Beszámolóim

Lili, felejthetetlen szexpartner

  ohshitherewegoagain

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, cukin elmondott mindent.

Megközelítés

Kocsival mentem, nekem nagyon közel volt, parkoló van. Tömegközlekedéssel is könnyű megtalálni.

Helyszín

Újépítésű lakás, erre kialakítva, minden megfelelő, tükör az ágy mellett, szobainas a ruháknak.

Hirdető külseje

Olyan mint a képeken. Teljesen. Egy pici tündér, nagyon fiatal, nagyon szép. Boci szép szemei, mosolygós ajka, csókra hívó ajkai (élőben is szép teltek). Vékony a nyaka, cicik csodálatosak, nagy, kerek, kemény, csodálatos pici mellbimbóval, és igaziak. dereka vékony, csípője szép homokóra alakota d, feneke kemény, sportos, kerek, csodálatos combokkal. Pici bimbázó tényleg.

Action

Bemutatkozás, puszi pusz, rendeztem amit kell előre, h szóba se kerüljön, Ő pedig a fürdőbe igazított. Fogadó szobában várt rám, átöleltük egymást és csókolózni kezdtünk, nem nyelvledugós smárolás, de határozottan csókolózás volt. Közben levette a szexi melltartót, megláttam a csodálatos melleit és minden tökéletes lett. Igazi kemény, tinilányos nagy cicik, termetéhez képest nagyok és természetesek. Finoman simogattam, csókolgattam őket, majd az ágyra feküdtünk ahol finoman a combomra dölve kezdett franciázni, lágyan kényeztette a makkot, közben finom kézmozdulatok, hogy fokozza az élményt. Kértem h cseréljünk, had nyalakodjak egy kicsit én is. Gumit húztunk, és missziben kezdtünk, rég lovagolt rajtam ilyen fiatal kebelcsoda, vizuális élményen a tükör is segített. Lili édesen nyögött, tovább erősítve a tinilány szexélményt, közben egy egy csók, néha a szemembe is nézett, csodás volt. Misszibe fordultunk, ahol még szebb látvony volt a cicik mozgása. Gumi lekerült és a lapos hasára élveztem.

Szünetben beszélgettünk, kedves értelmes lány. Majd mikor látta h életezik a szerszám, kérdezte a folytatást. Nem lehetett erre nemet mondani, finoman franciázott, de türelmetlen voltam és kértem h húzzunk gumit. Alapesetben nem szeretem a lovaglást, mert ritka h megvan az összhang a mozgás és a látvány között, de Lilivel tökéletes volt minden, kutyusba is szerettem volna megcsodálni, készségesen fordult, majd még egy utolsó vágta missziben. Itt még jobban megjött a hangja, felhúzta a lábait amit a karommal segítettem tartani és ütemesen mozogtam benne, ha tovább bírom itt lehet sikerült volna az orgazmus, legközelebb jobban igyekszem. Újra a csodás hasára élveztem.

Megköszöntem a randit, majd a fürdőbe távoztam.

Elszámolás

Előre rendeztem, ahogy beszéltük.

Lili, felejthetetlen szexpartner

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon történt, viszonylag könnyen elértem, minden rendben ment. Tájékoztatott amiről szerettem volna.

Megközelítés

Autóval könnyű, ám fizetős parkolás. Metrómegálló sincs messze. A házszám egyértelmű, látszik könnyen a /A /B jelzés. Máshol keresni kell, itt sima ügy.

Helyszín

Viszonylag új társasház. Minden szép és új. Ez a berendezésre és fürdőre, ba...masszázs szobára is érvényes. Matrac a földön. Mellette tükör. A fürdő tágas, zuhanyfüggönnyel. Több tusfürdő, dezodor..stb. ami kell.

Hirdető külseje

A képek visszaadják a valóságot. Minden eredeti.. vagyis van egy-két apróság: szempilla, szemöldök, de minden eredetinek hat. A mellek szuperek és 100% eredetiek. Arc nyilván szubjektív, de semmi, semmi kivetnivalót nem találhat senki. Nekem egy régi ismerősömre emlékeztet, emiatt kifejezetten meg szoktam bámulni, amit észre is szokott venni.

Masszázs

Krémmel masszírozgat. Itt-ott, nem túl erősen, közben kis könnyű beszélgetés. Nincsenek indiszkrét kérdések egyik oldalról sem. Várom a fordulást. Ami el is jön. De mielőtt eljönne, egy csúszkamasszázs vagy miféle következett. Hát ezt nem tudom hová tenni. Érdekes élmény inkább. Nyilván a program része, így meg kell lennie ennek is.

Kényeztetés

Kis kézi, majd szájjal való kényeztetés. Udvarias kérdések, hogy ugye minden szuper-e? Jó-e így, szóljak, ha nem...stb. Több pózban. De most nem éreztem azt a folytonosságot, mint korábban, vagy másnál. Inkább franciás etapok voltak. Rövidebbek, majd felnézés. Jobban szeretem a folyamatos elnyújtottat. De az élmény így is rendben volt, mert a látvány és az érzés szuper. Csak az intermezzók talán túl sűrűn voltak. Mire igazán beleéltem magamat, szünet. Majd újra. De ez nem az a profi orgazmus elnyújtás, mert attól még messze voltam. De panasz így sem érheti a házat. Csak tényszerű akarok lenni. Aztán egy idő után kértem, hogy telepedjen mellém, én térdeltem és a melleit, combjait simogattam, majd a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni, de az erotika itt véget ért. Zuhany, kis csevely, majd el.

Elszámolás

Utólag tettem is, a nfvsz extrát vettem igénybe. Ami jutányos és megéri. Most mást nem.

Lili, felejthetetlen szexpartner

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon történt, viszonylag könnyen és gyorsan találtunk időpontot. Hamarosan találkoztunk. Mindent elmondott, ami fontos.

Megközelítés

Autóval könnyű. Parkolás könnyű, metró talán séta táv. A térkép kb. jól jelöli.

Helyszín

Viszonylag új építésű társasház. A szomszédban is építenek valamit, de az esős időszak miatt egy nagy medence tátong a helyén egyelőre. A tetthely az amerikai konyhás nappali. De szépen berendezve. Minden tágas, kényelmes, stb.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelően gyönyörű nő. Minden látszik a képeken. Minden eredeti és kívánatos. Minden adat stimmel.

Masszázs

Kevés és rövid volt, beszélgettünk közben. Szerencsére nem húzta sokáig. Ennek örültem, mert nem is ezért mentem. Ezt nyilván tudja ő is. Jó minőségű krémmel kent be itt ott, romantika mentesen. Aztán egyszercsak a csúszka következett. Örültem a közelségének, de amúgy egyébként nem tartom sokra ezt a csúszkát.

Kényeztetés

Hamarosan a kezébe vette az irányítást, lekerült a ruha nagy része. Ügyesen franciázott. Simogattam közben. Megkérdezte többször, hogy minden okés-e? Aztán mivel közelebb szerettem volna tudni, 69-est kértem. Nem volt ellenére. Nem tudtam eldönteni, hogy élvezi-e vagy már túl érzékeny lett, de nem is volt célom, hogy elélvezzen, persze örültem volna neki. Kedves, szexi lány Lili. Az ujjamat is befogadta, csak óvatosan csináltam mindent, miközben nyaltam a cuki kis punciját. Egy idő után újabb póz cserét kértem. Ő feküdt az oldalán, én odatérdeltem mellé és a szájába élveztem. Jól fogadta, nem azonnal húzta el magát. Zuhanyoztam ismét, majd a kirótt idő előtt kb. 15 perccel léptem. Nem bántam, nem ő intézte így, nem akartam húzni az idejét.

Elszámolás

Előre tettem le, egy kevéssel többet, mint az alap óra + két extra ára.

Lili, felejthetetlen szexpartner

  árrpi

Egyeztetés

Hirtelen szabadult rám kis szabadidő, de nagyon kevés, így próba-szerencse alapon hívtam Lilit, egy picit azért reménykedtem, mert az adatlapján volt egy felkiáltójeles mondat, hogy még van szabad időpont, ezért biztat mindenkit, hogy próbálkozzanak! A telefonban elmondta a lényegre törő információkat, majd rákérdeztem a lényegre: tudnék-e nagyon rövid időn belül menni hozzá? Kellemes meglepetésként igen volt a válasz.

