Beszámolóim

Zsófi, istennő masszázs

  Kspisti11

Egyeztetés

Nem volt könnyű összehoznunk ezt a találkozást. Pedig visszajáró vendég vagyok Zsófinál, sőt talán kölcsönös közöttünk a szimpátia. Közbejött nála betegség, vizsgaidőszak, más egyebek, így lényegében január eleje óta tologattuk az időpontot. Mindig az utolsó pillanatban lemondta az aktuálisat, és kijelöltünk egy következőt. Aztán végre eljött a múlt csütörtök, amikor is eljutottam hozzá. Tekintve, hogy a masszázson kívül mi minden mást csinál, nincs jogom szemrehányást tenni. Sőt, inkább én lehetek hálás, hogy egy ilyen lányhoz "bejáratos vagyok", még ha nehezen is.

Megközelítés

Könnyű Zsófihoz eljutni kocsival is meg BKV-val is. Én kocsival megyek oda, és mindig találok is szabad parkolóhelyet. Azt hiszem, hogy ott ingyenes a parkolás, noha előző igen jó és szavahihető beszik ennek a fordítottját állítják. Szintén érdekes módon én azt hiszem, hogy ha valaki BKV-val menne, akkor a villamos a legjobb választás, de ezek szerintem úgyis csak jelentéktelen részletkérdések. A lényeg az, hogy Zsófi pontos címet ad meg, és könnyű is odatalálni. Nem vadonatúj, de nagyon tisztességes és rendezett 3 vagy 4 emeletes épület. Talán az ezredforduló előtt kicsivel épülhetett.

Helyszín

A lakás mindig kifogástalanul tiszta. Azt, hogy egy másik masszőz is dolgozik ebben a lakásban (a szomszéd szobában), azt én csak az egyik kolléga beszijéből tudom. Mert soha nem hallottam a lakáson belül mások hangjait, illetve nem láttam férficipőt a magamén kívül az előszobában. Valamint nem volt logisztikázás a fürdőszoba használatakor sem. Számomra mindig teljes volt a diszkréció. Úgy mondhatnám, a helyszín számomra tökéletes.

Hirdető külseje

Mint ahogy tökéletes számomra Zsófi is. Kívül és belül. Hét itt töltött évem alatt a nagyon sok megismert lány közül Zsófi a legszebbek közé tartozik fizikai kinézetével is. Ha ehhez a műveltséget, finom nőiességet, értelmességet, egyéb belső értékeket is hozzászámítom, akkor én hajlamos vagyok Zsófinak adományozni az "életemben megismert egyik legeslegjobb csaj" címet.

Ahhoz az én szókincsem és kifejezőkészségem nem elég jók, hogy ezt a csodacsajt objektíven leírjam. Persze ha itt most ennyivel befejezném ezt a részt, akkor kapnák hideget-meleget, így erőt veszek magamon és megpróbálkozom.

Zsófi tényleg 179 cm magas, én pedig imádom a nálam picivel magasabb lányokat. Továbbá imádom azokat a lányokat, akiknél a "magasság mínusz testsúly" kb. 120-at tesz ki. Nos, Zsófi ezt is teljesíti. Picivel túl is teljesíti, ami csak tovább javít a kinézeten. Egy olyan magas, karcsú lányról beszélünk, akiről egyszer a gazellák kecsessége, máskor meg a csúcs-manökenek szexisége jut eszembe. Eszméletlenül szép alakja van. Kb. 1 éve járok hozzá időnként, és a fenti leírás mindig is érvényes volt, de talán most még szebb az alakja, mint a korábbi találkozásainkkor.

Arca szép, szív formájú. Szemei tisztán csillogóak. Szerencsére sokat mosolyog, és ez a mosoly és a szemei szinte beragyogják az egyébként kicsit sötét masszázsszobát. Haja hosszú, egyenes szálú, sötétbarna színű. Nagyon ügyesen tudja a kezével összefogni és bal vagy jobb oldalra átdobni, hogy ne zavarja olyankor, amikor épp kényeztet engem.

Szép bársonyos bőre van mindenfelé, csupán minimális tetkóval emlékeim szerint valahol az alkarján. Mellei csodaszépen állnak. Kislányosak, pont egy tenyerembe beleférnek. Tökéletes alakú popsija és ápolt puncija van. A hosszú egyenes combok minden pozícióban megdobogtatják a szívem, de amikor Zsófi négykézlábra ereszkedik és pucsít, akkor arra nincs más szó, mint az, hogy "vadító".

A sok dicsérő mondat ellenére komoly hiányérzetem van: nem sikerült hűen leírnom, mennyire szép lány Zsófi. Ezért a végére egy klisé: nézzétek meg a fotóit, majd higgyétek el, hogy még szebb is az alakja, mint a fotóin. És ez nem kis szó.

Masszázs

Az érkezésem kacifántosra sikeredett: pechemre a lenti bejárati kapunál szorosan a nyomomba belépett egy szomszéd is. Hogy ne buktassam le Zsófit, én nem álltam meg az ő emeleténél/lakásánál, hanem 2 szinttel feljebb kellett lépcsőznöm, mert mögöttem ott lépkedett a szomszéd. Ő a Zsófi fölötti szintig ment. Én meg emiatt még eggyel följebbre...

Amikor aztán a szomszéd belépett a saját ajtaján, én halkan visszaosontam Zsófi emeletéig, és igencsak meg voltam elégedve magammal és a diszkrét érkezésemmel.

Belépésemkor bugyi melltartó kombóban várt rám az ajtó mögé bújva. Puszi-puszi, cipő le, baráti ölelés és úgy tűnt, mindketten örültünk a másiknak. A masszázsszobába lépve átadtam az ajándékomat, a rózsaszálakat pedig diszkréten letettem egy polcra. Rengeteg mondanivalónk volt egymásnak: oda-vissza ment a kérdezősködés és információadás, miközben levetkőztem. Aztán fürdőszoba, majd jöttem gyorsan vissza.

Először állva csókolóztunk, miközben én nagy nehezen levettem Zsófiról a melltartót, majd már jóval könnyebben a bugyit is. Lefeküdtünk egymás mellé a tatamira, és felváltva csókolóztunk és kérdezgettük egymást a másik életének alakulásáról. Örömmel konstatáltam, hogy látszólag rendben van a szénája.

Klasszikus masszázs annyi volt, hogy én masszíroztam Zsófit egy kicsit, de ez inkább volt a testének a simogatása, mint masszírozás. Mindketten tudjuk, hogy miért járok én hozzá. Minél őszintébb beszélgetést, eszméletlen jó csókolózást és végtelenül izgalmas kölcsönös kényeztetést remélek. Zsófi elfogad engem ilyennek, és igyekszik azt nyújtani, amit én igénylek - vagy ahhoz eléggé közelítőt.

Kényeztetés

Ha a beszélgetés és csókolózás a fenti szekcióba került, akkor itt marad még a kényeztetést.

Először én kaptam esélyt Zsófi kényeztetésére, és úgy hiszem, az igen jól sikerült. Az egymás mellett fekvő csólokózós felállásból a nyakát, melleit és hasát végigpuszilgatva eljutottam a lábszáráig, majd visszaindultam a hosszú combok mentén. Kényelmesen hasra feküdtem Zsófi széttárt lábai között és igen lassan elkezdtem őt a nyelvemmel kényeztetni. Ujjazni nem szabad őt sajnos, de úgy hiszem, a nyelvem is elegendő volt. Zsófi egyre hevesebben lélegzett, a hasizmai elkezdtek önálló életet élni. A lány először a kezeimet kereste és szorította őket az ujjainkat összekulcsolva. Később egyik kezével a melleit simogatta én pedig a felszabadult kezemmel a tiltott részek környékét simiztem gyengéden, illetve megemeltem a popsiját és szinte majszoltam a csiklót illetve a puncija bejáratát. Aztán kiderült, hogy túlságosan mohó voltam, és Zsófi egyszerre csak elröppent. Ezután már nem esik jól neki az érintésem ott lent, még ha végtelenül gyengéden próbálom is. Így a randink ezen etapja talán 8-10 perc alatt elmúlt. Tudom, hogy így néz ki az is, amikor a lányok eljátsszák az orgazmust, hogy minél gyorsabban vége legyen ennek. Több tucatnyi ilyen tapasztalatom is van, de ez vagy igazi orgazmus volt, vagy Zsófi a legjobb színészek közé tartozik.

Ő két alkalommal juttatott engem a csúcsra. Először kb. az időkeretem harmadánál, majd másodszor a végén. Kérésemre mindkét alkalommal rám merőlegesen nyégykézláb állva, pucsítva kényeztetett. Leginkább a szájában voltam, néha pihenésképpen felemelte a fejét és kézzel folytatta - az is igen jól esett. Imádom ilyenkor simogatni azt a gazella-szerű testét és meg-megérinteni a nagyajkak környékét és élvezni, hogy még mindig mennyire lucskos odalenn. Bevallom, nem igénylek nála semmilyen variálást a kényeztetésem tekintetében. Mindig ugyanúgy esik jól, és Zsófi immár jól kiismert engem: nem kell mondanom, mit és hogyan szeretnék, mindig pontosan azt kapom, amire szükségem van.

Mindkét esetben a szájában ért a vég: sőt szinte ugyanolyan forgatókönyv szerint. Másodszor talán már kevesebb spermával járt a dolog, de számomra nem kevésbé élvezetesen. A munkája eredménye a szájából papírzsepibe vándorolt. Én is kaptam törlőkendőt, de nem igazán volt rá szükségem.

Mivel nincs szükségem nála semmilyen változatosságra, nem is vagyok mérvadó a kényeztetése változatosságáról nyilatkozni. De nekem eszméletlenül jó mindegyik látogatásomkor, így most is az volt. Itt vendégeskedve rendszerint eszembe jut Apolló barátom kitartó véleménye, miszerint az élet szép és sose halunk meg.

Elszámolás

Hoztam természetesen ajándékot is Zsófinak és azt mindjárt az elején átadtam, de a virágcsokromat ezúttal csak a végén adtam oda, mert nem tudtam, hogy az utolsó alkalom óta változott-e a csokor mérete, és nem akartam a hangulatot ilyen dolgokkal az elején elrontani.

A szokásos vállaláson felül a NFVSZ extrát vettem igénybe, és az kivitelezésenként öt virágszálamba került. Így a csokor mérete picivel átlagon felüli, de amit kapok, az meg magasan átlagon felüli - mondhatnám luxus szintű - így biztosan állítom, hogy megéri.

Zsófi, istennő masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Pár nappal ezelőtt hívtam Zsófit, mert a fotóival már régen szemeztem. Első hívásra nem vette fel, de visszacsörgött nemsokára, amikor is tudtam vele egyeztetni. Az általam kért időpont már foglalt volt, de hamar találtunk mindkettőnk számára szabad alkalmat. Egyébként nagyon alkalmazkodó volt az időpont foglaláskor is, fél órával korábbra le tudtam alkudni a kezdést, így nem vágtam ketté a napomat.

Megközelítés

Autóval közlekedem szinte mindig, így könnyű volt odatalálni, a GPS is segít. BKV-ról nincs infóm, de ha van valószínű valamelyik busz közlekedik a környéken, mivel metró, villamos eléggé távol van. A parkolás fizetős, 0135 a parkoló kód. Nagyon nyugalmas, barátságos környék, 4 emeletes házak, parkolóhelyet lehet találni a házhoz közel.

