Beszámolóim

Rebeka, istennő masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Rebeka régi kedvencem. Az elmúlt két évben találkozásaink száma meghaladta a tucatot. Ezek többsége szokásos volt, de néhány négykezes is szaporította a számukat. Most telefonon hívtam, amit azonnal felvett és így beszéltük meg a találkozásunkat az ünnepek utánra, amit előző nap megerősítettünk. Ez a beszámoló ennek a találkozásnak az eseményeit rögzíti, de a leíró részek az összes tali során szerzett tapasztalataimra épülnek.

Megközelítés

A cím pontos, a szalon többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, de a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót, most is. GPS odavisz. Telefonomra azonnal megkaptam az engedélyt az ismert kapukód programozására.

Helyszín

A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Ez az általam régebbről ismert franciaágy epedája. A falon tükör, bár az még az eredeti ágymagassághoz van beállítva, az alsó szegmens kiegészítésére már készülnek. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.
A tetthely egyébként egyedülálló a maga nemében, két kislány uralja, de nem „szalon”, hanem Rebeka és Adél szinte hihetetlen barátsága tartja fenn. Maguk mellé választanak egy-két szigorúan megvizsgált kislányt, úgy, hogy a szellemiség megmaradjon. Itt minden a vendégről szól, „megszívatás” nem fordulhat elő.
Általában megemlítendő értéknek szoktuk nevezni, ha az ember senki mással nem találkozott. Itt azonban kicsit más a helyzet: a találka végén most sem maradt el a csokis tálból való kínálás búcsúcsokok között, amihez még a szabad kislány is kipenderült a fészek rendszeres látogatójának csókos üdvözlésére.

Hirdető külseje

Rebeka fényképei nem frissek ugyan, de érdemi változás nem történt rajta. Változatlanul sudár termet, hosszú lábakkal, egészében véve tinis megjelenéssel. Ő nem az a kislány akinek küzdenie kell a plusz kilókkal, sőt, még szerinte is elférne rajta akár öt kiló többlet is.
Szeretném azonban kiemelni az arcát. Szokták a fényképen nem látható arcokat kedvesnek, csinosnak, szomszédlányosnak, karakteresnek stb. nevezni. Tudom, hogy az ízlések eltérnek, de én meg merem kockáztatni, hogy Rebeka SZÉP. Így nagy betűkkel. Tökéletesen harmónikus vonások, csókot ígérő (szerencsére nem csak ígérő), mindig mosolygó száj. Az uralkodó azonban a tekintete. A szeme is mosolyog, és a nyílt tekintetében benne van az őszinte tisztasága is. Smink nem volt rajta (kivéve a műszempillát) és így gyönyörű, eredeti arca dominált.
Gerezdnyi popsija mellett külön méltatást érdemel csodálatos puncija. Nem véletlenül szerepel a honlapon található „legszebb punci” ezüstérdemesként, csak megerősíteni tudom ezt a méltatást. Csodálatosan formált kis ajkaival szinte csókolózni lehet.

Masszázs

Klasszikus masszázsra az érdeklődés kölcsönös hiánya miatt most sem került sor. Volt ugyan lingam masszázs, de arról majd később.
„Előjáték” azonban volt bőven. Szokásunk szerint most is utcai ruhában találkoztunk, amit a megszokott üdvözlő csók, cipő levétel és nyalánkságok átadása után a szobában segítettünk le egymásról. Egy heveny összesimulást követően együtt mentünk zuhanyozni, ahol az összesimulás folytatódott, folyamatos csókolózás közben a habot kezekkel és teljes testtel kentük egymásra gondosan ügyelve azokra a testtájakra, amit később különös figyelembe akartunk részesíteni.

Kényeztetés

A szobába érve, állva, összeölelkezve ellenőriztük, hogy mindenütt jól megtörölközünk-e. Ennek felderítés szájjal volt a legcélravezetőbb. Számomra ez is élmény volt, ahogy a nyúlánk kislány lábujjhegyre áll, hogy összesimulni, csókolózni tudjunk. E közben Rebeka megfordult, hogy csodás popsija és hátranyújtott keze hozza hangulatba férfiasságom. Így egyik kezem a ciciket tudta kényeztetni, míg a másik elindult a lába közé további kedvet csinálni.
A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik. A hosszú lábaknak és a csodás lapos pocinak is meg kellett kapniuk a nekik járó kényeztetést. Ezután elkezdhettem a csodás, fejlett kisajkakkal és immár lázongó csiklóval való nyelves ismerkedést. Rövidesen megjelent a kéj leve is, amely bevonzotta egy, majd két ujjamat is egy kis G pont ingerlésre. Szereti az ujjazást.
Rebeka csukott szemmel, cicijeit markolászva duruzsolt. Testmozgása egyszer csak intenzívebbre váltott és bevallása alapján elrepült.
Rövid összebújós, csókos pihegés után én kerültem terítékre. Most Ö csókolt végig, majd bemutatta lingam tudását. Mások is szoktak lingam masszázsnak nevezett simogatásokat alkalmazni, de az Övé az igazi klasszikus volt. A két olajos kéz egyidejű csavaró-húzó mozgását követően az egyik kéz marokra fog, míg a másik három ujjal simogat. Közben pedig kaján mosollyal nyugtázta tevékenysége eredményét. Az extázist tovább fokozva rátért a franciázásra, amit nagyon változatosan csinál, hol kéz nélkül, hol marok fogással rásegítve, a csatolt részeket is kényeztetve.
Pihenésként össze ölelkezve beszélgettünk egymás és a világ dolgairól, igekötőként csókot használva.
Gondoltam, az extraként szereplő prosztata masszázst is ki kell próbálni. Érdemes volt, csodálatos élményt nyújtott, ahogy masszázs közben szemembe nézve figyelt, majd ráborult a már ismert játékszerére.
Az élmény özön 69-ben csúcsosodott ki. Rebeka úgy helyezkedett, hogy nem csak nyelvvel tudtam kedveskedni neki, hanem még két ujjam is szerepet kapott, miközben Ö felső fokra kapcsolta a franciáját. A kéjhullám egyszerre öntött el mind kettönket.
Némi tisztálkodások után újra az egymáshoz simuló beszélgetés került előtérbe.
Maradék időnkben megegyszer kölcsönösen kedvet kaptunk Rebeka háton fekvő elrepetesére.

Elszámolás

A NFVSZ és a prosztata masszázs képezi az extrát, igencsak baráti árfolyamon.
Mindkettőt igénybe vettem és állíthatom, érdemes.

Rebeka, istennő masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

Első ének: Szeretnek az istenek engem, rémítő módra szeretnek: megajándékoztanak ők olly klassz csajok bizalmával és kegyességével, amely kegyek kiegyensúlyozott és boldog emberré tesznek engem. Ti, kik erős türelemmel birván meg nem unjátok szószátyár beszimet, halljátok szavamat! De ti, a kiknek elméje konkrétabb dolgokat remél, oh ti kerűljétek ennek olvasását!

Beharangozás: Senki ne ijedjen meg, nem a Helység kalapácsa stílusában folytatom, noha azért rendhagyó beszit tervezek írni. A látogatásom hatására olyan lila ködben úszok még ma is, hogy szükségem volt formabontó stílusban indítani. Egyébként nem Rebekát tervezem ezzel az írásommal reklámozni, hiszen egy ismert és közkedvelt szolgáltató ő itt enélkül is. És nem is hencegni akarok. Ezt most messze elsősorban magamnak írom, emlékbe. Kell ez nekem nagyon, Rebekától pedig engedélyt kaptam rá :-)

Végre tényszerűen: régi visszajáró vendégként - olyanként, aki mindig igyekezett ugyanannyira odafigyelni Rebekára, amennyire ő is énrám - tudtam, mikor lesz a szülinapja. Már a tavalyi szülinapjára is szerettem volna valami értékes ajándékot vinni neki (parfümöt, vagy valami hasonlót), de nagyon erélyesen tiltakozott, mondván, hogy utál ajándékokat kapni. Kellett nekem 1 teljes év, hogy olyan szülinapi ajándékot tudjak kieszelni a számára, amit nem fog visszautasítani. Telefonon megbeszéltem hát vele, hogy amennyiben az idén a szülinapján is dolgozik majd, akkor szeretnék kétszer másfél órát lefoglalni nála. Ebbe szerencsére beleegyezett, így most én erről a rendhagyó születésnapi látogatásról adok hírt. Emiatt sokban érdektelen ez a beszámoló mások számára. Sorry.

Megközelítés

A Boráros tér közelében található ez a köreinben jól ismert hely. Könnyű odajutni BKV-val, és a közlekedési dugók is ritkák arrafelé, de parkolni nehéz. A házat és lakást igen könnyű megtalálni. Régebbi, de nem romos épület ez. A tiszta lépcsőházban ritkán találkozni másokkal. A lift piszok lassú.

Helyszín

A lakás tiszta és maximálisan alkalmas a célra. Két szobában is folyhat itt masszázs-tevékenység, mi most a nagyobbikban voltunk. Ideális volt a szoba hőmérséklete is, meg minden más körülmény: tisztaság, diszkréció, fürdőszoba, stb.

Hirdető külseje

Rebeka a nyári hosszú kihagyása után ugyanolyan izgató, mint korábban volt. Talán csak még soványabb, mint előtte.

Idézet egy róla szóló nagyon jó besziből: "Rebeka karcsú, aránylag magas fekete hajú kék szemű lány. Szép arca van, sokat mosolyog és kedves, valamint erős pozitív kisugárzása van. A mellei kacérok, izgatóak és markolászásra valók, a bimbócskák hamar növekedésnek indulnak. A puncija kívánatos, illatos, hívogató és rugalmas szirmocskákkal van övezve."

Ehhez még annyit adnék hozzá, hogy a teste annyira fiatalos, hogy a lábai között heverve, abból a perspektívából nézve tinilányos alakja, ruganyaossága, bársonyossága van.

Hogy ne legyen minden tökéletes: erősen dohányzásfüggő, és aki mély barátnős csókolózásig jut el vele, az jó eséllyel érezni is fogja a cigiszagot. Ha mellőzitek a tényleg csodás nyelves, barátnős, odaadó csókjait, akkor ezt nem biztos, hogy megérzitek. Nem örülök ennek a szenvedélyének, elsősorban a ő egészsége miatt, de még így is élményszámba megy számomra a vele való csókolózás.

Masszázs

Amint már fentebb írtam, kétszer másfél órát foglaltam el, de még előző napon szóltam Rebekának hogy munkahelyi zűrök miatt majd talán kb. 30 percet késni fogok, és a végén is valamivel korábban megyek majd el tőle. Amikor tehát végre elszabadultam a munkámból és indultam volna felé, felhívtam, hogy végre érkezem. Ő megkért, hogy 5 percet adjak neki és csak akkor jöjjek fel. Nincs gond, így tettem.

Belépésemkor egy szexi bugyi-melltartó kombóban fogadott, és a mosolya beragyogta az amúgy elég sötét előszobát. Puszi-puszi, "boldog szülinapot", cipő le és mentünk be a játszószobába. Azonnal elkezdődött az intenzív és tartalmas beszélgetés, miközben egy borítékban diszkréten letettem a polcra a rózsaszálakat, illetve levetkőztem. Gyors tisztálkodás a fürdőszobában, majd vissza. Ennek a helynek mintha kötelező protokollja lenne, hogy a tussolás idejére a lány visszamegy a kolléganővel beszélgetni, most is így történt. De amint én visszatértem a fürdőszobából a játszószobába, azonnal jött Rebeka is.

Előadtam neki azt a tervemet, hogy tekintettel a szülinapjára most viselkedjünk a megszokottól ellentétes módon: én keressem azt, hogy neki hgoy lehet jó, nem pedig fordítva. Rebeka nem volt azon nyomban meggyőzhető, hogy így legyen, de azért valahogy elértem, hogy kezdjük azzal, hogy én masszírozom őt. A hátán találtam is pár csomót, amit meg tudtam nyomogatni, de azért az egész masszázsnak inkább kedveskedés és nem egészségügyi vonzata volt. Két hatalmas haszna mégicsak volt ennek a kb. 10 percnek.

1. Az egyik, hogy végre valahára el tudtam érni, hogy többet beszéljünk róla, mint rólam. (Gondolom Rebeka minden vendége tudja, hogy ez nem kis fegyvertény. Ez a lány a legjobb pszichológusokat megszégyenítő tehetséggel és odaadással beszélget a vendégeivel, és figyel oda a vendég ügyes-bajos dolgaira, úgy hogy aztán a következő látogatáson mindenre emlékezzen is, és ott folytassa a beszélgetést, ahol a múltkor abbahagytuk.) Szóval végre valahára most nem én voltam a központban, vagy nemcsak én, hanem legalább annyira Rebeka. Régebben is próbálkoztam én ezzel, de mindig csak részben sikerült. Rebeka korábban mindig sikerrel visszakormányozta a beszélgetést az én dolgaimra, problémáimra.

2. Ezalatt a 10 perc alatt valahogy elfogadta, hogy most tényleg "hölgyválasz" lesz és az ő igényei dominálnak.

A folytatásban már nem volt masszázs. Ugorjunk.

Kényeztetés

A folytatásban pedig egy kb. másfél óráig tartó csodálatos élményben volt részem. Az alapfelallás az volt, hogy feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk, gyakran csókolóztunk, folyamatosan gyengéden simogattuk egymás erogén zónáit, néha én öleltem át Rebekát szorosabban valami olyan téma kapcsán, amely azt igényelte, néha ő bújt hozzám jobban, olyan kislányoasan, cicásan. És mindeközben folyamatosan bevílágította a masszázsszobát Rebeka felszabadult barátságos mosolya. Biztosan képzelgek, de nekem úgy tűnt, hogy ez a mosoly most másabb volt a korábbiaknál. Olyan megnyugvás jellege volt. Valami olyasmi, hogy "most nekem nem kell teljesítenem, most elég ha csak elengedem és jól érzem magam, most nincs felém elvárás" Lehet ez persze merő képzelgés is a részemről, mert hajlamos vagyok a romantikus ábrándokra. Én mégis azt szeretném hinni, hogy most a szokásos randijainkhoz képest jobban el tudta engedni magát Rebeka. És a mosoly emiatt volt még derűsebb, még szebb. Nyugalom áradt belőle, és nem megfelelni akarás. Régesrégen volt már az, amikor fiatalon, szeretővel az oldalamon felébredtem és az aktushoz még korai volt, de egy kis petting azért jól belefért a nap megkezdésébe. Hát valami ilyen másfél órás nirvánában volt részem.

Ha a képzelgésből visszatérünk a tények talajára, akkor a másfél óra során végig Rebeka vágyait lestem. Eképpen a sok-sok beszélgetés mellett az első említésre méltó dolog az volt,hogy Rebeka egy kényeztetést kért magának. Majdnem pontosan úgy kérte, mint ahogy máskor magamtól is kényeztetni szoktam őt, annyi különbséggel, hogy a nagyon gyengéd nyalást és egy ujammal való ujjazást az orgazmusa első másodpercei után kérte, hogy lassítsam. Így klasszikus hoszzú orgazmikus rángatózása nem is volt, csupán 1-2 másodpercig, majd egy hosszú, többperces fokozatos lecsillapodás felé haladtunk. Ő pedig széttárt lábakkal, a hátán fekve felemelte a fejét és hálásan mosolygott rám, míg én a lábai közt fekve gyönyörködtem a lassanként lecsillapuló testében. Újabb ölelkezések és csókolózások után Rebeka úgy döntött, hogy hölgyválasz ide-vagy oda, ő mégis leszop engem. Én pedig passzívan és hálásan élveztem ezt, mint afféle bónuszt. Öreg testemhez mérten jelentős mennyiségű spermát spricceltem a szájába, ő pedig végig a szájában tartott, amíg le nem nyugodtam. Kiment 1 percre öblíteni, majd folytattuk a meghitt beszélgetést egymás mellett fekve. Hogy az élményem végleg rózsaszínbe menjen át, arról Rebeka azáltal gondoskodott, hogy kért magának a vége felé még egy kényeztetést, és én, ha lehet, még finomabban bánva vele, megint eljuttattam az orgazmus határáig, ahol Rebeka megint mosolyogva és hálásan leállított. Mindig szeretem én kényeztetni őt, mégis most, amikor ez nem az én kezdeméynezésemre, hanem az ő kérésére történt és az ő igényei szerint alakult, valahogy sokkal jobban esett ez nekem is.

Előzetes ígéretem szerint valamivel az időm letelte előtt távoztam, pedig csodás volt minden perc, amit ott töltöttem.

Elszámolás

Rebeka esetében én mindig ugyanazt az extrát veszem igénybe, a NFVSZ-t, amelynek ár/érték-aránya a legjobb a városban. A korrektség Rebeka esetébe is, meg általában ezen a helyen mindig kifogástalan. A virágcsokromat én mindig az elején teszem a polcra, és sosem ejtünk róla szót. Az távozásomig érintetlenül ott szokott maradni.

Rebeka, istennő masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Legnagyobb örömömre Rebeka ismét elérhető. Hosszabb szünet után tért vissza hozzánk. Mivel kedvencek közé van elmentve,
mindjárt első nap láttam hirdetését. Nagyon megörültem és elkezdtem hívogatni. Pár kísérlet után sikerült elérnem és beszéni vele.
A randit pár nappal későbbre időzítettük. A randi napján még küldtem egy megerősítő smst.

Megközelítés

Közel a Boráros térhez, a Soroksári út elején található a rendelő, ahol valóban fel lehet üdülni. Egy régebben épült több emeletes épületbe kell
menni, ahol egy nagyon szimpatikus szalon van. A lift is elég régies és lassan cammog felfelé, de aztán nagy öröm és megérkezik a célállomásra.

Helyszín

A megadott adatok alapján könnyen megtalálható a társasházi épület. A parkolás nem könnyű, de sok BKV járat van, amivel jól megközelíthető a helyszín.
Mobilon hívtam, megkaptam a kódot, beütöttem és könnyen bejutottam az épületbe. Két szoba van és legalább ketten rendelnek. Én egy nagyobb szobába
kerültem, ahol egy nagy, kényelmes tatami fogadott. Van egy nagy fotel, amire minden ruhát le lehet pakolni. Egy ventilátor gondoskodik a hűtésről, amit
a látogatás napján nem kellett bekapcsolni. A fürdőszoba kényelmes, minden megtalálható és sok tűs fürdő áll rendelkezésre. Mindenhol rend és tisztaság van.
Két törölközőt kaptam egyet az elejére, egyet a végére.

Hirdető külseje

Lifttel kell felmenni, utolsó emeletek egyike, ahogy felértem már nyílott is az ajtó. Egy mosolygós lány szájra puszival fogadott. Rebeka karcsú, aránylag magas
fekete hajú kék szemű lány. Szép arca van, sokat mosolyog és kedves, valamint erős pozitív kisugárzása van. A mellei kacérok, izgatóak és markolászásra valók,
a bimbócskák hamar növekedésnek indulnak. A puncija kívánatos, illatos, hívogató és rugalmas szirmocskákkal van övezve.

Masszázs

Lepakoltam és fürödni mentem és megtisztultam az út portától. Amikor visszatértem a fürdésből segítségemmel gyorsan levetette szexi fogató ruháját és
még álló helyzetben elkezdtük kényeztetni egymást. Én a melleit és a punciját simogattam, ő elkezdett foglalkozni a barátommal, aki már ágaskodni kezdett.
Pontosítottuk az együttlét menetrendjét, majd a tatamira heveredtünk.

A program a hátam és a gerincem masszírozásával kezdődött. Majd a csípőmet és a forgó csontot is kezelésbe vette. A kezelés jó illatú olajjal történt.
Ezt a részt nem lehetett befejezni anélül, hogy megkérjem üljön rám azzal a kemény, gömbölyű popsijával és úgy folytassa a masszírt.

A végére az maradt, hogy a hátamra feküdtem és kértem a lábszár és a térdem masszírozását, amit ő nagy szakértelemmel meg is tett. Kezelésbe vette
a combjaimat is, majd feljebb jött. A karjaim következtek, majd kiemelten foglalkozott az ujjaim masszírozásával is.

Kényeztetés

Szünetet tartottunk, majd felálltunk és állva kényeztettük egymást. Ez már bevezető volt a végjáték kezdetéhez. Rövid ingerlés sorozat után ismét lefeküdtünk
a tatamira, amit meg kellett igazítani.

Én kezdtem a kényeztetést, óvatosan csókolgattam a fülecskéit, majd a gömbölyű melleinél folytattam. Lefelé vettem az irányt és eljutottam a vágyak völgyébe
és megtaláltam az illatos barlangocska bejáratát. Ingereltem, nyalogattam, majd az ujjaimat is bevezettem a kitágult folyosóra. Tevékenységemet nagy sóhajtásokkal
díjazta és őrömét a megindult nedvesedés is igazolta.

Kis szünetet követően Rebeka átvette a kezdeményezést és elkezdett foglalkozni a velem egykorúval. Nyaldosta, simogatta, ingerelte és kiemelten foglalkozott
a golyókkal is. Ezek után jött egy csodálatos cicis csúszka le-föl, ami nagyon jól esett és a barátom is nagyon megerősödött. Ezt követően szájjal, kézzel hol
erősebben, hogy gyengébben ingerelni kezdte. Mindenhova finom puszikat is adott így fokozva a hangulatot, ami nagyon jól sikerült. Még a ciciket is bevetette,
amit nem lehetett sokáig bírni és nagyot lőttem a szájacskájába. A végére még sok cuppanós puszit kaptam.

A végjátékot követően maradt még egy kis időnk és kértem, hogy bújjon még oda hozzám, amit ő szívesen teljesített és kölcsönösen simogattuk egymást.

Elszámolás

A telefonban minden fontos részletet megbeszéltünk, ez később sem változott. A NFSZ extra ezt kértem és külön hozzáadtam az alapárhoz. Az elején adtam oda,
a polcra tette és végig ott maradt. Nekem nagyon megérte.

Rebeka, istennő masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Egy héttel korábban hívtam nagyon kedves volt kérdezte hogy vagyok.Akkor nem volt jó neki az általam kért időpontot.Most VTR-en egyeztettünk kis módosítással sikerült összehozni a randit.

Megközelítés

BKV-t vettem igénybe a közelben egy közlekedési csomópont onnan pár perc séta.

Helyszín

Egy régi bérház emeletén van Rebekáék kéjlakja.A liftet már többen megemlítették valóban nem a leggyorsabb.A lakásba belépve az előtérből két szoba nyílik mellette a fürdőszoba ami tiszta rendezett fürdőkádba belépve lehet tusolni mindenből tökéletes választék.

Hirdető külseje

Rebeka egy vékony mosolygós barna lány mint ahogy a képein látszik formás alak kerek popsi szép arányos keblek hegyes bimbója figyelemre méltó.Fekete tanga melltartó szettben az ajtó mügül előbújva fogadott.Hosszas szájpuszi után a szokásos kérdés "mi újság"..? Majd mesélek válaszolom épp munkából érkezem cipő levétel után bekísér a szobába a fotelba pakolom ruháimat majd elkísér a fürdőszobába.

Masszázs

Hasravágódom elhelyezkedek a tatamin olajjal kérem a masszázst ekkor már Rebeka ruha nélkül.A lábamnál kezdi majd fokozatosan halad feljebb a tükörben figyelem ahogy tevékenykedik rajtam közben beszélgetünk,szóba kerülnek kellemes és kellemetlen élmények érdeklődéssel hallgatja.Jól eltársalgunk sok mindenre emlékszik amiről régebben beszélgettünk.Lassan befejezi a hagyományos masszázst nagyon kellemes volt,majd beolajozza formás kebleit és a hátamon oldalról kapok fergeteges csúszkát közben a tükörben megcsodálom figyelemre méltó szeméremajkait.Közben puszikat is kapok a hátamra nyakamra majd megfodulok Rebeka rámhajol szájpuszit váltunk.

Kényeztetés

Rebeka kérdezi "hogy szeretnéd ? " Először téged szeretnékek kényeztetni de most térjünk el a szokásostól kérem hogy négykézláb a popsijával felém helyezkedjen.Mögé térdelek finoman kezdem nyalni mézédes punciját szeméremajkait se hagyom ki Rebeka halk nyögéssel reagál nyelvmunkámra közben combjaiba kapaszkodok így próbálom jobban magamhoz húzni egy idő után csilója megduzzad remegésén érzem,hogy kedvére van a dolog a végén megköszöni "nagyon jól csinálod".Ezután én következem visszafekszem a tatamira Rebeka jobb oldalamhoz térdel kérdezi hova szeretném a ciciket választottam. Ráhajol a féfiasságomra kézzel hadrendbe állitja a hancúrlécet majd ajkával is birtokba veszi ezalatt ujjaimmal becserkészem kéjbarlangját ami hamar megteszi hatását Rebeka egyre hangosabban ennek következtében hevesebben szopja a farkamat kéz-száj kombóval.Amikor érzem,hogy közel a vég szólok ekkor Rebeka kivesz a szájából kézimunkára vált rövidesen kivégez a ciciket odatartja majd picit kőrőz a makkommal szétkeni a cicijén ezután megtisztogat.A végén megemlítem,hogy valamikor egy négykezesre is eljönnék.Felöltözésem után bemutat Tildának őt ajánlja nagyon szimpatikus lány.

Elszámolás

Korrekt minden úgy történt ahogy megbeszéltük extát most nem kértem.A rózsaszálakat a végén az üvegasztalra tettem.

Rebeka, istennő masszázs

  Jackman

Egyeztetés

Az egyeztetés VTR-en keresztül történt, a hölgy részéről nagyon simán ment, de mégis kalandosra sikerült. Az előszörre megadott időpontban ugyanis különleges vis maior okok miatt nem jöhetett létre az előre egyeztetett randi. Az előző okok elmúltával, még aznap este ugyancsak VTR-en keresztül felvettem a kapcsolatot Rebekával, nagyon aranyosan megbocsájtott előző baklövésemért és egy újabb időpontot egyeztettünk. Szerencsére a második időpontban már nem jöttek létre akadályok, és a randi létre jöhetett. Rebeka szervezésével egy négykezes randiban állapodtunk meg, ahol a harmadik személy Nati volt. A találkozó szervezése nagyon flottul ment, hála Rebekának, amiért nagy hálával tartozom személyének. Az egyeztetések során Rebeka (Rebi) nagyon aranyos és kedves volt.
Nati néhány centiméterrel magasabb és kissé gömbölydedebb popsival bíró, de nagyon sudár alakú lány. Arca Neki is gyönyörű , egy csodálatos egzótikus szépség

Megközelítés

A randi helyszíne a Boráros tér közelében egy régebbi építésű házban volt. A lakás, ahol találkoztunk azonban a randihoz tökéletes volt. Én BKV-vel közelítettem meg a helyszínt, amely megállójától a házhoz a séta kb. 3 percet vett igénybe. Öt-tíz perccel korábban érkeztem a helyszínre, így alkalmam volt körülnézni a környéki utcákban a parkolási lehetőség érdekében. A környék eléggé zsúfolt ilyen szempontból, ha előbb érkezik a vendég, egy-két perccel, talán a környékben talál parkolási lehetőséget, természetesen fizetős formában.

Helyszín

A lakás beleértve a hozzá tartozó helyiségeket is, nagyon tiszta és teljesen rendben van. A helyiség, ahol a lányokkal együtt töltöttük az időt egy kellő mértékben tágas szoba, a padlón egy nagy tatami szerű szivacs matraccal, patyolat tiszta lepedővel és terítővel lefedve. A szobába félhomályában a hosszanti fal mellet futó piros megvilágítás a helyiséget nagyon feldobja. A fürdőben sarok kád van tusfürdővel is felszerelve. A kád peremén nagy választékban lehet válogatni a tusfürdő gélek között. A fürdőszoba tükre alatti polcon jelentős számú dezodor, bolti csomagolásban lévő fogkefe és fogkrém, valamint szájvíz, mellette műanyag poharak voltak találhatóak. Én a tusolás után a fogkefét, fogkrémet, valamint a szájvizet is használtam, hogy megfelelő frissességgel érkezzek a lányokhoz.

Hirdető külseje

Ahogy az előzőekben említettem négykezes masszázsra érkeztem a lányokhoz. Mind a két lány csodálatos szépséggel, alakkal és személyiséggel rendelkezik. Mindketten megfelelnek a hirdetésükben bemutatott képeknek és leírásoknak. Rebi egy csodálatos szépségű kicsit soványabb, de nagyon jó alakkal rendelkező lány. Gyönyörű szép az arca, mellei közepes nagyságúak és nagyon jól kényeztethetők. Popsija gömbölyű, nagyon jól átkarolható és igazán szép formákat kölcsönöz alakjához. Számomra az alakja nagyon bejött, legszebbnek és megigézőnek ugyanakkor a szemeit találtam. Gyönyörű szépek. Mindig emlékezni fogok szép szemeire, mert olyan megragadóak voltak.
Nati néhány centiméterrel magasabb és popsiban gömbölydedebb mint Rebi, de nagyon szép sudár alakkal rendelkezik. Arcában egy gyönyörű egzotikus szépség tükröződik. Mellei közepesek és nagyon szépek. Mindkét lány bőre bársonyos, kitűnő illatú. A szép alakjaik mellett mindkettő nagyon bájos és kimagaslóan kedves modorral rendelkezik. Összegezve, annyit tudok írni, hogy kér angyali lányhoz érkeztem. Talán ez utóbbi mondat jellemzi legjobban személyiségüket.

Masszázs

Érkezésem után, a cipőm előtérben történt levételét követően, a lányok aranyos lágy puszikkal fogadtak. Átadtam számukra az ajándékomat, könnyű helyzetben voltam a választásnál, mert mindkét lány a hirdetésében megjelöli azt, hogy mi a kedvenc édessége. Ezt követően a találkozás érdemi részét képező szobában levetkőztem, a ruháimat egy karosszékre tettem. Kaptam a lányoktól egy kellő nagyságú, tiszta és puha törülközőt és meglátogattam a fürdőszobát. Alaposan lezuhanyoztam, fogat mostam és szájvízzel öblögettem. A fürdés után a lányok, mindketten bugyiban és melltartóban vártak rám a szobában. Azonnal ledobták a rajtuk lévő kis ruhácska darabokat és a tatamira invitáltak. Kérdezték, hogy olajjal, vagy krémmel kérem a masszázst, a tanácstalanságomból érzékelték, hogy a masszírozás része a találkozásunknak nem is olyan lényeges. Ezért egyből egymás kényeztetésével kezdtünk.

Kényeztetés

A tatamin először álló helyzetben, majd fekvő pozícióban elkezdtünk csókolózni. Mindenki mindenkivel csókolózott. A két lány személyemmel végzett csókolózása csodálatos érzés volt. Mindketten nagyon jól, és őszinte odaadással csókolóznak. Nyelvüket is kitűnően használják a csókolózás közben. Ami még érdekesebb volt, hogy Rebi és Nati is elkezdett egymással csókolózni. Nem csak puszikat adtak egymásnak, hanem igazi erotikus csókolózás volt közöttük. Közben közben váltottak, engem sem kihagyva a jóból. Egyszer az egyik, másszor a másik lánnyal vívtunk igazi csókcsatát, majd ismét a lányok egymással csókolóztak. Egy idő után Rebi elkezdte puszilgatni Nati testét. A fejétől a nyakán és a testén keresztül lefelé haladt egészen Nati puncijáig, hatalmas nyelves kényeztetésbe kezdett. Nyelve csak úgy csattogott Nati puncijában, Nati zihált és szaporán lélegzett és egy hatalmas orgazmusban tört ki. Én közben mindkét lány testét végig puszilgattam és nagyon élveztem akciójukat. Nati orális kényeztetését követően fordult a két lény és most Nati kezdte kényeztetni Rebi punciját. Ez is nagyon intenzív formát öltött, amely végén Rebi is nagy orgazmusban tört fel. Kellemesen meglepő volt számomra, hogy mindkét lány külön is megköszönte, hogy megfelelő technikájú orális kényeztetésemmel sikerült őket a csúcsra vinni. A körülményekből úgy tünt, hogy orgazmusaik valódiak voltak. Kis pihenést követően én kezdtem kényeztetni a lányok punciját. Először Natit majd Rebit részesítettem intenzív orális kényeztetésben. Mindkét lánynak csodálatosan finom puncija volt. Az akcióm mindkétszer hosszú volt és mindkettő lány esetében számukra hatalmas elélvezésben végződött. Orgazmusuk csodálatos volt,. Ezen pillanatokban a két gyönyörű lányt tán még gyönyörűbbnek láttam, ami hihetetlen szép élmény volt számomra. Csodálatos érzés volt az is számomra, hogy amíg az egyik lányt kényeztettem, a másik lány végig csókolgatta a testemet, majd csodálatos, bő nyálas francia kényeztetésben részesítette a hímtagomat. Vigyáztam azonban arra, hogy a katarzis még ne következzen be, mivel általában egylövetű vagyok.
Ezen előzőekben leírt akciókat követően a két lányt kértem, hogy feküdjenek jobbról és balról mellém, átkarolva pihentünk és egy jót beszélgettünk, elsősorban arról, hogy ki mivel foglalkozik. Mindkét lánnyal nagyon jól lehetett beszélgetni, és nagyon érdeklődőek voltak afelől, hogy ki vagyok, mivel foglalkozok, stb,?
A pihenést követően a befejező, a saját magam kényeztetésére szolgáló akció rész következett. A lányoktól kértem egy prosztata masszázst is. Rebi miután síkosítóval előkészítette, mutató ujját nagyon finoman a popsinyílásomba dugta és elkezdte masszírozni a prosztatámat és környékét. Közben bevette szájába a hímvesszőmet és egy nagyon intenzív franciázásba részesített. Ez alatt kértem Natit, hogy Rebi felé fordulva puncijával üljön a számra, had kényeztessem a nyelvemmel. Intenzív puncinyalásban részesítettem. Nati rászorította kelyhét a nyelvemre, puncija nagyon ellazult, így mélyen bejutottam hüvelyébe. Rebi franciázása és prosztatamasszázsa, valamint Nati általam történő puncinyalásának eredményeként, szinte szinkronban robbanásszerű orgazmusban törtünk ki. Mindketten hatalmasat élveztünk. Az általam kilövelt ondófolyadék vagy Rebi szjába, vagy melleire került. Nem tudom egészen pontosan, hiszen nem láttam, csak éreztem Rebi franciás és prosztatakényeztető akcióját, szinte az egész fejem Nati lábai között vagy puncijában volt.
A katarzis után alig tudtam magamhoz térni. Rebi letörölgetett, és a lányok hagytak pihenni. Kis idő múlva, mivel időnk letelőben volt, a lányoktól kaptam egy új, tiszta törölközőt, másodszor is lezuhanyoztam, majd kaptam egy-egy csokit és búcsú puszikat a lányoktól, és távoztam.

Elszámolás

A két lánnyal átélt katartikus élményeket magába foglaló randevúért adott rózsaszálak száma nagyon kedvező volt. Két órát töltöttem Velük. Extraként a prosztatamasszást vettem igénybe, amelyet Rebi nagyon professzionálisan teljesített.

