Beszámolóim

Noémi, istennő masszázs

  bytton

Egyeztetés

Mikor először hívtam Noémit nem tudtam elérni, viszont az oldalán jelezve vagyon, hogy SMS-re válaszol. Én kedvelem ezt a lehetőséget mert így nincs izgulás, hogy tudassam a szándékaim komolyságát, mindamellett megmarad a lehetősége a keresett félnek arra, hogy eldöntse és tapintatosan jelezze, hogy valóban érdeklem-e őt. A Nap rámsütött és Noémi jelezte, hogy érdeklem őt. Így, egy alkalmas időben már nem volt gond a telefonálás. Egy visszafogott, kellemes női hang társaságában találtam magam. Nagyvonalakban elmondtuk egymásnak, ki mire is gondol a randinkkal kapcsolatban s a többit a VTR-re bíztuk.

Megközelítés

Meglepő, nagy horderejű újdonságokat nem igazán tudok, lehet írni ebben a szekcióban. Hisz már említésre került a könnyű megközelíthetőség úgy tömegközlekedéssel mint magánszervezésű megoldásokkal egyaránt. A belvárosi címből adódóan nem meglepő a parkolási díj annak, aki járművét a közelben hagyná. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem volt nehéz helyet találnom és még mások is elfértek volna érkezésemkor és távozásomkor is. A ház igényesen felújított, mindenhol rend és tisztaság. A kaput nyitva találtam, így mikor feltárcsáztam Noémit már csak a célegyeneshez vezető utat kellett megkapnom. Az itt lakók – látszik – adnak a környezetükre, a körfolyosókon a korlátokon ápolt virágok díszlegnek. Tetszett.

Helyszín

A lakás teljesen összhangban van a házzal. Különlegessége a vertikális megosztottság, de erről még picit később. A fürdő tiszta, száraz felszerelve mindennel, ami a kellemes együttlétek személyi higiéné feltételeit megteremtheti. A hely barátságos, rend mindenhol. Nem gondolom, hogy elvakult lennék, bár mással voltam igazán elfoglalva a belépés után.

Hirdető külseje

Nocsi nagyon ott van. A hirdetése kapcsán fellelhető képek hűen tükrözik a valóságot. A korábban írt kellemes hanghoz most már egy elragadó jelenség is társult. Egy filigrán, nett lány nyitott ajtót, sokat-, nagyon sokat sejtető szűk ruhában, mely ’mindössze’ annyira hívta fel a figyelmet, hangsúlyozta kebleit, hogy éppen ne tudjam róluk levenni a szemem. Persze az illem azt kívánta, hogy fel ne faljam tekintetemmel. Kancsal mód kellett zsonglőrködnöm, hogy a látszatot fentartsam. A szobák a tetőtérben vannak, mint erről már többen is beszámoltak. A hely adta lehetőségekből fakadóan a szobákhoz való feljutás egy viszonylag meredek emelkedésű kisebb lépcsővel lehetséges. Vendéglátóm előzékenyen előre menve mutatta a helyes utat, nem is sejtve mekkora lélekjelenlétre volt szükségem amikor az arcom elött 15 cm-re ringatózó csípője metronómként adta az ütemet tekintetemnek. Nagy nehezen, de erőt vettem magamon és igyekeztem nem orra esni, mert ’valami’ másra figyeltem.

Masszázs

Nocsival, esetünkben ez a programrész a találkozónk végére tolódott. A masszázsnak a tapasztalt formáját nem feltétlenül ajánlanám annak, aki csomókat akar kimasszíroztatni. Bár, vendéglátóm keze – termetét meghazudtoló módon – erős és az igyekezettel sincs gond. Szerintem inkább bennem van a hiba, mert NINCSENEK CSOMÓIM és még nem éreztem azt a megkönnyebbülést, amikor megszabadítanak bennünket tőlük a hozzáértők.
A ’gyurmázás’ közben trécseltünk egy jót mindenféle kényszeredettség és tabuk nélkül. Mikor eljött az idő kissé lógó orral, de vigyorgó képpel távoztam.

Kényeztetés

Nem meglepő, hogy miután felmentünk a kicsi lépcsőn kissé zavarban voltam. Látszott rajtam, s mivel most látogattam meg Noémit először semmiképp nem szerettem volna rossz benyomást kelteni. Vendéglátóm nagyon tetszett, így illedelmesen érdeklődtem a kölcsönösség mértékéről, lehetőségéről. Felhatalmazást kaptam, hogy ölelhetem, simogathatom, hozzábújhatok, megcsókolhatom, éltem a lehetőséggel és nem visszaéltem vele.
Persze-persze, kellett volna írnom már korábban, hogy a „jó benyomás” keltése kapcsán is, tettem a dolgom a vizes blokkban.
Tehát, ott hagytam félbe, hogy még állva finoman simogattam, csókoltam és vettem le testhez simuló ruháját alkalmi barátnémről. A feltárulkozó látvány, a meleg női test érintése már ekkor felejthetetlenné tették a pillanatot. Hamarosan lekerült az a falat semmiség is, mely nevezetesen a Vénusz-dombot volt hivatott ez eddig takarni. Kapcsolatunk már ekkor nem volt egyoldalú. Aktív, figyelmes, a közös jó keresésében partner volt újdonsült ismerősöm. Elhelyezkedtünk az ágyon, mely új távlatokat nyitott az erotika fogalmának keresése kapcsán. Próbáltam keresni a tradicionális erogén zónákon túl újabbakat, melyeket előbb kézbe, majd számba vettem. A feszes has és köldöktáj, a vállak és kulcscsontok ívei, a vádlik és kecses bokák a segítségemre, örömömre szolgáltak. A végére persze odaértem azokhoz a bizonyos ajkakhoz. Ott addig időztem, mígnem Nocsi a fejemet magához húzva nem jelezte, hogy örömszerzésem nem csak magamért volt.
Egy picit pihegtünk, cirógattuk egymást, majd a végén valahogy úgy alakult, hogy Nocsi fölém kerekedett. Nem úgy ’na most elveszem, ami nekem jár’ stílusban, inkább játékosan, pajkosan. A helyzetet egyáltalán nem éreztem adok-kapok –nak, sokkal inkább a kölcsönös örömszerzés egy másik módjának. Azért, hogy a beszámoló színvonalát túlontúl ne csorbítsam – mindenféle részletezés nélkül, mert arra senki, jóérzésű macsó nem lehet kíváncsi – csak egy mondat ereéig jelzem, hogy a tradicionálisakon kívül nekem is vannak erogén zónáim. Odaadó barátnőm ezt bizonyította. Persze, a legnagyobb-klasszikus szeretgetés az örömszerzés útkeresésének csúcsa volt. A változatosság térben és időben, intenzitásban teljessé tették számomra az illúziót vagy inkább érzést, hogy éppen most szeretkezem egy gyönyörű NŐ-vel. Én biztos nem éreztem különbséget.
Ismét pihegés következett. Az cirógató utójáték még egy kis habot ’fújt’ a közösen készített tortánkra. Időnként el-elkaptam Nocsi pillantását, elraboltam azt tőle. Az is simogató volt, mint mosolya, mely állandóan ébren tartotta érdeklődésemet.

Elszámolás

Tiszteletem kenyérre váltható jelét az ágyunk melletti komódon helyeztem el érkezésemkor. Úgy emlékszem, hogy nem ragasztottam oda, de az tény, hogy távozáskor is még ott foglalta a helyet. Bizton állíthatom, nem ez a téma állt a figyelem középpontjában. (Ha mégis odaragasztottam volna, remélem már sikerült Nocsinak legalább leáztatnia! Eddig még nem hívott, hogy menjek a jó francba.)

Noémi, istennő masszázs

  Sparrow

Egyeztetés

Csókkedvelő2 beszámolója alapján elmentettem Noémit a kedvenceim közé, így ha nem is jutalék, de egy apró kedvesség járna a makktársnak. :)
Noémit könnyű volt elérni. Kedves hangja van, telefonon ugyanazt meséli el, ami az adatlapján is olvasható.

Megközelítés

XIII. kerületi lakás - részletek a következő blokkban - a kerület újpesti határához közel. GPS odavisz, megtalálni könnyű: az utcanév és a házszám is jól látható.
Tömegközlekedési kapcsolatokról nem tudok beszámolni, de pont a ház előtt számos parkoló van, és hétköznap is 175 Ft egy órányi parkolás. Tudom, ez eltörpül a program költségvetése mellett, de azért valahol pozitív.

Helyszín

Új építésű társasház, ennek megfelelően kifogástalan állapotú lakással.
A fürdőszoba ízlésesen berendezett, kád és zuhanyzó egyaránt rendelkezésre áll. A tusfürdő-választék nem ér fel a Tesco Expresszel, de a 3-4 alternatíva mind minőségi márka.
A szoba picike, de bőven elfér benne, amire szükség van. Kétszemélyes matrac a földön, mellette hosszú tükör, hogy felerősítse a vizuális ingereket.
A hangulatról sejtelmes félhomály és diszkrét instrumentális zene gondoskodik.
A záró fürdés kapcsán kiderült, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban, de olyan profin oldották meg a logisztikát, hogy én ebből semmit sem vettem észre.

Hirdető külseje

Bár sokan ezzel a bekezdéssel kezdik egy beszámoló elolvasását, szerintem ide nem kell sok szöveg.
Noémi arcképes fotókkal hirdet, a minimális retusálás sem a megtévesztést szolgálja, csupán a Photoshop skillek demonstrálását.
Mindenesetre Noémi egy bájos arcú, hibátlan alakú, karcsú lány. Aki látta a képeket azt meglepetés nem érheti, aki - hozzám hasonlóan - rajong a 'petite' alakért az el lesz ragadtatva.
Egy diszkrét dresszben fogadott, alatta csupán egy pici piros tangával.
A Béla04 beszámolójában nem túlzott, a keblek tökéletesek: kerek forma, apró bimbóudvar, érzékeny, könnyen megmerevedő bimbókkal.
A punci frissen szőrtelenítve; minden érzékszerv számára hibátlan élményt nyújt.

Masszázs

Hála a VTR kedvezménynek 105 percet töltöttem Noémi társaságában, amibe a két erotikus program mellett is belefért egy szinte teljes testre kiterjedő masszázs.
Közben beszélgettünk - ami azért volt érdekes, mert az első fordulós erotika meglehetős csendben zajlott, de mindenesetre megtaláltuk a közös hangot - így sok részletre nem emlékszem, de egy kellemes, nem túl erős, olajos/krémes masszázst kaptam talpra, vádlira, combra, fenékre, hátra, vállra és karokra.
Lehet, hogy a megfordulást követően elölről is megmasszírozott volna, mindenesetre én demonstráltam, hogy a rekuperációs időszak véget ért, és kezdeményeztem az erotika visszacsempészését a programba.

Kényeztetés

1. felvonás
A fürdőből visszatérve Noémi megszabadított a törölközőtől, miközben én kibújtattam őt a ruhából és a bugyiból. Még állva elkezdtünk ölelkezni, de a kezdeti diszkrét szájrapuszikat a matracon idővel felváltotta némi nyelvjáték. Igyekeztem felfedezni az erogén zónákat: leróttam tiszteletemet a nyak, fül és vállak területén, majd a keblekre helyeztem a fókuszt. Nagyon szép és érzékeny mellei vannak Noéminak, így mire a combok közé navigáltam már nem volt feladat a síkosítás. Én azért megtettem ami tőlem telt, amit a makktársak által is megénekelt hanghatások és remegések kísértek. Az első orgazmust követően gondolkoztam, hogy kérjek pózváltást, de aztán úgy döntöttem, hogy maradjon ötlet a második felvonásra, így ugyanabban a comb között fekvős pózban juttattam el Noémit aznapi második orgazmusához. Ekkor szerepet cseréltünk; én feküdtem a hátamra és ő térdelt mellettem 90°-os szögben, így egyszerre láthattam profilból, ahogy kényeztet, a tükörből pedig combjait, fenetét és a frissen megcsodált puncit. Noémi rendkívül finoman kényeztet az ajkaival, de a kezeivel kombinálva eléri azt az intenzitást, ami felvezet a gyönyör hegyére. Sokáig ebben a pózban élvezem a kényeztetést, de ahogy a robbanás közeleg megkérem, hogy térdeljen a combjaim közé, és szemkontaktus mellett juttasson a csúcsra. Így is tesz, orgazmusom, kellemes, hosszú, lebegős.

3. felvonás (gy.k.: a második a masszázs volt)
A beszélgetés során kialakult egyfajta bizalmi légkör közöttünk, így mikor a második erotikus program elején Noémit a hátára fektettem és a kezét nem a saját, hanem az ő combjai közé vezettem, egy kedves mosoly kíséretében elkezdte magát kényeztetni. Közben én sem voltam rest, hol csókolóztunk, hol a melleivel foglalkoztam, hol a hasát vagy combjait simogattam, de rendszeresen szakítottam időt arra, hogy az önkielégítésbe belemerült szépségben gyönyörködjek. A hangok és a remegés így érték utol, szerintem nem volt ellenére ez a felállás sem. Ezt követően Noémi a 69-es felállást javasolta, de figyelembe vette azt a kérésemet, hogy az orgazmusa előtt megfordulva térdeljen az arcom fölé. Akik ismerik és szeretik a 'facesitting' pózt annak aligha kell reklámozni, de akik nem, azoknak egy Noémi alkatú filigrán szépséggel érdemes kipróbálniuk. Szuper volt Noémi aktivitása, ahogyan mozgott rajtam, és nagyra értékeltem, hogy hamar bekövetkező orgazmusa alatt sem volna meg tőlem a szemkontaktust. Ezt követően visszatértünk a 69-hez, és bár a kisasszony mindent megtett, hogy az én gyönyöröm következzen, ezt a tervét nem koronázta siker, mert ötödször is elélvezett a nyelvemtől. Mivel viszont a csiklója túlérzékennyé vált, a felvonás fináléjához áttettük a székhelyünket a fotelbe, ahol Noémi a combjaim között térdelve a korábban demonstrált kéz+ajak technikával egy újabb kiemelkedő orgazmushoz juttatott.

Elszámolás

A telefonban elhangzottaknak megfelelően kézi és franciás levezetések vannak a csomagban. Extrák nincsenek, amit Noémi vállal, az része az alapcsomagnak.

Noémi, istennő masszázs

  Bela04

Egyeztetés

Az év elejét egy igen jól sikerült randival kezdtem a másik szolgáltatói részben ezért úgy gondoltam, hogy folytatom egy masszázs lehetőséggel. Már elég régóta két fix hölgy az akikhez járok, de egyiket sem értem el. Találtam egy hölgyet aki sajnos lemondta a találkozó napján a randit nagyon is érthető okból. Így gyorsan keresgélni kezdtem. Nézelődések közepette találtam rá Noémire. Mázlista vagyok (és itt már előre le is lőttem a randink minőségét. ) Telefonon hívtam azonnal felvette, megbeszéltük a lényeges dolgokat, de jeleztem, hogy kell még pár perc a pontos idő általam való meghatározásához és élni fogok a vtr-s kedvezménnyel. Kis idő múlva bejelöltem a nekem megfelelő közeli időpontot a vtr-ben és felhívtam, hogy jó e neki is, mert akkor indulok. Megfelelő volt és indultam is. Útközben felhívott, hogy apró hibát vétettem a vtr-ben, mert nála csak egy óra van, mondtam, hogy én szúrtam el kapkodással, mert eleve egy óra plusz bónusz időt beszéltünk meg. Összességében nagyon segítőkész korrekten járt el Noémi. Nekem fontos az egyeztetés alatt tapasztaltak is. Itt ez kiválóra sikerült.

Megközelítés

Tizenharmadik kerület utóbbi időben szintén átalakuló fejlődő területe. Tömegközlekedéssel is elérhető, de ott némi séta is szükséges a végén. Én, mint általában autóval mentem. Könnyen megközelíthető a hely és ezen a környéken mindig van szabad parkoló. Pár éve ezen a területen is fizetőssé vált a parkolás, de a mérsékelt díjazás mellett. Ellenben a környék tele van láthatatlan parkoló őrökkel, mert nem fizetés esetén pillanatok alatt felkerül a szélvédőre a „mikulás csomag”. Senkit ne tévesszen meg az elhelyezkedés „kvázi” nem frekventáltsága.

Helyszín

Az épület teljesen új egy, vagy két éve lett átadva, ennek megfelelően már némi olyan „újítás” is helyet kapott benne, ami más országokban már alap követelmény volt. Ilyen, hogy bár van utcafronti része is, de a bejárat előtt már rendelkezik saját kert területtel, ezért kétszer kell kódolni, amíg az épületbe, bejutunk. Új épület révén a bejárati rész már diszkréten elegáns a burkolatoknak köszönhetően. A lakás igazából tipikus társasházi, de már az új irányzatok elemeivel tarkítva. Különösen igaz ez a fürdőre, ami méretében már normálméretű, külön tusolóval és káddal. A felszereltség is elegáns és mindennek van tág tere. A szoba ahol fogadott tipikus kisszoba (tényleg nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelelő és barátságos. A szobában tatami található, ami jelen esetben célravezető, mert ágy és masszázspad csak erős kompromisszumokkal férne el benne. Külön nagyszerű, hogy a tatami mellett tükör található, ami nagyban segíti a vizuális élmények több szögből való együttes megélését.