Megközelítés

A tömegközlekedést választottam, gyorsan ott voltam, BKV-val nem lehet gond, a Forgách utcai metróállomástól pár perc séta. Van a közelben parkolási lehetőség, ami szerintem fizetős.

Helyszín

Egy modern, többemeletes társasház a cím. A lépcsőház bejáratánál telózás után megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A lakás szalonként üzemel, több masszázs-szoba is van, a miénk tatamis volt egy kis oldalsó tükörrel. A fürdőszoba kádas, többféle tusfürdő is volt, bőséges volt a kínálat. Szájvíz és dezodor is biztosított.

Hirdető külseje

Ámulatba ejtően csinos, szexi lány fogadott. Majdnem azt írtam, hogy manöken típus, de a manökenek ugye általában magas termetűek, Lili inkább az alacsonyabb kategóriába tartozik, ráadásul nagyon kecses, formás idomokkal rendelkezik, azért nem nádszál típus. Tulajdonképpen pontosan úgy néz ki, mint a képeken, ami miatt megfogta a fantáziámat, szóval semmi csalódás nem érhetett. Bár a képei retusált címkével vannak ellátva, szerintem ez csak a tetkókra vonatkozik, mert módjával ugyan, de az van rajta, ami a képeken nem látszik. Semmi művi beavatkozás, természetes, telt keblek, formás popsi, csupasz punci! Korának megfelelően elbűvölő, igazi tini arc, gyönyörű zöld szem, szőkésbarna haj. Szerintem abban a szexi kétrészes fehérnemű-harisnya kombóban fogadott, mint a képeken.

Masszázs

Erre a program elején, a zuhanyozás után került sor. Szerencsére figyelembe vette a kérésemet, hogy nem szükséges sok időt szánni rá, mosolyogva megjegyezte, hogy ezt mások is mondták már, szóval nem ez volt a fő fejezet a randinkon. Krémet használt hozzá, lentről haladva felfelé, egyáltalán nem volt erős, inkább simogatósnak mondanám, de jólesett minden érintés. A combom masszírozása esett a legjobban, itt már ébredt bennem a vágy... Azért a hátam, lapockák, sőt a karjaim is megkapták ami jár, majd engedélyt kaptam hogy megfordulhatok. Levette a melltartóját, és jött egy csúszka...

Kényeztetés

A melleivel le-föl csúszkált rajtam, közben a popót markolásztam, finom csókokat loptam, illetve a nyakát puszilgattam. Amikor egészen lecsúszott, a cicijével a farkamat dörzsölte, nagyon izgató volt. A csúszka után levarázsolta magáról a bugyiját is, majd oldalára helyezkedve mellém feküdt, én kényelembe helyeztem magam, s a farkamat cirógatta, majd hirtelen a szájába vette. Megmondom őszintén, kicsit keveselltem az átmenetet, gyakorlatilag fél perc simi után máris a szájában volt a cerkám, és már az elejétől fogva gyors tempóban franciázott, de az érzés fenomenális volt. És ugyanilyen csúcs volt a látvány is, szopás közben a széttárt lábai között virított a puncija, neki is álltam a kézi kényeztetésnek, először a csiklót izgattam, majd a hüvelybe tévedt a középső ujjam, és lassú, majd közepes sebességgel haladt az ujjam be és ki. Lili szájában közben az intenzív tempó hatására csúcsközeli állapotba kerültem, így kértem egy kis szünetet. Pihenésképpen a hátára fektettem, majd a lába közé bújtam, hogy én is franciázhassak neki. Először csak puszilgattam körülötte, majd a csiklóját is, aztán a nyelvem következett. Fokozatosan gyorsuló tempóban kényeztettem Lilit, de azt valahogy éreztem, hogy nem fogom tudni elrepíteni, így nem vittem túlzásba a dolgot. Utána én csúszkáltam Lilin, a farkam a hasán ficánkolt, közben csókolgattam ahol csak értem, majd följebb haladtam, és a farkammal a ciciket dörzsöltem, ez a program egyik legizgalmasabb része volt, ahogy a kemény farkammal a bimbókat masszírozom. Adtam még néhány szopogatós puszit a ciciknek, majd hanyatt feküdtem, hogy ismét Lili érvényesüljön. Ismét a forró szájába vette a velem egykorút, annyira izgató volt, hogy néha megint meg kellett állítanom (nem csak az érzés, de a látvány is csodás volt, amiben a tükör is segítségemre volt), de mivel az idő sajnos gyorsan haladt, így eljött az idő, amikor nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a szájába, csodás happy finish volt.

Elszámolás

Az elején rendezve, alapjában azt mondanám, hogy pesti átlag, de miután az nfvsz, ujjazás és csók is extrának számít, ha valaki mindhármat igénybe veszi (mint például én is mindet kértem), már átlag fölöttivé megy a rózsák száma, igaz, Lili is bőven átlag feletti teremtés. Ő egy igazi kincs! Azért a csókkal kapcsolatban van hiányérzetem, őszintén szólva vannak hölgyek, akiknél még felár nélkül, alapból is jóval szenvedélyesebb, mélyebb csókolózásban volt részem, de ezt a visszafogottságot betudom a korkülönbség okozta távolságtartásnak.

Lili, felejthetetlen szexpartner

  tyrionlannister

Egyeztetés

Minden évben meglepem magam születésnapomra és ez idén sem volt másképp. 3 hölggyel szemezgettem, végül Lilire esett a választásom. Legnagyobb örömömre jól választottam:)
Telefonon egyeztettünk időpontot, melyet ő kezel. Előre egy napra kértem időpontot, mert szerettem volna aznap az első vendége lenni. Csicsergő hangja elsőre megfogott, fokozta az érdeklődésemet.

Megközelítés

Autóval érkeztem a megadott címre. Háztól kb. 100 méterre fizetős parkoló, zöld rendszámos vagyok, fogalmam sincs mennyibe kerül a parkolás.

Helyszín

Új építésű ingatlan, annyira új, hogy a liftben még nem szedték le az OSB lapokat. Nem, nem azért vannak fent mert tákolmány :) Lakás teljesen rendben, szép, igényes. Fürdőszobában többféle tusfürdő, tiszta, száraz törülköző, szájvíz stb. A tett helyszíne hangulatvilágítással megvilágítva, földön tatami. Ruhákat ruhainasra, pénzt előre az asztalra tettem. Én mindig előre rendezem, mert hiszek benne, hogy a szolgáltatáshoz való hozzáállást javítja. Lehet naív vagyok.

Hirdető külseje

Ide a kedvencem írhatom, miszerint jobb mint a képeken! Alkalmi partnerem, szolgáltatóm, masszőröm stb. kétrészes fehérnemű szettben fogadott, csillogó szemekkel, bájos mosollyal.
Engem teljesen levett a lábamról, de persze szubjektív kinek mi tetszik. Én az a típus vagyok, ha meglátok egy "szőkét" akkor végem van.
Természetes, formás mellek, melyek korából adódóan tökéletes tartásúak. Szerencsémre segészeti beavatkozások nyomait, vagy szájfeltöltést, botoxot, kollagént nem láttam. Lili olyan csaj, akire ha ránézel az utcán, azonnal az a gondolatod támad...
Pár tetkó, de szolidak, ízlésesek.

Masszázs

Érkezésem után vetkőzés és gyors zuhany. Én ilyenkor korrektül lezuhanyzom, engem nem kell háromszor visszavinni a fürdőbe:) A szobába visszaérve vendéglátom bájos mosollyal fogadott. Kénytelen voltam kihámozni mindenéből, mert úgy éreztem túl öltözött a masszázshoz. Szép formás keblek, bomba alak, fazonra borotvált punci. Kezdetnek forró csókokat váltottunk. Valahogy sikerült úgy mozogni csókolózás közben, hogy hátra esett a tatamira, de csak nevettünk rajta. Ha már mindketten a fekvő helyzetben voltunk, kapva az alkalmon felfedeztem csodás melleit, forró kelyhét. Úgy éreztem magam, mintha a szeretőmnél lennék. Persze nem ott voltam, de na a feeling ott volt. Lilinek nem volt ellenére ténykedésem, de nem is volt hatalmas show műsor(sóhajok, nyögdécselések), hogy mekkora nagy Casanova vagyok a francia terén :)
Masszázs inkább simogatós, gyengéden erős, aki NDK-s úszónős svéd masszázst szeretne, annak nem itt a helye, menjen inkább thai masszőrhöz. Engem pont nem érdekelt ez az egész, mert vendéglátómmal masszázs közben egy jót beszélgettünk és ez többet ért. Lili fiatal kora ellenére intelligens, tudja mit akar, nincs elszállva magától. Ő az a fajta csaj, aki még ismeri a pénz fogalmát és értékét.
Masszázshoz egyébként krémet használ, mely könnyen felszívódik, szagtalan és könnyen lemosható zuhannyal.
Hason nem sok időt töltöttem, mert inkább legeltetni szerettem volna szemeimet. Idővel mondtam is neki, hogy ne csodálkozzon, ha mindenki próbálkozik nála:)
"Átgyúrt" szemből is, majd jött a kényeztetés rész...

