Beszámolóim

Happy Ditta, jó masszázs

  Szülcsinapcsi

Egyeztetés

A Happymassage oldalán megadott telefonszámon keresztül egyeztettem aznap. Egy kolléganő vette fel a telefont és rögzítette az első aznapi időpontot Dittához. Mivel már voltam ott, így nem kértem részletes eligazítást.

Megközelítés

Király utca, a belváros legbelsőbb fele, ami kb bármivel bárhonnan könnyen megközelíthető. Parkolóház, BKV...

Helyszín

Most egy másik emeleti lakásban voltam mint legutóbb, de ez is teljesen rendben volt. Hangulatvilágítás és ismerős illat fogadott (ami csak most tűnt fel, de tényleg kellemes. Milyen fura az ember agya, hogy az illatok is emlékeket idéznek fel) Egy masszázspados szoba volt a mostani helyszín, ami első látványra fura volt, de vendégképp ez semmilyen kényelmetlenséggel nem jár. Kaptam friss, pihe-puha törcsit, és irány a zuhany ami teljesen rendben volt: tusfürdők, tiszta kilépő... Összességében elmondható, hogy korrekt, tiszta helyszín.

Hirdető külseje

A szobába visszaérve már félmeztelenül várt Ditta. Csodás alakját és hatalmas melleit meglátva máris 'felvidultam'. Ditta nagyon sokat foglalkozik a külsejével, rendszeresen edzeni jár ami meg is látszik! Sportos, mégis nőies vonalak, szilikonos és testalkatához képest hatalmas mellek. Egy olyan NŐ akin látszik, hogy sok energiát fektetet abba, hogy igazán dögös legyen, és az odaérkező férfit már a meztelen külsejének látványával hangulatba hozza. Mivel csak egy piros tangát viselt, így kemény fenekét is meg lehet szemlélni a fali tükrökben minden helyzetben.

Masszázs

A masszázshoz választható többféle krém és olaj. Én a szőlőmagolajos krémet kértem mind a masszázshoz mind a későbbi csúszkához. Kellemes, lazító masszázst kaptam, közben beszélgettünk, és persze az oldaltükröket használva gyönyörködhettem vendéglátóm testében, főleg előbb már említett tangás fenekében.

Kényeztetés

A hátrafordulás után jött a csúszka, ami az én krémezésemmel kezdődött majd a saját melleit kente be - ezt el tudtam volna nézegetni még jó sokáig, mert nagyon izgató látvány ahogy krémezte a "lufikat". :) A csúszka egyszerre volt izgató, kellemes és (jobb szót nem tudok) "intim". Ez alatt azt értem, hogy egy ilyen dögös nő közelsége és "tekergése" bizony nagyon nagy szexuális töltettel bír. Látni és érezni ahogy a melle a mi testünkhöz nyomódik, közben érezni a teste melegét... Az oldalról végzett csúszka közben nem fáradt el (sportosság itt is megmutatkozik, főleg mert a masszázspadon ez a művelet nehezebbnek látszott mint a tatamin), többször támasztékot váltott és mellkastól egészen a szerszámomig a bőröm minden négyzetcentiméterével érezhettem a melleit. Többször találkozott a mellbimbója is az addigra már éledező farkammal. Frenetikus élmény mondhatom, amire jó visszaemlékezni is!

Ezután jött a lingham, amihez más, még csúszósabb olajat használt. Először lassan, a combombat és a zacsit is simogatva "élesztett fel", majd egyik kézzel a bőrt hátrahúzva simogatta a makkomat. Többször váltogatta a sebességet és a fogást is, folyamatosan figyelt és mondta, hogy szóljak ha bármi kellemetlen lenne - nem volt kellemetlen, sőőt :) Miközben munkálkodott én fogtam, simogattam a fenekét, derekát, és persze a tükrökben is folyamatosan "moziztam". A sebesség az egész lassú, érzéki simogatástól a krémtől "cuppogós" sebességig változott és nem tudom, hogy a lányok ezt hol tanulják, de tényleg folyton ráérzett, hogy mi esik jól.

