Beszámolóim

Alíz, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Alízzal a randim nem volt megtervezett, szóval egy random tali volt. De egyébként is több olyan csavar volt benne, amitől végül is egy jó kis kikapcsolódás született.
Alíz szalonban dolgozik, azokat általában kerülöm. De mivel Alízról és a szalonról csak jókat olvastam elengedtem ezt a fóbiámat. Ráadásul délelőtt, a randink idején nem is szokott vendéget fogadni, de aznap úgy alakultak a dolgai. Hát így jöttünk össze, reggel 9-kor már tudtunk beszélni, másfél óra múlva találka, vtr-en megerősítve. Ez a sztori, röviden összefoglalva.

Megközelítés

Az élmények tárháza az egyik legforgalmasabb budai főútvonal közelében van. A Széll Kálmán tér sincs messze, ebből adódóan a metró is segítségünkre lehet. Villamos többféle, a megálló szinte karnyújtásnyira a célponthoz. Ha autóval jössz azért szánj rá kicsit több időt, mélygarázsok a közelben.

Helyszín

Mint már említettem Alíz egy több szobás szalonban várja a felüdülésre vágyó férfiakat. A szalon nem volt ismeretlen számomra, néhány éve kétszer is jártam ott, ráadásul mindkétszer a baldachinos szobában. Az eltelt néhány év alatt az egész szalon alapos átalakuláson ment át, természetesen jó irányban. Izléses, meghitt, hangulatos az egész intézmény, le a kalappal. A kis belépőnél külön szekrénybe helyezhető a lábbelid, mielőtt egy hangulatos előszobába érsz. Az összes helység innét nyílik, az általam használt pont szembe. Ezen kívül még két dolgozó szoba, egy pihenő, plussz a fürdőszoba. Itt kádas-zuhanyzó, fele üvegfallal védve, sokféle tusfürdővel, mosdónál szájfertőtlenítő műa. pohárkákkal. Tisztaság, rend, higiénia az egész helységben. Liza, kérésemre a legnagyobb és legillusztrikusabb szobában, az un.baldachinosban fogadott. Nagyon jó hangulata van a helységnek, középen a nagy franciaágy, szépen előkészítve, végében kisebb vánkos, néhány kispárnával. Az ágy végénél végig tükör a falon, van még a másik oldalon is, de az fejmagasságban. A szoba egyik oldalát szövet borítás takarja, ami harmonizál az egész helység miliőjéhez. Szobainasra pakolhatsz, bőrszófa és bőrfotel, hozzáillő kisszekrénnyel fokozza a randi hangulatát, ami így kétségtelenül egyedi. Nem jártam be az egész lakást, de az egyértelmű volt, hogy a szalon egy nagyon alapos és igényes átalakuláson esett át. Ott létem alatt intim fény uralkodott, halk andalító zene szólt, külső zavaró tényezőt nem tapasztaltam.

Hirdető külseje

Alíz, mikor az ajtó bezáródott és megláthattam őt, azt a látványt nyújtotta, amit a képei is mutatnak. Fekete rövid köntösben volt, mosolygott, két puszival fogadott. Helyes mosolygós arc, szép barna szemek, félhosszú barna haj, szép ívű ajkak. Később már feltárta egyébb bájait is, szép, feszes, kebleit, karcsú derekát, formás fenekét, lábait és annak hamvas közét. Néhány tetkó díszíti testét, ami igényes munka. Végig udvarias, érdeklődő volt esetleges igényeddel kapcsolatban is.

