Beszámolóim

Lili, felejthetetlen masszázs

  tyrionlannister

Egyeztetés

Minden évben meglepem magam születésnapomra és ez idén sem volt másképp. 3 hölggyel szemezgettem, végül Lilire esett a választásom. Legnagyobb örömömre jól választottam:)
Telefonon egyeztettünk időpontot, melyet ő kezel. Előre egy napra kértem időpontot, mert szerettem volna aznap az első vendége lenni. Csicsergő hangja elsőre megfogott, fokozta az érdeklődésemet.

Megközelítés

Autóval érkeztem a megadott címre. Háztól kb. 100 méterre fizetős parkoló, zöld rendszámos vagyok, fogalmam sincs mennyibe kerül a parkolás.

Helyszín

Új építésű ingatlan, annyira új, hogy a liftben még nem szedték le az OSB lapokat. Nem, nem azért vannak fent mert tákolmány :) Lakás teljesen rendben, szép, igényes. Fürdőszobában többféle tusfürdő, tiszta, száraz törülköző, szájvíz stb. A tett helyszíne hangulatvilágítással megvilágítva, földön tatami. Ruhákat ruhainasra, pénzt előre az asztalra tettem. Én mindig előre rendezem, mert hiszek benne, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáállást javítja. Lehet naív vagyok.

Hirdető külseje

Ide a kedvencem írhatom, miszerint jobb mint a képeken! Alkalmi partnerem, szolgáltatóm, masszőröm stb. kétrészes fehérnemű szettben fogadott, csillogó szemekkel, bájos mosollyal.
Engem teljesen levett a lábamról, de persze szubjektív kinek mi tetszik. Én az a típus vagyok, ha meglátok egy "szőkét" akkor végem van.
Természetes, formás mellek, melyek korából adódóan tökéletes tartásúak. Szerencsémre segészeti beavatkozások nyomait, vagy szájfeltöltést, botoxot, kollagént nem láttam. Lili olyan csaj, akire ha ránézel az utcán, azonnal az a gondolatod támad...
Pár tetkó, de szolidak, ízlésesek.

Masszázs

Érkezésem után vetkőzés és gyors zuhany. Én ilyenkor korrektül lezuhanyzom, engem nem kell háromszor visszavinni a fürdőbe:) A szobába visszaérve vendéglátom bájos mosollyal fogadott. Kénytelen voltam kihámozni mindenéből, mert úgy éreztem túl öltözött a masszázshoz. Szép formás keblek, bomba alak, fazonra borotvált punci. Kezdetnek forró csókokat váltottunk. Valahogy sikerült úgy mozogni csókolózás közben, hogy hátra esett a tatamira, de csak nevettünk rajta. Ha már mindketten a fekvő helyzetben voltunk, kapva az alkalmon felfedeztem csodás melleit, forró kelyhét. Úgy éreztem magam, mintha a szeretőmnél lennék. Persze nem ott voltam, de na a feeling ott volt. Lilinek nem volt ellenére ténykedésem, de nem is volt hatalmas show műsor(sóhajok, nyögdécselések), hogy mekkora nagy Casanova vagyok a francia terén :)
Masszázs inkább simogatós, gyengéden erős, aki NDK-s úszónős svéd masszázst szeretne, annak nem itt a helye, menjen inkább thai masszőrhöz. Engem pont nem érdekelt ez az egész, mert vendéglátómmal masszázs közben egy jót beszélgettünk és ez többet ért. Lili fiatal kora ellenére intelligens, tudja mit akar, nincs elszállva magától. Ő az a fajta csaj, aki még ismeri a pénz fogalmát és értékét.
Masszázshoz egyébként krémet használ, mely könnyen felszívódik, szagtalan és könnyen lemosható zuhannyal.
Hason nem sok időt töltöttem, mert inkább legeltetni szerettem volna szemeimet. Idővel mondtam is neki, hogy ne csodálkozzon, ha mindenki próbálkozik nála:)
"Átgyúrt" szemből is, majd jött a kényeztetés rész...

Kényeztetés

Mielőtt hozzáláttunk volna a műsorhoz Lili elnézést kért, hogy még kezdő és lehet nem fog olyan élményt nyújtani. Így utólag magabiztosan állíthatom, hogy felesleges volt exkuzálnia magát.
Kényeztetés rész egy csúszka masszázzsal kezdődött, mely kiegészült egy puncival való masszázzsal. Bekrémezte hibátlan melleit, rám feküdt és elindult a show műsor. A puncis masszázstól teljesen elszállt az agyam, de persze tisztában vagyok a határokkal, ezért nem próbálkoztam semmivel. :) Idővel megkérdeztem, hogy mi lenne, ha a szájára venne, mert már nagyon jól esne. Oldalsó tükörből szépen lehet sasolni amit a kezétől vagy a felfogott hajától nem látna az ember. Fiatal kora ellenére szenzációs franciába kezdett. Én egyrészről moziztam, más részről pedig csodás punciját ujjaztam. Képtelenség volt ellenállni neki. Az, hogy elértem-e valamit ténykedésemmel, azt nem tudom, de Lili végig csak azzal foglalkozott, hogy nekem jó legyen és ezt többször is a tudomásomra adta.
Franciát részben kézzel, részben kéz nélkül abszolválta, időnként mélytorokkal megspékleve, melyhez némi kézi irányítást adtam. Ténykedését akár egész nap el tudtam volna viselni, de ugye időnk véges, így kénytelen voltam NFVSZ-szel kapitulálni. Szépen hagyott lenyugodni, nem rohant sehova. Utódok Szilviába távoztak. Engem is szépen megtörölt és még odabújt beszélgetni.
Megkérdeztem nem voltam-e durva vagy erőszakos, de megnyugtatott, hogy szó sem volt ilyenről.

Elszámolás

Előre rendeztük érkezésemnél, szerintem a helyi bevált átlag. 2 extrát vettem igénybe(csók,nfvsz) melyekkel 100%-ig meg voltam elégedve. A szolgáltatás minősége ár/érték arányban az érték irányba mozdul. Inkább barátnős, mint vérbeli profi, de nekem most erre volt "szükségem".