Hirdető külseje

Noémi arcos képpel hirdet. Nem árul „zsákba macskát”. A képeken is látni, hogy kedves arca van, széplányról van szó. Ellenben meg merem kockáztatni, hogy bár nem rosszak a képek, de igazából mégsem jók. Noémi élőben sokkal szebb teremtés. Arca szép, de inkább fiatalosan kedves elsődlegesen, mert a szeme szinte permanensen mosolyog. Bőre hibátlan csodálatos tapintású. Alkata pont olyan amilyennek lennie kell. Lábai formásak. De amiről a tekintetemet végig nem tudtam levenni azok a mellei. Mellei az én ízlés világomra lettek kitalálva. Szerintem tökéletesek. Egy szó, mint száz Noémi egy gyönyörű fiatal harmincas nő aki fiatal kora ellenére tíz évet letagadhatna. Már a vizuális látvány miatt is megérte meglátogatni, de későbbiekben rájöttem, hogy nem csak ezért.

Masszázs

Lakásba érkezésemkor Noémi üdvözlése régi szép emlékeket idézett fel bennem. Egy fekete body és egy hosszú fehér áttetsző tüll szoknya volt rajta. A bemutatkozás olyan igazi „németesre” sikeredett. Ott volt szokás, hogy mielőtt kedves ismerősök két puszival üdvözlik egymást, kezet is fognak (függetlenül a nemek felállásától). Igaz most én rögtön két puszit adtam és csak akkor vettem észre a kinyújtott kezét is. Már az ajtóba mosolygott, ami végig jellemző maradt, amikor a szemembe nézett. Végtelen kedvesség áradt belőle így is invitált be a szobába. Némi ismerkedés után megmutatta a fürdőt és amilyen gyorsan tudtam már repültem is vissza hozzá.
Masszázs alatt végig fenn maradt egy fekete egybe részes bebújós body. Hasra feküdtem a tatamin ő a lábaim elé térdelt és elkezdte a masszírozást egy kellően semleges illatú anyaggal. Inkább krémnek éreztem, mint olajnak, de mindegy is volt, mert kifejezetten kellemes anyagot használt. A lábaimmal kezdte és úgy haladt felfelé a fenekem a hátamon át a vállaim felé. Kifejezetten kellemes és jó érzés, ahogy masszíroz. Közepesen erősen a finom igazán nőies kezei mellett egész testével rámozog a masszírozásra, fokozva így annak hatékonyságát. Szakszerűségről nehéz bármit is írni, mert életem folyamán voltam jó néhány egészségügyi intézményben masszázson és ahány masszőz annyi élményt és érzést kaptam. Ellenben azt tudom, hogy amit most itt Noémitől kaptam az nekem tökéletes volt és azt hiszem ez a szubjektív érzet a lényeg az összes többi mellékes.
A masszázs rész nem keveredett erotikával semmilyen formában, hacsak azt nem tekinti az ember annak, hogy egy gyönyörű nő masszírozza szűzanya meztelenül és azt mozizhatja közben a mellette lévő tükörben. A masszázs rész az pontosan fél óráig tartott. Mivel közben jót beszélgettünk mire az erotikus részre került volna a sor teljesen feloldódtunk, mintegy régi ismerősök tértünk át a huncutabb fejezetre.

Kényeztetés

Masszázs közben megbeszéltük, hogy számomra a kölcsönösség legalább annyira fontos, mint a saját kényeztetésem. Ezek szerint is jártunk el.
Először némi segítséggel levetkőztetem Noémit. Eddig is látható volt, hogy szép és formás, de az elém táruló látvány teljesen megbabonázott. Fenséges látványt nyújt meztelenül, nem is tudtam „lányos zavaromban”, hogy hol is kezdjem, hogy kezdjek neki. A vizuális élmény hatását még hosszan akartam élvezni így inkább lágyan simogattam csodás bőrét és puszikkal halmoztam el ott ahol értem. Néha lágyan átöleltem, hogy bőröm szeretkezzen az bőrével. Arcának egy-egy részét is végig pusziltam, néha a szájára is leheltem egy, két lágy csókot. Majd megevett a fene, hogy igazából megcsókoljam, de mivel ez adatlapján nem szerepelt és nem is ejtett szót róla beszélgetésünk alatt így azzal nem is próbálkoztam (utólag lehet, hogy kár volt ennyire jól neveltnek lenni).
Majd mellei csókolgatása után csak eljutottam szép szerelem kertjéhez és nekikezdtem ténykedésemnek. Különböző formában és erősséggel, intenzitással nyaltam faltam Noémi illatos kertjét. Nagyon jó volt, hogy rögtön az elejétől aktív résztvevője volta a kölcsönös ténykedésemnek Noémi. Aktívan mozgatta csípőjét, de ami csodálatos volt a csípőjének az a remegtetése, amit most éltem meg először. Olyan finom amplitúdóval és olyan frekvencia számmal végzi ezen aktivitását, hogy az megszégyenítene egy vibrátort is. Szuper volt nagyon élveztem. Az idő megszűnt létezni számomra, de múlását egy a fejemen érzett két comb szorítása jelezte, hogy első tevékenységemnek vége, mert Noémi felért a csúcsra. Leírni nehéz, de gyönyörű látvány és érzés látni és érezni Noémi élvezését és az oda vezető utat.
Hagytam kicsit pihegni és lenyugodni. Addig is „semleges” területet puszilgattam. Majd mivel egy előző beszámolóban olvastam, hogy van az úgy, hogy többször is sikerül csúcsra jutnia Noéminek, halkan megkérdeztem, hogy menne e másodszorra is, mert magam részéről akár egész nap is ellennék lábai között.
Biztató választ kaptam. Folytattam ott ahol abba hagytam azzal a különbséggel, hogy most Noémi megmondta, hogyan indítsam a kényeztetést. Rögtön az elejétől teljes aktivitással részt vett benne, és amikor érezte, hogy kellően izgalmi állapotba került, szólt, hogy gyorsítsak. Így tettem mindaddig, míg jött a második orgazmusa is. Megálltam és ezalatt az idő alatt felnézett rám mosolyogva Noémi és csak ennyit mondott –sikerül-. Na, ez volt az a második olyan pillanat, amikor tudtam, hogy jó, hogy eljöttem.
Kicsit pihentünk, majd Noémi vette át a kényeztető szerepét. Ő szintén millió puszival látta el testem minden zegzugát. A másodlagos erogén zónák már nyelves csókban részesültek. Így szép lassan fokozatosan jutott el a velem egykorúhoz. Először a golyóimat kényeztette, majd vesszőmet is elhalmozta puszikkal. Ezt még párszor megismételte mielőtt nekikezdett volna a franciázásnak. Kezét szinte nem is használta, pedig annak érintése is igen csak jó eső érzéssel fogott el. Igencsak változatos a franciája és mindemellett remek is. Ezt a remek érzést csak fokozta, hogy ténykedésének minden mozzanatát tükörből is követni tudtam. Itt megint az az érzés fogott el, hogy akár egész nap elviselném, de eljött, aminek el kellett jönnie és hatalmasat élveztem. Noémi nem finnyáskodott ment a nedvem mindenhova, de nem nyúlt törlőkendőért, hanem még egészen addig, amíg az ernyedési folyamat már érezhető jelei el nem jöttek tovább szopogatta nyelvével izgatta péniszemet. Csodás volt és mivel három a magyar igazság itt már ellentmondást nem tűrően tisztába voltam harmadszor is azzal, hogy jó, hogy a sors úgy rendezte, hogy hozzá irányított.
Kicsit pihengettem és beszélgettünk. Egy témába egészen belemerültünk. Valami azt súgta, hogy nézzek már rá az órára, akkor konstatáltam, hogy már nemhogy az alap időt, de a bónusz időn is túl vagyunk. Jeleztem is, hogy megyek fürödni és nem tartom fel. Nagyon kedves volt Noémi, mert mondta, hogy nyugi nem kell sietni csak kényelmesen. TP tehát abszolút nincs és ez is egyik alapja, hogy barátnős érzés alakuljon ki.
Sajnos minden jónak, ennek is vége szakadt így tisztálkodás és öltözés és utána érzékeny búcsút vettem Noémitől.

Elszámolás

Előre megadott rózsacsokor a helyszínen sem változott. Most kivételesen utólag adtam át. Amit az adatlapján feltüntet azt mind kimagaslóan teljesiti is.

Noémi, istennő masszázs

  Faszekerce

Egyeztetés

Előtte való nap késő délután a barátnőjével egyeztettem, aki korrektül tájékoztatott

Megközelítés

Az objektumot könnyű megtalálni, mind tömeggel, mind pedig gépsárkánnyal remekül megközelíthető, nyilván nem kell a ház előtt parkolni, én is 220 métert gyalogoltam és árnyékos helyen parkolhattam.

Helyszín

Egy udvari kéjlak egy régi polgári házban, ahogy beléptem az udvarban, rögtön szimpi volt minden. Az ember fia talál még zöldet is, na jó nem erdőkerülésre mentem, Noémi nyitott ajtót:) A kéjlak rendkívül tágas, pöpecül rendben tartott, felújított, ízléses.
A baszoba a célnak megfelel, szobainassal és tatamival. A fürdőben 24kw-os Ariston gázkazán duruzsol a 100 literes melegvíz tartály mellett, a lábdobot pedig a mosó,- és szárítógépek adják. Sok tusfürdő, elegendő hely. Noémi felhívta a figyelmemet, hogy zuhanyfüggöny beszerzés alatt, addig kéretik vigyázni a locsolással. Nem éreztem magam a Palatinuson, úgyhogy semmit nem áztattam el (az alsó szomszédon kívül:) )

Hirdető külseje

Fekete lenge, rucikában fogadott Noémi, már az ajtóban tudtam, hogy jó helyre jöttem. Imádtam csípejének ringását, a mindig kedves mosolyát, a hangját, a pajkos szemeit, az egész kis jelenségét:)
Azt el sem merem árulni, hogy isteni kebleket nevelgetett Noémi, amely keblek eszméletlen bimbóudvarban végződnek és a bimbócskák minden kis játékra kacéran reagálnak.
Noémi bőre eszméletlen kívánatos, popsija markolásra, kényeztetésre hívogat, a kelyhecskéje pedig annyira üde, hogy nehéz vele betelni...

Masszázs

Előző este - a bejelentkezésem után - sérültem le edzésen, így úgy mentem Noémihez, mint egy reumás csiga.
Menni alig bírtam és be is voltam kicsit görnyedve. Ez több infó is, mint ami a Makktársaknak fontos lehet, viszont úgy távoztam, mint egy délceg paripa, bocs csődör:)
Szóval nagyon érzékien csinálja Noémi a masszázst, a számomra kritikus részt úgy kezelte, ahogy kértem, minden mozdulatával értem volt...
Alaposan -a választásom szerinti olajjal - végigmasszolt (kérhettem volna krémet is pl), s a végén fokozta a lágyabb, érzékibb érintéseket...

Kényeztetés

Van nfvsz-ba, de igazából nem ezért mentem, jó, duzzogva kibírtam:) Mivel másfél órás progira neveztem be, így fel és levezetés is volt a programban.
Felvezetésnél még - érthető módon - kicsit tartózkodóbb, félénkebb volt Noémi, ami aztán oldódott és egy finom puszikkal indított bevezető után, s miután megkóstolhattam én is a kis mézes csuprát, átváltott egy isteni és olyan franciába, hogy egy az egyben eltalálta azt, amit kedvelek, illetve Noémi bármit is csinálhatott volna velem, azt is imádtam volna.
Levezetésnél a massz utáni érzéki érintéseket követően megfordulhattam és az általa felajánlott csodálatos 69-ben ért a vég...
Eszméletlen izgalmas lány, imádnivaló

Elszámolás

Korrekt, pesti átlag, sőt a máshol szereplő extrák itt épp alapban voltak

Noémi, felejthetetlen masszázs

  sajt2

Egyeztetés

Régi ismerősök vagyunk, ezért egy egyszerű sms-el nyitottam az egyeztetést. Hamar jött válasz javasolt időponttal, melyből az egyiket kiválasztva vtr-en folytattuk az egyeztetést.
Minden fórumon gyorsan, korrektül válaszol és tájékoztat.

Megközelítés

6. ker parkolás kaotikus, több időt is rá kell szállni mire le tudtam támasztani a lovakat. Bkv kánaán az Andrássy út közelségének köszönhetően. Vtr en kapott cím pontos, könnyen megtalálható és egyértelmű.

Helyszín

Magas emeleti lakás, ahová lift repít fel. Bennt mindenütt tisztaság és rend fogadott.
Action szob az emelen található, de a fűrdő is ottvan ez így praktikus.
Fűedőben kellő tusi választék, száraz kilépő, nagy nedvszívó törölköző.

Hirdető külseje

Pici kis tündér, röviden fogalmazva.
Gyönyörű, igéző szemek, selymes bőr mindenhol, érintésre jól reagáló formás cicik, fergeteges popsi.
Úgy jó nő ahogy van.

Masszázs

Masszázsa inkább simogató, kényeztető, kellemes átkötés a két levezetés között. Kérésemre talpammal kezdett, vádlik, combok, fenék, hát és karok a végén.
Jó beszélgető partner is, annyira, hogy figyelnem kellett az órát, hogy maradjon idő a második kényeztetésre is.

Kényeztetés

Fűrdőből visszaérkezvén egyből belecsaptunk a lecsóba.
Állva simogattuk, puszilgattuk egymást, hamar kezelésbe vette játékszerét.
Lefeküdtünk a tatamira és itt már szájacskájával is kényeztetett.
Lágyan bekapta makkomat, nyelve örömtáncot járt rajta, közben kézzel lágyan masszírozta a tövét, egyszercsak mélyebben bekapott, ittmár éreztem nem lesz menekvésem.
Nagyon ki voltam éhezve már és szájában éet a vég, amit teljes odaadással végig levezetett.
Viszonozni kívántam neki szorgoskodását, hanyatt fektettem, végigpuszilgattam testét, megállva cicijeinél, majd bevetettem magam az örömök völgyébe, az a gyönyörű punci, nem lehet betelni vele, nagyon jól reagált nyelvcsapásaimra és jól nedvesedett is. Teste táncot járt alattam, együtt mozgott érintéseimmel nemsokára megfeszült és átadta magát a kéjnek.
Szépen, lágyan levezettem beteljesülését és mellé feküdtem.
Második kényeztetésem már egy kicsit több törődést igényelt, szépen lágyan bólogatott rendíthetetlenül farkamon, 69-et kértem, hogy én is tudjak lefetyelni, néha úgy rá ült az arcomra, alig kaptam levegőt, de ilyen punci alatteghalni is élvezet lehet.
Ténykedése meghozta gyümölcsét, másodazor is megtöltöttem szájacskáját, amit ismét végig odaadással vezetett le.

Elszámolás

Vetkőzés közben asztalkára helyeztem a csokrot, ami a randi végéig ott is maradt.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  subaruman

Egyeztetés

Az idén volt 5 éve, hogy először Noéminál jártam, így a telefonon történő egyeztetés nem okozott problémát. Az öt év és számtalan randi alatt sem kopott Noémi bája és szépsége.

Megközelítés

Saját gépjárművel mentem és pontosan a kapuban tudtam megállni. Ilyen mázlim még soha nem volt.

Helyszín

Az évek alatt jártam már néhány Noémi által bérelt lakásban, de az előzőt semmi nem múlja felül.
Ez is egy tökéletes kecó, pláne a maga galériás-lepcsős megoldásával.
Egy hatalmas előnye van: látni az előttem haladó csodaszép fenekét. 🙂

Hirdető külseje

Noémi egy olyan tökéletes genetikával megáldott lány, hogy teste egyetlen szegletén sem fogott az idő. S mellei szépek és természetesek és jó nagyok. Az alakja karcsú, esztétikus és kívánatos.
Viszont kedvenc testrése a gyönyörű, mindig hamvas puncija. Egyszerűen imádom!

Masszázs

Masszázs közben mindig beszélgetünk az elmúlt találkozás óta eltelt dolgokról. Minden alkalommal igazán jól esik az érintése. S a masszázst tökéletes koreográfiáva viszi át az erotikába.

Kényeztetés

Miután az egyberészes ruha pántját legördítettem vállairól egyre intenzívebb csókolózásba kezdtem a megunhatatlan mellekkel. Elképesztően izgalmas és szép cicik. Az idő előrehaladtával egyre inkább belelendültün az erotikába és egy óvatlan pillanatban gyönyörű puncija díszelgett az arcom előtt. Nyilván egy ilyen ékszert jól meg kell becsülni, hisz még sok-sok öröm lakozik benne. A kezdeti finomkodás után egyre hevesebben nyaltam, mígnem hullámzó testtel elélvezett. Kis pihenő után kétszer is... 😉
Utána Ő vett kezelésbe, a szokásos felvezető rúdápolás minden fortélyát bevetve. Egyszer-kétszer megfogtam a fejét és csókra húztam a száját, hogy ezzel némi időt nyerjek.
De semmi nem tart örökké...
Annyira ki voltam éhezve a lányra, hogy szerintem dupla adagot lőttem a szájába, amit szépen visszacsorgatott a cerka mellett a hasamra.
Ismét csodás helyen, csodás élményekkel lettem gazdagabb!

