Beszámolóim

Nina, istennő masszázs

  Billy Utah

Egyeztetés

Telefonon hívtam, szerencsém volt, mert azonnal felvette, másnapra egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

BKV-val igen jól megközelíthető, a parkolás viszont igen nehéz, a környék elég zsúfolt, fizetős parkolás

Helyszín

Jól rendben tartott lakás, tiszta fürdő, sokféle tusfürdő, nedvszívó, méretes törölköző. A szoba hangulatos, tatamival ellátva, mellette tükör, amiben jól meg lehet figyelni az eseményeket.

Hirdető külseje

A képeken ő van, pontosan úgy néz ki, ahogy a képeken is. Kapod, amit látsz. Ez nyilván ízlés kérdése, nekem bejön az alakja, azért mentem hozzá. Husi, nagy cicikkel, hosszú hajjal, amit felkötve visel.

Masszázs

Másfél órás programot kértem, ami egy felvezetéssel kezdődik és egy levezetéssel ér véget, ezekről majd a következő részben. Erős masszázst kértem, amit rengeteg olajjal végzett. Talpmasszázzsal kezdődött, majd alaposan átgyúrta a vádlijaimat, a combjaimat, a csípőmet, a derekamat, hátamat és a nyakamat. Mivel mindenem rendesen be volt állva, elég sokat küzdött, de minden csomót eltüntetett, nem adta fel közben. Végig beszélgettünk, változatos témákról, nagyon jól el lehet beszélgetni vele, kedves, vidám, művelt lány.

Kényeztetés

Fel- és levezetés is volt, kb. ugyanaz a koreográfia, rengeteg olajjal mindenhol, a csúcs cicikkel végzett csúszka igazán őrjítő, közben az ajkaival a gerincemet izgatta, nem volt egyszerű türtőztetnem magam a fordulásra való felszólításig. Utána csodálatos franciát kaptam, minden részem el lett kényeztetve, majd a csodálatos melleire élvezhettem. Tisztogatás, fürdés, elszámolás, balra el.

Elszámolás

Az alapban minden benne van, nagyon korrektül az előre megbeszéltek szerint.

Nina Afrodité, felejthetetlen masszázs

  Pos

Egyeztetés

Telefonon hívtam, nem vette fel, de kicsit később visszacsörgött, így másodszorra elértem. Már a hangjától beindultam, pedig nem először találkoztunk. Sikerült találni egy mindkettőnknek jó időpontot, úgyhogy délután már robogtam is hozzá.

Megközelítés

A cím pontos, könnyű megtalálni. A parkolás fizetős, viszont egy csomó hely van. Szerintem mindenféle BKK van kb. 5 perc gyaloglásra.

Helyszín

A helyszín nem szalon, hanem egy frissen felújított lakás. Nina azt mondta ketten rendelnek ott, én személyszerint senki mással nem találkoztam. A fürdő olyan, mint egy frissen felújított fürdő :-). A szobában franciaágy, a mozizáshoz tükrök. A higiénia 10 / 10.

Hirdető külseje

Nina a régi külsejéhez képest sokat fogyott, de hála istennek, még mindig van mit fogni rajta, ott kerekedik ahol kell. Azok a csodálatos giga cicik persze megvannak, sőt fel is vannak turbózva! Miután ajtót nyitott, le sem tudtam venni róluk a szemeimet. Röviden: egy kedves, mosolygós, formás istennő.

Masszázs

A masszázs nagyon kellemes volt, de igazából nem ezért jöttem. Gyengéd, erotikus masszázst kértem, aminek a vége felé már csak a benyúlásokra, besimításokra koncentráltam. Nina ügyes ténykedésének következtében álló farokkal fordultam hanyatt.

Kényeztetés

Megkértem, hogy mutassa be a Lingam masszázs tudományát, közben én a hatalmas gyönyörű cicikkel foglalkoztam. Hihetetlen, hogy mit tud művelni a két pici kezével, le is kellett állítanom hamarosan és megkértem hogy a szájával végezzen ki. Mindent megkaptam, ami egy jó szopáshoz tartozik. Finom szopikázást, nyalogatást, óvatos harapdálást, erőteljesebb bólogatást. Amikor éreztem, hogy közel a vég, szóltam neki hogy segítsen be a kezével is szopás közben. Így is tett, és én nemsokára hatalmasat élveztem a szájába. (Ezt az egy extrát vettem igénybe). Hagyott a szájában lenyugodni, közben néha-néha finoman a nyelvével megsimogatta a farkamat. Végül kiengedett a szájából, hozzámbújt és kicsit beszélgettünk. Nemcsak gyönyörű lány, de okos is. Végül sajnos letelt az órám, úgyhogy irány a fürdő és tipli.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt, ahogyan megbeszéltük. Egy extrát vettem igénybe, a szájba élvezést. Ami nagyon megérte! Ez még egy ötössel megdobta a csokrot. Úgy tudom, hogy van egy órában kétszeri élvezési lehetőség is extraként, de ezzel nem éltem. A másfél órában kétszeri élvezés alap nála. A többit nem kérdeztem meg.

Nina, felejthetetlen masszázs

  kispista001

Egyeztetés

VTR-en keresztül egyeztettünk időpontot. Könnyen és gyorsan ment az egyeztetés, nagyon rugalmas volt.

Megközelítés

Móricz Zsigmond körtértőr pár perc sétára található a helyszín, így abszolút könnyen megközelíthető. Én BKV-val mentem, a VTR-en megadott cím pontos és könnyen megtalálható. A ház elé érve megcsörgettem és kaptam is a plusz információkat a bejutáshoz.

Helyszín

A lakás egy szépen felújított polgári lakás, fürdőben zuhanyzó van és minden amire csak szükség lehet (kb 20 féle tusfürdő, többféle szájvíz kispohárral, dezodor, egyszer használatos fogkefe, fogkrém). Baszobába egy masszázs ágy és egy hatalmas és kényelmes franciaágy is található valamint az elején a hangolódó beszélgetéshez van egy külön kanapé is. Lakásban mindenhol patyolat tisztaság volt.

Hirdető külseje

Képeknek abszolút megfelel, de ami a képeken (diszkréció miatt) nem látszik az a gyönyörű arca. Engem egy fekete melltartó-body szettben fogadott, nagyon szexi volt benne. Kedvencem a szemei és a mosolya volt.

Masszázs

Egy nagyon kellemes masszázst kaptam inkább erotikus masszázs volt mint szakszerű de ez az én kérésemre történt így. Nagyon jól esett és abszolút elérte a célját, mindenképp visszatérek, hogy újra lehetőségem legyen átélni.

Kényeztetés

Masszázs után egy heves csók csata végén kértem, hogy én kezdhessem a kényeztetést, ebbe Nina örömmel bele is egyezett és a hangokból ítélve elég gyorsan csúcsra is jutott. Kis pihenés és összebújás után ő folytatta a kényeztetést. Eszméletlen natúrfranciát kaptam amivel ki is végzett. Utána pedig összebújva hosszan csókoloztunk és simogattuk egymást, valamint megbeszéltük az élet nagy dolgait, szerencsére nagyon jó beszélgetőpartner is.

Elszámolás

Extrát nem kértem, nekem tökéletesen megfelelt az "alap" program, azért az idézőjel, mert sok dolog ami nála alap az másnál extra. Elszámolás a végén történt a kisasztalra helyeztem a rózsa szálakat.

Nina, felejthetetlen masszázs

  matt33

Egyeztetés

Mivel már ismerjük egymást már elég volt itt cseten egyeztetni, hogy meglátogatnám félórácskára! Ha még nem voltál nála, biztos könnyen fel tudok te is venni a kapcsolatot a Drága Ninaval!!!

Megközelítés

Forgalmas helyen található meg a kuckó, de parkolás könnyen megoldható a közeli bevásárló központban. BKV-val még egyszerűbb, hisz egy forgalmas csomópont közelében van. VTR egyeztetés során pontos címet kaptok meg.

Helyszín

Régi bérház alsóbb szintjén található a kuckó, amely több szobából áll és egy tiszta fürdőből. Mindig tiszta jó nedvszívó törülköző áll rendelkezésre a vendégeknek. Ha szeretnétek főzhettek is Ninara. Nem egyedül van a lakásban, de nincs semmilyen zavaró körülmény emiatt.

Hirdető külseje

Külső csodás, a képek nem csapnak be.
Annyi változás volt, hogy rövidebb lett a haja, ami szerintem jobban áll neki. Legalábbis a velem egykorú is ezt állapította meg mikor megláttuk :D Egy lenge feketében várt amiben rejtőzködtek egy fehérnemű szett alatt a keblei illetve puncija.

Masszázs

Jól kezdődött a találka, mert amikor még útközben voltam a parkolótól felhívtam, h nemsoká ott és mire reagált volt Nina már le is merült a telefonom, így csak bízni tudtam abban, hogy vki majd beenged az épületbe. Igaz hogy már voltam nála, de vhogy a kapucsengő számokat sosem tudom megjegyezni :/ Szerencsém volt, mert ahogy odaértem jött ki a ház egy másik lakója, majd elcsábultam ;) (na jó ezt remélem Nina nem olvassa :D) innen már a lakásba való bejutás már izgalommentesebb volt.
De amikor bejutottam és megláttam Ninam (remélem mondhatom ezt :)) azonnal újra izgalomba jöttem. Rövid program megbeszélés után mentem a fürdőbe. Itt felkészítettem minden testrészem a csodás masszázsra. Szobába visszaérve fehérnemű szett már a múlté volt és csak a lenge feketében várt állva v ülve már nem is tudom (asszem sok minden kiesett) :) Odaléptem, hozzá h kicsit forrósítsuk a hangulatot hisz melegben könnyebben lehet átgyurni az izmokat gondoltam én :D Annyira jól sikerült, hogy...

Kényeztetés

Nina már az ágyon feküdt én pedig a lábai közé térdelve ajkait csókoltam, ahogy éreztem talán jól is csináltam. Egyre intezívebb reakciókat kaptam, így azt gondoltam most nem hagyhatom abba, így talán többször is megfelelő volt Nina részére a munkásságom :)
Majd Önös érdekből kijöttem lábai közül és újra felfedező útra indultam a többi testrészéhez és hagytam ő is ezt tegye velem. Így is tett, egy kis extrával amit mások csúszkamasszázsnak hívnak, rajtam csúszkálva és a farkam szorítva végzett ki és a forró nedűt köztünk szétfojva használta fel 'síkosítónak' h még egy kis masszázst kaphassak :)
Egymásra borulva még beszélgetünk egy kicsit, de már az időm végefelé járt, így csókot adva elbúcsúztam és a fürdő felé vettem az irányt. Egy kis csevej még a végén és elbúcsúztam!
Köszönöm Nina !

Elszámolás

Végén az előre megbeszélteknek megfelelően.

Nina, felejthetetlen masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Beszámolokon.com-on szörfözgetve, a felsősorban, egy kiemelt helyen pillantottam meg először a hirdetését. Az oldalára kattintva szembetűnt, hogy milyen erős erotikus kisugárzással bíró képek sorakoznak ott egymás utánban. Az izgalmas képeinek áttanulmányozása után a bemutatkozó szövege fogott meg leginkább. Rendhagyóan összeszedett mondatait olvasva magas intelligenciájára és erotikus kiműveltségére következtettem. Feltételezésem, a telefonos egyeztetés során be is igazolódott. Monalisa nem csak egy ízig-vérig szexi nő, aki mindent tud a férfiakról, működésükről, hanem egy tanult lélekbúvár is. Könnyed, baráti hangulatú csevegésbe kezdtünk. Kitűnő kommunikációján már meg sem lepődtem. Akkor, az egyedi humora talált be legjobban. Többször is hangosan nevettünk a pajzán poénokon. Elcsodálkoztam, hogy milyen lazán eldumálgatunk pikáns témáktól kezdve a mélyen szántó filozófiai tartalmakig. Mindezt úgy, hogy akkor még említésre sem került a klasszikus értelemben vett, adatlapon hirdetett programja. Egyből megfogott az őszintesége és a közvetlensége. Ezek után egyértelmű volt, hogy meg kell őt ismernem személyesen is. A találkozó időpontját lefixáltuk, de annak tartalmáról, esetleges lehetőségekről nem is esett szó. Részletek ismerete nélkül is tudtam, hogy jól fogom érezni magam a kuckójában, történjen ott bármi is.