Kényeztetés

Mielőtt hozzáláttunk volna a műsorhoz Lili elnézést kért, hogy még kezdő és lehet nem fog olyan élményt nyújtani. Így utólag magabiztosan állíthatom, hogy felesleges volt exkuzálnia magát.
Kényeztetés rész egy csúszka masszázzsal kezdődött, mely kiegészült egy puncival való masszázzsal. Bekrémezte hibátlan melleit, rám feküdt és elindult a show műsor. A puncis masszázstól teljesen elszállt az agyam, de persze tisztában vagyok a határokkal, ezért nem próbálkoztam semmivel. :) Idővel megkérdeztem, hogy mi lenne, ha a szájára venne, mert már nagyon jól esne. Oldalsó tükörből szépen lehet sasolni amit a kezétől vagy a felfogott hajától nem látna az ember. Fiatal kora ellenére szenzációs franciába kezdett. Én egyrészről moziztam, más részről pedig csodás punciját ujjaztam. Képtelenség volt ellenállni neki. Az, hogy elértem-e valamit ténykedésemmel, azt nem tudom, de Lili végig csak azzal foglalkozott, hogy nekem jó legyen és ezt többször is a tudomásomra adta.
Franciát részben kézzel, részben kéz nélkül abszolválta, időnként mélytorokkal megspékleve, melyhez némi kézi irányítást adtam. Ténykedését akár egész nap el tudtam volna viselni, de ugye időnk véges, így kénytelen voltam NFVSZ-szel kapitulálni. Szépen hagyott lenyugodni, nem rohant sehova. Utódok Szilviába távoztak. Engem is szépen megtörölt és még odabújt beszélgetni.
Megkérdeztem nem voltam-e durva vagy erőszakos, de megnyugtatott, hogy szó sem volt ilyenről.

Elszámolás

Előre rendeztük érkezésemnél, szerintem a helyi bevált átlag. 2 extrát vettem igénybe(csók,nfvsz) melyekkel 100%-ig meg voltam elégedve. A szolgáltatás minősége ár/érték arányban az érték irányba mozdul. Inkább barátnős, mint vérbeli profi, de nekem most erre volt "szükségem".

Lili, nagyon jó szexpartner

  Robocap

Egyeztetés

Telefonon, oda vissza könnyen ment, elérhető volt illetve gyorsan visszahívott. Kicsit tologattuk az időpontot de lett közös metszet.

Megközelítés

Autóval, hely van, fizetni kell. Korábban érkeztem, sétálgattam, nagy mozgás van a környéken, sok járókelővel, de nem volt gond, megtalálható könnyen.

Helyszín

Új építésű, szép környezet, szép lakás, szépen berendezve, van minden kiegészítő, szobainas, zuhanyfüggöny, szájvíz, tusfürdők. Tisztaság. A törölköző is tiszta volt, de érződött a sok olaj régről. Ez annyira nem jött be.

Hirdető külseje

Nagyon kedves, türelmes, szemtelenül fiatal és szép. Minden porcikája kívánatos. Csábos mosoly. Igéző szemek. Semmi felesleg, de nem is kórosan sovány, szép fenék, finom bőr, ultraszép cicik. Időutazás volt. Szuper.

Action

Egy órás etap, ami kicsi simivel kezdődött, pici puszik, csóknak távolról hívnám, talán több alkalom után, pedig nagyon vágytam a kis nyelvecskéjére. Gyorsan jött az orál, amit nagyon finoman és érzékien csinál, szereti nézni magát (tükrök) meg azt mi történik közben. De ez izgató, nem írom le többször, de feltűnt, hogy nagyon éli azt, hogy látja mi történik. Felvillanyoz. Aztán kölcsönösen megkóstoltam, itt egy pillanatra nem olyan volt a kémia mint szerettem volna, de gyorsan túllendültem, mert nagyon szép itt is. Sajnos hiába igyekztem vagy próbáltam antennázni, nem értem el nagy eredményt pedig szokott sikerülni. Aztán védőt kértem amit nekem kellett felrakni, ezt nem értettem, mindegy. Majd jött a finom lovaglás, kifejezetten jól mozgott, érezte az ütemet, irányítható volt. Lassítást kértem, pózváltás, missziben gyönyörű ahogy látod Őt, a ciciket. És itt a baj, mert nem szereti ha csókolgatják/fogdossák, vagyis a cici tabu. Ami az egyik koronaékszer lenne. Ez van tiszteletben tartjuk. Viszon közben többször meghaltam. Megy a paci, ott a cici és nem lehet megcsókolni. Na. Aztán jöt egy kis hátsó fertály több pózban, itt is kéri ezt éreztem, éreztette. Aztán vissza misszi lábemeléssel ide oda, aztán vissza kutyus. Ki lett használva az idő és így is lett vége és végem. Itt több idő kellett volna mert kidolgoztunk magunkat de viszonylag gyorsan a fürdőbe kerültem.

Elszámolás

Az elején megbeszéltek szerint. Extrát nem kérte az egész lány extra.

Lili, nagyon jó szexpartner

  julios

Egyeztetés

Lilivel az időpont még az előző héten pár nappal a tali előtt volt lefixálva. Telefonos egyeztetés volt, mindjárt elsőre sikerült elérnem.

Megközelítés

A megadott cím konnyen megtalálható, a Forgách utcai metró megállótól páp perc gyaloglás a Duna irányába, autóval a parkolás nem gond az új lakópark környékén. (nem fizetős parkolás is található)

Helyszín

Mivel teljesen új jellegű épületről/lakóparkról van szó, ennek szellemében könnyen elképzelhető a belső tér, folyosó és a lakás állapota is. Modern. Ehhez a helyhez pont beleillik Lili aki már várt az ajtó mögött. Az előszoba minimalista stílusban, de a szükséges bútordarabokkal felszerelt, nem sokat nézelődtem itt miután befogadást nyertem, inkább Lilin legeltettem a szemeim. Innen bekísért a tataminos szobába.

Hirdető külseje

Lili nem árul zsákbamacskát, nagyon szép fotói vannak az oldalon, amelyek abban a pillanatban amikor megpillantottam valósággá váltak. Még az alsónemű választása is megegyezett.
Vendéglátóm egy nagyon fiatal, bájos lány sugárzó szemekkel és nagyon formás ajkakkal, és hasonlóan formás alakkal.
Az a típusú lány/hölgy akit az ember szívesen elvinne vacsorázni, színházba...de a hétvégi wellnesst nem is mondom.
Annyit még hozzáteszek hogy amikor először megláttam az arcos képeit nekem azonnal egyfajta szlávos jelleg dominált a látottakból, valóságban ugyanúgy. Nekem ez csak pozitívum :)

