Lia Szexpartner Budapest, II. kerület

Beszámolóim

Lia, istennő szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Telefonon smsben illetve itt privát levelezésben.Könnyű volt nagyon,hiszen jó pár éve ismerjük már egymást.Szoktunk is beszélgetni csak úgy is.Nagyon normális,kedves jó fej.

Megközelítés

Kocsival mentem,mint mindig de tömeg közlekedéssel is lehet menni elég könnyen.Parkolás fizetős de szerencsére többnyire van is a közelben hely.A parkolás nem drága.Az autóm már szinte magától tudja az utat.

Helyszín

Mivel vissza járó vagyok,így semmi meglepetés nem ér.Mindig tisztaság van és jó illat.A fürdőben több féle tusfürdő várja az embert illetve szájvíz is.A törülköző finom és jól szívja a vizet.Szuper a lakás....minden jól felszerelt a háló is újépítésű maga a háztömb.Én bírnék ott élni,lakni.

Hirdető külseje

Ő van a képeken,semmi kétség efelől.Gyönyörü alak szép szemek és arc.Formás lábak és pospi,nagy kerek markolni való cicik amiken alig érezni a szilikont.Imádom az egész lényét.Mindig szexi fehérneműben vár.

Action

Mikor megérkeztem már vízzel fogadott.Beszélgettünk picit,majd mentem tusolni és szájvízet használni.Ő is ment egy másik helyre rendbe szedni még pluszban magát.Most ő volt hamarabb a hálóban és várt engem.Egymás mellé bújtunk és simogatva beszélgettünk picit.Később elkezdtem csókolni illetve melleit kényeztetni.Nagyon szeretem őket.Bőre puha selymes.Kezelésbe vett és a ferfiasságommal játszott picit.Nagyon jól kényeztet orálisan.Mélytorok is van.Kértem hagy kényeztessem és viszonozhassam eme kedves dolgot.Szépen haladtam lefelé kelyhéhez.Sajnos azonban csúcsra eljuttatni nem sikerült,na majd legközelebb.Újra ő következett,majd gumit húzott és szemből belé hatoltam.Egy idő után élveztem köszönhetően szűk puncijának illetve a látványnak,hogy milyen szép Nő.Még dumálás picit majd tusolás és sajnos sok puszi közepette búcsúzás.

Elszámolás

Az mind van amit kiírt az adatlapjára.Velem mindig rendes,korrekt.Ha nem egy tárgyként kezelés akkor nagyon jól érzed magadat vele Igazi barátnő érzés van,mégha csak arra a kis időre is.Én távozáskor az asztalon hagytam.

Lia, istennő szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Smsben könnyen,hisz már régi ismerősök vagyunk.Egyszerű elérni szerintem, a lényeg,hogy bemutatkozva kell felvenni vele a kapcsolatot.

Megközelítés

Kocsival mentem,simán oda lehet találni..mostanság elég sok hölgy hírdet azon a környéken.Parkolni lehet bár fizetős és keresni kell.Bkv-val is el lehet érni oda hisz van buszjárat a közelben.

Helyszín

Szép új építésü ház és lakás...jól berendezett és illatos mindig minden.Sok tusfürdő van illetve a szájhigiéniára is oda figyel...van fogkefe szájvíz...

Hirdető külseje

Gyönyörű,mint és még mindig.Nagy cicik formás lábak popsi és szép szemek meg száj.Szép pofi.Szexi fehérnemüben vár mindig.

Action

Megérkezésemkor puszival fogadott aztán kaptam vizet,mint mindig...rég voltam szóval volt mit mesélnünk egymásnak.Tusoltam,közben ő is aztán a hálóban taliztunk..simogattuk egymást dumáltunk és egy idő után rátértünk a csókra meg simogatásra ölelkezésre....aztán franciás kényeztetés kölcsönösen is...szeretem ahogy csinálja....egy idő után gumit húztunk és hátulról történt az aktus....hamar végem lett.Tisztogatás után beszélgettünk tovább.Szeretek vele dumálni is...értelmes intelligens hölgy.Igazi partner mindenben.Második aktus nem lett,elbeszeltük az időt de nem bántam.Tusolás,fizetés s távozás csók után..

