Beszámolóim

Zsantill, istennő masszázs

  gaabor

Egyeztetés

Egy pesti feladatommal hamar végeztem és maradt bőségesen időm. Telefonon keresztűl kerestem meg Zsantilt, aki már régóta a kedvenclistámon volt. Nagy örömömre egy órán belül tudott fogadni.

Megközelítés

A Stadionok közvetlen közelében van a találkahelyszín. A parkolás az autósoknak fizetős, de jónak mondható. (Talán kivétel egy megakoncert vagy kiemelt sportmérkőzés estéje.) Tömegközlekedők a BKK számos viszonylatát igénybe vehetik.

Helyszín

A lakás egy régi, de felújított társasházban található. A megközelítés miatt nem kell sok lépcsőn felkapaszkodni vagy lifttel utazni. Szinte azonnal a boldogság ajtajában állsz. Maga a lakás kedves, makulátlan tisztaságú, szépen berendezett. A szobát nagy kényelmes ágy uralja. Hangulatfény segit az atmoszféra megteremtésében. A fürdő hatalmas, amennyiben van közös fürdésre lehetőség, akár hárman is elférnek a kabinban. A design wellness szállodai. A felszerelés bőségesebb.

Hirdető külseje

Zsantill számomra a legfinomabb korosztályt képviseli. Már kilépett az identitását kereső korból. Határozottan tudja mi kell a gyengéd szeretőnek, tisztában van saját képességeivel és meri vállalni saját boldogságát is.
Külösen megfognak azok a hölgyek, akik nem akarnak mindent, de tényleg mindent feltárni titkaikból a fotósorozatban, hamem a vendégre is bíznak ilyen feladatot. A fotók igényesek, mintahogy a modelljük is. Prémium fehérneműben fogad, bőre selymes szőke haja finom illatú. Testét sok huszonéves elfogadná. A keble szilikonos, de a kiváló minőségűek közűl való. Lehet finoman kényeztetni, ami jólesik a kedves nőnek.
Puncija ápolt jó illatú, nektárja új lendületet ad a lelkes rajongónak. A finom érintéseket, lefetyelést látható érezhető módon hálálja meg.
Zsantill stílusos, igazi nőies nő. A beszélgetés szerencsére nem idegen tőle. Szépen átköti a rekreációs részt.

Action

A tusolást követöen az ágy mellett állva csókolózunk. Én meztelenül, ő ízléses szexi fehérneműjeben. Invitálására az ágyra heveredve folytatjuk az érzéki csókcsatát. Nem futó szájrapuszi, hanem igazi nyelves csók. Megszabadítom lenge ruhadarabjaitól és szemem, kezem, egyéb szerveim előtt feltárulnak e kiváló nő titkai. Fülcimpáját, kecses nyakaívét, vállgödrét, melle hajlatát érintve jutok el telt sűrűhúsú melleihez. Teltudvarú mellbimbóit először óvatosan, majd bátrabban nyalogotom, szívom. Ez felizgatja a kedvest. Később testén lefelé haladva érintem feszes hasát combja belső ívét, végül illatos, már nektárt csepegtető punciját. Álomszerű finomságban van részem.
Zsantil fordulást kér, parancsol. Úgy helyezkedik, hogy érintésem elérhessen szinte mindent és fantasztikus, gyengéd, de felkorbácsoló franciában részesít. Nem akar gyorsan kivégezni, inkább hosszan felaljzott állapotban tart. Ekkor kérem meg, hogy űljön az arcomra szemből. Óvatosan rámereszkedik, én nyelvemmel először körbenyalogatom, mad beléhatolok. Minél teljesebben ilyekszem kinyalni csodás mézescsuprát. Kezével előre megtámaszkodva ütemes ringásba kezd és nyelvem által megdugatja magát. Isteni érzés e gyonyörű nőt így kényeztetni.
Gumihúzást követően misszionárius pozícióban hatolok belé. Közben hevesen csókolózunk. Fordulást kérek és hatulról tolom belé ágaakodó hímtagomat. Egyre erősebb lökésekkel járatom szervemet benne. Zsantill egyee csak tolja magát rám, míg vegül eltaláljuk az azonos amplitudót. Tomporába kapaszkodok, néha melleit gyúrom hátulról. Szándékom egy a csodás fenekére való kitárazás volt, de elsodortak az események. Puncijában lesz végem. Érzi a falloszom lüktetését, cserébe ő is megszorít hüvelyevel engem. Magában tartva hagy lenyugodni. Óvatosa távozok testéből. Nedvem a gumiban . Megtisztogat asszonyi gyengédséggel. Minden percet amit itt töltök élvezek. Hátamra fekszem ö vállamra hajta fejét és csendesen beszélgetünk mindenféléről. Sok közös témánk van. Időm lejárt melyet csak én figyelek szerintem. Gyors tisztálkodás után csókot váltva, az élmények hatása alatt boldogqn távozom.

Elszámolás

A ** szálas csokrot érkezésemkor helyelzem el a komódom, mely végig ott marad.

Zsantill, istennő masszázs

  kissjana82

Egyeztetés

Először 2 nappal korábban beszéltünk. Foglaltam az időpontot, melyet aznap délelőtt még is erősítettem. (egész pontosan ő hívott, hogy megyek e 😁)

Megközelítés

Autóval mentem, a közelében voltam. Könnyen tudtam parkolót találni a ház előtt.

Helyszín

Korábban már jártam itt (masszázson). Emlékeztem, hogy szép kis lakás, igényes fürdőszobával.

Hirdető külseje

Ahogy mondtam, volt már. Tudtam mire számíthatok. Magas, vékony, csinos Nő. Én pont az ilyen nőket kedvelem. Mondhatni az esetem Zsantill.

Action

Megérkezésemkor odaadtam egy kis édességet (remélem ízlett!) Kicsit korábban érkeztem, tudtunk beszélgetni, jó ráhangolódás volt.
Fürdés után az ágy mellett simogatással kezdtünk összeismerkedni. Igazán kellemes volt. Folytatásban volt francia, kölcsönösen oda-vissza. Mindkettőnk örömére. Nagyon élveztem,higy nem játszotta meg magát, szerencsémre Zsantill is jól, nagyon jól érezte magát (többször is 🤭) velem. Könnyed, élvezetes szex volt, pont erre vágytam. A végén franciás levezetést kaptam. Dolgunk végeztével az ágyon fekve pihentünk és beszélgettünk. Majd fürdés és távoztam.

Elszámolás

A végén, öltözés közben tettem a kisasztalra. Szó sem esett róla sem, előtte sem utána.

Zsantill, istennő masszázs

  Lala29

Egyeztetés

Szerencsésnek érzem magamat, mert az első találkánk óta több ízben is élvezhettem Zsani társaságát. Az előző randi végén szemügyre vettük közösen, ugyan még dobozolt állapotban az új szerzeményét és huncut mosollyal az arcunkon nyugtáztuk: A "játszóház termékkínálata bővült". Néhány nappal később, telefonbeszélgetés során megegyeztünk abban, hogy szabadítsuk ki a csomagolásból és próbáljuk ki a hintát. Az eddigiekben preferált napunk ezúttal is jónak bizonyult, megpecsételtük egy VTR-el, így csupán kettő napot kellett kivárnom a randiig. Nekem mindig könnyű elérni, telefonos asszisztenciával nem találkoztam Kedvesem esetében. Az egyeztetéseink rendszerint rugalmasan, vidáman zajlanak, igazán gördülékeny vele randi időpontot találnunk.

Megközelítés

Amikor is elérkezett a nap, lovassággal felvértezve, a megbeszélt időben érkeztem az általam már ismert helyre. A kapott cím pontos, könnyű megtalálni és a navigációs rendszerek előtt sem ismeretlen.
A parkolás hétköznapokon (mint mindenhol másutt) fizetős, ellenben gazdagon van hely az árnyas fák alatt az utcában.

A Puskás Aréna és a Hungária körút közelsége miatt a tömegközlekedők számára a hely, szinte maga a Kánaán. Az opciókat tekintve a hajó és az űrsikló elvetendő, mert a belső városrész mégsem alkalmas ezen járművek fogadására, de a metrótól a Volánbuszig mindenféle színben és formában akadnak lehetőségek az odaérkezést segítően.
Még sosem kellett várnom a ház előtt, mindig időben, könnyedén és diszkréten zajlottak a megérkezésem és bejutásom pillanatai.

Helyszín

Az épület, a múltszázadban létesített, egyszerű vonalvezetésű társasház, el sem lehet téveszteni. Kódos beléptetés után bent a lépcsőházban sem magasra nem kell mászni és sokat kóborolni sem kell a szentélybe érkezésig.
A lakás igényesen felújított és ízlésesen berendezett része a háznak. Az előtértől a két szobán át, a járulékos helyiségekig mindenütt a makulátlan tisztaság és rend fogadott. Kellemes, otthonos légkör, hangulatos megvilágítás várt mindenütt, ahol ugyan specifikus kiegészítők megtalálhatóak, de kupihangulatnak aztán nyomát sem találtam sehol.

A fürdő minden igényt kielégítő helyiség. A tágas épített zuhanyzó mellett, mely azért önmagában is kreatív ötleteket adhat már a randi elején is, megtalálható minden berendezési tárgy. Benne számtalan tusfürdő, szájvíz várja katonás rendben, hogy beválthassák a hozzájuk fűzött reményeket.
A törölköző nagy méretű, illatos és puha formában keveredett hozzám használatra, de nála még nem találkoztam ettől eltérő variációval.

A fürdő melletti kisebb szoba Zsanié, mely szintén az otthonos belakottság érzetét kelti bennem. Tükrös gardrób szekrény, éjjeli szekrény, komód és egy hatalmas francia ágy alkotja a berendezést. Az ágy előtti különálló tükör, a hangulatos megvilágítás, a halk zene, természetesen rámutatva az előttünk álló időre, tökéletes kiegészítőjeként emeli a szoba meghittségét.
Mint említettem az ágy nagy méretű, emellett pedig kényelmes és nekem nem mellesleg kellemesen magas is. Dísz és kispárnák emelik rajta a komfortot azon túl, hogy általában együtt teszünk eleget a tiszta lepedő rendeltetési helyére kerülése érdekében.
Személy szerint azt gondolom, hogy a hely nemhogy a célnak megfelel, hanem egyenesen tökéletes a randikat megélni a falak között.

Hirdető külseje

Zsantill adatlapja tökéletes lenyomata a valóságnak. A szubjektív véleményem szerint csodaszép és tüneményes Nő, igazán kívánatos külsővel, odaadó, figyelmes bensővel megáldva.
A fotói is figyelmet követelnek ugyanakkor, a testközeli élmény, kiegészülve a többi impulzussal, azért az mellbevágó. Szép arca van, a diszkréciót szolgálja a kitakarás, ennek ellenére nincs zsákbamacska, nincs kontraszt. Kedvelte Őt a Teremtő.
Hosszú, szőke haja, nagy őzike szemei tükrözik a barátságos lényét, impozáns alakja a kívánatosságát tolja előtérbe. A hozzáállása tündéri egy csipetnyi ördögi pajkossággal megbolondítva. A személyes benyomásom róla legalább annyira kerek, mint a cicik és a popsija, semmi kivetni valót nem találok benne és minden porcikája úgy jó, ahogy van!
Igényes, ápolt Nő, aki képes mindig újat mutatni a fogadó öltözékét illetően is. Ezúttal egy fekete-pink kombinációjú bodyban, egy falatnyi bugyiban, fekete combfixben és magassarkúban fogadott. Bevallom, már kicsit itt elveszítettem a fonalat, de nyugodtan dobáljon meg kővel az, aki nem így lenne Zsani látványától.

Action

Bejutást, majd az üdvözlő csókot követően az étkezőben lepakoltam, átadtam csokromat egy kis meglepetés kíséretében. Az "avató ünnepségre" tekintettel elfogyasztottunk két korty pezsgőt egy kis eperrel megbolondítva.
A köszöntőn túljutva kicsomagoltuk és elhelyeztük rendeltetési helyére a szexhintát, mely immáron csüngve várta a teszt bekövetkeztét.
A rendrakásban Zsani nem engedett tevékenyen részt venni, ezért többnyire csak ámulva mustráltam, ahogyan az apró bugyiban sertepertél és hajlong előttem. Mókás és szórakoztató volt ezen nyitány, rengeteg nevetéssel karöltve. Sem közjátéknak, sem szerepjátéknak nem nevezném, de ezt az élet írta játékot követően tettem eleget a kipakolásnak, vetkőzésnek, fürdő szemlének.

Tisztálkodás után, megfelejtkezve mindenről gabalyodtunk egymásba. Csókolózás közben szabadítottam meg a feleslegesnek ítélt ruhadaraboktól és jó szokásunkhoz híven, csak a harisnya maradt rajta.
Az ágyon kötöttünk ki, ahol is egy felvezető franciával kívántam kedveskedni neki a percekkel azelőtt átélt élményekért. Nyelveink szétkapcsolódása, valamint a cicik kóstolgatását követően , már a pici fazonnal ékesített, finom puniját kényeztethettem. Pár perc elteltével a duzzadó borsószem és a nektár ízlelgetése természetesen örömmel tölt el, de arra nem tudok nemet mondani, amikor érkezik tőle a felkérés keringőre:
- Folytathatjuk kölcsönösen?
- Mi sem természetesebb.

Feltérdeltem Kedvesem feje mellé, Ő pedig finoman rácuppant a farkamra. Puszilta, nyalta, szopogatta, fokozatosan egyre mélyebbre engedve magába. Leszánkázott a nyelve a rúdon és megcélozta a golyókat. "Kilabdázva" magát visszanyalogatta magát a makkomhoz és megint eltüntetett. Kérésének eleget téve, gondoltam csavarhatunk is a dolgon, áttérdeltem egyik lábammal a feje fölött és máris (nem szokványos) 69-ben találtuk magunkat.
Felhúzva a lábait tettem lehetővé a nyíltabb hozzáférésemet a punihoz, míg Zsani a farkamat dédelgette a szájában. Pici, nagyon finom kézhasználattal, amire mondható az is, hogy nincs egyáltalán, tuszkolt magába. Ráfogott a csípőmre mozgásra ösztönözve ezzel engem. Dugatta a száját, finoman és tempósan is. Félig tolva, majd koppanásig, visszahúzva, vagy lent tartva, nyálasan, cuppogva az eufóriába kergetve engem. Közben rendületlenül nyalakodtam én is, melyet Kedvesem, a szopás hangjaival keveredő sóhajok különleges egyvelegével honorált.

Elérkezettnek találtam a pillanatot, ezért formációt bontottunk és közösen gumit applikáltunk a farkamra.
Az ágy mellett álltam, Zsani a szélén ült, így a gumi külső nyálazása kézenfekvőnek bizonyult. Elvéve az aktuális játékát felfeküdtem az ágyra és paciban rám is csusszant. Kellemesen tágult, bőségesen síkos környezet fogadott az ölében és lágyan mozogva kezdett siklani a farkamon. Hamarosan már olyan tempóban lovagolt, hogy csak a levegőt tudtam kapkodni. Bambán bámultam a cicik ringását, kapaszkodtam a kecses combjaiban, ahogyan tekergette a popsiját rajtam.
- Szépen megkérlek, megfordulnál? Hangzott el a kérésem egy hirtelen ötlettől vezérelve.
- Mozinál Édes?
- Még szép!
Kedvesem megfordult és háttal, már nem térdelve, hanem rám guggolva szippantott a punijába. A térdeimen megtámaszkodva, kicsit előre dőlve folytatta a vágtáját. Felvéve az ütemet toltam én is neki, így pazar módon csattogott a popsija rajtam.
Zsani visszatérdelt és szédületes tempóval tovább kavart rajtam. Ez betette a kiskaput és némileg szalonképtelen kifejezés kíséretében megtöltöttem a gumit.
Nem engedett el, hagyott magában lenyugodni, majd jót nevetve dőltünk el egy kis pihegésre.

A romeltakarítást és a zuhanyozást követően kölcsönös masszázst iktattunk be regeneráció címén.
Én kezdtem masszírozni, de erről nem sok mindent írnék, mert egyrészt érdektelen, másrészt pedig csak "autoidióta" módon élvezkedek abban, hogy bársonyos bőrét és formás idomait hivatalosan is simogathatom.
A kapott masszázs viszont megérdemel egy-két mondatot.
A szakmaiságot figyelembe véve, egyértelmű hozzáértésről tanúskodik. A bokámtól a tarkómig végigkényeztetett, eldolgozva a krémet, melyet használt hozzá. Az erősségét maga határozta meg, a kevéssé problémás helyeken kellemes, lazításra alkalmas erősséggel dolgozott meg. Ott, ahol gondot talált, ott belepasszírozott az ágybetétbe. Használja a kezének, karjának minden részét, az ujjaktól a könyökéig tényleg mindent.
A masszázs végén cicis csúszkával alapozta meg a továbbiakat, sejtetve a következő etap kezdetét.

A hátamra fordultam és csókolózást követően a szájával ismét gumiképessé varázsolt. Felkelve, Kedvesem folyamatos simogatása mellett, álló farokkal álltam neki a hinta hevedereit beállítani.
Felsegítettem a hintába és a lábtartókat is hozzá állítottam. Azután találtam egy negyedik alkalmat arra, amikor magyar ember letérdelhet, ez pedig nem más, mint amikor egy farok magasságban lévő punit kell nyalakodással befogadásra alkalmassá tenni.
Midőn a francia következtében elég nedves lett, felöltöztettem a szerszámom és hinta missziben foglaltattam el a farkammal az alkalmi rendeltetési helyét. Néhány pillanatra szükség volt, ameddig megszoktuk az imbolygást, a mindenfelé lehetséges mozgást, de hamar kontroll alá lehet vonni a helyzetet.
Könnyen becsúszva a puniba, a combjaiba kapaszkodva húztam magamra. Zsani a hevederekbe kapaszkodott, hol az eseményeket figyelve mozizva, hol a fejét hátraszegve tette magáévá a hinta élményeit. Rám kulcsolva a lábait húzott magába, mozgott, libegett a hevederek adta kereteken belül, igazi élmény volt ezt látnom. Feltettem a lábait a nyakamba és tempót váltva csattogtattam a popsiját magamon. Összezárva a lábait figyeltem, ahogy mozgok benne, majd a combokról az ülő hevederbe kapaszkodva tempóztattam a farkamon. Szükségem volt lassításra, ezért ismét egy kis nyalakodás mellett döntöttem. A bedugom-kihúzom és közben csókolózunk nyitánnyal folytattuk a libegős partyt. Bal lába a vállamon, én abba kapaszkodva dugtam, a másik kezemmel a cicikkel vagy a borsószemmel foglalatoskodhattam. Szerettem volna kiélvezni ezt a pózt, ezért Kedvesem lábainak helyezgetésével tettük kompletté az élményt. Jó néhány perc után, a sok nyüstölést követően éreztem, hogy puhulok, ezért kértem egy kis franciát segítség gyanánt.
Zsanit lebillentettem fekvő helyzetbe a hintán, a feje mögé léptem és picit fejlógatós helyzetben a szájába kéredzkedtem. A szája, a nyelve meghozta a sikert, de még maradtam és dugtam a száját. Élveztem a látványt, ahogy a farkam a torkában mozog, ahogy hallottam a cuppogást, újra felkeményedtem. Visszatértem hát a puniba és megismételtük a felhalmozott koreográfiákat. Ömlött már rólam a víz, de éreztem, nem igazán sikerül elélveznem. A vége előtt, a puhatestű bezsibbadt és feladta a harcot, így kézzel és szájjal kellett Kedvesemnek örömet szerezni. Simogatással próbáltam segíteni a lenyugvását és miután lesegítettem a hintáról, az ágyon szuszogtuk ki magunkat. Összebújva, beszélgetve töltöttünk egy kis időt, majd tisztálkodás, rendrakás után indultam utamra egy új, de annál intenzívebb élménnyel a birtokomba.

Elszámolás

A csokor mérete, prémium napokkal a tarsolyban látható, de minden más platformról is megtudható. A mai átlagot képviseli, ugyanakkor ennek a négy órás randinak a végeredménye, egy kis matekkal megtudható.
Az elején szoktam rendezni, nem történt most sem másként. A randi ideje alatt, ahova tettük, ott is maradt mindvégig, tudomást sem vettünk róla többet. A mértéke a megbeszéltekhez képest sem változik, teljesen makulátlan a bonyolítási forma.
A kapott élmény tükrében, minden egyes rózsaszál megérte nekem. Extrák vannak, én nem veszem ezeket igénybe, emiatt azok mértékéről nem tudok nyilatkozni.

Zsantill, istennő masszázs

  Felhö44

Egyeztetés

Telefonon hivtam megbeszéltük a randit majd bejelentkeztem vtren. Nagyon kedves és rugalmas volt.😀

Megközelítés

Stadionoktol nem messze van a tetthely . Ugyhogy nagyon sok tömegközlekedési eszköz van arra fele. Én kocsival mentem a gps odavissz a randi helyszinére. Parkolás mátol fizetös de nem horribilis összegés van mindig parkolohely . 😀

Helyszín

Nekem nagyon tetszik a lakás . Jo nagy fürdöszoba teli tusfürdövel és szájvizzel es mindig tisztaság uralkodik. Tetthely egy pont megfelelö méretü szoba ami be van butorozva és tükrözve hogy teljes legyen az öröm. Szobába mindennek van hely, ruhának, személyes tárgyaknak. Halk zene szol . Szoval nekem bejönn. 😀

Hirdető külseje

Egy héten belúl másodszor mentem annyira bejönn Zsantill külseje és viselkedése. Nagyon szép mellek , kerek fenék ,és a puncija valami fenomenális. Szoval nagyon szép dögös Milf.

Action

Mivel megbeszéltük az együttfürdést csak egy bugyi és egy zsinorruha volt rajta. De már ez is nagyon izgato volt. Beléptemkor üdvözöltük egymást majd irány a szoba és vetköztem is le mert nagyon kiváncsi voltam az együttfürdésre. Ugyhogy kaptam egy törülközöt és irány a fürdö. Most elöre vettem a szájhigéniát mert gondoltam csokolozni biztos fogunk a fürdés alatt. 😀 Beléptem a zuhanyfülkébe amely két személyes, vendéglátom pedig utánam. A zuhany alatt fürdetem magam én is meg Zsantill is közben csokoloztunk simogatuk egymást szoval az egekig huztuk egymást . Mikor már nagyon tiszta voltam Zsantill legugolt elém és nagyon kellemes franciába kezdet ez nem tartott sokáig mert már vágytunk be a szobába ugyhogy törülközés és irány a tetthely. Mikor Zsantill belépet utánam kérdezte hogy mivel kezdjünk. Természetes mondtam neki hogy dobja hanyat magát mert most én kényeztettem. Kicsit megnyalogattam, megcsokolgattam szép melleit majd irány a puncija mert azzal nem tudok betelni. Most is sokáig kényeztettem nagyon nehezen szabadulok a puncijátol. Szolt hogy mit szolnék hozzá ha ö is kényeztetne nem volt ellenemre föleg hogy a punciját odarakta a fejemhez igy kölcsönösen kényeztettük egymást. Néha leengedte mélyebben is a farkam mikor nagyon rátapadtam a puncijára. Igy ment ez egy ideig mikor vendéglátom kérdezte huzzunk -e gumit . Igent mondtam bár nagyon jol éreztem magam a kölcsönös franciába. Szoval felgumiztak majd szépen beleült vendéglátom a farkamba és elkezdett mozogni olyan kellemesen. Majd utána váltotunk misszibe ami valami eszméletlen jo érzés és látvàny. Mikor érezte vendéglátom hogy fáradok javasolta hogy hátulrol csináljuk ami nem volt ellenemre mert már éreztem hogy közel a vég . Mikor bepucsitott elém Zsantill tudtam hogy igy lesz végem . És hát igy is lett telelöttem a gumit. Utána tisztálkodás és beszélgetés meg hidratálás. Majd felöltözés után a rideg valoság hogy mennem kell utamra.

Elszámolás

Nem veszek igénybe extrákat mert Zsantill pont azt adja nekem amire szükségem van. És szerintem nagyon megéri az egy orás csokrot amit az elején leraktam az éjjeli szekrényre és mikor távoztam még ott volt. Nagyon korrekt vendéglátonak tartom.

Zsantill, istennő masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Régen a kedvenceim közt van Zsantill hirdetése, többször meg is dicsértem, pl. új képeknél, ilyenkor mindig olyan kedvesen válaszolt, hogy a legutóbbi üzenetváltáskor bejelentkeztem VTR-en, majd másnap telefonon is megerősítettem a látogatási szándékomat. Jól elbeszélgettünk, viccelődtünk telefonon is, van a hangjában valami, amitől az ember tudja, érzi, hogy jól fogja magát érezni a társaságában. Természetesen a felajánlott időpontot elfogadta, igaz, vagy két nappal előre gondolkodtam.

Megközelítés

Zugló egyik nyugalmas, árnyékos parkolókkal rendelkező részén lehet Zsantillal randizni, a környéken jár troli, az 1-es villamos ill. a 2-es metró is csak pár percre van a lakástól. GPS könyen odatalál, a házra pedig nagy számokkal ki van írva a házszám, google earth-on is meg lehet találni. Mostanában a parkolás ingyenes, de normál helyzetben is csak közepes árkategóriás a parkolás.

Helyszín

Annak ellenére, hogy maga a ház régebbi építésű, a lakás, nagyon szépen fel van újítva, mint kiderült át is lett alakítva, a fürdőszoba nagyobb lett, van benne épített zuhany, üvegajtóval ! A zuhanyról még annyit, hogy van egy normál zuhany és van egy ú.n. zápor zuhany, ami nagyon jóleső vízsugarakkal paskolja ez ember hátát egy jól sikerült randi végén :)
A szobában több tükör is van, középen egy nagy franciaággyal, ami nem nyikorog, nem csúszkál, izeg mozog, hanem állhatatosan teszi a dolgát pedig teszteltük rendesen a stabilitását. Az egész lakás úgy tip-top ahogy van. minden tiszta, jó illatú.

Hirdető külseje

Nos, mint mondtam, nagyon el voltam olvadva a képektől már a hirdetés kezdetekor is. Zsantill hangja is nagyon bájos, de amikor beléptem az ajtón, előttem állt Istennőm, életnagyságban, magassarkúban, harisnyában, bodi és melltartó, minden fekete. Haja hosszú, szőke, szemei szépen kihúzva, szintén feketére. A cicik szinte kibuggyantak a melltartóból, a feneke pedig mint két kerek alma. Tapintásra kemények mind a cicik, mind a popsigömbök. Bőre selymes, jó illatú, imádtam belecsókolni a nyakába. Mindez kiegészítve Zsantill természetes viselkedésével, teljesen úgy érzi magát az ember, mintha már csak Ő hiányozna a buliból, és Zsantill is csak őrá várt volna már nagyon rég óta.

Action

Belépéskor cipő le, puszi-puszi, majd egy kics kézi fertőtlenítés a kihelyezett flakonból (meg is lettem dicsérve, hogy magamtól csináltam), majd szobába be, leültünk az ágyra egy kis ismerkedős csevejre. kaptam egy pohár üdítőt, majd 1-2 perc múlva levetkőztem, törölközővel a hónom alatt elmentem zuhanyozni, szájat öblíteni. Siettem vissza, mert már nagyon vágytam a közelebbi ismerkedésre. Ölelkezéssel, egymás hátának, fenekének simogatásával kezdtük szeánszunkat, majd észvesztő csókolózásba kezdtünk, még állva. Zsantill keze elkalandozott már merevedő szerszámom felé, finoman húzogatni kezdte, ezzel még jobban felhúzott :)

Megfordult, nekem háttal és egy kis segítséget kért a cicifixtől való megszabaduláshoz, előkerültek azok a fenomenális mellek, nagy mellbimbókkal az egész tenyeremet kitöltötte, és még így sem tudtam őket teljesen betakarni. Ráutaló mozdulatot tettem, hogy akár az ágyon is folytathatjuk, vette e lapot és elfeküdtünk oldalt, ismét csókokba bonyolódva. Hanyatt fektettem, simogattam csókolgattam a melleit, hasát, csípőjét, combjait. Úgy vettem észre, hogy jól esik neki, ezért gondoltam megszabadítom a kis falatnyi bugyitól. Csak a harisnyák maradtak egész idő alatt fent. Már nagyon meg akartam kóstolni, így egy mozdulattal a lábai között teremtem, és először csak finoman, majd, ahogy egyre jobban belelendültem, intenzív nyelvcsapásokkal igyekeztem alkalmi kedvesemnek jót tenni. Bevetettem egyik ujjamat is, úgy vettem észre, hogy ezt a tevékenységet is kedveli, legalább is a hanghatások, és a testének mozgása erre engedett következtetni. Javasolta a kölcsönösséget, már feküdtem is hanyatt, ő pedig fölém keveredett, popsival a fejem fölé, ahogy azt illik. A tükörben oldalról láttam és éreztem is, ahogy eltűnök a szájában, kéz nélkül, majd egy kis simogatás, kézi játék, és ismét a szájában voltam. Volt, amikor csak megmarkoltam a két popsi félgömböt és úgy élveztem az alant történteket. Ismét elkezdtem a punci izgatását, bele-bele nyalintottam a popsiba is. Zsantill egyre hangosabb lett, én pedig fokoztam a tempót, egészen addig, míg éreztem a testének remegését, és kuncogást hallottam, mivel érzékeny lett a drága ott lent. Adtam még egy-két puszit a puncira, majd leszállt rólam, és egy vad franciát adott, mondtam, hogy nyugodtan kezezhet, szorosan fogja meg és ne kímélje. Illedelmes jó kislányként szót fogadott és szó szerint kifacsart.
Letörölgettük magunkat, mert szállt a jóság sokfelé. Zsantill felajánlotta, hogy egy kicsit átgyúrja a hátamat, pihenésképpen. Nem mondom, hogy ne esett jól. Nagyon jól esett, szakszerű svéd masszázs fogásokat alkalmazott. Szóltam, hogy minden féle képpen maradjon idő a második menetre. Kb 10 perc után szólt, hogy "megfordulhatsz drágám, hogy mindenre legyen idő"

Nem is teketóriáztam, hamar újra smárolni kezdtünk, ismét belekóstoltam a punciba, Ő pedig franciázott egy kicsit, majd gumi fel, egy kis síkosító és azonnal bent voltam a már nagyon hívogató, régen várt barlangocskába, misszionárius pózban. Szerencsére ez mindkettőnk kedvence. Behatolásomat egy "aztakúrva" kifejezéssel nyugtázta, én pedig egyre gyorsuló ütemes mozgással próbáltam a hangulatot fokozni. Egyébként visszatérő motívum volt az "ez kúrva jó", meg a "fantasztikus vagy" kifejezések. Nem magamat fényezem, ezeket Zsantill mondta. A misszi póz szinte minden változatát kipróbáltuk, lábak lent széttéve, kinyújtva, lábak térdben behajlítva, lábak a nyakamban, lábak a vállamon, lábak felemelve, összezárva. Ebben a pózban csókolgattam a talpát (a harisnyán keresztül, de így is izgató volt). Közben, pihenés képen néha lassítottam, szenvedélyesen csókolóztunk, csókoltam a nyakát, simogattam a tarkóját, csókoltam a ciciket, tényleg olyan volt a miliő, mintha a szeretőmmel lettem volna. Nem elfelejtendő, hogy Zsantill verbális és nonverbális módon is a tudtomra juttatta, hogy nagyon jól érzi magát társaságomban, ezen tevékenység közben. Sajnos másodjára nem tudtam a csúcsra juttatni, meg el is fáradtam, ezért gumi le és újra nekem esett kézzel, szájjal, jó cuppogósan. Végül besegítettem és ismét végem lett, ez alkalommal is a pocira, cicikre röppentek az utódok.
Hanyatt feküdtem, és, mintha egy maratont futottam volna, csak pihegtem. Nagy vágta volt, Zsantill nagyon odatette magát, és remélem én sem maradtam adós. Kaptam egy újabb pohár üdítőt, majd vettem frissítő záporzuhanyt.

Elszámolás

Utólag történt az elszámolás, ami megegyezik a bővebb infó-ban foglaltatott feltételek elszámolási mértékével. Letettem a kis előszobai szekrény polcára, mivel úrinőknek nem adunk pénzt a kezébe, max. VISA Gold-ot, de ez csak vicc :)

Zsantill, jó masszázs

  Karak811

Egyeztetés

Hirtelen érett meg bennem az elhatározás, hogy kellene egy kis desszert , ezért a " Most hívhatod! " hölgyek hirdetései között böngésztem.
Zsantillnak megtetszettek a képei, átfutottam néhány beszámolóját, ezek alapján bizalmat szavaztam.
VTR találkozót kezdeményeztem, és hívtam telefonon is.
Egyből felvette a telefont , és elfogadta az időpontot.
Pontos címet VTR üzenetben kaptam. Az ajándék mértéke bővebb infóban megtalálható.

Megközelítés

Autóval könnyen megközelíthető . Parkolás sem okozott nehézséget a délutáni órában. Több üres hely is volt a ház közelében.

Helyszín

Zsantill személyiségéhez illő igényes szép lakás.
Rajta kívül mással nem találkoztam.
Külön kiemelném a fürdő állapotát. Tágas, üveg ajtóval záródó zuhanyfülke, mindenütt újszerű szép burkolatok és szerelvények. Pipere kellékek bő választékban állnak rendelkezésre. Szájvíznek üvegpohárka kis tálcara kikészítve.
Szobában nagy francia ágy. Masszázs is ezen történik, de a hangsúly úgysem azon van, így teljesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

Röviden tömören szőke bombázó.
Az az alkat aki mágnesként vonza a férfi tekinteteket.Valószínűleg okozott már koccanásos közlekedési balesetet pusztán azzal, hogy az utcán sétált. :)
Arca is nagyon szép, érthető diszkréció miatt van kitakarva.
Hirdetésben felvállalt korából adódóan nem kislány már, sőt nem is nagylány, annál inkább élete teljében lévő vonzó igényes ápolt szexi nő.
Tetoválást nem láttam rajta.
Képei tükrözik a valóságot.
Cicik egy kicsit tuningoltak, de gyönyörűen alkottak a szakértő kezek, teljesen természetes a hatás .

Masszázs

Pár perc ismerkedős beszélgetés után kaptam egy törölközőt, jelezve, hogy ne húzzuk az időt, igyekeztek felfrissíteni magam a fürdőben.
Mire vissza tértem a szobába, halk hangulatos zenét kapcsolt. Kérdezte, hogyan szeretném a sorrendet, -rá bíztam.
Hasra feküdtem, kaptam egy kellemes masszázst, a hátamra, vállamra, nyakamra terjedt ki. Jól esett, pont elegendő volt arra amit a helyzettől vártam .
Közben finom átmenettel elkezdtem érezni a cicik bársonyos érintését a hátamon, és kezeinek simogatását a combjaim között. Egy idő után megfordultam hanyadt fekvő helyzetbe, és az érintések hangsúlya tovább tolódott az erotika irányába.

Kényeztetés

A hasamon, mekasomon is végig simogatott a csodás cicikkel. Most már a látványban is gyönyörködhettem.
Lassan, finoman elindult az én kezem is simogatni a fenekét, punciját először bugyin keresztül, majd lekerült a bugyi is .
Egy " Megkóstolhatlak ? " költői kérdés után szájába vette azt a testrészemet, ami neki nincs .

Érzékien jól esően, puhán kényeztette az addigra már éledező hímtagot. Egyre jobban élesztette a vágyat bennem, és megkívántam egészen közelről megtapasztalni azt a testrészét ami viszont nekem nincs.

Jól széthúztam és bele nyaltam a punciba. Finom egészséges tiszta íze volt.
Hosszú percek következtek így. Én nyalogattam , ő szopogatott, szépen lassan kiélvezve a jóleső testi közelséget.
Kézzel is simogattam, de csak kívülről. Nem tudom, hogy szabad lett volna bedugni az ujjam, nem is kérdeztem. Ott abban a helyzetben nekem tökéletesen jó volt így.
Azt viszont kérdeztem, hogy én mehetek a azájába a végén, vagy jelezzek előre? - kérte, hogy ne menjen a szájába.
Ennek megfelelően az utolsó másodpecben eltoltam az arcát, így az anyag a hasamra érkezett.

Megtörölgetett, majd a hátra lévő időt összebújva egymást simogatva beszélgetve töltöttük.
Az idő érzékem elveszett mellette, így kértem, hogy az órára figyeljen.
Így is történt. A végén egy gyors tusolás is belefért.
Az ajándék +15 percet a VTR bejelentkezés miatt automatikusan megkaptam.

Elszámolás

Az ajándékot az elején ismerkedős beszélgetés közben csempésztem az ágy melletti kis szekrényre.
Nem esett szó róla.

Zsantill, jó masszázs

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

VTR-re reagált, s kért egy előzetes telefonos beszélgetést - első tali. Telefonon beszéltünk, s pontosítottuk az időpontot, tartamot, helyszínt.
A helyszínen tisztáztuk, hogy utolsó vagyok, s nincs ellenére ha az egyezttetett 90 perces időkeretet túllépjük.

Megközelítés

Szgk-val mentem. Bőséges, kényelmes parkolóhely. Volt vagy 15 lehetőség 50 méteren belül!

Helyszín

Rendezett, igényes, fürdője pöpec, a baszoba csajosan berendezett, szivecskés párnák, tükrök, többféle hangulatvilágítással, minihifivel. Szőlő bekészítve - ha megéheznél. Kapásból 2 db törcsit kapsz! Sokféle innivalóval kínál. A szájvízhez kis csiszolt kristálypohár dukál! Ugye mutat ez valamit!

Hirdető külseje

Elegeáns, több mint figyelemre méltó, nagyon jó alalkú, csinos, ám laza hölgy. Képek nem hazudnak. Jó stílusérzéke van, öltözködni is, meg viselkedni is.

Masszázs

Igen, volt az is.... Rád hangolódik, biztat hogy tégy-légy a kedvedre, s ő sodródik veled, kiszolgál. Gyengéd de azért "műszakilag is" értékelhető masszázst kaptam a 2 akció közt. A hátam és a derekam kértem átgyúzni, de kapott a fenekem és a lábam is átmozgatást.

Kényeztetés

Egyedül a szájba élvezés nem kedvence, de én anélkül is pont ugyanolyan jól tudom magam érezni. Szívesen vesz kölcsönös kényeztetést pl 69-ben, de önálló nyalakodásnak is örül, szereti. Szépen kezeli a hegedűt, s jól penget, ill. furulyázik. Nem durva, nem érezni fogát, hanem épp még a mélytorkoságot is megkapod kérés nélkül. Erre kicsit finoman rá is dolgoztam, de jó és finom perverz partner volt benne.
Az első menet közben többször furdult a felállás, minek a végén elsült a fegyver. Szépen letisztogatott, mejd letusiztam. A masszázs után időnk jól elszaladt már ugyan, de jelzésemre partner volt a folytatásban. Isteni oboamutatványa volt, ami közben dícsértem remek alakját, igazás nőies derekát, csípőjét, amit mondtam neki, hogy igazás jó lenne hátulról nézni, miközben... Talán majd egyszer az is ;)

Elszámolás

Extra az időkeretbeli rugalmassága volt, ami jól esett.

Zsantill, jó masszázs

  bleez

Egyeztetés

Múlt héten kitaláltam az időpontot és beírtam a VTR-be, egyúttal küldtem egy üzenetet is Zsaninak (én így neveztem el, látszólag nem bánta), hogy egy jó ismerkedős randira vágyom. Kedvesen visszaírt, hogy benne van a buliban és hétköznap 10-17 óra között fel is hívhatom. Meg is tettem hétfőn, elsőre felvette és beazonosított, csevegtünk néhány szót, megígértem, hogy csütörtökön küldök megerősítő sms-t is. Azt mondta, nem szükséges, hisz nekem. Csütörtök reggel sms-eztem, hogy alig várom, hogy nála legyek, amire visszaírta, hogy ő is.

Megközelítés

A VTR-en megadta a pontos címet, a Puskás stadionhoz közel van, könnyen megközelíthető, parkolás kiváló, de fizetős. Kocsival mentem, volt még egy kis időm, vettem Neki egy jégkrémet, hátha szereti. 5 perccel 13 óra előtt hívtam, mondta, hogy nyugodtan mehetek, telóba diktálta a kódot, minden ment mint a karikacsapás.

