Beszámolóim

Yade, nagyon jó masszázs

  feketecipo

Egyeztetés

it was very easy. I called her up and she replied right away.
She first offered a date later that day but after discussing we were able to meet within 1,5 hours.

Megközelítés

I went by car. Parking is free on the streets around her apartment. It was very easy to find but I used a GPS.

Helyszín

Quite a big apartment complex but all is well labeled. The apartment itself is very nice and clean. I would say there is another girl working as well but I did not meet anyone.
Nice and soft towels and clean and well equipped bathroom with all you need.

Hirdető külseje

Yade looks like on the pictures and no worries about the covered face. She is small and skinny with beautiful breasts. Her skin is nice and soft and her personality is really nice and friendly. She is talkative when engaged into a conversation.

Masszázs

I arrived a bit ahead of time but she asked me to wait till the time is right which was ok as I came too early.
Once opened the door, she welcomed me in a black set of underwear with a black bathrobe. She invited me to her room, I got undressed and went to have a shower.
I returned quickly and we started the massage with me lying face down on the tatami. She removed her bathrobe and bra and started to massage my back with cream and oil. It was very relaxing and although she did not learn it I felt very well. After a while, she started the body to body massage. I felt her titts on my back and my ass. She performed it very well and an erotic way.
She mentioned to me that I can turn at any time so of course I did it right away.

Kényeztetés

She continued the body to body massage from the front and now as I was a better position I was able to touch her arms, butt and titts as well.
All is allowed what is mentioned on her menu. I tried to steel a kiss but it did not work. She massaged my best friend with her hands but also took him into her mouth, although we discussed at the beginning that there is no cum in mouth which I of course respected. She used a good and slow technic while blowing me. I think she did not take him in too deep but I was very pleased with the way she has done it. As she was still wearing her slip, I asked if she can remove it which she did. It is only allowed to touch outside but no fingering. I asked if 69 is possible but she declined as she does not like it that way. So she continued to blow and use her hands on my friend but I did not last too long anymore. I signaled the end and she released me from her mouth.... she cleaned me up and offered me to stay and relax a bit while she went out. Once she returned I went to the shower, got dressed and left.

Elszámolás

We discussed the fee on the phone. While I was changing , I left it on the side board although she did not ask for it. At the end before I left, I pointed this out and she appreciated it.

Yade, nagyon jó masszázs

  Cousteau

Egyeztetés

Könnyen tudtunk időpontot egyeztetni, Ő vette fel a telefont, nagyon szexi hangja van.

Megközelítés

Közel a Mamuthoz , megközelítés kimondottan egyszerű . A parkolás már egy másik kérdés . Ajánlom a Mamut parkolóját !

Helyszín

A lakás mondhatni átlagos, de teljesen jónak mondható, szép, a célnak megfelel. Mindenhol tisztaság uralkodik, a fürdő tökéletesen megfelelő.

Hirdető külseje

Nagyon gyönyörű, még szebb, mint a fotókon.

Masszázs

Nem vagyok egy nagy masszázsszakértő, így nehéz megállapítanom, hogy a masszázs maga szakszerű volt, vagy sem, de minden esetre nagyon jól esett. Masszázs közben a hasamon feküdtem és a leányzó a hátamat, illetve a lábaimat masszírozta. Nem volt sem túl erős, sem túl lágy az érintése, tehát pont megfelelő. A masszázsban magában nem volt nagyon erotikus rész,. Kicsivel az ottlétem lejárta előtt kérte, hogy forduljak meg a hátamra, aminek szíves örömest eleget is tettem, mert tudtam mi fog következni

Kényeztetés

Levezetésből kettőt kértem, egyet az elején, egyet a végén :) A második sajnos nem sikerült, de nem rajta múlt.

Elszámolás

Nem volt semmi probléma az elszámolással. Átlagos mértékű ajándék *** a szolgáltatás ****.

Yade, jó masszázs

  Sinner01

Egyeztetés

Yadeval régóta szemezgettem az oldalon, de csak most vettem rá magam hogy tárcsázzam a számát amit egyből fel is vett és búgó hangon tájékoztatott a találkánk részleteiről.

