Beszámolóim

ANITA❤, istennő masszázs

  Pos

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, eléggé elfoglalt, de végül sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni. Vele beszéltem.

Megközelítés

Simán leparkoltam, a cím pontos. Ennek megfelelően a házat könnyű megtalálni. A ház előtt telefonáltam, pillanatok alatt bejutottam.

Helyszín

A lakás egy frissen tip-topra felújított nagy garzon egy régi bérházban. Mindenütt tisztaság, egy hatalmas franciaágyon zajlik a masszázs és egyéb. Hangulatos hely, kellemesen megvilágítva. A fürdőben zuhanykabin, rengeteg tusfürdő, szájvíz, spray stb. Mint később megtudtam, a barátnője a szomszédos lakásban tartózkodik amelyhez átjáró van kialakítva, ami nagyon praktikus, mivel négykezest is vállalnak és biztonsági szempontból is is előnyös nekik.

Hirdető külseje

Anita egy nagyon fiatalos MILF, az életkorából simán letagadhatna tíz évet. Az arca, ahogy a képeken is látszik, gyönyörű. Engem combfixben és egy áttetsző csipkés valamiben fogadott, ami sejtetni engedte nőies idomait. A popsija mindent visz, fantasztikusan kerekedik, ódákat lehetne zengeni róla. Számomra ő az álomnő, minden természetes rajta, a haja szépen, különlegesen van levágva, jó fodrásza lehet. Nagyon kedvesen fogadott, üdítővel kínált, csacsogott, mosolygott, olyan volt, mintha a barátnőmhöz ugrottam volna fel. Elküldött zuhanyozni, amihez végre egy helyen olyan törölközőt kaptam amilyet szeretek, illatosat és jó nedvszívót.
Másfél órás programra mentem, amelyben már kölcsönösség is van.

Masszázs

A masszázst a következő részben írom le, hogy ne ugráljunk ide-oda az időben, ahhoz Tarantino sokkal jobban ért.

Kényeztetés

Mire visszatértem a fürdőből, már meztelenül várt. Elheveredtünk az ágyon, simogattuk és csókolgattuk egymást. Nagyon jól csókol, igazi barátnő feeling amit kaptam. Aztán elindultam dél felé, csókolgattam a ciciket, a köldökét, míg végül elérkeztem a csodás combok közé amik hívogatóan megnyíltak. Gyönyörű punci tárult elém, illatos, sima, nyalogatnivaló. Úgy is cselekedtem, finoman kényeztettem a csiklóját amíg egyszer csak eltakarta a száját a karjával és remegve elélvezett. Hagytam pihenni, csókolgattam a combjait majd egy idő után újra eljuttattam a remegős csúcsra. Ismét hagytam pihenni, a popsiját és a hátát simogattam közben. Ezután egy erős hátmasszázst kértem, de aztán módosítottam gyengédebb masszázsra, mert hihetetlen erő van a picike kezeiben. Így is megtalálta és kilazította a csomókat, mikor eljöttem tőle rendesen mozgott a nyakam is.
A fenekem masszázsa átment incselkedésbe, besimításokkal, benyúlásokkal amiből kapott a farkam, a golyók és a környék is miközben a cicik a hátamon siklottak. Megfordultam és megkaptam életem egyik legjobb franciáját, amiben minden volt, oldalt harapdálás, zacsi nyalogatás, finomabb és vehemensebb szopás több testhelyzetben, amíg végül a szájába élveztem miközben a kezével finoman simogatta a zacsimat. Hatalmasat lőttem, ami után nem kapkodott, sokáig hagyott lenyugodni a szájában. Letörölgette rólam a nyálat, az utódoktól olyan diszkréten szabadult meg, hogy észre sem vettem.
Ránéztem az órára, az idő elrepült, úgyhogy zuhi és tipli.

Elszámolás

Extra nincs nála, minden benne van az alapárban. Pontosan annyit kért amennyi ki van írva az oldalon, egy bankjeggyel megtoldottam a frenetikus élményt honorálandó.

ANITA, istennő masszázs

  floyd57

Egyeztetés

Rögtön fevette,másnapra kértem másfélórás időtartamra időpontot.

Megközelítés

BKV-val könnyen elérhető.Autóval talán nehezebb a parkolás.Én a Széll Kálmán térről gyalog mentem.

Helyszín

Budán a Széna tér és a Mechwart liget között van.Egy régi bérház emeletén.Jártam már itt egy másik lánynál.A fürdő tiszta tusfürdő dezodor, szájvizből nagy a választék.

Hirdető külseje

Egy harmincas szőke hölgy fogadott.Formás jó alakú a képein látható fekete meltartó és tanga volt rajta.A kabátomat,cipőmet az előtérben vettem le utána beinvitált a tett színhelyére ami egy franciaágy méretü matrac illetve előtte egy fotel amire a ruháimat tettem.

Masszázs

Fürdés után lefeküdtünk a matracra egy kicsit beszélgettünk,bemutatkoztam neki,hogy hol dolgozom.Elmondta hogy ő is dolgozott nyáron a vendéglátóiparban a Balatonnál.Ezután kértem hogy kezdjünk egy franciával.Levetette a meltartót és a tangáját. Finom mozdulatokkal kezdte a velem egykorú kényeztetését.Az elején lassan csinálta majd fokozatossan felgyorsult egy nagyot élveztem.Megtörölte a száját majd a farkamat.Vizet kaptam.Ezután hasra fordultam és Anita elkezdett maszírozni először a lábamat azt követte a talpam.Egyre feljebb haladt a fenekemet ,derekamat majd a vállamat dolgozta.Az oldalt lévő tükörből figyeltem hogy a szemüveg rajta van masszázs alatt.Kis idő mulva feljebb jött és oldalról a vállamat maszírozta.A karomat a lábaközé szorította úgy maszírozta egy kicsit a puncijáboz ért a kezem.Végül a nyakamat nyomkodta ami jól esett,így ért véget a masszázs rész.

Kényeztetés

A masszázs után kértem,hogy feküdjön az én helyemre most én szeretném kényeztetni.A punciját elkezdtem nyalni egyre jobban éreztem hogy élvezi,ezt kifejezésre is juttatta.Több orgazmusa is volt.Amikor abbahagytam a nyelvmunkát még akkor is percekig remegett ilyet ritkán tapasztaltam.Utána ismét helyet cseréltünk és kaptam mégegy franciás levezetést,ismét a szájában landoltak az utódok,nagyon jól esett.Majd elmentem fürödni.Felöltöztem rózaszálak átadása után puszival búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Nagyon korrekt.Azt hiszem a környéken az egyik ****Utólag adtam át.

ANITA, istennő masszázs

  öreghalász

Egyeztetés

A telefont elöször egy barátnő vette fel de kérésemre passzolta Anitának. Innen már gyorsan sikerült negyedórákat ide- oda tolva összehozni a 1,5 órát.

Megközelítés

Mivel a város egyik főútja a cím egyértelmű, söt a parkolás sem olyan vészes mint elsőre gondolnánk, mert a közelbe van pár parkolóház. Bkv a ház elött áll meg , ha jól láttam.

Helyszín

Az épület 100 éves, de ez nem látszik meg rajta, csak a lift nem bizalom gerjesztő de az meg nem kell / lehet használni. A célnak megfelelően van kialakítva , bár mivel egyszerre több lány is dolgozik nincs meg a meghit hangulat. Egyébbként minden tiszta, túsfürdök stb.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő keményhúsu milf. Mivel arcal hirdet nincs meglepi. Időnként főleg ha felteszi a szemüvegét akkor teljesen titkárnős érzést kelt az emberben.
Testalkat és kora az adatlapnak megfelelő. Nekem bejött mert én úgy tartom, hogy:
A férfiak a kerek idomokat szeretik, a csontokat csak a kutyák nyalogatják. :)

Masszázs

Valami, talán fehér, ruhácskába fogadott ami kiemelte a domborulatait, de a fürdőből vissza érve , az Ő szavaival élve hozzám öltözött, azaz kis segítséggel kihámoztam a maradék ruhából. Felvezetéssel kezdte, de erről később. Mivel ekkor már kényelmes volt a hasonfekvés is hozzálátott a masszázsrészhez. Tisztáztuk az erősség fokát és fogalmát és ezek után kellemesen végig vett a talpamtól egészen a tarkómig. Mivel idő volt az alaposságra sem lehetett panaszom, egyszer majdnem a szemem is lekoppant annyira ellazultam. Szerencsére egyből észrevett, hogy a combjaim ígényelnek most több törödést, így nem is kellet mondjam, inkább itt idözött többet.

Kényeztetés

A masszázs szobába beérve egészen jól síkerült a bevezetés, apró csokokkal simogatásokkal ismerkedtünk, majd nekitámasztott a masszázságynak és csókjaival egyre lejjebb csúszott. Az alsóbb régiókba érve nagyon változatos és mindenre kiterjedő kellemes francia órát kaptam, a vége felé már inkább felkúsztam az ágyra mert a talpam is kezdett ökölbe szorulni a többszöri lövés közeli állapotba hozástól. Azután egyik alkalommal már nem volt visszaút, jól torkon löttem. Hagyott lenyugodni az ajkai között és csak utánna randizott diszkréten Szilviával. A második azaz a levezető rész hasonló intenzítású volt csak azt már végig hanyat dölve kaptam. Nem vagyok egy sorozatlövő de most nem is merült fel a gondolat , hogy Anitával ne jöjjön össze, olyan jól csinálja a NFVSZ - rész is. Nagyon alapos ebben a részbe is, ne csak a rudat hanem a környékét is kényezteti, golyó , gát sem marad szárazon :)

Elszámolás

A budai oldalnak megfelelő átlag körűl , picit megfejelve, ami nálam a határozott elégedettség egyik kifejezése.

ANITA❤, felejthetetlen masszázs

  Pos

Egyeztetés

Előző nap hívtam telefonon, ő vette fel. Második hívásra sikerült. Mivel már jártam nála, nem kért másnapra megerősítést.

Megközelítés

A cím pontos, aki ismeri a számokat simán megtalálja. Kocsival mentem, de láttam ott trolibuszt, a Nagykörút kb. 5 percre van gyalog. A parkolás fizetős úgyhogy könnyű találni helyet, de most szombat volt úgyhogy ingyen tudtam megállni kb. 50 méterre a céltól.

Helyszín

Átlagos pesti bérházban egy gyönyörűen felújított garzonlakás, egybenyitva egy másik garzonnal, ahol a barátnője rendel. A fürdő szintén felújítva, zuhanykabin, millió tusfürdő, szájvíz meg minden ami kell Jó nedvszívó törölközőt kaptam előtte-utána. Hatalmas modern franciaágy, körülötte hangulatfények, tükör a kukkoláshoz.

Hirdető külseje

Amikor beléptem, elakadt szavam, pedig már láttam őt, hihetetlenül kedvesen mosolygott, a szőke haja egyik oldalt egészen rövidre vágva, egyszerűen csodaszép! Bugyi-melltartó kombóban fogadott, formás, tenyérbeillő mellek, de erre oda sem figyeltem, amint a látókörömbe került a popsi, ami valami egészen fantasztikus! Kerek, étvágygerjesztő, olyan dolgok jutnak róla eszembe, amit itt sajnos nem lehet csinálni.

Masszázs

Másfél órára mentem, így jutott idő mindenre, egy nagyon kellemes masszázst kaptam. Megtalálta a csomókat, minden izmomat kezelésbe vette, kérésemre külön figyelmet fordított a nyak környékére. Amikor a masszázsra szánt idő kezdett letelni, apró csókokkal, finom benyúlásokkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulni. Természetesen lelkesen teljesítettem ezt! A benyúlások megtették hatásukat, álló farokkal fordultam.

Kényeztetés

Amikor a fürdőből visszatértem, Anita már meztelenül várt, ahogy ő mondta: "Hozzád öltöztem". Még mielőtt az ágyra kerültünk volna, elkezdtem csókolgatni a gyönyörű popsiját, egyszer-kétszer finoman be is nyaltam a csodás dombok közé. Hamarosan az ágyon találtuk magunkat, kicsit összegabalyodtunk, elcsattant egy-két csók és a kezünkkel elkezdtük felfedezni a másik testét. Azután Anita egyre gyakrabban a farkam környékét simogatta, megcsókolgatta a mellbimbómat, utána a hasamat és egyszer csak leért a farkamhoz. Igazi varázslat amit ez a lány a szájával művel, hol csak az oldalát kényezteti, hol bekapja a hegyét, aztán beveszi mélyebbre, nyalogatja a hegyét, egyszerűen leírhatatlan. Hamarosan éreztem, hogy közeledik a kitörés, de megérezte Ő is, és visszavett kicsit. Kitörésközeli állapotban tartott egy darabig, majd megkért, hogy térdeljek fel. Én térdeltem Ő háttal a tükörnek bepucsított és így szopott tovább. A tükörből néztem ahogy mozog a popsija és a puncija. Ezt tovább nem lehetett bírni, hatalmasat élveztem a szájába. Nem hagyta abba, nagyon finoman szopott tovább amíg lenyugodtam. Kilihegtem magam, aztán viszonoztam a szívességet a nyelvemmel. Nem sokáig kellett munkálkodnom és Anita eltakarta a kezével a száját, megremegett és eltolta a fejemet az akkor már túlérzékeny puncitól. Kicsit pihentünk és jött a masszázs.
Fordulás után megkértem, hogy vesse be a kezeit. Beült a lábaim közé és kezdetét vette egy fantasztikus lingam masszázs. Egy darabig néztem, hogy mit csinál, az egyik keze a tövén, a másik a makkon, mindkettő a makkon, bevetette a tenyerét is, mindeközben a szemembe nézett és édesen mosolygott. Végül nem néztem már, hogy mit csinál, csak hanyatt feküdtem és hörögtem. Óriásit élveztem a kezei között, ezután finoman simogatta a farkamat amíg lenyugodtam. Ittam egy kis vizet, de az idő elszállt, kaptam egy friss törölközőt és irány a fürdő.

Elszámolás

Extrák nincsenek, de amit csinált velem az extra volt, valami egészen fantasztikus élmény.

ANITA❤, felejthetetlen masszázs

  Pos

Egyeztetés

Harmadszori kísérletre sikerült, mivel csak négy napot dolgozik egy héten, észnél kell lenni ha be akar az ember kerülni hozzá. Alig vettem észre, hogy visszatért, mivel másik kerületben dolgozik,

Megközelítés

Podmaniczky utcáról nyílik, mióta fizetős újra a parkolás azóta nincs gond. A cím pontos, gps odavisz, ha ismered az arab számokat, akkor meg fogod találni.

Helyszín

A helyszín még a régi luxusszalonnál is jobb, teljesen fejújított egyszobás lakás, amiből kettő van egybenyitva és csak ketten rendelnek. Patyolattisztaság, kúlön fürdő mindkét lakáshoz, kizárt, hogy valakivel összefuthass. Igényesen kialakított lakás, a masszázs egy óriási franciaágyon történik.

Hirdető külseje

Régebbről ismerem, de azóta csak szebb lett, tenyérbeillő idomokkal van megáldva, a popsi fenomenális és ő valami fantasztikusan kedves. Ha véletlenül fáradt vagy, vagy egyébként gondod van a második menettel, nála nem lesz. Valami vadító fehérneműben fogadott.

Masszázs

Másfél órára mentem, úgyhogy s masszázs a két kényeztetés között történt, azt kértem, hogy ne szedjen szét, de így is felfedezte a gyenge pontjaimat (nyak környéke) és ki is masszírozta a fájdalmat belőlük. Látszik, hogy tanulta a masszázst és már gyakorolta is sokat.

