Beszámolóim

Fanni, jó masszázs

  Danedina

Egyeztetés

I had had my eye on her for a while now. I called her in the early afternoon on a Saturday and got an appointment for a few hours later. She answered her own phone and gave me the address. Everything was easy. We spoke in Hungarian, but she also knows English.

Megközelítés

I drove there and was able to park on a side street. It was a Saturday and I arrived early, so I didn't stress too much about parking, but during the week it might be trickier. Public transport is available, but with a bit of walking. The building is large with some commercial office storefronts, but it was easy to find the front door. The elevator is the only below-average feature, it's clunky and slow, but in the end I got where I needed to go.

Helyszín

It's a newer building and everything inside was modern. One thing I appreciated was that they put up a shower curtain and mounted the shower head (I hate the sit-down tubs). Plenty of shower gel choices, great towel, mouthwash, tic-tacs, etc. The bedroom features a mattress on the floor, which I prefer to a massage bed because it means that happy time offers more room for different positions. In short, everything was great inside the flat. I even got a glass of apple juice.

Hirdető külseje

She is exactly my type: beautiful face, kind smile, thick body, perfect skin. She looks a bit different from the photos, her hips are bit wider and her hair is bigger. She was barely wearing anything when she opened the door. She kept her knee-high stockings on during the entire procedure, which was a bit kinky (if that's your thing). Her bra came off at the beginning of the massage.
Personally, Fanni is an absolute angel, confident, kind, easy-going, and funny. I would have happily hung out with her the whole evening.

Masszázs

Although I signed up for the 90-minute program, I'm too old for the "beginning and end" double happiness program, so we began with the massage. She asked if I wanted scented oil and I chose the mint or something.
I laid down on my stomach and she put my feet up on her lap. After working my feet and calves she spread my legs and worked up higher and I started getting very excited. She then did my back and arms. Everything was fine but I was ready to turn over and get to the real action. Her technique is somewhere in between Swedish massage and erotic caresses.
The happiness part ended with a little time left, so she worked my neck a little more at the very end while we talked about this and that.

Kényeztetés

She started pouring only down the front of her body, but she wasn't doing it right so I agreed to help out. She then turned her back to me and put her ass right in my face while she transfered the oil from her tits onto my dick. I used the opportunity to get to know her perfect ass and pussy. I'm guessing this is where most guys get a 69, but I prefer manual work, so she used her hands and tits to get me excited. She then changed position so that I could see her beautiful face and I explored her body while she jacked me off. The whole thing was over relatively quickly, which for me is an absolute miracle because normally it takes me forever to get off (and sometimes I don't get off at all). I had a tremendous cum and then just laid there in a state of bliss while she reached for the paper towels. The whole thing was amazing and I was on cloud 9 long after we finished (after I left the flat, I got in my car and drove off in the wrong direction for several blocks before realizing that I was on my way to Vac).

Elszámolás

The cost was slightly below the current market price, especially considering that the service was of the highest quality. I didn't ask about any extras because everything I wanted was included. I stayed for 90 minutes and seriously considered staying for another half-hour. If you like to cum twice in one session, then I would highly recommend the 2-hour program. For me, the 90-minute program was perfect.

Fanni, nagyon jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Fannival az előző felejthetetlen kalandunk élményei és annak megismétlése sarkallt engem arra, hogy ezzel a kis tündérrel újra felvegyem a kapcsolatot. Megkeresésemkor éppen szabin volt a pihenését töltötte, így egy pár napig sajnos nem dolgozott, de amint láttam, hogy újra elérhető rögtön jelentkeztem is nála és igyekeztem magam minél előbb szabaddá tenni, hogy ismét a karjai közé kerülhessek. Egy nappal a tervezett randi előtt telefonáltam, Fanni elsőre fel is vette, nagyon édes volt, örült a hívásomnak, szinte mindenre emlékezett az előző randinkról, kellemesen elbeszélgettünk és másnapra, péntek kora délutánra zökkenőmentesen meg is tudtunk állapodni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontban. Nagyon cuki édes hangja van, ha telefonálsz már a hangjával biztosan rabul fog ejteni, hát még a vele való személyes testközeli találkozás, az meg egyszerűen maga a gyönyör.

Megközelítés

XIII.kerület, Lehel út Béke tértől nem messze. BKK-val mentem, a villamostól pár perces kényelmes séta. Az utcában nagyon komoly építkezések zajlanak, már kirajzolódni látszik, hogy egy nagyon klassz lakópark fog kikerekedni az egészből és lényegében ehhez a lakóparkhoz tartozik az az újépítésű ház is, amelyben Fanni veszi le a lábairól az őt meglátogató úriembereket. A jelenlegi építkezés miatt a parkolás, ahogy láttam picit neccesnek tűnik, talán a szomszédos utcában ez könnyebben megoldható.

Helyszín

Mint említettem egy több emeletes újépítésű ház magasabbik szintjén van a lakás. A kapu nyitva volt az építkezések miatt, így Fannit a lift elöl hívtam. Megadta az emelet számot és már az ajtó előtt is voltam. Egy elegáns, ízlésesen berendezett, több szobás lakásban van a randi helyszíne. Fanni nem egyedül van a lakásban, ottlétem alatt egy kollegina hangját hallottam, de csak az előtérben ez abszolút nem volt zavaró, Fannin kívül senki mással nem találkoztam, a diszkréció 100%. A fürdő és a szoba, ahol voltunk a közepesnél talán egy picit kisebb helység, de tökéletesen minden célnak megfelel. A fürdőben annyi tusfürdőt találtam, hogy hirtelen nem is tudtam, melyiket is használjam. A pici fürdő egy káddal és elhúzható függönnyel van felszerelve, szájvíz, tik-tak a felfrissüléshez valamint rend és makulátlan tisztaság mindenhol. A szoba, mint említettem nem olyan óriási, de nagyon kényelmesen el lehet benne férni, tatamival és a falon nagy tükörrel felszerelve, kellemes UV hangulatfények, halk muzsika, tökéletes légkör egy kis, pontosabban mondva egy nagyon komoly szexis huncutkodásra. A melegre való tekintettel egy ventilátor szolgáltatott felfrissülést a szobában.

Hirdető külseje

Bevallom, nehéz lesz elfogultság nélkül nyilatkozni, de Fanni számomra egy Istennő. Azonnal a barátnőmmé fogadnám, észvesztően erotikus szexis csajszi, nagyon az esetem. Bogárfekete hosszú sötét haja van, amit végig a randink alatt kiengedve hordott, ezzel is a szexis kisugárzását még inkább a 100% fölé emelte. Huncut vágykeltően sminkelt, keleties egzotikus szempár, melyet a hosszú fekete műszempillái és a gyönyörű íves szemöldöke szexisen kiemel. Szinte őrjítő igéző tekintete van, ahogy azokkal a gyönyörű sötétbarna szemeivel akció közben figyel rád, keresi a szemkontaktust a tekinte rabul ejtő. Az arckitakarástól abszolút nem kell tartani az arca egyszerűen csodaszép, kedves azonban folyamatos huncut csábító mosollyal igyekszik a vendég kedvében járni, pillantása, szépsége szinte fegyver a férfi nemmel szemben.
Fanni nem nádszál leányzó, viszont nagyon erotikusan gömbölyödik ott, ahol egy Nőnek igazán gömbölyödnie kell, nagyon finom selymes bronz barna bőr, észvesztő szexis popsi és combok, élvezet őt tapintani érinteni simogatni mindenhol. A cicik közepes, tenyérbe illő méretűek, a bimbók kényeztetésre nagyon izgatóan reagálnak és a nyalogatásuk közben ahogy finoman „karcolják” a nyelvedet… az valami fenomenális … Rendkívül szexis csajszi, nagyon imádni való teremtés, Imádom is őt tetőtől talpig :)

Masszázs

Hát itt a masszázs rajongókat sajnos el kell hogy keserítsem, mert a mostani randink nem igazán a masszázsról szólt. A Fanninál töltött 1,5 órámat hozzávetőlegesen 90%-ban egymás kényeztetésével töltöttük. Abban a fennmaradó 10%-ban én hason feküdtem a tatamin és Fanni kellő olajzás után a hátamat és a csuklyámat masszírozta át tenyérrel és alkarral, ami azért nagyon jól felfrissített az elmúlt erős hetemet tekintve ez tényleg igazán jól is esett, majd ezután a fenekem került sorra, ahol többször mélyen a combjaim közé benyúlva a zacsit és a farkincámat is simogatta, gyengéden kényeztette, ingerelte. Ezek nagyon finom, gyengéd erotikus érintések voltak, melyek az ágyékomban meg is hozták a kellő bizsergető hatást. Ezután Fanni fordulást kért és jöttek az általa nyújtott isteni mennybéli kényeztetéseim.

Kényeztetés

A gyors tusolásom után Fanni már a szobában várt egy fekete bugyi és melltartó szettben és persze az elmaradhatatlan szexis fekete combfixben. Ahogy beléptem a törölközőt magamról rögtön ledobtam, Fanni látványa szédítő volt, háttal azonnal elém lépett, először szorosan összeölelkeztünk, majd picit előrehajolva a popsiját finom körkörös mozdulatokkal a farkincámhoz kezdte dörgölni. Nem is kellett sok a kis barátom ott lent kezdett is már mocorogni, majd Fanni megkért segítsek neki megszabadulni a felesleges fehérneműktől. Mialatt Fanni legörgette a pici bugyiját én a cickó tartót kapcsoltam ki, majd újra összeölelkeztünk és ekkor a meredező farkincám már a popsija félgömbjei között találta magát és így lassú körkörös mozdulatokkal Fanni fokozatosan egyre erősebben tolta rá a popsiját az ágyékomra. Én persze ekkor a csípőjébe belekapaszkodva egyszerre húztam is őt szorosan magamhoz és ennek az egész mozdulatsornak a hatására már olyan szeretkezős feeling kezdett úrrá lenni rajtam. Elég erősen nekikezdtünk a programnak, nagyon intim és szexis volt már a szitu, így mindketten kölcsönös megállapodással a tatamira is heveredtünk.
Gyengéden simogatni, puszilgatni, majd csókolgatni kezdtük egymást, közben Fanni az egyik kezével megközelítette a farkincámat és gyengéden simogatni kezdte én pedig nehezen szabadulva a finom csókos szájától a cicik felé vettem az irányt. Szopogattam nyalogattam a bimbóit, melyek a számban már kellően megkeményedtek, közben Fanni kitartóan kényeztette férfiasságomat, majd lábait egyre nagyobb terpeszbe helyezte.
Ekkor a jobb kezemmel gyengéden a puncija izgatásába kezdtem közben a ciciktől a hasán át apró érzéki csókokkal lassan haladtam a csípője s majd a finom puncija irányába. A combok közé érve Fanni a lábait még nagyobb terpeszbe helyezte s mindkét lábát ebben a nagy terpeszben csípőjét picit megemelve teljesen fel húzta. A látvány valami eszméletlen szexi volt, puncija így teljesen meg nyílt számomra. Fanni combjai belső felületeinek finom apró csókokkal való kényeztetésével indítottam, majd lassan haladtam a gyönyörű puncijához. Egy isteni finom, borotvált illatos punci tárult elém, óvatosan és lassan kezdtem puncija kényeztetéséhez. Fanni ezt kezdetben nagyon kéjes és halk sóhajokkal fogadta, majd ezek egyre erősebbé is váltak, mikor a nyelvjátékomat már én is fokozni kezdtem. Csiklóját kitartóan és hosszasan kényeztettem, hatására nagyon szépen előbújt és kikerekedett az édes kis gyöngyszem, ami ekkorra már annyira izgatóan megkeményedett, hogy élvezetes volt nyelvvel kényeztetni majd lassan ezután a bejáratot is elértem ami már kellően nedves
volt és ott intenzív finom ízekre bukkanva annak érzéki nyelves kényeztetésébe fogtam. Fanni ekkor már még hangosabban nyomatékosította, nagyon élvezi, amit csinálok, hasa a csípője és a combjai egyre erősebben hullámoztak, majd eljött az első csúcs. Ezután pici pihenő, ezalatt a szexis combfixes lábacskáit kényeztettem, majd újra az édes puncija került sorra. Ekkor Fanni engedélyével gyengéden az egyik újamat is becsúsztattam a forró nedves és igen szűk kelyhébe. G pontját finoman stimulálva nyelves csikló kényeztetéssel folytattam Fanni örömszerzését. Nagyon élveztem, igen izgató volt Fannit kényeztetni, majd nemsokára jött is a következő csúcs. Nagyon finom izgató és egyben izmos puncija van Fanninak, a csúcs pillanatában időnként olyan erősen rászorított az újamra, hogy akkor meg is fogta azt, majd a csúcs végén újra lazított rajta, huh …, valami hihetetlen kellemes érzés volt, ezt már nem csak ő élvezte, hanem én is.
Nem számoltam, de Fanni szerintem a jelekből ítélve sorozat orgazmuson eshetett át, többször jutott a csúcsra én pedig mindig újra és újra kezdtem. Közben többször a fejemet és arcomat simogatta, próbálta időnként így a számat még erősebben a puncijára húzni én pedig minél többször és többször próbáltam neki örömöt szerezni.
Az időt nem néztük, de a 1,5 órából szerintem úgy min. 50 percen keresztül kényeztettem így Fannit, bevallom egy picit el is fáradtam, kezdett már folyni rólam a víz, de a puncija annyira finom volt és nekem is annyira jól esett, hogy ez minden percet megért. Mindezek után persze azért egy pár perces pihenő következett mindkettőnk részéről, ekkor egymás mellé feküdtünk gyengéden puszilgattuk, cirógattuk egymást és Fanni dicsérgette a finom nyelvjátékomat és többször megköszönte érzékiségemet.

Ezután helyet cseréltünk, hasra feküdtem a tatamin és következett a fentebb említett masszázs.

A masszázsom után Fanni fordulást kért tőlem és ezután következett az én „kivégzésem”.
Olajat csorgatott az ágyékomra majd alaposan szétkente és a farkincámat gyengéden masszírozni kezdte. Nagyon finom érintésekkel operált, minden érintése vágykeltő volt. Majd kaptak a cicik is olajat és Fanni már velük kényeztetett tovább. Kezdtem lassan elérni a harci állapotot, Fanni felváltva kézzel és a cicikkel kényeztetett, majd nekem háttal nagy terpeszben kinyújtott lábakkal fölém állt, ekkor puncijával farkas szemet néztem, Fanni a lábaim irányába hajolt és lingam szerű kényeztetést nyújtott. Egyre jobban kezdtem már izgalomba jönni, majd Fanni a puncijával közvetlenűl a farkincámra csücsült és így nekem háttal egy szédítő puncis csúszkával kedveskedett, közben locsolta a derekára az olajat, amit én a két kezemmel a hátán a popsiján és a csípőjén kentem szét. Lendületesen előre – hátra csúszkált rajtam, dörgölte punciját a farkamhoz, nagyon intim és izgató volt a helyzet, majd csípőjével a mellkasom és az arcom irányába csúszott és máris 69-ben voltunk. Puncija újra a szám közelébe került, élvezettel nyaltam ízletes kelyhét, Fanni pedig közben valami őrületes szenvedéllyel egy isteni finom natúr franciába kezdett. Nagyon finoman szopikázott közben hangosan nyögdécselt én pedig a punciját finoman újazva, csiklóját nyalogatva viszonoztam az öröm érzéseket.
Fanni ezután megfordult és szemből kaptam a puncis csúszkát. Ahogy előre-hátra csúszkált rajtam punciját erősen a farkincámhoz dörgölve, úgy éreztem, hogy szinte már szeretkezünk egymással.
Visszacsúszásnál a puncijánál többször elakadtam, de Fanni ügyelt arra, hogy „baleset” ne történjen,
picit a csípőjét ekkor elmozdítva megoldotta a helyzetet. Közben szorosan összeölelkeztünk szopogattam cicijeit, érzéki csókokat váltottunk és puszilgattuk egymás nyakát, vállát, majd egyszer csak Fanni lent maradt a lábaimnál és egy mondhatom szinte kivégzős jellegű, intenzív natúr franciába kezdett. Az elején pici kezezéssel utána már kéz nélkül lendületesen szopikázott, élvezetes volt, ahogy a puha meleg ajkai között nyelvével a makkomat kényeztette. De a zacsi sem maradt szárazon, szopogatta, nyalogatta a területet, majd a makkom nyelves kényeztetése került sorra. Fanni villám gyorsan nyalogatta, járatta nyelvét rajta, majd újra az ajkai közé véve erősen intenzíven szopni kezdte, közben folyamatosan a szemembe nézett. Annyira izgató volt, úgy éreztem, hogy ott rögtön felrobbanok. Majd ekkor jöttek a kellemes, jó értelembe vett pornós feelingek. A szopikázás közben nyál csorgatással, finom köpdösésekkel, hangos cuppogásokkal és kéjes nyögdécselésekkel fokozta az élvezetemet, persze mindezeket Fanni folyamatos szemkontaktussal csinálta és figyelte milyen jól esik nekem mindez, mennyire élvezem a tevékenységét. Hát nagyon is élveztem, ezek hatására nem is kellett már nekem igazából nagyon sok, lassan el is értem a csúcsot, ezt jeleztem Fanninak, ekkor ajkait a kezeire váltotta és pár gyengéd mozdulatot követően egy óriásit élveztem a kezei között.
Valami fantasztikus érzés volt, ahogy Fanni „kifacsart” szinte a kéj érzettől elaléltan feküdtem a matracon miközben Fanni a szédületes szexis tevékenysége eredményét takarította le rólam, volt is mit megmondom őszintén, beterítettem magam vele rendesen. Ezután még szorosan egymás mellé feküdtünk és gyengéd cirógatással, finom csókokkal levezettük az előző „feszültségeket”.
Az időm ezzel lényegében le is járt, picit szomorúan, de azonban óriási és életre szóló élményekkel mögöttem a fürdő felé vettem az irányt.
Majd részemről gyors öltözés és az ajtóban azonban annál hosszabb ölelkezős, érzéki gyengéd csókos búcsúzkodás. Barátnő feeling 100% felett!!!

Elszámolás

A randi végén rendeztem, másfél óra, amit a csodálatos élményt tekintve picit megtoldottam. Másfél órát tekintve szerintem átlag alatti érték. Csodás élmény, korrekt elszámolás, minden tökéletes volt, sőt még annál is jobb.

Fanni, jó masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Ez eléggé furcsán alakult. Megyek kifele az M3-as kivezetőn, nem tudom miért, de belém villant, hogy milyen jó lenne egy masszőz hölgyhöz ellátogatni, egy kis lazításra. Gyorsann telón beléptem az oldalra, Masszázs gomb megnyom, XIII. ker. kiválaszt (mert köztudottan itt van a legtöbb masszőz, meg még nem is voltam távol), az első sorba hozta Fanni egyik kolléganőjét. Tárcsázam, Fanni vette fel, mondta, hogy a kolléganő csak 14-től lesz elérhető, de elmondta a lehetőségeit stb. (ekkor 13 15 körül volt). Nagyon tetszett Fanni hangja, beszédstílusa, ezért tovább érdeklődtem, az Ő és a 3. kolléganő lehetőségeiről, majd megállapodtunk, hogy fordulok vissza, felcsöngetek, és aki épp szabad lesz, megbeszéljük a részleteket. Egy szó mint száz, az egyeztetés normál esetben szerintem egyszerű, akár telefonon, de van VTR is.

Megközelítés

A XIII. ker. Teve utca akár autóval, akár 1. villamossal könyen elérhető, autóval parkolás megoldható, kis szerencsével akár a ház előtt, de a mellék utcákban biztos lesz hely. Fizetős, de nem vészes.

Helyszín

Az utca végén, egy új építésű (max 2-3 éves) társashában lehet a lányokat elérni. A lakás tükrözi az új építészet modern nézőpontjat, a burkolatok mind a fürdőben, mind a többi szobában igényesek, festés pasztell szinekben pompázik. A fürdő patyolat tiszta, tusfürdő vaálszaték bőséges. Szíjvíz is van, amit érdemes használni, mert megsúgom, Fannival lehet csókolózni, nem is akárhogy!!

