Beszámolóim

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Yossarian1

Egyeztetés

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy Zoénál még sosem voltam. Mondom ezt azok után, hogy ma nála voltam. Na de nézzük az előzményeket. Zoé hírdetése már sokszor szembe jött velem az oldalon, de valahogy sosem kerestem őt. Aztán nemrégiben elolvastam egy beszijét és egyből a kedvencek közé került. A következő beszije már egyértelműen arra sarkalt, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Sajnos telón nem tudtam vele beszélni, ezért a már jól bevált Vtr-t választottam. Egy délelőtti időpontot kértem tőle ami sajnos neki nem volt jó, ezért egy kora délutáni másfél órás randiban egyeztünk meg.

Megközelítés

Teréz krt-Andrássy út-Podmaniczky út enklávé területén van a ház, ahol Zoé randihelye van. A tömegközlekedés minden irányból optimális, néhány perc sétát kell csak bekalkulálni. Sajàt verdával biztos találsz helyet 100 méteren belül. Én a Bkv-t választottam Budáról, egyféle busz, némi sétával tarkítva. A cím a kapun, olvasható, informatív.

Helyszín

Ezen a környéken főleg a múlt század elején-közepén épült házak találhatóak. Némelyikük már nagyon szépen fel van újítva, a régi üzlethelységek helyén számtalan vendéglátó egység található. Kicsit korábban értem oda, így volt alkalmam megtapasztalni, mennyit változott a környék az utóbbi években, főleg előnyére. A helyszínül szolgáló épület, ahol Zoé garzonja is található, fokozatosan szépül. A megadott információk alapján az udvarról nyílik ez a kis csodagarzon. Belépéskor a házhoz képest egy másik világba érkezel. Gyönyörűen felújított kecó, csak úgy ámultam-bámultam. Kisebb előtér, ebből nyílik egy hosszabb helység amerikai konyhával. A végén egy szuperül felszerelt zuhanykabinos fürdőszobával. Ami itt nincs, arra nincs is szükség, nagyon pazar egy vizesblokk. A szoba, mint az ,,Ezeregyéjszakából" sejtelmes, varázslatos, hatalmas franciaàggyal, gyönyörűen előkészítve, praktikusan, az erotika jegyében. Tükrök oldalt és lábnál(fejnél?), szekrényke, székek, szobainas. A helyszínnél már csak Zoé csodálatosabb és ez hamarosan ki is derül.

Hirdető külseje

Nem szoktam elfogult lenni, ha az is vagyok letagadom általában. Most azonban Zoé látványa már az első pillanatban rabul ejt, megbabonáz. Egy nagyon helyes fehér alapon pirosas alsó-felsőben fogad. Teste nekem abszolút kedvenc, főleg amikor már teljesen meztelenül áll előttem. Egyszerűen vallatás közben sem tudnék olyan testrészét megnevezni ami nem tetszene. Csókra termett nyak, váll, formás mellek, érzéki bimbókkal, karcsú derék, simogatni való kerek, kemény popsi, szép formájú, ápolt kéz és láb. Nagyon finom enyhén szolis selymes bőr, imádtam csak hozzá érni is.
Zoé arca szép, félhosszú szőke haj koronázza, varázslatos zöldes szemek, szépen ívelt érzéki ajkak, csókolni külön élvezet. Zoéból csak úgy árad nőiessége, aki fogékony rá nem tudja nem érezni. Mosolya kedves, egyben kacér, már a tekintetével levesz a lábamról, közben meg egy bujós cica, ha akarom. Ha ez még nem elég, nőiessége az Univerzum legszebb ajándéka, amivel egy nő rendelkezhet. Nyelvem olyan ajéndékot kapott, amilyen csak az első fagylalt elnyalása volt életemben, amit kikönyörögtem szüleimtől. Azonkívül Zoé szellemes, nagyon jó társalgó és empatikus, ami sajnos már nem nagyon tapasztalható manapság. Ha már a képei alapján is vonzónak találod őt, csak is kellemesen csalódhatsz élőben, azt garantálom.

Masszázs

Ide is kellene írni valamit, de az a helyzet, hogy már a fürdőszoba bejáratánál magamhoz öleltem Zoét és néhány csókkal jeleztem felé, hogy cseppet sem közömbös nekem. Fürdés végeztével még rajta volt kis felsője és tangája, amitől igen hamar megszabadult. Ez sem volt egyik masszázs fajtára jellemző mozdulatsor, de úgy tünt, az most kimarad. Zoé becsületére legyen mondva, többször is megkérdezte, hogy biztos nem szeretnél masszázst?! De én akkor már az általa kiváltott bódulat hatása alatt voltam, amin a világ legjobb masszázsa sem kárpótolt volna. Zoé ott feküdt előttem teljes szépségében és én nem tudtam betelni vele. Szép, igényes tetoválásai, néhány testékszere nagyon illik hozzá, csak fokozzák vonzerejét. Fölé hajoltam, őszinte mosolya nem hagyott kétséget afelől, hogy ott és akkor nem vagyunk közömbösek egymás iránt. És valóban, randink végig egy erős szimpátián alapuló, nagyon kellemes együttlét volt.

Kényeztetés

Ritkán, de időnként előfordul az emberrel, hogy bizonyos szituációkban úgy érzi, hogy már az ilyen találkozások is bizonyítják, hogy van élet a halál előtt is. Tegnap és ma is ,, tiszta" fejjel kijelenthetem, hogy a Zoéval eltöltött randi emlékezetes marad számomra még egy jó darabig. Igen, ez most egy szentimentálisabb beszi a tőlem megszokottabbaktól. Vannak olyan dolgok, amelyek nehezen önthetőek szavakba, bármennyire is gazdag a magyar nyelv. Az érzések ott és akkor születnek meg, letagadni felesleges bármennyire nem életszerű, viszont az illúzió tökéletes. Gondolom már mindenki únja már ezt a nyamnyogást, ezért megpróbálom néhány mondatban leírni, mi is történt kettőnk között. Egy jó darabig csókoltuk egymást, amiben Zoé abszolút partner volt. Csókoltam a nyakát, formás kebleit mint érett gyümölcsöt szeretgettem, feszes bimbóit nyelvemmel, újjaimmal babusgattam, amitől úgy álltak mint a cövek, Zoé hálásan szuszogott, kezemet simogatta. Egy darabig ment ez a kis frivol szeretgetés mindkettőnk örömére. Ezetán Zoé mellé guggoltam, végig csókoltam az egész testét, szép akkurátusan, semmit sem hagytam ki. Nekem aznap volt karácsony, egyenként ízleltem meg a szaloncukrokat. Zoé kezét mindig éreztem, bármilyen pózban is voltam gyönyörű teste mellett. Combjai már finoman széttárva várták újjaim, amik már érzékelhették partnerem örömének nedűjét. Mint már említettem, Zoénak csodálatos zárt puncija van, nem tudtam megállni, hogy ne kóstoljam meg ezt az életelixírt. Újjamat számba vettem, majd még egyszer, hogy soha ne felejtsem. Kicsit feljebb helyezkedtem, hogy ajkaink elérjék egymást és vadul csókolozni kezdtünk. Farkam már egyértelműen jelezte, hogy ő is kér a jóból, ezért így oldalvást Zoé gondjaira bíztam. Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad. Egy darabig elvagyunk így, de mivel egylövetű vagyok, nem szeretnék még elszállni. Egy picit megint csókoljuk egymást, majd lejjebb csúszom és számmal udvarolok puncijának, amire egy idő után jóllesően reagál. Újra végig csókolom testét, miközben Zoé szorosan ölel, szemei csillognak. Hoz nekem és magának is vizet, nézem az órát, még jók vagyunk. Az ágy végébe ülök, Zoé párnát tesz térde alá, farkam ajkai közé veszi. Nagyon jólesően csinálja, haját hátrafogom, így már teljes a szimbiózus. Már egyre gyakrabban veszi koppanásig, néha kezemmel finoman én is erre ösztökélem. Hátradőlök az ágyon, Zoé kezei a combomon, zacsimon felváltva. Érzi, hogy most ő a főnök, ő dönt most életről, halálról. Szerencsére a ,,kegyes" halál az ami perceken belül elér, a túlélők Zoé birtokába kerülnek. Ő kivár, egy darabig még ajkai közt tart, majd felkúszik hozzám, rám fekszik s átölel......
Mielőtt kimennék fürödni kávéval kínál, mire visszajövök, már ott gözölög az asztalon. Beszélgetünk miközben kortyolgatjuk ezt a finom nedűt, én meg arra gondolok, hogy mégis csak van Isten.

Elszámolás

Zoé szolgáltatásai tudomásom szerint nem tartalmaznak extrákat. Amit megad az a helyszínen is annyi. A végén helyeztem diszkréten egy váza alá.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  georges.o123

Egyeztetés

Magamhoz képest viszonylag rövid időn beül másodjára is meglátogattam Zoét. Első alkalommal telefonon hívtam, hogy halljam a hangját. Akkor szerencsém volt mert egyből felvette de másodjára már biztosra mentem és csak a VTR-t használtam. Mivel nagyon szerettem volna találkozni vele ezért már napokkal előre kértem időpontot, amit hamarosan vissza is igazolt.

Megközelítés

Az útvonaltervező pontosan mutatja a címet. Biztos van »lustább« megközelítés is de én a Nyugatitól sétáltam. Az a 7-8 perc nekem belefért.

Helyszín

A tetthely egy tipikus belvárosi ház előnyeivel és hátrányaival együtt. Előny a belvárosi közelség és diszkrét bejutás. Hátrány… nem vagyok ingatlanos úgyhogy ezen túlléptem.
A lakás viszont nagyon szépen fel van újítva, tiszta, barátságos, érződik rajta Zoé gondoskodó figyelme, hogy már ezzel is meghitt hangulatot teremtsen.

Hirdető külseje

Teljes elfogultság nélkül szolid egyszerűséggel csak annyit mondok, Zoé istennő kategória :)
Gyönyörű természetes test, szép mellek, formás popsi, csinos arc és a hab a tortán az igéző szemek. Mindehhez egy hihetetlen nyílt, kedves, őszinte kisugárzás jár, ami az első pillanattól kezdve elvarázsolt. Aki nem hiszi, járjon utána ;)

Masszázs

Ahogy említettem, másodjára voltam nála és őszintén bevallom nem a masszázs miatt mentem vissza így az már csak szimbolikus része lett a találkánknak :P
De hogy ez a fejezet se maradjon üresen elmesélem az első alkalmat, amikor egy tejes testre kiterjedő masszázst kaptam. Az ágyon (csak ez van) hason elterülve Zoé egy talpmasszázzsal kezdett. Eddig azt hittem, hogy erotika címszó alatt nem nagyon érhet már meglepetés az életben de Zoénak sikerült egy számomra ismeretlen erogén zónát találni a testemen. Bevallom nem teljesen tiszta, hogy hogyan helyezkedett el (nem volt kedvem mocorogni és leskelődni, a tükörből meg szemüveg nélkül a félhomályban csak azt láttam, hogy egy bombanő matat a talpamnál) de úgy masszírozott, hogy közben a mellei finoman hozzányomódtak a talpamhoz. Sose gondoltam volna, hogy ez ennyire izgató tud lenni. Egy ilyen indítás után folyamatosa csak azt vártam, hogy megfordulhassak és megérinthessem Zoét. Kisebbfajta kínzás volt, hogy meg kellett várnom, amíg végigmegy a testemen és végre eljött a fordulás ideje.
Intellektuális kollégák kedvéért elmondom, hogy közben társalogtunk ami a szokásos small talk-ból indulva nagyon szép íven haladt afelé, hogy megállapítsam vendéglátóm egy nagyon intelligens hölgy számomra rendkívül szimpatikus világnézettel.

Kényeztetés

A zuhanyból visszatérve az ágy mellett álltam, amikor Zoé egy szál semmiben bejött a szobába. Varázslatos érzés meglátni a gyönyörű testét, amit az tesz teljessé, hogy egyből hozzám bújt és átölelt. Éreztem forró bőrét, frissen zuhanyzott teste illatát és úgy éreztem, hogy a paradicsomban vagyok. Összeölelkezve finoman simogattuk egymást, apró csókokat váltottunk és élveztem a pillanat varázsát.
Az ágyra feküdtem és kértem, hogy bújjon hozzám. Féloldalasan mellém feküdt, kissé rám borult és tovább folytattuk a simogatást, csókolózást. Mindenhogy érezni akartam ezért hátára fektettem, fölé kerültem és számmal is felfedeztem csodás testét. Puszilgattam az arcát, a nyakát és lefelé haladva értem el a melleit. Sokáig csókolgattam, simogattam őket mert nehéz elszakadni tőlük. Közben a kezemmel a testét simogattam ahol csak értem. Lejjebb haladtam a számmal végig a hasán, nyelvemmel a köldök pircingekkel játszottam ami után elértem a lába közé. Nyelvemmel, számmal bejártam öle minden zugát. Élvezet nyalni és nedvei finom ízét érezni. Teste reakcióiból ítélve Zoé is élvezte tevékenységem és kis idő után teste remegéséből tudtam, hogy ő már célba ért.
Megfordultunk és Zoé kezdett a szájával kényeztetni. A mellbimbóimtól indított, amit nagyon szeretek és lefelé haladva ért célba. Szeretem ha egy nő tudja használni a száját és Zoé ebben is profi. Mindenféle módon kényeztetett szájjal, nyelvvel, kezeivel. Lassabban, gyorsabban, körülötte, alatta, kissé bekapva és teljesen elnyelve. Mennyország.
Bennem még volt egy kis hiányérzet nyalakodás tekintetében ezért megkértem, hogy mielőtt végem lesz had érezzem az ízét megint. Rettenetesen izgató volt, ahogy szemből ráült a számra, éreztem az izét és alulról csodáltam a melleit és élvezkedő arcát. Zoé egyszer csak visszafordult felém és újra a szájában voltam. Innentől már nem volt visszaút. Kicsit fokozva a tempót hatalmasat élveztem ajkai között. Továbbra is a szájában tartva egyre finomabb mozdulatokkal kísérve hagyott lenyugodni. Én a nirvánában jártam ő meg felcsúszott mellém és hozzám bújt. Nagyon meghitt pillanat volt.
Ezután még egy kicsit simogatott, beszélgettünk és az idő sajnos már el is szállt.

Elszámolás

A megbeszéltek szerinte rózsaszálat utólag letettem a szekrényre.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  minnaar

Egyeztetés

VTR-en jelentkeztem be kb egy héttel előre, flottul ment minden. Másodjára voltam nála, szuper első élményekkel, így ismerősként üdvözölt.

Megközelítés

VI.ker nyugati környéke, autóval mentem, a parkolás tud trükkös lenni ezen a környéken, délután 5 után, illetve sok hely csak helyi lakosoknak van kikiáltva este 6tól, de 1-2 perc keresgélés után lett helyem a közelben. Könnyen odatalálni, metró, troli, 4-es 6os mind kőhajításnyira. A legközelebbi helikopterleszálló a hold utcában van, amikor épp nem rooftop bar-ként üzemel, ha valaki légi úton érkezne :).
Az épületbe belépve pofon egyszerű odatalálni és már nyílik az ajtó, ahol Zoé vár minden bájával.

Helyszín

Takaros kuckóban rendel Zoé, egymaga, tágas füdő, Queen size bed a hálóban, ahol a csoda is történik, higiéniára nem lehet panasz, ezerféle tusfürdő, szájvíz, dezodor áll a nagyérdemű vendég rendelkezésére. A megfáradt/kifulladt vendégek kis palackos ásványvizet is kapnak.

Hirdető külseje

Én úgy gondolom hogy Zoé képei keveset mutatnak meg magából, a diszkréció végett, de senki ne izguljon, nagyon vonzó jelenség, legalábbis számomra mindenképp. A kedvencem a mosolya, melyet nem fél használni hogy elcsavarja a fejem. Persze a többi részlet sem elhanyagolandó, kiváló alakja van, arányos rajta minden. Ne egy orvosi kéz alkotta műnőre gondoljunk, Zoé általam felfedezett minden porcikája termesztés, és ez így jó. Bőrét jó néhány tetoválás díszíti, szóval akinek ez nem zsánere, ne keresse, nekem viszont kifejezetten tetszik.

Masszázs

Erre a részre nehéz emlékeznem, mivel elhomályosult a többi történés fényében, amennyire vissza tudom idézni, kellemes, ellazító, nem túl erős masszázst kaptam, krémmel. Közben jókat cseverésztünk ad-hoc témákról amik lekötnek minket, jó értékítélettel megáldott lány Zoé, kifejezetten kellemes volt csevegni vele, akár komolyabb dolgokról, és a komolytalan dolgoknál még a szar poénjaimon is nevetett. Amit megfigyeltem, hogy nagyon jól helyezkedik, pont úgy hogy a kezem mindig valami izgalmas testrészével érjen össze. Ez egy csöppet sem volt ellenemre.

Kényeztetés

Ez a rész amit még nehezebb szavakba önteni, de a saját későbbi visszaemlékezésem végett megpróbálom. Ahogy megláttam Zoét, konstatáltam, hogy még mindig elképesztően vonzó és kedves, valami kék harisnyakötős kétrészes izében volt amitől egyből elkezdett bennem a vér átcsoportosulni és ösztönlényi énem feléledni. Mindeközben kedvesen be lettem kísérve a játszószobába, ahol megszabadultam a ruháimtól, hogy egy friss törölközővel a kezemben megkezdhessem lecsapni magamról az út porát.

Ennek megtörténte után alapos szájvizezést követően vissza Zoéhoz, aki immáron a kék csipkéktől megszabadulva szétterpesztett lábakkal ücsörgött az ágy melleti komód tetején. Én nagy szendén leültem vele szemben, és a szemébe néztem, mire ő megkérdezte hogy "mi újság?" én válaszoltam hogy még kicsit feszült vagyok és szokás szerint izgulok, második találka ide vagy oda. Le is ugrott a komódról, mondta ogy mindjárt ellazít egyenesen rám és az ágyon elheverve csókolózni kezdtünk. Zoéval csókolózni nekem élmény számba megy, nem csak itt az oldalon eddig látogatott lányok közül, de a civil életből hozott összes afférom között is alig alig emlékszem valakire akivel ennyire jól esett, így ha csak ennyi történt volna, én már boldogan jöttem volna el :). De szerencsémre nem csak ennyi történt. Csókolózás közben kezeim elkalandoztak Zoé lábai közé, ahol éreztem, hogy nála is történik ez-az, függetlenül attól, hogy ez pusztán reflex szerű, vagy kicsit nekem is sikerült előcsalogatnom belőle az ösztönlényt :) Majd nem csak kézzel de nyelvemmel is megpróbáltam helytállni, némi ténykedés után Zoé megrázkódott, ennek örültem, bár mindig némi szkepszissel állok a saját ebbéli teljesítményemhez. Konstatáltam félig szomorúan, hogy a keretrendszer csak ennyit enged, mert vélelmeztem, hogy némi "kémia" fennáll, vagy csak ő extrém jó abban hogy ezt elhitesse. Zoé kis idő, és sok csók után lejjebb csúszott rajtam, és miután konstatálta hogy az elején csiklandós vagyok, de ez elmúlik, elkezdte lassú lassú kényeztetésemet, először csak csókokat nyomott a lábaim közé, majd a golyókra és végül a sátorvashoz is odaért, és elkezdett franciázni. Nem durván, inkább csak lassan fokozatosan, az idő jelentős százalékában mélyen a szemembe nézve, ez a látvány, ami a visszatérésre sarkallt, beleégett a tudatomba, ismét. Technikáját tekintve nem gyors nem lassú, DT megy, pont számomra megfelelő, gyakran visszahajtotta a lábam közé a barátomat, a könyékről sem feledkezett el. Ez történt kb 8-10 percen keresztül, majd picit begyorsított ahogy látta rajtam a reakcióimat, és hörögve élveztem a szájába amit végig szemebe nézve kísért, démoni volt, tanítani kéne. A srácokat sosem láttam többé, de egy kind-of "habcsókot" loptam tőle. Némi folyadékpótlás után jött a fentebb dióhéjban leírt masszírozós rész, majd ennek végeztével sok-sok szenvedélyes csók simogatás és összebújás után elkezdődött a második felvonás, ami hasonló volt mint az első, annak különbségével, hogy a bemelegítő francia óra után a számra ültettem, és így próbálkoztam örömet okozni. Ezt követően megkértem hogy térdeljen le elém, amit meg is tett, és gy ugyanolyan szembenézős finish-t nyomott le mint az első körben, ismét hörögve mentem el, majd habcsók, srácok eltűntek, és itt a vége. Zuhany, öltözés, csók, balra el.

Elszámolás

Majdnem el is felejtkeztem róla, de a végén a konyha melletti bárpultra tettem. No stressz, minden maradt az előzőekben megtapasztalt.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Drogi

Egyeztetés

VTR-ben történt ami az én napirendem változása miat módosításra került a kérésemet rugalmasan kezelte.

Megközelítés

A megadott cím egyértelmű, parkolóhely mindig van max. 20-30 méteren belül ternészetesen fizetős. Az autós társadalmat gyarapítom így tömegközlekedésről nem tudok tájékoztatást adni.

Helyszín

Felújítás alatt lévő belső udvaros épület. A belső udvarra lépve egy résnyire nyitott ajtó jelzi a tetthelyet. A lakás rendezett, tiszta a fürdőben minden megtaláható ami szükséges.

Hirdető külseje

A tavaszi nagy átalaulása óta tartja a nagyon csinos formát, mindene eredeti és ott gömbolyödik ahol kell. Egy fekete egy csipke bodyban fogadott amitől a fürdőszobai látogatásom alatt megszbadult.

Masszázs

Megpróbálom a szükséges karakterszámot kitölteni, de most is csak jelképesen tartalmazott a randi masszázs részt. A két kényeztető felvonás közötti szünetben kaptam egy kis talpmasszázst.

Kényeztetés

A kényeztetés I. felvonás:
A megérkezésemkor a bejáratiajtóban elkezdődött egy hosszú forró csókkal, amit a randi végéig csak akkor hagytunk abba amikor a szánk más kényetethető helyekkel volt kapcsolatban.
Az előszoba és a tetthely közötti út csókokkal és ölelkezéssel telt. A csekély távolságot ezekkel a „nehezítésekkel„ hosszú ideig tartott megtenni.
A tetthelyen csinos vendéglátóm a komódra felülve hosszú csókok között némi segítséggel levetkőztetett majd a kötelező megtisztulás érdekébe betessékelt a fürdőbe.
Megtisztulásomat próbáltam a lehető legrövideb idő alatt letudni, hogy mielőbb folytatódhasson a megkezdett kényeztetés. Kényelmesen elhelyezkedtünk a randi tetthelyéül szolgáló pirosba öltözött hatalmas francia ágyon, ahol úgy sikerül forgolódnunk, hogy én kerültem felülre amit egyáltalán nem bántam és elvesztem csinos vendég látóm testének kényeztetésében.
Amikor sikerült elhagynom csókos száját elindultam csodás cicik és ölének irányába.
A cicik: bár megismerkedésünk óta vesztettek ruganyosságukból, de még mindig a legnagyobb kedvenceim és ha tehetném állandóan kényeztetném őket. A ciciket elhagyva sikerült eljutni a jól kényeztethető mézédes öléig, ami ekkorra már nedveiben úszott. Itt neki kezdtem kedvenc elfoglaltságomnak kedvemre nyalakodtam a hosszú remegésben és elfolytott sikolyban végződő beteljesülésig. A nyalakodást kedvem szerint még folytattam volna, de egy halk és kellő hangsúllyal kimondott mondattal „Ne rontsd el” rendre lettem utasítva.
Majd jött az a rész amikor én lettem kényeztetve, ami egy hosszú csókkal indult majd a számtól elszakadva sok-sok puszi és izgató simítás került elhelyezésre minden hol a testemen így érkezett el Zoé a célterületig és egy profi módon kivitelezett francia leckében részesített minimális kézi segítséggel. A kényeztetésem nem tudom meddig tartott, de ha kívánni lehetne még mindig tartana. Mindig annyit kaptam és ott állt meg hogy még ne legyen vége és tartott a vég előtt amíg tudott, de a fal átszakadt és hatalmasat robbantam a szájában. Az utódoksorsáról nem tudok nyilatkozni mert ott és akkor csak részben voltam jelen.

Majd bújás, ölelkezés, csókok és beszélgetés és a korábban említett masszázs.

A kényeztetés II. felvonás:
Ez a szakasz úgy kezdődött és körülbelül úgy ért véget mint az első felvonás, voltak sorrendi és más beállítású jelenetek de összességébe megegyezett a két szakasz csak az én kényeztetésem volt teljesen más.
Hanyatt fekve Zoé elhelyezkedett a lábam között és kaptam Lingam masszázst bő olajjal mindkét kezét használva simogatta, verte csavarta és még nem tudom miket tett velem de amit csinált az tökéletes volt, több alkalommal sikerült közben csókot lopnom tőle ami csak fokozta az élményt. Kitartó tevékenységének köszönhetően sikerült ismét célba érnem a kezei között. Majd pihegés földre vissza érkezést követően papírtörlő, romeltakarítás.
A fennmaradó időbe ismét az ölelkezésé és a csókoké volt a főszerep.
A jól láthatóan elhelyezett óra jelezte, hogy az időm lejárt kaptam friss törölközőt tusolás, elszámolás, búcsú.

Elszámolás

Az árlista megfelelő rang felett nyilvános. A randink kétórás volt, az elszámlásra a randink végén került sor. Nem készültem megfelelő címletekkel, de nem okozott problémát.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  gorillaszoros

Egyeztetés

Talp, láb, hát, nyak és karok a sorrend. A kezeinek a tapintása finom és puha, érzem hogy erő is lenne bennük, de nem kérem hogy változtasson, jó beszélgetőpartner,így repül vele az idő.

Megközelítés

VI. kerület, Ferdinánd felüljáróhíd környéke. Autóval érkeztem, a parkolás miatt aggódtam vasárnap ellenére is, mert a Hősök tere lezárva, nemzetivágta, sok érdeklődő. A Podmaniczky-n volt hely, éppen kiállt valaki. 1 perc séta választott el a címtől, a 100 éves házon jól látható a házszám. GPS-t nem használtam, mert ismerem valamennyire a környéket.

Helyszín

A házba belépve némi rendetlenség fogad, amiről néhány lépéssel később kiderült, hogy csak a felújítás miatt van. A lakást könnyű megtalálni. Bent már katonás rend és tisztaság fogad. A fürdő igényesen felújított és tiszta, temérdek tusfürdő, szájvíz, nagy és száraz törölközőt is kapok. A szobában nagy méretű franciaágy fogad, kényelmes, tiszta jó illatú.

Hirdető külseje

A képek sokat takarnak ezért kicsit para volt a találkozás. A zuhanyzás után meztelenül vár az ajtó előtt. A teste ott kerek, ahol kell, a dús és természetes mellei tetszenek a legjobban. A fantasztikus látványt még a tetoválásai sem rontják el, pedig nem vagyok tatto rajongó.. Bőre jó illatú, bársonyos.

Masszázs

A hölgy kisgárzása és kedvessége teljesen elvette a figyelmemet, biztosan jól tud masszírozni, de a program teljes részében arra gondoltam, hogy hány féle pozícióban szeretnék szexelnék vele, ha lehetne. De nem lehet.
Talp, láb, hát, nyak és karok a sorrend. A kezeinek a tapintása finom és puha, érzem hogy erő is lenne bennük, de nem kérem hogy változtasson, jó beszélgetőpartner,így repül vele az idő.

Kényeztetés

Csodás mellei egyre többször érnek hozzám, a karom masszírozása közben úgy hajol előre, hogy keblei és a bimbója pont a tenyerembe esnek. Gyengéden elkezdem gyúrni és simogatni.
Hamarosan kéri, hogy forduljak. Bal combomra ül és hozzámsimul. Apró és finom puszikkal indul meg lefelé. A tükörben lehet csodálni oldalról a mesés testét,
enyhén pucsít a teljes kényeztetés során, a szép látvány nem késlelteti a vég közeledtét. A franciája gyengéden indul aztán többször variál. A lábaim közé bújik és nem hagyja ki a nyelvével a heréimet sem.
A kezével a farkam tövére felülről lefelő irányuló nyomással lefelé. a talpam felé céloz, ami nagyon jól esik. Kérek egy kicsit nagyobb erejű szorítást, azonnal érkezik is, a tempón is gyorsít. A szájában lesz végem, pazar a VSZ, amit kaptam.

Elszámolás

Ritkán olvasom el tüzetesen végig a hirdetők bemutatkozását, de ezt a hibát most nem követtem el. Megkaptam amire vágytam, legközelebb hosszabb időre kell mennem, mert Rá kevés az 1 óra.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Drogi

Egyeztetés

Zoé már régóta a kedvenceim között van és több alkalommal jártam nála, de az elmúlt időszakban sajnos mindig ráéreztem hogy mikor van szabin. A mostani randink is így kezdődött itt az oldalon jeleztem neki hogy már megint nincs amikor nekem szükségem volna rá. A szabija letetekor visszaüzent hogy elérhető, rövid egyeztetést követően nyomtam egy VTR-t amit elgadott.

Megközelítés

A cím pontos, aki ismeri a számokat simán odatalál. Én kocsival mentem, de láttam a környéken trolibuszt az összes tömegközlekedési útvonal max.5 percres sétával elérhető. A parkolás fizetős, könnyű találni helyet, nekem is sikerült szinte a kapuban.

Helyszín

Egy teljesen átlagos pesti bérház felújjítás alatt lévő belső udvarából nyíló földszinti lakás. A lakás teljesen felújjított, külön fürdő, a masszázs szobában egy óriási franciaágy található körben tükrökel.

Hirdető külseje

Zoé az utolsó találkozásunk óta egy kicsit megváltozott, korábban is nagyon csinos és kívánatos volt de most egy pár kilótól megszabadulva egy igazi bombázó lett.

Masszázs

Masszázsra a két kényeztetés között került sor, amit bokától indulva krémmel végzett.

Kényeztetés

Az első felvonás már ajtóban elkezdődött két puszival, ami heves ölelkezéssel és csókolózással folytatódott így elég hosszú volt az út az ajtótól a tetthelyig. A szobában érve próbáltam vetkőzni, de ez folyamatosan Zoé ajkára tapadva nem sikerült túl gyorsan közben mikor ajkaink eltávolodtak egymástól beszélgettünk az elmúlt időszakban történt dolgokról.
Mi után sikeresen megszabadultam ruháimtól és meg tisztultam az út porától folytattuk ott, ahol abbahagytuk egymás ajkára tapadva kezeink felfedező úton kellemes testtájakon.
Az ölelkezést sikerült úgy irányítanom, hogy Zoé került hanyatt fekvésbe és kihasználva fölényemet végig csókoltam a szájától az öléig majd az ölétől a szájáig elidőzve a kissé megfogyatkozott e még így is kellemes méretű ciciknél. Majd következett az ekkorra már nedveiben úszó punci, ahol kedvemre nyalakodtam. A nyelvem rátapadt a könnyen kitapintható csiklóra ujjam becsúszott a hüvelybe az a kettős hatás hamar meghozta a gyönyört, amit a teste remegése egy elfojtott sikoly és jelzett. Kis pihenő és csók csata után én kerültem a hátamra és lettem kényeztetve Zoé szája és nyelve által, kaptam egy kis kényeztetést a cicik között is majd eltűntem az ajkai között majd nyelvével kényezteti a hegyétől a tölténytárig és ezt váltogatva ért a vég a szájában.
Következett a masszázs.
Harmadik felvonás úgy alakult, hogy sikerült mögé kerülnöm és ott is végig csókolhatta volna, de sajnos nagyon csikis a drága így kifordul alólam nem volt más választásom folytattam a kényeztetést előröl, ami ismét egy teljes remegős szájára szorított párnában elfojtott sikollyal végződött. A folytatásban ismét én kerültem a figyelem középpontjába egy a számomra teljesen ismeretlen formában. Kaptam egy lingam masszázst, ami eddig egy ismeretlen és kicsit lenézett műfajvolt a szememben, de ez most megváltozott. Hol egy hol két kézzel kényeztetett a és tartott folyamatosan orgazmus közelbe több alkalommal éreztem, hogy itt a vég, de ezt Ő is érezhette mert fogást, tempót váltott és kínzott tovább percekig kitörés közeli állapotban tartva majd kivégzett.
Ölelkezve csókolózva vezettük le a randin történteket.

Elszámolás

Zoé adatlapja minden szükséges információt tartalmaz a lehetőségekről és a djjazásról, úgytudom extrák nincsenek és erről szó sem esett a randi alatt.
A szerényen hagytam a két órás randinak megfelelő rózsa csokrot .

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

A hirdetését itt az oldalon láttam, először 2019 – ben az akkor írt beszámolómat követően is tarjuk a kapcsolatot és rendszeresen randizunk, így sok esetben ránézek az adatlapjára.

A kapcsolatot telefonon, SMS - ben, belső levelezésben tartjuk. Nagyon könnyű elérni, bármelyik csatornán, az időpontokat VTR – en szoktuk megerősíteni. Az egyeztetések során nagyon rugalmas. Igyekszünk több hétre előre kiválasztani a mindkettőnk számára alkalmas időpontokat.

Megközelítés

A Nyugatitól séta távolságra tudunk Zoéval találkozni, ebből a BKV megközelítés egyértelműen megítélhető.
Én eddig még mindig találtam a ház előtt, vagy nagyon közel parkolóhelyet. A címet a GPS ismeri.

Helyszín

Az utcáról a belső udvarba belépve állványerdővel találjuk magunkat szemben, ami előre vetíti, hogy amint elkészülnek a felújítással, egy hangulatos és szép belső udvar fog kialakulni.

A mostani randira menet is eszembe jutott, amikor egy korábbi alkalommal előre jelezte, hogy ne lepődjek meg, mert utcai ruhában fog ajtót nyitni, ugyanis a munkások éppen az ajtaja előtt tevékenykednek és akaratlanul is beláthatnak, amikor bemegyek. Az pedig nem lenne, szerencsés, ha a melósok csámcsognának, hogy valami könnyedebb szerkóban látnak egy szuper jó csajt odabent.

Ideális eloszlású a lakás, mert ugyan ketten rendelnek benne, de a kolleginával csak az előszoba és a folyosó közös, a többi lakrészekből mindkettőjüknek saját külön bejáratú áll rendelkezésére.
Ami Zoénál vár, az egy hatalmas nagy szoba egy nagyméretű, kényelmes, nem nyikorgó franciaággyal, amely mellett jól elhelyezett kellően nagy tükrök vannak elhelyezve. A ruháknak szoba inas, szék, szekrény áll rendelkezésre.

A fürdőszobában épített zuhanykabin található, tusfürdő arzenállal és több féle szájvízzel.

Hirdető külseje

Amennyiben akarnám, akkor sem tudnám a korábbi beszimből átmásolni Zoé külsöjének a leírását. Ugyanis az óta néhány nagyon lényeges változás történt.

Szembetűnő, hogy most lényegesen kisebb méretű ruhákat visel. Még így sem tűbe fűzhető vékony lány, viszont egy deka felesleg nincs rajta, kisebb ruhákban már nem is mutatna annyira jól, mint így. Ugyanis most igazi bombázó alkata van és hibátlan a formája. Ugyan nem a hosszú combú vékony lábú lányok táborát gyarapítja, azonban hibátlan formájú csinos lábain észbontóan tud előttem haladni. Popsijánál kerekebbet körzővel sem lehetne rajzolni. A mellei pedig a kebelcsodák sorába emelik. Minden porcikája nagyon kellemesen kemény tapintású.

A mosolya és csillogó szeme az olyan, mint amikor anno megismertem, most nagyon jól áll neki a szemüvege.

Feltűnő változása az általam korábban megismert Zoéhoz képest a haja, amely most közép hosszú, de szőke és nekem így is nagyon tetszik.

Ami nem változott a sok varrásból álló motívum a testén, ami engem egyáltalán nem zavar, sőt annak ellenére, hogy nem vagyok nagy tetkó rajongó, mégis tetszenek.

Masszázs

Megérkezésemkor az ajtón belépve, tulajdonképpen már el is kezdődik a masszázs, mert az ajtón belépve összefonódunk, átöleljük és végig leltározzuk egymást. Én semmit ki nem hagyva a popsiját, mellét, derekát, nyakát és nyelvét, Zoé pedig a gatyámon keresztül egy rövid lingammal, meggyőződik, hogy mindenem meg van - e. Nyelveink is köszöntik egymást egy kellemes csókolózós nyelvmasszázzsal.

A tv ben megy valami, de ha savval kínoznak, sem tudom megmondani, hogy mi, mert Zoé mellett hogy is tudnék a tv – re figyelni. Arra viszont igen, hogy Zoé invitál a szobája felé és miközben követem, úgy billegeti magát előttem, hogy a szobába érve azonnal az ágyra invitálom, ami ellen egyáltalán nem tiltakozik.

Immár fekve folytatjuk, amit az ajtón belépve, állva elkezdtünk. Itt már felfedem a ruházatának egyes felületeit, főleg azt a részt, amivel a melleit kibontva, szabaddá tudom tenni, mert már nagyon kívánom a melleit ruha nélkül érinteni. Az oda - vissza simogatások közbeni nyelvtalálkozásaink, már nem üdvözlő csókolózások, hanem valódi szenvedélyesen izzó, nyelvvel való örömszerzések.

Majd amíg még nagyon bele nem hevülünk, addig irány a fürdő. Én balra, Zoé jobbra a másikba, mert Ő is fel szeretné frissíteni magát.

Én, ahogy megszülettem térek vissza, míg a kis gonosz azzal hergel, hogy köntösben jön elő, ráadásul, olyanban amilyet én addig még soha nem láttam. Ugyanis a felső részének a lehúzásával nem volt semmi gondom, így a hőn áhított melleit ki szabadítva azonnal gondozásba tudtam venni. Azonban a köntösnek alul volt egy zsinórja, ami nem csak a derekára, hanem a combjaira is volt tekeredve. Na, ezzel egy pillanatig meglepett, azonban hamar ocsúdtam, illetve Zoé is megkegyelmezett, mert segített a zsinórt letekerni, és már dobtam is a köntöst a padlóra, ahova mutatta, hogy szeretné.

Így már tetőtől talpig úgy tudtuk szorosan összeölelkezve teljes testhosszunkban érezni a másikat, hogy közben nagyon érzékien kölcsönösen masszíroztuk egymást. Közben újra és újra szenvedélyes csókolózásokkal fűszereztük ezt a mi speciális masszázsunkat. Az ölelést egy pillanatig nem oldottuk, csak miután így kiélveztük egymás minden porcikájának a kölcsönös érintéseit. Zoé kiváló beszélgető partner is, ráadásul már félszavakból értjük egymást, így könnyen meg tudjuk beszélni az utolsó találkánk után történteket.

Kényeztetés

Zoé a kezeivel elenged és megindul lassan dél felé, így a mellei között járatja a farkamat és olyan kebelszexet csinál, ami közben érzem a csodás melleinek a súlyát. Azt is imádom, amikor kezezés nélkül masszírozza a farkamat a melleivel, de azt is, amikor Ő vagy én szorítjuk a mellei közzé a farkamat, így nagyon finoman dugom a melleit, amit mindketten élvezünk, folyamatos szemkontaktot tartva.

Feljön közben egy – egy csókra majd vissza. Az egyik ilyen visszacsúszás közben nem áll meg a mellével a farkamnál, hanem tovább csúszik és a farkamat hol az ajkai között tünteti el, hol a nyelvével pásztázza végig, miközben a zacsimat sem hagyja ki a jóból. A kezével érzékien masszírozza a golyóimat és így járatja a farkamat a szájában, hol csak a makkomon pörgetve a nyelvét, hol koppanásig eltüntetve.

Ezután jön Zoé a specialitásával, amit máshol én még nem tapasztaltam. A kezeit alulról átfonja a combjaimon így a kezezés esélyét is kizárva franciázik tovább folyamatos szemkontrollt tartva többször elvisz az orgazmus kapujáig, majd vissza tart. Ennek néhányszori megismétlése után látja rajtam, hogy már újabb visszatartásba nem tud bele vinni, sőt nem is akar, ezért nem is enged el, amíg nem ernyedek.

Feltámadásom után én szeretném Zoét kényeztetni, ami ellen egyáltalán nem tiltakozik. Kényelmesen hanyatt fekszik, és szemét lecsukva fogadja ténykedésem, ami nem nyalás, nem ujjazás, de most nem is lényeg a hogyan, mert nem ez nem önbeszámoló és nem rólam szól. A lényeg Zoé gyönyörű egymást követő orgazmusai, mert ahogyan a repülők szoktak átstartolni, úgy lép át Zoé is egyik orgazmusából a másikba. Amikor a csúcson van, akkor combjára varrt keresztek úgy mozognak, hogy a ministráns gyerekek sem ráznák különben. Újabb orgazmusánál pedig a másik combjára varrt kedvenc állata kezd szinte vágtatni. Lábát időnként a nyakamba téve adja át magát nekem. Van amikor kis párnát szorít az arca elé, hogy ne legyen túlságosan hangos, mert egyáltalán nem fogja vissza magát, hangjával és rezdüléseivel egyaránt kifejezi, mennyire kedvére van és mennyire élvezi ami történik vele. Ami után önkéntelenül fakadt ki Zoéból: „basszus ez az utóbbi hat hónap legjobb orgazmusa volt”. Majd már feltámadva és maghoz térve mondta: „nem értem magamat, nem szoktam így kitárulkozni senkinek”.

Kérdezte, hogy milyen folytatást szeretnék, amire én csúszkát kértem, mert imádom, ahogyan Ő csinálja. Erre azzal húzott, hogy látszólag nem nagyon lelkesedett és próbált lebeszélni, sőt kijelentette, hogy az olajozás miatt már nem fogja bekapni. Kértem, hogy találjon megoldást a csúszkára és a bekapásra is, amire azt mondta, hogy az nem fog menni, de már meg is kezdte az olajozást, amibe persze készségesen besegítettem, mert így a melleit masszírozhattam. Majd azonnal kezdődött a fergeteg, ahogyan Zoé tud csúszkálni az számomra mindig hatalmas élvezet. Több irányból szinte belém préselődve csúszik rajtam, időnként egy – egy csókért felcsúszva, de a szemkontaktot nem elhagyva, kéjes mosollyal szinte kérdezi: na jól érzed magad. Persze számára sem kellemetlen ez a szituáció, amit némi farok törléssel folytat. Ebből aztán már világossá válik, hogy mégis csak lesz itt bekapás. Mi az, hogy bekapás, olyan lendületes franciába kezd, amivel egyből a hegycsúcsra repít és nincs lacafaca, meg visszatartás, csak és kizárólag kivégzés van ellentmondás nélkül.