Kényeztetés

Megérkezés után el lettem küldve fürödni. Mikor visszatértem, még mindig abban a hihetetlenül szexi együttesben volt. Térdreestem előtte és csókolgatni kezdtem a combját lassan közelítve a punci felé. Először csak apró biztató simogatásokat kaptam, majd egyszer csak lehúzta a bugyit és teljesen felajzva széttett lábakkal hanyatt feküdt az ágyon. Megfogta a fejemet és oda irányította ahol a legjobban tetszett neki. Én munkálkodtam legjobb tudásom szerint, majd egyszer csak a csodás combok megfeszültek, majdnem összetörték a koponyámat és az én istennőm elszállt messzire. Kicsit kilihegte magát és a keze/szája ott kalandozott a merevedő férfiasságomnál. Először egészen finoman majd egyre nagyobb vehemenciával szopta, közben nyalogatta a golyókat és a gátat is, amikor majdnem elmentem akkor visszavett. Úgy éreztem órákig a csúcs közelében tartott, azután megkönyörült rajtam és a teljes töltetet a szájába engedte. Sokáig eltartott amíg lenyugodtam, de addig egyfolytában nagyon finoman kényeztetett a szájával.
Most következett s méltatlanul röviden ismertetett masszázs, ami szintén nagyon jó volt, de nekem főleg pihenésre szolgált.
A masszázs végét finom benyúlások jelezték, na meg persze a kérdés, hogy szeretnék-e egy második kényeztetést.
Akkorát élveztem az első alkalommal, hogy nem voltam biztos abban, hogy másodszorra is megy, de igent mondtam.
És milyen jól tettem! Anita a szájával és a kezével egy perc alatt harckész állapotba hozott, majd egy fantasztikus franciával ajándékozott meg. Másodszorra szerettem volna a melleire élvezni, amit minden további nélkül megígért és tartotta is a szavát! Amikor érezte, hogy közeledik a kitörés, egyik kezével becélozta a mellét, a másikkal finoman megszorította a golyóimat és a teljes tárat a cicikre ürítette. Finoman simogatta a farkamat amíg lenyugodtam, majd adott inni és utána mehettem fütödni, mivel a másfél órán kicsit túlszaladtam.

Elszámolás

A virágszálak a pesti átlagot tükrözik, a szolgáltatás minősége magasan átlag feletti.
Nincs.semmi extra, sőt meg sem említette, hogy túlléptem az időt, de persze ezt azért honoráltam.
Eddig is mindig visszatértem, ezután is vissza fogok.

ANITA, felejthetetlen masszázs

  boyboy

Egyeztetés

Nem is tudom, mit írhatnék ebbe a boxba. Szigorúan vett egyeztetés véletlenül sem volt. Néha persze beszélünk egy kicsit egymással, de ezt megelőzően egyébként sosem jártam Anitánál vendégként. Most sem volt direkte tervben, Zoé meglátogatása volt ismét csak a porondon. Természetesen már sokszor húztam őket, hogy lepjetek meg egy négykezessel bátran, de valamiért sose úgy jött ki a lépés. Szóval az egyeztetés nevén nevezve Zoéhoz bejelentkezés formájában történt, Viberen és VTR-en.

Megközelítés

Margit körúti régebbi építésű lakóházban rejtőzik a szalon. Kétkapus zsilipelős belépés van, az első emeletre kell feljutni, majd ott a megfelelő lakás ajtaját keresni. Nekem ez félálomban is sikerülne azt hiszem, annyiszor jártam már itt, de ha valaki nem ismeri a környéket, akkor sem lehet eltéveszteni. Autóval a közlekedés változatosan a nagyon nehéz, nehéz és átlagos között mozog, a közösségi közlekedés és a kerékpáros megközelíthetőség viszont kiváló a hét és a nap bármely időszakában. Aki autóval érkezik, szánjon időt a parkolásra (akár 15-20 percbe is kerülhet), és készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel vagy kicsit húzósabb áru mobilparkolással.

Helyszín

A kedvenc szalonom, bevallom. Hatalmas nappali, konyhával, finom kávét is főznek a lányok, és palackos vizet - vagy üdítőt - szoktak felszolgálni, ki mit szeretne. A fürdőszoba tökéletesen ellátja a feladatot, épített, üvegfalas zuhanykabin, táncolni is lehetne akár a zuhanyzóban, kismillió tusfürdő, felül a fiúknak, alul a lányoknak, aki itt nem talál a kedvencéből az válogatós, a mosdópulton műanyag pohárkák, többféle szájvíz, és sokféle dezodor. A kilépő mindig száraz, a türcsi mindig pihepuha. A szobában most is az elmaradhatatlan matrac, halvány fények, és kelleme zene várt.

Hirdető külseje

Na itt már tudok írni Anitáról, hiszen bár Zoéhoz jöttem, de ő még készülődött, ezért Anita engedett fel és be. Ennek megfelelően nem is volt fogadókészre öltözve és sminkelve, puszi puszi, Zoé mindjárt jön, kérsz addig kávét?
A későbbiekre tekintettel ide mégis megpróbálkozom egy szemléltető leírással Anitáról, hiszen azért csak kiderültek a dolgok :)
Szóval, mint jóval később kiderült, a nem fogadókész öltözék alatt igencsak szexi fehér színű fehérnemű lapult, ami Anita idomain főleg jól áll. Anita állandóan vigyorog szinte, és nagyon tud nevetni is, ami az extrémen viselt rövid szőke hajához társítva egy huncut nőt sejtet. Spoiler: ez így is van. Szóval, A. harmincas éveiben jár, világos bőrű, szőke rövid hajú bombázó, kőkemény popsival, simára borotvált puncival, megfelelően kézbe illő cicikkel. Szeme időnként világít, főleg, ha röhögős a kedve.

Masszázs

Szóval, érkeztem után Anita kávéval kínált, közben Zoé is megérkezett, kimentünk együtt a teraszra elfogyasztani, majd elvonultunk - mindenki a saját "dolgára".
Masszázsról túl sok szó nem esett, de szerintem nem is ez volt a fő cél ebben a szituációban, tehát ezt a részt elegánsan kihagynám... :) Amúgy azt gyanítom, hogy "konyít" a masszázshoz is, de ezt nem tudom megítélni, úgyhogy ez ügyben az egyéb beszámolókhoz kell fordulni tanácsért.

Miután Z legyőzött az első körös harcban, kiment vízért, majd miután visszajött, elheverésztünk egymáson, vagyis ő rajtam, beszélgettünk, csókolóztunk, és egyszer csak halk kopogással jelentkezett Anita, hogy kérem szépen, ő is itt van, bejöhetne-e. Ebben a pillanatban gondolom a széles vigyorom mindent is elárult, mert belülről sikerült halkan becsuknia az ajtót.
Azzal a lendülettel már feküdt is mellém, közrefogtak Zoéval, és most Anita tapadt a számra, miközben mindketten simogattak, ahol csak tudtak, majd Zoé elindult lefelé, Anitával pedig - lévén ez az első közelebbi találkozásunk - elkezdtünk finoman ismerkedni, csókoltuk egymást, simogattuk egymást, majd Zoé rámutatott, hogy nem érti, minek ide az a fehér nemű, eleve nem is kellett volna felvenni, Anita próbált szabadkozni, hogy dehát az illem, majd rájött, hogy Zoéval nem érdemes vitatkoznia, és gyorsan ledobta magáról, a szemüvegével együtt.

Kényeztetés

Innentől kezdve finoman fogalmazva is összekeveredtek bennem az események. Anitával smároltam, miközben Zoé a farkammal csókolózott, majd egyszer helyet cseréltek, és Anita vett puha ajkai közé, miközben Zoéval csókolóztunk, én meg vigyorogtam, mint a tejbetök. Egyszer csak Zoé felnézett, és ránk parancsolt, hogy csússzunk lejjebb kicsit, majd a szám fölé térdelt, és a hátunk mögött lévő fűtőtestnek dőlve elkezdett élvezkedni a számon. Talán a helyzet, talán más hozta, de hamar elveszítette a kontrollt a teste felett, és helyet cseréltek Anitával. Én persze közben továbbra is élveztem a helyzetet, mondhatnám, hogy az elégedett vigyor képtelen volt leesni az arcomról, de ez persze már csak a szitu miatt sem igaz, szóval Anita kínos lassúsággal és pózolással ereszkedett Zoéhoz hasonló pózba az számon, majd elkezdte csavargatni a csípőjét felettem. Z közben valahonnan szerzett egy kis krémet, és a fenekemet és a golyóimat kezdte izgatni a kezével, miközben a szája folyamatosan az antennával volt teli. Anita puncijával befedve, az egyik kezem Zoé kezében, a másik Anita kőkemény fenekét markolászva csak nyaltam és faltam, majd A megremegett, és lefordult rólam.
Áááá, gondoltam, most jön az én időm és a titkos fantáziám! A lányok hanyatt vetették magukat, én pedig közéjük térdeltem, és egy cinkos pillantással Zoéra megkérdeztem, megmutassam neki? Ő meg csak bólintott, így két oldalamon a két lány, mindketten széttárt lábakkal, ez felhívás volt a .. ja nem a keringőre, szóval mindkét puncit kénytelen voltam az ujjaimmal is meghódítani. Őszintén? őrületes érzés volt, ahogy két lány élvezkedik egyszerre, és ezt még képesek voltak fokozni, amikor elkezdtek csókolózni és simogatni egymást. Minden pasinak kívánom, hogy egyszer hasonlót élhessen át, és két ilyen vonzó, hullámzó női testet izgathasson egyszerre. Ez annyira isteni érzés, akkora motiváció, amit sose lehet elfelejteni...
Amikor kicsit lehiggadtunk, a hátamra parancsoltak, és most már nem volt kecmec, akarom mondani, megállj, ketten kezdtek el kényeztetni az ágyékom körül. Hol az egyik lány foglalkozott a golyókkal, és a másik a farkammal, hol fordítva, azt hiszem, Zoé néha finoman a prosztatámmal is, de lehet, hogy Anita volt, mivel időnként a kezem ügyébe került hol a bal, hol a jobb oldalamról egy fenék, vagy egy punci, ezért nem nagyon értem rá azzal foglalkozni, hogy pontosan ki mit is tesz velem. Nagyjából itt veszítettem el a fonalat, a lányok pedig ezt alaposan kihasználták, és őrületesen megcsapoltak, hatalmasat élveztem, azt hiszem, Zoé volt a nyertes a végén, de itt minden összefolyt már.
Alaposan leizzadva ernyedtem el, majd lassan feleszmélve Anitával szinte egyszerre kezdtük el keresgélni a saját szemüvegünket, amin Zoé meg szívből jövően kárörvendett.
A zuhanyzóba közösen vonultunk el, néhány poént elengedve, majd még egy kávé után elindultam a dolgomra.

Elszámolás

Ez a körülményekre való tekintettel úgy történt, hogy a randi legvégén készülődés közben megkérdeztem Zoét, majd az általa elmondottak szerint eldugtam a köntöse zsebében. Nagyon méltányosnak lehet nevezni :)

ANITA, felejthetetlen masszázs

  floyd57

Egyeztetés

Egyhéttel hamarabb szerettem volna de nem ért rà.Végül személyes üzenetben sikerült másfél órás lrogramot egyeztetni.

Megközelítés

A Mechwart liget környéke.Villammossal könnyű az odajutás.Kocsival valószínű nehezebb a parkolás.

Helyszín

Egy régi bérház emeletén található.Fürdö tiszta mindennel fel van szerelve.A szobában kanapé illetve tatami van.

Hirdető külseje

Egy közel 40-es hölgy ***** nagyon jó alakja van Köntöse allatt melltartóban és tangában fogadott.Egy kis bon bonnal kedveskedtem neki.

Masszázs

Most másodszor mentem hozzá.Az első alkalommal is nagyon jó volt vele.A masszázs előtt elöször én kényeztettem.Nyaltam a punciját éreztem hogy neki is jó.Utána én kaptam egy bönyálas franciát.Először a lábamközé helyezkedett és ott kezdte a kényeztetésemet.Kértem hogy oldalról csinálja,hogy közben tudjam simogani.Fokozatosan gyorsított majd a fejét is fogtam igy diktáltam a tempót.Végül egy nagyot élveztem és az utódok a szájában kötöttek ki.Törlések után hasrafordultam beolajozott majd a lábamnál elkezdte a maszírozást,közben beszélgettünk elmesélte a költözését,talán egy kicsit sokat beszélt nemtudtam a masszázsra koncentrálni.Egyre feljebb folytatódott a hátam átdolgozása.Végül a nyakamat majd a vállamat is jól átgyúrta.Masszázs közben időnként puszit is kaptam a hátamra,vállamra.

Kényeztetés

Masszázs után ismét őt kényeztettem ezt már jobban élvezte mint az elsőt,remegett és feljebb húzódott a tatamin.Egy kis megnyugvás után még kaptam egy nagyon jó franciát,ez ismét a szájában landolt.Megtörölgetett majd elmentem fürdeni.

Elszámolás

Helyi átlag utólag adtam át.Nagyon megérte, volt hogy másnál nem volt ennyi lehetőség .

ANITA, felejthetetlen masszázs

  homer85

Egyeztetés

Vele beszéltem telefonon. Másnapra tudtunk időpontot egyeztetni. Nagyon kedves, barátságos hangja volt a telefonban és mindenről készséggel tájékoztatott.

Megközelítés

Buda, Mechwart ligettől nem messze. Én BKV-ztam, de kocsival sem lehetetlen a megközelítés.

Helyszín

Sima társasház semmi flanc. előszobában fogadott, majd kiválasztott nekem egy megfelelő masszszobát. Szép tágas volt a szoba, masszázspaddal ellátva. A fürdő is kifogástalan volt. volt minden ami az igényes tisztálkodáshoz kell.

Hirdető külseje

Képeknek apszolut megfelel. Semmi meglepetés. A popsi megér egy misét, de a többi rész is szép formás. A képen látható fehér egyrészesben fogadott. Amikor előrehajolt hogy a zenét belője, hááááát? Attól a látványtól megállt az idő és tudtam hogy jó helyen járok.

Masszázs

1,5 órára érkeztem fel és levezetéssel és közte volt a masszázs.
A masszázs rész igen szakszerű volt, minden izmot ellazított. Lábtól kezdi a programot és szépen halad felfelé. Derekamnál kicsit hosszabban elidőzött ahogy kértem. Nem fecseg feleslegesen hagy ellazulni. A végén a fejemnél állt és úgy masszírozta a hátamat, lapockámat. Több se kellett nekem és rajongásom tárgyát, a popsiját simogatni kezdtem. Nem volt ellenére sőt még bátorított is, hogy csak nyugodtan éljem ki a fenékmániámat. ezután lágyabb cirógatás kezdődött és többször belecsókolt a nyakamba, fülembe majd odasúgta, hogy megfordulhatsz.

Kényeztetés

Felvezetés:
Ahogy kiléptem a fürdőből ő már várt rám fehérneműre vetkőzve. A szobában ledobtam a törcsit, ő addig a pad mellett állt. Magamhoz húztam, hogy ismerkedjünk kicsit, de megelőzött és megcsókolt. kezdetben csak puszik voltak, de egy idő után átváltottunk nyelves játékba is. Közben simogattam és kihámoztam a fehérneműjéből. csókoltam simogattam ahol csak értem. Majd kértem, hogy feküdjön fel a padra és kényeztetni kezdtem. Nem volt ellenére a dolog sőt. Nagyon élvezte és ennek hangot is adott. Miután magához tért helycsere történt és kezelésbe vett. finoman franciázott kéz nélkül ahogy kell, de az előző programban annyira felizgultam hogy nem sokáig bírtam és ellőttem a tárat. Kedvesen megtörölgetett majd jöhetett a masszázs.
Levezetés:
Fordulás után olajos kézzel kényeztetett és cirógatott mindenhol. közben én a popsit és a ciciket simogattam, majd a ciciket szájjal is kényeztettem. ezután felmászott a padra és ráült a hasamra. Farkamat popsijához szorította és lovaglást imitálva popsijához dörzsölte én közben a cikókkal játszottam. Néha néha rám hajolt és csókolóztunk. Úgy látom ez nála hozzá tartozik a programhoz. Majd lejjebb csúszott és ismét bekapott. Nagyon finom franciát kaptam tőle. Ezt a menetet se bírtam sokáig és elélveztem a szájában. Hagyott lenyugodni, majd letisztogatott szépen. ezután újra irány a fürdő.

Elszámolás

Utólag történt, teljesen rendben volt. A megbeszéltek szerint.

ANITA, felejthetetlen masszázs

  robo

Egyeztetés

Előtte pár nappal telefonáltam, beírt a naptárba és már rendben is volt.

