Beszámolóim

Nina, istennő masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Korábban már beszéltem vele telefonon. A hangja elvarázsolt engem. A kisugárzása egy intelligens szexistennő benyomását keltette bennem :P
Végül itt az oldalon VTR-en egyeztettünk, ami teljesen zökkenőmentesen ment.

Megközelítés

Én kocsival mentem. Nem messze a domboldalon volt parkoló is. Azért erre érdemes időt szánni, mert simán lehet, hogy csak messzebb van parkoló. A tömegközlekedés nem lehet annyira sűrű errefelé, de ezt mondom úgy, hogy fogalmam sincs, de nem egy központi helynek tűnik.

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő kádas, de én ezt is zuhanyzásra használtam :D
A szoba nem túl nagy, de a hangulata nagyon tetszett. Tatami van a földön, jól elhelyezett tükörrel. A tatamin a lepedő alatt volt egy melegítő alkalmatosság ami elsőre fel sem tűnt, de nagyon jó érzés volt, hogy melegen tartott a hideg téli napon :D

Hirdető külseje

A képei teljesen elvarázsoltak engem. Élőben még szebb, még formásabb, még tökéletesebb, ha egyáltalán ezt lehet fokozni. Ellenőrzött életkorral hirdet amiből egy tizest még úgy is letagadhatna, hogy a 34 magában sem sok :D Alakja feszessége igazi tinis. Arca meg annyira szép, hogy teljesen elvoltam varázsolva, de mivel arcképpel hirdet, ezt Te is megtudod ítélni. Cicije nagyon formás természetes gyönyörű kicsi cicik. Popsija meg a hűűűha kategória. Címkékre csak egyet egyet enged a rendszer bejelölni, de én továbbiakat is adnék ha lehetne ;) csodás cicik, perfekt alak, gyönyörű arc, csókos száj (kizárólag csak vizuálisan), igéző szemek, legszebb punci (ez is csak a szemeknek), csodás haj, darázs derék, perfekt popsi, ennivaló lábfej, érzéki hang,

Masszázs

Megérkezésemkor csábos mini ruciban fogadott, ami megmutatta hihetetlen formás alakját. Bekisért a szobába, ahol megtudtam szabadulni a ruháimtól. Tusolás után kérdezte, hogy mit szeretnék. Lehet akár az erotikára tenni a hangsúlyt vagy inkább a masszázsra. Hát én az elsőt választottam, egy hosszan elhúzott lingam masszázzsal. Kértem, hogy amennyire csak lehet húzzuk el a dolgot, amit maradéktalanul teljesített is. Igaz a lingam is egy masszázs de én mégis a levezetés kategóriába soroltam ;)

Kényeztetés

A tatamin a hétamra feküdtem. Nina bekente magát és engem is olajjal. Ha jól emlékszem volt krém lehetősége is de én olaj párti vagyok. Szebben csillog és jobban is csúszik. Szóval Nina olajos lett, a kezére és a farkamra is tett belőle. Kicsit hozzám bújt, csúszkált rajtam. Hihetetlenül megkívántam, de sajnos nála csak kézi kényeztetés van és kölcsönösség sem engedélyezett. Szóval csak hagytam magam. Persze a ciciket amikor úgy helyezkedtek megpuszilgattam és a fenekét is megmarkolásztam. A farkamnak több se kellett és vigyázzba is vágta magát. Nina első körben közém és a tükör közé helyezkedett. Így a tükörben leshettem, ahogyan kerekedik csodálatos popója. Eközben lassan nagyon finoman a farkamat masszírozta. Mikor látta, hogy a tükörben a fenekét nézve csorgatom a nyálam, felváltva megfeszítette farpofáit, amig így gyönyörű táncot lejtettek. Mindeközben kaján vigyorral, huncut nézéssel leste milyen hatást vált ki belőlem. Több se kellet simogatni kezdtem a fenekét, ami bennem feszengő vágyat tovább fokozta. Mivel azt kértem, hogy a lingam masszázst amennyire lehet húzzuk el néha kis újítás kellett bevetnie. Áthelyezkedett a lábam közé és ott folytatta áldásos tevékenységét. A technikaája nagyon profin kidolgozott. Például ami hihetetlenül tetszett, hogy a heréimet is masszírozta, majd az olajtól tocsogó öklét a golyók alá helyezte és forgó mozdulatokkal a gátat masszírozta. Közben beszélgettünk. Volt egy pont amikor a csevej kicsit komolyabb témára terelődött nem csak a verbális pettingre. Ekkor egy film jutott az eszembe :D nem tudom a címét, de nagyhírű Hollywoodi vígjáték. Két pornó színész éppen dugnak miközben megy a felvétel és mindig teljesen semleges témákról beszélgetnek akció közben :D Hogy a folyamatos erotikusan túlfűtött hangulatot Nina fenntartsa a lábaival megmasszírozta a velem egykorút. Kicsi puha lábai siklottak le föl, előre hátra és még a nagy lába ujjával a makkom is kezelte, vagyis lábalta. Ezt a részt nem lehet megunni, de mégis arra kértem, hogy az első poziba jöjjön vissza, amikor a fenekét és a ciciket is tudom simogatni. Ennek hatására meg mivel már a masszázsunk vagy 40 perce tartott engedtem átadni magam az élvezetnek és a kezei közé élveztem. Felejthetetlen élmény volt. Volt még törölgetés, kedves szavak, tusoás és számomra érzékeny búcsú.

Elszámolás

Utólag helyeztem az asztalra. Extrák nincsenek. A lehető legkorrektebb eljárásban részesültem :)

Nina, istennő masszázs

  Archer84

Egyeztetés

VTR-en történt. Kedvesen válaszolt minden kérdésemre, hamar megbeszéltük, h mikor. Jóval előre bejelentkeztem tehát talán 1-2 héttel előre de semmi kifogása nem volt ez ellen :)

Megközelítés

BKV-val mentem, kb. 1 perc gyalogútra tesz le a ház előtt.
Láttam néhány parkolóhelyet is, szóval szerintem megállni is meglehet könnyedén.

Helyszín

A lakás, amit láttam belőle az normális volt, semmi kivetnivalót nem találtam benne, na meg amint belépsz a hölgy elvon minden másról minden figyelmet :)
Fürdőszobában igaz nem volt egy egész DM-nyi tusfürdő de amennyi kellett annyi volt, válogatni is tudtam.
Törcsi illatos és puha volt, volt szájvíz is, sprayből is vagy 3-4 féle.
Matrac volt a földre rakva, ami nagyon kényelmes volt, a szoba is akkora amekkora kell, h legyen, a ruháimat kanapéra le tudtam tenni.
Tisztaság volt mindenütt!

Hirdető külseje

Nina egy tünemény. Gyönyörű arca és mosolya, cuki hangja a belépéstől kezdve elvarázsol, ehhez társul tökéletes alakja, formás popsija, gyönyörű mellei.
Egy egyberészes ruciban fogadott, csinos volt, kívánatos.
A képeken 10000%ban ő van, akinek tetszik a hölgy a képek alapján, annak a csalódás kizárt.

Masszázs

Zuhanyzásom után visszatértem a szobába. Ő levetkőzött, megbeszéltük a dolgokat, h mit szeretnék. Első körben kértem egy kézi kényeztetést, amit alább részletezek, amint az megvolt és megtisztálkodtam, a hasamra fordultam és megfeleő erővel átgyúrta a lábam, vádlijaimat, fenekemnél, hátamnál mindent.
Ügyes keze van és szépen szakszerűen tud maszírozni, nem az a simogatós "masszázs", hanem tényleg hatékony is.
Nagyon sokat beszélgettünk, kb, az elejétől a végéig végig!
Értelmes, bohókás, kedves hölgy. Bármiről el lehet vele beszégetni és repül vele az idő. Az első pillanattól kedzve megvan az a tipikus csajszi a szomszédból feeling akit ezer éve ismersz ( pedig nem is).
Talpam is megmaszíroztam mikor visszafordultam a hátamra, eléggé csikis vagyok ott, de nagyon jól megoldotta, h ne legyen az és jól is esett.

Kényeztetés

Kizárólag kézi levezetésre van lehetőség, deee az olyan, h véged van. Nem hiába van kiírva neki, h magic hands. Ez teljesen fedi a valóságot.
Zuhany után szobába beértem, megbeszéltük a részleteket és kértem is egy kézi kényeztetést rögtön az elején.
Szépen beolajozta a kezét, mellém térdelt és elkezdte cirógatni, simogatni a velem egykorút. Nem kellett neki sok és kemény is lettem rendesen. Ekkor elkezdte verni szépen a farkam, közben még több olajat rakott a kezére folyamatosan.
Emberek ezt át kell élni, jobb érzés volt mint egy franciáztatás. Közben a fenekével is elkezdett rajta csúszkálni, aztán megfordult és majdnem az arcomba tolta gyönyörű punciját és eszméletlen kerek fenekét és elkezdett csúszkálni rajtam és a farkamon cickóival. Közben és markolásztam gyönyörű fenekét, elhalmoztam puszikkal azt. Intim területhez nem lehet érni, de ez érthető is.
Vissza lemászott rólam ezek után és kicsit oldalról is csúszkált az oldalsó tükör fele pucsítva, hát uraim az a látvány annyira gyönyörű volt, h majdnem el is mentem abban a pillanatban. Visszatérdelt és fokozatosan emelte a tempót a kezeivel a farkamon és közben végig a szemembe nézett, a fenekét mozgatta, ekkor közel hajolt, h szinte hozzáért a farkamhoz a szájával, de sajnos csak szinte, huncutul rámnézett és elkezdte lehetlgetni azt. Ezek után már nem volt visszaút számomra, még egy kis olaj és addig csinálta a kezeivel míg egy hatalmasat nem élveztem.
Hagyott lenyugodni és szépen letörölgetett.
Ezután jött az egyik fentebbi masszázs és utána a talpmasszázsom után egy újabb fergeteges kézi munka és újabb élvezés részemről. Közben simogattam cickóit, markolásztam tökéletes popsiját, nagyon jó érzés volt minden ott töltött percem.
A végén megpróbálkoztunk még egy harmadik kézi levezetéssel is, ő mindent beleadott, ő is ajánlotta fel, h próbáljuk meg de már sajnos nem sikerült harmadjára elmennem, de ez nem őmiatta volt, mindent beleadott, egyszerűen ennyi volt benne aznap.
Elmentem zuhanyozni, felöltöztem, odaadtam neki a virágcsokrot a 2 órára amennyit voltam, megfejelve kis extra virággal, megöleltem, megpusziltam és eljöttem.
Nagyon nagyon jól éreztem magam Ninával, valószínűleg nyert magának egy újabb törzsvendéget!

Elszámolás

Nincsennek extrák, de azt kapod ami le van írva és ami a sok sok beszámolóban benne van!
Elszámolás szerintem korrekt. Nina kedvessége, szépsége és a kézimunkája, masszázsa minden pénzt megér egyébként is.

Nina, istennő masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Nem először voltam nála, VTR-en egyeztettünk és szerencsére jó volt neki az elsőre ajánlott másnapi időpont.

Megközelítés

Jár BKV a környéken, de én autóval érkeztem, a parkolás ingyenes és mindig található 1-2 hely a közelben. Könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás rendben van, a szobában matrac párnákkal és kanapé. Törölköző tiszta, a fürdőszobában most hangulatvilágítás volt, tusfürdőből bőven van választék.

Hirdető külseje

Kis shortban és topban fogadott, amik aztán a masszázs kezdetén már lekerültek róla. Rengeteg kép van róla fent, és élőben pont ugyanúgy néz ki. Szerintem gyönyörű, tökéletes alakkal, és ami a képeken nem látszik, végtelenül kedves és nagyon jó beszélgetőpartner is. Nagyon intelligens lány.

Masszázs

Masszázs a másfél órás program második felében volt. Illatmentes olajjal masszírozott (lehet választani). A lábaknál kezdte, talpmasszázs is volt, amit nagyon jól csinál. Kérdezte az erősséget is, nekem a közepes szint tökéletes volt. Haladt felfelé és így masszírozott végig, ami közben jót beszélgettünk, többnyire pikáns témákról. Én nagyon elégedett voltam, pont ilyenre vágytam.

Kényeztetés

Már előre egyeztettük, hogy ezúttal kicsit izgalmasabb dolgokat fogunk kipróbálni. Mégpedig erotikus dominás játékokat, persze csak a megbeszélt enyhe, játékos keretek között. Megbeszéltük hogy semmilyen fájdalmas dolog nem fog történni. Mindkettőnknek voltak ötletei. Egyszerű lingam masszázzsal kezdtünk, mellém ült, olajat csepegtetett rám és izgatni kezdett. Ennek eredménye hamarosan mutatkozni kezdett, ekkor fölém hajolt és elkezdett a testével izgatni. Csúszkált rajtam fel-le, néha közel hajolt és kis puszikat kaptam a nyakamra. Közben simogattam ahol értem és ahol szabad volt (popsi, punci tabu). Gyönyörű teste hullámzott felettem. Majd megfordult, kézbe vette a már igen kemény szerszámot és fordítva csúszkált rajtam, popsijával igen közel mozogva az arcomhoz. Eszméletlen látvány volt. Aztán úgy döntött, hogy jöjjön egy kis láberotika. A lábaim közé helyezkedett és először egy, majd két lábbal izgatott. Volt hogy egyik lábát a szerszám alá, másikat fölé helyezve mozgatta előre-hátra, és olyan is hogy talpai közé vette a rudat és így mozgott fel-le. Aztán úgy döntött, hogy ő is kényeztetésre vágyik, így egyik lábát egyre közelebb tolta, míg végül "kénytelen" voltam lábujjait a számba engedni és csókolgatni. Elégedett volt velem, így másik lábát is kényeztetnem kellett, itt már nem csak a lábujjakat, de a talpát is. Nagyon izgalmas és izgató volt. Aztán gondolt egyet és bekötötte a szemem. Meggyőződött róla, hogy nem látok semmit, majd kijelentette, hogy most a szájával fog kényeztetni. Úgy éreztem hogy lágy ajkai körülfogják a szerszámot és kéjesen izgatni kezdi a makkomat. Ez a valóságban talán nem történt meg, de én úgy éreztem, hogy egyre mélyebbre kerülök ajkai között, és egyre intenzívebb volt az érzés, fel-le mozgott a szerszámon. Aztán azt mondta, hogy ez most őt is nagyon felizgatta, így kénytelen volt magához nyúlni. És szeretné ha megízlelném a nedűt, így két ujját a számba dugta. Tisztára kellett nyalnom az ujjait, mikozben ő a másik kezével izgatott tovább. Aztán éreztem hogy fölém térdel, valamelyik testrésze ajkaimhoz ért, és csókolgatnom kellett. Amikor ezzel már elégedett volt, levette a szemfedőt rólam, és újra elkezdett csúszkálni rajtam. Simogattam a gyönyörű melleket, a formás popsit, és a tükörben is követtem a kettőnkről vetített mozifilmet. Néha egészen közel hajolt hozzám, mintha megcsókolna, de ajkaink nem értek össze, viszont eszméletlen izgató volt. Aztán a szerszám fölé hajolt, mint aki franciázni készül, de néhány milliméterrel felette megállt, és csak egy nyálcsík indult a kéjrúd felé, a makkomon landolt, majd lejjebb csordult az oldalán. Aztán szembe fordult velem, és a rúddal egy vonalban úgy hajolt le, mintha félig bekapta volna. Ez persze nem történt meg, de az én nézőpontomból az illúzió tökéletes volt. Aztán egy idő után a kézi izgatás felgyorsult, és kérte, hogy kinyújtott nyelvére élvezzek. Tudtam persze, hogy ez csak játék, de akkor és ott az illúzió tökéletes volt és eszméletlenül izgató. Így is lett vége, a kezei között robbantam, de nfvsz illúzióval. Fantasztikus élmény volt, egyedi és különleges, Nina teljesen elvarázsolt.

Elszámolás

Nem tudok extrákról, minden benne volt az alapban, utólag adtam át a rózsaszálakat, minden maximálisan korrekt volt.

Nina, istennő masszázs

  Noctis

Egyeztetés

After repeatedly failing to live up to my expectations on the Dark Side, I came back to her stronger than a '90s trend. Nina is my North Star I fondly rely on. As a plot twist to keep things fresh for my third review, I wrote in English, but we are both Hungarian. Perhaps some will appreciate it. We have messaged each other and sealed the deal with VTR well in advance. She is famous and gets fully booked, so I know to act early if I want to start my week smiling.

Megközelítés

Nina's castle sits on Goddess Mountain 300m above MSL on a long, winding road. Multiple different buses service the place, yet I always take the car. I never had trouble parking, which is free.

Helyszín

Her apartment is perfect for illicit affairs. I hope she'll stay for a long time as I really like coming here, and the house brings up the memory of my very first erotic massage from this site. There is a colleague, but discretion is top-notch.

The bath is simple and small, with all expected toiletries, such as shower gels that smell good. I used a fluffy towel, folded hotel-style by the attentive Nina.

Carefully selected songs play in our cozy room with pink LED lighting, mirrors, and a couch for my things. I didn't feel cold, yet my feet often are, so she warmed them with her legs. For today, I requested hot oil, heated by a tealight. Sexy play happens on a comfy mat next to a massive mirror on the wall. She propped my head with pillows so I could see better. Kudos!

Hirdető külseje

Nina is an extraordinary young woman, a charming brunette with long hair that looks amazing, especially when on one side. Due to the oily nature of the business, she tends to wear it braided or in a ponytail. All the pictures convey her natural beauty realistically. There are no tricks. Guests get to enjoy that ever-smiling, lustful face with dark brown eyes in real life with little to no makeup. Her voice has this relaxing, deeper timbre. Nina's sporty frame is rather petite and very huggable, crowned by well-shaped teen titties with perky nipples that are never shy. Sadly, her southern pasture is off-limits but bare and beautiful, an innie unless spread. I must mention the very well-rounded peaches, perfect for holding on for dear life.

She greeted me wearing a green, two-part, sexy outfit. Last time, I made a mistake by writing that she welcomes guests in a velvet robe. No, that's her farewell look.

For me, the excitement and attraction don't come from certain aspects of her past life but from who she is Now. That playful smile, the charming eye contact, her magic hands, and all the relentless attention I get!

Masszázs

We totally skipped this for the lingam massage, but if needed, she can knead dough way better than Pusheen. As Nina doesn't know monotony, I had to subdivide our date in the next section to cover all of it.

Kényeztetés

Standing

I shared a few ideas beforehand, and she gave me the green light on them, so I wasn't too shy to try some. One was to help her undress. So, we embraced each other while standing and saying hi with a smile. My hands could slide on her smooth body as I pulled her closer. Once Nina was naked like me, we moved onto the mat.

Face to face

We began by sitting down, crossing our feet, and getting real close. Our sessions keep improving as I gain trust and she learns what I like. For example, in this face-to-face position, we hugged and gently caressed each other, and she was free to blow hot air and whisper sweet things in my ears. The feelings that went down my spine were otherworldly. Thus, the purple fog began to set. Already covered by hot grapeseed oil and getting stroked by her lively hands, her actions quickly led to a clear sign of interest from my part that she admired. Her free hand would fondle my neck and back. Nina has shown me how the Girlfriend Experience works without any kissing on the lips.

Body-to-body 69

She offered the sliding massage. Who'd say no? Especially since she promptly transitioned to something between 69 and reverse cowgirl. Like this, I could grip her ass and bask in the cuteness of her pussy, spawning dirty thoughts in my mind. She kept sliding her oily and flat stomach on my banana, almost reaching Mons Venus, but never quite so. Of course, Nina continued with her hands as oral is off the table. But you know what? She more than makes up for it.

On my left

Nina positioned herself between me and the mirror, in her comfy spot. Why? The heated oil is ideally within reach for highly frequent reapplication, and my left leg can rest on hers, making me surrender to her touch. When asked what kind of things I'd like today, I was careless by blurting out "all of it." With a smirk, she hinted at her kinky side that I was not necessarily ready for. I don't think she was joking. Nina is full of surprises, even within the limits.

Instead of a routine, she gets in the flow, connecting with her audience like a good DJ. The "songs" on the tracklist are endless... Nina is not afraid to use both hands, make sloppy squelching sounds around my glans, repeatedly reach for the balls and beyond, seductively caress me all over with the other hand (even using nails), pretend her fingers are raindrops, go for just the tip, put me between her forearms, vary the rhythm, and maintain eye contact. I mean, what more could one ask for!? Really. All that but without a death grip, causing any pain, or making me wonder if I'm overstaying my welcome. Despite a prolonged stimulation, I wasn't sore after, so this says a lot about her tender loving care. I felt she got my vibe, as I didn't need to tell her to slow down at all, and I rarely asked for something different than what she had in mind. Nina enjoys seeing the sweet agony of men on the brink of eruption, for a long time at that.

Behind me

Another one of my creative ideas was for her to sit behind me. When glancing at the mirror, I particularly enjoyed the view of our close, naked bodies. Snugly holding me from behind, I felt bare breasts against my back, and then once again my neck and ears fell easy prey to Nina's mouth. Her right hand kept teasing me, and we agreed it looked like I was playing with myself, but that wasn't the case. She's better than me, which is the biggest compliment I can give. As someone with 2+ decades of "hands-on" practice using oils (and not learning about lingam massage from witches), finding a girl who can best me is the endgame.

Above her

Once ready for approach, I asked Nina to lie down so I could kneel on the mat just above her hips. I love this position, and we observed that it's also great for blood flow and for heightened sensitivity. The mirror stayed helpful as I kept looking back and forth, losing my mind by her beauty and technique. She encouraged me to pour more oil to the fire. I did. Feeling her boobs pushed me almost over the edge, but when I shakingly leaned in closer, Nina whispered: Are you ready? You've been ready for some time, right? I told her to do just the tip, then go all in. She did. So, I finally burst with cum going from her navel to between the tits, and this sweetie even squeezed out every last drop while cutely commenting on it. Nina eagerly watched me with sparkling eyes, then pointed out: Take a look what you've done! :) Do you like it? This was easily the longest playtime for a single orgasm I had with any girl, ever.

Lil' chat

During play, actions dominated, as I'm not one to hold a long conversation mid-flight. After, with only a few minutes to spare, we talked about her life, which is deeply intriguing. She's very open for sex talk and even showed me various fake moans just for the heck of it. At the same time, Nina gently cleaned my body from excess oil and poured me a glass of water before showing me to the bathroom. Once I was about to leave, she carefully peeked through the door for movement in the hallway. I secretly wished they'd pitch camp out there so we'd be stuck here for a while for an extended conversation.

Elszámolás

Since we are not talking about a mere tugjob but a marathon touch therapy or edging for almost an hour, Nina's sessions carry unbelievable value. As I undressed, I tucked a few paper flowers under an object on the table and never looked back. Some might be baffled at the perceived shortness of the menu, but I accept it by respecting her decision and enjoying all she can do for us.

Nina, istennő masszázs

  afuri

Egyeztetés

Valamikor tavaly év vége felé vettem fel vele a kapcsolatot először, de akkor épp szabadságra ment nagy sajnálatomra. Mostanáig kellett várnom hogy minden csillag a helyére kerüljön az együttálláshoz, és testközelből érezhessem őt. A belső levelezést használja, lehet keresni ott is, de a végső megoldás természetesen a jó öreg telefon volt. Mivel ismerte a számomat, tudta ki vagyok, majd hamar megállapodtunk egy időpontban.

Megközelítés

A cím szerintem könnyen megtalálható, egyértelmű ha valaki kicsit használja google barátot. Buszok a ház előtt tesznek le szinte, csak pár lépés a kapuig. Korábban már jártam a címen, akkor is és most is lett volna parkoló, szerintem ezzel sem lehet gondja senkinek. A kilátást viszont még a ramaty idő sem volt képes elcsúfítani, nagy örömömre még mindig csodás. A bejutás körülményeiről pontos tájékoztatást kaptam vendéglátómtól.

Helyszín

Az ajtó előtti rövidke toporgást rövidre zárta Nina ajtónyitása, és már be is surrantam a résen. A lakában nem csak Nina rendel, de mivel a kollegina épp nem tartózkodott ott, nem kellett aggódnom hogy másokkal is összefutok. Kis konyhás előteres helyiségbe léptem ahonnan nyilt a majdani tetthely, és egy keskeny folyosó, melyből további szobák ajtajait láttam, és a végén egy remek kilátást biztosító ablakot. Tip top kis kégli, laknék benne. A tetthelyen hangulatos félhomály, tatami, kanapé, szobainas mint kötelező kellékek, plusz falon tükör, és Nina mint extra felszerelés. A fürdő kicsit passzentos még úgy is hogy nem vagyok egy vastag fazon, termetesebb kollégák kicsit morgolódhatnak majd tisztálkodás közben. Ez a legnagyobb probléma amit felróhatok, minden más rendben van. Ha nem vigyázunk kipacsálható a zuhanyvíz függöny híján, de ennek felszerelését a kialakítása akadályozza kissé. Tisztaság és minden kellék adott a kikapcsolódás megalapozásához.

Hirdető külseje

Mikor vigyorgó pofám előtt kinyílt az ajtó, megláttam Ninát egy apró miniben, ami amúgy is a gyengém, magassarkú nélkül, a maga természetes szépségében, kihagyott a szívverésem asszem kettőt. Vendéglátómnak van már publikus múltja, tudtam mire számíthatok, legalább is azt hittem. Úgy is tetszett a lány, nem véletlenül látogattam meg szerény repertoárja ellenére, de az amit ott helyben tapasztaltam letaglózott. Elfogult vagyok nem tagadom, de nagyon az esetem Nina, szó nélkül hazavinném. Alacsony lány, csodás szomszédlányos arcal, nőiesen sportos formákkal, teljesen odavoltam érte, amit sűrűn tudtára is adtam. Enyhe lefolyású lábfétisem van, így rögtön lecsekkoltam apró lábfejét és tökéletes lábujjacskáit. Mennyország! A képek elég jó támpontot nyújtanak milyen is ő külsőleg, de személyesen mindig kapunk pluszt, ami most is négyzetre emelte a puszta látványt.

Masszázs

Megbeszéléssel startolt a program, felajánlott több opciót is, de azon kívül hogy egy lövésre korlátozzuk örömeim számát,és élnék a láberotika opcióval is, szabad kezet adtam neki mindenben. A tatamira hasaltam, és kellemes csacsogás közepette beolajozódtam vendéglátóm kezecskéi által, és a talpamtól kezdődött a szakszerű fogásokat felvonultató masszázs. Kérdésére az erősebb massz mellett tettem le a voksomat, és bizony azt is kaptam. Rendesen meg lettem dolgozva, és mivel jó masszázsban nem volt részem egy ideje, volt is dolga bőven. Van erő a lányban. Néha bizony felszisszentem de roppant jól esett. A nyakamig bezárólag csomótlanított mindent, mint utólag érzem elég jó hatásfokkal. Összekötött hajjal dolgozott, amit a tükörben lehetett volna mozizni bájaival egyetemben, de olyan jól esett amit csinált, és a beszélgetés is kellemes volt, jó témákkal, hogy nagyrészt csukott szemmel élveztem ténykedését. A vége felé finoman be-be simított az érzékenyebb testtájak felé, aztán finoman rásimult a hátamra több csodás alkatrészével is, majd halkan elrebegte a varázsszót. Pazar.