Elszámolás

A végén az asztalra tettem azt hiszem....csak azt vállalja amit az adatlapján is feltüntet de azt mind jól csinálja

Lia, istennő szexpartner

  rene01

Egyeztetés

Az oldalon korábban már váltottunk pár üzenetet. Telefonos megkeresésemkor nem tudta felvenni a telefont, de rövid időn belül megcsörgetett. Az időpont egyeztetése gyorsan ment, mindkettőnknek megfelelt, mivel előző nap pontosítottunk.

Megközelítés

Budapesten kevésbé járatosként és késve, de biztosan odataláltam. Parkoló van ingyenes, de a ház közelében teltház volt. Időhiány miatt inkább az őrzött parkolót választottam.

Helyszín

A bejutás könnyen ment, Lia telefonos segítséget nyújtott.Legközelebb már biztosabban fogok bejutni:)
A lakás hihetetlenül jól néz ki. Luxus hölgyhöz luxus lakás illik. Tisztaság van mindenhol, a fürdőszoba kiválóan felszerelve. Félig titokban Lia parfümjeit is megnéztem. Az illatok illenek hozzá. A franciaágy kényelmes, nappaliból kellemes zene szólt, hangulatos sötétítés.

Hirdető külseje

A képei nem valóságosak. A valóságban sokkal, de sokkal gyönyörűbb Lia!!! Gyönyörű tekintet, kellemes hang, fantasztikus alak. Csak ámultam és bámultam!:)

Action

Gyors frissítő zuhanyozás után Lia már a szobában várt, kellemes lenge öltözékben. Nagyon finom bőre van, és az illata engem teljesen elvarázsolt. Az én hibámból az egy órát csak egy francia leckével töltöttük ki, nagyon érzéki leckét kaptam tőle. Cserébe én is kényeztettem, úgy vélem tetszett neki. A mellei valami csodaszépek, nem tudtam velük betelni.
Nagyon jól el lehet beszélgetni vele, értelmes és tájékozott NŐ!! A hangja és a tekintete kárpótolt az elmaradt második lehetőségért, de legközelebb bepótoljuk.

Elszámolás

A korábban jelzett ajándékot hagytam az asztalán, kedvenc csokijával. Drága, nem drága, mindenki döntse el. Én teljesen meg voltam elégedve Liával!!!

Lia, felejthetetlen szexpartner

  Leman_Russ

Egyeztetés

Két nappal a tervezett találkozó előtt hívtam fel Liát telefonon, hogy biztosan legyen helyem nála. Első hívásra fel is vette és megbeszéltük a főbb pontokat. Extrákat akkor még nem kértem, azokat inkább személyesen megbeszéltük meg. Az 1 órás programot választottam. Lia megadta a címet és elég volt csak akkor hívni őt, ha már ott vagyok.

Megközelítés

Two days later (két nappal később). Szép környéken található Lia lakása, amit én BKK-val közelítettem meg, azzal leszállás után 3 perc alatt oda is ér az ember, pontosabban oda érne, csak én tovább mentem 100 m-rel, mert a google gps-t elfújta a szél...

Helyszín

Lia lakása egy új építésű lakóingatlan n+1. emeletén helyezkedik el, ami nagyon modern, szépen berendezett és tiszta. Sok féle tusfürdő és szájviz is rendelkezésre áll. Higiénia mindenhol. Kellemes félhomály volt és hűs hőmérséklet a lakásban, ami nagyon felfrissítő ilyen meleg időben.

Hirdető külseje

Kifejezetten szép arcú, dús ajkú, hosszú és selymes fekete hajú nő Lia. Gyönyörű nagy és kellemes tapintású mellei vannak, bőre finom, popsija feszes és formás, lábai hosszúak és kecsesek. Röviden egy fantasztikus nő. Ráadásul, kedves és sok mindenről el lehet vele beszélgetni. Méltó partnere lehet bármelyik úriembernek. Szexi fekete fehérneműben és harisnyában fogadott, ami pazar látványt nyújtott. 10/10.