Masszázs

Alíz nem túl régi a szakmában, ezért nem voltak túl nagy elvárásaim a masszázs résszel kapcsolatban. Vannak lányok,(hölgyek), akiknél ez nem elsumákolható része az alkalmi együttléteknek. Nos nekik így van felépítve a programjuk és ők már komoly rutint szereztek az évek során. Viszont mivel a ,,foglalkozás" nagy részét igénybe veszi egy alapos masszázs, már kevesebb idő is jut az egyéb erotikus részre. Az is igaz, hogy az első randinál szerencsés mindkét fél számára egy kis ismerkedő gyurmázás.
Ez az általános vélekedés, nevezhetjük papírformának is. Amikor visszatértem a fürdőből, Liza levette köntösét, ami alatt egy minimál fazonú, fekete alsó-felső volt. Már így is felsejlett szexi alakja, amitől pont nem egy kiadós masszázs jutott eszembe. Nagyon aranyosan megkérdezte tőlem, hogyan képzelem el a masszázst, miként csinálja. Próbáltam udvariasan a tudtára adni, hogy ha van mód rá, sehogy. Nagyon nem lepődött meg, gondolom már volt ilyen helyzetben. Finoman átöleltem a bizalom és a szimpátia jegyében, majd néhány szóban elmondtam az én verziómat, amivel kapcsolatban semmi ellenérzése nem volt.
Akkor irányíts, mondta, majd közös erővel lefejtettük róla a maradék textiliát. Csak néztem tökéletes alakját, jól állt neki a semmi. Egy rövid ,,használati utasítás magamról" után az ágy végébe ültem, Liza meg törökülésben cserkészte be szájával a már éledező hímtagom. Egyébként, hogy helyreálljon a világ rendje, volt masszázs az utolsó kb. negyed órában, úgy, hogy az is pipa.

Kényeztetés

Az ilyen vén faszok mint én is, már belépésnél, de max két percen belül le kell, hogy vegyék a randi vélelmezhető kimenetelét úgy kb.
Nekem ez most megvolt, de egy ölelés az elején is sok mindent elárult. Nyilván kell hozzá némi rezonancia(pozitív), ami vagy van, vagy az ellenkezője. Lizánál szerencsére megvolt, persze azért messzemenő következtetéseket sem szabad levonni, de azért azt biztosra veheted, hogy szívesebben lát, mint a Notre Dame-i toronyőrt.
Ott tartottam, hogy Liza már törökülésben kényezteti farkam, ő is főleg a makkost, közben a nyelvét pörgeti. Jól kezdődik, de ez csak egy üdvözlégy.....M. és neki kényelmetlen. Felmegyünk a grandiózus fekhelyre, kicsit betámadom Lizát, az összes elérhető testrészét megérintem kezeimmel. Melleinél a Braille írást gyakorolom, majd puncija külső részeivel ismerkedem. Először nem érti, miért jó nekem, hogy csak neki jó. Mikor feljebb húzom magam, már elér, masszírozni kezdi a farkam. Érzem nedvesedik, csiklójával finoman hárfázok, időnként csodás melleit babusgatom. Keze elfárad, vált a másikra, nem kígyólány, de a farkam nem engedi. Hatvankilencet javasol, nem szeretem, megérti. Kicsit megint pozicionálunk mindketten kissé oldalra, én még feljebb, hogy Alíz kényelmesen bekaphasson. Pont ez történik, a makkos eltünik újra a szájában, nagyon kellemesen, finoman csinálja, néha kiveszi, nyalogatja a nyeregnél, majd körbe-körbe. Mondom neki, finom ez, de nem szoktad mélyebre venni. És ekkor hangzik el az a válasz amit minden férfi szívesen hall, mégha túlzás is kicsit. ,, De szoktam, de a tiéd elég nagy." Szóval már ezért is érdemes volt aznap felkelni. Megy a petting ezerrel, majd rákérdezek, előfordul-e időnként, hogy neki is jó? Nem jellemző, de előfordul, mondja és újra bekap. Mi lenne, kérdem, ha segítségül hívnánk ízlelőszervem? Mosolyog, benne vagyok, a nyelvem meg ő benne. Újjazás nincs, nyelvhasználat megengedett. Valamennyire már kiismertem ujjaimmal, nyelvemet is eképp használom. Becsukott szemmel fekszik, két kezét maga mellé teszi.
Semmi durvulás, szinte csak súrolom csiklóját, néha érzem, picit megrándul a teste, a lepedőt markolássza. Egy darabig még élvezi nyelvem munkáját, majd hirtelen hangot ad érzelmeinek, lábát felemeli, kicsit megemelkedik. És miután kifújta magát, Liza szájából ekkor hangzik el a kérdés. Mond meg nekem légyszíves, a fiatal pasik miért nem tudnak ilyen jól nyalni?
Ez baromi jól esett, legalább annyira, mint neki. Na, de én még tartogattam a porontyokat, pedig már a gyülekező helyen voltak. Tudom, hogy jó nekem, de a számára kényelmes pózt választottuk. Hanyatt feküdtem, Alíz meg a lábaim közé. Nem sajnálta farkamtól a szeretetet, hol kézzel, hol szájjal csinálta. Még időben jeleztem neki, hogy a gyönyör cseppjeit a szájába szeretném elhelyezni(extra). Épp a kezében voltam mikor ejakuláltam, de a skacok az ajkai közt landoltak. Elmentem, mint állat, ő meg a fürdőbe. Visszafele megtörtént a romeltakarítás, majd mivel volt még időnk, egy kellemes hát, derék masszázs következett.