Barátnős összebújásban dolgoztuk fel az elmúlt órák eseményeit és megállapodtunk a következő randi időpontjában.

Elszámolás

Extrák nincsenek a rózsaszálak száma meg van adva az adatlapján.

Mindig 2 órára megyek és a rózsaszálat utólag szoktam rendezni, nem látványosan, hanem észrevétlenül, nem szokott erről köztünk szó esni.

ZOÉ, istennő masszázs

  Walterego

Egyeztetés

Láttam hogy online. Írtam neki belső üzenetet, hogy esetleg van-e még aznap energiája rám. Írta, hogy van. Javasoltam egy kora délutáni időpontot, amit elfogadott. Kicsit később, a telefonbeszélgetés alkalmával mondta, hogy az egyetlen szabad időpontra sikerült bejelentkeznem. Bárcsak mindig, minden ennyire egyszerű lenne!

Megközelítés

Nem volt probléma. Szép idő volt, úgyhogy átsétáltam a Lehel tértől a Ferdinánd híd másik oldalára, ahonnan már nem kellett túl sokat gyalogolni. BKV-val, MÁV-val, és autóval sem tűnik bonyolultnak a megközelítés. Parkolóhelyeket is láttam a környéken, és azt is, hogy fizetni kell érte.

Helyszín

Röviden, az egyik legjobb randihelyszín, ahol eddig megfordultam.

Hosszabban, minden van ami kell, tisztaság mint egy gyógyszertárban, és még Zoé is egyedül fogad, hacsak nem négykezesre érkezel.
Diszkrét és gyors bejutás.
Fürdőben sok tusfürdő, szájvíz, nedvszívó törölköző, megfelelő méretű zuhanyzó, és száraz kilépő mindkét zuhanyzásom alkalmával!
Szobában tükrök és hatalmas franciaágy. Ezenkívül van még hely minden másnak is, a ruhák számára pedig a szobainast használhatjuk. Nagyon kellemes, megnyugtató hangulatot árasztó lakás, aminél nehezebb jobbat találni a gondok elengedésére.

Hirdető külseje

A fotók (amik retusálatlanok) nagyon jól visszaadják a valóságot. A felvételeknél már csak a bemutatkozás ad még tökéletesebb képet.
"Zoé vagyok, egy kedves, életvidám, mindig mosolygós lány, aki imádja elvarázsolni vendégeit. Keress bátran, ha érzéki kikapcsolódásra vágysz. :)"

A jelenlegi hármas számú képen látható fekete egyrészesben, vagy egy nagyon hasonlóban fogadott, ami felett volt még egy köntös (melynek anyaga selyem, ha jól sejtem).
Zoénak nagyon dögös teste van, és nagyon kedves arca, a hangja is nagyon kellemes, és ahogy társalog, az is nagyon sokat dob a hangulaton.
Feszes fenékkel, gyönyörű, nem kicsi mellekkel, nőies formákkal van megáldva.

Ahogy visszagondolok rá, egyből beindul a fantáziám. Szeretném újra látni. Fenekét markolni, és melleit csókolni, vagy melleit kezemben tartani, és közben ajkait csókolni.

Masszázs

A masszázsra a kényeztetés után került sor. Nagyon korrekt, kellemes masszázst kaptam. A kedvenc részem amikor ökleivel a fenekembe hatolt...
Rossz az, aki rosszra gondol. :D Annyi történt csak, hogy az ökleivel gyúrta át a farizmomat. Szuper volt.

Mindent érintő masszázst kaptam, de kérésemre a legtöbb idő a derekam rendbe tételével telt. Ez a rész erősebb kezelésben részesült.
Maga a masszázs ettől eltekintve kellemesen erős volt, pont csak annyira, amennyire egy frenetikus kényeztetés után vágyik a testem. Valahogy nagyon jól megtalálta az egyensúlyt a hatékony gyúrás és a stresszoldós, figyelmes érintések között.

Az alapból kellemes érzéshez még a beszélgetés is sokat hozzáadott. Nagyon jól kommunikál. Figyel a partnerre, itt is. Nem csak ilyen semmilyen kis trécselés volt ez, holott az érintett témák miatt könnyen lehetett volna az is. A program ezen részében is működött az elbájolás, és most már végre azt is tudom, hogy mi az aszcendensem! :D

Kényeztetés

Zuhanyból kilépve, az ajtóban botlottam belé. Már csak a fekete fehérnemű volt rajta, amiből gyönyörű formás mellei domborodtak. Miután eleresztettem melleit a szememmel, tekintetünk találkozott pár másodperc erejéig, ameddig nyitva volt szemünk. Ezután már csak csukott szemmel csókolóztunk állva egy jó darabig.
Valahogy behátráltam a szobába, Zoét, és ajkait nem eresztve az ágyig. Miután vízszintesbe kerültünk, kaptam egy frenetikus kényeztetést.

Volt francia szembenézéssel, a sebesség variálásával. Majd a zacsira is jutott figyelem bőven, és rendesen be lett nedvesítve, sőt még a gátam környéke is megkapta a magáét.
Volt francia farkam felső felén, miközben keze az alsó felére szorított pont jó erősséggel. Valahogy nagyon jól ráérzett a megfelelő intenzitásra, ami nem volt se gyenge, se túl erős.
Majd franciázott úgy is, hogy közben a két ujjával formált gyűrűvel izgatta péniszem felső és középső részét, szinkronban a bólogatással. Ez volt a kedvencem. Amikor ezt művelte velem, akkor élveztem ajkai közé. Nem tudom hova tűnt a küldemény, de nem pattant fel, és nem rohant sehova. Csak kb. 1 perc múlva, vagy még később, miután teljesen lenyugodott testem, nyúlt papírtörlőért.
Egyikünknek sem kellett túl sokat tisztálkodnia.

Ezután már semmire nem volt energiám csak elnyúlni az ágyon, élvezni a társaságát, és a masszázsát.

Elszámolás

Elk.rtuk!

Ezt a részét a randinak elbénáztam (sajnos nem először fordul elő pályafutásom során), de szerencsére annyira kis tündér volt, hogy ezt az alapból kellemetlen kis epizódot is kellemessé tudta változtatni. Tényleg egy szexi kis boszorkány Zoé.

Végül is a csokorral nem volt probléma, csak történhetett volna jóval elegánsabban is, mindenféle teszetoszaság nélkül.
A randi elején rendeztem, és miután megnyugtatott, hogy nincs para, nem is kellett emiatt többet aggódnom, és most már csak mosolygok az egészen, hála neki.
Hatalmas plusz pont ezért Zoénak!

ZOÉ, istennő masszázs

  Nuvolari

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk előző nap, jó volt neki az időpont, amit ajánlottam. Érdemes legalább egy nappal előre egyeztetni Zoéval, mert népszerű lány, hamar elfogynak nála a jó időpontok. Telefonon ezúttal csak a kapuból hívtam, de kellemes, cuki hangja van :)

Megközelítés

Zoé nemrég költözött, én most először jártam az új helyén. Mivel a körút helyett egy kisebb utca, a parkolás az előző helyhez képest jobb. A közvetlen közelben néhány troli áll meg, de kb. 10 perc sétával a Nyugati is elérhető, ahol aztán minden van.

Helyszín

Az új tetthely egy viszonylag régi építésű házban található. Magára a házra ráférne egy felújítás, de a lakás belül szép, tiszta, kulturált. A masszázsszoba különösen tetszett, a berendezés minden részlete jól el van találva, nagyon hangulatos. Az előző helyen tatamin történt a masszázs, itt ágy van helyette, ami jó nagy, bármire tökéletesen megfelelne, még arra is, amire ebben a kategóriában nincs lehetőség :) A fürdőszoba is szépen fel van újítva, van sokféle tusfürdő, és most volt szerencsém életemben először jó ízű szájvízhez (citromos-teás, ha jól emlékszem). Itt egyedül Zoé rendel a lakásban - megint csak az előző hellyel ellentétben -, így a diszkréció adott.

Hirdető külseje

Zoé külsőre is egy tündér: a bájos arca mellett az alakja is tökéletes, se nem kövér, se nem sovány, pont amilyennek egy nőnek lennie kell. A képek nem hazudnak, az egyiken az arca is látszik, így nagy meglepetés senkit nem érhet. Egy pici ruhában (vagy köpenyben? nem azt figyeltem) fogadott, ami eltűnt róla, miközben fürödtem :)

Masszázs

Bár Zoéhoz képest feleannyira sem tudok masszírozni, felvetettem az ötletet, hogy az elején én masszírozom meg őt. Kérdésére a vadiúj csokis krémet választottam, egyrészt mert szeretem a csokit, másrészt mert arról értettem, hogy mi van benne :) Amit csináltam, az inkább simogatás volt, mint masszírozás, de mindkettőnknek jólesett, öröm egy ilyen gyönyörű testet masszírozni/simogatni.
Átadtam a terepet egy profibbnak, vagyis helyet cseréltünk. Ahogy szokták, a lábaimtól haladt felfelé egészen a vállamig. Közben, ha "véletlenül" olyan területre tévedt a keze, nem kért bocsánatot érte :) Tükrök is vannak oldalt, így Zoénak nemcsak az érintésében, de a látványában is lehet gyönyörködni. Nem értek a masszázshoz, de azt tudom, hogy ülőmunkából, hátfájósan mentem hozzá, és azóta (2 napja) nem fájt. Közben megbeszéltük, kivel mi történt az elmúlt hónapokban. Ritkán volt csend, Zoéval nem lehet unatkozni :)

Kényeztetés

A masszázs végeztével "nagy nehezen" rábeszélt, hogy forduljak meg. Fölém kerekedett, megcsókolt, igazi barátnős csókkal. Puszikkal folytatta, folyamatosan lefelé, amíg elért a farkamig. Hamar eljuttatott a gyönyör kapujába, de közben vigyázott, hogy azt még át ne lépjem. Közben ahányszor ránéztem, mindig a szemembe nézett.
Amikor egy pillanatra abbahagyta, odahajoltam hozzá, megcsókoltuk egymást, majd előálltam azzal, hogy én is kényeztetném őt. Ugyanazzal a mutatvánnyal vezettem fel én is (csókok a szájtól lefelé haladva), aztán elkezdtem kezelésbe (nyelvelésbe) venni a finom, nedves puncit. Zoé hamar elkezdte szaporán venni a levegőt, és nem kellett sok ahhoz sem, hogy a csúcsra juttassam.
Kicsit hagytam pihegni, aztán helyet cseréltünk, hogy befejezhesse, amit elkezdett. Újra jött az isteni francia, és bár most is sokáig hagyott a gyönyör kapujában toporogni, végül azért csak átengedett rajta. A kezei között mentem el úgy, hogy csókolóztunk közben, ez szerintem még nagyobb élmény, mint szájba élvezni.
Alaposan letisztogatott engem és magát is, majd mellém feküdt az ágyra. Kicsit pihentünk és beszélgettünk, utána elmentem zuhanyozni és elbúcsúztunk. Lelkemre kötötte, hogy ne soká látogassam meg újra, és ez biztosan így lesz :)

Elszámolás

Utólag tettem le a virágcsokrot az asztalra. Mostanában nem jártam más masszőznél, így bocsássátok meg, ha tévedek, de szerintem a pesti átlag környéke. Extrákat nem kértem, de így hirtelen nem is tudom, vannak-e.

ZOÉ, istennő masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Mivel elmondható, hogy Zoéval már évek óta ismerjük egymást és sok randevún túl vagyunk, az egyeztetés is ennek megfelelően történt. Egy darabig inaktív volt a hirdetése, de nemrég újra aktiválta. Múlt héten ráírtam, visszaírt és rövid úton megegyeztünk egy mindkettőnknek megfelelő időpontban. Ez így, ebben a formában ideális, nincsenek felesleges körök, nincs telefonos kisasszony, csak Zoé.

Megközelítés

Aki korábban már járt Zoénál, az nyilván észrevette, hogy kerületet váltott. Az inaktivitás is az új fogadóközpont kialakítása miatt volt. Bár a korábbi műintézmény tömegközlekedési szempontból tulajdonképpen tökéletes volt, de ott a parkolás volt egy kissé bonyolultabb. Itt, az új helyen, a Ferdinánd híd Podmaniczky utca felőli végénél szerintem parkolási szempontból sokkal jobb a helyzet, viszont errefelé csak troli jár. Persze a Körút felől némi caplatással a négyes-hatos is bejátszhat.
Kocsival mentem a Karácsony-féle akadályversenyt legyűrve, találtam is egész közel parkolót és még a díj se volt eget rengető. Akinek van Rollet appja, az a Podmaniczkyn lejjebb talál olyan placcot is.

Helyszín

Így kívülről nézve senki se mondaná meg, de a ház pont 99 éves :) Rajta van, hogy mikor épült. Egy jó karban lévő pesti bérházról beszélünk. A kapukódot már korábban megkaptam írásban, így a jól értesültek rutinjával léptem be a kapun a kinti 39 fokból. Lépcsőzni csak egészen minimálisan kellett, és már nyílt is a kisudvar egyik ajtaja.
A lakás fenomenális! Anitával közösen bérlik, de külön bejárata és lakrésze van mindkettőjüknek, így a logisztikai csűrcsavar teljességgel kizárt. Mindkét lakásban van előszoba-szoba-fürdő, és ha az átjáróajtót becsukják, akkor semmi átjárás és áthallás nincs. Tökéletes. Ráadásul nagyon szépen felújított. Sokszor írtam, hogy a korábbi helyszín mennyire tetszik, de ez ráver még arra is.
Az előszobában ledobtam a cipőmet, meg a cuccaim egy részét, aztán Zoé bevezetett a tetthelyre, egy meglehetősen jó méretű franciaágyas szobába. Itt vetkőztem le és átvonultam a zuhanykabinos fürdőbe, ahol jó hűvös vízzel zuhanyoztam le. Fég kartársat nem láttam.
Annyit még el kell mondani, hogy klímát nem láttam, de nem is kellett, mert a kinti 39 fokhoz képest a lakás kellemesen hűvös volt, csak a vérem forrt, amikor Zoét megláttam.

Hirdető külseje

Szubjektív vagyok, de Zoé számomra egy igazi tünemény. Van vagy negyven centi magasságkülönbség köztünk (nem, nem én vagyok 120), de ez sose zavarta egyikőnket sem. Van egy találó mondás, ami Zoéra pont ráillik: "Két egyforma szépségű ember közül a kisebbik a szebb, mert nagyobb a felületi bájsűrűsége". Zoé egy csoda. Mosolygós, mindig vidám, mindene kerek és hihetetlenül vonzó. Imádom. Sok tetoválása van, de ez engem nem zavar. Összességében úgy foglalható össze, mint Tibi csokik között egy tábla Lindt. Mind finom, de azért...
Aki még nem járt nála, annak leírom, hogy minden porcikája a helyén van, kerek, kemény popsi, szép mellek, simára epilált, ízletes kéjrés, bájos arc és olyan kisugárzás, hogy hajjaj.

Masszázs

Fürdés után elhasaltam a franciaágyon. A matrac után - Zoé elmondása szerint - óvatosan kell mozogni, mert nem mindegy, hogy egy tíz centi magas matracról gurul le az ember, vagy egy negyven centis ágyról. De a rutin ezt is megoldotta. Krémes masszázst kaptam a talpamtól indulva felfelé. Közben kibeszéltük az elmúlt hetek eseményeit, Zoé kenegetett, maszogatott és lassan elfelejtettem minden gondomat, olyan jól ellazultam. Mire felért a nyakamig, már semmi más nem volt a fejemben, csak az, hogy mindjárt megfordulhatok és ... megölelgethetem Zoét.
De azért elmondható, hogy a masszázs alapos volt, inkább kényeztető, mint gyúró jellegű, de ilyenkor én nem is vágyom másra. Nekem itt a relaxáció, az ellazulás a fontos. Lehet, hogy Zoé tudna keményebb sportmasszázst is, de nála ilyet még nem kértem.
Tudom, hogy ez nagyrészt kémia, de köztünk mindig jó volt a kapcsolat, akár beszélgetés, akár más kapcsán, ez most is így volt. Zoéhoz úgy megyek, mint kvázi barátnőhöz.

Kényeztetés

Szóval felért a nyakamig, még ott is kaptam egy kis gyurkászást. Aztán mellém heveredett, hozzám bújt és finoman csókolózni kezdtünk. Fütyi bácsi is felébredt délutáni sziesztájából, nyújtózkodott egyet és közölte, hogy ő is körülnézne egy kicsit. Ezért hanyatt fordultam, a csókolózást egy pillanatra sem hagyva abba, és simogatni kezdtem a dombvidék hajlatait és lankáit. Hamar felizzott a hangulat, Zoé is aktivizálta magát és Fütyi bácsi is kapott pár cuppanós puszit, amitől az öreg úgy kihúzta magát, mint Friedrich Dürrenwetter 1914-ben, amikor maga Ferenc József maga adta át neki a KuK kitüntetést.
Innentől Zoé hol itt csókolt, hol ott, én hol itt simogattam, hol ott, mindig ami közelebb esett. Azt határozottan éreztem, hogy ő is beindult a mókától és még mielőtt baj lett volna, leköltöztem a lápvidékre a combok közé és határozott, de lágy lefetyeléssel és ujjaim játékával egyre magasabbra tornáztam Zoé hangulatát, mígnem olyan remegős élvezést produkált, hogy csak na. (Én meg büszke voltam magamra). Imádom, amikor Zoé élvez, remeg mindene, elfojtja a hangokat, amik azért jól kivehetők, markolássza közben (velem együtt) a cicijeit, amitől mindig még jobban beindulok...ezután pár percig csak becézgettem, mert időt kell hagyni, amíg visszatér a lélek belé.
Felcsúsztam mellé, cirógattam, apró csókokat adtam (és kaptam), lassan újra felfedeztük egymás testét. Illetve ő fedezte fel, hogy Fütyi bácsi ismét kíváncsi lett. És innentől megfordult a tér és az idő és én kaptam egy minden részletre kiterjedő fenomenális kényeztetést, ami célirányosan haladt a hosszú percekig durranásközeli állapotban agonizáló farkamig, amit az utolsó percekben már ki se eresztett a szájából, mígnem én is elvesztettem az önkontrollomat és úgy jártam, mint Smith közlegény Vietnamban, csak lőttem és lőttem.
Aztán alélt állapotba kerültem, Zoé hozzámbújt és azon járt az eszem, hogy milyen szerencsés fickó vagyok, hogy megismerhettem Zoét.
Egy pohár vízzel felfrissítve magam, már nagyobb mozdulatokra is képes lettem, és elmentem zuhanyozni. Az idő könyörtelen volt és lejárt, pedig szívesen maradtam volna még.

Elszámolás

Nincsenek extrák, maga Zoé az. Minden pillanat, amit vele tölt az ember, egy felüdülés. Most is felfrissülve, lenyugodva jöttem el tőle és remélem ez még sokszor így lesz
Mivel már régi ismerősnek számítunk, utólag szoktam rendezni a dolgokat, ez most is így történt a fogadószobában.

ZOÉ, istennő masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Először is elnézést a stílusért, tudom, hogy van, aki sikítófrászt kap ettől, de az a helyzet, hogy most éppen ehhez volt kedvem.
Zoé már évek óta a Bond-lányok csapatát erősíti, mégpedig igen előkelő helyen, mint az a besorolásból is könnyedén észrevehető. Sokszor jártam már nála és még sokszor is fogok, ez nem is vitás. Az időpontegyeztetés már-már banális módon történik, igénybe véve a kor kommunikációs formáit: Viber, Messenger, sms, és persze az itteni privát üzenet lehetősége.
És jöjjön a történet:

…Most is így történt. A szokásos formulák és kódolt üzenetek bevezetése után, amelyben Bond mindig kiemelt figyelmet fordít az ellenséges vörös ügynökök jelenlétének feltérképezésére, sikeresen egyeztetett egy időpontot Zoé Margitovnával. Az is kitudódott az egyeztetés során, hogy a Vörös Hadsereg kommandócsoportja éppen másfelé jár, így szabad a vásár.

Megközelítés

Köszönhetően a járványhelyzet miatti ingyenes parkolásnak, gyakorlatilag lehetetlenné vált helyet találni az utcán, ezért az ügynök gyakorlott kézzel kormányozta be Aston Martinját az utcáról nyíló fizetős parkolóba és tette le két Dacia közé, hogy ne legyen feltűnő. A környék biztonságos, könnyen megközelíthető akár a körúti villamossal is, amelynek majdnem a célobjektummal szemben van megállója. Nem messze buszok is találhatók, főleg ami a volt (és Bond számára valahonnan ismerősen hangzó) Moszkva teret illeti.

Helyszín

A házba – mint említettük – a főútvonalról lehet bejutni. Bond konspiratív jelleggel közelítette meg a bejáratot, felvéve egy helyi lakó álcáját, melyben úgy üthette be a jól ismert kapukódot, hogy az még a kapualjban ácsorgó munkaruhás egyéneknek sem lehetett túl feltűnő. A belső zsiliprendszert átjátszva máris a lépcsőház árnyában baktatott felfelé a megfelelő emeletre, ahol a körfolyosón, valószínűleg vizsla tekintetektől kísérten lehet eljutni Zoé kuckójához, melynek szinte azonnal nyílt is az ajtaja. Bond belépett és máris két kar fonódott a nyaka köré. Már a lehetséges ellenlépéseken gondolkodott, amikor a sötétből kibontakozott az igen lengén öltözött Zoé Margitovna és az Ügynök nyaka köré fonódott karok között forró csókokat lehelt a cseppet sem meglepett Bond szájára.
A kéjfészek a hidegháború korát idéző nagypolgári lakás, melyet kitűnő ízléssel rendeztek be. Vannak elsősorban a vallatószobák, mindegyike nagy és kényelmes matraccal felszerelve és van egy osztályon felüli fürdő, nagy, két (időnként három) személy részére is alkalmas épített zuhanykabinnal. Miután a teljes ügynöki felszerelés szép rendben a szobában álló kanapéra lett helyezve úgy, hogy a vallatás után is minden megtalálható legyen (mert ugye Q mindig kéri, hogy épségben vigyük vissza a felszerelést…), a golyóvert testű Bond peckesen távozott a fürdőbe, hogy lemossa magáról az út porát. A nagy mennyiségű tusfürdőválaszték és a forró víz társasága vonzó volt ugyan, de a lenge öltözetű Zoé Margitovna emléke mégis inkább gyors tisztálkodásra és még gyorsabb visszatérésre adott okot.

Hirdető külseje

Zoé mindene ott kerek, ahol kell, popsija körzővel rajzolt, a cicik pláne és pont Bond tenyerébe passzolók. Egyszóval tökéletes harmónia. És bújik és puszikat helyez el itt-ott és incselkedik. Ez az a hely, ahol nehéz ám kibírni azt az egyébként nem túl hosszú hasonfekvős szakaszt. A szemei mosolyognak folyamatosan, a szája csókra éhes, és ölel véget nem érően. Elképesztően vonzó személyiség. Titkosügynökök álma. Tetoválásai vannak, de egész egyszerűen nem is foglalkozik ezzel az ember, annyira elvarázsolja a személyiség.

Masszázs

A vallatóhelyiségbe visszatérve az Ügynököt ott várta egy megágyazott vallatómatrac és egy szerény neglizsébe csomagolt Zoé. A neglizsé egy laza de gyors mozdulattal a sarokba röppent és ebből azonnal következett, hogy itt a masszázs kivitelezhetetlen. Mert az ölelésekből kibontakozva Zoé széttárt combokkal hanyatt dőlt a matracon kacéran fixírozva a meglepett Bondot, aki azért 00-ás minősítésének köszönhetően flottul vette a lapot és rávetette magát a zsákmányra.

(És itt tulajdonképpen elmondható, hogy a masszázs rész, mint olyan átugorhatóvá vált. Természetesen Zoé nagyon is tud masszírozni, ezzel is emelve a kósza delikvens vérnyomását a katarzis előtt, de ez itt és most nem zajlott le. A Szerk.)

Kényeztetés

Szóval az Ügynök kérlelhetetlen tekintettel vetette rá magát az előtte kéjenc módon kitárulkozott nőszemélyre és szépen, komótosan felfedezőútra indult. A szájak találkoztak, a nyelvek összeölelkeztek. Majd a finom nyelvjáték vigyázzállásra késztette a kerek mellek csúcsán ülő bimbókat. Aztán következett a köldök szemtelen mélyedése, majd a combok zuga és a kinyílt, illatos kehely. Itt Bond leragadt kis időre. Először csak a nyelvét majd később az ujjait is bevetette…amikor a hüvelykujja is sorra került, a remegő test, az egyre nedvesebb kehely, az elfojtott kéjes hangok egyértelműen jelezték, hogy a hullámvasút bizony elindult felfelé, majd elérte a csúcspontot. (Ide be kell szúrni azt a tényt, hogy ahogy Zoé élvez, úgy nem élvez senki más. Visszafogja magát, elfojtja a karjával a kitörő hangokat, pedig nagyon kíváncsi lennék, milyen az, amikor nem teszi ezt…A Szerk.)
Hosszabb pihegés következett, miközben az Ügynök végigcsókolgatta a comboktól a lábfejekig, majd visszafelé, Zoé pedig határozottan jól érezte magát eközben. A pihegés elmúltával Zoé kezei is felfedezőútra indultak Bond testén, majd hosszas csókolózás közben rátaláltak a fegyvercsőre. És aztán az Ügynök is végigélvezhette a nyelvjátékot, mely során mind a nyaka, mind a mellbimbói, mind a köldöke megkapták ugyanazt a kényeztetést, mint amit előzőleg Zoé kapott meg, aztán a nyelv elérkezett a fegyvercsőhöz és később Zsákos Frodóhoz (bár ez egy másik filmsorozat). Többszöri hullámvasutazás következett, majd Bond érezte, hogy elveszett, mint néger gyerek az alagútban. A fegyver könyörtelenül elsült többször is, ugyanakkor halálos sebet nem ejtett Zoén.
Ezután már nem volt hátra más, mint elterülni a matracon és betakarózni Zoéval.
Elképesztően kellemes érzés volt.
Aztán már nem volt más hátra, mint egy jó forró fürdő, szomorú öltözködés, lebotorkálás a lépcsőházban és az Aston Martin kikormányzása a Daciák közül.

Elszámolás

Nem titok, hiszen a titkosszolgálatok által összegereblyézett dosszié pontos információkat tartalmaz erre vonatkozóan is. Bond a távozás előtt tette diszkréten a kapott pohár víz elfogyasztása után a pohár alá. Az extrákra vonatkozóan nincs hozzáfűznivaló az elmondottakhoz, hiszen Zoé Margitszkaja (ulica) önmagában egy extra. Akik jártak nála, azok bizonyíthatják.

ZOÉ, istennő masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Igencsak szomorú lettem, amikor múlt vasárnap kiderült, hogy Zoékának hirtelen halaszthatatlan családi elfoglaltsága támadott, ezért a múlt hétre tervezett randik nem jöhettek létre, én pedig csak ettem a kefét, és ettem... aztán amikor kiderült, hogy ezen a héten viszont semmi sem állhat a randink útjába, azonnal le is csaptam a legelső adandó alkalomra (és persze másikra is egyből, csak a hangulat kedvéért), amit VTR-en hamar vissza is igazolt. Innentől már nem volt szerencsére a randit akadályozó tényező, tehát hétfőn reggel készülődhettem is.

Megközelítés

Amióta ingyenes a parkolás, azóta egy kész rémálom a környék megközelítése, de most kivételesen hatalmas mázlim volt, amikor már azon kezdtem gondolkodni, hogy ha megyek még egy kört, akkor mennyit fogok vajon késni, pont kiállt előtt egy autó, és ezáltal laza mozdulattal kormányoztam be a szörnyeteget a legkirályabb parkolóhelyre, mintegy 28.5 méternyi sétára a kapubejárattól. A tömegközlekedés viszont a parkolással ellentétben minden valószínűség szerint kiváló, hiszen busz, metró villamos mind sétatávon belül van, a villamos épp csak a ház ajtajába nem ereszti ki az utasokat. Aki elfelejtene ajándékot venni, az pedig 5 méterre talál egy ABC-t, ahol beszerezhet valami apróságot Zoénak még gyorsan a randi előtt.

Helyszín

Nagyon kellemes, nem szalon hangulatú lakás ad otthont a randinak. Az előszoba egy folyosó, ám bőven van hely lerakni a cipőt, akár a kabátot is fel lehet már itt akasztani. Gyengébb derekú vendégek számára cipőkanál és egyéb csecse segítőeszközök állnak rendelkezésre.
A változatosság gyönyörködtet alapon a legnagyobb szobát választottuk - a hangoskodós szoba most foglalt volt, bár hozzáteszem, nem is értem, miért az a hangoskodós szoba, amikor minden kristálytisztán kihallatszik onnan, ergó Zoé gyorsan hangos zenét kapcsolt - amely aranyló barnás színekben pompázik, talán a nevét is erről kapta? :)
A szoba nagyon kellemes , matrac, kanapé, szobainas, és a matrac mellett a falon végig fut egy alacsony kis szekrény, ízléses díszítéssel és kedvet fokozó világítással hoz hangulatba mindig.
A fürdő hatalmas, épített mosdópult, épített zuhanykabin üvegfallal, itt bátran lehet ketten-hárman is pacsálni egyszerre. Többféle szájvízzel, dezodorral, férfias verziójú hajzselével (mély sajnálatomra ez nálam már nem játszik), és illatszerboltot megszégyenítő tusfürdő-választékkal várja az urakat. A zuhany előtt mindig száraz kádkilépő, a mosdó előtt mindig száraz szőnyeg van, a higiéniáról Zoé személyesen szeret gondoskodni, és kivetnivalót nem lehet benne találni.

Hirdető külseje

"Pont mint a képeken" - mondhatnám, de ez egyrészt nem igaz, másrészt meg ezzel simán lehúznám Zoét. Sokkal jobb, mint a képeken. Már annyiszor leírtam, hogy szívem szerint most csak annyit írnék róla, hogy menj el, és nézd meg. Zoé egyszerűen elbűvöl kecses mozgásával, pillanatok alatt hangulatba hozó szemvillanásával, lazán dobált hajával.
Na, kicsit komolyabbra kell vegyem a figurát, szóval alulról felfelé is pont olyan formásan domborodik, mint felülről lefelé, a különbség a részletekben lakozik a két irány között. Mármint felül van haj, alul meg nincs. Sőt, egy szál szőr sincs. Ezt tanúsítom! Zoé szemöldöke alulról a legelső, ahol pihét lehet lelni, és a legutolsó felülről!
A haja se rövid, se hosszú, ellenben pajzán gondolatokra szokott csábítani, amiket igyekszem magamban tartani. A szemei tudnak ölni is, de jobban szeret vele csábítóan nézni. (Engem akart már kinyírni csak a pillantásával, szóval ez tuti. Az is igaz, hogy rendesen adtam rá okot :) )
A szája ... khm, hát az csókokért kiált, és szeret is vele csókolózni... és mást is.
A cickóit imádom, mert egyszerűen bejönnek. Leginkább amikor markolom és szopogatom, vagy ha a farkam van köztük. Mivel ma nem nagyon jutott rájuk időm, ezért nem ők lesznek a központi szereplők.
Z popsiját már a farmerban is imádtam megmarkolni, de amikor mezítelen mivoltában tudom megragadni, megpaskolni, attól nagyon be szoktam indulni.
És hát ugye beszéljünk a mai fő attrakcióról: mézédes, tuti frissen borotvált punci (mondhatnám, hogy ennél frissebb nem lehetne). Finom az íze, bőségesen nedvesedve jutalmaz, ha odafigyelek és kedves dolgokat teszek vele, belül finoman redőzött, és az illatától begőzölök mindig.

Masszázs

Khm. Mondjuk úgy, hogy nem az én érdeklődésem hiányában maradt el. Az úgy volt, hogy útközben rám írt, hogy hoznék-e tejet, ha kívánok a kávéjába - én ugyenis üresen iszom - és hát hogyne kívántam volna, hogy Z olyan kávét igyon, amilyet szeret (két sörét + kis fahéj + sok tej), mert ha nem olyat kap, akkor tuti nem fog úgy vigyorogni. Na szóval, megérkezvén felcsengettem, illedelmesen bemutatkoztam a kaputelefonban (helló megjöttem), majd mivel a belső ajtó már kilincsre is hajlandó nyílni, nem csak az újabb csöngetésre, ezért feltrappoltam, útközben letépve és zsebre gyűrve a maszkot az arcomról, mivel a lift valahol a századik emelet környékén járt a kijelző tanúsága szerint, én meg eléggé nem voltam már abban a hangulatban, hogy ezt hajlandó legyek kibírni.
Az ajtó már nyílt is, Z farmerban és pólóban és épp a telefonbeszélgetés végénél járt. Kicsit hezitáltam, hogy a tejet adjam oda vagy az ajándékot, majd inkább leb.tam mindent a kis ülőkére magamhoz rántottam - ja nem kellett, röppent magától - és kiadósan lesmároltuk egymást, miközben a már emlegetett őrülten jó fenekébe markoltam.
Miután nagy nehezen bentebb jutottunk, átadtam az ajcsit, a tejecskét, Z pedig lazán hátat fordított, és folytatta az érkezésem előtt elkezdett ún. SIM kártya csereberélős hadműveletet. Mit ne mondjak, hamar vettem ki a kezéből, hogy "addide", majd én megoldom. Nos, mivel az idő szűke folytán apróbb logisztikai zavar támadott volna, ha befejezem a hadműveletet, ezért inkább ráraboltunk a kávéra, Z még gyorsan öntött a sajátjába tejet, majd kispricceltünk az erkélyre, amíg a másik vendég elbíbelődik az érkezéssel és a zuhanyzással, addig csacsogjunk kicsit. Alaposan csacsogtunk, szóval a delikvens biztosan jól fel tudott készülni a saját randijára, szóval mi is ellibegtünk fürdeni. Jaa, hogy miért farmerban fogadott? :) Hát mert "úgyis csak B jön, akkor inkább eldumálom az időt a csajokkal, velük se tudtam egy hétig beszélgetni" :) Viccet félretéve, mivel én imádok Zoéval zuhanyozni, ezért cseppet sem haragszom, ha inkább a többi lánnyal pörög, velem pedig kétszer is pancsol, hiszen akkor a zuhany alatt is ottvan nekem társaságnak, valamint közben is lehet csókolózni.
Amúgy valamikor a randi közepén jeleltem ám neki, hogy jól jönne egy kis masszázs, de akkor konkrétan lehurrogott, hogy majd a végén, a végére meg persze eltöltöttük mással az időt, de hát lehet rá haragudni? Ki van zárva :D

Szóval, a masszázs helyett egyéb nagyon kellemes időtöltésbe bonyolódtunk, ami két felvezető nyomkodással is felér, cserében kaptam ígéretet a következő randin a pótlásra.

Kényeztetés

Tehát, miután tisztára suvickoltuk magunkat, ellibbentünk a szoba irányába, ahol rólam leesett a türcsi, Zoén már eleve nem is volt. Egymásra néztünk: - Szia, majd a következő pillanatban már vadul csókolóztunk és ölelkeztünk, rövid időn belül már nem is függőleges, hanem vízszintes pozícióban. Az egy hetes kihagyás alaposan betett hősnőnknek, finoman jelezte (magasra tartott karral, lefelé hajló csuklóval, egyértelműen és eltéveszthetetlenül egyenesen a célpont irányába mutató ujjal) a következő percekben nekem szánt elfoglaltság pontos helyzetét. Én persze értettem a ki nem mondott szavakból, szóval sipirc a lábai közé, és a szám elkezdett szeretkezni a puncijával. Őrületes, amit ez a punci tud, csak egy hibáját tudom felhozni, túlságosan hamar élvez el - mármint a nyalástól - és akkor kell neki egy kis pihenő. Amúgy, bőséges nedveket ont, lehet rajta cuppogni, lehet smárolni a kis és nagyajkakkal és a csiklóval is egyaránt, és vannak más igen vonzó módozatok is a játékra. Komolyan, ha nekem itthon lenne egy ilyen puncim, már kinyúltam volna végelgyengülésben, annyit nyalnám, de ha nem végelgyengülés lenne, akkor belefulladtam volna.
Tényleg, még egy apróságot tudok felhozni Z puncija ellen: ha túl sokáig játszadozok vele, akkor a gazdája (úgymármint Z-t értem ez alatt) gyilkos tekintettel néz rám, és közli, h fejbe fog verni, valamint megvonja az ideiglenes punciizgatási jogot tőlem, szóval ilyet természetesen biztosan nem mernék tenni (de merek, de én nagyon bátor, akarom mondani botor/vakmerő vagyok, de azért tegyük hozzá, hogy tudom a határokat, és nem feszítem túl, csak néha. de ugye akkor viszont megérdemlem, amit kapok érte). Na, túl sok a töltelék (amúgy nem is), szóval vissza a puncihoz, akarom mondani, eddig se távolodtam el tőle, épp csak annyira próbalom visszatartani a kis orgazmusra éhezőt, hogy ne akarjon fejbeverni, de ugye hamar kiderül, hogy hacsak szándékosan el nem rontom, akkor itt Zoénak orgazmusa lesz. Opsz, akarom mondani, mire ezt leírtam, VAN, elönti a számat a mézédes punci minden leve, én meg habzsolom, de csak amíg nem lesz túl érzékeny, ami hamar megtörténik, közben meg Zoé diszkréten hangoskodik az örömtől, szóval elmarok a törülközőért, megtörlöm az arcom és a szám, valamint Z punciját is gyengéden megszárítgatom, majd mellé fekszem egy kicsit közösen pihegni.
A pihegés nála nem ám órákig tartó pihegést jelent, mire újra rendesen kapok levegőt, már szól is, hogy helyezzem magam kényelembe. Én persze azonnal fordulnék a hasamra, hogy MASSZÁZST, mire rám néz, némán gyilkos szemekkel - a HÁTADRA - nem lehetne, hogy előbb még késleltetjük és megdögönyözöl? - egy hétig késleltettük, majd a végén megmasszlak - szóval ez egy jópofa kísérlet volt a részemről, de nem nyert.

Nos, Z a győztesek vigyorával ül a combomra és hajol le hozzám smárolni. Kishaver elkezd állni mint a cövek, sejti, hogy ő lesz most a színpad közepén, de Zoé még cicázik, és a fülembe, a nyakamba csókol, majd a mellbimbóimat is izgatja kicsit, majd lecsúszik és elkezdi szopogatni a golyóimat, nyalogatni a gátamat, és egyéb finomságok, miközben az ágyékomat simogatja, vagy a fene sem tudja, hogy mit is csinál pontosan, mert itt elveszítem mindig a fonalat.
Innentől egy dologra tudok csak koncentrálni, a szájára és az azzal okozott gyönyörökre. Halvány emlékkép, amikor megkérem, hogy jöjjön kicsit smárolni vissza, mert tudom, hogy azzal nyerek egy kis időt, de ilyenkor Zoé már nagyon céltudatosan bevet minden praktikát, hogy könnyezésre bírja testem fő vérfelhasználóját. Sose jöttem rá (igazából nem is akartam), hogyan képes így bűvölni az egyszemű havert, de be kell vallanom, nem egyszerűen a TOP5-ben van Zoé szopása, hanem a TOP5 felett külön kategóriát kellett neki nyissak az idők során. Kb amit csak akar, azt meg tudja és meg is teszi velem, én pedig, hát khm, élvezem mindig. Most is ez történik, ő szopik, én kéjenckedem, aztán azon veszem észre magam, hogy felrobbanok, mert Zoé leszopott, csak azon csodálkozom, hogy képes voltam észben tartani, hogy nem a hangos szobában vagyunk, és vissza kell fognom az artikulálatlan hörgést az élvezettől.
Z finoman vigyorogva felkel rólam, megtörli a szája szélét, majd közli, hogy elmegy vízért, visszatérvén kínál engem is, majd elkezdünk újfent csacsogni bújcizás közben. Látszik a hetes kihagyás, mert a csajszi örökmozgó, bújik így, fordul úgy, majd hasra fordul, én meg kapok az alkalmon és ráverek a fenekére, amire finoman felháborodik, hogy mégis hogy képzelem én ezt (tudjuk azt mi mindketten, de engedek), tovább bújunk és csacsogunk, mígnem Zoé megmerevedik.
Hirtelen elkomolyodik az arca, hivatalos pózt vesz fel (szemben oldalt fekve, a kezével támasztja a fejét):
- Szeretnélek megkérni valamire!
(K.va nagy kérdőjelre tágult szempillantás a részemről)
- De tényleg, szeretnélek egy nagyon komoly dologra megkérni!
(B szemei kitágulnak, elindul mindenféle gondolat)
- De légyszi, ne komolytalankodd el, ez most fontos!
(B még bólogatni sem tud)
- Naaaaaa
- Mondjad cukorborsó, mire szeretnél rávenni!
(úgyis tudom, hogy bármit kér, megteszem, na persze a realitások talaján maradva)
- Úgy szeretném, ha alaposan kinyalnál!
(B szívéről legördül egy szikla, várakozástól megfeszült vállai leengednek, eszem a kicsi szíved, babám, szerinted az előbb mi a fenéért csaptam a seggedre? :) )
- Hát ebben igazán szívesen segítek neked - hogy a fenébe ne, hát ezt vártam ... :)

Amint látja a szemem villanását, lábai már pozíciót is keresnek, mint ahogy én is köztük, a menetrend nagyjából az előző etap szerint zajlik, annyi kis különbséggel, hogy sokkal bátrabban próbálom kínozni, és közben fogom a kezeit, hogy ne tudja a száját eltakarni, és hallhassam édes sikolykáit, mély sóhajait, de elrántja végül, én pedig nem merek sokáig maszatolni, megjegyzem, nem is kell, mert már így is maszatos az arcom a nedves puncitól, szóval néhány céltudatos nyalintás, és Zoé megint elröppen, száját ugyan befogva, de azért erőst érzékelhetően. Kis pihegés megint a részéről, én pedig k.vára meghatódottan figyelem, ahogy magához tér, megint egy hatalmas élménnyel sikerült megajándékozzuk egymást.

Z persze még mindig feszül az energiáktól, szóval megmutatja a friss türcsit, majd amíg én megfordulok, hogy megnézzem, mit mutat, ő pikkpakk összerendezi a szennyest, újrakészíti az ágyat, majd elzizzenünk fürdeni, kávézni. Most jut csak eszembe, hogy a SIM kártya csereberélős műveletnek nem is tudom, mi lett a vége. Hát majd megtudom, gondolom :)
Csókolózós búcsú, de tudom, nem örökre szól, szóval igen feldobottan és vidáman tiplizek melóirányba

Elszámolás

Ez nem is nagyon kerül szóba, valamilyen módon mindig megoldom, a megfelelő ajándék kiválasztásához a bővebb info sok segítséget ad.

