Beszámolóim

Petra, istennő masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Telefonon hívtam, rögtön sikerült elérni és másnapra megbeszélni egy időpontot. Vele beszéltem, nincs telefonos.

Megközelítés

Előzetesen aggódtam a parkolás miatt, de egyáltalán semmi gond nem volt, majdnem pont a ház előtt sikerült parkolnom. Természetesen fizetős. Könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, a szobában masszázspad és egy fotel, valamint szobainas a ruháknak. A fürdő tiszta, rendes, a zuhanyfülke a szokásosnál tágasabb. A törölköző tiszta, a második fürdéshez újat kaptam.

Hirdető külseje

A képeknek maximálisan megfelel. Kerek idomok, nagyon csábító és formás alkat. Az arca nem látszik a képeken, de nagyon szép, gyönyörű igéző szemekkel, igazi modell szépség. Egy fehér ruhécskában fogadott, ez aztán a masszázs kezdetére már lekerült róla. Rendkívül kedves, készséges és okos, nagyon élveztem a társaságát.

Masszázs

Kértem az elején egy kis ráhangolódó masszázst, majd a végén egy hosszabbat. A kettő között volt a kényeztetés. Maximálisan rugalmas volt, mindenbe beleegyezett. Szóval az első masszázst is már meztelenül kezdte. Ez egy lágyabb masszázs volt, sok simogatással és gyengédebb érintésekkel. Néha csak az ujjait futtatta rajtam, néha fölém hajolt, és akkor a mellei siklottak a hátamon. Egy idő után ez már inkább a kényeztető részhez tartozott, így ott folytatom.

A kényeztető rész után még bőven volt időnk egy hosszabb szakszerű masszázsra. Ennek során végigment a lábakon és a hátamon is, kellő erősséggel és nagyon jólesett. Külön kérésre egy hosszabb talpmasszázst is kaptam, ami nagy kedvencem és ő nagyon jól csinálta.

Kényeztetés

A kényeztetés már az első masszázs etap során elkezdődött. Egyre lágyabb mozdulatokkal kezdett simogatni, érintve a belső combokat is, mintegy véletlenül. Aztán egyre gyakrabban kalandoztak el ujjai az érzékenyebb pontokra. Feltérdelt fölém a padra, majd a melleivel csúszkált rajtam, rendkívül izgató módon. Felajánlotta a popsikényeztetést is, de most ezzel nem éltem. Kis idő múlva megfordulhattam, ekkor ő a lábaim között helyezkedett el és kézzel és ajkakkal kezdett kényeztetni. Nagyon kellemesen lágyan csinálta és fokozatosan tett egyre keményebbé. Kezeit ritkán használta, akkor is csak azért, hogy fagylaltként tartsa maga előtt, míg a nyelvével köröz a szerszámon. Közben mélyen a szemembe nézett, őrjítő ahogy csinálja. Hirtelen eszembe jutott, hogy a fotel talán nem véletlenül van a szobában, így javasoltam, hogy telepedjünk át oda. Örömmel benne volt, így ott folytatta a kényeztetésem. Így már én is könnyebben elértem őt, legalábbis a formás melleket, így tovább nőtt az izgalmi állapotom. A franciája nagyon változatos, volt egy olyan fejkörzős mozdulata, ami hihetetlenül izgató volt, és még soha nem tapasztaltam ilyet. Engem nagyon fel tud dobni amikor valami újdonságban van részem. Foglalkozott a zacsival is, közben egyik kezével a legérzékenyebb pontokon izgatva a botkormányt. Aztán vissza az őrjítő franciához. Igyekeztem minél tovább kitartani, de annyira jól csinálta, hogy egyszerűen inkább csak úsztam az árral és végül hatalmasat élveztem ajkai között. Nagyon kedves, türelmes volt, megvárta míg teljesen lenyugszom, és csak utána kezdett tisztálkodni. Kaptam még egy pohár vizet is. Aztán kezdődött a masszázs rész.

Elszámolás

Egy extráról tudok (popsikényeztetés), de azt most nem vettem igénybe. Az elszámolás utólag történt, minden korrekt volt.

Petra, istennő masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Kedvencek között volt már egy ideje Petra, így láttam, hogy gyakran frissíti a státuszát, kiírja a szabad időpontokat, illetve azok hiányát. Ez jelen esetben nagyjából pontosnak bizonyult, sőt az intervallum végül kicsit tágabb lett, mint ami jelezve volt. Nem villogott, hogy hívható, de tettem egy próbát. A telefont nem vette fel, de 2-3 percen belül visszacsörgött, és az általam megszokottnál sokkal kedvesebben belekezdtünk az időpont egyeztetésébe. Másfél órára szerettem volna menni, amire elsőre úgy tűnt, nem fog sikerülni, de türelmet kért és nem sokkal később visszahívott (előtte mondtam neki, hogy nyugodtan csöröghet), hogy sikerült a másfélórás randit megbeszélni.

Megközelítés

A cím pontos, és bár a budai oldal Vár alatti részének megközelítése autóval nem mindig egyszerű, de a helyszín maga nyugis és ami fontos, parkolóhely a ház közvetlen közelében is van.

Helyszín

Mások is megírták, hogy egy hosszú, elsőre kicsit ijesztő folyosón közelíthető meg a lépcsőház, amelynek aljában a teljesen privát lakáska található. Azon kívül, hogy az apró kezelőszoba masszázsággyal, tükrökkel és hangulatfénnyel berendezett, semmi nem utal a lakás jellegére. A rendelő egyszemélyes, nincs szalon feeling, a teljes diszkréció adott, mintha a csajodhoz ugranál fel.

Külön kiemelném a fürdőt, ahol tágas zuhanykabin és makulátlan tisztaság fogadott a szokásos és fölöslegesen változatos piperecikkek mellett.

Az illatmentes krém szintén dicséretre méltó, a szeánsz után nem terjengett masszázsszalon illat a közelemben, és a bőröm sem volt még másnap is csúszós a rámkent olajtól.

Hirdető külseje

Egy ideje már szemeztem Petra profiljával, főleg a beszámolók és a vállalások miatt, mert egyébként nem kifejezetten esetem az alacsonyabb és kicsit combosabb, popsisabb lányok. Teljes arcos képe nincs, ezért e tekintetben is voltak félelmeim.

Bátran mondhatom, hogy félelmeim teljesen alaptalanok voltak. Petra gyönyörű arcú, mosolygós, cserfes, hosszú fekete hajú lány, csillogó, értelmes szemekkel, minden szempontból arányos testtel. Valamilyen selyemköntösben fogadott, de az arca és mosolya egyből megfogott, így percekig szemügyre sem vettem igazán.

Tetkó van, de szerencsére minimális, egyéb mesterséges beavatkozás nyomát nem láttam rajta.

Ahogy említettem, az adatoknak és képeknek megfelelő testalkatú, formás, kerek, de nem kicsi popsi és a popsihoz arányos, magasságából adódóan nem túl hosszú combok. Nekem a cicik is bejöttek, közepes méretűek, puhák, de feszesen állnak és abszolút illenek az öszképbe.

Masszázs

A masszázs tekintetében ért a következő pozitív meglepetés. Petra masszázsa nem simogatás, hanem egy közepes erősségű, svédmasszázs elemeket tartalmazó program, kifejezetten kellemes, ami természetesen (bár ez nem teljesen igaz, mert több lány az oldalon csak külön kérésre vetkőzik) meztelenül történik, és az ügyesen elhelyezett tükrök végig segítenek a vizuális élvezetek megélésében.

Mivel másfél órára mentem, így egyeztettük, hogy az egyszeri hosszabb helyett a két kényeztetést választom, így a masszázsra a program közepén, természetesen fürdés után került sor.

Nem tudom, van-e értelme részletezni a masszázst, hiszen sokaknak jelentéktelen kérdés, de hátam, vállaim, derekam, fenekem, a lábak, talpak mind kezelést kaptak. Végig beszélgettünk, de közben voltak benyúlós simogatások is. Sokszor olvastam már az oldalon, hogy intelligens, okos lány, de ezekkel általában nem szoktam egyetérteni. Petra esetében azonban megerősítem, hogy világlátott, tájékozott, érdeklődő és értelmes lány, vele a beszélgetés is élvezetes és nem csupán a kellemetlen csendet elűző elfoglaltság volt.

Kényeztetés

Az egyszeri hosszabb kényeztetés helyett tehát a kettőt választottam és ezt nem is bántam meg. Javaslatára ezzel kezdtük, különösebb ismerkedés nélkül, felhajtotta a masszázspad támláját, hogy tudjak szemlélődni a tükrökben és tekintetében, majd pucsítva (ezt a szemben elhelyezett tükörből lehetett szemlélni) betérdelt a lábaim közé és elkezdett lassan, de határozottan franciázni.

Nem akarom túldícsérni, és mindenkinek más az ízlése, de Petra franciája benne van az abszolút TOP5-ben, amit valaha átéltem, amihez nagymértékben hozzátett, hogy teljesen elhitette velem, hogy élvezi, amit csinál. Kézzel is segít, de nem sokat, mélyre is veszi, de a nyelve hegyével is köröz, golyókkal is foglalkozik, közben gyakran felpillant, mosolyog közben, nem erőltetetten dorombol is, szóval a kellemesen pornós barátnő feeling jött át. NFVSZ-re rá se kérdeztem, mert a beszik alapján simán megy, és nem is problémázott, miután elsültem a szájában még jó sokáig szopogatott, mielőtt látta rajtam, hogy lenyugodtam.

Az egyetlen nem pozitív meglepetés az első kényeztetés közben ért, amikor gyönyörű kerek fenekét a tükörben látva jeleztem neki, hogy majd én is szeretném felfedezni a nyelvemmel odalent, amire jelezte, hogy a kölcsönösség VAGY a második levezetés választható a másfél órában, és ha mindkettőt szeretném, az extra. Petra étlapja nagyon korrektnek tűnt és ilyen business modelt másnál még nem tapasztaltam, de minden más szempontból tökéletesen éreztem magam, így nem akadtam fenn a problémán, csak azt válaszoltam, hogy majd a végén jelezze, hogy mekkora csokrot tegyek a vázába, a részletekkel nem szeretnék foglalkozni.

A második levezetés előtt a masszázs végén hasamon fekve felmászott a padra, és fenekemet puszilgatva felajánlotta az étlapon is szereplő popsikényeztetős extráját. Nagyon erős volt a csábítás, hogy ezt (életemben először) kipróbáljam, érdekel is a dolog, de ezúttal győzött a félénkségem és azt mondtam, hogy majd egy következő randin szeretnék élni a lehetőséggel. Ezt komolyan is gondolom, egészen biztosan ki akarom próbálni ezt az élményt vele.

A kölcsönösségre végül a masszázst követő második levezetés során került sor. Egészen picit borostás volt, amiért bocsánatot kért (nem volt zavaró), egyébként nagyon szép puncija van. Komoly örömöt nem tudtam neki okozni (legalább nem játszotta el), de teljesen természetesnek hatott, amikor pár perc nyalakodás után kérte, hogy álljak mellé (ő hanyatt feküdt a masszázságyon) és úgy adjam a szájába a farkam. Közben terpesztett, szembe a tükörrel, így tovább tudtam simogatni a punciját, amíg ő oldalvást fordítva a fejét az épp megfelelő magasságba kerülő farkamat kényeztette a már korábban megtapasztalt isteni technikájával, incselkedő mosolyával és hanghatásokkal. Nem tudtam betelni a látvánnyal, illetve nem tudtam, hova nézzek: a tükörben a terpesztett lábak, lefelé pedig a rajtam dolgozó, mosolygó szépség... Nem kellett sok idő, másodszor is VSZ, ismét hosszan bent tartott, mielőtt megszabadult az anyagtól.

Elszámolás

A fent jelzett egyetlen, kicsit rendhagyó extrát vettem igénybe (2 NFVSZ + kölcsönösség), így alakult ki a másfél órára számított, átlagos csokorméret, amelyet az átélt élmények hatására, és Petra meglepődésére jelentősebb mértékben felkerekítettem (a megadott rózsaszálak a felkerekítés nélküli állapotot tükrözik természetesen).
Az elszámolás a végén történt, többször kérdezte, hogy biztos nem kérek-e vissza. Nem kértem, mert, más lánynál hagytam már ott többet is jóval kevesebbért, Petra szolgáltatása bőven megérte.

Petra, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Petra már nem volt ismeretlen számomra, s mivel váratlanul limitált szabadidőhöz jutottam, és kedvenceim közül hozzám ő van a legközelebb, rácsörögtem. Szerencsém volt, egy órán belül tudott fogadni, úgyhogy heuréka! Kisvártatva elindultam otthonról, pont jött a busz, felpattantam, mentem 2 megállót, majd egy kis séta.

Megközelítés

Petra rendelője a Várhegy tövében, annak is a Széll K. Tér felöli oldalában van. Mivel jómagam is a Vár alatt, csak annak másik végén lakom, most nem vállaltam a végig sétát a kánikula miatt. Mint írtam, közel a Széll K. Tér, ezért a metrótól kezdve, villamos, autóbusz, fogaskerekű és egyéb alternatív megoldások szóba jöhetnek. Autóval biztos találni a közelben parkolót, ez nem lehet gond. A cím egyértelmű, egyéb koordinátákat Petra a helyszínen megadja.

Helyszín

Csendes budai környék, régebbi, jó állapotú és a közelmúltban épült házakkal vegyesen. Egy biztos, a bejutásnál a diszkréció 100%-os, ezt sokéves tapasztalatból mondom. A kapun belépve mész kb. 15 métert és egy minimális lépcsőzés után az ajtónál találod magad. Szép állapotú, igényes lakás, tágas előszobából nyílnak a többi helységek. A lakás egész területét nem jártam be, ezért csak azokról, ami a látogatásommal kapcsolatos területek. A fürdő egy csoda, főleg a nagy átlaghoz képest, ahol az oldalon eddig eltöltött időszakban jártam. Egy szó: Pazar! Már itt szembetűnő Petra igényessége magával és vendégeivel szemben. Nem részletezem, legközelebb, lehet, hogy csak zuhanyozni megyek Petrához. Ennek részleteit persze ki kell dolgozni még. A kezelő a bejárattól balra, tágas, körben tükrökkel(ami később sok örömet okoz a kiváncsi szemeknek), kisebb bútordarabok az egyebeknek, szobainas és a lényeg, egy jó nagy stabil masszázspad. Diszkrét fény, de azért látsz rendesen és vérpezsdítő Salsa zene, Petra kedvence, meg már az enyém is.

Hirdető külseje

Megnézted a képeket? Petra képei hűen tükrözik, milyen lánnyal talizhatsz. Vagy mégsem? Mielőtt mindenkiben megfagyna a vér, közlök egy jó hírt. Petra egy baromi jó csajszi! Egy igazi filigrán bombázó, aki szerintem ruha nélkül néz ki a legjobban. Imádom az ilyen típusú nőket. Magasságához arányosan karcsú, szép arcú, fekete hajú, mélybarna szemű, kerek, brazilos popsi, selymes bőr, tenyérbeillő cickók, szép zárt punci, puszilgatni való végtagok. Már első alkalommal is bejött nekem, de most, hogy már egy kicsit jobban ismerem, egyénisége is csak dob egyet, rajongásom irányába. És ahogy táncol, az ész veszejtő egy látvány.

Masszázs

Petra jól masszíroz, ezt már a múltkor is megtapasztaltam, a mostani randink végére esett, legalább olyan jó hatékonysággal tokától-bokáig olaj segítségével, kb. 20 percig, mert sajnos ,,kicsengettek". Szerintem ennek részletei feltételezem nem sok olvasót érdekel, szóval megkímélem őket.

Kényeztetés

Írhatnám nyálasan, kidomborítva Petra azonnali szexuális vonzalmát irántam, dicsérhetném férfiasságom, amitől vendéglátóm elalélt és a következő másfél órát felajánlotta grátisz. Szóval inkább tájékoztatom a kedves olvasót, nem túl hosszan, hogyan is ütöttük el az időt csodálatos alkalmi partneremmel Petrával. Mikor beléptem puszi-puszi. Petra 1 órát ajánlott, mivel még picit repedtek a tüszők. Lehet paráználkodni, csak hogy tudjak róla. Attól kezdve már tudtam. Fürdésből visszatérve Petrán már csak egy tanga volt, rajtam még az sem. Aranyos volt, ő is levette, átöleltem, nem lett libabőrös, ez már egy jó kezdet. Lehet, hogy Petra már a masszpadra képzelt, de szerencsére nem így történt. Benyomta a zenét, persze salsa. Ja, azt nem is mondtam, hogy Petra profi salsa táncos. Bizony. A következő percekben tartott nekem egy olyan bemutatót, hogy csak ott álltam a padnak nekidőlve, úgy letaglózott a látvány. Egy iszonyatosan jó csaj meztelenül olyanokat teker, csavar, stb. magán, hogy nekem ez már előjátéknak is kiváló volt. A tükör minden oldalról közvetíttette a látványt, még most is elönt a forróság, amikor ezt írom. Felém táncolt elölről, majd hátulról kicsit rám tolatott..... El tudod képzelni? Petra imád táncolni és baromira tud is. Aztán egyszer csak újra szemből, testünk összeér, ő meg csak csúszik lefelé. Igen, eltaláltad! Pont a makkosig, amit szép finoman magának akar. Olyan franciát prezentál, hogy hallom az angyalok szárnysuhogásait a fülemben. És mindez élő adásban, több szögből is. Naná, hogy sasolok! Formás, izgató teste csak dob egy lapáttal a látványon. Néha hátra feszítem magam, csavarintok egyet a csípömön a zene hatására. Petra megdug a szájával, én meg hagyom. Néha kienged, körbe nyalogat, zacsi is szeretve van, a makkost imádja, én meg a száját. De, hoppá, érzem, hogy lassan végem, ezért szünetet kérek és kapok. Kortyolok némi folyadékot, majd Petrának felajánlok egy kis maszatolást a lehetőségeken belül. Nincs ellenére, felfekszik és felkínálja kívánatos testét. Finoman érintem, simogatom, hálásan mosolyog, néha egy puszi ide-oda. Mivel nyelv most szájban marad, újammal próbálom jobb kedvre deríteni. Kicsit már nedvesedik, de azért kérek tőle némi útbaigazítást. Amikor közelebb lépek, megkaparintja péniszem és eltünteti forró ajkai közé. Beindul egy kellemes ,,együtt foglalkozás", amikor Petra újra megcsillantja fantasztikus orálját nem kis örömömre. Egy kicsit még élvezhetem szája melegét, de a porontyoknak menniük kell. Petra diszkréten a fürdőbe megy és útjára engedi a vizes eb junior úszócsapatát. Normál esetben Petránál az első törölköző szolgálja a tisztálkodást, amit kint hagytam, de ő behozza nekem. Ezután a fent említett masszázs következett. Egy információ kimaradt, az 1 órából másfél lett, így kerek a történet.

