Beszámolóim

Nina, istennő masszázs

  prof1

Egyeztetés

Ismeretségünknek Ninával már van bőven előtörténete, ezért kialakult egy rendszer, hogyan tudom a leghatékonyabban elérni. Általában sms-ben keresem, amikor látszik, hogy mikor lenne jó nekem és pár órán belül már jön is a válasz. Most is így volt, még a hétvége előtt kértem e hét elejére egy reggeli másfél órát. Már tudja, hogy szeretem vele kezdeni a hetet, vagy a napot, vagy, mint most egyszerre mindkettőt. Mindkét oldalon előfordul, de én a másikon találtam rá még régebben, de akkor a KÖKI irányában rendelt, ami nekem nagyon nehezen elérhető, ezért megörültem, amikor a közelembe került és most már heti rendszerességgel édesítjük egymás napjait, remélem valamennyire én is az övéit. Mivel egyedül rendel ezért lehet, hogy telón kitartónak kell lenni, pl., ha velem van biztos nem jársz sikerrel, de persze én sem, ha épp nála vagy:)

Megközelítés

A napról elnevezett palota egy kis kuckóját kell keresni Óbudán az Amfiteátrum tőszomszédságában. Nekem maga az álom a megközelítés, csak le kell csorognom a Szépvölgyin. A parkolás a lakópark környékén jól működik, de van egy kifejezett parkoló terület is, ha az utcán nem lenne hely. A Dunával párhozamosan HÉV, a Lajos utcán busz érhető el, azt nem tudom milyen jelzésű. A gps nem lehet probléma, legfeljebb a lépcsőházra kell figyelni, először nekem sikerült eggyel arrébb próbálkoznom, ma már ez nem gond, a kapukód is egyszerű. 2 lift van, ami majdnem a legfelső emeletre repít.

Helyszín

Maga a lakás az egyik felső emeleten van, a liftből kilépve balra esik pár nyújtott lépés és már nyílik az ajtó. Egyre érdemes figyelni, hogy elöl-hátul nyílik a liftajtó és azon kell kiszállni, ahol beszálltál, különben Margit nénihez fogsz bekopogni és a különbséget alább leírom, nem érdemes tévedni. Ahogy előttem tanult barátom már megírta gyönyörű természetes világosság fogadja a belépőt, ami rögtön körberajzolja Nina pompás alakját. Egy másfél szobás új építésű világos lakásba lépünk, feltűnő tisztaság mindig, kellemes natúr illat, egyszerűen valami meghatározhatatlan frissességet érezni mindenhol. A törölközőt épp ma dicsértem meg, nem 5 kilós, de puha és tényleg nedvszívó, a zuhany full üveg, kétszemélyes, épített, nincs könyökbeverés. Minden feltűnően tiszta, mint egy ötcsillagos szállodában, de nem steril. A kilépő hatalmas és puha, harmonizál a törölköző színével és még a szájöblítő is kék. A kedvenc tusfürdőimből 6-8 alsó hangon. A baszoba a fürdővel szemben, teljes szélességében egy kényelmes épített ággyal, két oldalon végig tükrök, sok párna, a ferde ablak sötétítővel ellátva. Minden tökéletes és méltó a Nina által képviselt színvonalhoz.

Hirdető külseje

Ha nem lennék elfogult, nem térnék rendre vissza hozzá, de azért nézzük objektíven. Engem Nina egy gátfutóra, vagy kétszázas sprinterre emlékeztet. A megadott méretei teljesen valósak, megfelelő magasság, arányos testalkat, nőiesen izmos, elképesztően domborodik ahol kell és pont annyira, ahogyan én szeretem. Egy izgalmasan szép, jó testű, kedves mosolyú, minden ízében érett és elképesztő szexuális kisugárzással rendelkező, de azt természetesen viselő nő ölelt át, mikor beléptem. A sötét hajzuhatag, ovális arc huncut szemekkel, szép ívű ajkakkal, a telt, feszes popsi és combok, természetes, gravitációmentes cicik, varázslatos illat. Elegáns testtartás és finom mozgás, amiben jól keveredik a kecsesség és némi kihívó nőiség. Az baromira a gyengém, amikor úgy néznek rám, hogy "próbálj meg, de nem ígérhetek semmit előre". A hatvanas-hetvenes évek csak filmekből és zenékből ismert woodstock-i hangulatát idézte ahogy édes mosolya, áradó erotikus kisugárzása, gyengéd érintése egy teljesen egyedi kontrasztba olvadt a néha kissé rockeresnek látszó stílusával. Nálam igazából az összhatás dominál, amit látok, érzékelek és főként amit ez bennem elindít. Ha jól emlékszem egy lazán megkötött fekete áttetsző valamiben fogadott, alatta egy valószínűtlenül textilhiányos tangában, amik így együtt különösen kihangsúlyozták a kontrafényben e nemes test kontúrjait, amit kecses mozdulatai még inkább egészséges férfivággyá konvertáltak amint belibbent előttem a nappaliba.

Masszázs

Amikor a fürdőből visszaértem az ágy előtt állva fogadott bal lábát lazán az ágy szélére támasztva, hogy a kimonóból ágyékáig mintegy véletlenül kivillant izmos combja. Mivel törölközőmet a szárítón hagytam e látványtól már félkemény állapotba kerülve húztam magamhoz és éreztem, hogy az a finoman sikló selyemcucc mennyire izgató tud lenni, hisz bár mindent érzek alatta, de mégis rajta van. A forró ölelkezésből rögtön heves csókolózásra váltottunk, ami a masszázst azonnal zárójelbe tette, de legalább is függőleges csúszkává konvertálta. Csókoltam a nyakát, az álla hajlatát, a vállgödreit, ujjaim a tarkóján, nyakán játszadoztak, amit forró ölelésekkel, csókokkal viszonzott. Ujjamat a tanga pántja alá csúsztattam, bal lábát lazán leengedve segítettük át a kis fölöslegessé vált textilt a bokáján. Bal lábát újra az ágyra pihentette, miközben alányúltam segítőkészen combján lassan végigsimítva tenyeremmel a lábai közé fogtam. Valószínűtlen forróság, nedvesedő, szétnyíló szirmok jelezték, hogy épp a világ legjobb helyén vagyok. Farkam az átélt ingerek hatására utat talált a szétnyílt selyem köntös redői között. Nina mestere a kéz nélküli, testtel történő masszírozásnak. Szorosan magához ölelt, miközben egymás ajkait csókolgattuk néha kissé ellazította combjait, miközben én szívélyesen kissé beroggyantottam a térdemet, hogy csípőjét mozgatva jobbra-balra sodorgathassa combjai között a szivaromat, majd ráfogott és előre hátra húzogatta anélkül, hogy kézzel hozzáért volna. Az egész nagyon intim és felajzó pajzán játék volt, különösen amikor hátranyúlva meg-megérintette a combjai között kíváncsiskodó makkomat.
Azt sem tudom hogy kerültünk az ágyra, de mint egy puma egyszer csak odalapult, érzékien magára húzva, én meg persze hogy ráomlottam...

Kényeztetés

Alulról izmos combjaira tévedtem, majd felsimítottam a popsi irányába. Kemény és gyönyörű ívbe hajló domborulatok fogadtak, éreztem, ahogy lúdbőrössé válik és meg-megrezdül apró sóhajok kíséretében átélve az izgató pillanatokat. Ahogy nyomom a billentyűket szinte érzem ujjaimban a bőrén a kis pihéket, a feszülést, a vágy játékát. Melleit valamelyik reneszánsz olasz mester is mintázhatta volna legjobb fantáziája, vagy tapasztalatai nyomán...teltek, nulla gravitáció, elképesztő ruganyosság, egyszerűen lehengerlő. Kissé felkönyökölt, szinte rátapadva két kezembe fogtam a szabaddá vált cickókat és gyurmáztam rendületlenül. Gyengéden és magasról vékony sugárban olajat csorgattam csodás popsijára, hagytam leszivárogni ahová kell, miközben ágyékomra tereltem a maradékot finoman elkezdtem csúszkálni összezárt combjain és popsiján. Farkamat nedvesen csillogó egyre forrósodó farpofáihoz dörzsölgettem, melyek telt fokhagyma gerezdekként simultak egymáshoz, föl-le húzogattam a vágatban, mint egy kanyarból kirobbant bobos siklottam gerezdjein, melynek ütemét erősítendő csípőjét fel-le mozgatva kergetett az őrületbe, majd combjait hol összezárva, hol kissé megnyitva masszírozta kilövésre kész szerszámomat. Csodálatos érzés volt, amint testünk szinte minden ponton összeért, finom ritmusban mozogva simogattuk egymást, mint egy erotikus argentin tangóban. Kétoldalt a tükörben persze már sokkal több látszott a valóságnál, ott már a képzeletem dolgozott előreszaladva a vágyak világába. Rendesen vissza kellett tartanom magam, ezért hátára fordítottam és lassan lecsusszantam, mint kíváncsi csiga eső után. Szirma olajosan fodrozódva várták, hogy nyelvem közéjük furakodjon, nyaltam zamatos, egyre duzzadó kelyhét, ajkaim közé szívtam megfeszült csiklóját, majd lágyan épp csak rányalintottam, éreztem, ahogy e játéktól teste megfeszül, majd elernyed kéjesen, félreérthetetlen sóhajai jelezték, hogy ő már átért a túloldalra.
Kis pihegés után mellém omlott és birtokba vette őkeménységét. Először valamilyen semleges olajat rácsorgatva combtőtől a makkom hegyéig feldörzsölt olyan mozdulatokkal, aminek már a látványától is kész lettem, főleg ahogy a hatást lepásztázta azzal a mímelt ártatlansággal. Egyszerre ejtette rabul a farkamat ajkaival, nyelvével, ujjaival. Nem vagyok képes pontosan leírni, hogy mi történt, mert ilyennel rég találkoztam. Technikája egészen fenomenális, gyengéd, változatos, egyszerre kreatív és érzelmes, a zsigereimből olvasva kényeztetett: lassú, hosszú puha ajaksiklás, mélyre leengedés, megállás, rágyűrűzés, csücsörítés nyálasan a végén, majd pulzáló haránt mozgások a makkomon és amikor már lőnék finoman kihullatja az ajkai közül....Hosszú percekig lehettem az élvezés határán, mint a kukkoló, akinek múzsája vetkőzés közben telefonhívást kapott épp a bugyi levétele közben.... Az egész kényeztetésem voltaképpen egy hosszú orgazmus volt, őrület amit átéltem, percekig éreztem, hogy most robbanok, de még fokozta a tébolyt, egyszer a farkam tövét meg-megszorítva késleltette a kitörést, aztán a golyszikat ingerelte leírhatatlan fortéllyal, érzékiséggel,. Többször elvitt a határig, majd vissza, míg végül megkegyelmezett, ütemes rángásokkal ajkai közé robbantam, egy ideig bent tartotta, majd résnyire kinyitott ajkai közül a farkamra engedte vissza a kimerült srácokat és kéjesen rám pillantva hagyta lecsordulni...a látvány, az érzés, eszméletlen élmény volt...

Elszámolás

Ez nem volt téma, a megszokott csokrot szigorúan a végén a polcra helyeztem, meg sem nézte természetesen. Úgy gondolom, hogy nála nem lehet a csokrot és a szolgáltatást összekapcsolni, mert tőle mindig élményt kapok, melynek nálam még mindig nem lehet ára...Ninánál nincsenek dedikált extrák, A másfél órás rózsacsokrot be kell lakni, változó és szimpátiafüggő, hogy abba mi férhet bele, természetesen a masszázs adta kereteken belül.