Megközelítés

Villamossal mentem éppen előtte van az egyik megálló.Kapukódot a telefonban megkaptam és már bent is voltam

Helyszín

Emelet, lift van.Csengettem egy kis várakozás után nyitott ajtót.Normál lakás valószínű többen is bérlik. Folyosó vezet be a "kélylakk-ba", ami egy formásan berendezett szoba.
.

Hirdető külseje

Mosolygós és nagyon barátságos hölgy aki tele van pozitív kisugárzással! Az alakja a képekhez képest erősebb, de ez semmit sem von le az osztályzatából.

Masszázs

A sorrend eléggé felborult, mivel annyira szimpik voltunk egymásnak, hogy erős kényeztetés indult meg fürdés után. Csókokkal halmoztuk el egymást, amiből egyből következett itt most nem lesz masszás.
Rátérek a masszásra amit, mint már említettem egy egyszerű utókezelésnek kaptam. Hason fekve szépen átgyúrt a talpamtól a nyakamig krémet használva.Közben beszélgettünk erről-arról, majd a vállamban lévő csomókat finom kezével szétgyúrta.A masszás pad végénél áll egy tűkőr amiben remekül látszik ragyogó dögös csípője.

Kényeztetés

A fürdőbe menet előtt már jól elvoltunk egymással, de az igazi gyönyör csak utána kezdődött.összeölelkezve álltunk a masszás pad előtt és egymás erogén zónáit ingereltük.Csókolt ahol ért, mindig lejjebb, egyszer csak leért a lényegre. Erősen ágaskodó cerkámat először kívülről nyaldosta érzéki tempóban, majd szájra vette és úgy eltüntette, olyan érzékien csinálva, hogy majdnem elmentem. Hogy ezt megelőzzem gyorsa én kezdtem akcióba, ami olyan jól sikerült hogy heves hanghatások közepette tudatta velem a végállomást. Kis pihenő után megfordultunk és csuszka mozdulatokkal úgy ingerelt csípőjével mintha szeretkeztünk volna. Újra rátapadt a cerkára és egy olyan szopást prezentált, amíg élek el nem felejtem. Természetesen ekkor lett végem.
Fürdés után öltözés érzéki búcsú.

Elszámolás

Utólag kellet, korrekt.Előtte kérdeztem és jelezte majd...!

ANITA, felejthetetlen masszázs

  Paul01

Egyeztetés

Szombat van es délelőtt , vágynék valami nagyon jóra ezért fellépek a beszámolók.hu-ra. Nézelődök, keresgélek és a kedvencek között egyszercsak elém kerül Anita, akinek a kolleganői közül már egy-kettővel közelebbről is megismerkedtem, de Anita képei bár visszafogottak, ennek ellenére van bennük valami sejtelmesen izgató és szexi.Tárcsáztam és úgy gondoltam, hogy talán nem nyúlok nagyon mellé vele, és reméltem, hogy legalább egy jó minősítést majd kiérdemel a ténykedésével. Felvette a telefon és bájos, csicsergő hangon kérdésemre elmondta a lehetőségeket - szokásos- majd meg is állapodtunk egy délutáni időpontban.

Megközelítés

Mammut felé vezető főútvonalon található a színhely, autóval, BKV-val jól és könnyen megközelíthető módon, a parkolás hétköznap nem lehet egyszerű.

Helyszín

A ház egy régi építésű, de jó állapotban lévő épület, melynek felsőbb emeleti egyik lakása az adott hely. A lakás nem hagy semmiféle kívánnivalót maga után - a masszázs és az ezzel együtt kapható kiegészítő tevékenységek végzésére kifogástalanul alkalmas. A szoba, melyben az én kezelésem zajlott egy hatalmas szoba, masszázs ággyal és kanapéval felszerelt, hatalmas álló tükörrel - megfelelő szögben beállítva, hogy le ne maradjunk semmiről vizuálisan, és szimpatikus hangulatvilágítással és zenével tette még kellemesebbé az ottlétemet. Fürdő kifogástalan, tiszta és tusfürdő választék is kielégítő.Az intimitás abszolút biztosított, mert a lányok odafigyelnek erre nagyon.

Hirdető külseje

Anita képei abszolút visszafogottak, a mellek nagyságára lehet következtetni és a popsi gömbölyded formája a képeken is jól látható. Szexis arc, formás lábak és sugárzó tekintet a szép mosoly mellett.
A valóságban mindezek megvannak és a közvetlen stílus meg a hihetetlen pozitív kisugárzás még sokat dob az értékelésen. Ami talán a képek alapján nem jön le, hogy a cicik bár nem kicsik, de kissé gravitálnak és a poci talán a képekhez képest kissé nagyobb. Az előbbiekben említett kisebb negatívumokért cserébe viszont Anita személyisége és főleg "tudása" bőven kárpótolja az Őt meglátogatót.

Masszázs

Szokás szerint másfél órás masszázsra neveztem be, mert nekem fontos része a kezelésnek a kölcsönösség - és mint tudjuk az leginkább (legtöbb helyen) csak a hosszabb kezelésnek lehet része.
Ez Anitánál is így van, úgyhogy mikor megérkeztem és a kötelező gyakorlaton túl estem a fürdőben, visszaérkezve a szobába a már érkezésemkor megkezdett ismerkedést folytattuk. Gyorsan kihámoztam a melltartóból és kicsit később a bugyiból és heves csókolózásba kezdtem a melleivel, melyet úgy éreztem, hogy élvezettel nyugtázott - úgyhogy gondoltam továbblépek és gyengéd simogatásba kezdtem a délebbi területeken, lába között. Nem volt nehéz észrevenni, hogy ez még inkább kedvező fogadtatásra talált nála, úgyhogy a masszázspadra döntve őt elhelyezkedtem a lábai között és az amúgy már egyértelmű érzelmi reakciók fokozását határoztam el. A nagyon finom punci kényeztetése nyelvvel hol gyengéden, hol hevesebben aránylag gyorsan meghozta a várt eredményt és Anita hatalmasat élvezett - amit úgy éreztem igaz volt. Ezután lecsillapodva most ő kezdett neki az én kényeztetésemnek először a masszázságyon egy fergeteges csuszkamasszázs kíséretében, majd kérésemre a kanapén folytattuk, bár én már attól kész voltam, ahogy még éreztem a finom puncija reakcióit a nyelvem hegyén.

Kényeztetés

Hát amit Anita a férfival tud csinálni, az minden képzeletemet felülmúlta - pedig nem vagyok már mai gyerek. Elkezdett nyalni-falni, csókolni fejem bubjától a talpamig ill a golyókig - mert itt megrekedt, vagy én nem engedtem tovább erre már nem emlékszem, és mindezt olyan érzékien, ahogy azt csak elképzelni tudja az ember. Érzéki csókok nyakba, fülbe, szájra, szájba - és igen elvesztettem a szüzességem - azt hittem, hogy ezt soha senkivel nem fogom megtenni (okokat nem részletezném) és nem tudtam ellenállni annyira hevesen és ugyanakkor érzelmekkel tele és érzékien csókolt, hogy teljesen ráizgultam a csókolózásra és egy pillanat alatt adtam fel az elveimet, - forró csókolózásba törtünk ki. Ennél már csak a cicik, mellkasom és az ágyékom csókolgatása, majd a golyók és a farkam kényeztetése volt izgalmasabb, ahogy azt mesteri szinten művelve az egekig felhúzva aztán végül megadva magam én is óriásit élveztem. Kis pihegés után máris a puncin és az általa okozott élvezeteken járt az agyam és ezért helycserét javasoltam, most én helyezkedtem el a kanapén felhúzott lábakkal fekvő Anita lábai között és legjobb tudásom szerint ismét elrepítettem a csodák birodalmába élvezve közben heves és izgató reakcióit.
Ezt követte a masszázs, amit egy nagyon kellemes, barátnős, simogatós, közben sokat beszélgetős, testápolós ténykedésnek neveznék. Anita nagyon aranyos, csacsogós beszélgetőpartner - repül vele az idő - s mikor megkérdeztem, hogy hogy állunk - ugye hagy még időt egy kis levezetésre is - akkor már csak éppen hogy negyed óra volt még hátra. Gyors kitörülközés az olajból, majd Anitát az ágyon megtámadva még egy jó pontot tudtam szerezni a lábai között, amit aztán persze a korrektség jegyében ő is még egy huszáros hajrában viszonzott. Ezek után egy együtt fürdés, öltözés, ajándék átadása és távozás volt a program - pedig szívem szerint maradtam volna.

Elszámolás

A telefonban elmondott, a szokásos átlagnak megfelelő.

ANITA❤, nagyon jó masszázs

  Caps_Lock

Egyeztetés

Anitával már hónapok óta szemeztem, megragadott a "titkárnős" stílusa, úgyhogy többszöri levélváltás után egy mindkettőnknek megfelelő időpontot találtunk. Előtte telefonon is beszéltünk, a csodás gyöngyöző kajaca, hangja levett a lábamról. A randink előtt még egyeztettünk, kiderült, hogy hamarabb is tudna fogadni, két órával. Gondoltam, ha már ennyire rugalmas volt, akkor az először tervezett egy óra helyett kitöltöm a "lukat", így végül két órát maradtam.

Megközelítés

Autóval mentem, a pár perc sétára található Westend parkolóban álltam meg. Onnan át a hídon, és szinte a búvóhely előtt is vagyok. Az utcában parkolni viszont szerintem horror.

Helyszín

A lakás kívülről a szecessziós (vagy mittudomén milyen) időkből származó régi bérház, de szerencsére nem kellett sokat lépcsőzni, Anita a földszinten rendel. Kikukucskálva várt az ajtóban és invitált be, egy lenge köntösszerűség takarta fehérneműs testét. Hát, nem csalódtam, egy tünemény hölgy várt. Mivel a telefonban már kialakult a szimpátia, szinte régi barátként fogadott. Rögtön frissítővel, kávéval kínált, megmutatta a lakást, a fürdőt, és hamar a zuhanyzó felé vettem az irányt, miután átadtam az ajándékaim. (remélem, finomak voltak.) Az ágy egy franciaágy jellegű alkalmatosság, tükörrel a jobb láthatóság végett. Minden nagyon tiszta és rendezett volt.

Hirdető külseje

Nincs olyan, ami ne tetszene rajta. Izgalmas, vicces, csinos nő. ;)

Masszázs

Na, ez az, amiről egy fikarcnyit nem tudok írni. Mivel ez ki is maradt... A masszázs helyett ami a két órába belefért, kölcsönös francia, neki háromszor is, amit imádtam! Legközelebb kipróbálom vele a csúszkamasszázst, meg a négykezest, meg a ...

Kényeztetés

...Ugyanis először, mint kedves vendég, én akartam kényeztetni vendéglátómat, pár perc után sikerült is Anitát a csúcsra juttatnom. Majd ő akarta viszonozni az élményt, egy csodálatos franciával pár perc alatt engem is elreptetett, pedig istenuccse próbáltam húzni... á, nem lehet, az van, amit Anita akar. És ha ő ezt akarja, akkor menni kell... Ezután kis frissítő, majd beszélgettünk a világi dolgokról, ki merre és hogyan éldegél. Közben az idő szaladt, és még volt negyed órám, újra hallani szerettem volna, ahogy élvez, így újra nekiláttam a dolgoknak. Itt már kezdett kicsit kifáradni, de mivel azt mondta, utána nincs senki és maradok ameddig szeretnék, hát kihasználtam az időt, hogy harmadszor is orgazmushoz juttassam Őt. Sikerült! Már a két óra vége felé jártunk, mikor eszébe jutott, hogy "hohó, a masszázst el is felejtettük". De legalább lesz mit bepótolnunk. :)

Elszámolás

A végén történt, mivel először egy-másfél órát beszéltünk meg, de kettő lett belőle, természetesen az ennek megfelelő rózsaszálat tettem az asztalra.

ANITA❤, nagyon jó masszázs

  kpeter3322

Egyeztetés

VTR-en kerestem, egy nappal a randi előtt, a megadott időpontot elfogadta, és jelezte hogy vár. A randi napján még írtam neki üzit.

Megközelítés

A cím pontos, kocsival mentem, és a környező utcák egyikébe parkoltam.VTR egyeztetés során megkaptam a kapucsengőt is és pontos útba igazítást

Helyszín

Egyszobás lakás, minden rendben volt, hangulatos, tisztaság mindenhol, fürdőben található minden.

Hirdető külseje

Arccal hirdet, találkozásunkkor nem ért meglepetés. Elsősorban a szép arca és a formás feneke miatt mentem. Ismerkedés közben amikor simiztem meg is jegyezte, hogy ez nagyon tetszik nekem :)

Masszázs

A kölcsönös kényeztetés után került sor a masszásra. Kértem hogy masszírozza a hátamat.
Maga a masszással semmi gond nem volt, kellemes lazító, de mégis átmozgató, jót beszélgettünk közben.
Most nem annyira a masszásért mentem, hanem hogy találkozhassak vele. Mivel 1 órára mentem, és odafigyelt rá hogy még a lábaimat is át tudja masszírozni.

Kényeztetés

Fürdés után kértem hogy feküdjön le mellém, így nem a masszással kezdtünk. Szépen odabújt mellém és finoman elkezdtünk ismerkedni egymással. Apróbb csókokkal kezdtünk, majd elkezdtem szépen simogatni.
A fenekéért nagyon odavoltam amikor csak lehetett végig simogattam, formás popsija van.
Egyik pillanatban fölé kerekedtem és elkezdtem egyre lejjebb menni puncija felé. Egy kis nyalogatás után sikerült megtalálnom azt ami tetszik neki, és gyorsabban vette a levegőt. Én nem bírtam magammal, így ahelyett hogy visszavettem volna beleadtam minden nyelvi tudásom, aminek hatására sikerült elvezésig nyalnom. Pár perc után meg is jegyezte, hogy ez aztán nagyon erős kezdés :)
Visszafeküdtem mellé, és jelezte hogy most Ő jön, szép lassan elkezdett lefele haladni. Végre elérte az ezredest, és először a golyókat, kényeztette, majd csak az oldalát (én már alig vártam hogy végre szájba vegyen), majd szépen szájba is vett.
Nagyon szuper franciája volt, néhol rásegített kézzel, amit nagyon sikerült eltalálni. Partner volt abban amikor kértem hogy kicsit lassítson, szerettem volna minél tovább élvezni a vele töltött időt.
Aztán eljött a pillanat amikor mondtam, hogy már nem fogom tovább bírni, és szájával kivégzett. Hagyott lenyugodni a szájában, majd megszabadult az utódoktól.

Elszámolás

Az oldalon elérhető miből lehet választani, nem vettem igénybe semmilyen extrát.

ANITA, nagyon jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Zoénál rendszeresen visszatérő vendég vagyok, de Anitánál se vagyok már új látogató. Kellő beoltottság után a koronás bezártságot megtörve úgy döntöttem, hogy „dupla vagy semmit” játszom, ha eddig „semmi” akkor most legyen „dupla”. Megkértem a lányokat szervezzenek nekem egy négykezes masszázst. Miután egy héten csak két olyan nap van amikor egyszerre aktívak, így négy napot kellett várni a nagy napra. Ezt még előző nap sms-ben véglegesítettük.
Eredetileg két teljesen független beszámolót akartam írni, de az események annyira összefonódtak, hogy csak a személyes részeket tudtam elkülönítve megfogalmazni

Megközelítés

A lakcím egyértelmű, a GPS odavisz. Buda egyik főútvonalán fekszik a szalon. Aki közösségi közlekedéssel keresi, annak sok kiváló lehetősége adódik. Busszal, villamossal jól elérhető. Autóval korábban elég nehéz volt helyet találni, de mióta megnyitott a Szél parkoló, azóta nincs gond. Az előre megkapott kapukóddal ugyan két ajtót is nyitni kell, de utána már egyszerű az odatalálás.

