Beszámolóim

NOÉMIII, istennő masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Nonoval korábban a belső chaten keresztül egyeztettünk, de akkor nem jött össze a randi. A randi előtti napon írtam rá, és szuperrugalmasan átszervezte a délelőttjét, hogy tudjunk találkotni.

Megközelítés

Városliget sarka, környező utcákban van parkolási lehetőség kb 200 m-en belül, uh jól megközelíthető, autóval és BKV-val is.

Helyszín

Bérház magasföldszinti része, szépen felújított, hangulatosan berendezett lakás. a masszázsszobában tatami, oldalt a falon hosszű tükőr a lehető legjobb moziélmény biztosításához.

Hirdető külseje

Nonoka gyönyörű, cuki, kedves, édes. Egy fekete bodyban fogadottt, gyönyörű vékony, formás alakja már első pillantásra megfogott. Arca még gyönyörűbb mint képzeltem. Laza, és kötvetlen, már első pillanattól elvarázsol. Ismerkedő puszik, és kis csitcsetelés után gyorsan irány a fürdő, hogy minnél hamarabb kezei közé kerülhessek.

Masszázs

Fürdés után hasra kellett dobnom magam, hogy egy finom ismerkedős masszázzal kezdjünk. Nono szupeül maszíroz, de ebből a szakaszból inkább azt emelném ki, hogy a beszélgetés alapján rádöbbensz, hogy milyen értélemes, talpraesett tudatos lánnyal is van dolgod. Élmény volt a masszázs és a beszélgetés is. Fél óra elteltével a mozdulatok lassultak, és simogatás, fülbeharapdálással, nyakpuszikkal csábított fordulásra. Nem kellett sokáig csábítgatnia, egy forró kezdőcsókkal a fejem után azonnal fordult a testem is..

Kényeztetés

Nono nagyon érzéki, és finom lány. A masszázs részben ő kedveskedett nekem kedves személyiségével, az erotikus részben úgy gondoltam én kedveskedem neki először, így finom csókokkal borítottam minden porcikáját. Mellei pont kézbeillők, és nagyon érzékenyek, nyalogatásukra már ekkor mély sóhajok hagyták el gyönyörű vendéglátom érzéki száját. Finoman, lassan a lábak végigcsókolása után érkeztem meg a fantasztikusan györnyörű kelyhéhez, melyet finom nyelvjátékkal kezdtem el kényeztetni. Tündéri vendéglátóm lábai remegése, és ziláló sóhajtásai jelezték, hogy gyorsan megmásztuk együtt az első orgazmus csúcsot. Mivel még bele sem kezdetem igazán a kényeztetésbe, így egy csókcsenés után ismét elindultam az újabb csúcsok meghódítására. Expedícióm sikerrel járt, mert sikerült egyre magasabb hegyeket megmásznunk.. :) A sokadig után Nonoka jelezte, hogy most már nem tudom tovább húzni az időt, én következem. Falánk csók után lassan indult felfedezőútra a lábaim közé, végigcsókolva a nyakamat, mellkasomat, hasamat. Megérkezve erősen ágaskodó férfiasságomhoz változatos tecnikával, és nagy élvezettel vette birtokba. Lingammasszászt, és franciás kényeztetést váltogatva kényeztetett. Nem sietett, éreztem rajta, hogy azt akarja, hogy nekem minnél tovább jó legyen. A tükörből mozizva eszméletlen látvány volt, ahogy eltűntette férfiasságomat az érzéki ajkai között. A golyók sem maradtak ki a kényeztetésből, megkapták ők is a nekik járó nyalogatást, szívogatást. A látvány és az érzéki kényeztetés megtette hatását, nem bírtam tovább, és hatalmasat élveztem a szájába. Kis pihit kaptam, azonban Nononak még nem volt elég a túrázásból, melyet szerényen egy arcraüléssel jelzett felém. Annyira közvetlen és laza volt velem, mintha évekóta kézakézben járnánk, amely igazán elvarázsolt. Nem voltam rest a második részben sem, beleadtam mindent amit tudtam, így tündérlányom párszor ismét felreppent a fellegekbe.. Annyira izgató volt Nono, hogy mire lemászott rólam, én is ismét félárbócon voltam, melyet nem hagyott annyiban és egy második körös isteni francialeckében volt részem az első kör minden izgató mozdulatát és nyalánkságát bevetve. A végére kirpóbáltuk a 69-es formációt is, melyet mindekttőnk örömére szintén sikeresen abszolváltunk. Beteljesülésem után órát néztünk, mert érzésre eléggé elreült az időnk, azonban egy gyors zuhira még pont maradt elég, így tisztán, fél méterrel a föld felett lebegve, búcsúcsókok kíséretében hagytam el a randi helyszínét.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt ajándékkal együtt a végén történt

NOÉMIII, istennő masszázs

  nagyblero

Egyeztetés

Délelött 10 óra előtt pár perccel hívtam telefonon. Bár a kiírt "rendelési" idő csak 10-kor kezdődött, de láttam, hogy épp online, gondoltam megcsörgetem pár perccel korábban. Szerencsém volt, mert szinte azonnal felvette. Bár még nem jártam nála a beszámolóiból és az adatlapjáról tájékozódva képben voltam vele kapcsolatban így csak az időpontot kellett megbeszélni. Sikerült is, másfél óra mulva várt. Telefonban kedves, vidám hangja van, nagyon kommunkatív leányzó. A beszélgetés után nagyon vártam, hogy megismerhessem személyesen is.

Megközelítés

VI. kerület jól megközelíthető része. Andrássy útról nyíló mellékutca, innen egyirányú a Podmaniczky felé. GPS házhoz visz, parkolás természetesen fizetős. BKK-ról nincs sok infóm, a fölfalatti opció lehet egy kis sétával, vagy valamelyik Podmaniczkyn közlekedő tömegközlekedési eszköz jöhet még számításba.

Helyszín

Átlagos célnak megfelelő lakás, felújítva, tiszta, kulturált. Elvileg két lány dolgozik itt, de most csak kettesben voltunk Noémivel. A fürdő teljesen rendben, kádban állva lehet tusolni, de van zuhanyfüggöny, kilépő, WC. Van megfelelő tusfürdő választék, szájvíz, kis üvegpohárral, amire figyelmeztetett is Nono, hogy ne dobjam ki. Mivel nem akartam, hogy ő dobjon ki, mindenben szót fogadtam :)
A szoba sincs túlgondolva, van hová letenni a ruhákat, a masszázs pedig egy földön lévő matracon történik.

Hirdető külseje

Noémi egy életvidám cserfes cukiság! Kiírt korából jócskán letagadhat. Alacsony lány tökéletes alakkal, nem nagy, de pont tenyérbe illő hegyes cicikkel, feszes, bombázó fenékkel megáldva. Vannak tetkói, engem nem zavartak. Szemérem tájon most teljesen borotvált, volt, Arca is nekem nagyon tetszett, egy fekete egybe valamibe fogadott.

Masszázs

Megérkezésemkor, úgy hogy most találkoztunk először két puszval fogadott. Nagyon tetszett, hogy ilyen közvetlen fesztelen. Beinvitált. Cipő, kabát le. Vízzel kinált, amit elfogadtam. Bár ő nem kérte, de a szobába lépve rögtön jeleztem, hogy átadnám a csokrot, kis ajándékom kíséretében. Csak annyit kért, hogy ne a kezébe adjam, hanem tegyem le valahová. Így is történt. Törülközőt kaptam és elmentem zuhanyozni. Már szinte az első pillanattól azt éreztem, mintha már találkoztunk volna, annyira jól el tudtunk beszélgetni. Fürdőből visszatérve kért, hogy helyezzem magam kényelembe hason fekve a matracon. Közben ő is megszabadult a fekete egybe valamitől. Próbáltam valahogy nem oda nézni, hogy a hason fekvés nehogy hamar kényelmetlenné váljon, de a tökéletes test vonzotta a tekintetem, így oda sandítottam jó párszor. Vendéglátóm kérdezte, hogy kérek-e talpmasszást ill. milyen erős legyen a dolog. Talpmasszást nem kértem és mondtam, hogy lehet jó erősen. Noémi ügyesen masszíroz, de azért ne egy sportmasszőr szintjét várjuk el tőle. Közben folyamatosan beszélgettünk, és csak úgy repült az idő Nonóka társaságában.

Kényeztetés

A masszázs idővel szelidülni kezdett, inkább simogatásba ment át, körmeivel gyengéden játszadozott a hátamon, miközben a kezek már a lábak közé is be-betévedtek, Ekkor Nonó, hozzám simult, a nyakamhoz hajolt és csókolgatni kezdte, közben a fülembe súgta, hogy nem szeretnék-e megfordulni. Nem kellett kétszer mondani, mert már amúgy is kezdtem kényemetlenül érezni magamat hason. Megfordúltam és épp kérdezni akartam, hogy megcsókolhatom-e, mikor is Noémi úgy lesmárolt, hogy a fülem ketté állt. Nem finomkodott a nyelvével, de engem sem kellett félteni, így hosszú vad csókcsatával indult a testi ismerkedés. Majd kissé lejjebb csúszva gyönyörű melleit kezdtem kényeztetni. Halk nyögdécseléssel fogadta, miközben bimbói megkeményedtek nyelvem játéka nyomán. Nem álltam meg egyre lejjebb kalandoztam, köldökét izgattam, majd gyengéden hanyatt fektettem és eljutottam a lábai között kitárulkozó csodálatos babapuncihoz. Rákérdeztem, hogy ujjaimat használhatom-e, de mivel nem szerette volna, csak nyelvemmel kényeztettem. Végül az ujjakra nem is volt szükség, mert így is egy gyönyörű, remegős orgazmussal ajándékozott meg Nono. Egy újabb csókváltás után én következtem. Hanyatt feküdtem és Noémi indult dél felé felfedező útra, melleimet izgatva, testem végig csókolva. Hamar rátalált a "kincsre" és különböző intenzitással, a mélységet is variálva kényeztette lüktető férfiasságomat. Hol csak a makkot ill. a kígyó szemét nyalogatva, hol mélyen bekapva szerszámomat. Közben rámnézve tartva a szemkontaktust, figyelve a reakcióimat és, ha érezte, hogy valami jól esik, arra ráerősített kicsit. De én sem akartam sokáig tétlen maradni és újra érezni akartam csodás puncijának finom ízét, ezért kértem, hogy térdeljen fölém. Tevékenységemre ő is megint kezdett újra izgalmi állapotba kerülni és közben engem is egyre keményebben próbált a csúcsra juttatni. Amig lehet próbáltam magam tartani, hogy minden pillanatát kiélvezzem ennek a csodás érzésnek ahogyan fokozatosan közeledek a beteljesülés felé, de egy idő után már nem bírtam magam tovább tartóztatni és bekövetkezett az óriási robbanás. Az a minden elsötétülős fajta. Az ezt követő néhány pillanat perc? sajnos nincs meg igazán. Mikor újra kitisztult a kép, Noémi hajolt fölém és gyengéden megcsókolt én pedig hálát rebegve megköszöntem neki az élményt.

Elszámolás

Ami az adatlapon olvasható, az a helyszínen sem változott. Extrák nincsenek. Illetve dehogynem, Noémi maga az extra! Bár első alkalom volt, de Nono nem kérte előre a csokrot én viszont rögtön érkezés után letettem a polcra.

NOÉMIII, istennő masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Már kétszer voltam Noéminál, mindkétszer kizárólag VTR-ben kommunikáltunk. Úgy vettem észre, hogy sűrűn nézi a profilját, mert bármit is írtam, 1-2 óra múlva megjött a válasz.

Megközelítés

A megadott cím egyszerű, pontos, a GPS a ház elé visz. Parkolni is mindig tudtam a bejárattól 20-30 m-re. Mivel egy VI. kerületi címről van szó, a BKV járatok is vannak a közelben, kisföldalatti, troli.

Helyszín

A lakás egy társasház emeletén található, tiszta, otthonosan berendezett. A fürdő is mindig tiszta volt, nincsenek hajszálak, porcicák sehol. Ezekre kényes vagyok, de itt nincs gond a higiéniával. Zuhanyzáshoz a tusfürdő választék több mint elég. Szájvíz is rendelkezésre áll, amit mindig használtam, ugyanis van csók lehetőség is.

Hirdető külseje

A lakásba belépéskor az ajtó mögé bújva várt Noémi egy fekete egybe kombiné szerűségben. Sajnos nem vagyok jó a női alsóneműkben, mindenesetre nagyon szexivolt benne. Az adatok és testalkat olvasható a hirdetésben, mindenben megfelelnek a valóságnak. Az arc ki van takarva, de egy vöröses szőke, filigrán testalkatú lányhoz illő aranyos arcot kell elképzelni, nagy kékes szemekkel, mosolygós szájjal, szép, fehér fogsorral. Testét több tetoválás is díszíti. Nekem is van, ezért bejött ez is.

Masszázs

A masszázs előtt udvariasan megkérdi, hogy talpmasszázs jöhet-e, majd igenlő válsz után krémes kézzel elkezdi masszírozni a talpamat, majd lassan halad felfelé a vádlik, hátsó combok után a derekamnál több időt eltöltve, mivel eléggé le vagyok tapadva. A hátamat többfajta technikával gyúrja, nyomkodja, én pedig élvezem a kezei munkáját. Közben beszélgetünk filmekről, közéletről, munkáról, minden témakörben nyíltan tudunk eszmét cserélni, olyan érzésem volt, mintha egy haverral beszélgetnék. Kis idő múlva azt vettem észre, hogy ráült a derekamra és a vállaim masszírozása közben a nyakamra lehel egy csókot, majd a fülembe sóhajtozik kéjesen. Még mindig hason simogatom a lábait, megfordulok és ismét csókolózni kezdünk.

Kényeztetés

A második látogatásomkor már megvolt a bizalom irányomban, így a fürdőből kijövet átöleltük egymást és még állva csókolózni kezdünk. Hosszasan csókolom az ajkait, a nyelvünk külön életet élve egymásba vannak gabalyodva. Többször megsimogatom a haját, becsókolok a füle mögé, ilyenkor mindig halk kuncogással nyugtázta Noémi a tevékenységemet. Hamarosan a tatamira invitálom bájos vendéglátómat, hogy kényelmesebben folytassuk egymás testének felfedezését. Simogatom a melleit, karcsú derekát, belecsókolok a nyakába, miközben Noémi is viszonozza kedveskedésemet, a férfiasságomat simogatja. Végigcsókolom karcsú testét, mellbimbóit ujjbeggyel, nyelvel, ajkaimmal kényeztetem. Mindig felnevet, pedig bevallása szerint nem csiklandós, csak ő már csak ilyen nevetős.
Hamar leérek a borotvált puncihoz (csak egy vékony csík van fölötte), elkezdem nyelvhegyemmel ízlelgetni a kis tüneményt, kisvártatva remegések futnak át Noémi testén, megemeli a csípőjét és elélvez a kezeim között és a nyelvem alatt. Férfiasságomnak ez olyan doppingot ad, mint kevés dolog eddig. Csókok közepette felülünk, helyet cserélünk elhelyezkedik a lábaim között, kezdetét veszi egy olyan franciás kényeztetés, hogy a füleim ketté álltak tőle. volt ott kis nyálcsorgatás, golyszik simogatása kézzel, szájjal. Volt, hogy csak a kezével kényeztetett, vagy csak a hegyét vette szájba és a nyelvét pörgette a végén. Néha tényleg a lepedőt markoltam, és arra gondoltam, hogy ezt nem lehet sokáig bírni. Noémi mindig ráérzett valahogy arra a pillanatra, ahonnan már nem lett volna vissza út, és lassított egy kicsit, óvatosan végigpuszilta. Azért a végén megkönyörült rajtam és egy parádés NFVSZ-el ajándékozott meg. néztem a plafont, markoltam a lepedőt, Noémi valamit kérdezett tőlem, de bevallom csak hebegni tudtam.
Udvariasan letisztogatott, majd elment a fürdőbe rendbe szedni magát. Közben pihentem, ittam pár kortyot.

A kényeztetés második felvonása a masszázs után következett, hasonló forgatókönyvvel, mint az első, annyi különbséggel, hogy a franciás befejezésre a kanapén ülve került sor. Nem elhanyagolható látvány ilyenkor ahogy Noémi felnéz az emberre franciázás közben azokkal az igéző szemivel. Ismét letakarított, nem hagyta, hogy én csináljam. A végén én is megmasszíroztam, legalább valamit vissza adtam a felém áradó szeretet-cunamiból.

Elszámolás

Noéminál nincs extrázás, minden az alapban van. Mondhatnám, hogy Ő maga az extra, de ez már elcsépelt. A matek így tök egyszerű. Az elszámolás utólag történt, addig szó sem esett róla.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Egyszer, még évekkel ezelőtt, már voltam Noéminál, igaz, akkor még Budán rendelt, nem mostanában volt, de emlékeztem, hogy csodás randiban volt részem. A rendelési ideje mostanában nem a legideálisabb a számomra, azonban a közelmúltban szemet szúrt egy fontos változás az adatlapján, aminek nagyon megörültem: a borotvált intim rész fazonigazítottá változott. Én kimondottan szeretem az intim szőrzetet, szóval ez megadta az utolsó lökést is, hogy a tettek mezejére lépjek. VTR-en leegyeztettem egy másnap kora délutáni időpontot, ami szerencsére neki is megfelelt, gyorsan és akadálymentesen ment a dolog. Másfél órás programra neveztem be.

Megközelítés

Belvárosról lévén szó, a tömegközlekedést választottam. A Hősök terén szálltam le a buszról, onnan kb, 10 perc séta. Az emberek és állatok talán legfontosabb szervéről elnevezett utcában van a háztömb, egyértelmű volt a cím, az utcákon van parkolási lehetőség, ami fizetős, és nem túl sok szabad helyet láttam.

Helyszín

Az utcában több régi építésű háztömb, ez azonban korszerűbbnek tűnt. Egy többemeletes háznak kb. a középső szintjén volt Noémi "rendelője", amikor a lépcsőház előtt voltam, megcsörgettem, megkaptam a belépéshez szükséges információkat (kapukód stb.). Barátságos kis lakás, a fürdőszobában bőséges tusfürdő választék, szájvíz, dezodor és fürdőkád, a kifröcskölés ellen szalagfüggöny véd. A tetthelyen tatami, illetve egy kanapé, amire a rucikat lehet pakolni. Amit hiányolni lehet, az egy tükör, a vizuális élményeket talán fokozná.

Hirdető külseje

Bár régen találkoztunk, de amikor megérkeztem, és megláttam Noémiiit, egyből beugrottak a régi szép emlékek. :-) Szerintem Noémi semmit sem öregedett, ugyanaz az elbűvölő, szexi hölgy fogadott, mint akkor. Nehéz lenne jelzőket találni, annyira tökéletes... Kecses, vékony alak, formás, markolászni való popsi, a cicik nem nagyok, de eredetiek, és nagyon érzékenyek. A puncira már az elején kitértem: a csikló fölött kb. 2-3 cm "szőrcsík". Illetve a csík nem pontos kifejezés, inkább fordított háromszögnek mondanám, hiszen fölfelé haladva kicsit szélesedik. Elbűvölően szexi, imádom, a nem teljesen csupasz puncit! Arctakarással hirdet, de én már tudtam az igazságot: gyönyörű, kislányos, mosolygós arc, csillogó kék szemek, középhosszú, copfba kötött szőkésbarna haj.

Masszázs

A fürdőszobából visszaérve Noémi egy egyrészes átlátszó necc ruhában állt előttem, nem is bírtam magammal, egyből magamhoz húztam, átöleltem, simogattam, ahol értem... A körémtekert fürdőruhát gyorsan lehúzta rólam, majd igazi, szenvedélyes csókolózásba kezdtünk. Hmmm... Csak azt mondtam magamban, milyen jó, hogy itt vagyok! Közben megteremtettem az egyenlő feltételeket, hátul kikapcsoltam Noémi ruháját, s megszabadítottam tőle, hogy mindketten meztelenül legyünk, s a heves csókolózás közben a farkam Noémi hasához szorult. Ezután a kellemes állófogadás után hasra feküdtem, hogy sort kerítsünk a masszázsra. Kérésemnek megfelelően nem sok időt fordítottunk rá. Rövid, de hatékony masszázsban volt részem, krémet használt, lábfejtől haladt fölfelé. A combom és a hátam is alapos gyúrásban részesült, volt erő benne, a lapocka után gyorsan visszafelé vette az irányt, s a hátsóm gyúrása után jöttek az érzéki benyúlások, amik jelezték, hamarosan itt a következő fejezet...

Kényeztetés

...Engedélyt kaptam a fordulásra, ismét csókcsatáztunk egymással úgy, hogy közben a melleivel a hasamnak dörgölőzött, majd egyre lejjebb csúszott, s végül a cicik a farkincámban akadtak el, így részem volt egy izgi cici-masszázsban is. És még lejjebb haladt, ekkor már a szájával közeledett a legérzékenyebb testrészemhez, puszilgatta körülötte, majd a zacsit puszilgatta, nyalogatta, kicsit feljebb a rúd, majd a makkom nyalogatása következett. Ez a felvezetés kellően lázba hozott, ennek a csúcsa volt, amikor már a farkincám is a szájában volt. Olyan jó érzés volt Noémi forró szájában lenni, amit nem is lehet leírni... Hol lassabb, hol intenzívebb szopásban részesített, közben végig tartotta a szemkontaktot, csodás élmény volt... Közben meg kellett állítanom, nehogy elsüljek, mert nem akartam elmenni, csak a program legvégén. Ekkor felajánlottam, hogy én próbálok a kedvében járni, Noémi hanyatt is feküdt, ez ismét remek alkalom volt egy szenvedélyes csókolózásra, majd a nyakát, melleit puszilgattam, aztán a hasa következett, végül megérkeztem Nonoka fazonos puncijához... Először simogattam körülötte és az érzékeny csiklót (az ujjazást nem szereti), majd intenzív nyelvjátékba kezdtem, hosszasan kényeztettem. Rendkívül érzékeny csiklója van, nem tudom, hányszor juttattam a csúcsra, de többször is beleremegett, talán sikerült a kedvében járnom. Egy kis pihenő után ismét én helyeztem magam kényelembe, Noémiii újra kezelésbe vette a farkincámat, nagyon jól bánt vele: hol csak a makk végét nyalogatta a nyelvhegyével, hol bekapta és szopta... Kitalálta, mi lenne, ha a kanapéra ülnék, s ott jönne végkifejlet, természetesen tetszett az ötlet. Áttelepedtem a kanapéra, Noémi elém térdelt, és előbb a kezével cirógatta, majd intenzív franciázásba kezdett. Ahogy előttem pucsított és franciázott, közben előre hajoltam, hogy a popót is tudjam markolászni közben, leírhatatlan érzés volt, persze nem is bírtam tovább, jött a happy finish, amit jeleztem is, Noémi azonban nem engedett ki a szájából, hatalmasat élveztem, valahol a mennyországban éreztem magam...

Elszámolás

A végén rendezve, nem is esett szó róla, diszkréten az asztalra helyeztem egy kis kiegészítéssel, a csokorméretek nyilvánosak, extrák nincsenek. Csodálatos másfél órában volt részem, így nem kérdés, hogy megérte. Finom csókokkal elköszöntünk egymástól, a lépcsőházban az órámra pillantva kiderült, egy kicsit túlléptük a másfél órát, de ezzel Noémi sem törődött.

NOÉMIII, istennő masszázs

  Flamex

Egyeztetés

Noémivel legfőképpen privát üzenetben tartom a kapcsolatot, a randi megbeszélése is így történt. Persze ezt megelőzte egy hosszabb bemutatkozó beszélgetés, még az első randi előtt. Kellemesen és közvetlenül elbeszélgettünk, főképpen az engem érdeklő lehetőségekről, amik a bővebben telefonon megjelölést hordozzák. Fontos itt megjegyezzem, hogy ezek az opciók az első látogatáskor csak korlátozottan igénybevehetőek, és természetesen szimpátia függőek. Az alábbiakban leírt történet sem az első látogatásom eseményeiről szól, de gondolatébresztőként megosztom veletek, persze csak az illendőség határain belül.

Megközelítés

Árpád híd Pesti hídfőjének közelében van a randi helyszíne, a parkolás fizetős, és napközben könnyű találni parkolóhelyet. Én a mellékutcában kaptam helyet. Közelben van az 1.-es villamos és a Metrópótló megállója is, úgyhogy ideális a helyszín.