Liza, istennő masszázs

  RayDonovan

Egyeztetés

Többször voltam már Nála, ezért könnyen megy, 2-3 sms váltás után telefonhívással pontosítjuk közösen a találkánk részleteit 4-5 nappal előtte. Sms-ben aznap megerősítem érkezésem, de ezt én csak azért teszem, mert reménykedem hogy Tőle fogom kapni aznap az első sms-em a maga szokásosan kifinomult de mégis vágykeltő módján.

Megközelítés

Waze pont a lépcsőházig vezet, éppen építkezés zajlik a környéken, de 100 méteren belül eddig mindig le tudtam parkolni.
A parkolás ingyenes, több üzlet és gyorsétterem segít elütni az időt, ha picit korábban érkeznék.
Buszt és villamost is láttam a környéken, nem lehet probléma annak sem aki nem szeret autóval közlekedni.
Megérkezésemkor hívással kérek engedélyt az általam már ismert kaputelefon gombjának a megnyomásához, hamar bebocsátást nyerek a lépcsőházba, onnan már csak néhány lépcsőfok választ el a randi helyszínétől.

Helyszín

Panelházban található lakás, igényesen masszázsszalonnak berendezve, de hangulata már a belépés pillanatában tökéletesen alkalmas a következő időszakra való ráhangolódásra.
A szobában kanapé, tatami tükrökkel, ruhának szobainas, kis szekrény amire diszkréten el lehet helyezni a borítékot.
A fürdőben zuhanyfülke zavarba ejtő tusfürdő választékkal, a mosdónál szájvíz kis eldobható műanyag poharakkal.
Hangulatos halk zene, finom illatok, rend-tisztaság, kétlem hogy lehet olyan józan igény amit ez a hely mint masszázsszalon nem tud maradéktalanul kielégíteni.

Hirdető külseje

Itt elég lenne annyit írni róla, hogy a genetikai Lottó főnyereményét elvitte. Tökéletes hiba nélküli alkat és emellé komoly sportoló múlt eredményeképp rendkívül légies mozgás társul.
Az arckitakarástól nem kell tartani,nem is ajánlom annak aki tervezi meglátogatni hogy elképzelje az arcát, mert a valóság jelentősen felül fogja múlni a várakozásokat, és egy olyan szempárral rendelkezik ami ha tó lenne azonnal beleugranál a stégről és nem bánnád hogy bele is fulladsz. A cicik a kiírás szerint szilikonosak, de nekem ez sem látványra sem tapintásra nem jutna eszembe róluk. Az intim része finom selymes, gyönyörűen zárt, 20 év körüli hölgy is büszke lenne rá.
A kiírt adatok, a fotói magukért beszélnek, személyesen sem érheti meglepetés azt aki ott állhat vele szemben.
Pár kisebb tetoválás található rajta, de ezeket szinte észre sem lehet venni.

Masszázs

Jelen találkánk alkalmával fekete melltartó-bugyi kombóban várt az ajtó mögött.
Átölelt, megcsókolt, átadtam számára a meglepetésemet, gyorsan levettem a cipőmet. Bementünk a szokásos szobánkba, amíg kicsomagolta a meglepetését én diszkréten elhelyeztem a borítékomat a kisszekrényen.
A randink a kanapén ülve beszélgetéssel kezdődik, kivel-mi-hogyan történt az előző találkozás óta. Ez segít bensőségessé tenni és kellő felvezetés is ad a következő együtt eltöltött időszakra, érzésem szerint számára is van igény az ilyen kezdéshez.
Amikor úgy éreztem, hogy van még mondanivalóm a masszázs részre is gyorsan ledobtam a ruhámat, felkaptam az előre kikészített törölközőt és miután megbizonyosodott, hogy szabad a fürdő el is mentem gyorsan tisztálkodni.
Visszatértemkor a melltartó már lekerült, addig nem hagyta hogy leheveredjek a tatamira mielőtt rendesen meg nem ölelgetett és szenvedélyesen megcsókolt.
De valahogy mégis lekerültem, ott még kaptam pár kacér puszit a nyakamra és elkezdődött a masszázs.
Olajjal masszíroz, ha nem lehetne mozizni a tükrökben azt is lehetne hinni, hogy egy hagyományos kezelésen veszek részt, közben még befejezzük a félbehagyott beszélgetést.
A masszázsra nem lehet panasz, végigmasszírozta az egész testet, ahol kell erősebben, ahol kevésbé ott kedvesen simogat, tényleg szakszerű a tevékenysége.
Persze amikor már szinte végzett ezzel a résszel kedvesen végigcsúszik az egész testével rajtam és miután belecsókolt a fülembe felhívja a figyelmemet, hogy ha bealszom azt nagyon fogom bánni.
Ezt én úgy értelmezem, hogy akár meg is fordulhatok.

Kényeztetés

Végigcsókolt bokától-tokáig, majd miután felért szenvedélyesen csókolóztunk.
A kezével közben elkezdett kényeztetni, örök társam itt már olyan kemény és merev hogy szinte kiabál az ajkaiért. Nem is kell sokáig várnia rá, pont annyira szenvedélyesen csinálja mint ahogy csókol, megfelelő arányban használja a száját és a kezét. Szemkontaktus közben el is mosolyodik, de kb mint ahogy a párduc mosolyoghat az áldozatára mielőtt végez vele. De én még nem szeretném ezt, ezért könyörületet kérek tőle. Felkúszik újabb csókokért, én határozottan megfordítva Őt fölé kerülök, folyamatosan lefelé haladva semmit sem kihagyva végigcsókolok rajta mindent egészen a lábujjáig csak a gyönyörűséges intim részt kihagyva. Ez persze némi felháborodással tölti el amik tettek is követnek, konkrétan behúz a lábai közé. Végre ott vagyok az általam látottak közül a legszebbnél, szorgalmas tevékenységem el is éri a célját, a teste félreérthetetlenül szinkronban van azokkal a hangokkal amik elhagyják az ajkát.
Kicsit összebújva megpihenünk, majd közli hogy már hiába is menekülnék, nem fog kiengedni a “karmai” közül. Persze nem a kivégzésemre készül, folyamatosan figyeli a testem reakcióit, tartja a szemkontaktust, amikor a kezében vagyok mosolyog, de nem tarthatók ki örökké, amikor eljön a vég már nem enged ki az ajkai közül, nem siettet, addig ott lehetek amíg tényleg már egy csepp sincs bennem. (Ez azt hiszem az egyetlen extra a programban)
Kedvesen-alaposan letörölget, egy pillanatra eltűnik, majd barátnősen hozzám bújik. Itt már csak finom puszikkal és simogatásokkal kényeztetjük egymást.
Látva, hogy az időm lassan a végére ér, nem szeretnék visszaélni vendéglátóm idejével, feltápászkodom és egy új száraz törölközővel a zuhanyzóba távozom lezárva ezt a felejthetetlen együtt töltött másfél órát.

Elszámolás

Még a legelső alkalommal telefonban tájékoztatva lettem róla, ez ott sem változott, azóta pedig nem került szóba közöttünk, diszkréten leteszem a kisszekrényre a borítékomat.

Nina, felejthetetlen masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Az oldalon írtam neki, de azt csak ritkán olvassa, így végül a telefonos bejelentkezés maradt. A szomszédban volt dolgom, ami 12:30-ig tartott így a randi kezdetét 12:45-re kértem, mert nem akartam se késni se a kocsiban ücsörögni. Ezt az oldalon egy levélben meg is erősítettem, mert volt egy olyan érzésem, hogy a 12:45 nem annyira bevett időpont. Az időpontot két nappal korábban foglaltam, amit aznap meg is erősítettem itt az oldalon.

Megközelítés

Én kocsival mentem és akkora szerencsém volt, hogy pont a kapu előtt volt egy szabad hely. Ahogy néztem a parkoló autók sokaságát ez tényleg szerencse, szóval hagyj rá időt, mert lehet kell menni pár háztömbkört, ha nem vagy annyira szerencsés mint én. Szerintem a BKV sem gond, de erről érdemben nem tudok reflektálni :D A cím természetesen pontos volt a GPS pont oda vitt. Ilyenek ezek a GPS-ek mostanában.

Helyszín

A lakás nagyon minőségi. A fürdő olyan, amit simán lakás célra is elfogadnék. Szóval több mint a "célnak megfelelt". Tisztaság makulátlan!
A szoba kicsi, de talán a legjobb hangulatú amit láttam erre a célra. Földön faltól falig tatami, kétoldalt hosszú tükrök, amik mindent láttatni engednek. A tatami és az ajtó között van annyi hely, hogy kényelmesen tudsz öltözni, vetkőzni, mikor mi a cél. Nem szalon, bár erről nem beszéltünk, de szerintem egyedül rendel Nina.

Hirdető külseje

Nina nekem abszolút az ideálom. Mindene nagyon formás. Egy csepp felesleg sincsen rajta de ahol kell ott kerek. Itt például a cicikre és a fenekére gondolok. Arca karakteres, nagyon kedvesen mosolygós, csillogó szemekkel, csókra csábító szájal. Bőre selymes jó tapintású. Punciról sajnos nem tudok beszámolni, mert a bugyi végig fenn maradt.

Masszázs

Mikor éppen parkoltam jött egy SMS, hogy Ő 12:30-at írt be a naptárba 12:45 helyett. Gyorsan hívtam és monda, hogy mehetek ha belefér, hogy szűken lesz meg az egy óra. Én belementem, mert már nagyon vártam a randinkat, meg sok más helyen szólás nélkül is csak szűken van meg :D
Amikor a beléptem, kedvesen puszival köszöntött Nina és a szobába kísért. Elégedetten konstatáltam, hogy Nina olyan mint a képeken, csak itt van arca :D ami ez esetben kimondottan pozitív élmény volt. Ha jól emlékszem egy mini ruhában fogadott. Amikor elmentem fürdeni, mondta, hogy addig Ő is megszabadul ma ruháitól. Visszatértemkor már várt rám és a ruhától való megszabadulás 90%-osan sikerült. Még egy bugyi maradt rajta, ami sajnos végig fenn is maradt. Kérésének megfelelően a tatamira feküdtem hassal lefelé. Egy nagyon jó és megfelelően erős masszázst kaptam. Közben beszélgettünk. Nina nagyon kedves beszélgetőpartner. Megmasszírozta a lábaimat és a fenekem és a hátamat is. Mindezt úgy, hogy én terpesztettem Ő pedig a lábam között térdelt. A masszázshoz olajat használt. Ezt korábban kérdezte, hogy olaj vagy krém. A masszázs és a beszélgetés is nagyon jól esett.

