Vivien Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Rólam

Helloka! 😊😇😘

Online általában nem vagyok elérhető az oldalon keresztül,sajnos előfordulhat,hogy nem olvasom el,ha itt írsz vagy üzensz nekem,mert a belső levelezést NEM HASZNÁLOM! (Illetve sem Viber-en,sem WhatsApp-on nem fogok reagálni,ezeken a platformokon se keress) Kérlek,hogy elsősorban telefonbeszélgetés által próbálj meg kapcsolatot teremteni velem! Köszönöm:)Kedves,ápolt,intelligens uraknak,üzletembereknek szeretnék örömet szerezni,akikkel kölcsönösen szerethetjük egymást.. Bánj velem nőként ès olyan leszek erre az időre,mint a legáhítottabb barátnőd,szeretőd!

Én illatosan,tisztán és csinosan foglak várni,kérlek te is így készülj,a fürdőszobámban minden KÖTELEZŐ kelléket meg fogsz találni,amire szükséged lesz kiegészítés gyanánt. Ne kelljen erre külön felhívnom a figyelmedet,ne rontsuk el a varázst az alapvető higiénia hiányával!

A telefonomat én kezelem,így előfordulhat,hogy nem érsz el. Ebben az esetben amint az időm engedi,EGYSZERI kicsengéssel visszacsörgetlek. SMS-ben csak akkor tudunk időpontot egyeztetni,ha már jártál nálam,máskülönben telefonon hívj fel! Szeretném hallani a hangodat és hidd el,az enyém is tetszeni fog Neked!

Kérlek vedd figyelembe,hogy az időm limitált,más jellegű munka és elfoglaltság miatt,így naponta 1! úriember társaságát tudom élvezni. A kiírt intervallum nem állandó,nem érek rá sajnos végig,de ha előre lefixáljuk akkor tudok ebben az időszakban alkalmazkodni hozzád! Előfordulhat,hogy rövid időn belül,akár 1 órán belül is tudlak fogadni,de ez általában nem lehetséges.
 Ami még fontos,h minden esetben érdeklődj a tiszteletdíjaimról telefonon,előtte nézd át az adatlapomat,és a kiírt,VALÓS információk tudatában keress meg,a komolytalan,alkudozásba hajló telefonhívásokba nem szeretnék belebonyolódni,remélem érthető,nem szeretnék senkinek sem magyarázkodni erről :) köszönöm! Viszont aki szívesen együtt töltene velem egy felejthetetlen randevút és a minőségre törekszik,ill.ha egy futószalagmentes,teljes mértékben odaadó és az értékeivel tisztában levő,mégsem elszállt/beképzelt,igényes és szórakoztani vágyó lányt/Nőt keres,aki mind szexuálisan,mint intellektuálisan kiemelkedő csajszira vágyik,az bátran érdeklődjön! Számomra fontos a kölcsönös szimpátia,egy telefonbeszélgetésnél úgy gondolom mondkét fél le tudja szűrni,hogy nagyjából milyen partnerre számíthat,nekem nagyon fontos,h halljam a hangod,hogy meglegyen köztünk a kezdeti szimpátia,ami miatt izgatottan tudom várni a Veled való első (ami remélem nem az utolsó 😙😚☺️🥰) találkozást 😍🙃😋

Köszönöm,h végigolvastál...:*

Pusszantás 💋😘

" Nekem csak az időm az ami drága,Én Magam megfizethetetlen vagyok! " 🤫😜

Ui.: Kérlek,hogy számkijelzéssel hívj,különben nem fogom felvenni a telefont..Thank's!