Beszámolóim

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Pussoholic

Egyeztetés

VTR-en kértem és kaptam időpontot. Sőt, még egy módosítás is belefért, ugyanis kellett egy kis változtatást eszközölnöm az eredetihez képest, de ezt is rugalmasan és készségesen fogadta/teljesítette. A végén persze, hogy jól jött az a plusz negyed óra...:)
A látogatásomat megelőző napon aztán rá is csörögtem, hogy halljuk egymás hangját és lehessenek kissé személyesebb benyomásaink egymásról, akkor kellemesen elbeszélgettünk kb. egy percig és én jóleső izgalommal készültem lélekben a másnapi talira.

Megközelítés

BKV sem lehet nehézkes, több irányból is a ház környékére lehet jutni tömegesen közlekedve, de én most autóval érkeztem. A reggeli forgalom miatt kicsit korábbra terveztem az érkezésemet, így is történt, kb. fél órával hamarabb ott voltam és az erről előttem szólók véleményét nem osztva találtam éppen a ház előtt parkolót, de kb. 50m-es szakaszon volt még 3-4 szabad hely. Lehet, hogy csak szerencsés voltam? Vagy a karma...ami szerint hsa jó helyre érkezem, épp a ház előtt parkolhatok....máskor is bejött már, most is reménykedtem a jó sorsomban.
A címet a GPS pontosan megtalálja egyébként, már csak a lépcsőházat kell pontosítani. Így tettem én is egy üzenetben, mire jelezte a válaszban, hogy akár hamarabb is érkezhetem, ő már készen vár. Nosza, hegyibe! - ahogy Buga Jakab mondta volna.... :))

Helyszín

Szépen rendben tartott panellakás három helyiségét láthattam. Tiszta és jól felszerelt, kádas-zuhanyzós fürdőszobában tisztulhattam, a kis előszobából pedig a masszobába vitt az utam, ahol masszázspad és egy lepedőkkel takart ágymatrac várta a sorsát, sorsomat beteljesülni. Minden szükséges felszerelés rendelkezésre állt, hogy jól érezhessem magam a következő másfél órában. A szoba még további kiegészítőkre, dekorációra vár elmondása szerint - nemrég vették birtokba ezt a helyet -, de így sem sivár. A hangulatfényekről körbefutó ledfény, kis ledes állólámpa gondoskodik.

Hirdető külseje

Rebeka egy nagyon korrekt lány, elhatárolódom az előttem szólótól...:)) Ugyanis pont azt kaptam, amit a képei ígérnek és az adatlapján is megjelöl. Egy jól karbantartott, jó genetikájú, szép,és kívánatos 40-es nő. Karcsú-magas, sosemvoltnagy-melleit nem csináltatta nagyobbra, de nem is kellene hozzájuk nyúlnia, popsija és hasa épp úgy és annyira feszes és kívánatos, mint sok nála jóval fiatalabb kollégájának, mosolygós arcában szép, különös vágású szemei a díszei. Jókedve az enyémet is stimulálja, kellemesen elbeszélgetünk, miközben szépen megszabadulok a ruháimtól és elhúzok a fürdőbe.

Masszázs

Masszázs történhet a padon vagy a matracon, én mindkettőnk kedvére teszek azzal, hogy a padra dobom magam, amíg ő még kinn rendezkedik egy percig, aztán nekilát a munkának. Kifejezetten kellemesen gyengéd fogásokkal dolgozik, most nincs is másra szükségem. Kérdi ugyan, hogy legyen-e erősebb vagy más területre koncentráljon-e inkább, de én ráhagyom a döntést és élvezem az érintéseit. Lábaim - kérésemre a bokám környékére extra figyelmet fordít - után szépen halad felfelé a fenekem gömbjein át a derekamra, majd a hátam és a nyakam kap a törődésből. A Gellért fürdő kínzókamráiban biztosan szakszerűbben és tudatosabban szétszedik az embert, de ez most nekem éppen megfelelő minőségű masszázs.
Tevékenykedése közben jól elbeszélgetünk, intelligens és kellemes partnernek bizonyul abban is. Így folyik az idő egy jó darabig, amikor szépen lelassulnak a mozdulatai, még lágyabbá, cirógatóbbá válnak az érintések és tőbbször is finoman a combjaim belső felén járatja ujjait...na, gondolom, hamarosan előrébb lépünk egymás megismerésében...😊
Fel is hangzik a kérés/javaslat a megfordukásra vagy éppen a matracra hemperedésre, és amíg ő kimegy lemosni az olajat (krémet?) a lezeiről, én feltápászkodom, majd a pad végének támaszkodva várom visszatértét.

Kényeztetés

Mosolyogva lép elém legott, s teljesbtestével hozzám simulva élvezi az ölelést és kezeim simogatását. Finom puszikat helyez el nyakamon, amiket én is viszonzok és élvezettel gyurmázom finoman a popsiját. Kicsit elhúzódik, de csak annyira, hogy keze beférjen közénk és feltérképezhesse ölem díszének elvárt állapota felé alakulását. Én gyengéden és cseppet sem tolakodóan csókolni kezdem ajkait, melyek finom viszonzást adnak, de ez messze nem a szenvedély jele még, inkább csak a jóleső izgalomé részéről. Javaslatomra lekerül róla az addig végig rajta lévő egyrészes csipkeholmi, s immár én is vegigsimithatok ölén, melyet finom megremegéssel fogad. Kitaláljuk, hogy heveredjünk le a matracra, s mikor kis nevetés után megtaláljuk a helyünket egymás mellet én azonnal bontom a kompozíciót és széttárt combjai között ráhasalok aképp, hogy hasam van az ölén és ajkaimmal éppen a cickóihoz férek. "De jó így, jól esik a tested melege..." mondja, és valóban, én is elvagyok így egy darabig. Aztán feljebb húzódom, csókolom és örömmel veszem észre növekvő tetszését, izgalmát. Kezeimmel folyamatosan simogatom arcát, karjait, teste minden hozzáférhető porcikáját és lejjebb haladva puszilgatom, nyalogatom finoman bőrét a hasán, combjai külső/belső oldalán. Elérek végül ajkaimmal az öléhez és finom érintésekkel, lassan közelítva a vágy-völgyéhez kezdek bele a játszadozásba csupaszép-simára kezelt puncijával, annak minden milliméterét bevonva az élvezetei megszerzésébe. Nyilvánvaló jeleit adja, hogy jó a stílus és a tevékenységem el fogja érni a célját, ha kitartó leszek, így magam is növekvő tetszéssel folytatom több irányból közelítve örömgombjához és környékéhez, amíg egyszer csak elindul a csúcstámadásra, s hangos nyögések és zihálás mellett, egész testében megfeszülve ajándékoz meg egy szép és mély orgazmus élményével. Lassú, puha érintésekkel vezetem le a "magasból", míg ő cickóit még mindig finoman gyurmázva-simogatva ernyed el végül egy hosszú sóhajjal. "Értem már, hogy niért szeretnek annyira a lányok"...mondja, én meg csak vigyorgok magamban a jóleső dícséret okán.
Mellé fekszem és simogatom még, amíg teljesen vissza nem tér kettőnkhöz a figyelme. Akkor kijelenti, hogy na, most aztán "én jövök"...jelentsen ez bármit is, megadom magam neki. Ő combjaim közé térdel, olajat csurgat meredező himtagomra és finoman járatni kezdi azon kezeit, s kis idő múlva lejjebb csúszva lábaim közé áll neki egy igen finom franciás kényeztetésnek, amit méltó válasznak ítélek az én munkálkodásom után. Teljes hosszában nyalogatja és szopogatja végig szerszámomat, kezeivel finoman nyomkodja a tövét, majd kissé feljebb emelkedve hozzám játszatja makkomat mellbimbóin saját és jó magam örömére.
Magaméhoz húzom arcát, csókolom és csókol most már kifejezetten felizgulva, ami rám is jó hatással van, s visszakanyarodván a farkammal való törődéshez visz végül is el egy mélyről feltörő, kezei közé buggyanós, minden sejtemben remegős orgazmusig.
Nekem is kell pár perc, mire vénülő testem magához, azaz magamhoz tér, miközben letakarítjuk magjaim sokaságát a hasamról, ölemből.
Még kérek és kapok a padon egy búcsú-nyomkodást a csípőm környékén, ami nélkül tán el se tudnék jönni tőle, s végül megtisztulás után lépek a távozás mezsgyéjére.

Elszámolás

Éekezésemkor kis ajándéktáskában vittem neki az adatlapján szereplő édesség-ajándékomat, melynek csomagolásába rejtettem el az időkerethez illő dijazást.
Előzetesen is korrektnek éreztem, a kapott élményhez pedig utólag tökeletesen illeszkedőnek tartom.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Egyeztetés már a legutóbbi randi végén elindult, hogy kinek mikor lenne jó és közben Rebekának volt egy költözés is a tervben, azért abban maradtunk, hogy belső üzenetben folyamatosan kontaktban maradunk és az új helyen látogatnám meg. Belső üzenetben folyamatosan ment az incselkedés és végül telefonon egyeztetve találtunk közös időpontot. Könnnyen ment már alig vártam, hogy újra találkozzunk.

Megközelítés

BKV-val sem nehézkes, bár onnan azért kell pár percet sétálni. Én autóval közelítettem meg a lakást, és szerencsémre pont a bejáratnál találtam is helyet. Parkolás fizetős. De odébb még láttam párat azért, nem sokat. A cím egyértelmű, kicsit korábban érkeztem, úgyhogy sétáltam még lenn a randink előtt picit az utcán.

Helyszín

Szépen felújított lakás. Kicsit sétáltam és ahogy megkaptam a bejutáshoz szükséges kódot már repültem is fel. Van lift és érdemes is használni, azzal érkeztem a megfelelő szintre. Az ajtó mögött várt vendéglátóm a megbeszélt fehérneműben. A lakás több szobás, egy kolléganővel fog majd dolgozni, de még a kollegina szabin volt, úgyhogy csak ketten voltunk a lakásban. Egyelőre minimalista a berendezés és felszereltség a költözésnek köszönhetően, de ez csak idő kérdése és rendeződik. A lakás tiszta, a szobában van egy masszázspad és egy tatami, hogy minél kényelmesebb legyen. A fürdőben tisztaság, tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.

Hirdető külseje

Képeknek teljes mértékben megfelel, most nem játszós ruhában, hanem szexi fehérneműben várt Rebeka. Rögtön csorgattam is a nyálam :-) Pont a profilképén látható fehérneműben fogadott.. nagyon szexi volt :-) Hosszú szőkés haja kibontva finom illat és mindemellé szexi fehérnemű párosult. Magas lány, szép arccal, kellemes hangulatot tud teremteni.