Helyszín

A 60-as években épült tégla, nem panel, de modern építésű, és beosztású, alacsony belmagasságú épület. A lakás teljesen felújított, igaz csak az előszobát, a fürdőszobát és a masszázsszobát láttam, de ezek minden igényemet kielégítették. Nem ingatlanügynök vagyok, így egyebet nem tudok róla leírni, dióhéjban ennyi. Kaptam egy nagy bolyhos törülközőt, kádban lehet zuhanyozni, kedvenc tusfürdömet is megtaláltam, volt száraz kilépő, szájvíz, kispohár. A masszázs szobában a földön tatami, a falakon tükör. A szekrény oldalán fogasok, ide akasztottam ruháimat. A feltételek mindenben adottak voltak ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, a körülményeket optimálisnak lehet tekinteni, ehhez még hozzájárul vendéglátóm kedvessége, közvetlensége, de ez már a következő fejezetre tartozik.

Hirdető külseje

Noémit már nagyon régóta kinéztem, nagyon szimpatikusak és szexiek voltak a fotói. Képei alapján kicsit magasabbnak képzeltem el, de végül is a magasság stimmel, a többi érzéki csalódás. Csodálatosan bájos teremtés, nagyon szimpatikus volt már első pillantásra, az arca különösen megigézett. Igen ezek az első benyomások, és igen szubjektívek, nekem nagyon tetszett. Elmondhatom még, hogy sportos alkat, csodás gömbölyded cicikkel, ezeket öröm volt dédelgetni, persze minden egyebet is, külön kiemelném az igen gusztusos popsikat. Van egy két tetkó is, de engem nem zavart, mivel ízléses kivitelezésű. Jajj, és olyan huncut szemekkel tud rám nézni, igen tudtam, hogy remekül fogjuk magunkat érezni. Egy köntösben, és egy egyrészes body szerű szinte teljesen átlátszó testszínű valamiben fogadott, ez már igen megmozgatta fantáziámat.

Masszázs

Gyorsan túlestem a kötelező tisztálkodási ceremónián, a fürdővel pont szemben van a masszázs szoba, úgyhogy eltévedni nem lehet. Randit masszázzsal kezdtük, lesegítettem róla a fehérneműt, ezt nagyon szeretem magam végezni, de most a segítségét is igénybe vettem. Lassan és érzékein megszabadultunk ezen cseppnyi ruhadarabtól, közben puszikat kaptam a vállamra, a fülem mögé, majd a szájamra is. Húúú, még most is beleborzongok, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és különösen jó és feszengés mentes őszinte kapcsolat alakult. A masszázs során különleges habszerű krémet használt. Én nyugodt voltam és türelmes, kiélveztem a masszázs pillanatait. Szeretem ahogy hozzámér, szeretem ahogy lágyan végig simít, és imádom mikor erősebb fogásokat alkalmaz. Éreztem, hogy most át is ugorhatnánk ezt a programpontot, de aztán közösen úgy határoztunk, hogy mégis a masszázzsal kezdünk, de persze Nono mindig úgy helyezkedett, hogy nekem is élvezetes legyen. Nem volt ez olyan kemény átgyúró masszázs, inkább egy érzéki előjáték a következő részhez.
Úgy fejeződött be ez a rész, hogy én ugye hason fekszem, Nonóka előttem guggol, a punci az orromtól pár centire, erre már nem bírtam magammal és megfordultam. Ez megadta az alaphangot, éreztem, hogy itt most nagyon szeretve vagyok.

Kényeztetés

Megfordultam és rögtön belenyalintottam az elém tárt lehetőségbe. Lassan megfontoltan, puszilgattam, nyelvem hegyével izgattam a csiklócskát. Úgy helyezkedtünk, hogy mindkettőnknek kényelmes legyen, birtokba vettem a ciciket is, az érzékeny bimbókat izgattam nyelvemmel. Lassan visszatértem a kelyhecskéhez, bizony ez nagyon érzékeny játékszernek bizonyult, Nonóka közben Ficánkát markolta. Kiderült, hogy bizony mind a ketten nagy kéjencek vagyunk, de senki se számítson pornó feelingre. Megbeszéltük, hogy hogyan tudjuk egymásnak a legnagyobb gyönyöröket okozni. Befészkeltem magam a lábai közé, és nyaltam szenvedélyesen. Nonó reakciói bátorítottak, és éreztem jó úton haladunk, elértük azt a pontot, ahonnan nincs visszaút, Nonó csodálatos orgazmussal ajándékozott meg, éreztem persze, hogy itt még nincs vége küldetésemnek, egyre jobban szomjaztam azt a kissé kesernyés, de isteni nedűt, amivel tevékenységem jutalmául részesültem.
Puszilgattam, simogattam kedvesemet, én is el lettem halmozva szeretettel, no és természetesen finom puszikkal. Rövid pihenő után az én kényeztetésem következett. Noéminál nincs csúszkamasszázs, de vannak egyéb élvezetek, amik mindezért kárpótolnak. Jajjjjj….. nagyon szeretem az érzéki összebújós ölelkezést, közben kapok rengeteg simogatást, és még több szeretetet. Jó visszagondolni ezekre a percekre. Közben Ficánka már nagyon nyugtalankodott, hogy hát aztán már vele mi lesz. Noémi őt is pártfogásába vette, először csak kézzel, majd ajakkal is érintette. Változatos technikával tette magáévá, igen Ő is élvezte a játékot, játszott velem és irányított az orgazmus felé vezető úton. Teljesen rábíztam magam, volt, hogy az volt az érzésem, hogy dugom a száját, volt hogy éreztem a torkát, volt hogy egyszerűen a kezet, szép lassan vezetett a menyország felé vezető úton. Ekkor már kezeink összekulcsolódtak, fokoztuk a tempót, kialakult az összhang, ajkai körbefonták Ficánkát, és végül én is megajándékoztam orgazmusom kincseivel. Húúú…., még most is beleremegnek a lábaim. Sokáig voltam a mennyben, mire visszatértem kincseim a szilviába kerültek, de még sokáig ölelkeztünk, éreztem a közelségét, közben érzelmes szavakat suttogtam a fülébe mint legkedvesebbeik barátnőmnek anno.

Elszámolás

Én az elején szoktam rendezni, a telefonon elmondottak alapján, a csokor mértéke szerintem átlagos, mostanában szóba se kerül, igaz a látogatásom elején szoktam a polcra csempészni, hogy a randink jellegét ne is érezzem. Nonóka abszolút partner ebben is.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  erzekikaland

Egyeztetés

Személyes üzenetben illetve VTR-ben egyeztettünk. Noémi viszonylag gyorsan reagál az üzenetekre.

Megközelítés

Számomra elég könnyű volt megtalálni a VTR által kiadott címet. BKV a közelben több útvonalon is közlekedik.

Helyszín

Új építésű ház, tiszta, rendezett. A fürdő szintén, tusfürdő több fajta található. Nem lehet kifogás. A szobában matrac és kanapé is támogatja a masszázs és erotikus tevékenységeket.

Hirdető külseje

Noémi csinos, helyes arcú lány. Kifejezetten selymes bababőr, a fenekét simogatni nagyon jó érzés. Vékony alkatú lány, természetesen formás mellek, jó érzés őket is simizni.

Masszázs

A masszázs elején rövid megbeszélés után irány a zuhany. Kellemesen felmelegítettem a kihűlt tagjaim. Kezdetnek haon fekvésben egy ismerkedős láb/talpmasszázs vezette fel az első kényeztetést. Némi erotikus csúszka és tarkó/fül/nyak puszilgatás izgatott fel, mite hangos sóhajok hagyták el a számat. Majd a fülembe suttogott megfordulhatsz után következett az első kielégítő kényeztetés.
A második masszázs menet főként a hát/váll területek lazítása után az izmok szakszerű gyúrásával folytatódott. Az erős mozdulatok hatására kellemes felszabadulás és bizsergő érzet jelezte a feszültségek oldódását. A karom/lapockám is kapott a jóból hogy az ülő munkából adódó feszülés megszűnjön. Végül az előbbihez hasonló libabőrt okozó fülembe sóhajtott megfordulást indítványozó izgató ténykedéseknek engedve a hátamra fordultam.

Kényeztetés

Igénybe vettem a kétszeres kényeztetés lehetőségét, elsőre azt hiszem nem sokáig kellett a merevedési potenciál kihasználára várni. Noémi eltalálta hol milyen ütemben kell simogatni hogy izgalmi állapotban hozzon. A szája pedig puhán és jó nyálasan ölelte körbe a makkom. Abszolút beleélős barátnős franciát kaptam, a vég gyorsan eljött a szájacskában, ami folyamatosan dolgozott még az élvezésem közben is. Megköszöntem az élményt, tisztogatást is kaptam.
A fő masszázs után picit hosszabb erotikus rész következett. Szembenézős, incselkedős franciát kaptam. De megkívántam vendéglátóm ágyéki közelségét puszikkal és nyelvvel megtapasztalni. Baba Simaság és finomságok következtében jól esett egymásnak kölcsönösen örömet okozni. Végül ugyanazon szajacskaban sült el a szerszámom. Nagyon jóleső szeretgetesek közepette.

Elszámolás

Az árazás teljesen elfogadható, a kiváló Szolgáltatás relációjában kedvező szerintem.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  feketecipo

Egyeztetés

I contacted her via VTR.The first option came back declined but a date one a later day was approved. I further contacted her first with a message on VTR but as I did not understand completely her answer to my question, I called her. She was very nice and explained everything and we had already a quick chat.

Megközelítés

6. district in one of the side streets not far from Kodaly Körönd. Plenty of parking space (payable) but I guess it was due to the fact that I came late morning. I found the address very easily. BKV stops on the big Boulevard close by.

Helyszín

The apartment is located on a higher floor in a modern building. Everything was very clean and organised. Plenty of shower gel to choose from (including the one I use at home) and the towel was nice and fresh.
She works alone or with max one other girl, which is super. No salon feeling.
The massage was in the living room on a tatami. The curtains were closed but still enough light came in so I was able to see everything.
Very nice was that she used glass cups for the mouthwash and not the plastic cups - very sustainable.

Hirdető külseje

She is a small girl with beautiful white skin. Some tattoos are present but they don!t disturb in my opinion. Her hair is blond but maybe going into red a bit. She has beautiful blue eyes so all in all an attractive girl. Her face is nice with some spots visible as she had no make up (I guess), which again, did not bother me.
She looks very natural and not at all like a "Plazacica". Her breasts are small but react nicely as I found out later. She was wearing a black body like on her pictures.

Masszázs

I arrived on time and she provided instructions on how to enter the building. When I arrived in front of the apartment she discreetly opened the door. She welcomed me with a kiss on the cheek and we introduced ourselves. Shoes off and then I followed her into the room.
Clothes off and placed on the couch and off to shower. She was nice and explained all the bathing utensils which are available - seems that this is necessary as not everyone knows how to use them - as she told me.
When I returned she asked me to lay on the tatami face down and she started the massage. It was feeling very professional and she always inquired if everything was alright for me.
We spoke a bit and I relaxed. In this part there was nothing erotic. Only at the end she started to bit into my ears..

Kényeztetés

After maybe 25-30 mins she asked me to turn around. She mentioned that now she will remove her body which she forgot to take off ;-)
She came up towards me and we started kissing. It was very nice and soft to feel her lips. She spread her kisses over my whole body till she arrived at my friend. Her french was superb with a lot of interesting technique. She used her mouth and hands, I asked to change so she laid on her back and now I explored her body. White and soft skin, nipples which were reacting super on my kisses. I started to kiss her pussy which was nice in shape and very teasing. Seems I did very well as her body was shaking and her breath and noises became louder.
Now it was my turn so I laid back on on my back and she continued the french lesson. As I enjoy 69, I asked her to turn and I again kissed and licked her pussy which she enjoyed as I cold feel her moving much more intense. It did not too long till I came into her mouth. She let me calm and removed everything into a tissue.
Again shower and off I went.

Elszámolás

As agreed, I left it on a side table when I arrived. We did not speak anymore about this. I like that all is included and there are no extras to pay.

NOÉMIII, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Az elején szeretném megemlíteni, hogy bár 2 órát töltöttem Nonoval, ahogy már tőlem megszokhattátok, nem lesz egy pornó novella, sőt.
Szereplők: Yoss(középkorú ffi.) Nono(fiatal csajszi)
Ugyan a nevek csak kitalációk, a rövid történetet valós események ihlették.
Yoss kedvenc foteljában lapozgatta az általa kedvelt barátkozós oldalt. Megakadt a szeme Nonokán, akinek fotói és programjai is igen csábítóak voltak. Villogott a kis zöld jelzés, ezért Yoss rácsörgött. Nonoka vette fel és egy kellemes ismerkedős beszélgetés zajlott le kettőjük között. Yoss ekkor még csak a kedvencek közé tette Nonot, de néhány nap múlva Vtr-en randit kért a lánytól, amit ő elfogadott.

Megközelítés

Yoss elég jól ismeri a várost, tudta, mivel, hova, meddig. A nagyváros egyik belső kerületének ismert utcájában volt a randihelyszin, nem messze sokmindentől. Ha mond neked valamit a K.Körönd, Városliget, már jó irányban vagy. Yoss a városi tömegközlekedést választotta, meg egy rövid séta a házig. Mehetett volna autóval is, de nem ment. A házat könnyen megtalálta, a számozás a falon sokat segített.

Helyszín

Yoss talán 5 perc séta után érte el Nonoka házát, ami egy többemeletes régebbi társasházban volt. A kapott információ után felvonóval érte el a megfelelő szintet. A lakás ajtaja néhány lépés után már tárva várta. Yoss, az előszobába lépve már a lakásban volt. Kellemes kis kecó, így első látásra is szögezte le magában. Az előszobából nyíltak a különböző helységek, ahogy az lenni szokott. Balra fürdő, szemben egy szoba és mellette jobbra is egy, Nono kezelője. A fürdő pont elég, kád zuhannyal, tisztálkodó szerek, mosdónál szájvíz pohárkával. Rend és tisztaság. Szoba nem volt túlgondolva, balra egy kanapé, földön tatami, ahol az események zajlottak. A másik végében paravánnal elválasztott rész, talán egy kisebb konyha. Yoss itt is mindent rendben talált.

Hirdető külseje

Nono feltett képei, egy szuper dögös csajt mutatnak és amikor Yoss néhány régebbi megemlékezést is elolvasott róla, majd beszélt is vele......ez túl szép, hogy igaz legyen gondolta.
De miután az ajtó becsukódott és ott ált ez a kis mosolygós tündér, minden aggálya eloszlott.
Nono egy nagyon csinos, arányos testalkatú, nagyon helyes arcú kis bombázó. Semmi túlsminkelés egy fekete body féleségben fogadta Yosst, aki csak nézett ki a fejéből a látvány hatására.

Masszázs

Nono puszikkal fogadta Yosst, aki még mindig a látottak hatása alatt állt. Nono bekisérte a szobába, ahol Yoss már átölelte és biztos volt benne, hogy ez egy jó randi lesz. Nonokától kapott törölközővel a fürdőbe távozott, ahol alaposan megtisztálkodott, a szájhigiéniát sem mellőzve. Amikor visszatért újra átölelte vendéglátóját, nyakát, ajkát csókolta, be volt indulva rá rendesen. Csókot kezdeményezett, amit Nono jól fogadott és egy hosszan tartó csókolózás vette kezdetét. Ez nem kamu, látszat smaci volt kérem, ebbe Nono is rendesen beletette magát, miközben megszabadúlt maradék ruhácskájától is. Yosst szabályosan sokkolta a látvány, ami elé tárult. Egy tökéletes, mondhatnánk tinitest tárúlt elé hetyke kis cicikkel, tökéletes popsival, imádni való nőiességgel Na, de mivel ez a masszázs rész és Nononál nem lehet és nem is érdemes elsumákolni, ezért Yoss hasra vágta magát.
Yoss nem igazán ért a különböző masszázsfajtákhoz, de azt végig érezhette, megtapasztalhatta, hogy itt bizony gyakorlott hozzáértő kezek dolgoznak testén. Olyan fogásokat tapasztalt meg Nono kezei által, amivel nem sűrűn találkozott eddig. Miközben Nono masszírozta, sokat beszélgettek, Yoss jól érezte magát, ezért rákérdezett egy esetleges hosszabbítás lehetőségére. Nono utánanézett és úgy rendezte, hogy beleférjen. Így lett a másfélből kettő órás együttlét.

Kényeztetés

Most jön az a rész, ami nem lesz túl cizellálva.
Yoss a hátralévő legalább egy órában megtapasztalhatta, hogy Nono egy fergetegesen jó szerető, ráérez mit szeret a partner és vállalásain belül tesz is érte, hogy ez így is legyen. Az újjazást ugyan nem szereti, de Yoss a nyelvével sok örömet tudott okozni alkalmi partnerének, aki folyamatos izgalomba tartotta annak nemiszervét a legjobb tudása szerint. Nono franciáját tanítani kellene, valami bitang jól csinálja. Nono és Yoss egy folyamatos ölelésben forrtak össze, mikor szabad volt mindkettőjük szája csókolták egymást. Olyan igazinak tűnt az egész, mintha ez nem is az lenne, ami. Nono szereti csinálni az biztos.
Egy bizonyos pont után Yoss már nem bírta tovább és Nonora bízta sorsát, aki keze és szája segítségével jutatta el a gyönyör országába. Ezután Nono egy kicsit rendbe hozta magát és hozott még innivalót Yossnak. A maradék időt, beszélgetéssel, finom érintésekkel töltötték el.

Elszámolás

Amit vállal Nono, azt Yoss megkapta tőle, semmi hiányérzete nem maradt. A kezelés díját Yoss az elején megkérdezte, de ráért a végén rendezni.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  Adaaam

Egyeztetés

Telefonon keresem, egy óra múlvára kapok is beutalót. Merthogy már réges régen felírtam magamnak Noémit receptre. Könnyen, gyorsan, kedélyesen egyeztetünk.

Megközelítés

Váci út bal oldala ha kifelé halad az ember a városból, Árpád hídtól egy köpésre. Asszem Noémi pont ezeket a szavakat használja telefonban. :))) BKV összes járata érvényes, én autóval megyek, indul a parkoló hajsza, gondolom - de nem, azonnal kb 3 méterre a bejárattól találok helyet és van még vagy öt üres, szóval Nektek is jut urak, ha majd jöttök :) Nyomom az sms-t mert utálom a Mikulás csomagot, pláne hogy nincs szezonja, és már repülök is.

Helyszín

Szóval, ideértél? Búgja a telefonba. Aztán mindent részletesen elmond és megkér - érthető okok végett - NE ismételjem el a kapuban amiket mondott :) Én így teszek és bejutok. A lakás MINDENNEL felszerelt, mindennel is. Rend, tisztaság, stílus, falakon tükrök, szobainas, polcok, tatami. Fürdőben kád, színváltós csaptelep, kérem, el vagyok varázsolva :)) Kádon függöny, a tusfürdők száma több mint ameddig számolni tudok. Noémi megkér, figyeljek: a víz a kádban marad. Érettem igenis, így teszek. A víz ott marad. Én nem. Szájvíz, dezodor, mindent kipróbálok.

Hirdető külseje

Ahogy nyílik az ajtó kedves arcú, vagány, laza tündéri csaj áll mögötte. Nagyon kommunikatív, szívélyes, formás, feszes, fiatal, mindene a helyén van. Imádom. Van benne valami jó értelemben vett rosszaság. Megvan, kacér. Ez a jó szó :) Közben magával ragad és megyünk befele a szobába. Köntös van rajta, félig meddig átlátszó, alatta fehérnemű ( vagy fekete ) … meg nem mondom :) Bőre selymes, itt ott vagány tetkók, nagyon passzolnak a képbe. Amit kiemelnék, azok a fantasztikus mellek. Feszesek, formásak, pont olyanok mint ahogy a nagy könyvben meg vannak írva. Érzékenyek és nagyon intenzíven reagálnak, persze erre még várnom kell egy picit.

Masszázs

Szóval a szobába invitál, kapok egy pohár vizet, közben csevegünk, én vetkőzök. Megnézi szabad-e a tusoló, én pedig indulnék is a fürdőbe - pólóban, alsógatyában. Mire rámszól, hogy héé, vetkőzz … meztelenre. Szóval meztelenre, így azonnal? Kérdezek vissza, mire rám mosolyog és csak annyit mond. "Itt nem szarozunk" :))) Asszem ebben a pillanatban már huszadjára olvadok el. Ahogy visszatér, nem sokáig marad rajta ruha, és egyenlő feltételekkel - meztelenül - ölelkezni kezdünk. Persze előtte megkérdezem, szabad-e megölelnem, merthogy azt hallottam 12 ölelés kell egy nap egy embernek. Mosolyog és ahogy átölel bevallja hogy e tekintetben ma szarul áll. Ölelkezünk. Úgy csókol bele a nyakamba, mint talán még senki. Apró puszik csókok mindenhova. Kezem már a melleit fogja, gyúrja, masszírozza ő pedig a farkam kezdi ingerelni, simogatni, aztán lenyúl a herezacskóhoz, majd vissza fel. Ajkaink találkoznak. Tudnotok kell, nyelves csók nincs, rám is szól mikor nyelveink találkoznak és én innentől kezdve figyelek rá, és bármily heves is a szitu, betartom a szabályokat. A csók nekem így is csók, ajkaink százszor összeérnek a randi alatt, jászanak egymással.


Nade elég a romantikából, masszázs jön kérem. Tatamira fekszem hasra és nekem esik. Szakszerű, tanult, pontos. Közben végig jólesően beszélgetünk, szabadon, bármiről. Lábaknál kezd, halad felfelé. Kinyomorgatja a letapadásokat, nem sok van, de azokkal végez. Főleg vállra jön a stressz, azt mondják. Teljes testemen zongorász. Nem marad ki semmi. Néha benyúl a lábam közé, végig simítja a herezacskóm, megcirógatja a farkam, csak hogy tudjam a helyem. Hogy el ne felejtsem hol vagyok. Aztán újra masszázs, aztán újra benyúl. Rámfekszik. Nekem feszül ez a csodás test. Ja. Masszázs közben végig testkontakt van. Hol a hátamra ül, hol csak hozzámér, hol a vádlimra telepszik. Konkrétan érzem a vádlimon a punciját. Megőrülök a gondolattól. Aztán a fenekemet kezdi nyalni, csókolni vadul, szenvedéllyel.

Kényeztetés

Fordulok és csúszik rajtam szemből is. Szánk találkozik, kezeink a másik testén kalandoznak össze-vissza.

Lassan franciázik. Kéz nélkül. Érzékenyen. Minden idegszálam megfeszül ahogy ennek a csodalánynak a szájában vagyok. Lüktet bennem a vér. Tetszik hogy nem csak a hímvesszővel foglalkozik, hanem mindennel körülötte. Bekapja a golyóim, nyelvével lassan izgatja a gátat? ( nem tudom ez-e a jó szó ) aztán kicsit még lejjeb is megy. Olyat kapok tőle, amit senkitől. És ez még csak a kezdet. Megkérdezem, a lába közé mehetek e a nyelvemmel, mire rám mosolyog és csak annnyit mond "Zokon is vettem volna ha nem nyalod ki a puncim". Hát kész vagyok! Uraim. Ez a lány már verbálisan kicsinál. Nincsenek szavak.


Lassan közelítek, törődéssel, érzékenyen. Azonnal látom hogy full nedves. Ez rettentően jól esik. Működik a kémia, dolgoznak az ösztönök. Szabály jön, nincs ujjazás, csak nyelvelés. Rettentően finom és jó ízű. Finoman ingerlem és figyelem a hatást ami nem marad el. Aztán az jut eszembe lehetne ez eggyel jobb is akár. 69-re teszem a tétet és én kerülök fölülre. Ez szokatlan póz nekem, asszem így még sosem voltam felül. Imádom. A szájába lógatom a farkamat, közben a seggemet markolja és kényeztetjük egymást. Egy ponton megengedi, hogy óvatosan, lassan szájba dugjam. Csak leteszi a fejét, nem mozog és engedi hogy törődéssel ki-be mozogjak. Elementáris élmény. Le sem tudom írni. Le sem :)


A vég:


Noémi azt mondja, nem szereti ha minden össze-vissza ragacsos lesz, így megkér. a szájában menjek el. Egy hirtelen ötlettől vezérelve arra kérem, ha elmegyek és a spermáim a szájában lesznek, adja át nekem őket az én számba. Beteg ötlet, mi? :) Még SOHA nem próbáltam és nem is kóstoltam a sperma ízét, és izgatja a fantáziám hogy egy ilyen gyönyörű nő szájából kapjam vissza a sajátomat. Lassan élvezek el, mindenem megfeszül. Közben a csodás melleket markolom, fogom, imádom. MIkor elélvezek, elgyengülök és végül az utolsó pillanatban meggondolom magam. Mégsem kérem hogy becsókolja a számba a gecit. :DDD Tudom hogy ezt így alpári leírni, de ide illik. Nem tudom hogy megbánom-e végül a döntést, de legalább lesz muníció legközelebbre is:)

Elszámolás

Amit megbeszéltünk, tökéletes érték arány. MIndenvivő :) Utólag, kispolcra letevős.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  SirX

Egyeztetés

Mikor először próbáltam elérni, a száma nem volt kapcsolható, de később a nap folyamán rám csörrentett. Amint újra lett rá lehetőségem, visszahívtam, és ezúttal le is beszéltük a randit, amit VTR-en megerősítettem (szerencsére közben nem mentem a konkurenciához).

