Beszámolóim

Lili, istennő masszázs

  kalandor_

Egyeztetés

Lili már nagyon régóta szerepel a kedvenceim között, de sokáig halogattam a meglátogatását. A halogatás okát így utólag visszagondolva talán az életkornak megadott 39 év, illetve a natúr francia hiánya okozhatta.

Első alkalommal egy hirtelen ötlettől vezényelve hívtam fel Lilit, aki kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és megtörtént az ismerkedős randi.
Az ismerkedés annyira jól sikerült, hogy rövidesen sor került az ismétlésre is. Ez a beszámolóm a második randinkról szól.

Villogott a szabad jelzés amikor felhívtam Lilit.
Röviden elmondtam, hogy nemrégen már találkoztunk, szerencsére emlékezett rám, ami nyilván nagyon jól esett. Megállapodtunk egy másnapi korai időpontban, annyit kért, hogy reggel 9-ig sms-ben erősítsem meg szándékaimat, amit meg is tettem.
Lilivel az egyeztetés egyszerű és zökkenőmentes.

Megközelítés

A GPS ismeri a címet, parkolás a ház mögötti utcában könnyen megoldható.
Elég frekventált hely, így a megközelítés tömegközlekedéssel is könnyen megoldható.

A házba történő bejutás viszont elég fura, az első alkalommal egy kicsit meg is tréfált.
A megadott házszám egy bejárati ajtó fölött van, de bemenni nem ott kell, hanem egy érdekes megoldással a bejárati ajtó mellett van egy másik ajtó is, ahol nincs kaputelefon sem.
Amikor felhívtam Lilit, hogy megérkeztem már nyitotta is az ajtót, a lépcsőn felfele menvén már nyílt is az ajtó.

Helyszín

Lili birodalma egy a célnak tökéletesen megfelelő pici garzonlakás.
Belépve mindjárt a tetthely tárul elénk. Egyterű kis lakás, a nappaliban a masszázs számára egy komoly és stabil masszázságy, az erotikának egy matrac található, amely mellett egy jól elhelyezett tükör van, ami jelentősen fokozza az élményt.
A szobában az öltözködés céljára és a ruha elhelyezésére egy kanapé található még.

A fürdőszobában szerencsére nem kád, hanem tusolófülke van, amely szintén elég kicsi, de egy személy számára pont megfelelő.
4-5 féle tusfürdőből és két különböző flakon Listerin szájvízből választhat a vendég.
A törülközőre külön kitérek mert ilyen nagy méretű és kiváló minőségű és nedvszívó képességű törülközővel még nem találkoztam. Annyira jó minőségű, hogy a második tusoláshoz sem kell új törülközőért könyörögni.
Mindenhol rend és tisztaság, Lili a higiéniára is nagyon ügyel.
Mind a lakás, mind a berendezés a célnak tökéletesen megfelel.

Viszont utólag rájöttem, hogy elkövettem egy elég jelentős hibát azzal, hogy nem használtam Vtr-t. Ugyanis Vtr. használat esetén Lilinél a közös fürdés az alapban van.
Na most egy ilyen 80×80-as méretű tusolófülkében egy közös fürdés Lilivel, az nem lehet semmi.
A szűk hely miatt elkerülhetetlen a vizes testek teljes összesimulása és szoros érintkezése, amely kiegészülve a kezek egymás testén és erogén zónáin történő játékával alaposan felspannolhatja a vendéget.

Lehet, hogy valaki azt gondolhatja, hogy ez már maga a mennyország, de biztosítom, hogy ez még csak a kapuja. Az igazi gyönyör még hátra van

Hirdető külseje

Nem szokott különösebb kívánságom lenn a fogadóruházatot illetően, de Lili fogadóruházata most egyszerűen lenyűgöző volt.
Beléptem lakásba, becsuktam az ajtót, felnéztem és megláttam, hogy Lili teljesen meztelenül várt. Nem semmi látvány volt!
Mezítláb /azt elfelejtettem leírni az előző fejezetben, hogy padlófűtés van/, meztelenül a maga teljes természetességében, mosolyogva várt rám egy gyönyörű nő.

A fotói nem sokat árulnak el róla, de élőben egészen lenyűgöző látvány nyújt Lili.
Nagyon szép és mosolygós arca van, ami nekem nagyon fontos.
Tökéletes alak, se nem vékony se nem telt, pont úgy jó ahogy van.
Feszes, sima és nagyon finom tapintású bőr, nekem ez is a gyengém, már csak a finom bőrének a simogatását is nagyon élveztem.
A mellei külön fejezetet érdemelnek. Állítólag történt némi beavatkozás, de én ennek sem látványra, sem tapintásra nyomát sem tapasztaltam. Úgy szép ahogy van, a barna bimbóudvar és a bimbók is tökéletesek.
Az adatlapon megadott adatok teljes mértékben fedik a valóságot, Lilinek nincs semmi takargatnivalója.

Ez alól egy kivétel viszont van, ez pedig az életkor!
Az adatlapon 39 év szerepel, mellette a „valós, ellenőrzött” felírat. Erre az adatra a beszámolóm végén külön kitérek.

Masszázs

Hasra feküdtem a masszázságyon.
Az idő rövidségére tekintettel azt kértem, hogy csak a hátamat masszírozza meg. A rendelkezésre álló rövid időben is szakszerűen építette fel a masszázst.

Simító, lazító fogásokkal kezdte, utána következett a gyúrás, amihez megkérdezte milyen erősséggel szeretném? Azt válaszoltam, hogy járok gyógymasszőrhöz is, ezért szeretem az erős masszázst.
És mit ad Isten, tényleg úgy csinálta. Ezen egy kicsit meg is lepődtem, mert nagyon sok lány megkérdezte már tőlem, hogy milyen erősen szeretném, és azt szoktam válaszolni, hogy csinálhatja jó erősen. De ez kimerül abban, hogy pár percig erősebb simogatást kapok.
Lili tényleg megfelelő erősséggel végezte a masszázst, így sikerült is a lapocka környékén jó néhány letapadást és csomót feloldania, majd a masszázst a végén ütögetéssel és rezegtetésel és néhány simító mozdulattal fejezte be. Nagyon jól esett.

Lili masszázsa abszolút szakszerű és bizton állíthatom, hogy nem libárért cserélte a svéd masszázstanfolyam elvégzéséről szóló oklevelét.

Kényeztetés

Belépve az ajtón az üdvözlő puszik és egy kis beszélgetés után letettem a polcra rezsihozzájárulást, majd a fürdőszobába távoztam.
Lili kedvessége és fogadóruházata nagyon felspannolt, aminek a fürdőszobából kijövet látható jelei is voltak. Az egy órás masszázs programoknál minden alkalommal a masszázst szoktam először kérni, hogy mire vége a masszázsnak a kellő hangulatba kerüljek.

Kiléptem a fürdőszobából és megláttam Lilit nem bírtam ki, odaléptem hozzá. Kölcsönös simogatás és puszilgatás közben rádöbbentem, hogy én most olyan idegállapotba kerültem, hogy kínzás lenne ha felfeküdnék a masszázságyra. Ezért azt javasoltam, hogy a matracon kezdjük a programot.
Lili szerencsére nem egy keményvonalas masszőz, aki ragaszkodik tudományának rajtam történő prezentálásához, - volt már ilyenhez is szerencsém -, elmosolyodott és igent mondott. Valószínűleg világcsúcs körüli időt értem el a „hanyatt fekvés matracra” elnevezésű sportágban, olyan gyorsan vágtam le magam a matracra.

Lili finom simogatásokkal kezdett a kényeztetésemhez, majd a testem különböző erogén zónáinak puszilgatásával folytatta.
Kapott a jóból a nyakam, a vállam és a hasam is. A mellbimbóim nyalogatását, puszilgatását és finom szopogatását annyira élveztem, hogy többször is repetát kértem.

Miután kellően kiélveztem a program ráhangoló részét, az olajos flakon után nyúlt és beolajozta magát és engem is. Ebben az áldásos tevékenységben én is segítettem neki, de természetesen nem magamat olajoztam hanem Lilit, főleg a melleit.
Amikor már kellően olajosok voltunk a stratégiai pontokon elkezdte a csúszkáját. Leginkább a melleit használta, járt vele mindenhol. Időnként feljött a számig is ilyenkor visszaadtam a kölcsönt és én puszilgattam a két gyönyörűséget, ami a bimbik érdeklődését is felkeltette, mert megkeményedtek és kíváncsian kikandikáltak az udvarból. Én nagyon élveztem ezt a
tevékenységet, és úgy tűnt Lilinek sem volt ellenére.

Azután fokozatosan egyre lejjebb kerültek a cicik és Lili elkezdte a szerszámomat kényeztetni a cicikkel. Simogatta, ütögette, a makkot dörzsölgette a bimbókkal, betette a cicik közé és kicsit ott is megjáratta. Ezt fantasztikusan csinálta, amit meg is jegyeztem neki, és erre azt válaszolta, hogy volt vendége, aki már a csúszkájától elélvezett.
Szerencsére én nehezebb eset vagyok, így jól viseltem ezt a megpróbáltatást.
Egyszer csak látom Lili oldalra nyúl egy óvszert vesz a kezébe, felhelyezi a szerszám végére és szájjal felgörgeti. Én meg csak néztem a tükörben, nem semmi látvány volt.

Az igen erotikussá sikeredett művelet után megkezdte áldásos tevékenységét. A franciája abszolút finom, lágy és barátnős, minden pornós elemet nélkülöz.
Igen változatos, a nyelvével különféle varázslatokat végez, amit részletezni nem tudok, mert nem láttam, csak éreztem.
Az ajkaival valahogy a makkot is stimulálja, időnként jó mélyen is beveszi, a kezeit csak a tartáshoz használja. Annyira finom volt ez a lágy francia, hogy szinte folyamatosan remegtem. Ezt nagyon ritkán tapasztaltam eddig, főleg ilyen hosszú ideig.

Ezt a remegős, csúcsközeli állapotot órákig el tudtam volna viselni, de csak egy órás volt a program és éreztem, hogy most már csúcstámadásnak kell következnie. Az első randinkon megkértem Lilit, hogy a keze legyen a serpám, aki segít majd feljutnom a csúcsra.
Ilyen serpával nagyon élvezetes volt a csúcsra jutás már akkor is, de most úgy gondoltam megpróbálom serpa segítsége nélkül is bevenni a csúcsot.

Ezért a csípőmmel finoman el kezdtem mozogni és szerencsémre Lili szavak nélkül is azonnal megérezte, hogy mit szeretnék. Felvette a ritmusomat a szájával, és így a közös mozgással repített a csúcs felé.
Na ez így együtt már bőven elég volt és hatalmasat élveztem. Volt némi hangoskodás is, de ez itt senkit nem zavart.
Az élvezetemet és a jólétemet Lili azzal fokozta, hogy még hosszú percekig a szájában tartott és finoman levezetett.

A sikeres csúcstámadás után néhány percig aléltan feküdtem és Lili odafeküdt mellém.
Ekkor gondolkodóba estem, hogy a hátralévő 10-15 percet így egymás mellett fekve töltsük el, vagy sor kerüljön a program elején elmaradt masszázsra. Végül némi hezitálás után úgy döntöttem, hogy nem fosztom meg a hátamat Lili jótékony kezeitől, ezért felmásztam a masszázságyra.

Elszámolás

Úgy tudom Lilinél nincsenek extrák, szokásom szerint az elején tettem le.

Lili, felejthetetlen masszázs

  Thomasino

Egyeztetés

Telefonon szoktam időpontot egyeztetni személyesen Lilivel. Telefonját ő kezeli, ezért nem mindig tudja fogadni hívásomat. Amint ideje engedi vissza szokott hívni, megcsörget. Amint tudom gyorsan visszahívom, és időpontot egyeztetünk. Eléggé be vannak táblázva a napjai így néhány nappal mindig előre jelzem mikor szeretnék menni hozzá. Kedvesen elcseverészünk és időpontot egyeztetünk, illetve megbeszéljük a welcome ruházatot. De erről majd később.....

Megközelítés

Autóval szoktam menni, parkolást egy utcával lejjebb az
Uzsoki Utcai Kórház előtt szoktam lebonyolítani, sajnos fizetős mint majdnem mindenhol. Innen 3 perc séta a cím. Elsőre kicsit nehéz megtalálni, mert elég sok kapu van egymás mellett. De telefonon segítséget lehet kérni Lilitől akinek nehézséget okozna az odatalálás. Másodszorra már rutinból megy minden. Néhány lépcső kell felmenni a rendelőbe.

Helyszín

A lakás Zuglóban, Nagy Lajos király útján található. Kicsi olyan mint egy stúdió apartman. Kicsiny fürdőszobával mellette külön WC- vel.
Fürdőben zuhanykabin két embernek épp megfelelő. Hogy miért kettőnek? Mert VTR foglalás esetén közös fürdés Grátisz, amit nem szabad kihagyni.
Szobában kanapé, masszázs pad és egy nagy matrac található, mellette nagy tükör a jobb rálátás érdekében.

Hirdető külseje

Lili egy nagyon csinos ápolt nő. Formás sportos alakja, selymes, illatos bőre, barna szemecskéi kedves mosolya engem mindig elvarázsol. És azok a cicik.....nem lehet velük betelni. A körte formájú keblek éppen, hogy elférnek egy méretes tenyérben melynek szétnyitott ujjai közül kikandikálnak a mellbimbók és a nagyobbacska udvarai. Szépen állnak és csak vonzzák a tekintet. Hozzá kell tennem, hogy van némi plasztikai rásegítés, de megmaradt a természetes forma és fogásra is telesen rendben van. Szemnek se bántóak a beavatkozás nyomai, sőt avatatlan még észre e veszi, hogy nem a természet ajándéka. Én nem vagyok híve a plastic-nak, de ez kifejezetten jól sikerült. Feneke alkatához mérten arányos, feszes. Puncija és annak kicsiny szirmacskái hívogatóan kínálják magukat egy kis nyalakodásra. Hirdetésben szereplő képei abszolút tükrözik a valóságot.

Masszázs

Megérkezésemkor mindig a kért ruhába szokott fogadni, amitől mindig én szoktam megszabadítani. Ezután némi simogatás és puszilgatás után közös tussolás. Ezt követően a masszázs szokott következni általában. Máskor a végére kerül valamilyen okból kifolyólag. Mivel már régi törzsvendége vagyok, így már kölcsönösen masszírozzuk egymást. Nagyon szereti ha finoman átmasszírozom. De itt senki nem az én tudásomra kíváncsi hanem Liliére, ezzel folytatnám.
Masszázsa alapos, kellemes, ellazító. Olajat szokott használni, de kérésre krémmel is végzi. Masszázs közben kellemesen elbeszélgetünk, jó beszélgető partner. Fordulást követően már erotikusabb rész következik. Itt már izgatóbb mozdulatok is vannak, először kis benyúlásokkal, majd átvált a rudazat kényeztetésbe, amit kézzel majd szájjal végez. Masszirozás közben olajos cici masszázs kapok, amiből az arcom sem marad ki. Na itt szoktam én is bekapcsolódni a játékba. eddig bírom tartani magam. Szájra puszikkal majd csókolózásba folytatjuk. Szép lassan lejjebb csúszik rajtam és farkincám is kap a jóból.