Rebeka, istennő masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Rebekánál már voltam egyszer a nyáron nagyon jó volt vele.Kellemes meglepetésként ért,hogy a héten szombaton is elérhető.A másik oldalon láttam.hogy villog a telefon ikon rögtön felhívtam szabad volt egy órán belül nála voltam.

Megközelítés

Kiváló a tömegközlekedés.Budáról mentem a 4-6 os villamossal.,Egy régi ház emeletén van az objektum lifttel lehet feljutni ami időnként csattog. Kicsit tartottam tőle nehogy leálljon félúton szerencsére minden gond nélkül megérkeztem.

Helyszín

Több lány rendel a lakásban én két szobát láttam most nem abban voltunk mint legutóbb.Fürdő tiszta minden igényt kielégítő a választék.

Hirdető külseje

Rebeka hosszú vékony barna lány formás keblek szép arc vidám közvetlen lány.Puszi majd cipőlevétel után bekísért a szobába Rögtön megismert pár szót beszélgetünk megkérdi hideg van odakint? Igen meglehetősen csípős az idő válaszolom majd a kapott törölközővel célba veszem a fürdőszobát

Masszázs

Fürdőből visszajövet a tatamira fekszem Rebeka kérdi mivel óhajtom a masszázst az olajat választottam.Ő is megszabadul a felesleges ruhadarabjától finoman kezd masszírozni.A tükörben figyelem formás testét közben beszélgetünk sok mindenre emlékszik amikor először meséltem neki magamról.Közben szinte megállás nélkül tevékenykedik rajtam nélkül a végén kellemesen ellazulok.Befejezésül a hátamon oldalról egy érzéki csúszkát kapok finoman siklik rajtam nagyon izgató amikor a bimbói végig szántják a hátamat illetve a látvány sem volt utolsó amit a tükörben látni véltem.

Kényeztetés

Eljön a várva várt fordulás ideje kérem Rebekát előbb én szeretnék belekóstolni finom kelyhébe.Helyemre fekszik kicsit szabadkozik hogy nincs tökéletesen megborotválva nem gond ez legyen a legnagyobb probléma.Finoman birtokba veszem ezt a szépséges testrészt előbb lassan majd ütemesebben jár a nyelvem ajkai közt a csiklót sem hagyom ki a jóból nagyokat sóhajt nyög élvezi a dolgot de a katarzis ezúttal elmaradt.A végén megköszöni a kényeztetést majd helycsere Rebeka picit rám hajol félig rám fekszik puszit váltunk enyhe csókolozásba kezdünk nagyon kedves lány,Most rajtam a sor oldalról veszi birtokba a kispajtást kézzel majd ajakkal felváltva kényeztet közben a tükörben megpillantom gyönyörű punciját a kezem hamar odatéved símogatom majd az ujjam egy picit beljebb merészkedik Rebeka is élvezi a dolgot hangos nyögésekkel egyre hevesebben szopja a farkam beteljesülés előtt kikapja a szájából a kezével kivégez.Kell egy kis idő hogy magamhoz térjek ettől a fergeteges befejezéstől.Vizet kapok majd ismét meglátogatom a fürdőszobát.A végén szóba kerül egy jövőbeni négykezes lehetősége előtte szóljak szeretettel várni fognak.

Elszámolás

Korrekt elszámolás minden ügy történt ahogy a telefonban elhangzott.A Nfsz extra ezt most nem kértem a végén a kisasztalra tettem a megbeszélt ősszeget.

Rebeka, istennő masszázs

  nemetsrac

Egyeztetés

Könnyen elérhető, ha nem veszi fel, akkor valamelyik kolleganője is tudja intézni az időpontkérést.

Megközelítés

Megközelítés egyszerű, egy tömegközlekedési csomóponthoz közel lakik, 4-6os és pár sarok gyalog.

Helyszín

Lakásban többen rendelnek, jól felszerelt a zuhanyzó (kád). Tatamin voltunk végig, annyira nem figyeltem a lakásban mást.

Hirdető külseje

A képekhez képest pozitívan csalódtam, szexi vékony csaj, jó formákkal van megáldva, a fenekét dícsértem főleg sokszor az együttlétek alatt.
Szerinte kicsik a mellei, szerintem pont ideálisak.

Masszázs

Masszírozni jól masszíroz, annyira nem azon volt a hangsúly, úgymond csak egy átívelés két levezetés között.
Jó erőben van Rebeka és kellemesen éreztem magam a masszázs alatt.
Közben beszélgettünk mindenféle dologról,.

Kényeztetés

Gyors zuhany után besurrantam a szobába ahol még kértem, hogy kicsit törölgessen meg, ezután rákérdeztem, hogy miket lehet nála és ezután csókolózni is kezdtünk.
Kértem, hogy üljön az ölembe "mintha" és úgy folytattuk ezt, közben simogattam a punciját ami már régebben elkezdett nedvesedni, közben ő is megtalálta a velem egykorút és segített neki vigyázba állni.
Javasoltam, hogy feküdjön hátra a tatamin és a szájától a puncijáig végigcsókoltam a testét, majd a melleivel időztem el, úgy tűnt kedveli ha a bimbóival játszanak.
A bimbók után lejutottam délre és megízleltem a mézédes puncit, először csak nyelvvel kicsit hosszabb idő alatt, de későbbi találkák során ujjat bevetve is sikerült a remegésig eljuttatnom.
Feljöttem az arcához csókolózni és már álltam mint a vasbeton, ezt örömmel vette tudomásul és a szájába is vett.
Kértem, hogy lassítson, mert még annyira nem ismerjük egymást, nehogy túl korán lőjünk itt, gondoltam is magamban, de nem mondtam ki hangosan, hogy az OMSZ javasolta e tűzijáték elhalasztását is kicsivel.. :)
69-ben folytattuk és már éreztem a véget, szóltam neki, hogy végezzen ki és a szájában értem véget az első (és a második és a legközelebbi pár) hasonló alkalomkor.
Benttartott még kicsit lenyugodni ezután elszaladt papírtörlőért és ott végezték az utódok.
A többi kényeztetés hasonló volt, csókolóztunk, ujjaztam csak finoman óvatosabban, közben nyalva a punciját, majd 69-ben lett végem, illetve egyszer térden állva, amikor akkorát élveztem, hogy mindkét combom begörcsölt utána, veszélyes ez az élet... :)

Elszámolás

Minden alkalommal kértem NFVSZ-t extrában, amiért aránylag keveset számol fel, ezért felkerekítettem mindig mert nagyon jól csinálta.

Rebeka, istennő masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

A héten nem dolgozok így több időm van nézegettem a lányokat több is szimpatikus volt végül Rebekára esett a választásom amiben a viszonylag nem túl nagy távolság is közrejátszott.Kora déután hívtam nagyon kedvesen elmondta a tudnivalókat másfél óra múlva nála voltam.

Megközelítés

Boráros tértől néhány perc séta a tömegközlekedés kiváló.

Helyszín

Egy viszonylag régi lakás sokadik emeletel iftel lehet feljutni.Rebeka mikor odaértem megadta a kódot és az emelet számot.Nyitott ajtó mogé bújva várt.A tetthelyen előtér több szoba.A mi szetélyünkben széles tatami oldalt tükör elég tágas szoba
Mindenhol tisztaság fürdőszobai kellékekből bő választék.

Hirdető külseje

Rebeka egy vékony fekete gazella testű mosolygós leányzó.Formás tinilányos keblek formás popsi és nem utolsósorban nagyon szép kagyló alakú punci amit volt alkalmam a tükörből jól szemügyre venni.Rebeka fekete melltartó tanga kombóban fogadott puszi majd cipőlevétel az előtérben egy nagy puff mellé lehet tenni a cipőt.

Masszázs

Masszázs előtt a bőrfotelbe pakolom ruháimat kedvesen érdeklődik hogy vagyok megemlítem neki hogy szabin vagyok most egy kis lazulás van.A sarokban meglátok egy nagy órát a falon megemlítem, hogy Aminánál a kínai lánynál is hasonló van.Igen már ő is hallott róla."Jó volt nála?"igen jól érezem magam bízom benne,hogy itt is tökéletes lesz minden.Fürdést követően a nagy széles nagyon kényelmes tatamira hasravágom magam.Rebeka olajjat önt a hátamra finoman kezd masszírozni közben beszélgetünk a tükörben látjuk egymást.Nagyon jól eltársalgunk látszik rajta hogy tényleg érdeli amit magamról mesélek sokszor visszakérdez kicsit selypít de jól áll neki.Néha kifujja az orrát enézést kér az alergia kínozza.Közben természetesen tovább masszíroz viszonylag erősen szinte megállás nélkül dolgozik a kezével nagyon kellemes a tükörben időnként összemosolygunk.(Régen találkoztam ilyen lánnyal annak idején Natasha volt hasonló a Marina parton) A masszázs végén beolajozza formás hegyes cicijét oldalról többször végigsiklik rajtam érzem ahogy a merev bimbója karcolja a hátam nagyon élveztes volt.Utólag jutott eszembe,hogy zene nem volt nem is hiányzott jobban tudtunk beszélgetni

Kényeztetés

Fordulást követően kérem, hogy feküdjön a helyemre készségesen megteszi.Lábaközé fekszem nyelvemmel megízlelem finom kislányos punciját majd egyre mohóbban cikázok a nyelvemmel Rebeka nagyokat sóhajt látható és érezhető,hogy nincs ellenére a ténykedésem.Továbbra is rendületlenül dolgozok a nyelvemmel ettől megfeszül a teste picit remegni kezd.Talán nem volt olyan látványos a csúcsra érése de a végén megköszönte a kényeztetést.Helycsere pici összebújás puszilkodás után "most én jövök"mondta oldalról kezdte a velemegykorú felélesztését ezalatt a tükörben megcsodáltam a már említett kagyló alakú szép punciját.A golyókkal kezte majd végig nyalta a kispjtást szinte dédelgeti babusgatja a nyelvével majd ismét visszatér a golyókhoz egy darabig igy játszadozik incselkedik a férfiaságommal közben én a nedves puncijában kalandozok. Nem sok idő kell hozzá nagyokat sóhajt nagyon beindul. Nem cifrázza sokáig a dolgokat kéz-száj kombóval hamar kivégez.Papirtötlőt kapok megtisztogatom magam ezalatt ő kiszalad szájat öblíteni.Mikor visszatér vizet kapok még lassan búcsút kell vennem Rebekától.Kicsit nehéz felkelni a tamiról "segítsek" köszönöm de sikerül függőlegesbe helyezni magam. Tiszta törölközővel ismét célba veszem a fürdőszobát.Felöltözésem után puszi az előtérben búcsút veszünk egymástól

Elszámolás

Átlagos csokor a Nfsz + * rózsaszál.A végén a kisasztalra tettem Rebeka épp kint volt mikor visszajött jeleztem,hogy odatettem.Megköszönte

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Elöljáróban: ez részben beszámoló nektek, részben emlékirat nekem; így a hangulata és nyelvezete is kicsit más. Egy délutánt mesél el 3 részben a 3 lánynál. Ha hagyományosabb randileírást vársz, írtam már mindőjükről eleget korábban, jó szívvel ajánlom azokat.

Rebekával itteni üzenetben beszéltünk, jó hosszú idő után. Ugyanolyan lelkesen fogadta legújabb hülyeségem, mint legutóbb. 1-2 nap alatt le is zongoráztuk majdnem az összes részletet ilyen formán, néhány órás szünetekkel az üzenetek között.

Jó társaságban akartam eltölteni egy délutánt és ehhez a lányoknál jobbat nem találhattam. A terv az volt, hogy összesen 3 órát leszek náluk, 2-2 órát mindenkivel és valahol a közepén lesz egy hatkezes masszázs is. Mit mondjak, most ilyen komplikált kívánságaim vannak, mert ezt szerettem volna kipróbálni.
Rendesek voltak, nem küldtek el a fenébe - Rebeka szólt egyedül, hogy vele kezdjek, mert ő rövidebb ideig van, mint a lányok. Végül nyomtam VTR-t is, hogy mindenki biztosra menjen.

Az esemény napján küldtem egy megerősítő SMS-t is. Nem kérték, de így elküldhettem kérésem a fogadtatást illetően.

Megközelítés

BKV-ból a 2-23-24-es villamosok biztosan járnak erre, nem messze a Boráros téren meg egy csomó más eszköz is.
Parkolásról nem tudok nyilatkozni, gondolom, nem könnyű. A házat még mindig elég könnyű megtalálni a Soroksárin, a VTR is pontos címet ad és a térkép is kb. jól mutatja.
A ház előtt nem tudsz feltűnés nélkül várakozni, de legalább a felcsengetés könnyen megoldható, nem kell kódokat ütögetni. Magasra kell menni, a lift pedig még mindig kegyetlenül lassú sajnos.

Ezúttal nem kérték, hogy másik emeleten szálljak ki, de azért én rutinból megtettem.

Helyszín

Rutinosaknak: semmi nem változott, minden a legnagyobb rendben volt, szokás szerint.

Akiknek nem ismerős a terep:
Lakásba belépve rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég akár 5 résztvevőnek is. Már leterített friss lepedővel és bordó védőhuzattal várt.

A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Hogy figyelmességből vagy véletlenül, de a redőnyt picit felhúzva hagyták és így frankó világos volt, lehetett látni mindent. (Én már úgy mesélem, hogy ezt direkt csinálták így, úgyis mindig megkérem őket.)
Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző nagyon jól szívta a vizet és még engem is átért. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
Ezúttal picit sietnem kellett, mert Tinához is jött egy MT és nem akartam lopni az ő idejét. (Ja, nem ám én igyekeztem vissza a szobába! :) )

Hirdető külseje

Nagyon kedves volt és bár nem reagált az SMS-emre, de a kérésemnek megfelelően várt(ak).
Allergiás volt szegény ezúttal, úgyhogy ennek megfelelően kicsit bágyadt volt az elején, illetve a randi során kellett néha szünetet tartani, de ez engem egyáltalán nem zavart. Ami új volt, hogy - talán a helyzet, talán az allergia miatt - ezúttal sokkal inkább volt önmaga és nekem tetszett ez a kicsit odamondogatósabb Rebeka is.

Akik még nem találkoztak vele:
Nádszál-királykisasszony, simogatásnál finoman érzem a bőre alatt a bordákat.
A teste nagyon csinos, vékony tinilányos; hasa lapos és szerintem alapból is látszódnak kicsit a kockák. Feneke kerek és ruganyos, pont a tenyerembe illik. A cicijei hasonló méretűek, kemények és rugalmasak, szép nagy, sötét, ágaskodó bimbókkal, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és ahogy láttam, Rebeka szereti is, ha törődnek velük. Puncija kagylószerű, szép duzzadt kisajkakkal, amik éppen túlnyúlnak a nagyajkakon és egy meglehetősen rejtőzködő csiklóval találkoztam. Egy falatnyi mennyország, imádtam legeltetni rajta a szemem és kényeztetni.

Arca miatt én kicsit idősebbnek tippelem, egyébként bár karakteres, de a kitakarástól nem kell tartani. Nagyon szép szemei vannak!
Tetoválásból egy kb. ujjnyi méretűre emlékszem a kulcscsontján, engem nem zavart, szép kivitelezésű. Orrában egy kék köves kis pont-piercing van, nagyon harmonikusan illeszkedik az arcához, abszolúte esztétikus.
Cigiszagot ezúttal csak egyszer, a randi végén éreztem.

Masszázs

Ebből is jutott, a kétórás móka vége felé közel 40 percben. Ügyes kezei vannak, közepes erővel masszírozta a hátam - azt hiszem, mert nem fordultam nagyon meg és eddigre már hárman voltak.
Masszázs közben beszélget is, én még sosem kértem, hogy csöndben legyen, de szerintem azt is megtenné.

Személyes dolog és nem kifejezetten fizikai masszázs, de Rebekában azt szeretem, hogy úgy tudja irányítani a beszélgetést, hogy mindenki úgy érezze, érdekes és tevékeny résztvevője az eseményeknek. Emlékezni szokott a korábbi válaszaimra, arra fűzi a kérdéseimet, visszakérdez, kontextusba helyez. Nem nagy dolog, mondhatnánk, de azért nem is kicsi - egy masszázslány, aki nem a csöndet akarja elkerülni a beszélgetéssel, hanem tényleg figyel.
És ezúttal ráadásul tényleg elemében érezték magukat, úgyhogy csipkelődtek, dobálták egymásnak a magas labdákat és egyáltalán: olyan hangulatot teremtettek, mint amikor a lánykoliban becsiccsentenek a csajok és valamiért kitalálják, hogy tök pucéran kibeszélik a faszikat meg a világ dolgait, aztán meg egymásba kavarodnak. Mindenki-mindenkivel, ez a szabad szellem - ahogy a költő mondaná ebben az esetben.
Ezt a jó hangulatot kezelte karmesterként kiválóan Rebeka és fűszerezte meg a néhol igen kemény beszólásaival és őszinte döbbenetével, mikor Tilda elmagyarázta neki, mi az a puncis csúszka és hogy miként kell/lehet masszőrként lovaglópózt imitálni. (Sajnos csak szóban és nem prezentálta rajtam, de talán majd legközelebb.)

Kényeztetés

2 órát töltöttem vele, de olyan gyorsan elrepült, hogy alig akartam elhinni.
Rebeka az allergiájára való tekintettel úgy döntött, hogy segítségül hívja maga mellé Tildát, mert félt, hogy egyedül nem tudna teljesértékű élményt nyújtani. Engem levett a lábamról ezzel a gesztussal. Mivel Rebekát megkértem, hogy meztelenül várjon, ezért ő megkérte Tildát, hogy szintén így fogadjon. Olvadoztam.

Zuhany után laza beszélgetés, összebújás: előbb ketten fogtuk közre Tildát, én simogattam a ciciket és nekem tetszően Tilda fenekéhez nyomtam a farkam, míg Rebeka gyorsan lekapta Tildát. Aztán csere, fordult a szendvics és hasonló kezelésben részesítettük Rebekát is. Finom illatú bőre és hosszú haja tovább tüzelte a hangulatom. Picit illegette magát így, kettőnk ölelésében - aztán mikor megkérdeztem, hogy menjünk-e ágyra kiszakadt belőle, hogy "Na végre!" és már mosolyogva pattant is a tükör mellé az ágyra, felkönyökölve, széttett lábakkal és hívogatóan. Közben maga mellé intette Tildát és hasonló pózba rendezte, hogy egyszere csodálhassam őket teljes Éva-kosztümben és ha akarok, rögtön fejest is ugorjak az ölükbe. Csábító volt, de a látvány is, úgyhogy élvezni akartam még egy kicsit.
"Vesztemre", mert Rebeka rögtön lereagálta és feldobta az első labdát - "Jó régen találkoztunk, merre jártál azóta?". Besziken kívül nem szoktam erről beszélni, úgyhogy most ez is jól esett, meséltem két érdekes kalandról, cserébe ők is megosztottak néhány személyes élményt vagy körülményt, amivel kapcsolódni tudtak. Én közben felváltva simogattam őket, illetve jókat és őszintén nevettünk néhány szituáción.

Egyáltalán nem éreztem, hogy menne az idő, de egyszer csak Rebeka a kezem alá kezdett mocorogni és közölte Tildával, hogy elég volt a fecsegésből, tessék most már fölé jönnie 69-ben, hogy én is tudjak tevékenykedni nála. Előtte még felmentem lopni egy puszit, amiből aztán mély és izgató csók lett - szerintem a kisasszony mostanra tényleg lelazult és felizgult annyira a szitun, hogy vágyja a mókázást egy kicsit. Még megtárgyalták előtte, hogy Tilda nyomja rám a cicijét, hogy én is érezzem és ne tudjak elhúzódni Rebeka puncijától. Nagy sóhajtva beletörődtem a sorsomba, de "bosszút forraltam": színház ide vagy oda, csak azért is addig nyalom, hogy tényleg összejöjjön az élvezés.
Puncija finom illatú volt, de még némi törődést igényelt, úgyhogy puszilgatás közben azt is fel tudtam mérni, hogy bár nem tükörsima, de alaposan borotvált nagyajkai már megduzzadtak és csak idő kérdése, hogy célt érjünk. Többesszámban mondom, mert míg fölöttem Tilda lihegett és műsorozott, mikor a végére ért és köszönetképp megcsókolta Rebekát, beszállt harmadiknak és Rebeka cicijeit vette kezelésbe.

Ez aztán beindította Rebekát is, megjött a hangja és hol Tildát simogatta, hol csak élvezte az "osztatlan figyelmünket". Végül lenyúlt hozzám és simogatni kezdte a kezem és a fejem, picit jelezve is, hogy merre és milyen ritmusban csináljam, majd mikor elkezdett rámozogni, én elkezdtem az "edging"-et és ezt folytattuk, amíg finoman le nem nyugodott. Nem mentem bele a matekba, de annyit mondott, hogy most hagyjuk őt egy picit békén, jó, éppen próbál magához térni és közben kacagott. Elhittem neki, főleg mert utána még azt is közölte, hogy elnézést, de még orrot is kell fújnia tőle.

Amikor kisvártatva magához tért, mi már a javánál tartottunk Tildával, úgyhogy nem tudom pontosan, hogy mit csinált. De valószínűleg fent tevékenykedett Tildánál, illetve a balomról átjött a jobb kezemhez és úgy helyezkedett, hogy őt is elérjem, ha szeretném. Szerettem volna, amiért is kis simogatást kaptam, meg egy popsit a kézbe, mert a punci azért még érzékeny volt.
Aztán a frissen érkező Tinát is gyorsan irányba helyezte - kapott tőlem egy puszit ő is - és folytatódott a közös móka.
Ezután viszont vigyázó szemét az órára vetve kijelentette, hogy most már feküdjek a hátamra és engedjem magam, mert már nagyon itt az ideje, hogy ők is kibontakozzanak. Eligazította a lányokat, ő került a jobb kezem mellé, azonnal négykézláb pucsítva fordult a tükör felé és nyelvével végigszánkázott az éledező farkamon. Még gyorsan eligazította a többi lányt logisztika terén: Tina új lányként kerekedjen fölém 69-ben, hogy őt is nyalhassam, Tilda feküdjön a balomra és akkor egyszerre tudnak hárman kényeztetni. Még párnát igazított, combot simizett, kezemet pakolt és a könnyező gyíkomat is gyorsan letörölve újra a szájába fogadott.

Ezután nem tudom, ki mit csinált, mert ha felnéztem egy szép punci-popsi fogadott, ha jobbra néztem, Rebeka csillogó punciját és kerek popsiját láttam a tükörben, többre meg már nem volt erőm, mert megindult odalent a háromnyelves varázslat. A testem meglepően gyorsan reagált, ezt Rebeka megérezhette és kérdezte, hogy miként szeretném a végét?
Ezt is megbeszéltük, úgyhogy felálltam, a lányok elhelyezkedtek és kérés nélkül nyomták a pornós formációt: Rebeka és Tilda két oldalról, Tina szemből. Rebeka diktálta az oldalról szánkázós tempót, közben összegabalyodtak Tildával egy-egy nyelvcsata erejéig a zacsinál vagy a rúd fölött-alatt, pazar volt. Aztán Rebeka - allergia ide vagy oda - teljes meggyőződéssel kezdte elnyelni a farkam, félig el is jutott, de ott olyan műsort művelt, hogy kénytelen voltam inkább Tildának adni, nehogy ne sikerüljön a forgatókönyvünk.

Mivel Rebeka így játék nélkül maradt, Tinával kezdett smárolni, én meg átvettem tőlük a lőcsöm, hogy mihamarabb lőni tudjak. Mikor én leguggoltam Tildát csókolni és a csiklóját izgatni, a szemem sarkából láttam, hogy Rebeka rányúlt Tinára és kacérkodó nyögésekkel, a cicijét bekapva izgatta őt. Nem is bírtam már sokáig az ingereket és gyorsan tüzelésre felkészülve felálltam: Rebeka azonnal átnyúlt Tina háta mögött, magához húzta Tildát és három lány a nyelvét kinyújtva, Rebeka és Tilda pedig egy-egy kezükkel Tina műszempilláit védve nézett bíztatóan rám és várták a tűzijátékot.
Jött is, Rebeka még valamit művelt a másik kezével és akkorát lőttem, mint még szerintem soha.
Rebi is kapott a juice végéből, bársonyos nyelvével kicsalogatta belőlem az utolsó cseppeket és kicsit még játszott és igazgatta a Tina arcán landolt cseppeket is, majd felém fordulva érdeklődött hogylétem felől és hogy kérek-e törlést?

Kis zuhanyszünet, utána masszázs és a végén kedves búcsút vettek tőlem, kettesben hagyva Tinával.

Elszámolás

Nyilvános a rózsacsokor, a két extra a lányok-lányokkal foglalkozása és a NFVSZ opció. Ezeket kár kihagyni, marginális költségek és maximálisan megérik.
Az összeg a helyszínen sem változott; az itt megadott pedig Rebeka ajándéka. Egy sorsjegy és egy kedveskedő ajándék keretében tettem le a polcra, ott is maradt szerintem végig - de előtte megnézte és örült a meglepinek.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  cerum

Egyeztetés

After my amazing experience with Tilda last week, I had to see another girl from the same salon. Rebeka had been on my list for a good while - I texted her Saturday morning, she immediately replied and said to meet that afternoon.

Megközelítés

Once again, very easy to reach, just a few mins off the 4-6 line. Plenty of parking nearby. There was a slight delay, though: I arrived a couple minutes before the time, but Rebeka didn't reply - she finally texted a few mins after our start time, and I saw a couple other gentlemen leave, I assume they stayed past their limit. With the 'slowest elevator in Budapest', I arrived almost 10 mins after my promised start, but Rebeka was very easygoing about it all.

Helyszín

The apartment was as clean as the week before. We were in a larger room this time, with a double bed and it quieter overall as it was away from the main road. The bathroom was spotless again, with clean fluffy towels, plenty of shower gels, toothbrushes, toothpaste, mouthwash etc. Very well kept.

Hirdető külseje

Rebeka is beautiful, more of a stunner than Tilda undoubtedly. The photos are accurate: her body is thin but with perfectly sized tits that fit in the cup of your hand, and a medium, firm ass that's begging to be grabbed. I couldn't help but immediately embrace her as I walked in.

Masszázs

This took place between rounds. After an amazing blowjob, she asked if I wanted a massage, and if oil or cream was better - I chose oil, and she started lathering it from my feet upwards. Rebeka's massage skills are similar to Tilda's - maybe they teach all the salon girls the same techniques? - low pressure mixed with sensual eroticism, gently massaging my legs before working her way up to my ass and rubbing in between my legs. It's an incredible technique and I was horny again within minutes. Rebeka was only halfway done when I couldn't take it anymore, turning around, telling her 'enough massage' and gently grabbing her wrist to move her onto the bed.

After the second round, most girls would ask 'shower?', but we still had 10 mins on the clock and Rebeka asked if I wanted more massage. It was the perfect end and she finished the massage that was interrupted earlier, firmly rubbing oil into my back until the time was up. After a quick shower and a kiss at the door, I was back down the elvator and into the street.

Kényeztetés

Once again I went with the 1.5 hour program. After a quick shower, I immediately grabbed Rebeka and we feel into a deep embrace, tongues lashing as we fell onto the bed. I passionately kissed her for a few mins, before I started exploring that gorgeous body, caressing her breasts and ass, before she moved her way down to my rock-hard member. Rebeka's blowjob skills are impressive, she clearly has done this for a while - she started at my balls, building anticipation before with slow gentle movements, before working her way up the shaft and onto the head. I was excruciatingly horny and couldn't last, blowing my load all over my lower stomach. Rebeka never mentioned a cum in mouth option, so I imagine it's not an extra for her.

After the half-massage, we feel into a deep embrace again, kissing for 10 mins while rubbing each other's parts. Rebeka's hand technique is gentle but stimulating. I was getting too excited though and didn't want to cum so early. I moved my way onto her body, kissing her breasts and nipples before working my way between her legs - Rebeka's pussy is beautiful, small and pretty, and with my tongue against her clit, she was soon wet. Her moans are either impressive acting or she was really worked up, and after I was done, we kissed hard. It was my turn next, Rebeka worked her way down to my member, spending a long time lapping at my balls before taking my manhood in her mouth. I asked her to 69 and she happily obliged - with the huge mirror on the wall, it was a sight to behold, my cock thrusting in her mouth, while her her small perfect ass was right into my face and her pussy in my mouth again. We spent 10 minutes engorged in each other's bodies, before I reached my hand down and gently held her head deep against my cock, thrusting in and out like a gentle forced blowjob - she happily took it all, and within minutes, I blew my load again. An incredible experience.

Elszámolás

I placed the envelope on the bookshelf as I left, Rebeka quietly acknowledged it. No extras were discussed and I don't think she offers any.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  falcons7

Egyeztetés

Telefonon hívtam, rögtön felvette. Másnapra egyeztettünk időpontot. Részletes információkat megkaptam, flottul ment minden.

Megközelítés

Kocsival mentem. Parkolót találtam a közeli mellékutcában. Max 3 óra a parkolási idő (600 ft/ó), ezt sajnos ki is töltöttem (lásd a megjegyzésem az Összbenyomás résznél).
BKV-sok is könnyen idejutnak.

Helyszín

A szobában kellemes félhomály uralkodik, led fény fut körbe. Amit látni kell, ahhoz bőven elég. A fürdő tiszta (tusfürdők, szájvíz), törölközőt kaptam az elején és a végén is. Minden rendben volt.
Mivel többen rendelnek, hallottam mást is, de nem volt semmi ütközés. Egy vastagabb matrac van a szoba közepén, nagyon kényelmes. A falon pedig van egy jó nagy óra.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgy fogadott. Számomra tökéletes alakja van, vékony, tinis alkatú, feszes mellek, és az arca is helyes. Egyszóval nagyon bejött.
Bikiniben fogadott, de az nagyon gyorsan lekerült róla. Végig kedves volt, lehet szimpi voltam neki. Csók közben minimálisan lehet érezni, hogy dohányzik, de ez egyáltalán nem zavart.

Masszázs

Az elején választhattam, hogy kérek e masszázst, vagy csak erotika legyen. Utóbbit választottam ;-)

Kényeztetés

Zuhanyzás után visszatérve a szobába a ruháját gyorsan ledobta. Tökéletes teste van, szemem majd kigúvadt. Rögtön csókkal kezdett, barátnősen, simi, tapi midenfelé. Lefektettem a hátára, és én kezdtem a kényeztetést. Fordítva gyors vége lett volna a légyottnak, nagyon be voltam rá indulva. Végigcsókoltam fentről lefelé, azok a formás mellek, szuper volt. Gyorsan leértem a puncihoz, teljesen borotvált, gyönyörű. Kb 20 percig csak vele foglalatoskodtam. Élvezte, finoman nyögdécselt, nem játszotta túl egyáltalán. Minimálisan az ujjamat is bevetettem. Egyszer biztos elrepült.
Ezután én feküdtem a hátamra, és ő vett kezelésbe. Felajánlott 69-et rögtön elfogadtam. Nagyon érzékien franciázott, tükörből jól lehetett látni, véletlenül sem akart kivégezni. Pár perc után feltérdeltem, ő négykézláb előttem, és úgy dugtam a száját, tükörben néztem a popsiját, húúú. Viszont ez túl izgató volt, úgyhogy kértem hogy 69ezzünk oldalfekvésben. Ez valami iszonyat jó volt, így tudtam kényeztetni őt, és figyelemmel kísértem a ténykedését. Nagyon finoman cumizott, kezét alig használta. A legjobb, hogy nem akart gyorsan kicsinálni, sőt, amint érezte hogy kezd túl jó lenni nekem, akkor áttért a golyszikra, nyalta, kezét benyálazva simogatta őket. Pár perccel a időnk letelte előtt átengedtem magam neki, és remegve egy nagyot élveztem a szájába. Végig bent tartott, tökéletes volt. Aztán szilvia, gyors zuhany. Indulás előtt még átadtam egy kis finomságot neki nőnap alkalmából, örült.

Elszámolás

Extraként NFVSZ-t kértem, végén adtam át a díjat felkerekítve.

Rebeka, Tilda és Adél, felejthetetlen masszázs

  Klapanciusz

Egyeztetés

Rég volt már három lányos kalandom, és rég voltam már második számú kedvenc masszázsszalonomban, ahonnan egy jó fél éve már hogy hiányzott Tilda. Ám nemrégiben ismét felbukkant, úgyhogy kaptam az alkalmon, és leszerveztem gyorsan egy randit az Adél-Tilda-Rebeka triumvirátussal. Adélt hívtam egyeztetés gyanánt, akit elérni könnyű volt, de összeegyeztetni négy ember idejét már nem. Nem dolgozik mindhárom lány minden nap, ráadásul Tilda csak esténként, amit nekem neccesebb megoldani, de ezúttal kénytelen voltam. Azért végül csak sikerült találnunk egy időpontot pár nappal későbbre. Utána eskü úgy vártam azt a napot, mint kisgyerek a karácsonyt...

Megközelítés

Dunával párhuzamos soksávos forgalmas út melletti régebbi épület rejti a lányok bűnbarlangját. Nem nehéz idetalálni, párszáz méterre északra van egy nagy forgalmi csomópont mindenféle járművel, ezen felül jár villamos az út túloldalán, és a két utcával beljebbi párhuzamos úton is. A parkolás kétesélyes. Van mindig egy-két hely a környező utcákban, de foghíjasan. Szóval lutri hogy éppen hol sikerül parkolni, meg mennyit kell hozzá keringeni.

Helyszín

Az épületet utolsó ittjártam óta kívülről újravakolták, ami már nagyon ráfért. A lakás viszont ugyan olyan, de talán mintha most nagyobb tisztaság lett volna mint korábban. Nagy gond eddig se volt vele, csak jártam már pacekabb helyen. De ez részletkérdés, a lényeg úgyis a három hölgy, ők viszont mindannyian tip-top kategória. A fürdő tágas, a kád nagy, bő választék tisztálkodási szerekből, nagy, tiszta és puha törülköző, jó nagy és vastag matrac, bár asszem most mintha feltűnt volna hogy igazából két kisebből van összetolva, de nem sok időm volt ilyen apró részleteket megfigyelni... A lényeg hogy kényelmesen elfértünk rajta négyen is, nem csúszott szét, nem lógott le senki. Ja, és tükör azon a falon, amire a matrac rá van tolva.

Hirdető külseje

Rebeka a három grácia közül a legvékonyabb csajszi. Nekem ő már a túl vékony kategória, de kalandor társaim közöl a többségnek alighanem pont ő lenne itt a kedvenc. Ami miatt számomra mégis jelentős többletet nyújt jelenléte a randin, az egyrészt az, hogy így három jelentősen eltérő testalkatú csajszi társaságát élvezhetem, márpedig a változatosság ugyebár gyönyörködtet. Másrészt pedig bevállalós, pajzán természete, amivel tovább fűszerezi azt a kéjt, amit a három lány nyújt egy ilyen randin. Na nem mintha Tilda és Adél ketten ne lennének szuperek, nem véletlen hogy sokat jártam már kettejüknél. De van az úgy hogy a három csaj még sokkal jobb mint a kettő, legalábbis ha egy olyan klassz csaj a harmadik, mint Rebeka. Arca kedvesen bájos, testén kb egy csepp felesleg sincs, mellei közepes méretűek de nagyon kellemes fogásúak, popsija kicsi és kemény, puncija pedig brutál húsos. Kis- és nagyajkai egyaránt vaskosak, szinte alig férnek egymás mellett, mert a kicsik se sokkal kisebbek a nagyoknál, ezért kikandikálnak azok közül. Imádja ha nyalják, hangosan és határozott testi jelek kíséretében élvez, ha ügyes az ember akkor akár többször is egy randin. Biztos vagyok benne, hogy akinek ő az esete, azt egyedül is a mennybe tudja repíteni.

