Beszámolóim

Mira, istennő masszázs

  Zébácsi

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel. Nem tudtam elérni elsőre de egy fél óra múlva visszacsörgetett. Mindig necces aznapra elcsípni időpontot de most sikerült.

Megközelítés

Autóval érkeztem de tömegközlekedéssel is elég jól megközelíthető a ház. Sajnos a parkolás nem könnyű (belváros) de kis szerencsével lehet helyet találni max 1-2 utcán belül. A GPS simán odavisz egyébként.

Helyszín

Szépen felújított lakás. A randi helyszíne ugyan kicsi, de a rendeltetésnek tökéletesen megfelel. Kényelmes heverő, sejtelmes fények, kellemes zene fogadott. A fürdőszoba tiszta, egy tusolóval, mindenféle tisztálkodó szerrel és puha törölközővel.

Hirdető külseje

Mira képei valósak. Nincs Photoshop, nincs filter. Az életben is ugyanolyan vonzó mint a képeken. Fekete csipke szettben fogadott. Ahogy bevezetett a szobába, nem tudtam levenni a szememet a formás fenekéről. Nagyon csinos, nagyon vonzó lány. A fotók magukért beszélnek szerintem aki kíváncsi milyen Mira külseje nézze meg a képeket.

Masszázs

Másodjára jártam nála. Nagyon kedvesen fogadott. A virágszálakat az elején kérte rendezni. Átadtam az általam gondolt kiegészítéssel együtt mert a legutóbbi alkalomnál kevésnek gondoltam a virágokat. Gyorsan letusoltam. Visszaérve szobába már kellemes zene szólt. Kérdezte, hogy mi legyen a program. Én a múltkori ismétlése mellett döntöttem. Masszázs, utána levezetés. Kérte, hogy feküdjek hasra. Bekente a hátamat masszázsolajjal aztán először gyengédebben majd fokozatosan erősebben átgyúrta a hátamat. Nagyon kellemes volt. Sokat ülök autóban úgyhogy kellett már nagyon a masszázs. A gyúrás végén lassan átváltott simogatásba mikor is figyelnem kellett el ne aludjak olyan jól esett. Aztán a lábaim közé térdelt és a fenekemtől a sarkamig a lábaimat is végigsimogatta. Itt már jött egy két mozdulat az izgalmasabb fajtából is.

Kényeztetés

Kérte, hogy forduljak a hátamra. Ráült a combomra és egy kacér félmosoly közben olajat nyomott a melleire. A kezeim nem bírtak nyugodni és miközben nyúltam a gyönyörű mellei felé, rám nézett és huncut mosollyal a szája szögletében megkérdezte. -Akarod te szétkenni? Aki itt esetleg nemmel válaszolna kérem hagyja abba a beszámoló olvasását! Persze, hogy igent mondtam és nekifogtam... A finom nyögdécselés amivel reagált a mozdulataimra másodpercek alatt keménnyé varázsolták az addig csak éledező férfiasságomat. ezt ismét huncut mosollyal nyugtázta és kevés olajat a tenyerébe nyomva "kezelésbe" is vett. A mozdulatait egyszerűen imádom. Ahogy nézte a szerszámot miközben simogatta-masszírozta egyszerűen ultraszexi. Itt már én is adni szerettem volna így kértem hogy kényeztethessem. 69 be fordítottam így hozzáfértem a finom kelyhecskéhez. Pont olyan puncival áldotta meg a természet amilyet szeretek. A reakciója a "munkásságomra" tényleg minden elképzelést felülmúlt. A franciája intergalaktikus! Intenzitásban, hangban mozgásban tényleg minden igényt kielégítő. Igyekeztem én is a tudásom legjavát nyújtani. Úgy gondolom az orgazmusa mindent elmondott. Miközben én őrá koncentráltam magamról kicsit el is felejtkeztem. Na de összekaptam magam és végül is kirobbanó sikere lett Mirának. Kis törölközés és tisztálkodás után még beszélgettünk egy kicsit miközben cirógatott. Nagyon kellemes társaság, jó vele beszélgetni (IS). Egy gyors tusolás, öltözés után a mosolya az ajtóban tényleg azt mutatta, hogy visszavár máskor is. Nem is kérdés, hogy jövök még.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt. Mint írtam a randi elején rendeztem a virágokat. Az árszint átlagos de amit kaptam az nem, ezért adtam kiegészítést.
Nem vállal extrákat.

Mira, felejthetetlen masszázs

  Zébácsi

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel őt. Pár csörgés után fel is vette. Szerencsém volt mert találtunk megfelelő időpontot aznapra.

Megközelítés

Hamar megtaláltam a címet a GPS segítségével. A parkolás nem túl egyszerű de sikerült találnom egy helyet nem messze a háztól.

Helyszín

Belvárosi ház emeleti lakása. Szépen felújított tiszta lakás. A fürdőszobában tusoló áll rendelkezésre mindenféle, tisztálkodáshoz szükséges kellékkel egyetemben. A szoba picike ugyan egy heverővel de a célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Nincs csalódás, nincs kamu. Ugyanaz a lány fogadott az ajtóban aki a képeken van. Szexi fehérneműben fogadott. Nagyon csinos lány! Formás fenék, szép mellek, kedves arc.

Masszázs

Masszázzsal kezdtünk. Kérte feküdjek hasra majd krémmel átgyúrta a hátamat majd a lábaimat is. Nem volt túl erős , pont csak annyira hogy oldódjon kicsit az izmos feszessége. Őszintén szólva nagyon jól esett.

