Brenda Szexpartner Budapest, VI. kerület

Beszámolóim

brenda, istennő szexpartner

  sanya1222

Egyeztetés

Sima ügy volt!Ugyan a barátnöje vete fel de vel megbeszélve a dolgot 30-perc mulva fogadot és az ajtoig navigált!

Megközelítés

megközeliteni még csak meg lehet de parkolni Nagyon gáz!

Helyszín

Nagyon korekt kégli!Azthiszem ott is lakik!

Hirdető külseje

A képeknek 100%an megfelel!Az arcán némi kis szarkaláb de ez csepet sem zavaró!Söt szerintem mindenki titokban ezt a csajt birja!Olyan a hatása a csajnak ,hogy egyböl rágerjednék mos is!!!!

Action

1órát voltam délelöt azt hiszem én voltam nála aznap az 1Ő!
A létezö összes extát kértem,és ugy gondolom nem bántam meg!
Azt mondta még csak 4hónapja dolgozik de remélem ez hasonló mint a jó bor:minél........
1menet csok+francia,nem igazán az a jó franciázó tipus de szerintem ez csak az 1ő randi okának tudható be!Fürdés majd 2menet!Megkérdeztem ,hogy mit szeret igy kutyában nyomtuk:tökre rá izgultam ugyhogy hamar végem volt!Ez az a csaj akit 3-4x simán meg akarod mert nagyon oké!

Elszámolás

Nagyon korekt!!De lehet ,hogy csak azért mert földim!De ez csak a végén derült ki!Elöre perkáltam!Egyébként remélem másoknakis csak örömöt nyujt majd!

Brenda, felejthetetlen szexpartner

  Rednyúl

Egyeztetés

Ezen az oldalon találtam a hirdetésére. A telefont másodjára felvette. Hangja kedves, korrekt egyenes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, abban állapodtunk meg hogy később pontosítunk ami meg is történt.

Megközelítés

Bajcsy Zsilinszky útról nyíló utcában van.Lehet kocsival menni , de érdemes azonnal a parkolóházat megcélozni mert különben csak kóborolhat az ember körbe körbe . Majdnem szemben van az Arany János utcai metrómegálló , de a metróra még várhatunk kicsit .

Helyszín

Érdekes , mondhatni exta szendvics , két régi ház között egy új . Lakás teljesen rendben , patyolat tisztaság , tetőtől talpig . Porcicáknak helye nincs .

Hirdető külseje

Nézd meg a képeit , állítólag 38 ! Mondtam is neki ,hogy biztos elírta , én inkább 30 ra voksolnék . Épp testben épp lélek , nagyon jó fej , nagyon jó beszélgető partner .

Action

Szépen lassan közeledtünk egymáshoz. Élőszőr csak érintések, aztán csókok. Aztán még több csók, még több érintés, simogatás, miazmás… Szerettem hátulról átölelni, simogatni a cicijét s közben csókolni nyakát fülét. Volt egy pont, amikor Brenda leült az ágy szélére és elkezd kényeztetni. És milyen jól csinálta! Talán túl jól is. Nem is nagyon engedtem , hogy belemelegedjen. Inkább én akartam kinyalni őt. Édes finom puncija van. Élmény neki nyelves puszit adni. Hálás partner. Sikerül összehoznom némi gólkülönbséget. De a legjobb mégis az, amikor nyalakodás után csókokban forrtak össze ajkaink és szorosan átölelve egymást szeretgettük. Finoman, hosszan. Hempergőzve, időnként váltva a pozíciókat. Ezekért a percekért érdemes élni. Teljesen egymásba feledkezünk.
S mikor végzünk én csak pihegtem mellette, alatta, fölötte, mikor épp hogy . Úgy maradunk, beszélgetünk, csókolózunk még. Aztán vissza a valóvilágba .

Elszámolás

Műsor előtt rendeztem .

Brenda, felejthetetlen szexpartner

  Gergőmakk

Egyeztetés

Elmaradt egy előre egyeztetett akció, ezért a várólistán következő szolgáltatót, Brendát hívtam. 1 órán belüli időpontot kaptam, ami állítólag szerencsés.

Megközelítés

A belváros jól megközelíthető pontja, a parkolás az épület melletti parkolóházban. BKV esetén metro + 2 perc séta.

Helyszín

Új építésű ház kellemes, hangulatos és otthonos 1+1 szobás lakása. Brenda bérli egyedül, ami a konfort érzetem szempontjából fontos. A tisztaság, igényesség, a rend tapintható, érezhető. Az egész olyan hangulatot sugároz, mintha felugrottam volna egy légyottra az egyik barátnőmhöz.
Ezt az érzést tetézte a kellemes ráhangoló beszélgetés. Az volt az érzésem, hogyha 2 órát elcscsogunk, az sem zavarja. Semmi TP jelét nem adta.
 

Hirdető külseje

Izgalmas alsóneműben felöltözve fogadott. A hirdetésekben szereplő képeken kettő dolog nem látszik:
1. Az arca: Szép és van benne valami. Senkit nem fog negatív meglepetés érni
2. Puncija: A kedvencem: zárt kisbabás, semmi fityegő, kilogó denevérszárny.
Feszes test és ápolt bőr. Egyébként az ápoltság messzire sugárzik belőle. Egy pici kritika: pici , de tényleg pici poci, ami a szememben inkább szexepil volt. Szép, formás mellek, minimálsi gravitációs hatással. Nálam jobban bejön, mint az antigravitációs szilikon támaszték.
 

Action

Egy tájékoztatóban összegezte a szolgáltatási csomagot. Nem mélyedtem el a részletekben, mondtam, hogy ok.
A gyors fürdés után elkezdődött az ágycsata. Első találkozáskor mindig kicsit \visszafogottabb\ vagyok. Az NF előjáték után gyorsan fölpattant a tizedesre, és ameddig a combizmok bírták ment a lovaglás. Nagyon jó volt. Aztán helycsere. Nagyon tetszett, hogy kérés nélkül maga alá vágott egy párnát, amitől nagyon jó szögben támadtam a korábban már megénekelt punciját. Közben kellemesen markolászta a zacsit, és a hátamat. Gyors tűzelés lett az eredmény. Egy levezető beszélgetés kezdődött, ami egy újabb akcióba torkolott. Másodszor nem mentem el, de ettől még nagyon jól éreztem magam.
A technikája összességében jó, talán a franciázáson lehetne fejleszteni, több verzió váltással, mélységi megoldásoka és külső finom érintés nyalások variálásával. Én nagyon hiányolom a portfólióból az NFVSZ, NF arcra változatokat.

Elszámolás

Telejsen korrekt.

Brenda, felejthetetlen szexpartner

  lexluthor

Egyeztetés

Mindig személyesen Brendával beszéltem, és az esetek többségében simán, elsőre elértem. Az időpont-egyeztetésben rugalmas, ha kellett változtatást kérnem, gond nélkül megegyeztünk.

Megközelítés

BKV-val közelítettem meg a tett helyszínét, mivel a 3-as metrónak a közvetlen közelben van megállója, azt is mondhatnám, gyerekjáték. Az épületet is egyszerűen meg lehet találni, ki is tűnik az eleganciájával. A bejutással is minden rendben volt.

Helyszín

A lakás önmagában is igen kellemes és otthonosan szolid, de a helyszín érdemeit külön emeli az a tisztaság és rendezettség, ami valamennyi eddigi látogatásomkor fogadott. A fürdő, törülköző is teljesen rendben. A hálószoba nem túlságosan tágas ugyan, de a célnak végtére is kellőképpen megfelel :)

Hirdető külseje

Az általam adható 8 pontosnál messze sokkal több. Brenda fotói izgalmasan sejtetik, de igazán a személyes találkozó során derül ki, hogy milyen lehengerlő szépség - olyan, aki számomra megidéz valamit a francia klasszicista festészet aktképeinek vérforraló hölgyeiből. Nagyon szép arca, pompás alakja, dús keblei, kerek-feszes popsija és formás lábai egészen biztos vagyok benne, hogy megihletnék az egykori művészeket.
Az öltözködése is - már ameddig rajta hagyom a ruhát :) - egyszerre mértéktartó és módfelett izgató, a kettő szerencsés kevercse. Roppant izgalmas és gyönyörködtető, ahogyan megjelenik a - képein is megcsodálható - fehérneműiben.

Action

Minthogy már nem először jártam Brendánál, ismerősökként üdvözölhettük egymást. Brenda abban a játékos-szexi masnis bugyiban fogadott, ami az egyik képén is látható; ez eleve meglehetősen ösztönzőnek bizonyult. A találkozóink dramaturgiája mindig nagyjából megegyezik: először beszélgetünk kicsit, majd én igénybe veszem a zuhanyozót, hogy aztán egymásra hangolódjunk - netán úgy is fogalmazhatnék: egymásba gabalyodjunk - a hálószobában. Így történt ezúttal is. Brendával együtt töltött időm során újra s újra megbizonyosodok arról, hogy adni alkalmasint még annál is jobb, mint kapni. Csodás, bizsergető élmény kényeztetni egy olyan adottságokkal rendelkező nőt, mint amilyen Brenda: legyen szó simogatásokról, a csókolózásunkról, a teste végigcsókolásáról vagy - pláne - finom puncija kényeztetéséről. Aztán persze a viszonzás sem maradt el, s egy kis franciázás után szeretkeztünk. Brenda ebben is remek partnerem volt; mozgása, a hangja, ahogyan magához ölelt - egyszóval kiváló volt ez a felvonás is. Hátulról élveztem el, s nagyszerű volt :) Első aktusunkat követően kezeim ismét bejárták Brenda testét, még meg is masszíroztam Őt. A második aktus nehezen indult be, de Brenda kitartásának - és kézimunkájának is - hála, nem maradt befejezetlen ;) Ezután lassan nekiláttunk a szálak elvarrásának, letusoltam, felöltöztem, beszélgettünk még egy kicsit, majd nemsokára elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Viszonylag ódivatúnak mondanám magam, hogy mit szeretek/szeretnék igénybe venni a hasonló találkozások során, úgyhogy a Brenda által nyújtott skála nekem teljesen megfelel, nem is kifejezetten céloznék meg többet. Az elszámolás abszolút korrekt, semmi probléma nem adódott ebből. Ami pedig a konkrét ár/érték arányt illeti, a kapott élmények szerintem messzemenően fölülmúlják az ellenszolgáltatást.

Brenda, felejthetetlen szexpartner

  waahuu

Egyeztetés

Nekem bevált a beszámolók.hu, ezért most is itt keresgéltem. Szó szerint, a részletes keresőt faggattam, bizonyos kritériumok alapján (nem dohányzó, magasság, súly, mit vállal, stb). Addig-addig szűrögettem, amíg fél tucatnyian maradtak a rostán. Ebből 2-3 lánynál már voltam, valami újra vágytam. Brendát hívtam, felvette, kellemes hangja volt. Megkérdeztem, indul-e mostanában gép (hirdetése után szabadon)? Igyekeznem kellett, le ne késsem a járatot, szakadó hóesésben autóztam át a városon.

Megközelítés

Opera mögött található a reptér, parkolás horror, de nekem is lehet szerencsém (ekkor még így gondoltam), a ház előtt volt egy hely. Megetettem a parkolóórát (75 percet fizettem, ennyi apróm volt), és egy órát gondoltam Nála lenni,

Helyszín

majd telefon a kapuból és bebocsátást kaptam a terminálba. Ugyan nem volt poggyászom, de kihasználtam az éppen beérkező lift nyújtotta kényelmet. A később megváltott első osztályú jegyárban benne van. 2 lépés a folyosón, majd egy nyitott ajtón beléptem, és egy hiányos öltözetű, de annál gyönyörűbb stewardesst pillantottam meg. Nagyon otthonos lakás, ízlésesen berendezve. A fürdő kicsi, egyszemélyes, zuhanykabinos, 8-10! féle tusfürdő, nagy és sok puha türcsi. Mindenhol patika tisztaság. Kabátom, zakóm a hálóban fogason és szobainason landolt Brenda jóvoltából, cipő az előszobában kerül elhelyezésre. Nappaliban lehet lepakolni (itt zajlik az ismerkedés). Háló világos, szép és nagy franciaággyal. Gyertyafény.

Hirdető külseje

Brenda nagyon csinos, magas lány, ami külön figyelmet érdemel: a szemei, a mellei, a popsija és nem utolsó sorban a kisugárzása, ami a belső harmóniájából ered. Nekem nagyon megtetszett. Talán én is szimpatikus voltam Neki, ezért tudtunk később oly sokat beszélgetni.

Action

Miután először voltam, megfutottuk az ilyenkor szokásos köröket (bár ez nem mindenhol volt jellemző, tapasztalatom alapján, ahol ez elmaradt vagy nem kellő figyelmet kapott, ott viszonylag érzelemmentes, gépies kiszolgálás követte). Brendával hamar megtaláltuk a közös hangot, megbeszéltük a repülőút irányát, időtartamát, az utazás egyéb részleteit. Többféle üdítővel kínált. A jegyár az előszobaszekrényre került, ahol távozásomig érintetlen maradt. Én gyorsan lezuhanyoztam, a mosdóra kitett rágókból is választottam (hogy mire nem gondol ez a lány, ilyet máshol még nem tapasztaltam), ugyan nem dohányzom és Brenda sem. A hálóba érve lesegítette rólam a törölközőt és egymás testének megismerésébe kezdtünk. Lekerült róla a hirdetés képein is látható (vagy ahhoz hasonló) fekete felső. Csókja nagyon kellemes, finom, bőrének illata és érintése is nagyon kellemes. Kisvártatva elhelyezkedtünk a kifutón (ágyon) és ott folytattuk az ismerkedést. Lekerült a bugyi is, én hanyatt fekve kényelmesen elhelyezkedtem, Ő csókokkal halmozott mellem-hasam-ágyékomszerte, majd franciába kezdett. Nagyon finoman, érzékien csinálta. Nem lehet a kedvence, mert nem forszírozta sokáig, lehet, hogy megérezte, mennyire fel vagyok már húzva, kb. 1 percig bírtam volna még. Ismét csókok, majd én kezdtem hosszabb kényeztetésébe, nem kihagyva a fontosabb erogén zónákat. Nyelvemmel igyekeztem behatolni minden arra érdemes nyílásba, melyet jó néven vett, az ujjazást azonban nem kultiválja, ezt tiszteletben tartottam. Kellemes nyögések hagyták el ajkát, de komolyabb siker nélkül tevékenykedtem. Felkerült a védőeszköz és a hátsó formációt választottam, ez a gyengém, különösen, ha ilyen gyönyörű popsi ring előttem. Sajnos nem is bírtam túl sokáig, pár percnyi lassú, komótos ringatózás után éreztem, hogy elkap a hév, csípőmozgása, látványa egyre gyorsabb, hevesebb mozgásra késztetett. Megmarkoltam a derekát és jött, aminek jönnie kellett, végem lett, elszálltam. Megvárta, míg teljesen lenyugszom, majd elrendezte a foglyul ejtett utódokat. Ezután hosszan beszélgettünk (állatokról, vendégekről, múltról, jelenről és jövőről) és simogattuk egymást. Távozás előtt még lezuhanyoztam, majd búcsúztam. Így lett ajtótól ajtóig 120 perc (kb. Budapest-London, gyenge hátszéllel). Természetesen a mikuláscsomag ott figyelt az ablaktörlő alatt, a szimpatikus parkolóőr csak annyit mondott (épp a túlsó oldalon büntetett egy sorstársat), hogy neki ez a dolga. És tényleg. No, de sebaj, legközelebb a mobilparkolást veszem igénybe.

