Beszámolóim

Dóri, istennő masszázs

  jose1979

Egyeztetés

Kicsit nehezem ment, mert Dóri nagyon elfoglalt masszázsbarátnő.
De a kolléganők készségesen most is segítettek, hogy mikor távrecsegőzzek. Ez előbb utóbb sikerre vezet....
És sikerült, megbeszéltünk a délelőtt első időpontját.
Jó lenne ha lenne VTR!!

Megközelítés

A lehető legegyszerűbb, a nyugati pályaudvartól 2 perc gyalog.
Mindig villamossal megyek.

Helyszín

Régi, békebeli polgári lakás, amit gyönyörűen teljesen felújítottak, kicsit keleti (egyszerű, letisztult)stílusban egyedien rendeztek be. Szívesen találkoznék a tervezővel is! Több szobából áll, ami masszázsra tökéletesen berendezett. Már majdnem mindegyikben voltam, most a tükrös szobát kértem Dóritól. A szobákban csak tatami van és egy szék, fogas amire lepakolod a dolgaidat. A fürdőszobát nagyon imádom,gyönyörű kövekkel van egy része lerakva, igényes, tágas, sok tusfürdő, szájvíz, tehát minden!
Több kislány is rendel, de senkivel nem találkoztam soha, maximális diszkréció.

Hirdető külseje

A legédesebb hölgy - nem leányzó - akivel valaha találkoztam! Pici teremtés, mosolygós zöld szemek, nagyon szép arca van. Mindig mondom, és most is, hogy igazi bűbájos teremtés! Nagyon kedves, mosolyog, van humora, csak pozítív energiát sugároz. Nyílt, barátságos, intelligens. Hozzáteszem, nagyon sokat olvas, tájékozott, ne állj le Vele szépirodalmi témában beszélgetni max. ha tanítasz az ELTE bölcsész karán. A teste tökéletes, ízig vérig Nő! Alkata izmos, de nőies, szerintem rendszeresen tornázik, csodálatos idomokkal megáldva. Csípője szép kerek, a derék csípő méret ideális, festőművészeknek is tudnám ajánlani. Az elkészült festményt meg magamnak a hálószobámba. A popsi méret is tökéletesen harmonizál az alakjához, imádom fogdosni, csapkodni, egyszóval huncutkodni vele. Mellei csodaszépek, bal karján tetoválás, ami kis vadságot ad neki.

Masszázs

Dóri hercegnőm, egy egyrészes, fehér - azt hiszem csipkés - rucikában fogadott, és egy nagyon fimon ízes csókkal üdvözöltük egymást, és már mutatta is az utat a masszázsszoba felé. Kértem, hogy kísérjen el a fürdőbe, -isteni jó Vele fürdeni- nagyon jó ráhangolódás a masszázsprogramunkra.
A közös tusolás után a masszázs következett. Mindig rá bízom magam, ami számomra egy közepes masszázst és egy jól elnyújtott kényeztetést jelent. Szexi rucikából szinte azonnal kibújt, - hozzáteszem már jól ismerjük egymást - magamhoz szorítottam, kicsit csókolóztunk, amit tudtam volna tovább is elviselni, de a tatamira parancsolt. (ez is a játék része, olykor szigorú is tud lenni, amit szintén imádok).
A masszázsát én "szeretetmasszázsnak" nevezem, olyan lazítós jellegű, nem az a célja, hogy a fájós derekat vagy vállat kezelje. De mivel szerencsére nekem ilyen gondom nincs , nekem nagyon megfelel, nagyon finom érintésekből épül fel, néha lágyan elkalandozik, gyengéd, simogatós jellegű. Meghittséget, keleti erőt sugároz, békébe, nyugalomba kerül vele az ember. Számomra totális ellazulást eredményez.

Kényeztetés

A masszit követően kérte forduljak meg, hogy ismételten felfedezze, megcsodálja férfias felsőtestem. Gyönyörűséges melleit, amiket csodálatosnak teremtett meg a Jó Isten, természetesen bevetette, azzal a céllal, hogy a velem egykorúnak, a lehető legjobb legyen, amit Ő örömmel vett tudomásul. Ezután lágy francia következett, ami Isteni, és hogy kicsit időt nyerjek, kértem, hogy most Ő feküdjön a hátára, hadd kényeztessem én is csodálatos testét. Apró puszik elcsattanása után, ami ment ment mindenfelé, nyak váll, cickók, végül birtokba vettem csodálatos kelyhecskéjét. Ez számomra - hát még számára - egy szuper program, fergeteges orgazmusba torkolló, ami most is a bevett szokás szerint történt. Nyelvjátékom technikáját, most nem írnám le, de egy biztos, teste hatalmas hullámokban vette tudomásul a gyönyör beteljesülését, olyan az ilyenkor mint a háborgó tenger, alig tudom megtartani a fejem a bejárat előtt. Ez a legcsodálatosabb rész az egész találkozásunknak, és egyben nagyon jó folytatás alap is, a kölcsönös franciához. Miután "kölcsönösen" kipihentük magunkat, - amire főleg Neki volt szüksége - ismét kezelésbe vette az ezredest. Nagyon imádom, ahogy foglakozik vele, minden apró részletre figyel. Van zacsi kényeztetés is, néha tövig eltünteti a varázspálcát, az ajak és kézjáték aránya ideális, ha kérem, csak szájjal csinálja. Igazi varázsló!! Hosszas levezetés követően hatalmasat robbantam a szájába, lassan hagyott lenyugodni, az örökösök végül Szilviába végezték. Az erő teljesen elhagyott, szinte agyonütve feküdtük egymás mellett, magamhoz öleltem, megcsókoltam és Ő is megcsókolt. Isteni a csókja!

Elszámolás

Mindig utólag, a kis asztalka szélén a teásbögrém alá helyezem.
Vigyázva a gyertyákkal nehogy baleset legyen!!

Dóri, felejthetetlen masszázs

  felder

Egyeztetés

Előző nap történt telefonon. Gyorsan, simán, elsőre. Érdeklődtem, ő elmondta, hogy mi és hogyan. Hogy a masszázs is ruha nélkül zajlik (hacsak engem nem zavar)… hogy kéz helyett bele-belecsepész testrészekkel történő masszázselemeket... Huhhh. Már majd hogy nem szólnom kellett, hogy jó, jó, ennyiből is megértettem a lényeget, ha így folytatjuk, nem bírok a rézágyúval. Majd inkább személyesen… Aztán mégis csak hagytam, hogy elmondja részletesen, mert jó volt hallgatni. És alig bírtam ki azt az elkövetkező 24 órát…
(Egyébként volt egy kis előszele az egyeztetésnek, ugyanis kb 3 héttel azelőtt kezdődött. Kerestem Wandát, de nem vette fel. Aztán hívtam Dórit, és láss csodát, felvette Wanda. Apró hangyaként muszáj megemlítenem: két oroszlánról van ám szó. Szóval Wanda megállás nélkül Dóriról beszélt, iránta érzett rajongása, szeretete átsütött a telefonon keresztül is. És - ki tudja hányszor - nyomatékosan a lelkemre kötötte, hogy másnap feltétlenül hívjam fel Dórit is. Kicsit latolgattam még magamban, de belül éreztem, hogy szót fogadok Wandának és Dórit fogom keresni. Persze mindennek ára van. Így a gyönyörű, Mona Lisa mosolyú Wandát személyesen nem ismerhettem meg:(
Kedves Wanda! Itt és most köszönöm Neked azt a rengeteg tukmálást, amivel megnyitottad számomra a Dórihoz vezető kaput.

Megközelítés

Jó forgalmas hely. Minden azon múlik, hogy honnan akarsz odajutni és mikor. Direkt nem kocsival mentem, hanem metróval, de a metrópótló miatt most az is nehézkes. Parkolás nagyon nehéz és fizetős.

Helyszín

Belvárosi sokemeletes bérház, de már semmi sincs a múlt századi érából. Felújított és tiszta. Valamit még tudtak az akkori építészek, mert ahogy belépsz az épületbe, megszűnik az a szörnyű forgatag, ami az utcán kint van. A lakás pedig, mint egy oázis, a külvilág minden zaja kizárva.
A bejárati ajtótól pár lépésre a szoba, a cipőt csak bent kellett levenni.
Monkeyface rajongóknak rossz hír: a szobában nincs tükör. Majompofával csak a fürdőben lehet utoljára találkozni.
A masszázs tatamin történik. Ha szereted a csendet, próbálj meg nyugton maradni, mert ha megmozdulsz, nyikorog. Viszont a házigazda szerint ezt könnyen tisztán lehet tartani. Szóval megnyugodhatsz, a tatami tiszta lesz és nyikorogni fog, mert nem fogsz tudni nyugton maradni:)
A fürdő feltűnően tágas és világos. Sarokkád van, de nincs függöny, úgy hogy ha belépsz, csak óvatosan azokkal a Verdi áriákkal… Tusfürdő rengeteg van, de persze a Baba, az pont üres volt. Miért van az, hogy mindig mindenki pont ezt használja?
A szobában gyertyák, halk zene, hangulatsötétítés…

Hirdető külseje

Annyit mosolyog a képein, elevenen, sugárzóan, hogy nem lehet nem észrevenni. Wanda lelkesedése mellett ez tetszett benne, már akkor, mielőtt megismertem volna. Nagyon vártam már, hogy megismerjem, nagyon örültem és izgultam, amikor végre találkoztunk. Olyan lányt ismertem meg, akivel egy magamfajta hangyát ritkán hoz össze a sors. Ja, de most a külsőről kell írni. Szokásom szerint, az első találkozáskor nekem oly fontos szemkontaktus miatt lányos zavaromban valahogy minden más kirepül a fejemből. Azt hiszem, köntös volt rajta. Nem lestem, hogy mit is látok, de éreztem az aurájából a nőiséget, az elektromágneses térerőt. Bár felhőtlenül vidám volt, annyit talán nem mosolygott, mint a képeken, viszont magabiztossága, kiegyensúlyozottsága rögtön érződött. Együtt a kisugárzása és a masszázsa egy új embert varázsolt belőlem. (Bocs, hangyát:) De ha már a külsőnél tartunk, valaki azt írta: töltöttgalamb. Hát igen: a vonzáskörzetén belül bizony nehéz nem gondolni arra, milyen szerencsés is az a kiválasztott, aki együtt-turbékolhat Vele.

Masszázs

Az oroszlánok gyorsan végeznek áldozatukkal. Ezért az ismerkedős csomag csak egyórás, tartalma: friss törülköző 2x, kád függöny nélkül, tusfürdők, szájvíz, 25-30 perc svédmasszázs, 5 perc oroszlánciró, 10 perc kirándulás az oroszlán barlangjánál, 10 perc rézágyú karbantartás.

GUMICUKORRAL AZ OROSZLÁNOK BARLANGJÁBAN
A várakozással teli, hosszúra nyúlt 24 óra után egyszer csak ott álltam a kapuban. Megkaptam az eligazítást, ahogy felértem, előírás szerint kopogtam az ajtón, és az ajtó nem csak kitárult magától, ahogy általában, hanem rögtön ott kukucskált az a mosolygós arc. A lakás beszippantott, egyenesen be a szobába (a cipőt elég ott levenni). Átadtam a gumicukrot, azt mondta, rögtön neki is lát, már mint a gumicukornak, de aztán a cukor maradt és én következtem sorra. Vetkőzés és indulás a fürdőbe... "Azt a valamit, gatya, vagy minek hívjátok ti, azt is leveheted, csavard magadra a törülközőt."
Miután visszaértem a fürdésből, gyors ellenőrzés: „Mindenhol száraz a hátad?” Hellyel kínált a tatamin, hason fekve helyezzem magam kényelembe. Amint megtörtént, egy róka ravaszságával rögtön megszabadult a ruháktól, ahogy telefonon ígérte. Hason fekve ebből én már semmit nem láthattam és tükör sincs, így csak halottam a neszeket. Persze nem volt ez olyan rossz koreográfia, csak első nekilendülésből többet akar a hangya, de nem bírja a farka... Mert azért masszázs közben oda-odasimulódott ez-az a combomhoz, a hátamhoz, a fenekemhez. Na de ne szaladjunk előre.
A lábaimtól indulva kezdte, először a ballal, úgy emlékszem. Aztán áttért a jobbhoz, ehhez át kellett másznia rajtam a másik oldalra és minden egyes ilyen átmászás külön színfoltja volt a masszázsnak (szakszerű nevén: mászásmasszázs), mert ezek képezték az egyéb testrészekkel, nem kézzel történő érintések jelentős hányadát. A lábaim után haladt felfelé. A masszázs nem simogatás volt, de érdekes módon egy pillanatig sem éreztem, hogy fájdalmas vagy kellemetlen lenne. Kérdeztem is, hogy talált-e csomókat, és igen, mutatta, hogy itt nem tudok alányúlni az izomnak, itt is kötött, itt ugrál... Mindent tudott a hátamról, de úgy, hogy észre sem vettem. Nem vagyok gyakorlott hangya, nem tudom megállapítani, vagy nagyon profi módon csinálta, vagy csak engem kímélt. Vagy inkább mindkettő! Egészen a kézfejemig eljutott. Fogta a kezem és aprólékosan minden egyes ujjpercet meggyömöszkölt. Melyik szerelmes hangyának nem dobban nagyot a szíve a kéz a kézben érintésétől?
Aztán egy újabb izgalmas súrlódásos mászógyakorlat következett vissza a lábaimhoz, és mintha kezdődött volna miden elölről. De nem. Várjunk csak! Mi ez? Borzongás futott végig a hátamon...

Kényeztetés

Apró, vékony karcolásokat éreztem a combom belső oldalán, egyre beljebb, aztán meg visszafelé. Majd leheletfinoman néhány karcintás a fenekemen, és újra vissza, újra a combok irányába, a combjaim között, egyre lejjebb... Dermedt néma csendben, borzongva eszméltem rá, mi lehet ez... Az oroszlán karma...
A tűhegy már ott járt a lábaim között, egészen lent, szinte már a tatamit karmolászta, de nem, volt ott még valami... A kieresztett karmok eljátszottak ott pár pillanatig, aztán ismét vissza. De nicsak, visszahúzta a karmokat, és most ismét sima, tenyeres masszírozásba kezdett a fenekemen. Felderengett, hogy most az egyszer ezt élve megúsztam… és közben furcsa mód arra gondoltam, minő felemelő érzés lehet egy borotválatlan férfifenék gyurmákolása. Talán tud olvasni a gondolataimban? Mert egyből végeszakadt a masszírnak és ott folytatódott a karom-gyakorlat, ahol az előbb abbamaradt. Először a combomon, lassan egyre lejjebb és lejjebb. Megállt a levegő, s ő némán, hangtalanul cirógatott karmaival. Vajon ebben a pillanatban is az a kedves mosoly ült arcán, mint a képeken? Sosem fogom megtudni… Szorító kelepcébe kerültem. Alulról a rézágyú forró csöve, felülről a tűhegyes karmok... muszáj volt egy kicsit mocorognom, hogy kibírjam.
A hosszú csend erre hirtelen megtört: Na gyere fordulj meg! Mint a kalitkából kiszabadult madár, úgy vártam ezt a pillanatot, s már fordultam is, Egy mosolygós Dóri nézett rám, a karmoknak nyoma sem volt. Kezdődött a csúszka! A cicikkel igyekezett a rézágyún a megfelelő irányzékot beállítani. Úgy tűnt, sikerült is, de ahogy továbbcsusszantak, a rézágyú irányt változtatott és minduntalan Dórit vette célba. (Tudnotok kell azonban, hogy ez nála nem a harag, hanem a feltétlen tisztelet és megbecsülés jele.)
Ekkor már tudtam, hogy akkor is végem lesz, ha nem fal fel és életben maradok. A cicik figyelme a rézágyúra koncentrálódott, engem nem nagyon akartak észrevenni, pedig, pedig… Szerettem volna magamhoz szorítani Dórit, szerettem volna visszaadni valamit abból, amit kaptam. Felültem. Hogy szeretnéd? Helyet cseréltünk, és így rövid kirándulást tehettem egészen közel az oroszlán barlangjához. Itt teljesen elvesztettem az időérzékemet, ha Dóri nem szól, még most is ott bóklásznék – életem kockáztatásával – a barlang bejárata előtt. De szólt, hogy cserélődjünk vissza. Az óramutató kegyetlenül rótta köreit, ő pedig nem akarta, hogy úgy maradjak ott, mint a Schubert VIII., befejezetlenül. Pedig nagyon szívesen maradtam volna még, belefeledkezve ebbe a zenébe. De nem! Letelt az óra. Még jöhetett a záróakkord, hogy be legyek fejezve. Jött. És befejeződtem.
Nagyon hiányzott, de ezúttal sajnos kimaradt:
„Gyere, bújj hozzám, pihenj meg.. :) Gyere, érj hozzám, simogass.. Ezt szeretem :)”
Rövid az az egy óra, van még mit pótolnom…
Búcsúzáskor pipiskedve nyújtózkodott, hogy puszit adhasson. Ezek azok a pillanatok rövidke földi létünk során, amiket nem lehet kiverni még egy ilyen tökkelütött hangya agyából sem. Ez volt hát emlékezetes kalandom az oroszlánbarlangban, és végül így menekültem meg a fenevad karmai közül…
Ahogy kiléptem a ház kapuján, hirtelen elvakított a szikrázó napsütés. Próbáltam körbenézni... Mi ez? Mi történt? Mintha egy másik ház lenne egy másik utcában (Lennon: #9 Dream), vagy ez egy másik bolygó? Elindultam a gödör irányába, néztem az embereket, de nem látszott rajtuk semmi változás, nem tudtak semmiről… Egyedül egy valaki bandukolt közöttük, aki érezte, valami történt...
Mától megváltozik a világ...

Elszámolás

Nem volt és szerintem itt ilyen soha nem is lesz. Megajándékoztuk egymást kölcsönösen. Úgy, ahogy illik. Szerintem az itteni helyi szokásoktól nem tértünk el semmiben.
Jobb, ha vigyázol! Ha nem jól viselkedsz, itt könnyen az oroszlánok martalékává válhatsz!

Dóri, felejthetetlen masszázs

  Hexemeter

Egyeztetés

Többször kerestem, kolléganőjével tudtam beszélni, majd visszahívott és megbeszéltünk minden részletet

Megközelítés

A Nyugati környékén található, így minden tömegközlekedési eszközzel nagyon könnyen megközelíthető.

Helyszín

Lifttel egyszerűen egy könnyen megközelíthető, kellemes hely, több szoba van, mi a kis kuckóban voltunk. A fürdő nagy és tágas, sok tusfürdő található

Hirdető külseje

Alacsony hölgy, nagy mellekkel. Ez a kombináció mindig bejön nekem. Nagyon jól tartja magát, ígéző szemek, szép test és nagyon kellemes beszélgetőtárs.

Masszázs

Masszázs a szivacson történt, lágy simogatásokkal indítva, majd kérésemre a gyengéd változatnál maradtunk. A nyakamat és a hátamat azért jól átmozgatta. Kezemmel folyamatosan kerestem kontaktust, simogattam a lábát, kezét és alig vártam, hogy azokat a nagy kebleket kezelésbe vehessem. Érezte rajtam a vágyat, így a masszázs részen gyorsan túl is lendültünk.

Kényeztetés

Nagyon felizgatott az érintése, így gyorsan átfordultunk egymás ölelésébe. Hosszan nyaltam és izgattam a melleit, éreztem a bimbók keményedését, ahogy a nyelvemmel körbe-körbe nyalogattam azokat. Gyengéd puszikat adtam az ajkaira, azátn visszatértem a melleihez, majd nyelvem csúszott le a testén. A kellemes nyalakodás után, Ő következett, és egy érzéki franciával ajándékozott meg. Nem kapkodott, szépen játszott a farkammal, amit egy nagy durranás követett az ajkai között. Fantasztikus érzés volt. Szilvia segítsége után még simogattuk egymást.

Elszámolás

A telefonon említett mértékű, pesti átlag.

Dóri, felejthetetlen masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Bevallom töredelmesen, hogy egy jeles kolléga beszámolója vitt rá, hogy ebben az augusztusi rekkenésben látogatást tervezzek. Innen és ezúton is tankjú, kedves dgab, hogy amit írtál és ahogy írtad ráirányította Dórira az összes titkosszolgálat figyelmét.
Lényeg, hogy ma elhatároztam és felhívtam Dórit, aki nagyon kedvesen és tárgyilagosan tájékoztatott mindenről. Arról is, hogy elsőre csak egyórás élményben lehet részem, majd ha már megismertük egymást, akkor lehet szó több együtt töltött időről is. Ezt korrektnek éreztem, bár így látatlanban is szívesen mentem volna hosszabb időre hozzá. Később rátértünk a lehetséges időpontra is, aztán a ma kora délutánban meg is egyeztünk.

Megközelítés

Minden jó, ami a Nyugati pályaudvart érinti (ja, és meg is áll ott). Gyakorlatilag a teljes BKK járműpark igénybe vehető a HÉV-en kívül. Parkolni se lehetetlen, de természetesen fizetős. Előbb értem oda egy kicsit és nézelődés közben észrevettem egy táblát, mely szerint érdemes odafigyelni, hogy a Nyugati téri (idősebbeknek Marx téri) felüljáró alatt parkolók jó ha ügyelnek arra, hogy melyik automatából veszik a jegyet, mert az út két oldala két különböző kerület.

Helyszín

Igazi belvárosi bérkaszárnya. Sokemeletes, ezt kívülről nem is vettem észre, de szerencsére van lift. A lift is olyan, mint maga a bérház hangulata, rém lassú, ideges makktársakra valószínűleg nyugtatólag hat, nem fog megbolondulni benne senki pacemakere. A kérdéses emeleten nem kell bóklászni, a lakás bejárata pont a lift mellett van, abszolút diszkrét.
A lakás szép, amolyan nagy belmagasságú polgári lakás. Itt ott vannak beázásnyomok, de ezen hamar túlteszi magát, aki meglátja Dórit. Mivel többen is dolgoznak itt, így a logisztika miatt vannak néhány perces várakozások, de ez bőven belefér. Ahol én jártam, az egy elég kicsi szoba volt, a matrac körül nem volt sok hely, viszont volt egy ventilátor, ami jólesően keverte a levegőt. Tükör azonban nem volt, pedig nem lenne rossz. Dóri hozott hideg ásványvizet és kapcsolt valami zenét is. A matrac egy rém nyikorgós igazi bukfencmatrac, ficergés közben néha nagyon vidám perceket okoznak a hangok. Valami papírlepedővel van letakarva, ami azért jó, mert az olajos test(ek)re tök jól rá tud ragadni, és kis túlzással múmiának is el lehet menni.
Egy kanapéra pakoltam le, majd Dóri elkísért a fürdőbe, ami meglepően nagy, sarokkádas. Tusfürdő és szájvízválaszték, akár egy szakboltban. Gyors zuhanyzás után slattyogtam vissza a szobába, mert már nagyon szerettem volna Dórival lenni.