Elszámolás

Elején megkérdeztem, ráért a végén.
Egy extra volt a Nfvsz.(*), másról nem tudok.

Alíz, nagyon jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Telefonon beszéltem kolléganőjével, majd vele is. Próbáltam VTR-t is, de valahogy nem sikerült nekik észrevenni, hogy ott is jelentkeztem. Sebaj, a lényeg, hogy megvolt az időpont.

Megközelítés

A 2. kerület egyik forgalmas csomópontja, a szép park mellett található sok emeletes épület. Parkolás sosem könnyű, a tuti, az a közelben található plaza mélygarázsa és onnét villamos, ami szinte a ház előtt tesz le.

Helyszín

A lakást nem régen felújították, én még azóta nem voltam és meg is lepődtem. Ilyen szintű ráfordítást ritkán látni szalonokban. Gyakorlatilag - a fürdő kivételével, mivel az rendben volt - az egész kecót szépen kiglancolták. Pasztell színek és kellemes hangulat jellemzik. Nem egy minimalista stílus, viszont a környezetbe, ház, funkció nagyon is passzol. Mi egy zöldes árnyalatú szobába mentünk, ez a fürdő mellett van. A régi normál - gyakran nyikorgó - masszpad és matrac kombó helyére egy dupla széles masszív, vastag lábakon álló, fából készült alkalmatosság került. Nem tudom, hogy eredetileg is masszázspad-e, vagy egy közepes ebédlő asztal, de ez biztosan bírni fogja a strapát. A fürdőben a megszokott tusfürdő és szájhigiénia választék, puha törülköző és kilocsolás gátló üvegfal várja a vendégeket.

Hirdető külseje

Az ajtó mögött várt egy ízléses kétrészes fehérneműben és egy hálóköntösben. Képeknek abszolút megfelel, főleg a régebbiek adják vissza jól a valóságot. A kedvességét, figyelmességét, vendéghez való igazodását viszont csak élőben lehet megtapasztalni. Ami nem látszik a képeken, az is pont olyan szép, mint az sejthető. Alkatához illő, TÖKÉLETES formájú és méretű mellek, szép kerek popsi és ápolt, csupasz, illatos nunus várja azt, akit odaenged.

Masszázs

1. Szokásos tisztálkodás után pici ölelkező ismerkedés, a köntös eltávolítása, kölcsönös simogatások, majd felfeküdtem a masszpadra és átadtam magam Aliz kezeinek. Megkérdezte, hogy a talpamat is masszírozhatja-e, mondtam, hogy örömmel venném, így azzal kezdte. Közben beszélgettünk egy picit, most inkább csendben élveztem a kezei érintését. Én is, ő is csak ritkán törtük meg a csendet, most így volt jó. A fenekem környékén járva jeleztem, hogy a comb belső része milyen lehetőségeket rejt, élt is velük, amiből aztán az lett, hogy a felső test - egyelőre - elmaradt és fordulás következett.
3. Tisztálkodás és pihi után ismét hasra feküdtem és folytatta a hátammal a megkezdett masszázs programot. Elmondása szerint nem tanulta, ez érezhető volt (olyan értelemben, hogy nem olyan sorrendben és fogásokkal operált, mint aki tanulta), ennek ellenére ügyesen csinálta és voltak határozottan jól eső mozdulatai is. Csomókat is megtalált és ügyesen dolgozott rajtuk. Végül a szeánszunk itt ért véget és azt kell mondjam az ilyen befejezés is jól tud esni.