Elszámolás

Noémi maga az extra. Imádom a szerénységét, türelmét és minden báját.
Sokszor fogom még kiélvezni a perceket Nála.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  sajt2

Egyeztetés

Itr az oldalon érdeklődtem, rendszerint érkeztek a válaszok, majd vtr en fixáltuk az időpontot

Megközelítés

Autóval mentem gps ház elé navigált, parkolás fizetős, rengeteg szabad hely. Cím egyértelmű nem lehet eltévedni.

Helyszín

Újszerű kégli, többen rendelnek, diszkréció adott nem találkoztam senkivel csak Noémivel.
Fűrdőben minden adott a tisztálkodáshoz, higiénia maximális.
Tetthelyen matrac a földön, kényelmes, kicsit meleg volt, egy ventilátor el keltvolna.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő gazelle testű, igéző szempárral megáldott lány Noémi. Nem lehet betelni tenyérbeillő cickókkal, csókos szája hivogat. Sima, pihe-puha bőrét élmény érinteni, puszilni.
Nem lehet betelni ragyogásával.

Masszázs

Masszázs a második részre esett. Alaposan átgyúrta vádlimat, combomat, hátam. Erotika a benyúlásoknál volt tapasztalható, meg amikor finoman a fülembe súgott-búgott, még most is megborzongok annyira jól esett.
Szakszerű nem szakszerű, kit érdele, ha egy ilyen gyönyörűség kezei, keblei érintenek mindenhol.

Kényeztetés

Fürcsi után hamar egymás simogatásába kezdtünk, érzékien, odaadással,, apró puszikkal kezdődött a felvezetés.
Egyre lejjebb vándoroltam csodálatos testén, míg megérkeztem baba puncijához. Finoman belenyalintottam, more kedvesem kélyesen sóhajtott egy mélyet, finom, lágy nyelvcsapásokkal kéjea orgazmusáig kényeztettem.
Lenyugvása után ő vett kezelésbe, olyan lágyan kapta be az ezredest, hogy hamar hadrendbe kerültem.
Folytatta áldásos tevékenységét, amíg el nem öntött a hév és megtöltöttem pici száját. Megvárta még észhez térek és csak utána ment ki öblíteni, majd következett a masszázs

Elszámolás

Egyeztetés közben kaptam meg a rózsák mértékét, melyet még fürdés elött kiraktam az asztalkára. Extrái nincsenek, Noémi maga egy extra.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  papi1

Egyeztetés

Vtr-en történt az egyeztetés, rövid idô alatt elfogadta az javasolt idôpontot.

Megközelítés

Autóval mentem, nagyon jól és könnyen megközelíthetô az utca. A ház elôtt rengeteg szabad parkoló volt és a parkoló díj sem drága.

Helyszín

Lakás újépítésû, minden tiszta új, rendben van nagyon. Lift van. Lakás, fürdô (kád és zuhanyzó is van) tökéletes, rend tisztaság uralkodik. Én egy kényelmes tatamis szobámban voltam Noémivel, ahol volt egy bôrfotel is a ruháknak.

Hirdető külseje

Számomra Noémi élôben kellemes csalódás volt a képeihez képest. Nem mintha a képek nem ôt ábrázolnák, abszolút Ô van rajtuk, csak élôben meg szebb. 🙂 Nagyon szép karcsú, nôies idomokkal megáldva, nekem mindene tetszett. Helyes, kedves arcú hölgyike. Nagyon kellemes a személyisége, csendes, visszafogott, nyugodtságot sugároz. Kedves a hangja is.
Egy nagyon szép világosbarna kis szoknyás testhez símuló ruhában fogadott, nyitott ajtót, tûsarkúban. Bomba jól nézett ki, izgatóan csini volt. 😃

Masszázs

A masszázs a középsô program volt. Közepesen erôsen átmaszírozott, közben jót beszélgettünk. Lábtól indult felfelé, az egész testet kellemesen, lágyan átmasszírozta, símogatta.
Jó volt, de a beszélgetés a relax feelinget most elvitte. Éppen beszélgetôs kedvemben voltam. 🙂

Kényeztetés

Fürdôbôl megérkezett, innivalóval kínált, majd kedvesen megkérdezte, mivel szeretném kezdeni. 2 szeri kényeztetést kértem így azzal kezdtünk. Finoman ölelkeztünk, puszilgattuk egymást, majd lehellet finoman csókolóztunk is még állva. Majd kis idô elteltével lassan lefejtettem róla a kisruhát és körbepusziltam az egész testet körbe körbe, fentrôl lefelé haladva. Gyönyörû tested van, csodaszép cicik, bimbók és szép popsi. Imádtam. 😁
Majd leheveredtünk a tatamira és folytattam. Fokozatosan haladtam nyakától lefelé és hamarosan megérkeztem csodaszép, csupasz puncijához. Nagyon finom illatú és ízû volt. Noémi érzékeny hangszer, jól reagált a finom nyelvjátékra. Ténykedésem közben csukott szemmel gyúrta a melleit, gyönyörû látvány volt. 🤪 Kb. 3-4 perc után apró finom poci rángásokkal és halk nyögésekkel jelezte, hogy jó volt neki. Ezután hagytam lenyugodni, lágyan meg símogattam nyelvemmel a csiklóját, puszigattam a cobjait ágyékát. Szereti a finoman bánnak vele.
Ezután beszélgettünk par percet, símogattuk egymást, csókolóztunk, majd magamra húztam, jelezvén, hogy én is kérek egy kis kényeztetést. Kedves mosollyal nyugtázták és ajkaival ô is elkezdte végig puszilni a testemet, majd metalálta a férfiasságomat is. Finoman puszilgatta a golyszikat, nyalogatta, majd tövérôl hegyére a fônököt is körbe puszilgatta, nyalogatta. Nem kapkod, nagyon kellemes a tempója. Majd ajkai közzé csúsztatta az addigra kôkeményre felhúzott farkamat. Nagyon finom a franciája, kézhasználata is kellemes, golyókkal is foglalkozik közben. Izgató volt a látvány is. Mellém térdelt, közben símogattam a popsiját, hát, nyakát. Nem a kivégzésre hajt, lágy tempóban nyalja, szopja, érzéssel. Pont jól! 🙂 Körülbelül 4-5 percig bírtam mire jeleztem, hogy jövök. Hatalmasat élveztem a forró ajkai közzé, rángatóztam közben jó pár másodpercig, mig ô nem engedett ki az ajkai közzül. Lassan folytatta tovább a nyalakodást amíg meg nem nyugodtan. Isteni volt. 🙂 Letisztogatott kedvesen, picit kifújtuk magunkat, majd jeleztem, hogy megmasszírozna, mit szólnék hozzá? ... Már perdültem is hasra! 😃
Massz után jött a 2. kényeztetés.
Kértem, hogy térdeljen kutyusba, hajtsa le a párnára az fejét kényelmesen és élvezze a showt. 😃 Hát gyerekek! Óriási volt! Én nagyon élveztem, úgy tûnt Noémi is, mert egyre szélesebbre terpesztette lábait, hogy jobban hozzáférjek. Közben símogattam a melleit, popsiját, hátát. Ismét kb. 3-4 perc múlva felerôsödtek a sóhajok, izgett mozgott majd jöttek a kis rángások. Hagytam lenyugodni, picit dumáltunk, majd mondtam hogy a 2. kényeztetést a fotelban ülve szeretném kezdeni és állva befejezni a cicikre. Tetszett neki az ötlet. 😃
Behelyezkedtem a fotelban és kaptam egy nagyon finom zacsinyalival indított szembenézôs finoman kezezôs, zacsimasszírozós franciát. 5 perc múlva kértem, hogy térdeljen fel és elé álltam, úgy folytatta. Imádtam az érzést és a látványt. Pár perc után kértem, hogy vegyen a szép mellei közzé. Dugtam egy kicsit, aztán újra az ajkai közzé kéreckedtem. Éreztem, hogy a màsodik menethez több idô kell és az idônk is fogytán volt, így átvettem saját kezembe és és a mellére irányítva elkezdtem verni a farkam, ô közben gyúrta a cicijeit és a szemembe nézett. Kis idô után vissza tettem az ajkai közzé és óvatosan, de egy kicsit elkezdtem dugni a száját. Majd kértem, hogy most ô verje a farkamat a mellére. Borzasztóan jó volt, de az idônk sajnos lejárt, nem akartam visszaélni vele, így a 2. tûzijáték ezennel elmaradt. Túl jól sikerült az elsô. 😆 Majd leközelebb, talán. 🙂 Tusi, ajándék osztás, kis dumcsi, puszi, ölelés és Lift lefelé. 🙂 Itt a vége fuss el véle. 😜

Elszámolás

Picit megtoldva, kisszekrényre a végén helyezve. Extrákat nem kérdeztem, nekem ennyi elég volt, elég extra volt így is minden amit kaptam. 🙂 Minden korrekt volt maximálisan.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  TiborX

Egyeztetés

VTR-en egyeztettem Noémivel. Többszöri próbálkozás után sikerült egy időpontot találni ami mindkettőnknek jó. Nem először jártam nála.

Megközelítés

Parkolás a ház előtt fizetős, de sok a szabad hely. Könnyű megtalálni, a Duna Pláza sincs messze.

Helyszín

Új építésű ház, mindenütt tisztaság, a fürdőszobában van kád és zuhanyzó is. Törölköző tiszta, tusfürdőből legalább 6 féle. A szobában matrac és kis kanapé.

Hirdető külseje

Az egyik képen is látható rózsaszín bodyban és hozzáillő magassarkúban fogadott. Ez különleges figyelmesség volt részéről, mivel egy korábbi üzenetben megdícsértem ezt a képet. Egyébként nagyon szép arca van Noéminek és az alakja is kifogástalan. Szép karcsú lábak és kerek popsi, a mellek pedig (amiket ekkor még takart a ruha) egészen elképesztően gyönyörűek, túlzás nélkül tökéletesek!

Masszázs

Masszázzsal kezdtünk, krémmel masszírozott, a lábaktól indulva. Rákérdezett a talpmasszázsra, és mivel szeretem, azt is kaptam. Egy könnyed masszázst kaptam, közben beszélgettünk erről-arról. Felfelé haladva a fenekem, majd a hátam is masszírozásra került, majd a karokat is kezelésbe vette. Erotikus mozdulatok itt még nem voltak. Nagyjából 30-40 percig tartott ez a rész. A végén gyengédebb cirógatásra váltott, ekkor mar az intim részeket is érintette. Kis idő múlva megfordultam.

Kényeztetés

Szóval megfordultam, sőt fel is ültem. Ekkor kezdte el levenni a rózsaszín ruhácskát, így előkerültek a világbajnok mellek. Hihetetlen élvezet érinteni és csókolgatni két ilyen csodát. Aztán megszabadítottam teljesen a ruhácskától és csókolgattam, simogattam ahol értem. Eddigre már nagyon felizgatott, így mellé térdeltem és ő elkezdett ajkaival kényeztetni. A zacsi is kapott törődést, én pedig lassan mozogtam ajkai között. Nagyon élvezetes volt ez a felállás, de egy idő után szerettem volna mást is kipróbálni. Mellé feküdtem, puszilgattuk egymást, majd megkérdezte hogy lenne-e kedvem a kölcsönösséghez? Hát ilyen kedves kérésre nem lehet nemet mondani, így 69-be fordultunk. Látható és érezhető volt, hogy kedvére van neki is a kényeztetés, néha az ujjaimat is használtam, de csak érzéssel és csak kívülről. Hosszabb kölcsönös élvezetek után mellém térdelt és úgy folytatta a franciázást. Elképesztően izgató vizuális élmény, ahogy egy ilyen gyönyörű lány kényeztet, különösen amikor időről időre rám nézett. Így is lett végem egy hatalmas robbanással, és nagyon hálás vagyok azért, hogy nem hagyta rögtön abba, hanem kaptam még egy gyengéd utó-kényeztetést. Kicsit még beszélgettünk, megkínált vízzel, majd mentem fürdeni.

Elszámolás

Utólag tettem le a rózsaszálakat, minden korrekt volt, extrákról nem tudok.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Noémi (Nocsi)-nál már nem először jártam, beszámolót is írtam róla. A Covidos szünet után oltottságom birtokában most újra meglátogattam. Üzenet váltogatások után kértem tőle időpontot, amit előző nap telefonon véglegesítettünk, kölcsönös örömünkre.

Megközelítés

Nocsi új helyre költözött decemberben. A XIII. kerület egy csendes mellékutcájában áll az a ház, amit kb. egy éve fejeztek be, míves anyagokkal, nagyon jó kivitelben. Ennek azért van jelentősége, mert a lakás is minden igényt kielégít. Az utca mindkét oldalán rengeteg parkolóhely van. BKV-t nem használok, nincs róla infóm.

Helyszín

Két szobát láttam, ahol voltunk kényelmes méretű, tatamival, tükörrel és kényelmes nagy fotellel, párnákkal. A világítás gerincét égő gyertyafény adta, némi rejtett fény rásegítéssel. A fény azonban elég volt Nocsi szépségének maradéktalan megtekintéséhez. Hangulatos háttérzene szólt.
A modern építésű fürdőszobában egyedülálló kényelem, a kád mellett falakkal határolt tágas zuhany is van, ahol még a hozzám hasonló méretű vándorok is kényelmesen elférnek. Komplett "drogéria", méretes törülköző.

Hirdető külseje

Nocsi egy filigrán szépség. Arcos képekkel hirdet. A képekről átjön szép alakja, de ennek igazi szépsége csak akkor értékelhető igazán, ha teljes meztelenségében tündököl. Ha egy szobrász több nőből akarná összerakni az ideálist, az se tudna szebbet, arányosabbat alkotni. Csodálatos keblek hegyes bimbikkel, popsi, derék, csípő. Minden a helyén. A csodálatos harmóniát egyetlen tetkó sem szakítja meg.
Arca is más élőben. A fényképek mosolyán nem süt át az természetes kedvesség ami a sajátja. Élőben a szemei is mosolyognak.
Kérésemre egy köntösben fogadott, alatta a meztelen valósággal.

Masszázs

A masszázsra úgy félidőben került sor. Nocsi szakképesítésekkel rendelkezik masszázsból. Teljesen meglepő, hogy azokban a kis méretű, finom kezeiben mennyi erő van. Hátam és nyakam megdolgozását kértem tőle, amit azt hiszem krémmel csodálatosan teljesített. Fokozta az élményt, hogy közben lehetett mozizni a tükörben és kellemeset lehetett beszélgetni is.
Teljesen kilazultan tudtam áttérni a második felvonásra.

Kényeztetés

Már megérkezésemkor csókkal üdvözölt, mint régi kedves vendéget. Átadtam a hozott kis nyalánkságot, majd bevonultam a zuhanyozóba.
Visszaérve első dolgom volt, hogy a köntösön át megtapasztaltam, hogy minden megvan-e még. Megvolt. Ezt követően már lecsúsztattam a köntöst és hosszas gyönyörködés után nekiláttam végigcsókolni minden porcikáját.
A fotelt vettük először használatba, ahol ölembe vontam és elmélyedt csókolózásba kezdtünk. Csókja egy külön fejezet. A legfontosabb az, hogy szeret csókolózni. Csókja a legfinomabb ajakjátéktól az igazi nyelves csókig terjed. Az igazi különlegessége azonban az, hogy gyermeki tisztasága, szeretetvágya és szeretetet adni akarása szinte beleolvad ebbe a csókba. Csók közben simogató kezem leért a ciciken át a legérzékenyebb pontjához és ha már ott volt, ott is maradt. A csók egyre forróbb lett, majd heves csípőmozgás közben Nocsi elrepült.
Némi pihegés után áttérve a tatamira, Ö mutatta be csókos, simogatós, csúszkás, lingamos francia tudását. Ez még csak a csodálatos felvezetés volt.
Ezt követően Ö feküdt a hátára és most már hozzájutottam, hogy többszöri csókolózás után végighaladjak csodálatos testén, eljutva a csodák birodalmába. Az ujjazást nem szereti, de csiklója olyan érzékeny, hogy annak nyelves csókolása elég hamar csípő mozgást, majd igazi örömet jelentet számára. Ennek elérése után azonban nem hagytam abba a kényeztetést és láss csodát új repülésre került sor. Nincs nagyobb öröm, mint ezt előidézni.
Ezt követte a masszázs, majd sor került az én további kényeztetésemre. Ehhez félig rám feküdt, úgy hogy csókolni tudjon, kezével markolásra elérve nemesebb részem, de közben az én ujjam is csikló közelbe került. Az egyre forrósodó csók közben mindkettőnk libidója emelkedett, majd szinte egyszerre értünk csúcsra mindketten.
Mindkettőnk nosztalgikus emlékeként visszatértünk egy korábbi emlékhez. Fejem fölé térdelt, és miközben kebleit markoltam csodálatos önfeledtséggel táncolta el nyelvemen az örömtáncát. Csodálatos élmény volt ezt látni és érezni.
Lehet, hogy túlzásnak tűnik, de egy összebújós, csókolózós beszélgetés végén még egy csikló csókos repüléssel búcsúztunk.
Kevés nagyobb élmény van egy férfiember számára, mint egy ilyen partner, aki ennyire önfeledten és ennyiszer tud élvezni.

