Beszámolóim

Natasha, istennő masszázs

  Vpet

Egyeztetés

Már régóta szemezgettem Natasha képeivel egy ideje már rajta volt a " bakancslistámon".A randi előtti nap hívtam arra a napra már nem volt szabad időpont, de a következőre gond nélkül kaptam egy kora délutánit.Annyit kért ,hogy dél körül erősítsem meg a látogatási szándékomat. Ami teljesen érthető. Pontosan így is történt.

Megközelítés

A ház új építésű lakóparki, parkolás a Corvin Plázaban ajánlott, ahol azt hiszem az első 2 óra hétköznap ingyenes. A ház gyakorlatilag a Pláza mellett van 1 percre, így a fájós lábúak is egy laza sétával elérik. Tömegközlekedés is kitűnő Metro, villamos minden van.

Helyszín

A lakás felső kategóriás abszolút illik a vendéglátómhoz. Hatalmas zuhanyzó, többféle tusfürdő, működő klíma (ez azért nem mindenhol egyértelmű), hatalmas francia ágy, óriás tükrös szekrény van mellette.

Hirdető külseje

Natasha az a top kategóriás lány akitől az utcán látva is eláll a lélegzeted, és azt mondod őt de jó lenne.... a többit ugyis tudod.... Bejutás video kaputelefonos lépcsőházon keresztűl a lezárt folyosóra , majd kijött elém egy vékony fekete átlátszó pongyola szerűségben. Ahogy kinyilt a folyósó ajtó leesett az állam, bár Natasha arcképpel hirdet, higyjétek el a valóság messze sokkal-sokkal jobb. Ahogy beértünk a lakásba és megbeszéltük jövetelem célját, habozás nélkül ledobta magárol azt a kis valamit, és ott állt előttem teljesen meztelenül. Na ez még jobban "sokkolt" maxima pozitiv értelemben. A testét több helyen színes tetkók díszítik, sok közülük művészi szintű. Nekem egyébként bejönnek a tetovált lányok, kimondottan izgatónak és vagánynak tartom óket. Vendéglátómmal egyébként kezdettől fogva gyorsan verbálisan is közös hullámhosszra kerültünk. Nagyon jó volt közöttünk a kommunikáció ,talán mert mindkettőnknek megvan hozzá a kellő humorérzéke.

Masszázs

Miután kigyönyörködtem magam a nem mindennapi látványban, a türölközőmmel a fürdőbe vonultam. Visszaérkezésem után a masszázsszobában , már friss lepedővel előkészített franciaágy várt. Hasra feküdtem és kezdődhetett a "kezelés" Natasha nagyon jól masszíroz, közepes erősséggel kértem, és talptól nyakig mindent átgyúrt. Olajat használt, de nem "áztatott" tocsogósra, hanem pont annyit kent fel ami még kellemes, amit a bőr fel tud szívni. Talptól kezdve alaposan haladt egészen nyakig, közben megvolt a folyamatos érdeklődés ,hogy minden rendben van-e. Időnként hátulról kellemesen a golyókat is érintette, ezáltal a finishez már megteremtette a kellő hangulatot.A masszázst teljesen szakszerűnek éreztem , maximálisan hatott rám, azaz elérte a kellő célját.

Kényeztetés

Miután az " egészségügyi" részt kipipáltuk, kérte hogy forduljak a hátamra. Kezdődött a teljesen meztelen csúszka. Natasha beolajozta gyönyörű testét, majd indult a műsor..Na ilyenben régóta nem volt részem, a masszázs alaposságát verő minden részre kiterjedő teljes testes csúszkát rendkívüli átéléssel csinálta. Én közben hol a gyönyörű popsit fogtam, hol a ciciket ,hol a nyakát puszilgattam, igazából ahol csak elértem. Ehhez vendéglátom átlagon felüli hanghatásokkal reagált, ami megindította beteljesülés előkészületi folyamatát.
Miután kicsúszkáztuk magunkat azaz inkább ő, Natasha rávetette magát az ezredesre és változatos tempóban franciázott. Miután én is meg szerettem volna kóstolni őt , kértem a 69-et. A nyelvem kifulladásig nyalta csodás, gyönyörű kelyhét, közben az óriási tükörben mozizva néztem ahogy gyors tempoban el -el tűnök a szájában. Sokáig nem lehetett bírni a látvány mig a robbanás bekövetkezett. Az utódok a testén landoltak. Tisztogatás majd elvonultam olajmentesítésre a fürdőbe. A fürdőből kijövetelemkor Natasha meztelenül feküdt a kanapén. Olyan látvány volt, az a pillanat amitől még egy festőművész is ihletet kapott volna. Meg is dícsértem érte, így még egy pillantást vethettem arra a gyönyörű testre, indulás előtt. Ez láthatóan nagyon tetszett neki.

