval irány a fürdő!

Hirdető külseje

Az ajtón belépve sejtelmes fényben állt előttem, egy iszonyúan szexy ruhában, zavarba is jöttem azonnal. Kedvesen mosolygott, csodálatosan karbantartott, formás, igényes nő, a képei mintha tegnap készültek volna. Az egy két ízléses tetoválás, és a formás idomai csak úgy vonzották a tekintetem. Eddig minden tökéletes, mormoltam magamban máris elégedetten.

Masszázs

A fürdés után izgatottan csattogtam vissza a masszázs szobába, pár pillanat után Inka is ott termett. Megkért helyezkedjek el az ágyon,feküdjek a hátamra. Lingam masszázs vette kezdetét, kellemes meleg olajjal kezdett kényeztetni, kezei biztosak, nagyon finom az érintése, csodás technikával dolgozott rajtam, közben a a nagy tükörre pillantva vehettem szemügyre vadítóan szép, kívánatos testét. A látvány, és a masszázs hamar meghozta a kívánt hatást. Alaposan letörölgetett, majd hason fekvés következett. A masszázs számomra valami fergeteges volt. Nem nagyon van viszonyítási alapom, de szerintem ritkán távozik innen csalódottan bárki is. az egész testem átmasszírozta, a lábamtól a nyakamig. Hihetetlen érzékkel csinálta,néha egy-egy eltévedt mozdulat simogatta a férfiasságomat, ami visszarántott a földre. Közben azt kívántam álljon meg az idő. Hamar megtalálta a problémás területet az izom csomókat a vállamnál, úgy szedte szét, ahogy az meg van írva. néha bizony kicsit fájt, de addigra már megbizonyosodtam róla, hogy jó kezekben vagyok, és tudja mit csinál. Így nem szóltam hogy finomabban csinálja. És milyen jól tettem. A hónapok óta kínzó fájdalom ugyanis legnagyobb meglepetésemre másnapra elmúlt! A masszázs közben picit cseverésztünk, bár én nem voltam a legjobb beszélgető partner azt hiszem. Szűkszavúságom a sok inger, és a jóleső érzések kavargása miatt alakulhatott. A masszázs után szóbeli dícséretben részesítettem, amit mosollyal nyugtázott, majd megkért forduljak újra a hátamra. Nem haboztam. :)

Kényeztetés

Extraként láb fétist kértem. Hanyatt feküdtem kis terpeszben, Inka velem szemben helyezkedett el az masszázságyon. meleg olajjal készítette fel a férfiasságom. Finoman kezdte cirógatni, majd a két talpával fogta közre. A látvány, és az érzés számomra leírhatatlanul jó volt, néha a tükörből pillantottam magunkra,a látvány pedig tovább fokozta amúgy sem gyenge izgalmi állapotom. Kicsit később az egyik lábát az arcomhoz közelítette, amit én simogatásokkal, csókokkal háláltam meg, majd mindkét talpacskáját csókoltam felváltva, egyszerre, mindenhogy. valahogy így is lett végem, magam sem tudom hogyan. Itt már tudtam, hogy találkozunk még. Alaposan letörölgetett újra, addig én lélekben visszaszálltam a földre. A záró tusolást nem éreztem szükségesnek, így öltözés, újabb szóbeli csillagos ötös, majd búcsúpuszi. Remegő lábakkal,és földig érő elégedett vigyorral távoztam.

Elszámolás

Láb fétist kértem extraként, amit maradéktalanul meg is kaptam. A telefonon megbeszélt rózsaszálakat a szobában elhelyezett kezecskébe tettem, több szó nem esett róla.

Inka01, jó masszázs

  cozo

Egyeztetés

Egyeztetés könnyen ment. Inka maga kezeli a telefonját és nagyon kedves az első pillanattól kezdve. Nekem kifejezetten jó élmény volt a telefonbeszélgetés és az egyeztetés.

Megközelítés

Könnyen megtaláltam a címet. Kicsit felefelé kell gyalogolni a BKV megállótól, de nem vészes. Én autóval érkeztem és simán találtam parkolóhelyet a közeli mellékutcában.

