Beszámolóim

Lola, felejthetetlen masszázs

  pocokmaci

Egyeztetés

Az egyeztetés WhatsAppon keresztül történt,amikor láttam hogy villog nála a kis zöld pötty a profilja mellett írtam neki és kb. azonnal válaszolt. Maga az egyezetetés is zökkenőmentesen ment, pár üzenet után kaptam időpontot a választott napra.

Megközelítés

A helyszín a budai oldalon, az Istenhegyi úton van. A randi előtt nagyjából 20 perccel kaptam meg a pontos címet és a bejutáshoz szükséges infókat. Én tömegközlekedéssel mentem, így hétvégén nagyjából 15 perc alatt értem el a lakást a Széll Kálmánról.

Helyszín

A lakásban több szoba van, Lola Ninával rendel itt, de itt létem alatt nem találkoztam senkivel.
Sejtelmesen kivilágított, nyugodt környezet. A fürdőszoba igényes és tiszta, bőven van tusfürdő választék. A csap mellett kis poharak és szájvíz is található. A kezelőszobában egy fűthető (ez külön tetszett) matrac volt a földön, egy pad a ruháknak és kis szekrény Lola dolgaink. A falon tükör a látvány fokozásához. Összességében nagyon hangulatos és nyugodt szalon kiváló helyszín egy kis erotikával egybekötött kikapcsolódáshoz.

Hirdető külseje

Arcos képpel hirdet, továbbá a képek teljesen megfelelnek a valóságnak, így az embert meglepetés nem érheti. Ettől függetlenül amikor beléptem a lakásba és üdvözölt leesett az állam. Egy nagyon szexi piros szett volt rajta (tanga,combfix, melltartó) és egy fekete magassarkú. Lolának párduc teste van, lábai formásak, feneke tökéletesen kerek, mellei picik de szépek. A program teljes ideje alatt Ő is meztelen volt.

Masszázs

A szobába beérve megbeszéltük a programot fel és levezetés közte masszázs. Így masszázsra a két levezetés között került sor. Olajjal maszíroz közepes erősséggel, nekem nagyon jól esett, kellemesen tudtunk közben beszélgetni különböző témákról.Külön tetszett hogy a második levezetés után maradt még 20 percünk, így megkérdezte, hogy szeretnék-e még masszázst. Nem tudtam rá nemet mondani, így a maradék időben kaptam még egy kis hátgyúrást és még extra yoga bemutatót is :)

Kényeztetés

A fürdésből visszaérve már csak a combfix volt rajta. Megbeszéltük, hogy én is nagy rajongója vagyok a női lábaknak, így megengedte hogy kicsomagoljam ebből. Utána a hátamra feküdtem a matracon, olajat csorgatott rám és elkezdett kézzel kényeztetni, majd lábbal. Párszor váltott aztán a lábai között lett végem. A második körben tovább bírtam, így más "eszközöket" is bevetett a kézi és lábmunkán kívül. Csúszkált a hátamon miközben a gátamat masszírozta. Popsijával csúszkalt a mellkasomon és a férfiasságomom miközben a puncijával néztem farkasszemet néha pár centis távolságból. Volt lingam 69-es pózban, mindig be tudott valami újat vetni. Végül szintén a lábai között lett végem kis kézi rásegítéssel.

Elszámolás

A végen került rá sor. Korrekt ár a szolgáltatásért. Kint van az oldalán a tarifa rendszer.

Lola, felejthetetlen masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Február 6-án lett aktív Lola adatlapja, és egyvalami megütötte a szememet, igen nyilván a szépsége, de mindezek mellett: " Imádom a szexi combfixeket, harisnyákat és magassarkú cipőket. Szóval ha láb fétised van, akkor nagy örömmel kényeztetnélek a finom lábaimmal.😜 Most épp rózsaszín a körmöm 🤩 " - mintha kihúzták volna a Lottó 5-t.
Több se kellett egyből ráírtam VTR-en. Végül Febr. 8. randiztunk először.
Nos a mostani randi Febr. 22. - és ráadásul dupla-dupla randi szóval ezt írom meg most.
Minden megbeszélés tökéletesen VTR-en keresztül zajlott. Minden flottul ment.