Kényeztetés

A masszázst követően kérte, hogy forduljak meg. Beolajozta melleit és az enyémeket is, majd csúszkálni kezdett rajtam. A fenekét markolásztam, a hátát simogattam. Amikor úgy adódott a nyakát is megpuszilgattam, és a csodaszép melleit is. Próbáltam csókot lopni, de sikertelenül. Majd lejjebb csúszott és a lábaim között térdelve felébresztette az alvó oroszlánt :D A francia tudása kétség nélkül professzionális. Lágyan mélyen szopja a farkam, majd a golyókkal is játszadozik, nyalogatja szopogatja. Annyira ügyesen csinálta, hogy félve attól, hogy nem jut idő a kölcsönösségre rákérdeztem, hogy megfordulhatunk e. Nina az órára nézett és azt mondta nem fér bele. Így hát átadtam magam az élvezetnek és engedtem, hogy jól essen ami valóban jó is volt, az isteni francia. Mikor szaporábban kezdtem venni a levegőt Nina átváltott kézi kényeztetésbe, ami a látvány és ügyes technikájának köszönhetően a légyott végét is eredményezte. Kis törölgetés után újabb tusolást eszközöltem. Még megittam a Nina által korábban hozott vizet a honoráriumot az asztalra helyeztem és távoztam.

Elrontottam, hogy nem kerek vagy legalább félkerek időpontra foglaltam és azt is, hogy itt az oldalon kommunikáltam. Tanultam belőle. Nina adottságaiból fakadóan ez a randi lehetett volna istennő kategória is. Sőt még így is az isteni franciának köszönhetően így is nagyon jól éreztem magam de sajnos nem voltam neki szimpatikus, ami csak abban nyilvánult meg, hogy a "csók szimpátia esetén" elmaradt. Igaz a kölcsönösség alapnak van jelölve és telefonon külön rá is kérdeztem, hogy az egy órában is benne van e és azt mondta, hogy igen. Sajnos ez az időbe nem fért bele, mert kocsitól kocsiig 40 perccel kellett gazdálkodni.

Elszámolás

Amennyit egy teljes óráért adni kell, azt utólag az asztalra helyeztem. Extráról nem tudok, az nem került szóba.

Nina, felejthetetlen masszázs

  Pussoholic

Egyeztetés

Ez nem az első találkozásunk volt, most is személyes üzenetben, majd sms-ben egyeztettünk időpontot. Minden nagyon flottul ment.
Már az első alkalommal elhatároztam, hogy visszatérek és két órát maradok, igy is lett😋.

Megközelítés

Nekem a reggeli időpontokra érkezés általában zűrös lehet a városba vezető utak forgalma miatt, de ez alkalommal a karácsonyi időszak előtt egészen gyorsan és időben a helyszínre érkeztem. Ha BKV-t választok sem lett volna gond, több irányból is a közelbe lehet jutni.

Helyszín

Nagyon kellemes kis lakás egy új projektben. A folyosóról a nappali/konyhába lép az ember, itt lehet lekabátolni, cipőből kibújni. Én a többi göncömet is itt szoktam hagyni, a kabátom pedig általában vállfán "végzi". A masszoba egy kellemesen nagy franciaággyal és egy kis asztalkával s székkel van bútorozva, a falon pedig a mozizáshoz tökéletes tükör függeszkedik. Kellemes hangulatfények fokozzák a barátságos atmoszférát. A fürdőben (is) tökéletes a tisztaság és minden rendelkezésre áll a nagy és puha törölközőtől a tusfürdőkön és dezodorokon át a szájvízig, hogy a higiénia tökeletes legyen.

Hirdető külseje

Ez a lány egy csoda. Szép arcát hangsúlyozza copfba hátrakötött haja, világító szemei csuda-vágásúak, alakja tökéletes, popsija izmosan kerek, combjai és hasa mutatja az korábbi sportéletet, mellei műremekek és az egyik legfinomabb tapintásúak a maguk nemében. Összefoglalva: Nina veszettül izgató és izgalmas nő🤗

Masszázs

Ez a műveletsor immár "hagyományosan" abból áll, hogy felfrissülésem után a fürdőből visszatérve és egy kellemes, még álló helyzetben, összesimulva abszolvált csókolózás után ő macskamozgással az ágyra tekereg, én pedig a hason fekvő szépséget kezdem olajozni és masszírozni. Aranyos, mert bár profinak egyáltalán nem nevezhető, amit művelek, jólesően dorombol, nyögdécsel kezeim alatt. Én a combjain, popóján ülve dolgozom egy kis ideig, amikor vágyam már inkább simogatásba, cirógatásba fordítja mozdulataimat és ezután már majd csak ő "keres rajtam fogást" a program vége felé, miután kielégülve pihiztünk kicsinyég.

Kényeztetés

Még a masszírozásával foglalkozom, amikor az érintéseim és az alattam fekvő csodálatos test érzésére alhasi vérbőség vesz rajtam erőt, minek hatására szép partneremre borulok, nyakát és oldalról felém fordított ajkait csókolgatom, miközben vesszőmet feneke félgömbjei közé szorítom, amit izgató csípőemelgetéssel és hanghatásokkal kísér. Szépen lassan elemelkedem róla, lejjebb csúszva puszilgatom, cirógatom végig hátát, popsiját, combjait és vádlijait, ami szintén hallhatóan tetszik neki. Kicsit széjjelebb nyitja combjait, amint azok belső oldalát csokolgatom és nyelvemmel cirógatom, így elém tárul ölének szép kincse, melyet nagyon finom mozdulatokkal érintek csak, s nyelvemmel éppen csak ízlelgetek. Ekkor finom sürgetéssl hanyatt fekvésbe kérem őt, s immár újra csókolózva simulok rá, majd haladok ajkaimmal lefelé mesés cickóira, melyekkel imádok közös örömunkre játszadozni. Innen már egyenes út vezet le feszes hasán át újra a combjaira, majd azok után végre megérkezem tűzforró és vágynedves öléhez. Itt töltöm a következő bő félórát. Nyelvem minden tapasztalatával játszom izgalmában kinyíló, kényeztetésemre folyamatosan visszajelző ékszerével, amelyre fülemnek kedves hangokkal, tekergéssel és saját cicijeinek gyurmázásával reagál szépséges játszótársam. Ő pontosan tudja, hogy átadhatja magát nekem és a saját örömére koncentrálhat, ezért az én izgalmam is a tetőfokára hág, amikor kitartó és különböző sebességű és erősségű nyelvjátékomnak köszönhetően végül ujjait az enyémekbe fonva, azokat szorítva jut el a csúcsra. Hasizma összerándul, szinte felül és az orgazmustól gyönyörbe feszült arccal néz le rám, majd nyöszörögve, lihegve hálálkodik a fincsi élményért. Én nagyon lágy és "szintecsak" érintésemmel vezetem őt le a csúcsról, nagyajkain tartva még a nyelvemet, de már csak a nyugalmat közvetítve általa. Pár perc múlva felkúszom mellé, combjainkat egymásén átvetve csókolózunk finoman egy ideig. Azután ő indul el finom csókokkal, puszikkal érintve arcomat, nyakamat, mellkasomat, mellbimbóimat és hasamat, majd ér le ölemhez, ahol először csak finoman körbejárja kezeivel s nyelvével himtagomat, s férficsomagomat, és kezd bele egy eszméletlenül izgató franciás kényeztetésbe. Olyanba, amit szerintem csak a hozzá hasonló szexussal bíró, a saját értékeikkel tisztában lévő, a partnerük örömében maguk is gyönyörködő, valóban felnőtt csodanőktől kaphat az ember. Hossasan vagyon ajkai között, ujjai csak annyira és annyiszor segítenek be, amennyire érzi, hogy én igénylem. Élvezkedve figyelem magunkat a tükörben, mialatt szépen haladok az úton addig a pontig, ahonnan már nincs visszaút, s én átadom magam a gyönyörnek végül. Fogalmam sincs, hogy hová spriccelek, a magom végül beteríti hasamat, s én csak nyüszítek, hörgök és tekergek, amíg ő markában tartja hanyatló büszkeségemet addig, amíg lassan magamhoz nem térek.
Mellém hanyatlik a drága és még egy ideig így simogatjuk egymást, mielőtt a búcsúmasszázsomat meg nem kapom tőle. Aztán fürdő újra, öltözködöm és néhány búcsúcsók után kiképek a paradicsomból. Tudom, hogy leszek még it...😋

Elszámolás

Egészen egyszerűen nem emlékszem az összegre, de tudom, hogy az eltöltött idővel és a kapott élménnyel abszolúte összhangban volt és én azt tökéletesen elfogadhatónak tartottam. Kis ajándékaim közé helyeztem és éekezésemkor adtam át neki.

Nina, felejthetetlen masszázs

  dgab

Egyeztetés

Nina fotói elbűvölőek, azokat böngészve igazából nem is érheti meglepetésként az embert, hogy egy rendkívül közkedvelt Hölgy itt az oldalon.
Elérni őt ebből kifolyólag nem tartozik a legkönnyebb feladatok közé, de a kitartás mindenképpen eredményhez vezethet.
Gyakran jelzi az adatlapján, hogy mikor elérhető és az akkor megadott idősávban célszerű telefonálni.
Ez a találkozóm Ninával a második alkalmunk volt, ezúttal akkor kerestem, amikor jelezte, hogy hívható és pár csörgés után sikerült is beszélnünk.
Örültünk az újabb találkozónknak, amit valahogy szerintem már titkon mindketten vártunk :) és a pár nappal későbbre tervezett randink időpontjában meg is állapodtunk. VTR lehetőség nincsen, ezért a találkozó megbeszéléséhez a telefonhívás elkerülhetetlen, viszont, ha úgy nézzük nekünk is jó, mert azzal bájos hangjával már a telefonban is azonnal egy randira csábít.

Megközelítés

Aki Ninával szeretne találkozni, annak Óbudára kell ellátogatnia, pontosabban a nevezetes Amfiteátrum tőszomszédságába.
Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen célbavehető a helyszín.
Busz, villamos és még a H5-ös HÉV is a közelben jár, a megállóktól, legyen az bármelyik járműé, csak pár perces laza kis sétát kell megtenni.
Parkolni kis szerencsével akár a ház előtt is lehetséges, de ellenkező esetben a közvetlen környezetben lévő lakótömbök egyikének parkolója is segítségül szolgálhat.
A cím egyértelmű, az utcanév és házszám jól láthatóan a ház bejárati ajtaján fel van tüntetve.

Helyszín

Hangulatos, jó kialakítású ház és tökéletes lakás, ahol Nina egyedül fogadja vendégeit.
A kapukódos bejutást követően egy trükkös liftet kell használnunk, aminek az ajtaja az adott szintet elérve előttünk is és mögöttünk is egyszerre nyílik ki, felvetve az emberben azonnal a kérdést, vajon melyik ajtón is kellene kilépnünk… segítségül… azon lépj ki, amelyiken beléptél, bár a másik ajtó is egy megoldás a kiszálláshoz, de akkor gondolom körbe kellene szaladgálni a szintet, hogy végre a lakás ajtóhoz érjünk :)

A lakás ízlésesen berendezett, szuper helyiség.
Az előtér után rögtön egy kis konyharészhez érünk, ahol a parkettaszegélyeknél (az első randinkon ezt nem is vettem észre) végig ledfűzérek díszelegnek igazán kellemes hangulatot adva az amúgy is barátságos légkörű lakásnak.
A masszázs szoba nekem kifejezetten tetszett mind felszereltségében, mind hangulatában. A szobában leginkább a vöröses-pirosas fények vannak túlsúlyban fokozva ezzel még jobban az erotikus hangulatot. A szoba központi részén egy szuperül kialakított, széles puha matraccal ellátott ágy van, két oldalt fekvő magasságban jól belátható tükrökkel, így tehát Nina csábító személyében, pompás alakjában egyszerre szinte minden irányból gyönyörködhetünk. Bár véleményem szerint a szemből való élő kontakt mindent überel és annál jobb nincsen :)
A tisztálkodóhelyre is abszolút a tökéletesség és a teljes higiénia a jellemző, úgymint a lakás minden pontjára.
Üvegfalas fürdőkabinban lehet tusolni, amelynek ajtaja annyira patentül zár, hogy eddig még egy csepp vizet sem sikerült azon kívülre juttatnom.
Sok-sok tusfürdő, dezodorok és szájvíz segítik a randira való tökéletes felkészülésünket.