Helyszín

Kulturált kis szalon, talán két szobával, de Inka egyedül volt a látogatásomkor. Minden tiszta, rendezett. A fürdőszoba elég mini, de a célnak tökéletesen megfelel. A szobában masszázspad van, tatami nincs. Tükör van bőséggel, ami szükséges is :)

Hirdető külseje

Inka a képeknek megfelel. Engem meglepett, a magassága, de ez nem rontott az összképen sőt. Nagyon izmos, formás csinos lány. Aki szereti a telt idomokat, ne őt keresse.

Masszázs

A masszázs bárhol megállná a helyét, ellenben itt egy szexin és lazán öltözött lánytól kapod az alapos átgyúrást.
Mivel nekem ez a rész is fontos, jó választás volt Inka. A masszázs során az egész testet átgyúrja, megtalálja a problémás pontokat és szét is kapja őket. Néha már a fájdalom határán van az érzés. Ha kell könyökkel, alkarral is dolgozik. A keményebb mozdulatokat ellenben mindig követte egy kis gyengédebb simogatós rész. A masszázs program közben is vannak kellemes kis benyúlások, így még élvezetesebb a várakozás. A program ugyanakkor végig a masszázsra koncentrál és jól is van ez így:).

Kényeztetés

Jó régi élményről próbálok most utólag élményeket megosztani, így inkább az általános benyomásokra és élményre hagyatkozom. Részletekre ne számítsatok !
A kényeztetés is teljesen professzionális akárcsak a masszázs. A kézi kényeztetés és a francia is varázslatos, amit nem tudok leírni sem. A programban végig éreztem, hogy szolgáltatást veszek igénybe, de a párját ritkító kézi technikai és francia, Inka formás teste a szemkontaktus ezt bőven ellensúlyozta. Amikor átléptem a határt kedves, de határozott instrukciót kaptam arra vonatkozóan, hogy hogyan lesz ez nekem jó. És tényleg jó is lett....

Elszámolás

Az árak az adatlapon elérhetőek. Én Natur franciát kértem végig, ami egy kis extrát jelentett, de bőven megérte.

inka, jó masszázs

  alor

Egyeztetés

..Telefonon hivtam második próbálkozásra sikeresen összejött a kapcsolat, baráti hangulatban megbeszéltük a helyszint,időpontot,a szolgáltatás lényegesebb részleteit,a kellemes masszőzre rosszlányok.hu oldalán találtam rá,abszolut preziz,pontos rugalmas az időpont esetleges variációiban.egy tizes skálán megadnám
neki a maximumot

Megközelítés

Gépjárművel kell pár kőrt tenni ha üres helyet keresünk,ezért javaslom a nagyon közeli fizetős parkolót,az épületet felettébb könnyű megtalálni,hiszen szép nagy számok diszelegnek a bejárat felett,aki a tömegközlekedést választja annak öt nyolc perc könnyed sétával elérhető a remények helyszine .8pont

Helyszín

Karbantartott, normális, kaputelefonos rendszerrel ellátott házban a földszinten megtaláljuk a célnak megfelelő tiszta, szeparált szobákkal rendelkező kellemes masszáshelyet.Fürdőszoba változatos több illatú tusfürdővel várja a relaxra váró halandót,nedves testet kellemes ,üde törülközövel tehetjük cseppmentessé.A szentélybe belépve kényelmes masszáságy vár ránk,diszkrét fény és relaxálást elősegitő dallam társaságaban.Ruhánkat szobainasra tehetjük. 9pont

Hirdető külseje

Belépéskor maga a cimlapnő fogad,képek nem tudják tükrözni a valóságot,hiszen mikor szembesülünk vele a lélegzetünk akadozni kezd.királynői megjelenése lebilincselő.Amikor szemeink párhuzamosan egymásra találnak mintha rég nem látott kedvest vélnénk felfedezni.Testének megpillantása egy rsg világbajokot idéz
10pont

Masszázs

Finom, szép, hosszú ujjú kezeivel meglepően erős, hatékony energiával tudja semlegesiteni testünkön lévő csomókat,göböket,amit simogató mozdulattal kisér.
A merevebb letapadt izmokat határozott könyökkel hatástalanitja.Az egész relaxációt egy igazán öszinte belülről jővő szerető segitőszándék kiséri.Nekem végig
az járt a fejembe,hogy miért nincs nekem egy ilyen barátnőm!Empatikus késsége rendkivül kifinomultan veszi testünk minden rezdülését, a gondolatok között
otthonosan mozog kitalálja amire áhit a halandó . Azt kivántam magamnak,hogy felejtse el az időt,.10pontis is