Kényeztetés

Kényetetésnél mindkét kezét használja. Szépen masszírozza a zacsit és a golyszikat, míg a másik kezével makkomat szokta izgatni.
Én közben hol a cicikkel foglalkozom hogy a punciját simogatom. Egy idő után megkérem feküdjön a hátára, hogy én is kényeztethessem őt, meg persze én is élvezkedhetek rajta.
Beletemetkezem szirmai közé és szép lassan elkezdem birtokba venni punciját. Érzéki nyelvmunkával izgatom kívülről befelé haladva majd csiklójára összpontosítva lefetyelem és szívogatom kelyhecskéjét. Tempót fokozva egyre szaporább légzéséről tudom ,hogy munkám nem hiába való. Kezecskéit fogva érzem szorításából, hogy már nem sok kell neki a boldogsághoz. Persze nekem is boldogság, hogy munkám gyümölcs hamarosan beérik és egy ilyen gyönyörű nőt kényeztethetek. Teste összerezzen míg kezeimet erősen megszorítva érezteti velem, hogy célba ért. Hagyom lenyugodni majd egy kis pihi után és folyatódik a szeánsz. Most én vagyok a kedvezményezett. Hanyatt fekszem magamra fektetem és elkezdem simogatni, majd finom érzéki csókcsatába bonyolódunk, mert Lilinél alap a csók közös szimpátia alapján. Egyre hevesebb nyelvcsapásokkal izgatjuk egymást majd lejjebb csúszva birtokba veszi a velem egykorút. Kezével majd szájával, de előtte felkerül a védőruházat farkincára. Mert Lilinél fő a biztonság. Ne kapunk, viszünk magunkkal semmit haza. Kelletlen meglepetést okozva magunknak és másoknak. Kellemetlen dogoktól megkíméljük magunkat és vendéglátónkat. De ez az élvezettből semmit nem vesz el, mert Lili technikája nagyon kifinomult és érzéki. Ebből kifolyólag nem is kell sok a végső kapitulációhoz. Aléltan fekszem miközben mellém fekszik és összebújva pihegek mellette, közben kapok egy kellemes simogatást puszikkal fűszerezve.
Kell ennél több? Ha igen akkor még lehetőség van még egy levezetésre aki a hosszabb programot válassza és van még vér a farkába. Ha nincs Lili ezen is segít, mert isteni kezei között hamar megjön az inger a második menetre.
Kis csevegést követően ismét közös fürdés következik némi levezetéssel, kölcsönös szappanozással kellemes puszikkal.

Elszámolás

Előre az asztalkára teszem, kicsit megtoldva.

Lili, felejthetetlen masszázs

  Bourges

Egyeztetés

Lilivel, aki már jó ideje a kedvenceim között volt, de csak most tudtam hozzá eljutni, korábban már beszéltem telefonon. A beszámolói mind pozitívak voltak és a telefonban is tetszett nekem a hangja, a stílusa. Ezért most már csak egy időpontot egyeztettünk másnap délre. Aznap szerencsém is volt vele, mert még így is első vendége lehettem, aminek viszont örültem, mert én szeretek lehetőség szerint aznap első vendég lenni, az adott hölgynél.

Megközelítés

Az M3 zuglói kivezető szakasza közelében található ez a barátságos szalon. Villamosok és buszok is elhaladnak a közelben. A megállóktól pedig nem kell sokat gyalogolni Lili búvóhelyéig. A parkolás azonban fizetős a kocsival érkezőknek! Ezt viszont érdemes komolyan venni. Még a nyáron történt, hogy a közeli, Postán volt dolgom és nem voltam elég körültekintő, mert csak két csekket akartam gyorsan befizetni, de mire végeztem a Mikuláscsomag már ott is volt az ablaktörlőm alatt!!

Helyszín

Az épület kapujából felhívtam a leendő masszőzömet. Pontosan azt kell tenni amit mond, majd ezután pár lépcsőfokon fellépdelni a kezelőjébe! Most még nincs minden a helyén, csak nemrég óta rendel itt, de minden szükséges kényelmi, berendezési tárggyal jól felszerelt helyre érkeztünk! Egy tágas apartman lakás ez, ahol a nappali és jobbra a konyha is egy légtérben vannak. Ettől jobbra pedig a zuhanykabinos fürdő, akár két embernek is, tusfürdőkkel, szájvizekkel feltöltve, mellette pedig a toalett. Kényelmesen elfér itt a sötét színű bőrkanapé a ruháknak, középen a masszázspad, mögötte pedig egy széles, gondosan előkészített tatami. Mellette a falon egy nagyméretű tükör, amit kék színű, led lámpa füzérrel vettek körbe. Mindkét fürdésemhez tiszta, száraz törölközőket kaptam. A padlófűtéses, légkondícionálóval felszerelt szobánkban kellemes meleg volt. Ez tehát minden tekintetben ideális kuckó, egy masszázzsal egybekötött, erotikus kényeztetésre!

Hirdető külseje

Az ajtónyitás után döbbenetes hatást gyakorolt rám Lili. Ott állt előttem magas sarkúban, tanga alsó felsőben, egy kifejezetten szép arcú, csupa derű, bomba nő! Sokkal szebb élőben, mint amit a fotói, első látásra sugallnak! Csábos mosolya, nőies kisugárzása szinte letaglózott engem. A gyönyörű keblei pedig majd ki buggyantak a kosárból. Feszes bőr, formás kemény popsi, izmos lábak. Az életkora, súlya, magassága mind reálisak. A kellemes tapintású selymes finom bőrét jó volt simogatni, magamhoz húzni és megölelni őt. Ami viszont nem jön át a képeiről az a csupa derű bájossága, a gyönyörű szemei és a rendkívül barátságos természete! És még valami, ami a hozzám hasonlóknak esetleg fontos információ lehet: Lili valóban nem dohányzik!

Masszázs

Amikor már túl voltam az első pozitív sokkon, amit a látványa okozott nekem, megfogtam mindkét kezét, a szemébe néztem és megkérdeztem tőle, hogy szimpatikusnak talál e engem és van e akadálya a kölcsönösségnek? Kedves mosollyal mondta, hogy igen, minden rendben van velem. A csók nála csak egy esetleges opció, ami meglehetősen személyfüggő.

Ragaszkodott hozzá, hogy először a masszázspadra dobjam fel magamat. Ebben én semmi kivetni valót nem látok, ismerkedjünk az elején egy kicsit. A bokáimtól indult el felfelé, a nem kezelt részekre pedig egy vastagabb törölközőt terített. Közepesen erős mozdulatokkal dolgozott a testemen, ami most kifejezetten jól esett nekem. A combjaimat, derekamat, hátamat alaposan átgyúrta, de a nyakamat, vállaimat, karjaimat sem hagyta ki. Eközben szinte folyamatosan diskuráltunk, mert ő nem mellesleg, remek beszélgetőpartner is.

Kényeztetés

A tatamira vonultunk át a folytatáshoz. Szerintem kellett nekünk az a fajta verbális petting, ami a masszázs alatt zajlott, mert most már sokkal fesztelenebbül csordogáltak az események. Oldalt feküdtünk és kölcsönös simogatásokkal, szájra puszikkal kedveskedtünk egymásnak. Először én indultam el, hogy felfedezzem Lili testét. A nyakát, fülét puszilgattam, majd a méretes ikreinél elidőztem egy keveset, mert öröm volt velük játszadozni, szopogatni őket. Végül a hívogató puncusánál kötöttem ki, ahol finom lassú nyelvelésekbe kezdtem. A reakcióit figyelve aztán ezt az intenzitást hol fokoztam, hol pedig visszavettem belőle. A tükörből sasoltam időnként a, hogy mi tetszik neki, miközben ő az ikreit cirógatta és egyre szaporábban sóhajtozott. Egyszer csak felerősödött a hangja, a fejemet az ágyékára szorította majd elreppent az én kis drágaságom.

Hagytam lenyugodni, miközben mellé feküdtem. Az én kis szeretetbombám hozzám bújt és úgy elkezdett velem smárolni, hogy alig kaptam levegőt. Majd lejjebb csúszott és beolajozta a kebleit. Egy olyan vérpezsdítő csúszka masszázst kaptam tőle, hogy a középső testrésem egyből haptákba vágta magát. A gyönyörű szemeivel mindeközben végig kontrol alatt tartott, mert érezte, hogy most azt tehet velem, amit csak akar. Nyúlt is egyből a gumiért, amit a szájával varázsolt rám egy szempillantás alatt és azzal a lendülettel elkezdte szopizta az ezredest. Nyílván natúrban jobban szeretem én is, de tudomásul kell venni, hogy nála ez csak így működhet. Változatos technikával tette mindezt, időnként teljesen elnyelt, miközben az olajos újaival a zsákomat morzsolgatta. Nyílván valóan ezt nem lehetett sokáig bírni és amikor újra mélytorkozott nekem telelőttem a kaucsukot. Most már kisebb intenzitással ugyan, de tovább cumikázott nekem mind addig, amíg elkezdtem puhulni. Gumi le, majd letörölgetett és ismét mellém bújt. Imádom ezeket a pillanatokat, amikor jól eső érzésekkel, kölcsönösen elernyedve, konstatáljuk, hogy szép az élet és sikerült egymást, ha csak egy kurta időre is, boldoggá tennünk.

Elszámolás

A 1,5 óra tiszteletdíja * szálból álló rózsacsokor volt, extrákról pedig nem tudok. Ezt én így teljesen korrektnek gondolom!

Lili, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Liliről már írtam két beszit, még nyár végén, amikor még elöző helyén volt. Jó kis randik voltak, lila színű mindkettő. Sajnos kb. egy hónapja eltünt a hírdetése, azt hittem végleg kiszállt. A két lila beszijét meggondolatlanul alacsonyabb régióba helyeztem, helyet hagyva az aktív hírdetőknek. Ezt rosszul tettem, mert a minap visszatért körünkbe, új helyen, frissen, üdén. Ahogy megláttam, rögtön hívtam, kiváncsi voltam mi történt. Akkor nem értem el, de a következő hívásom már felvette. Egy nagyon közvetlen kis beszélgetés zajlott le köztünk, a publikus részeket elmondta ideiglenes távollétével kapcsolatban. Nem terveztem vele randit, de mivel nem volt tőlem túl fair a róla írt beszik elsüllyesztése, meg egyébként is kedvencem, másnap délelőttre megbeszéltünk egy talit. VTR-en is elküldtem, de azt egy kicsit elbénáztam, ezért még hívtam másnap reggel, amit jól tettem.

Megközelítés

A randi helyszíne továbbra is Zugló, de annak az M3-hoz közelebbi részén. Tömegközlekedéssel is könnyű megközelíteni, bármely irányból. Nekem Budáról busszal, átszállás nélkül kb. 35 perc volt. A megálló sem volt távol a címtől, úgy kettő percre saccolom. Autóval a környező mellékutcákban találni helyet, sajnos már fizetős.

Helyszín

Egy nagyobb csomópont mentén van Lili kezelője, érkezéskor megadja a pontos bejutási tudnivalókat. Egy kisebb garzont képzeljünk el, ami egyterű, kivéve a fürdőt és a mellékhelyiséget. Az utcáról kis lépcsőzés után jutunk el az ajtóig. Funkcionálisan, minimalista stílusban berendezett helység, kis konyharésszel, jó nagy kanapéval, középen masszázspad, szoba végében kétszemélyes matrac, oldalt nagyméretű tükörrel aminek a szélén ledcsík fut. A matrac szépen előkészítve egy jó kis pajzánkodásra. A fürdőszoba kabinos, zuhanyzós, két személy közös tusolása is kivitelezhető. Tusfürdő választék több mint elég, mosdónál 3 féle minőségi szájvíz, eldobható pohárral. Higiéniai teljesen rendben, nagyméretű törölközőt kapunk. A szobában padlófűtés van, légkondicionáló a falon, ha szükséges. Szerintem a helyszín pont ideális egy meghitt, masszázssal egybekötött randira.

Hirdető külseje

Lili feltett képei alapján semmi csalódás nem fog érni. Egy nagyon bájos, szép arcú, szexi csajszival fogsz találkozni. Mélybarna szemei, csábos mosolya, nőies kisugárzása már az első perctől kezdve levesz a lábadról. A teste, mint a képein látsz, csak itt hozzá is érhetsz. Finom selymes tapintású feszes bőre, gyönyörű mellei, az a popsi, rögtön beindítja agyadban a dopamin termelést. Kedves, közvetlen, nem elszállós, ha úgy alakul bujós cica. Melltartó-tanga összeállítás volt a fogadóruha, nem sokat hagyva a képzeletedre.

Masszázs

Mint már említettem, Lili egy piros, bikavadító melltartó és piros tangaszerűségben nyitott ajtót. Beslisszoltam, majd örömünkben több puszit is nyomtunk egymás orcájára Cipő, dzseki le, ölelés folytatódik, Lili hellyel kinál a kanapén, narancslét hoz. Elmegyek kezet mosni, mégiscsak Bkv-val jöttem, gyorsan ki, majd vissza gyönyörű vendéglátóm mellé. Átkaroljuk egymást, beszélgetünk erről-arról, időnként csokolózunk. Ez olyan valódi csók, volt, legalábbis annak tünt, akkor és ott. Én még ruhában voltam, de már eléggé vágytunk(tam) egymásra. De hát mi ebben a masszázs? Tulajdonképpen semmi, ha csak nem az egymás simogatása által kiváltott izomlazulás. Feláltam, maradék ruhámat levettem, de valahogy megint összegabajodtunk, csók, kezeink már a másik örömét keresik. Lili már nem száraz, a farkam meg áll rendesen. De még nem zuhanyoztam, be a kabinban, Lili utánam.
Ő nekem segít én neki a tisztálkodásban.

Kényeztetés

Mikor már én is végeztem, Lili már a matracon várt meztelenül teljes szépségében. Melléfeküdtem, magam felé fordítottam, arcát, nyakát csókoltam ezerrel, majd ajkunk újra heves csókban forrtak össze. Ami ezután következett, azt nevezhetnénk egy behatolás nélküli pettingnek is akár. Forrt a levegő kettőnk között az tuti, mindketten egymás örömét keresve simogattuk az erogénabb részeket. Egy idő után, félve, hogy így megyek el, már csak az én ujjaim szeretgették Lili nedves punciját. Oldalt fekve magamhoz öleltem, szapora légzése, egyre sűrűsödő sóhajai, forró csókjai a nyakamra egyértelműen jelezték orgazmusa közeledtét, ami hamarosan be is következett. Teste megfeszült, magához húzott, kicsit megremegett. Megcsókoltam és a karjaimban tartottam még egy keveset.
Ezután Lili hanyatt fektetett, szájával testem kényeztetésébe kezdett. De nem sokára már keblei szántották fel nemesebbik részemet. Mielőtt elfelejteném azért egy kis olaj is segítette Lili tevénységét. Eljött az ideje amikor már csak a makkosra koncentrált. Mikor már kellő állapotba került szájával latexet görgetett rá. Lili eltüntette a makkost, fejecskéje ügyesen, finoman, ahogy szeretem diktálta a tempót. Fejem alatt párna volt, kiváló pcició ahhoz, hogy ne csak érezzem, lássam is, milyen élvezetben részesít Lili francia tudásával. Mivel már amúgy is eléggé fel voltam spanolva egyszer csak besötétedett, majd a felhők fölé emelkedtem és egy kicsit ott is maradtam. Visszatérésem zökkenő mentes volt, Lili megvárt, majd elvitte kelepcébe zárt szaporító anyagon. Ezután, mivel még volt időnk felajánlotta, hogy megmasszíroz ha szeretném. Megköszöntem, de én inkább puncijával szerettem volna még törődni, amivel mindketten egyetértettünk. Most Lili feje alá került a párna. Nyakától kezdve végigcsókoltam kívánatos testét. Amikor már szép csupasz punciját elértem, csak azzal törődtem. Gyengéden adagoltam a szeretetet nyelvemmel, semmi durvulás. Két kezemmel feneke alá nyúlva igyekeztem rajongásomat kimutatni vendéglátómnak. Emlékeim szerint ez sikerült is, Lili testbeszéde is erre utalt. Combjait ezután átmasszíroztam kicsit, úgy láttam jól esik neki. Sajnos a másfél óra hamar elszaladt, újra a vizesblokk meglátogatása következett. Miközben öltöztem, beszélgettünk, kaptam még egy pohár dzsúzt, nem siettetett, semmi tipli.

Elszámolás

A végén történt, másfél óra vizitdíját tettem a kisasztalra. Honlapján Lili megadja, mennyi az annyi. Teljesen korrekt. Extráról nem tudok.

Lili 2022, felejthetetlen masszázs

  Thomasino

Egyeztetés

Privát üzenetben szoktam időpontot egyeztetni, majd VTR-en még megerösítem.

Megközelítés

Egyértelmű cím, autóval könnyen megközelíthető. A csendes kis utcába a ház elött ingyenesen lehet parkolni.

Helyszín

Kicsi lakás, célnak megfelelő .Szoba hangulatosan berendezett. Egy kanapé a cuccoknak, kis szekrény az accessories-nak, masszázs pad, és a földön egy nagy tatami. Rend tisztaság, finom illat,
hangulat világítás, tükrök a jobb rálátás érdekében.
Fürdőben kád, sok tusfürdő, friss törölköző. A lakás teljesen rendbe van.