Masszázs

Megérkeztem és átadtam ajándékomat Lianak, aminek örült. Utána megkinalt vízzel, ami jól esett és kicsit beszéltünk, majd irány a zuhany. Zuhany után az ágyra invitált és kezdetét vette a masszázs. Szakszerű mozdulatokkal operált rajtam, melyek jól is estek a beállt izmaimnak. A krém, amit használt is kellemes volt. Masszázs közben beszélgettünk, ami lelkileg is jól esett. Lia egy nagyon intelligens nő. A masszázs teljes testes volt és alapos.

Kényeztetés

Masszázs után előről is bekent és elkezdett csúszkálni rajtam a meztelen csodás testével. Mellkasomtól egészen férfiasságomig, melyet melleivel közbe is fogott. Fantasztikus élmény volt. Extraként a natúr franciát és a kölcsönös franciát választottam. Technikája egyszerűen csúcs. Finoman használja nyelvét, közben kezével gyengéden körbe öleli a férfiasságom. Utána én jöttem a kényeztetésben. Lia háton feküdt és én pusziltam testét fentről lefelé szép finoman és lassan. Finom puha és jó illatú bőre van. Ápolt mindenhol és finom ízt tapasztaltam nyelvemmel oda lent is. Liának is jól esett, amit a nyelvemmel műveltem és ezért meg is dicsért (aminek én nagyon is örülök). Ezt követően megint én jöttem és Lia mindent beleadva először száját használta, majd kezével fejezett be. Fantasztikus élmény volt. Törölgetés után mentem zuhanyozni, mert már lejárt az idő, és nem akartam visszaélni Lia idejével és vendéglátásával sem.

Elszámolás

Teljesen megérte a nyújtott szolgáltatásért cserébe.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  GaborXI

Egyeztetés

Azonnal felvette a telefont, egy órával későbbi időpont már megfelelő is volt. Ez a hála ha az ember magasabb virágszálas lányt néz ki magának, hogy könnyebb bejutni hozzá :)

Megközelítés

Óbuda ismert olasz étterme közelében található, napközben könnyű helyet találni, este már biztosan nem menne ennyire egyszerűen.

Helyszín

A lakás nagyon tip-top hely, minden kulturált, a bejutás nem nehézkes, bár nagy a jövés menés a háztömbök között. A fürdő szép, a törülköző magas minőségű, de az ember ezt is várja ha magasabb szolgáltatási színvonalat választ.

Hirdető külseje

Lia nagyon szép, finom érett testtel, 30as évek végén vagy azután jár. A minőségi plasztikai sebész több helyen beavatkozott az idő múlásába, de mindenhol ízlésesen. Alapvetően a természetesség híve vagyok, mégis hozzá tévedtem, de nem hibáztam, mert ízlésesen van minden megcsinálva.

