Vivien Szexpartner Budapest, XI. kerület

Rólam

Köszöntök minden kedves úriembert!

MIELÖTT FELHÍVSZ KÉRLEK OLVASD VÉGIG EZT A PÁR SORT, FONTOS INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZ! Előre is köszönöm :)

EGY NAP MAXIMUM 1-2 TALÁLKOZÓ LEHETSÉGES :)

Teljesen új lány vagyok az oldalon! Nem tevékenykedtem eddig ebben a szerepben sem itthon sem külföldön, de sosem állt távol tőlem az erotika. Magas szexkultúrával rendelkezem és kellő tapasztalattal hogy el lazítsalak.

Magamról pár szó :)
Vivien vagyok, 28 éves, tetőtől talpig természetes adottságokkal rendelkező sportos alkatú egyetemista csajszi. Közvetlen, kommunikatív, laza személyiség jellemez. A szexben kellően nyitott vagyok, személyes vágyaidat szívesen meghallgatom, normál kereteken belül igyekszem teljesíteni. Természetemből fakadóan a baratnő "feeleng" jellemez, szeretem a finom, lassú, összebújós szeretkezést, de nem áll távól tőlem a vadabb erotika sem. ;)
Szeretem ha egy férfi domináns típus, tud kérni, kérdezni és irányítani. Mindezek mellett nőként kezelni. Szeretném ha a találkozónk a kölcsönös tiszteleten és diszkrécíón alapulna. Az agresszív lekezelő stílust semmilyen formában nem viselem el, ha ilyesmi mégis előfordul a találkozónk sajnos azonnal véget ér :(
Ha már kellően ismerjük egymást, és ki tudod hozni belőlem, nyitott vagyok egy kis mocskolódós kommunkációra szex közben;) A sportnak és az alkatomnak köszönhetően extra szűk puncival büszkélkedem, nem lesz nehéz dolgod teljesen kitölteni ;) Ha nem hiszed el, járj utána! Az aktus csak gumiban lehetésges.

Magamra és a környezetemre nagyon igényes vagyok! Minden esetben felfrissülve, illatosan, szexi fehérneműben várlak rendezett és tiszta otthonomban. Az itt töltött idő alatt senki nem fog minket zavarni. A diszkrecióra és higiéniára kiemelt figyelmet fordítok. Ezt a két alapvető dolgot tőled is szeretném viszont kapni! Kérlek a lepcsőházban hallkan közlekedj, valamint ápoltan, egészségesen látogass meg.
A fürcsiben minden kozmetikai terméket megtalálsz. Tusfürdő, szájvíz, desodor. Ezeket kérlek használd :)
A képeim teljes mértékben amatőr képek hogy minél jobban a valóságot tükrözzék. Az idő múlásával igyekszem majd új képeket is feltölteni rendszeresen.

Már csak pár sor és befejezem.. :)

Fontos szem előtt tartani hogy a civil életben dolgozom, és tanulok is egyben ennek ellenére igyekszem mindenkihez igazodni időben viszont egy nap 1-2 találkózó lehetséges és ezt minden esetben be is tartom.
Ez által is biztosítva van mindenki számára a teljes kikapcsolódás és feltöltődés.
ÉRDEMES TEHÁT IDŐPONTOT EGY NAPPAL ELŐRE FOGLALNI :)
A telefonomat én kezelem. Hétfőtől péntekig 15:00-tól este 20:00-ig vagyok elérhető. Hétvégén csak előre egyeztetve tudunk találkozni. Csak számkijelzett hívást fogadok. Ha nem venném fel amikor épp hivsz, kérésedre diszkréten vissza csörgetlek. Viberen is elérhető vagyok de csakis egyeztetés céljából, de időpontot csak telefonon keresztül tudsz foglalni. Előre is elnézést kérek, de képeket senkinek nem áll módomban küldeni :( igyekszem válaszolni mindenkinek, viszont jobban kedvelem ha halljuk egymás hangját. Ha időpontot foglalsz, kérlek tartsd be az ehez társuló etikettet. Ha valamilyen oknál fogva mégsem tudsz eljönni, nincs semmi gond, elvárom hogy időben jelezd ezt felém ne az utolsó 15-30 percben. Sajnos nem egyszer fordult elő az hogy valaki időpontot foglal, amire én rá készülök (tusi, fehérnemű szett, haj stb stb) és az illető még csak nem is jelzi felém hogy nem aktuális. EBBEN AZ ESETBEN AZONNAL TILTÁS, ÉS NEM LESZ TÖBB ALKALMAD TALÁLKOZNI VELEM:)))))))) Tehát tiszteljük meg egymást és ne szórakozzunk egymás idejével. Én sem váratok meg senkit! :)
Értetlen, alkudozós férfiak kérem kerüljenek! Roma, Török, Arab etnikumu urakat nem fogadok!
Visszahúzódó srácokat, férfiakat illetve idősebb ápolt urakat is szivesen várok :)
Puszi Vivien.