Hirdető külseje

Mikor beléptem a lakásba (a kapuban még a kolléganő számát hívtam, de szintén Fanni vette fel és engedett be), a épeken látható Hölgy áll tvelem szemben, fekete kis selyem valami volt a csípőjére tekerve, jól látható volt a homokóra alakja. Hosszú sötétberna haj, bomba, nőies alak, de ezek a fotókon is látszanak.
Az arckitakart lányoknál mindig van egy kis extra izgalom, hogy megfelel-e a képzeletem alkotta arcnak, nos, Fanni messze túlszárnyalta vízióimat. Gyönyörű, sötét szemei vannak, feketével kihúzva, sűrű szempillák, szépen ívelt szemöldök. Az egész lénye egy kissé keleties hangulatot árasztott, szóval képzeld magad elé az Ezeregy éjszaka meséinek legszebb háremhölgyét és Ő allt előttem. A mosolya, olyan kacér, olyan csaábító. Amikor megkérdezte, hogy szimpatikusnak találom-e, csak dadogni tudtam, azután persze igent rebegtem.

Masszázs

A telefonban még egy órát emlegettem, de amint megláttam, tudtam, hogy egy óra Fannival kevés lesz. Szerencsére tudtunk hosszabbítani. A másfél óra tartalmaz egy masszázst és egy hosszabb levezetést vagy egy fel és levezetést, a közepén masszázzsal. Vajon melyiket választottam ? Naná, hogy a két levezetést. Zuhanyozni el, majd rohanás vissza. Addigra Fannin már csak egy pár combközépig érő fekete harisnya volt, magassarkúval, meg egy kis cicifix, szintén fekete, ha jól emlékszem.

A masszázs tatamin történik, és tényleg a teljes testre értendő. Hason fekve kezdtük, a lábaknál, szépen a vádlival, majd haladt felfele a hátsó combizmokat lazította ki. Mint mondta, nem tanult masszőz, de nagyon lelkesen végzi a dolgát. Nekem kifejetten jól esett.

Közben beszélgettünk álltalános dolgokról. Értelmes lány, tervekkel, hosszútávú célokkal, komoly életcéllal, amiket nincs kétségem, el fog érni. Mondta, hogy nemsokára akar egy profi fotóssal portfóliót készíteni, ezt örömmel hallottam, mert róla nincs olyan, hogy sok fotó, annyira szép teste van. Annyit kértem csak, hogy azért legyen pár amatőr is, én különösen szeretem azamatőr fotókat a profik mellett.

Mindeközben a hátamra különös figyelmet fordított, a kérésemre. Kellemesen kilazította a vállaimat, csuklyát, nyakat. Megfordultam és a mellizmokat, hasat szintén egy kicsit kezelésbe vette. A karokat, alkart, tenyért, szépen sorban. A combokat, lábszárat sem hagyta ki, majd elkezdte simogatni a belső combjaimat, és sejtettem, hogy a levezetés következik. A masszázs történhet olajjal vagy krémmel, mindkettő semleges illatú. Én a krémet választottam.
Mindezt meztelenülvégezte, így amikor lehetőség volt, nem álltam meg a combját, vagy a popsiját megsimogatni, amiért mindig egy mosoly volt a jutalmam. Mint modtam, gyönyörú mosolya van !

Kényeztetés

Mivel a két levezetést választottam, ezért volt egy rövidebb felvezetés, és egy hosszabb levezetés. A felvezetés előtt kért egy kis segítséget a teste beolajozásához. Természetesen készséggel álltam rendelkezése, alaposan beolajoztam akkor még száraz kis tesét. Elkezdett rajtam csúszkálni, majd szépen lekerültek a felesleges textildarabok, ill. a magassarkú is. Csak a harisnya maradt fent, így az egész lány még kívánatosabb volt. Olajos testével hozzám dörgölőzve én is eléggé síkos lettem, simogattam a ciciket, fenekét puszilgattam. Elkezdte először kézzel ingerelni férfiasságom, majd szájba vett és tartott a magalsatokban, miközben ütemesen bólogatott, néha csak a makkal játszadozott, néha mélyebben bevett.
Közben a puncihoz is hozzáfértem, puszilgattam, nyalogattam, szerintem élvezte, mert kis lihegéseket hallottam előlről. Óvatosan behatoltam egy ujjal a punciba, ami jó nedves volt már és nem csak az olajtól, nem szólt, hogy tabu, de nem akartam ajtóstul a házba rontani, inkább tovább nyalogattam.
Közben éreztem, hogy hamarosan végem, kérdeztem, hogy hova mehet a végkifejlet, nem válaszolt, így kitaláltam, hogy menjen a levegőbe, mosolyogva értett egyet.

Kis tisztogatás után a fent megénekelt masszázs következett, majd a levezetés.

Ami combbelsőm simogatásával kezdődött, és az Ő hatalmas orgazmusával végződött. A simogatástól hamar harckészültségben voltam, ismét magam felé fordítottam a popsiját, és míg Ő franciázott, én sem voltam rest, és ezúttal bátrabban vetettem be az ujjaimat, középső és gyűrűs ujj bent, hüvelyik ujj a csiklón, így folytattuk egymás kényeztetését. Ujjak ki, nyelvvel folytattam az ingerlést, ezúttal a popsiliuk környékét sem hagytam ki.
Kértem, hogy feküdjön hanyatt, hadd kényeztetem úgy is. Féluton a fordulóban megállt, majd a punciját a farkamhoz dörzsölte, csak úgy barátságból. Persze mindketten vigyáztunk, hogy egy bizonyos határt ne lépjünk át, így különösen izgalmas élmény volt. Hanyatt fekve alulról indultam, combok, belső combok, majd a punci kényeztetésével. Ezúttal csak nyelvvel ténykedtem, de így is élvezte, én nem különben. Mindig nagy élvezet számomra egy üde, borotvált punci nyalogatása.
Mellé feküdtem, majd ismét ujjazni kezdtem, közben vadul csókolóztunk, incselkedtünk egymással. Néha elhúzta a száját az enyémtől kidugta a nyelve hegyét, én pedig szintén nyelvhegyemmel játszdoztam vele. Most is beleborzongok, olyan izgató volt. Közben az ujjátékom kezdte elérni az eredményét, mert lenyúlt és elkezdte izgatni a csiklóját, mejd egy hatalmas orgazmus tanuja voltam ! Illedelmesen megköszönte, mint a jó kislányok :) Természetesen én tartozam inkább köszönettel. Már csak kevés időnk maradt, így kis instrukciókat adtam, hogy hogyan fogjon hozzá az én levezetésemhez, és kb.2 perc alatt ki lettem végezve, másodszor is.
Gyors zuhany, majd öltözés, ajándék átadás és szomorú búcsú. Az ajtóban azért még csókolóztunk egy pár másodpercig.

Elszámolás

Az elszámolással sem volt semmi gond, utólag történt, a másfél órás szeánsz a régi 1,5 órás pesti átlag ellenértékében történt. Manapság egyre ritkább !

Fanni, felejthetetlen masszázs

  Domkor007

Egyeztetés

VTR-en vettem föl vele a kapcsolatot, szinte azonnal reagált, el is fogadta a másnapi időpontkérésemet. Egyszerű, és nagyszerű módszer a szervezésre, nem kell hívogatni :)

Megközelítés

Pontos címet kaptam, könnyű odatalálni. Pláne, ha valaki ismeri a tizenharmadik kerületet. Parkolni sem volt nehéz, akadtak helyek az utcában. Fizetős, de a város nagy része már az...
Bkk-val sem vészes odatalálni. Villamos is, busz is jár arra, Béke tér környéke.

Helyszín

Újabb építésű ház, ötödik emelet. Jobbra ledobod a cipődet. Szőnyeg van a parkettán. Tisztaság, és rend uralkodik, látszik, hogy az, aki ért hozzá!
Fürdőben tusfürdő választék, jó vastag kilépő van. Tetszett a kis műanyag poharas megoldás a szájvízre. És volt kikészítve pár deo is. Mivel elején-végén zuhanyoztam, mindkétszer száraz törölközőt kaptam, köszönöm! ;)

Hirdető külseje

Első látásra elragadó tüneménnyel áltam szemben. Mivel a képeken is látszik, és a beszámolókat is olvasva kitűnik, hogy nem az a "ropi" alkat. Szépen gömbölyödnek a vonalak. És kedves kis huncut mosolya van. A fenekén szerencsére van mit markolászni, és a cicikbe is nagyon jó érzés "belegabajodni"
Szóval olyan lány nyitott ajtót, mint akit elképzeltem (arckitakarás). Sőt még szebb is!
Egy szál, na jó. Két szál combfixben fogadott. Egyből hangulatba kerül az ember

Masszázs

A masszírkodásra a két levezetés között került sor. Közben kellemesen elcseverésztünk a világ dolgairól, nyaralásról, satöbbi. Bár az én ízlésemnek picit tolakodóan hangos volt a rádió, de nem tettem szóvá. Inkább rá próbáltam figyelni.
Vádlimnál kezdte, és haladt a vállamig. Ügyesen ráérzett a technikára. Nem az a gyúrás-masszázs, de nem is azért jöttem. Nagyon jól éreztem magam, kiengedtem, megnyugidtam a kezei alatt. A vállaimat különös műgonddal vette kezelésbe, szóltam is, hogy mennyire jól esik. Köszönöm még egyszer!

Kényeztetés

Már az elején tisztáztuk, hogy két levezetés lesz, vagyis egy fel, és egy le :)
Hanyatt feküdtem, és el kezdte olajozni a cickókat, és a velem egykorút. Finoman símogatott, és puszilgatott. Aztán jött a csúszka rész, cicikkel símogatta a lécet, hasam, mindenem. Közben a fenekét markolásztam. Néha néha be-be vette a szájába a szerszámom, majd 69-be fordult és úgy folytatta a francia nyelvleckét. A látvány fantasztikus volt, az orrom előtt volt a kelyhe, nem bírtam ki, hogy ne kezdjek el nyalakodni. Aztán így ebben a helyzetben lett végem.
Törölközés után jött a masszír, majd a levezetés, hasonló koreográfiával. Mindkét alkalommal a nyalakodásomat kellemes nyögdécseléssel nyugtázta.

Elszámolás

Mivel a bővebb infóban minden is(!) olvasható, így látható, hogy milyen az elszámolás. De a virágcsokor megadva rovatban is olvasható.
Érkezéskor a komódra helyeztem a pénzt, majd gyors kézfertőtlenítés után lehetett folytatni a mindent.

Fanni, felejthetetlen masszázs

  dgab

Egyeztetés

Az én kis VIP Fannikámmal úgy érzem az előző randink óta eltelt 4-5 hét az a maximális időtartam, amit nélküle még valahogy elviselek, de addigra már a hiánya okozta nélkülözés bennem olyan mértéket ölt, hogy az már engem automatikusan egy újbóli látogatásra sarkall. Telefonszámát nem kell keresnem, azt a telefonom a legelőkelőbb helyek egyikén tárolja. Elsőre elértem, Fanni éppen autóban volt és indulni készült pont a legjobbkor hívtam. Nagyon örült a hívásomnak én meg rendkívül boldog voltam, hogy beszélhetünk. Az általam javasolt az eddigieknél leghosszabb időtartamot Fannika a személyemre való tekintettel elsőre el is fogadta. Más dolgom így már nem is volt, mint örömmel és nagy izgalommal várni a találkozásunk napját.

Megközelítés

Tömegközlekedést tekintve nagyon előnyös helyen található meg Fanni. A Béke tér központjától pár utcányira van a lakás, amely utat én mindig gyalogosan egy-két perces sétával teszek meg. A parkolási lehetőség az előző látogatásom óta valamelyest jobban realizálódott, ugyanis még akkor javában zajlottak a házon kívül és belül is az építkezések és parkolás nehezen volt megoldható.

Helyszín

Mostanra a munkálatok szinte már teljesen elkészültek. Többemeletes új építésű lakóház első lépcsőházához kell érkezni és a kapukódos bejutást követően lifttel majdnem a legfelső szint.
A lakásban Fannin kívül még egy kollegina fogadja a vendégeit. A diszkréció, mint minden eddigi látogatásaim alkalmával most is magas szintű volt, még beszűrődő hangokat sem hallani egy esetlegesen érkező vagy jelenlévő másik látogatótól. A lakás luxus színvonalú a lányok nagyon barátságosra igazi vendégfogadó kuckóvá alakították. A fürdőbe lépve az ember szinte szállodában érezheti magát. A nagyméretű ízléses dekor elemekkel díszített fürdőben úgyszintén hangulatos világítás mellett lehet teljesen felkészülni a randira. Zuhanyfüggönyös kádban lehet tusolni, sokfajta tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre áll a felfrissülésre. Fanni szobája pár lépésre van a fürdőtől, belépve azonnal az erotika izgató érzése kerít hatalmába. A szobában sokféle színű ledes megvilágítás, a falon körben a tatami mellett számtalan mennyiségű minden irányban betekintést engedő tükrök, hangulatos félhomály és halk muzsika nyújtják az igazi vérpezsdítő erotikus hangulatot.

Hirdető külseje

Fanni isteni Nő, tipikusan az én ízlésem :) Derék középig érő gyönyörű bogárfekete hosszú haja van, amit az elmúlt találkozóinkat tekintve csak most először fogott fel copfba, mert éppen frissen volt mosva és szárítva nem akarta, hogy olajos legyen. Mellesleg megjegyzem, hogy akkora hévvel estünk egymásnak, hogy a gyönyörű haja kb. csak olyan három percig volt összefogva :) na de erről majd többet időrendben.
Fanni nem egy nádszál leányzó, így aki a kifejezetten vékony lányokat keresi, az ne Fannit keresse.
Popsija izgatóan kerek, nagyon jól markolászható-dögönyözhető, mindig óriási örömöt és izgalmat okoz a kényeztetése. Az alsó részeket tekintve Feszes finom tapintású combok szédítően szexi combfixes lábak jellemzik Fannit, míg fentebb a nőies rugalmas, közepes méretű tenyérbe illő cickói kergetnek engem mindig az őrületbe :) Édesem a cicijeid hidd el úgy jók és szépek, ahogy vannak!!!
Ne bántsd őket, ha nem muszáj… Fanninak csodálatos, egzotikus tekintetű ízlésesen sminkelt hosszú szempillákkal tuningolt csillogó sötétbarna szemecskéi vannak és ezekkel, valamint a mindig mosolygós tündéri pofijával szédítő vágyat tud gerjeszteni a férfiakban.

Masszázs

Igen, ez az a fejezet, ami általában a randink alakulását tekintve nem igazán szokott megtörténni, pedig ezúttal is megbeszéltük, hogy ezt a mostani hosszú randinkat egy kis felmelegítő masszázzsal fogjuk kezdeni. :) A felfrissítő tusolásom után egy a derekamra csavart töröközőben gyorsan siettem vissza Fannihoz, aki éppen a szobában még a tökéletesség végett ezt meg azt, apróbb dolgokat rendezgetett, de a belépésemkor már minden a helyén volt. Fanni a 2-es számú leopárd mintás köntösében fogadott, rendkívül izgató látványt nyújtott. Miután beléptem a szobába rögtön odabújt hozzám, hátulról átöleltem és a derekamról a felesleges törölközőt messzire elhajítottam. Fanni ezt érzékelve azonnal a popsiját még a lenge köntösén keresztül finoman, majd egyre lendületesebben az ágyékomhoz dörgölte. Nagyon izgató volt, de a köztünk lévő textil ki tudja miért, de valahogy engem zavart :) így elkezdtem lassan Fannit kicsomagolni belőle. A szexis fekete csipkés melltartóját meglátva teljesen bezsongtam, ugyanis Fanninak a telefonban elfelejtettem mondani, hogy ne egy bodyban, hanem cickó tartóban és egy szexis kis bugyiban fogadjon. „ Akkor a kívánságod félig teljesült is drágám, mert bugyit nem is vettem fel” mondta Fanni majd kibújt teljesen a köntösből és akkor láttam, hogy a popsija és a puncikája valóban szabadon van. Melltartóját profi gyorsasággal egy mozdulattal kikapcsoltam és végre a fogságukból kibuggyanhattak a formás szexis keblei is…

Kényeztetés

…hátulról átkarolva cicijeit simogatva Fannit szorosan magamhoz húztam, szinte tombolni kezdett a vér az ágyékomban, Fanni bal kezével a még félig ágaskodó farkamat a popsi félgömbjei közé helyezte és körkörös csípőmozgással így ingerelt tovább. A vágy teljesen hatalmába kerített, csókoltam nyaltam - faltam mindenét, majd lassan a tatamira dőltünk. Fanni mélyen előre hajolt, popsiját teljesen kidomborítva felém fordította és a masszázshoz kezdett olajat választani.
Az elém táruló látványt leírni nem lehet, puncija szinte várta a kényeztetésemet… ekkor éreztem, hogy a mai napon masszázsra nem igazán fog sor kerülni. Fanni mögé térdeltem, mélyen a puncijába nyaltam és egy számomra is észvesztő érzésekkel teli kényeztetésbe kezdtem. Az édes punciját és a popsiját felválta kényeztettem, időnként a szűk kelyhébe az ujjamat is bevetve. Fanni is egyre hangosabban kezdett nyögdécselni engem is ezzel úgy felspannolva, hogy úgy éreztem ott lent mindjárt felrobbanok. A Hosszú több perces puncis kényeztetésem után felegyenesedtem és kutyusban szorosan egymás mögé helyezkedtünk. Fanni hátra nyúlva a már kemény farkamat a popsi vágatába igazította és lendületesen kezdte az ágyékomra tolni magát én pedig hátulról toltam nagyobb lendülettel ugyanúgy csak előre. A szűkebb érzet keltése miatt két kézzel a popsiját oldalról összébb toltam és így járathattam közte a farkamat. Szédületes érzés volt az egészet átélni, meg szemben a tükörben látni ezt a kutyusos kényeztető pózt, szinte már a másik kategóriában éreztem magam. Aztán hogy Fanni még jobban megőrjítsen a farkamat a combjai közé a puncijához igazította, majd még hangosabb nyögésekkel imitáltuk tovább a szeretkezést. Még így is olyan szűk helyen járt a farkam, meg az egész élmény annyira felspannolt, ha tovább folytattuk volna, így el is tudtam volna menni. Teljesen leszállt nálam a lila köd, csak sodródtam az élvezetek sokaságában, majd nem is tudom hogyan, de pózt váltottunk. A következő kép, ami előttem van: a matracon térdelek a sarkaimon ülve Fanni pedig éppen oldalról az ölembe hajol, száját nagyra nyitva azonnal, szinte már-már egy infarktust kiváltó, bő nyálas, cuppogós franciába kezd. Fanni akkora lendülettel és olyan vehemenciával szopizta a farkamat, minta ez lenne az utolsó és már soha többet nem tehetné meg. Vadítóan nyögdécselő hangok és nagy köpések nyálcsorgatások kíséretében a dákómat többször koppanásig eltüntette, folyamatos pressinggel óriási vákuummal szopizott és közben az ajkain belül nagyon izgató nyelvjátékkal kényeztetett. Rendkívül kellemes volt a mennyekben éreztem magam, de hogy valamit ebben a pózban én is viszonozzak, a jobb kezemmel Fanni punciját kezdtem finoman kényeztetni. Nyálra már nem nagyon volt szükség, puncija izgatóan nedvesedett. Több percen át élvezhettem Fanni forró és isteni finom ajkait, de miután éreztem, hogy rövidesen kapitulálni fogok, 69-et kértem. Fanni a puncijával a számra csücsült, majd farkamat azonnal újra az ajkai közé vette és kivégzés szerűen szopizott tovább. Én közben az édes nedűvel átjárt punciját nyelvemmel és ujjammal váltakozó sebességgel óriási élményeket átélve kényeztettem. Hangosan nyögtünk sóhajtoztunk mindketten a élvezettől és pár perc elteltével már éreztem, hogy rövidesen beköszön nálam a vég. Ezt jeleztem is Fanninak, majd nem sokkal rá egy óriási élvezéssel félig a kezei és félig az ajkai közé robbantam. Ezek után még pár percig mint egy kiütött boxoló, csak feküdtem a tatamin. Fannitól kaptam papírtörlőt, amivel letisztogattam magam ő pedig ezalatt diszkréten tette rendbe magát.
Egy rövidke, pár perces összebújós simogatós beszélgetés után szóba került a masszázs, aminek a kezdeményezését én vettem át és megkértem Fannit feküdjön hassal a tatamira.
A szexis és elmaradhatatlan combfixek miatt a lábacskáit a masszázsból kihagytam, így egy nagyon finom narancsos illatú olajjal a combjait és a popsiját kezdtem masszírozni. Közben Fannival nagyon izgató beszélgetést folytattunk az intim masszázsról és annak szédítő élményeiről, ami felettébb vágyat is ébresztett bennem és kb. két-három perc comb és popsi masszázs után kezemet lassan becsúsztattam belső combjai közé. Fanni elégedett és örömteli sóhajjal érzékelte, hogy mire készülök, combjait nagyobbra tárta és neki láttam puncija intim masszázsának. Megmondom őszintén ezelőtt ilyesfajta masszázst nem sokat végeztem, de kellő fogalmat és egy-egy tapasztalatot már szereztem. Nagyon örültem, mert nem volt hiába való a tevékenységem. Fanni kb. egy fél perc után már tudatta is velem, hogy mennyire jól esik neki, ahogy csinálom és a legjobb helyeken „ügyködöm” aztán nem sokkal ezután már a csípőjét is hevesen kezdte mozgatni, combjai folyamatosan remegni kezdtek és a jeleket tekintve sikerült is Fanninak elmennie. Rendkívül boldog voltam, hogy így is sikerült örömöt szereznem. De tudom, hogy a finom kis punciján a nyelvemet szívesebben és talán ügyesebben is használom, így a nyitott combjai közé bújva ismét szájjal kezdtem kényeztetni. Nem csak én Fannika is repdesett már az élvezettől és a jobb hozzáférésem miatt négykézlábra is állt és a két könyökére mélyen előre hajolva a popsiját kitolta felém. Ennyit a pihenésemről, az elém tárult látvány azonnal felébresztette a kispajtásomat és a randik elején kivitelezett módon ismét kutyusosan kényeztettük egymást. A jobb síkosítás kedvéért már mindketten „úsztunk” az olajban és élvezettel csúszkáltattam a farkamat hol a popsijánál, hol a puncijánál. Ekkor már többször előre hajoltam Fanni derekára, alulról átkaroltam a cicijeit masszíroztam és így kutyusban toltam magam erősen a popsijára ő meg viszont rám. Punci bejáratnál ekkor már többször elakadtam, itt kellett türtőztetnem magam leginkább, nehogy véletlenül becsússzak. De úriember voltam és Fanni is természetesen figyelt, így, habár nagyon is közel jártunk hozzá, de vigyáztunk egymásra és elkerültük az itt tiltott dolgokat. Hosszú-hosszú perceken keresztül élveztük így egymást, de én újra orgazmusban szerettem volna Fannit részesíteni, ezért megértem feküdjön a hátára. Megfordult, egymással szemben térdelve összeölelkeztünk, finom édes csókokat váltottunk, majd hanyatt feküdt a tatamin. A combjai közé bújtam és kb. 4-5 perces lassú és gyorsabb ütemű nyelvel és ujjal végzett kényeztetésem után Fanni újra csúcsra jutott. A végére már nagyon kimelegedtem, kellemesen el is fáradtam, de még Fanni törleszteni szeretett volna rajtam.
Kérésére a hátamra feküdtem Fanni pedig rengeteg olajat locsolt az ágyékomra és nekem háttal a puncijával a még félárbócon lévő farkamra csücsült. Előre hátra lendületesen csúszkálni kezdett rajta, egy olyan intenzív puncis csúszkát kaptam, hogy azt hittem ott lesz végem. Persze ez még azért nem következett be, a csípőjével lassan felcsúszott az arcomig és a punciját rányomta a számra. Habzsoltam szürcsöltem a nunit, nyelvemet többször jó mélyen be is dugtam kelyhébe és miközben a csiklóját kényeztettem Fanni a cicijeivel és az ajkaival kényeztetett. Az előző intenzív élmények és a kevés pihenésem után a vártnál picivel lassabban keményedtem meg, de persze azért Fanni megoldotta a dolgot :) és az ütemes, olykor gyors kézimunkával egybekötött bő nyálas franciája meghozta az eredményét, a cicijeit alaposan megöntözve másodjára is egy óriási orgazmusban részesített. A randink végére már teljesen „ki lettem ütve” szinte már vágytam egy felélénkítő frissítő fürdőre.