Megközelítés

Újbuda központtól néhány perc sétányira van a csendes utcácska, ahol a Nina-féle menedékhely van. Így nevezem, mert ebben a rohanó világban, minden ide érkező férfi teljes megnyugvással és testi -lelki felfrissüléssel találkozhat.

Alleeban van bőven parkoló hely a gépjármű biztonságos tárolására. A tömegközlekedés szempontjából ideális helyen van.

Helyszín

Nagypolgári lakás, több, erre a célra berendezett szobából áll. Magas belmagasság, tágas terek és bensőséges hangulat jellemezte az egész helyszínt. A kezelés a bejárattól egyből jobb oldalra eső helyiségben folyt. A szobába toppanva, a baloldalon, egy hatalmas franciaágyat pillantottam meg elsőnek, amely hívogatóan kacsingatott rám. Masszív masszázs pad a szoba közepére volt felállítva. Körülötte a szokásos kiegészítők sorakoztak fel.

Fotelek és szekrények a bejárattól jobbra helyezkedtek el, amelyek olyan kellemes, otthonos érzést kölcsönöztek ennek a helynek. A falon művészi képek láthatóak. Nem valami ócska reprodukciók, nem is a mostanában trendinek számító, üveg felhőkarcolókkal teli, nyüzsgő életet bemutató urbánus fotók, hanem kézzel festett impresszionista művek. Ezek a festmények színében és hangulatában hely erotikus atmoszférájával szorosan korrelálnak.

Csendes, nyugodt hely. Hangulatfények, stílusos zene és kellemes illatok támogatják az ellazulást.

Fürdőszoba is rendben tartott, higiénikus hely. Tisztálkodáshoz mindenből volt bőven választék. Külön kézfertőtlenítő is volt elhelyezve, tekintettel erre, a Covidtól vészterhes időszakra.

Hirdető külseje

Ninaról sok képet láttam. Itt és a konkurens oldalon is átnyálaztam mindet. Tudtam, hogy mire számíthatok, mégis pozitív meglepetés ért. Nina élőben sokkal természetesebb hölgy, igazi, magával ragadóbb egyéniség. Ninaat a bőség jellemzi. Ezt, nem csak rubensi idomaira értem, hanem a lelki gazdagságára is. Nőies idomain kívül a színes érzelem világát és magasan képzett szellemiségét is megmutatta nekem. Minden dimenzióban hamar egy hullámhosszra kerültünk, azonos rezgést produkáltunk.

Külsejére fokuszálva pedig, ha ki kellene emelnem testének két ornamens elemét, akkor azok bizonyosan az eper ízű ajkai és a gigantikus keblei lennének.

Kényelmes öltözékben fogadott. Térdig érő leggings-et és egy pólót viselt. Melltartó nélkül. Pont annyira takarta a szépséges idomait, amennyire kell, és pont annyira volt átlátszó is, hogy azért a piszkos maszkulin fantáziám beindítsa. Csak sejtetni engedett, finoman jelenített meg a dolgokat, nem volt az intimitás határait egyből átugró direkt marketing gerillaharcos amazonja.

Masszázs

Masszázs választható krémmel és/vagy olajjal történhet. Ehhez a padon hason fekvésben kell elhelyezkedni és rábízni magunkat Ninara. Elsőnek egészségügyi kérdésekkel puhatolózott a fiziológiai állapotomról. Gyógy masszőrök rutinos procedúrájával nyitott.

Majd a lábfejem alá egy törölköző tekercset helyezett, amely így kényelmes tartást adott a végtagjaimnak. Ezután, a tenyerébe jó nagy adag olajat csorgatott és elkezdődött az áldásos tevékenysége a bokámnál. Onnan indult felfelé, derekamon át a vállaimig. Az egész masszázs szakmailag precízen felépített rendszerben történt. Akkurátus mozdulatsorok követték egymást. Egyszerre volt lazító és felfrissítő. Voltak helyek, ahol csak mérsékelt intenzitással gyúrt meg. És voltak olyanok is, ahol, dinamikát váltott és progresszív módon gyömöszkélt.

Csukott szemmel adtam át magam az érzésnek, csendben hallgattam őt, megnyugtatott, ahogyan magyarázta az érintéseinek tematikáját. Lényeg az, hogy mire a végére ért, addigra szinte ujjá születve éreztem magam. Minden mozdulatom olyan könnyeddé és légiessé vált. Még a légzésem is felszabadult lett.

Kényeztetés

A kétórás program második része egy terápiás jellegű beszélgetéssel folytatódott. Nina jobb, mint egy klinikai pszichológus, mert a személyisége empatikus és joviális. Együtt érzően és szociálisan fogékonyan, társként viszonyult hozzám a kezelés alatt, nem pedig úgy, mint egy „ Na, majd én mindjárt megmondom, hogy, hogyan lesz neked majd a legjobb” személyi coach. A tekintete annyira szuggesztív, hogy szinte a lelkembe látott vele. Teljesen megnyíltam neki, nem maradtak titkaim előtte. Erre a baráti beszélgetésre nagy szükségem volt, általa fedeztem fel néhány, a tudatalattimban dolgozó elfojtást. A fejlődésem irányát együtt kijelöltük és ezzel párhuzamosan megkezdtük a személyiség fejlesztő tréningemet. Az edukációm további találkozóink alkalmával folytatódik majd.

Elszámolás

Két órás program után egy átlagosnak nevezhető csokor átadására került sor. Maximális diszkrécióval történt meg. Mindent egybe vetve bagatell, a kapott élmény ismeretében semmiség.

Nina Afrodite, felejthetetlen masszázs

  matt33

Egyeztetés

Hosszú csetelésbe keveredtünk jó pár hete és már próbálkoztunk egy találkozóval, de külső okok miatt nem jött létre. Most már múlt héten előre jeleztem érkezési szándékom és ő azonnal visszaigazolta h rendben van. Így létrejött a tali :)

Megközelítés

A kerület központi részén, jó parkolási lehetőségekkel a környéken, de könnyen megközelíthető tömegközlekedve is.

Helyszín

Régi építésű társasház egyik csodás több szobás lakásában fogad, ahol a szobáját a saját ízlésének megfelelően alakította ki, olyan Ninas lett :) Higiéniával minden rendben, tusfurdő, fogkefe, fogkrém, szájvíz minden mennyiségben :) Kézfertőtlenítő is áll a 'páciens' rendelkezésére!

Hirdető külseje

A külső egyszerűen fenomenális! Képek hűen tükrözik a külsőt és belsőt is. Nincs csalódás :)

Masszázs

Megérkezésemkor, hosszan elbeszélgetünk (szóval hagytam őt kibontakozni :) ) Mesélt magáról, hogy mint képzeli el a következő rövid időt velem és nélkülem a hosszú életet :D (bár azt már biztos nehezen tudja elképzelni :)) Megbeszéltük mi legyen a program, bár ezt nehéz volt végig csinálni, mert a tusolás után szinte össze voltunk bújva, és nehéz volt tartani a programot h előbb masszázzsal kezdjünk. De sikerült, csodás kezeivel végig masszírozott tetőtől talpig ill fordítva :)

Kényeztetés

Közben előkerült egy kis olaj is, ami már a mellén/keblén landolt és elkezdődött a csúszkamasszázs, majd egy ponton megfordulhattam és ha már én is beolajazódtam, így én is kényeztettem őt. Kölcsönösen kényeztettük egymást kézzel, szájjal, (lábbal :D). Nem is tudunk szétszakadni egymástól, volt hogy már ő sem tudott koncentrálni rám, m annyira rá tudtam csatlakozni. Én az ilyet szeretem, mikor már a másik nem tud mit csinálni csak megadni magát :) Mellékesen én is elmentem ahogy folyton csúszkált rajtam, de nekem nagyobb örömet okozott, hogy őt láttam nagyokat élvezkedni :) Köszönöm Nina !!!

Elszámolás

Elszámolás a végén történt diszkréten. Minden korrekt volt a megbeszélteknek megfelelően

Nina, felejthetetlen masszázs

  andromeda

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, egy nappal előre könnyen sikerült időpontot találni, és SMS-ben még visszaigazoltuk mindkettem, hogy tudjuk tartani a megállapodást. Nagyon barátságos, kellemes a hangja a telefonban (és élőben is), ez nálam mindig pozitív előjel. Alig vártam, hogy találkozzunk.

Megközelítés

BKV-vel ajánlatos a tetthelyet megközelíteni, nagyon jók az összeköttetések. Autóval nem ajánlom, mert nehéz szabad parkolóhelyet találni. Nina pontos útbaigazítással szolgál, aki eltéved, magára vessen :-)

Helyszín

A lakás egy viszonylag régi, de jó állapotú házban található. Többen is rendelnek, szerintem max. 3-an, de amikor én mentem, csak egy kollegina volt még jelen, ezt abból gondolom, hogy hallottam, ahogy Nina vált valakivel egypár szót. A szobák egy közös előtérből nyílnak, a szükséges diszkréció biztosíttatott, másik vendéggel v. szolgáltatóval nem találkoztam. A fürdőszoba jól felszerelt, én tusoltam, de van nagy fürdőkád is :-) A tusfürdő-választék világszínvonalú, a bőség zavarával küszködtem... A tetthely maga igen kellemes, barátságosan berendezett szoba. Masszázspad nincs, helyette egy jó széles tatamira heveredik a kedves vendég. A falon tükör, lehet kukucskálni :-) Ja, és van szobainas!

Hirdető külseje

Nina sokkal vonzóbb, mint a képeken. Az tény, hogy van rajta mit fogni :-), de arányos a testalkata, és a mai sovány-fetisiszta világban valahogy üdítő változatosság, ha egy nőnek teltebb idomai vannak. A szemei gyönyörűek, meleg barna tekintete van, ez nekem az egyik gyengém :-), el is varázsolt velük legott.

Masszázs

Nekem főleg a hátammal és vállammal vannak problémáim, és örömmel jelenthetem, hogy mindkét területet abszolút szakszerűen dolgozta meg. Egyértelműen profi masszázst kaptam, nagy odafigyeléssel. Bőségesen használja az olajat, ez a bőrömnek kifejezetten jólesett. Nina kérte többször is, hogy szóljak, ha túl erős v. gyönge a masszázs, igyekeztem is visszajelzéseket adni, de igazából nem volt rá szükség. Nina a "kezeivel lát", teljes mértékben a páciensre koncentrál, nekem nem is volt más dolgom, csak időnként nyögni... :-) Felettébb jólesett. Fej- és arcmasszázst is ajánlott, de ezekre idő hiányában (1.5 órás programot kértem) nem került sor, majd máskor. Másnap volt egy enyhe izomlázam a problémásabb zónákban, de ez pusztán annyit jelent, hogy hatott a kezelés.

Kényeztetés

Kölcsönös orális kényeztetésben állapodtunk meg, ami igen jó döntésnek bizonyult. Nina a hirdetésében és személyesen is hangsúlyozza, hogy "aktus nincs!", én ennek örültem, mert nem voltam semmi ilyesmire hangolva (csúnya szerelmi csalódásból gyógyulgatok éppen). Egy jó cunnilingusban viszont mindig benne vagyok :-) és Nina egy barátságos, meleg puncit kínált föl sóvárgó ajkaimnak és nyelvemnek. Ugy éreztem, hogy jólesett neki a kényeztetés, bár nem jutott el a csúcsra, de jelenlegi lelkiállapotomban ez nem lepett meg. Viszont kialakult köztünk egy nagyon kellemes erotikus feszültség, aminek köszönhetően egy igen magas színvonalú csúszkamasszázs után (ne hagyják ki, uraim!) engem sikeresen fölrepített a mennyországba. Franciatudása felsőfokú, és a csodaszép, nagy kerek cicikkel is hatékonyan besegített. Igazi, szép, lélegzetelállító orgazmust ajándékozott nekem, amelynek lelki gyógyhatását gondolom, nem kell ecsetelnem...

Elszámolás

A megbeszélt számú virágot tettem le az asztalra, utólag. Ezt mindig nagyon szeretem, ha nem kell előre adni ill. nem téma, tudjuk, hogy kap egy csokrot, de ez szinte mellékesen történik. A bp-i átlaghoz képest egy picivel több, viszont megérte. Nagyon is!