Hirdető külseje

Mivelhogy ugye a fürdést megelőzően már találkoztunk az előszobában és meg kell mondjam, nagyon tetszett, amit láttam. Dóri egy igazi pici szexiség. Hozzám képest alacsony, mindenhol kerek, kemény, csodálatos, nem gravitáló mellekkel, jó kis simogatnivaló popsival és nagyon szép arccal van megáldva. Mosolygós, csacsogós, engem azonnal megvett kilóra. Imádom az ilyen (bocsánat) tömörgyönyör lányokat. Azonnal megvolt köztünk az összhang. Az, hogy utcán készült képei vannak, még inkább izgató, mert ugye a bájos arc és mosoly látható, de hogy mi van a ruha alatt, az csak sejthető. Ezért nem biztos, hogy egy villantós fehérneműs kép többet ér egy teljesen felöltözöttnél... Masszázshoz persze gyári bőrszerkóra vetkezett, így még jobban tetszett, főleg, hogy amikor ráült a combomra, nem éreztem egy csepp borostát sem (ezt aztán később le is ellenőriztem).

Masszázs

A matracra hasalván vártam Dóri érintéseit és ezt egy kis kókuszolajos svédmasszázs formájában kaptam meg. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, ami csak akkor szakadt meg néha, amikor végigszánkáztak a cickók a hátamon. Ez az idő előrehaladtával egyre többször fordult elő. Alapos volt a masszázs, nem túl erős, de végigment bokától-tokáig. Jólesett. Nem is vágytam másra. Illetve dehogynem, de az a következő rész témája lesz. Kár, hogy ez az első alkalom csak egy egyórás szeánsz lehetett, mert elviseltem volna még egy kis kényeztetést hasonfekve is (merthogy a masszázs vége felé a svédmasszázs átment cirógatásba, ami egyre többször jutott el a zacskó és csatolt részei felé). Így már én is ficeregni kezdtem, mert időszerű lett a frontoldali olajozás nemes művelete (és hát várható volt további izgalom is, ugye)

Kényeztetés

Végül ezt Dóri is így érezte, mert fordulást javasolt és így is bekent olajjal, majd egy hosszú mozdulattal végigcsúszott rajtam. Ettől azonnal haptákba állt James kolléga az alvégen. Mikor Dóri felérkezett az arcom magasságáig, kaptam először is egy nagyon finom csókot, amit persze úriember azonnal viszonoz. Közben a keze átkulcsolta James urat és további feszültséget okozott neki. Itt már simogattam, ahol értem, a kerek cickókkal kezdve (ezeket alaposan meg is kóstoltam), és a combokkal, popsival folytatva. Aztán kisvártatva rákérdeztem, hogy nem lehetne-e megkóstolni azt a nagy simaságú puncit is, ami ugye ott mocogott a jobb combomon. Dóri közölte, hogy lehetséges, de ő nem szereti a 69-et. Mondom, akkor legyen 70. Helyet is cseréltünk és leköltöztem a combok közé. Mielőtt elkezdtem volna a szakszerű kezelést, Dóri azért megjegyezte, hogy nem biztos, hogy sikerülni fog… ezt én kihívásnak vettem csakazértis. Egész könnyen kitaláltam, hogy Dóri mit és hogyan szeret és ez bizony egyenesen vezetett el oda, hogy a fülem mellett a combok remegni kezdtek, Dóri kezei gyömöszölni kezdték az innen nézve még méretesebbnek tűnő ciciket, először apróbb sóhajok, majd hosszabb nyögések hagyták el ajkait és a végén a teste ívbe feszült, majd egy nagy nyögés végén elélvezett. Azta …. - mondta Dóri. Teremburáját? - kérdeztem én. Neeeem! Aztakurva! :D Meg lettem dicsérve, majd mivel az óra könyörtelenül közeledett a végéhez, de Dóri is be szerette volna fejezni az én kényeztetésemet, így egy gyors helycsere után ellentmondást nem tűrően a lábaim közé térdelt és úgy le…. hogy a fülem is kétfelé állt. Egy hörrenéssorozattal durrantam el, és én is hasonlóképpen nyugtáztam a dolgokat, mint pár perccel azelőtt Dóri.
Majd kölcsönösen nyugtáztuk azt, hogy ez így nem lesz jó, legközelebb két óra hosszára kell menjek, mert ő is elviselt volna még pár orgazmust, meg én is.
Az óra igencsak a végét járta, így elbotorkáltam a zuhanyozóba és mélán ott elmélkedtem a forró víz alatt arról, hogy jövök egy sörrel a kollégának.

Elszámolás

Öltözködés után rendeztem a szobában, azt kell mondjam, hogy bár az ajándék átlagos, a kapott élmény azonban bőven átlagon felüli volt. Viszont kétórás időtartam kell Dórihoz.

Dóri, felejthetetlen masszázs

  dgab

Egyeztetés

Dóri adatlapjára már régebben rábukkantam itt az oldalon, egy rendkívül bájos, mosolygós szép Nőként tündököl a fotóin, nagyon meg is tetszett nekem Dóri így a képei alapján és elhatároztam, hogy személyesen is meg kell őt ismernem.
Hát igen, nem is csoda Dóri fotóit elnézve, nagyon elfoglalt a hölgyemény, mikor hívtam sajnos nem vette fel, másnap is csak a barátnőjét értem el, és akkor megbeszéltük, amint Dóri szabad lesz megcsörget engem. Körülbelül egy óra múlva jött is a telefon Dóritól, visszahívtam őt és onnantól kezdve, ahogy az édes hangját meghallottam teljesen rabul ejtett engem. Dóri egy tündér, mintha a barátnőmmel beszéltem volna, annyira kedvesen kommunikált velem, már a telefonban becézgetett, viccelődtünk, nevetgéltünk egymással, az első beszélgetésünk is már nagyon felszabadult volt. Másnap kora délutánra kértem időpontot, szerencsém is volt, Dórinak is megfelelt a javasolt időpontom, majd ezután készségesen tájékoztatott még a tudnivalókról és megkaptam a pontos címet is.

Megközelítés

Mivel autóm nincsen, BKK-val érkeztem a helyszínre. Nagyon egyszerű, a Nyugati pályaudvartól egy-két perces sétával könnyen megközelíthető, a térkép szinte pontosan mutatja a helyszínt.

Helyszín

Tipikus belvárosi, régebbi stílusú több emeletes épület. A kapuban a hirdetéseket nézve többféle szolgáltatás is van a házban, ügyvédi iroda ezen kívül mintha fogorvosi rendelő is lenne, de ettől eltekintve a kapuban és a lépcsőházban senkivel sem futottam össze.
Dóritól telefonon megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, emeletet és ajtószámot és már mehettem is hozzá. A lift is egy régebbi, nem tudom, számomra egy mókás szerkezet volt, de célszerű is azonban használni, mert amúgy elég magasra kell menni.
A lakás is nagyon klassz, tágas, barátságos, több szobával, amelyekben Dórin kívül több lány is fogadja a vendégeket, de a diszkrécióra figyelnek a lányok, ott létem alatt csak az isteni Dórikával találkoztam.
A szobában, amelyikben mi voltunk, egy szélesebb tatami volt, meg egy kanapé, amelyre a ruháimat tudtam letenni, kellemes félhomály, finom illatok és kikapcsolódásnak megfelelő halk muzsika. A fürdő is kényelmes, tágas, sarokkáddal felszerelt, rengeteg tusfürdő, dezodor, szájvíz, tehát minden szokásos kellék, ami ilyenkor kell, a rendelkezésedre áll.

Hirdető külseje

Zsákbamacska nincs, Dóri a fotóin egyben olyan mint az életben.
Mikor a lakásajtóhoz értem, halkan kopogtattam, nyílt is rögtön az ajtó, és most megjegyezném, Dóri volt az első olyan hölgy, aki nem teljesen az ajtó mögé bújva fogadott, hanem az ajtó mellett kikukucskálva mosolygott rám és csábított bebocsájtásra. Ahogy élőben megláttam azonnal a fotói jelentek meg a szemeim előtt, olyan volt, mintha csak onnan lépett volna ki elém, de persze nem abban a ruhában, amin a képeken van, hanem egy nagyon izgató fehér csipkés fehérnemű szettben fogadott.
Dóri a haját úgy, mint a képeken feltűzte, így aztán a szépséges arcocskáját ez nagyon jól kiemelte. Dóri egy édes pici teremtés, rengeteg kedvességgel, pozitív energiával és állandó mosollyal az arcán, amivel a férfiakat leveszi a lábukról.

Masszázs

Puszival köszöntöttük egymást majd Dórit óvatosan átöleltem, vigyázva, hogy még a picit utca hideg kezeimmel a vállait kevésbé érintsem, de ő erre csak annyit mondott, hogy ne aggódjak, rövidesen úgyis felmelegítjük egymást. Nagyon tetszett a gondolat és már szorosabban is átöleltem, majd Dóri ezután rögtön a szobába is kísért, ahol gyorsan megszabadultam ruháimtól, majd a fürdő irányába mentem.
A tisztálkodásom után Dóri már a szobában várt rám, ott újra érzékien megöleltük és megpuszilgattuk egymást, majd javaslatára a tatamira hassal elhelyezkedtem.
Jól kezdődött a mi kis randik, ugyanis Dóri rögtön levette a felesleges fehér nemüket és akkor megcsodálhattam a szép barna testét és persze mindenekelőtt az eredeti nem kis méretű csodás cicijeit.
Immáron teljesen meztelenül szorosan mellém bújt a tatamin, úgy hogy combjai érzékien hozzám simultak és elkezdődött szeánszunk első, azaz a masszázs része. Én most lényegében egy finomabb masszázst kértem Dóritól, ugyanis a hátam még egy picit fájt, mert egy korábbi sérülésből kifolyólag még nem 100%-os. Dóri ezen irányú kérésemet készséggel teljesítette és egy szakszerű, nagyon kellemes svéd és szeretetmasszázs ötvözetével ajándékozott meg.
Vállaimat a lapockákat és a hátamat technikásan érzékien átmasszírozta, a kisebb csomókra nagyobb hangsúlyt fektetve, majd a lábaimat egyenként, azokat az ő combjaira helyezve finoman átmasszírozta és a vádlijaimat teljesen felfrissítette. Talp masszázst nem kértem, mivel ott eléggé csiklandós vagyok, így ez a rész kimaradt, de ahogy Dóri végzett a lábaimmal a fenekem irányába kúsztak pici kacsói és érintései ekkor lassan elgyengültek, időnként a lábaim közé is benyúlva, körmeivel finoman csiklandozva fokozták bennem a kellemes érzéseket.
Dóri nagyon ért a férfiakhoz, nagyon érzi, mikor és hova kell nyúlni, hogy igazán izgalomba hozzon, érintései nagyon finomak és izgatóak voltak, de talán egy picit játszott is velem, mert ezekkel a finom érintésekkel periódikusan kényeztetett, belekezdett majd abbahagyta, de ez akkor így volt a legtökéletesebb. Ezen finom mozdulatok közepette felcsúszott a vállaimhoz, szorosan mellém bújt, cicijeit a felkaromhoz és a vállamhoz tette, arcunk pár centire volt egymástól, közben éreztem a rendkívül kellemes, izgató finom illatát, majd gyengéden átmasszírozta mindkét kézfejemet, tenyeremet és egyenként az ujjaimat is. Ez nagyon finom volt, jól eső érzésekkel töltött el, mondtam is Dórinak, hogy ilyenben eddig ritkán részesültem. Majd a kézmasszázs után még közelebb kerültünk egymáshoz és már csak azt éreztem, hogy a csodás cicikkel a hátamon szánkázik és feljebb csúszva a nyakamat és a fülemet csókolgatja, közben többször a fülembe édesen belesóhajtott majd érzékien többször bele is csókolt. A történések innentől kezdve már erősen a kényeztetés irányába fordultak át …

Kényeztetés

… az izgató cicis csúszka a hátamon és az édes csókok a nyakamon nagyon fokozták már az izgalmi állapotomat, Dóri ezt érzékelve a fenekem irányába csúszott és a terpeszben lévő lábaim közé helyezkedett, majd így hátulról a lábaim közé nyúlva kezdett kényeztetni. Különös tekintettel a zacsira, rendkívül finom érzés volt majd ezután a csípőmet picit megemeltem és már a nemesebbik testrészem is a kezecskéi közé került. Érzékien-finoman kényeztetett, nem tudnám leírni hogyan és miként csinálta, de az érzést tekintve eszméletlen jó volt. Így sikerült is rögtön hadrendbe állítania, de én ekkor még mindig hason fekve voltam, immáron már eléggé megemelt csípővel. Majd Dóri a cicijeit a fenekemhez nyomta és így csúszott fel egészen a tarkómig, ahol halkan a fülembe suttogta, „ha szeretnél megfordulhatsz”.
Mertem is volna ebben a helyzetben mást mondani, gyorsan megfordultam, de nem feküdtem rögtön hanyatt, hanem a tatamin ülve Dórit a terpeszben lévő lábaim közé húztam és így szemből szorosan összeölelkeztünk. Ahol értük ott csókolgattuk simogattuk egymást, szájra puszik is már többször elcsattantak, majd ezután a csodás cicijein kezdtem élvezkedni. Simogattam csókolgattam, szájjal kényeztettem őket, és miközben Dóri cicije a számban volt, halkan, kedvesen nagyokat sóhajtott, majd az egyik kezével lenyúlva a hímtagomat gyengéden elkezdte izgatni, a másikkal pedig a tarkómat simogatva szorított magához. Nagyon élvezetes és intim volt ez a helyzet, Dóri nagyon tudja tüzelni a férfiakat, ez rám is rendkívül hatott, ő egy igazi érett szexis Nő és érezhető volt számomra, szeretni, ha a partnere is kihozza belőle a maximumot, ezért feltett szándékom volt Dórit tovább kényeztetni az édesebb testrészén is, örömömre erre pozitív választ kaptam és megkértem Dórit feküdjön hanyatt a tatamin.
Ekkor a terpeszben lévő lábacskái közé helyezkedtem és a combjai belső felületeit halmoztam el finom csókjaimmal majd fokozatosan haladtam a puncija irányába. Nagyon finom Dóri kelyhecskéje, élvezettel kényeztettem, kíváncsiskodó nyelvem finoman a barlangját is bejárta, majd ezután az édes csiklóját vettem birtokba. Ténykedésem hatására Dóri visszajelzései erősítettek meg engem abban, hogy nagyon jól esik neki, amit csinálok, sőt, idővel már combjainak és csípőjének érzéki remegései, hullámzásai is fokozatosan erősödtek, melyeket már Dóri kéjes és mély sóhajai is kiegészítettek. Dóri számára ennek már csak egy végállomása lehetett, a csodás orgazmus. Az öröm pillanatai előtt Dóri csípőjének hullámzása már nagyon intenzív volt, én mindent elkövettem, hogy ezt szinten is tartsam, sőt a végéig el is vigyem, majd a csúcs pillanatában Dóri hangosan sóhajtozva a csípőjét megemelve a combjaival a fejemet teljesen körbezárta, majd jobb kezével a tarkómnál a fejemet mélyen a combjai közé húzta és átélt egy igen intenzív orgazmust, ami engem is csodás érzésekkel töltött el. Ezután jobb kezét a puncija elé tette az érzékeny pillanatai miatt én pedig a combjainak gyengéd kényeztetésével segítettem Dórit újra „visszatérni”. Drága Dórikámnak ehhez valóban kellet is egy pici szünet, nagyon édes volt, ahogy előttem feküdt a tatamin mély sóhajokat véve, közben kedvesen megcirógatta a fejemet és megköszönte nekem a számára okozott és az átélt örömteli pillanatokat. Ez számomra is szuper élmény volt, Dórikám köszönöm :)

Miután Dóri kipihente magát, már csak egy dolog volt hátra, az én „kivégzésem”.
Hanyatt feküdtem a tatamin, Dóri rám feküdt és a cicikkel izgatóan csúszkálni kezdett rajtam, majd haladt fokozatosan a lábaim irányába. Hímtagomat a cicijei közé vette és úgy kényeztetett. Nagyon jó érzés volt, közben testem minden pontjára rengeteg puszit is kaptam. Ezután kezdetét vette egy iszonyat jó lingam-os kényeztetés, itt már voltak olyan pillanatok, hogy úgy éreztem végem lesz, de még nem lett. Drága Dórikám a lingam közben lassan egyre közelebb hajolt a hímtagomhoz, majd megkérdezte, szeretem-e, ha szájjal kényeztetnek.
Erre ilyenkor mi mást lehetne válaszolni.. és ezt követően már is a szájába kerültem és egy fergeteges, egyben nagyon érzéki franciás kényeztetésben részesített. A francia közben Dóri gyengéden a kezét is használta, de leginkább lágyan bólogatva a finom meleg ajkaival kényeztetett. Barátnősen érzékien szopogatta folyamatos vákuummal és intenzív nyelvjátékkal, erősen kellett is a tatami széleibe kapaszkodnom, hogy azért még bírjam egy darabig. Ment is ez azért még jó pár percig, de hát ezt sokáig nem lehet bírni és nagyon már nem is akartam magam tovább tartóztatni, jeleztem neki a csúcs közeledtét, ekkor Dóri egy pillanat szünetet beiktatva csak annyit mondott „engedd el nyugodtan”, majd újra a szájába vette és ettől kezdve már nem volt „kegyelem”. Dóri egy óriási orgazmusban részesített, az utódjaim félig az ajkai közé, félig a testemre landoltak. Fergeteges élmény volt, nekem is kellett azért egy rövid idő, amíg ezután magamhoz tértem. Majd Dóri nagyon kedvesen letisztogatott rólam mindent, felültem, megcsókoltuk egymást, érzékien összeölelkeztünk, majd megköszöntük egymásnak ezt a felejthetetlen élményt. Az időm ezzel lényegében teljesen le is pergett, majd ezután Dóri segítségével a fürdőbe mentem.

Elszámolás

Az átélt élményeket és Dóri érzéki kedvességét, figyelmességét tekintve abszolút teljesen korrekt elszámolás.
Utólag rendeztem az összeget picit megtoldva és az ajándékommal együtt átadva.

Dóri, nagyon jó masszázs

  Joepapa1

Egyeztetés

Itt az oldalon figyeltem fel Dórira.Telefonon hívtam, kolléganője vette fel a telefont,ő nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és a rózsaszálak mennyiségéről. Kora délután hívtam és és sikerült aznap este meglátogatni Dórit.

Megközelítés

Hát biztos lehet találni parkolót bár szerintem kell jó sok időt szánni rá, én bkv.val mentem. A nyugati tér volt skálametrótól néhány lépésre található a helyszín.

Helyszín

Régi polgári bérház, szépen karbantartott. A lakás nagyon szép felújított több vendég fogadására alkalmas randi helyszín. Fürdőszoba nagyon kellemes kényelmes kellően nagy, sarok kád, benne kis tábla frissen fertőtlenítve felirattal.többfajta tusfürdővel, száraz kilépővel, mosdónal kis pohár szájvíz. Játszótér kis kellemes szobácska, kis ülő kanapé a cuccoknak, egy szekrény,egy tatami szerű fekvő alkalmatosság, mindenhol kellemes hangulat fény, jó illat , és meleg.

Hirdető külseje

Dóri egy nagyon cuki pici mindig mosolygós teremtés. A fotók alapján nem gondoltam, hogy ennyire picike milf hölgy,de amúgy a képeken Dóri van.és egy nagyon kedves cukiság tetőtől talpig.

Masszázs

Érkezésem picit zűrösre sikerült de ezt nem részletezném.😂
Ház előtt hívtam ekkor kaptam meg a kapu kódot és az emelet számot. A lift indokolt 😂 kiszállást követően már nyílt is az ajtó, az ajtó mögött elbújva engedett be tüneményes vendéglátóm, egy nagyon mini fekete csipkés ruciban. Egyből bevezetett a tetthelyre, mivel többen dolgoznak a lakásban,a logisztika, és a diszkréció miatt fontos, hogy senki senkivel ne találkozzon. Pár perc beszélgetés közben mondta, hogy vetkőzés, megkért, hogy a rózsa csokrot tegyem a kis asztalra amíg előkészíti a fürdőszobát, majd a kapott kellemes puha törölközőt magamra tekerve irány a fürdőszoba,mindent megmutat, és szól ha készen vagyok, csak résnyire nyissam ki az ajtót,így is történt.mar tiszán frissen kinyitottam az ajtót, Dóri szinte azonnal ott is termett és be kísért a baszobába. A törölközőt elkérte és megkért, hogy feküdjek hason a matracra. Ez idő alatt ő is hasonlóan hozzám levetkőzött, csak egy falatnyi tanga maradt rajta. Kicsit átbeszéltük, hogy milyen masszázst szeretnék, és kezdetét vette a finom olajos közepes erősségű és cirógatós kényeztetés. Közeledve a félidőhöz már a cicik is szerepet kaptak a műsorban kis olaj és már siklott is a hátamon fenekemen az a két gyönyörű cici, és egyszercsak jött a felkérés, "kérlek fordulj meg".✓

Kényeztetés

Immár hanyadt fekvő helyzetben betérdelt a lábaim közé és egy kicsit az előlapi részeimet is olajozta nyomkodta, simogatta, itt már inkább az erotikus érintések voltak,amik nagyon izgatóak voltak. Majd az egyik oldalához térdelt és így már elért tokától bokáig elért. Majd egyszercsak rákérdezett, hogy orális kényeztetés jöhet e,? Persze, hogy igent mondtam, valamiért nagyon rá stresszeltem a dolgokra, mert nagyon nehezen tudtam feloldódni,de ő nagyon kedvesen és türelmesen foglalkozott velem és a velem egykorúval, majd kértem,hogy ha nem bánja akkor szeretném megízlelni a punciját, persze, hogy igent mondott, falatnyi tanga le és már 69.be is voltunk. Nagyon kellemes finom illatos puncija van, ő egyből visszament és gyengéd szájával kezelésbe vette az öcsikét amit nagyon ügyesen csinált mert nagyon hamar jeleznem kellett, hogy itt a vég, a figyelmeztetés nem igazán hatotta meg, csak folytatódott áldásos tevékenység, aminek meg is lett a gyümölcse vagyis spermája, és minden csepp a Dóri szájába landolt. Ami utána diszkréten szilviába került át. Mivel a tervezett idő előtt végem lett, ezért maradt idő egy igazán jó bensőséges beszélgetésre. Majd az érkezéskor tapasztalt figyelő rendszer szerint elmentem tusolni majd vissza a szobába,öltözés érzékeny búcsú puszik és tavozás.