Kényeztetés

2. A melltartót levette, így elém tárultak gyönyörű cickói, melyeket szabad volt kényeztetni. Örömmel tettem. Annyira lágy, de ruganyos, rózsaszín bimbóudvarral, csodás puhaságú bőrrel bíró halmocskákat élvezet kényeztetni. Sokáig nem is tudtam velük betelni.Próbáltam csókot lopni, de nem sikerült, gyanítom ez nem szerepel az étlapon. Aztán hanyatt fektetett és kezeivel, ajkaival végig haladt a felsőtestemen és előbb puha ujjacskáival játszott a lassan meredező tagomon, majd ajkait is finoman bevetette. Olyan kislányos kényeztetést kaptam tőle, semmi pornós elem nem volt benne, finoman ajkai közé vette és lágyan becsúsztatta a nyelvével megtámasztva. A nedvesítésre is ügyelt, volt nyál bőven. Sajnos legfeljebb csak félig engedte be, de a puhaság így is hatott és egyre közeledett a csúcspont, amit még el akartam húzni, így felvetettem a kölcsönös kényeztetést, ami elfogadást nyert. Most ő feküdt hanyatt és én indultam fentről dél felé. Ismét a csodás cicikkel kezdtem, de csak rövid ideig, mert szerettem volna megkóstolni kelyhecskéjét. Meg is történt, sima, illatos, finom nunusra leltem, amit élvezettel kényeztettem. Szépen nedvesedett is, bár elsőre nem vártam, de mégis sikerült a csúcsra juttatnom kedves vendéglátómat. Kicsit összebújtunk, aztán megint ő kerekedett fölém. Megbeszéltük a cicikre befejezést, ehhez a pad mellé térdelt és ugyanazzal a finomsággal, ahogy kezdte, kivégzett. Egymást megtörülgettük, majd pár korty víz elfogyasztása után folytattuk a masszázs részt.

Elszámolás

A végén tettem le a padra, bár az elején rákérdeztem, azt mondta, ő nem akar ezzel foglalkozni, csak a végén. Nem tudok extráról, szerintem egyféle étlap van, amit a kellő tisztelettel közelítő vendég végig is kóstolhat.

Alíz, nagyon jó masszázs

  cerum

Egyeztetés

I called a day in advance, her colleague answered and spoke perfect English, we set up a time, it was all very simple. Aliz unfortunately speaks very little English, but we got by with Google Translate.

Megközelítés

Very easy to reach, the 4-6 takes you right there. Ample parking seem to be nearby too.

Helyszín

A really nice newish build, right on the main avenue. The apartment is incredibly clean and quiet, ideal for our purposes. Aliz's room was very well-kept, a comfortable and clean bed, with ambient lighting and lots of pillows for pure comfort. The bathroom was spotless, a sizeable shower with lots of gels, mouthwash and other articles to ensure hygiene. Very nicely done.

Hirdető külseje

Aliz is gorgeous, as you can clearly see in the photos. She's not shy of her beauty, she has the perfect balance between girl-next-door and the naughty neighbour. Her body is stunning, pert young breasts, an ample ass, finely shaved down below, with a gorgeous pussy. She has a few large tattoos but those turn my on anyway.

Masszázs

I went for the 90 mins program, which included two shots plus mutual satisfaction. Unlike most 90 min programmes, we started immediately with the massage - I was happy to oblige and fall under her programme. I lay naked on the bed, facing down, while she used cream to massage my feet with great effort, slowly working her way up to my calves, thighs and butt, teasing me all along the way. After a few mins, she asked me to flip and the first round took place (see below).

After we cleaned up, we continued on with the second half of the massage, she worked her way deeply into my back, kneading well and working out all the kinks. Aliz seems to have trained in massage techniques, at least partly, she seemed confident in her skills and knew what she was doing. After a while, I asked if I could massage her gorgeous young body - my skills couldn't compare and instead I focused on her incredible ass, before flipping her over for her gorgeous young breasts with pink nipples, and her amazing pussy (more below).

Kényeztetés

After the first half of the massage, I was in a fit of heat, I couldn't wait for her to work her way down there. Aliz ran cream through my nether regions and got me at full mast - her hand techniques are very skilled and she slowly moved her mouth down to my manhood, sucking gently and focusing on the frenulum with her lips and tongue. She knows how to keep a man on the very edge and I soon couldn't stand it, she could tell and started pumping me like crazy, eventually blowing my load as it came running down her fingers.

For the second round, I worked my way around her body to get myself excited, kissing her nipples, licking her gorgeous pussy and sucking on her clit - she squirmed and shook, seemingly coming to orgasm and I'm sure she knows how to dramatize it, but it definitely got me back to full attention. We switched positions and she started another great BJ, before I asked for a 69, getting an incredible view of that perfect ass and pussy, shoving my face in it while she beat and sucked me to my second shot, bursting all over her chest. It was heavenly.