Hirdető külseje

Nina fotóira már régebben felfigyeltem, azok a fotók mind egytől egyig egy igazán csinos és dekoratív Hölgyet ábrázolnak, el is nyerték, mondhatom az első pillantásra a tetszésemet.
A képek tökéletesen tükrözik a valóságot. Bár a hölgyek többsége sohasem elégedett 100%-ig önmagával, de Ninának ilyesfajta elégedetlenségre abszolút semmilyen oka sincsen.
Kifogástalan, sportos alakja van, ott kerekedik, ahol egy vonzó nőnek igazán kerek formákkal kell rendelkeznie, mindene tökéletesen passzol az alkatához és magasságához.
Cicijei közepes méretű jó tartással rendelkező formás keblek, amik a kiírás szerint korábban korrekción estek át, de azt a beavatkozást csak minimálisan lehet érezni, keblei a természetességét, rugalmasságát szinte teljesen megőrizték.
Formás lábai, combjai, telt kerekded feszes popsija (kapaszkodói ;)) szemet gyönyörködtető és kezeket vonzó testrészek.
Haja copfba fogott, középhosszú, viszonylag sötét színű, talán a barna szín legsötétebb árnyalatában pompázik.
Arca karakteres, de egyben nagyon szép és édes tekintetű, sokat mosolyog, a randink alatt engem végig elbűvölt a mosolyával, amivel még tovább tudja fokozni a bájos kisugárzását.
Az elbűvölő mosolya a szép sötétkék szemei olyan igazi huncut, szexis, belevaló tekintetet kölcsönöznek.

Masszázs

A diszkrét bejutásomat követően és a liftet a megfelelő ajtón elhagyva hamar Nina ajtajánál voltam.
Mosolygósan, öleléssel és egy nagy cuppanós csókkal fogadott már az ajtóban, rendívül elragadó volt a kedvessége és nem utolsó sorban a fogadtatása is.
Egy szexi fekete színű félig átlátszó body-t viselt és talán lehetett rajta még egy kis köpeny is, de bevallom őszintén a szexis body-n kívül tovább már nem igazán láttam :)
Örültünk mindketten a viszontlátásnak, majd kettecskén a szobába mentünk, ahol kellemesen elbeszélgettünk, én közben levetettem ruháimat, majd a kapott törcsimmel elmentem fürdeni.

A programot ezúttal most „felborítottuk”, azaz megállapodtunk még az első randinkon, hogy a következő alkalommal én fogom Ninát megmasszírozni.

A tusolást követően, mire visszaértem a szobába Nina már „átöltözött” csak egy hajszálvékony leheletnyi fekete kis bugyit viselt…és ekkor a szép látványától bizony újra elakadt a lélegzetem.
Nagyon csábító volt, ahogy ott állt előttem és várt rám, nem is tehettem mást egy nagy öleléssel magamhoz húztam.
Nina őszintén fogadta az ölelésemet, sőt viszonozta is azt, mellette finom csókokkal is illettük egymást. Kezeink kölcsönösen jártak oda-vissza egymáson, egyszer-egyszer az ajkam elkerülhetetlenül Nina csodálatos kebleire, keményedő bimbóira is átcsúszott, majd aztán már egyre gyakrabban, közben természetesen azért a finom ajkait sem hagytam sokáig magára.
Nem is tudtam hirtelen, hogy hol csókoljam közben a finom parfümje, fokozta tovább az izgalmamat.
Valahogy aztán az ágyra keveredtünk, Nina hassal én pedig szorosan mellette és kezdtem bele testének masszírozásába.
Az én masszásom azonban feltehetően nem annyira érdekes, mint az, ahogy Nina engem masszírozott legelőször, ezért inkább arról az élményről írnék, amit a Drága vendéglátónktól a masszázst figyelembevéve kaphatunk.

Nina masszázsa igazán kellemes, igény szerint mindenre kiterjedő, lényegében teljesen szakszerű masszázst tud nyújtani. Olajjal végzi a műveletet, vállakat, karokat, hátat és lábakat, minden testrészt átdolgoz és mindenhol annak megfelelően alkalmazza az erősség szintjét.
Gyakran visz bele a fogásokba lágyabb érintéseket is, amelyek felettébb izgalmassá teszik a programot, aminek itt még nincsen vége, mert jön aztán Nina fantasztikus csúszkája is.
A masszázs alatt már sokszor érezhetjük a cicijeit is a hátunkon, csábítóan odabújik közben csókolja az arcot, nyakat füleket – gondoskodik arról, nehogy véletlenül bealudj a relax masszázsa alatt.
De a csúszkával azonban mindet überel…csodálatos élmény, ahogy gyengéden csúszkál a testével, de mindezeknél már csak az jobb, amikor fordulás után szemből érezhetjük ezt a varázsát.
Csodálatos testével, cicijeivel lágyan siklik fel és alá…. minden alkalommal, mikor felért hozzám én egy-egy csókot loptam tőle, fantasztikus erotikus hangulatot tud varázsolni pillanatok alatt.

Kényeztetés

Szakszerűnek azért nem teljesen nevezhető masszásommal igyekeztem Nina számára is egy kis relax élményt nyújtani, bízok benne valamelyest ez sikerült, amit természetesen a fordulása után szemből is folytattam.
Formás cicijeit masszíroztam, csókolgattam, egyik kezemmel combjait, majd combjai belső felét finoman érintve és simogatva vezettem át a masszázsomat Nina kényeztetésébe.
A kezeim szerepét aztán egyre inkább az ajkaim vették át, ajkainak finom csókjait követően újra a keményedő mellbimbóit kényeztettem, majd végül a csodás szeméremdombjához értem.
Először a bugyiján keresztül puszilgattam punciját, aztán később az a felesleges kis bugyi is távolra került.
Belső combjait felváltva csókolgatva haladtam egyre beljebb és beljebb, nyelvemmel először gyengéden érintettem punciját és csak fokozatosan, figyelve a reakciókra folytattam a kényeztetést.
Nina, éreztem minden porcikáján, nagyon jól fogadta az ajkaim és a nyelvem érintését.
Váltakozó ritmusban nyaltam egyre jobban nedvesedő punciját, combjai, csípője finoman remegtek, két kezemmel a popsija alá nyúlva igyekeztem még jobb pozíciót elérni a kényeztetéshez.
Nina apró nyögdécselésekkel jelezte, hogy most már nagyon jó neki, csípője egyre jobban mozgott, széttárt combjait az arcom körül kicsit felhúzta, ekkor kezeinket összekulcsoltuk és röviddel ezután éreztem, hogy teste kissé megfeszül, majd gyengéden elernyedve elnyújtózik az ágyon.
Csodálatos élmény volt ez számomra is, rengeteg apró csókokkal a szeméremdombján és belső combjain vezettem le végül a kényeztetésemet.
Nina kedvesen megköszönte, majd mondta, hogy forduljunk és cseréljünk, mert ő már nagyon szeretne engem is… :)
Annyira cuki volt, természetesen szót fogadtam és a hanyatt fekvésemet követően azonnal bújt is hozzám.

Számtalan csókkal halmozott el az arcomon, nyakamon számon, közben szorosan ölelt magához – rendkívül kellemes élmény volt az ölelése és a közvetlensége – majd a finom csókjaival aprólékosan centiről centire beborította az egész testemet. Szinte libabőrös lettem, annyira jó volt érzeni testszerte a nyelves csókjait, a mellkasomon, hasamon, belső combokon és az ágyékomon is egyaránt.
Aztán forró nyelve a combjaimnál még beljebb is került, lábaimat ösztönösen szélesebbre nyitottam és nyelvével ekkor már a zacsimat kényeztette.
Elképesztő finomsággal, gyengédséggel és kényeztetően csókolt Nina ott lent engem szinte mindenhol, nyalogatta a zacsit, a golyókat, a hímtagomhoz ekkor még igazából hozzá sem ért, de a csodálatos élményáradattól az már határozott érdeklődést mutatott.
Sokáig azért Nina nem hagyta magára őt sem és nem kis örömömre aztán a kényeztető nyelve siklott is végig a farkam szárán egészen fel a makkomig és onnan le. Ezt a rendkívül kellemes mozdulatsort többször is megismételte, majd a sokadik visszatérésekor a makkomat kezdte finoman nyalogatva kényeztetni.
Forró nyelve őrjítően masszírozta a farkamat, isteni élmény volt, amit még magasabbra emelt azzal, hogy ekkor már finoman többször az ajkai közé is csúsztatta.
Lassan és gyengéden szopogatta, nyelvét mindvégig a makkomon éreztem, kezei a combomon pihentek és csak az ajkaival kényeztetett.
Hosszú és csodásan kivitelezett orális kényeztetést kaptam, nem sietett Nina, nem az volt a cél, hogy hamar végem legyen, hagyta, hogy minden másodpercét franciája isteni játékának kiélvezzem, ami maradéktalanul sikerült. De nem volt könnyű tartani magam, a csodálatos élménytől aztán visszavonhatatlanul a csúcsra értem és éppen az ajkain kívül voltam, amikor óriásit robbantam magamat teljesen beterítve.
Percek biztosan elteltek, amíg sikerült magamhoz térnem, Nina ezalatt nagyon kedvesen megtisztogatott, majd szemből szorosan hozzám bújt.
Sokáig összefonódva, ölelkezve voltunk, jól esett Nina barátnős ölelése, amely így a találkozónk vége felé nagyon érzéki zárása volt a csodálatos randinknak.

Elszámolás

Nem esett szó róla a találkozónk végén a szobában lévő kis asztalra tettem az ajándékomat.
Nina ezt nem is figyelte és nem is kérte, az ajtóban a búcsúzáskor említettem meg neki, amit egy nagy csókkal köszönt meg és én Neki úgyszintén :)

Nina, felejthetetlen masszázs

  Dieggo

Egyeztetés

Kronológiailag egy picit visszább kell mennem az időben, hogy felvezessem honnan indultunk, és végül hova jutottunk el. Kb 1 hónapja vettem fel vele a kapcsolatot az oldalon egy telefonos egyeztetés keretein belül, lazán, flottul ment az egyeztetés, roppant kedves, laza- közvetlen stílusban tájékoztatott a lehetőségekről, tiszteletdíjakról és időtartamról. Hamar nyélbe ütöttük az 'üzletet'. Napokon belül létre is jö(hete)tt (volna) a találkozónk, de a egy munkahelyi vis maior helyzet keresztül húzta a számításaimat, így legnagyobb bánatomra le kellett mondani a randinkat.
Mindkettőnk sajnálkozása közepette és után, pár hét múlva újra támadtam ismét interurbán megoldással, amikor is eldöntöttük, ha kő-kövön nem marad, akkor is véghez visszük a küldetésünket, és beteljesül közös vágyálmunk egy találkozó keretében.
2 nappal későbbre , kívánságom szerint Velem kezdte aznapi programját egy másfél órás program keretében. Ahogy írtam, elhatároztam, ezt az élményt már senki és semmi nem veheti el tőlem-tőlünk..