Masszázs

A randink 1 órás volt. Ahogy beléptem a lakásba mint egy régi ismerőst fogadott. Cipőt rögtön levettem és irány a szoba, ahogy a randink a továbbiakban folytatódni fog. Kicsit beszélgettünk kivel mi történt az elmúlt időben, vele sokkal több minden, hisz túl volt egy költözésen és mivel már chaten megbeszéltük, hogy most én is maszíroznék picit majd kezdjük azzal. Úgyhogy most ez a rész kicsit arról is fog szólni, én hogyan maszírozok :-) Egy gyors zuhany után és szájápolás után tértem vissza a szobába. Ő már várt rám, és izgatottan várta milyen masszázst fog kapni tőlem. Jeleztem, hogy én nem vagyok profi, annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy megnéztem 1-2 videót :D Mielőtt a masszázspadra feküdt volna fel, még kibontottam a szettből és egy gyönyörű női testet láthattam teljes fényében magam előtt. Nincs szégyenkezni valója, nagyon szép teste van. Nagyon szép kerek a popsija. Miután megszabadítottam a ruháitól felfeküdt hasra a masszázspadra én pedig olajos kézzel igyekeztem kedvére tenni és örömet okozni neki. A maszsázsom megállt egy gyengéd simogatásban, vállától indultam és végig haladtam a hátán, popsiján és a combjain végig a lábfejéig. Igyekeztem finom mozdulatokkal operálni és néha egy egy puszit a testére lehelni. Popsijánál elidőztem, finoman a belső combjait is simogatva haladtam lefele, szerintem tetszett neki. Majd a hátára fordult és újabb olajozás után elindultam fentről le. Elidőztem a ciciknél, simogattam és puszilgattam őket, és haladtam az olajos kezeimmel végig a testén. Ahogy végig értem, jobb lábát megemelve a nyakamba tettem én pedig a puncijához hajoltam. Már elég nedves volt és szerintem alig várta, hogy a nyelvemmel kényeztessem. A lába a nyakamba, kezeimmel átkaroltam a combjait és mindent bevetettem, hogy nyelvemmel a csúcsra érjen. Hosszasan nyaltam, kényeztettem és sikerült elélveznie. Megköszönte és kért egy kis olajat a kezére, odaálltam mellé a masszázspadhoz és finoman simogatta kőkemény farkamat én pedig testében gyönyörködtem és simogattam őt.

Az én kényeztetésem következett. lásd lenn

Kényeztetésem után kaptam olajat én is a hátamra, át lettem gyúrva. Nekem pont olyan erősséggel maszíroz, ami miatt nagyon gyorsan ellazulok és lemegyek alfába. A vállamtól indult, alaposan végigmasszírozta a hátam, derekamnál elidőzött, utána áttért a lábakra, azokon is tisztességgel végig ment. Közben beszélgettünk, és az idő ilyenkor csak úgy repül.

Kényeztetés

Nagyon érzéki és bensőséges hangulat alakult ki. Én az olajos felsőtestét simogattam, néha eltévedt a kezem a combaihoz és a puncijához, ő pedig a farkam simogatta. Kértem, hogy tegyük át a kényeztetés részt a tatamira és ott folytassuk inkább. Kényelembe helyeztem magam, ő pedig mellém-fölém helyezkedett és izgató dolgokat súgott a fülembe, közben a kemény farkam ingerelte folyamatosan. Mikor éreztem, hogy közel a vég, rámarkoltam én is a farkamra ő pedig átkarolt és így élveztem egy hatalmasat, így reggel munka előtt. Hagyott lenyugodni, kaptam kis vizet és törlőkendőt, majd a hátamról a hasamra fordultam, várva a lazító masszázst.

Elszámolás

99%-ban előre szoktam rendezni, most valahogy ez elmaradt és a végén rendeztem. Nekem abszolút megérte, nem is kérdés. Extra nincs, az összeg a helyszínen se változott. Több, mint korrekt.

Rebeka, jó masszázs

  Csocso21

Egyeztetés

Rebekát ezer éve ismerem,rendszeres látogatója vagyok ha egy kis kikapcsolódásra vágyom. Telefonon érdeklődtem szabad időpontjai után, és miután találtunk mindkettőnk számára alkalmas dátumot, VTR-en be is jelentkeztem amit gyorsan vissza igazolt.Régi ismeretségünk révén ez mindig flottul megy.

Megközelítés

Rebeka új helyen rendel. Fás, zöldövezeti környezetben, csendes kis utcában van a búvó hely. A házzal szemben Árpád híd látható. Ha valakinek segítség, Dagály strand fél perc séta. Előtte-utána egy úszás remek program lehet. GPS ismeri a címet Én kocsival megyek mindig, és a parkolással se volt gondom még soha. A ház szám nagy betűkkel kiírva. Eltévezthetetlen.
Tömegközlekedést nem ismerem, de villamos és metró pár perc séta.

Helyszín

Érkezéskor kapuból felhívtam, kaptam kódot és már bent is voltam. Diszkrét hely.
Soha senkivel még nem találkoztam.
Felújított kedves kis két szobás panel lakás. Nem szalon, barátnővel rendel. Mikor felértem a lifttel, már nyílt is az ajtó, mögötte kedves vendéglátóm. A nagyobb szobába invitált, amiben masszázspad, tatami is található. Hangulatos világítás, gyertyafény, finom illatok. Fürdő nem túl nagy, de kényelmesen ellehet férni. Zuhanyzás kádban fügönnyel. Tusfürdők, szájvíz, eldobható poharak, puha törölköző. Minden adott a tisztálkodáshoz. Egyébként mindenütt rend és kifogástalan tisztaság. Na, de nem lakást nézni mentem.

Hirdető külseje

Belépésem után az ajtó mögül előlépett vendéglátóm. Puszi, ölelés és irány a szoba. Rebeka egy magas, karcsú, vékony testalkatú, szép arcú, gyönyörű kék szemekkel,nagyon csinos NŐ. Képekhez viszonyítva egy kicsit fogyott, de ez egyáltalán nem zavaró mértékű. Csalódás kizárva. Nem nagy, de nagyon szép tenyérbe illő cicik, gyönyörű hosszú combok és hát az egyik kedvencem a fenomenális popsi. Rebeka nagyon egybe van. Nekem ő így tökéletes.

Masszázs

Mivel Rebekával már hosszú közös múltunk van, így nagyon jól ismerjük egymást. Tudjuk, hogy ki mit ,hogy szeret.Felváltva szoktuk maszírozni egymást. Ez alkalommal én voltam az első. Tatamit részesítem előnyben, így szépen hason elnyúltam rajta. Olajjal kezdte bekenni a hátam és közepes erőséggel gondosan meggyúrt. Aztán következett az alsó lábszár, comb és fenék. Közbe jót beszélgettünk, hogy kivel mi történt az utolsó randink óta. Ezután lassú, érzéki simítások következtek, benyúlva a combom közé. Ez idő alatt már nem mellettem helyezkedett el, hanem az egyik lábamra ráült. Nagyon izgató volt érezni combomon kis kincsét miközben a fenekemet nyomkodta és combomon csúszkált fel-le.Ekkor már nehezemre esett hason maradni. Ezt ő is érzékelte és a
fülembe súgta, hogy most te jössz. Piros bodyjától könnyed mozdulattal megszabadult és már le is dobta magát hasra a tatamira. Olajjal bekentem mindebhol, ahol csak értem. Az eddigi csacsogás abba maradt. Ő is élvezte, amit én csinálok vele.Ez így ment egy ideig, majd elkezdtem nagyon finoman cirógatni és el-el tévedt az én kezem is és kértem, hogy forduljon meg.

Kényeztetés

Megfordult és egész testemmel ráhajoltam, csókokat váltottunk,és közben kezeink elindultak felfedező útra. Először én szerettem volna őt kényeztetni, amit örömmel vett. Rebeka nagyon érzékeny, ha valaki tudja a kulcsot hozzá, nyert ügye van. Selymes, illatos bőrének nem lehet ellenállni, így elkezdtem finoman cirógatni és puszilgatni mindenhol. Persze a csodás ciciknél elidőztem egy kicsit, maj leérve csodás kincséhez elkezdtem a környékét puszilgatni, majd finoman belenyaltam kívánatos kelyhébe. Ezt folytatva egyszer csak Rebeka elkezdte szaporábban és hangosabban szedni a levegőt. Bevetve minden tudásomat egyszer csak teste megremegett és csúcsra ért. Pár perc pihi következett, míg magához tért.
Ezután következtem én. Olajos keze csak úgy siklott a farkamon. Mikor már érezte hogy nagyon felhúzott, végig nyalta és ajkai közé vette és lassan érzékien elkezdett franciázni. Eszméletlen jól csinálta. Változatos technikával és tempóval. Közeledve a csúcs felé, testem rezdüléseit érzékelve lassított, így húzva az időt. Amikor célegyenesbe fordultam gyorsan kézi munkára váltott, és így lett végem.
Kis pihi után rövid dumcsi, mivel az idő gyorsan elszállt, irány a fürdő. Ezután búcsú puszi és ölelés majd balra el.

Elszámolás

Én a virágcsokrot mindig érkezés után leteszem az apró ajándékommal együtt.Rebekánál tudtommal nincsen extra. Ami az adatlapján van az van. A megbeszélteket mindig betartja. Maximálisan korrekt mindenféle téren.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Telefonon történt az egyeztetés, korábbi napra szerettem volna, de sajna nem tudtunk időpontot találni, így másnapra küldtem VTR-t és azt fogadta el. Gyorsan válaszolt, könnyen elértem és ha van időpont onnantól flottul megy minden.

Megközelítés

Kocsival (parkolás fizetős) és BKV-val is nagyon jól megközelíthető a hely, közel az Örs vezér tere... személy szerint én sétáltam, mert nagyon közel volt hozzám. Könnyű megtalálni a címet, eltéveszthetetlen. Szerencsémre nem első alkalommal voltam a lakásban, így az orientációval se volt gondom, csak más volt a vendéglátóm akkor anno.

Helyszín

Mint írtam, voltam már a lakásban máskor másnál, így meglepetés sem ért. A szobában van egy tatami, tükör, amiben lehet mozizni, csoki a kis szekrényen, szék és ruhafogas. Kellemes klímáról egy ventillátor gondoskodik. Fürdő nagyon szépen felújított, rengeteg tusfürdő elérhető.

Hirdető külseje

Képeknek abszolut megfelel, egy magas, nagyon csinos nő. Fogadó ruha az játszós ruha, mert ki kell jönnie a folyosóra, hogy be tudjon engedni, ez később a randi alatt természetesen lekerült lés egy fekete bodyt viselt. Hosszú szőkés haj, melyet fogadásomkor még kibontva hordott, a szeánsz alatt felkötött, formás popsi, tenyérbeillő cicik, nagyon jó alakja van.

Masszázs

A randink 1 órás volt Rebekára bíztam magam. Előre rendeztem a rendeznivalót, kaptam egy kis vizet és közben már pakoltam is le a ruháimat a székre. Közben megbeszéltük, mi az, ami vár rám a következő órában. Rákérdeztem a kölcsönösségre, amire igent mondott. Zuhanyzás után, a tatami előtt állva ismerkedtem testével picit, finoman simogatva és pár puszi keretében. Tatamira feküdve kaptam egy kellemes masszázst, illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, csipőmnek. Közben nagyon jót beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi tapasztalatainkat. Mivel ebédszünetben voltam nála, kicsit féltem, hogy nem tudok majd megfelelően ellazulni és pihenni, relaxálni, de szerencsére nem így lett. A masszázs kellemesen nyugtató volt, nem az erős fajta, most ez így délben nagyon jól esett.