Kényeztetés

Kérdezte megfordulsz? Már úgy voltam. Kérdezte kérek párnát a fejem alá? Naná! A program vérnyomásemelősebb részéhez érve, Nina a lábaim közé kucorodott olajos tégellyel a kezében, majd minden felületet igyekezett alaposan összekenni. Kézzel masszírozta a kistesót, miközben a szemkontakt szüntelen volt, én pedig elvesztem huncut tekintetében. Csak gyönyörködtem vendéglátóm bályaiban és éveztem kezei játékát. A golyók is gyakran meg lettek látogatva, alapos és hosszas kényeztetést kaptam, semmi sem lett elhanyagolva. A beszélgetés itt sem szünetelt, folyamatosan szóval tartottuk egymást. Majd pózt váltott, és kényeztető végtagokat. Először mindkét talpát bevetve okozott élvezeteket, majd egyik lábikóját a számba adva, a másikkal a kistesót izgatva tovább kölcsönösebb élvezkedés vette kezdetét. Jelentem a lábujjai is csoda finomak! Kóstoltam. Alaposan kiélveztük ezt a pózt, majd helycserére kértem hogy én is megpróbáljak a kedvére tenni, a szoros határokat betartva persze. Hasra kértem őt, és finom simogatós maszatolásba kezdtem, alaposan kigyönyörködve magam domborulatain. Majd mindkét lábát térdben behajlítva felemeltem hogy megfelelő magasságba kerüljön, és a kistesót a talpai között finoman megjárattam. Az élőkép és a tükörben látott is fenomenális volt, de nem csak nekem mert mint észrevettem Nina is széles mosollyal az arcán mozizta az eseményeket, és meg is jegyezte hogy ez filmre kívánkozik... Na bumm. Neki istenuccse elhiszem.
Kértem forduljon meg hagy emelkedjen az a vérnyomás. Megtette, és azzal a mozdulattal háton fekve a lábikói közé kapta ismét harcostársam és csodás mosolyával a szemembe nézve izgatott tovább. Jaj nekem. Kegyelemdöfés gyanánt ismét az egyik lábát a számba adta, én meg az égiekhez fohászkodtam hogy álljon meg az idő. Mivel sajnos ez nem történt meg, a célegyenesbe kellett fordulnunk. Kedvesen rákérdezett hogy így legyen e végem, de én a lábzsibbadás végett a lusta pasi pózt preferáltam. Hanyatt penderültem és szívdöglesztő kinézetű vendéglátóm, hihetetlen finom kézimunkával módszeresen kivégzett. Asszem az agyam felét is ellőttem ott. Eszméletlen. Azt hiszem még teával kínált, de ez a rész kissé ködös. Bocs.

Elszámolás

Szóba sem került a végéig ,amikor is a homlokomra csapva a kis üvegasztalka tetejére helyeztem a telefonban előre megbeszéltet. Extrája nincs, max. ő maga, de az az alapba van foglalva.

Nina, istennő masszázs

  TiborX

Egyeztetés

VTR-en egyeztettem vele, jó előre egy szabad időpontot, majd később telefonon is felhívtam és beszéltünk egy kicsit.

Megközelítés

Majdnem a ház előtt sikerült parkolnom, a parkolás ingyenes a környéken. BKV is jár arra, de részletekkel nem tudok szolgálni.

Helyszín

A lakás tiszta és rendes, több szoba is van, ketten dolgoznak ott, de senki mással nem találkoztam. A fürdőszoba tiszta, 5-6 féle tusfürdő, a törölköző is frissen mosott. A szobában a tatami mellett a falon egy nagy tükör, ami fokozza az izgalmakat. Kis asztalka is van, üdítőkkel, melyekkel Nina meg is kínált.

Hirdető külseje

Nina pontosan úgy néz ki élőben is, ahogy a képeken, biztos hogy senkit nem érhet meglepetés. Gyönyörű, karcsú alakja van, formás popsival és szexi lábakkal. A mosolya lehengerlő, nagyon kedves de egyben érzéki is. Egy rövid fekete ruhácskában fogadott, ami alatt fehérnemű volt. Később a melltartó kivételével (amit a műtét miatt kell hordania) minden lekerült.

Masszázs

Fürdés után, ahogy megbeszéltük, egy rövid masszázzsal kezdtünk. Hasra feküdtem, és a lábaim masszírozásával kezdett. Közben beszélgettünk. Nagyon jó hangulat alakult ki. Maga a masszázs egy kis talpmasszázzsal kezdődött (miután tisztáztuk, hogy azt nagyon szeretem), majd haladt feljebb a lábamon. Kb. 10 perc után kérte, hogy forduljak meg, és rátértünk az erotikus részre. Az erotika után kaptam még egy nagyszerű hát és kéz masszázst is. Tanult masszírozni, ez érezhető is volt.

Kényeztetés

Hanyatt feküdtem, a fejem alá egy nagyobb párnát kaptam, majd beolajozott kézzel kezdett kényeztetni. Eleinte még kicsit beszélgettünk, később már csak az erotikára fókuszáltam. Mellettem térdelt, és a tükörben gyönyörű látvány fogadott. Aztán felvettünk egy 69-es pozíciót, ahol a már keményedő szerszámon csúszkált a hasával, én meg premier plánban moziztam (az intim részek nem értek egymáshoz, sőt a puncit simogatni sem szabad, ezt végig be is tartottam becsülettel). Aztán megkérdezte, lenne-e kedvem egy kis popsis csúszkához, hát hogyne lenne. Megfordult és a popsijával csúszkált a hasamon, úgy hogy a lábai felém néztek, eszméletlen jó volt! Aztán hirtelen eszébe jutott, hogy említettem, hogy érdekel a láberotika is. Beolajozta a lábait, és azzal kezdett kényeztetni. Hol egy lábbal, hol a két lába közé vette és úgy izgatott, sőt olyan is volt, hogy a két lábával közrefogta, és még a kezével is ingerelt. Változatosan, érzékien csinálta. Aztán leült velem szemben a lábaim közé és kézzel kezdett varázsolni. Volt ott minden, körzés, csavarás, egy kézzel, két kézzel, cuppanós, nem cuppanós, hihetetlen, hogy a kézi izgatások milyen széles skáláját ismeri. És közben figyelt rám is, látta, érezte hogy hogyan tud az őrületbe kergetni és egyúttal elvinni magával a mennyországba. Hosszú ideig tartott az élvezés határán. Aztán bevetette újra a lábait és egy kéz-láb kombinált izgatásnak már nem tudtam ellenállni és egy hatalmasat robbantam formás kis lábaira. Másfél órára mentem, így maradt még idő egy hát és kéz masszázsra is.

Elszámolás

Nem tudok extrákról, én a végén rendeztem, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük.

Nina Massage, istennő masszázs

  casper789

Egyeztetés

Az oldalon keresztül, először online bejelentkezéssel próbálkoztam, de az nem jött össze, végül direkt üziben sikerült egyeztetni és megerősíteni a randit.

Megközelítés

Címet üziben egyértelműen kaptam, a szalon ki is van írva a kapucsengőn, hatker körúton kívüli része, én tömegközlekedtem, erre kis sétával sok opció.

Helyszín

A szobában tatami, kellemes sokmécseses hangulatvilágítás, remekül elhelyezett tükrök. A fürdőszoba is szép, millió tusfürdő, viszont a masszi előtti zuhanynál annyira alcsony volt a víz nyomása, hogy Nina segítségét kellett kérnem, de ő se tudott sokat tenni az ügyért, így kicsit tovább tartott. Azt mondta, most fogják szerelni. Érdekes módon a masszázs utáni zuhanynál viszont jól jött a víz, pedig ilyen gyorsan tuti nem jöttek a szerelők..

Hirdető külseje

Én már évek óta szemeztem vele, most azért szántam el magam végre, mert kiírta, hogy külföldön próbál szerencsét.. Élőben is megvan az a kisugárzás, ami valahogy a képeken is átjött, farmer forrónaci és egy top, amiben fogadott, erős like.

Masszázs

Másfél órára mentem, volt idő mindenre. Bugyiban és melltartóban masszíroz, választható az erősség, én erősebbet kértem. Meglehetősen szakszerű, módszeres, csomókkal is foglalkozik, és a kiroppantás is megvolt, nagy plusz. Közvetlen, kedves, normális, értelmes csaj, valahogy hamar megtaláltuk a hangot, ezért masszi közben szinte végig dumáltunk, és nem is épp felületes dolgokról, sőt, elég őszintén, kicsit meglepő is volt, mégiscsak első találkozás, még ha én régóta ki is néztem magamnak.. A csúszkához lekerült a melltartó. Nincs teljesen megelégedve a cicijeivel, ezért is csak ilyenkor veszi le, mondjuk ezt én egyáltalán nem értettem, mert nekem kifejezetten tetszettek. Szemészt ajánlott, de szerintem nincs hiba a készülékemben.

Kényeztetés

Csúszkával és simogatással vezette fel a levezetést, ezután jött a várt fordulás. Ahogy írja is, csak kacsókkal dolgozik, nos, ahogyan előttem már többen is megénekelték, ez egyáltalán nem megy az élvezet rovására, sőt.. Egészen művészi szinten űzi a dolgot, millió fogással, és láthatóan élvezi is, hogy örömet ad. Olyat sikerült elérnie, amit nem nagyon tapasztaltam még korábban, ez gyakorlatilag a magömlés nélküli élvezés. Kicsit el is gondolkoztam, hogy így kéne hagyni a dolgot, hogy megmaradjon az energia, de ezt ő nem igazán akarta hagyni, úgyhogy végül ténylegesen is összejött a dolog, csak lestem.

Elszámolás

A csúszka extra, a másfél óra amúgy átlagosnak mondható (ami azért nem kevés), de egy percig nem gondolkoztam utána, hogy megérte-e. Előre letettem, bár mondta, hogy ráér, ott is maradt végig.

Nina Massage, istennő masszázs

  fütyi

Egyeztetés

Többször próbálkoztam már, de eddig nem sikerült elérni. Természetes hangú lányka vette fel a telefont, Nina volt. Mivel régóta rajta volt a kívánságlistámon, de a Mikulás már többször csalódást okozott, megbeszéltünk és mentem.

Megközelítés

6. ker, parkolás a ház előtt. Fizető, de ez belefér egy ilyen kiruccanásba. Pészméker oda visz, villamost nem vitem magammal

Helyszín

MH iroda. Aki járt már a cégnél, az tudja hogy kifogástalanul megfelel a hely a az igényeknek. Masszázspad nincs is, de a tatami mint tudjuk több lehetőséget ad a fáradt utazónak. Türcsi, fürdő rendben, szoba tiszta, diszkréció maximális. Ja, a tükrözés hibátlan, remek a mozi...

Hirdető külseje

Természetes, huncut mosollyal. Barna hajú formás kiscsaj. Bár nem azért mentem, de amikor megláttam Ninát, az első gondolatom az volt hogy dugnám, mint a lopott biciklit. Semmi plázacica, semmi tuning, úgy természetes a csaj ahogyan van. Izmos popsi, combok. Ha a szellő rásegítene, a vihar sem tépne le róla...

Masszázs

Heuréka! Találtam egy olyan lányt aki remekül tud masszni :-) Lábujjtól, tarkóig, karok, kezek, mindet alaposan. Tanult, és figyelmes.
Fehérneműben történik, erősen, de nem izomszaggatóan, bár kívánság esetén olyant is tud, de arra menjen az akinek lételeme a szenvedés. Én élvezkedni mentem, és masszázs szempontból remekül sikerült a kezei között masszázzsal eltöltött órácska.
Kiegészítettük egymást: én remekül feküdtem és élveztem minden mozdulatát, ő meg remekül masszírozott és figyelt rám.
Részletezhetném de nem érdemes. ki kell próbálni, szerintem a csalódás kizárt.
A mozi erotikus volt, a masszázs szakszerű

Kényeztetés

Csúszka. Cicifix-mentesítés és olajozás után. Fordulás után szembőlcsúszka. Sajnos bugyiban, ami a csúszka lehetőségeit korlátozza.
Polír: Mivel szájpadlással nem masszíroz, szerinte hátránnyal indul sok szolgáltatóhoz képest, de szerintem olyan érzékkel kezeli a bohócot, hogy azt tanítani lehetne. Szóval legények, olyan kézműves műhelybe keveredtem, hogy csak kapkodtam a levegő után. Szerintem megfelelő előképzettséggel rendelkezik Nina, és már meg is fordultak páran a kezei között. Rutin, képzettség, figyelem. Magamnak sem tudom jobban, pedig az már nagy szó. Millióféle fogás, és közben lesi a reakciókat. Volt is mit....
Lingam technika majdnem tökéletes. A visszafogások még csiszolhatóak, de lehet hogy abba bele is haltam volna :-) Elnyújtott élvezkedés, szökőkút. Pihi, tusolás, ilyenek

Elszámolás

Előre megbeszéltek szerint, felső kategóriás **** megfelelő utólagos gyónás. Korrekt. A másfél óra nettó.

Nina Massage, istennő masszázs

  Adaam

Egyeztetés

Amikor tegnap megláttam a fényképét, tudtam hogy nekünk dolgunk van egymással :-) Egyszerűen így volt megírva, nem is történhetett másképp. Délelőtt hívtam többször is de csak kolleganőkkel tudtam beszélni, közben itt az oldalon leveleztünk egymással. A "jó dolgokra várni kell" gondoltam magamban, és ez olyan nagy igazság hogy akár Saint-Exupéry is büszke lett volna rá ha eszébe jut amikor a Kis herceget írja. De most nekem jutott eszembe :D ... Egészen négyig kellett várni, de megérte :-)

Megközelítés

VI kerület, belváros, egyedül hajóval vagy esetleg még atomtengeralattjáróval nehéz csak megközelíteni, minden mással egyszerű és kézenfekvő. Parkolót is találok, tolok rá egy sms-t és irány Nina :-) A kapucsengő számát előre megkapom így nem kell tökölni az ajtónál telefonnal állva, hanem az ember csak felcsenget és minden megy a maga útján. Tábla mutat mindent amúgy ami valljuk be segítség.

Helyszín

Azt hiszem sokadik emelet. Azt hiszem :-) Liftbe szállok és mikor felérek Nina már az ajtó előtt vár. Talán még soha nem jártam ilyen profi és felszerelt helyen. MInden hangulatos, stílusos, gyertyák, zene, tágas terek, tisztaság, tükrök, tatami, tusfürdő hadak, jó törölköző ... Azt kell mondjam Marina Part elbújhat. De tényleg el :)

Hirdető külseje

Nina fantasztikus. Elbűvölő. Nőies, ösztönös, érzéki cserfes. Na igen vagány is meg laza, azonnal egy hullámhosszon vagyunk. Olyan mintha évek óta ismernénk egymást, közvetlen, nyitott, természetes. Igen azt hiszem ez az egyik legjobb szó: Természetes. Tündéri pofi, izgalmas ajkak, imádnivaló mellek. Nehéz velük betelni. Tényleg nehéz :-)

Masszázs

Gyakorlott mozdulatok, nagyon intenzív masszázs, tudatos, precíz odafigyelés. Nagyon ritka az ilyen. Sokat használja a könyökét és alkarját amit imádok. Közben szorosan mellettem ül, mindig összeér valamink. Lábaktól halad felfele vádli, combok, fenék, hát váll, karok, kezek, ujjak. ( régiek :-) ... nem hagy ki semmit én pedig hálás vagyok érte. Fantasztikus ahogy az ülőgumóimat megdolgozza, ezt semmiképp ne hagyjátok ki, soha sehol nem kaptam még ilyet: egyszerre van erotikus és masszázsélménye az embernek. Közben néha a lábam közé is benyúl és mosolyog rajtam hogy pucsítok. Na jó nem is, csak kicsit, de muszáj teret adnom Ninának ha már egyszer ilyen jót tesz velem, akár szánalmas ahogy fekszek és pucsítok, akár nem. :-)

Közben végigbeszélgetjük viccelődjük, nevetgéljük az időt. Nagyon jó energiák jönnek belőle,érzem minden mozdulatból, rezdülésből.

Kényeztetés

Csúszkál rajtam és ezzel végérvényesen megpecsételődik a sorsom. Lassan, érzékien aztán hirtelen felgyorsulva, mosolyogva-nevetgélve farkasszemet, nézve siklik rajtam a teste. Játszik az érzékeimmel, közben magamba szívom az illatát. Még mindig imádom a melleit, és azt hiszem ez már így is marad. :-)

A lingam történet is tartogat újat, nem is keveset. És ahogy így visszagondolok ez az egyik olyan momentum amiért Nina istennőm lesz. ( bár mióta tudom hogy istennője mindenkinek CSAK EGY lehet jól meggondolom kinek adom, de nem kérdés Nina most mindent visz. :-)

Ülünk egymással szemben. Simogatjuk egymást. Én Nina mellét, vállát, karjait, miközben ő a lábam között kényeztet. Megfogja a farkam, lassan húzza föl a kezét rajta, kicsit fordít, azt mondja figyeljek, ilyen amikor kijövök egy punciból. Leesik az állam. Arra kérem ezt ismételje meg. És megint. És megint. :-) Becsukom a szemem és tényleg olyan. Le vagyok nyűgözve. :-) Közben mosolyog és nevetgél. Aztán lassan fentről indul lefelé, érzékien, törődéssel azt mondja figyeljek, ilyen amikor egy punci beleül. Elengedi és újra. És megint és megint. Közben egyre gyorsabban csinálja, és minden "beleüléskor" csak annyit mond: punci, punci, punci. Eszméletlen játékosság kreativitás és illúzió. Izgalmas ahogy kimondja a szavakat. Nyilván a fantáziám is rátesz egy lapáttal és elképzelem hogy minden mozdulattal egy másik punci ül bele a farkamba.

Bevallom ilyen szintem soha senki nem mozgatta meg a fantáziám :-) És mást se. Valahol a sokadik puncinál megyek el. Ez azért elég különleges azt hiszem. :-)

Elszámolás

Másfél órára mentem, ennél kevesebb időre menni bűn - maximalizmus, játékosság,korrektség, törődés. Pl. várni kellett a tusolóra kicsit, azt mondta mi lenne ha még így állva kicsit megnyomkodná a fenekem. Hát megzabáltam annyira jó volt. Az asztalkára tettem, dupla ennyit kellett volna.

Nina, felejthetetlen masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Bkvèn(metró) is összefutott vele, talán ègi jel volt hogy újra látjuk egymást. Ugyanis csoda törtènt, lett egy barátnője párosra! Kihagyhatatlan, igaz előző hónapban mèg kihagytam, de áprilisban tudtam hogy hozzájuk mindenkèpp megyek.
Időben VTReztem mindkèt lánynál, kell is mert Nina hetekkel előre betelik, irtó nèpszerű.
A 17:30-19:00-át kèrtem tőle, Lolától pedig a 18:00-20:00-igat. Hamar elfogadták a lányok, már csak győznöm kellett kivárni, pár előètel addig segített.

Megközelítés

Annyi busz visz hozzá hogy megszámolni is nehèz, kb 9?! :) Èn a Dèli pu-nál szálltam fel a buszra.
Előbb èrkeztem, már kb 16:50-kor ott voltam, a 40 percemet kivártam.
A házszámnál a külső kapu nyitva volt, már csak be illetve be kellett mennem a megfelelő helyre.

Helyszín

Szóval le kellett mennem, különleges èpítmènyű ház. Ki hitte volna hogy időről-időre vissza fog ide húzni a hely szelleme? Most èpp Nináèkhoz. A nyíló ajtó jelezte hová kell belèpnem.
Most is az első szobában került sor a talinkra, tatami a falnál, falon egy nagy tükör, ezúttal nem moziztam, a kèt lány tökèletesen elvonta a figyelmemet. Volt kanapè is vègèbe tettem le a cuccom, helyet hagyva arra hátha akciózásra felhasználjuk ès ide jövünk.
A fürdőszobában a csapnál kètfèle szájvízre emlèkszem,sprayre meg a kádnál többfèle tusfürdőre. A kapott törülköző kifogástalan volt, mikènt a vendègül látásom is.

Hirdető külseje

Nina: Pornósztár, de nincs túltolva, szanaszèt festve, szanaszèt tetkózva meg ilyesmi, semmi megjátszott viselkedès, semmi sztárallűr, semmi bekèpzeltsèg. Teljesen termèszetes, közvetlen, barátságos, kedves, megközelíthető. Senki se gondolná róla hogy pornózott, komoly szinten ráadásul, csak aki látja a filmjèt vagy beszèlget vele a pornóról. Nagyon szèp arca van ès mellè nagyon szèp melle! Múltkor mèg takarta, most látható. Gyönyörű formás, ha nem èrtettem fèlre akkor azt mondta megcsináltatta, de nagyon termèszetesnek hat. Ès hát igen, a punci, gyönyörű! Merthogy itt bizony bugyi nem marad fenn, minden lekerül. Mindent a szemnek. Ès mindent a kèznek, de csak Nina kezènek. :) Mondanám hogy a fő attrakció a punci, de nem hanem a kezei, magic hands. A haja szèp hosszú. Sokat mosolyog, kiegyensúlyozott. A fogadóruha már nem rèmlik, bent meztelenül van már tusolásom után.
Lola: saját beszámolójában majd.

Masszázs

Belèpve puszi,puszi règi ismerősökkènt üdvözöljük egymást ès megállapítja hideg az arcom. Elmesèlem kint kivártam az időmet. Kedvesen mondja szólhattam volna hisz nála nincs tumultus, bőven hagy időt kèt vendèg közt meg most ő is nemrèg jött busszal. Kiderül akár együtt is jöhettünk volna a buszmegállóból ha ott várakoztam volna, erről az èlmènyről lecsúsztam.
Mèg elmondom pont utána jártam úgy hogy máshol megfeledkeztem ajándèkról, úgyhogy most azonnal kiteszem. Nináèt is meg Loláèt is mellè. Tusolás, majd elkezdjük a programot. 17:30-tól van egy fèl órám csak Ninával, ezalatt annyi a kèrèsem hogy NE elègítsen ki csak izgasson a kezeivel, az elèlvezèseket a hármasra tartogatom.

Kényeztetés

Eleget tesz a kèrèsemnek, kihúzom azt a fèl órát èlvezès nèlkül, bár nem megy könnyen. Velem szemben ül meztelenül, farkamat kezèvel folyamatosan kezelèsben tartja. Fáradhatatlan keze van meg elèg kivègzős is. Beszèlgetünk, de ez az elterelès alig használ, vagy kètszer is lassítást ès leállást kell kèrnem tőle hogy ne èlvezzek el idő előtt, szerencsère teljesen együttműködő.

Technikailag úgy kell elkèpzelni hogy azonnal olajat használ ahogy belekezdünk, tudja kezèt különböző csuklómozdulatokkal változtatgatni hogy tekerjen a farkamon, tempó közèpgyors, illetve nekem mèg így is gyors. Az olaj miatt tudja cuppogtatni is kezèt a farkamon, azt mondja ez a kedvenc hangja, ahogy cuppog. Tud puncit is formázni, úgy szorítani viccelődünk is ezen.

18:00. Megjelenik Lola. Hűha!!! Lassan megszabadul ruháitól ès mellènk jön, most már kèt lánnyal vagyok, indulhat az èlvezkedès. Beszèljük mi a tervem. Mondom az hogy majd azon versenyeznek ki elègít ki többször. Viccelődnek hogy majd egymás kezèből veszik el? Ja nem teljesen úgy. :) A lányok sokat viccelődnek, jól megèrtik egymást. Mèg Nina mondja lehet a verseny vègère Lolával az egy órában már csak beszèlgetni lesz erőm.

Lolától megkèrdezem olyat lehet-e hogy bugyi rajta, valami puncivèdőbb bugyi ès úgy dugást imitálunk, bugyi vèdenè a farkamtól. Az ötletem váratlanul èri, így nemet mond. Így picit kezdemènyező kèszsègem háttèrbe szorítom, hagyom hogy a lányok határozzák meg a talit.

Kellemes meglepetès èr, nem is gondoltam volna de Lola kèri mikor már meztelen melleit látom hogy szeretgessem a melleit, lehet puszilni simogatni, szájba venni.
Másik meglepetès Nina felől èrkezik, ötletesen kitalálja hogy nem csak olajat, de nyálat is folyat a farkamra, ès van nyála bőven! Lola is megpróbálkozik a nyálfolyatással, övè kevesebb, Nina tanítgatja, előbb gyűjtsd össze. Hiába, kiütközik a pornós múlt előnye. Ez az egy dolog amiben Nina több, minden másban egyenlőek, de teljesen. Mèg a kielègítèsi versenyemet is döntetlenre hozzák, igazságos 2:2-re. Az első kielègítès Loláè. A második Nináè. A harmadik is Nináè. A negyediket Lola hozza össze.

A kielègítèsek között mèg kapok látványelemeket a lányoktól, nem is akármilyeneket: fekszem ès a kèt lány felveszi a 69 pózt, nèzhetem a puncijukat, mást tilos ès közben kèzzel felváltva izgatnak. Ezt mèg tükörből is nèztem, óriási jelenet volt, ès tudták fokozni!

Lola a lábaival vett "kezelèsbe", a lábaival masszírozta,izgatta a farkam ez talán specialitása, úgy láttam èlvezi. Csinált olyat is hogy míg Nina kèzzel verte a farkam addig meztelenül csúszkált a hasamon hol a melleivel hol a puncijával volt a hasamon.

Majd a non plusz ultra, az egyik lány míg feküdtem fölèm jött, punci kb 20 centire, ès a másik lány pedig őrá jött, ilyet csak pornófilmben láttam eddig. Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Nem adtól vegának hogy rèpát fogyasztanak, hanem hogy tiltott gyümölcsök. :) Jó volt látni ilyen közelről. A kèzizèsnek egèszsègügyi okai is vannak, nagyon vigyáznak az egèszsègükre ès így nem kapnak el semmit.

Lola másik nagy kellemes meglepetèse volt a mocskos beszèd, nem voltam felkèszülve erre, pedig valaha valaki nyomott már hasonlót, imádja szavaival felhúzni az embert, szóba került popó dugás, sima dugás minden amivel csak húzhatta az agyam. Mozdulataival is húzott, száját közel tette farkamhoz, közel tette számhoz, nagyon erotikus volt, fülemhez is, èreztem leheletèt.

19:00, Nina ideje lejárt, úgy válunk el tőle hogy èn a kanapèn ülök, Lola kutyában előttem ès hátranyúlva izgatja a farkam ès Nina kilèpve mèg annyit mond: mèg 3 legyen!

Pontosan egy teljes óra következik Lolával, mely Lola beszámolójában lesz olvasható. Vajon teljesült Nina kívánsága?
Kiderül a következő rèszből, Lolánál majd.

Elszámolás

Külön adom meg a lányok rózsáját, szètbontom ès itt most csak Nináè fog látszódni. Ennek a szètbontásnak az oka az eltèrő időtartam ès ennek okán az eltèrő rózsák. (Amúgy a lányok azonos időtartamokèrt azonos rózsát kèrnek ahogy adatlapjukon is látható) Szóval Ninával 1.5 órát voltam, ez lesz látható lentebb.
Előre adtam oda, teljesen magamtól, utólag is ráèrt volna.
Extrát nem vettem igènybe, kèzi levezetès volt, az viszont dögivel, korlátlan. Annyiszor kielègít ahányszor kèred, sőt! Ha már nem kèrsz többet akkor sincs kegyelem, elővarázsolja.
Szóval gyakorlott kezek, csodás kisugárzás, remek test, èrtelmes, tartalmas kommunikáció, erotikus feeling (pl. nyálfolyatás), pornósztár èlőben velem excluzív èlmènye ès kulisszatitkok jöttek mèg a kèzi kielègítèsek mellè.
Szumma szummárum nekem ez megèrte a rózsáját, nagyon is ès már MÁSODSZOR!!! is.

Nina, felejthetetlen masszázs

  darkmore

Egyeztetés

Már régóta a kedvencekben van, évek óta...
Itt az oldalon belül írtam neki üzenetet, amikor láttam, hogy épp online éjfél körül, hogy másnap mikor hívhatom.
Kb. 10 perc múlva kaptam is választ, ezek után másnap egyeztettünk telefonon a mai napra, túl sok kérdésem nem volt, mert bővebb infóba leírt szerintem mindent amit tudni kell, csokrot egyeztettük, úgy készültem.
Könnyedén elértem telefonon és ő vele egyeztettem, nem telefonközpont kezeli!:)
Megbeszéltük azt is, hogy ha picit előbb érkezem az se baj, nyugodtan csörögjek.

Megközelítés

Miután telefonon egyeztettünk, ott is elmondta a címet, de megkértem, hogy írja meg üzenetben is.
Az oldalán a térkép is egész pontos, így legalább lehet tervezni.
Megnéztem google maps-on hogy felismerjem a helyet.
Ahogy néztem a parkolás nem túl egyszerű, én motorral mentem, azzal nem volt probléma, szemben a járdán ott tudtam hagyni.
BKV-val 20 éve nem közlekedek, így azt se tudom, de előttem szólók, azt írták a beszámolókban, hogy közel van, elhiszem nekik.