Elszámolás

Én az 1 órás programot kértem extrák nélkül. Mivel az elején megbeszéltük, hogy az alap program mit tartalmaz, nekem az teljesen megfelelt mást nem kértem. Milyen plusz szolgáltatások vannak emiatt nem jött szóba. De vannak.

Natasha, felejthetetlen masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Próbáltam elérni itt az oldalon levélben, de mint kiderül nem igazán olvassa ezeket. Az eredményes a telefonhívás volt. Állítólag nehéz elérni de nekem szerencsém volt, elsőre sikerrel jártam.

Megközelítés

Corvin negyed. Itt minden is van kivéve parkoló, de arra meg ott a mélygarázs. A cím pontos volt és kicsit távolabb de az utcán parkoltam. A cím szerencsére hibátlan volt.

Helyszín

A lakás állapota teljesen rendben volt. Az egész környék relatív új, szóval érthető. Meglátásom szerint Natasha itt is lakik ezt a rengeteg dologból gondolom ami a fürdőben vagy máshol a lakásban volt. Egy szalonban vagy egy csak erre fenntartott lakás üresebb. A tisztálkodáshoz szükséges dolgok mind rendelkezésre állnak. A szoba egy mai, nem túl nagy hálószoba franciaággyál, nagy tükrös fallal. Talán gardrób...

Hirdető külseje

Natasha nekem abszolút az esetem. De talán Ő az aki mindenkinek. Tipikusan az a lány akire mérgesek a feleségek, barátnők, mert létezik :D
A képein szerintem sokkal idősebbnek néz ki mint a valóságban és főleg a feltűntetett életkoron. Szóval a sokkal jobb mint a képeken itt is igaz. Ami még a valóságban jobb és szebb,. hogy nem annyira mű, mint a képeken. Arca és a teste is nagyon bomba és ezt tudja is, nagyon jól viseli, kezeli :) Persze Ő elmondása szerint nem elégedett, de én nem találtam benne hibát. Van rajta sok tetkó, de ezek is látszanak a képeken, szóval akinek ez nem tetszik, talán nem is olvassa most ezt a beszámolót.

Masszázs

Megérkezésemkor a kapuból telefonálva megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A kaputelefon videós szóval neki van párperce, hogy rákészüljön kivel fog találkozni. Amikor megláttam az ajtóban oda lettem meg vissza, mert mint írtam teljesen az esetem. Kis beszélgetést követően megszabadultam a ruháimtól és elmentem tusolni. Visszatérve már a meztelen igazsáégot csodálhatta. Csak ismételni tudom magam, bomba a csaj. Az ágyon hasra feküdtem és Ő megkezdte a masszázsomat. Én végig moziztam, ha már megvettem erre a nem mindennapi műsorra a jegyet. Natasa nem csak gyönyörű, de jó beszélgető partner is. Már ekkor feltűnt nekem, hogy tetszik magának a tükörben, mert oda oda néz és illegeti billegeti magát a tükörnek, vagy benne nekem :D Nagyon jó volt a műsor, így hát a masszázs technikáról nem sok emlékem maradt. Biztos jó volt, mert ha fájt volna, vagy csikizett volna arra biztos emlékeznék. Egy idő és sok mondat után, kérésére megfordultam.

