Tessza Szexpartner Budapest, IX. kerület

Rólam

Szia! Tessza vagyok 😊

Egy igazi ikon! Tesszikon! Ahogy régi vendégeim mondják 😋

Szabad időpontok:
Hétfőn: lemondás esetén
Kedden: 12:00 - 16:00
Szerdán: 10:00 - 16:00
Csütörtökön: lemondás esetén
Pénteken: lemondás esetén

Rövid szőke hajú, csintalan zöld szemű kis vadmacska vagyok, aki valóban élvezi az együttléteket, aki szeret kényeztetni és aki szereti, ha viszont kényeztetik. Imádom az erotika minden formáját! Odaadó vagyok, figyelmes és nem mellesleg kiváló beszélgető partner is vagyok! 😊 Arcom kedves és mosolygós, szemeim igézőek, szám puha és csókolni való. Nyakam kecses, melleim tenyérbe valók, a mellbimbóim vadul ágaskodnak és remegve várják, hogy a szádba vedd őket. Gerincvonalam érzékeny, a csípőm pedig markolni való. Fenekem kerek és izmos, puncim nedves, íze pedig édes. Izmos lábaimmal úgy szorítom magamhoz ágyékodat, hogy esélyed sincs a menekülésre, de miért is akarnál menekülni? 😋 Bennem akarsz lenni, tudom. Én pedig érezni akarom ahogy lüktet a farkad a puncimban! Érezni akarom! 😍

Kiket várok?

✅ Igényes, kedves és ápolt férfiakat

Fürdőszobámban mindent megtalálsz ami a tökéletes higiéniához szükséges. Szájvíz használata kötelező! Ehhez egyszer használatos kis poharakat is találsz a csapnál. Többféle tusfürdő és dezodor is a rendelkezésedre áll. Nagyon fontos, hogy az intim részed rendben és egészséges legyen, amikor meglátogatsz engem! Fürdés közben a bőrt is kéretik hátra húzni és alaposan megmosni a veled egykorút! Szörnyű, hogy ezt mondani kell, de bizony ott is meg kell mosni! Kérlek ezt vedd komolyan, hiszen én is igényes vagyok és még véletlenül sem alakulhatna úgy, hogy nem jó illatú puncival várlak téged!

Mit szeretek?

✅ Barátnő feelinges szexet megfűszerezve enyhe pornós elemekkel, mint például bőnyálas, köpködős, szembe nézős mélytorkos francia ➡️ a kedvencem! Ettől úgy betudok indulni!! 😍 ( Kényszer francia nem lehetséges!)
✅ Szeretem, ha gyengéden, de határozottan elkapnak és nem nekem kell vezényelni, koreografálni az együttléteket. 😘
✅ Szeretem, ha kedves vagy és tiszteletben tartod az adatlapon megjelölteket. ❤️

Mit várhatsz el tőlem?

✅ Csinos fogadó ruhát, szexi fehérnemű szettet és magassarkút.
✅ Tisztaságot mindenhol és maximális higiéniát.
✅ Kedves, odaadó és figyelmes hozzáállást.
✅ Futószalag mentes szervezést.
✅ Minden részletre kiterjedő diszkréciót.
✅ Erotikával túlfűtött, pornós elemekkel gazdagított élvezetes, enyhén vad szeretkezést többszöri lehetőséggel.

Mit nem szeretek?

❌ A durva bánásmódot, a direkt "majd én dühből, fájdalmsan jól megdöngetlek" hozzáállást.
❌ Ha azt érzem, hogy csak "üríteni" jössz és valójában egyáltalán nem érdekel, hogy ki vagyok, miben vagyok jó és mivel tudlak elvarázsolni. Na ettől totál szomorú leszek és megeshet, hogy távozásra szólítalak fel.
❌ Ha nem jelzed, hogy nem tudsz jönni. Automatikusan tiltólistára kerülsz és nem lesz több lehetőséged.
❌ Igénytelenség, bunkó, lekezelő, nagyképű attitűd.
❌ Rossz tapasztalat miatt az ujjazás csak akkor lehetséges, ha én azt szóban jelzem, kérem az együttlétünk alatt. Egyébként tilos.

A feltöltött képeken engem látsz. A képek 95%-ban idén készültek. A legtöbbről eltávolításra kerültek az ismertető jegyek, egyéb retusálás nincs rajtuk.

A lakásom a 9. kerületben található a Mester utca felé eső részén. Parkolásra szánj egy kis időt, de ha biztosra szeretnél menni, akkor hagyd a paripát a Lurdy parkolójában és gyere az 51-es villamossal 3 megállót. 😘

Magamnak dolgozom, tehát a telefont is én kezelem. Ha zölden villogok az oldalon az azt jelenti, hogy van szabad lehetőség, érdemes telefonálni.

Vtr funkció aktív, de bejelentkezés után megköszönöm, ha felhívsz, hogy hallhassam a hangod. 😘 Kérlek, hogy számkijelzéssel keress!

Nálam az élmény a lényeg! Minden más ajándék 🎁!

Csók
Tessza