Elszámolás

Fannival nálunk ez sosem volt kérdés, annyira bele tudunk feledkezni egymásba, hogy néha nekem kell a végén nagyon figyelnem, hogy hoppá… nekem ezen a téren még vannak kötelességeim.
Kivételesen a számomra nyújtott két órás program összege az átélt fullos élményeket és körülményeket tekintve átlagos szintű!!! Nem kérdés, hogy NAGYON-NAGYON megérte :)
Természetesen a randink végén még készültem az én kis Istennőmnek egy kis ajándékkal, amit Fanni óriási örömmel és rengeteg édes csókkal hálált meg. Köszönöm Neked drága, amivel ma engem megajándékoztál, azért te ezt igazán megérdemled :)

Fanni, nagyon jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Fanní hírdetésén rögtön megakadt a szememe. A beszámolók eleovasása után úgy döntöttem, nekem is meg kell látogatnom! Első hívásra elértem!

Megközelítés

Budapest Rendőrpalota környéke, jó környék, könnyen odataláltam, viszonylag könnyen találtam parkolót is.

Helyszín

Szépen felújított városrész, új építésű társasházak, könnyű diszkréten feljutni, a lakás és a fürdő első osztályú. Minden a célnak megfelelően berendezve. A szobában masszázs tatamin és megfelelő helyre elhelyezett tükrők.

Hirdető külseje

Fanni figyelem felkeltő képekkel hírdet, s bár picit nőiesebben teltkarcsú, de ez igazán dögös formában jelenik meg. Arckitakrással hírdet, de ezen a téren sem ért csalódás, bár az előző két beszámoló elolvasása után már nem nagyon aggódtam.

Masszázs

A szokásos udvariassági körök után irány a fürdő. Visszatérve a szobába megbeszéltük, hogy a két levezetéses másfél órában az első levezetést rögtön kérem. Tehát a felvezetés rögtön egy remek élménnyel indulhatott. Fanni megkért, olajozzam be testét. Ez nekem már nagyon meghozta az alaphangot. Igazán alapos igyekeztem lenni, bőven jutott olaj a cickóknak, posina, kíváncsi kezeim bebarangolták egész testét, kiemelt figyelmet fordítva az intimebb részeknek. Evely ehhez kellően igazodva, cickóival és puncijával kombinált csúszkával hamar a fellgekbe juttatott

Kényeztetés

Az első körös kényeztetés után igazán alapos és harmónikus masszázst kaptam testem egyetlen porcikája sem lett kihagyva, egészen az újjak kiropogtatásával bezároűlag. közben kellemesen elcsevegtünk. Az andalító masszázskúra szép lassan átkanyarodott az újabb levezetésbe, Megínt csak bő polajos előkészítéssel, melynek során én is igyekeztem megfelelő kényeztetésben részesíteni. Forró punciját igencsak kezelésbe vettem, s bár nagyon igyekeztem a csúcvsra biztosan nem juttatatam el, de azért a testének hullámzása beszédes volt számomra. Másodszor már neki is keményebben meg kellett dolgozni engem de az alapos és szakszerű munkáljkodás most is eredményre vezetett.

Elszámolás

korrekt, az előre megbeszéltek szerinti, pesti átlag

Fanni, nagyon jó masszázs

  balaci2

Egyeztetés

Nagyon egyszerűen felvette a telefont.Vele tudtam időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Marina part jó parkolás de fizetős

Helyszín

Kultúrált uj építésű lakás több szobával . Egyedül várt , a tetthelyen franciaágy kellemes hangulatvilágítás. A fürdőszoba tiszta, minden eszközzel felszerelt.

Hirdető külseje

széparcu mosolygós, fenékig érő fekete haj.Nagyon kedves, kellemesen gömbölyödik ahol kell !!Nem tudnám kiemelni egy testrészét sem mert úgy finom ahogy van

Masszázs

természetesen a fürdőben kezdődött. utánam ő is felfrissítette magát addig én elhelyezkedtem a kényelmes francágyon.Halk zene hangulatfény és Ő megjelent meztelenül törölközőbe csavarva.segítettem megszabadulni tőle, majd ölelkezés és elkezdődött a profi masszázs.Először hason fekve majd fordulás.

Kényeztetés

A látvány csodaszép ahogy rámhajol forgolódik simogat amit megpróbálok viszonozni, Birtokba veszem a csodálatos eredeti ciciket.Nem tudok betelni velük. Ami ez után következett azt mindenkinek a fantáziájára bízom, de mivel már nem vagyok húszéves mégis kitartó és türelmes kényeztetésben volt részem amit megpróbáltam én is viszonozni.

Elszámolás

Teljesen korrekt a megbeszéltek szerint előre borítékban

Fanni, felejthetetlen masszázs

  afuri

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam először, azóta is a kedvenc listámon belül kerülgettem őt. A véletlen műve hogy épp most látogattam meg. A telefont ő kezeli, kedves vidám hangon kommunikál, kellően felhúzza az embert hogy tűkön ülve várja mikor nyílik az ajtó az orra előtt. Pár nappal a tervezett látogatás előtt hívtam, így szinte szabadon választhattam időpontot.

Megközelítés

Az oldalon keresztül jelentkeztem be, a cím pontos, Reitter Ferenc utca+házszám. Személy szerint buszoztam, ami lényegében a ház előtt tett le. Parkolni sem lehetetlen a környező utcákban. ezzel senkinek sem lehet problémája.

Helyszín

Tip-top modern kis lakás, egy része a látogatók elől rejtve. Egy előszoba szerűségbe lépsz be, onnan nyílik jobbra a fürdő, balra a tetthely, szemben a nem publikus területek. Jó megoldás, nem csorbítja az illúziót semmi, csak a lényegre koncentrálhatsz. Fanni odafigyelését tükrözi ez is mint annyi minden amit a randi során felfedeztem. Rögtön lejön a jó értelemben vett profizmus.
Higiénia full, zuhanykabinos pancsolás, kék pöttyös tusfürdővel, 2 száraz törölköző, száraz kilépő, szájvíz bla-bla. Minden patent.
Masszázsod helyszíne hasonlóan pedáns, kanapé szék masszágy és szekrényke muzsikával várja hogy ellazulhass Fanni kezei között.

Hirdető külseje

Feketeneműben nyitott ajtót a kisasszony magas sarkak nélkül, fülig mosolyban. Kellemes gömbölyűség Fanni, aki ezt e típust szereti rajongani fog érte. Volt szerencsém később kézrátéttel ellenőrizni, hogybizony a kisasszony valószínűtlenül kemény mindenütt. Fantasztikus. A cicik hetyke gyönyörűségek, nagyobbacska halvány színű bimbókkal, a punci imádni való kopasz barack. Nálam nyert ügye volt első pillantásra.

Masszázs

Fanni kérésére hasravágódtam, képemet a masszágy nyílásába dugva, majd kezdődött az előre megbeszélt masszázsrész. Úgy éreztem most szükségem is volt erre, és milyen jól tettem hogy nem ugortam át! Vendéglátóm nem fakezű, a jelek szerint van képzettsége e téren. Talpam élvezhette először törődő kezeit, majd lábak fenék hát és karok volt a sorrend. Szakszerű fogásokkal, alkart is bevetve, kellemes hőmérsékletűre melegített krémmel ügyködött teljes megelégedettségemre. A gyalogbékát tudnám ismét felhozni hasonlatképp, ami testhelyzetem és érzéseim összességét valamelyest kifejezi. Mire a megfordulhatsz varázsige elhangzott, kicsit távolinak tűnt a valóság...

Kényeztetés

Fanninak minden hosszúságú programra van egy alap, és egy bővített csomagja. Személy szerint a bővített másfél órát választottam. ebben már a kölcsönösség lehetősége is benne van.
A fordulás után vendéglátóm "bekeményített", és szexi fokozatba kapcsolta a pillantásait, az érintéseit, és nem mellesleg megvált a melltartójától. Uhh. Olajért nyúlt, majd a cicikre locsolt egy adagot, és a fentebb említett pillantásokkal interaktivitásra ösztönzött. Nem voltam rest a segítségére sietni, nehogy azok a gyönyörűségek elhervadjanak nekem... Mikor már kellően elhasalt rajta a ráeső lámpafény, arra eszméltem hogy tele van a szám a bimbókkal. Na bumm. Az arcom is, és minden fontosabb testrészem cicis csúszka áldozatává vált, majd az izgalmam fokozása érdekében Fanni növelte az érintkező felületek területét. Kistesó mint a zászlórúd, fülem mint a kuktaszelep, kezdtem komolyan felvenni a fordulatszámot. Fanni ekkor rámnézett, és azt mondta, elfelejtettem a tűsarkút. Felvegyem? Igent mondtam hogy időt nyerjek és rendezzem a sorokat a fejemben. Rámfért. Vendéglátóm visszatért, és lábát szó nélkül fejem felett átdobta, amit én keringőre való felhívásként értelmeztem, és fekete kis bugyit félrehúzva próbáltam kicsit viszonozni az eddig kapott kedvességből. Nekem délen Fanni a szájába véve fokozta a hangulatom. Pazar kis adok kapok volt.Azt hozzáteszem hogy a lány magától alkalmazta azt a vizualitás fokozó trükköt, hogy az egyik lábával térdelt, a másikkal talpon volt, ami egyrészt arra késztet hogy a nyaláshoz érdemes a kezeddel tartani a fejed a zsibbadást kerülendő, cserébe viszont lehetőséged van időnként eltávolodni picit, és olyan pornós látványt kapsz hogy az agyad dobod el. A férfi mint tudjuk vizuális állat, és szerintem valaki elárulta ezt Fanninak, vagy magától jött rá nem tudom. Mindenesetre ezzel a húzással megpecsételte a sorsom, mert egy "óvatlan" lenti mozdulatnál nem volt visszaút. Szerintem itt már két darab gyalogbékához lettem hasonlatos.
Amit még meg kell jegyezzek hogy a hölgyek általában a tatamin mernek csak olyan felettünk pörgő forgó mozgásokat végrehajtani amit Fanni a bizonytalanság legkisebb jele nélkül a masszázságyon prezentált. Csak nem van tornász múltja...?
Akárhogy is drága Fanni, lenyűgöztél! Köszi!

Elszámolás

Friss ismeretség lévén előre rendeztük a megbeszéltet, amit egy mécses alá helyeztem, és az elmenetelemig ott is maradt. Megérdemelt helyre került.

Fanni, istennő masszázs

  asafa

Egyeztetés

Telefonon: gyorsan és egyszerűen sikerült elérni és egyeztetni.

Megközelítés

Marina part, napközben parkolóból is láttam jópár üreset, a kék metró meg 10 perc séta, a cím pontos nem lehet eltéveszteni. A lépcsőházban se kell tekeregni szerencsére.

Helyszín

Ezredfordulós Marina parti új építésű tömb. A lakásban félhomály és hangulatfény, rend tisztaság. Fürdőben jópár tusfürő, szájvíz, friss törülköző. A szobában egy nagy ágy, szék, komód, kisasztal pakolni. Szerintem van egy barátnő is, de semmiképpen nem szalon, nem találkoztam senki mással. Összességében teljesen rendben van, nekem nem iányzott semmi.

Hirdető külseje

Itt egy negatívummal kezdem: ha a fotókon szereplő 20 éves bombacsajt keresed akkor csalódni fogsz. Ő van a képeken, de ezek régiek. Javaslom Payton Preslee művésznőre rákeresni, szerintem őrá hasonlít még arcra is (leszámítva a tengernyi tetkót meg a méretes szilikon kannákat). A kor, súly, stimmel, szerintem alacsonyabb mint 170cm, de a popsi brutál: nagy kerek, formás combokkal folytatódik. Nem vékony nő, de izmos húsos, simogatnivaló, mintha valami erősportot űzne, ahol van súly, de az nem háj. A cickók is rabul ejtettek, feszes formás, hetyke érzékeny bimbókkal. És végül huncut szemek, amikkel jól fel tudja húzni az embert, ahogy az utóbb kiderült.
Szóval: egy nagyon formás, brazilpopsis csini nő nyitott ajtót egy kis tangában melltartóban és nem volt kérdés, hogy maradok.

Masszázs

Őszintén erre a pontra sok mindent nem tudok írni, valahogy ez nem került fókuszba: volt egy kis masszás, egy kis kellemes lazító, frissítő simogatás, de ebből is elég gyorsan más vizekre eveztünk.

Kényeztetés

Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett. Hosszadalmas munkálkodásom után a hátamra parancsolt, újra előkerült az olaj, és újra csúszkálni kezdett: ahogy a popsiját az arcomba tolta, miközben simogattam, ő tekergette, rázta, gyönyörű volt, közben ő sem tétlenkedett, újra az ajkai közé kerültem és rövidesen végem is volt.
Ezután kis pihenés felfrissülés, jött a kis masszázs, közben csacsogtunk is nagyon kis kedves, kellemesen telt. De persze ez nem tartott sokáíg, mert azért nehéz melette koncentrálni és gyorsan átváltott az előbbi koreográfiába a masszázs: előbb egy kis simogatás, majd jöttek a cickók, a popsi, végigcsúszkált a testemen én pedig simogattam csókolgattam ahol értem. Fanni se volt rest és kézzel, ajkakkal hadrendbe állított és hamarosan ki is végzett.

Elszámolás

Van bővebb infó, telefonon is egyeztettünk, a helyszínen se derült ki semmi "apróság", minden úgy történt ahogy azt megbeszéltük.

Fanni, jó masszázs

  asafa

Egyeztetés

Telefonon: gyorsan és egyszerűen sikerült elérni és egyeztetni.

Megközelítés

Marina part, napközben parkolóból is láttam jópár üreset, a kék metró meg 10 perc séta, a cím pontos nem lehet eltéveszteni. A lépcsőházban se kell tekeregni szerencsére.

Helyszín

Ezredfordulós Marina parti új építésű tömb. A lakásban félhomály és hangulatfény, rend tisztaság. Fürdőben jópár tusfürő, szájvíz, friss törülköző. A szobában egy nagy ágy, szék, komód, kisasztal pakolni. Szerintem van egy barátnő is, de semmiképpen nem szalon, nem találkoztam senki mással. Összességében teljesen rendben van, nekem nem iányzott semmi.

Hirdető külseje

Itt egy negatívummal kezdem: ha a fotókon szereplő 20 éves bombacsajt keresed akkor csalódni fogsz. Ő van a képeken, de ezek régiek. Javaslom Payton Preslee művésznőre rákeresni, szerintem őrá hasonlít még arcra is (leszámítva a tengernyi tetkót meg a méretes szilikon kannákat). A kor, súly, stimmel, szerintem alacsonyabb mint 170cm, de a popsi brutál: nagy kerek, formás combokkal folytatódik. Nem vékony nő, de izmos húsos, simogatnivaló, mintha valami erősportot űzne, ahol van súly, de az nem háj. A cickók is rabul ejtettek, feszes formás, hetyke érzékeny bimbókkal. És végül huncut szemek, amikkel jól fel tudja húzni az embert, ahogy az utóbb kiderült.
Szóval: egy nagyon formás, brazilpopsis csini nő nyitott ajtót egy kis tangában melltartóban és nem volt kérdés, hogy maradok.

Masszázs

Őszintén erre a pontra sok mindent nem tudok írni, valahogy ez nem került fókuszba: volt egy kis masszás, egy kis kellemes lazító, frissítő simogatás, de ebből is elég gyorsan más vizekre eveztünk.