Action

Fürdés után az ágyon összebújva simogattuk egymást, csókolóztunk, bár inkább csak az ajkak harapdálása volt mindkét oldalon, Lia nem az a nyálcserés agykiszippantós "csókmenő".
A cicik ruganyosan kemények, nem az a betontípus, a bimbók szépek és jól reagálnak. Lia bőre bársonyos, kellemes érintésű, a feneke jó fogású, bár nem a kisportolt kemény változat, hanem a normál jó segg kategória.
Először Ő mutatta be francia tudását, ami párját ritkítja, ez lehetne a védjegye is, szinte teljesen eltünteti, de alapvetően nem is ez a lényeg, hanem tökéletesen uralja az ember farkát, tényleg mesejól csinálja, el lehetne viselni órákig, ha az ember kibírná azt, mert érződik, ha akarná egy pillanat alatt ki is végezhetne...
Szerettem volna kicsit én is megtapasztalni azokat a lepkeszárnyas puncit amit a képeken el lehet csípni. Nem teljesen lepkeszárnyas a puncija, csak a felső részen nyílik ki, a csiklója nem kidudorodó, nyalásra nem elsöprően reagál, alapvetően érzékeny-lassú érintést szeret, ügyködésemet nem is kísérte semmilyen eredmény, ahogy Ő mondta, ez nem megy rendelésre. Érinteni nem lehet a puncit, ami kicsit meglepett, nemhogy benyúlni.
alapvetően puncimániás vagyok, és ilyen letiltás és az ügyködésem ilyen kis mérvű eredményessége elég rendesen le szokott törni, de valahogy Lia személyisége átlendített ezen.
Kicsit még a farkamra visszatértünk, mert mégegyszer szerettem volna érezni ezt a tökéletes szopás művészetet amit előadott, majd egy misszionáriust választottam. Itt még jött egy "ne hangosan mert közel a szomszéd" mondat, ami szintén legtöbbször hazavágta volna a kalandomat, de nem tudott kilendíteni.
Liával nem azt a csattogós szexet lehet elképzelni, inkább az érzéki lassú, teljesen kitöltő közben ölelős verziót, így ennek mentén csókolózás közepette ért a beteljesülés.
Ezután még hosszan beszélgettünk, miközben simogattuk egymást az ágyon, majd fürdés és el.

Elszámolás

Bár nem kérte az elején az asztalra helyeztem a háromszoros pesti új átlagot.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  sug83

Egyeztetés

Telefonon történt, hamar felvette és minden részletet meg tudtunk beszélni, érezhettük egymás szimpatikus hangját.

Megközelítés

A III. ker autóval és tömeg közlekedéssel jól megközelíthető helye, a parkolás fizetős, de a délelőtti időpontban volt hely bőven

Helyszín

Lia lakása mind kényelmileg, mind tisztaság és rend szempontjából makulátlan. Modern bútorokkal ízlésesen berendezett, a háló kényelmes, minden elem igényes, így stílusos és komfortos. A fürdő minőségi kellékkel felszerelt, minden adva van az út porának eltávolítására.

Hirdető külseje

Lia egy ápolt, magára sokat adó nő aki a férfiálmok megtestesítője. Vonzó, barna szemű, fekete hajú, hibátlan testű, csodás erotikus kisugárzással rendelkező Nő, formás popsival és lélegzetelállító, hatalmas szilikonkeblekkel.