Elszámolás

No extras were discussed and everything seemed to be on the table. I left the envelope after the fact on the table.

Alíz, nagyon jó masszázs

  smarton1

Egyeztetés

Telefonon hívtam itt látott hirdetése alapján. A telefonban kedves volt, könnyen sikerült időpontot egyeztetni.

Megközelítés

BKV-val érkeztem, autót nem nagyon ajánlanám a parkolás lehetőségekre való tekintettel. A bejáratot kicsit nehezemre esett megtalálni, pont a sarkon van és azt hittem az a lépcsőház a merőleges utcához tartozik.

Helyszín

Teljesen rendben van a lakás, ránézésre frissen felújított, hangulatos dekor. Fürdő rendben volt, korrekt választék tusfürdőkből, friss törülköző, minden ami kell. A szoba terét egy nagy méretű masszázspad uralja, amin kellemesen elfértünk mindketten.

Hirdető külseje

Elképesztően csinos, képek abszolút tükrözik a valóságot, plusz erre még rájön a pozitív kisugárzása és kedves mosolya. Az egyetlen meglepetés ami ért, hogy a cicijei a melltartó nélkül talán még peckesebben tartották magukat mint benne, szoborra nem lehetne szebbeket faragni.

Masszázs

Ezzel kezdtünk, talptól tetőig haladtunk, krémmel, mert ő azt szereti. Kellemes volt a masszázs, inkább barátnős mint terapeutás, de nem is kértem hogy az legyen, lehet megvan arra is a potenciál, nekem ez így tökéletes volt. Közben elég jól eldumáltunk, nagyon jó beszélgetőtársnak bizonyult, hazudhatnám hogy ez volt a randink legjobb része, de azért így is erős második. Olyan jót beszélgettünk, már-már meglepődtem amikor szólt hogy ideje fordulni, és megérkezni a találka ténylegesen legjobb részéhez.

Kényeztetés

Masszázs után került rá sor, kérésemre már bugyi nélkül, azonban a kölcsönösség most kimaradt, asszem erre csak 90 percben van lehetőség. Mellém feküdt, először kézzel kényeztetett, miközben melleivel foglalatoskodtam, majd nemsokkal később száját is bevetette. Buzgó munkája meghozta gyümölcsét, egyenesen szájába, ahogy korábban megegyeztünk. Gyorsan rendbetette magát, engem is letörölgetett, aztán kiment öblíteni amíg összeszedtem magam.

Elszámolás

Végén rendeztük, minden rendben ment. Éltem egyetlen extrájával, a végégig franciával.

Alíz, nagyon jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Amikor, hírdetésének megjelenésekor megpillantottam, azonnal tudtam hogy meg fogom látogatni. Két napra rá beszéltem is a kolléganőjével, aki készségesen felvilágosított Alíz lehetséges programmrájól és emlitette hogy a kölcsönösség egyelőre nem szerepel a repertoárban. Ezért egy órás időtartamot kértem két nappal későbbre, délelőttre. A kollegina kérte hogy másnap délelőtt hivjam még személyesen Alizt, megerősités céljából. Igy is történt, ilyen formán a bejelentkezés könnyűnek mondható.

Megközelítés

Mivel mindkét beszélgetés alkalmával elfelejtettem megkérdezni a pontos cimet, ezért rutinomra hagyatkozva és mivel a kollegina azért emlitette a Mechvart teret, igy majdnem pontosan álltam meg a ház előtt, ahova a Széll Kálmán tér felől érkeztem a 4- 6 villamossal. A ház noha sarkon álló bejárattal rendelkezik majd két utcát és egy teret is érint. A villamos egyébbként a ház előtt áll meg. Szerintem sokunknak nem okoz problémát megtalálni.

Helyszín

Számomra a lakás ismerős. Szépen berendezett, a szobában ahol most voltam, tatami van, a fejrésznél tükörrel, a tatamin sok párna van, zenére nem emlékszem, lehet hogy volt, hely mindenesetre bíztositva van számára, fotel a ruháknak, kis asztal víznek és csokinak. Fürdőben kad fél üvegfallal kilépővel, mosdóval, sok túsfürdővel, és egy mosógéppel. A fürdő és a szoba egy külön kis közlekedőből nyilik, a szembe lévő szoba régi ajtajának zárját már volt szerencsém megpróbálni javitgatni, ma már minden felújítva, de sok szép emlékem megmaradt innen is.

