Beszámolóim

Zoé, nagyon jó masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

7 számú képe fogott meg. Az ott bemutatott művészi póz és az ehhez választott különleges szín. A bordó egy mély, gazdag vörös szín, amely tökéletes ahhoz, hogy egy csipetnyi eleganciát adjon bármihez. Ez a burgundi szín, ez egy sokoldalú árnyalat, amely alkalmi és meghitt pillanatok átéléséhez egyaránt alkalmas hangulatot kölcsönöz. Aki ilyet választ, annak a lelke is ezzel harmonizál. Erre a hipotézisre alapozva nagyon kíváncsi lettem Zoéra.

Megközelítés

Óbuda egyik csendes kis utcája. Flórián tértől, mint forgalmas csomóponttól nincs túl messze, de ahhoz már elég távol van, hogy a nyüzsgés forgata zavaró legyen.

Parkolásra számtalan lehetőség kínálkozik a környéken, annak ellenére is, hogy a ház bejárata előtt közvetlenül az úton tilos megállni.

Helyszín

Lesznek olyanok, akiknek ez a hely már nem ismeretlen. Azok innen nyugodtan tovább görgethetnek, mert nekik semmi újat nem mondok.

Régi társasház. Azon belül a kétszintes lakás korábban a szakma emblematikus szereplőinek adott otthont.

Igényes kialakításokkal, pazar megoldásokkal és magas kényelmi funkciókkal találkoztam. A mennyezettől kezdődően a tapétán át a padlón elhelyezett tárgyakig a minőségre és egyedi hangulat megteremtésére törekedtek. Nívójában kevés hely rendelkezik ehhez hasonlóval.

Kanapé,masszázs pad és szivacs is volt a kezelő helyiségben. Szoba több részén tükrök voltak elhelyezve, amely azt sugallta, hogy itt a vizuális élményekre is nagy hangsúlyt helyeztek.

Sarokkádas a fürdőszoba. Akkora, hogy két fő lazán twistelhetene benne,de lehet három is. Az együtt fürdés lehetőségét nem kérdeztem meg, de a helyszín biztosan megfelelő lett volna rá.

Hirdető külseje

30-as éveit tapossa Zoé. Dehogy is tapossa, inkább csak légies könnyedséggel szökdécsel benne, olyan filigrán a megjelenése. Teste a 20-as évei fiatalságát adja vissza.

Karcsúsága a fotóin is át jött, tudtam, hogy vékony alkatú lesz, de élőben, amit láttam az még jobban tetszett. Kecses nyakába hulló göndör fürtjeit, szép ívű vállait és a kilátszó kulcscsontját fotósoknak kötelező tanulmányá tenném. Teljes alakját és arcát látva a képzőművészet inspiráló modellje lehetne. Nem az idealizált Barbie forma,de arányaiban nagyon ízléses.

Tovább haladva a szkeneléssel lapos hassal, formás fenékkel és izgalmas lábakkal találkoztam. Lágy vonalvezetésű lábfejei és szexi bokája fetisisztáknak kitűnő játszó teret adhat. Engem viszont a szerelem völgye jobban izgatott. Csodás kinézetű, diszkréten elbújt rés a combok között melyet csupaszra nyírt lejtőn át lehetett megközelíteni. Vékony lapokból állnak, amelyek szorosan illeszkednek egymáshoz. Semmi gyűrődés nincs rajta, zavaró elszíneződés, vagy megkopott szőnyeg rojt. A megtestesült ártatlanság, szeplőtelen fogantatás jelképe az ilyen nyílás. Szűzies, érinthetetlen - mondhatnám, ha nem egy ilyen helyen találkoztam volna vele.

Arca kicsit látszik is a fotókon. Elegans, diszkrét mosollyal.Nagyon szép és ápolt. Szexi titkárnős kinézetet a szemüveg felerősíti, de senki se számítson, butuska fruskára. Akit naivsága miatt könnyű volna megvezetni. Intelligens, tanult hölgy, aki elvárja, hogy udvariasan és tisztelettel bánjanak vele. Ha ezt megkapja, akkor ő is hasonlóan kedves lesz majd a gáláns vendégével.

Masszázs

Ez a performance a randi második részében, annak is a vége felé esett meg.