Elszámolás

Extrái nincsenek. A virágszálak száma felső kategóriás, de az élmény mindenek feletti. Nem szolgáltatást ad, hanem önmagát.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

Telefonon hívtam, gyorsan sikerült mindkettőnk számára megfelelő, de időben nem túl távoli időpontban megállapodni.

Megközelítés

A helyszín jól megközelíthető, busz és troli is jár a közelben, a parkolást is meg tudtam oldani egy rövid sétára a helyszíntől.

Helyszín

A magasföldszinti lakás barátságos, modern berendezésű, és makulátlanul tiszta. A fürdőszobában sokfajta tusfürdőből lehet választani, a szobácska nem túl nagy, de a célnak bőségesen megfelelő méretű, rendezett állapotú. A ráhangolódást a megfelelően gyenge fények segítik. Azt hiszem, a helyszínre sem lehet senkinek sem kifogása.

Hirdető külseje

Nagyon szép, apró termetű leányzó fogadott, valójában szebb, mint az itteni képeken. Az alkalomhoz megfelelően volt öltözve, amikor a ruházatától megszabadult, nyilvánvalóvá vált, hogy a ruhák hibátlan alakot rejtenek, arányos méretűek a keblei és a feneke is. Tökéletes.

Masszázs

A hosszabb programra való tekintettel a masszázs a középső programelem lett, ami nem túlságosan erős mozdulatsorokból állt. Alaposan foglalkozott velem tetőtől talpig, pontosabban talptól tetőig inkább. Nagyon jól esett, felfrissítő érzés volt, közben beszélgettünk, az éppen aktuálisnak tűnő kérdésekről, ebben is kellemes partner volt. A masszázs technikáját és szakszerűségét nem tudom egyértelműen megítélni, úgy éreztem, hogy a csomók, izomletapadások száma csökkent, egyértelműen úgy ítélem meg, hogy a célját elérte, meg vagyok elégedve ezzel a programponttal, többet nem is kívánnék. A következő napirendi pontra ráhangoló elemek a masszázs vége felé egyértelműen jelezték, hogy mi fog következni, egyre gyakrabban tévedtek Noémi kezei erogén testrészeimre.

Kényeztetés

Az első és az utolsó napirendi pont is kényeztetés volt a hosszabb programra való tekintettel. Finom simogatásból állt a kedv felkeltése az első részben, puszikkal folytatódott, majd egy igazán finom, barátnős típusú franciát kaptam. Volt benne kézhasználat is, de csak annyi, amennyit én szeretek, semmivel sem több. Nem feledkezett meg a környékről és a golyókról sem, egyértelműen nem az volt a célja, hogy minél hamarabb kivégezzen, hanem hogy sokáig élvezhessem a franciáját. Rákérdeztem, hogy számára pihenésképpen szívesen venne egy szerepcserét, erre igennel válaszolt, így volt szerencsém a kifogástalan illatú szép punciját kényeztetni, nyalakodni. Ismét ő vett szájba, közben a tükörben volt lehetőségem szépségét szemlélni, még melleit és fenekét simogatni is. Így lett végem.
A harmadik napirendi pont a masszázs végén a ráhangolódással kezdődött, majd szájába vett, megkezdve a második kényeztető etapot. Ez is legalább olyan jól esett, mint az első kör, ezt a 69-be fordulás tudtam csak még fokozni. Azt érzékeltem, hogy számára is élvezetes volt ez a rész, nekem meg különösen az volt, mivel formás fenekét is foghattam közben. Bőven volt időnk egymás élvezésére, amikor eljött az ideje, ismét a szájába táraztam ki. Szépen hagyott lenyugodni, némi törölgetés után igénybe vettem még egyszer a zuhanyzót, majd távoztam.

Elszámolás

A telefonban elmondottak alapján érkezésemkor letettem egy arra alkalmasnak tűnő helyre. Teljesen korrekt, nem is került a későbbiekben szóba. Számomra maximálisan megérte.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  sajt2

Egyeztetés

Személyes üzenetekben egyeztettünk, majd VTR-en pontosítottuk az időpontot. Telefonon egyszer sem sikerült vele beszélnem, de így is könnyedén eljutottam hozzá.

Megközelítés

Gps könnyedén megtalálta a címet, parkolni a szomszédos utcában nem lehetetlen, fizetős övezet. Bkv megálló a kaputól 100 méter.

Helyszín

Régi bérház ( körgangos) bejutás után telefonos instrukciók követésével könnyen a lakás ajtajában találtam magam. Odabent rend, tisztaság, pici szoba, földön egy matraccal. Falon tükör, jól lehet mozizni benne. Fürdőben sarokkád, száraz kilépő, előmelegített törölköző és minden, ami a tisztálkodáshoz kell. A lakást többen használják, de senkivel sem találkoztam, a diszkréció profin volt megoldva.

Hirdető külseje

Aki a képek alapján megy Noémihez csalódni biztos nem fog. Gyönyörű hamvas, üde bőr, igéző tekintet, formás cicik, fergeteges popsi és nem utolsó sorban a kisugárzása, melyet a képek nem adnak vissza, ami megfogott. Már amikor megláttam az ajtó mögött kukucskálva, tudtam, hogy csodálatos 2 óra elébe nézek.

Masszázs

Felvezetés után kezdődött a masszázs, kérdezte mivel mehet, krémmel, olajjal, illatos, semleges, szóval teljes a választék. Lábnál, talpakkal indított, ügyesen átgyúrta, majd egyre feljebb következett a teljes láb, hát, majd a karok és kézfej. Folyamatosan érzékeltette, hogy nem sima masszázson van az ember, benyúlásokkal, apró puszikkal éreztette az erotikus létet. Pont jólesően, kellő erővel masszírozott, hogy mennyire szakszerű? Kit érdekel, amikor egy ilyen bomba csajszi kényeztet és cirógat!

Kényeztetés

A hosszú randi adta lehetőségre való tekintettel 2 kényeztetést beszéltünk meg, de előbb én vettem birtokba testét, melyet simogattam és puszilgattam, ahol csak értem, egyszerűen nem tudtam betelni vele. Elérkeztem hamvas puncijához, melyet szépen lassan, kicsit húzva őt vettem be, de utána nem fogtam magam vissza és habzsoltam, mígnem remegni kezdett és átadta magát az élvezetnek. Ekkor nem álltam le, tovább kényeztettem és még többször is éreztem teste megfeszülését és remegését, kezeinek szorítását. Következett a "büntetésem", végig puszilgatott, lassan ért le a farkamhoz, már alig vártam, hogy bekapja, de nem siettettem, hagytam, hogy simán történjenek a dolgok. Amikor bekapta az maga volt a mennyország, bólogatott teljes odaadással, amit a tükörben remekül lehetett követni, egy pillanatra sem lankadt lelkesedése, így pici szájában végezték az utódok. Ezután jött a masszázs!
Második körre 69-et javasolt, amit kaján vigyorral az arcomon elfogadtam és újból mézédes punciját hódíthattam meg, miközben ő a farkamat cumizta. Remegésig nyaltam csodálatos kelyhét, melyek sorozatban érték gazella testét, amitől még lelkesebben cumizott. Mindketten kielégülve omlottunk egymás mellé és pihegtünk időnk hátralévő részében.

Elszámolás

Az üzenetekben megbeszéltek a helyszínen sem változtak, amit megbeszéltünk, azt maradéktalanul teljesítette.

Noémi, felejthetetlen masszázs

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Már régi ismerősök vagyunk, mikor eltűnt az oldalról nagyon sajnáltam, hogy nem voltam többször nála. Megint megjelent az oldalon én meg éltem rögtön a lehetőséggel, röpke két hónap múlva fel is hívtam. A keresztnevemen mutatkoztam be, így kicsi távolságtartással, de kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, bemutatkoztam az itteni nevemmel. Nagyot nevetett és megörült nekem, én meg ennek örültem, de nagyon.
Megbeszéltünk minden fontosat,. Például, hogy kétszeri tusolási lehetőség is van, ez igény szerint akár még növelhető is. Aztán még vízzel is meg leszek kínálva, van mentes és szénsavas választék, ráadásul a kínálás sem lesz korlátozva. Ilyen lehetőségek mellett nagy reményekkel álltam a programunk előtt! Meg is beszéltünk egy kétórás programot, amit VTR-en megerősítettünk.

Megközelítés

Én busszal mentem, azt hittem ismerős vagyok a környéken, ezért nem is néztem meg a térképen a megadott címet.
Gyorsan kiderült, hogy az önbizalmam nagyobb volt mint a helyismeretem, ennek köszönhetően annyit bolyongtam a környező utcákban, hogy most már bizton állíthatom, ismerős vagyok a környéken! :-)
A lakásban már könnyű volt tájékozódni, mert Nocsi mutatta az utat.
Azért mikor visszatértem a fürdőből simán elsétáltam a szobánk mellett, nagy szerencse, hogy azt már megtanultam, massz szalonba csukott ajtón nem nyitunk be, még kopogás után sem, mert csudát láthatunk és nagy leb@szást kaphatunk.
Vissza fordultam és megláttam Nocsit, ahogy mosolyogva figyeli tétovázásomat. :-)

A parkolás fizetős, parkolót nehézkesen, de azért lehet találni. A troli szinte a ház előtt tesz le.
Toporogtam kicsit a ház előtt mert olyan forgalom van ott, hogy rögtön felmértem, itt nem fogok semmit hallani a telefonban. Gyorsan rájöttem a megoldásra, mikor a forgalmat irányító lámpa pirosra vált akkor kell telefonálni. Piros a lámpa, én telefonál, Nocsi adja az információt, lámpa vált, én meg bejut, remekül sikerült az időzítés!

Helyszín

Most tudnék írni a helyszínről, de csak azért mert Nocsi a program alatt rákérdezett "hogy tetszik az új munkahelyem" ezért kedvesünkről rövid időre levéve a tekintetem, alaposan szétnéztem. Nem írok le mindent, mert akkor átugranátok ezt a részt. :-)
Ízlésesen berendezett környezet, ragyog minden a tisztaságtól, az előtérben füstölő fokozza a hangulatot.
A szobában tatami, egy nagy tükör, gyertyafény, és az alkalomhoz illő zene.
A fürdőben egy nagy kád, száraz kilépő zuhanyfüggöny nincs, ezért vigyázni kell.
11 féle tusfürdő, 4 féle deó, 2 féle szájvíz. Tusolásom előtt 7, utána 6 eldobható pohárka, de ki számolja ezeket! :-)
Tudnék még írni, de úgy gondolom minden fontosat leírtam!

Hirdető külseje

Igen nehézkes dolog megénekelni Noémi szépségét!
Sokunknak lehetett már olyan élménye, hogy a fotókhoz képest van némi eltérés, Noéminél ez garantáltan így lesz!
A fotókon láthatunk egy szép lányt, a valóságban meg egy csodaszép Tündérrel találkozunk! Mikor ez a Tündér mosolyog attól hanyatt vágom magam, mikor sikerül megnevettetni és látszik az a szépen csillogó szeme, hát az nem mindennapi látvány.
Sosem értettem miért nem jön át Noémi igazi szépsége és formás idomai a róla készült fotókról.
Aki személyesen találkozott már vele az tudja miről beszélek, remélem megerősíti a véleményem.
Tudtam, hogy egy csodás lánnyal fogok találkozni, de mikor előkerült az ajtó mögül majdnem megállt az ütőm.
Meseszépen volt öltözve! Egyberészes ruhában fogadott, magassarkú cipellőben és combfixben.
A ruha felső része fehér színű volt, az alsó része más színű és veszettül szép feneke volt benne.
Az ízlésemhez képest álmodni sem tudnék szebb és formásabb lányt, igazi angyali külsővel van megáldva ez a teremtés!
Áradozhatnák még Nocsiról, de ha én belelendülök azt senki nem olvasná el. :-)))

Masszázs

Most egy nagyon jó masszásról beszélünk, ezt nem én mondom, ezt Nocsi mondta! :-)
Azért, hogy érthető is legyen, én nem szeretem ha engem masszíroznak, ezért megkértem, had masszírozzam inkább én Őt.
Nagy szerencse, hogy Ő szereti amikor masszírozzák, így ez a rész sem marad üresen.

Nagyszerű érzés ehhez a lányhoz még hozzáérni is, ezért én tényleg élveztem ezeket a perceket.
A vállainál kezdtem, a legjobb tudásom szerint igyekeztem teljesíteni, ezért nem kapkodtam. Kicsi krémet használva alaposan átgyúrtam, mielőtt lefelé indultam. Szépen óvatosan a gerincre koncentráltam, ott a csigolyákból indulva kifelé húztam az ujjaim, az arcát nézve próbáltam kitalálni, hogy ez tetszik neki, vagy sem . Csukott szemmel mosolygott, ezt így pipálnám.
Átgyúrtam a lapockát, a derekát, a fenekét, aztán még egy kicsit a fenekét, nehéz volt elszakadni ettől a formás testrésztől, de megérkeztem a combfixhez. Itt a következő párbeszéd zajlott.
- Ha megkérlek leveszed?
- Nem szeretnéd te levenni?
- Hmm, keserű szájízzel, de azt mondom, igen.
- Pedig ezt szokták szeretni a pasik.
- Jaj Nocsi, csak viccelni próbáltam.
Van ez így, mikor félre siklik egy béna poén! :-)
Szép lassan és nagy élvezettel szabadítottam meg ettől a becses ruhadarabtól, azután átgyúrtam a lábait is, főként a combjait.
Mikor a talpához értem megkérdeztem, hogy csiklandós vagy? Abban a pillanatban meg is csiklandoztam, ebből majdnem balesetem lett, mert kedvesünk csiklandós. :-)
Még megkért, hogy a lapockához térjek vissza, amit meg is tettem, de oda a fenekén át vezet az út, amit ismét jól és igen alaposan átmasszíroztam, megpuszilgattam, talán még finoman meg is harapdáltam. Kicsit késlekedve de csak odaértem a lapockához és iránymutatásokat kérve próbáltam megoldani a problémát.
Mellé feküdtem és kicsi puszilkodás után jól megölelgettem.
Majd senki ne csodálkozzon, ha a masszás programnál mindent maximumra pontozok! :-)

Kényeztetés

Volt kényeztetés több is és ezeket talán még jobban élveztem mint a massz részt. :-)
Először vizuális kényeztetés volt, gyönyörködtem Noémi formás idomaiban és az igen ízléses öltözékében. Szinte el sem hittem amire készültünk ezzel a lánnyal! Mikor le szerette volna venni a ruhácskáját megkértem várjunk még ezzel mert jól meg szeretném csodálni, kicsi kuncogás és megjegyezte "rendben" . Odaléptem és meg is ölelgettem jó alaposan régen látott szívem hölgyét, pár szájra puszi is elcsattant.
Hátra lépve megkértem, hogy akkor essünk túl rajta, nagyon ráérezve a vágyaimra szépen lassan húzta fel ezt a szexi ruhát, szép szemeit az enyémen tartva, előttem állt az én megtestesült álmom egy szexi fehérneműben, ami egy fekete combfixel volt megkoronázva. Ledőltem a tatamira, Ő az arcom elé térdelt és a szemembe nézve vette le a cicitartót, nagyon szép és eredeti keblei vannak, tud ám remekművet alkotni a természet is, nem csak a remek sebészeink. :-) Nem tapadtam rájuk azonnal, a pocitól kezdve indultam felfelé, saját magam ingerelve, húztam a pillanat varázsát, végül megérintetem az igen kemény és ruganyos szépen ívelt kebleihez. Rögtön a számba is vettem a rózsaszínű bimbócskákat, csodásan érzékenyek ezek a bimbócskák, gyorsan keményedtek, ettől kecmecke is gyorsan keményedett.
Kedvesünk a mai nap kivételes formában volt csók ügyben, eddig látogatásaim során csak szájra puszit kaptam , de most hagyta az ajkait is bekapni, néha még a nyelveink is találkoztak.

Kézzel megtalálja az érzékeny részeimet, kellemes simogatásban részesít az alsó fertályon. Szájjal lefelé haladva megtalálja mellbimbóimat amit igen izgatóan megharapdál, a köldök tájékán megpuszilgat, a kézi tasakgyúrás most szájas és nyelves érintésé változik, kecmeckét kézben tartva és huzigálva nyelvel érinti a makkot, a rudazathoz visszatér, kocsi tasak és a nyelvével megint a makk. Végül bekapott, olyan lágyan és finoman tud érinteni a szájával, hogy nekem vigyáznom kellett, a cicimarkolászásom se forduljon erőteljessé. Néztem a tükörben ahogy Tündérke bólogat, nagy élménynek találtam ahogy láttam a szépséges lány kényeztetését. Mikor érzi itt a vég begyorsít az örömöm cseppjeit a szájába engedi és vissza csorgatja rám, úgy hogy közben a szájában tart, kicsit rámozogva fokozza az élményt! Alaposan letakarított, gyorsan fogyott a papírtörlő, mert volt itt anyag bőven.