Helyszín

A lakás egy 4 emeletes, felújított bérház földszintjén van, több szobából áll, amiből én a konyhát, a fürdőt és a masszázs szobát láttam. Minden rendezett, tiszta, tágas. A fürdő igényes, jól záródó üvegajtós zuhanyhelyiséggel, több tusfürdővel, szájvízzel felszerelve. 2 törcsit kaptam Zsanitól, jó nagyok és puhák voltak. A foglalkozás helyszíne egy tágas franciaágy, tiszta lepedővel letakarva, fogas a ruháknak, félhomály, kellemes, halk zene. A cipőt az előszobában vettem le, ott is le lehet ülni.

Hirdető külseje

Zsani a kedvenc korcsoportomba tartozó érett csaj, szép magas, karcsú termettel, egyenes tartással. Felesleg nincs rajta, finom bőre alatt azért jól kitapogattam az izmokat, főleg a popsiján, ami csillagos ötös. Amit még ennél is jobban megkedveltem, azok az ikrek voltak, szépen megcsinált, pont ízléses méretű szilikonos cicik. Tekintettel arra, hogy én mindig finoman bánok a női mellekkel, indifferens, hogy szilikonosak-e vagy sem, de Zsani cickóival külön élmény volt foglalkozni. Lába között rejtett kincs csodálatosan rózsaszín, jó illatú és ízű, környéke simára borotvált. A fogadó szett fekete melltartó és rózsaszín tanga volt fekete harisnyakötővel, ez utóbbi nem tudom mikor került le róla, talán míg fürödtem. Tűsarkúban fogadott, magas és csinos volt, az utcán biztos megfordulnék utána. Zsani nem utolsósorban kiváló beszélgető partner, sokféle témáról, köztük komolyabbakról is csevegtünk, hála istennek van humora és többször meg tudtam nevettetni. A fagyinak örült, én meg annak, hogy lelkesen köszönte. Ő zöldteával itatott, nagyon finom volt előtte is, utána is.

Masszázs

A masszázs a randi végén történt, hasra vágtam magam és Zsani krémmel szépen átgyúrt válltól bokáig. A erősség pont megfelelő közepes volt, sok simogatással, ami különösen jól esett.

Kényeztetés

Amikor előbújt a bejárati ajtó mögül, leesett az állam, micsoda bombanővel tölthetem a következő órát. Nem tudom hányszor nyökögtem a randi közben, hogy milyen gyönyörű vagy, de később azzal is kiegészítettem, hogy ilyen finom kényeztetésben régen volt részem. Ez igaz is, ki voltam éhezve a gyengédségre, meg az illatos női testre, ezt mondtam is Zsaninak, meg hogy rábízom magam, csináljon velem, amit akar. Mosolyogva közölte, hogy akkor először megmasszíroz, majd kényeztetni fog. Ezzel szemben a fürdést követően állva megöleltem és nem tudtam elengedni. Hamar megtaláltam az ajkait, istenien csókol és ez még csak a kezdet. A melltartókkal mindig bajom van, különösen ha leveszem a szemüvegem, de ő kikapcsolta helyettem, és elhajítottuk. Miután a bugyi is a földre csúszott, kilépett a cípőiből, én leültem az ágyra és végignyaltam azokat a csodás ikreket. Leheveredtük csókolózni, aztán ismét fölé keveredtem és végigcsókoltam a testét, lecsúsztam a puncijához és egy jóízűt nyalakodtam. Javasolta, hogy ezt csináljuk inkább 69-ben, nem mondtam nemet, így átdobta a kecses lábát a fejemen és odanyomta a punciját a számhoz. Simogattam és nyaltam, közben ekkor kerültem először a szájába, az édes ajkai közé. Finoman franciázott, felvátva használta az ajkát és a kezét, szépen húzott fel a csúcs felé. Kértem, ne végezzen még ki, édesen közölte, hogy vigyáz arra, minél tovább húzzam. Fordultunk, megint én kerültem fölé kézzel simogattam a punciját, de az ujjazást finoman elhárította. Vettem az adást, ismét nyaltam kicsit, közben forduláskor véletlen hozzákoccant a térdem a homlokához, azt hittem elsüllyedek szégyenemben, de hál istennek nem okoztam maradandó sérülést. Ezt követően én voltam felül a 69-ben, majd a sarkamra ültem és Zsani elém hasalva vett a szájába, ami felejthetetlen látvány volt. Mivel nem lehet a szájába élvezni, ezért szóltam, hogy megint kilövés előtti állapotban vagyok és szeretnék a melleire élvezni. Hanyatt fektetett és a lábaim közé térdelve végzett ki. Mondtam, hogy nem nagyon fogok spriccelni, de rácáfolt erre és egy lábremegős kiabálós hosszan elnyújtott orgazmust okozott nekem, hogy mindkettőnkre jutott bőven a szaporítóanyagból. Gondosan letörölgetett és ezután jött a masszázs.

Elszámolás

Zsani pontosan azt nyújtja, ami a hirdetésében van, kérdeztem az elején, hogy úgy láttam, korábban vállalt aktust is, azt válaszolta, hogy igen és hiányzik is az ügyfeleinek. Én nem forszíroztam tovább. A rezsihozzájárulást a végén adtam oda, előtte is megkérdeztem, de nem kérte.

Zsantill, istennő masszázs

  öreghalász

Egyeztetés

Vtr-en egyeztettünk, az általam javasolt javasolt időpontot elfogadta.

Megközelítés

Megközelítés és parkolás a városban talán a legjobb. A ház előtt lehet parkolni , fizetős , de ez manapság már általános.
A metro és villamos sincs messze, de erről bővebbet nem tudok.
A cím nagyon egyértelmű a bejutás is diszkrét.

Helyszín

A lakás szépen felújított állapotban van . Kivűl belül rendben, fűrdő is ok.

Hirdető külseje

Na itt a pozitiv jelzőkkel nem lehet elég bőkezűen bánni. Miden nagyon a helyén van minden ott gömbölyű ahol kell .
Én valószínűleg nagyon elfogultan tudnám csak ezt a rész leírni mert Ő pont olyan alakkal van megáldva ami nekem nagyon bejön.
Az arca is szép, szóval az utcán, de még inkább a strandon is utána fordulnék, sőt talán le is szólítanám.

Masszázs

Időben érkeztem, bebocsájtást nyertem . Az ajtó mögül egy gyönyörű Nő lépet elő. Hűha gondoltam, ezúttal sikerült megint egy jó, sőt nagyon jó választást összehozni. kaptam egy welcome puszit , cipő le és irány a szoba. Felajánlott egy üdítőt amit a hirtelen jött melegre való tekintettel el is fogadtam , majd minden ment a megszokott rituálé szerint ruha le, törölközőbe csavarba fürdő járat , de ezt tudjátok ti is.
Na akkor a masszázs rész ..... hát volt az is? Hát végül is volt valamennyi, valamikor a szeánsz közepén , először én simogattam egy kicsit. ( mert az masszázsnak nem igazán nevezhető ) , utána egy kellemes kis comb meg fenékmasszázst kaptam.
Ez a rész is nagyon kellemes és erotikával teli volt , pedig nem is ez volt az étlapon a főétel maximum az előétel.
Még itt a masszázs alatt is, az érdeklődés maximális szinten tartásához , el el csattant egy csók vagy puszi , benyúlás .
A lényeges részek a következő fejezetben történtek.....

Kényeztetés

.... hát igen , ilyen amikor az ember eljut az oldal egyik ( szerintem ) Nagy Asszonyához.
Már a törölköző levétele csókok között történt, közben én is kihámoztam abból a kis valamiből , amit csak egy Nő tud fehérneműnek nevezni :)
Az ágyra heveredtünk és elkezdődött a testek kölcsönös feltérképezése. A részemről ez nagyon jól visszaigazolta a látottakat. Tapintásra is olyan kellemes adottságokat tapasztaltam mint első látásra. Végül is a szemüvegem nem hazudott, nagyon jó Nőt simogattam, cirógattam.
Na de a lényeg , oldalról próbált támadni először Zsantill egy finom NF-el , de nem hagytam ezt annyiba, inkább addig mozogtam hogy 69 be fordult és milyen jól tette.
Hüha, itt alig tudtam magamra figyelni , mert két kézzel megkapaszkodva teljesen elmerültem az élvezkedésbe és egy mindent elsöprő nyalakodásba.
Ez így ment egy darabig , de belém nyilalt a felismerés, hogy még 1 perc és az egy szál töltényem ellövöm . A töltényem megóvása érdekébe gyorsan megállítottam Zsantillt és következett az előző részben megénekelt masszázs rész.
A kis intermezzo és a ( kötelező ??? ) masszázs rész után Ő megint aktivizálta magát , de ezúttal már nem akartam megállást. Hadd jöjjön aminek jönnie kell , és ezzel a francia tudással jön is , méghozzá olyan intenzitással , hogy a lábujjaim is ökölbe szorultam és mindent , még Zsantillt is beterítettem . Kötelező törölgetés majd irány a fürdő mert sajnos az 1 órám már kezdett letelni.

Elszámolás

Extra nem volt .... De volt, Zsantill volt maga az extra.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  MisterNobody

Egyeztetés

Zsantillt már korábban is könnyen elértem itt az oldalon üzenetben, és telefonon is. Az érdeklődésem már 2021 nyarán elkezdődött, szerintem akkor láttam meg a hirdetését. Váltottunk pár üzenetet és hívtam is. A telefonban is szimpatikus volt, aztán még volt pár kedves és vidám üzenetváltásunk, ami szintén megerősített a látogatásban. Úgy érzem, hogy a humor fontos számomra az ilyen típusú randikban, kellő intelligenciát feltételez a leendő partnerről és a találkozás feszültségét is oldhatja. (Ja, jut eszembe, telefonon diszkréten egyszer visszacsörög, ha nem veszi fel!)
Aztán, mivel az utóbbi időkben csak pár masszázs szolgáltatásra korlátoztam magam, Zsantillra végül másfél évig vártam.
Annyit már most előre vetítek, hogy a halogatás hiba volt, de a várakozás megérte.

Megközelítés

A célpont könnyen behatárolható az adatlap alapján is, a Zsantillal való beszélgetés után pedig pontosak és egyértelműek a koordináták. Könnyű a megközelítés bármilyen földi eszközzel. Én kivételesen "belföldre" is az autót választottam. Közvetlenül a bejárat előtt tudtam leparkolni. A parkolás hétköznap természetesen fizetős. Aki nem figyel oda, mint én, annak ráfizetős.

Helyszín

Félhomály volt, nagyon nem csekkoltam, pedig igazából érdekelnek az interiőrök, de sok minden elvonta a figyelmemet, főleg Zsantill.
Amit láttam, az szép, tiszta és igényes volt. Az ajtóban felakasztottam a kabátomat a fogasra, cipő le, mindennek volt hely. A folyosó még kanyarodott egyet balra, arra nem jártam. A mi szobánk a bejárattal szemben volt, a fürdő pedig egy lépéssel vissza.
A fürdő nagyon szépen felújított, tágas zuhanykabinnal, bizonyára ketten is simán el lehet férni benne, ha erre van igény és lehetőség. Ha van, akkor máskor akár ellenőrizhetném is, tuti bejönne. Itt működött a mosógép is, szépen kimosta a kapott törölközőt. Tusfürdő volt többféle is, tudtam választani. A szájhigiéniához volt bekészítve szájvíz, és két kis üveg stampedli is, ha szerinted csak ökör öblöget magában, és koccintásra vágynál. Én nem bánom, ha nem szaporítjuk a műanyag hulladékot egy mentolos gargalizálás miatt. A szobában volt egy kényelmesen magas ágy, szék a levetett ruháknak, tükör a falon(!), ablak lehúzott redőnnyel stb. Ez már nem igazán érdekelt, tisztaság és rend volt, és ott volt Zsantill, normális ember ezen a ponton már csak neki szenteli a figyelmét. Annyi talán, hogy őt szerintem érdemesebb jól megnézni, és később sem érdemes szem elől téveszteni, szóval nekem talán kicsit túl sötét volt. De nem tettem szóvá, és nagyon jól elvoltam így is, lehet, hogy ez változtatható. Mondom, volt redőny, villanykapcsoló, meg minden! :)

Hirdető külseje

Yeah!
Pontosan ahogyan a képeken is látható: Magas, vékony hölgy, egyenes szőke hajjal. A cicik kerekek, kemények, szépek, jó fogásúak. Zsantill valamikor, valamiért módosítást kért rajtuk, biztosan nem bánta meg. Engem például egyáltalán nem érdekel a múltjuk, mivel csodás a jelenük.
Az arc a diszkréció végett ki van takarva a fotókon, ennek más oka nem is lehet. Szép és kedves lány várt, természetes mosollyal. Előzetes kérésemre viselt valamilyen fekete felső ruhát is a fehérnemű fölött. Ez csak valamiért bekattant, amikor egyeztettem vele a randit, úgy gondoltam, hogy szívesebben látom először úgy, mintha spontánabb körülmények között találkoztunk volna. Aztán úgy éreztem, mintha épp amiatt lett volna minimális zavarban, mert nem várhatott a szuperszexi szerelésében. Erről váltottunk pár szót, és hamar lekerült róla a kiskabát. Alatta fekete fehérnemű volt, nem csalódsz, ha láttad ilyenben a képein. (Amiket most valamiért 4 darabra limitált, pedig jó sok volt, és egyikkel sem volt gond.)

Action

Szóval, alapos tisztálkodás és a mentolos shot után a fürdőből kijutva, egy fordulással a besötétített szobába kerültem. Vendéglátóm megkínált innivalóval, én egy pohár vizet választottam. Lehúztam a vizet, Zsantillról pedig a bugyit. Hát, valahogy így kezdődött. Pontosabban, először valahogy mögé keveredtem, így a nyakába belepuszilva, a vállán át lenézve is volt alkalmam megcsodálni a csodálatos ciciket. Nincs ellenére az sem, ha megfogod. Szóval, úgy, hogy szorosan előttem áll háttal, azaz a feneke a farkamhoz ér, én pedig a nyaka tövét puszilom, a cicijét markolom, a sima bőrét simogatom... hát, nem sokáig marad rejtve a merevedésem. Ezt ő is észreveszi, és mire feleszmélek, ő már előttem térdel és a farkam a szájában van. Kicsit később az ágy szélén ülök, és a farkam még mindig a szájában van. Kicsit később keresztben fekszem az ágyon és a farkam még mindig a szájában van.
*Állj! Szóval, miután üldögéltem az ágy szélén, nem bírtam ellenállni (nem is akartam) Zsantill vonzerejének, ezért az ágyra ültettem, és elkezdtem jobban felfedezni. A cicik után lejjebb jutottam, a bugyi nagyon szexi és trükkös volt, mindenféle vékony pántokkal. A puncit kezdtem puszilgatni, félrehúztam a bugyit, Zsantill segített és lehúzta. Mintha némi pánt még ezután is maradt volna, nagyon dögös és szexi volt minden, de itt már inkább a szuper puncira koncentráltam. Volna, ha el nem csábított volna a feneke. Szóval, közben azon kezdtem igyekezni, hogy megfordítsam és hátulról is foglalkozhassak vele. Erre megkérdezte: "popsi mániás vagy?". Édesjóistenem, dehogyis cici mániás, dehogyisnem, ezen a ponton már mindenmániás voltam, mindenét akartam. Ő meg megint szopni akart, biztos én is akartam, fene tudja, valószínűleg jobb lenne ilyenkor, ha az embernek több keze és farka lenne.
*Na, valahol itt jött el a keresztben fekszem az ágyon és ő ott is szopja a farkam, kicsit oldalról, a feneke elérhető, és mivel észreveszi, hogy arra is szükségem van, ráfordul egy jó kis 69-ben. Ő még mindig szopja (nagyon finoman kényeztet, végig a szájában van, tényleg, mintha soha ki sem vette volna, nem veri, nem akar kivégezni, tudod, hogy csak készen tart, hogy bármikor dughassatok végre), a feneke és a puncija felettem, nyalom alulról, simogatom felülről. Emlékszem a leírásból, hogy az ujjazásból nem kér, kicsit sajnálom, mert ösztönösen, nagyon finoman, persze, hogy bedugnám kicsit az ujjamat is, hogyne próbálnám meg így is izgatni, bárhogyan, csak egy kis örömet okozhassak neki is. Nekem már az is örömet okoz, hogy ahogy egyszerre simogatom a popsija felől és nyalom alulról, egyre nedvesebbnek érzem. Nagyon jó puncija van!
Eljött az idő! Valahogy minden olyan, mint amikor egy új barátnőmnél voltam először. (Biztosan ő is azt akarta, hogy olyan legyen, levette ezt már arról, hogy azt kértem, hogy ne levetkőzve várjon.) Feltérdeltem, rám került a védőfelszerelés. Nagyon adta magát a misszi, talán a nagyon tetsző lányokkal mindig így szeretkeztem először, biztosan így volt, biztosan szeretkezésre készültem, nem kemény dugásra. Pedig Zsantillt biztosan nagyon jó lehet jól megdugni, nagyon megdugnám bármikor. Szóval, most szeretkeztem vele. Felette voltam, benne voltam, lassan mozogtam, kiélveztem minden mozdulatot. Közben pusziltam a nyakát, vállát, csókolóztunk. Tudod, úgy igaziból, nyelvesen. :) Egy ponton a lábait felemeltem, a harisnya még rajtuk volt, kicsit összeszorítottam őket egymás mellé. Lenéztem, a farkam szorosan fogta a puncija, ahogy ki-be mozgattam, én meg fogtam a hosszú, fekete harisnyás lábát a mellkasom előtt, néztem a melleit, ránéztem Zsantillra, rámnézett Zsantill... Gyorsan megkérdeztem, hogy a cicikre mehetek-e. :D Késő volt, mentem a gumiba, meglepődve kereste is magán a ragacsot, de semmit sem talált. Azt hiszem, hogy egy bizonyos, elég hosszú határig Zsantillnál mindent korai magömlésnek minősítenék, de addig mindenképpen, amíg el nem hiszem, hogy neki is sikerült elmennie. Erről esetünkben szó sem volt, én itt csak az első randis kisfiú voltam, aki azért - kicsit önző módon - így is nagyon jót szeretkezett. Azért csak kicsit, mert megtett minden tőle telhetőt. :)
Vágyaim között természetesen egy második menet is szerepelt. Ezt a valóság felülírta, és minden kerek volt így is, eszembe sem jutott megpróbálni. Talán idő lett volna rá, de nem néztem órát, és sokkal egyértelműbb volt Zsantill részéről, hogy inkább egy nagyon finom, de nemcsak simogatós hátmasszázsban részesített. Az időm lejártával még egy zuhanyt vettem, aztán puszi-puszi, tipli. A zuhany frankón kétszemélyes, mégegyszer mondom, buta voltam, hogy nem hívtam be Zsantillt, talán kevesebb krém maradt volna a hátamon, belőle meg jó lett volna több. Az adatlapon adott a lehetőség.
Minden nála töltött percem jó volt úgy, ahogy volt, csak kevés volt belőle. Tényleg csak annyiban különbözött a való élettől, hogy akkor még maradtam volna, ha esély van rá.
Ja, és Zsantill képein és beszámolóban is szerepelt már egy bizonyos szexhinta is, ami valahol máshol van, de tuti érdemes azt a helyet is meglátogatni egy kicsit más stílusú randihoz. ;)

Elszámolás

Minden a leírtak és a megbeszéltek szerint. A vetkőzés során megemlítettem, hogy van itt valami, amit nem szeretnék elfelejteni és a kisasztalra (éjjeliszekrényre) teszem. Egy papírcsomagolást tettem le, amin egy kis smiley volt. Mással nem tudtam készülni a logisztika miatt, de biztosan örül egy kis tiramisunak, ha nem tudsz brassói aprópecsenyét hozni. Oda van írva az adatlapjára, akkor tutira így van, mert minden más is úgy volt!
A piros csomaggal a szélvédőmön is megérte, elég elnézően tudtam mosolyogni magamon, hogy mekkora hülye vagyok.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Lepricon

Egyeztetés

Zsantill caught my attention some time ago.. I approached her via VTR and called. She returned my call after a few minutes and the meeting was set to the time i proposed in the VTR. Very quickly and conveniently.

Megközelítés

The place is located in xiv district and arrival is easy by both car or public transportation. I arrived by taxi so nothing much to report about is. Parking can be found in the street. Return was in metro, now there's a 10 minutes walk to the station

Helyszín

The apartment that Zsantil shares with her colleague is not too big but well maintained and welcoming. I immediately felt at home. The room is very clean with a comfortable bad. The bathroom is very large with a wide selection of shower gels, clean and elegant. Towels were large and clean. The general feeling is very good, let's say it gives you a home feeling combined with a luxury spa.

Hirdető külseje

A lot has been said by previous reviewers about how beautiful and sexi Zsantill is. I would like to add my two cents. Zsantill is not only pretty and sexi but also (and for me maybe it's the most important) she's also very kind with an amazingly positive radiations. She is quite tall (especially with the great looking high heels she was wearing), with a great figure and a lovely beautiful and smiling face. She was wearing a sexy outfit and greeted me warmly. I immediately knew, if I can borrow the "Waze" term that i reached my destination.

Action

After the traditional welcoming + taking shoes off we entered the room. The room is like Zsantill, good looking and very welcoming. We set down, set next to each other and ... Talked for nearly 15 minutes!!!!! It was great, because it turned the whole experience that followed (yes, eventually we did more than talking) to a real pleasure. After the shower, remembering her past as a masseur, I decided to continue with a short massage. It was priceless, she was really good and professional. Than the touches became softer, she started touching my ass area sending her long and beautiful fingers down to my balls petting and cuddling me with her large tits.. turning around and we went into a 69 position, where I had a chance to explore her tasty pussy while she was giving me one of the best BJs ever... Every good thing must come to an end, but happily enough it followed by an even better experience as i put a condom on and invited Zsantil to sit on me for a ride, that started gently and turned into a wild riding. After a long ride we switched to doggy. She was kind enough to suggest that we place ourselves in front of the mirror, so I had the pleasure of watching two beautiful people (😉) having passionate sex. Her pussy was wet and felt great. Then, for the grand-finale, we switched to missionary position and continued while passionately kissing. My body signaled that time has come and I exploded in the condom.. we stayed like this for a while and then I got out of her, condom off with her great assistance and off to the shower.

Elszámolás

I had no extras. As people here tend to say, Zsantill herself was the real extra!

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Jbee

Egyeztetés

Könnyen elértem mind a 2x. Előző nap nem volt neki jó. Másnap hívtam akkor sikerült is rövid időn belül találkozni.

Megközelítés

Puskáshoz közel találkoztunk. Egyértelmű. Tömegközlekedéssel sem lehetetlen a dolog, én kocsival mentem. Parkoló volt bőven. Fizetős.

Helyszín

Egy kellemes lakás. Szemely szerint elfogadnám. Tisztaság volt mindenhol. Fürdőben kialakított zuhany. Modern. Nekem tetszett. Tusfürdők is voltak bőven. 2 szobás szerintem es ahogy lattam a miénk volt a kisebb de nekem tökéletes volt. Nagy francia ágy szemben es oldalt tükrök vannak a falon h lehessen mozizni. Puha kis szőnyeg egy szép puff meg egy szék s ruháknak.

Hirdető külseje

Szerintem Zsantil gyönyörű. Nagyon szép es vonzó nő. Mondtam is neki h a képek nem adjak vissza teljesen. Élőben szebb. Formásabb. Arca nekem kifejezetten tetszett. Másmilyennek gondoltam de nekem tetszett. Ez amúgy szubjektív de nem kell félni attól h ki van takarva az arca. A teste meg ugye látszódik a képeken. Élőben jobb is. Kemény popsi es cicik. Egy rózsaszín hálós ruhában és piros cipőben fogadott. A szemem ki is ugrott.

Action

Elég gyorsan flottul sikerült lebeszélni a randit. Egy óra múlva már hívtam is s kód miatt. Bejutás egyszerű volt es gyors. Már nyilt is az ajtó. Mögötte várt Zsantil a fent említett szettben. Szem kiugrása után bekísért a szobába majd hozott innivalót. Kis ezüst tálcán ráadásul. Utána egy kis ismerkedő beszélgetés az ágy szélén mivel először voltam nála, majd vetkőzés fürdés visszatérés után állva folytattuk a Komolyabb ismerkedést szolid csókok közepette. Ezekután lerántotta rólam a törülközőt es egy kellemes franciát kaptam. Vegig nyalta a tövétől a -hegyééig mindkét oldalon, foglalkozott a golyókkal is. Nagyon élveztem. Közben pedig.moziztam a tükörben. Utána megkértem feküdjön az ágyra kicsit össze gabalyodtunk, csókolóztunk majd en kényeztettem. Elkezdtem csókolni a lábait majd egyre közelebb érve a puncijat kezdtem nyalni lágyan es hosszan. Jól esett neki de célt még nem értem. Javasolta a 69 et. Igy folytattuk de mivel majdnem elért a vég kértem hogy húzzunk gumit.
Itt kaptam egy újabb bókot ami jól esett de szerintem tovabbra is normál. Mindenesetre tényleg jól esett.
Szemből folytattuk missziben. Lassan finoman csókolózva egymásba gabalyodva hosszasan később fokoztuk a tempót. Kozel jártunk a csúcshoz ezért váltottunk. Bepucsitott az ágyon én a szélénél állva hatoltam be finom puncijaba. Markoltam hol a feneket hol a derekát és húztam magamra. Itt egyre hangosabbak lettünk. Majd kis idő mulva célba ért a ténykedésem. Utána még folytattam egy kicsit majd a végén szájjal végzett ki Zsantil és a mellein végezték az utódok. Ezek utan rendbe szedtük magunkat. Maradt kb 15 perc azt elbeszélgettük. Mintha már régről ismertük volna egymást. Gyors tus majd búcsú

Elszámolás

Extrát nem kértem. Először voltam előre leraktam. Szo sem esett róla. Vegig ott maradt ahova tettem.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  OrangeLabel

Egyeztetés

Zsantil vagy itt VTR-en vagy telefonon érhető el. Én mindkét csatornát igénybe vettem. Többször is próbáltunk egyeztetni telefonon és VTR-en is, azonban vagy Neki, vagy nekem nem volt megfelelő az időpont az esetek eddigi részében. Most viszont már előző nap letutiztuk a talit! Tudtam, hogy arra lesz dolgom a környékén és ezért mertem vállalni a randit a régóta bakancslistás hölggyel, a már telefonban is izgató hangű és stílusú Zsantillal.

Megközelítés

Tökéletes. Stefánia úton a Stadionnál. Autó, troli, villamos, metró, bicikli, stb. Azaz ízlés és irány kérdése csak Zsantil becserkészése. Én az autót választottam. Parkoló természetesen fizetős, de bőségesen van a ház előtt is!. Perfekt!

Helyszín

Földszinti szépen, igényesen felújított és felturbózott lakás a ház földszintjén szinte rögtön a bejáratnál. Tágas fürdőszoba, szépen felszerelve, egy épített üvegajtós zuhannyal és bőséges tusfürdő választékkal, szájvízzel, amihez igényesen, üvegpohárka dukál(!) (és most jöhet a higiénikusok nyavalygása, de szerintem különleges a stampedlis pohárka erre a funkcióra)! A szoba pont jó méret, az ágy tökéletesen nagy és magas. A tükrök jó helyeken és nagy méretben vannak felszerelve. Ruhákat egy fotelbe lehet lepakolni. Sejtelmes fényekkel megvilágított kéjbarlang a cselekmények fő színtere a babaszoba.

Hirdető külseje

Nagyon tökéletes MILF kategóriás szőke hajú, magas (pláne igényes, kedvencem magas sarkú, alakkiemelő cipellőben) szépség. A melleire is nagyon büszke lehet, ugyanis szép formásak és nagyok. Jó munkát végzett az alkotó. Zsantil olyan melltartóban várt már az ajtóban és ugye a már említett tűsarkúban, alig semmiben, ami valójában nem fedte a melleit, csak keretezte azokat... Tökéletes bőrű, nagyon ápolt NŐ!

Action

Tökéletesen "felépített" ívű, azonban egyáltalán nem művi együttlétre került sor Zsantillal (ami azóta ismétlésre is került, ha lehet még tökéletesebben, de itt és most a Zsantil-szüzességem várva-várt elvesztése a téma és nem a Zsantil repetám).:-)
Szóval az ajtón benyitást követő letaglózó látványú, nem szégyenlő ismerkedés indítása után olyan gyorsan fürödtem, amilyen gyorsan még talán soha, de természetesen alaposan megmosakodtam, különösen a legérzékenyebb ponton.;-)
Zsantil szobájában találkoztunk újra és szinte azonnal lekerült a törölköző rólam, majd elkezdtük egymást ölelgetni, csókolgatni. Szinte nem tudtam betelni azzal a fantasztikus testtel, amit Zsantil birtokol. A popsija mesés tapintású, a mellei jól kényeztethetőek, az ölelkezés egy ilyen kedves, magas NŐvel ritka kellemes élmény, pláne, ha tudja az ember, hogy ez még csak a kezdet és mi lesz itt még a randi következő fázisaiban...
Például egy odaadó, szenvedélyes francia lecke! Lefeleltettem Zsantilt, mert önállóan jelentkezett, hogy bizony lefetyelni, őőő azaz lefelelni, őőőő azaz szopni (sic!) szeretne nekem. Igazán kedves Tőle, hogy gondolatolvasó... Leültem a relatív magas (külön jó pont!) ágyának szélére, amikor is Zsantil máris előttem térdelt szájában a farkammal...én meg csak simogattam a buksiját (selymes szép hosszú, lófarokba fogott szőke haj) , élveztem a látványt a mögötte lévő tükörben, ahol a tangás (spegetti) popsiját is mutogatta nekem...:-)))
Kéjes élvezetet okozott ez a szopás, de megszántam a földön térdelő partnernőmet és jeleztem Neki, hogy jöjjön velem Ő is fel az ágyra. Jött is, természetesen...ekkor én levettem Róla a bugyikáját, Ő pedig fent hagyta a tűsarkait, ami szintén külön jó pont! Viszonossági alapon felfedeztem az ölét...értsd elkezdtem a punciját nyalni... Igazán finom MILF punci, ami nyalásra jól reagál!:-) Élveztem és Zsantil buksi simijét, biztatását, nyögdécselését is.
Egyre jobban bemelegedtünk a szexbe, miután kölcsönösen egyre jobban megismertük egymást.
Következő fejezet egy újabb szopással indult úgy, hogy én lusta férfiban az ágyon feküdtem, Zsantil pedig a lábaim között és gyönyörűen szopta a farkamat úgy, hogy az ágy mögött található tükörben mutogatta nekem a nyíladozó csupasz punciját. Mennyei. Kis idő után felajánlottam, hogy matekozzunk is és forduljon nyugodtan rám én pedig nyalom Őt alul, amíg Ő szopik tovább nekem.:-)) Így is lett!:-))) Nyaltam, faltam a csodás mennyország kapuját! Zsantil pedig akkor és úgy szopott, amikor és ahogy az nekem a legjobb volt! Én meg kezeimmel a popsiját húztam szét és nyelvemmel, arcommal a puncijában torkoskodtam a kéjnedvében fürdőzve...
Éreztem, hogy - ugyan életem végéig élvezkednék így, de örökké semmi sem tart, pláne az én aktivitásom ilyen földöntúli ingerek közepette - közeledik a vége az én ívemnek...és gumihúzást javasoltam...
Zsantil azonnal szájjal tekerte rám a kaucsukot, ahogyan a legnagyobb kéjnők szokták tenni! Zsantil közéjük tartozik!
Egy ilyen NŐt meg kell lovagoltatni, ezért máris bele ült a kőkeményre szopott farkamba és vágtába kezdett, miközben csókolóztunk, én a melleit Ő a nyakamat és a szájunk is találkozott nyelves csókok közepette, de lassítanom kellett, mert tudtam, hogy még ezt is lehet fokozni és az ágy végében található tükörben végig mozizott kutyázást ki nem hagytam volna, ki tudja lesz-e holnap....szerencsére azóta már tudom, hogy lett, nem meg happy end is...
Szóval javasoltam, hogy pucsítson arccal a tükör felé és én hátulról betolom Neki. Betoltam...nem kicsit, hanem nagyon,de természetesen óvatosan, maximálisan figyelve Zsantil érzéseire is! Isteni érzés volt hátulról dugni egy tökéletes testű, igényes és odaadó, a szexet átélni képes szép NŐt és mindezt Vele együtt mozizni a tükörben. Húztam a vállainál fogva, ráborulva öleltem a melleit és csókoltam a nyakát, miközben dugtam a szűk, de nedves punciját. Zsantil nyögdécselt, de ezek az élvezet hangjai voltak. Az élvezettel én sem várhattam sokáig, mert már annyira fel voltam ajzva, hogy el kellett engednem, amit Zsantilnak hoztam...szinte önkívületi állapotban élveztem el, azaz Zsantilba (a gyerekeket a gumiba terelve) bele, miközben lüktettem, együtt lüktettünk Zsantil B+-elt, de ezt én nagy dícséretnek vettem, mert az őszinte élvezetének volt speciális megnyilvánulása, amikor a szúk punciját feszegette a lüktető erektől ütemesen duzzadó farkam... Mindezt a tükörben nézve...Csúcs ez az érzés! Ezúton is köszönöm Zsantil a természetességedet, az őszinteségedet, a kedvességedet, az odaadásodat, a szenvedélyedet...köszönlek Téged olyannak, amilyen vagy!

A történetünk íve tehát a zenitre ért, ami után kedves törölgetést, értelmes beszélgetéssel fűszerezett masszírozást követően egy újabb fürdéssel és öltözés közben, az ajtóban állva tovább beszélgetve ért véget. Zsantil olyan információkat is megosztott velem, amit ilyen relációban az első alkalommal nem szoktak. Megtisztelve éreztem magam! Köszönöm a bizalmat!

Elszámolás

Hmmm...hogy az elején-e, vagy a végén??? Hááát ha agyon ütnek sem tudnám megmondani, ugyanis Zsantil ezt rám bízta...és talán az első alkalom miatt az elején tettem le a kis asztalkára a kölcsönös bizalom felépítése jegyében. A második alkalommal szerintem már a végén helyeztem el a "csokromat" Zsantil "vázájába"...ami nekem egyébként eltérő kérés hiányában alapeset, azaz "pay as you go"... és nem "in advance"...
Mértéket is kellene itt megjelenítenem...bár szerintem van bővebb infó is...Negyedszázad. Amihez különösen kiváló ár-érték arány párosul!

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

A héten már szerdán tudtam, hogy a sok munka mellett ismét lehet úgy alakul az ebédszünetem pénteken, hogy el tudok szabadulni egy kellemes órára. Jeleztem előre üzenetben Zsaninak, hogy van-e még péntek délre időpontja. Igenlő választ kaptam és csütörtökre vált biztossá, így VTR-t indítottam. A VTR-t gyorsan el is fogadta. Mivel voltam már nála, további egyeztetésre nem volt szükség.

Megközelítés

A lakás nagyon jó helyen található. BKV, bicikli, motor, roller, autó, bármi is legyen, könnyen egyszerűen oda lehet találni. A cím egyértelmű és könnyen oda is találni. Én speciel autóval mentem, kicsit odébb parkoltam le, de akár a ház előtt is lett volna parkoló ott is megállhattam volna. A környék fizetős erre figyelni kell.

Helyszín

Már jártam itt korábban, sok újdonságot nem tudok írni. Semmi nem változott azóta. Földszinti szépen felújított lakás, minden patent. Bejutás diszkrét, könnyen ment. A szobában van jópár tükör mozizni érdemes és kell is!
Fürdőszoba tiszta patyolat, van kikészítve szájvíz, tusfürdők tömkelege, lehet miből választani.
Kellemes lakás!

Hirdető külseje

Én elfogult vagyok Zsantillal. Kegyetlen jó teste van! Dögös igazi MILF. Kellemes, igazán kívánatos külsővel rendelkezik. Hosszú szőke haj copfba fogva, fekete ruhácskában fogadott és mellé magas sarkú! Nagyon szexi volt! Cicik és popsi turbózva, tökéletesség a négyzeten!

Action

Mikor odaértem a ház elé, hívtam telefonon, kicsit hamarabb érkeztem, de nem jelentett gondot. Megkaptam a kódot és már siettem is be. Ahogy beléptem hozzá, már tudtam, hogy jó helyre jöttem és csak jó fog velem történni. Fogadószett már megtette a hatását, férfi legyen a talpán, aki a szemébe tud nézni. Egyik képen is látható szettben fogadott kiemelve formás testét és mellé magassarkú. Szexi dög!
Rögtön lepakoltam a kabátom, cipőm és mentem a szoba felé. Szerencsére nem változott semmi, szép tiszta minden, a tükrök belőve. Tökéletes! Kis beszélgetés, mivel régen találkoztunk. Közben kaptam vizet és törölközőt. Tudtam is menni felfrissíteni magam. Én csak úgy indulok el, hogy már otthon előtte zuhanyzom, de frissítés sosem árt.
Gyors frissítő után már siettem is vissza vendéglátómhoz. Megszabadultam a törölközőmtől és Zsantil már csókolta is a szám. Igazi nyelves csókot kaptam, amire már úgy vártam. Közben testét simogattam, rámarkoltam tökéletes fenekére, hm... már ott eldöntöttem, hogy iszonyat ki fogom nyalni. Ezeket a combokat a nyakamban akarom tudni miközben nyalom... Így is lett, de ne szaladjunk ennyire előre :)
Tükör előtt álltunk, simogatom ahol érem és közben már keményedik a farkam is. Zsantil huncut mosollyal veszi tudomásul, hogy valami ágaskodik és letérdelt elém. Képzeljetek el egy szexi nagycicis nőt aki elétek térdel és a kemény farkatok már a szájában is van... na hát én átéltem! szopta rendesen, nem mélyen, de nekem pont elegendően, foglalkozott a golyókkal is és közben megszabadult a ruhácskájától. Na ez volt nekem, ami betette a kaput.... nem bírtam sokáig innentől... az a tökéletes test, kellemes szopás tükörben mozizás és már jeleztem is, hogy mindjárt elmegyek. Ott állok a tükör előtt miközben ilyen csaj szájjal kényeztet, Uraim ezt nem lehet sokáig bírni...Igyekeztem cicire élvezni, részben sikerült is. Közös törölközési szeánszot folytattunk majd irány az ágy.
Jeleztem, hogy most én fogom kinyalni. Már olyan rég nyaltam puncit, nem is biztos, hogy emlékszem rá... gyakorolni meg kell. Úgyhogy Zsantil hátára feküdt, majd végigcsókoltam testét, melleket alaposan kényeztettem és már a lábai közé is telepedtem. Gyönyörű látvány volt. Szinte már ettől felállt újra a farkam, de most Zsantil következett. Először kicsit a környékét nyaltam majd belenyaltam puncijába... a kezeim átkarolták a combait, szám a puncira tapasztottam tenyereim a hasán. Na innentől jött a mindent bele nyalás. Nyaltam gyorsítva, kicsit lassítva majd újra gyorsítva, de nem lankadt az elhivatottságom, hogy most kegyetlenül kinyalom Zsantilt. Türelemmel nyaltam vendéglátóm, közben jöttem halkabb sóhajok, kezeivel a fülemmel hajammal játszott és egyszercsak elrepült! Nagyon jó érzés volt, mindent beleadtam, hogy 1:1 legyen az állás és megtörtént :-) büszke is voltam magamra, hiszen az ilyen sok mindentől függ, szerencsésnek tartottam magam, hogy nekem sikerült.
Utána meg is jegyezte, hogy ügyes vagyok és türelmes kicsit most pihenjünk. Ittam kis vizet és melléfeküdtem... gondoltam akkor most 5 percig pihi, de hát nem... Zsantil 1 perc után már kérdezte mit szólnék ha folytatnánk csak most én feküdnék hátra. Fölémhelyezkedett, kaptam kis cicicsúszkát és már állt is a farkam. Csak hogy biztosra menjünk még szopott rajt picit és a golyókat is nyelvvel felülvizsgálta és jöhetett a gumi. Gyorsan felcuppantotta és már bele is ült, kis ringatózás és kérdezte, mit szólnék ha beleguggolna... mondom naná! múltkor is frenetikus volt! hajrá! Ringtak azok a mellek, farkamon mozgott fel le én meg közben csókoltam Zsantilt. Kicsit aláfogtam két kézzel, hogy még jobban tudjon mozogni rajtam... Isteni érzés volt! Zsantil kcisit elfáradt és kértem, hogy mit szólna kutyához. Persze, hogy benne volt. De nem ágy úgy, hogy csak gyorsan mögé, tükröknek megfelelően kellett helyezkedni. Tükörben néztem, hogy ez a gyönyörű nő előttem térdel és arra vár, hogy betegyem... hm! nagyon finom volt, ahogy becsúszott! Megállapítottuk, hogy nagyon passzolunk egymáshoz, és a látvány is eléggé izgató, úgyhogy indulhat is a menet! Megindítottam keményen hátulról, és diktáltam az iramot, ami csak belefért. Hangja is megjött közben, jelezte, hogy nincs ellenére ez a hevesebb menet sem. Kicsit paskoltam a fenekét, de főleg a derekában kapaszkodva, húztam magamra őt egyre hevesebben és így is lett végem. A tisztogatást magamnak végeztem, ilyenkor eléggé érzékeny vagyok, nem szívesen adom át ilyenkor másnak ezt a részt. Teljesen kiadtam magamból mindent, mindketten konstatáltuk, hogy nagyon jót szexeltünk.
Hasamra feküdtem még pár perc erejéig, és kaptam egy frissítő masszázst, ami így meló miatt is és szex után meg még inkább nagyon jól esett. Masszázs után még egy gyors zuhany pár puszi után cipő, kabát fel és irány a munka. Sajna minden ebédszünetem nem lehet ilyen, de azért jó lenne :-)
Szerencsére délután sem volt sok meló, úgyhogy meg tudtam osztani veletek ezt a felejthetetlen élményt.

