Beszámolóim

Alíz, nagyon jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Amikor, hírdetésének megjelenésekor megpillantottam, azonnal tudtam hogy meg fogom látogatni. Két napra rá beszéltem is a kolléganőjével, aki készségesen felvilágosított Alíz lehetséges programmrájól és emlitette hogy a kölcsönösség egyelőre nem szerepel a repertoárban. Ezért egy órás időtartamot kértem két nappal későbbre, délelőttre. A kollegina kérte hogy másnap délelőtt hivjam még személyesen Alizt, megerősités céljából. Igy is történt, ilyen formán a bejelentkezés könnyűnek mondható.

Megközelítés

Mivel mindkét beszélgetés alkalmával elfelejtettem megkérdezni a pontos cimet, ezért rutinomra hagyatkozva és mivel a kollegina azért emlitette a Mechvart teret, igy majdnem pontosan álltam meg a ház előtt, ahova a Széll Kálmán tér felől érkeztem a 4- 6 villamossal. A ház noha sarkon álló bejárattal rendelkezik majd két utcát és egy teret is érint. A villamos egyébbként a ház előtt áll meg. Szerintem sokunknak nem okoz problémát megtalálni.

Helyszín

Számomra a lakás ismerős. Szépen berendezett, a szobában ahol most voltam, tatami van, a fejrésznél tükörrel, a tatamin sok párna van, zenére nem emlékszem, lehet hogy volt, hely mindenesetre bíztositva van számára, fotel a ruháknak, kis asztal víznek és csokinak. Fürdőben kad fél üvegfallal kilépővel, mosdóval, sok túsfürdővel, és egy mosógéppel. A fürdő és a szoba egy külön kis közlekedőből nyilik, a szembe lévő szoba régi ajtajának zárját már volt szerencsém megpróbálni javitgatni, ma már minden felújítva, de sok szép emlékem megmaradt innen is.

Hirdető külseje

Alíz pont mint a képeken. Megfogadtam korábban, hogy nem használom a sokat leírt klisét, hogy élőben sokkal...., de nekem valóban nagyon tetszett kerek feneke hosszú lábai. Aliz nem alacsony, combjai se nem vékony, se nem vastag, pont jó az ízlésemnek teljesen megfelelő! Alakja is pont olyan, pont jó. Arca mint a fotókon. A retus, mert állitólag van, általam nem volt észrevehető. Nagyon szép formájú ajka van. A képeivel ellentétben egy kétrészes szettben fogadott, ami igen jól állt neki. Igy boldogan követtem a szobába.

Masszázs

Bent a szobában kaptam törülközőt és rögtön mehettem zuhanyozni.Rövid beszélgetésünkre a visszafogottság volt egyelőre a jellemző, illetve talán Aliz ahogy írja is, nem rutinos még egyelőre ebben a helyzetben. Azonban nagyon kedves vendéglátónak bízonyult az első pillanattól kezdve, még úgyis hogy puszi érkezésemkor nem volt.Masszázs alatt már oldodott a hangulat és kedves mosolygó arca egyre többször vonzotta a tekintetemet amit a tükörben figyelemmel követtem csak úgy mint az egyelőre bugyiban és melltartóban lévő testét. Többször átadtam a nem túl szakszerű de nagyon kellemesen simogató masszázsának és kezeinek, amik hol relaxáltak, hol felizgattak kicsit, noha kellemes benyulások nem voltak. Mindenesetre a hangulat teljesen feloldódott és ha épp nem relaxáltam vagy nem felizgultam, jókat beszélgettünk. Alíz meg- meg nyugtatott hogy nem sokára megfordulhatok.

Kényeztetés

És valóban. Megkérdezte miután megfordultam hogy elől is maszirozzon e, vagy azonnal térjen a tárgyra. Mondtam ahogy neki megfelel, igy azonnal elkapta a farkam és határozottan verni kezdte, de a szónak a jobbik értelmében. Megkérdeztem hogy simogathatom-e, mondta hogy természetesen és rákérdezett levegye e a melltartóját és én igennel válaszoltam. Nagyon szép formás, közepes méretű cicikkel talalálkoztam és azonnal kézbe is vettem őket. Boldogan simogattam és puszilgattam a gyönyörű kis udvaros cici bimbókat és kezeimmel próbáltam, most már mellé térdelve és ráhajolva elérni minden részét.Nekem nagyon bejőtt Alíz alakja és fiatal testének sima bőrének tapintása és megengedte hogy bugyin keresztül a punciját is simizzem, valamint beigérte hogy legközelebb a bugyin belül is simizhetem.közben érdeklődött hogy verje a farkam tovább vagy várjon esetleg kicsit. Miután ezek összesége igen jó hatással volt farkamra időnként megkértem lassitson mert igy hamar véget ér a buli. Közben kezeimen kívül a szájam is járt a testén mindenfelé ami nagyon izgató volt magában is de eközben tárgyilagosan megbeszéltük a még lehetséges eseményeket az idő múlásának tekintetében és mivel a farkam azért többet volt Aliz kezében mint nem. Ezért mind a tárgyi , mind a verbális események hatására csak jót élveztem egy váratlan pillanatban, tíz perccel az ídőm lejárta előtt. Gyors zuhany, öltözés, cipő és cipő kanál ki a szekrényből és búcsúzás most már puszival.

Elszámolás

Elszámolás, kéresre előre átadva a rózsa szálakat amik végig az asztalkán várták a vázába helyezésüket. Noha a kollegina egy extrát emlitett, én nem tértem ki rá és vendéglátom sem emlitette. Igy az események haladtak a maguk medrében. Extra nem volt.