Kényeztetés

Kiment lemosni a kezét, addig én megfordultam és vártam őt vissza. Nem állt nekem egyből, hanem mellém telepedett, és úgy beszélgettünk tovább. A fekete body felső részéből kibújt és végre megtapinthattam a ciciket is. Csókoltam, nyaltam, faltam őket, ő közben a kezeire olajat csurgatott. Én a hátamra feküdtem és átadtam magam a kényeztetésnek, kezével rutinosan mozgott kemény farkamon, jól ingerelte és mellé jött testének látványa is... nagyon hatásos volt. Közeledett hozzám, pár finom puszi a szájra, arcomra nyakamra, közben a kemény farkam simogatta és én egyre közelebb kerültem, hogy elélvezzek. Ráérzett a legjobb ritmusra és a tökéletes pózra és kezével végzett ki. Hagyott lenyugodni, először ő ment ki a fürdőbe rendbe hozni magát majd én indultam egy frissítő zuhanyért. Visszatérve várt a tatamin és újabb kellemes masszázs jött beszélgetéssel fűszerezve. Rákérdeztem, hogy majd ugye szabad őt is kényeztetni és igenlő választ kaptam így a randi végéhez közeledve ő volt a terítéken. Az ő élvezetére én megelégedésemre. Lekerült a fekete body, hátára feküdt és finom csókokkal rohamoztam meg a csodás testét. A punciját muszáj volt megkóstolnom. Finom volt, én pedig nem tudtam betelni vele. Nyalás közben simogatta a fejemet, kezemet fogta, másikkal a mellét izgatta és végül sikerült elélveznie. Büszke voltam magamra, hogy ilyen szép nőt élvezésig tudtam nyalni. Kicsit még beszélgettünk és az óra végéhez közeledve újra a fürdő felé irányoztam. Franciát most nem vettem igénybe, majd legközelebb biztosan. Most erre és így volt igényem, melyet tökéletesen teljesített. Köszönöm neki!

Elszámolás

Nagyon pozitív érzésekkel távoztam, nagyon tetszett a vendéglátóm és a masszázs is nagyon jól esett. Korrekt volt az elszámolás is, melyet előre rendeztem.

Rebeka, jó masszázs

  Timsel73

Egyeztetés

Már régóta kacérkodtam azzal a gondolattal hogy felkerestem újból, mivel legutóbb is már rendkívül jól éreztem magam Ezúttal a biztonságos vtren keresztül egyeztetési csatornán sikerült időpontot kapni amit rugalmas hozzáállásal abszolvált így könnyen a pontos címet megkapva tudttam oda navigálni Az új cím megközelíthető busszal a Szentlélek Ter irányából hévvel is bár az több átszállással kombinálva a mpontos térség az az óbudai régió Temetési területéhez közel található kocsival célszerűbb lejjebb leparkolni és onnan fel sétálni

Megközelítés

Pontos címet megkapva könnyen oda lehet találni BKV használata esetén busszal a Szentlélek téri induló az Óbudai temető irányban közlekedő Buszokkal I'll hévvel is majd megcélozva az óbudai temető régióját aminek közelében található a találkahely

Helyszín

Az új helyszín egy 3 kerületi társasház földszintjén található elszeparálva a fő épülettől csendes nyugodt környezetben fogadja a vendégeket Az ajtón belépve egy kis előtérbe jutunk ahol cipőt kabátot le lehet venni két helység található benne Tagad szoba massage ággyal felszerelt kanapé és egy Tatami is tartozik a berendezés berendezéshez ketten rendelnek ott de mikor voltam csak egyedül fogadott A fürdőszoba inkább kis helység felszerelve tusfürdőkkel kényelmes tiszta rendezett

Hirdető külseje

Mivel jóval korábban érkeztem utcai ruhában is találkoztunk kedvesen üdvözölt majd egy kis türelmet kérve fogadott egy gyönyörű bikini együttesben Sudár termetű gyönyörű szemekkel és csodálatos alakkal Állítása szerint felszedett néhány kilót így még jobban néz ki Hosszú comb ígéretes gyönyörű fenék és formás mellek mihez meg igéző értelmes szempár is társul Korát meghazudtoló elegáns kinézete el hamar levesz a lábadrol Megfelelő hirdetés

Masszázs

Az időtartam a programot is befolyásolja Mivel én külön kérdésként kértem hogy majd én is had megmaszírozhassam egy kicsit így építette fel a programot A Massage a massage padon történik a de felajánlja neked a tatami való lehetőséget is A masszás olajjal csinálja jól átdolgozza a lábakat a hátat a karokat is Nagyon jò kezekben vagy a masszázs tudása is kitűnő kellemesen ellazító simitásokkal benyúlásokkal fokozza az erotikus hatást mellyel téged egy kellemes izgalmi állapotba varázsol és jól felízgat veleamelyet később ügyesen levezető egy ligvan Massage keretében De előtte én is kicsit átlapogattam gyönyörű formás testét Massage szimulálva amit türelmesen fogadott el tőlem

Kényeztetés

A levezetése mível Nem mär kellően felhúzott és még rá tett egy lapáttal mert apró puszikkal tovább hergelte testem könnyedén botkormány izgatásávalkézi vezérléssel és csodálatos melleinek használatával hamar kivegzett

Elszámolás

Nem kértem semmilyen extrát korrekt elszámolással
a végén rendeztem 1;5 órányi massaget melyet 35 rózsaszálnak felel meg amit kikerekitetem egy kicsit

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Előző nap nézelődni kezdtem az oldalon, és megakadt a szemem Rebeka hirdetésén. Nagyon magukkal ragadtak a képek, ráadásul az előző beszámolói is biztatóak voltak, így bejelentkeztem nála VTR-en másnap kora estére egy másfél órás programra. Szerencsém volt, megfelelt az általam javasolt időpont. Pontos címet is kaptam, és abban maradtunk, ha ott vagyok, csörgök, és megkapom a bejutáshoz szükséges infót.

Megközelítés

Tömegközlekedést választottam. 3. kerület külvárosi része, a buszról az óbudai temetőnél szálltam le, és onnan csak pár perc séta! Amikor közeledtem a címhez, kaptam Rebekától egy sms-t, hogy az előttük lévő keresztutcában tudok parkolni, ami ingyenes. Kedves gesztus volt, más kérdés, hogy nem autóval mentem. Egyébként tényleg külvárosi rész, semmi lakótelep, keskeny utcán jutottam a címig, ahol csörögtem, és megkaptam a kódot. Az udvarban néhány házikó, a telefonban megkaptam a leírást, melyik bejárathoz menjek.

Helyszín

Hangulatos lakás, az előtérben a cipőtől meg lehet szabadulni, ha jól emlékszem amit Rebeka mondott, akkor két tetthely van, a miénk masszázspados volt, de a másikban tatami is van. A vizuális élményt két tükör is segíti, a rucit a kanapéra tudtam helyezni. A fürdőszoba zuhanyzós, többféle tusfürdő, szájvíz, dezodor.

Hirdető külseje

Rebeka egy kimondottan jó alakú, vöröses hajú, kék szemű vékony hölgy kecses idomokkal, formás popsival, kecses lábakkal. A cicik közepes méretűek és eredetiek, a punci tükörsimára borotvált. Arctakarással hirdet, de csalódás kizárva! Kedves, mosolygós, szép arcú, hölgy, a közvetlen stílusa miatt mindenki gyorsan feloldóhat nála. Az életkorával kapcsolatban előttem már többen is írták, hogy több évet is letagadhatna, ezt én is megerősítem, én 30-as korosztályra tippeltem volna, semmiképp nem 40-esre. Egy kétrészes, piros színű fehérneműben fogadott, amiben nem sokat kellett a képzeletemre bíznom.

Masszázs

A zuhanyzóból visszatérve Rebeka ásványvízzel várt, amiből kortyoltam néhányat, majd megszabadultam a törölközőtől, és a masszázspadra hasaltam, hogy jöjjön a masszázs. Olajat használt, nem túl erősen, inkább lágyan dolgozott rajtam. A vádlimtól haladt fölfelé, comb, derék, hát következett, egészen a lapockámig. Közben jót beszélgettünk, elmondta azt is, hogy korábban nem itt rendelt, ez számára vadiúj hely. Amikor a kezemre esett, simogathattam Rebeka formás hátsóját és lábacskáját. A végén visszatért a lábfejemhez, majd a hátsómat is átgyúrta, ekkor már kellemes benyúlások is voltak, és ekkor elérkeztünk a fejezet végéhez...

Kényeztetés

...ezután Rebeka kiment kezet mosni, majd miután visszajött, megegyeztünk egy helycserében. Megszabadult a textilektől, majd ő hasalt a masszázspadra, és egy időre én lettem a masszírozó. Persze szakértelmet nem várhatott tőlem, ezt meg is mondtam Rebekának, mindenesetre jó érzés volt beolajoznom és simogatnom minden porcikáját. A legalaposabb munkát természetesen a popón végeztem, többször is bekentem, gyurmákoltam a formás fenekét, majd fölmásztam, és a farkammal az olajos hátsóján és derekán csúszkáltam. Nagyon kellemes érzés volt, de nem akartuk tovább tesztelni a pad strapabíró képességét, ezért inkább leszálltam a padról, Rebeka pedig megfordult, és kölcsönös simogatásba kezdtünk. Én a pad mellett állva először a melleit simogattam, Rebeka pedig a velem egykorút vette kézbe, és játszadozott vele. Mivel Rebeka lábai széttárva voltak, könnyen odafértem a csupasz puncijához is, és izgattam a csiklóját. Azt tisztáztuk, hogy az ujjazást nem szereti, ezért csak kívül simogattam, majd puszilgattam, aztán nyelves izgatásra váltottam. Jól reagált a ténykedésemre, szerintem élvezte, s közben nem engedte el a kemény farkamat. Néhány perc nyalakodás után felajánlotta, hogy mi lenne, ha a kanapéra csücsülnék, ő pedig elém térdelne. Természetesen tetszett az ötlet. :-) Ennek megfelelően kényelembe helyeztem magam a kanapén, váltottunk néhány finom csókot, közben a farkincámmal játszadozott, aztán a melleit masszírozta vele, ezután pedig megmutatta, milyen kellemesen tud franciázni. Először csak puszilgatta, majd a nyelvével a makkomat finoman izgatta, nyalogatta, és ezután vette a szájába. Nagyon izgatóan csinálta, nem csak érezni, nézni is nagyon kellemes volt, ahogy orálisan kényeztet. Annyira jól csinálta, hogy meg is kellett állítanom, nehogy korán elsüljek. Ekkor megint helycserét csináltunk, Rebeka ült a kanapéra, s én térdeltem elé, hogy folytassam, amit a masszázspadon elkezdtem: ismét megmutattam, mit tudok a nyelvemmel, eleinte lassú, majd egyre intenzívebb nyelvcsapásokkal próbáltam Rebeka kedvében járni, azt nem tudom, hogy sikerült-e a csúcsra juttatnom, de úgy tűnt, jólesett neki a nyelvmunkám. Ezután ismét én csücsültem a kanapéra, hogy jöjjön, aminek jönnie kell. Rebeka folytatta a franciás kényeztetést, a forgatókönyv ugyanaz volt, először csak finoman nyelvvel izgatta a makkomat, majd nekiállt intenzíven szopni. Fergeteges érzés volt a meleg szájában lenni, nem is bírtam sokáig, kérésének megfelelően jeleztem, hogy közeleg a vég, ekkor a kezébe vette az irányítást, s a melleihez dörgölte a farkamat, miközben csókolóztunk, s így, csókolózás közben élveztem hatalmasat a melleire.