Adélról már írtam nála, megtaláljátok az ő hirdetése alatt. Tildáról pedig majd az utolsó felvonásban, ő csak odaát hirdet, a 30-086-5101 telefonszámmal.

Masszázs

Szokásomnak megfelelően a randit színtiszta erotikával indítottuk, hosszasan enyelegtünk és élvezkedtünk egymással mind a négyen, mindneki mindenkivel alapon, aminek a végén a lányok az utolsó cseppig kifacsartak. Kb húsz perc lehetett hátra, ami alatt így kizárt lett volna az ismétlés, inkább egy lazító masszázst kértem levezetésként a hölgyektől. Ez nem volt igazi erőteljes masszírozás, csak kellemes simogatás, időnként érzéki gyengédséggel, ami nagyon jól esett. Zárásként ez pont megfelelt nekem, nem vágytam a klasszikus értelemben vett masszázsra.

Kényeztetés

Huhh, hát ezt nem lesz egyszerű írásban visszaadni, annyi minden történt, olyan mozgalmas és intenzív volt az egész, hogy ember legyen a talpán, aki mindenre emlékszik, akár már csak másnap is... Annak ellenére hogy okulva az első ilyen randim tanulságából, miszerint három csajjal az egy óra nagyon kevés, ezúttal két órát foglaltam hogy legyen idő mindenre. Volt is, de így se volt sokkal lazább a menetrend... 😅 Úgyhogy előre is elnézést, de tuti lesz ami kimarad, vagy nem is pont úgy volt csak már keverednek bennem is az emlékképek, de azért próbálom majd minél hűebben visszaadni az eseményeket.

Érkezés után vidám csevely a lányokkal, mindannyian örülnek hogy újra látnak. Adél megjegyzi hogy már nagyon hiányolt, pár napja gondolt is rám hogy vajon mi van velem, mikor jövök újra. Teljesült a kívánsága, nemsokkal később pedig az enyémek is... 😃 Amíg én fürödtem, a lányok szexi combfixeket húztak. Ahogy meghallották hogy kilépek a fürdőből, sorban szaladtak utánam a szobába a pihenőhelyiségből ahol vártak rám. Cukik voltak mint valami kis szende tinicsajszik akiknek ez lesz az első ilyen alkalom. Pedighát nagyon nem. 😄 Körbevettek mint valami útonállók akik ki akarnak rabolni, de nem akartak semmi rosszat. Vagyishát de, csak nem úgy. Csókot akart mind, úgyhogy sorban végigcsókoltam őket. Közben simi és tapi, cicik és popsik, de ők sem pihentették a kezeiket. Meg a szájukat sem, mert az a két lány aki épp nem velem csókolózott, egymással nyomta cuppogósan. Megpuszilgattam a ciciket is, természetesen mind a hatot, majd közelebb húztam Adélt és Tildát hogy hárman nyomjuk a cuppogósat. Fantasztikus hogy milyen élvezettel és átéléssel csinálják, szívogatják az ajkaimat, a nyelvemet, meg közben egymásét is, ha nem állt volna már keményen a cövek, akkor itt merevedett volna kőkeményre. Utána Adél és Rebeka, majd már csak a rend kedvéért is hogy minden kombináció meglegyen, Tilda és Rebeka. Minden párosításban fantasztikus milyen átéléssel csinálják, mintha mindegyik lány tényleg a szeretőm lenne, meg egyúttal egymásé is... Aztán letérdeltem, és megkóstoltam a három puncit is. Ne kérdezzétek milyen sorrendben, a franc se tudja már utólag, de mindhárom fincsi illatos volt, többször is végigmentem rajtuk, eközben a lányok meg felváltva csókolóztak egymással, de még az is lehet hogy nyomták hármasban is.

Adél érezte hogy nagyon gerjedek már a fincsi pinákra, de ebben a pózban igazán jól nyalni nem nagyon lehet. Ezért megkérdezte hogy feküdjenek-e hanyatt egymás mellett, mint a múltkor, hogy sorban kinyalhassam mindet rendesen. Mi más lehetett volna a válaszom, mint hogy naná! 😃 Már szaladtak is nevetgélve a matrachoz, sorban lefeküdtek, csodaszép lábacskáikat szétrakták, gyönyörű puncik feltárulkoztak, hívogattak hogy kóstolgassak. 😋 Egy kicsit még gyönyörködtem a látványban hogy minél jobban beleégjen a retinámba. Azért három gyönyörű meztelen csajszi teljesen kitárulkozó, mindent megmutató látványa nem semmi... Aztán sorban végigmentem a puncikon, egyik kívánatosabb mint a másik, mindegyik másban különleges, más miatt jó igazán, imádom az ilyen változatosságot! Rebeka extra húsos punciját iszonyú jó belemerülve nyalni-falni, aminek számára is kétségtelen élvezeti értékét csalhatatlan testi jelekkel és reakciókkal hozza kényeztetője tudtára. Tilda puncija extra fincsi és illatos, lehetetlen megállni hogy az ember ne falja egyre mohóbban, de ezt ő is szereti, érzékien tekergeti közben a csípőjét. Adél puncija pedig a legszebb hármójuk közül, sőt, nálam ezüstérmes az összes punci közül amit valaha is kinyaltam. De ízre és illatra is nagyon erős versenyző, ráadásul annyira élvezi ő is, hogy az valami fantasztikus élmény, ahogy két kézzel nyomja bele a fejemet, hogy még intenzívebben, még vadabbul nyaljam... Leírhatatlan élmény három ilyen fantasztikusan gyönyörű, illatos és finom, de mégis változatos, eltérő karakterű puncit felváltva nyalogatni, puszilgatni, szagolgatni, kedvemre élvezkedni velük! Talán mondanom se kell, de csak a rend kedvéért: mindeközben a lányokat egy cseppet se zavarja hogy egymás után felváltva, össze-vissza váltogatva köztük mindegyik puncira áthordom a másik kettő nedveit. Esküszöm, még élvezik is! 😃

Ebben a felvonásban még egyik csaj se élvezett el, egyelőre nem is volt ez célom, ez még csak a kóstoló volt. Ám Adél közölte hogy mostmár faszt akar, de gyorsan, úgyhogy most ők jönnek. Már vártam ezt a pillanatot, ugyanis határozott terveim voltak. Első és máig egyetlen közös randinkon így négyesben ugyanis kimaradt egy régi vágyálom beteljesítése, mégpedig hogy egyszerre kényezteti a három csaj a dákeszt. Enyhe terpeszben térdelve a matracon, kértem egy önként jelentkezőt aki befekszik alám a zacskót szopogatni. Adél már pattant is, hogy majd ő, egyszerűen imádom a csajt hogy ennyire lelkes és aktív, kérni se kell, élvezettel csinál mindent magától is! 😃 Elhelyezkedtünk, Adél lábakkal a tükör felé, jó közel hogy minél jobban lássam közben a puncit, majd a két másik lány is beszállt, két oldalról egyszerre nyalogatták, szopogatták a rudat, miközben Adél nyalogatta a zacskót és szopogatta a golyókat. Bár Tilda és Rebeka is popsival a tükör felé voltak, de rá kellett jönnöm hogy nem tudunk mind úgy helyezkedni hogy egyszerre lássam a tükörben mind a három puncit. Na azért így is frenetikus volt, hihetetlen kéjenc élvezet, ahogy a három lány egyszerre kényeztet pajzánul, lelkesen, igazi élvezettel… 😋 Adél még a műsort is adta hozzá, tekergette a csípőjét hogy több szögből is lássam a punust, néha még izgatta is magát. Elvoltunk így egy darabig, aztán csere: Adél jött szopni, valamelyik lány pedig - franc se tudja már melyik volt a következő - ment zacsit nyalni. Természetesen a harmadik variációt is kipróbáltuk, majd Adél ment az épp golyókat kényeztető csaj punciját nyalni. Így “csak” két csajszi szopta a faszt, de meg volt fűszerezve a látvány egy kis fincsi leszbivel. Ebből a koreográfiából is megcsináltuk mindegyik variációt, mindegyik lány kinyalta a másik kettő punciját, de nem ám csak úgy ímmel-ámmal, hanem hihetetlen érzékiséggel és bujasággal, hamisítatlan élvezettel, mintha csak én magam lefetyelném a lucskos kis pinusokat…

Közben már erősen fáradni kezdtem a folyamatos térdeléstől, de persze juszt is kitartottam a végéig, legyen csak kimaxolva a kéj, legyen meg mindenki mindenkivel minden pózban. Aztán kis túlzással szinte összerogytam a lányok között a matracon, de csak most jött a java, fincsi puncikkal nyalakodás közben brutál jó dupla/tripla kényeztetés a farkamnak. Persze innentől már hanyatt fekve voltam, kényelmesen, így könnyebb volt tovább bírni a kiképzést. Először azt hiszem Adél ült az arcomra szemből, kézzel nekitámaszkodva a tükörnek, így én felfelé fordítva tekintetemet kétféle nézetből is csodálni tudtam testének dögös vonásait miközben mohón nyaltam a szaftos kis pináját. Kézzel a popsit és a ciciket simogattam felváltva, mindeközben a másik két lány szorgosan polírozta a rudat. Éreztem hogy Adél közel jár a beteljesüléshez, ezért elkezdtem figyelni a reakcióit, mi az ami a legjobb neki, hogy sikerüljön kielégítenem. Egész hamar sikerült is, iszonyúan cuki ahogy elélvez, majd ahogy hálásan odasimul és puszilgatja, csókolgatja az embert, haláli édes! Most pedig rátett még erre is egy lapáttal, ahogy érzéki hangom a fülembe súgta: "Imádlak!" 🥰 Hát mi mást lehetne erre mondani, mint hogy "Én is imádlak!"? Boldogan mosolygott rám egy pár pillanatig, majd délnek vette az irányt hogy megkísérelje a viszonzást. Rebeka jött átvállalni eddigi szerepét, ő is szemből helyezte fincsi kis punciját a számra. Ekkor még nem tudatosult bennem az a terv, hogy mind a három lányt a csúcsra juttassam, csak úgy a magam élvezete kedvéért nyalakodtam húsos kis punájával, de a sóhajai és a testén végigszaladó remegéshullámoknak hála egyszercsak ráeszméltem hogy őt is sikerülhet kielégítenem. Miután ez is megvolt, már határozott tervvé vált hogy akkor Tilda se maradhat ki. Így amikor ő ült rá az arcomra illatos kis pináját az ajkaimra nyomva, már ez elejétől nagyon odafigyeltem, hogy minél hamarabb ki tudjam elégíteni. Sietségem oka prózai volt, egyszerűen annyira kezdett már elzsibbadni a nyelvem a szinte folyamatos puncinyalástól, hogy éreztem, hamarosan csak szívni tudom majd magamba a fincsi punciillatot, néha egy-egy lusta nyelvcsapás kíséretében, ami aligha elég egy tapasztalt nő kielégítéséhez. De végül sikerült Tildát is az orgazmusig nyalnom még mielőtt a nyelvem túlságosan kifáradt volna.

Ekkor kénytelen voltam egy kis szünetet kérni, de ezt a lányok se bánták. Kértem egy kis vizet, majd pár perc pihegés és nyelvlógatás után (merthogy az fáradt el a legjobban) folytattuk a műsort. A koreográfia ugyan az volt mint ahol abbahagytuk, de most nem szemből a tükörnek támaszkodva kértem a lányokat hogy rámüljenek, hanem 69-ben. Így ugyan kevésbé lehet mozizni, ciciket fogdosni meg szinte sehogy, de cserébe három fürge nyelvecske és hat puha ajkacska kényezteti a farkamat, amíg én immár lustán, csak a magam élvezetével törődve nyalakodhatok a fincsi szaftos és illatos kis puncikkal. Elsőként Rebeka kínálta fel magát. Miközben lassan és érzékien szinte csókolóztam szeméremajkaival, ő a makkomat szopogatta nagyon finoman, a másik két lány pedig megosztozott a dákó és a zacsi nyalogatásán, váltogatták is ki melyik területtel foglalkozik épp. Aztán Tilda jött repetázni, lustán szívtam magamba puncijának mámorító illatát, ő pedig valamelyik barátnőjével osztozkodva oldalról szopogatta a farkamat, fel-alá haladtak szinkronban és ellentétes irányban is, míg a harmadik leány ahogy eddig is, a golyókat kényeztette. Most is csereberéltek a lányok, hogy ki mit műveljen a farkammal, de végig mind a hárman kitartóan izgatták, mind becsülettel kivették a részüket a munkából. Volt hogy Tilda egyedül szopott, de tövig nyelve a faszt, Adél és Rebeka pedig a két golyón osztozkodott. Ezután Adél következett, hihetetlenül dögös tomporát folyamatosan simogatva először csak bámultam eszméletlenül gyönyörű punciját, de az a vadító pinaillat csak rávett hogy ki is nyaljam. Nem is akárhogy, egyre mohóbban és vadabbul kényeztettem, ekkorra már új erőre kapott a nyelvem is, aminek aztán meglett az eredménye, másodjára is elélvezett. Ráadásul úgy, hogy épp tövig volt a szájában a farkam. Imádom mikor egy csaj így élvez el, ahogy teli szájjal próbálnak előtörni az élvezet kéjes hangjai, ettől még jobban felizgulok és gyakran el is durranok közben. Most azonban még nem, ehhez végül Tilda vadító punciillata kellett.

Ám előbb még, ahogy Adél lemászott rólam miután elmúlt nála az orgazmus által okozott révület, igazi szerelmes, érzéki csókolózásba kezdett velem, szinte felfalt, aztán a nyakamat puszilgatta és szívogatta lassan, szinte már erotikusan, miközben gyengéden simogatta a mellkasomat... Esküszöm néha teljesen olyan a csaj, mintha a szerelme lennék! ❤️ Aztán otthagyott, hogy ismét punci kerülhessen a számra, ami ezúttal, és egyben utolsó felvonásként Tildáé volt. Mélyeket lélegezve szívtam magamba vadító illatát miközben szeméremajkait szopogattam mohón, a három lány pedig minden tehetségét és élvezetet fokozó technikát bevetve kényeztette egyszerre a farkamat, hogy a csúcsra juttassanak. Nem is kellett már ehhez sok, annyira telítődtem már az ingerekkel, pattanásig feszült minden idegszálam a kéjtől, robbanásszerűen élveztem egy hatalmasat a lányok szájába. Hogy kiébe ment a nagyobb része azt nem tudom, ahogy azt se hogy mind a háromnak jutott-e, de úgy dereng hogy próbáltak rajta megosztozni becsülettel. Utána hosszasan csak feküdni és mélyeket lélegezni tudtam a mámortól. Mire magamhoz tértem, a lányok már megmosakodtak, így rajtam volt a sor. Ezután már csak egy levezető masszázs volt hátra a randiból, amiről fentebb már írtam.

Elszámolás

Távozás előtt kérték el a lányok a csokrokat, ahogy mindig is szokták. Azt kell mondanom hogy a mai csokorméreteket figyelembe véve még akkor is kedvező lenne, ha átlagosak lennének. De magasan felette vannak az átlagnak a randi minőségét tekintve, így rendkívüli módon megéri velük tölteni az időt. Ottjártam óta egy minimálisat emeltek a virágszálakon, de a fentiek így is maximálisan megállják a helyüket. Extraként a szájbaélvezést és a leszbit lehet náluk kérni, mindkettő alig pár virágszál (ezeken nem tudom volt-e azóta emelés). Én mindent kértem is már az elején, bár sejteni véltem hogy mind a három lánynak úgyse jut a szájába a cuccból, de apróságokon nem akadok fenn. Pláne hogy a leszbit viszont nagyon durván kimaxolták... A megadott csokor tehát a randi időpontjában érvényes pontos mennyiség két óráért három lánnyal, mind a hárommal a két extrát is beleértve. Én viszont ezt egész Deákra felkerekítettem.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Donhuan17

Egyeztetés

>VTR.Rugalmasan könnyedén ismerve már egymást.:)

Megközelítés

>Kocsival mentem.Közelben parkoltamHétvégén lévén ingyenes.Tömegközlekedés is van bőven.Ismertem már a címet,nem változott.

Helyszín

>Tömblakás.Régebbi építésű.Lift van.Sarokkád fügönnyel.Számtalan túsfürdő,tic-tac minden ami a szájhigéniához kell.Türcsi is okés.

Hirdető külseje

>Mindkét lány gyönyörű és sexy!:)
>Rebeka:Karcsú,kis mellű szuper alakkal bájos tekintet,popsija első osztályú.Hosszú haj.
>Tilda:Szemtelenül fiatal,teltkarcsú,nagy mellekkel,és bimbókkal,gyönyörű szemekkel.Hosszú haj.

Masszázs

>Mivel másfél órára mentem két lányhoz,így ez is belefért.A négy kéz fantasztikusan átgyúrt,simogatott,kényeztetett.Nagyon jó érzés ahogy négy kéz,és négy mell stb,csak neked akar jót.Viszont nem ez volt a főműsorszám.:)

Kényeztetés

>Rebivel mentem el közös pancsizni.Ami nagyon kellemes.Addig Tilda a szobában várt.Egyik kis szobában voltunk hármasban leszbivel.Először itt is leültem a fotelba,h kényeztessenek...Az egyikkel csókóloztam a másik orálozott,utána cseréltek.Aztán hármasba csókólózás.Fantasztikus.Kértem közös franciát a farkamon amiben nagyon ügyesek voltak a lányok,Csókolóztak rajt közösen.Egyszer az egyik majd a másik a farkamat a másik a zsákot kényeztette.Majd csere.Én írányítottam őket.69-eztek előttem,közbe ennek vagy annak a szájába tettem a brét.Majd mellémtérdeltek én feküdve a tatamin,simogattam a két puncit egyszerre,ők meg falták a farkam közösen...Volt itt minden földi jó.A végén Rebi szájába mentem el,alué nyaldosta Tildácska a zsákot...Olyat lőttem,h azt hittem infarktusom van.:DMegvárták még nem rángatózok,mint egy autista,rebi elvitte a gyerekeket egy másik helyre,addig összebújva voltam Tilda Kisasszonnyal.:)Majd visszajött Rebeka és még volt pár finomság,de járjatok utána.:)Időm elteltével elhagytam eme szalont nagy bánatomra,de nem sietettek..

Elszámolás

>Ki van írva minden náluk plussz a leszbi.:)A legjobb szalon,a legjobb hármasozó hely.:)Extra az NFVSZ még amit odadtam Rebeka Kisasszonynak útólag,mert az elején nem tudtam hogyan lesz a vége...:)

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

A legutóbbi találkozásunkkor szóba került,hogy legközelebb egy hármas felállásra mennék.Telefon sikerült őt elérnem először Tina neve került szóba de ő megbetegedett.Feajánlotta hogy Tilda ráér nem rég tért vissza jelenleg csak a másik oldalon hirdet vele tudunk összehozni egy négykezest.

Megközelítés

Boráros tértől nem messze az Ipar utca közelében található egy már nem új épület ami nem rég lett tatarozva így egész jól néz ki.Én BKV-t vettem igénybe parkolni talán a mellék utcákban lehet.Mikor odaértem megcsörgettem Rebekát kérte hogy a diszkréció miatt ne azon az emeleten szálljak ki.Így is történt egy emeletet gyalogosan tettem meg.

Helyszín

Lakás nem új de szerintem redben van két babaszoba az is tökéletesen megfelő úgyszintén a fürdő is kifogástalan.

Hirdető külseje

Ezuttal két különböző testalkatú lány a partnerem.Rebeka vékony magas gazella alkatú sötét hajú leányzó.Tilda teltebb fehérbőrű szőke hajú kerek popsis.Régebben valaki azt írta hogy olyan szlávos kinézetű valóban olyan. Vidám kedves lányok Puszival fogadnak minkettőjükön melltartó tanga szett.Tilda sem volt teljesen ismeretlen számomra Rebeka régebben bemutatott minket egymásnak.Cipőlevétel után bekísérnek a duplatatamis szobába rövid beszélgetés után a kapott törölközővel célba veszem a fürdőszobát.

Masszázs

Visszatérésem után puszi mindkettőjükkel nyelves puszi majd leheveredek a széles tatamira hasra fordulok.Olajos masszázst választok finoman bekenik a testem nagyon kellemes ahogy a négy kéz megérinti testemet.Masszázs közben beszélgetünk hogy teltek az ünnepek Rebeka nagyon képben van velem kapcsolatban sok mindenre rákérdez amit régebben meséltem neki.A tükörben figyelem minden mozdulatukat Tilda a jobb oldalamon Rebeka a baloldalon ténykedik vállam derekam lábam közepes erősséggel álgyúrják minden izmomat átmozgatják kelemesen ellazulok.

Kényeztetés

Fordulást követően Tildával ismerkedem nyelvemmel magamévá teszem finom húsos punciját nyelvemmel ízlelgetem ajkain cikázom Tilda nagyokat sóhajt kitartóan izgatom élesedik a feszültség teste megrándul többször megemelkedik azt hiszem sikkerrel jártam. Rebeka gyengéden simogat hamarosan ő következik helycserét követően nyelvemmel finoman becserkészem kéjbarlangját a bejáratánál elidőzom egy darabig jól nedvesedik számban érzem sós kéjnedvét nem kell sok erőfeszítést tennem halk sóhajok hagyják el ajkait vékony teste megfeszül vonaglik elszáll.Pici puszi a szájára "köszönöm ez jó volt".Visszafekszem a tatamira a lányok kétoldalról mellém térdelnek nedves puncijukat ujjaimmal becerkészem jól bepucsítanak könnyen hozzáférek nedves kéjbarlanjukhoz újjaimat ki-be mozgatom. Rebeka a zacsimat nyalja Tilda a rudamon szörfözik ajkával egymásnak adják a staféta botot.Rebeka nagyon belelendül az ujjazásom hatására hangosan egyre vehemensebben szop majd Tilda következik halkan szólok hogy Tidával szeretnék elmenni.Rebeka feljön mellém nyelves puszikat váltunk Tilda ajka lankadatlan elszántsággal mozog a kéjrudamon ami rövidesen megadja magát szájába lövöm az örökítő anyagot ezután kiszalad renbehozni magát. Még van egy kis időnk mellém fekszenek átkaronak beszélgetünk puszikat váltunk lassan lejár az egyóra.Fürdés öltözés majd érzékeny búcsú a lányoktól.

Elszámolás

Minden úgy történt amit megbeszéltük egy extrát kértem a Nfsz-t.A rószaszálakat randi végén a szekrény polcra tettem.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

Telefonon hívtam, első hívásra sikerült egy aznapi időpontban megegyezni. Részletes információkat kaptam a program tartalmát illetően, flottul ment minden.

Megközelítés

A város jól megközelíthető részén rendel, a környező mellékutcákban lehet parkolóhelyet találni, erre azonban érdemes pár percet ráhagyni. A bkv-val érkezők számára sűrűn közlekedő villamosok, buszok is rendelkezésre állnak a rendelőtől rövid sétára.

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel, ehhez van igazítva a belső tér hangulata is nem túl erős fényekkel. Nem egyedül rendel, de ez nem zavar semmiben, gondolom, jól meg van szervezve a beosztás. A fürdő tiszta, a kilépő is száraz volt. Kellemes illatú törölközőt kaptam, sok tusfürdő volt a kád mellé készítve, nem feledkeztek meg a szájvízről sem.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgy fogadott. A ruhától, amiben fogadott, az első percekben meg is szabadult, beleértve az alsóneműt is, így azt nem tudnám felidézni. Vékony, tinis alkatú lány, nem túl nagy, de feszes mellekkel, nem kell az arckitakarástól sem tartani. Hozzám végig kedves, közvetlen volt. A csók közbeni tapasztalataim szerint dohányozhat, bár ezt a fogmosás és szájvíz jól palástolták.

Masszázs

Valószínűleg a törzsközönsége nem a szakszerű, erős gyúrás miatt jár hozzá, bár nekem kifejezetten jól esett a masszázs is. Ezt a részt úgy írnám le, hogy amikor egy fárasztó nap után az ember megkéri a barátnőjét, hogy masszírozza meg. Megkérdezte, hogy olajjal vagy krémmel szeretném a masszázst. A masszírozást lábtól felfelé haladva kezdte, közben végig beszélgetett, kifejezetten érdeklődő, de nem tolakodóan. Nehéz volt néha félbeszakítani, hogy legalább az udvariasság szintjén én is érdeklődhessek nála valamiről. Alaposan végig masszírozott, jeleztem, hogy a hátam néha fáj, arra nagyobb figyelmet fordítva. Nem maradt ki egy testrészem sem a kellemes, de nem profi masszásból. Minden egyes érintése jól esett, illett az egész ottlétem hangulatához.

Kényeztetés

Tisztálkodás előtt beszélgettünk néhány szót, ekkor már meggyőződhettem közvetlenségéről, kedvesen érdeklődő hozzáállásáról. Tudakolta, hogy szeretném a programot, első választási lehetőségként a kényeztetés-masszázs-kényeztetés kombót felvázolva, amire én le is csaptam, mielőtt tovább sorolhatta volna. Zuhanyzás után visszatértem a szobába, ezt érzékelve ő is megérkezett a szemközti szobából, majd rögtön hellyel kínált a matracon. Kifejezetten barátnősen, csókokkal kezdte, simogatva indított, megtartva az irányítást. Jó érzéke van ahhoz, hogy mikor kell lejjebb haladnia, apró puszikkal közelített a cerkám felé, ami ekkor már állt. Úgy helyezkedett kérés nélkül is a frnaciához, hogy a falra applikált tükörből minél jobb kilátásom legyen karcsú testére, különösen a popsijára, így kezdett lágyan franciázni. Nagyon kellemes a franciája, az a barátnős típus, nem a koppanásig torokravevős, pornós. Szívesen vette, hogy közben a melleit és a fenekét is simogattam, nedvesedett is a puncija, ahogy arra tévedt a kezem. A tükörből kínálkozó látvány is segített abban, hogy nem bírtam így sokáig, a szájában lett végem.

A második etapban is csókkal, simogatásokkal indított, a puszilgatásokat én is igyekeztem viszonozni, nem megfeledkezve a melleiről sem. Úgy éreztem, szívesen veszi, hogy a melleit puszilgatom. A kellő pillanatban rátért a franciázásra, miközben ismét lehetőségem nyílt simogatni a fenekét, punciját. Röviddel ezután a kölcsönösség lehetőségét is felajánlotta, amit nem akartam semmiképp sem visszautasítani. Megfelelő higiéniájú kelyhét 69-ben kényeztettem, ezt némileg szabályozta a saját pozíciójának módosításával. Igencsak úgy tűnt, hogy élvezi a ténykedésemet. A puncinyalást csak néhányszor szakítottam meg, hogy a tükörre vethessek néhány pillantást, csodálhassam, amint 69-ben cumizik rajtam. Számomra is elég élvezetes volt az ismét barátnős, kevés kézhasználattal járó francia, így a szájában lett végem ismét. Ezzel nagyjából sikerült is kitölteni a másfél órát, egy gyors zuhanyra még maradt időm.

Elszámolás

Saját indítványozásomra az elején adtam át, az extra NFVSZ-t belekalkulálva. A telefonos tájékoztatásnak megfelelően, nagyon korrekt módon zajlott, ahová letettem, távozásomig ott is maradt.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Rebinél voltam már, olvastam jól sikerült 4 kezesükről Tildával és kedvet kaptam én efféle töményebb huncutsárhoz. Írtam neki, hogy 4 kezesben kivel lenne szívesen, mert ha a lányok között összhang van, az nekem is jót fog tenni. Írta, hogy Tilda aznap volt utoljára, Adél tudná javaolni. Volt még egy új, vékony lány, de ő kb. egy héttel később mér nem volt elérhető. Adél nem az esetem, így azt mondtam várjunk ezzel. Aztán pár nap múlva rám írt, hogy úgy adódott, hogy tilda mégis bent lesz pénteken, mi lenne ha...? Ilyen lehetőségre le kell csapni, gyorsan igant mondtam. Később, mikor már ott voltam, kiderült, hogy Tilda nem véletlenül volt bent, direkt erre az alkalomra. Na szép! A kis huncut Rebeka. :D

Megközelítés

Sima liba, parkolás a közelben lehet, fizetős. Ha valaki BKV-zne, akkor 6 perc séta egy nagy csomópont.

Helyszín

Olyan 30 éves épülete lehet kb, felújított lifttel (az a csiga járat, nehogy idő előtt elszédülj), a lépcsőház ugyan koros, de tiszta. A lakásba belépve az ajtóra szerelt hangelnyelő szivacs a leg szembetűnőbb; igyekeznek megtartani a diszkréciót. Dicséretes. Előszoba, jobbra konyha, szemben a fürdő, balra két szoba, mi a bal-bal oldaliba mentünk. Belépéskor Rebi bemutatta Tildát, aki kezet nyújtott majd puszit adott, Rebi a szokásos módon megcsókolt, mire Tilda megjegyezte, "akkor ti már ismeritek egymást" :)
A szobában balra egy fotel, én ebbe pakoltam a gönceimet, és egy szekrény, van még szemben egy asztalka, illetve a legfontosabb kellék egy 180 vagy 200 széles matrac. Erről gyakorlatilag fel sem keltünk a program alatt.

Hirdető külseje

Rebeka a képek alapján abszolút felismerhető. Az arc kitakarástól sem kell félni, kedves, csinos fiatal pofika, csókos száj. Tilda nem annyira vékony, de ő is nagyon csinos. Picit teltebb, izmos popsival, incselkedő cicikkel. mindig széles mosollyal. Ő az az alkat, aki azt mondják (minden jóindulattal), hogy tömni való. Látszik rajta, a kisugárzásán, a mosolyán, hogy imádja a szex minden fajtáját. Sajnos ezen a helyen vannak korlátok, ezeken belül viszont szabad a pálya.

Masszázs

Gyors zuhany és egyéb higiéniai tevékenységek után a szobába siettem ahol pár másodpercen belül ők is megjelentek. Pont azon gondolkoztam a tus alatt, hogy jó lett volna kérni tőlük, hogy már meztelenül várjanak. Nos miután a szobába léptek és mindeketten lecsókoltak, szó nélkül megszabadultak attól a kevés textiltől is, ami még rajtuk volt. Ennél jobb kezdet nem is lehetne. Még megklérdezték, hogy sima 4 kezes,vagy exrtás? Mivel náluk még nem voltam ilyen programon és eleve ritkán szerettem volna tisztázni mi a különbség. Röviden az extrás, amikor egymással is foglalkoznak. Mondtam, hogy majd kialakul. Ez nagyjából 2 perc alatt történt, ugyanis ahogy csókolózni kezdtünk elég hamar hármas csók alakult ki ez néha átment az ő külön csókolózásukba, amit élvezettel néztem, majd én is újra a szájuk közé furakodtam. Persze közben a lányok hozzám simultak meztelen testükkel, úgyhogy én már hamar hadrendbe álltam, amit ők is észrevettek és finom kis ujjacskáik a meredező farkamon szaladgáltak fel's alá.

Kényeztetés

Nagyon élveztem már ezt is, de a java még hátravolt, így a matracra keveredtünk, én középre a két lány mellém. Hol az egyik, hol a másik csókolt, miközben kezük folyamatosan járt a testemen. Először Rebire fordultam rá és kezdtem kényeztetni a cickóját majd lejjeb. Finom, tükörsima puncusás élvezet nyalni és el lehet juttatni az orgazmusig is, amit olyan édesen köszön meg. Közben Tilda simogatott, puszilgatott ahol ért. Pozíciót váltottunk, hanyatt feküdtem és kértem a lányokat, találják fel magukat. Elég gyorsan ment, hamar a meredező tagomnál termettek és felváltva vették a szájukba. Rebeka a finom, kislányos vonalat képviseli, lágyan a felső harmadot engedve be puha ajkakkal és nyelvvel kényeztet, Tilda sokkal mélyebbre engedi és nála ,ár pornós elemek is előkerülnek, de csak módjával. Végül az lett a befutó felállás, hogy Tilda szájában a farkam, Rebi pedig a tölténytárat nyalogatja. Nem is tudom, lehet-e fogkozni ezt az érzést. Lehet. Tildát megkértem, forduljon a számra és őt is szépen kinyaltam. Ő is tocsogott és remegett szájában a tagommal. Ezután a két lány oldalról támadott, úgy, hogy közben kézzel elértem a popsikat, nedves puncikat. Újabb őrületes inger hegyek borítottak el. Időnként a farkam felett össze találkoztak, ilyenkor váltottak pár csókot. Egy másodperc nyugtom sem volt, folyamatosan értek az ingerek. Egy idő után mondtam nekik, hogy most mutassanak valami újat. Rebi hanyatt feküdt és Tilda nekiállt kinyalni. A látvány egyszerűen észvesztő volt. Egy darabig néztem, majd Rebi szájába toltam a farkam. Már mindhármunk izgalmi állapota az egekben járt. Majd Rebi elélvezett. Kihúztam a szájából a farkam és Tilda mellé vetettem magam és is akartam az édes nedvéböl kostolót. Összebújva pihentünk picit majd újra a két száj egy farok felállás következett. Némi variálás után ismét a Tilda szájában a hímtag, Rebi a zacsit kényezteti pozíció maradt tartósan, amiből aztán egy hatalmas robbanás lett Tilda ajkai közé. Őrületes orgazmust éltem át. Tilda a még lüktető farkamat nem eresztette, Rebi alatta nyalogatott. Az ájulás határán voltam. Tilda kiment megszabadulni az utódoktól, Rebivel tisztálkodtunk, majd hármas összebújás kerekedett. Még egy rövid talpmasszázs belefért, aztán zuhany és el.

Elszámolás

Extra volt, hogy egymással is foglalkoztak és az NFVSZ. De egy ilyen randit máshogy vétek lenne végig csinálni, ezek kötelező elemek.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  TiborX

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk. Az első próbálkozás nem volt sikeres, de a következő héten összejött. Azért telefonon is beszéltünk, nagyon kedves volt és vidám akkor is.

Megközelítés

Közel a belvároshoz, a parkolás nem gond, viszont fizetős. BKV-val meg ezer módon el lehet jutni.

Helyszín

Régebbi építésű bérház, de a lakás maga teljesen rendben van, rend és tisztaság. A fürdőszobában legalább egy tucat tusfürdő, szájvíz is van. A törölköző tiszta. A szobában egy dupla matrac és egy fotel, ahová a ruhákat lehet tenni.

Hirdető külseje

A képeknek maximálisan megfelel, talán még annál is karcsúbb. Nagyon kedves lány, mindig mosolyog. Szép fekete haja van és az arca is szép, az alakja igencsak karcsú és vonzó. Bugyi és melltartó együttesben fogadott, de aztán eszébe jutott, hogy telefonon combfixet is ígért, így gyorsan felvette, bár inkább térdfix volt, de jól nézett ki.