Elszámolás

Mondjuk meg sem kérdeztem mikor rendezzem, de talán Petra nem rója fel nekem. A végén rendeztem, másfél óra foglalkozás díját. Van extra, amivel most nem éltem, Petra tájékoztat mi az.

Petra, istennő masszázs

  dgab

Egyeztetés

Petrával ismerjük már egymást, korábban is Budán volt elérhető, most pár kerülettel a belváros felé költözött.

Két nappal a tervezett találkozó előtt kerestem, Telefonon könnyen elértem őt, mikor jelezte, hogy hívható. Első hívásom sikerrel járt és jó ismerősként köszöntött a vonal túlsó végén. Petra nagyon barátságos és közvetlen volt, örült a hívásomnak, én is örültem nagyon, hogy beszélünk és természetesen annak is, hogy a randira javasolt időpontom neki is megfelelt. A telefonban megkaptam tőle minden szükséges információt, az új helyszín címét, kapukódot…szóval lényegében minden a birtokomban volt, már csak a randi napját kellett kivárnom, amit nagy örömmel és várakozásteljesen tettem.

Megközelítés

Buda I. kerület, Víziváros. Tömegközlekedéssel, majd gyalogosan mentem a címre, nagyon egyszerű, HÉV és Busz is a közelben jár. Autós közlekedést tekintve talán az egyirányú utcák kicsit nehezíthetik a megközelítést, főleg akkor, ha nem vagy ismerős azon a környéken, de mindenképp megoldható, a parkolás fizetős és azért arra célszerű időt hagyni.

Helyszín

Petrától kapott címet követve egy 3 emeletes, régebbi építésű, de jól karban tartott, diszkrét, nyugis társasházhoz jutottam. Egyértelmű volt minden, könnyen megtaláltam a címet, nem kellett nagyon keresgetnem. A kapuból csörögtem, pofon egyszerű és diszkrét volt a bejutásom, lift nincsen, de mondjuk nem is kell sok emeletet megmászni, a folyosón végigmenve pár lépcsőfok után már az ajtóban is vagyunk.
A lakás minden szempontból tökéletes, belépve a csend és a nyugalom fogott el és emellett az elrendezése is szuper, elsőre nagyon megtetszett. Petrával a szeánsz egy közepes méretű hangulatosan besötétített kényelmes szobában zajlik, ahol egy erős strapabíró masszázspad van a középpontban, a fejrésznél egy tükrös gardrób és emellett még körbe a falon végig nagy méretű tükrök fantasztikus vizuális élményt nyújtanak.
Bár igazából, ha egy ilyen gyönyörű lány a vendéglátó, mint Petra, akkor tükrök nélkül is megvan a fantasztikus vizuális élmény ;)
A személyes dolgokat a pad mellett egy kis asztalkára lehet letenni, a ruhák elhelyezésére pedig egy szobainas és egy kis fotel szolgál segítségül.
A szoba egyébként a bejárati ajtó mellett balra található és onnan csak pár lépéssel máris az elegáns és patyolat tiszta fürdőbe jutunk. Üvegajtós tusolóban lehet tisztálkodni, amihez minden szükséges kellék megtalálható, a mosdónál szájvízzel és dezodorral kiegészítve.
Egy szóval a lakás nagyon rendben van, rendezett, tiszta, hangulatos barátságos, saját lakásnak is elfogadnám :)

Hirdető külseje

A fotók gyönyörűek Petráról és frissen készültek, egy az egyben ő van a képeken, de mikor az ajtón belépve megpillantottam, bár találkoztunk már párszor, hát bevallom a szépségétől most is lefagytam.
A budai kerületekben bevált szokás a retus a fotókon, de jelen esetben itt csak pár kisebb tetoválás került le, Petra élőben 100szor szebb, mint a képeken. A fotókon is látható, hogy bombasztikus a Kisasszony, de az élő találkozás tényleg mindent felülmúl.
Alacsony termetű cuki szépség! Bájos, folyamatosan mosolygós, gyönyörű szép arca van és azok az álom szép sötétbarna csillogó szemecskéi egyszerűen ámulatba ejtőek.
Napbarnított bársonyos tapintású, fantasztikus illatú, finom bőre van, már egy élménnyel felér csak megérinteni is őt.
Mint ahogy írtam alacsony termetű, nagyon szép formás alkatú, igazi nőies idomokkal rendelkező leányzó. Közepesen dús, a testalkatához képest ideális méretű eredeti cicik, csodás combok, lábak és az a fantasztikus kemény kerek popsi, na az tényleg világbajnok;)
Sötétebb tónusú, azaz fekete színű hosszú, nagyon szép haja van, amit a randink alatt összefogva hordott, viszont egy adott és igen-igen intim pillanatban váratlanul kiengedte és ezzel akkor olyan élménnyel ajándékozott meg, hogy rögtön elkábultam… Elképesztő csajszi, minden mozdulatával, mimikájával, mosolygásával nagyon tud hatni a férfiakra ;)
A szépsége mellett a kedvessége és intelligenciája is nagyon imponáló, csevegős, humoros, csajszi, nagyon sokat beszélgetünk, nevetgélünk a randink alatt, és valóban tényleg sokat mosolyog, elbűvölő teremtés, tökéletes partnerem volt minden tekintetben.

Masszázs

Mivel nincsen telefonos kollegina, mindent személyesen Petrával tudunk megbeszélni. Petra azonban még a találkozónk elején nagyon kedvesen és érdeklődően megkérdezte, mit szeretnék és hogyan töltsük majd el a randink idejét.
Másfél órára neveztem be, ami, ha úgy óhajtja és bírja is a vendég kétszeri kényeztetést is magába foglalhat, de lehet természetesen az egyszeri, hosszabb kényeztetés lehetőségével is élni.

Én a kétszeri örömszerzés mellett döntöttem és szóba került Petra igazán csábító extrája is, azaz a popsi kényeztetés. Ilyesfajta kényeztetésben igazából eddig még nem volt részem, de Petra biztosított arról, hogy egyedül álló és páratlan élmény lesz és a kényeztetés benyúlás nélkül, csak nyelvvel történik. Nagyon izgatóan hangzott és hatott rám ez a dolog egy ilyen tündérien szép és bájos leányzó ajánlásával, úgyhogy természetesen beneveztem erre is :)

Akkor a masszázsról… az első kényeztetésem után került sor a masszásra.

A masszázs a kényelmes padon történt, olaj és krém választási lehetőséggel, de én Petrára bíztam magam, ő pedig egy illatmentes, finom-puha krémmel esett nekem.
Ügyes fogásokkal, kellemesen masszírozta végig minden porcikámra kiterjedően a testemet, nagyon jól és aprólékosan csinált mindent. A hátam a karok a lábaim és a fenekem is szépen kezelésbe lett véve, még a csiklandós talpamat is nagyon kellemesen megmasszírozta, de mindezt egy olyan jól sikerült fergeteges élményű kényeztetést követően kaptam, hogy annak a felejthetetlen hatása miatt a masszázs műveletből nem sikerült mindent pontosan megfigyelnem, de az tény, hogy Petra kezeinek érintése nagyon kellemesen és frissítően hatott mindenemre. A masszázs alatt sokat beszélgettünk, nevetgéltünk, szuperül egymásra hangolódtunk, ebben a már köztünk kialakult kölcsönös szimpátia is jelentősen közrejátszott ;)
A masszázs vége felé egyre gyakrabban benyúlt a combjaim közé érintve finoman a zacsimat és az ekkor már élénken mocorgó hímtagomat is, felkészítve engem arra, hogy bizony itt rövidesen megváltozik a program alakulása és még kellemesebb élményekben lesz részem…

Kényeztetés

A fürdésemet követően Petra a szobában várt rám még a fogadó rucijában, ami csak egy laza fekete köntös volt, alatta fehérnemű nélkül.
Ahogy belibbentem szinte egy szál semmiben a szobába Petra is levette a köntösét és rögtön megpillantottam gyönyörű mezítelen szexis női vonalakkal megáldott bársonyos bőrű csodálatos testét…tetőtől talpig gyönyörű leányzó. A pad mellett állva összesimultunk, majd kezeink ismerkedés képen egymás testét kezdték finoman masszírozni fel s alá. Rengeteg puszit adtam Petra arcára, nyakára, ő is azonnal viszonozta ezeket nekem, közben szívtam magamba üdítően kellemes illatát, majd gyengéden cicijeit a számba véve kedveskedtem partnernőmnek. Petra izgatóan sóhajtozott, teste rezdüléseiből éreztem, hogy mennyire élvezi, közben az egyik kezecskéje a meredező farkamat masszírozta.
Petra nagyon izgatóan hatott rám, óriási erotikus kisugárzása van, szinte azonnal az ölembe is kaptam volna ezt a cuki lányt, annyira kellemes volt vele ez az összebújás, ezt ő is megérezte rajtam és javasolta, hogy lépjünk tovább és helyezkedjek el a padon hanyatt fekvésben.
Felfeküdtem a padra Petra pedig feljött hozzám a lábaim közé és az ágyékomtól lassan felfelé haladva a testemen szorosan végigcsúszott. A csodás kebleivel gyengéden végigsimította az ekkor már erősen izgatott állapotban lévő hímtagomat, majd azok a szuper cicik máris a felsőtestemen csúszkáltak tovább. Osztogatta Petra szüntelenül a csókjait az arcomra, nyakamra, mellkasomra és a hasamra, közben erotikusan sóhajtozott, aztán csúszott lassan visszafelé egyre lejjebb a testemen egészen az ágyékomig. Csókolgatta felváltva a combjaimat, majd beljebb haladva a combtöveket és a következő pillanatban már a zacsimat érintették a forró ajkai.
Gyengéden nyalogatni, szopogatni kezdte a golyóimat, közben az egyik kezével finoman ingerelte a farkamat tovább, gyengéden átfogta és lassan járatta le és fel a kezét rajta. A zacsim kényeztetése után Petra tovább növelte az élményindexemet és a huncut kis nyelvével a farkam szárát kezdte masszírozni. Hosszanti irányban fel és le nyaldosta a rudamat, majd mikor a makkomhoz ért, forró nyelve finoman ott kényeztetett tovább. Lassan és nagyon élvezetesen csinálta, a gyönyörű és folyamatosan mosolygó szemecskéivel közben gyakran a szemembe nézett,… hááát én ekkor már bizony az élménytől majdnem elolvadtam.
Petrára pillantva megállapítottam újra, hogy milyen gyönyörű ez a leányzó és azok a pillanatok valami hihetetlenül érzékiek és csodálatosak voltak, látva azt, hogy egy ilyen gyönyörű lány az ajkaival milyen élvezettel kényeztet, közben mosolyog és igyekszik minél nagyobb örömet szerezni a számomra. Ez maradéktalanul sikerült is :) mert bizony látszik, Petra nagyon élvezi azt, amit csinál és fantasztikusan is csinálja, óriási élményt nyújtott nekem.
A makkom nyelves kényeztetése után nagyon finoman és érzékien a szájába vette a szerszámomat. Az ajka egyszerre volt forró és mámorítóan finom, olyan élvezetesen és cuppogósan kezdett szopizni, hogy szinte repdestem a gyönyörtől a padon.
Lassú és gyors ütemeket váltva barátnősen kényeztetett, közben gyakran tartotta a szemkontaktust, Fullos barátnő feeling. Az egyik legszebb és legerotikusabb élmény az volt, amikor Petra hirtelen kiengedte a gyönyörű szép fekete hosszú haját és nagyon izgatóan a szemembe nézve a nyálát a makkomra csorgatta, majd ezt követően mélyen az ajkai közé véve élvezetes cuppogással szopogatta tovább. Ekkor éreztem, hogy mindjárt leszalad nálam a függöny. Petra érezhette, hogy lassan a végemet járom, mert még szuperebb élményekkel folytatta a kényeztetésemet. Amíg még volt hangom és tudtam beszélni, kérdeztem Petrától, hogy mehet-e végig és egy igent jelentő bólintását követően nem sokkal utána hatalmasat élveztem a meleg és gondoskodó ajkai fogságában. Az élvezésem után azok a forró ajkak nem engedtek el azonnal, egy hosszas és isteni finom levezetést kaptam, majd az utódjaim egy papírtörlőbe kerültek.

Egy gyors tisztálkodási rituálét követően már a testemmel foglalatoskodott és egy nagyon kellemes masszás élményben részesített.

A masszázs után Petra rákérdezett újra, hogy akkor a popsi kényeztetést szeretném-e. Mondtam, hogy igen, de előtte, ha megengedi nagyon szívesen viszonoznék én is neki a számomra nyújtott csodálatos élményekből. Petra a szándékaimat nagy örömmel fogadta és hanyatt fekvésben most ő feküdt fel a padra. Apró csókokkal borítottam be gyönyörű testét, bőre valami fantasztikusan finom és bársonyos volt, mind kézzel, mind szájjal élmény volt érinteni mindenét.
Puszilgattam az arcát, majd a pici nyakába is mélyen belecsókoltam, aztán a szép formás kebleinek bimbóját vettem egyenként a számba. Óvatosan bántam velünk, mert tudtam, hogy érzékenyek és csiklandósak. A cicik kényeztetése után a szépséges testét végigcsókolgatva a combjai közé furakodtam és kezdtem bele puncija kényeztetésébe.
Petra puncija gyönyörű, borosta mentes illatos nagyon finom ápolt nuni, isteni élmény volt kényeztetni. Reakcióit figyelve a csiklóját finoman masszíroztam a nyelvemmel, majd finom kincse minden pontját igyekeztem nyelvemmel bejárni. Éreztem az ízekből és a nedvesedésből, hogy Petra is nagyon élvezi. Teste és csípője végig aktívan mozgott punciját ügyesen úgy igazította a számra, hogy mindkettőnknek a legjobb legyen. A csúcshoz úgy érzem közel jártunk, de a szalagot nem sikerült átszakítani. Petra mondta, hogy nagyon finom és csodálatos élményt volt neki, nagyon élvezte, de igazából ritkán tud a csúcsra jutni. Ettől függetlenül nagyon örültem, hogy sikerült örömet szereznem a számára.
Egy gyors helycserét követően, aztán már én feküdtem hassal a padon és Petra megmutatta, hogyan is tud ő igazán popsit kényeztetni, izgatottan vártam :)
Mondta engedjem el magam és csak élvezzem a dolgot, garantáltan nagyon finom élmény lesz ;)
Kebleivel szorosan a hátamhoz simult, mélyet belesóhajtott a fülembe és apró csókokkal az arcomtól elindult a testemen lefelé…a cél egyértelműen a hátsó felem volt.
A lábaim közé helyezkedett és millió nyelves csókot adva először a derekamra, majd a jobb és bal farpofámra kezdett egyre beljebb, azaz a farpofákat finoman széthúzva, közéjük férkőzni. Már ekkor éreztem, hogy ez nem egy mindennapi élmény lesz…és bizony igazam is lett.
Petra forró kíváncsi nyelvecskéje aztán beindult, nagyon izgató és gyors nyelvmozgással körkörösen haladva kényeztetett engem ott lent hátul, majd egészen bent… egyszóval mindenhol.
Azokat a csodálatos érzéseket, elképesztően finom és kellemes ingereket, amiket a fürge nyelvével kiváltott nálam, leírni egyszerűen nem lehet, egy másik dimenzióba kerültem, ki is estek momentumok annyira sokkolóan jó volt.
Aztán csak azon vettem észre magam, hogy az élmények hatása alatt a csípőmet elemeltem a padtól és Petra egészen bebújt a farpofáim közé. Forró nyelvével folyamatosan és gyengéden izgatott, kényeztetett mindenhol, közben az egyik kezével az izgalmi állapotban lévő farkamat masszírozta. Aztán egy isteni gát kényeztetést követően még lejjebb bújt és a szájába vette a hímtagomat. Nagy vákuummal kezdte szívni, aztán jött újra a nyelves popsi kényeztetése és ekkor azt hittem, hogy ott helyben azonnal végem lesz, olyan intenzív élményhullám fogott el. Felváltva nyaldosott, franciázott és popsit kényeztetett, fantasztikus élmény volt, éreztem, hogy közeleg a vég, de meg akartam fordulni és szemből kértem a befejezést.
Petra nem sokat tétlenkedett, a pördülésemet követően hozzám bújt és szemből is azonnal bekapott és egy nagyon finom, élvezetes, cuppogós franciával az ajkai között ismét bevégeztem.
Ekkor igazából én már azt sem tudtam, hogy fiú vagyok-e vagy lány, de aztán láttam, hogy Petra még a finom ajkaival melyik testrészemet babusgatja és rájöttem rögtön a helyes válaszra ;)
Kellett is aztán pár perc és bő folyadékbevitel, hogy ezek után magamhoz térjek, ami igazából teljesen csak a tusolásomat követően sikerült.