Hirdető külseje

Lili egy kedves csupa derű, mosolygós, érett hölgy.
Barna haja, barna szemecskéi, selymes bőre, csodás alakja őszinte mosolya, kedvessége egyszerűen megfog és rabul ejt. De ezzel szerintem nem csak én vagyok így, aki volt már nála tudják miről beszélek.
Korához mérten nagyon csinos. Sportos alakja simán felveszi a versenyt a fiatalabb generációval. Ciciben van egy kis sebészeti rá segítés, de nagyon jól sikerült. Formára és méretre is tökéletes, abszolut természetes mind ránézésre mind fogásra, még a nyomát sem látni a beavatkozásnak . Bőre selymes, feszes, popsi inkább kisebb méretű.
Alkatához mérten arányos, csinos nő, szóval perfekt. Képein ő szerepel. A képei teljes mértékben fedik a valóságot.

Masszázs

Lilinél már a közös fűrdésnél kezdődik a kölcsönös masszázs. Mert aki VTR-en keresztül foglal annak jár egy kellemes közös fürdés. És valljuk be, itt nem csak a tisztálkodásról szól a dolog, könnyed beszélgetés, simogatás, puszilgatás és nevetgélés, amolyan előjáték már. Persze közben alaposan behabosítjuk egymást. Nem szoktam kihagyni a közös fürdőzést már csak azért sem, mert ebben a formában már nem számít elpocsékolt időnek részemről. Miután bemegyünk a szobába mindig masszázzsal szoktunk kezdeni. Masszázsa kellemes inkább simogató, de alapos. Nála van lehetőség, hogy vendége csillogtassa masszázs tudását rajta. Én szoktam eldönteni, hogy ki masszíroz kit. Általában Lilit kérem meg, hogy feküdjön fel a tatamira. Szépen hasra fekszik és elkezdem simogatni olajos kezemmel felülről lefelé, közben figyelve rezdüléseit. Csukott szemmel jóleső mosollyal az arcán fogadja törödésemet, közben puszikkal füszerezem simogató masszázsomat.

Kényeztetés

Fordulás követően a koreográfia ugyan az, ikrek beolajozása után haladok lefelé. Puncihoz érve puszikkal halmozom el környékét, combok belső felét sem kihagyva, majd nyelvemmel kényeztetem. Ekkor felgyorsul a légzése és elönti a forróság, majd kis idő múlva hangját is hallatja. Szépen körbe puszilgatom a szárnyacskákat majd a nyelvemmel kényeztetem csuprocskáját is. Kezeink ekkor összefonódnak. Majd idővel egyre szorosabban fogja kezem, onnan tudom, hogy már nem kell sok neki. Légzése felgyorsul, teste megfeszül és már el is röppent a kis madárkám........A masszázs után kis pihi, majd a tatamin folytatódik a szeánsz. Ekkor cserélünk szerepet, majd az intim részek kölcsönös érintésével simogatásával folytatjuk. Majd finom cicis csuszka veszi kezdetét. Mikor már kellően megkeményedett a cerka, észrevétlenül felkerül a gumi, amelyet Lili szájával helyez fel profi módon.
Itt álljunk meg egy kicsit.Többen ki voltak akadva a gumis franciára beszámolójukban. Lilinél csak gumis francia van. Ezt tudni kell. Akinek ez derogál az el se menjen hozzá.
Valjuk be, jobb a natúr, de itt az nincs. Van ennek jó oldala is, így sokkal kisebb az esélye, hogy valamit még haza viszünk az élményeken felül.
Szóval, a francia órát nagyon jó érzékkel mutatja be, kellő vákummal, kéz rásegítéssel, ügyes nyelvjátékkal, szépen eltüntetve szájában a rudazatot. Higgyétek el nem lehet nála sokáig bírni, nagyon ügyes. Ha nem szeretnék hamar félájultan feküdni a gyönyörtől, akkor kérni szoktam a helycserés támadást, vagy olajos kézi kényeztetést levezetéssel. A kézzel való kigyóbüvölést is nagyon profi módon végzi. Mindkettőnél kirobbanó sikert ér el nálam. Ha kellően férfias vagy másfél órában kétszer is elvisz téged a gyönyör kapujában. Te is elviheted őt, ha kedves és figyelmes vagy vele, meg persze van hozzá érzéked.

Elszámolás

Az ajándékomat mindig előre a kis szekrénykére szoktam tenni, kicsit megtoldva.
Amit kapok az sokkal többet jelent nekem, mint amit otthagyok.

Lili 2022, felejthetetlen masszázs

  satyros

Egyeztetés

Korábbi levelezésünk révén éltem a kedves meghívással és ugyan nem volt egyszerű mindkettőnknek megfelelő időpontot találnunk a nyári szabadságok és pihenések miatt, de a végén csak összejött a találkozó. Nagyon nem bántan meg!!😍

Megközelítés

Zuglói TESCO közelében van az a kis utca ,amelyben egy jópár éve épült házban található a “rendelő”. GPS pontosan odavisz , parkolni nem nehéz annak ellenére, hogy sok autó várakozik az utcában és a parkolás ingyenes. A közeli Fogarasi úton jár a troli , aki BKV-val jön, annak így lehet megközelíteni.

Helyszín

A ház bejáratát könnyű megtalálni, a kód nagyon egyszerű és az első emeletre kell csak felgyalogolni. Belépve a lakásba rögtön az volt az érzésem, hogy milyen kellemes hely! 👍🏻 Nem nagy, kb. 2 szoba és egy nappali lehet benne, de ezt csak gondolom, mivel a tetthelyen, a fürdőszobán és az előszobán kívül más helységben nem jártam. A fürdő is rendben van, mert bár ugyan kád van benne, de függönnyel lehet elkerülni azt , hogy utána ússzon a fürdőszoba. A szobában van masszázságy és TATAMI, a vendég kérésének megfelelő helyeken történnek a különböző események.

Hirdető külseje

Az ajtó kinyílt én meg beléptem és megpillantottam Lili-t! Ugyan Nelli is mély benyomást tett rám anno , de az emlékek azért koptak az idő előhaladtával, így aztán nem csoda, hogy tátva maradt a szám! Gyönyörű vagy!!😍 talán valami ilyesmi jött ki a számon és tényleg nem tudtam leplezni a bámulatomat. Nekem Lili egy majdnem tökéletes Nő, de messze-messze az a fajta, aki után az utcán is megfordulsz, de a strandon még egy fának is nekimész, amikor utána bámulsz és úgy mész tovább hátrafordított fejjel. Szóval az arca és a mosolya (ami szinte folyamatosan jelen van) megragadja és nem ereszti a tekintetet. Illetve az első pillanatokban , mert aztán az ennél is nagyobb szemvonzó “mágnes”, a gyönyörű mellek hatása érvényesül és oda ugrik a fókusz. És ott is marad! 🙈
Persze nagyon ciki, amikor beszélnek hozzád, Te meg csak bámulod a dekoltázst és azon gondolkodsz, hogy mikor láthatod, foghatod , simogathatod és csókolgatod Őket!
Lili alakja is ideális: nem vékony, nem molett, hanem pontosan olyan, amit jó magadhoz húzni! Én is így tettem már az előszobában. A bőre nyári vagy szolibarna, de a lényeg, hogy szép a színe és nagyon kellemes tapintása van. Ellenállhatatlan a vágy a simogatására, csókolgatására.

Masszázs

Az ajtón belépve egyből megöleltük egymást, érződött, hogy zavarban vagyunk , hisz vszeg mindkettőnknek a szokványostól eltérő volt ez a szituáció. Miután ezt tisztáztuk és egy jót nevettünk ezen, bementünk a szobába. Ott tovább ismerkedtünk egymással, alapvetően simogatás formájában, ami nagyon jó bevezetés volt a vtr-ben kért közös fürdés előtt. A zuhany alatt már egy-egy apró csók is elcsattant, a visszafogott fajtából. Az egész légkörre amúgy ez lenne a legmegfelelőbb szó. Nem a szenvedély volt jellemző semmire az ott tartózkodásom alatt, hanem az érzékiség az érintésekkel és simogatásokkal. Alaposan megmostuk egymást, illetve az a koreográfia része lehetett, hogy az akkor már vérrel telt farkamat nekem kellett megmosnom és hasonlóképpen ő mosta meg a saját intim területeit.
A szobába visszatérve megkérdezte, hogy hol legyen a masszázs. Rábíztam a választást, ahol neki kényelmesebb, mert én bárhol tudok élvezni egy jó masszírozást. Hát ezt a masszázspadon élveztem!! Nagyon jól esett annak ellenére (vagy pont ezért?!🤪) , hogy ebben a szakaszban csak és kizárólag annyi erotika volt, hogy a mellei hozzá-hozzá értek a hátamhoz egy-egy mozdulatnál. A fürdés után már nem vett fel semmit
A lábamnál kezdte , haladt felfelé, a fenekemnél elidőzött aztán kérdezte, hogy akarom-e a hátamat és a nyakamat is. Persze, hogy akartam, mert erős mozdulatokkal operált és nagyon jóleső érzés volt ez. Még kb negyed óráig dolgozott rajtam hasonló módon és intenzitással, amikor is az “egészségedre” jókívánsággal jelezte, hogy véget ért a programnak ez a része. Már kicsit több, mint fél óra telt el ekkor az érkezésemtől, de nekem pár pillanatnak tűnt. Mit tesz a relativitás?! Amikor a partner Végig mosolyog és vidám hangulatú, kötetlen beszélgetés folyik?😉😉

Kényeztetés

A masszázspadról leszállva a tatamin következett a folytatás. Hanyatt feküdtem és vártam a folytatást. Nagyon kívántam, hogy érintsem, hogy érintsen, hogy csókoljam, hogy csókoljon. Most is a finom érintések, az apró csókok a simogatás, a mellek kényeztetése jellemezték a pillanatokat. Élveztem mindent, amit Lili adott. Én is viszonoztam volna a kedvességét, de mozdulataiból, helyezkedéséből úgy éreztem, hogy nem igényelné, így nem erőltettem, pedig nagyon szívesen megkóstoltam volna a titokzatos és csábító kelyhét. Így maradtam én főszereplőként a középpontban és úgy éreztem, hogy ott minden tényleg csak rólam szólt. A kezei játéka, a mellei között történő csúszka majd az ikrek számba adása nagyon megkeményített. Minden egyes szívdobbanásomra mozdult egyet a farkam, ahogy lüktetett benne(m) a vér. Szemmel láthatóan tetszett neki, hogy milyen hatást vált ki belőlem. Legszívesebben ott helyben felfaltam volna. De nem tettem😄😄
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az elejétől fogva jellemző barátnő érzés mennyire fokozta a pozitív hangulatot. A tüzet, a legjobb értelembe vett feszültséget, ami ott vibrált közöttünk.
Izgató volt, hogy minden úgy történt ahogy szerette volna, Ő irányított teljes mértékben. Egyszer csak felkerült rám a gumi, ami most már nem ért meglepetésként, így nem is azt a reakciót változta ki belőlem, mint a múltkor.
A gumi felhelyezése után kezdetét vette az incselkedés egy újabb fejezete. Szép fokozatosan ismerkedett a velem egykorúval. Csókolgatta, nyalogatta szinte a tekintetével becézte és fokozatosan vette birtokba. Pár perc után azt vettem észre, hogy majdnem teljesen eltüntette, abszolút mélytorkos elemeket alkalmazva. Aztán ismét lágyabb ritmusra váltott és úgy folytatta. Tű pontosan ráérzett, hogy hogyan szeretem és miként lehet velem kapartatni a falat a kéjtől. Pár perc alatt kivégzett volna, ha nem lett volna gumi rajtam, de mivel ez egy kötelező kellék nála, így könnyen adtam át magam a mozdulatok és szívóerő teljes élvezetének. Csak rajtam múlt (vagy csak én gondolom így😄😄), hogy meddig tart ez a formáció. De percekkel később, miközben pont azon gondolkodtam, hogy hová lenne jobb kiengedni az utódokat (melle közé vagy a szájába) egyszer csak éreztem, hogy megállíthatatlanul közeleg a vég. Nem fogtam vissza magam és egy hatalmasat élveztem!! Ő, mint egy igazi barátnő még tovább mozgott és kényeztetett a szájával, gondolom amíg érezte az elemi erejű lüktetésem, hagyott lenyugodni és után odabújt hozzám. Magamhoz szorítottam és megcsókoltam. Felejthetetlen pillanat volt!😄😄
Percek teltek el így , majd megszabadított a gumitól és megtisztogatott. Az időnk sajnos le is járt, így elmentem zuhanyozni és lassan távoztam.

Elszámolás

Megtartotta a szavát és a vendége voltam erre az alkalomra. Szerintem jó befektetést csinált, mert azáltal, hogy ilyen élményem volt, hamarosan visszatérek Hozzá!

Lili, nagyon jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam meg a hirdetését még anno a megjelenést követően szinte azonnal és az óta rendszeresek a szeánszaink. Egyaránt működik közöttünk a belső levelezés, az SMS és a VTR. Mindig több nappal előre szoktunk egyeztetni és az időpontok megállapítása során nagyon rugalmas. Elérni nem könnyű, de amikor megcsörgetem, és nem veszi fel, akkor is nyugodt vagyok, mert tudom, hogy amint lehetősége engedi, hamarosan jelentkezni fog.

Megközelítés

Lilivel már az új helyén randiztam, amely nagyon jól megközelíthető mindenféle közlekedési móddal. Ugyanis az M3 bevezetőről a Nagy Lajos király útjánál letérve a Bosnyák térig a félutat kell megcéloznunk, ami tömegközlekedéssel nagyon egyszerű, mert busz és több villamos is jár itt.
Gépkocsival is nagyon egyszerű az odajutás, a parkolás viszont néha jelenthet kis többlet időt, de most nekem szerencsém volt, mert nagyon közel találtam üres helyet. Úgy láttam, a környéken a parkolás mindenütt fizetős,.
A megadott cím egyértelmű, a GPS pontosan odavisz, továbbá Lili még hajszálpontos és jól érthető iránymutatást is ad, hogy pontosan hol található a bejárat.

Helyszín

Lilinek az előző helye is nagyon szép és praktikus volt, azonban az új rendelője nagyságrenddel jobb még annál is. Ugyanis Lili egy valóságos ékszerdobozt alkotva egy nagyon hangulatos és szép helyet alakított ki. A lakás nem nagy, viszont éppen ezért nagyon barátságos és semmi szalon feeling nem érződik annak ellenére, hogy egyértelmű annak a felhasználási célja.
A lakásba lépve egy nagyobb térbe érkezünk, ahol a balra lévő fogason le tudjuk tenni a kabátot. Jobbra van egy konyhasarok, ettől jobbra a mindennel felszerelt zuhanyfülkés fürdő, majd ettől is jobbra, a különálló WC. A zuhanyfülke egyszemélyesnek épült, de éppen ez fokozza még inkább a varázsát a Lilivel való közös fürdésnek.
Azonban a leglényegesebb része a lakásnak az, ahol a szeánsz érdemi része történik, amely el van látva mindennel, ami egy tartalmas szeánszhoz szükséges. Kényelmes kis kanapé ahol meg tudunk szabadulni a ruháinktól és el is tudjuk azokat helyezni.
A kanapétól jobbra van elhelyezve a masszázspad, majd szintén jobbra van a matrac, amely nagyon kényelmes fekvést és elegendő helyet biztosít két ember számára bármilyen pozícióban. A mellette lévő, jól pozicionált hatalmas tükörben pedig nagyon jól lehet az eseményeket és Lilinek a rajtunk gyakorolt tevékenységét követni. A téglalap alakú tükör jelenleg álló pozícióban van, de hamarosan átfordítja Lili és akkor még tovább fog nőni a panoráma.
A helyiség nincsen túl csicsázva, csupán a tükröt szegélyezi LED csík, a takarók, lepedők színválasztása pedig illeszkedik a lakás eredeti színvilágához és dicséri Lili jó ízlését.
Nem szalon, nincsenek vihogó, vagy hangosan telefonáló barátnők, nem tapasztalhatjuk harsányan érkező, vagy távozó kollégák jelenlétét sem.

