Beszámolóim

Gabriella, jó masszázs

  mindentudo88

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele, nagyon kedves és segítőkész volt. Abszolút kellemes hangja van, itt láttam a hirdetését mely egyből elvarázsolt.

Megközelítés

Parkolás könnyű, abszolút jól megközelíthető.

Helyszín

A lakás kb. 30 m2 körüli, tiszta, igényes. A fürdő törülközővel felszerelt, minden tisztálkodási dolog megtalálható. Franciaágyon dolgozik mely teljesen tökéletes volt számomra.

Hirdető külseje

A képek abszolút tükrözik Gabriella stílusát. Szexi, elegáns egyben. Barátságos, abszolút vendégszerető volt. Megkínált vízzel, csokival szóval abszolút látszott és éreztem, tudja mi az, hogy vendéglátás,szolgáltatás. Fantasztikusan gyönyörű arc, bájos szempár fogadott. Olyan érzésem volt, mintha ezer éve ismernénk egymást. Közvetlen.

Masszázs

Erősen masszíroz, és szakszerűen. Egész masszázs alatt, éreztem az odaadást, azt, hogy fontos neki, én hogy érzem magam. A programjában a csúszkamasszázs szerves része mely teljesen jól tükrözi a szaktudását ezen a területen. Vérprofi azt kell mondjam. Főleg az a rész tetszett amikor teljes testével végig csúszott rajtam, éreztem a finom, feszes cicijét ahogy végig csúszik a testemen. Érintése erotikával túlfűtött, melyet a zene még tökéletesebbé varázsol. Mivel a masszázs része erős, és képzett így ez a kettő ötvözete teljesen elérte a hatását. 1,5 órás programra mentem, melyben a két levezetés után egy arcmasszázst is kaptam. Nekem teljesen tökéletes volt ez !

Kényeztetés

A kényeztetés, maga volt a mennyek országa! Először lágy kezeivel simogatja legérzékenyebb részemet, majd ahogy szájába vette szerszámomat, éreztem az erős vákuumszívó képességét mely frenetikus volt. Nyelvével, körbe-körbe nyalogatott és forró szája teljesen a mennyek kapujába vezetett. A masszázs végével nem éreztem azt, hogy gyorsan szabadulni szeretett volna, lefeküdt mellém, és egy puszival fejezte be a felejthetetlen élményt. Sőt még a kezemet rátette a cicijére és végig simította újra testét kezemmel.

Elszámolás

Az elszámolás abszolút korrekt módon történt. Extrának számít a kölcsönösség, bár azt most nem vettem igénybe de legközelebb biztosan fogom.