Elszámolás

Az isteni randevúnk végén adtam át természetesen az extrákért járó ajándékommal együtt. Maximálisan szuper volt minden és nagyon-nagyon megérte számomra.

Petra, felejthetetlen masszázs

  steven2015

Egyeztetés

Könnyünek nem mondhatnám ,mert pár alkalommal próbálkoztam ,amikor az adatlapján kiirta a most hivhatod állapotot ,de nem volt szerencsém ,bár sms ben később ugyan visszajelzett de már addigra
módosult a programom.Most is úgy indult ,nem tudott válaszolni a hivásomra irt sms t de aztán megcsörgetett és sikerült egy mindkettönknek megfelelő időpontot egyeztetni.
Tehát ,nem kell feladni s akkor minden jóra fordul.

Megközelítés

A várnegyed eléggé exkluziv hely ,meglepő de parkolóhelyet is lehetett relativ könnyen kapni ,közel a megadott cimhez,GPS pontosan odavisz.BKK nem tudok nyilatkozni mivel autóval mentem

Helyszín

Egy magasföldszinti (akár emelet is lehetne) ,izlésesen berendezett patyolat tiszta lakásban fogad Petra ,bejutás picit érdekes mert egy hosszú félhomályos folyosón kell eljutni az ajtóig s picit lépcsőzni.Fürdőben sok, minőségi, exkluziv gyártoktól való tusfürdők vannak,semmi tömegáru ,szájviz,száraz kilépő ,illatos türcsi. A szoba masszázsággyal felszerelt meg persze tükrökkel is ellátva a látvány kedvéért.

Hirdető külseje

A képek teljesen hüen tükrözik Petra alakját ,arckitakarástól sem kell félni senkinek,mert egy szép mosolygós hölgy fogja a kedves vendéget várni,csak pozitiv meglepetés érhet amint belépsz és Petra kedvesen üdvözöl ,egy fehér selyemköntösben .

Masszázs

Másfél órára neveztem be ,igyhát a sorrend természetesen más volt a masszázs sorrend ami a két kényeztetés közé lett beiktatva.Nagyon kellemes és hatékony svéd masszázsban részesitett amit látszott hogy tanult is a fogásokbol itélve,szerencsére illatmentes krémmel dolgozik igy nem kell órákat sikálni a mindenféle fahéj illatos olajat a lehető legfórróbb vizzel.
Mindenesetre teljesen feltöltődve mentem el a másfél óra végén.

Kényeztetés

Belépés után mosolyogva üdvözölt ,pár szóban pontositottuk a jővetelem szándékát,beinvitált a tetthelyre, ahol kényelmesen lehetett fotelbe lecuccolni,friss türcsi s elvonultam zuhanyozni, egy nagyon tágas kabin áll rendelkezésre,megfelelő mennyiségü s főleg minőségü tudfürdővel lehet tisztálkodni.
Petra kényeztetése ,kijelenthetem hogy dobogós helyet érdemel,egyből ráérzett,mi a kellemes nekem bármiféle instrukció nélkül ,tehát mondhatni jártas a témában. Hátamra feküdtem ,felemelte a fejtámláját az ágynak a jobb mozizás végett és belekezdett egy fantasztikus natúr franciának puha ajkaival le fel szánkázott a falloszomon ,golyókat sem hanyagolta egyáltalán,nagyon keveset használja a kezét éppen csak az elején tartani de bazi gyorsan elértem a kőkemény erekciót a nem semmi női test láttán,meg persze Petra ügyködése folytán,nagyon kellemesen franciázik,folyamatos szemkontaktus ,incselkedő hang,pont ahogy én szeretem,bár első alkalommal voltam nála.nagyon tudja felhúzni az emberfiát mejd időben visszavenni az ingerlést,de persze ezt nem lehet a végtelenségig húzni és egy nagyon intenziv orgazmusban volt részem ami NFVSZ szuper kellemes levezetéssel csak a,ikor puhultam engedte el a falloszt ,gondosan letörölt ,majd kiment a fürdőbe kiöblitni at utódokat a szájacskájából.
Ezután hasra fekve,kezdődött a masszázs rész,ami szintén nagyon profi és kellemes volt.Masszázs közben egyre többször sejtelmesen be be nyult a farpofák közé,ami újra lasan de biztosan izgalomba hozott ,majd igy hason fekve belekezdett az extra popsikényeztésbe ami hihetetlenül kellmes volt majd megkért helyezzem magam térden és könyökre majd a falloszom is elkezdte izgatni popsikényeztés közben,felváltva szopta és izgatta a popsit is ,baromira intenziv izgatás volt, hogy iszonyat közeli volt az ujabb robbanás,kértem álljak az ágy mellé és úgy élvezzek a szájában ,de mint utóbb kiderült nem volt jó ötlet mert kizökkentettem magam a ritmusból ,minekutána nem sikerült ujra elérni azt a szintet,ugyhogy megköszöntem igazán lelkes igyekezetét és elvonultam fürdeni egy újabb friss türcsivel.

Elszámolás

A popsikényeztetés volt az extra amit igénybe vettem ,teljesen megéri ezt az egyedülálló élményt választani.

Petra, felejthetetlen masszázs

  Dovunek

Egyeztetés

Előző héten először, mert az én meglehetős bonyolult hátteremmel muszáj előre szervezni. Bár elsőre nem vette fel, de visszacsörgött. Később tudtam visszahívni, akkor megbeszéltük az időpontot, előtte két nappal pedig SMS-ben még módosítanom is kellett az órát, mert közbejött valami, szerencsére Petra rugalmas volt. Aznap még egy megerősítés, pontos cím megadása, aztán már a ház elől hívtam.

Megközelítés

Budai vár Duna felőli oldal, parkolás nem probléma, ha a ház előtt nincs hely, a párhuzamos utcában biztos van, de nyilván fizetős. BKV-tól sétálni kell 7-8 percet.

Helyszín

Az épület hegyoldali elhelyezkedése miatt egy hosszú ablaktalan folyosón kell végigmenni, és egy félemeletnyi lépcsőn. Nem szívesen laknék itt. De pont ezért, a lakás tökéletesen diszkrét helyen van egy masszázshoz A lakásban rendben, fürdőszoba is tökéletes, zuhanykabin, megfelelő tusfürdő választékkal, és szájvíz is rendelkezésre áll. A szoba a célnak megfelelően berendezve, masszázspad és rengeteg tükör.

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelel. Kerek popsi, karcsú derék, homokóra-alkat. Mosolya és közvetlensége egyből leveszi az embert a lábáról. Arca sokkal szebb, mint amit a képek alapján elképzeltem. Egyszerű lenge otthoni ruhában fogadott.

Masszázs

Fürdőből való visszatérésem után Petra belépett a szobába, akkor már nem volt rajta semmi, egymással szemben állva egy finom ölelkezésbe kezdtünk, éppen csak, hogy az intimitás terébe belépjünk. Petra bőre rendkívül puha és selymes, apró nyakpuszik simogatások után mondta, hogy akkor foglaljam el a szokásos pozíciót a masszázspadon. Közben elmondtam, hogy egy általános testmasszázst kérek, kézfej ás lábfej masszírozás mindenképp legyen benne, és a nyak-lapocka környéke, mert azok a fájós területek. Masszázs közben beszélgettünk a közelgő húsvéti hétvégéről, meg a süteményekről. A derekamon és a hátamon nagyon finoman dolgozott. Többször a fenékvágatba, illetve a lábam közé kalandozott a keze, majd következett a második rész....

Kényeztetés

.... és áttértünk a popsikényeztetésre, mert hát mert mi másért jöttem volna, ha nem ezért. Kérte, hogy térdeljek fel, és könyököljek le. Így pucsitottam a masszáspadon, miközben Petra farkam végétől nyalakodva megérkezett az ánuszrózsáig és elkezdte finom meleg nyelvével nyalni a fenekem. Közben az egyik kezével verte a farkamat, illetve időnként a nyalásban szünetet tartva, kicsit szopta is a hátrafeszített szerszámot. Nyalás közben egyre jobban tapadt a fenekemre. Isteni finom érzés volt. Közben nyögni, hümmögni kezdett, és ez hihetetlenül fokozta az élvezetet. Nem az, hogy a fülemmel hallom a hangját, hanem ahogy az ánuszom környékén érzem a hang rezgéseit. Viszonylag hamar elérkeztem a csúcsra s bár lehet, hogy jó lett volna még sokáig élvezni a helyzetet, engedtem, hogy elborítson az élvezet. Hagytam mér egy-két kéz és nyelvmozdulatot Petrára, aztán lerogytam a padra.

Elszámolás

Az elején szeretem átadni a virágszálakat, volt benne lila, sárga meg kék is. A popsikényeztetés nyilván extra, de nem tudom hogy anélkül hogyan alakulna a csokor.

Petra, felejthetetlen masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Petra hirdetését régóta nézegetem, mesébe illő popsiját régóta szerettem volna már kézbe fogni. Többször egyeztettem is vele, ami könnyű volt, mert a legtöbbször felveszi a telefont. Belső üzenetben viszont nem érdemes kommunikációt kezdeményezni vele. A telefonban nagyon kedves, készségessége már ekkor lejön. Végül előző nap egyeztettem vele időpontot, kérte, hogy a látogatás napjának reggelén erősítsem meg a szándékomat. Ezt az sms-t valamiért nem kapta meg (valószínű én bénáztam el), de nagy szerencsémre nem adta másnak az időpontomat, úgyhogy tudott fogadni.

Megközelítés

A várban rendel, autóval a Clark Ádám tértől és a Széna tértől egyaránt jól megközelíthető. GPS tökéletesen odavisz, parkolni a várakozásommal ellentétben nagyon könnyű volt. Természetesen fizetős. Tömegközlekedésről nem tudok beszámolni, de szinte biztos, hogy igényel némi sétát.
A kaput kissé nehéz megtalálni. Házszám/b-ben van, de a b előbb van, mint az a, ez összezavarhatja az embert. Ráadásul a házszám csak a kaputelefonra van kiírva. De mindez nulla gondot okoz, mert a telefonban készségesen segít odatalálni.

Helyszín

Egy sötét, szűk, hosszú folyosón keresztül vezet az út az ajtóhoz, de klausztrófóbiások se riadjanak vissza, az élményért megéri... :)
A lakás jó állapotú, a fürdő kifogástalan, tágas zuhanyzóval, sokféle tusfüdővel. A szoba kicsi, egy masszázspad és egy kis fotel épphogy elfér benne, viszont nagy előnye, hogy körben tükrök vannak. Petrának szerencsére nem volt kifogása az ellen, hogy a függönyt elhúzzuk (senki sincs szemben, meredek hegyoldalra néz), és így világosabb környezetben csodálhassam őt. (Ebből gyakran van némi vita a szolgáltatókkal, vizuális típus vagyok, nem szeretem a félhomályt.)

Hirdető külseje

Petrát elsősorban azért a popsicsodáért kerestem fel, ami a képeken is jól látszik – és pontosan olyan, mint amilyennek látszik: kemény, izmos, tökéletes félgömb, se túl kicsi, se túl nagy. A telefonban kértem (sose kértem még ilyet), hogy egy feszes fekete leggingsben fogadjon, amit készségesen teljesített. ("Úgyis ilyesmiben szaladgálok.") Feneke és izmos lába ebben még vadítóbb volt.
Magassága megfelelhet a kiírásnak, alakja tökéletes, látszik rajta a táncos múlt. Melle nem kicsi, feszes, kellemes fogású, bár az alakja nem tipikus alma vagy körte.
Petra arca gyönyörű, szeme szép, tekintete meleg és kacér.
A benyomásom kissé más volt, mint amire számítottam, nem annyira lányos, mint inkább nőies. Leginkább olyan volt, mintha a barátságos, kacér, mindig mosolygós presszósnővel hosszas flörtölés után végre sikerülne randizni. :)

Masszázs

Elég kevés időm volt, csak egy szűk óra, ezért erre végülis nem került sor. Majd legközelebb, ami szinte biztos, hogy lesz... Mindabból, amit nála tapasztaltam, tuti biztos vagyok benne, hogy a masszázsa isteni.

Kényeztetés

Petra leggings-es feneke pillanatok alatt begerjesztett, különösen, amikor profihoz méltó mozgással táncolni kezdett nekem, előttem. Nem is bírtam sokáig halasztgatni, hogy átadjam magam a kényeztetésének.
Felfektetett a hátamra a masszázspadon, és izgatni kezdett. Felajánlotta híres popsikényeztetését, amivel először nem akartam élni, mert idegenkedem tőle, de aztán meggyőzött (csöppet sem erőszakosan), így igénybe vettem. Magának a luknak az izgatása nem nagyon jött be (ahogy sejtettem magamról), de kicsit följebb a gát különböző részein isteni volt.
Petrának ördögi nyelve van, fürge, erős, és érzéki, eszméletlen, mire képes vele. Bár a farkamnak még közelében sem járt, többször le kellett állítanom, mert élvezésközeli állapotba kerültem. (Ha több időm lesz, feltétlenül ki fogom próbálni, hogy sikerülne-e elélveznem anélkül, hogy a farkamhoz érne, csupán a gát tájék izgatásával. Amilyen képességei vannak Petrának, szerintem sikerülne.)
A környék eszméletlen izgatása után megkértem, mutassa meg, mennyire mélyen tudja bevenni a bevennivalót. Kábé kétharmadig tüntette el, nyelvével gerjesztő táncot járva rajta. Ezután, mivel levette, hogy ez nekem bejön, folytatta a gát tájék kényeztetését izmos nyelvének őrjítő táncával. Közben szinte végig a szemembe nézett azzal az utánozhatatlanul erotikus tekintettel, amelyre csak az képes, aki tényleg élvezi, hogy a kényeztetésével az őrületbe kergeti a partnerét. (Remélem, egyszer a másik irányba is kipróbálhatom, mert én is nagyon élvezem, ha a másik élvez.) A szemkontaktus mellett az egekig fokozzák az élményt a tükrök, amelyekben a legkülönbözőbb szemszögből csodálhatók meg a hason fekvő Petra kőkemény, gyönyörű fenék-gömbjei.
Mikor már alig tudtam tartani magam, nyíltam megkérdeztem, élvezhetek-e az arcára, de nem támogatta az ötletet.
Ezért egy nyitott szájba-nyelvre élvezésben állapodtunk meg. Kértem, hogy feküdjön a hátára, fölé térdeltem, és ő a nedves nyelvével izgatta a makkomat a legérzékenyebb ponton. (Tökéletesen tudja, hol vannak az izgatásra leginkább érdemes pontjai a férfiembernek.) Bár kértem, hogy lassítson le, a kitörés nem váratott magára sokáig. Az anyag mind a nyelvére ment, ami felülmúlhatatlan vizuális élményt jelentett. Ő tudta-érezte ezt is, ezért nem csukta be rögtön a száját és nem rohant szilviáért, hanem hosszan incselkedve mutogatta nekem fehér nyelvét.

Elszámolás

Korrekt, átlátható volt az elszámolás, eredményeként egy olyan csokorral, ami szinte nevetséges az élményhez képest. Bőven megéri.

Petra, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Petrát már régebb óta ismerem, méltán van kedvenceim között. Nálam a tervezett randik a ritkábbak, ez is egy random találkozás volt. Nézem a kedvenceket, főleg a környéken. Mákom van Petra oldala villog. Már hívom is, hamar felveszi, szinte egyszerre kérdezzük, mi újság? Rövid csevely, majd egy időben igen közeli randit beszélünk meg. A randi hosszúságát majd később pontosítjuk.

Megközelítés

Petra a vár oldalában bérel egy nagyon hangulatos kis lakást, nem messze a Széll K. Tértől. Az autóval érkezők mindig találnak helyet az utcában, a parkolás fizetős. A tömegközlekedés számtalan lehetőséget biztosít célunk eléréséhez, plussz egy kis séta. Én a váralja másik végéből érkezem, szerencsém van egy ismerősöm pont arra megy, elfuvaroz a címig.

