Beszámolóim

Tina, nagyon jó masszázs

  ptrzrt

Egyeztetés

Tina új lány még a boldogság párkány utcai szigetén és látszólag nagyon népszerű is, ugyanis csütörtök óta próbáltam hozzá bekerülni elég proaktív módon (online, e-mail, telefon), eredetileg másfél órára szerettem volna menni, de ma az egyik kedves kollegina telefonos megkeresésemre jelezte, hogy van egy órácska számomra, én pedig éltem a lehetőséggel.

Megközelítés

A parkolás fizetős az utcában, hely viszont mindig van, emiatt kár aggódni. Metróval a Dózsa György úti megálló a legjobb választás, 75/79M jelzésű trolival pedig a Dráva utca. Mindkét esetben pár perc séta a tetthely. Ha esetleg akad még hozzám hasonló elvetemült, aki 32 fokban Bubizik , a Váci-Dráva sarkon van a leszállás.

Helyszín

A helyszín nem volt már újdonság számomra, hiszen jártam itt korábban. A tisztaság és a jó illat változatlan, ezúttal a felújított zuhanyzó jutott nekem és a masszázspados helyiség. A zuhanyzó szintén tiszta, nem volt víztócsa vagy bármi, ami utalt volna arra, hogy itt több kolléga is megfordul. Választék van bőven tusfürdőből, ami jól jön, különösen a végén, amikor az olajat le kell mosni. A masszázsszobában lágy fények, tisztaság és jó illat van, illetve kellemesen hűvös, hála a klímának.

Hirdető külseje

Amint megláttam Tinát az oldalon, tudtam, hogy nekem meg kell látogatnom őt. Fiatal, természetesen szép, végtelenül kedves lány huncot mosollyal és csillogó szemekkel. Tenyérbe illő kis cicik, feszes, kerek popsi, tökéletes alkat, egy az egyben az esetem. A képek nem adják át, mindenképp érdemes őt meglátogatni élőben a teljes értékű élmény érdekében.

Masszázs

Tina technikája nem túl erős, de ezzel semmi probléma nincs. Végigmasszírozott a lábaktól felfelé, alaposan a vádlit, combokat, fenekemet, majd a hátamat és a nyakam környékét egy picit nagyobb intenzitással, ami nagyon jól esett, teljesen ellazultam. Közben szinte végig beszélgettünk, ment a kérdezz-felelek oda-vissza, nagyon jó beszélgetőpartner is volt egyben. A technikájának és a csevegésnek köszönhetően sikerült igazán ellazulnom. Kis idő után átjött a masszázspad tükör felőli oldalára, így megcsodálhattam a formás popóját is. Beolajozta a felsőtestét és hihetetlen magabiztossággal felmászott az egyébként néha ingatag masszázspadra és megkezdődött a csúszka a hátamon, a mozi pedig a tükörben... :-) Kérdezte is, hogy tetszik-e a látvány, határozottan megállapítottam, hogy tökéletes. Fordulás következett és kaptam elölről is egy csodás csúszkamasszázst a formás cicikkel, közben lehetőségem nyílt a szabályokat betartva simogatni is a vendéglátómat. Ami ezután történt, az már a következő kategóriába tartozik.

Kényeztetés

A szalonban kizárólag kézi levezetésre van lehetőség, de ezt szerintem mindenki tudja, aki ide bejelentkezik. És ezzel semmi probléma nincs. Tina elmondása szerint nagyon élvezi nézni, ahogy egy férfinak jól esik a kényeztetés. Ez valóban így van, figyelemmel kísérte minden mozdulatom, illetve kérdezett és a visszajelzéseknek megfelelően alakította a mozdulatokat. A technikája igazi baratnős, simogat közben, nem monoton módon kezeli a dolgokat, hanem különböző, valódi lingamos fogásokkal kényeztet. Semmi durvulás, vagy farokverés feeling. Persze lehet, hogy ha azt kérem, akkor úgy kapom, de nekem a barátnős kényeztetés a nagy kedvenc. Közben mosolyog, kacérkodik, mintha egy kivégzésen lennék. - Jó értelemben végülis az. A levezetés nem csak a péniszre terjed ki, bőven kap törődést a zacsi is, nagyon kellemes. Első blikkre az a benyomása az embernek, hogy a kézimunka a technikájából adódóan hamar véget fog érni, de valójában a csúcs előtt nem sokkal Tina hagy egy pici időt észhez térni, aztán folytatja tovább, mintha mi sem történt volna. Nekem teljesen elvette az eszem... :-) Alapjába véve nehezen jutok el a végkifejletig (gátlások, stressz, tudja a fene), de Tina ezen információk birtokában kitartóan dolgozott rajtam, aminek elsöprő eredménye lett puha kis kezei között.