Kényeztetés

Szóval az ágyon hevertem, amikor Fanni kezébe vette az olajat és megkérdezte, hogy engem kenjen be, vagy magát, és a második lehetőséget választottam és segítettem is neki, majd ledőltem ő pedig csúszkálni kezdett rajtam...Ennek gyorsan eredménye lett, amit aztán tovább fokozott, ahogy a melleivel simogatott végigszánkázva a testemen, majd végül az ajkai közé kerültem: vadító volt, ahogy mélyen a szemembe nézve kezdett finoman kényeztetni. Nem is bírtam sokáig, megállítottam, hogy én élvezhessem a testét: volt egykét szájrapuszi, de hamar a cicik és a punci vonzásába kerültem és csókolgattam nyaltam ahol értem. Fanni pedig bíztatott, simogatott, érzékien nyögdécselt, tekergette a csípőjét, mondhatom igencsak jól esett. Hosszadalmas munkálkodásom után a hátamra parancsolt, újra előkerült az olaj, és újra csúszkálni kezdett: ahogy a popsiját az arcomba tolta, miközben simogattam, ő tekergette, rázta, gyönyörű volt, közben ő sem tétlenkedett, újra az ajkai közé kerültem és rövidesen végem is volt.
Ezután kis pihenés felfrissülés, jött a kis masszázs, közben csacsogtunk is nagyon kis kedves, kellemesen telt. De persze ez nem tartott sokáíg, mert azért nehéz melette koncentrálni és gyorsan átváltott az előbbi koreográfiába a masszázs: előbb egy kis simogatás, majd jöttek a cickók, a popsi, végigcsúszkált a testemen én pedig simogattam csókolgattam ahol értem. Fanni se volt rest és kézzel, ajkakkal hadrendbe állított és hamarosan ki is végzett.

Elszámolás

Van bővebb infó, telefonon is egyeztettünk, a helyszínen se derült ki semmi "apróság", minden úgy történt ahogy azt megbeszéltük.

Fanni, jó masszázs

  orroz

Egyeztetés

A találka napján hívtam, elsőre nem vette fel, de rövidesen visszacsörgött és hamar tudtunk időpontot találni.

Megközelítés

Béke térhez közeli új építésű ház, autóval könnyű helyet találni közvetlen a túloldalon, ellenben nyilván fizetős.

Helyszín

Rendezett, hangulatos kis garzon, egyedül fogadott, félhomályban, nem is nagyon férne el ide más; vagy az már valami perverz játék része lenne. :D

Hirdető külseje

Itt kicsit bajban vagyok, mert kedves, formás hölgy Fanni, viszont, ha őszinte vagyok, kicsit másra számítottam. Szerintem a megadott adatoknál kerekebb, nincs vele semmi baj, csak számomra csalóka volt a dolog. Nem jellemző rám a kapufa, de jelen esetben erről volt szó.

Masszázs

Masszázságyon végzi a programot, melyet egyértelmű, hogy tanult. Nagyon szakszerű, nagyon kellemes az egész, jól átgyúrt tetőtől-talpig a szó szoros értelmében. Megkérdezte mivel szeretném a masszàzst, olaj-krém, illatmentes, minden verzió adott.

Kényeztetés

A végére kértem, mivel csak egy órát töltöttem nála, a többszöri opció így nem állt fenn.
Fordulás után Fanni keresztbe tette felettem a lábát még álló helyzetben, majd beolajozott csúszkához, közben fokozatosan került le róla a fehérnemű, illetve 69-be fordult. Kis csúszka után/közben félrehúzta a bugyiját, így én is el tudtam érni. Szépen ápolt a puncija és dicsérte is ahogy simogattam őt. Kézi levezetést kértem, mely viszonylag gyorsan lezajlott, így nagyon nem tudta elnyújtani a dolgot, de igazàból nem is szóltam, hogy “kínozzon”.

Elszámolás

Az elején a kisasztalra tettem, ő is azt kérte, hogy zuhanyzás előtt rendezzem, én is így gondoltam alapból.
Extrákról nem esett szó, az NF alap nála.

Fanni, jó masszázs

  Bohém2

Egyeztetés

Az oldalon figyeltem fel hirdetésére.Telefonon hívtam még a múlt héten és egyeztettük az időpontot. Nagyon kommunikatív és együttműködő volt. Jeleztem ekkor hogy küldöm a Vtr-t. Ezt hétfőn de. igazolta vissza.

Megközelítés

Vtr-ben pontos címet kaptam, mit a Gps ismert és pontosan oda is vezetett. Fő útvonalon található Fanni búvóhelye így a közvetlen közelben nyíló mellékutcában lehet parkolni. Buszmegálló a közelben,így ezzel is megközelíthető.

Helyszín

Nem rég épült társas ház, mely kívül belül rendezett, tiszta. A lakás egy garzon. Kellemes fények, jó illat, patyolat rend. Előszobából nyílik minden. A szoba pont méretes, a masszpaddal a központban. Nagy tükrök mikben követhetöek az események hason fekve is. A masszpaddal párhuzamosan egy komód, min a szükséges kellékek sorjáznak. Sarok ülőgarnitúra, asztal, szék. A fürdőben zuhany kabin, az ilyenkor szokásos kellékekkel felszerelt. Tökéletes helyszín.

Hirdető külseje

Vékony fekete köntös, alatta fekete cicifix, tanga. Igen csak dögösen nézett ki. A képekhez képest kissé kerkded alkata, de ezzel együtt nagyon kívánatos. Ki a vékony lányokat kedveli, máshol keresgéljen. Bőre, popsija feszes, szép szolibarna. Sötét szemei csillognak, mosolya kifogyhatatlan.

Masszázs

Belépéskor üdvözlés, bemutatkozás. Szobában míg vetkőztem tisztáztuk a lehetőségeket, majd irány a fürdő.
Visszatértemkor kérdezte mivel kezdjük. Masszal kezdést választottam, így a masszpadra hasaltam. Olajos masszázst kértem. Mivel mód volt rá talpmasszal kezdte. Innen ha ladt fölfele. Alaposan átgyúrt, hogy úgy mondjam talptól tetőig. Az épen nem aktuális részeket törcsivel fedte.
Ezután fordulás. Melleinek beolajozásában örömmel segítettem. Míg Ő elölről dolgozott engem lábát felemelte, íg

Kényeztetés

Ezután fordulás. Melleinek beolajozásában örömmel segítettem. Míg Ő elölről dolgozott engem lábát fölemelte, így punciját kívülről simogathattam olajos ketemmel. Cici csúszka keresztben jól esett. Kértem és a padra jött 69-es formában. Puncija kislányos és az olajtól csillogó. Voltak hangok így úgy gondolom nem volt ellenére.
Ezután Fanni feküdt hanyatt a masszpadon. Igyekeztem jól nyalakodni. Voltak hangok, csípőtekergetés, kis remegés vagy kétszer is. Hogy meddig jutott igazándiból ezt csak Ő tudja.
Majd újra én feküdtem hanyatt. Kézzel szájjal birtokolta farkamat. Lábát felemelve hozzáfértem a puncihoz. Egyre jobban szaporázta, minek eredmény lett a vége. Szájába spricceltem, honnan / ezt már pontosan nem tudom/,de azt hiszem türcsibe került sperma adagom.
Letörölte hasamat,majd elment fürdeni. Visszajötte után én következtem. Ezután öltözés és elköszönés. Időm pontosan lejárt.

Elszámolás

Előre kérte. Mielőtt fürödni mentem tettem az asztalra. Végig ott is maradt.

Fanni, nagyon jó masszázs

  Perfect_Cell

Egyeztetés

Régóta szemezgettem a hirdetésével, ám igen ritkán láttam a telefon jelzést a délutáni időszakban. Mikor sikerült megpillantani, már telefonáltam is, elsőre ugyan nem jött össze a párbeszéd, de egy későbbi alkalommal hamar felvette, és egy igen fiatal vidám hang szólalt meg. Hamar meg is beszéltük másnap délutánra a találkát, közben elmondta a fontosabb tudnivalókat, illetve a helyszínt is. A randi napján rám nem jellemző módon késésben voltam, a megbeszélt időpont előtt kb fél órával próbáltam felhívni (az oldal szerint amúgy is hívható státuszban volt), de nem vette fel, ezért dobtam egy sms-t hogy 15 percet kések. Válasz nem érkezett, de folytattam utamat felé, jól tettem. Amikor odaértem, gyorsan megcsörgettem, de nem jött válasz. Ekkor már egyre jobban paráztam, hogy elástam magam Fanninál, viszont alig 5 percen belül megcsörrent a telefonom, én pedig abban a pillanatban már hívtam is föl, felvette, és teljesen megnyugtatott, hogy látta hogy írtam majd említette hogy ő is kicsit megcsúszott, pont kapóra is jött a késésem, elmondta az instrukciókat és már a tetthelyen is voltam.

Megközelítés

Parkolás nem tudom milyen, busszal mentem, lényegében a megállótól a zebrán kell csak átmenni, alig 1 perc séta, Fanni is elmondta a pontos helyet, GPS is jól betájolta, nehéz eltévedni.

Helyszín

A lakás egy piciny részébe kaptam bepillantást, lényegében a fürdőszoba és a tetthely, azaz a lényeg volt ahol tiszteletemet tettem. Minden tiszta és rendezett. A fürdőszobában zuhanykabin várja a vendéget, különböző tusfürdőkkel felszerelve, Fanni gondoskodott a törülközőről. Természetesen dezodor illetve szájvíz poharakkal várta hogy használjam. A tetthely közepén egy masszázságy várt, ahol vendéglátóm biztosított arról hogy mindkettőnket elbír. Nem tévedett. Az élmény fokozására szemben tükrök próbálták visszaadni a látványt, hogy ne maradjak le semmiről.

Hirdető külseje

Mindig is egy plusz izgalmi faktor, hogy ha a hirdető arca ki van takarva, akkor vajon a képzelet és a valóság mennyire találkozik majd egymással. Senki nem szeret csalódni, és biztosítok mindenkit, Fanni esetén nem is fog. Fiatal, vidám, mosolygós, kedves arcú hölgy nyitott nekem ajtót, nekem nagyon tetszett, öröm volt ránézni. Ugyanakkor nem csak az arca a teljes vonzereje, egész alkatában egy nagyon dögös fiatal csajszit kell elképzelni. Van mit fogni rajta, jó "húsos" lány, de ez alatt nem azt értem hogy duci vagy kövér lenne, szó sincs róla, én nagyon szeretem az ideálisan kerek formákat. Az a popó büntetni tud, a természetes melleit pedig külön élmény markolászni. Egyébként szexi fekete szettben fogadott, mely egy melltartót, bugyit és harisnyát tartalmazott. Fokozatosan lekerültek.

Masszázs

Fanninál két kényeztetés között került sor a masszázsra, ha jól emlékszem teljes testes svédmasszázzsal próbált ellazítani. Választhattam illatos és mentes olajokból, illetve a masszázs erősségén. Gondoltam jó lesz az erősebb kézimunka egy kis kellemes narancsos-fahéjas olaj társaságában. A tükörből mindent figyelemmel lehetett követni. Talpmasszázzsal kezdtük a programot, majd fokozatosan mentünk feljebb. Természetesen kihasználtam az alkalmat és beszélgetni kezdtünk, mindenféle általános hétköznapi dologról, jól esett Fanni társasága. Talpaim után a vádlikra került a fókusz, jól felmelegítve őket. A kezei folyamatosan haladtak felfelé, közelebb a fenékhez, miközben érzékenyebb területeknél is tett apróbb gesztusokat. Olyat biztos nem mondanék Fanninak, hogy a hátam közepére se kívánnám, hiszen ott tudja csak igazán jól érzékeltetni tudását, ahogy tenyérrel, kézfejjel illetve könyökkel átgyurmázza minden egyes pontját. Kellemesen bizsergető érzés, főleg amikor a nyaki részhez kerül, azt nagyon élveztem. Természetesen a karjaimra is jutott figyelem, ott még a törülközőnek is jutott szerep, illetve az ujjaimat is kiropogtatta. Lényegében nem maradt olyan porcikám, amit nem érintett meg.

Kényeztetés

A másfél órás randiban két kényeztetési lehetőség van, az elején és a végén, sajnos és aznap fordítva voltam bekötve. Sok minden lehetett a háttérben, talán a rohanás hogy ne késsek túl sokat, talán hogy nagyon izgultam, hiszen most jártam itt először, de már az elején ellőttem minden patronomat. Amikor megláttam Fannit, már tudtam hogy nagyon jó helyen járok, ő pedig minden egyes percben gondoskodott arról, hogy még biztosabb legyek. Rögtön felfeküdtem a masszázságyra, ő pedig elkezdte a kényesebb részeimre rácsurgatni a masszázsolajat, illetve miután megszabadult a melltartójától, csodás kebleire is folyatott. Természetesen én is kézbe vettem az ügyet, elkezdtem mellein végigkenegetni, majd pedig felfeküdt ő is az ágyra. Illetve feküdt volna, de az ágy csak egy férőhelyes, így "kénytelen" volt rajtam megpihenni. Pihenésről persze szó sem volt, testével szépen csúszkálni kezdett rajtam. Ebben a pózban egy csodás 69 is elkezdődhetett volna, ám én csak simogattam a popsiját, miközben ő mellei közé vette a farkamat, és velük masszírozta azt. Persze hogy hergeljen, közelebb ült duzzadó férfiasságomhoz, és megmutatta mikre lenne képes, ha nem masszázslány lenne. Nemsokára a popsi ismét közel került az arcomhoz, ekkor a még rajta lévő bugyit arrébb húzva mutatta meg milyen szépségeket rejt még. Finoman megérintettem sima punciját, majd nem sokkal később le is vette a bugyit hogy semmi ne akadályozzon. Ujjaimmal a felszínt érintettem, miközben Fanni is kézbe vette kis barátomat, majd finoman hátrahúzta a bőrt, azonban ezt már nem élvezhettem sokáig, a kis katona feladta a küzdelmet. Előkerült a papírtörlő, melyet nem egyedül használtam, majd ezután jött a masszázs rész. Annak végeztével jöhetett a második menet, bár éreztem hogy kis barátom nem áll teljesen készen a küzdelemre. Ismét jöhetett a csúszkálás, ezúttal szemből élveztem ahogy melleivel masszírozza a nemi szervemet, illetve a kedvenc részem, a francia lecke. Szépen bekapta a végét, majd nyelvével megmutatta a technikáit, nagyon ügyesen csinálta. Természetesen én is akartam kényeztetni egy picit, ezért most ő feküdt fel az ágyra. A harisnyájától megszabadulva azonnal a lábfejeire koncentráltam, jó alaposan végigkóstolva minden egyes részét. Lábujjtól lábujjig, talpakon át mindent. Ezután jött a lényegi rész, elindultam a punci irányába, majd belekóstoltam édes gyümölcsébe. Halk, majd fokozatosan hangosodó nyögések kísérték nyelvem munkáját, majd combjai rezgései is erősödni kezdtek. Bízom benne hogy nem csak kedvességből mondta hogy nagyon élvezte. Időnk lassan a végéhez közeledett, azonban még egy dologra volt idő. Bátorkodtam egy prosztatamasszázzsal zárni az estét, hiszen ez még nekem is újdonság. Fanni szó nélkül belement, megtette a szükséges óvintézkedéseket, illetve a plusz érintéseket az érzékenyebb részeken, azonban nem jött el a várt megváltás. Én is éreztem hogy a vége nem lesz kirobbanó siker, de hát ez van, Fanni mindent elkövetett, de ami nem megy azt kár erőltetni. Elindultam a zuhany irányába, majd egy búcsúcsók és egy utolsó markolászás kíséretében visszatértem a valóságba.

Elszámolás

Új vendégként az elején rendeztük a dolgokat, mindent teljesített amit kértem, nem volt semmi gond. Amit vállal azt teljes odaadással végzi.

Fanni, nagyon jó masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, nagyon gördülékenyen ment, megfelelő tájékoztatást kaptam. Érkezésemkor nagyon kedvesen tájékoztatott a vtres ajándékról, azonban az én időmbe nem fért bele, így nem éltem vele.

Megközelítés

Pont a ház előtt sikerült parkolni, szerintem azon a környéken egyébként sem fejfájós a parkolókeresés. Egy saroknyira villamosmegálló is van, busz is jár arrafelé.

Helyszín

Modern, újépítésű házban egy tiszta és megfelelően felszerelt lakásban rendel. A tetthely megfelel a célnak, semmi sem hiányzik, a fürdőszoba is tisztán tartott, hatalmas a választék a tisztálkodószerekből.

Hirdető külseje

Pont olyan, mint a képek alapján. Akinek a kicsit teltebb, de szép lányok bejönnek, tetszeni fog Fanni. Igazán barátságosan viselkedik az elsőtől az utolsó percig, aki izgulna, azt is elmulasztja a vendéglátó mosolya.

Masszázs

A program egy felvezetésből, egy masszázsból és egy levezetésből állt. A masszázs nekem szakszerűnek tűnt, kitapintotta az extra kezelést igénylő pontokat is. Nagyjából lentől felfelé haladva dolgozott meg, keresve sem tudnék benne hibát találni. A rendelkezésre álló időkeret is pont elegendő volt, kifejezetten felfrissült még a fájós hátam is, talán a hát és váll rész masszírozása esett a legjobban nekem. Masszázs közben sok dologról volt lehetőségünk beszélgetni, ebből kiderült, hogy kifejezetten tájékozott lány masszírozott. A masszázs a karokkal és kezekkel ért véget, amire nem mindenhol fordítanak ilyen gondot, nagyon jól esett. A gyúrásban nem voltak erotikus elemek, így terelte el semmi a figyelmemet arról, ami történik az izmaimmal, nem is hiányoztak nekem. Azt hiszem, ha erotikán túl valódi masszázsra is vágyom, ismét Fannit fogom felkeresni.

Kényeztetés

A felvezetés és a levezetés is hasonló volt, mindketten hasonlóan viselkedtünk egymással az elején és a végén is, ugyanazt nem írnám le kétszer. Természetesen az út porának lemosásával indítottam, azt követően jött az első kör. A kényeztetés előzetes megállapodásunk alapján egy kis simogatásos ráhangolódással kezdődött, majd cicivel történő simit és masszázst kaptam, ez már igencsak felkeltette az érdeklődésemet deréktájt is. Fokozatosan tért rá a franciára, ami egyáltalán nem volt monoton, inkább ellenkezőleg, változatos volt. A kezét is használta, de ahogy tapasztalta, hogy a kevesebb kezezést jobban preferálom, úgy többet használta a száját. Nem volt pornófilmbe illő mélytorkos francia, de határozottan kellemes, barátnős élmény volt. Külön élmény volt, hogy még az elhelyezkedésén is változtatott alkalomadtán, így még én is tudtam a csodás fenekét, mellét és egyéb testrészeit simogatni. Önmagában a látvány is szuper volt, az orális változatosság közben ért a vég, a szájában mentem el, de utána hagyott lenyugodni, csak a lenyugvást követően csatlakozott le. Ezt követően indult a masszírozós program, hogy az után ugyanide térjünk vissza. Nagyon jól sáfárkodott a teljes időnkkel, mindegyik programpontra jutott optimális idő, és el tudtam a záró zuhanyzást követően indulni az általam tervezett időben.

Elszámolás

Korrekt tájékoztatást kaptam, minden annak megfelelően zajlott. Természetesen az elején rendeztem, ahogy illik. Aki igénybe tudja venni a VTR-es kedvezményt, az tegye meg, érdemes :)

Fanni, nagyon jó masszázs

  Sparrow

Egyeztetés

Dolgom volt a munkahelyemen, de rövidebbnek bizonyult; így a városban járva nem kellett a lakóhelyem környékére szűrnöm a kutatást.
Fannit nem ismertem korábbról, a Beszámolók keresőjében szűrtem masszőrlányt publikus virágszálakra és VTR kedvezményre, és a találatok közül a beszámolói alapján Fanni lett a befutó.
Telefonon egyeztettünk. Könnyen elérhető, a beszélgetés során megosztott részletek konzisztensek az adatlapon írottakkal.

Az egyetlen kifogásom, hogy telefonban azt az infót kaptam, hogy egész nap szabad, így a 14:30 + 90 perc + 20 perc ajándék modellt foglaltam VTR-en, de időközben egy 16 órai korlátozó tényező megjelent (nem biztos, hogy vendég), így kénytelen voltam egy 60+20 perces programmal beérni.

Megközelítés

A Béke tér környékén dolgozik, a cím könnyen megtalálható, de a GPS is segít.
Nem illik panaszkodnom a parkolásra, mert épp a házzal szemben állt ki egy autó, de ha nem lettem volna ilyen szerencsés, bajban lettem volna a parkolással. Szóval ne vegyétek ígéretnek a csillagokat, de én dupla hatost dobtam. Amúgy a környék BKV vonalon is jól el van eresztve.