Arc masszázsnak nevezném, amit prezentált. Nem ez volt megbeszélve, ez csak úgy spontán jutott az eszébe. Azonban piszkosul jól eltalálta, hogy mire vágytam akkor. Csak ízelítőül pár mozzanat ebből:

Puha ujjbegyeivel először csak végig pásztázta az ábrázatomat. Majd körkörös mozdulatokkal kellemes bizsergést idézett elő lokálisan. Aztán a szemgödör és az orrnyereg presszionálása következett. Változó intenzitással. A homlok simogatása után két oldalról fogott rá a halántékomra. Ott pár pontot megkeresett és azt statikusan nyomkodni kezdte. Végül a tarkóm és a nyakcsigolyáim közötti terültre szorított rá pulzálva. Magam is elcsodálkoztam, hogy ez mennyire jól esett.

Kényeztetés

Pongyolája alól a tűz piros szexi együttese minden mozdulatánál egyre jobban kivillant. Próbáltam nem feltűnően megbámulni őt, de azért akartam látni, hogy mit is rejteget a ruhája alatt. A szoba szegletében elhelyezett izzó fénye előtt, amikor véletlenül megállt, akkor teljesen átvilágította őt a lámpa. Ott tökéletesen kirajzolódott hibátlan alkata. Kicsi mellei, kemény popója, karcsú dereka és homlokos puncija.

Nem is tudtam onnantól fogva másra gondolni, csak arra, hogy minél hamarabb kicsomagoljam az öltözetéből és megízleljen finom testét. Magamhoz húztam, szorosan, és a nyakába csókoltam párat. A hajának friss illata és a bőre selymessége izgatóan hatott rám.

Köntösétől -kérés nélkül- magától vált meg. Majd kis terpeszben állt meg előttem, hozzám hajolt és ismét átölelt. Egyik kezemmel a haját elkezdtem birizgálni, a másik kezemmel észrevétlenül kikapcsoltam a melltartóját. A bugyi kicsivel ezután akadálytalanul csusszant le róla.

Amilyen érzékiséggel és ösztöni vággyal megérintett az elején ,annyira észnél volt és hű maradt továbbiakban az elveihez. A csóktalanságra tett fogadalmát még véletlenül sem szegte meg. Kőbe véste azt is, hogy az intim testrészek nem érintkezhettek egymással. Demarkációs vonal közelébe se kerülhettem, nem hogy azon áthágjak.

Ettől elvonatkoztatva egy parádés cumizást mutatott be a tatamin. Finoman kezdte. Kéz száj kombó volt az alkalmazott módszere. Szenvedélyesebb időszakokban ráerősített, jobban szívott, többet nyelvezett, erősebben pumpált. Kezével néha csavaró mozdulatokat is belevitt, amit a feje mozgása is pontosan lekövetett. Szenzációs látvány volt, ahogyan négy-kézláb oboázott. Én közben simogattam ahol engedte. Melleivek ekkor kerültem szorosabb barátságba. A puncikáját is kényeztettem, aminek hirtelen egy combremegős orgazmus vetett véget. Akkor a szájából kiengedte a farkamat és hangosan nyögve élvezett el. Nem bírtam tovább - mondta.

Szusszant párat és utána kötelesség tudóan folytatta az áldásos tevékenységét. Megdolgozott a sikerért. Ahogyan a falloszom befeszült, szóltam neki, hogy hamarosan elér a végzet. Akkor ő a szájával eltávolodott és átváltott kézi vezérlésre, mert VSz nem vállalja. A hasamra és a combomra irányította a forró lávámat.

Tisztálkodás után a fejemnél foglalt helyet és egy könnyed fejmasszázzsal mélyítette el a korábban szerzett nem mindennapi élményemet. Jól esett.
Lejárt az időm- szólt halkan. Nem szívesen, de beletörődtem a sorsomba, hogy ebbe az órába csak ennyi fért. Letelt. Kár,hogy visszarántott a materiális valóságba. Levettem volna még. Mennem kell, bármennyire is jól sikerült a spirituális fúzió, megmaradtunk fizikai síkon.

Elszámolás

Miután megbeszéltük a randink beltartalmát, azután egyértelműen utalt rá, hogy ilyenkor az a szokás, hogy a vendég a tálcára helyezi a megbeszélt rózsa szálakat. Ehhez diszkréten elfordult, hogy ne érezzem, azt hogy nézi mit és honnan veszek elő.

Zoé, jó masszázs

  kzsoltika

Egyeztetés

Telefonon hívtam, Ő kezeli a mobilját. Készségesen elmondta a lehehetősegeket és egy óra múlva csöngettem is.

Megközelítés

Fizetős a parkolás, bkv nincs messze. Ikonikus a ház, sokszor megfordultam a lakásban.