Kényeztetés

Odabújt hozzám és csókolózni kezdtünk. Ebben is nagyon profi a leányzó. Igazi finom nyelves csókokban volt szerencsém, közben ölelhettem, markolhattam, feszes bomba testét. Ilyenkor érzem, hogy szerencsés vagyok, mert nem mindennapi lányhoz volt szerencsém. Beolajozta magát és csúszkált rajtam. Nagyon jól éreztem a testét, teljesen elvarázsolt. Többször lecsúszott, majd egy idő után lent felejtette magát és körbe csókolta a szerszámom. Fantasztikus ahogyan ezt műveli. Nagyon tetszik magának, mert amikor csak alkalom volt rá magát nézte a tükörben. Érdekes, de nagyon jó hatással van az együttlétre, ha a lány tetszik magának és az itt nagyon kidomborodott. Mielőtt a szájában landoltam volna, kértem egy szerep és hely cserét. Nyakának puszilgatásával kezdtem, majd igazi nyelves barátnős csókolózást követően végig haladtam testén lefelé. A ciciknél és a hasánál elidőztem. Nagyon kedvemre való volt egy ilyen gyönyörű fiatal lányt a magaménak tudni. Mikor leértem, körbe csókolgattam gyönyörű nedvesedő punciját, nyaltam legjobb tudásom szerint és leginkább élveztem a hanghatásokat és a hullámzó testének mozgását. Ekkor is a tükörben csekkolta az eseményeket, kezeivel a mellei masszírozásával rásegített, hogy sikerrel járjak. Vissza bújtam hozzá, csókolóztunk ismételten, majd újra csere, most megint én feküdtem a hátamra. Ekkor már a francia élményeket nem tudtam kontrollálni és a szájába élveztem. Levezetés képpenm mint ahogyan a masszázs közben is, még egy jót beszélgettünk, majd letusoltam, elszámoltunk és hazafelé vettem az utam.

Elszámolás

Vannak extrák, nem mindet vettem igénybe, ebben biztos vagyok, de mintha a szájba élvezés extra lenne, de ebben nem vagyok egészen biztos. Ezzel az infóval nem nagyon lesztek előrébb, de abban se vagyok teljesen biztos mennyit fizettem. Ezért az oldalon feltüntettet írom ide. Abban teljesen biztos vagyok, hogy utólag adtam oda és nagyon jó érzésekkel távoztam :)

Natasha, felejthetetlen masszázs

  benedict2016

Egyeztetés

Natashát régi jó ismerősként hívtam, nagyon megörültem annak, hogy ismét elérhető. Telefonon egyeztettünk, és annak ellenére, hogy nem tudta, már találkoztunk, nagyon normális hangon beszélt. Nem szeretem a "drágám", "helloka", "remélem mielőbb meglátogatsz" típusú beszélgetéseket, na itt semmi mesterkedés nincs. Kedves hangon elmondott mindent. A hívás napján már mentem is.

Megközelítés

Kivételesen BKV-val mentem, és a Petőfi híd hídfőjétől egy kb. három perces sétával a háznál voltam. Kocsival a parkolásra időt kell hagyni szerintem.

Helyszín

A ház olyan, amilyen, de a lakás nagyon cuki. Kicsi, de szépen felújított. Hangulatos galérián történik a dolog, ahogy Natasha felmegy előtted fehérneműben, attól majdnem elájulsz. Fürdő rendben, zuhanykabin, néhány fajta tusfürdő, törcsi szép, új. Az egész hely hangulatos, személyes jellegű, jól érzi magát az ember. Nincs logisztika, másik szobából átszűrődő zajok, stb.

Hirdető külseje

A képek szerint. Sok.sok tetoválás, ami jelen esetben nagyon autentikussá teszi a hölgyet. Korrekt, hogy nincs retusálva, tudod, hogy mit kapsz ezen a téren. Natasha rendkívül formás és vékony, szolizott és nagyon ápolt. Ilyen fiatal lányok között ritka a tökéletes ápoltság, de itt minden megvan. Fehérneműben fogad, szexi kis áttetsző köntösben. Magassarkú nem volt rajta, de láttam, hogy van, szóval szerintem lehet kérni a látvány kedvéért.

Masszázs

Zavarba ejtően erős és határozott a masszázsa, elég szakszerű is. Lentről indul és módszeresen halad felfelé. Nem kapkod, krémmel dolgozik. A popsi környékét a végére hagyja és egyre gyakrabban nyúl be érzékien az intim zónába. A masszázs vége tulajdonképpen egy "hátulról támadás", amit én imádok és sajnos egyébként ritkán találkozom ezzel a megoldással. Végig érzékiség jellemzi a mozdulatokat, és nem is kell mondani a "megfordulhatsz" varázsszót, mert tudod jól, hogy mikor jött el az ideje.

Kényeztetés

Fordulás után huncut mosollyal előtted feltérdelve végigcsurgatja magán a felmelegített (!) olajat, a látványtól megzavarodsz. Természetesen segítettem egyenletesen eloszlatni rajta az olajat, sőt egy kis pluszt is felvittem. Ezután a francia következett, ami fokozatosan bontakozott ki, egy profi kis csúszka után. Jó a sorrend, nem a hátamra kapom a csúszkát, hanem szemből. Szerintem ez az igazi. Francia érzéki, lágy, tempója folyamatosan változó. Nem kapkod, nem siettet. Utódok valahol az éterben landoltak.