Elszámolás

Bár először voltam Rebekánál, ennek ellenére csak a végén kérte a tiszteletdíjat, azt mondta, nála ez így szokás. Extrákról nem tudok, szerintem a pesti átlagnak megfelelő a honorárium, de az élmény jóval átlag fölötti volt.

Rebeka, jó masszázs

  Timsel73

Egyeztetés

Többször próbáltam elérni nem sikerült később vissza csorgetet és így már élőben tudtun egy távolabbi időpontot egyeztetni mély időpontot wtr foglalási rendszer keretei között vissza is igazolt A wtr én keresztül a címet is megkaptam Rugalmasan pontos egyeztetés

Megközelítés

Aznap a bkvt választottam így jól feltérképezték a helyet könnyen megkoz több irányból is Busszal villamossal és metróval is Metró esetén egy kis könnyű séta v egy megálló meg onnan a busszal két egy gyógyfürdő és egy uszoda közeli szomszédságában található a lokacio

Helyszín

Nem vagyok egy nagy lakäs szakértő Jó állapotú panelban egy frissen felújított lakás A lakásban 2 szoba nekem a kisebbik jutott ahol hangulatos LED világítás egy tatami egy rózsa lámpa várt A radiátort kellemes meleget biztosított amit még egy hordozható kis hősugárzó egészít kiA fürdőszoba kádas jól felszerelt zuhany függönnyel és tusfürdő el ellátott természetesen szajviz is van A furdeshez kellemes tapintású törölköző is van

Hirdető külseje

A belépéskor egy sudár megjelenésű szép szemű mosolygós hölgy várt rámMivel arra koncentráltam hogy ne torjem össze a pezsgőt és és virágot így másra nem emlékszem A megérkezés em és bejutás igen sutára sikerült Egy nagyon kedves okos vonzó nőt ismertem meg személyében Aranyos testalkatú megfelelő méretű természetes kelek csodálatos szemek és kellemes domború látok vártak rám Az elején tisztáztuk hogy hosszabb an maradok

Masszázs

A masszázs sorrendjét az én személyes kerésemre megváltoztattuk Amire pozitívan reagált így én kezdtem lábakat karkat hátát simogattam a próbálkozásra meglepően jól reagált így én kellemesen éreztem magam tőle Majd O kényeztett engem a finom érintésével simogatással masszázsal és cirogatasssal és kellemes és profi francia tudásának köszönhetően meg is lett az eredménye

Kényeztetés

Mivel 1:5 órás időtartamra mentem először ezért mindenre jutott idő bőven kaptam egy alapos àtmaszirozàs Ani kiterjedt a lábakra karokra és hátra is utána kellemes simogatás és cirogatàsal egybekötött erotikus masszázs következett melyet egy nagyon jó francia levezetéssel koronázott meg

Elszámolás

Az elszámolás a megbeszélték szerint a végén rendeztem a megadott összegét extrat nem vettem igénybe mely három szent István és öt Bartók társaságában került elrendezés re

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Már régi ismerősökként vesszük fel egymással a kapcsolatot, üzenetben, vtr-ben egyeztetünk. Sajnos mostanában rám jár a rúd, megfázás és nátha mindemelett rengeteg munka, kevesebb randi lehetőség...végül a jól bevált munka előtti lazulást választottam. (akkor abban a pár napban egészséges voltam és most újra betegség...)

Megközelítés

Én a reggeli időszakban, még a dugók előtt mentem oda kocsival. Könnyen megközelíthető kocsival, a környék fizetős. Közben megy el busz és villamos is és onnan egy kisebb séta a lakás. a Térképen szerintem megközelítőleg jól meg van adva a helyszín. Cím egyértelmű, könnyű megközelíteni, aki meg visszajáró vendég, annak megy fejből is :-)

Helyszín

Felújított kedves kis két szobás tégla lakás. Barátnővel rendel, de sose találkoztam még vele. Ami kár, de ez van … Most a nagyobb szobába mentünk, amiben masszázspad, tatami is található. A kisebb is hasonló csak ott szűkösebb. Én jobb szeretem a nagyobb szobát :-)
Hangulatos világítás, édesség kikészítve. Amit hiányolok már rég a tükör, remélem majd kerül egy beszerzésre :-) Fürdő nem túl nagy, kényelmes készülődésre tökéletes. Kikészítve vár: Tusfürdők, szájvíz, eldobható poharak, puha törölköző.

Hirdető külseje

Régi ismerősökként köszöntöttük egymást, rég találkoztunk. Semmit sem változott legutóbbi találkozónk óta, magas vékony MILF. Szőke haj, szeme kicsit húzva, szép arc, izgalmas fehérnemű ez várja a kedves vendéget :-)
Képek retusálva vannak, de semmi meglepetés nem éri a vendéget.

Masszázs

Másfél órára mentem amibe már belefér a két kényeztetés, és mivel VTR-en jelentkeztem be még járt extra 15 perc. Ezzel már jól lehet gazdálkodni és visszajárósként már jól ismerjük egymást, kinek mi a jó és mire vágyik.
Érkezésem után gyorsan lepakoltam a ruháim a nagyobb szobában, lepakoltam a tiszteletdíjat és mentem zuhanyozni. Közben beszélgettünk, megosztottuk egymással kivel mi történt mióta nem találkoztunk. Gyors egészségügyi zuhany és szájöblítés és már repültem is vissza a szobába. Heves csókolózásba kezdtünk, összeölelkeztünk, közben simogattam és markoltam a seggét. Hirtelen ötlettől vezérelve felkaptam és odaültettem a masszázspadra és csak annyit mondtam, hogy ki fogom nyalni. Félrehúztam a melltartót, hogy lássam a ciciket, de már indultam is tovább, mert érezni akartam a nyelvemmel a punciját. Félrehúztam a tangáját és nyalni kezdtem. Letérdeltem a masszázspad elé karjaimmal combajaiba kapaszkodtam és nyaltam faltam a punciját. Hosszan nyaltam és csak a nyögdécseléseit hallottam és nagyon nedvesedett. Öröm volt kényeztetni, adni akartam és sikerült elvinni őt orgazmusig. Mosolyogva álltam fel, ő pihegve jelezte, hogy ez nagyon jól esett neki. Kis olajat tett a kezére és simogatni kezdett a felsőtestemen, megfordult odatolta a kemény farkamhoz a popsiját, őrület volt, olyan közel érezni őt. Kezeivel hátranyúlt, fejét hátradöntötte én a nyakát fülét nyaltam faltam popsija a farkam közelében, miközben kezeivel kényeztetett... hihetetlen erotikus volt és húztuk ameddig lehet az ilyet a végén szép adagot termeltem a kezére-kezébe. Osztozkodtunk a papírtörlőn, egy kocka oda egy ide. Ő még kiment kicsit a fürdőbe és kaptam egy pohár vizet is.
Én pedig áttelepedtem a tatamira. Olajos kézzel kaptam masszázst, alulról felfele haladt. Kellemes lazító masszázst kaptam és mire a vállamhoz ért meg a nyakamhoz már teljesen alfában voltam. Mindenhol átmaszírozott, mondtam, hogy a csípőmnél elidőzhet jobban, mert az eléggé fáj mostanság.
Kértem, hogy jelezze, amikor vége fele jár a masszázsnak akkor utána én fogok jönni a kényeztetéssel. Ismételni tudom magam, de köztünk megvan a kölcsönös szimpátia, tisztelet és kapcsolat, így jár a csók és a kölcsönös francia is. Helyet cseréltünk és ő feküdt a tatamin a hátára és én tudtam kényeztetni. Csókok után végig simogattam a testét és elhelyezkedtem a combjai között. Nyelvemmel kényeztettem, karjaimmal átkaroltam két combját így van meg a tökéletes póz és kapcsolat köztünk. Kezével a hajam túrta a nyelvem meg rendületlen járt a puncijánál. Nagyon finom a nedve, minden cseppjét imádtam. Szépen lassan haladtunk az orgazmus fele, néha lassítottam néha rágyorsítottam hátha így intenzívebb lesz az élvezet és igazam lett :-) Nagyon szépen sikerült elélveznie, miközben nekem már állt a farkam keményen, de most csak rá koncentráltam. Láttam egy gyönyörű nőt a hátán feküdni, orgazmus után én pedig előtte térdeltem, álló farokkal. Rebeka jelezte, hogy ez így nem maradhat és már rá is vetette magát a farkamra és egy intenzív franciában részesített, annyit kért, hogy előtte szóljak, mert nála nincs végig szájba élvezet, de ő is kényeztetni akar legalább úgy, ahogy én őt. Nem is kellett sokat várni, hamar elért a vég és a kezei között végeztem. Nagyot fújtam, majd törölgetés, kis víz és mentem is zuhanyozni.
Zuhany után még egy kis beszélgetés és indultam munkába. Ha nem is 9-re, de még időben beértem elkerülve a zsörtölődős főnököm.

Kényeztetés

Nem tudtam kettéválasztani megint a leírást, úgy éreztem hogy megtörné a történetet, ha ide-oda ugrálnék. Szóval mégegyszer. Két kényeztetést vettem igénybe, egy felvezető kézit és egy levezető franciát. Mindegyikben nagyon ügyes és számomra azt nyújtja amit kell amire vágyom kereteken belül. A felvezetés és levezetés között pedig egy tényleg lazulós, simogatós erotikus masszázsban volt részem.
Már az első randinkon éreztük mind a ketten a közös szimpátia meglétét, visszajárós vendégeként a randijaink erotikusabbak közé tartoznak.

Elszámolás

Én mindig mindenhol előre teszem le a virágcsokrot és ez most sem volt máshogy. Nekem nagyon megérte, visszajárós vendégként velem rugalmas is és kedvessége felülmúlhatatlan.

Rebeka, jó masszázs

  Peina-Haider

Egyeztetés

"Szokásos" reggeli böngészés közben villant fel zölden hirdetése. Megragadtam fényképeinél. Egy-két beszámolót átnézve döntöttem a felhívása mellett. 2x próbáltam hívni. Nem vette fel. Gondoltam VTR-en írok rá, időpontot ajánlva. Később vettem csak észre, h visszacsörgött. Így újra hívtam, örömömre felvette. Intelligens kommunikáció, egy kis kacajjal társítva végleg meggyőzött, meg kell látogatnom. A javasolt időpont megfelelő volt számára, amit VTR-en le is fixáltunk.