Helyszín

Normál állapotú lakás, tisztaság van mindenhol, ahol jártam.
Szobában tatami és egy kanapé, ide tehettem a cuccaim, meg egy kis asztal, ahol voltak kis üdítők is, de nem kértem, csak lehelyeztem a csokrot, plusz vittem egy kis apróságot, amit a kezébe adtam, szerencsére örült neki!:)
Szobában pont annyi fény van amennyi kell, nekem így megfelelő volt.
Fürdőben kád volt, próbáltam nem sok vizet kispriccelni, több tusfürdő van és van szájvíz is, törülköző is tiszta, erről nem nagyon tudok többet írni.

Hirdető külseje

Képeknek tökéletesen megfelel, nekem nagyon bejön, de szerintem nincs olyan makktárs, akinek ne indítaná be a fantáziáját.
Gyönyörű mosolygós arca van, vékony teste, és nagyon nagyon brutál kerek popsija.
Mellei is nagyon szépek, kisebbek, így legalább nem graitálnak.
Azt hiszem valami ruciban nyitott ajtót, miután letusoltam és neki kezdtünk a szeánsznak lekerült róla minden, ohhhhh istenem, nagyon bejön az egész teste, szép vékony, puncija is szép, de persze az tiltott gyümölcs!:)

Masszázs

Gondoltam 2 órába azért belefér masszázs és fel és levezetés is.
Felvezetés után kaptam masszázst, hasra feküdtem, lábaimtól indult felfele, kicsit a talpam, vádlim, ott azért finomabban kértem, jó erős keze van, kérdezte is mindig hogy hogy jó nekem, nagyon figyelmes volt.
Hátamnál már lehetett erősebben, úgyhogy aki egy jó masszázst szeretne annak is ajánlom, mert nem csak simogatást kapsz, nagyon jól esett, a levezetés után pedig megmasszírozta még a két karomat is ami szintén nagyon jól esett.

Kényeztetés

Felvezetéssel kezdtünk, lefeküdtem a tatamira, először ültem és támaszkodtam a kezemmel, majd a könyökömmel, ő széttett lábakkal leült elém és elkezdte a lingam masszázst, közben nagyon jókat beszélgettünk, elég sokáig el tudtuk húzni, nagyon jó kis változatosan csinálta, tényleg varázs kezei vannak, egész nap el tudnék így vele lenni.
A vége fele kicsit begyorsítottunk, akkor feltérdelt elém meg mellém is, így jobban moziztam a tükörből azt a brutálisan jó kerek kemény popsit és végre megvolt az első kör.
Az elején picit viccelődtünk, hogy olvastam a besziket és akkor próbáljunk meg új rekordot felállítani (vivalanocse1 6X), de ehhez még kevés vagyok, 3 -at terveztem 2 lett belőle, majd legközelebb kicsit jobban rágyúrunk. Első kivégzés után jött a maszi, utána pedig a 2. kör.
2. körben már volt csúszka is, csúszkált rajtam a testével, még úgy is, hogy a popsijával és a puncija felém néz, de ez kínzás, mert nem lehet vele semmit tenni!:)
De legalább a popsijára adhattam egy nagy puszit! Megkértem hogy a tükör előtt menjen le spárgába és mozgassa a popsiját, uhhh ez iszonyat, annyira tetszik, biztos megvan mindenkinek mi jön be, ez nekem most naggyon!!!
Csúszka után, újabb kézi kényeztetés, közben markolgattam a popiját, simogattam a testét, úgy érzem sikerült nem feszegetnem a határokat, nem akartam semmilyen kellemetlen szitut, tudtam mit vállal és tiszteletben is tartottam!
Nem akarok olyan sokat áradozni, de nem tudok mit tenni, nagyon élveztem hogy egy ilyen gyönyörű lány kényeztet 2 órán keresztül, már várom a következő alkalmat, hogy kicsit kikapcsolhassak vele.

Elszámolás

Nincsenek extrák, bővebb infóban minden benne van, hogy mit vállal nincs több, akinek így megfelel menjen, ne hagyja ki, akinek nem az görgessen tovább!:)

Nina, felejthetetlen masszázs

  bleez

Egyeztetés

Múlt hét elején itt az oldadon írtam üzenetet Ninának, amikor láttam, hogy online. Kérdeztem mikor hívhatom, rögtön válaszolt hogy 9:30 után. Kivártam, felhívtam, elsőre felvette és egyeztettük az időpontot. Tekintettel arra, hogy előre tervezek, ilyen távlatban Neki is elfogadható volt az általam javasolt időpont. Kedves, nyugodt és szexi hangon kérdezte, ismerem-e a szolgáltatásának a határait, persze, mindent elolvastam és megnéztem róla az oldalon. Ezután küldtem VTR foglalást, amit a cím megadásával visszaigazolt.

Megközelítés

A címet ismertem, annó itt kezdtem a "pályafutásomat", bár azóta nem jártam ott. 12. kerület fenn a hegy tetjén, megy busz rendszeresen. Én autóval mentem, GPS pontosan odanavigál, a ház előtt ingyenesen parkoltam.

Helyszín

A modern, többlakásos ház a domboldalon épült, így a kezelőhelység az utca szinttől egy emelettel lejjebb van. A lakásban rend és tisztaság uralkodik, kellemes félhomály. Az előszobában egy kényelmes kanapén lehet levenni a cípőt (persze bénáztam, mert mikor csomózódjon be, ha nem egy randin, a végén már Nina is odaállt segítőkészen, hogy beszáll a kicsomóba) A folyosóról nyilik a 3 kezelőszoba, a végén van a nappali, ahonnan remek kilátás nyílik a hegyekre. A masszázsszobában matrac a földön és egy teli tükör a falon. Kanapé a ruháknak, kisasztal az apró dolgoknak és az italoknak. A fürdőben kád, félig fal mögött, de még így is kicsit kipacsáltam (bocsi Nina), többféle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő.

Hirdető külseje

Nina a kiírt kort meghazudtoló fizimiskájú, kislányos masszőz. Mindene kicsi és arányos, dereka darázs, cicijei szép formájúak, gyönyörű rózsaszín, kiálló bimbókkal. Haja világosbarna, hosszú göndörítet hajzuhatag, megengedte, hogy beletúrjak, nagyon sűrű és puha. Úgy göndöríti, hogy kezelés alatt két kis szarvacska alakú kontyot formáz (cuki) és amikor kiengedi (a végén, amikor is beletúrhattam), akkor szép hullámos. Arca tényleg gyönyörű, a képei nem hazudnak, talán a legjobban az jellemzi, hogy egy mosoly ez a lány. A beszélgetésünkből lejött, hogy intelligens, humoros és határozott véleményű. Fogadó ruhája egy pasztellszínű bébidoll volt, gyakorlatilag minden szépséges domborulata látszott.

Masszázs

A tusolást követően leültem a kanapéra, de rávezetett, hogy a masszázs a matracon fog történni, ezért gyorsan (mint egy vemhes fóka) hasra vágtam magam. Megkérdezte milyen olajat kérek, illatmenteset kértem. Odatelepedett a lábfejemhez és egyik talpa, egyik vádlija, másik talpa, másik vádlija úton gyúrt. Ekkor már nem volt rajta ruha, én meg végig csodáltam a tükörben. Kérdezte milyen erősségű legyen, mondtam lehet erős, erre olyat kaptam a combomba, hogy felnyögtem. Kérdezte, túl erős? áááá nem, pont jó. van ereje a csajnak és jó a technikája is. Fenék, hát, lapocka volt a további útvonal, majd ellágyultak a mozdulatai, besímogatott a combjaim közé, megpacskolta a fenekem, van kedved megfordulni? Naná. Megölelhetlek, persze.

Kényeztetés

Előre mondom, ez most nem az évszázad orgazmusa lesz és ennek az a prózai oka, hogy folyamatosan beszélgettünk és poénkodtunk. Nagyon élveztem a meséit, meg a vélemény formálását, adtam alá a lovat és ő is csapkodta le a magas labdákat. Szóval nem az erotikára koncentráltam, a vicces az volt, hogy mindeközben Nina mellettem ült és szakértően masszírozta a nemi szervemet. Időnként egy-egy nagyobb röhögés után eszembe jutott, hogy ebből nem lesz orgazmus, de igazán élveztem a jó társaságot. Nina engedte, hogy a teste minden pontját simogassam a puncija kivételével, így én is simogatttam, ő is simogatott és dumáltunk. Később feljött az arcomhoz és kaptam egy-két finom puszit, közben a fülembe súgta, hogy most olyan mindha benne lennék, közben persze a farkamat egy pillanatra sem engedte el. Fordulás következett és megmutatta a tini punciját, amely látványtól egyre gyorsabban vettem a levegőt, simogattam és markoltam a fenomenális popsiját, majd hörögve végem lett. Nina letörölgetett és folytattuk a beszélgetést, miközben ő a combjaimat masszírozta tovább. Az időm lejártával megint megöleltem és megpuszilgattam.

Elszámolás

A tiszteletdíj hál istennek a normális keretek között van, amit a végén leróttam a kisasztalra. Nina korrekten azt nyújtja, amit hirdet.

Nina, felejthetetlen masszázs

  bridgedale

Egyeztetés

Még nem találkoztunk, ezért telefonon hívtam. Már ott nagyon kedves, szimpatikus volt, pár nappal későbbre kaptam is időpontot.
Sms-re és üzenetre is gyorsan válaszolt.

Megközelítés

12.ker forgalmas útja. Címet könnyű megtalálni, bejutás egyszerű.
Busz a közelben áll meg. Ha van szabad hely a ház előtt akkor a parkolás nem gond, de a környező utcákból kisebb sétát igényel.

Helyszín

Bejutás nem bonyolult, kicsit alagsor szerű lépcső visz le. Nem szalon, hanem lakás hangulatú, azaz nincs minden téren célirányosan berendezve, ami nekem pozitívum. Több szoba, nappali is van, kolléganője nem volt ott, így csak ketten voltunk. Fürdő kisebb, de minden igényt kielégít, sok tusfürdő, több szájfertőtlenítő és ami sok helyen nincs meg: normális víznyomás:)
Bejárathoz közeli szoba volt a miénk. Nem óriási, de minden elfér benne: kis asztalon italok és édesség, állótükör, kanapé a ruháknak és egy nagyobb tatami a lényegnek:) Tatami még fűtött is, ami számomra újdonság volt.

Hirdető külseje

Nina számomra a tökéletes Nőt testesíti meg. Vidám, jókislányos mosoly, de benne van a buja tekintet is. Kisebb, de alkatához (és a tenyerembe:) tökéletesen illő cicik és tökéletesen kerek és formás popsi.
Képei és a valóság 100%-ban fedi egymást - ilyet még nem tapasztaltam, képek mindig egy kicsit jobbak szoktak lenni.

Masszázs

Kis egyberuhában fogadott, ami talán semmi extra semvolt, de ő az a fajta nő aki bármit felvehet, mindenben dögös.
Fürdőből visszatérve kibújt ruhájából és meglepetésemre nem volt alatta semmi:)
Tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű és változatos fogásokkal masszírozott a sarkamtól a nyakamig. Számomra pont maximálisan erősen csinálta, de elmondása szerint tudná keményebben is:) Ahol érezte, hogy probléma van ott elidőzött.
Mindenféléről tudtunk közben beszélgetni, de tudtam csendben is élvezni a ténykedését.
Oldalt tükörben tudtam leskelődni, hátulra is kellene szem:), de nagyon vártam a fordulást. Végezve a hátammal megcirógatott és fordulhattam.

Kényeztetés

Fordulás után szerszámom vette kezelésbe. Bő olajnak és változatos technikájának köszönhetően hamar merev lettem. Közben kezemmel felfedezhettem csodás melleit és tökéletes popsiját. Nem titkoltam, hogy a popsi a gyengém és a tökéletes helyen vagyok, erre ő még el is kezdte rázni nekem, rossz kislány:)
Először melleivel csúszkált a szerszámomon - így még jobban csodálhattam hátsóját a tükörben, majd 69be helyezkedett rajtam és azt hittem abban a pillanatban végem lesz. Markoltam a popsiját ahogy csak tudtam, frenetikus volt.
Majd visszahelyezkedett mellém és valami őrületes hosszan élvezet közelben tartva "kínzott", mikor már remegtem megkegyelmezett rajtam és hatalmasat élveztem. Eltartott egy darabig mire összeszedtem magam, közben hagyott lenyugodni és alaposan letisztogatott (bár ez a rész teljesen kiesett:).
Étvágygerjesztő puncija tabu és csak kézi kényeztetésre van lehetőség, de ezek egy cseppet sem voltak le az élményből.

Elszámolás

Extrák felől nem érdeklődtem, utólag asztalra helyeztem az előre megbeszéltet.

Nina, felejthetetlen masszázs

  Noctis

Egyeztetés

Sok szépet s jót lehet róla itt olvasni, de más dolog ismerni az utat és járni rajta. Én már vissza járónak számítok ezen alkalom óta. Több nappal előre a VTR-t találom célravezetőnek, így nem kell még a telefonálásra is lesni az alkalmat. Egyből elfogadja, aztán el is fogynak az időpontjai két hétig. Kapós! :) Üziben jól kommunikál, még jóéjt is kíván előző éjjel mikor beköszönök. Egész hónap során alig várom Nina újabb érintéseit és epekedve nézegetem képeit.

Megközelítés

Az ismert társasház Istenhegyen, több lány megfordult már itt az évek során. Parkolás ingyenes, és könnyen találok is helyet elég közel. Buszok járnak erre pár percenként. Telefonban mondja melyik számot nyomjam, néhány lépés és ölelhetem is. Őszintén örül az újabb találkozásnak.

Helyszín

Rongyosra hallgattam egyedileg válogatott masszázsos Spotify listáját, amit elárult a múltkor. Ben Böhmer, Bonobo, Iniko, Massive Attack, Röyksopp és társai szólnak rajta. A kuckóban rózsaszín hangulatfények, tatami tükörrel, állótükör kanapéval, asztalka frissítőkkel. Van egy "párja" L. a sötét oldalról, de saját hangszigetelt szobája van. Az apró fürdőben mosógép dolgozik, teljesen kultúrált és összes cucc van, ami elvárható. Jó meleg vízzel és kakaóvajas Ziaja tusfürdővel tisztulok.

Hirdető külseje

Helyenként csipkés, de visszafogott bársonyköntösben fogad ez a szexi lány. Zsákbamakka nincs, a képeken látszik vonzó arcberendezése, sportos teste, nekem szerfelett bejön. Hosszú haja oktoberfestesen befonva, de a képekről elbújó részek is izgalmasak. Sőt! Elmeséli félig igazi cicijei történetét, miután múltkori írásomban tanakodtam róla. Már nem rúdtáncol annyira, pedig én bíztatnám rá, mindenesetre a teste pont olyan mintha aktívan űzné azt a sportot. Korábbi életéből megkukkantottam pár képet és azt kell mondjam a kislányból mára egy érettebb jócsaj lett. Jól áll neki az eltelt pár év! Magamról is kezdem megtanulni, miért ez a korosztály a kedvencem. Amit viszont személyesen tapasztalni az a kedvessége, közvetlensége, na meg a nézése, miközben puncit imitál, rámérez... végem.

Masszázs

Egy kis simogatós beszélgetéssel zárjuk majd a történetet. Legközelebb a hátára kérem, de most lehasal, magához öleli az egyik párnát és a tükör felé fordulva figyel engem. Pihenésképp cirógatom a szépséges testét (sajnos kihagyva a tabu részt), ma feleslegesnek tartom összekenni olajjal. Lábaival melegíti a hideg lábaim és jól fogadja puszijaim itt-ott. Nem akartam én ennyire kihagyni ezt a részt... Igenis érdekel a reflexológiás talpmasszás, szóval remélem máskor visszatérünk rá.

Kényeztetés

Jelentem, ma minden is lesz mi a repertoárába illik, igazán izgalmas percek következnek kényeztető kezei között. Meg se fordul a fejemben hasra vágni magam, veszi az adást! Pőrére vetkőzik, nagy örömömre végig egy szál punciban lesz. Extra párnát ad a kényelmes mozizás érdekében, mellém kucorodik a tükör felé (most hagyok neki helyet) és csevegve elkezdi az olajos fa szállítását. Hosszú út lesz.

Melegített olajjal teszi gördülékennyé a szeánszot, illatosat kértem, asszem citromfű, de erre nem vennék mérget. Pár percenként újra applikálja, nem maradhat semmi szárazon. Forró olajos markával újra és újra végigcsúszik a makkon, édes istenem... És télen mégmelegebb lesz az olaj?! Azt mondja. Hát izgatottan várom azt is, én jövök!

Rakoncátlanul eljárnak kacsói a testemen, emlékszik múltkorról mit szeretek. Mondjuk azt, amikor a hasamtól a fülem tövéig simít. (Nem hiába az avatarom.) Na de a nem-műkörömmel karmolászást se hagyja ki a felhozatalból, és természetesen a fő attrakció teljes környéke is alapos törődésnek örvend, perineumon túl is. Kezemmel leginkább a formás fenekét fogom vagy a karját simítom. Még.

Mikor mozgolódik, mindig repesve várom vajon mi jön most. Hát a csúszka! A jól elhelyezett tükörben (mit ő is sokszor sasol, nagy megelégedésemre) az olajos csupasz testeink összesimulásának látványa fenomenális. Hasával és cicikkel izgat, kezével vezényli a bot állását. Arca közel az enyémhez és csak mosolygunk, közben kezeimmel érintem finom bőrét, felfedezem a domborulatokat. Sokkal jobban szeretem ilyenkor a csúszkát, mint az erotikus rész legelején.

Következő mozgolódás nem várt fordulatot hoz, mégpedig a 69-et! Nem franciás örömök, az itt nem kapható, de ez szerintem nem vesz el az élményből. A képekről is rámkacsintó formák landolnak az arcomba, van mit markolni, nem győzök betelni velük. Sőt, a pucér puncija vonalát is megcsodálhatom. Szívesen belenyalintanék... De mindent a szemnek. Mellkasom felett, combjai közötti kis "ablakon" tökéletesen látom mit művel kezével, de a tükör is kedvemre van. Már sejtem honnan jött a művésznevének második része.

Korántsincs még vége. Többször felvesszük a beszélgetés fonalát, de ezt még gyakorolnom kell, hogy közben is tudjak érdemben mitmondani. Ha azt érzi lankadna a figyelmem, ügyesen megoldja ez ne így legyen. Mondom neki most fókuszálj a makkra. Az nem túl intenzív? Nem, én szeretem úgy. Köröz a makkon majd viccesen bemutatja a citromfacsaró fogást és a dugóhúzót. Lesi hogy jó nekem. Olajjal cuppogtatja, csúsztatja alkarjai között, csinálja két kézzel, gyorsan/lassan, V-alakban ujjai között átfonva, tövét lefogva csak makkon tenyérrel, tehát kifogyhatatlan a kreatív technikákból. Semmi sürgetés vagy cibálás. Szeretettel nyúl a vendéghez!

Megkérem üljön velem szembe, lábait átteszi az enyémeken, vádlijaiba kapaszkodom. Premier plánba kerülnek a cicik álló bimbókkal, majd felveszi a szemkontaktust és így folytatja. Felülök, átölelem, simogatom a hátát, puszilom a nyakát, arcát, ő a szabad kezével hátam karmolássza simogatja, másikkal szüntelen mozog a banánon. Itt azért érzek határokat, igyekszem rajtuk innen megállni, mert ez nem az a hely, de azért kapok én is egy-két puszit a nyakamba. Mindenesetre én nagyon szeretem az ilyen ülve összebújós, kézi kényeztetős pózt, mert jól esik a közelsége, feromonjainak áradata. Orra a homlokomon, lenézek mitörténik az ölünkben. Így is remegek már olyan közel a vég, de az utsó felvonáshoz hátra kell dőljek. Laza 40 perc elteltével megnyitja a szökőkutat, serény tevékenykedésének gyümölcse végre utat nyer. Csillogó szemmel nézi az eredményt és megdicséri milyen szép magasra lőttem, mégis sikerült őt szárazon tartani. Gondosan megtörölget és helyet cserélve a szavak mezején folytatjuk.

Elszámolás

Nyilván egy napon nem lehet emlegetni a mainstream csak-kézi szalon élménnyel, de mivel én azokon nevelkedtem szűk tíz évvel ezelőtt, ezért igyekszem elhessegetni az előítéletet, ami esetleg első ránézésre kialakulna a francia hiánya miatt. Itt nem a végén van 5-10 perc huncut rész, hanem esetemben az egész Nina-élmény a tömény erotikáról, edgingről és a kényeztetésről szól, szóval nekem emiatt megéri! Könnyed csokorral illik készülni, amit az elején magamtól egy tál édesség alá tűzök. Fürdési idő az órán túl van, értékelem.

Nina, felejthetetlen masszázs

  Noctis

Egyeztetés

Tudjátok van az úgy, mikor a lelkes MT így tölti ki a masszázslány keresőt: 30 évesig szőke kékszemű nfvsz. Majd kiderül nincs ilyen. Pedig ha görcsös ragaszkodás helyett szemmel keresünk és besziket olvasunk, akkor találni rá igazán az ilyen eldugott gyöngyszemekre, mint Nina! Ellenkező esetben lemaradunk, mint óvodás a tejbegrízről.

Bevallom őszintén nem ismerem a művésznői munkásságát, a sokszor megénekelt hosszas farokszeretgetésén csillant fel a szemem. Na mondom nekem pont ez kell! Miután mindent elolvastam róla, VTR-t ragadtam egy nyárvégi időpontért 2 nap múlvára ebédidőbe másfél órára, amit az ajánlások miatt hamar elfogadott (bár a felét csak random kaptam, nem tudom miért). Üziben egyeztettünk egy hívást, mert érdekelt és jól esik egymás hangját hallani, meg az illem azt diktálja. Ez is jól sikerült vagy 5 percet cseverésztünk jó hangulatban másnap. Elfoglalt, szereti az előre tervezést, sűrűn csekkolja az oldalt. A hívást délután ejtettem meg, online státusz mellett, és már itt feltűnt a kifejezetten kellemes megnyugtató hanglejtése, stílusa. Legközelebb már a kapu elől folytattuk, mi nyitva állt, de az emelet és az ajtószám azért érdekelt.

Megközelítés

Isten(nő)hegyi ismert ház (Diós árok felett), ami lefelé emeletes, szépséges kilátással, vállalható ingyen parkolással, cím a VTR-ben. Két lakás vár(t) vendéget, évekkel ezelőtt a lejjebbikben Hannával görbítettünk egy alkalmat, mindenesetre beigazolódott: itt tutijó élmények várnak. Busszal, de ha kalandos vagy, akár fogaskerekűvel is érkezhetsz, nem kell sokat bandukolni. Parkolóhelyért: az utóbbi megállójáig felmész ha addig nem találtál, megfordulsz (óvatosan, elég forgalmas, helyenként dupla záróvonal és a bringások 70-nel jönnek) aztán lefele csaklesz... fel van festve a járdára a túloldalon.

Itt jött az első figyelmesség! Megírta nekem, hogy pont akkor jön másik MT is kolleginához, és egy lehetséges (fürdőre) várakozás helyett jöhetnék kicsit korábban. De az eredeti idő szerint engedett el! De most komolyan, ilyen kedves hozzállással mikor találkozni, főleg elsőre?

Helyszín

Négyzetes alakú szoba ízlésesen berendezve. Csak a hangulatfények működtek (pl egy rózsaszín ledes, illetve egy zenére mocorgó), de látszódott minden. Figyelmet nem elterelő háttérzene műfaját nem sikerült megállapítanom, de egyedi, igényesen összeállított Spotify lista. Frissítő itókák bekészítve, nem éltem velük, mert nem akartam az előadás alatt kimenni mosdóba. Jól elhelyezett tükör, tatami, kanapé. Törülközővel fedett párnák, tiszta rendes tetthely. Tipp: a kanapé felőli oldalra helyezkedj, legyen tere kibontakoznia közted és a tükör között Ninának!

Fürdő apró, mert a kádat 3 fal veszi körül, husisabb kollegák nemtom miként oldják meg a mosógép és a mosdó közti átlibbenést, de amíg 60 kiló vagyok vasággyal, én abszolváltam a dolgot. Mondjuk a wc látott jobb napokat is. Balea tusfürdő választék sasolt vissza, illetve nem túl finom szájvizek sorakoztak pohárkával. Környezettudatossági okokból a 2 helyett 1 friss törülközőt használtam el. Végülis mindent rendben találtam, mint a lottósorsoláson (Nina a jackpot).

Hirdető külseje

Beléptem és megelevenedett a képek alapján vágyott lány. Sőt, még a végén a nappaliban, a kilátásban gyönyörködve természetes fényben is megcsodálhattam egy bársonyköntösben. Egyértelműen azt kapod, ami a temérdek képén látható, ha még profi is csinálta némelyiket: retusra nincs szükség mindene rendben van. 👌 Hosszú hajával keretezett, kéjsóvár arcberendezése a mosolygós barna szemekkel, szerintem sokunkat beindítja. De amikor leveszi a ruháját, én már a matracon fekszem, és végigvezetem tekintetem a kecses testén, sportról árulkodó lábain és feszes fenekén át a tinisnél is formásabb ágaskodó bimbójú cicijein... ó jajj. Utóbbiakról nem tudtam eldönteni természetesek-e, tippre igen. Délvidékét pár pillanatra láttam, ami egy borotvált vonalka. Mivel Nina nem fogad kölcsönösséget, az alaposabb felfedezés álmaim mezején folytatódik. Ápolt fogakat rejtő, mosolyra álló, érzéki ajkas szájával nyilván szerettem volna közelebbi ismeretségbe kerülni, de nem szabad. Műkörmöt, tetkót vagy piercinget nem láttam bár nem kerestem. Ápoltság alap, összhatás pazar!

Masszázs

A második felvonásban kerített sort erre. Finoman kezdte a talpamtól a fejem búbjáig, kétségtelenül tanult, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Ami ennél is jobban tetszett az a kényeztetés alatti masszírozás, szerintem nem maradt olyan felülete az "elejemnek" amit ne érintett volna olajos varázskezeivel. Sokáig a hátamon lehettem, mondván lássam is, tudjunk beszélgetni szemtől szemben. Pont jól feküdtem a kényeztetés után, fordulásra a vége felé került sor. Jah, édes illatú Yamuna narancsos-fahéjas növényi alapú olajjal dolgozott, lehet kérni mentest is.

Beszélgetésünk nem az interjús vonalat követte, hanem mintha ezer éve ismernénk egymást, aktuális dolgokról, utazásról, illatokról, a női lélekről szólt. Bőven lesz még téma, a kínos csend ismeretlen nála. Részleteket nem teregetném ki, ha elmész kiderül mit és mennyit oszt meg magáról. Kommunikatív és öröm hallgatni a hangját, szexi.

Kényeztetés

Ezzel kezdtünk, én kettőt terveztem (előfordult már, helyzete válogatja). Szerinte az más tipusú embereknek jobban fekszik (jól bánik az idővel és aszerint tett javaslatot a program irányára menet közben). Így egy ilyen kontextusban számomra rendkívül hosszúnak számítónál kötöttünk ki, amit egyáltalán nem bántam. Mivel legutóbbi élvezésemről konkrétan itt beszámoltam, egy 2.5 hétig rázott pezsgőt hoztam neki, és erről halkan szóltam az elején... Sose csináltam még ilyet mióta eszemet tudom és van internet, de érdemes kipróbálni. Örültem, hogy Nála sikerült ez, ahol tényleg a végletekig vagyok húzva és látom is az eredményt.