Megközelítés

Sławomir Mrożek büszke lenne rám, mert amit itt végbement a megközelítés és kivitelezés kapcsán az tényleg illene egy szürrealista novellába, de legalább is Örkény Válogatott Egypercesei közé.
Szóval bent a munkahelyen felhívtam a taxis cimbit, hogy kora estére lenne egy fuvar de 2 állomással, illetve Kenzo barátom becuccolt hozzám albérleti státuszba és Őt kéne a lakásról a Corvin negyedbe hozni, itt becsatlakozom én is és innen kellene eljutni a célállomáshoz.
( Corvin negyed szóval hagyom leesni a 20 fillérest. )
Nos ezzel megkezdődött Straval Gabriev és Kenzo kalandja az éjszakába. :D
Hát mikor felvettek kezdjük ott hogy röhög mind a kettő, szóval szépen össze spanoltak, majd a szofisztikált módon Casanova jelzővel illetnek ( nyilván nem ez hangzott el).
Nos a Déli pályaudvar környékén egy kis dugóban ülve, mármint mi a taxiban ültünk, mert egy parafadugó nem bírt volna el három embert; elkezdte részletezni Péter a taxis a falusi wc-knek a kialakítását.
- Szóval bemész a budira oszt egy kézzel tartod a tetejét hogy rád ne roskadjon a tákolmány, a másik kezeddel meg űzöd el a pókot. - ez még olyan harmat gyenge dolog volt majd kifejtette, hogy miért van a kerti budin egy kukorica csutka egy zsinóron. Az a wc papír... szóval azzal recézed ki a hátsódat, oszt ha hígfosás van akkor megköt benne a kula azt ki kell verni ha márt megkötött. Igazi falusi refresh élmény, aztán csodálkoznak, hogy terjed a hepatitisz A-tól ZS-ig.
Mire megérkeztünk kiégette az agyamat. És kérdezitek, hogy ezt most muszáj volt leírni?!
Igen!
Ez egy élménybeszámoló, és engem ilyen élmények értek Megközelítés alatt, szóval ez a taxis kaland szerves része az egésznek. Amúgy meg öt házszámmal előbbi címet adtam meg a diszkréció végett, szóval miután kifizettük Pétert, még jól is esett az a kis séta kiszellőztetni a fejet a sok hülyeségtől.
Kocsi révén GPS odavisz, szóval könnyű megtalálni a címet.

Helyszín

Nekem ilyen budai villának tűnik, luxus nyaraló gyönyörű kilátással. Nagyon tip top minden, maga a lakrész inkább ilyen szalon érzetét kelti, nyilván ennek a célnak van bérelve, Ninával közösen jól berendezték a lányok a lakást.
Nem csak a fürdőszoba, ez jellemző mindenre, szóval felszereltségből csillagos ötös.
Minden pipere cucc, tusfürdő, dezodor, szájvíz etc. megtalálható.
Ami nekem tetszett, hogy a matrac alatt "ülésfűtés" van. 😃

Hirdető külseje

Szőke haj, acélkék színű szempár, huncut mosoly, kislányos báj, ártatlan mégis pimasz stílus és valami hihetetlen szexuális kisugárzás. Ha kezdő lennék akkor ott helyben szerelmes lettem volna. Van egy olyan hihetetlen aurája ami beszippant és a bűvöletébe esel és nincs menekvés. ❤️😃
Sportos testalkat, darázs derék és azok a hihetetlenül szexi lábai. Huhhh.
Fekete selyem köntös volt rajta, alatta szép fekete fehérnemű szett combfixel.

Masszázs

Igazából érkezéskor azt vettem észre hogy Kenzo zavarba jött, én meg megszeppentem a Lola és Nina páros láttán. Két gyönyörű nő állt előttünk és hát na. 😃

Sikerült megbeszélni, leosztani a szobákat.
Utána fürdőbe el és alig vártam, hogy visszatérjek Lolához.