Helyszín

3. emeleti belső kétszintes a szalon. Alul 2 szoba, fürdővel. Felül 1 szoba található. Tiszta, rendezett, maximalis tisztaság jellemzi a lakást.szobában masszázspad, tatami és bőrkanapé.

Hirdető külseje

Arckitakarástól nem kell felni. Szép a hölgy. Fehérneműben nyitott ajtót. Szép, temyérbe illő mellei vannak, bársonyos bőre, simogatnivaló popsija. Tetoválástól mentes, végre.

Masszázs

Fürdésem után a masszázspadra helyezkedtem, ahol megszabadult melltartójától vendéglátóm. A tükörnek köszönhetően megcsodálhattam melleit. Közepes erősséggel, szakszerüen masszírozott. Igényeimet szem előtt tartva tért ki a testrészeim alapos atgyúrásának. Közben beszélgettünk, értelmes, tájékozott.

Kényeztetés

Jött a bűvös: "Menjünk át a tatamira" mondat. Bugyiját levette és bekente magát olajjal és már csúszkált is rajta. Majd a farkamat vette kezelésbe először kézzel majd szájjal. Ügyes a hölgy. Nem maradt ki a környék sem. Kérésemre a kezeit hanyagolta. Majd, hogy időt nyerjek, megkérdeztem a kényeztetése lehetőségéről. Megengedte. Finom, frissen borotvalt puncival találkoztam. Ténykedésem hatására elreppent. "Tehetséges vagy" mondat hagyta el a száját. Majd ő következett és franciásan kivégzett. Az utódok rajtam, rajta landoltak, mivel nincs Nfvsz.

Elszámolás

Az elején letettem az asztalkára. Óbudai átlag.

Zoé, jó masszázs

  TiraMisi

Egyeztetés

Reggel, bokros teendőim csokorba szedésével indult a napom. Pár telefon és sorra nyirbálták azt bokrot.
Hirtelen ötlettől vezérelve lecsekkoltam kivel is tudnám kellemesen eltölteni a kiürülőben levő kora délelőttöt.
Zoé hirdetése a ★-ok között volt. Egy korábbi érdeklődés alkalmával a képei, az “étlap”, a kommunikáció és a vállalásai meggyőztek, hogy érdemes behelyezni őt a “kedvencek gyűjteménybe”.
9 után hívtam, ő vette fel. 10:00-kor már az előszobában toporogtam, a kedvenc édességével a kezemben.
Erre mondjuk; “Flottul ment.

Megközelítés

Buda, Ó része. Utca, bogyós gyümölcsről elnevezve. Ez a hely is kultikus része a Budapesti masszázséletnek.
Számtalan tehetséget kinevelve. Aktuálisan nevezhetnék ezt a helyet is Nemzeti Masszőz akadémiának. Ez a rendszer úgy is reneszánszát éli hazánkban. Parkolás nem probléma, 1-2 perc sétára tuti van hely, fizetős. Viszont közvetlenül a rendelő előtt megállni tilos. Busz, villamos, HÉV, könnyű séta.
GPS tűpontos, de sokunknak ide sem szükséges.

Helyszín

Régi épület tetejére felhúzott kecó, célirányosan szalonnak, berendezve. Több szintes, (a szalon is) csigalépcső is vezet fel szobákba. Engem ettől megkíméltek, maradtunk az alsó szinten. Patyolat tisztaság. Előtérben, fürdőben, szobában egyaránt.
Szoba: masszázspad, tatami, bőrkanapé. Igényesen berendezve.
Fürdő: Tusfürdők 6 féle, szájvíz, deo-k. Más nem is szükséges.

Hirdető külseje

Zéró eltérés, illetve annyi, hogy a hirdetésben nincs arca.
Életben van, viszont nem nagy. Kifejezetten kedves, a földön járó, jól kommunikáló hölgy.
Piros fehérnemű volt a fogadó szett.
Arca helyes, szemüveges (irtó jól áll neki), félhosszú barna hullámos hajú , alacsony hölgy. Nevezhetjük filigránnak. Semmi mű. Original!! Kezei, lábai ápoltak, piros körömlakk itt is ott is. Műköröm nincs, smink is alig, szolárium sem. Én imádom ezt!
Nem nagy, de jó visszajelzést adó cicik. Szintén nem nagy, de kerek popsi.
Fehér, bársony a bőre. Jólesik hozzáérni.