Elszámolás

Fullos csomagot fizettem, a barátnő feeling végig érezhető volt. Hangsúlyozom, először voltam Nála, de hamar régi ismerősének éreztem magam és viszont. TP-nek nyoma sincs, sem óra, sem telefon nem volt a környéken. Még a feláras parkolással is megérte.

Brenda, nagyon jó szexpartner

  uhb

Egyeztetés

Telefonon hívtam, nem sikerült elsőre, de probálkozásom eredményt hozott, mivel nem ez az első találkozásunk így a tájékoztatás elmaradt, de kedvesen informált a múltban a lehetőségekről.

Megközelítés

Bkv-val (metró a közelben) és négykereküvel is igen egyszerű a megközelítés, a parkolás fizetős mivel az utcán nincs már hely, így a közelben található parkolóházat érdemes igénybe venni. A cím könnyen megtatlálható.

Helyszín

Miután odaértem az emeltre felérve pillanatok alatt bejutottam. A diszkréció maximális, egyedül van a lakásban. A lakásban a tisztaság és a rend uralkodik, némi üdvözlőcsevely után betértem a fürdőbe, ahol kellő tus választék és élére hajtogatott fehér törölközök várják a vendéget. A tetthellyel is láthatóan foglalkozik, ott is panasz semmire.

Hirdető külseje

Aki megtekinti Brenda képeit, nem fog csalódni valósághű képek, bár arca nem látható nem kell aggódni arcától. Ami képeken nem dominál csodálatos keblei, és nyalni való kelyhe. Magassága is igen vonzóvá teszi, az a hölgy aki után simán megfordulsz az utcán.

Action

Miután beléptem üdvözöltük egymást, nem előszőr látogatom meg Brendát.
Leültünk és egy rövid dumapartyt tartottunk, majd ruhainast igénybevéve írány a fürdő, itt a szokásos rend uralkodott.
Miután az út porától megszabadultam, a füdőből ki, szobába be, ott leltem Brendát, szexi fehérneműbe csomagolva. Finoman átöleltem és nyakát csókólva kebleit simogatva kezdtem állva kényztetni, mely igen izgatóan hatott az alvidékre. Ezt szóvá is tette, hogy még erős reakciót képes kiváltani bennem, ha az érzékszervei nem csalnak. Szó mi szó ezt nehéz lett volna letagadni. Majd az ágyra telepedtünk és ott folytattam csodálatos testének kényeztetését, mely az én francia órám után az ő nyelvtudásával kellett szembesülnöm, mely igen jóra vizsgázott. Itt meg kell hogy valljam már igen dúltak bennem a vágyak, úgyhogy hamar elértünk a missziónárius póz után a kutyushoz, és nem fogtam vissza magam úgy éreztem ez Brendának is kellemes érzéseket okozott, nekem mindenképpen.
Mivel időm és egyéb lehetőségeim se engedték a ráadást így egy rövid pihenés és beszélgetés után a búcsú következett.

Elszámolás

Csak azokat vettem igénybe amit fel is tüntet ezzel soha nem volt gond, utólag rendezem az anyagiakat, korrekt.

Brenda, nagyon jó szexpartner

  Szpitty

Egyeztetés

Telefonon hívtam és végre felvette. Próbáltam többször de összekevert vkivel és egy ideig nem vette fel nekem. Ezt elmesélve jót nevettünk.

Megközelítés

A telefonban megkaptam a pontos címet ami nagyon könnyen megközelíthető. Én bringával érkeztem van bringaparkoló aminek örültem. Autósoknak akad hely, metró van a közelben.

Helyszín

A helyszín tökéletes. Igazi kis szerelmi fészek. Legénylakásnak is elfogadnám. Egy amerikai konyhás nappali egy fürdő és egy háló. Mindenhol rend és tisztaság és finom illat mint a vendéglátó. Jó érzés volt bemenni.

Hirdető külseje

Brenda gyönyörű nő. A képei hűen mutatják a valóságot de még annál is szebb. Fenomenális teste van és nagyon jól tudja használni. Mellei tökéletesek. Nem találtam rajta semmi kivetni valót. És ami a legfontosabb van benne egy igazán kifinomult sexualitás és ezt a rezgést érezni mikor belépsz hozzá.

Action

Kedvesen fogadott pedig nem voltam nagyon szalonképes pláne munka után és bringával. Ő mégis vmi hihetetlen bájjal és eleganciával bánt velem. Kicsit leültünk a nappaliba beszélgetni nagyon oldott volt a hangulat. Egy felül fűzős fekete fehérneműben fogadott. A gyönyörű mellei ami a kedvencem lett csodálatosan álltak benne. A nappaliban levetkőztem még beszélgetés közben majd el fürdeni. A hálóban folytattuk állva csókolózással. Közben fehérnemű még fent simogatásokkal ismerkedtünk. Még most is ha vissza gondolok el kezd mocotogni. Mikor érezte hogy bekeményedtem kihámozta a gyönyörű melleit és én alig bìrtam betelni velük.
Lefeküdt az ágyon ami egy nagy és kényelmes ja és elegáns francia ágy. Muszály kicsit kényeztetnem. Nem igazán szoktam igénybe venni a kölcsönös kényeztetést de itt nem bírtam megállni hogy bele ne kóstoljak édes kelyhébe. Nagyon élveztem.
Utána ő állt négykézláb és egyy kellemes franciázásba kezdett.
Egy kis idő múlva felhelyeztük a gumit vendéglátóm hátradőlt és belé hatoltam. Hosszan és érzékien szeretkeztünk imádtam ahogyan hátranyúlt és közben az ágyat fogta. Volt még egy kis lovacska még egy kis francia de a végén újra az első póz és nem is engedtük el egymást csak amikor elélveztem.

Elszámolás

Fullos egy órás programban vettem részt. Annyi amennyit a telefonbam megbeszéltünk. Nagyon korrekt nőt ismertem meg benne. A végén rendeztük .

brenda, nagyon jó szexpartner

  hmoore

Egyeztetés

Párszor kerestem, talán háromszor, negyedszerre sikerült időpontot egyeztetni. A telefonba kedves volt, igéretes női hang!!

Megközelítés

Mivel este hatra volt a randi megbeszélve, ill. a belvárosban lakom, könnyen odataláltam, pár perc séta még jól is esett! A helyszínen telefon, kapukód, a szokásos menetrend, minden renben volt!

Helyszín

A lakás tipikus belvárosi lakás, tisztaság és rend volt, elég ízlésesen berendezve! A hangulat világításra nagyon adnak! Minden úgy tünik, mintha egy szerelmi fészekké formálták volna!

Hirdető külseje

Szóval a képek tökéletesek, de sose adják vissza a valóságot, nem azt mondom, hogy csalódtam, mert Brendával minden rendben volt, talán én nem jöttem be neki!

Action

Érződik, hogy nem most kezdte. Ez nem zavart különösebben, mivel mindent megkaptam amiért mentem! Nagyon finom a böre, az illata, odafigyel a másikra. Nem volt varázslat(talán nem voltam jó nála), a jóból is megárt a sok!!!!!De mivel alapvetően minden rendben volt, az egész óra amit nála töltöttem emlékezetes marad!

Elszámolás

Teljesen rendben volt, mindent az előre megbeszéltek alapján

Brenda, nagyon jó szexpartner

  szg314

Egyeztetés

Párszor meg kellett próbálni, mire felvette, de nem vészes.

Megközelítés

Oktogontól pár perc séta, kocsival nem néztem a parkolást, legrosszabb esetben a Westend körül tuti meg lehet állni, onnan sincs sokkal messzebb.

Helyszín

Új építésű lakóház; szép, igényes lakás. Egy negatívumot tudok csak mondani róla, zuhanyból kilépő nincs, csak ilyen papírtörölköző, ami felragad az ember lábára, anélkül meg nagyon csúszik a csempe. Baszoba nem túl nagy, viszont van ott elég hely egy jókora franciágynak, két kis éjjeliszekrénykének, ruhatartónak.

Hirdető külseje

Az elmúlt hónapokban nem sokat változott, mióta nem jártam nála, ugyanolyan huncut szemek, szép arc, mosolygós természet, na és persze álomcicik, megapopsival.

Action

Megérkezésem után alig 30 percecskét, ha beszélhettünk, utána mentem fürdeni, Brenda szokásos módon már eleve lefürödve, illatozva, szexis fehérneműben fogadott, amitól gyorsan megszabadultunk, majd az ágyon felváltva franciásan kényeztettük egymást. Papásmamásban folytattuk, most szokatlanul vad volt, ami engem is eléggé bepörgetett, közben a fülembe súgta, hogy \hátulról\, úriember pedig ilyen kérésnek ellent nem mondhat. Így is fejeztük be, pár perc magunkhoztérést követően folytattuk a korábban megkezdett beszélgetést; mivel csak 1 órára jöttem, így szerencsésen megúsztuk kicsivel kevesebb, mint két és fél óra alatt egymás testi-lelki kihasználását.

Elszámolás

Az elején megállapodtunk mindenben, én előre szeretem lerendezni az ajándékozás részét, ő meg nem tiltakozott. Középkategóriásak, de a szolgátatás messze nem az.

Brenda, nagyon jó szexpartner

  horgas

Egyeztetés

Sokadik próbálkozásra, de aznap estére simán ment, utolsónak estem be. Telefont ő kezeli bársonyosan mély búgó hangjával, mindenről tájékoztat.

Megközelítés

Jobb nem is lehetne, belváros, metró főút minden van. Nappal gázos lehet parkolni, ezért jobb este.

Helyszín

Kicsi lakás, de nőiesen otthonos, mivel itt is lakik,  igényes, tiszta. Mintha a szeretőjéhez menne az ember, ha egy ilyen kis kéjlakot lát, ahol \azért\ várják.

Hirdető külseje

5* magas vékony, arcra másra számítottam, de tökéletes. Közvetlen, igazi barátnős. Nem az a futószalagszolgáltató típus, maradjon is ilyen! Mellek cxsodásak kb 90-es lehet, sokat sejtető baby dollban fogad harisnyával. Fenék kerek, formás, kézre illő, punci csupasz, jó lingerelhető. Full extrának minősítem, de ebbe a kedvessége is beleértendő.

Action

Itt még van mnint fejldőnünk: kezdeti francia 5* testre, NFVSZ sajna nincs. Én hamarkodtam el a dolgot, utána kellemes beszélgetés masszírozással elegyítve mindenről. Teljesen nyitott, korrekt leányzó, bármiről szívesen beszélget és nagyon értelmes is. Kár, hogy a szexi fehérnemű korán lekerül és végleg eltűnik... majd legközelebb. Második menetet kezdeményezésre maga kezd észveszejtő franciába, úgy felébresztve az ezredest, hogy utána maga dícséri meg a teljesítményt. Misszionáriusban kéri, hogy csináljuk, szemmel láthatóan jó így neki, majdnem... Elmondása szerint első ismeretségkor neki nem tud jó lenni, így 2:0-al távoztam. Tiszta szerető, ahogy néz és  liheg, végig szemkontaktusban. Remélem szimpi voltam neki ezért is volt ilyen közvetlen. Legközelebb több időt szánok rá és talán úgy jobban egymásra tudunk hangolódni, ami nem csak nekem, de láthatóan Neki is kell.

Elszámolás

Ismét 5*, átlagosnál kicsit drágább, de full extra szolgáltatásért arányos díj. Sokan ennél kevesebbért ugyan ezt elkérik, teljesen alaptalanul.

Brenda, nagyon jó szexpartner

  lexluthor

Egyeztetés

Teljesen problémamentes, kiváltképp, hogy én általában pár nappal előre szoktam egyeztetni Brendával, hogy minden simán menjen, és biztos legyen az időpontom :) Az egyeztetésben rugalmas, és a legutóbb közös megegyezéssel megváltoztatott időpontért újfent ezúton is köszönet Neki ;-)

Megközelítés

BKV, 3-as metró, ezen nincs mit ragozni; az egyik megállójától pár perc séta, könnyű megtalálni az épületet.

Helyszín

Továbbra is a korábbi látogatásaim során tapasztalt tisztaság, rendezettség és otthonosság. Nagyon jó a lakás hangulata, ez talán egyre jobban kezd érződni számomra – vagy csak az esti gyertyafényes hálószobavilágítás lényegítette át a teret valamiképpen: meghitté és sejtelmessé egyaránt :)

Hirdető külseje

Brenda teste – de sokkal inkább ezt a szót használnám: a szépsége – valójában egy költemény. Hogy híven leírhassam arca, szemei, keblei, popsija, lábai, s egész lénye vonzerejét, ahhoz talán az antik erotikus líra nagyjai, Ovidius vagy Catullus tehetségére volna szükségem. Ennek híján inkább azt írom csupán, hogy Brenda tetőtől talpig, dús hajától a lábujjai hegyéig: tökély.
Ráadásul megjelenésével, fehérneműivel, a buja csomagolással mindig sikerül még érzékibbé fokoznia az erotikáját. Ezúttal olyan (ha jól idézem vissza) feketés-szürkés ruhában várt, amely rendkívül jól és izgatóan emelte ki formás domborulatait – ám később persze öröm volt lefejteni róla ;-)

Action

Nem először találkoztunk már idén sem, így ismét ismerősökként köszönthettük egymást. Az együttlétünk forgatókönyve kisebb-nagyobb eltérésekkel hasonlóképpen működik minden alkalommal: először – némi ráhangoló simogatások közepette – a kanapén beszélgetünk kicsit, majd lezuhanyozom, s azután még közelebbi kapcsolatba kerülünk egymással. Igazság szerint úgy érzem, hogy nekem volt már jobb formám is – ez persze nem Brendán múlott, a napom korábbi része volt a kelleténél kellemetlenebb –, ám ennek ellenére ebben a farkasordító hidegben azt hiszem, mégis sikerült megfelelően fel- és átmelegítenünk egymást :) Brenda aktivitására pedig semmi panaszom nem lehet, sőt! Mindig nagyon élveztem eddig is Brenda csókjait, s most talán még a korábbiaknál is jobban; miként azt is, ahogyan végigsimogattam és -csókoltam csodás testét. A puncija orális kényeztetése is nagyon jól esett – mindkettőnknek :) Ugyancsak mennyei volt a legintimebb együttlétünk, amelynek során végül, mindkettőnk örömére, hátsó pozícióban jutottam el a csúcsra. A szeretkezésünk után beszélgettünk még – kiváló beszélgetőtárs is –, miközben továbbra is simogattam Őt.
Az idő előrehaladtával megkezdtük a találkozónk befejezéséhez szükséges előkészületeket, aztán elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Abszolút korrekt, minden a megbeszéltek szerint. Az élmény pedig – szerintem – messze túllicitálja a honoráriumot.

Brenda, nagyon jó szexpartner

  feetlover4ever

Egyeztetés

Az első hívásomra felvette. Nagyon könnyen jutottam hozzá. A hangja kedves. Korrekten tájékoztatott. Estére már nála voltam.

Megközelítés

Belvárosi lakás (újépítésű)-ban rendel. GPS pontosan oda navigált. De valószínű BKV-val a legegyszerűbb. Ház előtt szerencsére tudtam parkolni.