Action

A szobában elhelyeztem dolgaimat a megfelelő helyre, és elindultam tusolni, persze előtte meginvitáltam Lilit egy közös tusolásra (ezt mindig megteszem) de most ebben magamra maradtam. Visszatérve a szobába már kellőképpen kiéhezve elkezdtem egy lágy simogatásos ismerkedést. Végigmértem mégegyszer Lili alakját, közben lágyan elkezdtünk csókolózni. Nem heves csókcsatára kell gondolni, hanem olyan elsőrandisra. Kértem Lilit hogy forduljon meg (ez még mind álló helyzetben a tatami mellett) hogy hátulról is kicsit simulhassak tini testéhez.
Vendéglátóm felajánlotta hogy feküdjünk le a tatamira, partnerem velem szembe ülő helyzetben. Lekerült a melltaró, közben simogattam felsőtestét. Van egy szép szöveges tetoválása a jobb melle felett, erről beszélgettünk pár szó erejéig. Lágy csókolózás, majd kedvesem elkezdte a csodás franciáját. Már ekkor alig bírtam magammal. Pihenésképpen lekerült a bugyi is, majd folytatta a kínzásomat. Alap ötletem az volt hogy szeretkezünk egyet először, fel is került a gumi, ezt a részt rámbízta, majd megfordult szembe hogy egyirányba lehessünk. A gumi hatására kicsit meglágyultam, kezével maszírozott lágyan, de mivel éreztem hogy nem lenne hosszú menet mivel annyira felspanolt, átgondoltam az életemet, levettem a gumit és kértem hogy féloldalt fekve, én mellétérdelve a szája elé franciázzon. Csodálatos szájmunkáját nem bírtam sokáig így ajkai között elélveztem. Higiénia pár perc...
Pihenésképpen kértem egy kis masszázst, itt egy picit noszogatnom kellett. Nála az alap tézis az hogy ebben a kategóriában az ember szexelni akarjon, masszázst keressen a másik helyen. Ezen egy kicsit viccelődtem, mondtam hogy nálam a két dolog szervesen összefügg. Beadta a derekát, mellém ült a tatamin, és kaptam egy lágy krémes nyak-váll simogatós masszázst. Jókat beszéltünk közben, értelmes a kommunikációja.
Viszonzásképpen én is megmaszíroztam, a hasára fektettem és óvatosan lágy teste fölé helyezkedtem, de bátorított így ráültem a popsijától lejjebb. Csodálatos látvány és érzés volt simogatni és masszírozni, elismerte ténykedésemet. Most az én jutalmam következett, megfordult és engedélyt kértem egy kis nyalakodáshoz. Csodálatosan szép, formás, tinis puncija van, de nem takart hanem minden része szépen látszódik. Ělvezkedésem miatt pár percet eltöltöttem combjai között, de mivel láttam hogy ez Lilit nem hozza izgalomba ezért én sem erőltettem a dolgot.
Érezni kezdtem lassan az energiát, partnerem ezt észrevéve egy újbóli francia leckével még rákeményített. Előkerült egy újabb gumi, most már iparkodtam hogy ne maradjak le a jóból, megkértem Lilit hogy félig feküdjön a hátára, úgy hogy popsiját tolja rám. Ebben a pózban benyomtam a nedves puncijába, és ki-be mozgatva próbáltam magam keményíteni. Az a fránya gumi ( most is vastagabbnak éreztem a gumi anyagát, meg is említettem Lilinek) megint megtette hatását, nem tudtam teljesen bekeményíteni. Gumi le, és kölcsönös franciába folytattuk a rosszalkodást. Amikor újra kőkemény lettem partnerem csodás ténykedésére, még egyszer eljátszottuk az előző storyt, de mivel nekem és gondolom Lilinek is már egy kicsit kényelmetlen volt a helyzet, helyet változtattunk, én felálltam a kislány elém térdelt és egy újabb csodás, most már vadabb szopás után Lili kivert a melleire. Beteljesedés. Pihenés alatt kedvesen nyugtatott hogy sok embernél már nem jön össze a második kör...viccesen megjegyeztem hogy azért jöttem másfél órára...habár ha belegondolok hogy elhasználtunk 3 gumit és egyik sem lett megtöltve...hmmm. Higiéniai percek...búcsúzkodás....a viszontlátásra kedves Lili.

Elszámolás

A randi előtt rendeztem Lilivel a 1,5 óra alapot majd a nfvsz extrával lett a végén kerek a persely.

Lili, nagyon jó szexpartner

  moltobello

Egyeztetés

Régóta kedvencek között volt már Lili,de igazán akkor került jobban előtérbe,mikor kategória váltás történt. Úgy láttam hogy következő napon tudok időt szakítani arra,hogy közelebbről is megismerjem őt. Hívtam kora délután, egyből sikerült beszélni vele. Mindent megbeszéltünk telefonon,azt is hogy reggel egy megerősítő sms-t küldök.

Megközelítés

Küldtem az üzit reggel,kis kiegészítéssel,hogy akár hamarabb is tudok jönni. Jött a módosításra az igenlő válasz. Kocsival a dagály fürdőtől nem messze,egy nagyon új házban találkoztunk. A lépcsőházban még majdhogynem a festék szag is az új érzést keltette. Parkoló volt bőven,a navigáció házszám alapján pont egy parkolóval odébb vezetett,de igazán le tudtam sétálni azt a kb 40 métert. Fizetős a terület.

Helyszín

Vadiúj lakás, legalábbis nekem annak tűnt. Célnak megfelelő módon berendezve, fürdő elég nagy, jó a zuhany függöny is,nem elhanyagolható hogy nem tapad az emberre zuhany közben. Tusfürdő, szájhigiénia ápolás megoldott.
Szobában matrac a padlón,de legalább nem nyikorog az ágy.

Hirdető külseje

Ajtón belépve, elém tárult Lili szépséges mindene. Fekete combfix,bugyi, és bőr szerű fűző volt rajta. Piszkosul fiatal, és szép nagyon. Cuki és kedves,na meg nagyon lelkes is. Szőke haj, barna szép szem,kiemelve pillákkal,ami abszolút jól áll neki. Szép formás jó tapintású cicik, és feszes posi,na meg a szép punci sem mellékes! Jól össze van rakva!

Action

Fürdés után Lili kérte hogy helyezzem el a testemet a matracon, hátamon fekve.
Én szót fogadtam, és vártam az eseményeket. Lili nem sokat variált, mellém fekudt fordított pozícióban,majd egyből kézbe vette a dolgokat. Nem sok kellett kishaveromnak hogy harcr a kész legyen. Először csak simogatás volt, majd francia örömök elé néztem. Változatos nem erős, inkább finom mozdulatokkal emel magasabb szintre Lili, közben többször is néz engem,hogy tényleg jó e amit csinál. Oldalt tükör,amiben elég jó mozit adtak épp. Egy szőke tinilány kényeztet egy fickót,aki elég jól viseli eme terhet. Nemsokára cserét kértem és Lili feküdt a helyemen hanyatt. Én kérdeztem hogy mit szeret,mit nem? Azt válaszolta hogy kezdjek neki bárminek, ha olyan ami esetleg nem jó, akkor majd jelzi. Szája volt a kiindulási pont, és onnan haladtam csókokkal lefelé. Semmit sem hagytam ki a csodás testéből, mindenhova jutott puszi. Majd végre megérkeztem a puncihoz. Körbe kóstoltam, majd belevetettem magam a nyelv torna órába. Tiszta illatos puncival találkoztam, jó "ízzel", és cuki kinézettel. Mint ahogy kb a 20as éveiben járó lányokra jellemző. (Gondolom) Éreztem hogy nagyon fergeteges eredmény nem lesz belőle,amire rá is kérdeztem. Mondta hogy inkább sex közben tudja élvezni a dolgokat. Nosza mondtam hogy akkor erre készüljünk fel. Vissza helyezkedtem és újabb francia kényeztetést kaptam. Kellően harcra kész lettem, gumit kértem és felhelyeztem,mert Lili még nem annyira rutinos ebben, de hát segítek szívesen. Mindent a cél érdekében! Pacival kezdtünk bemelegítés gyanánt. Nem voltunk egyáltalán hevesek, inkább olyan kisebb lazább módon ment minden. Aztán kértem hogy egy jó mögé kerülős cselt hagy csináljak. Így hátulról érkeztem. Jó érzés volt benne lenni, tükörben csodálva hogy egy ilyen csinos fiatal lánnyal miket művelek. Néha jött egy egy sóhaj,de nem értem el sikert,amit persze nem is várhat el az ember első alkalommal. Későbbiek során biztos hogy jobban fogja élvezni Lili is. Mert tényleg mindenben partner,csak össze kell hangolódni. Miután már fáradtan, kértem hogy a 69 NFVSZ-t abszolváljuk. El is helyezkedtünk a megfelelő pózban. És Lili fáradhatatlanul dolgozott rajtam, én mindeközben nyaltam faltam a puncit, néha egy ujjammal besegítettem. Egyszer egyszer itt is hallottam némi sóhajt,de nem stresszeltem rajta hogy mindenáron kielégítsem őt. Jól elhúzva az élvezetet,hatalmasat élveztem az ajkai közé! Mindketten Szilviát hívtuk segítségül a tisztogatáshoz.
Majd ülve jót beszélgettünk sok mindenről.
Aztán nem is néztem az órát,de mivel kész voltam mindennel, öltöztem és tipli kifelé. Ajtóban puszi ölelés búcsú!

Elszámolás

Érkezés után egyből elhelyeztem a rózsákat a kis csoki doboz alá,a megbeszélt mértékben, egy extrával (NFVSZ) kerek csokor lett. Maximálisan elégedett voltam mindennel!