Elszámolás

Előre szoktam rendezni, kis asztalkára tettem a szobában. Végig ott maradt, a visszajárót távozáskor intéztük. Számomra teljesen megérte, akár többet is adtam volna annyira jó volt!

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Fred29

Egyeztetés

Már jó ideje szemeztem Zsantill hirdetésével, de elfoglaltságim miatt nehezen jött össze a találkozó.
Reggeli órákban hívtam telefonon, mikor az oldalon is jelezte, hogy hívható. Azonnal fel is vette. Kellemes és bizalom gerjesztő volt a hangja. Kedvesen tájékoztatott, nagyon szimpatikus volt.
Aznapra kértem és kaptam is időpontot, amit még Vtr-en is megerősítettem. Erre is hamar reagált.

Megközelítés

A Vtr-n kapott cím, teljesen egyértelmű volt, gps használatával érkeztem. Parkoló több is szabadon a rendelkezésre állt, a lépcsőház előtt tudtam parkolni közvetlenül. Fizetős, de egyáltalán nem vészes. Tömegközlekedést nem ismerem.

Helyszín

Több lakásos épületben, nem túl magas szintjén található az igényes és tiszta kéjlak.
A szobában nagy és kényelmes az ágy, hangulatos a fény és zene. Több tükör is van, nagyon jó a mozizáshoz.
A fürdő tágas és higiénia szempontjából kifogástalan. Nagy törülköző, szájvíz, tusfürdők, tehát minden van ami kell.
Barátnőjével van egy lakásban, de nagyon jól szervezettek és diszkrétek, nem találkoztam senkivel. Egy rossz szavam sem lehet.

Hirdető külseje

A hölgy teljesen megfelel a képeinek, nagyon szexi, igazi nő. Arca szép, tekintete huncut. Bőre nagyon finom puha és selymes.
Csodás, méretes keblei szilikonosak, izgató tapintani őket.
Teste szép vékony. Ajkai finomak, öröm ízlelni.
Közvetlen, kedves és odaadó, a kedvemben járt.

Action

Erkezésem után elő bújt az ajtó mögül szexi kis ruciban, magassarkúban. Üdvözöltük egymást, a szobába vezetett. Átadtam az ajándékát egy kis cukormentes semmiséggel. Nem ő kérte előre, én akartam így.
Az ágyra ülve ismerkedős kis eszme cserét folytattunk. Idővel a fürdőt megmutatta és már siettem is vissza hozzá.

Állva csókoloztunk, csókja finom, igazi, nyelves. Kezeivel kalandozni kezdett, rátalált a farkamra, aranyosan meglepődve dicsérgetett, jól esett. Elém térdelt, ajkai közé vett, finoman, kéjesen csinálta, nézte magát a tükörben közben. Kezét csak minimálisan használta, semmiképpen sem akart gyorsan kivégezni. Lassan, gyengéden játszott rajtam, eltűntett amennyire tudott. Tekintetünk néha találkozott a tükörben.
Az ágyra feküdtem, lábaim között térdelve folytatta kényeztetésem, élveztem a finom száját, nyelvét, duplán is, csokolóztunk is számtalanszor. Lestem a popsiját, puncijàt a tükörben, markoltam csodás melleit közben.
Kérdezte hogyan tovább, szerettem volna nyalni, ellenvetése nem volt. Hátára fekve, lábait szét tárva kínálta nekem szép punciját.
Nyelvjátékomra szexin reagált, nyögések és kéjes szavak hagyták el ajkait. Kicsi időre hatvankilencbe is átfordultunk, az ő tanácsára.

Keresett nekem gumit, hátára feküdt, már benne is volt a farkam kívánatos puncijában. Óvatosan kezdtünk hozzá, majd fokozatosan hangolódtak egymásra testeink. Csókolóztunk közben, érzéki sóhajokat felfüggesztve kicsit. Arcunk össze érintettük, néztünk egymás szemébe, incselkedtünk a másikkal.
Nagyon finom volt, ő is élvezte, csiklója jelentősen megduzzadt.
Simogattuk egymás testét, markoltam a melleit, a fenekét. Szavakkal is kifejezte tetszését, kezével a punciját dörgölte közben, csúcsra is ért, majd én is a gumiba élveztem.
Tisztogatás után, fáradtan, zihálva bújtunk össze. Tartalmasat beszélgettünk, mondta mennyire felizgattam, én is úgy láttam, jól esett. Pihenés után mindketten frissítettünk magunkon a fürdőben.

Újra a számat csókolta az ágyon fekve, a szájába vette a farkam, nagyon finoman kényeztetett ismét, élveztem.
Gumi húzás után belém ült, szép puncija vadítóan nyelte a lécem.
Markoltam kemény melleit, a szemembe nézett, hozzám hajolt, csókolt, kényeztette magát közben kézzel, dögös hangokat hallatott továbbra is.
Váltottunk, négykézláb pucsított előttem, hátulról fogadott magába, csókoltam a hátát, nyakát, kemény popsiját markoltam.
Ebben a pózban élveztem nagyot a gumiba, közben kapaszkodtam belé, hanyatt ne essek. Ismét kellemesen elfáradtunk, hozzám bújt, lefeküdtünk kipihenni a történteket.
Hátra lévő időről kérdeztem, de egyáltalán nem siettetett, pár percen nem múlik semmi, mondta és beszélgettünk tovább.
Zuhanyzás és öltözés után elbúcsúztunk.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, mint korábban említettem érkezésem után nem sokkal tettem egy kis asztalkára. Pici félreértés volt, abból, hogy én jó pár héttel korábban kértem le a bővebb infót tőle és közben változott kicsit az ajándéka mértéke. De ezt nagyon kedvesen és diszkréten jelezte, én elnézést kértem, mert igaza volt, a végén pillanatok alatt rendeztük. Semmi gond sem volt ezen a téren sem.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Lesly85

Egyeztetés

Telefonon történt, minden simán ment megbeszéltük a részleteket, már itt tudtam, hogy jó helyre megyek mert a kommunikációja, a hanglejtése nagyon barátságos és kedves volt. A telós egyeztetés után VTR-en is megerősítettem megjelenési szándékom, amit Zsantill vissza is igazolt.

Megközelítés

Elég frekventált helyen a Stadionok közvetlen közelében rendel Zsantill. Én tömegközlekedéssel mentem, számtalan módon megközelíthető a helyszín (metró, villamos, troli). A stadion közelsége miatt, aki kocsival érkezik kicsit bajos lehet a parkolás, de valószínűleg megoldható az is.

Helyszín

Tökéletes helyszín az ilyen jellegű légyottokra. Nekem nagyon tetszett az actionszoba azokkal a piros hangulatfényekkel és tükrökkel. Már a szoba hangulata is szexre gerjeszti az embert nem hogy ha egy olyan nővel tartózkodik ott mint Zsantill. A fürdőszoba egész nagy, tágas zuhanyzófülkével, rend és tisztaság uralkodik az egész lakásban. Tulajdonképpen én ebben a két helyiségben tartózkodtam, de félszemmel a zuhany után láttam, hogy ruhákat tereget Zsantill egy másik helyiségben, mondta is hogy háziasszonykodik kicsit, hű gondoltam magamban ilyen cuccban nálam is teregethetne azt hiszem álló farokkal járkálnék a lakásban egész nap :)

Hirdető külseje

Már a képek alapján is egy ideje a kedvenceim között volt, de ahogy nemrég felpakolta az új képeit döntöttem el, hogy hamarosan bejelentkezek nála. Zsantill egy igazi dögös milf. Hosszú szőke hajú, viszonylag magas, de még magassarkúban sem volt annyi mint én de pont jól néztünk ki egymás mellett. :) Szexi kollekcióban fogadott, fekete combfix, fekete magassarkú, egy élénkebb színű szexi ruhadarab, ami a ciciket takarta és egy vékonypántos tanga, ami eszméletlen jól áll rajta, mert ritka szép kerek feneke van, amit a randi során többször is dicsértem. Zsantill az a nő, akit ha a férfi meglát az utcán egyből az a gondolat motoszkál a fejében hogy mennyire megdugná.

Action

A lakásba lépve a kezdeti nyálcsorgatás után bemutatkoztunk egymásnak. A kezdetektől fogva nagyon kedves és kommunikatív volt velem. Jó volt a megérzésem a telefonban. A rózsaszálakat előre adtam neki amíg eszemben volt. Aztán a szoba egyik sarkában lévő székre tettem a cuccaim és elmentem zuhanyozni félmerev farokkal, mert azt a kerek popsit nem lehetett látóteren kívül hagyni, amivel Zsantill rendelkezik.

Zuhany után hamar rátértünk a lényegre, elkezdtük simogatni egymást és pillanatok alatt érzéki csókolózásba kezdtünk. Mondta, hogy szeret csókolózni, ami nem csak duma, mert kiváló nyelvmunkával rendelkező hölgy és a puha ajkait is bevetve eszméletlen jót lehet vele smárolni. Személyszerint én is szeretek csókolózni és Zsantill azon kevesek egyike az oldalon lévő lányok közül ,aki szeret és tud is. Ettől a jó kis nyelvcsatától már lent is kellően bekeményedtem. Mondta is Zsantill hogy megnézi mi újság odalent. Az ágy előtt álltunk vagyis Zsantill már leguggolt és érzéki szopásba kezdett. Úgy helyezkedtünk, hogy a tükörben lássam magunkat. Nagyon jó érzés volt ahogy csinálta nem engedte túl mélyre de az én méretemet egyébként is kevés lány tudja mélyen bevenni. Néha megfogtam az összekötött haját és lágyan rásegítettem és dugtam a szájacskáját. A farkam annyira fel volt keményedve hogy Zsantill néha kéz nélkül szopott a két kezével pedig a combjaim hátsó részébe kapaszkodott. Egy ideig gyönyörködtem a látványban és élvezkedtem az érzésben.

Mivel nem akartam idő előtt elsülni, kértem, hogy most hagy kényeztessem én őt. Hanyattfeküdt levette a pici bugyiját én pedig először lágyan aztán egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal kezdtem el nyalni, falni Zsantill szép kis punciját. Még mondta is közben, hogy lassítsak mert érzékeny. De hát na nem bírtam betelni vele nyaltam mint a mézescsuprot :)

Aztán mondtam neki, hogy meg is szeretném dugni a szép kis punciját, így egy kis szopással ismét felkeményítette a farkam. Gumi fel és missziben kezdtünk. Úgy helyezkedtünk, hogy az oldal tükörben lássuk magunkat. Úgy láttam Zsantill is szereti a tükröt szeret mozizni ugyanúgy mint én. Először gyengédebben húztam ki be a kőkeményre szopott farkam aztán tempót váltottam és csattogós stílust vettünk fel. Zsantill nyögdécselésén és arcán azt érzékeltem, hogy tetszik neki ez a stílus. Néha lassítottam és ráhajoltam olyankor vagy csókot loptam tőle vagy pedig a nyakát nyaltam, de az ágyékom az nem állt le löktem a farkam tövig a puncijába közben két kezemmel a kerek popója alá nyúltam, hogy még mélyebben lehessek benne.

Pózváltáskor egyértelműen kutyust kértem tőle. Már amikor beléptem a lakásba és megláttam a kerek fenekét már akkor tudtam, hogy kérni fogom hagy dughassam meg őt hátulról. Ennek semmi akadálya nem volt Zsantill részéről. A forgatókönyv ugyanaz volt, mint missziben először lágyan ki be járattam a farkam a punciban és lágyan ütődtem neki Zsantill fenomenális popsijához. Közben moziztam a tükörben és hol a kerek popsit markoltam hol előrenyúltam és a cickókat simogattam. Aztán elkezdtem tempót váltani és a csattogós stílus itt is előjött. Megjött Zsantill hangja nyögdécselt ő is és én is, már a hátamon elkezdett folyni a verejték, de nem hagytam abba csak toltam neki. Az utolsó két perc igazi veretős kefélésre sikerült. Még kicsit vulgáris is voltam mert felhevülten mondtam Zsantillnak, hogy most keményen megbaszlak ő pedig nyögdécselve válaszolt hogy basszál. Nem sokáig bírtam így már és rövid időn belül óriásit élveztem a gumiba, istenit lőttem egy isteni punciba.

Az aktus után kaptam egy pohár vizet, nem is csoda hogy szomjas lettem a kiszáradás szélére kerültem egy ilyen veretős szex után. :) Aztán kicsit megpihentem beszélgettünk erről arról, ejtettem egy gyors zuhit indulás előtt és érzékeny búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

Előre rendeztem. A virágcsokor mérete pesti átlagnak megfelelő ár/érték arányban abszolút megérős kategória. Csalódás kizárt!

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  pjotr3

Egyeztetés

Reggeli program módosulásom miatt, gyorsan telefont ragadva hívtam a drágát. Nem értem el, de úgy fél óra múlva egy csörrentéssel jelzett, hogy elérhető. A telefont ő maga vette kezelte, pár mondtadban le is egyzetettük másfél órával későbbi randevúnkat.

Megközelítés

A telefonban kapott pontos cím alapján sikerült odatalálnom. Majdnem a ház előtt volt is hely, így ezzel sem volt gond. Vannak a közelben tömegközlekedést preferálóknak is lehetőségek, de erről pontosabban nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Tiszta, rendezett, semmi kivetnivalót nem találtam benne. Kellemes hangulatvilágítással ellátott kis háló szolgált tetthelyként. Fürdő is olyan amilyennek egy ilyen helynek lennie kell, mindennel ellátva férfiak számára. Tiszta száraz kilépő, tiszta friss törülözővel.

Hirdető külseje

WOW!!! ennyivel tudnám leírni. Szexi szettben, magassarkúban fogadott, majd leesett az állam, mikor előbújt az ajtó takarásából.

Action

Két puszi és bemutatkozás után beljebb invitált. Zavaromban a tárcámat a kocsiban felejtettem, így a bemutatkozás után rettentő kellemetlenül érezvén magam, gyorsan visszaszaladtam az autóhoz, de rohantam is vissza, mert nem akartam a saját időmet vesztegetni egy ilyen csodás nő mellett.
Így már mondhatjuk, hogy második körnek futottunk neki. Megkínált itallal, amelyet örömmel fogadtam ennyi rohangálás után.
Megmutatta a tetthelyet, hova pakolhatok, majd egy friss törülközővel meglátogattam a fürdőt. Tisztálkodás után visszatértem, törülközőt elvette tőlem és állva csókolózva elkezdtük egymás testének feltérképezését. Még mindig érzem a csókját, ahogy ezeket a sorokat írom... Kifejezetten barátnős érzés kerített hatalmába. Finom bőre illata, édes csókja folytatást érdemelt, így ledőltünk az ágyra. Illetve csak én dőltem, mert ő egy nagyon kellemes csúszkás elemekkel tarkított franciában részesített. Nem szerettem volna így bevégezni, ezért kértem kis pozíció váltást, hogy én is kényeztethessem közben.
Ezután felhúztuk amit fel kellett és megkezdődött a legjobb rész. Azt mondta akkor most megerőszakol :) kértem is, hogy tegye meg. Csókokkal tarkított vágtába kezdtünk.
Miután kiélveztem a lovagló pózt, misszibe váltottunk. A látványtól egyre hevesebb tempóra váltottam, amit sajnos már sokáig nem bírhattam és elengedtem magam. Hagyott lenyugodni magában, megtörölgetett, majd egy lazító masszázsban részesített, mert szerinte megérdemeltem. Én szerintem meg inkább ő érdemelte volna meg, de most nagyon önző módon kiélveztem kellemes masszázsát.
Nem sürgetett, de mivel nem szeretek visszaélni mások idejével én kérdeztem, hogy állunk időben, mert éreztem az idő itt nagyon repül. Gyors tusolásra még elszaladtam, majd ölelés és csók kíséretében távoztam sajnos.

Elszámolás

Szégyen szemre meg kellett kérdeznem, mennyi az annyi, mert telefonban nem is egyeztettük le. Nekem mindent megért a vele töltött idő.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Lala29

Egyeztetés

Zsantill adatlapjával, igaz néhány hónappal a megjelenése után, itt az oldalon találkoztam.
A privát életem úgy alakult, hogy hosszabb kihagyás után újra visszatértem a "kályhához" és szembe jött velem a róla szóló infó áradat. Rögvest elmentettem a kedvenceim közé, amivel ki is köveztem a hozzá vezető utam. Első körben privát üzenetek formájában igyekeztem kapcsolatba kerülni vele, melyekre viszonylag hamar, igazán kedves válaszok érkeztek tőle. Amikor magamban már lehetőséget láttam a személyes találkára is, kihasználtam a "Most elérhető..." villogó feliratot és felhívtam.
Néhány csengést követően hallhattam kellemes hangját és könnyed, néha nevetgélős, fesztelen beszélgetés keretében beleegyezett a fejemben már megszületett időpont lepecsételésébe. Vele beszélhettem, maga kezeli a telefont, így érdemes figyelemmel kísérni az erre utaló feliratot.
Biztosítandó a szándékomról, küldtem az oldalon keresztül időpont megerősítést, majd még néhány üzenetváltás formájában telt el a néhány nap, ameddig elérkezett az én időm. Kérésének megfelelően,mivel eléggé előre tervezős vagyok, elküldtem egy megerősítő sms-t is, mely során megkaptam a pontos címet, így elhárult minden akadály előlünk.

Megközelítés

Fentebb említettem,hogy pontos címmel a digitális noteszemben indulhattam el az állatkerti felüljáró, a Reitter Ferenc utca és a Virágpiac által határolt területre. Bevallom, mivel nekem ez a város másik felén van, ezért annyira a BKV tekintetében nem vagyok információkkal felvértezve, de a környékből ítélve számtalan lehetőség kínálkozik a tömegközlekedést használók számára.
Autóval könnyedén sikerült odatalálnom, a navigáció is jól szolgálja a megérkezést. Sok üresen tátongó parkolóhely közül választhattam, jelen esetben, meg azt hiszem egyébként is, ingyenes.
Könnyű a házat megtalálni, szinte a kapu előtt sikerült is leparkolnom, ezért eleddig pazar tapasztalatom van a kérdést illetően.
Korábban érkeztem, ezt a kis időt, bár türelmetlenül, a kocsiban töltöttem el. (Külön kérés nélkül nem szoktam hamarabb jelentkezni, szerintem ez hozzá tartozik a megbeszéltek köréhez.)
A megbeszélt időpontunk előtt egy perccel telefonáltam, várnom nem kellett, kaptam a bejutási kódot és azt, hová kell igyekeznem.

Helyszín

Újabb építésű társasházba kellet mennem, ahol tiszta, rendezett környezet fogadott. Lift van a házban, de mivel nem kellett nagyon magasra másznom, ezért a lépcsőházat használtam a feljutáshoz. A lakás, a ház állapotának megfelelő új lakás, konyhával, nappalival, mellékhelyiségekkel és két szobával kialakítva. A benyomásom az volt, hogy otthonos, hangulatos, patyolat tiszta mindenütt, kupi feeling mentes környezetbe toppantam és ez a megállapításom nem is változott.

A kis fürdő tökéletesen alkalmas a rendeltetésszerű használatra, ehhez kád, zuhanyfüggöny, száraz kilépő és számtalan mennyiségű tusfürdő kínál komfort élményt.
A mosdóra helyezve kétféle szájvízzel is találkoztam, melyet üveg pohárból vételezhettem magamhoz. A protokollhoz hozzátartozik, hogy a törölköző friss, illatos és jó nagy méretű volt, mely hattyú formára hajtogatva várta az ágy elejében küldetésének beteljesítését.

A fürdő melletti szoba Zsantill szentélye.
Ízlésesen berendezett, hangulatos és meghitt kuckó, melyen mindenhol ott van a női kéz lenyomata. Mindennek megvan a helye, a méretes és nagyon kényelmes francia ágytól kezdve,a komódon át, az öltöző puffig.
Számtalan kiegészítő, halk zene, hangulatvilágítás teszi gazdagabbá a légkört, emellett pedig jól elhelyezett pontokon tükrök vannak, melyek segítséget nyújtottak vizuális élményeim kiegészítésére a randi során.

Hirdető külseje

Feljutva az emeletre, megtalálva a lakást kopogtam ugyan, de már nyitott ajtó és mögötte elbújva pedig bájos Partnerem fogadott.
Igazán az új fotói ábrázolják az aktuális állapotot, mert az megállapítható, hogy nem tudom miből, de rengeteget fogyott. Az olvasható adatok is tükrözik a valóságot, nincs benne semmiféle csavar sem.
Valóban karcsú, impozáns szépség, ami párosulva a lényével, lenyűgöző kombináció.

A portfólióban is látható, flitteres ruhácskában várt rám, ezt egy pici, fehér tanga és egy fekete tűsarkú tette teljessé.
Hosszú, szőke haja hátul copfban volt összefogva, ezzel megcsodálhattam keskeny, finom vonalú arcát. Számomra igazán szép az arca és nem szeretnék más nevében nyilatkozni, mert a sajátságos értékítélet dönti el, de az a sejtésem, kevesen csalódnának látva Őt. Hatalmas barna szemeiben könnyebb volt elvesznem, mint egy hajónak a Bermuda háromszögben és erre hosszú szempillái ékes keretet tesznek. Az ajkával és nem csupán a látvánnyal, nem tudtam betelni. A kecses nyakát, vállait, hátát, gazella lábait igazán selymes, bársonyos tapintású bőre tette mindent feledtető élménnyé. A cicik mestermunka eredményei és igaz, hogy annyira nem rajongok a szilikonért, de a lapos hasával igazán pazar érzékelést biztosított, minden szempontból.
Karcsú bokái és apró tappancsai mosolyt csaltak az arcomra, mert megállapíthattam, hogy a láb ujjától a feje búbjáig, mindene ízlésemnek való.
A popsija, ugyan sokat fogyott belőle, mégis formás, simogatni való dísze maradt. A punija egyenes vonalú, csupasz, illatos, kényeztetésre csábító, szépséges kagylócska, ami igazán a kedvelt formavilágom.
Zsantill nagyon ápolt, hó tiszta, minden porcikájában kívánatos NŐ, ennél többet kívánni, azt hiszem nem is lehet.
A külső jegyeken túl egy végtelenül kedves, figyelmes, intelligens Nőt ismerhettem meg benne, ezt a további rovatokban igyekszem megjeleníteni még.

Action

Első randink révén, puszival köszöntött, majd bemutatkozást követően a bakancsom maradt az előtérben, én pedig kecsesen lépdelő Partnerem követtem a kuckója felé. Formás lábaiban, ringó popsijában gyönyörködtem, bárgyú vigyorral a pofámon, ameddig beérkeztünk.
A kabátom a fogasra kérte tenni, még segített is volna, de csak karnyújtásnyira volt tőlem az ajtó. Átadtam az ajándékaimat és ölelkezve, csókolózva, beszélgetve szívtuk magunkba az infókat egymásról. Egy-két percet így ruhában, állva eltöltöttünk, ameddig elvonulhattam a fürdőbe, ahonnan igyekeztem is vissza, hogy onnan folytassuk, ahol a kitérő miatt felfüggesztésre került az összegabalyodásunk.
Zsantill állva a szobában várt, majd kiszalad néhány másodpercre a fürdőt ellenőrizni és fertőtleníteni. Tényleg nem tartott sokáig és már el is kérte rólam a törölközőt, melyet a radiátorra helyezett.

Visszatérve az ágy előtt állva simogatott, fürkészett, puszilt, csókolt, miközben váltottunk pár mondatot. A mosolygós, nevetgélős ismerkedésünk egyszer csak csókcsatába fulladt, miközben igyekeztem én is testének minden táját manuálisan megismerni.
Ellenőrzés gyanánt rámarkolt a farkamra, miközben a másik kezével a derekán lévő ,ruháját alul összefogó masnit kioldotta. Felbuzdulva ezen, én a tarkóján lévő masnit bontottam ki és hanyag eleganciával, közösen dobtuk volna a földre.
Halk nevetés közepette láttuk, hogy a ruha felakadt és csüngött a farkamon.
- Én most ezt a fogast megnézem közelebbről! - szólt Kedvesem és azzal a lendülettel levette rólam, a földre dobta a ruhát, letérdelt és már a szájában találtam magam.

Lágyan puszilgatni kezdte a makkomat, végig böngészte így a farkamat is, majd visszafelé kinyújtott nyelvel nyalogatva, be is kapott. Puha ajkai körbeöleltek és félig elnyelve, lassú tempóban ismerkedtek a testrészeink egymással. Fokozatosan egyre mélyebbre engedett, miközben ki és be siklottam a szájában.
Kézzel húzott rajtam egyet-egyet és elindult lefelé bepróbálni a zacsimat. Nyalta, beszippantotta, nyelvével pöckölgette a golyóimat, miközben kereste a tekintetem, leste hogyan esik jól nekem és egy pillanatra sem hagyta abba a nyalakodást.
Visszatérve a felsőrészhez, kezével elengedte a farkam, ráfogott a combjaimra végignyalt és bekapott. Csak a szája, és a "fogas" játszott főszerepet. Ütemesen kezdett bólogatni, tekergette az ajkait a rúdon, simogatott, húzott addig, míg majdnem teljesen bekebelezett.
Kijjebb engedett majd bővebb nyállal, néha cuppogva már a torkában is jártam. Lent tartott pár pillanatig, majd újra lesiklott a lécen. Lassabban és gyengédebben, azután gyorsabban és erősebben cumizva taszított a mámorba.
Önkéntelenül simogattam a haját, az arcát, mire visszaváltott ütemesebb tempóra.Jött megint a nyál, cuppantott, tövig tolta magát rám, majd újra vissza és ismétlés, és ismétlés.
Őrjítő látvány és érzés volt megélnem, a hangokat hallva már csak arra gondoltam én is akarom.
Gyengéden felsegítettem Kedvesemet, a bugyit természetesen lesegítettem róla és csók közepette finoman az ágyra tessékeltem.

Csókoltam a száját, nyakát, méltánytalanul kevés időt töltve a cicikkel (azért a későbbiekben ezen hiányomat bepótoltam), hamar eljutottam a gyönyör kapujához. Húztam bájos Partnerem, mert a combjainak, a vádliknak és bokáinak szenteltem először a figyelmem. Midőn megismerkedtem minden lehetséges porcikájával, nyalintottam bele a szépséges punijába. Szeretem ha sima, illatos. Nos, Zsantillé pont ilyen mind amellett, hogy látványra is csodaszép. Kellően beduzzadt, kellemesen nedvesedett, hol felpillantott rám, hol csukott szemmel, párnára hajtott fejjel engedte szabadjára a nyelvem. Simogattam amit csak elérhettem rajta, ciciktől a bokájáig bezárólag mindent. Ő közben birizgálta a fejem, néha húzott magába a hajamon keresztül instruálva, simította, nyomogatta a hasán lévő "kapcsolót". Ez így együtt, fenomenális képeket vetített az emlékezetembe.

- Folytathatjuk kölcsönösen? - kérdezte kicsit felülve egy pillanatnyi szünetet kihasználva.
Tápászkodtam is fel az ágyra és csókváltást követően Zsani* a fejem mellé térdelt, ugyanakkor már is a szájában találtam a farkam.
Kettőt, hármat bólintott felvezetés gyanánt és a jobb lábát a fejem fölött áttéve, nyílt ki előttem ismét a világ. Élveztem, hogy ily' szépséges popsi uralkodik a számon,viszont Kedvesem már nem finomkodott.
Tempósan, változatosan szopizott. Nyüstölte a felső részem, utána mélyen a torkára vett, azután megint elölről kezdte . Tolta a farkam magába, vagy magát farkamra, miközben nyalakodtam rendületlenül.
Hirtelen felszegte a fejét, kihomorította a hátát, felült a számra teljesen, utána lehuppant rólam. Feltérdelt a fejem mellé és szavak nélkül követelte ki magának, hogy néhány csók a popsijára, a derekára most jól esne neki.
Teljesítettem eme kérését, és néhány pillanat múlva keresztbe feküdt az ágyon, valamint rajtam és a farkamat megmarkolva szopott tovább. A kezével csak támasztotta a rudam, de láttam rajta, itt már nem lesz irgalom. Ütemes bólogatása közepette kis gödröcske jelent meg az arcán, szívta, szorította, ahogy csak bírta. Elengedett, beszippantott, hol félig, hol teljesen lehettem benne. Húztam egyet kettőt a még szájában lévő farkamon, majd kivéve belőle átvette az irányítást. A végső csapást rám mérve, kicsattintotta belőlem a fehér sereget a lőtérként debütáló hasam közepére.
Puszilgatott, nyugtatott, hozzám bújva simogatott. Megvárta amíg visszaereszkedem a valóságba. Letisztogatott és ölelkezve engedélyezett még néhány másodperc regenerálódást.

- Szeretnéd, hogy megmasszírozzalak? - hallottam kedves kérdését.
- Igen. - halkan ugyan, de ennyi kiesett belőlem válaszként.
- Csak akkor, ha szeretnéd! Én szeretek masszírozni. - elcsukló válaszomra eképpen várta a megerősítést.
Hebegtem, habogtam, cikáztak a gondolataim. De jó lenne egyszer, vagy most Őt ilyenképpen kényeztetnem. Ezt a gondolatom kiütötte az előző órában átélt élménycsomag.
- Na, ez a faszi kuka! - gondolhatta magában, mikor is támaszt nyújtva kérte, forduljak hasra.
Elhelyezkedett rajtam, magához húzta a kis masszázs kosarát és már pumpálta is az olajat a flakonból.
A tarkómtól a bokámig végig masszírozott, de valami olyan profi módon, hogy csak vigyorogtam mint a tejbe tök. Módszeresen, minden izomzatot, hol gyengébben, hol erősebben is, ahogyan épp megkívánta az adott terület végig dolgozott. Tenyérrel, ujjakkal, alkarral, mindennel gyömöszölt. A csigolyák mentén is megdolgozott és ez így egyben igazán frissítően hatott rám. Mosolyogva hátranyúlva igyekeztem a manuális kommunikációt kiegészíteni magammal is, mert egyébként kellemes verbális eszmecserét folytattunk masszázs közben.
Zsani* kezdett kacérkodni velem és elnyújtott, lassú mozdulatokkal, lentről felfelé haladva a fenekemtől a tarkómig, szinte az egész felső testrészével kényeztet már. A tükörből láthattam, ahogy siklik a hátamon, a popsiját kitolva, homorítva nyújtózkodik ő is. Eszeveszett a látvány, a bimbói karcolják a hátam...,nem csodálkoztam, hogy lyukat fúrtam majdnem az ágyon.

- Köszönöm szépen, no de most én jövök.
Leszállt rólam, én azzal a lendülettel magam alá fordítottam és csókkal pecsételtük kimagasló teljesítményét.
Ismét Kedvesem kényeztetésébe torkollott ez a pozíció, szerettem volna önző módon kedveskedni neki én is. Megismételtem az első felvonás eseményeit addig, ameddig fejembe ötlött, hogy szeretném megismertetni a farkam a csodás punijával. Felkeltem gumiért és ahogy visszafordultam láttam, Zsani utánam jött, már az ágy szélén ült. Felbontottam a tasakot, de pár percet várnunk kellett a gumiceremóniával, mert megint a farkammal csókolózott.
Átvéve a tempóját, amikor gondolta közös erővel felgumizódtam, amit először a szájával próbált ki. Hátracsúszott az ágyvég felé, én pedig követve őt, adta a helyzet magát és a misszit. Kedvencem nekem is, kár is lenne változtatni, így ebben indultunk tovább az úton. Kellemesen szoros, finom punival áldotta meg a Teremtő, a bio síkosítás és megtette a hatását, nem volt szükség semmilyen külső segítségre. Dughattam hagyományosan, úgy is, hogy a derekamra kulcsolta a lábait. Így még néha tuszkolt is magába, átadva a neki jóleső ritmust. Felemelhettem az egyik lábát, majd a másikat is mellé, rakhattam őket a vállaimra. Tarthattam összezárva a lábait, így mozizhattam, ahogy ki és be csúszkál a farkam a puniban, izgalmas látványt produkálva a formás popsi kontúrjával díszítve.
A jobb lábát kinyújtva oldalra fordítottam folyamatos pumpálás közepette. Egyik lába alattam, a másikat pedig tartottam, ezzel láthatóvá téve számára is az eseményeket. Közös "filmezésre invitált, a tükörben szemlélve az eseményeket.
- Elég szexi ez így! - halkan közölve átadta ezzel a mozijegyem és elkezdte simogatni a csiklóját.
- Amennyiben engem levágunk a képről, teljesen igazad van! - válaszoltam lihegve, mosolyogva természetesen dolgozva a gyönyörben.
Fokozva a ritmust, elengedtem a lábát és már csak a csípőjébe csimpaszkodva húztam magamra. A bal térdét felhúzta a cicihez, még inkább szabaddá téve a terepet, hogy minél jobban hozzáférjek. Nem kellett már sok és nyöszörögve, összeborulva televágtam a tasakot. Hagyta, hogy lenyugodhassak, nem kellett leugranom róla. A szétkapcsolódást és tisztálkodást követően, a gyöngyöző homlokom láttán elszürcsölgettünk egy pohár üdítőt. A randi elején nem éltem ezzel a felkínált lehetőséggel, de a végén már szükségét éreztem. Az olajat nem akartam lemosni magamról rögtön, meg Zsani illatát is magamon tartottam, ezért sebtében végzett tisztálkodás és öltözködés volt a záró akkord.
Kötetlen beszélgetéssel töltöttük meg az öltözés idejét, majd a derekára csavart törölközőben kísért ki az ajtóig. Ölelkezés, búcsú csók zárta a randit és egy frenetikus élménnyel gazdagodva szédelegtem le a lépcsőkön ki a valóságba.


(Magyarázat: * Nem elírás, hanem a levelezésünk során egyszer engedélyét kértem arra, hogy a Zsantill mellett maradhatna esetleg ez a név is, mint becézett formája. Áldását adta rá, így bátorkodom ezt is használni.)

Elszámolás

A csokrot az elején, némi ajándék kíséretében rendeztem. Ez mindvégig a komódon maradt, ahová Kedvesem elhelyezte a randi elején.
Az adatlapon illetve besziknél is látható a bokréta mértéke, ez 120 perces időtartamra vonatkozóan is olvasható. Bővebb infó is rendelkezésre áll, onnan is megtudható. Szerintem ez jelzi a pesti átlagot (most), nem is változott a találka végéig sem.
Két extráról van tudomásom, de ezekkel nem élek/éltem, így is bölcsen, de kettős látással konstatálhattam a randi élményhalmazát.
Végtelen korrektséggel szembesültem, az élmény tükrében pedig nem is kérdés, hogy brutálisan megérte.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Explorer01

Egyeztetés

Telefonon hívtam felis vetteés fél óra múlva már volt is időpontja.

Megközelítés

Autóval mentem. Tömegközlekedés szerintem elég jó a környéken. A parkolás fizetős de hej van rendesen. Én a kapu előtt párkoltam.

Helyszín

Újabb építésű ház a lakás ennek megfelelően tiszta rendezett. Tusfürdő nekem teljesen elegendő volt.

Hirdető külseje

Nagyon jó kisugárzása van! Az elejétől fogva aranyos nyugodt volt. Hogy miben volt azt már meg nem mondom de szexi volt az biztos mert a ciciker jól emlékszem hogy nem sok minden takarta őket.

Action

Szeretem ha alapból bizalmat kölcsönözünk egymásnak. Van aki előre kéri a csokrot.,amivel nincs is bajom alapvetően hiszen ez szerves része az egésznek. De nekem jobban tetszik az ha a végén mintegy mellékesen, szavak nélkül csak lerakom és mindenki nyugtázza. Ez most tökéletesen sikerült. Na de ne szaladjak előre ennyire.
Megérkeztem a ház elé majd csörgök hogy hogyan tovább. Kapom az infót és már fent is vagyok. Ajtó nyílik vendéglátós sexy cuccban fogad puszi puszi, szobába be,és már megyek is zuhanyozni. Visszatértem után ő is kimegy egy percre. Ahogy visszajön azonnal elkezdődil a simogatás csókolózás.,amit nagyon jól csinál és ez nekem elég fontos. Majd franciába kezd miut@n végigcsólolta a lelllasom és a mellbimbóimat ami engem is meglepően de felizgatott. A francia érzéki volt nem kivégzős. Olyannyira hogy javasoltam a 69 et hogy meghálálhassam az odaadását, illetve én azt kértem hogy térdeljen fölém míg én az ágy támlájának támasztó a fejem félig ülve., de ő a 69 et ajánlotta szóval az is lett. Így váltam a punciját egy darabig, de szerettem volna benne lenni szóval megkértem hogy húzzunk gumit és lovagoljon meg. Huhh. Nem semmi látvány/érzés ez a mutatvány nála. Hiába is terveztem hogy majd így forgatom meg úgy forgatom, nem bírtam az élménnyel és végem lett. Kis tisztogatás ut@n felajánlott egy masszázst amit elfogadtam. Olyan jól sikerült hogy teljesen lelazultam. Vagy 40 percet masszírozot de nem. Bántam. Arany keze van(a többiről nem is beszélve)
Egyetlen fura dolog hogy nem egyedül van a lakásban év a vékony falak miatt sajnos szinte mindent hallani a szomszéd szobából.

Elszámolás

Nem is tudom hogy van e valami extrája, én nem kértem semmit.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Merz

Egyeztetés

Tegnap bukkantam rá Zsantill profiljára, és a képei lenyűgöztek, na meg a róla írt beszámolók is meggyőzőek voltak, így ma reggel felhívtam. Egyből el is értem, és kora délutánra megbeszéltünk egy egyórás randit. Kedves hangja és barátságos stílusa már jelezte, hogy valószínűleg jól választottam.

Megközelítés

Mivel ugyanabban az utcában lakom, kb. egy perc volt, amíg odakutyagoltam a megadott címhez. Új építésű társasházról van szó. Amikor odaértem és hívni próbáltam, kissé megijedtem, ugyanis úgy tűnt, mintha ki lenne kapcsolva a mobilja. Párszor még próbálkoztam, de nem jártam sikerrel. Aztán egy-két perc múlva Zsantill megcsörgetett, ezután pedig már sikerült felhívnom. (Mint a lakásban kiderült, épp beszélt valakivel, akit nem igazán tudott rábírni, hogy letegye a telefont, és a mobilja ilyenkor nem azt jelzi, hogy foglalt, hanem olyan, mintha ki lenne kapcsolva.) Megkaptam a kapukódot és kisvártatva kopogtam Zsantill ajtaján.