Megközelítés

Általában autóval közelítem meg a helyszíneket, de úgy gondoltam, hogy a jó időre és az egészséges mozgásra való tekintettel beiktatok egy kellemes bkvs-sétás etapot. Szerencsémre a kiváló 'földrajzi elhelyezkedésem' lehetővé tett egy hangulatos, egy átszállásos utazást az éppen elhalkuló reggeli budapesti közlekedésben a helyszínig. Egy órán belül a helyszínen is voltam, még 1 bátor üzenetet is megeresztettem, miszerint hamarabb is tudok érkezni pár perccel, ha megfelel. Mindezek ellenére, maradtunk az előre megbeszélt időpontban :)

Helyszín

Óbuda központi részén helyezkedik el a találkahely, amely egy régi germán eredetű, de hazánkban, főleg a szocializmusban egy kimondottan népszerű férfi nevét rejtő utcában helyezkedik el. Kettős érzéseket rejt magában a milliő, amely hatásaiban ötvözi az indusztriál és a polgári környezetét.
Nekem abszolút a zsánerem, mind építészetileg, mind hangulatilag ez a fajta környezet.
A lakás hangulatosan berendezett, illatos, fényekkel ellátott randihelyszín, minden igényt kielégítő, ellazulós helyszín.
Higiéniailag kiváló állapotú minden helyiség, a tetthely kimondottan hangulatos emelvényen lévő szuper kényelmes matrac rózsaszínes led megvilágítással, illatanyagokkal. A fürdőszoba zárt, üveges zuhanyzóval ellátott értelmezhető tekerentyűkkel működő tágas tisztálkodóhely. Egy rossz szavam se lehetett semmire. Törülköző kimondottan nedvszívó, mely a randi végeztével újra cserélhető. Óbuda központi részén helyezkedik el a találkahely, amely egy régi germán eredetű, de hazánkban, főleg a szocializmusban egy kimondottan népszerű férfi nevét rejtő utcában helyezkedik el. Kettős érzéseket rejt magában a milliő, amely hatásaiban ötvözi az indusztriál és a polgári környezetét.
Nekem abszolút a zsánerem, mind építészetileg, mind hangulatilag ez a fajta környezet.
A lakás hangulatosan berendezett, illatos, fényekkel ellátott randihelyszín, minden igényt kielégítő, ellazulós helyszín.
Higiéniailag kiváló állapotú minden helyiség, a tetthely kimondottan hangulatos emelvényen lévő szuper kényelmes matrac rózsaszínes led megvilágítással, illatanyagokkal. A fürdőszoba zárt, üveges zuhanyzóval ellátott értelmezhető tekerentyűkkel működő tágas tisztálkodóhely. Egy rossz szavam se lehetett semmire. Törülköző kimondottan nedvszívó, mely a randi végeztével újra cserélhető.
Ha ez itt megengedtetik, számomra ez plussz pontok tömkelege :)

Hirdető külseje

Sarkalatos pont a külső, főleg arckép nélküli hirdetés esetében. Elsősorban a képeken átjövő hangulat fogott meg Nina esetében, illetve a pazar , nemes formavilág. Ahogy bebocsájtást nyertem az épületbe a szívem egyre hevesebben vert, hogy meglássam Őt. Nyílt az ajtó, beléptem, Nina a sarokban elbújt, majd fordulás után teljes valójában rám mosolygott. Az általam kért body-magassarkú-fekete nylon combfix szettnem fogadott: a látványtól a szavam elállt, de erőt vettem magamon és 2 puszi keretében üdvözültük egymást. Arca kimondottan szép: húsos ajkai, gyönyörű ívelt, 'égő', kicsit vágott kék szemei lebilincseltek. Magamhoz húztam, kezeimmel diszkréten végig mértem vonalait, rendkívüli élményt szerezve magamnak, és remélem neki is :) Az állam leesett , ahogy feldolgoztam a vizuális élményt: magassarkújában királynői élményt nyújtott, vékony fekete nylon harisnyájában emelte a szexuális vágyat , a body meg keretbe foglalta minden férfi álmát. Lábfeje szexi és harapnivaló , izgató hatású volt. Ha a látványtól valaki nem jön lázba, az veszett fejsze nyele, és menthetetlen :) Úgy Istennő, ahogy van :)

Masszázs

Masszázs előtt, belépésem után sort kerítettünk egy ismerkedős beszélgetésre. Leültünk a kanapéra, lábait az ölembe vetette és beszélgettünk az élet nagy dolgairól . Olyan érzés fogott el, mintha már régóta ismernénk egymást, kötetlen beszélgetés vette kezdetét pár percig. Simogattam , pár igazi csók is elcsattant , majd éreztem, hogy a vágy nem engedi ezt sokáig, így a zuhanyzó felé vettem az irányt.
A tisztálkodóhely jól értelmezhető , alaposan, de kellő tempóval túlestem a tisztálkodáson, alig várva, hogy beosonhassak a szobába, ahol a nyitott ajtón keresztül láttam Nina sejtelmes, kiváncsiskodó mosolyát :)
A masszázs egy kimondottan izgató csúszkamasszázsban manifesztálódott előlről-hátulról. Olajjal bekenve testét izgatott tetőtől talpig mindkét irányból bokától tokáig. Nehéz volt megállni a masszázs kategóriában a határokat, de a tartás megvolt bennem, annak ellenére, hogy akkor és ott többet is el tudtam volna képzelni :)
Így hát áttértünk a minden igényt kielégítő kölcsönös kényeztetésre. :)

Kényeztetés

Úriemberhez méltóan először én igyekeztem kedveskedni vendéglátómnak, arcától lefelé haladva csókoltam nyakát, füleit, áttérve csodaszép izgatható melleire, oldalára, ami jól reagált, haladva a csodaszép, szexi és formás dereka és popsi felé. Elérve a kelyhét csodaszép látvány fogadott: izgatható, nedvedző , édes jégkrém fogadott, amit bűn lett volna nem kényeztetni. Kiválóan reagált ténykedésemre , talán nem is 1x sikerült elrepítenem bájos múzsámat.
Aztán jelezte, most ő akar megkínozni: ergo jöhetett a feketeleves. Folytatódott a meztelen csúszka , ami már alapvetően megtette hatását, és hason fekvésemet már alaposan nehézkessé tette. Megkímélt a további 'láthatatlan' bár kellemes érzésektől, hátamra parancsolt, és elejét vette ugyanez, csak előről.
Beolajozta magát ismét, és a tükörbe nézve magunkat, újra kínzásba vett. Kéjesen siklott rajtam, egészen mást imitálva, ami nem volt ellenemre, szerszámom szájnyújtásira volt tőle végig, de játszott velem, mint macska az egérrel. Vágyakozásomat meglehetősen sokáig húzta, de lassan kezdett megkímélni, és férfiasságommal elkezdett játszani a szájával. Egy ideig hagytam, majd 69et kértem tőle, amit szívesen meg is tett kedvemért, majd pár perc múlva együtt repültünk el, számomra csodálatos vizuális élménnyel megajándékozva.

Elszámolás

Diszkréten elhelyeztem a szobában, nem esett szó róla.

Nina, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Ez egy tipikus ,,hogy, hogy eddig még nem" szitu.
Nina utolsó beszijét olvasva több olyan információ is lejött róla ami rokonszenvessé tette számomra. Ilyenkor van az amikor elolvasom a hírdető(Nina) eddigi fellelhető előzményeit. Az oldalon és a **-kon megtalálható összeset elolvastam, de különösen az egyik MT. nagyszerűen megírt beszije Nináról tette fel az ,,Í"-re a pontot. Szinte minden ideális volt, kivéve a Nina által megadott vendég korhatár. Hoppá, ezt észre sem vettem, de attól még ott volt. Azért teljesen nem zuhantam össze, még mostanában is bebocsátást nyertem néhány 55-ös vendég korhatárral hírdető lánynál. Szóval ,,never give up!", egy kos soha nem adja fel. Belső üzin érdeklődtem mennyire van kőbe vésve az általa megadott korhatár. Postafordúltával jött a válasz, úriemberekkel szemben van némi rugalmasság. Szóval már felcsillant némi remény, ezért egyik reggel amikor villogott a zöld rácsörögtem. Mákom volt, Nina felvette, egy rövid udvariassági beszélgetés után szimpinek találtattam, meg is beszéltük a randit, a címet is elmondta. Azért felajánlottam neki, hogy az ajtóban még elbúcsúzhatunk egymástól, ha úgy adódik.

Megközelítés

Óbuda, 3. ker., hangulatos kis környék, az új keveredik a rég múlttal, meg a még régebbivel. Közlekedés szempontjából abszolút ideálisnak mondható, akár a helikoptereddel is leszállhatsz a szomszédos Anfiteátrum területére. Természetesen vannak egyéb lehetőségek is a villamos, busz, hév viszonylatában s mindegyik kőhajításnyira a megadott címtől. Autóval akár a ház előtt, de 100 méteren belül biztos találsz helyet. Címnél a számozás mellett a betűjelzést is figyelembe kell venni.

Helyszín

Egy régebbi gyárépület néhány elemét meghagyva, kb 10 éves épület. Nekem személyes élményem is fűződik az épületegyütteshez, a helyén volt éveken át az egyik munkahelyem. Szóval nem volt nehéz odatalálnom, villamos megállótól 5 perc séta a bejáratig. Mint írtam betűjelzéses bejárat, kódot megkapod, a liftből ugyanazon az ajtón szállj ki, amelyiken beszálltál, majd egy balos a bejáratig.
Nina előző beszámolói részletesen és hitelesen mutatják be a terápia helyszinét, sok mindent már nem nagyon tudok hozzátenni. A lényeg, egy szuper célorientált kecó, tágas előszobával, kiváló hancúr szobával, igényes mindennel felszerelt fürdőszobával. A helyszín nálam benne van a top 5-ben, az tuti.

Hirdető külseje

Ninának van külseje, nem is akármilyen. Fotóit nézegetve, főleg a két utolsó, pár napja felrakott amatőr képeit, azt kell mondanom stimmel. Nina egy nagyon dögös csajszi, a szó szoros értelmében. Megint hivatkoznék, az előttem szólókhoz, akik nálam sokkal szebben megfogalmazták randipartnerem bájait. Fekete áttetsző hálóköntösben fogadott, alatta szintén fekete bugyi, melltartó. Nina arca nekem bejön, kicsit vágott kék szemek, enyhén hosszúkás arc, érzéki száj, imádni való fülecskék. Sötétbarna haja kontyban, így még jobban kiemelve érzéki nyakát. Cicik pont úgy jók ahogy vannak, meg nem mondtam volna, hogy volt némi korrekció.
Szép feszes, formás test, isteni popsi, szépen zárt nőiesség, szóval nagyon rendben van a tulajdonosuk. Nina nagyon kedves, nem megjátszós, jó társalgó, gyengéd, de ez nyilván rajtad is múlik, mit hozol ki belőle.