Elszámolás

Előre letettem bemenetelkor a konyhapultra, nem esett róla említés.

Natasha, nagyon jó masszázs

  MrKnox

Egyeztetés

Vannak lányok, akiknek egy-egy fotóját megpillantva órákra, néha napokra befészkeli magát a gondolat az egyszeri kalandor fejébe, felhorgasztva kalandvágyát, bárhogy is próbálja azt csitítani... Natasha hirdetésével épp így jártam, mikor egy másik oldal másik oldalsávjában ráakadtam, s bár telefonszáma alapján keresve itt nem találtam róla semmit, az inger túl erős volt, hogy egy hétvégi estén fel ne csörgessem, legalább egy puhatolózó társalgás erejéig.
A vonal túlsó végéről lazán barátságos, mindenféle modoroskodástól mentes hang szólt a kagylóba, közvetlen stílusban tájékoztatva minden fontosabb részletről, s kérdésemre felelve itteni hirdetésével kapcsolatban is felhomályosított, így már semmi akadálya nem maradt, hogy néhány nappal későbbre lefixáljunk egy ismerkedő találkát.
Aznap még kérte, hogy egy megerősítő sms-t küldjek, amire kb. azonnal válaszolt is, majd a megfelelő időpontban, már a ház elől csörgetve, zökkenőmentesen útba igazított a bejutási procedúrával kapcsolatban.

Megközelítés

A Bálna és a Jónás a legegyszerűbb tájékozódási pont, Budapest Dzsavahral Nehruról elnevezett tengerpartján, ahonnan egy forgalmas, párhuzamos utcába átsasszézva már a kapuban is áll az ember fia. Legegyszerűbben talán a 2-es villamossal, vagy a 15-ös busszal érhető el Budáról, de a combinótól is laza sétatávba esik a célojjektum. Parkolni talán a Bakáts téren lehet a legérdemesebb, bár a szűk és forgalmas kis utcák esélyesen próbára tehetik a robbanómotoros hajtányokon érkező kollégák türelmét... A magam részéről elég gyakran sétálok erre kutyafuttában, úgyhogy kifejezetten örültem az ismerős környéknek.

Helyszín

Meg kell hagyni, a ház kissé lepukkant, a mellette tátongó kráterbe talán mélygarázst vagy egy újabb lakóparkot álmodott valami parkolási díjakon és kéményburkoláson magát megszedett helyi funkcionárius - ám Natasha útmutatását követve magától értetődő egyszerűséggel fordulhattam be a földszinti kis garzon ajtaján, mely mögött már sokkal szívderítőbb, otthonosabb, ízlésesebb környezetbe érkeztem.
A szívderítésben nyilván nagy szerepet játszott Natasha is, ám a napfényes előtéri konyhából nyíló, szemmel láthatóan frissen felújított, minden szükségessel felszerelt üvegkabinos fürdő, és az árnyékos, neonszín fényekkel hangulatosabbá varázsolt belső szoba láttán nekem semmi hiányérzetem nem maradt. A randi lényegi része ez utóbbinak a galériáján telt, ahova párductestű vendéglátóm nyomában egy szűk, szőnyeges kis lépcsőn jutottam fel, aki olyan delejesen lejtett előttem, hogy bár felérve azonnal koppant homlokom a plafonon (magas csávó vagyok, nem először történik velem ilyen), ez az apróság szinte észrevétlen maradt számomra, ahogy a fent vetett terebélyes ágyon letérdelve Natasha -tán a telefonért, vagy olajért, vagy bánom is én- előre hajolt, apró, fekete tangájából rám villantva azokat a remekbe szabott popsi-gerezdeket...