Massz után rákérdezett, hogy te nem akarsz puszilkodni odalent? Eltelt egy-két pillanat amíg leesett a tantusz. Valójában azt kérdezte, hogy kinyalnám-e, de Ő szebben tud fogalmazni mint én! :-)
Akartam ám nagyon, de még bugyiban volt és azt lassan kedvem szerinti tempóban húzhattam le. Megint rám érzett ez a lány, mert mikor lent volt a bugyi szépen lassan nyitotta a combjait előttem, így láthattam meg a meséstől is szebb kelyhecskét. A combokat végigpuszilva haladtam valamelyik égtáj felé, most éppen nem jut eszembe az égtáj neve. (talán itt majd valaki kisegít a hozzászólásokban)
Alaposan végigpuszilgattam a környéket mielőtt megízleltem a gyönyörű punciját, nem kellett sokáig ízlelgetnem mert már remegett is. Pici szünet után fojtattam a nyalakodást és néztem ahogy közben gyúrja azokat a szép kebleit, kicsi tusakodás után az egyiket rögtön ki is sajátítottam magamnak, azt én akartam gyúrni, és megint remegésbe fordultak az események. Elidőztem még egy ideig a combjai között aztán mellé feküdtem egy kis ölelgetős simogatásra.

Mikor kecmecke megint életre kelt, megkérdezte mit szólnék egy 69-hez? Eszembe se jutott, hogy poénként megint megemlítem, a "keserű szájízzel de igent mondok" remek poénomat. Az arcom fölé térdelt, a fejemet a lábai közé véve és kölcsönös kényeztetésbe kezdtünk. Nem voltam valami aktív, leginkább az elém táruló látványt élveztem, mert nagyon izgatónak tartottam és próbáltam átadni magam a szájas játék mámorának. Nagyon izgató mikor a tükörből a szép szemeivel közben az enyémbe néz és csillog a tekintete, amitől az enyém erősen fátyolossá válik. A sikerélmény megint a szájába ért és sokáig ott is tartott, ezzel földöntúli érzést biztosítva nekem.
Azt hittem végeztünk, de megriszálta előttem a fenekét, igényt tartva a folytatásra. Majdnem elfelejtettem, hogy én is belekezdtem valamibe amit illik befejezni.
Nyalakodtam és puszilgattam a puncit, nagyon élveztem a popsi látványát is és a markolászásáról már nem is beszélek. Aztán jött megint a remegés, én jól a számra húztam, hogy mindent kilapatyolhassak. Micsoda látvány és érzés volt ezt megélnem!

Egymás mellé feküdtünk és folyamatos simogatások mellett végigbeszélgettük a fennmaradó időmet. Mikor úgy gondoltam, hogy lejárt az időm megkértem, hogy nézzen nekem fürdőt, kedvesünk meg se mozdult, igényelte a további simogatásokat. Ezzel számomra tökéletessé tette ezt az amúgy is tökéletes programot.
Később azért meglett az a fürdő is.

Öltözéskor a zoknim helyett véletlenül az Ő combfixét vettem a kezembe , szerencsére rögtön kiderült a tévedés, Nocsi ezen nagyon nevettet.
Noémi is visszavette a ruhácskáját , de most melltartó nélkül, itt kiderült számomra, hogy a tökéletestől is van tökéletesebb öltözék!

Elszámolás

Ez a program végén történt, az általam átlagnak ítélt átlagos csokor, részemről picit kerekítve. Egyszerűen nem találtam neki megfelelő helyet. (lehet, hogy csak figyelmetlen voltam) Ezért én a vizes pohár alá tettem és nehéz volt úgy elhelyezni, hogy egy pillantással ellenőrizhető legyen a mértékegység. Szóltam, hogy azt oda tettem Nocsi még csak rá sem pillantott, csak a csilingelő hangján mondta, hogy köszönöm. :-) Én meg a nem éppen csilingelő hangomon mondtam, hogy én köszönöm! :-)

Noémi, nagyon jó masszázs

  drkv

Egyeztetés

Már egy ideje nézegettem a hirdetését, beszámolóit, egyszer fel is hívtam, de akkor nem találtunk közösen megfelelő időpontot. Aztán sikerült, VTR-en és SMS-ben is egyeztettünk. 1,5 órára mentem, és számítottam a VTR jelentkezés következtében adott plusz negyedórára is.

Megközelítés

Az utcában nem találtam helyet, de a környező utcákban volt elég hely, végül is kb. 300 m-re álltam meg Noémi kuckójától. BKV nyilvánvalóan odavisz, de pontos itinert ne várjanak tőlem a kollégák.

Helyszín

A lakás teljesen felújított, szép burkolatok, fürdőszoba is újszerű, tusfürdő hegyek. Senkivel nem találkoztam, nem is hallottam hangokat, bár feltehetően többen rendelnek.
Mi az emeleti (!) szobában voltunk, az is tiptop, a földön egy kényelmes matrac, körbe gyertyák, hangulatos.

Hirdető külseje

Noémi egy csodaszép lány. Hogy miben fogadott arra nem is emlékszem, miután a fürdőből visszatértem egy pici melltartó és egy még kisebb tanga volt rajta. Mint kiderült, neki semmi szüksége a melltartóra, mivel a gyönyörű természetes mellei semmit nem vesztettek még feszességükből. Arca is kifejezetten szép.

Masszázs

Minimális masszázs volt, ezt én szerettem volna így, Noémi aranyosan kérte, azért egy picit szeretnélek megmasszírozni. Miután ekkorra már két élvezésen túl voltunk (1 neki 1 nekem), kegyesen engedélyeztem a kérést, azzal a kikötéssel, hogy kellően erotikus legyen a masszázs. Így is lett, amikor a lassú kellemes hátmasszázs a fenekemhez ért, ráutalóan megemeltem a fenekemet, lehetőséget adva a benyúlásra a golyókhoz és a farkamhoz. Meg is kaptam a finom, érzéki cirógatást az említett testrészeken. Ezzel a masszázs véget is ért.

Kényeztetés

Amint a fürdőből visszaértem egy mosolygós, kedves szőke lány várt rám a matrac előtt állva. Megöleltük egymást, ahogy illik kezet csókoltam, és elkezdtünk puszizkodni, a puszik hamarosan csókokba mentek át, nyelves, de nem pornós, hanem barátnős érzéki csókokba. Közben óvatosan eltávolítottam a melltartót, megcsodáltam a szép melleket, majd leheveredtünk a matracra. Tovább csókolóztunk, majd az ágaskodó mellbimbókat nyalogattam, lassan óvatosan. Úgy láttam, hogy ez Noéminak is tetszett.
A tangát eltávolítva egy frissen borotvált babapuncit találtam. Csókolózás közben megnyálazott kezemmel simogattam a puncit és a csiklót kívülről. Közben egymás szemébe néztünk. Noémi keze elindult lefelé, már ketten simogattuk a punciját. Ahogy remegése és hangjai intenzívebbé váltak, visszatértem a mellbimbói kényeztetéséhez.
Miután Noémi remegve elélvezett, összebújtunk, ő pedig elkezdte simogatni a farkamat, és csókolgatni a testemet. Haladt lefelé, a lábam közé térdelt, érzékien elkezdte nyalogatni a golyóimat, én készségesen emeltem a fenekemet, hogy mindenhez hozzáférjen. Finom kezével közben simogatta a farkamat. Majd a szájába vette és szopogatta. Szája fáradhatatlanul járt a farkamon, időnként csak a makkot nyalogatta, sokszor rámnézett közben. Időnként csúszkált rajtam, melleivel simogatta a farkamat. Visszatért hozzám egy csókra, aztán folytatta az érzéki szopogatást. Aztán már nem tudtam tovább húzni, és nagy nyögések közben a szájába élveztem. Ami érdekes volt, mert nem hagyta abba a szopást, egy lenyugtató kezelés keretében ugyanúgy járt rajtam a szája, és láthattam a végterméket visszacsorogni a farkamra. Pár perces utókezelés után minden végtermék eltűnt, Noémi pedig megtörölte szép száját.

Itt következett a masszázs részben már leírt rövid masszázs.

Újra a matracon ölelkeztünk, beszélgettünk, simogattuk egymást. Elhelyezkedtem Noémi lábai közé óvatosan felemeltem lábait és a babapuncit kezdtem nyalni. Ahogy Noémi elkezdett remegni, éreztem, hogy jó úton járok, a remegés gyorsult, a hangok erősödtek, végül Noémi teste megfeszült és elélvezett.
Összebújtunk kis pihenőre, aztán Noémi lecsúszott a farkamhoz és a már ismert érzéki szopás elkezdődött. Most megpróbáltunk úgy is, hogy négykézlábra álltam és Noémi a hátrahúzott farkamat szopta. Sajnos ebben a pozícióban nem sokáig bírom a kényeztetést (bár nagyon izgató), így aránylag gyorsan visszatértünk a hagyományos háton fekvő pozícióba. Így élveztem Noémi finom száját a farkamon. Amikor a felhő másodszor is kiadta csapadékterhét, Noémi a korábbiakhoz hasonlóan nem hagyta abba, tovább élvezhettem finom levezető szopogatását, láthattam csatakos farkamat, de végül minden eltűnt a szép szájban.
Még egy picit ölelkeztünk, beszélgettünk, aztán újra fürdőszoba és távozás.

Elszámolás

Nem kellett extrákat igénybevenni, a telefonon egyeztetett összeget távozás előtt elhelyeztem egy kis szekrényen.

Noémi, nagyon jó masszázs

  vartibo

Egyeztetés

Noémi hirdetésén megakadt a szemem, mert volt valami különös,és kellemes kisugárzása, ami kiváncsivá tett. Telefonon hívtam, a hangja elárulta, hogy kifejezetten értelmes, kedves lányról van szó. Szerencsére pont volt egy szabad időpontja, úgyhogy rácsaptam.

Megközelítés

Ha nem vagytok ismerősök a környéken, érdemes a GPS-re hagyatkozni, fejből nem sok esély van odatalálni. Szerencsére ismertem a környéket, így könnyen megtaláltam. A parkolás fizetős, de Budapesten a legalacsonyabb tarifa játszik arrafelé, és parkolóhely is van nagyon bőven, ami nem jellemző Angyalföldre. Viszont a parkolóórát nehéz felfedezni! Betorkolló utcában felfelé 100 méter. Busz is jár arra, max. 150-200 méter séta után már meg is érkeztek.

Helyszín

A ház nagyon új építésű, és gyönyörű! Igazi luxusház! A lakás igényes, több szobás. Többen is vannak a lakásban, de nagyon diszkréten el vannak szeparálva a szobák. A szobában matrac van, de a jobbik minőség. A fürdő pazar! Van minden, amit csak szeretnétek! Sok tusfürdő, direkt van illatmentes is, illetve kétfajta szájvíz. Az egyetlen negatívum ami nem tetszett, az a zene volt. Tényleg lágy volt, és nyugtató, de nem az én stílusom! Persze ez rendkívül szubjektív.

Hirdető külseje

Mivel arccal hirdet, mondhatám, hogy nem ér senkit meglepetés, pedig dehogynem! Élőben sokkal szebb! 29 évesnek mondja magát, viszont a teste, mint egy tinié! Tökéletes! Ha csak a testét nézem, akkor simán elhinném a 18-at is. Az arca persze elárulja, hogy idősebb, de még így is fiatalabbnak néztem. Egy fekete valamilyen lenge ruhában fogadott, de őszintén szólva nem elmékszem rá, mert nem a ruhára koncentráltam. A kisugárzása, a mosolya, a tekintete... Úr Isten! Teljesen levett a lábamról! Mint egy angyal, gondoltam, pedig később kiderült, hogy inkább kisördög! A képeket fel sem tűnt milyen vékony dereke van. Meseszép! A mellei szó szerint tökéletesek, nem lehet belekötni! Feneke bámulatos! Mit ragozom itt annyit? Az egyik legszebb testű nő, akit valaha láttam! Egy tökéletes testből nehéz bármit is kiemelni, hogy mi az ami a legjobban megfogott, de azt hiszem a tekintete.

Masszázs

Noémi masszázsa nem volt túl erős, de most nem is vágytam egy csontropogtató vaskezű átgyúrásra. Viszont az érintése varázslatos! Nagyon puha a keze, inkább simogató, kényeztető, mintsem erős. A talpamtól a vállamig megmasszírozott, sajnos a tarkót kihagyta, de az is lehet, hogy látta már rajtam a szexuális felindultságot.Igazi lazító masszázs, ami nem igazán az izmokat, hanem a lelket lazítja le. Masszázs közben a fehérnemű rajta volt, de nem bántam. Így is tudott kalandozni a kezem, és engedte is kalandozásaimat. Meg merem kockáztatni, hogy nem tanulta a masszázst, inkább ösztönszerűen csinálta, de nem volt rossz! Van, akihez a masszázs miatt megyek, van, akihez az erotikus része miatt. Noémihez bizony az erotika miatt mentem!

Kényeztetés

Kisvártatva elhangzott a várva-várt szó: megfordulhatsz. Ha már itt tartunk, pontosítsunk a kisvártatva szó jelentésén nála. Másoknal az egy órából kb. 45-50 perc a masszázs, és 10-15 perc a levezetés. Noéminél 30-30 perc volt az arány, aminek kifejezetten örültem! Kellett is ennyi, mert széles volt a repertoár! Mikor megfordultam, kitalálva a gondolataimat, engedte, hogy én vetkőztessem le. Akkor szembesültem gyönyörű alakjával. Utána hozzám bújt, és rengeteg finom csókot kaptam testem legkülönbözőbb részeire. Ezt én is ki akartam próbálni, ezért cseréltünk, és én fedeztem fel teste minden porcikáját. Puncija tökéletesen ápolt, finom. Mikor visszajutottam a szájához, először csak szájrapuszikat kaptam, majd oldódott a jég, és igazi csókra váltottunk. Ekkor ismét végigcsókolta a testemet, de már megérkezett a legfőbb ideggóchoz. Először a golyókat vette kezelésbe, ami elképesztően jó volt, majd nagyon lassan haladva a nyelvével, és ajkával a farkam tövétől a tetejéig indult. Méretbeli problémák miatt sajnos hamar végigvitte ezt a kurta távot, de amit utána kaptam, az fantasztikus volt. Olyan jól franciázott, hogy szemem szám elállt! Általában a pornós feeling, és a barátnő feling kizárja egymást, de nála mégis megvolt ez a kettősség! Végig a szemembe nézett izgató szemeivel, ami egyszerre volt meleg, mint egy igazi barátnőé, és izgató, mint egy démoné! Nagyon hosszan elnyújtotta a kényeztetést, a végén pedig ajkai közt lett végen. Nagyon sokáig tartott még a szájában, míg teljesen ellazultam. Utána még odabújt hozzám, beszélgettünk, majd én hoztam szóba, hogy ideje zuhanyoznom, és távoznom, mert már kiszaladtunk az időből.

Elszámolás

Az ár az élményhez képest nagyon korrekt volt. Az összeget előre rendeztem, de Noémi jelezte, hogy természetesen utólag is rendezhetem. Mivel először voltam nála, úgy éreztem, hogy így korrektebb, és egy kerekített összeget hagytam nála.

Noémi, nagyon jó masszázs

  subaruman

Egyeztetés

Noémival a szokásos módon, először üzenetben, majd telefonos beszélgetés során egyeztettem időpontot. Már nem először járok Nála, így azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez a rész könnyen szokott működni.

Megközelítés

Autóval érkeztem, de egy cseppet sem könnyű parkolóhelyet találni. Viszont jól ismerem a környéket és ezt is sikeresen megoldottam. A tömegközlekedés a Fővárosban számomra ismeretlen.

Helyszín

Abban az ingatlanban, ahol a szalon van berendezve, ott mindig jó illat van, tisztaság és nem utolsó sorban nyugalom. Mondhatni, hogy otthonosan mozgok itt (is), mert valószínű, hogy törzsvendég vagyok. Nem ismerem minden zugát a lakásnak, de a fontos helységek számomra meggyőzőek. :) A zeneválasztás és azok időzítése a szeánsz alatt pedig egyenesen tökéletesen eltalált kompozíciók. :)

Hirdető külseje

Ha valaki, akkor én igazán elfogult vagyok a szépség, a szép dolgok, tárgyak, emberek iránt. Nos Noéminél ez a hatás fokozottan érvényes, hisz - ha nem csal az emlékezetem - már vagy 5 éve ismerjük egymást. Persze joggal merül fel a kérdés, hogy miért nem írok minden alkalommal beszámolót. Azért, mert nem tartom szükségesnek, azt, hogy "kiteregessük a szennyest". Ezt jó értelembe véve mondom. Különben is, az a több, mint 2 tucatnyi alkalom, amit egymás társaságában töltöttünk, sok esetben csak személyes emlék. Nyilván, így lehetne aposztrofálni a legutóbbit is, de kedvezek a Tisztelt Olvasóknak és néhány gondolatot megosztok Veletek.