Nos a masszázs, lényegében nem volt. Azaz ha pontos akarok lenni akkor Lingam masszázs volt, amit Lola a finom puha talpaival végzett. Szerintem ugorjunk a Kényeztetés ponthoz.

Kényeztetés

Miután a fürdőszobából visszatértem és ketten maradtunk a szobánkban, és megváltam a törölközőmtől, letettem a puffra.
Kedvesen váltottunk pár szót, majd Lola kérdezte, hogy miként képzeltem el a programot, illetve hogy szeretném a sorrendet. Opcionális, lehet felvezetés és masszázs, vagy masszázs és levezetés.
Én az előbbit választottam.
Megkérdeztem hogy hozzám öltözik-e, amin picit mosolygott és engedte, hogy kicsomagoljam a ruháiból.
Térdre ereszkedtem előtte Ő meg a térdemre helyezte kecses lábikóját, nekem itt picit remegett a kezem, de lehúztam róla a harisnyát előre hajoltam és megcsókoltam a lábfejét. Ő huncut mosollyal a mellkasomnak nyomta a puha talpát és nagyon lassan lefelé húzta, egészen a farkamig majd ráhelyezte és óvatosan végig húzta rajta úgy, hogy a nagylábujja a makkomon maradjon. Mondanom sem kell hogy egyből felállt, Ő pedig ellentartott és próbálta lenyomni. Huhhhh közben lentről felnéztem rá és egy pillanatra villant a szeme, abban a tekintetben ott volt minden perverzitás, vágy és minden ami ilyenkor van férfi és nő között.
Megkegyelmezett nekem majd nyájasan közölte hogy foglaljak helyet, szót fogadtam és hanyatt feküdtem a matracon.
Mellém kucorodott és elkezdte cirógatni a mellkasom közben egyre közelebb hajolt és kaptam egy puszit az arcomra, majd elkezdődött a további "kínzás". Gyengéd sóhajok, az orra hegyével éppen érinti az én orromat, de épp mintha káprázat, mintha hozzá sem ért volna, ölelés és összefonódás. A szenvedély potméterét az egekbe csavarja, úristen, mit művel velem?! Itt már megcsal az emlékezetem de valahogy fordított lovagló pózban kerülünk úgy hogy Ő a mellkasomon ül közben puha kacsójával a farkammal játszik, azaz lingamos mesteri mozdulatokkal kényeztet.
Bal oldalt van egy tükör abban leskelődök, meglátom a tekintetét és tetszik amit látok, mert teljes átéléssel benne van, velem együtt van és Ő is élvezi hogy teljesen alá vagyok rendelve.
Ekkor hirtelen kitolja a popsiját szinte bele az arcomba. Konkrétan 2-3 mm áll tőlem a gyönyörűséges popsiluka. Itt el kellett mondanom magamban vagy tíz Miatyánkot hogy megőrizzem minden önmegtartóztatásomat. És Lola drága még direkt ilyen kislányos cuckold játék keretén belül, hogy én nem is tudtam, hogy miért "baj" ez, miért mit tennél? Huhhh...
Hanyatt dőlök, és ott van a szexi lábfeje a fejem mellett, eddig bírtam... elkezdem puszilgatni és a bokájától a nagylábujjáig végignyalom majd bekapom és elkezdem szopogatni a nagylábujját.
Hagy kibontakozni, tetszik neki hogy foglalatoskodom a lábikójával, majd pozíció csere és bekucorodik velem szemben és az ölembe helyezi mindkettő lábát. Na innentől nekem a mennyei mennyország jött el. Konkrétan olyan mesteri footjob technikát használ, amit kötelezően tanítani kellene. Látszik hogy sportol, mert van kellő stamina mindamellett a rúdtánc által kecsesség és koordináció. A fejemben egy új titulus alakult ki: 'Footjob Princess'
Közben végig tartja a szemkontaktust, az ajkába harap és közben rendületlenül fel-le-fel-le a finom puha talpai között ágaskodik a férfiasságom. Imádom ezt az érzést. Picit variál, bal talpának nekidönti a farkamat, támasztja, majd a jobb talpával dörzsöli a makkomat, gyöngyözik az előváladék, pillanatok kérdése hogy elélvezzek. Vissza a classic pozíció a talpai közé. Félhangosan felnyögök és hatalmasat spiccelek. Huhhh...