Nina elhelyezkedett a balomon, sarkaira vagy közéjük ült. A tükörben csodálhattam formás fenekét, amibe "sajnos" sokszor bele kellett kapaszkodnom, hasikáját, oldalát és ciciket szintén szabad simogatni. Tesztelte az olaj hőmérsékletét a hasán, és ez nem mellékesen a kis csúszkához is hasznosnak bizonyult: oldalról-szemből közelített, olajos hasát bökte szerszámom és meglehetősen érzékien mozgott rajtam. Kicsit felhypeoltam magamnak a sok kiváló beszi kapcsán, szóval féltem mégse lesz olyan mint a mesében...

Mikor már valami hatodjára csurgatta-locsolta az árbocra az olajat és abszolút mindenhol is érintett nem csak ott, kétség nem fért hozzá: valóban egy különlegesség ez a lány! Például belső combom masszírozta másik kézzel, meg a nyakamig, a fülem tövéig elnyúlt és onnan simított végig a mellkasomon át. Többször elengedett pár pillanatra magától is, de egyszer mondtam neki lassítson és tényleg visszavett, nem akart kivégezni hamar. Tán edgingnek hívják ezt, és ebből kell még! Van, aki full intenzitással a program végén letud, hát kérem itt piszkosul nem erről van szó, véletlen se egy n plusz egyedik csak-kézi szalon. Lágyan markolt, nem erősen, randi után az időráfordítás ellenére sem éreztem magam leharcoltnak. Kértem a körmeivel karmolássza a testem finoman, az is őrülten izgalmas!

Nina szakterülete a hosszas szeretgetés, változatos fogásokkal. Bele se merek gondolni, mi lenne ha következő alkalmakon tanítanék neki ezeken felül pár kedvenc mozdulatot, mit hozna ki belőlem? Ígyis teljes punci imitáció. Pl. egyik fogása cuppogó hangokat adott ki. Majd a két alkarja extrasima bőrű, csuklóhoz közeli részei közé véve siklott fel le. Valamikor meg a cicibimbóját a makkomal olajozta. Agyam eldobtam olyan széles a repertoár. Figyel rám, olykor szemembe néz, fáradhatatlanul csinálja, én meg részemről nem siettettem semmit. Egyik lábam a combján, másik valahol szét, könnyen elérje amit kell, minden tocsogott persze. Megjegyezte milyen sima vagyok (megéri ápoltan érkezni, értékeli) és váltottunk pár szót a különlegesebb tartós szőrtelenítési megoldásokról, de azért igyekeztem csendben a történésekre figyelni.

Bő fél óra után egy dupla kezes szeretkezés imitációnál már nem bírtam tovább. Magam is meglepődtem a kitörő örömön, de hogy Nina is, arra nem voltam felkészülve. "Esernyőt hozhattál volna!" - mondta kuncogva. A homlokára is jutott (pedig nem hajolt rám), akkorát élveztem a kezeitől. 3-4 liter vizet iszom, edzek PC izomra és babonából eszegetek egy tápkieg stacket, talán ezek is közrejátszhattak. A továbbiak ellen aztán fölé tartotta a kezét. Utána meg a jó magas szekrény tetejéről előkerült a zsebkendőnél azért nagyobb szilvia tekercs, mert az árvízzel kezdenie kellett valamit. Én csak pihentem és gyönyörködtem lábujjhegyen ágaskodó vendéglátómban.

Elszámolás

Magamtól előre letettem egy bútorra vetkőzés közben, úgy emlékszem ottmaradt a teljesen átlagos masszázsos csokor, igazából általatok és a bővebb infóból tájékozódtam róla, tehát szóba se került. Korrekt, nincs trükk. Egy korábbi lány tanítása formálta ezirányú szokásom, miszerint rózsás kézzel nem nyúlunk a női testhez higiéniai okok miatt, így azt a kézmosás-fürdés előtt a legcélszerűbb megejteni. Autótól-autóig 100 perc. Megfontolt elefántvadászként (ha valaki nem egy Gatling-csoda) akár egy óra is elég lehet (de abból sok), mindenesetre én nagyon élveztem a hosszú szeánszot.

Nina, felejthetetlen masszázs

  tudatos

Egyeztetés

A Ninával való találkozás régóta a bakancslistámon volt, de valahogyan csak mostanra sikerült összeszednem a bátorságot, és a tettek mezejére lépni.
Telefonon hívtam szombaton délelőtt. Buszon ült, a naptárja nem volt nála. Megkérdezte, hogy megcsörgethet-e később. Persze, igen, tetszett ez a figyelmesség. Aztán később megbeszéltük, hogy hétfőn kora délután mennék, másfél órára, ezalatt megpróbálnék társaságát élvezve kétszer is boldog lenni, ha lehetséges. Nina erre azt válaszolta, hogy "Ó, hát persze, rajtam nem múlik, volt, aki itt hatszor is boldog lett ennyi idő alatt"...;))   Örültem a pozitív hozzáállásnak, és biztosra vettem, hogy valójában az első perctől az utolsóig boldog leszek, ha találkozunk. Az egyeztetés során nem kért aznapi megerősítést, de ilyesmit olvastam az adatlapján, szóval délelőtt írtam neki egy kétsoros sms-t, amire perceken belül jött a megnyugtató, kedves válasz.

Megközelítés

Egy órát autóztam, a végén fel a budai hegyekbe. A térképen kellő pontossággal van megjelölve a cél, ami autóbusszal is megközelíthető. A cím  és az egyeztetés során kapott leírás birtokában az odajutás garantált, lehetetlen eltévedni. Parkolni száz  méteren belül sikerült. Parkolóórát nem láttam, miluláscsomagot nem találtam.

Helyszín

Odaérve telefonon kaptam a további útmutatót. Pár lépcsőfok könnyed leküzdése után nyertem el a bebocsátást. A lakás számomra tökéletesen alkalmas volt, de nem is amiatt mentem. A szobában a kinti kánikula ellenére egész jó idő fogadott. A földön tatami, mellette tükör. A ruháimat egy kis kanapéra tudtam pakolni. Nina kikísért a fürdőbe, és udvariasan elnézést kért, amiért pár percig még zúgni fog a mosógép. Jólesett, hogy erre is kiterjed a figyelme, de számomra ez teljesen természetes jelenség, hogy a használt textileket kimossuk. A szobába amúgy sem hallatszott be a hangja. A fürdőben megvolt minden, ami ilyenkor kell. Tusfürdő tekintetében nem vagyok válogatós, de szerintem bőven volt választék. Szájvizet is használtam.

Hirdető külseje

Ő az. Igen, Ő AZ ! Így, nagybetűkkel.
Pontosan rá számítottam, hiszen "jó ismerősöm" régóta.  Van itt az oldalon feltöltött videója, fotója pont elég, száz százalékos az egyezőség, felesleges részletes személyleírást adnom.
Ha már szóba került a felesleg: szerintem nincs rajta egy gramm sem, szerinte van, és "bizonyítékként" második próbálkozásra sikerült a belső combján 2 cm nőies szövetet összecsípnie....
Iszonyatosan jó nő, tetőtől talpig! Nagyon a zsánerem.

Masszázs

Felvezetés, masszázs, levezetés, ez volt a terv, miután újra tisztáztuk, milyen lehetőségekkel élhetek Nina kezei között. Biztosítottam róla, hogy óriási önkontrollról fogok itt ma tanúbizonyságot tenni.
A masszázshoz hasra fordultam a tatamin, keresztbe, hogy a tükörből jól lássam Őt.
Megkérdezte, hogy milyen olajat használjon,  illatosat vagy illatmentest. Jólesett ez a figyelmesség is, de rábíztam. Kellemes illatút választott. Átmasszírozta a combjaimat, fenekemet, hátamat. A masszázs ereje igényeimnek megfelelően alakult. Külön köszönet Ninának, hogy nem hívta fel a figyelmemet a nyilvánvalóan  gebe tartásomra és a csomóimra. Igen, mindannyian tudjuk, hogy ez van, szerintem pár csomót azért szétmasszírozott, úgy éreztem. Az idő múlásával a fülembe súgta az ilyenkor szokásos varázsigét, mire rekord gyorsasággal perdültem a hátamra.

Kényeztetés

Tehát ezzel indítottunk, lingam masszázs, olajjal. Nina ügyesen csűrte, csavarta, simogatta, dörzsölte, egy kézzel, két kézzel, őrjítően a szemembe nézve. Közben simogatni, ölelni, puszilgatni lehet. A puncit kivéve. Amit egy képzeletbeli tanga eltakarna, az a terület számít tabunak. A tanga természetesen lekerült az elején.
A háttérben kellemes zene szólt, de egyáltalán nem arra figyeltem, hanem végig beszélgettünk, izgi dolgokról. Az elsőt ennek ellenére elég sokáig bírtam. Tisztogatás, rehidrálás után jött a masszázs. A masszázs utáni fordulást követően kaptam egy csúszka masszázst több irányból. Egyik alkalommal 69-es pózban találtam magam, úgy izgatott, hogy két kezem a fenekén, kívánatos puncija az orrom előtt volt pár centire. Kajánul hátranézett a válla fölött, twerkelt egyet, és megkérdezte: Most mit csinálsz, gyakorlod az önkontrollt? :)) Hát igen... Éppen azon morfondíroztam, mit tennék a lopott bringával.... :D
A farkam szerintem ekkor kezdett újra éledezni. Aztán  keze ügyébe vett, most hátulról közelítve, a tükörrel szemben. Majd oldalról, majd szemből, forogtam mint a ringlispíl. Látta rajtam, hogy feszélyez az idő múlása, nyugtatott, biztatott. Folyamatosan a kedvemben járt. Akkor tudtam ellazulni újra, mikor kiderült, hogy nem vár utánam senkit, nem siet sehová, és villámgyorsan megbeszéltük a hosszabbítást.
Úgy cuppogott a kezei között a farkam, mint egy lucskos punciban. Végül sikerült másodszor is elélveznem. Ez hosszabb út volt, mint az első, mindketten láttuk, de egyetlen pillanatra sem csökkent a lelkesedése, minden mozdulatával az én javamat kereste. Az idővel sem foglalkozott, sőt, felhívta a figyelmemet arra, hogy nem kell sietnem tusolni, van még negyed órám.
A fürdőbe induláskor száraz törölközőt ajánlott, újabb figyelmesség, de nem éltem a lehetőséggel, jó volt nekem az első.

Elszámolás

Borítékban, magamtól előre másfél óra, majd ezt a végén időarányosan kiegészítve. Ha valakinek ez a lényegtelen infó számít, a borítékom a távozásomig az asztalon maradt, így a negyedik szál virágot nyugodtan a másik három mellé tűzhettem.

Nina, felejthetetlen masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Tavaly hívtam először, teljes titokban, nem tudta kivel beszél, csak érdeklődtem kiderült háromszor is kielégít másfél órában ha bírom, lehet róla szó. Megjegyeztem az infót. De a tettek mezejére csak most léptem mert adatlapon vtr-t javasolt az egyeztetésre, saját időbeosztásomat ismerve meg a távolságot feltételezve nehezen tudtam volna normál hétköznapokra szervezni a vele való találkozást. 1,5 órában gondolkodtam. A vasárnapra kint van adatlapon hogy előre egyeztetéssel elérhető. Feladtam a titokban érkezést, vtr-rel biztosra mentem, ő is ezt szereti és kértem a vasárnap 15:00-át 1,5 órával, melyet elfogadott, még bővebb infót is lekértem a rózsa miatt hogy ne tévedjek,bár jól emlékeztem. A vtr-ben nagyon kedvesen kommunikált velem. Igazából a csevijében is, ez plusz érv volt a menetel mellett. Egyébként nagyon szép is a képeken, meg gyűjtöm is az expornós/aktív pornós/inaktív pornós, stb pornós lányokat, szóval nem érdekelt hogy csak kézi a levezetés. Látványra nagyon rendben találtam.

Megközelítés

Ahhoz képest hogy 12. kerület, elég hamar odaértem, már 14:20-kor, úgyhogy várakozással telt az időm. Azt hittem tovább tart ideérni. A Déli pu-tól a 21-es busszal mentem, más buszok is megálltak a megfelelő megállóban ahol leszálltam. A buszmegálló majdnem a ház előtt van, kb 30 másodperc séta úgyhogy csak ezért a megálló nevét most nem írom le, diszkrécióból.

Helyszín

Kedvesen azt írta VTR-ben "úgy gondolja már jártam itt", bár nem mostanában de mint kiderült még sem tévedett, valóban. 2015 februárjában voltam itt, hihetetlen, az előszobára emlékeztem, meg arra hogy le kellett menni a lépcsőn a lakáshoz, meg a tetthelyszobára a fekvésére, arra hogy 7 éve is itt voltam ugyanebben a szobában. A tükrökre már nem, azok újként hatottak. Tatami fogadott, kellemes fényviszonyok és a tatami mellé volt felszerelve egy oltári nagy tükör melynek nagy hasznát vettem. Tusolás fürdőkádban, többféle tusfürdő, babából a legtöbb, de én nem azt használtam. Szájvíz kikészítve, használtam, bár tudtam semmi olyan nem fog történni mert "csak" kézi levezetésre jöttem. Aztán kiderült hogy a "csak" is tud nagyon élvezetes lenni, sőt. Az egyik polcon rengeteg olajos flakont láttam.

Hirdető külseje

A képeket lecsekkoltam, garanciát vállalok rá hogy retusálatlan képek, egyszerűen nincs szüksége retusra, élőben is ilyen szép mint a képeken, sőt még jobb is. Testével teljes mértékben meg voltam elégedve, mindenütt formás. Ő talán a melleivel nincs kibékülve de nekem bejött amennyit láttam belőle, szép nagynak hatottak. Az hogy sportol teljesen látható az alakján is meg a formákon, egy top leányzó Nina. Természetes szépségek táborát erősíti, nem érzékeltem semmi mesterségeset a testében, a viselkedése is teljesen természetes, távol áll tőle a megjátszás. Közvetlen, barátságos kedves és nagyon könnyen kommunikál. Végigbeszéltük a teljes 1,5 órát és teljesen ittam minden szavát, rá figyeltem egy felesleges mondata sem volt. Míg a közelemben volt végig azt éreztem hogy egy nagyon különleges lánnyal vagyok. Úgy fogadott hogy van rajta melltartó és bugyi, így lehetőségem volt az arcot is megnézni jó alaposan és hát gyönyörű arca van, picit reklamáltam is hogy mások miért írták hogy szomszéd lány, az én definíciómban magasan nem az, számomra top. Mindenkit megnyugtatok, mind a melltartó, mind a bugyi lekerült, Nina teljesen meztelenül ténykedik, már az elején megszabadult a ruciktól, szép puncija van, láttam szemből. A szemkontaktust kimondottan keresi. A találkozó alatt végig mosolygós és barátkozós. Nem csak magáról beszél, aktívan érdeklődik rólam is. Határozott lány, nagyon tudja mit akar mit szeret és mit nem szeret és mit nem akar. Bár dominánsnak mondja magát, nyilván az is, én nem éreztem volna hogy határozott irányító lenne, ennek nyoma sem volt, igaz meghagytam a komfortzónájában. A 6. kép, az a mosolygós elég jól visszaadja.

Masszázs

Na erről nehéz írni mert klasszikus masszázst nem kértem, annyit szerettem volna csak ha a farkamat masszírozza kezeivel és ő ezt gond nélkül meg is tette, csodás kezei vannak. Technikája változatos volt, nagyon erős szorításokat nem használt, nem is volt rá szükség. Volt hogy egy kézzel masszírozott és volt amikor mindkettővel egyszerre. Ő volt a domináns fél, én élveztem a ténykedését. Persze hozzá érhettem volna, volt is amikor a lábaihoz, combjához értem és simogattam. Igazából az intim területhez nem szabad csak érni, végül úgy döntöttem nem zökkentem ki meg vonom el a figyelmét a kézi masszírozásról, had koncentráljon csak rám. Egyébként ez a farokmasszázs úgy történt hogy én a hátamra feküdtem, lábaimat picit v alakban széttettem ő pedig velem szembe ült le, felhúzott, széttett lábakkal így a punci is látható volt miközben keze a farkamat masszírozta. Tisztáztuk hogy neki így kényelmes-e egész idő alatt így ülni, azt mondta igen, nekem meg látványra ettől jobb póz nem jutott volna eszembe ezért így maradtunk. Ő még felajánlott más pózt hogy akkor ide ül elér kézzel és úgy, de elképzeltem és ami van azt semmi se űbereli alapon így maradtunk, tiszteletére ez mostantól Nina-póz, vagy inkább Nina ülés, hasonló mint a törökülés, csak nem összekulcsolva vannak a lábak. Masszírozta volna finoman a golyókat is, de azt nem igényeltem.

Kényeztetés

Elhelyezkedek a tatamin, látom ahogy meztelenre vetkőzik és odajön hozzám, velem szemben ül le, széttett lábakkal, máris kezelésbe vesz, és közben beszélgetünk. Mondja eddig neki X éves pályafutása alatt 1 vendége volt aki egy órában 5-ször elélvezett. Mondom nekem jóval szerényebb az elképzelésem, én csak hármat terveztem. De nekem is volt már öt masszőznél, csak nekem 1,5 órában. (Azóta eszembe jutott a konkrét idő egy óra volt, mert elkéstem a kezdést) Közben masszírozza egy kézzel a farkam, és folytatjuk a beszélgetést, kiderül nem összehozható párosra a "lakótársával" mert az már komfortzónáján kívül esik. A vállalás is komfortzóna meg picit egészségügyi okai is vannak, így kézzel nem lehet semmit elkapni. Alaposan meginterjúvoltam, nagyon kiváncsi vagyok a másikra hogy gondolkodik, stb remélem nem voltam túl tolakodó. Ahogy beszélgetünk egyre jobban tetszik Nina, szólok is neki hogy mindjárt elélvezek, lehet magasra kilövellek, gyorsan farkam fölé teszi egyik keze tenyerét, de vaklárma (Dallas, Jockey, pezsgő nagyot durran, semmi hang kb) még a kezéig se tör ki a gejzír, csak szépen folyik.

Megbeszéljük nekem nem kell szünet, azonnal folytathatja így már folytatja is Nina, keze újra a farkamat izgatja, ő maga is izgató, közben beszélgetünk pornó szóba kerül, google-ben mondja pillanatok alatt megtalálható, valamint szóba hozom a szomszéd lány kifejezést, én definícióm szerint más, ő feloldja azzal hogy a szomszédlány azt is jelentheti hogy egy szép lány aki ott van a szomszédodban és szívesen meglesnéd, ja ez így illik rá és közben technikája másodszor is elélveztet, Nina lelkesen-kiváncsian nézi a végeredmény mennyire látszik, mondom harmadikra nem lesz már olyan sok. Itt elárul egy trükköt hogy ha vizet iszik sokat előtte a vendég több a spermája. Kezei továbbra is izgatnak, el is érjük a harmadik elélvezést és ránézünk a falon lévő órára, 30-nál a mutató, mondjuk kb így terveztem, utána nem voltak terveim mi lesz a maradék egy órában. Egyetlen percre Nina felkelt majd visszaült a Nina ülésbe, és azt mondta na készen állsz egy újabbra? Mondom meglátjuk, keze újra hozzám ér, újra feláll és mozizok, meg is jegyzi filmet nézel. Fantasztikus tükörből is látni ténykedését, át is lök a látvány élvezésbe, nézi is mintha hitelesíteni akarná minden egyes élvezésem, hogy nem csak úgy mondom. Na itt negyedikre megint sok folyt. Mondtam viccelődve amíg pihentünk visszatöltődött. Mosolyogva megjegyzi azalatt az egy perc alatt. Egyébként míg a tükörből néztem a "jelenetet", láttam hogy többször is az arcomra nézett, remélem nem vágtam semmi hülye arcot. Közben beszélgetünk megkérdezi száraz orgazmusom volt-e már? Kérdem mi az? Az amikor elélvezel de nem jár azzal hogy sperma jön, szétválasztódik a kettő. Hűha, mondom ez valami haladó technika lehet, tőled hallok erről először.

Folytatjuk, keze újra a farkamat izgatja, sikerül egy tök jó témát találnunk, a megjátszást, mert vannak akik elhiszik hogy a lány még utolsó vendégként is képes három orgazmusra, meg hogy mi férfiak mennyire igényeljük. Mondom nyilván rám is hat ez tudat alatt, na erre elkezd farkam izgatása közben szép finoman orgazmust színlelni, oh, oh, ah, ah, játékosan játssza, a pornó oscar díjat kiutalnám neki, mindenesetre 5. élvezésembe ez besegít. Kedvesen mondja ha a fürdést meg ilyet levonjuk nekem is meg van egy órában az öt. Megmasszírozzalak? Mondom nekem az is tökéletes amit eddig csináltál, nekem masszázs helyett az is jól esik ha a farkamat érinti a kezed. Az ülő póz is tökéletes, egy gyönyörű lány szemből, így továbbra is kezei izgatnak 6-odikra annyiban "csalok" hogy nem csak a technikájától izgulok be, fejben továbbgondolom, nem tudom kiolvasta-e a gondolataimból, de biza elfantáziáltam picit többet, majd élvezés, ez a hatodik, nézi, összenyomja picit a farkam hogy lássa a spermát hogy tényleg elélveztem, nem csak mondom. Minimális nyomot talál. És negyed van, van 15 perc, megkérdi egy hetedik? Idő alapján belefér amilyen gyorsan meg van egy élvezésed. Így igen. Végül lemondok a 7-ről, vagy sikerült volna, vagy nem, ezt már nem tudjuk meg, viszont így is tusolással, ajándékozással, öltözéssel, 16:30-ra készülök el, szóval így betartom az idejét, amúgy meg lehet időn belül élvezek el, de megcsúsztunk volna, szóval 6 élvezés maradt. Még távozásom közben is tök jó sztorikat mesél az életéből Nina melyek amolyan "ajándékozási" sztorik.

Elszámolás

Amikor befejezzük a farokmasszázst, felpattanok, nadrágomhoz megyek, Nina megkérdezi nem mész el tusolni? Mondom de csak ez most van itt eszemben és előbb odaadom, ciki lenne ha elfelejteném és te emlékeztetnél, utána mentem el tusolni. Szóval ráért utólag. Nekem a 6 élvezés miatt nagyon megérte, de amúgy is egy gyönyörű szép lány Nina.
A korábbi róla szóló besziket köszönöm a kollégáknak, különösen a tiédet, Nabut.

Nina, felejthetetlen masszázs

  sorosg

Egyeztetés

Eloszor sms -ben de végul telefonon sikerult pontosítani a találkát. Minden flottúl ment. Nina hangja és kozvetlensége nagyon jó elojel volt. Elozo nap ra beszéltuk a találkát de akkor technikai okok miatt elmaradt így erre a "szép" oszi napra esett a választás. Nina hírdetését itt láttam eloszor, oh boy! Még egyszer jó tanács tessék hívni Ninát nem sms only.

Megközelítés

Hegyen van a helyszín de én sportosan másztam a villamostól felfedezve olyan részeit XII nek amiket még nem is láttam plusz jóvolt a levego. Autósoknak, az utcán lehet parkolni és hely is van boven. Egyébkent busz és a fogaskereku is jár arra havalai tomegkozlekedést választaná. Pontos, egyértelmu címet kaptam amit nagyon konnyu megtalálni.

Helyszín

Modern társas ház also szintjén, Tágasnak tunt és gondolom egy szalon bár szinke senki más nem volt, ja talan egy valaki de teljesen diszkrét és jó hangulatú. A furdo pici de patyolat tiszta mindennel felszerelve. Szájvíz, kencék...Amit kaptam friss torolkozot az nagyon szépen formába ossze volt hajtva. Ezek az apró részletek tokéletesek. A szoba kozepes méretu, egy székkel (ruháknak) polcal, nagy matrac vagy vastag tatamival, nem tudom de ami fontos volt hogy rengeteg a tukor és ez nagyon de nagyon jó jel volt számomra.

Hirdető külseje

Nina nagyon szép legalábbis nekem, úgy ahogy van minden része tokéletes. Amikor valaha is kérdezték ki az ideálom valószínuleg Ninát írtam le nem tudva létezésérol. Itt jegyezném meg hogy lattam írasokból hogy van filmes múltja de én nem mertem rákérdezni amúgy meg egy ko alatt nottem fel így errol semmit nem tudok, valaki lenne olyan kedves itt és DM-ben megírná hogy hogyan találok rá a neten?
Vissza térve az íráshoz, Nina picivel alacsonyabb nálam, az igézo szemek és a száj kombó végzetes. Hosszú barna (lehet) haj van, eszméletlen cickók, szép hívogató bimbók, a fenék az out of this world, nagyon szép, formás punci de ez tabu csak nézni lehet pl a tukorben :) Nagyon vissza kellett fognom magam hogy ne bámúljam lefagyottan mint egy kretén. Ha író lennek a múzsám lenne. Egy fekete bodyban fogadott Nina, egybol kipirosodtam foleg az udvozlo puszi után. Valamit motyogtam az idojárásról lányos zavaromban. Aztán amíg elottem halad mutatva az utat az izmos popója kulon táncot járt csak nekem bár lehet ezt behalóztam. Phew.

Masszázs

Egy nagyon jó (komolyan), intenzív, full profi masszázst kaptam Ninától ami kb 30 perc volt. A masszázs olajjal tortént (csokis). Eros masszázst kaptam ahogy szeretem, elenyészo fájdalommal. Teljes hatso részem le lett gyúrva talpamtól a csukjámig ahogy az a nagykonyvben meg van írva. Aztán be be jottek erotikus csuszka elemek és mind ezt premier plánban néztem a tukorben és nem hittem a szememnek. Mondanom se kell de kozben nagyon jót beszélgettunk és próbáltunk egymásra hangolódni. Ninának eszméletlen jó erotikus kisugárzasa van amitol megigézodve maradsz leglább is a program végéig. Kis simizes persze részemrol is volt ezen a ponton mert ugye a kozos érintés terapetikus és feltolt.

Kényeztetés

Ninához masszázsért és lingamért jottem és errol szólt az óra masik fele. Megfordulas után már szemtol szemben csodáltam Ninát. Gyonyoru látvány (na jó abba hagyom, gondolom át ment) volt. Még olaj kovetkezet majd minden féle lingam technika meg mellekkel való csúszka kombója. Kaptam egy kis twerk show-t azt amit gondolom soha budos életben nem fogok látni még egyszer (ja de mert megyek még), csak a klippekben ilyen izmos oh csak markoltam és nem hittem el. Na de vissza térve a levezetésre, nagyon jó felépített kézi technikával dolgozott Nina kozben végig nézett igézoen. Elég edzettnek kell lenni ehez, mondjuk ment. Nem bírtam ki és adtam egy csókot a szép mellere ami kulon szuper volt.15 perc melletem oldat ulve éltem át ezeket a trukkoket. Majd Nina szembe fordult és innen éreztem hogy meg fogok érkezni, a technika egyre intenzívebb lett míg a szemkontaktust folyamatosan volt tartva. Ezt elmentettem a wank bank be egy életre. Így pár perc után már nem tudtam tovább magamban tartani és egy elég jó orgazmusban finisheltem osszemaszatolja Nina kezét. Kis black out de Nina segítet hogy újra prezentálható formában legyek. Levezeto beszélgetés és simi kovetkezett majd amikor szabad volt a furdo lemostam az olajat. Vissza térve tiszteletdíj rendezése kis beszélgetés puszi puszi majd tipli.

Elszámolás

Nincs extra (bárcsak lenne, mindenért fizetnék) Ninánál, masszázs, lingam kis simi de ezt úgy ahogy van tokéletes. Mind ezt egy nagyon szép (top) csajtól. Egy pénzt raktam a szekrényre.

Nina, felejthetetlen masszázs

  kontroll10

Egyeztetés

Előző héten már beszéltünk, nekem nem volt alkalmas a felajánlott időpont. Viszont mindent megtudtam. Aztán chat-eltem Ninával, mert érdekelt a pornós múltja. Sikerült megtalálnom és úgy éreztem közelebbről is meg kell ismerkedjünk. Reggel hívtam és pikk-pakk összejött az időpont.

Megközelítés

Budai hegyvidék, forgalmas főút, busz vagy autó az opció, én az utóbbival érkeztem. Hatalmas számok virítanak a házon a vak is megtalálja könnyedén.