Megközelítés

Mind autóval, mind BKV-val (metró/buszok) könnyen megközelíthető. A tetthely egy múlt századi tömbház emeleti lakása, ahol többen is rendelnek kicsit eltérő szolgáltatásokkal. Viszont a logisztika tökéletes, nem találkoztam senkivel.

Helyszín

Maga a lakás állapota teljesen rendben van, a fürdő fel van újítva (ellátva olyan roppant fontos kellékekkel, mint a színjátszós csap). A kád jó csúszós, de van kapaszkodó, a végében tusfürdők széles választéka sorakozik. Kicsit vigyázni kell, hogy ne fröcsköljön ki a víz. Szájvíz és hozzá pohárkák szintén adottak.

A szobában kellemes félhomály, alig hallható relaxáló zene, egy szinte a teljes szobát elfoglaló tatami, és a falon tükör mindkét oldalon.

Hirdető külseje

Kinyílt az ajtó, és mögötte állt egy csupa mosoly szöszi tündér, igéző kék szemekkel. A fehérnemű felett egy vékony, összegombolható fekete lepelszerű ruhadarab volt rajta (nem tudom, mi a neve), a lábán meg mamusz. Nagyon formás és feszes popsija van, a cicik is úgy domborulnak, ahogy kell. :) Szabadkozott egy kicsit, hogy az ünnepek alatt felszaladt pár kiló, de nekem így is nagyon tetszett.

Masszázs

A zuhany alól visszatérve kicsit ismerkedni kezdtünk. Ledobta magáról a fentebb említett lepelt, majd megszabadított a derekamra tekert törülközőtől. Hogy kiegyensúlyozzuk a textilarányt, a melltartó és a bugyi is lekerült, majd magamhoz öleltem. Szemérmesen annyit mondott, hogy nála igazából csak puszik vannak... majd szájon csókolt. :) Aztán fültövön. Aztán nyakon, aztán nem is emlékszem, mert én is elkezdtem csókolgatni. Azt hiszem, a "nincs csók" Noémiül azt jelentheti, hogy nem dugja le a torkodba a nyelvét, és te se tégy így, ha lehet, mindenesetre nagyon finom és érzéki szája van.

Én máris hangulatba kerültem, de első randi lévén javasoltam az ilyenkor szokásos menetrendemet, miszerint első félidőben én kényeztetek. A masszázshoz kaptam egy finom illatú krémet, Noémi lehasalt a tatamira, és a lágy zene kíséretében nekiálltam masszírozni fantasztikus testét, simogatni finom bőrét. Itt szerintem ugorhatunk is oda, hogy végül a hátára fordult, és egy kis további simogatás után beférkőztem a combjai közé, majd nyelvvel folytattam a kényeztetést. Hamarosan hangok, és egy-egy összerándulás jelezte, hogy ez tetszik neki, de nem tudtam megállapítani, hogy ilyen apró élvezéseken ment át, vagy csak közelítette a csúcsot. Na de (többek között) azért van az embernek nyelve, hogy kommunikáljon, és miután a folytatásra lettem biztatva, hamarosan megtudtam, milyen, amikor Noémi tényleg eléri a csúcsot. A megváltozott íz, a testén egyszer csak átfutó remegés, majd az azt szinte azonnal követő megfeszülések letagadhatatlanul jelezték, hogy egy-null oda.

Én következtem, és nagy örömömre Nonóka alig várta, hogy egyenlíthessen. Az én köröm is masszázzsal indult, méghozzá igen szakszerűen, rég voltam ilyen jó kezekben. A talpamtól indult, onnan haladt fölfelé, pont a megfelelő erővel. Profin megtalálta és kezelte a csomókat. Ezer éve nem jártam masszázson, és úgy tűnik, ez látszott is rajtam... Az meg csak hab a tortán, hogy érintettségből kifolyólag a térdem panaszaira is kaptam profi tanácsokat, mintha csak valami szakrendelésre mentem volna. Mindig is ilyen doki néniről álmodoztam. :)

Kényeztetés

Mikor eljutott a vállamig, elém került, és a további gyömöszölést már szemből kaptam. Mivel ezt az orrom elé guggolva abszolválta, kezdett újra kényelmetlen lenni a hason fekvés. Mintha csak a gondolataimban olvasna, Nonó visszapenderült mögém, és már célzottan, a lábam között "kínzott" tovább. Szerencsére hamarosan megkegyelmezett, és jött a varázsszó: fordulhatok.

Szeme kacéran villan, huncutul mosolyog, sejtem, hogy itt történni fog valami. Na de arra mégsem számítottam, hogy fel leszek falva ebédre, pedig lényegében ez történt: egy szinte ártatlan csóknak indult, de aztán az ajkam után jött a fülcimpám, a nyakam, a mellem, mígnem rátalált a farkamra, amit olyan étvággyal tüntetett el, mint az éheztetett tigris a prédát. A szerszám minden alkatrésze egyenlő bánásmódban részesült, golyók és rúd mind megkapták a magukét. Közben igyekeztem mozizni is a tükörből, már mikor épp eszméletemnél voltam. A vég persze elkerülhetetlen volt, nem volt kegyelem, száj általi kivégzésben részesültem. Noémi kifacsart az utolsó cseppig, majd mintegy a végtisztességet megadva, letakargatott pár kendővel. Végül illendően megtörölte az ajkát, és egy szájrapuszival visszahozott az életbe.

Picit még összebújva beszélgettünk, aztán kikísért a fürdőbe, ahol bár nem jött zuhanyozni, segített megmosni a hátamat. Az ajtóban loptam még pár puszit, majd tipli.

Elszámolás

Az alapkezelés a klasszikus átlagért elérhető, én viszont kértem kölcsönösséget, amiért az új átlagnak hívott csokor jár. Nekem abszolút megérte.

NOÉMIII, jó masszázs

  AdMkA

Egyeztetés

Nonokát már régóta nézegettem az oldalon, de korábban még nem volt hozzá szerencsém az elérhetősége miatt. Na persze nem elérhetetlen, csak a kizárólag hétköznap délután 4-ig rendelés jelentősen korlátoz engem. Ugyan nem sikerült telefonon elérnem, de korábban üzenetben beszéltünk már, ajánlásaim is vannak, így nem volt akadály a VTR-es egyeztetés. Szerencsére találtunk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot.

Megközelítés

A cím a VTR-nek köszönhetően pontos, GPS is odatalál, én azonban a jó öreg 75-ös trolit vettem igénybe, ami szinte a ház előtt tesz le. Érkezéskor Nono telefonban készségesen eligazított a házon belüli tájékozódáshoz. Parkolás környező utcákban megoldható, de biztosan fizetős és szerintem nem a legkönnyebb.

Helyszín

Régi építésű ház nagy belmagassággal, a lakás belül szépen felújítva, de nem lakberendezni jöttem. A lakás abszolút a célnak megfelelő, az egyik szobában történik a szeánsz matracon. Légkondi a kinti 40 fok után jó lenne, talán ez az egyedüli hiányosság, de a szobában a ventilátor is abszolút megteszi a hatását. A levegőt Nono hevíti fel :)

Hirdető külseje

Nonoka a képeknek abszolút megfelelő, picike tündérlány, a dögösebb fajtából. Szőke haj, zöldeskék szemek, de nem barbi baba típus, inkább az a vagány tetovált, dögös fajta. Vannak, akiket zavarnak a tetoválások, engem abszolút nem. Egy szexi, fekete setben fogadott, picit más karakterre gondoltam képek alapján, de abszolút szép arcú lány és jó fej, laza csajszi, aki 5 évvel fiatalabbnak néz ki a koránál, nem csalódtam. Szép a mosolya és nagyon bejött a lazasága.

Masszázs

Nono cserfes, beszédes leányzó, aki nagyon közvetlen és kellemes a társasága. A matracra feküdtem és átadtam magam Nononak. Érezhetően tud masszírozni a leányzó, az évek során tisztességgel kitanulta a szakmát. Bár elsősorban nem masszázsért mentem, de nagyon jól esett a masszírozása is, órákig élveztem volna ezen ténykedését is. Amikor már kellően ellazultam, akkor jött a kérdés: meg akarsz fordulni? Naná!

Kényeztetés

Nem titkoltan tetszett az étlapon a NFVSZ, így alig vártam, hogy ehhez a részhez érjünk. Először azonban elkezdtünk csókolózni, jól fel tud tüzelni már ezzel is. Itt érződött azért, hogy dohányzik, de így is izgató volt. Nagyon finoman simogatott, aztán szépen a szájába vette a farkamat. Lassan, barátnősen nyalogatta. Egészen egyedi technikával tud szopni Nonoka, ahogy nézett fel a szemembe, éreztem, hogy hamar el tudná venni az eszem és rövidre tudná zárni a randinkat, de nem akarta. Picit lassított, visszavett a szívóerőből, aztán később újra intenzívebbre fogta. Közben végig figyelte a reakciómat. Egy ponton rákérdeztem, hogy beleélvezhetek-e a szájába. Nono válasza: ühüm, bólogatott. Több se kellett, pár másodperc múlva telelőttem a pici száját. Isteni volt az egész, egy csepp sem ment mellé, tisztességgel lecsapolt. Később mondta is, hogy jól tele voltam.

Nem akartam volna adósa maradni drága Nononak, így rákérdeztem, hogy mit szólna, ha cserélnénk. Tetszett neki az ötlet. Most a vendéglátóm feküdt a határa és nekiláttam selymes testének felfedezéséhez. Végigcsókoltam a nyakát, a szexi pici melleinél elidőztem, aztán szexi hasfalán keresztül elértem lágy ölét. Tükör simára borotvált, szépséges punci várt odalent, amely szépen reagált ténykedésemre. Nyalakodásom eredményeként bimbói szépen keményedtek, bimbóudvara megduzzadt és rá nem sokára elélvezett. Szuper látvánnyal ajándékozott meg.

Beszélgettünk még picit mindenféléről, majd tusi.

Elszámolás

Az elején egy kis édesség mellett adtam át a rózsákat az elején. Nem tudok extrákról, full package alapban, ami a NFVSZ miatt kiváló értéket képvisel. Ezen felül a VTR-es 5 rózsaszál kedvezmény már csak hab a tortán.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  bleez

Egyeztetés

Nagyvonalú Nono kedvezmény megállapítása, ezért már korábban a fókuszomba került. Rá is kérdeztem néhány apróságra üzenetben, amire gyorsan és kedvesen válaszolt. Kivártam a sorát és felhívtam egy bemutatkozásra, amely során egy laza csevejt ejtettünk, fiatalos és szimpatikus volt a kommunikációja. Küldtem is VTR-t a kövi hétre, amit hamar visszaigazolt, megjelölve a pontos címet.

Megközelítés

Ajtósi Dürer soron, a Dózsa György úthoz közeli régi emeletes bérház, a tömegközlekedés e 2 főúthoz köthető, állomások max 2 percre. Parkolás a környező merőleges kis utcákban lehetséges, még napközben is van hely, 100 méterre tudtam parkolni. A házszám kicsit nehezebben felismerhető, de a szomszédos kapuk jól látható számozása után egyértelmű.

Helyszín

A magasföldszinten, belső körfolyosón közelíthető meg a lakás, amely régi polgári stílusú, magas belmagasságú kecó. Most nem voltam olyan szemfüles, kicsit zavarban is voltam, ezért csak a masszázsszobára és a fürdőre emlékszem, előbbiben egy tiszta lepedővel leterített matrac, egy kisszekrény és egy szék volt, a matrac mellett tükör a falon. Kellemes félhomály, led fények, jó illat. A fürdő kádas függöny nélkül, vigyázni kell a pacsával, kilépő száraz, több tusfürdő, szájvíz van, a törülköző is príma. Az előszobában is le tudtam ülni lecipőzni, a hosszabb folyosóról még nyíltak szobák, Nono mondta is, h a barátnőjével együtt bérlik.

Hirdető külseje

A feltöltött képek közül a fekete tornadresszes lány Nono, teljesen természetes, a műtermi fotók is szépek, de nem velük fogsz találkozni, hanem egy sportos formás, cserfes, nagyon vagány csajjal. Magasság pontos, szőke hosszú haj, hatalmas kék szemek, kajálni való érzékeny kis cicik, tükörsima rózsaszín babpunci. Nagyon formás, de nem csontkollekció. Van két tetló is, ezeket nem annyira szeretem egy ilyen cuki lányon, de elment. Érdeklődési köre széles, jól tájékozott és szívesen mesél a dolgairól, a témáit egytől-egyig szívesen hallgattam.

Masszázs

A fürdőből visszatérve egy gyors öleléssel nyitottam, majd hasra feküdtem és a tükörben néztem Nonoka ténykedését. Elsőként a talpamat és a vádlimat masszírozta meg, majd jött egyre följebb, comb, fenék, hát, nyak. Elég szakszerű volt, nagy tapasztalatra tett szert az évek során. Mivel előtte voltam a gyógymasszőrömnél, most nem igényeltem annyira a masszázst, de ismerkedésnek tök jó volt, mert közben elég intellektuális diskurzus alakult ki közöttünk. A masszázs alatt a fekete bugyi-melltartót nem vette le, de nagyon csini volt így is.

Kényeztetés

A masszázs végén belecsókolt a nyakamba és a fülembe, megfordulhatsz, súgta. Fölültem és kaptam egy olyan nyelves csókot amitől elolvadtam. Csak csókoloztunk rámenősen, annyira jó volt, hogy még most is feláll a szőr a hátamon. Közben leoldottam a melltartót és körbenyelveltem a rózsaszínű bimócskákat, nagyon peckesen felálltak. Mint ahogy én is odalenn, Nonó hanyatt döntött és elindult lefelé, megcsócsálta a mellbimbóimat, végignyalta a hasamat, majd az addigra megkeményedett farkammal kezdett foglalkozni. Finoman körbenyalta, lement a golyóimhoz is, közben kézzel jó erősen tartott, majd a szájába vett és nagyon finom vákummal és bő nyállal kezdett szopni. A látvány és a cuppogás hatására gyorsán a kilövés határára kerültem. Cserét kértem, megszabadítottam a bugyitól és újabb csókolódzást követően lassan lejutottam Nonó puncijához. Szélesre tárt, puha selymes combok, nedves rózsaszín illatos punci, elmondhatatlan, A környékkel kezdtem és haladtam befelé a gyönyör kapujába. Ahogy Nonó jelzéseit vettem, úgy gyorsítottam az izgatását, aminek eredményeképpen Nonó gyönyörűen elélvezett. Ő következett, ismét hanyatt találtam magam és mivel az ő izgatása élvezés közeli állapotban tartott, egy rövid kezes ajkas kényeztetést követően a szájába spricceltem. Elég hangos voltam, bocs. Nonó hagyott lenyugodni ezután köpte ki az utódokat. Még beszélgettünk egy kicsit, majd kaptam még csókot is, fürödtem, öltöztem és tipli.

Elszámolás

A masszázsdíjat a végén helyeztem a kisasztalra. Mivel csókfüggő vagyok, Nonó szolgáltatása nekem pláne megérte. Mindent ad, amit vállal és ez nekem pont elég.

NOÉMIII, jó masszázs

  Krapulax4

Egyeztetés

Korábban már többször próbáltam őt elérni ami vagy nem sikerült, vagy nem volt már aznapra időpontja, aminek oka, hogy korlátozott számú vendéget fogad, és csak a megadott reggeli idősávban érhető el új vendégek számára. Ezúttal sikerrel jártam, reggel megbeszéltünk egy dél körüli időpontot.

Megközelítés

Mivel már jártam ezen a helyen korábban, ezért nem okozott gondot az odanavigálás, de egyébként is könnyen megtalálható. A Városliget Ajtósi Dürer felőli szélén található, régi ház gangos udvarának a földszintjén, nagyon diszkrét és egyértelmű a bejutás. Troli megálló egészen közel van, autóval pedig a legegyszerűbb a Liget mélygarázst megcélozni.

Helyszín

A lakás jó állapotú, a fürdőszobát is sikerült helyrehozni a legutóbbi látogatásom (kb. 3 éve) óta, szóval tökéletes minden. Tágas előtér, több szoba, melyek közül a bejárathoz közeli volt Noémié. Földre helyzett matrac, oldalsó nagy tükör, fotel a ruháknak, kis asztal egy szobrocskával, ami alá a virágszálakat be lehet helyezni.

Hirdető külseje

Noémi egy helyes arcú, szép kék szemű, vöröses(?)szőke hajú, fehérbőrű lány. Testalkata kislányos és egyben sportos, kisebb méretű cicikkel, arányos, jól karban tartott testtel. Fekete kétrészes bikiniszerű ruhában fogadott. Van néhány tetoválása is itt-ott. Személyiségét tekintve közvetlen, cserfes, aranyos. Bár nekem összességében nem a zsánerem, mégis nagyon tetszett.

Masszázs

A fürdés után hasravágtam magam a matracon, és elkezdődött a masszázs, ami még a bikiniben történt. Elején nagyon figyelmesen érdeklődött az esetleges fizikai próblémákról ill. hogy talpmasszázs mehet-e. Ezután elkezdett alulról fölfelé haladni, egy gyengéd, nagyon kellemes masszázzsal a finom kis kezeivel. Mivel járok hagyományos gyógymasszőrhöz is, nem igényeltem semmilyen erősebb gyúrást, nem is voltak letapadt izmaim, szóval nem tudok nyilatkozni arról, hogy erősebb masszázs mennyire megy neki. Nem is ezért mentem. Közben végig gyakorlatilag megállás nélkül mesélt mindenféléről, szóval aki néma csendre vágyik, szerintem ne hozzá menjen. Érdekes dolgokat mesélt, amit természetesen itt nem fejtek ki, mindenesetre ez szinte egy külön attrakció volt, és a barátnő érzést ezzel maximálisan hozta. A masszázs végén egy nagyon érzéki, nyelves fülizgatással jelezte, hogy következik a második felvonás.

Kényeztetés

Ekkor lekerült róla a felsőrész, és elővillantak mellei. Nagyon érzéki, igazi nyelves csókkal kezdett felkorbácsolni, ami meg is tette a hatását odalent. Majd szép lassan elkezdett puszikkal közeledni lefelé és hamm, be is kapta. Határozott mozdulatokkal, minimális kézhasználattal, lendületesen, de azért kellő lágysággal vett a szájába, és bizonyos időközönként rátért a zacsimra is, amit kiválóan csinált, ezzel egyben nyújtotta is az élvezetet. Közben volt szemkontaktus is, bár nem nagyon mertem odanézni, nehogy túl hamar véget érjek. Ami persze aztán ettől függetlenül bekövetkezett az érzéki szájacskájában, nem ment mellé egy csepp sem. Kellett némi idő, mire magamhoz tértem, majd egy kellemes összeölelkezés után elmentem tisztálkodni.

Elszámolás

Elvileg van lehetőség kölcsönös franciára, én nem jeleztem ezirányú igényemet, mivel masszázson ezzel nem szoktam élni. Amúgy minden benne volt, ami az adatlapján szerepel, a csók az gondolom szájhigiénia függvénye, de azzal nálam nem volt gond. A virágszálakat távozás előtt a szobrocska alá helyeztem. Szerintem korrekt, kiváló ár-érték arányú szolgáltatás volt.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Dórival és Nonokával négykezest szerveztünk. Ezt megelőzően előbb Dórival, majd Nonokával is volt találkám. Az egyik randi során egyeztettük az időpontot, ami üzenetbe tisztáztuk és VTR -en véglegesítettünk, jó néhány nappal korábban.

Megközelítés

A Városliget Keleti pu. felőli sarkához közeli cím. BKV járatok szép számban járnak erre, 3-5 perces séta a 7, vagy a 30-as busz család megállói, a 74,75 troli annál is kevesebb. Kocsival érkezők a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. Ha megyek a lányokhoz többnyire a mélygarázst választom, egy kellemes ligeti sétával.
Cím egyértelmű, könnyen meglehet találni. A házon belül sem kell a lakásig sokakat csámborogni.

Helyszín

A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten rendelnek, Dóra és Nonoka
A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok. A lakás nagy belmagasságú múltszázad első harmadába épülhetett. Dóra és Nonoka közösen működtetik a helyett így a közös terek közös nevező alapján vannak kialakítva, a szobák az egyéni ízlést és igényeket tükrözik. Számomra mindkét szoba teljesen oké.
Nonoka szobájában volt a négykezes randi. Ez van a bejárathoz közel, minimalistább mint a Dóri szobája. Nonoka szóbájában minden olyannal (kellemes világítás, tatatmi, tükör, karosszék) rendelkezésre áll, ami a randi szükséges feltétele.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában a korábbi útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben. Sem előttem, sem utánam, nem volt a kilépő elázva. Törölköző célnak tökéletesen megfelel.

A hely komfortos, tiszt és teljes a diszkréció.

Hirdető külseje

A hármas / négykezes randiról szokásom szerint benyomásokat, impressziókat írok, általam lényegesnek megélt mozzanatokról. Egy vezérvonalon mentén készül a beszámoló, de a részletesebb kifejtés az adott lánynál írom meg.

>NONOKA - CSINIMINI -A SZŐKE LÓFARKAS SZOMSZÉD CSAJSZI -
Vonásai balti típusúak kék szem, szőke haj, világos bőr.
Nonoka alakjáról a képek sokat elárulnak.
Bájos arc, harmonikus, finom formák, gyönyörű, törékenynek látszó lány. Teste feszes, jó formája cicik, karcsú derék, és lágyan domborodó popó, nagyon csini. A popsiját imádom tenyerembe tartani. Szemérem dombja kifogástalan, puncija ízletes, kívánatos. Több tetoválása van számomra nem jelentettek zavaró tényezőt.
Számomra leginkább aza csinos, vidám, cserfes szomszéd csajszi, akinek középhosszú haja mindig lófarokba van
Közelében azt érzi az ember, hogy erős a vonzása.
Izgalmas fekete bodyban fogadott, ami masszázs után került le róla.

Személyiségéről benyomásom nagyon kedvező. Tudja magáról és ezt mondja is, hogy számára szükséges egy feloldódási idő, így anno az első találkozás elején félszegnek tűnik, de a későbbi randik során ennek nyoma sincs. Jó beszélgető társ, nyitott személyiség, kellemes társaság.

>DÓRA - BELLA DONNA - A MOSOLYGÓS MAGÁVAL RAGADÓAN CSINOS NŐ
Dóra szemrevaló alakja lágy mediterrán beütéssel bír.


Nonoka és Dóra férfi szemnek is figyelemfelkeltő párt alkotnak. Nagyon összeszokott pár, ami a vendégnek több szempontból jól. Ismerik egymás ritmusát, ki mit és hogyan kedvel. Közösen figyelnek a vendégre.

Masszázs

> AGAPÉ - A VENDÉG KEDVES FOGADÁS

Az ajtóban együtt fogadtak, korábbi ismertség okán puszival. Ajándékok átadása, kötelező körök az öltözéktől megszabadulás, tisztálkodás. Közben a lányok inni vizet készítek be.
Szobába visszatérve egy – egy mézédes csók után a tatamira parancsoltak.
Kezdetét vette a lány közös varázslása. A koreográfiát a lányok adták, előzetes program elemeket nem fogalmaztam meg.
A programban meg volt az a rugalmasság, spontaneitás, ami a randit számomra komfortossá és izgalmassá tette.

> NÉGYKEZES MASSZÁZS - A MÉLYREHATÓ ÁTGYÚRÁS
A masszázs szakszerűségét nem tudom megítélni, a benyomásaim pozitívok,
Dóra a fejemet lábai közzé vette és vállam, lapockám gyúrásával kezdett el foglalkozni.
Nonoka a lábammal foglalkozott. Előbb a bal, majd a jobb alsó lábszáramat dolgozta meg, a talp és a lábfej is kapott rendesen bársonyos és érintést.
Dögönyözés közben kellemesen elbeszélgettünk, két lánynak nem fogyott ki a szóból, de arra figyeltek, hogy tudjak kapcsolódni a társalgáshoz, kíváncsiak voltak rám.
Aztán változás jött, Nonoka végig nyomkodót olyan formán, hogy fokozatosan a fenekemtől előre haladva rajtam ülve araszolt előre. Igazán ütős érzés volt amint testével végig nyomkodott. Nonoka illatmentes, antiallergén krémét használták.
A négykezes masszázsnak nem volt olyan erotikus töltette, mint annak, amikor a páros randikon volt masszázsnak.
Aztán jött a változás. A két lány a masszázs végét jelezvén két oldalról, olyan nyak és fül puszi offenzívát indítottak el, amiben csak beleborzongani lehet. Innen már Erósz volt az úr.

