Beszámolóim

LARA, felejthetetlen masszázs

  petyusz57

Egyeztetés

Lara képei azonnal felkeltették az érdeklődésemet. Mikor megláttam tárcsáztam is. A képei alapján éreztem, hogy nem fogom megbánni.
Telefonon hívtam. Nagyon kedvesen és készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és megbeszéltük a randit.

Megközelítés

Autoval érkeztem a helyszínre. Lara a XIII. kerületben érhető el nem messze a Dagály strandtól, a gps tökéletesen odavitt. A ház előtt a parkolás fizetős, de szerencsére mindig van szabad hely, így gond nélkül tudtam leparkolni a ház előtt.

Helyszín

A helyszín egy új építésű társasház 5. emeleti lakása. A lakás tiszta és igényes, szinte teljesen új kb 1-2 éve készülhetett el a társasház. A szobában virágokkal díszített tatami, tiszta törölköző és halk zene várja a kedves odalátogatókat. A lakásban két fürdőszoba is van amiben Tusfürdő és természetesen szájvíz is található használatra készen.

Hirdető külseje

Nos Lara külseje egyszerűen tökéletes. Gyönyörű arc és formás szexi test. Talán a legnőiesebb nő akivel valaha is találkoztam. A mellei hihetetlenül gyönyörűek. A feneke kerek az alkata sportos.

Masszázs

Lara fehérneműben fogadott. Megérkezésem után kedvesen beinvitált a szobába. Ott rövidesen megszabadultam a rajtam levő textíltől és meglátogattam a fürdőszobát. Tussolás után visszaérkezésemkor észrevettem, hogy a fehérnemű is lekerült Laráról. Lefektetett a tatamira és szakszerűen elkezdett masszírozni. A labáknál kezdte és fokozatosan haladt felfelé. A masszázs közben folyamatosan beszélgettünk. Lara nagyon kedves és intelligens lány. Szinte mindenről lehet vele csevegni. Nagyjából háromnegyed óra masszírozás után szólt, hogy megfordulhatok. Alig vártam már ezt a pillanatot. Ekkor finoman beolajozta a testét és egy frenetikus csúszkával örvendeztetett meg. Ahogy a gyönyörű kerek mellei csúszkáltak rajtam az felejthetetlen volt számomra.

Kényeztetés

A csúszka után rátértünk a lényegre. Először fekve kezdte el, majd feltérdeltem és valami frenetikus élményben volt részem, olyan finom franciát kaptam, hogy még most is beleborzongok. Nem túl erősen és nem is túl lágyan, hanem pont az arany középút megtartásával végzett ki. Mikor jött a vég némi kézi rásegítéssel sikerült eljuttatnia a fellegekbe. Hatalmas élmény volt.

Elszámolás

1,5 órát voltam Laránál és minden perc felejthetetlen volt.

LARA, nagyon jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Már megint a képek csábításának nem tudtam ellenállni. Az oldalon megjelent új szőke ciklon fotóit megpillantva döntöttem a látogatás mellet.

Megközelítés

Corvin negyed.
Parkolás a mélygarázsban. Amikor utoljára ott jártam a plázában, már akkor is bosszankodtam, hogy még mindig nem megy az a fránya mozgólépcső. Azóta több hét eltelt és még mindig nem sikerült megcsinálni.

Helyszín

Sétány végi új ház nyolcadik emeletének egyik lakása.

Középső szobában vastag szivacson lehet masszíroztatni. Rajta vasalt, illatos, fehér lepedő és egy színes törölköző. Oldalt egy fotel és egy tükör. Elöl egy kis tálcán a masszázs kellékei.

Fürdőszobában patika rendben sorakoztak a tusfürdők és az egyéb kiegészítők.

Hirdető külseje

Olyan ütős képsorozattal nyitott, hogy számomra az már elegendő volt a látogatás megszervezéséhez.

Csak később olvastam el azt, hogy a kölcsönösség „nincs megadva”. Általános tapasztalat, hogy ez szimpátiafüggő a pályakezdők esetén. Bizonyára az idő múltával ez módosításra kerül majd. Megszereti. Onnantól kezdve mindenki számára elérhető lesz a puncijának nyalása, izgatása.

Külsőre nagyon vonzó női adottságokkal rendelkezik. Látványos dekoltázs, telt fenék, formás combok. Szőke hajával, szép arcával, egy érett, szexi idoll volt. Főleg abban a dögös kétrészesben, amiben fogadott. Van egy izgalmas kisugárzása is, amit egyelőre még csak részleteiben mutatott meg, de ahogyan nagyobb rutinra tesz szert, biztos vagyok benne, hogy otthonosan fog mozogni ebben az erotikus közegben és jobban kitárul.

Harmincas korosztály. Szülés nyomai bőrén, se a mellén, se a hasán nem fedezhetőek fel. Néhány apróbb tetoválás van itt-ott. Jó bőr.

Masszázs

Melltartóját lecsatolta, mellém térdelt és krémmel bekente a hátamat. Hagytam, hogy csinálja úgy ahogyan szeretné. Nem volt zavarban, de éreztem, hogy még egy kis idő kell neki, hogy teljesen feloldódjon. Nem sietettem semmit.