Helyszín

A lakás szuperül felújított. A felújítást Anita menedzselte és az egész kiváló ízléséről árulkodik, mint elárulta lakberendezésben is profi. Belépéskor egy nagyméretű szobában találtam magam, benne barátságos bútorok, kávéfőző, hűtőszekrény és kínáltak is itallal, kávéval. Ebből nyílik a három tetthely. Mi a legnagyobban voltunk. Hatalmas tatami, fotel, szobainas, kellemes kevert fényekkel, tükörrel. A fürdőszoba az első 5 csillagos az eddigi gyakorlatomban: olyan tágas zuhanyfülke, amely a szoba egyik sarkában van kiépítve és így két személy számára is kényelmes. Két törülköző, száraz kilépő és hatalmas higiéniai választék

Hirdető külseje

Anita arcképpel hirdet, de mint megtudtam, nagyon nem szereti a fényképezést. Ez látszik is a képeken. Kérem tessék elhinni, hogy ez a mosoly valójában nem ilyen erőltetett, hanem belső melegséget sugárzó és a gyönyörű szeme is vele mosolyog. Kevesebb smink mellet arca még szebb. Egy igazi MILF, hihetetlen erotikus kisugárzással és kultúrával. Gyönyörű, formás popsijára feszülő ruhában fogadott, de ennek csak addig volt jelentősége, amíg előttem bevonult a szobába.

Masszázs

Abban már bevezetőben megállapodtunk, hogy a klasszikus masszázst nem nagyon fogjuk erőltetni. E helyett volt sok test-test, ajak-ajak és ajak-test masszázs, minden variációban. A végére azért még jutott egy láb masszázs is, de erről majd később.
Már a belépésemkor kölcsönösen ellenőriztük, hogy a korábbiakban sokat gyakorolt csókjaink nem halványultak-e. Hát nem.
Kis ajándékom átadása és a szokásos zuhany után bevonultunk a már jól ismert szobába. Leülve a fotelbe megcsodálhattam, amint a lányok egyenként feltárják mindazt a szépséget ami a ruhák alatt lapult. Ezt követően állva ölelhettem magamhoz Őket, kiélvezve amint négy cici simul hozzám, két formás popsit simogathatok és közben két csodálatos száj várja a csókomat. Ezt követően a lányok megfordulása után két popsit húzhattam magamhoz, lehetővé téve a cicik egyidejű kényeztetését és annak felderítését, hogy megvannak e még kedvenc játszóhelyeim az alsóbb régiókban.

Kényeztetés

Az álló masszázs után a két lány egymás mellé feküdt a tatamira és én köztük egyik kezemmel az egyiket, másikkal a másikat simogatva és váltva csókolgatva haladtam a kezdő csókoktól a déli féltekék felé. Elérve kedvenc játszótereimet, feloldva skizofréniámat, először Zoé csiklóját csókolgatva és G pontját simogatva segítettem hozzá első elrepüléséhez. Közben persze másik kezem nem felejtkezett el Anita simogatásáról sem. Zoé örömének hangjai, meg közben Anitára áthelyezett nyelvelésem nem maradt hatástalan és kettős örömet élvezhettem.
Ezután nagy elpihenés következett. Később engem fektettek ki a lányok, két oldalamra térdelve. Csókos, puszis matatásuktól elvesztett tudatomba csak olyan mondatok hatoltak át, hogy pl. „Add vissza a játékomat”.
Zoém egyszer csak megkérdezte, hogy a fejem fölé térdelhet-e? Naná! Egyik ujjamat is befogadva, nyelvemen járta el táncát. Fejem satuba szorításával értesített, hogy munkálkodása nem volt hiábavaló. Közben Anita sem tétlenkedett délen, sőt Ő is kedvet kapott egy kis nyelv táncra, így helyet cseréltek és mindenben lemásolták az előző akciót.
Ezt követően a két lány a két vállamon pihent el és időnkénti elszundítás közben jól elbeszélgettünk a világ megváltásától a túróscsuszáiág, mindenféléről.
A két órában még volt időnk, így Zoé mellettem térdelve feljött csókolózni. Régi vágyam volt, hogy egyszer akkor is csókoljon, amikor éppen orgazmusa van. Ehhez lába közé nyúlva kezdtem el kényeztetni. Láss csodát, ez is megvalósult. Csodálatos volt. Természetesen közben Anita mutatta be ismét az általam már korábban is csodált francia tudását. De a példa megint ragadós volt, Anita is feljött csókolózni, helycsere után. G pontos ingerlésem rá is megfelelő hatással volt. Most már azonban én sem bírtam tovább és Anita orgazmusával egyidőben én is a közben csodálatosan kényeztető Zoé szájába helyeztem szeretetem termékét.
Újabb pihenés után még mindig maradt időnk, így megkérdeztem a lányokat tehetek-e még valamit értük. Zoé jelentkezett, hogy Ö elfeküdne még egy kényeztetéshez. Ehhez én is nekifeküdtem, de így már csak a lábam maradt szabadon Anita számára. Így került sor a klasszikus lábmasszázsra. Még csak az egyik lábam készült el, amikor Zoé már ismét a felhők közé ért. Mi legyen a másik lábammal? Így újabb helycsere következett, aminek következtében nem csak Anita érte el a negyedik orgazmusát, de elkészült a másik lábam is, igazolva, hogy mindkét lány kiválóan tud masszírozni is.

Elszámolás

Anitánál nincs extra, az élményhez képest nagyon kedvező a rózsaszálak száma. Kis csokis ajándékkal együtt tettem le mindjárt az elején, noha ő kifejezetten mondta, hogy elég a végén.

ANITA, nagyon jó masszázs

  Tipon

Egyeztetés

Anita hirdetésével itt,az oldalon találkoztam. Bájos arca,szexi,titkárnős szemüvege,kívánatos,érett alakja láttán beindult a fantáziám,így a Hölgy gyorsan kedvenceim között landolt . Aztán csak vártam, vártam a látogatással,míg egy szép napon egy kedves rendtársammal folytatott csevej közben valahogy Anitára terelődött a szó. Ekkor eszméltem rá,hogy ilyen barom nem lehetek,itt egy gyönyörű Nő,én pedig csak várom itt a sültgalambot 🙂
Mivel kedvesünk az oldalon nem fogad üzeneteket, elgondolkoztam,hogyan is hívjam fel magamra a figyelmét.
Gyorsan bevillant, hogy az a bizonyos Alexander Bell nevű srác feltalált egy szuper ketyerét,amivel könnyen kommunikálhatunk másokkal. Így aztán gyorsan telefont ragadtam,és szerencsémre pár pillanat múlva már hallottam is Anita csilingelő hangját.
Kedvesen elmondta a szükséges információkat,majd felajánlotta,hogy egy külső csatornán is kapcsolatban tudunk lenni. Mikor már láttam a dolgaim kedvező állását, Viberen kerestem meg,és fixáltunk le egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Anita az egyeztetés során végig rugalmas, könnyen elérhető volt.

Megközelítés

Anita búvóhelyét budai részen találjuk. Rutinos MT-k szerintem már becsukott szemmel is ismerik eme patinás műintézményt. Tömegközlekedéssel érkező kalandorok számára a lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Villamos, metró a közelben,busszal is odatalál a vándor.
Autóval érkezőket GPS pontos címre vezeti,bár a parkolást eléggé nehézkesnek láttam,de legalább fizethetünk a vas letámasztásáért. Parkolni a közeli pláza garázsában célszerűbb.

Helyszín

Viberen kapott pontos cím birtokában egy régebbi építésű társasházban,nem túl magasan található a tetthely.
A lakás kimondottan rendelőként funkcionál. Bár többen is dolgoznak itt,nem találkoztam mással, diszkréció maximálisan adott.
Előszobában van a kijelölt parkoló a cipőknek,tágas nappali mobilklímával ellátva.
Fürdőszoba minden jóval maximálisan felszerelt,tágas,üvegfalú zuhanyfülkében szabadulhatunk meg az út porától,amelyben akár két személy is kényelmesen elfér. Ehhez kisebb drogériát megszégyenítő tusfürdő készlet található. Tusolás után száraz kilépőre állhatunk, nagyméretű ,jó nedvszívó puha törcsivel száríthatjuk magunkat,távozáskor másik törcsit , és egy kellemes hátmosást kaptam a ház csinos úrnőjétől.
Mosdó szélén többféle szájvíz áll rendelkezésre a hozzávaló pohárkákkal, és még jónéhány dezodor is a kényelmet szolgálja. Minden feltétel adott a sikeres higiéniai protokoll lebonyolításához.

Nappaliból nyílik a három masszoba.Ahol mi voltunk, kényelmes,jól kialakított helyiség. A világos falat nagyon szép poszter tapéta ékíti,mely Anita szorgalmát dícséri.
Események tatamin zajlanak,falon tükör segít vizuális élményt nyújtani. Sarokban nagy,kényelmes fotel,szobainas a levetett ruháknak,fal mellett beépített polc az apróságoknak,és a kellékeknek. Sarokban ventilátor igyekszik az időnként felforrósodó hangulatot kordában tartani.
Egyszóval a tetthely minden szempontból kiváló egy diszkrét, kellemes randi eltöltéséhez.

Hirdető külseje

Anita egy, a harmincas éveiben járó gyönyörű Hölgy.
Mivel arcos fotókkal hirdet,nem érheti csalódás a látogatót.
Festett,szőke haja foglalja keretbe bájos, mosolygós arcát,csókraálló ajkait,igéző,zöld szemét.
Sportos alakjának méltó díszei a ruganyos,asszonyosan kerek keblei a kényeztetésre élénken reagáló bimbókkal.
Feszes, napbarnított , illatos bőrrel büszkélkedhet, egyik legnagyobb kedvencem a formás,kerek popsija,amit akár a legszebb színésznők is megirigyelnék,oda is adnám érte bárki fél veséjét!
Lába karcsú, formás combjai közt pedig kíváncsian rejtőzködik frissen borotvált, illatos kincse.
Nem mehetünk el szó nélkül bájos házigazdám nagyszerű személyisége mellett sem.
Intelligens,kedves,bármilyen témáról kellemesen el lehet Vele beszélgetni,hangjával, mondanivalójával szinte az idegeinket is kisimítja.
Röviden szólva Anitára azt is mondhatjuk,hogy : Álomnő!

Masszázs

Érkezésemet telefonon jeleztem, majd a Viberen kapott bejutási instrukciók segítségével máris galoppoztam a megadott szintre,gondosan figyelve a félemeletre,ahol már jónéhány sorstársam megjárta,mint hallottam. Odaérve már nyílt is az ajtó, mely mögött elbűvölő vendéglátóm rejtőzködött. Állam hangosan koppant a földön, ahogy megpillantottam Anitát. Egy fehér nyári ruha feszült sokat sejtetően formás idomain,bájos arcán kedves mosollyal fogadott.
Amint összekapartam a földre pottyant államat,és már képes voltam önállóan elmakogni két mondatot is, bemutatkoztam, és illedelmesen megkérdeztem,hogy maradhatok-e. Kedvesem erre szó nélkül átölelt, és puszikkal elhalmozva beljebb invitált hajlékába.
Leparkoltam topánkáimat az arra kijelölt helyre,majd követtem házigazdámat,kigúvadó szemekkel bámulva igéző popsiját.
Röpke lakásbemutató után kézen fogva behúzott a számunkra fenntartott szobába,ahol átadtam a számára hozott apró ajándékomat. Hozzám simulva, beszélgetés közben észrevétlenül lelopta rólam a ruháimat.
Kaptam egy puha törcsit,és gyorsan elrobogtam a fürdőbe,hogy lecsapassam habtestemet.
Tusolás,szájvizezés után már iparkodtam is vissza a tetthelyre.
Kedvesem közben megvált fogadó ruhájától, csupán egy szexis fekete tanga+melltartóban várva igyekezett megnehezíteni számomra a tatamin való kényelmes hasonfekvést,teljes sikerrel.
Megpróbáltam lazán hasra feküdni,ami nem volt túl egyszerű a kíváncsiskodó Kispajti miatt,aki ráadásul még az orrát is felhúzta sértettségében,hogy így el van nyomva...
Kedvesem megkérdezte,hogy milyen masszázst szeretnék,majd jót mosolygott válaszomon,hogy : villámgyorsat !🙂
Ezért úgy döntöttem,hogy inkább Rá bízom a dolgok kivitelezését, és ezt milyen jól tettem!!
Egy igazán alapos, szakszerű kezelést kaptam,melyhez illatmentes krémet használt.
Alaposan átgyúrta lábaimat,combomat, időnként,mintegy ,,véletlenül'' be-be simítva a combjaim közé, közben az idegrendszeremet is kisimogatta lágy,kellemes beszélgetésével. Majd combjaim után alaposan átmasszírozta a fenekemet ,majd egy erotikus mozdulattal megszabadult a melltartójától, ezzel is csak nehezítve a hasonfekvést :-).Egyre gyakrabban vette ujjai közé a tölténytárat is.
Ezután a hátam kapott egy nagyszerű ápolást, művészien ráérezve az elég sűrűn fájdogáló pontjaimra.
Ezeken a helyeken hosszabban elidőzött, kisimogatta a fájós csomókat,először csak kézzel,majd hirtelen éreztem,hogy formás keblei simogatják a hátamat,a bimbók először csak simítva,aztán már erősen karistolva szánkáztak fel-alá.
Ezt természetesen tágra nyílt szemekkel moziztam a tükörben,fokozva vele az egyébként is csodálatos élményt.
Majd jött a bűvös szó ...

Kényeztetés

... megfordulhatsz...
Ezzel rá is tértünk a kényeztetés fejezetre,de mivel úriember ilyen dolgokról nem mesél,ezt a részt megtartanám magunknak.

De szerencsére én , mint piszkos csirkefogó elég messze állok az úriember fogalmától , így nyugodtan megoszthatom a történteket😉
Anita elém állt,én pedig a szépségétől meghatottan letérdeltem,lesimogattam Róla az általam feleslegesnek ítélt fekete csipkecsodát,és áhítatosan megcsókoltam a homlokát, akarom mondani vénuszdombját. Gondoltam,ha már az arcomba van tolva a kedvelt Déli táj,élek a lehetőséggel, és alaposan felderítem. Lágyan megcsókoltam az illatos,simára borotvált ékességet,majd Kedvesem halk sóhajai hatására benyalintottam a már nedvesedő szerelemnyílásba. Lassan,érzékien mozgattam kíváncsi nyelvemet az elém tárt finom kelyhecskében,kitapintva a lassan duzzadó kéjgyöngyöt, majd elkezdtem ujjammal lágyan simogatni az egyre nedvesebb barlang bejáratot is.
Kedvesem reakcióiból ítélve kedvére való volt a ténykedésem,de azt, hogy eljutott-e a csúcsig,nem állíthatom biztosan.
Tetszett ez a kirándulás, ezért miután kedvemre kijátszottam magam,még kicsit átmasszíroztam Anita szenzációs popsiját, alaposan végigcsókolva az igéző félgömböket.
Majd célba vettem az Északi irányt,de hamar akadály került elém két gyönyörű cici képében. Termeszetesen nem ijedtem meg a kihívástól,ezért alapos simogatás,csókolgatás után elértem az immár kőkeményen hegyesedő csúcsokat is. Itt is igyekeztem Kedvesem örömét keresni,de lassan csak odaértem a célomhoz, Anita csókos szájához.
Istenien csókol,odaadó,igazi barátnős,kényeztető csókja van,és nem fukarkodik osztogatni.
-Most nagyon kicsinállak!-felkiáltással egyszerűen hanyatt lökött a tatamin,figyelmesen párnát helyezett a fejem alá,és megkezdte akcióját,amit szívem szerint kiíratnék receptre,heti háromszor legalább🙂
Kaptam még néhány csókot,majd lassan elindult lefelé simogatással, és csókokkal borította el mellkasomat, majd lágyan végigsimított a vigyázzban álló Kispajtin. Nyelve hegyével épp csak érintve a makkot, máris tovább suhant, és mire felpillantottan, már nedves ajkai között éreztem felváltva a golyszikat. Felváltva kényeztette a két zsacsilakót,közben simogatva a rudat,tenyerével a kupakon körözve,miközben másik kezével a gát környékét izgatta. Már azt hittem, így fogok robbanni,de a csúcs előtt jó ráérzéssel mindig technikát,vagy ütemet váltott,nekem meg már a szemeim jojóztak a beteljesülésért,amit még mindig elhúzott.
Végre éreztem,hogy izgató nyelve lassan felfelé indul a száron, kicsit még játszott vele,majd váratlanul(??) hammbekapta!
Felsóhajtottam, hogy végre!,de a java még csak ekkor jött!
Saját kedvére játszott bűntársammal, időnként egész mélyre eresztve,majd kivette és csak nyalogatta,a makkot csókolgatta,aztán épp csak a hegyét vette falánk ajkai közé. Művészien kényeztette vezéremet,szemmel láthatóan azon volt minél jobban elnyújtsa a beteljesüléshez vezető utat.
Mikor újra mélyebbre vett, éreztem,hogy kezdenek a srácok mozgolódni ,amit jeleztem is Kedvesemnek,Ő erre csak annyit súgott,hogy ne fogd vissza magad!
Így aztán megadtam magam a sorsomnak,és szabjára eresztettem örömcseppjeimet,amit Kedvesem ajkai közé engedett, és csak a teljes lenyugvásom után eresztett ki puha szájából. Adott egy puszit a makkra, egészségedre! mondta, és csak ezután nyúlt törlőkendőért. Romeltakarítás után innivalóval kínált, majd picit még mellémbújt,amivel teljesen megkoronázta az együttlétünket.
Ezután gyors tusolás,ahol előzékenyen segített lemosni rólam a krémet,majd öltözés,és egy új élménnyel gazdagabban a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Csokor mérete nem nyilvános,itt most bizony bővebb infó nem áll rendelkezésre. Erről bájos vendéglátónk ad telefonban tájékoztatást, nagysága átlagos,egy átlag feletti kellemes élményért cserébe. Szokásom szerint érkezéskor adtam át bokrétámat egy kis édesség kíséretében.
Korrektségből jeles,virágszálak száma a helyszínen sem változik.
Anita nagyszerű programja az utolsó sziromig megérte.