Elszámolás

Én ragaszkodtam hozzá, hogy már az elején odaadjam az oldalon is megírt összeget - csak, hogy ezzel már ne kelljen később foglalkoznom.

Happy Ditta, jó masszázs

  Szülcsinapcsi

Egyeztetés

Előrebocsájtom, hogy korábban sosem voltam hasonló helyen és a mostani látogatásom előtt is rengeteget filóztam. Hezitálásom egyrészt morális jellegű volt, mert bár ahogyan az oldalon is fel van tüntetve, itt nem nyújtanak semmilyen szexuális szolgáltatást, így „nem csalod meg a párod” - de azért ugye mindenki érzi, hogy ez minimum súrolja azt a bizonyos határt, és ha a vendégek feleségeit kérdeznénk meg valószínűleg más lenne a véleményük…

A képzeletbeli morális mérleg másik serpenyőjében pedig ott van a férfi vére, kíváncsisága és az, hogy mégsem „tényleges szex”, de mégis (nagyon) csinos hölgyek kényeztetik az embert bármiféle fertőzésveszély nélkül, igényes, rendezett körlülmények között – tehát „egyszer élünk”, néha élvezzük is legalább...

A fenti elmélkedés után jutottam arra az elhatározásra, hogy szülinapomra meglepem magam egy olyan élménnyel, ami sok férfinál bakancslistás, nevezetesen két hölggyel szeretném kényeztettetni magam. A happymassage.hu oldal többszöri részletes áttanulmányozása után esett a választásom Wendy-re és Dittára. Az igazat megvallva először Ditta képe és érettsége tetszett jobban, de a kitakart arc kicsit elbizonytalanított – spoiler: nagyon nem volt rá okom! Wendy arccal hirdet és ez némi biztonságot adott a választásban a külsőt tekintve.
Az ominózus nap délelőttjén hívtam az oldalon megadott számot, ahol egy igazán megnyerő, kedves hang szólt a vonal túlvégén. Mint hamar kiderült Ditta volt az aki már telefonon keresztül is nagyon megnyerően kommunikál és megnyugtatja az embert, hogy „jó kezekben lesz” :)

Megközelítés

A helyről annyit tudok elmondani amit már korábban is olvastam és amire számítani is lehet: belváros, bármilyen járművel könnyen megközelíthető modern, új építésű háza, aminek kapujából hívtam újra a számot a megadott időben. Nagy forgalmú utca és bejárat (sok más kitáblázott vállalkozással: pl ügyvédi iroda) így azon sem kell aggódni, hogy esetleg az ember háta mögött felbukkanó ismerős egyből felkiáltana, hogy „nédda, Te meg hova mécc?!” Hihetően előadható, hogy ügyvéd / üzleti tárgyalás stb… (ez csak tipp az esetleg ezen aggódóknak a megfelelő „story” előre kigondolásához azaz minek mész oda/arra)

Helyszín

Az ajtóban már a két gyönyörű hölgy várt, és a belső terek félhomályos megvilágításával valóban olyan mintha egy másik világba érkeznénk. A fogadtatás maximálisan kedves, megnyugtató és érzi az ember, hogy itt tényleg vendégek vagyunk, ahol figyelni fognak ránk. Már a telefonban is jeleztem, hogy nagyon izgulok és ez persze megérkezésemkor is így volt. Ditta mint szóvivő nagyon kedvesen megnyugtatott és bekalauzolt a tetthelyre. A szobában a földön tatami, kétoldalt hatalmas tükör, színes halvány világítás, sarokban szék amire le lehet pakolni. Halk zene, ízléses berendezés.. Vetkőzés és friss törcsivel irány a zuhany. A fürdő (amiben én voltam) pici, de tiszta és rendezett. Száraz kilépő, sokféle tusfürdő – tehát tökéletesen ellátja célját a benne lévő zuhanyfülkével együtt.
Azon egy pillanatra elgondolkodtam, hogy a Wendy listájában választható együttfürdés hogy lenne itt kivitelezhető – de feltételezem van erre nagyobb helyiség is ha ezt előre jelzi az ember.