Nina, nagyon jó masszázs

  KICSIZOO69

Egyeztetés

Több éve kacsingattam Nina hirdetésével, mivel nagyon szimpatikus külsővel rendelkezik, széles Nála a lehetőségek tárháza, és itt a Beszámolókon csupa-csupa nem kicsit pozitív beszámolókat olvastam Róla. Nekem a mostani munkahelyem és beosztásom sansztalanná teszi a hétköznapi randit, ezért csak és kizárólag a hétvége jöhetett szóba. A mostani három napos hétvége szombatja megfelelő volt Ninának és nekem is, így sms-ben, telefonon egyeztettünk, majd VTR-en került sor a randevú véglegesítésére és visszaigazolására is. Ninának telefonban is végtelenül kedves hangja van.

Megközelítés

Allee pláza, Gellért tér, Bartók Béla főút által határolt bermuda háromszög, kedves és csendes budai környék, ahol nagyon jó dolog elveszni. Tömegközlekedéssel is kiválóan meg lehet közelíteni, többféle és több számozású elektromos meghajtású tömegközlekedési eszköz megáll a közvetlen- illetőleg az 5-10 perc sétára található közelben is. A parolás hétköznap fizetős, én hétvégén mentem. Az utcán nincsen sok hely, de az Alleeben kényelmesen és biztonságosan tudtam parkolni (kb. 10 perc séta), valamint 3 percre a tetthelytől található egy másik parkoló ház is a Bartókon. Ha autóval megy az ember, érdemes előbb érkezni, és akkor nem kell izgulni a parkolás miatt.

Helyszín

Csendes és diszkrét, tágas budai lakás nagy belmagassággal, vastag falakkal, szépen felújított fürdőszobával. Abszolút diszkrét, Ninaval ketten voltunk a lakásban. A VTR pontos helyet jelöl, kapucsengő számot a helyszínen kaptam telefonon. Bejutás egyszerű és diszkrét, szomszéddal vagy egyéb kíváncsi szempárokkal még véletlenül sem futottam össze. A fürdőszobában többféle tusfürdő, szájvíz, fogkrém, szappan, spray, és egyéb ápolási eszköz ált rendelkezésre. A zuhanykabin tökéletesen megóv attól, hogy kipacsáljam a vizet, a zuhanyrózsa pedig hangulatosan világít. A franciaágy stabil, nagy és kényelmes, van egyébként masszázspad is, de ezt most mi nem vettük igénybe.

Hirdető külseje

A fényképek nagyon jól visszaadják a valóságot. Csodálatos cicik, finom husis combok, kerek popó, és ami a fényképeken nem látszik, kedves huncut igazi Ninás mosoly, akárcsak a névadónak.

Masszázs

A masszázs rész alatt folyamatosan beszélgettük, repült Ninaval az idő. A nyakam, a hátam, a derekam, és a vádlim új erőre kapott a masszázs közben, de magára a cselekménysorra nem igazán figyeltem, mivel Nina mondanivalója sokkal érdekesebb volt számomra, igazi barátnős ismerkedést, beszélgetést folytattunk egymással, kb. úgy éreztem, mint ha ez egy privát randevú lett volna, természetesen tudva, hogy ezen ábrándozásom és feelingem csupán illúzió. Nina abszolút a vendégcentrikus vonalat képviseli, kedves és nyitott szolgáltató, akinél az ember igazi minőségi- és személyre szabott kiszolgálást kap.

Kényeztetés

Az első körös kényeztetés a bejutásomat követő ismerkedés után kezdődött. Szemkontaktus, simogatás, apró finom szájra puszik, kedves beszélgetések, egymásra hangolódás. Majd elkísér Nina engem a fürdőszobába. Alapos fürdés és szájápolás után Nina már mezítelenül várt engem. Hosszas, mély igazi barátnős nyelves csókokat váltottunk, miközben simogattuk egymást, végig puszilta a felsőtestem, mellbimbómat a nyelvével ingerelte, majd a látens hermafrodisztikus anatómiai felépítésemből eredő prosztata- és ánusz túlérzékenységemet, ezekből fakadó lovagló fétisemet ragyogóan ki tudtam élvezni Ninaval. Nina az ágy szélére ült, én meg szemből lovagló ülésben a combjaira. Bokáját és vádliját ütemesen emelgetve, a térde és a combjai izgatták a fenekemet, valamint a gátamat és a prosztatám felszínét, miközben az álló péniszem Nina pocakjához simult és egyre inkább meredezett csodás cicijei felé. Elközelget az első végem, így Nina hanyatfeküdt a franciaágyon és szemből a csípőjét vadul meglovagolva, a cicijei közé spricceltem az első kör végén. A második körös kényeztetésem volt a másfél órás program utolsó lényegi fázisa. Nina csókokkal, simogatással, ciciszexszel, golyó nyalogatással, simogatással és natúrfranciával annyira tökéletesen felhúz engem, mintha csak a menyasszonyom készülne velem éppen vadul szeretkezve családot alapítani, annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy a vadul szeretkezve történő családalapítás nem fog létrejönni az előjáték végén, kőkemény izgalmi állapotba kerültem. Ezt követte a prosztatamasszázs natúrfrancia kombó, mellyel Nina figyelmességével és tudásával néhány perc alatt másodjára is touchra tett engem.

Elszámolás

Az üvegpohár alá helyezve a virágszálakat utólag, a második fürdésemet követően. A bővebb infó gombbal elérhető minden lényeges információ. Távozásom előtt még egy eszpresszóval is megkínált, majd kedvesen elbúcsúztunk egymástól.

Nina, nagyon jó masszázs

  Pos

Egyeztetés

Telefonon értem e,l ahogyan mindig, sikerült olyan időpontot találni, amelyik mindkettőnknek megfelelt, de sajnos csak másfél órát ért rá.

Megközelítés

A parkolásra kell egy kis időt szánni, nekem most szerencsém volt, éppen kiállt valaki és én gyorsan becsusszantam. A cím pontos, bár nem értem miért kell ezt leírni, minden lánynak érdeke, hogy pontos címet adjon meg. A Körtérhez közel van, tehát mindenféle BKV járat megy arra.

Helyszín

Polgári lakás, nagy belmagasság, szépen karbantartott, mindenütt tökéletes tisztaság. A fürdő jól felszerelt, szép nagy zuhanykabin, millió tusfürdő, szájvíz stb. Jó illatú nedvszívó törölközőt kaptam. A masszázs egy hatalmas szobában történik, van masszázspad és franciaágy is, én az utóbbit választottam. Az ágy mellett hatalmas tükör, mindent végig lehet követni benne. A ruhákat szobainasra vagy a kanapéra lehet tenni.

Hirdető külseje

Régen láttam már Ninát, úgyhogy teljesen meglepődtem, hogy mennyit változott, de csakis előnyére! Dögös vörös haj, igéző szemek, gyönyörű arc, csókos ajkak, ezek változatlanok maradtak. Viszont ledobott jónéhány kilót, de megmaradtak a csodálatos gigantikus cicik és a kerek, markolni való popsi. Egy lila bodyban fogadott, a mellek majdnem szétszakították az anyagot, fantasztikusan nézett ki. Természetesen a hatalmas cicik a kedvenceim!

Masszázs

Felvezetés-masszázs-levezetés volt a program. Most csúszkamasszázst kértem, mert érezni akartam mindenfelé azokat a csodálatos melleket. Én olajoztam be őket, gondos munkát végeztem, majd hasrafordultam és átadtam magam a relaxációnak és a tükörből történő mozizásnak. Nina minden irányból csúszkált a hátamon, a combjaimon és a fenekemen. Fantasztikus érzés volt ahogyan a giga cicik siklottak rajtam. Egy idő után finom besimításokkal éreztette, hogy nem sima masszázsról van itt szó. Szólt, hogy forduljak meg, majd elölről is megkaptam ugyanazt a finom csúszkát, csak itt már egyre többször került a farkam a cicik közé. Végül elrendezte a lábaimat és beült közéjük, de ez már a levezetéshez tartozik.

Kényeztetés

Elmentem zuhanyozni, majd mikor visszatértem, kérésemre már meztelenül várt. Az ágy mellett állva csókolózni kezdtünk, nagyon jól csókol, megvan benne a kellő gyengédség és érzékiség. Kezünkkel elkezdtük felfedezni egymás testét, majd kis idő után a franciaágyon kötöttünk ki, ahol folytattuk ugyanezt.
Éreztem a légzésén, hogy felizgult, de sajnos kölcsönösségre pirosbetűs napok miatt nem volt lehetőség. Egyszer csak elkezdte a mellemet csókolgatni, majd fokozatosan egyre lejjebb vette az irányt. Körbecsókolgatta és nyalogatta a farkamat, majd amikor elért a hegyéhez, kezdetét vette egy fantasztikus francia, zacsinyalogatással, alulra besimítással, oldalt harapdálással fűszerezve. Belenéztem a tükörbe és a látvány olyan csodálatos volt, hogy nem sokáig bírtam, hamarosan a szájába élveztem. Nem kapkodott, folytatta nagyon finoman a szopást amíg az utolsó cseppet is ki nem húzta belőlem.
Ezután jött a csúszka.
A csúszka végén a lábaim között ülve elkezdte sok olajjal simogatni a farkamat. rengeteg lingam fogást bevetett, két kézzel puncit formázott, néha csak három ujját használta, néha egy kezét a makkon a másikat a fenekemen. Nem tudnám mindet felsorolni, de hatalmasat élveztem a kezei között. Mosolyogva letakarított, azután rohannom kellett zuhanyozni mert késésben voltam.

Elszámolás

Korrekt elszámolás, pontosan ahogy a telefonban megbeszéltük.

Nina, nagyon jó masszázs

  Pos

Egyeztetés

Telefonon hívtam, néhány próbálkozás után sikerült elérni, de sajnos aznapra már nem volt időpontja, így egy másnapi taliban egyeztünk meg. Vele beszéltem személyesen, nincs telefonos lány.

Megközelítés

A hely a Körtérhez közel található, kb. 100 méterre találtam parkolóhelyet, de ha nem lett volna, úgy terveztem, hogy a közeli bevásárlóközpontban fogok megállni, az öt percre van. Most volt hely, úgyhogy négy perc sétát megspóroltam. A cím pontos, bár én még nem jártam olyan lánynál aki nem tudott pontos címet megadni. BKK-val sem okozhat gondot odamenni, ami a Körtérre visz az oda is jó.

Helyszín

A lakás egy felújított régi polgári lakás, ennek megfelelő belmagassággal, mindenütt patyolattisztaság. A fürdőben zuhanykabin, tusfürdőhegyek, szájvíz meg ami szokott még lenni egy fürdőben. Jó minőségű törölközőt kaptam előtte-utána. A masszázs szoba hatalmas, van masszázspad, franciaágy (mellette óriási tükör), kanapé, szobainas stb.

Hirdető külseje

Egy ideje nem voltam nála, de most megláttam az új képét rövid hajjal és azonnal tudtam, hogy meg kell néznem élőben. Valami nagyon szexi fekete csipkés fehérneműben fogadott, de alig tudtam alaposabban megnézni, mert a feje elvarázsolt. Hihetetlenül dögös rövid haj, azok a mosolygó szemek, a csábos ajkak, egyszerűen tökéletes. Akármennyit is fizetett a fodrászának, megérte. Fogyott egy kicsit mióta láttam, de a gömbölyűség mindenhol megmaradt ahol kell. És azok a hatalmas, gyönyörű cicik... Csak néztem lenyűgözve. Egy kedves, csodálatos igazi nő!

Masszázs

Két órára mentem, így a masszázs középre került, két kényeztetés közé. Nem szétszedős, gyengédebb masszázst kértem és pontosan azt is kaptam. Kérésemre többet foglalkozott a nyak körüli részekkel, megtalálta a csomókat, letapadásokat és sikeresen el is tüntette őket. Amikor a fenék környékével foglalkozott kaptam puszikat, besimításokat és a vége felé célratörő benyúlásokat is. Így sikeresen készen álltam a második kényeztetésre....