Hirdető külseje

Amint az fentebb írtam, a helyszín egy ékszerdoboz, abban viszont saját maga Lili az ékszer.
Egy új fotó is felkerült az új helyen történő nyitással együtt, amely éppúgy a valóságot tükrözi, mint már a korábbról megtartott fotói is.
Az adatlapján lévő magassági és súly adatok egyaránt reálisak, amelyek alapján egyértelmű, hogy nem egy anorexiás lány, ugyanakkor semmi felesleg sincs, rajta amit a fotói is sugallanak, azokon semmi slankítás nincs, az arckitakaráson kívül semmi belenyúlás nem történt. Ebből adódóan a formái is a reális valóságot mutatják tetőtől talpig, és ebben a tekintetben sincs a fotókkal semmilyen trükközés a jobb eredmény érdekében. Ugyanis élőben is nagyon formás vádlik és combok, kerek popsi, formás csípő és derék a Lilié. Innen feljebb pedig nem tudok mást mondani, mint, hogy Lili tökéletes kebelcsoda, mert a hibátlan esésű és formájú mellein egyáltalán nem látszik és érzik a kis korrekció.
A formavilág tökéletességén túl mindenképpen fontosnak tartom az érintési és tapintási élményt, ami Lili esetében tetőtől talpig tapasztalható.
Viszonylag kevés a fotója, azonban az új popsis képpel együtt mégis mindent megmutat abból, amit személyesen is tapasztalhatunk.
Ami a fotókon nem látható, az az elbűvölően szép szeme, a magával ragadó meg nem szűnő mosolya, melyeket nagyon jól kiemel a vállára omló selymes, jó illatú haja.
Mindezekhez társul Lilinek a bájossága és a nagyon nagy kedvessége, valamint a tökéletes barátnőként történőként történő viszonyulása.

Masszázs

Mint az utóbbi szeánszainkon már minden esetben történt, így Lili most is utcai ruhában fogadott, ami ezúttal egy nagyon dögös testre simuló fekete nadrág, egy nagyon feszes mélyen dekoltált blúz és magassarkú volt. Lili esetében ezek az utcai szerkók sokkal jobban beindítanak és lázba hoznak, mint egy bugyi melltartó kombóban való fogadás. Még az ajtóban állva végig simítva vádlijától a combján át a popsiját, majd a felsőből kibuggyanó melleit látva azonnal a kis kanapé felavatását indítványoztam, de mire elmondtam volna, akkora már a nyakamat átölelve ült az ölemben. Sűrű csókocskákkal halmoztuk el egymást, de nagyon rövid idő után már hosszan tartó szenvedélyes csókolózásban forrtunk össze.
Fürdés előtt lekerült az utcai szerkó és megláttam a tűzpiros tangát és a melltartót amely igen jól mutatott a szép barna bőrén, majd még jobban a kanapéra dobva.
A közös fürdés során egy kis vízalatti lingam és jóni masszázzsal fűszerezve folytattuk a csókolózást. A fürdés után már egyikünk sem kívánta a kanapé korlátait igénybe venni.
Mivel ez volt a lakásban az első randi, így minden arra szolgáló berendezési tárgyat fel szerettünk volna avatni és így következett a masszázspad. Ennek jegyében, a fürdőből kilépve a masszázspadra kissé felültem, kissé annak támaszkodtam miközben Lili hozzám simult és így leltároztuk egymás testrészeit, a csókolózás hevéből semmit sem veszítve. Lili a csókolózás közben intenzíven babrálta a farkamat, majd a csókot abbahagyta és éreztem a nézésén, hogy többre vágyik, nem csak babrálni szeretné a farkamat, de közben már indult is lefelé. Nagyon lassan haladt és folyamatosan csókokkal halmozott el szinte centiről centire. Én pedig centiről centire jutottam az őrület határáig, hogy mikor érkezik már meg. De nem gyorsított, meghagyva nekem az édes szenvedést, hogy mire megérkezik már a durranás határán legyek. Na, végre megérkezett! De tovább haladt! Megvizslatta a golyóimat, majd úgy indult vissza. De most már nem volt lacafaca, miközben fellehelte a védőruhát, azzal a lendülettel koppig elnyelt, és végre éreztem a forró ajkainak és nyelvének az ölelését. Szégyen, nem szégyen, de a francia tudását, amelyet egyébként kifejezetten imádok, most nem nagyon tudta megcsillogtatni, mert addigra már annyira felhúzott, hogy néhány nyelvcsapást követően kapituláltam és csak néztem ki magamból. Lili nem engedett el, csak amikor már csökkent a kompresszió, majd rádőltem a padra és úgy simogatott, masszírozott vissza Lili a való világba.
Na így történt a masszázspad felavatása, és már nem akartuk sem a kanapé, sem a pad korlátait, hanem sokkal inkább akartuk a matracot felavatni.

Kényeztetés


A matracra való áttelepedés után kértem Lilit, feküdjön kényelmesen a hátára, mert szeretnék a kedvére lenni, aminek nem is volt ellene. Széttárt lábakkal kínálta punciját, én pedig lábai közzé telepedve, kézzel és nyelvvel egyaránt igyekeztem elvinni az orgazmus csúcsa felé. Ha a beszi rólam szólna, akkor leírnám a kéz és nyelvmunkám részleteit, de mivel Liliről szól, így inkább azt írom le, ahogy fogadta a ténykedésem. Nem sok idő után éreztem, hogy a légzése lassul és a lábizmai kissé meg megremegnek, majd a hasán láttam és éreztem hullámzó rezgéseket, amelyekkel együtt már a mellei is szinte pulzálni kezdtek, amiket egyre intenzívebben markolászott, amibe én is bele segítettem. A légzése egyre intenzívebb lett és gyönyörű hangokat hallatva jutott el az orgazmusának a csúcsára. Innen közösen jöttünk lefelé, egy kicsi pihenő után azt éreztem, hogy át tudunk startolni és vissza tud menni a csúcsra. Jól éreztem, mert valóban még egy ugyanolyan orgazmussal ajándékozott meg, mint az előző is volt.
Lili megnyugvását szorosan összebújással segítettük, majd az összebújás csúszkává vált, amit kiadós kebelszexszel fűszerezett. Eközben sokszor nehéz volt eldönteni, hogy én dugom a mellét, vagy Ő veri a mellével a farkamat. Ez nagyon kedvemre volt, de az is, amikor ellentmondást nem tűrően kezdett franciázni, miközben fogalmam sem volt, hogy mikor ruházott fel. Most már meg tudta csillogtatni a francia tudását, és a teljes repertoárját ki tudtam élvezni. Nem maradtak ki a golyók sem a gondoskodásból, miközben a rudamat minden irányból alaposan teljes hosszában ápolta. Nagyon élvezetesen csúszkált az ajkaival a farkamon teljes hosszában. Kértem, hogy 69 – ben folytassuk, amit örömmel fogadott, így egyszerre tudtuk egymást kényeztetni. Miközben mindketten nagyon élveztük a másik tevékenységét, azon túl még tudtunk is közben figyelni egymásra, hogy ki hol tart az orgazmusa felé tartó útján. Így sikerült szinte egyszerre elreppennünk és pihegve bújtunk egymáshoz és konstatáltuk, hogy hibátlanul sikerült a lakásavató.

Elszámolás

A randi két órás volt és negyven szál rózsát fogtam össze a csokorba, amely a fent leírtakat mind tartalmazta. Extrákról nem tudok, szerintem nincsenek. Nem írom az elcsépelt szlogent, hogy Lili maga az extra, mert remélem, a beszámolómból ez ennek leírása nélkül is kiderül.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Múlt heti randink óta néha üzenetet váltottunk, de telefonon egyeztettünk a randi időpontjáról. Könnyen elértem, gond nélkül. Végül nekem munka miatt kicsit csúszott is a kezdés, de nem csinált belőle gondot, időben jeleztem neki üzenetben amire válaszolt is. Szóval gördülékeny volt minden.

Megközelítés

Autóval történt, parkolás ingyenes még és ráadásul hely is volt. Tömegközlekedés szempontból sem rossz a hely, metró és egészséges séta kombinációval jól megközelíthető a hely ill. trolival is.

Helyszín

A lakótömb újabbak közé tartozik az utcában. Tiszta rendezett utca, kevesen sétálnak szóval még az utca is elég diszkrét. A lakás szép, látszik rajt, hogy a funkcióját tekintve erotikus masszázsra lett kialakítva, több tükörben lehet mozizni. Higiénia tökéletesen megfelel, minden tiszta, rendezett. A fürdő tiszta a zuhanycsap trükkös, aki nem ilyet használ annak kicsit fura lehet, de ez ne ijesszen el senkit. Tusfürdőválaszték bőséges, pont van olyan amit én is használok otthon.
Masszázsszobában tatami és masszázspad áll rendelkezésre, én tatami mellett döntöttem az elég kényelmes :-)

Hirdető külseje

Nagyon kedves, aranyos, érzéki nő. Fekete melltartóban és tangában fogadott. Nagyon csábító volt már akkor legszívesebben már a belépéskor letéptem volna róla mindent és azonnal kinyaltam volna... de ugye ez nem az a hely és én úriember vagyok. Szóval szép arc, csillogó szemek, de aki itt megáll az nagyon profi, ugyanis azok a mellek múlt hét óta nem lettek kisebbek, szép nagyok, turbózva persze, de egy élmény a látvány is.

Masszázs

Kicsit késtem munka miatt, de időben jeleztem neki, probléma mentesen meg tudtuk beszélni. Címet újra tisztáztuk és ahogy leraktam a kocsit már siettem is a házhoz és csörgettem meg, hogy bejuthassak. Ismerősként köszöntöttük egymást, és két puszi után indultam a szobába lepakolni. Kaptam egy törölközőt és már indultam is zuhanoyzni. Gyors zuhany és szájvizes frissítés után siettem a szobába, ahol vendéglátóm már ruha nélkül várt.
Egymással szemben állva simogattuk egymást, puszik mindenhova, finom simogatások, érzéki mozdulatok sora... nagyon izgató volt és már ágaskodtam is. Finoman simogatta a farkam közben mosolyogtunk egymásra és puszilgattuk egymást. Gumiért nyúlt kényelembe helyeztem magam, ő szájjal felhelyezte a gumit és már szájában is voltam. Nyalta, szívta szopta ingerelt rendesen úgyhogy nagyon gyorsan el is élveztem. Olyan orgazmusom volt, hogy a lábam is beleremegett... letisztogatott majd indulhatott a masszázs szeánsz :-) elég kemény heteken vagyok túl munka miatt, és ki is jött a stressz rajtam, elég erősen és hosszan kellett maszírozni a hátam és a vállam. Nagyon jól esett. Felfrissültem, teljesen. Teljesen átmaszírozott a vádliktól kezdte, közepesen erős mozdulatokkal egészen a nyakamig. Vállamnál és a hátamnál sokat időzött, de kellett is és jól is esett. Elérkeztünk ahhoz a részhez, amikor a masszázs befejeződött és erotikus rész következett ismét... kértem hogy feküdjön a hátára, szeretném kényeztetni én is. Végig csókoltam, pusziltam, nyaltam, faltam testét, a fülébe súgtam, hogy ki fogom nyalni és szerintem már ettől be is indult ő is és én is. Melleknél kötelező köröket megtettem jelekből ítélve tetszett a ténykedésem, majd elhelyezkedtem a puncinál és belekezdtem nyelvmutatványomba. Lassan indítva, körkörös modulatokkal nyaltam majd csiklóját ingerelve csak kezeimmel combját átkarolva indult be az intenzív nyelvelés. Öröm volt hallgatni reakcióját, látni ahogy élvezi közben én nem pihenve nyaltam tovább. Miután sikerült elélveznie újra én következtem...
Megkért hogy most én feküdjek a hátamra, felsőtestét beolajozta, és kaptam egy kis olajos csúszka masszázst. Közben a cicik közé bevetődött már álló farkam. Néha rászorítottam és ő már nyúlt a gumiért, hogy szájába vegyen. Hosszan kényeztetett, nyalta-falta a farkam hosszú percekig élveztem bólogatását, de most kicsit több ingerre volt szükségem és kértem hajoljon fölém és a cikiket az arcomba nyomta, szopogattam nyaltam a ciciket, közben az egyik kezemmel a popsiját markoltam, másik kezemmel a cicit irányítottam, majd a kemény farkamhoz nyúltam és kivertem magamnak. Közben folyamatosan a nyakam csókolta, nyomta hozzám ciciket, éreztem a mellkasomon... nagyon élvezetes volt...
Kértem 2 perc pihenőt majd letisztogattam magam és irány a levezető zuhany. Megbeszéltük öltözés közben, hogy nagyon jól sikerült egymásra hangolódni, élvezetes erotikus masszázspillanatok vannak mögöttünk és remélhetőleg találkozunk még :-)

Kényeztetés

Nem akarom megbontani, a másfél órában kétszeri lehetőséget használtam ki. Fenti részben kifejtettem bővebben.

Elszámolás

Extra nincs, ő maga az! Előre tettem a kis komódra a megbeszélt összeget. Adatlapon is szerepel az összeg, randink végéig ott is maradt.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

Mikor megjelent a hirdetése a 14. kerületben azonnal feltűnt, írtam is neki azonnal üzenetet, hogy remélem mihamarabb tudunk találkozni. Aztán munka miatt úgy alakult, hogy 1 hónapot kellett várni a találkozóra, sajna nagyon sokat melózok és a rendelési időkből kicsúszok. Na de vissza az egyeztetésre... szóval volt minden, üzenetváltás az oldalon, telefonon is beszéltünk. Azonnal válaszolt mindenre, kedves és rugalmas volt. VTR-t is használ, aki szereti ezt az opciót.

Megközelítés

Én kocsival érkeztem a helyszínre munkából (majd randi után irány vissza munkába...). Könnyen találtam parkolóhelyet (ingyenes). Ha valaki, tömegközlekedéssel menne, semmi gond közelben áll meg troli és azt hiszem busz is. Cím is egyértelmű, újabb építésű lakótömb.

Helyszín

Modernebb maga a lakás. Higiénia teljesen rendben van, látszik, hogy munkára bérli és eszerint van berendezve. Hangulata tökéletes. Rend és tisztaság mindenhol.
Fürdő tiszta, tusfürdő több márka, bőven volt választék (volt olyan is amit én használok).

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő Milf, sőt jobb is élőben mint a képeken. Piros bodyban fogadott, nehéz a szemeibe nézni őszintén megmondom :-) a mellei csalogatják a férfiszemeket. Hosszú barna haj, méretes cicik, formás popsi.
Nagyon kedves, aranyos nőt ismertem meg.

Masszázs

Megbeszéltünk, hogy hosszabb időtartamban belefér a kétszeri lehetőség is és még én is tudom kényeztetni őt. Eliszkoltam zuhanyozni és kicsit felfrissülni így nap végén, de még két munka között. Visszatértem a szobába már ruha nélkül várt és nem tudtam a szemeibe nézni, pedig igyekeztem. A tatami mellett döntöttem, de előtte picit simogattam testét, felülvizsgáltam hogy minden a helyén van-e :-) közben nekem már keményen állt a farkam, és abban maradtunk, hogy először kapok egy kényeztetést. Le is feküdtem a tatamira kaptam egy kis csúszkát, majd felkerült a védőfelszerelés és szájában is voltam. Igazi barátnősen csinálja, lassú mozdulatokkal, érzékien. Kezeit nem használta szerencsére, lassan bólogatott. Hamar ért is a vég, úgyhogy szilviába csomagoltuk a csomagolandót én megfordultam és kaptam most már a masszázst. Krémmel kértem és mondtam h nyugodtan csinálhatja erősen nem számít. Egy kis feszültséggel már kevesebb, úgyhogy jöhet az iromlazítás maszírozás. Tényleg jól esett, svéd masszázs típust kaptam, jól átmaszírozott és megállapítottuk, hogy a számítógépes ülőmunka az eléggé megterhelő a vállaknak. Ott hosszabban időzött is, van mit kimaszírozni a vállamból és a hátamból. Kértem, hogy főleg ezekre a helyekre koncentráljon és ennek eleget is tett. Nagyon jól esett a masszázs, de szerettem volna én is kényeztetni, úgyhogy kértem, hadd forduljak meg és helyezkedjen el most ő és végig akarom simogatni és csókolni a testét. Fülét, nyakát csókoltam, szájra csak puszi fér nála bele, nincs ezzel gond előre megbeszéltük a határokat. Végigcsókoltam testét és a puncijánál elhelyezkedve kedtem meg franciás kényeztetésem. Szépen lassan indítottam és gyorsítottam fel, közben figyeltem reakcióit, tükörben láttam arcát is, hallottam sóhajokat, közben kezeink összekulcsoltuk és nyelvem a lehető legintenzívebben nyalta kelyhét. Szépen nedvesedett és hangja is megjött, sóhajtozott és ekkor feljebb kapcsoltam és el is röpítettem. Hagytam lenyugodni és a belső combajira adtam egy-két puszit és köszöntem meg, hogy partnerem volt. Kis Pihenés után még volt időnk a második élvezésre, úgyhogy én kerültem hátra a tatamin, Lili fölémtérdelt, beolajozta a felsőtestét és egy nagyon érzéki csúszkát kaptam tőle. A végéhez közeledve rámnehezedett és a mellei közel kerültek a fejemhez, nekem ez olyan intenzív érzés volt, hogy el is sültem. Szilviával kaptam segítséget letakarítani magam és kértem még 5 percet pihegni. Nagyon jól esett az egész randi és az még inkább hogy így rámért napvégén. Bevallom nem vagyok masszázsos, de ez így most nagyon kellett és jól esett. Gyönyörű nővel egy érzéki masszázs, kell-e ennél több?! Szerintem nem.

