Beszámolóim

Ivett, jó masszázs

  Tazdingo

Egyeztetés

Hívtam telefonon egyből felvette, mindenről kedvesen tájékoztatott. Pár keresztkérdésemre is megkaptam a választ. Meg is állapodtunk egy délutáni időpontban. Szerencsére szabad volt az időpont, amit elsőre én szerettem volna.

Megközelítés

Pár óra elteltével, BKV-val robogtam a megadott címre. Egyszerűen meg lehet BKV-val, mint autóval közelíteni a helyszínt, bár parkolás szerintem gondot tud okozni. A kapun és a megfelelő emeletre könnyen fel lehet jutni.

Helyszín

A ház egy régebben épült ház, de látszik rajta, hogy karban van tartva. A lakás szépen fel van újítva, a fürdő tiszta és rendezett. (a megfelelő kellékekkel tusfürdő, szájvíz etc...) A masszázs szoba is szépen, igényesen fel van újítva, masszázsággyal, kanapéval, tatamival.

Hirdető külseje

Megérkezésemkor az ajtó mögött bujkált, beléptem és megcsodálhattam Ivettet. Egy fekete kétrészes fehérneműben fogadott. A képei és az adatlapja maximálisan tükrözik a valóságot.

Masszázs

A szobába bekísért, gyorsan ledobtam a ruháimat, kaptam egy törölközőt és már is robogtam a fürdőbe. Közben Ivett figyelmesen megkérdezte, hogy kérek-e vizet esetleg egy meleg Teát. Bubis vizet választottam.

A fürdőből visszatérve, Ivett a tatamira irányított. Ivett lábai közé vette a bal lábamat és olajjal elkezdte masszírozni. (Már itt felfigyeltem, hogy Ivett bőre milyen selymes) Egyik láb után a másik következett, Ivett sűrűn kérdezte, hogy nem túl erős-e ?, kellemes ahogy csinálja ?.
Ha még az elején nem volt világos nekem, hogy jó helyre jöttem-e akkor most bebizonyosodott, Ivettnek nagyon jó a technikája és jó erősen is tud masszírozni. Nekem a masszázs része is fontos volt az együttlétünknek.

Kis idő múlva Ivett áttér a hátam masszírozására, és finoman ráül a lábamra. Nekem ez a része tetszett a legjobban a masszázsnak, hiszen imádom, ha a hátamat masszírozzak. Nagyon ügyesen átmasszírozta a hátamat kellő erővel. Gyorsan a bugyijából kilépett, ezután Ivett masszázsa ellágyult, és átment érzékivé, "véletlenül" be-benyúlt a lábaim közé, itt már sejtettem, hogy nem sokat kell várnom már a "kérésre" :) és el is hangzott ....

Kényeztetés

Immáron a hátamon fekszem, ismét megpillanthattam Ivettet, hát a bugyi és melltartó hiánya és az olajtól csillogó cicijei semmit sem rontottak az összképen, sőt ... :) A mellkasomat és a lágyékomat alaposan beolajozta, magára is jutott belőle és következett az erotikus része. Ivett a cicijével elkezdett óvatosan csúszkálni a szerszámomon. Nagyon ügyesen csinálta, hamar kész helyzetbe állította a szerszámot. Kis idő múlva megkérdezi, hogy milyen levezetést szeretnék, szájjal valót választottam. Itt kéri, hogy majd a vége előtt szóljak - evvel nincs semmi baj jó ezt előre tudni.

Megkér, hogy a lábamat nyissam szét és Ivett lekuporodik a lábaim közé, és elkezdi a franciát. Nem ront ajtósul a házba, először finoman a zacsit kezdi nyalogatni, majd az oldalát és így jut el a végéig. Technikája ügyes változatos, néha kézzel is besegít, hogy a zacsit tudja nyalogatni. Folyamatosan figyeli a reakcióidat, kitartóan franciázik. Éreztem, hogy lassan eljutok a csúcsra szóltam neki, a fejével eltávolodott és kezével folytatta. Nemsokára végem is lett.

Ivett hozott papírtörlőt, amivel készségesen letörölte az utódokat, majd magát is tisztába tette. Sajnos már sok időnk nem marad, ezért az irányt a fürdőbe vettem.

Elszámolás

Az egész együttlét alatt nem került szóba. A masszázs végén miután visszajöttem a fürdőből, a szobainasra helyeztem el. Extráról nem esett szó, nem tudom van-e.