ANITA, nagyon jó masszázs

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Mivel tudtam, hogy a napokban fronthatás érkezik, keresnem kellett valami masszázs megoldást. (ilyenkor iszonyatosan fájnak a csontjaim)
Épp a napokban megjelent "ellenőrzőt" beszámolója révén jutottam el Anitához.
Voltam már nála, de én elcseszettnek éreztem a beszámolóm. (ti is úgy értékeltétek) :-Annyira komolyan vettem az utolsó beszijében leírtakat, hogy bejelentkeztem egy csukló nyalakodásra.
Itt sok baki lehetett mindenhol!

Megközelítés

Itt az van nekem a rublikában (megközelítés?) Ha lehet kérdezni, kérdezném: tudja- e valaki, hogy eljuthatok a címre a 296-os busszal?
Ettől jobban érdekel, hogy működik- e a BKK utazástervezője? Érdekelne még az is, hogy GPS-el oda lehet találni?
Amit Tutira megnéztem, bicikli tároló nincs! Keresni kell rögzítési lehetőséget, de megoldható!
Parkolás fizetős és nehézkes, időigényes!

Helyszín

Helyszín? Ezen a helyszínen már többször voltam, itt hiába fogadnak a lányok lengében, mert emlékszem rá. Nagyon hasonló lehet az ízlésünk a berendezővel.
Az utolsó látogatásomkor még ötletet is "loptam" , amit itthon meg is valósítottam.
Fürdőben, zuhany és minden pipere.

Hirdető külseje

Itt nekem most az van, a kitöltendő rublikába, hogy "külső".
Kicsit zavarban vagyok, nem szívesen írnék magamról.
Mivel Anita arcképes fotókkal hirdet, írok inkább róla.
Hát Anita az igazi dögös Milf. A fotók nem adják vissza az arca szépségét, a fotókon én egy hidegen tartózkodó nőt látok. Ott az ajtó mögött, egy bájosan mosolygós hölgy fogadott, de még milyen hölgy!
Szép arc, formás idomok. Remélem senki nem várja el, hogy írjak a fenekéről, az lenne a vége, hogy hosszú beszivel vádolnátok. :-)

Masszázs

Remélem ezt még sokszor leírhatom, hogy én nem szeretem ha engem masszíroznak.
Ezt a részt mindég ki kell töltenem valamivel. Most úgy döntöttem, hogy Anita csókját írom masszázsnak.
Szájjal történő, ajakmasszázs!
Remélem innentől komolyan vesztek, mert Anitától kaptam az eddigi életem legjobb csókjait!!!
Itt már rögtön említem is ,hogy a privát dolgaim is benne vannak!
Nem olyan tudjuk le gyorsan, bedugom a nyelvem, kiveszem és már zárom a szám!
Nagyon finoman ajakbekapós, néha nyelvel érintős, később gyakran nyelvel érintős, ajakszívós, szopogatós. Számomra ez volt az ideális csók. (komolyan)
Innentől nem komolyan: mivel megvolt az ajakmasszázs és teljesen harmónikusan minden feszültség ki lett masszírozva az ajkaimból, jöhet a következő rész.

Kényeztetés

A kényeztetést én kezdtem. Miután sikerült leválnom arról az édesen csókolós szájáról, a köldök felé haladtam, megpuszilgattam és bele, bele nyalintottam, közben simogattam a combjait és próbáltam a feneke alá nyúlni. Tovább haladok a combok közé, amik megnyíltak az érkezésemkor, ÓÓÓ egek mit látok!
Hát itt gondolatban messze túlszárnyaltam a masszázs kategóriát, írnám mire gondolok, de ismerlek titeket, ti is arra gondoltok. :-) Élve az adott lehetőséggel (nem a gondolatival) csókolom a combjait ahol csak tudom, elég mohón érkeztem a puncihoz. Persze próbálom magam visszafogni, mert nagyon beindított a látvány, és csak lágyan próbálok kezdeni de nem bírok magammal és tolom a nyelvem a nyílásba. Közben nyalogatom a csuklóját. Ó bocsánat csiklóját! Így nyalakodás közben a kezemmel szorítom a fejemhez a combjait (mivel itt a fülem takarva volt a hanghatásokról nem tudok nyilatkozni)
Így teljes csendben nézem az arcát, ami nekem nagyon izgató volt. Többször azt hittem, hogy ott vagyunk a csúcson, de valamit elbénázhattam, mert visszaestünk egy kicsit. Próbálom az arcából kitalálni, hogy jó ez neki, nagyon jól jelez azzal a szép arcával mert sikerült vezetnie. Remegett az a szép test és most már ő szorított a combjaival( imádtam ezt a pillanatot). A karját a szájába szorította, gondolom a hangok tompítására, részemről felesleges volt mert így a combok szorításában, én nem hallottam semmit. Remélem mások sem. Hazudok, remélem mások igen! :-)
Megnyugvás után, elhalmozott az isteni csókjaival, és haladt lefelé, végigcsókolgatva engem a hosszú úton. A célállomásnál, amit egy álló zászló jelzett, egy nagyon lágyan kellemes franciát kaptam.
Különleges volt, mert nem a gyors befejezés volt a lényeg. Sokszor kerültem a csúcs közelébe, de a röptetés el lett engedve. Ezt az édes Anita többször megismételte, én végig ki voltam feszülve és csak hörögtem. Az eddig legjobban elnyújtott kényeztetésem volt. Még most is csillog a szemem, mikor arra gondolok, hogy engedélyt kaptam a szájba befejezésre.
Maradékot nem tudom, mert mielőtt papírtörlőt láttam beszéltünk egy keveset.

Elszámolás

A végén történt. Épp csak jeleztem, hogy valamit tettem, valahová, mert nem igazán lehetett látható helyre tenni.

ANITA, nagyon jó masszázs

  Petrocelli

Egyeztetés

Anita kolléganőjét hívtam, de Anita vette fel a telefont. Nem volt vetítés, korrekt módon mondta, hogy nem a hívottal, hanem vele beszélek. Akit hívtam, aznapra nem volt elérhető, elköszöntünk egymástól. Anita a képei alapján nem a zsánerem, de annyira kedves volt a hangja, hogy visszahívtam, és megbeszéltem vele egy randit. Elmondott mindent, fixáltuk az időpontot.

Megközelítés

Mammut környéke, erről talán többet nem is kell írni. A parkolás a környező utcákban lehetséges ugyan, de az autóval érkezőknek inkább a Mammut parkolót ajánlom, ott mindig van hely, tuti nem kell keringeni. Ez azért is fontos, mert a környékbeli utcák egyirányúak össze-vissza, sok helyen nem lehet minden irányba kanyarodni, így a helyismeret nélküli autós könnyen több háztömbbel odébb találhatja magát, a cím felé vezető utat keresve. A Mammuttól két perc séta. Metró a Széll Kálmán téren, villamos a Széna téren, buszállomás mellette, szóval a megközelítés kitűnő.

Helyszín

Régi ház szép lakása. Első emelet, de csalóka, mert van egy teljes értékű félemelet, szóval kettőt kell lépcsőzni, már ha lépcsőzni akar valaki (van lift). A lakás kellemes, kifejezetten üdítők a színek, a berendezés. Tisztaság mindenhol, a szobában, a fürdőben. Tiszta törülközőt kapok, a zuhany tágas, a tusfürdők számosak, van szájvíz. A szobában kellemes hangulatvilágítás, zene, tatami (=matrac). Szóval a célnak ideális, külön pirospont, hogy úgy „szalon”, hogy abszolút semmi kupi-fíling nincs.

Hirdető külseje

Pontosan mint a képeken. Kellemes megjelenésű, gömbölyded, de nem kövér MILF. A kiírt kor hihető. Aki a ropogós tinikre, vagy a keményre edzett fitness-lady-kre bukik, ne ide jöjjön (vagyis ide, csak ne Anitához). De akinek tetszenek a képek, annak tetszeni fog Anita is. Szép az arca, szép a haja, csábítóak a vonalai. Én, negyvenen felül, nagyon értékelem az ilyen szép érett nőket. Nekem kifejezetten bejött, vonzónak találtam. Mint egy csinos szomszédasszonyt, vagy a gyerek tanárnőjét…
Ami a képeken nem jön át, az Anita kedves, kifejezetten kellemes személyisége. Mosolyog folyton, megnyugtató a jelenléte, lazító. Kedves, jó beszélgetőpartner. Engem a képeken látható fekete-fehér egyberuhában és szemüvegben fogadott, ez utóbbi lekerült.

Masszázs

Nem volt. Bocsánat, lehet megróni azért, hogy nem írok a masszázsról, de nem volt… Anita akart ezzel kezdeni, de valahogy átcsúsztunk a kényeztetésbe, utána pedig jól esett pihegni, relaxálni, nem vágytam a gyúrásra. Szóval akit a masszázs érdekel, kérem, olvassa el a többi beszámolót, és nézze el nekem, hogy nem tudok mit írni.

Kényeztetés

A kényeztetés, na az más. A szobában már meztelenül jön utánam, rögtön bújik, ölel, huncut mosollyal az arcán, csókol, simogat. Itt kellemesen évődve beszélgetünk, majd lefekszünk a matracra. Hasra fektetem, végigcsókolom a fenekét, lábát, hason fekve kezdem kényeztetni, ami tetszik neki. Majd a hátára fordítom, és kényeztetem tovább. Nem színészkedik, ennek nyoma sincs, lassan pörög fel, érezhető az őszinte izgalma, a libabőr, a nedvesedés, a keményedő mellbimbók. Ujjal finoman lehet kényeztetni, nagy szűk – ez rögtön gondolatokat ültet el a fejemben, de sajnos ezeknek nincs helye. Elélvez, remeg, utána nem lehet hozzányúlni. Alig végeztem, máris csókol, ezúttal sokkal hevesebben, ölel, átadja magát a csóknak. Köszönetet mond…
Lefekszem, csókolom, ő lassan elindul lefelé, és kérem, ha valóban élvezett, akkor most busásan meghálálja. Lassú, kényeztető, nyálas francia, semmit ki nem hagyva, a nyelve bejárja a környéket is, keze izgatja az a gátat. Nem siet, keres, tapasztal, szépen rátalál arra, hogy mit és hogyan szeretek Hosszú francia, többször hörgök közben, de Anita nem siet. Végül hatalmasat élvezek. Csillagos ötös.

Elszámolás

Átlag alatti egy átlag feletti élményért. Fel sem merül, hogy nem volt érdemes eljönni, kimondottan érdemes volt, az bizony…

ANITA, nagyon jó masszázs

  sajt2

Egyeztetés

Privát üzenetben váltottunk pár gondolatot, az időpontot azt telefonon egyeztettük.

Megközelítés

Hát ez bizony belváros, autóval nehézkes a megközelítés a dugók miatt és a parkolásis borsos. Tömegközlekedőknek kánaán, minden jár itt mit a bkk fel tud vonultatni.

Helyszín

Régi bérház tökéletesen felújított lakásában van a szalon. Több szoba ( többan rendelnek, de a diszkréció teljesen garantált) hatalmas zuhanyzó, rengeteg tusfűrdő, szájvíz. kádkilépő, tiszta, illatos törülköző.
Szobában matrac a földön, hogy nehogy leessünk a szeánsz alatt.:)

Hirdető külseje

Érett nő nyitott ajtó ( Anita), már ott elállt a lélegzetem, a képei nem adják vissza szépségét. Feszes gömbölyödő popsi az az igazán markolni való, igéző szempár, melyek levettek a lábamról rögtön.

Masszázs

Programunk második része volt a masszázs. Talptól kezdve felfelé haladva pont kellő erővel frissítette fel testem, és azok a puszik a fülem tövéhez közben, még most is beleborzongok. Nem húztuk sokat így az időt és a kényeztetésre helyeztük inkább a hangsúlyt.

Kényeztetés

Érkezésem és a fűrdő után a szobában állva kezdtünk csókolózni, kitűnöen csókol Anita, nem tolakodóan, hanem odaadóan, érzékien. Először csak az ajkaink játszottak, majd bele-bele nyaltunk egymás szájába, fenomenális volt. Én kezdtem kényeztetni, simogattam pociját, combjait, majd beköszöntem az illatos puncinak, szépen óvatosan ismerkedtem a tereppel, majd mélyen belenyalintottam, tetszett neki, hát folytattam ténykedésem, amíg ez a csodálatos Nő gyönyörűséges orgazmussal meg nem ajándékozott. Teste megfeszült, apró remegések és repült. Szépen lassan hagytam lenyugodni, majd ő következett.
Apró puszikkal indított a testemen, majd közelített az ezredes felé, játszott a környékkel, húzott- már nagyon vártam, hogy bekapja- de ő csak incselkedett, majd teljesen eltüntetett. Olyan finoman, lágyan franciázott, hogy a mennyekben éreztem magam, bárcsak soha nem lett volna vége. Teljesen kézimunka nélkül cumizott, majd szájában ért a vég. Hosszan hagyott lenyugodni, majd szilvia segítségét kérte a nyomokat eltüntetni.
Most következett a masszázs.
Levezetésként ismét lágyan bekapott majd egy kicsit nagyobb tempót diktálva, mint előbb egy őrületes szopásban részesített. Minimális kézimunka bevetésével az utolsó cseppig kicsavart ez a kis tünemény.
Ismét hagyott lenyugodni, majd tisztálkodás és időm lejárta miatt tipli.

Elszámolás

Személyes üzenetben kérdeztem rá a rózsákra, melyet előre letettem a szobában a kis szekrényre, ami ottlétem alatt végig mozdulatlanul hevert. Korrekt.

ANITA, nagyon jó masszázs

  jose1979

Egyeztetés

Anitával való ismételt randevúnk kiváltó oka elsősorban az volt, hogy Vele álmodtam, és nagyon szerettem volna, hogy az álom valósággá váljon.
Randim célját személyes üzenetben leírtam, a kívánt időpont megjelölésével, és Ő visszaigazolt, hogy lefoglalta kedves kis masszázskuckónkat a programunk helyszínéül. Mind a ketten nagyon vártuk az ismételt találkozást.

Megközelítés

Javaslom a villamost aki ide megy, leszállás a Mechwart ligetnél és 2 perc séta a Mamut irányába.