Helyszín

Nem vadi új, de az elmúlt évtizedekben épült társasház. Hibátlan állapotban, és a lakás is kiváló.
A fürdőszoba hatalmas, a kádon kívül mosó- és szárítógép is van benne, de még így is keringőzni lehetne közöttük.
Ránézésre 2 masszázshelység található - szintén nem félszoba méretben - de aznap rajtunk kívül senki nem volt a lakásban.
Mindenütt tisztaság, maximális higiénia, kellemes illatok. (Nem füstölő, inkább aromalámpa vagy kifejezett levegőillatosító).
A masszázs tatamin történik, 3 oldalról tükrökkel körülvéve.

Hirdető külseje

Ha idáig eljutottatok, nyilván láttátok Fanni adatlapját is. Ő olyan alkatú lány, akin a 168/65 ellenére egy gramm felesleg sincs, míg másnak 168/56 mellett is lehet úszógumija. Szóval Fanni nem az eufemizált "nőiesen telt szépség", combja és feneke pedig nem vaskos, hanem hibátlan, pusztán egy Kim Kardashian típusú alkatot örökölt. Nagyon fejlett testtudata van, szuperül használja mindenét. Mindehhez csinos arc és huncut mosoly társul - senki sem fog az ajtóból visszafordulni.

Masszázs

Megérkezésemkor egyeztettük, hogy dupla erotikát keresek kölcsönös kényeztetéssel és sok csókolózással, így tudomásul veszem, ha a masszázs látja ennek a kárát. Mindazonáltal Fanni ki akart tenni magáért, így nem engedett a teljes testmasszázsból, inkább kicsit felgyorsította a mozdulatait. Nem tudom, neki mennyire volt fárasztó, de én igazán élveztem. És a mozdulatok nyilvánvalóvá tették, hogy a hölgy tapasztalt, képzett masszőr. Használta az ujjait, kézélét, könyökét, ahol kellett a testsúlyával is rám nehezedett, szóval a talpmasszázson kívül semmi jóból nem maradtam ki. A tenyérre és az ujjakra is kiterjedt a masszázs; nem is tudtam, hogy ilyen kellemes tud lenni.
Értelemszerűen a masszázs rész erotikamentes volt, abban a 25 percben nem is lettem volna fogékony huncut érintésekre. Sok hölgynél átvezetés helyett szólnak, hogy "megfordulhatok"; Fanninál már a masszázs vége is háton fekve történik, így a harmadik felvonás kezdetét a medence-táji olajozás jelzi.

Kényeztetés

Kivételesen most nem azért telt 2 napba, hogy megírjam az élménybeszámolót, mert elfoglalt voltam, hanem mert tanakodtam, mit és hogyan is írjak. De végül az tűnt legegyszerűbbnek és legcélravezetőbbnek, ha őszinték közreadom saját percepciómat a történtekről.
Ha nem is biztos, hogy mindent szó szerint átbeszéltünk, az egyeztetésből (és esetleg a VTR bejelentkezés alapján visszakereshető korábbi beszámolóimból) kiderülhetett, hogy a szememben az erotikus masszázs nem megvásárolt szexuális szolgáltatás, hanem inkább egy olyan együttlét, ahol (értelemszerűen megfizetve a hölgy idejét) a masszázson kívül egy olyan barátnő feelinget keresek, amelynek a kedves mosoly és a szájrapuszi csak az előszobája, de igazából a gátlástalan csókolózás és a hölgy orgazmusa az igazi kiteljesedése. Persze lehet, hogy túldimenzionálom, mindenesetre 80 perc két nem-kapkodós zuhanyzással és középen egy értékelhető teljes testmasszázzsal érthetően némi nyomást gyakorol a kényeztető fejezetekre. Fanninak pedig fontos, hogy a vendég ne pusztán kielégülten, de elégedetten távozzon, és próbált mindenben a kedvemre tenni, de nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy (első) orgazmusa nem volt valódi. Mondjuk én ezt inkább pozitívan értékelem, mert a kedvesség jele, hogy nem beszélt le a próbálkozásról, szóval szó sincs rossz-néven vételről, mindenesetre szokatlan élmény volt.

Mindegy, nem is akarlak Titeket a saját hülyeségeimmel traktálni (nem mintha a pszichológusnak el lehetne ezeket mondani), hiszen a Fannival töltött erotikának van egy rakás megosztandó csúcspontja is. Például ahogy bevon engem a saját testének beolajozásába. Vagy ahogy az olajos testével olajoz be engem. Ez a lány nagyon ura a testének és izmainak, profin használja minden porcikáját. Az egyik legintimebb, legizgatóbb élményem volt (nem Fanninál, hanem az egész masszírozós pályafutásom alatt), amikor Fanni merőlegesen rám feküdt, mellei között dédelgetve a farkamat, közben pedig jobb kezem hüvelykujját az ajkai között kényeztette, és a bal kezem hüvelykujja is ... hogyismondjam ... az ajkai között matatott, bár azon a végen én voltam a kényeztető fél. Fanni nagyon jól tudja szinkronizálni a gyönyör nyújtását és fogadását; szinte dorombol, de a kényeztetést nem függeszti fel. A franciája kellemes, változatos; az izgatási szakaszon tökéletes, az orgazmus során picit gyors, intenzív. A ciciszex is nagy élmény, főleg, hogy kinyújtott nyelvvel huncutkodik közben.

Elszámolás

Nincsenek extrák, amiket Fanni vállal, mind részei az alapprogramnak. Az árak átlagosak, VTR akcióval pedig kifejezetten kedvezményesek.
Elszámolás a végén, teljes összhangban az adatlapon írtakkal, illetve a telefonon egyeztetett információkkal.
A csókok kicsit szolidabbak, de igazán kellemesek.

Fanni, jó masszázs

  Thomasino

Egyeztetés

Telefonon hívtam elsőre felvette.
Kedvesen tájékoztatott a lehetősgekről, majd megbeszéltük, hogy keresni fogom és pontosítunk.Ez személyes üzenetben sikerült is.

Megközelítés

Autóval mentem GPS segítségével.
Ház elött mindig találni parkolóhelyet, fizetős de nem vészes.

Helyszín

Új építésű társasház, még festék szagú. Bejutás után a kaputelefonon megadott itiner alapján lifthez mentem, hogy feljussak a megadott emeletre. Lift megjött, ajtó nyílt és egy OSB lemezekkel borított poros lift várt. Félve, óvatosan beléptem majd a gomb megnyomása után feljutottam a kívánt emeletre. Aztán rájöttem, hogy a még folyamatban lévő építési munkálatok miatt volt olyan állapotban. :-) Amúgy nem találkoztam senkivel. Rendelő megtalálása sem volt egyszerű mert még nincs az ajtókon a számozás. Kapuban kapott információ alapján tájékozódtam és mentem. Ekkor nyílt az ajtó és Fanni kukucskált elő. Szalon makulátlan, ízlésesen berendezett. Fürdő full-os, nagy kád, rengeteg tusfürdővel, és tisztaság mindenütt. toröklöző jó minőségű, friss illatos.
Babaszobába tatami, szék a cuccoknak és egy forgószék. Halk zene, félhomály, tükrök mindenütt.

Hirdető külseje

A képek megfelelnek a valóságnak. Fanni egy szép arcú, kedves, kommunikatív hölgy hatalmas műszempillákkal. Igen formás kerek a popsija van, olyan markolható, szép hegyes álló közepes méretű keblei pedig csak hab a tortán. Aki a nád száll hölgyeket kedveli az ne hozzá menjen.
Bemutatkozáskor kedvesen fogadott mintha már ismertük volna egymást. Puszi, majd kabát cipő le, és bekísért a szobába.
Köntös volt rajta és egy combfixes fekete harisnya. Mind kiderült, csak ennyi.:-)

Masszázs

Szobába beérve ruháimat székre levedlettem, közbe beszélgetve kicsit ismerkedtünk egymással.
Törölközőmet megkapva megmutatta a fürdőszobát. Míg én tisztálkodtam, Fanni frissítőért ment nekem. Fürdés után visszamentem a szobába, majd rövidesen megjött és felszolgálta frissítőmet. Néhány kortyot ittam a bárszéken ülve, majd elvette poharam és odalépet hozzám. Kedvesen megkérdezte mivel kezdjünk. Mivel előszór voltam így a masszázst választottam. Mikor kimondtam már meg is bántam, mert közben próbáltam testét kicsomagolni kis köntöséből több kevesebb sikerrel. Sajnos a belső zsinórt fogtam meg és nem akart szétnyílni. Fanni látta rajta, hogy nem boldogulok és segített. Ekkor megláttam a szép testét, az ikreket és csupasz baba punciját. Egyből meg is pusziltam a ciciket. Semmi fehérnemű nem volt rajta,. előttem állt anyaszült meztelenül. Ekkor jöttem rá ,hogy rosszul válaszoltam az előbb feltett kérdésére. De már késő volt, mert már a masszázs választottam elsőre. Így várnom kellett míg birtokba vehettem gyönyörű testét.
Kedvesen a tatamira hasra fektetett, és lábaim mögé térdelt Kérdezte mivel szeretném a masszázs, az olajat választottam. Talpammal kezdte és haladt felfelé, közben végig beszélgettünk. Masszázsa alapos, inkább könnyed relaxáló., ellazító. Később mellém ült, és így haladt hátamon felfelé, majd nyakamhoz érve fölém guggolt és így masszírozott. Elég nehéz volt lehajtva tartani fejem, mert nézni akartam a tükörből a kis szétnyíló szirmait.

Kényeztetés

Jött a várva kérés felém, hogy forduljak meg, ekkor beolajozta magát és hasamat, s már siklott is rajtam. Előszór a mellkasomon, majd haladt lefelé, besimítva lábam közé.
Kis idő múlva lábát átemelve rajtam megfordult , popsiját felém tolva pucsitott, olajjal jól meglocsolta, majd nagyot rácsapott a hátsójára. Ekkor elrajtoltunk, mint amikor start pisztolyt elsütik. Gyí, te kis csődöröm-, csak nem a csődöre fenekére csapott. :-)
Farkamhoz nyomta fenekét és végigtolta rajta többször is oda- vissza, lyuktól lyukig vagy még azon is túl. Jól megjáratva azt a dombok között.
Na nekem se kellett több, mint a versenylónak mikor rajtnál kinyílik az ajtó. Rámartam popsira, ujjammal végig simítva a gömbök között ahol a farkam is járt imént, majd bekéredzkedtem a punciba. Hát persze! -jött a válasz, és már szájába is vett, én birtokba vettem kis kopasz barackját, óvatosan bedugtam az ujjam, forró volt és nedves. Majd a számmal habzsoltam ahol értem, fenekébe belefúrtam arcom közben pedig nyaltam ahol értem. Vadul tekergette magát közben nagyokat cuppogott farkamon.
Éreztem hamar végem lesz, ha ezt így folytatjuk.. Kértem forduljunk egyet. Hátára fektettem és elkezdtem csókolni szép száját, vállát, majd formás kebleit, és haladtam tovább lefelé. Kis idő után kezelésbe vettem kis csuporkáját. Nagyon tetszett neki, élvezte gondoskodásomat, lábait magasba emelve azt átkulcsolva kínálta magát. Finom ujjazva nyaltam, hol lassabban, hol kicsit gyorsabban. Egyre forróbb lett és nedvesebb lett csuporkája, majd megremegve elélvezett. Finoman lassítva puszilgatva hagytam abba kényeztetését.
Picit szusszantunk, majd én következtem. Hanyatt feküdtem majd őrületes franciába kezdett, néha mélyebbre engedve, a golyszikat sem kihagyva a játékból, szépen körbe nyalogatva azokat. Mikor már érezte, hogy egyre nagyobb a nyomás a farkamban, ki vett a szájából és kezével rásegítve eljutottam a csúcsra, nagyot rándulva egyet óriásit élveztem kezei között.
Hagyott kicsit lenyugodni majd szépen letisztogatott. Beszélgettünk még egy kicsi, közben simogattam, puszilgattam. Órám lejártával kikísért a fürdőbe, és megkértem mossa meg a hátamat. Fürdés után a szobába várt, szerencsémre nem vette fel a köntösét, így tudtam még gyönyörködni benne, kicsit megsimogatni észbontó popóját.
Előszobába búcsút vettem még egyszer szépségemtől, és útravalóul kaptam két puszit.

Elszámolás

Pesti átlag, egy átlag feletti élményért.
A csokrot az elején az asztalra tettem, végig ott is maradt.

Fanni, egyeztetési probléma masszázs

  Bla007

Egyeztetés

Bővebb info birtokában telefonon kerestem előző nap. Vidám fiatalos hang vette fel és tájékoztatott a lehetőségekről, az egyeztetés flottul ment másnap délelőttre beszéltük meg az időpontot. Majd ezt VTR-en meg is erősítettük.

Megközelítés

GPS odavisz, parkolás fizetős a környéken. Buszmegálló is van egészen közel.

Leírás

Sajnos a randi nem jött össze, a telefon nem volt kapcsolható az adott időpontban. Sétáltam a környéken, többször kerestem sikertelenül 15 perces intervallumban és az oldalon is üzentem h nem elérhető a telefon hátha ott választ kapok, 20 perc elteltével távoztam. A megbeszélt időpont után 30 perccel hívott hogy sajnos elromlott a telefonja és csak most sikerült másikat kapni a kolleginától, megkérdezte hogy kárpótolhat-e, nem éltem a lehetőséggel.
Előretervezést nem merem megkockáztatni a hölgynél a jövőben de elképzelhető hogy ha a környéken járok a jövőben akkor egy spontán randira keresni fogom.

Fanni, nagyon jó masszázs

  Csirke_fogo

Egyeztetés

Telefonon hívtam aznap este. Nem vette fel, de írt egy sms-t. Ez még diszkrésicós hibahatáron belül volt, mert a hívás után 5 percen belül írta. Visszahívtam, és egyeztettünk időpontot. Épp ráért és épp a környéken voltam. Ja, eléggé tündér volt a hangja, és nagyon lelkes is volt.

Megközelítés

13 kerület angyalok földje. Nem annyira forgalmas, főleg este. Tömeggel sem lehetetlen művelet, de autóval könnyű megtalálni a címet. A háznál kicsit bajban voltam, mert az épület nemrég készült el, és még kőműves szakik épp hordtak befelé az ajtón mindenféle cuccot, és az épületbe belépve is nagyon sok minden még le van takarva kartonpapírral. Telefonon vagy kétszer hívtam vendéglátómat, hogy tuti jó helyen vagyok, mert teljesen olyan volt - a késői időpont miatt is - mint ha nem is laknának még az épületben. Aztán meggyőzött, hogy az lesz, és végül a logisztikai akadályok elhárultak.

Helyszín

Mint írtam új építésű házban egy nagyobb lakás. Nyilván mivel új így eléggé rendben van. 2en rendelnek az objektumban, de nem volt fennforgás, vagy akadály ebből. A szobában nem masszázságyon, hanem egy matracon a padlón zajlanak az események. Fürdő, és úgy általában minden rendban van.

Hirdető külseje

Amikor az ajtó felé mentem a folyosón, ő már ott állt a félig nyitott ajtó mögött. Mosolygós, kedves hang a telefonban meglepő módon egy mosolygós kedves nőt takart. Alkatilag tényleg eléggé gombölyödik. Aki a vékony lányokat kedveli, ne hozzá menjen, viszont aki az ilyen twerkelő alkatokat szereti, az nem fog csalódni. A kedvessége ad a testéhez egy plusz dolgot, amit kisugárzásnak hívnak. Egy egybe-miniruhában fogadott. Arcra olyan szomszédlánytípus dögös fekete hajjal.

Masszázs

....2:
Letörölgettük egymást. Volt mit. Utána hasonfekve elkezdődött a másszás rész. Nincs papírja róla, de azt mondta nagyon lelkes. Járok rendszeresen masszőrhöz, de tényleg nem volt semmi hiányérzetem. Nagyon alaposan szépen mindenhol átgyúrt. Mmiközben a fenekemet és a combom felső részét maszírozta és eltévedt pár érintése, újra csak a rosszra tudtam gondolni. Ezért megfordultam és kértem hogy ezt a részt elől is masszírozza meg. Egy jó kis francia következett, közben simogatás itt-ott. Mivel hiányzott kicsit a puncija, megkértem, hogy számoljunk el 69-ig. Ez a póz engem nagyon fel tud izgatni, ezért így sikerült megint csúcsrajutni. Ezután már nem virgonckodtam tovább, hagytam, hogy befejezze a masszázst. Közben végig incselkedés. Nagyon jó partner ebben.

Kényeztetés

1:
A másfél órás programra neveztem be, ahol 2 erotikus rész is van. (ez erősen motivált az időhossz kiválasztásában). Tehát megérkezésem után beszélgettünk kicsit közben megszabadultam ruháimtól, hogy indulhassak a fürdőbe. Visszatérésem után elkezdődött az első lényegi rész. Állva kezdtünk el kacérkodni egymással. Szépen lassan kihámoztam a ruhájából és egy pár perc feltérképezés következett. Csókot nem nagyon lehetett váltani vele, ilyen szájrapuszis megoldás játszik nála. Leheveredtünk a matracra és beolajoztunk ezt azt. Az érdeklődésemmel eddig sem volt gond, most aztán főleg. Tudja hogyan kell kacérkodni a vendéggel, és szépen beolajozta magát mindenhol és körülbelül mindenével csúszkált a kisbarátomon. Aki eddigre már elég nagy volt, így nem szerettem volna gyorsan lelőni a poént, ezért javasoltam, hogy legyen egy kis kölcsönösség, illetve most őt kényeztetném kicsit. Hátára feküdt és elkezdődött a móka. Nagyon szűk kis babapuncija van, és szerintem sikerült nála eredményt is elérnem, vagy én csináltam jól valamit, vagy nagyon jó színész. Utána nem maradt más, mint befejezte amit előtte elkezdett. Mellette térdeltem és kezei miközben simogatták a környékét, addig a szája a lényegre tért. Semmi esélyem sem volt, így egy nagyot lőttem a testére...

Elszámolás

Előre történt, mert valamiért rákérdeztem (nem szoktam). Diszkréten az asztalra helyeztem. A mérték bárkinek ismert lehet, és mindenki döntse el, ez neki megéri, vagy sem. Nekem megérte így utólag.

Fanni, nagyon jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Elöljáróban: Nagyon-nagyon jó döntés volt, hogy látogatási szándékomat tekintve a csodálatos Fanni mellett tettem le voksomat. Hát ez a tündéri leányzó olyan mennybéli élményekben részesített, amelyeket egy beszámolóban megfogalmazni szinte lehetetlen feladatnak tűnik, mindenesetre azért megpróbálom számotokra írásba rögzíteni a Fannival megélt és egyben életre szóló élményeimet…
Fanni adatlapján látható izgató, szexis fotói hozták meg számomra a végső elhatározásomat…
mikor adatlapján jelezte, hogy elérhető, telefonon kerestem, elsőre felvette és mikor a bájos hangját meghallottam, rögtön levett a lábamról. Csilingelő, édes barátnős hangja volt, kedvesen tájékoztatott a programról a lehetőségekről, majd zökkenőmentesen meg is tudtunk állapodni egy mindkettőnk számára megfelelő időpontban péntek kora délutánra.

Megközelítés

XIII. kerület központi része, Teve utca, a rendőr palotától gyalog kb. 5 perc. Tömegközlekedéssel a Váci útig majd onnan pici séta, közvetlenül a ház előtt BKK járművek, ha jól láttam nem járnak, de autóval a ház előtt a parkolás lehetséges, talán fizetős övezetben, ezt nem néztem, én BKK-val és gyalogosan érkeztem.

Helyszín

Új építésű, modern, klassz épület, alacsonyabb szintje. Bejutás Fanni által kapukóddal, ajtó rögtön a liftből kilépve **** szemben. A lakás luxus kivitel, csodálatos, szép-barátságos környezet, több klimatizált kellemes megvilágítású szobával, meghitt, erotikus hangulatú feelinggel, többcsillagos szállodai fürdővel, mindenféle tisztálkodási eszközzel felszerelve, szolgáltatást tekintve legfelsőbb kategória. Nekem minden nagyon tetszett.