Kényeztetés

Nem tudtam megbontani, a másfél órában kétszeri lehetőséget használtam ki. Fenti részben kifejtettem bővebben.

Elszámolás

A megbeszélt tiszteletdíjat a kis asztalkára helyeztem előre. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Mondhatnám,a szokásos első randinak megfelelő
az egyeztetésünk története! Kapcsolatfelvétel
először belső üzenetben, hamarosan kedves válasz
érkezett, majd ismételt üzenetváltás, ami már
elegendő bizalmat adott a vtr- foglaláshoz.
Két nap múlva telefonon beszélgettünk, szinte
mint ismerősök, Lili nyugodt,kedves hangja tovább
fokozta bizalmamat iránta!
Két nappal találkozásunk előtt, még kedves üzenetvátás is történt.
A szűk egy hét alatt végig visszaköszönt az oldalon
tapasztalt megnyerő stílusa, lelkiismeretessége és
kivételes hozzáállása, azt hiszem most kell
kimondanom, hogy TÖKÉLETES!

Megközelítés

Szerencsés vagyok,mivel csupán öt-tíz perces kényelmes autózást igényelt a Lilihez vezető út,
s mivel számomra ismert Zugló, így rutinfeladat volt.
De azok számára akik távolabbról érkeznek, és
autóval,nem kell a környéken különösen nagy
autóforgalomra számítani, parkoló biztos található a közelben, nem kell a díjazással sem bajlódni,
támpontnak a Fogarasi út, Mogyoródi út alacsonyabb számozású szakaszát említeném.

Közösségi közlekedés piros elektromos járgány, ill
metró legrégebbi vonala, melyről a végállomás
előtti megálló az ideális, és úgy vélem pár perc
séta még szükséges.

Helyszín

Az épület egy modern stílusban épűlt,jó állapotú társasház, bejutás-kijutás egyszerű,maximális diszkréció mellett történik.
A lakásba lépve, bár elterelte figyelmemet Lili, és adottságai
az a bizonyos " kellemes érzés" fogott el, amihez nem kell
árgus szemekkel figyelni, körbepásztázni mindent, ez úgy jön autómatikusa.
Barátságos hangulat, szalon érzés nincs, kellemes illat, halk muzsika mely valóban az alkalomhoz illik, megérkezésem után Lili gyertyát gyújt, a fényviszonyok kiválóak.
A fűrdő tökéletes, szupertiszta, tusfűrdő számtalan, szájvíz,
( azt tudtátok, hogy a tökéletes hatás érdekében 28 mp.-ig
kell bent tartani a szájvizet?), és hófehér törülköző.
Masszázspad, tatami a szobában, tükrök a látvány fokozására, Lilinek remek ízlése van, gondos kezeinek
nyomát észrevenni mindenhol, remek érzékkel kialakított atmoszféra.

Hirdető külseje

Vannak a fotók, és van a valóság! Közhely, ha azt mondom,
ami a képeken, azt kapod vissza a valóságban is, ami bár igaz, de csak a kűlső adottságot illeti. Beléptemkor a fotók
rámköszöntek, örömmel nyugtáztam a látottakat, de azonnal éreztem, hogy ez nem minden, persze, hogy választ kapjak,
kis időt el kellett töltenem alkalmi kedvesemmel.
A látható külső: Lili impozáns keblei uralják a teret és időt, arca végtelenül kedves, számomra kifejezetten A szép érzést keltette( erre még visszatérek), ahogy keblei szemből
vágyat gerjesztenek, úgy feneke is igen szemrevaló, bár szerintem formásabb, talán a karcsússága nem érzékelhető
a fotókon,és ami fontos lehet, hogy az adatlapon szereplő paraméterek valósak kétségkívül, a magasság- alkat- testsúly remekül harmonizál.
És most az arca és mosolya!
Amikor megpillantottam Lili arcát, elégedetten nyugtáztam, hogy szép és mosolygós, és mindíg a szemembe nézett!
Ahogy telt az idő úgy szépült arca, és randink végére már fokozottan éreztem, ès nem voltam rest élvezni is a látványt.
Különlegesnek gondolom ezt, szerintem ez egy ritka adottság!
A randink végén, amikor egymás testét szabadítottuk meg olajtól, bár addíg is láttam egyedi mosolyát, a fűrdőben már meg is fogalmazódott bennem. Egy parányi, egyedi mosoly, leheletnyi kis mozdulattal az arcán, bár nem könnyű észrevenni, nagyon egyedi, izgalmas!
Fogadóruházatát nem tudom pontosan felídézni( bocs), talán piros színű bugyi- felsőrész kombináció, magassarkú, így kb. egy magasak voltunk.

Masszázs

A kétórás programunk a klasszikus koreográfia szerint zajlott,kis ismerkedős beszélgetès után következett a
masszázs, tovább ismerkedtünk, majd fordulàs utá
fokozottan erotikus rész, programunk második fejezete.
Persze a masszázs sem volt erotika mentes, hiszen fürdésből visszatérve Lili már a legszebb öltözékében
fogadott, így már mindent láthattam,egyik keze lazán a masszázspadon, felémfordúlva mosolyával invitált, csábított
én átöleltem, testünk összefonódott, csókoltam nyakát, Ő az enyémet, keblei mellkasomhoz szorította/m, izgalmas összefonódás, ismerkedés! De hát ez a masszázs fejezet,
Lili szemével javaslatot tett, rábíztam magam!
Én hason a tatamin, tükör nekem jobb oldalt, Lili nekem minden oldalról, fejem alatt kispárna, szemem sarkában Lili!
" Krém vagy olaj?" kérdezte Lili, olaj mellett döntöttem, tudván lesznek sikamlós percek, partnerem lábaimnál kezdte, először vádlim, majd combom került sorra, közben
beszélgettünk könnyed és kevésbé könnyed dolgokról.
Remek beszélgetőpartner Lili, bár folyamatosan koncentrált
testemre, érdeklődve hallgatta szavaimat, kérdezett, válaszoltam, én kérdeztem, Ő válaszolt semmi távolságtartás. Szuper hangulat, tükörből láttam, hogy rám néz, éreztem tekintetét, ez a szemkontaktus
végig jelen volt, nem is voltam rest, élveztem "szépülő" arcát,
szemét!
Majd felsőtestem következett! Hasonló mozdulatokkal, mint
előzőleg lábaimnál, közepes erősséggel, de hatékonyan,
rálelve egy-egy gócpontra, hol a lapockámnál, hol a derekam
körül. Minden részt apró, gyors kalapáló mozdulattal fejezett
be, majd tovább, vállaim, felkarom. És jó hangulatú beszégetés, folyamatos szemkontaktus, a nekem jobbról
elhelyezkedő tükörben pedíg rendkívüli látvány, ahogy Lili
mellettem térdel, és combizmai megfeszülnek.
És elhangzott a bűvös szó! " Megfordulhatsz"!

Kényeztetés

Megfordultam!
A maszírozás tovább folytatódod, de már világos volt, hogy
következik az amiért igazán jöttem, a program azon része
ahol a test, tesnek feszül, csókra, csók a válasz, kezeim már
szabadon, így én is érinthettem kedvesem.
Férfiasságom is ébredezett immár, de még türelmmel kellett
várakoznia, egyenlőre a kezek, ajkak, keblek voltak soron.
Lili rámfeküdt, csókolta mellkasom, vállam, néha ajkaink is
összértek, én átöleltem derekát, magamhoz húztam, lábaimat felhúztam, combjaihoz feszítettem, kezemmel fenekét símogattam. Néha a tükörre tekintettem, láttam
testünk összefonódását, láttam ahogy Lili szinte hullámzik
rajtam, majd vissza, elkapom tekinteték, egymás szemébe nézünk, mosoly az ajkain , az a bizonyos mosoly
ami számomra különös érzésként hatott.
Olaj kerül közénk, Lili csúszkál rajtam kebleivel, már a kis Nabutnak is jut az élvezetekből, rendkívül erotikus minden
mozdulata kedvesemnek, melyet fokoz becsukott szeme,
kéjes sóhajai. S hogy én mit élek át? Szinte tudatlanul fekszem, élvezem minden pillanatát, a látványt, Lili testének
érintését, érzem leheletét, hallom szuszogását, széttárt
lábaim között mozog testével, majd én kicsit megszorítom
combjaimmal, így fonódunk össze!
Egyszer csak Lili kezei férfiasságomhoz közelítenek, majd
megérintik azt, de csak épp, parányit, bár nem látom mert
szemem csukva, fejem hátrahajtva, kicsit símogat, lingamszerűen, közben mellkasomat csókolja, én megfeszülve csak annyit sóhajtok" Jézusom! Ez
nagyon jó"! Lili pillanatra kinyitja szemét, rám néz, mosolyog, én vissza, élvezem- élvezzük egymást.
Jobb kezével fejem alatti párna alá nyúl, tudtam mi következik hamarosan, tépő mozdulat hangja, majd szinte
észrevétlenül szájával helyezi büszke barátomra védelmet.
Szinte észre sem veszem, melegséget érzek, Kisnabut
immár Lilivel élvezkedik, én is elképesztően élvezem, nem nézek fel, csak egy- egy pillanatra, elég érezni Lili ajkainak
áldásos tevékenységét, hol azt érzem csak nyelve hegyével,
hol azt, hogy mélyen vagyok, kezei óvatosan farkam tövét szorítják.
Hogy mindez meddíg tart? Gőzöm sincs! Csak azt tudom, hogy nem siettetem, ne legyen vége egyenlőre, és Lili sem
sürget, nem kapkodva haladjunk az orgazmusom hoz vezető úton, közben élvezni mindent mi ezzel együtt jár.
Mindenkit megnyugtatok, aki a gumi- francia szkeptikus, Lili maximálisan kiiktatja az ezzel járó kellemetlenséget, talán én sem gondoltam, teszi ezt teljes természetességgel,
lehet ha nem tudom, látom, észre sem veszem.
Kéjes érzésem fokozódik, egyre szaporábban kapkodom a levegőt, nyílván nem lehet a végtelenségig húzni, persze nem is akarom, széttárt lábam között kedvesem, biztatom
intenzívebb mozdulatokra, kezével könnyítsen fáradt ajkain,
itt már félkönyékre helyezkedek, a látványt sem hagyom ki,
hangosan élvezek a gumiba, ajkai, kezei együttes szorításában.
Hátravágódok, Lili nem siettet, engedi a lenyugvást, tisztogatunk,egymásra mosolygunk, nyugtázzuk elégedettségünket!
A maradék időben fekszünk egymás mellett, oldalt szemben, ölelkezve, beszélgetünk, immár valódi ismerősök, és bár a barátnős hangulat végig fokozottan jelen volt, most és itt
ki is teljesedett.
Elmegyünk egymást lemosdatni, egy pohár víz , öltözés, mosoly kedvesség, csókváltást, búcsúzás, fejben egy újjabb
még teljesebb randi, gondolatával távozok.

Elszámolás

Világos és egyértelmű a tiszteletdíj, az adatlapján szereplő
összeg korrektül megadva időarányosan, én a fűrdő előtt
helyeztem kis asztalkára, randink végén is ott volt.
Amit az adatlapján kínál, korrektül betartja, nincs extra, ha bár számomra, Lili különleges személyisége az extra kategória.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  sug83

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hirdetését, képei elbűvöltek (élőben Lili is:) ) de most volt alkalmas, hogy meglátogassam. Telefonon visszahívott pár perccel az után, hogy hívtam, így könnyen elérhetőnek mondanám, mert ez az első hívás volt. Ekkor elmondta a feltételeket és a lehetőségeket és megállapodtunk egy mindkettőnknek alkalmas időpontban. Megbeszéltük hogy küldök VTR – t is. Ezt meg is tettem amit el is fogadott. Másnap keresett hogy az időpontot változtassuk meg, előre nem várt dolgok miatt, amit meg is tettünk és egy nappal későbbi időpontban egyeztünk meg plusz ismét VTR. Az időpontot illetően nagyon rugalmasak voltunk. :))

Megközelítés

Lili Pesten, Zuglóban várja vendégeit a Zuglói TESCO-tól nem messze. A tömegközlekedésnek sok fajtája segít az odajutásban. Mivel én szgk-val érkeztem, begurultam a megadott utcába és láss csodát találtam egy árnyékos helyet és ez az utca a környéken nem fizetős :) A cím megtalálása egyébként egyszerű, a GPS is pontosan odanavigál.

Helyszín

A keresett lakás egy viszonylag új épületben található. A lépcsőházba bejutva a liftet sem érdemes használni, néhány lépcsőfok az út a lakás bejáratáig. Amint odaértem az ajtó már nyílt is és kíváncsian léptem be, hogy vágyaim nőjét megcsodálhassam. Egy igényesen és praktikusan berendezett lakásban találtam magam. Az előszobából nyílnak a többi helységek: az amerikai konyha, a fürdő a bejárati ajtóval szemben a szoba, ahol az események zajlottak. A fürdőszoba kádas, zuhanyos, függönyös, sokféle tusfürdő és szájöblítő, egy rakás kis eldobható pohár. Kád mellett sok férfi dezodor. Tisztaság, nagy száraz kilépő, szóval minden amit csak kívánni lehet. A masszázs helyszíne egy tágas szoba, méretes masszázspaddal, mellette a falon tükör. A szoba jobb felén a földön nagy méretű tatami jelzi, hogy a kényeztetésre Lili alaposan felkészült :). A tatami jobb oldalán szintén tükör, hogy a látvány is emelje az élmény színvonalát :) A szoba bejáratának jobb oldalán méretes kanapé, mellette egy szobainas az ideiglenesen fölösleges dolgainknak. Szuper hangulatfény, lágy relaxáló jazz muzsika, plusz klíma a falon, hogy a betévedt vándor felüdülhessen ebben a nagy nyári melegben.

Hirdető külseje

Lili külseje egyből megragadta fantáziámat, amit csak fokozott a kedvessége, mosolya. Egy fekete semmiségben fogadott, ami már sok mindent nem takart, de amit igen az már csak testközelben vált elérhetővé. Arányosan vékony alkata, nagy mellei, szép arca nekem nagyon tetszett, míg mosolya csábítóan hívogató volt.
Szóval mindene megvan ami izgató, vágykeltő.

Masszázs

És kezdetét vette a masszázs része a programnak. Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott a feszültség. Jeleztem a problémás területeket és Lili ügyes, erős kezeivel végig dolgozta a bokáimat, vádlijaimat, combjaimat,a derekam, a hátam ill. a lapockánál lévő letapadásokat jól megtalálta és szakszerűen szét is masszírozta a csomókat. Derekamnál és vállamnál többet időzött, ami teljes ellazuláshoz vezetett és megújulva keltem fel a tatamiról hogy a tusolóban lemossam magamról a sok olajat, amiben Lili is segített ügyes kezeivel.