Kényeztetés

>ERÓSZ MEGÉRKEZÉSE - A VÁGY FELKORBÁCSOLÁSA
Még hason fekve Dóra és Nonoka játékos énje vette át az irányítást. Eddig kezük játszotta a főszerepet testemen, ekkortól aktivizálták az ajkaikat és a nyelveiket. Sok – sok simítás, érintés, puszi, nyalogatás indította az erotikus játékot. Előbb Nonoka, majd Dóri csókolt bele a fülembe, majd közösen halmoztak el puszikkal.
Mind két lánnyal nagyszerű csókolózni, érzéki, mély és mindig tudják fokozni a mámort. Számos hármas csókra is sor került

>NONOKA – A LASSÚ FRANCIA PROFESSZOR ASSZONYA
Az akciók közül az egyik maradandó Nonoka franciája.
Lassan, érzékien franciázik.
Nagyon kifinomult technikája van, finoman kényeztett.
Kézzel kezdi, tartósan az ajakai és a nyelve játssza főszerepet, bőnyállal ténykedik. Nem kapkodja el. Komótosan vezeti fel és végig lány a tempó. Az ajkai, a nyelve és a szája vakuma olyan kombinációt ad, ami nagyon különleges élményt nyújt. Közben végig tartja szemkontaktust és a reakció alapján fokozza vagy enyhíti a hatást. Közben kézzel, esetenként nyelvvel a golyókat is kényezteti. Beteljesedésem ajkai között történt meg.

>HÁRMAS FORMÁCIÓ - A KÉNYEZTETÉSEK VARIÁCIÓJÁNAK TÁRHÁZA

A hármas formáció számos kényeztetési lehetőséget hordoz magában. Ezeket igyekeztünk is élni, Nonoka volt, aki rendszeresen tett javaslatokat formációkra. A lányok kényeztetése akár általam, akár közöttük főképpen szájjal, nyelvvel történt.
>>A lányok ajkai között.
Nonoka ajkai között voltam, akkor Dóra foglalta el a királynői pozíciót ült a számra, és akkor távozott, amikor a kéj beteljesedett számára. A két inger, hogy Nonoka érzékien játszik a farkammal és közben egy ízletes punci kéjnedvében “fuldokolok” rendkívül izgató volt.
Nonoka hátán feküdt, lábai között elhelyezkedve térdelve nyaltam, Dóra szabad farkam alá bújt és alaposan pátyolgatta, aminek hatására nyelv munkám érzésem szerint mélyrehatóbb lett.

>>Nonoka nyelve is több formációban kényeztette Dórát.
Miközben Nonokát nyaltam – kedvenc tatamin kiterülve pozícióba, - ő száján Dóra foglalt helyett.
A karosszékben ülő Dóra mellett álltam. A farkam intenzíven jár a csodás szájába. Nonoka előtte térdelt és nyelv játékával juttatta csúcsig Dórát. Nonokát ahogy ebben, a térdelő pozícióba szemléltem igen érzéki élményt nyújtott, amit Dóra nyelv és ajak játéka a farkamon igen, csak fokozott, kicsit módosítottam is az intenzitáson, nem akartam, ott elmenni.

Elszámolás

Extrára a lányok egymással foglalkozása ami *-* rózsa, ez teszi az élményt különlegessé.
Az asztalon helyeztem el - ajándékkal együtt - borítékban.

NOÉMIII, jó masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Nonoka adatlapja nem volt ismeretlen számomra, több alkalommal olvastam, de több pozitív eleme ellenére nem került a meglátogatandók közzé. Változást barátnőjénél Dóránál tett látogatásom hozott, ekkor úgy döntöttem, hogy meglátogatom.
Az adatlapján jelzett időpontban kerestem, nem jártam sikerrel. Nem akartam a véletlenre bízni így a VTR választottam. Az általam javasolt – egy héttel későbbi - időpontra elfogadó válasz érkezett. A VTR elfogadást követő napokban számomra úgy alakult, hogy nem volt lehetőség telefonálni. A helyezett számomra szokatlan volt, mert még telefonos egyeztetés nélkül nem volt randim. Nonokával néhány üzenet váltásban során ezt is osztottam, azzal, hogy valami fajta bizsergető érzés társul hozzá. Igy az első hang alapú kapcsolat a helyszín bejáratánál történt.

Megközelítés

A Városliget Keleti pu. Felőli sarkához közeli cím. BKV járatok szép számban járnak erre. Kocsival érkezők n a múzeum térszín alatti parkolóját vehetik igénybe, persze a felszínen is található fizetős parkoló. A városi zöldben idilli ligeti sétára is lehetőség van.
Cím egyértelmű, nem kihívás oda találni.

Helyszín

A környék jellegzetes bérházai közül az egyiknek alsóbb szintjén van a találkahely. A teljesen felújít lakásban ketten vannak. A belépve egy hosszabb folyósra érkezik a látogató, innen nyílnak a szobák és a vizes blokkok.
Az alkalmas méretű szobában kétszemélyes tatami foglalja el a fő helyett.
Szoba berendezése még: kis asztal, és egy karosszék. A sötétítés olyan módon van megoldva, hogy a szükséges mennyiségű termesztés fény legyen meg a szobába.
A fürdőszobában mértess sarokkád szolgál a tisztálkodásra. A fürdéshez szükséges termékekből kellő választék áll rendelkezésre. Zuhany függöny hiányában a korábbi útmutatása alapján a falat locsoltam zuhanyzás közben.
A hely komfortos, tiszt és teljes a diszkréció.

Hirdető külseje

Nonoka alakjáról a képek sokat elárulnak. Üde, harmonikus, finom formákkal rendelkező gyönyörű törékeny lány. Közelében azt érzi az ember, hogy erős a vonzása.
Arca szép. Vonásai balti típusúak kék szem, szőke haj, világos bőr. Teste feszes, jó formája cicik, karcsú derék, és lágyan domborodó popó, nagyon csini. Szemérem dombja kifogástalan, puncija ízletes, kívánatos.
Több tetoválása van számomra nem jelentettek zavaró tényezőt.
Nonoka megjelenése engem elbűvölt.
Mély bordó/ fekete selyemre hajazó anyagú rövid hálóköntösbe fogadott, alatta fekete bady. A masszázs elején mindkettő lekerült róla.

Személyiségéről benyomásom nagyon kedvező. Tudja magáról és ezt mondja is, hogy számára szükséges egy feloldódási idő, így az találkozás elején félszegnek tűnik. Aztán ez a félszegség elillan, és egy tűzés cicává válik. Talpraesett, jó önérvényesítő személy. Kedves, és a kezdeti félszegsége mellett is közvetlen.
Jó beszélgető társ, kellemes társaság.

Masszázs

>NONOKA MASSZÁZSA BEVEZETÉS AZ EROTIKA BIRODALMÁBA.
Kötelező körök után tatamin hasra és Nonoka meztelen testtel kezd masszírozni. Nagyon jól eső ahogy és amit csinál, ugyanakkor bizsergető érzés, hogy egy csodás mezítelen lány kényeztet.
Lábakok kezdet és az egész testemet végig gyúrta, nyomta. A kézmozdulatai nagyon jók voltak. Hol finomabban, hol határozottabban gyúrt, hol egész testsúlyával nehézkedett rám. Irgalmatlanul jól éreztem magam kezei között. A hátamon időnként a mellei suhantak, a fenék és belső comb masszírozása közben nem fukarkodik az erotikus érintésekkel, Egész testem átmozgatásra került. Élményt kívánt nyújtani a masszázzsal is.
Aztán melleit hátamhoz nyomta és finom lágy puszikkal a nyakamat és a fülemet kénytette. Eddig sem voltam izgalom híján, de ettől egész testemen bizsergés futott végig. Ez volt az átvezetés a program második részébe.

Kényeztetés

>FLOW
Nonoka érintése flow élmény volt számomra. Érzékeltem testének könnyedségét. Éreztem bőre bársonyoságát. Halotam ahogy levegőt vesz. Beszívtam illatát. Ízleltem csókját. Tapintottam csodás testét Teljesen elmerültem testének érintésébe, lénye valójába, mind ez valóságos afrodiziákum ként hatot rám. Egyszerre gerjesztett hatalmas vágyat és feloldódást. Nagyon különös élmény volt számomra.

>SUAVIUM - NONOKA AZ ÉRZÉKI CSÓK NAGY MESTERE -
A nyak puszik voltak a jelzés az átvezetés. Már a puszik koreográfiája - ahova és ahogy adja- jelezte, hogy az ajkak nem akármilyen mesterével van dolgom. Meg fordulva Nonoka testével takartam magam és keresetem száját. Ajkaink lassan összeértek, érzékien egymáshoz simultak, nyelvemmel előbb felső ajkát, majd a nyelvét is simítottam. Csókja káprázatos, számomra álmok álma. Ahogy rajtam feküdt egész testével benne volt a csókban, egyszere fokozta a vágyat és adott boldog perceket. Ütemesen távolodott el ajkunk, nyelvünk, hogy újra és újra egymásra találjon. Jó néhány percig tartott ajkaink ezen játéka és többször megismétlődött. Közben simogattuk egymást, kölcsönösen bejárva minden elérhető erogén zónát, mintát véve egyes régiók érzékenységről. Nonoka épp úgy örömest vett részt csók folyamban mint én.
A csókolózás inkább a felvezetést támogatta. Imádok csókolózni számomra a csók a "kényeztetés" elengedhetetlen része., és Nonoban nagyszerű partnerre leletem.

> FRANCIA GYAKORLAT - AMELYBEN NAGYON OTTHON VAN ÉS SZERETI CSINÁLNI
Nonoka apró puszikkal végig halad testemen. Szájamtól indult, kérésemre elidőzött mellbimbóimon, és elérte célját a férfiasságomat. Hihetetlenül szexi módon kerültem a szájába. Lassan érzékién franciázott, játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, siklott a szája lefelé. Az ajkai és kezei bejárták a férfiasság egészét és annak környékét, sorra került a combtő, a zacskó. Nagyon szép és izgató látvány volt ahogy játszott velem. A mennyországban voltam A szemkontaktus folyamatos volt, Nonoka élvezettel fürkészte a kiváltott hatást, ami beteljesedésben kezei között történt meg.

> BOLDOG VÉG - KÖLCSÖNÖS MEGÉLÉSE
Nonoka miután francia feladványt abszolválta hátra dőlt a tatamin és mint aki azt mondja. “most jössz nekem eggyel” fejemet finoman öléhez húzta. A feladat igen kedvemre való volt. Nem rontottam ajtóstól a házba. A vénuszdombról puszikkal indulva lassan végig haladtam a jobb lábán a lábujjakig, majd a balon visszatértem a kiindulásig., közben gyönyörködtem Nonoka kacér mosolyába. Aztán itt volt az idő az arany háromszög részletesebb szemre és nyelvre vételezésének. Óvatosan ujjaimmal ismerkedtem az alsó ajkakon, és szemre vételeztem a háromszög lenyűgöző középpontját. Előbb ujjaimmal, majd nyelvemmel felfedeztem Nonoka illatos kehelyének alkotóit. Nyelvem bejárta a kis és nagy ajkakat, a hüvely bejáratott és tartósan a csikló kényeztetésével voltam elfoglalva. A művelet sorokat változó intenzitással és ütemezéssel végzetem. A kitartás és az örömszerzés iránti vágyódás meghozta eredményét. Nonoka a szituációt fenntartotta, így három boldog véget véltem megszámolni. Számomra az örömszerzés adta a boldogságot.

Elszámolás

Extráról nem esett szó.
Az asztalon helyeztem el - virággal, ajándékkal együtt - borítékban.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  cerum

Egyeztetés

Noemii has been on my radar for a while, her reviews sounded incredible. I messsaged her on this site, it was easy to set up a meeting, we arranged a time for two days later and set up the VTR, it was all very simple.

Megközelítés

Easy to reach, not far from the city park, I took public transport but it seemed like quite a lot of parking is around.

Helyszín

A nice apartment in an older building, it's a two room place and there was another massage girl working there. Nono's room was well-kept, clean and efficient for our needs. The toilet is modern and very clean, with lots of bath gels and clean, dry towels to use. I was impressed by the setup.

Hirdető külseje

Nono is very attractive, the photos don't really do it justice. She's like the gorgeous girl next door you can't help but desire, a very pretty face and a stunning petite body.

Masszázs

I arranged the 90 min session with two rounds. Nono said she's a little shy, so we started with the massage before getting into our heavy petting. After the shower, I lay naked face down on the bed, while she worked her massage skills - she asked what pressure, I told her hard as possible. She's quite talented, working out all the kinks throughout my body, including a knotted back from recent long-haul flights. We chatted all throughout, small talk on travels and life in Budapest, she's smart and easy to talk to, a good conversationalist who likes to build a connection with her guests, it was an entertaining experience and a solid massage, all things considered.

Kényeztetés

After 40 mins of the massage or so, Nono asked me the flip and she slowly worked her way down, kissing me deeply before licking her way down my body, my nipples and eventually down to my mandhood. This is when the GFE turned into a full pornstar experience. Nono knows just how to turn up the heat, and within seconds, her tongue was out, lashing against my member and pumping it up and down in her mouth. I was in heaven, I can't even remember all the details from such ecstasy and within minutes, I came in her mouth. She took it in in an incredibly sexy way, before discreetly emptying it out.

After cleaning herself up, we settled back onto the bed. Nono was incredibly accomdating, asking if I wanted to finish up here at the 60-min rate, but I told I was down to give it another go. For the second round, we took things easier, kissing passionately before I asked to massage her, started rubbing her back, caressing her behind, asking her to turn around to kiss her body from the nipples down below, before we fell into another embrace. We then alternated between a series of heated positions, from her taking me deeply in her mouth again, to kneeling in front of each other to kiss deeply while she rubbed me off with her hands. Eventually, with the minutes counting down on the helpful clock above the door, I took things into my own hands, before she once again took my full load in her mouth. What an experience.

Elszámolás

No extras were discused, everything was already on the table. I left the envelope on the side table as soon as I entered.

NOÉMIII, jó masszázs

  TellMeMore

Egyeztetés

Könnyű volt egyeztetni, mivel külföldről jöttem látogatóba itt a chaten + VTRen mindent sikerült megbeszélni. Minden a legnagyobb rendben ment, kedves volt es pontos infot adott.

Megközelítés

BKVval nagyon könnyen megközelíthető, a cím pontos, minden egyértelmű. Annyi hogy nezd meg ketsze hogy jo epuletbe mesz-e be mert en eleszor a rosszba setalatam :)

Helyszín

Lakás az felújított állapotban lévő szép lakás. A fürdő egy sarokkád amiben zuhanyozni lehet. Kicsit macerás ha nem akarod eláztatni a fürdőt és ezen kívül nem lehet mire panaszkodni :)
Masszázs tatamin van, a szoba merete pont jo.

Hirdető külseje

Noémi egy apró és gyönyörű leányzó, feszes testtel, szép cikkel és a az arca is szép. Nem kell tőle tartani :)
Amit mások is írtak, hogy van tetoválása ami a képeken nem látszik de ez engem nem zavart egyáltalán. Nekem nagyon tetszett, nagyon felizgatott.

Masszázs

Noémi szakszerű masszázst nyújt, ami nekem kifejezetten szempont volt. Talán kicsit lágyabb mint én azt szeretem (kellemes volt így is nagyon, nem mondtam neki hogy csinálja erősebben), és mondta is hogy első alkalommal inkább feltérképez. Én elégedett voltam ezzel a résszel is. Rakerdez a talpmasszazsra, amit egyebkent nagyon jol vegez.

Kényeztetés

Amikor elerkezunk ehhez a reszhez Noemi fulon puszil parszor es felkinalja, hogy forudlj meg ha keszen allsz. Hat, mit ne mondjak, en nagyon keszen alltam mar. Ez a resz Perfect 10/10 . Ördögien jó a technikája, nagyon kontrollban van, jól húzza az embert, mintha olvasvná a gondolataimat. Egyszerűen mind-blowing. Csodás volt. Kezdtuk a tatamin es vegul ugy fejeztuk be, hogy en a szeken ultem es o elottem terdelt. Mar nagyon keszen alltam arra, hogy elelevezzek es en a vegen a szajaba elveztem. Egy kis ido mulva a sracok szilviaban vegeztek.

Elszámolás

Amennyire én tudom, itt nincsenek extrák, full servicet kapsz. A végén számoltunk el.

NOÉMIII, nagyon jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I called her. She had saved my number from the last time and remembered me. I asked for a date on the same day, but she preferred waiting until tomorrow. It fit her personal schedule better. That was fie.

Megközelítés

It's a little out-of-the-way if you are in central Bp. It isn't bad, but it will take 5-10 minutes to walk from the public transportation. I live near central Bp and it took nearly 30 minutes to get there via public transport.
There are several routes you can take, but none of them are particularly short.

Helyszín

The shower room has no WC, so you need to do any of that business first. Also, there is no curtain on the shower, so you have to be careful where you spray. She indicates this when you first come in. Not a big deal, but something to be aware of.
Everything is very clean and nice. There is another girl there, just 1---so you don't get the sense that it is Grand Central Station.
I like the look of the flat. It looks just like a normal flat where someone would live and keep things nice and tidy.

Hirdető külseje

I would describe Noemi as "spritely", and when you look at her you can tell she is vivacious.
She is short and super cute!
She wore a really sexy, simple one-piece that was open on both ends. I loved it! It gave access to her pussy even while her clothes were still on, which was really exciting. We kissed for a while standing up and I was already caressing her downstairs. Really erotic!

She is stunning, and there is nothing to worry about!

Masszázs

The massage occurred partway through the session, for most of our date was spent with more erotic components.
It was a nice, semi-professional leg massage.

We actually spent a good deal of our massage time discussing Hungarian language and whether "alkatok" is ever okay, or if it always has to be "alkatom."

NOTE: The _first_ time you visit Noemi, things may be different. She says she needs time to develop chemistry with someone. She is a sharp, intelligent woman, so it makes sense. But then at the end of our first date she assured me that next time we could have way more fun now that she got to know me. This turned out to be 100% true.

Kényeztetés

The first time I visited Noemi I began to finger her and she stopped me. She said "I can do that myself---you are going to have to use your face!" But this time she allowed it, so I spent a lot of time kissing her while fingering her clit. She is a very serious kisser!

After caressing, snuggling and kissing for a long time, we eventually moved to the more traditional pampering. Noemi truly gives a fierce French. _That is main reason I'm writing this review_ (since I already wrote one on our first date). I've seen Noemi twice and she has a perfect record in terms of success making me cum just using her mouth. This is very uncommon for me. Almost always there needs to be some dedicated hand help (most often by me). I'm difficult! But the fact that she could succeed twice really indicates how good she is at that part of the program.

Elszámolás

No extras. Everything is in the package. I just put the gift on the window sill at the start. I don't think there was any discussion about it.

NOÉMIII, istennő masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I contacted Noemi via VTR. Unfortunately, I am having some trouble with my phone, so confirming the date was a little more difficult, but Noemi was VERY kind and patient to help me through it.
She speaks English well, and I could tell from just talking with her that she is special and intelligent. The way she spoke made me even more interested in visiting her.

Megközelítés

There are multiple public transportation options that take you there. The address was accurate and very easy to find.

Helyszín

The shower is separate from the WC. I don't think there was a shower a curtain, so you have to be careful not to get water on the floor. I did not need much of a shower, so no problem for me.
Mouthwash with individual plastic cups provided, as per normal.

Hirdető külseje

She is amazing!
There is absolutely no reason to be afraid---her face is a pretty as the rest of her body!
Short, blond, sexy with an amazing pussy. I wanted to hug her immediately, but forced myself to wait until after the shower so I was clean.
She met me in a sexy one-piece and a little robe.

Masszázs

Before describing the massage, I want to take some time to discuss why Noemi is particularly special and amazing to be with. Sure, she is a fantastic kisser and super sexy, but she is also an intelligent woman who is both kind and direct. I really liked this. For example, this was my first time with her and she made it clear at the very beginning "before we can do anything, I need to get to know you."
I really liked this about her.

She gave me a pleasant massage and told me how terrible my back was. I think she was referring to how tight it was.
It was especially pleasant how she massaged my hamstrings and the inside of my thighs. I always like that, and she did it well.
She recommended some lotion for my calves related to my veins being so close to the surface (I think).

She did not massage as strongly as I might have liked, but she told me that it can hurt the tissue to massage to hard.

Throughout the whole thing we had great conversations about Budapest, our individual histories, and the housing market. She is a really smart girl who is great fun to talk with!
It was great.

Kényeztetés

After the massage part wound down, she started kissing and licking the back of my neck in an extremely exciting way. It was wonderful.
Then she asked if I wanted to turn over.

We started kissing vigorously, and for me the kissing can be the best part. It is the main reason I went to her because several people wrote about her kissing.
They are not wrong. She is an amazingly intense kisser. She does not hold back at all when it comes to that. I'm writing about the kissing here because for me kissing is an essential part of the "pampering." I know I'm in the minority.

It wasn't just tongue kissing on the mouth. We also kissed each other's ears, licked necks, sucked on each others nipples, etc.

I started caressing all over her body and touching her fantastic pussy when she looked at me sternly and said "One thing---it does not help me for you to use your hand. I can do that.... yes, you are going to have to use your face." This is one of the things I really liked about Noemi. She is direct but kind.

She then went down south and started sucking my cock. She spit on it and used a combination of her mouth and hands. It was quite nice, but we had plenty of time so she was not in a hurry to get me acrosst the line. Then I said "maybe I should use my face" :)
We switched positions and I concentrated on her pussy and clit with my tongue. She has a beautiful pussy, and I licked it like a mad man. She made lots of noises. You can never tell if these are real, but they certainly were nice to hear :)

Partway through I folded up her legs and kissed her with her legs pushed back and spread out against her chest (she is flexible). It was glorious to see her pussy, tits, and face all spread out... plus she is a fantastic kisser, so I could hardly resist!

After I had worked on her for a while we changed back to her working on me, and I came in her mouth. She was patient and kept me in her mouth for a bit to make sure I had maximum enjoyment.

I was worried I had not given her enough warning that I was about to come, but she assured me that she knew exactly when it was coming.

Elszámolás

There are no extras that I know of. The price was exactly what I thought it would be, and is definitely worth it.

NOÉMIII, istennő masszázs

  nagyblero

Egyeztetés

Előző nap beszéltünk telefonon hogy van egy szabad órája, azután VTR-n is lefixáltuk.

Megközelítés

Városliget melletti úton egy régi bérházban van a lakás. Cím egyértelmű, könnyű odatalálni. BKV is van a közelben, de én autóval mentem. Parkolás fizetős.

Helyszín

A lakás célnak teljesen megfelelő, több lány is dolgozik itt, de a diszkréció rendben van. A tágas fürdő szépen felújított, egy nagy sarokkádban lehet zuhanyozni. Egy zuhanyfüggöny lehet nem ártana, de így is teljesen megfeleló. Van kilépő, szájvíz és elegendő tusfürdő választék. A türcsi is rendes méretű, puha, illatos.
A szobában egy fotel a ruháknak, egy asztal, egy matrac a földön és mellette egy hosszú tükör található, ami nagyon jó szolgálatot tesz a vizuális tipusú vendégeknek..

Hirdető külseje

Noémi vékony, sportos testalkatú, gyönyörű, hosszú szőkésbarna hajú, hibátlan alakú, tökéletes idomokkal, tenyérbe illő mellekkel, csodás popsival megáldott, szép arcú földi istennő!

Masszázs

Már nem először kerestem Noémi társaságát és szerencsére mindig hamar egy hullámhosszra tudunk kerülni. Fürdés után a szobába belépve ő pár pillanatra kiszaladt, hogy rendet tegyen utánam a fürdőben, majd visszatérve ölelkezve csókolózva, egymást simogatva örültünk egymásnak és a viszontlátásnak. Azonban nem akartam túlzottan belebonyolódni az erotikába, mert akkor a masszázs bizonyosan elmarad. Azt pedig nem szerettem volna mert Nonó nagyon jól és szakszerűen masszíroz. Megbeszéltük hogy mely területekre fordítson kicsit nagyobb figyelmet és ő tökéletesen rendbe tette a kicsit letapadt. elhanyagolt részeket a testemen. Masszírozás közben beszélgetve derült ki hogy ért a csontok kiropogtatásához is, úgyhogy éltem a felajánlott lehetőséggel és kértem hogy ropogtassa ki csontjaim. Ehhez fel kellett ülnöm és rá bíznom magam. Nagyon ügyesen csinálta ezt is. Így viszont a végén elmaradt az erotikus, fülbesuttogós megfordulást "engedélyező" felszólítás, mert már ültem.