ZOÉ, istennő masszázs

  Csendes

Egyeztetés

Jelezte az oldalon, hogy elérhető, ekkor hívtam felvette és még aznap délutánjára megbeszéltük a randit.

Megközelítés

Ismertt ingatlan Buda egyik fő útján, metró 5 perc séta, villamos 1 perc. Közelben több parkolóház is található, ez nem lehet próbléma szerintem

Helyszín

Kitűnő állapotú lakás, amit többen használnak, de ezt csak a méretéből lehet megállapítani, mivel a logisztika kiváló. Nem találkoztam senkivel Zoét kivéve és beszürődő hangokat se hallottom az ott töltött 90 perc alatt. Fürdő tiszta, tusfürdő rengeteg, törölköző száraz, szobában földön matrac, hangulatos fények,..

Hirdető külseje

Zoé képein semmi kitakarás nem látható, így szerintem senkit nem érhet meglepetés. Jelenleg szökés-barna a haja, szerintem jobban is áll mint a képek többségén látható fekete. Alacsony nagyon jó alakú lány, csodálatos és nagy mellekkel, valamint formás fenékkel.

Masszázs

90 perces randevúnk kétszeri kényeztetést tartalmazott, bár ez így pontatlan mivel én 90 perces kényeztetést érzékeltem. Nem túl erős, de nem is gyenge masszázs, amit Zoé a lábaimon kezdett, majd fenekem át a hátamon és nyakamon fejezett be. Nagyon alapos, a problémásabb részeknél hosszabban el időzőtt, különösen kellemes volt számomra mikor dögönyözésembe teljes felső testét bevetette, a formás cickókkal együtt.. A szobában található tükrök segítségével néha összeakadt tekintetünk ekkor kaptam egy-egy mosolyt a "kukucs" kiséretében. Masszázs közben néha kicsi círógatás az érzékenyebb testrészek felé amivel folyamatos izgalomba tartott.

Kényeztetés

Matracon fekve végig csókolta felsőtestem a nyakamtól kezdve mellemen át mindenhol, ahol jól eshet egy fáradt férfi embernek. Legnagyobb örömömre nem hagyta ki a combhajlatot, golyókat és gát tágabb környékét se. Majd többször igen mélyen az ajkai közé vett és közben igyekezett végig felvenni a szemkontaktot ezzel is fokozva a hangulatot. Kéztetést éreztem, hogy valamit próbáljak meg viszonozni a kapott gyönyörökből felfedezni indultam testét, de sajnos túl türelmetlen voltam így nagyon hamar a lábai közé kerültem, nyelvem segítségévél úgyérzem eredményt is tudtam elérni. Zoé ajkaival folytatta áldásos tevékenységét és közben kezével hol a fenekem, hol a golyóim környékét izgatta, majd egyszercsak még az eddigieknél is sokkal jobban éreztem magam... kétszer is.

Elszámolás

Bővebb infó részletes tájékoztatást ad, nem is kerül szóba köztünk randink végén két bankjegyet helyeztem el a szekrényen.

ZOÉ, istennő masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Az kérem szépen úgy történt, hogy Viberen folytattuk a szokásos beszélgetéseink egyikét, és felvetettem, hogy a hétvégi pluszmunka előtt meglátogatnám. Ezt persze nagy örömmel fogadta, mint mindig, erről a szekcióról sokkal többet nem is tudnék írni

Megközelítés

Margit körút, a szombat délutánra való tekintettel kénytelen voltam kicsit távolabb megállni a négykerekű esernyővel, de mivel éppen nem esett az eső, ezért nem okozott problémát. Hétvégén ingyenes a parkolás is, hétközben viszont drágább, de aki tömegközlekedéssel érkezik, az szinte a ház előtt szállhat le a villamosról, és a metró sincs messze, illetve busz is jár a közelben. Én majdhogynem hazajárok hozzá, tehát a megközelítésről félálomban is tűpontos meghatározást tudok adni bármilyen érdeklődőnek, a hét és a nap bármely szakára vonatkozóan, de a navi is legalább ilyen hasznos barát lehet, szóval inkább azt használjátok.

Helyszín

Margit körúti régi építésű ház, körfolyosóval. Gondoltam, kivételesen lifttel megyek fel, hát sikerült elbénáznom, szóval a félemeleten kiszálltam a liftből, és szomorúan konstatáltam, hogy ez nem jött be, szóval felviharzottam a lépcsőn. Apró meglepetés volt, hogy Anita fogadott, és nem Zoé, mert eltökörészte az időt, tehát a fürdést az utolsó pillanatban sikerült csak abszolválnia. Na mindegy, azért Ő is előkerült hamarosan, de addig végigpusziltam a jelenlévő lányokat, majd Zoé előkerültével elvonultunk kávézni az erkélyre.
Ja, hogy itt nem erről kellene írni, pardon. Szóval a lakást már sokszor leírtam, abszolút szalon funkcionalitásra lett kialakítva. Előszoba, fogassal, cipőtartóval, kabátakasztóval, kisszekrénnyel, óriási nappali, ízlésesen berendezve, hatalmas, kényelmes fürdő. üvegfalas zuhanyzóval, hatalmas mennyiségben tusfürdő fiúk és lányok részére, amiben akár hárman is elférünk, a mosdópulton pedig műanyag pohárkák a többféle szájvíznek, vagy nyolc fajta dezodor és hajzselé is az urak számára. Az aktivitás helyszíne most a halk szoba lett, amelyik első ránézésre furcsa formájú, ám a célnak tökéletesen megfelelő. Van fotel és fogas a vendég ruháinak, matrac a földön, és az elmaradhatatlan zenedoboz is, valamint rendelkezésre áll a kedvünk szerint állítható hangulatvilágítás.

Hirdető külseje

Zoé alacsony, ám igencsak formás teremtménye Istenkének. Ha rajzolni lehetne a tökéletest, én szívesen ajánlanám őt modelljének. A fotóin nem annyira látszik, de nagyon ottvan minden porcikája, időnként csiklandós talpaitól indulva a formás vádlin át, a markolni való selymes combokat útba ejtve, finom ízű, mindig simára borotvált puncija, kemény, kerek popsija, imádnivaló épp csak észrevehető pocival, szerintem bombázó és igen méretes cickókkal folytatva az irányt csodaszép arcáig, melyet diszkrét sminkkel ékesít, csillogó szemeit dús pillák emelik ki, barna haja hol hosszabb, hol rövidebb, aktuális kedve szerint. Jó, hát el vagyok kicsit varázsolódva vele, de ezt nézzétek el. Ja meg a fotóit is, és akkor szorozzátok be a látványt sokkal, és így már van egy halvány képetek Zoéról.
Ez alkalommal egy pihepuha, szürke Miki-egeres köntösben fogadott, alatta fogalmam sincs, mit viselt a finom illatán és a mosolyán kívül.

Masszázs

Miután kellemesen elkávézgattunk és beszélgettünk, megvártuk, hogy nehogy logisztikai problémákat okozhassunk, és ezzel persze húztuk is az időt, meg egymást fel, elrohantam egy szokásos tisztálkodási körre a zuhanyzóba, majd felfrissülve bevetettük magunk a kedvenc szobánkba. Itt egy két kapkodva váltott csók közben elheveredtünk, majd eszméletlenül egymásnak estünk.
Zoé a hátára feküdt, én pedig gyakorlatilag azonnal a lábai közé helyezkedtem, és egy nagyon gyors orgazmust sikerült elérnem nála, ami után pihegett egy picit, majd a hátamra fordított, és hasonlóan kihagyva a "kötelező" köröket, azonnal a családi ékszert vette kezelésbe.
Körbe nyalogatta az ágyékomat, majd a golyóimat, és utána irgalom nélkül leszopott. Nem tudom finomítani, tudja, hogyan szeretem, kellő arányban használja a kezét és az ajkait, pontosan tudja, hogy mit szeretek, és most tűpontosan alkalmazta az összes rám vonatkoztatható trükkjét.
Iszonyatosan tudja, hogyan kell bánnia velem, már régebben felfedezte, hogyan tudja kegyetlenül kihasználni gyenge férfi mivoltomat, és talált egy olyan pontot, aminek az ingerlésével gyakorlatilag kénye-kedve szerint végezhet ki.
Természetesen most is ez történt, bár nem voltam tudatában közben, hogy mit tesz, ez csak később lett világos számomra. Tulajdonképp akár duzzoghatnék is, de az az igazság, hogy imádom, ahogy képes játszani a testemmel.
Kicsit később, az órára pillantva tudatosult csak, hogy kb. negyed óra alatt rendeztük el egymást az első körben, szerintem eddig még sosem műveltük hasonlóan "kapkodva". Kellett is egy kis pihegés, mert ez egy nagyon hirtelen orgazmus volt. Picit később kiment vízért, majd visszatérve újra mellém bújt, és beszélgetni kezdtünk.
Ugye ezt masszázsnak semmiképpen sem lehetne nevezzem, hacsak nem az érzékek masszázsát értem ez alatt, de felért egy teljes testes masszázzsal is. :)

Kényeztetés

A kellemes beszélgetés, finom csókolózás éppen kezdett kicsit forróbbá válni, amikor kopogás hangzott, és a bebocsájtás után Anita lépett a szobába. - Bejöhetek, kérdezte? Az arcomra kiülő vigyor volt csak a válasz, mert hát nagyon sokat szólni nem tudtam, de A. vette a lapot, és becsukta maga után az ajtót, majd mellém heveredett. Közrefogtak a lányok, Anita tapadt a számra, mindketten simogattak mindenhol, aztán Zoé feldobta, hogy A. teljesen feleslegesen öltözött fehérneműbe, mert úgy véli, érdemes lenne ledobni, tehát Anita ledobta magáról a göncöt, eltette valamerre a szemüvegét és így feküdt vissza mellém. A helyzet komolyságát érzékelvén én is megváltam a saját pápaszememtől, és kb és nagyjából itt el is vesztettem az események láncolatát.
Anitával smároltam, miközben Zoé a farkammal csókolózott, majd egyszer helyet cseréltek, és Anita vett puha ajkai közé, miközben Zoéval csókolóztunk, én meg vigyorogtam, mint a tejbetök. Egyszer csak Zoé felnézett, és ránk parancsolt, hogy csússzunk lejjebb kicsit, majd a szám fölé térdelt, és a hátunk mögött lévő fűtőtestnek dőlve elkezdett élvezkedni a számon. Talán a helyzet, talán más hozta, de hamar elveszítette a kontrollt a teste felett, és helyet cseréltek Anitával. Én persze közben továbbra is élveztem a helyzetet, mondhatnám, hogy az elégedett vigyorgás képtelen volt leesni az arcomról, de ez persze már csak a szitu miatt sem igaz, szóval Anita kínos lassúsággal és pózolással ereszkedett Zoéhoz hasonló pózba az számon, majd elkezdte csavargatni a csípőjét felettem. Z közben valahonnan szerzett egy kis krémet, és a fenekemet és a golyóimat kezdte izgatni a kezével, miközben a szája folyamatosan az ágyékomon kutakodott, és a farkammal volt teli, majd finoman elkezdett benyomulni egy ujjal a fenekembe... Anita puncijával befedve, az egyik kezem Zoé kezében, a másik Anita kőkemény fenekét markolászva csak nyaltam és faltam, majd A megremegett, és lefordult rólam.
Áááá, gondoltam, most jön az én időm és a titkos fantáziám! A lányok hanyatt vetették magukat, én pedig közéjük térdeltem, és egy cinkos pillantással Zoéra megkérdeztem, megmutassam neki? Ő meg csak bólintott, így két oldalamon a két lány, mindketten széttárt lábakkal, ez felhívás volt a .. ja nem a keringőre, szóval mindkét puncit kénytelen voltam az ujjaimmal is meghódítani. Őszintén? őrületes érzés volt, ahogy két lány élvezkedik egyszerre, és ezt még képesek voltak fokozni, amikor elkezdtek csókolózni és simogatni egymást. Minden pasinak kötelezővé tenném, hogy egyszer hasonlót élhessen át, és két ilyen vonzó, hullámzó női testet izgathasson egyszerre. Ez annyira isteni érzés, akkora motiváció, amit sose lehet elfelejteni...
Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kérdéses, mire megy ki a játék, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci, amivel természetesen foglalkoznom is kellett, amit a lányok rendszeresen hangoskodva élveztek, ezért nem nagyon értem rá azzal foglalkozni, hogy pontosan ki mit is tesz velem. Nagyjából itt veszítettem el a fonalat, a lányok pedig ezt alaposan kihasználták, és őrületesen megcsapoltak, hatalmasat élveztem, azt hiszem, Zoé volt a nyertes a végén, de itt minden összefolyt már, a szó szoros értelmében is.
Alaposan leizzadva ernyedtem el, majd lassan feleszmélve Anitával szinte egyszerre kezdtük el keresgélni a saját szemüvegünket, amire Zoé meg szívből jövően felröhögött.
Elmentünk zuhanyozni, itt jegyzem meg, hárman is el lehet férni a zuhanyzóban, akkora a hely, húztuk egymást picit, majd szép lassan kivonultunk öltözni, majd még egy kávét eltolni a teraszra, majd a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Mivel a randi végén teljesen össze voltam zavarodva, ezért kínomban Zoét kérdeztem, hogy akkor most hogyan is köszönjem meg, megsúgta, majd a köntöske zsebébe dugtam a helyzethez mérten igencsak méltányos mértékű rózsaszálakat. Mondhatni, ajándék volt!

ZOÉ, istennő masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Korábban már egyszer hívtam, nagyon szimpatikus volt a hangja meg amiket mondott, de akkor nem egyeztettünk időpontot. Ezt a randit levélben egyeztettük itt az oldalon. Persze a fixálást telefonon tettem meg + VTR.

Megközelítés

Az utcán találtam parkolót, többet is, de ha mégsincs, van egy őrzött parkoló a szomszédos Jurányi utcában. BKV nem lehet gond, mivel gyalog távolságra van a Szél Kálmán tér és a ház előtt is megáll a 4-6-os villamos. A megadott cím teljesen pontos, annyira, hogy a kapucsengő számát is megkaptam.

Helyszín

A lakás egy közepesen régi Körúti társasházban van. Zoé külön felhívta a figyelmemet, hogy az első emeletre kell menni, de van egy magas földszint.... ennek ellenére elsőre mégis rossz szintre mentem :) Mindezt úgy, hogy amúgy már voltam ott korábban, más lánynál. Szóval ha a padlótól számolod, akkor a 3. szint, ránézésre második emelet, amúgy meg első emelet. A lakás nagyon hangulatos, tiszta. A fürdő modern, tágas zuhanyzóval, ami tiszta és sokféle tusfürdő, meg ami kell van. A szoba kicsi, tatamival a földön, tükrökkel, hangulatfénnyel. Több mint megfelelő.

Hirdető külseje

Nekem a képei nagyon tetszettek, nyilván ezért is esett rá a választásom. Viszont őszintén megmondva egy kicsit megijedtem, amikor már az időpontot lefixáltam és írt egy levelet, hogy beleolvasott a beszámolóidba és én kifejezetten a vékony lányokat szeretem. Miért rá esett a választásom? Mint mondtam, nekem tetszettek a képei, de arra gondoltam, hogyha így kérdezi, akkor lehet, hogy csalnak a képek és lényegesen túlsúlyosabb? Aminek valóban nem örültem volna ....de erről szerencsére szó sincsen. Zoé egy bomba nő. Nagyon szép formákkal. Pont ott kerek, ahol szeretem, de ezen túl, annyira jó a kisugárzása, kedvessége, hogy nagyon nem bántam meg, hogy Őt választottam. A képeknek 100%-ban megfelel.

Masszázs

Megérkezésemkor az ajtóban fogadott, cipő le és bekísért a szobába. Egy fekete szexi ruci volt rajta,, amolyan csipkés kombiné, ami 83%-osan átláthatóságot biztosított. Ahogy ringott előttem gyönyörű kerek popója, tudtam, hogy nem lesz itt gond :) Váltottunk pár szót a szobában, kaptam egy törölközőt és elmentem tusolni. Amikor végeztem a fürdő előtt várt és együtt mentünk be a szobába. Kicsit megtapogattam, megöltük egymást és kaptam pár igazi barátnős csókot, majd megkért, hogy feküdjek le. Rákérdeztem, hogy melyik felemre :D mivel azt mondta, hogy rám bízza én a hátamra feküdtem. Innen a kényeztetés részben folytatom.

Masszázs: Hasra feküdtem, a lábaimnál kezdte és haladt felfelé. Kérdezte mennyire legyen erős, de teljesen rábíztam magam. A masszázs közben jót beszélgettünk. Nagyon ügyesen masszírozott, sőt a benyúlásokat, erotikus mozdulatokat is megtapasztalhattam. Végigmasszírozta a lábaimat a fenekemet és a hátamat. Mivel a korábbi kényeztetéssel az időnk nagy része elment (szerencsémre) így ez a masszázs inkább ízelítő volt, de semmiképpen se cseréltem volna el a frenetikusra sikeredett elnyújtott levezetésem egyetlen percét se masszázsra, akármennyire ügye is Zoé ezen a téren is. Mikor azt mondta, hogy egészségedre és elkezdtem feltápászkodni, még mindig / megint kaptam csókokat. Imádom :) nagyon tudta mire van szükségem! Végül elmentem újra tusolni, majd érzékeny búcsút vettünk.

Kényeztetés

A hátamra feküdtem, Zoé felém kerekedett és érzékien smárolni kezdtünk. Én simogattam ahol értem. Mellém feküdt, mint ahogyan szex után szokás és így élveztük egymás közeli társaságát. Puszilgattam a nyakát a melleit, majd a hátára fordult, így hát én kerekedtem felé. Csak a felső testére koncentráltam, ugyanis konkrét infó az volt, hogy 1 órában nincsen kölcsönösség. Szerencsémre sikerült annyira felhúznunk egymást, hogy egy idő után kért, hogy nyaljam ki. Hát ez nagy örömömre szolgált. A puncija csodaszép, húsos, vastag ajkakkal. Újra végigcsókoltam a testét, a ciciknél is elidőztem. Különösen szép bimbója van, amin nagyon látszik ha valami jó neki... gyanítom, hogy nem fázott, mert erre semmi ok nem volt :)
Körbe puszilgattam a hasát, combja belsejét és a punciját. Láthatóan tetszik neki. Az ujjaimat is bevetem. Szerencsémre igényli, hogy ujjazzam. Puncija hamar lucskossá válik. Akcióm közben a melleit simogatja, markolássza, nyögdécsel, majd meglepően hamar elélvez :) Próbálkozok még egy kicsit de annyira érzékennyé válik... nem akarok neki kényelmetlenséget, inkább visszafelé kezdek haladni a testén csókjaimmal. Kis pihegés után helycserés támadás következik. Természetesen a cerka hegyezésre már nem kell sok energiát fordítania, mert ekkorra már úgy áll mint a cövek. Újra csókcsata, majd lejjebb halad. A mellbimbóimat is megszopogatja, ami isteni érzés végül leér a szerszámomhoz és ott kezd ügyködni. Nagyon érzékien dolgozik rajta. A környéket is körbenyalogatja, a golyókat is szopogatja, majd ismét a mélyen érzékien franciázik. Abszolút a kedvencem amikor ez a rész jól el van húzva. Csak ezzel kitudnám tölteni az órát :) a csúcshoz vezető út talán még fontosabb mint maga a csúcs. Időnként fel jön egy egy csókra, majd ismét beveti magát délvidéken. A szopás és a golyók kényeztetésén túl a gátat is megpuszilgatja, sőt olyan délre is eltéved a nyelve amire legmerészebb álmomba se mertem gondolni. Kiderült számomra, hogy nem eltévedt a nyelve, mert alaposan és hosszasan nyalt. Olyan érzésben részesített ami igazi különlegesség. Egész sokáig elidőzik odalent, majd ismét francia, a ciciket is bevetette. Én simogattam markolásztam ahol értem. Többször pózt váltott, így mindig mát értem el. Sokáig a csúcs közelébe tartott majd vissza, de ekkor már reménytelen volt tovább húzni. A kezével a nyáltól tocsogó golyókat simogatta markolászta én pedig a eldurrantam. Fantasztikus élményben volt részem. Ezután következett a masszázs.

Elszámolás

Szerintem nincsen extra, vagyis minden extra volt amit kaptam, de nem feláras :) Az elszámolásra a végén került sor. A rózsacsokor mérete átlagosnak mondható, de amit kaptam érte, az nagyon átlagon felüli volt.

ZOÉ, istennő masszázs

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Zoéval már volt szerencsém találkozni és az egyeztetés lazábban zajlott mint más esetben történt volna. Telefonon beszéltük meg a találkozónkat, az elején beszéltünk több mindenről csak a programunkról nem. Később úgy éreztem, hogy időpontot kell kérnem, mert ez a lány már a szavaival teljesen levett a lábamról. Rákérdeztem, hogy pénteken esetleg ráér-e és tudna e fogadni, az igen válasza után előálltam egy 10:58-as időponttal, Ő rögtön korrigálta 11:00-ra. Nem adtam könnyen a bőrömet hősiesen küzdöttem a 10:58-ért, de Zoé ragaszkodott a 11:00-hoz. Itt hosszan győzködtük egymást a magunk álláspontját képviselve, érvek ütköztek érvekkel, már az összes épkézláb ötletemet elpuffogtattam mikor Zoé rákérdezet, hogy miért fontos nekem ennyire az a két perc. Ez volt az a rész amire nem tudtam értelmes magyarázatot adni és behódoltam ennek a pici lánynak és a 11-órában maradtunk. Megbeszéltük, hogy küldök VTR-t, itt bajban lettem volna ha elfogadja az általam javasolt időpontot, mert a 10:58-at nem lehetett volna bejelölni.

Megközelítés

Kicsit megijedtem az adott napon, mert Zoé az adatlapja szerint pénteken nem elérhető volt, de nem érkezett lemondás a részéről így ezzel nem problémáztam, elindultam hozzá.
Nem kellett bepötyögnöm a GPS-be a kapott címet, valahonnan már ismerte és rögtön feldobta mint lehetőséget. Van aki könnyen talál a környéken parkolót de az sosem én vagyok, nekem minden egyes alkalommal hosszasan kellett keresgélnem, most is csak jóval messzebb találtam helyet. A héten erre az alkalomra gyűjtögetett aprómat most bedobhattam a parkolóórába. A BKK-s megközelítést egyszerűbbnek tartom, sok lehetőségből választhatunk és a parkolási mizériát is megúszhatjuk. Bejutáskor nagyon kell figyelni az emeletre, sok magas rangú kollégánk tévesztett már itt emeletet. Mikor a lépcsőn mész, akkor a magasföldszintet nem kell számolni, az még nem emelet csak magasföldszint, bármilyen fáradt vagy azt nem szerencsés beleszámolni különben nem oda érkezel ahová szeretnél. Lifttel egyszerű, ott megnyomod a kapott szint gombját és pontosan oda visz.

Helyszín

Ezt egy tökéletes massz szalonnak álmodta meg valaki és a kivitelezése is tökéletesen sikerült, minden megtalálható, ami egy kellemes lazulós programhoz szükséges. Egy nagyon igényes fürdőszoba, rengeteg pipere cuccal, szinte zavarba ejtő választékkal. A szobában hangulatvilágítás, kellemes zene és egy nagyon hasznos tükör. Tatami helyett matrac van, (ez szerintem kényelmesebb) egy nagyon ízlésesen masnira hajtogatott törölköző volt elhelyezve rajta, szinte furdalt a lelkiismeret mikor a kezembe lett nyomva, láttam mögötte a fáradságos, gondos munkát, ami most egy pillanat alatt vált semmivé. Van egy kisebb kanapé a ruháknak (de lehet, hogy ez egy nagyobb fotel) sanszosnak tartom, hogy ez már másra is volt használva, én legalábbis látom a benne rejlő lehetőségeket.

Hirdető külseje

Zoé egy bájos tündéri külsővel megáldott teremtés, amit a fotói tökéletesen igazolnak. A barátnős természetével még tetézni is tudja az összképet, a mosolygós arcában és a szép tekintetében rögtön el is lehetne veszni, de a formás idomai és a szexi fehérneműje ezt nem teszi lehetővé, rögtön tovább kalandozik a magamfajta kalandor szeme. Mikor megnéztem minden porcikáját rendesen vissza kényszerítettem a tekintetem a szemébe. A tekintete tele van élettel, nagyon szépen csillognak azok a szép nagy barna szemei, a műszempillái még jobban kiemelik az arca bájosságát. A sejtelmesen áttetsző köntöskéje látni engedték a fehérneműje körvonalait, igazán izgató jelenségnek tudom csak jellemezni. A kebleiről szándékosan csak röviden írok, nem akarom magam feleslegesen izgalmi állapotba keverni. Tehát azok eredetiek és nagyok, ráadásul nagyon formásak, a bimbócskák meg olyan nyálcsorgatóan esztétikussá teszik a látványt, az érintésük meg nagyon izgató.

Masszázs

A masszírozós rész a programunk legvégére esett, az intenzív élményeim miatt csak feküdtem mint egy darab fa, számomra még a beszéd is nehezemre esett. Éreztem ahogyan szorgos kezek munkálkodnak rajtam, olajat használva a sikamlósabb élmény érdekében. A masszírozásnak volt erősebb része is és néha csak a lágy női érintéseket élvezhettem, olyan cirógatós, relax formában. Nagyon kellemes volt, mert ahol erősebben át lettem gyúrva az később ügyesen ki lett lazítva. A tükör itt is nagyon jól használható, valójában én végig azt bámultam és gyönyörködtem a kellemes női idomok látványában. Bokától a nyakamig teljesen át lettem gyúrva és a végére még maradtak bőven simogatások, amitől én teljesen ellazultam és a végén még időt kellett kérnem, mert nem tudtam felállni, erőt kellet gyűjtenem. Később a masszírozás gyógyító hatása is bebizonyosodott számomra, mert az addig sajgó testrészeim, most teljesen regenerálódtak, vagy jóval kevésbé érzem, hogy nehézkesen mozognának.

Kényeztetés

Fürdés után bevezetett a szobánkba, elvette a törölközőm és hozzám bújva már a csókjait osztotta. Zoénál igazi csókok vannak, nagyon változatos technikákat ismer és egy picit sem bánik szűkmarkúan velük. Nagyon izgatónak találtam mikor a fülem megharapdálta és többször bele lehelt a fülembe. Elvoltunk így egy ideig, mikor javasolta, hogy helyezzem magam kényelembe a tatamin. Éltem a lehetőséggel és szigorúan a hátamra feküdtem, ezen Zoé felnevetett, és csipkelődve megjegyezte, hogy azért már látszik rajtam a rutin. :-) Imádnivaló ez a pici lány, az ilyen megjegyzéseivel nagyon fel tudja dobni a hangulatot. A csókok továbbra sem maradtak abba, a fehérneműje is lekeveredett, a cicik meg a számba és a kezembe landoltak. Mikor már látható jelei voltak, hogy készen állok a folytatásra, Zoé szintet váltott és elindult lefelé, a mellbimbóimnál elidőzött, izgatóan megharapdálta, közben a kezével a cerkám simogatta és a környéknek is jutott a kellemes érintéseiből. Mikor a szájával kecmeckéhez érkezett nem kapott be azonnal, fokozta még az izgalmi állapotom. A nyelvével látványosan ingerelte a környező részeket, egy hosszabb játékos felvezetés után vett csak az ajkai közé. Itt addig forgolódtunk, hogy arra eszméltem, hogy már én vagyok a lábai között és nyalom a gyönyörű punciját, nem maradt el a jutalmam sem, nemsokára megörvendeztetett egy remegős orgazmussal. Kicsi pihenő után ismét én kaptam a kényeztetést, olyan szembenézőset, amit kifejezetten imádok. Én közben próbáltam mindenhol simogatni azt a gyönyörűen formás testét, gyönyörködtem a szép arcában, miközben Ő folyamatosan vitt a csúcs felé. Durranás előtt még rákérdeztem, hogy végezhetem-e a szájában, remélem igent mondott, mert nem értettem a szavait és ott lett végem. Mesteri volt a levezetése, tovább kényeztetett, de már jóval finomabb, lágyabb érintésekkel. Később letakarított és beszélgettünk, megbeszéltük, hogy kivel mi történt nagyjából mióta nem találkoztunk. Elmondta, hogy mivel ilyen rugalmas voltam az egyeztetésnél készült nekem egy meglepetéssel. (Én nem gondolom magam rugalmasnak, úgy éreztem, hogy az utolsó leheletemig küzdöttem a 10:58-as időpontért.) :-) A meglepetésért ki kellett mennie, addig magamra maradtam.

Ez aztán meglepetés volt a javából, a legvadabb fantáziámat is felülmúlta, bevezette a szobába Anitát. (már vele is ismertük egymást) Én még mindig nem akartam hinni a szerencsémnek, azt gondoltam, hogy Anita csak beköszön és beszélgetünk egy keveset, de mikor megszabadult a fehérneműtől és az üdvözlő puszik csókká változtak, akkor már gyanakodtam, hogy ez több lesz egy szimpla beköszönésnél.

A lányok elkaptak, de úgy igazán rendesen! Anita a csókjait osztotta Zoé ismét a szájába vette a szerszámom, később cseréltek. Az volt a legjava amikor egyszerre dolgoztak a cerkán, nagyon izgató látvány volt ahogyan a két lány egyszerre ingerli a nyelvével a rudazatot és a makk kényeztetésénél összeér a nyelvük. Mikor a cerka felett többször váltottak igazi nyelves csókokat, hát az nagyon mámorossá varázsolta a tudatom, nem győztem a szemem dörzsölni, mert azt hittem álmodom. Mindkét lányt bátran simogathattam, Anitának a puncijába is bekeveredett az ujjam, mikor mindketten feljöttek csókolózni és az arcom előtt váltottak csókokat, ott én már valami más dimenzióban jártam, szinte hihetetlennek tartottam a látványt. Anita tovább csókolt, Zoé pedig a szájába vette az ujjam és egy szaxit imitált vele. Visszatértek mindketten kecmeckéhez, egymásnak adogatva húzták tovább az agyam, amit nagyon sikeresen és látványosan műveltek velem. A végénél Zoé csókjait élvezhettem miközben Anita a kivégzésemen ügyködött, még éreztem azt is, hogy Zoé közben a tasakot simogatja, teljesem megszűnt számomra a külvilág, átadtam magam a mennyei élvezeteknek és Anita szájában végeztem be a történéseket, miközben Zoét nagy hévvel csókoltam és mindkét lány kebleit markoltam.
A lányok letakarítottak és mellém bújva tovább csókoltak, én még azt is elfelejtettem, hogy csak egy földi halandó vagyok, ilyen kényeztetés csak valamiféle istenségnek járhat, de ezt most én kaptam. :-) A lányok később még meg is masszíroztak, a két oldalamra telepedve egyszerre gyömöszköltek és beszélgettünk közben.

Anita kísért a fürdőbe, még a hátam is lemosta. A búcsúzás részemről nem ment könnyen, minkét lány megcsókolgatott az ajtóban, nekem mindenhez volt kedvem csak nem a távozáshoz.

Elszámolás

A lányok nem kértek többletvirágszálakat a meglepetés program miatt, de igyekeztem jelezni az elégedettségemet és a végén némileg megtoldva helyeztem valami asztalféleségre. Később kaptam egy SMS-t, hogy nem kellett volna, ezt tényleg meglepetésnek szánták számomra és ez miatt a következő alkalommal kárpótolva leszek. Nem érzem, hogy kárpótolni kellene, de szívesen veszem ha megint meglepnek. :-)

ZOÉ, istennő masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Az elmúlt pár hónap során az egyeztetéseink általában a Viberen történnek, nagyon célratörően, én feldobok neki egy időpontot, ő meg válaszol, hogy jó-e vagy másik legyen inkább, majd küldök egy VTR-t, és ő visszaigazolja. Volt olyan egyeztetés is, amikor benyögtem, hogy de kár, hogy holnap nem vagy elérhető, mire rávágta, hogy dehogynem, és már röppent is a VTR. Nagyon cuki és vicces címhelyettesítő írásokat is kapok néha Tőle, a címet ugye ismerem már, mint a rossz pénzt. Most, miután visszajött a hosszabb szabiról, hasonlóképpen történt az egyeztetés, egy héttel előre

Megközelítés

Margit körúton fellelhető szalon. Szinte nem tudom új formában, de még kevésbé új tartalommal feltölteni ezt a blokkot. Közel a Mammut, a villamosmegálló, a Széna tér is, szóval idetalálni nem lehet senkinek nagy megerőltetés. Annyiszor jártam már erre, hogy a különböző időpontokban a parkolást is gond nélkül tudom abszolválni, maximum 250 méter sétával, szóval csak arra kell figyelni, hogy a parkolás hétköznap fizetős. A régi építésű bérházban a második szintre kell felsétálni vagy felliftezni, de vigyázat, mert az még csak az első emelet, avagy két szintet menj, ne egyet!

Helyszín

Régebben épült a ház, a lakás viszont tipp-topp. Folyosó, nagy nappali-konyha-étkező egyben, terasszal, és három foglalkoztatószoba, egy kicsi, egy közepes és egy nagy. Ezen a randin a lakás legvégén helyet foglaló középső hangoskodós szobát választotta ki számunkra, ami nem szabályos formájával vonja magára a figyelmet, illetve a kis fotellel, hatalmas masszázsmatraccal, és kellemes fényeivel. A fürdő továbbra is nagyon menő, hatalmas üvegfalas épített zuhanyzóval, patika tisztasággal, melyről Zoika saját kezűleg szeret gondoskodni, a polcon háztartási boltokat megszégyenítő irgalmatlan mennyiségű tusfürdő, a pulton szájvíz és dezodor, előtte száraz kilépő és finom türcsi is van, akasztóval, ami különlegesen hasznos és kedves lehetőség :)

Hirdető külseje

Zoé nagyon vonzó lány, észveszejtő kisugárzással, amit fifikásan enged előbukkanni, mindazonáltal, ha egy villamoson utaznék vele, ismeretlenül is tuti leszólítanám. Sokféle arcot tud ölteni, sokféle szerelésben és sminkkel. Csodaszép, frissen szoláriumozott barna puha bársonyos bőrét ízléses tetkók ékesítik, cickói a megszokottnál súlyosabbak és teltebbek. Feneke csodálatosan gömbölyű és kemény, dereka karcsú. Haja a változatosság kedvéért bebarnult és megnőtt, csodaszép szemei hatalmas pillák alól tekintenek fel rám csábítóan.
Az egész lányból árad a csábítás. Az ajtó mögött elbújva egy narancspiros egyberészes semmiségben fogad haját feltűzve, és invitál a hátsó szoba irányába - "vetkőzz hamarosrt'" felszólítással.

Masszázs

Zoika elkísért a fürdőbe, ahonnan iparkodtam is vissza a szobába hozzá, nem ám megvárassam. Pattintott egy kis hangulatzenét, hangulatvilágítást és lerakta a vizesüvegét a szekrényre, én meg követtem és nyomultam utána, aminek persze nagyon örült, amikor megfordult, és egyből a számra is tapadt. Fúú az a csók, igazából bármikor élvezkednék vele csak csókolózva is, de azt hiszem, egyikünk sem bír ennél a fázisnál megállni - erről majd még kifaggatom alkalomadtán.
A tatamira poziciónálódtunk, tovább csókozva, de a kis huncut már ereszkedett is volna a térdeire, hát ezt nem hagyhattam, mentem vele én is, közben a egymás hátát simogattuk, illetve én a kerek popsiját is markolásztam, majd a hátára fektettem, amit ő iszonyúan hatalmasra nyitott szemeiből áradó kérdő tekintettel reagált, mintha nem tudná, mi fog történni. Én ettől olyan szinten indultam be, hogy elhúztam volna egy mozdonyt is szerintem.
Zoé fekszik a hátán, karjai a feje fölé emelve, krémet veszek a kezemre, és mint egy őrült, habzsolom a duzzadt cickókat, masszírozom, szopogatom, harapom - már a gondolattól is újra megkergülök, miközben leírom - Ő pedig láthatóan élvezettel fogadja, a kezem már a combját simogatja, majd a combok közé téved, és akkor elszabadul a pokol - jó értelemben véve. Itt van egyfajta filmszakadás, elnézést érte, mert bevallom, annyi flash jön azonnal, hogy nem tudok válogatni közülük, Zoé pedig kívánósan vár tágra nyílt combokkal, hát persze, hogy rárabolok, kézzel, ajakkal, nyelvvel, bárhogyan is, csak érezhessem és érezhessen! Már nem is tudom, hogy kisvártatva-e, de Z felrobban, én pedig elrepülök, csöpögök a nedveitől, nem győzőm törölni, mielőtt újra - most már lágyan - összecsókoljuk ajkainkat, majd hasra vetem magam, hogy az előre időben kiharcolt masszázst beváltsam
Zoé iszik egy kortyot, majd akkurátusan a lábaimhoz telepszik, és őrjítően lassan haladva elkezdi előbb a bal oldalon.. a talpak a legelső, és a lábujjak, de hopp ez már itt izgató érzés, majd következik a bokám, és jön a lábszáram. Időnként cirógat egyet a körmeivel, majd újra simogat és lazít, majd még egy kis krém és a combom következik, hasonlóan kínzó koreográfiával, de itt már eltévedget a keze, főleg amikor a bal farpofámnál tévelyeg. Mit tévelyeg, igazából érződik felőle a kéjes elégedettség, sugárzik belőle, hogy pontosan tudja, mit vált ki belőlem minden egyes pici akciója, én pedig nem tudom eldönteni, hogy flegmán imitáljam, hogy hatástalan vagyok a trükkjeire (nem), vagy többet kérve emelgessem a csípőmet inkább - de elkapkodni sem szeretném, szóval valahol a kettő közé esik a suta reakcióm. És persze tudja fokozni, néha a melleit majd a karistoló bimbókat érzem a lábamnál meg a combomon, néha a medálja üt meg gyengéden, majd átköltözik a jobb lábamhoz, és szemből kezdi a lassú kéjes kínzásomat. Csak megismételni tudnám az előző mondataimat, szánt szándékkal visz újra be a csávába - eskü nem tudom, mit tegyek, élvezkedjek tovább, és hagyjam őt kényeztetni, vagy forduljak meg és legyen itt vége, végül az billenti el a dilemmát, hogy utálnám magam, ha most kimaradna a folytatás
Felköltözik a combjaimra, és halad a fenekemtől a derekamon át, megkeres minden csomót, kedvesen lebasz, hogy sportoljak, ha akarok még tartást valaha az életben, és megtalálja a "kedvenc" fájdalompontomat az egyik lapockám alatt. Kedélyesen elmorzsolgatja, miközben én egy-két könnycseppet, és karistol fájdalomdíjként párat a körmeivel. Ó ba...ki.
Miután a hátamat késznek érzi, itt az ideje, hogy a vállaimra is sort kerítsen, és ezt nagyon huncutul követi el. befészkeli magát a tenyeremre a puncijával, és hogy biztosan tudjam, mire gondol, rá is mozog. A fejem elveszítem, amíg ezt csinálja, persze, hogy a csiklóját simogatom, síkosításra semmi szükség, de neki nem elég, magába szippantja az ujjamat és kéjes sóhajokkal biztat, miközben a vállam és a felkarom masszírozza. Csoda ez a lány, hogy így tud kétfelé koncentrálni, én pedig Istennek érzem magam ezekben a percekben. Egy nagyon szerencsés Istennek, de a csoda véget kell érjen én pedig elveszek a gondolatok között, ez most valóban megtörtént vagy én voltam csak túl mohó, Zoika közben már az ujjaimat simogatja, gyúrja, amik az előbb őt érintették.
Halk sóhajtással átköltözik a másik oldalamra, a jobb vállam veszi kezelésbe, de most már figyelek és nem hagyom a véletlenre, és igen, valóban úgy igazgatja a fenekét és a combjait, hogy jól érthetően megint a kezem ügyébe kerüljön. Kitágult érzékekkel figyelem a reakcióit, miközben érzem, ahogy gyúrja a karomat, de sajnos a jóságnak hamar vége szakad és újra letolat a tenyeremről, hogy masszírozhasson a kézfejemen és az ujjaimon is, de ezek már csak ilyen finom simogatásokká fajulnak, majd a hátamhoz simul és csókokat lehel rám

Kényeztetés

Ettől persze azonnal ágaskodik a vágy és a tettrekészség bennem, és még az előző percek emlékétől megrészegülve fordulok is a hátamra, Cukibaba pedig veti rám magát kiéhezve és kéjesen. Ámbár megpróbál nem azonnal rámarni a főnök úrra, és igyekszik egy kicsit csókolni a számon, a mellbimbómon, és simogat is, de érzékelésem szerint ezt lerendezi bruttó 20 másodpercben, telhetetlen egy nőszemély! Hamarosan eljut az ágyékomig, és úgy kényeztet, mintha nem lenne holnap, kapnak a golyók szeretgetést, csókokat, simogatást, morzsolgatást, a gátamnál is sűrűn tesz látogatást a kezével, van hogy egy, van amikor két kézzel kényeztet, és persze ajkai is cuppognak rajtam. Bár nem illik a masszázsról alkotott képbe, de pornófilmet lehetne forgatni velünk, az az érzésem. Kisvártatva úgy forgolódik, hogy én is hozzáférhessek, és elégedett sóhajjal fogadja az ujjamat magába. Újra felrémlik bennem a masszázs közbeni kéjelgésünk, és most valóra váltom a fantáziánkat, miközben Z továbbra is folyamatosan kényeztet, én is bevadulok tőle - hiszen nagyon bevadít, ahogy táncol a kezemen, mozgatja a fenekét és satuba szorítja ujjamat a hüvelye - és fergeteges játszadozás veszi kezdetét, hosszú percekig nyúzzuk egymást, minden praktikánkat bevetjük, hogy a másik adja előbb meg magát. Abszolút kiesik ez a pár perc, mert egyszerűen elvesztem a kapcsolatot a külvilággal, ha valaki meg akarna nyúzni, most azt sem venném észre. Szerencsére itt és most nem is kell más dolgokkal foglalkozni, itt már csak az a kérdés, hogy melyikünk fárad ki előbb a kényeztetéstől. Hatalmas szerencsémre ő, pedig neki még ki kell csinálnia engem is, de előtte még megajándékoz az örömével néhányszor, szóval elkönyvelhetem újra, hogy én vagyok a lokális isten ebben a pillanatban, majd fészkelődik picit és a lábaim közé kucorodik a mindentől is átnedvesedett lepedőn, és eltökélten belekezd a végjátékba, mennyei franciájával és kézi játékával felrobbant, majd kicsit még szemétkedik és izgatja a lelanyhult érdeklődésű kishuszárt, amitől én ugrándozom és rángatózom, ő meg nyel egy nagyot és kajánul kuncog, hogy " - Ugye tudod, ilyen ha élvezés után még belenyalsz egyet-kettőt"
Szívem szerint ezért újra rávetném magam, de csak a vizespalackért nyúlok, " - Neked van rá szükséged hamarabb" , majd én is jóízűt kortyolok belőle. Vetünk egy szempillantást az órára, a mai randi is elröppent, pedig nem volt rövid, de tartalmasan sikerült kitölteni - menjünk zuhanyozni, nézünk egymásra. A zuhany alatt még próbálkoznék egy cseppet, amit nagyon kedvesen lepattint, aztán öltözés után kávéval invitál a terasz irányába, és ott még folytatjuk a társalgást pár percig.
Most már tényleg eltűnt az időnk, úgyhogy finom búcsúcsókot kapok, majd a kapun ki és balra el.