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve nem bírtam magammal, kiszabadítottam az óriási ciciket és simogatni, csókolgatni kezdtem őket. Aztán a kezemmel elkezdtem felfedezni az egész testét, az összes gömbölyded idomot. Hamarosan a franciaágyon találtuk magunkat és eléggé egymásba gabalyodtunk, sajnos csak a masszázs kategória keretei között. De azért kézzel és szájjal igyekeztem örömöt szerezni neki, ami a hanghatásokból ítélve sikerült is. Ezután hanyatt lettem fektetve és Monalisa elkezdte a szájával bejárni a farkam környékét. Jutott a puszikból, nyalintásokból a golyókra, gátra, majd szép lassan a farkam oldalára is. Amikor felért a csúcsáig, gyengéden az ajkai közé vette, majd kezdetét vette egy igazi kellemes, nem sietős francia. Többször majdnem a csúcsra értem, de ő mindig észrevette és visszavett. Aztán egyszer csak már nem volt visszaút és én élve az előre megbeszélt extrával a szájába robbantam. Nagyon kedvesen egész finom bólogatásra váltott és így hagyott lenyugodni a szájában. Csak mikor már teljesen lenyugodtam, akkor került sor a tisztogatásra.
Ezután kilihegtem magam és következett a masszázs.
A masszázs végén a fordulás után Monalisa beolajozta magát és jött a csúszka, amit már előttem sokan megénekeltek. Csodálatos volt, a farkam hol a mellei között volt, hol a combjánál, néha pedig nem tudom hol. Nehezen tartottam magam vissza, de kibírtam addig amíg áttért a lingam masszázsra, amit hihetetlen ügyességgel abszolvált. Most is elszórakozott velem, többször elvitt a csúcs közelébe, majd visszahozott és mindeközben nagyon kedvesen mosolygott. Végül nem bírtam tovább és hatalmasat élveztem a kezei között. Ekkor még kedvesebben mosolygott és nagyon finoman simogatta tovább a farkamat amíg csak le nem nyugodtam. A hátralévő kis időben csak beszélgettünk, ami szintén nagyon jó volt.

Elszámolás

Az elszámolás utólag történt nagyon korrekt volt. Egy extrát vettem igénybe, NFVSZ-t, amit kár lett volna kihagyni. Teljesen megfelelő méretű a csokor, amit megtoldottam kicsit.

Nina, nagyon jó masszázs

  Pos

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, mivel visszajáró vendég vagyok, nem okozott gondot, hamar találtunk megfelelő időpontot.

Megközelítés

GPS simán odatalál, a cím egyértelmű, mindenféle tömegközlekedés van (Allee környéke). A parkolás most könnyű volt, de lehet nehéz is, akkor ott az Allee parkoló.

Helyszín

Szép kis lakás egy régi bérházban, a célnak megfelelően berendezve. A masszázs franciaágyon történik. A fürdő tiszta, kádban lehet zuhanyozni, sokféle tusfürdő van. Nedvszívó törölközőt kaptam előtte-utána. Hangulatos kis fészek.

Hirdető külseje

Senkit sem érhet meglepetés hiszen arccal hirdet, mindehol gömbölyű gyönyörű lány. És azok a hatalmas, gigantikus cicik, szerintem mindenki kedvencei! Egy nagyon szexi áttetsző kis valamiben fogadott, alatta csak egy falatnyi bugyi volt.

Masszázs

Két órára mentem, így itt most a felvezetést és a masszázst írom le. Amikor visszatértem a fürdőből kedvesen hanyatt fektetett és finoman csúszkálni kezdett rajtam. Minden testrészemen éreztem azokat a csodálatos olajos ciciket. Egyre többször úgy fordult, hogy a farkam a mellei között csúszkáljon, majd amikor már alig bírtam magammal akkor lágyan szopni kezdte. Hol gyorsabban hol lassabban csinálta és a csúcs előtt mindig visszavett. Egyszer aztán már nem volt visszaút és hatalmasat élveztem a szájába. Semmi ugrálás, kapkodás, szépen hagyott lenyugodni a szájában.Ezután hasra fektetett és elkezdte masszírozni a hátamat. Krémet használt, azt mondta sok csomó van benne de Ő ügyesen eltüntette őket. Egyre többet leskelődtem és amikor mellettem térdelt símogatni kezdtem a combját. Úgy láttam tetszik neki, így feltérdeltem, finoman hanyatt fektettem és nyalogatni kezdtem a ciciket miközben az ujjammal a legérzékenyebb ponton símogattam. Aztán egyre lejjebb csúsztam a nyalogatással és hamarosan már a lábai között találtam magam. Kis idő múlva éreztem a remegést és finoman eltolta a fejemet. Kicsit pihegett és utána ismét nekiàllt masszírozni, hát, váll, fenék és combok közepes erősséggel, szerintem nagyon szakszerűen. Ezután teljes testtel végzett csúszkamasszázs következett benyúlásokkal tarkítva.

Kényeztetés

Ekkor már nehéz volt hason feküdni, de megfordulhattam és kezdetét vette a lingam masszázs. Egyik olajos kezével a farkamat izgatta, a másikkal a golyókat, gátat és az ánuszt. Eredetileg a szájában akartam elmenni másodszor is, de ez olyan fantasztikus érzés volt, hogy kértem fejezze be így. Mosolyogva a szemembe nézett és jó néhányszor elvitt a csúcs közelébe amíg végül engedte, hogy kilőjek. Csodálatos volt!
Letörölgetett, levezetésként kedvesen símogatott, aztán sajnos lejárt az időm, de ezt én vettem észre, nem ő szólt.

Elszámolás

Nem kértem extrákat, ez így csodálatos volt. Annyi volt amennyit a telóban mondott.

Nina Afrodité, jó masszázs

  mind1azi

Egyeztetés

Telefonon értem utol,de már ismertem a XI kerületből is.Sima egyeztetés volt.Kedves hangja már a telefonba elvarázsolt.

Megközelítés

Óbuda központi része,BKV,parkolás sima ügy.Villamos szinte a ház mellett.Parkoló is van.

Helyszín

Gyönyörűen felújított panel lakás,tisztaság ,igényesség jellemzi a helyszínt.2 szoba van,mindkettőben francia ágy,ideális helyszín az együttléthez.Fürdőszoba tiszta, hangulatos, sok tusfürdő és szájvíz.

Hirdető külseje

Gyönyörű ,kedves hölgy,szép arccal,mint a képeken,hatalmas szilikon mellekkel.Sokat fogyott , de nekem füvön is tetszett.

Masszázs

Alapos,szakszerű masszázs,látszik,hogy ért hozzá.Végig zongorázta hason a testemet,de a keze elkalandozott néha a zacsi és a popsi irányában.

Kényeztetés

Masszázs után,csókok-finom szája van és egy fergeteges és kölcsönös francia a program,így lett végem.Barátnő érzés , közvetlen személyiség. Fantasztikus volt vele.

Elszámolás

Korrekt elszámolás,tisztességes hirdető , ami az adatlapján szerepel, hiánytalanul betartotta.

Nina Afrodité, jó masszázs

  Gab1977

Egyeztetés

A találkozó hetében,itt akadt meg a szemem Nina hirdetésén.
Nagyon könnyen elérhető,pár csörgés után elértem.
Egy végtelenül kedves hölgyet ismertem meg a beszélgetés alatt,és már ekkor eldöntöttem hogy mindenképpen szertném meglátogatni.
A héten még többször egyeztettünk,hogy kinek mikor jó(főleg nekem),és péntekre egyeztettünk időpontot.
Ilyenkor is könnyen elérhető volt,egyszer mikor nem értem el,nem sokkal a hívás után diszkréten visszacsörgött.

Megközelítés

Óbuda központi részén a Flórián üzletközpontnál található a randi helyszíne.
Könnyen megközelíthető.
Parkolás fizetős,de hely bőven van
Szerintem BKV-al is egyszerűen elérhető,közelben több busz,és villamos megálló található.

Helyszín

A ház panel,ami már panelprogramon áteset.
A lakás makulátlan állapotú,rend és tisztaság mindenhol.
A fürdő teljesen pöpec,többféle tusfürdőből válogathat az ember.
Friss,és puha törülközőt kaptam,majd a masszázs végén egy teljesen újat.(Respect)
A baszobában hangulat világítás,és kényelmes ágy.
Szóval minden adott volt a tökéletes masszázshoz.

Hirdető külseje

Már a telefon beszélgetés alatt jelezte,hogy a képekhez képest némileg változott(fogyott).
Hát tudom,hogy közhely,de élöben sokkal szebb.
Pedig a képeken is nagyon vadító,de egy gyönyörű,brutál alakú,és mosolyú hölgy fogadott.

Masszázs

Érkezésemkor az általam kért magassarkúban fogadott,egy elképesztően szexi ruhában.
Már ekkor vadul megcsókoltam volna,de irány a fürdő.
A masszázs az előre leegyeztetett két levezetés közt történt,mert megbeszéltük hogy az erotikán lesz a fő hangsúly(természetesen az ésszerű kereteken belül.)
A masszázs elképesztően profi volt.
A hátfájásomra gyógyítólag hatott,kifejezetten gyógy krémmel masszírozott, amely illatmentes volt.
Innen is mégegyszer nagyon köszönöm!!!!

Kényeztetés

Mint azt már említettem,két kényeztetésben egyeztünk meg.
Egyben az elején,és a masszázs után mégegyben.
Fürdés után vad csókcsatában kezdtünk,ami elképesztően vadító,és szexi volt.
Csókolózás alatt a kezem a kerek popsiját markolta,és el-el tévedtem a gyönyörű csupasz kelyhéhez ami már ekkor csodásan nedves volt.
Ezután ő az ágyra ült én elé álltam,és egy elképesztő franciában részesültem!!
Ami erotikus,de ugyanakkor kellően vad is volt.
A makkomtól a golyókig,minden kényeztetve lett.
Majd én is megkóstoltam azt a csodálatos puncit,amit talán(remélem)Nina istennő is élvezett....
De az ő profi,és szenvedélyes nyelvjátékát nem lehetett sokáig bírni,és egy elképesztően nagyot élveztem.
Hagyott lenyugodni,majd némi romeltakaritás után kezdetét vette a profi masszázs.
A masszázs után ismét francia leckét terveztem/terveztünk de a csodálatos kezei egy elképesztő lingamba kezdtek...
Hát nagyon rég nem volt ilyenben részem,és mire észbe kaptam volna,valmi földöntúli robbanásban volt részem!!!

Elszámolás

Az elszámolás utólag történt,amit a szekrényre helyeztem.
Extrát nem vettem igénybe,hiszen az alap szinte mindent tartalmaz(haz).
És nekem maga Nina volt az Extra,aki elképesztően kedves és korrekt.

Nina, jó masszázs

  Guzepp

Egyeztetés

Kb. féléve voltam nála először, most úgy alakult - főleg új fotói alapján -, hogy újra meg "kell" keresnem. Felhívtam és megbeszéltük a másnapi randevút. Új helyen van - az előzőhöz képest -, ezt is kedvesen elmagyarázta.

Megközelítés

Közlekedési csomópont közelében van, könnyen megközelíthető. A lakás régiépítésű jó épületben van, újonnan berendezve, hangulatos.

Helyszín

Ő most már egyedül fogad a lakásban. Franciaágy, ahogy kell. A fürdő rendes, tiszta, a kellő tartozékokkal felszerelve. Sőt, a második tisztálkodásnál újabb, száraz törülközőt ajánlott fel, ezt még sehol nem tapasztaltam.

Hirdető külseje

Nina szép, rövidhajú hölgy. Testalkata az adatlapja szerinti, keblei még mindig csodálatosak. (Miért is ne?) És a többi is...

Masszázs

Egy órára mentem, masszázst - ahogy a többi hirdetőtől sem - nem kértem. Ennek több oka van (ez nem ide tartozik), de nem Nina miatt.

Kényeztetés

Nagyon kedves, barátnő-érzetű, kezdeményező is, de érdekli mit szeretne a páciens. Egy órába a tisztálkodáson kívül a folytonos kedvesség mellett jó hosszú - ahogy kell - kölcsönös orális szex fért, mindkettőnk nagy megelégedésére. Nála is, ezt érezni kell (nem mindenkinél volt így...). Nagyon ügyes, és ez nem fejezi ki híven a valóságot.

Elszámolás

Korrekt volt minden. ... ... ...

Nina, jó masszázs

  Armandiano

Egyeztetés

Fotóit nézve egyből lejött, hogy egy nagyon kedves hölggyel lesz dolgom, elsőre felvette a telefont, nagyon szolidan és érdeklődően szóltam bele, ő ezt végtelen kedvességével viszonozta, felvázolva a lehetőségeim, már itt rugalmasan állt hozzá, vidáman és lelkesen, már a telefonban elhangzott egy két poén, és gyorsan egyeztettünk is időpontot.

Megközelítés

Én mivel szeretem a nagyon drága járműveket így a modern 6 os villamosra esett választásom, onnan tényleg két perc, szuper kényelmes séta.

Helyszín

Régi típusú épület, és nagyon tágas nagy szoba, a célnak megfelelően felszerelve, van franciaágy, masszázság, tükrök, gyertya Nina , halk zene, és a földi lét minden kellemes kelléke., nekem ez a stílus jön be.