Ezek után hosszú percekig próbálok felocsúdni.
Sikerül megtalálni önmagam, ezek után félig összebújva a hátralévő időt beszélgetéssel töltjük el.

Elszámolás

Utólag rendeztem a rózsacsokrot, a kiírt infónak megfelelő a virágok száma.

Lola és Nina, jó masszázs

  Adamn

Egyeztetés

Amint megláttam Lola regisztrációját, nagyon megörültem. Csodálatosak a képek, és a bemutatkozásban is egy nagyon szimpatikus lány képe alakult ki. Ninára emlékeztetett, aztán egyszer csak eljutottam ahhoz a sorhoz, ahol említi a négykezes lehetőséget. Na ezen a ponton baromira izgatott lettem, és máris azon agyaltam, mikor tudnék ellátogatni hozzájuk. Korábban sosem mentem el senkihez, akinél nem volt még beszámoló, de ismerve Ninát biztos voltam benne, hogy földöntúli élményben lesz részem. Lolával vettem fel a kapcsolatot Whatsappon, talán annyira nem sűrűn nézi, de eleve azzal számoltam, hogy a rákövetkező hétre tudunk csak egyeztetni, mindenesetre nagyon közvetlenül írt vissza, kicsit már ott is húzta az agyamat, szóval a válaszai csak erősítették a pozitív előérzetemet.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel érkeztem, busszal pofonegyszerű a megközelítés, de aki autóval érkezik, az is könnyedén fog tudni parkolni. Festői környezetben van a lakás, és mivel kicsivel korábban érkeztem, volt lehetőségem gyönyörködni a hegyekben, mielőtt SMS-ben jeleztem érkezésemet. Már itt látszott az összhang, mert totál egyszerre írták meg a bejutást. :D

Helyszín

Mint Ninánál korábban mindig, most is tökéletes rend és tisztaság fogadott. A szoba hangulatos, a fürdőben többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz és az ahhoz való egyszer használatos poharak vártak. A törcsi ízlésesen feltekerve várt a matracon, masszázs után pedig Nina felajánlotta, hogy ad újat ha szeretném. A berendezésről, ahogyan a lányok fogadó öltözékéről sem fogok tudni nagy részletességgel beszámolni, ugyanis belépés után enyhe transzba estem.

Hirdető külseje

Hű! Itt bajban leszek. Szerencsémre a képek amennyire lehet, visszaadják a valóságot, így megúszhatnám annyival is, ha azt mondom, a valóságban még gyönyörűbbek a lányok. A képekről nyilván nem jön át a hangjuk, két szirén duruzsolt a fülembe. Nagyon igényes, szexi ruhában vártak a lányok, de a kezdeti sokkos állapotomból kifolyólag annál sokkal többet nem fogok tudni mondani, hogy Lola pirosat viselt, Nina pedig talán egy sötétbarna selyem (?) köntöst. Amiben biztos vagyok, hogy mindkettőjüknek baromi jól állt ami rajtuk volt, illetve hogy a fürdőből való visszatérésem után röviddel megszabadultak ezektől. :D Mindketten rendszeresen sportolnak, egészségesen élnek, és ez nagyon meglátszik. Megismerkedésünk elején Lola közelebb húzott magához, ennek a lánynak az illata is isteni! Én már ezen a ponton boldogságban úsztam...

Masszázs

Mondanám, hogy a masszázsra a két kényeztetés között került sor, de igazából maga a masszázs is kényeztető volt. Egyértelmű, hogy Nina és Lola is pontosan tudják, hogy mit csinálnak, ez mind a masszázsra, mind az erotikára érvényes. Nina megkérdezte, hogy használhatnak-e illatos olajat, illetve hogy a talpamat masszírozhatja-e. Egyúttal kérte, hogy jelezzek, ha az erősség esetleg nem lenne megfelelő. Ezzel a lehetőséggel nem éltem, mert minden pillanat tökéletes volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, sokat nevettünk, ezért nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától. Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.