Helyszín

Az egyik ház 1. emeletén egy szépen, ízlésesen berendezett lakásban találkoztunk. egy régi nagy kedvenc masszőz Hölgyemmel rendel közös lakásban, ahol külön szoba van mindkét lány részére, a fürdő közös, de a logisztika szépen meg van oldva, nem találkoztam másik vendéggel, vagy a kolléganővel (ez utóbbival sajnos nem :)) Mind a fürdő, mind a tetthely szoba tiszta, illatos. A fürdőben sokféle tusfürdő várja a vendégeket, többfajta szájvíz, kis poharakkal.
A szoba sötétítő függönye el volt húzva, de a földön végigfutó LED sor fénye elegendő világítást nyújt a találkozó alatt. Halk zene szól, minden adott egy jó találkozóhoz. De a lényeg a következő rublikában lesz.

Hirdető külseje

Szóval, ha nem mondtam volna, már a telefonbeszélgetésünkkor éreztem, hogy Zsófi egy nagyon jó partner, a hangja, modora erről árulkodott. Nos nem is csalódtam, de igazán akkor döbbentem rá, hogy jól választottam, amikor Zsófi előbújt a nyíló ajtó mögül, és talpig mosolyban, meg a képeken látható (vagy hasonló) fekete "fehérneműben" üdvözölt, két puszi kíséretében. Röviden, tömören Zsófi nagyon-nagyon szép lány. Alakja hibátlan, szép hosszú lábai vannak, feszes bőre mindenhol, popsin, pocin, combokon. A mellei szintén hibátlanok, természetesen eredetiek, nagyon jól reagálnak a csókokra, simogatásra.
Az egész alkatára az arányosság jellemző. Ott lapos ahol kell, ott gömbölyű ahol szükséges. Hosszú haja össze volt fogva a találkozó alatt, de így zavartalanabbul tudtam az arcát simogatni, puszilgatni. Arca is nagyon szép. Ajkai teltek, nem lehet velük betelni csókolózás közben. Szeme igéző, bőre hibátlan. Nem említettem, de szerintem semmi smink nem volt rajta, vagy csak nagyon minimális. Egyszóval nekem így volt tökéletes. Engem egy nem mainstream, de ismert fiatal amerikai színésznőre emlékeztetett. Akit érdekel, megírom priviben.

Masszázs

Másfél órai találkozó, felvezetés, masszázs, levezetés. Ő kérdezte, hogy hogyan legyen, elvileg lehet a masszázzsal is kezdeni, azután egy hosszabb erotika. Én maradtam a szendvicsnél. Erotika-masszázs-erotika.
Tehát a masszázs. Hasra feküdtem, Zsófi a lábaimnál helyezkedett el, először a vádlimat kezdte lassan, módszeresen átgyúrni. A bal vádli, utána rákérdezett a talpmasszázsra, majd, igenlő válaszom után, a talpamat is, közepes erősséggel átmasszírozta. Ugyan ez a jobb lábbal, majd ismét a bal láb, a hátsó comb, fenék volt a sorrend.
Közben jót beszélgettünk, utazásról, egyetemről (Zsófi egyetemista) kresz-ről, stb. Nyitott minden témára, és meglepően nyíltan beszél dolgokról. Kellemes beszélgető partner.

Közben elérkezett a derék-hát területre. Ez nekem a gyengém, szeretem a hátmasszázst csendben tölteni, hogy átadjam magam az élvezetnek. Átgyúrta a hátam, nyakam, majd a karokat is, a végén a másik kedvencemet, a tenyérmasszázst is beiktatva. Mintha ráérzett volna, hogy mi esik igazán jól. Még volt vagy 25 perc a másfél órából, amikor a derekamon ülve rám hajolt és csókolni kezdte a nyakamat. Tudtam, hogy jön a harmadik felvonás. Még mindig hason fekve simogattam a combjait, majd Zsófi leszállt rólam, én pedig megfordultam és ismét egy rávezető csókolózásba kezdtünk. Ajkaink szétválás után feltette a kérdést: " kérsz egy kis csúszkamasszázst ?" Persze, hogy kértem, így Zsófi a masszázsolajat ezúttal nem rám, hanem a melleire csorgatta, természetesen segítettem elkenni, amit egy kislányos köszönöm-el nyugtázott.
Továbbiakat lásd a kényeztetés ablakban.

Kényeztetés

A fürdőből visszatérve kortyoltam párat az időközben behozott vízből, majd átöleltem Zsófi karcsú testét, simogattam a hátát, feszes fenekét, pusziltam az arcát, száját, majd amikor láttam, hogy nyitott a csókra, megcsókoltam ajkait. Hamarosan derekas smárolásba kezdtünk, perceken keresztül, állva csókolóztunk. Nagyon finom, zamatosak az ajkai. Közben levettem a melltartót, simogattam melleti, a bimbók szinte azonnal keményedni kezdtek. Csókoltam őket ahogy bírtam, majd a tatamira feküdve folytattam testének felfedezését. Simogattam a belső combjait, pociját, köldökét. A falatnyi bugyit is leművészkedtem, majd lejjebb húzódva elérkeztem a puncihoz, mely szintén a természet remekműve. Elkezdtem nyalogatni, miközben Zsófi a csípője mozgatásával irányította a tevékenységemet. Egy idő után ráéreztem, hogy milyen nyelvmunkával tudom a legintenzívebb örömet okozni és így folytatva éreztem hogy hamarosan célba érek. Felpillantok, és azt látom, hogy Zsófi baba a kezét a szájára szorítva közeledik az orgazmusa felé, majd hirtelen a talpait a hátamra teszi, én két kézzel fogom a combjait, és egy olyan lábremegős orgazmusnak voltam szemtanúja, amit eddig csak filmen láttam. Arra gondoltam, hogy ha most egyedül lennénk a lakásban, meg persze nem lennének szomszédok, akkor itt elég nagy hangoskodás lett volna. Lassan lenyugodott, közben puszilgattam a pocakját, combjait. Nagyon örültem, hogy örömet tudtam okozni, de ehhez Zsófi is kellett, mert el tudta magát engedni, élvezni tudta a tevékenységemet, megvolt a szimpátia a bizalom.

Ezután ismét csókolózni kezdtünk, majd hanyatt feküdtem, Ő pedig oldalról közelített felém, először szájjal majd kézzel kezdett kényeztetni. Én csak a plafont bámultam és élveztem a tevékenységet. Néha oda kellett nézzek, hogy mi történik, mert szinte nem is éreztem a kezét-száját a nemesebb részemen, csak azt, hogy valami nagyon kellemes történik odalent. Mondtam is, hogy pihe könnyű keze van, alig lehet érezni. NFVSZ-t nem kértem, ezért a végkifejlet kizárólag Zsófi keze által történt, nekem is lábremegős orgazmus jutott. Hát ez nagyon jó volt. Én is megköszöntem. Gyorsan elmentem dobtam egy zuhanyt, mert egyszerűbb volt, mint letörölgetni magam. Visszatérve következett a masszázs rész, majd fordulás után a csúszka.

Először csak a mellkasával dörgölődött a hasamnak, ágyékomnak, majd pozíciót váltott, teljes testtel rám feküdt és hosszában, oldalazva simultunk egymáshoz. Jól beolajozta a farkamat, közben olyan mozdulatokat tett, mintha szeretkeznénk. Tök jó volt az oldalsó tükörbe nézni, totálra olyan látvány volt, mintha szenvedélyes szex lenne folyamatban. Természetesen semmi ilyesmiről nem volt szó, csak a perspektíva játéka volt az egész. Mivel a második levezetés előtt rákérdeztem, hogy át tudna-e élni még egy olyan orgazmust, mint az elején, de sajnos ez csak ritkán jön neki össze, ezért a magam részéról maradtam a popsi, punci simogatásnál, miközben Zsófi másodszor is a mennybe repített. Alig 5 perc volt már csak hátra a 90-ből, ezért gyorsan elrohantam egy zuhanyra, majd öltözés és búcsú, nehéz szívvel.

Elszámolás

Az elszámolás utólag történt, a mértéke annyi, amennyit megbeszéltünk a telefonban. Lányos zavaromban a csók extrát nem honoráltam, csak már az úton jutott eszembe. Gyorsan hívtam, hogy visszamegyek, de azt mondta, hogy majd legközelebb pótoljuk. Ezt felhívásnak veszem tangóra :)

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  pepsi

Egyeztetés

This is my last review from my recent Hungarian trip that I am now writing when I am back home. That is why this text is three and half weeks old already. I could have written even more reviews but this is hard work for me writing these and those would be several weeks old too.

Zsófi has been on my favorites list for a long time. I did call her last summer but the lady who answered said she only had 60 minutes appointments that time and I usually take 90 minutes so I declined that day.

Then last month I was back in Budapest and at the same time saw colleague Kspisti write his excellent review about Zsófi and that reminded me then that I have to call her again. Well, it was not easy! First her phone number gave me a busy signal every time I tried calling morning and noon. Then I gave up and forgot about it. She had Viber too so I sent a message there asking for an appointment too but never got any reply (later she told me she is not much using it).

Following week her advertisement disappeared so I assumed she was not working and no point even trying to call her.
Then in the third week her advertisement appeared again. Again I called her in the morning and now I get an automatic message telling me the number I am calling can not be reached. I do not remember exactly how long I try but everytime same automatic message from the phone company. Then I did something else and 3 hours later (it was sometime after noon) I remembered this again and just thought about trying one more time and all of a sudden I got an answer! Nice voice answered and she spoke very good English. It was Zsófi answering the phone herself. I asked for an appointment for the next day and that was perfectly okay for her. We confirmed the details and just to be sure I also said that I sent her an SMS next morning so she knows I am keeping my appointment and coming.

Next morning I sent that confirmation SMS and a little later got an answer and address also since I asked it in SMS.
For me it is much simpler and easier to get addresses and possible door codes in SMS than phone calls because it eliminates possible hearing mistakes or errors. So I advise this to other foreigners also.

Megközelítés

Area is in XIII.district. I used the blue M3 metro and went to Lehel tér metro station and from there number 14 tram. Then getting off the tram in the right tram stop and maybe less than 5 minutes walk to the correct building. Google Maps showed correctly where to go. Going there and finding the correct place should be easy for everyone. Those going by car should find parking places nearby in surrounding streets.

Helyszín

Older type apartment building. Nothing much to say. Buildings age shows in corridors and elevator but Zsófis apartment itself looks quite good and clean, then again buildings age clearly shows example in bathroom where bathtub and faucet clearly are older than 50 years maybe, but that is more like funny detail than anything else since everything is clean and still works very well. Few soap bottles to choose from and mouthwash are also available.

Hirdető külseje

Tall girls are my weakness but still Zsófi's appearance surprised me very positively. Apartment door opened very beautiful young lady wearing black bra and black panties. Zsófi really is like a model body young lady and her face is also very beautiful. Perfect shape, medium size tits and no extra kilos anywhere. Add here says tattoo but I do not even remember seeing that, must be some small tattoo possible?!

Masszázs

Massage part is very standard. After my shower I lay down on the mattress on my stomach and Zsófi massages my legs and back with medium strength. We talk a little bit about different topics and all seems very natural. Good mood. During this bra and panties were still on.

Kényeztetés

When it was time to turn. Zsófi removed those bra and panties. This is again the part where I ask if I could massage the girl too. It was okay for Zsófi, so she lay down on the mattress on her stomach and I massaged her and admired her perfect beautiful body for some time. I could have done this even longer but Zsófi seemed very ticklish so I just asked her to turn around and I continued carefully from the front side. Again she was ticklish so I did not continue much, we kissed (this was extra I took) and then I asked if I could lick her. She says yes, but also warns me that she is ticklish there too. I admit this thought came to my mind if this is just an act for something and she just doesn't like men massaging her or licking her (but I now think she really is ticklish and not acting or just saying that!!). I continued down to her and thought lets try. For me it was heaven, Zsófi did not show any signs of dislike or too ticklish. I could hear some sounds and feel some movement that my actions had effect on her and in the end eventually I think she reached the top! Other colleagues have written here that it's not fake and I do believe you too, she is not faking it.