Kényeztetés

Nem titkolom nem a masszázsért mentem Mirához. Van egy fajta kisugárzása amit nem tudok leírni. Mintha belelátna a fejembe, hogy mi az amit szeretnék és hogyan szeretném.
A masszírozás után megkért, hogy álljak fel az ágyról. Hátat fordított majd nagyon szexin levette a bugyiját. Amikor nyúltam volna, hogy hozzáérjek előre lépett és felvett egy kézi adagolót a kis asztalkáról. Azt hittem fertőtlenítő mert hát Covid van.
Mindkét tenyerembe nyomott belőle, aztán ismét megfordult megtámaszkodott az ablak párkányon, picit hátranézett a válla felett és azt mondta:
-Bekennéd a fenekemet?
Ekkor már alig vártam , hogy hozzá érhessek. Nem is mondtam nemet. Finoman bekentem a gyönyörű kerek popsiját az olajjal aztán egyre jobban markolva -de azért nem durván- masszíroztam. Felegyenesedett így elérhettem a gyönyörű cickókat is. Finoman haraptam a fülcimpáját, a melleivel játszottam miközben ő először a popsiját dörgölte a már ágaskodó farkamhoz aztán pedig kézzel kezdte el megdolgozni.
Itt már nem bírtam magammal és kértem, hogy én kényeztethessem először. Hanyatt feküdtem és ő felém térdepelt. Nagyon finom a puncija és nagyon érzékeny. Pár perc sem kellett és már annyira tekerte a csípőjét, és erősödött a nyögdécselés, hogy éreztem jó úton járok. Nem is tévedtem mert a tündér nemsokára egy nagy sóhajjal és egy szexi fél mosollyal a szája szegletében nyugtázta erőfeszítéseim célba érését. De nem volt pihenő. Megfordult és nekem háttal ült a csípőmre. Így kedvemre markolhattam a popsit miközben ő előre-hátra csúszkált finoman kezével a farkamat masszírozta. Aztán megint fordult ezúttal szemből nekem ahonnan a melleket vehettem kezelésbe. Amikor már érezte, hogy az izgalom a tetőfokához közeledik, kérte, hogy álljak fel az ágy széléhez.. Leült az ágyra és...
Itt egy olyan francia következett, hogy a fülem is kettéállt. A hangok, az intenzitás minden olyan volt ahogy azt szeretem. Kellő erősséggel de nem túl durván, sok nyállal de nem úszott a szoba. Ez a lány egy szextündér! Nem néztem az órát de szerintem nem bírtam öt percnél tovább. Hatalmasat élveztem a gyönyörű mellekre. Az egész olyan szürreális volt mert ilyen, hogy minden klappoljon a lány külsejétől a kisugárzásán át a mozdulatain keresztül a hangjaiig. Szerintem ilyen nincs is. Még most is amikor ezeket a sorokat gépelem egyfolytában mosolygok.
Egy gyors zuhany után a szobába visszatérve mellém feküdt az ágyon és jót beszélgettünk miközben cirógatott. Elmondtam neki is amiket itt leírtam és megköszöntem az együttlétet. Nagyokat nevetett és azt mondta neki is jó volt.
Elröppent az egy óra de nem ez volt az utolsó....
Felöltöztem gyorsan aztán az ajtóban kaptam még két puszit és egy hatalmas ölelést..
5* az egész élményért!

Elszámolás

Az érkezéskor rendeztem a virágszálakat amelyek a budapesti átlagnak megfelelőek.
Szerintem amit kaptam sokkal többet ért mint amit adtam érte.
Extrák nincsenek nála.

Mira, nagyon jó masszázs

  samot

Egyeztetés

Mira már régen a kedvenceim között volt,ezért a randi napja előtti estén írtam neki üzenetet itt az oldalon.(Erre csak a randi után jött válasz,de nincs ezzel gond)Ma mikor láttam,hogy van egy kis időm huncutkodni kerestem Őt telefonon.Pár csörgés után felvette és láss csodát szinte azonnal tudott fogadni.Kértem Tőle 25 percet,hogy odaérjek,amit elfogadott.Ellátott a megfelelő információkkal és már indultam is.Kell ennél flottabb egyeztetés?

Megközelítés

Mira egy a pontos címmel szemközti házszámot adott meg(ezt nem nagyon értettem)Én BKK-val közlekedtem és nagyon könnyen odataláltam,mert központi helyen van.A parkolás ezért kicsit neccesebb,de Miráért érdemes körözni a környéken üres helyeket kutatva.Miután átsétáltam a pontos címre,hívtam és a megkaptam a még hiányzó infokat.

Helyszín

Egy emeleti lakás felé lifteztem,mely közel volt a lifthez.Útközben senkivel nem találkoztam és mire az ajtóhoz értem már nyílt is!Egy kis előszobában láttam meg először Mirát,ahol gyorsan ledobtam cipőimet.Egy kedves kis szobába invitált Mira,ahol egy kényelmes ágy és fotel volt a ruháimnak.Tetszettek a szoba színei:nagyon megnyugtatóak voltak(na különösebben azért nem idegeskedtem)A fürdőben minden rendelkezésemre állt,amire ilyenkor szüksége van az embernek.Tusfürdők,töröközök,szájvíz,dezodorok stb.Mindenhol tisztaság.

Hirdető külseje

Mint,ahogy azt már előttem megírták:Mira sokkal szebb,mint a képeken!Persze ott is bombázó,de így személyesen látni és érezni na az egészen más.Nekem tetsző helyes pofi,félelmetesen jó cicik és popsi!Nagyon sportos egy gramm felesleg nincs Rajta és végtelenül finom szolizott bőre van.Kevés ilyen szépséggel találkozik az emberfia.Egy nagyon szexi fekete body-ban fogadott,ami később lekerült Róla.Szintén fekete necc harisnyát viselt,ami végig fenn maradt. Ízléses tetkot és köldök piercinget viselt még.Egy szó,mint 100:bombanő fantasztikus kisugárzással!Volt benne egy pici távolság tartás is,de ez gondolom az első randinak volt köszönhető.Masszázs közben már jól elbeszélgettünk.

Masszázs

Másfél órára mentem,mert igénylem a kétszeri kényeztetést!Adtam magamhoz egy használati utasítást Mirának,megbeszéltük a programot és irány tussolni.Még az első kényeztetés előtt hasra feküdtem és Mira a derekamra ült és úgy masszírozott.Előbb a hátam,vállam majd miután megfordult a derekamon a lábaimat.Erősen és szakszerű mozdulatokkal tette mindezt,ami nagyon jólesett.Egy idő után a mozdulatok erőssége megváltozott és már nem korlátozódott az előbb említett területekre.Finoman simogatva,besimítva az érzékenyebb részekre készített fel az első kényeztetésre.A két akció közötti időben is egy fantasztikus masszázsban volt részem.Akinek fontos a masszázs is nem fog csalódni.