Masszázs

A szokásos tusolás és rövid beszélgetés után a masszázsra fektettük a hangsúlyt. Noémi az évek során egyre jobb lett ezen a téren, úgyhogy élvezettel fekszem a kezei alá. Jólesően, kellő erősséggel és intenzitással szokott egy-egy szeánszot felvezetni a további folytatáshoz. Minden alkalommal beszélgetünk valamilyen közéleti, vagy magán jellegű témáról, amit én kíváncsian hallgatok. És minden alkalommal meg is köszönöm a masszázst, hisz biztosan sokan tudjátok, az férfi-nő közötti testi kapcsolat egyik fontos eleme egymás megérintése. Az ebből következő további állapot pedig vagy egy magasabb szintű "folyamat" lesz, vagy megmarad az erotikus vonalnál.

Kényeztetés

Valahogy úgy alakult, hogy a masszázs egyszer csak átalakult simogatássá, jelezve, hogy készen állunk a folyatásra. Mondhatnám, hogy ki voltam éhezve - ami igaz is - egy fergeteges kényeztetésre, ami a kölcsönösséget sem nélkülözi, de ezt úgy sem hinnétek el. Pedig de! Ha nem is úgy estem neki Noéminek, mint egy őrült, ki letépte láncát (ki ismeri ezt az idézetet? :) ), de mindenképp hevesebb voltam a tőlem megszokottnál. Miután végigcsókoltam testét tetőtől talpig, egyszerűen nem maradt más választásom, mint, hogy eljussak ahhoz a féltve őrzött kincshez, mely oly sokunk álma.
Igen, talán kétszer is...
Ami után az én kényeztetésem is odáig fajult, hogy szó szerint kicsordult belőlem minden. (Jó, a könnyem nem :)) Egyszerűen nehéz megmondani, hogy hogy jött ki a matek, mert bár egy párost alkottunk, mégis 69 lett az eredmény.
KÖSZÖNÖM!

Elszámolás

Az elszámolás ennyi találka után nem szokott gondot okozni. Felesleges is extrákat emlegetni, mert az maga az extra, ha Noémi tud fogadni, a lehetetlen időpontkéréseim miatt.

Noémi, nagyon jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Sokan tudják a kollégák közül,hogy Nocsi a kedvencem,két éve járok hozzá rendszeresen.Először még a Szász Károly utcában látogattam meg annyira elbűvölt a kedves szemilyisége,hogy azóta a rabja lettem.Legutóbb nőnapon tettem tiszteletemet nála, nem szoktam minden randinkról beszámolót írni,de most a két hónap járvány miatti szünet után,már nagyon vártam az újbóli találkozót amit most szeretnék itt megosztani.VTR-ben javasoltam időpontot amit elfogadott.

Megközelítés

A 7-es busszal mentem Budáról a Keleti pu.utáni megállótól pár perc séta.A városliget sarkánál található a találka helyszine.Parkolás megoldható.

Helyszín

Egy régi kőrfolyosós ház. Fürdőszoba tiszta,bár vannak kisebb hibák. Egyébként tusfürdőből,szájvízből,dezodorból nagy a választék.

Hirdető külseje

Nocsi egy kis szőke tündér,nagyon jó alakú,nekem minden tökéletes benne.Fekete köntösben fekete magassarkúban fogadott.Puszilkodás és cipőlevétel után a mosdóba irányított,kéz fertőtlenités céljából,majd bekísért a kis szobájába.

Masszázs

Az első kényeztetés után hasra feküdtem a tatamin Nocsi beolajozta a lábamat és finoman kezdte a masszírozást a vádlimat többször átgyúrta finom kezeivel,majd egy talpmasszázs kaptam,a lábam után feljebb folytatta kényeztetésemet.A masszázs alatt sokat beszélgettünk én helyzetleírást adtam a munkámról,szerencsém van,hogy megmaradt,mert a vendéglátás nehéz helyzetben van a járvány következtében.Ő is elmesélte,hogy sokat tornázott a kis albérletében.Ezután a vállamat is jól átgyúrta kérte,hogy tegyem a combjára a karomat amit szintén átlazított finom kiskezével.A végén mégegyszer átgyúrta az egész testemet a golyóimhoz is többször benyúlt,nagyon kellemes volt minden mozdulata.Fordulás után csuszkamasszázst kértem Nocsi beolajozta a melkasom,majd a cicijét amit én is segítettem bekenni.Oldalról többször végigsiklott rajam közben én simogattam a hátát, popsiját,csúszka közben incselkedett velem,mosolyogva a szám elé tolta formás kis keblecskéjét, közben én simogattam a farkamon is párszor végigsiklott a cicijével nagyon izgató volt

Kényeztetés

Az első felvonás úgy kezdődött,hogy én a tatamira feküdtem Nocsi ledobta magáról piros köntösét,fekete melltartó és tanga villant elém,mellém bújik , finoman megszabadítom melltartójától,majd puszilgatom,simogatom formás kis kebleit.Nocsi hozzám bújik puszilgatja a mellkasomat szívja a mellbimbómat egyre lellyebb csúszik,a zacsit kezdi nyalni én a tangàján keresztül simogatom a formás kis popsiját,majd a domborodó bársonyos punciját.Nocsi közben birtokba veszi a velem egykorút és egy kis kézi rásegítéssel szopni kezdi,én továbbra is a punciját egyre gyorsabban simogatom amitől kezd nagyon beindulni.Egyre hevesebben szopja a farkam ami hamarosan megadja magát a szájában landolnak az utódaim amit visszaküldött a feladónak azaz visszacsorgatja a farkamra,hasamra.Utána alaposan megtiszogatott a már érzékeny makkomat is jól áttörölgette, közben mosolygott látta,hogy élvezem a dolgot.A masszázs után a második felvonással folytattuk a randinkat most Nocsi kényeztetetése következett ezúttal nem a megszokott helyen a tatamin hanem kértem,hogy üljön a kis kanapéra. Törlközőt tett maga alá,majd elé tétdeltem megszabadítottam tangájától és birtokba vettem pici hamvas punciját.Fokozatosan nyalni kezdtem,kis idő elteltével Nocsi remegni kezdett erősen szorította bal karomat,majd a combjával a fejemet szorította, rövid idő alatt sikerült a csúcsra jutnia.Egy kicsit még maradt a kanapén amig lenyugodott,közben én simogattam a comjait.Befejezésül 69-ben állapodtunk meg.Nocsi ismét odabújt hozzám ismét puszilgatta a mellkasomat,majd rámfeküdt,illatos kelyhét a számba tolta a nyelvemmel szörfözteni kezdtem a csiklóján illetve próbáltam beljebb hatolni édes barlanjába.Nocsitól ezalatt egy bőnyálas franciát kaptam egy kis kézi rásegítéssel egyre vadabbul szopott a cuppogást is lehetett hallani, közben a nyelvmunkám ismét elérte a célját Nocsi annyira élvezte,hogy a szám elött táncot járt a popsija már nem is nyaltam,csak a nyelvemet szorítottam a puncijához és a puncijával mozgott a nyelvemen.Nagyon élvezte a kényeztetést,sajnos egy idő után éreztem,hogy így nem tudok most elmenni,talán túl lágy volt az inger vagy már elfáradtam.Kértem,hogy térdeljen mellém és kézzel fejezze be az akciót.Nocsi mellém térdelt simogatni kezdem a cicijét ő egyre gyorsabban tempóban a kezével kivégzett.Még egy kicsit beszélgettünk,ezután ismét fürdés,öltözés,majd sajnos eljött az búcsú ideje puszival búcsúztunk el egymástól a mielőbbi viszontlátás reményében.

Elszámolás

Korrekt elszámolás ,extra nincs minden az alapban.Pesti átlagos csokor nekem nagyon megérte,búcsúzáskor a szekrény polcán lévő törölközőkre tettem

Noémi, nagyon jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Nyáron voltam nála utoljára,már nagyon vágytam rá,hogy ismét meglátogassam a kis szőke tündérkét.Két nappal a randink előtt VTR-en egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

A Budárol a négyes metróval mentem a Keleti pu.-ig a városban tapasztalt dugók miatt.A Keletitől egy megàllót még buszra szálltam onnan felsétáltam a randi színhelyére a Városliget közelében lévő épülethez.Parkolni talán a mellékutcákban lehet.

Helyszín

Egy régi bérházban található a szépen felújított lakás,több tatamis babaszoba a fürdőben sarokkád,minden tisztálkodó eszközből nagy a választék.

Hirdető külseje

Noémi(Nocsi) egy pici szőke teremtés,fekete rövid ruhában lábán magassarkú cipő nagyon jól nézett ki.Puszilkodás és cipőlevétel után bementünk a kis kuckójába vizet kaptam,majd elmentem tisztálkodni.

Masszázs

A masszázsra az első kényeztetés után került sor.A tatamira feküdtem Nocsi beolajozta a hátamat és finoman kezdett masszírozni,minden részletre nem emlékszem mert olyan jót beszélgettünk a masszázs alatt.Arra viszont emlékszem,hogy lábamat ami a neuralgikus pontom jól átgyúrta nagyon jól esett a fàrasztó munka után.Befejezésül a karomat a combjára fektette és alaposan azt is átlazította.Összeségében nem túl erős de nagyon kellemes masszázst kaptam.

Kényeztetés

Az első kényeztetés felvezetés képpen a tatamin történt.Nocsi levette a meltaróját és hozzám bújt én simogattam a formás keblecskéjét puszilgatta a mellkasomat,majd oldalról egyre lejjebb csúszott.Finoman elkezdte a zacsikat nyalni azután a szájába vette a hangszert nagyon lassan érzékien játszani kezdett rajta.Ez egy darabig folytatódott majd én szerettem volna a kedvében járni a kezemmel finoman simogatni kezdtem tangáján keresztül a puha kelyhecskéjét aminek hamarosan meglett az eredménye.Nocsi remegni kezdett egyre gyorsabban szopta a velem egykorú láthatóan élvezte a dolgot nagyon beindult tőle.Már nem bírtam sokáig ezt a gyors tempót és hamarosan a szájába lőttem az utódokat amit Nocsi visszacsorgatott rám szájából.Utána megtisztított, majd beolajozta a mellemet utána magát is alaposan bekente azután rám feküdt úgy,hogy az egyik lába a lámamközött helyezkedett el.Elkezdett föl-le csúszkálni rajtam nagyon erotikus volt ,oldalról is csúszkált szinte minden irányból végig siklott a testemen.Olyan volt mint egy fürge gyík nagyon izgató volt.Egy idő után gondolom,hogy ezt nekem is viszonoznom kéne,benyúltam a jobbkezemmel a finom puncijához egy kis ideig azon is végig siklott,majd egyre intenzívebben simogattam amitől szinte megdermedt és remegni kezdett a kis teste rajtam.Fantasztikus érzés volt látni ,érezni ahogy elévezett rajtam.Utána lenyugodott egy kicsit majd lemászott rólam.Egy kis szusszanás után kértem,hogy kutyapózba nekem háttal legyen így kezdem nyelvemmel izgatni finom kis rését,de egy idő után egyiküknek sem volt jó így.Nocsi megfordult és a helyemre feküdt így folytattam tovább a kényeztetését aminek ismét remegés lett a vége.Befejezésül 69-et kértem de nem végig.Az édes kis punciját a számhoz tolta ismét ízlelettem finom kis nedüjét.Ő finoman a szájával nyelvével játszadozott a hangszerrel.Végezetül a tatami szélére állam Nocsi az jobbkezével a farkam tövét,bal kezével a combomat fogta és egy fergeteges bőnyálas franciával kivégzett.A papitörben eltüntette az utódokat,majd engem is tisztítani kezdett.A már érzékeny makkomat körbe-körbe törölgette közben végig huncutul a szemembe nézett mondta hogy jól megtisztogatja.Ha fiatalabb lennék ennek a ténykedésének köszönhetően ismét harckészültségbe került volna a kis pajtás,de így is nagy izgató volt.Még maradt egy kis időnk a plusz 15 percnek köszönhetően egy kicsit még visszafeküdtem a tatamira és beszélgettünk.Ezután.tiszta törölközővel elmentem fürdeni,majd visszajövet a szobába Nocsi jól megtörölte a hátamat,mondta hogy hideg van kint meg ne fázzak.Felöltözés után puszival búcsúztunk egymástól,biztos,hogy még találkozuni fogunk

Elszámolás

Nekem már az is megérte,hogy élvzhettem elbűvölő lényét.Az pedig hogy két kényeztetés és egyéb nyalánkságok is voltak,többszörösen megérte.Utólag az üvegszekrény polcán lévő törölközőkre tettem

Noémi, nagyon jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot.Két nappal előtte tettem javaslatot a randi időpontjára amit elfogadott.Jelezte,hogy sok szeretettel vár

Megközelítés

A mutkorihoz hasonlóan busszal mentem.A Keleti Pu.utáni megállótól gyalog pár perc séta.A parkolásról nem tudok nyilatkozni

Helyszín

Egy régi ház félemeletén a folyosó végén található.nem rég lehetett feluújitva.fürdőben sarokkád .több szoba van , tusfürdő, szájviz minden van ami szükséges.

Hirdető külseje

Noémi(Nocsi) a kis szőke hercegnőm fekete szexi ruhában fogadott , szöke haja be volt fonva,így még nem láttam őt.A szép kis arcát mégjobban kiemelte.Egy desszertel kedvskedtem neki.Cipőlevétel után beinvitált a tatamis kuckónkba

Masszázs

A fürdőből visszajövet már önállósitani kezdte magát a farkam.Nocsit kértem,hogy oldjuk meg ezt a helyzetet.Ő a tatamit szélére térdelt, én előtte álltam.lassan finom mozdulatokkal kezelésbe vette a velem egykorút.Először a zacsit nyalta,majd lágyan a makkot is nyalni kezde végül a szájába került a farkam.Bönyállal egyre gyorsabb tempópan járt ki-be a szájábban cuppogott.Nem bírtam sokáig. A végén a fejét fogtam mielőtt megadta magát és egy nagyot durant a szájában,amit még benntartott egy darabig,majd eltüntetett.A kezembe adott egy kis törlőparírt amivel megtöröltem a makkomat ,nem kellett nagyon tiszogatnom,mert a nagyrészét a szájával megtette.Ezután hasra feküdtem Nocsi beolajozott először a lábamat kezde, cobjára fektette és úgy jól átgyúta mind két lábamat.Azután a combom majd a hátam következett,közben beszélgettünk utazásról,nyaralásról.Sajnos a tűkörben ritkán tudtam öt megpillantani,mivel nemrég elestem és még fájt a könyököm, ezért inkább a másik oldal felé fordultam,A vállamamon,majd a nyakamon is a csomókat jól átgyúrta.Fordulás után kértem,hogy most legyen egy csuszka masszázs.Nocsi kezembe adta az olajos flakont,jól bekentem a ciciket azután a hasát is.A lábamközé tette az egyik lábát a másik lába melettem a tatamin.Elkezdett föl-le oldalról a cicijével csúszkálni rajtam a bimbói karcolták a melleimet.Olyan fürgén csinálta minta egy gyik futkározna rajtam Többször is szemkontaktus volt köztük,láttam hogy nagy kedvel csinálja.Nagyon jó élmény volt ilyet vele még nem éltem át.
Utána kértem,hogy üljön a számra így szeretném kényeztetni.Ezt a figurát multkor a Dóri csinálta velem.,Most Nocsival szerettem volna kipróbálni.állva a számhoz tette finom hamvas kelyhecskélyét fokozatossan nyalni kezdtem alulról aminek hmarosan meglett a hatása,remegni kezdett mint a nyárfa levél úgy évezett.Közben felnyúltam és a ciciket is simogattam.Egyébként ő nem mozgott végig egyhelyben állt .de így is nagyon élvezetes volt.Ezután javasoltam a 69-es befejezést.Nocsi rámfeküdt számhoz tette finom rózsaszínű punciját,most hátulról folytattam amit az előbb előről elkezdtem.Ő is szorgosan tevékenykedett a farkam eltüntetésében.Sikerült ismét a csúcsra juttatnom a heves nyelvmunkámmal ,jobbra balra táncolt a szám elött a puncija,nyagyon beindult egyre vadabbul szopta az ezredest aki végül megadta magát és a szájába lötte az utódokat.akik most is élvezték még egy kicsit a vendégszeretet.Maradt még egy kis idönk ezuttal elölröl megmaszírozta a lábamat,talpamat.beszélgetünk még egy kicsit az ételekről,Elmondta,hogy vidéki lány ,szereti a körömpörköltet és a magyaros ételeket ,szernecsére ez nem látszik rajta.Ismét irány a fürdő utána öltözés

Kényeztetés

Lásd fent

Elszámolás

Nagyon megérte .Minden tökéletes volt,mindig azt kapom amit vállal,még soha nem ért kellemetlen meglepetés(,nincs sumákolás.kézimunka)Utólag a kisasztalra tettem a másfél óráért járó csokrot.