Hirdető külseje

Hát igen.
Ahogy Natashának, nektek is meg kell valljam rögtön (ha az a bevezetésből még nem derült volna ki), hogy látogatásomat legkevésbé sem izomhúzódások vagy ízületi fájdalmak motiválták... Ennek megfelelően persze fokozott érdeklődéssel vártam, hogy a résnyire nyitott ajtó mögül előlépjen a képein látott villogó szemű, hollóhajú, tetovált szépség, és a besorolásra tekintve valószínű, sejtitek: nem csalódtam, sőt.
Egyszerű, fekete cicifix-tanga kombó volt a fogadóruha, semmi extra - nem is volt rá szükség, hisz Natasha pont az az ideális spinner-alkat, aki akár egy krumplis zsákot, nagyestélyit vagy menyasszonyi fodrokat is magára ölthetne, azok sem tudnák leplezni a lényéből sugárzó eleven, ösztönös szexualitást. Nyúlánk-vékony, ruganyos sziluettje, épp két tenyérbe illő, hihetetlenül formás, dióroppantó popsija, lágy halmú, diszkrét, ám fantasztikusan érzékeny mellei okán biztos vagyok benne, hogy sok teltebb lány elsütötte már kárára rosszmájú irigységében a "csontokkal játsszanak a kutyák"-dumát - mely esetben én boldogan kötöm nyakamra az örvet, és csaholok farkcsóválva napestig. Hosszú, vékony szálú, éjfekete haját laza félkontyba fogva nyitott ajtót, mely kiemelte arcának izgalmas, egzotikus szépségét: állának, állkapcsának és orrának határozott, éles vonalú karakterét, melyekkel puha ívű, bársonyosan telt ajkai és a megfelelő pillanatokban hatalmasra nyíló, emésztő tüzű, gyönyörűen sötét szemei bizsergető kontrasztot alkotnak, miközben a selymes-barna bőrére álmodott minták minden mozdulatára delejesen csábítják figyelmem közelebb és még közelébb. Lehengerlően izgató amazon-bájára, vad szépségére számomra szókimondó, karakán, játékos, mégis dörzsölten határozott személyisége tette fel a koronát, mellyel mondhatni, már az ajtóban megvett kilóra, sejteni engedve, hogy viszonylagos ismeretlensége ellenére cseppet sem kezdő a pályán... amit aztán később persze tapasztalati úton is kiemelkedően bizonyított.

Masszázs

Mivel nem ez volt látogatásom elsődleges célja, és Natasha is remek játszótársnak bizonyult az erotikus formagyakorlatok terén, a masszázst inkább amolyan átvezető, pihentető kényeztetésnek mondanám, melynek során ízelítőt kaphattam amazonom kevésbé intenzív, inkább barátnős, ám éppoly odaadó, figyelmes természetéből.
Az ágyon kényelmesen elhasalva, nagyon-nagyon elégedett dorombolások közepette gerinc- és izomfájások nélkül is remek volt érezni, ahogy hosszú, karcsú ujjai alaposan, hol gyúrva, hol simogatva, gondosan végigjárnak hátamon, valami semleges illatú krémmel vagy testápolóval dörgölve bőröm - tekintve, hogy eddigre már mindketten kb. fülig olajosak voltunk. A fejedelmi hangulat számomra ott tetőzött, mikor társalgás közben valahogy a káros szenvedélyekre került a szó, és ő felajánlotta, hogy ha szeretnék, nyugodtan gyújtsak rá - úgyhogy némi kéztörölgetés és öngyújtóval-bénázás után tökéletesen átadhattam magam a hárem-chillnek, kellemesen füstölögve, italomba bele-belekortyolva, miközben a háttérben lüktető basszusú hiphop-trap mix ritmusára az utolsó percig kiélveztem a derekamon lovaglóülésben helyet foglaló, csodálatos kis vadmacska cirógató-dagasztó szeretet-masszázsát... amit persze egy idő után egyre inkább úgy éreztem, örömmel viszonoznék is.