Hirdető külseje

Nekem nagyon tetszik a hölgy, van humora, kedves, és és kérem kacér, úgy éreztem még udvarolnak, illetve udvarol is nekem, szóban egyeztettük az ő kezdeményezésére a vágyaimat, hamar meg is egyeztünk, a fotókon ő van, mindenképp, ez a jellegzetes báj, mosoly kedvesség, úgymond igazi nő, persze vegyük figyelembe hogy a képek között vannak retusáltak is, sminkkel, ha ezt képzeletben levesszük, akkor adott lesz Ő aki vár az ajtóban. Tetszik a kacér mosolya, nőies báj és szolod de kacér kezdeményezése.

Masszázs

A masszázsra több lehetőséget vázolt fel nekem, én az erősebb és erotikusabb irányt kértem, nos ezt meg is kaptam. Zuhanyozással kezdtem, aztán mellém feküdt, csábító mosolyával, tetszettünk egymásnak na, ezt nem túlzásként írom, nagyon jó humora van, és a lelki oldalról is megközelítette a hozzá állását, mivel én ezen a téren rendben vagyok így áttértünk a testi részletekre, ajánlatait elfogadtam...és kezdtük is...hasra feküdtem, a tükörben látni minden mozdulatát és tekintetét is, a masszázs tényleg alapos és részletes volt, úgy ahogyan kértem, annyira helyre tette minden izomzatomat, hogy haza fele a régi típusú villamost ki akartam mozdítani a sínpályáról annyira erőben voltam. Közben hozzám bújt...bele lopott gyengéd mozdulatokat is.
Természetesen az elejétől az általam választott olajjal mindezt, aztán jelzem megkérdezte, az elején hogy szexi darabjaitól megszabadulhat e...Naná...hisz ezért mentem. és kezdődött az erotika, magára is rakott olajat, és érzéki csúszka masszázsaival részletesen érzékien oda adta testének minden részét, kivéve a Nunust, Nina Nunust nem kaptam, tudsz róla? :-) persze én is tudtam, mert közölte az elején hogy Armi Ninatól Nunus nem lesz...persze ebben minden férfi reménykedik, én is titokban, de ha nem hát nem...higgyétek el nekem...kárpótolt bőven.

Kényeztetés

ezt röviden írom...a francia elmaradt...de csak kérnem kellett volna...de az eszem a tekintetén és a mozdulatain járt, lecsúszott merevedő Armandohoz, ez profizmus volt kérem, keze, mellei, aztán szakszerű érintései...csak azt éreztem hogy ez jó...nagyon jó...rám ült...mintha meglovagolna....ezt nem először csinálta így, meggyőződésem, tehát, teljesen be volt olajozva minden része, a keze, formás popsija, mozdulatai, azt az érzést kellette, mintha ez aktus lenne, nem volt az de nagyon jó volt...bírtam mint harcos Bill a rövid csatát...szóval végem lett...kértem is, hogy hagyjon életben...megtette....Én csak ajánlani tudom Neked, ki ezt olvasod...a kerület egyik legjobb erotikus masszőze. AMIT MÉG MEG KELL jegyeznem, nem nézte az időt, egy órát kértem ...én sem néztem, de hozzávetőlegesen másfél órát voltam nála...ezt külön pontozom kétszer 5 darab csillaggal.

Elszámolás

Gyors...pontos...korrekt...a végén a megbeszélt összeget széles mosollyal oda adtam.

Nina, jó masszázs

  Rocci

Egyeztetés

A múlt héten sajnos nem tudtunk megfelelő időpontot egyeztetni, de a sors kegyes volt hozzám és most is lehetőséget adott egy randira. Másodjára fel is vette a telefont és nagyon jól esett, hogy a keresztnevemen szólított mikor felvette. Egyeztetés pikk-pakk ment. Másfél óra múlva már ismét a jól ismert ház előtt álltam

Megközelítés

Alle környéke, de azért nem túl forgalmas az utca. Tudva hogy mostanában nem egyszerű a parkolás Budapesten, és a környék amúgy sem a könnyű parkolásról híres így most úgy döntöttem tömegközlekedek. Ezt előre megkérdeztem tőle, hogy ez zavarja-e, de szerencsére rugalmas volt. 4-es metró Alle-ig majd 5 perc kellemes séta.

Helyszín

Egy rendezett környéken található bérház emeleti igényesen kialakított lakása. Aki volt már Ninanál az előző, amúgy a mostanitól nem túl messze található szentélyében az tudja mire számhat. Varázslatos hangulat, meghittség, tisztaság, csend és nyugalom. Bár nincs nagy összehasonlításom, de szerintem ilyen széles tusfürdő választék nem sok helyen van, szájvízből is volt többféle volt, és a randevunk akatt két tiszta törülközőt is kaptam.

Hirdető külseje

Húú hát erről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Nekem nagyon tetszik Nina úgy ahogy van. Bár mikor beléptem az ajtón valami furcsa volt rajta, de hamar rájöttem, hogy a haja színe lett más a múltkorihoz képest. Nem tudom milyen vöröses haja lett, és bár azt mondta, hogy egy kis kavarodás miatt lett ilyen a hajszíne nem ilyet akart, de egyből mondtam neki eszébe ne jusson ezen változtatni, nagyon dögös. Nekem tetszik nagyon Nina. Az arca nagyon tetszik, a szeme, a mosolya, de legjobban a kisugárzása jön be nekem nagyon. És akkor még a hatalmas melleiről és formás fenekéről nem is szóltam.

Masszázs

Mikor megérkeztem Nina nagyon kedvesen fogadott egy, a képein is látható sexy fekete body-ban. Ismét kaptam egy érzéki csókot megérkezésemkor, majd beinvitált a szobába, ahol üditővel kinált. Mivel rövid beszélgetésünk alatt kiderült, hogy mostanában van némi hát problémám, egyből felállt és elkezdte megvizsgálni a hátamat mint egy sportmasszőz. Majd miután kitapogatta a probléma forrását, törülközőt adott a kezembe, hogy mehetek tusolni, majd vár a masszázspadon. Visszatérvén ismét rácsodálkozhattam formás alakjára, ugyanis már csak egy sexy fehérnemű volt rajta, ami fantasztikusan állt neki. Hasonfekve elhelyezkedtem a padon, hogy kezdetét vegye a relax. Gyertyafény, halk zene, selymes ujjai a testedet masszirozzák. A vállam-hátam tájékán kicsit hosszasabban időzött. Mivel ez nálam elő-elő kerülő probléma, tehát van viszonyitása alapom más masszőzökkel, és bár elmondása szerint erre még nincs képesitése, igen profi masszázst kaptam e téren is. Mikor jól meggyúrta a hátam-vállam kért hogy feküdjek az ágyra, ott mégiscsak kellemesebb a környezet az általam már nagyon várt csúszkamasszázshoz. Erről egyszerűen nincs mit mondani, ezt át kell élni. Kár hogy csak ilyen ritkán van rá módom. Ahogy érzed a testeden azokat a hatalmas melleket, ahogy néha csak épphogy érintik a bőrödet, néha meg teljes valójukban megtapasztalod valódiságukat. Majd miután már ő is teljesen meztelen és igy csúszkál a hátadon, minden testrészével megérintve téged, elkap az a nagyon erős altáji bizsergés, miközben egyszer-kétszer emlékeztetnem kellett magam, hogy masszázs lánynál vagyok, itt vannak határok.

Kényeztetés

De az ő kacérságának, fantáziájának, kezdeményezőképességének nincs. Hason fekve is ugyanolyan, ha nem még nagyobb elánnal folytatta a csúszkát, de most már egyre több időt foglalkozva a velem egykorúval. majd váratlanul nekem szegezte a kérdést: hogy van a prosztatád? Sajnos az én koromban ezzel már foglalkozni kell, de megmondom őszintén eddig eléggé testidegen volt számomra az ilyen jellegű kényeztetés. EDDIG. még most is beleborzongok, midőn visszaidézem az ott történteket. Ahogy kacéram a szemembe nézett midőn egy kezével lágyan a prosztatámat maszirozta, mig a másikkal és a szájával a velem egykorút kényeztette, vigyázva arra nehogy idejekorán vége legyen ennek a fantasztikus szeánsznak. De sajnos minden remek dolog egyszer véget ér egyszer, igy én sem birtam sokáig magamban tartani az utódokat. Őszintén szólva olyan extázisban voltam, hogy azt sem tudom hogyan lett végem. Arra emlékszem hogy egyszer csak mikor már kellően lenyugodtam ő ott fekszik az ágyon mellettem és a mellemet cirógatja. Én is elkezdtem testének felfedezését, de az órára pillantva szomorúan vettem észre, hogy nekem hamarosan jelenésem lesz vhol és még rendbe kéne szedjem magam agyilag és testileg. De legközelebb.... akkor már több időt fogok én is rá forditani.

Elszámolás

Bár előre elkészitettem a rózsaszálakat megérkezésemkor, de úgy éreztem, ezért a fantasztikus prosztata masszázsért teszek mellé még pár szálat és úgy távoztam.

Nina Afrodite, jó masszázs

  Rocci

Egyeztetés

Jó pár éve kezdtem el szemezni Ninaval és szerencsére - bár sajnos nem olyan gyakran mint ahogy én szeretném - de már sikerült kétszer is találkoznom vele. Az utóbbi hónapokban sajnos nem volt elérhető - amint most megtudtam önhibáján kívül- de amikor pár napja megláttam hogy ismét felkerült az oldalra és hogy milyen vaditóan gyönyörű új külsővel, elhatároztam hogy meglátogatom ismét őt Szerencsére a kapcsolatfelvétel telefonon keresztül igen gyorsan megtörtént így ismét létrejött a randink

Megközelítés

A lakás Móricz Zsigmond körtér és az Allee bevásárlóközpont között található egy meglepően csendes kis utcában Bár inkább ajánlott BKV val kozeliteni a korlátozott parkolási lehetőség miatt de nekem szerencsém volt viszonylag hamar találtam azért parkolóhelyet.

Helyszín

A lakás pont olyan mint amilyen volt Nina előző lakása is. Egy kis Oázis a mindennapok rohanásábam. Tiszta kellemes illatú és megtalálható benne mindaz amire szüksége van az embernek. Tusfürdő választéka talán nagyobb is mint némely áruházi szájvíz is rengeteg féle van, tiszta törölközők Egyszóval minden adott ahhoz hogy az ember jól érezze magát, kikapcsolódjon

Hirdető külseje

Mikor beléptem az ajtón számomra teljesen Meglepő módon csókkal fogadott azzal a rá jellemző lágy érzéki csókkal amin teljesen meglepődtem. Kicsit esetlenül is reagáltam rá úgyhogy ezért Bocsi még egyszer. Bekísért a szobába, hellyel, üdítővel vízzel kínált majd beszélgettünk egy kicsit múltról jelenről és az igen közeli jövőről is. Ezután törölközőt adott a kezembe, én pedig a fürdő felé vettem az irányt és eközben félig viccesen oda vetettem neki hogy milyen jó lenne együtt tusolni. Ekkor jött a második meglepetés Ugyanis az volt a válasz hogy "hozok magamnak is akkor egy törölközőt" és ketten indultunk a fürdő felé.