Helyszín

A lakás nagyon új és jó izléssel, jó szinekkel berendezett. Nappali és hálószobából áll. Fürdő tiszta, törölköző rendben. Tusfürdő hiány van, vagy csak nekem volt 1 darab előkészítve.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel, jó alakú, széparcú hölgy. Egy szexis fekete szerelésben fogadott, ami igen felizgató. Magas és belevaló nő.

Action

Beszélgetéssel kezdtük. Intelligéns, élet-tapasztalt nőről van szó. Sok mindenről lehet vele csevegni. Érdeklődik, okosan válaszol. Nem hazudok, kb 20p-ig beszélgettünk :)

Majd elmentem fürdeni. Fürdés után csókkal kezdtük, közben lassan játékosan megszabadult a ruháitól. Nagyon szép a melle, nagyon szerettem puszilgatni. Nagyon izgató látvány volt az egész, ahogy NF-ezett nekem. Majd én is neki. A misszionáris pózban lett végem.

A félodőben is foglalkozott velem, végig simizett és tovább beszélgettünk.

A második menetben rásegített szájjal. Ezt azért szeretem, mert magamtól nem biztos, hogy fel tudom állítani és lány is benne van, így már könnyebb. Doggy pózban folytattuk, közben más pózokat is kipróbáltuk. Másodszorra is nagyszerűen sikerült elmennem.

Közel 1,5 órát töltöttem nála, abszolút nincs TP. Egészen BN feeling az egész, nem számolt felárat.

Elszámolás

Csók és NF extra nála, ráadásul átlagnál picivel drágább a szolgáltatás de amit kap az ember a hölgytől, az véleményem szerint nagyon korrekt.

Brenda, nagyon jó szexpartner

  ironmanus

Egyeztetés

Könnyű elérni, és már az első beszélgetésnél tudtam, hogy lesz folytatás. Például még néhány telefon, mert tényleg űdítően kitűnik a mezőnyből, amilyen nyíltan, könnyedén és közvetlenül kommunikál.

Megközelítés

A megközelítés minden szempontból és minden irányból egyszerű. A parkolás nem különben.

Helyszín

Nincs túl sok tapasztalatom a helyszíneket illetően (sem) de ez a kéró fullos, mint Brenda maga. A zsenik, akik átlátják a káoszt kerüljék a helyet, mert itt akár az előszoba padlón is lehet nyomni az actiont, ami a tisztaságot illeti.

Hirdető külseje

Az értelmezőszótárban a Szextündér mellé az ő képét kellene tenni. Igazi NŐ! A legjobban a természetessége fog meg. Semmi műanyag! Az arca nagyon kedves, mosolygós, a stílusa könnyed és alkalmazkodó. Nagyon figyelmes volt, az első perctől az utolsóig.

Action

Az actionben az előjátékot élveztem a legjobban, mert a többire nem maradt energiám. Brenda nagyon símulékony lány az ágyban, de már előtte is. Kár kihagyni egyetlen extrát is, mert utána csak garantált hiányérzettel távozna az ember. Igazán finom, édes kis puncikáját alig tudtam otthagyni. Pláne, miután az élvezet kölcsönösségére utaló jelek kezdték sikamlósabbá tenni a terepet. Egyszerűen belefeledkezik az ember. Így az ő franciájából már csak ízelítőt mertem engedni, mert már akkor majdnem elpattant a húr. Az akció elnyújtását tovább nehezítette, hogy hátulról a gömbölyded formák és a kellően előkészített terep látványa tovább csigázott. Aztán kis katonám tűrte, amíg tűrhette, végül teljesen kicsavarva feladta a küzdelmet a lehetetlennel szemben és megadta magát a gyönyörnek.

Elszámolás

Fullos órát kértem, de szerintem hülyeség kevesebbel beérni. Abszolút megéri a befektetést! Ha jobban el lennék eresztve anyagilag.....akkor tudnám hogy menjek csődbe.

Brenda, jó szexpartner

  Wilbur

Egyeztetés

Könnyen és gyorsan kapcsolatba tudtunk kerülni , talán , ha négyet csöngött a telefon .

Megközelítés

Szerencsére nagyon könnyű eljutni a hölgyhöz , a Deák tértől két perc séta. Bár belváros , mégis új építésű otthonában fogad.

Helyszín

Nagyon kellemes hangulatos belvárosi kuckó , a sok régi ház között üde színfoltot jelent ez az új építésű ház . Belül otthonos szerelmi búvóhely fogadott , ragyogó tisztasággal ,és meghitt hangulattal .

Hirdető külseje

Nagyon dekoratív ,harmincas éveiben járó tünemény . Egy személyben testesíti meg egy érett elegáns Nőt és egy temperamentumban megmártott fruskát.

Action

Rövid beszélgetés után irányt vettem a fürdőszoba felé , majd beinvitált tetthelyre. Mint egy kis bújós vadmacska fészkelődött hozzám. Nehezen vettem le a tekintetem a dús kebléről. Majd úgy döntött ,hogy harcba hív ,és talpra állította a velem egykorút. Én még ennyire varázslatos szájmunkával nem találkoztam , megpróbáltam viszonozni a kapott gyönyört. Majd ezek után szépen felöltöztetett amit már nagyon vártam. Én a szokásos papás, mamás formációt választottam. Sajnos annyira belelkesültem ,hogy tíz perc sem kellett a kivégzésemhez .

Elszámolás

Én mindig előre ,adom át az ajándékot. Pontos , korrekt elszámolás volt

Brenda, jó szexpartner

  Giber

Egyeztetés

Brendát régóta ismerem.Persze én csak egy vagyok sok-sok törzsvendége közül,de mindig könnyen elérhető,és rugalmas.

Megközelítés

A belváros olyan része,amely inkább gyalogosan közelíthető meg jól. Persze a hely nagy előnye,hogy ha túl szoros az öltöny,könnyen el lehet hozzá jutni egy kis újragombolásra.A belvárosi irodáktól egy ugrás.

Helyszín

Kellemes lakás,ahol egyedül várja azokat,akik jól emlékeket őríznek a stewardesz szereléséről.És persze azokat is,akik nem... Szerintem ez nagy előny,ha megkapod ezt a privát érzést. A lakás egyszerre egy kedves otthon,és egy jól funkcionáló kéj lak.Otthon érzed magad,nem úgy,mint a csótányos,kiszuperált pucerájokban,ahonnan a puceráj bérlők is menekülnek.

Hirdető külseje

Brenda érett szépség.A mellei külön figyelmet érdemelnek. Dús,de ez most nem az a szokásos körülírás.Ez a szó kicsit félrehasznált,de Brenda szépséget nézve szerintem mindenki újraértelmezheti...Árad belőle a nőiesség. (Közhelyes: de árad)

Action

Brendához jó visszajárni. Tudja,hogy egy férfi mit akar. Talán azt is túlzottan,hogy ő mit. Sok törzsvendége van, talán ez az oka,hogy kicsit elkényelmesedett. Nem szeret például lovagolni.És meg is teheti,hogy ezt megmondja. Én ennek ellenére most is nagyon jól éreztem magam vele. Az a plussz,ami megkülönbözteti másoktól, az feledtet mindent. Végigcsinálja mindig a kis rituálé minden stációját.Amikor belépsz a hálóba,hozzáddörzsöli isteni farát. Jó illatú a háta,meg akarod nyalni. És meg is teheted. A dörzsi petting után, mivel nem szeret lovagolni, férj feleség pózban csináltuk,de az elomló mellei,és a csókok hamar hozzá segítettek, hogy elmenjek. Gyors menet volt a nyikorgó franciaágyon. Először a fülébe súgtam,aztán a nyakába lihegtem:la bamba.(nem tudom,miért,de szeretem ezt a számot...)Mindenki máshogyan megy el...

Elszámolás

Az ötcsillagos nők pesti átlaga.Mivel számokat nem lehet írni,máshogyan nem tudom megfogalmazni. Az egy óra átlag,de ő csak egy órát vállal,ezért kicsit drágább,mint mások.

Brenda, jó szexpartner

  fish86

Egyeztetés

Telefonon hívtam, s szerencsére elsőre elértem. Kedvesen tájékoztatott minden lehetőségről, elmondta az ***, s még aznap találkoztunk. Az utcába érve telefonon elmondta a pontos címet, s a kapucsengő kódot is.

Megközelítés

BKV-val mentem, az Arany János metrómegállótól pár perc sétára rendel, könnyen megközelíthető. Aki autóval érkezik, annak is könnyű dolga van, mert a szomszéd házban egy fizetős parkolóház üzemel viszonylag elfogadható áron.

Helyszín

Egy új építésű társasházban rendel. A ház nagyon szép, diszkrét, s tiszta. A lakás kiváló állapotú, igényesen berendezve, olyan, mintha haza érkeznél:) A lakás egy konyha/ egy nappali, egy hálóból, s egy fürdőből áll. A nappaliban egy kis üvegasztal, s egy kanapé a ruháknak. A fürdőben zuhanyzó sok tusfürdővel. A hálóban egy hatalmas klassz franciaágy. A lakás légkondícionált.

Hirdető külseje

Egy gyönyörű combfixben és fehérneműben fogadott. A teste gyönyörű, fehér bőr, semmi tetoválás, nekem nagyon tetszett. Hosszú combok, hosszú barna haj. A mellei gyönyörűek, bármeddig el tudnék velük játszani. Az arca szép, bár elsőre furcsa volt. Összességében egy nagyon klassz csaj.

Action

Amikor beléptem a lakásba, már fehérneműben várt, zuhanyzás után először ebben állva felcsigázza az embert. Gyönyörű, ahogy a fenekét mozgatja, s közben foghatod a hatalmas mellét:) Majd natúr francia, klassz az arcát, s a hosszú haját nézni munka közben:) Majd elterült a franciaágyon, a feneke alá párnát helyezett, s elkezdődött az első menet. Olyan klassz a nő, hogy nem lehet sokáig bírni.
Majd gyors zuhany, s visszatértem mellé. Egy kicsit beszélgettünk, s rátértünk a második körre. (Ezt nekem kellett javasolni, az idő rohamos múlása okán) Ez a kör egy pózban zajlott, ő volt alul, én pedig felül. Így lehetett legjobban hozzá férni, látni a melleinek hullámzását:) Majd megtörölgetett, s elmentem újból zuhanyozni. Visszaérve felöltöztem, csók, s gyors távozás.

Elszámolás

Minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt. A nappaliban az asztalra tettem a ***, s mentem zuhanyozni. Én javasoltam, bár valszeg hamarosan ** is volna. A pesti átlagnál **, de egy klassz élménnyel ajándékoz meg **.

Brenda, jó szexpartner

  fish5

Egyeztetés

Elsőre nem vette fel, de amint ráért, diszkréten visszacsörgetett. Gyorsan tájékoztatott, s két óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Az Arany János utcai metrómegállótól pár perc séta, de az autóval érkezőknek az utcában parkolóház is van.

Helyszín

Gyönyörű újépítésű ház, szépen berendezve. Belépéskor már szép fehérneműben, magassarkúban vár, s a nappaliba kísért. Ott vízzel kínál, s rövid egyeztetés. A lakás légkondícionált.

Hirdető külseje

Gyönyörű szép magas lány, gyönyörű arccal, s mellel. A teste tökéletes, egy igazi álomnő. A hangja különösen megfogott engem.

Action

Zuhanyzás után az ajtóban megkezdtük egymás testének felfedezését, forró csókok, majd a hálóban rávetettük magunkat a hatalmas franciaágyra. A felesleges ruhadaraboktól hamar megszabadultunk, majd francia, s védőfelszerelés. Több pózt kipróbáltunk, mindegyik csodálatos volt. Majd rövid pihenés, egymás testének simogatása, s elkezdődött a második kör. Gyönyörű arca, halk nyögdécselése, s ahogy erotikusan megmarkolja a fenekem, az még mindig előttem van.
Majd zuhanyzás, s rohanás tovább.

Elszámolás

Átlagnál egy kicsit drágább, de a szolgáltatás maximálisan kárpótol érte. Előre letettem a kanapéra.

Brenda, rossz szexpartner

  jedilovag1

Egyeztetés

Telefonon kerestem őt egyeztetés céljából. Nem pusztán időpontot szerettem volna, hanem picit beszélgetni. Fura volt számomra, hogy több ízben is keserűen beszélt a munkájáról. Mikor rákérdeztem, mi a baj, elmondta, hogy ne tudjam meg, mennyi á... van, és azt éreztem, sok vendégében csalódhatott. De mivel én nem vagyok olyan, mint akikről beszélt, ezt ekkor nem tartottam fontosnak, így nem is fogtam gyanút. Egyeztettük a címet, a tarifákat, és az elvárásaimat, majd útnak indultam.

Megközelítés

A 70es trolival mentem, mert ez a környék azzal közelíthető meg. A megállótól két perc séta volt a megadott cím. Ami kamu volt! Nem is létezett olyan szám. Bolyongtam össze-vissza, de mivel nem vagyok ott ismerős, arra gondoltam, valamit nem jól nézek, valami elkerülte a figyelmem. De csak nem találtam a házat. Embereket voltam kénytelen megkérdezni, ők sem tudták. Még mindig nem Brendára gondoltam hanem arra, hogy tán elírtam, mikor diktálta. De sehol semmi. Végülis szégyenszemre felhívtam, hogy bocsi, de nem találom az X utca Y számot. Mondta, mert nincs is. Elővigyázatossági óvintézkedés. A francba… Vannak olyan lányok, akik azt kérik, hogy odafelé menet hívjuk fel őket egy bizonyos pontról, és csak ott mondja meg a címet. Ez egy marhaság. Nem tök mindegy, hogy az első beszélgetéskor, vagy menet közben mondja meg? Ha késes gyilkos vagyok, akkor így is, úgy is bejutok hozzá, csak 2 telefonomba kerül. Az ilyen hívj menet közben lányokat le szoktam tenni. Brenda ennél ravaszabb, ő kamu házszámot ad meg. Nekem ez nagyon nem tetszik, és mindez akkor derül ki, mikor perceken át tartó bolyongás után az ember elnézést kérően felhívja, hogy segítsen már, mert nincs Y szám. Végül elmondta a valódit, (ami eggyel odébb van... pff...)

Helyszín

Ez egy belvárosi ház, nagyjából az egyenépület típus. Belül rend van. Az előtérben lehet lecuccolni, majd Brenda bekísér balra egy szobába. Egy nagy kanapén ültünk le beszélgetni, ismerkedni. Elnézést nem kért, de elmagyarázta, ez a kamu címes dolog a netudjammeg milyen idióták miatt van, óvintézkedésként. Kb 5 percig hallgattam a negatív tapasztalatokat a többi srácról, és már az az igazság kezdtem is unni a dolgot. Hogy valaki a plázában hívta, hogy miért nincs otthon, és hogy az mit képzel magáról, meg hogy jelennek meg nála, de hogy szerencsére a keveset mutató fotói miatt a célközönsége általában idősebb, így a fiatal barmok többnyire békénhagyják, és a többi, és a többi. Arra gondoltam, akkor én elbúcsúznék, és fel akartam állni, de hirtelen a combomra tette a kezét. Ekkor végre úgy nézett rám, ahogy kell, kedvesen, csábosan, és az érintése is nagyon finom volt. Na mondom végre, tán nincs minden veszve, hagyjuk már a többi állatot, most legyünk mi ketten!