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint történt 1 órát voltam nála ** rózsaszál volt a csokor mérete.

Dóri, nagyon jó masszázs

  bigdave

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mikor elérhetőt jelzett az oldala. Kétszer próbálkoztam sikertelenül, majd utána röviden megcsörgetett. Ekkor megint hívtam és egyből fel is vette. Megbeszéltük a részleteket és egyből sikerült is délutánra egy időpontot találni.

Megközelítés

A cím egyértelmű volt, tömegközlekedési csomopontnál található, könnyen megközelíhető, autóval a parkolás problémás lehet. Mikor odaértem felhívtam és elmondta a bejutáshoz a tudnivalókat. Minden egyértelmű volt, nyugodt volt az épület, könnyű volt odatalálni a lakáshoz, ami a legfelső szinten volt.

Helyszín

A lakás szép, rendezett. Több lány is van ott, de ez egyáltalán nem zavaró. Megérkezéskor Dóri egyből a szobájába invitált, pici hangulatos szoba, kellemes fényekkel és illatokkal. Sarokban egy heverővel,ahová pakolni lehet, illetve mellette a tatamin, amelyen a masszázs zajlik.
A fürdő szint úgy nagyon szép tiszta, sok tusfürdővel a tusoláshoz.

Hirdető külseje

Dóri külseje a képeknek megfelelő, igazi milf :). Alacsony, de egyáltalán nem túl alacsony. Egy lenge kis ruhában fogadott, amely alól már elősejlettek a kerek formái. Haja most szőkébb volt tán, mint a képeken, de az öszkép nagyon szép volt.

Masszázs

Masszázs során először a hasamra feküdtem, majd ő levetkőzött (teljesen) és elkezdett maszírozni. Először a lábaimnál majd a hátamon, illetve szépen lassan mindenhol, ahol ért. A masszázs során egyre gyakrabban jöttek, erotikusabb odanyúlások a combomnál, illetve a mellei is egyre többet értek hozzám. Elég nehéz volt a hasamon maradni és megállni, hogy ne forduljak meg, de sikerült elég jól ellazulni, így igazán kellemes volt a masszázs része. Mikor már teljesen ellazultam, szólt, hogy itt az ideje megofordulni és így háton fekve is folytatódott a masszázs picit, mielőtt a levezetésre került volna sor. Ez kifejezetten tetszett, hogy nem egyből arra váltottunk. A masszázs összességében inkább gyengébb ellazító volt, mint sem erős, de ellazulni azt maximálisan sikerült is.

Kényeztetés

Kényeztetésnél először a szükséges pontokat beolajozta, majd először kézzel elkezdte szépen masszírozni az ekkor még kicsit zavarban lévő, ezáltal picit ernyedt farkamat. Ezen a "zavaron" hamar túl is lendültünk a látvány, illetve a masszázs miatt, közben én is simogattam őt, ahol csak értem. Dóri meztelenül gyönyörű, szép szolibarna bőre és a két nagy cici látványa igencsak beindított. Keblei formásak és nagyok, lehet voltak már igazítva picit, de abszolút természetesek. Kicsivel később a cicikkel kezdett el maszírozni, illetve közéjük került férfiasságom is, nem sokkal később megkérdezte, hogy szeretnék-e franciás kényeztetést, amire igennel is válaszoltam, de alig hogy ez megtörtént, már nem bírtam tovább magammal és a cicik szorításában végem lett. Dóri megdícsérte a nagy lövésemet, illetve mennyiségemet, egészen az utolsó cseppig lágyan simogatta péniszemet, illetve még utána is ingerelte kicsit a makkom, ez különösen jól esett. Majd miután megnyugodtam letörölgetett és beszélgettünk még egy picit. Majd jött a tusi és az öltözés, a végén még üdítővel és csokival is megkínált.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, megérkezésem után egy kisasztalra kellett elhelyezni. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.

Dóri, nagyon jó masszázs

  prius

Egyeztetés

Délelőtti órákban kerestem, hamar felvette , mindent gyorsan sikerült megbeszélnünk .

Megközelítés

Nyugati tér gyakorlatilag , könnyű ide jutni ha tömegközlekedést választja valaki . Én autóztam , a felüljáró alatti parkolóban álltam meg .

Helyszín

Ez egy tetőtéri lakás , most építhették be mert nagyon újnak tűnt.

Hirdető külseje

Csodás kis mosolygós tünemény , finom gömbölyű formákkal .

Masszázs

A telefonos beszélgetésnek megfelelően pontosan érkeztem,ahol a lehetőségek,vágyak újboli átbeszélése után elvonultam fürödni. Mire visszatértem,ő már a szobában rendezkedett,hogy kéznél legyenek a nélkülözhetetlen kellékek.
Kati kérte,hogy hasra helyezkedjek el,majd ledobta a felsőjét és egy falat kis tangában,illetve pici kis melltartóban kezdte meg testem beolajzását,és gyurását. Kellemes erővel végigjárt mindenhol,vádlimnál indított,innen haladt egyre feljebb. Kérte többször is,hogy ha fáj,akkor szóljak,de tökéletes volt a gyúrás erőssége.
A hátam elég sűrün beszokott állni,meg kitapintott valami csomót is,ezért ott alaposan elidőzött.
Fordulás után sok maszírozásban már nem volt részem,mert mire beolajzott,addigra a kezem is kezdett elkalandozni,ezért kértem,hogy szabaduljon meg az utolsó textilektől is,és következzen a csúszka rész.
Mindketten olajossak voltunk,és teljes testtel kezdett rajtam vonaglani.Hol a mellei között volt a szerszám,hol pedig a lába közt. Hatalmas akaraterő kellett,hogy ne próbáljam célozgatni a bejáratot...Ha gumiban lettem volna,bármit megteszek,ahogy akkor felvoltam csigázva.

Kényeztetés

A kényeztetésre,illetve a levezetésre kétfajta lehetőség van,az egyik a lingam,másik pedig a francia. Én az elsőt választottam,mivel szopni mindenki tud (vagy nem) ,simogatás pedig nagyon jól esett. Sokáig nem is tartogattam a kitörést,egyrészt mert már a csúszka nagyon megmozgatott,már ott a mellek közé tudtam volna menni,másrészt az idő is elröppent.

Elszámolás

Érkezéskor ez volt az első amit intéztem .

Dóri, nagyon jó masszázs

  papi1

Egyeztetés

Telefonon hívtam Dórit szombat délelôtt. Láttam, hogy telefonnál van és felveszi. Hívtam, azonnal felvette. Délutánra kértem idôpontot. Mivel egyszer már voltam nála, szerettem volna 1,5 ôrára menni, de sajnos aznapra már nem tudott csak egy órára invitálni. Részemrôl rendben volt, lefixáltuk az idôpontot ripsz ropsz.

Megközelítés

Autóval mentem, egy közeli utcában álltam meg. Könnyen lehet találni parkolót 5 percre a háztól. Cím egyértelmû.

Helyszín

Régebbi ház, de teljesen rendben van a lépcsôház, lift stb.
A lakàs ugyan úgy rendben van, igényes hölgyek dolgoznak a lakásban. Rend tisztaság mindenhol. Fürdô tiszta, sok féle tusfürdô, szájvíz, van minden ami kell. Fürdéshez kaptam tiszta törülközôt, papucsot. Kényelmes sarokkádban lehet tusolni. A szóba is rendben volt, picike tele kis mécsesekkel, félhomály, hangulatos tiszta. Van egy kanapé, egy matrac egy szekrény és egy komód benne.

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel, helyes, arc, csinos, sexy alacsony telt hölgy. Feszes test, szép barna bôr, kellemesen gömbölyû ott ahol kell. Nekem tetszett. Egy kis Fekete egyberészes ruhába fogadott, amibôl gyorsan könnyen ki lehet bújni. 🙂

Masszázs

Fürdés után pár szót beszélgettünk az aktuális Covid helyzetrôl, kivel mi történt utóbbi idôkben, majd leheveredtem hasra a matracra. Dóri masszázsa símogatós, lágy, relaxáló. Nem gyúr nem dögönyöz, ropogtat. Kellemes felvezetés a levezetéshez. Lábtól indul, halad felfelé, combok hát, váll, kár... Közben finoman elkalandoznak ujjai a lábak közzé... Vége felé már kemény szép nagy cicijével is maszírozza, símogatja a feneket, hátat...majd ismét alámnyúlt picit simizni a nemesebbik részemet...ez kellemes volt, picit meg is emeltem a csípômet, jelezvén, hogy élvezem amit csinál, ezt észre vette és pár percig elidôzve cirógatot. Majd fordulásra kért.

Kényeztetés

Kicsit megmaszírozott elôrôl is, majd elkezdett kellemesen, lassan kézzel, majd kis idô múlva ajkaival is finoman kényeztetni. Mivel mondtam Dórinak, hogy múltkor viszonylag hamar elsültem mert nagyon felizgatott ajkaival, ezért nagyon lassan, óvatosan, kényeztetett, hogy minél tovább élvezhessem. Egy extra kívánságom volt a végét illetôen, amiben abszolút partner volt Dóri. Szerettem volna ha állva kényeztet ô pedig elôttem térdel. Nekem így mind látványilag, mind orgazmus szempontjából jobb, erôsebb orgazmusom van. Nagyon erotikus látvány volt, ahogy Dóri elôttem térdelve finoman lágyan kényeztetett, a vége felé egy gyorsabb tempóra kapcsolt és már nem bírtam tovább, jeleztem hogy jövök és gyorsan kivettem az ajkai közül a farkam, nem akartam ajkai közzé élvezni, féltem hogy túl erôs lesz orgazmusom így gyorsan gyönyörû melleire irányítottam, de nem voltam elég gyors mert picit az arcára, nyakára is ment. 4-5 kilövelés számoltam, majd még egy picit visszahelyeztem forró ajkai közzé lenyugodni...Dóri a végén meg is jegyezte, hogy szép kis mennyiség volt. Nos... Ez részben az ô érdeme, válaszoltam. 🙂 Szépet alakítottunk ismét. Nagyon finom kis órát töltötünk el. A végén lehetôségem volt ismét lefürödni.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, lényegében, normál keretek között minden az alapban van. Nagyon korrekt. Elôre kitettem a megbeszélt órás ajándékot a kis asztalkára borítékba csomagolva.

Dóri, nagyon jó masszázs

  papi1

Egyeztetés

Szombati napon hívtam délelőtt, egyből felvette, nagyon kedvesen tájékoztatott részletesen a lehetőségekről. Nagyon kedves a telefon hangja. Rugalmasan tudtunk időpontot egyeztetni, délutáni időpontot kértem és számára is megfelelő volt. Címet megkaptam, kérte, hogy a kapuban csörgessem meg.

Megközelítés

Hétvége lévén a parkolás ingyenes volt, és a környező utcákban lehet találni bőven parkolót közel a házhoz, max 2-3 perc sátara.

Helyszín

A lakás abszolút rendben van, fürdő nagy sarokkádas, higiénia maximálisan rendben, tusfürdő, szájvíz minden változatban, tiszta törülköző stb. a legigényesebbeknek sem lehet hiányérzetük. Szoba picike, de a célnak tökéletesen megfelel és kényelmes. Egy kis kanapé és egy matrac található benne. Sok kis gyertya ég a szobában, a hangulat kellemes és nyugtató. Klíma kellemes hőmérsékletre beállítva. Minden szuper.

Hirdető külseje

Dóri egy kis tünemény. Ajtó nyitás után pont az a hölgy fogadott mint a képeken. 0 csalódás! Nagyon kedves a modora, helyes az arca, szépek a szemei, szimpatikus a tekintete, intelligens. Bár az idő rövidsége miatt kevés szót tudtunk váltani, de kellemes beszélgető partner is. Formás, szép alakja van és a cicik nagyon szuperek. :) Azért is választottam Dórit, mert arcképpel hírdet.

Masszázs

Dóri már a telefonban elmondta, hogy nem meggyúrni akar engem, hanem egy lazító, finom, gyengéd masszázzsal, símogatással szeretne engem kényeztetni ráhangolódásként a levezetéshez. Pont azt kaptam amit megígért. :) Fürdő után visszakísért a szobába, kedvesen levette a törülközőt a derekamról és megkért, hogy feküdjek hasra.
Nagyon kellemes volt, sikerült ellazulni. Nagyon finom, puha kis kezei vannak. Meleg olajjal símogatott, lágyan maszírozott vádliktól a nyakamig mindent, közben finom benyúlásokkal cirógatott. Nagyon jó érzékkel csinálja. Mivel első alkalommal voltam nála, ez olyan ismerkedős első alkalom volt, ami nála 1 óra időtartam lehet. Várom a következő alkalmat. :)

Kényeztetés

Miután hátulról megmaszírozott, halkan megkért, hogy hogy forduljak meg és hozzátette, most jön a 2. felvonás. :) Finoman megmaszírozta olajjal a combjaimat, a hasamat ágyékomat és lassan fimonan elkezdte símogatni a főnököt is olajos ujjaival, puha kis tenyerével. Megkérdezte, mennyire vagyok csőre töltve, jeleztem, hogy eléggé, így nagyon lassan fogott hozzá a kényeztetésemhez. nagyon jóleső érzés volt ahogy játszott rajtam. Kis idő elteltével kedvesen megkérdezte, hogy szeretném-e hogy ajkaival is kényeztessen-e. Természetesen engedélyt adtam rá. :) Kaptam egy + párnát a fejem alá a mozizáshoz. :) Először nyelvével lassan, finoman körbenyalta a makkomat, majd lágyan, bekapott és nagyon érzékien franciázott. Sajnos túl jó volt a látvány és az érzés és bár próbáltam visszatartani de Dóri győzött 1-0-ra. :) Ajkai között ért a vég. Pedig tényleg nem kapkodta el, csak valszeg nálam komolyan működött a kémia. :D Remélem, legközelebb hosszabb játékidőben lesz lehetőségem visszavágóra és felhozni a mérkőzést szerencsés esetben 2-2.re :P A végén picit beszégettünk, majd elmentem ismét fürdeni, öltözés, puszi, lift, valóság.

Elszámolás

Elején kérte, hogy amíg hoz nekem vizet legyek szíves és tegyem ki az asztalkára, mivel előre kéri. Ezzel nekem semmi gondom nem volt, kis borítékba az asztalkára helyeztem, többet amit megbeszéltünk. Mikor a fürdőből visszatértem, kedvesen megjegyezte, hogy a visszajárót az asztalkára helyezte. Nagyon korrekt és figyelmes hölgy. Megköszöntem és otthagytam. A végén pedig megköszöntem az együtlétet és mivel jól éreztem magam, mindennel elégedett voltam, mondtam, ha nem sértem meg, szeretném ha a visszajárót az asztalkán hagyhatnám. Nagyon kedvesen megköszönte, cipő fel és búcsú puszi.

Dóri, nagyon jó masszázs

  BryanAdams75

Egyeztetés

Telefonon kerestem.
A kolléganője vette fel,vele egyeztettem időpontot.
A helyszín már ismerős volt számomra.

Megközelítés

A szalon a Nyugati Pályaudvarhoz közel van.
Tömegközlekedéssel jól elérhető.
Ideális helyen van számomra.

Helyszín

A szalon a ház legfelső emeletén van, lift van.
A lakás teljesen felújított.
Egy hosszú folyosóról nyílnak a masszázs szobák,és a fürdőszoba is.
A fürdőszoba is luxus kivitelű.Sarokkád csúszásgátlóval,száraz kilépővel,mosdókagyló,WC.
Tusfürdőkből nagyon nagy a választék.
A kádban "Fertőtlenített terület" tábla.
Dóri szobája az eddig látottaknál nagyobb szoba,nagyon hangulatos.A tatami mellett kisasztal és egy kanapé a bútorzat.
A kanapén a levett ruhát kényelmesen el lehet helyezni.Ennek a szobának is saját klímaberendezése van.
A mécsesek nyugtató,kellemes hangulatot teremtenek.

Hirdető külseje

A képei a valóságot tükrözik.
Szép arcú Nő,alkata izmos,a teste tökéletes.
Mellei szép formásak,feszesek.
Állandó mosolya,kedvessége lenyűgöző.

Masszázs

Megkapom a törölközőm,majd irány a fürdőszoba.
A zuhanyozás után vissza a masszázs szobába,majd hasra feküdve elhelyezkedtem a tatamin.
Dórin már csak egy kis tanga volt.
A lábaimtól kezdve gondosan végigmasszírozta az egész testem.Az eddig megtapasztaltakhoz viszonyítva kicsit erősebb masszázs volt.
A végén a kézfejemet és az ujjaimat is külön megmasszírozta,nagyon kellemes volt.
Az akció során a felmelegített olajat gondosan belemasszírozta a bőrömbe.
Majd egy fincsi csúszkamasszázs következett.A csodálatos cicikkel a hátamon szánkázott,fokozatosan egyre feljebb csúszott:)
A masszázs során jól elbeszélgettünk.

Kényeztetés

Dóri megkért,hogy forduljak meg,és a csodás csúszkamasszázs szeánsz a hasamon,mellkasomon folytatódott:)
Majd Dóri beült a lábaim közé.
Olajat csorgatott a velem egykorúra,majd le-fel irányú mozgással finoman kényeztette azt.
Közben a zacsi és golyók is sorra kerültek.
Simogathattam csodás,feszes melleit és szép combjait.fantasztikus élmény volt.
A kényeztetés folytatódott,majd egy idő után "megadtam magam".....:)
Egy kis pihi következett,majd Dóri gondosan letisztogatott.
A végén ismét egy tusi következett.

Elszámolás

Egy órás programra mentem.
A csokor mérete a pesti átlag,a program előtt adtam át.

Dóri, nagyon jó masszázs

  jose1979

Egyeztetés

Előtte 3 nappal hívtam telefonon. Nagyon örült a hívásomnak - kicsit hiányoztam is neki - mivel egy jó ideje nem randiztunk egymással. :-) Gyorsan megbeszéltük a tali időpontját.

Megközelítés

Nyugati pályaudvartól két perc séta, majdnem elkéstem mert nem vettem figyelembe, hogy buszpótló járt akkor. Amúgy 4-6 villamossal szoktam menni.

Helyszín

Szépen felújított lakás, ahol több masszázskuckó várja a ide zarándokoló vendégeket. Nagyon szép a fürdőszoba, káddal felszerelt, sok tusfürdőből lehet választani. Szobában kanapé, és tatami. teljes diszkréció.

Hirdető külseje

A legkedvesebb hölgy akit ismerek, itt az oldalon. A képek mindent visszaadnak a külsőből, mosolygós arc, gyönyörű szemek, kedvesség és vidámság. Ez Dóri Hercegnő. Egy fekete csipkés kombóban fogadott, puszi - puszival üdvözöltük egymást, majd kézen fogott és bekísért a jobb első szobába. Fürcsiből visszatérve, a tatamin helyezkedtem el. Ledobta ruhácskáját és mellém térdelt. És igen, ez amire már régen vártam.....
Gyönyörű teste van, egyszerűen tökéletes, természetes cicikkel megáldva, ideális derék csípő arány. Rendszeresen sportol, és ezt a cselekedetét formás idomok közvetítik számunkra. Bőre szolárium barna, feszes, karján ízléses tetkó, ami nagyon jól áll Neki.

Masszázs

Mellém kucorodva, finom csókokkal halmozott el, mivel tudta, hogy már nagyon hiányzott nekem. Majd a széttett lábam közé - mögé - helyezkedett és talptól felfelé hozzálátott testem alapos megmasszírozásához. Masszázsa - nekem a szeretetről és az intim érintésekről szól - cseppet sem erős, inkább érzéki és nagyon erotikus. Sokat foglalkozik a ujjaimmal, ezt a részt a végtelenségig el tudnám viselni, teljesen kikapcsolódok közben. Lehet, hogy kínai orvoslást is tanul, ki tudja...Testünk masszázs közben szinte végig egybeforrt, olajos teste melegét az egész szeánsz alatt folyamatosan érzékeltem, ami lelki feltöltődéshez vezetett, s egyben előkészítette a kényeztetéshez vezető utat is. A masszi rész befejezését újának hátamon való végighúzásával adta tudomásomra. Ekkor már ébredeztem is és érdeklődtem, hogy helyet cserélhetünk - e??

Kényeztetés

Természetesen kérdésemre igennel felelt, - tudta , hogy miben mesterkedem - hátára feküdt és lába közé helyezkedve, felé hajolva megkezdtem, régen látott Hercegnőm testének bebarangolását. Csókokkal halmoztam el a nyakát majd lejjebb haladva, csodálatos cickókkal foglalkoztam. Imádom ezeket a tökéletes ikreket, szebbet álmomban sem tudnák elképzelni. Lejjebb haladva, természetesen nem maradhatott ki a köldök és a feszes hasika sem, és végül megérkeztem, a borotvált, nagyon finom, illatos puncikájához. Nem nagyon tétlenkedtem apró finom nyelvcsapásokkal adtam tudomására, hogy bizony újra itt járok!! Kedveli a program ezen részét, és természetesen misem nagyobb öröm annál, ha én is örömet tudok Neki szerezni. Tehát belefogtam a nyalakodásban, jobb kezemmel a popsiját, ballal a jobb kezét szorítottam. Apró nyögésekkel és sóhajtásokkal adta tudomásomra, hogy jó helyen járok..
Csípőjének kör körös mozgása egyben megadta a ritmust, tevékenységem eredményességéhez. Munkám közben egy két szitok szó is elhagyta a száját, és a nagy ritmus közepette hasa megfeszült, hullámokat csapott minta háborgó tenger, majd egyszer csak teste teljesen ívbe feszült, összeszorította combjait - ezzel buksikámat is - és hatalmasat élvezett. Gyönyörű volt megélni!!