Action

Érkezésemkor az ajtón belépve a fényképein látható csábító fehérnemű szettjében fogadott, majd bemutatkozással indult ismerkedésünk. Elmondtam az időpont kérésem okát és pár dolgot magamról, majd átadtam ajándékaimat, amelyek mosolyt csaltak az arcára és két aranyos puszit is kaptam öröme jeléül. Ezek után alapos fürdés következett minőségi tusfürdőkkel és nagy nedvszívó törülközővel. Fürdés után már az ágyon várt csodás melleit kiszabadítva fogságukból, és ahogy mellé heveredtem melleink egymásba gabajodva érzékeltem nagy mellei bársonyát és bimbóinak keménységét. Egymást cirógatva, beszélgetve haladtunk az érzékek birodalma felé, ahol farkam felé is kalandozó keze fantasztikus élmény ígéretét hordozta. Érzékeim fokozása finom csókokkal ajkaimtól indulva bimbóimon, hasamon tovahaladva a családi ékszerig folytatódott ahol hosszan elidőzött és a lágy nyelves indulást követően hamar eltüntette büszkeségemet. Ténykedése lassú, izgató, teljes hosszában szorosan a szájában tartó, nyelvével bő nyálasan végig pörgető módon pattanásig feszítette kéjdorongomat. Mivel lábam között helyezkedett el és így nem tudtam elérni kívánatos testrészeit kértem, hogy váltsunk és a 69 mellett döntöttünk. Ekkor pillantottam meg bársonyos, finom ívelésű, puha érzéki punciját és nyelvemmel szélesen, lágyan többször körbenyalva, a duzzadó szemérem ajkai közé tévedtem ahol lassan, hosszan le-föl járt a nyelvem a sikamlós, duzzadó redői között, majd csiklója következett, ahol sóhajai alapján ítélve, élvezte munkálkodásomat, de kis idő múltán azt kérdezte tudok-e mindkét izgatásra figyelni, mert neki nem nagyon megy. Mivel én is hasonlóképpen voltam javasoltam, hogy lazuljon el és a kényeztetést bízza rám, ami tetszett neki is. Hanyatt feküdt és csókokkal indítva, szájától gyorsan keményedő bimbóin, köldökén keresztül értem szemérem dombjához, utána egy éppenhogy bőrét érintő simogatással körbejártam domborulatait és völgyeit, cirógatva hevesen reagáló bimbóit, körözgetve köldöke körül, megcirógatva punciját és környékét, amitől kéjes libabőrözésben volt része. Ezután lágy, érzéki csókokkal és bő nyálas nyelveléssel körbe jártam a csodás kelyhet, majd a már duzzadozó, nedves ajkak közé érve a lágy, lassú nyalásom nagy sóhajtás követte. Mivel tetszést arattam, ismét és ismét megjárattam nyelvem az isteni punciban, majd a csikló felé is elkalandoztam és Ő a csípő meg-megfeszülésével jelezte, hogy még-még. Nem is tétlenkedtem gyorsítottam, lassítottam, körözgettem és a duzzadó csiklót kényeztetve hercegnőm megfeszülve, zihálva hálálta meg ténykedésemet. Puszikkal, cirógatással megvártam lenyugvását, majd incselkedve belenyaltam az ízletes kehelybe mire csípője emelkedni kezdett, jelezve tetszését. Az egyre nedvesebb punci kényeztetéséhez örömmel fogtam hozzá és kedvesem köröző, emelkedő csípejével, lelkes sóhajaival nagy lelkesedéssel törtünk a csúcsra és lelkesedésünk, kitartásunk okán hamarosan egy csodás orgazmusban teljesedett ki a drága. Most már a legkisebb érintésre is összerándult és eltolta fejem, amíg le nem nyugodott. Kaptam mindezekért szép dicséreteket, amiket hálásan köszöntem is, majd mivel még a lába között voltam, megkérdeztem, hogy bírna-e még egy menetet, amire lelkes biztatás volt a válasz, így a csodás lucskos duzzadó punci kitárulva előttem, belevetettem magam és a már kedvelt módon ügyeskedtem rendületlenül, kedvesem pedig sóhajaival, visszafogott sikolyaival, táncoló csípőjével kísérte lelkes nyalakodásomat, majd megfeszülve, lábait összezárva jelezte kéjének beteljesülését. Mivel mondta, hogy „kikészültem”, visszavonultam mellé és átölelve simizve beszélgettünk egy-két percet, hogy utána most „Te jössz” felkiáltással kényeztetésembe kezdjen. A farkam lágy nyelveléssel, szívogatással és tövig nyelésekkel hamar kőkeménnyé varázsolta és a védő felszerelést is pikk-pakk felvarázsolta és már került is fölém, értő érzéki kezeivel besegítve barlangjába, isteni lovacskázásba kezdett. Mivel jelezte, hogy Ő már nem, így kéjelegve markolásztam csodás, hatalmas cicijeit, harapdáltam bimbóit (néha nekivadulva, túlzásba esve), közben alulról toltam az engem szorongató punciját. Kisvártatva rám hasalt és együtt fordultunk a hátára és érzéki kezének segítségével (imádom, ahogy beigazítja) becuppantott puncijába és már kezdődött a hosszan, szorítósan, csikló dörzsölősen előadott misszionárius. Egyre érzékenyebbé váltam, ezért hasra fordulva folytattuk, pucsitó kedvesem cuppogó puncijának zegét-zugát bejárva, hosszú lökésekkel töltöttem kedvem az isteni kehelyben, miközben Lia nagyon érezve az ütemet, tolta magát a farkamra, ami olyan kéjesen jó volt, hogy remegve kéjtől átszellemülve élveztem el a gumis farkamat szorongató punciba. Még percekig mozogtam a kéjben, mire lenyugodtam és egymás mellé heveredve, beszélgetve, csókolózva telt le maradék időm és fürdés, majd sok-sok csók kíséretében távoztam a délelőttömet bearanyozó csodától, vagyis Liától.