Kényeztetés

Miután a masszázs átment finom simogatásba,Mira lemászott derekamról és az ablakhoz állt és invitált engem is,hogy amennyiben van hozzá kedvem olajozzam be popsiját.Mindkét tenyerembe olajat adott és már pucsított is.Félelmetes látvány és észbontó érzés gyönyörű popsiját kenegetni.Egyre melegebb tájakra tévedtem én is,ami a hanghatásokból leszűrve azt gondolom tetszett Mirának is.Addig simogattuk egymást,amíg ott az ablaknál állva el nem mentem!Próbáltam közben csókot is lopni,de (talán nem voltam elég szimpatikus)ez nem sikerült.Gyors fürdés és az újabb kellemes masszázs után jött a második kényeztetés.Most már háton feküdtem és Mira nekem háttal a lábaim masszírozása után a farkamra kezdett koncentrálni.Vastagon beolajozta és teljesen egyedi kézmozgással(csavargatta-tekergette)megint a csúcsra juttatott.Talán az első robbanásnál is nagyobb élmény volt,pedig az sem volt semmi.Mivel még volt időnk illetve az ajkaival még nem kényeztetett(program egyeztetésnél erről is beszéltünk)aranyosan felajánlotta,hogy azt még megpróbálhatjuk,de vén kecske vagyok már,így ezt már megköszöntem és rendbe szedtem magam.

Elszámolás

Extrákról nem beszéltünk,hisz az alapprogramja is megfelelt(sőt ki sem tudtam használni)A tisztelet díját előre kérte.Azzal együtt,hogy tőlem még nem nagyon kérték előre,teljesen elfogadható dolog.Mértéke a jól megszokott pesti átlag.Ezért a pesti átlagért viszont jóval többet kaptam,mint vártam.

Mira, nagyon jó masszázs

  Hexemeter

Egyeztetés

Telefonon keresztül, nagyon könnyen ment. Kedves a hangja, készséges volt és gyorsan találtunk megfelelő időpontot aznapra.

Megközelítés

Telefonban megadta a helyszínt, ami jól megközelíthető helyen, híd lábához közel található. Tömegközlekedéssel nagyon egyszerűen megközelíthető.

Helyszín

Emeleti lakás, rend és tisztaság jellemzi. Lifthez közel az ajtó. Kellemes kis szoba, hangulatvilágítással, az ágy kényelemes, nem túl széles de tökéletesen megfelelt. A fürdő tágas, tiszta, minden megtalálható ami szükséges. Többen vannak a lakásban, de semmiben nem zavart, ügyesen oldják meg.

Hirdető külseje

Gyönyörű hölgy fogadott az ajtóban, szerintem sokkal szebb mint a képeken. Biztosan nem fog csalódni senki sem. Kacér tekintet, tökéletes alak, kifejezetten szép arc, nagy cicik, tudtam hogy jó helyen vagyok.

Masszázs

Gyors tusolás után szexi fehérneműben várt a szobában. Egyből megölelgettem, majd egy két puszi után kérte, hogy feküdjek le az ágyra. Masszázzsal kezdtünk, ráült a fenekemre és végigmasszírozta a hátamat. Kellemes kezei vannak, jól esett. Aztán egy megfordult rajtam, a lábaimat kezdte masszírozni, egy két benyúlás után éreztem, hogy mielőbb fordulni kellene...

Kényeztetés

Masszázs után hozta az olajat és végre bekenhettem a gyönyörű testét. Először a popsit simogattam, és húztam magamhoz közel, majd kezeimmel végigolajoztam a csodaszép melleket. Imádnivaló egy ilyen szép testet érinteni mindenhol, miközben egy forró csók fokozta a hangulatot Ezt követően indult egy szenvedélyes csúszka. Nagy mellek végigcsúsztak a testemen, egyszer csókokat loptam az ajkáról, máskor a farkamat érintették ezek az ajkak. Majd felült és a punciját dörzsölte a farkammal. A határokon belül maradtunk de egészen varázslatos volt az érzés. Utána én kerültem felülre, simogattam, izgattam mindenhol Érezte, hogy nagyon felhúzott, így egy cuppogós franciával fejezte be az élményt. Csodás volt hallani, látni és érezni ahogy beleéléssel csinálja. Nagyot élveztem. Hagyott lenyugodni majd letisztogatott, simogatott.

Elszámolás

Telefonban megbeszélt összeget előtte rendeztük. Korrekt mindenben.

Mirus, jó masszázs

  MrV

Egyeztetés

Ezen a weboldalon láttam meg a hirdetését és a képeit látva, valamint a róla írt beszámolókat olvasva úgy döntöttem, hogy felkeresem. Telefonon hívtam, amit nem vett fel, viszont hamar visszahívott és még aznapra sikerült időpontot egyeztetni. :) Részletesen ismertette velem a randi helyszínét, a csokor méretét és a választható levezetési lehetőségeket.

Megközelítés

GPS segítségével nagyon könnyen oda lehet találni. BKV-val és autóval is könnyen megközelíthető a helyszín. A parkoló valószínűleg fizetős, pontos infót ezzel kapcsolatban nem tudok mondani, mivel BKV-t használtam.

Helyszín

A lakás nagyon tiszta és rendezett, a fürdőszoba is nagyon higiénikus és tiszta volt. Tusfürdő és intim lemosó is rendelkezésemre állt tusoláskor. A masszázs szobában diszkrét világítás volt és kellemes, halk zene szólt.

Hirdető külseje

Egyrészes fürdőruhában fogadott és tényleg úgy néz ki, mint ahogy a képeken szerepel, sőt szerintem még vonzóbb is a valóságban! Szép az arca, csábító a mosolya. A ruha nagyon jól kiemelte a gyönyörű, formás idomait!

Masszázs

Hasonfekvésben elhelyezkedtem a masszázságyon, majd masszázsolajjal kezdetét vette a masszázs. Először a hátamat masszírozta, majd a lábaim és karjaim következtek, végül pedig a nyakam és az arcom. A masszírozása jól ellazított és szerintem szakszerű volt. Nem csak simogatott, hanem tényleg jól átmozgatta az izmaimat! A masszázs közben minden reakciómra odafigyelt és végig jót beszélgettünk.

Kényeztetés

A masszázs vége felé átváltott simogatásba és cirógatásba. Ennél a pillanatnál már nagyon vártam, hogy átfordulhassak a hátamra! A kényeztetésem végül kézi levezetéssel ért véget. A kényeztetés után még beszélgettünk kicsit és simogatott, valamint megkínált innivalóval, harapnivalóval és kávéval is.