Hirdető külseje

Brenda arca nekem nem tetszett. A szemöldöke íve, és az arckifejezése nem szép. Viszont a haja selymesen omlik a vállaira, pompás keretet adva az arcának. A bőre is csodálatos, puha, illatos, és tiszta. Egyetlen egy tetoválás, egy szeplő, egy szőrszál, pattanás, begyulladt szőrtüsző nincs rajta. Az egyik legcsodásabb bőrű lány, akivel valaha voltam, olyan tiszta a bőre, mint a patyolat. Keblei nagyok, de enyhén gravitálnak, és a hasa sem olyan lapos, mint a fotókon látható, bár az egyiken így utólag látom, hogy inkább a jó beállítás takarja. De ezek nem zavarók.

Action

A combsimogatós dolog nagyon erotikus lett, én is viszonoztam, és olyasmi volt, amit egy 30as lánytól joggal várható, és amiért pont hozzá mentem. Úgy döntöttem, maradok. Megkaptam a türcsit, és lezuhanyoztam. Mikor kiléptem, a fürdőtől jobbra levő szobába mentem, ahol Brenda az ágy előtt várt. Lágyan ringatta a testét, finom előjátékba kezdtünk állva, csókolózva, simogatva egymást. Csodás volt! Imádom azt, amit ekkor csinált, ezt sok lány nem tudja: csábosan ringatta magát, majd háttal fordult nekem, és popsijával izgatta a szerszámom. Két kézzel öleltem át magam előtt, és összesimultunk, hátrafordította az arcát, és úgy folytattuk a csókolózást, majd elkezdett az ágyra csalni. Kipucsított popsija végig a farkamhoz nyomva, érzéki, lassú mozgással csalt centiről centire az ágyra, ahova mint egy hűséges kiskutya, követtem. Ez nagyon MILF trükk volt, imádom ezeket a nőies praktikákat, több nagyon nem is kell, teljes harci készültség! Na mondom, ez jóóó! Négykézláb maradt, a bráner mint egy dugvilla, a konnektorhoz nyomódva, zseniális volt Brenda. Összegabalyodtunk, majd leheveredett, és elkezdtem rajta dolgozni, de nagyon passzív lett. Közben nem simogatott, nem viszonzott semmit, állandóan a cicijét nyomta a számba. Hát foglalkoztam én vele, de gondoltam, akkor cseréljünk, mégiscsak én lennék a vendég, tessék kicsit kényeztetni. Fordultunk, felém került, és… nyomta a cicijét a számba. Ezt kezdtem unni. Szép a melle, nem vitatom, de nem szerettem volna az egész időt annak csókolgatásával tölteni, ő viszont nem igazán kényeztette az én testem. Úgyhogy kértem egy gumit, amit felhelyezett, behatoltam, letudtuk a dolgot, majd eljöttem. Csodás előjátékát nem feledem, de ez nem tudta felejtetni az aktus játékának elmaradását, a kölcsönösség hiányát, és a csalódást, amit éreztem.

Elszámolás

Előre. Tekintve, hogy minden extra szinte, igencsak borsosnak érzem a szolgáltatás minőségéhez képest. Az alap a pesti átlag alatt van, de mivel az szinte semmit sem tartalmaz az aktuson kívül, a csomag kényszerűen bővítendő, ami után bizony egy masszív ajándék kerülhet az asztal szélére.

Problémák

Felejthetetlen légiutazás helyett egy sima charter járatot kaptam. A stewardess nagyon csinos, de ritkán szolgál fel, és akkor is nekem kellet inkább etetni a saját p.... A járatot semmiképp nem mondanám fapadosnak, de az elsőosztálytól bizony messze van. Az együttlét nem volt rossz, de nem volt jó sem. Annak tükrében, hogy volt már rossz-nak minősített beszámolóm, ahhoz képest ez jó volt, de másokhoz képest viszont gyengusz. Sajnálom, de nem tudom jónak minősíteni, sokat filóztam, de nem érdemel jó minősítést. Kár, hogy mint ahogy jóból van 5 féle, a rosszat nem lehet ugyanúgy többféleképp minősíteni, mert akkor különbséget tudtam volna tenni, de így sajnálattal, de rossznak értékelem, bár igazából inkább csak nem volt jó.

Brenda, jó szexpartner

  master

Egyeztetés

Mivel a listámon már régóta előkelő helyen szerepelt Brenda, ezért most, hogy hosszabb ideje szabadságon vagyok úgy döntöttem, hogy meglátogatom. A telefonos egyeztetés a második próbálkozásra simán ment. Teljesen jól és kedvesen elmondott mindent. Lefixáltunk egy időpontot ami mindkettőnknek megfelel. Szóval az egyeztetés simán ment.

Megközelítés

Mivel úgy gondoltam, hogy a helyszín könnyen megközelíthető BKV-val, ezért ezt választottam, nem akartam a parkolással bonyolítani a dolgot. Utólag jó választásnak bizonyult, mert tényleg egyszerű odajutni kocsi nélkül is.

Helyszín

A ház normális kinézetű, a lakás pedig teljesen jó. A körülmények jók, rend és tisztaság, a fürdő rendben valamint tök jó berendezés. Erre sem lehet panasza senkinek.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, sőt nekem jobban is tetszett. A fotók jól visszaadják a testi adottságait és az arca is szép, a mellei is tetszettek. Kedves volt és mosolygós valamint az elejétől kezdve közvetlenül viselkedett.

Action

Megérkezés, ő szexi cuccban fogadott (nagyon bejött a látvány:-), aztán be a lakásba. Az elején némi csevegés erről-arról, aztán megbeszéltük a részleteket. Normális és intelligens lány, már látszott az elején is. Aztán a részletek átbeszélése után fürdő, majd elkezdődött amiért jöttem. A teste nekem nagyon tetszett, először egy kis felderítés erre-arra, majd a punciját kezdtem kényeztetni. Ez tetszett neki, aktívan közreműködött a dologban és a hangokból úgy vélhető, hogy élvezte is. Miután cseréltünk ő következett. Franciája nagyon jó volt, ügyesen használta a száját és pont annyi kezezés volt a dologban ami még élvezetesebbé teszi a dolgot. Majd egy idő után kértem a védőfelszerelést. Elölről kezdtük, ekkor a melleivel is foglalkozhattam, majd lovaglás (itt szintén feltárulnak a keblei adottságai:-) és még egy két póz kipróbálása után egy hatalmasat élveztem. A szexben egyaránt volt közreműködő, de volt irányító is. Egy kis levezető beszélgetés a végén mindenféléről.

Elszámolás

Szokásom szerint az elején történt. Teljesen korrekt volt a dolog. Nem tapasztaltam TP-t.

Brenda, jó szexpartner

  nemlehet41

Egyeztetés

Gyorsan találtunk is időpontott h találkozhassunk,nem is gondoltam h ilyen gyorsan fog menni!

Megközelítés

Nincsen messze a nyugatitól könnyen odalehet találni , és megközelíthető is !

Helyszín

A lakása szépen be van rendezve és megy is a stílusához

Hirdető külseje

Teljesen úgy nézz ki mint a képeken megfelelő!

Action

 Fekete fehérneműben várt!Erotikusan levette a melltartóját, majd kicsi simogatás után ledöntöttem őt az ágyra. Egyszerűen nem bírtam betelni a teste látványával. Felváltva csókoltam ajkait, nyakát, melleit. Ő eközben ott simogatott ahol ért és halk nyögdécselős hangokat hallatott. Aktív részvevő volt. Ezután bugyi le, és megkóstolhattam a punciját. Legalább **-** percig nyaltam-faltam szemből, majd hátulról. Nagyon tetszett, ahogy a popsiját riszálta közben, és egyre jobban nyomta rá a nyelvemre. Puncija nagyon finom. Aztán helycsere, én mentem alulra. Brenda nagyon jól csókol, imádtam, ahogy a testemen végigjár a nyelvével. Amikor már nem maradt csók nélküli pont felül, rátért a főnökre odalent. Franciája tökéletes. Ajkaival nagyon profin körbeölelte a dákóm. Pár percig így kényeztetett, majd gumi fel. Ő ment alulra én pedig fölé hajoltam és beimponáltam a szerszámot. :) Az aktus lassan kezdődött. Élveztem ahogy közben simogatott, és nagyon tetszett, hogy kereste a szemkontaktust is. Igazi barátnős érzés volt. Majd teljesen ráfeküdtem - vigyázva, hogy ne nyomjam össze :) - és egyre hevesebb tempóra kapcsoltam. Ő csapkodta közben a fenekem. Úgy éreztem magam mint egy igazi BIKA. Majd derakamnál átkarolt a lábaival, Én pedig közben kényeztettem nyakát és melleit. Végülis valahol ** és ** perc közötti ideig bírtam és teletöltöttem a védelmi felszerelést. Ezután hozott nekem még * narancslevet, beszélgettünk még vagy fél órát. Aztán zuhi és elköszöntünk egymástól. Összegezve: Nagyon kellemes egy órát töltöttem el Brendával. Minden téren azt kaptam amit elvártam. Lesz mit mesélnem a barátnőmnek, ha hazaérek. Valóraváltottam a szexuális fantáziáját és közben nagyon jól éreztem magam

Elszámolás

Amit a telefonban megbeszéltünk ,bár és fullos órát kértem

Brenda, jó szexpartner

  Szürkefarkas

Egyeztetés

Nagyon kedvesen tájékoztatott a részletekről, címet adott és már indultam is.

Megközelítés

Könnyen odataláltam, fizetős parkolóházban hagytam a kocsit.
Aki bkv-val jön annak még könnyebb dolga van.

Helyszín

Már kívülről is szép volt a ház, a lakás hangulatos a célnak berendezve.
Rend és tisztaság fogadott.

Hirdető külseje

Egyből felismerhető, csodálatos vonásai vannak. Nagyon kedves és mosolyog!

Action

Kis szexi textil borította mikor megérkeztem. Bevezetett a szobába. Kis beszélgetés, majd fürcsi. Nagyon kezdeményező típus, és igazi barátnő. Odafigyel mindenre.
Kis előjáték után egyből támadtam, amire Brenda elkezdett hanhgosabban szuszogni, ami lassan nyogdécselésbe ment át. Isteni a franciája, irányító típus. Hátulról lett végem. 

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint, előre. Amit az alapban ír, azt be is tartja!

Brenda, jó szexpartner

  papamaci214

Egyeztetés

Második, harmadik hívásra sikerült elérnem, kedvesen tájékoztatott a feltételekről, sikerült is egy közös időpontot találni a randinkra :-)

Megközelítés

Belvárosi utca, kocsival, BKV -al könnyen megközelíthető, parkolóház a közelben.

Helyszín

Új építésű lakás, maximális rend és tisztaság, szépen, hangulatosan berendezve, szóval tökéletes.

Hirdető külseje

A képek tökéletesen a valóságot mutatják, az arca ugye nem látszódik a képeken, de senkit nem érhet csalódás, szép, ha az utcán láttam volna meg először, biztos, hogy megfordulok utána :-) Emelet kedves, mosolygós, ja és szexi fehérneműben fogad :-). Nagyon bejövős :-)

Action

Mint írtam, szexi fehérneműben fogad, köszönés, cipő az előtérben lehúz, bekísér nappaliba, apró ajándék átadása. A nappaliban beszélgetést kezdeményez, de időhúzás szempontjából, hanem hangolódás céljából! Beszélgetünk, itallal (alkoholmentes) kínált, persze itt Brenda már simogat, ráhangolódás tökéletes :-). Gyors fürdés, majd be a szobába. A szexben kezdeményező, finom, határozott, kezdeményező is. Több pózban is szeretkeztünk, szerintem a kedvenc póza a kutyus :-).
Amikor nem szeretkeztünk, akkor beszélgettünk, intelligens értelmes hölgy!

Elszámolás

Szerintem nagyon korrekt az ajándék mértéke. Előre kérte, de végig ott maradt ahova letettem.

Brenda, jó szexpartner

  horgas

Egyeztetés

Sokadik alkalommal voltam, így ismer és könynen ment.

Megközelítés

Szűk berlvárosi utca, szerencsére parkolóház a szomszédban, BKV is 2 percen belül

Helyszín

Csak dícsérni tudom, diszkrét újépítésű kéró, nőcis lakás, mnden a helyén, igazi belvárosi kéjkuckó.

Hirdető külseje

Szép, mosolygós, kedves, és azok a szexi cuccok, aikben mindig fogad... hmmm

Action

Minden tökéletes. Fürdő után felajzva vár és rögtön nekem esik, kérésére marad a szexi ruciban :) nf szinte tökéletes, kár hogy nincs nfvsz, az lenne a csúcs.... miután madnem a szájában végzem gumi fel és heves lovaglás, majd el. beszélgetős cirógatásos ráhangolódósá következik ami szinte végig a szexről szól, kihívó, jó kedvében volt amikor ott voltam. Kérésemre újból kényezteteni kezdi az ezredest, ami hamar eredménnyel jár, majd fordulás és hátsó támadás - na ez nem semmi! Pár perc után nyögdécsel, majd hanyattfekszik, gyönyörű harisnyás lábait felteszi a vállamra és kiterüve adja meg magát - másodszorra. Pihegés, semmi siettesés, nyugis befejezés. A 10-eshez egy picit több kéne....

Elszámolás

Nem olcsó, de ez érződik is a szolgáltatás minőségén. Elmondása szerint azért van piac felett, hogy csak a minőségre vágyók engedhessék meg maguknak. Okos megfontolás!

Brenda, jó szexpartner

  bytton

Egyeztetés

Elérni, egyeztetni vele nem volt nehéz. Meg is lepődtem, hogy ennyi pozitív beszámoló után a hívásom után másfél órával már találkozhatunk is.

Megközelítés

Belvárosi cím, így tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető.

Helyszín

Az eddigi beszámolók már annyira valósághűen leírták a miliőt, hogy nem jut eszembe semmi további plusz információ.

Hirdető külseje

Egy tökéletes alakú hölgy, a képek jól mutatják az adottságait. Mivel a vélemények szigorún szubjektívek engedtessék meg nekem, hogy egy apró kritikát fogalmazzak meg az arcával kapcsolatban. Nekem sikerült némi markáns vonást is felfedezni rajta... Természetesen ez semmit sem jelent, csodásan éreztem magam vele.

Action

Az elején egyeztettük ki, miért érkezett. Hangsúlyozta, hogy minden a szimpátián múlik. Egy darabig még dumáltunk (gyűjtöttünk szimpátiát, ráhangolódtunk), majd libasorban el fürödni. Először én nyaltam-faltam, nem tudtam betelni vele. Sikerült látható, hallható reakciókat kiváltanom, de a csúcsra eljuttatnom nem. Ő következett, hanyatt fekve hegyezte a cerkát. Nagyon izgató volt. Sokáig nem is bírtam volna, ezért először papás-mamással, majd kutyival folytattuk. Hatalmas élmény volt úgy közeledni hozzá, hogy közben láttam ringó farát, hogy kapaszkodhattam csodás melleibe. Messzemenőkig figyelembe vette kívánságaimat az előre megdumált határokon belül. Akció után még simogatás, kötekedő, csipkelődő tere-fere.

Elszámolás

Csak a csókot választottam extraként, ennek megfelelően volt az ajándékozás is, melyet nem éreztem túlzónak és összhangban volt az előre egyeztetettel. Sajna, annyi szimpátiát nem tudtam ébreszteni, hogy az ajándékomat a távozáskor tehettem volna le.

Brenda, jó szexpartner

  brad pitt01

Egyeztetés

Többször is voltam már Brendánál, általában elérem őt telefonon, vagy ha mégsem, akkor vissza szokott csörögni nekem.