Masszázs

Mindig úgy éltem meg a Ninaval töltött perceket, órákat hogy az abszolút barátnő feeling. Tehát nála minden olyan teljességgel természetesnek hat semmi MŰ nincsen benne, nem játsza meg magát, önmagát adja. A fürdőbe érve is olyan természetességgel kezdett el vetkőztetni és hagyta hogy én is vetkőztessem miközben kezeim már el-el kalandoztak, mintha ezer éve ismertük volna egymást. Fürdés közben Természetesen mind a ketten alaposan feltérképeztük egymás szinte összes porcikáját. Majd ezután bekísért a szobába ahol kellemes lágy zene szólt és megkért hogy hason fekve kényelmesen helyezkedjek el az ágyon. Masszázs tudássa szerencsére mit sem kopott az évek alatt Sőt miközben masszírozott beszélgettünk is természetesen és elmondta hogy újabb tanfolyamokat is elvégzett amikor még volt rá lehetősége szóval a talptól kezdte és haladt felfele. Minden testrészem elidőzött egy kicsikét. Mikor hallottam hogy elkezdi ő is olajjal bekenni a testét megkérdeztem tőle hogy kér e segítséget És mikor egy rá jellemző huncut mosoly mellett igent mondott azonnal a tettek mezejére léptem és jó alaposan beolajoztam a testét hogy mihamarabb kezdetét vehesse a délután fénypontja, a csúszka masszázs. Ekkor már egy jókora problémát okozott hogy valahogy kényelmesen hason fekvésbe helyezzem magam ágaskodó szerszámom okán, de nagy nehezen abszolváltam ezt a kihívást is és élvezhettem Nina testét a testemen miközben ő néha hol suttogott valamit a fülembe néha fülcimpám nyaldossa néha a hátamat csókolgatta miközben a kezei és a mellei szinte az összes porcikámat érintették nyakam tól a lábujjaimig. Ti szívesen el lettem volna az örökkévalóságig nem is tudom mennyi idő telt el mikor megkérdezte hogy hanyatt feküdnék-e. Én természetesen Nemet mondtam mert még élvezni akartam ezt a pillanatot sokáig, de a második kérésének már eleget tettem és így végre alkalmam nyílt nekem is viszonozni valamit abból amit kaptam. Hamar kitapasztaltam hogy melyek azok a testrészei amelyek érzékenyebbek az ilyen jellegű közeledésre, így kezdetét vette egy csodálatos erotikus utazás, amikor kölcsönösen kényeztetve a másikat próbáltunk minél nagyobb örömet nyújtani a másiknak. Majd egy idő után ismét átvette az irányítást már ő is és én is éreztük hogy hamarosan végem de még húzta kicsit az időt, még játszadozott velem. Abbahagyta amikor már majdnem végem volt, majd újrakezdte a játszadozást kezeivel nyelvével ajkaival. Így is lett végen. Azután még percekig mozdulni sem bírtam, majd nagy nehezen ismét a fürdő felé vettem az irányt, tisztálkodás, még egy kis beszélgetés a végén és egy lágy csók távozáskor.

Kényeztetés

Minden a csodálatos minden érzéki tele erotikával. A saját bőrödön érzed azt hogy mennyire élvezi ezt az egészet. Mint ahogy azt már fentebb is írtam nem megjátssza magát hanem ő ilyen. Odaadó, kezdeményező, profi masszőr, a technikája pedig varázslatos.

Elszámolás

Őszintén nem értem ezt a részt miért kell 40 karaktert írni róla. Jobb szerettem volna, ha nem kerül sor elszámolásra mert akkor az azt jelenti hogy ő az én barátnőm, feleségem és ez mindennapos közöttünk ami az elmúlt bő másfél órában történt.
Amennyit megbeszéltünk azt a találkozásunk elején diszkréten egy borítékban az asztalon hagytam

Nina Afrodite, jó masszázs

  Pos

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot, délelőtt hívtam és délutánra tudtam is menni. Kicsit késtem, de felhívtam és abszolút rugalmas volt.

Megközelítés

Kocsival mentem, parkolni nem könnyű, de kb. 200 méterre találtam parkolóhelyet. Körtér környéke, mindenféle BKV járattal elérhető. Pontos címet kaptam, aki nem tud odatalálni, magára vessen.

Helyszín

Régi bérházban kis lakás, felújítva, tiszta. A fürdőben sokféle tusfürdő, nem számoltam meg, szájvíz stb. Előtte és utána is száraz törölközőt kaptam, ami a vizet is szívta, nemcsak elkente. A szobában van masszázspad és ágy is.

Hirdető külseje

Arccal hirdet, így nem ért meglepetés, azt kaptam amit vártam. Csak élőben még sokkal szebb, gyönyörű arc, igéző szemek, fantasztikus cicik, mindenütt gömbölyded. Kis fekete valamiben fogadott, alig győztem nézegetni. És nagyon-nagyon kedves. Aki a nőies, nagy cicis lányokat szereti, nem fog csalódni.

Masszázs

Másfél órára mentem, így a masszázs a felvezetés és a levezetés között történt, no meg nem is ez volt jöttömnek legfőbb célja. De a hátamon voltak csomók jópáran, ezeket szépen kimasszírozta. Megmasszírozta a kezeimet is, nagyon jólesett. Az elején mondtam neki, hogy a lábaimat hagyjuk ki, igy azok helyett egy teljes testtel végzett csúszkamasszázst kaptam. Hihetetlenül erotikus volt, ahogyan az a két hatalmas síkos gyönyörű cici szánkózott a hátamon. Közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk és megállapítottam hogy a hölgy szerencsére nem a szép, de üresfejű fajta, hanem jó beszélgetőpartner is. A szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, nem olyan sűrűn járok masszázsra, nekem úgy tűnt, hogy tudja mit csinál.

Kényeztetés

Mikor visszatértem a fürdőből csókra tett kísérletemet kedvesen elhárította, hanyatt fektetett, beolajozta a ciciket és a farkamat, majd a cicik közé tette és fel-alá siklott, fantasztikus érzés volt. Ezután franciázni kezdett, kezezés nélkül csinálta, ahogy közeledett a vég kértem hogy kezezzen is egy kicsit. Azután nem tudtam már visszatartani, a szájába élveztem, nagyon kedvesen hagyott benne lenyugodni.
Masszázs után térdelve elhelyezkedett a lábam között, olajos kézzel egy pillanat alatt felállította a farkam, majd az egyik kezére gumikesztyűt húzott és prosztatamasszázsba kezdett. Közben a másik kezével folytatta a lingam masszázst, nem sokáig bírtam, hatalmasat élveztem. Kedvesen letisztogatott, még egy darabig simogatott, aztán mentem zuhanyozni.

Elszámolás

Pontosan annyit amit a telefonba mondott, nem kérte de előre odaadtam. Egy extrát vettem igénybe a NFVSZ-t.

Nina, jó masszázs

  Grafi

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk időpontot könnyen egyszerűen ment minden. Nagyon aranyos édes hangja van. Már ott elcsevegtünk egy 10 percet.

Megközelítés

A cim egyértelmű könnyen megközelíthető akar autóval akár tömegközlekedési eszközzel is. Gps oda visz cimhez.

Helyszín

Lakás celnak szerintem tökéletesen megfelel. Kicsi hangulatos szoba kicsi zuhanyzó amiben minden megtalálható. Tusfürdők több féle kinek melyik a szimpatikus. Szájvíz, csak használni kell mindent ki mit szeretne.

Hirdető külseje

Nem kell megijedni senkinek ugyanaz a holgy nyit ajtot akit a képeken is látni semmi csalódás nem éri az embert. Nincs külön kiemelni váló testrészem ugy ahogy van mindene tetszik. Semmi csalódás nem ért.

Masszázs

Nagyon nagyon tökéletes masszázst kaptam.teljes testem vegigmaszirozta kezdve a labfejtol vegig combomon fel a derekamig. Ami rám is fért mert emlitette is hogy sok csomó van amit átgyúrt kimaszirozott. Ugyan ugy a derekamat hatamat végig alaposan egyetlen terület kinem hagyva. Alaposan megygyurt ami megvallva nagyon is ramfert és nagyon jól esett. Élveztem minden mozdulatát.

Kényeztetés

Álltalában ezt a részt nem nagyon szoktam részletezni de itt sem tálaltam semmi kivetnivalót ennél a résznél. Annyit elárulok hogy csuszka masszázst kértem ami fenomenalis volt. A tobbit megtartanám magunknak, szerintem ami még történt az csak kettőnkre tartozik.

Elszámolás

Annyi rozsaszalall érkeztem amennyivel illik megjelenni korekt elszámolás. Ja végen!!!

Nina, jó masszázs

  NyelviPéter

Egyeztetés

Telefonon történt az egyeztetés.Pár csörgés után már fel is vette a telefont.Kellemes hang fogadott és gyors,precíz ismertetést kaptam a programokról.Az időpontban is gyorsan meg tudtunk egyezni.

Megközelítés

Mivel ismerem a környéket ezért a tömegközlekedést választottam.A parkolás is megoldható a környéken,de ha nem muszáj akkor én nem szeretek ezzel bíbelődni.

Helyszín

Egy régebbi bérház belső részén van a lakás,és bár biztosan látott szebb napokat is,engem csend rend,és tisztaság fogadott.Több lány is található a lakásban,de én ebből semmi zavarót nem tapasztaltam.

Hirdető külseje

A választásom eleve nem véletlenül esett Ninara.Nekem személy szerint a hozzá hasonló alkatú lányok jönnek be.Viszont a képekhez képest is kellemes meglepetés fogadott mivel kevesebb sminkben fogadott mint amit a fényképeken visel.Egy kifejezetten szép és kedves arcot kaptam az egyébként számomra igazán vonzó testhez.A gyönyörű mellek,és a selymes bőr nem a fotó korrekcióknak köszönhető!

Masszázs

Gyógymasszázsok területén már rendelkezem némi tapasztalattal.A Ninatól kapott masszázs semmivel nem maradt el tőlük!Betartotta a sorrendet,rendben volt az erőssége (nagyon figyelmes volt,és folyamatosan érdeklődött),és érezhetően helyére került néhány testrészem.A kezein keresztül pontosan leírta nem csak azt hogy ülőfoglalkozást végzem,de azt is hogy milyen széken ülök!Távozás után ugyanaz a kellemes érzés fogadott a testrészeimben amihez korábban már hozzászoktam a különböző masszőröknél akikhez jártam.

Kényeztetés

Erről nehéz mit írni,mivel ezt szerintem személyesen kell megtapasztalni.Egy csodálatos csúszkamasszázst kaptam,ami mellé kézi levezetést kértem.Remélem lesz még részem újra átélni!

Elszámolás

Pontosan a korábban megbeszéltek szerint.Előre akartam rendezni,de ragaszkodott hogy csak a program után foglalkozzunk vele.

Nina, jó masszázs

  Markosz

Egyeztetés

Az oldalról került a kedvencek közé. Telefonon érdeklődtem először. Akkor egy kolléganője tájékoztatott az engem érdeklő részletekről és megbeszéltünk egy időpontot is. VTR-en is bejelentkeztem, és mivel így kérte, előző nap is ment egy megerősítés telefonon. Ekkor vele beszéltem, közvetlen, vidám és kellemes hangja van.

Megközelítés

Gépsárkányt az Alleban hagytam és kb. 5 percet sétáltam. Tömegköz nem lehet gond, mivel elég frekventált helyen van.

Helyszín

Régi építésű bérház, felsőbb emelete. Lift van. A bejutáshoz szükségeltettek volna kódok, de valamiért mindkét kapu nyitva volt, így csak navigálnia kellett. A megközelítést diszkrétnek nevezném. Több szobás lakás, többen rendelnek, de én nem találkoztam senkivel. Fürdőben kád és zuhanykabin, sok tusfürdő, szájvíz pohárkákkal, száraz kilépő és nagy türcsi (minden zuhanyzáshoz külön-külön). A szobában tatami, szobainas, székek és egy nagy tükör (volt más lakberendezési tárgy is, de azokat nem használtam, így nem is sorolom).

Hirdető külseje

Meglepetés nem érhet senkit (arcos képek ,bemutatkozó szöveg, testalkati paraméterek). Alacsony, telt hölgy, szép nagy, eredeti cicikkel. Nagyon kedves és mosolygós. Ha jól emlékszem egy türcsiben fogadott, és szabadkozott a smink hiánya miatt, mivel ő is késve érkezett a rákészüléshez (én is pár percnyit,mert nagy volt a dugó a környéken). Engem nemzavart,sőt így jobban is tetszett mint a képeken. (A haja most rövidebb, de annyira friss, hogy fotó még nincs fent róla.)