Noémi, jó masszázs

  memen

Egyeztetés

A hirdetést itt láttam, egy ideje kedvencekbe került. Telefonon hívtam, ő vette fel. Később elmondta, hogy Viber-en is lehet vele nyugodtan egyeztetni. Tájékoztatott mindenről (lehetőségek, rózsák). Javasoltam egy időpontot, de az neki nem volt megfelelő, aztán ő javasolt egyet, ami viszont nekem nem. Végül az általam először javasolt időpont előtt fél órával lett a befutó. Szó szerint befuto, mert a város túlsó végéből mentem kocsival, és majdhogynem futni kellett, hogy odaérjek, de végül nem késtem el.

Megközelítés

BKV-rol nem tudok nyilatkozni, parkolasra alapból kell időt szánni, de nekem szerencsém volt. Utcai parkolás, fizetős övezet. Címet pontosan megkaptam, GPS odavisz. Ház előtt hívtam, rögtön felvette, lifttel érdemes felmenni, az ehhez szükséges iránymutatásokat a telefonban megkaptam.

Helyszín

A lakás érdekes, mert még a lakásba lépve is van egy plusz szint, ahova fel kell sétálni lépcsőn, ilyennel még nem találkoztam. Cipőt az ajtón belépve le, kabát és egyéb ingóságok a fenti szobában található fotelra. A szobában elég sötét volt, először zavart, de később (zuhany után) már vagy hozzá szokott a szemem, vagy kapcsolt valami plusz fényt, ki tudja, de már nem volt zavaró. A lakás egyébként teljesen rendben van, azt hogy többen vannak csak abból tudtam, hogy mindkét zuhanyzás előtt kiment megnezni, hogy szabad-e a fürdő. Egyébként egy hangot sem hallottam. A szobában a földön matrac, ezen történik a masszázs. Rózsák elhelyezésére komód szolgál. A fürdőszobában kád, tisztaság, rengeteg féle tusfürdő, két felé szajviz, műanyag poharak. Tiszta, száraz törölközőt kaptam, a második zuhany előtt figyelmesen megkérdezte, hogy kérek-e új törölközőt.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, lenge ruhában fogadott (hálóing?), alacsony, vékony, de formás lány, sima, feszes bőrrel, tetoválások nélkül. A kiírt kor a valósággal valószínűleg megegyezik. A képekhez képest visszafogottabb sminket viselt, de ez is jól állt neki, amúgy se vagyok egy nagy smink párti. Mosolygós, eleinte kicsit távolságtartó, de később ez változott. Azt nem mondanám, hogy barátnő feeling, de kellemes társaság.

Masszázs

A masszázs szakszerű, saját bevallása szerint tanulta is. Vádlik, combok, fenék, hát. Jól esett, több fájó pontra ráérzett. Közben beszélgettünk a világ dolgairól, lakhatasi helyzet, munka, stb. Én nem vagyok egy nagy beszélgető, szeretek a masszázs közben is már az erotikára hangolódni, de persze ha valaki kezdeményezi velem a beszélgetést, azért nem hurrogom le :D úgyhogy beszélgettünk kicsit, aztán a masszázs és beszélgetés után jött a váltás az erotikára. Itt még hason fekve kaptam puszikat és egy-egy intim érintést, aztán úgy gondoltam, hogy kicsit be kellene pörgetni a dolgot, és kezdeményeztem a fordulás.

Kényeztetés

Fordulás után jött az erotika. Kicsit atvettem az irányítást, először kicsit félve próbáltam csókot lopni, amit kicsit félve viszonzott. Aztán egy idő után valódi csókokra váltottunk, ésa kezét pedig oda helyeztem, ahol igényeltem a törődést. Közben vékony, feszes testét simogattam. Ezután a hátára fektettem és úgy döntöttem szájjal igyekszem kedvére tenni. Bízom benne, hogy valamelyest sikerült, persze ezt sosem lehet tudni, már alapból a civil életben sem, itt meg aztán pláne. Mindenesetre én megtettem, ami tőlem telt, ujjakat jelezte, hogy tilos, így korlátozott lehetőségeimmel élve próbáltam egy kis örömet szerezni. Ebből a helyzetből először úgy helyezkedtem, hogy ő is elérjen engem kézzel, majd egy laza mozdulattal könnyű testét magam fölé varázsoltam, és így már 69-ben folytatódott a program. A franciája kellemes, nem extrázza, de pont jó, nem túl kevés, de nem is megjatszott. Pont jó. Alapból csak a lényegre koncentrálódott, de később finoman irányítva a környék is kapott törődést. Tényleg csak apró jelzéseket kellett adnom, és rögtön tudta, hogy mire gondolok. Egy idő után lefordult rólam, és én háton fekve, ő pedig oldalról helyezkedve folytatta a kényeztetést. Így is tudtam simogatni, illetve így láttam is, amit varázsol, tehát ez is kedvemre való volt. A végén megkérdeztem, hogy VSZ opció-e, nagy örömömre mondta, hogy igen. De a nagy örömöm aztán mégsem így jött el, mert ezután a környékkel kezdett foglalkozni, és ez annyira jó volt, hogy nem éltem a VSZ lehetőséggel. A végén kedvesen letisztogatott, megölelt, mosolygott, nem sürgetett. Én mondtam végül, hogy akkor én mennék zuhanyozni. Zuhanyzás után láttam, hogy 1-2 perccel túlcsusztunk, elnézést kértem, el lett nézve. Kérdezte, kérek-e vizet, kértem és kaptam is egy fél literes ásványvizet, amit magammal is hoztam emlékbe :D

Elszámolás

Nem tudom, hogy vannak-e extrák, amiket én kaptam, az az alapban benne volt. Korrekt, semmi lehúzás.

Noémi, jó masszázs

  jm436

Egyeztetés

Easy to reach and very kind at the phone. No problem to get an appointment based on her availability

Megközelítés

Sixth district so a bit difficult to park. I went there by bicycle so no problem

Helyszín

Nice small, modern and flat. Bathroom was normal and clean.
Room is small and had a tatami

Hirdető külseje

Noemi is a very sweet and kind girl always smiling. Her body is amazing like a doll. She received me in sexy clothes.

Masszázs

When starting the massage she removed her bra and remained with panties until the second part. Her technique is good, relaxing and focused on it.
Also the social chat, because of her voice and calm, created some intimacy.

Kényeztetés

After the massage finished she started to lay down so we could start to caress each other.
Her body and face are so nice that I wanted to kiss her which created some slow warm moment turning into a deeper one when I could reach her flower.
Some mutual pleasure, relax, nice chat and back to the shower

Elszámolás

Price in the average and as agreed

Noémi, jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Noémit én még Nocsi korában kinéztem magamnak, de valahogy az elmúlt két évben mindig közbejött valami, vagy valaki. Most azonban végre eljutottam hozzá. Telefonon kerestem, kolléganő vette fel, de kérésemre Noémi húsz perc múlva visszacsörgött. Kedves csilingelő hangja mindjárt levett a lábamról, de fontos tisztázni valóm volt mindjárt az elején. Sok beszámolóját olvasva nagyon biztató kép alakult ki róla, de senki sem írt a csókjáról. Hát ezt kellett tisztázni, mert levelező nevemhez hűen ez számomra nagyon fontos. Nocsikám csendesen azt mondta: "szimpi esetén nálam van csók" Hát ezek után élőben kellett megtudnom, hogy szimpi vagyok-e és hogy milyen is az a csók. Meg is állapodtunk egy három nap múlva esedékes randiban, amit aznap még SMS-ben megerősítettem.

Megközelítés

A szalon a Városliget mellett van, amihez sok közösségi közlekedés visz. Én autóval mentem. A liget építkezései miatt a nagy parkolók nem üzemelnek, de én a háztól nem messze az utcában is találtam fizető parkolóhelyet. A cím egyértelmű, eltéveszthetetlen.

Helyszín

A ház állapota kívülről bizony nem biztató és a függőfolyosó sem dobott fel, ahová telefon és kód után bejutottam. Igen ám, de a folyosón haladva egyszer csak feltűnt egy modern, vadonatúj bejárati lakásajtó, ami mögött már vártak. Hát belépve már egy más világ fogadott. Teljes átépítés után egy szépen megvalósított, ízlésesen berendezett lakótérbe kerültem. A fürdőszoba szép szaniterekkel épült át, sarokkáddal. Ezen ugyan nincs zuhanyfüggöny, de a belső sarkában ülőhelyet is tartalmaz a kád, így még az én métereim mellet sem csináltam pocsolyát. Természetesen minden kegyszer rendelkezésre áll. Kérésemre a nagyobb szobába mentünk, ahol tatami, két személyes ülőbútor, kiválóan elhelyezett nagy tükör és meghitt, de kellő fényt adó megvilágítás fogadott. Külön kiemelném a zenét, amely nem élő rádióadás volt, hanem egy andalító halk zenekari aláfestés.

Hirdető külseje

Hát bizony meglepett! Fényképei alapján egy átlagos méretű leányzónak gondoltam. (Persze, ha megnéztem volna a mérettáblázatát...) Nocsi viszont egy filigrán gyönyörűség, egy valódi "zseb Vénusz" (Ha valaki emlékszik meg a franciák korábbi filmcsillagára..) Azért tűnik a képein nagyobbnak, mert minden arányos rajta, az aranymetszés szabályai megvalósulnak benne. Karcsú test, gyönyörű keblekkel, tenyérbe mászó popsival. Mindehhez nem utolsó sorban a nagyon szép arc, ami életben még szebb, mint a fotókon, mert a gyönyörű szemek és a meleg mosolya még vonzóbbá teszi. Meg kell mondjam: ilyen tökéletes szépséget még nem igen láttam, még a filmekben sem.
Kérésemre egy köntösben fogadott, ami alatt csak a meztelen valóság volt.

Masszázs

Hát masszázs is volt, 10 perceben, valamikor a két órás találkozó vége felé. Comb, hát és váll masszázst kaptam. Tanult masszőz, élvezetesen csinálta. Méretéhez képest nem várt erővel is rendelkezik, bár kérésemre kicsit visszafogta a lovakat. Nagyon frissítően hatott, élveztem, pedig nem vagyok egy masszázs kedvelő. Az igazi élvezet azonban az volt, hogy közben a tükörben nézhettem, amint egy térdelő meztelen szépség fölém hajolva foglalkozik velem. Hát ez a kép beégett a retinámba.

Kényeztetés

Belépésem után, miután felocsudtam a már leírt meglepetésből, puszis üdvözlések keretében átadtam a hozott kis nyalánkságot. E közben fel tudtuk mérni egymást, így aggodalomtól fűtve feltettem a legfontosabb kérdést: elég szimpi vagyok-e számára? Igenlő válasza a mennyekbe repített. Még úgy az előszobában, ruhában meg is kóstoltuk a csókot. Hát ez akkor még elég visszafogott, de biztató volt.
Zuhanyozás után a szobába érve elkezdhettem kézzel felmérni, hogy mit is tartalmaz ez a köntös. Hát csodákat. Teljes körű simogatások után be-be nyúlva a köntös alá folytattam az ismerkedést, ami természetesen a köntös elvesztéséhez vezetett. Meztelenül egymáshoz simulva most már belefelejtkezhettünk a csókba. Hát kérem ez csodálatos. Mint elmondta Ö is szeret csókolózni, ami érzékelhető is volt. Nem az a pornós csók, de meleg bensőséges nyelves csók, amibe nem csak az ajkai, hanem a lelke is benne van. Magával ragadó. Hát ez bizony végigkísérte találkánkat, mert mindketten kihasználtunk minden lehetséges helyzetet ennek ismétlésihez.
Megállapodtunk, hogy ez két élvezettel járó találka lesz, de fordítva: kettő neki (akkor még azt hittem) egy nekem. Ehhez igazodva én kezdtem a kényeztetését. Először szemmel simogattam végig ezt a gyönyörű háton fekvő testet, de közben elmeséltem, hogy ezt követően hogyan fogom mindezt végig simogatni, csókolgatni. Hát amikor a ciciknek mesélem, a bimbók, már a szavak hatására is ágaskodni kezdtek. Miután gondos simogatások és csókolgatások után eljutottam a combjaihoz, azok szétnyíltak és feltárult a csodálatos punci. Miután elmondta, hogy nála korábbi tapasztalatok alapján az ujjazás nem opció, kicsit aggódtam, hogy hogyan fogom így gyönyörhöz juttatni. Hát fölösleges volt aggódni, mert egy csodálatosan érzékeny csiklóhoz jutottam, aminek kellő kényeztetése igen gyorsan remegéshez, majd elrepüléshez vezetett.
Ezt követően Ö mutatta be cicis csúszkáját. Olajozások után keresztben, majd hosszában kényeztetett, nemesebb részeimet kiemelten. Közben persze rendszeresen felkúszott egy egy csókra. Csodálatos volt, amikor megállt és csak rajtam fekve csókolt. Egyszer csak megkérdezte, hogy jöhet-e egy kis kölcsönösség. Lelkesen helyeseltem, 69-re számítva. Hát csak félig volt az. Fejem fölé térdelt, miközben én a ciciket kényeztettem. Puncija táncolni kezdett a nyelvemen és olyan gátlástalan természetességgel jutott el a második orgazmusához, hogy én csak bámultam, valóságosan is, mert közben láthattam örömét az arcán is.
Ezt követően Ö vett kezelésbe. Miután végig csókolgatta testem, lejutott az alvégre is. Arcát a combomra fektetve oldalról kezdte el csókolgatni az akkor még csak őrmestert.
Közben folyamatos kaján szemkontaktussal kísérte tevékenységét. Ez a szokatlan módszer hamar századossá emelte a kényeztetett rangját. Ekkor keresztbe fordult, úgy combjai közé került a kezem és ha már ott volt....Egyszerre bólogatott a fejével és táncolt a csípőjével. Én akkor élveztem a szájába, amikor megéreztem, hogy Ö már megint elrepült.
Ezután ivás, pihegés, majd következett a masszázs.
Maradt még időnk, így megkérdeztem mit szólna még egy repítéshez. Lelkes igenje után már csak az volt a kérdés, hogy több ajánlatom közül mit is válasszunk. Ez első alapvariációt preferálta. Hát így is történt. Így lett az általam tervezett két örömszerzésből négy.

Elszámolás

Extrák nem szerepelnek az étlapján a vállalások kiderülnek az eddigi leírásból. A két órás rózsák száma felső kategóriás, de a kapott élményhez képest eltörpül. Azokat belépésemkor tettem le, bár nem kérte, de én szeretem elkerülni az észvesztés miatti esetleges elfelejtést.

Noémi, jó masszázs

  heavyduty

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem előző nap, a barátnője vette fel, megkérdeztem az infókat, segítőkészen elmondott mindent, szinte a részletekig. Előtte szükséges megerősítés, érthető okokból.

Megközelítés

A helyszín forgalmas, BKV-val jól megközelíthető, autóval nem mindig találni parkolóhelyet ezen a környéken. Jól ismert, egyébként forgalmas hely, célszerű kicsit hamarabbi érkezésre szánni az időt a parkolás mivolta miatt. A folyosón kissé eltévedtem, bolyongtam, de aztán nagy nehezen odataláltam. :)

Helyszín

A lakás teljesen jól berendezett, tiszta volt. A hűvös időkben is hamar átmelegedni a benti hőmérsékletben. Kellemes hangulatú helyiség, nagy fürdő. Míg ott voltam, senki mással nem találkoztam. Mindenütt tisztaság, a fürdőben is, szájvíz, nagy tusfürdő választék, ahogy egy ilyen helyen illik.

Hirdető külseje

Letagadhatna pár évet a korából :) Ami nagyon tetszett, hogy mosolygós, vidám lánynak tűnt mindvégig. A teste nagyon arányos és formás. Nagyon jól áll neki, amikor mosolyog. A mellei nem túl nagyok, de pont tenyérbe illőek, és kellemes tapintatúak.

Masszázs

A masszázs az kissé komplikált rész lett, több részben történt. Azzal kezdtünk az elején, miközben szinte végig beszélgettünk. Vagy én beszéltem, ki tudja már. :)
Levezetés előtt és után is masszírozott, amit külön kértem a végén még visszatért rá, jól esett a lazítás. Érezni, hogy van erő a karjában, de mégis tud gyengéd lenni, ha akar. Alaposan végigmasszírozott több részletben, jól esett egy hűvös napon egy ilyen melegítő masszázs.

Kényeztetés

Masszázzsal kezdtünk, egyszeri levezetéssel, sok simogatás közepette. Mivel hosszú programra mentem, így nem kellett sietni, volt idő kihasználni. Kézzel, szájjal, vegyesen kényeztetett a vendéglátóm, melyet végig élveztem, közben a pillantásait lestem, nagyon tetszett, amikor a szemembe nézett. Mikor éreztem, hogy már nincs sok hátra, akkor előttem térdelt, kértem, hogy nézzen a szemembe. Igazán erotikus látvány közepette ért a vég.

Elszámolás

Hogy mik az extrák, azt nem tudom, úgy gondolom, nem kértem ilyet. Azt viszont tudom, előre kérdeztem, hogy a csók nem alap, hanem szimpátia függvénye, ezzel egyet is értettem. A szekrényre tettem a megbeszélt összeget.