Elszámolás

Nem szokott köztünk szóba kerülni, ez alkalommal az ajándékban rejtettem el, de volt már, hogy annyira elvarázsolódtam, hogy elfelejtettem, és csak a következő alkalommal pótoltam - ez neki csak azt mutatja, hogy ennyire elkábultam tőle. Magasan átlagon felüli élmény átlagos budai virágcsokorért cserében.

ZOÉ, istennő masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Pár nappal előtte egyeztettük le Viberen és VTR-ben megerősítve. Mivel mindketten rugalmasan alkalmazkodunk egymás szeszélyeihez, illetve Zoé véleményem szerint amúgy is minden tisztelettudó megkeresést a lehetőségekhez mérten nagyon rugalmasan kezel, ezért igen könnyed egyeztetés volt. A randi előtti napokban néha váltottunk egy-két ráhangoló típusu mondatot, majd a randi reggelén még 1-2 apróságot konkretizáltunk, és ezzel kellőképpen felélesztettük az alaphangot.

Megközelítés

A Margit körúton helyezkedik el a méltán jó hírű szalon. Megközelíthető sokféle tömegközlekedési eszközzel, kerékpárral, sárga busszal, metróval, villamossal, kék busszal, troli ugyan nincs, de szerintem ez nem lehet probléma. Autóval kicsit bonyolultabb, összevissza egyirányú utcák, kevés parkolóhellyel, de végszükség esetére ott a Mammut parkolója.
Én a szokásaimnak megfelelően autóval érkeztem, de pár perc csúszásban lévén az első adandó parkolóhelyre lecsaptam, ami nagy mázlimra közel volt, és szabadon állt.

Helyszín

Zoé fogadóhelyének egy régi körfolyósós bérház ad teret. A házban dupla kaputelefonos beengedés után a második szintre kell felcaplatni, van lift is, ha valaki nem akarna rohanni Zoéhoz. A lakás maga hatalmas, tágas, három szobából áll, amelyből mi most rögtön az elsőt kaptuk, amely kicsinységével éles kontrasztot alkot a lakás többi részével. Épp csak elfér egy tatami a szobácskában, mellette kis alacsony szekrényke, a végénél egy kis tér és egy fotel a ruhák és az egyéb dolgok lepakolására. A kis szoba nagyon hangulatos, színes ledekkel van megvilágítva, az egyik falon kis épített polccal, rajta apró díszítésekkel. Speciális hangulatát többek között az is adja, hogy tolóajtóval lehet az intimitást biztosítani ebben a kicsi térben, ami viszont igényli mind a vendég, mind a vendéglátó részéről a hangoskodás teljes mellőzését. A légmozgásról jelenleg oszlopventillátor gondoskodik, de ezt rövidesen klíma fogja váltani a nagy melegre való tekintettel, és a függöny mögé rejtett zenedoboz teremt tökéletes randifeelinget.
A fürdő majdnem nagyobb a szobácskánál, épített zuhany, száraz kádkilépő, amit Zoé direkt nekem terített le, sok sok tusfürdővel, dezodorral, szájvízzel. Fantáziámban és kívánságlistámon első randink óta előkelő helyen szerepel egy randi - legalábbis részlegesen - itt történő lebonyolítása Zoé kisasszonnyal. Bizonyos kötözködősebb makktársak kedvéért elmondom, hogy a zuhany három oldalról csempézett, a negyedik oldala pedig a kibejárást szolgáló nyílást leszámítva teli üveg, a kilépő mindig száraz, a törülköző mindig elég nagy, és mindig jól felitatja a nedvességet, sőt a randi végén friss puha türcsi is jár a vendégnek. Zoé a randi elején frissítővel kínál, ha tudja, mi a kedvenc, akkor azzal kedveskedik, egyébként ballonos víz jár alapból.

Hirdető külseje

Nem is tudom, tudnék-e bármi újat elmondani Zoéról, amit még nem mondott el senki. Aktuálisan középhosszú barna haja szépen keretezi egyébként kerek arcát. Hihetetlenül vidám, mosolygós és csillogó barna szemei vannak, szeretem percekig csak bámulni a szemeit, ha hagyja :) Szája állandóan csókra áll, vagy így, vagy úgy, ha pedig nem, akkor szereti eltakarni, de az másik történet. Testét sok - egyébként szép - tetoválás ékesíti, gyönyörű, tenyérből simán kibuggyanó keblei a szokásosnál is duzzadtabban vártak, pici mellbimbói pedig nagyon jól emelkednek izgatás hatásár ki az udvarukból. És persze, ami a magamfajta fickókat még fickósabbá teszi, feneke kőkemény, lábai úgyszintén. Combjai között maga a mennyország leledzik, illatos, finom nedű punci, selymesen puhára borotválva. Bőre szép barna, lágy és selymes.
Mai randinkon ismét a legelső alkalommal megismert piros egyrészes csábító oltözetét viselte, bár nem sokáig, mert szereti a randi legelején elhajítani a kelmét, arcán épp csak észrevehető szolid sminkkel várt.

Masszázs

Zoé a mai randinkra egy különlegességgel csábítgatott, incselkedve kérdezte meg, hogy nem vagyok-e kíváncsi, de csak azzal feleltem, hogy lepjél meg. Hát így is lett.
A szokása szerint résnyire nyitott ajtón belépve azonnal a nyakamba vetette magát, és elkezdtünk csókolózni. Zoé nagyon finoman csókol, főleg, mert a nyelveink komoly csatát szoktak vívni egymással. A nagyon bensőséges üdvözlés után átadtam neki az ajándékát, amit örvendezve fogadott, majd eltepert vele a hűtőig, hogy fogyasztható állapotba kerüljön, majd levázolta a meglepi lényegét:
Az elülső kicsiny szobát válaszotta ellazulásra és kéjenckedésre, majd vigyorogva közölte, hogy ez lesz a mai légyott helyszíne, egy apró piciny érdekességgel, miszerint itt ám nagyon csendben kell lenni. De tényleg! Mivel mindketten szeretünk játszani, már előre dörzsöltem a mancsaimat egymáshoz, mert ezt a játékot - is - ketten foguk játszani :)

A masszázsra a randi közepén került sor, Zoé akkurátusan hasra parancsolt, majd szisztematikusan a lábfejemtől kezdve, először a bal, majd a jobb lábamon felfelé, majd a hátamonhaladt végig, aztán felfelé, a vállaim, karjaim alapos de nem pusztító jellegű átmasszírozásába fogott. Nagyon jól esett a kényeztetés, ami közben kellemesen elbeszélgettünk jópár témáról. A masszázs vége felé a derekam, majd a fenekem következett, ezeket is alaposan végigmasszírozta és simogatta. Szerencsére Zoé tökéletesen alkalmazkodik vendége igényeihez, mindig tudja, mennyi és milyen intenzitású masszázsra van igényem és szükségem, ezért mindig teljesen feltölt vele.
Különleges élvezeti forrás minden masszázsa közben, amikor a nyakában függő medált végighúzza a hátamon, vagy a fenekemen, ahogy éppen halad, nem merek megesküdni, hogy nem szándékosan csinálja a kis boszorkány :)
Alaposan felfrissülve a masszázstól egy kis összebújós pihengetés után következetett a második kör.

Kényeztetés

A kedves és cseles fogadtatás természetesen azonnali hadrendbe állást követelt meg tőlem, tehát a rohanva fürdés követően a törülközőt a földre dobva, Zoé pedig a piros egyrészesből kipipiskedve azonnal egymásnak estünk, és kölcsönösen csitítva egymást smárolni kezdtünk, majd kedvesem nem sokat teketóriázva, a kicsiny helyen az ajtó előtt már ereszkedett is térdre, és pár - stratégiai helyre elhelyezett - puszi, nyalintás, csók után azonnal elkezdett újraismerkedni a hozzám nőtt pajtásommal. Nagyon finoman tud bánni vele, körbenyalogatja, cirógatja, foglalatoskodik a golyókkal is, és amikor a szájába veszi, az maga a gyönyör. A helyzet kényelmetlenségére tekintettel hamarost hátamra parancsolt ám, és így folytatódott a kényeztetésem, néha pár pillanatra és csókokra abbahagyta a szájjal kényztetést, vagyis nem abbahagyta, csak nem a főnökkel smátolt, hanem velem, de olyankor se hagyta parlagon, simogatott, izgatott tovább, közben pedig folyamatosan csitítgatott. Ez a helyzet majdnem eldurranásra késztetett, de szerencsére sikerült időben megállnunk, vagyis helyet cserélnünk, és most Zoé feküdt a hátára, én pedig főlébe kerekedtem, és bevetettem mindent, hogy ő is legalább annyira élvezze, mint én. Simogattam, csókolgattam, óvatosan harapdáltam ahol csak értem, csókolóztunk, de aztán a kezem csak-csak az ölébe tévedt. Zoénak valami csodás puncija van, épp csak hozzá kell érnem, és már nyílnak is meg a szirmok, hívogatóan édes nedvességgel vár. Ettől a perctől kezdve nekem kellett halkítanom őt, szerintem neki picit nagyobb kihívás volt a saját csendrendelete, mint nekem. Őrületes kisebb-nagyobb orgazmusokat jártam vele meg, volt, amit csak az ujjaimmal, volt amit a nyelvemmel is segítve abszolváltunk, volt, ami közben befogtam a száját, vagy kézzel, vagy csókkal, Zoé pedig ha éppen én nem tudtam segítettem neki halknak maradni, emlegetett többféle vallásos személyiséget, vagy egyszerűen csak a saját szájára szorította a kezét.
Miután rövid időre kiparancsolt a combjai közül, összeölelkeztünk, csókot kínált és nagyon csábos dolgokat súgott a fülembe, majd a hátamra fordított, és kíméletlenül nekem esett, kézzel, szájjal, simogatott mindenhogyan és mindenhol, szerintem legalább tíz percig kínzott, majd a popsim környékét is elkezdte felfedezni. Hát, itt én kellett súgjak neki valami csábítót, aminek folyományaként kicsit félbehagyta a foglalatosságot, és hozott egy kis olajat, mélyen a szemembe nézve a kezeire kente és eloszlatta, majd újra visszahajolt a kényeztetésemhez, de most már a beolajozott kezét is bevetette a játékba, és egy nagyon izgató prosztatamasszázsba fogott. Na, nekem itt volt végem rövid időn belül, és - mivel ugye csenden kellett maradnom - kb dupla akkora orgazmust éltem végig, mint amit kieresztett hanggal tettem volna. Amint végigömlött az egész testemen az orgazmus, összerándulva, ő továbbra sem engedett ki a szájából, lágyan tovább kényeztetett még fél-egy percig, pedig annyira érzékeny voltam, hogy már összeszorultak a combjaim Zoé vállai körül, mire végül megkegyelmezett és lágyan kicsúszhattam az ajkai közül. Kimerülten bújtunk egymáshoz, majd kis szünetet kért, és következett a masszázs.

A masszázs után összebújva beszélgettünk kicsit, amiből hogy-hogy nem finom csókolózás lett. Kedvesem egyszer csak pillanatok alatt hangulatba került, amit átragasztott rám is, és lágyan elkezdtem kényeztetni.
Az volt a "tervem", hogy finom, gyengéd, lágy mozdulatokkal elsimogatom a csúcsig, de ő nagyon gyorsan rövidre vágta a terveket: " - Hagyd abba a maszatolást! " - felszólalással. Ezen picit eszmét cseréltünk kölcsönös nevetések és évődések közepette, mindketten kifejtettük az álláspontunkat, végül kellőképpen meggyőzve éreztem magam, hogy abbahagyjam a jelzett maszatolást, és Zoé ki nem mondott elképzelései szerint folytattam a kényeztetést, óvatosan bevetve az ujjamat és kevésbé óvatosan a nyelvemet is. Zoé igencsak látványosan mutatta ki élvezetét, folyamatosan és többször is innestől kezdve a randi végeztéig. Az én második kényeztetésemre nem került sor, nagyjából szóba sem került, mert az első körben teljesen ki lettem facsarva, ha akartam volna, se tudtam volna újra harcba szállni. Miután kedvesemet én is teljesen kifacsartam, felvetette, hogy menjünk el együtt zuhanyozni, amire persze felcsillant a szemem, de rögtön lehűtött, hogy azt biza felejtsem el, persze a szemei vigyorogtak hozzá. Cserében, amíg arra vártunk, hogy a fürdő felszabaduljon, ölelkeztünk még egy nagyot, a kezem a lábai közé tévedt és láss csodát, sikerült még egy finom csúcsot megjárnia közben.

Ezután viszont már tényleg csak egy közös zuhany volt hátra, majd az öltözés, kis beszélgetés, és elindultam a dolgomra.

Elszámolás

Zoéval az elszámolás szerintem nagyon egyszerű, nagyjából a fővárosi átlaggal megegyező mértékű virágcsokor kerül a borítékba.
Apropó. Nem is én lettem volna, ha a randi végén a boríték szekrénykére helyezése ne került volna nehézségekbe, amíg Zoé a tatamit rendezte fogadóképes formára, én őt próbáltam sután megkerülni, hogy a szekrénykére helyezhessem az ajándékot, ám mivel sürgött-forgott, folyton le voltam maradva az ígéretes helyzetekről, kedvesen meg is jegyezte, hogy ne akadjak állandóan az útjába, de aztán leesett neki is, hogy éppen mihez cserkészem a pozíciót, így a végére még ezen is tudtunk egy jót nevetni.

ZOÉ, istennő masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Miután ebben a szalonban már-már törzsvendégnek számítok, hiszen majd mindenkinél voltam akár több alkalommal is, igazából csak a privát üzenetet használtam egyeztetési célokra. Zoénál is jártam már és nagyon kellemes emlékeim voltak vele kapcsolatban, így tegnap ráírtam egy amolyan "hátha" üzenetet, hogy ráérne-e az általam vázolt időpontban, és éppen ráért. Így seperc alatt csináltam magamnak a ma déli órákra kellemes programot. Egyébként, ha valaki telefonon érdeklődik, mindig felveszi valaki, általában az akit hívsz, de a kolleganők is nagyon készségesek tájékoztatásban és időpont-egyeztetésben is, nincs egyáltalán "telefonos kisasszony szindróma". Itt nem tájékoztatnak soha félre és ha megbeszélsz valamit, akkor úgy jársz, mint Darabosék a reklámban: "úgy is lett".

Megközelítés

A Margit körútra kell betájolódni. Viszonylag közel van a Mammut, ahol parkolni lehet, de a környező utcákban is vannak általában szabad helyek, illetve foghíjtelkeken létesített parkolók is vannak a környéken öt perc sétára. Busszal, villamossal még egyszerűbb megközelíteni a címet. Gyakorlatilag az egyik villamosmegálló majdnem a kapu előtt van. Nekem mázlim volt megint, épp az orrom előtt szabadult fel egy utcai parkoló. Érdemes tájékozódni a zónáról, már jártam egyszer úgy, hogy a telefonos app a szomszéd zónába rakott, így kaptam egy mikuláscsomagot a szélvédőmre. Most nem történt ilyen malőr.

Helyszín

Nagypolgári, belső udvaros, gangos körúti bérház. Kétszeres zsilipelés van, de szerencsére a kód ugyanaz. Vagy lépcsőzni kell, vagy lehet liftezni is (a lift kicsit el van dugva az udvar egyik sarkában), de a lépcső is tökéletes, csak arra kell figyelni, hogy van félemelet is. Mindig nyíló ajtóval várnak. Diszkrét, csak be kell slisszolni.
A lakás igényesen felújított, minden igényt kielégítő fürdőszobával, akár két személy részére is kényelmes, hatalmas, épített zuhanyozóval. A tusfürdőválaszték nagy, a törölközők szárazak, illatosak és megfelelően nagyok. A mosdónál szájvíz, kis poharak kikészítve, egyszóval semmi kivetnivaló nincs. A szobák is kellemesek, nagy matraccal, sejtelmes fényekkel, ízléses berendezéssel. Nekem nagyon tetszik az egész, úgy ahogy van. Az előszobában illik letenni a cipőket és immár zokniban közelíthető meg valamelyik gyönyörkuckó.

Hirdető külseje

Zoé arcos képekkel hirdet, tehát jól látható, hogy mennyire bájos jelenség. Főleg, amikor mosolyog - és ebből nincs hiány. Imádom az ilyen lányokat, akik kellően kerekek, ahol kell, nagyon intelligensek és nagyon nagyon kívánatosak. Nem csoda, hogy nyálcsorgatva vonultam utána. Vannak tetkói is, szerintem ízlésesek, egyébként se erre figyel az ember, hanem azonnal beleolvad a mosolygós szemekbe. A fürdésből visszatérve hamar eltávolítottam róla a fehérneműt, ami egyáltalán nem volt ellenére és végre végigsimogathattam a meztelen testét, kézbe vehettem a gyönyörű, nagy kebleit. Közben - mint két régi (és nagyon-nagyon közeli) ismerős, csókoltuk egymást, ahol értük. A mellbimbók is hamar megmerevedtek és nálam is jelentkezett az antigravitáció, úgyhogy továbbra is falva egymást, végül lassan, de határozottan lejutottunk a matracra.

Masszázs

A matracra lejutás, hát hogy is mondjam, nem a masszázs irányába terelte a dolgokat. Mindketten fel voltunk ajzva egymás közelségétől, így a masszázs mint olyan egyelőre marginális kérdéssé degradálódott, időben tehát a levezetés utánra (és majd a második levezetés előttre) maradt.

Lényegét tekintve egy nagyszerű, stresszoldó, krémes masszázst kaptam a bokámtól a nyakamig. A masszázs közepes erősségűnek volt mondható, a levezetés után pontosan erre vágytam. Elnyúltam a matracon, mint jóllakott krokodil a parti susnyásban, Zoé pedig elhelyezkedett rajtam és szépen lassan, semmit sem kihagyva végiggyúrt. Igazából itt tényleg nem is a masszázs maga volt a lényeges momentum, hanem az, hogy ott éreztem a közvetlen közelemben ezt a tüneményes lányt, aki kényeztetett (mert ez is kényeztetésnek volt betudható), közben csacsogtunk mindenféléről és valóságosan úgy éreztem, mintha teljesek kikapcsoltam volna magam a napi stresszhelyzetekből és egy nagyon kedves közeli barátnőmmel lennék. És azt hiszem, ennek a történetnek pontosan ez a lényege. Nem a gyógyászati célzatú, szó szoros értelmében vett masszázs, hanem a kikapcsolódás, a teljes relaxáció.
Ebben a műfajban Zoé óriásit alkotott, az ott töltött másfél órából ez a húsz perces nyugalom feltöltött és lenyugtatott.

Kényeztetés

Csapongjunk hát vissza a matracra lejutás nemes műveletéhez. Mivel gyakorlatilag mind a két kezem tele volt Zoéval és a szánk is folyamatosan egymásén volt, így egyértelmű volt, hogy ezt itt most nem fogjuk holmi masszázzsal megszakítani. Főleg, hogy egyes mozdulatoknál jól éreztem, hogy Zoé is inkább a kényeztetést kívánja inkább. Kellemesen nedves volt már Dél-Zoécia és a mellbimbói is kackiásan meredtek rám immár szemmagasságban. Hát hol az egyiket nyalogattam-szopogattam, hol a másikat. Néha meg az ajka kapott nagy csókokat. És szép lassan, semmit sem kihagyva, csókok és puszik garmadáját elhelyezve végül eljutottam a combok közé, ahol már nem tétováztam, hanem jó mélyen megkóstoltam a jól érezhetően izgalomba jött csodás, frissen borotvált, sima puncit.
Nekem gyengém az, ha nyalakodás közben észreveszem, hogy engem néz tágra nyílt szemekkel, akit éppen kényeztetek. Ez egyfajta visszafelé-szemkontaktus. Jó látni, hogy jól csinálom, amit csinálok. Hát még amikor Zoé a melleit gyúrogatja izgalmában... Ez mindig nagyon felspannol és még inkább bevetem, amit tudok. Az ujjaimmal kitapintottam a G-pontot is, és innen már látszott, hogy Zoé nagyon is jó irányba halad a Gyönyör sugárúton. Nyögött halkan, remegett a teste, és külön bájos volt látni, amikor a kezével eltakarta a száját, nehogy valami hangosabb kifejezéssel adja a világ tudtára, hogy neki ez jó. Zoé is azon lányok közé tartozik, akik gyönyörűen tudnak élvezni. És mélységesen megtisztelve éreztem magam, hogy ide én juttathattam el.
Kis pihegés közben és kósza simogató mozdulatokkal ölelkeztünk össze, amíg Zoé visszatért a matracra a lebegésből. És a simogatás közben eljutott a mereven figyelő farkamig a keze és innen már el se eresztette, csak amikor a kellő helyekre elhelyezett csókok után a szájába vette. De kapott a kényeztető csókokból és szippantásokból a zacskó és tartalma is, amivel az izgalmamat még erősebbé tette. Közben persze simogattam én is, ahol értem, de ez így az átélt gyönyör után nem volt olyan eget rengető számára, a farkamra koncentrálta minden tudását. Hol a mellei között voltam, hol a szájában, hol a mellbimbóit becézgette a farkam hegyével, hol a kidugott nyelvét. Elképesztő volt, nagyon felizgatott, végül már csak nyögni tudtam a gyönyörtől és egy utolsó nyalintás után kitáraztam....húaztateremburájátbasszameg! Még vagy egy percig vitustáncot jártak az idegeim...oltári jó volt!

Amikor visszajött valamennyire a tudatom és újra lecsillapodott a szívdobogásom, akkor kaptam meg azt a masszázst, amit az előző fejezetben írtam le.

Húsz perc relaxálás és halk beszélgetés után még hason feküdtem, amikor Zoé szintén hason mellém feküdt, szorosan hozzám bújva és a vállamat csókolgatva. Én meg átkaroltam egyelőre mindenféle hátsó szándék nélkül, amolyan kedveskedve...de ahogy simogattam a hátát, egyre lejjebb tévedt a tenyerem a popsijára, amit szintén jól megsimogattam és öntudatlanul csusszant be a kezem a combjai közé. Erre azért Zoé is fészkelődni kezdett mindaddig, amíg a hüvelykujjam ismét be nem csusszant az ismét full nedves puncijába. Zoé felhörrent és tolta magát rá. Nyilván valamit nagyon eltalálhattam, mert egyre mélyebbeket sóhajtva remegni kezdett és tágra nyílt szemmel a szemembe nézve újra elröppent. Aztán még az élmény hatására határozottan hanyatt fordított, elkapott és olyan franciában részesített, hogy kettéállt a fülem. Nem tudok jobb szót, elképesztő volt!

Aztán észrevettük, hogy az időnk a végére jár és elmentem fürdeni. De fürdés közben is az átéltek hatása alatt voltam.

Elszámolás

Az adatlapon minden látható. Mivel már - mint mondtam - lassan törzsvendégnek számítok, így a végén tettem a kis polcra a vitt desszert társaságába. Abszolút korrektnek érzek mindent. Extrákról nem tudok nyilatkozni, gondolom, erősen szimpátiafüggő a tartalom, illetve a táncest összetétele, én maximálisan meg vagyok azzal elégedve, amit Zoétól kaptam. Csúcs.

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  TSV123

Egyeztetés

Először sms-t írtam neki amire gyorsan válaszolt, majd hívtam amikor alkalmas volt mindkettőnknek, egész egyeztetetés és randi alatt érződik a vendégközpontúság ami csak a régi nagynevű hírdetőkre jellemző, bár Zoé még a fiatalabb korosztály, de létszik, hogy jó helyekenen tanulta a ,, szakmát,,.

Megközelítés

Körút- Dózsa György között kb félúton, itt már a parkolás egyszerű, a tömegközlekedésről lövésem sincs, de mivel Budapest közepe tehát minden is van.

Helyszín

Az egyik legjobb lakás amiben jártam, a szolgáltatásra optimalizálva. Ráadásul udvarról nyílik diszkrét a hely. Az egyetlen szomszédjában hasonló tevékenység folyik egy régi nagyhírű hölgy dolgozik ott, mint kiderült nem véletlenül.

Hirdető külseje

Tökéletes, huszas évei végén járó csajszi, izgató fogadószettben, diszkrét sminkben. Hibátlan!

Masszázs

Két levezetés közé besűrítve, gyakorlott mozdulatok közben gyakran izgató símitások, nehogy elfelejtsük hol is vagyunk. Ha valaki ezért menne biztos nem fog csalódni. Én bevallom ha csak beszélgettünk volna a köztes időben akkor is elégedett lettem volna.

Kényeztetés

Már a telefonban megbeszéltük, hogy a két levezetésre helyezzük a hangsúlyt, így is alakitottuk a programot. A fürdés után gyorsan kihámoztam a fogadó ruhájából majd laza csókok után hagytam, hogy finoman lelökjön az ágyra és lábaim közé kuporodva tökéletes és változatos franciával kápráztasson el. Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben. Mivel ez az első menet volt nem is kellett sokáig várni az eredményre hosszan lüktetve élveztem tele a száját amit ő mosolygva türelmesen végig várt és csak lenyugvásom után intézte diszkréten az ürítést. A második levezetés már sokkal komolyabb munka volt számára, de becsületettel zokszó nélkül franciázott nekem. Én most valahogy nem éreztem ingerenciát a nyalakodásra, jó volt finoman kihasználni a helyzetet, hogy egy fiatal és feltünően szép lány a kedvemre tesz.

Elszámolás

Az árai magasabb kategóriában mozognak, de az ár-érték arány teljesen rendben van. kitűnő lakás, szép fiatal lány ez mind felfelé viszi az árakat, a mi óriási szerencsénk az, hogy a szolgáltatás mínősége is hibátlan.

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  Puju

Egyeztetés

Itt találtam a beszámolón, vtr egyeztetés volt, válasz jött, és már lett is időpont 🤗🤗, meg kaptam a címet, átküldtem a teló számomat, hogy tudjon be azonosítani a drágám 🥰🥰

Megközelítés

Autóval érkeztem, BKV nem tudom 😏, parkolásra érdemes számolni egy kis plusz időt, amúgy GPS el könnyen megtalálható a cím, Ferdinánd híd közelében

Helyszín

Földszinti lakás, tip top, szépen berendezve, fürdőszoba tágas, tusfürdő választék nagyon szuper, a szóba kényelmes, ágy, matrac nagyon jó állapotban, széles, célnak megfelelő ☺️☺️

Hirdető külseje

Pont olyan mint a képeken, nagyon vonzó a leányzó, meleg tekintet, gyönyörű mosoly, a melleit imádtam, nagyon jó tapintásúak, pajkos mosoly, tekintet, az egész lénye szeretett sugároz. És azért megemlíteni érdemes a fenekét, combjait, hát mint a mágnes, úgy vonzza a tekintetet ☺️☺️☺️

Masszázs

Másfél órás randevú volt, úgy indult hogy, lágy csókot kaptam, adtam 😘😘 simogatni, szeretgetni, már már ezzel is beértem volna, beindította rendesen a libidót, minden irányban, úgy éreztem hogy nála is, puncija nedves lett, na mondom jól indul ☺️☺️ , simogattam a hátát, melleit, punciját, meg mindenét, finom sejmes bőre van, aztán leheveredtünk az ágyra, és egy szembe fekvős, nagyon nagyon jó pettingeles következett, kézzel izgattam a punciját, és élvezett, gyönyörű mosoly az arcán, majd elolvadtam 🤗🤗, na most te következel, mondá 🙂🙂 én meg hogy gyere drágám, a tiéd vagyok, csinálta is rendesen, a zacskó, mellbimbó, ezredes, oda vissza meg hát alig bírtam visszafogni magam, de szóltam az elején hogy ha lehet inkább a white tantra híve lennék, erre Ő semmi gond, ahogy akarod 🙂🙂 eltelt az első félóra, és jött a masszázs, ami nagyon jól esett, közben duma, jól átmozgató, kp erősségű, nagyon jól esett 😊😊

Kényeztetés

Masszázs után, valahogy megint össze gabalyodtunk, újra pettingeles, és gondoltam hogy a 69 talán jól esne, mikor mondtam, már pattant is fölém, és újra az őrületbe kergette a vágyaimat, ahogy franciazik az valami eszméletlen, a zacsi kényeztetés, felsőfokon műveli, de én sem tétlenkedtem, finom punciját lágyan kényeztettem, az ujjazast nem kedveli 🥴🥴 de így is sikerült örömöt szerezni neki újra, hát ez nagyon jól esett 😊😊, de én még mindig a magvisszatartas híve.
Egyszer csak gondoltam hogy Ő megajándékozott ilyen szép orgazmusokkal , igy kérdeztem hogy nem volna kedve mégis kivégezni ☺️☺️ erre Ő nagyon megörült, és be térdelt a lábaim közé, és hát egy olyan tökéletes franciát kaptam, hogy white tantra ide vagy oda, torkom szakatából, üvöltve élveztem. Na majd legközelebb 🤣🤣🤣 Meg mondom őszintén, fogalmam sincs hogy hova kerültek az utódok 😳😳. Mivel még maradt egy kis idő, felajánlotta a masszázst, de én azt kértem, hogy inkább én masszirozzam őt,, .. úgy is lett, öröm volt masszírozni a gyönyörű testedet, fenekét, kecses nyakát, lábait. Meg dicsérte a kezem munkáját 🤗🤗🤗

Elszámolás

Extrák nincsenek tudtommal, ez így tökéletes volt 🤗🤗

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  G3mini

Egyeztetés

Egy kicsit hosszabbra sikerült hiatusom után célirányosan kerestem Zoét. Először belső üzenetben írtam rá valamelyik délután, hogy esetleg beférek-e a táncrendjébe. Persze, aznapra már nem volt jó, de kedvesen felajánlott egy következő napi időpontot. Az egyeztetés nagyon könnyen ment, két-három üzenet alatt el is jutottunk odáig, hogy akkor VTR-en be is jelentkezzek.
Annyit még megígértem, hogy a randi napján rácsörgök, hogy halljam a csilingelő hangját - és reméltem, hogy őt az én makogásom meg hátha nem rettenti el. Zoé nem ragaszkodott volna a telefonhíváshoz, én javasoltam.

Megközelítés

A Nyugati környékén található a kuckó, így tömegközlekedéssel nagyon könnyen elérhető. Aki autóval érkezik az azért számítson rá, hogy parkolóhelyet a közelben nehezen (tulajdonképpen szinte csak kihalási alapon) fog találni. Érdemes belekalkulálni az érkezési időbe, hogy kell keringeni egy kicsit, mire le lehet támasztani a verdát. VTR-en pontos címet kapunk, úgyhogy nyugodtan lehet előre tervezni.

Helyszín

A bejutás tök egyszerű volt. Érkezéskor az "ittvagyok" telefonnál Zoé rákérdezett, hogy nyitva van-e a bejárat, s mivel nyitva volt, már azon belépve navigált el kb. három szóban, hogy merre menjek, így a magamfajta szűk-folyosón-eltévedős balf.sznak se okozott gondot a félig nyitott ajtajú varázslakás megtalálása.
Benn meleg, otthonos közeg fogadott. A jó ízléssel rendezett terek, az elosztást jól kihasználó bútorok beleduruzsolják a füledbe a "jóhelyenvagy" feelinget. A szobát egy luxusszállodát idézően bekészített díszítéssel ellátott (amit nyilván nem vettem észre elsőre lenyűgözöttségemben - de erről majd később...), magas franciaágy uralja, de van szobainas a ruháknak, komód a kütyüknek, falitükör a szemeknek és egy Zoé által teremtett olyan kedves, belső miliő, amivel azonnal oldja a rám jellemző elsőáldozós zavart.
A szinte innen nyíló fürdő a szokásos kellékek (rengeteg tusfürdő, többféle szájvíz, száraz kilépő, tusolásonként új törölköző stb.) mellett kedves kiegészítőkkel van öltöztetve, szóval harmonikus hangulatban lehet macho-ra hazudni magunkat melegvíz és tusfürdő segítségével.

Hirdető külseje

A szemüveges Zoé a lakásba belépésemkor pántos magassarkúban, fekete bodyban és afelett pedig egy csipke köpenykében libbent elő az ajtó mögül. Diszkrét sminkben, kedves és mágikus mosollyal üdvözölt. Először még igazán fel sem ismertem, hogy milyen báj-aurába sodort a sors, aztán ahogy teltek a másodpercek, egyre inkább kezdtem felfogni, hogy mennyire hihetetlenül vonzó lány ő. Fél percen belül már annyira meg voltam habarodva a kisugárzásától, hogy elkezdtem hülyeségeket beszélni. Taktikusan, vetkőzés közben még rá tudtam kérdezni, hogy maradhatok-e. (Spoiler: Nem rakott ki. Maradhattam, de valószínűleg behúzott azért egy strigulát az "ezdehülye" oszlopba...)
Miután visszaértem a tusolásból (és épp megállapítottam, hogy most se sikerült Brad Pittre fürödnöm magam...) pár pillanatra rá megjelent Zoé is. Meztelenül...
Ok, fenn már ömlengtem egy sort, hogy ahogy beléptem a lakásba már onnan érezhetően körüllengett egy olyan varázslatfelhő, aminek megtapasztalását majd nem lesz egyszerű feldolgozni, de amikor ismét megjelent előttem - immár kendőzetlen valójában -, akkor letaglózva, elcsukló hangon, de még némileg működőképes aggyal csak egy "igenis"-t tudtam kipréselni magamból, mikor megkért, hogy feküdjek fel az ágyra.

Masszázs

Szóval a szebbik oldalam (ööö...) került felülre és Zoé az ágy végénél elhelyezkedve kezdett hozzá a kezelésemhez, a lábamtól indulva. Kérdésére megnyugtattam, hogy nem vagyok csikis és nyugodtan lehet kíméletlen, majd én összeszerelem magam a végén. Jó-jó, persze, hogy nem tépte le a végtagjaimat. A programról nem beszéltünk meg előre semmit és a helyszínen sem vettük át, hogy miután minek kell következnie, teljesen átadtam magam neki. Abszolút szakszerűen érintett és nem okozott neki problémát a viszonylag kötött vádlim masszírozása sem.
Közben beszélgettünk és noha az es(z)etlen indításomra kiszakadt belőle egy "hű, de hosszú lesz ez a másfél óra..." sóhaj, de későbbre már a kisugárzásomon repulzív komponenseit elnyomta a férfias charme-om (?!) - nem, nem hinném... Mindenesetre Zoé ügyesen kezelt és valahogy olyan természetességgel vitt magával a diskurzusban a testtájaim értő kezelése közben, hogy tőlem merőben szokatlan módon abszolút nyitottan álltam a közvetlenségéhez. Nem volt tolakodó, vagy indiszkrét, ráérzett a határaimra és magától értetődő módon, profin ápolta a tudatomat is, mintha már ezer éve ismernénk egymást - pedig nem vagyok egy könnyű eset.
Végig azt éreztem, hogy jó kezekben vagyok, ért a testhez. Mintha az enyém sem lenne idegen neki - tudja, hogy mit és miért csinál velem. A gyúró mozdulatok közé be-becsempészett kellemesen lágy érintéseket, de tette ezt a lehető legtermészetesebben és feszengés nélkül "táncolt" körbe rajtam, miközben én magamban a milyével-is-ért-hozzám-Zoé? játékot játszottam...

Kényeztetés

Aztán egyszer csak körbeölelt az illata, ahogy andalítóan ráborult a hátamra, hozzám simult a bársonyteste. Éreztem a csodás kebleket a lapockáimon, a kedves simítását az oldalamon, a pezsdítően forró leheletét a fülem mögött, amikor odasúgta, hogy forduljak meg. Megcsókolta a mellkasom és puszijaitól kísérve a nyakamba fúrta a pici kis csinos orrát. Fölém hajolva a szemembe nézett és rácsókolt a számra. Ölelt és bújt, kezével az izgatottságomat kereste és - magamban úgy dekódoltam, hogy elégedetten - sóhajtott, amikor érezni vélte, hogy mintha mégis hoztam volna valamit játszani a masszázsrandira. Elhittem neki a hangulatot, elhittem neki a vágyat, elhittem neki a varázslatot. Elhittem, hogy nincs ellenére a velem való játszadozás, hiába volt bármennyire is ambivalens az ő elragadóan tüneményes lénye és az én fakó fókaságom kompozíciója az tükörben (nem exponáltam bele magam, nyugi). Kereste az ajkaim. Csókolt, de finoman adagolt lágysággal, nem úgy, mintha nem lenne holnap... Ó, nem. Inkább a háttérbe rejtett fokozatosság bájával kecsegtetett a nyelve, hogy a jövőben majd többet... még... többször ad, jutalmaz, bolondít, míg egyszer csak meg nem bomlik a tudat!
Néztem, ahogy halad lejjebb ajkaival. Néztem, amíg direktben bírtam, aztán inkább az ágy melletti oldalsó tükörben figyeltem őt, ahogy kényeztetni kezdett. Simogattam az arcát, a vállát, megérintettem a kebleit, ő pedig egyre csak korbácsolta a vágyam. Teljesen meg voltam babonázva az érzéstől, a látványtól, az illattól. Pár pillanatot bírtam csak így is és inkább felhúztam magamhoz csókolózni.
Időt akartam nyerni. Átfordultunk, mert "menekülni" akartam. A testének művészi vonalain és ívein haladva a combok közé indultam. Bejártam a melleit, a hasát, a köldökét. Szorítottam a combjait, ahogy bűbájos szemérménél kalandoztam. Ritka csodaszép, érzéki kincset érintett a nyelvem, s Zoé csillogva, lihegve, félrefordított fejjel szorította a kezem.
Eszemvesztett telhetetlenséggel akartam a csókját, az ajkai ízét, akartam a óvatos ajkamba harapását, akartam a szorítását. Az oldalunkra fordulva ölelkeztünk, s ő bújt belém, csókolt, ahol ért. A füle mögé simítottam szőke tincseit, ahogy újra egymáshoz értek ajkaink, a finom bőrét tapintottam a hátán végighaladva, majd rámarkoltam gyengéden a fenekére. Belesóhajtott a számba, amikor átvittem a kezem a combok közé. Mámorító volt, ahogy Zoé rám bízta magát. Imádtam érte!
Aztán a hátamra fordított és ellentmondást nem tűrő céltudatossággal vette birtokba a férfiasságomat - átvitt és tényleges értelemben is. Már bármit tehetett volna velem, teljesen a rabszolgája voltam. De ő adni akart. Én pedig közben valami olyan felfoghatatlan tudatállapotba kerültem az ajkai között, hogy már egyetlen gondolatvillanás sem pislákolt az agyamban. Végem volt pikk-pakk.

Elszámolás

A bővebb infó lekérésével minden szükséges adat megismerhető. Csak a randi végén került szóba a csokor rendezése. Bár Zoé nyugtatgatott, hogy ne aggódjak, de sajnos kicsit túlszaladtam a nekünk szánt időn, így ezt igyekeztem kompenzálni.

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  Remyy

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Nem vette fel (gondolom valaki mással foglalkozott...), de utána gyorsan és gördülékenyen ment minden. Aznapra már nem volt időpont, így másnap délre beszéltük meg.
Reggel rám írt egy SMS-t, hogy tényleg megyek-e?
Mentem.

Megközelítés

A szomszédban lakom, nekem ez nem releváns.

Helyszín

Kifogástalan. Körgangos, földszinti, felújított, hangulatos.
36 különféle tusfürdő. Aki ebből nem tud választani, az magára vessen...

Hirdető külseje

Zoé egy tündér. Csinos, feszes bőrrel, egyszerűen imádnivaló. Nem egy csontkollekció, nem ducó, hanem olyan pontjó. Amikor már attól öröm fog el, hogy hozzáérsz, mert olyan a haja, az arca, a feneke, a cicije, a combja, hogy az érintésétől jobban érzed magad.
Valóban nem 18 éves, de én nem is ezt kerestem.
(a képeken fekete, de igazából szőke, mint az adatlapon közöltekben)

Masszázs

Pont olyat kaptam, amit szerettem volna. Nem túl simogatós, de nem is ízekre szedős. Külön rákérdezett a talpamra, ez további plusz pont, mert csiklandós vagyok, ha még nem lazultam el eléggé.
Ért hozzá, mert rögtön megérezte a problémás pontokat és azokkal többet foglalkozott.
(De ugye nem sport-svédmasszázs miatt megyünk őhozzá...)

Kényeztetés

Mint említettem, már az egy élmény, amikor a bőréhez érhet az ember. Kifogástalanul éreztem magam, és ő mindent meg is tett azért, hogy ez így legyen. Először kézzel kényeztetett, utána franciásan is. Kérésemre kölcsönösbe fordult a dolog, szerintem neki is tetszett, úgy éreztem a végén...
Szeret csókolózni és jól is csinálja... :) (NAGYON jól...)

Elszámolás

Korrekt elszámolás, amit előre megbeszéltünk. Az én hibám, hogy 2 helyett csak 1,5 órát tudtam maradni, de nem volt probléma ez sem.

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  Tipon

Egyeztetés

Zoé hirdetésével itt,a beszi oldalon találkoztam. Hirdetése,és beszámolói átolvasása után gyorsan be is került a kedvencek közé.
Egy szép napon rájöttem,hogy szükségem van Zoé ügyes kacsóira, ezért belső üzenetben megkörnyékeztem, ecsetelve Neki komoly, és tisztességtelen szándékaimat,majd a kedvező válasza után telefont ragadtam,hogy élőben is élvezhessem Zoé bájos hangját.
Miután megegyeztünk a részletekben, Vtr-n rögzítettük le a randi időpontját.
Zoé könnyen, gyorsan elérhető, és nagyon rugalmas volt.