Masszázs

Átbeszéltük a programot és abban maradunk, hogy rövid, 10-15 perces masszázzsal kezdünk. Megkérdezte hol masszírozzon és végül a comb-fenék masszázsban maradtunk. Nagyon kellemesen csinálta. Olaj és krém közül lehetett választani, én az olajra szavaztam. Masszázs közben beszélgettünk, rengeteget kérdezett rólam. Kellemesen telt az idő, aztán megkért, hogy forduljak meg. Itt jött a kényeztetés. A végén pedig kaptam egy nagyon kellemes talpmasszázst.

Kényeztetés

Már a masszázst is meztelenül végezte, így készen álltunk a kényeztetésre. Szájrapuszival indítottunk, ami igazi csókolózásba alakult át. Nagyon izgatóan, kellemesen csókol. A nyakamat is csókolgatta, majd haladt lejjebb. Először a kezével élesztgette a szerszámot, majd igen hamar ajkai közé vett. Nagyon kellemes, lágy a franciája, pont az az erősség, ami nekem tökéletes. Közben mellettem térdelt, így jól láttam a tükörben az erogén zónákat. Kedvemre simogathattam is, mindent kényelmesen elértem. Hosszú ideig voltunk ebben a pozícióban, annyira, hogy már kezdett közeledni a csúcs, úgyhogy inkább felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Visszacsókolt, majd egymás nyakát csókolgattuk, közben keze lágyan foglalkozott a szerszámmal. Nagyon élveztem a helyzetet. Aztán kis idő múlva visszatért a franciára. Nagyon izgató volt amit csinált, a tükörből is kiváló szögben láthattam. Aztán egy ponton már nem volt visszaút, az ajkai közé robbantam. Nagyon türelmesen hagyott lenyugodni, mielőtt kiszaladt volna a mosdóba.

Elszámolás

Az oldalán minden információ meg van adva. Én az NFVSZ opciót is igénybe vettem. Az elszámolás utólag történt.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Zsabazsak

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg. Amit kérdeztem tőle, arra mindenre egyenes válaszokat adott. De, nem ez volt a lényeg, hanem az, ahogyan beszélt. Hangja cuki volt, csicsergett, annyira magával ragadóan aranyos volt, hogy szinte láttam magam előtt, ahogyan mosolyog közben. Kuncogott, nevetgélt a spontán interjú alatt végig. Nagyon kíváncsivá tett, hogy milyen lesz majd élőben

Megközelítés

Segített odatalálni. Telefonban azt mondta, hogy randi helyszíne közel van a Boráros térhez. Tényleg úgy volt. Petőfi híd lábától 10 perc kényelmes séta volt dél felé a több sávos út bal oldalán. Diszkrét ház. Nem egy mai darab, nem mostanában épült, de még sincsenek biológiai térfigyelő mamikák, akik árgus szemekkel ellenőrzik az idegenek mozgását.

Helyszín

Előtérben két puszi tőle, majd cipő le és irány a bal oldali szoba. Ott félhomály fogadott. Hangulatos, jó hosszú helyiség. Redőny majdnem teljesen le volt engedve, de nem volt azért bent sötét, mert a fal sarkában és a tükörnél egy színes izzó sor világított. Udvariassági körök után vetkőzésbe kezdtem. Szekrénysor előtt volt egy fotel, abba tettem le a ruháimat és elmentem zuhanyozni a fürdőszobába.

Akkor néztem csak egy kicsit körbe. Láttam, hogy jobbra van még egy másik játszószoba is. Gondolom, hogy az is több férőhelyes.

Rajtunk kívül voltak még a lakásban mások is. Szemben a konyhában, az üveges ajtó mögött kvaterkáztak a csajok.

Visszatérve a szobába a masszázs a parkettára helyezett 2x2,4 méretű ágybetéten történt meg. Ez adott helyet a kényeztető részek izgalmainak is.

Később kiderült, hogy itt szoktak „two girls one boy” bulikat csinálni a biszex barinőkkel, azoknak az uraknak, akik ezt megrendelik tőlük.

Hirdető külseje

Sok jó kép van Rebekáról fent az oldalon. Amire azokból következtettem az fogadott élőben. Nincs csalódás. Azok a fotók filtermentesek, retusálatlanok. Valóságot mutatják be, nyersen. Nem kell túl ragozni, az van amit ott láttam. Hosszú hajú, vékony testalkatú, fehér bőrű, ápolt hölgy Rebeka egy kis tetkóval és orrpiercinggel. Egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Arca is szép, nincs benne semmi különleges, de rendben van. Csinike nagyon.

Nem a szilikon völgyből jött, sorozatban gyártott, instant kinézetű, széria plázalány. Nem. Külsőben semmi extra nincs vele, így természetes teljesen jó, ahogyan van. Talán a cickó-mickók voltak kisebbek, mint ahogyan azt a képei alapján vártam volna, de ez nem okozott gondot. Popsi is pindurka, egy tenyeres, az is tetszett. Bordái is kilátszanak és a lába is vékony, de mégis esztétikailag nagyon egyben van.Ami viszont meglepetésként ért, az a mérhetetlenül kedves személyisége. Olyan szívélyes és meleg fogadtatásban részesített, hogy már az első percekben az ott alvás lehetőségéről érdeklődtem nála. Annyira barátságos, annyira nyitott személyiség, hogy könnyű volt vele egy hullámhosszra kerülni. Barátnős, szimpatikus érzetet tart fent. Nem tudom, hogy csinálja, de elég ügyes. Ez sokszor fontosabb, mint a megadott mellméret, a súly, vagy az életkor hitelessége. Itt persze ezekben sincs eltérés, ezt csak úgy mondtam.

Masszázs

Alapszintű masszírozásban volt részem. Nem volt az a, na most szétgyúrom, szétszakítom érezésem, de nem is arra vágytam. Kellemes simogatásokat és közepes masszírozgatásokat mutatott be egy kis olajozás kíséretében. Pont annyira volt erős, hogy közben nagyon kellemesen tudtunk beszélgetni. Ekkor mesélte el, hogy van benne egy kis leszbi hajlam, amit a barátnői szerencsére viszonoznak. Úgyhogy, alkalmanként itt huncutkodnak a szivacson. Szerencsés milordok pedig mindezt nem csak végig nézhetik, hanem be is szállhatnak.

Kényeztetés

Csókolózással kezdtük. Hihetetlenül érzéki módon csinálta. Közben lábujjhegyre állt, a kezeivel simogatott, ölelt, átkarolt, húzott magába. Ezzel még hitelesebbé tette a testi vágyakozását. Nyakának és fülének habzsolása közben éreztem parfümjének és a testének finom elegyét. Bársony bőrén ujjongtak az ujjaim.

Az orál miatt kerestem fel, az szuper, az neki nem a szükséges rossz, de még csak nem is egy unalmas munka, ha jól sejtem, hanem egy könnyed és perverz játék. Örömszerzésre született. Van érzéke hozzá, kár volna tagadni. Kígyóbűvölő fogalmát teljesmértékben lefedte a tevékenysége.Játszótársat még egy kicsit lejjebb hajolva is talált magának. A két mogyival is jó sokat foglalatoskodott.A nyelvével korcsolyázott a zacsimon és azon a kényes környéken. Ezzel extra izgalmakra volt képes. Érdeklődött még az elején, hogy milyen befejezésre vágyom, pontosabban, hogy hová szeretnék majd élvezni a legvégén. Elmondta, hogy a száját is lehet választani. Azt két szál rózsaszál támogatásával lehet kiérdemelni. Előtte még én is meg szerettem volna kóstolni a punókáját. Hátára fektettem, lábait széttártam, enyhén felemeltem. Nyiladozó liliomjára tettem az arcomat. Kellemes tisztaság illat lengte be azt a részt.Tükörsimára borotvált terület fogadott. Nyelvemmel szerelmes hattyúk násztáncát jártam el. Néha felnéztem rá és láttam, ahogyan mellkasa egyre magasabbra emelkedik. Légzése szaporábbá vált. Két nyögést mindig három mély sóhajtás követett, mint ha az kötelező eleme lenne az élvezkedésnek, ahogyan a kártyában a full house lapoknak. A nyaki ütőere pulzálni kezdett és alkalmanként a háta is megfeszült. Én a popsiját markolásztam közben ő pedig a saját melleit nyomkodta. Mellbimbói kemény csúcsokká hegyesedtek ez alatt. Csak miután elélvezett puhultak meg és ereszkedtek vissza az eredeti felületükbe. Lefetyeltem még egy darabig a málnásban, egyre lassuló ütemben és csak akkor hagytam abba, amikor megköszönte az áldásos tevékenységemet. Megköszönte, ilyet is ritkán hallani...

Újból ő kényeztetett. Már nyitott könyv voltam a számára. Mondhatni, hogy mindent erogén zónámra pontosan ráérzett, tudta hová kell nyúlnia, hogyan működöm. Ismét hadrendbe állított, de a csúcsra csak hosszas erotikus kalandtúra után vezetett fel. Legjobban az a rész jött be, amikor a puha szájával a péniszem alsó részén szánkázott fel és alá, a makkomtól a golyóimig.Felkönyököltem, hogy jobban szemügyre vegyem, mit művel és számoltam magamban a fordulókat, amiket csinált. Minden prímszámnál az ajkai közé szippantott és jól benyelte a gyíkomat. Disszertációt lehetne erről írni, annyira profi és technikás.

Megdolgozott a sikerért. Én is belesegítettem, csípőmozgással diktáltam az ütemet és hatalmasan robbantam. Persze, hogy a szájába, amit fegyelmezetten fogadott. Lassított ezután és példás levezetéssel engedett a teljes nyugalmamra. Majd hümmögve és kézjelekkel mutogatta el, hogy mindjárt jön, csak kimegy a mosdóba kiöblíteni a száját.

Elszámolás

Másfél órás csomagját választottam, egy extrával. A telefonban elmondottak szerint. Azt a szekrény vitrines részére tettem le, érintetlen maradt a távozásomig.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

Rebekát egy éve ismerem, és kb. 10 alkalommal voltam is már nála. Most úgy éreztem, itt az ideje egy újabb látogatásnak. Szerdán hívtam fel telefonon, és lényegében mindegy volt számomra, hogy mikorra kapok tőle időpontot. Aznap csak jóval később tudott volna fogadni, így a csütörtök 13 órában maradtunk.

Közvetlenül vele beszéltem telefonon, és persze flottul ment az egyeztetés, mint korábban is mindig. Rebeka és a hely egyik nagy előnye, hogy ha olykor a kolléganője veszi fel a telefont, akkor ezt igen korrektül jelzi is. Rájuk nem jellemző az, hogy a kolléganő úgy beszél a vendéggel, mintha maga a hirdető lenne. De ezúttal ez a mondatom mellékvágány, mert tényleg Rebekával beszéltem.

Megközelítés

A többségünk számára ismerős ez a szalon a Boráros tér közelében. Igen jó a BKV-s megközelíthetősége. Sok-sok busz, villamos és egy HÉV megálló is szóba jöhet, majd onnan még egy 4-5 perces séta. Kocsival nem ilyen könnyű a helyzet. A parkolás persze fizetős, de annak, aki először megy oda kocsival ezen felül még nehéz is szabad helyet találnia. Eltölthettek a parkolással jó néhány percet. Én szerencsémre oda gyalog megyek.

A ház könnyen megtalálható GPS-szel, de anélkül is. Az épület a régebbi fajtákból való, és szerény, de nem lepukkant. A bejárat, a lépcsőház, a lift - minden tiszta és karbantartott. Talán érdemes megemlítenem a liftet: ennél lassabban járó felvonót nem könnyű találni a városban. Egy örökkévalóságnak tűnik, mire felérsz.

Szerintem az átlagosnál diszkrétebb a bejutás, ami előny lehet egyes kollégáknak.

Helyszín

A lakásban két masszázs-szoba van, és egy közös fürdőszoba, de nekem még sosem volt gondom a fürdőszobai logisztikával. Ezúttal a bejárati ajtótól távolabbi szobában élvezhettem Rebeka társaságát.

A szobában tatami van, és egy fotel, ahova a ruháimat szoktam lerakni. A tatami mellett igen jól elhelyezett tükrök. Van még a szobában egy szekrénysor, amelynek a polcán várja a vendéget a mindig száraz és nedvszívó törölköző. A tisztaság és higiénia szerintem tökéletes.

A fürdőszoba is teljesen rendben van. A kádnál tusfürdők bőséges választéka, a mosdónál szájvíz, műanyagpohárkák, dezodor. Szóval minden OK itt is.

Hirdető külseje

Kezdem a fotókkal, mert ez itt fontos. A hirdetése összes fotója Rebekáról készült, és azok valósak, de szerintem ő élőben sokkal jobban néz ki, mint amit a fotók sugallnak. A fotózása óta lefogyott, és nekem emiatt most jobban tetszik. A mostani beszámolóm kedvéért még egyszer nagyon alaposan megnéztem a hirdetése fotóit, és csupán néhány olyat látok, amelyek szerintem jól megragadják ennek a gyönyörű lánynak a kinézetét, illetve azt, ami engem mágnesként vonz:

1. az a fotó, amelyen fehér dresszben fekszik és egyik lábát felemelve éppen veszi le, vagy húzza fel a fekete combfixet. Látszik a karcsú teste és áramvonalas lábai (a mostani 12. kép)
2. azok a fotók, amelyen ugyanebben a fehér dresszben szélesre tárt combokkal térdel és látszik a formás popsija (a mostani 4-es és 13-as kép)
3. az a fotója, amelyen úgymond egy könyvet olvas, és a másik fotó ugyannabban a szerelésben - ülve, de ezúttal könyv nélkül.

A fotói mellett a hirdetésben ott virít a "retusált képek" felirat. Pedig retusálásra ennek a tündérnek semmi szüksége nincs. És ha bármi "retusálódott", az nem lett szebb az eredetinél.

Eltávolodva a fotóitól a kinézete leírását azzal kezdeném, hogy egy szép archoz meseszép test tartozik. Gyönyörűen ragyognak a szemei. Egy apró orrpiercingje van, de nem az orrcimpán, hanem az orra baloldalán, ahol az ilyesmivel talán kevesebb kellemetlenség jár. Haja egyenes és középhosszúságú. Szép selymes a bőre, talán egy apró tetoválásra emlékszem.

A teste olyan igazi tinilányos - és ezzel nem túlzok. Amikor csak végigmértem ezt a testet, újra-és-újra elnevettem magam gyönyörűségemben. Azt hiszem, van egy olyasféle mondás, hogy "jókedvében volt a Teremtő, amikor őt megalkotta". Nekem Rebeka testéről ez ugrott be ott is, de most így utólag is ez a legfbbő benyomásom a külsőjével kapcsolatban.

Noha mindene szép, talán a formás feneke és karcsú dereka tetszik nekem leginkább. Azért a cicikről sem feledkeznék meg, amelyek szépek, kislányosan kicsik, és rugalmasak. Nagyon jó érzés kézbe venni őket, vagy éppenséggel puszilgatni. A mellbimbói olyankor szépen kidudorodnak. A puncija is ápolt, szép kagylószerű.

Az oldal egyik nagyon szép lányáról beszélünk. Pedig a beszámoló továbbiakban arról fog szólni, hogy számomra a kinézetét felülmúlja a ténykedése és odaadása.

Lenyűgöz engem ez a lány, és hogy valamelyest megtartsam a hitelességemet, hogy ne tűnjek teljesen elfogultnak és elvakultnak, meg kell jegyeznem, hogy Rebeka dohányzik, amit csak igen kevéssé lehet érezni, de azért csókolózáskor lehet. Persze én nem mondanék le azokról a csókokról semmi szín alatt, de lehet egyeseknek más a preferenciája.

Masszázs

Belépésemkor egy aprócska fehér bugyiban és egy melltartóban fogadott, természetesen az ajtó mögé bújva. Széles mosollyal és két puszival köszöntött. Cipő le, és gyorsan be a szobába. Ott átadtam a nála már védjegyemmé vált apró ajándékot, a virágcsokrot pedig diszkréten letettem a polcra. A vetkőzés közben már sorjáztak a kérdések mindkettőnk részéről a másik irányába. A megszokott kérdések voltak ezek ("mi újság nálad?" "mi történt veled, amióta nem találkoztunk?", stb.) A megszokotthoz képest itt az volt a lényeges.különbség, hogy Rebekát ez tényleg érdekli, és persze engem is érdekel az ő életének alakulása. Kettőnk között minden látogatáskor úgy folytatódik a beszélgetés, hogy tényleg emlékszünk is minden apró részletre, ami az előző alkalommal elhangzott. Elképesztő, hogy Rebeka mennyire részese tud lenni az életemnek úgy is, hogy a szalonon kívül nem találkoztunk soha. Én is igyekszem követni az ő sorsát, dolgait. Cinikusok gondoljanak erről bármit, de Rebeka olyan már nekem, mint egy barát. Afféle "barátság extrákkal" alakult ki közöttünk. Legalábbis én ezt így élem meg.

Vetkőzés után irány a fürdőszoba, majd onnan nemsokára megtisztálkodva jöttem vissza. Rebeka ezúttal az előszobában várt már rám, és együtt mentünk vissza a szobába. Amint a szoba ajtaja becsúkódott mögöttünk összeölelkeztünk és egy igazi csókolózás vette kezdetét - a legkellemesebb fajtából. Eközben jóleső érzéssel vettem tudomásul,. hogy a melltartó csatja már ki volt kapcsolva, és a melltartó alig várta már, hogy levegyék Rebekáról. Nem is maradt sokáig a mellein. Majd hamarosan a szexi bugyi is lekerült. További csókolózás, majd lefeküdtünk egymás mellé a tatamira és további meghitt beszélgetés következett egymás testének a simogatásával egyidőben. Időnként forró csókolózással meg-megszakítva. Ezúttal ennyi volt a "masszázs".

Kényeztetés

Egy idő után spontán eljutottunk egymás kényeztetéséig. Elsőként én indultam el végigpuszilgatni Rebeka testét a nyakától a vállain és a mellein keresztül a hasáig. Azt hiszen, nemcsak én élveztem ezt a felfedező utat. Majd áthelyezkedtem a széttárt lábai közé, és először a vádliját, majd a combját puszilgattam, hogy végre eljussak a dolgok középpontjába. Nagyon igyekeztem örömöt szerezni Rebekának és úgy vettem észre, hogy ez sikerült is. A testének ütemes rándulásai felerősödtek, a kezével hol a cicijeit markolta, hol az én szabad kezemet kereste.

Amint elröppenni látszott, azonnal érzékennyé is vált a csiklója. Lelassítottunk hát, és a mosolygó lányka pihegett egy kicsit, én pedig mellé feküdtem és gyengéden simogattam a homlokát és a nyakát. Meg persze a testét is. Aztán egy idő uátn újabb meghitt csókolózás. Nagyon élvezetes volt.

Újabb tartalmas beszélgetés után Rebeka lendült bele, hogy viszonozza a kapott élvezeteket. Oldalról négykézláb közelített hozzám - merthogy én ezt szoktam kérni tőle régen. Mostanára annyira összeszoktunk, hogy nem kell semmit kérnem, egyszerűen csak így "alakul" a felállás. A pucsitó kislányos teste lenyűgözött most is, miközben egy egészen rövid ideig tartó kézi kényeztetés után Rebeka a szájába vette a farkam, és egy hosszas franciaórába kezdett. Én mindkét kezemmel simogattam, gyengéden megujjaztam, markolászta a popsiját, és közben hol az arcát néztem, amint ütemesen bólogatott a farkamon, hol a cicusként térdelő testét, hol pedig a tükörben a fantasztikus hátulnézetet bámultam. Kezeimmel olykor szét is nyitottam a farpofákat, hogy tovább fokozzam a látványt. Rebeka cicásan dorombolt és ez a hármas inger - az érintései, a testének a látványa és ezek a hanghatások - megtették a magukát: egy nagyot élveztem Rebeka szájába. csodásan éreztem magam.

Rebeka felállt és megtörölte a száját egy Szilviával, majd adott egyet nekem is. Most ő feküdt mellém, és hagyott engem lenyugodni, miközben barátnősen hozzám bújt. Nem cseréltem volna el ezeket a pillanatokat semmire. Tovább folytatódott a beszélgetés, egymás dolgainak a megtárgyalása. Én pedig továbbra is időnként örömömben és gyönyörűségemben elnevettem magam, hogy hogyan lehetek én ennyire szerencsés flótás.

A másfél órás időnk kb. kétharmadánál lehettünk ekkor. Rákérdeztem Rebekánál, hogy ő is élvezné-e a második ugyanilyen kört, vagy elég volt. Az volt a válasz, hogy ahogy akarom. Ez is jó válasz, noha bevallom: a tökéletes választ akkor adta erre a kérdésre, amikor először voltam nála, mert akkor meg kifejezetten kivánta a második kört. (Ezt akkor nem is tudtam eldönteni, hogy vajon igaz,-e, vagy csak így akar engem véglegesen meghódítani. Ma már a napnál is világosabb, hogy "meg vagyok hódítva" - így ma már az is elég, hogy "ahogy te akarod".) így megejtettünk hát még egy környi oda-vissza kényeztetést. Azt hiszem, legalább olyan sikeres volt, mint az első. De nem volt említésre méltó eltérés az első körhöz képest. Erről tehát ennyit.

Az időnk lassan lejárt, én felöltöztem és távoztam. Rebeka ügyesen nyújtotta azt az illúziót, hogy olyan ez, mint amikor a házastársak otthon kölcsönsöen élvezik egymást, majd mindkét fél elégedettsége közepette a férfi távozik a lakásból, merthogy megy dolgozni. Szóval: idillikus volt.

Elszámolás

Visszajáró vendégként sosem bajlódunk ezzel a kérdéssel. Mindig a látogatásom elején egy borítékban diszkréten leteszem a virágszálakat, és nem hozzuk ezt szóba. Rebekánál a NFVSZ az extra, és talán a prosztata-masszázs. Én az elsőt mindig igénylem, a másodikat meg sosem próbáltam, arról nem nyiltakozhatok. A csók az természesen szimpátiafüggő, de amúgy nem extra. Más lányoknál az a tapasztalatom, hogy ahol a csók nem extra szolgáltatás, hanem ott gyakran csak alibi-csókolózás az. Itt azonban kifejezetten az ellenkezője igaz: a legodaadóbb és legigazibb barátnős nyelves csókolózásban van részem ennél a gyönyörűségnél.

Szerintem Rebeka egy 100%-ig korrekt és megbízható szolgáltató. Ezt olyannyira így gondolom, hogy bármikor vidékről vagy külföldről férfi vendégem jön, aki érdeklődik a budapesti ilyen jellegű élmények iránt, én automatikusan elsőként Rebekát javaslom meglátogatni. És nem nehéz kitalálni: mindig tökéletes a megelégedettség.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Dovunek

Egyeztetés

Rebeka adatlapján úgy írta, hogy csak 12-től lehet hívni, nos én akkor próbáltam, és egyből fel is vette. Annak ellenére, hogy rendelési ideje elég szűk, még aznap belefértem a végére.

Megközelítés

Forgalmas főúton, központi helyen van, kiváló a tömegközlekedés. Parkolás a környező mellékutcákban, lehet helyet találni, természetesen fizetős.

Helyszín

Egy háború előtti modern ház, szintenként két lakás, zárt lépcsőházban, tehát nem kell hosszú folyosókon tekeregni. Liftből kilépve mindjárt balra. A lift kellemes lassú utazás a sokadikra, talán legfelsőre kell menni. A lakás belülről teljesen rendben van, a fürdőszobában olyan érzés lenni, mint egy új építésű lakásban. A szoba is fel lehet újítva, de ott már nem azt figyeltem :-). Ami kell, megvolt: egy hatalmas matrac, mellette tükör, nagyon halk zene, hangulatfény, minden ami kell. Külön törölközőt kaptam az elejére és a végére, az egyéb kellékek (tusfürdő, szájvíz) a szokásos választékban.

Hirdető külseje

Rebeka egy fekete tangában és melltartóban fogadott. Itt már mindent leírtak a külsejéről. Vékony, alacsony lány, szép formákkal. Arcra az a "nem feltűnő" szépség, aki szerintem mindenki számára szimpatikus. Kaptam egy üveg vizet, az elején nem hiányzott, de a végére jól esett.

Masszázs

Megkérdezte, mivel masszírozzon, és megbeszéltük a programot, aztán fürdés. Masszázsként azt kértem, hogy fejtől lábakig menjen végig, azután legyen csúszka. Hát a masszázsra alig emlékszem, mert elbeszélgettünk mellette, ő kérdezgetett, masszírozott, én meg a válaszra figyeltem, nem is annyira, hogy pontosan mit csinál. Utána jött a csúszka, még hason voltam, amikor keresztben rám feküdve a testével kezdett masszírozni. Megmondom őszintén, ez nekem nem annyira jött be, bár volt tükör, de nem láttam olyan jól. De aztán jött a fordulás. Ekkor is keresztben folytatta a csúszkát, így már sokkal jobb volt, láthattam a szép kézbe illő melleit, simogathattam a popsiját, vádliját. De azért ezzel együtt a párhuzamos csúszka -amikor a cickók agyéktájtól az orrom hegyéig vándorolnak oda-vissza- jobban bejön. Na de ami ezután jött az mindennél jobb volt.

Kényeztetés

Finom érzéki simogatásba váltott, és apró puszikkal a testemen elindult lefelé, kezével már a farkamat fogva, azután nagyon kellemesen, közepes tempóban kezdte a kényeztetést. Kis idő múltán jeleztem neki, hogy ha van ehhez fogadókészsége, had kényeztessem én is egy kicsit. No ekkor megfordult, felém térdelt, gyönyörű punciját a nyelvem elé tárva. Egy darabig igazi kölcsönös -egyidejű- francia volt, de nagyon igyekezetem szorgoskodni, és éreztem, hogy ez Rebekára igen csak hatással volt, mert ő abbahagyta az orális kényeztetést, és épp csak kézzel simogatta a farkamat. Ez nekem így volt tökéletes, élveztem, hogy adhatok, az én szerszámom sem volt azért elfelejtve, de most Rebeka koncentráljon csak magára ... éreztem, ahogy teste megremeg, nagyot sóhajt, kicsit vonaglik, de még nem hagytam abba, igyekeztem nyelvemet még fürgén járatni a csiklóján, és egy-két perc múlva újra éreztem a teste remegését. Csak ezután lassítottam. Ekkor felém fordult, és finom csókolózásba kezdtünk. Majd rátértünk az én befejezésemre. Rebeka vállalja a prosztatamasszázst is. Gumikesztyűt húzott, majd elkezdte a finom behatolást. Közben a másik kezével, illetve szájjal kényeztette a szerszámomat. Az órára sandítva láttam, hogy van még időnk a másfél órából, így kétszer is megkértem, hogy iktassunk be egy fél perc szünetet, hogy a csúcs felé vezető utat többször is bejárhassam. Harmadikra aztán teret engedem a befejezésnek. A NFVSZ sem lett volna rossz, de most nem volt benne a csomagban. Gyors tisztogatás, után még mellém feküdt egy kis időre, és nagyon finom csókot váltottunk. Azután fürdés, öltözés. Búcsúként még megkínált csokival.

Elszámolás

A prosztatamasszázs az extra. Egyébként az adatlapon olvasható árak mérvadóak.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Ezúttal Tildán keresztül történt - egymás utáni randit szerveztem a két lánnyal és Tilda vállalta, hogy beírja Rebeka naptárjába is. Nem is volt gond ezzel, a helyszínen Rebeka is megerősített, hogy nincs benne rossz érzés ezzel kapcsolatban, Tildában bízik és tudja, hogy én is eljövök. (Naná, hogy jövök!)

Megközelítés

Ez már a harmadik beszim róla, így kopizni fogom ezt a részt.
Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.
Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én legfeljebb lefelé ajánlanám; cserébe a lift a világ leglassabbja.

Helyszín

Mivel ez egy folytatása a Tildával való randimnak, kicsit módosult a szokásos sorrend.
A fürdőben kezdtem, ami még mindig nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző puha volt, nagyon jól szívta a vizet és engem is körbeért. Minden fürdésnél kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.

Mikor végeztem, visszaosontam a nagyszobába, ami még mindig a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószoba, benne a lányok által frissen megvetett lábak nélküli franciaágy lábak.

A cuccaim a fotelben pihentek, a lányok nem nyúltak hozzá és a fény is megfelelő volt. Tükör van jobb kéz felől a falon, Rebeka viszont elvonta a figyelmem róla.

Hirdető külseje

Már eleve minimális ruhában fogadott - talán egy fekete bugyi volt rajta, ami gyorsan lekerült.
Idemásolom a korábbi leírásomat róla, mert még mindig érvényes.

A teste nagyon csinos, vékony tinilányos; hasa lapos és szerintem alapból is látszódnak kicsit a kockák. Feneke kerek és ruganyos, feszes, pont a tenyerembe illik. A cicijei hasonló méretűek, kemények és rugalmasak, szép nagy, sötét, ágaskodó bimbókkal, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és ahogy láttam, Rebeka szereti is, ha törődnek velük. Puncija kagylószerű, szép duzzadt kisajkakkal, amik éppen túlnyúlnak a nagyajkakon és egy meglehetősen rejtőzködő csiklóval találkoztam. Egy falatnyi mennyország, imádtam kényeztetni, bár most kevésbé tudtam elveszni benne.
Arca miatt én kicsit idősebbnek tippelem, egyébként bár karakteres, de a kitakarástól nem kell tartani. Nagyon szép szemei vannak!
Tetoválásból egy kb. ujjnyi méretűre emlékszem a kulccsontján, engem nem zavart, szép kivitelezésű. Orrában egy talán kék köves kis piercing van, nagyon harmonikusan illeszkedik az arcához, abszolúte esztétikus.
Cigiszagot nem éreztem.

Masszázs

Mivel kb. melegváltásban érkezett Tilda után és kellett némi idő a regenerálódásra, így felajánlottam neki, hogy most én masszíroznám úgy, mint múltkor - kicsit a hátát és a vállait, sokat a fenekét és a punciját. Ő kedvesen elfogadta és már hasra is vágta magát, először feje alá tette a párnát, majd később kérésemre a hasa alá, hogy jobban ki tudjon domborodni a feneke és a puncija - nagyon vékony lány és amikor mázsás súlyommal mellé telepedtem, egyszerűen besüllyedt az ágy és homorúvá vált a háta, ami nem volt kényelmes egyikőnknek sem.

Masszázs közben jókat beszélgettünk arról, hogy meglepte őt hogy visszajöttem, mert megvallottam korábban, hogy nem igazán járok masszázslányokhoz. Kivéve - mondtam - ha ilyen csodákat találok, mint ti Tildával. Erre csak mosolygott.
Manuális maszatolásom részleteivel nem untatnálak, viszont azt kiemelném, hogy Rebeka puncija csodaszép és hamar illatozni kezd, úgyhogy elég hamar átváltottam a szótlanabb üzemmódra és figyeltem az apró jeleket, amiket adott. Rebeka nem az a hangosan sikoltozó típus, de meghálálja az odafigyelést és a kitartást, dolgozik a saját kielégüléséért és hát egy kicsit színházasdit játszik a hozzám hasonlóknak is, pont jó arányban. Kicsit olyan "te is tudod, én is tudom" hangulat alakult ki az első "orgazmusánál", úgyhogy kértem, hogy forduljon a hátára és utána nyelvemmel folytattam.

Mikor tényleg elment, cserét kért és jött az én kényeztetésem.

Kényeztetés

Rebekában azt szeretem, hogy nagyon különleges és egyedi kéz-száj technikája van, amivel most is megörvendeztetett.
Mikor tényleg elment, megköszönte a gondoskodást és cserét kért. Én mondtam, hogy ennek a felét Tilda küldte neki, amire mindentudó mosollyal csak annyit mondott, hogy "Majd megköszönöm neki is." Húha, ez beindította a fantáziámat!

Rebeka mellém telepedett és velem majdnem párhuzamosan, alapból egy 69-hez közeli pozíciót vett fel - gondolom, kicsit pihenni akart, de nem szeretett volna megfosztani feneke látványától és közben kényeztetni is akart. Nem sokat kellett dolgoznia rajtam és már álltam, de éreztem, hogy ez így együtt az önuralmamnak sok, de az élvezéshez kevés lesz. Nagyon megkívántam ugyanis a lányt, ahogy közepes erősséggel szívogatta és szopogatta a farkam, időnként kézzel kicsit fokozva a gyönyört. Nyilván, határokat itt nem lépünk át, így megkértem, hogy teljesedjünk ki 69-ben (gondoltam, ha már rajtam fekszik, nem fogok tudni rosszalkodni).
Egy laza mozdulattal átvetette a lábát a fejem felett, újra kinyitva ölének virágát és kevés teketóriázás után egyszerűen rányomta a punciját az arcomra, kicsit összekenve örömének nedvével és csak utána helyezkedett el a számnál.

Oké, ez meghozta a kedvem a gyors eldurranáshoz, így kicsit besegítettem neki odalent: én vertem a farkam, ő nyalogatta a golyóim és a makkom, miközben punciját lefetyeltem, ő meg kicsit mozgolódott a számon. Én már nagyon durranni akartam a sok inger hatására, de valahogy csak a szájával is képes volt a határon tartani, asszem kétszer vagy háromszor is csúcsközelbe juttatott, mire egyszer csak szája rászorult a makkomra és ellentmondást nem tűrően nyelvét pörgetve dugattyúzni kezdett a farkamon a szájával.
A fizikával nem lehet vitatkozni, az a vákuum megtette a hatását és másodjára akkorát lőttem, mintha egy hét után először élveznék. Hagyott a szájában lenyugodni, kicsit még rá is dolgozott, hogy az utolsó csepp is kijöjjön (már majdnem átcsapott a gyönyör kínba, olyan érzékennyé váltam), majd királynői módon átemelte a lábát a fejem felett, térdelve mellém telepedett és cicijeit összefogva szép lassan, akkurátusan kicsorgatta magomat a cicijein keresztül a hasán át egészen ölének völgyéig. Mert - mint később mondta - emlékezett, hogy én így szeretem.

Elszámolás

A csokor nyilvános, én egy extrát kértem, az NFVSZ-t és nem kérdés, hogy számomra megérte!

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Elég könnyen ment, legutóbb már beszéltünk egy négykezes masszázs lehetőségéről, most pedig telefonon egyeztettünk a részletekről. Bár van páros hirdetése, én ezúttal egy másik lányt, Tildát választottam mellé. Elég rugalmas volt, én a másnapot ajánlottam, ő elmondta, hogy milyen időpontokat választhatok. Tildával ezúttal nem egyeztettem külön, Rebekában megbíztam és nem is csalódtam.
Bár nem kért megerősítést, én reggel a biztonság kedvéért küldtem egyet neki is és Tildának is - ők rendesek voltak, egy harmadik számról visszajeleztek, hogy nagyon várnak.

Mivel nem ez az első beszim Rebekáról, néhány dolog már ismerős lehet a további pontokban, igény szerint a következő két rész átugorható.

Megközelítés

Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.
Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én nem ajánlanám, cserébe a lift a világ leglassabbja. Szerencsére "helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni."