Kényeztetés

A fizikai terheim elháritása után,egy új világot mutatott nekem,simogató gyengéd andalitó mozdulatokkal,(izlésemet kitalálva)vette birtokába nemesebb testrészemet,finom apró puszikkal hintette számat, mellemet,kezemmel megérintettem izmos formás hátsóját,teljesen birtokba vett a szeretői érzés,mintha
álmodnám az egészet.A valóság ajkaiban robbantott vissza,fokozatosan vettem tudomásul,hogy semmi nem tart örökké.Rendkivűl jól éreztem magam,ha szinházam lenne ő lenne a főszereplő!nem véletlen,hogy törzsvendég lettem 10pont

Elszámolás

amit vállal azt maximális odaadással precizen pontosan teszi,sőt még a lelkéből is juttat teljesen olyan éezést sugal,hogy a szeretőd!10

Inka01, jó masszázs

  Sanyi57

Egyeztetés

Telefonon kerestem, egyből felvette. A beszámolok weboldalon találtam régebben a hirdetését. A masszázsban rugalmas volt, megbeszéltük, hogy csak a prosztata masszázst kérem 15 percben.

Megközelítés

Belvárostól nem messze, ingyenes parkolási lehetőség, a parkolóban volt több szabad hely, telefonon pontos címet adott meg. A keresésnél telefonon segített tájékozódni, a kapu kinyitását is így oldottuk meg.

Helyszín

Tiszta, füstmentes lakás, a fürdőben férfi illatú tusfürdők, tiszta törülköző volt. A masszázs masszázspadon történt, mivel csak prosztata masszázst kértem, a masszázspad lett a helyszín. A lakásban egyedül tartózkodott, nem zavart senki. A levegőben kellemetlen illat sehol sem érződött. A masszázs után is volt lehetőség rendbe tenni magamat.

Hirdető külseje

A kép valós, meglepően csinos, vékony alkatú. A szilikon mell kicsit túlzóan néz ki, nyilván a nagymellű nőket kedvelőknek készült. Lenge ruhában nyitott ajtót, ami hangulatot adott a masszázsra.

Masszázs

Előre megbeszéltük, prosztata masszázst kértem. Rákérdezett, hogy volt e már ilyen masszázsban részem, amire válaszoltam, hogy ez lesz az első. Levetkőztem, letusoltam, majd fürdés után már fehérneműben várt rám. A masszázságyra hanyat fektetett, majd egyik kezével a hímtagomat nagyon érzékien simogatta. a másik kezével egy óvszert húzva az ujjára, az ánuszomba hatolt, s a prosztatámat kezdte kényeztetni. Rákérdeztem, hogy megfoghatom e a combját, amit hagyott, így még izgalmasabb volt a masszázs.Igyekeztem tartani magam, de az ingerek oly erősek voltak, hogy hamar (kb. 5-7perc után) eldurrantam. Új élmény volt, kérdezte is, hogy milyen volt.

Kényeztetés

Nagy gyakorlatra utalt a szakszerű masszázsa, jól tudja, mi élvezetes, ezt nagyon érzékien csinálja, ajánlom. Annyira hatásosan masszírozta a hímtagomat, hogy kérni kellett, lassítson, mert a prosztatával együtt túl sok volt az inger. Ha merevedési problémád van, itt nem lesz.

Elszámolás

Az előre megbeszélt összeg lett kifizetve.

Inka01, jó masszázs

  kutya1

Egyeztetés

Reggel csörögtem rá fél 9 körül. Egyből felvette, kellemes, barátságos hanggal beszélgettem. Megbeszéltük az este 18 órát.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, a város központban rendel a Nagytemplom közelében. Én gyalogosan érkeztem, a házszámon belül az alszám megtalálása okozott nehézséget, de telefonon türelmesen kisegített. A gps csak körülbelüli helyet mutat.