Megközelítés

Vtr-n kapott cím alapján a belvárost kell célba venni.
A tetthely nagy pályaudvarunk közelében, forgalmas főútról nyíló utcában található.
Parkolás fizetős,kis ügyességgel/szerencsével megoldható.
Tömegközlekedést preferáló kalandor több lehetőség közül is választhat, villamos,troli,vagy éppen egy kellemes séta a pályaudvartól.

Helyszín

Belvárosi társasház belső udvarából nyílik Zoé búvóhelye.
A tetthely egy kis garzonlakás,mely láthatóan célirányosan funkcionál.
A nappaliból nyíló fürdőben tusolóban fürödhetünk, rengeteg tusfürdő közül lehet választani. A kilépő tiszta, száraz,törülköző puha, nagyméretű. Mosdónál szájvizek,pohárkák, röviden,minden adott a sikeres higiéniai protokollhoz.
Foglalkoztató helyiségben a kezelés kényelmes, nagyméretű franciaágyon zajlik, majd itt teljesedik ki a program fénypontja is.A falon elhelyezett tükör segíti fokozni a vizuális élményeket. A ruhákat székre,vagy szobainasra pakolhatjuk,apróságokat komódra tehetjük.
Elmondható,hogy a tiszta, csillogó kis kuckó maximálisan megfelel egy kellemes randi diszkrét lebonyolítására.

Hirdető külseje

Zoé a húszas évei derekán járó csinos, vonzó Nő.
Kb 160 cm magas,formás, arányos testalkatú.
A hirdetésében ugyan arckitakarással látható,de ez csak az inkognitó megőrzése miatt van így.
Festett szőke,félhosszú hajkoronája ugyanis kimondottan bájos,kedves arcot keretez.
Ajkai csókra állnak, szerencsére nem sajnálja osztogatni,barna szeme sokat ígérő.
Szemüvege pajzán ,szexis titkárnő külsőt kölcsönöz neki.
Vonzó alakjának szemet gyönyörködtető díszei a ruganyos,formás keblei,kényeztetére hevesen reagáló bimbói.
Formás,ruganyos popsija,selymes tapintású combjai,és a köztük megbújó simára borotvált illatos kincse láttán gyirsan összefut a gyarló.férfiember szájában a nyál.
Zoé egy végtelenségig kedves,odaadó Nő, aki jókedvével,nyitottságával gyorsan leveszi a lábáról az embert.

Masszázs

Érkezéskor telefonos beléptetés működik,majd iparkodtam is a Zoét rejtő ajtóhoz.
Az ajtó kinyílt,és a mögötte bújkáló vendéglátóm már a megpillantásával, elvarázsolt és elvette az eszemet.
Ugyanis formás testét mindössze egy vadító fekete izé igyekezett takargatni mohó tekintetem elől.

Bemutatkoztam, leparkoltam cipőmet a kijelölt helyre, majd követtem Zoét a tetthelyre. Itt pici ismerkedő beszélgetés,és némi frissítő elfogyasztása közben megváltam gönceimtől,és törölközővel a kezemben elrobogtam,hogy lecsapassam magamról a hosszú út porát.
Gyors,és alapos tisztasági kör után már siettem is vissza ,mert nem szerettem volna,hogy Kedvesem nélkülem kezdje el a programot .

Zoé hozzámlépett,és barátnősen átölelt.
Néhány csókocska,és kölcsönös simogatás után hátrébb állt,és közölve,hogy melege van,laza mozdulattal megvált fogadó ruhájától,elém tárva kívánatos,fedetlen testét.
Gyorsan ledobtam a törcsit,odaléptem,és áhítatosan megcsókoltam szépséges ikreit.

Kedvesem elmosolyodott,és megkért,hogy feküdjek hasra , ami ugyebár nem könnyű feladat álló cerkával,de egy jó masszázsért mindent !
Miután sikerült valahogy elhelyezkednem,lábaimhoz telepedett,aranyosan jelezte,hogy ér ám a tükörben mozizni,és nekikezdett az újrahasznosításomnak.

Az illat mentes krémmel először lábaimat vette kezelésbe,meglepően erős,és szakszerű mozdulatokkal. Kérdésemre azt felelte ,hogy tanulta a masszírozást,és szívesen gyakorolja is.
Lábaim alapos átgyúrása után lassan feljebb haladt,majd, hogy jobban hozzámférjen,lazán a combomra ült. Kellemes volt érezni forró kelyhét,ahogy lágyan mozgatta rajtam. Időnként óvatosan a combjaim közé is besimított,mintegy véletlenül érintve a tölténytárat is,amitől Kispajti még jobban felhúzta az orrát, nehezebbé téve a hasonfekvést...

Majd a fenekem átgyúrása után a hátamat vette kezelésbe,alaposan megdolgozta, majd a vállam,karjaim is részesültek a jóból,közben bőszen figyeltem a tükörben a rajtam ténykedő csinos vendéglátómat.Masszázsa nekem nagyon kellemes élmény volt,közben pedig jót csevegtünk , mint valami régi ismerősök...
Ekkor lágyan rámfeküdt,keményedő bimbóival karistolva a hátamat,és a fülembe súgta a varázsigét....

Kényeztetés

...megfordulhatsz!
Fordulás után kaptam a mellkasomra néhány csókot,kedveskedő simogatást, aztán éreztem,hogy játékos ujjai lágyan megérintik Kispajti kobakját,majd jóleső kézimunkába kezdett. Fürge ujjaival felváltva izgatta a rudat és a kupolát. Aztán a zsákos családnál éreztem lágy érintését,majd ártatlan tekintettel rám nézve megkérdezte,hogy mit szólnék egy kis franciához...

Hát lehet ilyen kívánságot elutasítani? Naná,hogy engedtem a kérésének!
Ekkor rámkacsintott,és mire kettőt pillantottam,bűntársam már el is tűnt partnerem ajkai között.

Lágyan kényeztetett, kiadósan foglalkozott rudammal.
Le-fel kalandozott a száron,majd a kupolán körözött mohó nyelvével, közben simogatta a zacsit. Aztán újra ajkai közé kerültem,és úgy folytatta a kényeztetést.
Bevallom őszintén, olyan magas szinten műveli a francia nyelvjárást,hogy már kénytelen voltam kémiai képletekre gondolni magamban,nehogy csúfosan rövid legyen a randi,majd megkértem,hogy helyezze magát kényelembe,mert szeretném kicsit masszírozni,bár csak a nyelvemmel...

Zoé elhelyezkedett,és kacér mosollyal várta a fejleményeket.
Arcát, majd nyakát végigpuszilgatva a Déli irány felé indultam,de hirtelen két szépséges kebel állt az utamba. Nem ijedtem meg a kihívástól,hanem férfias bátorsággal alaposan végig csókolgattam az elém tárt hívogató ruganyos dombokat, majd a két hegyesen álló bimbóval kerültem közelebbi kapcsolatba.

Jóleső cici-játszóház után lassan magukra hagytam újdonsült ismerőseimet,és tovább haladtam a eredeti célpontom irányába,utamat apró csókokkal meghintve.
Célomhoz érve egy illatos, simára borotvált kelyhet találtam. Köszöntésképp csókokkal hintettem meg az elém tárt hívogató völgyet, majd Kedvesem sóhajait hallva lágyan a szirmok közé nyalintottam, ahol már kellemes nedvesség fogadott.

Eleinte csak lassan kényeztettem,majd a reakciókat érezve kicsit intenzívebb nyelvmunkába kezdtem. Ténykedésem hatására lassan előbújt rejtekéből kíváncsi kéjgyöngye is ezért igyekeztem ott is tiszteletemet tenni nyelvemmel.
Lelkesen kényeztettem csinos házigazdámat, aki érezhetően jól fogadta közeledésemet,majd észrevettem,hogy legérzékenyebb pontjait igyekszik minél jobban a nyelvemhez illeszteni.
Jókedvűen ízlelgettem zamatos örömnedvét,mint kismacska az elcsent tejfölt,mikor Kedvesem mondott valamit ,de nem értettem ,mert bársonyos combjaival satuba szorította a fejemet,és részese lehettem örömének.

Pici pihenést követően játékosan lenyomott az ágyra,és visszatért magára hagyott játékszeréhez.
Ismét csókkal üdvözölte bűntársamat,majd lágyan ajkai közé vette.
Lassan, érzékien játszott velem, érezhetően a gyönyör elnyújtása volt a célja.
Majd megéreztem közelgő végem,ezért jeleztem,hogy jövök.
Ahogy megindult a vulkán kitörés,azt vettem észre,hogy , Kedvesem szinte magától értetődően érzéki ajkai közé irányítja örömöm bizonyítékát,mint egy odaadó barátnő.

Engedett ajkai között lenyugodni,majd közösen
eltakarítottuk a romokat, tusolás,és folyadékpótlás után érzékeny búcsú,aztán egy felejthetetlen élmény birtokában a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Zoé bokrétája az átlagos szintet képviseli,viszont a cserébe kapott élmény kimagasló.
Csokor mérete a megfelelő jogosultsággal rendelkező vendég számára az adatlapon látható, valamint telefon,vagy bővebb infó, segítségével is megtudható.Ez nagyon korrektül a helyszínen sem változik..Szokásomhoz híven érkezéskor adtam át csokromat,mert nem szeretem vele megtörni a pillanat varázsát.

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Az egyeztetés, már ha nem random történik, fontos és meghatározó része a találkozásoknak, sokszor már itt eldőlhet, siker avagy kudarc lesz a vége.
Én szinte szervezem az első randikat, saját , bevált protokoll szerint, eddíg jól működött, mi értelme ezen változtatni.
Zoé❤val tökéletesen működött minden,
néhány belső üzenetváltás, telefonos beszélgetés, vtr foglalás, ez fenn tartja, fokozza az izgalmat, ( részemről feltétlen), mire eljött a randi napja, nem voltunk egymás számára idegenek, én olvasgattam róla, Ő olvasgathatott rólam,
volt olyan érzésem, ez Zoé számára is
fontos lehet.
Tehát vtr majd egy héttel a randi előtt, várakozás, randi reggelén pár sor üdvözlésképpen, hamarosan kedves
válasza megérkezett, ez így számomra a
tökéletes randi .

Megközelítés

Belváros, kőrúton kívül eső része, a Podmiczky utcára merőleges utcák egyike, autóval ennek ellenére könnyen
megközelíthető, fizetős, de bőséges parkolóhely áll az utca jobb és bal oldalán az autósok rendelkezésére,
ha valaki tömegközlekedést választ,
max 1-2 perces sétával kell számolnia,

Helyszín

Férfi legyen a talpán, aki lábon tud maradni amikor belép Zoé❤ ajtaján!
Nekem egyik sem sikerült!;)
Zoé adottságairól pár sorral lejjebb írnék,
ugye ez itt a helyszín fejezet, amiről illik
kiemelten beszámolni, mivel nem emlékszem, hogy ehhez fogható lakásban randiztam-e valaha. Gyorsan
leszögezem, hogy sok-sok szép helyen
jártam már, de Zoé és csodás birodalma
egészen varázslatos.
Tehát!
Valaha szebb időket megélt, századelőt
idéző házba belépve,Zoé❤utasítàsait
követtem, néhány lépés múlva láttam
hogy a megadott ajtó résnyi nyílik, egy
tizedmásodperc elég volt, hogy tudjam
bajom nem eshet.
Minek is nevezzem a helyiséget ahová beléptem? Nem előszoba, furcsa is lenne, hatalmas televízió falon, kanapé( talán bőr?), vastag szőnyeg, olyan mintha egy
luxus magánrendelőbe léptem volna be, egyfajta fogadó, vagy üdvözlő helység.
Nem kell rohanni a szemek elől, csak ketten vagyunk, itt lehet bemutatkozni, egy kis ajándékot átadni, és a kezdeti
feszültséget oldani, cipőlevétel és sorolhatnám napestig.
Ha itt töltjük a randinkat, már azt
mondom csillagos ötös!
Persze nem, hiszen Zoé kisvártatva bemutatta a lakást, kicsit hosszúkás étkező-konyha( ha véletlen tévedek,
elnézést, volt egyéb látnivaló,- ezt pár sorral lejjebb-, melyből nyílik a szuhanyfülkés👍fürdő, balra pedíg a szoba, hol időnk nagy részét töltöttük.
A fürdő minden földi jóval felszerelt, ami szem- szájnak, és persze testnek makulátlanságának tételéhez szűkséges, sok tusfürdő, sok szájvíz sok kis pohárral,
minőségi törülköző, mit hagytam ki?
Tökéletes!
Szoba!!
Ágyikó, friss,üde lepedő, párna, hatalmas
franciaágy, "hmmm, nemsokára egymáshoz símulunk rajta"gondolataim kalandoztak már!
Sok kis apró világító gömböcskék(hogy
mik ezek?), teszik különlegessé a fényeket, nem sötét, nem világosos, pont
hangulatos, és szemnek is elegendő
fényt biztosít a látványhoz, falon nagy
tükör, fejmagasságban kerek tükrök ,
szuper ágy, ruhának szobainas( persze,
hogy azután vettem èszre, miután
levetkőztem), komódféle?, persze gyertyák, gömböcskék,..... meddíg
soroljam még? Szuper, tökéletes, ....
Ezt látni kell!!:)

Hirdető külseje

A Piros Szíves Zoé!
Micsoda fogadtatás!!😃
Az elegancia! Szép szőke hajkorona, mosolygós arc, ! szemüveg!!!, ettől
kicsit izgató, izgalmas, a fogadóöltözet
pedíg az alkalomhoz legjobban illő, szexi
fehérnemű, selyem/szatén talán
kimonó , elől lazán összekötve, kicsit
sejtetve az alatta rejlő izgalmakat, Zoé keblei büszkén uralva a teret, minden ruhadarab csak arra várt, hogy viselőjétől
megszabaduljon.
Megtörtént, kicsit később☺️!
Amikor végigvezetett, bemutatva a lakást,
szemeim össze-vissza cikáztak, hol az említett lakást, hol a birtokosát pásztázta
Az a fantasztikus popsi!!😀
Uraim!! Zoé❤ nem nádszálkisasszony, de nyomatékosítom, feszes mindenhol,
beszélgetèsünk alatt néhány mondat
utalt arra, hogy tesz is a feszességért,
én, aki fontasnak tartom a döntésemkor
a testalkatot, mindíg figyelembe veszem
a testmagasságot és a megadott súlyt,
nem csalódtam, sőt nagyon pozitívan
éltem meg a látványt.
Azt hiszem Zoé számomra olyan volt
amilyenre vágytam, és akkor még nem
beszéltem kedvességéről, diszkrét
határozottságáról, ami párosult természetes, nem megjátszós stílusával,
tudtunk őszintén beszélgetni
(gyakorlatilag végigbeszélgettük a
randinkat), persze voltak szünetek is;).
Zoé❤ egy Angyal!!

Masszázs

Nem a klasszikus koreográfia mellett
döntöttünk, hanem ismerkedés Zoé
testével símogatásokkal, egymás
mellett feküdve beszélgettünk,
" rád bízom magam" mondtam Zoénak,
így " sorsom" az Ő kezében volt.
De más is!!;)
Így a masszázs a randink középső szakaszában történt, nem kis megelégedésemre.
Hasra feküdtem, Zoé mögöttem, a lábaim
között helyezkedett el, krémmel először
a vádlimat, majd a combomat gyúrta
alaposan teljes megelégedettségemre
nem túl erősen, viszont annál
hatékonyabban.
Majd először a bal oldalamon a hátam,
vállam, karjaim következtek, majd
ugyanez a másik oldalról, persze a
kihagyhatatlan beszélgetés, ami
Zoé❤ csodafegyvere, olvashattam
sok írásban, ezt most megtapasztaltam
személyesen is.
Fokozottan tudtam ellazulni, hiszen
egyrészt az ismerkedő beszélgetés
után úgy alakult, hogy .....:).-ez majd következő részhez tartozik- így higgadt, nyugott , kevésbé izgatott( de izgatott)
állapotban voltam, jó volt el-el kapni
a pillanatot, ahogy megfordult, elém,
mögém, mellém helyezkedet, a tükör
gyakran felvillantott egy- egy kicsit
Zoéból, és néha a szemem sarkából
pillntottam keblére, szépen ívelő
fenekére, vagy éppen combjára, egy -egy szemkontaktus is belefért.
Kicsit meghitt, barátnős, még akár
romantikusnak is nevezhetném a
hangulatot, remkül éreztem magam,
élveztem Zoénak közelségét, hangját,
illatát, szép testének látványát.

Kényeztetés

Az eleje, és a vége!
Megérkezésemkor bemutatkozás,
gyümölcs átadás, és a csodálat mely
Zoé❤, és a fantasztikus hangulatnak szólt.
A fürdést gyorsan letudtam, hogy ne
maradjak le semmiről, majd a fűrdőből
kijövet sietett felém " jaj de isteni finom
a szőlő amit hoztál" mondta mosolyogva
, már meg is dézsmálta az ajándékomat, tetszett, nagyon emberi viselkedés volt,
néha az ilyen apró részletekben rejlik
a lényeg;)
Akkor folytassuk a beszélgetést, ismerkedést, de hogy kellemetlenül ne
érezzem magam, Zoé megszabadult a
még testét fedő ruhadaraboktól,kimonó
már valahol, .... Uraim! a vetkőző Zoé!🤩
Mellém feküdt, símogattam, csókolgattam, a popsi fantasztikus, a cicik látványosak, csókolni , érinteni, húú,
most is izgatottá válok, élvezte Zoé is,
" de jól esik a símogatásod" mondta, ám
időközben a kis Claudus is jelezte,
szívesen megismerkedne kedvesemmel,
Zoé ezt látva,szép lassan közelített hozzá
, érzékien, lágyan, csak lassan előbb a
kezével, majd a szája is következett, utána csak a szájával, szinte szeretkeztünk, persze fura így mondani, de a hangulat, tökéletes illúzió!!
Fel-fel tekintett, a szemembe nézett, felhúztam mindkét lábam, Zoé a fenekem
alá nyúlt, kezei heréimen, én a szájában,- nem kertelek- a várakozás izgalma, a hangulat, Zoé látványa sok időt nem adtak, kezeink összekulcsolódtak, Zoénak adtam magam kicsíny részét.
Rámhajolt, nyugtatott, én zihálva kapkodtam a levegőt, lassan, nagyon lassan tèrtem vissza, Zoé mosolya
ölelése végkép megnyugtatott.

Masszázs!! Lást az előző rész!

A masszázs végeztével" megfordulhatsz"
szólt Zoé, kézben tartva a program
minden pillanatát, átöleltük egymást,
rápillantottam az órára, szomorúan
vettem tudomásul az idő múlását,
de örömmel tapasztaltam, hogy Zoénak még tervei vannak.☺️
Potenciám nem volt kétséges,
úgyhogy, a program első rèszéhez
hasonlóan alakultak a dolgok, de még
nem viszonoztam kedvességét Zoénak,
így megfordultunk, testünk összefonódott, én Őt kényeztettem, Ő engem, kezeim átölelték fenekét, csodáltam szépségét, imádtam ízét,
ezalatt hallhattam sóhaját, persze Zoé sem tétlenkedett, haladtunk egy irányba,
és nemsokára megérkezett, remegés
közepette beteljesedésünk.
Kicsit még beszélgettünk, mint
egymást ismerők, majd fürdés után öltözés, tele jó érzésekkel távozás, talán
jó érzést hagytam magam után Zoéban
, melynek jele, a randink utáni üzenetben
ott rejlett, talán az egyik legszebb
jelzővel illetett, melyet viszonoztam
hasonlóképpen.

Elszámolás

Zoé❤adatlapja világosan közli a tiszteletdíját, gyakorlatilag sem a
telefonos beszélgetésünk, sem a
levelezésünk, sem a randink alatt szót
sem ejtettünk róla, felesleges, hiszen
minden egyértelmű.
Érkezésem után , amikor biztossá vált
hogy maradok( bár ha így nézzük előre
is utalhattam volna napokkal), a szoba
komódjára( mindenre azt mondom, hogy
komód ami nem szék, vagy ágy☺️)
letettem!

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  aroomo

Egyeztetés

Az előző hétvégén VTR-en egyeztettünk. Zoé gyorsan válaszolt, a heti programja elég sűrű volt, de ajánlott több időpontot is, és végül a péntek délután passzolt mindkettőnknek

Megközelítés

A VTR-es cím pontos, a Ferdinánd hídhoz közel, a Podmaniczky utcáról csak pár lépésre található.
BKV-val közelítettem meg a helyszínt, a Nyugatitól egy kellemes bemelegítő séta volt a tavaszi napsütésben.
Maga a ház egy száz évvel ezelőtt készült, de jó állapotú békebeli épület. A házszám egyértelműen van kiírva, egyszerű megtalálni

Helyszín

A tett helyszíne egy igényesen felújított, a belső udvarról nyíló lakás. Zoé kedvesen navigált a telefonban a kaputól egészen az ajtóig, ami csak pár lépés és mindössze néhány lépcsőfok volt.
Tisztaság mindenhol, a fürdőszobában kb. 20 féle tusfürdő és többféle szájvíz található. Kifogástalan törülközőt kaptam, majd mégegyet a szeánsz végén.
A masszázshoz egy kényelmes franciaágy adja az alapot, az oldalfalon tükrök fokozzák a vizuális élményt

Hirdető külseje

Zoé teljesen megfelel a képeknek, most szőke hajzuhataggal csavarja el az ember fejét. Élőben kihívó pajzánság és odaadó erotika egészíti ki a tökéletes és feszes idomokat

Masszázs

Zuhany után ölelkezéssel és csókcsatával kezdtünk, és ez annyira természetesen adja magát Zoéval, hogy előre megbeszélnünk sem kellett semmit, teljesen barátnő feeling. Átfordítottam vízszintesbe és felfedező útra indultam testének minden részén, aminek eredményeképpen hamar eljutott egy aranyos hanghatásokkal kísért orgazmusig. Rövid pihenő után csúszkás masszázst kértem, ami a hátamon indult erősebb izomlazító fogásokkal, de a formás olajos mellekkel való simogatás egyértelműen a csúcspont és kihagyhatatlan. Fordulás után ugyanez folytatódott előlről puszikkal és csókokkal kísérve, ami átvezetett a franciás kényeztetési részhez egy "Készen állsz?" kérdéssel. Erre persze igent mondtam...

Kényeztetés

A francia nagyon lágyan indul, és Zoénak van egy ügyes technikája a golyók és az az alatti részek simogatására, ami egy enyhe csiklandós érzést vegyít a fokozódó izgalommal, - tényleg különleges érzés. A végkifejlethez Zoé kérte, hogy térdeljek az arca mellé miközben ő hanyatt fekszik, így mindketten simogathattuk Zoét :-) . Folytatódott a heves franciázás, és végül az utódok mind egy szálig eltűntek Zoé szájában

Elszámolás

Nem kértem extrákat (talán nincs is), a rózsaszálakat csoki kíséretében az elején tettem le. Én szeretek túlesni ezen a részen már a randi elején, hogy később már ne kelljen ilyesmivel foglalkozni

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  Drogi

Egyeztetés

Telefonon beszéltük meg a randit és az ott történő lehetséges programokról, mind ez a randit megelőző napon zajlott. Felajánlott időpontok közül gördülékenyem sikerült egyeztetni egy mindkettőnknek megfelelőt, amely VTR-ben is megerősítésre került.

Megközelítés

Az adatlapján feltűnteteknek megfelelően fővárosunk 6. kerületében rendel egy könnyen megközelíthető helyen. Én az autós társadalmat gyarapítom így a tömegközlekedési lehetőségekről nem tudok beszámolni a látottak alapján több tömegközlekedési útvonal is van a közelben /Busz,Troli/. Sikerült a célobjektummal szemben parkolóhelyet találnom, ami ezen a vidéken és idősávban fizetős, több szabad hely is volt egy könnyű sétányi távolságban.

Helyszín

A megadott cím nem különbözik az utca béli hasonló korú épületektől belépve a lépcsőház egy kicsit elborzaszt de a belső udvaron résnyire kinyíló ajtó mögött egy ízlésesen felújított objektum fogad. A bejutás diszkrét a masszázsszoba a ízlésesen berendezett hangulatos a megszokottakkal ellentétben nem tatami hanem egy extra nagy ággyal felszerelt. A fürdőben zuhany állrendelkezésre a kötelező megtisztuláshoz, a szükséges kellékek rendelkezésre állnak egy kisseb kereskedés választékával megegyező mennyiségben.

Hirdető külseje

A rendelkezésre álló képek mindent megmutatnak csak az arcának bája nem jön át. Érkezésemkor egy valamilyen színű köpeny takarta domborulatait, később kiderült, hogy ebben még egy fekete body is közreműködik.

Masszázs

A minden testrészemre kiterjedő masszázsra a két kényeztetés között került sor, ami nagyon jól esett. A masszírozást krémmel történt bokától indult felfelé a nyakamig majd kérésére megfordultam, de ez már egy másik történet.

Kényeztetés

A kötelező megtisztulás után a szobában várt már csak egy sokat sejltető fekete bodyban, de ez is hamarosan a földre hullt és már nem csak sejtettem, hanem meg is csodálhattam Zoé gyönyörű domborulatait, amit szenvedélyes csókolózás k9özben birtokba is vettem. Az előbbi jelenet még az ágy mellet állva történt majd egy ügyes mozdulattal vízszintesbe kerültünk Zoé legnagyobb meglepetésére Ő került alulra. A szenvedélyes csók csata folytatódott némi megszakítással akkor Zoé csodálatos halmait kényeztettem majd elindultam délre a nagyon szép rajzolatú nedveiben úszó punciig. A nyelvem és az ujjaim játéka egy remegős elfojtott hangú orgazmusig segítve Zoét, próbált eltolni, de nem hagytam magam gyengéden fojtattam a kényeztetést, ami ismét egy orgazmusban végződött. Felfelé menet végig csókoltam testét sokáig elidőzve a formás ciciknél majd hosszas csókcsata következett. Ajkaimtól elszakadva most Ő indult el déli irányba és egy fantasztikus kényeztetésben részesített, volt egy gyönyörű francia óra, szembe nézős, mélyen eltüntetős, zacsi simogatós, és még néhány nagyon jól eső mozdulat. Az utódok utazásáról csak sejtéseim vannak, de dolga végeztével nem rohant sehova ott maradt velem és simogatott a teljes lenyugvásig.
A masszázst követte egy hasonlóan fantasztikus kényeztetés mind kettőnk legnagyobb megelégedésére.

Elszámolás

A randi végén történt komódra lerakva a kétórás randinak megfelelő rószacsokor.

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  Andy_M

Egyeztetés

Egy pár hónappal ezelőtt Nadettal volt ebben a szalonban egy pajzán kalandom, utána beszéltünk egy hármas gabalyodásról Zoéval együtt,az sajna nem jött össze. Így került képbe Zoé. VTR kértem időpontot.
Személyes üziben húztuk egymás agyát rendesen...;)

Megközelítés

Mivel már többször megfordultam Zoé címén ismerem a környéket. Az egyik közeli utcában tudtam parkolni,vasárnap révén esélyt sem adtam a utcai parkolásnak de ennek ellenére egy kört sem kellett mennem a ház körül.

Helyszín

Szerintem a város top 3 szalonjában benne van ,kedvencem a hely. Nagyon hangulatos kéjlak minden adott hogy nagyon jól érezd magad. A zuhany kabin méretes kényelmesen tudod használni. Tatami ,a falon méretes tükrök nagyon hangulatos az egész.

Hirdető külseje

Az igazat megvallva már nem tudom hogy Zoé miben fogadott,de arra konkrétan emlékszem hogy nagyon sexy volt egyből elnyerte a tetszésemet.
Nagyon csinos szép arcú,formás cickókkal megáldott teremtés,külön kiemelném a fenekét...Nagyon brutális markolni való kerek feszes feneke van imádom.Egy igazi erotikus bomba a kishölgy

Masszázs

A zuhanyzásból visszatérve leheveredtünk a tatamira odabújtam hozzá finoman szájon csókoltam,elcsattant pár csókocska.Hasra vágtam magam Zoé felgöngyölt egy törülközőt a bokám alá helyezte,krémet használva a vádlimat kezdte masszirozni Nagyon finoman érezhető hogy tapasztalt ezen a téren is,végig masszírozta a combom hátsó felét,a fenekem is kellő finomsággal kezelte. A hátam picit macerásabb volt mivel őszerinte bevan állva rendesen.Miután kellően megdolgozta a ,,csomóim" válaim tarkóm következett kértem harapjon a tarkómba ,szépségem vissza kérdezett hogy mit szeretnék? Megkértem újból.Szépségem közelebb hajolt és nagyon izgatóan belém harapott.

Kényeztetés

A harapásból lett puszilgatás,fülcimpa beszopàs és mindenféle izgatási módszer amivel igencsak felkorbácsolta az érzékeimet. Az oldalamra fordultam Zoé mellém feküdt egymást ölelve összegabalyodtunk és csókolóztunk.Zoé istenien csókol, faltuk egymást, szánk összeforrt rendesen.Nyakát fülèt arcát puszilgatva ,csókolgatva kényeztettem kedvesem. A hangjából érezhetően élvezi a cselekvésem,kezelésbe veszem a formás cickóit,minél jobban szoptam a bimbóit Zoé annál jobban élvezte,nagyon szereti ha kényeztetik az ikreket. Végig puszilgatom hasát,finoman harapdálom combjait Zoé beletúrva a hajamba ficereg. Elhelyezkedem combjai közé átkarolom és birtokba véve belenyalok kedvesem nagyon finom húsos puncijàba. Nyalom finoman szopom a csiklóját,Zoé egyre vadabbul tekereg alattam,felül beletúr a hajamba hátul megfogja a tarkómat és ráhúz a puncujára. Egyre vadabbul nyalom Zoé összekulcsolva az arca és szája elé teszi karjait hogy tompitsa az orgazmusa hangjait.Egésztestében remegve élvez el. Puszilgatom combjait hagyom lenyugodni. Fölé mászom átkarolja a nyakam vadul csókolózunk. Kedvesem szól hogy megszeretne kóstolni udvariasan elutasítás hogy még nem végeztem vele. Vègig falom a testét, vadul nem kegyelmezve nyalni kezdem. Összeszedve tudásom nyaltam Zoé gyönyörű punciját.Tekergett,remegett egész testében hosszan sorozatban élvezett nem tudom hányszor de jó sokszor. Felült magához húzott vadul nekem esve csókolt.Térdeltem ő is feltérdelt vadul neki esett a felsőtestemnek, szopta harapdálta a mellbimbóim,végig puszilgatta a hasam bepucsítva könyökére könyökére támaszkodott végig nyalta zacsim,a farkam nyögte szopni kezdte kőkemény farkam.Ott térdeltem Zoé bepucsìtva szopott de nagyon durván,felülről nézve azt a gyönyörű szív alakú kivánatos popsit..... mint egy álom!
Hanyatt feküdtem terpeszben, hogy kedvesem rendesen hozzáférjen mindenemhez,Zoé nagyon durván nekem esett,nyalta a zacsim beszopdosta a golyóim,a gátat sem kímélte. Nagyon élveztem Zoé nagyon komoly szopásban részesített. Odabújt hozzám megcsókolva közölte hogy nem akarja hogy még vége legyen nagyon élvezi és kiszeretné élvezni rendesen. Újból nekem esett vadabbul szopott mint az előbb,mondtam is magamban így nehéz lesz tartani magam.Már nagyon a végén jártam kértem lassitson. Félig rám feküdve farkam a kezében vadul csókolt ott ahol ért,nyakam mellbimbóm,beszopta nyelvem ,markoltatta a fenekét a cickóival rámtapadva izgatott.Nagyon felhúzott éreztem hogy mindjárt eldurranok,mondtam is neki hogy végem van. Próbált lassítani de én már nem bírtam visszatartani. Zoé érezte hogy nincs mese nekem esve csókolt,verte a farka amíg le nem dobtam a láncot nagyot élveztem a hasamra. Remegtem egész testemben annyira jó volt. Csókolóztunk lehiggadásig.
Kedvesem letakarított,hozzám bújt és csókokkal halmozott el. Magamhoz térve megkérdezte hogy csiklandós e talpam mert szeretné megmasszírozni,mit is mondhatnék nagyon jól esett.Elnézést kért hogy máris jön vissza térve meleg törülközőt hozott. Tisztálkodás után a fotelban ülve húztam fel a zoknim Zoé előttem bepucsítva cserélte a lepedőt a tatamin,a látványától azonnal begerjedve rávetettem magam és egy nyelvet cuppanós csókot nyomtam a puncijára, Zoénak nagyon tetszett a reakcióm kedvesen kacarászott. Heves csókokat váltva keservesen búcsúztak.

Elszámolás

Maximálisan elégedett vagyok. Nagyon rendben volt minden.Nem is tudom mit tudtam volna még kérni mindent megkaptam amiért mentem

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  Nuvolari

Egyeztetés

Zoé már régóta a kedvenceim között volt, de most jutottam el odáig, hogy látogatást tegyek nála. Először telefonon próbálkoztam, és mivel elsőre nem vette fel, VTR-t is indítottam vele. Pár percen belül vissza is igazolta, és amíg a technikai kérdéseket beszéltük, vissza is csörgetett, nem tudva, hogy az is én voltam. Ha előre tudtam volna, hogy ilyen cuki hangja van, azért még visszahívtam volna valami ürüggyel :)

Megközelítés

Nagykörút budai része. A tömegközlekedésre nem lehet panasz, a villamos majdnem a ház előtt tesz le, de több buszvonal, a metró és a HÉV is közel van. A parkolás már problémásabb lehet ilyen frekventált helyen, de állítólag a Mammutban lehet parkolni. A házba két helyen is be kell csengetni a bejutáshoz. A lift kicsit meg tudja kavarni az embert, mert kiszálláskor más emeletet mutat, mint amilyen gombot megnyomtál, de én hallgattam Zoéra, és nem tévedtem el.

Helyszín

Egy szalonról van szó, ahol több lány is dolgozik, de nagyon jó a logisztika, mert sem más lánnyal, sem más vendéggel nem találkoztam, sőt nem is hallottam gyanús zajokat. A szoba nem túl nagy, de a célnak megfelel. A nagy részét egy hatalmas, vastag, kényelmes tatami foglalja el, de van fogas, fotel, kisszekrény, tehát minden, amire szükség lehet. A fürdőszobában a zuhanykabin szokatlanul tágas, két ember is elfér benne (tudom, mert kipróbáltuk, lásd később) :) A polc csak úgy roskadozik a tusfürdőktől, de szájvízből is lehet választani.

Hirdető külseje

Belépéskor Zoé a profilképén látható piros fehérneműszettben (vagy legalábbis valami nagyon hasonlóban) fogadott, extra dögösen nézett ki benne. Ennél szebb már csak akkor volt, amikor levette. Ha a képeit megnézed, azt megszorzod kettővel, és még hozzáveszel egy bájos mosolyt, akkor jön ki kb. a valóság :) Pici, aranyos, de szexi lány, pont ott és pont annyira kerek, ahol és amennyire kell. Egy dolgot nem értek: hogy miért nincs olyan képe, amin jól látszik a popsija, mert az sok új vendéget bevonzana, én legalábbis biztosan jóval hamarabb meglátogattam volna :)

Masszázs

A "hagyományos" sorrendben folyt a program, tehát amikor kijöttem a fürdőből, kezdetét vette a masszázs. Zoé elmondása szerint tanult masszőr, én ezt csak megerősíteni tudom. A masszázsa közepes erősségű, nem simogatós, de nem is sportmasszázs. Persze gondolom, kérésre tud ezen változtatni, de nekem pont jó volt. Kellemesen átgyúrt, és megtalálta azokat a területeket is, amik a legjobban be voltak állva. Közben jót beszélgettünk, leginkább ismerkedő jelleggel, de azért közös témákat is találtunk. Kiderült, hogy Zoé nemcsak gyönyörű, de okos, jó fej és humoros is. A beszélgetést és a masszázst egy-két alkalommal megszakítottuk egy kis erotikus közjátékért. Ilyenkor Zoé hozzám bújt, csúszkált rajtam a mellével és a puncijával, puszilgatott, simogattuk egymást, nem kerülte el persze a leglényegesebb területet sem. Egy ilyen alkalom vezetett át...

Kényeztetés

...az erotikus részbe, amikor is végre megfordulhattam :) Zoé elölről is hozzám bújt, a puszikból szájrapuszik, csókok, nyelves csókok lettek. Ekkor szóltam, hogy először én szeretném kényeztetni őt, így aztán helyet cseréltünk. Tovább csókolóztunk, majd lassan lefelé haladva eljutottam a lábikókig, onnan vissza felfelé pedig a szent kehelyhez. Nagyon finom puncija van, élvezet nyalni. Egyértelmű hangjelzésekkel adta tudtomra, hogy neki is jólesik, amit csinálok, és ha ez nem lett volna elég, ahogy simogatta magát közben, attól még jobban beindultam. Hamarosan eljutott a csúcsra, és ezt majdnem minden érzékszervemmel észrevettem: láttam a gyönyörűen megfeszülő testét, hallottam az elégedett nyögéseket, a kezével megszorította a kezemet, és a szám is megtelt a nedvei ízével. Egyedül az illata nem változott :)
Természetesen az én kényeztetésem sem maradhatott ki. Újabb csókváltás után Zoé elkezdett ráérősen lefelé haladni rajtam, közben puszilgatott és simogatott, ahol ért. Azért csak megérkezett a szerszámhoz, amit kezelésbe is vett. Először csak óvatosan a nyelvével, aztán egyre mohóbban folytatta, hol csak a szájával, hol kézzel és szájjal egyszerre. Közben úgy helyezkedett, hogy én is jobban hozzáférjek, ezért elkezdtem a popsiját simogatni és a punciját ujjazni, ami hallhatóan neki is tetszett. Nagyon hamar felhúzott, de ügyelt rá, hogy ne menjek el addig, amíg nincs itt az ideje. Végül, amikor megkönyörült rajtam, a cicijei között ért a vég. Gondosan letörölgetett, kiment rendbeszedni magát, és amikor visszaért, még egy kicsit hozzám bújt és kaptam egy-két csókot.
Fürdésnél felajánlotta, hogy megmossa a hátamat, és ilyet egészséges férfiember nem utasíthat vissza :) Ez már inkább gondoskodó jellegű volt, mint erotikus, de jólesett. Búcsúzáskor megbeszéltük, hogy fogunk még találkozni.

Elszámolás

Nagyjából az aktuális pesti átlagot képviseli, de pontosabbat is megtudhattok a bővebb infóból. Távozás előtt tettem le, de nem esett szó róla egész idő alatt. Ha jól tudom, nincsenek extrák, minden az alapban van, amit leírtam.

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  véngazember

Egyeztetés

Telefonon megbeszéltük, de levelezve is megtörtént. Elég könnyű elérni, figyeli a telefont, (ha nem ér rá, akkor a kolleginák) Ha ráírok, gyorsan reagál.

Megközelítés

Margit krt a Mammuthoz közel. Tehát meg lehet közelíteni mindenféle közösségi tömegközlekedéssel. Bár én az agglomerációból mindig autóval megyek. De nem öröngösség, max a parkolás az. De aki szerencsés mindig talál üres helyet.

Helyszín

Egy első emeleti (ami tulajdonkép 2 emelet) szalonnak kialakított lakás. Már sokszor voltam itt, de mindig rend, tisztaság fogadott. Hogyhogy nem, évek óta ugyanabba a szobába vezetnek a lányok. A fürdőben zuhany van . Mint az olasz tengerparti hotelkben, csempézett fülke, üveg fallal. . Türölköző tiszta, tusfürdő is van bőven. Listerin, kis pohár. A randi helyén nem ágy, tatami van. Végül is masszás szoba.

Hirdető külseje

A külcsín csodás. A belbecsIs! Egy piros valamiben figadott, Anita fehérben volt. A képeknél szebbek. Zoénak vannak tetkói, de szépek. Anita ilyen téren szűz. Anita szőke, Zoé fekete , de mindketten bombázok. Olvastan néhány 4 kezes találkát, azért mentem én is.

Masszázs

A masszás furcsa volt, de én akartam így, de a lányok partnerek voltak benne. A pömpölöm lett masszírozva kézzel szájjal, cicival. A szám a szájukkal, a punijukkal.Nagyon szakszerű volt! :))) Elérte a célját. Randi után 120 volt a pulzusom.

Kényeztetés

Tehát: Fürdés után irány a szoba. A lányok már kezdtek kivetközni a fehérnemükből. Zoé kisért vissza a fürdőből. Állva kicsit csók jobbra, balra, járt a 6 kéz mindenfelé.
Mondtam inkább döljünk le. Úgy is lett. Én középen, a széleken a két csodás nő. Ilyen lehet a mennyország (az iszlám) mert a miénkben nemnélküliek az angyalok. Nyelvemmel Zoé szájában a pirszinget felfedeztem.A másik oldalom Anita várta a részét. Anita cicimasszást adott, ami nagyon jó volt. Közben csók csata Zoéval. Kis idő múlva felváltva kényeztették a legérzsékenyebb részemet. Fantasztikusan össze tudnak dolgozni, Néha nem is tudtam kinek vagyok a szájában. Mindkét kezem a puncikban járt. Már fel akartam hívni Zoét, hogy a nyelvemet bedugjam a puniba, amikor mondta: most akarta kérni a nyelvemet. Én szaporán nyaltam, közben Anitában járt egy, majd két ujjam. Zoé hevesen elélvezett. (ha megjátszotta, akkor Oscar díjra lehet jelölni) Érzékeny lett, így Anita vette át a helyét. Neki is örömet tudta szerezni (szerintem) Közben valaki mindig foglalkozott a fütyesszel. Végül is Anita szájában ért a happy finis. Pedig igyekeztem tartani magam, de két ilyen varázslónál ez képtelenség. Utána össze bujtunk hármasban, kicsit pilledni, dumcsizni. Láttam, hogy mindjárt idő van, feltápászkodtam Segítséggel, mert túl sok fém van bennem. Zoé elkísért a fürdőbe. Majd vissza öltözés, és irány a jármű.

Elszámolás

Zoénak van bővebb infója, azt dupláztam meg. Minden garas megérte az árárt!

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Csak a legelső alkalmat volt anno nehézkes megszervezni. Zoé volt az a lány, akihez már nagyon sokszor megpróbáltam eljutni, de mindig hirtelen jött elképzelésből, és persze lehetetlenebbnél lehetetlenebb időpontokban (legalábbis az ő szempontjából).
Szerencsénkre azóta a randik egyeztetése a lehető legegyszerűbben történik, én feldobok egy időpontot, ő leokézza, és már megy is róla a VTR.
A randi előtt sok sok csevegéssel igyekeztünk egymást még ráhangoltabbá tenni, és ebben is kellemes partner volt.:)
Jelen randit mindkettőnk nehézkesen miatt induló napja miatt először 15, majd később még 10 perces késleltetéssel tudtuk csak összehozni, de ezzel kapcsolatosan mindketten igen rugalmasan álltunk egymáshoz, szóval csak csillagos ötöst tudok adni.