Elszámolás

A virágcsokrot az elején rendeztük és nagyon korrekt volt velem.

Mirus, jó masszázs

  Charles-the-One

Egyeztetés

Elöljáróban annyit, hogy nem írtam eddig beszámolót, valószínűleg ez sokáig kivétel lesz, de most megteszem...
Telefonon hívtam fel, és éppen elérhető is volt. Csak az új címet kellett egyeztetni (költözött mostanában), és a tisztelet díjára rákérdezni (nem emlékeztem biztosan), mert egyszer már voltam nála. A hangja kicsit "vékonyabbnak" tűnt, mint amire emlékeztem, de kellemes, nőies, jó érzéseket kelt az emberben.

Megközelítés

Az Árpád híd pesti hídfőjénél van a lakás egy múlt század második felében épült, de normál állapotú társasházban. Pár perc séta a Göncz Árpád városközponttól (vagy egy megálló az 1-essel Buda felé), ahol rengeteg féle BKK eszköz elérhető, 4-es metró, 1-es villamos és egy csomó busz.
Autóval estefelé könnyen találtam parkolót, de napközben sem lehet nehéz, mert sajnálatos módon fizetős a környék.

Helyszín

Tiszta rendezett. Kulturált fürdési lehetőség, türcsi, stb. A masszázs szoba szintén tiszta, rendezett. A masszázs ágy egy árnyalattal talán keskenyebb a legszélesebbnél, de cserébe van egy szélesebb tatami is. Nekem tetszett a zene is, amit választott. A világítás hangulatos, diszkrét, de nincs sötét.

Hirdető külseje

Mirus egy aranyos teremtés. Nem kérdés, a képek biztos róla készültek. De azok mégis csak képek. Élőben lenyűgöző! Kifejezetten szép arcú, szép szájú és mosolyú, a vidám, derűs szemekről nem is beszélve.
Egy színes egyrészes ruciban (olyan mint egy fürdőruha) és felette egy pongyolában fogadott. A pongyola szétnyílva arányos méretű és kifejezetten szép, kívánatos mellein. Onnan nehéz elvenni az ember tekintetét😊. De egész teste formás, izmos, bőre finom, jó hozzáérni.

Masszázs

Másfél órára mentem, amit a masszázzsal kezdtünk, ami a masszázságyon, krémmel történt. Kellemes volt ahogy hozzám ért, de nem azért mintha csak finoman izgató lett volna. Masszázs volt nem simogatás, de kellemesen el is lazított.
Ráadásul közben nagyon jól elbeszélgettünk. Én is szeretek beszélni, mesélni, de Ő is kifejezetten mesélős volt. Nem mély, filozofikus társalgás volt, inkább hétköznapi témák. Szóval jól éreztem magam a masszázs alatt (is).

Kényeztetés

A masszázs végén fordulás helyett, először szerettem volna közelebb kerülni hozzá, és én is foglalkozni vele, ezért inkább felültem az ágyon és kibontottam a ruciból a már korábban jellemzett melleit. Jó volt, és izgató foglalkozni vele.
Némi átmenettel (nem kell itt minden apró részletre kitérni) a tatamin kötöttünk ki, ahol először én kényeztettem, aztán Ő engem. Mindkettő izgató, klassz élmény volt. Itt, amikor velem foglalkozott már előkerült az olaj is, amit én szimpatikus figyelmességnek értékeltem.
Miután másodszor is lezuhanyoztam és visszatértem a szobába, vízen kívül trüffel bonbonnal és sós rudakkal is kínált, ami eddigi tapasztalataim szerint nem mindenkinél szokás.

Elszámolás

Korrekt a tájékoztatás az adatlapon, ami kicsit pontosodott (kedvező irányba) a telefon beszélgetésben, majd a helyszínen sem változott. Az volt, amit megbeszéltünk előre.

Mirus, jó masszázs

  alor

Egyeztetés

A kedvenceim között lévő hölgyet hívtam,de ő nem tudott fogadni,javasolta kolléganőjét Mirust!Adatlapját átnéztem és felvettem vele a kapcsolatot.Kellemes hangon ismertette a lehetőségeket,megbeszéltük az időpontot.

Megközelítés

Óbudán az amfiteátrumtól nem messze található,a tetőtéri helység.Tömegközlekedéssel könnyen elérhető,akár busszal,villamossal pár perc sétával,autóval keresni kell a fizetős parkolóhelyet.

Helyszín

Felérve a magaslatokba,előszoba,beljebb balra a fűrdő,előre jobbra balra egy egy fogadó egység.Egy csigalépcsön mehetünk fel még egy szintet,(engem ide vezetett Mirus).A fűrdőszobában több tusfüdő,vigyázni kell a tusolással mert nincs védő a kifröccsenő víz ellen.Kellemes a hangulat,masszázs pad és matrac,kanapé, a szoba berendezése.Andalitó halk zene,selytelmes félhomály.(kb két évvel ez előtt jártam már itt)

Hirdető külseje

A képek hűen tükrözik a valóságot,egy csábos piros badyban fogadott,kiemelte formás nem kicsi kebleit.Az arca nem okozott csalódást,lerit róla a belső kiegyensúlyozottság.

Masszázs

Ruhámat a kanapéra tettem,majd a masszázs padra invitált.Olajjal kente be hátam és kellő erősséggel kezdte el a maszirozást.Említettem ,hogy régebben itt ismertem meg egy profi szépséget,ennek kapcsán elkezdődött egy lazán induló beszélgetés,ami hosszú és mélyre ható eszmecserére sikeredett.Kiderült,hogy egy tudatos az élethez pozitívan hozzáálló tünemény kezei nyomkodják testemet.

Kényeztetés

A beszélgetés fonala ,hangulata elterelte a kényeztetésről a figyelmemet.Azért megtapasztaltam kezei finomságát,simogattam olajos kemény melleit.De az idő lejárt nem tudtam rábeszélni egy gyengébbed kényeztetésre,huncutúl mondta majd legközelebb!Kaptam teát,csokoládét,fürdés és a magasból le és el!

Elszámolás

Az elszámolás a megbeszéltek szerint előre letéve(25)

Mirus, jó masszázs

  Kristof97

Egyeztetés

Telefonon hivtam,rögtön felvette,fel órán belül már a lakas elott álltam.