Kényeztetés

A masszázs és az azt követő csont kiropogtatás szakszerű mozdulatai egyre inkább erotikus simogatásba mentek át Nonóka részéről amit én is viszonozni kezdtem, majd hamarosan hosszú érzéki csókban forrtak össze ajkaink, Közben hanyatt fektettem és gyönyörű testén kezdtem kalandozni nyelvemmel. Melleinél kicsit hosszabban elidőztem, mert kéjes nyögdécseléssel jelezte hogy mennyire nincs ellenére az ikrek kényeztetése.
Nyelvemmel egyre lejjebb haladva végül elértem gyönyörű kelyhét és itt hosszasan elidőzem, láthatóan, hallhatóan és érezhetően többszöri gyönyört ajándékozva neki. Mikor már nagyon érzékennyé vált odalent ő vette át a kezdeményezést és szintén végig kalandozta pajkos nyelvével testem minden porcikáját majd célhoz érve végül eltüntem pici szájában és egy fantasztikus, bőnyálas francialecke vette kezdetét, amit én a tükörben moziztam. De én sem akartam adós maradni kértem folytassuk a francia órát matematikával és 69-be fordultunk. Ő is megint egyre jobban felizgult miközben én is már a csúcs közelébe jutottam, míg végül már nem tudtam magam tartóztatni és hatalmasat élveztem az édes kis szájába.
Picit lenyugodva, megpihenve segített megtörülközni vízzel kinált majd újra magamhoz térve bodogan, kielégülten mentem tusolni.

Elszámolás

Kérés nélkül, kis ajándékom kiséretében érkezésemkor letettem az asztalra a szokásos csokrot. Szóba sem került.
Extrák nincsenek, Noémi maga az extra.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  AnakinS

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel és szerencsémre tudtam vele egyeztetni is időpontot, a telefont ő kezeli szerencsére így vele lehet beszélni . Az időpontokat elég rugalmasan kezeli tud alkalmazkodni a hírdetéset itt az oldalon láttam.

Megközelítés

Az épület a Váci úton helyezkedik el így nagyon jól megközelíthető a parkolás a ház előtt megoldható . A cím pontos és könnyen megtalálható a Gps pont odavisz ahova kell . BKV közlekedés nagyon jó a környéken lehet használni bátran.

Helyszín

A házba bejutva lftet használva lehet feljutni a megfelelő emeletre ott az ajtó nyílik és betoppanunk a lakásba ami nem túl nagy de pont megfelel méretben. A szobában a ruháimtól megszabadúlva mentem a fürdőbe ami szépen és tiszta , többféle tusfürdő közül lehet választani . A kád szép tiszta a függönyt jól lehet használni a wc bent van , szájvíz spray stb ami kellhet egy jó randihoz. A törölköző illatos és nagyon jól töröl ami ritkaság, a szobába visszaérve hangulatos helyre lehet belépni ahol tisztaság fogad mindenhol .

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgy fogadott az ajtó mögött bújkálva :) az arca szép nem kell megijedni az öltözék is pont megfelelő egy randihoz . Nem túl sok ruha volt rajta, pont annyi amennyi kell hogy ne keljen sokat bíbelődni a levétellel, nekem tetszett amiben fogadott és a hölgy is.Formás kerek fenék és tenyérbe illő sem nagy sem kicsi cicik pont ideális méretben.

Masszázs

Lehet választani ágy és tatami közül én speciel a tatamit jobban szeretem mert a tükrökben ami körben van jobban lehet szemlélődni és sokkal közelebbi érzést ad mint a masszázságy. Na de erről ennyi a masszázs a lábaktól indúl és nem túl erős mozdulatokkal halad szépen felfelé. Szakszerű mozdulatok voltak egész idő alatt, a kis kezeihez képest erősen masszíroz nekem pont megfelelő módon.A vádli a comb a fenék után eljutottunk a hát masszázshoz itt néha voltak sejtető benyúlások ide-oda itt-ott innen-onnan. A hátat nagyon jól átgyúrta nagyon jól esett egy kemény nap után majd átvezetés képpen jöttek a benyúlások addig amíg már nem bírtam magam tartani kézzel ekkor pörögtem mint a buszkerék ő csak tekergette mint a.....a többi a kényeztetésbe kerül

Kényeztetés

Hason fekve már elkezdődött az erotikus rész amit először kézzel majd szájjal végzett a keze őrülten jó pont olyan erővel és sebességgel , mozdulatokkal tekereg amivel percek alatt kivégez bárkit de szerencsére szereti húzni amíg lehet. Én a kölcsönös csomagot választottam és ezáltal megkotólhattam finom punciját is amit nagyon élvezett ő is majd megint ő következett szájjal kézzel majd ezt váltogatva , amikor már látta hogy kézzel kivégzett majdnem szájjal finoman lenyugtatott majd megint kéz ami megborzongatja az embert. De sokáig nem lehet húzni a dolgot mert hát nagyon jól dolgozik a hölgy kézzel és szájjal így hamarosan végem lett a pusziktól, simogatásoktól és egyébb erotikus dolgoktól amit kaptam . Utána még én kényeztettem amíg időm engedte és sikerült hasonló örömöket okozni neki amit látni és hallani is lehetett.

Elszámolás

A kölcsönös francia ami extraként igénybevehető én kértem és nem bántam meg nagyon jó volt a vele töltött idő. Minden nagyon jó volt amit kaptam tőle és látszik hogy szereti amit csinál mert a tekintete a hozzáállása az éríntése minden pont akkor és ott történt ahol kell.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  svensk

Egyeztetés

Kora délutáni időpontban hívtam Noémit, a telefont ő kezeli és kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről. Szerencsém volt, mert rögtön találtunk is közeli időpontot.

Megközelítés

A Váci út Árpád-hídhoz közel eső részén található közel a metróhoz így BKK-val kiválóan megközelíthető. Kocsival forgalom függő, parkoláshoz a házsor háta mögötti Dagály utcát javaslom!

Helyszín

A lakás a célnak kialakított, tusfürdő választék, szájvíz stb. mind OK és láthatóan a tisztaságra is odafigyelnek a lányok. A tetthely pici, hangulatos szobácska masszázspaddal és tatamival egyaránt felszerelve, amelyek közül ez utóbbit választottam.

Hirdető külseje

Noémi a feltöltött képeknek teljesen megfelelően jó alakú, szép formás popsival, fiatal korának megfelelően kemény mellekkel megáldott gyönyörű leányzó annyi változással, hogy a haja most egy picit rövidebb. Az arc kitakarástól abszolút nem kell tartani, kifejezetten szép arcú, mosolygós lány nyitott nekem ajtót.

Masszázs

Kérésemre a masszázsra az erotikus részt követően, inkább levezetésként került sor. Nem kemény, átgyúrós masszázst kértem, hanem inkább gyengéd simogatásra vágytam, melyet Noémi érezhető beleéléssel, finom érintésekkel teljesített.

Kényeztetés

A randink hangsúlyos részét természetesen ez a pont töltötte ki... Visszaérkezve a fürdőszobából azonnal jóleső ölelkezésbe kezdtünk, felfedezve egymás testét és kölcsönösen elhalmoztuk egymást finom puszikkal, cirógatásokkal így hangolódva össze az intenzívebb együttlétre. Hamar lekerült Noémiről is minden kis textil darab, így feltárultak előttem gyönyörű keblei, formás popsija, kívánatos puncikája... Ekkor már kényelmesen egymás mellé heveredve, egymást egyre intenzívebb öleléssel, puszikkal és simogatással elhalmozva fokoztuk a hangulatot, majd elérkezettnek láttam az időt a legintimebb testtájék kényeztetésére is. Noémi részéről ekkor már abszolút érzékelhető volt a fogadókészség, így gyengéden felfedezőútra indultam nyelvemmel, körbejárva a combok belső hajlatait majd fokozatosan közelítettem a legérzékenyebb ponthoz. Hosszú, legalább 20-30 perces kényeztetés következett, melyet Noémi visszajelzései alapján örömmel fogadott és talán a csúcsra is sikerült eljutnunk... Persze alkalmi kedvesem hálája sem maradt el, fordulást követően én kerültem a középpontba és kifejezetten élvezetes franciában részesültem. Szerszámom kezezés nélkül hamar tövig merült Noémi ajkai közé, amit így nem is sokáig bírtam volna -főleg mivel alaposan fel voltam már húzva- így kérésemre picit lassítottunk és a golyók ill. környezetük is megkapták a kellő figyelmet :-)! Persze hamar visszavágytam Noémi forró szájába aminek hamarosan meg is lett a jóleső eredménye... Ezt követően került sor a fentiekben részletezett lazító, simogatós masszázsra, majd fájó szívvel a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

A fentiekben részletezett nagyon szép élményért a legnagyobb címletünknél hajszálnyival magasabb ajándékot tettem ki diszkréten a találkozó végén. Noémi gyakorlatilag oda sem nézett, ekkorra már tökéletes volt a bizalom kettőnk között.

NOÉMI, felejthetetlen masszázs

  PHONIXA

Egyeztetés

Telefonon ment, egyszerű volt, azonnal kaptam időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel és autóval is egyszerű. Parkolás fizetős és nehéz helyet találni, de ez a Margit krt környékén normálisnak nevezhető.

Helyszín

Ismert hely, a célnak maximálisan megfelelő. Hangulatos berendezés szalon jelleggel, szobákban masszázspaddal. Fürdő rendben van, tisztaság, száraz kilépő, a logisztikára odafigyelnek.

Hirdető külseje

Noémi nagyon csinos, vékony, szép arcú, rendkívül kedves leányzó.
Érződik rajta, hogy örömmel fogadja a vendéget és igyekszik maximálisan elbűvölni az ottléte alatt.

Masszázs

Tanult masszőz, érződik rajta, hogy egy ideje már végzi ezt a tevékenységet. Könnyen alakít ki baráti hangulatot, kezdeményezi a beszélgetést, érdeklődő, de nem tolakodó, ha nem akarsz beszélgetni, nem erőlteti. Szeret masszírozni, nem csak letudni akarja a feladatot, foglalkozik a férfi testtel. Ez majd érvényes lesz az erotikus végkifejletre is. Jól masszíroz, erős keze van, minden testrészt alaposan átgyúr, közben puszikat helyez el az ember testén. A fenék és belső comb masszírozása közben nem fukarkodik az erotikus érintésekkel, ami által kellőképpen felkészíti a vendéget a kellemes folytatásra. Még hason fekve simogatja a gátat, golyókat, kéz éllel az ánuszt, igen kellemes érzés.

Kényeztetés

Fordulás után olajos kézzel történő finom bemelegítést követően mindenre kiterjedő orális kényeztetés veszi kezdetét igen odaadó formában. Érződik rajta, hogy szereti csinálni, játszik vele, mélyen beveszi és mohón szopja. Belefeledkezik a műveletbe, nagyon akarja, hogy a vendégnek maximálisan jó legyen. A végkifejlet a szájában ér, nem kapkod, végig szopja amíg nem érzi, hogy elernyed a test. Igazán felemelő érzés volt.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint utólag kis asztalra letéve, normális helyi átlagnak megfelelő.

NOÉMI, felejthetetlen masszázs

  HoXi

Egyeztetés

Telefonon hívtam, hamar felvette, nagyon kedvesen beszélgettünk a részletekről. Időpontot is hamar tudtunk választani.

Megközelítés

Új helyen rendel, a második kerület jól ismert körúti szalonjában. Megközelítés nagyon könnyű tömegközlekedéssel. Autóval se probléma normál esetben, de most a környéken útépítés van, emiatt a parkolók fele le van zárva, azaz a parkolás átmenetileg horror, sokkal több időt kell rászánni. A szalont egyébként nagyon könnyű megtalálni, bár a bejárati ajtóról eltűnt a kis jelecske, ami régebben segített az emeletek között eltévelyedettnek.

Helyszín

csak felsőfokon lehet róla beszélni. Hangulata, felszereltsége kiváló, tiszta, rendezett, örömmel megy oda az ember. A szobában kanapé és robosztus masszás asztal van, előtte tükör. Ruhákat fotelbe illetve szobainasra tudod tenni. A fürdőszoba tágas, tiszta, kismillió tusfürdő, a törülköző rendben van.

Hirdető külseje

Noémi a képeknek megfelelő alkatú fiatal lány, porcelán fehér selymes bőre van, mellkasán és lábán két tetkóval. Képekkel ellentétben sokkal rövidebb és egyenes haja van, így sem rossz, de ha szexi képeken megjelenített hajzuhatagot várod, akkor egy kicsit csalódás. Arca kedves, szája szexi, teste vékony de nem szálkásan hanem pont jól kicsit husis. Alkatának megfelelő méretű és eleven cicik, kerek popsi, puha punci. Adatlapján be van jelölve, hogy dohányzik, de én egyáltalán nem éreztem rajta.

Masszázs

Happy beginning után a masszást az igények felmérésével kezdi, utána ennek megfelelően megy a program. Közepesen erőst kértem, úgy is lett. Lábakkal kezdi, majd a talpmasszás jön végül a kezeim és a hátam. Lábat alaposan átmasszírozza, kezeket is gyakorlott mozdulatokkal teszi a megfelelő pozicióba. Külön jól esett mikor a lábára pócolja fel a kezemet, meg amikor a lábai között tartja a tenyeremet. A hátmasszásba is belead apait-anyait, a hátamra ülve nyújtotta a gerincemet, jól átmozgatott ott mindent, még a légzésemre is figyel, mozdulatainak megfelelő ütemben haladjon a levegő.
Begyakorlott mozdulatokkal masszírozott végig, finoman változtatva az erősséget a gyengédebb és a keményebb között. Közben beszélgettünk is, de inkább a testi masszírozására koncentráltunk nem a lelkire:)
Utána én masszíroztam őt, állítólag nem voltam rossz, de ez most nem téma. Masszírozásom francia kényeztetéssel végződött, nagyon jól fogadta, de ujjazni nem megengedett. Ettől függetlenül neki is megvolt happy finish. Kis összebújás után fordult úgy a helyzet, hogy egyszer csak a szájában voltam megint...

Kényeztetés

A programban két kényeztetés volt, mindkettő az átlagosnál kicsit vadócosabb, majdnem pornós, messze nem simogatós lingam kényeztetés. Szájával, nyállal rendesen sikosítva, kézzel jó ütemben rásegítve teszi élménnyé. Változatosan játszadozott ajkaival, nyelvével a makkon, sokszor csavaró mozdulatokkal siklik a szája lefelé a dákómról, bátran kezeli a zacsit is, egyesével a golyókat és belenyal a kettő közé majd nyelvével halad tovább felfelé a makk felé. Közben néha nyögdéccseléssel segíti az átszellemülést. Nagyon kitartó, nem vettem észre, hogy fáradtság miatt visszavett volna.
Az élvezetek a szájában értek véget, megvárta amíg teljesen végem van, az összes lövésem a szájába ment.
Az felvezető kényeztetést kérésemre a kanapén kaptam, ennek így külön hangulata volt. Fekete bőr, szőke meztelen lány a lábad között éppen lenyeli a farkadat...

Elszámolás

Elszámolás az előzetesen megbeszéltek szerint, budai (ha már második kerület) átlagos ajándék. A kölcsönös francia csak a másfél órás programtól elérhető.

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  ptrzrt

Egyeztetés

Egy ködös, hideg őszi éjszakán hirtelen ötlettől vezérelve elindítottam egy VTR egyeztetést Noéminél, próba szerencse alapon. Tudtam, hogy egész nap a városban leszek, így ha van nap közben szabad időpont, akkor arra lecsapok. A profilja már hetekkel ezelőtt bekerült a kedvencek közé, többször próbáltam telefonon hívni, azonban a lehetőségekről mindig lecsúsztam, ezúttal viszont szerencsém volt. A VTR-en ajánlott időponton módosítottunk kicsit, de sikerült egy másfél órás randit leegyeztetni. Ezt követően telefonon is megerősítettem a találkozót és megbeszéltünk minden tudnivalót.

Megközelítés

Hatodik kerület egyik kis utcája, félúton a Westend és az Andrássy út között. A parkolás fizetős, hely szinte nem is volt, én BKV-val közelítettem meg, 1-es metróval Kodály Körönd megállótól 5 perc sétányira van a helyszín. A lakótömb kitűnik újszerűségével az utcában a többi közül. Házszám előtt telefonálva megkaptam a belépéshez a szükséges útmutatást és meg sem álltam a bejárati ajtóig.

Helyszín

A lakás nagyon kellemes, tisztaság és jó illat van mindenhol (ahol jártam). Noémi a barátnőjével osztozik ezen a helyszínen, azonban ebből semmit nem érzékeltem. A fürdőszoba kádas, praktikus paravánnal és zuhanyfüggönnyel, tisztaság uralkodik itt is. A tusfürdő választék vetekszik egy drogériával, a mosdókagylón szájvíz és pohárka, nincs hiány semmilyen tisztálkodási cikkben. Ami nekem nagyon pozitív volt, hogy dezodorból is volt egy szép kis választék, ha valaki a randi utáni zuhanyt követően felfrissülne. A tetthely egy kényelmes matrac az egyik szobában, ahol a megfelelő árnyékolás gondoskodik a zavartalan hangulatról.

Hirdető külseje

Amikor kinyílt az ajtó, csak egy csillogó kék szempár villant meg, belépve jobban szemügyre vehettem vendéglátómat. Noémi egy rendkívül mosolygós, szép arcú lány kék szemekkel és szőke hajjal. Engem egy fekete csipkés body-ban fogadott, eszméletlenül szexin festett benne. Alkata vékonyka, tenyérbe illő, természetes cicikkel és formás popsival, amit a randink alkalmával nem sokszor engedtem ki a kezeim közül. Selymes, puha bőre van, fazonra igazított intim résszel, én minden porcikáját imádtam. A feltöltött képeknek tökéletesen megfelel, néhány tetoválás van kiretusálva, de ezek nem zavaróak, számomra nem befolyásoló tényező.

Masszázs

Első találkozás lévén ismerkedős masszázzsal indítottunk, Noémi rákérdezett az erősségre, én pedig kézséggel átadtam az irányítást Neki. Miután felmérte a terepet és megállapította, hogy az ülőmunka nem tett velem sok jót, közepes erősséggel átgyúrt a lábamtól egészen a nyakamig. A technikája nagyon kellemes, mégis hatékony és szakszerű, érezhető, hogy tanulta, illetve hogy teljes odaadással csinálta. Így egy nappal a randink után is érzem a hatását, van egy enyhe, kellemes izomlázam. A masszázs közben végig beszélgettünk, nagyon sok közös téma akadt, illetve Noémi rendre rámparancsolt, hogy lazítsak, mert be vagyok feszülve. És hát igaza volt, de szerencsére nagyon jól kezelte a helyzetet és annyira elmélyedtünk a csevegésben, hogy teljesen elengedtem magam. A masszázs alatt végig figyelte a visszajelzéseim, kérdezte, hogy jól esik-e, illetve kért, hogy szóljak, ha kellemetlen, ez utóbbira nem került sor, rég volt részem ilyen jó masszázsban. Fordulás előtt nem sokkal megkezdődtek a finom utalások, hogy mi is következik hamarosan. Ujjbegyével lágyan cirógatta a hátamat, lábaimat, illetve a combom belső felét, amitől már libabőrös lettem, és egy váratlan, de annál inkább izgalmas pillanatban enyhén a hátamra feküdt és egy barátnős csókot nyomott a fülemre-nyakamra, innen már borítékolható volt, hogy mi következik. El is hangzott a kérdés, hogy van-e kedvem megfordulni, én pedig gondolkodás nélkül megadtam magam.

Kényeztetés

Ami ebben a fejezetben történt, arra nagyon nehéz szavakat találni. Noémi olyan odaadással és lelkesedéssel kényeztetett, hogy ilyet még nem tapasztaltam. Fordulást követően egy rövidebb, de annál finomabb csókcsata következett, két csókváltás között röviden érdeklődtem, hogy mit szabad és mik a szabályok, ezt villámgyorsan kitárgyaltuk és Noémi már a nyakamat csókolgatva haladt lassan lefelé, a velem egykorúhoz. Az a technika, amivel kényeztet, szerintem nem evilági. Pillanatok alatt a szájába vett és hadrendbe állította a farkamat. Felvezetésként amolyan barátnős franciát kaptam, lassú - közepes tempóban, közben simogatással is kényeztetve a gát és a zacsi környékét is, közben tartva a szemkontaktust is. Jeleztem, hogy ezt nem tűrném tétlenül, úgyhogy újabb csókcsata és helycsere történt, de mielőtt belekóstolhattam volna én is a kölcsönösség nyújtotta élvezetekbe, még kaptam egy igazi térdelős - pucsítós franciát első osztályú látvánnyal. Végül Noémi megadta magát és a hátára feküdt, én pedig a szájától megindulva lefelé a mellein át meg sem álltam a finom puncijáig, ami már nedvesen fogadott. Kényeztetésemre Noémi sóhajokkal és remegve reagált, ha nem csal a tájékozottságom ezen a téren, akkor célt is értem azzal, amit csináltam. Némi pihenő után ismét én kerültem a fogadó fél szerepébe és Noémi nem is tétlenkedett, elképesztő élményben részesített. Hol a nyelvével kényeztette a makkot, hol a szájába vett és némi vákuum kíséretében felváltva csinálta pornósan, de közben szinte barátnősen is egyszerre, teljesen elvette az eszemet, az érzés és a látvány amit adott arra nincsenek szavak. Egy ponton úgy éreztem, hogy a sok intenzív inger hatására meg kell álljunk pihenni, ebben Noémi is egyetértett és hozott egy-egy pohár vizet. Beszélgettünk hosszasan, hagyott kicsit lenyugodni, közben kaptam egy simogatós lábmasszázst is és teljesen az volt az érzésem, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Az idő végéhez közeledve partnerem jelezte, hogy nemsokára jön a záró zuhany, szóval ideje folytatni amibe belekezdtünk. Mire hanyatt vágtam magam újra, Noémi már a szájába vett ismét, és egyenes úton haladtam a beteljesülés felé. Közösen kialakított tempót diktálva a csípőm mozgásával és próbálván az élmény mellett szóhoz jutni, jeleztem, hogy végem van, de Noémi mit sem törődve ezzel folytatta a levezetést és sikerült egy hatalmasat élveznem a szájába. Kellett is idő, hogy lenyugodjak, de ezt türelmesen kivárta, majd hozott némi papírtörlőt és letisztogatott. Ezután ismét a szájában kötöttem ki, amit én hamar jeleztem, hogy esélytelen, de megnyugtatott, hogy csak biztosra ment, hogy ne maradjon odabent semmi, ha már így alakult. Levett a lábamról teljesen.

Elszámolás

A virágszálak publikusak, extrák nincsenek feltüntetve, a program teljesen személyreszabott. Az időt teljes mértékben kitöltöttük, ami az adatlapon szerepel, azt hiánytalanul és nagyon korrekt módon megkaptam. A randi végén történ az elszámolás az élmény értékét az asztalra helyezve.

NOÉMIII, nagyon jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

NOÉMIII (becenevén Nonoka, ami sokkal jobban illik hozzá és nekem is kedvesebb) beszámolói alapján láthatóan már sok éve jelen van a honlapon. Én is már régen kinéztem magamnak bemutatkozása, fényképei és beszámolói alapján, de elbizonytalanított, hogy már több mint két éve nincs beszámolója. Miután hiába vártam, hogy valaki ír, a honlapon küldtem neki egy üzenetet főbb paramétereim megadásával, hogy fogadna-e. Rákérdeztem arra is, hogy mi történt ebben a két évben. Megnyugtatott, hogy fogadna és elmondta, hogy Ő kérte a vendégeit, hogy ne írjanak.
Ezek után telefonon is megkerestem és megállapodtunk az időpontban amit VTR-en is megerősítettünk.
Adódik a kérdés, hogy akkor miért írok. A találka után abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy tőlem elfogadna egy beszámolót.

Megközelítés

A Kodály körönd környéke, BKV-vel is jól megközelíthető. Én autóval mentem, a GPS jó segítség az egyirányú utcák közt. Mivel fizetős a parkolás, lehet helyet találni. A régi építésű házak közt ez egy újabb, a házszám egyértelmű.