Kényeztetés

Fürdés után meztelenül várt, ami azonnali ölelésre és simizésre sarkallt, cirógattam, csókoltam ahol értem és ezt Lili is lelkesen viszonozta. Élvezkedtünk így egy darabig, múlatván az időt, majd kértem hogy kényeztethessem, amit kedvesen fogadott, így leheveredtünk a tatamira és csókokkal halmoztam el száját, nyakának mindkét oldalát, majd jobb mellének bimbóját nyalakodtam körbe lelkesen és masszírozva közben mellének halmát. Körbenyalva, csókolgatva szépséges mellét, eljutottam a másik csodás bimbóhoz, nyalogatva, lágyan szívogatva, csókolgatva élveztem a csodás halmokat. De hajrá tovább csókjaimmal borítottam hasát, köldökét, vénuszdombját, miközben le- s föl haladva cirógattam combjait kívül, belül, vádliját, bokáját sem kihagyva. Ha már itt voltam, szétnyíló combjai közé helyezkedtem és kívánatos punciját megcsodálva, csókot leheltem rá, majd körbe csókolva, szívogatva combtövét, vénuszdombját, nagyajkait, elérkezett a pillanat hogy lágyan, nagy élvezettel nyelvem belenyaljon, lassan, hosszasan a megnyíló punciba és ott le- s föl simogatva, járva a redőket, majd körözgetve a csikló körül, hölgyem kéjét fokoztam, élvezkedve, hallván sóhajainak szaporodását, mígnem remegő combjai közül, lágyan eltolta furakodó fejemet. Ezek után kis pihegés, dumcsi után jelezte hogy tevei vannak még velem és beolajozva mellkasom, farkam és csodás halmait kezdődött a csúszka. Először golyóim és a rudam kaptak jótékony masszázst, majd rám feküdt és mellei közé csúsztatta lelkes társamat kezdődött élvezkedésem. A csodás mellszex után föl- le csúszott bársonyos testével és hatalmas melleit mesterien használva, bimbóit is számba adva (és én lelkesen szopogatva) elvarázsolta érzékszerveimet, melyet nagymértékben fokozott a látvány, melyet a mellettünk lévő tükörben követhettem nyomon. Látva szerszámom lelkesedését, gumit csókolt rá, és végignyalva teljes hosszában, nyalogatva golyóimat, makkomat, rácsúszott és elnyelte farkamat és forró szája, nyelve, lendületes játékba kezdett a szerszámon. Élvezetes ténykedését igyekeztem minél tovább kiélvezni, de eljött a perc mikor már nem halaszthattam tovább és a gumit levéve nagyot élveztem szorgos kezeire. A bódultságból éledezve jöhetett a romeltakarítás, majd a felajánlott masszázs, utána tusolás, majd simizések, csókok és balra el.

Elszámolás

Előszőr jártam Lilinél, előre adtam a másfél óra tiszteletdíját, annyi volt mint amit megbeszéltünk. Egyébként is így szoktam a korrektség okán. Nincs extrája, Ő maga az extra, a bájával, kedvességével.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Több szempontból is rendhagyó ez a kis beszámoló melléklet. Még nem írtam két napon belül beszámolót, főleg nem ugyanarról a lányról. A Liliről írt előző beszámolómból azért egyértelműen tudtára adtam a világnak, hogy bizony ennek a randinak a szele rendesen megcsapott. Na ne egy Rómeó és Júlia történet jusson eszünkbe, már csak azért sem, mert ott többek közt azonos korosztályról volt szó. Nem. Roppant sablonos és hangsúlyozom csak a magam nevében, saját gondolataimról fecsegek egy keveset, természetesen a lényeget szem előtt tartva, vagyis az olvasó tájékoztatását egy hirdetőről. Na ez elég béna szöveg volt, de hirtelen ez jutott eszembe. Valahogy a Vtr eszembe sem jutott, pedig ez esetben 2 féle bónusz is van Lilinél. Szóval vágytam Lilire, ezért ma reggel a kezdése idején rácsörögtem, próba cseresznye. Felvette, úgy tűnt, örül nekem, én meg félénken rákérdeztem, hogyan néz ki a mai délelőttje. Kérte fél óra múlva újra hívjam, mert a délelőtti vendég még nem csekkolt vissza. Rendicsek mondtam, ez már egy halvány reménysugár. Letelt az idő visszahívtam, az illető nem jelentkezett, úgy hogy enyém volt a pálya másfél órára. Eléggé bele kellett húzni, hogy odaérjek, de a szerencse is mellém szegődött a közlekedés során.

Megközelítés

Ezt a részt már leírtam a múltkor, de egy fontos információval azért kiegészíteném. Semmi képen se Lipótváros irányába induljunk(bocs!). A randi helyszíne Zuglóban, a 14. kerületben van. A kereső elég nagy pontossággal mutatja az irányt, merre, meddig. A tömegközlekedés, metró, busz troli mind jár a közelben. Autóval közeli utcákban biztos van hely, sajnos nem tudom fizetős-e. Budáról tömeggel nekem kb. 40 perc volt összesen sétával együtt.

Helyszín

Helyszín. Kérlek nézd meg az előző beszim, pont úgy rendben van minden. Megerősítem, az egyik legideálisabb randihely, ahol eddig jártam itt az oldalról.

Hirdető külseje

A képek alapján nyugodtan elképzelheted, arckitakarástól nem kell félnetek. Mint már írtam, ez egy kiegészítése az előző 2 nappal írt beszimnek ezért nem részletezném. nekem Lili most is baromira tettszett. A fogadóruha most egy nagyon ízléses, de egyben szexi szürke alsó-felső volt, pici rúzs, arany topánka. Lili most is csillogó szemekkel, mosolyogva várt, úgyhogy már ettől kész voltam.

Masszázs

Naná, hogy volt, Lili minden érintése masszázs a testnek, masszázs a léleknek, mikor ő dédelget. Kiemelném még a péniszemmel végzett intim tornát is, ami szerencsémre egy vissza-vissza térő eleme volt a foglalkozásnak. Igen intenzívre és hatásosra sikeredett az úgynevezett tandem simogatás is amit autodidakta is lehet űzni. Talán még a herezacskó Lili által prezentált érintésterápiáját emelném ki, ami csak növelte testem diszharmóniáját. Részemről is voltak amatőr masszázselemek, talán ide még beillik.

Kényeztetés

Így menet közben jöttem rá, hogy tulajdonképpen ki a francot érdekel egy klónozott történet? Miért nem örülök neki, hogy megint jó volt, szuperül éreztem magam, gondolok rá, elraktározom magamnak. A válasz egyszerű. Mert Lili nem másolta le az előző koreográfiát, hanem rögtönzött, ráérzett dolgokra, emlékezett rá, mit szeretek, könnyen rám hangolódott. Fürdés után öleltem, mintha ezer éve nem találkoztunk volna. Imádom Lilit ölelni, egy igazi boldogság terápia. Olyan kedvesen, odaadóan ölel, hogy ha valami barátnő feeling, ez biztosan az. Egy kicsit leültünk már ruhátlanul a kanapéra, vizet kortyolgattunk, hallgattuk az andalító zenét, majd táncoltunk egy cseppet, csak az íze miatt. Összebújtunk, egy kicsit megállt az idő. Előszőr a masszázspad volt bujálkodásunk helyszíne, szerintem itt lehet a legjobban a másik testét megszeretgetni. Lili vállalta, hogy elsőként ,,áldozza" fel magát a szerelem oltárán. Egy ideig egyedül hódoltam Lili testének ellazításában, de volt néhány apró jelzés, hogy lehetne ezt még finomítani. Kértem, mutassa meg pontosan, végül is mindenki a saját testét ismeri a legjobban. Lili ujjacskája került az enyém helyére és elkezdődött a bemutató performansz. Nagyon figyelmesen néztem, a jó pap is holtig tanul. Lilinek nagyon jól állt a maszti, kövezzenek meg, de élveztem még nézni is. Lili szépen haladt a végkifejlett felé, álló farkamat egy kis olajozás után szabad kezébe adtam, amit mohón csavargatni, húzogatni kezdett. Majd én befejezem, mondtam neki, úgy is lett, Lili kicsit megremegett, popsiját kicsit megemelte, kezemet finoman elhúzta a már kicsit sem száraz nunijától. Másik kezében még mindig hűségesen ott tartotta makkosomat, ami már eléggé izgatott volt. Ezután javasoltam Lilinek maradjunk még a padon, majd helyet cseréltünk. Kaptam puszikat mindenhova, aztán egyszer csak hopp, már fent is volt az orkánkabát. Lili bemutatta azt a fajta francia tudását, ami valóban csak az ő védjegye, nagyon eltalálta, hogyan szeretem. Ekkor már moziztam a tükörben, pazar látvány volt, ahogy Lili a farkammal játszott a szájával. Néha félrehúztam a haját, hogy ne zavarja tevékenységében, de nem lehetett kizökkenteni. Lehet, hogy igaziból élvezte is? Vehemensen járt a feje különböző taktikával, baromi jó érzés volt. Egyszerűen nem tudtam elmenni, közben meg folyamatosan jó volt. Időt kértem, javasoltam menjünk át a tatamira. Farkamon az óvszerrel lefeküdtem, hogy ott végezzen ki, megint a szájában, megint qurva jó, de még a skacok a zacsiban. Kicsit lemegyek Lili lábai közé, nyelvem teszi a dolgát, kezét a csiklójára teszem, miközben én a bejáratot nyalom ezerrel. Ez megteszi hatását, Lili újra elröppen, kecsesen, mint egy pillangó. Felülök hozzá, hogy úgy játsszon kicsiénnel, közben egyik kezemmel széttárt lába közé nyúlok. Nézzük egymást, már ő is szeretné, hogy nekem jó legyen. Újra a hátamra fekszem, Lili végső rohamra készül, van még negyed óránk, nehogy má.....Persze, hogy nem, Lili buksija keményen jár fel-alá, nyelve sokszor csak a makkost nyaldossa. Már érzem, hogy nem sok van hátra, kérem vegye ki, úgy legyek boldog. Úgy is tesz, gyorsan lerántja a kelléket, néhány húzás és úgy elmegyek, hogy szerintem egy pillanatra beáll a klinikai halál. Kinyúlok, mint egy büdös bogár és abban a pillanatban pont leszarok mindent.... Lili mellém bújik, még ölelne, de nem akarom feltartani, szorosan átölelem és megyek a fürdőbe.

Elszámolás

Már ismertem a csokorméretet, az elején odaadtam, habár nem kérte előre. Nem tudok extráról, valszeg nincs is.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Lilire akkor figyeltem fel először, amikor egy régebben megírt, még az előző helyén történt randira írt egy emlékezetes reagot. Ez az írás számomra nagyon szimpatikus volt, írtam is a csevegőjébe néhány elismerő sort és egyúttal a kedvenceim közé raktam. Aki nem emlékszik rá, a lényeg: Az előző helyén, ahol még nem ő kezelte az oldalát, történt egy kis félreértés, amit a vendég meg is írt. Lilinek a mostani, új helyén az első dolga volt, hogy engesztelő, grátisz randira hívja az akkori ,,károsultat". Randipartnert keresvén a minap Llili oldalát választottam ki kedvenceimből. Szerencsém volt felvette, és kedves hangján, türelmesen, udvariasan válaszolt aktuális kérdéseimre. Nálam a kinézeten kívül legalább annyira fontos egy randi előtt a személyes beszélgetés, amit soha nem hagyok ki. A beszélgetés megerősített abban, hogy Lili lesz az eljövendő masszőz partnerem. Néhány nap múlva Vtr-en kértem tőle időpontot, ami megfelelt neki is.

Megközelítés

Mint említettem Lili már nem Budán, hanem Pesten, Zuglóban várja vendégeit. Zugló ún. Törökőr részén az Egressy, Mogyoródi, Fogarasi enklávéban. A tömegközlekedési eszközök számtalan fajtája segít az odajutásban. Ezt használtam én is Budáról egy átszálás, plusz 5 perc séta. Gépjárművel szerintem nem nehéz helyet találni, nem tudom fizetős-e. A cím megtalálása egyszerű, gondolom a GPS is pontosan odanavigál.

Helyszín

Keresztutca a már fent említett főútvonalak egyikéből, régebbi és újabb házakkal. A keresett ingatlan helyszíne egy nem túl régi épületben található. A lépcsőházba bejutva a liftet sem érdemes használni, kb 20m, néhány lépcsőfok az út a lakás bejáratáig. Koppintottam egyet és az ajtó már nyílt is, én meg be. Annyit már a legelején leszögezhetek, hogy kevés ilyen jó állapotú, igényesen és praktikusan berendezett lakásban jártam már többéves ittlétem során. Az előszobából, mint általában nyílnak a többi helységek. Rögtön jobbra egy tolóajtós amerikai konyha, vele szemben sréhen a fürdő. Fürdővel szemben az egyik szoba, a bejárati ajtóval szemben a másik szoba, ahol az események zajlottak. A fürdőszoba kádas, zuhanyos, függönyös, végében min. 8 féle tusfürdő és nemcsak üres flakon, mind jó minőségű. Mosdó felett kis üveges szekrényben 5 féle szájöblítő, mosdó szélén egy rakás kis eldobható pohár. Kád mellett egy polc, vagy 6féle ffi. dezodorral. Nem emlékszem mikor voltam utoljára ilyen jól felszerelt fürdőben. Tisztaság, nagy száraz kilépő, cool! A terápia helyszinéűl szolgáló szoba tágas, a tárgyak és bútorok a helység funkcióját hűen tükrözik. Bal oldalon méretes spéci masszpad, mellette a falon tükör. Masszpad mögött polcrendszer zenekütyüvel. A szoba jobb felén a földön nagyméretű tatami jelzi, hogy a kényeztetés egyéb formái is előfordulhatnak. A tatami jobb oldalán szintén végig tükör, ha valaki időközben kócos lenne. A szoba bejáratának jobb oldalán méretes bőrkanapé(!), mellette egy szobainas. Szuper hangulatfény, lágy jazzmuzsika, klíma a falon, a szoba végén függöny elhúzva.....

Hirdető külseje

Amikor már bent voltam, ő meg kint az ajtó mögül, a látvány enyhén szólva mellbe vágott, természetesen jó értelemben. Valljuk be őszintén, hiába a képek, meg néhány beszi, azért a valóság mindig ott, akkor, személyesen éri az embert, így vagy úgy. Kaptam két puszit, picit hátrébbállt, én meg csak néztem és nem akartam elhinni, hogy ez most a valóság. Lili egy naggyon csinos, széparcú, csillogó szemű tündér, aki most átment szexibe. Valamilyen színű, cérnavékony alsó-felső volt a fogadó ,,ruhája", egy aranyszínű magassarkú szandállal. Ezek szerint van ilyen a profi fotós által készített képet űbereli a valóság. Lili mindene formás, ha festő lennék, vagy szobrász biztos, hogy őt kérném fel modellnek. Nem túl magas csajszi, de arányos testalkata teszi igazán vonzóvá. Arca nekem kifejezetten bejön, mindig is szerettem a mediterrán típusú lányokat. Szép barna szemek, mosolya lehengerlően szexi, nőiessége is a latin nőket idézi. Keblei habár átestek már némi igazításon, eredeti hatásúak, szép formájúak, illenek hozzá. Lilinek van az a fajta kisugárzása ami a nőt igazán azzá teszi. Honnan tudom? Onnan, hogy már az első finom ölelésünk is olyan hatást váltott ki belőlem, amit csak nagyon ritkán szoktam érezni. Szóval már az elejétől megvett ez a lány, az biztos.

Masszázs

Mielőtt a padra feküdtem, kérésemre Lili levette azt az igen csekélynek nevezhető textíliát is. Jó széles masszázspadon lehet élvezni Lili értő kezeit. Ezt már azután mondom miután részem volt benne. Semmi kimondhatatlan nevű, csoda masszázs, amit Lili prezentál, ez egy nagyon jól betanult svéd masszázs.
Meglepően erős kézzel gyúrja a problémás részeket, megtalálja a csomókat, érezni, hogy ért hozzá és szereti is csinálni. Bokától felfelé haladva araszolt testemen, néhol egy kicsit elidőzött, ha szükségét látta. Egy idő után már a fejem fölött dolgozott, már többször is érezhettem kebleit ahogy a tarkómon és a nyakamon siklanak. Amikor már csak az újbegyek játszadoztak, sejtettem, hogy szintet lépünk. Így is lett, Lili egy ,,egészségedre" szóval jelezte, hogy kérésemet, miszerint az erotikusabb részekre koncentráljunk, maximálisan figyelembe vette.