Megközelítés

Mivel a környéken volt dolgom, és autóm leparkoltam egy távolabbi csomóponton én BKVval közelítettem meg a pontos helyét a randinknak.

Helyszín

A kisasszony képeiből érkezésem előtt már valamiért arra következtettem hogy igényes és diszkrét hellyel fog várni. Ez így is volt!
Maximális, mindent kielégítő tisztaság, diszkréció, és higiénia.

Hirdető külseje

Az arc takarás mindig kíváncsivá teszi az embert. Izgul ilyenkor picit az ember, de Yade esetében fölösleges.Gyönyörű arc, csillogó nagy szempár, hibátlan bőr és hibátlan alak fogadott. Kisasszony hangját emelném még ki, lágy,sexy.

Masszázs

Masszázsa lazító, ha kéred energikusabb és keményebb.
Kezei erősen fognak ha szeretnéd, de én most lágyabb vonalat kértem, hosszú hetem volt, így esett jól.
Hátammal kezdtük, olajjal, ritmusosan haladt lefelé a combközèpig. Tapasztalt masszősz, de közben érdeklődik hogy merre milyen tájékon folytassuk.
Közben kommunikál, szerintem szeret beszélgetni, szívesen hallgattam a hangját. ☺️
A célom elèrtem minden értelemben.

Kényeztetés

Ahogy fentebb írtam, célom elèrtem egy nagyon kényeztető finishel a végén amit nagyon élveztem.

Elszámolás

Volt 1-2 extra, soft láberotikát külön kiemelnèm!
Gyönyöru lábai vannak a hölgynek.

Yade, jó masszázs

  peachesandcream

Egyeztetés

Egyeztetés: telefonon, több körben, általam kért időpontban aznap fogadott.

Megközelítés

Parkolás: van, BKV: van, kell-e várni a ház előtt: nem, pontos-e a cím: igen, a házat mennyire könnyű megtalálni: nagyon, esetleg GPS odavisz-e: oda.

Helyszín

Kis és hangulatos társasházi kecó, a nappaliban fogad, tévén hangulatvilágítás és onnan megy a zene is, mellette a tatami kikészítve. Fürdőben minden, ami kell.

Hirdető külseje

Helyes csaj, az alakja egy az egyben olyan, mint a képeken. Fehérneműben fogad, a melltartót aztán később levette a csúszkához.

Masszázs

Főleg a hátat masszírozza. Jó sok krémmel, jó alaposan. A lábak érzékenyebbek, ott olyan pontok is lehetnek, amik fájhatnak, így inkább nem kísérti a sorsot. Mármint a vendégeiét. Közben végig lehet vele beszélgetni is, szerintem bármiről, de ha inkább pihennél, abban is partner. A masszázsa teljesen ellazít, főleg, amikor a karokat és a tenyeret masszírozza végig!

Kényeztetés

Első alkalommal kézi kényeztetésre van lehetőség. Lingamos elemekkel tarkított faszverés, ha kéred, lassít, megáll.

Elszámolás

Annyi, amennyit telefonban mond, a plusz kényeztetés feláras.

Yade, jó masszázs

  kiskos33

Egyeztetés

Nap közepén terveztem hívni. Szerettem volna VTR-es bejelentkezéssel is élni, de mint kiderült, azt éppenaznap nem annyira olvasta, tehát maradt a telefon. Először nem tudta felvenni, de később visszacsörgetett és létrejöhetett az élő párbeszéd. Kedvesen mindenről tájékoztatott és könnyen találtunk nekem megfelelő koraesti időpontot.

Megközelítés

Pontos címet mondott. Péntek délután lévén nem volt gondom a parkolással, akár a ház előtt is lett volna hely. BKV esetén van olyan busz ami szintén 100m-en belül tesz le, de a 4-6 villamos megállója is gyalogjárásnyira elérhető.

Helyszín

A lakás nagyon egyszerű, néhány kis helység lehet benne kialakítva, de és senki mással nem találkoztam. A mi szobánk aprócska volt, de azért ketten elfértünk benne illetve a földön egy széles tatami, tehát a lényegnek megfelelt. A fürdőszoba is picike, a célnak kialakított, azért itt a zuhanykabin épp nem volt tökéletes állapotban, az egyik ajtó már majdnem lejött, de azt még vissza tudtam a helyére tenni. Nem volt semmmi vészhelyzet. Tudfürdők bőven voltak, a melegvíz néha picit rakoncátlankodott, de lehet hogy nekem kellett volna jobban bánnom a csapteleppel. Néha forró jött, néha szinte hideg...