Helyszín

Pici lakás lefelé a hegyoldalban, a fürdő szűkös, de remek a melegvíz, a szoba ablaktalan, de legalább nem kell a függönnyel bajlódni. Klausztrofóbok kerüljék.

Hirdető külseje

Van néhány videója amin úgy rázza a popsit, hogy az őrjítő. Nos élőben csillagos ötös, de a huncutul kedves arcocskája, élénk szemei, nyílt tekintete és gravitáló cickói mind lenyűgözően rabul ejtettek, külön-külön és együtt. Személyisége kedves és meglehetősen racionális és jó beszélgető partner is egyben.

Masszázs

Már ismerkedésnél megnéztem a kezét, meglepően izmos, pestiesen szólva "dolgosnak" is mondható. Bőre egyébként hibátlanul bársonyos és ruganyos. Azt hiszem elhangzott, hogy mit szeretnék és mondtam kezdjük ismerkedő masszázzsal. Nos, ez jól sikerült. Izmos kezei hibátlan technikával pörölyözték a hátam, aztán a popsi, comb, vádli vonalat. De az is lehet, hogy onnan indult. Alapos és kemény masszázst kaptam összességében, az erősségét azt mondja tudta volna még fokozni. A lényeg, hogy közben csacsogtunk, leginkább filmes élményeiről faggattam. Aztán jött a csúszka, bő sikosítással és teljes test érintkezéssel. A fordulás után elölről is nagyjából ugyanez történt, de a csúcspont - azt hiszem fegyelmezett viselkedésem miatt felépült a bizalom - az volt, amikor hanyatt fekve rám ült szétterpesztett lábakkal és a kitárulkozó punciját majdnem a számig nyomta. Kölcsönösség Ninánál nincs, így csak néztem-néztem mint a moziban. Közben lehet simogatni természetesen, de a combhajlat már a demarkációs vonalon túlinak számít, szóval sajnos ennyi.

Kényeztetés

Ninánál a kölcsönösség maximum azt jelenti, hogy én is megmasszírozhatom a vállát. Sajnos csak ennyi. A lingamja profi, túl sokat nem tudok róla írni. Két kezét felváltva és együttesen használva, jelentős mennyiségű olajat is használva csinálja. Lágyan és akár hosszan is. Pajkosság is belefér. Így történt esetemben is, elnyújtottan és hullámokban felhúzott, aztán jött a vég.

Elszámolás

Extrák nincsenek, a virágszálakat a végén tettem a tatamira. Prémium test, prémium árért.

Nina Massage, felejthetetlen masszázs

  seagal33

Egyeztetés

Itt az oldalon először röviden egyeztettünk üzenetben, aztán felhívtam telefonon egy kis csevejre :) és letisztáztuk a részleteket. Kedves / aranyos hangja volt a telefonban.

Megközelítés

Fantasztikus helyen fogadja a vendégeket, gyönyörű kilátással a nem rövid Istenhegyi út magasabb részén. A busz szinte a ház előtt áll meg, bár én kicsit hamarabb érkeztem, úgyhogy leszálltam 2 megállóval előbb és sétáltam. Eltévedni nem lehet, a cím teljesen egyértelmű, szerintem a parkolás sem lehetetlen.

Helyszín

Szép, nagyon jól, ízlésesen berendezett lakás. Fürdőszoba szép tiszta, mindennel ellátva. A babaszoba is igényes és szép, és egy puha matracon történik a masszázs.

Hirdető külseje

Leesett az állam amikor beléptem az ajtón, pedig nagyjából tudtam mire számíthatok, hiszen arcos képpel hirdet, és a neten is megtalálható, de ez nincs is eltitkolva :) Szóval térjünk vissza oda hogy leesett az állam. Gyönyörű lány, bőven túlszárnyalta elképzeléseimet. Egyrészes fürdőruha féleségben fogadott, a színét leszámítva olyan Baywatch feelingje volt. Nagyon aranyos, kislányos arc, gyönyörű alak, formás popsi, és rendkívül kedves úgyhogy csalódás kizárt. Van egyfajta kisugárzása amit nehéz leírni, egyből tudod hogy jó helyre jöttél.

Masszázs

Ezzel a résszel kezdtünk, bár mindketten megjegyeztük hogy a férfiember nem feltétlenül ezért jár ilyen helyre. Kérdezte milyen fajta masszázst kérek, egy kellemes lazító mellett döntöttem, nem vágytam arra hogy szétszedjen. Mert képes rá :) A masszázs jól esett, pont ahogy elképzeltem, közben kellemesen elbeszélgettünk. A masszázs végét már nyugodtan írhattam volna a levezetésbe is, finom benyúlások, itt már jeleztem hogy így nehéz hason maradni. De a csúszka még csak ekkor következett...... Volt már részem pár csúszkában, de az övé mindegyiket lepipálta, jeleztem is neki hogy lassan tényleg lehetetlen lesz hason maradni. Kb 5 perc után megkegyelmezett, és fordulhattam. A többi már a levezetésben :)

Kényeztetés

A csúszka elölről is folytatódott természetesen, de itt már folyton akadályba ütközött középtájon. Ebben pozícióban még őrjítőbb volt az egész, nem is tagadom, és neki is mondtam nagyon beindult a fantáziám, de úriember vagyok és tisztában voltam a határokkal. Csak kézi levezetésre van lehetőség, de az egy nagyon profi lingamot jelent itt. Ez a rész kb fél óra volt, és bevallom nagyon kapkodtam a levegőt néha. Rengeteg féle technikát alkalmaz, nagyon jól lehet vele tartani a szemkontaktust, ez még erotikusabbá teszi az egészet, és ahogy haladtunk előre nagyon hamar megtalálta a gyengémet, és ezt könyörtelenül alkalmazta is a levezetés további részében :) Nagyon sokszor elvitt a határra, őrjítő volt és egyre nehezebben tartottam magam. Kitaláltam egy kis játékot tetszett neki és aranyosan belement, ezt még a masszázs előtt beszéltük meg. A végefelé már percenként vitt a csúcsra, de az utolsó pillanatban mindig megállt, azt hittem felrobbanok. A levezetés egy elrontott orgazmus lett, ez lett az általam kitalált játék vége. Nekem is meglepetés volt, én nem tudtam a játék eredményét levezetés közben, az az ő titka volt. Így elmaradt az igazi katarzis, de a játék az enyém volt. De ennek ellenére olyan fantasztikusan éreztem magam hogy még az elrontott orgazmus sem rontotta el.

Elszámolás

Extrái nincsenek, csak kézi levezetést vállal, de az életem legjobbja volt. Elszámolás a végén történt, a kis szekrényre tettem amíg kiment nekem vízért a konyhára. Nem nézte meg amíg ott voltam. Pesti átlag, mindent egyes forintját megérte.

Nina, nagyon jó masszázs

  bleez

Egyeztetés

Szerdára volt időpontom egy 14. kerületi masszázslányhoz, de kedden este lemondta, amit szerda reggel vettem észre. Elég felajzott állapotban keresgéltem a kedvenceim között, amikor láttam, hogy Nina online. Mivel tudtam, hogy jó előre be van táblázva, próba szerencse, ráírtam egy üzenetet, hogy nincs-e véletlen e hétre lemondója. Véletlen volt mára, már VTR-eztem is és elfogadta!

Megközelítés

Fenn a hegyen könnyű parkolni, díj nincs, buszok járnak rendszeresen.

Helyszín

Modern társasház a hegyoldalban, a lépcsőn lefele kell menni, de a lakásnak így is van erkélye. Nina megengedte, hogy megcsodáljam a nappaliból a panorámát, ami lenyűgöző! A lakásban 3 hálószoba van, ezek a rendelők, tatamival, tükörrel, hangulatvilágítással, ruháknak kanapé. A fürdőben kád, többféle tusfürdő, szájvíz, száraz kilépő.

Hirdető külseje

Nina még mindig egy kis cukiság. Minden porcikája eredeti, tenyérbeillő cicik és bombasztikus popsi. Széparcú, mosolygós, hosszú gesztenyebarna haj. Értelmes, humoros, magabiztos nő.

Masszázs

Zuhanyzást követően először jó megöleltem, finom volt hozzásimulni a meztelen testéhez. Hasra vágtam magam és kértem, hogy a hátamat és a nyakamat vegye kezelésbe. Vidáman ropogtatta a csomóimat, időnként könyökkel is besegített. Jól is esett, közben ment a dumcsizás, főleg könnyedebb témákról, nevettünk egymás poénjain, közben gyönyörködtem a szépséges vonalaiban a tükörben. Fél óra múlva elkezdte cirógatni a gátamat, megfordulhatsz mondta.

Kényeztetés

Gyorsan felültem és megint megöleltem, adtam néhány puszit a vállára, nyakára és a cicikre, majd hanyatt vágtam magam. Olajat csorgatott a farkamra és elkezdte az isteni lingamját, minden alkatrészt érintett. Mondtam, hogy most csendben fogom tűrni a kezelést, mert ha poénkodunk, elmegy az ihlet. Jó mondta, majd fél perc múlva benyögött valami vicceset, amire felnyerítettem, na ugye hogy nem bírtad ki, nevetett. Felmászott rám hasmánt és a pocakjával csúszkált a farkamon, aztán ismét mellém ült, majd bepucsított az arcom előtt és fordított helyzetben csúszkált rajtam. Két alkalommal állítottam le, hogy nyújtsam a kéjt, ilyenkor lelassított, de aztán az utolsó poziban, puncival az orrom előtt ért a vég, csúszkáló hasunk közé ejakuláltam. Amíg magamhoz tértem, Nina szépen letörölgetett mindkettőnket, majd mellém ült és a mellkasomat simogatva beszélgettük az időnk végéig.

Elszámolás

A végén adtam oda a masszázsdíjat, aminek az összege alsó kategóriás, tekintettel arra, hogy csak kézi kényeztetés lehetséges.

Nina, nagyon jó masszázs

  vfarkas

Egyeztetés

Tök egyszerű módot választottam és VTR-en keresztül vettem fel Ninával a kapcsolatot még február közepén. Február végére sikerült is az időpontot lefoglalni nála, azonban egy felsőlégúti megbetegedés miatt kénytelen voltam átfoglalni későbbre három nappal a tervezett időpont előtt. De az idő tette a dolgát, én 100%-ban felépültem a plusz két hét alatt, Nina pedig kipihente magát, egy távoli szigeten töltött pihenésen. Volt akkora szerencsém, hogy a Nina kipihent kezei között én lehettem az első vendég.
Szóval nagyon aranyos volt és törődő, rugalmasan kezelte az időpont módosításomat.

Megközelítés

VTR-ben megkaptam a pontos címet, amit már évek óta ismerek, azaz elég könnyű volt megtalálni, ráadásul a házszám hatalmas betűkkel díszeleg a bejárati kapu mellett, jobbra. Szokásomhoz híven most is motorral érkeztem, de autóval is meg lehet állni a Svábhegyre vezető egyik legforgalmasabb út mentén bár vmi. felújítás van a házban és épp egy rakás munkás volt a ház körül, meg melós autók. A Normafára igyekvő busszal vagy a fogaskerekűvel áll rendelkezésre arrafelé a BKK, a megállók sincsenek messze.

Helyszín

A lakás, a hegyvidéki építészetnek köszönhetően kicsivel az utca szintje alatt van, gyönyörű kilátással a János-hegy lábára és a Rózsadombra. Persze nem eme tájakban való gyönyörködésre jön ide az ember csak ez is szép! Szóval régóta, tizenéve igényes szalon ez a lakás, kicsi de használható fürdővel, ahol többféle tusfürdő vár bevetésre, száraz kilépő van és az alap szájhigiéniához is minden megtalálható. Többször jártam már itt több különböző hölgynél, de az évek alatt nem éreztem, hogy romlott volna a jó színvonal. A tetthely szobácska nem nagy de a célnak megfelel, egyik falát tükör borítja és egy nagy álló tükör is van benne önreflexióra vágyóknak. Egy kanapéra lehet elhelyezni a felesleges dolgokat, az attrakcióhoz tatami áll rendelkezésre vmint. egy zeneszerkezet szolgáltatja az aláfestést ill. megfigyelésem szerint ez segít az idő mérésében Ninának, mert órára nem emlékszem a helyiségben.

Hirdető külseje

A képek mesteriek és jól visszaadják Nina erotikus kisugárzását és játékos, könnyed stílusát. Beengedést követően, élőben megpillantva konstatáltam magamban, hogy bizony nem vezettek félre a fotók, mosolygós arc, határozott köszöntés, keskeny derék, perfekt fenék. A masszázs közben jobban szemügyre vehettem sportos alkatát, tenyérbe illő - remekbe szabott cickóit és a fenekét, ami nálam a 10 pontos csúcskategória képviselője. Jó beszélgető partner volt, sok érdekes dolgot tudtam meg róla, nem kamuból vagy udvariasságból kérdezett. Az oldalra vagy éppen felpillantó arcát egy félig nyitott szájtartással imádtam, bármelyik erotikus film vágóképének könnyen el tudnám képzelni.

Masszázs

Gyorsan lemostam az út portát és helyet foglaltam a tatamin, ekkor már Ninán sem volt rajta a fogadó szett. Megbeszéltük a programot és belekezdtünk egy illatmentes, langyos olajjal folyó masszázsba, amivel főként a vádlimra, a hátamra és a fenekemre koncentrált. Előre jeleztem neki, hogy a hátam nincs jó állapotban és extra törődést kíván, ennek megfelelően, profi mozdulatokkal dolgozott rajtam, többféle masszázstechnika fogásaival próbálta oldani egy csomó csomómat. A szeánsz kezdetén visszajelzést kért az erősségről, amit együtt beállítottunk az erősebb de nem kínzó mértékre. Jó hangulatú beszélgetés közben gyorsan telt az idő, először bal oldalamon térdelve dolgozott, majd jobbra telepedett. Szerettem, hogy nem volt semmi fakszni, tök természetesen viselkedett, pedig nem voltam a legjobb passzban, mert a felmenőim nagyon aggasztottak épp, rossz híreket kaptam. Azért, viszonylag gyorsan lelazított és már jól tudtam koncentrálni az akkor és ottra.

Második felvonásban egy közös kedvenc a kézfej kényeztetése és a felkar gyúrása került terítékre. Lábai közzé vette a praclikat és ott vitte véghez a csodálatos munkáját, bele is feletkeztem kissé és a Kedves, kellemes hangjával is elvarázsolt beszélgetéssel közben. Kiderült, néhány MT kifejezetten kerüli a kézfejének kényeztetését. Úgy sejtem, ez már túl intim, túl sok néhány vendégnek.
Az idő végéhez közeledve, megköszöntem az élvezeteket és elvonultam tisztálkodni. Gyors ruházkodás, puszi-puszi kilépő lett a végjáték.

Kényeztetés

Félidő körül jött a varázsmondat: Nem akarsz megfordulni?
De, már nagyon vártam ezt a momentumot. Olajat csurgatott a kezébe, a környék simogatásával szépen eljutott a lényegig, én meg engedélyt kaptam gazella-testének érintésére. Természetesen az írásban előre ismertettet szabályok figyelembevételével kedvemre kalandoztam tökéletes fenekén, szépmívű hátán, csinos csípőjén és bársonyos mellein. Miközben egyedi technikával keményre varázsolt, a tükörből figyeltem a fenekét-csípőjét. Ezt huncut módon észrevette, picit megemelte és a kézimunkával egy ütemben mozgatta fel és le ami nagyon-nagyon izgató volt. Változatos ahogy bánik a szerszámmal, virtuóz technikája a makk tövére is koncentrál ott pedig rengeteg a kéjvisszajelző idegvégződés. Viszonylag hamar meg is lett ennek az eredménye, nagyot robbantam a kezei között. Kicsit még folytatta de lelassított, 1-2 perc múlva eltakarította a maszatolás nyomait. Maradt még kis időnk, melyben a felajánlott csuszkát nem fogadtam el, combjaim ápolását is majd egy másik alkalomra halasztottuk, inkább egy kéz-felkar masszázst kértem és innen folytatódott a gyúrás 2. felvonása. (lásd ott)

Elszámolás

A szeánsz végén adtam át a megbeszélt és nyilvános méretű csokrot. Részemről minden perce megérte, teljesen korrekt!

Nina, nagyon jó masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Ninaval a belső chatfelületen egyeztettünk. Az első randi pár hónapja egy csúnya bokaficam miatt meghiúsult, azonban rá egy hónapra ismét gördülékeny és kedves üzenetekkel leeggyeztettük mindkettőnk számára megfelelő időpontot.

Megközelítés

Buda hegyének egyik frekventált utcájában felhelyezkedő társasházban található Nina rendelője. Parkolás ház előtt megoldható, BKV-ről nincs tapasztalatom, de biztosan van a közelben.

Helyszín

A lakás tip-top, kedves, mint Nina. Érkezésemkor éppen áramszünet volt, így különleges hangulatot varázsolt Nina az egyre több helyen gyújtott gyertyákkal. Fürdőben is gyertyafény fogadott, azonban így is érezhető volt a makulátlan tisztaság.

Hirdető külseje

Nina kitakarásmentes képekkel hirdet, így nem érhet csalódás, maximum pozitív értelemben. Egy cuki, értelmes, és gyönyörű lánnyal fogsz találkozni te is, ha meglátogatod. Kedvencem a gyönyörű kerek, és izmos popsija volt.

Masszázs

Másfél órára mentem, így a fel és levezető kényeztetés között került sor a masszázsra. Pici törékeny testéhez képest komoly erő van benne, és egy nagyon finom, szakszerű, mindenhol átgyúrós masszázsban volt részem. Közben teljes közvetlenséggel beszélgettünk, ismerkedtünk mintha régi fősulis barátok lennénk. A talpamtól indult és a nyakamnál fejezte be, és simogató mozdulatok mellet súgta a fülembe a bűvös szót, melyet mindannyian annyira várunk már..

Kényeztetés

Fürdés után a szobában várt már. Gyújtott még 2 gyertyát, aztán kibújt a fogadórucijából, és a tatamira fektetett. Olajos lingam masszázs, és csúszka következett, de a jobbik fajtából :) Ténylegesen is mestere a kézi kényeztetésnek és a férfi érzelmeinek felkorbácsolásának, és magas szinten tartásának. Ninanál kölcsönösségre sajnos nincsen lehetőség, de gyönyörű testének simogatására szerencsére igen, így popsiját, kézbeillő melleit érintheti a kedves látogató. Nina úgy játszadozott velem mint macska az egérrel: először lassú lágy mozdulatokkal masszírozta végig a velem egykorút, majd melleivel, és testével csúszkált mindenhol is. mindezen tornagyakorlatok közben egy pillanat alatt 69-es pozícióba helyezkedett, így fokozva a gyönyörű vizuális élményt. Aztán lábaim közé térdelt, és lassú szisztematikusan felépített szeánsz végén kivégzett először, majd a masszázs után másodszor is. Jelenthetem, hogy az igaazán jó lingam masszázsnak van értelme, mert az orgazmusnak egy mélyebb, erősebb változatát éli át általa az ember fia..

Elszámolás

előre megbeszéltek szerint történt, kis ajándékkal együtt borítékban helyeztem az asztalra, szóba sem került.

Nina, nagyon jó masszázs

  Seagal44

Egyeztetés

Üzenetben egyeztettünk mint mindig, már meg se tudom számolni hányadik alkalommal voltam nála.

Megközelítés

A város egyik legszebb környéke, közel a Normafához. Akárhányszor megyek hozzá, az felér egy kirándulással is. BKK 1 perc sétára tesz le a lakástól.

Helyszín

Nagyon szép igényes lakás, a fürdő tiszta és gusztusos, fürdőkáddal, rengeteg tusfürdővel. A szoba nagyon hangulatos és Nina folyamatosan csinosítja / alakítgatja, mindig felfedezek valami új dekorációt.

Hirdető külseje

Már sokan leírták köztük én is hogy, Nina gyönyörű és bájos. Szerintem popsija a legszebb legformásabb amit valaha láttam. Alakjáról semmi rosszat nem lehet mondani, maximum annyit hogy: Ejha! :)

Masszázs

Ezzel indítottuk a 1.5 órát, de nem szokott hosszú lenni ez a szakasz sohasem. de még ez a rövid masszázs is tele van incselkedéssel csakhogy ne tudjak nyugodtan hason feküdni :D
Körülbelül 20 perc után már fordultam is, a többi már a levezetésben.

Kényeztetés

Nagyjából 1 óra szenvedés várt rám, amit egy játékkal fűszereztünk meg, de a játék végkimenetele ekkor számomra még ismeretlen volt. Nina kezeit egyszerűen nem tudom megunni, folyamatosan az az érzésem hogy de jó lenne elélvezni, de ugyanakkor azt is érzem hogy sosem akarok elélvezni, hogy ezt örökké élvezhessem. Szóval mindig nehéz a helyzetem a kezei között. De Nina nem enged elélvezni, csak a végén, vagy amit az aktuális játék megenged. Egyszer egyszer frenetikus csúszkával szakítja meg a kézi kényeztetést, majd csodás kis lábaival is kényeztet. Jó párszor visszaránt az orgazmus határáról, még nem jött el az idő.
Egy kis pihenés gyanánt megmasszírozta a combomat, így nyertem pár lélegzetvételt a vége előtt. Már nem volt sok hátra, még egyszer elvitt az orgazmus határára, aztán közölte hogy ma nem élvezhetek el. A játék az én ötletem volt, de az egész program alatt nem tudtam hogy mi lesz a sorsom. Hát ez lett :D

Elszámolás

Szokás szerint a kis üvegasztalra tettem le hozzájárulásomat, rá se nézett.

Nina, nagyon jó masszázs

  kodani

Egyeztetés

Viszonylag régen voltam már Ninánál, ezért már nagyon vártam, hogy újra találkozzunk. Éppen szabadságon volt egy hosszabb ideig, de ahogy hétfő reggel elérhető volt, már hívtam is. Elsőre nem vette fel, de rövid idő múlva vissza is hívott és hála rugalmasságának, sikerült is 11 órára időpontot egyeztetnünk.

Megközelítés

A helyszín az Istenhegyi úton található, ami busszal is könnyen megközelíthető. Én autóval mentem és bár a ház előtt most nem volt hely, egy szomszédos kis utcában sikerült megállnom.

Helyszín

A társasház, ahol Nina található, jó állapotban van, nincs túl sok lakás sem. A lakás elég nagy, de én csak az előszobában, a fürdőben és a szobában voltam, amik mind rendezettek és tiszták. A fürdőben is több tusfürdő és minden található, amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Nina élőben is ugyanolyan gyönyörű, mint a képeken, csak itt hozzáadódik a látványhoz az a tudat is, hogy ott van személyesen előtted. Arról nem is beszélve, hogy kedvessége és közvetlensége olyanná teszi, mintha éppen a barátnőjéhez érkezne meg az ember. De hogy a külsőről pontosabban is szó legyen, Nina tökéletes alakkal és gyönyörű arccal rendelkezik, a szemei pedig olyanok, hogy elsőre kis ártatlannak tűnik, de jobban belemélyedve láthatóvá válik a belőle sugárzó erotika is.

Masszázs

A masszázs tatamin történt, az elején választhattam, hogy illatos vagy szagtalan olajjal történjen a masszázs. Miután a szagtalannál maradtunk, utána bekerült az olaj a melegítőbe, így hamarosan már a jól előmelegített olajat érezhettem a lábamon. Nina már a masszázshoz teljesen levetkőzött, így már ott megcsidálhattam gyönyörű testét. A masszázs nagyon jól esett, közben jó hangulatban beszélgettünk. Masszázs közben inkább a masszázsra figyeltem, de azért az egyik falon lévő nagy tükör jól jött párszor, hogy láthassam is közben Ninát, miközben raktam folgozik.

Kényeztetés

Egy idő után elérkeztünk a még kellemesebb részhez, ahol elhangzott, hogy megfordulhatok. Tudni kell, hogy Ninánál nincs egyéb lehetőség, mint a kézi levezetés, de aki volt már Nála, tudja, hogy ezt jobban csinálja, mint máshol az egyéb dolgokat. Szóval, fordulás után szépen elkezdett olajat csorgatni a kezéből a farkamra, ami már eddigre is elég kemény volt, de aztán így még inkább azzá vált. Szerencsére Nina nem akarja ezt sem elkapkodni, így a mozdulatok nem arra irányultak, hogy minél előbb kivégezzen, hanem, hogy minél tovább élvezhessem a kényeztetést. Mikor már tényleg a maximum merevséggel rendeljeztem, kértem, hogy csúszkáljon rajtam, amit aztán meg is kaptam Tőle. Mondhatom, lenyűgöző volt, főleg, amikor a lefelé volt rajtam, így alig pár centiről csodálhattam a gyönyörű fenekét és a hívogató punciját, amihet természettesen nem nyúltam, de az érzés így is örjítő volt, hogy közben Ő pedig a szerszámomat simogatta és izgatta ebben a pozícióban. Ezt követően aztán kértem, hogy úgy folytassuk, hogy szembe ül velem, én is felülök, majd a lábait az enyémeken áttéve szétrakja. Ez a pozíció a kedvencem és most is fantasztikus volt, ahogy közel húzhattam magamhoz (persze csak a határokat betartva) és úgy érezhettem, mintha szinte szeretkeznénk, hiszen ráfogott úgy a szerszámomra, mintha csak benne lettem volna és miközben ezt a tevékenységet imitáltul, a kezében cuppogott a farkam, közben pedig a fejünk egymás mellett volt, így a fülembe suttogta, hogy dugjam csak, aminek nem is tudtam ellenállni és így lett végem.
Eztután még letisztogatott és simogatotz is kicsit, amikor pedig indulni akartam a fürdőbe, akkor mondta, hogy még van kb. 10 perc, addig szívesen maszíroz még. Szóval látszik, hogy tényleg 100%-ban a vendégekétt van. Mivel utána volt dolgom, így a zuhanyt választottam, de így is tökéletesen megérte.

Elszámolás

A tiszteletdíjat érkezéskor kiraktam, de szerintem ha utólag adom oda, az sem lett volna baj.

Nina, nagyon jó masszázs

  Gluglu69

Egyeztetés

Nina csábító képei már korábban felkeltették érdeklődésemet. Többszöri sikertelen próbálkozás után, diszkréten visszahívott, ekkor nem sikerült mindkettőnk számára megfelelő időpontot találni. Végül a VTR segítségével körvonalazódott a randink.

Megközelítés

A pontos címet üzenetben kaptam meg, a helyszín korábbi látogatások révén már ismerős volt. BKV szinte a ház elött tesz le, de parkolóhelyet is könnyen találhat a kényelmesebb kalandor a közelben. Ilyenkor talán kellemesebb gépjárművel érkezni, a tömegtranszport eszközökön már-már nyárias a klíma.

Helyszín

A helyszínt szalonnak nem nevezném, bár több lány is osztozik a lakáson, diszkréten odafigyelnek, hogy csak az alkalmi vendéglátóval találkozzon a vendég. A bejutás könnyű, bár eddig mindig nagy nyüzsgés fogadott, de így elvegyülhet az ember a többiek között. A kapun be, lépcsőn le, és már az ismerős ajtó elött találom magam. Az ajtó résnyire nyílik, majd lépteim hangjára kitárul, mögötte megbújik Nina! A fogadóhelyiségben található a pici teakonyha, az innen vezető folyosóról nyílnak a szobák balra és jobbra a fürdő. Korábban már volt szerencsém, mindegyik szobában vendégeskedni, már csak a nagy üvegese nappali maradt el, eddig. A fürdőben bőséges a tusfürdő, szájvíz és dezodor választék. a tetthelyen tatami mellette a vizuális élményt segítő tükörrel. Szobainas szintén tükörrel és egy kanapé a felszerelés főbb elemei.

Hirdető külseje

Nina simán letagadhatna akár tíz évet, a fotók nem adják vissza közvetlen, barátságos stílusát. Kellemes hangja már a telefonban meglepett, ártatlan kislányos hangja igazán rabul ejtő. Ezt még hangimitátor tudása sem változtatta meg, inkább még derűsebbé tette a találkánkat. Egy igazán szexi egyberészes bigyóban fogadott, ezeknek sosem tudom a nevét. Igazán kiemelte nőies alakját, de ezeket mindenki láthatja a képeken. Gyönyörű őzike szemeivel folyamatosan figyelte minden rezdülésem, a szemkontaktust végig próbálta fenntartani, ha csak a tükrökön keresztül is.