Kényeztetés

...szóval a galériára toppanva záros határidőn belül káprázatosan feszes gömbformák csábító bűvkörébe vonódtam, majd a vonzásirányt követve helyet is foglaltam az ágy sarkán, Natasha mögött, hogy míg ő előkészül, kedvemre csemegéztessem szemeim páratlanul kedvemre való alakján, na meg a hátát, vállát, karját és combját borító mintákon - tudom, sokaknak nem igazán jönnek be a tetovált lányok, nekem épp ellenkezőleg: imádom ilyenkor a lehető legtüzetesebben megismerni, kiolvasni a bőrükre hímzett alkotásokat; a minták és szövegek kapcsán jól el is diskuráltunk, miközben én élvezettel cirógattam végig gerincét, és illatoltam, haját félrehúzva, nyakába. A tervezett programot egy félmondat erejéig érintettük csak, mielőtt felajánlotta, hogy akár el is heverhetnék mellette, én meg, úriember lévén, beszélgetés közben csak nem fordítok egy hölgynek hátat, úgyhogy gerincre is dobtam magam, fejem alá gyűrve az egyik kispárnát. Natasha talán egy fél másodpercre hitte csak, hogy félreértésről lenne szó, majd csalfa mosollyal, lobbanó tekintettel már nyúlt is az olajos tubus után, hogy térdén felemelkedve lassan végigcsorgassa magán annak bőven folyó tartalmát. Ahogy bedörzsölte magát, majd sikamlós alakjával jógaoktatókat megszégyenítő hajlékonyságról bizonyságot téve, lassan homorítva teljes forró testével először végigcsúszott rajtam, kihívó, buján izzó szemeivel szinte felfalva... nos, ez a jelenet egy újabb szegmense életemnek, amit egyszer majd időm elérkeztével örömmel látok majd viszont, ha leperegnek előttem életem csúcsjelenetei.
Mikor egészen rám hajolt, finoman ringva, arcát az enyémhez simítva, hogy lehelete szinte égette vállam, halkan megjegyeztem, máris mennyire hatása alá kerültem, mire ő kaján mosollyal rám pillantva nyúlt maga mögé, jelentőségteljesen rámarkolva a nulláról százra másfél másodperc alatt nyújtózott szemaforra: "Észrevettem."
Aztán újra ringatózva csúszkálni kezdett, miközben kezeimmel én is igyekeztem a legalaposabban felfedezni testének minden finom, forró hajlatát: hol combjai közé, hol popsijához szorítva szerszámom, máskor egészen lecsúszva, fényesen sikló melleivel ingerelve a dorongot, majd újra felegyenesedve, hogy szabad hozzáférést engedjen mancsomnak is az édes kis halmokhoz, miközben ismét maga mögé nyúlva masszírozott tovább, egy-egy pillanatra szinte tökéletesen megteremtve egy igen-igen jól sikerült randi illúzióját. Bevallom, fogalmam nincs, mennyi időt töltöttünk így, ahogy azt se tudom, mikor is került le róla a bugyi: annyi biztos, hogy a kábítóan táncos felvezetés után, hogy ne csak az illúzió maradjon, szépen ismét alább siklott rajtam, és előbb két marokra fogva, ismerkedve, majd selymes ajkaival hegyéről-tövire apró, perzselő kis csókocskákkal borítva lassan végigkóstolta szerszámom, a szemkontaktust egy pillanatra sem szakítva meg; még akkor is égő tekintetével kábított, mikor már ajkait és nyelvét együttesen bevetve, nekihevülen, vadul smárolt az egyre dagadó kopasszal, ami vizuálisan és érzésben is fenomenális élmény volt. Aztán egyszer csak rábukott, mélyen, hosszan, nyálasan, hogy némi rugózás után ismét lassan, nyelvével ingerelve eresszen újra szabadon... Na itt éreztem, hogy ha ezt mégegyszer megismétli, nekem végem lesz, mint a botnak, úgyhogy megkértem, forduljon rám 69-ben, hogy végre én is megkóstolhassam őt.
Az új helyzetben aztán már nem volt megállás: míg én felszabadultan markoltam-gyúrtam felém kínált, ragyogó popsiját, nyelvemmel alaposan bejárva fantasztikusan feszes és érzékeny punciját, ő érzékien cuppogott tovább rajtam, néha csak kézzel izgatva tovább (ilyenkor csípője valóságos szambát járt számon, és hangja is szépen megjött), majd újra ajkai közé szippantva... Imádtam volna, ha sikerül együtt elmennünk, ám erre helyzeti előnye és remek technikája miatt esélyem se volt: néhány perc alatt maradéktalanul kivégzett, és mire feleszméltem, egy nedves törlővel meg is tisztított a hasamra szabadult utódok maradékától.