Helyszín

Sokszor leírtam, hogy mennyire csodálatba tudok esni a lakás szépségétől.
Bármikor mentem, mindig patyolat tisztaság, és rend fogadott. Anitával ismét a nappaliból nyíló legkisebb szobában randiztunk, ami tatamival felszerelt és tükrök díszítik az oldalfalat. A fürdő is csodálatos, minden kellékkel felszerelve, az üvegfalú épített zuhanyzó is a lányok fantáziájának az egyik csodálatos épített remeke.

Hirdető külseje

Senkit nem ér meglepetés, ha a szőke tündért válasza masszázsbarátnőül. Szépséges arca, huncut mosolya, titkárnős nézése a szemüvegben, engem mindig a legkedvesebb skandináv barátnőmre "Anitára" emlékeztet. Szerencsére Ő Magyarországon él! Kérésemre fekete csipkés combfixben és a hozzá kapcsolódó kellékeben várt, a nyíló ajtó mögül nyakamba ugrott és először öleléssel, majd forró puszival várt - ami időközben csókká fejlődött - és a hideg, szeles időjárásra tekintve nagyon jól esett. Szép, nőies alakja, csodálatos popsija szerintem minden férfit elvarázsolt volna aki ilyen fogadtatásban részesül.

Masszázs

Masszázs programja, kifejezetten kellemes, nem az a erős fajtából való, de szakszerű.
Mindig a lábtól kezdődik, sokat foglalkozott a popsimmal- szerintem imádja, én is az Övét- és úgy halad felfelé, néha néha erotikus elemeket is bele csempészve mozdulataiba, de ebben a fejezetben ez még nem jut nagyon felszínre. A váll és a hát is alapos kényeztetésnek lesz kitéve, nem elhagyva egyetlen négyzetcentimétert sem.
Itt a szakszerűség, és a barátnő érzés dominál elsősorban, sokat beszélgetünk közös témáinkról, néha megpihenünk egymás mellé fekszünk, ölelés, simogatásé lesz a főszerep.

Kényeztetés

Ellentétben ennél a résznél!
Szobába belépve, heves csókolózás vette kezdetét, ahol már mind a két fél ismerte a "terepet". Eszméletlenül jól csókol, már itt fel tudok izgulni ennél az un. bemelegítésnél.
Megkért, hogy szabadítsam meg ruhájától, ami egy gyönyörű estélyi ruhaszerűség volt, aminek eltávolítását követően csodálhattam meg gyönyörű fehér testén a fekete erotikus ruhafalatkákat.
Ezt követően feltette a kérdést: hogy mit álmodtam? A válasz egyszerű volt: majd megmutatom kedves! :-) És már meg is döntöttem barátnőmet, hogy birtokba vegyem azt, ami álmaimban megadatott.
Csókok sokaságával, halmoztam el, és rövid idő elteltével, miután bugyijától is megszabadítottam, véglegesen felvettem pozíciómat, ami a puncikájával összefüggő gyakorlat végrehajtásához volt szükséges. A hadművelet kezdetét vette, teste mindig nagyon jól reagál a kényeztetésemre, aminek következtében egyszerűen imádok a lábai között lenni, támadó pozícióban. Színes nyelvjátékom, rövidesen meghozta a várva várt eredményt, teste először apró hullámokban, majd szédületes vihar formájában viszonozta a kényeztetést. Ezt a jelenséget hanghatások is kísérték, amit Anita tompítva próbált csillapítani. Hihetetlenül élvezem ez a játékot, és nagyon szeretem, hogy egy ilyen tökéletes partnerem van ezen intim percek során. Az orgazmus hullámai jó hatással vannak biológiai ösztöneire, miután összeszedi magát, azonnal az örömtől ágaskodó férfiasságomat veszi célkeresztbe.
Ezt a műveletet, nagyon érzékien, tudja végrehajtani. Programja nagyon változatos, de semmi esetre sem vad, inkább lágy és kényeztető jellegű. Sokszor szánkázik a rúd oldalán, van amikor tövig elmeríti, szemembe néz, de mindig nagyon finom, erotikus, és kellő képen nőies.
Másik kezével zacsi kényeztetés sem marad el a változatosság kedvéért.
100% barátnő feeling ez a fejezet, én nagyon örülök, hogy Ő ezt nyújtja számomra, a kezdeményezést magamnál tudom tartani az együttlétünk során.
Fenomenális franciája, egy hatalmas orgazmust váltott ki részemről, az örökösök mindannyian a szájában végezték, akiket egy időre fogságba ejtett a Drága.
Mivel az utolsó cseppet is kinyerte belőllem, ezután tehetetlen testként rogytam a tatamira, ahol Szerelmem Anita egyből a segítségemre sietett. Puszilgatott, simogatott, időnként amikor már "éltem", szenvedélyesen csókolt.
Boldog voltam, és nagyon vártam, hogy hálám jeléül az ismételt hadjáratot indítsak.
De Ő ezt akkor még nem engedte, utasításba adta, hogy pihentetésképpen megmasszírozott amiről az első fejezetben olvashattok.
A masszázs befejezése után ellenállhatatlan késztetést érezem, egy ismételt támadás megindítására. Mivel kifejezetten imádok a lábai között lenni, és egyébként is megérdemelte, újra belefurakodtam magam a puncikájába.
Engedélyt kértem a mutató új mint új fegyver bevetésére amire a jóváhagyás megérkezett. Csodálatos testi jelenségnek voltam megélője. A csikló és hüvelyi orgazmus együttes kiváltása, megremegtette a szobát. A tatami úgy remegett teste "örömétől", mind ha egy harckocsizó zászlóalj vonult volna végig, én meg gyalogsági katonaként a lövészárokban éltem volna végig az ütközetet. Nagyon élveztem minden percét!!!
Tisztelt kollégák!
Ez a kényeztetés, amit kétszer került sor egy randevú alatt, egy ilyen csodálatos nőnek mint Anita, mindenféleképpen jár! Ez az élmény boldogsággal töltött el engem is!
Anita mindig bearanyozza a napomat, kedves és huncut is egyben, a randi vége felé még marasztal, közösen fürdünk, poénkodunk, incselkedünk egymással, teát főz, kedveskedik és még hosszasan sorolhatnám..... legendás masszázsbarátnő!

Elszámolás

Utólag, mint mindig, a régi budai átlag. Nagyon megérte, csak ajánlani tudom.

ANITA❤, jó masszázs

  Magánkopo

Egyeztetés

Anitával VTR-ren egyeztettük az időpontot és belső üzin keresztül találtunk is mindkettőnknek megfelelő időpontot.

Megközelítés

Kocsival mentem bár tudtam hogy necces lesz a parkolás.Nagy mázlim volt egyből találtam a ház előtt parkolóhelyet. A BKV is tudom ajánlani a Westendtöl kB 10 perecre van a rendelője.

Helyszín

Régen épült bérház földszinti lakásba kaptam beinvitálást.Fogadószoba ízlésesen felújított tiszta rendezett nem túlzsúfolt.Található benne 1 francia ágy a tetthely és egy kihúzhatós kanapé.A fürdőben és a lakásban rend és tisztaság uralkodik. Tusfürdő hegyekben az ember fia olyat választ ami illik hozzá.

Hirdető külseje

Anita fogadó öltözéke bugyi melltartó és egy átlátszó három negyedes hálóing szerűség volt.Anita képei szerintem elég régen készülhettek. Azóta kicsit más lett.

Masszázs

Lakásba belépésem után puszival köszönt közvetlenül mint ha ezer éve ismernénk egymás. Megkínált frissítővel és megkezdtük ismerkedés.Beszélgetünk majd kaptam törülközőt és irány a tusoló. Miután végeztem és fel frissítem magam már ott várt a francia ágy előtt.Innen át vettem az irányítás és megszabadítottam lenge öltözékétől és kezdtem felfedezni teste minden porcikáját.Valahogy az ágyon kötöttünk ki és elkezdődött a kényeztetés nem kellet sok hozzá hogy egy fergeteges organizmussal elérjem célomat.Na most én jövök mondta és helyet cseréltünk szépen lassan finoman elkezdte a francia tudását bemutatni.Mondanom se kell nagyon ért hozzá. Próbáltam mimnél tovább élvezni a látványt de valahogy annyira jól esett hogy nem bírtam sokáig és végem lett hamarosan a kihalásra ítélt utódok a szájában landoltak. Szilvia segítségével megszabadult tőlük.Ezután következett a masszázs.Feltette a kérdés milyen masszázst szeretnék lágy finom vagy kemény erős masszázst az erős masszást választottam.Nagy tapasztalatom nincs a masszázs terén de nekem nagyon jól esett volt benne erő és szakszerűséget is véltem felfedezni.Lábamtól indult felfele minden izmot megmozgató erős masszázst kaptam.Majd jött az a mondat mire minden férfi epekedve vár megfordulhatsz.

Kényeztetés

Fordulás után látszott a gondolata.Amely így szólhatott na most véged szétszedlek mint a fokszi a lábtörlőt.Na gondoltam végem van.Szépen lassan haladt felfele egyre közelebb a velem egykorú fele és lássatok csodát újra hadi-rendbe álltam.Amit elismerő mosollyal nyugtázott. Majd megmutatta,hogy milyen is egy igazi franciázás Ami ismét elérte célját úgy hogy az utódok sanyarú sorsra jutottak.Na nekem sem kellet több mondtam hogy én jövök.Helycser majd hosszú nyelvcsapásokkal sikerült újra eljuttatni a gyönyör kapujáig.Kis pihenés után kaptam egy töröközőt zuhanyzás.Öltözés és újra vissza a való életbe.

Elszámolás

Extrák nem voltak így volt teljes a szeánsz.

ANITA❤, jó masszázs

  Csabesz1987

Egyeztetés

Azonnal felette.
Már telefonban is szinte letaglózott az a mérhetetlen kedvesség ami belőle árad.

Megközelítés

Forgalmas helyen található én a nyugatitól lesétáltam hozzá, de aki nem szeret sétálni szinte közvetlen a ház előtt megáll a troli

Helyszín

Takaros is kecó szépen berendezve a fürdő is célnak megfelelő zuhanytálca van.

Hirdető külseje

Ez laza kis fekete köntösbe fogadott hatalmas jókedvvel.
Itt mégegyszer kikell emelném, hogy nagyon kedves és felettébb csinos hölgyről beszélünk.

Masszázs

Megérkeztem puszi puszi majd egyből átadtam á rózsaszálakat bár mondta hogy ráér sz, de szerettem volna az elején letudni a piszkos anyagiakat.
Aztán gyorsan nekikezdzem vetközni majd elmentem zuhanyozni. Mikor visszatértem hasravetettem magam az ágyon. Mielőtt elkezdte volna a masszázs mondta, hogy akkor ős hozzámöltözik egy perc múlva már így ís volt. Így a szemben lévő tükörben már tudtam is gyönyörködni benne.Kérdezte, hogy erősebb vagy gyengébb mazsázst szeretnék, én a gyengébnél maradtam.
Amúgy nagyon jó beszélgetőpartner is nem mellékesen.

Kényeztetés

Na végül megfordulhattam ő odahasalt mellém és finoman csokolóztunk. Majd elkezdte puszilgatni a mellkason majd haladt egyre lejjebb míg elérkezett a farkamhoz.Finoman elkezdte szopni. Majd én hirtelen ötlettől vezérelve mondtam, hogy én szeretném kényeztetni ugyhogy helyet cséréltünk. Elkezdtem kézzel illetve nyelvvel kényeztetni sok idő nem is kellett hozzá és csúcsra is ért majd vissza hozzám úgy szerettem volna befejezni, hogy az ágy mellett állok ő pedig az ágyon van mondta, hogy jó.
Így ís történt egyre vehemensebbem szopott én meg simogatta ahol értem legfőképp a fenekét.
Végül egy hatalmasat élveztem á szájába hagyott lenyugidni nem kapkpdott szuper volt.

Elszámolás

Teljesen korrekt. Ár érték arány szuper.

ANITA, jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Már lassan két éve néztem ki Anitát, de mivel ugyanabban a szalonban egy másik tündérnél időközben törzsvendéggé váltam, nem akartam belső feszültséget okozni. Tündérem azonban az utolsó látogatásomkor elmesélte, hogy hosszabb szabadságra megy, így rákérdeztem, mit szólna ha közben Anitát is meglátogatnám. Lelkesen ajánlotta ezt a látogatást, sőt Anitánál is beajánlott, vélelmezve, hogy fogjuk egymást kedvelni. Hát így hívtam fel Anitát és már az első beszélgetésünk során meg is állapítottuk, hogy az előjelzés helyes volt. Rögtön meg is állapodtunk időpontban.

Megközelítés

Buda egyik főútvonalán fekszik a szalon. Busszal, villamossal jól elérhető, autóval a parkolás nehézkes, de én egy közeli áruház parkolóját szoktam használni. A cím egyértelmű, a kapukód két egymást követő alkalmazásával könnyen be lehet jutni.

Helyszín

A lakás szuperül felújított. A felújítást Anita menedzselte és az egész kiváló ízléséről árulkodik, mint elárulta lakberendezésben is profi. Belépéskor egy nagy méretű szobában találtam magam, benne barátságos bútorok, kávéfőző, hűtőszekrény és kínált is itallal, kávéval. Ebből nyílik a három tetthely. Mi a legnagyobban voltunk. Hatalmas tatami, fotel, szobainas, kellemes kevert fényekkel, tükörrel. A fürdőszoba az első 5 csillagos az eddigi gyakorlatomban: olyan tágas zuhanyfülke, amely a szoba egyik sarkában van kiépítve és így két személy számára is kényelmes. Két törülköző, száraz kilépő és hatalmas higiéniai választék.

Hirdető külseje

Anita arcképpel hirdet, de mint megtudtam, nagyon nem szereti a fényképezést. Ez látszik is a képeken. Kérem tessék elhinni, hogy ez a mosoly valójában nem ilyen erőltetett, hanem belső melegséget sugárzó és a gyönyörű szeme is vele mosolyog. Kevesebb smink mellet arca még szebb. Gyönyörű, formás popsijára feszülő ruhában fogadott, de ennek csak addig volt jelentősége, amíg előttem bevonult a szobába. Aztán feltárult a szintén igéző meztelen valóság.

Masszázs

Anita tanulta a klasszikus masszázst, így biztos, hogy jól csinálja. Személyesen azonban ezt nem tudtam ellenőrizni, mert a két óra kevés volt arra, hogy a középre, majd végére halasztott masszázsra sor kerülhetett volna. Csúszka masszázsát azonban volt módom kiélvezni. Csókkal kezdődik és az egész testre szórt puszik kíséretében cicis, majd test a testen simogatások formájában valósul meg. Csókja külön méltatást érdemel. Ő azon kevesek közé tartozik, aki szeret és tud is csókolni. Csókja olyan bensőséges, hogy abban fel lehet oldódni, de ugyanakkor olyan erotikus is, hogy abban fel lehet..........

Kényeztetés

Már az elején megbeszéltük, hogy a két élvezéses programot preferáljuk. A csavar csak annyi benne, hogy mivel én már csak egy lövetű vagyok a két élvezet neki jár. Így a zuhany utáni meztelen ismerkedésünk, ölelkezésünk és csókolózásaink után én kezdtem el a kedvébe járni. Hátán fekvő kedvesem hegyeit és völgyelt először szememmel, majd kezeimmel, majd ajkaimmal barangoltam végig. Érezhetően már ez is pozitív hatást váltott ki. A végére azonban már a hegyek helyett csak a völgy vált a kényeztetés célpontjává. Csókolgatásom hatására lábait kitárva fogadta nyelvem és kezeim játékát. Csiklójának nyelvelése közben két ujjas G-pont masszázsom meghozta az ígért élvezetét. Egész teste úgy hullámzott a gyönyörtől, hogy szó sem lehetett megjátszásról.
Ezt követően Ő vett kezelésbe engem. A már idézett csók és testmasszázs után elérkezett a kígyóbűvölés mezsgyéjére. Amit a szájával, nyelvével művelni tud, az csodálatos.
Meglehetős gyakorlattal rendelkező életem legcsodálatosabb franciáját éltem meg. Hihetetlen változatossággal tudja művelni, a legenyhébb nyalintástól az igazi mély-torokig.
És közben végig azt érezhettem, hogy élvezi, hogy örömet tud adni. Hosszas és változatos szeretgetése nyomán, már éppen a végkifejlet felé tartottunk, amikor megszólalt a táskámban a telefonom. Rutin szerűen azt mindig a liftben szoktam kikapcsolni. Aznap azonban nem működött a lift és gyalog mentem fel.......Miután azonban megnyugtattam Anitát, hogy eszem ágában sincs felvenni, pozíciót váltott, majd folytatta. Miután így oldalról helyezkedett el, lehetőség adódott, hogy ujjaim ismét visszataláljanak a már ismert fészkükbe. Ezután már nem volt kegyelem, szájában ért a vég.
Ígéretem szerinti második élvezetének elérése érdekében felsorakoztattam néhány lehetséges pozíciót. Ő azonban ismét az első variációt kérte. A jól bevált módszer ismét meghozta a nem tagadható élvezetét.
Közben persze több összebújós, csókolódzós beszélgetést folytattunk, aminek alapján egy csodálatos embert is megismerhettem.