Helyszín

A lakás tiszta és igényes. A háló kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. Az egyik falon van egy széles tükör. A fürdőszobában, mint ezt már mások is megjegyezték, elképesztő mennyiségű tusfürdő áll rendelkezésre, és szájvízből is van egypár. Ottlétemkor nem volt rajtunk kívül senki a lakásban (amúgy, mint megtudtam, dolgozik ott egy másik lány is).

Hirdető külseje

Amikor beléptem és megpillantottuk egymást, Zsantill első kérdése az volt, hogy hány éves vagyok :). Visszakérdeztem, hogy ez célzás-e arra, hogy esetleg túl öreg vagyok és forduljak sarkon, de természetesen nem erről volt szó, hanem arról, hogy éppenséggel milyen fiatal vagyok (amúgy nem, és Zsantill meg is lepődött, amikor elmondtam, hány éves is vagyok). Rögtön oldott volt tehát a hangulat, ami különösen jó akkor, ha az ember először látogat meg egy hölgyet.

Igazán csak akkor vettem szemügyre Zsantillt, amikor (miután megkínált itallal a konyhában) beinvitált a hálóba, és az ágyra leülve elkezdtünk beszélgetni. Persze az elejétől nyilvánvaló volt, hogy a képek fedik a valóságot és egy bombázóhoz jöttem, de a hálóban tudatosult ez igazán bennem. Egy egyrészes hálós ruhában és tűsarkúban fogadott, és eszméletlen volt, ahogy a mellei domborodtak a ruha alatt… Hogy a fantasztikus lábait ne is említsem, amiket a miniszoknya-hosszúságú ruha teljes mértékben szabadon hagyott. Nagyon gyorsan kiderült, hogy Zsantill egy nagyon kedves és bájos teremtés, szeret viccelődni és nevetni, és a személyiségéhez egy olyan test társul, hogy azt nehéz szavakkal leírni. Gyönyörű arc (én is megismétlem, amit a többi beszámoló, hogy az arckitakarástól a legkevésbé sem kell tartani!), fantasztikus szilikonmellek, bomba test… Igazi MILF, akire rápillantva egyből az jut az eszedbe, hogy kegyetlenül megdugnád.

Action

A hálóban egy kicsit elbeszélgettünk és viccelődtünk, közben pedig már simogattuk egymást. Ezután gyorsan lezuhanyoztam. Visszatérésem után Zsantill gyorsan elvégzett ezt-azt a szobában (pl. zene elindítása, párnák levétele az ágyról), majd odajött hozzám, és végre elkezdhettem foglalkozni a testével. Levette a ruháját és a magassarkút (csak a bugyi maradt rajta), így elém tárult pompás teste. Azok a cickók, istenem… Egyszerűen tökéletesek, mint ahogy Zsantill minden más testrésze is. Nyaltam-faltam ezt a fantasztikus testet, és legnagyobb örömömre csókolóztunk is. Kisvártatva leült az ágy szélére és szájába vette az addigra már réges-rég kőkemény farkamat. Nagyon jól és érzékien franciázott, én pedig közben a mellét markolásztam. Néha mindkettőt megragadtam, Zsantill pedig szaporán bólogatott a farkamon… Elképesztően jó volt, és persze a látvány is, ahogy egy ilyen gyönyörű, nagymellű nő a szájával kényeztet.

Egy idő után kértem, hogy feküdjön hanyatt, mert most én jövök. Lehúztam a bugyiját, és elém tárult a csodaszép puncija, amiről szintén csak szuperlatívuszokban lehet beszélni: gyönyörű és finom, színtiszta élvezet szájjal kényeztetni. Felülről haladtam hozzá: csókolózás, majd finom csókok Zsantill arcára és nyakára, aztán jöttek azok az eszméletlen mellek, majd a has, végül pedig a gyönyörű punci (most jut eszembe, hogy a lábait méltánytalanul hanyagoltam, de legközelebb bepótolom). Franciázás közben a melleit markolásztam, és úgy vettem észre, hogy élvezi ténykedésemet (de el sajnos nem élvezett – szerencsére azonban később igen). Ezután mondtam, hogy jöjjön a szex, de még mielőtt az óvszerért indult volna, Zsantill még egyszer az ágy szélére telepedett és elkezdett a szájával kényeztetni – hihetetlen volt! Nemsokára aztán előkerült a gumi, és miután felhelyezte, ismét szopott egy kicsit.

Következett a szex, vagyis a forró és szenvedélyes szeretkezés! Én nem szeretem a gépies, személyes ráhangolódás nélküli szexet, és szerencsére Zsantilltól ennek pontosan az ellenkezőjét kaptam: felszabadult, szenvedélyes és kedves megjegyzésekkel fűszerezett, barátnő-feelinges szeretkezést (pl. már szopás közben dicsérte a farkamat, szex közben pedig egyéb jóleső megjegyzések mellett viccesen azt mondta, rám fog szokni, annyira jó velem – az ilyesmit természetesen jó hallani, és persze én sem fukarkodtam a bókokkal). Időnként viccelődtünk is, amikor éppen lassú volt a tempó. Kipróbáltunk néhány pozíciót, és lovaglás közben, legnagyobb örömömre, Zsantill elment. Ez látványnak sem volt utolsó: egészen felegyenesedett a teste, én markolásztam a cickóit, ahogy csak tudtam, ő pedig egy vad vágta során olyan kifejezéssel az arcán élvezett el, mintha transzba esett volna. Ezután is maradtunk ebben a pózban, de ekkor lelassult a tempó, Zsantill rámfeküdt, én átkaroltam, a farkam lassan, finoman járt a puncijában (hol benyomtam teljesen, hol csak félig), közben pedig hosszú perceken keresztül smároltunk, amit néha megszakítottam, hogy a melleit csókolgathassam és markolászhassam. Mondtam is neki, hogy így akarok meghalni :). Eszméletlen érzés volt egy ilyen gyönyörű nővel az ennyire szenvedélyes szex.

A végén visszatértünk misszibe, és hosszas smárolás után úgy döntöttem, gyönyörködöm Zsantill arcában, úgyhogy egy darabig csak figyeltem, ahogy csukott szemmel, kéjesen élvezi, amint hol keményebben, hogy lassabban járatom a farkam a finom puncijában. Gyönyörű volt így (is), na és persze ha kicsit lejjebb tekintettem, ott voltak azok a csodás mellek, amiket néha összenyomott a karjaival, amitől még vadítóbb volt a látvány. Zsantill időnként a puncijában dolgozó farkamra pillantott, és megjegyezte, mennyire izgató látvány. Egy idő után begyorsítottam, és a végén óriásit élveztem. Ezután egy darabig Zsantillon fekve pihegtem és próbáltam összeszedni magam... Utána következett egy gyors zuhany (az ilyen kis szobák átka, hogy nagyon gyorsan fel tudnak melegedni, úgyhogy izzadtam rendesen, de szerencsére van egy ventilátor, amit Zsantill még az eleje felé bekapcsolt, így onnantól kezdve jobb volt a helyzet). Amikor zuhanyozni indultam, akkor voltam Zsantillnál kb. 65 perce, de ezt egyáltalán nem tette szóvá, és ezután sem siettetett. Zuhanyzás után, öltözés közben (miközben Zsantill az ágyat tette rendbe) beszélgettünk, és mindketten megállapítottuk, milyen jó, hogy egy percre lakom, mert így simán át tudok majd ugrani hozzá a jövőben. Mielőtt leléptem, az előszobában a közben maga köré tekert törölközőt viccesen felhúzta a melleire, mert egyszerűen nem tudtam elszakadni tőlük :).

Elszámolás

Szóba se került, a végén tettem a konyhaasztalra.

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  Gézu3

Egyeztetés

Legutóbb mikor Zsantillnál jártam említettem neki hogy szeretném kipróbálni a 4 kezes élvezeteket, így hát telefonhoz nyúltam hívtam is a hölgyet, aki elmondta hogy délután pont van egy olyan időpont ahol mind ketten ráérnek! Elmondta az új címet, nincs sokkal messzebb mint ahol Legutóbb jártam.

Megközelítés

Teljesen jól megközelíthető, én kocsival mentem a ház előtt tele üres parkoló hellyel így sima ügy volt. A lakás egy új építésű, nem sokadik emeleti házban található. A ház előtt hívtam megkaptam a szükséges infókat emelet ajtó...
Ajtó nyitódáskor kaptam majdnem sokkot ott állt két olyan hölgy akiket szívesen hazavinnék tündéri nagy mosollyal , két nagy puszival köszöntöttek. Zsantill fehér színű hálós bodyban, fekete cipőben, Nanccym halvány rózsaszín babydollban tűsarkúban. Azon gondolkodtam hogy vajon a mennyországba kerültem? Igen...
Szóval megérkezés után cipő le,2puszi ide 2 puszi oda, kínáltak a hölgyek kávétól kezdve mindenféle üdítővel, én csak colat kértem.

Helyszín

A lakás szuperül berendezve otthonos, nem szalon jellegű, mintha az igazi barátnőmmel lennék a szép lakásában, higiénia mindenhol 1000% os de tudjuk mind hogy Nancyym amúgy is tisztaság mániás. ;)nappaliba pár szó után irányba vettük Zsantill kisasszony szobáját mondván az nagyobb ott kényelmesen elférünk. Szobája nagyon szép látszik hogy ő rendezte be, kifinomult, van bent ágy, komódok, nagy tükör, puffok. Igazi hölgyhöz illő szoba. Eközbe vetkőztem, irány a fürdő. Patyolat tisztaság fogad, természetesen mint mindig hisz ismerem a hölgyeket.
Fürdőben 4 féle szájvíz , kis üveg poharak a szájvíz mellett, ránézésre 20 tusfürdő. Lehet válogatni.

Hirdető külseje

Teljesen lenyűgözött mind a 2 hölgy, gyönyörű arc, gyönyörű test, mellek, szép nagy szemek. Rikító fehér fogak! Isteni finom illata volt mind2juknek.

Action

Zuhanyzás után irány vissza a szobába , a hölgyek addig elég jól elbeszélgettek, nevettek, ezt imádom bennük pozitív kisugárzása van mind 2nek, illetve humoruk:)Hasra feküdtem az ágyon kértem hogy először masszázzsal kezdjünk most erre volt szükségem, illetve ez az első ilyen 4 kezesem:)
Zsantill jobbról Nancyym balról, hol gyengéden hol erősebben, hol finoman járt a kezük.. közben jókat Beszélgettünk, nevettünk, kivel mi történt a legutóbbi talákozasunk óta. Annyira látszik rajtuk hogy szeretnek együtt dolgozni, odafigyeltek minden mozzanatomra..hú még most is a hatásuk alatt vagyok.
Igazi frissítő masszázs után először Nancyym kezdte a nagy cicijeit beolajozni illetve engem elkezdett rajtam fel le csúszni, fogtam a cicijeit melyeket imádok, közben Zsantill a felső testem mellbimbóim, nyakam puszilgatta,csókolgatta ez nagyon jól esett, utána csere következett Zsantill járt fel le , kézzel fogta a farkam illetve cicijevel úgy is fel le járt, közbe Nanccy a mellbimbóim csókolgatta, nyalogatta hihetetlenül szuper érzés, ezután Zsantill jött felfelé Nancyy lefelé, Zsantillal hatalmasat csókoloztam, míg Nancyy olyan francia órát adott mint még soha!! Nem is tartott sokáig, uraim én ilyet még soha sem éltem át, felül csókolózni alul francia lecke.. hu mit ne mondjak pár perc lehetett akkorát lőttem Nancyy szájába, közbe még mindig Zsantill finom csókja a számon. Hihetetlenül jó érzés! Hagytak lenyugodni Nancyym kiment a fürdőbe pár perc után vissza is tért, kaptam még egy jó lazító masszázst és egy pohár vizet is, csokit. Miközben ettem ittam jókat nevettünk.
Ezután friss új türcsit kézhez kaptam irányba vettem újra a fürdőt. Fürdés után vissza a szobába öltözés majd a nappaliba még pár percet Beszélgettünk, másfél órára mentem de így is majdnem 2 volt:)
Nem szerettem volna otthagyni őket nagyon jó a társaság, a kisugárzás... amikor jól érzi magát az ember.. dehat este 6 menni kell valószínű ők is mennek haza.
Hihetetlenül szuperül éreztem magam, ilyenbe soha nem volt részem, köszönöm csajok!

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, annyi amennyi a bővebb infóba benne van, előre oda tettem Zsantill komódjára, megy végig ott is maradt.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  algaalga

Egyeztetés

Telefonon és vtr-en egyeztettünk. Nem volt nagyon nehéz elérni, mindent szépen leszerveztünk. Igazán rugalmas, korrekt csaj, már örült nekem a telefonban, tudta, hogy jól meg lesz dorgálva😋

Megközelítés

Tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető, Puskás stadiontól nincs messze. Könnyű megtalálni, a GPS pontosan jelzi, hogy hová kell menni.

Helyszín

A lakás nagyon takaros, tiszta, higiénikus a fürdő úgyszintén. Tusfürdővel jól felszerelt. A baszoba is egészen harmonikus, és tükrökkel megdíszített, amikben nagyon jól lehet a látványban gyönyörködni.

Hirdető külseje

A képek nem csalnak. Minden úgy van, ahogyan a képek mutatják. A kisugárzása, temperamentuma csodálatos, igazán vendég központú. Nagyon jó vele cseverészni.

Action

Ahogy beléptem régi ismerősökként üdvözöltük egymást. Beszélgettünk, közben levetkőztem, és rendeztem a randi anyagi részét. Majd gyors tusolás és utána már egymásnak is estünk. Előbb állva csókolóztunk és beindult a tipi tapi is majd ő letérdelt és franciázni kezdett, váltakozó tempóval szívogatta, szopogatta a bránert. Majd én az ágy szélére ültem és így szopogatta totál keményre a műszert. Ezek után az ágyon folytatódott a hempergés. 69-ben folytattuk, ráült a számra én pedig nyaltam faltam a kopasz barackot. Míg én őt kényeztettem, ő mohón bele vetette magát farkam és golyóim kényeztetésébe.Nagyon jól csinálja, valahogy sosem elég belőle. Amikor már jól kiszórakoztuk magunkat, gumit húzunk és meg lovagolt. Nagyon jól mozogtunk együtt, néha én diktáltam, de általában ő volt a főnök. Igazán élvezkedős, hangos, csattogós egy paci volt. Szerintem sikerült neki elélveznie. Ezek után misszionáriusba váltottunk, és egy egészen kemény, pornós menetet vertünk le. Szétrakott lábaközét dugtam és dugtam. Felemeltem a lábait a vállaimhoz, és amennyire csak lehetett fokoztam a tempót, és az intenzitást. Aminek eredménye hangos sikolyok és újabb orgazmus lett. Mindig csak bíztatott, hogy nyugodtan dugjam meg nagyon jól, férfiasan, mert azt nagyon szereti, hát én örömmel teljesítettem ezt a gyönyörű kérést. Majd amikor már teljesen kidölt, akkor lehúzam a gumit és újra a szájába adtam a farkamat egy kis franciára és ő zacsi kényeztetéssel a csúcsra juttatott. Kis tisztogatás, és tusolás után vettünk egymástól búcsút.

Elszámolás

Extrákat nem kértem. Biztos vannak, de nekem ez így elég volt.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  algaalga

Egyeztetés

Telefonos segítség kérést végeztem nála. Majd az oldalon üzeneteket is váltottunk. Nem volt nehéz elérni, bár elsőre nem sikerült. Visszacsörgetett, és azután mindent leszerveztünk.

Megközelítés

Gyalogosan mentem a belváros közepén van, nem messze Puskás arénától. A cím pontos, a GPS odavisz.

Helyszín

Lakás tip top, felújított, tusoló, baszoba baromi jó, tükrökkel felszerelt, kényelmes ágy, ki is próbáltam rendesen. Minden tiszta, látszik az igényesség. Teljesen korrekt,

Hirdető külseje

A képek nem csalnak, nagyon jó karban, és korban van Zsantil, igazi cukorbomba, nagyon finom alul fölül, fantasztikus cicikkel, és istenien lágy, kislányos hanggal. Szexi fehérneműben fogadott, ami nagyon jól kiemelte formáit felül alul elől hátul.

Action

Amint beléptem hozzá megnyugodtam, hogy minden jól megy. Bemutatkoztunk, és rendeztem a rózsaszálakat. Megdícsértem alakját, formás kebleit. Majd elhúztam tusolni, visszatértemkor már izgatottan várt. Heves csókolózásba kezdtünk, majd kezeim elindultak felfedezni testét. Fogtam, markoltam a cicikéket, a popsit, meg is jegyezte, hogy szereti, ha egy férfias férfival van dolga. Megszabadítottam a melltartótól, majd a kis tangától is. Erre ő finoman, majd hevesebben franciázni kezdett, a kifüggesztett tükrökben nagyon jól elmoziztam, majd 69-et kértem. Amikor a nyelvem hegyére ült belenyalogattam a punciba, először csak finoman,majd hevesebben, amit sok sok sóhajjal díjazott. Majd gumit húzott a családi ékszerrel, és bele ült, nagyon jól lovagolt, de én is mozogtam alatta rendesen, csattogtunk keményen, igazán élvezetes első felvonás volt. Majd misszionáriusban adtam be neki a varázsfuvolát, itt rendesen megtoltam a tempót, mert mindig csak ezt hallottam, hogy,, azt a kúrva, ez az de jó, dugjál meg jól". Adtam is az érzésnek, meg is lett az eredménye. Megfeszülve többször el is élvezett. Ezek után kutyusba váltottunk, és ismét csókolózva moziztam a tükrökben. Igazán jó volt vele dugni, mert tudta, hogy mi kell a férfinak. Amikor már eleget moziztam, lehúzta gumit, majd szájába vett, és egy nagyon jó, meredek franciába kezdett, majd popsi kényeztetést kaptam nyelvvel ami nagyon felemelő volt. Majd újra addig szopta a farkamat és a golyókat amíg a mellei közé nem élveztem. Igazán kemény egy dugás volt.

Elszámolás

Popsi kényeztetést vettem igénybe. Korrekt, amit ír azt vállalja is. Tényleg minden úgy van ahogy írja, mondja a telefonban.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  RockYss

Egyeztetés

Könnyen és gyorsan ment.
VTR-en egyezettem Zsantillal, tök gyorsan reagált, le is fixáltuk az időpontot aznap délutánra.

Megközelítés

Nagyobb közlekedési csomóponttól nem messze található a randi helyszíne.
Nem kocsival mentem, de kora délután simán lehetett a környéken parkolni, láttam szabad helyeket.

Helyszín

A lakás rendben van, tiszta, látszik, hogy takarítva van rendszeresen, abszolút kulturált.
A fürdőben tusoló áll rendelkezésre, de tágas, kényelmes, tusfürdők, szájvíz minden rendelkezésre állt.
A randiszoba a célnak pont megfelel. Nagy, kényelmes ágy, tükrök több falon is a látvány fokozása érdekében. Kellemes hangulatvilágítás.

Hirdető külseje

Sok képet töltött fel magáról Zsantil és fedik a is valóságot, jól néz ki.
Megérkezésemkor valamilyen dögös, piros fehérneműben nyitott ajtót. Már nem emlékszem pontosan, mi volt rajta, tusolás után hamar levettem róla :D. Tapizni akartam a nagy cickókat.
Korábbi randi során nem fordítottam rá nagy figyelmet, de a mostani randi kései részében fedeztem fel hihetetlen kemény, formás feszes popsiját is.
Ajkai finomak, puhák, szolid sminket viselt, pont annyit, hogy hangsúlyozza szép szemeit.
Amikor közel-közel hajoltam hozzá, éreztem nagyon finom parfümjének illatát.

Action

A másfél órába nyugodtan belefért két kör.
A tusiból a szobába visszaérkezve Zsantil is pillanatok alatt ott termett. Állva kezdtünk összemelegedni, simogatások, szájra puszik.

Ekkor gyorsba levettem a piros szettet ami rajta volt, a fekete combfix maradt egyedül, majd a cickókat gyurmáztam. Nagyon kellemes volt :).
Leheveredtünk az ágyra, majd előbb én kényeztettem kicsit. Abszolút partner volt mindenben Zsantil, kaptam visszajelzéseket, pozitívakat. Nyilván csak pozitív visszajelzéseket, mivel én vagyok a legmacsóbb szuper alfa pro hím az egész földkerekén :P. Igazából néha azon csodálkozom, hogyan nem alélnak el a nők csak, amikor rám néznek. Nekem is tennem kell érte. Hmm.
De félretéve a viccet, szintem sikeresen munkálkodtam odalent nála.
Az én francia tudásom villogtatása után ő is megmutatta, mit tud. Kellemes, bőnyálas franciát kaptam. Nem kapkodva, finoman, érzékien. Jól esett. Jól rám hangolódott Zsantil.
Ezt élveztem egy darabig, majd mivel már benne szerettem volna lenni, kértem, hogy kezdjük el az első felvonást.

Missziben helyezkedtünk el, és hát, nagy meglepetésemre, hát, nem volt hosszadalmas a menet :D, hiába próbáltam elnyújtani.
Nem tudom mi hatott rám ennyire, de gondolom minden egy kicsit, a finom parfüm illata, a szép nagy cickók, a puha csókok, a szorító punci, vagy ahogy látom magunkat a tükörből, plusz Zsantil hangja, biztató szavai...
Mindegy is, jó volt, úgy hogy telelőttem a gumit, gondolva arra, hogy mivel úgy is lesz 2. menet, majd ott kiélvezkedek hosszasan. (SPOILER: nem :D )
Hagyott lenyugodni, majd szép lassan kicsusszantam, megtisztálkodtunk és beszélgetni kezdtünk.

Ekkor éltem a korábban felajánlott masszázzsal lehetőséggel, amit kellemes erősséggel és technikával végzett. Jól esett.
Nem sokkal később belekezdtünk a második felvonásba, és visszagondolva, nem gondoltuk túl a koreográfiát, legalább is én nem, mert ugyanazt csináltuk ugyanolyan sorrendben, mint az elsőben :D annyi eltéréssel, hogy a második menetben nem misszi, hanem hasalós doggy volt a pozíció.
Hol feszes kemény popsiját, hol előrehajolva nagy cickóit markoltam, hmm. Ekkor sem bírtam sokáig, hamar végem lett :D. De így is élveztem nagyon :P
Öltözés és távozás előtt még letusoltam. Ezután felöltöztem és az ajtóban (nyitás előtt) kapott búcsúpuszik után távoztam.

Elszámolás

Az elején helyeztem el diszkrét borítékban az éjjeli szekrényen.
Extrát nem kértem.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  edenagyede

Egyeztetés

Először VTR-en , majd telefononon is leegyeztettem vele a randi alapjait. Nagyon kedves, segítőkész, melyet később is bebizonyított.

Megközelítés

Autóval, GPS segítséggel mentem, amivel nagyon egyszerű. Parkolóhely volt fizetős és nem fizetős is.

Helyszín

Kívülről egy régebbi ,de felújított tömb, igényes környezettel. A lakásba való bejutás is nagyon egyszerű a kód birtoklása után. Az ágy, szoba és a fürdő is megfelelő mérteű, igényesen , hangulatosan berendezve. A baszobába igényesen, kis kosárba összekészítva az akcióhoz szükséges felszerelések, a fürdőben rengeteg féle tusfürdő, szájvíz, sőt még dezodordot is láttam talán.

Hirdető külseje

Zsantill egy igazi NŐ! Tűsarkúban, bugyiban,combfixben és melltartóban fogadot, ami rögtön a szemem világát kápráztatta el.

Action

Szóval miután bejutottam a lakásba, nagyon kedvesen és segítőkészen megmutatott mindent ami szükségeltetett ahhoz, hogy a randink higiénikus, laza és meghitt legyen. Ismerkedő beszélgetés után, tusolás, majd állva kezdtük a csókolózást. Én Ádám kosztümben, Ő még felöltözve az előbb említett szettben. Kezdtem a szájával, nyakával, fülcimpájával, majd megkértem, hogy dobja le a textilt felülről, melyek így szabadok lettek különböző fantáziáknak nyújtott lehetőségekre. Mint pl. brümmögésre, bimbó izgatásra, puszilkodásra, nyalakodásra...stb, mindenkinek a fantáziájára és Zsantill belelgyezésére bízva. Eközben jobb keze letalált az egykorúhoz melyet lazán, érzékien cirógatva, kicsit körmözve a zsákot izgattta, ami valljuk be, baromi jó! Szólt. Letérdel. Gondolom nem kell leírnom mennyire jó volt (de elírom) , ahogyan lassan, érzékien szó szerint felszopott 10 másodperc alatt. Szólt. Üljek le az ágy szélére. Így folytatta az előbb leírtakat. Közben néztem a tükörből a fenekét, néztem, ahogy játszik a zsákkal, majd ahogy nyalja hosszában, körbe-körbe avelem egykorút. Szuper volt. Jeleztem, visszadom. Hanyatt feküdt, combjait kezdtem először, majd haladtam befelé az illatos és gyönyörű kehely felé, amit puszikkal, cuppogásokkal, szívásokkal , nyalásokkal - elmondása szerint estig el tudná viselni - izgattam. Kisebb-nagyobb kéjes nyögésekkel és rángásokkal igazolt vissza, közben a hajamba túr és buksin simogat, ha helyes úton járok.Váltottunk 69-be, amit ugyanúgy folytattunk, ahogyan azt egyénileg megmutattuk egymásnak. Gumit kértem, amit a velem egykorú felruházása után, meglovagolt. Volt ott kérem szembenézés, csattogás, csók. A gumifóbia viszont utolért, melyhez francia tudását vette elő. Keményen dolgozott azért, hogy kellemesen, jó szájízzel és üres patronnal távozzak tőle. Letakarította papírtörlővel, majd nedves kendővel, de azti s úúúúgy...., beleborzongok, annyira lágyan , figyelmesen. Egy pohár víz amit még az elején behozott, hidratálásra lehúztam, majd irány a fürdő.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, de amit vállal az becsülettel és segítőkészen nyújtja. Nagyon hálás és szereti a dícséretet, ami egyértelmű mindkét oldalról, de tényleg tessék vele Nőként bánni, meghálálja.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  RockYss

Egyeztetés

Telefonon hívtam aznap - láttam a honlapon, hogy elérhető, egyből fel is vette, amikor hívtam - és le is fixáltuk a találkozót 2 órán belülre.
Meglepett a spontaneitás, mert alapból egy későbbi időpontot kérdeztem, de Zsantil javasolt korábbi időpontja is jó volt mindkettőnknek, és az ő szavaival élve: "minek várjunk?!", és végül is :).
A telefonban minden fontosabbat megbeszéltünk, kedves és kellemes hangja volt.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel jutottam el a randi helyszínére, nem nagyon lehet eltéveszteni. Egyértelmű a cím, nagyobb csomópont is van nem messze, több járattal.

Helyszín

A ház és a környék is teljesen kulturált. A házon belül lakásba könnyű és gyors a bejutás, nem kell hosszú lépéseket megtenni udvaron/gangon/folyosókon.
A lakás belülről szerintem fel van újítva - nem nagyon nézelődtem, mert ajtónyitás után Zsantillra összpontosult a figyelmem, meg a szemeim :) -., a fürdő az biztosan, azon el voltam halva, 5 csillagos. Minden szükséges kelléket is megtalál az ember.
A szobában nagy ágy, pont jól el lehet hancúrozni rajta, szék, kis komód a cuccoknak, ruháknak.

Hirdető külseje

Nekem tetszett :). Nőies formái vannak, pont ott kerek vagy épp izmos, ahol kell. Az arckitakarástól nem kell tartania senkinek, Zsantill szép :). A korát szerintem letagadhatná.
A cickók bár szilikonosak, hirtelen nem is éreztem, azt hittem, igaziak amikor megmarkoltam nagy kerek melleit. Puhák és kemények. Formásak. Huhh...
Ajkai kellemesen teltek és puhák, jó volt vele csókolózni.

Action

A lakás ajtón való belépés után miután megláttam Zsantillt, az első gondolatom az volt, hogy hagyjuk a ruhákat meg egyebet, már itt és most kívánlak. De mivel első alkalommal jártam nála, és nem is beszéltük meg, tartottam a formaságokat.
Az előszobában elkezdtünk csevegni és nevetgélni. Már nem emlékszem, mikről beszéltünk, csak hogy tök vidáman indult a randi, nevetgélés, jó hangulat. A jó hangulat végig megmaradt.
A szobában levetetten ruháimat, kaptam törölközőt, majd vendéglátóm elkísért a fürdőhöz.

A tisztálkodás után visszatértem a baszobába, és folytattuk a kellemes csevegést, de már sokkal közelebb húzódtunk egymáshoz, simogatások, ismerkedős csókok is cuppantak.
Bugyiját és melltartóját lesegítettem vendéglátómról, majd még közelebb húzódtam hozzá, és így simogattuk és csókolgattuk egymást. Ekkor éreztem feszes cickóit először testemhez érve. Mmm... :)
Nem sokkal ezután leheveredtem az ágyra, ő fölém, csókok, majd francia. Finom volt, puha, lágy. Mármint a francia.
Na jó, meg az elején még az ezredes is, de Zsantill ajkainak és technikájának hatására igen hamar keményedett. Bőnyálas, lágy, de stimuláló. Sem nem túl gyors, sem nem túl lassú.

Ezután pozíciót váltottunk, és én franciáztam vendéglátómnak. Szép puncija van. Kaptam pozitív visszajelzéseket, de kicsit önző módon, valahol félúton abbahagytam, és én kértem kényeztetést. Pontosabban, hogy kezdjünk bele az első körbe. ( Eredetileg kettőt gondoltam, ezért kissé "sietősre" vettem a figurát" ). Itt kaptam újra franciát, mert közben az ezredes úgy volt vele, hogy ő nem fog ő haptákban állni ha nem foglalkoznak vele :D ...
Szóval, miután Zsantill ismét beszélt az ezredessel, el is kezdtük. 1 pozíciót maxoltunk ki, mindkettőnk kedvencét, a misszit. Jól is esett és nem akartam most váltogatni a pozikat.

Hol begyorsítottam, hol lassabban mozogtam és közel hajoltam csókolózni, hol a ciciket markolásztam. Itt is kaptam pozitív visszajelzéseket, de hamarabb végeztem mint kedves vendéglátóm. Hagyott lenyugodni és segített a tisztálkodásban is.
Ezután elterültem az ágyon, Zsantill mellém bújt, így beszélgettünk és simogattuk egymást.
Ekkor kérdeztem meg, mennyi időm maradt, és meglepődtem, mikor olyan kevés számot hallottam. Elszaladt az idő. De hát, ez történik amikor jól érzi magát az ember.
Felajánlott egy masszázst, de most nem kértem, inkább csak így chilleztünk egymás mellett még pár percig, majd kértem törölközőt, és indulást előtt egy gyors zuhanyt megejtettem.

A zuhi után felöltöztem, közben csevegtünk. A kezdeti nevetgélős, vicceskedéses hangulat átváltott eddigre kellemes, nyugodt barátnősbe. Teljesen azt éreztem, hogy a barátnőmmel töltöttem egy kellemes órát, és most mennek kell dolgozni/elutazni. Jól rám tudott hangolódni, jól éreztem magam, Zsantill partner volt mindenben.

Elszámolás

Előre elhelyeztem a borítékot a kis komódon, végig ott is maradt, csak akkor került szóba, amikor én felhoztam, Zsantill velem foglalkozott egész idő alatt.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  kispista001

Egyeztetés

VTR-en keresztül foglaltam időpontot délelőtt aznap délutánra, amit Zsantil 1 órán belül el is fogadott így még aznap meg is tudtam látogatni.

Megközelítés

Mivel voltam már nála korábban így tudtam hova kell menni. A megadott cím egyértelmű és pontos. Parkolni könnyen lehet az utcában, a ház előtt megérkezésemkor is volt szabad hely, illetve az utcán több szabad hely volt még. Én azonban tömegközlekedéssel mentem, amivel szintén könnyű a megközelítés és minimális távolságot kell csak sétálni.

Helyszín

Lakás gyönyörű szép, igényes szépen fel van újítva. A fürdő még mindig etalon számomra, még sose láttam ennyire tágas fürdőt sehol. Többféle tusfürdőből és szájvízből lehet választani. Törölköző frissen mosott és puha volt. Mindenhol tisztaság, baszobába kényelmes nagy franciaágy, szék a pakoláshoz.

Hirdető külseje

Zsantilról jó sok fotó van, amik egész jól visszaadják szépségét, de élőben azért sokkal szebb. Arca csak a diszkréció miatt van kitakarva, gyönyörűek a szemei és a mosolya is. Teste hibátlan 10/10. Érkezésemkor egy piros bodyban és tangában fogadott valamint fekete combfixben (pirosban szeretett volna, de mondta hogy sajnos a körme beleakadt ezért esett a feketére a választás). Úgy egyben tökéletes az összkép, nehéz lenne bármit külön kiemelni.

Action

Megérkezés után csókkal köszöntött, emlékezett rám korábbról. A köszönés után bementünk a tett helyszínére, itt picit beszélgettünk, hogy kivel mi történt az előző találkozás óta, abszolút oldott volt már ekkor a hangulat, nagyon kellemes beszélgető partner is. Majd pár perc után megkérdezte, hogy milyen üdítőt kérek, illetve kaptam egy törölközőt. Fürdés után ő is megérkezett az üdítővel és heves csókcsatával indítottunk. A csókja nagyon finom és rendes nyelves csók. Miután megszabadult a ruháitól az ágyon folytattuk, először ő kezdett el franciázni ami nagyon jó és kellemes volt, éreztem, hogy sokáig így nem bírnám így kértem, hogy én is kényeztethessem így helyet cseréltünk. Hallhatóan és érezhetően tetszett neki, bár sajnos nem sikerült a csúcsra juttatnom (már csak emiatt is mindenképp visszatérek), ezután 69-ben folytattuk. Miután mindketten bemelegedtünk nyeregbe pattant ami fantasztikus látvány volt, közben időről időre újabb csókokat kaptam. Eztuán jeleztem hogy ő már eleget dolgozott így én jövök és szemből folytattuk és így is lett vége a légyottnak. Kis tisztálkodás után még kaptam egy nagyon kellemes masszázst és a végén egy kis beszélgetés közben felöltöztem majd az elszámolás után távoztam.

Elszámolás

Extrákat nem kértem, mert számomra megfelelt az "alap" program. Elszámolás abszolút korrekt volt az együttlét után az éjjeliszekrényre helyeztem az ajándékot.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  kispista001

Egyeztetés

Előző este VTR-en küldtem el a randi kérelmet, másnap kora reggel már el is fogadta így ez nagyon egyszerűen ment. Mivel korábban még nem jártam nála így délelőtt azért felhívtam, mert szerettem volna hallani a hangját, ami nálam egy fontos bizalmi faktor, illetve 1-2 apró részletet még egyeztettünk. Ő is megörült, hogy felhívtam így már ekkor éreztem, hogy jó döntés lesz meglátogatni.

Megközelítés

A cím abszolút pontos és könnyen megtalálható, én bkv-val mentem, de a ház előtt illetve az utcában több helyen is volt üres parkoló szóval könnyen megoldható az is. Kicsit hamarabb érkeztem, így megcsörgettem és pár perc múlva mehettem is. Bejutás könnyen ment, mindent egyértelműem elmond Zsantill a telefonban.

Helyszín

Lakásba belépve patyolat tisztaság fogadott, a lakás szépen felújított minden igényes és tiszta volt. Fürdőre az 5 pont kevés is, hatalmas és tágas, zuhanyzó szintén fullos és ami ritkaság szerintem a fürdőben van 1 pad amire kényelmesen le lehet pakolni. Zuhanyzóban a tusfürdő kínálat vetekszik a drogériák áraukészletével, tehát mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tusfürdőt. Törölköző frissen mosott, puha és jó nedv szívó, ezen kívül a higéniához minden adott (egyszer használatos fogkefe, fogkrém, többféle szájvíz és hozzá kispohár) Baszobában kellemes hangulatvilágítás volt és egy hatalmas és kényelmes franciaágy ami minden igénytkielégít. Szobában is van szék ahova le lehet pakolni, illetve vállfa is rendelkezésre áll. Röviden fullos a lakás, tökéletes minden szempontból.

Hirdető külseje

Ajtón belépve egy gyönyörű magassarkúban, combfixben és body-ban fogadott, hát egyből fülig ért a szám mint Gombóc Artúrnak a csokiboltban. Arca gyönyörű, csak a diszkréció miatt van kitakarva, teste formás és őrjítő. A képek a kisugárzását nem tudják sajnos visszaadni pedig az is páratlan.

Feneke szép kerek, formás és kemény, mellei pedig pont jó méretűek és szintén szép formásak. Engem egyből levett a lábamról, minden szempontból csillagos ötös, ha akarnék se tudnék semmibe belekötni, mert rendkívül kedves is volt az első perctől kezdve.

Action

Megérkezés után kedvesen a szobába invitált és egyből kérdezte, hogy kérek-e kávét, üdítőt vagy vizet esetleg. A vizet választottam amit egyből hozott is. Ezután pár percet beszélgettünk kötetlenül, ami pont kellemes volt így első találkozásnál az egymásra hangolódás szempontjából. Ezután elmentem zuhanyozni, zuhanyból visszaérve a szobában várt és egyből csókkal indítáttunk illetve elkezdtük egymás testének a felfedezését. Csókja nagyon finom. Ezután az ágyon folytatottuk egy kis simogatással majd megkértem, hogy feküdjön hanyatt, mert én szeretném kezdeni a kényeztetést. Nagyon finom volt és a hangjából illetve a rezdüléseiből ítélve ő is nagyon élvezte a dolgot, sajnos nem sikerült elmennie, de már csak emiatt is biztos visszamegyek, hogy legközelebb összehozzuk. Utána cseréltünk és megmutatta francia tudását, amit felsőfokú volt. Finoman érzékien csinálta, időnként a mellei közé vette ami szintén maradandó élmény volt. Végig figyelte a reakcióimat és érződött hogy a lehető legjobbat akarja adni nekem. Az előjáték után gumit kértem majdnyeregbe pattant és olyan lovaglásba kezdett amiben még nem volt részem, jó sokáig bírta és hát a látvány mesés volt. Ezután helyet cseréltünk és szemből támadtam, itt is többször csókoloztunk ami végig gyengéd és finom volt, ezután még hátulról is lehetőségem nyílt kényeztetni, majd végül a posijára mentem el. Tisztálkodás után kis pihenés következett ami mindkettőnknek jól jött, majd felajánlotta, hogy szívesen megmasszíroz. Éltem a lehetőséggel és ebben is abszolút profi volt.

Masszázs után még kicsit összebújva simogattuk egymást és finom csókokat kaptam, majd időm lejártával (illetve túl is csúszva azon) elmentem a fürdőbe ismét. Fürdőből visszaérve letettem az asztalra az ajándékot amit neki vittem és távoztam.

Elszámolás

Nagyon korrekt, amit előre megbeszéltünk azt élvezettel csinálta végig. Nem volt semmi extra igényem, így az extrák kapcsán nem tudom mik lehetnek. Elszámolás abszolút korrekt, nagyon szimpatikus volt, hogy bár első randink volt, de csak az action után történt és akkor se ő kérte, hogy rendezzük az anyagiakat, ez újabb hatalmas piros pont volt részemről.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Először telefonon próbáltam elérni, sajna nem sikerült. Hirtelen ötlet volt, úgyhogy nem is számítottam sok mindenre... jeleztem neki üzenetben, hogy én kerestem, és még fogom keresni. Nap végén úgy alakult, hogy töröltek egy másnapi megbeszélést, így lehetőség nyílt egy hosszabb ebédszünetre. Indult is a VTR. Hamarosan válaszolt is, kis egyeztetés után meg is egyeztünk időpontban és időtartamban. Másnap telefonon megerősítettem az időpontot és vártam a találkozót.

Megközelítés

Autóval mentem egy ideig, majd parkolóban leraktam a kocsit. Sajna baleset volt és amiatt váltotottam. De ha végig kocsival mentem volna, parkolás pont a ház előtt sikerült volna, volt hely bőven. A környék fizetős, erre tessék figyelni. Ha valaki BKV járatokat venne igénybe, metró/villamos és kis gyaloglás vagy épp trolibusz igénybevételével is megközelíthető a lakás. Könnyen megközelíthető a helyszín.