Megközelítés

Holy shit! Mármint autóval általában, mert a tömegközlekedés - az arra fogékonyak számára - maga a kánaán. Ellenben autóval általában már a közelbe jutás is egy tortúra, de a parkolóhely fellelése végképp.Ma igen szerencsés voltam, alig volt forgalom, és teli volt a szomszéd utca üres hellyel. Egyébként időszakosan ugyancsak a szomszéd utcában van egy parkolóudvar, ott is érdemes lehet próbálkozni, végszükség esetére pedig a Mammut, de onnan öt-hat perc sétára kell készülni.

Helyszín

Régi körfolyosós bérház, cselesen van egy félemelet is, amit első alkalommal még jól benéztem, de aztán fél perc bárgyú nézelődés és keresgélés után nagy nehezen rájöttem, hogy még egy emeletet kell sétálni. Most már csukott szemmel is megy.
Az épületen belül a lakás már tiptop. Belépés után folyosó, ahol lerakhatom a cipőt, majd egy nagy térbe bukkanunk ki, ebből nyílik a játékszoba.
Most a lakás végében lévő nem szabályos alakú szobát választotta ki nekünk Zoé, ami a tatamin kívül rendelkezik egy picit extra tulajdonsággal a kicsinységén túl :)
Ez a szoba hamar bemelegedik, de a ventillátor még éppen elegendő légmozgást csinált, ami a nyitott ablakokkal pont elég volt hozzá, hogy meg ne fázzunk, oxigénünk is elég legyen, de mégse érezzük szaunának magunkat.
A földön tatami, előtte fotel, le lehet pakolni a ruhákat, van két szekrényke is, ahová minden egyéb kerülhet elhelyezésre, valamint zenedoboz, hölgyünk igen kellemes zenei ízlésével (amíg kicsit otthagyott valamikor, akkor kellemesen dúdolgattam a feldolgozott dalokat :) )
Fürdőben hatalmas épített zuhany, kismillió tusfürdő és dezodor, szájvíz, kispohárkák, minden, mi egy jó randi alapfeltétele.

Hirdető külseje

Zoé külsejét értő szemű kollégák csakis a legfennköltebben tudják jellemezni. Az oldalon látható képei messze nem adják át, mennyire minibombázó is:) Igaz, hogy alacsony, de mindenhol úgy formás, hogy le nem venném róla sem a kezem, sem a szemem. Arca kerek, de pillanatok alatt tudja átrendezni a vonásait egy teljesen más identitásra, ami nem kevésbé szexi általában, mint az azt megelőző arca, haja hosszú, sötét színű, eleddig szőke tincsekkel, ma ezeknek - legalábbis időlegesen - búcsút intett. Szemei csillognak, bármikor el lehet benne veszni, ajkai pedig állandóan csókra állnak. Testén jópár tetkó van, némelyik mögött nagyon jó sztorival, nyelvében és köldökében piercing. Zoé csodaszépen formás, a képei elbújhatnak mögötte, feszes, tömör mindene, de közben lágy és selymes a bőre. Cickói kellemesen nagyok, puhak, de peckesek! Bimbói izgalmasak, és még csak most érkezünk meg a derekához, ami nagyon jól illik az alkatához karcsúságával. A popsi pedig.. hát az mindent ver, kőkemény, de hát ugye tesz is érte :)
A randi kezdetén egy piros dresszben fogadott, amit áttetsző köntössel fedett, de ez nem sokáig volt rajta szerencsére.

Masszázs

Amint felértem az emeletre, láttam, hogy nyitott ajtó mögött bújkál a lányzó, mindig ezt csinálja, és amint beléptem, már a nyakamba is ugrott. Finom csókkal fogadott, amit én azzal háláltam meg, hogy rámarkoltam a popsijára. Megcsodáltam a haját (vagyis legalábbis szerettem volna, de ugye nem ezzel voltam elfoglalva), méretet vettem mindenfelől, majd átadtam az aktuális popsinövesztő ajándékos tasakot,
Bevezetett a szobába, elkezdtem vetkőzni, ő meg türelmetlenkedve segített, mert nem akarta kivárni, amíg magamtól lecuccolok. Kaptam törülközöt, és elkísért a fürdőbe, majd mire kiléptem, ő már anyaszült meztelenül - csak a tetkóiba öltözve - várt, és kézenfogva húzott vissza a szobába.
Restellem, de ma nem volt masszázs. Egyébként mindig van, és nagyon kellemes, alapos átgyúrós-átmasszírozós masszázs jár a kedves vendégnek, amitől teljesen le lehet lazulni (egyszer már majdnem el is bóbiskoltam közben), és közben mindig szóval tart, de ma nem volt.
Cserében a két felvonás között összebújva folytattuk a beszélgetést, ma éppen az egymással és a rokonokkal történt horror sztorik voltak a terítéken. Egyébként igen művelt, sok dolog iránt érdeklődő fiatal csajszi Zoé, de ezt tapasztalja ki mindenki maga. Egy biztos, ő hozza a hangulatot, a csevegőtémákat is, de ég csendben is van, ha kell. :)

Kényeztetés

Szóval visszahúzott a szobába a fürdőből, ledobtam a törülközőt a földre, és már fordítottam is az ajtónak, nem kicsit erotikusan tapadt rá azonnal a számra, miközben az ajtónak szorítottam háttal. Felhúzta az egyik combját az oldalamhoz, és nekem már ettől volt egy őrületes mentális orgazmusom, de persze nem maradtunk sokáig ebben a pozícióban. Hamar lefordultunk a tatamira, és észvesztő smárolásba kezdtünk, majd nem túl tapintatosan újra fel kellett térképezzük egymás testét. Azt hiszem, talált rajtam még két erogén zónát, amiről előtte nem gondoltam volna, majd én is kerestem egy-két olyan pontot, amivel kellő élvezetet lehet okozni.
Kisvártatva már simogattam az őrületesen lucskos punciját, majd rávetettem magam az illatos és nagyon jóízű nyílásra, és mivel a kérdésre, hogy szabad-e kínozni, kategorikus nem-mel válaszolt, ezért igen céltudatosan sikerült eljuttatni az orgazmushoz. Észvesztően érzékien rázkódott meg többször is, majd jelezte, hogy most túl érzékeny a csiklója, és inkább ő játszana velem, így a mellkasa fölé térdeltem, és rábíztam magam. Kézbe illetve szájba vette a felkínált családi ékszert, és illedelmesen elkezdett játszani, miközben én a hátam mögé nyúlva az ölében kerestem az izgalmas pontokat. Határozottan izgalmas percek után felálltam, ő elém térdelt, és így áldoztunk az erotika oltárán. Pontosabban ő áldozott, mert én ugye élvezkedtem. Kicsit profánabbul megfogalmazva, alapos orális kényeztetésben volt részem, maximum csak azt vethettem volna a szemére, hogy a két, oldalt a falon lévő tükör nem volt tökéletes pozícióban, hogy 3D-ben is élvezhessem a látványt, de akkor és ott eszembe nem jutott, hogy egy centire is elhúzódjak tőle.
Amikorra kezdett a pozíció kényelmetlenné válni, hanyatt dobtam magam a tatamin, ő fölém kerekedett, és egy őrült jól felépített programot mutatott be rajtam, kézzel-szájjal-nyelvvel, golyókat, gátat, makkot, semmit ki nem hagyó úton elvitt a robbanásig. Remegett a kezem-lábam, és ő még mindig nem engedett ki a szájából, de végül csak megkegyelmezett, és feljött hozzám újra csókolózni, majd kiszaladt 1-2 pillanatra a szobából, hogy magának is hozzon egy kis vizet.
A következő perceket egy kis beszélgetős chillezéssel tudnám leginkább jellemezni, a fentebb említett horrorsztorikkal megtűzdelve, majd egyszer csak szinte egyszerre izzott fel mindkettőnk szeme, és már csókolóztunk is újra, rántottuk és húztuk magunkat egymáshoz, a kezem már az ölében, ő a farkamat markolászta, de nem hagyhattam, hogy ilyen olcsón megúszhassa. Zoé szinte mindent élvezett, amit csak tettem vele, többszörösen is, a kedvenc jelenetem az volt, amikor hátat fordítva kért, hogy most hátulról műveljem azt vele, amit eddig szemből, és persze ez megint csak őrületesen izgató pozíciót eredményezett, átkarolva tenyeremből buggyant ki a cickója, a lábai között pedig simogattam a bőséges nedveket ontó punciját.
Kért egy kis pihenőt, ami ugye azt jelentette, hogy mellétérdelve adtam neki oda a játekszerét, amivel kapcsolatosan pajzán ötletei támadtak, amikor éppen nem a szájában volt, akkor a mellét paskoltam vele, majd megkért, hogy ugyanezt a popsijával is megtehetném, de ez szerintem kicsit röhejes végbe fulladt, úgyhogy újra a hátára fordítottam, és miközben ő velem foglalkozott, én megint az ágyékát habzsoltam. Miután újra megremegett , lábaival satuba fogva a fejem, megadást jelzett, és újra én kerültem a kényeztetett pozícióba. Na, ilyet még nem éltem át sokszor, keresett és talált megint olyan pontokat, hogy csak nyüszítettem a gyönyörtől, végigcsókolta, végignyalogatta az oldalamat, miközben simogatta az ágyékomat, jött a számhoz a csókért, majd persze megint csak a szájában kötöttem ki. Konkétan elfuvolázta rajtam az összes örömódát, miközben simogatott mindenfelé, majd a végkifejletet én vettem kézbe. Ehhez csak annyit fűzött hozzá, hogy "megöllek, ha megint a hajamba megy! :) ", úgyhogy megesküdtem rá, hogy nagyon odafigyelek! Hangos biztató nyögései, izgató mellkas-csókjai és komoly smárolások közepette sikerült hörögve elélveznem másodszorra is - a kisszoba egyik extra opciójaként.
Mindketten kidőltünk, majd Zoé kiugrott egy percre a szobából, mire visszajött, még mindig ugyanabban a pozícióban voltam, ahogy otthagyott, képtelen voltam megmozdulni, teljesen leszívott az elmúlt majd másfél óránk.
Eszébe jutott, hogy le kéne törölgessen, majd elmentünk együtt lezuhanyozni, megmostuk egymás hátát, stb. - majdnem rávetettem magam megint, aztán sajna mindkettőnknek lévén egyéb tennivalója is, gyorsan felöltöztem és alapos búcsúzkodás után elvánszorogtam az autóig.

Elszámolás

Ha jól emlékszem, nem titkolja, jól láthatóak az adatlapján és a bővebb infóban is a virágszálak. Már jól kialakult koreográfia szerint valamikor elhelyeztem egy arra alkalmasnak ítélt helyre.
Zoé korrektségéhez kétség sem férhet, már első alkalommal sem kérte előre :)

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  capo666

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette és háromnegyedóra múlva Nála voltam.

Megközelítés

Autóval mentem a parkolás nem egyszerű, de megoldható. A közelben van őrzött parkoló is. A cím pontos a Gps odavisz.

Helyszín

A ház régebbi építésü a főúton helyezkedik. A lakást lifttel is lehet megközelíteni, belül nagyon igényes, tágas, többszobás. A fürdő korszerű, tusfürdő hegyek, mint mindig, puha illatos törülközők.., most egy kisebb hangulatos baszoba, de a célnak tökéletesen megfelel. Egy masszázsmatrac az erotikus csatákhoz.

Hirdető külseje

Mivel már jártam Nála, nem ért meglepetés. Gyönyörű Hercegnőm az ajtó mögött megbújva várt egy lenge fekete valamibe. Rövid szemkontakt után, hatalmas öleléssel és csókokkal üdvövöltük egymást. Nem rossz kezdés, úgy gondolom.. :)

Masszázs

A szokásos koreográfiát betartva, alapos, de viszonylag gyors pancsit követően a baszobába találtuk magunkat, elizolálva a külvilágtól.. Miután, jól kihancúroztuk magunkat és a testi-lelki feltöltődés mindkettőnk számára teljesült, Zoé a hátralévő negyedórát a további kényeztetésemre fordította, masszázs formájában. Most végre megtapasztalhattam, hogy ebben is nagyon ügyes, sőt szakszerű és nagyszerű , mivel egyik végzettségei is, mint később elárulta. Tökéletesen abszolválta ezt is, mindent, amit nyújtott számomra :)

Kényeztetés

A fürcsiből megtérve, egy pillanat alatt megszabadultunk a rajtunk felejtett textíliáktól, nem sokat adva az etikettre, egymásnak estünk.. Heves csókcsatát vívtunk egy darabig, amit egálra hoztunk ki. Így Ö sem győzött és én sem győztem már..., szusszal. Lefordultam kedvesemről és elterültem mint az Alföld :) De Zoé nem adta fel, továbbra is aktív maradt és végig kalandozott a testemen. Nagyon finom testcsókokkal és érzéki simogatásokkal újra izgalmi állapotba hozott. A kalandozása nemsokára célba ért, és üdvözölte ébredező bájdorongomat. Nagyon boldog pillanatokat szerzett rövid idő alatt, ezért kértem függesszük fel a projektet, nehogy idő elött agyvérzést kapjon a hancúrléc :) Most, hogy eleget heverésztem, gondoltam leteperem Kedvesem.., de nem ütköztem ellenállásba :) Ha már így alakult, kalandra fel az egzotikus tájak feltérképezése. Hasonló koreográfia alapján, minden porcikáját végig puszikáltam. Élmény kényeztetni a mindenhol formás, nagyon finom tapintású érzéki Hölgyet ! De a végén a desszert számomra továbbra is, zamatos formás nunia volt ! Kihagyni vétek lenne, nem is tettem. Nagyon gyengéden és kellő odafigyeléssel ápoltam a csodák kapuját. Jött is a visszajelzés, csípő emelkedik, sóhajok, légzés szaporább és remegés.. Háromszor ismétlődött meg, de már egyre fokozottabban, míg elérte a gyönyör a Drágámat ! Még sokáig mozdulatlan maradt, lehunyva szemecskéjét :) Nagyon boldog voltam.., remélem Ö is ! Mellé bújtam és cirógattam lágyan.., és persze a csókok sem maradtak el. Végezetül kaptam Tőle egy levezető, de orbitális franciát ligámmal egybekötve, eredménye: enyhe eszméletvesztés... :) Még egy kis időre szorosan összebújtunk, pici dumcsi.., és itt a vége !

Elszámolás

Zoé Drága, nem tudom milyen extrákat vállal mert nem kérdeztem. Azt tudom, hogy bővebb információért, telefonon kell keresni . Nagyon szívélyes és korrekt módon ad felvilágosítást.

Rózsacsokor száma a bővebb információkba !

ZOÉ, felejthetetlen masszázs

  Zé_

Egyeztetés

Zoéval már régi ismerősök vagyunk, az időpontok egyeztetését általában chat-en kezdjük és telefonon véglegesítjük. Szabadidő tekintetében elég szűkösen állok, de mindig nagyon rugalmasan meg tudunk egyezni. Szinte hazajáró vendégként másról nem is nagyon esik szó telefonban:
"-16:30?!
- Szabad vagyok.
- Érkezem. Szia."

Megközelítés

Megközelítés, részemről villamossal, majd egyperchuszonyolcmásodperc séta a kapucsengőig. Aki autóval érkezik annak sem lehet panasza, szomszédos utcában valószínűleg bőven talál parkolóhelyet, az árakról nem tudok nyilatkozni. Kerékpártárolót még nem kerestem, nem volt rá szükségem, de biztos le tudod lakatolni vhová, ha a sportos üzemmódban érkezel.

Helyszín

A lakás az egyik legszebbek közzé tartozik azok közül, amiket eddig volt szerencsém látni. Zoé nem egyedül dolgozik itt, de még soha nem találkoztam senkivel, soha nem hallottam senki hangját, lépteit, susmorgását. Talán egyszer volt rá alkalom, hogy vkinek a lábát véletlenül megláttam, szerencsére női láb volt... XD XD Diszkréció 1000%-os, szalon feeling nulla, mintha melóból érkeznék haza egy forró ölelésre. A szobák jól berendezve, árad belőlük a melegség, mindenhol puha matrac, egyikben kis fotel, másikban kanapé. Ez alkalommal a legkisebb szoba lett randink helyszíne, ha jól emlékszem ez a kedvence. :) A zuhanyzó még mindig viszi a pálmát és még mindig nagyon tetszik, minden alkalommal megcsodálom ha erre járok, kell egy ilyen otthonra...

Ja, és majdnem elfelejtettem - nehogy valaki kifogásolja, hogy nincs megemlítve - van tusfürdő, száraz kilépő és puha törülköző is.

Hirdető külseje

Szeretem azokat a pillanatokat, azt a pár lépést míg eljutok a lifttől a bejáratig, mert tudom az ajtó mögött ki vár, ettől függetlenül mindig meglepődök mikor befordulok a résnyire nyitott ajtó mögé. Zoé egész alakos képekkel és arckitakarás nélkül hírdet, így igazából nem kellene, hogy meglepődjek, de mindig elcsodálkozok azon, hogy mennyivel szebb, csinosabb, szexibb, vadítóbb mikor szemtől szemben állunk. Ez alkalommal sejmes kis köntös és szexi fehérnemű borítja feszes formáit. Zoé nem a csontkollekciók táborát erősíti, viszont semmi plusz felesleg, nőies és nagyon feszes, szexi alakja nagyon jó hatással van rám már az ajtóban, pedig még csak ölelkeztünk és a cipő is rajtam van. Ezúttal vörös hajzuhatag foglalja keretbe mosolygós arcát, melyet jelzett előre, de nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog és ilyen jól áll neki (azóta már került fel kép is róla).

Masszázs

Ez már a sokadik felvonás a találkozóink tekintetében, nem tudnám összeszámolni hol is tartunk, de még mindig nem tudom, hogy hogyan is masszíroz Zoé. Sajnos - vagy nem sajnos - valahogy sosem jön ki rá a lépés, hogy eljussunk a masszázsig, de hogy vmi hasznosat ís írjak ebbe a részbe, végeztem kis kutatómunkát és elolvastam néhány előző beszit gyorsan. XD Nos, azok alapján bizton állíthatom, nagyon jól masszíroz, az igényeidnek megfelelő erősséggel, melyhez többféle kencefice közül választhatsz kötőanyagként. :)

Azt viszont pontosan tudom, hogy milyen, amikor a lelkedet masszírozza, mert zuhanyzás után visszatérve, szoros ölelkezés után ez következik. Én már a matracon, a hátamon, Zoé szorosan mellettem, kezeit szinte sosem pihentetve, egy igazi barátnős beszélgetés bontakozik ki, mintha tényleg a nap végén hazaérkeztem volna. Nagyon jó, érdeklődő beszélgető partner, kitűnően el tudunk csevegni bármilyen engem, vagy őt érdeklő témáról, mi történt míg nem találkoztunk, mik a tervek a jövőben, milyen jó esetleg rossz dolgok történtek. Számomra ez fontosabb egyébként, mint az, hogy a hátam jól meg legyen gyúrmázva. Egy kellemes beszélgetés, közben egy kis simogatás, cirógatás, apró puszik ide-oda, gyengéd csókok. Engem ez jobban feltölt, mint egy erős teljes testes masszázs.

A beszélgetésnek most is (mint általában) miattam szakad vége, elindulok felfedezni találok e új tetoválást, újabb műalkotást, a csodálatos idomokon...

Kényeztetés

Felfedező utamat apró puszikkal indítom, nagyjából mindenhová. Vállak, nyak, kulcscsont, és egyre lentebb haladva, cicik, has, medencecsont, combok, semmit ki nem hagyva, jól meg kell vizsgálnom nem e szökött fel vhová egy újabb tetoválás. Utamat néha megszakítva visszatérek egy-egy kellemes csókra és új erőt gyűjtve tovább indulok a hívogató domborulatok irányába. Bőre feszes, sejmes, simogatni, csókolgatni való. Nem is húzom sokáig az időt, combjai közzé helyezkedem és bátran hódolok egyik kedvenc időtöltésemnek. XD Zoé -érzésem szerint- nagyon jól reagál kényeztesésemre, melyet megpróbálok nem elsietni, inkább próbálom kiélvezni minden pillanatát, ahogy ezt szemmel láthatóan teszi partnerem is. Lassú egészen gyengéd mozdulatoktól fokozatosan haladva az erőteljesebb nyelvcsapásokig érezhető, hogy teste is követi a tempót, egyre inkább megfeszül, és saját életre kel, csípője ritmusra táncol, dereka megemelkedik és megfeszül, miközben egyik kezével szabadon maradt kezemet szorítja, másikkal mellét masszírozza. Próbálom húzni az időt és csodálni ezt a kéjes táncot, ahogy egyre lassabb és egyre erőteljesebb nyelvjátékkal terelem a cél felé, de arcát hirtelen tenyerébe temeti és szinte mozdulatlanul, apró remegésekkel tarkítva adja át magát az (szerintem XD ) orgazmus mámoros érzésének. Így maradunk pár pillanatig, bár comjai szorításából mozdulni sem tudnék, majd lassan elenged és boldognak tűnő mosoly és halk nevetés hagyja el ajkait. Ezt a mondatot ismerem, szerencsémre már hallhattam tőle: "Hát mit tettél velem?!" Sajnos még a megfelelő választ nem sikerült kitalálnom rá, de agyalni fogok rajta, ígérem! ;) Én még apró puszikkal, gyengéd simogatással enyhítem a combok pici remegését, majd elindulok felfelé, hogy csókkal köszönjem meg a látványt amit ismét átélhettem. :)

Pár perc pihenő után, kétvállra parancsol és már tudom, én következem. A technikát elleshette tőlem XD mert apró puszik érkeznek mindenhová és szép lassan elindul déli irányba. Az apró csókok áradata el nem apad és máris égnek álló, ennyitől is majd szétrobbanó férfiasságomat környékezi. Még nem érinti, de érzem, hogy nincs sok hátra, hogy teljes egészében az övé legyen. Pár mozdulattal később krémért/olajért nyúl és annak segítségével kezd finom, gyengéd lingamos elemeket idéző cirógató, masszírozó mozdulatokba. Kicsit elidőzünk így, még húzza az agyam (is), gyengéd ujjgyakorlatokkal kényeztet. Néhány perc elteltével már érzem, puha nyelve és forró ajkai is beszállnak a játékba, először csak lassan, gyengéden, majd a tempót egyre fokozva, van, hogy kezeit kétoldalra letámasztva, csak szájával kényeztet. Imádom a tükörben látni feszes kerek fenekét, és ahogy ringatózik, míg rajtam munkálkodik. Kis pihenőt kérve lassabb tempóra vált, ekkor felváltva, csak kézzel, csak szájjal, vagy éppen mindkettővel egyszerre játszadozik tovább velem. Kis szusszanás után, újabb roham indul a csúcs meghódítására, és itt már nincs megállás, hiába is kérném. Alkalmanként előfordul, hogy kicsit nehezebb eset vagyok és partneremet jobban megdolgoztatom a vártnál, de Zoé rendületlenül és kitartóan tesz kedvemre míg végül ajkai között ér el a vég és robbanok óriásit szájában. Így tart míg lenyugszom, cirógató simogató mozdulatok közepedte, majd szilviáért nyúl és romeltakarításba kezd. Végtagjaim zsibbadnak, fejemen fültől-fülig mosoly, Zoé a vállamon szorosan hozzam bújva és elalszunk... XDXD Na persze, szép is lenne XD amúgy vmi nagy újító simán bevezethetné ezt a programot is, én alapból húznék egy óra szunyát lazán XDXD De természetesen ez lehetetlen, a zuhanyzó már vár. Taktikai osonás, szabad fürdő kémlelés, a jelzést megkapom, így indulok is.

Elszámolás

Általában utólag rendezve, kisszekrényre elhelyezve. Egy és másfél órában is teljesen korrekt, Pesti átlagnak gondolom.

Zoé, felejthetetlen masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Elsősorban az alapján kerestem a hirdetők között, hogy a Széll Kálmán tér környékén, szombaton ki érhető el. Néhány telefont is lebonyolítottam, amikből vagy az derült ki, hogy az adatlappal ellentétben szombaton nincs ügyfélfogadás, vagy a "csak előre egyeztetve" ellenére nagyon is fogadóképes a hölgy. Zoé az utóbbi kategóriába tartozik. A telefonos egyeztetésben tapasztalt kedves hangja, és a beszélgetés végén kiderült rendelő cím (nekem ez valamiféle garancia már a kellemes élményre) el is döntötte a polémiát, hogy szombat délben hova is kell érkezzek. Ezután VTR-en be is jelentkeztem a biztonság kedvéért, amit szinte azonnal vissza is igazolt Zoé.

Megközelítés

Mint írtam, a Széll Kálmán tér környékén kerestem, gyakorlatilag párszáz méteres körön belül. A kocsit hétvége lévén bárhol le lehet tenni ingyen és bérmentve, én a Logodi utca elején találtam egy kellemes, árnyas helyet, ami a szombat déli hőségben nem volt egy utolsó dolog, aztán innen gyalogoltam el a Margit körútra. A tíz-tizenöt perces séta még jól is esett. Hétköznap viszont célszerű a Mammut garázsát használni, mert az utcai parkolás bizonytalan. Vagy bármilyen tömegközlekedés jó, ami a Széll Kálmán térre irányul.
Mint említettem, én gyalog közelítettem meg az "ojjektumot", a kapukódot már korábbról ismertem, így csak azért csörrentettem rá Zoéra, hogy megérkeztem és gyorsan szedje rendbe a toalettjét, amíg felérek.

Helyszín

Margit körúti békebeli bérház. Szeretem az ilyeneket, mert bár a belső körfolyosó nem túl intim, de a lakások a nagyobb belmagasságnak köszönhetően szellősek és kellemes légkörűek. Az adott lakást a bérlő lányok újíttatták fel, és nagyon jó ízlésről tanúskodik a végeredmény. A fürdő például különösen tetszik, nincs kád, nincs szűk zuhanykabin, hanem egy jó nagy, két személy részére is kényelmes épített zuhanyozó, ami az együttfürdés szempontjából igencsak vonzó opció. Tusfürdőből igen nagy a választék, szájvíz is van a mosdónál. A szobák (én eddig kettőben voltam), mindegyike tatamival szerelt, zenegép, komód, bútorok vannak bennük, van hely a lepakolásra, van hely az ölelkezésre. Szóval a lakás szerintem a célra több, mint tökéletes.
Lépcsőn mentem fel, csak arra kell vigyázni a nagy izgalomban, hogy van félemelet is, tehát a számolást nem szabad elrontani, mert könnyen özvegy Polacseknéhoz csengethet be a ködös tekintetű makktárs...
A megfelelő szinten már picit nyílik is az egyik ajtó, jelezvén az irányt, az ajtó mögött pedig Zoé bújik meg.

Hirdető külseje

Zoénál nem jártam eddig, így nagy kíváncsisággal léptem be az előszobába. A kinti verőfénytől kissé vaksin állapíthattam meg, hogy a képek nem csalnak, egy vonzó (nagyon is), a stratégiai pontokon kellemesen kerek (cici & popsi), mosolygós és nagyon nagyon kedves lány várt rám.
Már a bemutatkozáskor eldőlt, hogy nagyon jól választottam szombat déli partnert. A cipőimet letettem az előszobában és megbűvölve vonultam Zoé után, le sem véve a szememet a formás idomokról.
A szobában aztán levetkőztem, kaptam egy méretes törölközőt és elvonultam a zuhanyzóba tisztálkodni. Mi tagadás, vágytam már vissza a kis szobába, így bár semmit nem hagytam ki, de viszonylag gyorsan végeztem.

Masszázs

A szobába visszaérve, Zoé elvette a törölközőmet, ezek után gyorsan közelebb is léptem hozzá, átöleltem és olyan csókkavalkádba bonyolódtunk még ott, álltunkban, hogy csak na. Szuper jól csókol, nem hagyja ki a játékból a nyelvét sem, tényleg olyan őszinte csókokat ad, mintha már sok-sok ideje ismernénk egymást. Nagyon jó volt, ezért kényszerítenem kellett magam a tatamin hasonfekvésre, amíg még lehetett...közben Zoé megszabadult a bugyitól-melltartótól, amit igencsak helyeseltem...persze szigorúan a fair play jegyében :) Aztán elhelyezkedett rajtam. Éreztem a hátsó fertályomon a ciciket, a sima puncit és kósza gondolataim támadtak, de tudtam, hogy mindennek eljön az ideje és jó fiú maradtam. Egyelőre...
Kicsit tartottam attól, hogy problémák lesznek a forgolódásnál, köszönhetően egy repedt bordámnak, ami miatt kisebb svédtornára volt szükségem még a cipőfűző megkötéséhez is, de ott olyannyira elfelejtkeztem erről, hogy könnyen váltogattam pózt Zoé instrukcióinak megfelelően. A masszázs nem volt komoly izomgyúrás, de szombat délre pont megfelelt ahhoz, hogy ráhangolódjak a masszázs utáni létre és egyre inkább vágyjak arra, hogy megfordulhassak és birtokba vegyem az egyelőre még csak a hátamon szánkázó melleket.
Masszázs közben persze beszélgettünk erről-arról, nagyon jó ebben is a kis hölgy. Jól lelazított testben és fejben is, és tényleg elérkeztünk lassan ahhoz a ponthoz, ahol már kényelmetlenné kezdett válni a hasonfekvés, köszönhetően a jókor, jó helyekre elhelyezett puszikáknak, illetve a hátamon továbbra is siklóernyő-bemutatót rendező ciciknek. A helyzet tarthatatlanságát nyilván Zoé is kezdte érzékelni, végül elpakolta a krémeket a környékemről és fordulást vezényelt. Némi svédtorna igénybevételével ez sikerült, bár az izgalom feledtette a bordatáji diszkomfortot :)))

Kényeztetés

Szóval végre hanyatt! És Zoé meztelen valóságában bújt hozzám. Ölelt, csókolt, csúszkált, simogatott. Lecsúszott és a mellei közé szorította a már teljes életnagyságban pompázó James urat, aztán végignyalintotta. Ezután még lejjebb ment és eljátszotta a Pom-Pom meséiből a golyókapkodót...hú ez aztán még peckesebb vigyázzállásra kényszerített. Időnként azért sikerült rávennem, hogy jöjjön feljebb és a nyelvtechnikáját itt, szájmagasságban is mutassa be...
Kezdett a helyzet komollyá válni, és én még nem néztem meg közelebbről a combok rejtette helyeket, csak az ujjaim jelezték, hogy Zoé is kezd bemelegedni...ezért javasoltam egy helycserét, amit Zoé is helyeselt. Leköltöztem hát a nedvessé vált szeméremajkak közé, határozott nyelvcsapásaim közben a gyönyörű, kemény melleket gyúrtam, amit időnként Zoé is átvett tőlem (imádom, amikor a nő a saját melleit cicerészi élvezetében). A combok remegése árulkodott arról, hogy Zoé felült a hullámvasútra és éppen fölfelé halad a nagy emelkedőn. Ebben az a jó, hogy én tudom szabályozni, hogy milyen gyorsan érjen fel a tetejére... A remegés folyamatossá vált, a cicibimbók is megmerevedtek és Zoé felért a csúcsra, ahol egy hosszabb és tartalmasabb orgazmust mutatott be nagy gyönyörűségemre. Persze megkaptam némi pihegés után, hogy "aztaaaaa" (ennek bizony örült az egóm).
Néhány további kósza nyalintás után visszatért a kis szobába és tudtomra adta, hogy tevékenységem bosszúért kiált és szíveskedjek a kivégzésemhez alkalmas pozíciót felvenni a matracon. Egyszóval ismét hanyatt lettem parancsolva, Zoé pedig ellentmondást nem tűrő határozottsággal vette kezelésbe és nyelvelésbe James urat és csatolt részeit, ami persze nálam is heveny izgalmi állapotot okozott. Közben, ahol értem, simogattam, ujjazgattam és ahogy észrevettem, ez a tevékenységem Zoénak se esett rosszul. Így jutottunk el oda, hogy megláttam az alagút végén a fényt és a James úron vadul le-fel sikló ajkak közé érkezett meg a negyed kettes gyorsvonat. Még a szemem is fennakadt, mert Zoé nem hagyta ám abba az izgatást, rendesen megvárta, amíg már csak az idegek vitustánca jelezte azt, hogy még élek.
Amikor újból visszatért belém az élet, és képes lettem az elején felszolgált vizet is magamhoz venni, el tudtam botorkálni a zuhanyzóba, ahol a forró víz alatt arról elmélkedtem, hogy hej de jó kis szombat déli szeánszon vehettem részt.

Elszámolás

Bár korábbról nem volt szerencsénk egymáshoz, az elszámolást mégis a végére időzítettük. A kapott élményhez képest abszolút passzol az ajándék, sőt! Minden kis picula megérte, nem tévedtem a hely varázsát és minőségét illetően. A vizespohár szomszédságába helyeztem el diszkréten a csokrot.

Zoé, felejthetetlen masszázs

  Paul01

Egyeztetés

Húsvétkor locsolkodni szoktak, nekem is kedvem támadt hozzá és nem akartam hétfőig kibírni így hívtam Zoét, aki elsőre felvette és miután már jártam nála csak az időpontról kellett megállapodnunk.

Megközelítés

Buda egyik legforgalmasabb útján a Mammuthoz közel, sem megközelíteni, sem parkolni nem nehéz főleg így ünnepek alatt.

Helyszín

Régi bérház, szépen felújított több szobás lakása, izlésesen kialakítva, esztétikus design és tusfürdő kánaán jellemzi a fürdőszobát is igazán minden igényt kielégítően. A szobák berendezése praktikus és a célnak maximálisan megfelelően kialakítva.

Hirdető külseje

Zoé egy tündér, mosolygós, bájos arccal, búgó hanggal, tutajos szemekkel, szépséges, termetes cicikkel, hosszú fekete hajjal és mint a képeken is látszik kívánatos külsővel.

Masszázs

Masszázsról nem tudok írni mert azt itt nem szoktam kérni, általában sokkal kellemesebb időtöltés az, amit helyette művelni szeretek.
Ahogy megérkeztem kedvesen fogadott, forró öleléssel és csókokkal üdvözöltük egymást majd a szobák egyikébe vezetett és hellyel kínált a kanapén miután ledobtam a kabátomat. Hozzá bújtam és a mellére tettem a fejem, szinte otthon éreztem magam. Jól esett érezni a fergeteges ciciket, közben simogatni és csókolgatni amennyire a ruha kivágása engedte. Akármeddig maradtam volna ebben a helyzetben, de aztán hogy tovább léphessünk futottam egy fürdőszoba kört.

Kényeztetés

Ahogy visszaérkeztem csókolózni kezdtünk és simogattam Zoét ahol értem és elkezdtem vetkőztetni, szépséges fehérneműjét egy-két mozdulattal gyorsan lefejtettem róla és végre hozzáférhettem teljes szépségében a terjedelmes cicikhez, amikkel nehezen lehet betelni, és csókoltam ahol csak értem és közben kezem a gömbölyded popsival és a már kissé nedvesedő nunival volt elfoglalva. Földre ereszkedtünk és csókolóztunk vadul és szenvedélyesen, de persze hogy nem bírtam magammal és végül a ciciken keresztül a nunihoz vezetett a nyalakodásom. Finoman, érzékien a nyelvemmel csókolni kezdtem a gyönyörű, kívánatos punciját Zoénak és úgy éreztem kedvére való a ténykedésem. Simogattam közben és próbáltam méginkább a legérzékenyebb ponthoz ragaszkodva, szinte alig érintve finoman, lassan nyalogatni, csókolgatni. Egyre nedvesebb lett és teste is egyértelmű jelzéseket küldött nekem, hogy nem csinálom rosszul, amit csinálok. Egyre hevesebben járt a nyelvem és egyre jobban felizgultam látva Zoé reakcióit és tapasztalva, hogy egyre lucskosabb lesz a nunija. Nemsokára finom hangjelzésekkel és testének megfeszülésével egyértelművé vált, hogy sikerült a vágyott eredményt elérni. Nagyon jó érzés volt érezni és látni. Hagytam lenyugodni, de csak azért mert fel lettem szólítva erre, mondván, hogy idő kell az újratöltődéshez.Kis idő elteltével újabb ténykedésem kapcsán mégegyszer az előzőhöz hasonló örömben volt részem. Ezek után megadtam magam és Zoé kényeztető gondjaira bíztam magam. Csókolóztunk és lassan finoman lejjebb haladva egyszer csak a golyóim lágy, érzéki nyalogatását éreztem, ami aztán a farkamon folytatódott. Kezével óvatosan segítve és olykor-olykor teljesen eltüntetve kapta be a farkamat. Nagyon érzékien csinálta és én közben a tükörben gyönyörködtem a benne - őrjítően izgató látvány volt, aminek nemsokkal később meg is lett az eredménye. Kértem Zoét, hogy fel szeretnék állni és ő pedig előttem térdelve szopott lágyan, finoman és ekkorra már nem bírtam magammal a látványtól és a megélt előzetes élményektől óriásit élveztem.
Zoé megvárta míg lenyugodok és aztán Szilviával együtt rendet tett és vízzel kínált.
Leheveredtünk és összebújva pihegtünk, majd beszélgettünk erről-arról. Kis idő elteltével Zoét ismét megtámadtam és az előző menethez hasonlóan megszeretgettem, amit Ő ugyanúgy viszonzott. Sajnos az időnk gyorsan eltelt, így gyors zuhany és utána érzelmes búcsú, aztán távozás.

Elszámolás

Telefonban nem beszéltünk róla, de mint megtudtam változtak a csokor méretek. Miután nem tudhattam ezért rám bízta Zoé, hogy mekkora csokrot adok - természetesen nem volt akadálya a több virágnak.Nem kérdés, hogy megérte a színvonalat figyelembe véve.

Zoé, felejthetetlen masszázs

  prof1

Egyeztetés

Ahogy megláttam Szilvi képeit rögtön beindult a fantáziám és azon filóztam vajon az életben is olyan-e, mint a fotókon, vagy meglepetés ér, mintha festményt és nem egy fotósorozatot tanulmányoznék épp elmélyülten. A latinos kisugárzás leterített, képzeletem már a karakteres combtetkókon siklott. Nem tehettem mást, mint felkaptam a telót, hallani akartam a hangját, de a helyi szokásoknak megfelelően operátor, vagy kolléganő vette fel és gurította a szokásos tudnivalókat. Másodszorra hasonló volt a helyzet, mert rövid időn belül kétszer is megkellett látogatnom annyira bejött az első randi. Szóval pillanatok alatt megvolt a kívánt időpont és szoba a nap végére. Mondhatom, hogy nehezebb volt szabaddá válnom aznap, mint a randi időpontját fixálni.

Megközelítés

Mivel gyakorlatilag haza járok ide, ezért a megközelítés nem egy kihívás, ráadásul az esti órákban már a forgalom sem vészes, bár az utóbbi időkben este a parkolás meglepően macerás kezd lenni, lehet, hogy az ingyenesség 6 után vonzza az MT-ket is. Szóval a kis keverő-kavaró madárkáról elnevezett utcácska sarkára igyekeztem egy erős nap minden nyűgével, de belül a benfentesek jóllakott csecsemőt idéző mosolyával, hiszen már tudtam, hogy sok finomság vár rám. A jegyzőkönyv kedvéért: a megközelítés nagyondenagyonjó:) Közel a Kolossy, mindenféle járattal a közelben. Nappal a fizetős parkolás nem gond, a mostani esti zsufinak valami egyedi oka lehet, nemsokára újra megyek majd kiderül a tendencia, ha van….

Helyszín

Megérkeztem helyszínelni, az elmúlt pár napban semmi nem változott. Kód nélküli rövid csengetés a villaépület vasajtójánál és már kattan is az elektromos zár, pár lépés és bent vagyok a földszinti fogadórészben, ahonnan lépcsősor tekeredik felfelé. Már itt eldől, hogy jól választottál-e, mert az arc magasságában himbálózik előtted partnered popsija és húz maga után a látvány és az eljövendő percek izgalma. Szuper ez az előjáték, ha bátor vagy már felfelé símíts egyet és megvan a kölcsönös bizalom, vagy ha félreérted a belépó testbeszédet már gurulsz is vissza:) Az első szinten két tatamis szoba és kát maszpados, és két különálló fűrdő sarokkáddal, egyedi fények mindenhol és tisztaság, szájvíz, tucatnyi babaápoló for Men, tükrök, mint Wersaillesben, csivitelés a pihenőben, egy-egy fejecske megjelenhet valamelyik szoba, vagy fűrdő ajtórésében…legyetek résen, törcsit a farokra akasztani, ha szégyenlős valaki:)

Hirdető külseje

Nos itt meg kell állnunk egy pillanatra. Szilvinél fordított PS működik, nem tudták elszúrni a képeit sem, de a valóság mindent visz, életben sokkal jobb, ami azért nem jellemző, ha Óbudát vesszük alapul, bár az nem kérdés, hogy ez a város egyik legjobb szalonja minden szempontból, a lányokat mindenképpen beleértve:)) Az igazság az, hogy már kamasz koromban csak ilyen típusú lányokra indultam be, akikről egyszerűen nem tudom levenni a szemem, sem a kezem, semsemsem az akármimet. Mivel pár nappal korábbról már ismertük egymást alig vártam, hogy elém perdüljön. Egy kis mini koktélruhában lejtett elém azzal a zabálnivaló mosolyával, kerek popsijával, méretes cickóival, bájos mosolyával…mintha a csajomhoz érkeztem volna, miután alaposan átrágtam magamat azon, hogy mi mindent fogok csinálni és egész nap erre pörgött volna az agyam helyett a cerkám és tessék most itt a valóság, ami csak szorozza az addigi fantáziát…Az egyetlen ésszerű megoldást választottuk….

Masszázs

….már cipő levétel előtt az ajtóban, mint bekattant nyulak egymásnak estünk, szenvedélyes ölelések, testhez simulós, fenékmarkolós csókok, hát így is lehet köszönni, őrület ahogy begerjedtem, nem is tudtam teljesen magamhoz húzni, mert középtájon valami már rögtön nagyon kiállt belőlem, amikor ráfogott a drága azt hittem felrobbanok. Ő az a csaj aki bepusztít egy pillanat alatt, lesodor az útról és elveszi az eszedet, ha még van…Úgy tűnt nekem, hogy elkezdtük cipőben és állig felöltözve a masszázst, de azért csak fel kellett jutni a narancs tatamis kedvencbe valahogy. Lerugtam a surcikat és usgyi fel. Szép lassan tekergőzött a drága, hogy tovább tartson a szenvedésem, alá is kellett nyúlnom félúton, mert 20 másodpercet nem bírtam ki egy popsisimizés nélkül. Bent folytatódott a lenti szeánsz, a ruhák másodpercek alatt lekerültek, fogalmam nincs, hogy jutottam ki a fűrdőbe, de ilyen gyors tusit régen nyomtam az biztos...