Helyszín

A helyszin egy csigalépcsőn keresztül közelíthető meg, és tulajdonképpen egy "masszázs üzlet". Izlésesen, célnak megfelelően berendezve. Hangulatvilágítás, halk zene, masszázs pad, a polcon Budha szobor stb. A vizesblokk külön helyíségben, zuhanyzó, tiszta, kultúrált, több tusfürdő.

Hirdető külseje

Sokkal szebb és barátságosabb mint a képeken. Körül lengi valami misztikum, legalábbis nekem igy jött le. Nem sok beszéd, de azt kedvesen, nem is illik a hangulathoz, inkább érezni kell. Magas sportos testalkat, hosszú szőke haj, kedves, megnyerő arc. A cicik szilikonosak.

Masszázs

Masszázsra és kézi levezetésre van lehetőség. Megkérdezte jártam már ilyen helyen. Igen! Irány a zuhanyzó. Míg zuhanyoztam Ő is leöltözött, a bugyi maradt, itt látszott milyen szépen karbantartott teste van, semmi felesleg. Felinvitált a masszazs padra, hasra le! Ja, fenék fel a farkam beigazította, ahogyan annak el kell ilyenkor helyezkednie: két láb között lefelé. Ismét nem kérdezett semmit és elkezdődött eddigi egyik legszakszerübb masszázsom. Kézzel és alkarral, nem túl erős, de mindent átmozgat. Indulás a jobb lábfejtől-lábujjaktól, befejezés a jobb kézfejjel-ujjakkal. Közben érzéki besimítások az ánusz és a farok környékén.

Kényeztetés

Nem tudom mennyi idő után -de én azt gondoltam rég lejárt az egy órám, amire beneveztem- szólt, hogy forduljak meg. Egyszerüen csak az érintésekre koncentráltam. A masszázspadot a javaslatára feljebb döntöttük, nekidőltem és Ő egyszerüen a kezével kivégzet. Ért hozzá nagyon, mikor dicsértem, mondta: Nem most kezdte! Én meg: Mástól is hallottam már ilyet, de jobb lett volna, ha otthol kiverem! Már elnézést a nyers igazságért. Na, úgyhogy olajozta, masszírozta, zacsit simogatta, még a gyönyörű cikókkal is babusgatta és nyújtotta amig lehetett, aztán mikor egyre jobban sóhajtoztam megkegyelmezett. Bumm! Szépen lenyugtatott, precízen megtörelgetett. Ismét irány a zuhanyzó, a hátamról segített az olajat lemosni.

Elszámolás

Virágszálak a végén az előre megbeszéltek szerint, pedig én első alkalommal szeretem előre átnyújtani, debreceni nagyságnak megfelelően. Ja, mikor eljöttem néztem meg, hogy majdnem másfél órát maradtam, és ugye az elején tíz percet csúsztam, a késésem és az odatalálás miatt. Ezúton is elnézést kérek ezek miatt kedves Inka! Úgyhogy egész idő alatt semmilyen siettető érzés nem volt, sőt a nyugalom szigetén éreztem magam.

Inka01, jó masszázs

  Alex111

Egyeztetés

A kapcsolatfelvétel telefonon, majd e-mailben történt. Legénybúcsúra kértem fel táncolni és az e-mailes kérdéseimre is 1-2 órán belül válaszolt, nagyon korrekt volt. A helyszínre is a megbeszélteknek megfelelően érkezett.

Megközelítés

Mivel legénybúcsú volt, ezért a helyszínt mi adtuk. 21:00-ra lett megbeszélve a találka, pontosan érkezett a hölgy.

Helyszín

A garázsban volt elegendő hely az előadáshoz, ahová saját zenét, füstgépet és stroboszkópot is hozott. Mindent megtett a kiváló hangulat érdekében.

Hirdető külseje

Nagyon gyönyörű, mosolygós lány érkezett hozzánk, aki sokkal szebb, mint a képeken mind arcra, mind testalkatra. Profi kinézete és hozzáállása volt mindenhez. Lélegzetelállító volt, ahogy elsétált mellettem, amikor bejött a házba, álmomban nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz.