Helyszín

A lakás földszinten van egy szépen felújított, tiszta lakás. Kellemes lakás, sok tükörrel, szürkülettel. A szoba tágas, van benn egy kényelmes franciaágy kiskomód szék jó pár tükör mozizáshoz,
zenebutik :) Fürdő nekem baromira tetszett, pár éve újítottam én is a lakásom, azóta mindig megakad a szemem a szépen kialakított fürdőkön... nem tudom miért alakult ez így ki de így van... (valakinek lábfétise van nekem fürdő :D ) széles a tusfürdő választék és volt a sajátomból is :-)
Tökéletes búvóhely.

Hirdető külseje

Szép arcú, formás idomokkal rendelkező hölgy. Méretes cicik, formás kemény popsi, csupasz punci. Egy hálós rószaszín ruhácskáan fogadott, magassarkúban, haja copfban összefogva. Arca bájos mosolygós és hangja is kellemes. Nagyon bejött! Baromi csábító és szexi!

Action

Időben érkeztem a címre, második csörrenésre felvette és kaptam a csengőkódot. Szerencsére a nem kellett sokat lépcsőzni ebben a melegben és már ott is voltam a lakásban. Résnyire nyitott ajtó mögött ott várt Zsantill :-) végre összejött a randi, már nagyon vártam, hogy találkozzunk annyi jót olvastam róla. Már a szobába menet nem bírtam magammal és simogattam picit, amit a halóban sem tudtam visszatartani és ugyanígy a fürdőben sem. Valahogy bennem volt, hogy bármikor hozzá kell érnem és simogatni. Otthon zuhanyoztam már, de itt sem mulasztottam el a tisztálkodást, alaposan átmostam magam megint és siettem vissza vendéglátómhoz a szobába. Ahol aztán kezdetét vette először is egy hosszabb csókcsata, közben simogattam a mellét, a hátát, csókoltam a nyakát, fülét, ahol értem. Közben már lenn keményen állt a farkam...
Megvált Zsantill a ruhácskától és tovább folytattuk a csókolózást, majd a tükör elé fordítottam és én mögé álltam átkaroltam. Folytattam testének felfedezését, simogattam, csókoltam, az álló farkam a kemény formás seggéhez nyomtam és közben oda-oda pillantottam a tükörre... mit ne mondjak nagyon jó látvány volt! Egy szexi szőke nagy cicis csajt csókolgatok simogatok és nemsokára meg is fogok dugni! csak ez járt a fejemben semmi más és ez kegyetlen jó érzés! Jelezte Zsantill, hogy a tükör előtt kényeztetne szájjal, úgyhogy le is térdelt elém, szájába vett és kis ismerkedés után, mélyre is vett. Közben volt szemkontaktus fejét is fogtam, de inkább azért, hogy érezzem a ritmust és jobban átéljem a pillanatot. Környéket sem hanyagolta el, változatos szopásban volt részem. Ránéztem a tükörre és azt láttam, hogy állok egy szuper térdelő csaj előtt, aki épp orálisan kielégít... hihetetlen szexi, izgató, erotikus élmény és kép! és még jobb érzés! Ez valószínű meg is tette a hatását, jeleztem hogy hamarosan elmegyek és a melleire élveztem egy jó adagot. Utána kis törölgetés és elhelyezkedtünk az ágyon.
Kérdezte, hogy kérnék-e masszázst, de most ettől eltekintettem. Helyette felvetettem, hogy kinyalnám, ha benne van. Ő miért ne lenne benne? :-) elhelyezkedett a hátán és én meg először fölé helyezkedtem, hogy csókolhassam száját. Onnan indultam le... végigcsókoltam nyakát, fülébe súgtam, hogy most nagyon ki foglak nyalni készülj fel, erre csak mosolygott és mondta hogy alig várja:-) de előtte még a melleit kényeztettem nyelvvel. Végignyaltam szinte az összes porcikáját és megszabadítottam a tangájától. Kényelmesen elhelyezkedett kis terpeszben karjaimmal átkulcsoltam combjait és még egy kicsit incselkedtem a környékkel majd elkezdtem nyalni a punciját. Nagy élvezettel kezdtem bele és gyorsan jöttek is hangok. Bevetettem minden tudásom és lelkesedésem, hamarosan sikerült eljuttatni őt az orgazmusig. Úgyhogy jól is jött a pihenő a második kör előtt, amit ismerkedős beszélgetéssel töltöttünk.
Második kört egy jól indított csókcsatával és egy jó kis szopással sikerült indítani. Belefért pici csúszka is, de csak az élvezet kedvéért. Párszor mélyrevett és kértem is a gumit. Bevallom nekem a kedvecem a lovagló póz a putya előtt gondoltam, hogy így ebben a sorrendben jó is lesz. Kértem is a lovagló pózt, azonnal...és már bele is ült. Elkezdett rajtam ritmusosan mozogni, közben a hátát simogattam és a seggébe kapaszkodtam. Nagyon jól mozott rajtam egyre intenzívebben, majd hogy fokozza az élvezeteket, fogta és ráguggolt a farkamra és úgy mogott. Én közben alig kaptam levegőt, csak pislogtam hol őt néztem hol a tükröt aztán a szemünk találkozott közel hajolt és egyre intenzívebb tempót diktált. Közben meg is jött a hangja ismét, bíztatott rendesen, közben a szemembe nézett és csak csattogott rajtam. Ahogy intenzív csattogásba ment át a guggolás, úgy közeledett a vég, hatalmasat élveztem a gumiba. Én nem csináltam semmit, de pihegtem, alig tértem magamhoz... teljesen ki voltam facsarva. Zsantill hagyott lenyugodni és tisztálkodás után még 5 percet pihentem mellette az ágyon. Már nagyon hiányzott ez az élmény!
Időm végéhez közeledve, egy gyors zuhany majd a szobában magamra kaptam a cuccom és távozóra vettema figurát. Vissza ebédszünetről a munka világába. Jó kis ebédszünet volt azt hiszem.

Elszámolás

Szokásomhoz híven előre letettem a kisasztalkára. Előre elnézést kértem, frissen jöttem az autómatától, viszont ezresekben adta ki a kért összeget... elég bosszantó volt, ott már inkább ciki, de az már mindegy... ő nem kérte előre, jót mosolyogtunk ezen a címlet leosztáson, de hát ez van.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  Felhö44

Egyeztetés

Vtren és telefonon egyeztetünk . Nagyon simán megy . Nagyon rugalmas mind a két hölgy egyböl összehoztuk az édeshármast.

Megközelítés

Stadionoktol nem messze. A gps ház elé vissz . Bkv pedig igen sok járatát müködteti erre felé. Szerintem igen jo hellyen van. Parkolással pici gond volt mert a meccs miatt le volt zárva minden de egész jol megoldodott. Parkolás fizetös de nem horibilis.

Helyszín

Két szobás lakás mindennel berendezve és nagyon nagy tisztaság uralkodik. Fürdöbe rengeteg tusfürdö és szájviz hogy randiképes legyen az ember. A szobák berendezése mind a vendég kényelmét szolgálják.

Hirdető külseje

Zsantill egy nagyon szexi és dögös Milf. Csodálatos cicik tenyérbe simulo fenék és a puncija mint a mézescsupor nagyon sokáig nyalakodnák. Természete kedves, és lesi a vendég minden kivánságát.

Action

Mivel egy csodálatos édeshármasra mentem ezért ne lepödjetek meg a neveken. Szoval megérkezésemkor kis beszélgetés és köszönés után levetköztem és elmentem lemosni az ut porát. Visszatértemkor Nancy fogadott hogy mit szolnék egy ismerkedös maszázshoz mert hogy nála még nem voltam. Természetesen beleegyeztem. Meztelenül lefeküdtem az ágyra és elkezdödött a program . 2perc mulva megérkezett Zsantill is ugyhogy négy kéz maszirozott simogatott . Ezt elég sokáig birtam volna de a hölgyek megforditottak és Nancy szájába találtam magam Zsantill puncija pedig nyelvem közelébe ugyhogy elkezdödött a program . Egy párszor váltották egymást a hölgyekugyhogy megismerkedtem Nancy puncijával is. Persze volt hogy közben egyikük a rudat másikuk a zacskot kényeztette ugyhogy nem is birtam sokáig és telelöttem Nancy száját. Hagyot lenyugodni majd elment öbliteni közben beszélgettünk és simogattuk egymást . Picit be voltam rezelve mert egylövetü vagyok de gondoltam két ilyen szexi és dögös nönél csak sikerú a második is. És milyen igazam lett . Nancy szája ismét handrendbe állitott és egy idö után kérésemre felgumizott. Majd bepucsitott elém és várta hogy becsuszanjak . Nagyon kellemes szük puncija van. Persze közben Zsantill sem tétlenkedet simogatott puszilgatott ahol ért. Közben pár vad csokot is váltottunk és mondtam neki hogy ö jön . Bepucsitott ö is elém majd gumicsere után becsuszantam az ö csodás pucijába is , ezt a puncit már jol ismerem hiszen Zsantillnál már voltam párszor. De mondtam Nancynek hogy szeretnék az ö szájába elélvezni mert nagyon bejött. Ugyhogy gumi le és mindjárt Nancy szájába találtam magam. És a két hölgy eddigi ténykedése meghozta gyúmölcsét és elélveztem Nancy szájába másodszor is . Kis beszélgetés majd lezuhanyoztam és felöltöztem remegö lábakkal. 😃😃😃

Elszámolás

Rögtön az elején kiraktam a rozsaszállakat az asztalra mert igy esik nekem jol. Végig az asztalon maradt. Nekem megérte nagyon.

Zsantill, jó masszázs

  Aero987

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk egy nappal a randi előtt. Teljesen rugalmas volt. Randi napján kért egy megerősítő hívást/sms-t.

Megközelítés

Virágpiac környéke, parkolással nem volt gond.
Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Célnak teljesen megfelelö lakás ahol csak ketten voltunk így a diszkréció maximális. Nem kell várni senkire. Teljesen szabadon lehet mászkálni.

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejött. Magassarkú+combfix+rózsaszín számomra meg nem nevezhető ruha szettben fogadott. Nagyon jól áll neki a combfix, szereti is viselni.
Sok amatőr fotó nem hazudik, arca is nagyon szép és mellé nagyon jó fej, legalábbis köztünk nagyon jó hangulat alakult ki.
Mellei is nagyon szépek megfelelő nagyságúak és lehet markolni őket.

Action

Megérkezésem után két puszival fogadott, majd itallal kínált. Nem bírtam magammal és muszáj volt popsiját megsimogatni. Megmutatta a tetthelyet, levettem ruháim és mentem tusolni. Gyorsan végeztem. Szobában. Állva csókolóztunk és közben közösen kihámoztuk ruhájából, utána az ikrekkel ismerkedtem. Ledöntöttem az ágyra így folytattuk a csókolótást, elindultem délre, leragadtam kicsit ciciknél majd punciját bugyin keresztül simogattam aztán bugyit levettük és sokáig nyaltam de csúcsra nem jutott. Kértem lovagoljon meg, gumi húzás után így is tett, lassan mozgott rajtam, tekerte csípőjét majd felegyenesedett és úgy folytatta. Fordultunk misszibe, csókolózás közben pumpáltam, hol lassabban hol gyorsabban. Jól esett neki legalábbis a hú baszki és a nyögésekvől és egyéb hangokból ez jött le. Láttam hogy így nem fogok majd elmenni így hanyatt vágtam magam és kíméletlenül leszopott, melleire durrantam. Meg is jegyezte, hogy jó nagyot sikerült lőni.
Mindketten rendesen elfáradtunk, kértem egy masszázst.
Hátamnál kezdte nagyon kellemes volt próbálta úgy csinálni, hogy mellei simogassák hátam. Szépen haladt lefele szakszerű és erotikus elemekkel tarkított masszázs volt.
Második kör franciával, lovaglással indult majd hátulról szerettem volna dugni, nem volt ellenére, a tükör felê fordultunk és onnan néztem ahogy dugom, tükörben találkozott tekintetünk nagyon szexi volt. Kérésemre lehasalt és úgy folytattam, ez az egyik kedvenc pózom. Kéz a kézben folytattam a dugást, kedvére volt ezután megint váltottunk lovacskára majd szájjal végzett ki, most elmaradt a nagy tüzijáték, csak egy szolidabb sikerült így másodszorra.
A maradék időben egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk.
Majd tusoltam és búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

Szó sem esett róla, mikor mentem el tettem a kis asztalra.
Nekem maximálisan megérte. Nem utoljára találkoztunk.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Pár nappal ezelőtt fedeztem fel ezt a szimpatikus hirdetést és elhatároztam,
hogy mihamarabb beszélek Vele. Pár kísérlet után elértem és személyesen
tudtam Vele egyeztetni. Nagyon kedves volt, kellemes csengésű hanggal és
szívesen válaszolt a feltett kérdéseimre. A randit pár nappal későbbre
időzítettük, de még előtte felhívtam telefonon is.

Megközelítés

A 13. kerület központi része. BKV járatokkal, villamos, busz könnyen
megközelíthető. Én kocsival mentem és a közelben találtam parkolót is.
Mostanság ingyenes a parkolás. Egy új építésű társasházban rendel.

Helyszín

A megadott paraméterek alapján könnyen meg lehet találni az épületet.
Nem kell sokat liftezni, hogy az ember eljusson a kívánt ajtóig.
Mire felértem, már nyílott is az ajtó nem kellet kopogni vagy csengetni.
Két szoba van és csend és nyugalom. Mindenhol rend és tisztaság.
A fürdőszoba kényelmes és sok tusfürdő van. A kád előtt puha kilépő.
A babaszoba nem nagy, de minden fontos meg van benne, az ágy
nagyon kényelmes. Puha törölközőt kaptam és elmentem fürödni.
Használtam a kézfertőtlenítőt és a szájvizet is.

Hirdető külseje

Az ajtónál egy kedves, szép arcú mosolygós szexy ruhás nő fogadott.
Kezdésnek szájra puszit és simogatást kaptam, amit lelkesen viszonoztam.
Gyönyörködtem karcsú alakjában, feszes popsijában és gömbölyű melleiben.
Megállapítottam, hogy a fényképen látott és a megadott paraméterek
mindenben megfelelnek a valóságnak és a kívánalmak. Vonzó kisugárzása
mindjárt az elején megfogott és kezdtem elveszíteni józanságomat.

Action

Elmentem fürödni, hogy lemossam az út porát. Visszatértemkor még rajta
volt szexy ruhácskája, amit elkezdtem levarázsolni róla. Odabújtam hozzá
simogattam és finom csókokat adtam fülére, szájára és immár szabaddá vált
bimbócskákra. Simogattam és kedveskedtem neki. Ő sem maradt tétlen és
több formában is viszonozta kedvességemet. Ez az álló helyzeti ismerkedés
még folytatódott egy darabig, majd rátértünk a részletes menetrend
pontosítására, amit lelkesen fogadott.

Ezt követően leheveredtünk az ágyra és javasoltam, hogy én kényeztessem
előbb, hogy jó példát mutathassak. Ezt elfogadta és én nem bántam meg,
mert ő többszőrösen visszaadta. Én most is puszikkal kezdtem, ingereltem
fülecskéit és hóna alját, nem volt csiklandós. A csodálatos formájú, kemény
mellei következtek, ezeket többször végig csókoltam, majd a bimbócskák és ezek pitvara ingerlésébe kezdtem, aminek hatására ezek növekedni kezdtek. Mivel már elég sokat időztem odafenn, megszólaltak a trombiták és dél felé vettem az irányt. Elérkeztem a vágyak völgyébe, szét hajtogattam a szirmocskákat és bekukkantottam az élvezetek barlangjába. Finom nyalakodás és művészi zongorázás után láttam és éreztem hogy Zsantinak tetszik neki a dolog, ezt ritmikus csípő mozgással és halk nyögésekkel mutatta ki. Nagyon örültem, hogy örömet okozhattam és cserébe sok piros pontot kaptam.

Ezek után Zsantill következett, átvette az irányítást és nagyszerű melles csúszkával szánkózott testemen, mellemen és a velem egykorú hímtagomon. Még fel sem ocsúdtam a csúszka élményeken, amikor finom
szopikálásba részesítette meredező barátomat és a golyókat is alapos kényeztetésben részesítette. Ekkor gumit kértem, amit szájával finoman felhúzott, majd misszionárius pózban kezdtük el a szex
csatát. Paciba váltottunk és ő volt a lovasom, ez nagyon jól sikerült, csodálatos csípő mozgásokat produkált, amit nem lehetett sokáig bírni és egy nagyot lőttem a védőfelszerelésbe. Levette a gumit, finoman megtörölgetett és megvárta amíg lenyugszom és odabújt mellém.

A kapott élmények hatására testem pihe könnyűvé vált és felemelkedtem a felhők fölé és ott libegtem egy darabig, majd megkezdtem utamat a Föld felé. Dúdolni kezdtem egy ismert rajzfigura udvarló dalát:
Ó te Drága Klementina,
Én vagyok szíved rabja,
Ki téged nyalva, falva,
Jut el a Pokolra.

Elszámolás

Mivel először voltam, mindjárt az elején átadtam a megbeszélt összeget.
A tiszteletdíj később sem változott a telefonon megbeszéltekhez képest.
Szerintem pesti átlag, de nekem nagyon megérte.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  Bela04

Egyeztetés

Tudtam, hogy idén utolsó látogatásom lesz a beszámolók oldalon hirdetőknél így úgy gondoltam, hogy egy olyan hölgyet látogatok, meg akivel már régebben megbeszéltem egy találkozót, de közben vidékre helyezte törzs rendelőjét így elmaradt a találkozónk. Így is történt. Szombaton megbeszéltük (Nitával), hogy megyek és vasárnap még vtr-ben is élek a kedvezménnyel. Délelőtt még volt, de a megbeszélt időpontban már törölte magát, mire hívtam volna a megerősítés végett. Na, ez igazából 55% inkorrektség volt, 45% nem mert még megerősítést beszéltünk meg.
Ilyen előzmények után már nem is gondoltam arra, hogy idén mégis elmegyek még utoljára egy hölgyhöz. Más programot csináltam, de meglepetésemre három után már végeztem is az eredeti ötórás tervvel szemben. Maradt szabad időm és emlékeztem Zsantilra, hogy nézegettem már az adatlapját már jó pár hónapja is és nem tudom miért nem jutottam el hozzá.
Telefonon megnyitottam az applikációt és láttam, hogy villog, hogy hívható. Rögtön hívtam és fel is vette. Az egész hét az egész nap nyomott volt így már az első csevej is hihetetlen felüdülés volt a számomra Zsantillal, mert vagy jó tíz percig elviccelődtünk egymással. Persze akkor még nem gondoltam, hogy amivel én poénkódok az egy pár óra múlva valósággá válik (persze árnyaltabb formában).
Megbeszéltük, hogy van még egy vendége és utána tudok menni. Mivel így volt még pár órám, gondoltam elmegyek egy mekibe és egy távolabbi plázába, majd tankolok és irány Zsantil. Ezen a nap valahogy semmi nem akart össze jönni a mekinél is kisebb korrekció kellet így az idő is csúszott ezért már a mellette lévő benzinkútnál megtankoltam. Éppen útban voltam a városszéli plázába (azért oda mert időm mint a pelyva) amikor hívott Zsantil, hogy vagy majd egy órával korábban jöjjek, vagy ha lehet a megbeszélthez képest később. Ez utóbbi semmiképpen nem volt már jó így a korábbi megadott időponthoz próbáltam igazodni.
Elindultam és legnagyobb meglepetésemre olyan jól haladtam, hogy hamarabb értem a környékre amikor rájöttem, hogy a cetli amire írtam a címet elhagytam és automatikusan egy régebbi címre jöttem a környéken (tudat alatt úgy emlékeztem, hogy az egyik „barátnővel” együtt rendel akinél már voltam). Újra hívtam és címet elkértem ami mindössze egy párhuzamos utcával volt arrébb mint ahova mentem. Egyirányú utca miatt kellett két tiszteletkört tennem, de oda jutottam, pontosan, de aztán úgy alakult, hogy várnom kellett pár percet, mert közben még készülődött Zsantil, de utána minden flottul ment mint a karika csapás.
Túl hosszú lenne az egyeztetés rész, de szerettem volna érzékeltetni, hogy ezen a napon szinte semmi sem úgy ment ahogy elterveztem és ez már a találkozónkra vonatkozóan is előre jelezte , hogy én milyen formában leszek, de ezt csak egy bő óra múlva tudtam meg.

Megközelítés

Helyszín a Reiterről nyíló utca a Virágpiac felé. Nagyon Közel a Károly Róbert körúttól, így sejthető, hogy nagyon könnyen megközelíthető mindenféle BKK eszközzel és gépjárművel is. Parkolás most ingyenes, amúgy fizetős. A parkoló hely nem biztos, hogy közvetlenül a ház előtt lesz, de egy vagy két keresztutcában biztosan található lesz és ezek az utcák itt rövidek, tehát a vissza séta is a lakáshoz mindössze pár percet vesz igénybe.

Helyszín

Maga a helyszín egy relatíve új építésű ház. Szakaszolt tűzgátló ajtókon keresztül lehet a lifthez elérni, amit nem vettem igénybe mivel alsóbb szintre kellett menni. Tiszta rendes ház, mint maga a lakás is. A lakás maga, amit én láttam belőle tipikus társasházi (mindig bajba vagyok, amikor valaki leírja, hogy luxus, mert nekem ezek a helyiségek mérete mindenhol aprónak tűnik), de korrekt a célnak tökéletesen megfelel a jelenlegi formában. Szoba ahol fogadott tiszta jó állapotban lévő franciaágy található benne több élvezetet fokozó tükörrel a falakon, mint később kiderült van olyan, amelyik nem rögzített csak a falnak döntött. A szobába az egyik tükör körül karácsonyi égősor található jelezve, hogy hamarosan itt a karácsony. Megjegyzem egészen jópofa hangulatot árasztott így a szoba. A fürdő, mint minden helyiség hibátlanul tiszta és száraz. Minden tisztálkodási eszköz fellelhető. Soha eddig nem számoltam meg ezek számát most is csak azért tettem, mert a tusfürdők számossága feltűnő volt. Szóval négyfajta szájvíz, egy fertőtlenítő folyékony szappan, két férfi dezodor, és ami miatt írom, írd és mond 19, azaz egy híján húsz fajta jó minőségű férfi tusfürdő. A törülköző új, mert érezni lehetett használatkor az új törülközők „beavatatlanságát”. Szóval urak akinek ez számít akkor ez a hely az El Dorádó.

Hirdető külseje

Zsantil kinézetét könnyű is leírni meg nem is. Könnyű, mert egyszerűen ő egy jó nő, akinek van rendesen kisugárzása nem is kicsi főleg a szexuális. Nehéz is mert ő az a „kategória” aki úgy jó, ahogy van. Miért is nehéz ez? Mert igazából minden egyes rész egység rajta szép arányos és az egész is az, de mégis, ha nap, mint nap médiából sulykolt idolt vesszük, figyelembe akkor mégis eltér attól. Ő egy igazi klasszikus valós hús vér nő, aki asszonyos idomai mellett egy csepp felesleggel sem rendelkezik, de mégis erősebb mindenhol megjelenésében, mint egy „Barbi baba”. Nagyon, de nagyon kívánatos nő. Talán egy helyen azonos a kor elvárásaival ezek pedig nem más, mint a szilikon mellei, amik már igen jelentős plusz köbcentis hozzáadást tartalmaznak. Nekem ez az egyetlen rész, ami nem igazán érte el azt a szándékot, ami miatt ezt a nem fájdalom mentes beavatkozást Zsantil felvállalta. (Érthetőbb legyen ez a forma nekem nem természetes már annyira „önálló életet él”.) Azt hiszem, nekem ő az eredeti kebleivel még jobban tetszene, függetlenül attól, hogy az élet milyet adott neki, milyen változásokat eszközölt rajta. Ellenben ha neki ez így okozott örömöt, akkor így van jól, ahogy most van. Ez a szép az életben, hogy végtelen a számossága, hogy kinek mi tetszik és, hogy az is miért. Azonkívül, hogy összességében egy nagyon csinos harmincas éveinek vége felé járó nőnek láttam Zsantilt az arca nekem különösen tetszett, mert úgy volt fiatalos, hogy mégis lehetett látni, hogy nem húszon éves és mindemellett egy eleganciát sugallt, ami ritka kincs, ritka adottság. Míg írtam ezeket a sorokat az ugrott be, hogy ő az a nő itt, akinek szépsége inkább a hatvanas évek női ideáljához hasonlít, mint a mostanihoz.

Action

Érkezésemkor rögtön próbáltam az egyeztetéskor spontán jött viccelődős oldott hangulatot visszahozni azzal, hogy rögtön felelevenítettem köztünk lezajlott beszélgetés kétértelmű mondatait. Hamar újra mosolygós hangulatba kerültünk. Annyira, hogy csakhamar ráeszméltem, hogy kissé hangosabban beszélek így rákérdeztem Zsantilra, hogy van e rajta kívül más is a lakásba, mire ő igennel válaszolt. Mondtam is, hogy akkor lecsendesedek, mert még kikapunk, hogy zajongunk. Közben beértünk a szobába ahol Zsantil a diszkó-világítást megszégyenítő karácsonyfa égősor villogó módját pár próbálkozás után fix világítási módba varázsolta. Itallal kínált. Nálam ez egy evidencia mégis nagyon kevés helyen élnek ezzel a lehetőséggel. Széles kínálatból most a cola mellett döntöttem. Hozta is kis idő múlva és közben, míg beszélgettünk kezembe adta a törülközőt és megmutatta a már az előzőekben bemutatott igen csak jól ellátott fürdőt. Mivel kb három órája fürödtem így csak egy gyors, de alapos zuhanyt vettem és gyorsan vissza is értem a szobába. Még nem volt ott, de míg vártam élveztem a hölgyek oldott hangulatát, mert az egyikre rájött a hangos kacaghatnék és érződött, hogy nehezen hagyja abba. Biztos voltatok már ti is úgy, hogy fogalmatok sem volt arról, hogy egy másik ember miért nevet, de rátok is átment a vigyorgós hangulat. Na, én ott akkor pont így jártam.
Kis idő múlva jött Zsantil is, beszélgettünk közben átöleltük egymást. Adatlapján rajta van a csók alapként, de nem emlékeztem erre így nem kezdeményeztem. (A fene egye meg a memóriámat. Egész idő alatt kihagytam, mert úgy emlékeztem, hogy nincs. Én hagytam ki, aki imádok csókolózni enélkül nem is együttlét az együttlét.) Közben eszembe jutott, hogy azon poénkodtam, amikor egyeztettük a randinkat, hogy amikor megérkezem, megadja Zsantil a kódot, hogy behatoljak és mivel már ezzel behatoltam végül is teljesült a jövetelem célja. Leteszem a rózsákat és mehetek. Persze akkor még nem tudtam, hogy ha a saját megfejthetetlen indiszponáltságom okán ez is történt volna ha Zsantil nem nyújt némi túlzással emberfeletti teljesítményt irányomban. Innentől megfejthetetlenné vált számomra, hogy saját magammal mi történt, mert semmi nem akart úgy összejönni nálam, mint normál esetben, miközben bármily meglepő minden másodpercét élveztem együttlétünknek. Imádtam, ahogyan kényeztetett Zsantil.
Valahogy az ágyra heveredtünk, közben melltartója lekerült majd egy kis idő múlva a bugyija is. Itt már direktebben átvette a kezdeményezést Zsantil és ő kezdett kényeztetni. Alapvetően bő nyállal kéz nélkül, de volt, amikor a kezével is megtámogatta a velem egykorút. Minden nagyon szuper volt (de tényleg) mégis ő feneséges önálló tudatú velem egykorú sztrájk üzemmódba helyezte magát és úgy döntött, hogy ma bármi is fog történni bizony nem fogja kihúzni magát daliásra, elégedjek meg részleges ébredéssel. Jól „megdolgoztattam” Zsantilt és amikor megjegyezte, hogy kezd alakulni akkor eszembe jutott az egyik Fábri shown elhangzott intelem, hogy aki „X” kor felett nem tud félig álló cerkával szexelni az ássa el magát. Az elhangzott kort már sajnos réges régen elhagytam és mivel még ilyen állapotban nem próbáltam gondoltam egy életem egy halálom én ezt most kipróbálom. Azt gondoltam, hogy ez így nem létezik, hogy menjen, de le a kalappal Zsantil előtt, mert megoldotta ezt a problémát is és így misszionáriusban tudtam vele együtt lenni elég hosszan egészen addig, amíg egy kisebb légszomj el nem fogott (nyugi nem a most csapból is folyó vírus okozta, mert mentes vagyok attól) így áttértem az ő kényeztetésére. Igazán szép és nagyon tiszta illatú az illatos kertje. Asszonyos, de színe miatt mégis fiatal lányos szépséggel áldotta meg a sors az alsóbb régiókban. Nyaltam gyorsan lassan erősen lágyan punciját csiklótól hüvelyig, közben meg ujjaztam. (Az élet ilyen saját butaságom miatt buktam a csókot és saját rossz emlékezetem miatt nyertem az ujjazást köszönhetően ideiglenes partnerem nagyszerűségének. ) Miközben tevékenykedtem a lakás leírásban megemlített csak falnak döntött tükröt sikerült lábammal megrúgni ami megindult dőlve a padló felé, hogy megérkezvén feladatát immáron ne egy darabban, hanem megszámlálhatatlan darabba lássa el. Nem tudom hogyan, de fejemmel befúródva Zsantil combjai közé háttal a tükörnek mégis sikerült a lábammal mint egy kézzel megfognom a tükör keretét és egy eldőlt szögben megtartanom, hogy az ne dőljön le. Zsantil észrevette a tükör megindulását és annak elkapását és szólt, hogy dől, mire én válaszoltam, hogy tudom és fogom. Zsantil felkelt alólam és elrendezte a tükröt. Azt hiszem ezen a napon részemről ez a reflexszerű mozdulatsor volt a nap csúcsteljesítménye. A kis közjáték után folytattam ténykedésemet, de nem éreztem egy negyed óra után sem, hogy célt érhetnék így újra átadtam a terepet partnernőmnek. Megint csak élveztem minden másodpercét a kényeztetésemnek, de a sztrájkhangulata a velem egykorúnak nem múlt ezért gondoltam, hogy egy kis direkt vizuális hatás is jól esne egy közös maszti formájában. Így is tettünk és így is fejeztük be kettőnk aznapi közös programját.
Beszélgettünk, közben elmentem tisztálkodni, ami után még folytattuk a csevejt, de jó társaságban bármennyire is közhelyes rohan az idő így az enyém is elfogyott és mint jól nevelt úri ember érzékeny búcsút vettem ettől a nagyszerű nőtől.

Elszámolás

Annyi mint ami az adatlapján szerepel. Mint mindig az érkezésemkor azonnal átadom. Egy kis asztalkára tettem, végig ott maradt. Korrekt.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  vénkecske52

Egyeztetés

Nemrég egy beszámolója került elém, amely nagyon jól mutatta be a Hölgyet, hozzáállását, ráírtam, gyorsan és főleg kedvesen válaszolt, így egy időpont egyeztetés maradt csak hátra, mindezt már telefonon. Itt azután végleg meggyőzőtt, hogy meg kell ismernem minél előbb.

Megközelítés

A Budapesti Virágpiac közelében van a búvóhely. A kapott cím birtokában könnyen odavitt a Wazze, üres parkolóhely is volt, most mindenütt ingyenes. Új építésű lakótömb, látható számozás. Közelben van BKV is az azzal közlekedőknek.

Helyszín

Meglepően gyorsan átszeltem a várost, Délpestről 30 perc alatt ott voltam. Volt kis időm elmerengeni az új kalandomon, kicsit olyan sötétbe ugrás mindig az első ... Jelen esetben Zsantill inkább a fényt jelentette, már csak azért is mert bár picit hamarabb hívtam, nem orrolt meg rám, sőt, pár percet kért majd visszacsörrentett. A kapott kóddal gyorsan bejutottam, majd kevés lépcsőzéssel a nyíló ajtaját is átléphettem.Egy gyors egymásra nézés, mosoly, puszi, pici ölelés, jól esett a fogadtatás. A lakás szó szerint fényűző, mindenűtt kis fényfűzérek, a közeledő karácsony hangulatát sugalva. Nagy tágas entré, ebből nyílló egyéb helységek. Maga a tetthely egy izlésen berendezett tágas szoba,kellően nagy franciaággyal ,frissen leterített lepedővel, kis párnákkal, karosszék, itt is harmonikusan megvilágított tükrök (talán kőrbe- kőrbe?) , nem tudom, most vendégelátom jobban érdekelt. A fürdőszoba is teljesen megfelelt, minden felszereltség adott, az külön tetszett, hogy előttem cserélte ki
a fürdőkád kilépőjét. Amihez természetesen le kellet hajolnia..... Egyszóval az is tetszett.

Hirdető külseje

Könnyű dolgom van. Remek friss fotók mutatják be a Hölgyet, arca bár nem látszik szerintem viszi a primet! Több helyen megfordultam, de most a fiatalkorom_leány ideálja_ állt előttem. Csak bámultam,mert manapság ritkán látni hasonlót és íme ott állt, nem tudván mi a baj...Semmi, csak nagyon tetszett. Cipő le, kézenfogba bevezetett a szobájába, leültetett, hozott egy pohár vizet, mindezt a legtermészetesebb kedvességgel. Idővel lassan visszazökkentem a mába, Ő még mindig előttem s fogta a kezem. Egy ilyen fogadtatás után már csak hab a tortán, hogy kérésemre a gyöngy fűzér tanga volt kis piros szoknyája alatt ! A későbbiekben egyűtt megszámoltuk.

Action

Ha egy Nő az illatával is beindít, akkor minek sorolnám testi adottságait? Zsantill esetében talán azért mert bár ritkán szoktam új utakra tévedni, de Ő nekem nagyon bejőtt. Ahogy átölelt mikor visszatértem fürdőből, farkam és puncija közőtt csak az említett gyönygysor volt. Remek kezdés. Egyszerűen minden része kivánatos, egy nagyon szép arcú, barna szemű mosolygós szőke Cica(?) kezdett az ujjai köré fonni, profi módon, hiszen első mondataimban utaltam preferenciáimra.Finom bőre, kecses nyaka, piciny helyes füle, remekre sikeredett keblei, keskeny derék, ehhez illő popsi, hosszú csinos lábak, észveszejtő piros combfix. Nem utolsó sorban keskeny hosszú ujjai, vörös körmök, hogy tud azokkal cirógatni... Szeret csókolózni, ez is egy plusz, főleg, hogy nem egyből letámadós, inkább ismerkedő, simogató,sok lágy puszi mindenűtt, keresi mi a jó nekem. Hamar rá(m)érzett, franciája változatos, kérésemre egyidejűleg a zacskós családdal is sokat foglalkozott, hol kézzel, hol szájjal kényezteve mindkét lakóját. Sokáig nem lehet ezt bírni, bármennyire is jó, kis változatosság kedvéért 69 jött, de az még észveszejtőbb lett. Puncijában a nyelvem, faloszom golyóim egyenként felváltva ajkai között, ez még ingerlőbb, főleg ahogy cuppogva, nyögdicsélve tette mindezt. Újabb verzió (pihenésként?), rámfeküdt és úgy csókolóztunk,Zsantill hol a számmal,hol a faloszommal. . Még ezt is felülmúlta mikor a gyönyörű mellei között a golyóim maszirozta, gyúrta, gyömöszölte, miközben bólogatott a farkamon. Csupán csak a kezein támaszkodva,gyönyörű látvány volt. Ritka pillanat, mikor egy gyönyörű szemű Nő szájában vagy, mellei a zsacsin, és a szemedbe néz mosolyogva. Sok volt, első randin ennyire eltalálni, hogy mi a gyengém, hihetetlen. Gumiért esedeztem, hiszen az óra fénypontja, a rejtelmes punci még ismeretlen, az vajon mit tud? Méretem is eltalálta, még egy kis franciás síkosítás,és lassan rám ereszkedett. Lazán, simán benn voltam... Ekkor valahogy átvette az irányítást, és egy olyan fergeteges lovaglást produkált amivel nem csak engem élveztetett el ! Kérdeztük is egymástól: akkor most ki kit dugott meg?
Rákérdeztem az időre, mert bizony nagyon elszaladt a sok kölcsönös nyalakodással, de még belefért egy gyors tús, majd felöltőzve egy-egy puszi, ölelés, búcsúként részemről egy " nem úszol meg, még látni fogsz", amit ritkán mondok első körben....

Elszámolás

Bővebb infó is tartalmazza, gondolom telefonon is közli, a belépésem után, már gatya nélkűl adtam át, nehogy elfelejtsem. Pici boldogság hormonnal kiegészitve, aminek láthatólag nagyon örült. A helyszínen nem változott semmi, vállalásai természetesen elérhetőek.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  Miszter01

Egyeztetés

Zsantillra itt az oldalon leltem rá, nagyon megtetszett a formás teste a képek alapján ezért felkerestem. Telefonon hívtam elsőre nem értem el, ezért körülbelül fél óra múlva ismét megpróbáltam, ekkor sikerrel jártam és egy nagyon kedves hang válaszolt. Megbeszéltük a találkozó időpontját és nem sokkal később indultam is mert még volt elintézni valóm a városban. Már az autóban ültem mikor jött egy SMS, hogy tudok előbb is menni, megköszöntem és már fordultam is, minden más ráér alapon.

Megközelítés

Autóval mentem semmi gond nem volt, parkolót gyakorlatilag az épület előtt találtam, nyilván ez annak köszönhető, hogy munkaidőben történt a találka, ezért szerintem jobban volt parkolási lehetőség, mint késő délután. Természetesen, mint szinte mindenhol a 13. kerületben itt is fizetős a parkolás. Ismerem a környéket BKV-val sem bonyolult történet, a busz gyakorlatilag az utca bejáratánál tesz le kb. 250 m séta az épület.

Helyszín

Új építésű épület, ebből kifolyólag a lakás is full új. A bejutásnál kicsit értetlenkedtem, mert annyi ajtó meg bejárat van ott, hogy akár az Alice csodaországban ajtós szoba jelenetét is le lehetne forgatni :D

Na szóval kis iránymutatás és az instrukcióknak megfelelően bejutottam az épületbe és felmentem a megadott szintre és láss csodát már nyílt is az ajtó. Belépve patika rend fogadott. A lakásban kollegina is örömet okoz más makktársaknak, de sem vele sem MT-vel nem találkoztam (mindössze következtettem a minimális jelekből) Fürdő gyönyörű, tiszta, a kád egy függönnyel van ellátva, ami a víz kijutását szinte 0-ra csökkenti. Fürdőben tusfürdőből gyakorlatilag az nem volt megtalálható, ami nincs forgalomba (3 polcon a kádnál és még a borotválkozó szekrény polcai is rogyásig voltak a különféle tusfürdőkkel, komolyan, mintha a rossmannba mentem volna :)

Szájvíz kikészítve kis műanyag pohárkákkal és ami nekem nagyon fontos és kényes vagyok rá az a kilépő, amely Zsantillnál teljesen száraz, tiszta, puha és - ami szintén plusz pont - elég nagy volt tehát normálisan meg lehet rajta állni, míg törölközöl szájvízzel öblítesz stb.

Szoba teljesen rendben volt, a célnak tökéletesen megfelel. A szobában egymás mellett egy masszázs ágy és egy tatamin található matrac a mellette található falon elhelyezett tükör nagyon praktikus és biztos nem a véletlen műve :)

Klíma nincs a meleget egy ventilátor segítségével igyekeztünk elűzni.