Helyszín

Érkezésem kis kopogással jeleztem, a lányok belülről ellenőriztek és már nyílt is az ajtó, továbbra is a lifttől balra (két lakás van per emelet). Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég nagy volt hármunknak is. A lányok már leterítették a így friss lepedőt és védőhuzatot, illetve a végén utánunk is azonnal frisset raktak.
A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Rebeka a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)
A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző most kicsit jobban dörzsölt mint múltkor, viszont nagyon jól szívta a vizet és engem nem is zavart. Már meg se próbáltam magam köré csavarni. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.
A szobába lépve a lányok elsorolták a büfé kínálatát, én vizet kértem és kaptam is - egyenesen a hűtőből.

Hirdető külseje

A teste nagyon csinos, vékony tinilányos; hasa lapos és szerintem alapból is látszódnak kicsit a kockák. Feneke kerek és ruganyos, feszes, pont a tenyerembe illik. A cicijei hasonló méretűek, kemények és rugalmasak, szép nagy, sötét, ágaskodó bimbókkal, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és ahogy láttam, Rebeka szereti is ha törődnek velük. Puncija kagylószerű, szép duzzadt kisajkakkal amik éppen túlnyúlnak a nagyajkakon és egy meglehetősen rejtőzködő csiklóval találkoztam. Egy falatnyi mennyország, imádtam kényeztetni, bár most kevésbé tudtam elveszni benne.
Arca miatt én kicsit idősebbnek tippelem, egyébként bár karakteres, de a kitakarástól nem kell tartani. Nagyon szép szemei vannak!
Tetoválásból egy kb. ujjnyi méretűre emlékszem a kulccsontján, engem nem zavart, szép kivitelezésű. Orrában egy talán kék köves kis piercing van, nagyon harmonikusan illeszkedik az arcához, abszolúte esztétikus. Ezúttal éreztem rajta némi cigiszagot, de csak enyhét - aki nagyon háklis rá, az szerintem tegye túl magát ezen, megéri.
Sportos megjelenését fokozta a fekete színű, sportos fehérnemű. Kérésemre már ezek nélkül várt a zuhanyzásom után.

Masszázs

Másfél órára mentem, így a két kényeztetés között volt egy négykezes teljes testes masszázs és némi olajos cicis csúszka is, oldalról. Ebben a besziben csak Rebekára koncentrálok, Tildáról majd a saját hirdetése alatt mesélek.

Az első kényeztetés után a lányok a fürdőből visszafelé jövet megkértek, hogy én is zuhanyozzak masszázs előtt, aztán hasra vágtam magam és átadtam nekik a terepet. Itt is Rebeka volt a fővezér, megkérdezte, hogy olajjal mehet-e a masszázs és biztosított, hogy természetesen törölgetnek majd utána, ha kérem.

Nagyon ügyes és szakszerű kézzel állt neki, bokától a vállövön át a nyakig alaposan végigmasszírozott és közben irányította a beszélgetést néhány szokásos rutinkérdéssel, amiből aztán ki tudott bomlani a beszélgetés és oda-vissza válaszolgatás. Egyébként közepes erősséggel dolgozott rajtam, szerintem kérhettem volna erősebben is, de mivel legutóbbi is így volt jó, most is ezt adta alapból és megint nagyon jó volt. Kedves volt, figyelte a reakcióimat és volt olyan téma, ahol még releváns tanácsot is tudott adni, szóval ez a része is nagyon király volt. Kicsit gyorsabban haladt, mint Tilda, így bekente a cicijeit olajjal és ő kezdte a csúszkát is.

Oldalról hajolt rá a hátamra, kemény és kerek melleivel szépen eldolgozott mindent a hátamon, majd a derekamtól felfelé haladva szépen akkurátusan előbb melleinek teljes súlyával, majd bimbójával végigcirógatta a hátamat, fülemhez érve apró kis nyögésekkel fokozta a hangulatot. Mikor úgy érezte, átadta a helyet Tildának és szépen megtörölgette magát egy törölközővel.

Kényeztetés

Kezdésnek megbeszéltük a részleteket, miszerint NFVSZ extrát kérnék és igen, szeretném, ha ők is foglalkoznának egymással. (Nanáhogy! :) ) Még gyorsan elmondta Tildának a legutóbbi közös forgatókönyvünket, aztán kérésemre Tildával kezdtük az ismerkedést - Rebeka pedig nem sokat teketóriázott, a frissen kényelembe helyezkedett Tilda cicijeire bukva nyalogatni és szopogatni kezdte a bimbókat, amik elég szépen reagáltak is rá. Vagy előbb nyelves csókcsatába kezdtek és csak utána csúszott le a bimbókhoz - a fene tudja, én csak kapkodtam a fejem, aztán csatlakoztam hozzá.

Rebeka úgy helyezkedett, hogy hozzá és Tildához is igény szerint hozzáférjek, majd mikor látta, hogy én felül tervezek ténykedni, ő a jó harmónia miatt elindult délnek és néhány hasra nyomott puszi után nagy cuppogások közepette már szájjal kényeztette Tilda punciját. Nem semmi műsort rendeztek, kedvet kaptam én is a nyalakodáshoz, úgyhogy váltást kértem - Rebeka szó nélkül ment rá partnernője ajkaira, majd felém fordulva puncijával ráült Tilda szájára. Egyik kezével támaszkodva, másik kezével engem simogatva ráhajolt a nyakamra, hogy a fülembe lihegve fejemet még jobban Tilda puncijához nyomja és közben a saját cicijeivel Tilda combját karcolgassa. Nagyon profi koreográfia, némi műsorozással megtámogatva, de ettől függetlenül látszott a lányokon, hogy élvezik és hogy Rebeka a domináns szereplő.

Miután cseréltünk, ő is hasonlóan fogadta a kényeztetést, mikor már a második "úgy-csinálok-mintha" orgazmusa volt akkor szépen tolta rá magát a számra és az egy szem ujjamra, amivel bepróbálkoztam nála, majd kisvártatva jelezte, hogy most én következem.
A már korábban megismert különleges kéz-szájtechnikával kezdett jó bő nyállal kényeztetni, majd időnként váltott és lement golyókat is kezelésbe venni. Mikor kértem, hogy kétoldalról egyszerre nyalogassák a farkam, csak kajánul elmosolyodott - "Jó!" - és nyelvét kinyújtva elkezdte körbetáncolni a makkom, időnként fel-le szánkázott az egész rúdon, majd egy alkalmas pillanatban egyszerre csókolózott Tildával és a makkommal is. Nagyon rendes lány volt, így hagyta barátnőjét is érvényesülni, így a vég gyorsan közeledett.

Mikor felálltam, hogy így érjen a vég, szép kék szemeivel mélyen az enyémbe nézve kezdte újra az őrületet, majd mikor én inkább Tilda felé húztam, szépen lejjebb csúszott golyókat nyalogatni és nagyokat nyögni, hogy a hangulatot fokozza. Mikor elért a vég, a megbeszéltek szerint kidüllesztette szép cicijeit és elégedett sóhajok közepette fogadta az örömöm cseppjeit, aztán a sortűz végén gyorsan rábukott még egy kicsit kényeztetni és az így kiszívott cseppeket a szájából a cicijei közé engedte - mert emlékezett rá, hogy így kértem legutóbb.

Ha őszinte akarok lenni, akkor ennyire emlékszem biztosan. A második körben már túl sok volt az inger ahhoz, hogy pontosan tudjam, mit és hogyan csinált Rebeka - egyrészt Tilda ki is takarta a látványt. Valamikor volt még egy hármas csókolózás is, illetve mivel Tilda hangját végig hallottam, tudom, hogy a második kört főleg Rebeka és én abszolváltuk, ami az én kényeztetésemet illeti. Az biztos, hogy Rebeka is adott engem biztató hangokat, illetve hogy segítsen átlendülni a holtpontom, egyszer csak jó hangosan és cuppogva elkezdte lesmárolni a partnernőjét, ami meg is adta számomra a végső lökést.
Ezután volt két perc, amikor tudom, hogy körülöttem voltak és letörölgettek, de én valahol máshol jártam. Ami még biztos, hogy végig nagyon figyelmes volt végig, simogatott ahol ért. Többször mondta, hogy ne aggódjak az idő miatt és élvezzem ki a helyzetet, mert látta, hogy nagyon tetszik amit adnak.
Sajnálom, itt most elfogytak a szavaim, az agyam meg akkor leblokkolt és csak annyit éreztem, hogy ez most kurva jó.

Végül nagyon jó hangulatban és nagyokat nevetgélve kezdtünk öltözködni meg rendet rakni, ők aranyosan kikísértek és kérdezték, hogy mi a véleményem, mert Tildának ez volt az első négykezes szeánsza Rebekával. Nekik is annyit tudtam mondani, hogy nagyon jó, hogy Rebeka ott volt velünk és irányítgatott minket a határozottságával, együtt pedig olyanok, mint a billentyűk a zongorán: nagyon más karakterek, teljesen más érzés egyikük, mint a másikuk; együtt viszont páratlanok!
Kilépésem előtt még megkínált volna egy kis csokival, de ezúttal nem szerettem volna élni vele. Csók-puszi-puszi, várnak vissza, én pedig érkezem, ahogy tudok!

Elszámolás

Korrekt elszámolás, nyilvános is a tarifa - egy extrát kértem, az NFVSZ-t, ennek az ára nem változott a legutóbbihoz képest. Szerintem vitán felül megéri!
Én egy kis Marlenkával megtoldva adtam át, szerintem Rebeka a gesztusnak nagyon örült.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Rebeka egy korábbi emblematikus kedvencem (aki azóta elhagyta a szalont) négykezes partnereként került a kedvenceim listájára. Most olvasva kiváló tollú kollégánk beszámolóját, úgy gondoltam megkeresem én is. Telefonon hívtam és már hangjától, beszédstílusától elvesztem. Felemlegetve közös ismerőseinket hamar megtaláltuk a közös hangot. Meg is állapodtunk szabadnapját követ első munkanapjának első vendégeként történő besorolásban.

Megközelítés

A cím pontos, a szalon többünk számára jól ismert. A IX.-ik kerület egyik főutcáján fekszik, BKV járatokkal bőven ellátva. Én kocsival mentem és lehet, hogy csak szerencsés vagyok, mert a környező mellékutcákban még mindig találtam fizetős parkolót. GPS odavisz. Telefonomra azonnal megkaptam az üdvözlést és kapukódot.

Helyszín

Lakás állapota, fürdő, higiénia, tusfürdő, törülköző, baszoba, ágy stb.
A lakás jó állapotú, patyolat tiszta. A nagyméretű szobát egy nagy, 25 cm vastag matrac uralja. Mint kiderült ez az általam is ismert franciaágy epedája, aminek faszerkezete megadta magát az időnek és a vendégek súlyának. Fantáziadús vendégeknek van még egy fotel és egy masszázspad is a szobában. Szekrény szépen felcsavart törölközőkkel, kegyszerekkel. Kis asztal és még egy szoba klíma is serénykedhet, ha kell.
A fürdőben nagyméretű sarokkád függönnyel, száraz kilépővel. Két törölköző jár és minden tisztasági kellék megtalálható.

Hirdető külseje

Kihasználva a kedvező kezdő időpontot, kérésemre megállapodtunk, hogy utcai ruhában fogunk találkozni és közösen megyünk zuhanyozni.
Rebeka egy farmer sortban és valami nyári felsőben érkezett. Nem csodálnám, ha már az utcán is megcsodálták volna sudár termetét, gyönyörű hosszú lábait. Én minden esetre ezt tettem. Amikor pedig levetkőzött, a szám is tátva maradt. Vetkőzésében az volt a csodálatos, hogy azt mindem mesterkéltég nélkül tette, mintha csak a régi barátját köszöntötte volna. Gazella termetét, csodás kebleit, popsiját már mások is megénekelték, én csak megerősíteni tudom.
Szeretném azonban kiemelni az arcát. Szokták a fényképen nem látható arcokat kedvesnek, csinosnak, szomszédlányosnak, karakteresnek stb. nevezni. Tudom, hogy az ízlések eltérnek, de én meg merem kockáztatni, hogy Rebeka SZÉP. Így nagy betűkkel. Tökéletesen harmónikus vonások, csókot ígérő (szerencsére nem csak ígérő), mindig mosolygó száj. Az uralkodó azonban a tekintete. A szeme is mosolyog, és a nyílt tekintetében benne van az őszinte tisztasága is. Smink nem volt rajta (kivéve a műszempillát) és így gyönyörű, eredeti arcszíne dominált.

Masszázs

Klasszikus masszázsra a 2 órában nem jutott idő. Már telefonon is megállapodtunk, hogy ezt inkább mással pótoljuk.
A szobában történő levetkőzések során kipróbáltuk, hogy megtaláljuk-e a csókban azt a harmóniát, amit mindketten fontosnak találtunk. Jelentem, megtaláltuk. Rebeka csókjában benne van Ö maga, az ajkak és a nyelvek összeölelkező játéka. Ha már megtaláltuk, az egész találkozó során gyakoroltuk, nehogy el felejtsük.
Azért valami masszázs is volt. A közös zuhanyozás során, nem csak kezeink végezték feladatukat, hanem függőleges csúszkamasszázs is megvalósult, minden testhelyzetben.

Kényeztetés

A szobába érve, állva, összeölelkezve ellenőriztük, hogy mindenütt jól megtörölközünk-e. Ennek felderítés szájjal volt a legcélravezetőbb. Számomra ez is élmény volt, ahogy egy nyúlánk kislány lábujjhegyre áll, hogy összesimulni, csókolózni tudjunk.
A tereptárgyak közül először a fotelt vettük használatba. Leültem és Rebeka mellém térdelve ült az ölembe. Csókolózás közben ismerkedtünk egymással, egymás testével. Kellemes kedvcsináló, felvezető lehetőség volt csók közben a punci simogatása is.
A tatamin először Rebeka heveredett el. Ki kellet próbálni, hogy a csók fekve is olyan jó-e. Erről megbizonyosodva a csodás cicik se kerülhették el az ajkas kényeztetést. Jelezték is, hogy tetszik nekik. A hosszú lábaknak és a csodás lapos pocinak is meg kellett kapniuk a nekik járó kényeztetést. Ezután elkezdhettem a csodás, fejlett kisajkakkal és immár lázongó csiklóval való nyelves ismerkedést. Rövidesen megjelent a kéj leve is, amely bevonzotta az ujjamat is egy kis G pont ingerlésre.
Rebeka csukott szemmel, cicijeit markolászva duruzsolt. Testmozgása egyszer csak intenzívebbre váltott és bevallása alapján elrepült.
Rövid összebújós, csókos pihegés után én kerültem terítékre. Most Ö csókolt végig, majd keresztbe fordulva elkezdte a feltámasztási hadműveletet. Kéz és száj játéka sikerrel járt. Persze ügyesen úgy helyezkedett, hogy a pucsító popsi a tükörben látható legyen, sőt még az ujjam a beletaláljon az ismét nedvező fészkébe. Azt hiszem ez nem csak az én örömömet hozta el.
Össze ölelkezve beszélgettünk egymás és a világ dolgairól, igekötőként csókot használva.
Ha már pihenőnap utáni első vendég voltam, felvetettem, hogy kipihentsége nem igényel-e még egy repülést. Lelkes igen volt a válasz. Így aztán megismételtük a már leírt menetrendet, hasonló sikerrel.
Pihenő időnkben szóba került, hogy extraként prosztatamasszázs is van nála. Gondoltam, ezt ki kell próbálni a maradék időnkben. Érdemes volt, csodálatos élményt nyújtott, ahogy masszázs közben szemembe nézve kajánul figyelt, majd ráborult a már ismert játékszerére. Szájjal, kézzel ismét megörvendeztetett.

Elszámolás

Két extrája van, a prosztatamasszázs és NFVSZ.
Egyébként tulajdonképpen az igazi extra Rebeka maga.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Nemrég láttam meg ezt a szimpatikus hirdetést az oldalon. Második próbálkozásra elértem és minden
fontos dolgot meg tudtunk beszélni. Nagyon kedves volt, tetszett a hangja és minden kérdésemre szívesen
válaszolt. Az volt az előzetes benyomásom, hogy hozzá el kell menni. A randit pár nappal későbbre
időzítettük és mindjárt az elejére jelentkeztem be.

Megközelítés

A megadott adatok alapján, nagyon könnyű volt a címet megtalálni. Közel van a Boráros térhez, onnan pár
perc séta. A tömegközlekedés nagyon jó villamosok, buszok a közelben. Parkolni viszont nagyon nehéz.
Én egy közeli ismerősömnél tettem le a kocsit, onnan 10 perc séta után odaértem. A ház majdnem az Ipar
utca sarkához van közel.

Helyszín

Eljutottam a bejáratig, ott telefonáltam és megkaptam a kódot. Csöngettem, nyílt az ajtó és bejutottam.
Megtaláltam a liftet, hívtam, jött, majd beszálltam. Felső emeletre kellett mennem, de az a fránya lift elég
lassú volt, pedig én már repülni akartam vendéglátómhoz. Fent nyílt az ajtó és bementem. Azt láttam, hogy
több szoba van, többen rendelnek, de én nem találkoztam senkivel. Rebeka egy nagy kényelmes szobába
vezetett be, ahol egy széles, nagy tatami várt rám. Külön fotel volt a ruháim részére, amit ki is használtam.
Levetkőztem, kaptam finom törölközőt, majd fürödni mentem. A fürdőszobában mindent megtaláltam, amire
szükségem volt.

Hirdető külseje

Nyílt az ajtó, beléptem és egy jó alakú, szép arcú mosolygós lány fogadott. Bemutatkoztam és mindjárt az elején
két puszit kaptam, amely aztán finom csókba mentek át. Megfogott karcsú alakja, formás mellei és feszes, gömbölyű popsija,
amit mindjárt simogatni kezdtem. Tehát már a kezdet is nagyon jól indult és ezt csak tetőzte a folytatás. Megerősítem, hogy
az adatlapon megadott adatok és információk mindenben tükrözik a valóságot és a képek csak sejtetik a csodás valóságot.

Masszázs

---Másfél órára mentem, hogy legyen elég idő az ismerkedésre és a kényeztetésekre is. Elmondtam, hogy nagyon
eltökélt vagyok, hogy minden jól működjön és mindketten nagyon jól érezzük magunkat.
Elsőnek fürödni mentem, kaptam két finom törölközőt egyet kezdésnek, egyet a végére. Jót zuhanyoztam és
jól beillatosítottam magam, majd elmondtam a versikét, hogy a büdösek nem kapnak puszit, az illatosok sokat.
Megfogadta a versike sugallatát.
---Visszatértem után egyeztettük a programot és kezdetét vette a csodálatos együttlét. Álló pozícióban indítottuk
a szeánszot, én kezdeményeztem és megragadtam az alkalmat hogy formás testét elölről-hátulról végig simogassam és csókoljam.
Akkor Rebeka magához vette az irányítást ingerelt és puszilgatott, ekkor már finom nyelves csókokat is kaptam.
---Ezek után lefeküdtünk a széles és kényelmes tatamira és kezdetét vette a masszírozás első része.
A hasamra feküdtem és Rebeka a hátamat, fenekemet, majd a csípőmet masszírozta közepes erősséggel, ami nagyon jól esett.
A művelethez illatos olajat használt. Ez a rész úgy fejeződött be, hogy a hátamon csúszkált a cicikkel és füleimre lihegő puszikat adott.
Végül, kérésemre rám ült azzal a finom, bársonyos popsijával és úgy masszírozta a gerincemet.
---A második részben a hátamon feküdtem és a karjaimat, kezemet, combomat és a lábszáramat kezelte.
Először a jobboldali részt vette kezelésbe, majd a baloldali testrészeimen tevékenykedett közepes erősséggel, ahogy kértem
átmasszírozott, majd mellém feküdt és odabújt hozzám.

Kényeztetés

A masszázs után felálltunk és állva kényeztettük egymást, én sok puszit adtam és cserébe finom csókokat kaptam.
Rebeka ingerlően hozzám bújt, finoman simogatott és ismerkedett a már meredező barátommal.
---Utána birtokba vettük a tatamit és átvettem a kezdeményezést elkezdtem simogatni, puszilgatni. A fülecskéknél kezdtem,
sok puszit adtam az arcocskájára és finom nyelves csókokat kaptam cserébe.
Lefelé indultam, a keményedő melleknél sokat időztem, simogattam és ingereltem a bimbócskákat, amelyek
növekedésnek indultak. Ezek után dél felé tájoltam az iránytűt és eljutottam a csodák völgyébe, ahol megtaláltam
az élvezetek kelyhét. Szétnyitottam a szirmocskákat, finom mozdulatokkal ingereltem kívülről az ujjaimmal,
majd kiélesített nyelvemet bedugtam az illatos punciba, intenzíven szopikáltam, és az aktív nyelvjátéknak rövid időn belül
meglett folyékony következménye, mert illatos mézecske kezdett csepegni a csuporból. Ahogy elnéztem, neki is tetszett
a folyamat, ezért megismételtem aminek eredménye rebegő sóhajtózás lett.
---Ezek után Rebeka következett, mert elérkezettnek látta az időt és rácuppant meredező barátomra, szopogatta és ingerelte,
közben a golyókkal is foglalkozott és ez így együtt nagyon kellemes élményeket okozott. És akkor jött az csodálatos csúszka,
le-fől rajtam elölről, miközben a hátamon feküdtem. Közben egyre intenzívebben ingerelte a velem egykorút, amire nagyon
megerősödött és nehéz volt visszatartani.
---Elérkezettnek láttam az időt a végjátékra és kértem, hogy felső szintre emelje a francia nyelvleckét, amit odaadással és
mély érzelmekkel teljesített. Felforrósodott a hangulat és az érzelmeim tetőfokra hágtak és egy adott pillanatban
nagyot durrantam a szájacskájában. Nem kapta ki azonnal, hanem egy ideig tartotta és megvárta, amíg lenyugszom.
Simogatott, mosolygott és finoman törölgette rólam az akció eredményét.
---Rebeka egy angyal, aki csodákra képes, magával ragad és elrepít a felhők fölé, lebegtet és álomba ringat.
Ő egy földöntúli kaland és álom, amire mindig vágyik az ember, csak sajnos ritkán teljesül.

Elszámolás

Az elszámolás a telefonon történt részletes egyeztetés alapján történt és ez később sem változott.
Egy extrát vettem igénybe (NFVSz). Érkezésemkor mindjárt az elején asztalkára tettem a virágszálakat és ez végig ott maradt.
Szerintem közepes árfolyam, de nekem nagyon megérte, mert felejthetetlen élményekben volt részem.
Ilyen élményekért az ember máskor is szívesen visszatér.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

A rövid beszámolót preferáló kollégák részére "rövid vezetői összefoglaló" jön, mert biztosan utálni fogják a folytatás terjedelmét:

Rebeka egy gyönyörű szép testtel rendelkező, csodálatosan odaadó és rendkívül ügyes masszázslány. Szerintem mindenkit le tud nyűgözni, és nagyon jól kényeztet, de leginkább a barátnő-feelinget kereső vendégek fognak ámulatba esni ettől a cicásan bújó, rendkívül ügyesen és éretten kommunikáló lánytól. A masszázsszobában nagyon tudja, mitől döglik a légy. Végig igyekezett a kedvemben járni, minden csodás volt"

A többit elsősorban a magam kedvéért írom, emlékbe. És noha tele lesz Rebeka dícséretével, minden szava igaz lesz. Talán mások is hasznát veszik, mert megint egy gyöngyszemre leltem :-)

Szóval az évek óta tartósan/folyamatosan nagy kedvencem, és a tavasszal újként meglelt nagy kedvencem is szerdán és csütörtökön "elérhetetlenek voltak", pedig nagy szükségem volt erotikus élményekre. Ezért csütörtökön estefelé már elvonási tüneteim voltak, és az itteni, meg a konkurens oldalon hirdető lányok között kerestem azokat, akik ugyan a kedvenceim, de még sosem jártam náluk. Rebeka ezek közé tartozott (a másik oldalon hirdet), és épp elérhető volt a hirdetése. Felhívtam és egy kedves, fiatalos, de érett, értelmes hang jelentkezett. Csak annyit kérdeztem, hogy a hirdetése minden eleme - tehát az étlap - valós-e, és miután biztosított, hogy igen, hát én azonnal lefoglaltam a péntek déli másfél órát. Annyira jól ment ez a rövid beszélgetés, hogy bevallom, azt gondoltam, hogy a "kolléganővel" beszélgetek. De a másnapi látogatásomkor kiderült hogy tényleg Rebekával beszéltem csütörtökön estefelé. Az már csak számomra információ, hogy csütörtökön este visszahívott ugyan az egyik kedvencem, és még módomban állt volna visszacsinálni az egyezséget Rebekával, de olyan kellemes volt az a telefonbeszélgetés, hogy nem volt szívem csalódást okozni neki. Utólag már tudom: igen jól jártam így.

Megközelítés

Már vagy 10 beszámolót írtam az évek során különböző lányokról, akiket ebben a szalonban látogattam. Pl. a legutóbbi három beszimből kettő is ilyen volt. Ezért hát hadd másoljam ide a saját múltkori szövegemet a megközelítésről és helyszínről, hiszen semmi sem változott.

A helyszín a Boráros tértől 4-5 percnyire van gyalog. Sokan járhattatok már ott. BKV-val könnyű odajutni a Boráros téri megállókból. Kocsival igen nehéz eset a parkolás. És persze fizetős is, de inkább a helyhiány fog gondot okozni. Én annyira közelről érkeztem, hogy gyalogoltam.

A házat könnyű megtalálni. Bejutni is diszkréten lehet. A lift méltán pályázhat a "város leglassabb liftje" címre. A lakás előszobájában kamera működik a lányok biztonsága érdekében. Negatívum még talán annyi, hogy az utcán néha akkora a forgalom zaja, hogy esetleg nehezen hallhatók a telefonos instrukciók. Én ha ide jövök, akkor mindig kivárom, hogy a zöldhullámban érkező kocsik elrobogjanak és beálljon egy rövid ideig tartó kisebb zajszint (csöndet írtam először, de az nem lenne igaz ilyenkor sem). Viszont összességében ez egy jó hely.

Helyszín

Két szobában zajlanak itt az események. Én ezúttal a nagyobbik szobát kaptam. Sajnos a hajdan ott lévő nagy franciaágy már nem volt ott, hanem csak a matrac a padlón, de azon persze friss tiszta lepedő a számunkra előkészítve.

A fürdőszoba kifogástalan. A kádnál immár tusfüggöny is volt. A kád oldalán sokféle tusfürdő. A mosdónál szájvíz, dezodor, minden ami kell. Rebekától szép, nagy száraz, tiszta és nedvszívó törölközőt kaptam.

Ne akkora luxust képzeljetek el, mint mondjuk a Marina parton, de a célnak tökéletesen megfelelő és maximálisan tiszta a helyszín. Sőt: ami régen mindig bosszantott - hogy a falióra 5-10 perccel előrébb volt állítva, az is javult. Most csak 2 perccel mutat a valóságnál többet. Úgy gondolom, ez még belefér.

Hirdető külseje

Itt kezdődik szerintem a lényeg. Rebeka a maga 170cm/50kg paramétereivel és az igéretes fotóival már akkor a kedvenceim közé került, amikor tavaly júliusban megjelent a hirdetése. Hát, azokhoz a fotókhoz képest most nekem sokkal szebbnek tűnik. Talán most egy parányival soványabb - talán azokon a fotókon egy 55 kilós lány szerepel, aki abban a formában is gyönyörű volt. De most valóban 50kg lehet, és olyan szép és kecses, mint egy őzgida. Képzeljünk el egy igen szép, és tényleg 26 évesnek kinéző arcú nőt, akinek a teste azonban úgy néz ki, mint egy igen szép 20 éves lány csodálatos teste, és közben a popsija formás, jó állagú, és ha csak azt látná valaki, meg a combjait, akkor az a gyanú merülhetne fel benne, hogy nem kiskorú-e a csaj. Egy bombajó nőről beszélünk, aki a hirdetése szerint 26 éves, de egy manökenként végigsétálhatna a páston, és a legszebb testű nő lenne ott. Elmondása szerint azonban a BKV-zás közben inkább farmerben és egyéb ruhában elrejti, nem pedig kihangsúlyozza, hogy mennyire gyönyörű a teste.

Amúgy zöld szemű és fekete hajú talán, de egyrészt ehhez számomra kicsit sötét az a szalon, másrészt pedig a randi alatt olyankor, amikor a két fej egymáshoz közel volt, akkor azok a percek érzelmes csókolózással teltek, és nem a szeme színét néztem, hanem azt, hogy szinte mosolygott az a szem a kedvességtől.

A puncija ezen az első napon enyhén borostás volt, amiért elnézést is kért, de engem egyáltalán nem zavart. Másnap "repetáztam", és a randi ugyanolyan tökéletesre sikerült, mint az első, de aznap már simára borotvált volt a punci. Innen is üzenem: lehet hogy szebb a símára borotvált, de amilyen értéket én tegnap majd megint ma kaptam Rebekától, ahhoz képest elenyésző részletkérdés ez.

Kliens kolléga írt egy igen jó beszámolót Rebekáról fél éve, és ebben részletesen értekezik a csodás cickókról és nagyobb bimbóudvaron kissé kiemelkedő bimbikről. Ezen akkor jól mosolyogtam, de most megkövetem őt: teljesen igaza volt.

Nekem egyébként Rebeka külsője mindenestől nagyon tetszett, de a feneke és a karcsú hosszú combok voltak számomra a csúcs. Persze a külsője terén,. Mert a kényeztetése/viselkedése/odaadása olyan volt, hogy a külső kérdése szinte eltörpült ehhez képest. De az még nem itt következik.

Ha két apró negatívumot kell keresnem, akkor nagyítóval azért találok olyat is. Egy picivel több volt a smink a szemöldökén és szempilláin, mint amit én preferálok, mert én a nullát preferálom. Illetve az első látogatásom során egy végtelenül enyhe dohányszagot is érezni lehetett. Annyira enyhét, hogy csak a tényleg erre allergiásokat zavarná, sőt a nagy többség talán nem is venné észre. És valójában hálátlan fráter vagyok, mert Rebeka megtisztelt azzal, hogy igazi barátnős nyelves csókokat váltson velem, sokszor és hosszasan. És kizárólag ekkor volt érezhető a nagyon enyhe nikotinszag. Akit ez zavar: hát ne csókolózzon! Engem egy csöppet sem zavart, és persze imádtam az odaadó barátnős csókjait. Másnap természetesen megint volt csókolózás, de akkor ennyit sem lehetett érezni. Ne ez az emlék maradjon meg azonban, hanem az, hogy a csaj tökéletes.

Masszázs

Belépésemkor csodaszép lányka vár az ajtó mögött fekete bugyi/melltartó kombóban. Bemutatkozás, puszi/puszi, cipő le, majd irány a nagyobbik szoba. Ott 1-2 ügyes indító mondat a részéről aranyos, csacsogó hangon. Olyasmik, hogy "hogy vagy/milyen volt a napod eddigi része," és a többi. Közben én átadom az ajándékba hozott földiepret, Rebeka pedig ügyes nőként örül neki. Én vetkőzöm és örülök, hogy nem kéri előre a virágszálakat. Azok ugyan ki vannak készítve egy borítékban, de kezdem sejteni, hogy itt nagyszerű elbánásban lesz részem, és akkor majd növelnem kell a számukat hálám kifejezéseként. Előre pedig nem készítettem be a többletet, mert ebben a szalonban a 3 utolsó látogatásom (más lányoknál) nem érdemelte ki a borravalót, pedig nekem az akkor be volt már téve a borítékba. Aztán utólag már nem vettem vissza, mert azért jók voltak azok a randik, de éppen hogy csak jók, és nem nagyon jók. És bosszantott egy kicsit a szerintem akkor nem kiérdemelt borravaló dolga. Hát most szerencsére éppen ennek ellenkezője történt.

Amíg levetkőzöm, Rebeka elviszi a földiepret a többi lánynak, majd épp időben visszaér és ad egy kedves szájra puszit, mert "a lányok köszönik az epret, tényleg nagyon finom". A szájra pusziból majdhogynem csók alakul ki, de ekkor még nem erőltetem. Én ugyan 10 perccel korábban szájvizeztem otthon, de Rebeka ezt nem tudhatja - nem akarok hát mindent elrontani a túlzott mohósággal és rámenősséggel. Hiszen a 3 róla szóló besziből csak egyben említettek csókolózást.

Kapok egy törölközőt és nagyon gyorsan lezuhanyzom, merthogy tisztálkodtam is 15 perce, sőt: frissen borotválkoztam. A szalon "protokollja" szerint ezalatt Rebeka a kolléganőkkel van a konyhában. Én vissza a játszószobába, majd Rebeka benéz a fürdőbe, konstatálja hogy nem árasztottam el, és már meg is érkezik a szobába. Csukódik mögötte az ajtó. Nálam rendszerint ilyenkor dől el, milyen forgatókönyv szerinti lesz egy randi. Sőt, talán már a randi minőségét is nagyjából látni lehet ilyenkor előre.

Hát, ebből a szemszögből nézve ez jól alakul: derekam köré tekert törölközővel odalépek a sudár lányhoz és gyengéden megölelem. Ő kedvesen hozzám simul és elcsattan az első csók. Igazi nyelves, barátnős, gyengéd. Csodás. Csókolózás közben a vállát és hátát simogatva döbbentem tapasztalom, hogy a melltartó csatja a hátán majdnem hogy szét van nyitva, hogy az ügyetlen férfiembernek is könnyű legyen azt levarázsolnia Rebeka csodás testéről. Eltöprengek közben, hogy ez pusztán véletlenül történt-e, vagy Rebeka ennyire tudja, hogyan kell meghódítani a férfiakat, és minden apróságot jól akar csinálni.

Mindegy is, én élvezem a helyzetet. Leveszem a melltartót, és eközben apró puszikat adok a melleire. Eszembe jut Kliens kolléga beszámolója, és mosolygok. Hevesen dobog a szívem, éledezik a farkam a törölköző alatt, Rebeka pedig bújik hozzám, csókol, dorombol, élvezi, hogy gyönyörködöm benne.

Megkérdezem, hogy masszírozhatom-e én őt. Azonnal igent mond és villámgyorsan leveti a bugyiját is. (Másnap résen voltam, és megállítottam ebben. Inkább én vettem le a bugyit is lassan, centiről centire - csodás élmény az is.) Összegumizza a haját, kikeres egy olajat és lefekszik a tatamira. Fantasztikusan szépek a popsi és a combok hátulnézetből. Én melléfekszem és kedvesen masszírozom először a lapockáit és a vállát, mert talán olyankor dorombol legszebben a lányka, de persze a popsi gerezdeket is, mert azt nem lehet kibírni, hogy az ember ne érjen hozzájuk. Eközben beszélgetünk, már ekkor is tartalmasan és őszintén. Mindketten eldöntöttük már, hogy bízhatunk a másikban. Oda is figyelünk arra, amit a másik mond. Ezt másnap, a második randi mutatja, ahol mindketten már valamennyit "készültünk" a másikról az előző napon elhangzottak alapján. Egyébként ezzel is nagyon lenyűgözött.