Kényeztetés

Lilit egyszerűen nem lehet nem kényeztetni. Ha az első gondolatom megfejtette volna, amikor megláttam valószínüleg le sem veszi azt a kevés textilt sem. Természetesen a gondolat még nem erőszak, úgyhogy minden rendben volt. Fürdés után már átöleltem, még a pad előtt állva csókoltam száját és ahol még elértem. Csak nagyon finoman, érzéssel, arra gondoltam, hogy átveszem a kezdeményezést. Masszírozás közben nem értem hozzá, csak amikor már a fejem fölött volt, fogtam meg feszes combjait, ott annyi volt az erotika.
A pad és a matrac közötti távolság megtétele egy kicsi tovább tartott, mivel kölcsönösen nyaltuk-faltuk egymást, de főleg én őt. Valódi csókokat váltottunk, Lili nagyon érzéki ebben is. Egyszerűen nem tudtam betelni szépségével, kívánatos testével, észbontó nézésével. Bárhová nyúltam újabb és újabb ékkövét leltem meg testének. Valahogy csak megtettük azt az egy métert és Lili kérésemre hasra feküdt. Átsimogattam testét a vállától lefelé haladva. A popsinál egy kis olajat csurgattam kezembe, majd a combjától felfelé haladva újaim elérték érzékenyebb pontjait is. Kisebb sóhajok már jelezték, hogy Lili kedvére van a dolog. Fordulást kértem tőle, hogy ezt a gyönyörű testet elölről is megszeretgethessem az ő és az én örömömre. Puszik áradata, kezem folyamatosan becézgette Lili testét, mígnem a punci került a középpontba. Ott térdeltem mellette, kezem és újaim szinte hárfáztak Lili szépséges punciján. Becsukott szemmel, apró sóhajokkal fogadta ténykedésem, szemben a tükör élőben közvetítette, szerencsére reklámok nélkül. Én szeretek kényeztetni és ha úgy alakul a partnernek is egy kis örömet okozni. Lili közben a már felcseperedett farkam simogatta, tartotta tenyerében, tök ártatlan volt, ahogy ott feküdt. Egy idő után még befészkeltem magam Lili lábai közé, mert azt meg aztán végképp nem hagynám ki. Úgy tűnt, jó volt a fogadtatás, puncija már vágyott a nyelvemre. Nem siettem el, figyeltem minden rezdülését, miközben szabad kezeimmel melleit simogattam gyengéden. Lilinél sajna ujjazás nincs, de ennek nem éreztem hiányát. Mikor már partnerem kezével jelezte érzékenységét egy kicsit még lelazítottam combjait, majd arcához kúsztam néhány csókért. Kicsit kimelegedtem, Lili bekapcsolta a klímát és vizet hozott mindkettőnknek. Ezután hátamra feküdtem Lili olajat kent a cicikre és elkezdett le-föl siklani rajtam. Mellei hol a fejemen, hol a farkamon csúszkáltak felváltva, nagyon kellemes volt. Eljött az a rész amitől egy kicsit paráztam, a gumis francia. Még fel sem ocsúdtam, de Lili a szájával pillanatok alatt felöltöztette a félkész bohócot. Nem akartam elhinni, olyan szopásba kezdett, hogy a makkos térden állásból, vigyázz állásba vágta magát. Ez volt a legjobb rész, ezt végig kellett néznem, a fejem a tükör irányába fordítottam. Most őszintén, nem jobb ez, mint egy unalmas beszélgetés a kvantumfizikáról? De nagyon is és Lili mindent megtett, hogy a látvány maradandó legyen az emlékeimben. Fejecskéje le föl járt ballonkabátos társamon, nem ritkán bizony tövig. Aztán csak megint a makk, majd tövig. Hoppá, hol is vagyok? Csak még bírjam egy kicsit, annyira jó...csak egy kicsit még. Aztán hamarosan sötétség, pillanatnyi vakság, de fantasztikus nírvana némi hanghatásokkal együtt. Lili még mellém kucorodik, beszélgetünk. Vajon van-e élet a halál előtt? Szerinted?

Elszámolás

Előszőr jártam Lilinél, előre adtam a másfél óra tiszteletdíját, annyi volt mint amit megadott az oldalán. Nincs extrája, ami le van írva azt legjobb tudása szerint teljesíti.

Lili 2022, nagyon jó masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam néhány hete a hirdetését, azonban csak most volt számomra alkalmas, hogy meglátogassam. Telefonon könnyen elértem, mert visszahívott pár perccel az után, hogy hívtam. Ekkor megállapodtunk, hogy néhány nap múlva fogom keresni a randink időpontja kapcsán. Ekkor belső levélben kerestem és ott válaszolta, hogy mikor lenne számára is alkalmas, továbbá küldjek VTR – t nyugodtan. Ezt meg is tettem és a randi előtt még SMS – ben is értekeztünk. Az időpontot illetően nagyon rugalmas volt.

Megközelítés

A GPS a házhoz visz, parkolót könnyen találtam, tömegközlekedés esetén a Fogarasi út, Mexikói út adottságaira kell építeni.

Helyszín

Jellegzetes Lipótvárosi környezetben egy jó karban lévő lakásban fogadott Lili, ahova belépve nem szalonérzés fogott el. Ugyanis nem voltak paravánnal, vagy függönnyel leválasztott rész mögött éppen fennhangon egyeztető barátnők. Nem volt sem sötét, sem félhomály. A szobában viszont egyértelmű volt, hogy milyen lehetőségek nyílnak, ugyanis egy profi masszázspad és közvetlenül mellette egy tatami, vagy nevezhetjük matracnak is uralta a terepet, ami mellet van még kanapé, stb is. A minden igényt kimerítő fürdőből nem sok mindent tudtam megjegyezni, aminek oka a későbbiek során ki fog derülni.

Hirdető külseje

Gondolom, nem vagyok azzal egyedül, miként a Lili nyitóképén domináló keblein, illetve a néhány további, szintén a melleit hangsúlyozó képein akadt meg először a szemem. Ezt illetően a fotók sugallta látvány a valóságban is lehengerlő volt.

Eddig a fotói rendben is vannak, azonban a további fotók kapcsán sajnos a fotós nagyon gyenge munkát végzett. Ugyanis, sokkal szebb Lili formavilága, annál, ahogyan azt a képei visszaadják.

Szerintem sokkal jobb formájú és karcsúbb a lába a vádlijától a combjáig, mint amit a képek mutatnak. A popsija ugyanolyan kerek, de azt meg nem is lehetne rosszul fotózni akárcsak a melleit. Az nem a fotós hibája, hogy sem a popsijának sem a mellének a kellemes tapintását nekem kell igazolnom. A mellein történő sebészi munka nagyon nehezen érzékelhető, egyáltalán nem szilikon csodára kell számítani. Vállára omló hosszú barna hajával keretezett arca a kitakarás miatt zsákbamacska, így nem látszik a szép ívű szája és a barna szeme. Még egy utolsó fricska a fotósnak, hogy sok arckitakaráson láttam már megoldani, hogy a mosolyt sikerült érzékeltetni. Lili esetében ez nem valósul meg, pedig Lili mosolyát nagyon jó lenne érzékeltetni. A következő fejezetben leírom, hogy miért.

Masszázs

A telefonos egyeztetésünk során abban maradtunk, hogy a VTR adta közös fürdésre számítok, és kértem, hogy utcai ruhában fogadjon, ami nem is volt ellenére.
Egy tűsarkúnál kissé kisebb sarkú szandálban, sortban és egy nagyon testre simuló, erősen dekoltált, lezserül begombolt felsőben fogadott, ami a mellein szinte szétpattant. A fotói alapján várt mellek csodája immár a maga valóságába és tapintható közelségbe került. Miközben vendéglátómat élőben tetőtől talpig szemügyre vettem, ekkor állapítottam meg a korábban a fotós kapcsán írt kritikáimat, miszerint Lili fotóinál mennyire jobb a valóság. Mindvégig, amíg Lilit csodáltam, a szemkontaktust folyamatosan fenntartotta, a mosolya pedig egy pillanatra sem szűnt meg, amit nyugodtan sejtethetnének a fotói.
Majd megkezdtük egymás kölcsönös kicsomagolását arca puszik közben, amik úgy alakultak szájra puszikká, ahogy fogytak a ruháink. A ruháink elfogytakor pedig már szenvedélyesen csókolóztunk. A fürdés egymás kölcsönös mosdatásaként indult, de ez hamarosan egymás minden testrészére kiterjedő vízi masszázzsá vált, miközben egyre hevesebben csókolóztunk.
Egyikünk számára sem volt kérdés, hogy a folytatást nem a masszázspadon, hanem a matracon szeretnénk. A fürdés közbeni felvezető ismerkedés után már szükségtelen lett volna bármiféle további tapogatódzás, így már mint barát és barátnő feküdtünk egymás karjaiba. Ennek szellemében, eközben Lili olyan érintéseket alkalmazva pásztázott ide-oda-előre-hátra-le-fel-tetőtől-talpig ki nem hagyva egyik irányban sem a farkamat, hogy azt állapítottam meg, hogy ez a lány nagyon ügyes kezekkel van megáldva, amiket érzékien tud használni. Egy idő után a fő csapást a farkamra mérte, de ez nem farokverés volt, hanem észbontóan érzéki és lehelet finom érintéscunamival vitt a végzetem felé.

Ezt elkerülendő cserét kértem, és igyekeztem egy kis mauálterápiával elvezetni Lilit oda ahol nagyon jól érzi magát. Nem is volt ez ellenére, sőt megmozdultak azok az izmai, amelyek kizárják, hogy csupán eljátszaná a hattyú halálát. Azonban ahogy korábban még én sem, most még Ő sem jutott fel a csúcsra, azonban megnyugodva egymásra mosolyogtunk, mert tudtuk, hogy bármikor oda tudunk jutni, mégpedig úgy, hogy egyszerre érünk célba.
...

Kényeztetés

Lili most már komolyan bevetette a melleit, mert nagyon érzékien úgy csúszkált rajtam, hogy azok a számtól a farkamig jártak oda és vissza, miközben punciját felváltva éreztem a combjaimon és a hasamon. A farkamat hol én, hol Ő, hol pedig közösen tartottuk a mellei között, így a Lili féle csúszkának és kebelszexnek egy nagyon izgalmas kombinációját élvezhettem. A csókolózást végig fenntartottuk, ami néha, szájra puszivá, még ritkábban arcra puszikká szelídült, de csak azért, hogy legyen honnan ismét szenvedélyes csókolózásba fordulnunk. Én eközben a matrac hossztengelyében maradva csodáltam amint Lili igen széles szögtartományban ide-oda váltakozva csúszkált rajtam és masszírozott a kebleivel és a kezeivel egyaránt és mindig megtalált a csókjaival.
Egy idő után kérdeztem, hogy a száddal is ilyen ügyes vagy, mint a melleddel és a kezeddel? Erre némán bólintott, majd nem tudom honnan, de már az ajkai között volt egy védőruha, amit kéz nélkül azonnal fel is helyezett és nem volt tovább kérdéses, hogy a szájával legalább olyan ügyesen és érzékien tud kényeztetni, mint a kezével és a mellével együttesen.
A kezdetben még zártan megcsodált puncijának a szeméremajkai már kissé szétnyílva hívogattak, hogy közelebbi ismeretségbe kerüljünk. 69 formációban kerestük, hogy miként tudjuk egymást most már visszafordulás nélkül feljuttatni az orgazmus csúcsára. Lili francia technikája, a makknak az éppen nyelvhegyével történő érintésétől a csaknem mélytorokig terjed, miközben a rúd oldalát is alaposan teljes felületre terjedően érinti. Eközben irtó kellemes és változó erősségű szívóhatással stimulálja a farkamat, amely így egyirányú utcává tette az orgazmus felé vezető utamat. Lili is hasonlóan haladt velem, és nagyon határozottan feszült a puncijával a számra, így mutatva, hogy miként tudok minél inkább a kedvében járni.
Mindeközben mintha nem is az első randink lenne, olyan össze szokottan tudtuk kontrollálni, hogy tart a másik és így egyszerre tudtunk elementáris erővel elélvezni. Lili a farkamat szájából, én a punciját nyelvemről nem engedtem el mindaddig, amíg az orgazmusunk utolsó hullámai is el nem ültek.
Amint együtt léptük át az orgazmus csúcsát, úgy együtt is tértünk onnan vissza kellemes levezető simogatások közben. A záró fürdés is közös volt, miközben még leleltároztuk egymás legfontosabb testrészeit, hogy a következő randiig maradjon meg bennünk az érintés öröme.

Elszámolás

A két órás randi végén ** rózsát fogtam a csokorba, amely a fent leírtakat mind tartalmazta. Extrákról nem tudok, szerintem nincsenek. A randi során nem esett ezekről már szó, ez a rész kevesebb ideig tartott, mint ameddig erről írtam.

Lili, jó masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Telefonon pár nappal korábban egyeztettünk, az nap pontosítás. A lehetőségekről, mi egymásról szívélyesen elbeszélgetünk.
Lilivel az egyeztetés egyszerű volt.

Megközelítés

Cím egyértelmű.
Helyismerettel 3-5 perc sétára vannak parkolási lehetőségek.
BKV villamos, ajtó előtt busz, troli némi séta.
A megadott házszám előtt állva Lilla pik-pak elnavigál, a lépcsőház ajtó melletti bejáraton át pár lépcső és nyílik is a színhely ajtaja.

Helyszín

Diszkrét randi helyszín, pici garzon.
Félhomály ellenére minden egyértelmű, masszázságy, tatami, tükör. Fogason és a kanapén a ruhák jól el helyezhetők. Tusoló esetleg szűken kétszemélyes, nem kevesebb mint 5 tusfürdő, több különböző flakon Listerin. Szuper rend, tisztaság

Hirdető külseje

Belépés után egy szempillantás alatt olyan erős vizuális élmény ért, hogy nocsak. Lili ott áll t maga valójában és sokféleképpen értelmezhető kedves mosollyal az arcán. A mosoly szólhat,
a találkozásnak, annak, hogy megmutathatja elképesztő alakját, nőiességet, annak, hogy
milyen vizslató szemekkel nézem.
Fotoi alapján sejthető, hogy mutatós, formás nő, de 3D –ben király. Alakja nagyszerű, mesébe illő arányokkal. Bőre feszes, fini tapintású, észbontó hozzá simulni.
Az oldalon szereplő adatok és a valóság egybe vág.
Lili varázslatos.

Masszázs

Ajtón belül puszi, ismerkedő rövid traccsolás, ruha le, tisztálkodás.
Mint kiderül a masszázsra nem jutott idő, de nem veszteségként éltem meg.
Helyszínek közül a tatamit választottam, alapos álló előkészült után.
A tatami oldalánál lévő tükörnek köszönhetően Lilit szemből éreztem, ragyogó formáin legeltettem szememet a tükör segítségével, együtt létünk alatt ez rendszeres volt. A találkozásunk meghatározó eleme nem ez volt, sem időben, sem mértékben. Néhány mozdulata alapján úgy ítéltem meg, hogy jártas a masszírozásban,

Kényeztetés

Tusolás után állva simultunk össze, így teljes terjedelmében élvezhettem és érhettem remek testét és érzékelhettem bőrét. Kezeimmel a hátát, előbb a nyakát, majd kemény fenekét fedeztem fel, Lili kezei is a hátam simogatásával voltak elfoglalva. Közben számos apró puszikkal halmoztam el nyakát, vállát. Higgadtnak nem nevezhető bemutatkozás után, a matrac volt a kézenfekvő választás, és ez Lilinek nem volt ellenére.

Az elkövetkező pecekben Lili lágy kéz mozdulataié, gyöngéd puszilgatásai volt a főszerep, minden olyan tájat bejárt, amelyről azt gondolta, hogy sóvárgásomat fokozza. Igyekeztem a számlát kiegyenlíteni, kezem bejárta ismét a hátsó fertályt, oldalt fordultunk, hogy a tükörbeli vizuális élmény teljesebb legyen. Aztán tovább fordulva felülre kerültem és hosszan el voltam foglalva a cicikkel.