Elszámolás

Nincs nála extra, az élményhez képest nagyon kedvező a rózsaszálak száma. Kis csoki ajándékkal együtt tettem le mindjárt az elején, noha ő kifejezetten mondta, hogy elég a végén.

ANITA, jó masszázs

  steve forte rio

Egyeztetés

Telefonon hívtam Anitát. Elsőre fel is vette. Nagyon bájos, kedves hangja van. Azonnal tudod, hogy jó helyre készülsz. Nagyon hamar és könnyedén sikerült időpontot egyeztetnünk. A hirdetését itt az oldalon láttam, de volt már aki ajánlotta őt.

Megközelítés

II. kerületben frekventált helyen van, könnyen megközelíthető. Én a kis utcában parkoltam ahol volt még hely, de ha jól láttam van ott egy őrzött parkoló is a közelben. A parkolás egyébként fizetős. A házat könnyű volt megtalálni. Úgy gondolom tömegközlekedéssel is elég jól megközelíthető, de bkv-ban nem vagyok annyira otthon.

Helyszín

Egy fontos infó annak aki Anitához megy, hogy ha mész fel akkor az első lépcsőforduló a félemelet. Ez lehet, hogy sokaknak egyértelmű, de nekem kertes házas övezetből érkezőnek nem volt az, de aztán pikk pakk megtaláltam a megfelelő ajtót. A lakás nagyon nagyon exkluzív és nagyon igényesen van berendezve. Anitától megtudtam, hogy Ő volt a "lakberendező". Tágas, meghitt, és tiszta. A fürdőszoba első osztályú. Épített zuhany, nem számoltam meg de kb 10 féle tusfürdő, friss törülköző. Azt hiszem aki egy kicsit is igényesebb magára az értékelni fogja ezt a környezetet. A szobában is patika tisztaság, meghitt fények, halk zene, tükör a legmegfelelőbb helyen. Minden adott egy kellemes óra eltöltéséhez. A masszázs egyébként tatamin zajlott amit én kimondottan kedvelek.

Hirdető külseje

Anita egy sexy fehér ruhában nyitott ajtót. Nekem bevallom nagyon tetszett. Olyan kedvesen és meghitten üdvözölt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Az egész lénye elbűvölő. Árad belőle a kedvesség. Tényleg azt gondolom, aki ki akar szakadni kicsit a mindennapokból és szereti, igényli a kedvességet, törődést az Anitánál a legjobb kezekben van. A popsija nekem nagyon bejött, finom a bőre.

Masszázs

Lefeküdtem a tatamira és elkezdődött a masszázs. Az elején megkérdezte, hogy erősen vagy gyengédebben szeretném. Én az erősebb verziót kértem. A lábamnál kezdett. Átmasszírozta mindkét lábamat, majd a talpam következett. Nagyon jól esett, hogy a talpam is megmasszírozta, ezt máskor is kérni fogom. Aztán áttért a derekamra, popsimra, hátamra. Közben észrevettem, hogy lekerült róla melltartó. A mellei néha végigsimogatták a hátamat. Aztán a kezeimet is végigmasszírozta. Közben pont úgy ült, hogy meg tudtam simogatni a finom punciját bugyin keresztül. Nagyon tudja, hogy mivel lehet az ember kedvében járni. ;) Úgy gondolom, hogy a masszázs amit kaptam nagyon jól esett és érződik rajta, hogy járt már egy két "páciens" a kezei között. Érzed a profizmust, de mindezt olyan bájjal és kedvességgel, hogy az embernek még le sem járt az ideje, de már visszakívánkozik a kezei közé.

Kényeztetés

Ahogy telt az idő egyre jobban vágytam rá, hogy megforduljak és láthassam Anitát. A masszázs végeztével aranyosan megkérdezte, hogy jöhet-e egy kis kényeztetés? Az a bűbáj ami az egész lényéből fakad. Gondolom érezhető, hogy a hatása alá lehet kerülni a Hölgynek. Természetesen mondtam, hogy igen. Megfordultam és továbbra is az a kedvesség, az a törődés amit az ember kaphat ebben a műfajban szerintem itt ki van maxolva. Anita végig odafigyelt rám. A franciája nagyon nagyon kellemes és tudja mikor kell lassítani, gyorsítani. Elég nagyot élveztem ennek ellenére nincs ugrálás, meg köpködés meg hasonló dolgok. Csak maximális odafigyelés van arra, hogy te jól érezd magad. Aztán még utána odabújt egy pár percre hozzám, simogatott, puszilgatott. Hát mit ne mondjak tudja, hogy kell egy férfiembert megfogni. Már persze azt a réteget aki igényli és szereti a kedvességet. Annyira megkívántam Anitát, hogy az élvezés után ahogy cirógatott, még pont tudtam volna egyet élvezni, de majd máskor szemfülesebb leszek. Így is pazar volt! :)

Elszámolás

A telefonban nem nagyon érdeklődtem erről a részről, mert bevallom nem is nagyon érdekelt. Akartam Anitával egy órát eltölteni és megtapasztalni a kedvességét. A helyszínt, az átélt élményt és mindent egybevéve érték arányban tökéletes! A csokor átadása ráadásul utólag történt az én esetemben. Ez szerintem egy olyan gesztus amivel manapság már kevesen élnek, de az a fajta férfi aki Anitát választja szerintem tudja ezt értékelni.

ANITA, jó masszázs

  Jóbácsi

Egyeztetés

Anitát szerettem volna ismét meglátogatni , tavasszal voltam már nála.Sajnos egy hónapja próbáltam időpontot kérni tőle többször is sikertelenül.Szabadságon volt,illetve csak egyórás programot ajánlott.A héten végre sikerült másfél órás találkozót összehozni.

Megközelítés

A Mechwart liget előtt egy kicsivel.A Széll Kálmàn térről gyalog sétáltam oda.Vàgányépités miatt csak pótlóbuszok jártak.Autóval talán nehezebb a parkolás.

Helyszín

Egy régi bérhàz emelete,a fürdő tiszta mindennel felszerelt. Töröközöt érkezés után és a masszázs végén is tisztát kaptam.A szobában tatami van.

Hirdető külseje

Anita egy harmincas szőke hölgy.köntösben fogadott.Cipő levével után beinvitált a szobába.Vetkőzés után irány a fürdőszoba,mire visszajöttem Anitán már csak bugyi és melltartó volt.Egy kis vízivás után a tatamira feküdtünk Anita megszabadult a melltartójától.Egy kicsit beszélgettünk közben a cicijét simogattam ami nemigazán formás,talán ez az egyetlen rajta ami nem annyira tetszett.

Masszázs

A masszázs előtt még egymást kezdtük kényeztetni.Először ujjazni kezdtem fokozatosan csináltam a csuklóját is intenzíven ingerülten ennek meglett az eredménye hamar sikerült a csúcsra juttatni.Élvezéskor összeszorított a combjait jobbra balra vonaglott részleteztett.Egy kis megnyugvás után én következtek.A lábam közé térdelt és a velem egykorúval kezdett foglalkozni,bő nyállal indított közben a zacsikat is simogatta.Nem sietett sokáig húzta a végén gyorsított és a szájában landoltak az utódok.Nem hagyta rögtön abba még egy kicsit a szàjában maradt a rudi.Diszkéten a szilviába engedte az utódokat,majd engem is megtörölgetett.Ezután megfordultam és kezdődött a masszázs.Anita kérdezte hogy erősebb vagy finomabb masszázst kérek,én az utóbbit vàlasztottam.A lábainál kezdte a finom gyúrást a városokat is jól átdolgozta,álló munkát végzek ez nagyon jólesett.Majd a fenekemet is jól átdolgozta közben beszélgettünk lányokról,hogy kiket ismer akinél már voltam.A hátam vállam nyakam került sorra nagyon finoman átgyúta ezeket is, közben az oldalt lévő tükörből néztem a finom mozdulatait.Végül a vállam és a nyakam átdolgozásával ért véget a masszázs.

Kényeztetés

Masszázs után a helyekre feküdt ,ekkor én célba vettem a nyelvemmel finom punciját.Fokozatosan kezdtem nyalni a csuklóját ennek hamarosan meglett az eredménye.Remegni kezdett hangot is adott,folytattam tovább majd amikor már nagyon reszketett abbahagytam és mellé feküdtem.Egy pár perc kellett mire megnyugodott.Utána mondta hogy ő már kétszer élvezett most én következnek.Ismét a lábam közé térdelt és kezdte a farkam kutatását.Egy kicsit meglepődött,hogy dolgoznia kell ,hogy megfelelő merevedésem legyen.Volt hogy azt hittem ez már másodszorra nem fog sikerülni.De Anita kitartó ingerlêsének köszönhetően ismét sikerült elmennem a szájában..Anita még is jegyezte hogy nem szerette volna ha sikertelenül ér véget az együttlétünk.

Elszámolás

Utólag a szekrénybe tettem.talán egy picivel több az átlagosnál,de nagyon megérte.

ANITA, jó masszázs

  Zé_

Egyeztetés

Egyeztetés már többször volt telefonon, de a végső randi sosem jött össze, a sors keze minden alkalommal beleszólt. Egyébként, gyorsan elérhetőek a lányok, ha nem Anita, akkor alkalomadtán vmelyik barátnője mindnen szükséges infót megad.

Megközelítés

BKV, auto, gyalog, kerékpár, bármivel egyszerűen odatalálsz. A cím könnyen és gyorsan behatárolható, két kapucsengő és már fent is vagy az emeleten...

Helyszín

Helyszín mint mindig, ezalkalommal is takaros, tiszta, rendezett állapotban, egy kis balesettől eltekintve, reméljük megoldódik szegény leszédült lámpa sora... :) Fürdő rendezett, tusfürdő egyes kisboltokat megszégyenítő óriási mennyiségben, szájvíz, mindig friss tiszta és jóillatú törülköző. Szobák rendezettek, hangulatosak, célnak tökéletesen megfelelnek mint méretben mint berendezésben.

Hirdető külseje

Anita, egy igazi MILF, a szó minden jó és pozitív értelmében. Fotóit már sokszor láttam, de élőben személyesen sokkal formásabbak azok a kerek idomok... Feszes kerek fenék, formás cicik, igazi nő. Az ajtóban hatalmas mosollyal és gyengéd öleléssel fogadott, a szobába érve nem sokáig tudtam türtőztetni magam, hogy a kezeimmel is feltérképezzem azokat a feszes vonalakat.

Masszázs

/ A MILF / Anitával már régóta terveztük a talákozót, de vmi kis gubanc mindig közbejött, így általában kolléganője (Zoé :* ) karjaiban vígasztalódtam... :P Pár beszivel ezelőtt már Zoé szépségeit is megénekeltem, de most Anitán volt a sor. :) Mondanom sem kell, a masszázs ismét elmaradt így erről nyilatkozni sajnos nem tudok, de valószínüleg csodálatos lehet. Szóval zuhanyból visszatérve Anita a konyhában várt, egy fekete melltartó és szexi tanga együttesben. Bekísértük egymást a szobába, és valahol itt lehetett az a pillanat amikor a kezem a feszes, kemény, kerek popsihoz ragadt és lerobbantani nem lehetett volna onnan. :D Egy kis símogató ölelkezés és finom csokok után a matrca invitált maga mellé. Folytattuk ahol abbahagytuk, és szép lassan elindult Anita felfedezni mit is hoztam magammal a törülközö alatt...

Kényeztetés

Finom símogató mozdulatok és szünni nem akaró csókok közepedte megaszbadultunk a még utunkban álló törülközőtől. Innem szabad volt az út, átadtam magam Anita kényeztető mozdulatainak. Érkeztek szép sorban a gyengéd puszik mindenhová, és haladt szép lassan déli irányba. Gyengéd kezei a combom belső felét, a golyók és a gát erogén zónáit kezdték felfedezni, természetesen a legnagyobb sikerrel. Nagyon ügyes - ha mondhatom így - "tapasztalt" kezei vannak, pontosan tudja, hogy a mozdulataival eléri a megfelelő hatást. A símogató érintések után szép lassan megérkeznek a puszik is és gyengéd nyelvjáték indul a golyók irányából szép lassan felfelé, míg végül már alig bírsz magaddal és majd szét robbansz. Csak azt várod, hogy mikor ér már a "végéhez" én már csak arra tudtam gondolni, hogy mikor kerülök az ajkai szorításába. És végül eljön a pillanat, a símogató mozdulatokat egy pillanatra sem abbahagyva csodálatos francia percek kövekeznek. Változatos technikával, pont a megfelelő sebességgel, erővel és gyengédséggel repít a csúcs felé. Számtalan jelzővel illethetném a technikáját, de valószínüleg egyik sem írná le tökéletesen ezt az érzést. Ezt meg kell tapasztalni... ;) Van hogy csak az ajkaival, van hogy pár mozdulat erejéig csak a kezeivel, de leginkább együttesen mindent bevetve, nagyon gyengéden és minden felesleges mozdulatot mellőzve sodor a végzeted felé. Egy adott pillanatban olajért nyúl, beolajoz, nyeregbe pattan és lovalgást imitálva, a meredező zászlót magához szorítva egyre hevesebb sóhajok kíséretében magát egy remegő orgazmussal, engem pedig egy csodálatos érzéssel jutalmaz meg. Nagyszerű érzés és mégszebb látvány volt látni és magamon érezni remegő testét. Pár pillanat pihenő után visszatér az én kényeztettésemre és a fentebb leírt technikával egyre céltudatosabban már csak arra koncentrál, hogy nekem (is) jó legyen. Nem váratom sokat, a kezek és az ajkak összehangolt mozdulatai meghozzák a várva várt hatást.Természetesen (kollegínákhoz hasonlóan) ajkaival el nem enged, míg az utolsó cseppet ki nem facsarta belőled Mámorító érzés, míg mindened megállíthatatlan remegésben van ő nagyon gyengéd mozdulatokkal símogat és egy pillanatig el nem enged. Pár perc kellett míg magamhoz tértem, és máris karjaimban találtam Anitát egy kellemes beszélgetéssel és cirógatással egybekötött pihenésre. Percek telnek így el, kellemesen elbeszélgettünk változatos témákról, amikor engedélyt kértem egy kis simire. Természetesen az engedélyt megkaptam, így a hát, derék de főleg a kerek popsira koncentrálva munkához láttam. :) Néhány perc elteltével fordulót kértem és lentebb ereszkedtem, hogy én is feltérképezhessme legféltettebb gyömülcsének rejtelmeit. Nem volt ellenére, sőt, nyelv és ujj játékom hatására remegésbe kezdett és örömének hangot is adva ismét csodálatos látvány tárult szemem elé. 2-1 -re állt a meccs jelenleg, és így is zárult a rangadó. Bár Anita mindent megtett és nagyon hajtott legalább egy döntetlen kiharcolására, de sajnos ezt a visszavágóra kellett hagynunk, ami azt gondolom tejles mértékben az én hibán jelen esetben... Egyáltalán nem bántam, hogy vesztésre álltam, egy minimális hiányérzet nem volt bennem, úgy kifacsart az első menet végén... :D A mecset lefújtuk, és a játékosok végkimerülisben szenvedve a zuhanyzó felé vették az irányt.