Elszámolás

Ami az adatlapon le van írva, az úgy is van. Korrekt módon kitöltöttük az időt, de megbeszéltük, hogy legközelebb másfél órára megyek és együtt is zuhanyzunk majd, valamint több időnk lesz egymásra. Az elszámolás az élmény után történt, távozáskor.

Tina, nagyon jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem egy kolleginával. Harmadik próbálkozásra értem el egy foglalt és egy sikertelen hívás után

Megközelítés

Ezzel nem volt gond. A jól ismert környék, ami busz és troli megálló közelében van. A metró is közelben van, de errefelé az ezt pótló busz is megfordul.

Helyszín

A jól ismert Happy szalon. Most a bejárat melletti masszpados szobában voltunk és mindkét fürdőszobában is megfordultam.

Hirdető külseje

Tina egy fiatal szőke szépség. Kisebb méretű; tenyérbeillő cicik és lapos has valamint hasonlóan kicsi de kemény popsi és karcsú lábak. Így néz ki alakalmi partnerünk és a szalon oldalán még láthatjuk milyen arc társul hozzá. Szerintem helyes, mert ez egyből megfogott. Világoskék topban és ugyanilyen színű tangában fogadott.
Itt megjegyezném, hogy volt már egy másik Tina is a szalonban, de ez nem ugyanaz; így semmilyen visszatérés nincs.

Masszázs

Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymást és a cipőm levétele után, bevezetett a bejárat melletti szobába. Itt elkezdtem vetkőzni és váltottunk pár szót. Először a kis fürdőt használtam, ami eléggé át lett alakítva az utolsó használatom óta. A kabin eltűnt és egy épített rész van a helyén. a falon valami "művirág -szőnyeg" van, de nem tudom van ami valami pontos neve. Üveg ajtó van és egy eléggé összetett zuhany. Ugyanis engem meglepett a dolog. Valaki átállította forgógombot és először felülről jött a víz. Utána alul a csapból, majd szemből kaptam ugyanezt, mire végre sikerült a zuhanyrózsa felé irányítani a dihidrogén-oxidot. Miután ezzel végeztem irány vissza a szobába, ahová Tin is belibbent egy fél perc múlva. Én elfeküdtem a masszpadon ő pedig megszabadult minden textiltől. A bokáimnál kezdte a masszázst és fokozatosan haladt felfelé. kicsit lassabban haladt, ezért picit megnyújtotta simogatós mozdulatokat. A derekamnál járt amikor egy picit helyezkedett és a hátam megdolgozása után kaptam egy normál időtartamú csúszkát. Mondjuk beszédes lány, mert nem csak félmondatokban kommunikáltunk.
Jött a varázsszó: megfordulhatsz

Kényeztetés

Elkezdett a felsőtestemen is csúszkálni és közbe a popsiját markolásztam. Utána áttért a lingamra. Érdekesen építette fel a technikáját, mert egy picit megállt. Úgy éreztem egy picit játszik velem. Itt gondoltam, akkor én cicikkel kezdek el játszani. ezzel nem volt problémája, de a bimbói eléggé érzékenyek, ezért inkább azokat hagyjuk, de ha belemarkolunk az neki nem zavaró. Haladtam a kéj felé, miközben ő tovább dolgozott rajtam és mikor elővette tudás legjavát akkor jutottam el a csúcsra.. Megtisztogatott, majd törölközőt ragadtunk és elmentünk a nagyobbik fürdőbe egy közös zuhanyhoz. Itt a következő megjegyzés, miszerint ő csak a vendég hátát tisztítja meg a többi rész már a mi dolgunk és őt sem lehet bekenni tusfürdővel. Miután végeztünk a tisztálkodással akkor szobában frissítőt fogyasztottam és utána visszavettem a ruháimat. Az előszobában rendeztem a csokrot és utána cipőmet is felvettem. Búcsúpuszi és végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük. Még mindig ugyanakkora a csokor, ami már jó ideje meg lett határozva.

Tina, nagyon jó masszázs

  ahotel

Egyeztetés

Kedvenc szalonomat már hónapok óta hanyagoltam, de most megérett a gondolat visszatérni hozzájuk. Nem telefonon, hanem weboldalukon foglaltam időpontot. Időpontfoglalás után egy gyors e-mail váltással finomhangoltuk az időpontot és már meg is volt. Amikor nem tud az ember telefonálni akkor különösen hasznos ez a módszer!

Megközelítés

Ez itt sosem gond, westendtől 5 perc kocsival és mindig van parkolóhely, viszont én most gyalog mentem. BKV-val se esnék pánikba, mert metró is van a közelben.