Elszámolás

Érkezésemkor ajándékaimmal együtt tettem le, utána nem esett róla szó.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Könnyen ment nagyon!Hála neki meg,hogy ismerem már egy ideje.

Megközelítés

Kocsival mentem.Voltak gondok,mivel elég sok utcát,főutat felújítanak de azért oda értem.

Helyszín

Szép,új építésű lakás,ami szuperül van berendezve.Minden pont jó,a fürdő nagysága a háló az előszoba...A fürdőben sok tusfürdő és szájápoló szer..

Hirdető külseje

Nagyon szép,szexi,dögös.Helyes arc szép szemek,finom,selymes bőr és haj..Formás nagy cicik szép lábak meg popsi.

Action

Puszival fogadott.Gyorsan kértem türcsit és már mentem is tusolni,már ki voltam éhezve nagyon!Közben töltött egy pohár vizet,amit mindig mindenki kap alapból nála.Tusolás után bementem a hálóba és pár perc múlva ő is jött a másik fürdőből..Levette a cicifixet és elém tárultak azok a nagy de mégis természetesnek ható mellek amiken a bőr iszonyúan finom puha selymes,mint ahogy a testén mindenhol.Picit beszélgettünk,cirógattuk egymást aztán hozzáfogtunk..Csókolózással kezdtünk majd finoman haladt lefelé,ahol én már meredeztem.Közben végig puszilgatott és a melleivel is játszott odalent velem,majd végre zacsi nyalás és bekapta a péniszemet..Hát kevesen tudnak jól franciázni ,de nekem Ő az egyik!!Mély torkosan is ment a dolog.közben kértem én is hagy kényeztessem így 69-be fordultunk.Nagyon finom és jó illatú a puncija amin az ajkak picit nagyok de nem baj én így szeretem az övét..Egy ideig ez így ment és bár nem élvezett el de annyira nem lehettem rossz.Gumit kértem és bele ült.Lovaglás közben csókoltam és markoltam a melleit majd jött a vég.Hagyott magában lenyugodni majd tisztogatás után egy jó beszélgetés amit szintén nagyon élveztem.Aztán elmentem tusolni és távozásnál puszi vagy csók erre már annyira nem emlékszem de el kellett jönnöm sajnos..Mivel intelligens a hölgy ezért én órákat tudnék vele csak beszélgetni akár..

Elszámolás

Távozáskor adtam át a pesti átlag duplája de az élmény,hogy egy ilyen csodás értelmes nővel lehet az ember mindent megér szerintem...Amint tudok,megyek még hozzá!

Lia, felejthetetlen szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Telefonon üzenetek formájában.Jobb ha pár nappal a randi előtt leegyeztetünk mindent,de ezt írja is a hirdetésében.

Megközelítés

Én autóval mentem,de lehet busszal meg villamossal is.Ha nincs dugó a városban akkor hamar oda lehet érni.

Helyszín

Új építésű házikó,már elég régóta ugyan ott van.Kocsival jól megközelíthető,a busztól biztos kell pár percet sétálni.Szép a lakás,jó a fürdő és kellemes elrendezésűek a szobák illetve jók a bútorok.

Hirdető külseje

Aki ismeri tudja,milyen csinos és helyes.Gyönyörű nagy formás mellek,szép arc szép lábak és popsi.

Action

Vízzel kínál majd pici csevegés után tusolás.Aztán irány az ágy.Egymás simogatása közben még pici beszélgetés,majd rátérünk a lényegre.Csókolózás és simogatás után rátér a nemesebbik felem kényeztetésére.Izgatja a cicikkel is majd bekapja szépen.Jó a franciája nagyon szerintem.Vigyázva szorítja rá a száját és hosszasan csinálja.Kérem legyen 69.Készségesen átfordul és míg én kényeztetem szép punciját,addig ő is orálisan kényeztet.Kis idő múlva gumit húz és hátulról belé hatolok.Élvezi ő is,hát még én!:)Elég hamar jön a vég és szépen tele rakom a gumit.Letakarít majd egymás mellé fekszünk és csacsogunk.Aztán megyek tusolni,öltözök fizetek és sok puszit váltva távozok.