Hirdető külseje

Fanni egy tündér!!! Fotói csak részben tudják vissza adni mindazt, amivel élőben belépéskor az ajtóban találkozol. Úgy levett a lábamról, hogy ezt el sem tudom mondani … feketébe öltözött a drága …, fekete vadító combfix, fekete szexis talán egyrészes, őszintén nem tudom, milyen fehérnemű …, teljesen el lettem bűvölve!! Csodálatos sötét fekete hajzuhatag, szexis arc, csábító, gyönyörűen sminkelt keleties szempár, akció közben nagyon izgatóan, szexisen figyel, keresi a tekinteted, rendkívül felizgatja az embert, ehhez édes csókos ajkak párosulnak. Alakja is nagyon izgató, nem nádszál leányzó, nőisen teltkarcsú, igazi combos popsis cicis lány, nagyon élvezetes markolászni, simogatni mindenét. Fanni nagyon barátságos közvetlen volt velem, éreztem, hogy egy csodás lánnyal hozott össze a sors, nagyon tetszett nekem és már türelmetlenül vártam a randik további alakulását.

Masszázs

Beléptem, bemutatkozás, köszöntés, gyengéd puszik, majd követtem partnernőmet a szeánszunk helyszínére. Meghitt, hangulatos szobába mentünk, ott gyorsan ledobáltam magamról a felesleges ruhaneműket, közben Fanni tájékoztatott a további eseményekről, majd segítségével már a fürdőben is voltam. Gyors tusi után mentem is vissza a szobába, ahol Fanni kérésére a tatamira hassal elhelyezkedtem. Fanni a gyönyörű fekete hajkoronáját feltűzte, majd a lábaim végéhez csücsült és a combjaira helyezte egyenként a lábaimat és a bokáknál, vádliknál kezdte a masszázst, először a egyiket, majd a másikat kellő erősséggel átgyúrta a kötött izmokat fellazította, aztán lassan feljebb haladva a combjaim és a fenekem lett kellően átmasszírozva. Ezután a hátam a karok és a vállaim következtek, Fanni itt már az alkarjait is bevettette a masszázsba, jól eső, frissítő masszázst kaptam, a fárasztó napom után ez rendkívül jól esett, közben kellemesen beszélgettünk a jelenlegi és az elkövetkező jövőbeli terveinkről, így beszélgetésünk alkalmával egy aranyos, kedves, szimpatikus csajszit ismertem meg Fanni személyében. Miután Fanni végzett a hátoldalam masszázsával, már egyre több erotikus benyúlást kaptam a combjaim közé, egyre gyakrabban érintette, kényeztette a zacsit, majd már így a csípőmet megemelve a hímtagomat. Ez szépen megalapozta az izgalmi állapotomat a további eseményekre, mikor is Fanni végre fordulást kért …

Kényeztetés

… hát igen, itt következtek az életre szóló élmények… :)
Megfordultam, Fanni egy mozdulattal, bocs, de még most sem tudom hogyan, egy pillanat alatt levette magáról a szexis fehérneműjét és anyaszült meztelenül, magán hagyva az izgató fekete combfixet, külön plusz PONT, NAGYON IZGATOTT ENGEM, mellém térdelt, a feltűzött haját egy mozdulattal kiengedte, majd szexisen beletúrt a gyönyörű fekete hajába közben csábítóan, hívogatóan nézett rám, csodaszép látvány volt. Felültem a tatamin, Fanni előttem térdelt és én szó nélkül a látványtól begerjedve cicijeit egyenként a számba vettem. Csókolgattam simogattam csodás kebleit, vállait, nagyon kellemesen közel kerültünk végre egymáshoz. Fanni is nagyon élvezte, igaz még csak halkan, de már nagyon erotikusan sóhajtozott közben, majd segítséget kért a cicik olajozásához, amelyet örömmel teljesítettem. A csodás cicik az olajtól gyönyörűen csillogtak, de olaj ide vagy oda én újból a számba vettem őket. A meredező bimbók izgatóan karcolták nyelvemet, élvezettel kényeztettem, szopogattam eme csodás Női idomokat, közben Fanni kezeivel már a meredező farkincámat vette „kezelésbe” és ekkor már egyre hangosabban, kéjesebben sóhajtozott. Majd hanyatt feküdtem és hogy Fanni még egy picit tovább izgasson-felhúzzon engem egyenként kellemes érintésekkel átmasszírozta a lábaim és combjaim elülső felületét. Ezután kezei lassan kezdtek újra orinetálódni a farkincám irányába. Ezzel rögtön hadrendbe is állított, majd nekem oldalról támadva egy szexis cicis csúszkával kezdte hímtagomat kényeztetni. Ezután Fanni nekem háttal az ágyékom fölé a hasam magasságába csücsült, a lábaim irányába hajolt, így popsijával és puncijával számomra csodás látványt nyújtva fojtatta kényeztetésem. Az édes izgató puncija a számtól még messze volt, így kezeimmel a szexis harisnyás combjait és a formás popsiját kezdtem simogatni, kényeztetni. Fanni közben az egyik kezével locsolta a derekára az olajat, amit én két kézzel kentem szét a derekán és a popsiján, közben eszméletlen szexisen sóhajtozott, rendkívül élvezte az együttlétünket, majd széles terpeszben állva fölém helyezkedett és így nyújtott lábakkal mélyen előre hajolt, a lábai között nézett vissza rám és a jobb majd a bal kezével felválta gyengéden ritmikusan simogatta, húzogatta a hímtagomat. Csodáltam közben gyönyörű testét, cicijeit, punciját, izgalmi állapotom a csúcson volt, már nem bírtam kivárni, hogy újra rám csücsüljön, felültem és bele csókoltam az édes puncijába. Nagyon finom ápolt, már-már nedvesedő édes puncija volt, próbáltam minél mélyebben a nyelvemet is behelyezni, fantasztikus érzés volt. Puncis kényeztetésem azonban sajnos nem tartott sokáig, mert Fanni ezután visszaparancsolt a tatamira és ágyékomra azaz közvetlenül a farkincámra csücsült és így nekem háttal egy őrjítő puncis csúszkát mutatott be. Előre-hátra siklott puncijával a farkincámon, erősen dörgölőzött is hozzám én pedig két kézzel a popsiját és a combjait simogattam. Ez a menet már teljesen felturbózott, de ez még csak a kezdet volt … Fanni ezután megfordult és szó szerint szemből intenzíven és nagyon szexisen meglovagolt. Punciját erősen a farkincámhoz szorította, így lovagolt rajtam. A mozdulatsort lekövetve és oldalt a tükörbe pillantva, szinte egy gumi nélküli szeretkezést mutattunk be. Fanni lendületesen lovagolt, csúszkált puncijával előre-hátra a farkincámon, többször úgy éreztem már, hogy be fogok csúszni, főleg azoknál a mozdulatoknál, mikor csípőjével visszafelé csúszott, de persze azért Fanni vigyázott, hogy behatolás semmi esetre se történjen. Cicijei eközben lendületesen hintáztak a szemeim, arcom előtt, többször a szám közelébe is kerültek, ekkor szopogatni kezdtem bimbóit és a szánk is már egyre gyakrabban egymásra talált, többször édes csókokat váltottunk, mindeközben Fanni többször mélyen őrjítően a szemembe nézett, hangosan kéjesen nyögdécselt, sóhajtozott én pedig őt erősen magamhoz szorítva tovább élveztem intenzív lovaglását.
Az élvezetes szexis lovaglás után Fanni a lábaim irányába csúszott és szó szerint elkapta a grabancomat. Srácok, való igaz el lettem már pár lány isteni ajkai által reptetve, de most olyan natúr franciás kényetetést kaptam Fannitól, amilyenben eddig nem igazán volt részem. Hát kérem szépen volt itt minden …, nyalogatás, gyengéd szopogatás, erős szopogatás, finom köpködés, nyál csorgatás, cuppogás, zacsi nyalogatás, golyszik szopogatása …, a drága Fanni az ajkaival úgy lekezelt, hogy néha még a levegő vétel is elakadt nálam. Mindezeket váltakozva csinálta, hol csak franciázott, hol pedig csak a zacsit kényeztette, majd újra a meleg ajkai közé kerültem, szó szerint ki lettem „végezve”. Eközben hangosan erotikusan nagy élvezettel nyögdécselt, közel volt már az egész egy csúcs pornós feelinghez. A vég közeledtét persze időben jeleztem, ekkor kikerültem Fanni ajkai közül, majd pár gyengéd kézmozdulatot követően egy hatalmas orgazmussal a kezei között lett végem. Ezután Fanni gyengéden megtisztogatott, majd ezután még érzékien kölcsönösen simogattuk egymást, mely közben finom édes csókokat váltottunk.
Fanni az őrülten szexis előző tevékenységével az isteni különleges franciájával azokkal az érzéki ajkaival nem csak az utódjaimat az erőmet is teljesen kiszívta belőlem, kellett is egy pici rövid idő míg ezek után lábra tudtam állni, majd Fanni megnézte, szabad-e a fürdő és így az időm végezetével még vettem egy gyors tusolást.

Elszámolás

Randink elején minden egyebet megbeszéltünk, első alkalmam volt ez a mostani Fanninál, de rögtön éreztem köztünk a szimpátia jeleit, így az elszámolás a bizalom és a szimpátia megléte miatt a végére maradt.
Az átélt felejthetetlen élményeket tekintve mondhatom átlag alatti, tökéletes, korrekt elszámolás, minden tekintetben nagyon megérte.

Fanni, nagyon jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Ez a mostani randim már a sokadik együttlétem Fannikával, az egyeztetéssel, mint eddig sohasem, most sem volt probléma, rá gondolok és a telefonom szinte már automatikusan hívja is a számát… :)
Fanni most éppen nagy költözködés után van, még azonban vannak ezzel kapcsolatosan apróbb teendői, de már tényleg nem sokára minden a célegyenesben lesz. Második hívásomra értem el, nagyon örültem, hogy újra hallhattam bájos hangját, kedvesen elcseverésztünk, kivel mi történt az elmúlt pár hetes találkozásunk óta, jó volt újra beszélni Fannival és meg is állapodtunk a soron következő randink időpontjában.

Megközelítés

XIII. kerület forgalmas központjától a Béke tértől nem messze van a helyszín. Mivel autóm nincsen tömegközlekedéssel szoktam érkezni. A Béke tértől mindig gyalogosan megyek, busz jár ezen a vonalon, de nem figyeltem, hogy melyik, tényleg csak egy-két kereszteződést kell átgyalogolni, nincs messze a Béke tértől. Autóval parkolni a ház előtt biztosan most nem lehet, mert a házon kívül is és belül is építési munkálatok folynak, de közvetlen a ház mellett lévő utcában le lehet tenni az autót.

Helyszín

Magas új építésű többemeletes házban van a helyszín. Fanni a költözéssel lényegében csak lépcsőházat váltott egy kapuval előbbre. A bejárati ajtó kitámasztva nyitva volt, munkások ki-be jártak, volt így egy kis mozgás, de senki sem kérdezte tőlem, mit keresek, kihez jöttem, így gyorsan besurrantam a nyitott kapun és a lift elöl hívtam Fannikát. Neki már csak az emelet számot és az irányt kellett mondania és már az ajtóban is voltam. Hát ez a lakás sokkal tágasabb volt mint az előző, nagy előtérrel, aminek egy része függönnyel volt leválasztva, az a rész lehet gondolom a lányok privát szférája pihenésre. A fürdőben egy elhúzható függönyös kádban lehet tusolni, nagy előtérrel rendelkezik ez a helység is, sok tusfürdő, szájvíz minden kellék, ami a felfrissüléshez szükséges megtalálható. A lényeges változás tulajdonképpen Fanni szobájában érzékelhető leginkább, majdnem háromszor akkora, mint az előző volt, benne egy nagy széles tatamival, amiről már azért bizonyos pozícióban egyikünk lába sem lógott le . Tükrök a falon a még jobb betekintés végett, hangulatvilágítás és kellemes muzsika a zenedobozból. Ami külön tetszett, volt a szobában egy bárszék is, viszont utólag gondoltam rá sajnos, jó lett volna rajta összebújva pörögni egyet Fannival, de jobb is hogy nem tettük meg, mert biztosan a nagy lendületben felborultunk volna :)

Hirdető külseje

Előző beszámolóimban Fanni bájait már egekig magasztaltam, most is ugyanazokat tudom elmondani, mint akkor, Fanni egy tündéri, csodálatos lány. Számomra ő egy igazi barátnő. Nagyon-nagyon tetszik nekem, mindig rendkívül jól érzem magam a társaságában, nagyon kedvelem őt és úgy érzem ez a szimpátia kölcsönös közöttünk. Egy vékonyka egyrészes testre feszülő fehér színű fekete keresztcsíkos mini ruciban fogadott és természetesen az elmaradhatatlan fekete combfix ékesítette lábacskáit.
Hosszú fekete haját, mint mindig most is szabadon engedte vállaira, amit akció közben sem fog copfba és így brutál szexis, vadító kisugárzása van. A szemei mint két csillogó gyémánt a hosszú műszempillákkal, gyönyörűen sminkelt szemhéjjakkal, íves szemöldökével nagyon vágygerjesztő tekintetet kölcsönöznek. Ahogy akció közben rád néz, őrjítő tekintetével szinte megbolondítja az embert.
Formás markolni való combjai és csodás izgató popsija van, élvezettel masszíroztam, csókolgattam a szexis idomait. Cicijei nem nagyok, formás tenyér méretűek izgatásra keményedő bimbókkal. Nekem így is jelen formájában nagyon nagyon tetszenek a cicijei, de Fanni jövőre fel akarja egy picit töltetni, de már most előre látom, hogy őrült szexis vadító lesz az eredmény.

Masszázs

A szobába belépve picit meglepődtem, hogy tényleg mekkora területe van a szobának az előzőhöz képest. Minden nagyon tetszett, hangulatos világítás, széles tatami a földön és már a szemeim előtt el is kezdtek pörögni a soron következő erotikus huncutkodásunk képkockái. Fanni már az elején rendkívül felizgatott, rögtön magamhoz húztam csókolgattam, simogattam szinte egyben felfaltam volna ezt a kis tündért. Gyorsan megállapodtunk egy dupla oda-vissza kényeztetésben. A masszázs a felvezető kényeztetésem után zajlott. Pontosabban én kedveskedtem ezzel drága vendéglátómnak.
2. Kérésemre Fanni hassal elnyújtózott a tatamin, olajjal gyengéden bekentem először a popsiját, utána combjait, majd finoman elkezdtem masszírozni. Nagyon élveztem, ahogy olajos kezeim lágyan siklanak izgató popsiján, a combokhoz érve mélyen közéjük csúsztattam a kezemet így érintve a tüzes meleg punciját. Fanninak is nagyon tetszett, minden alkalommal, mikor a combjai között járt a kezem, azokat nagyobbra tárta, popsiját felemelte és hozzám tolta. Ekkor pedig én nyelves csókokat adtam rá, majd a combjai közé fúrtam a fejem és ahogy a pozíció engedte nyalakodtam egy kicsit. Brutálisan izgató volt, szinte alig bírtam magammal…
A finom popsija után picit feljebb vándoroltak kezeim és a derekát a hátát, formás vállait és az édes picit tarkóját masszíroztam meg. A masszázsom közben nagyon sokat beszélgettünk, rendkívül kellemesen töltöttük az időt, Fannit is sikerült érintéseimmel teljesen ellazítanom, jólesően nagyokat sóhajtozott, főleg mikor a hátát és a derekát masszíroztam. Majd ezután ismét a popsija felé kanyarodtak kezeim, amit újra megemelt én pedig újra nagy nyelves csókokat nyomtam rá, mindketten már egyre jobban felizgultunk és masszázsomból lassan átfordultunk az eget verő kölcsönös hosszú kényeztetésekbe … :)

Kényeztetés

1. A szobába lépésem után, mielőtt levetkőztem volna egymással szemben megálltunk, gyengéden összeölelkeztünk, kezeim azonnal elindultak és végigjárták Fanni összes domborulatait. Fanni is viszonozta érintéseimet, majd gyengéden összetapasztottuk ajkainkat és édes folyamatos szájra puszikkal még egy pár percig örültünk így egymásnak. Nagyon kellemes volt ez a barátnős fogadtatás, legszívesebben el sem engedtem volna Fannit, de inkább a gyors tusolás mellett döntöttem, mert kezdett erősen felizgatni a szitu és már nagyon szerettem volna Fannit mélyebben is érezni.
A tusolásom után a szobaajtóban várt, még a szexi ruciját viselte gyönyörű szép, csodás látvány volt, ahogy a huncut szemeivel csábító mosollyal az arcán mondta „gyere-gyere drága”…
Beléptünk gyorsan a szobába a törölközőt máris magam mögött hagytam és mialatt Fanni még a zenegépet állítgatta, mögé léptem és szorosan átöleltem. Fanni a közeledésemre rögtön rákontrázott popsiját erősen az ágyékomnak tolta és a farkamat gyengéden simogatni, izgatni kezdte vele. Közben hátúról a nyakába borultam, csókolgattam az édes pici tarkóját az arcát, fülcimpáját, szívtam magamba csábító kellemes illatát, majd egyik kezével lenyúlva a már félig ágaskodó farkamat kezdte izgatni. Huh…, ezek hatására, már mindketten alaposan belendültünk, gyorsan meg is beszéltük, hogy kényeztetéssel indítjuk a programot, ami ebből kettőt is fog tartalmazni. Fanni a tatamira irányított, melyre hanyatt le is feküdtem, ő egy mozdulattal kibújt az egyrészes rucijából és kellemes meglepetésemre, alatta már semmilyen fehérneműt nem viselt. Éva kosztümben térdelt a lábaim között, azonnal felültem és a számat a cicijeire tapasztottam. Nyalogattam szívogattam bimbóit, melyek egyre keményebbé váltak, Fanni meg a kezével lenyúlva a farkincámat ápolgatta. Aztán csurgott is az olaj mindenfelé, Fanni visszatolt a tatamira és már csúszkált is minden irányban a testemen. A farkincám a cicijei közé is bekerült, nagyon finoman járatta közöttük, rendkívül kellemes érzés volt, majd háttal lovagló pózban rám csücsült és puncijával az ágaskodó farkamon egy észvesztő csúszkába kezdett. Szinte dugtunk egymással csak milliméterek választottak el tőle, de tudtam, hogy most nem abban a kategóriában vagyok, vigyáztunk és betartottuk a határokat. Fanni ezzel az intim csúszkájával örült módon felizgatott, ha tovább csinálja el is tudtam volna „szállni”, de aztán feljebb csúszott, félig meddig 69-be is kerültünk, bal lábbal a tatamin térdelt a jobb lábát nagy terpeszben oldalra kitette talpával a tatamira, brutálisan szexi volt ez a póz, így a punciját a számmal csak úgy értem el, hogy a fejemet egy picit megemeltem. Csókolgattam, nyalogattam is a finom puncit, majd egyszer csak lepillantva látom, hogy a farkincámat szinte teljesen a szájával eltüntette. Fergeteges érzés volt, azt hittem ott rögtön „elrepülök” az élvezettől. Rendkívül intenzíven, lendületesen kezdte szopizni a farkamat a legváltozatosabb technikával. Mikor nem a szájában voltam a farkincámat gyengéden minden irányban végig nyalogatta, csókolgatta, az izgató nyálas köpésekben sem volt hiány, aztán hangos cuppogással, kéjes nyögdécselésekkel szédületes sebességgel újra szopni kezdte. Én csak levegő után kapkodtam, pislogtam nagyokat és arra gondoltam, ha ez ilyen tempóban megy tovább, hamar kapitulálni fogok.
Aztán Fanni pózt váltott a jobb oldalamra helyezkedett, ekkor fellélegeztem, gondoltam talán tovább fogom bírni, de ahogy Fanni az oldalamhoz került azonnal újra franciázni kezdett, talán még az előzőnél is intenzívebben. Ekkor már a szopizás közben többször a szemembe is nézett, szinte megvadított a tekintetével (is), ember legyen a talpán, aki ezt sokáig bírja, még egy darabig tartottam magam, aztán hatalmasat élveztem, a vége előtt kivette a szájából a cicijei közé tette és határozott kézmozdulatokkal a cicikre engedte a srácokat. Alapos tisztogatás következett, majd pihenésképpen picit összebújtunk. Fanni alaposan kifacsart, rám is fért ez a kis lazítás.

A kis pihenőm után Fanni meg akart masszírozni, ezt én nem hagytam, én akartam neki kedveskedni és megkértem, nyújtózzon el a tatamin, most az én masszázsom jön. Részletek fentebb a fejezetben.