Hirdető külseje

Yade annyiban meglepett külsőre, hogy szerintem az adatlapjánál alacsonyabb, de ez persze nem negatívum csak ezt vettem észre. Nekem külsőre nagyon tetsző, kifejezetten fiatal "hölgy" nyitott ajtót, kedves mosollyal. Egy szép "fekete fehérneműben" volt. Szerintem nagyon szép alakja van, a képei alapján én picit másra számítottam, de végülis inkább jobbat kaptam, pedig a fotókon is gyönyörű. Amikor visszatértem a fürdésből a melltartója már lekerült róla - sajnos a bugyi egészségügyi okoknál fogva kötelezően fent kellett hogy maradjon - és kiderült, hogy a vártnál kellemesebb mellmérettel van megáldva. Szép formájú, igen kemény körtékkel találtam magam szembe, aminek nagyon örültem. Tehát bár a magasságnál megadott adatoknál némi hiány jelentkezett, itt kárpótlást kaptam. És így jártam jobban.

Masszázs

Mivel másfél órára mentem, lehetőségem volt kétszeri kényeztetésre, vagyis az szeánsz is azzal kezdődött. De utána volt egy nagyon kellemes masszázs is. Szóltam neki, hogy eleve hét vége van, nem kell, hogy túl sok energiát rám pazaroljon, nem muszáj a legerősebb masszázsát bevetnie. Végül az egész testemet végigjárta, sőt míg hason feküdtem, még kaptam csúszkát is ami nagyon fincsi volt. Picit sajnáltam, hogy a csúszka is természetesen bugyival történt, mert még kellemesebb lehetett volna az egész... Egész idő alatt nagyon kellemesen sikerült vele elbeszélgetni, olyan volt mintha nem is először találkoztunk volna. Egész intim dolgainkat is meg tudtuk egymással osztani, nagyon fesztelen és jó hangulatú volt az egész együtt töltött idő, pedig nekem szokott lenni problémám a kommunikációval, de Yade-val minden olyan gördülékeny volt. Olyan kedves volt tőle, néha még bókolt is nekem, pedig nem biztos, hogy igazán rászolgáltam. A masszázst nem siette el, az egész inkább egy jóbaráti együttlétnek tűnt semmint puszta szolgáltatásnak. Nekem ez bejött :)

Kényeztetés

A kétszeri kényeztetés miatt ezzel kezdtük, de ezúttal nem volt ezzel semmi bajom, mivel olyan kellemes hangulatot teremtett előtte, hogy hiába kezdte a kényeztetéssel, egyáltalán nem volt kényelmetlen. Emellett nagyon türelmesen szép lassan esett neki a játékszernek, nem éreztem azt amit már néhány másik helyen, hogy az első kényezetést gyorsan letudják gépiesen. Itt már ez is tök kellemes és intim volt. Nem is bírtam túl sokáig. A második felvonás már jóval tovább tartott, ott is nagyon ügyesen "kezelte" a botkormányt, de valahogy még itt is közben fennmaradt az a vidám, oldott hangolat. Inkább volt barátnős együttlét, mintsem túlzottan erotikus. De ez nekem megintcsak kifejezetten bejött. Volt egy pont ahol picit elkezdtem tartani tőle, hogy nem sikerül másodszorra teljesítenem, de aztán ezen is ügyesen átlendített, mert ekkor elölről is kaptam egy kellemes csúszkát - csak már megint az a fránya bugyi zavart meg kissé... Végül a kezei között értem véget. Ennél jobban nem tudok a részletekbe menni, semmi nagyon különleges akció nem történt, egyszerűen minden "csak" pont jó volt.

Elszámolás

Az árak publikusak, azonban vannak extrái, de pont olyanok amikért vagy nem annyira vagyok oda, vagy épp nem volt elérhető, tehát semmi pluszt nem vettem igénybe. Még az első fürdésből visszatérve tettem a polcra a csokrot. Nekem a kapott élményért teljesen megérte.