After a brief break Zsófi turned attention to me. Following a soft, very pleasant francia. I enjoyed Zsófi’s actions and at the same time could watch her beautiful butt from the mirror in the wall. Again this was something to remember for a long time. In the end I ask 69. That was possible but Zsófi said she is still very sensitive down there so I did not try to lick her again, but that was not needed either just looking at that pretty pussy and Zsofi’s actions it did not take long that my offsprings released to Zsófi’s mouth. This was also an extra option I chose earlier! It was also discussed before starting our massage session that I just ask and prefer one happy ending!

Then we layed just there on the mattress for the remaining 5 minutes and talked for a while. Until it was time for me to take a shower before leaving, then clothes on and goodbye kisses and out.

Elszámolás

Bouquet amount is the highest I have experienced so far in Budapest plus then there were two extras, both extra yellow rose. So this is way more than any other places I have ever visited. But fortunately this time I really got something worth it too! I offered to give agreed amount when I arrived but she said afterwards it was also fine, and that I did. It is always nice to see that people trust me even though we just met for the first time.

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  devil69

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, másnap délre volt szabad közös időpontunk, örült mert az neki is megfelelt.

Megközelítés

Kocsival mentem, soha nem voltam még ott, kicsit olyan feelingje mintha a pók utcai lakótelepen lettem volna négyemeletes panelek, parkolókkal és kellő mennyiségű zöldövezettel.

Helyszín

Nem voltam még sosem ebben a lakásban, lift nélküli négyemeletes panel első szintje. Legalább két szoba, kicsi, de hangulatos szoba, minden van ami szükséges, gondolok itt a rendre és tisztaságra és egy tatamira és az elengedhetetlen tükörre. Fürdőszoba tiszta Nem a legújabb dizájn, de nem is ötletekért megyünk ilyen helyre.

Hirdető külseje

Már a telefonban is nyílt, kedves kommunikatív leányzó aki kellő mértékben rugalmas és vendég centrikus. Fiatal, hosszú hajú, fehér bőrű, bájos arcú magas és karcsú lányka. Kecses, apró cicik, szép apró bimbók, csinos popsi és édes punci. Jellemzően én a kicsit markolnivaló idomokat és dögösebb értsd kurvásabb nőket szeretem. Ellenben Zsófi pont olyan mint a képeken, ha valakinek tetszik a kedves visszafogott, alázatos, alkalmazkodó, kicsit szubmisszív stílus akkor nem fog csalódni.

Masszázs

A masszázs a szeánsz végére maradt, már akartam öltözni és mondta, hogy még van időnk, hova sietek? Erre is hagyjunk egy kis időt. .mivel ilyen kedvesen és szerintem belülről jövő pozítív jóhiszeműséggel mondta, ezért inkább nem siettem el hanem hagytam, hogy finom érintéssel meg masszírozza a nyakamat, vállamat és hátamat. Ritka ez is manapság. A futószalag érzésnek a legkisebb jelét nem érzékeltem.

Kényeztetés

Még mielőtt a tatamira lefektetett volna megismerkedtem a cicikkel nagyon finom kicsi bimbók amelyek hihetetlenül érzékenyek minden érintésre, nyalintásra. Odaadóan kedvesen érzékien reagált a teste kenyeztetésére, lekerült a bugyi is, finoman számomra is izgató módon nedvesedett, majd közösen lefeküdtünk a tatamira és itt folytattuk . Ott már a hosszú kecses vékony combjait széttárta, hogy könnyebben hozzáférjek. Kicsit vehemensen kezdtem neki, de nagyon érzékeny lányka, finoman, óvatosan sokkal könnyebb célt elérni nála. Nagyon gyorsan tudja felépíteni az ívet, hamar elkezdte tekerni a csípőjét majd kérte, hogy szeretné megkóstolni ős is a farkamat. Fiatal kora ellenére látszik, hogy tapasztalt és szereti a jót. Tövig bevette és nagy odaadással kényeztetett, mivel még ő sem élvezett el, kértem, hogy picit pihenjünk és kérem vissza a puncit. Itt külső izgatásra és ézéki nyalásra hamar és intenzíven elröppent. Kértem hogy mutassa meg a popsiját és onnan is tudjam izgatni kicsit, készségesen megtette, de akkor már túl érzékennyé vált és inkább kérte vissza a farkam. Odaadással, lendületesen szopott, majd hanyat feküdt és úgy adtam oldalról a farkam az ajkai közé, mivel én nem vagyok egy könnyű eset ezért a végét a kezembe vettem és a melleire irányítva élveztem el. Aranyosan megvárta ameddig lenyugszom majd rom eltakarításba kezdett.

Elszámolás

Utólag, korrekt szokásos egy órás átlag ár. Két extra van a csók és a NFVSZ. Egyiket sem vettem igénybe, nem az ára miatt, hanem nem jött, hogy ez kell most nekem.

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  JdG

Egyeztetés

Zsófi az oldalon való megjelenése óta kedvencek között van. Amikor aktív, eddig még nem sikerült vele időpontot egyeztetni, néha eltűnik, aztán visszatér, így elég nehéz volt. Nagyon régóta szerettem volna bejelentkezni hozzá, ami most egy hívással sikerült. Nem szoktam, mert nem tudok napokkal korábban elköteleződni, de ezúttal úgy alakultak a dolgaim, hogy már hétfőn láttam, hogy szerdán délután rá fogok érni egy órára, így nem hezitáltam, felhívtam, és lefixáltuk az időpontot. Aznap reggel kért egy sms-es megerősítést.
Eljött a szerda, és reggel sms-ben rákérdeztem, hogy jó-e még neki az időpont, egyszavas választ küldött. Mivel változott a programom, az eredetileg felajánlott időpont is megfelelővé vált, felhívtam, és nagy örömömre a nekem kedvezőbb időpontban is fogadni tudott. Nagyon kedves hangja van, és már a telefonban átjön intelligenciája, értelmessége. Nagy elvárásokkal indultam a város másik oldalára.

Megközelítés

A címet közölte már a bejelentkezésemkor. Ismerős volt az utca, házszám, egy nagyszerű, sajnos azóta nem megismételt (gyakrabban kellene masszázsra járnom, na) randi helyszíneként azonosítottam be. A címből következtetve kolléganőjére (mentorára) éreztem, hogy nagyon nem lőhettem mellé.
Angyalföld Újpesthez közeli, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető része, lakótelep övezet, a barátságosabb fajtából. Parkolni emberi áron lehet a lépcsőház előtt. A kora délutáni időpont miatt iskolából hazatérő gyermekek és egy, a nyitott ablakból nézelődő fiatalember miatt valamivel távolabbról hívtam Zsófit, aki elnavigált a lakásajtóig.

Helyszín

Panel alacsonyan lévő emelete, barátságos, jó állapotú lakás. Higiéniára nem volt panasz, a fürdőszoba átlagos panel nyújtotta komforttal, tisztán tartva. Zuhanyozni a kádban lehetséges, csúszásgátló fokozza a biztonságot. Tusfürdő, szájvíz, friss törölköző, az én igényeimnek tökéletesen megfelelt minden.
A szoba is barátságosan berendezett, tatami, polc a cuccoknak, szék a ruhának, hiba semmiben nem volt.

Hirdető külseje

A képek és beszámolók alapján csodaszép lányra számítottam. Ez egy kicsit mindig rizikós, még mindig nem sikerült lejjebb adnom az igényeimből és elvárásaimból. Igazán jól érezni magamat akkor tudom, ha a hölgy tetszik is, személyisége, tudása és hozzáállása is megfelelő. Így a szokásosnál is nagyobb izgalommal vártam az ajtónyitást. Ami után csak azért nem esett le az állam, mert készültem. Igazából bármi más csalódás lett volna, de egy szép arcú, igényes, magas, tökéletes alakú lány nyitott ajtót és köszöntött barátságosan. A másodperc tört része alatt megnyugodtam, és alig vártam, hogy túl legyek a zuhanyzáson.
De hogy némi objektivitás is legyen a leírásban: A leírtaknak megfelelő magas, gyönyörű combú és fenekű, kerek arcú, szép mosolyú és szemű lány Zsófi, a haja színe és hossza a képeken látszik. Nem tudom, sport, vagy genetika (esetleg mindkettő), de felesleg semmi. Kétrészes fehérnemű volt rajta, amiből a felső menet közben lekerült, ekkor megállapítottam, hogy mellei is gyönyörűek, a közepes és a kis méret közötti, inkább domború, mint gravitáló fajtából. Közelebbi ismeretségbe ezúttal nem kerültem velük, talán egy másik alkalommal.

Masszázs

Zuhany után a tatamira feküdtem, és Zsófi elkezdett (valószínűleg) krémmel masszírozni. Mivel az első pillanattól nagyon kommunikatív volt, és rengeteg közös témánk volt, így őszintén szólva a masszázsra csak annyiban koncentráltam, hogy jól esett. Ezúttal kevésbé volt szükségem rá, a vállamban volt ugyan néhány csomó, amit lazított, amikor oda került, de most nem csak a levezetésre készülve, hanem a beszélgetésünk okán is hátrébb szorult prioritást tekintve a folyamat.
Ami viszont megmaradt, hogy nagyon kellemes érintése van Zsófinak, odateszi magát, igyekszik jó élményt nyújtani. Miközben értelmesen és érdeklődve, a másik félre is odafigyelve beszélget.
A masszázst lehet még tökéletesítenie, de összességében a programnak ez a része számomra kiváló volt, Zsófi az a lány, akihez úgy is elmennék, ha levezetést nem vállalna.

Kényeztetés

Sajnos, a telefonos megbeszélésünkből a vonal miatt kimaradt az a rész, amikor a szolgáltatásait részletezte, így az adatlapjáról tájékozódtam arról, hogy mehet a francia nála végig (akkor még mehetett), más extraként engem nem szokott érinteni. A végén a tiszteletdíjra is rá kellett emiatt kérdeznem, de azt jól hallottam. Számomra fontos a NFVSZ, ha ez nincs, akkor nagyon topon kell lennie a hölgynek, hogy ne legyen hiányérzetem. Az adatlap alapján itt is így készültem.
Annyira kellemes volt a beszélgetésünk, hogy a masszázs vége felé már szándékosan hallgattam inkább, hogy ne legyen gond a levezetésre hangolódással. Egy ponton éreztem Zsófi mozdulatain, hogy indul az átvezetés. Kioldotta a felső részt, megkérdezte, nem gond-e, ha leveszi. Éreztem a kérdésben lévő provokációt, mondtam, hogy hiba volt nem azzal kezdeni. Hát, tényleg hiba volt, azokat a melleket kár rejtegetni. Kis csúszka, és nem sokkal később már a kezében volt a farkam, amit nem sokkal később a szájába vett. Igazából ekkor már kb mindegy is lett volna, mit csinál vele, már annyira kívántam, olyan jó volt az összkép, ami addig kialakult bennem. Felváltva kényeztetett a szájával, kezével, mindkettő jól esett. Igazából én a franciát jobban kedvelem, és volt már pár lánynál kézimunkával kapcsolatban rossz élményem, itt azonban most talán egy fokkal a keze volt jobb. Amikor a szájában voltam, nekem egy kicsit gyors volt a tempó (féltem is, hogy így nagyon korán végem lesz), szerencsére időnként meg-megállt, kézbe vett, és akkor lassítottunk egy kicsit. Ezekben a kis "pihenőkben" aztán úgy nézett, hogy már attól is haptákba álltam volna alkalomadtán, illetve úgy pucsított, hogy kezemmel a fenekét és bugyin keresztül megduzzadt punciját is tudtam simogatni. Nem tudom, ezzel mennyire okoztam neki kellemes érzéseket, mindenesetre egy ponton mintha elkapta volna a gépszíj, és becsukott szemmel, nagyobb intenzitással folytatta ügyködését, felváltva szájával és kezével. Imádok úgy elmenni, hogy közben azt látom, hogy partnerem is egy magasabb szinten jár, ez most így történt. Én is egyre intenzívebben (bár finoman) izgattam Zsófi punciját, ő egyre sűrűbben vette a levegőt, néha megremegett, és egy ilyen remegés közben, a kezében ért a beteljesedés.
Sok szempontból nem úgy alakult ez a levezetés, ahogyan terveztem, és ahogyan a legjobban szeretem, mégis nagyon nagy élmény volt. Szeretem, amikor a francia fel van építve, lágyan, finoman indul, szájban ér véget. Itt most máshogy történtek a dolgok, de olyan természetességgel, olyan körítéssel, hogy csak annyi "hiányérzet" (ha egyáltalán annak lehet nevezni) maradt bennem, amennyinek egy első randin mindenképpen kell.