Helyszín

A lakást egy barátnőjével közösen használják, amit csak elmondásból tudok, mert senkivel sem találkoztam. A fürdőszoba kádas, de kiváló paravánnal, tiszta kilépővel, puha törülközővel, tusfürdő választékkal és kis pohárkás szájöblítővel, aminek használatára Nonoka külön is felhívta a figyelmemet.
A szobában nagy, kényelmes tatami, egy ággyá is alakítható kanapé (amit legközelebbre már kinéztem), kellemes tört nappali fény, ami mindent láttatni enged, de mégis meghitt. A szobát egyik oldalán paraván határolja. Mögötte Nonoka konyhája és irodája.

Hirdető külseje

Elöször is le kell szögezni, hogy képei bár régiek, de ma is pontosan úgy néz ki. Karcsú, szinte tini lányos alkat, csodálatos „tenyérbemászó” cicikkel (akik nagyon kedvelik is a kényeztetést) karcsú derék, csodás markolni való popsi. Arca olyan szép és kedves, mosolygós, mint amilyennek elképzeltem az árnyékolt fényképek alapján. Nagy, kékeszöld szemek, kedves, tiszta tekintet.
Izgalmas, egyrészes valamiben fogadott, (amit meg nem tudnék megnevezni), de nagyon gyorsan lekerült róla.

Masszázs

A kapu elől telefonálva azonnal megkaptam a bejutáshoz és betaláláshoz szükséges információkat. Miután átadtam kis ajándékomat –első látogatáshoz illően – kölcsönösen biztosítottuk egymást, hogy szabad a pálya.
Nonóka elvezetett a fürdőbe, ahonnan visszatérve már minden ruhától megszabadulva simulhattunk egymáshoz. Csodálatos ezt a kislányt megölelni, összesimulni, csodás testét felderíteni.
Miután első találkozásunk volt, így kérésére egy ismerkedő masszázzsal kezdtünk. Hason fekve finom talp és lábmasszázst kaptam beszélgetés közben. Mire a hátamhoz ért, már megismertük egymást annyira, hogy félig felültem, így a hátam már csak finom kenegetést kapott. A célját tökéletesen elérte, megismerkedtünk és nem vett el sok időt.

Kényeztetés

Még a telefonunk során emlékeztettem Öt a „csókkedvelő” nevemre és elmondtam, hogy a csók adja meg számomra azt a töltést, ami igazán személyessé teszi az együtt töltött időt. Félve kérdeztem, hogy és Ö? Akkor bíztató választ kaptam. Most rá kellett ébredjek, hogy még én tanulhatok tőle. Teljes bizalommal, szinte szűzlányos ártatlansággal, csukott szemekkel adja bele magát, de közben nyelve (és nem csak a nyelvhegye) úgy ficánkol, hogy a férfiember már ettől is a mennyben érezheti magát. Ez a csodálatos csókolózás végig kísérte a találkozónkat.
Miután már így kellően megismerkedtünk, Nonóka feküdt a hátára, átadva nekem a csodálatos testét, aminek már a látványa is élmény. Persze csókkal indítva indultam a cicik kényeztetésének, majd a pocival és combokkal is nyelves ismeretséget kötve eljutottam a kis, fazonos pamacson át a kölcsönös örömök földjére. Azt már tudtam, hogy Nonoka nem szereti az ujjak játékát, így a szétnyíló combok közül kibukkanó kehelyből kandikáló csikló nyelves simogatásába kezdtem. Ez hamarosan szapora légzést és mormogó hangokat eredményezett, majd remegésbe fordult. Miután ez további kényeztetést igényelt, folytattuk pettingünket. Az időérzékemet ugyan elvesztettem, de hosszú időn keresztül hullámzó élvezetek érték egymást, legnagyobb gyönyörűségemre. A végére a comb remegése már olyan erős volt, hogy idő kellett a lenyugváshoz, amit összebújásban (természetesen csókok közt) töltöttünk.
Ezután Nonoka vett kezelésbe. Mondtam, hogy miután a tenyészbika koromból már kinőttem, nem vagyok egyszerű eset. Mire Ő: „nem baj én nem sietek sehová” és lőn. Száját ugyan elvonta az enyémtől, de viszont vándorútra indult végig a testemen. Mikor elért a célterületre, mindent felderített kézzel, nyelvvel, ajakkal. Megmutatta, hogy milyen az igazi francia, hogy lehet agyagformázóhoz hasonló mozdulatokkal szobrot állítani és csodálatos élvezetet okozni. A csúcs az volt, amikor a már marokba illő játékszerét el nem engedve feljött csókolni, miközben én elérhettem a már kellően nedves puncust. Érezve növekvő vágyam, visszatért és szájába engedte örömöm termékét, ami aztán törlőbe távozott.
Ezután újabb összebújós, beszélgetős pihegés következett.
Miután maradt még fél óránk, rákérdeztem, mit szólna egy újabb kényeztetéses hullámzáshoz. Elég lelkes fogadtatást találtam, így lemásoltuk a korábbiakban már megismert kölcsönös élvezkedést.

Elszámolás

Nonokánál nincs extra, csak Ö maga.
A kiírt és megbeszélt rózsaszálakat az elején letettem. Ő felajánlotta, hogy fenntartja ugyan a megbeszélt időtartamot, de ha hamarabb menni akarnék, akkor a szerint számoljunk. Biztosra vettem, hogy fog kelleni a teljes idő.

NOÉMIII, jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Most nem volt idő VTR-re, csak telefont ragadtam és délutánra kértem randit. Szerencsére rugalmasan kezelve találtunk egy órácskát, mindkettőnk nagy örömére.

Megközelítés

A cím alapján eltéveszthetetlen. Parkolni leginkább a ház mögött lehet, fizetős övezet. Elég nagy csomópont található a közelben, így a BKV számtalan lehetőséget nyújt a megközelítésre

Helyszín

Régi, 8 emeletes sorház, az igazi klasszik szocreál rusnyaság. Kívülről semmi vonzó nincs benne. Még jó, hogy bent ott várt Noémi. A lakásban a füdőhöz nyúltak hozzá, kicsit a mostani kor igényeihez igazítva, a többi rész nincs túlgondolva, de tiszta és rendezett mindenütt. Végül is nem a lakást jöttem megnézni. Tusfürső van egy pár, törülköző nálam nagyobb embernek is elegendő. A szobában tatami, tükrök, szekrény, külső akasztóval és egy szék. Ja meg ha jól emlékszem egy kisasztal is a zenedoboznak, pohár víznek, miegymásnak.

Hirdető külseje

Noémit régi ismerős, csak vagy 3 éve nem láttuk egymást, de emlékezett rám már a telefonban is. Ez most jót jelentett. :) Képeknek megfelel az élőkép is. Arca még mindig huncut és mosllygós. Továbbra is hihetetlenül feszes fenék és combok, tenyérbe illő cickók, finom kis simára sminkelt punci, ahogy szeretem. Kis selyemköntösben fogadott, alatta csak bugyi és a viszontlátás örömére egy szájra puszi is elcsattant. Állítása szerint pocira felszedett kicsit. Lehet, de nem vészes. A csomag így is nagyon rendben van. Bevallottan dohányzik, pedig nem kéne, mert mint nő, a legjobb ruháját, a bőrét vágja gallyra vele, de ő dolga. Viszont kellő kúltúrával kezelve ez alig érződik rajta. Szóval egy kis tűzröl pattant kis energia bomba a csajszi.

Masszázs

Amíg vetkőztem és a logisztikai feladat megoldására vártam elmesélte, hogy két dominával rendel, de mindenki külön mozgástérrel rendelkezik és ritka a közös metszet az ügyfélhalmazokban. Épp egy paskolásra váró MT volt előttem tisztálkodni, később hallottam is az ütemes "verését". Nem zavart egyáltalán, sőt, kicsit mókás is volt a helyzet, de az a világ távol áll tőlem. Fürdés után megkérdezte mit szeretnék, mondtam hogy téged. Megoldható, jött a válasz és szépen hanyat fektetve elkezdett fentről lefelé csókolgatni. A számtól indult és nyakamon át a mellkasomon keresztül haladt lassan lefelé. Középtájon kicsit elakadt, mert már akadályba ütközött, de aztán neme akart egyből rámrontani - pedig időnként annak is van helye - így kicsit árugrotta az akadályt és lentről támadt ezúttal felfelé. Végül is tekinthetjük masszázsnak azt is, amit a rudammal végzett.

Kényeztetés

Szépen lassan először a tölténytárat polírozta fel alaposan kizárólag nyelvel és ajakkal, persze a polírozó folyadék sem maradhatott el, amit rendszeres időközönként a kezelendő felületre jutatott pneumatikus úton.A kezét csak támaszkodásra használja, vagy ha külön kéred. Amikor itt végzett az első réteggel a már fekvő testemre merőlegesen álló farkam tövét vette kezelésbe a már említett módszerrel, alaposan körbe polírozva,, nehogy valahol is matt felület maradjon. Ezek után áttért a függőleges sávos polírozásra, de ezt már inkább ajak belsővel végezte változatos szögekből, ritmussal és sebességgel. Azt vettem észre, hogy ha nem vigyázok gyorsan végez - kivégez. Így magahoz húztam és csókok formájában adtam tudtára, hogy bizony most új fejezet kezdődik. Nem emlékszem, hogy tiltakozott volna, csak gyorsan hanyatt feküdt és kéjes tekitettel várta a fejleményeket. Mivel a fentről lefelé módszer hatásosnak tűnt én is ezt követtem és csókok, majd cickók, ahol szintén csókok és végül a már nedves csupasz kehely. Csak óvatosan szabad, mert ő egy igen érzékeny fajta. Meg kell találni vele a közös hangot és akkor meglesz a hőn áhított jutalom is. De ehhez kitartás is kell, mert sokszor csalóka képet nyújt, de a fáradhatatlan vándor elérheti célját. Kis pihenő összebújás után ismét ő került felülre és folytatta a megkezdett fényesítést. Ő nem a DT mélységi technikával operál, hanem a virtuóz rövidebb futamokkal. A célszalag előtt sokszor megálltunk, végül ajkai között ért a vég egy hatalmas robbanással, amit a legvégéig levezetett, végig bent tartva. Nem tudom mi lett a utódokkal. Kellett pár perc pihenő, mire magamhoz tértem. Igazából ott elaludtam volna egy fél órácskát szívesen, de mennem kellett. Tusolás, pohár víz, rózsák és tipli.

Elszámolás

Már nem tudom hol mi az átlag, szerintem a Marina parti lehet itt. Segítségül az óbudai 1,5 órát kerekítsd fel, az egy óra itt. Na, remélem sikerült összezavarni mindenkit. :)

NOÉMIII, nagyon jó masszázs

  Faszekerce

Egyeztetés

Azonnal felvette és az ő csengő hangja hallatszott a telóban, korrektül tájékoztatott és mentem, sőt, repültem:)

Megközelítés

Híres vezérünkről elnevezett híd tövénél parkíroztam. Elfeledtem parkjegyet venni, de velem volt Merkúr, az egyik védőszentem és nem vágtak meg. Ebben a strandszezonban könnyen közelítettem meg az objektumot:)

Helyszín

Arra a környékre jellemző tömbházak sokadik emeletére vitt a lift, majd egy félemeleti csavar után a kéjlakba érkeztem. Fürdő tiszta, jól felszerelt, van jó víznyomás, sok tusfürdő, szályvíz, minden o.k. Baszobát Noémi kicsinek említette és magyarázkodott picit, de sztem a célnak tökéletesen megfelelt és jobban örültem egy tataminak, mint mondjuk egy nyikorgó ágynak

Hirdető külseje

Ezt nehezen lehet szavakba önteni, eszméletlen bájos pillantása és mosolya van Noéminek. Imádtam a hegyke cickóit, a pici ajakit, a formás popsiját és minden porcikáját

Masszázs

Kérdezte, hogy keményen vagy lágyan szeretem, mondtam, hogy nem vagyok én péklegény, aki lágyan teszi be és keményen veszi ki, én fordítva szeretem. Így keményen masszozott és jólesett. Néha még nagyon szakszerű is volt.

Kényeztetés

A másfél órában kettő kényeztetést kaptam. Az elsőnél gyorsan 69-be fordultunk, ahol Noémi kelyhecskéje szépen nedvesedett, önmagában már ez is vitt a végkifejlet felé, egy alapos 69 után jeleztem a combjai közül kilehelve, hogy érkezem, és hagyott lenyugodni, törölgetett, ápolgatott, vizet hozott, figyelmes volt.
A második kényeztetésnél szerettem volna mégjobban kivenni a részem, így kelyhecskéjét az utolsó kéjes sóhajig nyaldostam, majd eszméletlen módon végzett ki, a zacsik, illetve az összes környező intim zóna maximális érintésével. K.o., Ja, az utóbbi végig ment, az ajakival elnyelte az össze, létező utódot...

Elszámolás

Korrekt, pesti átlag, egész jól állnak nála a részvényeim..

NOÉMIII, felejthetetlen masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Eredetileg 1 héttel korábbra terveztem volna, de sajnos nem volt Nono elérhető. Amint "előkerült", azonnal jelentkezett. Az egyeztetés telefonon történt, de közben privik is voltak.

Megközelítés

Angyalföld Árpád híd melletti része. Tömegközlekedés minden időpontban OK. Szinte központ. Persze a környékbeli túrásokat érdemes figyelembe venni. Esténként talán nehezebb parkolót találni, de ezzel sem volt probléma

Helyszín

Régebbi ház, nagyon menő lakás. Rend, tisztaság, a fürdő akár a sajátom is lehetne. Talán csak a szájvíz hiányát lehetne felhozni hiányosságként.

Hirdető külseje

A múltkori alkalommal ellentétben most esti randi volt, ennek megfelelően szolid smink - gyakorlatilag csak a szeme körül, talán rózsaszínű egybedressz, kivillanó tetkó a cicik felett, könnyen hegyesedő cicigombok, ellenállhatatlan kislányos arc, és a már megénekelt világbajnok popó.

Masszázs

Most is másfél órás szeánszra jelentkeztem, bejutás a kapun, az ajtó mögé bújva fogad, csókkal, öleléssel.
Bevezet a szobába, kis csacsogás, hogysmint történtek a dolgok, "dobd le a textilt, adok türcsit". Mondom, mi lenne, ha szívnánk egy cigit? Mondja, hogy ne kísértsem, és már öltözik is fel, hogy induljunk a lépcsőforduló felé. Ott a cigi közben megbeszélgetünk dolgokat, majd vissza a tetthelyre, zuhanyra el, szájvíz helyett a kikészített tic-tac, szobába vissza, csók és ölelés menetrendszerű elcsenése, törülköző leejt, masszázságyra hassal fel. Kérdésre, miszerint milyen erős legyen, mondom, közepes, talpat lehet-e, mondom hát hogyne! majd 1-2 perc múlva a jelzés, hogy akár lehetne erősebb is :) Ez persze ívet húz, meg is jegyzi, hogy a 3 hetes pihenő után idő, hogy visszaszokjon :) Na, szóval vissza a fő csapásirányra, talpaktól felfelé haladó masszázs, kellően erős, finom aloeillatú krémmel, az egyik oldal végeztével néhány popsivágaton végigszaladó cirógatással, az én oldalamról aprócska sóhajjal. Következik a másik oldal. Hasonló, de egyáltalán nem unalmas koreográfia a bal oldalra fókuszálva, a végén a cirógatás és a sóhajok ugyanaz (talán ez utóbbi picit hangosabb itt már). Felpattan a lábaim közé, és elkezdi a derekamtól felfelé, itt azért már érződik, hogy nem veszített az erejéből, részemről a jóleső kéjes nyögdécselés - itt még csak a masszírozásnak szólva - halad felfelé, majd lepattan az ágyról, a fejem fölött áll, és elkezdi a felső részt, a lapockát, vállakat, kulccsontot. Persze, hogy nem tudom megállni, hogy a popsit a kezeim közé ne kapjam. Felpattan az ágyra, a fejem fölé, alig bírom megállni, hogy ne tekerjem ki a nyakam, és csókoljak a lábai közé, de azért a bokáit, vádliját a kezeim köze kapom, "büntetésből" olyat varázsol a hátamon, teljes testsúlyát megkettőzve, hogy a szemeim és a golyóim is háromba állnak tőle, majd még egy kis masszírozás oldalról, és egyszercsak átvált cirógatós-erotizálósba, rámborul, a fülembe smárol, megjött a barátnő egy pillanat alatt.

Kényeztetés

Felkászálódok az ágyról, hogy hátha jut újra ölelés és csók (szájrapuszi! ami máshol ugye csóknak van nevezve), nyitott ajakkal, nedvesen, forrón. Simogatjuk egymást, ahol érjük, rácuppan a mellbimbóimra, keze a kishaver köré kulcsolódik, mondom neki, boszorkány! egy szemvillanás alatt helyzetbe hozott, na de ezt nem lehet hagyni csak úgy! Korty víz mindkettőnk részéről, felfektetem az ágyra, egy kis csók kell még, kezembe és a számba jöhet a cici. Azonnali hangos sóhajok érkeznek reakcióként, így próbaképpen bevetem finoman karcolva a fogaimat, szivogatom is, csavargatom is. Hát, már csak a cicigombok miatt is szeretném hazavinni, és marcangolni órákig. (Ellennék vele, mint szőke a fagolyóval, de remélem, el nem rontanám). Lassan lejutok a puncihoz, ami persze máris nedves, kap egy kis nyelvest, és elkezdem keresgélni a csiklót. Nem nehéz persze megtalálni, és innentől maratoni élvezés a jutalmam. A múltkori alkalom kapcsán eszembe jut valami, úgy egy idő után felpattanok, mellé állok. Csók a szájra, a nyakra, a cicikre, a hasra, féloldalasan rávetem magam a puncira, közben az ujjam finom masszírozást ad a popsi körül, a másik kezemmel birtokba veszem a cicit. Hallható tetszésnyilvánítás fogad elég hamarosan, és egy újfajta íz. Egy idő után "ráunok", és kell a csókja, és a cici, de persze a kezemmel tudom tovább simogatni a punciját .Továbbra is furcsa reakciók vannak odalenn, és még furább hangok odafentről, bevillanik valami a kis huncut buksimba, belesúgom a fülébe, és nagy sebességre kapcsolok. A punci már tocsog, jelzi, hogy ezt a számmal is csinálhatnám, hát hogyne, kérésed parancs, rá is mozdulok. Elönt az áradat, folytatom kézzel, mert közben csókolnom ell a száját, vissza is csókol, majd a mellkasomra kapom a csókokat, megkeresi a mellbimbót, és szopja, kezében a kishaver, még csak szorongatja, de másra nem is lehet fókusza. Hát, szégyen-e de teljesen bevadulok, mert ezt férfiember nem bírhatja önuralommal. Újra kér, hogy a számmal! És ettől teljesen megvadul ő is, sikít, tenyere a fejemen, szorít magához, és a nedvek ömlenek. Szóval akkor előbb jól érzékeltem az újfajta ízeket. Ez így eléggé komplettre sikeredett, az önértékelés kapott pár plusszpontot, a fantáziám pár új ötletet, lesz még mivel kisérleteznivaló a jövőben is. Kis vízkortyolás, és pihegés, mert meleg van ám veszettül, ablaknyitás, stb.
Helycserés támadás, mert azért ugye ne szégyelljük, nekem is kell jusson az élvezetekből. Fölibém helyezkedik, és pillanatok alatt elnyel. Bőséges nyálkisegítéssel, hol egy, hol két kézzel fejve szopja a farkam, ha pedig egyik kézzel dolgozik csak, akkor a másik a golyókat és gátat izgatja. Ez is izgató, hogy a fenébe is ne lenne az, de lehet úgyis fokozni még, szólok is, hogy nem bánom, ha lejjjeb is izgatsz a bal kezeddel. Veszi a lapot, ülj ki az ágy szélére, és rámveti magát. Mint aki évek óta vár rá, hogy farok legyen a szájában. De tényleg. Mohóságával csak az én mohóságom vetekedett percekkel ezelőtt. Kézzel, szájjal, gát és popsimasszírozással hajszol, de már kezdek fáradni, stresszes napom volt, így saját kézbe veszem az irányítást, de így sem hagy ám csak úgy, a nyelve ott van mindenhol, kézzel is segít itt is ott is, és a vége a nyelvére landol. Teljesen kész vagyok, a végeredmény meg csorog le a cickókra, onnan a földre, kis röhögés, papírtörlő. Az elsőt én kapom, a másodikat is, a következők a ciciknek járnak, és a végén törli a földről. Megtörölget még a használt törülközővel, csók, majd irány a zuhany, lemossa a hátamról a krémet, én alaposan lezuhanyzok, majd vissza. A fürdőben persze nem tudtam volna leszáradni, de a szobában se kisebb se a forróság, se a páratartalom. Öltözés, rózsaszálak ki a polcra, feldobom az ötletet egy szál cigiről, nincs ellenére, még egy kis csacsogás, majd hívja a liftet. Csók még a lift előtt is, és itt a vége. Ja csak a búcsú van itt. Folyt. köv. legközelebb.

Elszámolás

Ugye előzetesen ismert paraméterekről volt szó, de nagyot akar a szarka alapon telefonban rákérdeztem a két órás verzióra is. Sajnos a saját állapotom miatt nem bírtam volna, úgyhogy ez most csak rövidke másfél óra lett. Randi közben szóba sem került, az érték arányról meg nem érdemes beszélni sem a fentiek tükrében. Ha ez valaki szerint nem lenne best value, akkor annak semmi sem lehet elég jó...

NOÉMIII, nagyon jó masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Mostanában inkább a masszázs részen szoktam tevékenykedni, és Nono már régebb óta meg volt csillagozva. Az egyezkedés telefonon történt. Már a hangja is bevonzza, behálozza az ember fiát, kedves, csilingelős.
Mivel előző nap történt, ráadásul rendelési időn kívüli időpontra, új vendégként, ezért megegyeztünk a másnap reggeli SMS megerősítésben. A címet (ennek ellenére?) megkaptam már itt. Csak annyi volt hátra, hogy epekedve várjam a találkozást, és el ne aludjak :)

Megközelítés

Angyalföld Árpád híd melletti része. Parkolás napközben teljesen OK, tömegközlekedés minden időpontban. Szinte központ. Persze a környékbeli túrásokat érdemes figyelembe venni.

Helyszín

Régebbi ház, nagyon menő lakás. Rend, tisztaság, a fürdőt a sajátomnak is elfogadnám, a kezelő is rendben volt.

Hirdető külseje

Nos, mivel mindketten késtünk a koraira megbeszélt időponthoz képest, ezért már előtte SMSben és telefonon is egyeztettük a várható érkezést. Én értem oda hamarabb, ezért már messziről láthattam, ahogy megérkezik, utcai felszerelésben. Teljesen "baba volt a kislány", bármikor vállalható utcán és szórakozóhelyen is, a számomra látható arcos képek következtében felismerni sem volt bonyolult. Utána a tetthelyen már fehérneműben sem volt semmi kifogásom ellene, valami barackszínű csipkejátékos volt, ha jól rémlik. Amúgy majdnem szalmaszőke haj, bájos - majdnem - tiniarc. Finom kemény cici, világbajnok popsi, menő - nekem tetszős - tetkók.
Elégge egybe van rakva. Mint megjegyezte, sminkben is meg szokott néha jelenni, személyes észrevételem szerint nincs szüksége rá.

Masszázs

0. Mivel a randi már az utcán kezdődött, ezért felfelé menet elkezdődött az egymás iránti érdeklődés. Kis smalltalk közben felértünk, majd a helyszín elrendezése, leegyeztettük, hogy a másfél órás időtartamhoz inkább a tatami dukál, mintsem a masszázságy. Ennek később még volt jelentősége :) Elmentem zuhanyozni, stb.
Mire visszatértem, már a fentebb említett barackszínű szereléket viselte.
(Folytatás lentebb...)