Yade, jó masszázs

  Underdog

Egyeztetés

VTR-en írtam, de telefonon is hívtam. Azonnal elérhető volt és elég alaposan át is beszéltük a programot.

Megközelítés

Mivel nekem séta távolság, ezért a parkolásról csak általában tudom mondani, hogy problémás szokott lenni a környéken. Egyébként a cím egyértelmű és könnyen megtalálható. A bejutás is pofon egyszerű.

Helyszín

A lakás egy direkt erre a célra kialakított, több szolgáltatót adó otthon. Amit én láttam belőle az praktikus és egyszerű, pont amit vár az ember. Előszoba után nyílik a kis masszázs kuckó és az előszobából a zuhanyzó is. Ez utóbbi tud fennakadást okozni, ha egyszerre több vendég van. Zuhanyzó és a kiszolgálás tökéletes.

Hirdető külseje

A képek alapján egy határozott, “végzet asszonya” típusú hölgyet képzeltem. Ezzel szemben egy bájos, nagyon kis visszafogott teremtés fogadott az ajtó mögött. Kicsit mást vártam, de egyáltalán nem voltam csalódott. Sőt, igazából a hangulatomhoz jobban is illett egy ilyen visszafogottabb lány. Fekete fehérnemű volt rajta és igencsak csinos volt. Az arcát picit lepontoztam, de ez senkit ne riasszon el. Kimondottan bájos arc is társul a csinos testhez, azért az alacsonyabb pont, mert nekem nem egészen az esetem. Amit külön kiemelnék, az a korrektsége. Minden értékem a szobában maradt, de amíg zuhanyoztam ő sem volt a szobában. Jól kommunikált és kedves volt. Összességében mást vártam, de jó volt az első benyomás.

Masszázs

A masszázs pont olyan volt, ahogy kértem. Szeretem a kemény, sport masszázst, de most egy kimondottan gyengéd, relax masszázsra vágytam. Nagy csodára nem volt szükség, de egész jó mozdulatokkal gyorsan ellazított és egy nyugodt állapotba varázsolt. Nem volt különleges a masszázsa, de nagyon alapos volt és érzéki. Finoman izgatta, amit izgatni kell. Majd a végén az egész hátamat végig simította a melleivel. Pont annyira volt izgató, hogy fordulás után ne nagyon kelljen várni a merevedésre. Mindezt két tükörből is lehetett követni.

Kényeztetés

Fordulás után kézzel előmelegítette a dolgokat egy natúr franciához. A francia maga nem volt különleges, de közelebb vitt a véghez. Közben azért én is elkezdtem kicsit felfedezni őt, de most egyoldalú randevúra érkeztem, önző módon csak kértem és nem adtam. Azért a nagyon csinos popsit és a tenyérnyi kis melleit alaposan felfedezte a kezem és a nyelvem is. Volt olyan pillanat, amikor mintha ő is kicsit hangulatba jött volna, de lehet csak én voltam már közel a végéhez és ezt akartam csak érezni. Szerintem benne lett volna, ha kezdeményezek egy közös véget, de ahogy már írtam is, most önző céllal érkeztem. Felváltva izgatott kézzel és szájjal, arra figyelt, hogy a popsiját és a melleit mindig elérhető közelségbe helyezze. Amikor éreztem hogy a végéhez közelítek, akkor megkérdezésével és beleegyezésével fölé térdeltem és a melleire élveztem. Pont olyan volt az egész aktus, mint amilyen Yade maga. Semmi különlegeset nem csinál, de amit csinál, azt tökéletesen és nagyon kellemesen. Ugyan egy szót sem beszélgettünk közben, de érzésre ilyen lehet az egész személyisége is. Semmi szuper extra, de amilye van az szexi és izgató. A végén még frissítővel is kedveskedett, ami nagyon figyelmes volt tőle.

Elszámolás

Nem beszéltük meg az extrák árát előre, de nem ért semmilyen meglepetés. Korrekt áron kaptam egy korrekt szolgáltatást. Az elszámolás a végén volt intézve. Azt jeleztem előre, hogy franciával és csúszkával kérem. Mindkettő meg is volt. Azt nem is tudom, hogy a mellére élvezés az alap-e. Az spontán ötlet volt a végén.