Helyszín

Békebeli, sok történelmi eseményt látott hangulatos utca, néhány lépcsővel a vár felé. Régebbi és egészen újépítésű házakkal egyaránt. Petra rezidenciája egy néhány évtizede épült társasház teljesen elkülönített lakása, külön bejárattal az utcáról. Ha parás vagy, hogy mi van ha összefutok valakivel, ezt itt nyugodtan elengedheted. Petrától kapod a kódot, végig sétálsz egy zárt folyosón, közben még egy ajtón és már a lakás ajtajához is érsz, ami diszkréten nyílik. Tágas előszoba, balra a kezelő vele szemben a fürdő. Az előszobából még nyílnak helységek, de azokban még nem jártam. A fürdőszoba kellő nagyságú, zuhanykabinnal, tisztálkodószerekkel, mosdónál van minden, mire szükség lehet. Méretes kilépő, rend és tisztaság honol. Ott tartózkodásom során 2db törölközőt kaptam. A kezelő egy nagyon hangulatos kis szoba, középen nagyméretű masszázspaddal. Kis szekrény, fotel a cuccaidnak és a lényeg, körben végig tükör, hogy képben legyél. Petra tuti, hogy exibicionista, szerencsére, de főleg a miénkre, pazar egy látvány, bármely szögből egy élmény a kilátás. Félhomály, csend és nyugalom, zene salsa, minek a későbbiekben még lesz szerepe.

Hirdető külseje

Petra egy kis tünemény, egy dancing Queen, vagy vidékiesen egy tűzről pattant menyecske, bármit is jelent ez. Csak azt tudom mondani nézd meg amatőr képeit, ugyanazzal szembesülsz élőben is. Roppant helyes(szép) profi, gyönyörű fogsor, ez a csajszi úgy érzéki, ahogy van.
Nincs olyan porcikája, amit nem érintenék szívesen. A cicik, a popsi, a lábai, zabálni való egy fehérnép. Eszes, vág az agya rendesen, bármiről dumálhatsz vele. De ami nálam plussz pont, az a kutyák iránti elkötelezettsége.
Szóval ha a képek alpján bejön neked Petra, csalódás kizárva.

Masszázs

A masszázs valahogy a randink közepe körül zajlott. Egy kis vödörből vette ki a kenőanyagot, nem kérdeztem mi az. Petra nagyon jó ebben is, imádtam minden pillanatát, ahogy finom kis kezével, de mégis kellő intenzítással dolgozott agg testemen. Lábfejeim külön tornában részesültek és ahogy haladt felfelé semmit sem hagyott ki. Menetközben megjegyezte, milyen finom bőröm van, hát igen már csak ezt dicsérik mostanában. Miután a fejemig eljutott, behajolt a hátamhoz, cicijei már a nyakamon siklottak. Kicsit felnéztem két kezemmel átöleltem fenekét, de csak annyira, hogy tudjon dolgozni. Mivel ment a salsa, Petra popsija beindult a zene ritmusára. Kicsit lazítottam a fogáson, hogy szabadjára engedjem rakoncátlan hátsóját. Nem semmi ahogy csavarja, rázza ez kis tündér. A végén, mivel sokat emelgettem a fejem, kaptam egy nyak és fejmasszázst is.

Kényeztetés

Amikor megérkeztem, Petra itallal kinált, s míg megfürödtem csinált nekem egy finom gyümölcs teát. Törölközővel a derekamon a fotelba ültem, úgy ittam néhány kortyot. Szabad kezemmel átöleltem Petrát, és egy kicsit dumáltunk.
Petra látványa ruha nélkül egyszerűen csodálatos, vadítóan szexi. Farkam már ágaskodott, ezt Petra is lecsekkolta. Nekidőltem a padnak, vendéglátóm leguggolt hozzám és egy olyan franciába kezdett, amit egyhamar nem felejtek el.
Mostanában nagy szerencsém van a lányokkal, egyszerűen szinte mindegyik lány vérprofin műveli. Petra technikája abszolút a kedvencem, finoman kezd, semmit nem hagy ki, néha ütközésig eltünteti, zacsik sem maradnak ki. Kisvártatva már úgy el tudnék menni, mint a huzat, ezért időt kérek. Egy korty tea, néhány puszi Petra észbontó testére.
Kapok egy masszázsajánlatot, amit nem hagynék ki és az előzményekben már említettem. Ezek után jött az a rész amit kár lett volna kihagyni, ezért nem hagytam ki. Petra már korábbi látogatásaim során is említette, hogy van egy popsi extrája. Mivel régebben volt már részem benne, annyira nem vonzott.
De csak mostanáig. Otthonról már eleve úgy jöttem el, hogy a célterületet maximálisan leápoltam. Aztán meg a randi során a fürdőben is különös figyelmet szenteltem eme testrésznek.
Petra masszíroz, finom kezecskéi már a fenekem és környékén suhannak. Megszületik a döntés, jegyet váltok az extrára. Petra felkucorodik mögém, haja hátrafogva, eltünik a farpofáim között. Szemeimmel megkeresem a legjobb tükörállást és átadom magam Petra nyelvecskéjének. Gondolom nem egyformán éljük meg az ilyen szexuális játékot, de ami velem történt a következő percekben azt nem lehet szavakba önteni, azt érezni kell. Farkam hátrahúzva Petra kezében, hegyes kis nyelvével csodát tesz velem, olyat élvezek, hogy talán még a Karmelita kolostorig is elhallatszik. ,,Lá petite mort" , és valóban.
Petra csak ennyit mond, nagyon jól reagálsz, ez jó dolog. Van még egy kis időnk, hogy én is kényeztessem vendéglátóm. Először hasra, majd hanyatt fekszik, kezeim végigpásztázzák gyönyörű testét, lábát kicsit széthajtja. Az én nyelvem most a szàmban marad, Petra lányos napokat tart, de az újam nincs ellenére. Kicsit játszom lába közével, nehezen megyek el, mondja, de azért megfogja bal kezem. Fejét oldalra fordítja, picit azért nedvesedik, kapok puszikákat a csuklómra, bájosan, csillogó szemekkel emlékeztet az idő múlására.

Elszámolás

Petra honlapján a vizit díjak, annyi a helyszínen is. Extráról egyről tudok, az a popsi kényeztetés + tallér. Végén rendeztem, már ismerjük egymást.

Petra, felejthetetlen masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy Petra a budai belvárosba költözött. Azonnal hívtam és leegyeztettem vele a találkozónk időpontját és helyszínét.

Megközelítés

Kanyargós, szűk, kétirányú utcába a Hattyú utca felől érkeztem. A parkolás könnyen megoldható félig a járdára kell tenni a verdát. A tömegközedést nem figyeltem, de lévén hogy központi helyen van az épület, feltételezem, hogy megoldható. Egy kis sétával, mert ebben az utcában, és az alatta lévőben sem megy egyetlen BKK jármű sem .

Helyszín

A helyszín sokkal szebb, mint gondoltam. Retró hangulatra számítottam belül, de nem is tudom, hogy miért, talán ez hibás sztereotípia volt a környék okán.

A lakásba érve modern kialakításokkal, újszerű megoldásokkal találtam szembe magam. A fürdő a legpöpecebb. A tusoló a kor vívmányai közé tartozik. A nagy zuhanyzó tálcájával és a hozzáilleszkedő üveg ajtajával kényelmes és komfortos élményt biztosított számomra.A szoba is remekül nézett ki. Az a masszázs szempontokat szem elő tartva lett berendezve. Masszázspad középen. Ez teljesen körbe járható. Oldalfalakon derék magasságban tükrökkel díszített. A relaxációs hangulatot gyertyák fényei és valami jó kis zene támogatta meg. Minden igényt kielégítő, csendes, nyugodt, praktikus helyszín.

Hirdető külseje

Petra szépsége ámulatba ejtő. Fotói elég sok mindent sejtetnek.

Arcát emelném ki elsőnek, mert az volt, ami engem nagyon megfogott. Ovális fejformát, hosszú, barna haja teszi latinossá. Arc vonásai lágyak, bájosak, kedvességről és gyengédségről árulkodnak. Barna szemei és fényes tekintete erotikusan csábítóilag hatottak rám. Szája élénkvörös színű, vastag alsó és felső részből áll. Mögötte szabályos fehér fogsora szinte világított a szoba félhomályában.

Petra teste nőies, sportos. Alacsony, de mutatós formákkal megáldott fiatal nő. Pont ott kerekedik, ahol kell. De azt, hogy mennyire jó testtartása van, azt csak a helyszínen tapasztalhattam meg. Táncos lányokat idéző, eleganciával jelent meg előttem az ajtóban. Lábujjhegyen, mellet kitol, popsit kinyom és homorít. Full erotikus feeling. Ekkor még a kimagasló teljesítményéről, még nem is tett nekem tanúbizonyosságot.

Bőre barnára szolizott, ápolt. Puncikája simára borotvált, jól nedvesedő, izgalmas portéka.

Masszázs

Szakszerű masszázsban volt részem. Svéd masszázs alapok és erőteljes gyúrások jellemezték. Legalábbis azt hiszem. Nem igazán tudtam a folyamatokra koncentrálni. Ugyanis vendéglátóm szépsége, testének bájai sokkal inkább foglalkoztattak, mint sem az alkalmazott masszáz tematikája. Egyszerűen nem tudtam levenni a szemem róla. Azt a nagyon szexi kis ruhát előbb ledobta magáról, amiben fogadott. Melleit, amelyek különlegesen szép cseppformában díszelegtek a testén, akkor pillanthattam meg. Minden lépésénél enyhe ruganyossággal remegtek meg. Popsija is hasonlóan izgató volt. Bámulatosan kerek forma. Ahogyan mozgott körülöttem, jobbra-balra követtem őt a tekintetemmel. Tükörben is sasoltom, hogy milyen kívánatos. Néha, ott össze is találkozott a tekintetünk, ilyenkor egy kedves mosollyal nyugtázta, hogy szinte elolvadok tőle. Megszokhatta már, hogy a férfiak hasonló módon reagálnak a meztelen testének látványára, mert teljes természetességgel kezelte. Cseppet sem jött zavarba, sőt engedte, hogy időnként megérintsem. Talán ez az, ami őt motiválja, ezek az őszinte reakciók inspirálhatják őt, hogy ilyen jó legyen.

Kényeztetés

Megfordultam a masszázspadon. A fejtámlát megdöntötte és még párnát is kaptam a fejem alá, hogy tényleg premier plánban nézhessem az eseményeket. A pad végéhez ment, a lábfejemet a pad széléhez tette és onnan vette támadásba az ezredesemet. Terpeszállásban hagytam, hogy magáévá tegyen. Szépen felépített technikája van. Olyan, mint egy stratégia, íve van, mint az emelkedő tőzsdei chartoknak. Periodikusan visszavesz időnként, stagnál. Majd újra neki lódul és egyre magasabbra tör. Ez nem szimpla szopás volt, hanem ez az igazi kényeztetés. Interakcióban szorosan követte a testi változásaimat. Nagy mestere a cumizásnak. Látványosan csinálta, szemkontaktust fent tartva tevékenykedett. Nyelvét intenzíven használta, vibrált, nyalogatott vele. Az ajkai is komoly szerepet kaptak. Szorosan tapadtak a dákóm oldalára, erősen szívott, ha úgy érezte, hogy az kell. Cuppogtatva a végén persze. A mogyikat is leápolta. Többször is. Folyamatosan dolgozott rajtuk. Vagy kézzel tapicskolta, vagy szájával kényeztette őket. Kicsit lejjebb is merészkedett a huncut nyelvével. Az is pompás érzés volt.

Volt még egy különleges technikája, amit máshol nem igazán tapasztaltam. A répámat nem csak felfelé és a köldökök felé irányította, úgy kényeztetett, hanem a lefelé bokáim felé is szopizta. Ez egy új fajta érzés, egy szokatlan helyzet volt, ami meglehetősen tetszett nekem.

Aztán a mellei közé is tett néha, ott is megjáratta a bohócot. A tükrök ilyenkor ismételten nagyon jó szolgálatot tettek. Petra a pucsítás nagy mestere. Nem csak érzésben volt frenetikus amit csinált, hanem látványban is.

Az időérzékemet én teljesen elvesztettem, de ő szerencsére nem. Mértani pontossággal időzítve végeztem az ajkai között. Tudtam, hogy sokáig hagytam, hogy ápolgasson, de azt nem sejtettem, hogy ez a finish a randink utolsó perceiben köszöntött rám.

Az utódok sorsáról és a takarítás módjáról nem tudok nyilatkozni, mert mindent Petra intézett. Nekem csak a boldogságban kellett csukott szemmel lebegnem.

Elszámolás

Átlagosnak mondható csokorral érkeztem, amelyet az elején adtam át. Nem kérte el előre.

Petra, nagyon jó masszázs

  Dartz

Egyeztetés

Telefonon és SMS-ben beszéltünk, rugalmasan kezelte az egyeztetést.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel és gyalog mentem. Nem nehéz megtalálni a címet, házon belül kicsit megtévesztő elsőre, hogy két ajtón is be kell menni, hogy a lépcsőházba juss, de elveszni nem lehet.

Helyszín

Fürdő és a tetthely is tökéletesen megfelelő a célnak. Mivel masszázságy van, így sok hely nincs, de nincs is rá szükség igazán. Egy nagyon aranyos kutyával is találkozhat aki ellátogat hozzá, de természetesen a szeánszon ő nem vesz részt.

Hirdető külseje

Petra élőben is hozta a képeken látottakat, csalódást nem okoz ilyen téren (sem).

Masszázs

Profi svédmasszázs, kemény volt, határozott, nagyon jól esett. Érdemes lehet hozzá fordulni akkor is, ha valakit nem érdekel a masszázs erotikus része.

Kényeztetés

A levezetés franciás volt, lassan, metodikusan, érzéssel csinálta. Lenyűgöző élmény. Nem sieti el, elnyújtja a dolgot, kézzel néha rásegít, de főleg szájjal dolgozik, elképesztő technika. Ritkán mentem vissza bárkihez is. Ő biztosan ezek közt lesz.

Elszámolás

Popsikényeztetés az extra, több beszámoló is megemlékezik róla, hogy milyen jól csinálja, és mivel nekem korábban ebben nem volt részem, gondoltam, kipróbálom. Nekem nem különösebben jött be a dolog, de ez nem Petra hibája, most már tudom, hogy ez nem az én műfajom.

Petra, nagyon jó masszázs

  Kentaur83

Egyeztetés

Egy pár nappal a konkrét randi előtt már kerestem itt az oldalon üzenetben (aznap nem volt elérhető így hívással nem zavartam) kedvesen felajánlott egy időpontot másnapra, de sajnos közbejött valami az én részemről így egy héttel később a munka napján találkoztunk. Ezt az időpontot már telefonon egyeztettük, mikor láttam felvillani a most telefonnál van üzenetet rögtön csörögtem is, felvette és megbeszéltük az aznap kora délutáni randit.

Megközelítés

Sűrűn lakott forgalmas kerület és környék, sok turistával emiatt sok autóval néha buszokkal, de aki Budapesten él kel és jár ezt fogadja el szerintem. Autóval is meg lehet találni a helyet parkolás fizetős (a randi napján pont nem). A pontos címet telefonon keresztül kaptam meg, probléma nélkül meg lehet találni, GPS pontos. Egy nehezítő tényező, hogy gyönyörök kapuját jelző házszám innen már leesett, de egyszerű matekkal megtalálod hol kell csengetni. Én autó és séta kombinációval érkeztem, simán találtam parkolóhelyet. Aki BKV-val érkezik annak egy pár perc sétával mindenképpen kell számolnia.

Helyszín

A házba való bejutás után egy hosszú diszkréten sötét folyosón kell végigsétálni, sehol egy másik lakás vagy ajtó, ahogy én láttam nem kell félni hogy összekacsintasz valakivel a Petrához vezető úton. Elsőre nem biztos, hogy mindenkinek egyértelmű de bátran előre a sötét folyosón amíg ki nem nyílik ennek a gyönyörű pajkos hölgy búvóhelyének az ajtaja. Belépés után előszoba, ahol kinthagyod a cipődet. Pici lakás, pici aranyos lányhoz illő. Bal oldalt nyílik rögtön a tetthely, kicsit előrébb jobbra fürdőszoba és két másik zárt ajtó (nem kérdeztem mit rejtenek). A fürdőszoba patent, belépős zuhanykabin magas, jól záródó ajtóval (nem fröcskölsz szét mindent a fürdőben). Tusi, törülköző szájvíz minden van, ami a felfrissülést és a higénikus randit garantálja, használja is mindenki remélem ;) A törcsi friss száraz kilépő szintén, távozásom előtt kérdezte kérek e friss törcsit, de gondolván a környezetre nem kértem. A tetthely egy pici szoba amiben félhomály uralkodik. Minden falon tükör, nem tudod szem elől téveszteni ezt a gyönyörűséget hálistennek. Szobainas a ruháknak, kis asztal, egy kis fotel és a masszázspad. Pont annyi amire szükség van és rejt magában elegendő lehetőséget a kölcsönös élvezetekhez.