2. Egy kis higiéniai kitérő és egy pohár víz szervírozása után megkért, hogy feküdjek hasra, hogy a masszázsra is sor kerülhessen. Hasra is vágtam magam, és bőséges testápolókrémes kezelésnek lettem alávetve. Rákérdezett, hogy mehet-e a talp és vádlimasszázs, természetesen igennel válaszoltam. A vádli kezelése közben jött rá, hogy a tatami nem a legmegfelelőbb helyszín ezen tevékenységre, és kacagva közölte, hogy igencsak zavarban van, hogy nem tudja masszirozni körbejárva a vádlimat, hiszen.. ez egy tatami.
Ahogy egyre feljebb jutott a masszázzsal, azért sikerült neki visszanyernie az irányítást, és elég komoly (az elején leegyeztetett erősebb) masszázsban részesített. Alaposan megdolgozta a combomat, derekamat, fenekemet, hátamat, gerincemet, vállamat, csuklyásizmokat, stb, a nap további részében erősen úgy éreztem, hogy átment rajtam egy úthenger. Ez - figyelembe véve az alig feleakkora súlyt, mint amit én hordok a talpaimon - kissé meglepő volt, de mindenképpen elégedettséggel töltött el.
A masszázs közben egész addig folyamatosan beszélgettünkk is, amíg a vége felé a fejem fölé nem térdelt, és egy igazi hátgyúrást be nem mutatott.
Bár a masszázs rész alatt nem volt semmi erotikus, de ez a végső része - combjai a tarkóm felett olyan intim érzés volt, hogy egyáltalán nem maradt bennem semmi hiányérzet, sőt, azt gondolom, hogy ettől az egész együttlét különlegesen bensőségessé vált számomra.

Kényeztetés

1. Tekintetbe véve, hogy "rengeteg" idő állt rendelkezésünkre, a tatamin kezdtünk.
Egymással szemben térdelve kezdtünk ölelkezni, és nagyon hamar bemelegedett. Szinte azonnal elkezdte csókolni, nyalogatni a nyakam, fülem, mintha csak a napok/hetek óta kiéhezett barátnőm lenne. Járt a keze mindenfelé, természetesen én is hasonlóan követtem le, csók a nyakba, tenyerem a hátán, fenekén, combján. Kisvártatva a csókok a szám irányába is elindultak, amolyan - jó nyálas, nedves - szájrapuszik* - nyelv nélkül - formájában. Finoman felhívta a figyelmemet, hogy csók nincs, csak puszik* :) (No, gondoltam magamban, ezekkel a puszikkal* bármikor bárhol hajlandó vagyok megalkudni.) Mindazonáltal nem én lettem volna, ha nem kérdezek rá, hogy és a puszikat hová szabad osztani :) Engedélyt kaptam szinte mindenre :)
Nos, viszonylag hamar beindultunk mindketten, köszönhetően annak is, hogy hátranyúlt kikapcsolni a cicifixet, és hol az ő mellbimbói, hol az enyémek kerültek kényeztetésre. Meg kell vallanom, hogy az ölelkezés, simogatások, puszik* intenzitásától alaposan meglepődtem - igen kellemesen persze. Egyáltalán nem számítottam arra, hogy ilyen bensőséges, érzéki letámadásban lesz részem, szerencsére úgy éreztem, aktív partnerként tudok ebben részt venni.
Egy idő után igénybe vettem az előzőekben tett igéretet, lekerült a barackszínű csipkebugyi, és a hátára fordítottam, hogy minden lehetséges pontot megkeressek a testén a számmal. Eltartott egy darabig, amíg eljutottam a puncihoz, és lassan belemerültem a finomságok völgyébe. Ami ez után következett, azt elég nehéz megfogalmazni, hol halkabb sóhajok, hol hangosabb sikolyok, időről időre még hangosabb sikítások hagyták el a száját. Igazából bármeddig tudtam volna folytatni eme tevékenységet, bár néha átfutott az agyamon, hogy el fog zsibbadni a szám, de egyszerűen elvarázsolt, hogy folyamatosan, szünet nélkül az élvezet hangjai vesznek körbe. Szerencsére megkönyörült rajtam, és javasolta a helycserét.
Ez a rész gyakorlatilag pár szájrapuszit* követően a mellkasom, hasam, golyók, majd a rúd kézzel és szájjal való igen magas intenzitású kezelésébe ment át. Hát, gyengébb idegzetű harcostársaknak nem ajánlom semmiképpen sem a kisasszonyt, mert amit itt kaptam, az lehengerlő volt. Bőnyálas, cuppogós, nyögdécselős, kézzel-szájjal a megfelelő arányban történő franciás kielégítésben volt részem. (Talán csak a korai időpontnak köszönhetem, hogy nem volt kétperces kivégzés, ilyenkor még tompábbak az érzékeim :) ) A végén épp csak tudtam szólni, hogy következik, amiért megküzdött, kicsit ráerősített a hanghatásokra és a szívóerőre, és már jött is az élvezet. Egy része a szájába, egy része kifolyt, nem tudom, mennyi került eltüntetésre, vagy került-e, igazából nem is foglalkoztam vele, és nem is érdekelt. Ez egy tökéletes kielégülés volt számomra. Nem is engedett ki azonnal a szájából, próbált még extra élvezetet csempészni a pillanatokba, de mivel ilyenkor túlérzékeny vagyok, ezért egy idő után skippelésre kértem, mert túlzottan átlépte az ingerküszöbömet.
(folyt. köv. fentebb)

3. Megkérdezte, hogy van-e még erő, hogy megforduljak, és hát ha már lúd, legyen kövér, megfordultam. Itt is a puszik* irányból indult el a kényeztetés, nem azonnal vetette magát a rúdra, ezzel megalapozta az izgalmi fok gyors növekedését. Elindult lefelé, úgy fordulva, hogy elérhessem a kezemmel a kelyhét, és alaposan ki is használtam az adódó lehetőséget. Viccesen valamikor megjegyeztem, hogy egy feladata van, legyen a kéjléc a szájában, amikor elélvez. Innentől tartotta is magát ehhez :)
Egy idő után 69-be fordultunk, és innentől folyamatosan élvezett, a fentebb már említett erősen izgató hanghatásokkal, de itt már komoly sikolyok is elhagyták a száját, természetesen nem engedett ki közben ajkai közül. De minden jónak vége kell szakadjon, egyszer csak azt mondta, h nem bír többet, amit kicsit szomorúan vettem tudomásul:) Innentől rám koncentráltunk csak, néha besegítve a kezemmel, mert éreztem már, hogy fáradok, és máshogy nem lesz vége. Kis koordinációs egyeztetések után már nem vertem orrba sem :) A vége felé már alig bírtam görcs nélkül a combjaimban, így javasoltam, h felállok, ez is történt, folyamatos makk, golyó, rúd izgatás és kézimunka kiséretében, és végül egy óriásit élveztem, a szájába, a tatamira, ahová csak jutott, talán a cicikre is. Felállva kaptam még egy puszit* is tőle, így megízlelhettem a saját nedveimet is, ami egyáltalán nem volt ellenemre.

Kis pihenés után járt még nekem egy alapos hátmosás is, legközelebb egy közös zuhanyt is szívesen beiktatnék :)
Zuhany után segítettem felállítani a masszázságyat, majd kicsit szomorúan búcsút és puszit* vettünk egymástól.

* Fontos hozzáfűznivaló: ezeket puszinak nevezni pongyolaság véleményem szerintem. Egy izgalmasabb párkapcsolatban szokás ilyen puszikkal kedveskedni egymásnak, az optimális levegőhöz jutás érdekében. Bőségesen nedves, teli ajkas csókokra kell gondolni, akár a számra, akár a testem bármely egyéb pontjára jutottak.

Elszámolás

Mivel telefonos bőségesen tájékoztatott, ezért borítékban még a randi elején a szekrényre tettem, ez a végéig ott maradt, nem is került szóba. Teljes mértékben korrekt a mértéke, azt gondolom, hogy ezt a bensőséges, érzéki, intim hozzáállást honorálni abszolút rendben van.

NOÉMI, nagyon jó masszázs

  MisterNobody

Egyeztetés

Telefonon sikerült bejelentkeznem egy bő fél órával a randi előtt. Két lány van a látogatási listám elején egy ideje, egyiküknek írtam, hívtam, zölden villogott, de semmi válasz.
Majd a jelenlegi helyszínen próbáltam Lucát elcsípni, mert már az első megjelenésénél megakadt rajta a szemem.
A telefont egy nagyon kedves "telefonos kisasszony" vette fel, aki felajánlotta Noémi szolgáltatását. Mivel későn is kaptam észbe és időszűkében is voltam, nem haboztam élni a lehetőséggel. (Szerencsére.)

Megközelítés

Nagyon könnyű. Leszállsz a villamosról, sétálsz két percet és ott is vagy. Gyalog ugyanígy, ha elmész a villamosmegállóig, aztán továbbsétálsz. Autóról nem nyilatkoznék, én péntek délután nem közlekednék azzal, ha nem muszáj. De a környéken tuti akad parkolóhely, ha más nem a Mammutban.

Helyszín

A kapu nagyon diszkrét, semmit nem árul el a ház belsejéről. Budai bérház liftet körbevevő. A kapott kódok és ajtószám alapján visszafogott tempóban (kicsit korán érkeztem) felsétáltam pár emeletet. Ajtónyitás után kis előtérbe jutottam, jobbról függönyös-ablakos munkahelyi közösségi helyiség, szemben a polgári lakás. Megvolt a kiválasztott szobám a masszázsra, ezen kívül biztos, hogy van egy nagyobb szoba is, plusz a tágas és szépen felújított fürdőszoba elegáns, beépített zuhanykabinnal.

Hirdető külseje

A lakásba Noémi engedett be. Teljesen másra számítottam. De tényleg, mivel előtte gyorsan rákerestem a mobilon Noémire, és sikerült egy teljesen más hirdetőre kattintani a kerületben. Kedves bemutatkozás, puszi-puszi, aztán kezdett gyanús lenni, hogy talán nincs itt másik Noémi.
Ezt aztán abszolút nem bántam, ajtónyitóm kis fekete egybefehérneműben volt, filigrán lány, barnás-szőke hajjal, vidám kék szemmel, mosollyal, tenyérbemászó popsival. Van egy tetkó a cicik felett és egy tenyérnyi a combon is, engem nem zavar, bár szerintem Noémi fényét kicsit sem emeli, nagyon rendben lenne kép és szöveg nélkül is :)
A magassága saját bevallása szerint 157 cm, az oldalra mégis 158 cm-t írt ki... ejnye! :D

Masszázs

Miután megbeszéltük a keveredésemet és biztosítottam magam, hogy jó helyen járok, a masszázspadnak dőlve kis ölelkezéssel, simogatással, puszikkal közelebb is kerültünk egymáshoz. Kaptam egy törölközőt, kicsit felderítette a terepet és mehettem a zuhany alá. Visszatérve, a derekamra csavart törölközőben kicsit folytattuk - sátorállításig - az ismerkedést. Aztán a masszázspadra irányított. Ph-semleges, illatmentes krémmel kezdett a masszázsnak, nem is választottam volna mást. Mellettem állva a lábaimnál kezdett, állapotfelméréssel és esetleírással haladt felfelé. A jól beállított tükrökben is figyelhettem ténykedését és egyre kívánatosabb testét. Talán egy kicsit nem figyelhettem oda, amikor lekerült róla a fekete csipkeholmi, mindenesetre a vetkőzős jelenetre nem emlékszem. Elkezdett oldalról a fejem felé körbejárni, ahogy elérhető volt a popsija, én is igyekeztem fekvő helyzetből megsimogatni. A hogy a fejem el került, felemelve az államat, közelről is megcsodálhattam a már minden tekintetben csupasz puncijának a háromszögét és egy előrenyúlással megmarkoltam a popsit is. Nagyon bejött a látványa és a tapintása is a kisasszonynak. Kis incselkedés után így pucéran visszaült a fenekemre és tovább masszírozott-simogatott, de közben már érezhettem a bőrömön a finom puncijának érintését és kis nedvességét is. Valamikor ezután aztán már konkrétabban kategóriát is váltottunk :)

Kényeztetés

Mivel már a masszázs közben is kellően incselkedett velem, ezért nem is tudom, hogy pontosan mikor is jutottunk el ahhoz a ponthoz, amikor már a szájával is kényeztetett. Először, ha jól emlékszem, azon kaptam magam, hogy a masszázspadnak dőlve állok és ő előttem térdelve igencsak intenzíven szopogatja amit és ahogy kell. Vagy talán még előtte kértem, hogy feküdjön ő is a masszázspadra, ahol először állva kezdtem el bekrémezni a hátát és a popsiját, egy kicsit gyúrni, majd a fenekére ülve igyekeztem lazítani a lapockájánál talált kis merevedéseket. Közben már az enyémet sem lehetett titkolni :) Volt egy olyan rész, amikor ő volt a masszázságyon, de már keresztben térdelve, ahogy szájjal kényeztetett, a hátán átnyúlva megsimogattam a punciját, ami szerintem addigra már mindenre készen állt. Itt nem bírtam magammal és megkérdeztem, hogy rá lehetne-e mégiscsak húzni egy fél órát a megbeszélt időmre, mert óriási késztetést éreztem a punci kényeztetésére és arra az egy órában ugye nincs lehetőség... Kért egy percet, hogy kint egyeztessen, de sajnos közben már lefoglalta a következő páciens. Nagyon kedvesen felajánlotta, hogy egy kolléganője (Anita) beszáll ezen a ponton és vele folytatom tovább. Nehéz volt ellenállni, de úgy már nem jöttem volna ki a szűkre szabott időmben. De azért átbeszéltük a négykezes lehetőségeket és időbeosztásokat, mert közben igencsak szimpatikus lett ez a szolgáltatás, így biztos, hogy még erre is sort kerítek. Szóval innen kezdve már csak szájjal (kis kézzel, de szóltam, hogy mikor hogy szeretném) kényeztetett tovább. Ezt igen nagy lelkesedéssel tette, kellő nyálmennyiséggel, kicsit cuppogva, folyamatos szem- és egyéb kontaktussal. Úgy vettem észre, hogy ő is nagyon szerette, amit csinál. Amikor már nem nagyon bírtam magammal, megkérdeztem, hogy átülhetek-e a kanapéra. Elém térdelt, és szorgalmasan folytatta a helyeslő bólogatást, kértem egy kis cicihasználatot is, hogy változatossabb emlékeim legyenek. Mivel inkább ő is azt preferálta - ahelyett, hogy mindenhol ragacsos legyen - ezért a szájában ért a vég. Azért mindent nem tüntetett el, így kicsit kölcsökérte a törölközőmet :) Én kaptam egy szép tisztát, és indultam a zuhany alá. Kis körültekintéssel kikísért a fürdőbe és végül még meglepetésemre felajánlott egy hátmosást is. Ennek sem tudtam ellenállni, sőt legközelebb nem érem be ennyivel, behívom a zuhany alá Noémit.

Elszámolás

Az elején adtam egy kis ajándékot (a másik Noémi ízlése szerint:)), de azért talán kedves meglepetés volt. Majd elfeledtem, de zuhany után eszembe jutott a virágcsokor is. Ezt jeleztem is, Noémi szólt, hogy igazán ráérek vele, de azért már gondosan elhelyeztem az asztalkán. Mivel elszámolásban is másra számítottam, de pozitívan csalódtam, ezért hagytam az eredetileg tervezett pár szállal többet, amit abszolút nem bántam meg.

NOÉMI, nagyon jó masszázs

  Chamotox

Egyeztetés

Délután heves hátfájás és világcsömör közepette hívtam fel, gondolván, hogy valami színt viszek meglehetősen sötét hétkezdetembe. A telefont azonnal felvette és rövidesen már az ajtó alőtt álltam.

Megközelítés

A Mechwart liget tőszomszédságában található ház, kicsit nehezen parkoltam, de ahogy láttam jobban jártam volna, ha a Mammutnál hagyom az autót és lesétálok egy megállónyit vagy akár felülök valamelyik sárgára.

Helyszín

Az ember nem is gondolná, hogy ezek a XX. század első felében épült házak mennyi minden titkot és kölönlegességet rejtenek. Maga az épület átlagosnak mondható, ikerudvarral, emeletenként két lakással, ha jól láttam. Viszont számomra óriási meglepetés volt a lakás, ami mondhatni luxusszinten van berendezve, sejtelmes félhomállyal, de még abban is észrevehető igényes berendezéssel. No nem csak tessék-lássék igényes, hanem tényleg igényes. A régi klasszikus művekben olvasható magánszalonok hangulatát idézi. Több szoba van, kellemes dekorációval, csodálatos fürdővel, ami pont egy ilyen helyhet illő színeket tartalmaz. Absolut pozitív. Bár a "konyhából" behallatszott vagy a kollegiánk egyikének a hangja, ezt leszámítva diszkrét.

Hirdető külseje

A képek és hatásuk nem hazudnak, a megérzés pontos volt, a valóság pedig szemet gyönyörködtető. :) Csinos, szőkeség, akinek karcsú kezeiben erő is van. Kedves, huncut szemek, amik azért érezhetően szúrni is tudnak valószínűleg. Csinos test, fiatalos kellemes cicik.

Masszázs

Az elején megkérdezte, hogy mit szeretnék, én meg elmondtam hátproblémáimat, de közben rábíztam magam, hogy a kereteket ő határozhassa meg. Itt sem csalódtam, kellemes krémmel masszírozott végig, a talpamnál kezdve. Az elején mondta, hogy kicsit kómás a melegfronttól (megértem), ezért elnézésemet kéri, ha nem tud eléggé erősen masszírozni. Közben kiderült, hogy a csuklója is kicsit fáj, ez érezhető volt a mozdulataiban is. De ezzel együtt sem volt okom panaszra. Végigmasszírozta a lábamat, érezte, hogy még nem vagyok annyira ellazulva, hogy mármilyen huncut mozdulatot bevihessen, ezért tényleg egy profi közepesen erős masszázst kaptam. A hátamat nagyon óvatosan megpróbálta kimasszírozni, részben sikerrel, bár a forró zuhannyal is sikerült ellazítanom az izmokat. Közben kellemesen beszélgettünk.

Kényeztetés

Miután tényleg teljesen végiggyúrt, kérdezte, hogy folytathatjuk-e úgy, hogy megfordulok (addig a hasamon feküdtem). Én boldogan beleegyeztem és szakszerűen kézzel, szájjal, nyelvvel - láthatóan jól ismerve az egyéb általánosan reaktív pontokat is - addig boldogított, amíg zsibbasztóan jól éreztem magam. :) Másfél percig utána csak szuszogtam, de nem erőltette a véleménnyilvánítás verbális formáját, mivel hatás akár még avatatlan szemlélőnek is egyértelmű lett volna. :)

Elszámolás

Utólag tettem le a másfél óráért az ajándékot, mivel még sosem vettem igénybe ilyesmit, ezért nem tudok nagyon viszonyítani. Nekem megérte.

NOÉMIII, jó masszázs

  Bennfentes

Egyeztetés

Visszatérő vendégeként Noémivel a szokásos módon a hét elején beszéltünk.Akkor egyeztettünk időpontot a randi előtt párórával mégegy megerősítés miatt felhívott. Visszaigazoltam, hogy megyek, hangján éreztem, hogy örül.

Megközelítés

A szokásos módon kocsival mentem a helyszínre. Az utcában mindig volt szerencsémre parkoló hely. A parkoló óra látogatása kötelező. A ház előtt villamosok járnak, észak -déli irányból jól megközelíthető. Szent-Margit kórház leszállóhely.

Helyszín

A helyszín egy társasház emeleti részében több szobából kialakított találkahely. Eddig diszkréten fel jutottam nem találkoztam idegenekkel. A szobák nagyvárosok neveivel ellátott táblácskákkal adnak útbaigazítást, hogy mely szolgáltató hová kell, hogy elkísérjen. Javaslom a lányoknak, hogy a mindig tiszta, törölközővel, egyéb higiéniai eszközzel felszerelt fürdőszobát is nevezzék el. ( Bahama) vagy Balaton.

Hirdető külseje

A parkolást követően jeleztem telefonon sms-en érkezésemet. Válasz, kettőpercre vagyok. A befutó egyik villamossal érkezett Nonoka. Most is csinos öltözetben, kifogástalan sminkben (azt hiszem kleopátra stílusú) érkezett. Nagyon jól állt Neki, illetve jól kiemelte gyönyörűséges kék szempárját. A házelőtt találkoztunk, majd együtt felmentünk a lakásba onnan irány Párizs.

Masszázs

A szobában elkezdtem vetkőzni addig Nonoka frissitőért ment. Visszatérve kaptam egy törülközőt és elmentem a Bahamákra. Az alapos tusolás és szájvíz használata után visszatérve Nonoka már egy kis fekete selyemköntösben várt. Hirtelen ledobta magáról és elámtárult szépséges idomai.Közelebb léptem sok-sok csókkal halmoztuk el egymást, majd nyakán helyeztem el egy pár csókot a tincsei közelében reagálást kaptam emelkedő és szaporább levegővetelei jelezték érzéseit, piciny fülét csókolgattam egyszer-egyszer nyelvem hegyével oda belenyaltam. Eközben kezeim hol egyik, másik gyönyörű melleit simogattam óvatosan megmarkolva a bimbók irányába vittem kezemet. Azok ágaskodva jelezték köszönetüket, a jó bánásmódért. A dagadó bimbókat számba vettem, majd felváltva nyelvemmel azokat körbejárva kényeztettem őket.A kezem eközben elkalandozva a combok irányába majd onnan azok védelmébe vett kelyhet kerestem tenyeremmel.A combok engedélyt adtak enyhe nyitással , igy az ujjaimnak teste legérzékenyebb részéhez értem.A kelyhén ekkorra tapintható volt, érezhetően nedvesedett ajkai. A folytatásban a tatamin helyezkedtünk el folytattuk az elkezdett simogatásokat egymás testének kényeztetését. A forró száján, nyakán ismét elidőztem, majd onnan az addigra a széttárt combok közzé vitt vágyam. A mellei ismételt nyelvemmel és számmal való foglalatoskodástól annak bimbói ismét feltöltődtek. Kisidőre elhagytam őket de kezemmel felváltva továbbiakban is simogattam azokat. A has, köldökárok puszilgatasa és érintésére az oldalizmok és medencecsont csókolgatására már Nonoka intenzívebb sóhajokkal üzent. A combbelsők érintése után kelyhéhez érve nyelvemet az enyhén szétnyilt nagyajkak közzé óvatosan benyomtam, elindultam annak hegyével kisajkai és a redők között rejtőzködő csiklója irányába. A két kezemmel feneke alá nyúltam enyhén megemelték azt. A lassú nyelvjátéktól Nonoka hangja zilálássá erősödött szemei lassan nyíltak és csúkódtak érzéseit közvetítve szeme a félhomályban is láthatóan megcsillant jelezve elégedettségét. A megemelt fenekét enyhén mozgatva fokozta teste kéjes érzéseinek közvetítését. A kényeztetés folytatásában le, fel jártam nyelvemmel bejárva kelyhét is nyelvem oda sűrűn bedugva éreztem belső falának remegését, megfeszülését uzenve a kéj mihamarabbi bekövetkezését. A kéjes érzések, a mámor testét uralva csipője kezemből szabadulva, megemelkedett háta kisívben megfeszülve adta tudtunkra a robbanását majd számba a kéj nedveit csepegtette.
Nonoka technikai szünetet kért, majd pótoltuk vizháztartásunkat. Kis pihenőre a bőrülőre helyezkedtem, majd Nonoka visszatért hozzám a félhomályban ismét megcsodálhattam kifogástalan, elbűvölő testét.

Kényeztetés

A folytatásban Nonoka vette birtokba felajzott testem. Hozzám hajolt csókokat kaptam. Nagyon jól esett amikor a nyakamat is, kissé vadabb érzelmesebb csókokkal halmozza el. Közben kezével farkamat fogva játszadozott ingerelte azt. Lassan lefelé haladva remegő testemet birtokba véve haladt ágaskodo tagom felé, szájával. A makkomat finoman bekapta elrejtve egy pillanatra szájában, majd nyelvével le, fel farkamon szájával szívogatva, zacskómat is érintve fokozta mámoromat. Gyönyörű szempárja most az enyém csillogásában fürödve leste ténykedésének üzeneteit. Mennyei, amit e gyönyörűséges leány ad, szemem biztosan elárulta. Az ember teste fokozatosan telitődik a boldogság érzés hormonjaival. A szája a makkomról lecuppanva oda nyálát visszaköpve, valami elementális hangon játszva tovább a láthatatlan kottából. Szeme, szememben csillog, keze farkam alatt alátámasztva azt szája húzza nyelve segítségével a torkára, majd engedi el azt. A fokozódó remegéseimet érezve szóltam Neki, majd elváltozott hangom kíséretében ténykedését mámor követte a farkamat szájából kivette és testére és hasamra löveltem kéjem nedveit. Letörölgetett, frissítőt kaptam. Az idő nagyon hamar elszaladt így gyors tisztálkodás, öltözésés, elköszönés.

Elszámolás

A szokásos egyórás programnak megfelelő rózsaszálat tettem a szekrényre. Most időhiányban a masszirozást nem vettem igénybe, majd legközelebbi randink jövő heti alkalmával bepótoljuk.Remélem!?

NOÉMIII, jó masszázs

  rumkokos

Egyeztetés

Telefonon történt, mindent megtudtam amit szerettem volna. Igazából a bővebb infó is tartalmaz mindent. Sms megerősítést kért, amit el is küldtem a megbeszélt idő előtt.