Noémi, jó masszázs

  mortelucci

Egyeztetés

10:25-kor hívtam, egyből felvette. Nagyon, nagyon kedves a hangja! Végigvettük gyorsan a főbb menüpontokat, elmondta, hogy nála az egy óra érkezéstől távozásig van, érdeklődtem a közös tusolás lehetőségéről, mondta, hogy semmi akadálya. Nem mertem bevállalni a 11 órát, úgyhogy 11:15-ben maradtunk, és egy órában.

Megközelítés

A Thököly úton közlekedő buszokkal könnyen megközelíthető, a 75-ös és 74-es trolikkal pedig szinte házig lehet jutni. A Városliget szélénél van a tetthely. Végül odaértem 11:00-re, úgyhogy megcsörgettem - hátha -, kolléganő vette fel, és mondta, hogy Noémi még nincs kész. 11:15-kor viszont már természetesen Noémi vette fel, mondta a kapukódot, és viszonylag gyorsan a lakásban találtam magam.

Helyszín

Egy többemeletes, régi építésű ház földszintjén, körfolyosó végén van a lakás. A fürdőszoba számomra kifogástalan, jó nagy a kád, van kilépő, szájvíz és legalább nyolcféle tusfürdő. Noémi említette, hogy aki csak hagyományos masszázst kér, azt masszázságyas szobában "látja el".

Többen is dolgoznak a lakásban, ezért mindig meg kellett néznie előre, hogy nem fürdik-e éppen valaki.

Mivel én nem csak svédmasszázst kértem, ezért egy picike tatamis szobába mentünk. Eléggé sötét volt, ami nekem, a valószínűleg farkasvakságban szenvedő embernek komoly kihívást jelentett, de igaza lehet Noéminak: inkább csak a kinti verőfényes napsütés után tűnt nagyon fénytelennek a szoba. Mire belelendültünk, már láttam mindent :) Apró probléma, és aligha orvosolható: kicsi maga a tér, az L-betűt bezáró, két oldalon lévő tükör pedig nem ér ki ütközésig. Magyarán ha elmentem szinte koppanásig (márpedig mivel aránylag magas vagyok, célszerű volt), akkor szemmagasságban már véget ért a tükör. De ez igazából azért nem jelentett nagy gondot, mert nem sokat voltam hason :)

Hirdető külseje

Állítása szerint nem én vagyok az első, aki azt mondja, hogy szebb, mint az itteni képeken. A nagy különbséget a kevesebb smink jelentette, itt most nem volt annyira kihúzva a szeme, mint a fotózáson. Nagyon szép ruhában volt, de már nem tudom felidézni, pontosan milyenben, hiszen oly távoli emlék az a rövidke periódus, amíg ruhában volt :))) Nem nagyon szeretem sem a túl nagy, sem pedig a szilikonos melleket. Noémié ilyen szempontból teljesen ideálisnak mondható - tenyérbe illő, azt hiszem, így szoktak fogalmazni a feketeöves beszámológyártók! De egyébként is hibátlan az alakja.

Masszázs

Lomi lomi masszázst kértem tőle, mert a simogatóbb masszázsok (főleg a tantra) kihozzák a hátam csiklandósságát. Becsülettel elkezdte a hátamat masszírozni, de viszonylag hamar fordulásra invitált. Különösebben nem bántam; eleve úgy készültem lelkiekben, hogy ide most nem a masszázs mélyszakmai megismerése miatt érkezem. Ha nem túl udvariatlan a részemről, akkor ezt inkább udvariassági körnek titulálnám - ami ugyanakkor nagyon kellemes volt.

Kényeztetés

Elöljáróban annyit, hogy végig az volt, amit kértem, úgyhogy alkalmazkodásból, barátnő feelingből csillagos ötös!

Fordulás után közöltem Noémival, hogy bár ez eddig nem került szóba közöttünk, egyáltalán nem vagyok ellensége a csúszkának. Úgyhogy gyorsan neki is kezdett a csúszkálásnak, de csak miután csábos mosollyal odavetette: "előtte ezt leveszem", és megszabadult a tangájától.

Ez most nem olyan himi-humi csúszka volt, mint néhány szalonban, "hosszában" is csúszkált, sőt, az ezredest többször is a mellei közé kapta. Néhány perc után muszáj volt leállítanom azzal, hogy "Nagyon jó, de ha nem állunk meg, akkor túl hamar lesz túl jó." Értette a célzást. :)

Ekkor jött az, amit már a randink elején felvetettem neki, és amit csak kölcsönös kézi levezetésnek nevezek. (Ahogy az adatlapjából és a többi beszámolóból is kiderül, vállal franciát, sőt, állítása szerint abban a legjobb; én viszont nem szoktam élni ezekkel a lehetőségekkel.) Mindketten háton, csak az ő lába az én fejemnél volt, így kényelmesen elértem kézzel az ölét, ő pedig mivel jóval alacsonyabb, kényelmesen elérte az enyémet. Hát ez minden volt, csak szakszerű lingam és jóni masszázs nem. Először csak egy ujjal siklottam fel-le, majd jött az ötlet, hogy akár szóban, akár kézzel irányítsa a kezem. Ebből az lett, hogy teli tenyérrel kezdtem őt odalent izgatni, aminek viszonylag hamar eredménye is lett.

Ez után jött a hagyományos lingam, ami viszont már egészen szakszerűnek mondható. Itt a mellét kezdtem el simogatni, aztán ő kezdte el magának simogatni, majd megint jött a bevált figura: irányítsa a kezével az én kezemet. Szóval bal kézzel azon ügyködött, hogy az én jobb kezem minél élvezetesebben markolássza és simogassa a mellét, jobb kézzel pedig csinálta tisztességgel a lingamot; ezt nagyjából 5 percig bírtam.

Szépen letörölgetett, majd mivel mondtam, hogy nagy fejmasszázs-fetisiszta vagyok, pozíciót váltottunk: ő törökülésben, én pedig az ölébe hajtottam a fejem, és következett egy nagyjából 10 perces, kellemes fejmasszázs.

Ekkor még 7-8 perc volt hátra az egy órából, úgyhogy eljött az ideje a második tusolásnak. Noémi megint felmérte a terepet, és ezúttal épp foglalt volt a fürdőszoba. Néhány percig elbeszélgettünk, majd jött a közös tusolás.

Elszámolás

Egy kicsit átlag feletti az ár, de ha azt nézzük, hogy a tanga nem marad fent, és van kölcsönösség, akkor már teljesen rendjén való. A fürdés után adtam oda.

Noémi, jó masszázs

  anatomi

Egyeztetés

Telefonon hívtam, Ő vette fel. Hamar találtunk megfelelő időpontot, amit később szerettem volna előrébb hozni, de sajnos már nem volt rá lehetőség. Kolléganőjével beszéltem ekkor.

Megközelítés

A parkolást a környéken nem annyira ajánlanám, viszont a BKV járat a ház előtt tesz le. Gangos udvar, a lakás a fsz-en van, már tárt karokkal várt, mikor odaértem :)

Helyszín

A lakás szép, igényes. Ami nem tetszett hogy több kisebb szobát is láttam, amik számomra picit riasztóak voltak. A fürdő lehetne igényes is, de a járólap már jött fel a földről, a kád két zuhanyzásom között nem volt kitakarítva. A WC-ben nincs fűtés. A szoba, ahol voltunk ugyan pici, de így legalább hangulatos, hamar egymás közelébe kerültünk :) - egy tatamin

Hirdető külseje

Noémi a képeknek nem felel meg. SOKKAL jobba azoknál. Gyönyörű teste van, ilyen gyönyörű ciciket és puncit régen láttam. Pont az ideálom :) Megérkezésemkor álló mellbimbókkal fogadott, ami a lenge kis ruháján hamar meglátszott. Benne a hangját szerettem még nagyon. Rettentően kedves, bájos, szinte angyali.

Masszázs

A masszázs jól esett, nekem sajnos túl gyenge volt, csak emiatt nem látogatnám meg Őt újra. Kérdezte, mit masszírozzon, és miután elmondtam, arra a részre fókuszált inkább. Kérésemre illatmentes krémet használt, amit hamar be is ivott a bőröm, úgy gondolom jó minőségű termék volt, zuhanyzásnál szinte nem is kellett erőlködnöm, hogy lemoshassam. Nagyon hamar szerettem volna már ahhoz a részhez érni, ami miatt igazából mentem, csak az járt az eszemben, de addig is, míg nem értünk oda, a tatami mellett lévő óriási tükörben csodáltam gyönyörű testét. A váltás a masszázs és a kényeztetés között nagyon finom volt, hamar felkorbácsolta a kedélyemet.

Kényeztetés

Huhh, végre. Már alig vártam, hogy megérinthessen, megkóstoljam. Közben azt éreztem rajta, nem érzi magát komfortosan velem, de lehet csak az én fejemben volt ez így. Imádtam minden porcikáját, de a melleit nagyon. Még most is bizsergek, ha rájuk gondolok. A puncija finom, nagyon finom. Gyönyörű szőrmentes! Egész nap nyalogatnám, ha tehetném :D
Noémi franciában elég erős, számomra pont megfelelő mértékű az erőssége és az üteme is, Finoman, de határozottan kezelt, élményt volt a szájába adni. Ugyan sázmomra ez az első ilyen "hivatalos" élmény, de biztosa vagyok benne, hogy Nála jó helyen voltam.

Elszámolás

Mindne rendben volt, az előre megbeszélt dolgok után az előre megbeszélt mennyiségű virágszálat adtam oda.

Noémi, jó masszázs

  willesden

Egyeztetés

Régről ismertem a hölgyet amikor meg a második keruletben rendelt.Pár csengetés után felvette és egyeztettünk időpontot,flottul gyorsan ment.

Megközelítés

Parkolás nem olyan egyszerű,lévén nagyon nagy beruházások vannak a környéken,így elég mozgalmas lett a hely,parkolót talalni,sem egyszerű,nekem 10 perc volt.

Helyszín

Régi,bérház,körfolyosóval.A lakás maga tiszta rendezett,a fürdő,tokéletes,sok tusfürdővel,szájvízzel.

Hirdető külseje

Nagyon csinos,alacsony,mérhetetlenül,kedves szerény csajszit ismertem meg,a hölgyben ,a képek a teljes valóságot mutatják,csalódni senki nem fog.

Masszázs

Itt bajban van az ember mert ha valaki masszázsra érkezik ehhez a kis tündérhez,akkor bizony egy picit csalódni fog.Nagyon lágyan kezdte a lábaimnál,szorítása ,szinte semmi,inkább simogatásnak nevezném. Noncsihoz az emberek szerintem nem a masszázs tudása miatt érkeznek.Azért a tarkómat és a kezeimet megdolgozta,kedvessége,bűbájossága kompenzálja a masszázs technikai hiányosságait. Ettől függetlenül,igazán kellemes beszélgetőpartner,kéréseimet maximálisan megpróbálta végrehajtani. Már a masszázs közben el el kalandozik a kezecskéje kéjesen mosolyog rád,amitől a nyugalmi állapot igencsak megváltozik.1.5 órára mentem de kb.25 perc után kezdtünk neki,az erotikus részhez.

Kényeztetés

A kényeztetést én kezdtem. Miután sikerült lopnom,néhány csókot,puszit , a köldök felé haladtam, megpuszilgattam és bele, bele nyalintottam, közben simogattam a combjait és próbáltam a feneke alá nyúlni. Tovább haladok a combok közé, amik megnyíltak az érkezésemkor.
Hát itt gondolatban messze túlszárnyaltam a masszázs kategóriát, írnám mire gondolok, de ismerlek titeket, ti is arra gondoltok. :-) Élve az adott lehetőséggel (nem a gondolatival) csókolom a combjait ahol csak tudom, elég mohón érkeztem a puncihoz. Persze próbálom magam visszafogni, mert nagyon beindított a látvány, és csak lágyan próbálok kezdeni de nem bírok magammal és tolom a nyelvem a nyílásba. Közben nyalogatom a csiklóját. Így nyalakodás közben a kezemmel szorítom a fejemhez a combjait,folyamatosan élvezi,képes egymás után többször is elélvezni,ami egyszer hangos zihálásban egyszer csöndben,halkan történik.Nem szereti ha a punciba kézzel benyúlnak,viszont azt igen ha nagyon finoman folyamatosan nyalod ,gyönyörű babapunciját.
Kb.30 perc folyamatos élvezés után jelezte,hogy érzékeny a punija,és hogy most o következik. .Apró puszikkal indított a testemen, majd közelített az ezredes felé, játszott a környékkel, húzott- már nagyon vártam, hogy bekapja- de ő csak incselkedett, majd teljesen eltüntetett. Olyan finoman, lágyan franciázott, hogy a mennyekben éreztem magam, bárcsak soha nem lett volna vége. Teljesen kézimunka nélkül cumizott,kezével közben a gátamat izgatta,majd kisvártatva,a golyóimat vette kezelésbe.Teljes átéléssel szopta,gyúrta őket,és közben folyamatosan verte a farkamat.Nem siet, keres, tapasztal, szépen rátalál arra, hogy mit és hogyan szeretek Hosszú francia, többször hörgök közben, de Noncsi nem siet. Végül hatalmasat élvezek,kezébe,szájába.

Elszámolás

Szerintem, nagyon korrekt.

Noémi, jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Este telefonon sikerült őt elérnem.Másnap délutánra kértem egy másfél órás randit.

Megközelítés

Noémi(illetve én még mindig Nocsinak hívom)egy új szalonba költözött.A Dózsa György út közelében a Városliget szomszédságában.BKV-val könnyen oda találtam.Parkolni valószínűleg nem lehet könnyen.

Helyszín

Egy régi körfolyosós bérházban található a nagyon szépen fölújított szalon.A bejutás csak harmadik nekifutásra sikerült ,mivel olyan nagy forgalom volt utcában .Nocsi még halkan beszélt így nehezen sikerült meghallani a bejutáshoz szükséges kapukódot de végül sikerült.Nagyon szép tágas több babaszoba is van az egyik masszázspados.Engem a tatamisra invitált .A fürdőszoba is tágas frissen felújított.Sarokkádba belépve lehet tusolni.Nocsi bekísért megkért,hogy a zuhanyrózsàt a helyére tegyem nehogy megsérüljön.Tusfürdő,szájvíz mindenből elegendő van.

Hirdető külseje

Nocsi egy nagyon jó alakú pici szöke lány.Fekete szexi ruhában,fekete harisnyában fogadott.Egy szál sárga rózsával köszöntöttem amit a távozásomkor is megköszönt.

Masszázs

A tatamira feküdtem Nocsi beolajozott és a lábamnál kezdett .A comjaira ráfektette és jól átgyúrta a vádlimat,majd a talpamat utána feljebb folytatta a finom maszírozást,sajnos nem tudtam őt nézni,mert itt nincs tükör.Közben kérdeztem a kis kitérőjéről nem akart sokat róla beszélni.(Márciusban voltam ott akkor csak kézi levezetését vállalt,,Az is jó volt a végén rámült és úgy végzett ki , közben én a ciciket markolásztam), de ez már a múlt.Diával együtt eljöttek azt hiszem,hogy jól döntöttek.A masszázs végén a vállamat nyakamat jól átdolgozta,így fejeződött be ez a rész.

Kényeztetés

Egy felvezetés és egy levezetés volt közte masszázs.A fürdőből már álló szerszámal jöttem ki,amit egy kicsit szàjvizzel is átmostam.A tatamira feküdtem Nocsin csak egy tanga maradt mellém térdelt.Puszilgatta a mellkason az majd kezelésbe vette a zacsimat nyalogatja majd fokozatosan a velem egykorút eltüntette ,felváltva a kezével szájával dolgozott.közben én a popsiját simogattam.A tanga is lekerült róla így finom kis rést is tudtam simogatni ami nem volt ellenére, többször is összeszorította a combját.Végül gyorsabb tempóra váltott és kivégzett amit a szájában eltüntetett.Hagyott lenyugodni csak utána volt egy kis törlés a többit a szájával elintézte.A második Kőr előtt egy kicsit én kényeztettem A helyemre feküdt és a finom kelhecskélyét a nyelvemmel ingereltem ami a visszajelzéséből észleltem,hogy nincs ellenére, többször is remegett.A végén kértem,hogy 69-el fejezzük be a mai randinkat.Nocsi először mellém térdelt egy kicsit foglalkozott ismét a férfiasságommal,amikor már megfelelő harckészültségét elérte akkor rám feküdt és a finom punciját a számba tolta amit heves nyelvcsapásokkal viszonoztam.Nocsi ettől nagyon beindult egyre gyorsabban szopta a velem egykorút ami végül megadta magát és a szájába lőtte az utódokat.Nocsi most sem kelt föl rögtön egy kicsit még hagyott lenyugodni.A sziviára nem volt szükség.Még egy kicsit beszélgettünk.Nocsi egy nehéz kérdést tett föl nekem,hogy kinél volt idáig a legjobb akinél eddig voltam.Én azt feleltem ,hogy eddig nem sok ilyen lány volt de abban te is benne vagy. Utána irány a fürdőszoba.Mire visszajöttem Nocsi már egy piros köntösben fogadott,majd érzékeny búcsút vettünk egymástól

Elszámolás

Nagyon kedvező másfél óráért amiben minden benne van.Utólag az üvegszekrényre tettem.