Megközelítés

Parkolás 2perc sétán belül megoldhato

Helyszín

Szalon,voltam már itt egy parszor😅
Tiszta,rendezett fürdő,kellemes szoba választható tatami vagy masszazspad.

Hirdető külseje

Megfelel a képeknek teljesen,csodás hölgy csak úgy ragyog.
Csinos bodyban fogadott.Tökéletes ciccikkel és fantasztikus popsival rendelkezik Mirus

Masszázs

Kellemes svédmasszazs jellegű masszazs,olajjal,kozben cserfesen beszélgetünk,a masszazs hamar a végéhez ér es már érezni a labnal
Pár szexi mozdulatot.Majd a kedvenc mondatom:Fordulj meg!

Kényeztetés

Fordulás utan olajozni kezdte a kapitányt miközben én segítettem neki levenni a bodyt hogy elő kerüljenek teljes valójukban a csodás mellei…Túl sokat most nem árulok el de remegő lábakkal fekudtem még a masszaspadon.
Zuhány után kaptam egy kis “gratiszt” mivel a másik zuhanyzo Ivett lépett ki anyaszült meztelenül😍

Elszámolás

Minden amit az adatlapon illetve telefonon elhangzott az teljesült toketelesen.

Mirus, jó masszázs

  isti2365

Egyeztetés

Mirust hìvtam,barátnője vette fel a telefont.Már jártam a barátnőnél is,felismertem a kislányos hangjáròl .
Elmondta a lehetőségeket Mirusnál,kettő òra elteltével már mehettem is.

Megközelítés

Òbuda csendes,nyugodt kis utcájában találhatò a randihelyszìn.Parkolni délután már nem lehetett a közelben,pár utcányira sikerült megállni.

Helyszín

Társasház legfelső szintjére kellett felsétálni,lift nincs.
A lakás célnak megfelelt..Fürdö mindennel felszerelt.
Többféle tusfürdők,szájvìz,tik-tak,rágò.
Több törölköző is rendelkezésemre állt,ha szükség ùgy kìvánta volna meg.

Hirdető külseje

Mikor felértem a legfelső szintre,ùgy siettem a kiszemelt hölgyhöz,hogy rohanásomban alig kaptam levegőt,de...
Ajtònyitás után teljesen belém ragadt még a szò is,nem hogy a levegő!Magas,szőke ,dùskeblű,mosolygòs,pajkos tekintetű Mirus ,ott állt előttem,minden porcikája sugallta a megtestesült Igazi Nőt!Számomra abban a pár pillanatban,amìg rám nézett,puszit adott ,lebénultak még a lábaim is,csupa báj és szexualitás áradt ebből a kisasszonybòl!
Természetesen az ajtònál a cipőt levettem,a szobába Mirus bekìsért.Ott kérésemre felkapcsolta a villanyt.
Akkor láttam meg a szexy,kék,csupa csipke fehérneműjét rajta,sejtetősen takarta nőies vonalait.
Combjain, izgatò harisnyatartò feszült.
Megállás nélkül dìcsértem,a szemeimet le se tudtam venni a testéről,amin a kis kebelcsoda kacéran felnevetett és szorosan átölelt ,puszit nyomott mind a két arcfelemre .
Csábìtòan előttem sétálva,egyik kezemet fogva megmutatta a fürdőszobát.

Masszázs

Nagyon vártam,hogy kettesben legyünk Mirussal.
Tusolás után rohantam a szobába,ahol Mirus lòfarokba kötötte össze hosszù,egyenes,szőke haját.
Megkérdezte milyen napom volt.Feleltem hosszù,nehéz tárgyaláson vagyok tùl,ekkor a kishölgy mélyen a szemeimbe nézett,végigsimìtotta a felső karjaim,a hátam mögé lépett és òvatosan levette ròlam a törölközőt,közben a nyakamat puszilgatta.Kezeivel a mellkasomba markolt majd,a vállaimat kezdte hátulròl csòkolgatni,majd megfordìtott,magához hùzott és innen nem volt megállás.Az egész testem kìvánta ennek a csodának minden érintését.A szobában masszázspad előtt a falon van egy tükör,odaállt Mirus a tükörrel szemben,én már mögötte és kérte ,csak nézzem egy percig.Amit abban a tükörben láttam,azt leìrni sem lehet..gyönyörű volt!Ő levette lassan a ruháját,simogatta magát,a fenekével csùszkált le-fel az ágyéki részemen,majd feltette az egyik térdét az ágyra ,másik karjával hátulròl elkapta a tarkòm,és szenvedélyesen csòkolt,miközben én alig bìrtam a határokat tartani,simogattam,ahol csak lehetett,dùs kebleit a kezem közé vettem .Megfordult egy tatami matracra invitált,ekkor hátamon feküdtem , elém térdelt.
Mirus olajat pumpált a testére,amit elkentem rajta,ezután egy forrò csùszka következett.
Itt jeleztem Mirusnak,nem bìrom már ,mire ő felpattant,kérte térdeljek a matracra,ekkor tűnt fel,hogy a matraccal szemben is van egy tükör,de micsoda látványban lehetett részem ,miközben ajkaival kényeztetett, a menyországig repìtett ez a kis boszorkány....
Csoda boszi...én ìgy hìvtam,mert ez a nő minden gondomat,minden nehéz pillanatomat egy csapásra elfeledtette,a gyönyör minden szintjét bejáratta velem!!
A végére kaptam lazìtò masszázst,ami nagyon jòl esett nekem.Közben kellemesen elbeszélgettünk Mirussal.
Nagyon okos,intelligens,talpraesett nő!
Tele van tervekkel a jövőjét tekintve,amikhez tudja,milyen lépcsőfokokat kell bejárnia.Érződik a kedves hangján,hogy erős személyiség.
Minden perc vele észveszelytő volt ,a szò legjobb értelmében!

Kényeztetés

A kényeztetés minden mòdjával ami a masszázs kereteibe belefért,Mirus adta és adta.Érzékiség,bujaság,cserfesség,mennyei kényeztetés !

Elszámolás

Előre volt az eszámolás!

Mirus, jó masszázs

  doremi

Egyeztetés

Már régóta nézegettem Mirus képeit. Néhány hete telefont is ragadtam és megcsörgettem. Elsőre nem tudta felvenni, de második próbálkozásnál már sikerült vele beszélnem. Kértem, hogy röviden mondja el a programot. Mivel tetszettek a képei és a hangja is megnyerő volt, meg is beszéltünk egy időpontot, elmondta a helyszínt is.

