Melina Szexpartner Budapest, XI. kerület

Rólam

Örömmel üdvözöllek Titeket!

Ismét Budán! :)
A jövő héttől (Nov. 27.) újra minden hétköznap elérhető leszek. Hétfőn, kedden és szerdán csak előre leegyeztetve tudunk randizni, csütörtökön és pénteken pedig a helyszínen tartózkodom.

Határtalan lelkesedéssel várom régi ismerőseimet és a kíváncsi, új kalandorokat!
A randik száma erősen (!) limitált, így kérlek ne vedd zokon, ha nem tudok azonnal a rendelkezésedre állni.
Aki még nem ismer, annak a legfontosabb információ rólam, hogy végtelenül nyugodt és vidám teremtés vagyok, aki minden szituációban képes megtalálni a szépséget, nyújtani pedig teljes egészében önmagát tudja. Azoknak ajánlom magam akik régóta keresnek valami pluszt, extra kedvességet, örömet és őszinte odafigyelést, egy vékony, sportos, érdekes nő előadásában. Francia kedvelők komoly előnyben! A szex minden formájában megtalálom a helyem, de az orális örömök szakértőjének tartanak.
Jelenleg nincsenek piercingeim, viszont tetoválás akad rajtam itt-ott! :)

Kérlek, ha megérik a nagy elhatározás, bátran használd az oldal funkcióit a kapcsolatteremtéshez (üzenet, VTR, Bővebb infó). Telefonos elérhetőségemet mindig megtalálod az adatlapomon. Ha nincs kiírva, hogy "most hívható", akkor szinte biztos, hogy nem tudom felvenni.
(Amennyiben sms-t küldesz nekem, kérlek röviden írd meg azt is, pontosan mikor kelt az üzenet, meddig és milyen formában jelezhetek vissza. Ezek hiányában, a diszkréció jegyében, válasz nem fog érkezni.)
Csókjaim!
Melina