Masszázs

Érkezéskor még átfutottunk a lehetőségeken, és vízzel kínált. Tusi után hasra parancsolt és egy kellemes olajos csúszkával indított. Jó volt érezni a testét és a hatalmas kebleit, plusz sasolni a tükörben magunkat. Hamarosan fordulnom kellett, mert félő volt, hogy az ezredes úr lefúr a szomszédhoz, vagy ami még rosszabb el talál törni. Itt következtek az igazán izgalmas részek a masszázsom történetében. Alapos olajozás után csúszkázás szemből, teljes testtel és azokkal az isteni cicikkel. Itt már az én kezem is el-el kalandozott, simogattam a melleit és a fenekét, magamhoz ölelhettem, és meg is csókolhattam az engedélyezett testrészeket (csók nincs). Idővel levonult az ezredes úrhoz, előbb a kebleivel cirógatta, majd a szájával is kezelésbe vette. Végig csókolta majd a szájába vette és félig eltüntetve, elég vehemensen franciázni kezdett. Majd újabb cicis ingerlés, és ismét francia, ezúttal a golyócskák is kényeztetve lettek, majd az előbb említett módon kivégezte az ezredes urat. Utódok a szájából Szilviába távoztak és olajos kendővel letisztogatta a megfáradt harcostársat. Eztán lehetőséget kapott, hogy megmasszírozzon. szakszerűen (már amennyire én értek hozzá) végigdolgozta a testem a lábamtól kiindulva a hátamon át a karjaimat sem kihagyva. Közepes erősségben egyeztünk ki, de néha még azon is könnyítenie kellett, mert fel-felszisszentem. Azokon a részeken még elidőzött egy kicsit tovább, hogy a hatásfok azért meg legyen. Bele tud feledkezni, és a tökéletességre törekszik. Nincs megoldhatatlan csomó, vagy letapadás (csak az erősségre kell figyelnie, mert sportmasszázst is tanult, és műveli is, de az ilyen nyamvadtakkal igyekszik "kesztyűs kézzel" bánni). Ezen megpróbáltatásaim után, amik nem is voltak annyira vészesek (csak sajnáltatom magam) jöhetett egy újabb kényeztetés, amit ekkora már ismét nagyon vártam.

Kényeztetés

Mivel az elején abban maradtunk, hogy lehetőséget kapok én is a kölcsönös franciázásra, így itt láttam elérkezettnek az időt, hogy megpróbáljak egyenlíteni. Hanyatt fektettem, végigcsókolgattam a testét a nyakától indulva, a mellein elidőzve a nedves (vagy akkor még inkább csak olajos) puncijához. Ezt követően aktív nyalakodásba kezdtem, idővel bevetve óvatosan az ujjamat is. Ténykedésem egy orgazmussal hálálta meg, ami, reményeim szerint valódinak látszott. Miután hagytam egy kicsit pihegni, még átkéredzkedtem egy kicsit a popsinyílásához is (kölcsönösség nincs, de én ki nem hagynám,ha lehet - hiába no, beteg ez a világ). Miután itt is alaposan kinyalakodtam magam, újra átadtam neki a terepet. Ismét beolajozás, de itt már az ő testén, de főleg a mellein elég aktívan használtam a kezeimet is. A csúszka részt ismét nagyon élveztem, de most már én is irányítottam egy kicsit. Magamhoz vontam és a kebleit a számmal is kényeztettem, markolásztam a popsiját és ölelgettem, ahol értem. Lassanként ismét levonult délre, és a keblei a szája és a kezei az ezredes úr aktív kényeztetésébe kezdtek. Jó volt nézni, de főleg jó volt érezni, ahogy a cicik simogatják, körülölelik. Itt kaptam egy kis kebelszexet is, ami nagyban hozzájárult a hangulatom fokozásához. A franciás kivégzésbe annyiban avatkoztam bele, hogy lassabb tempót kértem és kicsit a benntartási idő kitartását (több idő bent, mint kint). Az utódok a szájából ismét Szilviába, ezredes úr pedig olajos kendős halotti leplet kapott. Majd gyors fürcsi és távozás.

Elszámolás

Másfél órára barátinak mondanám (nevezzük a régi pesti átlagnak), nekem mindenképp megérte. A végén tettem le az elején átadott ajándékaim mellé.

Nina Afrodite, jó masszázs

  40andlife

Egyeztetés

Telefonon elsőre sikerült, varázslatos hangjából rögtön sejtettem, hogy valami nem hétköznapi dolog készül.

Megközelítés

Kiválóan megközelíthető helyszín, tömegközlekedéssel is, autóval is. Metrótól 1 percre, abszolút központban. Parkolóház 50 méterre, mindig van hely, megbízható, bekamerázott, nem lopják el a kocsit sem, meg a tartalmát sem.

Helyszín

Nagyon szép, bár nem modern ház, rendezett udvar, diszkrét helyen, legfelül van a lakás, nagyon közel a lifthez. Tusfürdőből túlkínálat van, legalább 10 féle. :) törülköző friss, illatos, pontosan olyan, amilyennek lennie kell.

Hirdető külseje

Vannak képek amiken látszik milyen gyönyörű, és vannak képek amin nem annyira. De az mindig a jobb, amikor a valóságban szebb valaki, mint a képeken. Eléggé ádámkösztümben fogadott, épp csak egy leheletnyi ruci volt rajta, ami hamar lekerült. :)

Masszázs

Masszázs az nagyon finom volt, teljes testen semmit nem hagyott ki. Kiváló minőségű olajjal, pont olyan bőven, ahogy már kényelmes, de még nem tocsog. Ahol érezte, hogy az edzés miatt nem teljesen lazák az izmaim, ott kérés nélkül, pont jó helyen nyomkodta át pont elég erősen. Talp, vádli, comb, fenék, derék, hát, váll, kar, pont úgy ahogy kell. Masszázs közben már felsejlett, hogy mire számíthat az ember, amikor erotikára kerül a sor, érzéki érintések sorozata izgatott időről időre. Hol egy finom érintés a combközépen, hol a fenéken, egyszóval a lazító masszázs ellenére nagyon felizgatott, amire odáig jutott a dolog, hogy "fordulj meg légy szíves".

Kényeztetés

Amiután megfordultam, annyira érzékien csókolta végig hosszú perceken keresztül a testem, mielőtt a nyelvével belekezdett volna a levezetés előkészítésébe, hogy már attól úgy éreztem, hogy érdemes volt megszületni. :) Mondtam, hogy nem szeretnék gyorsan véget érni, és ezt nagyon komolyan vettük mind a ketten. Türelmesen megtalálta azokat a pontokat rajtam, amelyek sokkal-sokkal érzékenyebbek mint a sok másik, és azokat úgy izgatta, hogy belehaltam. Amikor már majdnem végem volt, csak szóltam, hogy még ne, és hatodik érzékkel visszakoztunk. Egy kis időre. ;) Aztán újra, és újra. Nagyjából 25 perc kényeztetés után nem bírtam tovább, és már nem tudtam mondani, hogy még ne, férfisors. Végem is lett ahogy kellett, diszkréten megtörölgetett, látszott rajta, hogy nagyon boldog attól, hogy nekem ilyen fantasztikusan jó volt. Ezt értékelve megöleltem, átkaroltam, pont úgy simult hozzám, mint akivel ezer éve ismerjük egymást. Nagyon finom érzés volt.

Elszámolás

Ahogy megbeszéltük pont úgy volt, minden a legelső pillanatban egyeztetett dolgok szerint, maximálisan korrekten történt.

Nina, jó masszázs

  Culumbo

Egyeztetés

Előző napon, on-line jelentkeztem be, estefelé visszaigazolta. Nekem ez így nagyon tetszett. Másnap a rendelési idő eleje körül azért felhívtam. Megerősítette, amit már egyszer megerősített, mehettem.

Megközelítés

Autóval mentem, július lévén nagyon könnyen találtam parkolót, ami fizetős. A hely a bartók Béla út elején van, így BKV (vagy BKK) lehetőség korlátlan.

Helyszín

Régebbi építésű bérház, körgangos folyosóval. A földszinten elég nagy volt a mozgás, de ez engem már régóta nem érdekel különösebben. A lakás belülről felújítottnak tűnik. Kicsempézett zuhanyzó van, olyan wellness feeling-gel. Tusfürdő rengeteg, szájvíz pohárkákkal (+). Itt említem meg, hogy érkezéskor és távozáskor is tiszta törölközőt kaptam. Ez még annyira nem általános jelenség(+). A szoba a célnak megfelelően van berendezve. Egy nagyobb matracon történik a masszázs, oldalt tükörrel.

Hirdető külseje

A képeken Nina látható, vitathatatlan. Az arca a valóságban szebb, bájosabb. A hatalmas cicikkel már azuhanyból kijövet találkoztam, mert ott várt Nina. Alkatra is kb erre számítottam, igaz egy kicsit feszesebb kivitelben. A képein nem vehető ki rendesen az alkat, (ugyebár ebből a típusból is többféle létezik) olyanok a beállítások. A beszi végén azért írom majd, hogy a képekben van egy kis retus.

Masszázs

A masszázs előtt mindent tisztáztunk (milyen típusú legyen, milyen erősséggel, krémmel vagy olajjal). Remek olajat használ a masszázshoz!
Egy frissen leterített lepedőre hason lefeküdtem és belevágtunk. Olajjal kezdte a gyógyító részt, nagyon kellemesen csinálta. Talp, lábak,fenék,hát sorrendben és ha kopasz lennék tovább is ment volna,de ezt most kihagytuk. ezután következett a csúszka. Beolajozta magát elől, én a tükörben néztem, nagyon izgató volt. Nagyon élvezhető, amikor a teljes olajos testével végig masszíroz, közben a cicik mindenhová betévednek, ahová csak lehetséges. Már ebben a helyzetben is felhúzza az embert, de a továbbiak a következő szekcióba tartoznak.

Kényeztetés

Nem váratott magára sokat a "megfordulnál?" kérdés, amibe könnyedén belementem. Itt már segíthettem beolajozni Őt, nem sokat tétlenkedtem. Lehetett játszani a cicikkel, sőt lejjebb is tévedhetett a kezem, de senki ne gondoljon "hard" dologra. Egyszer megcsúszott a kezem, amire egy bájos, hosszabb pillantással válaszolt. Még tetszett is ez a kifejezés mód.
Szemből elkezdett rajtam csúszkálni, ebből a pozícióból az igazi a látvány, ami a ciciket illeti. Éreztem, hogy nem fogom sokáig bírni. Azért még egy kis francia is belefért, de nagyon a végemet jártam. Próbáltam elhúzni újra a cicik között, ám itt ért a vég pár mozdulat után.

Elszámolás

Az ajándékkal kapcsolatban érkezéskor egyeztettünk. Azt gondolom benne van a pesti átlag sávjában.
Konkrétan a masszázs végén tettem le, nem került szóba menet közben.

Nina, jó masszázs

  ib

Egyeztetés

Telefonon sikerült elérnem, szerencsém volt elsőre felvette. 2 óra múlva mehettem is.
Ő veszi fel a telefont, nagyon kedves hangja van, mindenről tájékoztat.

Megközelítés

Bartók Béla út, vasárnap du. elég egszerű volt. Parkolót is találtam gyorsan. Hétköznap valószínűleg sokkal körülményesebb lenne. Gondolom BKK-val is könnyű a megközelítés, ott jár busz, villamos.

Helyszín

Jó állapotú régi bérház emelete. Van lift is, de úgy éreztem egy kis lépcsőzés belefér. A lakás teljesen jó, a szoba is hangulatos. A fürdő egy személyre van tervezve, de tiszta, higiénikus. Többféle tusfürdő és szájvíz van. Választhattam törülközőt (nagy,még nagyobb),tiszták, szárazak.

Hirdető külseje

Képekkel teljesen azonos, szerintem az arca is szimpatikus. Szerettem a gyönyörű barna szemeit, amivel sűrűn rám nézett. Mondhatnám azt is, hogy folyamatos szemkontaktusban voltunk. A telt, nagymellű hölgyek kedvelőinek kihagyhatatlan. 4-5 perccel előbb érkeztem, így egy szál tangában fogadott és a két gyönyörű telt ciciben. Fantasztikus érzés, minden nap elviselném az ilyen fogadtatást.

Masszázs

Megérkezésemkor ásványvízzel kínált, ami jól esett a meleg miatt. Még egyszer átbeszéltük, hogy mit is szeretnék. Utána gyors tusolás a részemről, majd a tatamira vetődtem. Térd problémám miatt csak hát és nyak masszázst kértem, amit megfejelt fej masszázzsal is, a térdemet is megnézte. A masszázs szakszerű volt, ha kifelejtjük, hogy a mellei néha hozzámértek. Bár minden gyógymasszőr így maszírozna. Teljesen szakszerű és az erőssége is választható. Nagyon élveztem, majd lekerült a tanga is. Ez után következett a csúszka, mivel először voltam ilyen helyzetben, csak azt tudom mondani, hogy nekem nagyon jó érzés volt. Ahogy éreztem a fenekemen és a hátamon a melleit és a picit borostás punciját. Közben érezni lehet a súlyát.