Elszámolás

A telefonban pont az a rész maradt homályban, ami a programot részletezte, így az azóta megváltozott adatlan alapján készültem. Extrákról nem volt tudomásom, így nem is kértem semmit. Előzetesen nem egyeztettünk a programról, első alkalommal hagytam, hadd történjen minden úgy, ahogyan azt Zsófi elképzelte, felépítette. A végén rákérdeztem, hogy a rózsák számát jól értettem-e, igenlő választ kaptam, így az előre elkészített csokrot egy borítékban a polcra tettem.

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Zsófit kinéztem már hétközben. A hétvégét Pesten töltöm, gondoltam megajándékozom magam vele! Még csütörtökön felhívtam, hogy szombatra időpontot kérjek!
Kolléganő vette fel és vele sikerült is egy nekem megfelelő időpontot. Aztán pénteken rámcsörgött a kolléganő erről a számról, hogy szombaton sajnos nem dolgozik Zsófi, így vasárnap 11:00-re sikerült újabb időpontot egyeztetnünk. Örülök, hogy ilyen figyelmesek!

Megközelítés

Pest egyik legfrekventáltabb városrésze. Marina Part. A címet nem nehéz megtalálni. Egyre épülő, bővülő, már-már önálló város.
Parkolni egyre nehezebb, főleg hétvégén, amikor ingyenes, de végül is sikerült találnom.
Kocsival járok, tömegközlekedést nem ismerem.

Helyszín

Pár éve épült, modern igazi “nyugatias” társasház. Lakás rendben, fürdőszoba is tökéletes, tiszta, megfelelő tusfürdő választékkal. A szoba a célnak megfelelően berendezve, tatami a földön egy tükör a falon, ami szerintem picit magasan van, így hanyatt fekvő pózban nem lehet látni benne a rajtad serénykedő hölgy szép idomait.
De nem azert jöttem, hogy a tükörben bámuljak egy ilyen szp lányt😊

Hirdető külseje

Zsófit kifejezetten a külseje miatt választottam! Arca nem látszik a képeken, de a teste az fantasztikus. Elolvastam róla mindhárom beszámolóját, ami megerősítette bennem azt, hogy a megadott adatok valósak! Magas lány, magasabb tőlem, de én ezt imádom!
A belépésnél az ajtó mögül előbukkanó lány látványa meggyőzött, hogy jól döntöttem! Nagyon kedves, inkább tini lányos szép arc, vékony magas termet. Egy rövidke sötét színű selyem köntösben fogadott, amiből kivillantak formás hosszú combjai. Kedvesen, barátnős stílusban üdvözölt es a szobába kísért.

Masszázs

A szobában átbeszéltük a várható egy órás program részleteit, amibe szinte minden benne van. A csók és a láberotika extra, de én egy ilyen szép lánnyal a csókolózásban rejlő még barátnősebb feelinget ki nem hagytam volna! Elvonultam egy alapos tusolásra. Visszatérve Zsófi már egy a képein is látható lazac színű melltartó-bugyi kombóban fogadott, ami mar láttatni engedte nagyon szép formás alakját, karcsú derekát. Tetkó talan egy pici volt valahol az egyébként alabástrom szerű hibátlan bőrén.
Elégedetten hasaltam el a tatamin, s átadtam magam Zsófi szorgalmas kacsóinak. A masszázs nem túl erős, inkább simogatós, beszélgetős egyvelege, számomra pont a legideálisabb volt egy relaxálós, kikapcsolódós felvezetéshez. Olajat kértem. S miközben zsófi ügyes ujjacskái bebarangolták a testemet a sarkamtól a nyakszirtemig, közben teljesen beleéltem magam hogy egy régóta ismert kedvenc barátnőmnél vagyok randin.

Kényeztetés

Na, de a barátnőimhez is nemcsak a mentális örömök miatt járok, így mar alig vártam a megfordulhatsz utasítást, ami szerencsére el is hangzott. Hanyatt fekve Zsófitól elölről is kaptam egy kis előkészítő átgyúrást, majd miután lekerült róla a csipkecsoda, kezdetet vette a most már egyre erotikusabb vágyaimat felkorbácsoló csuszka masszázs. Zsófi remekbe szabott nem tül nagy, de természetes cickóit ügyesen használva bebarangolta mellkasomat, majd egyre lejjebb csúszkálva az akkorra mar igencsak érdeklődő farkamon siklott jobbra balra, le fel Fantasztikus érzes volt!. Sosem voltam fából, ettől a játékból, már éreztem, hogy ez fele sem tréfa! Ha nem akarok a szeansz közepén a mellei közé durrantani, akkor jobb, ha kitalálok valamit. Javasoltam neki egy reváns masszázst, amely során amatőr mozdulatokkal ugyan, de nagyon kalandos kezeimmel először a hátát vettem kezelésbe, megcsodálva és alaposan megmasszírozva karcsú derekát formás popsijait, hosszú combjait, mely közé egyre gyakrabban benyülogottam.
Most én kertem megfordulast! Elölről mar meg célirányosabban dolgoztam meg. A cickókat különösen becsben tartva egyre lejjebb kalandoztam. Miközben mar én is csúszka mozdulatokat imitálva puszilgattam melleit, s ez volt az az alkalom, amik az extra csókolózás ideje is elérkezett, ami még barátnősebbé tette randinkat. Azt hiszem elcsókolóztam volna vele órákig, de tudtam hogy időm véges, ezért kíváncsi szájacskám ujra lefelé vette az irányt egészen a hamvasan tinis puncijáig, amit előszőr szépen körbe puszilgatva, bele bele nyallintva, egyre céltudatosabb nyelvmunkával a csiklójara koncentrálva, teste remegését vonaglásának ritmusát követve jutattam el a csúcsig, ami nekem is igazán nagy élményt jelentett!
Zsófi pici pihenő után közölte, hogy most te következel. A helycsere közbeni térdelős, pucsitós pózt kihasználva benyalakodtam hátulról is a szépen kidomboruló puncijába, amit meg hevesebb vonaglást, tekergést indukáltam Zsófinál, melyet már nem hagyott befejezni, mert szó szerint lenyomott a tataminra és vad franciázásba kezdve, kevés kézi rásegítéssel, bő nyálas, cuppogós, golyszi simogatós tecnikával repített a fellegekbe. A szájában mehettem el, hagyott lenyugodni, s csak utána küldte az utódokat a szilvíába, mint végső nyughelyükre!
Fantasztikusat élveztem,

Elszámolás

Az elszámolás még a szeánsz elején megtörtént. Az előre megbeszéltek szerinti programért az extrával kiegészítve helyeztem el egy kis asztalkán. Szerintem a színvonallal es a kapott szolgáltatással bőven arányos, nekem nagyon megérte!

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  nzuri

Egyeztetés

Nagyon megtetszettek a képei, és miután végre megbízható beszámoló is kikerült róla, nekem meg Budapesten akadt dolgom, hát felhívtam. Elnézést, de már nem emlékszem pontosan, azt hiszem Zsófival sikerült beszélnem telefonon, rögtön, első próbálkozásra, ez a randi előtt pár nappal volt. Eredetileg péntekre kerestem magamnak egy kis kikapcsolódási lehetőséget, mivel Zsófi akkor nem ért rá, így szombat lett belőle. Azzal a kis megkötéssel, hogy csak 1 órás időtartamra tudok menni, de ez nem tántorított el. Kért egy megerősítő sms-t előtte lévő nap, amelynek készségesen eleget tettem. Válasz nem érkezett, úgyhogy emiatt izgultam kicsit, de aztán ezzel nem volt gond. Picit előbb odaértem, gondoltam rákérdezek, hátha tud előbb is fogadni. Barátnője vette fel, mondta, hogy áll még a foglalásom de előbb sajnos nem tudok menni, persze, rendben, mondtam, megnyugodhattam.

Megközelítés

Marina part. Ismét. Merthogy kicsit vicces a dolog, 1 nappal előtte 2 lépcsőházzal odébb, ugyanezen emelet ugyanezen lakásában voltam. Abból a randiból kiindulva (melyet szintén megírtam) bíztam egy hasonlóan kellemes folytatásban. A helyszín sokak előtt ismert. Új építésű modern lakópark a Duna partján. Hétvégén, autóval mentem, parkolóhely bőven volt. A tömegközlekedést nem ismerem. Ha ezen a környéken jártok, nem lehet eltéveszteni a címet. A pontos itinert telefonon kapod, ne ismételd meg a hallottakat.

Helyszín

Ismét déjá vu. Modern, kis lakás, a célnak berendezve. Annyit láttam belőle, amennyit muszáj volt, ez kb. az előszobára, fürdőre és a hátsó kis szobára korlátozódott, bőven elég is. Tiszta udvar, rendes ház, akarom mondani, minden patika. Itt viszont most fürdőkád volt a fürdőszobában. Tusfürdő választék bőséges, szájvizet is találsz a mosdó polcán. Törölközők szobában bekészítve, puha, illatos. A ruhát a kanapéra helyeztem. A tetthelyen tatami, oldalsó tükör, hangulatos félhomály. Biztosan többen is dolgoznak a lakásban, de senki mással nem találkoztam.

Hirdető külseje

Én nagyon szeretem a szép lányokat, talán néha túlzott is az elvárásom, főleg ahhoz képest, hogy magam nem vagyok egy adonisz :) Szóval Zsófi eddigi karrierem egyik legszebb csajszija, akivel találkoztam. Gyönyörű arc, hosszú barna haj, ragyogó kék szemek, hibátlan test, olyan fenék, hogy ilyet rajzolni se lehet, formás, feszes, kisebb mellek, pihepuha bőr. A szája kissé fel van töltve, de nem túlzóan, pont annyira, hogy még kívánatosabb és szeretnél rá sok puszit adni. Kellően vagány, aranyos hangja van, kommunikatív is. És mindehhez szemtelenül fiatal.

Masszázs

Mivel az egy órában egy lehetőségem volt, és nem akartam hamar ellőni a patront, szerettem volna oldódni is kicsit, szeretem is a masszázst, kértem, hogy fektessük erre a hangsúlyt a randi első részében. Volt lehetőségem olajat választani, aminek kifejezetten örültem. Fürdés után a szobában egyeztettük a telefonban is megbeszélteket, hasra vágtam magam és a következő bő fél órában élveztem a kellemes olajos érintéseket. Zsófi a masszázst fehérneműben végezte, a lábaktól indult, kitért a hátamra, karjaimra is. A masszázs inkább cirógatás volt, közepesebb, gyengédebb érintésekkel dolgozott, néha azért a klasszikus masszázs elemeit idézve. Közben jót beszélgettünk. Örülök, hogy megtisztelt őszinteségével és bizalmával. Míg hason feküdtem jó fiúként viselkedtem, bár többször elkalandoztak a gondolataim, néztem őt a tükörben, de türelemre intettem magam. Néhány alkalommal kellemes benyúlásokkal fűszerezte az erotikus masszázst, nem vitte túlzásba, de kellően felizgatott. Csúszkamasszázsra nem került sor, én külön nem kértem, nem tudom szerepel-e a repertoárban. Összességében kellemes volt, de ettől nem felfrissül, hanem inkább felhevül az ember :) Közös időnk több, mint felét eltöltöttük így.

