Beszámolóim

Noémi, nagyon jó masszázs

  Twixx

Egyeztetés

Telefonon hívtam a már jól ismert szalont a Marina parton. Kolleganővel beszéltem, mint mindig. Hamar felveszik, egyszerű az egyeztetés.
Délután csörögtem, este 9-re szerettem volna egyeztetni, Noémi rá is ért.
Könnyen, gyorsan ment, meg voltam is már Noéminél, a lehetőségekről nem kellett tájékoztatást kérnem, de készségesen adnak, ha kéred.

Megközelítés

XIII. kerület, Marina. Autóval mentem, parkolót azért mindig sikerül találni, de néha nehezebben jön ki, érdemes lehet a napszak függvényében rászámolni pár percet és előbb menni.
GPS könnyen odavisz, a cím pontos, eltéveszthetetlen. A tömegközlekedéssel nem vagyok annyira képben, de pár perc séta a Váci út, illetve a Duna Pláza, biztosan jól megközelíthető.

Érkezéskor újra telefonálni kell, ekkor megkapja az ember a bejutáshoz szükséges információkat, és már irány is felfelé.

Helyszín

Igényesen berendezett szalon, fürdő, tetthely tiszta, kilépő száraz. Évek óta látogatom a helyet, a tisztasággal sosem volt probléma.

Egy ideje viszont észrevettem, hogy elromlott a zuhanyrózsa tartója, apró kellemetlenség, remélem hamarosan javítják.

Mindkét fürdőben zuhany van, tusfürdő adagolós megoldás. Költséghatékony, viszont kicsit futószalag érzetet kelt. Én jobban preferáltam a tusfürdőválasztékot.
Szájvíz műanyagpohárkával kikészítve, ez mindig plusz pont.

A több szobából épp a kedvencemben voltunk, tükör két oldalfalon és a mennyezeten is. Isten áldja aki felszerelte oda:)
Több apró gyertya és LED szalag adta a világítást, kellemes hangulatú zene szólt, nagyon kellemes atmoszféra. Többek közt ezért is szeretek ide járni.
A szoba közepén tatami, a másik végében egy kanapé, kényelmesen lehet vetkőzni, öltözni, van hova pakolni a cuccokat.

Hirdető külseje

Noéminek kevés képe van fent, de ez nem kell, hogy eltántorítson bárkit.
Ezúttal miniruhában fogadott, alatta kék, igényes fehérnemű.

Noémi egy mindig mosolygós, szép arcú, vékony, sportos testalkatú nő, kellemes méretű, szép szilikon cicikkel. Popsi kerek és formás, alig bírtam levenni róla a kezem:)

Masszázs

Másfél óra alatt a két kényeztetés közé esett a masszázs.
Kellemes meglepetés volt, hogy nem csak a simogatás ment, hanem átgyúrta a testem, szakszerű fogásokat véltem felfedezni, de azért annyira nem értek hozzá.

Lentről felfelé haladt. Volt egy rész, amikor pont az arcom előtt guggolt, és úgy masszírozott. Ilyenkor gyönyörű a kilátás:)
A lényeg, hogy jólesett és úgy gondolom aki az erősebb masszázst szereti annak csak kérnie kell és Noémi teljesíti ezeket a vágyakat is.

Masszázs közben kellemesen beszélgettünk, viccelődtünk, sokat nevettünk. Oldott hangulat volt végig.
Lehet vele beszélgetni különböző témákról, nem csacsog össze-vissza, szívesen meghallgat. Értelmes lány.

Kényeztetés

Az első kényeztetés rögtön az elején kezdődött.

A fürdőből megérkezve Noémi már ledobta a fekete miniruhát és a fehérnemű felső részét is. Azonnal rákérdeztem, hogy lekerül-e a bugyi.
Nem kellett kétszer kérdezni. Pillanatokkal később már a tatmin ültem teljesen meztelen vendéglátómmal szemben, a szép cicikre vetettem még egy gyors pillantást, mielőtt hanyatt dobtam magam a tatmin.

Ekkor alapos beolajozás következett, alul, felül, mindenhol. Noémi is így tett a testével, és máris a testemen érezhettem a szép melleket ahogy csúszkált rajtam.
Eközben természetesen ment a mozizás a bal oldali és a mennyezeti tükörből is.
Nem siettünk sehova, lassú izgatás történt, hamar hadrendbe állt a kiskatona, de Noémi még mindig nem tért rá a főfogásra. Kezeivel izgatta tovább a botkormányt, majd egy meglepő mozdulattal, az arcomnak háttal ráült a mellkasomra, és így folytatta tovább.