Megközelítés

VTR-en pontos címet kaptam. Mivel Árpád híd közelsége, így BKV-val jól megközelíthető. Most kivételesen ezt a közlekedési módot vettem igénybe, mivel jobban kiszámítható. A környék igen forgalmas és sűrűn lakott, így nem kockáztattam a parkolóhely keresést. Jól döntöttem.
Többemeletes tömbház, kis parkkal előtte. 2 perccel az időpont előtt hívtam, pontos eligazítást kapva a bejutás részleteivel. 1 perc múlva már szálltam is ki a liftből, és nyílt is Rebeka ajtaja.

Helyszín

Teljesen rendben minden. Tágas lakás, tágas masszázsszoba. A fürdő is tágas-kádas, függönnyel ellátott (nem tudsz csatakot csinálni). Törölköző, tusfürdők, szájvíz, poharakkal - minden OK volt.
Szobában tatami és pad(!) is. A padon talán frissebb teríték volt található, így azt választottam a masszázs helyéül.

Hirdető külseje

Rebeka a képeknek és a kor kiírásnak is tökéletesen megfelelő. Érett hölgy, intelligens beszélgetőpartner (is). Karcsú test, természetes (nem szolizott) selymes bőr, hosszú szőke haj. Egy bordó egyrészes body szettben fogadott, mely pont annyit takart amennyi a képzelőerőt csak megkönnyítette. Csodálatos szemek és ajkak, valamint finoman domborodó szem-érem-ajkak, mint ahogy az a mostani 7. képen is látható. Egyszóval tökéletes esztétikai tünemény. Pont az Ő érintésére vágytam már csak ezután.

Masszázs

Mivel eléggé stresszes időszakban vagyok (talán nem egyedül vagyok ezzel), ezért lazításra, lágyabb érintésekre vágytam, emiatt választottam most inkább masszőzt a feszültség levezetésére. Rebeka nem az átgyúrós módszer képviselője, inkább lágyabb finom érintésekkel operál. Na nem éppen simogatást kell képzelni, inkább egy ellazító, közepesebb erősségű, lassú mozdulatokat használó, érzéki masszázst.
A program első része tehát a masszázspadon zajlott, olajos "kontaktanyag" felhasználásával. A masszázs helyét a vendég határozhatja meg (pad vagy tatami). Rebeka egy érzéki hölgy, így programjában nem is kezdődhet másképp az egymásra hangolódás, mint kizárólag egy lazító masszázzsal. Rebeka ezen felül jó beszélgetőpartner is, valódi kérdésekkel és érdeklődéssel, így a közös hullámhossz megteremtése valóban adott ha egy úriember tesz látogatást nála.

Kényeztetés

Rebeka masszázsprogramja végét jelzik azon érintései, amelyek a combtő ágyék felőli részére irányulnak. Elindítva egy izgalmas befejezés kezdetét.
A masszázst követően vendéglátóm csak éppen egy percre hagyott magamra hogy kezét megtisztítsa az olajtól - ezt utólag nem is értem, ha ezt követően úgyis az olajé lett az egyik főszerep :)

Kérte, ameddig kiszalad helyezzem magam kényelembe a tatamin, de én lekászálódva a padról inkább állva vártam. Finoman közeledett, apró kellemes érintésekkel. Átkaroltam, és megcsókoltam nyakát és vállát, mely közeledésemet Ő is határozottabban viszonozta. Lesegítettem róla egyrészes ruciját, így már mindketten teljesen mezítelenül ölelhettük egymást. Közben simítottam bársonyos fenekét, cirógattam melleit, még egy finom csókot is lophattam közben. Ez annyira jól esett, hogy így maradtam volna még órákon keresztül.

Ezután a tatamin folytattuk az "ismerkedést" egymás mellé feküdve és összebújva. Itt már Rebeka is megtalálta a "kézbe illőt" miközben én combjai belső részét, időnként szeméremét érintve elég forró lett a hangulat, melyet lágy sóhajaival csak tetézett. Kissé elidőzve mellbimbói kényeztetésével, intimebb testrészéhez közeledtem ajkaimmal. Finom csókokkal, hol csiklója ingerlésével, hol hüvelyének nyelvemmel történő mélyebb érintésével igyekeztem kedvében járni. Ez hihetetlenül jólesett mindkettőnknek, melynek pozitív eredményét egy idő múlva mélyebb sóhajai és testének erősödő finom rezdülései igazolták vissza számomra.

Kis pihenést követően Rebeka vette kézbe az irányítást, bő olajjal finoman masszírozta a már igencsak meredezőt. Hasonló lágy és lassú mozdulatokkal, mint a program első részében, csak éppen most már egy bizonyos testrészre koncentrálva. Lábaim közé kéredzkedve orális kényeztetést is kaptam. Nagyon ritka, hogy orálisan a csúcsra tudok jutni, de így is finom volt, kéz és szájmozdulatokat felváltva használó.

Kértem helyezkedjen mellém, így folytatta már csak olajos kényeztetésemet. Magamhoz öleltem és nyakát csókolgatva, újjaimmal finoman érintve puha ágyékát, hamar robbantam kezében, az utódok felém tárt combja belső oldalán landoltak. Hagyott megnyugodni, miközben apró puszikat kaptam még tőle zárásként.

Elszámolás

Mindig előre rendezem, de jelezte, hogy általában a bizalom megvan így nem szokta kérni előre. VTR egyeztetés miatt +15 perc vendégszeretetét élvezhettem.
Rebekát nem is tudnám elképzelni extrémebb vállalásokkal. Rebeka a személyiségét, vendégszeretetét, figyelmességét adja, ennél nem kell több.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Monster66

Egyeztetés

A városban kóboroltam, és úgy döntöttem lezárom a hetet. Rebeka hirdetésén a visszafogott képei miatt akadt meg a szemem, gondoltam teszek egy próbát. Egyből felvette a telefont, kedves volt, és elég rugalmas is. Sajnos ér ritkán tudok nagyon előre tervezni, így pár percet kért, majd meg is beszéltünk egy találkozót fél órán belülre, ez hibátlan.

Megközelítés

Árpád-híd budai hídfőjétől nem messze, egy panel sorházban van a találkahely. Ennek megfelelően villamos, hév, és busz is jó a tömegközlekedés híveinek. Én autóval mentem, a ház mögött van parkoló, ami persze fizetős, de legalább van hely. A cím egyértelműen megtalálható.

Helyszín

Érkezéskor felengedett, persze van lift, így nem kell kaptatni. A lakásban többen is rendelnek, de ez a beszélgetésünkből derült ki, nem találkoztam senkivel, és nem is hallottam másokat. A lakás tiszta, nincs gáz. Az előtér után jobbra volt a szoba, amiben valami relaxmuzsika szólt. Hála a tervezőnek van benne klíma is, így nem kellett megsülnünk, kellemes időben tudtuk végigvinni a programot. A masszázs egy franciaágyon történt. A fürdőben kád van és zuhanyfüggöny, pár féle tusfürdő, és szájvíz. Itt max annyit tudok szőrszálhasogatni, hogy a zuhanyfejnek nincs tartója, így vagy végig fogni kell, vagy ha lerakja az ember a csapra, és nem zárja el, akkor picit kifolyhat a kádból, és a földön levő törölköző alapján nem csak én voltam béna.

Hirdető külseje

Rebeka egy kedves mosolyú, magas, karcsú harmincas nő, tenyérbe illő keblekkel, és borotvált puncival. Haja hosszú, szeme kék,, van tetkó, de izléses, nem az egész testet beborító. A képei inkább sejtelmesek, de nincs mitől tartani, bátran ajánlom.
A fogadóruhájára nem igazán emlékszem, masszázs alatt fehérneműben volt, a második részre az is lekerült.

Masszázs

Érkezés után vetkőzés, fürdés, majd hasmánt fekvés az ágyon. Ő illatmentes olajjal nekiállt a hátamnak, és nagyrészt ezzel is foglalkozott. Közben remekül beszélgettünk, megosztottuk egymással eddigi élményeinket. Jó volt, mert teljesen le tudott hozni a meló stresszről, teljesen jó összehangoló program volt. A masszázs amúgy frissítő volt, nem a szétszedős fajta, erről nehéz is sokat írni, ismerkedésnek remek volt.

Kényeztetés

Fordulás után nem állt nekem egyből, hanem mellém telepedett, és úgy beszélgettünk tovább. Én közben simogattam, csókolgattam, és bár csókot nem válall, de a szájra puszikhoz kellően szimpatikus voltam. Ezt remekül műveli, nagyon barátnős érzésem volt. Közben megszabadítottam a fehérneműitől, és felfedeztem testét. Csókoltam kebleit és lapos hasát, majd lejjebb érve egy olyan gyönyörű zárt punvival találkoztam, hogy muszáj volt megkóstolnom. Finom volt, én pedig nem tudtam betelni vele. Addig nyaltam faltam, míg a fejemet nem simogatta, és nyögések kiséretében elment. (Ha műsor volt, akkor remek színésznő, de úgy érzem, valóban a kedvére tudtam tenni, meg is dícsért a végén.) Ezt követően ő került fölém. Előbb kézzel, majd ajakkal kényeztetett, ez is inkább a barátnős kategória volt. Nem volt mélytorok vagy ilyesmi, de nem si tartottam magam túl sokáig. Mivel VSZ nincs, ezért jeleztem hogy érkezem, ő pedig kézzel fejezte be a programot. Ezt követően kaptam nedves törlőt, azzal letakarítottam magam, majd beszélgettünk még egy picit, és itt le is járt az időnk, így gyors tus, öltözés és balra el. Kilépve az ajtón néztem hogy remek volt a time management, szinte percre egy órát voltam.

Elszámolás

Az elején tettem ki a megbeszélt virágcsokrot. Extra nincs, nem változik az összeg, nagyjából a kerületi átlagnak felel meg.

Rebeka, jó masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Másodszori hívásomra sikerült elérni, megbeszéltük az időpontot, lehetőségeket, tiszteletdíjat, majd VTR-ben is visszajeleztem, sőt a mai nap reggel sms-t is írtam, hogy biztosan megyek. Időpontot könnyű volt egyeztetni, az általam kért időben tudott fogadni.

Megközelítés

Az Árpád híd pesti hídfőjénél kell Rebeka kuckóját keresni, a GPS gond nélkül odavezet, viszont a parkolással lehetnek gondok, mert nem nagyon van hova parkolni, a környező irodaházak dolgozói gondoskodnak erről. Viszont villamos, busz, metró mindegyik van gyaloglási távolságon belül, érdemes kihasználni.

Helyszín

A lakás maga célorientált berendezésű. Úgy láttam, két szobás, az egyikben van a tatami, massz.pad felállítva. A fürdő viszonylag nagy, kádban lehet a kötelező tisztálkodást elvégezni. tusfürdő választék elégséges, a törölköző (mindkettő, amit használtam) nagy volt, jó nedvszívó fajta.
A szobában színes LED szalagok, v. füzérek biztosítják a meghitt hangulatot, végig a masszázs alatt szól a zene, el lehet lazulni.