A második felvonást, már csak ezért is, én szerettem volna kezdeni, karcsú, fényes combjai közé bújva, lelkesen lefetyelve, csókolva-szívva egyre nedvesedő, buja zamatú punciját, amit ő egyre felszabadultabb, élénkebb hangokkal jutalmazott. A helyes technikát meglelve itt nekem is alkalmam adódott hosszan, változatosan eljátszanom vele, őszinte és félreérthetetlen reakcióira hagyatkozva kedvemre izgathattam melleit simítva, meg-megfeszülő hasának remegésében, dévaj tüzű pillantásaiban gyönyörködve, miközben óvatosan egy, majd még egy ujjam bevetettem a siker érdekében, ami aztán egy igazán intenzív, számomra is végtelenül kielégítő orgazmusban realizálódott.
Helycsere után aztán ismét rajtam volt a sor, illetve idő közben új erőre kapott kis barátomon, akit Natasha négykézláb kuporodva, fenekét az égnek emelve kapott ismét ajkai közé, míg én az ágyon térdelve, haját felfogva élveztem produkcióját. Szabad kezemmel lassan ismét rátaláltam popsijára, amit szorosan markolva, ujjaimmal forró puncijára is odasimítva tartottam ellen rohamának, majd az egyik olajos flakont magamhoz véve annak tartalmából is fröccsentettem tenyerembe... A megátalkodott kis ördöglány pedig persze egyből vette a lapot, és már fordult is, szégyentelenül pucsítva nekem, hogy míg én oda-odanyalintva alaposan bedörgölöm fenekét, ő két olajos kezével hátranyúlva ragadja meg dorongom, kereken csillogó gerezdjeivel alulról támogatva a manővert, amit talán a behatolás nélkül elkövethető legtökéletesebb doggystyle-nak keresztelhetnék. Alig két-három mozdulat kellett, míg megtaláltuk a közös ritmust így, miközben egyik kezemmel csípőjét, a másikkal előre nyúlva mellét találtam meg, s így magamhoz ölelve, sikamlós szorításában élvezettel tempózva szálltam el ismét, örömöm cseppjeit elmaszatolva fényesen csillanó, fantasztikusan feszes gömbformáin.

Elszámolás

Első randink volt, így kis meglepetésem mellé tűztem a bővebb infóból ismerős leveleket, és minden bizonnyal legközelebb is így teszek...

Natasha, jó masszázs

  Headup

Egyeztetés

Nem mondanám egyszerűnek , de ez csak azért van mert sok munkája van .

Megközelítés

Korvin negyed , megközelítés könnyű , parkolás csak parkolóházban kivitelezhető , ha nem akarsz órákat tekeregni .

Helyszín

Minden igényt kielégítő , első osztályú helyen van .

Hirdető külseje

Fantasztikus , gyönyörű , csodás !!!!!!!!!!!!!!

Masszázs

Masszázsa a jobbak közé tartozik, erőteljes mozdulatok, odafigyelős, beszélgetős, és persze nem utolsósorban a vizuális élmény feledhetetlen.
Minden érintésénél tovább lehet gyönyörködni a kerekded formákban, feszes idomokban. 3/4 óra után kérte, hogy forduljak meg és a lábak masszírozásáról szinte észrevétlenül, fokozatosan váltott át az erotikus részre, de a finom érintésekkel, simításokkal addigra már bőven hangulatba hozott.Én is szerettem volna megmasszírozni,legalább is popsiját mindenképpen mert fantasztikus.

Kényeztetés

A levezetés nos itt volt időm gyönyörű popsijával eljátszadozni, élmény a javából. Nagyon finom, puha a bőre, élvezet végigcsókolgatni. A formás melleknél elidőztem picit, éreztem, ahogy a bimbók egyre keményebbek lesznek a számban, és az egyre hangosabb sóhajok jelezték, neki sem közömbös a dolog.
Eszméletlen érzés, ahogy sorra végiggördülnek rajtam a ruganyos keblek, az izmos has és végül az ágyék,amikor már alig bírtam magammal, akkor becsusszant a lábaim közé és franciázni kezdett,
túl sokáig nem lehetett bírni, sajnos eljött az idő, amikor kitört belőlem a kitörni való, amelyek rajtam landoltak.
Összességében nagyon jó vele, mindent megtesz, ami a normál keretek közötti kérésem volt, érezhetően élvezi a nőiességét és azt, amit kivált a férfiból.

Elszámolás

Nagyon jó az ***/érték arány , abszolút megbízható !

Natasha, jó masszázs

  somebody10

Egyeztetés

Kétszer hívtam sajnos nem értem el de rövid időn belül visszacsörgött és sikerült időpontot egyeztetnünk.

Megközelítés

Autóval érkeztem, egy közeli parkolóházban parkoltam le, ez volt a legegyszerűbb megoldás.