Na, ez a beszéd, gondoltam magamban. Vagy lehet mondtam is. Nem tudom, mert csak a formás, meztelen popsi markolászására tudtam koncentrálni, na meg Noémi ujjainak játékára.
Közben végig csavargatta a csípőjét, tekergett az a popsi mint egy kígyó. Mondjuk az enyémet rendesen elbűvölte.
Közben a szép punci és kívánatos popsi lukacskákkal szemezgetni is tudtam a gyertyafényes félhomályban, de ismervén a szabályokat, nem léptem túl a határokat.

Ezután a lábaim közé térdelt és megkezdődött a szájrátételes gyógyítás.
Nagyon kellemes technikája van, finoman kényezteti az elején a velem egykorút, kézzel, szájjal, simogatja a golyókat. Eközben a tükrökben folytattam a mozizást.
Kézzel, szájjal és cicivel is kapott a zászlórúd, közben találkozott a tekintetünk párszor és igyekeztem tudtára adni, hogy mennyire jó amit csinál.

Egy kis idő múlva megkértem, hogy adjon valamit a kezembe. Mellém térdelt és így már tudtam markolni, gyúrni a formás popsit.
Közben folytatta a kézzel és szájjal történő kényeztetésem, és mikor már közel voltam, jeleztem neki. A hosszan elnyújtott kényeztetés miatt akkorát élveztem, hogy azt se tudtam hova ment a vége. Szerintem ment az mindenhova:)

A masszázs után megpróbálkoztunk második körrel, de az sajnos most nem jött össze. Sok volt mostanában a marok marcsi, ilyenkor nehezebb:)

A befejezés után még beszélgettünk, nem siettetett, sőt még fél órával túl is léptük az időt. Gondolom, mivel elég későn mentem, a mi randink az utolsó felvonás aznap, így belefért.
Eljött velem tusolni is, megmosta a hátam, testem, még a rudit is kicsit, ezután öltözködés és távozás.

Elszámolás

Mivel évek óta vendég vagyok a helyen, és már ismertük is egymást egy négykezesről, a végén rendeztem.
Korrekt elszámolás, extrák nincsenek.
Itt is emelkedtek az árak az elmúlt időszakban, mint mindenhol, de nem szálltak el annyira mint máshol.

Noémi, jó masszázs

  Lacuska27

Egyeztetés

Reggel felkeltem, 9 tájban láttam, hogy Noémi déltől rendel, telefonáltam is egyből. Kolléganője vette fel a telefont és Noémi szerencsére szabad volt déltől, így velem kezdte a napját.

Megközelítés

Én kerékpárral érkeztem, de a ház megközelíthető 3-as metróval is és amennyire láttam, parkolóhelyet is lehet találni.

Helyszín

Konkrétan enni lehet a földről, olyan patyolat tisztaság van, fürdőszobában különböző tusfürdők, samponok, ilyen-olyan gélek tömkelege… jó állapotú újépítésű lakás, nem lehet rá panasz.

Hirdető külseje

Na, akkor itt árulom el, hogy nem ez volt az első látogatásom Noéminél, de úgy éreztem, itt ért el a dolog, hogy meg kell tisztelnem őt egy beszámolóval, annyira élveztem ezt a legutóbbit.
Szóval Noémi külseje, ahogy azt már korábban többször is megállapítottam, fenomenális.
A vicc az, hogy csupán két képpel hirdet, azokat is arckitakarással, már nem is emlékszem, hogy sikerült kikötnöm nála, amikor először mentem (én általában sok képet, akár arccal együtt preferálok biztonsági okokból), na de azóta kiderült, hogy ritka jó döntés volt megismerni őt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Olyan tökéletes homokóra alakot, mint ami neki van….hozzá a szilikonos, de nem igénytelenül, pont egészségesen megcsinált cicik, formás popsi, bársonyos bőr és hozzá egy kimondottan kedves, intelligens, szép arc….hihetetlen…
Noémi azt mondta, azért hirdet ilyen kevés és ilyen szolid képekkel, mert megfigyelte, hogy aki pucsítós, hivalkodó, néha punciját mutogató képeket tesz fel, annak a vendégei is az igénytelenebbek közül kerülnek ki; megtisztelő, hogy engem az elegánsabb, igényesebbek közé sorolt :-)