Masszázs

Kettőt koppintottam, mire az ajtó kinyílt és ott állt előttem házigazdám Nina. Mikor meglátott széles mosoly, barátságos kézfogás. Asszem sínen vagyok, gondoltam, de azért rákérdeztem maradjak-e. Pozitív válasz után cipő le, Nina megmutatta mit hova lehet tenni. Azért egy próba ölelést ki nem hagytam volna, ami nem volt ellenére Ninának sem. Levettem gönceimet, de mielőtt a kapott törölközővel a fürdőbe mentem volna, egy ismerkedős beszélgetést kezdeményeztem partneremnek, így a kanapéra telepedtünk néhány perc erejéig. Ezt követően tusolni mentem, kérésemre Nina is bejött hozzám és ezalatt is folytattuk a beszélgetést. A szoba pont a fürdővel szemben volt, hamar összfutottunk újra. Átöleltük egymást, éledező farkam már Nina kezében lelt menedékre, ami jó eső érzéssel töltött el. Kicsit beljebb léptünk a szobába, itt Nina már levette a maradék textiliát magáról. Ekkor láttam meg először tökéletes testét, magamhoz húztam, a nyakát majd a száját csókoltam. Nina jól fogadta közeledésemet, ezért a csók valódi volt, nem csak maszatolás. Talán ez a tevékenység, a nyelv masszázs sorolható leginkább ebbe a rovatba.

Kényeztetés

Nina azonkívül, hogy elfogadta egy senior M.t. udvarlását még abban is rugalmas volt, hogy maximálisan engedte a további történések sorrendjének általam elképzelt menetét. Az ő testét istenkáromlás nem simogatni, szeretgetni. Először hasra fekvést kértem tőle, hogy kezemmel, mintegy szonárral tapogathassam le formás testének a számomra még ismeretlen területét. Még most is csorog a nyálam ha visszagondolok a látványra, amit ráadásul az ágy mindkét oldalán elhelyezkedő tükrök mindvégig közvetítettek. Nina egyik kezében olajos flakonját tartotta, ami nagy segítségnek bizonyúlt. Fenekénél egy keveset lecsorgattam a popsi, punci irányába, majd tenyerem és újjaim segítségével közelebbi kapcsolatba kerültem velük. Úgy tünt Nina is élvezte a helyzetet, légzése egyre szaporább lett, már kisebb sóhajok is befigyeltek. Nem elégedtem meg ennyivel, fordulásra bíztattam gyönyörű partnerem. Hát szemből sem volt piskóta ez a lány, egyszerűen nem tudtam eldönteni, hol érjek hozzá először. Hozzá hajoltam csóközön fentről indulva, mellek, szeméremdomb, kezeim is beszállnak a kényeztetésbe. Nina bal kezében a flakon, néha pumpálok egy keveset, cicik punci már kellően sikamlósak. Nina teljesen széttárja lábait, egyik kezemmel melleit markolászom, másikkal punciját kényeztetem. Nina szabad kezével álló farkam gyurmázza, sóhajai egyre erősebbek, élvezi érintéseim. Ez megy egy darabig, én viszont már a küszöbön vagyok, visszakérem farkam, nem így mennék el. Kezem még mindig Nina punciját bűvölik, érzem már nincs messze, hogy jó legyen neki. Rákérdezek, mit szólna, ha nyelvemmel repíteném el. Ajánlatom tetszik neki, a következő pillanatban már lábai közt habzsolom üde puncusát. Rövid időn belül egy erősebb hang kiséretében fejemet öléhez szorítja, így jelezvén felhőtlen örömét. Combjait lelazítom, hálás érte, mellém bújik. Kicsit beszélgetünk, majd felkel olajat tesz mellére és lejjebb is. Hanyatt fekszem, betámad, dugást imitálva mozog rajtam, időnként mellei közé vesz. Pazar látvány, ahogy ez a bombázó csajszi rajtam siklik, hullámzik. A két, oldali tükrök most igen jó szolgálatot tesznek, nem semmi látvány.
Nina lejjebb siklik, egészen a lábaim közé. Jó beolajozza a makkost, hogy ne nyikorogjon, majd egy nagyon kellemes, profi lingammal kezd. Hol őt, hol a tükröt nézem, egyik jobb látvány mint a másik. Egy idő után szájába vesz, semmi pornós ez inkább barátnős, kezei a zacsimon, szájával főleg a makkomal játszik, azt szopogatja. Nemsokára ő is érzi, hogy nálam kicsengetnek, gyorsít a tempón, majd célt ér. Hatalmasat élvezek és elég hosszan, végig a szájában tart az utolsó cseppig. Miután visszatértem, kiszalad a fürdőbe, miután visszatér mellém fekszik, s a maradék időt egy laza beszélgetéssel töltjük el.

Elszámolás

Telefonon és már a helyszínen is egyeztettük mi mennyi. Egy másfélórás csomag értékét tettem vázába, szerintem már pesti átlag a csokor.

Nina, felejthetetlen masszázs

  RayDonovan

Egyeztetés

Amikor megláttam az általam ismert fotóját a visszatérő hirdetők között azonnal hívtam. Az első csörgetésre felvett. Hét első napján kezd, én mindent átszerveztem amit lehetett, hogy az első lehetséges időpontban randizhassunk.

Megközelítés

Legnagyobb örömömre átköltözött a budai oldalra, legurulva a Szépvölgyi útról már csak 1 percre van. Szerencsére fizetős a parkolás ezért, ha nem is sok, de van parkolóhely. Van közért, étterem, virágbolt 150 méteres körben, el lehet intézni az ajándékvásárlást helyben, vagy csak az időt eltölteni korai érkezés esetén. A megadott cím pontos és egyértelmű, kaputelefon egyértelmű működésű.

Helyszín

Talán 10-15 éve épült hatalmas lakótömb, csendes rendezett lépcsőház, gyors lift, liftből balra fordulva már sokat nem is kell menni.
Másfél szobás kis kuckó, az ajtón benyitva sok hellyel ellentétben világos van, nem kell vakondként bolyongani, otthonos. Rend-tisztaság. Gyönyörű kilátás a hegyre a kanapéról, kényelmes-nagyméretű fürdőszoba ,zuhanyfülke amiben könnyedén lehet forgolódni, hajolgatni, zavarba ejtő tusfürdő választékkal, mosdón szájvíz papírpohárral.
Puha törölköző aminek a párja a zuhanyfülke mellett vár a melegítőn.
A fürdővel szemben pedig amiért igazából megyünk maga a szentély, gyertyák, pislákoló lámpák, valami megmagyarázhatatlan illat ami szerintem egy halottat is felizgatna, térdmagasságra épített dobogó rajta tatami, körben akkora tükrök, hogy egy mamut is mindent látna magából.

Hirdető külseje

Nehéz úgy leírást adni Róla, hogy ne tűnjön elfogultnak. A kiírt adatok stimmelnek, de azok csak támpontnak elegendőek. Minden porcikája tökéletes, talpától kezdve, gyönyörű izmos comb, tökéletes fenék, lapos has, hetyke cicik, az arca pedig lenyűgöző, arckitakarással hirdet, de amit elképzel aki még nem látta az nyugodtan még engedje tovább a fantáziáját, le fogja nyűgözni,világító kék szempár, a legutóbbi találkozásunk óta a fekete hajból vöröses-barna lett ami külön öröm számomra. Amikor előtted sétál, mit sétál szinte lebeg, az már egy élmény annak aki ebben gyönyörködhet. Talán kijelenthetjük, hogy ha van egyetemes szépség, akkor a lábjegyzetben a hivatkozás Rá mutat.

Masszázs

Amikor megérkeztem hatalmas csókkal és egy selyem-köntösben fogadott ami alatt semmi sem volt és talán épp hogy takarta a fenekét, már ez őrjítő volt. Kaptam egy idegenvezetést a kis birodalmában, látszik hogy szívén viseli azt hogy minden tökéletes legyen, tükrözze a személyiségét. Én leheveredtem a kanapéra, Ő a konyhában falatozott az általam hozott kedvenc ebédjéből amit hoztam Neki, jól elbeszélgettünk arról kivel-mi történt mióta nem láttuk egymást.
Amikor nagyjából utolértük magunkat az idővonalunkon ledobtam a ruhámat a kanapéra, elmentem zuhanyozni, Ő pedig közben gyönyörködött bennem 😀 és persze szóval is tartott.
Gyors törölközés után 3 lépéssel a tatamin voltam és nem vártam arra, hogy megfordulhassak, de csak komoly sérülésveszély kockáztatásával tudtam volna hasra feküdni.
Szóval masszázs az most elmaradt.

Kényeztetés

Én a hátamon feküdtem, Ö velem szemben állt, lecsúszott róla az a szatén-selyem köntös, mosolygott, látta rajtam, hogy már ettől végem van.
Beolajozta magát, de ez szerintem még mindig csak arról szólt, hogy az őrületbe kergessen. Rámcsúszott és csókolóztunk. Amikor elfogyott a levegőnk akkor lejjebb csúszott, nem sokat habozott azonnal a szájába kerültem, én próbáltam tartani magam nehogy itt legyen a vége, nem volt könnyű dolgom iszonyatosan kívántam, inkább kértem hogy cseréljünk. Felhívta a figyelmem arra a tényre, hogy mennyi idő maradt ki neki, úgyhogy tegyem oda magam. Nyomás alatt tudok a legjobban teljesíteni, szerintem ezt Ő is tudja. Csókoltam mindenhol, de húzott be a lába közé, ismerem már mire hogy reagál, mindent megtettem érte amit szeret, óriásit élvezet, de nem hagytam még, a hasára fordítottam “pucsított” itt már semmi sem maradt ki amihez így hozzá lehet férni, a nyelvem és az ujjam közreműködésével sikerült az előzőnél is nagyobb élvezethez juttatnom drágámat, talán ez egy nagy előnye a sokadik randinknak, tudom már mit-hogyan szeret, mire-hogy reagál, amilyen hangok kijöttek belőle úgy képzelem, hogy a szomszéd lakásban rágyújtottak egy cigire….
Pár mély levegővétel után kb rám vetette magát, úgy csókolt, mintha az élete múlt volna rajta, közben már a kezében tartott. Mondta, hogy most ezt vissza fogom kapni, de olyan nézéssel, hogy nem tudtam igazából eldönteni, hogy ez ígéret vagy fenyegetés volt?!
Amikor a szájába kerültem akkor olyan finoman-érzékien csinálta, hogy az őrület határán voltam folyamatosan. Amikor már elmentem volna akkor valahogy másképp kezdte csinálni, a kezével is segített, fogalmam sincs mit-hogyan csinált, de folyamatosan a csúcs közelében tartott. Már oldalra sem mertem nézni, a tükrökben látott látvány csak tovább nehezítette a dolgom, nem is bírtam tovább. Alapvetően fegyelmezett-visszafogott típus vagyok, de most elengedtem magam, hatalmasat élveztem, ment mindenhová olyan mennyiség amit nem is értettem honnan jött ennyi.
Nedves törlővel mindenhol letisztogatott és összebújva próbáltunk visszatérni a való világba.
Ki tudja mennyi idő telt el így. Ő elment zuhanyozni, gondosan nyitva hagyta mindkét ajtót, ez sem volt akármilyen mozi a tatamiról, majd én is eljutottam zuhanyozni. A törölköző melegítőn volt egy új törölköző. Mire végeztem már a kanapén várt abban az őrjítő köntösben. Beszélgettünk egy picit, majd észlelve hogy a megbeszélt 2 óránk már rég lejárt a szomorú távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Igazából ez szóba sem került közöttünk. Én a konyha átadó pultjára tettem annyi virágszálat ami az emlékeimben szerepelt, de gondolom aki új vendégként érkezik Hozzá az ilyen irányú tájékoztatást is fog kapni teljes körűen.
Nem tudom van -e extra, abban biztos vagyok, hogy sok minden szimpátia függő nála, de aki ezt meg tudja ugorni, annak biztosan szenzációs randevúja lesz.