Lili, jó szexpartner

  party6

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Jázminnal - igen jól olvasod Jázminnal, akivel másnapra foglaltam 1 órát. Másnap megerősítettük egymásnak. Mindenben szóban megegyeztünk, cím, díjak , extrák stb.

Megközelítés

Az épületet könnyű megtalálni, pár perccel korábban érkeztem, közvetlen előtte tudtam parkolni. Láttam hogy szinte pont a megbeszélt 10:00 órakor egy férfi a társas ház előtt a fülén a telefonnal közelíti meg az ajtót. Hasonlóan én is követtem. Gondoltam akkor ez egy szalon, az is lett. Emeletre lifttel lehet felmenni és halkan kopogni az ajtón.

Helyszín

A lakásba belépve egy kis előszoba, már ott volt egy másik pár cipő talán 3 szoba lehet bent. Jázmin fogadott, majd bementünk egy szobába és mondta, hogy valami félreértés van, mert ő hozzá most jöttek. Hát fasza, gondoltam magamban. Azt javasolta, hogy idehozza a lányokat a szalonból és válasszak egyet ő helyette. Jó , megnézem őket és ekkor láttam meg Lilit, aki egyből nagyon szimpatikus volt.
Egyébként a szobában egy matrac, egy kis szekrényke, fal mentén egy tükör és egy szék. Kicsi szoba volt. A fürdő tágas , kádas.

Hirdető külseje

Apró nagyon szép arcú lány, félénk tekintettel. Fekete fehérnneműben várt. Miután magunkra maradtunk megbeszéltük, hogy mindkettőnknek mennyire zavarba ejtő a dolog, de végül biztosítottuk egymást hogy semelyikünk részéről nincs gond.

Action

A fürdőből visszatérve, ledobtam magam a matracra és elkezdett masszírozni. Ekkor Lili még masszázs kategóriában szerepelt, és egyébként is arra neveztem én be. Kellemesen elbeszélgettünk, nagyon izgató volt az érintése. Mivel az idő jócskán elment az elején a kalamajkával megfordultam és cici csúszkamasszázzsal szuper keményre varázsolt. Nem bírtam magammal, felültem és elkezdtem teljesen levetkőztetni.
Kérdeztem a csókot, mondta mehet, inkább szájra puszi volt. Végig nyaltam mindenét, imádtam a melleit és mentem egyre lejjebb. Elkezdtem a sima punciját nyalni és fürödtem a nedvességében. Ugyanakkor láttam, hogy nem fog elmenni. Hátra feküdtem és kértem hogy akkor most ő kényeztessen. Gyönyörűen csavargatta és nyalogatta a hímtagomat, folyamatosan kérdezte, hogy csinálja mit szeretek. Csak néztem a szemét, és néztem a tükörben hogy mennyire jól áll a szájában a zászlóm :)
Egyre jobb és jobb lett, kértem hogy forduljon rám és 69-ben élveztem a fenekét és a punciját miközben kegyetlen jól elmentem.
Legszívesebben maradtam volna egész napra nála annyira finom mindene.
Kikísért a fürdőbe, mivel végig forgalom volt és a lányok biztosították az inkognítót a vendégek között. A világosban ahogy ott álltunk rám nézett és ezt mondta: "hú de jól nézel ki itt is" - cuki volt és azt hiszem őszinte, ez amit láttam benne már az első pillanatban is.

Elszámolás

Az elején megbeszélt összeget a kis asztalkára tettem az akció végén, nem volt vita.

Lili, jó szexpartner

  jasonjr

Egyeztetés

Előző nap reggel hívtam telefonon, szinte rögtön felvette és az édes kis cuki hangján tájékoztatott a lehetőségekről és az árszabásról. Pár napja már szemezgettem a hirdetésével így nem sokat gondolkodtam, másnap reggel 9-re meg is beszéltük a randit.

Megközelítés

A Duna Aréna/Dagály mellett található új építésú lakóparkban várja a betévedt vándorokat. Én autóval mentem, könnyen megközelíthető és reggel még parkolóhely is volt bőven, mivel egy egész nagy parkoló lett kialakítva a lakópark mellett. Nyilván fizetős övezet, de őszintén ez engem annyira nem érdekel.
Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hisz az M3-as metró megállója pár perc sétára van a randi helyszíntől.

Helyszín

Teljesen rendben van, a környék, a ház és a lakás is tip-top, lévén mostanában épült. Portaszolgálat nincs. Az bejárat utcájában viszonylag gyér volt a forglaom. Amikor az ajtóhoz értem felhívtam telefonon, 1-2 csengés után felvette és megadta a bejutáshoz szügséges instruckiókat. Az emeletre lift repít fel. A lakás is teljesen rendben volt, bár hallhatóan többen voltak a lakásban ez engem nem zavart. A fürdő tágas, zuhanfüggönnyel felszerelt, a kilépő pedig friss és száraz volt. A randihelyszínen egy matrac, mellette pedig egy tükőr amin keresztül lehet leskelődni más szögből is, akinek erre lenne igénye (Lili aktivan használja is).

Hirdető külseje

Amikor felértem az ajtóhoz eléggé izgultam, volt már részem kellemetlen meglepetésben, de amikor megpillantottam a képekről is felismerhető melltertó/bugyi komboban elállt a lélegzetem.
Pont olyan élőben is mint amit a képeken. Fiatal, sportos test, cuki pofi, édes mosoly. Kerek, markolni való popsi és feszes cicik. Ezt nem tudom tovább cifrázni, egy kép többet ér ezer szónál.

Action

Érkezésem után bekísért a szobába, ahol megbeszéltük a részletetket és átadtam neki az ajándékot, majd kaptam egy törülközőt és elkísért a fürdőszobába. Rekord sebességgel felfrissítettem magam és siettem vissza Lilihez, mert már nagyon szeretttem volna közelebbről is megismerni. Derekamon a törülközővel tértem vissza a szobába, ahol Lili megmutatta hova tudom letenni a felesleges textilt, majd ő is megszabatult a bájait takaró ruhadaraboktól. Talán ez volt az egyetlen "negatívum" a randi alatt, mivel szeretem én felfedezni a partnerem. Senki nem gondolatolvasó és én sem mondtam előre, szóval saját hibaként könyveltem el és sodróttam az árral.
Állva kicsit simogattuk egymást, majd a matracra parancsolt és mondta hogy feküdjek le a hátamra. Én hirtelen arra gondoltam hogy egy masszázzsal szeretne kezdeni ezért a hasamra feküdtem, de hamarosan sikerült tisztázni a félreértést és megfordultam. Lili elhelyezkedett a lábam mellé szemben a tükörrel és hamarosan a szájába kerültem. Itt kicsit nehéz objektívnak maradnom, mert Lili nagyon tetszett nekem, de top 2-ben volt a kényeztetés amit tőle kaptam. Igazi barátnős kényetetés volt. Az elején mikor még puhább voltam óvatosan játszott a végével, enhyén szívogatta, de ahogy keményedtem erősödött a vákumhatás ami nagyon tetszett. Egyszer a szemembe nézett, aztán pedig a tükörben nézte magát ahogy a szájában vagyok és kényezteti a lompost. Pár perc után úgy éreztem kell egy kis figyelemelterelés ezért javasoltam, hogy kölcsönösen okozzunk örömet egymásnak. ami nem volt ellenére. Felvettük a 69-es pozíciót, Lili tovább folytatta a kényeztetésemet, de most már én sem csak "elszenvedő" félklént vettem részt a műveletben, rámarkoltam a popójára és elkezdtem nyalni a csodás, illatos kelyhét, majd pár perc után az egyik ujjamat is bevetettem a siker érdekében. A csúcstámadás sajnos nem sikerült, de én már nagyon a határon voltam, ezért védőfelszerelést kértem. Kibontotta a csomagölást, de megkért hogy én tegyem fel magamnak, mert ő még nem annyira gyakorlott benne. Annyi baj legyen, rekord sebességgel felpattintottam aztán mögé kerültem és doggyban áltoztunk a közös élvezetek oltárán. Itt nagyon tetszett, hogy a tükörben szinte végig találkozott a tekintetünk, Lili is aktívan mozinak használta. Az elején lassabb tempót diktáltam, mindig így szoktam, mert nem szeretek berontani a házba, de aztán egyre jobban sikerült fokozni a tempót és hamarosan felértem a csúcsra. Szerettem volna több pózban is megcsodálni Lili csodás testét, de esélyem sem volt, pár perc uán felértem a csúcsra.
Tisztogatás után még beszélgettünk egy kicsit a matrcon heverve, majd elmentem zuhanyozni, pár puszival elbúcsúztunk, beültem az autóba és utamra indultam. Nagyon bántam, hogy nem másfél órára mentem hozzá, na majd legközelebb.