Kényeztetés

Fordulás után elég hamar megszabadult a ruháitól, csak kapkodtam a fejem. Még szebb és csodásabb volt, mint vártam. Már a látvánnyal is alig bírtam betelni. Az túlzás lenne, hogy rám vetette magát, de elég határozott irányt vett a randink. Érdekes módszerrel, hasamon áthajolva, egyik kézzel tőben megfogva, másikkal zacsit simogatva kezdett el furulyázni a szerszámomon. Minden nőnek meg kellene tanulnia, hogy kell így kézbe (és szájba) venni az irányítást. Ennek fele se volt tréfa, korához képest meglepődtem ezen a kissé pornós változaton. Ugyanakkor nem volt tolakodó, nem váltott ki bennem rossz érzést, valószínűleg a legtöbb férfinak ez egyenesen az álma, de én szerettem volna lassítani. Hagytam, tűrtem én, de ezt nem lehetett így sokáig bírni. És így én meg nem is fértem hozzá kellőképpen, szerettem volna kihasználni a kölcsönösséget. Megkértem, hogy cseréljünk. Lassan fedeztem fel a testét, ekkor sikerült néhány szájrapuszit is lopnom, amely különösen jóleső érzés volt ezzel a kis husikás, érzéki szájjal, olykor még kezdeményező is volt, ugyanakkor a teljes képhez hozzátartozik, hogy kissé visszafogott volt. Ebben a helyzetben, első alkalommal természetesen nincs ezzel gond, az is lehet, hogy itt van az a bizonyos határ, amelyet én mindenképpen tiszteletben tartok. Nehezen tudtam betelni vele, igazából még most sem tudnék, legszívesebben ott folytatnám ahol abbahagytuk, mindene olyan tökéletes, akárhol is érinted meg. Izgattam a melleit, a keményedő bimbók jelezték, hogy neki sincs ellenére, élvezte az érintést, nem húzódott el. Hamar megnyílt előttem odalent is, miután hasától és combjaitól nagy nehezen szabadultam, óvatosan mézédes punciját kezdtem nyalni, közben ő melleire tette a kezét és élvezte ténykedésem, amitől én pedig csak még keményebb lettem. Néhány perc után kedvesen figyelmeztetett, hogy fogytán az időnk, ezért cseréljünk. Oh, mondom még bőven van időnk, nem kell izgulnia, nekem hamar menni fog és ígérem utána gyorsan öltözök...Kicsit zavarba jött, megegyeztünk, hogy kedvencemben 69-ben folytatjuk. Innen már nehéz leírni pontosan mi történt, közepes tempóban kezdett rajtam újra cumizni, én pedig nyaltam fel-le és körbe-körbe az elém táruló puncit. Elég hamar jött is az ősrobbanás, a szájába. Kicsit ugyan hamar elengedett, de kipréselt belőlem mindent. Megjegyezte, hogy legközelebb, ha megyek majd jobban figyelni fog rám, a kölcsönösség lehetőségére, hogy jusson mindenre bőven idő. Nagyon figyelmes. A végterméket papírtörlőbe tüntette el, én is rendbe tettem magam és mivel nem akartam visszaélni bizalmával, udvariasan elutasítva a levezető zuhanyzást, időm végeztével inkább valóban gyorsan, de elégedetten távoztam, két puszi kíséretében, vigyorogva.

Elszámolás

Érdekesség, hogy az NFVSZ az alapban van. A csók volt csak extra, amit igénybe vettem, ez egy ötöst dobott a tiszteletdíjon. Mindenképpen megéri, akár csak az alapszolgáltatás is. Mindezt én utólag rendeztem, bár rákérdeztem az elején de udvariasan elhárított.

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  bendeguz2008

Egyeztetés

Telefonon értem el Zsófit. Először 1 héttel korábban akartam menni, de akkor a kolléganője vette fel és már nem is volt szabad időpont. De szerencsére a találkozónk előtt 1 nappal már ő vette fel, így mindent szépen meg tudtunk beszélni. Már a telefonban is elolvadtam tőle, annyira kedves hangja van és annyira jól át tudtunk beszélni mindent.

Megközelítés

A környék tömegközlekedéssel és autóval is jól megközelíthető. Tömegközlekedéstől azért kellene egy kicsit gyalogolni, de nem vészes. Én most autóval érkeztem. A ház előtt tudtam simán parkolni, ahol nem is annyira vészes a parkolási díj :)

Helyszín

A lakás állapota teljesen rendben van, a XIII. kerület egyik nagyon ismert lakóövezetében van. Újépítésű társasház valahányadik emeletén található a lakás. Tiszta rendezett, higiénikus minden. Tusfürdőből is van egy pár, szájvíz is van, ha valakinek arra van szüksége. Tiszta törölközőt is kaptam megérkezéskor, szóval tökéletes, úgy ahogy lennie kell.

Hirdető külseje

Zsófi külseje egyszerűen észbontó. Magas lány, de ez a hirdetéséből is kiderül, de atyaég: rettentően tökéletes alakja van. Volt egy kérésem tőle, hogy magassarkú szandálban fogadjon, így persze még magasabb volt, de teljesítette kérésemet (ezt sajnos sok más helyen elég egyszerűen és gyorsan szokták elutasítani... :( ). Na de ő egy üdítő kivétel. Egyszerűen úgy ahogy van, tökéletes az alakja, eszméletlenül formás teste van, gyönyörűek a mellei, a lába tökéletesebb nem is lehetne, a lábfejei is nagyon szexik. Egy fekete fehérnemű szettben fogadott, talán pont abban, amelyek a fotókon is láthatóak. Szerencsére ezek nem sokat takarnak. És persze a szandál volt, ami még öltöztette őt. Nem kívánhatnék gyönyörűbb masszőrhölgyet, mint amilyen Zsófi.

Masszázs

A gyors zuhanyzás után (nem akartam, hogy ezzel teljes az amúgy is rövid időnk), rögtön a szobába mentünk. Levettem a magam köré tekert törölközőt és máris mentünk a tatamira. Elkezdtünk közben beszélgetni is, nagyon okos, intelligens lány Zsófi, bármiről nagyon jól lehet vele beszélgetni masszázs közben, rendkívül jól tájékozott mindenben. És hamar találtunk közös témákat is.

Nehezen tudtam a hasamra feküdni két okból is: 1. nagyon felizgatott a látványa, így a velem egykorú sem engedte nagyon, hogy a hasamon feküdjek, 2. nem tudtam levenni a szememet Zsófiról, annyira gyönyörű. Egy kicsit simogattam rögtön a masszázs elején főleg a gyönyörű lábait. Ezután kezdődött el a masszázs, mégis hasra parancsolt és a fehérneműben (ami fekete volt) és még a szandált sem vette le a kedvemért. Elkezdett masszírozni, amit krémmel tett, pont tökéletes mennyiségben és tökéletes módon. Nem az a tökéletesen szakszerű masszázs, de igényeimnek most tökéletesen megfelelt ez. Közepes erővel masszírozta meg először a hátamat és a lábaimat is, egyben nagyon gyengéd is volt végig velem. Egész hamar megkegyelmeztem neki: láttam, hogy a magassarkú szandálban annyira nem kényelmes neki, így mondtam, hogy vegyük le. Megkértem, hogy hadd vehessem én le, amit nagy örömmel meg is engedett. Imádom a lábfejeit, annyira szépek, órákig tudtam volna akár ezeket a lábakat is kényeztetni, de hamar visszafeküdtem és folytatódott a masszázs. Szerencsére voltak be-benyúlások is masszázs közben, nem túl sok, de azok nagyon jólesőek. Imádtam minden percét a masszázsnak.

Kényeztetés

Mivel az elején megbeszéltük, hogy az időnk felét töltjük kb. masszázzsal, utána pedig egymást fogjuk kényeztetni, így az idő felénél tényleg el is kezdtünk egymással foglalkozni. Először én szerettem volna őt kényeztetni, ebbe hamar bele is ment. A csók az extra, de én most ezt kihagytam (utólag elég hülyének is tituláltam magam emiatt!!!). A teljes testét igyekeztem puszikkal elhalmozni. A nyakától kezdte, úgy éreztem, hogy ezt nagyon élvezi, nagyon kis kéjes, izgató hangokat adott ki, amikor a nyakát, vállát puszilgattam. Mivel pár perccel korábban lekerült róla a melltartó és a bugyi is, így szerencsére a teste minden porcikáját fel tudtam fedezni az ajkaimmal, mindenhol igyekeztem elhalmozni puszikkal. A nyakától haladtam egyre inkább lejjebb. A melleivel extra sok időt töltöttem, annyira gyönyörűek, a méretük tökéletes, nem is beszélve a formájáról. Úgy tökéletesek ahogy vannak. Ahogy a szám elhagyta gyönyörű melleit, nem hagytam továbbra sem kényeztetés nélkül, a kezeimmel simogattam tovább, míg a puszikat egyre lejjebb és lejjebb adtam. A lábait is végigcsókoltam, nem tudtam kihagyni ezeket, majd feljebb kerültem és az elém táruló, gyönyörű punciját kezdtem el kényeztetni. A nyelvemmel és az ajkaimmal akartam kényeztetni, de nem tudom, hogy csak most, vagy általában máskor is, de nagyon csiklandós volt Zsófi, így nem sokáig tudtam a punciját kényeztetni, mert megkért, hogy ezt most hanyagoljuk a csiklandósság miatt. Emiatt felsőtestére helyeztem a hangsúlyt, melleit, nyakát kényeztettem újra, illetve simogattam kényeztettem kicsit kézzel a puciját is, szigorúan kivűlről.

Mikor már kezdett fogyni az időnk, mondta, hogy akkor most ő következik, ő fog engem kényeztetni és eljuttatni a csúcsra. Mondtam neki, hogy hát hajrá, szerintem túl nehéz dolga amúgy nem lesz, mert a közös órán eddig lepergett eseményei eléggé felizgattak.... Simogatta a testemet egy kicsit, amit ahhhjjj, de nagyon imádtam, jól volt érezni a kezei érintését mindenhol. Aztán elég hamar rátért a lényegre és kezébe vette a velem egykorút is. Kértem, hogy óvatosan bánjon vele, mert nagyon érzékeny. Őrülten jó volt nézni, ahogy az ujjai közé vette a farkamat és fel-le mozgatta rajta a kezét, majd egy pár másodperc múlva már az ajkai között voltam. Nagyon puha, nagyon érzéki ajkai vannak, a velem egykorú végtelenül jól érezte magát az ajkai között. Nagyon óvatosan és nagyon gyengéden mozgatta ajkait, rettentően jó érzés volt érezni és látni is. Viszont pár másodperc múlva el is ért a vég, időben szólni kellett neki, hogy nehogy baj legyen és nehogy az ajkai között menjen el. Megkérdeztem tőle, hogy élvezhetek-e a melleire, amit örömmel vett és amint elmentem a farkamat a melleire irányította, azokra a csodálatos mellekre. Aztán még megbeszéltük, hogy ő igazából örül is, ha valaki nem bírja sokáig a kezei, vagy ajkai között, mert az azt jelenti, hogy jól sikerült a "masszázs".

Mivel elég gyorsan eljutottam Zsófival a csúcsra, így még maradt pár percünk, amit a tatamira feküdve, egymás karjaiban töltöttünk. Még talán soha nem volt ennyire barátnős érzésem masszázson, mint most: egymás karjaiban cirógattunk még pár percig egymás testét, ő is az én mellkasomat, én is az ő cicijeit. Nagyon aranyos, kedves volt tőle, és gyönyörű befejezése a mi közös kis óránknak.