Pár perc pihenő után, - amire szüksége volt - helyet cseréltünk. :-) Először kézzel kezdett éleszteni, mivel nagyon elfáradtam a "munka" során, majd amikor már hadrendbe álltam, egy nagyon finom franciát kaptam tőle. Közben folyamatosan tartja a szemkontaktust hátha belepirulok a dolgokba. A szájmuzsika közben a zacsival is foglalkozott, azt gondolom, hogy nagyon érzi és tudja is, hogy mire van szükségem. Fél szavakból, és szavak nélkül is megértjük egymást.
A hosszas kényeztetést követően ajkai közé robbantam, és mivel teljesen kikészített ezért az örökösök sorát már nem tudtam nyomon követni. Valószínűleg szilvikében végezték. Miután észhez tértem, elkísért a fürdőbe, és segített megfürödni. Nagyon imádom ezt a részt is, levezetésképpen kicsit csókolóztunk, amit istenien művel..

Elszámolás

A történet végén, miután felöltöztem, a poharam alá helyeztem a hosszú ideje már megszokott budapesti virágcsokrot.

Dóri, nagyon jó masszázs

  Ignis

Egyeztetés

A beszámolókon villogott Dórinál a "most szabad" jelzés. Nem is teketóriáztam, azonnal tárcsáztam.
Másfél csörgés után föl is vette. Leegyeztettük az időpontot és Ő rövid lényegre törő tájékoztatást tartott arról, hogy mire számíthatok. Bájos, kedves hangját és stílusát hallva éreztem, hogy igen kellemes óra elé nézek.

Megközelítés

Nyugati környéke, ezt nem kell túl ragozni. Tömegközlekedés, autó, űrsikló, mindenhogy könnyedén megközelíthető.

Helyszín

Belvárosi ház emeletén, tiszta, higénikus lakás. A fürdőszobában kád és tusfürdő arzenál, szájvíz áll a megfáradt vándorok rendelkezésére. A masszázs szoba a célnak megfelel, kellemes gyertyás-lávalámpás félhomály. Tatamin történik a masszírozás.

Hirdető külseje

Kopogással kellett jeleznem érkezésemet. Rögtön kinyílt az ajtó. Dórit élőben megpillantva megállt a szívem egy pillanatra. Ő van a képeken, de szerintem a képek ízlésessége és visszafogottsága meg sem közelíti az élőben nyújtott vizuális élményt. Dóri egy gyönyörű nő.

Masszázs

Zuhanyzás után a szobában tatamira feküdtem a hasamra. Dóri is ledobta szexi ruhaneműjét és kezdetét vette az egy órás program masszázs része.
Bokától a kezeim kisujjáig kellemes pezsdítő masszázst kaptam. Bokánál indulva, vádli, comb, fenék, derék, hát, váll, karok, ujjak és tenyér-kézfej volt az útvonal. A masszázs gyengéd volt és vérpezsdítő. A masszázstechnika széles skálán váltakozott. Nyomás, kör-körös masszírozás, néhol erősebb ráhatás. Mindezek közé folyamatosan simogatás-cirógatás és a körmök őrjítően feltüzelő gyengéd végig húzását vegyítette. Fantasztikusan felépített a program. Nem nagyon beszélgettünk, csak egy-két szóváltás történt. Dóri átszellemülten rám koncentrált és rájöttem, hogy ha nekiállnék pofázni, akkor megtörném a varázst. Volt már részem olyan masszírozásban, amikor végig beszélgetés volt és akkor nem is vibrált így a levegő, mint most. Az ujjaim és tenyerem megdolgozásánál már a mennyekben jártam, teljesen felpezsdült a vérem és lobogó vággyal vártam a folytatást.
Ezután a tenyeremtől visszafelé indult, immáron csak simogatással, köröm cirógatással. Mindeközben Dóri óriási, csodálatos kebleit is bevetette a masszírozásba. Így jutottunk vissza a bokámig, majd onnan megint föl a fenekemig. Már teljesen kész voltam, hát még amikor rátért a zacsira és környékére...

Kényeztetés

Dóri jelezte, hogy forduljak a hátamra. Egyrészt már nem volt tanácsos a hason fekvés, másrészt végre csodálhattam Dóri szépségét.
A sípcsontomtól fölfelé haladva megállt a simogatás a férfiasságomnál. Lingam masszázs, simogatás és a csodálatos keblek ölelése még jobban felajzotta a már amúgy is egekben járó libidómat. Dóri megfogta a kezem és a mellére húzta, ezzel jelezve, hogy szabad a pálya. Simogattam a melleit, karját, derekát, ahol értem miközben Ő a lingamomat masszírozta.
Megkérdezte hogyan érjen el a vég, természetesen az ajkait is vágytam.
Finom ismerkedő nyalogatással kezdte, aztán fokozatosan egyre jobban a szájába vette a robbanásig feszült férfiasságomat. Egy ideig kéz és szájtechnikát együttesen alkalmazva kényeztetett, kis megszakításokkal, melyek késleltették a végzet eljövetelét.
A kéztechnika egy idő után abbamaradt, ezután már folyamatosan csak a szájával dolgozott föl-le.
Ezt egészen addig végezte, ameddig hatalmas orgazmust átélve ki nem robbant belőlem a mélyből feltörő gejzír zuhatag.

Rendesen kellett törölgetnie utánam. A végén még kaptam egy kis levezető simogatást.

Elszámolás

Úgy terveztem, hogy az elején adom oda az ajándékot, de Dórit meglátva teljesen kiment a fejemből. Ő egy szóval sem említette, így távozás előtt az asztalkára helyeztem.

Dóri, nagyon jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Dóri már régi ismerősöm, amely ismeretséghez rendkívül kellemes emlékek fűződnek, s gondoltam szeretném azt az előző isteni kalandunkat kicsit feleleveníteni, telefont ragadtam és már csörögtem is. Két-három csengés után egy buja szexi női hang a nevemen szólítva köszöntött. Nagyon édes volt, alig hittem a fülemnek, elmentette a számomat, ez a gesztus nagyon jól esett, mindenre emlékezett velem kapcsolatban az akkori randinkról, az elején csak kerestem a szavakat a meglepetéstől. Dóri nagyon örült a hívásomnak, kölcsönösen flörtölni is kezdtünk egymással a telefonba és annyira klappolt kötünk minden, hogy a hívásomat követően másfél óra múlva már mehettem is Dóri címére.

Megközelítés

VI. kerület, pontosan a Nyugati Pályaudvart kell megcélozni és onnan egy perces séta. BKK-val majd gyalogosan pofon egyszerű. A parkolás ugye a belvárost tekintve picit necces, ha a ház előtt közvetlenül nem is, de a szomszédos utcában megoldható.

Helyszín

Régebbi belvárosi ház sokadik emelete. Talán van lépcső is ezt nem figyeltem, de a liftet célszerű használni, mert elég magasra kell menni. A lift sem egy mai darab, kézi ajtózárás stb…, de gond nélkül felrepített az általam megadott szintre. A lakás kellemes, hangulatos helység. Dórin kívül több lány is dolgozik a lakásban, ezért folyamatos a lányok között az organizáció, pár másodperces várakozások adódtak is a lakáson belüli helységek közötti átjáráskor, de ez nem volt zavaró, ügyesek a lányok, senkivel nem futottam össze. Több szoba is és mint most számomra kiderült több fürdő is van a lakásban. A szoba ugyan az volt, amiben előző alkalommal Dórival voltam, egy közepes méretű tatamis szobát kell elképzelni egy fekete kanapéval, amire a ruháimat tudtam letenni, kellemes félhomály, halk muzsika és a melegre való tekintettel egy álló ventilátor a tatami végében, ami azért jólesően mozgatta a levegőt a szobában. Szám szerint két fürdő van a lakásban az egyik nagyobb a másik kisebb méretű, makulátlan tisztaság mindenhol, tusfürdők, szájvíz, dezodor, minden ami kell akár egy drogériában.

Hirdető külseje

Dóri arcos fényképei mindent elárulnak, ha bejön és elmész hozzá csalódás biztosan nem lesz a képeken látható szexis Nő fog fogadni. Retus szinte semmi, ugyan olyan, mint a képeken, de azért élőben sokkal jobb, mert a szexis, csábító kisugárzása, kedves modora, mosolygós csodás arca, bájossága azonnal arcul üt, amint meglátod. Picike teremtés, de ez még jobban az ő előnyére válik, mert így még inkább olyan cukibb, édesebb, szeretni való Nőci is egyben. A cicijei valami fenomenálisak. Eredeti tenyérbe illő méretűek, de lehet, hogy még ennél is nagyobbak, gravitáció nincs, úgy állnak azok a szexis formás cicik, ahogy az a nagykönyvben megvan írva. Dóri előszeretettel használja is őket a kényeztetés során, alaposan el lehet bennük gabalyodni. Nem vékony, de igazi szexis Női idomokkal rendelkezik, markolni való finom popsi, szexis combok, finom illatos bőr szolizott barna bőr mindezekkel alaposan fel tudja húzni a férfi embert és benne a vágyakat.

Masszázs

Mindketten nagyon örültünk az újbóli viszontlátásnak, nagy puszikkal köszöntöttük egymást, majd Dóri bekísért ugyanabba a szobába, ahol előzőleg voltunk. Kaptam finom hideg narancslét, ami abban a nagy melegben azért igazán jól esett, majd részemről gyors vetkőzés és tusi következett. Dóri egy fekete felső fehérnemű szettben és fekete pici bugyiban fogadott, haja a képeknek megfelelően fel volt tűzve. A tusolásból visszatérve mialatt még a picit vizes hátamat törölgettem, Dóri rögtön kibújt a fehérneműkből és máris anyaszült meztelenül állt előttem. A cicijei azonnal szemen „vágtak” a törcsi rögtön le is esett rólam, ezután közelebb léptem átöleltem és csókolgatni, puszilgatni kezdtük egymást. Kellemes volt ez az indítás, majd Dóri javasolta helyezkedjünk el a tatamin. Hívásomkor olyan jól elbeszélgettünk, hogy nem egyeztettük le az ottlétem időtartamát, de amit ott Dóri a kedvességével és bájaival egyszerre rám zúdított és újra meglátva csodás cicijeit és a csábító kis húsos punciját, rögtön a másfél órás programot kezdtem preferálni. Szerencsémre Dórinak is megfelelt az intervallum és ezzel el is kezdődött a mi kis izgis, fincsi szexis kalandunk. Ami lényegében egy kellemes masszázzsal indult, majd hosszú - hosszú kölcsönös oda-vissza kényeztetésekkel folytatódott. Dóri kérésére hasra feküdtem a tatamin és a lábaimnál kezdett neki a masszázsnak. Boka, vádlik combok mindkét lábon, majd örömömre a fenekemnél hosszasabban elidőzött időnként már ízelítőül nagyon finom benyúlásokkal. Kellemes hatékony volt minden mozdulata, picit megfáradt lábaimnak ez rendkívül jól esett. Derekamat sokszor tenyérrel, alkarral és könyökkel vette kezelésbe, ezután jöttek a vállaim, majd egyenként egy nagyon finom érzéki kéz illetve tenyér masszázst kaptam. Dóri ekkor közvetlenül mellém bújt, combjával szorosan hozzám simult, arcunk pár centire volt egymásétól s közben nagyon izgató volt érezni kellemes illatát. Miután a tenyereimet is alaposan átmasszírozta a lábaim közé a fenekemhez férkőzött és ezzel kényeztetések hada vette kezdetét …

Kényeztetés

… először nagyon finom és gyengéd érintésekkel a fenekem kapott a sok jóból. Dóri kezeinek érzéki érintései nagyon – nagyon izgatóak voltak, néha annyira finoman csinálta, hogy akkor gyengéden szinte csak a körmeivel cirógatott az ágyékomban már kezdtem is érezni ennek jótékony hatását. Automatikusan még nagyobb terpeszbe tettem a lábaimat és így Dóri kezei rögtön a zacsim és a farkincám irányába indultak. Csípőmet picit megemeltem, hogy jobban elérje a célterületet és … már kezdtem is a „mennyekbe emelkedni”. Egy fergetegesen finom, gyengéd zacsi kényeztetést kaptam, két újjal a tövét körbe fogva ritmikusan gyengéden előre – hátra simította, majd pici körkörös mozdulattal masszírozta, időnként gyengéden a körmeivel csiklandozva simogatta. A másik kezében ekkor már a farkincám volt, amellyel azt picit szorosabban átfogta és így szinte egy hüvelyt formált az újaival és tenyerével, majd előre – hátra simogatva kényeztetett. Mindezek hatására már erősen a fordulás gondolata járt a fejemben, Dóri is érzékelte izgalmi állapotomat és végre fordulást kért.
Megfordultam Dóri jobbra mellettem a sarkain csücsült, felültem, magamhoz húztam és a cicijei közé toltam az arcomat. Mélyen közéjük nyaltam, közben kezeimmel a ciciket finoman két oldalt az arcomra nyomtam, nagyon kellemes érzés volt, majd ezután egyenként kezdtem a bimbókat szopogatni. Épp azt a cicit, amelyik nem volt a számban a másik kezemmel finoman simogattam, majd csere. Dóri közben a fejét hátra hajtotta, halk sóhajokkal élvezte tevékenységemet. Alaposan elmerültem a csodás cicikben, gyengéden kényeztettem őket miután Dóri megkérdezte, hogyan folytassuk tovább. Éreztem mindent úgy szeretett volna, hogy nekem a legjobb legyen. Nem tagadom ekkor már nagyon kívántam Dóri punciját és megállapodtunk abban, hogy én fogom őt kezdésképp kényeztetni.
Hanyatt feküdt a tatamin és én a lábai között térdelve gyengéden fölé hajoltam és az arcát nyakát puszilgatva a ciciken át lassan minden porcikáját a számmal és csókjaimmal érintve közelítettem egyre csak lejjebb. A köldöke alatt picit megálltam, nyalogattam, csókolgattam, nem rohantam le rögtön a célterületet, picit fokozva ezzel Dóriban a vágyat, de úgy éreztem, már nagyon szeretné, ha végre már a combjai közt lennék. Finoman a szexis combjai közé férkőztem és ott egy borotvált isteni finom, ápolt húsos puncira találtam, melyet először finom puszikkal és gyengéd nyalogatásokkal vettem birtokba. Újaimmal gyengéden a szirmokat szétnyitva Dóri csiklóját kezdtem nyelvemmel kényeztetni, számmal szopogatni. Nemcsak én, de hál istennek Dóri is láthatóan nagyon élvezte és jól esett neki, amit csinálok, puncija ennek hatására nedvesedni is kezdett, habzsoltam, szürcsöltem mindenét. Csiklója is már szépen megduzzadt, pörgettem is rajta nyelvemet tisztességesen, majd azt kis barlangjába mélyen becsúsztatva próbáltam még intenzívebb örömöt szerezni. Dóri jelzéseiből ítélve már nagyon jó úton jártam, hangosan nyögdécselt, sóhajtozott, csípője és így puncija is már hevesebben hintázott a szám előtt. Egyre erősebben fogta a bal kezemet a másikkal a tatami szélébe kapaszkodott, majd combjai és csípője erős remegésbe kezdett még jobban – és még jobban, én gyorsítottam az ütemen és ekkor már a kéjes sóhajokon túl pár szó is elhagyta Dóri ajkát, „igen - igen, úr isten” meg valami ehhez hasonlóak, majd csípője megfeszült és a végén mindez egy igen intenzív orgazmusban csúcsosodott ki. Ezután az érzékeny pillanatok miatt jobb kezét a szám és a puncija közé tette, éreztem, hogy egy nagyon erős orgazmuson van túl, kerültem is ezután az érzékeny területeket. Dóri ezzel az intenzív orgazmussal nagyon felhúzott, szinte már én is lebegtem, közben simogatta az arcomat a bal kezével ekkor bekaptam a kis ujját és csak szopogattam – szopogattam, majd a combjait csókolgatva, ciciket simogatva segítettem Dórinak a „visszatérésben”.
Dórikám kéjtől mámorosan feküdt a tamin, engem is nagyon felizgatott és örültem, hogy Dórinak ennyire jól esett tevékenységem, majd ezután pár perces szünet és gyengéd simogatások következtek.
A combok közül azonban nem szabadultam, lassan – lassan a szám és nyelvem újra a puncija felé tévedt, gyengéden ismét csókolgatni kezdtem, figyelve, hogy esetleg még mennyire érzékeny, de érzetem, hogy finoman már újra kényeztethető a kis gyöngyszem és Dórinak sem volt ellen reakciója, így kényeztetésem egy újbóli, második fázisába kezdtem bele. A technikám ugyan az volt, mint az első körnél, de itt részemről és Dóri részéről is már intenzívebb reakciók is voltak.
Dóri még az előzőnél is nagyobb terpeszbe helyezte a lábait így még jobban hozzáfértem a puncijához. Hosszas kényeztetésbe kezdtem, de talán ez a második rövidebb volt mint az előző, de itt már mondhatom a nyelvemmel „meg is dugtam” Dóri ízletes punciját, ő pedig újra kéjesen és hangosan sóhajtozni, nyögdécselni kezdett. Ekkor a jobb lábát a talpával a bal vállamra tette én a két kezemmel a popsija alá nyúlva megemeltem picit a csípőjét és így punciját még jobban húztam a számra. Éreztem, hogy Dóri újra az orgazmus kapujában van, gyorsítottam a nyelvjátékomon, Dóri a combjait közte a fejemmel összébb zárta, egyik kezével a tarkóm mögé nyúlt így ő is még jobban a puncijára tudta húzni a számat, majd újra jöttek a heves csípőmozgások, ami végén másodjára is sikerült „elmennie”. Megmondom őszintén a két kényeztetésem hosszú menet volt a végére már fojt is rólam a víz rendesen, pedig mögöttem a tatami végében a ventilátor szünet nélkül diktálta a hűs levegőt.
Csodás látvány volt Dórit így a tatamin látni, a kéjtől és öröm érzésektől elterülten, pici időt kellett is kérnie tőlem, hogy ezek után teljesen „visszatérhessen”. Közben nagyon édesen megdicsért, mondta, hogy „ édesem valami észvesztő vagy szenzációsat nyújtottál”, ez óriási örömmel töltött el engem, mert kifejezetten jól eső érzés volt ilyen dicséretet kapni egy ilyen szexis, tapasztalt belevaló érett Nőtől, mint Dóri. Dórikám külön köszönöm Neked még egyszer, hogy ennyire megnyíltál nekem.
Dóri ezután felült és azt mondta, „na most hadd nézzelek meg téged, most aztán rajtam a sor, cseréljünk helyet.” Kellemesen kifáradva, örömteli érzések közepette tettem eleget Dóri kérésének és hanyatt feküdtem a tatamin. Dóri a lábaim közé térdelt és „törlesztés” képen rendesen elkapta a grabancomat. Első körben egy olyan finom lingamos kényeztetést adott, hogy szinte csak pislogtam. Az újbegyekkel a makkomat kényeztette olyan érzéseket kiváltva, mintha a szájával csinálná. Dóri finom kezeinek hatására a farkincám felélénkült és már egyenesen felfelé kandikált. Ezt a célt elérve a lingam után Dóri az ágyékomra hajolt és a farkincámat a szájába vette. Nagyon finom érzés volt, Dóri gyengéden, de célratörően szopikázott, szinte a hideg kirázott, amikor az ajkain belül a makkomat a nyelvével kényeztette, nyalogatta. Ezután jött egy kis kezezés, ami ugyanúgy fergeteges volt, gyengéden finoman húzogatta masszírozta, de a finom meleg ajkai mindent vittek és örömömre újra a szájába is vette. Halk édes cuppogásokkal élvezetes franciába kezdett, azonnal éreztem, hogy élvezettel csinálja. Majd ütemet és ritmust váltva a két kezével átkarolta a combomat és a farkammal a szájában szinte ráhúzta magát az ágyékomra és ütemes bólogatásba észvesző szopizásba kezdett. Ez volt az, ami elhozta számomra a kitörést, jeleztem Dórinak, ha ezt így fojtatja végem lesz, ő persze tovább fojtatta, mi több szájjal végig is vitte és a végén egy óriásit élveztem az ajkai közé. Már minden kijött belőlem, Dóri még akkor is a szájában tartott, finoman érzéssel szopogatta nem kapkodott, sőt utána még simogatta a farkincámat, ágyékomat, majd csak ezután nyúlt papír törlőért és juttatta bele az utódokat. Ezek után nekem volt szükségem egy pici időre, hogy „visszatérjek”
Ezt elősegítve Dóritól kaptam még egy jéghideg frissítőt és bizony csak ekkor láttam, hogy ez a másfél óra hipp-hopp el is ment.

Elszámolás

A randi végén rendeztem, másfél óra, amit a csodálatos élményt tekintve picit megtoldottam. Normál másfél órás átlag, viszont a kapott élmények életre szólóak.

Dóri, nagyon jó masszázs

  Benhur3

Egyeztetés

I meant to visit her a while ago but never seemed to match up the times. I finally got held of her and spoke to her personally on the phone. She was extremely pleasant.

Megközelítés

The place was well known to me as I was there before. Easy to get to by public transport but parking would have been an issue, I presume.

Helyszín

Once inside you take the elevator. The place is very well suited for the purpose. Clean. Has the usual shower in the tub. Mouth wash etc. once in the room no massage table but that was perfect for me.

Hirdető külseje

Wow, what a good looking MILF. She advertises with her face and it is indeed her. To me she was very pretty with a super nice personality. What also struck me was her perfect breast. Not too big, not too small and felt very firm. She was a bit more petit than I imagined but that’s just me. She greeted me in I think a bra and a thong.

Masszázs

When I walked in she asked me to lie down (after the shower of course). Massaged my back and I think it was not bad but I was concentrating more on her body and looks than on the massage. That is my personal preference.

Kényeztetés

After a few minutes I asked if I could turn on by back and she answered in the affirmative. As soon as I turned I saw her beautiful breast which she showed me shortly after the massage began. I couldn’t resist but sit up and start to kiss and hug her as she had such a GFE. I also asked her to lie on her back where I could massage her and enjoy her privates with my hand. This went on for a while and then she asked me how I wanted to continue and I asked for a francia. Her technique was good. This went on for while and when I was about to climax she finished with her hand which was just perfect for me.

Elszámolás

After I took a shower, I left the gift on the table. Slightly above average but worth it.

Dóri, nagyon jó masszázs

  Gergo261

Egyeztetés

Többször beszéltem Dórival a napokban, de időpontot nem igazán találtunk, mivel sokszor volt elfoglalt. Az életünket összeegyeztetve döntöttünk úgy, hogy biztosra megyek és előre foglalok inkább következő napra.