Kényeztetés

…ahogy visszaértem, kezdetét vette a kényeztetés még álló helyzetben, a farkam azonnal ágyú szögbe került Szilvi hasán körözve, aztán egyszerre lessítottunk be, lehelletnyi csókocskákat futtatva egymás nyakán, arcán, ajkain, vállain, mellein. Szilvit a természet gyönyörű cicikkel halmozta el, amik csak úgy omlottak rám. Valahogy lesimogattuk egymást a tatamira, oldalt fekve ölelkeztünk, faltuk egymás ajkait. Valahogy fölém került és a farkam tövénél elkezdett finoman rámmozogni, hol a zacsimat simizte nedvesedő kelyhével, hol feljebb csúszott nagyajkaival ügyelve, hogy még véletlenül se tévedjek tiltott zónába. Szinte átmenet nélkül vett szájába és végig szemkontaktussal repített a mámor felé, majd lassított és ajkaival puhán körbezárta hol egyik, hol másik golyszimat, miközben kézzel húzogatta a makkost kéjes mosoly és nyögések kíséretében. Valahogy átfordultunk és bimbóira cuppantam, mintha vártak volna, sötétebb színre váltottak egyre keményedve, apró sikolyok jelezték a jó irányt, Szilvi csípője hullámzásával lejjebb invitált…gyönyörű kelyhe finoman megnyílt, a mézcseppek megjelentek duzzadó szirmain, ajkaimmal, nyelvemmel, majd ujbegyemmel izgattam, halántékom lüktetett. Kicsit feljebb húzódtam lábai közé és kitörni készülű farkamat kezébe adtam, hogy oda dörzsölje ahol neki a legjobb, teljesen összegabalyodva egyszerre rándultunk, hördültünk a gyönyörbe, az utódok a hasán landoltak….percekig meg sem tudtunk szólalni, szinte hallottam heves majd egyre lassuló szívdobbanásainkat, egyedi élmény volt egy különleges nővel, most, hogy írok újra átélem:)))

Elszámolás

Csak ezt ki lehetne hagyni….nem számoltunk el, mert nem kellett. Az ajándék a vizes pohár mellé került észrevétlenü, meg sem nézte és nem is lehet viszonyítani az átélt élményhez, nem szeretném azt írni hogy megérte, mert nem azt éreztem, hogy egy szolgáltatást kaptam csupán, hanem sokkal többet és főleg mást.

ZOÉ❤️, nagyon jó masszázs

  ejjelibagoly1

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot, minden gördülékenyen ment, hamar találtunk mindenkinek megfelelő időpontot.

Megközelítés

VTR-en megadott cím egyértelmű, Podmaniczky utcáról nyíló utcába vitt az utam. Parkolás napközben fizetős, emiatt volt több szabad parkolóhely is, ez nem okozott gondot (de troli is jár a környéken).

Helyszín

Kapu, lépcsőház el tudna viselni egy rendes felújítást, de ezen néhány lépéssel át lehet jutni, bejutáskor telefonon kapott pontos instrukciókat követve eltéveszteni szinte lehetetlen a megfelelő ajtót, amely nyílt is, mire odaértem.
A lakás ellenben a kint látottak szöges ellentéte: igényesen felújított, berendezett, tiszta, teljes mértékben felszerelt. Fürdőszobában tusfürdők garmadája, szájvíz, stb. - minden megvolt, amire csak szükség lehet.
Szobában komód, székek, szobainas, a tetthely pedig egy jókora franciaágy.

Hirdető külseje

Zoé csodaszép. Na jó, kicsit elfogult vagyok az alacsonyabb, szőke hölgyekkel szemben, de ezt leszámítva is igaz a kijelentés.
Alakja, alkata a képeken nagyrészt megtekinthető - azért csak nagyrészt, mert élőben sokkal szexibb és vagányabb (főként gondolom a tetoválásai keltették bennem ezt az érzést), plusz látható bájos arca és mosolya.
Köntösben fogadott, ami alatt egy többrészes fehérnemű szettet viselt . Egyik öltözetben sem láthattam túl sokáig, mert a fürdőből való kilépésemkor már teljesen meztelenül várt, ekkor csodálhattam meg teljes valójában formás testét, fantasztikus cicijeit. Puncija simára borotvált (és mint később kiderült, igencsak finom), popsija a keményebb fajtából való.

Masszázs

A programot (annak ellenére, vagy éppen azért, mert először találkoztunk) nem beszéltük meg előre, teljes egészében Zoéra bíztam magam, illetve volt egy olyan gondolatom, érzésem, hogy a legjobb az lesz, ha hagyjuk, hogy a dolgok maguktól alakuljanak (és így is lett).

Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.
Masszázs közben változatos témákról beszélgettünk (többnyire Zoé kezdeményezésére, én eleinte kissé nehezen találtam a szavakat), s a ténykedését az ágy mellett elhelyezett tükörből remekül lehetett követni.

A masszázshoz krémet használt Zoé, a mozdulatai nagyon kellemesek és kellően szakszerűek voltak, átmozgatott, átgyúrt mindent, amit ilyenkor csak lehet.
Nagyon jól esett tevékenykedése, igencsak ellazultam, mire a vállamhoz, nyakamhoz ért - s itt át is tértünk a kényeztetés részre.

Kényeztetés

A masszírozós mozdulatok lezárásaként finom puszikat kaptam nyakamra, arcomra, majd pedig csókot is váltottunk.
Hogy ez utóbbi kényelmesebb körülmények között folyhasson, Zoé javaslatára megfordultam, így folytattuk a csókolózást, ölelkezést, egymás testének simogatását.

Rövid idő után Zoé kissé lejjebb csúszott, s farkamat kezdte kényeztetni ajkaival. Technikája, tempója változatos, kezét főleg a herék izgatására használta. Az összhatást nem mondanám pornósnak, inkább amolyan lelkes-barátnős élményben volt részem.
Imádtam a kényeztetés minden percét, szerettem volna, ha jó sokáig tart, Zoé igencsak felizgatott eddigre, kényeztetése ellenállhatatlan volt, s amikor már közel járt a vég, próbáltam ezt jelezni felé. Bízom benne, hogy ezt sikerült megfelelő módon megtennem, merthogy szájában ért a vég (legalábbis nem tette szóvá, hogy nem szóltam időben). A koncentrációs képességem ezen időpillanatban alacsony volt, de ha jól figyeltem meg, az utódok eltüntetése 'belsőleg' történt, legalábbis Zoé végig ott maradt velem, és szilvát se nagyon láttam.

Zoé odabújt mellém, néhány percig összebújva pihentünk, ami után javasolta, hogy folytassuk a masszázst, amire én olyan ellenjavaslattal éltem, hogy rendben, csak cseréljünk szerepet. Így most Zoé feküdt hasra, és én masszíroztam őt a magam amatőr módján - azaz jobbára csak simogattam csodás testét, ahol csak értem. Hosszú órákig is el lehetne így lenni, egy kis idő után mégis arra kértem Zoét, forduljon meg, hogy szemből "szakszerű masszásban" részesíthessem. Egy idő után úgy éreztem, hogy ideje, hogy én induljak felfedező útra déli irányba, így a kényeztetés fő fókuszát áthelyeztem zárt puncikája környékére, ahol számmal, nyelvemmel igyekeztem Zoé kedvében járni.
A hanghatások, testének remegése alapján úgy hiszem (remélem) ez sikerült is. A pozitív visszajelzések hatására a kedvem még tovább fokozódott, próbáltam repetázni, játszani még egy kicsit Zoé ölének kincsével. Huncutságom eleinte jól fogadta Zoé, de aztán finoman jelezte, hogy elérte érzékenysége határát.

Ismét egy kisebb összebújás, pihegés következett, ami után ismét Zoé "lendült támadásba", és egy, az elsőhöz hasonló, de intenzívebb szopást kaptam. És bár ténykedése ezúttal is jól esett, hiányzott, hogy nem érinthetem, csókolhatom őt, így inkább megkértem, feküdjön mellém, és kézzel folytassa, amit elkezdett - s így ért a második vég.

Ezt követően letisztogatott, majd levezetésképp felajánlott még egy hátmasszázst, amit szívesen fogadtam, majd pedig időnk leteltével útnak indultam a zuhanyzó felé.

Elszámolás

Az adatlapján/bővebb infóban olvashatóknak megfelelően. Extrákról nem tudok. A randi végén tettem le a rózsaszálakat a komódra, de egyébként a téma szóba sem került.

ZOÉ, nagyon jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Zoénál rendszeresen visszatérő vendég vagyok, de Anitánál se vagyok már új látogató. Kellő beoltottság után a koronás bezártságot megtörve úgy döntöttem, hogy „dupla vagy semmit” játszom, ha eddig „semmi” akkor most legyen „dupla”. Megkértem a lányokat szervezzenek nekem egy négykezes masszázst. Miután egy héten csak két olyan nap van amikor egyszerre aktívak, így négy napot kellett várni a nagy napra. Ezt még előző napi sms-ben véglegesítettük.
Eredetileg két teljesen független beszámolót akartam írni, de az események annyira összefonódtak, hogy csak a személyes részeket tudtam elkülönítve megfogalmazni.

Megközelítés

A lakcím egyértelmű, a GPS odavisz. Buda egyik főútvonalán fekszik a szalon. Aki közösségi közlekedéssel keresi, annak sok kiváló lehetősége adódik. Busszal, villamossal jól elérhető. Autóval korábban elég nehéz volt helyet találni, de mióta megnyitott a Szél parkoló, azóta nincs gond. Az előre megkapott kapukóddal ugyan két ajtót is nyitni kell, de utána már egyszerű az odatalálás.

Helyszín

A lakás szuperül felújított. Belépéskor egy nagyméretű szobában találtam magam, benne barátságos bútorok, kávéfőző, hűtőszekrény és kínáltak is itallal, kávéval. Ebből nyílik a három tetthely. Mi a legnagyobban voltunk. Hatalmas tatami, fotel, szobainas, kellemes kevert fényekkel, tükörrel. A fürdőszoba az első 5 csillagos az eddigi gyakorlatomban: olyan tágas épített zuhanyfülke, amely így két személy számára is kényelmes. Két törülköző, száraz kilépő és hatalmas higiéniai választék.

Hirdető külseje

Zóé arcképpel hirdet. Már erről is látható, de a valóság még világosabbá teszi, hogy egy olyan tüneménnyel van találkozóm, akinek nem csak a szája mosolyog, hanem a szeme is. Ez a mindig jelenlévő mosoly olyan belső tisztaságot sugároz, amivel csak az tud rendelkezni, aki tényleg élvezi amit csinál, jól érzi magát közben. Nem a sokat koplalt, vagy sportolt alkattal rendelkezik, hanem ami ennél sokkal fontosabb, maga a buja nőiség, hatalmas erotikus kisugárzással. Kérésemre lenge köntösben fogadott, ami alatt csak a meztelen valóság honolt. Vannak ugyan ízléses tetoválásai és noha én nem vagyok tetoválás párti, de nála ez sem tudott zavarni

Masszázs

Abban már bevezetőben megállapodtunk, hogy a klasszikus masszázst nem nagyon fogjuk erőltetni. E helyett volt sok test-test, ajak-ajak és ajak-test masszázs, minden variációban. A végére azért még jutott egy láb masszázs is, de erről majd később.
Már a belépésemkor kölcsönösen ellenőriztük, hogy a korábbiakban sokat gyakorolt csókjaink nem halványultak-e. Hát nem.
Kis ajándékom átadása és a szokásos zuhany után bevonultunk a már jól ismert szobába. Leülve a fotelbe megcsodálhattam, amint a lányok egyenként feltárják mindazt a szépséget ami a ruhák alatt lapult. Ezt követően állva ölelhettem magamhoz Őket, kiélvezve amint négy cici simul hozzám, két formás popsit simogathatok és közben két csodálatos száj várja a csókomat. Ezt követően a lányok megfordulása után két popsi simult hozzám, lehetővé téve a cicik egyidejű kényeztetését és annak felderítését, hogy megvannak e még kedvenc játszóhelyeim az alsóbb régiókban.

Kényeztetés

Az álló masszázs után a két lány egymás mellé feküdt a tatamira és én köztük egyik kezemmel az egyiket, másikkal a másikat simogatva és váltva csókolgatva haladtam a kezdő csókoktól a déli féltekék felé. Elérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.
Ezután nagy elpihenés következett. Később engem fektettek ki a lányok, két oldalamra térdelve. Csókos, puszis matatásuktól elvesztett tudatomba csak olyan mondatok hatoltak át, hogy pl. „Add vissza a játékomat”.
Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.
Ezt követően a két lány a két vállamon pihent el és időnkénti elszundítás közben jól elbeszélgettünk a világ megváltásától a túróscsuszáiág, mindenféléről.
A két órában még volt időnk, így Zoé mellettem térdelve feljött csókolózni. Régi vágyam volt, hogy egyszer akkor is csókoljon, amikor éppen orgazmusa van. Ehhez lába közé nyúlva kezdtem el kényeztetni. Láss csodát, ez is megvalósult. Csodálatos volt. Természetesen közben Anita mutatta be ismét az általam már korábban is csodált francia tudását. De a példa megint ragadós volt, Anita is feljött csókolózni, helycsere után. G pontos ingerlésem rá is megfelelő hatással volt. Most már azonban én sem bírtam tovább és Anita orgazmusával egy időben én is a közben csodálatosan kényeztető Zoé szájába helyeztem szeretetem termékét.
Újabb pihenés után még mindig maradt időnk, így megkérdeztem a lányokat tehetek-e még valamit értük. Zoé jelentkezett, hogy Ö elfeküdne még egy kényeztetéshez. Ehhez én is nekifeküdtem, de így már csak a lábam maradt szabadon Anita számára. Így került sor a klasszikus lábmasszázsra. Még csak az egyik lábam készült el, amikor Zoé már ismét a felhők közé ért. Mi legyen a másik lábammal? Így újabb helycsere következett, aminek következtében nem csak Anita érte el a negyedik orgazmusát, de elkészült a másik lábam is, igazolva, hogy mindkét lány kiválóan tud masszírozni is.

Elszámolás

Zoénál nincs extra, az élményhez képest nagyon kedvező a rózsaszálak száma. Kis boros ajándékkal együtt tettem le mindjárt az elején, noha ő kifejezetten mondta, hogy elég a végén.

ZOÉ, nagyon jó masszázs

  istoka

Egyeztetés

Öszintén szólva mély felindulásomban kétszer voltam nála néhány nap különbséggel, az alábbiakban az elsö randit írom le, de a véleményemet óhatatlanul befolyásolja a második élmény is. Nos, épp nincs magyar telefonom, megpróbáltam felhívni egy aznapi idöpont érdekében, de nem vette fel. Ezután vesztenivalóm nem lévén, javasoltam egy idöpontot vtr-ben és egy üzenetben elmagyaráztam a helyzetet, mondván, ha meg tudunk egyezni egy idöpontban és hallani akarja a hangomat, akkor írja meg, mikor hívhatom. Nem nagyon sokkal késöbb megcsörgetett, és láttam utólag, hogy az idöpontot is megerösítette. Na most, hiba lett volna kihagyni ezt a lehetöséget. Én ilyen kellemes, csivitelö hangot rég nem hallottam. Nyilván nem mindenkinek azonosak az erogén zónái, de ezután a rövid beszélgetés után merev farokkal vártam, hogy leteljen az a másfél óra, ameddig indultam a randira.

Megközelítés

Nem hiszem, hogy komoly kétségek vannak a hely fekvése tárgyában, direkt nem olvastam most korábbi beszámolókat, hogy a saját élményemre tudjak koncentrálni, de gondolom milliószor leírták, hogy forgalmas helyen, a villamosmegállótól pár sarokra van. VTR-ben megkaptam a címet, és Zoé azt is megírta, hányas kapucsengö és melyik lakás. Mindenesetre okosabb lett volna, ha elötte olvasok beszámolókat, mert akkor nem késön villant volna be, hogy figyelni kell a félemelettel. Egy darabig bénáztam a körfolyosón, aztán elindultam felfelé. Zoé már nyitott ajtó mögött várt.

Helyszín

Ebben nem vagyok nagyon erös. Kicsit zihálva beléptem, Zoé üdvözölt. Öszintén szólva lenyügözött, hogy milyen nagyvonalúan kezelte az emeletekkel lefolytatott bénázást. Kedvesen mosolygott. A beszámolóm lényege az lenne, hogy az élményben volt valami végtelenül természetes, mesterkéletlen, otthonos, és ez az érzés valahol itt kezdödött. Leraktam a cipömet az elöszobában. Áthaladtunk valami nappalifélén, és becsusszantunk egy szobába, ahol tatami, szobainas és egy izgalmas falfestmény volt látható. Nagyon hangulatos. Az utóbbival elvoltam, amíg Zoé ellenörizte a fürdöszobát. Kaptam zöld jelzést, millió tusfürdö, dezodor, van még kényelem, szájvíz, mindennel nagyon elégedett voltam.

Hirdető külseje

Jaj Istenem, hát ezt hogy adjam szavakkal vissza. Tehát. Zoét szerintem már akkor beraktam a kedvencek közé, amikor megjelent az oldalon, kizárólag a külseje miatt. Nem sokszor történik ilyen. Késöbb olvastam Implacabile beszámolóját, amelyben nem a részletek voltak nekem a fontosak, hanem úgy képzeltem, ha ö elégedett volt, én is az leszek. Így aztán már hosszabb ideje kíváncsian vártam, lesz-e alkalom. Szóval beléptem, az ajtó mögött (nem akarok hazudni, lehet, hogy volt rajta valami fölötte, de kit érdekel, mondom a hülyék üdvözült mosolyával) a fotóin is látható piros egyrészes fehérnemü volt rajta. Még mielött szemügyre vettem volna alakját, elbüvölt az arca. Mikor beértünk a szobába még mindig kutatkodva néztem, hogy mi van rám ilyen hatással, és mondtam is neki, hogy a fotói teljesen korrektek, de ez a báj, ami sugárzik belöle, ez nem jön át. Szép arc, elragadó tekintet, gyönyörü bör, buja alak, kerek, tökéletes méretü cici hibátlan bimbókkal, szóval megfogja az embert. És ez nem hiszem, hogy ellenkezne a szándékaival. Zoé egy kacér teremtés. Jó szívü, jólelkü, kacér. És mintha csöpögne belöle az erotika.

Masszázs

Az elözöek után aligha fog a mélyen tisztelt olvasó meglepödni azon, hogy ezen elözmények után kevés lelkesedés volt bennem a szenvtelen hasrafekvés irányába. Amúgy is, másfél órára mentem, amiben két levezetésre kaptam ajánlatot, nem volt nekem kedvem ismerkedés helyett levezetést kérni. Azt javasoltam, kezdjük azzal, hogy én masszírozom öt. Nincs az a benyomásom, hogy Zoé egy tisztességes ajánlatra nemet mond (mondjuk tisztességtelenekkel nem is próbáltam élni), általában az a benyomásom, hogy igyekszik az ember kedvében járni. Szerintem még azelött csókolt meg elöször, hogy hozzákezdtem a masszázshoz. Az élményt nem tudom felejteni, a konkrét részletekkel kapcsolatban az vesse rám az elsö követ, aki ugyanebben a helyzetben jegyzetel. Kicsit masszíroztam a csigolyák mellett két oldalt, aztán a derekánál. Közben jót beszélgettünk, tényleg, mintha évek óta ismernénk egymást. Zoénak ez a kapcsolatteremtés finoman szólva erössége. Tovább haladtam elöször felfelé, hogy a vállát, és inkább simogatásszerüen a tarkóját és egyebek között a fülcimpáit is finoman kényeztessem egy picit. Zoé nem hagy ki lehetöségeket, hogy a vendég önérzetét egy kicsit megsegítse, pedig ha csak ezt az erotikus élményt nyújtaná, amit ad, akkor is túlteljesítené a várakozást, szóval buzgón dícsérte a tevékenységemet. Utána ujra lefelé haladtam, hosszabb, majd körkörös mozdulatokkal a vénuszi popsi és combok, vádli, majd combtö került sorra. Megköszörültem a torkomat és javasoltam egy fordulást, amin kuncogott...

Kényeztetés

... majd elölröl folytattam, bár itt már nagyon erösen állt a zászló, és némi puszilkodás is közbeszólt. cicik, has, alhas, majd tteljesen a kényeztetésre került a hangsúly. Nyelvemmel próbáltam örömet okozni, Zoé picit irányított a popsija emelgetésével. remélem, nem volt kellemetlen neki. Ha a reakciói alapján kellene megítélnem a dolgot, azt hinném, én vagyok az érzékiség istene a budapesti mitológiában. Egyéb információk alapján hajlok rá, hogy nem. Mondtam már, hogy ez a nö maga az erotika? Minden mozdulata, póza, hangja izgató, és azt közvetíti, hogy valami végtelenül érzéki dolog zajlik. Úgyhogy mire szerepet cseréltünk, a végletekig voltam ajzva. Na most, van ez a kényeztetés dolog, amit föleg a szájával csinált, és ami hangulatát, technikáját tekintve oltári volt. Nyilván másnak mások a szükségletei stb-stb., én úgy látom, hogy amit Zoé csinál az gyengéd, érzéki, szégyenkezés nélküli módon természetes, de közben furmányosan tudatos, odaadó, minden, változatos, és hát egy üvöltö orgazmusba torkollott.

Utána picit odabújt hozzám (közben kiugrott egy rövid technikai szünetre), majd kaptam a masszázst, amit az elözö boxba kéne írni, de talán itt is jó lesz. Szégyenkezve közlöm, hogy ezen a ponton már annyira el voltam büvölve, hogy tölem akármit is csinálhatott Zoé, ezen ponton már a szerelem istennöjének tekintettem és csak a szentélyében akartam maradni. Azt hiszem, egy viszonylag simogató jellegü, inkább a megnyugtatásomat szolgáló masszázst kaptam, miközben folytattuk a csevegést. Utána ö mondta, hogy forduljak, én javasoltam egy 69-es pózt, amit nagyon kedvesen elutasitott. tudomásul vettem, hogy ez most így lesz, és kezdetét vette egy az elözöhöz hasonló orális kényeztetés. A különbség abban volt, hogy ezt egy másik pózban végeztük, és Zoé (nyilván nagyon tudatosan, a testét múvészien használva) a tükörben a szemnek is gyönyört nyújtott. Ugyan végig kibírtam, hogy tisztességtelen és felesleges ajánlatokat tegyek, de itt most halkan bevallom, hogy közben arról álmodoztam, hogy szeretkezünk a tengerparton. Az ügy másodszor is végigment, és másodszor is hangtompítással igyekeztem akadályozni, hogy felébresszek valakit a délutáni álmából.

Elszámolás

Bövebb infóban minden benne van, eszerint számoltunk el a végén, szerintem egy picit talán hozzá is tettem (legalábbis nagyon remélem, hogy tényleg), nem tudok extrákról, alapban gazdag program.

ZOÉ, nagyon jó masszázs

  capo666

Egyeztetés

Vtr-en egyeztettünk, harmadik nekifutásra, sikerült mindkettőnk számára a megfelelő időpontot megtalálni. A beszámolók oldalt találtam rá erre a Gyöngyszemre.
Egyébként nagyon rugalmas és közvetlen.

Megközelítés

Mivel autóval mentem a parkolás nem egyszerű, de megoldható. A közelben van őrzött parkoló is. A cím pontos a Gps odavisz.

Helyszín

A ház régebbi építésü a főúton helyezkedik. A lakást lifttel is lehet megközelíteni, belül nagyon igényes, tágas, többszobás. A fürdő korszerű, tusfürdő hegyek, puha illatos törülközők.., Szép nagy hangulatos baszoba, masszázsmatrac az erotikus csatákhoz.

Hirdető külseje

Zoé Hercegnőmmel most találkoztam előszőr, így kíváncsi voltam ki bújik meg az ajtó mögött. Várakozásomat magasan felül múlta látványa. Mint a fotókon(sőt), gyönyörű szempár, tündéri mosollyal az arcán fogadott egy száll átlátszó valamibe. A fogadtatás kissé visszafogottabb , puszi-puszi alapon történt. De a folytatás.., na az igen !!!

Masszázs

Kronológiai sorrendet betartva, először a fürdőt látogattam meg. Gyors, de alapos pancsit követően, az ajtó elött várt e gyönyörű teremtés. Megfogta a kezem és a tett helyszínére kísért. Nem rossz kezdés ! Ajtó bezáródott mögöttünk, kezdődhet a móka... :) Míg a törülközőtől megszabadultam és leterítettem, addig a periférikus látóköröm pásztázta Zoét, ahogy róla is lehull a fölösleges lepel. Mit ne mondjak, már a látványtól is beindult a fantáziám ! Megközelítettem a szépségem, vártam és csak álltam némán. Zoé megtörte a csendet, hogy szeretnéd ? Hát igazából nem is tudom, közöltem (bár szívem szerint letepertem volna a tatamira, de persze úri ember ilyet nem tesz). Masszázs, erotika, masszázs sorrendet javasolt.. Hmm, még csókot se kaptam, de teljesítettem a kérését és hasra vágtam magam. Erős kezeivel finomam masszírozott, ami igazán jól esett, de vágyaimba nem ez fogalmazódott meg, így kértem módosítsunk projekten.

Kényeztetés

Boldogan, közölte, gyere bújjunk össze suttogta fülembe :) Most következik az a rész, amiért is érdemes volt tollat ragadnom !!! A szeppent kis diákból újra férfivá avanzsálódtam, főleg, hogy megkaptam a hőn vágyott első csókot édesemtől ! A csókok csókolózásba mentek át szorosan összebújva, húúú, annyira erotikus és tele érzelmi töltettel.., még most is beleborzongok, ha rá gondolok :) Hosszú-hosszú perceken keresztül tartott a csókcsata előjátékként. Zoé kiszabadította magát karjaim fogságából és két vállra fektetett, tussal győzött, én kapituláltam. Átvette az irányítást, alárendelt szerepkörbe kerültem, de nem bántam meg, sőt. Érzéki csókjaival kényeztette felső testemet, nyakam, lágy érintésekkel és némi csúszkával fűszerezve... Egyszer csak megállt, mélyen a szemembe nézett és szerelmes (feeling) szavakkal közölte, hogy tetszem Neki ! Hát ezt az érzést nem lehet szavakkal leírni a tisztelt olvasók képzeletére bízom. A kijelentése megtette a hatását és offenzivát indítottam. Most Ő került két vállra, de szerintem bánta :) Mit ne mondjak, élmény kényeztetni Zoé Hercegnőt.. Persze, csókolózással indult és értelemszerűen lefelé haladva felfedező útra indultam.., Csodás tájakon jártam, gömbölyded keblek, fiatal puha , rugalmas bőr. Legszívesebben felfaltam volna :) Finom lábikóját kezdetem puszikálni , de észre vettem kissé riadt tekintetét ! Rossz helyen járok ? Nem, jött a válasz és el mosolyodott. Puha talpacskáját kezdtem puszilgatni, közben lábfejét simiztem , nem volt ellenére , most már kéjelgett.. A célkeresztben már láttam a csodák kapuját, így arra vettem az irányt ! Lassan , óvatosan közelítve a célterületre érkeztem, de nem ugrottam fejest a dolgok közepébe. finoman cserkésztem be áldozatomat :) Nagyon szép, pici rózsaszín szirmok, formás fizimiska, egyszerűen tökéletes !!! Munkálataim során, hamar jöttek a sóhajok, de egyszer csak félbe szakadt ?! Rosszul csinálom ? Dehogy is, sőt, csak abba ne hagyd !!! Kellett a bíztatás, eredménye egy orgazmus, dicsérettel körítve :) Vissza alaphelyzetbe, jött az én Drágám kényeztetése.., testcsókok és frenetikus francia tudásával kápráztatott el.., finom, lágy lassú, ahogy én szeretem, félelmetesen jó lingammal párosítva. Végeredmény, enyhe eszméletvesztés.. :)
Levezetésként, hosszasan összebújva lágy érintésekkel simogattuk egymást.., Tökéletes befejezés, Happy End !!!

Elszámolás

No 1 Hirdetőm, nem tudom milyen extrákat vállal mert nem kérdeztem. Azt tudom, hogy bővebb információért, telefonon kell keresni . Ami nincs az adatlapján, szimpátia alapján dönti el , mint pl. a csók is ezek között van .

ZOÉ, nagyon jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Az oldalon láttam meg a hirdetését és szimpatikusnak találtam a fotói alapján.
Telefonon nehéz volt elérni, így üzenetben vettem fel a kapcsolatot amely már működött.
Ezután már tudtam hívni is, SMS - t és VTR – t egyaránt használjuk.
Az időpontok megadásánál rugalmas, amennyire az elfoglaltsága azt megengedi.

Megközelítés

A Mamut- hoz nagyon közel van, ebből már tudható tömegközlekedés, továbbá kiszámítható, hogy mi várható gépkocsival.
A GPS oda visz, de ez nem nagy kunszt egy körúti cím esetén.

Helyszín

A körútról nyíló klasszikus régi budai 4 (?) emeletes házba dupla beléptető kódos kapun kell átmenni. Lifttel szoktam menni, mire az ajtóhoz érek már kicsit ki van nyitva.
Egy nagy több szobás lakásban van kialakítva a szalon. A hosszúkás előszobából nyílik a fürdőszoba amelyben egy kényelmes nagy zuhanyozó van kiépítve.
Csili vili, mindenféle parfümériával.
A folyosó végén van a masszázs helyiség, amelyben egy kényelmes széles kanapé (később szerepe lesz!) egy nagy tatami mellette tükrök, rakodópolc, stb.
Az egyik legjobb világítású masszázs helyiség ahova van szerencsém eljutni. Nem vaksötéthez közeli. Elegendően világos, hogy mindent jól lehessen látni, ugyanakkor mégis hangulatos és erotikus.
Gratula.

Hirdető külseje

Érkezéskor már nagyon vártam, hogy vendéglátóm miként néz ki a valóságban. Ugyanis elegendően sok arcos képe van ahhoz, hogy meg tudtam ítélni nemcsak a szépségét, de azt is, hogy várhatóan egy kedves lány Zoé. Ezeket a telefonbeszélgetések és levelezések is alá támasztották, így szimpatikus lett számomra, meg tetszett és a randi mellett döntöttem. Azonban a teljes alakos fotói, de magasság és súly adatai alapján sem tudtam elképzelni, mit fogok látni, amikor majd előttem fog állni.

Így nagy érdeklődéssel léptem be a nyitott ajtón, amely mögött pillantottam meg Zoét. Mit ne mondjak nagyon meglepődtem, mert azzal tisztában voltam, hogy nem egy tűbe fűzhető vékony lányhoz megyek.
Azonban azt nem gondoltam, hogy ennyire hibátlan az alakja és csupán annyira telt, hogy már van mit fogni, de még nincs felesleg.
A fő meglepetés az volt, hogy a megadott 80 cm mellbőség alapján nem feltételeztem azt, hogy egy valóságos kebelcsoda áll majd előttem.

Nem is hiszem én azt a megadott 80 cm – es mellbőséget, így legközelebb viszek mérőeszközt és személyesen veszek méretet.
Ígérem a következő besziben megadom az általam hitelesített eredményt.

Az arcvonásai teljesen megfeleltek a fotóin nekem megtetsző kedves arcú lánynak. A valóságban még fokozza az élményt a nagyon bájos és széles mosolya, amellyel együtt egy olyan csodás lányt láttam, akit egyből szorosan magamhoz öleltem és két arcra puszival köszöntöttük egymást.

Egy aprócska, mélyen dekoltált, popsi középig érő kánikula ruhácskában, mezítláb fogadott és ebben tipegett előttem, mutatva az utat a baszobába. Menet közben úgy riszálta a popsiját, hogy a vállig érő fekete haja is lengett bele jobbra, balra. Tette ezt úgy, hogy a csípője és a haja mindig ellenkező irányba lendült, ráadásul még többször kacéran hátra – hátra nézett. Ahogy ment előttem, úgy feltüzelt, hogy két dologra gondoltam. Egyrészt, minél tovább tarthatna így előttem ez a menetelés, másrészt mielőbb érnénk már a szobába, hogy …

Masszázs

A szobában vetkőzés közben a fürdéshez készülődve nem tudtam megállni, hogy magamhoz ölelve, mindenhol érzékien végig simítva icipicit fel ne térképezzem Zoé formáit. Itt ott egy – egy puszit adtam, amivel egyáltalán nem maradt adós, mert legalább annyi puszit adott nekem, mint amennyit én adtam neki. Mindketten éreztük a másikon, hogy amit csinálunk az nagyon jó, de már többet szeretnénk. Ezért irány a fürdő, amelynek egészen az ajtajáig kísért, de nyilván udvariasan magam elé engedtem és ugyanazzal a csípő ringásos meneteléssel haladt előttem, amit az előbb a külsőnél már leírtam. Meg is volt a hatás, mert mindketten nagyon fontosnak tartottuk, hogy hivatalos búcsút vegyünk egymástól a fürdés időtartamára. Azonban itt már a puszikból szájra puszik, ajakharapások, nyelvérintések és szenvedélyes olyan valódi csókok csattantak el, amikor már nem csak a nyelvhegyek kerültek közelebbi ismeretségbe. A szenvedélyes csókolózás közben már tudtam, hogy csodás lesz ez a randi. Igyekeztem is hamar vissza, hogy minél előbb tudjam élvezni Zoé társaságát.

Aki a randi eseményeit az időbeli történések sorrendjében kívánja követni, az legyen szíves most menjen át a levezetés fejezetbe. (1.)

A kanapén történt kivégzésemet követően Zoé egy alapos teljes testes masszázsban részesített. Én szeretem a masszázs részét is igénybe venni az erotikus masszázs programnak. Ez az esetek többségében masszázsszerű ciróka-maróka eseményt jelent.

Zoé esetében sokkal másabb a helyzet, ugyanis képzett masszőzként valóban tud is masszírozni. Nem untatom azzal az olvasót, hogy miként oldja a csomókat, szabadítja fel a letapadt izmokat, stb a talpamtól a nyakamig, háton és hason fekve egyaránt. Összefoglalóan annyit, hogy kiválóan. Bár ezt még eddig csak több részletben tudtam megtapasztalni, ugyanis egészséges férfiember ezt így egyben képtelen végig élni.

Zoé amikor „gyógymasszíroz” abba is tesz jócskán erotikát, ugyanis érzéki benyúlásokat tesz a zacsihoz és a rudazathoz. Továbbá masszírozás közben a derekamon ülve érzékelteti, hogy nem tévedés, amit annak gondolok, az valóban az is, tehát a puncikája. Ez a helyzet tovább fokozódik, hogy itt ülve, onnan nem mozdulva próbálja elérni és babrálni a csuklyásizmomat. Mivel nem sudár termetű a drága, ezért azt csak úgy tudja megtenni, ha rám hajol, de ebben a helyzetben a melle a hátamra simul. Ezt csak akkor tudná elkerülni, ha nem lennének ilyen szép méretes cickói. Na, de szerencsére vannak! Ez a mellérintés pedig olyan izgató volt, hogy bátorítottam annak a tartós állapottá alakítására.

Ennek Zoé részéről sincs akadálya és máris csúszik - siklik rajtam.

Innen a továbbiakat a következő fejezetben írom le. (2.)

Kényeztetés

1) A fürdőből megérkezve a szobában azonnal összeölelkeztünk és csókolózni kezdtünk, amely oly hevessé vált, hogy szinte felfaltuk egymást. Ez volt igazából az aznapi üdvözlő köszöntés, hogy egymásnak esve, egymás kedvére, ahol értük ott nyaltuk faltuk a másikat.

Miután megnyugodtunk, hogy nincs semmi baj meg van minden, ami kell a randihoz, én már kezdtem is vizslatni a tatamit, hogy hova és milyen pozícióban fogunk vajon helyet foglalni. Nem lett a tatamiból semmi, mert Zoé megkért, hogy üljek le a szobában lévő kétszemélyes kanapéra. Én ennek úgy tettem eleget, hogy éppen csak a szélére ültem a bútornak. Minő véletlen, mert ezt Zoé is éppen így gondolta, ugyanis szépen elém ült a szőnyegre és nagyon érzékien elkezdte a golyóimat nyalogatni. Ekkor már nem volt sürgős egyikünknek sem semmi, Zoé teljes nyugalomban folytatta amit elkezdett. Én is teljes nyugalomban hallgattam valami csodálatos mennyei zenét a lelki füleimmel, amit azonban néha megszakított Zoé cuppogása. Ugyanis a Drága variálta a golyszlik nyalogatását egy intenzív rúdtánccal, ahol a rúd az én farkam, a rúdtáncos pedig Zoé pörgős nyelve volt. A mennyei zene nem szűnt meg, sőt az mennyei érzéssel párosult, mivel amikor Zoé nyelve rúdtáncolt, addig az egyik kezecskéjével, a golyóimmal ismerkedett, a másik kezecskéjével az ánuszomtól masszírozott a golyókig. Zoé bőséges nyálellátással biztosította, hogy ez az intenzív „letámadás” véletlenül se akadozzon. Később fogást váltott és a rudam a makkal került a kezecskéi közzé, míg a nyelvével pásztázta a golyóktól az ánuszomig.

Ezt a váltást néhányszor megcsinálta a Drága, gyakori szemkontaktussal és láttam a szemén, hogy nincs lassítás, főleg nincs visszaút, nincs lacafasza itt kivégzés készül. Meg is adtam magam, legyen aminek lennie kell, egyre vigyáztunk mindketten, hogy közös fáradozásink eredményből nehogy egyetlen csepp is a padlót érje. Zoé így maradéktalanul mindent átvett, de azonnal nem hagyott nyugodni, még néhány érzéki mozgást végzett az ajkaival, de még akkor sem engedett el csak azután miután látta rajtam, hogy ismét leszálltam a mennyei zene hallgatásából. A munkánk eredményének kendőbe való ürítését is szemkontakttal tette, majd engem is megtisztogatott.

2) Miután a „gyógymasszázs” Zoé erotikus átvezetésével csúszkamasszázzsá alakult azt olyan technikával végezte, ahogyan azt csak nagyon kevesen tudják. Zoé erotikus kisugárzása még inkább megsokszorozódik a csúszka közben fenntartott folyamatos szemkontaktussal és azzal, ahogyan az isteni adottságának köszönhető melleit használja.

A háton csúszka közben sok lehetőségem nem volt azontúl, hogy kiélvezem amit Zoé művel, gondosan körbejárva a teljes 360 fokos tartományt. Az amikor a punciját és a mellét egyszerre érinti hozzám azért ott a lélegzet vagy elakad, vagy éppen fújtat mint egy kompresszor. Tipikusan az a helyzet amikor nem tudhat az ember jó döntést hozni, hogy folytatódjon még háton, vagy menjen már tovább szemből a csúszka. Zoénál erre a kérdésre nem tud az ember válaszolni, mert képtelenség bármin is gondolkodni. Zoét kell érezni, majd tudja, hogy mikor mire váltson.

El is jön az amikor Zoé lassan mellém csúszik a tatamira, én pedig mintha össze lennénk vele kötve, fordulok a hasamra és közben Zoé azzal a lendülettel már rajtam is van. Szó nem hangzik el, némán történik meg ez a pozícióváltás.

Itt már több a lehetőségem mint eddig. Ugyanis amikor Zoé a kebelcsodáival a farkamhoz érkezik, egy darabig élvezkedem azon, ahogyan csinálja. Nem lehet ellenállni. hogy lágyan ne vegyem a kezembe a csoda melleket és a farkamat ne járassam ilyen formán közöttük. Ez tetszik is az én Drágámnak legalább annyira mint nekem. Egyre inkább hergeljük ilyen formán magunkat és egy fergeteges mellbedugás közben találjuk magunkat.

Ezt nem unjuk meg, de szeretnénk még mást is, így Zoé elkezd megfordulni és már tudjuk, hogy már nincs visszaút a 69 – ből. Arra gondoltam, ez a lány igazán megérdemli, hogy azt kapjon amit a legjobban kíván, ezért nem én fogom a nyelvemmel célba venni a legféltettebb kincsét. Miután a kis Grizzlynek elkezdte a nyelvórát én úgy helyezkedtem, hogy a puncikáját tudja úgy illeszteni a nyelvemre ahogyan az számára a legjobb. Fenomenális érzés volt számomra amit így művelt egyidejűleg a szájával a farkamon és a puncikájával az én számon.

Jól döntöttem, mert Zoé szerint is így lett mindkettőnk öröme a lehető legnagyobb. Egyformán volt szükségünk romeltakarításra, mert nem csak én adtam Zoénak egy második adag örökítőcseppet, de Zoé is adott nekem jócskán a gyönyörének nedveiből.

Elszámolás

Extrák nincsenek, a végén rendeztem miután biztonságból megkérdeztem a rózsaszálak számát. Amit ugyan tudok, de én biztonságból mindig megkérdezem. Ezzel együtt kevesebb ideig tart a művelet, amíg ezt most ide leírtam.

ZOÉ, nagyon jó masszázs

  Corona

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Nagyon kelemes hangja van, részletesen elmondott minden lehetőséget. Még telefonban megbeszéltük az időpontot. Később módosítani kellett, de nem volt probléma.

Megközelítés

Nagyon egyszerűen, egy villamosjárattal megközelíthető a Margit körúton. Korábban érkeztem, de a környéken vendéglátó üzemegységek is működnek, ha el kell ütni az időt... Parkolás a környező mellékutcákban.

Helyszín

Régi bérházban szépen felújított lakás. Több szoba is van, de nagyon csendes hely. Előszobában fotelek, ivóvíz automata, beljebb Zoé kis szobája. Nagyon tetszett, szép belülről. A tatamin alakban elrendezett törülköző, rózsafejekkel díszítve... Nagyon szép volt, tetszett, hogy így várja a vendéget. Fürdő mindennel felszerelt, tusoló, szájvíz és többféle tusfürdő. Higiénia magasfokon.

Hirdető külseje

Képei jól adják vissza szépségét, csodás alakját. Valóságosan is gyönyörű! Arca szép, szemei csodásak, igézőek (kérdezte is néha, hogy miért nézem? :). Mosolya is csodaszép. Teste nőies, telt, cicik ideálisan gömbölyűek, popsi is fenséges. Bőre selymes, érintése izgató.