Elszámolás

Az elején átbeszéltük a részleteket, az alapban minden benne volt amit szeretek, így ennek megfelelően az ajándékot a randi elején átadtam neki. Szerintem így legjobb, nem feszélyez senkit a randi alatt.

Lili, jó szexpartner

  sorosg

Egyeztetés

Egy nappal a randi előtt hívtam majd sms-ben kommunikáltunk részletek, etc. Rugalmassan ment minden, Lili profin kezelte.

Megközelítés

Én speciel, környezettudatossan BKV-val. A környék elég új és nincs beépítve nagyon szóval van hely parkolni. Cím megadása után kő egyszerű volt oda navigálni.

Helyszín

A ház kb egy éve épűlt így minden szinte új. Fürdő és a szoba is OK volt. Bárki megy nem lesz oka panaszra. Szobában matrac a földön ami azért párszor hangot adott, nem Hastens, mind egy. Van egy nagy tükör közvetlen az ágy mellett ami elég hasznos. Nehéz újat írni mert előttem ezeket már kivesézték az MT-k.

Hirdető külseje

Szubjektív persze de nem hiszem hogy létezik ember akinek nem jön be Lili. Látnod kell élőben. Fiatal, mondjuk nem tudom mennyire közel vagy távol a 20-tól. Minden adat korrekt, magasság, haj etc...azok a cicik, Jézus, az a csodálatos látvány bele égett a retinámba. One for the wank bank I guess :). Jah, ha jól emlekszem egy fekete (talán krém is volt benne) full sexy szettben fogadott.

Action

Másfél órára neveztem be mer abban van a 2x nirvána. Mentem volna zuhanyozni de egy MT épp a heti fürdését végezte, ezen jól elbeszélgettünk Lilivel, kellet is az egymásra hangolódáshoz, szóval jól jött ki. Előre szólok ez nem negatív megjegyzés de nem hiszem hogy volt/van kémia köztünk. Na, szóval fürdés, szájvíz aztán vissza a szobába. Törölköző az inasra én meg a hátammal a matracra ahogy Lili instruktolt. Combfix marad csak Lilin és ekkor láttam meg illetve éreztem azokat a mennyei természetes ciciket. Na a show franciával kezdődött, Lili oldalasan rám nézve egy elég kiadós, golyókat nem kihagyós kényeztetés volt. Imádtam nézni ahogy kontrollban van és hogy szemkontaktus csak akkor nem volt amikor magát nézte a tükörben miközben serénykedett. Profi! Pár csók is volt de nem smárolás, azok az ajkak. Na, majd váltottunk és én kényeztettem, persze nagy sikerrel...hahaha...Lili azon lányok közé tartozik akik szex közben mennek el. Feladat fel lett adva, így gumi húztam és kb minden pózban csináltuk, ez egy elég aktív 45 perces wellness volt nekem. Sajna Lili és én sem mentem el az időnk alatt de eléggé megdolgoztuk egymást. Gratulálok Lili még egyszer. Mondjuk nem értem miért nem sikerült mert doggy-ban azért nagyon jó érzést és látványt is nyújtott Lili illetve a nem kevés francia kombók meg 69 is fantasztikus volt. Elfáradtam a testedzésben, zuhany majd puszi puszi és tipli.

Elszámolás

Nem tudok extrákról. Lili maga az extra.

Lili, jó szexpartner

  Ludvig1

Egyeztetés

Hétfőn hívtam Lilit délután. Második hívásra értem el. NAgyon kedves volt a telefonba és mindenről tájékoztatott. Megbeszéltük a Kedd 11 órát, de kérte, hogy reggel erősítsem meg egy sms-el. Kedd reggel írtam egy megerősítő üzenetet és ő azonnal vissza írt, hogy tudok esetleg előbb menni? - így fél órával előrébb került a randi.

Megközelítés

A parkolás könnyű volt, mert sok szabad parkoló volt, bár én motorral voltam. A ház egy újépítésű épület utolsó lépcsőháza. Könnyű volt megtalálni.

Helyszín

A lakás új és tiszta volt. A fürdőszobában kád - zuhanyfüggönnyel. Tusfürdő, szájvíz és tiszta fürdőlepedő előkészítve. A lakásban más is jelen volt, de nem találkoztam vele csak halottam. Ezért nem volt zavaró. A szoba kicsi volt, világos, tiszta és egy matrac volt az ágy. A matrac mellett tükör volt fektetve a falhoz támasztva amiből mindent lehetett látni ...

Hirdető külseje

A fotók teljesen valósághűek. Szinte mondhatni aznapi képek. Szép arc, fiatal, feszes formás test. Csipkés egyberészel alsóneműben fogadott. Nagyon gyönyörű látvány volt.

Action

Megérkezésemkor Ő nyitott ajtót. Megpuszilt és bekísért a szobába. Oda adtam a"virágot" és levetkőztem. Megmutatta a fürdőt és bement a szobába. Zuhany után az ágyon fogadott. Kérte, hogy feküdjek le, finoman simogatni kezdett, majd mélyen bekapta a farkamat. Kértem, hogy vegye le a fehérneműjét és megkezdődött a francia lecke. Közben a punciját kényeztettem kézzel. Csodás eredeti melleit sem hanyagoltam, nyalogattam, szopogattam .... Majd kértem, hogy adja fel a gumit. Ekkor segítséget kért és a gumit én húztam fel. Majd kérésemre beleült és lassú finom csapómozdulatokkal kényeztetett tovább. Közel hajolt és formás mellei közben a számban voltak. Gyorsult a tempó, majd pózt váltottunk a kérésemre és én kerültem felülre. A lábait felhúztam és közben fél kézzel a csiklóját kényeztettem. Közben kérdezett, hogy elégedett vagyok mindennel? -és próbált minél inkább a kedvemre tenni. Újabb pózváltás és hátulról, térdelve folytattuk. A tükör az ágy mellett mindenre rálátást biztosított. Feszes, kemény popsiját markoltam, miközben hátulról egyre erősebben és gyorsabban farkaltam és így is élveztem el.
Kimentem zuhanyozni és mire vissza jöttem hozott nekem egy pohár vizet. Érdeklődött, hogy milyen volt nekem és látszott, hogy tényleg érdekli és nem csak megjátsza magát.
Ezt követően elköszöntem tőle, kikísért és eljöttem.

Elszámolás

Nem voltak extrák minden benne volt az árban. Nagyon jó barátnő feeling!!! 7/10

Lili, jó szexpartner

  Szélturbina

Egyeztetés

Telefonon történt, reggel, amikor villogott a „Most hívhatsz” felirat. Nem vette fel, de kb. 20 perc múlva megcsörgetett. Fülbemászóan csilingelő a hangja. Aznapra, hó végi péntek, egyeztettünk időpontot délutánra.

Megközelítés

M3-as metróval. Forgách utcától pár perc.

Helyszín

A lépcsőházat és a liftet külön ajtó választja el a folyosótól. Ebben az előtérben ottjártamkor rossz volt a teret bevilágító lámpa. Állandóan villódzott. Két párhuzamos lift van. A folyosó kivételével nagyon bőségesen bántak a térrel az épület azon részein, amit láttam. Többen vannak a helyszínen, én a vendégek fogadására két szobát láttam kialakítva.
A szoba a célnak megfelel, nekem egy kicsit furcsa volt az ágy hiánya, viszont az oldalsó tükör rendkívül kellemes adalék. Mondjuk vigyázni kell vele, mert nekem sikerült belerúgnom.
A fürdőszoba rendkívül tágas. A kád relatíve magasan van. Van zuhanyfüggöny és elég jó a választék a tusfürdőkből is. A szájvíz mellé eldobható műanyagpoharak vannak kikészítve.

Hirdető külseje

A képek magukért beszélnek. Érdeklődően huncut szemek. Bájosan mosolygó húsos ajkak. Kellemesen arányos gyönyörű alak, feszesen sima bőrrel. Két tetoválást fedeztem fel a testén, az egyik a jobb keble felett, ez egy szöveges, a másik a bal kezén a csuklóján van. Lili nem csak elragadó, hanem megragadó is. Üde színfoltja a néha a kezeink közt szétporladó valóságnak. A röpke ismerkedésünk alatt azt tapasztaltam, hogy nem játssza meg magát, elmondja a véleményét és két lábbal áll a földön.