Elszámolás

Teljesen korrekt másfél órás virágszál mennyiség.

anita, jó masszázs

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Előző nap hívtam, egy kedves kolléganőjével sikerült beszélnem. A tájékoztatás majdnem bájcsevejbe fordult. Ez nagyon tetszett, pláne mikor az általam kért időpont szabad volt. Ebben a szalonban valahogy olyan könnyű beszélgetni a lányokkal. ( Egy másik hölgynél már jártam itt dettó olyan érzésem volt mint ha régi ismerősök lennénk) A barátnő kérte, erősítsem meg az időpontom egy SMS-el. Aznap reggel megtörtént. Meglepi volt, hogy Anita válaszolt is. Mégpedig szeretettel vár. Már itt tetszett a dolog mert általában erre a lányok már nem válaszolnak.

Megközelítés

Tőlem, kb 15- 20 percre dolgozik a hölgy. Ha a környékre megyek, mindég csúcsidőn kívül próbálok időpontot kérni. Parkolás nehézkes, lehet próbálkozni de ha nincs időd már parkolót keresni menj egyből a Mamutba. 5 perc séta sincs, de ez tuti!

Helyszín

Dupla kapus beengedés. Tájékoztatnak a hölgyek a magas földszint veszélyeiről. Itt már több kolléga elvérzett. Mivel lakásfelújítás előtt állok még sok ötletet is tudtam meríteni a szalonból. Tökéletes tisztaság, harmónia, modern kivitelben. Most jön a fürdő. Itt nyugodtan szét tudtam nézni, mert egyedül voltam. Kerestem a hibát keményen csak, hogy valami negatív dolog is legyen a beszámolómban. Néztem a tusoló ablakán lehetséges vízkő cseppeket. (nem volt) . Néztem a csempék közt lehetséges foltokat. ( nem volt) Mosdón az eseteges pohár nyomot. (nem volt) Feladtam mikor már mentem volna kifelé, vissza fordulva láttam, a tökéletes harmóniát az általam gondatlanul szétfröcskölt vízfoltok teljesen felborítják. Esküszöm ha láttam volna felmosót én feltörlöm! A második tusolásnál már nem volt vízfolt. Szerintem felszáradt. :-) Azért most nem volt tökéletes a harmónia! Az egyik tusfürdő nem állt párhuzamosan a többivel és eltűnt az általam szájöblítéshez használt eldobható pohár. Rögtön rájöttem az említett tusfürdőt én használtam, ezért szégyenkezve magamon szépen beigazítottam. Na de hölgyeim, hol a poharam? Szerintem ezt meg kellett volna kérdezni, hogy szabad-e eltüntetni vagy esetleg ezt szeretném még használni! :-)

Hirdető külseje

Én a fotói miatt próbálkoztam nála időpontot kérni. Leginkább a komoly arca és a gyönyörű feneke tetszett. Nagyon mázlista vagyok, mert abban a ruhában fogadott, amit a fotóin a vonzóbbnak találtam. Fogadásomkor szemüvegben volt (hú de tanárnénis látvány volt) kézfogással üdvözölt és puszi, innen onnan. A tanárnénis érzésnek vége is volt! Barátnős hozzáállás?

Masszázs

Erre a részre én simogatós masszást és bújós dörzsölődést kértem. Tökéletesnek éreztem, amit a kérésemnek megfelelően kaptam. Ilyen szép feneket ritkán lát az ember ezért szerettem volna inkább én masszírozni azokat a szép félholdakat. Engedte is és az ölelgetéseim elől sem volt kifogása.

Kényeztetés

Teljesen kész vagyok tőle! Olyan csókokat kaptam és adhattam amitől még most is gőzöl a fejem! Csak nagyon ritkán fordult nyelvesbe, de ezeket igazi kényeztetős csókoknak és nem pusziknak éreztem! Szegénykémnek nagyon meg kellett velem küzdenie, de folyamatosan ingerelt valamilyen módon.
Végül a szájával sikerült elég érzéki lágy módon a fellegekbe repíteni. Hát azért én is nyalogattam az édes punciját, háton és hason fektetve is. HMM de finom volt! Fentebb a barátnős hozzáállást kérdőjelezetem? Na azt most is! A barátnődtől soha nem kapsz annyi kedvességet odaadást, figyelmet, erotikát, érzékiséget egyszerre. Szeretem úgy alakítani a szeánszaimat, hogy az időm vége előtt kb 15 perccel meg kérem a hölgyet nézzen nekem fürdőt. Ez csak azért van mert nem szeretném ha nem ő küledene el és tarthassam az illúziómat,én látogattam meg és én távoztam. Itt nagyon nem így volt! Beszélgettünk és már kértem a fürdő nézést. Nagyon kellemesen tovább beszélgettünk és a végén még teával vagy kávéval kínált. itt már tényleg tartottam attól, hogy lejár az időm és tényleg kirak .Már sajnálom amiért nem fogadtam el a kávét

Elszámolás

Részemről. Kerekítettem . Csak a kapott élményekért

ANITA, jó masszázs

  jose1979

Egyeztetés

Barátnőjével egyeztettem, csak egy időpontot tudott ajánlani, - a randi előtt 36 órával - de mivel nagyon népszerűek a lányok azonnal lecsaptam a dologra. :-)

Megközelítés

A Mechwart ligettől két perc sétányira van a randi helyszíne, javaslom a 4-6 villamost, mivel autóval lehetetlen megállni a környéken.

Helyszín

Régi bérház, gyönyörűen felújított lakás. Nemrég költöztek oda a lányok. Anitának is benne van a munkája, szorgalmasan dolgoztak a projekten, de nagyon gyönyörű lett.
Több masszázsszoba van kialakítva, tágas nappali , zuhanykabinos fürdő sok tusfürdővel, szájvízzel, és nagyon puha törölközővel. :-)

Hirdető külseje

Gyönyörű hölgy! Amikor ráfordultam a körfolyosóra, félig kinyitott ajtó mögül huncut tekintettel adta tudomásomra a kijelölt közlekedés irányát. :-)
Teljesen olyan mint a képeken, a ruha is amit viselt pontosan ugyanaz volt. Teljesen ugyanaz a szépséges lány várt rám, akit a képek alapján elképzeltem. Mosolyogva üdvözöltük egymást puszi-puszi, és már indultunk is a masszázskuckó felé. Útközben csodálatos popsija ringott előttem, alig vártam, hogy meg markolásszam egy kicsit.

Masszázs

Fürdőből visszatérve, pontosan az ajtónyitás után, bugyi - melltartó kombóban fogadott.
Ez igen, nagyszerű meglepetés volt. Átöleltem magamhoz húztam megköszöntem a csodálatos fogadtatást és megcsókoltam. Viszonozta, kicsit összegabalyodtunk, de gyorsan megcéloztuk a szoba bejáratát. A szobába belépve, ledobva törölközőmet ott folytattuk ahol abbahagytuk. Lefeküdtem a tatamira mellém feküdt és megindult az ismerkedés. Úgy döntöttem, hogy sok ruhadarab van rajta, ezért két perc alatt megszabadítottam a feleslegtől, mivel nagyon kívántam először a masszázsprogram előtt megindítottam az erotikus részt, aminek folytatását a kényeztetés ablakban olvashatjátok.
Tehát: kényeztetés követően elkezdtünk, elkezdett a masszázzsal foglalkozni. 90 perces progiban volt részem. A lábtól indul felfelé, nagyon alapos sokat időzött a vádlimmal, talpammal is. Szerencsére nem vagyok csikis. A comb környékén, be be tekingetett a lában közé, nagyon jól esett, igaz már túl voltam a kényeztetésen. Jól megmasszírozta a golyókat is. Majd a hátam, és a váll következett, közepes erősséggel csinálta, nekem nagyon tetszett. Közben jókat beszélgettünk, nevetgéltünk.

Kényeztetés

Ismeretségünket, erős tempóban kölcsönösséggel indítottuk. Mivel az első perctől kezdve működött a kémia, fergeteges csókolózás bontakozott ki a tatamin. Apró ruhafoszlányaitól megszabadítva, felfedező körútra indultam, és ajkammal bejártam az egész testét. Nemsokára puncikája körül kötöttem ki, és apait anyait beleadva megindítottam hadjáratomat a gyönyör kivívására. Hosszú hadjáratban volt részem, teste csodálatosan követte nyelvjátékom munkáját. Többszöri rövid orgazmust átélve, érkezett meg egy fergeteges viharba, amit megmondok még nekem is újdonság volt!! :-)
A fergeteges orgazmust hullámzó teste gyönyörűen közvetítette számomra, öröm volt nézni milyen csodálatos folyamatnak vagyok résztvevője. Ezt követően percekig csak öleltük és csókoltunk egymást, - megjegyzem nagyon jól érti a csókolózás művészetét, a végtelenségig tudnám Vele folytatni.
Miután kellően megszeretgettük egymást, picit lejjebb csúszott, hogy felfedező körútra induljon. Apró puszikkal térképezte fel felső testemet, de nem maradhatott ki a az ezredes sem és a hozzá közel álló részek sem. Kértem, hogy forduljunk a tükör felé, hogy kényeztetésem során, hadd láthassam gyönyörűséges popsiját is. Kérésemet, készségesen teljesítette, ekkor már teljes fegyverzettel szájában voltam. Nagyon lágyan franciázott, néha pici kézjátékot belevíve, picit erősebb szívóhatás is lehetett volna, de akkor nekem tökéletesen megfelelt. Remélem, és bízom benne, hogy legközelebb picit mohóbb és falánkabb lesz. :-) Hosszú kényeztetésben volt részem, nagyon élveztem, időközben hasra fordultunk, álló farokkal kicsit csúszkáltam rajta, majd visszatérve ismét a szájában kötöttem ki. A végjátékhoz közeledve, nagyot élveztem, az utódok több ütemben, de mind a szájában végezték, amit végül Szilvikébe ürített. Csodálatos orgazmust éltem át!

Elszámolás

A végén, kis asztalkára helyeztem. Tökéletes érték arány másfél órás programért cserébe.

ANITA, jó masszázs

  gabor775

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Elmondta a programokat és időpontot foglaltam

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem. Egyszerű volt eljutni hozzá és megtalálni a helyszínt. Nem túl sokat járok Pesten, de így is könnyen odataláltam.

Helyszín

Régi építésű ház, de a lakás szépen fel van újítva és igényesen van berendezve.

Hirdető külseje

Anita gyönyörű, mint a képeken is. Az arca nagyon szép és ahogy a huncut szemekkel tud nézni, egyből beindítja a fantáziád. Egy olyan oldalról választottam, ahol nem látszik az arca, de amikor megláttam, akkor már tudtam, hogy nagyon jó döntés volt. A feneke is tökéletesen kerek. Egész nap tudnám simogatni. :) Nagyon szexi ruhában fogadott és a masszázshoz már csak bugyi és melltartó volt rajta.

Masszázs

A masszázs nagyon kellemes volt, teljesen ellazított. Kicsit izgultam az elején, de Anita feloldotta a hangulatot. Nagyon jól lehet vele beszélgetni. Közvetlen, kedves. Még soha nem találkoztunk, de kiderült, hogy van egy-két közös pont a múltunkban és így olyan érzés volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Gyengédebb masszázst kértem és nagyon kellemesek voltak a érintései. Hihetetlen finom keze van.

Kényeztetés

A végére maradt a kényeztetés. Egy olyan fantasztikus franciát kaptam tőle, hogy teljesen elvarázsolt. Annyira érzéki volt, hogy úgy érezhettem, mintha a barátnőm lenne. Sajnos a kölcsönösségre már nem volt idő, mert csak egy órára mentem. Remélem legközelebb viszonozni tudom azt, amit ő nyújtott nekem. Nem volt túlzottan pornós feeling, de ez nálam csak pozitívum, mert ez egy kicsit gépiességet is jelent az én szememben. Anita pedig nem ilyen. Abszolút figyeli minden rezdülésed.

Elszámolás

Szerintem korrekt. Végén számoltunk el. Annyira a hatása alatt voltam, hogy majdnem elfelejtettem. :)

ANITA, jó masszázs

  Champagne

Egyeztetés

aznap délelőtt hívtam, két óra múlva ott voltam a helyszínen.Rövid telefon volt, csak lényegi infókkal, de nagyon kedves és közvetlen hangnemben.

Megközelítés

főútvonalon, nem ismeretlen helyszín a rutinosabb makktársaknak. A lift persze most sem jó.

Helyszín

A célnak igazán megfelelően berendezett többhelyiséges rendelő. A fürdő felújított, tiszta zuhanykabin, sokféle kenőccsel, a mosdón szájvíz. Érdemes használni :)

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő teremtés fogad, lenge, sokat sejtető ruciban, szép szemek,igéző popsi, közvetlen barátságos szomszédlány effektus

Masszázs

A masszás helyet cserélt a kényeztetéssel, valahogy nem bírtuk sorrendbe tenni a dolgokat. ha csak masszázsra mennél, akkor sem leszel elégedetlen, de kielégületlen igen.Úgyhogy ne légy gyáva...:) Kellemes masszázs a sportos és a lomilomi masszázs között, levezetésnek nagyszerű volt.időnkét így is sikerült erotikus mozdulatokat belerejteni, de már nem voltam képes reagálni...Nem Anitán múlott, belátom.Legközelebb - mert lesz legközelebb - előrevesszük a masszázst és akkor könnyebben tudom teljesíteni az ötszáz karaktert. ::)

Kényeztetés

A fürdőből jövet a masszázspad mellett csókcsatába keveredtünk, szemből, majd oldalról, végül hátulról, spontán kémiai reakció alakult ki közöttünk nálam észlelhető fizikaival is. Isteni illatú a selymes bőre, ráadásul határozottan és jól reagál a finom kényeztetésre, puszikra, nyakra, hátra, vállgödörbe.Végül ő került fel a masszázspadra én meg a masszőt helyére, és valahogy odakeveredtem a csodák palotája bejárata elé, s ha már ott jártam, beköszöntem, illedelmesen számba vettem az illatos kelyhet , s talán nem voltam ügyetlen mert néhány perc múlva őszinte orgazmussal ajándékozott meg. Kellett egy kis szünet, de úgy éreztem, talán nem sikerült rosszul az első randinak nevezhető bemutatkozás. Bár én még folytattam volna, végül én is a hátamra kerültem és egy nagyon érzéki, lassú, finom francia következett, amit időérzékem elvesztése mián nem tudok leírni. De egyszercsak végem lett, de bent maradtam és ott nyugodtam le. Fantasztikus jó volt.

Elszámolás

nem is tudom, de úgy emlékszem otthagytam pár szál virágot. Budai átlag, ha hihetek a kollégáknak.

ANITA, jó masszázs

  Anonimikz

Egyeztetés

Egyszerű ő veszi fel

Megközelítés

Inkább gyalogosan, budai belváros autóval csak időt rabló. Csak is tömegközlekedéssel fogok leközelebb is menni

Helyszín

Luxus A nyugalom szigete. Modern masszázsra kihegyezve , ahogy én is :-) Illatos rendezett nincs kivetni való, Nagyon ajánlom ... Tényleg .. A zuhany alatt ketten is elfértek :-)

Hirdető külseje

Csinos sexy formás popsi

Masszázs

A masszázs első osztályú, erőssége és intenzitás megfelelő volt számomra. Nyugtatólag hatott, hisz erre volt szükségem. Érzéki cirógatás is ott ahol kell akkor amikor kell. Leközelebb futás után megyek és utánna szaunázni fogok . Kicsit a belső comb masszázst fokozhatná és az ágyék környéki érintéseket, de ez leközelebb biztosan gyakorolni fogjuk Foglalkozás elérte a célját Receptre kellene irni

Kényeztetés

Fenomenális szavakben nem lehet leírni. Keresi a kedved. Behálóz és nincs visszaút. Csak ajánlani tudom. A végén megkérdeztem ezt minek köszönhetem? A Válasz is erotikus volt... Most hozzád volt kedvem és ahoz amit tettem. A Füledbe súg és ez a gyengém, de ezt tudj és tovább fokozza a mámort. Biztos visszajáród leszek KEDVES Anita Puszillak és remélem mihamarabb visszatérhetek Győrből...

Elszámolás

A megbeszéltek alapján. Ezt nem tudom hogy lehet jobban részletezni.