Hirdető külseje

Nekem baromira az esetem, gyönyörű, pajkos tekintetű, alacsony, mosolygós lány. Egy kis fehér köntösben fogadott jó kedvűen nagyon pozitív és baráti kisugárzással. Nem nádszál vékony van kiállása, látszik hogy sportol illetve jó géneket kapott. Arc nyilván mindenkinél szubjektív de nem kell félni senkinek, hogy meglepetés éri. Gyönyörű fogsor és mosoly, ápolt illatos sima bőr és hát az a popsi valami eszméletlen. Nekem egyébként is ez a női nemi jelleg a gyengém és ami Petrának megadatott azt meg kell becsülni. Nem kicsi, de nem is óriási, feszes formás izmos, lehet markolni, (paskolást nem próbáltam, nem kérdeztem szereti e, de ha barátnőm lenne napokat töltenék el csak a fenekével :) cicik nem túl nagyok, de egy ilyen popsi mellett én nem is foglalkoztam velük bármilyenek is lehettek volna. Képeknek abszolút megfelel, azt kapod amit ott látsz nincsen semmilyen trükk, retus, zsákbamacska egyebek. Petra egy gyönyörű fiatal, feszes fenekű, pajkos tekintetű szuperangyal csajszi. Csak pozitívan tudok róla nyilatkozni.

Masszázs

Először voltam nála, de jeleztem is, hogy a masszázs részre ha lehet a legkevesebb energiát fordítsuk, mert egymás kölcsönös kényeztetésére szeretném fordítani a rendelkezésünkre álló időt. Kedvesen jelezte, hogy rendben van, de azért egy kicsit átkeneget olajjal bemelegítésképp. Mivel kölcsönösen megegyeztünk, hogy ezt a részt redukáljuk tényleg nem töltött 10-nél több percet Petra a masszírozással. E rövid idő alatt amit tapasztaltam kellemes volt, látszik, érezni, hogy vannak tanult fogásai, így biztosan az sem csalódik, aki erre nagyobb hangsúlyt szeretne fektetni a randi során. Nem túl erős, inkább simogatós, ami persze teljesen szubjektív, egyéni megítélés kérdése. Ami tetszett, hogy a tükrök tényleg jó méretűek, jól vannak elhelyezve így nem maradsz vizuális látvány nélkül a masszázs során sem. Nagyon tetszett ahogy finoman pajkosan már be-be kalandozott a lábak közé finom puszikkal és simogatásokkal, felsőtestével hozzám simult. Petrának az egész lényét átjárja az erotika, ami a nagyfokú, kéjes szexintelligenciával együtt tényleg felejthetetlen partnerré teszi ezt a gyönyörű lányt. A randi lényegi része itt a padon kezdődött méghozzá a specialitással amit extraként lehet nála kérni. Kérte, hogy könyököljek föl így segítve a hozzámférést.

Kényeztetés

És innen akkor át is csapott a randi a megbeszéltek szerinti kéjelgésbe, élvezetekbe. Először ahogy fentebb írtam a popsi kényeztetéssel kezdtük, ami nekem nagyon bejön egybként is és külön izgató, hogy Petra szereti élvezi és profi is benne. Magabiztosan fogott hozzá először csak finoman majd egyre határozottabb nyelvmozdulatokkal. Valami fantasztikus a nyelvjátéka érzi tudja mi esik jól az embernek. Közben a farkamat simogatta, kézzel dolgozott rajta és kéjesen nyögdécselt, tényleg úgy tűnt élvezi és szereti csinálni (saját elmondása is megerősítette ezt :) Viszont mivel szerettem volna én is megkóstolni és felfedezni az ő testét megkérdeztem van e kedve cserélni, hogy azt a gyönyörű popsiját megtapasztalhassam és megkóstolhassam finom illatos punciját is. Ő örömmel igent mondott és először a hátára fekve felkínálta csodaszép punciját. A magasság különbségből adódóan nem okozott gondot, hogy ebben a pózban míg ő kellemesen szopta a farkamat, finoman, nem rángatva, megélve az élményt, addig én a csodálatos puncira és testére fókuszáljak. Végigsimogattam puha és sima bőrét, a combjait sé melleit, majd csókokkal halmoztam el miközben a fenekét markoltam. Érezhetően tetszett neki a dolog és ahogy egyre jobban merültünk el ebben a kéjelgésben érezhetően fokozta a száj és kéztechnikákat a farkamon. Ezután egy kényelmesebb pózban folytatva csak rá terelődött át a hangsúly. Én szeretek puncit nyalni és örömet okozni,amit szerettem volna Petrával is átélni így óvatosan elvettem játékszerét a szájából és behelyezkedtem a masszázspad másik végére, hogy finom punciját felfalhassam. (Előre kérdeztem mit szeret és mit nem, mit szabad és mit nem, hogy a lehető legkellemesebb legyen számára is az élmény) finoman elnyújtva nem sietve először csak körbecsókolgattam szeméremdombját és combjait, majd lassú bőnyálas finom nyelvmozdulatokkal elkezdetm punciját simogatni. Ujjazás tabu nála, ezt tiszteletben tartva kizárólag nyelvell, kézzel pedig csak finom simogatásokkal izgattam csiklóját. Én itt bevallom őszintén kicsit elvesztettem az időérzékemet, de egy jó 15-20 percig szerintem csak vele foglalkoztam. Úgy éreztem tetszett neki is (ezt szóban közben többször is megerősítette), de abban nem vagyok biztos, hogy sikerült e eljuttatnom a csúcsra (vagy talán csendes kéjes élvező típús). Annyira jó volt, hogy szerettem volna még folytatni és még összegabalyodva kéjelegni Petrával így felmerült, hogy kibővíthetnénk a randi időtartamát, de mivel utánam is közvetlen jöttek erre sajnos nem volt lehetőség. Mivel hosszabbítani nem tudtunk (majd legközelebb előre így tervezek ;) és az idő fogytán volt rá kellett térnünk a befejezésre. Kérdezte tőlem hogy szeretném befejezni, én mondtam hogy előszőr fel a padra kússzon fel ő is a lábam közé és így franciázzon, hogy a tükrökben a fenekét egyébként pedig a tekintetét élvezhessem miközben szopja a farkamat. Itt meg kell jegyezni, hogy ügyesen és élvezettel csinálja egyszer sem volt az az érzésem, hogy unott lenne, vagy nem szereti amit csinál, de nem mélytorok és kevésbé pornós, engem nem tudott teljesen eltüntetni. Pár perc masszázspad után kértem, hogy hagy üljek át a kis fotelba ő térdeljem elém és végezzen ki a szájával kezével. Készségesen mondta, hogy persze ahogy neked jó, szóval itt folytatva a szopást és kézimunkát pár perc alatt nagyot élveztem a szájába. Közben kereste a tekintetemet én is az övét, mosolygott, igézően bűvölt végig és nem eresztette a srácokat azonnal törlőbe, nem szabadult meg tőlük rögtön hagyta, hogy a csúcsot nyugodtan megéljük közösen.

Elszámolás

Minden rendben volt a telefonban elhangzottak szerint, kiegészítve az órában két extrával. Nekem teljesen megérte, mert egy csoda lányt ismertem meg személyében, aki igencsak érti a dolgát.

Petra, nagyon jó masszázs

  Marci87

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam. Petra szerencsére gyakran kiírja, hogy mikor elérhető telefonon, akkor simán el is értem. Kb harmadik nekifutásra sikerült időpontot egyeztetni, fél perc múlva pedig már meg is írta a pontos koordinátákat

Megközelítés

I. kerület, Vár és a Duna közötti rész. Kocsival érkeztem, parkolás fizetős, de könnyen sikerült helyet találni közel a helyszínhez, ami egyértelműen azonosítható, GPS-sel pedig eltéveszthetetlen. BKV is reális opció, mindkét közeli metrótól sétatávolságban van a tetthely (persze ezen sokat segít, ha éppen kellemesebb idő van).

Helyszín

A főkapu és a lakásajtó közötti rész klausztrofóbiásoknak nem ajánlott, viszont a lakás rendkívül diszkrét elhelyezkedésű, konkrétan az első ajtó, minimalizálva az egyéb arcokkal találkozás esélyét. A lakás szép kialakítású (az előszoba-masszszoba-fürdő részt volt szerencsém megtekinteni), kellemes meleg valamint illat fogadott (Petrán felül, de róla később). Zuhanykabin perfekt, a higiéniára semmi panasz nem lehet, tusfürdők gazdagon, és szájvíz is rendelkezésre áll. Masszázshelyiség is remek, egy feldönthető ágy fogadott, ami a későbbi mozizáshoz nagyon is kapóra jött :)

Hirdető külseje

Petra fantasztikusan néz ki, képeknek abszolút megfelel, alacsony tünemény, nagyon kellemesen gömbölyödő popsival és keblekkel, és csodálatosan karcsú derékkal, valamint helyes arccal. Fogadószettje egy bővebb szabású lebernyeg volt, jól állt neki, kérdés sem volt, hogy maradni fogok :)

Masszázs

Kétszeri kényeztetésben volt részem, a masszázs rész a kettő között zajlott le:
Szóval gyors technikai szünet és törölgetés után a hasamon találtam magamat, Petra remek kezei között. Alaposan végigmasszírozott tetőtől talpig, közepes erősséggel, és nagyon jól esően. Eléggé el voltam havazva az évkezdéssel ("a majd' januárban foglalkozom vele" dolgok hirtelen utolértek), így beszélgetni nem volt kapacitásom, ezt Petra érzékelte is, és szép csendben átmozgatott, de ez nem a kínos fajta csend volt szerencsére :)
A masszázst bőven a jobbak közé sorolnám (erre egy kifüggesztett masszázsoklevél is garancia), alapos, mindenre kiterjedő volt, és kifejezetten jó esett. A felvezetés emléke után már nagyon vártam a "megfordulhatsz" vezényszót, aminek azonnal eleget is tettem :)

Kényeztetés

Fürdőből való megérkezésem után Petra is csatlakozott hozzám, egymással szemben állva kezdtünk óvatos ismerkedésbe. Petra bőre rendkívül puha és selymes, valamint nagyon finom illat lengi körül :) Apró nyakpuszik és némi kézi "tapogatózás" után felkerültem az ágyra. A felső harmada napágyszerűen dönthető, ez meg is történt, így félig fekvő helyzetben vette kezdetét az első kör.
A francia nagyon szuper volt, szépen fel volt építve. Petra először körbesimizte és puszilgatta a környéket, belső comb és a golyók is kaptak a jóból, majd következett a remek és változatos kényeztetés. Petra technikája fenomenális, szereti mélyen bevenni (ez nálam annyira nem nagy truváj, de sebaj), külön figyelemreméltó a nyelvpörgetés amit bemutatott :)
Mindezt az ágyra feltérdelve végezte, így közben csodálatosan kirajzolódott homokóra-alkata is, a vizuális és a mechanikai stimulációt nem is bírtam sokáig, és ajkai közé robbantam. Gyorsan kiszaladt, rendbe tenni magát, közben én is törölgettem egy minimálisat.
A második kör a megfordulásom után nagyon hasonlóan zajlott, támla megemelkedett, Petra elém kuporodott, és másodjára is hasonló koreográfia szerint kényeztette férfiasságomat. A szájba való finis után gyors tisztálkodás, majd a távozás mezejére léptem

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrát, natúr francia végig szájba az alap része, így a sztenderd másfélórás ár teljesen korrektnek számít szerintem

Petra, nagyon jó masszázs

  bádszpencer

Egyeztetés

Először sms, majd telefonos megerősítés. Könnyen ment, aznapra volt szabad időpont délutánra. Korábban többször beszéltünk, csak nem sikerült összehozni az időpontot, így most nem csevegtünk sokat, bár nagyon készséges és kedves a hangja.

Megközelítés

I. kerület, annak is a kellemesebb része, csöndes mellékutca. Kocsival mentem, ismerem a környéket, így nekem nem volt nehéz odatalálni. Aki nem ismerős erre, annak kicsit macerásabb, mert sok az egyirányú utca. BKV-val is jó a közlekedés, Széll Kálmántól, HÉV megállótól pár perc séta. A házszám pont nincs kiírva, de az előtte meg az utána lévő igen, nem bonyolult kikövetkeztetni. Hétköznap a parkolás fizetős a kerületre jellemző díjszabással. Hétvége lévén tele volt a környék üres parkolóhelyekkel, szerintem hétköznap, különösen munkaidőben ez nem így van.

Helyszín

A kerületnek ennek a részén vegyesen megtalálhatók nagypolgári, új építésű meg szocreál jellegű házak is, a tett helyszínét én az utóbbi kategóriába sorolnám, bár abból a jobbik fajta. A lakás hangulatos, valahogy első alkalommal nem szoktam megfigyelni a részleteket, meg általában félhomály van. A fürdő modern berendezésű, zuhanykabinos, tusfürdő néhány típus (nekem 1 is elég), szájvíz van. A masszázs szoba nem nagy, pont méret, körben tükör, középen masszázspad. Az előszobát nem tudom leírni, mert érkezéskor a cipőfűzőm ki-, távozáskor meg a bekötésével voltam elfoglalva, a maradék egy helyiséget pedig nem láttam a csukott ajtó mögött, de szerintem nincs is jelentősége.

Hirdető külseje

Érkezésemkor valami egyberuhában fogadott. Tusolás után már teljesen meztelenül várt, ami számomra erős pozitívum, mert a legtöbb hölgy akikhez szerencsém volt eddig, általában melltartó-bugyi kombóban szokott masszírozni és csak a végén kerülnek le ezek a darabok, valamikor csak külön kérésre (ha egyáltalán lekerülnek). Petra alakja olyan, mint a képeken, pont jó, vagyis tökéletes. Nem kicsi de nem is nagy cicik, a popsi kerek, mintha körzővel rajzolták volna, felesleg nincs rajta. Az arca nagyon szép, a kitakarástól nem kell félni, még ha valakinek nem is az esete, az sem fogja azt mondani rá, hogy nem tetszik, max nem kéri meg a kezét.

Masszázs

Hason fekve kezdődött a szeánsz, emlékeim szerint nem a lábamtól indult, hanem a derekammal kezdte. Innentől kezdve nem figyeltem a masszázsra, mert Petra nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes, kicsit kezdeményező is, így a masszázs alatt nagyon jól elbeszélgettünk erről-arról, én is meséltem magamról, ő is saját magáról, korábbi helyekről, tapasztalatokról, helyszín-választásról. Ez elvonta a figyelmemet a masszázsról, de azt tudom, hogy nem volt erős, a simogatásnál viszont több, mondjuk azt, hogy közepes erősségű. Masszázs közben alapvetően nem volt erotikus nyúlkálás, de a körbe tükrök miatt Petra meztelen testének a látványa, meg az, hogy néha előrenyúlva a mellei hozzáértek a hátamhoz, mégiscsak erotikussá tették a dolgot, továbbá a hason fekvő állapot utolsó néhány percében apró puszikat/csókokat nyomott hátul szinte minden testrészemre, így fordulás után már nem kellett bajlódni a szerszám keményítésével. Órát nem figyeltem, de egyszer csak azt találta mondani, hogy forduljak meg. Én hallgattam rá és megfogadtam a tanácsot.

Kényeztetés

Fordulás után a masszázspad végét megemelte kb. 30 fokban, így a nézelődéssel nem kellett bajlódnom. Szemből felmászott rám és elölről is végigcsókolgatta a testemet. Nem tudom, hogy van-e, de én a csókot nem szoktam erőltetni, nem gondolom, hogy egy huszonéves jó csaj élvezné egy 45 feletti ismeretlen pasival a csókolózást, így ez kimaradt. Szóval kényeztettet elölről, majd elért a szerszámhoz és eltüntette a szájában. Magát a franciaórát nem tudom részletesen leírni, de nagyon kellemes és érzéki, (nem a pornófilmekben mostanában látható erőszakos fajta), én pont így szeretem. Közben finoman simogattam itt-ott, rákérdeztem a 69-re, erre nemleges volt a válasz, egyrészt nincs az alapban, másrészt épp ünnepnap volt. Ez nem vette a kedvemet, hagytam, hogy tovább játszadozzon velem. Végül kézben lett végem, finom mellbimbó harapdálás közepette. Amikor a kapun kiléptem, láttam csak, hogy 50 perc után távoztam, így utólag kicsit bántam, hogy korán ért a vég és nem hagytam még 10 percet játszadozni magamon, de ennyi baj legyen.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe (a popsikényeztetést megkérdezte az elején, de nem tartottam rá igényt), a végén tettem le az asztalra az 1 órának megfelelő összeget.

Petra, nagyon jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam meg a hirdetését, nagyon könnyen elértem telefonon, az időpontban gyakorlatilag azonnal meg tudtunk állapodni, mert szóban két verzióban maradtunk. Pár perccel később SMS – ben megírtam, hogy ebből melyik az alkalmas nekem, és azt azonnal elfogadta. Ennél nem kell nagyobb rugalmasság.

Megközelítés

Batthyány tér és Csalogány u és Fő u környékét kell belőnie annak aki Petrához megy. A tömegközlekedésről fogalmam sincs, de a három megjelölt utca alapján meg lehet becsülni.

A GPS az ajtóhoz visz és nagyon közel parkolni is tudtam. Petrának igaza volt, mert amikor mondta a címet, azt mondtam, hogy biztosan nehéz lesz majd parkolni, de azt mondta, nem lesz probléma.

Helyszín

A kaputól a lakásig egy nagyon tiszta szűk folyosón kell haladni, miközben át kell menni egy ajtón, ami engem megviccelt, mert gyengéden próbáltam nyitni, ami így nem sikerült. Visszamentem a kapuhoz, majd ismét előre és már erősebben bántam az ajtóval, ami így már átbocsátást engedett egészen szinte Petra ajtajához. A lakás nagyon tiszta és célszerűen elrendezett a masszázs szempontjai szerint. Az előszobából jutunk a masszázshelyiségbe, ami egy gyakorlatilag tükörszoba, mert a teljes 360 fokos tartományban lehet tükörben látni a nagyméretű, masszív, körbejárható masszázspadon és a mellette történő eseményeket.