Action

Nem ő fogadott. Egy másik, idősebb, ugyanakkor rendkívül dekoratív nő vezetett a tetthelyre. Egy rózsaszín fehérnemű volt rajta. Követtem az előttem járó ringó popsit, :) valahogy erre fixálódott a tekintetem. Bevezetett a szobába. Rendkívül feszültségteljes volt a munkahetem, ezért nagyon reméltem, hogy ez a találkozó nem lesz pofára esés, ugyanakkor itt még erőteljes kétségeim voltak. Kíváncsi voltam, hogy hova vezet ez a dolog. A szobában tisztáztuk azt, hogy kihez is érkeztem. Lilire alig pár percet kellett várnom és belibbent a szobaajtón. Olyan fehérnemű volt rajta, mint ami a képeken is látható, a lila virágmintás.
Lili rendkívüli módon hasonlít egy régi kedves ismerősömre a múltamból, ezért az együttlét alatt zavarba ejtően megbámultam. Letusoltam. A szobában a törölközőt az ajtó melletti kis barna puffra dobtam. Szembe fordultam vele, mondta, hogy feküdjek le nyugodtan, de én inkább állva kezdtem el foglalatoskodni testének a porcikáival. Magamhoz húztam, puszi a szájra, nyakra (inkább kellemesen lágy puszikák vannak mintsem csók). Megfordult, így kalandoztam körbe a még melltartóban lévő kebleit. Rögvest fel is ajánlotta, hogy kiszabadítja őket, de nem csak a cicik kerültek ki a fogságból, hanem minden más is. Meg is jegyezte, hogy most legalább egálban vagyunk. Franciázni volt szándékában, de jeleztem neki, hogy még nem szeretném. Leültünk a tatamira. A formás mellein motoszkált a kezem, miközben az ajkammal és a nyelvemmel a bimbóit kényeztettem. Jelezte, hogy erre nagyon érzékeny, úgyhogy ezt a későbbiekben hanyagoltam. Adtam pár puszikát az ajkára és a nyakára, majd a lábainak az oázisa felé vettem az irányt. Lili puncija rendkívül kívánatos, kicsi zárt ajkakkal rendelkezik. Nyalakodtam egy keveset, valamint simogattam a belső combját. Lili pedig a bal karomat cirógatta. Ezt követően a nyelvi ingerlés mellett az ujjaimat is bevetettem. Először csak egyet, majd kettőt. Éreztem, ahogy a szűk és izmos kehely egyre kívánósabbá válik. Jeleztem, hogy szeretnék bele bújni. Lili kibontotta a gumit, de azt magamnak kellett felhúznom. Az elmondása szerint az a legnagyobb gondja, hogy hirtelen sosem tudja, hogy melyik oldalról lehet lehúzni. Kérdezte, hogy hogy szeretném, mert itt minden úgy lesz, ahogy én akarom. Ez az „ügyfélközpontúság” végig jellemző volt rá, ami a gondolataimat egy csöppet ki is zökkentette a szokásos medréből. Teljesen alkalmazkodó volt, végig hozzám igazodott. Úgy terveztem, hogy először hátra dőlve élvezem, ahogy meglovagol, majd pedig átfordulunk misszionáriusba, azonban csak lovaglás lett belőle :) . Változatos tempóval lovagolt, hol rám simulva a nyakamra adott csókokkal, hol nagyobb tempóval a kezeire támaszkodva. Azt is kértem, hogy egészen üljön fel, így megcsodálhattam az egész testének a látványát. Mindeközben végig a szemembe nézett, jókedvűen mosolyogva facsart ki. Több pillantást is vetettem a mellettünk lévő tükörre, meg is jegyeztem, hogy jó adalék a szobához. Rendkívül felemelő érzés volt látni, ahogy egy feszes testű tinilány dolgozik az élvezetemért. Akció közben többször elhangzott tőle, hogy cuki vagyok. Jól estek a bókok. Misszionáriusra már nem tudtunk átváltani, mert a látvány és a szűk puncijának az együttes hatására megtöltöttem a gumit.
Egy órában egy aktus van, így következő lépésként változatos, technikás, néha egy kis kézimunkával átitatott francia nyelvleckét kaptam. A heréket és a pénisz tövét is kényeztette. Néha csak a makk körül kalandozott a nyelve, míg máskor egészen hosszan eltüntette a meredező férfiasságom. Fekve csodáltam, hogy mit művel velem, miközben a lábát simogattam. Így voltunk egy ideig, majd felültem (ekkor rúgtam bele a tükörbe, szerencsére nem lett semmi baj). Adtam pár puszit az ajkára, cirógattam a testét. Így franciázott tovább egy kicsit. Úgy éreztem, hogy ebből nem lesz átütő siker, de adtam még egy esélyt a látványnak. Felálltam, Lili elém térdelt és így kényeztetett tovább. Nem rajta múlott, hogy nem jött össze a második.
Rendbe tettem magam és tíz perccel hamarabb távoztam.
A szokásomtól eltérően nem voltam túlontúl közvetlen, beszédes, annyira maga alá gyűrt a látvány, valamint az agyamat átjáró nosztalgia.
Nagy esőzés volt aznap, pont az érkezésem időpontjában. Ezért az esernyőmet is használtam. Azért, hogy ne áztassak össze mindent, az előtérben hagytam. Lili kísért ki, a meztelen testének az igéző látványa pedig elterelte az ernyőmről a figyelmet, úgyhogy a folyosó végéről vissza kellett lépnem érte. Lili nyitott ajtót fehérneműben. Elnézést kértem az általam okozott kellemetlenségért, elvettem az ernyőt és már ott sem voltam.

Elszámolás

Az elején adtam át egy fehér borítékban. Végig a törölközőket tartó polc tetején maradt.

Lili, jó szexpartner

  happylornecs

Egyeztetés

Telefono hívtam fel. Egyből felvette, és hamar találtunk közös időpontot. Gyorsan reagáltam, kicsit kapkodtam is, nehogy lekéssem.

Megközelítés

Kocsival mentem, a kerületben lakom, így nekem nincs parkolódíj, amúgy van, de nem a belvárosi árakon.

Helyszín

Mint többen írták, több lány van a helyszínen, amely semmi kellemetlenséget nem okozott, mert nagyon figyelmesen, kedvesen oldotta meg a tusolásomat.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel. Nagyon szép arcú, mosolygós, vidám, aranyos lány. Fehérneműben és harisnyában nyitott ajtót. A szemei gyönyörűek, igazi szép lány, aki bárkinek tetszik. Kicsit zavarba is jöttem, mert pont az esetem, de pár mosollyal és kis kuncogással vette tudomásul.

Masszázs

Pici termetéhez mérten nem erős volt a masszázs, inkább lazító, kényelmes, relaxálós. Mindent megtett, hogy kedvezzen nekem, és jól masszírozott. Nagyon jó érzés egy ilyen szép lány érintése, és csúszkája. Suttogva beszéltünk szinte, amit én szeretek, és nem zavart.

Kényeztetés

Azt vállalja, amit előre mond, nincs semmi csalódás. Ügyes, figyelmes, sokszor megkérdezte, jól érzem-e magam, és hogy jól csinálja-e. Ahogy mondta is, kedvezni akart, és jó érzés volt vele ez a rész is. Remélem elhiszi, hogy teljesen jó volt, és jól éreztem magam, mert néha viccesen tudok viselkedni zavarban, de ez amiatt van, mert szép és kedves.

Elszámolás

Csókot választottam extrának. Mivel első találkozó volt, így nem volt heves/romantikus a csók, ami teljesen érthető, de szerintem minden férfi szívesen átélné vele ezt. Teljesen korrekt, kedves, aranyos.

Lili, jó szexpartner

  Ayrton S

Egyeztetés

Lili amióta megjelent a hirdetése kedvenceim között szerepelt. Fővárosban volt dolgom igy adta magát a dolog. Oldalon láttam épp hívható. Egyből elértem, és pár óra múlva tudott is fogadni. Címét kérésemre sms-ben küldte el.

Megközelítés

Angyalföld egyik utcája, ami egy közeli település neve is. Gps odavitt, a bejárattól pár méterre tudtam parkolni. Hétvége lévén ingyen. Tömegközlekedést nem vettem igénybe, igy azt nem tudom.