Megközelítés

Pontos címet kaptam és GPS-est használtam, így könnyű. Aki ismeri a környéket annak is könnyű. A parkolást a Nyugati téri felüljáró alatt tudtam megoldani, fizetős övezet. BKV-val minden oldalról megközelíthető a hely.

Helyszín

Helyszínül egy felújított épület felső emeletén található lakást választottak a lányok, mert hogy Dóri nem egyedül dolgozik, de ez cseppet sem volt zavaró. Van lift, érdemes használni. A lakás nagyon hangulatos, a szoba kellemes, a földön tatami, a ruháimat a kanapén tudtam hagyni. A fürdőszoba igényes és világos, minden hasznossal felszerelt. Tiszta törülközök, száraz kilépő.

Hirdető külseje

Dóri egy nagyon igényes és dekoratív hölgy. Alacsony és kedves arcú. Folyamatosan mosolygott, csak úgy mint a képeken. Még telefonban megkérdezte, hogy fekete vagy fehér kis ruhában fogadjon, a fehéret választottam, abban is volt. Nagyon bájos teremtés, kedves és van humora. Szép barna bőre van, diszkrét tetoválás a karján. Alkatához tökéletes a popsija, vékony dereka és csodaszép mellei vannak.

Masszázs

A szobában újra megbeszéltük, hogy mit szeretnék kapni és hogyan, majd vetkőztem és a fürdőszobához kísért.
A kötelező tisztálkodás után a szobában találkoztunk újra, kaptam vizet. Ezek után a tatamira feküdtem és kezdetét vette a masszázs.
Finom és gyakorlott mozdulatokkal haladt a bokámtól felfelé. Néha erősebben, néha gyengédebben masszírozta a testem, de mindig ráérzett arra, hogy mi esne jól. Kombinálta a mozdulatokat kellemes cirógatással, amit a körmeivel csinált. Nagyon izgató volt amikor a belső combomnál alkalmazta ezt a technikáját.
Közben beszélgettünk a tervekről és a jövőről. Nagyon összehangolódtunk.
Kaptam nyakmasszázst és kar-kézmasszázst is. Finom és gyengéd és melegségátadó érintése van.
Már a kezdetekkor megszabadult a ruhácskájától és a fehérneműtől, most beolajozta a melleit és kaptam egy égésztestes csúszkamasszázst.
Éreztem a melleit a hátamon, popsimon, néha benyúlt kis kezével a lábam közé és a zacsimat és fenekemet simogatta, masszírozta, izgatta, majd felcsúszott rajtam és fülembe sok szép és izgató dolgot súgott... Egy idő után már nem tudtam hason feküdni, így ő sem tudott tovább tevékenykedni és közös megegyezéssel megfordultam. :)

Kényeztetés

Megfordultam, lefeküdtem. Kértem még 1 párnát, hogy gyönyörködhessek, hogy jobban láthassam őt.
Ott térdelt előttem, meztelenül, huncut mosollyal az arcán eddigi életem legvonzóbb nője és éreztem a vágyat és az izgalmat a levegőben, amit kisugárzott magából. Éreztem, hogy kényeztetni szeretne, hogy örömöt akar okozni nekem, és ez melegséggel töltötte el a szívem és más testrészemet is.
Apró finom csókokkal halmozta el a testem, körbe-körbe puszilgatta a farkam, az olajos ujjaival a heréimet izgatta, a „körmeit élezte” rajtuk, mint egy cica.
Lassan és fokozatosan, édes kínok között engedte be farkam a szájába közben kezével segítette a merev állapot megmaradását.
Amikor már kemény voltam folyamatosan gyorsított a tempón, kézzel és szájjal is csinálta egyszerre, majd a szemkontaktust megtalálva elengedte és csak édes ajkaival tartotta. Nyelve úgy és olyan körkörös mozdulatokat, kígyózó formákat rajzolt a makkomra, hogy nem igazán tudtam tovább tartani.
Mivel a masszázs előtt megbeszéltük, hogy ha lehet én a melleire szeretnék élvezni és ennek itt is volt az ideje, pózt változtattunk: én felálltam, Dóri pedig elém térdelt. Izgatta körmeivel, ujjbeggyel a heréimet, fenekemet, másik kezével a mellét simogatta és nézett rám ugyan azzal huncut és vágyakozó mosollyal az arcán. Ebben a felállásban ért a vég, gyönyörű melleire küldtem az utódokat. Élvezésem és a tisztogatás után az órára pillantva úgy döntöttünk, hogy az idő fennmaradó részében összebújunk és beszélgetünk...

Elszámolás

A program végén a felkerekített szirmokat öltözés közben a kanapéra tettem. Szó sem esett róla. Extrái nincsenek, csak azt csinálja, ami jól esik Neki, de ez nem titok, telefonban elmondta.

Dóri, nagyon jó masszázs

  Danedina

Egyeztetés

I rang her up in the morning. She didn't answer, but she called me back soon after. She gave me the details and we agree to meet an hour later. We spoke in Hungarian, but she repeated a few details in English because she could hear my accent. Everything went smoothly.

Megközelítés

Right next to Nyugati Railway, so it was extremely easy to get there by public transport and a short walk from the underground. She gave me detailed instructions once I arrived because the lift is in a strange place. No problem finding the lift or the apartment.

Helyszín

Quite discreet flat considering the public location. Classic style flat with multiple rooms where everything has been recently refurbished. Clearly a salon but everything was coordinated well. The massage room was small but it had everything you need and there was no outside noise. Candles, mattress on the floor and mood appropriate music. The bathroom was large with a large round tub and a place to hang your towel. Everything was good.

Hirdető külseje

Stunningly beautiful MILF. Her photos are actually misleading. In the pictures she looks like she's covering up her body, and we all know that that usually means she's out of shape or has something to hide. Her body is actually incredible, very much the former-gymnast type, short and muscular, tiny waist, tanned. Her face is as beautiful as in the pictures, but keep in mind that she's not a teenager.
She was wearing a tasteful, white set of bra and panties. Her breasts are nice with some skilled augmentation. I seem to remember that she had a tattoo on her arm.

Masszázs

Classical program executed to perfection. She stripped off all her clothing and I laid on my stomach. The massage was more pleasant than medical, but I have no doubts at all that she could give a stronger massage if that's what you're after. She's got plenty of muscle to work you over, I'm sure of that. She massaged my back and legs for about half an hour before transitioning into a body massage. All of her movements were practiced and skilled.

Kényeztetés

After the flip, she oiled me up and starting caressing the inside of my legs, followed by two-handed action. She asked me if I wanted a BJ but I said no, she should keep going with the lingam massage because it was insanely good. Although I was hard for a while, it was clear that I wasn't going to come in that position (It is always difficult for me to get off), so she asked me what she should do. She was incredibly accommodating and we settled on a pose where I could see and caress her from the back and I eventually shot my load.

Elszámolás

As agreed on the phone, and I put the total on the table without her asking. New average gift for Pest, totally worth it. It was the first time so I went for the 60-minute program, but next time I will do 90 minutes so that every stage lasts longer.

Dóri, nagyon jó masszázs

  jose1979

Egyeztetés

Előtte való nap egyeztettünk telefonban, viszonylag könnyedén megbeszéltük a másnapi randi időpontját.

Megközelítés

4-es 6-os villamossal mentem. Könnyedén odataláltam, hozzáteszem nagy a mozgás a környéken. A kaputelefonnál óvatosnak kell lenni, fogorvostól ügyvédig mindeni rendel a házban.

Helyszín

Régi - békebeli- körfolyosós ház emeltén rendelnek a hölgyek.
Gyönyörű lakás - teljes diszkréció- minden elismerésem a szalon vezetőjének!! :-)

Hirdető külseje

Nagyon bűbájos picike hölgy nyitott ajtót. Igen Ő Dóri!! Csupa pozitív kisugárzás. Csak Őt néztem, azt sem tudom miben fogadott, az egész lénye lenyűgöző volt! Nagyon mágikus vonzereje van, rövid időn belül bűvöletébe kerültem.

Masszázs

Masszázs technikája nagyon kellenem, inkább simogatós jellegű. kicsit erősebbhez vagyok szokva, de nem billentettem ki a munkájából. Nagyon jól esett, ide, oda helyezkedett közben, nagyon udvarias, figyel a vendégre, mondhatni lesi minden kívánságát. Közeben jókat beszélgettünk.

Kényeztetés

Ezt a részt, nagyon nem osztanám meg, de mivel magasak az igényeim, és Én sem vagyok akárki e téren, meg kell jegyeznem, hogy egy számomra teljesen megfelelő és kielégítő tüneményt találtam. Nagyon finom franciával, komoly erotikus háttérrel- elméleti és gyakorlati értelemben is!!

Nagyon örülök hogy, megtaláltalak Dóri!!

Elszámolás

Ahogy a telefonban megbeszéltük, az új pesti átlagnak megfelelő.
Kis asztalkánra helyeztem a randi befejeztével.

Dóri, nagyon jó masszázs

  korni800

Egyeztetés

Konnyu megkozelittes autoval mentem szerencses Volta hely a haz elottt.

Megközelítés

A belvarosban mindennel jol megkozelitheto ahogy mondtam az alabbiakban en autoval mentem es szerencsem volt mert a has elottt parkoltam.10

Helyszín

Lakas allapota jo tiszta rendezett a furdoszoba tagas sarokadas .Sok fajt a tusfurdo all rendelkezesre. A szoba is kellemes nagyon diszkret otthonosan erzi magat az ember .Az egy egy tatami ami kenyelmes ugyhogy alapjabaveve olyan ahogy a nsgykonyvben megvan irva.10

Hirdető külseje

A holgy nagyon csinos kedves jo kisugarzas van es ami tetszik nagyon termeszetes.10

Masszázs

En egy nagyon soft maszazst kertem nem szeretem ha nagyon nyomogatnak alapjabaveve pihenni megyek es kikapcsolodni. Hason fekve keztuk ami nagyon kellemes volt a labam koze .ul es neha sejtelmesen a gyonyoru cicievel hozader .A maszazst tetotol talpig megy termeszetesen. Nagyon finom volt kozben jot beszelgetunk aztan az erzekeny pontokra halad
ami a kedvencem lab belso resz fenek es az anusz ez nagyon kellemes mivel a legerzekenyebb Pont ajanlom mindenkinek kedved uraim .Kozben vegig szem kontaktus van ahogy ezt Kell.

Kényeztetés

Kenyeztetes fantasztikus nagyon tudja es latszik hogy szerti francia kozben lady simi az egyik ujjj a az anuszomon hogy nagyobb legyen az elvezes.10

Elszámolás

En alapjabaveve full csomagot kertem es amit megbeszeltunk megvalosult a 90 perc alatt.

Dóri, nagyon jó masszázs

  dangeriousdave

Egyeztetés

Könnyen ment. Kedves hangon tájékoztatott a részletekről.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető. Nyugatitól nem messzire fogadja a vendégeit. 4-es 6-ossal menten, jöttem. Parkolásról nem tudok nyilatkozni, de láttam a környéken parkolóhelyet ami fizetősnek tűnt.

Helyszín

Voltam már itt 4 napja a barátnőjénél. Akkor is az volt a véleményem mint most: igényes lakás, rendbe tartva. Most egy másik közel ugyanolyan szobában voltunk. Nekem nem hiányzott a klíma, bőven elég hűvös volt a szoba és volt egy ventilátor ami keringette a levegőt a szobában.

Hirdető külseje

Ha nem kerül szóba az életkora el se hiszem. Nagyon csinos, említette, hogy rendszeresen edz ami pozitív értelemben látszik. Eredeti melleire először azt hittem, hogy szilikonosak annyira szép kerek és feszes, körzővel sem lehetne szebbet rajzolni :D. Kellemesen csalódtam mikor tapintáskor éreztem, hogy eredeti.

Masszázs

Hason fekve kezdtük. Svéd masszázs elemeket tartalmazott, kevesebb simogatással. Ettől függetlenül teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Telőtől-talpig átgyúrt szakszerű technikával, kellően erős masszázst kértem/kaptam amit szeretek és olykor simogatássokkal fűszerezte egészen a kényeztetésig. Órás programban kicsit gyorsabban tértünk át a kényeztetésre, így tuti legközelebb ha őt látogatom meg akkor másfél órás programra megyek hozzá. Ez sem az ő sara ennyi fért bele az időnkbe.

Kényeztetés

Átfordulás után még masszírozott egy darabig majd levette a melltartóját és ott is átgyúrt. Ha hamarabb veszem észre, hogy milyen szép cicijei vannak akkor csúszkamasszázst is kértem volna. Egy alapos kézimunka után gyakorlatilag gyorsan kivégzett a francia tudásával, meg se tudtam szólalni annyira jól csinálta. NFVSZ kértem/kaptam ami teljesen rendben volt. Kicsit túl gyorsan történt az egész, de így utólag nem bánom. Nem említettem neki, hogy fokozatosan gyorsuló franciát szeretem, így ez az én bajom.

Elszámolás

Órás programra mentem ami elröpült. Először azt hittem, hogy hamarabb akar kirakni, de erről szó sincs csak gyorsan telt az idő a jó társaságban.

Dóri, jó masszázs

  Magánkopo

Egyeztetés

Telefonon hivtam az oldalán megadott elérhetö idöpontban.Pár csengés után fel is vette. Kérdeztem a programjárol.Részletesen elmondta mik a szabályok.Gyorsan sikerült idöpontott találnunk másnapra.

Megközelítés

Utazásra én a metrot választottam mert a parkolás elég körülményes.Nyugatinál van a rendelöje.Odaérkezve hivtam kaptam kodot és már nyilt is a kapu.

Helyszín

Régi polgári bérház, szépen karbantartott. A lakás nagyon szép felújított több vendég fogadására alkalmas randi helyszín. Fürdőszoba nagyon kellemes kényelmes kellően nagy, sarok kád, benne kis tábla frissen fertőtlenítve felirattal.többfajta tusfürdővel, száraz kilépővel, mosdónal kis pohár szájvíz.Fogadó szentélye melegségröl jó izlésröl árulkodik kis ülő kanapé a cuccoknak, egy szekrény,egy tatami szerű fekvő alkalmatosság, mindenhol kellemes hangulat fény lágy relax zene szol.

Hirdető külseje

Fekete kombinéba fogadott.Mivel arcos képel hirdet igy nem volt csalódás olyan volt mint a képekeken mindig mosolyogos és vidám.
Semmit nem rejtett véka alá.

Masszázs

Fogadó szobából átkisért a fürdöbe mivel többen is vannak igy a diszkréció érdekében
megnézte tiszta e a terep.Majd zuhanyzás fergeteges tusfürdö választék.Ha végeztem résnyire nyitva kellett hagynom az ajtott és vissza kisért a szentélybe.A masszázs finom kellemes inkább lazító mint kemény simogató hatott.

Kényeztetés

Mi után kellemessen elazultam vendéglátom megkért forduljak meg. Kérésének nem tudtam nemet mondani vilám gyorsan megfordultam. Ami ez után történt az valami mennyei volt.Dori ugy jázszott velem mint a müvész a hangszerén.Már majdnemm el mentem mikkor megkértem, hogy had kényeztesem.Huncut mosolyal az arcán 69 pozban folytatuk tovább puncija hamvas illatos mint a hajnali frissen szedett rózsa.Sajnos rohan ilyenkor az idö mert ugy éreztem hogy gyorsan kivégzett.De legalább megtapasztalhatta milyen volt az ösrobanás.
Hagyott lenyugodni kaptam még egy kiss levezetö simikét.Majd irány a zuhany a szokásos procedurával.Zuhanyzás után rozsákat az asztalra helyeztem el.Megköszönte és elkisért az ajtoig két puszit is kaptam utravalonak.

Elszámolás

Exrák nem voltak igy az általa megbeszéltek szerint hagytam ott az asztalon a virágokat.

Dóri, jó masszázs

  Szabiszer

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Nehéz volt olyan időpontot összehozni, hogy mindkettőnknek jó legyen, de sikerült.

Megközelítés

Mivel központi helyen van és nehéz a parkolás, ezért én motorral mentem. Ezért a parkolás egyszerű volt.

Helyszín

A lakás a legfelső emeleten helyezkedik el,ahová liftel lehet feljutni. Dóri nyitott ajtót és rövid bemutatkozás után bekísért a szobába. Ott kellett a cipőt is levenni. Többen vannak ott de én nem találkoztam senki mással. A szoba kicsi és hangulatos. Fürdő tiszta. Több tusfürdőből választhatod ki a neked megfelelőt. Törölköző puha és illatos.

Hirdető külseje

Dóri egy alacsony nő de nagyon bejön! Nagyon szép arcú, kedves aranyos és segítőkész. Egy olyan nőt tisztelhettem meg benne, aki nagyon a zsánerem.

Masszázs

A szobába levetve ruháimat Dóri elkísért a fürdőbe, ahol kérte ha kész vagyok csak nyissam résnyire az ajtót. Onnan tudja ,hogy kész vagyok. A szobába érve lekerült rólam a türcsi és hasra feküdtem. Közben ő is megszabadult a textiltöl. Bekent olajjal és alaposan átmaszírozott mindenhol. Közben sokszor megkérdezte, hogy jó e. Aranyos volt.

Kényeztetés

Masszázs közben bekente a gyönyörű melleit olajjal és kaptam hátulról egy csuszkát.Nagyon izgató volt.Kb félidő volt ,mikor szólt, hogy ha szeretnék megfordulhatok .
Akkor szembesültem a gyönyörű meztelen testével. Hmmm...a többit megtartom magamnak:-)

Elszámolás

A virágszálak számát érkezéskor a szobában lévő kis szekrényre raktam.

Dóri, jó masszázs

  dannyw

Egyeztetés

Ő vette fel a telefont és a hangjából már előre megállapítottam, hogy nagyon kedves. Igazi barátnős élmény jött át már csak az egyeztetés során is

Megközelítés

Könnyen megközelíthető a nyugati környékén. BKV-ból rengeteg lehetőség áll rendelkezésre

Helyszín

Kultúrált és megnyugtató, majd hogy nem meditációra is alkalmas környezet de azért a fülledt erotikától nem mentes. A fürdőszoba mindennel fel volt szerelve.

Hirdető külseje

Teljes mértékben megfelel a képeken látottaknak. Picit alacsonyabb volt mint ahogy azt elképzeltem de persze az adatlapján feltüntetett adat nem hamis csak elkerülte a figyelmem (mindenesetre számomra ez még imponált is). Nagyon szép arc, vadító test és kifejezetten sportos alkat

Masszázs

Abszolút felkészült volt. Érezhető hogy számára nem csak az a fontos hogy túl legyen a következő kliensén hanem hogy valóban élvezzem az együtt töltött időt. A mosolya és az őszinte nyitottsága pedig kifejezetten üdítő volt számomra. A masszázs során az hasonfekve az egész testemet átmasszírozta ami igazán kellemes volt. Miután megköszöntem kérte hogy forduljak át és kezdetét vette a masszázs izgalmasabb része. Mivel jobb adni mint kapni így megkértem hogy esetleg én is had kényeztessem amibe nagy örömmel bele is ment.

Kényeztetés

Nagyon nagyon ügyes rutinos. Érzetben nagyon finom puha módon kényeztet. Igazi barátnős experience.

Elszámolás

Korrekt, semmi simliskedés nem volt óranézegetés vagy siettetés nem volt. Nem igazán volt extrára igényem így erről nem tudok nyilatkozni

Dóri, jó masszázs

  AngryBird

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Nem ő vette fel, hanem a barátnője, de nagyon kedvesen elmondott minden részletet, sőt, időpontot is tudtam egyeztetni vele.

Megközelítés

Nyugati tér, gyakorlatilag minden megáll a közelben. A parkolásról nem tudok nyilatkozni, de nem lehet egyszerű a forgalmas hely miatt. A címet könnyen megtaláltam.

Helyszín

A lakás nagyon hangulatos, tiszta és otthonos érzetet kelt. Nem egyedül van a lakásban, de ez már a telefonbeszélgetésnél is kiderült, és egyáltalán nem zavaró, az ottlétem alatt senkivel nem futottam össze. A fürdő tiszta, a törölköző nagy és megfelelő minőségű. A masszázs tatamin zajlik.

Hirdető külseje

Külseje a képeknek megfelelő, nem vékony, de egyáltalán nem duci, pont jó kategória. A mosolya és a kedvessége elbűvölő.

Masszázs

A masszázs nem erős, de nem is a hírhedt kenegetés. Lágy svédmasszázsnak mondanám. Érezhető, hogy tanulta, nem csak improvizál.

Kényeztetés

Kényeztetés kétféle kérhető: manuális és orális. Én az utóbbit választottam. Miután jó alaposan megmasszírozott, kérte, hogy forduljak meg, elöl is masszírozott egy kicsit. A masszázs során végig fenntartja az erotikus hangulatot "nyúlkálásokkal", érintésekkel. Az olajos csúszka nagyon finom volt, talán ez volt az egészben a legizgalmasabb rész. Az orális technikája is jó. Elélvezés után még ad időt relaxálni, beszélgetni.

Elszámolás

Extrák tudtommal nincsenek, nem is kérdeztem rá.

Dóri, jó masszázs

  bazsi1010

Egyeztetés

Telefonon hivtam , kolleganovel egyeztettem konnyen ment elmondta a szabad idopontokat es reszleteket

Megközelítés

6keruleti palyaudvartol nem messze talalhato , parkolas nehezebb , bkv-val konnyebb a megkozelites

Helyszín

Haz eleg regi epitesu , liftel az emeletre kell felmenni. Lakas belulrol nagyon szep minden fel van ujitva semmibe nem lehet belekotni.
Tobben rendelnek a helyszinen de a logisztika kivalo

Hirdető külseje

Gyonyoru erett holgy. Alacsony jol karbantott teste van , hatalmas cicikkel rendelkezik amit a kenyeztetesnel bevetett. Kis szexy fehernemuben fogadott, ami a gyors masszazs utan egybol lekerult.

Masszázs

1oras programba egy rovid masszast utana csuszkat es egy hosszabb kenyeztetest kertem. Hatamat es a labakat kertem masszirozza at jo alaposan mert eleg nehez hetem volt. Illatmentes kremmel maszirozott kozepes erosseget valasztottam . Nagyon jo volt a technikaja eleg keves helyen tapasztaltam ilyen profizmust . Kovetkezett a csuszka ahol jol alaposan beolajoztuk egymast es fentrol lefele csuszkalt rajtam , mikor felert az arcomhoz csokot loptam tole ami nem volt ellenere. Egy idore megallt es lovaglast immitalva csattogot rajtam. Kelloen felhuzott mar elem terdelt es ciciszexxel es franciaval folytattuk.