Megkérem Rebekát, hogy forduljon meg. Ő azonnal megteszi és egymás mellett fekve újra hosszan csókolózunk. A kezünk a másik testét pásztázza gyengéden le-föl. Rebeka kérés nélkül lassan széttárja a combjait, én pedig örülök, mert érzem, hogy a punci nedvesedik, pedig oda olaj nem is került. Lassan leválok az ajkáról, csókolom a nyakát majd a melleit. Mintha a melleivel való foglalatoskodásomat különösen értékelné.

Haladok azért lassan tovább. A lány eszméletlenül ügyesen bújtatja át a bál lábát a testem alatt, úgyhogy hirtelen a szélesre tárt lábai között fekszem. Innentől már a masszázsra nem tértünk vissza. Már amennyiben az eddigit masszáznak szabad nevezni.

Kényeztetés

Röviden és velősen: csodás pettingben volt részem az idő fennmaradó részében. Először én kényeztettem őt. Ebben ügyes és végtelenül alkalmazkodó volt. Átengedte nekem a kezdeményezést, és leginkább lezárt szempillákkal, időnként viszont rám nézve, és mosolyogva élvezte, hogy próbáltam neki örömet szerezni. Sóhajokkal és a teste rándulásaival jelezte, hogy mit, és hogyan élvez leginkább. Nagyszerű érzés volt kinyalni őt és gyengéden megujjazni. Intenzíven nedvesedett Azt hiszem, valós orgazmust okozhattam neki már első alkalommal. (De annyira ügyes ő, hogy akár megjátszott is lehetett volna.) Az azonban egészen biztos, hogy jól esett neki a nyalás, az ujjazás, a popsija megemelése és talán az is, amikor a gátat és a popólyukat nyaltam egy rövid pillanatra.

Dicséretet kaptam, hogy ügyes vagyok, mert jól tudja ő, mire van szüksége a vendégnek. Aztán rövid pihenő újabb csókolózással vegyítve, és perceken belül Rebeka következett. Kérésemre hozzám képest derékszögben térdelve, pucsítva szopott le, miközben én hol a csodás testét simogattam mindenfelé, hol azt nézhettem, ahogy a fejével lelkesen a farkamon bólogatva kényeztet egy őzgida testalakú csodanő. Az már teljesen megdöbbentett, amikor komoly gondozásba vette a golyszikat is. Azt mondanám, hogy Rebeka vagy a gondolataimban olvasott, vagy mindent tud arról a művészetről, hogyan kell kielégíteni és boldoggá tenni egy férfiembert.

Én ezt a kezelést nem bírtam sokáig. Talán 10 perc alatt el is mentem a szájában. Amíg leszopott, egyszerre csak végtelenül nagy késztetést éreztem arra, hogy ezzel egy időben megujjazzam őt hátulról, hiszen olyan csodás az alakja ebből a nézetből (is). Nem hiszem, hogy ezt az ujjazást is túlságosan élvezte volna, de a kedvemért rövid időre minden ellenvetés nélkül elviselte. Én pedig hálából végtelenül óvatosan járattam az ujjamat a puncijában, majd ekkor már másodperceken belül elsültem a szájában. Azonnal kértem (és kaptam is) ilyen szájjal egy csókot, majd elment vizet inni. Fél percen belül vissza is jött.

Rövid meghitt csókolózás és beszélgetés alakult ki, miközben egymást szorosan átölelve feküdtünk a tatamin.

Ha itt véget ért volna a randink, nekem akkor is felejthetetlennek minősült volna. De 5 évnyi ilyen randizás után tudott nekem Rebeka újat nyújtani, és emiatt írom az egész beszámolómat ennyire részletesen. Ekkor még kb. 35 perc volt hátra, és ugye a másfél órás randiknak itt hivatalosan 2 kényeztetés része is van, nekünk pedig csak egy volt idáig. Én már hozzászoktam ahhoz, hogy engem mindig kényeztetnek is másodjára, de a lányok talán kb. fele már csak elviseli, hogy a második menet is kölcsönös legyen: inkább csak ők kényeztetnének engem. Szeretném azt hinni, hogy ez nem azért van, mert én sután csinálom, hanem napi 3-4 vendéggel kalkulálva botorság lenne azt hinni, hogy képesek a lányok minden nap 6-8 alkalommal orgazmusra. Pláne hónapokon, éveken keresztül. Ennek ellenszere egyrészt a megjátszott orgazmus, másrészt a második kényeztetés elöli kibúvás. Vagy kibúvási kísérlet. Mondhatja persze a tisztelt olvasó, hogy nála ez nem így van, és nála minden lány minden randin tízszer elélvez, de én ezt a beszámolót úgyis magamnak írom, tehát ez itt most nem izgat. Szóval: én csókolózás közben őszintén megkérdezem Rebekát, hogy jól esne-e neki egy második kényeztetés is, és erre mit mond: "Nagyon is, mert képzeld, tegnap ugyan négy vendégem is volt, de egyik sem akart hozzám nyúlni. Mindegyik csak azt várta, hogy én kényeztessem őt" Ilyet én 5 év és többszáz randi során még soha nem hallottam! Elkezdett vadul dolgozni az agyam, hogy most ez őszinte, vagy húzza az agyam ez a csaj. Mert ennél izgatóbb választ nem tudok elképzelni. Szóval akár jól felépített "hódítás" volt ez, akár igaz, én lelkesen kényeztettem őt, és fergetegesen elélveztettem. (Vagy megjátszotta?) Bárhogy is van, az biztos, hogy én nagyon élveztem.

Aztán jött még Rebeka és ugyanolyan lelkesen és vérprofin lerendezett engem, mint először. Majd végtelenül tapintatosan szólt, hogy "idő van".

A zuhanyt kihagytam, hogy több ideje legyen felkészülni a következő vendégére. Rebeka ásványvízzel kínált és elfogadtam, de csak azért, hogy miközben nincs a szobában, gyorsan megnöveljem a virágszálak számát, mert én el voltam bűvölve. Érdekes nüansz volt, hogy mindenáron meg szerette volna tudni, hogy én bubis vagy sima vizet kérek, én meg mondtam, hogy mindegy. Erre a válaszra nem volt felkészülve, pedig én csak fél percnyi diszkréciót akartam a virágszálak kapcsán.

A másnapi ismétlést már a félidőben megejtett csókolózáskor megbeszéltük :-) És másnap legalább ilyen jól sikerült a randim, mint az első.

Elszámolás

Telefonon mindent világosan megbeszéltünk. A NFVSZ az egyedüli extra, és nekem ez nagyon fontos, persze hogy kértem. Ottlétemkor semmi nem változott a megbeszéltekhez képest. Ahogy már fentebb leírtam, a virágszálakat ezúttal csak a végén adtam oda egy borítékban. Másnap már előre. Ott maradt akkor is érintetlenül a végéig. Nem ejtettünk róla szót. és ez így volt helyes.

Nekem nagyon megérte. De külön kiemelném, hogy amikor más helyeken elburjánzik a drágulás, itt még mérsékelt árak uralkodnak. Támogassuk hát ezt a tényt gyakoribb látogatásokkal, mert csak a kereslet/kjnálat törvényei tudnak gátat szabni ennek, ami most kialakulóban van. Ennél jobb elbánásban sehol sem lehet részesülni, kedves makktársak.

Rebeka, felejthetetlen masszázs

  kliens

Egyeztetés

Konkurens,nem jó lányokon található a hirdetése. Az ott megjelenített telefonszámot hívtam. Egyeztetés simán ment. Teljes körű tájékoztatást kaptam a programjairól,kedves hangja volt a telefonban.

Megközelítés

Boráros tértől 10 perc sétányira van az objektum. Tömegközlekedés kiválónak nevezhető. Személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyszerűen, könnyen oda lehet találni. Kínai büfétől távolabbi kapun történik a bejutás.

Helyszín

Öregebb épület, de belül jól karban tartott helyszín. Többszobás lakásból csak a fürdőt és az egyik szobát vettem használatba. Azokban tisztaságot és rendezettséget tapasztaltam.

Vizesblokk kiegészítőkkel gazdagon felszerelt, higiénikus helyiség. A ruhámat a zakatoló mosógépre tettem, amíg letusoltam.

A szoba, ahol a kezelés folyt, az egy kifejezetten tágas helyiség. Szekrénysor volt az egyik falon. Fotel, tatami, tükör, éjjeli lámpa, ledfűzér, tükör, polcrendszer is a szoba tartozéka. Minden igényt kielégítő helyiség. A szó szoros értelében.

Hirdető külseje

Rebeka képei nagyon meggyőzőek. A helyszínen, a fotókról már megismert, csábító formákkal találkoztam. Karcsú derék, egy tenyérbe illő popsi, hosszú lábak. A mellei tetszettek a legjobban: Csepp forma, kúposan előre csúcsosodó alakzatban. Nagyobb bimbóudvaron kissé kiemelkedő bimbikkel. Gyönyörű. A rajongója vagyok az ilyesminek. Playboy címlapra illő teste van Rebekának.Arca, az olyan szomszédlányos. Olyan, mint itt, a sarki virágbolt csinos alkalmazottjáé.

Hangjával ügyesen játszik, finoman intonál, ahogyan az aktuális szerep megkívánja. Kommunikációban is kiválóra vizsgázott.

Masszázs

Fekete színű, szexi fehérneműben fogadott. Azok a gyönyörűséges formák egyből a retinámba égtek. Érkezésem után egyből a szobába kalauzolt, ahol egy rövidebb program ismertetőt tartott. Szimpátiának köszönhetően a csókolózás és a nfvsz is felkerült az étlapra.

Masszázst nagyon ügyesen prezentálta. A tatamira feküdtem, ahol a hátamat jól átgyúrta. Mozdulatain érezhető volt a felkészültség és a gyakorlatiasság. Jó erős keze van, azokkal határozottan nyomkodta a felsőtestemet. Kezelés során valami olajat is használt, azzal tette a területet kellően síkossá. Nem nyújtotta hosszúra a masszázst, hagyott bőven időt a levezető részre is.

Kényeztetés

Fordulást követően intenzív csókolózással kezdtük. Nyelves és szenvedélyes smárolásban volt részem. Közben simogatott mindenhol. Én sem maradtam rest és kezemmel felfedező útra mentem. Gyönyörűséges idomain teljesen felizgultam. Cicijét és punciját is jól megszeretgettem. Kényeztetésben úgy éreztem szeret dominálni, ezért hagytam, hogy az ő igénye szerint haladjunk tovább. Kézimunkázást szinte észrevétlenül átvezette orális kényeztetésbe. Franciából jelesre vizsgázott nálam. A rudam szárát és a makkomat is megcsókolgatta. Nyelvével ütemesen dolgozott a péniszem teljes területén. Majd a környék is sorra került. A golyóim is parádés leápolásban részesültek. Aztán egyre gyorsabb tempóra kapcsolt. Nem csak én, ő is hangosabbá vált, ami rám nagyon serkentően hatott. Feltérdeltem, és hagytam hogy kivégezzen . A szájába durrantam el, amit érzékien vezényelt le. Komplett kiszolgálásban volt részem, nem panaszkodhatok semmire, azt kaptam, amire vágytam
.Kis pihi után fürdés és öltözködés jött, majd tipli.

Elszámolás

Budapesti átlag. A nfvsz egy kicsi extra, amit szerintem érdemes választani, a magasabb élvezeti élmény kedvelőinek.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  rogerr

Egyeztetés

Hétvégén próbáltam egyeztetni egy másik szalonnal személyes üzenetben de jártam sikerrel (nem válaszoltak szerdáig???) úgyhogy írtam Rebekának és hétfőn kaptam is választ hogy mehetek. Négykezest beszéltünk meg Tinával, minden fontos információt megkaptam a helyszínnel együtt, szóval minden flottul ment.

Megközelítés

Pontos címet adtak meg, még GPS nélkül is simán oda lehet találni én BKV-val mentem egy közeli csomópontig majd pár perc séta.

Helyszín

Teljesen korrekt és tiszta, két szoba plusz fürdő és konyha (gondolom hogy az, nem voltam bent csak dumcsit hallottam fürdőbe jövet-menet). Kád zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdő, csomagolt fogkefe és szájvíz műanyag poharakkal. Elemeli lakás nagyon lassú lifttel (amit már mások is megírtak).

Hirdető külseje

Arc nélküli hirdetéseknél valahogy mindig mást várok mint ami igazából van de ez nem szokott probléma lenni. Mind két lány teljesen megfelel a képeknek és az adatok is stimmelnek. Azt hiszem fekete fehérnemű volt Rebekán és fehér Tinán de lehet hogy fordítva volt :D mindketten nagyon kedvesek.

Rebeka: Magasabb, vékony, fiatal lány, tökéletes popsival és szép markolászható cicikkel, borotvált puncival.
Tina: Alacsonyabb, vékony nő, nagyobb cicikkel és szintén borotvált puncival.

Masszázs

A masszázs a kényeztetés után történt. Én hason feküdtem a tükör felé és próbáltam regenerálódni amíg a lányok masszírozták a hátamat - megkérdezték hogy mivel masszírozzanak én olajat választottam. Nem figyeltem hogy az erősséget sem a szakszerűséget (nem volt fontos nekem ott és akkor) rajtuk legeltettem a szemem, közben beszélgettünk amíg le nem telt az időm majd zuhany, öltözés, virágszálak rendezése és indulás.

Kényeztetés

Megérkezés után bekísértek a szobába, kaptam száraz törölközőt, lezuhanyoztam, majd amikor visszaértem megbeszéltük mit szeretnék (leszbi, NFVSZ és hogy a masszás a végén legyen) utána lekerült róluk minden és elkezdtek csókolózni én pedig elkezdtem őket feltérképezni (aztán velem is csókolóztak persze), majd Tina hátra feküdt és Rebeka kezdte el kényeztetni, én mögé kerültem és az a látvány - tökéletes popsi és punci - hát biztos nem felejtem el egy darabig :D nem is tudtam mást csinálni, elkezdtem Rebekát nyalni. Ezután cseréltek a lányok itt az hiszem Rebekához mentem franciára, azután nem pontosan emlékszem a sorrendre, volt hogy kértem őket hogy 69-ezzenek (Rebeka alul, Tina felül) amit moziztam kicsit majd Tina szájába adtam a férfiasságom, volt hogy mindkettőjüket nyaltam felváltva (talán Tinánál éreztem kis remegéseket) amit megköszöntek. Többször leállítottam őket mert már nagyon fel voltam húzva és akartam még egy kicsit élvezni a jó dolgokat, de mint kiderült itt nincs az hogy egy órában egyszer - így megnyugodva hogy lehet majd folytatás - óriásit élveztem Tina szájába amíg Rebeka a golyókat kényeztette. Tina Megvárta amíg lenyugszom és csak utána szabadult meg az srácoktól egy papírtörlőbe. Miután mindenki rendbe szedte magát akkor jött a fentebb leírt masszázs rész. Lehetett volna második kör de nem éltem vele.

Elszámolás

Csók alapban, leszbi és NFVSZ extra (kevesebb mint egy másik szalonban).

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Oldspicc

Egyeztetés

Telefonon értem el /három nappal előtte/,szerintem könnyen.Nem tudom biztosan ki veszi fel a hívást. Időpont egyeztetés három hívás után megtörtént. Megerősítő sms t kért min.egy órával előtte. Itt jelezném, hogy páratlan foglalkozást kértem Tilda közreműködésével.

Megközelítés

Autóval mentem.Parkolás fizetős a környéken három díj zónábol lehet választani./kiknek mennyi sétára van kedve,ideje/ Buszmegálló is van a közelben. Címre GPS pontosan visz.

Helyszín

Amit láttam belőle azt rendben lévőnek találtam. Tiszta, illatos, száraz, puha törülközőt kaptam
Fürdőben több tusfürdő, száj víz. Kádas zuhanyzási lehetőség.Szobában vörös fényt adó LED sor ad eleinte kissé zavaró fényt/meg lehet szokni/ A földre lerakott matrac a tetthely.

Hirdető külseje

A külseje a leírtaknak és a képeken látottaknak teljesen megfelel. Az arcát kitakrja, valamint van pici tetova is amit retusált a képekről. Amivel engem elvarázsolt az a hozzáállása. Az első perctől az utolsóig. Kedves, mosolygós,cserfes,huncut leányzó.

Masszázs

Megérkezésemkor nyílott az ajtó,azon belépve meglepetten vettem észre, hogy mindketten ott vártak, mosolyogva,sexy fehérneműben. Beljebb invitaltak, megkaptam a törülközőt és irány a fürdő. Visszatérve program egyeztetés és utánna... Én lemondtam a masszázs részéről.

Kényeztetés

Szóval a két lány kezdeményezésére állva egy ismerkedős simogatással, összebújással, hármas csókkal indultunk.Majd leheveredve a matracra Rebeka Tildát kényeztető kezelések vetete alá. Én pedig hol oda nézve,hol Tildára koncentrálva simogattam Őt és csókolóztam vele.Majd pár perc múlva cseréltek a lányok és így Én is már Rebekát simiztem, csókoltam. Aztán mindketten engem kezdetek simogatni, csókolni majd végül az érzékeny részen is. Felváltva játszottak a rúdon és a csomagon. Majd kértem először Rebekát forduljon úgy, hogy 69. Majd ezt Tildával is eljátszottuk. Majd ismét Rebeka jött, de már nem 69ben, és közben Tilda ápolta a férfiasságom. Majd csere és újból és megint majd ismét. És eddig bírtam azt a rengeteg élményt mit nyújtottak számomra. Az utódok Tildánál landoltak. Hagyott szépen lenyugodni, csak utána ment megszabadulni tőlük és adott nekem tisztálkodási eszközt.Rebek teljes idő alatti hozzászólása csodás volt.Franciája finom, játékos , csókjai finomak, bújása őszinte.Szivesen vette a kölcsönös franciát, picit talán még élvezte is.Még kicsit elheveredve beszélgettünk, majd öltözés és búcsú.

Elszámolás

Extra a leszbi és az NFVSz. Nagyon korrektül viselkedtek, végig kedvesek, aranyosak és szolgálat készek voltak. Kezdeti feszültséget ügyesen oldják. Fantasztikus élmény volt! Sokszor azt szerettem volna ha több kezem -fejem-szám lett volna.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Donhuan17

Egyeztetés

>Mivel már többször taliztunk,taliztam a lányokkal(Rebeka,Tina),igy rugalmasan könnyedén VTR-en kolléganőnél,telón pedig ezzel a bestiális Kisasszonnyal.:)Nagyon cuki,édes,intelligens,bájos.:)

Megközelítés

>Parkolás közelben kis utcában.Nem könnyű,de nem lehetetlen.Hétvégén lévén ingyenes.BKV-t nem tudom,mert én nem azzal közlekedem.

Helyszín

>A soroksárin van a lakás.Régi kis lakás,de tisztán tartják a lányok.Amiért odamész,arra bőven jó.Fürdő oké.Mindennel felszerelt.A szoba egy kicsit lehetne modernebb,lehetne a matrac helyett egy dupla ágy,de majd én küldetek egyet a bolháról...:DKét matrac van összetolva.Vigyázni,nehogy úgy járjak,mint én,beléptem közéjük,majdnem elestem..:DA fotel az jó.Hangulatos zene,jó illat.:)

Hirdető külseje

>Rebeka egy nyúlánk szemtelenül fiatal "bestia"!Ordít belőle a szexualítás,csak ki kell csalogatni belőle.A férfiak körében kedvelt alakja van.Jó vékony,jó popsi,kicsi fenék,gyönyörű punci,fiatalos bőr,xurvás tekintet,édi arrccal...,és hossz combokkal..
>Tina,ő a kicsit idősebb korosztályt képviseli.Szintén szuper alakkal,nekem jobban tetszik az övé,mert asszonyossab,puhább,nem olyan csontos lány,mint Rebeka.Arcra csinos,bármikor beleszeretnék.Bőre finom.Imádnivaló Cukibaba!:)
>Ápoltságban nagyon ott vannak a lányok,ezt mindenképpen megjegyezném!Sajnos ezt nem mindenhol tudom elmondani,de náluk igen.

Masszázs

>Ezt a részt kihagytuk az én kérésemre.Én voltam aki így akarta,h csak "szeretkezés" legyen leszbi műsorral.

Kényeztetés

>Ahogy kértem úgy vártak a lányok.Magassarkúban,loknis hajjal,csini fehérneműben.Belépéskor átadtam kis csoki,ajándékot mindkét Hölgynek.Aztán mentem fürdeni.Egyedül mentem mert valahogy nem volt kedvem a közös pancsihoz,majd mégegyszer hármasban fürdök velük.Két leány még úgyse mosta meg a harcost egyszerre,ezt is kik kell majd próbálni.:)Mikor a higéniával végeztem bementem a szobába.Ott vártak már,mint kisgyerek a Mikulást.:)Nem is tudtam,h kezdjem meg őket...Először külön-külön pettinggeltem mindkettővel.Finom édes csókok mindkettőnél.Franciájuk átlagos,dehát masszőrhölgyekről van szó,ez érthető.Mindkettő irányítható,szótfogadó kis teremtés.Amit mondtam,azt úgy csinálták.Utánna közösen "szeretkeztünk".Mindenki mindenkivel.Hárms csókolózás stb..Kértem tőlük 69-et,minden felállással ahogy voltunk hárman,ha értitek...Közösen falták a farkam csókolózva,ahányszor akartam,és amilyen hosszan akartam.Ha tudtam akkor szemkontaktot is kértem tőlük.Nagyon izgató,ahogy tudnak nézni a Bambi szemeikkel.Közben én moziztam a tükörből,és játszottam a két csodás puncival..Fantasztikus érzés,ezt próbáljátok ki.Aztán egyik alul a zsákomat a másik a makkomat,szárát kényeztették egyszerre..Csodás érzés...Majd cseréltettem a szereplőket..Úgy elrepült az a másfél óra,mint a sicc..:(Órámra pillantva mondtam nekik már ideje kitáraznom..Tina édes szájába mentem el úgy,h alul falta a kis Rebeka a zsákot...Olyat lőttem ettől a látványtól,h majdnem térdrerogytam,pedig álltam...:D Tina szépen kivárt,majd elment a fürdőbe tisztába tenni a szájacskáját,addig én Rebekával smaciztam..Majd miután lábra tudtam állni a gyönyörtől,kaptam vizet,csokit,és távozás...:)

Elszámolás

>Már tudtam a matekot.Tinának volt még az NFVSZ plussz.Nagyon baráti áron csinálja.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Noctis

Egyeztetés

Szülinapomra megleptem magam Rebekával, akiről csupa jót olvastam, hála nektek. Ritkán érdemel ki valaki ilyen lila-kék beszi áradatot! Lett is elképzelésem (nem elvárásom) a Vele átélhető kalandról. Túl szép, hogy igaz legyen? Mikor erősebb voltam a kifogásaimnál, ő meg épp online, egyből telefont ragadtam. Csicseregve, mosolygó hangon elmondott mindent mi érdekelt, pár percben. Három nappal előre szóltam neki, miszerint első akarok lenni, és rögtön két órás udvarlásra neveztem be. Jeleztem SMS-ben: én leszek az, aki magamra foglal VTR-en, tehát úgy is megpecsételtük, pár szót váltottunk ott. Reggeli megerősítést kért, válasz nélkül.

Megközelítés

Boráros és a gyógyfürdő közt található lakás egy idősebb társasházban. Parkolás nap közben nem vész, pedig válogatós vagyok. Fehér rendszámmal 300-450-600 pénz attól függően melyik zóna sikerül és mennyi sétát vállalsz be. Ha nem érzed a négy kereket a városban, jöhetsz csepeli hévvel, villamossal, vagy buszokkal. Aki a dunaparti irodaházakban dolgozik netán, annak ebédszünetes átsétálós.

Helyszín

Gyalog gyorsabb voltam, mint az ominózus lift. Elég magasra kell szökkenni, jutalom az ajtó mögé bújó Rebi. Szalonról van szó, melyben kint zöld, a szobában pedig pirosas lilás ledek adják a félhomályt. Talán a happy hour időszaknak köszönhetően, de más cipőjét nem láttam, semmi jövésmenés/fürdővárás. Egy másik lány árnyékát elcsíptem ahogy az ő szobájukból jött vissza hozzám Rebeka. Maga a tágas szoba otthonosan berendezett mindenféle dekorral pl. a gyerekkoromat idéző lávalámpával. Falon nagy óra, mely nem ketyeg és nincs elállítva. Berendezésnek mobilklíma, fotel, asztalka sok olajjal, polcos szekrények. Földre terített nagy matracon huncutkodtunk, friss lepedővel, minden ok. Fürdőre sincs panasz. Bár a kedvenc tusfürdőmből nem lila cucc jött, what? Amúgy még bontatlan fogkefék is lógnak a falon, dezodorok, egy DM-es szájvíz, papírpohárkák. 2 törülközőt kaptam. Kádban tisztulhattam meg, zuhanyfüggöny mögé rejtve. Apró kedvességek, de kaptam kis palackos olasz ásványvizet, léptemkor pedig német csokit.

Hirdető külseje

Valamelyest kislányosabb Lucy Hale arcot képzeltem. Inkább a 24 című sorozatból Nina Myers jutott róla eszembe, a 2000-es évek elejéről. Van benne egy kicsi Trinity is a Mátrixból (főleg a zöld szeme). Feltűzött haját egyszer kibontotta átrendezni, meg is dícsértem, milyen szép hosszú (fekete)! Sajnos dohányzik, ami nálam válóok, nem erről értesültem az adatlapon, kár. Mű dolgokat nem láttam/éreztem, egy apró tetkót találtam csak. Formára nagyon vékony, törékeny alkat, magas. Tudom közhely, de tényleg tenyérbe illő feszes cickókat foghattam, melyek bimbói peckesen állnak, nem csak kényeztetéskor. Felesleg sehol, így aki brazil twerk popó rajongó máshol keresse, itt formás kis fokhagymagerezdekkel lehet játszani. Összhatásra mindene arányos, a legalább két éves képeknek is megfelel, ám egy kicsit azoknál vékonyabb. A fél lábbal széken térdelős és a csípőre tett kézzel ablakban állós a legjellemzőbb számomra. Feltűnt még a szalon identitás, miszerint akárhányszor dícsértem valamit rajta kívül, többes szám egyes személyben köszönte meg. Szerintem rivalizálás helyett jól kijön a többiekkel, sőt nem mellékesen párban is várnak.

Masszázs

Volt masszázs oda és vissza is, legalább a randi felét ez tette ki. Barátnős hasonfekvős törődést kaptam, semmi szétszedés, pont jól esett. Kitért a karomra is, értékeltem, mert sok helyen kimarad. Illetve amikor kész volt egy részemmel gondosan felitatta a maradék olajat. Viszonoztam én is, nagy lelkesedéssel. Nem is a masz a lényeg, hanem a beszélgetés! Nem szoktam ennyit jártatni a számat, de ő végtelenül érdeklődő, mindenre reagálni tudó, bármihez képes hozzá szólni, emiatt gördülékenyen sikerült hullámhosszra kerülni. Kezdeti izgulásom tova szállt. 0 kínos csend, meséltem én is, ő is, beavatott pár meghökkentő dologba. Változatos témák smalltalkon túl, oldalról, barátnőkről, randizásról, családról, utazásról, munkáról, sportról, könyvekről, álmokról, a szokásosnál mélyebben. Igaz, telt rá időből. Nem csúszkált rajtam, ez ma nem a fülledt erotika kimaxolásáról szólt, hanem szimplán egymás társaságának élvezéséről. Beszélgetős segítő szakmában is megtalálná a helyét.

Kényeztetés

Csatlakozott hozzám a tisztálkodásom után, megdícsértem vékony alakját, átöleltem és hamar csókolózni kezdtünk. Végigsimítottam finom bőrét, mire mágnesként vonzottak érdeklődő bimbói. A bújást vízszintesen folytattuk, karom átfűztem a nyaka alatt és így fogadtam szorosan magam mellé. Beszélgettünk, ráhangolódtunk, közben kezem felfedezte testét, szám a száját. Ő az ágaskodó játékot, én meg a kis ajkú punciját is elértem, mit egyre igyekeztem nedvesíteni. Kértem olajat amivel bekentem melleit, a feszes hasikát és természetesen a délvidéket. Alaposan körbesimogattam, nehéz betelni egy ilyen tinitesttel. Megkérdeztem, ha úgy adódna ujjakat be lehetne-e vetni. Örömömre zöld lámpát kaptam "Hát persze!" felkiáltással. Meglepően könnyen befogadott, váltogattam az ujjaim, végül 2 is becsusszant. Szexi nyögéseket hallatott, mondjuk ez végig így volt, MT-egópolír.

Oldalkáját karcoltam hegyesebb végemmel, majd egyszercsak felült mert szájával is érezni akart. Eldobtam magam és megkértem helyezkedjen inkább a tükör felé (ami 10 centivel magasabban van a kelleténél). Mindegy, ujjazgattam puncikáját, míg ő is ujjaival kergette a golyókat. Rövidesen inkább számra kértem 69-be, bírom amikor feljön levegőért és nem tud koncentrálni a nyalástól. Franciája látványában limitálva voltam, ígyhát az érzésekre tudtam figyelni. Sokszor csorgott a nyála minden felé, fáradhatatlanul lelkesen szopott, én meg kapaszkodtam fenekébe, markoltam ciciket, és csak nyaltam faltam az illatos puncit mi számra lett tolva. Hangokat hallatott végig, ez kifejezetten lelkesítő és motiváló, persze én addig toltam mígnem finom nedvét is megízlelhettem és utána már magasabbra helyezkedett...

Szembe fordítottam, lássam mit alkot a célban. Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt. Hagyott pár törlőt és kivitte a dolgokat a fürdőbe. Időérzékem csalafinta, de jó sokáig elvoltunk. Ígyhát bemutatkoztunk egymásnak.

Itt jött a hosszas bújós-masszázsos beszélgetés. Végén kérdi, szeretnék-e fürödni. Kérdem: a második kör előtt, felfrissülni? Ja már csak 10 percünk van! Mondja akkor bele kell húznunk! :) Rögeszmém szerinti egylövetűként beigazolódott, hogy tudok én magamról mindenféle hülyeséget gondolni. Most én a szájába akartam élvezni mégegyszer és így is tettem. Nem lógtam nagyon túl a vendégszeretetét. Technikája nem lett sürgetős, sem intenzívebb, szimplán a beszélgetés során ért megnyugvás és a szexi hangjai megtették hatásuk. Teljesen ellazultam és át tudtam adni magam kényeztetésének, 5 perc és végem lett, mint a filmnek. Kettőt nem sok nő hozott ki belőlem eddig, nyilván a hosszú randi segít. Mindenesetre egy hiedelmem leomlott általa, köszönöm ezúton is.

Elszámolás

Mai világban eléggé tüskehatékonynak mondanám a rózsákat, nem tudom meddig tudunk még a fél vesénk feláldozása nélkül is 2 órákra jönni, de itt/nála ez működik. A szekrény polcára tettem még vetkőzés során magamtól. Ki van írva minden, beszikből pedig egy alsós matektudással a NFVSZ extrát is ki lehet számolni, ami szemkerekítően jelképes. Másik a p-pont felé irányul, én nem élek olyasmivel. TP nincs, és 125perc volt kaputól kapuig, korrekt minden szempontból.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  pvadász

Egyeztetés

Személyes üzenetben fixáltuk le a randit és a részleteket, minden flottul működött

Megközelítés

Autóval mentem, parkolni az egyik mellékutcában lehetett. Buszok és villamos is jár a környéken, könnyen megközelíthető. Viszont a parkolási díj eléggé borsos ezen csodálkoztam is. Drágább mint Angyalföldön.

Helyszín

Egy régi ház szépen karbantartott lakása. Rend és tisztaság fogadja az embert a szobában és a fürdőben is. A szobában mobilkíma is van ami pont jól is jött mert kint 30+ fok volt. A földön egy jó nagy tatami, hárman is simán el lehet férni rajta.

Hirdető külseje

Kezdjük az elején. Hármas programot terveztem már egy ideje de akikkel eredetileg tervbe volt véve többszöri próbálkozásra sem jött össze így mivel láttam, hogy Rebeka újra rendel és régebben voltam már nála 3-as programon rá esett a választásom és a barátnőjére Adélra. Adélall előtte még nem találkoztam de a beszámolók alapján nem volt bennem félsz. Rebeka egy nagyon vékony, illatos, középmagas lányka hosszú fekete hajjal és szép barna bőrrel. Illatos és sima mindenhol. Adél más típus, ő inkább nőiesen telt alkat de pont az a kategória, amely valakinek még jól áll. Neki szerintem nagyon. Neki világosabb a bőre és a hajszine is de Rebekához hasonlóan nagyon ápolt és illatos lány. Mindkét lánynak közepes méretű cicijei vannak, Rebeka nagyon kicsi tenyerébe illő fenékkel míg Adél nagyobb, de jó kemény popsival rendelkezik. Bár van kontraszt a két lány szerintem ennek ellenére összeillik.

Masszázs

A masszázs jelen esetben a program második felét tette ki. A két lány bekente testápolóval a hátamat, lábamat, vállaimat és az általam mondott rakoncátlankodó területeket jól átnyomkodták. Igazából én szinte soha nem kérek masszázst de mivel most jó pár porcikám is fájt éltem vele és nagyon jól esett. Viszonyítási alapom nincs de nekem szakszerűnek tűnt a lányok ténykedése.

Kényeztetés

A kényeztetést a program elejére vettük. Mivel két órát maradtam így maradt idő mindenre. Megérkezés után váltottunk néhány szót, bemutatkoztam Adélnak majd elszaladtam tusolni egy alaposat. Visszaérkezésem után a tatami mellett álltunk és csókolózni kezdtünk a lányokkal. Úgy kb mindenki mindenkivel. Volt hogy egyszerre hárman és szerintem ez volt a legjobb legalábbis nekem biztosan. Itt kiemelném, hogy mindkét lány nagyon jól csókol nem csak imitálják a dolgot illetve egymással is ugyanolyan szenvedélyesen csókolóztak mint ahogyan velem. Közben a kezek felfedező útra indultak én simogattam mindkettőjüket engem pedig négy kéz simogatott és húzott magához jobbról balról. Csókolták a nyakamat a fülemet az arcomat majd újra hármas és partner váltogatások. Voltak ingerek annyi szent. Jó pár perc után elfoglaltuk a tatamit és folytatódott a műsor. Először Adél feküdt mellém amely után Rebeka elhelyezkedett a lábai között és nyalni kezdte. Mind a ketten izgató hangokat hallattak közben én pedig Adéllal csókolóztam és a cickókat dögönyöztem miközben Rebeka élvezésig nyalta Adélt. Ezt követően Adél kijelentette, hogy most ő nyalja ki Rebekát és a szavakat tettek követték. A lányok helyet cseréltek és az előzőekhez hasonlóan Adél orgazmusig nyalta Rebeka punciját amíg én csókolóztam vele. Ezután kis szusszanás és beszélgetés majd a lányok rám vetették magukat. Rebeke csókolt ahol csak ért Adél pedig elkezdte szopni a farkamat. Jó ütemben és kellő átéléssel csinálta már ekkor eldöntöttem, hogy ő fogja majd befejezni a küldetést. Pár perc után a lányok helyet cseréltek, Adél csókolt és szeretgetett teljes átéléssel én pedig átnyúltam alatta és ujjaztam, simogattam a punciját. Rebeka franciája lágyabb mint Adélé és ő többet használja a kezét is de nála ez pont így tökéletes. Jó pár perc múlva visszaküldtem Adélt a lécemhez majd mivel megbeszéltük előtte, hogy kis extrának fejében igénybe venném a mélytorkot most már erősebben és pornósabban kezdett szopni. Én közben Rebekával szinte folyamatosan csókolóztam majd az egyik kezemet Adél fejére tettem és elkezdtem diktálni az ütemet és az iramot. Hagyta magát irányítani szerencsére és jó pár perc mélytorkozás után akkorát élveztem a szájába, hogy még magam is meglepődtem rajta. A farkam jó mélyen lehetett mert szegénykém köhögött is közbe de nem hagyta abba és teljesítette a feladatát. Én általában azért két franciát mindig ki szoktam használni de olyan intenzív volt az élmény, hogy jelen esetben megelégedtem csak egy körrel és a maradék időben a masszázsé volt a főszerep.