Hirdető külseje

Alíz pont mint a képeken. Megfogadtam korábban, hogy nem használom a sokat leírt klisét, hogy élőben sokkal...., de nekem valóban nagyon tetszett kerek feneke hosszú lábai. Aliz nem alacsony, combjai se nem vékony, se nem vastag, pont jó az ízlésemnek teljesen megfelelő! Alakja is pont olyan, pont jó. Arca mint a fotókon. A retus, mert állitólag van, általam nem volt észrevehető. Nagyon szép formájú ajka van. A képeivel ellentétben egy kétrészes szettben fogadott, ami igen jól állt neki. Igy boldogan követtem a szobába.

Masszázs

Bent a szobában kaptam törülközőt és rögtön mehettem zuhanyozni.Rövid beszélgetésünkre a visszafogottság volt egyelőre a jellemző, illetve talán Aliz ahogy írja is, nem rutinos még egyelőre ebben a helyzetben. Azonban nagyon kedves vendéglátónak bízonyult az első pillanattól kezdve, még úgyis hogy puszi érkezésemkor nem volt.Masszázs alatt már oldodott a hangulat és kedves mosolygó arca egyre többször vonzotta a tekintetemet amit a tükörben figyelemmel követtem csak úgy mint az egyelőre bugyiban és melltartóban lévő testét. Többször átadtam a nem túl szakszerű de nagyon kellemesen simogató masszázsának és kezeinek, amik hol relaxáltak, hol felizgattak kicsit, noha kellemes benyulások nem voltak. Mindenesetre a hangulat teljesen feloldódott és ha épp nem relaxáltam vagy nem felizgultam, jókat beszélgettünk. Alíz meg- meg nyugtatott hogy nem sokára megfordulhatok.

Kényeztetés

És valóban. Megkérdezte miután megfordultam hogy elől is maszirozzon e, vagy azonnal térjen a tárgyra. Mondtam ahogy neki megfelel, igy azonnal elkapta a farkam és határozottan verni kezdte, de a szónak a jobbik értelmében. Megkérdeztem hogy simogathatom-e, mondta hogy természetesen és rákérdezett levegye e a melltartóját és én igennel válaszoltam. Nagyon szép formás, közepes méretű cicikkel talalálkoztam és azonnal kézbe is vettem őket. Boldogan simogattam és puszilgattam a gyönyörű kis udvaros cici bimbókat és kezeimmel próbáltam, most már mellé térdelve és ráhajolva elérni minden részét.Nekem nagyon bejőtt Alíz alakja és fiatal testének sima bőrének tapintása és megengedte hogy bugyin keresztül a punciját is simizzem, valamint beigérte hogy legközelebb a bugyin belül is simizhetem.közben érdeklődött hogy verje a farkam tovább vagy várjon esetleg kicsit. Miután ezek összesége igen jó hatással volt farkamra időnként megkértem lassitson mert igy hamar véget ér a buli. Közben kezeimen kívül a szájam is járt a testén mindenfelé ami nagyon izgató volt magában is de eközben tárgyilagosan megbeszéltük a még lehetséges eseményeket az idő múlásának tekintetében és mivel a farkam azért többet volt Aliz kezében mint nem. Ezért mind a tárgyi , mind a verbális események hatására csak jót élveztem egy váratlan pillanatban, tíz perccel az ídőm lejárta előtt. Gyors zuhany, öltözés, cipő és cipő kanál ki a szekrényből és búcsúzás most már puszival.

Elszámolás

Elszámolás, kéresre előre átadva a rózsa szálakat amik végig az asztalkán várták a vázába helyezésüket. Noha a kollegina egy extrát emlitett, én nem tértem ki rá és vendéglátom sem emlitette. Igy az események haladtak a maguk medrében. Extra nem volt.

Alíz, jó masszázs

  Julio44

Egyeztetés

Alízt már sokszor hívtam telefonon, mindig gond nélkül felvette, de sajnos nem tudtunk soha mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, de most végre sikerült. Délelőtt 10 körül hívtam és délutánra kaptam is az időpontot. Telofonban mindig korrekt tájékoztatást kaptam.

Megközelítés

4-6 villamos a kapuban tesz le, de közlekedési csomópont is a közelben van. Autóval nem ajánlom szerintem itt lehetetlen parkolni.