Helyszín

AKi még nem járt ott érdemes tudni, hogy három szobában dolgoznak a lányok, amire két fürdő jut. Ma mindkettőt használtam/használtuk. Az egyik egy zuhanyzó, amit felújítottak és sokkal jobb lett élményzuhannyal tarkítva. Mondjuk először nem tudtam hol fog feltörni a víz, de a megszokott zuhanyrózsa nem okozott gondot.
A szobák olyanok ahogy hagytam őket múltkor, azaz tiszták praktikusan tükrökkel tarkítottak.
Két tatamis szoba van én ezt jobban preferálom és hacsak nem kötözéses műveletre mész szerintem a lányok is ezt preferálják jobban. Én kértem is az e-mailben, hogy tatamisba menjünk.

Hirdető külseje

A mindenségit! Tina nagyon gyönyörű lány! A képek szerintem nem adják át teljesen amit a helyszínen tapasztaltam. Tökéletes test és nagyon szép arc. A szemeit külön érdemes megcsodálni. Amellett, hogy nagyon mosolygós valóban különleges sárgásbarna. Imádtam, de valóban nem tudnék olyan porcikát mondani amin hibát véltem volna felfedezni!

Nagyon szépen van lebarnulva és minden vonulata tetszik a hajától a bokájáig.

Masszázs

Tina nem tanult masszőr, de őszintén így jobb is, hiszen a masszázs az ellazulásra, beszélgetésre összehangolódásra való ebben a szalonban. Azt tökéletesen csinálta, nagyon jót beszélgettünk és haladtunk a lábaktól egyre feljebb. Ja, kihagytam, hogy egyből lekapta a ruhát, így mindketten anyaszült meztelen voltunk a tatamin.

Nagyon jó beszélgetőpartner, voltak közös témák, nem voltak kínos csendek. Minden ment magától, mígnem elértünk a meztelen csúszkáig.

Kényeztetés

Jó vendéglátó lévén kérdezte, hogy mindent jól látok e. És igen, mindent jól láttam a tükröknek köszönhetően. A csúszka közben is beszélgettünk, bár a figyelmem már más kötötte le.

Elhangzott a megfordulásra felhívó szó és én nem mondtam ellent. Lassan el-el akadt a szó és már csak a lényegre fókuszáltam. Nagyon jó technikája van. Egyáltalán nem siet. Úgy foglamaztam Neki, hogy jól tudja hullámoztatni az érzéseket, ami végülis a lingam lényege. Néha egekig húzott, majd hagyott lenyugodni. Ez ismétlődött, míg már nem bírtam tovább. Igazi remegős élvezés volt amire sokáig emlékszik az ember.

Takarítottunk egyet, majd mivel kicsit fájlalta a vállát megmaszíroztam a hátát a maradék időben. Szeretek maszírozni és remélem Tinának is jól esett.

Elszámolás

Itt minden tisztán le van írva. Amit vállal meg is teszi. A Happy szalonban még senkivel nem zuhanyoztam, de most ezt tettük a végén és nagyon jól esett.

Tina, jó masszázs

  Kuttor

Egyeztetés

Először foglaltam a szalonban online, mivel az irodából nem nagyon tudtam szabadulni egész nap. Randi előtt másfél órával küldtem el a kérést, kb 20 perc múlva érkezett a visszaigazolás.

Megközelítés

Kivételesen autóval érkeztem a helyszínre, a parkolás fizetős a környéken, de helyet találtam bőségesen. Előtte telefonon csörögtem, majd megkaptam a zöld jelzést a kaputelefonhoz.

Helyszín

Most először fogadtak az újonnan megnyílt kettes számú lakásban. Ez az ingatlan is patent, szobák hasonlóan berendezve, hűtött italok sokasága áll rendelkezésre. Fürdőszoba higiénikus, tusfürdők széles kínálatban, természetesen a Baba márkából. Vendéglátóm egy szélső, tataminos szobában rendelt.

Hirdető külseje

Tina arcképes fotókkal hírdet, úgyhogy semmiféle csalódás nem érheti a látogatóját. Beléptemkor lemerevedtem, annyira szépnek találtam. Pici, iszonyatosan szexi leányzóról van szó, aki büszkén viseli nőiességét. Szép hosszú haja van, babaarca, testalkata mint a képeken, mellei tenyérbeillőek, feneke pici, kemény. Személyisége megfog, kedves, intelligens, kacér. Olyan érzés, mintha a férfiember az egyetemista barátnőjéhez/szeretőjéhez ugrana be (már ha van annyira szerencsés, hogy ilyen bomba csajt szedjen fel).