Elszámolás

A csók extra (ezt legközelebb tuti igénybe veszem!!!), de más extráról nagyon nem tudok. Teljesen korrekt ár, korrekt elszámolás az óránk végén, tehát nem előre kéri, a végén is tökéletes volt a fizetés. Szerintem amit kaptam és amennyibe került, tökéletes összhangban volt a kettő.

Zsófi, felejthetetlen masszázs

  cuteguy

Egyeztetés

Többször beszéltünk telefonon, előző héten szerettem volna találkozni vele amikor felkerült a hirdetése, de nem találtunk közös időpontot. Viszont ezen a héten sikerült, barátnője vette fel és megbeszéltünk az időpontot, izgatottan vártam a randit. Türelmesek és cuki hangja van mindkettőjüknek.

Megközelítés

Marina-parton van a helyszín, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető. Parkolóhely szokott lenni.

Helyszín

Egy korábbi ütem szépen karbantartott lakása, fürdőszoba normális, a tetthely pedig hangulatos, tatamival és tükörrel.

Hirdető külseje

Zsófi teljesen úgy néz ki élőben is, mint a képeken, gyönyörű szív alakú arca van ravasz szemekkel, vékony, ritka magas, nagyon jó alakú csajszi.
Szerintem ugyan abban a fekete fehérneműben fogadott, mint amiben a képeken van, kibontott szinte derékig érő sötét barna hajával.
Mosolygós, kedves, értelmes lány. Rögtön megdicsértem, hogy milyen jól néz ki, és ő is engem.
Mit mondhatnék még róla, 19 évesen Zsófi hibátlan!

Masszázs

Első menet után összebújtunk kicsit, csókolóztunk, majd felajánlottam, hogy megmasszírozom.
Örült neki, én is mert nagyon szép alakja van, hibátlan bőrrel. Fenekénél is sokáig leragadtam, rögtön felállt a farkam tőle, csúszkáltam a fenekén a farkammal néhány percig, aztán elkezdtük a második felvonást.

Kényeztetés

Fürdés után nem sokat kellett rá várni, elkezdte lófarokba kötni a haját, én közben simogattam a fenekét és a hátát. Elkezdtünk csókolózni, nagyon finoman csókol. Levettem a melltartóját, nagyon szép, kerek mellei vannak, róla mintázzák a melltartókat biztos!

Megkértem, hogy pucsítson a tatamin, nagyon szép alakja van, és szépen domborít. Lassan levettem a bugyiját, zárt, borotvált puncija tárult elém, elkezdtem így nyalni, libabőrös lett, Zsófin éreztem, hogy kezd felizgulni ettől a helyzettől. A hátára feküdt, széttárta a lábait és így folytattam. Lassan érzékien, mert érzékeltem, hogy elég érzékeny ott lenn. Közben magát és a karomat simogatja. Többször meg-meg remeg miközben halkan nyögdécsel. Elég sokáig nyaltam Zsófit, nagyon finom volt, amikor már túl érzékeny lett akkor a kezét a puncijára tette. Felmentem hozzá, csókolóztunk sokáig, majd ő kezdett el franciázni. Velem merőlegesen térdelt, úgy, hogy tudjam mindenhol simogatni, közben a lófarkas haját fogtam. Technikája tinilányos, inkább a tetejére koncentrál és ütemesen szopik, amikor elfárad akkor kézzel csinálja, majd újra szájjal, egyébként teljesen jól csinálja, a szájába élveztem, még pár percig szopott utána, nagyon jó volt!

Második felvonásban egymás mellett fekszünk, csókolózunk, simogatjuk egymást. Kezét a farkamra teszi, elkezdi lassan verni, közben a mélyen a szemembe néz. Én a melleit simogatom, libabőrös lesz és érzem a lélegzetvételén, hogy őt is nagyon felizgatja ez a helyzet. Tovább veri a farkam, én pedig a megnyálazom a kezem és a punciját kezdem el ugyan abban az ütemben simogatni, ő pedig halkan nyögdécselni kezd. Továbbra is egymás szemébe nézünk, mámorító volt. Nagyon felizgatott a helyzet, és puncijából és nyögdécseléséből tekintve őt is, nem számítottam rá, hogy másodikra ilyen gyorsan elmegyek csak a kezétől, de sikerült neki. Kezére-derekára élveztem. Fennmaradó időben egymás karjában beszélgettünk és simogattuk egymást, nagyon jó érzés volt vele.

Elszámolás

1.5 órát voltunk együtt, csókolózás extra, megérte.

Zsófi, nagyon jó masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

Többszőr hívtam telefonon, harmadszorra sikerült. Felvette és kedvesen válaszolt kérdéseimre, szimpatikus volt. A randit pár nappal későbbre időzítettük.
Kérte, hogy a megadott napon erősítsem meg.

Megközelítés

A 13. kerület külső része. A pontos cím alapján nem nehéz megtalálni. A Vasas pálya is közel van.
A helyszín egy szimpatikus kis utcában található.

Helyszín

Kellemes környék, 4 emeletes társasházak egyike. Meleg nap volt és szerencsére árnyékban tudtam parkolni. BKV-al is könnyen megközelíthető.
Amikor a bejárati ajtóhoz értem, csöngettem, beengedett és könnyen feljutottam a megfelelő emeletre. Kopogtam és márt nyílt is az ajtó, bementem és cipő le.
Ha jól láttam két szoba van. Minden szép és tiszta. A babaszobában egy kényelmes ágy állt rendelkezésre.
A szobában van egy kis ventilátor, amely kellemes hőmérsékletet biztosít. és nagy szék, amire pakolhattam a ruháimat. A fürdőszobában
minden szükséges megtalálható és az elején, majd a végén is tiszta törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Már a fényképek is nagyon vonzónak tűntek. Kedvesen fogadott és mosolygott. Zsófi egy karcsú, magas lány. Nagyon jó alakja van és a popsi is kemény és gömbölyű.
Nagyon kívánatos mellei vannak és mindjárt megakadt a szemem rajtuk. Finom, borotvált puncival találkoztam, aminél sokat időztem. Gyönyörködtem és ingerlően
simogattam popsiját is. A képek szerintem teljesen megfelelnek a valóságnak.

Masszázs

Előszőr fürödni mentem és kaptam egy illatos, puha törölközőt. Lezuhanyoztam és jól beillatosítottam magam. Visszatértemkor már kiváncsian várt
és kérte, hogy bontsam ki ruhácskájából, amit én nagy örömmel megtettem. Mivel másfél órára mentem, egyeztettük a programot és úgy alakítottuk, hogy
mindenkinek jó legyen.

A masszázs első részében a hátamat, gerincemet és a csípőmet masszírozta. Jó erős keze van és így nagyon jól esett a kezelés

A kényeztetés és a levezetés után a hátamra feküdtem és elölről masszírozott. Lábszárammal kezdte, a térdemmel folytatta, amit alaposan
kezelésbe vett. Karjaim következtek és még az ujjaimat is jól átmasszirozta.

Kényeztetés

Az első rész után felálltunk és elkezdtük egymást állva kényeztetni. Én mindenhol simogattam, ingereltem és puszilgattam.
Zsófi a velem egykorúval foglalkozott és kényeztette.

Ezek után kértem, hogy feküdjön a hátára és hagyja, hogy én kényeztessem. A fülecskéinél kezdtem, majd elérkeztem melleihez
és növekvő bimbócskákhoz ingereltem és puszilgattam. Dél felé vettem az irányt és eljutottam a kivirágzott szirmocskákkal övezett puncihoz.
Nyalakodni kezdtem, majd egyre jobban ingereltem. Észrevettem, hogy nagyon érzékeny, ezért óvatosan bántam vele.

Elérkezett a végjáték ideje. Ingerelte és szopogatta a velem egykorút, ami nagyon jól esett. Már nagyon a csúcson voltam, amikor rágyorsított,
eldurrantam és nagyot lőttem a melleire.

Elszámolás

Az elszámolás a telefonos egyeztetés alapján történt, ez később sem változott. 90 percre mentem és nem vettem igénybe a felkínált két extrát.
A vendéglátásért ** rózsaszálat adtam, mindjárt az érkezésemkor, mivel először voltam nála. Meg voltam elégedve a vendéglátással.

Zsófi, nagyon jó masszázs

  Pacheco

Egyeztetés

Kellett próbálkozni hozzá nem egyszer, de a lényeg, hogy sikerült. Telefonon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, majd megbeszéltünk egy talit 2 nap múlvára. Másnapra akartam, de sajnos fullon volt már. Hozzá érdemes előre gondolkodni, nagy mák kell, hogy aznapra vagy másnapra bejuss.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem. 400 méter sétára tesz le a busz, egy csendes kis 4 emeletes, mondhatni eldugott rész a 13.kerületben.

Helyszín

A bejutás egyszerű, a lakásban van több helység, mi szerintem a két legkissebbet használtuk, a fürdőt és a masszázs szobát. Utóbbi, nekem egy kicsit túl kicsi, túl sötét, egy nagy sötétítő, az ablakon 0 fény, egy kis polc és egy szék a ruháknak. A fürdő a célnak megfelel, kád, zuhanyfüggönnyel, sok tusfürdővel.

Hirdető külseje

Zsófi képei vonzottak oda, azok a hosszú combok, a jó alak és valamiért egy nagyon karakteres arcra számítottam. Valóban egy nagyon szép formás csajról van szó és a karakteres arca is abszolút megvan, de nekem sajna nem az az "eldobom az agyam" kategória. Nem tudom megmagyarázni miért, talán kicsit sok a szájfeltöltés, vagy nem tudom tényleg miért.. Mindezek ellenére az összkép abszolút pozitív, csak én már előre csillagos 10-est képzeltem el neki, ami azért 1-2 értékkel lejjebb van. A profilján egyébként azt hiszem tetkó nélkül hirdet, de van egy kisebb neki a karján.

Masszázs

A masszázs részét a kényeztetés utánra hagytuk. Nem tanulta a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesen átmasszírozott, külön örültem, hogy magától elkezdte a talpaimat is sokáig masszírozni, ez azért nem szokott alap lenni, vagy csak külön kérésre. Sokat időzött a fenék tájékon is, ami nagyon jól esett, plusz a nyakamat és vállamot is kellemesen átnyomkodta. Érződött, hogy nem tanult masszázs, viszont jól esett, hogy nem ez a simi-tapi semmiség volt nála. Masszázs közben sokat mesélt, egy tök értelmes csajszi, jól fog állni neki ez a világ még egy darabig, de biztos vagyok benne, hogy az élet más területein sem lesz számára nagy kihívás megállni a helyét :).

Kényeztetés

Visszatérve a zuhanyból, egyből a kényeztetésre tértünk, a hátamra feküdtem és kezdésnek egy csúszkamasszázst ajánlott fel, amit (bár nem szoktam kérni) most szívesen fogadtam, a nagyon szép kőkemény nem szilikon cicijeire nagyon kíváncsi voltam. Természetesen már a fürdőből kiérve dudorodott a törülközőm és ennek a csúszkának köszönhetően még inkább megtelt vérrel odalenn, amit ő hamar észlelt is és néhány perc siklás után a lényegre tért. Egy bőnyálas franciát kaptam tőle, miközben kezével a golyókat masszírozta, jól esett, ahogy oboázott, igazából nem volt ilyen technikában még részem, de bejött. Viszont olyan intenzitással csinálta, hogy meg kellett kérnem, hogy had vegyem át a kezdeményezést én és inkább helyet cseréltünk. Ujj használata nélkül, én kezdtem el nyalni a csodaszép, jó illatú, enyhén borostás punciját.
A nagyon finom szeméremajkai, elég hamar el kezdtek nedvesedni (rég láttam ilyen érzékeny puncit), ami nagyon jó érzés volt és miközben kezeimmel simogattam a melleit, ő meg csukott szemmel élvezkedett és viszont simogatta a kezeim. Nyelves ténykedésem során volt, hogy belső combjaival odaszorította a fejemet, volt, hogy összerándult, mély sóhajok kíséretében és nem sokkal később a csúcsra ért, ami abszolút igazinak és őszintének tűnt a részéről. Ezután ismét egy helycserés támadás következett, ahol hamar rábukott a farkamra és folytatta a bőnyálas franciázást, aminek végén egy extrát igénybe véve a szájában robbanva és ott le is nyugodva ért a vég.