Megközelítés

Mivel ismertem a környéket, sőt a házat is, mivel régebben már voltam ebben a szalonban. A Flórián térhez van közel, tudtam, hogy elég nehéz a parkolás, ezért korábban mentem. Szerencsére sikerült a ház közelében megállnom, ezért egy kis sétával meg is érkeztem a házhoz. Ott, ahogy kérte megcsörgettem, majd elmondta a kapukódot.

Helyszín

A lakás a ház legfelső emeletén található, lift hiányában gyalog lehet megközelíteni. A szalon több szintes, mert csigalépcső van az ajtóval szemben. Mirussal most az alsó szinten lévő szobába mentünk. A szoba szépen van berendezve, halk zene szólt, a hangulatot a gyertyák és a füstölők is emelték. Masszázságy és tatami is volt bent. A fürdőszobában sarokkád van, többféle tusfürdő és szájvíz is van kitéve.

Hirdető külseje

Nyílt az ajtó, bementem. Miután becsukta az ajtót, megláttam és rögtön tudtam, hogy jó helyen járok. Előttem állt egy csinos, mosolygós hölgy. Hosszú, szőke, derékig érő egyenes haja van. Szépen ki volt sminkelve, kihangsúlyozta a sminkkel nagy szemeit. Alakja is tetszett nekem, ott gömbölyödik ahol én szeretem, a képek nem okoztak csalódást, a valóságban is nagyon jól néz ki. Az arckitakarástól nem kell félni, egy széparcú hölgy Mirus. Combfix volt rajta, szép melltartó és egy átlátszó felsőben fogadott.
Én szeretem átbeszélni megérkezéskor a programot a problémák elkerülése miatt. Szerencsére sikerült megbeszélni, hogy inkább az erotikus részre fordítsunk nagyobb hangsúlyt. Ezután elkérte a tiszteletdíjat, majd megkaptam a törülközőt és megmutatta a fürdőszobát. Lezuhanyoztam, majd a szájvíz használata után siettem is a szobába vissza.

Masszázs

Megkért, hogy feküdjek a masszázspadra. Mondtam neki, hogy olyan határozott nőnek tűnik. A mosolyából éreztem, hogy eltaláltam. Megkérdezte, hogy olajjal vagy krémmel masszírozzon? Én az olajat választottam. Ráült a hátamra és masszírozni kezdett. A nyakamnál kezdte, majd haladt lejjebb. A masszírozás nekem szakszerűnek tűnt, nem simogatás volt. Közben beszélgettünk, intelligens hölgy, el lehet beszélgetni vele mindenről. Egy idő után megemlítettem, hogy én is szeretném kényeztetni őt. Benne volt, de előtte még megkért, hogy mit szólnék hozzá, ha beolajoznám a fenekét? Elém állt és a kezembe adta az olajos flakont. Elég jól hatott rám mikor a fenekét olajoztam. Ezután én következtem. Megkértem, hogy feküdjön hanyadt és elkezdtem simogatni, csókolgatni a melleit. Melleit sebész kezei igazították számomra tökéletesre. Mivel eléggé cicikedvenc vagyok, ezért nagy élvezetet jelentett számomra mellei simogatása, csókolgatása. Úgy éreztem, hogy neki sincs ellenére. Idővel kicsit lejjebb is elkezdtem csókolgatni, finoman, lágyan haladtam, míg el nem jutottam az illatos barackhoz. Ott remélem, hogy számára is megfelelő technikával, lágysággal próbáltam őt egyre jobban kényeztetni. Úgy éreztem, hogy tetszik amit csinálok, ezért ez még jobban arra ösztökélt, hogy folytassam, amit elkezdtem. Remélem az igyekezetem célt ért... Ezután mondta, hogy most ő következik…

Kényeztetés

Megkért, hogy feküdjek hanyadt. Nem ellenkeztem, eközben már elkezdte a melleit beolajozni, persze azért én is segítettem ebben. Látvány, érzés nagyon jó volt. Majd elkezdett csúszkálni rajtam. A hatás nem maradt el, amit az olajjal bekent melleivel okozott. Ekkor már elégge felhúzott, és kezdte a kényeztetést. Sejtettem, hogy sokáig nem kell rajtam küzdenie, felváltva kézzel és szájjal kényeztetett. Mikor érezte rajtam, hogy nincs már sok hátra, szólt, hogy nincs végig szájba. Ezt tudtam, és persze szóltam is, mikor éreztem, hogy már mindjárt végem. Ekkor kézzel folytatta és így lett végem. Hagyott meggyugodni, majd letörölt. Sajnos az idő elrepült, elindultam zuhanyozni, adott volna friss törülközőt, de én mondtam, hogy jó nekem az érkezéskor használt törülköző is...otthon se használok naponta új törülközőt.

Elszámolás

Minden a telefonon megbeszéltek szerint történt. Nem tudom, hogy létezik-e extra, én nem kértem semmit. Amit az adatlapon olvastam, az úgy volt.

Mirus, jó masszázs

  Bendegúz :)

Egyeztetés

Ma délelőtt néztem ki a hirdetését. Láttam, hogy délután rendel, ami nekem is ideális volt. Akkor még nem voltam alkalmas helyen a beszélgetéshez, ezért 3 óra körül hívtam először, akkor nem vette fel, de kb 3 órával később sikerült elérnem. Közel volt az általam preferált időpont, ezért már nem volt egyszerű közös időpontot találnunk, de nagyon kedves és rugalmas volt, így meg is állapodtunk az esti időpontban.
Az érkezéskor is hívnom kellett, mert 15p csúszásban voltam, de ezt is nagyon kedvesen kezelte és fogadta el.

Megközelítés

A ház ugyan könnyen megközelíthető, de parkolóhelyet nehéz találni közel a bejárathoz, de kis sétával viszonylag sok helyet lehet találni.
Az érkezésekor véletlenül először az ugyanabban az utcában található másik rendelőhöz mentem először, de ez az én figyelmetlenségem volt. Rövid sétával orvosoltam a helyzetet, és a megadott kapukóddal bejutottam hozzá.