Masszázs

Kiváncsi voltam, ezért egy olajos cicis masszázst kértem, kaptam. Lábaimhoz ült, majd a lábszáraktól felfelé kezdte átgyúrni az izmaim. Közben ismerkedtünk, beszélgettünk mindenféléről, még zenéről is. Lassan befejezte, majd rámfeküdt és simogatva, cicivel is masszírozva csúszkált, rendkívül erotikusan, érzékien! . Sokszor puszilgatott közben, simogatott is, az átélt események hatására már elkezdte a levezetést:

Kényeztetés

kérdezte, kényeztethet-e? Igent mondtam, de előbb magamhoz vontam és néhány perces csókolózás következett, s így előkészítve a hangulatot. Olajat kent a kezecskéire, majd rövid kézimunka után forró ajkai közt találtam magam, nagyon finom és jó volt, majdnem azonnal végem lett... de tovább csinálta, sokszor szemembe nézve (és gondolom, mosolyogva, de ezt a szituáció miatt csak képletesen). Eltelt néhány perc, majd finom isteni franciája meghozta gyümölcsét. Még csinálta kicsit, nem hagyta abba, szépen befejezte. Tisztogatás után kértem, hogy feküdjön le mégpedig hanyatt, és csókolóztunk kicsit, végigpusziltam a fülecskéitől, a nyakán keresztül a mellbimbókig - itt kicsit hosszabban időztem, mert láttam hogy élvezi - Lejjebb haladva, a hasikáját és végül a finom puncikáig. Itt töltöttem a több időt, folyamatosan figyelve az arcát, mellét is simizve, majd gyengéd kényeztetésem beérett! Teste remegett aztán kicsit eltolta az arcom, de láttam rajta, hogy jólesett neki :). Szépen megköszönte, szeinte nagyon finom volt :) Kis pihenő után, amikor ismét mellém bújt, inkább kislányos bájjal, mint egy cica. Újra felvetette, hogy masszírozna még, de mosolyogva mondtam neki, h pihenjen egy kicsit. Még beszélgettünk egy sort, aztán megint eliramodott a lábaim közé kényeztetni! Ismételte a csodás eredményes technikájával, még sosem sikerült ez senkinek sem!

Elszámolás

A virágszálakat borítékban hagytam a szekrénykén, teljesen korrekt, abszolút megérte.

Zoé, nagyon jó masszázs

  felissilvestris

Egyeztetés

Eredetileg Zoé barátnőjét kerestem, de annyira meggyőző és kedves volt Zoé, hogy teljesen elcsábultam. Egy-két óra múlva már Zoénál voltam.

Megközelítés

Mivel már korábban voltam a tett helyszínén, így pontosan tudtam, hogy hova kell menni, a Margit körúton. Hétvégén még parkoló hely is akadt pár utcával arrébb, hétközben igen gázos a helyzet.

Helyszín

Felújított bérlakás, szuper fürdővel és célnak tökéletes szobákkal. A fürdő kád nélküli tusoló, ideális közös, romantikus zuhanyzásos szeánszra, mindenképp érdemes kipróbálni.

Hirdető külseje

Zoé képekkel hirdet, amik egészen hűen közvetítik a valóságot (képek alapján kicsit magasabbnak képzeltem, de élőben még édesebb, hogy alacsonyabb), szuper kis csajszi. Ami a képeken nem jön le, az a kedvessége, finomsága, érzékisége, puhasága. Tetkói nekem nem voltak zavarók.

Masszázs

Nem masszíroztatni mentem, ezért erről nem tudok beszámolni.

Masszázs helyett ráhangolódásként egymáshoz igen közel ülve a matracon kezdtük az ismerkedést beszélgetéssel. Könnyem meg lehet vele találni a közös hullámhosszt, így nem telt el sok idő és már egymást simogattuk, becézgettük, puszilgattuk. A gyönyörű csipkés melltartó és bugyi hamar lekerült Zoéról.

Kényeztetés

Zoé hamar kinyílt ismerkedésünk közben, nagyon finoman, érzékien smárol, izgalmassá teszi a piercingje a nyelvében.

Felváltva fedeztük fel egymás testét, felváltva kényeztettük orálisan egymást. Csodálatos teremtés, szereti, ha kényeztetik, szeret és tud is élvezni és szereti, ha a partnere is élvezi. Láthatóan és elmondása szerint el is élvezett. Finoman irányítható tündérke.

Elszámolás

Szokásos helyi korrekt és elszámolás, nem szükséges előre rendezni.

Zoé, nagyon jó masszázs

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Előző nap hívtam, rögtön felvette a telefont. Egy nagyon kedves súgó-búgó, erotikával fűszerezett hang fogadott. Kaptam időpontot a kért időre.

Megközelítés

Autóval mentem, a parkolás igen nehézkes. Tudtam, fizetős a körzet, de elfelejtettem a hétvégét, ezért egy zsebre való apróm megmaradt. Ennyi aprónál illik figyelni a nadrág lehelyezésénél, mert könnyen megalázó helyzetbe lehet keveredni.

Helyszín

Tágas több szobás lakás, nagyon szépen berendezve. Egy kisebb szobába kísért az általam oly nagyon kívánt Hölgy. A célnak tökéletesen megfelelő, hangulatvilágításos helység nagyon ízlésesen előkészített matrac. Örültem a matracnak, mert nekem a tatami vagy a masszás pad kicsit kemény. Hosszabb hason fekvésnél fura hangokat ad a gyomrom. :-)

Hirdető külseje

A fotókon szereplő Hölgy fogadott. A szemei viszont sokkal csodálatosabbak, rögtön látszik benne, hogy nincs zavarba. Ettől én jöttem zavarba, de a kedves hozzáállásával el is tüntette kezdeti zavarom.

Masszázs

A masszás rész a középső intervallumba esett! Mivel másfél órára mentem és itt két orgazmusra van lehetőség. Az első kényeztetés után egy kis összebújás után kezdődött a kellemes simogatós néha erősebb masszírozásom. Nekem nagyon szakszerűnek tűnt, de mivel egy orgazmuson túl és még egy előtt álltam itt csak élveztem a női érintéseket. Ja és figyeltem a tükörből azokat a formás idomokat! Valamilyen krémet vagy olajat használt, sőt talán kérdezte is, hogy milyet lehet, de az említett tudatállapot miatt nekem mindegy volt a válaszom.

Kényeztetés

Valójában én ezért a részért járok masszázs szalonba. Azért szoktam másfél órás programot választani, mert így kétszeri lehetőség adott. Általában ez úgy szokott zajlani, hogy hasra kell feküdni. Első körben addig maszatolnak a hátadon amíg kicsúszol a második lehetőségből. NA DE ZOÉ! Feküdhettem rögtön hanyatt! Fölém térdelve lecsatolta a cicitartót, esetében ez inkább melltartó! Erre a látványra gondolva most is mosolygok a szépségek látványa és Zoé csókjai miatt. Először finom szájra puszikat adva, később igazi nyelves csókkal tetézve az élvezeteimet végig puszilgatva a testem haladt lefelé. Nagyon finoman vette az ajkai közé. Ezután kicsit is meg olajozta a főszereplőt, kicsi kézjáték, és azokhoz a szép cicikhez masszírozás, még egy kicsit hason csúszkált rajta és vissza a mesteri franciához. Tudhatta, hogy jövök mert hangos lihegésekkel már jeleztem, de engedte, hogy a szájába mehessek. Nekem ez után jött legjobb élmény! Nem engedett el a szájával. Remegtem a gyönyörtől és Ő hagyta csak hagy remegjek. A második körben remegtem volna még egy kicsit, de megkönyörült.
innentől a szokásos törölgetés.

Elszámolás

Nagyon korrekt! Mivel már egy előző helyről tudom,hogy a lányok a tiszteletdíjának jelentős részét le kell adni a szolgáltatónak, ezért kerekítettem az ajándékot.

Zoé, nagyon jó masszázs

  Inglismen

Egyeztetés

Zoéval már beszéltem korábban, egy kolléganőjéhez jelentkeztem be és már akkor nagyon megfogott a hangja, stílusa. El is határoztam, hogy előbb-utóbb meglátogatom. Ezúttal is egy útbaigazítással kezdtünk, de annyira kedves, barátságos volt, hogy úgy döntöttem, amennyiben van ideje aznap, akkor nem csigázom magam tovább, hanem a tettek mezejére lépek. Találtunk aznap délutánra mindenkinek megfelelő időpontot, egyéb hasznos információkkal is ellátott, így nem maradt más hátra mint a randi.

Megközelítés

2. kerület, Széna tér közelében, kis séta Bkk megállóktól, mondjuk 2-300 méter. Főút, így gps telibe talál, ennek megfelelően a parkolás mellékutcákban oldaható meg és fizetős. Akár még Mammut parkolóból is rövid sétával könnyen elérhető.

Helyszín

Szokásos Margit körúti 5 emeletes, régi ház. Kívül-belül régimódi, felújítás ha volt, biztosan nem mostanában. Bejutás kóddal, kétszeri zsilipeléssel, majd egy jó magas emelet és már ott is vagyunk. A kéjlak nagyon szépen rendbe rakott és jó kondiban tartott, inkább modernebb stílust képviseli. Több szoba, több elragadó hölggyel, én kettőben jártam, mindegyik ízlésesen berendzett, kényelmes. Ezekben a szobákban ha jól emlékszem csak tatami van, persze ettől még símán lehet pad is, mindehol azért nem voltam!:) Szoba kényelmes, kanapé, polc a cuccoknak, és persze barátságos hangulatfény. Nem az a verzió, hogy már már azon aggódsz, vajon odatalálsz-e a tetthelyre, pont jó, lehetőséget ad, hogy alaposan megcsodáld masszőr partneredet. Fürdő tiszta, moder, nagy zuhanykabin, mindenféle tusfürdőkkel. Egyéb használati eszközökkel is felszerelt.

Hirdető külseje

Zoé arcos képekkel hirdet, így nincs meglepetés, jól visszaadják ki fog várni ha meglátogatod. Nagyon kíváncsi voltam rá, mert annyira barátságos hangja volt, hogy látni akartam a hang tulajdonosát. Ahogy beléptem, előbújt az ajtó mögül, két puszi, köszönés után bemutatkoztunk egymásnak élőben is. Egy friss, üde, fiatal, mosolygós lány állt előttem. Meglepett, hogy milyen nyugodt, barátságos és nyílt tekintete volt. Talán egy kicsit én jöttem zavarba, mert általában az első percek első tali alkalmával inkább olyan tapogatozó jellegűek szoktak lenni. Persze vannak kivételek, Zoé is az. Ha jól emlékszem egy átlátszó, fekete felső, meg nem mondom mi volt rajta, ami alól ki kivillant Zoé fehérneműje és amit rejtegetett alatta. Zoé szép, formás alkattal megáldott, ott gömbölyödik ahol kell és pont anniyira, hogy ne tudj ellenállni elszabaduló fantáziádnak már az első pillanattól. Beinvitált a játszószobába, megkínált frissítővel és folyamatosan barátságosan mosolygott. Egyáltalán nem volt erőltetett, szerintem ő ilyen alapból ha udvariasan azaz normálisan közelítünk. Mindent megbeszéltünk, elmentem zubogni és persze igyekeztem vissza, mert már elindult a fantáziám.

Masszázs

Lelkesen terültem el a tatamin, alig vártam, hogy végre Zoé kezelésbe vegyen. Többféle kencefence közül lehet választani, én annyit kértem, hogy illatmentes legyen. Talptól kezdte és innen haladt felfelé. Az elején párszor rákérdezett, hogy jó-e az erősség aztán később ez már nem jött szóba. Alaposan, nem elkapkodva haladt végig rajtam, mondjuk egy közepes erősségű sportmasszázssal. Ja, el ne felejtsem, egy idő után már pont annyi textilt volt Zoén mint rajtam. Bevallom, nem is emlékszem, hogy pontosan mikor szabadult meg legbecsesebb értékeit elfedő ruhadaraboktól. Egy idő után ami biztos, elémtárult Zoé gyönyörű domborulata, abból is az, ami a természet ajándéka. Mint két, érett, feszes körte, szinte hívogattak, hogy kóstoljam meg őket. Persze hason fekve, egy finom masszázs köben, ez nem olyan egyszerű, még sem illik csak úgy felborítani a kűrt. Közben kellemeset beszélgettünk, remek partner ebben is. Okos, földönjáró Nő! Mikor Zoé bevégezte amit a masszázs terén eltervezett velem, egyszercsak mellém heveredett a tatamira, ahol volt bőven hely kettőnknek is. Szóval semmi..."- megfordulhatsz!"

Kényeztetés

Helyette ott feküdt mellettem, rám mosolygott és lassan rájöttem, hogy eljött az én pillanatom, amire már egy ideje vártam. Szép lassan magamhoz húztam és miután érzékeltem, hogy nem fogja menekülőre, elkezdtünk finoman csókolózni. Itt ért a következő kellemes meglepetés, csókja igazi, nem fogja vissza magát és egy idő után már a nyelvünk is kellemesen összegabalyodott. Mindeközben testünk is egyre szorosabban összetapadt, kezeimmel pedig elindultam felfedezni Zoé csodálatos testét. Finom, illatos bőre van, az ikrek, popsi igazi vágygerejesztő feszességgel feleselnek vissza a lelkes felfedező kezeket gyönyörködtettő érdeklődésére. Elídőztünk így egy darabig, majd úgy éreztem muszáj megkóstolnom a déli félteke gyümölcsét is, így arra vettem utam. Közben itt-ott puszikat helyeztem el csodás testén majd mikor megérkeztem nyelvemmel vettem kezelésbe finom kéjbarlangját. Elöször a környéket fedeztem fel majd lassan egyre mélyebben hatoltam finom kelyhébe. Úgy tűnt valami eredményt elérhettem Zoénál, finom hanghatással és enyhén emelkedő csípő mozgással nyugtázta lelkesedésemet. Hogy hová jutott azt csak ő tudja, mindenesetre jelezte, hogy most rajta a sor. Helyet cseréltünk, azaz most én feküdtem hanyat, és ő puszik kiséretében megérkezett örömrudamhoz. Feltérképezte a környéket, majd mosolyogva eltűntette meredező falloszomat. Innentől kezdve nem sokat láttam a kispajtást, max kisebb-nagyobb részleteket, javarészt a szájában "küzdött az elemekkel". Zoé kezével időnként finoman símogatott, néha ánuszom környékét is érintette és időről időre belenézett a szemembe és huncutúl rám mosolygott. Van valami Zoé nézésében, mintha be akarna rántani. Ahogy ott lent Hudinit meghazudtólva el-eltűntette a velem egykorút, éreztem, hogy már nem bírom soká. Így is volt, jött a vég, jeleztem Zoénak, hogy helyzet van mire ő szokás szerint jól belenézett a szemembe és mind eltűntette az utódokat a szájával. Később talán szilviában landoltak, de erre nem koncentráltam érthető okokból. Visszatérésem után Zoé eljött velem és együtt lefürödtünk. Jövet menet fogta a kezem, kacérkodott, mintha a barátnőm lenne. És közben szemtelenül fiatal..:))).

Elszámolás

Előre megbeszéltek szerint, senkit nem fog megleptés érni, aki ismeri a szokásos pesti kondikat. A végén tettem le, megtoldva egy kicsivel mert jól esett, legfőképpen Zoé!

Zoé, nagyon jó masszázs

  Zé_

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem egy random-randit Anitával, minden részletet megtudtam amire kíváncsi voltam, nagyon kedves és segítőkész volt.

Megközelítés

Bármilyen tömegközlekedés szóbajöhet, rendgeteg megálló a címtől pár percre. Autóval mellékutcákon nem lehet gond szeritnem. Nem először jártam a szalonban így a cím egyből megvolt, de egyébknt sem lehet eltévesteni, könnyen megtalálható.

Helyszín

A helyszín semmit nem változott előző látogatásom óta, így marad a CTRL+C - CTRL+V. A társasház nem egy mai darab feljutás lifttel az elsőre vagy gyalogosan. Lift nem vmi bizalomgerjesztő, de azt választottam. Lakás nagyon tetszetős, szépen felújított, ahogy kivettem az ajtók számából a szobák elrendezése is megfelelő. Fürdő szép, tiszta, nincs eláztatva, kényelmes. A zuhany még mindig tetszik... :D Szájvíz és hozzá tartozó poharak a csap melett.

Hirdető külseje

Randomrandira érkeztem így fogalmam nem volt ki fog várni az ajtóban... Zoéval lett a partnerem ez alkalommal. Nagyon kedvesen fogadott tetoválásokba öltözve és vmi kis fekete fehérneműben. :) Képek nem adják vissza a valóságot, élőben sokkal csinosabb, szexibb csajszi! Szép arc, igéző szemek, jó illatú fekete hajzuhatag, csinos feszes formák... örültem, hogy Zoéval hozott össze a sors, még ha csak rövid időre is.

Masszázs

/ A Barátnő /
Megérkezésemkor egyik hátsó szobába vezetett és a kanapén foglaltunk helyet míg felszabadult a fürdő, már ott nagyon kellemesen elbeszélgettünk, elmondta, hogy igazán ő sem tudta ki érkezik hozzá, (főleg hogy mint kiderült aznap délelőtt került még egy kis csavar a játékba) csak az időpont volt a biztos. Pár perc elteltével indulás zuhi, (kézfeltartással jelezze aki tudja, hogy ki törte el a tusoló akasztóját, legutóbb még rendben volt... :D ), mire vissza indultam már a szoba ajtóban fogadott nagyon kedvesen.

Szóval masszázs. Na, az elmaradt. Vagyis, nem teljesen... Én masszíroztam, Zoé pontozta és oktatott :D Megkérdeztem mit szólna ha egy kicsit én masszíroznám, nagyon kedvesen felajánlotta szexi testét e nemes célra és már dobta is le a melltartót és kis bugyit. Hasra dobta magát előttem és indulhatott a masszázs óra. Én gyúrtam ő "utasított", persze nem szó szerint, de próbáltam visszajelzést kérni, hogy jó irányba haladok e. Néha szavak nélkül is úgy éreztem, rendben van ez... ;) Várom a beszit és a pontozást :D :D Közben egyébként nagyon jól eltársalogtunk mindenféléről, nem vagyok egy nagy beszélgetős egyébként, de most kifejezetten kellemesen telt az idő. A hátával kezdtem, majd a derékon át a formás fenekét is jól átgyúrtam, talán ott töltöttem a legtöbb időt (nem véletlenül :P ) majd következtek a combok. Miután mindkét combját megmasszíroztam kívül-belül, megkérdeztem mi a következő lépés és még a vállára és nyak részre kért egy kis masszázst, de oda már csak puszik jutottak... Kellemesen fogadta, és pár perc után fordulást kértem :D

Megfordult és elindultam felfedezni minden egyes tetoválást. Ritka alkalmak egyike amikor csók is elcsattan, nem szoktam igazán erőltetni, de itt már ahogy megfordult az első pillanatban elindult egy gyengéd csókcsata ami, aztán végig meg is maradt. Tetoválásból egész sok van szerencsére, így eltartott egy ideig míg mindre rátaláltam, persze kellemes puszik kíséretével. Teste felfedezése közben vissza-visszatértem egy egy kellemes csókra, nagyon jó volt megállni egy-egy pillanatra a nagy felfedező munkában... Miután előkerült az összes tetoválás, és megbizonyosodtunk róla, hogy mind megvan, útbaigazítást kértem, hogy most merre tovább és nagyon kedvesen megmutatta a helyes irányt...

Kényeztetés

Szép lassan a combok közzé keveredtem, ahol hosszú percekig időztem. Zoé nagyon jól fogadta újabb felfedező utamat, de itt már főleg egy pontra koncentráltam... és a pici hangokból, apró kézmozdulatokból arra következtetek meg is találtam amit kerestem. Nem egy lábremegős, nem egy lepedő markolós típus ahogy észrevettem, de a visszafogott, halk sóhajok arra utaltak jól teljesítettem. :) Pár perc pihenő és újabb csókcsata után, Zoé átvette az irányítást és olajat hozott... Kezében felmelegítette és már csak az én kényeztetésemre koncentrált. Először csak lágyan símogatta, círógatta a golyókat, már az első érintéstől kezdve örülten jó érzés volt. Nagyon gyengéd símogatást kaptam, majd pár perc után munkába lendültek az ajkak és a nyelve is. Csodálatos élmény, tökéletes barátnős kényeztetés, nem is emlékszem, hogy valaha is elfogott e hasonló érzés a lányoknál, ahol jártam... Mint egy jó szeretkezés, persze befejezés nélkül, tüzes, forró, erotikus. Megkértem hagy térdeljek fel, és pont olyan pózban feküdt elém, hogy miközben folytatta kéyneztetésem kényelmesen elértem a combjait és a csodálatos punciját. Ujjaimat azonnal hadrendbe állítottam, és éreztem, hogy jól fogadja símogatásom, így hát fentebb tessékeltem a matracon és egy újabb kényeztetés következett részemről. Másodszor már az újjaknak is engedélyt kértem, hogy besegítsenek, aminek egy kicsit intenzívebb orgazmus lett a hatása, (mintha egy pillanatra egyik kezével be is fogta volna a száját?? hmm, remélem jól láttam... ) a combok szorításából csak lassan merészkedtem feljebb egy egy hosszú, forró csókra. Itt volt az ideje az én befejezésemnek is, még pont hagytunk rá időt. Felálltam ő elém térdelt, és újra indult a felejthetetlen kéz és nyelvjáték. Bár kicsit megdolgoztattam, de nagyon kellemes technikával, pont a megfelelő sebességgel, az ajkak között lett végem, és míg remegő lábakkal ott álltam ő egy pillanatra sem engedett el, cirógatások kíséretében hagyta hogy lenyugodjak. Miután a matracra rogytam, "munkánk" gyümölcse szilviában végezte és egy pohár víz kíséretében mellém bújt, olyan igazi barátnősen. Pár perc beszélgetés után együtt indultunk a fürdő felé, ahol lemostuk egymásról a munka porát...

Elszámolás

Megkérkezésemkor még a zuhany előtt a komódra helyezve. Azt gondolom igen csekély ajándék egy ilyen gyönyőrű másfél óráért.

ZOÉ❤️, jó masszázs

  orroz

Egyeztetés

Könnyen elértem, telefonon egyeztettünk, majd meg is erősítettem sms-ben az időpontot.

Megközelítés

A parkolás maga könnyű volt, fizetős, szerintem mindig van hely a környéken, de érdemes kicsit előbb érkezni.

Helyszín

Pici, zegzugos lakás a magasföldszinten, a célnak tökéletes. Egyedül fogad, nem is férne el nagyon más az ingatlanban, màrcsak a kialakítása miatt sem.
A nappaliba toppanunk belépéskor, ami egyúttal előszobaként is funkcionál, majd onnan egy folyosó vezet hátra a fürdőhöz és a hálóhoz, melyek jól felszereltek, a célnak pont megfelelnek.

Hirdető külseje

Az előttem szólók beszámolói alapján választottam Zoét, no meg a képek is meggyőzőek voltak.
Az az igazság, hogy picit másra számítottam. Az arca egyébként átlagos, kedvesnek mondható, viszont ami a cicik és a feneket illeti, a képek (és a korábbi beszámolók) alapján feszesebb verzióra gondoltam.

Masszázs

Ágyon fekve történt a masszàzs, közepesen erősen gyúrta végig a hátam, majd a lábaim, egészen a talpamig. Jó élmény volt és abszolút értelmes beszélgetőpartner volt Zoé

Kényeztetés

Fordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik.
Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre, kissé játékos, elnyújtva a pillanatot, amíg bele nem robban az ember fia a szájába. Ez a rész szuper élmény volt

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, előre odaadtam, illetve letettem, hogy a bizalmi résszel fel se merülhessen semmilyen probléma. A telefonban megbeszéltek szerint természetesen.

ZOÉ, jó masszázs

  blhtz

Egyeztetés

Korábban már próbálkoztam egyszer Zoénál bejelentkezni, de akkor nem sikerült utolérni, de végül úgy is más dolgom lett, így nem baj. Most VTR-en jelentkeztem be egy nappal hamarabb, amit hamar le is okézott. A masszázs napján még egy megerősítő telefont is megejtettünk, amit rögtön fel is vett. Kedves hangja volt már a telefonban is.

Megközelítés

Én a közelben lakom, úgyhogy nekem sétatávolság volt, de egyébként BKV-val is könnyedén megközelíthető. Ha valaki autóval jön, napszaktól függően macerás lehet a parkolás.

Helyszín

Tipikus belvárosi ház, ám maga a lakás nagyon szépen felújított, egy rossz szava nem lehet rá az embernek. A szobában egy hatalmas franciaágy várja az érkezőket, a fürdőben pedig rengeteg tusfürdő, kétféle (ha jól emlékszem) szájvíz is van. Akár még be is költöznék :)

Hirdető külseje

Sok titok nincsen az adatlapon, úgyhogy nagy meglepetés nem ért. Haja Zoénak most éppen szőke, amit kicsit sajnáltam, mert képek alapján szerintem a barna sokkal jobban állt neki, de ennél nagyobb problémája sose legyen az embernek. Sok tetoválása van, ami a képeken nem jön át, szóval senkit ne érjen meglepetésként. Mivel nekem is van, engem nem zavart.
Képeken már látszik, hogy kerek fenékkel és nagy keblekkel van megáldva Zoé.

Masszázs

Mivel másfél órára mentem, ezért két action is volt, ami közé lett beékelve a masszázs. Igazából mivel VTR-en jelentkeztem be, semmit nem egyeztettünk a programról, lehetőségekről, de nem is éreztem ennek hiányát, mert rögtön kellemesen el tudtunk lazulni, és kb végig beszélgettük az egész szeánszot.
Pont emiatt fürdés után én megbeszélés nélkül a hátamra feküdtem. Mondta Zoé, hogy maradhatok nyugodtan így. Levetkőzött, majd elkezdte a talpamat maszírozni, és onnan haladt felfelé. Miután alaposan megnyomkodta a lábaimat, lassan áttért oda, ahova ilyenkor áttér egy masszőr, de ez majd úgy is a következő etap-ban fog szerepelni.
Miután megtörtént ami megtörtént, hasra feküdtem, és alaposan átgyurmázott. Nem volt gyenge, de nagyon erős sem, inkább ilyen közepes, de jól esett. Odafigyelt mindenre, még a tenyeremet is megmaszírozta, ami jól esett. Igazából nagyon ritkán kapok tenyérmasszást, szóval ez is egy plusz pont :)
Mint írtam korábban, közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk, rengeteg témát érintve. Beszámolókról, vendégekről, masszőrökről, ünnepek, Netflix, filmek, sorozatok, és még ezer másik dologról. Nagyon jól éreztem magam nála, mintha ezer éve ismernénk egymást.
Masszázs végeztével szólt, hogy akár meg is fordulhatnék.

Kényeztetés

Mindkét erotikus rész hasonló koreográfia mentén zajlott. Kedvesen puszilgat, bújik, csúszkál rajtam, figyelve, hogy azért valami mindig dörzsölje a kisfőnököt. Igazi barátnő feeling, semmi pornós beütés. Használja az egész testét hozzá. Mellei közé veszi, sokáig ott maszírozza és csúszkál, majd szép lassan lejjebb helyezkedik, és elkezdődik a francia kényeztetés. Finom, lágy, nem brutál bólogatós. Aktívan foglalkozott a környékkel, a gáttal, comb belső felével, és nem csak kézzel, hanem szájjal, nyelvvel is. Sokszor próbálta mélyre is engedni, úgyhogy tényleg azt éreztem, hogy értem tesz mindent, hogy a kedvemben járjon :)
A második alkalommal megkérdeztem, viszonozhatom-e a kedvességét, de sajnos a kölcsönös franciaóra kimaradt, ám helyett variáltunk kicsit. Zoé a hátára feküdt és megkért, hogy térdeljek a fejéhez. Így folytatta a ténykedést, miközben én a szabad kezeimet használva fedeztem fel a teste utolsó zugát is, ahol hosszasan elidőzve egy kuncogós, kicsit belerángatózós élvezést láthattam tőle. Legalábbis remélem valóban megtörtént, mert igyekeztem nagyon :)
Nem sokkal később már én sem bírtam tovább, és a szájában végeztem be.
A szeánsz elején meg a végén is ugyan ott ért a vég. Nem fejezi be rögtön, még sokáig hagy lenyugodni a szájában, lassan kényeztet tovább. Utódokat nem láttam.

Mivel még volt kis időnk, mellém bújt, és a randi végéig beszélgettünk, majd elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Az adatlapján elérhető összeg volt, nem került szóba. Az ajtónál állva én mondtam, amiért meg is kaptam, hogy most elrontottam a varázst :)
A kanapéra tettem a bejárat mellett, majd megöleltük egymást, és elköszöntem.

ZOÉ, jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Üzenet váltással vettük fel a kapcsolatot. Nem volt világos számomra a csókhoz való viszonya, ezért rákérdeztem. Lakonikus: "én is szeretem" választ kaptam. Ezt biztatásnak véve telefonon hívtam fel, miután egyértelműen jelölte, hogy elérhető és tényleg azonnal fel is vette. Hát ekkor már teljesen lenyűgözött a kedves, vidám hangja és miután további biztatást kaptam 5 nappal későbbre beszéltük meg a találkozót. Ezt persze közben több üzenettel fel is frissítettünk.

Megközelítés

A lakcím egyértelmű volt, a GPS odavisz. Aki közösségi közlekedéssel keresi, annak sok kiváló lehetősége adódik. Autóval célszerű az általam is választott áruház parkolóját használni. Az előre megkapott kapukóddal ugyan két ajtót is nyitni kell, de utána már egyszerű az odatalálás.

Helyszín

A lakás szuperül felújított. Belépéskor egy nagy méretű szobában találtam magam, benne barátságos bútorok, kávéfőző, hűtőszekrény és kínált is itallal, kávéval. Ebből nyílik a három tetthely. Mi a legnagyobban voltunk. Hatalmas tatami, fotel, szobainas, kellemes kevert fényekkel, tükörrel. A fürdőszoba az első 5 csillagos az eddigi gyakorlatomban: olyan tágas zuhanyfülke, amely a szoba egyik sarkában van kiépítve és így két személy számára is kényelmes. Két törülköző, száraz kilépő és hatalmas higiéniai választék.

Hirdető külseje

Zóé arcképpel hirdet. Már erről is látható, de a valóság még világosabbá teszi, hogy egy olyan tüneménnyel van találkozóm, akinek nem csak a szája mosolyog, hanem a szeme is. Ez a mindig jelenlévő mosoly olyan belső tisztaságot sugároz, amivel csak az tud rendelkezni, aki tényleg élvezi amit csinál, jól érzi magát közben. Nem a sokat koplalt, vagy sportolt alkattal rendelkezik, hanem ami ennél sokkal fontosabb, maga a buja nőiség, hatalmas erotikus kisugárzással. Kérésemre lenge köntösben fogadott, ami alatt csak a meztelen valóság honolt. Vannak ugyan ízléses tetoválásai és noha én nem vagyok tetoválás párti, de nála ez sem tudott zavarni.

Masszázs

Hát a klasszikus masszázsra a két órás találkozásunk során nem jutott idő. Volt azonban ajaknak ajakkal való masszázsa, amit röviden csóknak hívnak. Zoénál azonban ezt a tömör megfogalmazást nem érdemes használni. Nála a csók egy olyan olyan műfaj, ami a bensőséges, lírai érintéstől a legbujább nyelves csókig minden közbülső fokozatot is tartalmaz és mindezt a legnagyobb változatossággal tudja adni, teljes belefelejtkezettséggel. Erre mondják, hogy a "csókjában el lehet veszni".
Még ide sorolnám a csodás szemből csúszkamasszázsát is, ahol a gyönyörű cicik közt lehet elveszni, a puncis csúszkától meg meg lehet veszni. És mindezt úgy, hogy közben mindig feljön egy-egy csókra is.

Kényeztetés

Annak ellenére, hogy először voltam nála, feltehetően az előzetes csevejeink miatt, no meg valami ösztönös kötődés miatt, már a bemutatkozáskor csókolózásba fogtunk. E közben volt lehetőségem felderíteni, hogy mit is rejt a köntös. Zuhanyról visszatérve először még állva folytattuk a csókolózást. Utána úgy döntöttünk, hogy elfelejtkezve minden protokollról egyszerűen csak élvezzük egymást a tatamin. Rövid összebújás után én kezdtem őt végigsimogatni szemmel kézzel majd csókokkal. Ennek során jutottam el a tökéletesen borotvált barlanghoz. Ennek szájjal és ujjal való kényeztetését nagyon élvezte, bele értve a G pontot is. Első repülését ennek során élvezhettem végig. Ezt követően ő vett kezelésbe és meg tudtam állapítani, hogy ajkai nem csak a csókra termettek. Mivel "tenyészbika" korszakomon már jócskán túl vagyok, komoly kígyóbűvölő tevékenységre volt szükség, amiben szintén csodálatos volt. Örömöm termékét papír törlőbe helyezte, majd száj öblítés után jött vissza a csókcsaták folytatására. Ezt követően még 69-ben és kéz és csók egyidejű alkalmazásával is sikerült neki örömöt szerezni, ami persze az én örömöm is volt.

Elszámolás

Nincs nála extra, az élményhez képest nagyon kedvező a rózsaszálak száma. Kis csoki ajándékkal együtt tettem le mindjárt az elején, noha ő kifejezetten mondta, hogy elég a végén.

ZOÉ, jó masszázs

  duracell

Egyeztetés

A hirdetését itt láttam az oldalon ,és sok információ gyűjtés után VTR után tel egyeztetés. Vagyis minden simán ment ,vele beszéltem...szépen elmondta a lehetőségeket érzéki kedves bájos hangján..és ezért másfél órára jelentkeztem be hozzá dupla levezetésre.

Megközelítés

Itt már kicsit nehezebb kicsit Margit körút a Mamuthoz közel nagyon forgalmas helyen ? Parkolás nem olyan egyszerű a környező utcákban ,de van rá esély BKV Metró 4 perc gyalog 4-6-os villamos a kaputol kb 40 méter...A cimet és a bejutást telefonon megadják...

Helyszín

A körúton lévő szokásos régi többszintes bérház ,a kapun kóddal juthatunk be és utána az udvarra szintén egy zárt ajtón keresztül lehet bejutni ugyan azon kóddal és gyalog az emeletre...
A Lakás teljesen erre a célra kialakitott full patyolat tiszta minden szempontból ,Minden igényt kielégitő fürdővel ,kádkilépő mindig cserélve száraz ,nagy friss törölköző ,óriási tusfürdő választék ,szájviz és minden ami kellhet...több szoba is van de nem találkoztam és hallottam senkit pedig voltak férfi cipők az előszobában ,engem Zoé hátsó kis szobába kísért ahol egy szivacs volt nagyon szépen ízlésesen feldiszitve a kedves vendégre várva tűzpiros nagyon finom lepedő dísz kispárna dísz rózsákkal diszitve kis tükrök két oldalt a mozizás miatt.

Hirdető külseje

Nagyon is megfelel a képeknek ,nem egy modell alkat ,hanem inkább egy olyan Nő akin nagyon jól lehet fogni mindent nem telt inkább egy picit húsos bomba csaj..
Formás mellek amit élvezet kényeztetni finom bőre van ,és nagyon szép szemei vannak amikkel szinte bárkit el tud csábitani ,formás fenék nem kicsi és nem nagy pont jók a kölcsönös finomságokhoz....A tetkok is izlésesek rajta egyáltalán nem zavaróak (pedig nem vagyok tetkó rajongó) Megjelenés a hirdetésében is látható selyem vaj színű köntösben jelent meg előttem ami sejtelmesen kicsit nyitva volt...

Masszázs

Ez a rész is nagyon jó volt számomra ,először is meg kérdezte hogy olaj vagy krém de én rábiztam magam teljesen..És jött az olaj nagyon finoman a láb ujjaimtól kezdve a talpamat is végig dolgozta az erős kezeivel igény szerint.mind ezt hason fekve ..aztán ment feljebb a vádlimat is rendesen nem sietve megdolgozta hol erősen ,hol egy kicsit finomabban ,aztán rátért a combomra ahol szintén végig ment de itt már egy kicsit finomabban incselkedve ,nem nyúlkálva csak érezhetően felkészitve arra hogy mi kővetkezik hamarosan ,jött a fenék gyúrása ami igazán jóra sikerült érezhetően serkentőleg hatva a kispajtásra...ami után pihentetés képen a hátamat a vállamat és a karomat szisztematikusan végig dolgozta amit teljesen kifeküdve élveztem végig.-) Aztán fordulás és szemből is megdolgozta a lábaimat rendesen ami felkészitő volt a várható ostromra...

Kényeztetés

Ez nagyon komolyra sikeredet ,már az ajtón való belépéskor tudtam hogy tutira jól fogom magam érezni és alig vártam a zuhanyozás végét...Ami után ahogy beléptem a szobába szinte nekem eset és majd fel falt de nem maradt viszonzatlanul és ezért szó szerint faltuk egymás ahol értük még a szoba ajtajában ,forró szenvedélyes vad nyelves csók csatát vivtunk percekig ,ami után egy majdnem vállon át dobással levittem a szivacsra. Ahol át adtam neki a terepet teljesen ,amit ő mosolyogva át is vet és innentől kezdve egy bő húsz harminc perces nf kényeztetésben volt részem amit olyan élvezettel csinált hogy azon gondolkoztam egy pill hogy nézni jobb vagy talán élvezni..Mert hol kéz nélkül 3/4-ig de minimum félig a szájában voltam folyamatosan hol kézzel rásegített hol én toltam rá finoman amennyire csak el birta tüntetni a szép szájában a pajtásomat ,kis pornós feelingje volt a müsornak az tuti....Ami után óriásit élveztem a szájába amit végig bent tartott mig nagy nehezen lenyugodtam de addig is le és fel dolgozott a kispajtáson még vagy két percet és igy elég nehéz volt lenyugodni ,ezután szilvia át vette az eredményt és kis frissitő után hozzám bújt szenvedélyesen és ezután jött a masszázs....és a masszirozás után jött a levezetés ami egy fergeteges Nfvsz program volt 69 kombinálva ahol olyan finom puncit kóstolhattam amit ritkán talál az ember hosszasan faltuk egy egymást szinte egybe forrva remegve de csak nekem sikerült elmennem amit kicsit sajnálok de azért finoman lehetett kostolni a finom nedűt ,ami neki sikerült másodszorra is intenziv szájmunkával véghez vinnie.......ami után elborultunk mindketten majdnem teljesen kielégülve...

Elszámolás

Extrára nem emlékszem mert a másfél órám programra mentem hozzá amiben minden van amit csak lehet kérni tőle ,és annyira korrekt hogy minden pillanatát élveztem a vele töltött időnek annyira hogy szinte kérnem se kellett semmit ,mintha olvasott volna bennem..MInden rózsaszálat megért bőven maximálisan.

Zoé, jó masszázs

  samot

Egyeztetés

Már többször beszéltem Zoéval,de időpontot nem tudtunk túl egyszerűen egyeztetni.Most szerencsém volt.Beszélgetéseink során meg tudtam mindent,amire szükségem volt.Kedvesen és részletesen informált minden fontos dologról.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető környéken van a szalon.Én villamossal mentem(4-6)a villamos szinte a ház előtt áll meg.A parkolás kicsit bonyolultabb,de a közeli bevásárló központban(Mammut)lehet parkolni,onnan 3 perc séta.

Helyszín

Már jártam ebben a szalonban más lánynál.Most is abban a szobában voltunk,ahol legutóbb is voltam.Kanapé(ide pakoltam le ruháimat)egy komód és egy tatami volt a szobában.Teljes mértékben elegendő.A fürdő szerintem parádés:épített zuhany (jó nagy)és mindennel fel van szerelve:bő tusfürdő választék,szájvíz,dezodor.Zoétól,miután levettem ruháim egy puha nagy méretű törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Zoé teljes mértékben megfelel a képeknek!Arccal hirdet tehát meglepetés nem érhet.Nekem valahogy úgy maradt meg a hirdetés után,hogy egy fekete(vagy nagyon sötét) hajú hölgy lesz a partnerem,ezért meglepett,hogy barnás vöröses a haja,de nem volt gond.Formára szerintem hibátlan,nagyon kívánatos testű kis hölgy.Gyönyörű szemek,szép cicik,formás popsi.Néhány tetkó,de egyáltalán nem zavaró.Egy fekete "fehérneműben" fogadott.Tudom,hogy a testéről kellene áradoznom,de nekem a szeme volt az ami teljes mértékben elvarázsolt!

Masszázs

A szokásos másfél órára mentem,így a masszázs rész a két kényeztetés közé került.Többféle olaj vagy krémből lehetett választani.Én az illatmentes krémet kértem(biztos,ami biztos)Nagyon kellemesen masszírozta végig a testem hátsó részét.Lábakkal kezdte,majd a popsin át a hát következett.Itt megjegyezte,hogy nagyon be vannak állva az izmaim(köszönhetően a sok ülésnek). Jól kimasszírozta a csomókat,tényleg teljesen felüdültem a masszázs alatt.Szegénykém talán beszélgetett volna(többször is kezdeményezte)de most valahogy csak csendben szerettem volna maradni és élvezni masszázsának jó hatását.Még a program előtt illetve a végén azért beszélgettünk is.A masszázs rész szinte teljesen erotika mentes volt.

Kényeztetés

Két kényeztetésben volt részem(én így szeretem)Miután végeztem a fürdőben Zoé vissza kisért a szobába.Ittam pár korty vizet és átöleltem Zoét.Simogattam,puszilgattam.Javasolta,hogy helyezzük kényelembe magunkat a tatamin.Olajat vett elő és elkezdte az olajos farok masszázst.NAGYON ÉRZÉKIEN,FINOMAN BÁNT A SZERSZÁMMAL ÍGY HAMAR ELÉLVEZTEM.Letisztogatott majd kezdődött a masszázs rész.A masszázs után még hason fekve csúszkált rajtam párszor,majd kérte forduljak meg.Nem kellett sokszor mondania!Most már nagyon erotikusan,néha csókot lopva simogatott és csúszkált rajtam.Hamar hadrendbe álltam és ajkaival sajnos megint gyorsan kivégzett(persze imádtam!!!).Zoé annyira kívánatos,hogy nehezen tudja az ember visszafogni magát.Még mellém feküdt kicsit és simogatott.Jót beszélgettünk,tehát ilyen téren is nagyon jó partner.

Elszámolás

Ezt már telefonon megbeszéltük illetve már tudtam,mert jártam más lánynál ebben a szalonban és akkor is ennyi volt.Nekem megérte bőven!!!!