Az előszobából tudunk a fürdőbe is bejutni, ami egy kisebb wellness helyiség, mert akkor benne az üvegajtós zuhanykabin és nagyon sokféle kegyszer is rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Az arckitakarás miatti zsákbamacskát kizártam az eddigi beszámolói alapján, ugyanis azok kivétel nélkül mind magasztalják Petra szépségét.

A formavilágának megítélését illetően már kizárólag magamra támaszkodtam, ugyanis nagyon tetszett az alakja a fotóin. Ezen kívül nagyon megnyerő és felettébb kellemes volt a telefonbeszélgetés során a stílusa. Mindezek alapján minden adott volt számomra ahhoz, amelyek alapján szerettem volna randizni Petrával.

Ezek után mégis egy nagyon nem várt furcsa helyzetbe kerültem, amikor megláttam Petrát, mert azt gondoltam, hogy az a kis filigrán, nagyon csinos, gyönyörű arcú, elbűvölő mosolyú tündér, akit látok az nem Petra.
Tanácstalanságom csupán néhány pillanatig tartott, hamar rájöttem, hogy bizony Petra az, akit látok. Ekkor elmondtam neki, hogy mit gondoltam. Kérdezte, hogy nem tetszenek a fotói? Dehogynem, ha nem tetszenének, akkor nem lennék itt, mondtam. Az a helyzet, hogy amit látok az még a fotódnál is elbűvölőbb mondtam, amire aztán mindketten nagyon jót nevettünk.

A nevetés közben elmondtam, a bénázásom és félreértésem oka az volt, hogy a fotói alapján én egy brazilabb popsit és combokat vártam. Ehelyett egy nagyon formás normálméretű popsi és combok fogadtak.

Az összkép pedig éppen az esetem, mert gyengém a kicsi, törékeny lányok, éppen, mint Petra.

Petrának mindene nagyon arányos és nagyon formás, illetve kellemes érintésű és tapintású.

Hibátlan formájú lábai és a már említett mindent vivő popsija, karcsú dereka, na és azok a cicik, amelyek nagyon szép körte formájúak, hibátlan esésűek és mesés tapintásúak.

Az arca nekem nagyon bejön, ragyogók a szemei, nagyon szép és állandó a gyönyörű mosolya, melyet, díszít a hibátlan hófehér fogsora.

A fogadóruhája a képeken is látható szürkéskékes fehércsipkés valami, alatta tangával. Nem volt ellenére, hogy kicsomagoljam ebből a szép ruhából. Így elém tárult meztelen igazság, Petra bombasztikus alakja, tetől talpig a maga valóságában csodálhattam és érinthettem, a melleit, a popsiját és a simára borotvált punciját, amely az összképet zárta.

Masszázs

Petra kérdésére, hogy a masszázs érdekel - e, nem határoltam el magam, így azt válaszoltam, hogy olyan kellemes a társaságod, hogy minden formában eltöltött és bármilyen idő nagyon kellemes veled, így csapjunk bele.

A masszázst nem tanulta, de autodidakta módon nagyon jól belejött és így nagyon kellemes élményt okozott vele. Nem olajos kenegetést, hanem tényleges masszázst kaptam. Nem részletezem a masszázs során történteket, mert szerintem egyrészt a kutyát sem érdekli, hogy miként haladt a vádlimtól a nyakamig, illetve lesznek annál izgalmasabb részek is még bőven.

A masszázs során a jó hangulat végig fenn maradt, a meg nem szűnő mosolya végig jelen volt.

Kérdeztem, hogy szeret – e csúszkálni, amire azt felelte, hogy nem tekinti azt komoly dolognak és nem is szokott. Na, ennél nagyobb baj, ne legyen feleltem rá.

Gyengémek a kicsi, csinos, szép és filigrán lányok. Így amíg járkált a masszírozás közben és láttam a körpanorámán a tükörben jobbról, balról, hogy mennyire csinos Petra, ráadásul nagyon kedves és bájos is, engem megvett kilóra.

Ezek után a masszázs közben, a kényeztétetés előtt kérdeztem, hogy tudja - e min gondolkodok? Érdeklődve hallgatta, hogy azon gondolkodom, mikor találkozunk legközelebb, mert annyira elbűvöltél.

Ezt hamar eldöntötted mondta Petra, amire én mondtam, hogy jó emberismerő vagyok. Ez most is beigazolódott, így mielőtt eljöttem beírtuk az újabb időpontot, hosszabb időtartamra, és bővebb tartalommal.

Kényeztetés

Masszázs után a lábamnál felmászott Petra a padra és elhelyezkedett a lábam között, de előtte felemelte a fejtámláját a padnak, így nagyon jól láttuk egymást. Így én kiválóan tudtam követni vizuálisan is, amit az, amit Petra elkövetett rajtam. Ennek a látványához társultak azok az érzések, amiket Petra kiváltott bennem. A nyakamtól kiindulva végig csókolta a testemet, miközben a melleivel végig simogatott. Ezt megcsinálta egy párszor odavissza, ami majdnem csúszka volt, sőt vetekedett azzal, de nagyon érzéki kebelszexnek is nevezhetném. Most is átfut rajtam a kellemes bizsergés, amit akkor éreztem, miközben pedig csak írok róla. Megjegyeztem, azt mondtad, nem szeretsz csúszkálni, akkor most mégis? Persze, hogy nem szeretem olajosan csinálni, de ez teljesen más. Na, jó mondtam erre, ez olyan jó, hogy reggelig el tudja a farkam viselni a melleid között. Az egyik lefele csúszáskor Petra lent is maradt és a kis Grizzly nagyon jó barátságba került az ajkaival. Előbb a zacsit járta alaposan körbe olyan alapossággal, hogy semmi ki nem maradt, eközben a rudamat érzékien kezeivel izgatta. A zacsi után a rudamat is alaposan kőrbe nyaldosva folytatta a francia órát. Azt a francia órát, amely közben folyamatosan tartva a szemkontaktust, folyamatosan mosolygott rám és leste, hogy mikor milyen jó nekem, így végig arra törekedett, hogy nekem a lehető legkellemesebb legyen. Fel sem merülhetett bennem, hogy a gyors kivégzésemre, vagy a minél előbbi leürítésemre törekedne. Petra franciájának nem ez volt a célja, hanem egyértelműen az öröm szerzés és a kéjérzés minél erősebben és minél tovább való fenntartása.

Nagyon élveztem is Petra ténykedését, de kértem közben, hogy én is had kóstoljam meg Őt. Mire kimondtam, már fordult is fölém és a számra illesztette a hamvas punciját, és már ekkor is éreztem finom nedveit. Petrában a 69 formáció kellemes pillanatokat váltott ki, de nem jutott fel a csúcsra, velem ellentétben, mert én bizony átestem egy másik dimenzióba, amit úgy hívnak, hogy Petra csodálatos orgazmus cunamija.

Elszámolás

A randi másfél órás volt, amelynek a végén ** rózsaszálból álló csokrétát nyújtottam át.

Petra, nagyon jó masszázs

  wasdwasd

Egyeztetés

Ahogy megláttam Petra hirdetését, rögtön tudtam, hogy Őt bizony mindenképpen meg fogom látogatni, ezért nem tétlenkedtem, és már a hét közepén, szerdán telefont ragadtam, hogy beszélhessek vele egy hétvégén megejtendő randiról. Először nem vette fel, de diszkréten visszacsörgött, ami után egyből hívtam és fel is vette. A telefonban nagyon kedves hangja volt, jó kedvvel tájékoztatott is a lehetőségekről. Kértem, hogy szombaton már délelőtt fogadjon, de az Neki nem volt megfelelő, viszont a vasárnap már igen, így vasárnap délután 1 órára raktuk a randit. Megbeszéltük, hogy még vasárnap délelőtt egy rövid üzenetben megerősítem az érkezési szándékomat, ami érthető, Ő pedig azt ígérte, hogy küldeni fog üzenetben egy pontos címet, ahová érkeznem kell. Így is történt, reggel 10 körül megírtam a szándékomat, amire hamarosan válaszként megkaptam a címet, ami pontos és érthető volt.

Megközelítés

A megközelítés a pontos cím birtokában nem lehet probléma, egyébként a navigátor méterre pontosan odavisz, tehát csak a bepötyögést kell nem elrontani és bízni a technikában. Mindemellett az utcatáblák és a feliratok tökéletesen egyértelműek navigátor nélkül is. Én szándékosan kicsit odébb, a Csalogány utcában raktam le a gépet, mert biztos voltam benne, hogy ott találok parkolóhelyet, onnan pedig csak egy pár perces könnyű sétát megejtve már a helyszínen is voltam. A parkolás hétvégén ingyenes, bár az egyik automata az utcában máshogy gondolta, beragadt a kijelzőn a csak hétköznap aktuális felirat. Ne hagyd magad átverni, hétvégén ingyenes!

BKV az utcában nem nagyon tud lenni, mert olyan szűkösek a kanyarok, hogy ha majd bevezetik a BKV riksa szolgáltatást, na akkor majd ide is feljön a BKV. Ettől függetlenül a közeli csomóponttól számítva cikk-cakkban közlekedve is maximum 8 perc a gyalogos menetidő, tehát a BKV helyzet szintén optimális. Az említett csomóponton van minden: busz, metró, villamos, bevásárlóközpont. Egyébként hétköznap talán még szerencsésebb is tömegközlekedéssel érkezni, ha nem akarsz késni, mivel a nagy csomópont közelsége révén a környék kocsival be tud dugulni, aztán meg bajlódhatsz a parkolással is.

Helyszín

A lakás a házba bejutás után a hosszú folyosó végén, a rugós ajtó mögött nyílik, határozottan, célirányosan haladj Petra felé, megéri! A lakásban félhomály és kellemes illatok fogadnak. Modern kialakítás és berendezés, annak ellenére, hogy a ház maga kívülről és a környék is retro benyomást kelt. Viszonylag keveset nézelődtem a lakást illetően, lekötötte a tekintetemet a Vendéglátóm. A fürdő szintén szép és rendezett, tusfürdők szépen sorban a zuhanyfülkében, szájvíz és kis papírpohár a kagylónál, ahogy kell. Kaptam egy nagy és rendesen nedvszívó, tiszta törülközőt az elején, majd a végén is egy másikat. Mosógép érkezésemkor éppen üzemelt, gondolom mosódtak a további törülközők.

A tetthely egy kicsi, kifejezetten a célra kialakított szoba, ami emiatt erre tökéletes. Óriási tükrök minden irányban (négy falból három tükrös, a negyediken csak azért nincs, mert ott az ablak van, lefüggönyözve), amit a kezelés minden fázisában illik használni, hiszen Petra minden irányból tökéletes látványt nyújt, számomra mostantól vált ez egy fontos lakberendezési szemponttá. :) A kezelőszobában egy nagyméretű és profi masszázságy van, masszív, nem nyikorog és mozog még két ember súlya alatt sem. Található még itt egy kis asztalka, szobainas és egy fotel. Az egyész összkép nagyon minőségi, bármikor laknék itt.

Hirdető külseje

A Petráról készült képek tökéletesen bemutatják a külsejét, nincs retus vagy photoshop. Amit a fotók nem tudnak bemutatni a kitakarás miatt, az a gyönyörű arca és az arcáról sugárzó kedvesség és báj, vagyis a kitakarástól nem kell megijedni, inkább örülni, hogy helyben fog érni a meglepetés pozitív irányban (utóbbira bármennyi pénzben fogadnék). Petra egy pici lány fantasztikus homokóra alakkal, remek kerek popóval, formás, kézbeillő cicikkel és hihetetlenül kellemes illattal, babapuncija borotvált és sima. Ami nekem nagyon tetszett rajta az a hosszú fekete haja és a szép, világítóan fehér fogai, amitől a mosolya nagyon átütő és kedves.

Az ajtóban egy kis fehér köntösben fogadott, ami szerencsére nem sokat takar, ez egyébként már a masszázs elején lekerült róla. Az összképem Petra kinézetéről nagyon pozitív, bármikor az utcán megfordulnék utána és egészen biztosan érezném a motivációt, hogy szóba elegyedjek vele, mert egy vonzó kinézetű és személyiségű lány.

Masszázs

A masszázs előtt elzavart fürdeni, amit örömmel teljesítettem, mivel a higiénia az fontos. Gyorsan lecsapattam az út porát a már korábban körülírt tisztálkodási egységben, majd visszasiettem a masszázsszobába. Petra feltette a kérdést, hogy ebben a másfél órában mit szeretnék az általa felajánlott programok közül, amelyek lehetnek kétszeri kényeztetés és masszázs, kényeztetés kölcsönösséggel, vagy masszázs és egy hosszabb kényeztetés. Utóbbi mellett döntöttem, bár egy ilyen hölgy közelségében az emberben a vér már nem csak a szokásos irányban áramlik, hanem a nemesebbik szerve felé is... Főleg így volt ez akkor, amikor Petra a program tisztázása után hozzámsimult és néhány puszi és simogatás keretében ismerkedtünk egymás testével, mely ismerkedés számomra valószínűleg sokkal élvezetesebb volt mint Neki, mivel feltérképezhettem kézzel és szájjal az előttem álló gyönyörű Nőt. Nahát ez volt az a pillanat, amikor erősen elgondolkodtam a döntésemmel kapcsolatban, miszerint a kényeztetést későbbre hagyjuk, de tűrtőztettem magam és végül hasrafeküdtem a masszázságyon. Nehezítő tényező volt, hogy Petráról ekkorra már az emlegetett fehér köntös lekerült, így még nehezebb volt hasrafeküdni.

Petra masszázsa finom, nem túl erős, de átmozgatja az ember izmait, egy diszkrét illatú (talán kókuszos?) krémet alkalmaz. Azt hiszem Petra illata inkább megmaradt az emlékeimben, de ez így jól is van. Tetőtől talpig átnyomkodott, majd a lábamnál és fenekemnél hosszasan időzött. Mindeközben kellemesen lehetett vele beszélgetni, mivel egy remek beszélgetőpartnerre leltem benne, mely tökéletesen független az egyébként teljesen egyértelmű vonzalomtól. Számos olyan pontot találtunk a gondolkodásmódunkban, amiről diskurálhattunk, miközben az jutott eszembe, hogy ezt akár egy hétköznapi ismerkedős beszélgetésnek is el tudnám képzelni. Folytatás a következő szekcióban.

A kényeztetés után kaptam még egy remek nyomkodós talpmasszázst, ami az általam végzett sporthoz passzol. Eközben folytatni tudtuk a szuper beszélgetést, amiből további érdekességeket tudtam meg róla. A végén kaptam egy újabb tiszta törülközőt, majd elvonultam egy gyors zuhanyzásra. Pár perccel túlcsúsztunk a másfél órán, de ebből egyáltalán nem csinált problémát. Felöltöztem és egy kellemes öleléssel, néhány puszival váltunk el.

Kényeztetés

A kényeztetésre a második felvonásban került sor. Petra megkért, hogy maradjak még a masszázságyon, majd egy pillanatra kiment a fürdőbe. Rábíztam magam teljesen, annyira jól éreztem magam, ezért nem is éreztem szükségét annak, hogy bármit is máshogy kérjek. Miután visszatért a masszázsszobába már egészen másfajta érintésekkel illette a testemet, simogatásokkal, szép körmeinek finom cirógatásával, időnként hozzámsimult és puszikat kaptam a hátamra, nyakamra, mellyel izgalmi állapotomat tovább emelte, így a hasonfekvés kezdett akadályokba ütközni. Rövid időn belül megkért, hogy forduljak meg. Hát nem kellett kétszer mondani. Megemelte a masszázságy egyik elemét, így a masszázságyon fekve/ülve premier plánban szemlélhettem az eseményeket. Ezután Petra feltérdelt a masszázságyra a lábaim közé és olyan kényeztetést mutatott be, ami lényegében a legtöbb érzékszervemet egyszerre stimulálta: egy gyönyörű nő térdelt a lábaim között kezében és szájában a farkammal miközben rendszeresen igéző tekintetével mélyen a szemembe néz, majd ajkaival szánkázik a lécemen, szívja és nyalogatja a tövétől a végéig, miközben cuppog rajta, majd néha közelebb jön hozzám és finom puszikat ad, amit én is viszonzok, mindeközben érezhetem finom illatát és bőrének ízét, majd visszatér a legkedvesebb testrészemhez és újra a szemembe néz, mosolyog egy óriásit és eltünteti lécemet a szájában. Frenetikus élmény.

Ne felejtsük el említeni a masszázságy megemelt támlájának, Petra térdelő, fejét farkamra hajtó pozíciójának (más szóval pucsítás) és a szemben lévő tükör geometriájának tökéletes együttállását! Emellett nem lehet szó nélkül továbbállni! Ilyen szép puncit ritkán lát az ember, szóval javaslom a tükör alkalmazását a megtekintésre! Biztos vagyok benne, hogy Vendéglátóm tökéletesen tisztában van ennek a konstellációnak az erejével.