Masszázs

A show-ra stewardess jelmezt kértünk, ami bár nem volt a ruhatárában a fellépésre beszerezte és hozzá illő zenével és tánccal készült.
A strip tease előzetes egyeztetés alapján kb. 15 perc volt, bár őszintén szólva nem figyeltük az órát, mivel teljesen elvarázsolt minket. Nagyon profi előadást láttunk és nem csak a vőlegénynek, hanem nekünk is táncolt.
A tánc után az előre megbeszéltek szerint maradt még velünk és a teste különböző részeiről fogyasztottunk röviditalt, majd egy kis aktivity-re invitált minket. Végig nagyon kezdeményező és segítőkész volt, nekünk csak élvezni kellett a show-t és együttműködni a hölggyel.

Kényeztetés

Külön kényeztetést nem kértünk, minden az előre megbeszéltek szerint történt.

Elszámolás

Az elszámolás a megbeszéltek szerint történt, viszont több időt maradt, ami miatt arányoson változott. Teljesen megérte!

Inka01, jó masszázs

  maggario

Egyeztetés

Első nekifutásra nem sikerült elérnem, de nem sokkal később diszkrétan visszacsörgetett és újabb hívásom alkalmával részletesen kedvesen tájékoztatott mi hol merre hány méter.

Megközelítés

Központban van kicsit eldugott részen, de a közeli nagy bevásárlóközpontban nyugodtan lehet parkolni.

Helyszín

Csigalépcső vezet egy alagsori kisebb helyiségbe. Ahogy közelít az ember lehetnek kétségei, de ahogy belép a hangulat rögtön adott. Masszázspad, nyugodt környezet, zene és egyebek.

Hirdető külseje

Inka már a képek alapján is kedvemre való volt, de élőben csak fokozza. Formás, sportos, feszes, finom bőr , szolibarna. Aki a vékonyabb lányokat kedveli esztétikailag nagyon elégedett lesz. Főleg miután beavatott egy-két részletbe még hihetetlenebb volt a formája.

Masszázs

Maga a masszázs terén nincs sok tapasztalatom, de amit ő nyújtott számomra nagyon meggyőző volt. Nem voltam annyira beszédes hangulatomban, inkább csendben akartam élvezni és lazítani. Ebben ő maximálisan partner volt. Fantasztikus kezei vannak és tudja hogy kell ezt jól csinálni. Minden területen alaposan átmasszírozott nem maradt bennem hiányérzet. Közben egy-két erotikusabb fogást is bevetett nehogy elaludjak. 90 perces programra vállalkoztam, aminek minden perce tartalmasra sikerült és még több is volt annál, mert csak onnantól lett számítva, hogy felkerültem az asztalra egészen amíg le nem szálltam. Az egyebekre még bőven hagyott időt.

Kényeztetés

Kezdésnek és levezetésnek is kértem, hogy kezeivel legféltettebb részemet kényeztesse. Nagyon jó érzéke van hozzá. Pontosan tudja mikor hogyan nyúljon az emberhez. Majdnem jobban tudta mi nekem a jó, mint én. Akár reggelig is el tudtam volna viselni, hogy csúcsközelben tartson, de végül ő nyert....

Elszámolás

Az előre megbeszélteknek megfelelően, se több se kevesebb. Nem a legkedvezőbb kategória, de bőven megérte.

Inka01, jó masszázs

  zandras

Egyeztetés

Telefonon kerestem, nem volt elérhető de diszkréten vissza csörgött.

Megközelítés

Debrecen belvárosa, a főtér mellet.Parkolás szempontjából kicsit körülményes de a szomszédos plázákban ingyenes.

Helyszín

Erre a célra átalakított ***** Kicsit furcsa hogy egyből a tetthelyre lép be az utcáról a vendég. Szerencsére teljesen lefüggönyözött a kirakat.

Hirdető külseje

Korábban érkeztem és sétáltam egy kicsit a környéken, egy feltűnő jelenség sietett a túloldalon megbámultam, de hosszú szőke haja volt így nem is gondoltam hogy Inka az. Megdöbbenésemre Ö nyitott ajtót. A haja színe most szőke de ezek a változásokat természetesnek veszem a hölgyeknél. Az alakja tökéletes.