Megközelítés

Én általában földalattival megyek, közel van a kéró az Operához, onnan 2 perc gyalog, gondolom, h. aki kocsival megy, annak nem egyszerű a parkolás.

Helyszín

Nekem nagyon tetszik a lakás, látszik, h. Brenda rendben tartja, mindig tisztaság fogad!

Hirdető külseje

Brenda külsejéről csak jókat mondhatok, különösen ami a melleket illeti, nagyon szép formásak. Nekem az arca is bejön, s mivel én elég magas vagyok, ezért örülök, h. ő az átlagosnál magasabb nő. Olyan hölgy, aki után sokan megfordulnak az utcán! A szép külseje mellett azonban nagyon kedves, már sokszor találkoztunk, s bármiről el lehet vele beszélgetni.

Action

Sok nővel szeretkeztem már, róla csak jókat írhatok! Én szeretem, ha hosszú az előjáték, nagyon jól kényeztet a kezével és a nyelvével is... Nagyon szeretem, amikor a fenekével izgatja a farkam, majd hagyja, h. utána én kényeztessem. Amikor a nyelvemmel izgatom a csiklóját, el is élvez. Szeretem a változatosságot, úgyhogy legutóbb azt szerettem volna, ha a konyhában szexelünk, így is történt. Mind a ketten elszálltunk, utána megszólalni ia alig tudtam... Mellette nem sokat nézném a tévét, az biztos!

Elszámolás

Egy szóval: korrekt.

Brenda, jó szexpartner

  soulknock

Egyeztetés

Többször voltam már Nála, már ismerősként veszi fel a telefont. Nagyon egyszerű Vele időpontot egyeztetni, és szerencsére este később is fogad vendéget, ami lényegesen megkönnyíti a dolgot.
Legutóbb a délelőtti órákban voltam nála.

Megközelítés

Ennél központibb helyet már csak akkor tudnék elképzelni, ha a Deák tér közepén rendelne :). 3-as metró vonalán, az Arany János utcai megállótól 2-3 perc séta, eltéveszthetetlen. Bár a parkolás fizetős, de ez ezen a környéken szinte sehol sincs másképp.

Helyszín

Újépítésű házban található Brenda, bejutás diszkrét. A liftből kilépve szó szerint 2 lépés az ajtó.
A lakás pici, hangulatos, elképesztő rend és tisztaság uralkodik mindenhol. Fürdő is ennek megfelelően ragyog, sok tusfürdő, és nagy, finom illatú törülköző áll a vendég rendelkezésére.
A tett helyszíne egy kis szoba, amiben egy annál nagyobb franciaágy hívogatja az embert. Jól el lehet rajta férni.

Hirdető külseje

Ha valaki az igazán szép arcú, eszméletlen jó alakú, de nem a csontsovány alkatú lányokat keresi, akkor Brendánál a legjobb helyen jár. Én egy szóval így tudnám jellemezni: tutajos ;). Olyan nő, aki után szerintem még a nők is megfordulnak az utcán.
Brenda kisugárzása, személyisége is magával ragadó: vidám, jó humorú, vagány, intelligens, kacér nőnek ismertem meg, akivel szex után lehet és érdemes is egy jót beszélgetni, mert teljesen feldobja az ember hangulatát.

Action

Azért szeretek Brendához visszajárni, mert tudom, hogy nála nem fog csalódás érni semmilyen téren.
Megérkezésem után a nappaliban, a heverőn beszélgettünk egy kicsit, nagyon jó, hogy ráhangolt a dologra, nem pedig rögtön elzavart  fürödni. Szexi fehérneműben fogadott, amit a heverőn beszélgetve le is fejtettem róla. Eszméletlen finom illatú és selymes tapintású bőre van, a csókja pedig lágy, érzéki.
Fürdés után a szobában folytattuk. Az ágy mellett állva csókolóztunk és simogattuk egymást. Majd négykézláb az ágyra ereszkedett, feltárva ezzel csodálatos formájú fenekét. Nekem sem kellett több, mögé kerültem és nyelvemmel megízleltem a popsiját. Ez hallhatóan tetszett neki, én is éreztem, hogy kezd megjönni az ihlet. Fordulás után a punciját kezdtem el kényeztetni. Gyönyörű, pici, kislányos puncija van, élvezet nyalni. Közben lágyan nyögdécsel, és szépen benedvesedik. Lábával hol a hátamat simogatja, hol pedig utat keres az egyre keményedő farkamhoz, és azt simogatja lábfejével.
Ezek után én az ágy mellé álltam, Brenda pedig az ágy szélén ült, és így kezdett el franciázni. Nem volt sok dolga, mert ekkor már kőkemény volt a farkam. Nem nyafog, lehet tolni rendesen, saját tempót diktálva. Időnként lassítottunk, ekkor a nyelvével játszadozott a farkamon, és obszcén kifejezésekkel hergelt, amit én nagyon szeretek.
A gumi felhúzása után hátulról támadtam meg, gyönyörű látvány volt, ahogy a farkam egyre beljebb csúszik a forró, szűk puncijába. A menet közben vadítóan homorított hátában gyönyörködtem, popsiját markolásztam. Ahogy én is egyre gyorsabbá váltam, Brenda is egyre ütemesebben nyögdécselt. A válla fölött kacéran hátranézett rám, pont amikor már a robbanás határán voltam. Nem is kellett sok, hatalmasat élveztem.
Teljesen kielégülve heveredtem el az ágyon, Brenda mellém feküdt, és így beszélgettük el a hátralévő időt. Bár lehetőség lett volna még egy aktusra, az első annyira kivette az erőm, hogy éreztem, a második már nem biztos, hogy összejönne. Különben is, Brendával beszélgetni is külön élvezet, nem pedig erőltett fecsegés.
Az időt valamennyivel túl is lépve távoztam Brendától, mind lelkileg, mind testileg felüdülve.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt, az előre megbeszéltek szerint. Nem vállal mindent, ami nekem fontos, azt viszont igen. Azt is tisztelem benne, hogy határozottan tudja, hogy mit lehet vele megtenni, és hol van az a határ, amit már nem lehet átlépni. Szerintem, ez igazi nőre vall. Nem szeretem, ha valaki az anyagiakat veszi csak figyelembe, és ezért bármit elvállal. Brenda nem ilyen, és ezt becsülni is kell benne.

Brenda, jó szexpartner

  lexluthor

Egyeztetés

Most mindkettőnktől több összehangolást kívánt ugyan, de ezúttal is megtaláltuk a megfelelő időpontot, hogy találkozzunk.

Megközelítés

Ennél simább aligha lehetne. 3-as metró egyik megállója, onnan aztán néhány zebrán át, majd egy utcánál befordulni, s néhány méterre meg is található az épület, amelyet könnyedén lehet azonosítani.

Helyszín

A Brenda által biztosított találkahely továbbra is maximális elégedettségre ad okot, tekintetbe véve az otthonosságot, a rendet és higiéniát, s nem utolsó sorban a funkcionalitást: minden adott, hogy az intim együttlét közege is osztályon felüli legyen.

Hirdető külseje

Brenda vénuszi szépségének ecsetelése úgy érzem, hogy szókincsem és kifejezőkészségem határait ostromolja – ha tehetném, inkább márványszobrot mintáznék Róla, s ahogy már említettem Neki, ez esetben le lehetne váltani a milói Vénuszt. Mindig nagy örömmel borítom be csókokkal és/vagy simogatom végig Brenda egész testét: finom ajkaitól és dús kebleitől kezdve gömbölyű popsiján és gyönyörű punciján át bársonyos hátáig, selymes combjaiig és csábító lábfejeiig. Aligha véletlen, hogy bármily izgató fehérneműben jelenjen is meg, e kellékek nem maradhatnak túl sokáig rajta :)

Action

Beszélgetésünket követően – illetve részint közben is – nem teketóriáztunk sokat, s szépen csókolózásba fogtunk, hogy miután Brenda megszabadított a ruháimtól, letusolhassak, és aztán minél több időt tölthessünk az ágyban :) Tisztálkodásomat követően már a nappaliban megkezdtem Brenda bájainak felfedezését a kezemmel, miközben összesimultunk, s hamarosan a hálószobában folytattuk. Szokásomnak megfelelően Brenda testén egyszerre igyekeztem kezeimmel és ajkammal-nyelvemmel tenni mindazt, amiről úgy éreztem – illetve éreztük –, hogy tennem kellene, s miután (nagy nehezen) el tudtam szakadni többek között popsija és keblei kényeztetésétől, csodás punciját kezdtem el orálisan kényeztetni. Az eredmény mindkettőnknek örömére szolgált ;-) Ezt követően Brenda vett kezelésbe engem, s együttlétünk innentől néhány olyan – számomra legalábbis – vadabb mozzanatot is tartalmazott, ami igencsak ösztönzött engem is. Ennek jegyében az aktusra hátulról került sor, így kezdtük s így is fejeztük be: az együttlétünk intenzitása ugyanis olyannyira fölfokozódott, hogy rövidesen – amennyiben megengedhető ez a kissé harsányabb kifejezés – egy keményebb dugásba torkollott, melynek csúcspontján fantasztikusat élveztem Brenda puncijában. ;-) Az aktus után még beszélgettünk valamennyit, illetve továbbra is simogattam Brendát, amit én is határozottan élveztem, és Ő is.

Elszámolás

Teljesen rendben, mint eleddig mindig, és számomra továbbra is amit kapok, az messze többet ér, mint amennyit cserébe adok.

Brenda, jó szexpartner

  lexluthor

Egyeztetés

Szokásom szerint pár nappal előre egyeztettem Brendával, és gond nélkül lefixáltuk a mindkettőnknek legmegfelelőbb időpontot.

Megközelítés

A 3-as metrónak köszönhetően meglehetősen problémamentes; az egyik megállótól a tett helyszíne már csak néhány perc séta a (remélhetőleg később kevésbé szeles) tavaszi időben.

Helyszín

A lakás ideális az ilyen légyottokhoz, s már a tisztaság és a rendezettség is – amit minden egyes látogatásomkor tapasztaltam – tanúskodik Brenda igényességéről. A hangulat otthonos, szépen és ízlésesen berendezett találkahelyről van szó.

Hirdető külseje

Brenda kivételesen gyönyörű nő. Ha lenne hozzá tehetségem, a legszívesebben aktképet festenék róla, vagy valamilyen verses formában énekelném meg, hogy milyen szép az arca, milyen selymes a haja, milyen édes az ajka, milyen bársonyos a bőre, milyen csodásak a mellei, milyen izgató a popsija és milyen ellenállhatatlanok a lábai. S mindezt a gyönyörűséget Brenda rendszerint még ínycsiklandozóbbá teszi pazar fehérneműivel – most például olyan fekete színű, rózsaszín szegélyes melltartóban és bugyiban várt, amiket rendkívül érzékinek találtam, már ameddig közösen meg nem szabadultunk tőlük ;-)

Action

Beszélgetésünket követően a nappaliban kezdtük az összesimulást, már ott egymásra hangolódtunk, s miután lezuhanyoztam, a dolgok még intenzívebbé váltak. A hálószobában immár mindketten meztelenül gabalyodhattunk össze; ezúttal is fantasztikus volt végigcsókolni és végigsimogatni Brenda testét, tetőtől talpig. Ez a tevékenységem – értelemszerűen – abban érte el csúcspontját, hogy Brenda finom punciját kényeztettem, s a nyelvjátékom igencsak jólesőnek bizonyult mindkettőnknek. Ezt követően Brenda kényeztetett engem az ajkaival, remekül csinálta; majd ezután a legintimebb módon lettünk egymáséi. Habár nekem talán már volt hosszabb is az aktivitásom, egy ilyen lehengerlő szépség puncijában lenni és elélvezni – továbbra is – egy szeletke mennyország :-) Az utójátékot, ahogy simogattam még Brendát és beszélgettünk, ugyancsak nagyon élveztem, illetve – élveztük ;-)

Elszámolás

E téren aligha van már tárgyalnivalónk, minden a legnagyobb rendben, és az élmény – számomra – továbbra is toronymagasan felüllicitálja az ellenértéket.

Brenda, jó szexpartner

  soulknock

Egyeztetés

Időpontot nagyon könnyű volt egyeztetni. Ő veszi fel a telefont, készségesen elmagyarázza a lehetőségeket, és útbaigazít. Még aznap estére kaptam időpontot.

Megközelítés

Pofon egyszerű odatalálni. Metrótól 2 perc, ha valaki autóval megy, annak parkolóház van a közvetlen szomszédban.

Helyszín

A lakás igazi légyottokra alkalmas kis szerelmi fészek. A szobán kívül egy amerikaikonyhás nappali és a fürdő van. A szobát szinte teljesen elfoglalja a nagy franciaágy. Az ágy melletti kis állványon gyertyák égnek. Az egész lakás rendkívül hangulatos, szinte az otthonosság érzetét kelti, teljesen feloldódik benne az ember. A tisztaság pedig egy külön kategória. Én is szeretem a rendet és a tisztaságot, de ilyen higiéniával ritkán találkozom. Ha azt kérné, hogy a földről egyek, minden további nélkül megtenném. A fürdő is ennek megfelelően ragyog, több tusfürdő áll a vendég rendelkezésére.

Hirdető külseje

Brenda külsejéről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Mások vagyonokat hagynak a plasztikai sebészeknél, hogy olyan alakjuk legyen, mint neki. A Jóisten bizonyosan jókedvében teremtette őt. Ott domborodik, ott hajlik, ahol kell, bárhová nyúl rajta az ember, színtiszta élvezetet jelent.
Az arca is gyönyörű, igéző szemei vannak, szép, selymes, hosszú haja, a bőrének pedig eszméletlen finom illata.
A képeken látható rózsaszín szegélyes szexi fehérneműben, és combfixben fogadott.
Külön tetszett az, hogy Brenda nem mutat meg semmit a képein, csak sejteti mindazt a gyönyörűséget, ami várhat arra, aki meglátogatja.

Action

Megérkezésem után a nappaliban hellyel és üdítővel kínált, majd ő is mellém ült  a heverőre. Már ott el lehet kezdeni simogatni, feltérképezni domborulatait, miközben egy jót beszélgetünk. Megjegyzem, nem először voltam nála, ismerősként már az elejétől fogva oldott volt a hangulat, de úgy emlékszem, hogy az első találkozásunkkor is végtelelnül kedves és nyitott volt felém.
Zuhanyzás után a nappaliban várt. A hi-fiből halk zene szól. Már itt elkezdtünk ismerkedni egymással. Tetszett, hogy nem rögtön az ágyon kezdtünk. Nagyon finoman csókol, közben kibontottam a fehérneműből és a melltartóból, majd elkezdtem felfedezni az észveszelytően gyönyörű melleit. A szobába érve a maradék ruhát is lefejtettem róla, majd nekem háttal, négykézláb ereszkedett az ágyra. Kerek popsija gyönyörű látvány, nekem se kellett több, mögé kerültem, és felváltva nyaltam a punciját és a popsiját. Mikor hanyatt fordult, tovább kényeztettem nyelvemmel. Nagyon finom, kicsi puncija van, jól lehet kényeztetni, és az sem mindennapi látvány, mikor felnéztem a combjai közül, és láttam, ahogy tekereg, simogatja a melleit. Mindezt elképesztően szexi nyögésekkel kíséri. Kisvártatva ő következett, és adott számot franciatudásáról. Nagyon finoman csinálta, időnként a cicijével simogatta a farkam. Mikor már teljesen megkeményedtem, gumit húztunk, és hátulról támadtam. Miközben dugtam, markolásztam a popsiját, ő pedig nyögdécselt. Nem kellett sok hozzá, hatalmasat élveztem.
Ezek után odabújt mellém, és beszélgettünk. Nagyon kellemes, intelligens, temperamentumos hölgy Brenda, aki, nem utolsó sorban, nagyon jó humorérzékkel van megáldva. Annyira jó vele beszélgetni, hogy nem is erőltettem a második menetet. Ritkán találkozni ennyire vagány, céltudatos és okos nővel, mint amilyen ő.
Mikor távoztam, már jócskán túlléptük az előre megbeszélt időkeretet, de nem siettetett semmit, látszott rajta, hogy többre értékeli azt, ha megelégedve távozik a vendég, minthogy futószalagon jöjjenek.