Elszámolás

Még az akció előtt előre odaadtam a lányoknak amit kell a hozott kis ajándékkal együtt. Extra a mélytorok Adéltól és a szájba élvezés volt. Nekem nagyon megérte.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  steven2015

Egyeztetés

Telefonon értem el ,nagy meglepetésemre ,könnyen és viszonylag rövid idő múlva tudott fogadni ,ez plussz pont számára.

Megközelítés

A gps pontosan oda navigál de a környéken elég nehéz és drága is a parkolás lévén a Boráros tér közelsége,BKV van tömkelegével.

Helyszín

A lakás jó allapotú ,nem ma épült társasház,már volt szerencsém egyszer itt járni ,más lánynál.Jól karban van tartva ,fürdő minden jóval ellátva nagy sarokkád ,tusfürdők hegyekben,tiszta türcsi száraz kilépő szájviz.
Az akció a földre teritett matracon zajlik ,tükör van lehet mozizni a ruhákat fotelbe lehet lepakolni.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő ,filigrán hölgy kedvesen fogadott ,talán picit vékonyabb mint a képek,nagyon helyes mosolygós arca van pici mellekkel,minden természetes semmi nincs turbózva rajta,életkor is stimmel.

Masszázs

A sorrend nem pont ez volt a masszázs nem a legfontosabb része volt a szeánszunknak.Belépés után ,kedves bemutatkozás puszi után cipő le majd beinvitált a szobába,ahol nem sokat időztem gönceim lepakolva ,,ellenőrizte a fürdőt minden OK mehettem a tisztasági kört letudni,türcsivel a kezemben.Nem sokat időztem ,Rebeka a szobában várt ,belépvén egy nagyon barátnős csókban forrtunk össze nagyon jól csókól,majd ruháitól megszabadulva kértem hogy előbb én kényeztessem
Ezután én következtem hasra fekve, krémmel kezdett el masszirozni,kellemes de nem profi masszázs (nem is ezért jöttem),mivel az óra sajnos ketyegett ,vártam a fordulást.Rebeke nagyon érzéki kényeztetésbe fogott bele,semmi részt nem hagyott ki egyből ráérzett,mit is óhajtotk tőle semmi instrukció nélkül,miközben kellemesen nyalta falta falloszom,olyan jól helyezkedett hogy ujjammal,folyamatosan tudtam izgatni punciját ami egyre nedvesebb lett ős sikerült két ujjal is bár nagyon szük puncija van kellemes érzéseket kicsalni belőle.
.

Kényeztetés

Nagyon szépen borotvált hamvas babapuncija van amit kellemes kényeztetni,halkan nyögdécselt amig nyaltam faltam csiklóját ,punciját ,elég sokáig sikerült kényeztetnem amit halkan megköszönt ,kellemesnek titulálta de nem volt egetrengető orgazmusa bár nagyon nedvesedett.Rebeka nagyon érzéki kényeztetésbe fogott bele,semmi részt nem hagyott ki egyből ráérzett,mit is óhajtotk tőle semmi instrukció nélkül,miközben kellemesen nyalta falta falloszom,olyan jól helyezkedett hogy ujjammal,folyamatosan tudtam izgatni punciját ami egyre nedvesebb lett ős sikerült két ujjal is bár nagyon szük puncija van kellemes érzéseket kicsakni belőle.
Sajnos ténykedését nem lehetett a végtelenségig birni, a szopás ujjazás kombó nemsokára meghozta eredményét ,részemről egy kellemes orgazmusba torkollva .

Elszámolás

Szájbaélvezés volt extra ,amúgy nagyon kevés rózsaszállal toldja meg az egyébként baráti árképzést .maximálisan megérte ,nagyon kedves ,bájos hölgyike akivel kellemes órácskát lehet eltölteni,és felüdülni.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Már egy ideje szemezek a képeivel, de bevallom, a több egymás utáni jó beszámoló adta meg a végső lökést. VTR, majd telefon voltak a hozzá vezető út első lépései. Kedves, vidáman csacsogó hangja van, örültem neki, ez jót szokott jelenteni az álmos könyv szerint is.

Megközelítés

Jártam már itt régebben Szonjánál, szóval tudtam hová kell menni. Amúgy a Boráros tértől pár perc séta. Én egy közeli utcában parkoltam le, ott még az ajándék beszerzése is sikerült. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

Bérház, közepes állapotban, a liftet akár gyalog is le lehet hagyni, de legalább van és működik. Az ajtón belépve balra lehet a cipőt elhelyezni, az ajtón belülről remek dizájnú habszivacs hangszigetelés. (vajon a lányok ilyen hangosak..., ha igen, az jó jel). Balra a babaszoba, nagy matrac, vagy ágykeret (nem vagyok asztalos, nem ezt néztem), plusz maszpad, egy fotel, kisszekrény, ahol vizek és egyéb kellékek találhatók. A türcsi már kicsit használt, a vizet nem szívja annyira, nálam határeset. A szobában kellemes félhomály uralkodott, a hangulat fokozása érdekében.

Hirdető külseje

Belépéskor szájrapuszival és széles mosollyal üdvözölt, amivel kicsit meglepett, de rögön tudtam, a következő 90 perc pazarul fog telni. Fehér színű kétrészes fehérneműben fogadott és gyorsan a szobába invitált. Talán még a képeken láthatónál is vékonyabb, legalábbis nekem ez volt a benyomásom. Egy kis cukorfalat a hölgyike. Bájos arc, kedves mosoly, egy tenyeres popsi, cici picivel a képek sugallta alatt, de abszolút alakhoz illő, és baba punci (ez nem sokkal később kiderült)

Masszázs

Pár szavas ismerkedés, még egy szájrapuszi, vetkőzés, gyors zuhany, majd vissza a szobába. Ő a konyhából lépett ki és sietett hozzám. Miután a szobába lépett szájon csókolt legottan, itt még csak kedvesen, kicsit visszafogottan, ami később megváltozott. Kezek közben elindultak felfedezőútra, ő pedig kb. egy perc után ledobta a bugyiját, de olyan gyorsan, hogy mire észbe kaptam, már késő volt. Meg is lepődtem, mire meg is kérdezte, hogy visszavegye, mondtam, hogy isten ments! Majd azzal a lendülettel a törülközőmtől is megszabadított és a melltartója is hamar lekerül. Így már szabad volt az út a teljes felfedezés előtt. Ölelkeztünk, simogattuk egymást, csókolóztunk, majd felkaptam és lassan az ágyra fektettem.

Kényeztetés

Folytattuk a csókolózást, de én már egyre többször a mellyecskéin időztem, melyek kellő módon reagáltak, Rebeka pedig hangokkal adta tudtomra, kedvére van a tevékenységem. Szájra és testre adott csókok váltogatták egymást, a kezemmel a combok tövén is jártam, majd egyszer csak a combjai között kötöttem ki. Alkatához illő falatnyi sima babapunci várt, kisajkak már nyiladoztak és enyhe nedvesedés érződött. Finom édes puncija van, melyet élvezettel kényeztettem, finoman a kezemet is bevetve. Ilyen szűk puncival még nem találkoztam, egy ujjam is alig fért be, pedig a nedvesedés csak ekkor indult be igazán. Ténykedésemnek hamarosan meglett az eredménye hangok és emelkedő csípő kíséretében. Kicsit hagytam pihenni, majd hanyatt feküdtem és ő vett kezelésbe. Végig csókolt mindenhol és lassan a már álló farkamhoz ért, amit alaposan körbe nyalogatott, a zacsit is rendesen bevonta. Aztán szépen finoman, barátnősen elkezdett szopni. Leginkább a felső harmadát vette be, néha a feléig is, tovább nem jutott. Közben úgy helyezkedett el, hogy a popsiját, punciját elérjem, éltem is lehetőséggel. Annyira kívánatos a puncija, hogy kértem forduljon rám 69-be, készséggel megtette és pedig tovább nyalakodtam, amíg Rebeka ismért elélvezett. Kicsit összebújtunk, majd feltérdeltem és úgy folytatta francia leckéjét. Ez a póz kiváló vizuális plusz élményt ad, főleg, ha ilyen csodás testet nézhetek közben. A leírt variációkat még párszor eljátszottuk, ő már eléggé elhúzott az orgazmusok számát illetően, én pedig lassan a végemet jártam, így felálltam, ő pedig előttem térdelve kivégzett. Meglocsoltam, pedig még nem is volt húsvét. Gyors tisztogatás, majd összebújtunk. Lassan az időnk is letelt, így zuhany és el. Míg vártam rá a zuhany után a szobában kiraktam a rózsákat, szó nem esett róluk, egy pillantással elintézte.

Elszámolás

Adatlapja szerint a NFVSZ extra, nem éltem vele, amúgy mindent megkaptam, amit szerettem volna.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Tele van a tököm, az Élet nyomogat, ilyenkor az éhes a disznó makk után kutat. A melóban csak vakít a fény és zavar a zaj, ma senki nincs aki engem akar - viszont látom, hogy Rebekánál villog a "Most hívhatsz" jelzés és így is teszek.
Nagyon kedves hangja van, a hétvégi időpont ellenére, és megbeszéljük, hogy szerdán együtt zárjuk a napot, tettestársnak pedig Tildát választjuk. Több szó nem is esik, még egyszer keresem csak hogy biztosítsam, szándékaim komolyak és hogy megbeszéljük, az extrák száma és ára nem változott.

Utólag láttam, hogy van már VTR lehetőség, ha nem vagyok vakegér, azt használtam volna. De csak kényelemből, mert Rebekáékban azt szeretem, hogy ha ők mondanak valamit, az úgy is van. Mint ahogy fogalmazott, ő " csak kellőképpen határozott", én meg ezt (is) imádom benne.

Megközelítés

Sokadik látogatásom már, úgyhogy kopizni fogom az előző írásaimból, mert semmi nem változott.

Boráros tér és a MüPa közti rész, ismert Soroksári úti műintézmény. BKV-val könnyen megközelíthető, busz, villamos (régi és új is) sétatávon belül van. Parkolásról sajnos nem tudok nyilatkozni. GPS pontosan odavisz, a házszám is elég egyértelmű, szerencsére a csengőnél sem kell sokat időzni, mert a lányok engednek fel. Én eddig még sosem várakoztam a ház előtt, de nem is nagyon lehet diszkréten megtenni, érdemes egy picit odébb várakozni.

Nagy belmagasságú lakások vannak és magasra is kell menni, így a lépcsőzést én nem ajánlanám, cserébe a lift a világ leglassabbja, ezzel érdemes számolni.
Szerencsére "helyes munka- és időbeosztással minden nehézséget át lehet hidalni."

Helyszín

Liftből kilépve már vártak, finoman nyílik az ajtó, továbbra is a lifttől balra (két lakás van per emelet).

Sokadik látogatásom már, úgyhogy innentől kopizni fogom az előző írásaimból, mert semmi nem változott.

Rögtön balra kis puffon cipő le, megcsodálom a hangszigetelő szivacsot az ajtón és a falon és haladunk tovább a bal kéz felőli matracos-masszázspados játszószobába. Technikailag ez még mindig egy franciaágy lábak nélkül (a fotóin látható szürkés-elefántos az), szerencsére nem nyikorog és elég nagy volt hármunknak is. A lányok már leterítették a friss lepedőt és védőhuzatot, közben is kaptam egy frisset, illetve a végén is azonnal újat raktak.
A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Rebeka a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Tükör van jobb kéz felől a falon, de nem nagyon volt időm nézelődni benne. :)

A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő is száraz, van zuhanyfüggöny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző kellemesen puha volt, nagyon jól szívta a vizet és ez nekem elég. Már meg se próbáltam magam köré csavarni. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett. Dezodorok szintén.

Hirdető külseje

Már eleve minimális ruhában fogadott - egy fekete csipkés bugyi-melltartó kombó volt rajta, ami kérésemre zuhanyzásom alatt már lekerült.
Legutóbbi látogatásom óta szerintem ő is nagyon lefogyott, most már tényleg nádszál-királykisasszony, simogatásnál finoman érzem a bőre alatt a bordákat.

A teste nagyon csinos, vékony tinilányos; hasa lapos és szerintem alapból is látszódnak kicsit a kockák. Feneke kerek és ruganyos, pont a tenyerembe illik. A cicijei hasonló méretűek, kemények és rugalmasak, szép nagy, sötét, ágaskodó bimbókkal, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és ahogy láttam, Rebeka szereti is, ha törődnek velük. Puncija kagylószerű, szép duzzadt kisajkakkal, amik éppen túlnyúlnak a nagyajkakon és egy meglehetősen rejtőzködő csiklóval találkoztam. Egy falatnyi mennyország, imádtam kényeztetni, bár most kevésbé tudtam elveszni benne.
Arca miatt én kicsit idősebbnek tippelem, egyébként bár karakteres, de a kitakarástól nem kell tartani. Nagyon szép szemei vannak!
Tetoválásból egy kb. ujjnyi méretűre emlékszem a kulccsontján, engem nem zavart, szép kivitelezésű. Orrában egy kék köves kis pont-piercing van, nagyon harmonikusan illeszkedik az arcához, abszolúte esztétikus.
Cigiszagot nem éreztem.

Masszázs

Erre a két felvonás között került sor, Rebeka kérdezte/kezdeményezte a regenerálódásom idejére.
Rebeka saját kezűleg cserélte le az első felvonás után a védőhuzatot és a második után is tisztát rakott a matracra, úgyhogy emiatt nem kell aggódni.

Ügyes kezei vannak, szerintem erősebb masszázs is kérhető tőle, de alapból közepes erővel és átmozgatással dolgozik. Szeretem, mert relaxál is, de érzem is a hatását - pedig ezúttal lábmasszázst kértem tőle, amire az erotikamentes masszőröm is fel szokta tűrni az ingujját.
Kezelés közben jól irányítja a beszélgetést és úgy általában is jól vezeti a szeánszot, amire sokszor nekem és Tildának is nagy szüksége van. Nem erőszakos és mindig megkérdezi, mit szeretnék, de a "van az úgy, hogy nincs sehogy sem" számára ismeretlen mondás. :)

Kényeztetés

Másfél órára mentem, a masszázs előtt és után is kaptam törődést tőle, de most hármunk közül rajta éreztem azt, hogy inkább csak egyikünkkel lenne.
Fürdésből visszaérve kérésemnek megfelelően már meztelenül vonult be a két díva a szobába. Rebeka mosolyogva kérdezte, hogy mi a tervem, kivel kezdjünk - majd mikor látta, hogy már Tildát simogatom, azt javasolta, hogy akkor kezdjünk a szőke tündérrel, elvégre ő rövidebb ideig marad velünk.
Mikor felé fordultam, kellemes csókot váltottunk, majd az ágyra heveredés előtt még spontán lekapta Tildát is.

Én éreztem, hogy aznap nem vagyok/leszek a topon, úgyhogy sodródni akartam csak az árral, így javasoltam Rebekának, hogy ha már így elmerültek egymásba, nyugodtan folytassák vízszintesen, én meg majd beszállok. Tilda szinte viháncolva feküdt Rebeka kezei közé és nyelve alá, aki elég határozottan - ha faszi lenne, azt mondanám, mohón - vette be partnere ölét és kerekítette popsiját felém. Na, ez már tetszett, a figyelmem határozottan rájuk irányult, ha a gondolataim nem is 100%-ban - még! Rebeka feneke is szép kerek volt, puncija és popsilyuka még érintetlen, de ezen gyorsan terveztem változtatni.
Ügyködésemet kedvesen fogadta, szerintem a popsinál nagy hatást nem értem el, de muszáj voltam puszilgatni picit, miközben hol a hátát simogattam, hol finoman megnyálazott ujjammal punciját cirógattam. Ezúttal picit borostásabban várt, de nem szúrt vagy ilyenek, úgyhogy nem zavart. Sőt, elgondolkodtam, hogy kérek majd egy puncis derékmasszázst ettől a finom karcsú kis hölgytől (de aztán máshogy alakult).

Azt éreztem, hogy a két partnernőm most nagyon egymásra van hangolódva, úgyhogy én is inkább az ő élvezetüket kezdtem támogatni; amit Rebeka szája és keze meghagyott nekem Tilda testéből, azt el is foglaltam. Nem nagyon akartam beleszólni ebbe a frankó kis szoft-leszbizős előadásba, amit ketten lerendeztek. Mondanám, hogy Tilda elég hamar elment, de én élvezője voltam az előadásnak, nem vizsgálója vagy kritikusa.

Kisvártatva Tilda felült és csókot váltott Rebekával és megköszönte a törődést, amire nagy nevetés volt a válasz meg egy "Szívesen". Utána kérdezték, hogy jövök-e én, de mondtam, hogy még ráérek, úgyhogy Tilda javasolta, hogy Rebeka üljön rá 69-ben, mert most akkor ő jön. Tetszett ez a póz, mert egyszerre nézhettem egy spéci szögből a csajok 69-ét, hajolt rám Rebeka a cicijeivel és volt teletömve a szám Tildával. Segített is a ráhangolódásra, itt már el tudtam felejteni a külvilágot meg mindent és csak a randira koncentrálni.
Igyekeztem Rebekát is izgatni ebből a pózból, fenekét és cicijeit majdnem kényelmesen el is értem, de Tilda combjai szerencsére útba voltak, úgyhogy Rebeka inkább a melleit a fejemhez nyomva izgatta magát és nyomott engem közelebb Tilda puncijához. Mit mondjak? DEAL!
Mikor Rebeka is úgy érezte, elég volt, örömködtünk egyet és megkérdezte, hogy miért csak egy órát van velünk Tilda?
Megmondtam őszintén, hogy úgy érzem, ma nem bírnék két lánnyal - viszont olyan jó a hangulat, hogy ha van kedve hosszabbítani, akkor részemről mehet a dolog, én is nagyon élvezem.

Amíg Tilda kiszaladt Rebeka hátra "parancsolt" és biztosított, hogy most én jövök, majd finoman pózba is helyezkedett - bal kéz felől és oldalról hajolt rá a farkamra. Azaz hajolt volna, ha a visszatérő Tilda nem foglalja el a jobb oldalt és csap le rá - úgyhogy Rebeka áttért a Zsákos családra és a combjaimra. Kezével finoman masszírozta a combom, miközben rátámaszkodott és próbált minél teljesebb kényeztetést nyújtani. Elvileg van nála prosztatamasszázs is, meg lehet, hogy az én popsizós puszilgatásomat is ráutalásnak vélte, mert elindult a gátam felé. Mivel nálam ez nem pálya és nem izgulok rá, így gyorsan levette a testbeszédemből, hogy másfelé nagyobb boldogságot okozhat nekem - úgyhogy elkérte a rudat Tildától és kb. félig bekapva kényeztetett is.
Kedvelem az erősebb stimulusát, de most valahogy nem éreztem benne a farok iránti vágyat, úgyhogy visszakértem magam Tilda szájába.

Rebeka fel is jött hozzám, csókolóztunk és cicit is kaptam a számba, simogattam közben a fenekét, majd jött az ötletem a pózváltásra és a masztizásra vonatkozó kérésem azonnal teljesítette is. Nekem olyan érzésem volt, hogy tetszett neki, hogy látja Tildát farokszopás közben, mert Rebeka ujja nagyon gyorsan megtalálta saját a punciját és a hüvelyét és szinte végig nézett minket, időnként gyúrogatta a cicijeit is. Jól feltüzelhette magát, legalábbis ezt láttam a tekintetében.
Végignézte, ahogy telelövöm Tilda száját, kicsit felkönyökölt, hogy tudjon jönni segíteni neki, ha kell, de végül csak mosolyogva fogadta a töltött csókot és miközben Tilda rendezte magát, felpattant és hozzám simult és cirógatott kicsit, hogy levezesse az orgazmusom. Lenyelés sajnos nem opció nála sem, úgyhogy ez teljesen rendben is volt, ami tőle telt és amit tudott azt mind nekem adta aznap.

Kedvesen megkérdezte, hogy szeretnék-e megmosakodni - ami inkább egy finom emlékeztetés volt a protokollra, jót is mosolyogtunk rajta. Rebekára egyébként jellemző, hogy nagyon jó vendéglátó, nem húzza az időt meg semmi trükközés nincs, tényleg Te vagy a középpontban nála. Pl. én ugye befoglaltam a fürdőt, de ő ezidő alatt Tildával a pihenőben megoldotta a szájvizezés és felfrissülést is. Tudom, mert mikor visszajöttek, éreztem a száján a szájvizet.
Ezután megkérdezte, hogy kérek-e masszázst, de én még lebegtem, úgyhogy nem tudtam erre mit mondani, kértem pár percet eldönteni. Közben beszélgetni kezdtünk, illetve mesélni is, úgyhogy végül lett masszázs is, erről fentebb már olvashattál.

A pihenő utáni első alany újfent Tilda lett, Rebeka pedig bal kezemhez helyezkedett a fenekével és a puncijával, úgy igazítva magát, hogy kényelmesen hozzáférjek. Szeretem ezt a figyelmességet tőle, meg azt is, hogy segített Tildát elrepíteni. Volt egy pont, mikor azt éreztem, hogy hamarabb fáradok el, minthogy Tildát elreptessük, úgyhogy elvettem Rebeka puncijától a kezem - ő pedig valami olyan pózt vett fel, amivel jobban a partnernőjére tudott koncentrálni - szerintem a cicijeit izgatta, de nem vagyok benne biztos, mert nem néztem. Rebekánál mindig biztos vagyok benne, hogy bármit csinál, az közös megelégedésünkre lesz.
Mikor Tilda elröppent, én pedig még az élvezet hullámain lovagoltattam kicsit, hallottam, hogy Rebeka kuncog a fejünk felett. Szerintem az "tanárnéninek" tetszett a két "kisdiák" papás-mamása.

Aztán mivel ő amúgy is térdelt, én Tildával helyet cseréltem és magam fölé kértem őt, hogy a puncijával tudjak foglalkozni. Simogattam, ahol értem, minden fel-le szánkázó mozdulatnál elámultam tónusos testén, éreztem finom bőre alatt a bordákat, hát- és farizmait, csodálatos volt. Nagyon ritkán van ilyen élményben részem, szerintem most a két tenyerem átérné a derekát...
A lányok közben rajtam ügyködtek és éreztem, hogy Rebekánál is közelítünk a holtponthoz, úgyhogy fordultunk - megkérdezték, mit szeretnék. "Hogy segítsünk Rebekának elélvezni." Most csak pici mosolyt kaptam, viszont azonnal a számra nyomta a punciját és Tilda is rögtön simizni kezdte Rebeka mellbimbóit.
Emlékeztem, hogy Rebeka aznap már ujjazta magát, úgyhogy finoman bekínáltam neki az ujjamat és a nyelvemmel együtt ez már elégnek bizonyult, finoman tolta rám magát, mert még mindig elképesztően szűk - sőt, szerintem a fogyásával együtt még szűkebb lett, ha ez egyáltalán lehetséges - úgyhogy kellett ilyen szintű előjáték a dologhoz. Ő inkább remegett és talán picit rázkódott élvezés közben ezúttal, viszont egészen sokáig élvezkedett rajtam és ez jólesett nekem is.

Még megpróbálkoztunk egy második körrel, amikor is mutattunk Rebekának egy új hármas pózt, amit Tildával és Adéllal már kipróbáltunk és ő nem ismerte. Nagyokat nevetett, de tetszett neki a koreográfia, viszont mikor jeleztem, hogy nekem már nem fog menni és igényem sincs egy második finishre, azonnal abba is hagyta a műsorozást - én nagyon értékelem az erőfeszítéseit e téren és azt még inkább, hogy a színház bezárása után milyen jó és értékes beszélgetéseket lehet vele folytatni.

Úgyhogy a hátralévő időt elbeszélgettük - nézték ők is az új Csokor átlag statisztikát, megbeszéltük mi történt az elmúlt időben egymással és hogy kinek mi a terve. Annyira belemerültünk, hogy majdnem későn kaptunk észbe, hogy műszak vége van - nem siettették az öltözést és nekem se sok kedvem volt menni, de már mindenkinek munkaidő vége volt, úgyhogy elváltunk egymástól és megbeszéltük, hogy jövök mihelyt tudok.

Elszámolás

Adatlapján szerepel a pontos összeg, a helyszínen sem változik.
Én két extráról tudok, a szájba és a popsira végzés - én az előbbit kértem két szálért, illetve négykezes masszázsnál ha egymással is foglalkoznak az plusz 3 szál. Nekem bőven megéri.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  ekalk

Egyeztetés

Egyeztetés nagyon könnyen ment, elsőre nem vette fel, sms-ben kérdeztem ráér-e, rögtön visszacsörgetett, majd felvette amikor hívtam. Aznap délutánra beszéltük meg, magától pont egy olyan időpontot adott, amire én is gondoltam alapból és tökéletesen beleillett a napomba (első jó ómen :) )

Megközelítés

Gyalog mentem, mert éppen közel voltam, környéken kicsit necces lehet a parkolás akinek ez fontos. Házat könnyű megtalálni, házszám kivan írva. Kapualjból hívtam, rögtön felvette, beengedeett, flottul ment.

Helyszín

A ház maga kicsit régi, de semmi kirívó, legfelső emelet, lift van stb. A lakás nekem tetszett, jó állapotú, két szoba (másikban valaki más "rendelt" épp), nagyon hangulatos félhomály és enyhén vöröses megvilágítás, kellően erotikus. Fürdőszoba is teljesen felújított, tiszta, otthonos, szokásos "kellékekkel". A masszázs szoba tágas, van benne egy matrac a földön szőnyegen, egy fotel, meg valami polc ezzel-azzal. Az egész nekem tetszett, otthonos, nincs túltolva, de igényes.

Hirdető külseje

Fotók alapján kicsit mást vártam, talán "kislányosabb" feelinget, de amúgy stimmel. Nagyon jó az alakja, izmos fenék, lábak, arányos derék, stb, szép hosszú fekete haj és nagy csillogó szemek (már amennyire a félhomályban láttam). Természetes szépség, tetkó is csak valami pici van, ízlésesen, amolyan kedves szomszéd lány. Apropó kedvesség, Rebeka elképesztően kedves és érdeklődő, figyelmes volt az első perctől, mindenfélét kérdezett tőlem, és rögtön egy jó interakció alakult ki, ilyenkor szokásos feszültségem rögtön elmúlt.

Masszázs

Gyors fürdés, aztán lefeküdtem hasra a matracra, Rebeka is levettem azt a keveset ami rajta volt. A jó hangulatú beszélgetés közben folytatódott, jól esett, hogy valaki ennyire intenzíven érdeklődjön irántam (látszólag őszintén), úgy érzem sikerült egymásra hangolódni elég gyorsan. Voltam már több másik lánynál, és azok általában nem voltak ilyen szívélyesek. A masszázst olajjal kértem, nem volt az a "sportmasszázs" ami után járni nem tudsz, de nem baj, kifejezetten kellemes volt, nem vágytam arra, hogy most valaki meggyötörjön. Egyszer kértem, hogy kicsit erősebben masszírozza a vádlimat, ez készséggel meg is tette.

Kényeztetés

Javában folyt a beszélgetés még, amikor mondta, hogy forduljak meg, valamiért azt hittem, hogy lesz még masszázs ebben a pozícióban is, de meglepetésemre kedvesen megcsókolt többször. Annyira meglepődtem, hogy nem tudtam rendesen viszonozni. Sok időt nem hagyott mert utána szépen elkezdett lefele kalandozni, nagyon érzékien, amíg elért a déli tájakra, ahol nagyon finoman körbecsókolta azokat a részeket is, majd ugyanilyen erotikusan elkezdte szopni a farkam, felváltva más nyalakodással. Közben felém pucsított. Elképesztő jól csinálta, változatosan, finoman, nem gépiesen. Kellett koncentrálnom, hogy ne legyen hirtelen végem, illetve szerettem volna én is kényeztetni, sajnos elég hideg volt a kezem (minden vér lement oda ahol dolog volt), ezért nem nagyon akartam hozzá érni. Egyszer megállítottam, hogy kicsit szusszanjunk, illetve, hogy térdeljem fölém 69-be. Mondtam, hogy hideg a kezem, erre azt válaszolta, hogy nem zavarja. Ilyen is ritkán van szerintem :) Így mentünk tovább, én is nyaltam ahogy tudtam, kicsit ujjaztam, finom nagyon a puncija. Éreztem, hogy nagy baj lesz hamar megint, kezdtem nagyon elalélni, még utolsó lélekjelenlétemet összeszedve kérdeztem, hogy vállal-e prosztata masszázst. Mondta, hogy igen de extra (nem baj), gyorsan kiment kesztyűért. Utána kértem a szájba befejezést, mondta, hogy az is extra, erre én, hogy az egészre többet szántam amúgy is, belefér :) így lett vége, óriásit élveztem a szájába, bent tartott még egy darabig, hagyta, hogy még remegjek párat, utána kiment, én pedig azt se tudtam hol vagyok pár percig. Visszajött, adott törcsit, kimentem fürdőbe, bár inkább támolygás volt. Kifele még megkínált cukorkával meg csokival is, csókkal köszöntünk el.

Elszámolás

Teljesen korrekt, annyi amennyi ki van írva-mondta telefonban, két extrával (prosztatamasszázs és nfszv) a tetején, illetve én adtam egy adagot még pluszban, mert úgy éreztem ez még így is kevés volt azért amit nyújtott

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Coffeebreak

Egyeztetés

Már másodszorra mentem hozzá. A hirdetésénnél látszott, hogy hívható és én cselekedtem is.
Azonnal felvette és nagyon kedves, az időpont egyeztetés is egyszerű.

Megközelítés

Elég központi helyen van. A BKV-t nem igazán ismerem, de a Boráros tér közelsége garantálja a jó közlekedést. Parkolóhely 2-3 percre van bőven, fizetős.

Helyszín

A háztömb nem a legbizalomgerjesztőbb, de ez az épülete rendben van. A lakás és a fürdő is rendben van és tiszta. Tusfürdőből bőven van választék.
A szobába még Palackos vízzel gumicukorral és csokival is kínált.
Baszoba jó méretű, szék a sarokban matrac a földön mellette két oldalról is tükrök a fal mellett így az igazi a panoráma.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletes megfelel. Szép formás teste van és az arc kitakarástól sem kell félni. Tipikus szomszédlány karakter. (Bár csak reménykedem ilyen szomszédban.)

Masszázs

Az elején megkérdezi mivel kenhet be , Én az olajat választottam így azt használta. A program eleje inkább csak a masszázsra irányul bár nagyon jó és szakszerű. Valamint ami nagyon tetszik az, hogy amikor végzett egy testrésszel akkor szépen letörli az olajat. A mozdulatok szakszerűek és kellemesek, de azért nem túl erősek. Célját tökéletes elérte a foglalkozás.

Kényeztetés

A masszázs végén amikor végzet a hátammal
,akkor kiderült csak a kezével...Hiszen ezután a cicijével kezdet csúszkálni és masszírozni a hátam. Nagyszerű amikor a mellbimbó simogatását érzed így nagyon hamar beindul az ember.
Amint ennek a helyzetnek minden pillanatát kiélveztem már fordulhattam is meg. Nem panasz! Hát kaptam egy kis olajat és szépen megmaszírozta férfiasságom környékét is és persze utána a szájával/nyelvével is isteni kényeztetésben részesített.
Közepes tempóban nagyon kellemesen vesz a szájába inkább érzéki nyelvjátékkal fűszerezve. Eközben persze a környéket sem hagyja magára és a zacsikkal is foglalkozik és nagyon finoman izgatja a nyelvével. Az ember fia igyekszik viszonozni a kedveséget így én miközben ő kényeztetett elkezdtem simogatni a punciját amire nagyon jól reagált és szépen nedvesedet is így ezt a manővert megtámogattam kicsit az újjammal is. A tükrök segítettek abban, hogy még inkább hatással legyenek rám. Amikor éreztem, hogy nincs tovább akkor felálltam ő térdelt. Itt is folytatta a franciáskényeztetést és persze kiegészítésként golyóbűvöléssel amit a nyelvével hajt végre . A cickóra ment a befejezés, hagyott lenyugodni majd egy kis tisztogatás és irány a furcsa.

Elszámolás

Nem vettem igénybe semmi extrát. Vagyis ő nagyon is extra. Amit tudok, hogy van Nfvsz, de én most a cicijét részesítettem előnyben. Korrekt és kedves lány.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  Draquar

Egyeztetés

Egy időben itt is hirdetett, de most már csak a másik oldalon láttam, viszont itt több beszi is született már róla.
Telefonon egyeztettünk még korábban - akkor nem dolgozott, úgyhogy megbeszéltük, hogy próbálkozzak a héten és aznap, amikor mennék. (Megjegyzem, nekem nem tetszik ez a trend, én szeretek előre tervezni.) Végül egy kb. három órával későbbi időpontban egyeztünk meg, amit én ajánlottam, ő elfogadta.
Nagyon könnyű volt elérni, telefonon is készséges volt a tájékoztatást és a részleteket illetően is - és végig és mindig vele, nem volt kolléganő vagy telefonos. Kedves, kislányos hangja van, jó volt hallgatni.

Megközelítés

Soroksári úti műintézmény, szerintem többen ismerik is már. A térképen megjelöltem, a gazdaság szekunder ágazatába tartozó utca és a gyomorkeserű múzeum közelében található, GPS pontosan odavisz.
Én tömegközlekedéssel mentem, a Boráros tér közelsége miatt ez tűnt célszerűnek: több villamosvonal és számtalan busz jár erre 5 perces sétatávon belül.
Bejutás is viszonylag egyszerűen ment, pont jött ki valaki mikor már tárcsáztam és beengedett.