Masszázs

A szobába kisért, majd átbeszéltük a szabályokat, hogy én mit szeretnék, és a körülbelüli program tervet. Kaptam egy igényesen virágszirom alakúra hajtogatott törölközőt, és a fürdőbe kisért. Miután végeztem visszakisért a szobába, majd megkínált egy finom teával. A tea elkészülte után kezdetét vette kényeztetésem, finoman meleg olajat csorgatott a farkamra és változatos technikával, a heréket sem elhanyagolva izgatott. Néha olyan érzés volt, mintha minden ujjacskája külön életet élve kényeztetne, majd kellemes csúszkával folytatta. Előzékenyen szinte mindig úgy helyezkedett, hogy a tükörből is csodálhassam páratlan szépségét. Igazán mesterire sikerült műremek melleit is érezhettem a mellkasomon és odalenn is. Közben folyamatosan beszélgettünk igen változatos témákról, néha egészen személyes hangvételben. Olykor kellemetlen dolgok is szóba kerültek, ilyenkor alább hagyott a "lelkesedésem", de Nina mindent megtett, hogy vissza térjek hozzá és gyengéd kényeztetésével foglalkozzam. Azaz inkább engedjem át magam neki, és annak a pár órának amit társaságában tölthettem. Röpült az idő, szerettem volna én is megérinteni őt, így helyet cseréltünk, talán okozott neki némi élményt a masszírozásnak nem igazán nevezhető maszatolásom. Mindenesetre nekem örömet okozott engedékenységével, és hosszan simogathattam ezt a csodás teremtést. Majd ismét az én kényeztetésemmel folytattuk, a korábban leírt minden egyes pórusomat bejáró finom ujjacskák elérték céljukat. Gyengéden folytatta kényeztetésem, míg az utolsó cseppektől is megszabadult öregedő hímtagom. Közben végig a szemebe nézett, szinte velük is gyengéden simogatva, és mintha közben élvezte is volna talán hogy örömet okoz nekem. Lágy mozdulatokkal megtisztogatott, majd gyors tisztálkodás után áttértünk a masszázsra.

Kényeztetés

A kényeztetésem igen kellemesen hosszúra nyúlt, de még maradt idő masszázsra. Alaposan átgyúrt, érezni lehetett, hogy érti a dolgát, néha teljes testsúlyát bevetve gyömöszölt. Nem hagyta ki egyik porcikámat se, alaposan megdolgoztatta az izmokat és szalagokat a talpamtól a kézfejemig. A hátamra térdelve gyúrta át az ott letapadt izmokat, bár megbeszéltük, hogy nem volt velük túl sok dolga. Ha majd egyszer, remélem jó sokára visszavonul, szívesen járnék hozzá masszázsra is.

Elszámolás

Nem tudom lenne-e bármilyen extra vállalása. Az élmény amiben részesít teljes kielégülést és felüdülést okoz, mintha egy kellemes kéthetes wellness üdülésen lenne az ember.

Nina, nagyon jó masszázs

  Matador69

Egyeztetés

Ninára egy beszámoló alapján lettem igazán figyelmes, miszerint sorozatlövök bátran jöhetnek. Véletlenül itt írtam rá ( utána vettem észre, hogy itt ne) , de válaszólt és kellemesen irogattunk, találtunk időpontot következő hétre. Telefonon ia felhívtam később, aztán egy üzlet miatt át kellett rakatnom a masszázsom 2 nappal. Rugalmasan megoldotta. Külön hála

Megközelítés

Busszal mentem Széll Kálmán térről fel a Szabhegyre, a megálló szinte pont a háznál van. Kocsivalningyenes parkolás van bőaégesen a járdákon. Fogaskerekűvel ia lehet menni, bár most KGeri leállította.

Helyszín

Évekkel ezelőtt jártam itt egy szintén handjob bulin, előjöttek az emlékek. Lefele kell menni a lépcsőn, maga a masszázs egy kisebb szobában zajlik, több helyiség van. A fürdő rendezett, zuhany mérete megfelelt. Kaptam friss puha törcsit. A földön gelyezkedtem el a matracon, oldalt tükörből moziztam. Ruháim egy fotelba helyeztem el.

Hirdető külseje

Nina egy természetes helyes lány, aki nem takar semmit magából. Keblei most nyerték vissza eredeti méretüket, ezért nem kerülhet le a felső, de a bimbiket azért kirakta, a vizuális élményt emelni. Arca kedves, popója meg... bevallom megfogott. Kutatok a múlt árnyas részein, de ilyet talán még nem fogtam. És ahogy táncoltatja a farpofákat, az mindent visz.

Masszázs

Viva nemrég járt itt, a rekordjának megdöntése lett volna a kezdeti cél a sosrozatos lingam masszázzsal, de ezt 20 perc után elengedtem. Maga a masszázs valóban kizárólag a himvesszőre fokuszált, de szépen elnyújtottuk a lövéseket. A végén kértem egy kis csúszkát is, ezt többet fogom kérni legközelebb, mert mazohista vagyok kicsit. A 69 pózra hajazó csúszkánál olyan látvány tárult elém, amihez nem érhetek, hogy csak úgy csorgott a nyálam ( le a torkomba). Elképesztő szép barlangok, amiket profik rendesen feltártak, de én csak árgus szemekkel nézhettem, mint a filmekben.

Kényeztetés

Nina kérte helyezzem magam kényelembe hanyat, közben levette a bugyiját és mellém ült. Meleg olajat corgatott a tenyerébe és bekente a játékszerünk a következő 80 percre. Beszélgettünk és közben változatosan maszírozta, verte a farkam. Kifejezetten izgat és érdekelt a múltja, így azt beszéltük, ezzel is folyamatosan növelve az erekcióm. Nem akartam gyorsan elmenni végül, így csak 3 lövés lett. Jókat nevettünk közben, volt hogy jelezte, na gyere, I want your cum és a többi hülyeség, volt, hogy alíg bírtam elmenni, mert nevettem. Bámulatos, milyen határozott, hogy hol a határ, a nyál rácsorgatása még belefért, de tényleg megmaradt minden a határokon belül. Veszetemre elkezdtem simogatni a kő kemény gyönyörű popsit, amit elkezdett táncoltatni, na itt végem lett. Törlések után egyből újra olajozás és marokba vett. Második menetnél beült lábaim közé és széttarta a lábait, egymás szemébe nézve beszélgettünk, gyúrt én meg élveztem közben a szexről folytatott eszmecserénk. A harmadik körben jöhetett a már említett bod, to body csúszka, ahol popóval csúszkált rajtam, előbb szemből, szinte az aromig feltólta magát, nem mertem sziszenni sem, mert elértem volna nyelvvel. Utána befordult és fordított lovaglóban csúszkált rajtam, itt jött a hátratólja mindkét barlangot kép, ami síromig fog kisérteni. Oldaról ráfogtam a fenekére, gyúrtam, simogattam, kínoztam magam, de jól esett. Ismét kezei közt sültem el. Negyedikre lett volna idő, de én kimaxoltam az élményt, csak beszelgettünk még.

Elszámolás

Öltözés után adtam, ami a bövebb infóban van, szóba se került. Tőlem mandarint kapott, én meg finom csokit és üdítőt.

Nina, nagyon jó masszázs

  Puju

Egyeztetés

VTR en egyeztetés jól ment, időben érkeztem, felhívtam, és már kaptam is a kódot a kapucsengőhoz , nagyon egyszerű, 1 szám jegyű 🙂.

Megközelítés

Autóval mentem GPS oda vitt. Látam a közelben buszmegállót. A házszám jól látható.

Helyszín

Újépítésű társasház, tisztaság, fürdőszoba rendben, tusfürdő sok féle, a szobában tatami, fűtés rendben.

Hirdető külseje

A képek magukért beszélnek, szép nő, vékony, izmos test, ugyanakkor domborúlatok, nőiesség, nagyon vonzó. Arca mint a képeken, nagyon intelligens, sokat beszélgettünk, érdekes témakörök.

Masszázs

Masszázs nagyon szakszerű, sokkal több mint egy masszázs, tartalmaz holisztikus elemeket is, jártas a témában és nagyon érti a dolgát. Szabályosan újjá születtem a kezeit alatt , a végén amikor rá tette a kezeit a hátamra, és csak úgy ömlött a forróság a kezéből, az maga volt a csoda. Volt egy kis csúszka is .

Kényeztetés

A kényeztetés kézi, csúszka, simogatás, arc, mellbimbó sem maradt ki, zacsi, comb belső részei. Közben simogattam mindenhol, kivéve az intim részek, de azt előre tisztáztuk. A bőre finom tapintású, nagyon izgató érinteni. Teljes átéléssel csinálja, mikor fel néztem rá, csukott szemmel, átszellemült állapotban látam. Olyan volt mint egy egyiptomi főpapnő Ízisz templomában és minden átmenet egy másik dimenzióba, teljesen tér és idő megszűnt, már nem akartam, hogy vége legyen, de az sajnos eljött, jött a végkifejlet, ami akkora volt mint egy 🌋.😃

Elszámolás

Extrakrol nem tudok, minden egyben * 🌹.1,5 óra

Nina, nagyon jó masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Mint általában, most is VTR-en keresztül ment a kommunikáció. Általában késő este tudom böngészni az oldalt, így nekem kapóra jön, hogy megírom a kis monológjaimat, amire általában reggelre pozitív választ is kapok. :) Most is így volt, utólag volt még egy kis egyeztetés, de minden gördülékenyen ment.

Megközelítés

Azaz igazság, hogy Budára nem nagyon szoktam kiruccanni, viszont valami nagyon megfogott Ninában, úgyhogy úgy voltam vele ideje kicsit kimozdulni a komfortzónánkból. Általában 9, 11 és 13 kerületekben vagyok főként (igen tudom hogy a 11 kerület Budán van, de maximum az Allee vonzáskörzetéig megyek ami meg kb a kerület egy/ötödénél van szóval Őrmezőt, Etele Pláza vonzáskörzetét nem szoktam érinteni), de most kimentem a 12-be, igaz kis költői túlzással de akár Szentpétervárig is elmentem volna hogy találkozzak (jó persze ezt már a fülig érő vigyor mondatja velem, miután írom ezt a beszámolót és túl vagyok egy nagyon klassz randin).
Szokás szerint BKV-val mentem, a Széll Kálmán térig kellett eljutnom és onnan még busszal plusz egy kis séta.
Aki autóval menne, annak nem biztos hogy lesz parkoló a ház előtt.

Helyszín

A budai építészeti stílusokban nem vagyok jártas, érzetre nekem egy luxus nyaraló benyomását keltette. A lakás atmoszférája meg inkább egy masszázs stúdió feelingjét adta át nekem. Lakáson belül kis előtér, bal kéz felől a szoba, erre merőlegesen hosszú folyosó. A folyosón jobbra volt a fürdőszoba. Maximálisan megfelel minden elvárásnak ( tusfürdő, szájvíz, kispohár etc. ) higiénikus és tisztaság mindenhol.
A szobába bal kéz felől kanapé vele szemben a földön tatami matrac a masszázshoz és a falon tükör, ami szerintem klassz mert innen kellemesen lehet szemlélni az eseményeket. Kellemes félhomály és zene. Ja és majd elfelejtetett a mini ventilátort amit véletlenül sikerült felrúgnom, mert nem vettem észre a földön. Utólag is bocsi érte.

Hirdető külseje

Megint elkezdtem nézegetni a képeket és visszapörgettem az eseményeket a fejemben is, de igazából mind a képeken, mint élőben is a mosolya ami megfogott.
Abban a mosolyban benne van minden pozitivitás, nyitottság és szeretet. Szokták mondani ha valakinek rossz kedve van, rossz napja van akkor mosolyogj rá és Ő is mosolyogni fog. Van benne valami, Nina pozitív kisugárzása hatott rám is. Szinte azonnal boldogság járt át engem is, igaz olyan nagy témákat nem érintettünk masszázs közben (inkább csak csöndben relaxáltam és élveztem a pillanatot), de amikor beszéltünk nagyon jól elbeszélgettünk. Nagyon kellemes volt a légkör.
Külsejét tekintve a szomszéd lány effektus, gyönyörű és elérhetetlen, de ebben van a varázsa.

Masszázs

Miután a fürdőből visszajöttem a szobába, és megváltam a törülközőmtől hason feküdtem a matracon. Kényelembe helyeztem magam és néha loptam pár pillanatot a tükörből. Nina akkor térdelt a matracra és vállt meg a melltartójától és a bugyijától. Összképileg nagyon szexi volt. Megkérdezte, hogy milyen erősségben szeretném a masszázst, illetve olajat vagy krémet használjon. Középerősség-krémmel kombináció mellett döntöttem, majd megkezdődött a program. Lábaimtól haladt felfelé és alaposan szakszerűen átmasszírozott. Közben kitárgyaltuk ha valami roppan az kicsit félelemmel tölt el engem. :)
Nagyon kellemes volt jó volt közben kikapcsolni és élvezni az érintések varázsát.
Majd jött a kényeztetés része...

Kényeztetés

Miután végzett a masszázs résszel, kicsit beolajozta a saját testét és úgy hogy én hason feküdtem a matracon Ő rám hasalt és elkezdett rajtam, a hátamon csúszkálni. Isteni volt éreznem Őt mikor a test a testhez tapad, van ennek diszkrét bája. Majd megfordultam és Ő keresztben rajtam még csúszkált, majd 69 formában megfordulva is, így közelebbről is megcsodálhattam a látványt. Hát igen... Nina mindenhol gyönyörű.
Ezután megkérdezte, hogy hogy szeretném a levezetést, mert emlékezett hogy VTR egyeztetés során rákérdeztem a láberotikára. Ugye a bemutatkozó szövegében is olvasható: "A program teljes testmasszázst, csúszkamasszázst és lingam masszázst tartalmaz. Láberotikára van lehetőség, viszont kölcsönösségre, franciára és csókra nincs." - számomra ez maga a tökély. A kereslet kínálat maximális találkozása. :)
Így kaptam egy lingamos lábikós levezetést. Elhelyezkedett velem szemben és beolajozta talpát, majd az ölembe helyezte lábacskáit. Először csak gyengéden simogatta velük a férfiasságomat, majd mikor már jelét adtam a harcra készségemről akkor nagyon profi módon abszolválta eme kényeztetést, félúton váltott kézre is és végül kis kéz ráfogás segítséggel (mert kissé csúszós volt az olajtól) végül a lábikóival kielégített.
Komplexen a masszázzsal mindennel együtt élveztem minden egyes pillanatot.

Elszámolás

Utólag lett a rózsacsokor átadva, diszkréten letettem egy kör alakú üveges kis asztalra. Ár érték arányban maximálisan megérte, egy szép élménnyel gazdagodtam.

Nina, nagyon jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Nina hírdetèsét nem mostansàg vettem èszre! Hetek,hónapok? Csak idő kérdèse volt, hogy mikor hívom.Ès eljött a nap.
Felhívtam! Sok kétsègem nem volt, tudtam, éreztem, hogy telefonhívásom után, igyekszem mihamarabb eljutni hozzá.
Első hívásom nem vette fel, de azonnal sms érkezett, hogy 20 perc múlva tudom hívni. Ezt én különös figyelmessègnek értékelem, tovàbb nőtt irànta a szimpátiám, ellenére annak, hogy még nem is ismertem.
Hívtam! Felvette!
Pár perces beszèletès után, következő napra megbeszèltük a randinkat, reggeli órákban egy megerôsítèssel.

Megközelítés

Hosszú- hosszú utca fel a hegyekbe, autóval mentem, gps pontosan a ház előtt jelzi, hogy megérkeztél. Nagy betűkkel a házszám, nem lehet eltéveszteni, parkolás pàr lépèsre a hàztól. Tömegközlekedès!?
Kèk busz járhat erre, messzebb fogaskerekű, azt írták van villamos is, èn nem làttam.

Helyszín

Különleges a helyszín! Modern társasház földszinti, vagy inkább szuterèn resze, belèpeskor pàr lèpcsőfok lefelè, de akár liftet is lehet használni.
Szalon de mellőzi a tipikus szalon èrzèst, szoba ahol Ninával töltöttem a következő màsfél órát aprócska, de hangulatos, matrac a masszázshoz, szèk ruhàinknak, halk zene, szinte a matrac teljes hosszában a falon tükör az èlmèny fokozàsàhoz. Fürdő kicsi , kádas zuhanyzàsi lehetősèg, 5-6 fèle tusfürdő, törülközőt trükkösen meghajtva, nagy és illatos, szàjvíz.
Tisztasàg mindenhol, az előszobàban fogas a kabátnak, cipőlevételhez le is tudtam ülni, számomra ez fontos.

Hirdető külseje

Mondhatnàm, hogy mint a filmeken!! De nem! Èlőben szebb! Tudtam mire számíthatok, nem volt kètsègem, hogy nincs meglepetès! És mègis volt! Belépèsemkor szèp bugyi mellertó, az hiszem piros, talán csipke szegèllyel, elkèpesztően formás , kerek fenèk, karcsú dereka tökèletes ívben, keblei teljes összhangban alkatával, magassàgával. Talán egy-kèt művészien elkèszített fehèrneműs fotó visszaadja jelenlegi külsejét ill. az oldalàn talàlható fotók! Elkèpesztő kisugárzàs, diszkrèt , nagyon különleges, kedves mosoly, mely vègig arcán ragyogott. Volt egy elképzelésem, vágyam, hogy milyen Nina, de nem voltam felkészülve a látvànyra. Sokkolt!! Mi volt az első gondolatom? Inkább megtartom magamnak.
A megadott adatok alajàn, a fotók amik megtekintèsre várnak, kizàrt a csalódás.
Egyszerre szolíd ès vad, izgalomba hoz, ès vègig izgalomba tart, termèszetes viselkedès, baràtsàgos stílusával tizedmàsodperc alatt feloldotta a bennem lèvő, ilyenkor szokásos feszültsèget.
Elbűvölő személyisèg!

Masszázs

Természetesen olvastam a bemutatkozásàt az oldalon, hatèkony ès szakszerű masszàzs ígèr, ez most szàmomra az egyik fontos szempont volt! A màsik Ő maga, a szemèlye, a titok, ( pàran godolom èrtik mire gondolok) a harmadik az inteligenciàja, melyet a oldalon talàlható fotókból èreztem, a telefonon beszèlgeteskor be is bizonyosodott, a szemèlyes találkozàsunkor meg is tapasztalhattam.
Tehàt!
Megèrkezesemkor üdvözlés, bemutatkozàs, àtadtam szerèny ajándèkomat, dobozka, remènyeim szerint finom màlnàt, minek őszintèn örült , majd bemutatta a randink helyszínét, sokat nem időztünk az ismerkedèssel, erre remek alkalom az erotika előtti masszàzsra fordított idő, úgyhogy vetkőztem, a kötelező procedúra a fürdőben ,vissza Ninához,
kedvesen invitált a szobaba, az ajtó becsukódott, " helyezd magad kènyelembe" mondta, és mutatott a matracra, elfogadtam, hasra feküdtem. Szemem sarkából làttam, ahogy Nina megszabadul fehèrneműjétől, ismèt nem publikusak a gondolataim, szaporán vert a szívem, láthattam fesztelen mezítelensègeben Ninàt, sikerült ràhangolódni a hangulatra, mely mèg nem szólt az erotikáról. Na de kèrem!
Egy szèpeges Nő, ruhàtlanul, pillanatokon belül keze testemet èrinti. Mi ez ha nem erotika? Főleg olyannak mint én, aki símán hozzáteszi fantáziájának egy rèszèt.
Nina hozzàkezdett a programhoz! Rá bíztam magam!
Teljes, lábfejemtől egèsz a tarkómig terjedő , kètségkívül szakszerű masszàzs.
Először a làbfejem, lábújjak, majd a vádlik, fokozatosan haladt felfelè. Combjaim, fenekem, hàtam, vállaim, majd tarkóm jelentette vègpontot.
Persze közben beszélgettünk! Kulisszatitkok a nők ès kulisszatitkok a fèrfiak vilàgàból, ügyelve a diszkrécióra, elmondtuk egymàsnak vèleményünket erről a különleges világról, melyben most mindketten lètezünk.
Szemem persze elkapta a pillanatot amikor lehetősègem volt csodáltam Nina, fènylő formàs testèt melyhez nagy segítsèg volt a hatalmas tükör mellettünk, tetszett a szituàció, tetszett ahogy ràbízhattam magam, éreztem Nina magabiztossagát, éreztem minden megtesz, hogy jól èrezzem magam.
Te tèrjünk vissza a masszàzsra!
Micsoda erő van kezeiben!! Izmos karjai hatèkonyan lazították letapadt izmaimat. Közben érdeklődött, hogy megfelelő-e az erôssège. Válaszom határozott igen volt!
Eljutottunk beszèlgetès közben arra a pontra, hogy kik is vagyunk! Jól esett, hogy pár dolgot elmondott magáról, kèrdezèsem nèlkül, én is elmondtam magamról pár dolgot faggatás nèlkül, talán egy kis kölcsönös bizalom is kialakult.
Persze Nina kezei nem pihentek, hátam, derekam volt soron.
Itt már az alkarjàt is bevetette a kedves masszőrhölgy, itt már válaszaim nèha nyögèsek volta, persze izgalmam fokozódott, Nina testet csodàltam a tükörben, combja szép ívèt ahogy mellettem tèrdel, kebleit is, melyek gyakran hozzám értek, amikor felettem áthajolt, teljes testèvel rajtam, levegőt kapkodva figyelhettem legrejtettebb titkát, ahogy fenekèt a tükör felè fordítja! Szent èg!
Amit itt gondoltam az már bűntetendő lenne!
A masszázs befejező mozzanata, amikor kezeit összedörzsölve, azokat felforrósítva hátam közepère helyezi, jó erôsen rányomja, forróság járja át felsőtestem.
És jött a csodàlatos, ès fantasztikus csúszka! Az erotika legmagasabb szintje, test a testnek feszül, szorosan, szinte egybeolvad.
Nina mindezt magas szinten teszi! Olajat teszt testünkre, közénk, ránk, teljes testével fekszik hàtamra, szorítja magát hozzám, csúszik, hol kebleivel karcolja vègig testem, hol teszi mindezt oldalról, persze a moziban már a korhatáros rész zajlik, nem vagyok rest nèzni a tükörben az esemènyeket. Azutàn pozíciót vált! Most háttal nekem, èn mèg mindíg hason, Ő terpeszben, feke vègigsiklik testemen, itt már tükör és valósàg között cikázik a szemem.
Egy pillanatra làthatom a tükörben a gyönyör kapuját, hol hátrafelelè hajtva fejem kapom ezt egy pillantásnyira.
Kezem óvatos èrinti Nina síma bőrèt, eldöntöttem mèg látogatasom előtt, hogy maximàlisan betartom Nina által szabott határokat, szerencsère a gondolatokban, fantáziaban nincs határ! Ott mindent àtèltem! Sőt annál is többet.
Fergeteges èlmény, ott lenn már forrósodott a hangulat, már feszengtem, kicsit emelni kellett a fenekemet, szerencsère Nina kimondta a bűvös szót! Ugye tudjátok mi az?
MEGFORDULHATSZ!

Kényeztetés

Nem vàgytam màsra, mint amit tudtam, hogy megkapok.
Viszont amit tudtam , hogy megkapok, arra nagyon vàgytam.
Én most már hanyattfekve, Ninatól kaptam meg egy pàrnàt a fejem alà, a program befejező, ès egyben csúcspontját kènyelmesebben èlvezhessem.
Egy gyönyörű hölgy helyezkedett elèm, lábaimat szèttartam, tudtam, hogy most a kezek tànca következik.
Èlvezhettem most màr a szèp test látvànyàt, Nina törökülèsben, szemeim kebleit, mosolyát, ès mindenèt faltàk.
A gondolataimat most már felejtsük el, tudatomnàl se voltam!
Egy hosszantartó lingam következett! Olaj , finom kezek!
Fogalmam sincs meddig tartott, fogalmam sincs mi törtènt odalenn, én csukott szemmel èlveztem a helyzetet, egy- egy pillanatra lenèztem, csak egy gyors ellenőrzésképp, azután vissza. Egy röpke tekintet Nina szemèbe, hú de tudta mit csinál.
Hol tenyèrrel, hol újjaival, hol a makkot, hol a vesszőm tövét, nem fàjdamasan szorítva, hol csak èppen érintve.
Ès olaj! Mèg egy kicsi! Nina apró újjai makkomon le-fel, majd a következő pillanatban tenyere vègigsiklik szinte az ágyékomig. Teljes a merevedesem! Tudom hogy pillanatok elegek az orgazmusomig. Nina èrzi ezt, lassít, de èn már kinyögöm, hogy nem bírom sokáig! " Akkor engedd ki magadból" mondja Ő! Ès igen ! Minek tovább húzni!
Most màr félkönyeken vagyok , Nina kèzmozgssa felgyorsul nincs visszaút, görcsbe rándulok, arcom gondolom eltorzul,
Nina kezei most már szorosan , átkarol ott lenn, iszonyú kemény vagyok, iszonyúan élvezem, iszonyù mekkorát èlvezek Nina kezei között. A lábam is beleremeg, én màr szinte hídban, egy nagyon intenzív, régen tapasztalt orgazmus rèszese lettem.Kapkodom a levegőt, csak lassan szűnik meg a remegès, mikor agyam kitosztul, Nina elégedett mosolyàt látom.
Kis levezető masszáz a randink vège, beszèlgetünk lènyeges és lényegtelen dolgokról, hálás vagyok, elègedett vagyok.
Tusolàs, egy baràti puszival elválunk, kocsiba ülve jóideig hátadőlve ülök , ès azt motyogom! "Azt a mindenit, ez de jó randi volt".

Elszámolás

Telefonon monda el tiszteletdíjának mértékét , a randi elejèn helyeztem egy szekrènyre, szót sem ejtettünk róla.
Korrekt mèrtèk, egy fantasztikus èlmènyèrt.

Nina Massage, nagyon jó masszázs

  elegantangel

Egyeztetés

Az egyeztetés villámgyorsan ment. Felhívtam, de nem vette fel majd kisvártatva rejtett számról vissza csörgetett.. sejtettem, hogy ő volt és megbeszéltük a talit.- 1 órára mentem

Megközelítés

Kálvintól alig 2 perc séta. Bkk minden irányból.. kocsival szerintem necces helyet találni és sok az egyirányú utca errefelé. Szinte sétáló utca ahol szerintem főleg turisták sétálnak, esznek, úgyhogy senki sem figyeli hova és ki megy be.

Helyszín

A kapun belépve egy hosszúkás udvaron sétálsz egész sokat és aztán egy udvari kis lakásba lépsz be.
A lakás szépen felújított, jó illatú, tiszta. Egyedül fogad, a diszkrécióval nem voltak nálam gondok. Állógaléríán megy a móka, tatamin, gyertyákkal, zenével. Fürdő lentről nyílik új, tiszta. Tusfürdő stb. nincs túl sok , de szerintem azért mert nem marad nagyon sokat itthon a lány.

Hirdető külseje

Szerintem Ninát nemigen kell bemutatni az internet ismerőinek. A képeken is látszik kivel van dolgunk, élőben is ő fogad. Nagyon aranyos, kedves, csini, apró lány. Piros lenge topban és egy mininaciban fogadott alatta pedig egy vagány piros fehérnemű szett ami végig fent maradt.

Masszázs

Az eddigi beszámolóimat extrém lelkiismeretesen igyekeztem megírni, időt nem kímélve, mert gondoltam hátha lehet ennek a közösségnek olyan beszámolót írni amit senki sem értékel átlagosnak, nemhogy rosszul megírtnak, de nem sikerült. Úgyhogy ezúttal egy lazább, átlagosabb beszámolóval készültem.