Hirdető külseje

Lakásba való belépés után megpillantottam, Rebekát, aki az egyik képen látható (vagy ahhoz hasonló) fekete csipke body-ban fogadott. Az egyből lejött, hogy a fotók vagy régen készültek, vagy retusáláson estek át (az oldal retusmentesnek mondja a fotókat), vagy egyszerűen csak mostanában leadott Rebi pár kilót, mert a fotók nézegetése közben a fantáziám előtt megjelenő feszes érett test valójában kevésbé volt feszes, a cicik, picik de formásak, a popsi is formás, és szép hosszúak a lábikók. Az arca is szép, egy szolid smink volt csak Rebekán, szemfesték, szájrúzs. Összességében egy szép hölgy állt előttem, de az, hogy "15 évet letagadhatna", a kötelező tisztelet mellett, nem értek egyet.

Masszázs

Átadtam a kis ajándék üdítőket, majd törölközőt kaptam, gyorsan lezuhanyoztam, szájvizes öblítés után vissza a szobába. A masszázst a masszázspadon kértem abszolválni, majd hasra vágtam magam és átadtam Rebi kezeinek testemet. A masszázs nagyon kellemes, közepes erősségű. Először a hátamat, sőt a hátam bal oldalát lazította el kellemes, lassú, gyakorlott mozdulatokkal, sűrűn olajozva masszírozott testrészt. Másfél órára mentem, azért volt lehetőség minden testrészre rászánni a szükséges mennyiségű időt. Következett a hátam jobb oldala, majd a vállak, a nyakamon-csukjáson két kézzel, erősebb fogásokkal operált.
Szokatlan módon a vádlikkal folytatta, rendesen kilazítva őket, ezután következtek a hátsó combok, amik masszírozása közben, főleg a vége felé közeledve kezei "véletlenül" elkalandoztak nemesebb testrészem felé.

Közben végig zene szólt, lehet, hogy illett volna beszélgetni, de egyszerűen olyan jól esett csak bambulni bele a törölközőbe, arccal lefele, hogy szinte egy szót sem szóltam, csak a masszázs végén köszöntem meg ezt a nagyszerű élményt. Rebeka 1-2 percet kért, hogy kezet mosson, addig én át tettem székhelyemet a tatamira, immár hanyatt fekve.

Kényeztetés

Miután a kérdésre, hogy kérek- e még egy pohár vizet, nemmel válaszoltam, Rebi lehúzta a bodit derékig, majd a lábam közé telepedett és újra olajos kezével éledeztetni kezdte hímtagomat. Nem kellett hozzá sok idő, már a szájában találtam magam, persze megkért, hogy, mivel nála végig szájba nincs,, szóljak a végkifejlet előtt, ha nem venné észre.
Szépen, szintén gyakorlott mozdulatokkal, tekergetett, többször a cicikhez simítva férfiasságom, miközben a szemkontaktust is többször felvettük. Inkább barátnős feeling volt, mint pornós, de szerintem Rebeka személyiségéhet ez a fajta hozzá állás illik. A végemet érezve a csípőmet l-fel mozgatva jeleztem, hogy nem sok van hátra, Ő gyorsított a kéz le-fel mozgáson, amíg meg nem adtam magam. A beterített alhasamra kaptam törlőt, Ő is megtörölte a kézét, majd ismét kiment tisztálkodni.

Visszajövet után, mivel volt még időm, ezért a derekamat még egy kicsit kezelésbe vette, majd ez is "egészségedre" felszólalással ért véget.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, nem is kerültek szóba, ez a találkozó így volt jó, ahogy alakult. Még a telefonban rákérdeztem a kölcsönösségre, amire nem mondott nemet, de úgy hiszem, hogy inkább Ő szeret kényeztetni, mint kényeztetve lenni. Ez persze csak az én véleményem, de az adott hangulatban, nem éreztem a kölcsönösség szükségességét, így is jól éreztem magam, fizikailag felfrissülve távoztam.
Az elszámolás utólag történt, csak rákérdeztem, hogy annyi-e mint a telefonban, természetesen nem változott az ajándék mértéke.

Rebeka, jó masszázs

  gruber

Egyeztetés

Vasárnap délelőtt hívtam Rebekát és úgy emlékszem egyből fel is vette. Kellemes és barátságos hangján tájékoztatott a részletekről.

Megközelítés

Bár az Árpád híd környéke, de itt egy nagyon kis hangulatos és majdnem zöldövezeti miliőről beszélünk. A közeli termetes fák alatt játszóterek, majd lakótelepi dühöngők a foci szerelmesei számára. Egy tízemeletes panelról van szó, ahol a megfelelő számozást könnyű megtalálni, majd a betűvel még külön is megjelölt lépcsőházat pedig már Rebeka adja meg a helyszínen. Ugyanígy megkapjuk a bejáratnál a kapukódot, de a nyíló ajtó berregése közben már nehezen érteni az emelet és ajtó számát. Erre érdemes odafigyelni.

Helyszín

Hangulatosan felújított kis lakás, nagyjából minden a helyén van. Ha jól emlékszem egy kolléganőjével a közelmúltban léptek ki előző helyükről és váltottak ki önálló iparengedélyt, új helyen. A fürdőszoba szép és jól berendezett. Talán csak a bolyhos törölköző nem volt a mostanában oly divatos gurigába hengerítve. De ez nálam pluszt pont, mert díjazom az egyszerűséget.

Hirdető külseje

Rebeka nagyon helyes lány a koránál jóval fiatalosabb megjelenéssel. Őszinte és közvetlen a mosolya, karcsú és arányos a teste. Bugyi és melltartó kettősben fogadott, ami a masszázsprogram alatt végig rajta is maradt.

Masszázs

A rövid zuhany után a szobába visszatérve rám hárult a döntés, hogy a masszázs részt a tatamin vagy a masszázspadon végezve szeretném-e kérni. Az utóbbit választottam. Rebeka nagyon jól masszíroz, olajjal csinálja, de szerintem nem tanulta a svédmasszázst, hanem inkább ráérez a fogásokra. Időnként felmászva a masszázsasztalra tetőtől talpig masszírozott, majd hátul a lábam között helyet foglalva farpofáimat is átgyúrta.

Kényeztetés

Megvolt a szikra közöttünk A masszázs végén rövid szünetet kért és pár percre kiment lemosni magáról a masszázsolajat. Mikor visszajött, megkérdeztem tőle, hogy vannak-e extrák. Nincsenek, de mint mondta, szimpátia esetén azért tágabbak a határok, mint anélkül. Először állva kezdtem végigcsókolgatni az erotikától sugárzó meztelen testét és időnként tesztelve a lehetőséget, finom szájra puszikat is loptam, komoly sikerrel. Majd ledőltünk a tatamira, ahol tovább folytattam testének felderítését. Rebeka nagyon élvezi, ha erogén zónái teljes skáláját feltérképezzük. Először arcával, nyakával, mellbimbóival, majd belső combjaival kerültem közelebbi ismeretségbe, majd a sort combjaköze finom, kézzel való izgatásával folytattam. (Tudom, szájjal is lehetett volna, de ez most kimaradt.) Éreztem, hogy élvezi a dolgot, miközben ő kezével farkamat csűrte-csavarta. Majd olajos kezemmel sikerült őt felröpíteni a csúcsra, még ha a második kör előtt kicsit ugyan már szabódott is, hogy ilyenkor azért már nagyon érzékeny. Nem sokkal ezután következtem én avval, hogy derekára élveztem azután, hogy feneke gusztusos kis vájatában jó ideig járattam a farkam. Az időkeretet kitöltve még barátian beszélgettünk egy darabig, majd lemostam magamról a masszázs során használt olajat és búcsút vettem.

Elszámolás

A masszázstól függetlenül a dolgok az elszámolás terén is olajozottan mentek. A telefonban korábban említett * rózsaszál került felszámításra és Rebeka habozás nélkül megadta a VTR bejelentkezés révén járó plusz negyedórát is. Extrái nincsenek, de a korrekt viselkedést apró-cseprő dolgokkal messzemenőkig ellentételezi.

Rebeka, jó masszázs

  Projekter

Egyeztetés

Egy másik szolgáltatót kerestem fel akivel nem tudtunk mindkettőnk számára ideális időpontot egyeztetni aznapra, de ajánlotta Rebekát. Felhívtam a megadott számon, kedvesen tájékoztatott mindenről és fél órán belül tudott is fogadni.

Megközelítés

Óbudai régebbi bérház, GPS minden gond nélkül odavisz. Parkolás a környéken kicsit nehézkes lehet, de 1-2 perc sétatávolságra biztos találni helyet. Én kora este mentem, kb 100m-re találtam parkolót. Ha jól láttam busz is van a közelben. A pontos cím eltéveszthetetlen, hatalmas számokkal díszeleg a ház falán. Mikor megcsörgettem, mire feleszméltem már a kapun belül is voltam.

Helyszín

Legfelső emeleti lakás, lépcsőn kell felmászni. Mire felértem már nyílt is az ajtó, nem volt kellemetlen ácsorgás, keresgélés. A lakásban meghitt félhomály uralkodik, teljesen rendben van. Többen rendelnek itt, de nem találkoztam senkivel Rebekán kívül, csak halk kuncogások jöttek a lakás egyéb helyiségeiből. A tetthely szintén félhomályban, tatami, masszázspad és kanapé is van. Tükrökkel gazdagon felszerelt a hely, így nem kell kitörnöd a nyakad ha masszázs közben kicsit nézelődnél. Szobainasra le lehet dobálni a göncöket, utána irány a fürdő. A fürdő is teljesen rendben van, nagy sarokkádban lehet leveretni magad. Többféle tusfürdő, szájvíz, rágó kikészítve.

Hirdető külseje

Mikor beléptem az ajtó mögé húzódva várt, ha jól emlékszem egy fekete bodyban. Arckitakarástól egyáltalán nem kell tartani, nagyon kedves és szép arca van, ízlésesen ki volt sminkelve, haja felfogva. Alakját nagyon sok tini megirigyelheti, látszik, hogy rendszeresen foglalkozik magával. Nagyon kedvesen üdvözölt, bevezetett a szeánsz helyére. Valami földöntúli tehetséggel hangolódik rá az emberre az első pillanattól fogva. Látszott rajta, hogy nagyon jókat tudna beszélgetni, de nem voltam csacsogós kedvemben, kb egy perc alatt ráérzett és ez alapján folytatódott a randi. Ezt nem úgy kell érteni, hogy kínos csend uralkodott végig, inkább csak a kellemetlen semmitmondó, kötelező párbeszédek maradtak el (milyen napod volt, borzasztó drága lett minden, stb...)

Masszázs

Felfektetett a masszázspadra és bekente a hátamat egy nagyon kellemes illatú masszázsgéllel vagy krémmel. Masszázstechnikája pont úgy alkalmazkodott a hangulatomhoz és kedvemhez mint a randi többi aspektusa.(Vagy csak nekem volt óriási szerencsém, hogy pont az ő technikájára voltam akkor ráhagolódva). Masszázsa nem túl erős de nagyon kellemes
. Valahogy pont olyan erősséggel dolgozik és olyan pontokat nyom ami miatt nagyon gyorsan ellazulsz és lemész alfába. Nem tudom tanulta-e ezt a technikát de, hogy taníthatná az teljesen biztos. A hátamtól indult, alaposan végigmasszírozta a derekamtól egészen a nyakamig, utána áttért a lábakra, azokon is tisztességgel végig ment. A lábaknál már voltak apró besimítgatások, a pad egyre kényelmetlenebbé vált hason fekve... Ezután kiszaladt kezet mosni és mondta, hogy megfordulhatok...