Masszázs

Lerendezett gyorsan egy telefont addig én el a zuhanyzóba. Mire visszaértem már csak egy tanga volt rajta. Nem igazán tudtam hová is nézzek egy igazi szépség! A szemeit nagyon kerülni kell mert megbabonázza ez embert. Kérdezte hogy kérek-e az elején is egy levezetést de csak habogtam valamit, inkább hasra vágtam magam a padon. Nem tudom tanulta-e de engem teljesen ellazított. A lábamnál kezdte onnan haladt egyre feljebb néha eltévedt a keze, intimebb helyekre is de legalább nem engedtem el magam teljesen. Amikor a vállamat masszírozta, feltérdelt a padra a fejem a a térdei között volt megjegyeztem hogy ez már majdnem a kedvenc számom, ezen jót derültünk.

Kényeztetés

Nos ez is eljött egyszer elveimet feladva /kölcsönösség/ érkeztem hozzá. Nagyon finoman bánik a kedvenccel, néha van egy kis szemkontaktus, és Öt is lehet a határokat betartva simogatni. A kezei között ért a vég, finoman levezetett én csak egy alig halható köszönömöt tudtam kinyögni.

Elszámolás

Az elején egy kis nasival a polcra helyeztem többé szóba sem került. Bp. átlag itt felsőkategória.

Inka01, jó masszázs

  atte78

Egyeztetés

Könnyen ment telefonon az egyeztetés. Kedvesen tájékoztatott mindenről.

Megközelítés

Debrecenben központi helyen van. Könnyű volt odatalálni, a parkolás ingyenes a ház mellett.

Helyszín

A hely szuper volt, a lakás és a fürdő is tiszta. A masszázsszoba is hangulatos, melyet a hölgy személye még fokoz is. Előkészített tiszta masszázspad, ami külön jó, hogy nem sima ágyon masszíroz.

Hirdető külseje

Csinos hölgy, és nem utolsó sorban kedves is. Az arca és a teste is szép, mindene :-) Most szőke a haja, de így is tetszik.

Masszázs

Szuperül éreztem magam. Végre egy hölgy aki tényleg tud masszírozni. Teljesen ellazultam, és átadtam magam neki. Alaposan masszírozott a lábtól kezdve, fenék, hát, nyak, kezek. Pihentető és izgalmas élmény volt.Amennyiben tényleg egy profi masszázsra vágysz erotikával fűszerezve mindenképp érdemes meglátogatni, biztosan maradandó élményben lesz részed.
Masszázs közben mindvégig érezni az erotikus "töltetet", nagyon profin kombinálja a masszázst és az erotikát együtt.A nyakamnak és a hátamnak különösen jó volt a masszázs.

Kényeztetés

Kézi levezetés volt. A kezei profik. Biztos más is. Legközelebb talán kérem.

Elszámolás

Korrekt ***, korrekt ***, 2 órát voltam, teljesen **** a .

Inka01, jó masszázs

  Pedro la bruja

Egyeztetés

Telefonon hívtam és rögtön tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Könnyű parkolni, szinte a bejáratnál is meg lehet állni. Ingyenes parkolás. Könnyű megközelítés.

Helyszín

Megítélésem szerint otthonában fogad, az egyik szoba van masszázs célra kialakítva. Nekem a tükör hiányzott, egyébként rendben van. Mással nem találkoztam, diszkrét helyszín.

Hirdető külseje

A képeken barna, jelenleg szőke/szőkés barna, ez találkozáskor meglepett, de egyébként a képeken látható alkattal rendelkező csinos Nő.

Masszázs

Alapvetően relaxálni és kikapcsolódni mentem. Teljes mértékben elégedett vagyok a kapottakkal. Erős kéz, jó masszázs technika, folyamatosan erotikus elemekkel fűszerezve. Érződik, hogy jó ideje foglalkozik masszázzsal. Lábnál kezdett, majd fenék, hát, váll/nyak, másik láb és fordulás következett. Már a legelejétől csak egy szexi tangában dolgozott. Az olajat nem sajnálta, ami a bőrömnek nem ártott. Inkább gyúró technikát alkalmaz többet. A csomókat nem kíméli, addig nyomja, míg bírja az ember. Végeredmény: csomómentes relaxáció 1,5 órában.