Hirdető külseje

Zsantill kérésemnek megfelelően a képein található egyik body-ban fogadott és magassarkúba, nagyon szép látványt nyújtott. Szép, közepesen hosszú szőke haj, amit lófarokba kötve viselt. Szép formás fenék és szép mellek, alkata a képeknek megfelelő, súlyfelesleg nincs, amiért biztos, hogy tesz is. Kedves aranyos teremtés, és biztos vagyok benne, hogy a képeken látható hölgy fogadott, ha mentek hozzá nem ér csalódás azt kapjátok amiért mentek. Az arc kitakarás senki ne tántorítson el, szép arca van a hölgynek szép mosoly és - a képeken látható - gyönyörű tutajos szemek :)

Na szóval rendben van a hölgy annyi szent, egy igazi b...ni való dögös MILF. (elnézést)

Action

Mikor beléptem két puszival köszöntött nagyon kis közvetlen volt, ami nekem nagyon jól esett, a kezdeti feszkót is sikeresen feloldja nálam, ha a partnerem nem merev és Zsantill minden csak nem merev, szóval már az elején oldott hangulatú volt a találka. Miután beléptem átadtam egy kis ajándékot, melyet örömmel fogadott és mondta, hogy eltaláltam az ízlését, illetőleg, hogy fel fogom hizlalni, mondtam is neki, hogy szerintem ez lehetetlen amilyen jól néz ki és jól tartja magát. A szobába érve a kis komódra elhelyeztem a bővebb infóban található rózsacsokrot, az, hogy elkerült-e onnan vagy sem, nem is figyeltem és nem is érdekelt.

Miután bevezetett a szobába váltottunk pár szót és kaptam már pár puszit is, illetőleg a szép szilikon csodákat is megcsodálhattam, nekem abszolúte átjött a látvány és a tapintás (innen is csókolom a kivitelező doki kezeit).
Miután megbeszéltük, hogy mit hogy szeretnék kaptam egy nagy törülközőt és elstartoltam fürdeni. Gyors de alapos tisztálkodás, szájvíz használat után visszatértem a szobába, ahol kedves vendéglátóm még mindig magassarkúban és a bodyban fogadott. Mondtam is neki, hogy a body maradjon mindenképp mivel amihez kell hozzáférek, meg amúgy tetszik is hogy rajta van, a magassarkútól viszont menet közben megszabadult.

Még a telefonban megkérdeztem a csók lehetőségét, amire mondta, hogy kizárólag szimpátia alapján van lehetőség, szerencsémre szimpatikusnak talált és miután visszatértem elkezdett puszilgatni és szájon is csókolt először csak puszit adott aztán szerencsére rendes csókba csapott át, imádtam :) Nagyon kellemes puha szája van kedvemre való volt nagyon. Miután csókolóztunk és a melleit csókolgattam, simogattam egyszer csak elkezdett lefele ereszkedni és simogatások közepette először kezébe majd szájába vette a velem egykorút. Először csak a szoba közepén térdelt és szeretett, aztán egyszer csak felugrott, hogy menjünk a tükrös szekrény elé, mert az úgy izgatóbb neki is ha rápillant miközben kényeztet.

Bocsánat a következő obszcén szavakért, de Zsantill nagyon jól szopott. Hol lágyan, hol erősebben hol intenzívebben hol lassabban, szépen bőnyálasan kényeztette a farkam, ahogy kell. engedte, hogy fogjam a fejét és szopassam (megjegyzem a szopatásnál ne a pornós mélytorkos szopatást képzeljétek el, hanem inkább a lágy barátnős szopatást). Technikája nagyon jó, szépen végig nyalta a tövétől a végéig miközben végig rám nézett és újra rábukott, a zacsit sem hagyta ki. Egy szó, mint száz Zsantill olyan francia leckében részesített, hogy azt hittem eldurranok a szájába, ezért kértem, hogy feküdjön hanyatt és hadd kényeztessem egy kicsit én is őt, mert az az elvem, hogy aki kap az adjon is.

Kérésemnek megfelelően hanyatt feküdt elkezdtem csókolgatni végig a testét, a melleit. Az ikreken el is időzte, majd lefelé igyekeztem a mézes kehely felé. Puncija nagyon finom, jó ízű, friss és illatos volt, kedvemre volt nyalogatni. Először csak lágyan csókolgattam majd szépen bele bele nyalintottam, míg nem elkezdtem rendesen nyalni, miközben - hála hosszú kezeimnek - a csodálatos szilikon ciciket is simogattam. Nyaltam és figyeltem a reakcióit, élvezte, puncija szépen nedvesedett, simogatta a fejem, és mind testtel mind szájjal jelezte, hogy ténykedésem jó irányba tart, azonban nem sikerült elrepítenem más magasságok felé.

Kicsit elfáradtam ezért kértem, hogy folytassa a franciázást és most én feküdtem hanyatt. Nagyon kellemes volt és közben a mellei közé is beengedte a farkam egy kis kebelszexre, de kértem, hogy vegyen vissza a szájába. Nagyon élveztem ezt a helyzetet, hogy egy ilyen gyönyörű nőt szopatok és szopja a faszom, miközben a mellei simogatják a heréimet, pláne, hogy a matrac mellett a földön egy ember nagyságú tükör van, így mindent láttam ami így együtt eléggé erőteljes összhatás volt, már csak ezért megérte elmenni.

Kértem, hogy forduljunk 69-be, így pózt váltottunk és ismét szájának szorításában éreztem férfiasságom, miközben én tovább nyaltam gyönyörű punciját. Folytatódott tehát a nyelvlecke és meg kellett állapítanom, hogy ez továbbra is kurva jó [sajnos szájba élvezésre nincs lehetőség :( haj pedig dejó lett volna az ajkai közé élvezni :)] Mivel nagyon jól csinálja éreztem, hogy a határt feszegetjük, ezért kértem, hogy szerelkezzünk fel a védőöltözékkel. Zsantill nyúlt is a gumiért, szépen felhelyezte farkamra és már nyeregbe is pattant.

Nagyon kellemes szűk puncija van élveztem a szorítását. Kedvesem elkezdett lovagolni, miközben én az előttem kecsesen ringó kebleket kényeztettem kézzel és szájjal, mígnem éreztem, hogy közelít a vég. Egy kicsit a tempóba besegítettem majd a végénél belehúztam a faszomba, miközben hatalmasat élveztem a puncijába (gumiba). Még kicsit mocorgott kifacsarta az utolsó cseppeket is, hagyott lenyugodni, majd szépen kiszállt a nyeregből és letisztogattuk magunkat.

Mivel az idő eléggé a vége felé járt és nem akartam vendéglátóm idejét rabolni a fürdő felé vetem az irányt. Tisztálkodás és vissza a város forgatagába. (A találka végén Zsantill megkért, hogy várjak amíg a fürdőt csekkolja, mivel épp foglalt volt, addig visszajött a szobába váltottunk pár szót és vártuk az egyezményes jelet a másik hölgytől. Ez egy kis koppintás sorozat volt az ajtón. szerintem teljesen korrekt eljárás, mikor megtörtént startoltam a fürdőbe). Itt megjegyezném, hogy a fürdőben már egy új friss száraz kilépő fogadott, tehát a hölgyek minden használat után cserélik, ez újabb plusz pont.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint, a bővebb infóban foglaltaknak megfelelően történt, mint már említettem, elhelyeztem a kis komódra és sorsa onnantól kezdve nem érdekelt.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  Gézu3

Egyeztetés

Reggel néztem itt a hirdetését láttam hogy elérhető, telefonhoz nyúltam és már hívtam is. Bájos hang vette fel a telefont kedvesen elmondta a dolgokat.Par órára rá már mentem is.

Megközelítés

Autóval mentem, a cím egyértelmű volt, könnyen odataláltam, a ház előtt könnyű volt parkoló helyet találni. Fizetős övezet, de most már általában mindenhol fizetős.

Helyszín

Maga a ház új építésű, a lakás szép állapotú, magasabb emeleti, mindennel felszerelt, a szobába masszázs ágy és matrac is van. Hangulat fény, komód, halk zene. A helyszín tökéletes számomra. Teljesen diszkrét senkivel sem találkoztam, pedig többen vannak.

Hirdető külseje

Tű sarkú cipőben, combfixbe és szexi fekete fehérneműben fogadott. 2 nagy puszi után irányba vettük a szobát, ott kis dumcsi kaptam friss illatos törülközőt és irányba vettem a fürdőt. Nagyon sokféle tusfürdő van, szájvíz is, poharak. Mint ha ha egy drogériában lettem volna. Érezhető volt a tisztaság illat, higiénia 100% OS, nagyon odafigyelnek erre.

Action

Picit tartottam az arc kitakarástól, de hál istennek gyönyörű arca és ragyogó szeme van. Hosszú szőke haja finom illata megbabonázott egyből. Kedvenc testreszem a cicije, és a szemei voltak. Igazi barátnő feeling. Mintha már ezer éve ismernem, nagyon jót beszélgettünk,az élet nagy dolgairól. Jókat nevettünk. Nagyon jó humorú hölgy:)
1 órára mentem, kezdtünk egy jó alapos masszázsal ezután minden ruhától megszabadult olajat tett rám is, és gyönyörű mellére. Fel le járt rajtam közben finom ajkával bekapta illetve kezével ügyesen csinálta,ezután kértem 69 be folytassuk én is kényeztettem finom illatos punciját, éreztem hogy nem sok van hátra így gumit húztam és először elölről csináltuk, közben finom simogatásokat, csókokat váltottunk, Kertem hogy jöjjön rám hol lassabb hol gyorsabb tempóban vagtatott rajtam mind eközben a mell bimboit nyaltam faltam, finom száját csókoltam. Éreztem hogy nincs sok hátra így kértem hogy kutya pózban legyen majd végem így is lett nem kellett sok közben fogtam hátulról a mellét. Hatalmasat élveztem a gumiba, hagyott le nyugodni kaptam törlőt, hozott vizet ami nagyon jól esett. Picit még beszélgettünk majd újra irány a fürdő. Onnan visszatértem oltoztem még beszélgettünk egy pár szót a napi teendőimrol majd 2 nagy puszival elkoszontunk egymástól.

Elszámolás

Mindenben ügyes mind a masszazsban, mind az erotikában. Teljes mértékben ajánlani tudom. Nem kell tartani az arckitakarastol. Gyönyörű mosolya, szép fogsora engem megbabonázott. Jövök még kedves!
Teljesen megérte a mai átlag rózsaszáltól kevesebb.

Zsantill, nagyon jó masszázs

  ANFIELD_ROAD

Egyeztetés

Szerencsés embernek érzem magam abban a tekintetben, hogy Zsantill megtisztel azzal, hogy randiaink megbeszélése gördülékeny és egyszerű legyen. Így nem írhatok mást, mint, hogy rugalmasak vagyunk egymással szemben.

Megközelítés

Angyalföld. Azon belül is a virágpiachoz közel eső része. Parkolás nem okozhat problémát, mint ahogy a helyszín BKV-val való megközelítése. A cím nagyon pontos, a házat aki nem találja meg, az nem is akarja!

Helyszín

Új építésű sarokház, ikszedik emeletén található Zsantill lakása. Nem ecsetelném külön-külön a helységeket, mert a kor igényeinek tökéletesen megfelel! A higéniai eszközök maximális tárháza megtalálható.

Hirdető külseje

Zsantill. Hogy is írjam. Engem teljesen levett a lábamról! Nem érzem magam nyeretlen kétévesnek, ezért azt kell mondjam, egy gyönyörű Nő! Minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami számomra a nőt NŐvé teszi. Nagyon szép, tökéletes alak, okos, tájékozott és művelt! Kell ennél több? Nekem nem.

Action

Megérkezésemkor újra leesett az állam. Egy fekete necc bodyban fogadott, két puszi is elcsattant, majd cipő le, és irány a szoba. Persze előre engedtem. Két okból is. Egyszer így illik, de a másik ok a szememnek volt kedves, mert csodálhattam gyönyörű popsiját, hosszú lábait, amin egy fekete magassarkú cipő volt. Átadtam amit át illik, majd levetkőztem és a fürdőbe mentem. A higéniai szokásaimat precízen elvégeztem, csak gyorsabban mint szoktam, mert már ölelni akartam. A szobába visszaérve várt rám a masszázspadra támaszkodva! Gyönyörűm! Oda léptem hozzá és elkezdtem csókolni arcát, nyakát, vállát. Talán jól esett neki is. Nekem biztos. A bodyt levettük és felültettem, majd finoman hátára felketettem és így kezdtem bejárni mind a számmal mind a kezemmel káprázatos testét. A melleit imádom, combját és szép vádliját nagyon szeretem. Ami még egy kis pluszt adott, hogy elegáns cipője még a lábán volt. Csipője alá nyultam, és gyengéden lesegítettem bugyiját, és el€m tárult kelyhe. Lábait a nyakamba vettem, majd végigcsókoltam és csak ekkor segítettem le cipőjét. Csípőjéhez visszaérve ágyékát kezdtem csókolni, majd megízleltem a mézédes csodát. Nagyon, de nagyon szeretem, ha nyelvemet elfogadja és befogadja puncija. Nem siettem sehova, így volt idő bőven, hogy kedvesem érezze, hogy nagyon jó nekem a lábai között. Az Ő érzéseiről nem nyilatkozom, remélem nem probléma. Egy kis? idő után kéz a kézben a matrachoz mentünk, majd hanyatt feküdtem, és Zsantill ajándékait tudhattam magaménak. Egyszerre volt névnapom, szülinapom, és karácsony! Fejemet felemeltem, hogy gyönyörködhessek ajándékaiban, majd rájöttem, hogy a mellettünk lévő tükör tökéletes erre a célra, így csak oldalra fordultam, és így néztem tovább a csodát. Elmerülve az erotika nyújtotta örömökben, talán azt a szót még ki tudtam nyögni, hogy gumi, majd felkerült a péniszemre, és Zsantill kecses és vágykeltő mozdulattal megajándékozott újra csodás kelyhével. Simogattam melleit, felültam egy lopott csókért, majd újra és újra. Egy kis? idő után megfordultunk, hátára feküdt, majd újra megkaptam tőle káprázatos testét. Az idő megállt, és csak Őt néztem, a mosolyát, csillogó szemeit, és hallgattam halk szavait ami kedves volt füleimnek. Szeretkeztünk egy csodálatosat. Mert szerintem ez az volt. Két ember együttléte olyan formában, hogy adjanak egymásnak az erotika világában annyit, amennyit lehetséges.

Elszámolás

Ahogy mondani szokták, úriember erről nem beszél! Igaz, én nem vagyok úriember, de attól még nem beszélek. Annyi, amennyi!

Zsantill, nagyon jó masszázs

  gyakorlatlan

Egyeztetés

Telefonon hívtam mert éppen zölden villogott az oldalon hogy "onlány". Hát mit ad Isten fel is vette. Kibeszéltük amit ki kell, a "bővebben telefonon" dolgokat, mit szabad/szeret mit nem. Egy órával későbbre meg is beszéltük a találkozót. Minden kérdésemre választ kaptam és úgy éreztem, hogy jól megleszünk majd. Nagyon szimpatikus volt számomra a telefonban.

Megközelítés

Autóval érkeztem, parkolás éppen ingyenes az automata szerint szóval ingyen. A ház előtt találtam parkolóhelyet. BKV-val a 32-es busszal érkeznék mert Örs vezér tere felől jönnék, a többi irányból passz, fejből. Szerintem a Béke tér kellemes séta távban van (legalábbis nekem). Szóval aki oda eltalál annak "simaliba"

Helyszín

Új építésű ingatlan egyik szép lakása, több szobával. Sokadik emelet, már liftes kategóriába esik szerintem, ezzel is utaztam. Lifttől hamar ott voltam és már résnyire nyitott ajtó várt igencsak gyors és diszkrét bejutás a lakásba. Belül két szobát láttam masszázságy(pad?) és a földön tatamis mindkettő, ha jól kukkoltam be a nyitott másik éppen üresen állóba. Tatami mellett tükör a falon körben led világítással adják meg a hangulatfényt. A tatami kifejezetten kényelmes volt. Ruháknak szobainas van, amire lehet pakolni. Függönnyel leválasztott rész ami mögött barátnője rejtőzött. A fürdő kádas - zuhanyfüggönyös megoldással működik, és ugyanaz a rövid zuhanycső (valószínű hogy csak "Ogreségemnek" rövid, minden embernek jó lesz:)) van mint minden új lakásban:) Tiszta jóféle törülköző van az első és második zuhanyhoz a szobába készítve. Volt kényelmes óvszer! Kilépéskor cipőkanál és egy vázának nézhető puff, amire a ha megfáradtál az óra után, remeg a lábad és már nem tudod állva felvenni a cipődet akkor ülve is abszolválhatod. Jó kis hely, nekem tetszett

Hirdető külseje

Zsantill nagyon szép Nő! A képein látható lyukacsos testharisnyában(?), magas sarkúban és tangában nyitott ajtót. Hosszú szőke haja végig lófarokba volt kötve. Arca nekem kifejezetten tetszett. Nagy barna szemei vannak, amiket nem tudtam, nem nézni. Szép szilikon cicijei vannak, teljesen jó fogással és szép mellbimbókkal. Bőre mindenhol finom sima volt. Kivétel ez alól a fazonosra meghagyott puncija, ami kifejezetten szexy ritkaság manapság. Kezein lábain szép manikűr pedikűr volt. Egyben van, megfordulnál utána az utcán szerintem. Ha jól láttam, akkor azon kevés hölgy egyik akin nincs tetoválás

Action

A liftből kilépve hamar a már résnyire nyitott ajtónál voltam amit óvatosan kopogtatva kitárta Zsantill, az ajtó mögött bújva. Megörültem, mikor megláttam milyen szép Nő Is várt rám. Puszival üdvözöl mutatta, hogy cipőt le és a szobába vettük az irányt. Beérve rendeztem a rendezni valóakt, vetkőzés közben kicsit eltűnt mikor visszatért kaptam törülközőt és mehettem is a fürdőbe egy folyosócsekk és a barátnő szomszédszobába bezárása után.

Visszafelé éppen a függöny mögött társalogtak, a szoba előtt megvártam és hamar jött is és bezárkóztunk a szobánkba. Gyorsan megszabadul a szexy hálós testét borító egybe ruhától és a magas sarkútól. Állva ölelkeztünk kicsit, majd a tatamin elnyúlva folytattuk egymás cirógatását. Én-Őt, Ő-Engem közben beszélgettünk, ismerkedtünk, egymásra hangolódtunk. Néha-néha közben a melleit a számba vettem egy csókra, majd folytattuk a "simit". Kenyérre kent, ezt tuti levette:) Elvoltunk így egy ideig. Majd elkezdtem mozgolódni, aminek az lett a vége, hogy hanyatt feküdt. Kicsit csókolgattam a nyakát mellit, egy-egy szájra puszi megesett közben, mígnem lehúztuk a bugyiját is. Elém tárult a nagyon szép puncija kis pamaccsal a tetején. Beköltöztem a lába közé, élvezettel nyalogattam finom punciját. Közben párszor összekulcsoltuk a kezünket, melleit felnyúlva a simogattam vagy a hajam túrta fülem arcom simította. Jó ideig így voltunk, mígnem jelezte, hogy folytassuk másképpen, leginkább Ő nekem okozna most örömet.
Hanyatt vágtam magamat a tatamin. Tökéletesen csinálja számomra. Semmi pornós vadulás durvulás, szeretett a szájával. Be-be csúszott a mellei közé is párszor, aminek a végén az ajkai közé érkezett. Egyszer csak próbált mélyre engedni, ezt meg is éreztem, mondtam is hogy ez nagyon jó érzés volt és ha lehet akkor ilyet még csináljon:). Csak mosolygott meg szabadkozott, hogy nem megy mélyebbre de ez is tök jó volt. Párszor meg is próbálkozott még vele, míg a szájával kényeztetett. Többször végigcsókolta szépen lassan, a tövétől a makkomig. Szerintem legalább addig, ha nem tovább élveztem ahogy szájával csinálja mint ameddig én nyalogattam a punciját.

Felültem és egy puszi után szemébe nézve kértem, hogy szeretkezzünk. Felpattant óvszerért amit megkaptam kinyitásra. Kezébe adván, megtartva neki felgumizott és kérdezte, hogy szeretném? Missziben kiegyeztünk, neki is ez a kedvence állítása szerint. Hanyatt dőlt és a lábai közé helyezkedtem. Lassan behatoltam a szűk meleg puncijába. Szép lassan mozogtunk. Az elején volt mikor mélyebbre akartam tolni vagy gyorsítani akkor a combjaival összezárt picit, lehet még korán volt ehhez (bocsi ha fájt:S). Ez később abbamaradt és teljesen behatolhattam, és a hangja is megjött Zsantillnak. Sokat gyönyörködhettem a szép szemében miközben mozogtam benne. Többször összenéztünk a tükörben is. Szerinte szexy látvány voltunk. Egészen a végemig így maradtunk. Izzadtam rendesen, gyorsabb lassabb tempóban dugtam. Meg is törölgetett a kéznél lévő papírtörlővel szex közben, ez nagyon édes volt:) Talán egy 10-15 percnyi szex után mikor éreztem, hogy elélvezek, a fülébe súgtam, hogy bele fogok élvezni. Ő meg csak mondta hogy "Gyere, Gyere..". Már élveztem is tele a punciját (gumiba!). Teljesen kielégültem, ráborultam. Jó pár percig még így voltunk. Nem tudom, hogy direkt vagy akaratlanul, de rá-rá szorított a farkamra míg benne voltam és pihegtem. Ez kellemes volt, ölelt simogatott közben.

Lassan szétvalltunk és kb. melléroskadtam. Mellém feküdt és simogatott tovább, egy két puszi is lehetett. Arcunk egymáshoz közel szemeink csukva orrunk összeért eszkimópusziban és így cirógatjuk egymást. Tiszta chill volt ez a kis levezetés a végén, egy jó(szerintem) szex után. Kiment tusolni, addig mondta, hogy csak pihizzek nyugodtan. Mire visszatért már szabadkoztam is az idő miatt, de megnyugtatott, hogy még egy gyors zuhany belefér csak nyugodtan. Tus után, öltözés közben kis folyadékpótlás és dumcsi, ki merre kb. stb. Kikísért az ajtóig cipó fel, puszi és vissza a valóságba.

Elszámolás

A telefonban elhangzottak szerint, az elején a kis komódra helyeztem miután a szobába értünk. Zuhanyból visszatértem után megköszönte és jelezte, hogy kivitte. Engem ez nem különösebben zavart. amúgy is otthagytam volna:)

Zsantill, felejthetetlen masszázs

  tomika01

Egyeztetés

Nagyon régóta szerettem volna hozzá eljutni. A randi előtti napon hívtam. Első hívásra nem sikerült elérni, de kis idő múlva megcsöregetett. Gyorsan visszahívtam és megbeszéltünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot másnapra.

Megközelítés

Bkv és kis séta. A címet könnyű megtalálni, a Stadionok szomszédságában található az épület. Autóval is mehettem volna, a ház előtt és környékén könnyű a parkolás, természetesen ezzel is a városvezetés számláján található összeget gyarapítva.

Helyszín

A ház egy jól karbantartott nem mai épület. A lakás szépen felújított, a rendre és higiéniára nem lehet panasz. A szoba pont megfelelő méretű, a fürdőben többféle tusfürdő, szájvíz sőt még dezodorok is találhatóak.

Hirdető külseje

A lakásba belépve Zsantill az ajtó mögé húzódott mikor kinyitotta nekem, s hogy miért...hát az a látvány... A képeknek megfelelő, olyan szépséges, izgató nőt pillantottam meg, amilyet egy hozzám hasonló átlagos fickó csak úgy meg sem mer szólítani. (Nyilván ez is vezérelt abban, hogy őt keressem fel) Egy nagyon szexi fekete kis apróságban és magassarkúban fogadott, ami kihangsúlyozta fantasztikus melleit. Köszönés, kis puszik majd invitál a tetthely felé. Közben ismerkedés, trécselés olyan természetesen, mintha régóta ismernénk egymást. Azt gondolom, ha érzi rajtad, hogy nyitott, közvetlen és jókedvű vagy, akkor ő is hasonlóan fogad téged. Szerintem fontos neki az a kisugárzás, hogy mennyire vagy ápolt, igényes (nem anyagias), még akkor is (ahogy én neki meg is jegyeztem neki később) az ábrázatod nem éppen klasszikusan jóképű.

Masszázs

Másfél órás masszázsra mentem, egy nagyon fárasztó éjszakai műszak után, pénteki napon, a reggeli órákban. A fürdés után itallal kínált, de ezt akkor nem kértem, mert minél előbb a karjaimban akartam érezni. És éreztem is. Minden porcikája finom, bársonyos, az alakja fantasztikus, az illata bódító. Finoman átöleltük egymást, csókok csattantak, gyengéden simogattuk egymást, ami alatt én kibontottan a kis semmiségekből és végre-végre elém tárultak azok a fantasztikus mellek. Amik bár kaptak szilikonos segítséget, de nagyon természetes hatottak, később elmesélte, hogy miért is. Kis idő múlva az ágyon feküdtem, rövid kalandozás után a farkam már a mellei, majd az akjai között volt. Nagyon kellemes franciabemutató vette kezdetét, csak minimális kézi rásegítéssel. Egyetlen részt sem hagyott ki. Foglalkozott a golyókkal és kicsit még a köztes területtel is. Majd feltérdeltem és intenzívebb szakasz után a melleire élveztem. Megtörülgetett, maj hasra feküdte. Kaptam egy kellemes masszázst, ami nem tudom meddig tartott, mert ez idő alatt végig beszélgettünk. Minden egyéb mellett nagyon jó beszélgetőpartner is. Aztán eljött a pillanat, amikor úgy gondoltam, érvényt szerzek a kölcsönösség elvének. Hanyadt fordítottam és elkezdtem bejárni teste minden pontját. Eddigi tapasztalataim alapján bátran mondhatom, hogy ennyire jó, finom, selymes és csodás puncival nagyon ritkán hoz össze a sors. De most kegyes volt hozzám. Nem is csoda, hogy hosszú percekid időztem ott. Azt gondolom nem volt hiába az ott töltött idő. Aztán a farkammal izgattam a punciját, vigyázva, hogy egy bizonyos határt nem lépjünk át. Nehéz volt, de a végén egy közös kis masztival a hasára élvezve fejeztem be. Hagyott lehiggadni, kicsit ittam, majd egymás mellett feküdve beszélgettünk. Aztán ismét fürdés, öltözés, az ajtóba újabb ölelés és puszik és visszaadtam magam a valóságnak. Csak miután kiléptem az ajtón vettem észre, hogy kicsit túlléptük az időt, mivel a szobában nem volt óra. Ezt meg is jegyeztem neki. Semmi jele nem volt egy pillanatig sem, hogy sürgetne vagy siettetne bármit is. Szeretném azt hinni, hogy ez részben az én személyem miatt is volt...

Kényeztetés

A masszázst megelőző franciajátékot a nagyon jó kategóriába teszem. Szinte kézi érintés nélkül, a melleit is használva istenien csinálja. Jó érzéssel váltogatja az intenzitást, nem csak a fő alkatrészell foglalkozik, hanem a csatolt részeknek is kellő figyelmet szentel. A befejezés a szájon és arcon kívül mehet bárhová.

Elszámolás

A másfél órás program illetményét előre telefonon tisztáztuk. Azt gondolom, a mai viszonyokat figyelembe véve jó áron, kiváló élményt kaptam. 45 szálból álló csokrot tettem le az asztalra.

Zsantill, jó masszázs

  Atesz8005

Egyeztetés

Vtr egyeztetés volt. Tökéletesen működött a dolog .
Előtte itt volt pár üzi váltás .

Megközelítés

Autós megközelítès volt ismèt ,Puskás mellett a Stefánián parkolás, hely bőven, fizetős.
Közelben több BKV lehetősèg továbbra is

Helyszín

Földszinti lakás, ami pazar àllapotú, tiszta, fürdő továbbra is hibátlan.
Foglalkozás egy hangulatos kis szobàban van, magas franciaágy lepi el nagyrészét. Tükrös a szoba.

Hirdető külseje

A képek tovàbbra is a valóságot fedik, az 2022.12.29. e óta mit sem változott :) .
Most fekete színű bitang vad fehérnenűben fogadott...azzal a hihetetlen tekintetével, alkatával. Perfekt Milf kedvelők legjobb helyen járnak.
Nekem a kedvenc továbbra is az arca, tekintete, böre, nyaka... Ja ès kutyus közben feltűnt, hogy a háta ès a dereka is.

Action

Èrkezèsemkor ajtót nyitott, de nem láttam mivel a welcome ruházat jellege miatt, az ajtó mögött állt. A legutóbbi emlèkeimet előcsalogattam azzal, hogy belèpès előtt becsuktam a szemem ès beleszippantottam a lakásból felèm kiáradó egyedi, illatba. Ez a kaland ès a vágyak illata ott ès akkor számomra.

Már ismerőskènt köszöntjük egymást. Puszi, ès már faggattuk is egymást hogy mi a pálya. Cipő, kabát le, átadok egy dobozka Raffaellót, amit ismèt puszika követ, továbbra se áll be a szánk. Rutinosan, együtt mozgunk a lakásban amiben ketten vagyunk. Felkínál több fajta innivalót de csak vizet kèrek. Szèp lassan letelepszünk a foglalkozás helyszínèn, tovább beszèlgetünk.
Itt megjegyeznèn, hogy 1000 X oldottabb a lègkör mint legutóbb.
Indulás tusi.
Utána már ajtóban állva vár a kalandpark főnökasszonya.
Bekísèr, már megy a tipi-tapi, csókok , hatalmas kölcsönös ölelès szemből. Végzet hegye is magabiztosabb mint első talalkozásunkkor, ès ez mindkettőnknek feltűnik. Perceken keresztül vagyunk így összegabajodva, mesès illatát nem győzöm beszippantani elèg mèlyre, de megpróbálom.
Leülök a jó magas ágy szèlère, hátradőlve könyökömön megtámaszkodva nèzem ahogy a farkam eltűnik a szájában, de minden elkèpzelhető módon játszik vele. Miközben a főnökasszony játszik a beosztottal, egy sunyi pillanatban megugrasztom a cerkát ami ismèt beleröppent a szájába. Fel is nevetett, hogy " jól beleugrottál a számba!!". Nagyon lelkesen finom hangok mellett zajlott a foglakozás ezen része.
Türelmetlensègből "felajánlottam neki " , hogy csapja fel a gumit, amit megtett ès kutyusban kezdtük ( na itt tűnt fel a háta, dereka ). Hálásan pucsított. Vállai, arca teljesen lent az ágyon. Világbajnok vizuális èlmèny.
Felpattanok az ágyra , indul a rodeó, eleinte egyenes háttal kapaszkodás nèlkül teljesít, majd magamhoz húzom, nehogy leessen, úgy adagolom a tesènek. Ezután hátára fordítom klasszik misszibe, majd lábak nyakba , ègbe, löketszám szintén tartása maximálisan fenntartható továbbra is . Oldalára fordítom a főnökasszonyt, bal lába ágyon marad , jobb lábát elkapom felemelem függölegesbe ès ezen technikával kialakított testtartását maximálisan kihasználva tövig benyomtam neki, nem rajtam múlt hogy a golyóim is követik a farkamat. Isteni combját melleit fenekèt mindezek során termèszetesen kihülni nem hagytam.
Ebből ismèt blökire váltottunk. Na itt már verettem a tűz kilövelésèig, amit egy " kivégzel GE.I " , nem èppen Kazinczy díjas megjegyzèsem foglalt csokorba.
Mentsègemre legyen mondva, hogy jót röhögtünk ezen mindketten , elnézést is kèrtem emiatt.:)
Haragot szemében nem láttam.

Ezek után hátamra feküdtem, kifeszített Krisztus pózban, letisztogatott ès mellèmfeküdt fejét a vállamra téve beszèlgettünk miközben cirógatott.

Pici pihi után egyik kedvenceket ajànlottam fel , néni kényeztetést ott ahol eddig a cerka járkált. Ágyikó szèlère csábítottam, lábait felhúzta ès engedett a hóbortomnak.

Ezt már csak a távozás szokásos rituálèja követte, miközben megcsodálta az általa akkor felfedezett tetkómat .

Elszámolás

Extra továbbra sem szüksèges nála.
Ismèt a legelejèn rendeztem, kis asztalkán a fèm tálcát használtam nehezèknek. Nem tudom, hogy a vègèn is ott volt e mèg.

Zsantill, jó masszázs

  Atesz8005

Egyeztetés

Randi elötti napon döntöttem el, hogy Ő. Először hívtam, nem vette fel, nekikezdtem a VTR nek , akkor visszacsörgött röviden. VTR félre , visszahívom, egyből felveszi. Az általam mondott időpont, nem volt jó neki tekintettel az aznap kezdődő " szabijára" , de addig beszèlgettünk, ès valamit kihallgatott a hangomból, mert mègis mondott aznapra egy korábbi időpontot. Na ezt nem kèrdés hogy elfogadtam. ....
Bevállaltam az idei èv utolsó " áldozatának " szerepèt.

Megközelítés

Bármivel egyszerűen elèrhető, megközelíthető. Válogatott meccs napján csak gyalogosan, tekintettel arra, hogy a bejárattól 1 kőhajításnyira van a Puskás Ferenc Stadion kerítèse. GPS pontosan odatalál . Cím egyèrtelmű. Parkolás fizetős munkanapokon. Most a kèt ünnep között ingyenes volt. Parkolóhely dögivel.

Helyszín

A lakás pazar. Kivetnivalót nem találtam, de igazából volt más , egyèb tènyező ami a figyelmemet elvonta. Fürdő óriási, kegytárgyak szèp számmal, jó a felhozatal , válogathat aki arra izgul. Törcsi megtermett , illatos.
Rendelőben francia ágy. Falon tükör a mozizás végett. Az ágyikó magas de ez kifejezetten hasznosnak tűnt a kezelès során . Fèlhomáj, nèmi zenei aláfestès . A környezet több mint megfelelő.

Hirdető külseje

A külső..... Hol is kezdjem.... Arc nèlküli az adatlap.
A találka előtt tehát aki először megy , kb tudja milyen test várja , ès ha beszèltek telefonon akkor tudja milyen hang társul ahhoz . De az arc akkor is lutri az ajtónyitásig. Emberek ...azt az ajtónyitást megèlni első alkalommal... Komolyan mondom, nekem lègszomjam lett amikor azt az arcot megláttam. Hát ilyen nincs. Ami addig bizonytalanságban tartott, az ott és akkor egy megelevenedett àlommà vált. Jèzus isten. Sokminden megfordult a fejemben, de hogy ennyire az esetem legyen, gondolni se mertem. Csak néztem... Köszönés puszi, és közben azon jàr az agyam, hogy ez egy dög... Nem ....angyal...nem ...dög.....nem...angyal. Tökéletes zavar a bázisban, tudva, hogy hamarosan ez az " arken kő " velem fog összebújni. Ja nem is mondtam hogy kis semmiben fogadott ami a fő fotója most éppen. Mellbimbóit piciny fekete valamik fedték amik egy másik fotón szintén szerepelnek. + Pici tanga, hisz kint hideg van.
A külső nem felel meg a fotóknak, ugyanis nagyságrendekkel szebb drágakő az életben.
Illatos , hibátlan, finom bőr .
Szemei..nèzèse??? Meghalsz.... A koponyád hátuljáig hatol a nézésével szex közben - is-.
Egy olyan MILF aki a legtöbb koccanásos baleset kiváltó oka.

Action

No tehát a belèpèst követően itallal kínált ( több lehetőség közül vàlaszthattam volna de másra szomjaztam ), bekísèrt a játszótèrre, ott lehuppantunk az ágyra, pici tracsi, ismerkedés az ismeretlennel, miközben a szemizmaim begörcsöltek mert mindent látni nézni akarttam ... kedvesen átad egy törcsit ès elkísèr a fürdőbe. Ami ott történik rövid magányomban felesleges irogatás, nem is lènyeges...
Onnan ki ès az előszobába lèpve a játszótér ajtajának támaszkodva vàr - màr ahogy támaszkodik és néz, rosszul leszel, azt hiszed ezt fokozni nem tudja, de ekkor megszólal - hihetetlen. Gyengébbek ezen a ponton elélveznek, megköszönik és távoznak.
Jelentem én beljebb mentem, a drágakövel. Bent félhomályban lágy zene, minden adott. Lágyan hozzámbújt állva, cirógat, símogat, suttog ( azzal az Ő hangjával ) csókok, fèlve óvatosan èrintem mint egy szappanbuborèkot amit nem akarunk eltüntetni hisz szèpsègèt, színeit sokáig szeretnènk magunkènak. Érzésre azt éltem àt mintha évek óta csak egymás apró érintésére vàrtunk volna, és most eljött a pillanat, amit megàllítanánk teljes szívünkből , hogy a végtelenségig élvezhessük. Meg se fordult a fejemben állati ösztön... Egy másodpercre sem. Finom èrintèsek incselkedèsek a vègzet tüzènek hegyèvel . Agyamnak bizonyos szegmensei itt funkció nèlkül foglalták el helyüket a koponyámban, mert filmszakadàs..... eszmélés egy forró édes érzés hatására ahogy a kedves csörében eltűnik a farkam. .... Térdel elöttem . Símogatom a vállàt , finom illatos vékony hajàt, apró kis fejét. Fel felpillant, néz, hogy a gyönyör útján mindketten rajta vagyunk e. A kényeztetés minden formàjàt kipróbálja, és a reakcióim alapjàn a későbbiekben ezt a tökéletesség elérése érdekében "fel is használja ellenem".

Idővel felültet az àgy szélére, hisz korábban tisztázva lett hogy a " rutinzsák " kategóriától messze vagyok, ezért hasznàlja szívfájdalom nélkül tapasztalatàt, rutinját. Ezt meg is tette, ügyesen, szinte észrevétlen kombinálva az én vàgyaimmal. Egyszer se úgy szólt hozzàm az együttlét közben, hogy az megzavart volna, sőt mindvégig olyan bájos, türelmes, lelkesítő volt, hogy az élményszámba ment.

Innen egyenes út vezetett a kölcsönös kényeztetéshez, melynek során jellemzően nem látjuk a másik arcàt de bánja a franc, hisz amit itt kap és làt a földi halandó, az ismét leírhatatlan. Feszes combok, fenék, illatos, nedves gyönyörkapu, díszek és minden màs nélkül. Mintha még az első pihékre vàrna ez a terület. :)
Lágyan, lassan csókolgatom ahol érem, miközben ő is kényeztet pici 1000 fokos csőrével.
Esőkabátot kérek,kapok. Hàtára fektetem, a magas àgy szélére húztam - fekete harisnya rajta- megzabolàz a làtvány. Szemből behatolók a gyönyörkapun.... Ő beszél hozzám. Lábai hol az égben, hol a nyakamban. Néha símogatom melleit. És most jön az amit korábban említettem, a szemek, a nézés . Hàt basszus..... Belédhatol....elkap .....semmit nem tehetsz ellene, de nem is akarsz....élvezed azt a megfoghatatlan érzést.... Belekapaszkodik a tudatodba anélkül hogy fizikailag hozzàd érne. ....és így szexelünk...aaaaaa.
Időnként ezt megszakitom önzőségből hogy ismét ízlelhessem édes gyönyörkapuját, amit hàlàs hangokkal jutalmaz.
Leül szembe a tükörrel az àgyon , én mögötte símogatom , símogat közös maszti..... Nagyon izgi...símogatja a melleit,hasàt, gyönyörkapujàt. Felállok mögötte , farkamat vállához, hàtához, arcához dörgölöm persze érzéssel, kissé kényezteti ismét a farkam, majd ismét gumit kérek.
Tükörrel szemben elhelyezkedik blökiben, én betérdelek a szélesen széttárt combjai közé és kezdetét veszi a végzet tüzének kicsalogatása, évezredes rítusok szerint. Eközben tükör adta lehetőségek maximàlis kihasználása. Símogatom a hibátlan csípőt, hátat ,feneket combot, vállat.
Egyszer csak érzem hogy a végzet tüze közeledik a kürtő szájához és olyat robban, hogy azt semmi nem tompíthatja..... Hagyni kell hogy kitombolja magàt. Hàt mi mindketten hagytuk.
Ezutàn finom óvatos tisztogatás, tusi, és kötetlen beszélgetés az àgyikón amíg szàradok.
Ezt azt megtudtunk egymásról, amiről persze egy betűt se írok le.

Elszámolás

Első alkalommal voltam nála, természetesen az elején adtam àt a csokrot, az extra ajimmal, és a csokor méretét némileg megtoldottam mivel idén velem zárta az évet a rugalmasságának köszönhetően és hihetetlen ami belőle áradt már a belépésem pillanatában. Nem Extráztam, feleslegesnek tartottam . Amik az adatlapon vannak azok válllalva, és rengeteg olyan dolgot megtéve ami adatlapon nincs feltüntetve de ő megadta. Az általa leírtak nem csak üres, csalogató szavak.