Kényeztetés

Fordulás után miután visszajött a mosdóból kiszabadította a ciciket és elkezdte beolajzozni a kezét, illetve meredező férfiasságomat. Hihetetlen finoman csinálta, közben úgy fordult, hogy hozzáférjek a popsijához. Megkérdezte, hogy kézi vagy franciás levezetést szeretnék, én az utóbbit választottam. Nem cifrázta a dolgot, de mindenben tökéletes, barátnőfeelinges franciát kaptam. Pont kellő mértékben használta a kezét, száját és a beolajozott ciciket. Az érzéstől és a látványtól nem bírtam túl sokáig, nagyjából 5 perc alatt végem lett. Az elején finoman jelezte, hogy a NFVSZ nem opció, így szóltam a vége előtt, ekkor kivett a szájából és a kezeivel szépen levezetett. A mutatvány végeztével papírtörlőt hozott, letörölgettük magunkat majd elszaladtam zuhanyozni.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, a virágcsokor egy félmondat erejéig sem került szóba az egy óra alatt. A telefonban mondott árat tettem le a masszázs végén a masszázspadra, szó nélkül eltette, látszólag meg sem számolta.

Rebeka, jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Amikor először kerestem az adatlapján az villogott, hogy most szabad, és hogy biztosan felveszi, de hiába csörgettem, eredménytelen volt. Másnap újra próbálkoztam nála, random, akkor már nem volt kiírva semmi, de mégis sikerrel jártam. Nagyon édesen üdvözölt, ezzel nagyon megvett magának. Tettszett a közvetlen és vidám kommunikációja. Picit csevegtünk, majd kérdésemre kedvesen tájékoztatott a vállalásokról és a rózsaszálakról. Kellemes volt a hangja, szinte barátnősen csicsergett a fülembe. Már el is képzeltem magamban, hogy milyen jó lesz majd nekem, ha a kezei között leszek.

Megközelítés

Flórián tér felől érkeztem. Onnan tíz perc sétával megközelíthető a helyszín. A közelben sok autó mozgott, de mégis volt bőven szabad parkoló hely. Forgalmas kis utca, de mégis csendesnek és biztonságosnak éreztem a környéket.

Helyszín

Legfelső szinten van a spirituális átszállóhely. Különleges hangulata van ennek a lakásnak. Berendezési tárgyak és a színek harmóniája egyéni stílusról árulkodnak. Nívós körülményeket és nagy rendezettséget fedeztem fel, amerre csak jártam. Ha nem említettem volna még, akkor most megteszem,hogy tisztaság volt mindenütt, ez azt hiszem az előzőekből egyértelműen kikövetkeztethető.

Két szoba van lent, amelyekben masszázspad és tatami is helyet kapott. Bőr kanapén is lehet relaxálni, ha valaki otthonosan akarja érezni magát.

Fürdőszobában egy sarokkádban tisztálkodtam meg, majd a mosdónál frissítettem fel a leheletemet.

Amikorra visszaérkeztem a kezelőszobába, addigra a vendéglátóm egy frissítővel és néhány édességgel teli tálcával lepett meg.

Hirdető külseje

Rebeka képei közül az mutatja be legjobban a valóságot, amelyiken, a fürdőkád szélén ül egy cinóber vörös bodyban. Ott elegánsan, szexin és nőies természetességében látható. A többi kép is róla készült, ez biztos, de azok filterezettek és/vagy művésziek. Rebeka a valóságban egy kedves, udvarias és határozott fellépésű, fegyelmezett hölgy. Legalábbis az első találkozás alkalmával ilyennek mutatta magát.

Külsőre: egy átlagos testalkatú, harmincas évei végén járó, helyes arcú nő. Minimális sminket viselt, csak a szeme volt vastagon volt kihúzva. Olyan nézése van, hogy azzal a jég kék szemeivel, ha akarja, akkor bárkit le tudna fagyasztani. Szerencsére esetemben erre nem került sor.

Bőre szolizott, barna, selymes és illatos. Tetkója is van, de nem vészes. A bal vállán van négy darab, de olyan cuki kis tetkók, ezek még a régi időkből származhatnak. A derekán, hátul pedig egy nagyobb nonfiguratív díszeleg.

Mellei kellemes tapintásúak, jó formájúak, pont tenyérbe illőek.

A popsija és a virgácsok is nagyon rendben voltak, végig epiláltak. Puncijáról nem tudok nyilatkozni, mert a fehérnemű ezen a test részét végig rajta maradt.

Masszázs

Masszázst fehérneműben prezentálta. Kérte, hogy feküdjek a fel padra. Felvettem a Csillag Patrik pózt, de amikor meglátta, hogy a hátamon fekszem, és úgy terpeszkedek kéjes mosollyal, akkor határozottan rám parancsolt, hogy forduljak azonnal a hasamra, mert előbb hát és láb masszázs jön. Csak aztán, a maradék kis időben jöhet majd az erotikus rész.

Elmondása szerint a programját úgy csinálta nekem, ahogyan mindig is szokta az első találkozáskor. A hátam átgyúrásával kezdte a műsort. Ehhez valamiféle síkosító anyagot is használt, de azt nem tudom, hogy mi volt. Lényeg, hogy kellőképpen csúszott és illatmentes volt. Tevékenységében volt benne mérsékelten erő, lassú ritmus és közepes lendület. Úgy tűnt, hogy egy jól begyakorolt tematika szerint haladt. Egyik izomcsoport követte a másikat. Jól fel volt építve és hosszúra volt tervezve.

A derekamhoz érve leoldotta rólam a törölközőt és úgy folytatta a munkáját. Legvégül a lábaimat is megdolgozta. Elnyújtottan és alaposan masszírozott. Akkor, volt egy pont ahol, már majdnem bele is szundítottam, annyira lelazított, amikor is éreztem, hogy a zacsimat is megérintette az ujjával. Egyből magamhoz tértem. Nem hiszem, hogy ez véletlen volt, mert ezt követően, egyre több, az előbbihez hasonló benyúlás következett. Ez bizony már ébren tartott. Kíváncsi voltam a folytatásra. Nagyon-nagyon vártam, hogy kimondja a varászszót, hogy:”Megfordulhatsz!” És imáimat meghallgatták, kb. a negyvenedik percben elhangzott végre.

Kényeztetés

Masszázs befejeztével, először kért egy kis türelmet hogy rendbe szedje magát, és rögtön kiviharzott a fürdőszobába. Addig én felültem a masszpadra és nézelődtem. A szoba tele van mindenféle érdekes relikviákkal, műtárgyakkal. Próbáltam megfejteni, értelmezni őket, majd kortyoltam néhányat a bekészített frissítőből és vártam tovább.

Aztán végre megjött. Pontosabban belibbent. Az ajtó előtti függönyt rituálisan behúzta és megállt egy pillanatra. Majd, mintha megilletődött volna, szinte szégyenlősen közelebb lépett hozzám.

Igazából -a kötelező formaságok után- a rövid, szabadon választott program ekkor kezdődhetett el számomra. Most vehettem át én az irányítást. Most érinthettem meg először csodálatos idomait. Akkor pillanthattam meg nőies és szexi alakját. Melltartójából gyorsan kicsomagoltam és szorosan magamhoz öleltem. Finom bőrén elől-hátul lágyan siklott végig a kezem. Mellei rugalmasságát érezve a testemhez tapadva teljes izgalommal töltött el. Popsiját mennyei élvezet volt markolászni. Puszikkal halmoztam el a vállát és lassan közeledtem a nyaka irányába. Onnan az ajkai felé vezetett utam. Szánk lágyan és érzékien fonódott egybe. Azok voltak a legizgatóbb percek számomra, amikor ajkaink összeforrtak. Aztán, derékban egy kicsit hátráltam és a meredezésnek indult férfiasságomat a tenyerébe adtam. Ügyesen reagálta le, jól abszolválta a dolgot. Egyből, a már ismert ingerlő mozgásba kezdett a kezével. Akkor, a falon megpillantottam az órát és fájdalmasan konstatáltam, hogy már csak 10 perc van hátra a randinkból. A kölcsönösséget jelen esetben reménytelennek éreztem. Pedig jó lett volna, megmutatnom, hogy mire is vagyok képes, ha így beindítanak. De, Rebekára is, és magamra is, most nem lett volna elég idő. Ezért átadtam magam az ajkai kényeztetésének.

Ehhez a padra felfeküdtem, hanyatt, ő pedig a lábaim között vette birtokába kezelendő területet. Kéz és száj kombóval indított. Ütemes bólogatás vette kezdetét. Háromnegyed részig nyelte be a falloszomat. Közepes erővel szívott és gyenge nyelves játékban is részesített. Ebben a műveletpárban érezte a legkomfortosabban magát. Nem variálta. Nem bonyolította túl, nem cifrázta. Lényegre koncentrált. Szerintem sokkal többre is képes, mint, amennyit itt most megvillantott nekem a tudásából. Rejteget ő titkokat. Talán, ahhoz jobban el kellene, hogy engedje magát, vagy többszöri látogatóként, jobban meg kéne, hogy ismerjen engem, hogy igazi virtuóz játékkal merjen elkápráztatni. Itt most ez nem történt meg, de érkezésem mégis elérte a célját. Happy finish rám köszöntött. Az utódok legnagyobb részt a levegőbe, kisebb részt a melleire kerültek. Ahogyan spriccelni kezdtem, akkor az ajkai közül kiengedett és kézi vezérléssel fejezte be a finálét. Ugyanis a szájbaélvezés az tabu nála, ezt még az elején leszögezte nekem, hogy azt ne is kérjem, mert azt nem lehet.

Tisztálkodás következett. Ehhez, ő előbb a polchoz ment és ott szedte rendbe magát, majd visszajött hozzám, és a köldökömre rakott néhány papírtörlő darabot, hogy szolgáljam ki magamat.

A nagyját megcsináltam azokkal, majd a többit a fürdőben csapattam le magamról.

Elszámolás

Telefonban elmondta. A helyszínre érkezve sem változott. Egyetlen nagy rózsaszálat kellett átadnom. Nem kérte el előre, utólag adtam át, diszkréten kezelte a folyamatot.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Rebeka nem volt ismeretlen számomra, régebben már randiztunk, igaz akkor máshol, másnéven hírdetett. Szombaton váratlanul lett egy kis énidőm és így a kapuzárási pánik küszöbén gondoltam egyet és elkezdtem hivogatni a kedvenceket. Szombat du. lévén nem sok esélyt adtam egy számomra is megfelelő random talinak. De végül is hirtelen ötletem siker koronázta, Rebeka egy órán belül tudott fogadni. Ugyan nem vele egyeztettem, de mivel őt már ismertem, ez nem volt probléma. Kolleganő küldte a pontos címet, én meg indultam a megfelelő irányba.