3. … masszázsom végezetével kezeim egyre gyakrabban újra Fanni popsija és combjai közé tévedtek, nem véletlenül, finoman érintettem édes punciját, csókolgattam popsiját, érintéseim csókjaim már Fannit is felettébb izgalomba hozták, majd lassan a bal oldalára fordult, bal lábát kinyújtva hagyva, jobb lábát teljesen felhúzta, édes puncija szinte rám mosolygott. Szédítően gyönyörű látvány tárult elém, Fanninak rendkívül szép kívánatos húsos puncija van és már teljesen begerjedve a combjai közé vetettem magam. Gyengéden kezdtem a kényeztetésébe a belső combfelületektől lassan-lassan haladtam puncija irányába. Fanni combjai szinte remegtek az élvezettől, éreztem, alig várja, hogy nyelvemmel végre célba érjek. Ott aztán egy isteni finom, ápolt kis pillangós punciba dughattam a nyelvemet, rendkívül izgató volt, Fanni is szárnyalt az élvezettől, csiklója nagyon hamar reagált, keményre duzzadt nyelvem áldásos tevékenységétől. Ekkor már puncija is alapos nedvességgel biztosított síkosságot a kényeztetésemhez, habzsoltam az ízes finomságokat, majd kb. 6-7 perces folyamatos kényeztetés után picit gyorsítottam, mert éreztem, hogy Fanninál lassan közeledik a csúcs, majd combjait rázárta a fejemre, csípője megfeszült és izgató mély sóhajok mellett elélvezett. Ezután nagyon érzékeny lett a puncija, lábacskáit puszilgatva, kényeztetve hagytam időt Fanninak a pihenésre. Folyamatosan kényeztettem közben combjait, a combfixes lábai teljesen megvadítottak, a nyakamba raktam mindkettőt, majd a talpától egészen a combtőig végigcsókolgattam őket. Ez beletelt egy-két percbe, de a combokhoz érve a szám újra a puncija felé tévedt. Nyelvem gyengéd érintésével éreztem, hogy újra kényeztethető és belevágtam a második körbe. Ezt a menetet Fanni már hosszabban bírta, nekem is jobban meg kellett küzdenem a jutalomért, de ilyen harcolt mindig élvezettel vív meg az ember. Puncija újra és hamar nedvesedni kezdett, de ekkor már az egyik ujjamat is segítségül hívtam. Nagyon gyengéden, lassan becsúsztattam kelyhébe, a szűk feszes puncija rögtön rá is markolt az ujjamra, majd lassú egyenletes mozgással G pontjának finom izgatásába kezdtem, miközben nyelvemet a csiklóján járattam. Azért a sikeres tevékenységemnek lassan újra kezdtem érezni a jeleit, Fanni szinte már vonaglott a tatamin, közben a tarkómat és az arcomat simogatta, nagyokat nyögdécselt, majd csípőjét ívben megfeszítve a tatamiról elemelve még az előzőnél is nagyobbat élvezett.
Igaz picit elfáradtam és megizzadtam ebben a „munkában”, de rendkívül boldog voltam, hogy Fanninak kétszer is örömöt szerezhettem. Ezután mindkettőnknek szüksége is volt egy kis pihenőre, Fanni rendkívül hálásan megköszönte és megdicsérte a technikámat, majd azt mondta „most ezekért törleszteni fogok” Az előzőek után tudtam, hogy ennek a fele sem lesz tréfa, aztán bele is vágtunk.
Feltérdeltem a tatamin Fanni elém térdelt és egy finom smacival indítottunk. Fanni nagyon lágyan, kellemesen csókol, nyelvünk finoman hancúrozott egymás szájában. Ágyékomban erre azonnal beindult a vérkeringés, majd mire feleszméltem a farkam már a kezében is volt.
A szánk lassan elvált egymástól és Fanni dél felé vette az irányt. A mellkasomnál picit megállt és a mellbimbómat kezdte először puszilgatni utána már be is kapta és finoman szívogatta, harapdálta, miközben a kezével a farkamat folyamatosan simogatta. Aztán végigcsókolgatta a hasamat és az ágyékomhoz érve azonnal bekapott. Hát én azt hittem, hogy ott rögtön végem lesz, annyira brutálisan szexi volt, ahogy Fanni intenzíven elkezdett szopizni. A francia közben többször a zacsimat vette kezelésbe, izgatóan nyalogatta a golyszikat szopogatta, majd jött egy kis kézimunka közben finoman köpdöste a farkamat, aztán újra az ajkai közé vette és ütemes bólogatással erősen csak szívta és szívta. Popsiját a szemben lévő tükör felé tolta, így közben a puncijában is gyönyörködhettem. Fanni olyan intenzíven bólogatva ütemesen franciázott, hogy ehhez hasonlóban még nem igazán volt részem. Éreztem, hogy lassan megy ki belőlem az erő, ezért a térdelő pózból a sarkaimra kellett csücsülnöm, Fanni ekkor féloldalt a combjaimra feküdt, lábait széttárta és többször a szemembe nézve folytatta a szédítő szopizást. Közben pici szüneteket beiktatva előre hajoltam és nyelves csókokat adtunk egymásnak, majd újra szopizni kezdett. Csodálkoztam is magamon, elég jól bírtam ezt a mondhatni kivégzős ütemű franciát, talán azért, mert ugye ez már a második kör volt, Fanninak is meg kellett dolgoznia a sikerért, de a végén persze nem maradtam talpon és másodjára is egy óriásit élveztem, Fanni ezúttal is a cicijeire irányította az utódjaimat.
Hát nem emlékszem, mikor facsartak ki így engem, Fanni kétszer is valami eszméletlen módon kivégzett, erőm is alig maradt, hogy felálljak. Rögtön ezt nem is tudtam volna megtenni, még pár percet összebújva kellemesen beszélgettünk, kipihentük a előzőeket és lényegében az időm is ezzel lejárt, majd erőt gyűjtve magamon feltápászkodtam.

Elszámolás

Mindig a végén szoktam ajándékozni, Fanni sohasem kéri tőlem előre, az élményt tekintve átlag alatti ajándék, amit én a kapott, felejthetetlen élményeket tekintve mindig picit megtoldok.

Fanni, jó masszázs

  Nabhan

Egyeztetés

Előző nap délután, információ szerzés okán hívtam, Ő vette fel és csodásan búgó hangon válaszolt a kérdéseimre. Másnap reggel pontosítottuk a programot, a déli harangszó már a masszázspadon talált .

Megközelítés

E a rész könnyen megközelíthető ,parkolás sem okozott semmijen gondot .

Helyszín

Új építésű házban fogad majdnem a Reiteren , a lakás minden igényemet kielégítette .

Hirdető külseje

Igazi latin típus , minden porcikája feszes .

Masszázs

A masszázst tanulta és termetéhez képest igen energikusan kezdte a hátam, derekam gyúrását, miután a fenekemre ült. Közben a lábaim letakarva várták az őket is megillető figyelmet. Kellemes meglepetés volt, hogy itt is jókora erővel teljesített, már rám fért egy "nemsimogatós" masszázs. A csomókat szépen kimozgatta. A karok kezelése közben tenyerem a combjai között pihentek, és talpmasszázs is tartozott a repertoárba. A cicivel dörgölőzés és fülbe lihegés elérte a kívánt célját, a levezetés felvezetése kimondottan jól sikerült.

Kényeztetés

Olyan jól, hogy a levezetés nagyon rövidre sikerült. Kezét és száját remekül használva kezdett a műsorszám erotikus részének, de nem kellett megizzadnia. Szilvia segítségével rendet csinált, simogatást és arcmasszázst kaptam. A kölcsönösségre rákérdeztem, de sem idő, sem kedve nem lévén, nem erőltettem nagyon, azaz az utolsó öt percben mégis, a magam módján, miután ráleltem a gyengéjére.

Elszámolás

Maximálisan korrekt. A telefonban megbeszélésre kerültek előző nap, kérdeztem, van-e változás. Nem volt, az asztalkára helyeztem. A kerületben ez az átlag.

Fanni, jó masszázs

  blhtz

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon gyorsan és egyszerűen ment. Telefont hamar felvette, ő kezelte, kellő tájékoztatás után már meg is beszéltünk aznapra egy időpontot.

Megközelítés

Autóval és BKV-val is könnyedén megközelíthető a tetthely. Én az előbbivel mentem. A ház mellett rögtön találtam is parkolót, de csúcsidőben lehet azért kell keresgélni.

Helyszín

Újépítésű ház kis lakása. Tetthely tágas, igényesen berendezett. Van masszpad és egy nagy kihúzható kanapé is, habár azt nem vettük igénybe. Fürdőben is elférni. Zuhanyzó, tusfürdő, szájvíz okés. Nincs ok panaszra.

Hirdető külseje

Képek alapján kissé mást vártam, habár az adatlapján nem árul zsákbamacskát Fanni. Képekhez képest talán kicsit teltebb, de még így is kellően feszes az a fenék, amit szeret is mutogatni :)

Masszázs

Másfél órás programra mentem, így a masszázs egy fel- és levezetés közé ékelődött be. Elején kérdezte, hogy krémmel vagy aromaolajjal történjen a masszázs. Utóbbit választottam, amiből rögtön felsorolt annyit, hogy fogalmam sem volt, melyik legyen, de azért igyekeztem választani :)
Erősebb masszázst kértem, amit igyekezett szerintem teljesíteni, habár még elbírtam volna több kraftot, de nem szóltam miatta, mert így is kellemes volt. Nem az a kamu, simogatós masszázs, hanem igyekezett tényleg, rendesen, könyökkel, alkarral is átgyúrni.
Mivel bőven volt időnk, ezért kellően sokat elidőzött mindenhol. Lábaktól haladtunk felfelé. Miután egy résszel végzett, letörölte róla az olajat törölközővel, ami tök jó. Kevés helyen csinálják, és valamivel könnyebb utána fürdésnél a megmaradt olajat lesikálnom magamról.
Na de masszázs. Kellően átgyúrt, és azon kívül, hogy egy-egy rész végeztével letörölgetett, ahogyan ment át a következő etapra, folyamatos simogatásokat kaptam, hogy fent tartsa az érdeklődést. Hát sikerült :) Nagyon jól eső simogatások voltak.
Masszázs közben bőven lehet vele beszélgetni, kommunikatív hölgy nagyon, úgyhogy kellemesen elfecsegtünk. Aztán amikor a hátamhoz ért, belesüppedt a fejem a masszpad fejtámaszába, úgyhogy itt elhallgattunk, és csak élveztem a masszázst és a zenét, ami pont az ízlésemnek megfelelő volt.
Amikor véget ért a masszázs, mondta, hogy ha gondolom, nyugodtan forduljak meg. A masszázs rész ezennel véget ért :)

Kényeztetés

Mint említettem, másfél órára mentem, így fürdés után Fanni megkért, hogy helyezzem magamat kényelemben a masszpadon. Ekkor apró simogatásokkal kezdett ingerelni, mellém állt, az egyik lábát felemelte a masszpadra, hogy mindenhol hozzáférjek, majd elkapta a kezemet, és elkezdte vele maszíroztatni a mellét. Azt hiszem szereti a cicik kényeztetését, mert idővel levette magáról a fehérneműt, és elkapta mindkét kezem, hogy markolásszam őt. Idővel rám feküdt, és igen erotikusan elkezdett csúszkálni rajtam, mindent bevetve ahhoz, hogy a kisfőnök kellően harcképes legyen. Csúsztam szerintem a lábai között, rengeteget a hasán és a mellek között, közben csábosan néz, megpuszil. Miután kellően felhúzott, mint a győzelmi zászlót, elindult a francia kényeztetésre. Na itt sajnos már nem kellett sok nekem, mert az előzetes munkálatok igen sikeresek voltak, úgyhogy kis idő múlva hatalmasat élveztem a szájába.
A második felvonás is hasonlóan kezdődött. Voltam már pár helyen, és eddig a csúszkamasszázsnak ritkán láttam értelmét, de Fanni ezt olyan baromi jól csinálja, hogy már ettől majdnem elmegy az ember. Na de a levezetés...
Szóval itt is a mindent bevető csúszkamasszázzsal kezdődött a program, amivel kb azonnal harckész állapotban voltam, majd idővel megint lecsúszott a lábam közé, és egy nagyszerű, szembenézős, nyögdécselős franciát kaptam. Néha kézzel, néha kéz nélkül igazi bólogatós buli volt. Igen ügyes a hölgy, javasolt kipróbálna a repertoárát :)

Miután megint sikerült kivégeznie és maradt még időnk, meg is kérdezte, hogy mi legyen a maradék progi. Megkértem, hogy had viszonozzam a kedvességét. Örömmel mondott igent, és máris háton feküdt a masszáságyon. Elkezdtem simogatni, puszilgatni a nyakát, melleit, hasát, combját, majd idővel megérkeztem a kelyhéhez. Ekkor mindkét lábát felhúzta, és végig a levegőben tartotta, amíg nyelvemmel és ujjaimmal ténykedtem. Elmondása szerint sikerült is elélveznie. Remélem valóban, és nem csak kedveskedni akart :)

Miután ez megtörtént, feljebb kúsztam, hogy még kicsit megpuszilgassam a nyakát, melleit, de ekkor megfogta a velem egykorút, és elkezdte verni, miközben a másik kezével magát izgatta, úgyhogy egy hosszabb ilyen csata után megtörtént, aminek meg kell. Miután mindenki letörölte magát, mondta, hogy úgy gondolja, sikerült kellően egymásra hangolódnunk :)

Elszámolás

Telefonban minden el lett mondva, nem tudok extráról. A randi elején az asztalra helyeztem. Nem tudom, mi a budapesti átlag már, mert régen voltam hasonlón, de szerintem ez másfél órára a bővebb infók alapján ez átlag, vagy inkább átlag alatt van.

Fanni, jó masszázs

  Franzi27

Egyeztetés

the appointment was arranged three weeks in advance via WhatsApp from Germany. Absolutely on time for the appointment. Very professional.
Found at beszamolok.com

Megközelítés

BKV perfect. easy to reach.

Helyszín

Fanni received me with a warm smile.
She immediately handed me a disinfectant. Hand disinfection is very important in this Corona period.
I find it really very good and professional to take hygiene into account.
the bath was also checked and disinfected by Fanni.

Hirdető külseje

Fanni is extremely friendly and a warm person. The pictures and description on her website correspond to reality.
She is a very beautiful woman with whom you can also have a good conversation.

Masszázs

after the shower the massage started.
First an erotic part, then massage, and finally an erotic part again.
French with Fanny is stunning.
This has also been mentioned in the other comments.
The massage is also very relaxing.

Kényeztetés

French with Fanny is stunning. Great!!!

Elszámolás

a massage from Funny is simply fantastic.

Fanni, jó masszázs

  mőbiusz026

Egyeztetés

VTR egyeztettünk két nappal előte. Könnyen ment, hamar reagált.Rugalmas, hamar válaszolt. Két program közül választhattam az egy óráson belül. Másodszor voltam Fanninàl.

Megközelítés

A cím pontos, könnyen megközelíthető, a Béke tér közelében. Bkv-val is autóval is könnyű megközelíteni. Parkolás fizetős és nincs sok hely.

Helyszín

Új építésű társasház, tiszta rendes. Kaputelefon van, könnyű a bejutás. Lift horror lassú, de gyalogolni nincs kedvem az ötödikre. Fanni elég jól viselte, hogy kissé nagyothallok. Örömömre felülsemmiben fogadott, megtekinthettem a két érett körtét. Puszival üdvözöltük egymást. Szoba nem túl nagy és tiszta, valamelyik beszélős rádió jópofáskodó műsora megy, zavar, de nem tettem szóvá. A fürdő szintén tiszta, szájvíz és tusfürdők nagy választékban. Szobában matrac várja a testeket. Egy szék és szobainas van még.

Hirdető külseje

Már a képek alapján látszik, hogy csinos kerekded formákkal lesz dolgunk, élőben csodás rubensi alkat fogad, bársonyos barna bőrrel és mély tekintettel hatalmas szempillákkal. Hosszú fekete haj. Mellei formásak, az épp tenyérbe valónál jóval nagyobbak. Elfogult vagyok nekem gyengém ez az alkat. Harisnyában és felül toplessslben fogadott.

Masszázs

Tusolás ès utána irány a szoba. Masszázs utáni levezetést választottam. A masszázsa nagyon kellemes volt. Alapos láb, fenék majd hátmasszázs, kicsit a kezeimet is megdolgozta. Narancsos olajjal dolgozott ami után narancsligetté változott a szoba. Nem gondolom, hogy szakszerű de átéléssel jól masszíroz és amit csinál az nagyon jól esik. Erotikus részek nem nagyon voltak a masszázsban, de lehet, hogy ebben a csomagban ez nincs benne. Majd kicsit én is masszírozhattam én is, amit ő kellemes nyögésekkel viszonzott. És ettől fel is állt a bré. Ekkor a hátamra fektetett és következhetett a

Kényeztetés

Pillanatok alatt kivégzett. Először a gyönyörű cicikkel kényeztet oldalról majd szájjal. Két lábam közé helyezkedik ès úgy szopott, kézzel de fōleg szájjal. Egész mélyre engedi a lompost. Fantasztikusan csinálja, közben figyel is, hogy mi esne jól, szemkontaktus is van. A g vitamin valahol a térben landol hatalmasat élvezek. Kicsi hamar ugrik a szilviákért maradhatna még, de az élet könyörtelen. Tusi ès vizslát. Ebben a programban nincs végig francia, és kölcsönösség, de jó volt így is.

Elszámolás

A magasabb csomagban több minden van, abban van két lövés, végig francia, kölcsönösség. A virágszálakat a polcra kérte, utólag. Szerintem megéri.

Fanni, jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Telefonon kerestem és annak ellenére, hogy még nem jártam nála olyan beszélgetésbe keveredtünk, mintha már régen ismernénk egymást. Hallatlanul kedves a hangja is, de főként a csevegése. Másnapra beszéltünk meg randit, ami hibátlanul meg is valósult.

Megközelítés

A cím egyértelmű volt, fizető parkolók közvetlenül a ház előtt is voltak. A GPS is ott tett le.
A házon belüli eligazodást Fanni vezényelte.

Helyszín

A lakás kb. egy év óta van használatban. Nagyon ízlésesen berendezve. A fürdő mindennel felszerelve, száraz lábtörlővel (!!!a) két törölközővel. Kád zuhanyfüggönnyel.
Látszik rajta, hogy a lányok magukénak érzik, gondozzák. A szoba tatamival, tükrökkel, egy több célra is használható székkel van felszerelve. LED-es hangulatvilágítás, de alkalmas a fényerő Fanni szépségének megtekintéséhez is.

Hirdető külseje

Fanni kifejezetten szépség. Arcvonásait kidomborító sminkben fogadott. Kicsit aggódtam, hogy a nagyon ízléses szájfestése eléggé csók álló lesz-e, de bebizonyosodott, hogy igen!
Nem a karcsúak, hanem a buján izgalmasan nőies nők csoportjába tartozik, csodálatos tenyérbe mászó és becézést igénylő cicikkel, izgatóan kerek popsival, egyetlen tetoválás nélkül
Izgalmas köntöse alatt csak a meztelen valóság lakott.

Masszázs

Hát itt bajban vagyok. A másfél órás randinkon erre bizony nem jutott idő. Itt csak a nagyon bensőséges ajaknak ajakkal történő masszázsát tudnám megemlíteni. Annak ellenére, hogy először voltam nála megajándékozott csókjával, ami számomra különösen fontos. Ez még jobban megédesítette az együtt töltött időnket. Nagyon jó csókol és érezhetően szeret is csókolózni.
Megérkezésemkor itallal fogadott, méghozzá nem csapvízzel, hanem hűtött szénsavas ásványvízzel.