Technikája változatos, vegyesen alkalmaz kéz- és szájtechnikát, miközben kézzel a testem többi részét is térképezi. A műsor szépen felépített, van egy folytonos íve, amit érzel, hogy szándékosan alakította úgy, ahogy. Nem kivégzős, azonnal kiverjük típus, hanem az élvezet magas fokára navigáló, remek partner. A vége felé megkérdezte, hogy hogyan szeretem. Mondom, gyorsan és erősen, amit alkalmazva a már korábban elért izgalmi szinten felüli hatalmas orgazmust éltem át, miközben az utódok a szájában végezték. Sosem láttam őket viszont, egy törülközőben végezték végül. Nagy élmény volt!

A kis tisztálkodás után még maradt egy hangyányi időnk, ezért felajánlott egy talpmasszázst, amit örömmel elfogadtam (ld. előző szekció vége).

Elszámolás

Az elszámolás korrekt, a szolgáltatás minőségéért és teljességéért pedig főleg nagyon kedvező. Extrákról nem esett szó, de nem is éreztem semmiben hiányt. Másfél órát maradtam, a hozzájárulás teljesen átlagos. A rózsaszálakat a tetthelyen található kis asztalkára helyeztem a randink legelején még a fürdés előtt, igazából szó sem esett róla, de nem is volt rá szükség.

Petra, nagyon jó masszázs

  hakos0808

Egyeztetés

Telefonon hívtam, ha jól emlékszem hétfőn. Kértem, hogy fixáljunk le a hét második felére egy időpontot, ha lehet hosszabb időre, mint a múltkori szombati alkalmunk.. Mivel ez már a második randi volt, így elég gördülékenyen ment az egyeztetés. Mai napon ahogy kérte, még délelőtt fixáltuk, megerősítettem, hogy biztos ott leszek. Mondjuk ez részemről amúgy sem kérdés, amit megbeszélünk az a részemről úgy is lesz. Cím mivel már megvolt, így ezen felül nagyon más információra nem volt szükségem:)
Véleményem szerint könnyű elérni, de gondolom, minél többször megy az ember annál jobb is lesz. És ahogy ígértem neki megírom a 2. beszámolót is róla:)

Megközelítés

Mivel rohangálós volt az egész hetem, nem volt már kedvem autózni, vettem a bátorságot és kipróbáltam a metrót. Egész jó volt. Könnyen megközelíthető ezzel is a cél:) Most így péntek délután, amúgy kevesebb parkolóhelyet láttam. Mivel most nem bénáztam a címmel, így pontban odaértem a megbeszélt időpontra. Csengettem és már nyílt is az ajtó. Így másodjára is azt mondom, hangulatos helyen lakik Petra.

Helyszín

Az egész lakásból árad Petra szellemisége. Mindenhol tisztaság, másodjára, jobban figyeltem már a részletekre is. Tényleg minden patent a lakásban. Élére állítva minden. Mintha otthon lennék, de ezt meg is jegyeztem neki. Hasonlóan szisztematikus személyiség mint én:) De mindenki nézze meg magának, sok ember megirigyelhetné.

Hirdető külseje

Na itt bajban vagyok, elsőre is nagyon tetszett, mint nő, de másodjára még több gyönyörű részletet vettem rajta észre:) amit meg is jegyeztem neki. Egy pici gyönyörű formákkal megáldott nő, az arca szerintem nagyon szép, a mosolyától elolvadsz, kb zavarba hoz vele. A cici feenomális, a popsijáért meg odavagyok:) Nagyon összerakták Petrát az égiek:)
Egy csinos szürke hálóingben fogadott, amiben azért lehet sejteni mi várja majd az embert. Őszintén nem tudnék olyat írni, ami nem tetszik, tényleg egy pici gyönyörűség. Mondtam is neki, hogy okkal jöttem vissza, mert tényleg magával ragadó a személye. Korához képest sokkal érettebb, tényleg nála jöttem rá, hogy a kor semmit nem számít, ha valakinek ennyire a helyén van a szíve és az esze is:)

Masszázs

Hasonlóan mint múltkori alkalommal lefeküdtem a masszázságyra ( a korábbi beszámolóban sajnos elírtam, NINCS TATAMI !!! - erről csak mi beszélgetünk:)). Igazából mivel hosszabb időre mentem, mint az előző alkalom, több masszázs volt, ezt én kértem így, elég sokat beszélgettünk, sok mindent elárult magáról, igazi kikapcsolódás volt. Tényleg jó hallgatni, hogy van ilyen ember:)
Igazából tényleg egy teljes testes szeretet masszázst kaptam, tökéletes volt. Finom puszikkal hangolt a kényeztetés részére, de lehet ezt legközelebbi alkalommal, inkább elnyújtva kérem majd, mert csodálatos volt. Ez második alkalommal új volt, lehet már az oldottabb hangulat miatt volt. Mondjuk amúgy sem vagyok az a nagyon szégyenlős típus, ez mondjuk tetszik Petrában is.
Megbeszéltük, hogy van egy két közös pont bennünk, meg bizonyos kedvtelésekben amiket szeretünk, de ezt meghagynám magunk titkának.

Kényeztetés

Első alkalommal is tökéletes levezetést kaptam tőle, de most a kölcsönös kényeztetést próbáltam ki vele. Ami már első alkalommal is izgatta a fantáziámat, de érdemes volt vissza menni , mert ilyen gyönyörű puncit ritkán lát az ember. Első alkalommal is láttam, hogy gyönyörű a teste, de így másodjára, tényleg az ilyen nőkre, mint Petra, mondta jó megboldogult édesapám, ha megismersz egy ilyen ördögöt, ne ereszd. Na ezt lehet vele átélni. Tökéletes erotikus élmény, maximális barátnő feeling.
Természetesen minden az erotikus masszázs keretein belül. Úriembernek nevelte, így tudom a határokat. A technikáról csak annyit, hogy ilyet hosszú évek óta nem kaptam, mint amit ő nyújt egy randi keretében. Tényleg csodálatos. Van miért visszatérnem:)

Elszámolás

A popsi kényeztetést megint kihagytam, lehet ahhoz még kell egy kis idő. Mondjuk mivel elég jól karban tartom magam, azt gondolom részéről nem lenne akadálya, de ezt mondjuk emlékeim szerint mondta is. Más extra nincs, max annyi, hogy férfiként legyél tiszta, ápolt és sok minden jóba bevezet az erotikán belül.
Nagyon szó nem esett róla, miután lejárt az idő, letettem az asztalra, nem is beszéltünk róla addig, a biztonság kedvéért rákérdeztem nála távozás előtt, jól emlékszem-e. Hagytam egy kis extrát, de ez a szép nő többet és többet érdemel.

Petra, nagyon jó masszázs

  hakos0808

Egyeztetés

Telefonon hívtam tegnap délelőtt, elsőre nem tudta felvenni, de nagyon cuki módon visszacsörgetett kb egy fél óra múlva. Mivel nagyon szerettem volna menni, kiugrottam az üzleti megbeszélésről, hogy visszahívjam. Nagyon kedves a hangja és korrekt módon tájékoztatott arról, hogy néz ki egy ilyen masszázs, mert ez volt az első ilyen kalandom. Elmondta, hogy aznap már sajnos nem lesz neki jó, de mivel nem vagyok telhetetlen, ezért megbeszéltük, hogy ma 19.00 jó neki, majd kaptam is egy SMS-t az instrukciókkal. Első ismerkedős alkalomnak javasolta, hogy a 60 perc a tuti. Ezt már amikor beléptem megbántam, hogy nem több időre foglaltam, de erről később. Mivel ha jól sejtem utolsó vendég lehettem, már én sem akartam erőltetni a hosszabbítást, de megbeszéltük, legközelebb hosszabb időre nevezek be.

Megközelítés

Kocsival mentem, GPS odavisz, ha nem vagy olyan béna mint én, hogy rossz címet ütsz be:) úgyhogy egy kicsit futottam a kocsitól, hogy ne legyen pofátlanul nagy a késésem, de ennek megvolt így a romantikája. Közel a Hattyú utca, BKV-val is könnyen odatalál az ember. A ház teljesen rendben volt, de amúgy se lakást menni vettem, teljesen rendben tartott budai ház. Szeretem ezt a környéket, jó itt lakni. Kapucsengőt nyomod és be is jutsz, nekem mondjuk csak harmadjára ment, de úgy látszik ma ilyen formában voltam:)

Helyszín

Egy hosszú folyóson kell megközelíteni a lakást amely a magasföldszinten van, szuper diszkrét, én személy szerint senkivel nem futottam össze. Mondjuk számomra az sem lett volna probléma. Szépen felújított otthonos lakás, amennyit láttam belőle az nagyon tetszett. A masszázs szoba közvetlenül a fürdő és ajtó szomszédságában van, úgyhogy nem kell átgázolni a lakáson, ami szerintem szuper. Tiszta törcsit kaptam, megmutatta a fürdőt kedvesen, megejtettem egy gyors zuhanyt, mindenfajta tusfürdő van, már akinek ez a mániája ugye:) A szoba nagyon hangulatos, mindenhol körben tükrök, volt egy kis halk zene, ha jól emlékszem spanyol lehetett. De amúgy is inkább beszélgettünk:)

Hirdető külseje

Hát itt egyszerűen nem is tudom mit írjak, egyszerűen ő a nagybetűs nő! Egy pici filigrán energia bomba, első perctől oldja a feszültséget, amúgy annyira rohantam ugye a bénázás miatt, hogy nem is volt időm izgulni:) Egy piros kis ruhában fogadott, ami csak sejtelmesen mutatta tökéletes alakját. Miután visszajöttem a fürdőből, ő már meztelenül fogadott, mondta, hogy helyezem magam kényelembe, akkor láttam, hogy nagyon jó választás volt hozzámenni, csodálatos alakja, szép cicije van, az arc kitakarás tényleg csak a diszkréció miatt van. Gyönyörű arca van, nagyon szép a mosolya, szerencsére rám elég sokat kaptam belőle. Ugye van az a mondás, hogy a külső megfog a belső megtart, ezt kifejtem majd bővebben. Egy nagyon értelmes okos nőt ismertem meg a személyében. Kár, hogy ilyen nővel nem futottam még össze máshol:)

Masszázs

A masszázs része nagyon finom, volt, mivel alapvetően én hagyományos masszázsra elég sokáig jártam, így ahhoz hasonlítva nagyon tehetséges Petra ebben a szakmában. Van is ilyen irányú törekvése, hogy magasabb szinten űzze ezt a tevékenységet. Biztattam is, hogy esetleg milyen irányba érdemes ebben mozognia.
Nagyon relaxáló volt az egész, a masszázs során elég sok mindent megtudtunk egymásról, mint kiderült majdnem hogy szomszédok is voltunk vidéken kb :)
Itt tényleg egy olyan nőt ismertem meg, aki tényleg érdekes ember és jó hallgatóság és ténylegesen benne van a beszélgetésben. Úgy éreztem szimpatikusak voltunk egymásnak, ezért lehet így egyszerűbb volt minden.

Kényeztetés

Tatamin történik maga a kényeztetés, ami ugye nekem ebben a formában az első ilyen élményem volt. A technikáról csak annyit, hogy eltudnám viselni minden este, mondjuk Petrát is:) A tükörben látod a formás, nőies testét, nekem így elsőre ez egy tökéletes testi-lelki feltöltődés volt. Nem szeretek obszcén módon nyilatkozni ilyen randikról, tényleg a vendégért van, meg kell tapasztalni. Szerintem mindenki mást hozhat ki belőle, de ilyen az élet, én kaptam a cicikből és pusziból is. Az sokat elárul a találkozóról, hogy már megnéztem a naptáramat mikor érek még rá esténként a következő hetekben. Mondjuk akkor biztos, hosszabb időre nevezek be. Tökéletes technika, maximális kielégülés, de legközebb már a kölcsönösségre nevezek be. Tényleg top kategória, kb ilyen nőt szeretne magának minden férfi.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe ( férfiaknak popsi kényeztetés), így első alkalommal, úgy voltam vele nem élek ezzel. Mondjuk mondta, hogy pedig lehetett volna, mert látta, hogy eléggé karbantartom magam a lenti részeken. Legközelebb mondjuk ha hosszabb időnk lesz kipróbálom vele. Az elején szó se esett róla, lehet látta rajtam, nem én vagyok az alkudozós fajta, sőt. A végén rendeztük, tettem rá egy kis ráadást mert tényleg szuperük éreztem magam vele.

Petra, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Mivel lokálpatrióta vagyok és baromira nem szeretném az életem hátralévő részét dugókban tölteni, előszeretettel böngészek a környékbeli masszázslányok között. Elég sok szalon van a budai oldalon, de nálam ezek a lehetőségek már nem jönnek szóba, pedig nagyon sok csinos csajszi található eme intézményekben is. Éppen ezért felderült az arcom, mikor Petra hirdetése megjelent az oldalon. Képei alapján egy kis bombázó, s mint később megtudtam nem most kezdte jelenlegi munkáját. Ráadásul szintén I. kerület a foglalkozás helyszine, ha gyalog megyek is csak negyed óra. Petra ráadásul már egyedül rendel, tehát számomra minden ideális.
Rácsörögtem, szerncsém volt pont elértem, kicsit beszélgettünk. Mondtam neki, majd keresem és valóban néhány nap múlva sms-ben egyeztettünk egy héttel későbbi randit, ami ma volt. Petra rugalmas volt, mert elvileg a szabadnapján fogadott, szóval nagy respect.

Megközelítés

Mint már az előzményekből kiderülhetett, Petra kecója az I. kerületben, kicsit pontosabban, annak is inkább a Széll K. Térhez van inkább közelebb. Ez azoknak lehet fontos információ, akik a tömegközlekedést részesítik előnyben. Autóval sem gond a megközelítés, akár a ház előtt is találhatsz helyet, természetesen nem ingyé. Az oldal útvonalinformációja is igen pontos. Én akár egy nagyobb sétával is eljuthattam volna Petrához, de mivel szakadt az eső a 16-os buszt választottam, majd egy könnyű séta a házig.

Helyszín

A bejutás a lakásig nem nagy kihívás, egyenesen mész a kaputól kb. néhány métert és már a félig nyitott ajtónál is vagy. Ahogy ez lenni szokott, az előszobába lépsz be, tágas, ebből nyílnak a többi helységek. Ez egy nagyobb lakás, Petrának nem csak munkahelyéül szolgál. Balra az első helység a kezelő, kifejezetten a masszázstevékenységnek alárendelve, eszerint berendezve. Középen termetes masszpad, állítható fejtámlával, ruhainas, kisebb asztalka és fotel. A szobában körben végig tükör, ilyennel talán még nem is találkoztam. Szóval lehet sasolni rendesen, bármilyen szögből és hát Petra minden szögből pazar látvány. A szobában a szükséges kellékek, a törölközők egy elhúzható tükrös szekrény mögött, polcokon szépen odakészítve. A dolgozó szobával átellenben a fürdő, tágas zuhanykabinnal, igényes többféle tisztálkodószerrel, mosdónál szájöblítő poharakkal, nagyméretű száraz kilépő, rend tisztaság mindenhol. A többi helységet nem láttam, az már Petra privátszférája. Ottlétem alatt csend és nyugalom volt, mint ahogy a lakásba jutás is maximálisan diszkrét.

Hirdető külseje

Amikor Petrával még az időpontot egyeztettem, még nem volt beszámolója, most amikor ezt írom, már három is van. Ezt csak azért jegyzem meg, mert a ,,kollegák", nagyon szépen bemutatták vendéglátóm, úgyhogy én csak bólogatni tudok. Nyilván több szem többet lát alapon ezért lássuk a tényeket. Petra fotói valóban nagyon hasonlítanak a valósághoz, de a valóság kenterbe vágja azokat. A lakásba belépve ott állt egy kis fehér ruhás tündérke, mosolyogva, érdeklődve nézett rám. Kaptam puszit, majd lányos zavaromban megkérdeztem, hogy maradhatok-e, mert nem tartottam magam méltónak Petra alkalmi partnerének sem. Talán a gyengébb világítás miatt, de bebocsájtást nyertem. Nem tudom olyan szépen leírni Petra külsejét, mint az előttem írok, de azt tanúsítom, hogy minden szavuk igaz, Petra egy nagyon formás filigrán csoda. Ezt később megerősítette az a folyamatos látvány, ami a tükrökből lejött. Nem volt olyan szöge a tükörnek, ami egy kicsit is előnytelenül mutatta volna. Sötét haj, mélybarna igéző szemek, érzéki csókra termett ajkak(sajnos csak puszi volt), helyes kis szélesebb bimbójú cickók, finom bársonyos bőr. A punci egy kis ékszer, szépen zárt, belül hamvas rózsaszín. Bocs, hogy végére maradt az arc, no para a kitakarástól, Petrának szép arca van.

Masszázs

A tusolásból visszatérve, egyeztettük elképzeléseinket, Petra masszázzsal kezdet, de még mielőtt a padra feküdtem volna, levette azt a kis fehér ruhácskát amiben fogadott. Gondolom az összes bugyija a szárítón lehetett, mert nem volt rajta. Egy pillanatra a földbe gyökerezett a lábam a látványtól, egyszerűen nem tudtam nem megölelni Petrát. Leguggoltam és egy puszit nyomtam szeméremdombjára, mielőtt a padra helyezkedtem. Vendéglátóm megkérdezte, van-e olyan krónikus pont, amivel egy kicsit többet törődjön. Mivel momentán nem volt, Petra egy teljes testes regeneráló masszázsban részesített, amit úgy tudnék csak leírni, hogy baromira jól esett. Néha felemeltem a fejem, hogy kellőképp legeltessem szemeim masszőznőm fedettlen testén. A látvány igazolta, jó gyerekkori döntésemet, amikor a gőzfürdőből kimenekülve heteró maradtam. A nagyon kellemes fél óra után, Petra fordulásra bíztatott, én meg hallgattam rá.
Volt még egy kis masszázs az erotikus rész után is, hasonlóan kellemes érzésekkel.