Kényeztetés

Ciciszexhez meg locsoltam olajat hatalmas formas melleire es becsusztattam a farkam kozejuk. Par perc utan atraktam a szajaba a farkam amit eleg melyen bevett. Francia kozben a kezeivel a golyoimat maszirozta meg. Rakerdeztem a kolcsonos franciara melyre igennel bologatott mikozben a farkam meg a szajaban volt. 69es poziciba helyezkedtuk es elkezdtem nyalogatni a dragamat, hosszas munkaval de kitarto voltam sikerult elevezni , mar csak az en lovesem hianyzott. Ujra elem terdelt es mellei kozott egy hatalmas robbantan , meg az allara is jutott a feherjekbol akkorat lottem.

Elszámolás

Vegen adtam , extrak nincsenek . Legkozelebb egy kis csokit is megerdemel a profi teljesitmenyert.

Dóri, jó masszázs

  jubireme1982

Egyeztetés

Már régóta szemezgettem vele az oldalon, bárcsak hamarabb léptem volna. Miután összeszedtem minden bátorságomat, felhívtam. Teljesen elbűvölt már a telefonban a kedvessége, tudtam, hogy nagyon jó helyre fogok menni.

Megközelítés

A VI. kerület egyik fő csomópontjába érkeztem, a lakás elbűvölő, minden a célnak megfelelően van kialakítva, berendezve, ellátva.

Helyszín

A lakás csodás. A fürdőszoba felszereltsége átlagon felüli, már-már egy szállodában érzi magát az ember. Sok szép élményt megéltem már itt, így mikor Dórinál először, illetve másodszor jártam, mondhatom, hogy már-már rutinos rókaként, teljesen otthonosan mozogtam a lakásban, tudtam minden olyan szabályt, amit a diszkréció miatt be kell tartani. Ezekre a szabályokra a fürdőszoba ajtajára kiragaszott két papír is figyelmeztet, illetve fontosnak tartom kiemelni a sarokkádon elhelyezett "frissen fertőtlenítve" táblát. Több szoba, azaz tetthely van, a diszkréció pedig teljes mértékben ki van maxolva.

Hirdető külseje

Dóri egy gyönyörű hölgy, sőt, véleményem szerint az érett hölgyek kategóriában a legszebb. Kedvenc testrészem nem is lehetne más, mint a csodálatos, formás, hatalmas mellei. (Sokszor el is kalandozott feléjük a kezem, miközben Dóri kényeztetett engem), de az arany kezeiről se feledkezzünk meg :)

Masszázs

Dórival nagyjából már telefonon leegyeztettük, hogy mire számíthatok, tündéri módon elmesélte a lehetőségeimet, de a szeánsz elején azért még egyszer átfutottuk. Miközben mesélte, hogy mi fog történni, úgy éreztem magam, mint gyerekkoromban szenteste, ajándékozás előtt.
Egy nagyon finom masszázzsal kezdett. Érezhető, hogy tanult masszőz ő, a fogásai precízek, pont annyira célirányosak, hogy a kellemes érzékelés végig fennmaradjon, sőt megágyazzon valami még fenségesebbnek.

Kényeztetés

Majd egy adott pillanatban megfordulhattam, és akkor újra nyilvánvalóvá vált, a lehető legjobb helyen vagyok, ugyanis Dóri gyönyörű cicijei hetykén hívogattak a folytatásra. Nincs szebb, és egyben izgatóbb dolog annál, mint amikor két ember meztelen felfedezését a fesztelen gyönyörűség itatja át. Dóri ajkaival kezdett rabul ejteni, majd nem sokkal később arról érdeklődött, hogy lenne-e kedvem kicsit őt is megkóstolni? Mivel történetesen ez volt vágyaim netovábbja, örömmel tettem eleget kérésének. Finom puncijának nedvességéből is éreztem, hogy jó irányba haladunk. A szorgalmas nyelvjátéknak köszönhetően hamar orgazmikus ünneppel lepett meg, jelét adva annak, hogy jól tettem a dolgomat. Újfent konstatáltam, számomra az egyik legmegindítóbb élmény az örömben fürdő gyönyörű női test.
Dóri huncut szemekkel arra kért, hogy most akkor hadd ő lépjen újra szolgálatba, és egy mennyei franciával kezdte kimutatni háláját. Mondanom sem kell, hogy elég gyorsan közeledett a célszalag, aminek végén mindenem az övé lett. Kész voltam, de nem hagyta még ekkor sem abba a mozdulatsort, csak a tempó és az intenzitás csendesült, így a szájában csillapodtam le végül. Dóri ezzel a fináléval (is) akarva, akaratlanul végérvényesen és visszavonhatatlanul egy életre benavigálta magát a soha-el-nem-felejtem élmények gyűjteményébe.

Elszámolás

A telóban megbeszélt és a bővebb infóban leírt rózsacsokrot tettem a randi elején a komódra, ami ott érintetlenül megvárta a végét. Ezt a csokornál is feltűntettem.

Dóri, jó masszázs

  Chocolatebunny

Egyeztetés

Nagyon kedves volt a telefonban és rögtön nagyon szimpatikus is volt ahogy beszélt és ahogy kommunikált.

Megközelítés

Skála metrótól egy percre , ide bármivel könnyű idetalálni . Na jó a metró most nem jár .

Helyszín

Régi ház. Lift kicsi és lassú , lehet mókusok hajtják . Lakás egy más világ , mondhatni minden tökéletes benne , nem lehet belekötni se !!!!!

Hirdető külseje

Igazi tüneményes törpilla , gyönyörű formákkal megáldva !

Masszázs

Kellemes, hosszú, hullámzó mozdulatokkal masszíroz, megfelelő erősséggel, minden testrészemre pont annyi időt szánt ami elegendő volt, nyomát sem éreztem felesleges mozdulatoknak vagy időhúzásnak. Közben beszélgettünk mindenféléről, nagyon intelligens, értelmes lánynak tünt, szerintem valamilyen felső oktatási intézményben tanulhat. Nagyon tetszett, amikor észrevette, hogy nézem, nem kapta el a pillantását hanem rám mosolygott, még akkor is amikor tükrön keresztül néztünk össze. A masszázs során gyakran érintette kitüntetett területeimet, jelezvén, hogy különleges masszázson vagyok, de amikorra éppen beleéltem volna magam, hogy fordulunk, rögtön visszatért az eredeti kerékvágásba, kacér mosollyal nyugtázva felajzottságomat :)

Kényeztetés

Amikor végre felkért a fordulásra, akkor vettem észre, hogy már nincs rajta az pici fehérnemű sem amiben kezdte a masszírozást. Rettenetesen vágytam már erre a pillanatra, régen voltam ennyire felhúzva. Lágyan beolajozta a combjaimat és a felső testemet és engem is felkért, hogy ugyanezt tegyem meg vele. Boldogan engedelmeskedtem, bevallom, bármit megtettem volna akkor és ott annyira kivántam a közelségét, az érintését és azt, hogy én is megérinthessem. Ígyhát beolajoztam alaposan, élveztem a művelet minden pillanatát, selymes bőrének őrjítő simaságát, dús mellének feszességét, combjainak forróságát!
Lenyomott vizszintbe és megkezdődött a csúszkás masszázs. Először teljes testtel csúszkált rajtam, kebleivel végig siklott a bokámtól a nyakamig majd vissza, meg-megállva ott középtájon. Mikor az arcomhoz ért apró puszikat lehelt, bele-bele szuszogva a fülembe, ugyan azzal a kacér, de nagyon kedves mosollyal amit már a masszázs során is megfigyelhettem. Ugyanez történt átlósan majd pedig...... majd pedig megfordult és arccal a lábaim felé fordulva, végig hullámzott rajtam, nyakamtól siklott lefelé egészen a térdemig majd vissza egészen az arcomig. Amikor kinyitottam a szemem nem tudtam betelni az elém táruló látvánnyal, úgy éreztem, hogy a mennyország is valami hasonló lehet, legalábbis az érzésre és a látványra tekintettel. A folyamatos csúszkálás során egyre többször és célirányosabban érintette a legfontosabb testrészemet. Én is simogattam őt, kellemesen forró és sikamlós volt mindenütt, akárhol is érintettem. Próbáltam a végtelenségig ellenállni, az örökké valóságig fentartani azt az áldott állapotot, de végül megadtam magam és bekövetkezett aminek be kell következnie, fanfárok harsantak, zúgott a tűzijáték, hullott a konfetti...... hosszú másodpercekig. Hatalmasat....

Elszámolás

Érkezéskor intéztem

Dóri, jó masszázs

  SimpleMa

Egyeztetés

Az egyeztetés telefonon történt, rendkívül kedves hangja már ekkor feltűnt. Szerencsém volt, még aznap talált helyet számomra.
Érkezéskor hívni kell, a további útmutatásért. Azonnal felveszi, kedves, és segítőkész.

Megközelítés

A belvárosi célpont a kérdéses időpontban könnyen megközelíthető volt, és közvetlenül a társasház előtt találtam is parkolót. A pandémia alatt ingyenes volt a parkolás, egyébként fizetős, és gyaníthatóan nehezebb, ha az élet a rendes kerékvágásban folyik.
Könnyen megtalálható, bizonyára BKV-val sem bonyolult.

Helyszín

A lakás kifogástalan, a cipőtárolón leszámítva, ami elég árulkodó, belépéskor olyan, mintha egy átlagos otthon. Tiszta, kellemes illat, és intimitás. Rögtön a saját kis szentélyébe vezet, ahol elmondja a játékszabályokat az újoncoknak, és előkészít a fürdőhöz. A fürdő makulátlan, minimum 10 felé tusfürdő, szájvíz - hozzá eldobható pohár. Hibátlan. Ezt fokozza azzal, hogy két törölközővel készül, és mosható papucsot ad rád. Nincs tapasztalatom, ez volt az első, de olvastam, hogy azért ez nem általános. Kis szobája szintén tiszta, rendezett. Kellemes illatok, tatami a földön, és egy kényelmes kis kanapé, ahol elférnek a cuccaim
Halk zene, ahogy kell. Kissé sötét van, de első alkalommal voltam, legközelebb talán jelzem, hogy egy vizuális típusú embert pici fénnyel nagyon boldoggá tudna tenni.

Hirdető külseje

Belépéskor elámultam. A képek egyáltalán meg sem közelítik az élőben látottakat, a kisugárzásával, hangjával kiegészülve egy hihetetlenül vonzó, és édes pici nővel találkoztam. Volt is hebegés... Kis köntösben fogadott, puszival köszönt, és egy meleg kézfogás is volt. A keze is roppant pici. :)
Miután megbeszéltük amit meg kell, átadtam neki az átadni valót, némi csemegével kiegészítve, aminek nagyon örült, előkészítette számomra a szükséges felszerelést, és elküldött a fürdőbe.
Fürdés után a lekerülő köpeny alól az én ízlésemnek a legjobban megfelelő idomok bukkantak elő, végképp idiótára csökkentve a beszédkészségem. Nem soványka, igazán nőies formákkal húzza ki az realitás talaját alólad, a gyönyörű cicikre figyelsz rögtön, ők mind méretben, mint formában beteljesítették vágyaim, bár első áldozóként ekkor még csak a szemeimet kényeztették. Van egy kis poci, ami szerintem őrülten szexi. Kis bugyi takarta ekkor még az elsődleges erogén zónát, de a fenekét azért már ekkor is sikerült szemrevételezni. Erősen a hűha kategória! Combok, karok, lábak minden tökéletes. És nagyon bájos arca van, nehogy elfelejtsem elmesélni. Gyönyörű mosoly, szép bőr, és az a csillogó tekintet. Nálam ő 12 pont a 10ből. Hihetetlenül fantasztikus nő.

Masszázs

Első alkalommal voltam ilyen jellegű látogatás részese, talán nem lesz valami profi a leírás, és nem gyengén vagyok elfogult se.
Ahogy jelezte előre, nem egy gyúrós masszázs kaptam, hanem inkább egy kellemes, lazító jellegűt, ahol is sokszor váltott simogatásra ez az angyal. Ha kifejezetten masszázst vár az ember, talán nem a kellő mértékben gyúr át, de nekem kicsit a lelkem is kellett gyúrni, így alakult ki a maximális hatékonyság a részemről. Kellemes hőmérsékletű olajjal elébb a lábaim vette kezelésbe, hason fekve. Persze én próbáltam mozizni, mert nehéz betelni vele, de gyengéden utasítást kaptam hogy egyenesen tartsam a fejem, eljön az az idő is. Ekkor vettem észre, hogy nincs bugyi, vagy ekkora fogtam fel. Közben lazításra is kaptam felszólítást, és tovább folytatta a tevékenységet. Roppant kellemes volt, időnként csak a körmeivel cirógatott, hát ez eddig nekem kimaradt, pedig....! Aztán jött a hátam, ahol is szét kellett tennem egy kicsit a lábam, hogy ő be tudjon térdelni közé. Nagyon élveztem, ahogy egyre több ponton érintett meg, értünk össze.
Folytatódott a masszázs-kényeztetés a hátamon, simogatás, és körmös cirógatás felváltva, néha bele bele gyúrva a vállamba, derekamba. Érezte, hogy még mindig nem tudtam magam elengedni, úgyhogy előre hajolva a fejem mellett lévő kezeim vette kezelésbe, és eközben időnként a melleit éreztem a hátamon, véletlenszerűen. Nagyon kedvesen próbált ellazítani szóban is, és talán itt kezdtem el igazán élvezni a dolgot, és átadni magam teljesen. Közben végzett a másik kezemmel is, ekkor már jobban érezhettem kebleit, egyre jobban kizárva a tudatos énemet ebből a kellemes időtöltésből. Még volt masszázs újra a lábaimon, aztán egyre közelebb, és közelebb kerültek a kezei az ágyékomhoz, simogatta a fenekem, picit alá alá nyúlt a csipőmnek, combbelsőmnek. Valamennyi idő után, mert időerzékem itt már nem volt, szólt, hogy fordulhatok.

Kényeztetés

Leállt aggyal, elsőre nem is fogtam fel szó szerint, hogy mit mondott, csak sejtettem, hogy fordulni kell. Ekkor folytatta az egész testemen a korábbi műveletet, megváltozott helyzetemnek köszönhetően újra kényeztetni kezdtem a szemeim, úgy hogy megint megkaptam a finom dorgálást, hogy csukjam be, és lazitsak, eljön még az idő arra is. Roppant nehezemre esett szót fogadni, ugyanakkor hálás is vagyok, mert így nem maradtam le azokról az érzésekről, amikről a kis titok mozi elvette volna a figyelmem.
Első alkalommal egy órára van lehetőség, úgyhogy Dorihoz legalább 2x kell elmenni, mert az említett tevékenységből nem elég ennyi idő! Igazi csúszka itt sem volt, gyanítom ez is az első alkalom okán, de ezt nem igazán volt időm hiányolni, piciny édesem teljesen kikapcsolt mindent bennem.
Ezután szóban, és tettekben jelezte, hogy véget ért az első felvonás, és jöhet e a kényeztetés. Mivel egy ideje a legjobb barátom is kapott némi ismerkedést, próbáltam mondani, hogy igen jöhet, de csak egy bologatást sikerült összehozni, mint egy mesüge...
Mindkét kezét bevetve vette kezelésbe a szerszámom, és a hozzá közel álló egyéb részeim, és úgy játszott rajtam, mintha évek óta ismerne. Megkérdezte aztán, szeretném e, ha franciával is boldoggá tenne, itt kicsit kizökkentem, mert nem értettem a kérdést. Van aki nem?
Ekkor nagyon finoman a szájába vett, én tátott szájjal bámultam, kezei szaporan segítették a csodás élmény okozásában. Kis idő múlva szólt, hogy ha mennék ne fogjam magam vissza, akár mi is van. Majd ő figyel.
Na de hát, azért ez nem megy olyan könnyen, mikor az ember kicsit zavarban van, mert én már csak ilyen vagyok. Úgyhogy némi kitartó franciázás után kézimunkára váltott, amit szintén fantasztikusan művel. Időközben kezeim elvándorolhattak, sőt ő maga helyezte egyre izgalmasabb helyekre, ami sokat segített hogy maximálisan kiélvezzem a helyzetet.
Egyáltalán nem pornó feeling, inkább az a nagyon kedves, odaadó.
Aztán szóltam, hogy én a érzékenyebb fejű fiúk közé tartozom, de meg is érezte valahogy, mert nem is kellett végig mondanom, és így indultunk el a rohamra.
Kezdtem elveszíteni a fejem, kezeimben mindenhol Dóri, nem tudtam betelni a kebleivel, bársonyos bőrével.
Közeledve a megérdemelt győzelmhez, mondtam, mit mondtam, hörögtem, hogy most egy kis franciát szeretnék még, és miután ő készségesen nekilátott, és megfeszülve elengedtem magjaim.
Te jó isten...
Tudni kell, hogy vagy 2 éve szerettem volna elmenni hozzá, de mindig haboztam.
Ha bárki ebben a cipőben jár: Ne tedd! Azonnal hívd fel ezt a kedves lányt!
Törölgetés, magamhoz térés után, újfent kértem pár másodpercet, hogy vizuálisan is megpróbáljak betelni vele,ajd feltérdelve egy utolsó öleléssel véget ért ez a csodálatos óra. Fürdőbe el, majd gyors öltözés, kis csevej, amikor is megbeszéltük, hogy lesz következő, és akkor szeretnék aktívabb résztvevő lenni, és kölcsönös franciát is megélni vele, puszi, majd balra el.

Elszámolás

Nem tudom mik az árak, hiszen ez volt az első.
De az bizonyos, hogy egy sima masszázshoz képest jóval intenzívebb élmény. Maximális elégedettséggel távoztam.
Kölcsönös franciát olvastam, de korrekt volt, hiszen már az egyeztetés során jelezte, hogy első alkalommal csak egy óra, és nincs minden.
Mindenképp korrekt hölgy, profi, kedves, és ezzel egy újabb rajongót szerzett magának.

Dóri, jó masszázs

  Ace_Ventura

Egyeztetés

Dóri Dóri, már az egyeztetésnél is az az igazi nagyon kedves fiatal nagynéni feelinget sugározza, egy vészes időpontban, mikor épp egy szerető kézre volt szükségem, egyből válaszolt és elég hamar tudott fogadni is. Tájékoztatás teljesen rendben, előre felvázolja, hogy milyen masszázs elérhető. De ezt majd a későbbiekben.

Megközelítés

Teljesen könnyű odatalálni, a Skála mellé kell lőni, előre elmondja, hogy pontosan hol a cím, hol kell keresni, ne lehessen eltévedni. Szám kiírva, ha valaki szereti a diszkréciót érdemes arrébb oldalogni egy kicsit, mert elég forgalmas hely lehet.

Helyszín

A lakás nagyon tiptop, végtelenül tiszta és fertőtlenített az óriási fürdőszoba is. Talán az egyik legigényesebb fürdőszoba ahol valaha jártam.

A szoba elég apró, sötét, apró fényekkel, kis kanapé, matrac, meg végig megy valami kellemes nyugtató zene.
Egyszóval a hely leginkább egy ilyen pihentető relaxációs sziget Pest szívcsakrájában.

Hirdető külseje

Nos ez érdekes, a valóságban csöppet talán más, valamivel szálkásabb talán az arca, mint korábban említette, engem az egész kisugárzása arra a kedves modern vagány nagynénire vagy tanárnőre emlékeztet. Alacsony, nagyon szép, hihetetlenül feszes formás mellekkel.

Masszázs

A masszázs előtt egy érdekes logisztikai körforgással van megoldva a diszkréció a fürdőig, ő előbb ki, majd én, majd kopogás visszafele, majd megvár kombináció.
Szóval kicsit törvényszerű az egész, mintsem laza, de legalább bombabiztos.

Előre szólt, hogy a masszázs inkább egy kényeztető jellegű masszázs, ettől függetlenül mindenre kiterjed. Lábak, hát, nyak, karok, mindezt olajjal, teljesen kellemesen, és fontos, hogy leginkább kényeztetően, a bőr élvezi a foglalkozást, nem kifejezetten az izom.
Közben lehet csevegni, vagy megy a zene, Dóri könnyen alkalmazkodik. Közben vízzel kínál, borzasztóan nagy a figyelem.

Titokban lekerült minden ruhadarab, sőt, egy adott ponton a mellek csúszkáltak végig a hátamon én meg finoman a combját simogattam. Majd fordulás és folytatódik a masszázs, de már csak pár percig.

Kényeztetés

Az erotikus rész a proram rövidebb része, nincsen kőbe vésve, elég lazának tűnik , részemről csak egy kis mell kényeztetésről volt szó, majd átadtam magam Dóri kezeinek.
Kérdezte, hogy kérem-e a franciás kényeztetést, egyből igent mondtam. A végjáték teljesen kellemes, egyáltalán nem pornós, inkább puha, egyszerre kézzel és szájjal, és időhúzás sincs benne.
A nagy extázisban nem szóltam, félig a szájában lett végem, bár lehet jobb lett volna előre megkérdezni, hogy megnyugodhatok-e ott végig.
Minden teljesen természetes, barátnő feelinges.
Lehet, hogy ha rákérdezek, még kölcsönösségről is lehet szó de valahogy ez eszembe se jutott, annyira velem foglalkozott, hogy jobbnak esett átadni magam az élvezeteknek.
A végén a szokásos fürdőszoba akció következett, ezzel zárul minden.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt, vagy teljesen Pesti, ahogy tetszik, visszaad, nem variál, nagyon kliens barát az egész folyamat.

Dóri, jó masszázs

  norbert.hrr

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel aznap délelőtt, 2 órával későbbre már tudtunk is időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Autóval mentem, közeli utcában találtam parkolót, bkv-val mindenhonnan könnyen megközelíthető.

Helyszín

Lakással minden rendben van, szépen fel van újítva, fürdő nagyon szuper, a szoba is nagyon rendben van.

Hirdető külseje

Az adataiból kiderül, hogy nem magas, de ez egyáltalán nem probléma, nekem nagyon bejött, cicket külön kiemelném :)

Masszázs

Olajjal masszírozott, nagyon jólesett, szakszerűségről nem tudok mit mondani, nem vagyok szakértő, de nagyon jól esett, mindenhol át masszírozott.