Megközelítés

Rebeka egyik kedvenc kerületemben Óbudán rendel, nem messze az Anfiteátrumtól és a Flóriántól. A cím megközelítése közösségi közlekedéssel bármely irányból, egy kis sétával a végén könnyen megoldható. Saját verdával 50 méteres körzetben biztos akad hely, ami fizetős. Én egyszeri átszálással, villamossal, majd 10 perces ráérős sétával jutottam el célig. Egyébként az oldal belső keresője is nagy pontossággal jelzi az útvonalat. A ház számozása egyértelmű, kaputelefon végzi a dolgát.

Helyszín

Csendes keresztutca két nagy főútvonal között az egyik, ahol a keresett ház található. Csak néhány szintes, lift nincs, lakás a legfelső szinten van, de a lépcsőzés nem nagy kihívás, még csak nem is lihegtem mire felértem. A szalon bejárata praktikusan pont a lépcsővel szemben, érkezésemre diszkréten kinyílt. Egy majdnem köralakú előszobába lépünk, ahonnét 2 kezelő, a fürdő és a lányok pihenője nyílik. A harmadik szoba, ahol én is voltam, egy fa csigalépcsőn közelíthető meg, egy szinttel feljebb. Nagyon hangulatosan berendezett tágas szoba, keleties hangulattal. Méretes, stabil masszázspad, nagyméretű matrac a földön, mindkettő szépen ízlésesen előkészítve. Néhány kiegészítő kisebb polc, szekrény, és egy bőrkanapé szolgálja a maximális kényelmet. Az egész szobának van egy nagyon kellemes atmoszférája, egy hatalmas állótükör és a matrac mellett végighúzódó fekvő tükör is sokat dobott a helyszínen. Megfelelő fényviszonyok, illatgyertya, tantra zene telefonról. A fürdőszoba nagyméretű, nem kicsi sarokkáddal, többféle tusfürdővel, zuhannyal, szép tisztán. A mosdónál minden megtalálható, amire szükség lehet, minden tip-top. Annak ellenére, hogy ez egy régebbi szalon, most jártam itt előszőr.

Hirdető külseje

Rebeka egy magas, nagyon csinos, kékszemű csajszi. Szép sportosan karcsú alakja van, járása szexi, tekintete csábító, mindene úgy jó, ahogy van. Formás popsi, kamaszlányos szeretnivaló cicik, de a punci....., hát azt imádtam, ha nő lennék ilyet szeretnék. Mielőtt valaki egy hímsoviniszta, szexista alaknak gondolna, mindenféleképpen meg kell említeni Rebeka intelligenciáját, empátiáját és kedvességét, ami randinkat végigkisérte. Egy nagyon csábító bodyban fogadott, ami sajnos a masszázs alatt rajta maradt, habár tőlem szokatlan módon rá sem kérdeztem levenné-e.

Masszázs

Mivel a randink 1 órás volt Rebekára bíztam az időm eltöltését, annyi kéréssel, hogy mindenre maradjon idő. Választhattam, masszázspad, vagy tatami legyen a foglalkozás helyszíne, én a padot választottam, praktikus okokból. Ez vendéglátómnak is sokkal kényelmesebb a masszírozás során és nekem is. Előtte azért még Rebekával lekacsáztunk a csigalépcsőn a fürdőig, ahol nem hagyott magamra, megvárta míg végzek, majd együtt vissza kacskaringóztunk a szobába. Hasra feküdtem, Rebeka olajjal kent be a szükséges mértékben majd egy közepes erősségű masszázsban részesítette testem hátsó részét. Szép akkurátusan dolgozott, nem hagyott ki semmit. Közben beszélgettünk, hogy jobban teljen az idő. Sajnos elég jól telt, hát igen az egy óra, nem túl hosszú. A masszázs közben vagy végén, nem emlékszem erotikusabb érintésekre, de lehet, hogy nem figyeltem eléggé. Miután végzett, lement, hogy kezet mosson. Ezt a kis időt kihasználva, lemásztam a padról és a már előzőleg kapott vizet kortyolgattam. Rebeka hamar visszatért és érdeklődött, hogy átmenjünk-e a tatamira. Nekem most is pont megfelelt a pad, ezért javasoltam maradjunk.

Kényeztetés

A kényeztetésre nem sok időnk, de mivel Rebeka egy igen vonzó nő rákérdeztem a kölcsönösségre, amire igent mondott. Előtte már levette a maradék textiliát testéről, feltárva annak szépségét. Feltételezem előttem aznap már többen is tiszteletüket fejezték ki Rebeka lába közének, de egy ilyen szép nőiességet ki nem hagytam volna. Kértem feküdjön a hátára és masszpad tökéletes helyszine lett az elkövetkező perceknek. Újaim ugyan csak kívülről kényeztethették Rebeka punciját, de duzzadó csiklója és farkam markolászása némi vigaszt adott, hogy talán neki sem annyira rossz. Egy kicsit még felkúsztam Rebeka lába közé, feje egy kis párnával megemelve, kezeim feneke alatt. Nyelvemmel ízlelgettem csodálatos vagináját, legszívesebben haza vittem volna. Hogy neki jó volt-e, azt csak ő tudja, de nekem mindenféleképp, hogy egy kicsit beengedett intim szférájába. Nem sok időnk maradt már, lemásztam a pad oldalához és nekitámaszkodtam. Megkértem Rebekát, hogy elém guggolva elégítsen ki a szájával. Nyagyon kellemes a franciája, minden megvolt, amitől baromira felhúzott. Keresztbe feküdtem a padon, úgy élveztem ajkai művészetét. Rebeka nem fogadja be szájába az öröm cseppjeit, ezért a ,,katarzis" kézzel történik, történt. Kicsit összemaszatoltam mellkasát, ezért én mentem el a tisztasági csomagért. Miután rendbe szedtük magunkat, újra aláereszkedtünk és mentem tisztálkodni.

Elszámolás

Nem firtattam az extrákat, vannak lányok, akik már nem vállalják be a végén szájba opciót, de extraként sem igényeltem volna. Az újjazás is már kényes téma, el vagyok nélküle. A lehetőségek és annak anyagi vonzata nálam teljesen rendben volt. A végén rendeztem, korrektnek tartom.

Rebeka, jó masszázs

  Csocso21

Egyeztetés

Rebekát régebb óta ismerem. Visszájára vendége vagyok. Mindig telefonon keresem és ha éppen nem elfoglalt mindig gyorsan fel is veszi.
Könnyen szoktunk mindkettőnk számára alkalmas időpontot találni.
Ilyen tekintetbe is mindig flottul megy a dolog. Szerencsére mindketten rugalmasak vagyunk.

Megközelítés

Tömegközlekedést nem ismerem, de a Flórián térhez közeli hely, így nem lehet probléma busszal, villamossal megközelíteni. (5-10 perc séta távolság)
Én mindig autóval megyek és a közvetlen közelbe (1-2 perc séta) mindig van parkoló hely, ami fizetős.
Cím egyértelmű, GPS ismeri. Eltéveszthetetlen.

Helyszín

Az épült egy 3 szintes társas ház. A tett hely a legfelső szinten található. Lift nincs, de a lépcsőházban én még sohasem találkoztam senkivel.
Belépve az ajtón egy előszobába érkezünk, ami nem nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. Mosolyogva két puszival és öleléssel fogadott. Itt cipő le és irány befelé. Egy előtérbe érkezünk. Innen nyílik két szoba, fürdő szoba és egy lépcső feljáró a tetőtérbe.
A fürdő nagy és tágas, hatalmas sarok káddal. Két személy is könnyedén elférne benne. Minden kellék adott a megfelelő tisztálkodáshoz. Szájvíz, kis műanyag poharak, tusfürdők és dezodorok széles választéka áll rendelkezésre. A vendég érkezéskor és távozás előtt is kap egy-egy illatos, puha törülközőt. A kád előtt száraz kilépő.
Belépve a szobába hangulat világítás és lágy zene fogadja a vendéget, ahol tatami és masszázs pad is található, valamint kanapé és szoba inas a ruháknak. És majdnem elfelejtettem, hogy a falon két hatalmas tükörben lehet mozizni.
Egyébként az egész lakásra jellemző a rend, tisztaság és higiénia. Keresve sem találnék semmi kivetni valót.
A lakásban többen rendelnek, de én még nem találkoztam senkivel. Logisztika tökéletes.

Hirdető külseje

Rebeka egy magas, karcsú, csinos, igazi NŐ. Igéző kék szemek, mindig mosolygó ajkak, hosszú szőkésbarna haj jellemzi. Kecses, nőies alkatával, mozgásával és hangjával mindig elvarázsol. Nem nagy, de formás tenyérbe passzoló cicik, hosszú formás combok, simizni, markolàszni való fenomenális popsi és leírhatatlan szépségű, finom, kívánatos punci boldog tulajdonosa. Kiírt korából néhány évet simán letagadhatna.
Bugyi, melltartó szettben fogadott. Alakja számomra szinte tökéletes.
Kedvessége, vendég centrikussága példa értékű.

Masszázs

Rebeka nagyszerűen maszíroz. Nem az a " szétszedlek majd összeraklak stílus" , inkább az a lágyabb, relaxáló fajta,
ugyanakkor kellő erősségű is. Fájó nyakkal érkeztem hozzá, így kértem, hogy kicsit több időt fordítson rá, amit meg is tett. Derekamnál kezdte és onnan haladt felelé. Hátam, vállam, nyakam és karjaim átmozgatása után következtek a lábaim. Vádlijaim és combjaim átgyúrása után kiment lemosni a krémet a kezéről. Mondta, hogy maradjak nyugodtan, mindjárt jön.
Összeségébe egy nagyon kellemes lazító masszázsba részesültem.
Mondtam is neki, hogy egész nap eltudnám viselni.
Hazafelé menet nyakamon éreztem áldásos tevékenységének jótékony hatását.
Maga a masszás nem nagyon tartalmazott erotikus elemeket, de nekem nem is hiányzott.
Visszatérte után következett a nap fénypontja.

Kényeztetés

Ez az a rész amiről nem fogok apró részleteséggel írni. Úgy gondom, leginkább kettőnkre tartozik.
Rebekánál nincs csók, (sajnos) de szájra puszit szoktam kapni és persze adni is.
A kölcsönös kényeztetés sem jár automatikusan. Szimpátia kérdése. Nekem hatalmas szerencsém mert megkapom ezt a nem mindennapi lehetőséget és élményt.
Most objektív okok miatt nem tudtam élni ezzel a lehetőséggel, de ez egyàltalán nem rontotta el a randinkat.
Elég jól ismerjük már egymást ahhoz, hogy kölcsönösen tudjuk egymásról, hogy a partner mit hogy szeret.
Nem okoz gondot a kölcsönös végletekig menő örömszerzés. Persze a megadott, kiírt kereteket betartva.

Elszámolás

Tudtommal Rebekánál nincsenek extrák. Ami az adatlapján szerepel az mind kérhető ès teljesíti is. Maximálisan korrektnek mind vállalásai és a rózsaszálak tekintetében is.
Bár mindenki ilyen lenne.