Visszatértem a zuhanyból, fel a galériára ahol már fehérneműben várt. Mivel ismerem Nina munkásságát kértem, hogy a masszázst fogjuk nagyon rövidre és inkább nyújtsunk a levezetésen. Abszolút képlékeny volt a program, szívesen igazította az igényeimhez. Azért megkérdeztem erősebben szeretném-e vagy inkább gyengébben :) Hamar megbeszéltünk minden paramétert. Rövid kis olajos derék masszázs következett ráhangolásképpen apró cirógatásokkal, benyúlásokkal. Szerintem alig 9-10 perc után már fordultam is a hátamra...

Kényeztetés

Na.. Aki ismeri Peter Hegre és társai (Mark Rockwell, Kathia Nobili, Klixen, Sasha Foxxx) munkásságát az tudja hogy mire számíthat. Ezekre a nevekre hivatkozva, rögtön tudta mire vágyom. Én csak és kizárólag egy jól elhúzott, olajos, profi lingam miatt kerestem fel Ninát. Mellém ült és kezdetét vette a jól felépített lassú kínhalál :D Minden féle fogást bevetett, bőven olajozott és teljesen tudatosan vitt végig a hegymeneten.. Egy pontnál átkuporodott a lábaim közé és úgy folytatta, közben figyel, mosolyog és néz a szemedbe. Többször csúcs közelbe juttatott majd megállt és a környékkel foglalkozott és végül jó 40 perc után apró kis mozdulatokkal kiengedte a feszültségemet. Közben végig néztem az egészet úgyhogy tényleg átéltem amit eddig csak a képernyőn láttam. Közben lehet simogatni de az elkalandozást nem ajánlom, mert biztos rontana a hangulaton. Ezt már a hirdetésben is jelzi.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltük, a végén adtam át. Régi pesti átlag alatt!!. Nagyon jó érzéssel távoztam, mert szuper jó élményt kaptam igen kevésért cserébe és a végén még beszélgetve ki is csúsztunk az egy órából, remélem ezzel nem okoztam kellemetlenséget.

Nina Massage, nagyon jó masszázs

  Zohan92

Egyeztetés

Ninát talán egy-két hete szúrtam ki az oldalon és legszívesebben azonnal elmentem volna hozzá a képeit nézegetve és a bemutatkozását, valamint az egy szem beszámolóját olvasva, de valamiért még vártam, a fene tudja miért, aztán ma unatkoztam, így telefont ragadtam. Elsőre felvették a telefont, és bár Nina még nem volt bent, korrekt tájékoztatást kaptam és egyből felajánlották az általam is megálmodott időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedtem, de emlékeim szerint elszórtan akadtak parkolóhelyek az utcában (elvileg ezek fizetősek). Érdemes számolni a környékbeli felújításokkal, ezek átmenetileg lassíthatják az odautat. Egyébként összességében könnyű odatalálni, két közlekedési csomópont is van párperces sétára.

Helyszín

Egy jó állapotban lévő ház a lehetőségekhez mérten diszkréten elhelyezkedő lakás a helyszín. A nem túl nagy (de a célnak épp megfelelő méretű) szoba remek ízléssel, nagyon hangulatosan van berendezve, középen tatami, ami mellett és szemben tükrök, hogy mindig gyönyörködhessen a látogató. :) A fürdőben kád van, temérdek tusival és törölközővel, a víz gyorsan melegszik, amire viszont érdemes vigyázni, hogy hova támaszkodik az ember fél lábon, második körben kis híján kidőltem a kádból, mert megindult velem a "fal"...:D

Hirdető külseje

Amikor először láttam a képeit, az volt a reakcióm, hogy aztabeborultszivarvégit (censored), majd másodjára, sokadjára is. Lévén, hogy egyszerre érkeztünk, először napfényben csodálhattam meg, és ilyen nem sűrűn van, de szebb mint a képeken! Persze ez egy teljesen szubjektív dolog, de nekem annyira esetem, hogy hú. :D Pici vörös lány, aranyos kis szeplőkkel, huncut mosolygó szemekkel. Persze a testi adottságai is nagyszerűek, ugyan fehérneműben masszírozott, de pl a fantasztikus feneke az utcai ruhában is feltűnt, amiben fogadott. :) A hangja szintén baromira tetszett, jól is jött ki, hogy nem ő vette fel a telefont, üdítő meglepetés volt. :)

Masszázs

Másfél órára neveztem be, az volt az eredeti tervem, hogy élek a kétszeri lehetőséggel, de ezt a végéig titkoltam, teljesen Ninára bíztam magam, így ő a masszázs résszel indított, én pedig azt hiszem nagyon jól tettem, hogy nem szóltam bele, így volt tökéletes. Szokatlanul feszülten érkeztem, ezt észre is vette és nagyon kedvesen lazított el észrevétlenül minden szavával és mozdulatával. A talpamnál indított, majd vádli, comb és fenék következett. Alapvetően relax-jellegű volt, de közben ügyesen eltüntette a csomóimat, közben érdeklődött, jó-e ahogy csinálja, igazából mindig tökéletesen érezte, a mozdulataiból pedig sugárzott a szakszerűség és az átélés. Közben beszélgettünk, bár néha csak csendben pihentem, ilyenkor ő se erőltette a beszédet, egyébként nagyon kellemes partner abban is. :) A combom és fenekem masszírozása közben itt-ott véletlenül mást is érintett, majd áttért a problémásabb területeimre (hát-nyak). Itt a lapockám környékén jobban elidőzött, majd a nyakam után a fejemet is megmasszírozta, olvasva a gondolataimból. Azt hiszem, ez volt az a pont, amikor tökéletesen ellazultam, holott odaúton még azt gondoltam, hogy ezt az állapotot aznap már nem érem el. :) Ezután a kezeimet is átgyúrta, ezek karonként kézakézben értek véget, aminek megvolt a maga romantikája. Minden érintése mennyei, és nem volt olyan porcikám, amit kihagyott.

Kényeztetés

A levezetéshez közeledve Nina finoman a körmeivel kezdett mindenhol cirógatni, amit naphosszat el tudtam volna viselni, de nem sokkal később megkérdezte, hogy megfordulok-e, erre meg esélyem nem volt nemet mondani. :D Nem mintha bármi okom lenne a panaszra, az igazi varázslat csak háton fekve kezdődött. Nina szépen elhelyezkedett velem szemben, azt hiszem rápakoltam a lábaimat, majd egyből a célterületre merészkedett (meg is jegyezte, hogy a többivel ellentétben ez a végtagom nem hideg :D), persze nem sietve, de ekkor egy pillanatig aggódtam, hogy nem lesz ez így hosszú történet, mekkorát tévedtem! Azért eleinte óvatos voltam és kértem, hogy lassítson, mert meglehetősen jól használta a kezét. Aztán pár perc múlva rájöttem, hogy nem csak én szeretném, ha sokáig lebegnék így a kezei közt, valami zseniális volt, ahogy folyamatosan húzott fel és tartott csúcsközelben. Időnként előrehajolt, végigsimította az egész felsőtestemet, majd visszatért a lingam "szenvedő" alanyához. :P Arra nem vállalkoznék, hogy végigsoroljam, mikor mivel mit csinált mert egy rakat dolgot mutatott, és fogadni mernék, hogy még van a tarsolyában. Mindenesetre a golyókkal, gáttal és minden egyébbel kitüntetőleg foglalkozott, időnként közben jókat mosolyogva az arckifejezéseimen (nem tudom, milyen hülye fejeket vághattam, de a helyes fordítás: ótejóég). A végén azt hittem, hogy kivégzett, mert életemben először úgy éltem át orgazmust, hogy az utódok bentmaradtak, Nina meg mesterien az utolsó pillanatban abbahagyta, mert neki még tervei voltak velem, az érzés viszont annyira megzavart, hogy úgy gondoltam, ezt már tényleg nem lehet tovább, így kérésemre megadta a kegyelemdöfést, ami egy még nagyobb orgazmussal párosult, ezúttal kétség kívül kirobbantam. A korlátok ellenére talán ez volt a legerotikusabb élményem evör, pedig akadt már néhány felejthetetlen. A végén letisztogatott, majd kaptam még egy pohár vizet, és kis pihegés után újra irány a fürdőszoba.

Elszámolás

Telefonban rákérdeztem, ott szóba se jött, a végén az asztalra tettem. Egyébként átlagos ajándék egy tökéletes élmény***, felkerekítettem, de még így is én éreztem *** magam. :) Csúszkával egy picit átlag fölé megy, de bőven megéri (ugyan a csúszkáját nem próbáltam, de duplaennyit se sajnálnék ***).

Nina, jó masszázs

  Ati17

Egyeztetés

VTR-n keresztül sikerült egyeztetnünk,a javasolt időpont neki nem volt jó,de mivel én máskor nem tudtam menni,ezért átszervezte a napját és így sikerült találkoznunk!

Megközelítés

Autóval érkeztem,a közelben találtam parkolóhelyet,a GPS pontosan oda visz a helyszínre.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van normál állapotú. Tisztaság ahogy elvárható! A fürdőben kád,pár fajta tusfürdőés szájvíz található, puha törülközőt kaptam. A szobában félhomály, matrac amely mellett nagy tükör,amiben minden látható!

Hirdető külseje

Nina pont úgy néz ki mint a képeken,nekem nagyon teszik, feszes bőr,sportos testalkat,nagyon szép és kerek popsi és amit tud az látni érezni kell, a videóban is látható! Nekem a kedvencem,de hozzá kell tenni,hogy popsi imádó vagyok! Persze ettől függetlenül az arca, a mosolyó ,a személyisége is nagyon megfogott és szép feszesek a cicik is amlyek körte formájúak, nem szilikonosak.

Masszázs

Erősebb masszázst kértem, a talpamtól a nyakamig haladt, hogy mennyire volt szakszerű azt nem tudom,de nagyon jól esett és nyilván nem ezért mentem hozzá! A megérkezés után itallal fogadott majd megmutatta,hogy hova tehetem a ruháim, majd a fürdőbe invitált,végig beszélgettünk mitha régóta ismernénk egymást,nagyon kedves és közvetlen volt!
Fürdés után visszatérve a szobába elhelyezkedtem a matracon , majd megkezdödött a masszázs.Nina megkérdezte milyen erősségű masszázst szeretnék, majd ruháitól megszabadulva neki látott a talpamtól a nyakamig, mindent részletesen megmasszírozott, közben hol beszélgetünk,de volt hogy csendben élveztem a kezei munkáját és a tükörben néztem a kívánatos testét. A masszázs végén megkérdezte,hogy szeretnék-e olajos csúszkát amire igent modtam, látni akartam ahogy a meztelen teste hozzá simul a testemhez,ezzel is fokozva az erotikus vágyaimat. Ezek után következett a megfordulsz büvös szó és persze azonnal cselekedtem és már a hátamon feküdtem. Az igazán erotikus rész ezután kezdödött a farkam masszírozásával, finoman simogatva a golyókat is bevéve a játékba ízgatta a nemi szervem közben a popsijával twerkelt, imádni való ! Majd következett a csúszka elölről és hátulról,így elém tárult a szép puncija,sajnos ez tiltott övezet, az intimrészhez nem engedélyezett a hozzáférés! Majd visszatért a farkam masszírozásához és érezte hogy már a végét járo,akkor suttogva olyan erötikusan mondta hogy élvezz el és szót fogadva nagyot lőttem , majd miután mindent kicsavart belölem gondosan megtörölt és újra a folyadék pótlásomról gondoskodott.
Következett az újabb zuhany, öltözködés és a bucsú. Csodálatos egy árát töltöttem Ninával !

Kényeztetés

Kényeztetés ahogy a hirdetésében is szerepel csak kézzel történik illetve lábbal de ez utobbit nem vettem igénybe.

Elszámolás

Extrák nincsenek. A rózsákat a végén tettem az asztalra.

Nina, jó masszázs

  golem900

Egyeztetés

Nem könnyű utat választottam az első beszámolóm megírásához, hiszen sokan megénekelték már Nina szépségét és tudását, de úgy éreztem a vele eltöltött idő után ideje a beszámoló írásához.
Mivel nemhogy aznapra, ritkán arra a hétre, sőt lassan hónapra sincs szabadidőpont, így jóval a találkozó előtt kértem, eredetileg a névnapomra egy fajta ajándékként gondoltam magamnak. Telefonon egyből el tudtam érni, meg is beszéltünk egy időpontot, majd kérésére egy másikra tettük át. Mikor eljött a nagy nap, akkor aznap reggel írásban is megerősítettem a szándékomat, tehát minden flottul ment a maga módján.

Megközelítés

A megadott cím pontos, XII. kerület magasabb része, rengeteg busz jár és közelebb tesz le mint amit a parkolási lehetőségek - parkoló van, csak sok autó áll ott- nyújtani tudnak. Nina sms-ben is megadta a címet, külön tehetség kell az eltévedéshez.

Helyszín

Én megmondom őszintén, meglepődtem, hogy ezen a környéken vannak társasházak, de egy kellemes kialakított lakás várja a vendéget. Kellemes előtér, az egész lakás lakhatásra is teljesen alkalmas lenne, páratlan panorámával. Fürdőszoba is tisza és rendezett volt, többféle tusfürdővel és szájvízzel is felfrissíthetjük magunkat. Zuhanyfüggöny ugyan nincs, de minimális logisztikai érzékkel meg tudja oldani a fürdést az ember úgy, hogy utána ne keljen takarítania a vendéglátónak. A szoba, ahol Nina fogadott kellemes félhomályban volt, kanapéval és tatamival, kis asztalon üdítőkkel, amikkel kínált is. Vendégközpontúságból is hibátlan élményt kapunk nála.

Hirdető külseje

Sok új információt nehéz mondani, képei egy az egyben visszadják őt, élőben is nagyon szép, nekem a barna hajú, barna szemű lányok kifejezetten - szinte kizárólagosan - a zsánereim, el kellett gondolkodnom, hogy találkoztam-e ennyire nekem tetsző lánnyal, mint Nina - és nem a szolgáltatók közül, hanem úgy az életben -, szóval igen, a képek nem hazudnak, élőben is ilyen gyöngyörű. A szeánsz alatt felkötötte a haját, a végén a távozáskor kiengedte - nekem ez is egy gyenge pontom, a kiengedett haj -, itt a vizuális élménytől a maradék szavam is elállt, már amit másfél óra kezelés után még egyáltalán volt persze. És aki tud Nináénál szebb popsit mutatni, az ne habozzon megmutatni, kétlem, hogy létezik. :)

Masszázs

Másfél órára érkeztem, így a program középső eleme volt a masszázs. Talptól indult, aminek megörültem, hiszen viszonylag ritkán fordítanak figyelmet a masszázsok során a talpra, ez - is - rendkívül jól esett, ahogy Nina is említette, vannak olyan kollégák, akik csak a masszázsért mennek. Valahol megértem őket, hiszen semmiféle szexuális rész nélkül is olyan masszázst kapnak, amit meg is éreznek és felfrissülve távoznak, de valahol őszintén csodálom a kitartásukat, hogy nem kérnek Nina más csodálatos lehetőségeiből. A talp után folyamatosan felfelé haladt, úgy beszéltük meg, hogy a lábakon nyugodtan mehet a teljes erővel, a hátnál pedig inkább közepes erősséggel, erre figyelt végig, még akkor is, mikor a könyökével dolgozott a hátamon. A kézmasszázs is kevés helyen tapasztalható, jó érzés volt így "kézenfogva" lenni kicsit vele. Összegezve ha a jövőben csak szimpla mezei masszázzsal szeretne foglalkozni esetleg, akkor sem kell félnie majd, hogy elégedetlenek lennének a vendégek, nagyon jó technikával segít a test izmainak fáradalmain.

Kényeztetés

Általában másfél órákra szoktam az ilyen jellegű szolgáltatást választani, mivel szeretek duplázni, ez pedig vagy összejön vagy nem. Nina kérdezte az elején, hogy menni fog-e, itt a kincstári optimizmusommal és vendéglátóm szépségének okán elég magabiztos igent mondtam. A kényeztetéshez meleg olajat használ és szépen lassan, tudtatosan építi fel. Beszélgetés közben már elkezdi, így észre sem veszi az ember, hogy már a főműsor szám egyike zajlik, csak érzi, hogy még kellemesebb a beszélgetés. Több technikát is alkalmaz Nina, esze ágában sincs letudni az egészet és gyorsan kivégezni, szépen építi fel. A program tarthatósága miatt azért begyorsít a végén, de ez alatt sem a céltalan rángatást kell gondolni, csak a korábbi szuper technikák gyorsabb tempóban való kivitelezését. Ha nem lett volna fárasztó napom, akkor valószínűleg sokkal hamarabb sikert ért volna el, de igazából nem bánom egyáltalán, hogy nem, gondolom vagyunk egypáran itt és az éterben, akik ezt menetrendszerűen mindennap el tudnák viselni.

A sikert koronázva következett a masszázs, rávezetésként a hátamon csúszkával, ez az elhelyezett tükör segítségével olyan vízuális inger, amit nemhogy nehezen felejt el az ember, hanem egyszerűen nem is akarja elfelejteni.

A második körnél már előről is létrejött a csúszka, itt biztos vagyok, hogy nem egyedül vagyok azzal, hogy egészen más gondolatokkal egészült ki a tudatom, mikor felettem volt, de talán majd egy másik életben. :) A második körnél is nagyon tudatosan felépítve végezte azt, amiért mentem és szerencsékre - főleg az enyémre - másodjára is sikeres volt a csúcstámadás. Tudom, hogy itt a hosszan megírt élmények számítanak jó beszámolónak, de tényleg nehéz ennyi megírt élmény után újat mondani. Annyi biztos, hogy aki ebben a "biszniszben utazik" és 100 feletti IQ-val is rendelkezik, neki kötelező időpontot foglalnia Ninához, mert átírja az addigi tapasztalatokat, hogy mi volt a jó és mi a nem. Ha orvos lennék, én receptre írnám, persze főleg magamat utalnám be erre a terápiára. De ne legyünk irigyek, mindenki megérdemli a jót, ha jót is ad viszont a viselkedésével. Ha már az orovsi hasonlat, nem véletlenül mondta Nina, hogy lassan hosszabb a várólista nála, mint a kórházakban.

Elszámolás

Az adatlapon és telefonon elmondott csokorméretet adtam át a találkozó végén. Extra nincs és ahogy korábban írták az elcsépelt frázist, ő maga az extra. És számomra külön pluszpont, hogy nem édességet kér, hanem állateledelt ajándékként, amit elvisz egy menhelyre, ezt tudom ajánlani mindenkinek, aki meglátogatja, hisz így a bajban lévő állatokon is segít.

Nina, jó masszázs

  otherworld

Egyeztetés

Korábban elmentettem a számát. Whatsappon írtam neki, 2 héttel korábban. Ott is válaszolt, de fel is hívtam mert hallani is szeretett volna mielőtt időpontot kapok. Telefonon lefixáltuk a találkozót az akkor legkorábbi szabad időpontjára, utca házszámot is mondott, és megkért a randi napja előtt erősítsem majd meg tényleg érkezni fogok.

Megközelítés

Pontos címet (betűt is) kaptam megerősítő üzenetkor. BKV-val mentem, 210 busszal. Ez a járat 20 percenként jár. 150 méterrel arréb van a megálló.

Helyszín

Modern, előszobában félhomály, ruhafogas, kanapé. A masszázsszobában matrac mellette fekvő tükör, kanapé amire pakoltam a levetett ruháim, mellette tükör, kisasztal: rajta nasi, üdítők. A törölköző friss tapintású, a fürdő tiszta, fényes tükörlámpa, wc a csappal szemben, kád zuhannyal. A kád falán a felső polcon volt többféle férfi tusfürdő. Csap mellett polcon dezodorok, két üveg szájvíz, kispoharak.

Hirdető külseje

Pontosan olyan mint a képein, vagy a korábbi filmjein. Gyönyörű kedves babaarc, jó alak, szép feszes mellek. A hangja is nagyon bejött. Mindene tetszett. Laza, pozitív kisugárzás. A haját a masszázs idejére úgy csinálta meg ahogy a csatolt képen, előtte-utána kibontotta.

Masszázs

Megkérdezte milyen olajat használjon. Illatmenteset kértem, kellemesen meleg de nem túl forró volt. Klasszikus masszázs a szeánsz közepén és végén volt. Bár nem ez volt a fő amiért mentem. Amit kértem azt masszírozta olyan erősen ahogy szerettem volna. A fordulásra nem kellett sokat várjak.

Kényeztetés

Az adatlap egyértelmű, kézi kényeztetésre van lehetőség, de azt mesterien csinálja. Ezzel kezdtünk miközben beszélgettünk, lassan sokszor olajozva, sokáig csinálta, jól esett de amikor látta hogy lelankadtam kedvesen fesztelenül megkérdezte hogy masszírozzon-e hogy erőre kapjak újra. Akkor jött a masszázs rész, ami végén párat paskolt a fenekemre: kis incselkedéssel így szídott amit bevallottam neki korábban hogy nem elég felkészülten jöttem, de ezzel fel is korbácsolt újra. Fordulhattam és ismét lingam masszázsban részesített. Nagyon jól felépítve sikerült elélveznem a kezei között. Ezután még kicsit a combjaimat előlről is simogatta, miközben beszélgettünk.

Elszámolás

A végén adtam oda. Extra lehet nincs is. Ő maga az extra, de ő benne van az alapárban.

Nina és Lola, jó masszázs

  Adamn

Egyeztetés

Amint megláttam Lola regisztrációját, nagyon megörültem. Csodálatosak a képek, és a bemutatkozásban is egy nagyon szimpatikus lány képe alakult ki. Ninára emlékeztetett, aztán egyszer csak eljutottam ahhoz a sorhoz, ahol említi a négykezes lehetőséget. Na ezen a ponton baromira izgatott lettem, és máris azon agyaltam, mikor tudnék ellátogatni hozzájuk. Korábban sosem mentem el senkihez, akinél nem volt még beszámoló, de ismerve Ninát biztos voltam benne, hogy földöntúli élményben lesz részem. Lolával vettem fel a kapcsolatot Whatsappon, talán annyira nem sűrűn nézi, de eleve azzal számoltam, hogy a rákövetkező hétre tudunk csak egyeztetni, mindenesetre nagyon közvetlenül írt vissza, kicsit már ott is húzta az agyamat, szóval a válaszai csak erősítették a pozitív előérzetemet.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel érkeztem, busszal pofonegyszerű a megközelítés, de aki autóval érkezik, az is könnyedén fog tudni parkolni. Festői környezetben van a lakás, és mivel kicsivel korábban érkeztem, volt lehetőségem gyönyörködni a hegyekben, mielőtt SMS-ben jeleztem érkezésemet. Már itt látszott az összhang, mert totál egyszerre írták meg a bejutást. :D

Helyszín

Mint Ninánál korábban mindig, most is tökéletes rend és tisztaság fogadott. A szoba hangulatos, a fürdőben többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz és az ahhoz való egyszer használatos poharak vártak. A törcsi ízlésesen feltekerve várt a matracon, masszázs után pedig Nina felajánlotta, hogy ad újat ha szeretném. A berendezésről, ahogyan a lányok fogadó öltözékéről sem fogok tudni nagy részletességgel beszámolni, ugyanis belépés után enyhe transzba estem.

Hirdető külseje

Hű! Itt bajban leszek. Szerencsémre a képek amennyire lehet, visszaadják a valóságot, így megúszhatnám annyival is, ha azt mondom, a valóságban még gyönyörűbbek a lányok. A képekről nyilván nem jön át a hangjuk, két szirén duruzsolt a fülembe. Nagyon igényes, szexi ruhában vártak a lányok, de a kezdeti sokkos állapotomból kifolyólag annál sokkal többet nem fogok tudni mondani, hogy Lola pirosat viselt, Nina pedig talán egy sötétbarna selyem (?) köntöst. Amiben biztos vagyok, hogy mindkettőjüknek baromi jól állt ami rajtuk volt, illetve hogy a fürdőből való visszatérésem után röviddel megszabadultak ezektől. :D Mindketten rendszeresen sportolnak, egészségesen élnek, és ez nagyon meglátszik. Megismerkedésünk elején Lola közelebb húzott magához, ennek a lánynak az illata is isteni! Én már ezen a ponton boldogságban úsztam…

Masszázs

Mondanám, hogy a masszázsra a két kényeztetés között került sor, de igazából maga a masszázs is kényeztető volt. Egyértelmű, hogy Nina és Lola is pontosan tudják, hogy mit csinálnak, ez mind a masszázsra, mind az erotikára érvényes. Nina megkérdezte, hogy használhatnak-e illatos olajat, illetve hogy a talpamat masszírozhatja-e. Egyúttal kérte, hogy jelezzek, ha az erősség esetleg nem lenne megfelelő. Ezzel a lehetőséggel nem éltem, mert minden pillanat tökéletes volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, sokat nevettünk, ezért nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától. Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.

Kényeztetés

Az első kényeztetés elkezdődött, amint helyet foglaltam. Egyértelmű volt, hogy nem teljesen vagyok magamnál, de a lányok átvették a kezdeményezést, mondhatjuk úgy is, hogy szétszedtek. Aki esetleg tart attól, hogy "csak" kézi kényeztetés van, neki leírnám, hogy leírva talán ezek a keretek szűkösnek tűnhetnek, de hiányérzete itt senkinek nem lesz. Nina tud úgy varázsolni a kezével, hogy az agyad puncinak vagy szájnak érezze, de Lola is nagyon érzi, hogy hogy érjen az emberhez... Meg is jegyeztem, hogy az ő keze is életveszélyes, mire megkérdezte, hogy abbahagyja-e. Természetesen nem szerettem volna, így összeszedtem az erőmet, és küzdöttem a túlélésért amíg lehetett. A megpróbáltatások ellenére egészen sokáig tartott a felvezetés, én már egész testemben remegtem, és valószínűleg néhány hang is elhagyta a számat, amikor is Nina megkérdezte, hogy bírja-e a szívem. Magam sem voltam benne biztos, hogy fogja. Lola egyszer csak gyönyörű izmos combját az ég felé nyújtva átfordult, talpát az arcomhoz közelítve átpozicionálta magát, nagyjából ezen a ponton kezdtem érezni, hogy itt már esélyem sincs, végleg elvesztettem az irányítást az érzékeim felett. Nina egyszer csak nagyon érzékien rám szólt: "élvezz el", én pedig abban a pillanatban eleget tettem a kérésének...

A második kényeztetés másképp volt felépítve mint az első. Ninát már korábban is beavadtam a piszkos fantáziáimba, ezeket a masszázs alatt Lolával is kitárgyaltuk. Úgy tűnt, izgalmasnak találja ezeket, mondta is, hogy az ilyen bolondságokban ő benne van. Az most mindegy is, hogy mik ezek a bolondságok, ez hármunkra tartozik, de imádtam, hogy Lola is mennyire nyitott volt az újdonságra. Hol csúszkáltak rajtam, hol egyikük lingamját élveztem, míg másikuk valamelyik perverziómat használta ellenem élvezettel. Csodálatos volt Nina szemében látni azt a csillogást, amivel konstatálta, hogy teljesen uralják az érzékeimet. Végül helyet cseréltek, Nina kezébe kerültem, míg Lola a fejemnél helyezkedett el, és ott okozott bizsergető érzést. Ezen a ponton kiszakadt minden ami még bennem volt, hatalmas orgazmust éltem meg. Feltehetőleg sok minden itt már nem távozott, talán csak a lelkem egy darabja, de az nagy erőkkel. Lola így aztán kicsit meg is lepődött, olyan cuki hangon fakadt ki belőle, hogy "Elélveztél? Ajj, nem is láttam, lemaradtam róla.", hogy a kedvéért rögtön megismételtem volna, de aztán realizáltam, hogy ennél kielégültebb már nem lehetek. Amíg Nina kiment kezet mosni, Lola mellémbújt és átölelt. Nagyon sok szép momentumot tudnék visszaidézni a találkozóról, számomra mindenképp ez volt az egyik legszebb.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen egyértelmű, én voltam csak béna. Az adatlapjukon szerepelnek a csokorméretek, mivel ketten voltak, így értelemszerűen egy kétszeres szorzót kell alkalmazni, így aztán erről egészen a felöltözésemig szó sem esett. Sajnos viszont rosszul jegyeztem meg a számokat, eredetileg azt beszéltük meg, hogy másfél-két órát maradok, ebből végül másfél lett mert teljesen kicsináltak. Én viszont csak a két órás csokor méretére emlékeztem, ez alapján pedig először ennek a háromnegyedével számoltam, szóval ezúton is röstellem a tévedést. Egyébként szerintem nagyon kedvező, a kapott élményhez viszonyítva meg aztán főleg.