Helyszín

X emeleti lakás, rend tisztaság mindenhol. Fürdőben kád függönnyel, nagy tusfürdő választékkal. Mosdó kagylón szájvíz, odakészítve kis műanyag poharakkal. Törülköző tiszta Hálóban tatami, falon tükör. Közben végig halk zene szólt.

Hirdető külseje

Gyönyörű szőke hajú fiatal mosolygós, kedves lány. Egy bézs színű melltartóban bugyiban, fekete színű harisnyában fogadott. Termetéhez képest nem kicsi, formás mellei vannak. Az egész testalkata nagyon szexi, popsija kerek, formás. Amit kiemelnék az az arca és a szeme, már az első pillanattól megfogott, már a fotókon is. Élőben még szebb.

Masszázs

Nagyjából 20 percig tartott. Fürdőből kilépve megkért, feküdjek a hasamra. Itt még semmilyen ruhadarab nem került le. Krémet használt, ezzel gyúrta át a combomat, derekamat. Nem tudom mennyire volt szakszerű, de azért jól esett. Beszélgetést ő kezdeményezte, aminek nagyon örültem.

Kényeztetés

Miután megmasszírozott, kérte feküdjek hanyatt. Levette a melltartóját, megcsodálhattam formás kebleit. Felültem pár csókot is loptam. Ezek sajnos nagyon visszafogattak voltak. Simogattam melleit és a nyakába csókoltam, ezt követőn visszafeküdtem. Bekente melleit és rám feküdve a farkamon kezdett el csúszkálni nagyon erotikusan. Közben pár pici apró csókot csentem amint a szája a közelembe ért. Csúszka közben is végig rám nézett.
Ezt követően levette bugyiját és féloldalasan mellém feküdt. Egy kis szőke csík van meghagyva puncija felett, ami nagyon izgató látvány volt számomra. Farkam kezdte el masszírozni kezeivel, környékét sem hagyva ki. És kérte szóljak ha bármi nem jó, nagyon figyelmes volt végig. Nem sokáig hagyott parlagon, nagyon érzékien kezdett el kényeztetni. Brutál látvány volt, ahogy ez a gyönyörű lány szájában vagyok, szemkontaktust végig tartotta. Közben punciját kezdtem el simogatni, és kérésére nagyon finoman ujjaztam nedves punciját.

Jeleztem felé, most én szeretném odalent kényeztetni. Pár csók után melleit kezdtem csókolni, simogatni. Majd egyre lejjebb haladtam apró puszikkal. Igazi babapunciját kezdtem el nyalni, egyik ujjamat is becsúsztattam közben. Jó pár percig voltam odalent, sajnos semmilyen hatást nem értem el nála. Mosolyogva mondta, igy nem szokott orgazmusa lenni.
Ezt követően ismét mellém feküdt oldalasan és szopni kezdte a farkamat. Én eközben punciját simogattam. Élveztem a látványt a tükörben is. 69- ben folytattuk, pazar látvány volt popsiját hátulról látni, és ahogy puncija az orrom előtt van. Lili egyre vehemensebben szopta kemény farkamat, punciját nyaltam közben. Végül elért a vég, szájába élveztem, hagyott végig lenyugodni. És csak utána fordult el, egy törlőbe eltávolítani a végterméket.

Elszámolás

Egy órát kértem. Randi végeztével nagyjából bő háromnegyed óra után már autóban ültem. Ezt nem igazán éreztem korrektnek. Többen is dolgoznak egy lakásban, nem hinném hogy ez Lili sara lett volna. Három extrát kértem. Mint írtam a csók nekem ezek közül, nagyon visszafogott volt. A másik kettőre nem lehet panaszom.

Lili, jó szexpartner

  zsolt78

Egyeztetés

.Először üzenetet írtam , majd amikor már aktuális volt hívtam , fel is vette ,nagyon gyorsan ment ,màsfél óra múlva már tudott is fogadn és ott is voltam

Megközelítés

Autóval érkeztem GPS segítséggel ,nem figyeltem volt e ott BKV . Teljesen könnyen megtalálható

Helyszín

Szerintem nem régen épült 3.emeleti lakás , tusfurdo van bőven ,törölköző szépen érdekes módon betekerve ,kilépő száraz ,szájvíz kis pohárral. Minden tökéletes , a célnak meg teljesen megfelelő .

Hirdető külseje

Nagyon szép fiatal mint a képeken is látszik . Szerintem élőben még szebb és nagyobb élőben a cicije is . Pedig minden eredeti !!!

Masszázs

Hát le kell hogy írjam ,hát így még nem jártam . Egy teljesen más hölgy vezetett be a szobába , jelezte egy pillanat és érkezik Lili . De nyugodtan vetközek le és menjek el tosolni addigra ő is itt lesz. Le is tusoltam, megtorolkoztem ,vissza értem Lili még sehol . A hölgy mondta helyeztem kényelembe magam rögtön érkezik . Így is történt 3-5 percen belül így is volt , ezer Bocsi hogy így történt , nagyon nem is mentünk bele .
Nagyon hamar bele is kezdett a massage-ba ,hasra kellett feküdni . Majd krémmel krémmel bement bokától és pillanatok alatt egészen a hatamat is . És egyből a “várt “ fordulhat sz is !!!

Kényeztetés

Elölről is kaptam krémet ,ki ne száradjon a bőrőm és mondta kovetkezik is a csuszka . Kicsit segítettem én is bemenni a testet ,majd következett egy elég gyors csuszka és mire észbe kaptam már a szájában is voltam 😳 . Fiatal ellenére elég szakszerűen csinálta , közben kérdeztem bugyi rajta marad ??? Válasz nem és már le is vette , simogattam gyönyörű hamvas punciját . Jelezte ujjazás nincs , kérdeztem francia ? Az van , kérdeztem orgazmusod lesz ha én is franciázok így kicsit ? Válasz nem én nem vagyok képes így vagy attól elélvezni. Nem is tettem bele sok energiát pedig fiatal ellenére kapott volna olyat ,hogy úgy elélvezett volna mindig azért sírba HOGY MÉGGGG.!!! Na mindegy hagytam őt tevékenykedni ,és elég jól csnálta ,hamar végem is lett . Gyors törőlgetés és nekem közben 2* is csörgött a telefonom úgyhogy gyors zuhany és nem töltöttem ki az egy órát , búcsú puszi és már ott sem voltam.!.!

Elszámolás

Voltak extrák, de én nem vettem igénybe semmit.Nem emlékeztem a pontos árra ,úgyhogy még egyszer rákérdeztem ,és kézbe oda is adtam

Lili, egyeztetési probléma szexpartner

  Roundcube

Egyeztetés

Reggel 9 körül beszéltük meg a randit 14:30-ra. Kérdeztem tőle hogy a 9-15 órás ráérés azt jelenti-e hogy 3-ig lehet maximum maradni, vagy az az utolsó szabad időpont, erre adta azt az opciót hogy 14:30-ra menjek 1 órára. Tényleg nagyon kedves aranyos volt. Mivel Budapesten 17:30-kor van programom, akkor előrebb hoztam egy megbeszélést, a vidéki, delután 1 órás ügyfelemet áttettem másnapra (vidékről járok BP-re), 12:45-kor uccu. 14:06-kor hívom hogy lehet 5-8 percet kések. Ekkor közölte hogy de jó hogy hívom, már "kereste a számom", közbe jött valami családi, le kell mondania. 24 perccel az időpont előtt... OK mindenkinek közbe jöhet valami, de most ez azert nyomott fel mert itt ülök a Duna Plázában egy órája, a 13 órás ügyfelemet intézhetem holnap, dolgozni sem tudok, mert nem hoztam gépet, 20 perccel előbb pedig senki nem vállal be vendéget a közelben. Mondta hogy majd kárpótol, de ez nem vigasztal. Lehet más napon nem lenne gondom, de ma igen. Sajnálom hogy ezt kellett írnom. Szerintem nagy élményt hagytam ki.

Megközelítés

Az Árpád híd közelében. Kocsit kint hagytam Kelenföldön, inkább BMV-ztem. Feleslegesen, a megbeszélésem a Moszkvánal lesz.

Leírás

Mit írjak ide mégis? Amit tudtam az egyeztetésnél leírtam. Telóról írok, ide nem akarok mást írni. Remélem meg van az 50 karakter.