Megközelítés

Autóval szuperkönnyű. Hely van, hétköznap fizetős, Árpád híd közel, emiatt a 3-as metró is.

Helyszín

Korának megfelelő társasház. Teljesen rendben. A lakás még inkább. Szépen karban tartott, minden tiszta, szerencsére csak hangulatfények vannak a szobában. Ilyen alkalommal nekem ez jobban esik, mint amikor kiég a retinám.

Hirdető külseje

A fent lévő fotók kb. semmit sem sejtetnek az alakjából. Nekem ez a zsánerem. Nem túl magas, kis popsi, vártnál nagyobb, formás cickók, nagyon helyes arc, ápolt és szép minden. Néhány tetkó is látható, szintén szeretem. Tudom, hogy egy masszázs oldal, de nagyon bánom, hogy itt megálljt kell parancsolni. Nem érkeztem más célokkal, de amikor megláttam Noémit, főleg ruha nélkül, nehéz másra gondolni a szexen kívül. Azért sikerült persze.

Masszázs

A masszázs fürdés után indult, megkérdezte, mennyire erősen szeretem, majd végig beszélgettünk. Kicsit nehéz is volt váltani fejben később, mert a témák is totál változatosak és semlegesek voltak. Talpak, láb, hát, karok, volt itt minden. Egy órát kértem csak, így nem lehetett mindenre túl sok időt szánni. Ismerkedésnek persze ennyi is elég lehet. Egyik pillanatban még fekete ruha, másikban már semmi nem volt rajta. Fel sem tűnt, hogy levette volna. Ügyes. Amikor a vállaimmal foglalkozott, én a földön hason, ő pedig előttem térdelt széttárt lábakkal. Hát azt nehéz masszázs gondolatokkal bírni. Megkérdezte nem sokkal ezután, hogy szeretnék-e megfordulni?

Kényeztetés

Fordultam persze, már mindketten meztelenek voltunk. Szerencsére nincs semmiféle csúszka. Azt hóhányásnak tartom. Néhány puszi, majd kézbe és szájba vett. Nagyon ügyesen franciázik. Egy dolog van, amit néha el kell mondanom, hogy nem szeretem a vákuumot. De olyan lelkesen és nagy vehemenciával csinálta, hogy nem akartam beleszólni. Majd érezte, hogy valami mégsem az igazi, mert nem akart jönni a megfelelő állapot. Kérte, szóljak, ha van vmi amit másként szeretnék. Innentől minden olyan volt, ahogy a legjobb. Kéz, száj, sok száj, majd a végén a kezemben a finom melleit simogatva lett végem a szájában.
Ezután még vagy 15 percet beszélgettünk, akkor már nem volt masszázs. Zuhany, majd el.

Elszámolás

Utólag adtam, a második zuhany után. Egy órás ismerkedős randira kifejezetten baráti.

NOÉMI, jó masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Délelőtt hívtam telefonon, s megegyeztünk aznap kora estére egy másfél órás programra. Sima ügy volt. :-)

Megközelítés

A 4-es, 6-os villamossal nagyon könnyű dolgunk van, a Mechwart-liget megállótól kb. 3 perc séta. Autóval már nem valószínű, hogy könnyű lett volna a közelben parkolót találnom...

Helyszín

Régi építésű, ha jól emlékszem, 6 emeletes társasház, a délelőtti egyeztetéskor már megkaptam a kódot, s bár lett volna lift, én a lépcsőzést választottam, márcsak azért is, mert a kaputelefonban az volt a kérés, hogy lassan menjek. Hangulatos, zuhanyzós fürdőszoba várt LED-es zuhanyrózsával és bőséges tusfürdőválasztékkal. A "tetthely" masszázspados kivitelű volt. Tükör van ugyan, de sajnos nagyon rossz szögben volt, így gyakorlatilag semmit sem tudtam "mozizni" rajta.

Hirdető külseje

Egy gyönyörű, fiatal, kedves mosolyú, szerény, szőkésbarna hajú hölgy nyitott ajtót egy egyrészes fehérneműben, pontosan olyan csinos, jó alakú volt, mint a képeken. Az arcát ugyebár nem láthatjuk, nos, örömmel mondhatom, Noémi elbűvölően szép arcú, gyönyörű kék szemű lány! Úgy tűnik, szereti a tetkókat. A cicik nem nagyok, viszont nagyon szexik, természetesek, a popsi pedig... Hát, maradjunk annyiban, hogy milyen jó lenne, ha éjjel-nappal markolászhatnám... :-))

Masszázs

Hát, az nem sok volt... Legalábbis nem emlékszem, de nincs ezzel bajom, sőt... :-) Amikor megérkeztem a zuhanyzásból, megkérdezte, mi az elképzelésem, van-e külön kívánságom. Én meg zavarodottan álltam, és megmondtam őszintén, fogalmam sincs... :-) Ekkor nekiálltunk ölelni, simogatni egymást a masszázspad mellett, miközben megszabadítottam a ruháktól. :-) Ami ezután jött, már inkább a kényeztetés fejezetébe tartozik, mindenesetre,a legvégén azt mondta, legközelebb alaposabban csináljuk a masszázs részt, mert lelkiismeret-fordulása van. Háááát... Ne legyen!!! :-)))

Kényeztetés

Na szóval a masszázspad melletti simogatás, ölelgetés közben puszilgattuk egymás testét, és az aranyos cicikre külön figyelmet szenteltem, a gyönyörű mellek nagyon sok puszit kaptak, a kezemmel a formás popsit megállás nélkül markolásztam, közben szépen lassan a már ágaskodó farkincámhoz közelített, majd felfeküdt a padra (vagy én fektettem föl? már nem is emlékszem), és miközben Noémi a padon feküdt, én pedig mellette álltam, a kezecskémmel szép lassan a csupasz puncijához közelítettem, s miután azt tapasztaltam, hogy nagyon nedves, nekiálltam a kényeztetésnek - előbb kézzel, aztán nyelvvel. Közben - oldalra fordulva - ő is viszonozta a kényeztetést, érzéki franciázásba kezdett, de meg kellett állítanom, mert különbem idejekorán végem lett volna. -) Én közben természetesen nem álltam le, szerettem volna a kedvében járni, reményeim szerint sikerült is, legalábbis a reakciója alapján nagyon jólesett neki, amit csináltam, remélem, nem tévedek. Utána megkértem, forduljon meg, hadd gyönyörködjek abban az elbűvölően szép, formás popsiban, nekiálltam a hátát, combját, popsiját simogatni, majd egy kis fordított csúszkát kreáltam (értsd: Noémi hason, én pedig a merev farkammal csúszkáltam a popsiján és hátán). Ez nagyon jó "műsor" volt, az idő azonban vészesen fogyott, így átadtam a kezdeményezést Noéminek, megkértem, részesítsen egy kellemes franciás kielégítésben. :-) Valami elképesztően fincsi franciája van, nagyon nagy átéléssel, kevés kezezéssel csinálja. Megkérdeztem, hogy NFVSZ vagy inkább szóljak. A válasz: "Lehet, de szóljak." :-) Így is történt, én jeleztem, így nem érte váratlanul, hogy az utódok a szájában landolnak. :-) Leírhatatlanul csodás végkifejlet volt. :-)

Elszámolás

Az elején oda szerettem volna adni, hiszen először voltam nála, ő azonban azt mondta, ráér a végén. :-) Szerintem a budai átlagnak megfelelő, a fentebb leírtak után nem mondok meglepőt azzal, hogy nagyon megérte. :-)

NOÉMI, jó masszázs

  tevebéla

Egyeztetés

Telefonon könnyű egyeztetni, valaki mindig felveszi a telefont. Vele sikerült beszélnem, kellemes volt a hangja, nem volt kérdés.

Megközelítés

Most még vállalható a forgalom a városban, egyébként rettenetes a környéket ismerve. Busz, villamos van, azzal praktikusabb. A térkép pontosan jelöli.

Helyszín

A lakás szép, régi, polgári, de igényesen felújítva. A fürdő tágas, zuhanyzó van függönnyel, ez külön jó pont. A szoba nagyon szép, rengeteg tükörrel. Nehéz a masszázsra koncentrálni tőlük :)

Hirdető külseje

A külső a fotóknak teljesen megfelel. Pici lány, formás cicik, és a VILÁG LEGJOBB FENEKE!!!!! Szerintem nevezni kellene fenékszépségversenyre. Formás, és kőkemény.

Masszázs

A masszázs elég erős volt, én pont így szeretem, ebben nem ért csalódás. Minden testrészt kellő alapossággal átdolgozott, szükségem is volt rá. A tükrökből pedig folyamatosan láthattam a pici, de elképesztően gyönyörű testét, és a helyes arcát. Nem is nagyon tudtam szóhoz jutni. Nem sokat beszélgettünk, de ennek meg is volt az oka.
Miután az egész testemmel végzett, végre elérkezett a várva várt pillanat, hogy megfordulhassak. Felmászott hozzám az ágyra, és megkeződött a francialecke, amit annyira vártam.

Kényeztetés

Azért keresgélek ebben a kategóriában, mert bár fontos a masszázs, egy kellemes franciára is szükségem van. Most is erre neveztem be, de ebben csalódtam. Nem volt lelkes, nem fordult szembe, épp csak a févégvel és a környékkel foglalkozott, és a végkifejlet is a plafont célozta. Mégsem neheztelek rá. Hogy miért? Ld. később.

Elszámolás

A megszokott mérték a szomszéd kerületből. A végén rendeztük, szó nélkül letettem az asztalra.

NOÉMI, jó masszázs

  Paul01

Egyeztetés

Noémit reggel hívtam időpont egyeztetés miatt és sikeresen egyeztettünk is egy kora délutáni légyottra megfelelő órát.

Megközelítés

Mechwart ligetnél található a helyszín és így a megközelítése minden irányból könnyen lehetséges, parkolás kissé nehézkes és fizetős hétköznap, de vasárnap lévén könnyebben kivitelezhető. Én most a tömegközlekedést választottam, ami szintén nagyon egyszerűen adja magát hiszen a háztól nem messze áll meg a villamos.

Helyszín

Régi polgári ház, a lakás szépen berendezett több szobából álló létesítmény a célnak megfelelően kialakítva. Elegáns, szépen kivitelezett berendezés és bútorok, a szobában masszív masszázságy, elegáns és praktikus bőr ülőgarnitúra, ami sokféle hasznosításra alkalmas, mint ahogy azt későbbiekben le is teszteltem(tük). Fürdőszoba szintén elegáns, lakáshoz illő - tele tusfürdővel, és természetesen szájvíz is található.

Hirdető külseje

Noémi egy édes, aranyos, apró (158 cm) játékbaba, aki mellett még én is a 172 cm-es magasságommal daliásnak érezhettem magam. Játékbaba, aki él és mozog és a képeknek abszolút megfelelően néz ki, -szépséges hajzuhatag, csinos arcocska, gyönyörűséges, igéző szemek, karcsú, vékony, de ahol kell gömbölyödő testalkat, - izgató, tenyérbeillő és nagyon formás cicik, kívánatos, harapnivaló mellbimbókkal, karcsú derék és a képeken is jól látható nagyon formás, gömbölyű popsi, és azok a formás, édes lábak. Mint egy porcelánbaba, aki viszont ha megszólal egyből imádni fogod, mert olyan mintha ezer éve ismernéd csak régóta nem beszéltetek volna.

Masszázs

Szokásomhoz híven másfél órára jelentkeztem be mivel a számomra fontos orális kölcsönösség csak így érhető el. Noéminél is a másfél órás program része az egyszeri orális kényeztetés és a kölcsönösség, ahogy ezt a telefonban a programok ismertetése során el is mondja.
Ahogy odaértem és beléptem az ajtón már tudtam, hogy nem a masszázsért jöttem elsősorban, Noémi az első pillanatban lenyűgözött játékbaba külsejével és amikor még mozogni és beszélni is kezdett akkor ez az érzés még csak fokozódott bennem. Bemutatkoztunk és üdvözöltük egymást illendő módon, átadtam az általam virág helyett hozott mogyorós csokit, de már egészen máshol járt az eszem, ahogy Noémit követve bevezetett a szobába. A felesleges ruhadarabok ledobálása után megkezdtük a közelebbi ismerkedést miután a fürdőszobába még nem tudtam elmenni a higiénés tevékenységek elvégzésére, ezért elkezdtem Noémi babát levetkőztetni és csodaszép cicijeit csókokkal kényeztettem és öleltem, simogattam ahogyan csak tudtam. Nagyon jól esett és úgy éreztem Noéminek sem volt ellenére. Közben felszabadult a fürdőszoba így hát ugyan nem szívesen hagytam abba a ténykedésemet, de elmentem gyorsan elvégezni a szükséges higiénés tevékenységeket.

Kényeztetés

Visszaérkezve, - miután nem tisztáztuk előre a menetrendet, önhatalmúlag Noémi babát ölbe kapva óvatosan elhelyeztem a masszázspadon és gyengéd, forró csókokkal kezdtem testét felfedezni. Először arcát, nyakát simogattam végig kezemmel, arcommal, csókjaimmal - csókra amúgy nincs lehetőség, bár azt én sem nagyon szoktam kérni - aztán tovább haladva testén eljutottam a csodálatosan gömbölyödő cicikhez, ahol elidőztem egy kissé és nyaltam-faltam őket ki tudja meddig, miközben kezemmel gyönyörű öle rejtekét kezdtem el simogatni, ahol el-eltévedtem és egyre lejjebb és beljebb kezdtem volna haladni, de akkor Noémi finoman a tudtomra adta , hogy csak külső ténykedés engedélyezett. Azt azonban így is jól érezhettem, hogy a nuni egyre síkosabb és a légvételek is egyre szaporábbak lettek, amit még jól ismert hanghatások is kísérnek. Arra következtettem mindezen előbbi jelekből, hogy nem csak nekem izgalmas az együttlét hanem Picuri is jól érzi magát velem, ezért az élvezetek fokozása érdekében a számomra oly izgalmas orális kényeztetésre vetemedtem és lágyan, nagyon finoman, érzékien nyalni kezdtem az izgató és csodaszép nunit. Most lett csak igazán kifejezett a reakció mert felerősödtek a hanghatások, méginkább érezhető, egész testre kiterjedő izomfeszülések, vonaglások jelezték, hogy a Baba élvezi, amit csinálok, - hát még én!! Imádok örömet okozni és azt gondolom, hogy talán fontosabb számomra - mondom talán - mint, hogy én élvezzem, élvezzek el ebben a helyzetben. Persze azért magamra is gondolva a fekvő Noémi szájába adva akkorra már méretesebb farkamat Baba őrületes szopásba kezdett és ha nem vagyok észnél ki is végzett volna másodpercek alatt, de ezt finoman megakadályozva és kérve, hogy lassítsunk, hosszasan élvezkedtem Noémi szájában. Aztán tovább folytatva a nyalakodást próbáltam a szintet megtartva és fokozva azt csúcsra juttatni Picurt, amit azt gondolom, úgy érzem sikerült. Majd Noémit felállítva a padról majd "térdre kényszerítve" egy engedetlen, vadóc Baba száját érezhettem a farkamon, hol finoman lassan és a golyóimat is kényeztetve, hol pedig egy vad szopásba kitörve váltakozott a tempó, de mindig irányítható módon, és alkalmazkodva aktuális kérésemhez. Ezután kissé megfáradva és már nagyon kívánva a végkifejletet a kanapéra ültem és magam elé "térdeltettem" Noémit és hagytam, hogy végre kivégezzen. A tűzijáték után finoman leápolva még szájban tartva megvárta míg teljesen lenyugszom és csak utána kezdett "nagytakarításba"! Még most is érzem a gyönyört, amit okozott!
Ezt követően egy kellemes masszázzsal és fesztelen, nagyon élvezetes, beszélgetéssel folytatódott a program. A masszázs számomra kevésbé fontos része az ottlétnek, de az egész testet érintő, fizikai teljesítőképességéhez mérten "erősebb" gyúrásban volt ezek után részem.

Elszámolás

A telefonos ismertetőben említetteknek megfelelően, budai átlag, amit a végén, szót nem ejtve a dologról helyeztem el egy szekrényke tetején.

NOÉMI, jó masszázs

  happynessfactory

Egyeztetés

Az egyeztetés viszonylag könnyen ment. Telefonon kerestem, megbeszéltük, hogy hamarosan újra kell hívnom. Később vissza is hívtam és megbeszéltük az időpontot és helyszínt. Minden könnyen ment.

Megközelítés

Megközelítés egyszerű volt. Elmagyarázta, hogy hova kell menni, hova kell becsöngetni. A környéken parkolási díj van. Tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető a hely.

Helyszín

A helyszín teljesen jó. Több lány dolgozik egy helyen, de a diszkréció abszolút megvan. Egy szál ruhadarabban várt, ami nagyon tetszett. A fürdőszobában kád volt, ami tiszta volt. Tusfürdők tömkelege. Száraz törölköző. A szoba hangulatosan volt berendezve. Én a tatamit választottam. A lepedő rajta tiszta volt. Mindent rendben találtam.

Hirdető külseje

A külső? Nagyon csinos volt! :) Szép formás fenék, szép mosoly, szép szemek és formás lábak. Szerintem a fotók abszolút visszaadják, ahogyan kinézett. Ami tetszett, hogy a szemkontaktust megtartotta a masszázs alatt. Ez közelebb hozott minket és viszonylag könnyen el tudtam lazulni. Szép bőre volt és jó illata. :)

Masszázs

A masszázs nagyon jó volt. Hasra fordított és a lábakkal kezdte. Talp, vádli, combok. Teljesen jól csinálta. A zene ami közben ment, segített az ellazulásban. Néha a keze elkalandozott és simogatta a szerszámom. Később hátra fordított és a mellizmokat is megmasszírozta. Közben ruha nélkül rajtam és mellettem is ült. Én nem kértem semmi speckó masszázst. Az alapmasszázs teljesen megfelelt nekem. Szakszerű és erotikus volt. Ügyesen csinálta. A meztelen és olajos teste nagyon izgalomba hozott. A masszázshoz a mellét is használta, ami szintén nagyon tetszett. :) A kézmozdulatai nagyon jók voltak. Ahol erősebben kellett, ott megnyomta, ahol finomabban, ott simogatott. Ügyes volt!

Kényeztetés

A kényeztetés része nagyon jól ment. Ügyesen használta a nyelvét és száját. Abszolút tehetséges volt. Kezét mindig csak a megfelelő pillanatokban használta. Masszázs közben többször simogatta a szerszámot és szájba is vette. Ha gyors tüzelő vagy, akkor érdemes 90 percre menned, mert abban kettő lövés is benne van. Illetve van náluk lehetőség 4 kezes masszázsra is. Én rövid időre mentem, így sajnos csak egyszer tudtam elmenni. De az is nagyon jó volt. Ügyesen csinálta. :) Talán a hozzáállása volt az, ami még jobbá tette a kényeztetést. Teljesen barátságos és mosolygós volt. Ez nagyon tetszett. A szemkontaktust is szinte végig megtartotta. Érzésem szerint ő is felengedett és én is. Nagyon ajánlom! :)

Elszámolás

Az elszámolás rendben ment, a végén volt. Én nagyon meg voltam vele és a teljesítményével elégedve. Ügyes és korrekt volt.

NOÉMI, jó masszázs

  aquaguy

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont. Nem volt biztos, hogy van-e még aznapra időpont, de aztán negyed óra múlva már le is volt fixálva.

Megközelítés

A hely megközelítése teljesen egyszerű, könnyen oda lehet találni, kocsival a pakolás abszolút egyszerű.

Helyszín

Tiszta, ízlésesen berendezett, a fürdőben minden van minden, hatalmas tusfürdő választék, szájvíz, stb, szóval kifejezetten szalon feelingje van.

Hirdető külseje

Hasonlít a képekre, cuki arc, szóval abszolút nincs gond, bár 1-2 nagyobb tetoválás is található rajta, ami szerintem picit rontja az összképet.

Masszázs

Elsőre jött a zuhi, törcsi kezembe, el, aztán már jöttem is vissza, fel a masszázspadra. Választás krém vagy olaj, végül krém lett. A masszázst lábamnál kezdte aztán szép lassan haladt felfelé. Itt a szokásos a mondás, hogy a masszázs erőssége összességében nem túl erős, de ugye aki ilyen helyre jön, az ne is komoly sportmasszázsra számítson ugyebár. Masszázs közben keze néha-néha elvándorolt, csak hogy kicsit felélessze a azt, amiért ténylegesen ugye jöttem. Majd masszázs végén jött az igazi élvezet...

Kényeztetés

Először csak fülemet puszilgatta, majd fordulás után jött a az ölelkezős nyakpuszilgatós mutatvány. Sajnos tényleg érződik rajta hogy dohányzik, ez egy kicsit rontotta az élményt. Majd némi kényeztetés után kérte hogy álljak a pad mellé, és úgy folytattuk. Hát itt aki szereti az igazi pornós, hangos kényeztetést, annak csak ajánlani tudom, nekem ez sajnos nem igazán jött be.

Elszámolás

Az elején leraktam az asztala a telefonban megbeszéltet, szó sem esett róla a találka alatt.

NOÉMI, jó masszázs

  mamut1

Egyeztetés

Felhívtam, azonnal felvette és megbeszéltünk mindent minta szerűen.

Megközelítés

Bkv-val könnyű megközelíteni a helyet szóval azt ajánlom mindenkinek, villamosról le, és kb 2 perc séta.

Helyszín

Tiszta, ízlésesen berendezett, a fürdőben minden van mi szem szájbak ingere szóval kifejezetten szalon feelingje van de az is a profibbakból

Hirdető külseje

Nagyon cuki arca van és kis mosolygós lány szóval aki szereti az ilyeneket azoknak ajánlom. Maximálisan ugyan az mint a képeken szóval nincs kamu.

Masszázs

Elég picurka lány így annyira nem is erős de látszik hogy nem a levegőbe beszél és tényleg tanulta. A lábamnál kezdte aztán szép lassan haladt felfelé és a derekamnál meg a hátamnál jó időt eltöltött mire rendbe rakta de rendbe rakta és az nagy szó mert elég hátfájós vagyok. Aztán olaj és csúszka masszázs elősöl hátulrol ahogy azt kell, végül jött a megfordulhatsz mondat amit már nagyon vártam. A második csúszka szintén még élvezetesebb volt, helyenként itt ott megpusziltam aztán szépen lassan lejjebb vándorolt.

Kényeztetés

Hát itt a lényeg amire ugye mindenki várt... Brutális. Szerintem a családban volt legalább 2 porszívó is mert az egyik pillanatban aranyos kedves bájos kislány azonnal árment brutális pornósztárba. Nem mély de intenzív és tudja mit kell csinálni. Kegyetlen.

Elszámolás

Átlag budai téma de igen komoly, amit igenis megérdemelt.

NOÉMI, jó masszázs

  elpal

Egyeztetés

Minden rendben volt, a telefont ő vette fel.

Megközelítés

Autóval könnyen megközelíthető, viszont figyelni kell, hogy a környéken fizetni kell a parkolásért.

Helyszín

Nagyon szépen berendezett épület, talán az egyik legigényesebb azon helyek közül, ahol jártam. Viszonylag diszkréten meg lehet közelíteni, mert az utcán kevesen járnak.

Hirdető külseje

Noémi egy nagyon helyes fiatal lány. A képekhez képest egyenes a haja, kicsit más a hangulata, de ez semmit sem von le az értékéből.

Masszázs

Szerencsére már a masszázs elején megszabadult minden ruhájától, ezért folyamatosan tudtam gyönyörködni benne. A masszázs maga közepes volt, kicsit talán az itt megszokott átlagnál gyengébb, de ez betudható annak, hogy nem túl régen kezdte a szakmát. Szerencsére nem is húzta túlzottan el a masszázst, valószínűleg látta, hogy elsősorban nem ezért mentem. A masszázs folyamatát feldobta, hogy nagyon jól lehetett beszélgetni vele, nagyon vidám, kellemes társaság, jó meglátásai vannak, ebben viszont messze felülmúlja a többi kolléganőjét.

Kényeztetés

A masszázs végén jött a várva várt megfordulhatsz felhívás. A levezetés terén kifejezetten ügyes volt Noémi. Váltakozva kézi levezetésben és franciában volt részem, mind a kettő területén nagyon tehetséges. A levezetés közben úgy helyezkedett, hogy bárhol könnyen el lehetett érni. Az egyetlen, ami nekem hiányzott az a csúszka rész.

Elszámolás

Harmadik kerületi átlagnak megfelelő, szerintem nagyon jó ***-érték arány.