Kényeztetés

Fürdés után kézzel, szemmel, majd szájjal megtapasztaltam, hogy mit is rejt a kis köpenyke. Összebújva elég hamar megállapodtunk, hogy a masszázst majd későbbre (sőt teljesen el is...) halasztjuk. Arra is hamar fény derült, hogy nem éppen süldő korom miatt több időt kell majd fordítania hadrendbe állításomra, cserébe viszont több tapasztalatom és türelmem miatt több lehetőségünk lesz majd az ő szeretgetésére.
Avval is kezdtük, hogy, teljes testének végigcsókolgatása után klasszikus kényeztetésébe fogtam. Csókos és ujjas csiklókényeztetésem eredményeként valódi orgazmust élvezhettem végre nézőként. Ezt követően - némi pihegés után - ő mutatta be csodálatos csúszka masszázsát. Ennek van egy olyan formája is, amikor felemelkedik, minta 69 lenne, de nem érünk egymáshoz. Cserébe viszont megszemlélhető a csodálatos punci, popsi táj és át lehet látni a cici párra is. Ez lehetőséget adott arra is, hogy e közben kényeztessen franciásan miközben én a csiklóját simogathattam. Na ez mindkettőnk számára meghozta az orgazmust. Újabb pihenés közben összebújva, csókolózva nagyon jól elbeszélgettünk. Élvezet vele beszélgetni is.
Zárásként ő a hátán feküdt, míg én fölé hajolva csókoltam, miközben csiklóját simogattam. Ez hozta meg a harmadik orgazmusát is.
Ez után már csak zuhany, csókok, búcsúzás.

Elszámolás

Full-erotik programot vállal, ami nem tartalmaz extrákat, de ebben minden benne van, természetesen aktus nélkül. A rózsa szálak számát megadja, az élményhez képest nagyon méltányos. Bár nem kérte, de ezt kis ajándékkal az elején elhelyeztem a polcon.

Fanni, jó masszázs

  treewie

Egyeztetés

Easy contact by phone, I called her, she didn't pick up right away but called me back a little later. Saw her add here on he website.
Good English and friendly on the phone.

Megközelítés

No problem using google maps and public transport , bus stop is very near by ( 1 minute walk)
Budapest public transport is fantastic, and easy to navigate for foreign visitors.

Helyszín

Nice appartement, nice building and a nice neighbourhood.
Great and clean bathroom with plenty of soaps, listerine, tic tac :)
The state of the entire place, from hallway, to bathroom and massage room is impecable.
Nice room with mirror and tatami.
I saw or heard no other people, and Fanni always checked before I would leave tbe room.

Hirdető külseje

Yes, the pics are accurate, met a beajtiful girl, friendly and soft spoken.
I loved her curves, turned me on just watching her.
She openend the door in a sexy black babydoll, later this became black stockings, and these were removed a bit further along in the session :)
The build up of everything is nicely planned.

Masszázs

I really liked the massage Fanni gave me, she really knew what she was doing, not too soft, It felt good. Having lived in Thailand for a few years, I know what I am talking about.
Started with the legs, later back and arms.
It is not an uninterested massage like you so often find them.
Left me feeling relaxed and rejuvenated, even comparable with some massages I got in the thermal baths here in Budapest
The massage part remains important, so for this I was sorry I couldn't book more than an hour today, could have lasted two as far as I am concerned.
The massage part doesn't have to be very erotic, that part comes later, but I liked the tickling.

Good points for this :)

Kényeztetés

This part was far about the standards of other places I visited.
She came on top of me and we Went in 69 position, the view I got here was so hot, quite an experience to remember for a while :)
I am a bit too shy to lick her 'fanny' on the first time, didn't ask if I was allowed, maybe on a next appointment :)
No problem for Fanni to get lme hard, and impossible to resist, I finished quite soon, but enjoyed it so much.

Elszámolás

I was asked for ******* for an hour, worth it for me, but still wondering it is a bit more as the price mentioned here on Beszamolok site. Maybe a bit more for foreigners?
Again, no problem with it as Fanni is worth this to me

Fanni, jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Fannival és mindent hamar leegyeztettünk.

Megközelítés

Én a BKK-t választottam és ez annyit takar, hogy több busz is megáll a ház közelében. A parkolás könnyű és van jó pár szabad hely.

Helyszín

A lakás már ismerős volt, mert korábban egy most nem hirdető Nati fogadott engem. 2 szobás hallos lakás most a jobb oldali szobában voltunk. Emellett van a mosdó és a mindennel ellátott fürdőszoba. A szobában tatami van egy komód és székkel kiegészítve.

Hirdető külseje

Fanni egy igazán nőies NŐ. A képeken látható lány azóta nővé ért. Nagy cicik és popsi valamint telt alkattal rendelkezik. Ott kérek ahol kell. Egy fekete combfixben fogadott. Az egész randi alatt csak ez volt rajta. Meg is jegyeztem neki, hogy tetszik a fogadtatás.

Masszázs

Mikor megérkeztem akkor bevezetett a szobába És elmondta hogy, a franciás kényeztetést nem vállalja mert ezek a dolgok szimpátia függőek. Nem mondta meg nyíltan; de burkoltan utalt rá és itt felajánlotta, hogy még visszakozhatok de én a maradást választottam. Itt felvázoltam neki hogyan képzelem el a következő egy órát. Egy erotikus ismerkedés után egy masszázs utána egy kényeztetést szerettem volna, amibe beleegyezett.

Hasra feküdtem a tatamin és Fanni a sarkaimhoz telepedett. A masszázst olajjal végezte és itt választhattam hogy milyen típusú olajat szeretnék. Én egy szőlőmag kivonatos változat mellett döntöttem. A mozdulatok inkább simogatós aj voltak mint gyúrósak de érződött bennük a szakszerűség és az erő. A bokámnál kezdte és a lábaimat egyenként tette fel a combjaira. Rendesen átgyúrta a lábaimat és utána fokozatosan haladt felfelé. A derekamnál elidőzött és utána folytatta a hátam majd a tarkómat is megmasszíroz a és a végén a karjaim is kaptak fogásokat. Fordulhattam és jöhetett a kényeztetés.

A végén tusoltam még egyszer majd visszakaptam a ruháimat és egy lábat láttam eltűnni a függönnyel elválasztott résznél. Átadtam a csokrot búcsúpuszi végül tipli.

Kényeztetés

Az erotikus ismerkedés nem volt túl hosszú. Beolajozta a testem utána a sajátját és egymás simogatásával kezdtük. Utána a velem egykorú is került egy kevés olaj és elkezdte azt simogatni. Még simogattuk egymás testét egy rövid ideig utána áttértünk a masszázsra.

Olajat csorgatott végig a testemen és gondosan el kente rajtam. Utána hozzálátott a kézi kényeztetéshez. Nem egy klasszikus lingam masszázs volt; de elég jól csinálta. Váltottunk ő a hátára feküdt és én fölé helyezkedtem a velem egykorút pedig a mellei közé tettem és egy kis kebelszex vette kezdetét. Rövid ideig tartott és utána tovább folytatta a kezével végül a mellére élveztem. A kényeztetés itt nem ért véget, mert utána mellé feküdtem és egy kis törlés után még nyalogattam az ikreket egy darabig.

Elszámolás

A végén rendeztük igazából szóba sem került és annyi amennyi az adatlapján található.

Fanni, jó masszázs

  Zuccherino

Egyeztetés

Többször próbálkoztam már, mindig felveszi ha jelzi hogy elérhető, de általában rövid idővel randi előtt próbáltam bejutni, és nem sikerült időpontot találnunk. Végre összejött! Beszélgetés után 2 órával már személyesen is tudtunk találkozni.

Megközelítés

Autóval is, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető a helyszín. Parkolás sajnos fizetős.

Helyszín

Újépítésű társasház, új lakás. Fürdőben minden egyszerű, de új, tiszta és működik. Nincs flancos zenélő-világtó zuhanykabin, de nem is azért mentem. A szoba nem túl nagy, de kényelmesen le tudtam pakolni a cuccaim, és elfértünk a tatamin a földön.

Hirdető külseje

Mostanában a vékonyabb hölgyek felé orientálódtam, de az ő esetében a csábítóan szexi képek miatt gondoltam kivételt teszek. Nagyon jó döntés volt! Belépéskor órási mosollyal fogadott, a huncut szemek, a hosszú fekete haj, és a csodálatosan kerek fenék teljesen elvarázsoltak. Ahogy szemem lentebb tévedt, észrevettem, hogy elfelejtetett bugyit venni fogadásomhoz, de a melltartó és combfix azért szerencsére fent volt. Meg is jegyeztem, hogy remélem nem fázik meg. Mutatta az utat a szoba felé, én pedig mint egy kiskutya, lógó nyelvvel csak mentem az egyáltalán nem csontos, gyönyörűen ringó kerek feneke után a szobába. Gyors egyeztetés a programról (ami utána teljesen máshogy történt szerencsére), majd zuhany.

Masszázs

A zuhany előtt megbeszéltek ellenére nem masszázzsal kezdtünk. Mikor lekapta rólam a törölközőt, meglátta a látványtól, illatától, érintésétől, szépségétől meredező kardom, hozzám dörzsölte a fenekét... a cselekedeteim feletti kontrollt az agyam elvesztette, ezért javasoltam, hogy egy kicsit simogassuk körbe egymást. A simogatás bővebben a kényeztetés részben :) A masszázsra nem sok időnk maradt, de egy rövid testmasszázs azért belefért a programba. Az olajos kezelés nagyon jól esett, közben felszínesen beszélgettünk, kerülve az intim témaköröket, és ügyelve a diszkrécióra. A masszázs nem volt kínzó erejű, kellemesen ellazított.

Kényeztetés

Zuhany után törölköző le, háttal elém állt, kacéran felém fordította arcát, beletúrt a hajába, és a mosolyával biztatott, hogy essek már végre neki. Gyengéden simogatni, csókolgatni kezdtem vállát, nyakát, ő a cicikre igazította a kezeim, és én simogattam ahol csak értem. Végigcsókoltam a testét és mögé térdeltem. Megérezte mire van szükségem, és derékból előrehajolt, arcomba tolva feneket és puncit. Nyaltam-faltam ahol értem, és a jobb hozzáféréshez terpeszbe állítottam a lábait. Látvány, íz, illat, érintés teljesen kikészített, nem tudtam betelni vele. Javasoltam, hogy talán ha a hátára feküdne kényelmesebb lenne. Egyetértett, hátára feküdt, elkapta mindkét bokáját, feltolta punciját jelezve, hogy akkor most így folytassuk. Nem kellett többször kérnie, örömmel kényeztettem a gyönyörű, ápolt, illatos, csodás ízű rózsaszín puncit. A hangok alapján neki is jól esett. Amikor úgy tűnt, elérte a csúcspontot, rövid szünetet tartottunk, de mikor újra a puncira tévedt a tekintetem, nem bírtam magammal. Rákérdeztem, mi lenne ha folytatnánk, erre ő újra elkapta a bokáit szabad hozzáférést biztosítva az általam már eléggé megkedvelt testrészhez. Újból sikerült pozitív visszajelzést elérnem. Szólt, hogy most már én következem. Együtt beolajoztuk a csodaszép ciciket, és kezdődött a csúszka. Hát ez nagyon profi volt, minden irányból minden testrésszel kényeztette a kardot. Addig forgolódott rajtam, míg valahogy újra a szám elé került a fantasztikus punci, kardom pedig a szájába. Az előzmények hatására a menet nem tartott sokáig, órási mennyiségű anyaggal terítettem be arcát és a ciciket. Alaposan letörölgetett nedves törlőkendővel, és kiszaladt rendbe szedni magát. Következett a masszázs, majd újabb csúszka zárásként. Újra minden testrésszel kényeztetett, újra megkóstolhattam csodás punciját, és újra beterítettem :) mire a franciáig jutottunk már annyira kikészített, hogy nem tudott sokféle technikát bevetni :)

Elszámolás

Extrákról nem tudok nyilatkozni, minden kívánságom az alapprogram része volt. Teljesen korrekt volt. A telefonban megbeszélt összeget előre letettem a szekrénykére egy borítékban, végig ott is maradt. Miután felöltöztem rákérdeztem a csokor méretére a biztonság kedvéért. Pont annyi virágszálat említett, amennyit a borítékba tettem. Szerintem átlag alatti a csokor, cserébe óriási élményt kapsz.

Fanni, jó masszázs

  csucsu84

Egyeztetés

Fanni hirdetése már régóta felkeltette az érdeklődésemet. Mivel láttam hogy, most hívható, délután telefont ragadtam es már hivtam is. Könnyű volt elérni, szinte azonnal felvette. Megbeszéltük a részleteket készségesen tájékoztatott mindenről és még aznap estére fixaltunk egy időpontot.

Megközelítés

Telefonon megbeszéltük a címet el sem lehet téveszteni. Megközelítés egyszerű 13. kerület frekventált helyén nagyobb csomópontok közelében található utcában rendel. Én személy szerint kocsival mentem. Parkolas egyszerű hamar találtam helyet rögtön az utcában. De tömegközlekedési eszközzel is könnyű az odajutás számos bkv-s lehetőség a közelben es onnan pár perc séta.

Helyszín

Megérkezvén a találkozó helyszínére, telefont ragadtam es hívtam. Bejutás könnyű a házban kis felújítási munkálatok folynak, ezért az ajtó nyitva volt. Telefonba megkaptam a tobbi instrukciókat es irány a lift és a megadott emelet. Amikor hívtam még pont zuhanyozott, ezért felmentem a megadott emeletre és 1 perc múlva már nyílt is az ajtó, ami mögött Fanni mar várt. A lakasba belépve cipő le egy erre kijelölt helyen. Fanni nem egyedül rendel, de a diszkréció teljesen megoldott senkivel nem találkoztam. Fanni bekísért a szobába a tett helyszínére. A szoba nem nagy, de célnak tökéletesen megfelelő. Egy tatami néhány tükör és halk zene. Egyből kaptam egy kis frissítőt üdítő formájában, majd egy szekre lehelyeztem a ruháimat. Közben Fanni lecsekkolta a fürdőt. A fürdő tlejesen korrekt. Gyorsan lemostam az út porát. Tusfürdőből nagy a választék. Sok kis műanyag pohár es szájvíz áll még rendelkezésre.

Hirdető külseje

Ez elég szubjektív ugyebár kinek mi tetszik, kinek milyen az ideálja. Fanni pont olyan mint a képeken . Nem a legvékonyabb pont az ideális, ott gömbölyödik ahol kell. Arckitakarástól nem kell tartani csak a diszkréció miatt van. Nekem személy szerint tetszett. Amiben fogadott az egy egyberészes kis mini ruha volt. Miközben tusoltam és végeztem addigra felvett egy fekete combfixet.

Masszázs

Mivel másfél órara mentem, volt felvezetés és a végén levezetés, de erről később. Megkérdezte , hogy illatos vagy illatmentes olajjal maszirozzon-e. Én az illatmentest választottam. A masszázst a lábaknál kezdte es haladt felfele végig. Biztos tanulta, mert nagyon szakszerűen átmaszirozott. Közben kicsit beszélgettünk, de a végén csak úgy voltunk. Én személy szerint iyenkor mindent kizárva, élvezem a masszázs nyújtotta élvezeteket. Amikor végig maszirozott teljesen még a nyakamat sem kihagyva, kért egy megfordulást és még a mellkasomat is átmaszirozta. Ez plussz pont es nagyon jol esett. Voltam mar masszazson, de ilyet máshol még nem kaptam. Mindent szakszerűen a hátamnál jobban elidőzve a csomókat jól kimaszírozta.

Kényeztetés

Felvezetésként egyből megszabadultunk a kis rucitól, mint kiderült nem volt alatta semmi. Egyből gyönyörködhettem az elém táruló szép cicikben es a simára borotvált punciban. Majd megkért, hogy segitsek beolajozni a testét. Nekem se kellett kétszer mondani öntötte magára az olajat és én segítettem szétkenni mindenhol a testén a cickóktól kezdve a hasán át egészen a punciig. Aztán egyszercsak oldlara fordult es akkor már meredező pajtimat kezdte kényeztetni testével a melleit is bevetve. Nagyon jo érzés volt ahogy siklott a testével, közben kis kezével kicsiket húzogatva a farkamon. Majd a következő pillanatban háttal nekem ráült a farkamra végigcsorgatva magán és a farkamon az olajat és elkezdte maszirozni a puncijával a farkamat. Elkepesztő volt látni ahogy a puncija elém tárult. Közben hol simogattam combfixbe bujtatott lábát, hol pedig a fenekét markoltam simogattam. Ami még jobbá tette a dolgot azok az erotikus hangok, sóhajok amiket közben kiadott egyszerűen frenetikus volt. A végén megfordult es őrjítő nagyon jó franciába kezdett. De addigra már úgy fel húzott, hogy sokáig nem bírtam jeleztem neki még rántott kettőt rajta és így kezei között ért a vég. Kicsit bevallom önző voltam most én nem aktivizáltam magam nem volt puncinyalás sem ujjazás, de ezt egy következő alkalommal majd pótoljuk. A levezetés a masszázst követően történt. Ugyanolyan forgatókönyv alapján mint a felvezetés. A különbség, hogy még jobb és durvább felejthetetlen franciázást kaptam. Volt itt nyálcsorgatós, köpkolödös egyszoval mindne ami kell. Sajnos másodikra nem sikerült elmennem, de ez nem Fanni hibája. Lehet aznap meló után hosszú utazás én nem voltam friss.

Elszámolás

Korrakt a telefonba megbeszéltek alapján. A végén az asztalra helyezve. Pesti átlag.

Fanni, jó masszázs

  subaruman

Egyeztetés

Szombaton délután böngésztem a lányok között. Ő volt az, aki felvette a telefont. Késői órára egyeztettünk időpontot, mert nekem az felelt meg. Nem mondott nemet, sőt, csak miattam ment be a melóhelyre. Ez plusz pont.

Megközelítés

Autóval érkeztem, a közelben parkoltam. A gps a megadott címre irányított. A tömegközlekedést nem ismerem.

Helyszín

Egy csodaszép, igen hangulatos lakásban találkoztunk, ahol három lány dolgozik. Patika rend és tisztaság. A fürdő tágas, jól felszerelt. Jó lenne otthonra is egy ilyen fürdő.

Hirdető külseje

Első pillantásra leesett, hogy arról a lányról van szó. akit a képeken látni. Fekete haj, formás, de kicsit teltebb alkat. Fantasztikusan izgató szemek és száj. Jó csaj!

Masszázs

A kezdeti udvariaskodást tusolás után félretéve egy közvetlen beszélgetős masszázs vette kezdetét. Ahogy kérdésemre elmondta, a masszázst nem tanulta, de olyan profin csinálta, hogy lehetne tőle tanulni. Köszönöm Fanni!
Sajnos csak egy órám volt Nála maradni.

Kényeztetés

A masszázs után megkért, hogy segítsek a testét beolajozni a csúszkához. Na ez olyan jól sikerült, hogy nem emlékszem, hogy lett ebből puncis csúszka, 69, nyak-mell-punci csókolgatás. De egy biztos: olyan hihetetlen jó volt látni remegő testét, amikor orgazmus közeli állapotba került, hogy legszívesebben azonnal gumi után nyúltam volna, ha nem masszázson vagyok. (ahogy írok róla, most is feláll)
Az én kivégzésem ezek után következett, ami a tüzes hangulat miatt szinte másodpercek alatt ment végbe elképesztő francia tudása és kézmunkája kapcsán.

Elszámolás

Előre rendeztük. Ugyan nem kérte, de én így gondoltam.

Fanni, egyeztetési probléma masszázs

  Kindertojás

Egyeztetés

A képek és a sok pozitív beszámoló megtette hatását. Felhívtam. Egy kedves női hang aprólékosan tájékoztatott a lehetőségekről. Aztán megbeszéltük az esti időpontot és megkaptam a címet is.

Megközelítés

Busz, villamos a közelben. Parkolási lehetőség van, de fizetős. Én robogóval közlekedek, amikor az időjárás engedi.

Leírás

A kapu elől hívtam. Felvette és kért pár perc türelmet. Rendben, addig elszívok egy cigit. Mikor leégett a spangli, ismét hívom. Innentől nem értem el. Mintegy negyed órán keresztül próbálkoztam, de nem értem el, nem vette fel. Már épp menni készültem, pont ültem fel a robira, amikor egy csinos nő jött ki a kapu és bár arctakarás van a képein, szerintem Fanni ment el előttem. Mivel a bukósisak már rajtam volt nem álltam neki kiabálni, viszont elővettem a telefont és hívtam. Pont beszállt egy kocsiba, amikor megszólalhatott a telefonja, mert kivette a zsebéből, megnézte, majd kinyomta. Érdekes módon nálam is megszűnt a kicsöngés. Tehát ő volt! Fanni drága! Ha olvasod, én voltam a zöld robogóval nem messze a kaputól. És én voltam az, aki 6 órára bejelentkezett hozzád. És én voltam az, aki linkre ment oda a megbeszélt időpontra, mert nem fogadtál.
Köszi!