Mindez rákészülés volt egy pompás csuszkának. Kölcsönös és alapos olajozás, és kezdetét vette egy változatos intenzitású és a test egészét bejáró masszázs, amelyben meghatározó szerepe Lili melleinek volt. Ahogy mozgott a mellbimbókat egyre keményebbnek éreztem. Lili egyre inkább a nemesebb felemre koncentrált. Számos módon kényeztet, hol ujjaival, hol melleivel, érezte, hogy érdemes tovább lépni, és szájjal óvszert varázsolt rám. A mámor a szájában folytatódott. Franciája nagyon érzékiséggel tele gyengédséggel tele, lágy, de ugyanakkor pikáns. A szája és a nyelv olyan varázslatot végez, ami kapitális. Nagyon elmerültem, az ajaka örömében, Lili felvette a ritmusomat és eljuttatott a beteljesülésig.

Ernyedten feküdtem Lilával összegubancolódva. Idilli percek következnek, fesztelenül beszélgetünk. Másra nem jutott idő.

Elszámolás

Az elején rendeztem, extrákról nem eset szó.

Lili, jó masszázs

  Krisz0909

Egyeztetés

Először VTR-en keresztül próbáltam időpontot egyeztetni. Ez volt az első alkalom hogy a weboldal felületén keresztül próbáltam meg kapcsolatot felvenni masszázslánnyal, de valamit elbénázhattam, mert nem sikerült. Ezért amikor láttam, hogy a "Most elérhető" jelzés kint van, inkább nem vártam tovább és felhívtam telefonon. Sikerült is megbeszélnünk az általam preferált időpontot másnapra. Lili nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és az árakról telefonos egyeztetésünk során. Találkozásunk során rákérdezett, hogy én írtam-e neki online üzenetet és hogy miért nem foglaltam VTR-en időpontot. Így biztosan én bénáztam...

Megközelítés

Pont az utcában szinte lehetetlenség autóval megállni, viszont az épület mögötti utcában van bőven parkolási lehetőség. Ugyan a parkolás fizetős, viszont elég baráti. BKV-vel pedig bőven van lehetőség a megközelítésre. Fontos információ, hogy nem a házszám alatti ajtón kell bemenni, hanem attól jobbra kb. másfél méterre van egy másik bejárata is az épületnek. Lili egyébként nagyon ügyesen elkoordinált telefonon amikor megérkeztem.

Helyszín

A helyszín egy kis garzon lakás az első emeleten (vagy talán inkább fél emeleten) az utca fronton. Tényleg elég kicsi, de jól berendezett, barátságos és tiszta. A fürdőszobában egy kis zuhanyzó található (ami számomra tényleg elég kicsi) ez azért fontos mert a hirdetés szerint VTR-es időpont egyeztetés esetén a közös zuhanyzás alap! Esetemben erre sajnos nem került sor, de igazából elképzelni sem tudom hogy fértünk volna el ketten abban a kis kabinban. Maximum egy szexi összebújás jöhetett volna össze zuhanyzás nélkül. :) Tusfürdőből, szájvízből volt választék. A törölköző tiszta, száraz ás puha volt. A tett színhelyén tatami és masszázságy is volt. Én az utóbbit hanyagoltam. A matrac mellett található egy tükör, ami utólag visszagondolva az egyik legfontosabb kellék volt a számomra.

Hirdető külseje

A bejárati ajtón belépve egy nagyon csinos, szexi hölgy fogadott fekete (talán csipkés) bugyiban és melltartóban. Kedvesen beinvitált megkínált vízzel és gyümölcslével. Az utóbbit kértem, melynek a felét elfelejtettem meginni, annyira elbűvölt Lili ott létem alatt. Bevezetett a tett színhelyére ahol előre elszámoltunk, majd adott egy törölközőt és megmutatta a fürdőszobát. Zuhanyzás után kiérkezésemkor már meztelenül fogadott. Újabb sokk :) Nagyon szép alakja van, finom bőre és kedves arca. Igaz engem talán a kisugárzása fogott meg legjobban.

Masszázs

Mivel 2 órára mentem ezért 2 kényeztetés volt az árban így megkérdezte hogy szeretném-e ezzel kezdeni. A válaszom nem volt. Hasra feküdtem a tatamin és egy nagyon jó masszázst kaptam Lilitől. Nem simogató, hanem kellő erősségű (mondanám szakszerű) volt. Ő az első lány akinél voltam és tényleg rendesen megmasszírozott. Valószínűleg meghúztam a lapockámat és ezért eléggé fájt még reggel, de mire távoztam tőle már nem volt gondom. Azért gyengéd simogatást is kaptam tőle búcsúzásunk előtt, ami szintén nagyon jól esett, de azt már szerintem nem masszázs néven. A masszázs ideje alatt végig a tükörben gyönyörködhettem Lili bájos kinézetében, ami a lelkem számára volt nyugtató. Nem kell mondani neki, hogy mit csináljon, tudja hogy mit csinál, de ha kérésünk van (normál keretek közt), akkor azt figyelembe veszi, rugalmas. Közben beszélgettünk, érdeklődő, nyitott és szerintem őszinte, ugyanakkor szerény. A 2 órát maximálisan kitöltöttük (nem beszélgetéssel), még egy kicsit ki is futottunk belőle, ezért utólag kérek elnézést. Egyáltalán nem nézte az órát, én sem...

Kényeztetés

Levezetésképpen kaptam egy óvszeres franciát (amiért nem vagyok oda egyáltalán, de megértem a higiéniai okokat és nincs ezzel probléma). Kedvesen, sugárzó tekintettel végezte. Azt nem tudom hogy ő mennyire élvezi csinálni, bár szerintem volt olyan rész nálam amikor szívesen franciázott. Egy biztos, nem unott képpel, undorral, erőltetetten végezte.

Elszámolás

Azt nem tudom, hogy van-e nála extra, nem került szóba. Azt gondolom, hogy én megkaptam mindent ami miatt meglátogattam őt. Az ajándékot előre kérte el, ami nálam nem sűrűn fordult még elő máshol, de így elkerülhetők a későbbi esetleges félre értések.

Lili, jó masszázs

  BalgaBelga

Egyeztetés

VTR-en foglaltam nála 1 órás időpontot a következő napra. Rövid időn belül megkaptam az elfogadó üzenetet, természetesen címmel együtt. Még a nyáron első alkalommal telefonon érdeklődtem és foglaltam, az is relatív könnyen ment. Ő használja a zöld szabad jelzést, ilyenkor érdemes őt hívni. Fontos, tudtommal Lili sms-re nem válaszol.

Megközelítés

14. kerület fő ütőerőjének számító útja (térképen jelölve), már relatív közel az M3-as kivezetőjéhez. BKV több fronton, megállókkal tulajdonképpen a ház előtt. GPS tudja a címet (én autóval voltam), parkolni a környéken fizetősen lehet. Én a Róna utcai parkolókat preferáltam, ott mindig van hely.
Bejutáshoz az épületbe hívni kell Lilit, ő nyitja bentről - érdekes, de nem kóddal nyílik.

Helyszín

1. emelet, kvázi a bejárattól pár lépcső és már ott is vagy. Picike garzon, behúzott függönyökkel, szintén pici zuhanykabinnal, 2-3 féle tusfürdővel, papírpoharas liszterin szájöblítési lehetőséggel. Törölköző: eddigi tapasztalatom alapján ezek voltak a legpuhább és legillatmentesebb anyagok, amivel találkoztam. Masszázsolaj vagy krém nyoma/szaga sehol!
Van masszázságy és tatami, én az utobbit választottam.

Hirdető külseje

Lili baromi csinos kompakt hölgy, szerintem a fotóknál még csinosabb is. De persze ez szubjektív. Az adatlapján szilikon cicik szerepelnek és bár nagyon nagy tapasztalatom ebben nincs😊, azt kell mondjam, félelmetesen jól sikerült az átalakítás.

Masszázs

Második alkalommal voltam nála és összehasonlítva elsővel, a mostani sokkal hatékonyabb, határozottabb volt. Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.

Kényeztetés

Lilinél alapból minőségi csuszka, lingam és gumis francia van. Elméletileg kölcsönös francia is szerepel az adatlapon, én azt még nem próbáltam.
Csuszkája nagyon finom, plusz a testemre elhelyezett apróbb csókok igencsak fokozták a kedvemet. Nem siette el a csuszkát, minőségi időt fordított rá. Óhatalanul én is elkezdtem rajta kalandozni, engedte, finom illata, szép nyaka, gyönyörű mellei (semmi nyoma bármi műtéti beavatkozásnak!) igencsak felizgattak.
Ezután óvszert bontott és átváltott franciára. Kellemes, nem túl vehemens, olyan ráérünk, ugye? módon csinálta. Pár perc múlva én kértem rá, hogy a végét kézzel fejezze be, így is lett.
Technikája - újfent szubjektív vélemény! - nekem hol erotikusan pont jól elandalító, de néhol már picit túl finom/szelíd. El tudom képzelni, hogy néha ez így jó, ahogy van, de néha egy picit több egészséges erotikus "vadság" elférne.
Levezetésként odafeküdt mellém és valóban (és nemcsak semmitmondóan) váltottunk még pár mondatot, mielőtt indultam volna zuhanyozni.

Elszámolás

Tudtommal az adatlapján fent van pontosan minden, mondhatni, hogy bp-i átlag. én efelett picit kerekítve köszöntem meg neki a kellemes egy órát.
Lili az egész idő alatt nagyon korrekt volt.

Lili 2022, jó masszázs

  satyros

Egyeztetés

Előző nap kerestem egy kora délelőtti randi reményében, amit sikerült is megbeszélni. A későbbi kellemetlen pillanatok elkerülése végett külön kitértem a csúszka részre és a kölcsönösségre, mert voltam már olyan helyen ,ahol pórul jártam, mert a helyszínen kiderült, hogy nem teljes az átfedés az adatlap és a valóság között. Ezt csak azért írtam le ide is, mert később lesz jelentősége. A telefonban nagyon kedves hangja volt (később kiderült, hogy nem vele beszéltem, de Nellynek is hasonló a hangja az életben is) és készségesen elmagyarázott minden fontos elemet, hogy a randi zavartalan lehessen. Aznap reggel kellett még egy megerősítő sms-t küldeni, de ezzel nincsen semmi probléma

Megközelítés

A tetthely a Kondorosi lakóparkban található, megközelítése egyszerű autóval és BKV-val is. Parkolni nem könnyű, de legalább ingyenes, ha sikerül. GPS pontosan vezeti az embert a helyszínre. Érdemes a Reál Alfa parkolóban megállni és onnan sétálni egy pár percet.

Helyszín

Kapukódot megkaptam, fel a megfelelő emeletre és az ajtó mögött nem ért meglepetés 😄. Tiszta lakás, kicsi, de a célnak teljesen jól megfelel. A fürdő is rendben van, a szobában nincs masszázspad, hanem egy nagy franciaágy gondoskodik a megfelelő kényelemről. Tükröt nem láttam a szobában, úgyhogy mozizásra nincsen lehetőség.

Hirdető külseje

Nelly külseje nagyon pozitív élmény volt számomra, de az esztétikus külső hatását csak fokozta a kedvességéből, mosolygásából adódó plusz! Egy fekete bodybam fogadott, ami még eltakart sokmindent, különösen a melleit, de azért már ekkor is lehetett látni, hogy arányosan vékony alkatú és nagy mellekkel rendelkezik. Az arca nekem nagyon tetszett, a kora a kiírtnak tűnt. Mosolygása még szebbé tették vonásait.
Váll alattig érő hosszú sötét haja igen tetszetős, csakúgy mint a szép lábai és kisebb méretű, de nagyon formás és markolható feneke. Viszont a mellei mindent visznek!! Szép formájúak, nagyok, de mégsem lufik, szilikonosak, de max csak tapintás után derül ez ki. Szóval nagyon ott vannak. Egy olyan mellmániásnak, mint én vagyok ez a mennyország😄

Masszázs

Fürdés után leheveredtem az ágyra és kezdetét vette a masszázs része a programnak. Hangsúlyozom, hogy nekem ez is nagyon fontos eleme egy látogatásnak. Mielőtt nekilátott volna a masszírozásnak megszabadult a fekete body-tól és egy pillanatra elállt a lélegzetem, amikor megpillantottam úgy egyben Nelly-t. A gusztusosan vékony alkatát a szép nagy ikreivel… Egy pillanatra megfordult a fejlemben, hogy mégsem masszázzsal kellene kezdeni, hanem Őket csókolgatni és kényeztetni, de aztán az agyam felülkerekedett a vágyaimon és hasra fordultam. Ekkor hiányzott nagyon az a fránya tükör. Masszázs közben jól elbeszélgettünk, oldódott -ha volt egyáltalán- a feszültség. Sok mindent megtudtunk egymásról. A kezei ügyesek nagyon. Nem sportmasszázs erősségű, de a hátamon és lapockánál lévő letapadásokat jól tudja oldani. Derekamnál és vállamnál is többet időzött. A vádlimat sajnos szinte teljesen kihagyta volna, de külön kérésre természetesen visszatért oda is. A combom és fenekem már inkább a következő etapra volt felkészítés a lágyabb mozdulatokkal és a zacsinak és környékének besimításaival. Apró cirógatásokkal ért véget a massszázs, majd én kértem a fordulást, amit persze támogatott kedves vendéglátóm is.

Kényeztetés

Fordulás után elkezdte simogatni az akkor már igencsak éledező farkamat. Ennek hatására, no meg gyönyörű melleinek simogatására és masszírozására rendesen megkeményedtem. Ekkor fölém került és a mellei közé fogta a cerkát, hogy az izgalmi állapot még jobban fokozódjon. Ezután feljebb kúszott, hogy könnyen tudjam csókolgatni az ikreket meg így a fenekét is tudtam markolászni és simogatni, miközben ő is mozgatta a csípőjét. Ez igen kellemes élmény volt, viszonylag hosszabb ideig csináltuk, de már nagyon szerettem volna az ajkai között is lenni, amit valószínűleg ő is megérzett, mert elindult lefelé.

És ekkor ért a hidegzuhany!!!!!!

Gumi után nyúlt. Egy pillanatra meghökkentem, hogy rossz helyen járok és a szex irányába akarja eltolni a súlypontot, de nem, ennél sokkal rosszabb irányt vettek a történések. A kérdésemre, hogy “azzal meg milyen szándéka van” jelezte, hogy ő csak gumival vállalja a franciát biztonsági okokból. Ami teljesen érthető és nincs is vele gond, ha KORREKTEN JELZI AZ ADATLAPON és minden vendég ennek tudatában dönt a látogatásról. De ebben az esetben nem ez történt, mert az adatlapon alapban van a NF. Távozásom után gyorsan csekkoltam a “másik oldalon” lévő hirdetést is és azon sincsen ez másként. Nagyon csalódott lettem és ezt valószínűleg látta is az arcomon, mert mondta, hogy akkor kézuel tudna kényeztetnj. Jobb híján igent mondtam rá, mert lehet azt azért nagyon jól is csinálni. Persze ritka az olyan hölgy, aki ezt a fajta kényeztetést magas szinten képes űzni. Sajnos Nelly sem tartozik ebbe a kategóriába. 😞 Kedves volt meg igyekezett, de csak húzogatta a szerszámot. Ekkor döntöttem el, hogy más irányban folytatjuk. Krémet kértem és a melleit, de főleg a völgyet bekrémezve az ikrek közé tettem a farkam és úgy kértem, hogy csúszkáljon rajtam. Készségesen teljesítette, amiből végül is egész jó kis mellbe dugás kerekedett ki. Na ezt igazán élveztem. Annyira, hogy pár perc után végem is lett😄
Szépen letörölgetett és hozzám bújt még egy kicsit. Jól esett, de az elmaradt NF azért innentől már rányomta bélyegét a további lelkesedésemre. Még egyet zuhanyoztam és távoztam.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt, pontosan annyi, mint a telefonban és előre kérte. Amennyiben tudtam volna, hogy mik a valódi lehetőségek és annak tudatában látogatom meg úgy azt mondanám, hogy átlagos tiszteletdíjért átlagos a szolgáltatás.