Zsantill, jó masszázs

  HugeHefner

Egyeztetés

Egyeztetés teljesen simán ment. Láttam, hogy on-line az oldalon és bejelölte, hogy hívható, nosza hát rácsörögtem. Kb. a második csörgésre fel is vette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Kellemes szexi hangja volt. Megkérdeztem, hogy vajon ráérne akár mostanában is valamikor? Igent mondott, uhogy kb. Másfél órával későbbre meg is beszéltük a randit.

Megközelítés

Stadion közelében, világos cím. Autóval BKV-val is jól megközelíthető hely. Parkoló hely van. Kapu előtt telefon, bejutás sima.

Helyszín

Tiszta rendezett lakás, izgalmas félhomályra sötétítve, pont kellemes egy délutáni randihoz. Fürdő tiszta, tusfüri szájvíz ok, ne is húzzuk az időt ezzel.

Hirdető külseje

Eszméletlen jó csaj. Legalább is nekem nagyon bejön. Szuper MILF formás idomokkal. Szép nagy cicik - plasztikázva - de most is feláll a farkam, ha belegondolok milyen jó volt foglalkozni velük. Jól markolható kerek popsi, kellemes simogatni. Helyes arc. Az kizárt, hogy nem nézed meg ha az utcán látod. Egy piros egybe ruhában nyitott ajtót fekete magassarkúval.

Action

Beinvitál, nagyjából megbeszéljük a programot, majd fürdő. Fürdés előtt említem neki, hogy van egy enyhe combfix fétisem. Készségesen felajánlotta, hogy felvesz nekem valami szépet amíg pancsizok. Fürdés után vissza, és kérésemre egy fekete neccharisnyában várt a magassarkúban. Ennyi bőven elég volt, hogy harckészültségbe rendeződjek. Magamnak háttal fordítottam, és úgy csókoltam a nyakát miközben közben markolásztam az isteni melleit. Jól markolható cicik, hagyja is, nem kényeskedik. Persze nyilván azért érzéssel kell hozzányúlni. Közben az isteni segge az ágyékomnak feszül. Ezután megfordítom, még állva, hogy a feneke is kézre essen, és közben csókolózunk. Jól csókol, odaadóan. Nem csak úgy immel/ámmal, van nyelv rendesen. Említi is, hogy szeret csókolózni. Na hál Istennek. Aztán ágyra, hanyat fektetem. Végig nyalom a harisnyás lábait aztán irány a punci. Nagyon szép finom puncija van. Nagyon felizgatott, ahogy nyaltam. Majd szerepcsere és ő kezd kényeztetni. Először a hasamat csókolja, majd szépen finoman a szájába vesz. Ezt nem lehet sokáig bírni, pedig hetekig el tudnám viselni! :) Védőfelszerelést kérek, mert érzem, hogy minden perc kezd számítani, és kértem, hogy üljön bele. Nagyon finom puncija van, jó érzés, ahogy körbeölel, és közben előtted a cicik! Nem is kellet sok a végkifejlethez.

Elszámolás

Diszkérten, említés sem esett róla.

Zsantill, jó masszázs

  thirtythree

Egyeztetés

Aznap hívtam, több órával a randi időpontja előtt. Zsantill másodikra vette fel és nagyon örült, hogy több órával előre egyeztettünk.
A telefonban részletes ismertetőt adott a lehetőségekről, majd megbeszéltük a pontos időpontot.
Nagyon aranyos volt a hangja a telefonban, igazán meggyőző.

Megközelítés

A helyszín a stadionok közelében található. Igényes tiszta társasház. Szerencsére nem a lehúzós újépőítésű futószalag hely és nem is a lepukkant véglet.
Autóval nagyon könnyű megközelíteni és a számos parkolóhely közül lehet választani. Az utcában a ház előtt is volt hely, de a szomszédos utcákban is tudtam volna választani.
A parkolás fizetős, de cserébe van hely bőven.

Helyszín

Csengetést követően rögtön felengedett. A lépcsőház nagyon tiszta volt és egyértelműen meg tudtam közelíteni a helyszínt.
A lakásba belépve egy kis aranyos helyszínre érkeztem, indenhol tisztaság és kellemes berendezés.
A fürdőn lepődtem meg a legjobban. hatalams volt a lakás méretéhez képest. Kényelmesen tudtam tisztálkodni.
Sok helyen rámragad a tusoló függönye vagy logisztikázni kell, hogy jussak be a tisztálkodó helyre. itt királyi hely volt mindenre.

Hirdető külseje

Zsantillt meglátva már tudtam, hogy jó helyen járok. Külsőre középkorú szépség. Kedves arc, formás test. Hogyha akarnék sme tudnék semmibe belekötni.
A kedvességével csak növelte a vonzalmat a csodás külsőn túl. Rögtön megnyugodtam , hogy jó helyen járok.

Action

A fürdőből visszajövet illedelmesen megkérdeztzem, hogy hova helyezhetem el a törölközőt. Természetesen a válasz rugalmas volt.
Ezután egymással szemben meztelenül állva elkezdtük egymás testét gyurmázni. Simogattam a testét és markolásztam a popsiját. Felemelő érzés volt.
A simogatások után közölte, hogy akkor ő letérdepelne elém. Természetesen nem ellenkeztem, de mire magamhoz tértem a szerszámom már el is tüntette.
Köpni nyelni nem tudtam. Egyetlen félelmem az volt, hogy ha ilyen ritmusban haladunk akkor túl hamar végem lesz.
A francialeckét követően felfektettem az ágyra és csókokkal kényeztettem. Az arcától haladtam lefelé a mellek érintésével a combok fogságába.
A nyelvemmel kényeztettem. Nagyon jól esett neki. Ugyanakkor valahogy azt éreztem, hogy jobban szeret adni, mint kapni.
Ekkor jött a kérdés, hogy milyen pozícióban szeretném folytatni. Nekem a lovagló pózra esett a választásom.
Ekkor aktív lovaglásba kezdett, aminek már nem tudtam ellenállni, így is lett végem.
Finoman távolította el a védőfelszerelést majd letörölgetett.
Ekkor kedves beszélgetésbe kezdtünk. Nagyon értelmnes és aranyos lány. Jól esett vele beszélgetni. Nem volt tolakodó, nem jöttek a hülye kérdések. Ugyanakkor a felvetett témák nagyon érdekelték. Kedves beszélgetőpartner volt.
Közölte is , hogy nagyon értékes ember vagyok.
Itt már megfogalmazódott bennem, hogy ide még vissza kell térnem.

Elszámolás

Leraktam az ajándékot diszkréten. Nem volt túlspirázva a dolog. Nem stresszelt rajta és szerencsére én sem. Valahogy tök természetesnek éreztem.

Zsantill, jó masszázs

  Bananahammock

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel, első próbálkozásra sikerült elérnem. Kedves hangja van és sikerült pár órával későbbre lebeszélni a találkát.

Megközelítés

Motorral mentem, sok szabad parkolóhely volt közvetlen a ház előtt is. A környék fizetős ha valaki kocsival menne, szerintem a tömegközlekedés is kiváló.

Helyszín

A házba a bejutás kóddal történik, lakás közel a bejárathoz, a diszkréció adott. Belépve a lakásba abszolút rend és tisztaság fogadott. Fürdő tökéletes, tusfürdő választék is több mint kielégítő. A szoba az alaklomnak abszolút megfelel, van egy fotel ahova le lehet rakni a ruhákat és egy nagy, kényelmes ágy és két oldalról tükrök a csodás látványért. Ezen kívül nem tudok részletekkel szolgálni mert Zsantill teste megigézett és nem tudtam másra koncentrálni.

Hirdető külseje

Képek róla készültek, gyönyörű alakja van és emelett nagyon természetes hatásúak a cicik, nehéz volt elhinnem, hogy nem igaziak. Bőre is szinte baba puhaságú. Egy szexi és vékony kis szettben fogadott ami nagyon jól állt neki. Határozottan jobban néz ki élőben mint a képeken.

Action

Én először egy masszázst kértem tőle mert azt a hirdetését láttam először és csak később lett számomra nyilvánvaló, hogy szerencsére többre is van lehetőség. Kezei finomak és a bemelegítés után a cicijeit is bevonta a masszírozásba aminek kimondottam örültem. Mindeközben kellemesen elbeszélgettünk mindenféle dolgokról, jó beszélgető partner. Kis idő után hátamra fordított és belekezdett egy kellemes franciába amit nagyon jól csinált. Kis idő után áttértünk a 69-es pozícióra, hát ezt egy hétig is el tudtam volna viselni, nagyon finom a puncija. Ezután kutya pózba kezdtük el az ágyhoz közelebbi tükör előtt, nagyon szűk puncija van és ahogy az izmait mozgatja az valami hihetetlen volt számomra. Az elnyújtott franciázás következményeként sikerült neki hamar elélveznie ami nagyon jó érzés volt számomra is hamar követtem én is őt. Szívesen kipróbáltam volna több pozíciót is de sajnos most csak ennyire futotta tőlem. Mindenképpen vissza szeretnék még menni hozzá.

Elszámolás

Semmi extrát nem kértem, maximálisan elégedett voltam a csokor méretével és az ezért kapott szolgáltatásért. Kezdő révén már az elején odaadtam neki és ezzel le is tudtuk ezt a dolgot.

Zsantill, jó masszázs

  Explorer01

Egyeztetés

Többször kerestem a délelőtt filyamán de sajnos nem vette fel. 11 előtt pár percel aztán megcsörgetetz. Visszahivtam és mivel ott voltam a közelben 15 perc mulva már ott is voltam.

Megközelítés

Auzovan egészenbegyszerű a ház előtt parkoltam le az árnyékban. Töneggel szerintem könnyen elérhető.

Helyszín

Nagyon jo kis lakás. Elfogadnám sajátnak is.. A fürdő patyolat.

Hirdető külseje

Éppen mint a képeken. Nagy szilikonos cicik, telt, valószínűleg szintén feltöltött ajkak és mintha a popsiján is éreztem volna valamit de lehet hogy csak megtréfáltak az érzékeim.

Action

Gyors zuhany után nem sokat teketóriáztunk az ágy mellett egy két nyelves puszi aztán már invitált is az ágyra. Néhány párnát a fejem alá gyűrve vártam a hadrendbe állitó franciáját azokkal a szexi ajkakkal. Ami kezdetét is vette. Nagyon kellemes volt a ténykedése meg is lett hamar az eredménye. Ugy alakult hogy elértem a melleit körben amit gyömöszöltem is ahogy csak tudtam majd kicsit fejjebb csuszott és a cicik közé került a farkam. Na hát egyáltalán nemnterveztem ilyesmit nem vagyok kebelszex mániás de ez most nagyon jol jött ki. Tetszett ahogy a két masszív mell körött sajtolodik a farkam. Látványnak és érzésnek sem volt akármi. De szerettem vilna a popsiját markolni miközben cumizik igy megkértem hogy jöjjön oldalrol. Erre felajánlotta a kölcsönöst amire gyorsan rá is bólintottam. Finom kis puncija van. Nem maradtunk sokáig igy mert szerettem volna már benne lenni. Szoval gumit kértem majd szépen rám ült. Nem volt a leg ideálisabb számomra igy mert nagyon felülve voltam még szoval váltottunk kutyusba. Megkértem hogy zárja össze a lábait mert ugy jobban gömbölyödik a popsi. Igy is lett, én pedig örömmel tettem igy be neki. A tükör pont szemben volt velünk igy mindketten mozizhattunk. Azok a mellek ahogy jártak előre hátra minden lökésnél az állati volt. De szerettem volna valamit kipróbálni. Láttam higy magasabb az ágy, szoval az ágy mellé álltam és ugy tettem be megint missziben. Elértem a melleit a száját és eközben mindent látok is egyben. Fergeteges volt. Majd mégegy poz váltás én ugyanugy az ágy mellett ő pedig oldalra feküdve bepucsítva. Na ez beteette a kaput majdnem. Ugyhogy kértem higy legyen megint kutyus és wgy komoly tempozást, csattogós tempózásr követően végem is lett. Ezt nevezem én aktiv fél órának. Gyors zuhany és indulás.

Elszámolás

Nem kértem extrát illetve az nfvsz re rákérdeztem de mondta hogy azt nem vállalja. Semmi baj. Nem nem.

Zsantill, jó masszázs

  Gabor884

Egyeztetés

Kedden hívtam Zsantilt. Egyből felvette és barátságos volt telefonon is és egyeztettünk időpontot szerdára :)

Megközelítés

BKV-val mentem picit hamarabb értem oda tíz perccel.
Könnyű megtalálni a házat GPSt használok mindig.

Helyszín

Lakás állapota modern és tiszta meg kellemes stílusú. Van benne Buddha kép meg dizájnos képek.
Fürdőszoba modern. Nagy fürdőkabin van sok -sok tusfürdővel meg Zsantil ad minden zuhikor tiszta törölközőt meg kádkilèpőt. Ágy az igen jó minőségű és kényelmes.

Hirdető külseje

Élőben sokkal szebb Zsantil. Szép szőke és barátságos arcú plusz gyönyörű szép cicikkel és kerek popsija van.
Nagyon gyönyörű.
Rózsaszín bugyi és melltartó szettben várt , amik még jobban kiemelték szépségét.

Action

Csörögtem Zsantilnak a megbeszélt időpontban és mondta a kapu kódot aztán mentem vidáman hozzá.
Kedvesen az ajtó mögött várt és adott két puszit.
Igen barátságos és jó szívű volt végig. Figyelt rám és örültem neki nagyon hogy ilyen aranyos :)
Beszéltük előtte hogy szeretünk mindketten ölelkezni meg csókolózni szóval gyengéden ezekkel kezdtük a lamourt.
Aztán megsimogattam a melleit meg a fenekét és kellemesen az ágyra . Levettük a ruháit aztán én kezdtem kényeztetni, amit igen élvezett. Majd Zsantil kezdett franciázni . Igen kellemes és jó franciàja van. Nem győztem dicsérni.
Aztán gumit húztunk és meglovagolt mert mondtam hogy ez a kedvenc pózom . Igazán figyelmes és kedves. Szuper jól lovagol és közben a szép melleit simogattam meg csókolóztumk. Aztán váltottunk kutyus pózban itt mondta hogy csináljam jó erősen úgy szereti. Aztán csattogtunk rendesen és élvezte Zsantil nagyon meg persze én is :) Majd oldalsó pózra váltottunk mert az is nagy kedvencem mert úgy elérhetem jól a melleit. Jó mélyen magába fogadott ès így lett végem. Nagyon jó szexuális kultúrával rendelkezik Zsantil. Hagyott lenyugodni magában meg húzta rá magát az ezredesre. Jó sokáig szexelünk aztán már csak tíz percünk maradt és ölelkeztünk meg beszélgettünk picit aztán mentem zuhanyozni. Adott új törölközőt és végig jó fej volt meg hozott vizet nekem is :)

Elszámolás

Végén történt az elszámolás. ** db rózsával , ahogy a telefonban megegyeztünk.
Korrekt ár . Pesti átlag rózsa szálak .

Zsantill, jó masszázs

  jubireme1982

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg, hamar felvette, nem volt gond az egyeztetéssel. Szerencsém volt, mert éppen felszabadult egy kis ideje, így már másfél óra múlva ott lehettem.

Megközelítés

Parkolásról nem tudok nyilatkozni, ezúttal tömegközlekedve érkeztem,

Helyszín

szép arcú, barátnő feeling, isteni francia, nagyon kedves (SZT), maximális diszkréció
14 napja, Ő van a képen, Masszázs értékelés
Kapcsolatfelvétel: Telefonon kerestem meg, hamar felvette, nem volt gond az egyeztetéssel. Szerencsém volt, mert éppen felszabadult egy kis ideje, így már másfél óra múlva ott lehettem.

Lakás: Parkolásról nem tudok nyilatkozni, ezúttal tömegközlekedve érkeztem, de aki autóval érkezne, szánjon extra időt a parkolásra. Láttam néhány szabad helyet, de a biztonság kedvéért érdemes előbb jönni.
A lakás maga tiszta, kellemes volt már belépni is, látszik rajta hogy nagyon ügyelnek a higiéniára. Gyors üdvözlés, majd irány a szoba, ahol a kényelmes nagyméretű ágy mellett egy szék illetve fogas és akasztó várja a ruhákat. Rövid egyeztetés után irány a fürdő.
Ha lett volna nálam telefon biztosan készítek néhány képet annyira tetszett a zuhanyzó, illetve az egész fürdő, így maradtak az emlékek a jövőbeni felújításhoz... Rendezett, tiszta, kellemesen meleg van bent, a tusfürdők széles választéka várja, hogy az éppen aktuális vendég lekapja a számára legmegfelelőbbet és használja.
Szobába visszatérve, sejtelmes félhomály, váltakozó színű lámpa, kellemes, dallamos, nem tolakodóan hangos zene, minden a vendég kényelmét szolgálja.

Hirdető külseje

Külsőleg pont mint a képeken, korához képest nagyon feszes, karbantartott teste van, 10 évvel fiatalabb lányok/nők is megirigyelhetnék. Feszes szilikon cicik, de még nem a zavaróan túlméretes, hanem a testéhez képest eltalált arányokkal rendelkezik. Arca kedves, mosolygós, engem leginkább a mosolya, hangja és a szeme fogott meg. Kedvencem az igazi női teste minden egyes centimétere.
Partner a beszélgetésben is, mint kiderült jó néhány országban jártunk majdnem ugyanott csak nem egy időben...

Action

Elsőre egy órát egyeztettem vele ismerkedésképp, de a következő alkalom ennél hosszabb lesz. Abszolút kedves és figyelmes, többféle itallal is kínált, választhattam szinte bármit. Röviden átvettük a lépéseket, a masszázs lényeges része volt az eljövetelemnek, mert kissé fáradt és feszült is voltam, ezen felül nagyon nehezen oldódok (legalábbis eddig ez volt a tapasztalatom). Szóval azt kértem, hogy fókuszáljunk a lábra, azon belül is a vádlikra mert nemrég kezdtem komolyabban futni (régen versenyszerűen de abbahagytam), és az edzések (és az azóta felhalmozott extra kilók) kissé megterheltek. Szóval elsősorban a masszázson volt nálam a hangsúly legalábbis az elején. Kértem még kölcsönös kényeztetést és igyekeztem a lehető leghigiénikusabb lenni az esetleges szimpátia alapján bekövetkező csókcsatára is felkészülve. Abszolút nem sürget, nála ténylegesen a minőség számít és az, hogy a vendég a legjobb érzésekkel feltöltődve távozzon.Lényeg a lényeg, masszázs, "ahogy én szeretem", finom izgató érintések, egymás testének felfedezése, szoros összefonódás előbb hason fekve, majd rákérdezett, hogy van-e kedvem megfordulni. Nos mondanom sem kell az előzmények után nagyon is volt. Itt ért az első meglepetés, mivel fáradt es stresszes is voltam úgy éreztem nem lesz látható jele az "örömömnek" de nagyon is volt... Ezt remélem Ő is örömmel konstatálta, én biztosan... Itt egy laza kis csókcsatát azért vívtunk (itt jegyzem meg, remélem megütöttem a szintet? :) de érzésre azt hiszem igen). Kezeimmel is kalandozhattam, simogathattam, majd egy "óvatlan" pillanatban már érezhettem a száját rátapadni a megfelelő helyre. Küzdöttem az "életemért" rendesen, csak hogy még egy kicsit elnyújtsam ezt a fantasztikus érzést, majd kölcsönösen tettünk egymás kedvére, mely részemről abszolút nem várt gyorsasággal teljesedett be... Így biztosan van indokom visszatérni, hogy én is megremegtessem a lábait kissé... Hagyott lenyugodni, el nem eresztett volna, amit ezúton is megköszönök drága Zsantill! Ezután kényelmesen elhelyezkedtünk, beszélgettünk, lágyan simogattuk egymást míg el nem jött a végső búcsú pillanata.

Elszámolás

Annyi mint ami az adatlapján szerepel. Mint mindig az érkezésemkor azonnal átadom. Egy kis asztalkára tettem, végig ott maradt. Korrekt.

Zsantill, jó masszázs

  Herald

Egyeztetés

A találkozót előző nap beszéltük meg telefonon. Első hívásra felvette. Az adott napon kért egy megerősítést (én hívtam) és a címet is ekkor kaptam meg.

Megközelítés

Stefánián a stadiontól kb 2 percnyi sétatávra , parkolás könnyű , troli is jár .

Helyszín

Földszinti lakás , van egy kis kolléganője , de nem találkoztam vele . Lak teljesen rendben akciószobában nagy kényelmes franciaágy .

Hirdető külseje

Hibátlan ,nyugodtan vehetjük ténynek a fotókat. Arc szépségversenyen is nyugodtan indulhatna , biztos befutó lenne !

Action

Ajtónyitás után , azt hittem meghaltam , és ez már a mennyország . Egy gyönyörű angyal nyitott ajtót . Már a mosolyától olvadozni kezdtem . Csilingelő hangján kínált üditővel kávéval . Kis beszélgetés majd irány a fürdő .Gyorsan rendbe szedtem magam és már siettem az angyalhoz . Gyorsan ismerkedésbe kezdtünk , simi, puszi, apró csókok. Kicsomagoltam a ruciból, kis segítséggel, majd az ágyra térdelve folytattuk. Kényeztetni kezdett franciásan, amit rettenet jól csinál. Hagy időt az előjátékra, nagyon jól ráérez, hogy mit is szeretne az ember gyereke. Franciája nagyon jó, ügyesen váltogatja a tempósabb, aprólékosabb izgatással. Közben szemkontakt, érzéki hanghatások és minden más ami kell a spricchez. Amit most nem vártam meg, hanem előtte még én is kedveskedtem neki (legalábbis próbáltam) - érzékeny, majd mindenféle pózban csináltuk, amíg bírtuk, előbb ő lovagolt, nagyon ügyesen, majd szemből, később hátulról csattogtattuk egymást amíg végem nem lett. Iszonyat jó nő, csak a hangoktól és a látványtól készen van az ember.
Hatalmas nőiesség árad minden mozdulatából. Semmi sem történik véletlenül és kapkodva, mindennek oka van és tapasztalat, valamint nagyfokú magabiztosság húzódik meg mögötte. Mindez úgy, hogy percenként kérdi meg, hogy mit szeretnék. Nem sok idő kellet hozzá ,hogy kiteljesedjenek felé irányuló vágyaim , nem lehet sokáig bírni , annyira jó volt . Második körbe nem akartam bele folyni már , se idő se energia nem volt . Ami késik csak később jön .

Elszámolás

Érkezésemkor tettem az asztal szélére a rózsacsokrot, több szó nem esett róla.

Zsantill, jó masszázs

  csabika84

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre nem értem el, de pár próbálkozás után sikerrel jártam, valószinűleg épp vendéggel volt. 1órával későbbre megbeszéltük a találkozót, miután egyeztettünk mindent.
Szipmatikusnak tűnt, később sem csalódtam.

Megközelítés

BKV-val érkeztem így a parkolással nem volt probléma, a közelben lakom így gyorsan oda találtam.

Helyszín

Újépítésű ház liftes épületben, én is lifttel érkeztem és már résnyire nyitva volt az ajtóami mőgött Zsantill fogadott. A lakás igényes tiszta, a fürdő mindennel felszerelt, tiszta illatos törölköző. több féle tusfürdő és szájviz. Nagyon hangulatos minden nekem elnyerte a tetszésemet

Hirdető külseje

Zsantill egy Istennő, gyönyörű hosszú szőke haja épp lofarokban volt össze kötve amikor fogadott. Arca helyes nem volt agyonsminkelve de szerintem nem is állna neki túl jól.
Gyönyörű szilikoncicik, csillogó barna szem finom puha bőr, hosszú feszes combok egyszóval mindene a helyén van :D bármikor megfordulnék az utcán utána :D

Action

Miután beléptem az ajtón azonnal éreztem hogy jó helyen vagyok, Zsantil puszival üdvözölt és miután letettem a cipőmet a szobába invitált. Itt rendeztük az anyagiakat, majd kaptam törülközőt,
és indultam a fürdőbe. Mire vissza értem Zsantill már csak egy gyönyörű piros tangában várt. Olelkezésekkel kezdtünk lassan ismerkedni, csókolgattam a gyönyörű melleit nyakát iszonyatosan beindultam Tőle. Így ment ez egy ideig amikor is elindultam lefelé, Zsantilt megszabadítva egyetlen ruhadarabjától és a gyönyörű puncija tárult elém. Szépen finom kényeztetéssel kezdtem, nagyon finom és illatos :)Ezután cseréltünk és ő kezdett kényeztetni, nagyon ügyesen franciázik néha a mellei közé is be betette nagyon izgató volt a látvány és iszonyat kellemes érzés.
Már majdnem eldurrantam ezért kértem hogy húzzunk gumit és szeretkezzünk. Több pózban próbáltuk, közben néha egy egy szájra puszi is elcsattant. Lovagló pózban lett végem, miután elélveztem még rajtam ült egy darabig mintha kicsit rá szorított volna a farkamra nagyon bejött:) Majd leszállt letisztogatott kellemesen beszélgettünk még mialatt öltöztem, és nagy sajnálatomra elhagytam a helyet ahol a menyországban éreztem magam. Köszönöm Zsantil

Elszámolás

Megérkezésemkor rendeztük a piszkos anyagiakat :) Minden a megbeszéltek szerint zajlott

Zsantill, jó masszázs

  Zorge

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg , kedvesen tájékoztatott a program lehetőségekről .

Megközelítés

Könnyű megtalálni , Stefánián fogad , stadionoktól egy perc sétára.

Helyszín

Régi társasház földszinjén lévő szerelem kuckó . nagyon hangulatos kis lakás ,tiszta üde .

Hirdető külseje

Nagyon kellemesen kinéző, mondhatom hogy dögös MILF. Nagyjából az oldalon lévő képek is visszaadják a valóságot. Kellemes fizikai adottságokkal rendelkezik. Ott kerek, ahol kell és nagyon kedves (bár ez nem a külsőhöz tartozik - mindegy). Szóval nagy kemény cicik, kerek és kemény popsi, olyan belekapaszkodós... :-)

Action

Megérkezés után, egy rövid ismerkedés, majd egy törölközővel a kézben meglátogattam a fürdőszobát.
Visszatértemkor sikeresen lefejtette rólam a törölközőt és csókolózásba kezdtünk miközben a kezemmel feltérképeztem a testét és nagy igyekezettel megszabadítottam a feleslegesnek tűnő ruhadaraboktól. Majd enyhe erőszak hatására rádőltem az ágyra , fölém került, de ezt egy csöppet sem bántam. :-) Különösen azért, mert remek franciába kezdett. Kis idő után javasoltam egy 69-es felállást, hogy én is belenyalhassak a puncijába. Zöld lámpa. Jó ötlet volt. Ebben a felállásban el is töltöttünk némi időt, de aztán felbomlott a 69-es formátum és hanyatt döntve tovább nyaltam..., egészen addig, amíg el nem ment (legalábbis szeretem azt hinni, hogy ez így volt). Egy szusszanásnyi (kb. nyolc másodperc) szünet után kaptam egy helyes úszósapkát a hancúrlécre és már mehetett is tovább a délelőtti testgyakorlat. Váltottunk lovacskázásba, húúú...., aztán még húúbbb...és vége is lett az első felvonásnak. Nem szaladt el...
Egy kis pihi következett egy gyors zuhannyal és egy nagyon kellemes beszélgetős masszázzsal fűszerezve. Igazán kellemes volt. Ajánlom neked is kipróbálni.
A második felvonás elkezdését javasolta és egy hathatós franciával indított, itt lassan elfogytam én is és az idő is..., még egy zuhany aztán fájó búcsú és vége is lett a péntek délelőtti kalandnak.
Ajánlom kipróbálni neked is. Jó péntek délelőtti közös program Zsantil -lal, vagy ha úgy tetszik egy jó kezdet egy jó hétvégéhez

Elszámolás

Minden az előzetes megbeszéléseknek megfelelően történt. Minden annyi volt amennyi a telefonban meg lett említve. Se több, se kevesebb. Olyan Pesti átlagnak mondanám.

Zsantill, jó masszázs

  Cruiser47

Egyeztetés

Hetekkel korábban már sikerült beszélni vele, ünnepek közti elérhetősége érdekelt, pozitív válasz után izgalmamat csak fokozta, hogy éreztem, jó helyre készülök. Ezek után nagy izgalommal hívtam egy ráérős nap reggelén, látva a zöld villogót, néhány csörgés után felvette, és szexi, barátságos hangon mondta, hogy délben szabad lesz. Habozás nélkül mondtam, hogy ott leszek!

Megközelítés

Autóval, GPS segítségével minden gond nélkül odataláltam, a címre érkezés előtt 1 perccel nyújtogatva a nyakam parkolóhelyért, ez sem volt gond egyáltalán. 5 percet késtem, amit jeleztem neki, ezért nem aggódtam a kb. 1 perc séta miatt sem. A házszám nagyon jól olvasható már közeledve is, így könnyedén természetes mozdulattal léptem a bejárat elé egy kiskapu után. Onnan hívtam megint, kód megadva és már bent is van a szerencsés férfiember, és csak pár lépés az ajtóig.

Helyszín

Csengetni nem kellett, az ajtó elé érve már nyílt is, amit bezárva puszi és udvarias üdvözlés. Ezen a ponton már az izgalom tetőzött bennem, Zsantill pont olyan izgató, mint a képeken,sőt! Rendezett, tiszta kéró, cipő levesz, szobába érve ösztönösen elkezdtem vetkőzni, miközben csevegtünk kedélyesen. Az ajándékről beszéltünk telefonon, ennek megfelelően átadtam előre, kb. ezen a ponton, diszkréten az éjjeli szekrényre. Friss törülközővel bekísért a fürdőbe, modern és tiszta,a kilépő szőnyeg is ki lett cserélve, míg ott voltam. Ha azért mentem volna, tusoltam volna fél órát is, olyan kellemes a hangulat. Tusfürdő sokféle, szájvíz kétféle, szárazra kilépve már készen is álltam az előttem álló órára. A szobában hangulat fény, de nem félhomály, mindent láthat az idetévedő ember fia, különösen a tükör tetszetős. A dupla ágy (vagy francia, inkább erre asszociálunk álló farokkal !?) pont olyan keménységű, amit én szeretek, célnak pont megfelel.

Hirdető külseje

Zsantill pontosan olyan szexi, mint a képeken, elég jó megfigyelőnek tartom magam ezen a téren, a nyilvánvaló és nem titkolt retus nem tartogat meglepetést. Fekete ruciban fogadott, melltartó, bugyi, combfix, harisnya, magassarkú cipellő, az utóbbi került le először a szobába érve. Ekkor kerültünk majdnem egy szemmagasságba, mondta is, hogy biztos a magasabb nők a zsánerem. Ez így is van, csak pár centi, úgyhogy az állva csókolózás nem volt gond, amit készségesen fogadott. Isteni kerek feneke van, ami nálam első szempont, a cicik, hát az a másik világbajnok, olyan mellbimbókkal, hogy azt választanám egyetlen játékomnak egy világvége helyzetben! Helyes pofi, csókos száj, csak úgy hívogat az egész Nő!

Action

Zuhanyzásból visszatérés után elmondta, hogy én írom a forgatókönyvet, igyekeztem ne törjön bele a cerkám! Mivel már tisztáztuk a csók mehet, némi ölelkezés után rápróbáltam a nyakára adott csókok után, és igazi barátnős hangulatba kerültem! A fenekét kezdtem ezután körbe kóstolni, bugyi fent, de nem akadály. Körbenyalogattam a frenetikus farpofáit, harapdáltam, csókoltam, kicsit a résbe is, amennyit enged a póz, átnyúltam a kezemmel a pocijára, úgy élvezkedtem, mint egy iskolás a matektanárnő áhított seggén, de ez nem álom! Lassan lekerült a melltartó, hát bammeg azt hittem nincs jobb a fenekénél! Olyan cici forma, brutál formás bimbókkal, amibe Leonardonak is beletört volna a vésője! Ez meg itt van az orrom (mit orrom, lihegő pofám) előtt, annak teljes valójában! Ha tehetném, stopperolnám mennyi időt töltök egy-egy testrészen, hogy mindenre legyen idő, de nincs rá szükség, ha Zsantillunk megérzi a jó partnert, megy a dolog. Itt már felajánlotta a cici masszázst, úgyhogy kibontottam a testét az útban lévő szexi daraboktól, csak a harisnya maradt. Elhelyezkedtem fekve, és kaptam egy orál-mell kombót, jujj, de jó helyre jöttem! Mivel az ilyen passzív helyzet annyira nem jön be nekem, mondtam, hogy én állok, ő térdel és a tükörben mindketten látjuk az akciót. Na ez lehetett a fordulópont, mert nagyon tetszett neki, és mivel szinte folyamatosan beszéltünk végig, hangosan nevetett, próbáltam nem csak vicces lenni, hanem állni is a sarat. Dicsértük egymást folyamatosan,mondtam neki, ha valaha lesz egy guminőm, ő lesz a minta! Eszméletlen jó dolgok következtek, sok simogatás, csókok állandóan, és végre belenyaltam a puncijába, miután körbekalandoztam az fincsi bőrén, hasán, belső combján.Azt mondta nagyon szereti, jó pár percig járattam a nyelvem a csiklóján, és körülötte, az elélvezéshez ettől több kell részemről, úgy éreztem,apróbb remegések azért voltak :)
Ismét én állva, ő térdelve az ágyon, és kissé intenzívebb orális kényeztetés számomra, ahol kezdem tudni, hogy lassan itt a vég! Olyan ködös itt az agyam, hogy a részemre adott popó kényeztetést nem tudom hova tenni időrendben. Amikor gumit kértem, mert ki nem hagynám a punciját belülről, csodásan beleült, csókok folyamatosan, egymás dicsérete, igazi barátnős érzés. Aztán váltottunk misszibe, mert mindketten imádjuk, új perspektívából csodálhattam a melleit, csodaszép pofiját, levettem a harisnyát róla és mindenestül igyekeztem habzsolni ezt a csoda nőcit! Így lett végem, ölelkezve, csókolőzva, lábát tekerve, puszilgatva, melleit markolászva... Pihegés, elégedett puszik, de ügyesek voltunk, ebben megegyeztünk! Nem csak jó szex, de sok nevetés, szuper választás volt! Itt a vége, kicsit még beszélgettünk, gyors zuhany, búcsú puszi és ígéret, hogy visszatérek!

Elszámolás

Abszolút korrekt, időben tisztáztuk a részleteket, az elégedettség maximális részemről!

Zsantill, jó masszázs

  MatriYoska

Egyeztetés

Régóta szemeztem Zsantill hirdetésével és pár hete sikerült is meglátogatnom. Jópár év eltelt azóta, hogy hasonló lánynál jártam, ezért alaposan végiggondoltam, hogy kivel szeretném eltölteni az adódó lehetőséget. Itt az oldalon zölden villogott a neve mellett a kis ikon, ezért hívtam és néhány csörgés után egy nagyon kedves hangú hölgy - Zsantill, nem pedig egy recepciós - vette fel a telefont. Rövid egyeztetés után kijelöltük a mindkettőnk számára megfelelő időpontot. Hozzátartozik a dologhoz, hogy az első hívásom közben jelezte, hogy egy pillanatra le kell tennie a telefont, de öt percen belül visszacsörget és így is lett. Pár percen belül diszkréten megcsörgetett, majd a második hívás során egyeztettük a részleteket.

Megközelítés

A megadott cím egyértelmű volt, a navi is könnyen odatalált. Legfeljebb az egyirányú utcák, illetve a kanyarodási lehetőségek miatt érdemes pár percet szánni az érkezésre, parkolóhelyet szinte garantáltan lehet találni (viszont fizetős). Én pénteken kora délután voltam és amikor eljöttem, a környéken már hatalmas dugó volt az utakon, viszont parkolóhely még bőven akadt. Aki BKV-t venne igénybe, pár perc sétára villamos-busz-metró-troli közül választhat, azt gondolom a megközelíthetőségre nem lehet panasz

Helyszín

A ház nem új, viszont a lakás legfeljebb pár éve lehetett felújítva. A célnak tökéletesen megfelel, a fürdő patika állapotú, tusfürdőből bőséges a választék, eldobható fogkefe és szájvíz szintén rendelkezésre áll. Ketten vannak a lakásban, Zsantill szobája nem túl nagy, de az ágy megfelelő méretű, kényelmes. Láb felől egy tükör is van amiben lehet akció közben mozizni. Csak azért nem kap 5* a diszkréció ill. a helyszín, mert ketten vannak a lakásban. Bár senki mással nem futottam össze, mégis volt egy kis kamaszkori randi érzése a dolognak, amikor gyorsan kellett surrani a barátnő szobájába, hogy az ember ne fusson össze a szülőkkel :)

Hirdető külseje

Hűha. Na ezt nehéz lesz szavakba önteni. Az adatlapján látható képek biztos, hogy retusáltak, de ettől egyáltalán nem kell tartani, sőt! Arca is nagyon helyes, viszont ha valaki 20 éves lányka hamvas pofijára számít, az csalódni fog. Szerencsére az adatlapján sem titkolja a korát, és azt kell mondjam, hogy egy igazi tutajos MILF nyitott ajtót, ha jól emlékszem valami piros-fekete tanga/melltartó kombóban, combfixben. Az biztos, hogy a feszes testét (bár elmondása szerint ebben van némi sebészi segítség is) sok huszonéves megirigyelné.

Action

Ajtónyitás és üdvözlő puszi után egyből a szobába kísért. Első kérdése az volt, hogy mit szeretnék inni (plusz pont), majd miután hozott egy mentes vizet, átbeszéltük a részleteket (extrát nem kértem). Végig nagyon kedves és közvetlen volt, tényleg mintha a barátnőjéhez menne az ember egy fárasztó nap után. Kaptam egy friss, tiszta törölközőt, majd irány a zuhany. A szobába visszatérve Zsantill még a fogadóruhában várt rám, amit egyáltalán nem bántam, szeretem magam kicsomagolni az ajándékomat :). Állva finoman hozzámbújt, és elkezdtük egymás testét kézzel felfedezni. Kérdésemre, hogy szabad-e a csók, igennel felelt, úgyhogy miközben kezemmel popsiját és melleit simogattam, felfedeztem a száját is. Csókja kicsit visszafogott volt, finoman harapdálta az ajkaim, de a nyelvem alig engedte be a szájába. Sebaj, mert elég gyorsan kijelentette, hogy Ő most nyalakodni akar, majd huncut mosollyal az arcán letérdelt elém és egy nagyon finom franciában részesített. Pont úgy csinálta, ahogy szeretem, lágyan bekapta és szívogatta, egyik kezével csak tartotta a tövénél a marokfegyvert míg a másik keze simogatta a testem és a tölténytárakat. Közben levettem melltartóját, úgyhogy a cicikkel is tudta simogatni a farkam. Pár perc kényeztetés után kérdezte, hogy nem lenne-e kényelmesebb az ágyon, mire válaszoltam, hogy dehogynem, csak most én szeretnék nyalakodni. Mosolyogva levette a tangát - a combfixek rajta maradtak - majd hanyadt feküdt az ágyon. Puncija szégyenlősen kinyílt, ahogy széttárta lábait, de úgy vettem észre, hogy tetszik neki nyelvelésem, hiszen finom remegésekkel és visszafogott hanghatásokkal díjazta munkásságomat, bár elmennie nem sikerült. Ideje volt, hogy végre benne legyek, ezért gyorsan feladta rám a védőfelszerelést és lovagló pózban fölém helyezkedett. Itt történt egy kis malőr, ugyanis a velem egykorú kicsit megszeppent a helyzettől és a szűk puncitól, és félárbócra ereszkedve gondolta megúszni a dolgot. Zsantill szótárában viszont nem szerepel a fegyverletétel szó, ezért lepattant és úgy ahogy van gumistól bekapta a farkam és úgy "felszopott", hogy egyből észhez tért a kis kopasz. Most már nem volt gond a lovaglással sem, Zsantill nagyon lelkesen és ütemesen kezdett mozogni rajtam. Mivel ez a póz nekem mindig veszélyes és sajnos hosszabb regenerációs idővel rendelkezem, ezért kértem hogy másik pózban folytassuk, mert minél tovább szeretnék élvezkedni. A misszi mellett döntöttünk, ami elmondása szerint a kedvence, akárcsak nekem. Feltérdelve fogtam a combfixbe bújtatott lábait (imádom a combfixet) és toltam, ahogy a csövön kifért. Zsantill közben a csiklóját simogatta és aranyosan nyögdécselt. Dícsért és bíztatott, ami lássuk be igencsak legyezgeti a férfiember hiúságát. Fogalmam sincs mennyi idő telt el, de csak azt éreztem, hogy ezt soha nem akarom abbahagyni. Viszont a természet közbeszólt, és úgy gondolta, hogy a fajfenntartás érdekében át kéne már adnom az utódokat, azzal viszont nem számolt, hogy a védőfelszerelés útjukat állja. Kedvesem hagyott magában lenyugodnji, közben a fenekemet markolászta. Amikor szétváltunk segített megszabadulni a csalódott útódoktól, és néhány perc szünet és némi frissítő víz elfogyasztása után felajánlotta, hogy masszázzsal végképp ellazít. Hasra feküdtem, Ő olajat kerített, majd elkezdte gyúrni a hátam. Jót nevettünk azon, hogy mennyire csiklandós vagyok, ezért kimondottan figyelt erre a későbbiekben. Beszélgettünk közben mindenféléről, nagyon jól lehet vele társalogni. Sajnos viszont elrepült az idő, amit kedvesem diszkréten jelzett, úgyhogy egy gyors zuhany után búcsút vettünk egymástól, és belevethettem magam a csodás péntek délutáni budapesti forgalomba.