Kényeztetés

A masszírozás után szólt, hogy megfordulhatok, háton fekve is simogatott, masszírozott egy kicsit, de lassan oda vezette a kezem a combjára, fenekére, itt már kezdett alakulni a dolog.
Sok olajat használva elkezdett a férfiasságomon dolgozni, kérdezte, hogy szeretném-e a cicijét is simogatni. Itt már teljes keménység volt, kértem is, hogy egy picit lassítson a kezével, mert nagyon jó volt az összehatás, majdnem elmentem.
Megkérdezte, hogy szeretném-e ha egy kicsit a szájával is kényeztetne, hevesen bólogattam, hogy igen igen, kaptam egy nagy párnát, hogy jól mozizhassak :)
Bármeddig el tudnám viselni, de éreztem, hogy ebből nagy durranás lesz, megkérdeztem, hogy fejezzük be, visszakérdezett, hogy szeretném. Gondoltam, hogy legyen egy kis csavar, felállok elé és cicire, de a magasság különbség eléggé kényelmetlenné tette ezt, javasoltam, hogy üljek a kanapéra és akkor a cicijére mehetek el. Itt még egy kis francia és cicije közé tett és itt el is mentem, hatalmas élmény volt érzésre és vizuálisan is, Dóri nagyon szép és hát nem kis adag jött ki, ez teljes mértékben az Ő érdeme.
Köszönöm az élményt, szuper volt :)

Elszámolás

Amennyit a telefonba mondott, ez később se változott.

Dóri, jó masszázs

  loránd12

Egyeztetés

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, és másnapra foglaltam le időpontot, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni. Telefont néhány csörgés után azonnal felvette (Szia Dóri vagyok). Nagyon könnyen lehet vele időpontot egyeztetni, és érthetően elmondja a legfontosabb tudnivalókat. Teljesen rugalmas az időpontokkal kapcsolatban, és ami a legfontosabb, hogy nem kellett várakozni.

Megközelítés

Nyugati Pályaudvartól kb 1-2 perc séta. Könnyen megtalálható, nem lehet félreértelmezni a címet. Kocsival is könnyen megközelíthető. Parkolni a környéken nem a legegyszerűbb, de a West End nincsen messze. Érkezéskor megcsörgettem, hogy tudok-e jönni.

Helyszín

A társasház régebbi típusú, de nem romos állapotú. Érdemes lifttel felmenni, mert a lépcsőzésben kifáradna az ember.
A lakás jól felszerelt és tiszta. Nincsen lelakva. A legelső szobában fogad Dóri. A szobája nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. Van kanapé, tatami, rejtett világítás, szóval hangulatosan be van rendezve.
A lakásban többen dolgoznak, de a logisztika tökéletesen működik. Kicsi az esély, hogy valakivel is összefusson az ember.
Miután levettem a ruháimat kaptam egy tiszta törölközőt, és kikísért a fürdőbe. A fürdőszobában kád található és rengeteg tusfürdő. Szájvíz és tisztasági kellékek vannak a kagylónál.

Hirdető külseje

Dóri egy bombasztikus MILF. Egy fekete egyberészes csipkés ruhában fogad (de van piros verziója is). Nekem elégé bejönnek az érettebb nők, de Dórin egyáltalán nem látszódik meg a kor. Abszolút az ideálom.
A képek abszolút visszaadják a külsejét, amit nem írok le (a látvány többet mond 1000 szónál amúgy is), de amit nagyon ki szeretnék emelni, azok a gyönyörű mellei. Dóri mindig megjegyzi nevetve, amikor fogásmintával üdvözlöm őket, hogy "igen még megvannak". Feszes, keres, nem lóg, és markolni - szopogatni valók. Fantasztikusak.
Dóri alakja amúgy nagyon jó, említette is, hogy jár kondiba, szóval fitten tartja magát. A feneke is markolászni való. Van egy tetoválása.
Van egy cuki négy lábú, szőrös jegyszedője is.

Masszázs

Ez az első beszámolom, szóval igyekszem a lehető legjobban összefoglalni a legutolsó találkozónkat Gyakori vendég vagyok, így van lehetőségem 1,5 órára is menni hozzá, amiben 2 kivégzés van.
Irodai munkát végzek, így néha tényleg jól jön egy kis nyomorgatás, amit Dóri maximálisan teljesít. Finom keze van, de rendesen átnyomkod nyaktól egészen a talpamig. A masszázs közben el lehet vele beszélgetni mindenféle jó dolgokról - nincsenek kínos csendek - illetve tökre meg lehetett vele találni a közös témákat. Nagyon fiatalosan gondolkodik A masszázs végénél már jöttek az erotikusabb részek, ami alatt értendő, hogy gyakrabban megtalálta a két combon közötti rést. Ilyenkor egy kicsit simogatta a hegyét és finoman elkezdte verni. Igazából Dórira nagyon könnyen fel lehet izgulni, még egy impotenst is könnyen felállítana. Az első kivégzés után azt gondolná az ember, hogy fél óráig most pihenő lesz, de igazából már az első érintésekre vigyázzba lehet állni rá. Szóval a hason fekvés kényelmetlen volt nekem a masszázs során, főleg, amikor a finom benyúlos részek jönnek.

Kényeztetés

A programot úgy kértem, hogy legyen egy felvezetés és a végén egy levezetés. Amikor elkezdődött a program és megláttam, az volt az első, hogy dobtam el a törölközőt és letérdelve üdvözöltem a cickóit. Perceken keresztül nyaltam és faltam őket. Majd, amikor felálltam (mármint én), akkor megbeszéltük, hogy mit hogyan. Szájjal kértem, amit iszonyatosan jól csinált. Szépen és lágyan szopogatta a farkamat, és a teljes látványért a melleit is bevetette. Igazából, én elég lassan élvezek el, szóval Dórit rendesen megdolgoztattam. Volt mellszex, fincsi nyálas orális szex és kérésre el lehetett menni a szájában is. Éltem is a lehetőséggel és az utódokat egy papírtörlőbe diszkréten eltávolította. Meg is jegyezte, hogy nem kis adaggal ajándékoztam meg...
... Fordulás után a kedvemért bevetette a melleit, majd megdugtam őket. Második körnél megkérdeztem, hogy hova szabad, és jobbnál jobb tanácsokkal látott el. Így azzal a lehetőséggel éltem , hogy a melleire élveztem, majd a farkammal szétkente. Felejthetetlen jelenetet. :) A végén hagyott lenyugodni, és átsimogatott egy kicsit.

Elszámolás

Amit a telefonban mondott az úgy volt. Nem voltak kellemetlenségek és az asztalra letettem rögtön az elején.

Dóri, jó masszázs

  zoli1987

Egyeztetés

Minden konnyen ment, Dori kezeli a telefont. Kedvesen elmagyarazta az opciokat es meg aznap meglatogattam. Nagyon kedves volt a telefonban, mar ekkor tudtam hogy jo helyet valasztottam. Reszletesen elmagyarazta a lehetosegeket, igy pedig konnyu volt dontest hoznom.

Megközelítés

BKV-val konnyen megkozelitheto, kozponti helyen talalhato. Parkolasrol nem tudok nyilatkozni, tomegkozlekedtem.

Helyszín

A lakas tiszta, minden igenyt kielegit es patyolattiszta. Tobbfele tusfurdo es puha torcsi all rendelkezesre. A masszazsagy kenyelmes, es kellemes hangulata van a szobanak.

Hirdető külseje

Dori egy igazi foldreszallt angyal. Csinos ruciban fogadott es rogton nagyon kedves volt. Szamomra tokeletes az alkata, bar aki a plazacica alaku lanyokat szereti, mashol keressenek. Azok a domborulatok valami vaditoak, es szerencsere Dori tudja is oket hasznalni. De errol majd kesobb :)

Masszázs

Dori kellemesen masszirozott, bar lehetett volna kicsit erosebb is. Foleg a hat es combok kornyeken hianyoltam a kicsit erosebb gyuras jellegu masszazst, amit o felig simogatva vegzett. Ettol fuggetlenul (az igenyeimet/elvarasaimat atertekelven) elveztem es sikerult ellazulni. A hatamon talalt nehany csomot amit azert probalt eltuntetni, bar nem tul sok sikerrel :) Hiaba, nem lehet mindenhol mindent megkapni! Mar a masszazs alatt sok volt a “gyanusan” lagy erintes a farpofak koze, tovabb novelve a mar amugy sem alacsony izgalmi allapotomat. Alig birtam kivarni, hogy vegre megfordulhassak!

Kényeztetés

Fordulas utan jott az igazi kenyeztetes, amit Dori nagyon ugyesen es baratno feelinggel vegzett. Minden erintese nagyon jol esett es kozben az en kezem is elkalandozott. Mint fentebb emlitettem, Dori tudja hasznalni a gyonyoru testet, es azt is pontosan tudja, mitol doglik a legy. A mai napig megremegek, mikor az ikrek kozott erzem magam - az maga a menyorszag! A francias kenyeztetes fantasztikus, reszben Dori technikaja, es reszben a baratno feelingbol adodoan. A gyerekek szajban landoltak, es ugy eltuntek, hogy eszre sem vettem, es utana meg siettetes nelkul tudtunk beszelgetni.

Elszámolás

Korrekt elszamolas, fovarosi atlag aron (tapasztalataim szerint). Biztosan jovok meg hozza, az ertek arany nalam megkerdojelezhetetlen.

Dóri, jó masszázs

  abesa27

Egyeztetés

Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, néhány csörgés után felvette. Majd elmondta a programot és a többi infót, majd megbeszéltük, hogy mikor mennék hozzá.

Megközelítés

A helyszín a Nyugati tér közelében van. Autóval a parkolás nehézkes, ezért én is BKV-val mentem. Régi bérház, könnyen meg lehet találni a házat. Lifttel kell felmenni az emeletre és a liftből kilépve szinte már bent is van az ember a lakásban.

Helyszín

A lakás tiszta, rendezett. Gyors cipőlevétel, és utána bevezetett a szobába. Egyszerű, kis szoba, nem masszázsasztal van benne, hanem tatami. A ruháimat egy kis székre tudtam lerakni, majd miután szétnézett, hogy mi a helyzet a fürdő területén, elmentem zuhanyozni. A fürdő is szép, tiszta, megfelelő mennyiségű tusfürdő, lehet válogatni.

Hirdető külseje

Az ajtó kinyitása után megláttam az alacsony, kedves mosolyú nőt. Először meg is lepődtem, mert magasabbra számítottam, de persze az adatlapján fel van tüntetve a magassága, de hirtelen akkor is meglepett. Viszont a látvány, mosolya, és az adottságai láttán, tudtam, hogy nem lesz probléma.

Masszázs

Megbeszéltük, hogy mit szeretnék, majd nekikezdett masszírozni. Természetesen hason fekve kezdtük. Én szeretem, ha nem csak én vagyok meztelen egy ilyen program alkalmával, ezért már az elején kértem, hogy hadd szabadítsam meg a melltartótól, amit ő meg is engedett. Tetőtől-talpig átmasszírozott, erősebb masszázst kértem, meg is kaptam. Úgy tűnt nekem, hogy tanulta a masszírozást, mert szakszerű mozdulatokat véltem felfedezni a masszírozás közben. Közben elég sokat beszélgettünk, jól el lehet vele beszélgetni is az élet dolgairól. Mivel ugye már ő is meztelen volt, kis csúszkamasszázst kaptam már a hátamra is.

Kényeztetés

A hátam masszírozása után a fülembe súgta a bűvös szót, hogy megfordulhatok. Ekkor megkérdeztem tőle, hogy én is aktivizálhatom-e magam, amire szerencsére igent mondott. Ekkor én természetesen próbáltam neki is örömet okozni, finoman elkezdtem mind masszírozni a melleit, mind csókolgatni. Úgy éreztem, hogy tetszik neki, ezért elég sokáig elidőztem a melleinél. Természetes mellei vannak, lehetett játszadozni, simogatni, csókolgatni. A mellei után elkezdtem lejjebb, lejjebb haladni. Először a hasát puszilgattam, majd kicsit lejjebb mentem. Finoman haladtam lefelé. Kicsit szétnyitottam a lábait, hogy a féltve őrzött kincshez közelebb kerülhessek. Szerencsére az ottani aktivitásom is tetszett neki, ezért folytattam a puszilgatást, csókolgatását. Úgy éreztem, hogy tetszik neki, mert kis hangok is elhagyták a száját. Miután 1 órára mentem és eddig elég sok idő eltelt, ő mondta, hogy most én jövök és nekikezdett az én kényeztetésemnek. Bevetette először a melleit, kis csúszkamasszázs, majd utána a szerszámmal is elkezdett játszadozni. Hol kézzel ,hogy szájjal kényeztetett. Sajnos sokáig nem tudtam se élvezni a játékot, mind az idő rövidsége miatt, mind a hatás miatt, nemsokára végem lett. Kicsit letisztogatott, majd ismét a fürdő felé vettem az irányt.

Elszámolás

Kedves volt, nem is tudom, hogy extrák vannak-e a programjában. Amit megbeszéltünk telefonban, az nem változott a helyszínen se. Az elszámolás a végén történt, a telefonban megbeszéltek szerint.

Dóri, jó masszázs

  felder

Egyeztetés

Előző nap hívtam. Elsőre sikerült. És már meg is beszéltük :)

Megközelítés

Jó forgalmas hely. Belváros. Autóval kiszámíthatatlan. Szerencsére van metró és van négyeshatos. Így aztán útba tudtam ejteni, pedig nem is arra volt dolgom.

Helyszín

Belvárosi sokemeletes bérház. Felújított és tiszta. A lakás, mint egy oázis, a külvilág minden zaja kizárva.
A fürdő feltűnően tágas és világos. Sarokkád van függöny nélkül. Tusfürdő mindenféle, tele a polc. Kerestem babát, de nem találtam, csak a lelógatott szárú változatot (papa)
A szobában nincs tükör, csak a valóságot láthatod. A masszázs tatamin történik, ami nyikorgós, de nem lesz módod a tatamira figyelni :) Gyertyák, halk zene, hangulatsötétítés…

Hirdető külseje

Nem változott a két hét alatt. Minden képén nagyot mosolyog. A valóságban azért egy picivel komolyabb… de csak egy picivel. Jó nézni, amikor mosolyog. Alkatilag pici, és nem nádszál. Ha lejjebb is téved a tekintetünk arcáról, bármerre is kalandozol, akkor is jó nézni. Bár ez a fejezet nem a szemekről szól. Mindent a kéznek!! Ez masszázs!!

Masszázs

Második alkalommal az oroszlánok valamivel lassabban végeznek áldozatukkal, megengedett a másfél óra, de barátaim, ne feledjétek: a jóból sosem elég! A másodikos csomag tartalma: friss törülköző 2x, kád függöny nélkül, tusfürdők, szájvíz, 15 perc Gyere, bújj hozzám, pihenj meg.. :), 30-40 perc ámátőr svédmasszázs tőlem Neki, közben rövid kis karmok nélküli oroszlánciró egy hangyától (rossz utánzat), mindez először hason, aztán fordulás és hanyatt ugyanez ciciciróval, majd barlangtúrát követően alapos olajos rézágyú karbantartás 20 percben.
Itt szükséges megjegyeznem, hogy Dóri oroszlán, valamint hogy a sorozat első részét már korábban játszották, most következik a második rész..

GYERE, BÚJJ HOZZÁM.. :) GYERE, ÉRJ HOZZÁM.. :)
A fürdőből visszajövet beléptem a szobába és nem értettem, hogy most mi ez? Kívánságműsor? "Na hogy legyen, mit szeretnél?"
Tudjátok milyen az, amikor az ember – főleg, ha hangya –, készül-készül valamire, egyre jobban várja már, és amikor elérkezik az idő, akkor hirtelen köpni-nyelni sem tud. Nem tudjátok milyen? Akkor Ti már biztosan Mindentudó Veterán Törzsvendégek vagytok, Becsben tartott Vezérhímek, minden – egy kicsit is magára adó – vezérnőstény álma. Aki tudja, biztosan megérti. Álltam ott, egy szál törülközőben (vagy tán anélkül?) és nem tudtam, mit nyögjek hirtelen, pedig a kedves oroszlán ott állt és várt. Rám várt. Szerencsére hirtelen bekattant: hát persze, hisz már másodikos vagyok, azt szeretném, amiről elsőként lemaradtam: Gyere, bújj hozzám! Gyere, érj hozzám!
Leheveredett mellém, odabújt, én átöleltem, ő pedig mesélni kezdett... Hát így indult a mi kis "masszázsunk". Ő mesélt, én meg hallgattam tátott szájjal, boldogan. Bújj hozzám után jött az érj hozzám. Beolajoztam végtagjaimat és úgy, ahogy volt, hasonfekve, elkezdtem hozzáérni. Mert most én lettem a masszőr. Úgy csináltam, ahogy Tőle tanultam: nagyjából felvittem az olajat a testére, és azután alulról felfelé haladva kezdtem masszírozni. Még az Achilesét sem hagytam ki. És jött sorba minden: boka, lábszár, térdhajlat, combok... Nagyon élveztem. Meggyürmögtem a fenekeket is, de aztán haladnom kellett feljebb. Ujjaimmal hosszanti irányban lassan követtem hátán a gerinc melletti izmokat fel-le, fel-le. Gyere, érj hozzám! Minden hegy-völgyét bejártam, s végül maradtak a nyak és a vállak. Mindenével elkészültem, most kellett volna átmenni erotikusba. Visszatértem hát valamivel lejjebb, ahol már egyszer alaposan meggyürmögtem, és próbáltam volna leutánozni a karcolásos technikát, amit 2 héttel korábban alkalmazott rajtam. Combok között, egyre mélyebben, leheletfinoman, karommal. Igen ám, de hangyányi végtagjaimat nem áldotta meg a természet karmokkal, nélkülük viszont minden mozdulatom éretlen-kéretlen nyúlkálás lett. Váltani kellett.

Kényeztetés

Megfordulhatsz, mondtam gyorsan a jelszót, jelezve, hogy most már aztán erotika lesz a javából. Persze elölről az embert nem nagyon lehet masszírozni. A combjait még csak-csak masszíroztam, de feljebb már csak simi volt. Vegyesen kapott a szelíd oroszlán simit, puszit, mindent, ami csak masszázs és erotikus. Combtól felfelé, minden porcikáját érintve. Nem is tudom, a ciciknél vagy a nyakánál tartottam éppen, mikor egyszer csak felült, átölelt és magához szorított, éreztem ölelését, a karjait a hátamon. "Gyere, érj hozzám, simogass.. Ezt szeretem :)” Hát ezt én is szeretem - gondoltam magamban. Biztos, hogy hülyének néztek érte, de azóta is ott érzem azokat a karokat a hátamon...
Belelkesedtem. Ahogy az lenni szokott, hiába viszem magammal a piros szívecskét, a vége mindig ágyúdörgés lesz. Kívülről szemlélve furcsa dolog lehet a kölcsönös szimpátia egy oroszlán és egy hangya között, de nekem természetesnek tűnt. Volt szimpátia és kölcsönös volt. Csak hát: ez a röpke idő kevésnek tűnt ahhoz, hogy kellő módon érezni és éreztetni lehessen ezt a különös kölcsönösséget.
Már magam sem tudom, hogy jó-e ez így, de végül aztán mindig a rézágyúé lesz az utolsó szó. Most sem volt másképp. Jött az utolsó felvonás: olajos-lingamos csőtorkolat-kezelést kapott Dóritól, olyannyira, hogy ujjainak érintésétől majd hogy nem dalra fakadt már. Feszülten vártam, hogy a rézágyú végre megszólaljon. Szó szerint megfeszülten... Hosszasan célzott, egyenesen felette, a mennyezet legközelebbi pontját... és aztán végre BUMMM!!
"Ébresztő" - halottam halványan Dórit, aki már ott tüsténkedett a tatami mellett. Hirtelen azt sem tudtam, hol vagyok. Erőtlen testtel, kín-keservesen sikerült legyűrnöm a gravitációt, míg feltápászkodtam a tatamiról.! A rézágyú szomorúan, padlónak szegezett tekintettel adta meg magát a földi gravitációnak. Győzött a Természet.
Bár az utolsó szó most is a rézágyúé volt, mégis, a legemlékezetesebb pillanat a hangya számára - a másfél óra felejthetetlen 1 perce - a szelíd oroszlán spontán lágy ölelése lett.
Gyere bújj hozzám... gyere érj hozzám... dudorászott magában a hangya, ahogy kilépett a házból. Észre sem vette, hogy rég elfeledett hangok, rég elfeledett érzések járták át piros szívecskéjét (Carpenters: Yesterday Once More).
Gyere, érj hozzám... simogass meg… Gyere, bújj hozzám... ölelj át... Mondd azt, hogy elnyelt az ég… Gyere, ringass, ringass még…

Elszámolás

Nem volt számolás. Ajándékozás volt a helyi szokásoknak megfelelően.

Dóri, jó masszázs

  Hedonist1

Egyeztetés

Dóri már régóta ott figyel a kedvencek között, és most el is jött az idő hogy találkozzunk. Elsőre telefonon nem sikerült időpontot találnunk, de aztán üzenetben fixáltuk másnap délutánra. Tündéri kedves hangon minden szükséges infót elmondott.

Megközelítés

Közlekedési csomópont, nem lehet eltéveszteni. BKV-val sokkal könnyebb menni, én autóval tettem mert utána dolgom volt. A szemben lévő bevásárlóközpont előtt azért általában lehet parkolóhelyet találni, fizetős.

Helyszín

Nagy, klasszikus bérház legfelső emelete, lift visz fel. Tiszta, rendes ház. A lakást kevésbé volt alkalmam megfigyelni, többen rendelnek itt de a diszkréció biztosított, senkivel nem találkoztam. A fürdőszoba nagyon szép és tágas, sarokkád van, sok tusfürdőből lehet választani. A tetthely egy pici szoba, tatamival. Diszkrét félhomály, csendes, nyugtató zene szólt mikor beléptem. Mondtam is Dórinak hogy ez a nyugalom szigete a nyüzsgő belvárosban.

Hirdető külseje

Dóri egy igazi kis tündér. Pici lány, egy kis fekete csipkés valamiben fogadott, és széles mosollyal, amitől nekem is azonnal jó kedvem lett. Puszikkal üdvözölt, már tudtam hogy jó helyen vagyok. A képek jól visszaadják hogy milyen ő, igazi érett nő, nagyon jól karban tartva, szép arc, puha bőr, elbűvölő mosoly. És azok a cicik, mmmmmm... de erről majd később...