Kényeztetés

Most szokták írni, hogy már dúlt a kémia, én viszont nem hallottam semmi lombik vagy kémcső csörömpölését, viszont k@rvára jól esett ahogy Petra szép lassan felkúszott és össze-vissza szeretgette gyarló testemet. Cickók is beszálltak, testem már nem maradt fedetlen. Finom kis sóhajokkal jelezte, hogy mennyire a sors kegyeltje, hogy Közép-Európa egyik legszebb férfiteste van alatta. Miután érezte, hogy nem vagyok iránta közömbös, a zacsit is betámadta, majd a még hezitáló lompost is a szájára vette. Valljuk be őszintén, Petra nagyon jó ebben, farkam már kezdett hasonlítani valamikori önmagára. Kicsit felültem, úgy néztem Petra nagyon egyedi és érzéki franciáját, a tükörben meg a hátsóját. Nem szerettem volna még elmenni, ezért megkértem Petrát, hogy most Ő feküdjön a helyemre. Nekem kedvencem az ilyen felállásban a közös petting, ezt most sem szerettem volna kihagyni. Ott feküdt előttem egy gyönyörű kívánatos lány, lazán, lábai enyhén nyitva. Kezeimmel finoman érintve az erogén zónákat, jutottam el nőiességéhez és az akkorra már nedves puncihoz. Petra ekkorra már kicsit oldalra fordult és rácuppant a makkosra. Mindketten benne voltunk a buliban, de Petra ügyesebb volt. Ujjacskákkal sajnos csak számolgatni lehet, Petra hüvelye nem fogad látogatókat.
A csikló izgatása azért meghozta vendéglátóm örömét, de az én örömöm nyilvánvalóbb lett mikor annak cseppjeit Petra ajka fogadta be ideiglenesen. A szájában hagyott egy kicsit megpihenni, majd rendbe hozott. Kortyolgattunk némi ücsit, majd egy kicsit még bebújhattam Petra lábai közé.....

Ha esetleg a besorolásom nem tűnik egálban a leírtakkal, az nem a véletlen műve (nem kell semmi illegálisra gondolni).

Elszámolás

Voltam olyan paraszt, hogy meg sem kérdeztem az elején, talán kellett volna. A randi végén helyeztem el az előszobában, szerintem már nincs ott. Egy extráról tudok, az a popsikényeztetés, Petra felajánlotta, de nem éltem vele.

Petra, nagyon jó masszázs

  kliens

Egyeztetés

Telefonon szerveztem le a randit. Elsőre nem vette fel, pár óra múlva újra hívtam, akkor már sikerült vele beszélnem.
Annak kifejezetten megörültem, hogy saját maga kezeli a telefonját. Még a tartalomról semmit sem mondott, de a búgó hangjából csak úgy áradt a kedvesség és a fülledt erotika. Kellemes személyisége teljesen elvarázsolt, magával ragadott, úgyhogy egy csöppnyi kétségem sem volt afelől, hogy mondjon bármit is, én úgy is meglátogatom,
annyira kíváncsivá tett, hogy milyen lehet.
A programjának részleteit ismertette, amivel a korábbi döntésemet csak megerősítette, mármint hogy ott a helyem nála.

Megközelítés

Első kerület. A vár Pest felőli oldalában. Híres gimnáziumhoz közel, egy csendes utcácska. Most autóval érkeztem, de a Batthyány tértől csak pár perc lett volna gyalog. Igaz lépcsőzni kell, de ennyit megér a kis Drágaság.

Helyszín

Az épületbe a kapun át bejutva először egyenesen kell haladni egy hosszú folyosón keresztül. Mire a végére érkeztem már nyílt is a csendes, kis lakás ajtaja. Több szobás, jól berendezett lakásba léptem be. Senkivel nem találkoztam az előtérben, de halk hangokat hallottam valahonnan. Az első szobába kísért a vendéglátóm. Kis szoba, ahol a terápia folyt az hangulatosan berendezett helyiség ,középen masszázspaddal, mellette egy fotellal. Tükrök minden felé,nem kicsik hanem nagyok. Gyertyák fényei tették meghitté a helyet.

A fürdőszoba, egy pazar módon kialakított és tisztán tartott terület. Kiegészítőkből nem szenvedtem hiányt. Volt bőven választék mindenből.

Hirdető külseje

Petra szépsége nehezen leírható. A képei elárulják, hogy nem egy csontos alkat, hanem nőies idomok festői szépségével rendelkezik. Minden porcikája gyönyörűen ívelt és eredeti. Bőre szolitól barna és selymes tapintású. Mellei igazi kebel csodák. Természetes vonalvezetésűek, csepp formájúak. Nagy és barna bimbikkel díszített rugalmas darabok.

Homokóra alkata az egyik egyértelmű magyarázat arra, hogy mitől tetszik annyira a hím társaknak. Esztétikai értelemben kifejezetten jó arányokkal rendelkezik, ami izgalmas a férfi szemeknek. A többi az pedig belülről árad.
Erotikus kisugárzását a pajzán személyiségének köszönheti. Olyan szexi mozdulatai vannak, hogy azokba és csábító mosolyába sokan az első pillanatban beleszerelmesednek.

Arca bájos, kerekded formájú. Ápoltság és szimmetria jellemzi. Fekete szemeinek egyetlen pillantásával képes tüzet gyújtani az ellenkező neműek szívében. Gyönyörű nő-bárhogyan is ragozom.

Masszázs

Masszázs tudásáról számot adott. ,először elméletben. Elmondta, hogy hol szokta kezdeni és milyen fogásokkal folytatja. Merre halad majd tovább,mit, milyen erővel nyomkod, és hogy mit figyel közben. Választást, hogy milyen masszázst kérek, azt teljesen rám bízta volna. Csak arról feledkezett meg, hogy amíg nekem ezt a prezentációt erősen gesztikulálva elővezette, addig én teljesen felizgultam rá. Ugyanis egy fehér színű, mélyen dekoltált, laza kis ruhában hajlongott előttem. Azon filóztam, hogy jól látom-e, hogy nem visel bugyit. És igen, jól láttam, hogy nem láttam semmit a ruhája alatt. Mint ahogyan melltartót sem. Keblei ezért minden kar lendítésénél előre lendültek, szinte majdnem előbújtak a rejtekhelyükről. Volt hogy egymásnak nyomultak, akkor meg mintha kétszeres méretűre nőttek volna. Totál bezsongatott. Azt se tudtam, hogy leplezzem, hogy begerjedtem. Szerencsére nem volt számára szokatlan ez a helyzet, ezért felajánlotta – gondolom látta a kiszolgáltatott helyzetemet – hogy most kivételesen eltekint a szigorú protokolljától és a kényeztetéssel kezdhetjük az órát.

Kényeztetés

A masszázspadra feküdtem, a hátamra. A fejtámlát 45 fokban megdöntötte és a homlokomtól a bokáim felé vette az útját. Úgy, hogy közben ujjacskáival a nyakamtól a mellkasomon át a hasamon keresztül cirógatott. Olyan voltam, mint Rodolfó a varázskendőjével, amit maga előtt tartva egy varázspálcával bűvészkedik. Varázs pálcájával kinyomta középen a kendőt, ami felvette nagyjából annak a formáját. Látszott, hogy van ott valami, hegyesedik, de hogy mi van alatta, azt Rodolfó csak később fedte fel, a legjobban előkészített pillanatban.

Ágyékomhoz érkezve Petra és egy könnyed mozdulattal ezt a kendőt, pontosabban a törölközőt lerántotta rólam. Pimaszul rám kacsintott, majd hanyag mozdulattal megböködte a dákómat. Az meg, mint egy földbe szúródott gerely, acélosan beremegett. A lábaim között felmászott a padra és négykézláb közelített a rudamhoz, mint valami dorombolni készülő kis cica. Dörgölődött hozzá, puszilgatta, nyalintotta. Melleihez érintette, nyakához préselte, szájához csapkodta. Már ettől teljesen kész voltam, pedig még az erotikus show-ja igazából csak most vette kezdetét. Olyan élvezettel vezetett be a Petra-féle erotikus misztikumba, hogy ebből az intró-ból sejtettem, hogy a folytatás is mágikus lesz. Farkam kóstolgatása után volt néhány komolyabb szopikálása. Ritmusváltásokkal magasabb izgalmi állapotba csalogatott. De, nem akart egyből kivégezni, előbb még nézni akarja a vajúdásomat. Szerintem élvezi ezt, mert ezt nem lehetne máskülönben ilyen szenvedéllyel átitatottan csinálni.

Amikor már a péniszem erősen lüktetett, kékes-vöröses színben pompázott, akkor mindig abbahagyta a cumizást és megkegyelmezett nekem. Ilyenkor a figyelmét a környékére koncentrálta. Ott borzolta tovább a kedélyeket. Amit ott alul művelt, az is extrán jó volt. Golyszikat is megszeretgette, cuppogott rajtuk, szívta őket. És, ha még ez nem lett volna elég perverz, akkor még lejjebb ment és a nyelvével a popsi részen is garázdálkodott. Nyelvével különösen izgalmas dolgokat művelt azon az intim zónában. Bizarrmód tetszett, de elmondani sem merem, mit hova dugott.

Aztán újból visszatért a toronyhoz és mélyen beszlopálta azt. Szinte fel akarta falni. Nyalta, falta, nyálazta, szürcsölte, cuppogtatta. Közben kéjes hangon nyögdécselt és sóhajtozott. Sokszor rám nézett és úgy, folyamatosan fent tartva a szemkontaktust kényeztetett. Őrület ahogyan csinálja. Tisztára pornós feeling volt ez (is).

Nem is részletezem tovább ennyi elég is ahhoz hogy mindenki ízelítőt kapjon Petra tudásából.A végkifejlet az ajkai közé sikeredett, hová máshova mehetett volna. Teljes kitárazást megvárta, kiszlopálta a félúton ragadottakat. Majd egy papírtörlőbe ürített. Engem is letisztogatott. Én akkor még tudatmódosult állapotban lebegtem, testemen kívül voltam de pontosan éreztem, hogy mi történik körülöttem.

Tökéletes leápolás volt ez. Jobbat talán el sem tudtam volna képzelni.

Elszámolás

Csokor a végén került átadásra, amit egy diszkrét szemrevételezéssel vett tudomásul,majd megköszönte. Én is neki.

Petra, jó masszázs

  achina

Egyeztetés

Éjfél után kezdtem el nézni a hirdetéseket éppen ki fog ráérni aznap. Az útvonalamba eső lányokat elmentettem majd 9 óra környékén elkezdtem nézni ki az aki online. Minden egyes alkalommal amikor hívtam volna becsörgött valaki amit vehettem volna intő jelnek is de most csak azért is jelnek vettem.
Pár csörgés után felvette a telefont és kedves hangon tájékoztatott a lehetőségekről és arról, hogy akar fél órán belül tudunk is találkozni.

Megközelítés

A címet ismeri a navigáció, helyet pont a kapuval szemben találtam, parkolás fizetős de ha valaki szeretné megspórolni akkor közelben levő Lidl mélygarázs 2 órára ingyenes.
Az előző beszámolókat olvasva a cím is egyértelműen beazonosítható. 10 perccel korábban érkeztem így időt szakitottam Petra kedvenc csokijának beszerzésére is.

Helyszín

A kapun való bejutást követően a mar előttem megírt hosszú folyosón áthaladva és egy lépcsősort megmászva mar ott is találtam magam az ajtó előtt.
Kinyílt az ajtó és beengedett Petra. A lakásban félhomály, Petra kedvesen megkért, hogy vegyem le a cipőm majd beinvitált a tetthelyre. Körben tükrök és a szoba közepén egy masszázságy valamint egy asztalka és szék a ruhaknak. Látta lányos zavaromat és nagyon aranyosan kézbe vette az irányítást. Elmondta a tudnivalókat illetve jeleztem hogy mindkét extrajaval szeretnek élni.
A fürdő a célnak megfelel, vigyázni kell mert a víz könnyen kifolyik.

Hirdető külseje

Képek alapján nem erre számítottam. Sem testre sem arcra de azt hiszem egy minden tekintetben tökéletes tündért kaptam. Belepesnel puszival köszöntött és láthatóan nagyon őrült a csokinak és főleg annak, hogy olyat vittem ami az adatlapjan is szerepel. Mivel nem vagyok rutinos versenyző lányos zavaromat hihetetlen kedvességgel oldotta. Éreztem, hogy itt nagy baj mar nem történhet.
Egy babydollban fogadott de a kisugárzása és kedvessege olyan erős volt, hogy nem is nagyon figyeltem a testére. Talán 2 tetoválást láttam a karjain és bár alapból nem szeretem őket abszolút nem zavartak.

Masszázs

A furdobol visszatérve kérte, hogy fekudjek hasra majd legnagyobb megdobbenesemre ő is ledobta magáról a textilt. Pár pillanatig szóhoz sem jutottam csak kikerekedett szemmel bámultam a tükörben azt a testet.
Uraim azt kell, hogy mondjam ilyen tökéletes feneket én meg soha életemben nem láttam. Miután az állam felszedtem a földről és magamhoztertem sikerült időt szakítani Petra többi testreszere is. Gyönyörű barna bőr és nagyon cuki “nagy” bimboudvaros mellek. Petra úgy ahogy van egy gyönyörű nő aki ráadásként meg nagyon jó beszélgető partner is.

A masszázs szakszerűnek tűnt bár nem nagyon emlékszem rá mert végigbeszéltük az egészet és amikor lehetett simogattam és arra gondoltam, hogy itt nagyon gyorsan végem lesz.

Kényeztetés

Kb 15 percnyi masszázs után elkezdett be-be nyulogatni majd vegigcirogatta a hátam és az anuszom és gattajekom. Egyszer csak felmászott és vegigpuszilgatta a hátam majd a fenekem. Hihetetlenül erotikus és jóleső volt. Elkezdte nyelvelni az anuszom ami hihetetlenül jóleső érzés volt, amihez rengeteget hozzátett, hogy a tükörben láttam ahogy ez a tünemény kényeztet. Közben kéjes hanghatásokat hallatott ami fokozta az izgalmamat. Az igazat megvallva bár rohadt jól esett de izgalmi állapotba nem igazán kerültem tőle. Ezt ő is észlelte és kérte pucsitsak be és nyelveken közben elkezdett foglalkozni a velem egykoruval is. Néha be is kapta és itt ő is érezte, hogy talán azzal gyorsabban célt tud érni.
Jeleztem neki, hogy szeretném ha szerepet cserélnénk és szeretném én is kenyeztetni. Megkérdeztem mik a szabályok, csók, ujjazas es popsinyalas nincs, minden más szabad. Elkezdtem csókolni a nyakát, vallait mellét, kicsit játszottam a bimbokkal is a hangok es mozdulatok alapján talán élvezte is majd ratertem a kelyhere. Gyönyörű puncija van amit elvezet volt nyalni, szivogatni es es simogatni. Célt nem tudtam érni es valószínű a közelében sem voltam de nagyon kedvesen azt mondta, hogy “nem is rossz” amivel a libidomat nagymértékben meglokte :).
Egy idő után 69-be fordultunk amihez kedvesen egy párnát is adott a fejem alá. Imádtam nyalni a puncijat, közben pedig ő szopta a farkam es simogatta a gatam es fenekem. Amikor érezte, hogy faradok le mászott rólam es bekuckozott a farkamhoz amit hihetetlenül erotikus módon szopott olyan hanghatasokkal kísérve amiket soha senkinél nem tapasztaltam még. A szemkontaktus próbáltam felvenni de kissé nehéz volt, ezt látva felajánlotta, hogy megemeli a fejreszt kvázi fotelle alakítva a masszázs padot. Na innentől felgyorsultak az események es a látványtól ahogy eltűnik egy gyönyörű no szájában a farkam aki közben meg huncutul húzza az agyam a tekintetével seperc alatt telelottem a száját. Megvárta amíg lenyugszom es magamhoz térek majd kiürítette az utódokat a szájából es meg visszajött hozzam bújni. Ez az egész annyira kerek sztoriva állt össze, hogy tökéletesen elvesztettem az idoerzekem. Mint kiderült 45 perc telt el az órából. Én elmentem fürdeni amihez tiszta törülközőt kaptam. Visszatértem után meg beszélgettünk öltözes közben es az elszámolást az asztalra helyeztem.
Elkövettem azt a hibát, hogy a telefonomra néztem es kizokkentem ebből a tökéletes pillanatbol. Így kicsit kurtán furcsán köszöntem el bar az ölelés es a puszi megvolt.
Valamint,es ez nagyon jól esett, Petra jelezte, hogy máskor is szívesen lát.

Elszámolás

Popsikenyeztetes es KF extra ami ugyanannyi rózsaszál. Összességében kijelenthető, hogy mindkettő maximálisan megéri.