Liza, felejthetetlen masszázs

  RayDonovan

Egyeztetés

Még az ünnepek alatt telefonon megbeszéltük, utána VTR-en pár nappal előtte.
Aznap reggel még kaptam Tőle egy kedves sms-t hogy nagyon vár rám.

Megközelítés

Kocsival érkezve sima ügy.
BKV is van több féle. A buszokért és a kötöttpályás járművekért rajongók is megtalálják kedvencüket a környéken.
Talán még sokan nem dolgoztak ezért szokásomtól eltérően most közel 100 métert kellett sétálnom a kaputelefonhoz.

Helyszín

10 emeletes panelházban található lakás igényesen kialakítva a masszázs szentéjének.
A legutóbbi látogatásom óta talán az előszobában lett pár új bútor.
Szobában tatami tükrökkel, fotel a ruháknak, fürdőben zuhanyzó több féle tusfürdővel, (kaptam kis 1 adagos intimfürdő gélt is) mosdónál szájvíz kis műanyag pohárral.

Hirdető külseje

Liza még mindig gyönyörű.
A képek 100%-an a valóságot tükrözik, az arckitakarás a nyilvánvaló okon felül inkább csak arra jó, hogy amikor megpillantja valaki először ,megdöbbenjen azon mennyire szép. A tengerkék szempár nem hagy szabadulni, talán a tökéletes dekoltázsról is eltereli a figyelmet.
Amikor bekísér a szobába nem lépked hanem szinte lebeg.

Masszázs

Gyors fürdés után meztelenül várt rám, éreztem, hogy most nem az lesz a koreográfia mint az eddigi találkozásaink során szokásos.
Még állva átölelt, megcsókolt és bele súgta a fülembe, hogy most csak arra vágyik hogy megmasszírozzam.
Nem kívánom részletezni, hogy a masszázsom mennyire volt szakszerűtlen, meg hogy lányos zavaromban még a törölköző is rajtam maradt, de talán annyi elég, hogy igyekeztem tényleg megmasszírozni.
A programom végén persze be-betévedt a kezem a lábai közé.

Kényeztetés

Általában itt szokott az a rész következni, hogy meg lehet fordulni, de Liza olyan gyönyörű popsinak a birtokosa, hogy nem bírtam róla levenni a szemem és az is beszédes volt, hogy úgy szó nélkül megemelte a csípőjét.
Életem legszebb puncijával néztem egy pillanatra farkasszemet, de aztán belevetettem magam drágám kényeztetésébe. Azt gondolom tudásom legjavát adtam, érzésem szerint többször is sikerült a csúcsra juttatnom, eddig nem tapasztalt hang is elhagyta a száját, majd beszorította a fejemet a lábai közé jelezve hogy nem bírja tovább. Gondolatban megveregettem a vállam.
Hozzám bújt és mondta még várnom kell a soromra, mert még szeretne picit így maradni. Bensőséges pár perc volt.
Összebújva simogattuk-cirógattuk egymást, a keze már elkalandozott a barátom felé is, a simogatásokból Ő sem maradt ki.
Én persze már kőkemény voltam. Felém fordult, szenvedélyesem csókolóztunk, kezével izgatott, én már így is majdnem elértem a csúcsra, picit hagyott lenyugodni a hátamra fektetett, végig csókolta a felsőtestemet. Kéz nélkül kerültem az ajkai közé, szégyen-nem szégyen itt már nem bírtam sokáig pár pillanat múlva belerobbantam a szájába.
Egy cseppet sem hagyott bennem. Kedvesen közölte, hogy csalódott is lenne, ha az ünnepek után ennél tovább bírtam volna.
Picit még összebújtunk, beszélgettünk az ünnepekről, majd érzékeltem hogy az időm a végére jár, gyorsan elszaladtam zuhanyozni.

Elszámolás

Nem került szóba, a kis szekrényre tettem le a borítékomat,rá sem nézett, inkább az ajándékomat csomagolta ki. Imádom ahogy mindig izgul, most éppen milyen ajándékkal lepem meg.

Nina, nagyon jó masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Az oldalon keresztül vettem fel először a kapcsolatot Ninaval. Gördülékenyen meg is beszéltük az első randinkat, azonban előtte még telefonon mindenképpen rácsörögtem. Megérte, mert izgalmas, szexi, értelmes hang válaszolt a túloldalon, úgyhogy fokozott lelkesedéssel vártam a randi időpontját.

Megközelítés

3. kerület frekventált része, Wazze tűpontosan a ház elé visz. Immáron kétszer is volt szerencsém Nina társaságát élvezni, mindkétszer szinte ház előtti parkolóhelyen tudtam parkolni. Fizetős, dehát hol nem az..

Helyszín

Viszonylga új építésű társasház, gyönyörű rendezett kívül belül. Lift repít az emeltre, ahol az ajtó mögött gyönyörű vendéglátóm vár. A lakás 1 szoba + nappali, gyönyörűen ízlésesen berendezve. Tükrözi és dícséri Nina stílusát.

Hirdető külseje

Már az ajtóban leesik az ember fiának álla. Nina olyan gyönyörű mint a képeken, személyes találkozáson viszont elvarázsol fantasztikus kisugárzása is. Mandulavágású, kacér szemek ülnek a gyönyörűen keretezett arcának középpontjában. Nehézbombázó alkat: feszes, kerek popsi, remekbeszabott mellek. először nem is hiszed el, hogy hozzá érkeztél.. Fesztelen beszélgetéssel kezdtünk a konyhában, mintha régi gimis ismerősök lennénk, aztán Nina beinvitált a masszázsszobába.

Masszázs

Vetkőzés után, gyors ronygyolás a fürdőbe, visszaérkezés után Nina még fehérneműben várt rám. Én szeretek előbb adni mint kapni, így első körben elcsábítottam vendáglátómat az erotika világába. Ennek megfelelően a masszázsra a második felvonásban került sor Nina gyengéden, de mégis megfelelő erősséggel masszíroz, miközben közvetlenül mesél magáról, és jót beszélgetünk róla is rólam is.. A masszázs végén a mozdulatok lassulnak, az én kezem is hátrafelé simogatja már a combját. Nina nyakpuszikkal csábít fordulásra, jelezve, hogy elérkeztünk a harmadik felvonáshoz.

Kényeztetés

A szobába visszaérve, egymáshoz simulunk gyengéd érintésekkel, apró puszikkal próbáltam elcsábítani vendéglátómat. Halk sóhajai jelezték, hogy jó úton járok, így kikapcsoltam melltartóját. bársonyos, finom tapintásúak gyönyörű mellei, azonban ennél is fontosabb, hogy szeretik a finom kényeztetést, és látványosan reagálnak is rá. Hanyatt fektettem Ninát, és csókot loptam tőle, melyet lelkesen viszonzott is kedvesem. Elkezdtem végigcsókolni a testét egészen a kislábujjáig, onnan a belső combjai felé haladva már nem értem föl a szájához, tangájától megszabadítva megismerkedtem illatos kelyhével. Finom, változatos nyelvjátékom határozottan állíthatom, hogy meghozta eredményét, kedvesem hatalmasat élvezett legnagyobb örömömre. Egy kis pihenőt kért, majd helycserét javasolt. Finom csókok után lassan indult a déli tájam felé, ahol már elég rendesen meredezett férfiasságom. Nina nem sietett, játszadozott velem, és a szerszámmal, lőszertárral, pont úgy ahogy szeretem. Finom technikával a lingam és a franciatudását egymás után bemutatva lassan repített a csúcs felé. A zsacsi is kapott a kényeztetésből, majd szépen gyorsulva, egyre mohóbban nyalta- falta - szívta a velem egykorút, uh innen már nem volt visszaút. Hatalmasat élveztem én is. Vendéglátóm türelmesen megvárta, amíg lenyugszom, majd kiszaladt a fürdőbe. Visszatérve összebújtunk egy ölelésre , majd felajánlott egy masszázst, amelyből egy rövidített programot kértem, hogy jusson idő a második körös kényeztetésre is.

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint a randi elején az ajándékommal együtt adtam át borítékban, szóba sem került.

Nina, nagyon jó masszázs

  bleez

Egyeztetés

Múlt szombaton határoztam el, hogy meglátogatom Ninát és írtam Neki egy üzenetet az oldalon, hogy ha van időpontja hétfőre, akkor felhívnám. Egész hétfőn vártam a választ, mivel láttam a beszámolókból, hogy nehezen elérhető, ezért rácsörögtem. Nem vette fel, küldtem még egy sms-t hogy én voltam. Aztán ismét fellépve az oldalra láttam, hogy kiírta a szabit, ezért írtam egy elnézést kérő üzenetet az oldalon, hogy majd szabi után keresem. Erre kedden válaszolt, hogy várja a hívásom. Szerdán megcsörgettem, egyből felvette, elmondta a szolgáltatásokat és kedvesen adott másnapra időpontot. Kicsit rossz volt a vonal, a tiszteletdíjat nem hallottam pontosan, de nagyjából tudtam, ezért nem is érdekelt.

Megközelítés

Óbuda, Amfiteátrum közelében rendel Nina, megközelítés busszal, hévvel lehetséges. Én kocsival mentem, a szomszédos lakótelepen volt szabad parkoló, fizetős. A házszámot már a telefonos egyeztetéskor megkaptam, GPS segítségével könnyen megtaláltam, az üveg bejárati ajtóra van írva. A kódot a kapunál telefonon kaptam, de hiába nyomogattam, nem nyílt az ajtó, szerencsére jöttek kifelé és azzal a lendülettel én meg be, telefon a fülemen, Nina útbaigazításával hiba nélkül megtaláltam az ajtót.

Helyszín

A ház modern emeletes társasház, lift vitt fel a 6. emeletre, onnan 10 lépés és ott álltam az ajtó előtt. A lakás szuper kategória, tetőtéri, de klímás. Előszoba nincs külön, konyhába érkezünk, bejárat mellett fogas, leülő, cipókanál. A konyha és a nappali egy légtér, mindkettő igényes modern berendezéssel. A masszázsszobában ledes hangulatfény, de nincs sötét. A szobát kitölti a franciaágy, mindkét hosszanti oldalán végig tükör fut. A szobában van szék és kisszekrény, előbbi a ruháknak, utóbbi az apróbb tárgyaknak pont megfelel. A masszázs szobával szemben fürdőszoba, nagyon rendben van, tágas zuhanykabin, jól záródó üvegajtóval. Tusfürdő mindenféle, szájvíz eldobható pohárral. Kaptam egy friss, jól nedvszívó törülközőt, Nina a foglalkozás végén is felajánlott egy újat.