Elszámolás

Extra a NFVSZ és a csók, csak az előbbit vettem igénybe. De minden korrektül előre letisztázva, viszont az elszámolásban azért segített.

Zsófi, nagyon jó masszázs

  AdMkA

Egyeztetés

Pénteken hívtam és pár próbálkozás után sikerült elérni telefonon. Aznap már sajnos nem volt szabad időpont, de szerencsére szombatra sikerült megbeszélni egy másfél órás randit.

Megközelítés

BKV-val plusz némi sétával könnyen megközelíthető. SMS-ben kaptam a belépő kódot, viszont a házszámot eleinte félreértettem a telefonban, ezen később jót nevettünk.

Helyszín

Rendezett és tiszta lakás várt, a fürdőben bőséges tusfürdő választék. Egy kisebb sötétített szoba volt a helyszín megfelelő hangulatvilágítással. Zsófi figyelmességét dicséri, hogy többször kaptam törölközőt is.

Hirdető külseje

Már a telefonban szimpatikus volt a hangja és bár arckitakarással hirdet, de a korábbi beszámolói és egy jó megérzés megnyugtatott. Nekem nagyon fontos egy hölgy arca és belépéskor én is megnyugodtam, hogy jó helyen járok. Zsófi a képeken látható full fekete szettben és hatalmas mosollyal fogadott, ez már megadta a kezdő lökést, hogy jól érezzem magam. Gyönyörű szép kék szemei vannak, amit kicsit sajnáltam is, hogy a sötétített szobában annyira nem világíthattak. Zsófi hosszú hajzuhataga is megérne egy misét, de a hihetetlenül jó alakja, a végtelenül hosszú combok, a bomba fenék és gyönyörű természetes mellek teljesen elvették a fókuszt. Egyedül a szája van egy picit feltöltve, de ha nem mondja, akkor szerintem fel sem tűnt volna.

Masszázs

Még az elején vízzel kínált, amit elfogadtam. Kedves volt tőle, hogy ttö Mivel másfél órás randira mentem, ezért ez a szekció alkotta a középső részét a találkánknak. Szőlős masszázsolajjal masszírozta végig először a lábaimat, majd haladt a hátam és a karjaim felé. Bár nem tanulta a masszázst, de alapos és nagyon kellemes volt a masszázsa, igazán jól esett, szerintem jó érzéke van a masszázshoz is. Zsófi egyébként tervezi a tanfolyamot, szóval mindenképpen visszanézek hozzá még. A masszázs végéhez közeledtével elkezdte felvezetni a levezetést finom kis benyúlásokkal, ami egy idő után nehézkessé is tette a további hason fekvést.

Kényeztetés

Felvezetés:
A fürdőből visszatérve bementem a kis szobába, ahová picit később csatlakozott és elkezdtünk csókolózni. Még állva elkezdtünk csókolózni, közben szépen lassan megszabadított a törölközőmtől és már akkor kézzel elkezdett játszani rajtam, nagyon izgató volt. Bár extra nála a csók, de Isteni finoman csókol, kár lett volna kihagyni imádtam. Lefeküdtünk a matracra és ott folytattuk, amit elkezdünk. Kicsit még kézzel izgatott, aztán átvette az irányítást, ami nem volt ellenemre. Felajánlott egy csúszkamasszázst, amit szívesen elfogadtam. Hú hát ezekkel az adottságokkal baromi izgató volt és csak tovább tüzelte a hangulatot. Elkezdett kényeztetni a szájával és bár nem vagyok gyorslövetű, de javasolnom kellett, hogy váltsunk felállást, amiben benne volt. Isteni finom kelyhe van, élmény volt nyalni egy ilyen tinilányt, szerintem ő is élvezte. Kis pihegés után én következtem. Imádtam, ahogy hol a szájával, hol a kezével kényeztetett, amikor kicsit elfáradt, igazi tinilány élmény Egy idő után megadtam magam és hatalmasat élveztem a szájába. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni és csak utána eresztett el. Törölgetés, tusi, masszázs.

Levezetés:
A masszázs utáni fordulásnál rákérdeztem a 69-re, ami nem volt ellenére, így kölcsönös felállásban folytattuk. Isteni volt az érzés és a látvány is, így ismét a szájába élveztem. Nem maradt bennem hiányérzet.

Elszámolás

Az elején adtam át a telefonban megbeszélt csokrot némi apró édesség mellett. A csók és a NFVSZ extra, de kár lenne kihagyni.

Zsófi, nagyon jó masszázs

  Noma

Egyeztetés

Mostanában ritkán szoktam a masszázs szekciót böngészni, de az oldal tetején feldobta Zsófi hirdetését, amin megakadt a szemem, így nem is haboztam sokáig és felhívtam. Talán másodjára vagy harmadjára sikerült elérnem és szerencsére pár órán belül volt is szabad hely.

Megközelítés

Autóval érkeztem még a délutáni csúcs előtt, ráadásul kerületen belülről így pár perc alatt oda is értem. Kis utca, a gps pontosan oda visz, parkolóhely volt bőven, természetesen fizetős a parkolás.

Helyszín

A helyszín egy 4 emeltes panelház, lift talán nincs is, vagy legalábbis én nem vettem észre:), de szerencsére csak az elsőre kell felsétálni, így nem okozhat problémát senkinek. A lakás pici, de rendben van. A tetthelyen tatami, hangulatvilágítás es teljesen elhúzva a sötétítő, bár a délutáni fényben minden teljesen jól látható volt. A fürdőben egy csomó tusfürdő, szájvíz, egyszóval a célnak tökéletesen megfelel minden.

Hirdető külseje

Alapvetően Zsófi külsejenfogott meg a képeken, szeretem a magas, de formás, vékony lányokat és ő pont ilyen. Formás popsi, kicsi, tinis cickók es az arckitakarástól sem kell félni. Tényleg olyan mint a képeken, sőt egészen pontosan abban a fekete szettben fogadott amiben a képeken is látható.

Masszázs

Érkezésem után gyorsan tisztáztuk a programot és irány a zuhi, siettem mert már nagyon rá voltam pörögve a masszázs utáni részre, de még a masszázs is hátra volt:) Miután beértem a tetthelyre hasravágtam magam a tatamin és kezdetét vette egy lágy olajos masszázs. A lábaimmal kezdett, viszonylag sok időt töltött el ott, aminek kifejezetten örültem mert az előző napi lábedzést még nem sikerült teljesen kipihenni. Közben beszélgettünk mindenféléről, nagyon jó beszélgető partner es szerintem meg is volt a kémia köztünk ilyen téren. Masszázs közben többször megdícsérte a fizikai adottságaimat,ami külön jól esett. A lábak után jött a hátam és a karom, ekkor már a hátamon ült és ahogy néha meg-meg emelkedett én sem voltam rest, próbáltam őt a kezemmel hátranyúlva hangulatba hozni. A hátam es kezeim után egy kicsit elkezdett újra a lábaim, majd a lábam köze felé kalandozni és rossz szokásomhoz híven nem vártam meg, hogy ő jelezze, hogy megfordulhatok, hanem én kérdeztem rá, amire szerencsére igenlő válasz érkezett. A masszázs összességében inkább kellemesnek volt mondható, mint sem szakszerűnek és hatékonynak, de mivel elsősorban nem ezért mentem így nem zavart.

Kényeztetés

És el is érkeztünk az általam várva várt részhez, amivel kapcsolatban maradt bennem némi hiányérzet, vagy csak lehet, hogy a legutobbi masszázs élményeim (P-vel) tették nagyon magasra a lécet.. Csókot kértem extrának, ebben egészen ügyes volt, viszont amikor közben elkezdtem volna az ujjaimmal izgatni jelezte, hogy piros betűs ünnepek vannak, így a bugyi marad. Előre a telóban ezt nem jelezte, amit sajnáltam egy kicsit, illetve inkább azt, hogy maradnia kellett a bugyinak, mert úgy éreztem, hogy megvolt a kémia és ki tudja mi sült volna ki belőle:) 1-2 perc csók után először kézzel majd szájjal kezdte el kényeztetni az ekkorra már kőkeménnyé vált velem egykorút, ez kifiejezetten jól esett bár inkább monoton volt picit, valahogy olyan feelingem volt mint ha egy kevésbé tapasztalt tini csinálta volna. Mondjuk ez a korából adódóan talán várható is volt:) Hol egyik, hol másik oldalamról közelítve majd végül a két lábam közé bemászva folytatta a francia leckét amíg szép lassan éreztem, hogy elér a végzet és mivel az nfvsz extra és ezt nem kértem, így jeleztem neki hogy “most” és ő szépen kézzel kifacsart. Nem kapkodta e, hagyott lenyugodni, majd kaptam papírtörlőt és tisztába tettem magam. Ezek után gyors zuhi, az anygiak rendezése és távoztam.

Elszámolás

Az alap óra * rózsaszál, az extrákért * rózsaszálat kér. Én a csókot vettem igénybe, így * rózsával vált könnyebbé a tárcám:) Első alkalommal voltam nála, de bizalmat szavazott és a végén rendeztük.

Zsófi, jó masszázs

  Mernokur88

Egyeztetés

Kedden hívtam dél körül. Nem vette fel, de 2 órán belül volt egy nagyon rövid visszacsörgés. Vettem a lapot és visszahívtam. Felvette és mondtam, hogy szeretnék csütörtökre kérni egy legkorábbi időpontot, ha lehetséges ennyivel előre foglalni. Elmondta, hogy igen, csak előtte való este küldjek megerősítő sms-t, hogy jó-e a randi. Telefonban elmondta, hogy a kért időpont hossza csak 1 órás tud lenni, mert már van utánam időpont foglalva, továbbá elmondta a lehetőségeket, tarifát és a program felépítését. Kiegészítette még azzal is, hogy lehet majd őt is kényeztetni, ami külön plusz pont, ugyanis nem szeretek ott rádöbbenni, hogy épp piros betűs ünnepnapok vannak.
Kommunikációból nálam egyből jelesre vizsgázott.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyen odataláltam a megadott címre. Parkolás fizetős, az utcában több szabad helyet találtam. Nekem tetszett a környék, csendes, a háztól nem messze játszótér is van. A ház 4 emeletes, klasszikus lift nélküli épület. A bejutásnál szerencsém volt, pont takarítottak és nyitva volt az ajtó, így kaputelefont nem kellett használni. A lift hiányát kompenzálja, hogy csak az elsőre kell felsétálni, így a gyengébb fizikummal rendelkezők sem érkeznek lihegve a randira.

Helyszín

A lakás a célnak teljesen megfelelő, 2 szobával rendelkezik és ketten rendelnek. A randink egy kisebb szobában volt, ahol egy nagy matrac fogadott, két oldalán is tükörrel. Ezen felül egy szék fért még el, amire lehetett tenni a levetett akasztó nélküli ruhákat, a maradékot a beépített szekrényre felszerelt akasztóra lehetett elhelyezni. A higiénia rendben volt, kaptam tiszta puha törülközőt. Fürdőszobában egy zuhanyfüggönnyel ellátott kád, mosógép és mosdó található. Több féle tusfürdő közül válogattam, a legtöbbet használt piros dobozos márkám azonban nem volt. Mosdó fölötti tükör előtt szájvíz ki volt készítve. Sajnos eldobható poharak nélkül. Mivel reggeli után mostam fogat, így engem nem zavart, de erre felhívtam a figyelmét, hogy a következő vendég lehet hiányolni fogja. Elnézést kért és ígérte, legközelebb pótolva lesz és megköszönte, hogy szóltam.
A wc a fürdőszoba melletti külön helyiségben található.