Elszámolás

Abszolút korrekt volt az elszámolás, egyedül az én ügyetlenségemnek volt betudható, hogy az elején át kellett beszélnünk a rózsacsokor méretét, amit aztán le is helyeztem az ágy melletti kis éjjeliszekrényre és ha jól láttam távozásomig ott is maradt. Fogalmam sincs, hogy jelenleg mennyi a "pesti átlag", nekem biztos, hogy megérte.

Zsantill, jó masszázs

  Naderb001

Egyeztetés

Telefonon hívtam, azonnal felvette. Nagyon kedves volt. Fél óra múlva már a ház előtt voltam.

Megközelítés

Árnyékos parkolóhelyek a ház előtt. Én fizettem a parkolásért bár lehet, hogy ingyenes lett volna, nem tudom.

Helyszín

Egy földszinti lakásban fogadott Zsantill. Nagyon szép lakás, a zuhanyzó nagyon tetszett. A szoba a nagy tükrökkel valami eszméletlen jó volt. A későbbiek során sokat moziztunk benne (nem csak én).

Hirdető külseje

Zsantill pont olyan mint a képeken. Egy nagyszerű MILF, nagy ajkakkal (alul és felül is :) ), hatalmas cicikkel és fenékkel, mindkettő töltve van, de nagyon szépek.

Action

Megérkezésem után, volt egy kis ismerkedés, majd gyorsan elszaladtam fürdeni. A szobába visszaérve, rögtön egymásnak estünk. Nagyon jó volt a vastag ajakival smárolni, de már közben arra gondoltam, hogy mit fognak ezek a vastag ajkak ott lenn művelni. Na ez sem maradt el, hamarosan a szájába vett és nagyon durván és hosszan lerendezett. Leengedett több alkalommal jó mélyre, de sajnos teljesen nem tudott eltüntetni, bár majdnem. Volt sok nyál is közben, kérésemnek megfelelően. Folyamatosan dicsértem közben, ami szerintem jól esett neki. Váltottunk kölcsönösbe is, ami szintén mennyei volt, olyan finom édes puncija van, hogy nehéz szavakba önteni.
Sokáig franci lecke volt csak mert nagyon élveztem, de már szerettem volna következő szintre emelni a kapcsolatunkat.

Gumit kértem és elkezdődött a vidámpark élmény, először ő guggolt bele, és lovagolt meg, majd váltottunk misszibe, közben egyre kezdtem belejönni és fokoztam a tempót. Ment a mozizás és a dicsérgetés. Szintet akkor léptünk, amikor kutyusba fordultunk, na itt aztán nagyon beprörögtem és olyan szinten kezdtem el hátulról csattogtatni, hogy csoda hogy az ágy kibírta. De Zsantill remekül állta a sarat, sőt kezdett kicsit kibújni belőle is az ördög, mert már ő is káromkodott egyet - kettőt. Elképesztő módon és sebességgel pumpáltam hátulról, és is alig hittem el. Jó sokáig is bírtam (vállveregetés és pacsi nekem :) ).

Majd kértem hogy feküdjön hasra és kis francia után a teljes tárat a hasára és cicijeire ürítettem. Ekkora már mindkettőnkről csatakokban folyt a víz. Megdicsért a végén és mondta, hogy elment ő is. Nagyon elégedett voltam magammal, és persze vele is.

Elszámolás

Az elején rendeztem, sajna nem tudtam pontosan adni, de mire végeztünk már kikészítette a visszajárót.

Zsantill, jó masszázs

  rob.robocop

Egyeztetés

Többször beszéltünk telefonon, általában sikerült elérnem, először csak tudakolóztam, aztán néhány nappal később meg is beszéltünk egy csütörtök délutáni találkát. Nagyon kedves volt már ekkor, készségesen elmondott mindent, érezhető volt az egyeztetés során, hogy kellemes kalandban lesz részem, mivel ennek a nőnek agya is van - az egyéb, látványosabb adottságai mellett.

Megközelítés

Autóval mentem, pontosan a kapu előtt tudtam megállni, a bejárattól kb. 8 méterre. A parkolás fizetős, de legalább nem 440, meg 525 Ft/óra, mint a belvárosban, hanem asszem 250 körül van. A stadionok metrómegállótól szerintem olyan 8-10 perc sétára lehet.

Helyszín

Nyilván nem a lakások miatt jár ilyesféle helyekre a férfiember, de ahhoz, hogy igazán jól tudja érezni magát, nem árt, ha nem egy kifeküdt szivacs van odahajítva a sarokba. Mármost ez a lakás teljesen rendben van, ketten rendelnek, de a két helyiség jól elkülönített. Rend és tisztaság van, a fürdőszoba meg pazar: tágas, hangulatos, modern, és az épített zuhanyzóban a magamfajta nagydarab hapsik is vígan elférnek. Elfértem volna Zsanival is, kár, hogy ez csak utólag jutott eszembe. Na, de majd legközelebb...

Hirdető külseje

Ez a nő a mindenem! Mert nő! Már nem csitri, igazi MILF, elképesztő adottságokkal. Az arcától a feje búbjáig mindene nagyon bejött. Szép szőke haja van, a szemei nagyok, élénkek, tutajosak, gyönyrűek az ajkai, finomak és kecsesek a végtagjai. Én imádom, ha szépek egy nőnek a lábfejei, neki még azokban sincs hiba. A cicik szépen feltöltöttek, de nem ám úgy, hogy a mellkas helyéből kinő két púp, az olyan plasztikák nem annyira jönnek be, de az övéi, na, azok mennyeiek azzal, hogy enyhén gravitálnak, és ettől eredeti hatásúak. És a feneke ahogy domborodik hátul - hm, már a gondolattól megint keményedni kezdek.

Action

Ahogy beléptem hozzá, már sejtettem, hogy minden príma lesz. Bemutatkozás két puszival, a szobában kellemes hangulatfény, tükrök a falon, jó magas franciaágy. A légkondi nem működött, mégsem volt meleg, kellemes hőfok volt odabent a lehúzott redőnynek és egy ventillátornak köszönhetően. Elmentem zuhanyozni, és alig vártam, hogy visszatérjek. Odabent kedvesem szexi fehérneműben várt, amint tehettem, kicsomagoltam a csodás melleket, s nyomban elkezdtem csókolgatni a jókora bimbóka, miközben a fenekét simogattam. Leültem az ágyra, hanyatt dőltem, és átadtam magam Zsantill szájának. Ágaskodó kicsi ént látva megdicsérte a méretemet, holott nem vagyok egy nagy farkú, de jólesett, még ha csak a kedvemben akart járni, akkor is. Finoman franciázott, némi kezezéssel, de jó alaposan körbejáratva nyelvecskéjét mindenütt. Kérte, mondjam, mit hogyan szeretnék, de én azt akartam, hogy magát adja. Amikor már jó alaposan felhúzott, megkértem, dobja magát hanyatt. lábait kitárta, és elkezdtem csókolni a hívogató punciját. jóval tovább is csináltam volna, mert isteni finom, de aztán még ki akartam élvezni megint a szájacskáját. Amint megvolt, gumit húztunk, bár mondtam, hogy ezek után nem nagyon fogom sokáig bírni. Missziben dugtam be neki, közben néztem, ahogy a karjaival összenyomja a melleit. Ráborultam, psuziltam a nyakát, a száját, csók nem volt, mert elszívtam egy cigit a megkérkezésem előtt, legközelebb, ha megyek, ezt a hibát nem követem el, mert csókolni is szeretném. Miután telelőttem a gumit, összebújva beszélgettünk.
Aztán jött a következő menet, amit szintén nekem franciával indítottunk, feküdtem hanyatt, ő a lábaim között heveredett és jó keményre felszopott. De a gumihúzás után s ahogy rám ült, lankadni kezdtem, sajnos másodikra gumiban már nemigen szokott menni, de megpróbálkoztunk megint a misszivel, de a kicsi én nem annyira szerette a gumit. Negyven fölött meg a kapkodást sem, úgyhogy hiába próbált gyönyörűségem a kedvemre tenni, elmenni nem sikerült. De nem az ő hibája. Ült a lábam között, jó keményen verte a farkam, szájába épp csak a makk került be, isteni jó volt még így. Legközelebb másfél, vagy két órára megyek, akkor nem érzem azt, hogy nekem akkor aztán most rögvest el kell mennem.
Mindegy, imádtam a nőt.

Elszámolás

Extrát igénybe nem vettem, elég extra ő önmagában. A megbeszélt XXV-et az érkezéskor az éjjeli szekrényre tettem.

Zsantill, jó masszázs

  Pityu91

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk ! Kedves aranyos hang volt a telefon másik végén! De éreztem, hogy ebbe a hangba van egy kis vadság is. ;)

Megközelítés

Gyalog mentem a stadionoktól a gps oda visz a ház elé

Helyszín

Hangulatvilágítás , tiszta törörköző , sok fajta tusfürdő és szájbíz a fürdőben. A konyhában nem voltam sokáig mert csak egy kicsit ugruttunk ki. De rend volt tisztaság mint mindenhol. Az őszobája egy szentély ami a tiszteletadást érdemli meg igazi kis kuckó ahol el lehet felejteni a hétköznapi gondokat. Hangulatvilágítás tükrök nem is ecsetelném tovább.

Hirdető külseje

Csodaszép ! Megfogott egyből amikor beléptem az ajtón. A haja össze volt fogva, és egy nagyon szexi rózsaszínű egyberuhába fogadott citromsárga tűsarkúval. Mikor először beléptem azt hittem, hogy tőlem magasabb :). Kisugárzása óriási és nagyon laza is. Megforgattam miután becsukta az ajtót nagyon bomba a kis bombám ;)

Action

Érkezésemkor hűsítővel kínált amit szivesen elfogadtam mert rettentően nagy volt a hőség aznap. Aztán be a szobájába átadtam egy kis apróságot aminek nagyon örült! Előre leraktam a rózsaszálakat mert én így szerettem volna. Nem volt ebből baj. Mondtam neki hogy gyosran lezuhanyzok és sietek vissza. Kaptam egy türcsit és már mentem is. Miután visszaértem össze is gabajodtunk mint két kis marionettbábú. Hirtelen felemeltem markoltam azt a kemény popsit. Letetem szépen az ágyra majd elmentem felfedező körútra. Lassan lekerült róla a felső de a bugyi még maradt. Mikor odaértem finoman keztem el nyalni ( tetszett neki). Lassan visszamentem sába kebleihez és elidőztem rajta egy kicsit. Átfordultunk jött a 69 ( jesszus de isteinen csinálja). Majd gumi fel és mint jó lovasnemzedék elkezdett lovagolni. Gyönyörüen ringtak azok a mellek fel is kelltem hogy át tudjam ölelni a Szépségem, de ő vissza nyomott az ágyra és csak folytatta. Volt egy kis trükk a tarsolyomban ;). Ezt nem részletezem de a szépségemnek nagy nedvességet okoztam. Miután elfáradt átváltottunk Misszibe. Csókcsaták, Izzadt testek te jó ég és még nincs vége ki kell bírnom mondtam magamban. Fogtam ahol tudtam csókoltam ahol bírtam de én is elfáradtam és befejezésül gumi le és Natúrfrancia lett az első menet vége. Kisebb pihi belekóstoltink az ajándékba. Majd felvetette hogy próbáljuk ki a szexhintát. ( naná még úgy nem is csináltam). Összereakta a szerkezetet , majd strandgatya lehúz és egy kemrnyebb natúr franciával indított amit felváltottam 69re. Gumi fel és irány a szexhinta. Mindenkinek ajánlom óriási élmény. Hitetlen volt hogy mi mindent lehet csinálni. Hinta után kértem hogy kutyába csináljuk mert még úgy ma nem voltunk együtt. Miután eme nagy harcba elfáradtunk gumi le irány a zuhanyzó ott kaptam egy csodás natúrfranciát. Lefürödtünk összeszedtem magam és elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

2órára mentem semminextrát nem kértem.

Zsantill, jó masszázs

  Felhö44

Egyeztetés

Kicsit irtam neki az oldalon. Megkérdeztem hogy az idöpont megfelelö lesz -e. Vissza irt hogy igen és jelentkezem vtren. Igy is tettem majd másnap mikor megérkeztem felhivtam telefonon amibe megkaptam a kapukodot.

Megközelítés

A cimet beütöd a gpsbe és a ház elé visz. De mivel elég frekventált helyen van ezért a bkk több járata is közlekedik arra. Parkolással nem volt gond . Szoval elég egyszerü megközeliteni.

Helyszín

Szerintem egy nagyon szép és tiszta lakás . Fürdöszoba nagy és szépen higénikusan rendbe van tartva. Tetthely nagyon hangulatos és szerintem ideállis, van benne nagy francia ágy butorok minden ami kell hogy jol érezd magad.

Hirdető külseje

Zsantill egy nagyon szexi erotikával képbe levö hölgy. Nekem mindene bejött. Csodálatosan szép mellei szép és feszes popsija lapos hasa. Arca is szép . Szoval minden nagyon egybe van és tényleg egy szöke ciklon. Temperamentuma a legjobb mert bár elsönek voltam nála de mintha ezer éve ismerném. Szerintem nagyon gyorsan egymásra hangolodtunk. Jaj majdnem elfelejtettem hogy amibe fogadot az olyan dögös volt . Egy fekete egyberészes zsinorokbol àllo együttes ami mindent tökéletesen megmutattot ami meghozza nagyon a kedved és rekordokat fogsz dönteni tisztálkodásbol.

Action

Szoval a rekordgyors tisztálkodás után tetthelyre visszamentem. Bent egy kis ismerkedéses simogatos csokolozos 1 perc után mondtam vendéglátomnak szeretném megizlelni ugyhogy hanyatfektettem és elkezdtem csodálatos melleit csokolgatni nyalogatni kényeztetni. Nagyon jol reagálnak a bimbok nehéz volt elszakadni tölúk De mivel nagyon érdekelt a puncija elindult lefele . Nagyon szép ápolt és joizü puncija van. Ugyhogy hamar nekiestem és csokoltam nyalogadtam ingereltem hogy vendéglátom is jol érezze magát. Rendesen belefeletkeztem a puncijába ugyhogy szolt hogy mostmár ö is megizlelne . Szoval kaptam egy nagyon kellemes franciát ami nagyon izgato volt. Megkérdezte közben hogy szeretném -e kózben a punciját kényeztetni. Persze hogy szeretném ugyhogy 69be fordultunk és folytatuk egymás izgatását. Mikor èreztem hogy kell egy pici szünet mert elmegyek kértem a gumit. Amit felhelyezve megkérdezte melyik pozt választom . Mondtam vendéglátomnak hogy kezdjünk az ö egyik kedvenc pozával ugyhogy maradtam hanyatfekve és Zsantill a combjai közé vett és meglovagolt. Nagyon szexi látvány ahogy ül rajtam és melleit simogatom. Kis idö után kérdeztem hogy válthatunk e pozt igen volt a válasz ugyhogy átfordultunk misszibe és ment tovább a szex csak most megfüszerezte nyelves csokokkal . Mikor már fáradtam egy picit kértem megint a pozváltást hiszen ki akartam vele probálni a kutyust is . Mint kiderúlt ez a harmadik kedvence, és mivel ez nekem is a kedvencem igy ért a vég és telelöttem a gumit. Mindezt amugy néha a melletünk levö tükörböl nézegettem. Tisztálkodás után kaptam egy kellemes maszázst és egy jo beszélgetést. Majd felöltözés után irány rideg világ

Elszámolás

Minden amit szerettem volna rajta volt az adatlapján alapba. Ugyhogy nem vettem igénybe extrákat. Teljesen korrekt az árszabás nekem nagyon megérte. A virágszállakat az elején leraktam az éjjeli szekrényre és végig ott maradt. Szoval szerintem ez is jol sikerült mint az egész randi.

Zsantill, jó masszázs

  Sebringqa

Egyeztetés

Uraim, mint a karikacsapás. Lehet, hogy szerencsém volt? Felhívtam, felvette, cím check, time check és ennyi. És tényleg semmi másról nem esett szó (erre majd visszatérek miért érdekes).

Megközelítés

A cím végtelen egyszerűen megtalálható. Pest egyik tradicionális, nagy múltú környéke. A GPS valósággal visszakérdez ha beütöd, hogy ezt tényleg nem tudod hol van? :) Nem vagyok egy BKK fun, pedig a környék egyik tradicionális intézményében szereztem vmi építő papírt vmikor, de ha jól tudom troli közlekedik arra. És van parkolóhely is, de meg kell jegyeznem napközben tettem látogatást, így a helyiek talán nem voltak épp otthon. Egyébként a környéken kizártnak tartom (kivéve a sportcsarnok és a stadion rendezvények időpontjait), hogy ne legyen parkoló. Nincs szükség trükkökre, +/- 100m és megvagy.

Helyszín

Mint fentebb írtam Pest egy tradicionális környéke. Nem bauhaus, nem modern. Régi bérház, na de belül! Legalább akkora meglepetés mint a vendéglátó. Még mindig a hatása alatt vagyok, mármint a vendéglátónak :) A lakás modernizált, az igényeket (legalább is az enyémet), a meghitt hangulatot, az áramló csít, maximálisan kielégítő, ízlésesen rendezett és tiszta minden része; az előszoba, fürdő, háló, konyha (bocs Zsantill de a nokedli miatt ezt meg kellett jegyezzem, sosem lehet tudni ki vetődik arra). A hálóban tükrök, annak aki a smink és nyakkendő igazításon túl gyönyörködne mondjuk más egyéb lehetőségekben is. Ne zárjuk, hogy esetleg hölgy vendég megy oda, ezért írtam a sminket. Vagy ha a kollégák közül esetleg dob egy alapozót mielőtt... mindegy :) A fürdőt meg kell említenem. Nagyjából a DM termékskálájából lehet illatot választani zuhanyzáshoz. Fontos dolog: a fürdőlepedő nagy méretű. Azt hiszem, hogy a kellő hangulatot a szoba meghitt piros fénye (mondom tradicionális környéken, piros lámpás ház, illetve szoba), a illatgyertyák és a vendéglátó parfümjének diszkrét elegye alapozza meg...

Hirdető külseje

... illetve a pillanat amikor kinyílik a bejárati ajtó és ott áll Ő, fekete, csipkés, testre feszülő szettben. Uraim! A képek hazudnak. Élőben sokkal jobb. Persze ki szeretne szerelmeskedni egy fényképpel? :) Ő szőkesége viszont abban pillanatban amit érzi a fogást a másodperc tört része alatt bújós cicává változik a testével, a kisugárzásával, a gyönyörűen és ízlésesen kifestett szemivel és a lágyan búgó hangjával. Botrányosan izgatóan hatott rám a nő közvetlensége és bája már az előszobában. Egy jó tanács: tessenek adatlapról felkészülni az élményosztókról. Zsantill ezért nagyon hálás és nem megjátszott meglepetéssel díjazta hogy gondoltam néhány apróságra. A teste az... van neki. Egy pihe puha bőrbe bújtatott, arányos, feszes és diszkréten illatos bűbáj. Az ember az ajtóban felfalná, ha hagyná, de inkább kedvesen bevezet a szobába és a többi, és a többi... Még mindig itt van az orromba az illata. Ja igen: még mindig nem tartunk ott hogy mi a "program", hogy a rózsaszálakról ne is beszéljek.

Action

Nos... a gyors összhangot megalapoztuk néhány smacival egybekötött simivel a tarkó, a nyak, a vállak és sorolhatnám területein.. A baráti viszony elmélyítése jegyében a simikkel izgatott testtájakat lágy csókokkal váltottuk fel kölcsönösen. Aztán előhúztam egy adut, mintegy udvariatlanul (hölgyeké az elsőbbség félretéve), leguggoltam és támadásba vettem a finom combokat. csípőt, feneket, és az ezek által behatárolt tündérkertet. Aranyos volt a nem túl határozott méltatlankodása, miszerint: Ezt én akartam! Hát anya, az van hogy én meg téged akarlak és én voltam a gyorsabb, szóval most Békés megyei nyelvjárásban foglak részesíteni. Aha! Na várjunk azzal még. Eljött a pont amikor tényleg Ő mutatta meg azt ahogyan eltüntet valamit a valahol. Konkrétan a szájába. De hogy?! Hát levegőt nem kapsz, olyan 20 mp-ig, aztán mint valami lágy fuvallat, úgy kényeztet. Közben pedig a tükörben látod a formás popóját. Aztán megint cunami. (Vérnyomás problémákkal küzdőknek nem ajánlott). Én rendben vagyok, de az én fülem is hol el, hol szét állt :) És még csak most kezdtük. Mi lesz itt? Harc! Nem állhattam ott tétlenül Zsantillban. Felemeltem az ágyra tettem és ismét számba vettem a tündérkert ízeit. Fogalmam sincs mit csinált közben, nekem annyira ízlett a csaj, hogy nagyon. Mennyire puha, mennyire izgatóan ott van mindene és milyen odaadó! És a mellei, a nyaka, a válla. Majd ellentámadás, miközben próbálunk nem leesni az egyébként szoba méretű ágyról. És elindulunk a kéjszerpentinen. Olyan tempóváltásokkal, olyan érzéki játékkal, hogy már már könyörög az ember a kegyelemért. De hát ezért választottam Őt, egy kanibált, hogy kivégezzen. De nem, nem végez, húz és húz, kényeztet aztán megint vadul belecsap. Az önuralom határait feszegettem, hogy ennek a kéjjel teli játéknak tered adjak mikor az ajkaival játszik. Inpróval kezdtük és nagyon nem bántam meg. Szó nem esett előzőleg itt arról mi, mikor, hogyan, meddig? Jött érzékből ahogy az ember a csajánál csinálná vagy még jobban. Dícsértem mert megérdemelte, és dícsértem mert nagyon izgatott. És igen, megkérdeztem tőle azt is ami egy ffi ember számára fontos: tud nokedlit szaggatni! Ugye kérem?! Mondhatnám, hogy a helyzet komoly volt, mert az volt, de kellő komolytalansággal viseltettünk aznap délután. Pedig bújt, dorombolt és kényeztetett amíg tényleg azt nem mondtam, hogy na de most aztán megkapod a jussod. Itt váltva ismét, éreztem, hogy finom ízű kéjbarlang bejárata milyen amikor igazán feltüzesedik. És mikor remeg a combja célba értél... majdnem. Nem voltam elég kitartó, de nem szegte kedvét mert egy isteni 69-el folyt a kéjpatak tovább. Ott azt hittem nem menekülök és vége. De nem. Aztán megint igen, aztán megint nem. Ez a nő frenetikus tehetséggel és ritmusérzékkel kezeli... a fenéket kezeli, szájalja az embert, a kezeit nem is használta simogatás és cirógatáson kívül másra. Hihetetlen.
Egészen a végletek határain túl juttatott a nyelvérzékével. Végül egy finom lovaglás után kegyelmezett meg és hagyta végre a vulkánkitörést beteljesülni. Pfúú... emberek. Én tényleg nem tudom a nokedlije milyen ennek a csajnak, de hogy a franciája nagyon ott van az tutti. Nem csak arról van szó, hogy kényeztet, hanem ahogy! Ameddig és milyen tempóban? És ha felizgult tényleg vulkánkráter forróság vár odabent, hogy a finom ringó mozgásáról ne is feledkezzünk meg.
Hihetetlenül szép íve lett annak az egy órának amit együtt bolondoztunk el. És a cicamivolta az ajtóig elkisért. Ódaadóan bújt és dorombolt.

Elszámolás

Igen. Egyszer csak vége lett az egy órának, egy óra tíz perc múlva. És akkor már tényleg zavarban voltam, hogy jó jó, de akkor a rózsaszálak? Mert máshol az a rend, hogy előtte tájékoztatnak mi van egy órában és hát a rózsák. Na itt elborultunk egymásban elég rendesen, hogy a legvégére derültek a patronálás részletei. Az gondolom, hogy Zsantill közvetlensége okán ilyen természetű időtöltésre számíthat az ember.

Zsantill, jó masszázs

  Hunter0025

Egyeztetés

Olvasgattam a beszámolókat a hölgyről, és nagyon felcsigázott a bemutatkozása is, így felhívtam, elsőre nem vette fel, de később visszacsörgetett, majd beszéltünk röviden, mert vendége jött, végül smsben fixáltuk le a randit!

Megközelítés

Könnyen meg közelíthető mind kocsival, és szerintem BKV-val is, Béke tér környékén van, parkolás is könnyen meoldható!

Helyszín

Tiszta, szépen berendezett, hangulatos! Szoba is nagyon szép, tiszta, a fürdő kifogástalan, sok tusfürdő, szájvíz, minden ami kell!

Hirdető külseje

A képek hazudnak, mert az éltben sokkal szebb, tündéri mosolya van, bomba alak, formás popsi, és igéző keblek! Telefonos kérésemre a sok pántos piros ruciban fogadott, ne hagyjátok ki, istenien áll rajta!

Action

Végig nagyon figyelmes és közvetlen volt! Fürdés után a szobában várt, megbeszéltünk mindent, majd apró csókváltások, simogatások, és finom franciába kezdett! Nagyon istenien csinálta, de én is szerettem volna kényeztetni! Nem volt ellenére, így nekiláttam kényeztetni isteni punciját! Sajnos a csúcsra nem jutott el, de azt mondta nagyon közel volt hozzá, ami nála ritkaság, (talán legközelebb sikerül) utána 69 be fordultunk és úgy lett végem először. Kértem a masszázs lehetőséget is, amit mindenkinek ajánlok, mert egy szakszerű, nagyon finom masszázst kaptam tőle! A végére teljesen lázba jöttem, így fordulás után kértem , hogy pattanjon nyeregbe, hát az is frenetikus volt, végül kutya pózban lett végem újfent!

Elszámolás

Korrekt, az volt amit megbeszéltünk!

Zsantill, jó masszázs

  ANFIELD_ROAD

Egyeztetés

Bízom abban, hogy Zsantill kisasszonnyal mi már nem egyeztetünk, és ezt Ő is így gondolja. Mi legfeljebb aktuális randevúnk időpontját beszéljük meg, ami neki és nekem is megfelel. Eközben a szabályokat és határokat betartva érdeklődünk egymás hogyléte felől. Ha ráér akkor egy kicsit hosszabban, ha nem, akkor rövidebben.

Megközelítés

Budapest Xlll. kerülete. Szerintem nem okozhat gondot sem a gépjárművel, sem a BKV-val való megközelítése. Parkolás sem bonyolult, hisz szabad parkoló van mindig bőven.

Helyszín

Egy új építésű társasház, ami magán viseli a modern építészet jegyeit. Ha netán előbb érkezik a kedves vendég, akkor talán 20 méterre található egy nagyon jó pékség. Kipróbálva, letesztelve általam. Tényleg ajánlom. A lakás tip-top, rend uralkodik mindenhol, a tisztaság az alapvető elvárása a lakás úrnőjének. A fürdőre sem lehet panasz, mint ahogy a tusfürdő és a dezodor választékra sem. A szoba egy masszázspaddal egy matraccal egy komóddal és egy székkel van felszerelve, a falon pedig egy tükör. Majd elfelejtettem, a beépített szekrény is tükrös.

Hirdető külseje

Mit írjak akkor, amikor már ez a sokadik randink. Számomra egy bűbájos hölgy, akinek csak a jelenléte is felvidít. Azért halkan megjegyezném, szerintem egy tökéletes alakkal megáldott hölgy, aki tesz is azért, hogy így nézzen ki. Nekem mellette lenni a béke és a megnyugvás szigete. Az arca és a csillogó szemei kedvesek szemeimnek, mosolya, nevetése mindig megbabonáz. Szeretek vele lenni. Minden tekintetben.

Action

Megérkeztem az általam már ismert lakásajtó elé, ahol már kedvesen várt az én drágám. A fekete szín dominált férfiszemet kiégető öltözetén. Mindig meglep. Nincs séma, csak hangulat. Soha nem kérem, hogy ez vagy az legyen rajta, maximálisan rábízom, hogy épp miben vár. Megjegyezném, felőlem egy krumpliszsák is lehetne rajta, mert az is elegánsan viselné. Meg persze abban a helyzetben tudhatom magam, hogy ismerhetem bármivel eltakart gyönyörű testét, amivel már többször megajándékozott. Elcsattant két puszi, majd a cipő levétele után álmaim Nője nyomában a szobába mentem. Nagyon jó látvány a szemnek követni Őt. Hosszú, formás lábak, kerek popsi, hosszú szőke haj, ami a háta közepéig ér. Már ekkor élvezkedtem, persze csak a szememmel. A szobába érve egy kis eszmecsere kivel mi történt ebben a pár napban, majd elkezdtem levetni rongyaimat. A higéniai körök után visszaértem a szobába, ahol már várt a masszázspadnak támaszkodva. Nem siettünk sehova, hisz időnk volt bőven, de ennek ellenére egymásnak estünk. Mindegy volt számomra, hogy hol, teste melyik pontját, csak csókolhassam, simogathassam. Finoman megfordult, majd popsiját a péniszemhez tolta, és incselkedni kezdett velem. Kezeimmel előre nyúltam, és elkezdtem kebleit simogatni. Mellbimbói egyre keményebbek lettek, majd a számmal végighaladtam a hátán, majd megpihentem, amint a popsijához értem. A kis tangája nem takart szinte semmit, ezért elkezdtem nyalni, csókolni popsiját, és punciját. Mivel sajnos a kezeim nem olyan hosszúak, meg kellett válnom melleitől, de kelyhe ízének érzése kárpotolt ezért. Majd megfordult és széttárta lábait nekem. Imádom. Szeretem kényeztetni, mert aki ad, az kap is. Felült a padon, majd kecsesen leszállt az asztalról és melleimet hasamat végigcsókolva, a péniszemhez érkezett forró szájacskája, és leírhatatlan örömökben kezdett részesíteni. Mind szemileg, mind testileg csak élvezkedtem. Felsegítettem, majd a.matracra feküdtünk, és így már egymást tudtuk egyszerre kényeztetni. Imádom, ahogy az arcomra ül és mozog, miközben a péniszem kitölti szájacskáját. Kezemmel a puncijához értem, ezzel is fokozva Zsantill számára a kéjt. Majd felállt, és egy gyors gumihúzás után elfoglalta csípőmet,úgy, hogy közben puncijával befogadott. Isteni érzés, ahogy meglovagol. Imádom ezt is, hisz mellei előttem remegnek, és felhívják mozgásukkal kezeimet egy kis simogatásra. Ismerem arca és szeme minden játékát, ezért azt kell írjam, elélvezett az én kincsem. Még egy kicsit remegett szorítva péniszem, majd mellém feküdt. Jó érzés töltött el, hogy adhattam. Beszélgetni kezdtünk, majd kiment a drágám egy kis frissítésre. Mire visszaért, frissen és üdén láttam a tekintetén, hogy most végem lesz. Ezért én is frissítettem magamon, majd nekem esett. Olyan francia tájakra vitt, amit ritkán jár be az ember. Érezte, hogy közel a végem, és tudja, hogy szeretek elélvezni, ezért gumit húzott, hanyatt feküdt és csak ennyit mondott: gyere. Lábai a nyakamban, és mozgásom egyre gyorsabb, Zsantill hangja egyre kellemesebb, szemei mutatják, hogy Ő is közel, ezért mindent elkövettem, hogy hátha együtt tudunk elélvezni. Ez sajnos nem sikerűlt, mert a kedvesem megelőzött, de ez így volt akkor a tökéletes. Majd én következtem egy kis idő után, kérdés a galambok felrepültek-e. A karom remegett, a lábaim a görcs előszobájában, de nem érdekelt, csak csókolni és kényeztetni akartam még. Majd kimulásom után egymásmellé feküdtünk és önfeledt társalgásba kezdtünk, ami számomra nagyon meghitt volt. Jól esett, hogy egy párszor meg tudtam nevettetni, mert szeretem nevetését, kacaját. Hosszú randi volt, de minden perce örök emlék marad számomra. Tökéletes barátnő feeling. Köszönöm, hogy vagy nekem kedves Zsantill.

Elszámolás

Tudom a dolgomat és ennyi. Egy férfi legyen minden körülmények között férfi. És a férfi erről a részről soha nem beszél, csak élményekről és kalandokról. Egyébként semmiség az élményhez képest. Még így több órában is.

Zsantill, jó masszázs

  ANFIELD_ROAD

Egyeztetés

Ha jól emlékszem kedden beszéltünk először telefonon. Majd szerdán leegyeztettük a randevú időpontját, ami a vasárnap 11 óra volt. Már ekkor rabul ejtett kedves és nagyon kellemes hangja. Azt kell mondjam, hogy elérni nagyon könnyű, csak figyelni kell, mikor érdemes próbálkozni a telefonhívással. Szombaton még kommunikáltunk sms formában, ekkor kiderült, hogy mindkettőnk számára jobb lenne inkább a déli 12 óra.

Megközelítés

A Fenyő már énekelt az angyalföldi pálmafákról, igaz, a helyszín a Béke tér környéke, de attól még Angyalföld. Egyébként ez a név is találó. A megközelítés nem okozhat problémát, hisz Budapesten található. A cím annyira egyértelmű, hogy még indulás előtt gondolkodtam, hogy kerékpárral megyek, mert úgy hallottam, hogy az igazán nagyok így közlekednek. Szombaton beszereztem mindent, lakatot, kerékpárt, de az időjárás keresztűl húzta számitásomat, így nem maradt más hátra, mint beülni a Neptune logósba.

Helyszín

A helyszín, mint ahogy írtam, a Béke-tértől nem messze található, egy új építésű társasház valahanyadik emelete, az emeleten pedig az egyik lakása. A lakás állapota kiváló, rend és tisztaság jellemzi, a fűrdő minden igényt kielégít, tusfürdők Müller szintű választéka, a törölköző illatos és nagyon puha volt. Meg is kérdeztem, hol található a beszerzési forrása. A baszoba nem tudom mit jelent, de a szobában megtalálható egy masszázs asztal és egy nagyon kényelmes matrac. Itt is pedánság árad mindenhonnan, és a nyugalom szigete érzés.

Hirdető külseje

Zsantill egy ízig-vérig nő! A képei szerintem egyediek, a kevesebb néha több elvet képviseli, és azt a kihívást, hogy egy láthatóan igényes hölgyet, ha szabad ilyet írnom, meghódítson az ember. Lehet, hogy sokan hőzöngenek, hogy ez nem erről szól, de ezt nem fogadom el, mert erről is szerintem. Mert ha sikerül, abban az esetben akár a tökéletes még tökéletesebb tud lenni. Egyébként Zsantill az a nő, aki kedvességével, mosolyával azonnal levesz a lábadról. Én egyben láttam, és hála istennek ölelhettem egy gyönyörű teremtést! /Nem voltam, vagyok, leszek lókupec, hogy taglaljam arcát, testi adottságait./ sorry.

Action

Na akkor itt leszek nem kis dilemmában. Egyszer azért, mert nem vagyok irogatós típus, másrészt azért, mert lehet szóhasználatom nem felel meg az itt elvártaknak./ Hiszen, nem fog szerepelni a torkára d...tam, sz....attam, tarkóját húzva d...tam a száját, csattogás, és pörgetés, izzadás, csöpögés sorolhatnám reggelig, kifejezések/ Tehát, ha valaki erre lenne kiváncsi, az szerintem ne is olvassa tovább! A megfelelő higéniai utakat bejártam, majd a szobába visszaérkezve Zsantill már várt rám. Számomra a legjobb az volt, hogy semmi mást nem beszéltünk meg, mint hogy, hol kezdjünk. Mármint a masszázspadon, vagy a matracon. Több kérdés fel sem merült. A közös elhatározás eredménye az lett, hogy a masszázspad lett az origo." Amorf "testemet a masszázspadra helyeztem, és kényelembe helyeztem magamat hanyatt fekve. Zsantill finoman, lágyan elkezdett maszírozni, a lábaim köszönték érintését. / ekkor egy kicsit bántam, hogy nem kerékpárral jöttem/ az olaj illata elkezdte bejárni a szobát. Csak egy illatot nem tudott felülmúlni, az pedig Zsantill illata volt. Eközben folyamatosan beszélgettünk, ismerkedtünk, nevetgéltünk, tehát oldottuk azt a kezdeti feszültséget, ami az első randikra jellemző. Arra lettem figyelmes, hogy kedvesem a lábaim között van, finoman beolajozza káprázatos kebleit, majd az én ágyékomat és hasamat és mellemet, és egy csúszka masszázsban részesít. Közben tartottuk a szemkontaktust, figyelte minden apró rezzenésem, amit mosollyal nyugtázott. Húzott csak húzott és, hogy még nagyobb örömet okozzon, egyszer csak a péniszem a szájába került. Mind látvány, mind érzés nekem akkor ott nagyon jó volt. Kényeztetett, de mivel nem tartom magam önzőnek, megkértem, telepedjünk át a matracra. Kézenfogva letelepedtünk 1 méterrel lejjebb, majd az az érzés kerített hatalmába, hogy nekem viszonoznom kell valami hasonló örömet, mint amit én kaptam az imént. Elkezdtem csókolgatni, simogatni teste szinte minden pontját, fülét, nyakát, karjait, kebleit, hasát, combját, majd lábujjait. Majd szép lassan közeledtem kelyhe irányába, csókoltam ágyékát, majd finoman megszabadítottam a bugyijától és elém tárult gyönyörű és illatos puncija. Csókolgattam a számmal, majd a nyelvemet használva próbáltam élményt okozni számára. Ilyenkor nálam teljes az idővesztés, csak egy számított, hogy adjak annyit, amennyit lehetséges. Az, hogy siker koronázta-e ténykedésem, azt Zsantill tudja, meg lehet, hogy talán kicsit én is. Halkan és kellő inteligenciával felajánlotta a gumihúzás lehetőségét, amit persze nem utasítottam vissza. Kényelmesen újra a hátára helyezkedett, és átadta magát nekem. Azt kell írjam, hogy egy nagyon érzéki, finom szeretkezésben részesítettük egymást. Akkor és ott nem volt más, mint egy nagyon kellemes egymásra találás mind testileg, mind halk szavakban, amelyek hol kérések, hol jelzők formájában érvényesültek. A testi gyönyör beteljesülése után egymás mellé feküdve, kissé pihegve, de egymás kezét fogva ott folytattuk beszélgetésünket, ahol az együttlétünk eljén abbahagytuk. Azt kell mondjam, ez így volt jó és kerek. Az, hogy volt-e újabb szeretkezés, ennek titkát megtartjuk magunknak. Én nagyon jól éreztem magam Zsantill társaságában, az, hogy ő is velem, az az ő titka marad. Na, meg persze az enyém!

Elszámolás

Mint már leírtam, az elszámolás nem helyes kifejezés! Maximum az ajándék megnevezést használnám. Legyen elég annyi, hogy vasárnap szóba sem került. A komódra helyeztem egy illő csomagolásban meglepetések társaságában.