Helyszín

Szerintem a világ leglassabb liftje visz fel majdnem az égig, mivel régi építésű ház, így a belmagasság is jelentős, nem kockáztattam a lépcsőt.
Érkezésemkor már nyílt az ajtó a lifttől balra (két lakás van per emelet) és egy kellemes méretű előszobába léptem. Rögtön balra kis puff a cipő fel- és levételhez, jobbra a lányok pihenője, kb. szemben a fürdő káddal és toalettel, bal kéz felől pedig a két játszószoba. Korábban a jobb oldaliban voltam, az tatamis, most a bal oldaliban fogadott Rebeka. Itt egy franciaágy lábak nélkül a móka fő helyszíne (a fotóin látható szürkés-elefántos az), de van masszázságy is, ha valaki arra vágyik. Rebeka felkészülten várt, így friss lepedő és védőhuzat volt már leterítve, illetve utánam is azonnal frisset húzott. A szekrénysorból kapod a friss törölközőt és ide tudod letenni a rózsákat is, a cuccaidnak pedig ott a fotel. Az alapból sötét szobát egy vörösre állított LED-szalag világítja meg, de kérésemre egy kicsit feljebb húzta Rebeka a redőnyt, így már a világítás is elég jó lett. Lehet, hogy tükör is van, arra már nem emlékszem, szerencsére elvonták a figyelmem. :)
A fürdőszoba nagyon tiszta és rendes, a kilépő többnyire száraz, van zuhanyfüggőny és egy csomó tusfürdő, tán még illatmentes is. A törölköző kellően puha, sportosabb alkatúaknak elég is, nekem már kevés volt körbe. Fürdésenként kaphatsz újat, én nem éltem a lehetőséggel. A szájhigiéniához minden kellék adott, szem előtt van, kérni se kellett.
A szobába lépve Rebeka kedvesen megkérdezte, hogy milyen frissítőt kérek - és pont olyat is hozott.

Egyedüli problémám a nagy meleg volt, ezt egy ventillátor hivatott enyhíteni - ezt érdemes még kezdés előtt közös megegyezéssel beállítani, különben nagyon gyorsan izzadni kezdünk, ami nem feltétlen kívánatos.

Hirdető külseje

Itt egy kicsit bajban vagyok, mert Rebeka szerintem sokat fogyott a képeihez képest, vagy csak nagyon ügyes volt a fotós.
Szerintem a megadott súly és magasság stimmelhet, az életkor már nagyobb kérdés. A teste nagyon csinos, vékony tinilányos, kerek és ruganyos, feszes fenékkel, ami viszont pont a tenyerembe illik - mint két kézilabda. A cicijei hasonló méretűek, kemények és rugalmasak, szép nagy, sötét, ágaskodó bimbókkal, amik nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és ahogy láttam, Rebeka szereti is ha törődnek velük. Hasa feszes, dereka nagyon vékony - kis híján átértem a két tenyeremmel - puncija kagylószerű, szép duzzadt kisajkakkal amik éppen túlnyúlnak a nagyajkakon és rejtőző csiklóval. Egy falatnyi mennyország, imádtam kényeztetni.
Arca miatt én kicsit idősebbnek tippelem, egyébként bár karakteres, de a kitakarástól nem kell tartani. Nagyon szép szemei vannak!
Tetoválásból egy kb. ujjnyi méretűre emlékszem a kulccsontján, engem nem zavart, szép kivitelezésű. Orrában egy talán kék köves kis piercing van, nagyon harmonikusan illeszkedik az arcához, abszolúte esztétikus.
Csipkecsodák és áttetsző tüll leplek helyett egy sportosabb csíkos tangában és hasonló stílusú fekete(?) melltartóban fogadott, ez a lazább és barátnősebb stílus szerintem nagyon illik hozzá. Kérésemre már ezek nélkül várt a zuhanyzásom után.

Masszázs

Kétféle masszázs volt a másfél órában, egyet én adtam, egyet én kaptam a két kényeztetés között.
Zuhanyzás után kis ismerkedő puszik és csókok következtek, majd megpuszilgattam nyakát, amire halk sóhajokkal reagált, majd megfordítottam és a cicijeit kezdtem simogatni - amire jól reagált - és megpróbáltam az érdeklődésem fenekének vágatába helyezni - ami elől kuncogva kitáncolt. Ezután a matracra helyezkedtünk, ő hason érezte jól magát és választhattam, hogy krémmel vagy olajjal kezdem őt gyurmázni. Előbbi mellett döntöttem és megkezdtem a jóni masszázsom, közben ki lettem kérdezve és végül is beszélgettünk egy jót. Érdeklődő, jó társalkodó partner és a kezeim közeledését is jól fogadta, egy idő után együtt mozgott velem és némi nekem szóló műsorozás mellett valódi visszajelzéseket is kaptam tőle. Ezekre figyelve próbáltam fokozni örömét, amiben partner is volt, bár szerintem nem vagyok én azért akkora nagy király, mint ahogy azt a nyögésekből sejthetnék, szóval érdemes gyököt vonni belőle. De az illúzió tökéletes volt, az egómnak is jót tett, szóval a foglalkozás elérte a célját és némi fordulás után Rebeka puncija is visszajelezte az eredményességet. Nagyon szűk hüvelye van, nem is mertem csak a harmadik "úgy-csinálok-orgazmus" után és csak egy ujjal ténykedni (munkám miatt nincsenek vastag ujjaim), ami szerintem végül is meghozta a hatást, mert akkor már tényleg megkaptam a mézédes ízt és cserét kérve fel is ült és engem vett kezelésbe.

Egy rövid zuhany után az ő masszázsa kérésemre inkább a lágyabb vonal volt, most főleg az érintésére vágytam, de nagyon ügyesen - és szinte észrevétlenül - átmasszírozta/simogatta a teljes testem, közben továbbra is beszélgettünk. Elég határozott kérdései voltak a szexpartner lányokkal és a látogatásukkal kapcsolatban, illetve a korábbi itteni látogatásom is felmerült - mindkét téma még a diszkréció határán belül volt és visszafelé is működött az őszinteség, szóval jó hangulatban telt ez a rész is.
Szerintem kb. 20 perccel a masszázs kezdete után megkérdezte, hogy szeretnék-e második kört - nem szokott összejönni, úgyhogy nem voltam biztos benne - mert akkor aszerint folytatja a masszázst.
Mi tagadás, szerettem volna!

Kényeztetés

Miután én kedvemre kimasszíroztam és -nyalakodtam magam és érzékennyé vált a puncija, cserét javasolt. Ölétől nagy nehezen elszakadva - tényleg nagyon kedvemre való adottságai vannak Rebekának - loptam egy csókot tőle és hanyatt feküdve átadtam magam neki. Ő kb. 45 fokban mellém helyezkedve kezdett a kényeztetésemnek, popsiját kezem ügyébe helyezve, szép hosszú haját úgy igazítva, hogy mindent láthassak, bimbójával pedig a francia ütemére a bőrömet karcolgatta. Teljes odafigyelést kapott a szerszám, még a zacskó alatt a gátam felé is elkalandozott talán az ujjaival és a nyelvével, de kérésemre ezt nem erőltette (nekem ez a fajta móka nem jön be).
Technikája elég egyedi, tele szájjal is nyög és sóhajtozik, szóval hanghatásokkal is rendesen húzza az agyad, közben pedig valami kombinált kéz-száj technikával és sűrű nyálcsorgatással (plusz vizuális élmény!) olyasmi hatást kelt, mintha egyszerre mélytorkozna és/vagy dugna veled. Nem tagadom, eléggé fel voltam húzva már aznap, de ez a technika és kivitelezés nagyon jólesően meglepett, úgyhogy hagytam is őt ebben kibontakozni, közben a magam örömére markolásztam a fenekét és ujjaimat úgy helyeztem, hogy a saját mozgásával izgatni tudja nedves punciját is, ha szeretné.
Mivel egyszerre minden érzékszervem "támadva" volt, néhány perc után kértem, hogy a NFVSZ miatt álljunk fel és a masszázspadnak támaszkodva ért a vég, profi módon Ő vezette végig a szeánszot és fejt az ajkai közé, majd kérésemre az utolsó csepp kiszívása után cicijeit összefogva jó lassan a mellére és a teste többi részére eresztette az összegyűlt anyagot, majd farkamat újra bekapva cumizott még egy kicsit. Fantasztikus volt!
Miután ilyen szépen nyomot hagytunk egymáson, a szoba rendbetétele után elmentünk mindketten zuhanyozni.

A második kényeztetésre már a masszázsom után került sor és kérésemre 69-ben folytattuk - mivel nem voltam biztos a dolgomban, de puncit szerettem volna nyalni, meg lusta is voltam a meleg miatt. Itt újfent kaptam némi nyögést és dorombolást mikor a farkam kezelésbe vette, illetve a csípőjét is ringatni kezdte mikor nyelvelésem már kellőképpen felizgatta. Nagyon jó volt két kézre fogva gyúrni a fenekét, miközben nyelven a punciját lefetyelni, ő pedig a már fentebb említett mélytorok-érzésű technikájával kényeztet - annyira, hogy némi kézi rásegítésem után másodszor is a szájában ért a vég, én meg valahova a csillagok közé kapituláltam néhány másodpercre. Rebeka finoman leszállt rólam és érdeklődő hümmögést hallatott, majd mikor ráfigyeltem, megismételte a cicimasszázsos-kifolyatós mutatványát és visszahajolt még egy kis farok-kényeztetésre. Tökéletes volt.

Míg ő rendbe tette magát én próbáltam összeszedni magam, nagyon kevés sikerrel. :)
Úgyhogy ugyanabban a kiterült pózban fogadtam, mint ahogy kiment - ő pedig kedvesem mellém heveredett és finoman cirógatni kezdett levezetésként.
Egy kellemes beszélgetéssel és egy jövőbeli páros masszázs lehetőségével, valamint egy barátnős búcsúcsókkal váltunk el egymástól.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint, a helyszínen sem változott az ár. Én egy extrát vettem igénybe, az NFVSZ-t, ez kettővel dobja meg a rózsák számát - szerintem vétek kihagyni.
Az átadás annyira nem került szóba, hogy elkerülendő a kínos kérdéseket, az ajándékba vitt csokit Rebeka egyik fürdése alkalmával kicsit odébb is toltam, hogy jól látszódjon, nem potyázni jöttem.
Nagyon korrekt volt, mert indulás előtt megkérdezte, hogy kell-e visszaadni az összegből. Mivel aznap ő volt az egyetlen, aki nem vert át, korrektségét egy csókkal jutalmaztam és felfelé kerekített összeget hagytam ott, aminek nagyon örült.

Rebeka, nagyon jó masszázs

  kontroll10

Egyeztetés

Nem rég jelent meg a hirdetése az oldalon, s mivel gyengém a filigrán alkat, nem sokat haboztam és felhívtam. Elsőre felvette, kedves hangon tájékoztatott a programról, s délutánra meg is beszéltünk egy időpontot az általam már ismert ferencvárosi szalonban.

Megközelítés

Mivel ismertem a helyet ez nem volt gond. A mellékutcában parkoltam és mivel még volt negyed órám, vettem néhány szelvényt a közeli lottózóban. Sajnos nem nyertem, most már tudom.

Helyszín

Valahanyadik emelet egy régebbi házban, több szoba is van. A fürdő rendben van, bár a zuhanycsapott én már kicseréltem volna. A törcsi puha volt, és jól szívta a vizet. A szoba minimál benevezés, egy fotel és francia ágy, aminek a fele volt "megterítve". Az egyik oldalt tükör. A zene olyan meditációs volt, nekem bejött most is.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, de nem gondoltam, hogy csalódást okoz. Nem is okozott, kedves puszival és kézfogással fogadott egy fekete bugyi-melltartó combóban, talán megegyezett a képeken láthatóval. Alkata karcsú, a cicik arányosak, combjai sudárak, popsija feszes. Szívesen beszélget, kérdez is miközben masszíroz. Kezei kemények, érezni, hogy nem a computer klaviatúra nyomogatásán szocializálódott.

Masszázs

Neki is van sztorija, nekem elmondta, próbáljátok meg, hogy nektek is elmondja-e. Jól nyomkodott, de bevallása szerint ez volt a harmadik munkanapja, szóval a szakszerűség helyett inkább az intuíció dominált. Ami kicsit furcsa volt, hogy amolyan Duracell nyuszi formában dolgozott, egy pillanatra sem esett ki a sebességből, fáradhatatlanul és motorikusan nyomkodott. Nem használt túl sok kencét, az elején feltette a krém-olaj kérdést, szerintem több olajjal jobban jártunk volna, de nem szóltam. Fordulás után kaptam egy cicimasszázst, de ez már átvezet a következő fejezetbe.

Kényeztetés

A masszázs kezdetén levette a felsőt és tulajdonképpen kérte, hogy feküdjek hasra. Ezt a "kezdő" zavarának tudtam be és nem ellenkeztem, bár jobb szeretek egy ruhátlan ölelést ismerkedésnek az elején. A bugyi fordulás után került le és a cicamasszázs természetesen az éledező ezredesre koncentrált. A már ismert Duracell nyuszi módon. Tulajdonképpen élveztem, s mikor átváltott franciába még jobban élveztem. Változatosan folyt a hadművelet, oldalról, alulról, felülről, kézzel és anélkül. NFVSZ nincsen, így a végén azt kértem, hogy felállhassak és a cickóka élveztem.

Ilyenkor rám tör a fáradság, de Rebeka a tisztálkodás után azon nyomban folytatta a masszázst. Sőt rövid időn belül dupláztunk is annyi különbséggel, hogy most hanyatt fekve maradtam. Így tulajdonképp nem töltöttem ki a másfél órát, de egyáltalán nem maradt hiányérzetem.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, a smárolástól elhúzódott, a rózsaszálakat előre kérte. Letettem a komódra és ott is maradt távozásomig. Jelezte, hogy egyik kolleginájával négykezesezik, és javasolta, hogy legközelebb próbáljam ki. Meglátom. Ninánál már voltam régebben, ő is aranyos lányka.

Rebeka, jó masszázs

  feketecipo

Egyeztetés

I tried to reach her on the mobile but she did not pick up, so I used the VTR. Would have been nice to hear her voice, but due to the good positive reviews I took the chance. The VTR was confirmed within a short time. The next morning I sent here an SMS and she quickly replied.

Megközelítés

I went by car, parking is available (payable) in on of the side streets. It did not take too long to find a spot. Not sure about public transportations but its a main road so I am sure there is a bus.

Helyszín

Building is ok, you need to take the elevator to a high floor. Apartment is nice and clean, even though not a new build. As others wrote, two tatami are placed together and you are basically on to of the gap. For me it was no issue and they did not move.
Bathroom is clean and shower gels to choose from.

Hirdető külseje

She looks like on the pictures and has a beautiful face. Nice small and firm ass, nice to touch. Her skin is soft and she has a nice scent everywhere. She opened the door wearing only bra and slip.

Masszázs

She opened the door, I entered, we introduced and I removed my shoes. I followed her to the room where she showed me where to place my clothing. From the first moment she was very friendly and talkative.
After the shower, she asked if I prefer oil or lotion for the massage... I chose oil. Once on the tatami face down she, also removed her clothing and started a nice soft and relaxing massage. legs, bottom, and back/shoulders. It was not very strong but good to relax. We talked the whole time and I would say after 30 minutes she started the slippery massage, with plenty of oil on her boobs.
For some minutes she was sliding her boobs on my back which felt very nice. Soon she asked me to turn over.

Kényeztetés

She first kissed my face, chest and quickly had my friend in her mouth. She was gentle and soft licking the balls and the shaft up and down in alternation with sucking on him.
I asked for a change as only watching this in the mirror was nice but I also wanted to please her.
I started with a deep kiss and as she did not mind, we kissed for a little while. Then I moved down to her titts. They are not big but have a beautiful shape (I already saw this in the mirror during the massage). I teased her nipples and and continued down south. I found a nice shaved pussy and of course started to lick. She enjoyed it and gave good feedback. I also used my finder very gently which she enjoyed. Some minutes passed and she flew away.
Now it was my turn and she again started to blow and suck and lick and tease. I asked for 69 which she agreed to and we continued this way till I came in her mouth. She let me calm down and disposed everything into a tissue and excused herself to the bathroom.
Once she cam back, I showered, go dressed and left.

Elszámolás

Pricing is official and a very small amount for the extra. I left it at the beginning on the sideboard.

Rebeka, jó masszázs

  ironmanus

Egyeztetés

Csókkedvelő MT írása volt a felbujtó, no meg a tény, hogy magam is szeretek finom csókokat adni-kapni. Gondoltam, ha egy csókkedvelőtől kap egy lány „csodás csók” címkét, az nem lehet rossz felállás.
Hetekkel ezelőtt futottam neki először, de akkor nem jött össze. Most sem volt zökkenőmentes, mert miután nem értem el telefonon, szerettem volna VTR-en bejelentkezni. Így belőttem az általam ideálisnak gondolt időpontot. Majd megcsörgetett és visszahívtam, és így sikerült megállapodni az új, kompromisszumos időpontba. Viszont ő nem utasította el az eredeti VTR kérésemet, és én hiába szakítottam meg a korábbit, az új időpontot nem tudtam megadni, mert fedésben volt az előzőleg befoglalt idővel. Erről dobtam neki egy üzenetet, de arra nem jött válasz, nem is csörrentett meg, úgyhogy volt egy kis para bennem, amíg eljutottam a kapucsengőig. Viszont onnan ment minden simán.

Megközelítés

Autóval érkeztem és iszonyú mázlim volt. Az első merőleges utcában éppen kiállt valaki, úgyhogy nem válogattam. Nem az a környék. Szerintem 10-15 percet erre a műveletre érdemes ráhagyni, ha valaki nem a kényeztetés rovására szeretne parkolót keresni.

Helyszín

A feljutás történhet lifttel, de kéretik vagy egyel előtte, vagy utána kiszállni a liftből és a célállomást gyalogszerrel megközelíteni. Az okát nem kérdeztem, bár van 1-2 lényegtelen felvetésem erről. A lakásból az előszobát, tetthelyet és fürdőszobát használtam, de van egy (két?) másik helység is, ami nem kapott szerepet. Az előszobában kényelmesen le lehet tenni a cipőt, a fájós derekúaknak ülő alkalmatosság és cipőkanál is segítségére van ebben. De ott csak a cipőt kell hagyni, az összes többi cuccot a tetthelyen egy fotelba lehet tenni. A szobát a 2 ágybetétből összetolt fekhelyszerűség uralja, közepén egy 1 személyes papírlepedő szerűséggel. Nos erről hamar legurulhat a nép egyszerű gyermeke, mert pont alatta van az összeilletése az ágybetéteknek, amik nincsenek egymáshoz rögzítve. Így nem a legkényelmesebb felület. Át is helyezkedtünk valamelyik betétre, de ugye ott pont nem volt cserélhető lepedő. Mikor a második zuhanyból jöttem vissza, akkor is csak a középső (színes papírcsík cserélődött.) Ha valakit zavarnak a porcicák, akkor vagy kapcsolja le a padlón körbefutó színes LED sort, ami a hangulatot hivatott feldobni, vagy vigyen egy Vileda szettet magával, mert az kombináció ebben a formában nem túl szerencsés. Szerintem, ha nem ott fut a hangulatvilágítás, akkor észre sem veszem. A fürdőben van minden, ami kell; száraz kilépő, és tisztálkodáshoz minden szokásos. Melegvíz óramű pontossággal jön, nem kell variálni, várni, fagyoskodni, vagy forrázni, csak gyorsan túllenni a kötelező körön.

Hirdető külseje

A képeken biztosan ő van. Egy igazi hamvas tini. Az arcáról írtak már sokfélét az előző beszámolókban. Szerintem vannak olyan lányok, akik a férfiemberek (de többnyire a nőknek is) 95%-ban tetszenek. Szerintem Rebi arca nem ez a kategória, inkább megosztó. Értem, ha valaki szépnek találja és én is hajlanék rá, DE amikor az üdvözléskor kivillantak elöl a fogai, akkor elkaptam a tekintetemet róla. Inkább legeltettem a szemem a sima – még szemre is selymesnek látszó – bőrén, falatnyi popsiján, mait fürdőruha szerű tanga láttatni engedett. Tetkó csak egy kis felirat van a bal vállánál, egyébként nagyon szép, sima, feszes bőre van, amihez nagyon jó hozzáérni. Az adatlapján viszont van egy „elírás”, mely szerint nem dohányzik. Azonban aki tényleg nem dohányzik és nem is szereti a dohány szagát, az az első csóknál azonnal kiszúrja, hogy nem a randi előtt dobta el élete első csikkjét. Ezt nagyon sajnáltam, mert nekem ez nagyon zavaró volt.

Masszázs

Erre a mutatványra a két kényzetető rész között került sor. De igazából csak a kényeztetés felvezetésére szántam. Először az az ötletem támadt, hogy hagyom magam masszíroztatni. Ezért hanyatt feküdtem és vártam a jóságot. Azért hanyatt, mert ott több ötletet kínálok az erotikus kényeztetésre, de ezzel Rebi nem élt. A hasamra csorgatott olajat kenegette szét a mellkasomon, miközben én is jobban elértem a kezemmel itt-ott. De ezzel egyikünknek sem sikerült sokat dobni a kedélyállapotán, így gondoltam, hogy kezembe veszem a sorsomat és kértem egy helycserét.

Kényeztetés

A kényeztetés a fürdőből kilépve kezdődött. azzal bizonyos finom simogatással, csókolózós felfedezéssel. A csók tényleg nagyon finom lenne, ha nem venné a kedvemet a hamutartó nyalogatás érzése. A felfedezés is leginkább arról szólt, hogy én igyekeztem feltérképezni a taktilis ingerek adta örömforrásokat. Erre azért nem lehet panasz! Úgyhogy egy idő múlva javasoltam, hogy folytassuk ugyan ezt vízszintes helyzetben. Úgy mégis könnyebb nagyobb távlatokat bejárni a nyelvemmel. És nagyon megéri benevezni erre az utazásra, mert ott délen csodaszép helyek várják a kéj éhes utazót. Rebi lábai között olyan csodaszép ívek, hajlatok, dombocskák, völgyek lakoznak, aminek minden egyes négyzetcentiméterét érdemes bebarangolni. Akár finom kis érintésekkel, akár csókokkal, vagy intenzív nyelvcsapásokkal. Mindeközben Rebi Részéről a szolgai nyögéseket lehetett hallani, gyenge színészi alakítással, de egy idő után a teste nem tudta megjátszani magát. A hangok ugyan azzal a monotóniával törtek elő belőle, de a kis puncija egyre bővebben adta jelét a testi örömök által kiváltott reakciónak, melyet egyre bővebb izgató viszkozitású váladék kísért. Nem is voltam rest ezt kihasználni és az egyik ujjammal ezen örömforrás nyomára eredve további örömöket csallogattam elő, mindkettőnk örömére. Szerintem neki nem sikerült elröppennie, de ezzel megérett a helyzet a kedvenc 69 pozíció elfoglalására. Itt aztán minden kedvencemet egyszerre élvezhettem. Nem is váratottam sokáig Rebit, és a kis utódjelölteket a szája gondjaira bíztam. Nem lehet azt mondani, hogy a kapituláció után még sokáig dédelgette volna őket, de akkor nekem már úgy is lefőtt a kávé, úgyhogy mire a mosdóból visszatért még mindig nem voltam teljesen 100-as. Ezt követte a fent leírt olaj kenegetős rész, majd még egy ugyan ilyen kényeztetéssel töltöttük ki a másfél órás etapot.

Elszámolás

Ez a rész az egyik legjobb. Mert ami máshol extra, pl. csók, (dohányosok előnyben) és ujjazás, az itt alap, és nem csak alibiből. a NFVSZ is jobb, mint méltányos rózsaszálakkal érhető el. Úgyhogy egy nagyon megérős randit lehet összehozni.

Rebeka, jó masszázs

  clpaca

Egyeztetés

By text message she speaks very little English, she responded to my text message two hours later to tell me that the appointment was possible on the date and time I wanted, indicating the roses. After my agreement another text message gave me the address.

Megközelítés

I travel to Budapest by BKV, very easy access by tram. Very easy address to find. From the stop it takes ten minutes on foot I think that in the area parking is paid but there were plenty of spaces available. Once there, the floor code and door number are communicated by SMS, everything is very clear.

Helyszín

From the outside the building is old in average condition. Upon entering the common areas are even older. In the apartment the situation improves large room for massage double mattress on the floor an armchair to put your clothes bottle of water music mirror correctly placed. The bathroom is equipped with a bathtub with shower curtain, shower gels, mouthwash, bath towel, clean each time but a little worn by time and use. There are several people at the address, I accidentally came across a little blonde with pretty shapes to follow.....

Hirdető külseje

I discover Rebecca when she closes the door, she seems taller because she is very thin, very small breasts with protruding nipples, small buttocks, she is smiling and will be throughout the appointment. Home in underwear I think her photos show her off.

Masszázs

Going through the shower then returning to the room for a few basic discussions on the progress of the session, I lie down on my stomach and the massage begins. It is a gentle and complete massage performed with light pressure, not professional but pleasant. At my request, switch to the back bodysuit Rebecca applies oil to her chest, places herself on the right side of the mirror and begins her undulations. At the signal you can turn around the continuous body massage a few kisses on the ears they could have been more numerous I caressed her body her breasts and between her thighs she felt that I wanted to please her and it was naturally put in place position.

Kényeztetés

A few caresses and kisses on the thighs and Rebecca is already sighing and moaning. I am not a fan of these reactions which I find more simulated than real because subsequently I find it more difficult to identify the real signs of satisfaction and pleasure. I continued the thing and always attentive to the reactions I think I triggered bodily reactions which were sincere and I arrived at the goal. Rebecca then wanted to please me in turn, indicating to me an option for the finale which I accepted. Her French is pleasant and soft, she alternates mouth, hand and matching her moaning efforts, no doubt to encourage you. The ending is not rushed; it takes its time to do things with great diligence.

Elszámolás

Pour 90 minutes avec une option j'ai posé sur la petite table à la fin du rdv * roses

Rebeka, jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I am an American living in Budapest [de kicsi magyarul beszélek], so I am writing an English review [amely magyar nyelvű jegyzeteket tartalmaz].
Rebeka also introduced me to Tina [https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238467] , who is very sweet. They are both beautiful. [Mindketten szép.]

I SMS-d Rebeka around noon and got an appointment for 4:30. It was easy.

Megközelítés

I live close by, so it is easy to walk there.
The flat is on a busy street. There is a 4/6 tram stop is a few blocks away---an easy walk.

Helyszín

Everything is set up nicely. [Mind rendben]
I especially like that they provide fresh toothbrushes. [Friss fogkefe kapható.]
There are two rooms used for guests and a third room for the ladies to use when they are not working.
The rooms have thick, comfortable mats with mirrors on the walls.

Hirdető külseje

The photos are genuine. Rebeka looks much younger than 25. [Rebeka látszik nagyon fiatalabb mint 25-éves]
She was wearing a cream-colored outfit, but she looks good in anything (or nothing :>).
She is slim and has a very cute face. [ő vekony és csinos arca]

Masszázs

The massage occurred in the middle of our 90-minute session. It gave her a break from energetically sucking my cock.
I asked her to massage my shoulder, neck, and upper-back because I had had pain there recently. It was quite pleasant once I asked her for strong pressure. She is very small, but she was still able to dig her fingers in pleasantly.

I then asked her to switch to my legs. She massaged lightly at first, but hen I asked her for a stronger touch, which was nice.

We chatted during the whole session. It was a nice opportunity for me to practice my Hungarian.
We talked about various things, including the new girls. She said that Tina was very nice, so I suggested that she introduce me to her later.

Kényeztetés

Most of the 90 minutes was spent with erotica.
We started with a "standing blowjob" [eleinte allás szopás?], where she was on her knees while I was standing. I like that and my cock was already getting a little big for her to handle. She does not generally go very deep with her sucking, but you can push a little. I don't think she does much deep throating.

That was just for starters, then I lay her down and got on top of her, and we kissed a while with me on top of her. Just to be clear---intercourse is not an option. [Nemi aktus nem lehet[. She positioned my dick to make sure there was no penetration during this face-to-face kiss/cuddle session.

Then she moved down to suck my cock some more, and I could see her beautiful pussy in the mirror and run my hands along her body.
I couldn't resist the sight of her pussy any longer, so I flipped her over so that we were in a reverse-69 position, with me on top. I took my cock out of her mouth so she could treat my balls and lick me while I munched on her pussy. Then I put my cock back in her mouth and we continued.

Then it was back to kissing and cuddling for a while before she went back to suck my dick again.
This time we did something a little different where she focused on licking my balls while giving me a handjob. I liked this quite a bit and played with her pussy at the same time.
Then I put things on pause to give her a rest and asked for a massage (see earlier section).
Next we went back to kissing for a while. Then I asked if I could massage her a bit, which she was fine with.
She handed me the oil and lay on her stomach. I asked her where she wanted me to massage.
She said "wherever you like, I trust you." [Barhol szeretnéd, bírom.] We talked a little about how important trust was in these things.
I massaged her back and then I switched to massaging the inside of her thighs, which is a place i like to be rubbed.

After this, it was time for round 2 of erotica. Lots of tongue-kissing followed by more licking and handjob. I helped out a bit with my hand and then came in her mouth.

Elszámolás

The only extra is cum-in-mouth, which I used. The data sheet is 100% correct as far as I know.

Rebeka, jó masszázs

  SzDanesz

Egyeztetés

Telefonon történt az egyeztetés, elsőre felvette a telefont, mivel szűk egy-másfél órával előtte hívtam és utána még volt dolgom, így sok lehetőség nem maradt, de találtunk egy órácskát. Hangja halltán rögtön tudtam, hogy jó helyre megyek, kislányos, aranyos hangja rögtön megfogott.

Megközelítés

Ahogy más beszámolóbn is írják, egy jól megközelíthető, központi heyen található az "iroda". Egyértelmű számozás, viszont elég forgalmas hely, így ha valaki hamarabb érkezik egy távolabbi ponton ildomos várakozni.

Helyszín

Hát nem egy Burj Khalifa szintű lift van a házban, mire felért a megfelelő szintre, bőven megőszültem. Lakásba lépve talán félhomály fogadott, ajtó mellett egy kis puff, ha valaki ülve szeretné levenni a cipőjét. Őszintén nem emlékszem hány szoba volt, 2 biztos, de lehet 3, "kislányos" zavaromban nem mértem fel teljesen a környezetet. Szoba teljesen rendben volt, egy hatalmas matrac, rajta egy plusz réteg, mellette tükör, nagyon halk zene, illatgyertya, minden ami kellhet. Egy minimális negatívum volt, mikor először mentem tusolni, a kilépő szőnyeg érezhetően nemrég volt használva, második tusolásnál már csont száraz, friss volt kirakva. Ezt leszámítva a fürdő mindennel felszerelt, tüsfürdő hegyek, szájvíz, tiktak, kis eldobható poharak.

Hirdető külseje

Adatlapon megadott adatok a valóságot teljes mértékben tükrözik. Talán a magasság nincs annyi amennyi, bár ez engem egyáltalán nem zavart, szeretem az alacsony cuki lányokat. Fekete bugyi-melltartó kombóban fogadott, így rögtön letudtam "scannelni" vendéglátóm külsejét. Teste tökéletes, pont az esetem, ikrek pont kézbeillőek, tökéletes méretekkel rendelkezik. Mivel a szépség szubjektív, úgy a külsőről szóló beszámolók is szubjektíven kezelendők szerintem. Hang és test alapján én teljesen másmilyen arcra számítottam, mindezek ellenére semmiképp sem csúnya, van benne valami különleges, mintha a felmenők között lenne valami (talán) közel-keleti ős, nem tudnám megmondani. Összességében meg sem fordult a fejemben, hogy kifordulok a lakásból.

Masszázs

Fürdés után visszatérve rögtön megkérdezte, hogy nem-e mennénk át másik szobába, először egy tatamis helyiségbe pakoltam le, látva a másik szoba hatalmas matracát rögtön igent mondtam, aranyos volt, még az átpakoláshoz is felajánlotta a segítségét, amit kedvesen elutasítottam tekintve, hogy nem kis táskával érkeztem.
Gyaníthatóan érezte már a telefonban a kis izgatottságomat (kétszer mutatkoztam be...), de végig nagyon közvetlen volt, nagyon jót beszélgettünk több témát is érintve. Mivel a találkozó után még volt dolgom, így jeleztem, hogy bár rámférne egy keményebb átgyúrás, de most szorítkozzunk egy ellazító masszázshoz, amit maradéktalanul teljesített. Bokától nyakig végignyomkodott, nagyjából egy technikával végig, combomat elérve néhány előrevetítő besimítás is történt a találkozó "főszereplőjéhez", itt kezdtem igazán oldódni, tekintettel, hogy idejét nem tudom mikor voltam utoljára ilyen masszázson, tényleg úgy éreztem magam mint a kezdő ... a gőzfürdőben. Mikor a hátam átnyomkodásával végzett, oldalra fordulva láttam, ahogy olajozza a melleit, majd elkezdett csúszkálni a hátamon. Őszinte leszek, ez nekem nem jött be, aminek nem Rebeka volt az oka, szimplán csak maga a csúszkamasszázs nem annyira intim, mint gondoltam előtte (pedig vendéglátóm adottságait tekintve nem volt probléma). Majd jött a "megfordulhatsz" varázsszó, amit nem kellett kétszer mondani.

Kényeztetés

Telefonba említette ugyan, hogy ha megvan a közös szimpáti és aranyosan viselkedem, akkor kölcsönösség és akár csók is szóba kerülhet, de még így is erős meglepetésként ért, mikor odahajolva szájon csókolt. Alapjáraton ez az ami szerintem elég intim ahhoz, hogy több idő kelljen egymás felfedezésére, de nem esett rosszul semmiképp. Ezután a testemet végigcsókolva elindult lefelé, kezével már az ezredest fogva, na itt már nem voltam annyira zavarban, pedig féltem, hogy kihatással lesz az izgatottság a lenti dolgokra, de Rebeka nagyon is érti a dolgát. A franciája eszméletlen jó, volt egy pillanat ahol szólnom is kellett, hogy lassítsunk, különben idő előtt vége lesz a randinak. Mondjuk úgy, hogy az átlagosnál nagyobb mérettel rendelkezem, de ez nem igazán jelentett gondot vendéglátómnak. Hogy épp mikor mit csinált, elnézést nem tudom, itt már máshol jártam fejben, a szemem pedig a tükörben legeltettem, közben simogatva ahol csak értem. A vége felé kértem, hogy jöjjön fölém, had kényeztessem én is egy kicsit, amíg kivégez. Voltak hanghatások, nem tudom, hogy tényleg élvezte-e, vagy csak nagyon ügyesen imitálta a hangokat, de ha imitálta is nagyon jól csinálta, csúcsra ugyan szinte biztos, hogy nem jutott el, de remélem tudtam egy kis örömet okozni én is.
Vége előtt egy gyors és halk kérdés, miképp is lehet bevégeztetni a sorsomat, mire jelezte, hogy ahova szeretném, természetesen a szájába kértem, megjegyezte, hogy extraként természetesen lehet, villámgyorsan rá is "bólintottam", nem számított abban a helyzetben, mert annyira élveztem a szája fogságát, hogy nem tudtam elképzelni más befejezést.
Hagyott lenyugodni, majd gyors törölgetés után kiszaladt, visszatérve, kérdezte, hogy szeretnék-e másodszor is lefürdeni, természetesen igent mondtam.
Gyors tusolás aztán öltözés.

Elszámolás

Elszámolás teljesen korrekt volt, telefonban említett összeg + ugye a fentebb írt extra. Kiegészített csokrot vendéglátómnak adtam a végén, nem is figyeltem hova teszi, mert kikísérésnél már nem volt nála.