Elszámolás

Az elszámolás korrekten történt az előzetesen megbeszélteknek megfelelően. Bizonyosan vannak nála kedvezőbb árfekvésű lányok, meg olyanok, akik több mindent vállalnak, viszont ő tisztában van vele, hogy mennyit ér, és nagyon is becsülni való dolog, hogy nem hagyja, hogy bármit lehessen vele csinálni.

Brenda, jó szexpartner

  zoo001

Egyeztetés

Felhívtam reggel és szerencsémre rögtön fogadni tudott. 10 perc múlva már nála voltam. Semmi kifogás, hogy még várjak fél órát amíg elkészül... Azt hozzáteszem, hogy visszatérő vendég vagyok.

Megközelítés

Parkolás a szomszéd garázsban problémamentes.

Helyszín

Én még a Jókai utcában voltam nála, de ez a lakás még annál is szebb. Abszolút csillagos ötös. Modern, igényes és tisztaság mindenhol.

Hirdető külseje

Itt biztosra mentem. Kb 1 éve voltam nála és azóta semmit sem változott. Gyönyörű mellek, szép arc és az a popsi... Gipszbe kellene önteni!

Action

Fullos órára neveztem be és nem bántam meg. Csak a legjobbakat tudom elmondani. Kezdeményező, vadító és észbontó. Mindkét lehetőséget kihasználtam és ezt neki köszönhetem, mert a második, hát legyünk őszinték nem mindig jön össze. De hát ki tudna ellenállni a látványnak mikor térdelve az ágyrácsba kapaszkodik és a popsijával izgat... Semmi gépiesség és finyáskodás. Engedi és szereti ha kényeztetik amit ki is használtam.
 

Elszámolás

Teljesen korrekt az ár is és az is amit vállal. Nincs sem infláció mire odaérsz sem pedig a szolgáltatás hiánya.

brenda, jó szexpartner

  kanu

Egyeztetés

párszor hivtam kellemes kedves hangja volt

Megközelítés

az opera felé könnyű volt megközelíteni bárhogy

Helyszín

kivül belül új a lakás tiszta fürdő kényelmes ágy minden perfekt

Hirdető külseje

csodálatos arc modell alkat eredeti gyönyörű cicik formás popsi és csodálatos hosszú harisnyás lábak minden tökéletes

Action

fullos programot kértem előjáteknak nf-et kértem lágyan csinálta
majd én kényeztettem a punciját popsiját egyaránt. csodlatos ízvilág.
több pózt váltogattam mindent készségesen megcsilnált profi szakmunka.
A második menet előtt csokolgattam kényeztettem a lábait majd ismét több pozban folytattuk.perfekt.

Elszámolás

előre korrekten amit megbeszéltünk betartotta.

Brenda, jó szexpartner

  johnspartan007

Egyeztetés

könnyen, rugalmasan, akár hétvégén is, telefonos nincs, ha nem veszi fel, később diszkréten visszacsörög

Megközelítés

Arany János u.-hoz közel.

Helyszín

Mindig tiszta törölköző, fertőtlenített zuhanyzó, minden vendégnek saját, új papír kilépő a zuhiból. tusfürdőből választék bőven, rend, tisztaság a lakásban.

Hirdető külseje

Adatoknak megfelelő magas, karcsú alkat, szép arc. tulajdonképpen nem értem miért nem dobja fel a kereső a nagymellű lányok között, szerintem bombasztikus formájú cicijei vannak. kicsit szolizott, ápolt bőr, formás láb, vékony boka, szerintem modell alkat lehetne. a combfix és a szexi fehérnemű emeli a hangulatot.

Action

Erotikus előjáték, NF-t én sehol nem kérek, de nála kellemes a védőeszközös is. nekem eddig misszionárius vagy hátulról volt, mindig happy enddel a végén :)

Elszámolás

Nincs trükközés, előre egyeztetés, korrekten.

Brenda, jó szexpartner

  Kindguy

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont, gyors előzetes menü, pontos időpont egyezteés, gyorsabban nem is lehetne.

Megközelítés

Fél óra múlva ott voltam, a navi pont a ház elé vitt, egy telcsi, kapucsengő és már nyilt is a kapu

Helyszín

Abszoplút tökéletes, normál berendezés, tisztaság fogadott.

Hirdető külseje

A képeken ő van

Action

Minden az előzetes megbeszélés zajlott, talán kicsit gépiesen, dehát úgy is hirdet, hogy sztyui, ott meg nagy rendnek kell lenni, helyet elfoglalni, biztonsági öv be, motor be, orral fel és irány az ég.

Elszámolás

mondom, minden korrekt.

Brenda, jó szexpartner

  lll43

Egyeztetés

Az adatlapján megadott időpontban, mobilon, sms-ben egyaránt könnyedén elérhető. Mindig személyesen lehet vele beszélni. Hangja bársonyosan kedves. Az utazás vele, már itt elkezdődik…..

Megközelítés

Belváros, tömegközlekedéssel vagy autóval egyszerű megközelíteni. Nemi gondot maximum a városi dugó jelenthet, cserébe viszont a bejárat közvetlen közelében van egy parkolóház, mely biztosítja a tökéletes diszkréciót, hiszen kíváncsi szemek nélkül közelíthető meg a kaputelefon.

Helyszín

Új építésű társasház az igényesebbek közül. Már a lépcsőház is tiszta, kíváncsi szemektől mentes (nincs ide néző ablak, lakás, vagy gang). Feljutás lifttel, melyből szinte a lakásba lehet lépni (2 lépés). Nem először járok itt, de eddig egy idegennel futottam össze. A lakás igényes, hangulatosan berendezve, tisztaság minden szegletében. Sok nagy méretű törülköző és bőséges kínálat található a modern zuhanyzókabinos fürdőszobában. Talán egyetlen apró probléma lehet, az egyébként új és kényelmes ágy időnkénti nyikorgása.

Hirdető külseje

Na, a beszámolóm eddigi soraival meg volnék. Innentől leszek bajban. Hiszen a saját érzelmeimtől független (elfogulatlan), menedzseri jellegtől mentes képet szeretnék adni minden kedves olvasónak, ezért igyekeznem kell majd, hogy megfelelően tárgyilagos maradjak, és senkit ne vezessek félre.

Szexis fehérneműben fogad, melynek hatása sohasem marad el. A fotókon látható összes ruhadarabot sikerült már élőben látnom. Nekem talán a stewardess szerelés a kedvencem, bár mindig hamar megszabadulunk tőle, de igazság szerint, számomra mindegyikben lenyűgöző.

A külső, a szépség, az ideális NŐ, mindenkinek, minden korszaknak más és más. Van, akinek az alacsonyabb, valakinek a magasabb, egyeseknek a vékonyabb másoknak a husibb hölgyek tetszenek. Én viszont tudom, hogy a képek 1000%-ban mutatják a leplezetlen valóságot. Brenda magas, karcsú, nőiesen formás gyönyörű nő. Nem egy "csitri", túl van a húszon, de harmincnál szerintem, nem több. Igazi érett, józan gondolkodású, igényes NÕ.

Ha az igazi NŐ-t látod benne, és akként is viselkedsz vele, akkor kisugárzásával elvarázsol. Kedves mosolya, igéző szemei könnyen álmatlan éjszakákat okozhatnak. Aki üres fejű szolgáltatót keres, állati ösztönei kielégítésére az ne őt látogassa meg.

Action

Aki, a pénzemért mindent felfogással látogatja meg, nem biztos, hogy partnerére talál benne.

Tudom, hogy sokakban megütközést keltehetek, hiszen többen gondolják úgy, hogy elég nekik otthon a feleségüket, vagy barátnőjüket körbeudvarolni, és itt a lányok között pont ezt a kínt igyekeznek elkerülni. De azért jó, ha mindenki tudja (és ha kedves olvasó, a képek alapján, a lakás igényességét látva, illetve az első pár perc után nem világos számodra, itt egy kicsit többet kell adni, de többet is lehet kapni) hogy Brendánál igazi szeretkezésben lehet részed, ha hajlandó vagy megfelelő módon hozzá állni. Számomra, az igazi sex akkor teljesedik ki, ha mind két fél örömét leli benne. Ezért ha Brendának megfelelő figyelmet szentelsz, olyan élményekben lehet részed, melyet halálos ágyadon is életed nagy pillanatai közt fogsz emlegetni (hogy gépies lenne, vagy kelletlen, undok? Aki ezt állítja, szerintem előbb nézzen magába). Lehet, hogy elfogultsággal vagyok vádolható, de ezt tapasztaltam már az első alkalommal is Brendánál, nem csak a sokadik után.

Mivel Brenda egy igazán őszinte, magára, és partnerére egyaránt igényes, nem megjátszós nő, ezért ha ápolatlan vagy, vagy durva, ne sok jóra számíts. Talán hiba, hogy az adatlapján a vállalt szolgáltatások közt nem szerepel feltételként a szimpátia esetén megjegyzés, de ismerve Őt, szerintem nagyon toleráns, így csak igen szélsőséges esetekben lehet nála kicsapni a biztosítékot.

Elszámolás

Soha sem nézi az órát, ha ott vagy csak rád figyel, telefonjait lehalkítja, csak a tied. A kért összeg a konkurenciához képest teljesen átlagos, a kapott élményekhez képest, jelentéktelen.

Brenda, jó szexpartner

  Mikkakakka64

Egyeztetés

Az időpont egyeztetés egyszerü,telefonon.Kedves hangja van.

Megközelítés

A megközelités egyszerü,de egy kicsit nehézkes nappal a parkolás,de bárhol állsz meg/még ha messzebb is/,tuti fizetős lévén,hogy a belváros része.

Helyszín

A ház szép,újépítésü/ez ritka a belvárosban/,a lakás is OK.Higiénikus minden.

Hirdető külseje

A hölgy végül is csinos,de!Én a képei alapján őszintén mondom,hogy egy kicsivel jobbat vártam,alakra is és arcra is.Mondom,nem rossz a leányzó,de én többet vártam.

Action

A szokásos tusolás,majd ő is.Hát a szex terén is többet vártam tőle.Nem azt mondom,hogy rossz,vagy nem szereti így,vagy úgy.Csinálja amit mondasz neki,nem ellenkezik,minden pózban,de nekem nem volt az igazi!!!Egy kicsit gépies,egy kicsit merev.Úgy éreztem,hogy nem adja át magát az igazi szexnek.Megcsinálta azt amit kértem tőle,de olyan szótlanul,az élvezet legkissebb csírája nélkül.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt,amit megbeszél az ember megcsinálja,nem beszél rá plussz dolgokra,és annyi amennyiben előzetesen megegyeztetek.

Brenda, jó szexpartner

  zomber

Egyeztetés

a szokásos: felhívom, ő örül nekem, én örülök, hogy örül nekem. gyorsan megegyezünk

Megközelítés

a legbelebb belváros, jó helyen van, gyalog megyek. egyébként parkolóház a közvetlen közelben

Helyszín

igényes, szép lakás, ahol minden részletre figyel. nála a szó legszorosabb értelmében biztonságban érezheted magad. nálam fontos szempont, hogy nem osztja meg a lakást másik lánnyal

Hirdető külseje

az a típusú nő, akivel ha összefuttok, a párod ráddörren, hogy miért bámulod állandóan. gyönyörű a hajzuhatagtól egészen a bokaláncig. ja igen, nemcsak mi szeretjük a csodaszép mellét nagyon, hanem ő is :)

Action

nem tudok szabadulni tőle egy óra alatt, ezért mostanában két órát kérek és egyfelvonásos szeretkezést tervezek fel, és levezetéssel. a nappaliban kezdünk bújva, egymást simogatva, beszélgetve. Brenda nagyon jól reagál a kényeztetésre akár szavakkal, akár simogatással, akár szájjal. tusolás után irány a célhelyszín, ahol izgató csókok közben lekerülnek az izgató fehérnemű darabok. az egyre gyorsuló főműsorszám közben folyamatosan rám kocentrálva mozog, húz, karmol. a felvonás vége ismét bújás, simogatás, beszélgetés.

Elszámolás

annyira rutinszerű, hogy egyszer-egyszer diszkrét torokköszörüléssel jelzi, mintha valamit elfelejtettem volna. ez sem bántó, pironkodva rakom a komódra az ajándékot. nem mondanám, hogy a leghosszabb extralistával rendelkezik, de nem is bánom, az alap+csók nekem tökéletes

Brenda, jó szexpartner

  popoimado

Egyeztetés

telefonon, a számát a beszamolok.hu-n láttam - meglepő módon :-) kb. 2 óra műlva már ott voltam - telcsoban a hangja elsőre kicsit fáradt volt, miután kiderült, miért hívom, gyors pozitív változás ;-)

Megközelítés

könnyen megközelíthető, csak egy délutáni dugó lehet akadály, az utcában parkolóház

Helyszín

diszkrét, biztonságos környezet, nagyon tiszta lakás fürdőszobától a szobáig

Hirdető külseje

képeken túl sok a ruha, így kicsit nehezebb felismerni :-) valószínűleg ő van rajta, Brenda szerintem 33-35 körüli - az a tapasztalatom, hogy kicsit csalnak a lányok az életkor megadádánál, de ez még bocsánatos :-)Nagyon szép méretes cicik (bár a méret szubjektív én a kicsik felé hajlok - vagy onkább állok) és szép lábak.

Action

Kedves fogadtatás, sexi fehérneműben, részletek tisztázása kis simizős beszélgetéssel egy ital mellett - ez jó kezdés nálam! aztán irány a zuhi. Csókok, puszikák mindenhova, ez fini volt, de a franciánál kicsit gépies lett. Lassan a puncikája felé vettem az irányt éreznem kellett az izét, az ujjazás sajna kizárva, így a kézügyességemet ezen a téren nem igazán kamatoztathattam ...
Nagyon jól indult de sajna a vége már csak jó lett, valószínúleg az első alkalom feelingje miatt is.

Elszámolás

Mivel első alkalom, (nekem ezzel semmi gondom, sőt! jobb megelőzni a későbbi elszámolási vitákat), teljesen korrekt

Brenda, jó szexpartner

  talpas

Egyeztetés

Rövid egyeztetés után gyors célhoz érés.

Megközelítés

Belváros, könnyű odatalálni. És csodák csodája találtam parkolóhelyet.

Helyszín

teljesen rendeben van, tiszta hangulatos, átlagos kecó.

Hirdető külseje

Csinos 35-ös. Vagy csak átbulizta az előző estét. Kissé husisabb mint a foton, de szép a teste.

Action

Profi és gyors. Érti a dolgát, kissé gépiesen csinálja a dolgát. Nekem nem annyira jött be. Nem szeretem az ennyire profi csajokat, nem éreztem rajta hogy élvezné akár egy kicsit is. Odaadó és mindent megcsinál amit kérsz csak nincs benne tűz.