Helyszín

Szép rendezett társasházban található a lakás. A lakás modern stílusban van berendezve, fürdő tiszta rengeteg tusfürdővel, a masszázs a hálószobában egy franciaágyon történt.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel, gyönyörű alakja van és brutál jó ciciei :)

Masszázs

Tusolás után helyet foglaltam a hasamra és kaptam egy kellemes inkább érzéki masszázst ami nagyon jól esett és közben beszélgettünk.

Kényeztetés

A masszázs után kérte, hogy forduljak meg amit örömmel teljesítettem. Beolajozta magát és lágyan, gyengéden kezdett el rajtam fel le csúszkálni,az eszméletlen cickókat is hadra fogva egy két csókot is lehetett közben tőle lopni. Ez így ment pár percig aztán egyszer csak lejjebb ereszkedett és elkezdett lágyan franciázni, nem az a durva pornós feeling volt de special én nem is azt szeretem. Majd éreztem, hogy így nem fogom bírni sokáig ezért kértem, hogy most én is kényeztethessem amit gond nélkül teljesített és úgy tűnt, hogy tetszett neki a ténykedésem :) Majd visszatértünk rám és újra elkezdett valami eszméletlen módon franciázni, közben simogattam mindenhol ahol értem és így is lett végem a szájában.

Elszámolás

Pesti átlag, korrekt elszámolás, a végén fizettem. Az NFVSZ az extra de vannak más extrák is amiket igénybe lehet venni.

Natasha, jó masszázs

  levip

Egyeztetés

Második próbálkozásra már fel is vette a telefont és telefonbeszélgetésünk után fél óra múlva kaptam időpontot

Megközelítés

Bent a kilencedik kerületben a forgalmas kis utcában, óriási szerencsém volt mert pont a ház előtt volt szabad parkolóhely de amikor végeztem akkor 10 m-re Lattamhogy van meg szabad hely.

Helyszín

A Tetthely szép nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel . Magára a masszazsra a galérián kerül sor
Fürdőben legalább 15 fajta tusfürdőből lehet választani
Én szívem szerint a törülközőt kicserélném mert nem szívja rendesen a vizet

Hirdető külseje

A képek azok már magukért beszélnek már az ajtóban láttam hogy jó helyre jöttem. Gyönyörű szép fekete bugyi és melltartó volt rajta ami fordulás után le is került

Masszázs

Sajnos csak fél órám volt ezért a masszázst technikáját nem tudtam maximálisan élvezni de hogy őszinte legyek nem is ezért mentem. Fordulás után lekerült a fekete melltartó és a fekete bugyi és kaptam egy fantasztikus csúszka masszázst. Ami ezután történt az egy fantasztikus ajakkal történő kényeztetés volt amit mindenkinek tényleg csak ajánlani tudok
Ami egy kicsit furcsa volt hogy a végén nekem kellett letörölnöm magamat természetesen ez nem volt probléma csak nem ehhez voltam hozzászokva.

Kényeztetés

Kézzel és ajakkal történő kényeztetésre van lehetőség én természetesen az utó választottam
Egyszerűen fantasztikus volt tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom

Elszámolás

Az extrák sajnos nem jutottunk el mert annyi időm nem volt pontosan azt kaptam amiért mentem

Natasha, egyeztetési probléma masszázs

  Gaben20

Egyeztetés

Telefonon hívtam, megbeszéltük a találkozó részleteit, időtartamát. A másik oldalon láttam a bombázó hirdetést, így a virágszálakat is tisztázni kellett. Megbeszéltük, hogy 1 óra múlva ráér, én pedig 1 óra múlva ott leszek, a címet majd küldi.

Megközelítés

A környéket csak nagyjából tudom behatárolni, a IX. kerület nagy viziélőlényéről elnevezett épületének szomszédságában lehet, legalábbis a másik oldalon lévő profil szerint.

Leírás

Mivel a környék pontosan be volt határolva időben elindultam, hogy odaérjek és egy atm-et is útba tudjak ejteni. 10 perccel a találkozó előtt telefonáltam, mivel még mindig nem kaptam meg a címet üzenetben, pár csörgés után kinyomott. A megbeszélt találkozó időpontjában újra hívtam, megint párszor csörgött aztán szétkapcsolt. Én eljöttem, ő pedig később sem keresett, így ez jó döntésnek bizonyult egy rossz választás után. Biztos valami közbejött és ezek szerint ő így intézi. Sajnálom mert egy kis relaxra vágytam egy picit exclusivabb rózsaszálú bombázótól, de csak felültetés lett belőle