Masszázs

Padon indult, olajjal történik. Jóleső, rekaxáló, nem szétszedős, de ha igény van rá, lehet olyan is. Most nem volt. Mármint erre igény. 🥴
(1 órában szerintem csak egy időutazással egybekötve lehetne eljutni a recsegtetős - ropogtatós, csómótlanitó, letapadást felszedő masszázstól az agyeldobós beteljesülésig.) Ezért mi viszonylag hamar az agyeldobás felé vettük az irányt.
Meg is beszéltünk egy következő, hosszabb légyottot, amiben hangsúlyosabb szerepet kap (mondjuk arra qurvára kiváncsi leszek) a masszázs. Az arcmasszázs is.
Most, kb. 20-25 perc volt massz, aztán le a tatamira…

Kényeztetés

Itt már én is szerettem volna aktivizálni magam.
(Ez a fétisem? Kedvére tenni a hölgyeknek. Vállalom!)
Partner volt benne,. A maradék textilt ,sutba is vágtuk. És belekezdtem az érintés terápiába.
Yóni elemeket vélt felfedezni, de mielőtt nagyon eltévedtem volna és meredekebb dolgokba kezdek, felhívta a figyelmem, hogy átugortunk egy fontos elemet. Újabb helycsere. Nagyon akart kezdeményezni, érezni lehetett rajta, hogy számára fontos, hogy kicsit tudjon uralni, hogy ő akarja elvenni, ami neki jár vagy amire vágyik, nem csak szimplán megkapni.
Nem vagyok semmi jónak az elrontója, engedtem, hogy azt tegye amire a jóisten is teremtette. Kényeztessen. Beolajozta magát, végigsiklott rajtam, lassan fel és le, fel és le. Mikor le, akkor a hímtagom a cicik közt, mikor fel, akkor kézben, de egy pillanatig sem magára hagyva. Majd egészen felkúszott. Ajkaink majdnem összeértek, tettem is egy óvatosabbnál direktebb kísérletet a csókra, de az tabu. Lentebb már kezdett a legintimebb kapcsolat felé koordinálódni a történet.
Már azt hittem, hogy… De nem volt semmilyen hogy. Csúszka volt. Majd egy utolsó leereszkedés és kezdetét vette egy odaadó, barátnős, hímtagom minden négyzetmilliméterét kényeztető, leheletfinom, a kivégzésemre megkomponált francia szimfónia első felvonása. Ez volt az a pont, mikor azt mondtam; Elég! Meg akarlak “kóstolni”! Ezen is elnevette magát, volt pár szolidabb “geg”. Hanyatt vetette és átadta magát. Kellett egy minimál instrukció, mert noha finoman közelítek a hölgyekhez, különösen ha hanyatt fekve, némileg kiszolgáltatottan várják a gyönyört, de hozzá még annál is finomabban illik viszonyulni. Csodás kelyhét lepkeszárnycsapásra emlékeztető módon ingereltem a nyelvemmel. Lehelgettem, csókolgattam. Tekerget, csavarodott a csípője, szolid, de eltéveszthetetlen hanghatások kíséretében. Az élvezete fokozásáért finoman az ujjammal izgattam, mire lenyúlt, megfogta a kezem, már azt hittem, itt a következő tabu…
De nem!!
Határozottan megkért, hogy csúsztassam az ujjaimat a kelyhe mélyére. A vágy pillanatok alatt vált szenvedéllyé, majd újabb pillanatok múlva, katartikus beteljesüléssé.
Megpróbáltam hagyni visszatérni. De nem engedte, hogy ezt passzívam tegyem. Még nem engedte öle szorításából az ujjaimat, megvártam míg megnyugszik és lassan visszaereszkedik a mennyből a földre.
Ezután már végképp nem tudtam elkerülni a sorsom. Ütött a kivégzésem órája.
Megkérdezte, hogyan szeretném.
Sajnos, a végig, nem opció nála.
Nem skáláztuk végig a lehetőségeket, de meglepődnék, ha nem találná meg valaki az ínyére valót. A fölémhajolósat választottam.
Sokadik helycsere. Kézbe vette, de kizárólag szájjal, nyelvel izgatott. Szenvedéllyel, élvezettel, pont mint kb. félórával korábban tette az első felvonásban. Mindent megtett, hogy ne legyen befejezetlen ez a szinfónia. Ezt kézrásegítéssel abszolválta, gyakorlott mozdulatokkal csalogatta utolsó útjukra az utódokat. Nagyon nehéz dolga nem volt, mert villámgyorsan egymásra hangolódtunk. Az együtt töltött óránk, végig kihegyezve telt.

Elszámolás

A kölcsönös francia alap, még csak a 90 perces program sem szükséges hozzá. Jó pont! Sajnos a csók és a végig nem opció.