Nina, jó masszázs

  janoss

Egyeztetés

Telefonon, kedves hang, gyors, korrekt egyeztetés

Megközelítés

BKV-val mentem (busz), azzal tökéletes a megközelítés, kocsival elképzelhető kényszerű parkolókeresés a környéken, de akkor éppen ott lett volna ingyenes parkolóhely.

Helyszín

Tiszta, hangulatos lakás, barátságos, meleg masszázsszoba, nagy, puha matrac a földön, tisztaság, higénia teljesen OK.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel, semmi csalódás nem lehet, aranyos, bájos, kedves, ...

Masszázs

A kiemelt beszámolók megfelelően megénekelték már, nem tudok és nem akarok többet hozzátenni (tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű, de ez van :-)), abszolút pozitív.

Kényeztetés

Én barátnő-feeling-re vágytam, a leírását teljesen betartva megkaptam, amit én szerettem volna. Lelke van, barátságos, jól lehet vele beszélgetni és közben természetesen folyamatosan gyönyörködni lehet benne - én most elsőre azért mentem, hogy egy szép nőt érintsek, érezzek, a szemébe nézhessek, élvezhessem a lényét. Sikerült és ebben végig partner volt. Levezetést nem kértem, nekem ahhoz több alkalom kellene, hogy igazán élvezhessem (sajnos van ilyen "defektem" (vagy ez lenne a normális? :-)), de ez van :-)).

Elszámolás

Ld. a leírását, amiben ketten megegyeztünk az időpontfoglalásnál, annyi virágszálat tettem le rögtön az elején még a zuhanyzás előtt.

Nina, jó masszázs

  AdMkA

Egyeztetés

Telefonon sikerült egyeztetni Ninával, először nem értem el, de amint elérhetővé vált, visszacsörgetett és tudtam is hívni. Szerencsémre le tudtunk egyeztetni egy szombati időpontot.

Megközelítés

A város külsőbb részén, de nagyon kellemes környéken található a helyszín, nem szoktam ennyire messzire menni, de Nina az arcos hirdetésével és természetes szépségével egyszerűen hívott magához. A cím egyértelmű volt, telefonban Nina készségesen eligazított fülemnek kellemes hangján, a busz szinte a címen rakott le, parkolni nehezebb lehet az időszaktól függően. Kicsit korábban érkeztem, így az időm eljöveteléig csodáltam a várost a közeli utca széléről.

Helyszín

Helyszín az alagsorban található, tiszta és igényesen van berendezve, előszobában cipő levétele, aztán bevezetett a programunk helyszínére. Beszélgettünk kicsit, aztán kaptam egy szépen lótuszba hajtogatott törülközőt. A fürdő tiszta, tusfürdőből van több fajta, abszolút kielégítő a választék. Jól esett ebben a nagy melegben a város után a tusolás, de mi tagadás, alig vártam a tusolás utáni programot.

Hirdető külseje

Már a telefonban is egy nagyon szimpatikus hölggyel beszéltem, aki érzéki hanggal, rendkívül izgató képekkel és beszámolókkal rendelkezik, így esett rá a választásom, de élőben az igazi. Egyszerűen meg kell tapasztani Nina gyönyörű, természetes szépségét. Nem ámítás, a képek nem hazudnak, a valóság 100%-ban tükrözi a képeket, egy gyönyörű szép Nő fogadott az ajtó túloldalán. Szépséges arc, pici barna szemek, sportos, de nőies szexi alkat, formás fenék, a mosolya és a hangja volt a kedvencem...és még a kedvemben is járt azzal, hogy egy a képeken is látható dögös, fekete bőr setben fogadott. Olyan ismerős volt az arca, mintha már láttam volna valahol. A korából simán letagadhatna 7-8 évet és bármikor megfordulna utána az ember az utcán. Végül, de nem utolsó sorban Nina egy igen intelligens nő és nagyon kellemes társaság, szóval csalódás esélye szinte a nullával egyenlő.

Masszázs

Egy 2 órás programot beszéltünk meg, nem szeretem a kapkodás, egyrészt szerettem volna időt adni az eseményeknek, másrészt kicsit megismerni törékeny vendéglátómat. Nem kimondottan sortűzre érkeztem, de izgattak a korábbi beszámolói és kíváncsi voltam, hogy mit tudunk kihozni egymásból. A fürdőből visszatérve háton fekvéssel és az erotikus résszel kezdtünk, majd jött egy kör masszázs, újra érzéki élmények és ismételten masszázs. Andalító lágy, halk zene és Nina, minden adott egy kellemesen eltöltött élvezetes randihoz. Levette a szexi rucit és ha jól emlékszem citromfű illatú olajhoz nyúlt, aztán természetesen hozzám. /Ugrás a kényeztetés részhez./Az első élvezésem után került sor a masszázsra. A talpammal kezdte a masszázst, egész nap el tudtam volna viselni. Nina érezhetően tanulta a fogásokat, isteni jó volt a masszázsa is, rendelkezik a megfelelő szaktudással. Mindig élmény tapasztalt, tanult kezekhez érkezni :) A masszázs során beszélgettünk tényleg mindenféléről, sportról, masszázsról, filmekről, felnőtt filmekről és közben egy igen csak értelmes és szeretetre méltó lányt ismertem meg Nina személyében. Szóba került a videós munkássága is, ami megmozgatta a fantáziámat. A beszélgetés közben alaposan átmasszírozta lábaimat, majd rákérdezett a 2.kényeztetésre, készen álltam :)

A 2.orgazmusom után tértünk át a hátamra, alaposan átgyúrt, főleg a lapockámnál esett jól a csomók fellazítása. Erős kezei vannak ennek, nagyon jól esett a masszázsa és külön élmény volt látni a masszőr mögött az embert. Imádtam minden percét a kis találkánknak, hamar elrepült az idő.

Kényeztetés

Ezzel a résszel kezdtünk, úgyis jobban tudok beszélgetni egy felvezetés után. Mondta, hogy ha nem szeretek valamit, akkor nyugodtan szóljak (nem volt ilyen), de nagyon kedves és figyelmes volt velem végig. Lefeküdtem a földön levő matracra, olajat csorgatott a farkamra és szépen lassan masszírozta gyengéden a legnemesebb részemet. Kis idő után szemmel láthatóan egyre nagyobb érdeklődést mutattam a tevékenysége iránt. Nagyon izgató volt látni, ahogy egy ilyen tünemény a szemembe nézve a kis kezeivel játszik velem. Egyszer csak észrevettem, hogy a zenére ritmusra táncoltatja a farpofáit. Anyám, még most is megkeményedek, ha erre gondolok miközben ezeket a sorokat írom...baromi izgató volt az egész, ahogy incselkedett velem. Mindenféle fogást kipróbált rajtam, nagyon változatos volt a technikája. Két kezével és az olajjal olyan hangokat is előidézett, mint ha épp máshol lenne a hímtagom, hát huh, csak kapkodtam a lélegzetemet. Nem akart kivégezni hamar, végig odafigyelt rám és azt akarta, hogy igazán jól érezzem magam. Nina egyáltalán nem az a köpülős fajta hölgy :) Fokozatosan építette fel az orgazmusomat és nagyon sokáig baromi közel voltam a csúcshoz. Aztán egyszer csak már nem volt mese, nagyot robbantam Nina kezei között. Szeret örömöt szerezni és szerintem őt is beindítja egy élvező férfi látványa, remélem nem vágtam hozzá nagyon hülye fejeket...megvárta míg lenyugszom, készségesen letörölgetett, majd egy víz szünet után jöhetett a masszázs.

A lábmasszázs után újra kezébe vett engem és folyamatosan figyelte a reakciómat. A kereteken belül simogattam én is Ninát, isteni selymes bőre és szépséges mellei vannak, nagyon finom nő,. Törékeny kislánynak tűnhet, de nagyon erős erotikus kisugárzása van és érti, amit művel. Több se kellett, a látvány és a különböző ingerek megtették a megfelelő hatást és immár halkabban, de ismét hatalmasat élveztem Nina kezei között. Két orgazmussal megelégedtem, szerintem harmadik nem is jött volna össze, így inkább Nina társaságát élveztem tovább.

Elszámolás

Az elején helyeztem el a telefonban megbeszélt csokrot diszkréten, később sem esett szó róla. Ninánál korlátozottak a lehetőségek, csak kézi kényeztetés opció van, de abban vérprofi. Abszolút korrekt hölgy, picit túl is csúsztunk az időn, de egyáltalán nem éreztem magam sürgetve.

Nina, jó masszázs

  Seagal44

Egyeztetés

Megszámolni sem tudom hányszor voltam már Ninánál, ezért az egyeztetés nagyon gördülékeny közöttünk és Viberen szokott történni.

Megközelítés

A város egyik legszebb része szerintem, ami a XII. Kerület tetején helyezkedik el, egy kis plusz élményt adva az egész randihoz. Többféle busz is jár arra, ( azt hiszem 3 ) kb 100 méterre tesz le mindegyik a címtől.

Helyszín

Igényes lakás, Nina fogadószobája hangulatosan van berendezve. Nagyon figyel hogy a vendég otthon érezze magát, akárhányszor megyek mindig felfedezek valami újdonságot a berendezésben. Fürdő minden igényt kielégít, egy kádat találunk ott a tisztálkodási folyamat elvégzéséhez.

Hirdető külseje

Nina egyszerűen gyönyörű, de ez így túl rövid lenne. Nagyon szép arca van, alkatához illő mellek, tökéletes alak, és számomra a fenék az egyik legszebb amit valaha láttam, mindenesetre a TOP 5 ben biztos benne van, és ezt minden túlzás nélkül mondom.

Masszázs

Ezzel kezdődött a szeánsz én mindig a lágy / ellazító változatot kérem, bár tud ő jóval erősebben is ha kéred. Közben folyamatosak a benyúlások incselkedések, és a végén az elmaradhatatlan csúszka, én még hason fekve. A matrac már lassan kilyukad, amikor a hason fekvő póz véget ér. Ezután én következtem hogy bemutassam masszázs tudományom, persze csak szigorúan a szabályokat betartva. Mivel én masszírozni nem tudok, ez inkább csak símogatós maszatolás volt, de én nagyon élveztem.

Kényeztetés

Kb a program felénél jártunk ekkor, a hátamra feküdtem és elkezdődött egy nagyon hosszú kényeztetés. Egy általam kitalált játékot is beiktattunk, ezért már itt tudtam hogy orgazmusom ma nem lehet, ( én választottam ezt, de a játék részleteibe most hosszú lenne belemenni ) ezért meglehetősen nehéz 45 perc várt rám. Előkerült az általam vitt Fleslight is hogy még tovább fokozzuk a hangulatot, és ezek után kézi és Fleslight - al történő kényeztetés váltogatták egymást folyamatosan. Az abszolút kedvencem a Fleslight - al misszionárius pózban történő szex imitáció volt. Itt egyszer eléggé el is vesztettem a kontrollt, és talán csak Nina éberségén múlott hogy nem élveztem el egy roham végén. Azért a Fleslght mellett mindenképpen ki kell emelni Nina kézügyességét, ami szerintem egyedülálló, és az egyik legtöbb ami adható ( Tchibo ). Sokat foglalkozik a golyókkal is, csakhogy ők se maradjanak ki a jóból. Nagyon sokszor elvitt a határra kézzel és Fleshligt - al is, de mindig megálltunk időben. A program egy nagyon finom és lassú kézi kényeztetéssel ért véget, de orgazmus nélkül ahogy az elején írtam.

Elszámolás

Szóba se kerül már közöttünk, lerakom a kisasztalra és rá se néz amíg ott vagyok

Nina, jó masszázs

  Bur

Egyeztetés

Ninával másfél hónap alatt negyedik alkalommal találkoztam. Az első randi előtt hívtam, azonnal felvette. Ekkor tisztáztuk a részleteket, szóban is felhívta a figyelmemet a játékszabályokra, "nehogy később csalódás érjen" (nem ért:). A vállalásai egybeestek a hirdetéssel, így ezzel nem volt gond. A későbbiekben már egyszerű sms-váltással egyeztettünk, ezekre mindig gyorsan válaszolt, ő mindig pontos volt, én volt, hogy késtem (és maradhattam egy picit tovább), volt, hogy módosítanom kellett az időponton (és Nina talált erre is megoldást.) Megbízhatóságból Ninának 5, magamnak 3 csillagot adok.

Megközelítés

A helyszín egy hegyvidéki utcában található, "far from the crazy crowd". Nekem ismerős környék, régi kedves emlékek kötnek ide. Autóval, BKV-val könnyű megközelíteni, ingyenes parkolóhely van bőven ezen a vidéken. Biciklivel a városközpont felől - különös tekintettel a várható élményekre - csak megfelelő kardiális állapotban javallt felkaptatni.

Helyszín

A lakás rendezett, az előszobában kis teakonyha. A fürdő tiszta, a törülköző friss, minden rendelkezésre áll egy alapos tisztálkodáshoz. A szobában tatami, mellette a falon nagy tükör, illetve, egy álló tükör is az ágy mellett, amiben váratlan szögekből is meg lehet csodálni Ninát.

Hirdető külseje

Merthogy csodálnivaló akad bőven! Nina arca minden találkozásunkkor elvarázsol, olyan lány, akit ha észreveszel az utcán, és egy pillanatra elkapod a tekintetét, elmosolyodsz, és szép lesz a napod akkor is, ha tudod, hogy semmi nem lesz köztetek. Az ízlése nekem nagyon tetszik: kevés, csinos smink, szép ruhák és alatta egy izmos, formás és hajlékony test.

Masszázs

A program általában egy teljes test masszázzsal kezdődik, Nina ekkor már ruha nélkül teszi szebbé a napom. Választható olajjal (illatosított vagy nem), vagy anélkül. Ez jó alkalom egy kis beszélgetésre is. Nina nem tolakodó, nem indiszkrét, de figyelmes. Az az érzés támad az emberben, hogy ez a szakasz már a session következő részére vezet át, most hangolódik rám, hogy azt nyújtsa majd, ami akkor nekem a legjobb. És ezt is nagyon ügyesen teszi. A beszámolóit olvasva is feltűnik, hogy a vendégtől függően mennyire különböző élményt tud nyújtani Nina, leginkább egy gésához, vagy görög hetérához lehet hasonlítani.

Kényeztetés

Miután elhangzik, hogy megfordulhatok, folytatódik a masszázs, amihez Nina (a játékszabályok betartásával) minden porcikáját felhasználja. A látvány önmagában is megéri a találkozást, de közben olyan technikát vet be, amiről még hallani sem volt eddig szerencsém. Erőlködés nélkül tart hosszan a kitörés előtt. De azt előre megbeszéltem vele, hogy nem azért mentem hozzá, hogy egy-két nagyot élvezzek, hanem, hogy új dolgokat próbáljak ki, és Ninában ehhez jó mesteremre találtam. Úgy jöttem el elégedetten, hogy nem mentem el. Így orgazmusaim számával lehet, hogy negatív rekordot tartok nála, de a libidómat sikeresen leporolta.

Elszámolás

Minden az adatlapjának megfelelően.

Nina, jó masszázs

  dino12

Egyeztetés

I called her 3 days before our appointment. I called her on the phone and set up a time very quickly

Megközelítés

I live close by and used BKV (60) to get there. It was about 3 minute walking distance from the bus/tram stops nearby

Helyszín

The appartment is very nice. The building is very nice as well. Theres a bed and a couch in the room. The bathroom is small but has everything. She also gave me a towel

Hirdető külseje

Nine is very beautiful. She is average height and has a very fit body. I loved her body and her ass is phenomenal. If you like fit-looking girls then she'll appeal to you. She is overall quite skinny with smaller sized breasts.

Masszázs

The massage was excellent. I asked her to massage me stronger and she did. I was very suprised how much strength she has for being so skinny. She massged me for at least 40 minutes through my entire body. Was actually one of the best masssges I've ever gotten. It felt very nice to feel her hands and body on my back. The whole time there was no kissing or anything more intimate just her using her hands and body

Kényeztetés

After about 45 minutes she asked me to turn on my back. She started by oiling me up and using her body and hands to massage me. She then started to stroke me with her hands with varying techniques. I don't think I've ever gotten a better handjob. Her technique was 10/10 but I think it lacked some eroticism. She stayed pretty quite while massaging me for about 25 minutes. She kept taking me to the edge then slowing down and then stronger again. It was an incredible experience to between Nina's hands. After teasing me for a while she started to strongly stroke me with 2 hands and that made me explode. While I was recovering she cleaned me up and further massaged my legs and chest until our time ran out and I went to shower. After cleaning myself off, I went back to the room and put my clothes back on and left.

Elszámolás

Everything was fine, I handed over the money after our session together. Nothing to say here

Nina, jó masszázs

  geza08

Egyeztetés

Előző nap próbálkoztam Ninát elérni telefonon, amit akkor nem vett fel. Rövid idő múlva a telefonom képernyőjének pillanatnyi felvillanása jelezte, még csak meg sem csörrenve, hogy valaki hívott. Nina volt a hívó. Rögtön visszahívtam, és szerencsére sikerült másnap délre, a találkozót lebeszélni.
Szerencsére, mert nemsokára megjelent a hirdetésében, hogy már csak a következő hétre tud időpontot adni. Én hétfőn próbálkoztam. Ha már a hét elején betelik minden időpont, akkor gondolom nem egyszerű bejutni hozzá.

Megközelítés

Vidéki vagyok, nem szeretek a fővárosunkban kocsikázni.
Általában, ahol még nem sűrű a forgalom, ott leteszem az autót, és inkább tömegközlekedek. A megadott cím alapján úgy gondoltam, most kivételt teszek. XII. ker. talán Istenhegynek nevezik a környéket. 50 méterre sikerült leparkolni, ingyenesen. Azóta kiderítettem, hogy a Déli pu.-tól, Széll K. tértől busszal is elérhető.

Helyszín

Újjabb építésű társasház. Az épületbe bejutva lefelé kell lépcsőzni. A lakásban félhomály, több ajtót láttam, gondolom nem egyedül rendel. Ha igen, abból semmit sem vettem észre. Fürdő teljesen rendben van, törölköző szintén. Tusfürdőt nem számoltam. A masszázszobában szintén félhomály, tatami a földön, mellette a falon jókora tükör.
A lakásba bejutásnál elkövettem egy kis malőrt, amit inkább nem részleteznék.

Hirdető külseje

Erre mit írhatnék......
Arcos képpel hirdet, a valóságban se éri csalódás, azt aki meglátogatja. Sok képen szerepel a hobbija, amit elmondása szerint, sportként végez. A sportolás meglátszik rajta, kemény, formás idomai vannak. A cickói átestek egy bizonyos beavatkozáson. Elmondása szerint, kivetette, ami nem eredeti volt benne, plusz történt egy kis korrekció is.
Talán valami köntösfélében fogadott, ami alatt csak fehérnemű volt.
Az ismerkedés után megkaptam a jól megérdemelt dorgálásomat, a bejutási malőröm miatt.

Masszázs

Megbeszéltük még egyszer a programot. Másfél órára érkeztem. Fel(le)vezetés, masszázs, levezetés.
Ezután gyors fürdés, majd vissza a szobába.
A masszázshoz hasra fordultam a tatamin, arccal természetesen a tükör felé, hogy végig láthassam azt, ami nem minden nap láthatok.
Olajjal végezte ezt a műveletet. A derekammal kezdte, onnan haladt fölfelé, majd a lábaimmal fejezte be.
Beszélgettünk közben, rólam, róla, munkámról, hobbimról. Ebben is partner volt.
A masszázs mennyire volt szakszerű, azt még mindig nem tudom eldönteni, nem vagyok profi ebben, de megdolgozott rendesen. Az biztos, hogy nem csak simogatás volt, hanem valódi, erőteljes dögönyözés. Úgy éreztem hogy használta az alkarját, és a könyökét, sőt a kézfejét is.

Kényeztetés

Fel(le)vezetés.
Fürdés után a tatamira feküdtem, kaptam egy párnát a fejem alá. Nina levette magáról az összes felesleges hacukát, leült a lábaim közé, beolajozta amit be kellett, majd elkezdte azt, amire most is mosolyogva gondolok vissza.
Először finoman, éppen csak hozzáérve, az ujjai hegyével izgatta a játékszert, de ahogy haladt az idő, egyre intenzívebben játszott velem. Érdekes, és izgató volt, amikor mindkét kezét, és bőséges olajat használva, olyan hangot állított elő, mintha a velemegykorú máshol végezné a dolgát. A szemkontaktus végig meg volt, fantasztikus volt úgymond szemezni közben.
Eljött a pillanat, amikor az mondta, hogy egy kicsit gyorsítani kell, ha akarjuk tartani az ütemtervet. Nem volt ellenemre, és pár perc után sikerült bevégeznem a kezei között.
A romeltakarítást is ő végezte el, nekem csak pihegnem kellett.
Levezetés.
Masszázs végén újra fordulás, kispárna ismét a fejem alá került, Nina hasonlóképpen, mint az első körben, a lábaim közé telepedett. Elkezdte az izgatásom, de most néhány perc után rákérdeztem a csúszkamasszázs lehetőségre.
Ekkor beszélt a műtétről, és arról, hogy csak néhány napja tudja ismét vállalni a csúszkát.
Megint szerencsém volt.
Először szemből hajolt rám, és úgy csúszkált. Fantasztikus!
Azután mellém helyezkedett, oldalról folytatta. Itt rákérdeztem, mint minden esetben, hogy mit szabad nekem?
A punci tiltott hely, máshol szabad simogatni. FANTASZTIKUS!
Na de ami ezután következett. Jött a 69-szerű póz.
Popsija kb 30 centire az orromtól, két kezem a két féltekén, közben a cickóját is éreztem siklani magamon.
Erre nem tudok jelzőt mondani.
Aztán újra jött a lingam szakasz hosszan, finoman kezdve, egyre fokozva, változatos technikákat használva.
Sajnos bebizonyosodott, amit sejtettem, egylövetű vagyok, mint a régi elöltöltős puskák.
Nina mindent megpróbált, rajta nem múlott a siker.
Utoljára megpróbálta visszaszámlálósan a befejezést, ami állítása szerint már többeknél eredményes volt. Kéjesen elkezdett visszaszámolni lassan 10-től, közben szemkontaktot végig tartva kényeztetett. Háromnál azt gondoltam, hogy igen, sikerülni fog, de sajna megsem tudtam másodszor elmenni.
Közben az időm is letelt, úgyhogy újra letusoltam, és utána öltözés és búcsú..

Elszámolás

Extrákról nem tudok hogy lennének.
A hozzájárulást nem kérte előre, pedig először találkoztunk.
A csokor mérete szerintem átlagosnak mondható.

Nina Massage, jó masszázs

  balazssss

Egyeztetés

Ninát nem értem el. Viszont a szalon központi számán tudtam egyeztetni időpontot. Izgalmas volt így, hogy még a hangját sem hallottam.

Megközelítés

Nagyon könnyű odatalálni, egyik kedvenc péküzletem is ott van az utcában. És pontosan elmondják hova gyere, kaputelefon számát.

Helyszín

Nagyon kulturált. Belépsz és olyan illat van - harmonikus. Ez a harmónia lengi be az egész szalont. Nagyon intim szoba, mécsesek, gyertyák. Mosolygás.

Hirdető külseje

Nina nagyon csinos, üdítő kis szépség.

Masszázs

Nina szerintem egy tündér, vagy varázsló. Esetleg mindkettő.
Fáradtan érkeztem, és üdén távoztam.
Elmondása szerint svéd-masszázst tanult, ehhez képest olyan finoman, de határozottan használta selymesen könnyű kezeit. Meridiánokat, meridiánpontokat érintve, meg-megállva, meg-meg nyomva - varázslat. De tényleg.
Hihetetlenül profi.
És úgy hangolódott rám, ahogy szükségem volt rá éppen. Leírásaiban cserfes, beszédes lánynak jellemzik. A masszázs alatt lágy csendben volt végig. Érzelmileg hangolódott rám - egy csoda.

Kényeztetés

Egy olyan lányt szerettem volna meglátogatni, aki a lingam mestere. Szerintem sikerült. Hihetetlenül ügyes a keze - és nagyon finom. Érdemes megismerni. A nyitott és befogadó Bristol nagyot nyer vele.

Elszámolás

Előre megbeszéltek szerint - utólag. Sokkal többet is megért volna. De tényleg.

Nina Massage, jó masszázs

  volzs

Egyeztetés

Telefonon kerestem egyszer délelőtt, azonnal felvette. Jelezte, hogy szabin lesz egy hétig, így vagy aznap, vagy jövő héten mehetek. Este visszahívtam, barátnője vette fel, elmondta ő is ugyanazt a programot, így bejelentkeztem.

Megközelítés

Belvárosban, a Nyugati közelében... Jó helyen van, parkolót egyből találtam. Napközben szerintem kicsit problémásabb a parkolóhely, de szerintem akkor is megoldható. Tömegközlekedést nem ismerem, de biztos ebből a szempontból a város legjobb részén van a szalon.

Helyszín

A ház nem a lepukkant régi bérház, hanem egy fiatalos, jó elrendezésű újszerű társasház. A **** emeleten van 3 egymás mellett lévő lakás szalonná alakítva. Kulturált, tiszta, rend és csend van. A szalonról annyit, hogy a célnak tökéletesen megfelel, tatami biztosít helyet a masszírozásra. A fürdő hatalmas, de én kicsit hiányoltam a zuhanyfüggönyt. Ettől eltekintve hibátlan.

Hirdető külseje

Nina egy angyal. Alig várom, hogy legközelebb is lássam. Fantasztikus a kisugárzása, ami csak tetézi a fantasztikus alakját. A nézését nem lehet megunni, csak jókat tudok mondani róla. Nem sok ilyen lány van már szerintem. Eléggé egyben van azt kell mondjam...

Masszázs

Nem a tanulatlan fajta, olajos farokrángató, ez az első mozdulat után kiderült. Lábtól halad fölfelé és még az aurát is megtisztítja mint megtudtam. :) Jó sok erő szorult ebbe a pici lányba, kértem is, hogy ne sajnáljon, dolgozzon meg rendesen. a talpam, a lábam, a fenekem, a hátam és a vállam is istenien megmasszírozta. A legjobban 2 dolgot értékeltem. A lapockáimat rendesen megdolgozta, ennél már csak a nyak masszírozás volt jobb. Az már elég izgató, amikor beletúr a hajamba, pedig a kopaszodók táborát erősítem. Utána visszatér a lábakhoz és kezdődik a csúszka. A melltartó ekkor kerül le róla, amit már nagyon vártam. Nem csalódtam, azt hiszem ő lesz a kedvencem...

Kényeztetés

A csúszka felénél kért, hogy forduljak meg. Már alig vártam... Gyorsan hanyatt vágtam magam és elölről folytatta. Közben sokszor a szemebe nézett, mondhatni megigézett. Nina csak kézi levezetést vállal, ami a legkevésbé sem von le semmit az összkép értékéből. Ha valaki többet szeretne, menjen máshoz. A lingamja valami fantasztikus. Igazából nem is találok szavakat, szívem szerint azt szeretném, ha senki nem menne hozzá és csak az enyém lenne, de ezt nem lehet ugye. Egyszeri levezetés volt, ami a szűkös korlátok ellenére jobb volt mint az eddigi összes többi együtt véve...

Elszámolás

Korrekt, tudott *** is. Nem volt kellemetlen, az asztalra tettem a szeánsz végén. Azt mondom, hogy az ***/érték arány az eddigi legmagasabb nekem, de ezt mindenki maga válogatja...