Elszámolás

korrekt.

Brenda, jó szexpartner

  zomber

Egyeztetés

Másodszorra sikerült elérnem. A telefonban picit kedvetlennek tűnt, amiért később nem győzött szabadkozni.

Megközelítés

Az útbaigazítás pontos, többlépcsős, és teljesen hülyebiztos. Ezen a környéken azt hiszem nehéz eltévedni, aminél talán csak a parkolás lehet nehezebb.

Helyszín

Újépítésű ház, szép lakás, amin látszik, hogy tényleg szeret ott élni. Nagyon igényes. A higiéniáról csak azért nem zengek ódákat, mert annál sokkal jobb dolgok is történtek, viszont sok mindenen meg szokott akadni a szemem, de itt a legapróbb részletig minden tökéletes. Egyetlen apró negatívum: az ágy hangos mozgás közben.

Hirdető külseje

Az adhatónál messze sokkal több. Szeretek nőknek bókolni, ha van miért, de nála egész egyszerűen a belépéskor rámtört egy bókroham, amit távozásig nem tudtam abbahagyni. Legnagyobb meglepetésemre el is pirult, nagyon helyes volt. Csodálatos vékony alakja van, de nem az a törékeny fajta. Nagyon vékony szép láb, csodálatos kerek popsi, szép nagy (és természetes) mellek, gyönyörű bőr, és nagyon szép arc, valami csodálatos mosollyal. Ha ez nem lenne elég, még van egy nagyon erős személyes kisugárzása, ami azonnal megragad, ahogy meglátod. Egy tünemény.

Action

Rövid bevezető beszélgetés, üditő, és a beszélgetés közben az is kiderül mi legyen. Közben folyamatosan simogat, ami nagyon jó érzés. Míg én tusolok (ő tusolás, és hajmosásután volt mire odaértem) ő gyertyákat gyújt. Bemegyünk a szobába és elkezd hozzám simulni, finoman ráhangolni, majd csók közben az ágyra húz.Nagyon finoman, érzékien, és puhán csókol. Ő kezdi a franciát, ami nagyon jól esik, de mégis azon veszem észre magam, hogy rövid időn belül cseréltünk, nem tudok betelni a testével. Nemsokára páncélt öltök és előről közelítem meg, mindenféle szögben, és lábtartással. Később többszöri fordulás után azon kapom magam, hogy nem akarom, hogy vége legyen. Ömlik rólam a víz, alig kapok levegőt, de tartom magam, annyira jó érzés benne lenni. Aminek meglett a hátulütője, mert elfáradtam, a srácok maradtak benn, ő is nagyon pihegett már. Kicsit sokáig tartott. Az aktus közben végig sóhajtozott, nyögdécselt, és folyamatosan karmolt (finoman!), simogatott, magához húzott, egyszóval zseniális volt. A végén neki volt lelkiismeretfurdalása, pedig ejakuláció nélkül is hihetetlen jó volt a szex, az utolsó perceket végig orgazmusközelben élveztem. Utána kis beszélgetés, gyors tus, üdítő, kedves búcsúzás, és balra el. Az idő nagyon gyorsan eltelt, pedig nem is sokat beszélgettünk :)

Elszámolás

Az üzleti rész az elején, de mondta, hogy csak azért mert először megyek, és kicsit szabadkozott is miatta. Csókot kértem, és vegyvédelmi mentes franciát, végig franciát nem vállal. Nagyon korrekt elszámolásban is.

Brenda, jó szexpartner

  Seva

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont és meg is beszéltünk egy esti találkozót.

Megközelítés

Belváros... szóval parkolni nem könnyű, ezért is mentem bkv-val.

Helyszín

A lakás teljesen kulturált, tiszta. A célnak megfelelő. Szép nagy törülközőt kaptam és a tusfürdőből is volt választék.

Hirdető külseje

Szerintem Brendának nagyon szép, kedves arca van. Az alakja is nagyon csinos, de ez a képeken is látszik.

Action

Világos köntösben fogadott és már rögtön ajtó nyitáskor tudtam, hogy nem lesz probléma... Kicsit beszélgettünk, majd elmentem lezuhanyozni. Miután Ő is kijött a zuhany alól, már egy szexi fekete combfixben és csipkézett melltartóban, bugyiba lépett be a szobába. Az ágy előtt állva fedeztük fel egymást. Először egymással szemben simogattuk puszilgattunk egymást, majd megfordult és miközben hátulról simogattam a melleit, hasát, punciját, közben Brenda a fenekét simította végig a farkamon. Fantasztikus érzés volt! Pár perc játszadozás után, már az ágyon folytattuk. Először én nyalakodtam a puncijában, ami elég rendesen nedvesedett is, bár sajnos nem engedte, hogy csúcsra juttassam. Ez számomra negatívum, mert én szeretek kényeztetni és szeretem hallani, érezni amikor egy lánynak orgazmusa van! No de sebaj talán majd legközelebb. Csak egy nagyon keveset franciázott, mert nem szerettem volna túl korán elmenni. Szemben toltam Neki, először teljesen szétterpesztettem, majd vállamra helyeztem a combfixes lábait . Szemmel láthatólag élvezte, amit csináltam..., az ágy már kevésbé, pedig masszív ágynak tűnt! :-) Hamarosan nekem is végem lett és a második menetet már nem erőltettük. Kicsit még beszélgettünk, de a hosszú előjátéknak köszönhetően már sok időnk nem maradt.

Elszámolás

A pénzt utólag kérte és annyit kért, amennyit megbeszéltünk.

Brenda, jó szexpartner

  cl57

Egyeztetés

Mivel mostanában volt egy pár ismeretlen, ezért egy ismerősre vágytam. Telefon. Benne lehetek a telefonjában, kedvesen üdvözöl. Sok megbeszélnivalkónk nincs, mert már kétszer találkoztunk, de már a telefon is felüdülés.

Megközelítés

Relatív. Amióta utoljára találkoztunk átköltözött egy másik lakásba, de ez az előzőnél is jobb. Parkonli horror, de a szomszédban van egy fizetős mélygarázs. Én azt ajánlanám, vagy gyalog.Két szoba, korrekt, jó színű, jó berendezésű. Bár minden lakás így nézne ki.Iszonyú jó.

Helyszín

Mint fent. Teljesen rendben. Valószínűleg ott is lakhat.. Barátságos. Részletek a nappaliban, ténykedés a funkcionális szobában.

Hirdető külseje

Számomra egyre szebb. Már megírtam, abszolút rendben.

Action

Teljesen rendben, de most sem tudtam áttörni a köztünk lévő akadályokat. Biztosan bennem van a hiba. Szokásos koreográfia, de nekem hiányzik valami. Nehéz így megmondani mi, de valami.

Elszámolás

Csók. Kf, Nf. Mint eleddig mindíg. Jó, rendben, korrekt. Ár-érték arány parádés.

Brenda, jó szexpartner

  lll43

Egyeztetés

Bármikor könnyedén elérhető, személyesen veszi fel a telefont, de ha mégsem akkor sms-re nagyon hamar válaszol. Időpont egyeztetések során rendkívül rugalmas.

Megközelítés

Megközelítés mind gépkocsival, mind BKV-val igen könnyű. Parkolni lehet az utcában (fizetős), vagy közvetlenül a ház melletti parkolóházban.

Helyszín

A ház új építésű, igényes. A lakás egy igazi NŐ által lakott (nem munkahely), otthonos, hangulatos, és nagyon tiszta. Bármikor szívesen beköltöznék.

Hirdető külseje

A fotókon valóban ő van, 100%-ban megfelel a valóságnak, rendkívül csinos, helyes arcú, jó alakú szexis NŐ. Mindig vidám, nagyon közvetlen és intelligens.

Action

1. Előre bocsájtom, hogy többször voltam már nála, és teljes mértékben elfogult vagyok vele szemben. Ezért, megpróbálok (bár nagyon nehéz lesz) visszafogott lenni, nehogy valaki fizetett hirdetésnek tekintse ezt a pár sort. Az együttlétek szaftos részleteit megtartom magunknak, és csak annyit árulok el, hogy Ő egy igazi szerető, aki mindig odaadó, az időt sohasem figyelve a pillanatnyi hangulatomnak megfelelő módon tud, érzéki kislány vagy őrjítő és buja istennő lenni. A szó igazi, értelmében Ő, a NŐ!

Elszámolás

Elszámolás tökéletesen korrekt, utólag történik, bár már, mint törzsvendég nem igen téma köztünk.

Brenda, jó szexpartner

  szg314

Egyeztetés

felhivtam du. 5 körül, egyből felvette, f9re jelentkeztem be, semmi gond nem volt.

Megközelítés

BKVval elég könnyű, pár perc séta az Oktogontól. Kocsival valószinű necces a parkolás, lévén belváros.

Helyszín

Új épitésú kégli, egyedül rendel, minden pedáns.

Hirdető külseje

Abszolút megfelel a hölgy külseje a képeknek, helyes arc és világbajnok cicik, a popsija is jól markolható.

Action

A képeken is látható együttesben fogad, fürdésem után egyfajta lassúzás/ dörgölőzős sztriptizt adott elő, őrjitő volt. Csók+KFet kértem, úgy éreztem, ilyen nő mellett semmi szükség arra, hogy mégjobban fel legyek húzva. Lágyan csókol, minimális nyelvvel, a KFet értékeli, bár elélvezni nem tud (legalábbis első alkalommal nem tudott) saját bevallás szerint se, viszont nem is szimulálja az orgazmust. (Egyébként az őszinteség nagyon jellemző rá.) Szex közben segit diktálni a tempót, átkulcsolja a lábait rajtad, karmolja a hátad, nagyon érzéki volt. Papás mamással kezdtünk, majd kis lovaglás után hátulról végeztem be. A lovaglást nagyon ajánlom mindenkinek, elképesztően szép látvány, ahogy az álomszép mellei az orrod előtt mozognak. Szex után beszélgetés közben megmassziroztam, ez nagyon bejött neki, távozásom után még egy köszönő SMSt is küldött. Apropó távozás, TP nincs, másfél órát voltam nála.

Elszámolás

Elszámolás előre, csak KF+Csók kombinációt kértem, nagyon megérte. Árai korrektek.

Brenda, jó szexpartner

  cl57

Egyeztetés

Két - három hete voltam nála és beszámolót is irtam. Akkor megigértem magamnak, hogy újra keresem. Telefonon hivtam, ő vette fel. Jeleztem, hogy már találkoztunk. Emlékezett rám, amit ugyan nem hiszek el, de jólesett. Teljesen rendben.

Megközelítés

A múltkor leirtak szerint. Azóta nem változott semmi.

Helyszín

Bár minden lakás igy nézne ki!

Hirdető külseje

2-3 hetet öregedett, ahogy én is. Bár minden lány igy nézne ki!

Action

Csókot és naturfranciát kértem. A képen látható szerelésben kezdi a kényeztetést, ami kézzel, szájjal, mellekkel való izgatást jelent, valamiféle táncos koreográfiában. Egy idő után lekerülnek róla a felesleges textiliák és csak a combfix marad. Próbálom én kényeztetni nem kis ideig. Ebben ismét nem voltam sikeres, bár kaptam néhány hálás pihegést. VV fel, először misszionárius, majd hátulról megyek el. Ásványviz, kis beszélgetés, tus, majd én el.

Elszámolás

Tiszteletdij előre, de ő nem kérte. Korrekt, TP nincs.

Brenda, jó szexpartner

  cl57

Egyeztetés

Telefonon kerestem, vele beszéltem. A hangja kedves. Korrekten tájékoztatott. 1 órán belül nála voltam.

Megközelítés

Belváros a megszokott parkolási problémákkal. Szerintem BKV-val a legegyszerűbb. Ház elől telefon. Logisztika rendben.

Helyszín

A lakás felújitott, világos, jó izléssel, jó szinekkel berendezett. Nappali és két funkcionális szobából áll. Fürdő, törölköző rendben.

Hirdető külseje

Nyilvánvalóan ő van a képeken. A képein látható szerelésben fogadott. Helyes, oldja a kezdeti feszültséget, csacsog.

Action

Ha alapot kérsz, akkor a második menet extra, de ha két extrát befizetsz, úgy a második menet benne van a csomagban. Én natúrfranciát és csókot kértem. Bevezetésnek simogatás puszilgatás közepes NF. Ezután próbáltam én orálisan jót tenni vele, de nem jártam sikerrel, pedig nagyon igyekeztem. Látva, hogy ebből nem lesz semmi, VV fel. Jelzi, hogy lovagolni nem szeret, igy hátulról fejezzük be - ill. én. Ő meglehetősen passziv és sokszor ellenőrzi a gumi állását, ami nekem zavaró.

Elszámolás

Pénz előre, de ez nem gond. Teljesen korrekt.

Brenda, jó szexpartner

  zoo001

Egyeztetés

Felhívtam, megbeszéltük, fél óra múlva már lakásban. Mondjuk mázlim volt, de azt mondta 1 órával action előtt jó lefixálni.

Megközelítés

Parkolás kicsit nehézkes, de megoldható, az Oktogon közelsége miatt szerintem BKV-vel is megközelíthető.

Helyszín

Tiszta lakás, fürdő, törcsi stb.

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelel, valódi mellek, finom hamvas bőr. Ja és a képeken látható szerelésben nyitott ajtót!! (vagy valami teljesen hasonlóban, mert akkor a vér már nem az agyamban volt)

Action

Először is nem vagyok egy beszámoló irogatós, de ezt gondoltam megosztom. Jessica-val együtt rendel és egy 3-as programot kértem. A csomagárban benne volt a közös fürdés (előtte és utána is!), NF, NFV, csók, masszázs.(azt hiszem NFVSZ és popó nincs, de ebben az esetben nem is volt fontos)
Sajnos Jessica elég passzív volt, de talán azért mert még soha nem volt hármasban. Mondjuk látszott is az arcán...
Viszont Brenda bepótolta. Igazi vadmacska, aki megtesz mindent amit akarsz és az a fenék... Action után finom 4kezes masszázs (ez inkább közepes). A 2. felvonásban is benne lettek volna, de elég fárasztó napon volt és inkább nem erőltettem.

Elszámolás

Mivel még nem voltam náluk ezért előre kérték, de az ár korrekt volt. két normál 1 órás menet árából megvolt a hármas felállás és ha jól emlékeszem 1 és negyed órát voltam.

Brenda, jó szexpartner

  johnspartan007

Egyeztetés

telefonon, nem kell sokszori próbálkozás, könnyen elérhető

Megközelítés

körúttól nem messze.

Helyszín

mindig fertőtlenített kád, tiszta, nagy törölköző, oké minden

Hirdető külseje

az ókorban az istennői szobrokat róla mintázhatták volna.

Action

egyszeri lehetőség, második extra. nála felső fokú erotika van. nekem nagyon bejön. nála bevállalnám az NF-et ( mert mindig higénikus, stb., de ugye ez nem csak tőle függ), így fő a biztonság, nem szoktam kérni. viszont nekem minden szempontból a top, alakra, intelligenciára, actionre. értékeli, ha tiszteled benne a nőt.

Elszámolás

4X voltam nála, korrekt.

Brenda, jó szexpartner

  zuball

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Másodikra, de ő vette fel. Pár órával későbbre kértem az időpontot, amit meg is kaptam.

Megközelítés

Útbaigazítás után könnyű volt odatalálni. A westend-től nem messze dolgozik. A parkolás a környéken szerintem szinte lehetetlen, bár én metróval mentem.