Masszázs

Fürdés után egy szál bugyiban várt, már kenegette olajjal a csodás melleit. Másfél órára mentem, kérdezte, hogy kétszeri levezetést szeretnék vagy hosszabb masszázst és a végén egyszeri kényeztetést. Én az utóbbit választottam, ismerve már őt. Gondoltam, nyújtsuk el hosszan, mielőtt kivégez.
Hasra feküdtem és Noémi minden porcikámat átmasszírozta, szakszerűen, itt-ott erősebben is, ahol szükséges volt. Kiroppantott egy-két görcsösebb részt, de ami a legfontosabb volt már itt is, hogy a csodálatos bőre és az olaj valahogy úgy tud harmonizálni, hogy a világ legfinomabb élményét adja már egy puszta érintése is.
Egyszer úgy is masszírozott, hogy a fejem előtt guggolt be és onnan csinálta, néha előrehajolva úgy, hogy a puncikája a fejemet súrolta. Kérdeztem is, hogy nem lehetne már itt megszabadulni az alsó résztől…azt mondta, fokozatosan kell kiélvezni a dolgokat…. Egye fene! Igaza volt!
Jeleztem neki, hogy kedvelem a pici “előkényeztetéseket”, mielőtt megfordulok, ennek eleget is tett, csak finoman benyúlogatott párszor a makkomhoz. Ez az én fétisem, imádom, ha ilyeneket csinálnak, amikor még hason vagyok. :-)

Kényeztetés

Még mielőtt megfordultam volna, levette az alsót is, kent magára jelentős mennyiségű olajat és elkezdte a csúszkát a hátamon. Kértem rá, hogy ha lehet, hosszában csinálja, velem párhuzamosan; ez szintén egy fétisem, Noémi minden egyéni kívánságomat csodásan teljesítette.
Csúszka után szólt, hogy megfordulhatok, innen már tényleg csupa felejthetetlen élmény történik: ahogy csúszkál rajtam, a kívánságomnak megfelelően itt is hosszában. Ahogy a fütyimet a tökéletes melleihez dörgöli, közéjük csúsztatja. Ahogy az újabb fétisemnek eleget téve nyálasan, érzékien puszilgatja a nyakamat. Ahogy nekem hátat fordítva, rám ülve kényezteti a pajtásomat, de nem erőszakos, pornós módon, hanem pont ahogy én szeretem; finoman érzékien, közben megengedve, hogy csodálatos punciját simogassam. Ahogy néha franciázik is, de azt is finoman, nekem való módon.
Igazából ezt nem is lehet szavakkal leírni, végül a kezében mentem el, úgy, hogy végig finoman, kedvesen csinálta, egy pillanatig sem ráncigálta, nem okozott semmilyen fájdalmat, mint oly sokan mások.
Utána maradt még idő a másfél órából, de nem hagyott ott, nem küldött fürdeni, hanem szépen elfeküdt mellettem és beszélgettünk, simogattuk egymást.
Aztán uraim, slusszpoén…hát nekem ettől leesett az állam.
Kb tíz perccel a randi vége előtt, miközben az előbb említett simizés, beszélgetés zajlott, kuncogva megjegyeztem, hogy a kukim megint merev. De nem is tulajdonítottam ehhez sok reményt, csak egy ártatlan kis megjegyzésnek szántam vagy inkább bóknak, hogy Noémitől még úgy is felizgulok, ha csak simogat és előtte nem sokkal élveztem egy nagyot.
Erre ő azt mondja, na majd a zuhany alatt…. még itt sem voltam biztos benne mit tervez, ugyanis korábban is rendszeresen eljött velem zuhanyozni a végén, amik szintén jól estek, de annyiból állt, hogy bekenegetett mindenhol, aztán megfürdettük egymást és ennyi.
Na de most…. beállunk a zuhany alá, ugyanúgy bekenjük egymást a folyékony szappannal, tök jó minden, majd egyszer csak hátat fordít nekem és kezeivel hátranyúlva elkezdi kezelni a farkamat. Na, itt jöttem rá biztosan, mi a cél, ami hihetetlenül kedves dolog tőle, hiszen azzal kezdtem, hogy az egyszeri levezetéses programot választom, de ő a végén, látva, hogy megint kívánom, elhatározta, hogy megint megcsinál. Azért voltam már pár másik helyen is masszázson, ez egyáltalán nem jellemző.
Szóval én hátulról rámarkoltam a két csodás cicire, eszméletlen élmény őket így, ilyen pózban fogni, ő pedig a kezével elkezdett kényeztetni, miközben jött ránk a kellemes, melegvíz a zuhanyból. Idő szűke miatt itt már természetesen gyorsabban dolgozott, de még így sem lett erőszakos, túl pornós vagy hasonlók. 2-3 perc lehetett az egész és megint élveztem egyet. Hát én majdnem elájultam ott helyben, mondtam Noéminek, hogy nagyon ritkán élvezek el álló helyzetben. Csak kedvesen nevetett, mondta, jól esik neki, hogy ilyen komoly lázba tudott engem hozni.

Elszámolás

Fürdés után, öltözködés közben (ami alatt még mindig simogatott a bársonyos kezeivel) letettem az asztalra az ellenértéket, természetesen borravalóval kiegészítve; egy ilyen kör után nem is volt kérdés.
Egyébként fix díja van, extrák nincsenek konkrétan meghirdetve, minden extra szimpátia alapján zajlik.