Kényeztetés

Az első kényeztetés elkezdődött, amint helyet foglaltam. Egyértelmű volt, hogy nem teljesen vagyok magamnál, de a lányok átvették a kezdeményezést, mondhatjuk úgy is, hogy szétszedtek. Aki esetleg tart attól, hogy "csak" kézi kényeztetés van, neki leírnám, hogy leírva talán ezek a keretek szűkösnek tűnhetnek, de hiányérzete itt senkinek nem lesz. Nina tud úgy varázsolni a kezével, hogy az agyad puncinak vagy szájnak érezze, de Lola is nagyon érzi, hogy hogy érjen az emberhez... Meg is jegyeztem, hogy az ő keze is életveszélyes, mire megkérdezte, hogy abbahagyja-e. Természetesen nem szerettem volna, így összeszedtem az erőmet, és küzdöttem a túlélésért amíg lehetett. A megpróbáltatások ellenére egészen sokáig tartott a felvezetés, én már egész testemben remegtem, és valószínűleg néhány hang is elhagyta a számat, amikor is Nina megkérdezte, hogy bírja-e a szívem. Magam sem voltam benne biztos, hogy fogja. Lola egyszer csak gyönyörű izmos combját az ég felé nyújtva átfordult, talpát az arcomhoz közelítve átpozicionálta magát, nagyjából ezen a ponton kezdtem érezni, hogy itt már esélyem sincs, végleg elvesztettem az irányítást az érzékeim felett. Nina egyszer csak nagyon érzékien rám szólt: "élvezz el", én pedig abban a pillanatban eleget tettem a kérésének...

A második kényeztetés másképp volt felépítve mint az első. Ninát már korábban is beavadtam a piszkos fantáziáimba, ezeket a masszázs alatt Lolával is kitárgyaltuk. Úgy tűnt, izgalmasnak találja ezeket, mondta is, hogy az ilyen bolondságokban ő benne van. Az most mindegy is, hogy mik ezek a bolondságok, ez hármunkra tartozik, de imádtam, hogy Lola is mennyire nyitott volt az újdonságra. Hol csúszkáltak rajtam, hol egyikük lingamját élveztem, míg másikuk valamelyik perverziómat használta ellenem élvezettel. Csodálatos volt Nina szemében látni azt a csillogást, amivel konstatálta, hogy teljesen uralják az érzékeimet. Végül helyet cseréltek, Nina kezébe kerültem, míg Lola a fejemnél helyezkedett el, és ott okozott bizsergető érzést. Ezen a ponton kiszakadt minden ami még bennem volt, hatalmas orgazmust éltem meg. Feltehetőleg sok minden itt már nem távozott, talán csak a lelkem egy darabja, de az nagy erőkkel. Lola így aztán kicsit meg is lepődött, olyan cuki hangon fakadt ki belőle, hogy "Elélveztél? Ajj, nem is láttam, lemaradtam róla.", hogy a kedvéért rögtön megismételtem volna, de aztán realizáltam, hogy ennél kielégültebb már nem lehetek. Amíg Nina kiment kezet mosni, Lola mellémbújt és átölelt. Nagyon sok szép momentumot tudnék visszaidézni a találkozóról, számomra mindenképp ez volt az egyik legszebb.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen egyértelmű, én voltam csak béna. Az adatlapjukon szerepelnek a csokorméretek, mivel ketten voltak, így értelemszerűen egy kétszeres szorzót kell alkalmazni, így aztán erről egészen a felöltözésemig szó sem esett. Sajnos viszont rosszul jegyeztem meg a számokat, eredetileg azt beszéltük meg, hogy másfél-két órát maradok, ebből végül másfél lett mert teljesen kicsináltak. Én viszont csak a két órás csokor méretére emlékeztem, ez alapján pedig először ennek a háromnegyedével számoltam, szóval ezúton is röstellem a tévedést. Egyébként szerintem nagyon kedvező, a kapott élményhez viszonyítva meg aztán főleg.