Masszázs

Fél órába nem sok minden fér bele, ezért a lingam mellett egy kis csúszkát kaptam. Először hasra fordulva siklott rajtam az olajjal gondosan bekent melleivel, miközben a tükörben figyelhettem gyönyörűszép altestét. Nem jöttek a szavak, valahogy ha pinát látok, nagyon elcsendesedem, megnyugszom. Rövid idő után fordultam és folytatta a kellemes kis csuszmákolást. Néha felvettem vele a szemkontaktust, mire ő nagyon kacéran nézett vissza rám; teljesen elvarázsolt a kis hölgy.

Kényeztetés

A szalon specialitása a kézi levezetés, amelyet elég magas szinten űznek. Tina először mellémülve kezdte rácsorgatni az olajat a szerszámomra, miközben simogathattam gyönyörűszép melleit és kívánatos hátsóját. Kezdetben simító mozdulatokkal ingerelte a tetszhalott állapotban lévő kobrát, ami pár pillanat után már ugrásra készen állt. A foglalkozásból a gát környéke és a golyók sem maradtak ki természetesen. Mivel nem volt alápárnázva a fejem, ezért nem lestem, hogyan kényeztet, inkább gyönyörű testével és az általa generált buja gondolatokkal foglalkoztam, de maradt bennem jókora kíváncsiság, mivel eddig nem tapasztalt, ismeretlen technikákat figyeltem meg a lingam masszázs közepette. Csűrte-csavarta, húzta-vonta, gyorsított-lassított, aminek hamar meg lett az eredménye. Mint ahogy Habsburg Regenkurt haladt Spritzwalden felé, úgy én is visszafordíthatatlanul elindultam a gyönyör útján. Nagyot lőttem, de szerencsére nem találtam el senkit.

Elszámolás

A kilépő zuhanyzás után rendeztem az anyagiakat, szinte nekem kellett kezdeményeznem. Ami különösen tetszett, hogy Tina végig meztelen maradt, még a búcsúzáskor is. Az előre tudható árat egy picit kiegészítettem, hogy a hozzá hasonló szép virágszálak nehogy elhervadjanak ebben a csúnya, inflációs makrogazdasági környezetben.

Tina, jó masszázs

  rogerr

Egyeztetés

A weboldalukon foglaltam amin kicsit változtatni kellett email-en de találtunk időpontot ami megfelelt.

Megközelítés

BKV-val mentem, nem volt nehéz megtalálni a helyet GPS odavisz, pár perc séta a metró megállótól. Mindent leírnak a megerősítő e-mailben, ház előtt hívtam elmondta a bejutáshoz való információkat.

Helyszín

A lakás tiszta és rendezett, a bejáratnál látni a lányok képeit, én egy tatamis szobában voltam. A fürdőben sok fajta tusfürdő. Amikor voltam akkor éppen ment a mosógép vagy szárító de nem zavart.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő nagyos csinos lány Tina, arcos képet a weboldalukon találsz, pici tenyérbe illő mellek és kemény formás popsi. Egy egyrészes (talán világoskék?) ruhában fogadott, alatta semmi.

Masszázs

Megérkeztem, kaptam egy frissítőt majd elmentem zuhanyozni. Amikor visszaértem Tina még nem volt ott de egy pár perc után megjelent. Ledobtam a türcsit és ő is levette a ruhát így meztelenül kezdtünk bele a masszázsba. A tatamin-ra feküdtem hason, ő pedig a bal lábamat vette az ölébe és kezdte masszírozni a fenekemmel együtt. Egy pár perc után váltott a jobb lábamra, én közben a tükrökből figyeltem a történéseket és a csinos testét, és kicsit csevegtünk is.

Ezután bekente a testét olajjal és kaptam egy cicis csúszkát a hátamon majd fordulva a mellkasomon is keresztbe. Na itt volt az egyik legjobb része a masszázsnak mivel itt már én is simogathattam őt és a tükörből láthattam a pucsítást és markoltam azt a kemény feneket :)

Kényeztetés

A csúszka után kaptam egy nagyon finom lingamot és közben vagy a ciciket vagy a popsit markolásztam. Ő figyelte engem és párszor megállt hogy fokozza az örömömet, egy pár perc után rágyorsított és nagyot robbantam a kezei között. Kicsit letakarított majd kiment, én pedig próbáltam magamhoz térni, nemsokára visszajött én elfogyasztottam a frissítőt és elmentem zuhanyozni amíg ő rendbe rakta a szobát.

Elszámolás

Felöltöztem, ős is visszavette a ruciját és elindultunk kifelé a virágszálakat ekkor rendeztem mielőtt kiléptem volna a lakásból.