A szobába visszaérve a két hölgy már megszabadult az addig viselt köntöstől/kimonótól, így két meztelen, csak bugyiban lévő hölgy látványa fogadott a hangulatosan megvilágított helyiségben. Kérték, hogy feküdjek hasra és elkezdték a krémes, nagyon finom 4 kezes masszázst. Mivel a szoba mindkét falán tükrök vannak, így bármerre elnézve a rajtunk munkálkodó hölgyeket láthatjuk minden szögből. Ki is jött belőlem, hogy „hát ezt is kihúzhatom a bakancslistámról” :)

Hirdető külseje

Wendy valóban fiatal, szép arcú, formás cicik és popsi. Haja a feje tetejére csavarva/tűzve volt (praktikusan). Mozdulatai kecsesek, finomak. Érintése nagyon jóleső és amit mindenképp kiemelnék: a csúszkatechnikája amit szemből végzett, az fantasztikus! Úgy csúszkál az emberen végig, hogy a mellei között is végigszánkózzon a férfi szerszáma amivel nagyon nagy hatást ér el. Nem egy szószátyár típus, inkább csöndesen végezte a dolgát. Dittával tökéletesen kiegészítették ebben (is) egymást, pár szóban megbeszélték mit hogyan, mi lesz a következő „atrakció”

Ditta – egyszerűen csodálatos! Komolyan! A hozzáállása, kedvessége, nagyon intelligens és maximálisan a vendégért van! Nagyon kellemes társaság, jó Vele beszélgetni és álltalában egy légtérben lenni. Eredetileg nem terveztem, hogy beszámolót írok az ottlétemről, de Ditta abszolút megérdemeli, hogy másnak is ajánljam és minél többen tudjanak Róla!

Külsőleg is tökéletes alakja van (nagy cici ami némi szilikonos korrekción is átesett). Mint korábban is írtam a hirdetésekben kitakart arc sem azért van, mert bármit is takargatnia kellene! Ő az érettebb korosztályt képviseli, de a testén ez egyáltalán nem látszik (nyilván sok energiát fektet a sportba és a teste karbantartására ami meg is látszik), sőt, nem tudtnám megmondani hogy Wendy vagy az Ő alakja jobb-e.. Az érettség viszont mind a kommunikáción, mind a gondoskodáson át megmutatkozott.

Masszázs

A kézimunkája mindkét hölgynek fantasztikus, tökéletesen érzik, mi és hogyan esik jól. Krémtől csúszós kézzel tették … fogalmam sincs mit, de nagyon jó volt! :)
Végig Ditta vezényelte le a szeánszot az elejétől fogva: Ő kísért a fürdőbe, mondta mikor merre forduljak masszázs közben, bíztatott, hogy megfoghatom fenekét-derekát. (intim részt természetesen nem) Kolléganőjének is Ő mondta mi legyen a következő póz. A zuhanyzáskor elkísért és megmosta a krémes hátam, amit én nem értem volna el, sőt meg is törölt :) A 4 kezes masszázs nagyon finom érzés, mindenkinek ajánlom egyszer kipróbálni - itt úgy érezheti magát az ember, hogy Ő az élet császára :)

Kényeztetés

Az oldalon minden hölgynél fel van sorolva, hogy mi az ami kérhető, de a kézimunkán kívül a csúszkamasszázs az ami szerintem hatalmas élmény - főleg ha miközben az egyikük csúszkázik, a másik folytatja a kézzel való kényeztetést - ehhez nyilván két hölgy kooperációja szükséges :)

Elszámolás

Az oldalon a foglalásnál fel vannak tüntetve az árak, és telefonban is egyből megmondják mire kell számítani (én végül telefonon jelentkeztem be). Van lehetőség a találkozó elején és végén is fizetni, én már az elején odaadtam az összeget így utána ezzel már nem kellett foglalkoznom. Maximálisan korrekt az elszámolás, abszolúte megérte, nincs bennem semmi rossz érzés ezzel kapcsolatban. Ennek a szolgáltatásnak ez az ára, lehet előre mérlegelni, hogy valakinek ez belefér vagy sem. Kártyás fizetési lehetőség nincs, de az inkognitóm fenntartása miatt amúgy sem szerettem volna ha nyoma marad a tranzakciónak...