Hirdető külseje

Zsófi külseje teljesen megegyezik a képeken láthatóval. Magas, vékony lány, hosszú fekete hajjal. Feneke és melle nagyon formás, bőre iszonyat feszes. Hibátlan alakja van és szép az arca. Nagyon jó a kisugárzása, sokat mosolyog. Felkarján hátul egy nem túl nagy tetoválás látható. Érkezésemkor piros színű melltartóban és bugyiban fogadott. Szexi volt.

Masszázs

Zuhanyzás után visszatértem a szobába, Zsófira maximum fél percet várnom kellett. Hozta a pohár vizet, amivel a tusolás előtt megkínált, kávét nem kértem.
Kérdezte, hogy mivel kezdjünk, ugyanis a masszázst a végére is hagyhatjuk. Én ezzel szerettem volna kezdeni, hiszen először voltam nála, és nálam ez a rész a beszélgetésre, ismerkedésre van. Sosem vágyom hatékony, teljes testet felölelő szakszerű masszázsra, itt sem igényeltem. Inkább kellemes simogatás volt, ami közben végig beszélgettünk. Zsófi nagyon kommunikatív lány. A beszélgetés témájában szó volt a szexualitásról is, szerintem gyorsan egymásra hangolódtunk. Végére lekerült a melltartó is és csodálhattam gyönyörű melleit. Olyannyira kellemesen teltek ezek a percek, hogy az órára pillantva konstatáltuk, a randink felén is túl vagyunk már. Mivel csak egy órára mentem, így jöhetett a kényeztetés.

Kényeztetés

Masszázs után először én szerettem volna őt kényeztetni. A kért extrákban benne volt a csók, így azzal kezdtünk, ami kellemes és lágy volt. Majd a nyakát puszilgattam végig, közben hanyatt fektettem és jöhettek a tökéletes cicik. Nagyon jó volt nyalogatni felváltva őket, erre jól reagáltak, bimbók keményedtek. Haladtam lefelé, a bugyit lehúztam és megjegyeztem, hogy milyen szépséget takargat. Mielőtt hozzákezdtem volna a déli terület kényeztetéséhez megkérdeztem, hogy ujjamat is használhatom-e és mondta, hogy azt inkább mérsékelten, lehet nem is lesz rá szükség. Hát nem is volt! Nagyon jól reagált a nyelvmunkámra, közben kezeimmel a cicijeit simogattam. Nem akart hangos lenni, sokszor elfojtotta a nagy sóhajokat azzal, hogy kezét a szája elé tette. Le-lepillantott rám és én is néztem közben ahogy hevesebben veszi a levegőt. Összekulcsolta velem egyik kezét, éreztem hogy szépen közeledünk az orgazmus felé. Egyre intenzívebben mozgott, sóhajtozott és a végén jött is egy látványos, intenzíven remegős élvezés. Imádtam a látványt. Nagyon szeretem ha egy nő úgy megy el, hogy közben beleremeg.
Hagytam kicsit lenyugodni és mondtam neki, hogy ha ezt megjátszotta, akkor nagyon jó színésznő. Ezt nem tudta mire vélni, még nem játszott meg sosem orgazmust. Nem gondolja, hogy jó dolog hazug módon téves visszajelzést adni. Ezt őszintén mondta, biztos voltam benne, tényleg így gondolja. Nagyon jó a felfogása ezen a téren is.
Jöhetett az én kényeztetésem! Csúszkával kezdett, az ő teste az enyémre merőlegesen helyezkedve, tükör felé pucsítva. Melleivel ágaskodó férfiasságomat izgatta. Nagyon brutál látvány volt. Ilyenkor adta ki magát legjobban, milyen vékony a dereka, mennyire kecses az egész teste. Majd szépen elkezdte szájjal izgatni először a zacsikat, közben kézzel finoman a farkamat kényeztette. Aztán bekapta, lágyan szopta. Nagyon jó a technikája, pont így szeretem. Mivel a másik extra a franciás befejezés volt így kértem, hogy lehetne-e úgy, hogy ő közben előttem térdel és végig a szemembe néz. Készséggel teljesítette. Hihetetlen látvány volt. A vége felé közeledve átmentem enyhén szájba dugós mozdulatokba is. A legvégén kézzel is rásegített kicsit, majd a száját kinyitotta és egy szép adagot élveztem bele. Az utódokat papírtörlőbe ürítette. Megjegyezte, hogy ez valóban nagy adag volt.
Totális mélytorkot nem igényeltem, így az nem derült ki, hogy a nagy méreteket mennyire tudja mélyen befogadni, az nem az én írásomból derül ki.
Élvezés után fogtam a törülközőt (megkérdezte kérek-e újat, de nem igényeltem) és mentem zuganyozni. Hátamról nagyon kedvesen segített letisztítani az olajat.

Elszámolás

Elszámolásra a végén került sor. Az előre megbeszélt, két extrát tartalmazó összeget fizettem.

Zsófi, jó masszázs

  Humor

Egyeztetés

Amikor elõször hívtam, nem vette fel. Mivel nem magyar számról próbáltam, ezt sms-ben tudattam vele és kértem visszajelzést. Zsófi meglepetésemre visszacsörgött, ami után sikerült vele aznap délutánra idõpontot egyeztetnünk.

Megközelítés

Villamossal mentem, könnyen odataláltam a címre, amit sms-ben a végén Zsófi megerõsített, így elhárítva a bejutás akadályát.

Helyszín

A célnak tökéletesen megfelelõ lakás, a fürdõben számtalan tusfürdõ választéka, szájvíz és különbözõ illatú dezodorok jelezték, hogy viszonozzuk a kellemes, higiénikus megjelenést, ami Zsófinál természetesen alap volt. A szobában tatami, tükrök a jobb kilátás biztosítására😀, a fürdéshez törölközõ.

Hirdető külseje

Izgatottan léptem be az ajtón, alig várva vendéglátóm megpillantását, aki ajtónyitás után az ajtó mögött várta bejövetelem a képein látható fekete, izgatóan szexi fehérnemūjében. Karcsú, magas, gyönyörū leányzó, a képeknek teljesen megfelelõen. Arca is nagyon vonzó, bár ez szerintem egyénfüggõ, de semmiképpen nem csalódást keltõ. Mondhatom, hogy egy természetes szépség, semmi mū rajta, ettõl alkotva tökéletes összhangot. Pompás feneke a fehérnemū ellenére is megállapítható, amint kerek dombocskái is.

Masszázs

Fürdés után megbeszéltük mi fog következni, habár ettõl kicsit eltértünk az elején, mert annyira jó beszélgetõpartner és jó humorérzékū, hogy egymás testét fürkészve (fõleg részemrõl) a szavak erejének hódoltunk. Aztan egy kellemes masszázst kaptam, a célnak teljesen megfelelt.

Kényeztetés

Fordulás után megkért, hogy segítsem a "lányokat" beolajozni, amit örömmel tettem, mert ilyen tökéletes mellekkel ritkán találkozik az ember. Hadd jegyezzem meg, hogy egy kis kommunikációs hiba miatt nem említett dolgot egy extrával helyettesített, amivel rendkívüli korrektségrõl tett tanúbizonyságot. Nem szeretném részletezni az eseményeket, mert az mindenkinek a privát szférája, de annyit elmondok, hogy Zsófi nagyszerū partner mindenben, így a végén nem maradt el az extázis.

Elszámolás

Az elszámolás során a megbeszéltek szerint rendeztük a dolgokat.

Zsófi, jó masszázs

  Penta3

Egyeztetés

Telefonon kerestem, elsőre felvette. Nagyon kedvesen elmondta a részleteket és pár óra múlva már élőben csodálhattam a vonalait.

Megközelítés

Az épület a nyugatitól 5 percre fekszik. Parkolni a Westendben érdemes, az utcán nem egyszerű helyet találni. Az épületet elsőre irodaháznak tűnik portással, de szerencsére bent nem kell elmagyarázni hova készülünk. Az ajtón egy fodrászüzlet neve szerepelt, ami elsőre kicsit összezavart.

Helyszín

Szép, rendes, tiszta igényes, pont mint a képeken. Sajnos a lakást más is használja, ez kissé komplikálja a dolgokat. Csak tatami van, aminek vannak előnyei és hátrányai. A tükör helyzete ideális. Szereti a félhomályt ami hangulatos, de közben meg olyan gyönyörű, hogy az ember teljesen bevilágított műteremben nézegetné.

Hirdető külseje

Fantasztikusan gyönyörű külső, pont mint a képeken. Magas, karcsú, feszes test, puha bőr, remek popó és a világegyetem legszebb mellei. Méret, forma, tapintás, érzékenység mindenben tökéletes. Ha ez nem volna elég, az arca is egészen egzotikus. 10/10 vita nélkül. A képen látható dresszben fogadott ami nem sok teret hagyott a képzeletnek.

Masszázs

Elmondása szerint nem tanult profi masszázs technikákat. Szerintem vagy nem teljesen őszinte vagy őstehetség mert nagyon jó benne. Jó érzékkel váltogatta a gyúrósabb és a finomabb epizódokat. A krémet is pont megfelelő mennyiségben használta. A lábaimtól kezdve haladt felfelé. A lábaim egy remek masszírt kaptak de szerintem megcsúszhattunk egy kicsit mert a hátamra érezhetően kevesebb idő jutott. Simán el bírtam volna viselni, ha még 20 percig gyúr felül, mert minden mozdulata telibe talált. Ezt meg is említettem a végén. Megbeszéltük, hogy legközelebb a hátam kapja a több figyelmet.

Kényeztetés

A program eddig "csak" kellemes volt, innentől váltott mennyeibe. A csúszka masszázsát tanítani lehetne. Van bőven mit bevetnie és nem tart vissza semmit. Minden porcikájával kényeztet miközben a tükörben aki akar (és képes rá) még mozizhat is. Feledhetetlen élmény az biztos. Elkezdte kényeztetni is a déli fiúkat de nem bírtam betelni a melleivel így kértem, hogy inkább én játszanék most. Mosolyogva engedett. Érezhetően végig figyelt rám, a kéréseimre kedvesen, odaadóan reagált. Nem az a típus, aki mereven ragaszkodik a programhoz.
Simogattam, gyúrtam, nyaltam faltam a bimbókat aminek a vége az lett, hogy kiderült, a tökéleteset is lehet fokozni. Utána lefelé kalandoztam el, ami sajnos már kevésbé volt sikeres. Úgy éreztem nem találtuk meg az összhangot (a tatamin a nyakam nem bírja annyira a szöget, a 69 meg pont nem jutott eszembe).
Megint én következtem. Kézzel és szájjal is finoman csinálta de a mellei megint elvarázsoltak úgyhogy kértem, hogy úgy akarok elmenni, hogy a melleit csókolgatom. Ezt viszont nehéz összehozni, ha a feje lent van, így kézben lett végem. Megbeszéltük, hogy a szájába élvezhetek, de olyan gyorsan jött, hogy nem volt már idő pózt váltani. Legközelebb picit hamarabb kell, hogy jelezzek :).
Némi pihi után jött az elszámolás, öltözködés. Közben többet beszélgettünk is. Ez a rész néha fura tud lenni, de vele könnyű. Okos, intelligens, kedves, ismerkedős. Simán el tudtam volna vele beszélgetni többet, de sajnos idő volt úgyhogy menni kellett.

Elszámolás

100% korrekt, pontosan a telefonban megbeszéltek szerint. Az ár átlagos az érték viszont kimagasló!