Hirdető külseje

Belépve az ajtón megpillantottam egy gyönyörűséget, aki mosolyogva fogadott. Mondta, hogy ne haragudjak a telefon miatt, mert ma viszi szervízbe, bemutatkoztunk egy-egy puszi kíséretében. Nina a kiírt kornak megfelelő lány, nekem kedvenc korosztályom. Sötét haja szorosan összefogva símult a nagyon szép formájú fejére. Arca karakteres, szélesebb járomcsonttal, nagy, sötét, értelmes mandula szemekkel. Amikor nem mosolyog, szigorúnak tűnik, ezt később igazolta a beszélgetésünk során megismert határozott jelleme. Amikor mosolyog, akkor elbűvölő, sejtelmes és szexis arcocska nevet rád és a mosolyt nem nehéz szerencsére elővarázsolni. A fogadó ruha egy fekete átlátszó bébidoll volt, sejtelmesen felderengtek csodás cicijei. A fürdőből kijövet már levette és a masszázs alat egy falat rózsaszín tangát viselt, ez végig fenn maradt. Alakja hibátlan, arányos, sportos, semmi felesleg. Popsija és a cicik hibátlanok, utóbbiak pont jó méretűek, gyönyörű kiemelkedő, rózsaszín bimbókkal. A bőre selymes, nem túlszolizott, ápolt.

Masszázs

A fürdőből visszatérve megöleltem és megpuszilgattam a nyakát és a vállát, majd leültem az ágyra, ő elémállt és megcsókoltam a melleit, a bimbókat szájamba véve. Kérte forduljak hasra, beült a lábaim közé és nekikezdett a krémes masszázsnak. Először a lábaimat gyúrta át, majd a hátamat, közepes erősséggel, szakszerűen. A hátmasszázs közben rám borult, cicijei folyamatosan karcolták a bőrömet. Mindezt a tükörből csodáltam, lenyűgöző látvány volt a tökéletes teste, nem tudtam egy percre sem levenni Róla a szemem. Közben folyamatosan beszélgettünk, leginkább kedvenc sportjainkról, meg életvitelről, nagyon őszintén mesélt a személyes dolgairől, ami meghitté tette az együttlétet.

Kényeztetés

Fordulást követően a combomra ül és beolajozta magát és engem is, majd nekilátott az egész testes csuszkának. Szuper érzés volt, ahogy a cicijeivel csúszott a farkamtól az arcomig, közben én a fenekét és a hátát simogattam. Kértem csókot, megkaptam, nagyon finom nyelves csókkal jutalmazott, amikor felért a számhoz. Kis idő múlva visszaült a combomra, beolajozta és kézbe vette a szerszámom, ami közben elérte az üzemi hőfokot. Csodás kezeivel szépen húzott felfelé a gyönyörök útján, különféle lingam technikákkal. Én bámultam a csodás nőt, aki lehúnyt szemmel, elegáns, erotikus mozdulatokkal tette a dolgát, időközönként rám emelte sejtelmes és kacér tekintetét. A vége egy lábremegős, hosszú orgazmus lett, amit végig levezetett és utána megvárta míg magamhoz térek. Gondosan megtisztított szilviával és utána az ágy szélére ülve, mint a borsó meg a héjja folytattuk a beszélgetést a hétralévő időben. Sokat nevettünk, élveztem az előadásmódját, stílusát. Időm lejárta előtt megmosta a hátamat, majd öltözés, ölelés, csók és búcsú.

Elszámolás

Mindent megkaptam, amit a telefonon elmondott. Extrákat nem vállal, de én nem is szoktam élni velük.

Liza, nagyon jó masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

XIX. kerület HR-ese nagyon jókat merít a munkaerő piac speciális szegmenséből. Most is szemlátomást egy különleges gyöngyszemet talált.

Liza képeit meglátva nem kellett sokáig hezitálnom, hogy meglátogassam-e őt. A sikeres fotói többségében művésziek és eleganciával átszőttek. Látogatásra csábítóak, ez nyilvánvaló. Hiteles beszámoló hiányában azonban voltak kétségeim. Vártam pár napot, de senki sem tudósított onnan. Pedig látogatók voltak nála szép számmal- ezt mondta Liza is - de senki sem akarta megosztani a tapasztalatait a nagyközönséggel. Így magamra vállaltam ezt a feladatot.

Megközelítés

Ahogyan a hirdetésében szerepelt, Kispest Városház közelében van a randifészek. Könnyen megközelíthető, annak ellenére, hogy nem a főváros centrumába kell utazni érte. Tömegközlekedés nagyon jó, bár ez attól is függ, hogy ki, honnan érkezik. Óbudáról már véleményes, mert többszörös átszállás szükséges.

Autóval a GPS pontosan a ház elé visz. Szabad parkolóhelyek vannak bőven napközben. Az esti órákban már kutatni kell.

Helyszín

Lakótelepi ingatlan egyik szépen felújított lakása. Több szoba is van, jól berendezettek, erről meggyőződhettem, amikor érkeztem, mert a kezelő helyiségek üresek voltak. Láttam, hogy mindegyik milyen remek helyszíne lehet egy erotikus kalandnak. Vannak köztük kisebbek, és nagyobbak is. Távozásomkor már telt ház volt.

A fürdőszobában kiegészítőkből volt választék. Tusfürdőből konkrétan 24 flakont számoltam meg. Dezodor és szájvíz is volt odakészítve.

Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy választhattam, hogy masszázspadon, vagy a sarok ülőgarnitúrán történjenek a dolgok. Az utóbbit választottam. Amíg fürödni voltam, addig a szükséges előkészületeket megtette ez ügyben.

Hirdető külseje

Gondolom, mindenkit az arca érdekel, hogy az milyen? Olyan illúzió romboló volna, ha ilyen bombatest látván az arca nem volna bájos. Megnyugtató válaszom az, hogy nagyon helyes a pofikája. Simán elmenne, egy filmsztárnak, vagy egy klasszikus táncosnak egy show műsorban. Kamera szereti az ilyen képernyőre való, esztétikailag kifogásolhatatlan arcot és mozgás kultúrával megáldott testet.

Hosszúkás fejforma, igéző szemek, szép orr és szabályos rajzolatú ajkak alkotják a szemnek olyan kellemes harmóniát. Nem a fiatalsága okán van ez így, hiszen a harmincon már jócskán túl haladt Liza. Hanem a testi-lelki és szellemi eleganciája miatt. Olyan igényességgel és ápoltsággal találkoztam, mint amilyenre ezen a rossz… oldalon nem igazán szoktam.

Alkatáról a képek mindent elárulnak. Bőre selymes, szoli barna, illatos. Van egy kis tetkója (egy hitélettel kapcsolatos motívum) hátul a nyakánál és a csuklóján egy szó, de ezek mind nagyon diszkrét darabok.

Fehér kigombolt blúzban fogadott, alatta fekete csipkés melltartót viselt. Ezek lekerültek elég hamar róla. Csak a francia szabású, színben és textúrában a felsőjével egyező bugyi maradt rajta. Azt csak extra mennyiségű virágszálak jelenlétében venné le.

Masszázs

A masszázs előtt kicsit ismerkedtünk. Intelligens, világlátott, okos nő, ez egyértelműen kiderült számomra. Bármelyik marketinges, call centeres cég élén megállná a helyét. Escort és konzum hölgyek világából is kitűnne az egyedi megjelenésével. Egy Sugar Dady oldalán jobban el tudtam volna képzelni, mint sem hogy itt találkozunk.

Hátamra feküdtem, ő pedig az ágy mellé térdelt. Olajjal bekente a testemet elől, nyakamtól a combomig. Olajos kezével szépen elsimította minden felé, majd elkezdett masszírozni.

Közepes erővel végezte a masszázst. Jól esett, de én már az első perctől fogva az erotikus részre vágytam, annyira tettszett nekem Liza. Főleg így, hogy csak a bugyika volt rajta, nagyon izgató volt a szexi testének a látványa. Mellei élőben még szebbek és teltebbek, mint amennyire a képeken láthatóak. Kis barna bimbó csúcsokkal a szilikon dombok tetején nagyon kívánatosnak találtam őket. Engedte, hogy dédelgessem és megszeretgessem az ikreket.

Nyilván érezte rajtam, hogy szeretnék már túl lenni a masszázson. Fogta a nonverbális kommunikációmat és az ágyékom felé orientálta magát. Először csak érintőlegesen, majd határozottan is rámarkolt egy párszor a lényegre. A zacsit is megnyomkodta mielőtt a farkam kényeztetéséhez látott volna.

Kényeztetés

Kibujtatta a bohócomat bőrkardigánjából és szép lassan az ajkai közé szippantotta a fejét. Éreztem, ahogyan a nyelvével körbe nyalintja a makkomat, majd mélyebbre is leengedte. Franciáját barátnős hangulatban kezdte el. Érzékiséggel átitatva vezette elő. Ujjacskái mindvégig a közelben matattak. Biztonsági támaszt és fokozott ingert biztosítva ezáltal nekem. Leginkább csukott szemmel cumizott, nagy átélést próbált bemutatni. Kellemes bizsergető érzés futkosott rajtam, minden egyes mélyre engedésnél. Nem volt mélytorok és kényszer francia sem. De, jól tudom, hogy ez testidegen lett volna a számára. Jó volt így, hogy csak érzékiséggel színezte meg a produkcióját.

Idő előre haladtával, néha az arcom hoz kértem, de csak szájra pusziig jutottam vele. Abból viszont kaptam tucatnyit. Jó volt, jó volt, de azért a csók megkoronázta volta az akcióját.

Dinamikában magasabb fokozatra kapcsolt és ezáltal lendületesebb iramban folytatta az orális performance-ját. Kezei is immár aktívabban dolgoztak a dákómon. A szája is nagyobb erővel szívott. Az fantasztikusan szép látvány volt, ahogyan az arca behorpadt, ahogyan furulyázott nekem.

Felkönyököltem, hogy még közelebbről szemlélhessem meg az eseményeket. Ezen ő is felbuzdult és még jobban cifrázta a kényeztetésemet. Az eredmény nem is maradt el. Amikor a láva kitörni készült, ajkaival elengedett és csak a kezével verte a farkamat. Izzó szemeivel közvetlenül a szemembe nézett és így juttatott a csúcsra.

Kicsit hamarabb elengedett, mint ahogyan azt én szerettem volna. Hosszú levezetés rajongója vagyok, ugyanis, mélyen meg tudom élni ezeket a mámoros perceket. Mentségére legyen szólva, nem volt időnk ezt előre megbeszélni, ő pedig nem érzett erre rá.

Megtisztogatott, szépen rendbe tett, majd mellettem maradt, szorosan az utolsó percekig.

Elszámolás

A telefonban nem csak a hangomat tesztelte le. Azt is elmondta, hogy milyen csokorral érkezhetek hozzá. A végén adtam át, diszkréten, megköszönve a foglalkozást

Nina, jó masszázs

  Tusikecske

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mindig felvette, 1x dobott, de mondta, hogy dolgozott éppen.

Megközelítés

Nagyon könnyű megtalálni, ennek ellenére én simán elsétáltam mellette először.

Helyszín

Gyönyörű a lakás, maximális higiénia.

Hirdető külseje

Nagyon csinos lány, bomba alak, de ami még jobban tetszik, hogy okos. Képzi magát mindenféle téren.

Masszázs

Nagyon jól masszíroz, csillagokat is láttam, lejött a Szaturnusz is.
Közölte velem, hogy van egy nagy csomó a hátam jobb, felső részén és gyógymasszőrt keressek és heti min. 1x, köpölyözéssel együtt járjak el.

Kényeztetés

A vége felé kezelésbe vette Kelj fel Jancsit, de sajnos a Jancsim ma nem kelt fel, biztos álmos volt, nem rajta múlt, Ő mindent megtett!

Elszámolás

A pénzt a végén kéri, nem rontja el a legelején ilyennel.