Nagyon jót beszélgettünk masszázs közben. Jobbára a mondandójára fókuszáltam, azzal voltam elfoglalva inkább mintsem a masszázs szakmaiságával. Minden figyelmemet elterelte a tükörben látható szexi formáival. Pucsításai és melleinek lendülései teljesen elvarázsoltak. Alig vártam már, hogy a férfiasságommal is foglalkozzon.

Kényeztetés

Puncit az előzetesek ismeretében nem forszíroztam. Bugyiját én nem kértem, hogy vegye le, de a végén mégis azt mondta, hogy ha legközelebb jönnék hozzá, akkor annak már semmi akadálya nem lesz. Levételének.Jelentsen ez bármit is én ezt haladásnak, pozitív előjelnek könyveltem el.

Franciában nem járatlan, érezhető volt, hogy vannak tapasztalatai. Ügyesnek mutatkozott ezen a téren. Amit ebből bemutatott, megismerhettem én azzal tökéletesen meg voltam elégedve. Szopta a brémet, cuppogott. Szívta oldalról és alulról is. Én meg jól elszórakoztam a hatalmas cicijeivel és a popsijának gömbölyűségével.

Csókolózás lehetőségét nem szerettem volna vele kihagyni, ezért kértem, hogy mellőzze egy időre a francia nyelvleckét és inkább a számmal foglalkozzon.

Mellém feküdt, kissé rám dőlve, melleivel rugalmasan megtámaszkodva a mellkasomon smároltunk egy jót. Közben a kezeivel folyamatosan masszírozta a farkamat. Verte, ahogyan csak bírta.

Ekkor kérdeztem rá, hogy hová és milyen feltételek mellett lehet elélveznem. Pontosabban, hogy hová spriccelhetek. Felsorolta, hogy alap a mellre, popsira, hasra. Extrában pedig a szájába vagy a hajára lehetne elmenni. A haja szépsége, meg annak egyedisége izgalmas végkifejletnek ígérkezett. Dilemmában voltam, hogy a szájába, vagy a hajára küldjem a magokat. Végül is a szájába sikeredett. Azt hiszem ezzel ő is kibékült. Megcsinálta, amire a plusz rózsaszálakat felszámolta, de nem vitte túlzásba a levezetés nyugtató szakaszát. Jobbnak látta, mihamarabb megszabadulni az anyagtól.

Letisztogatta magát első körben, aztán kiszaladta a fürdőbe kiöblíteni a száját. Majd velem is foglalkozott. Maradék időben pedig tovább beszélgettünk.

Elszámolás

Két extrát számolt fel. Azokkal együtt adtam át a csokromat.

Lara, jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

I contacted the house on Whatsapp. Originally I was tried Vivien's number, but it did not seem to be working, so I sent a message to Lara's. The person managing the phone said that Vivien was not available until tomorrow. I was also interested in Lara, so I asked about her and she was available. I got an appointment for 90 minutes but later she wrote back saying that only 60 minutes was possible.

Megközelítés

The place is easy to find and is convenient to both the blue metro and 4/6 tram line.

Helyszín

The apartment is new and very clean. It might only have one shower(?) because 2 of the 3 times I've been to this new location the shower was occupied. I like that they have disposable cups for mouthwash. Also, today I got a new (dry) towel for the second shower, which was a nice touch.

Hirdető külseje

Lara has a great body! She has nice, big, natural tits without being overweight. She also has long, blonde hair (possibly died?) and a pretty face. I could not wait to get her bra off to see those amazing tits!
She advertises with an obscured face, but there is nothing to worry about.
She was wearing a red outfit that looked good on her.

Masszázs

Guess what! Lara gives a very nice, strong massage! She says that she has only been giving massages for a little while, but I was quite happy with hers (and I don't normally go for the massage). She really did a great job---good enough to make me want to return.

After doing my legs she took off her red top and let her glorious boobs out. She slid them along my back. I turned my neck and kissed one as she slid forward. She laughed.

Lara has a very nice attitude, and we chatted about lots of things. I told her I had been to the place multiple times so she asked me who my favorite was. I gave her some opinions.

Kényeztetés

Lara is very new. This was only her second day, and she is still getting used to the job. She kept apologizing or worrying that she wasn't meeting expectations. I told her "Ne aggódj!". It is 100% understandable that she is nervous and not fully comfortable with everything yet.

She asked me to turn over and she applied some oil to my privates. She worked with her hand a bit and then I asked her to lay down next to me so we could caress and kiss a bit. She kept handling my cock and I started stroking her. She let me caress her pussy but made sure I knew that she did not want me to finger her. She took off her panties around this time. We kissed some, but she did not seem too interested in that.

Then she had me get on my back and she started working downstairs again, some francia and some handwork. I was able to reach her pussy a bit from this position and it was nice touching her.

I think she did a good job with her hands, but we did not have a lot of time.

Elszámolás

On Whatsapp the person handling the phone indicated there were 2 extras available, kissing and cum-in-mouth. I paid for the kissing. At first she gave really nice, powerful tongue kisses, but later she kept her mouth closed, which was a bit of a disappointment. She may have bee a little nervous or overwhelmed given that it was just her 2nd day.