Ivett, jó masszázs

  Projekter

Egyeztetés

Telefonon kerestem egyből felvette a telefont (mint később kiderült a kolléganője volt) és mindenről kedvesen tájékoztatott. A pár keresztkérdésemre megkaptam a választ, gyorsan kerestünk egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot, nem sokkal később pedig robogtam is a megadott címre.

Megközelítés

A rendelő a III. kerület szívében található, egy félreeső utcában. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető pár perc sétával. Én autóval érkeztem, a parkolással kicsit meggyűlt a bajom de nagyjából 50 méterre sikerült helyet találnom. Hétköznap napközben a környék fizetős.

Helyszín

3 (vagy 4?) emeletes régi polgári ház legfelső szintje. A ház szintezésében azért vagyok bizonytalan mert a lakás kétszintes volt. Kapucsengőn pár csengetés után beeresztést nyertem, felszaladtam a legfelső emeletre ahol vendéglátóm már az ajtó mögött várt. A lakásban kellemes, nem zavaró félhomály uralkodott. Többen rendelnek, több szoba áll rendelkezésre. Egy masszázsággyal, kanapéval, tatamival felszerelt szoba lett a randi helyszíne. A fürdő tágas, tiszta, tusfürdők, szájvíz, minden amire csak szükség lehet.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve kellett egy kis idő mire a szemem megszokta a félhomályt. Amint ez megtörtént már éreztem, hogy jó helyre jöttem. Uraim, Ivett gyönyörű nő! Egy fekete boyban fogadott ha jól emlékszem, egy kicsit talán megilletődöttséget véltem felfedezni rajta. A tekintete nagyon igéző (erre később többször vissza fogok térni :D ) az alakja számomra hibátlan. Az átlagnál magasabb, ami nem baj mert én bőven magasabb vagyok az átlag férfinél.

Masszázs

Miután visszatértem a fürdőből a tatamira irányított ahol hasra feküdve helyeztem magam kényelembe. Ivett a masszázs kezdete előtt bugyira vetkőzött, nem győztem hátrapillantgatni :). Ettől a ponttól kezdve nekem már kényelmetlen is volt a hason fekvés a fordulásig.
A masszázsa lágy, relaxáló. Nem vagyok túl beszédes típus, szeretek ilyen szituációkban inkább pihenni és kiélvezni a pillanatot mint beszélgetni. Ivett tökéletesen tartotta meg azt az egyensúlyt a kommunikációban ami számomra pont ideális, nem tudom, hogy csinálta. Nagyon együtt él a vendég rezgéseivel. Masszázs közben néha be- besimítgat amitől még kényelmetlenebbé válik a tatami. Nagyjából egy fél óra után beolajozta magát is és egy hihetetlenül kellemes csúszkamasszázsba kezdett. Mikor ezzel már kellően felhúzott, jött a várva várt mondat: "Fordulj meg kérlek!"

Kényeztetés

Itt olyan látvány tárult a szemem elé amit őszintén kívánok minden kollégának itt az oldalon. Olajtól csillogó testtel térdel mellettem egy gyönyörű, félmeztelen nő olyan tekintettel, ami nálam levert minden biztosítékot. A feneke, mellei egész egyszerűen belém folytattak minden tőmondatnál bonyolultabb kommunikációt. Egyetlen szót tudtam innentől kezdve ismételgetni amin jókat derült és meg is jegyezte, hogy nem gondolta, hogy ennyire vallásos vagyok :)
Háton fekve is kaptam egy kellemes csúszkamasszást, majd szépen lassan elkezdett egyre többet foglalkozni a szerszámommal. Fel sem tűnt mikor, de elhelyezkedett a lábam között és kérdezte, hogy kézi, vagy orális kényeztetést kérek-e. Én a másodikat választottam.
Itt egy olyan lágy, kitartó és barátnős franciába kezdett amiben már rég volt részem. Lassan csinálta, nem akart gyorsan kivégezni. A kezeit alig használta és sokszor a szemembe nézett közben amitől végem volt. Nem tartozom a kisméretűek közé de zokszó nélkül franciázott hosszú percekig. A vége felé közeledve jelezte, hogy szóljak majd. A kezét csak a legvégső etapban használta, az utódok a hasamon végezték. Ezután letörölgetett, kicsit még pihegtam és elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Egész idő alatt nem került szóba, a legvégén helyeztem le a masszázságyra a telefonban említett összeget. Extráról nem esett szó, nem tudom van-e.