Kényeztetés

Levezetési lehetőségek:
kézi - alap
francia - ezt kértem, rendben volt
intim csuszka
prosztata masszázs

Elszámolás

Korrekt, a telefonban előre tájékoztatottak szerint történt az elszámolás.

Inka01, jó masszázs

  Gyöngyhalász66

Egyeztetés

Pár napja új hölgy érkezett Debrecenbe, Inka személyében. Fotói és hirdetése láttán értelmet kapott a nóta: Debrecenbe kéne menni…

Vettem hát a telefont és 3. próbálkozásra sikerült beszélnünk. Egy kellemes, kedves hang tájékoztatott a lehetőségekről, majd gyorsan egyeztettük is a találkozás időpontját.

Megközelítés

A város frekventált helyén, a Tesco áruház közelében várja szerencsés vendégeit a hölgy. Autóval és tömegközlekedési eszközökkel könnyen megközelíthető a helyszín. Parkolóhely bőven van, parkolás ingyenes.

Helyszín

A hely új-építésű lakóparkban van. A megbeszélt időpont előtt 2 perccel felhívtam Inkát, megkaptam a szükséges információkat. Belépés után lifttel repültem a helyszínre. Inka elém jött, ajtót nyitott és a lakásba vezetett. Tágas, rendezett a nappali, egy rózsaszín kerékpárral, a szobában széles masszázspad, a félhomályban halk zene szólt, majd vendéglátóm gyertyát és füstölőt gyújtott. A fürdőszobában kád van, ahol a vendég lemoshatja az út porát. Mindenhol példás rend, tisztaság, jó itt lenni – Inkával!

Hirdető külseje

A fotók és adatok is ígéretesek, de a valóság még szebb! Inka gyönyörű, fiatal, karcsú hölgy. Egy sortban és felsőben jött ajtót nyitni. Minden rendben van, minden csodás, tökéletes. Tekintetemet mágnesként vonzotta.

Masszázs

Zuhanyzás után a szobába léptem, ekkorra már Inka megszabadult a felsőtől és a sorttól, csak egy kis piros bájos bugyit viselt. Fantasztikus látvány volt. Szerettem volna átölelni, de rendre intett és a masszázságyra parancsolt.

Profizmus felsőfokon – ezt ígéri a hirdetése, s ez az igazság! Inka szakképzett, okleveles masszőz, hol erősen, hol gyöngéden, finoman masszírozott, technikája színes, változatos. Egy pillanatra sem hagy magamra, kezei folyamatosan rajtam vannak. Olajat használt. Először egy remek talpmasszázst kaptam, majd következett a láb, a hát, a két váll. Akadémiai szint, bátran állíthatom, uraim! Közben magára is olajat locsolt. Fantasztikus látványt nyújtott csillogó bőre. Közben a fejem forgattam, kezeimet nyújtogattam, ahogy a lehetőség engedte.

Kényeztetés

Hosszú, alapos masszázs után végre megfordulhattam, így vette kezdetét a második fölvonás. Inka olajat locsolt ágyékomra, majd kezébe vette férfiasságomat. Két-három simítás, érintés, s máris álltam, Ő pedig fölém hajolt és egy nagyon finom, kellemes kényeztetést kaptam. Én hangosan sóhajtoztam, Ő kéjesen nyögdécselt. Szerettem volna viszonozni kedvességét, s ahol csak értem, simogattam: feszes, formás popsiját, csodás melleit, combjai belsejét. Izgalmam növekedett, s éreztem, nem sokára eljön a vég. Az extra lehetőséggel élve ajkai között teljesült be gyönyör! Egymásra mosolyogtunk, majd letisztogatott, ezután Ő is elment a fürdőszobába rendbe tenni magát.

Amikor visszatért, hálám jeléül két puszit adtam Neki, majd kis meglepetésére háromszor homlokon csókoltam.

Nem sietett, az 1 óra nem a belépéstől a kilépésig, hanem a masszázspadra való lefekvéstől a masszázspadtól való fölkelésig szól. De még talán az is több volt 1 óránál.

Elszámolás

Az elején rendeztük csekély ajándék kíséretében. Korrekt vidéki ***, nagyon megérte a kellemes élményért., többet kaptam, mint adtam. :D