Kényeztetés

Jött a kérés a fodulásra, alig vártam, mert a velem egykorú már a tatamit fúrta. Segítettem ismét beolajozni, ami inkább a testével való ismerkedésről szólt. Látni és élvezni azokat a ciciket és a puncit, valami fantasztikus érzés. Lassan ( nekem) lekerült a bohóchoz, előbb mellei, majd a kezei közé kerültem. Kis idő múlva a száját is befogta a megdolgozásomba. Ekkor felborult a menetrend, van egy kis titkunk, ami nincs az étlapon. Nem tudom beszámolhatok-e róla. Végül is úgy gondolom mindketten jól éreztük egymást. Franciás befejezést kértem és kaptam. Részemről teljesen kielégítő volt a találkozás. Semmi siettetést nem éreztem, habár már túl jártunk az órán.

Elszámolás

Az ajándékot előre letettem a szekrényre, többé nem került szóba.Amit telefonon megbeszéltünk, semmi extra vagy plusz. Korrekt. Sajnálom, hogy csak 1 órát maradtam, de ez az én hibám volt.

Nina, jó masszázs

  vemarac

Egyeztetés

This was my first time using online appointment system. Easy to use, makes comunication easier. Of course you have to plan a meeting a liitle bit in advance. And, some confirmation through sms or phonecall is advised. Nina speaks/writes reasonable english, so it was easy to comunicate.

Megközelítés

Easy to find, 5 minute walk from Moricz Zsigmond square. And I got there on foot, since the hotel was near. So easy access by public transport, car parking could prove to be tricky.

Helyszín

Tipical condominium, but the flat itself is very well mantained, big room with mattress for massage on floor and with mirror on the wall, chair for clothes and a stand for towels. Bathroom is spacious and well equipped. Everything is perfectly clean and neat. Nice low key music plays in the background.

Hirdető külseje

Exactly as shown in pictures, a nice curvy lady, not very tall, whose smile puts you immediately at ease. If you like skinny girls, just skip, but I don't understand how can a little girl of 50kg give you a nice strong massage. Nina is a busty lady who knows how to use her curves. She received me in a short tight dress, but quickly changed in her working clothes - a sexy red thong.

Masszázs

After a quick shower, I asked for a strong sport massage. Nina is a capable masseuse, she dedicated time and moves to all parts of my body, starting with feet/legs and working her way up to the neck. Although strong, massage was never unpleasent or painful. She aplied oils and creams plentiful, while checking for problem areas. Took some extra time on parts of body I asked her to. Atentive at all times, helped me get comfortable and relaxed. And so 45 minutes passed really quickly. And then she moved on to bodysliding massage.

Kényeztetés

And here this lady really excels. Using her curviness to give you a sliding massage first on your back than on your front. Lots of oil again applied, turns your whole body into a touch sensor. In contrast to the strong massage before, this one is really sensual and exciting. So it was not long that my excitement got noticeable so she started playing with her hands and mouth. Gentle and slow, her moves realy turned me on, and quickly I exploded in her mouth (that is extra). Quick timeout and a short cuddle to calm and to try to fixate the memories of a great encounter. Which already passed the requested one hour slot. Quick shower, and a warm goodbye, so to not overstay my welcome.

Elszámolás

Not first time, but I payed in advance. Makes me more comfortable. Average in my opinion, with one added extra. Great value.

Nina, jó masszázs

  thousand

Egyeztetés

Called her, made an appointment in 60 mins. No problems.

Megközelítés

It's in the tourist street with a lot of cafes and restaurants. You ring on a door of the building and go to second floor.

Helyszín

It's a nice massage place with 5-6 girls, bathrooms, very high ceiling, mirrors are on the sides but not on the top.

Hirdető külseje

She's exactly like in pictures, what you see is what you get. If you're into plump girls, then perfect. She smiles all the time.

Masszázs

She's so kind you get a pleasant feeling only by looking at her. She never stops smiling. You can watch the action on the side mirrors. Her body is so warm and soft, and she smells nice... I went for the 60 mins session. Massage was ok, more erotic, less therapeutic, you can tell her how you prefer. You can also tell her what pose would you like to see her in, she'll gladly accept.

Kényeztetés

Well, after all this teasing from a beautiful girl, I could last only a few minutes more... so when erotic part started, my juices started flowing very soon afterwards, I just couldn't handle it.

Elszámolás

It was Pest average, at the end of the session. It may be more economic to go with the 90mins session

Nina, jó masszázs

  SpaceRunner

Egyeztetés

Miután a mai munkanap lett, gondoltam a fárasztó hét után egy kellemes ebédidőben történő masszázzsal feldobom a hétvégémet. Próbáltam a közelben találni valakit, így akadtam rá Nina hirdetésére. Klasszikus impulse döntés, a képek alapján. Felhívtam, azonnal felvette. Nagyon kellemes hangon tájékoztatott a lehetőségekről, a helyszínről, és sikerült alig 2 órán belüli időpontot egyeztetni. Már a telefonban jelezte, hogy "azok a napok" vannak, így kölcsönösséget most biztosan nem vállal. Korrekt, hogy előre szólt.

Megközelítés

A IX kerület felkapott éterem utcajának a Kálvin térhez közeli háza. Én autóval mentem, nem egyszerű parkolót találni, ráadásul a mai munkanap lévén (szombat) fizetős is, nem is túl olcsó. Kb. 5 perc sétányi távolságra sikerült megállnom, de tekintettel a kellemes őszi időre, ezzel nem volt semmi gond. A tömegközlekedést nem tudom, de a krt és a Kálvin tér közelsége gondolom - mx. 2 perc séta - minden tömegközlekedő MT-at megnyugtat.

Helyszín

Ebben az utcában nem meglepő, de egy étterem van a ház alatt. Alapvetően a környékre jellemző régi, körfolyosós bérház. A kapukódot a ház előtt kaptam meg, a bejutás egyéb instrukcióival együtt. Lift nincs, széles lépcsőházban fel a 2. emeletre. Ott a korláton egy "Masszázs" felíratú tábla irányít a megfelelő lakáshoz, eltéveszthetetlen. Gyors és halk kopogás után gyakorlatilag azonnal bejutottam. A lakás egy hatalmas szalon, inkább sötét, mint félhomály, de azért nem vakon kell közlekedni. Gyors bemutatkozás után Nina bevezetett a kiválasztott szobába. Cipőt sem kellett levennem, a szobában elég volt tőle megszabadulni, nekem ez nagyon pozitív, nem szeretem kinn hagyni. A szoba akkora, hogy egy hatalmas kétszemélyes matrac majdnem faltól-falig ér. Ezenkívül egy régi tonett szék, amire a ruhát lehet tenni hangulatlámpa, néhány hangszóró, és .... két falon rengeteg, tökéletes magasságban elhelyzetett tükör..Egyeztetés után fürdőbe el. No, itt azért nem feltétlenül találtam a legnívósabb körülményeket. Sajnos érezni ezen a helységen, hogy a bérház valóban nem mai darab. A zuhanykabin talán a legkisebb standard méretű egység, amivel nincs nagy baj, én sem vagyok óriás... de a tolóajtók már eléggé elfáradtak, két kéz kell, hogy be lehessen húzni. Tusfürdőből átlagos választék, melegvíz azonnal jön. A kilépő is hagy némi kívánnivalót magaután... eléggé vizes volt, és biztosan nem is ma reggel tették a helyére... egy mosást már elbírna. Erre érdemes lenne figyelni, a komfortérzetet nagyban növeli. Érdekesség, hogy a fürdőszoba falán magyarul és angolul(!) is ki van téve egy két-két oldalas informatív leírás a kecsketejes masszázsról és annak jótékony hatásairól. Több, mint érdekes, ilyet még nem láttam. A mosdó alatti csőtörés nyomai sem tegnap keletkeztek, szerintem erre figyelni kell, egy ilyen egyébként, szép szalonban. A masszázs alatt kiderült, hogy ez volt a legkisebb ám legtükrösebb szoba. Az elmondás alapján van olyan szoba, amiben benn van a fürdő, de mivel ott nem jártam nem tudok róla nyilatkozni.

Hirdető külseje

Mivel az ajtó mögött állt, így csak azután láttam meg, amikor becsukta azt. Egyértelműen felismerhető, nagyon kellemes kisugárzású hölgy. A képeknek megfelelően nézett ki, kicsi retust éreztem, de nem zavaró. Fekete spagetti pántos felső, és egy falatnyi fekete tangában fogadott. Csodaszép hatalmas mellei vannak, már itt éreztem, hogy ezek között ma végem lesz. A hirdetésében is írja, hogy kerekedik mindenfelé, és ez így van. Ugyanakkor a valóság teljesen egyezik a képekkel, így nem ért meglepetés. A haja talán rövidebb, de fel volt tűzve, így ezt nehéz megítélni. Hatalmas műszempillái is voltak. Szép formás, igen méretes popsija is van, amin legeltettem a szemem amíg a szobába értünk. Aki kedveli a telt hölgyeket, imádni fogja Ninat.

Masszázs

Miután megegyeztünk, hogy 1 órára nevezek be, a fürdés után hasravágtam magam a matracon, és elkezdődött az egyik legjobb masszázs, amit valaha kaptam. Megkérdezte, hgy erősen vagy gyengébben kérem, de mivel néhány mozdulata után tetszett az ahogyan csinálta, azt kértem hogy abban az erősségben folytassa. Mint utólag kiderült, ez a gyengébb kategória volt, de így is néhányszor felszisszentem. Gyógymasszőr végzettsége van, érezni a tudatosságot a mozdulatain. A talpakkal kezd, vádli, majd comb, és fenék... nagyon alaposan átgyúrt. Miután a lábaimmal végzett, a hátam jött. Oldalt helyzekedett el, és gyúrta át keményen a hátamat. Krémmel masszíroz, nagyon erős kezei vannak. Ja a lényeg... bugyiban masszíroz, hatalmas mellei sokszor értek hozzám, de ami a legizgalmasabb volt, hogy folyamatosan láttam abban a rengeteg tükörben... és nagyon élveztem a látványt. Mint az előbb is írtam, klasszikus Milói Vénusz testalkata van, de annyira természetesen viseli, hogy nagyon jól áll neki, és izgató is. A masszázs után beolajozta magát, majd én még hason fekve elkezdődött a csúszka masszázs... mondtam neki, hogy eddig nekem ez volt az első csúszkám... a többi ehhez képest Uraim csak imitáció volt. mellel testtel combbal dögönyözött végig, nagyon izgató, de egyben nyugtató érzés is volt... egyszercsak megkérdezte, megfordulok-e... persze hogy igen... újbóli olajozás, ezúttal már én is segítettem... A mellek nem csak nagyok, de természetesek, és nagyon finom a bőre... mellbimbói hamar bekeményedtek, kicsit sajnáltam, hogy nem lehet ma semmi kölcsönösség...

Kényeztetés

...én immár háton fekve és folytatódott a csúszka... próbáltam minél inkább aktivizálni magam, hogy a szemem mellett a tapintásommal is magamba szívjam az élményt... iszonyatosan élveztem, ahogy rajtam mozog, siklik, csúszik, közben markoltam kebleit, derekát, combjait... és volt mit fogni bőven, alig bírtam betelni vele...volt, hogy csak testünk közé tettem a kezeimet, és ő úgy csúszkált, hogy mindig másik testrésze legyen a tenyeremben... persze az idő többségében a cicik voltak ott, mert hát azokkal nehéz volt betelni. A vigyázz állásban lévő ezredes a mellek között eltörpült, de nagyon élvezte a helyzetet. Éppen csukott szemmel élveztem az eseményeket, amikor éreztem, hogy a szája is bevetésre került... elkezdődött a francia óra, ami nagyon fincsi volt. Nem mélytorok, nem pornós hatás, egyszerűen egy nagyon jó szájjal való kényeztetés... én közben végig melleivel játszottam, próbáltam időnként lassítani, amire nagyon jól reagált, de a sorsomat nem kerülhettem el, és nem is akartam... kézzel végzett ki, de mivel csupa olaj voltam, olyan könnyedén csinálta, hogy öröm volt nézni és érezni... utódok a hasamon landoltak, Szilvia nevű barátnője segített a tisztálkodásban. utána mellém feküdt és még jó néhány percig beszélgettünk.. aztán tusolás... mivel úgy néztem ki elől-hátul, mint aki beleesett egy olajos hordóba, segített a hátamat lemosni, a többit én magam intéztem.

Elszámolás

A telefonban elhangzottak szerint, abszolút pesti átlag az egy órás szolgáltatásért. Annak ellenére, hogy először voltam a végén kérte, megtoldottam egy kicsit, letettem a radátorra, és nem emlékszem levette-e onnan, de nem is érdekelt...ár-érték arányt nézve, több, mint megérte.