Masszázs

1 órás programra mentem de hogy melyik rész mennyi időt vett igénybe azt nem tudom mert elvesztettem az időérzékemet. Dóri hasra parancsolt (na jó, nem parancsolt hanem kedvesen jelezte h feküdjek hasra), és masszírozott. Tényleg, úgy igazán. Tök egyértelmű hogy tanulta, profi mozdulatok, nem túl erős de azért érezhető, mondhatni tökéletes felvezetés. Ami ezt még tökéletesebbé tette az az, hogy időnkent átvált nagyon finom mozdulatokra a fenekemnél, a térdhajlatnál, épp csak a körmével karcol nagyon finoman és végtelenül erotikusan... megjegyzem, nagyon szép keze is van, ez nekem fontos. A masszázst meztelenül végzi és beveti a tökéletes ciciket is. Nos igen, a cickók... hát azok valóban tökéletesen kerekek, egyáltalán nem gravitálnak és a fogásuk is egyszerűen tökéletes. Ahogy éreztem a fenekemen és a hátamon hogy csúszkál vele, akkor nagyon elkezdett éledezni az ezredes... hát még amikor Dóri alámnyúlt finoman és a zacsit, aztán az ezredest is finoman simogatta... akkor már nagyon állt... Dóri észrevette hogy érzékenyen és intenzíven reagálok a fenékizgatásra is, így sok időt töltött ott. Mire megfordulhattam, már teljesen kemény voltam és alig vártam az érintését itt elöl is...

Kényeztetés

Amit meg is kaptam... először kis combmasszazs, de Dóri érezte hogy már nagyon várja őt a velem egykorú, nem is váratta sokáig. A cicijét éreztem először magamon, mmmm, isteni volt. Aztán kezelésbe vett, tuti hogy lingamot is tanult ahogy két kézzel masszírozta a velem egykorút, nem sok hiányzott ahhoz hogy azonnal felrobbanjak, de tartottam magam hősiesen és kapaszkodtam a tatamiba... egyik kezével a tövénél tartotta az ezredest, a másikkal végtelenül finoman masszírozta, mozgott a keze rajta fel-le... épp szólni akartam hogy én így robbanni fogok amikor megkérdezte hogy mit szólnék némi franciás kényeztetéshez. Imádom ezt így meg is örültem neki, hát még amikor Dóri szájába kerültem... tökéletes volt a ritmus amit elkapott, szája és nyelve a makkomon siklott fel-le, egyik keze követte ezt a mozgást a farkamon, a másik pedig a gátamat masszírozta lankadatlanul. Mivel nekem ez a kombó a kedvencem, minimális ideig bírtam és robbantam. Nem hagyta abba, folyamatosan kényeztetett amíg le nem nyugodtam - legalábbis így emlékszem. De tényleg alig voltam magamnál.
Aztán tisztogatás, még beszélgettünk picit, mert Dórival azt is lehet, okos lány, adhattam még pár puszit azokra a tökéletes cicikre, aztán gyors zuhany és ki is telt az időm.

Elszámolás

Az elején helyeztem az éjjeliszekrényre az előzetesen megbeszélteknek megfelelően, nem esett szó róla. Sztem pesti átlag. Maximálisan megérte.

Dóri, jó masszázs

  tomcsika1

Egyeztetés

Minden tökéletesen sikerült először nem volt telefonközelben ,de amikor legközelebb hívtam 1 végtelenül kedves női hang vette fel a telefont , és már az első két mondatnál tudtam,hogy na igen én valami hasonlót szeretnék itt mindenkitől :)))Dóri 1 hihetetlenül kedves és odaadó lány és már az első mondatból lejön ,hogy úgy bánik ill beszél az emberrel, mintha számára a vendégnél nem is lenne fontosabb dolog a világon:))Ami nagy meglepetés volt számomra ,-a fotók és a beszámolók alapján én azonnal 1.5 órára szerettem volna menni - azonban Dóri őszintén elmondta,hogy ő fontosnak érzi,hogy a vendég és a vendéglátója megtalálják a közös hangot, és mivel még nem voltam nem tudhatom,hogy mit váltunk ki egymásból,mert mi van ha én megbánom a másfél órás randit-na itt vált számomra nyilvánvalóvá,hogy ennek a lánynak tényleg az a legfontosabb,hogy a vendég maximálisan elégedett legyen vele még úgy is ha esetleg maga ellen beszél....na ezért adok egy 10 est:)))

Megközelítés

Nem volt bonyolult a Bajcsy Zsilinszky úti felüljáronál alul kell leparkolni(persze sok helyre ne számítson itt az ember nekem mákom volt )A dechatlon és azt hiszem a lidl között van ha wazze val megyünk még fotó is mellékelve van úgy hogy nehéz mellé lőni

Helyszín

Egy szokásos pesti bérház 1 csiga lassú lifttel van idő elmerengeni az élet dolgain ,és ha ne adj isten valaki még ott áll a liftajtóban inkább engedjük előre,mert én még életemben ilyen kis liftben soha nem utaztam:)Rögtön a lift melletti ajtó maximális diszkrécióval ,annyira jól van megválasztva a lakás,hogy senki még csak oda sem lát.A lakás hát bevallom ez volt eddig a legjobb.Én még olyat nem is láttam,hogy a fürdőkádban a frissen fertőtlenítve feliratú táblácska hivatott jelezni a vendégnek,hogy itt bizony rend és tisztaság van.Ezért külön pont a házigazdáknak:)

Hirdető külseje

Hát amikor beléptem az ajtón Dóri már várt egy nagyon lenge hmm most gondolkodnom kell mi is volt az azt hiszem baby dollnak hivják (de nem vagyok benne biztos)Hirtelen meglepett Dórika látványa, mert nem számítottam rá,hogy 1 ilyen tündéri kis pici mosolyalbum fog ajtót nyitni és a pici jelzőt tényleg komolyan mondtam,mert nagyon kis pici cuki lányka állt előttem:)Azt lehet mondani,hogy gyakorlatilag az első perctől kezdve tényleg úgy beszélt velem,és mosolygott rám ,mintha már ismerne évek óta:)

Masszázs

Hát fürdés után ruha le és elfekvés a tatamin .Vendéglátóm már a telefonban udvariasan megkérdezte,hogy zavar-e engem ha ö már ruha nélkül kezdi a masszázst...Hát ööö mit is mondhattam volna neki:)))bárki is mondana nemet?Kaptam még 1 hangulatos gyertyát is az asztalra és megkezdődött a masszázsrész.Pont úgy ,és ahogyan én szeretem.Nem túl erős -viszont én úgy éreztem- szakszerű mozdulatokkal igyekezett az egész testre kiterjedő alapos masszázsban részesíteni .Még mindig hason fekve éreztem,hogy ezek a mozdulatok egyre inkább átmennek finomabb lágyabb érintésekbe.Már ekkor kezdett a karom finoman libabőrözni .Kezdtem ténylegesen azt hinni,hogy nem is masszázson vagyok,hanem a nem létező barátnőm szülinapi meglepetése részemre:)))Na de ez a továbbiakban részletesen

Kényeztetés

Na szóval egyre finomabban és erotikusabban jöttek az érintések nehéz volt már hasalni:)))Aztán jött a megváltás és elhangozott a ha szeretnél megfordulhatsz mondat.Na és ami itt következett,hát .....szóval Dóri annyira figyelmes,hogy még ilyenkor is kérdezgette,hogy mit és hogyan szeretnék. Én franciás kényeztetésre vágytam és azt hiszem 10 pontosan meg is kaptam.Ismét olajozás következett csak most nem a hátam kapott ,hanem minden ami ott lent megtalálható a ffi ember lába között:)Finom kézi simogatással indult a levezetés része .Itt kitérnék ,mert megint olyan dolog következett,amit még soha nem tapasztaltam Dóri ugyanis feltett 1 kérdést ,hogy mennyire vagyok gyorstüzelő,mert ha igen akkor figyel majd arra,hogy minél tovább tudjam élvezni a franciáját (hát ilyet sem hallottam még ill ezt én extra figyelmességnek tartom,amiért adnék egy 10 est csak olyan szám itt nincsen:)))na szóval folyt köv. a simogatások és az olaj megtette a hatását és mát itt majdnem végem lett de nem bírtam volna ki,hogy ne tapasztaljam meg ,hogy ezek után milyen lehet a franciája Dórinak.Szóval annyira jól volt ötvözve a finom barátnős kényeztetés a filmes (mindenki álma )orális örömökkel,hogy tényleg szavakat sem találtam főleg úgy,hogy közben folyamatosan simogattam azokat a csodás cickókat és hát ,ugye szerintem nem is nagyon van olyan,aki ezt sokáig bírja és igen így lett a történetnek vége 1 hatalmas élvezéssel, ami után vendéglátóm hagyott lenyugodni a kezei között és nagy odafigyeléssel alaposan meg is tisztogatott.Na igen én ezt tartom számomra egy csillagos ötös randinak és biztos,hogy nem ez volt az utolsó.Talán a jó öreg T1000 est tudnám idézni I will back:)))

Elszámolás

Annyira meglepett Dóri kedvessége,hogy bevallom nem is tudom mikor kérdeztem meg, talán valamikor a randi végén de ő megnyugtatott,hogy már beléptemkor biztos volt abban,hogy nem lesz vele gond.Hát valóban nem volt gond az asztalra helyeztem még 1 picit meg is toldva ,ami annak a jele,hogy hálásan köszönöm ezt az 1 órát ,és már most tudom,hogy legközelebb nem 1 óra lesz:)

Dóri, jó masszázs

  Bt83_

Egyeztetés

Könnyen ment, habár nem Dórival beszéltem hanem kolléganőjével, elsőre sikerült beszélnünk, és már aznap rövid határidőre kaptam időpontot.

Megközelítés

Nyugati pályaudvar illetve a Bajcsy eleje. erről többet nem tudom érdemes e írni. Tömeggel pofonegyszerű, autóval a parkolás napközben lehet nem az, ár a híd alatt szokott lenni hely.

Helyszín

Régi bérház emelete, ide már én is lifttel megyek. A helyszín érdekes, kb az első amivel nem vagyok maradéktalanul elégedett. A szoba picike, és a cipőt is itt kell levenni, kanapé és tatami van (minden makulátlanul tiszta, de valahogy mégsem jön be annyira) a logisztika kicsit problémás mert egy fürdő van, és többen rendelnek. a fürdő egyébként okés, sokféle tusfürdő van.

Hirdető külseje

A hirdetésben szereplő adatok reálisak: Kor , méret stimmel, de élőben Dóri sokkal megkapóbb: alacsony lány, szép arc, nagy természetes cikik, tetkó a kézen, formás csípő. Van egy kicsit arisztokratikus beütése, és kellemes a hangja nekem ez is nagyon bejött.

Masszázs

Sok helyen szeretem elmismásolni a masszázst, viszont van egy olyan átmenet nála amit egyszerűen nem érdemes kihagyni, mert gyk ez a legjobb része. Meztelenül masszíroz, és igen jól, nem tudom tanulta e, vagy csak beletanult, de erős határozott, szakszerű mozdulatokkal csinálja. Tükör sajnos nincs , így csak érezni lehet hogy néha az ember hátához érnek a cicik, vagy mikor a kezeimet masszírozza akkor az arcomnál himbálóznak. a masszázs kb 20-25 perc, kicsi beszélgetés, a kellemes hangja és a masszázs együtt kellőképpen ellazít. ahogy már említettem Dórinál az átmenet nekem az ami meggyőzött hogy visszamenjek hozzá (ugyanis ez nem az első alkalom volt, de ez volt a kettő közül a beszámolóra érdemes.h).

Kényeztetés

Dóri első találkozásunkkor , olyan erotikusan csinálta meg a masszázsból kényeztetésbe való átmenetet, hogy az élmén után eldöntöttem , kicsit merészebb kéréssel is visszajövök, amit egyáltalán nem bántam meg.
Még hasonfekve elkezdte az fenekemet , combomat, heréket megdolgozni, aztán olajos kézzel a fegyver csövét is simogatni kezdte, de olyan őrületesen hogy a fekvő helyzetből négykézlábra álltam, és megkértem hogy így csináljon meg. Csodálatos élmény volt, de közben rájöttem, hogy a cickókat nem is láttam még szinte aznap, szóval egy pár percre szembe fordulta, kicsit a szájába vett (egyébként az is nagyon finom a legutóbbi alkalommal, gyk pár perc alatt leszopott), illetve dughattam a dús kebleit. Ezekután vissza négykézláb kutyába, és megkértem hogy így végezzen ki: egy csoálatos lingamot kaptam , a végén a farkamat pedig a tatamira verte ki. 5*

Elszámolás

Egy kis asztalkára helyeztem, Budapesti átlag, nincs meglepetés.

Dóri, jó masszázs

  yawgmoth

Egyeztetés

Telefonon elérhető és könnyedén lehet időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Kocsival a parkolás fizetős. Tömegközlekedés kivalló, Nyugati környéke így 4-6, 3 metró stb.

Helyszín

Nagyon kellemes lakás, van lehetőség zuhanyzásra és kellemes kis privát helység van a randi lebonyolítására.

Hirdető külseje

Dórinak nagyon csinos. A képek abszolút megfelelnek a valóságnak. Gyönyörű feszes mellek, és abszolút minden téren karbantartott test.

Masszázs

Dóri nem hazudott mikor azt állítja a profiljában, hogy profi masszőr. Tökéletesen tisztában vele, hogy hol hogyan kell masszírozni és milyen sorrendben. A masszázs része nálam csak sima masszázzsal szokott indulni és ez válik egyre erotikusabbá. Én nagyon imádom ahogy szép lassan oda oda téved a keze az erogén zónákra, elkezdi kényeztetni az érzékenyebb részeket és hát mire elérjük a csúszka masszást hú. Ahogy a feszes mellei hozzá érnek az ember testéhez, általában ezen a pontos már esélytelen háton feküdni és következik a fordulás.

Kényeztetés

Én általában másfél órás programra szoktam menni ahol a masszázst zárjuk közre két kényeztetéssel. Megérkezem gyors zuhanyzás, aztán Dóri kezelésbe vesz. Kezdésnél a kifogástalan technika és száj és kézmunka kombináció miatt nem szoktam sokáig bírni. Első gyönyör után szokott jönni a már fentebb említett relaxáló majd egyre érzékibb masszázs melynek a végére kivétel nélkül készen állok egy második hosszabb kényeztetésre. Egyszerűen az évek és tapasztalat nem hazudtolja meg Magát. Dóriról egy olyan érzésem van, hogy tökéletesen tudja olvasni a reakcióimat és így olyan érzés, mintha mindig az történne következőre amit éppen kívánok. Én csak ajánlani tudom Dórit. És azt még nem is említettem, hogy nagyon kellemes intelligens személyiség.

Elszámolás

Szerintem Budapesti átlag, az esemény végén szoktam mindig a kis asztalon hagyni diszkréten.

Dóri, jó masszázs

  garonka

Egyeztetés

Telefonon egybol o vette fel, es teljeskoru felvilagositast adott. Mindent tisztaztunk es nemsokara nala is voltam.

Megközelítés

A Nyugati ter, Bajcsi oldali resze. Regi tombhaznak a legfelso emelete. Parkolas a kornyeken mindenhol fizetos es nem is tul konnyu szabad helyet talalni. Viszont Bkv-val egyszeru a megkozelites es minden jarmu setatavolsagra van.

Helyszín

A lakas nagyon rendben van. Gyonyoruen felujitott regi polgari lakas. A furdo kimondottan hangulatos. Tusfurdo, torolkozo temaban minden kielegito! Tiszta, kulturalt hely. A szobaban tatami es egy kis ulogarnitura volt. Felhomaly, halk zene.

Hirdető külseje

Dori.... a kepek alapjan nem ennyire picike nore szamitottam. Kicsit husosabb is, olyan “toltott galamb” forma, de hatalmas remek cickokkal! Mivel arckitakaras nelkul hirdet, eteren nem erhet meglepetes. Mar nem tudom, h miben fogadott, nem is figyeltem oszinten szolva. Viszont nagyon kellemes teremtes! Kedves, odafigyelo es erzeki! Jopar tetovalas disziti a testet.

Masszázs

A masszazs kokuszolajjal vegzi, ami illatmentes. Nem tul szakszeru, de nem is sportmasszorhoz jarunk az ilyen lanyokhoz ugye?
Kellemesen vegigsimogatta/masszirozta a testemet. Kozben mindvegig partner volt a beszelgetesben, de ha eppen kicsit relaxalni volt kedvem, akkor csondben folytatta a kenyeztetest. Mindenfelerol lehet vele beszelgetni, nyitott es ertelmes erett no! A melleit is bevetette mint csuszkamasszazs ami igen kellemes volt. Ha jol emlekszem teljesen meztelenul masszirozott, talan csak a bugyi maradt rajta, de az a levezetesnel mar lekerult az tuti... :)

Kényeztetés

A fordulas utan kezelesbe vette a farkamat, amit eleg finoman, ezekien csinalt. Kozben folyamatosan a melleit fogdostam. :D
Csak kezi levezetest kertem es a mellein landolt a cucc, viszonylag hamar vegen lett. Utana meg egy zuhi es tipli....

Elszámolás

NFVSZ a max amit vallal. Belvarosi atlag, osszesegeben nem veszes es megeri a szolgaltatas.

Dóri, jó masszázs

  Pocakospocok

Egyeztetés

Bár az első két alkalommal Annával tudtam "csak" beszélni, de utána a megbeszéltek szerint visszahívott. Kedvesen elmagyarázott mindent amit tudni akartam vagy ő fontosnak tartott elmondani. első találkozónk volt, ezért 1,5 órás programot beszéltünk meg

Megközelítés

Pesti oldalon, belvárosban van a cím, de szerencsére a forgalom nem volt vészes. Autóval könnyű odatalálni, de a tömegközlekedési megállok is legfeljebb pár perc sétára vannak. Csengő, ajtó, lift kombó. Egyszerű.

Helyszín

emeleti lakás közel a lifthez, több szobában többen kezelnek, de én csak Dórival találkoztam. Szépen kialakított, tiszta maszoda. Fürdőszoba sarokkáddal 15+ tusfürdővel. szájhigiéniához kispohár 3+ féle szájvíz. szobában tatami, kanapé a ruháknak, zeneketyere, mécsesek.

Hirdető külseje

Arcos képekkel hirdet, nincs zsákbamacska. csinos, formás nagyon vonzó lány. finom puha bőr, öröm hozzáérni. a képeken látható mosoly állandó "kellék". nekem nagyon bejött

Masszázs

fürdés után vízzel kínált, s utána tatamin folyt a szeánsz. hasra feküdtem, s Dóri talptól tarkóig végig masszírozott. alapos, de nem szétszedős masszázst kaptam, nagyon jól esett. fordulás előtt csúszkált is rajtam. masszázs közben jókat beszélgettünk, de ha azt látta rajtam, hogy kicsit csendben lennék jó érzékkel igazodott ehhez.

Kényeztetés

fordulás után elölről is masszírozott egy kicsit és finoman csúszkált is rajtam, de ez a rész már egyértelműen a kényeztetés felvezetése volt. finom gyengéd érintésekkel, simogatásokkal felélesztette hű társamat, majd hol kézzel hol szájjal kedveskedett neki (nekem :-)). közben úgy helyezkedett hogy én is simogathassam, de első alkalom volt és nem voltam túl aktív. inkább csak élveztem a helyzetet. miután a magoncok pályára álltak, letisztogatott és hozzám bújt míg magamhoz tértem

Elszámolás

a telefonos egyeztetéskor megbeszéltek alapján, de a végén került sor erre. diszkréten, távollétében kiékeltem a billegős órát a rózsák szárával.

Dóri, jó masszázs

  Isti7807

Egyeztetés

Egy nappal korábban hívtam és egy kedves kolléganője vette fel a telefont. Megkérdezte, hogy jó e ha egy fél óra múlva hívom, mert most elfoglalt. Később hívtam és egy rendkívül kedves mosolygós hangú hölgy személyében Dórival meg is beszéltük másnapra a találkát.

Megközelítés

Vidékről jöttem és letettem az autót a város szélén, így BKV val érkeztem. Szinte a metró kijáratánál. Számtalan busz és villamos is jár arra.

Helyszín

Régi bérház a helyszín. Lift is van, amire szükség is van, hiszen a legfelső emeleten egy nagyon szépen berendezett nagyon tiszta lakásban vannak a lányok.
A fürdő egy ugyancsak csillogóra zisztán tartott, rendkívül igényesen berendezett. Rengeteg zudfürdő, több féle szályvíz, minden van és kádban tudsz le zuhanyozni.

Hirdető külseje

Dóri egy rendkívül csinos, gyönyörű és kimondhatatlanul kedves lány. Minden kívánságomat leste és egy csinos fehérnemű szettben fogadott. Ízig vérig nő és gyönyörű “adottságai” vannak ;D Szép és kedves arc, formás fenék, gyönyörű keblek. Egy tündér!

Masszázs

Megkínált egy pohár frissítővel és törölközőt el felszerelve elmentem zuhanyozni. Mivel másfél órára mentem és megbeszéltük, hogy két kényeztetés között legyen a masszázs, így ugrok egy picit.
Hason fekve, lábtól induló masszázs volt és fokozatosan haladt felfelé, majd a kezeknél végződött. Az én igényeimnek maximálisan megfelelt, közepesen erőss, inkább lazító, rendkívül kellemes masszázs egy re inkább érzéki és fokozatosan átmegy csúszkába. Na az valami isteni. Amint a gyönyörű és feszes keblek a testeden....

Kényeztetés

Fentebb már írtam, hogy másfél órára mentem és 2 kényeztetést kértem és köztük a masszázst.
Finoman bekent olajjal és érzékien elindult a csodás utazás. Közben simogattam és finoman játszódott am a csodás keblekkel. A franciákat is tanítani való. Gyengéd finom, fokozatosan erősödő. Hol csak a végével játszik, hol jó mélyen eltűnik az ajkai között. A végén amikor hallja és érzi rajtam a vég közeledtét, jó mélyen eltünteti és a golyókkal is foglalkozik közben. Akkor pedig bekövetkezik a robbanás...

Elszámolás

Nincsenek extrák. Nem változik attól, hogy kérsz valamit bizonyos határokon belül. Mindent megtesz, hogy teljesítse és maradéktalanul sikerült is.