Helyszín

A lakás szépen van berendezve, a célnak megfelelően van kialakítva. Tiszta volt minden, és a szükséges, használandó eszközök rendelkezésre álltak. A szobák nem túl nagyok, de minden benne van, ami szükséges. A fürdő egy kicsit már elhasznált, de tiszta volt. A kád nagy es kényelmes, ezért lehet úgy zuhanyozni, hogy rád folyjon a víz, ne össze vissza.
Az érkezésekor volt még egy cipő, és hallottuk, hogy pont elzárja valaki a zuhanyt, ezért kicsit sietősen mentünk a szobába, de ott mar teljes volt a diszkréció. Minden fürdőbe kimenetel alkalmával alapos körbenézés kellett, de azon kívül, hogy hallottam némi női kacarászást, csak az óvatosság miatt ejtette meg Mirus az ellenőrzést.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak, Mirci gyönyörű!
Amit viszont nem tudnak visszaadni az a kisugárzása, ami nekem nagyon betalált. Gyönyörű kerekded formák, kedves mosoly, állandó figyelem. Na nem tolakodó, hanem ha kell csendes, ha kell biztató :)
Érkezésemkor necc harisnya és szexi fekete fehérnemű volt rajta, ami láttatta a gyönyörű testét. Belépéskor még nem voltam feloldódva, de már akkor is megfogott a szép tekintete.

Masszázs

Másfél órára érkeztem, így megkérdezte, hogy egy vagy két kényeztetést szeretnék. Teljesen rábíztam magam, mert nem voltam benne biztos, hogy kétszer el tudok menni. Elmondtam az aggályomat, és az okát, amit megértően fogadott, de azt is érezte rajtam, hogy azért örülnék, ha többszöri lenne.
Megkérte, hogy álljak mögé, és olajozzam be a fenekét, a gyönyörű, bepucsított popsiját. Ahogy elkezdtem körkörösen masszírozni, éreztem, hogy valami megindul bennem.
Lassan áttértem masszázs közben a határa, melleire is, miközben Mirci gyakorlott kezekkel kezdte el izgatni a lassan ágaskodó testrészem. Egy kicsit később érzéki csókok és szorítások között élveztem el a kezeiben.
Egy rövid mosdás után elterültem a tatamin és a fenekemre ülve elkezdte masszírozni a hátamat. Végig beszélgettünk közben, kellemesen ellazultam. Az elején inkább csak lazító masszázs volt, aztán kezdődtek az incselkedő érintések, simítások. Amikor már a nyakamnál tartott és épp előre hajolt, megpróbáltam kicsit felfelé fordulni, de megkért, hogy maradjak még hason. Megfordult a lábfejem felé, széttárta a lábaimat, a combjaidat masszírozta, de egyre nagyobb dinamikával nyúlkált a labaim közé, aminek ismét kezdett meglenni az eredménye.

Kényeztetés

Még nem voltam készen, felajánlottam, hogy kényeztetem kicsit én őt, és abban maradtunk, hogy masszázzsal kezdem én is. Nem bírtam ellenállni, és 1-2 mozdulattal a fenekét kezdtem masszírozni ismét, majd szépen haladtam felfelé, és kezdtem előről, újra és újra. Mind a ketten egyre robban élveztük a játékot, végül megkértem, h forduljon hanyatt, és végül a “mi a fasz” nyögéssel :) élvezett hatalmasat, amit rettenetesen élveztem én is. Ettől már készen álldogáltam Mirci második érintését kívánva.
Meg is kaptam, nem is akármilyet. Egy kis kedves levezető játék után megkértem, hogy cseréljünk helyet. Fantasztikusat élveztem a kezei és szája érzéki mozdulataitól. Átvette az irányítást, határozott volt, nem engedett beleszólást, és pontosan tudta, hogy mi kell nekem. Talán jobban mint én :)
Amikor a végéhez közeledtem, a száját elemelte, és a kezei között remegtem ismét.

Elszámolás

A megbeszélt összeget előre elkérte, amit én a masszázspadon hagytam. Mire visszatértem a fürdésből már nem volt ott. Többet szóba sem került.

Mira, jó masszázs

  Disposeable

Egyeztetés

Végtelenül egyszerűen ment, felhívtam megkérdeztem hogy az nap tud-e még fogadni esetleg, és egy órával később már nála is voltam. A telefonban egy órát mondtam, hogy annyira mennék, azonban ezt helyben tudtam bővíteni másfélre szóval ebből a szempontból is jó volt.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel nagyon egyszerű oda találni, én így csináltam. Autóval parkolás szempontjából nehezebb, de úgy sem vészes.

Helyszín

A célra tökéletesen megfelelő lakás, kellőképpen felszerelve. Az egyetlen problémám az volt ezekkel kapcsolatban, hogy nincsen tükör illetve amelyik szobában én voltam ott nem volt, így a masszázs közben nem bírtam nézni ezt a csodálatos hölgyet.

Hirdető külseje

Mert hogy az. Kétségtelenül egy nagyon szép teremtés, hihetetlenül kedves, kezdeményező és kreatív. Jól tudom, hogy sok esetben én is a beszámolók ennek a részét vizsgálom, ha úgy döntök hogy elmennék egy ilyen programra hátha ki tudom zárni a csalódást abból ahogy itt a hölgyek külsejét, arcát leírják. Szeretnék mindenkit megnyugtatni Mira külsőre is tökéletes választás.

Masszázs

Ahogy fentebb említettem másfél órára mentem, és egy csodás masszázsban volt részem, ha jól emlékszem azt mondta nem tanulta mégis kifejezetten szakszerűnek éreztem és a különlegesebb kéréseimet is kérdés nélkül teljesítette. Úgy kezdtük hogy hasra feküdtem és megkérdezte rá ülhet-e a fenekemre, én ezt nyilván nem utasítottam el és elkezdődött a masszázs. Masszázs volt nem kedves kis simogatás bár ilyen helyen szerintem nem mindig erre a részre koncentrálunk, mégis nagyon szakszerű volt. Mikor a hátammal végzett, megfordult és masszázs technikáit a lábaimon is alkalmazta annyi különbséggel hogy itt voltak már kisebb benyúlások is. Tisztában van vele hogy miképpen kell hozzáérnie egy férfihoz a megfelelő cél elérésének érdekében. Profi volt minden téren.