Helyszín

Ez abszolút kifogástalan a lift működik és amint belépsz a lakás ajtaján egy nagyon ízléses, labirintus szerű lakásba kerülsz. Én egy nagyobb szobába kaptam a műsort, egy francia ágyon. A fürdő és minden igényt kielégít, több tusfürdő és szajvíz is van.

Hirdető külseje

Mivel arcal hirdet így nagy meglepetés nem érheti az embert. Szerintem szép arca van és testileg is rendben van. Nem mondanám kimondottan sportosnak szerintem nála ez inkább genetika, de abszolút nőies és formás. Piercing és tetkók vannak de nekem nem voltak zavarók.

Masszázs

Őszintén meglepődtem mert a korábbi beszámolók és saját bevallása szerint sem tanulta a masszázst. Ehez képest viszont eddig magasan a legjobb masszázst tőle kaptam. Kellő erősséggel és alapossággal masszirozta át a testem a két kényeztetés előtt. Lehet választani, hogy krémmel vagy olajjal kéred.

Kényeztetés

Éltem kétszeri kényeztetés lehetőségével. Az első kb 20 perc után kezdődött különösebb átvezetés nélkül. Lingamos kezdés, majd egy kis finom francia és kézi finish. A második kör ugyanez csak idő hiánya miatt a végén rá segítettem a cicis finishre. Nekem picit sok volt a kéz és kevés a francia de ez ízlés dolga. Inkább a barátnős kategória nem pornós, bár nyál van bőven. Összességében ez a rész is igen minőségi volt de a masszázsaval annyira magasra tette a mércét, hogy nálam az vitte el a randit. Kölcsönössegre lett volna lehetőségem de időnk már nem volt rá.

Elszámolás

Az előre egyeztetett összeget adtam neki a randi végén. Extra lenne a nfvsz de nem éltem vele. Szerintem ez már magasabb árfekvés, de a színvonal is kimondottan jó.

Alíz, jó masszázs

  .1_srac_.

Egyeztetés

Már másodszor voltam Alíznál, a telefonos egyeztetés most is könnyedén ment Aliz nagyon rugalmas és kedves volt, a hívás után úgy kb egy órával tudott fogadni

Megközelítés

Mechwart liget környéke ennek megfelelően a parkolás nehéz, hétköznap szinte lehetetlen. A közelben ugye a mammut ahol mindig van hely, vagy bkv a legegyszerűbb.

Helyszín

Tágas, jó hangulatú lakás egy jó állapotú társasház felső emeletén. Van lift is meg lépcső is. Lift néha nincs.
Két látogatásom alkalmával két külön helységben voltunk, mindkettőben a szokásos tükör, egyikben matrac a földön, másikban masszázs ágy.
Fürdő tök oké és tiszta, van minden ami kell.

Hirdető külseje

Alíz gyönyörű. Bájos és kedves és selymes csodaszép bőre van, mesés hosszú combjai, formás cicik gyönyőrű bimbókkal.
Nem tudom van-e retus ezeken a képeken, szerintem amúgy nincs de nincs is rájuk szükség.

Masszázs

Mivel mindkét alkalommal a rövid programra neveztem be, erről nem tudok beszámolni.
Biztos vagyok benne hogy Aliz jól masszíroz. Hogy mennyire lehet gyúrós és erős azt nem tudom, de az biztos hogy lesi a vendég kívánságát és igyekszik úgy csinálni, hogy jó legyen.

Kényeztetés

NF és kézi kényeztetés amit kértem illetve kaptam. Kölcsönösség másfél órában vagy afölött van.
Jó szolgálatot tesz a tükör, Alíz franciája mennyei. Valoszinuleg ez persze szubjektív nagyon és ízlés dolga de én imádtam.
Maximálisan igyekszik a kdvemben járni, erősen de nem mohón vagy vadul játszik a farkamon, amennyire tudja, le is engedi mélyre bár itt azért ovatosan kell vele bánni.
Nem fukarkodik a nyállal, és nekem az egyik legizgalmasabb amikor megpihen picit de közben a nyálában fürdő merev farkamat masszírozza.
NFVSz nem tudom, hogy van-e de sose kérek ilyesmit. Cicire és hasra élveztem, remegő lábakkal.

Elszámolás

Elszámolás utólag, a telefonban megbeszéltek szerint.