Helyszín

A lakás, a fürdő, a szoba szerintem kifogástalan. Az eddigi legjobb, ahol jártam. Minden tiszta és új volt.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, ő van rajtuk. A képeken látható szexi szerkóban fogadott. Rossz tapasztalatom, hogy, aki nem rak fel meztelen fényképet, az valamit nagyon titkol. De szerencsére itt erről szó sem volt. Nagyon szép, formás teste van a hölgynek és persze finom bőre.

Action

A hölgy nagyon érti a dolgát. Nem kellett sok idő a felállításhoz. Szexi simuló táncolása után egy kis franciázás, aztán különböző pózok, amit hátulról fejeztem be végül. Végig figyelmes és odaadó volt, ha kellett irányított. A második menet sajna már nem akart összejönni részemről, pedig mindent bevetett Brenda. Ez van.

Elszámolás

KF+NF+csók, ezeket szoktam kérni. Az átlagnál kicsit magasabb árak. Mivel először voltam előre kellett fizetni. Amúgy teljesen korrekt, amit kértem azt megkaptam.

Brenda, jó szexpartner

  Seva

Egyeztetés

A telefont elsőre vette fel és mindent könnyen meg tudtunk beszélni.

Megközelítés

BKV-val mentem és egyszerű volt megtalálni a helyszínt

Helyszín

Szép, igényes tiszta lakás.

Hirdető külseje

Számomra nagyon fontos, hogy egy nőnek szép arca legyen. Amikor megláttam Brendát egyből tudtam, hogy jó helyre jöttem! Nagyon szép és csinos lány! Szexi fehérneműben fogadott és volt rajta egy selyem köntös. Csodálatos látvány volt.

Action

Bekísért a szobába és elmondta a lehetőségeket. Semmi extrát nem kértem. Miután Ő is lefürdött, jöhetett a kölcsönös kényeztetés. A képeken látható szexi fehérneműben volt, ami szép lassan lekerült róla. Először az ágy mellett állva simogattuk puszilgattuk egymás testét. Nagyon finom bőre van, öröm volt hozzá érni. Ezek után vízszintbe helyezkedtünk és tovább kényeztettük egymást. Szép lassan végig pusziltam, nyaltam gyönyörű testét és rátértem édes puncija nyalogatására. Halk nyögésekkel jelezte, hogy jó amit csinálok, de nagy sajnálatomra nem engedte, hogy teljesen kinyaljam a mézes csuport. Számomra ez negatívum, mivel én attól izgulok fel igazán, ha egy nő elélvez. No persze nem bántam, amikor elkezdte kényeztetni a lompost... Szemből történt a behatolás és kb. 10 percen keresztül így is maradtunk. Közben hol szétterpesztettem lábait, hol vállamra helyeztem őket, hogy érezzem a harisnyája puha érintését. Gyönyörű látvány volt, ahogy előttem nyögdécselt és ahogy mozogtak a mellei, mint két labda. Nem is kellett sok és csúcsra jutottam. Utána szépen magához húzott, ez nagyon kellemes érzés volt. Utána még egy jót beszélgettünk és a második menetet már nem akartam erőltetni, mert nem volt már rá idő.

Elszámolás

Az elszámolással nem volt gond, nem találtam drágának a szolgáltatást, főleg hogy Brenda tényleg elbűvölően szép lány!

Brenda, jó szexpartner

  cortez

Egyeztetés

A telefont elsőre Ő vette fel, fél óa múlva
már nála is voltam.

Megközelítés

Késő este mentem, könnyen találtam parkoló helyet.

Helyszín

Tényleg luxus körülmények. Sok fajta tusfürdő, puha törölköző(megfelelö méretű)

Hirdető külseje

A képeken Ő van, bár sokkal jobbakat is lehetett volna készíteni. Nagyon szép, helyes arca van, formás cicik, kemény kerek popsi. Hibátlan!

Action

Megbeszéltük, h mit szeretnék (csók+NF). Üdítővel kínált. Már zuhanyozni állo szerszámmal mentem. Visszatértem és egyből egymásnak estünk, ölelt, csókolt. Majd NF és volt szemből hátulról stb.

Elszámolás

Pénzt előre, mert elöször voltam.
Teljesen korrekt, minden ahogy megbeszéltük.

Brenda, jó szexpartner

  Rigg

Egyeztetés

Elég késői órában hívtam,de két-három csörgés után Ő vette fel a telefont! Gyors egyeztetés az általam kért időpont megfelelő volt!A helyszínhez közel kétszer kellett csörgetnem! A biztonság mindenek előtt!:)

Megközelítés

Belváros VI.ker.Én mint mondtam késő este mentem így könnyen találtam helyet.Napközben gondolom nehezebb!

Helyszín

A ház maga belvárosi régi építésű.A lakás szépen felújított kevés bútor de elvégre az ember nem lakni megy oda!A fürdőszoba tiszta öt hat féle tusfürdő.Rend tisztaság mindenhol!A szoba hatalmas de izlésesen berendezve. Ágy kicsit puha és enyhén nyikorog!

Hirdető külseje

A képeken Ő van! Nagyon bájos arca van! Nőiesen csinos gyönyörű alakkal! Nekem teljesen az esetem az ilyen típusú nő!Ápolt nagyon jó illatú bőr és haj! Rettentően kedves közvetlen! Hamar oldotta a feszültséget. Olyasmi ruciban fogadott mint a képeken! Álomszép mellei vannak!:)

Action

A szex kellemes táncos simogatós bemelegítéssel kezdődött! Egy Órát kértem NF-el csókkal.Elején Ő irányított,simult simogatott,csókolgatott.Lassan levette bugyiját,szépen előkerültek azok az álomszép kemény formás mellek!(mellmániás vagyok!)Csókolgattam simogattam, majd az ágyra terelt! Ott folytattuk az elöbbieket plusz kaptam egy kellemes franciát! Majd előkerült a gumi amivel volt egy kis mizériánk de megoldottuk!:)Hagyományos pózban történt az action! Kellemes nyögés.Lehet,hogy megjátszotta de nem zavaró! Figyelmes kedves közben. Hamar kivégeztem. Majd hosszas beszélgetés Üdítő fogyasztás és következett a második amit elösször kézzel kezdett majd hátulról ért véget! Nagyon jól esett!

Elszámolás

Nem sok extrát vállal de azt megteszi amit kérsz! Az elszámolás teljesen korrekt! Az árak is teljesen normálisak!

Brenda, jó szexpartner

  tibcsi2

Egyeztetés

Már rendszeres vendége vagyok és általában könnyű elérni. Nagyon kellemes meglepetés volt viszont már az elején, hogy megcsörget miután újra elérhető. Ezt korábban egyik szolgáltatónál sem tapasztaltam.

Megközelítés

Gyalogosan szoktam megközelíteni a helyszínt, úgyhogy parkolásról nem tudok nyilatkozni. Amúgy nagyon egyszerűen elérhető, könnyű megtalálni.

Helyszín

10/10. A lakás nagyon szuper és a hálószoba igazán kellemes hangulatu. Kevés emberrel találkoztam eddig, aki nála komolyabban venné a higéniát és tényleg vagy 10 féle tusfürdő található nála.

Hirdető külseje

Nehéz elfogulatlanul nyilatkozni de szinte hibátlan. Gyönyörű az arca és a teste fantasztikus, az az igazán nőies nő. Legelőször hasonló öltözetben fogadott, mint a képeken látható és a valóságban még sokkal izgatóbb is volt.

Action

Elég problémás vagyok ezen a téren viszont ő mindent megtett, hogy kitapasztalja mi működik velem és mi nem. Nem mennék bele a mocskos részletekbe de soha sem hittem volna, hogy ennyit kaphatok akármelyik szolgáltatótol is. Tényleg mindent megad, ami csak modjában áll.

Elszámolás

Az egyik korábbi beszámolóban említett nem lehuzós-t csak megerősiteni tudom. Azt hiszem elég csak annyit mondjak, hogy én mindíg túlórázni szoktam nála és fele annyit se fizetek mint korábbi lányoknál, arról már nem is beszélve hogy mennyivel többet kapok ezért.

brenda, jó szexpartner

  alexmaky

Egyeztetés

Alíg 1 órával a randi előtt egyeztettem az időpontot telefonon. Nagyon készséges, jófej volt. Könnyen elérhető volt és az utamon még telefonon is navigált.

Megközelítés

Könnyen megközelithető, belvárosi helyszi, hétköznap igen nehézkes lehet a parkolás, de biztos nem lehetetlen. (fizetős).

Helyszín

Teljesen tuti lakás, igényes, tiszta, tágas. Korrekt fürdő felszereltség, nagy baszoba, nagy ágy, kellemes zene szóval tuti.

Hirdető külseje

Mint a képeken, de az arcát látva még sokkal jobb az összhatás. Összeségében majdnem 10 pontos a hölgy. Kedves, figyelmes, barátságos, egyszóval kezdő ennek minden előnyével. Szexi és igényes lány.

Action

Fék órának megfelelő volt az aktivitás, több tényleg nem fért bele. Nagyon nagyon szexi ahogy táncol/mozog az ágyban meztelenül - csak harisnyában. Szép cickók, finom punci - jó mozgás. Kellemes meglepetés volt.

Elszámolás

Minden stimmelt, az átlagnál magasabb árak, de nem elszáltak azért. A pénzt a végén kérte.

Brenda, jó szexpartner

  Pumper1

Egyeztetés

Szokásos utca megadás, onnan újabb telefon és pontos cím.

Megközelítés

6. kerület, parkoló díj nincs, parkolót lehet találni. Persze ez néha szerencse kérdése.

Helyszín

Szépen felújított bérlakás, a szoba még nincs teljesen berendezve, de pölö a fürdőszoba *-os 5-ös!

Hirdető külseje

Nem tudok ötöst adni, pedig megérdemelné. Tökéletes vékony test, finom szép barna bőr, kis mellek. A szexi ruha osztályon felülivé teszi az így is igéző látványt.

Action

Barátnőjével (Nicol) voltunk együtt hármasban. Profi előadással nyitott, ami kissé meg is lepett, mert nem szoktam hozzá. Hanyat feküdtem, háttal rám térdelt és úgy táncolt. Gyönyörű puncija a tököm előtt tekergett. Ezután szexi simogatás, a testemet mellemet végig csókolta-harapdálta, érzéki natúr (extra) francia, folyamatos izgatás jellemezte. Míg a barátnőjét dugtam, ő folyamatosan velem foglalkozott, simogatott. Mögém térdelt és testével hozzám simult majd így diktálta ő a ritmust. Engem nagyon felizgatott ez a jelenet, hatalmasat élveztem. Mikor őt dugtam hátulról, tökéletesen bedőlt, finoman mozgott, atom profin csinálta. Mindenkinek ajánlom, mert ilyen odaadó szolgáltatóval még nem volt dolgom! Csillagos ötös fölé!

Elszámolás

Natúr francia extrát kértem, minden rendben volt az elszámolással.

Brenda, jó szexpartner

  Kalap1988

Egyeztetés

Időpont egyeztetéstkor nagyon korrekt volt,mert kb fél órával megjelenésem előtt telefonáltam,h mennék és most:)Semmi gond nem volt.

Megközelítés

Gyorsan bejutottam,közel központi helyekhez,ideális környék.

Helyszín

Nagyon szép elit környezet,minden tőkéletes:)

Hirdető külseje

Gyönyörű szép hölgy, a képeknek 100%-ig megfelel,szép közepes méretű cicik,gyönyörű arc még szebb mosoly és tökéletes alak.Szexi fehérneműben és egy törölközőben várt,ami csak dobott a hangulatomon!

Action

Csak félórát voltam nála,de nagyon jól éreztem magam, fürdés után lefeküdtem az ágyra istenien végigcsókolt többször is,amitől rettenetesen beizgultam,nem is volt szükség az előzetes franciára. Nagyon jól lovagolt,majd elölről is élvezhettem ezt a csodálatos testet:)A franciára sajnos nem maradt idő,de abban biztos vok,h legközelebb,márpedig lesz legközelebb:)Egy órát maradok és csókot is kérek:)

Elszámolás

Teljesen korrekt,amit mond előzetesen az érvényesül,extrákat most nem kértem semmit,úh erről nem tudok részletesen nyilatkozni

Brenda, rossz szexpartner

  zozo222

Egyeztetés

Reggel hívtam, este már nála voltam.

Megközelítés

Belváros, de este már egioldható. BKV-val is tökéletes. GPS is könnyedén odavisz.

Helyszín

Tökéletes lakás, fürdőszoba és baszoba rendben van, az ágy kicsit puha.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel, jó alakú, széparcú hölgy, a képeken látható öltözékben fogad.

Action

Voltam már itt egyszer decemberben, így azt gondoltam, nagy meglepetés nem fog érni. Jól indult a dolog, megkínált itallal, kicsit beszélgettünk, majd elmentem fürdeni. Fürdés után pontosítottuk a programot. Csók + NF (ez a max. kínálat). A csók nem volt túl erőteljes, kinyitott szájjal heves nyelvhegy-mozgatás, úgy éreztem, nem bánja, hogy nem erőltetem. A NF először oldalról történt, majd mondtam, hogy szemből jobban szeretem. A NF a hölgynél a következőt jelentette: óvatosan bekapja, majd kb. 5-6-szor kicsit, alig beeresztve a szájába becsúsztatja, utána pedig kiveszi a szájából és heves kezezéssel folytatja, utána 5-6 húzásra újból visszaveszi a szájába, majd megint jön a bőséges kezezés. Kiadós puncinyalás is történt, de inkább tűrte, mint élvezte. A nagy nehezen kp. erősre duzzadt szerszámra nem igazán sikerült az óvszert sem feltenni, én segítettem. A behatolást misszionárius pózban kérte, közben folyamatosan nyúlkált a puncijához, hogy jó helyen van-e a gumi. Ez engem kifejezetten zavart. Hirtelen ötlettel leállt, mondva, hogy nincs tövig a gumi, és a péniszem bőre a tövénél érintkezik a hüvelyével, és ő ezt nem engedheti. Túl fáradt voltam már ahhoz, hogy az ebből fakadó kockázat és a NF-ből eredő hepatitis és herpes kockázat mértékét összevessem, a farkamnak már úgyis annyi volt. Némi kezezés után még próbáltam egy NF-re rávenni, de azt mondta, hogy sikosítóval már bekente a farkamat és annak az ízét nem szereti. Amikor kijelentette, hogy ő minden tőle telhetőt megtett, úgy gondoltam, úriember nem vitatkozik.

Elszámolás

Csók és NF van, a kínálat elég szűkös.

Problémák

A hölgy szép. Olyan típusnak tűnik, aki elvárja, hogy az mt farka az ő puszta látványától merevedjen. Ha ez nem megy, akkor nem sok közreműködésre lehet számítani az ő részéről ennek az állapotnak az elérésére. A NF-t csak imitálja (néhány szájon belüli húzás után heves kezezésre tér át, általában éppen akkor, amikor már kezdenéd élvezni a szájban való pénisz csúsztatást), a csók is olyan hagyom magam megcsókolni típusú. Sok év után először esett meg velem, hogy az akció után nem kellett lefürdenem. Hogy az ár/érték arányon kicsit javítsak, a végén kértem még egy almalevet. Kétségtelen, hogy kettőn áll a vásár, és én voltam az egyik, de eddig bárhol máshol több igyekezetet tapasztaltam.