Kényeztetés

Minden téren!!!!! Másfél órában volt egy kézi “felvezetés” masszázs és franciás levezetés és semmi kivetnivalót nem tudok mondani. Zseniális! Kezdeményező, kreatív az eltöltött idő felépítésével kapcsolatban, ahova az én igényeimet is tökéletesen beillesztette. Nem tudom alapvetően hogy épül fel egy ilyen program, de amikor megérkeztem és visszaértem a fürdőből az az újító ötlete támadt a kedves hölgynek, hogy mi lenne ha a masszázst a program közepére illesztenénk be egy fentebb említett kézi levezetés és francia közé. Én ennél jobbat nem is tudtam volna kitalálni úgyhogy megkezdődhetett a program izgalmasabb része. Ezt a részt szándékosan nem részletezném, mert azt akarom hogy mindenki aki olvassa az ne szavakból, meg mondatokból tájékozódjon, hogy jó ezt lehetett azt nem lehetett. Mira rendkívül figyelmes és élettel teli. Nem kell tartani tőle, csak kérdezni és beszélgetni. Minden kialakul magától. A kémia így nagyon könnyen létrejön. Mindent elmond azzal kapcsolatban, ha valamit nem vállalna akár út közben ha nem tudnád véletlenül. Figyelni fog rád és a legjobb tudása szerint fog téged kényeztetni úgy ahogy szeretnéd. Nyilván annak a függvényében amit vállal, de minden bizonnyal a határ a csillagos ég.

Elszámolás

Teljesen korrekt elszámolás, az elején le rendeztünk mindent. Nem kértem extrát de így is szívesen adtam többet hiszen kifejezetten élveztem minden percet.

Mira, jó masszázs

  tms123

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Aznap hívtam, de szerencsére így is találtunk időpontot.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, a körút közelében.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van. Egy bérház legfelső emeletén van. A fürdőben bőven voltak tusfürdők és tiszta törülközőt is kaptam. A szoba is teljesen rendben volt.

Hirdető külseje

Szép arcú, dúskeblű, kerekfenekű lány. Nekem még jobban tetszett mint a képeken. Egy csinos hálóingben, szexi fehérneműben és harisnyában fogadott.

Masszázs

Kérte, hogy feküdjek hasra és a hátamra ülve átmaszírozott. Először a hátam, de aztán minden részletre kiterjedve egészen a lábamig mindenhol bekent testápolóval és átgyúrt.

Kényeztetés

Nagyon jó érzés volt, ahogy hozzámért, mind a kézi kényeztetés, mind a francia kiváló volt.

Elszámolás

Minden rendben volt.

Mirus, lehetne jobb masszázs

  devil69

Egyeztetés

Előző este egyeztettem le a randit, sajnos a hölgy, akit én szeretnék nem ér rá mostanában,de a szeretet ünnepe nem maradhat masszázs nélkül, olyan ez mint Kevin a TV2-nek.

Megközelítés

Kocsival mentem, fizetős övezet. Nem tegnap épült bérház, koppig kell menni a tetőtérig, de legalább lift nincs és bűz sem mert nyitott a lépcsőház ezen része.

Helyszín

Voltam már itt, de nem most, mondjuk tíz éve, akkor is így nézet ki akkor sem fogott meg, most sem. Nem rossz, de nem idejönnék lakberendezési tippekért. A fürdő tiszta, szájvíz adott, tusfürdő többféle. Kapsz egy törölközőt arra vigyázz, oszd be kétszeri használatra. A szobában masszázspad és tatami is megtalálható én az utóbit használtam.

Hirdető külseje

Mirus csinos, valóban ő van a képen, szőke hajzuhatag, ami eredetileg bármilyen színű lehet mert festett szőke. Vörös combfix, fekete áttetsző köntös, melltartóba alig beleférő szilikon cicik. Sötét barna szempár és feltöltött ajkak. Úriember a korral nem foglalkozik, ezt szerintem ne firtassuk. Egy non figuratív tetkót fedeztem fel a derék környéken, de ez nem befolyásolt sem pozitív sem negatív irányba. Amit meg szeretnék még jegyezni, hogy vizuálisan szép nő, de ahogy megérinted számomra érdekes nem annyira megszokott laza kötőszövetekkel rendelkezik a popsi is a comb is, maradjunk annyiban, hogy én a kötöttebb izomzatot szeretem.

Masszázs

Zuhanyzás után belépve a szobába, előbb mindig kicsi ismerkedés beszélgetés és ráhangolódás szokott következni, mondtam vegyük le a köntöst és ismerkedjünk. Ő mondta, hogy hagyjunk későbbre és feküdjek le a tatamira. Nem megkérdezte, hogy mit szeretnék, hanem ő a saját forgatókönyve szerint megy. Én elég nehezen vagyok irányítható, de hasra feküdtem, nem volt meg bennem a belső késztetés a meggyőzésre. Megkérdezte, hogy rám ülhet-e és hogy úgy masszírozzon, én mondtam, hogy nekem mindegy. Helyet foglalt a derekamon mint egy padon és a hátamat és a lábamat is végig masszírozta, se nem erősen, se nem szakszerűen, átlagosan ahogy az ilyen helyeken szokott.

Kényeztetés

Majd felálltunk és levetkőzött, majd a kezemre pumpált egy deci krémmel és kérte, hogy kenjem be a fenekét és a melleit, ez nem esett nehezemre és végre a cerka is megmozdult ennek hatására. Kérte, hogy feküdjünk le, majd 69-ben elkezdődött a minimál csuszka a farokverés és az orális kényeztetés. Elhangzott a „bűvös mondat”, hogy szájba nem szereti és szóljak előtte. Hm oké, én meg szeretem, na mindegy. Azért az orrom előtt libegő punci megtette hatását, mondhattam én, hogy lassabban, szerintem ő azt értette , hogy gyorsabban mert igen hamar kivégzett, pedig általában nem vagyok egy két perces, de látszik, hogy nem elsőbálos. A rutin és az évek mindkettőnk esetében adottak. 1Ez a rész azért jó volt. Majd felült kezembe nyomta a takarító készletet, hogy ápoljam magam és menjek letussolni. Ránéztem az órára itt tartottunk 35/60 nál, mondom persze. Visszajöttem, Mira mint a ki jól végezte dolgát felöltözve a masszázspadon ülve várt. Kérdeztem esetleg még valami megérintve a puncit, mondta ő jól van, neki elég, befejezett mindent is...

Elszámolás

Egy órát terveztem az új átlagért.Ebből 45 perc lett kocsi ajtótól kocsi ajtóig.