Elszámolás

Távozáskor tettem le a szokásos ***** az asztalra. ****a pesti átlag feletti de teljes mértékben megéri szerintem.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Telefonon üzenetek formájában egyeztettünk időpontot!

Megközelítés

Kocsival mentem elég jól megközelíthető.Az Árpád-hídtól nem messze van Budán.Szerintem tömegközlekedéssel is oda lehet találni.

Helyszín

Új építésű ház.Szép tiszta a lakás..Rend van mindenhol.Látszik,hogy igényes.Jól van berendezve.Simán lakna benne az ember.A környék is rendezett.

Hirdető külseje

Gyönyörű nő!Szép formás,nagy cicik hosszú lábak,szép popsi.Nagyon szép a hölgy szeme és az ajkai!

Action

Mikor megérkeztem,kaptam egy pohár vizet és picit beszélgettünk,mivel már régebb óta ismerjük egymást.Majd elmentem tusolni és ő is kicsit rendbe szedte magát.Bár hozzá kell tegyem,hogy lefürödve illatosan várt.Fürdés után leheveredtem az ágyra és ő mellém.Simogattuk egymást és egy picit még beszélgettünk.Majd rátért a lényegre és csókolni kezdett.Először szájon majd egy idő után lefelé kalandozott.Nagyon jól franciázik,a környékkel is foglalkozik.Kértem,hogy forduljon 69-be,mert én is akarom őt.Eleget is tett eme kérésemnek és most már mind a ketten élveztük a másik kényeztetését.Egy idő után gumit húzott és hátulról belé hatoltam.Egy jót szexeltünk,miután elélveztem szépen levette a gumit és adott papírt megtörölni magamat.Picit még beszélgettünk majd elmentem tusolni.Felöltöztem átadtam amit ilyenkor szokás és búcsú csókok és puszik közepette eljöttem.

Elszámolás

Távozáskor adtam át az ajándékomat.Pesti átlag feletti de teljesen megéri.Amit kap az ember az leírhatatlan.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Itt az oldalon leveleztünk,érkezésemkor telefonáltam neki.Könnyen ment.

Megközelítés

Autóval mentem,parkolás ingyenes.Van tömegközlekedés is a közelben.Viszonylag könnyen oda lehet találni,egy elég forgalmas budai főúttól nem messze van.

Helyszín

Új építésű háztömb egyik épületében van.Szép lakás,otthonosan berendezett.A háztömb kertje is ápolt és tiszta.A lakás igényesen van berendezve.

Hirdető külseje

Lia nagyon szép formákkal megáldott hölgy.Helyes arc szép cicik és formás láb valamint popsi.

Action

Picit késtem sajna a közlekedés miatt de szóltam neki és kedvesen megvárt.Beszélgettünk picit majd türcsit kaptam és irány a zuhany.Visszatérve bementem a hálóba.Pillanatok múlva jött ő is.Csókkal kezdtünk,azaz igazi barátnős csók van.Simogattuk egymást,majd rátért a kényeztetésemre.Franciája nagyon jó,mélytorok is megy neki.Sajnos sikerült is kivégeznie.Megtörölgettetem magam majd dumálás.Értelmes fiatal lány akinek van humora is.Majd megint tusoltam és jött a második menet.Francia megint hasonlóan jó majd gumi és beleült.Jól mozog.Egy idő után fordultunk és hátulról hatoltam belé,így is lett végem.Puncija szép és borotvált.Sajnos nem kényeztettem orálisan de az én hibám.Legközelebb majd én kezdek.

Elszámolás

Távozáskor adtam oda.Az asztalra tettem ahol a víz volt.Pesti átlagnál picit magasabb de megéri mivel ritkán találkozik az emberfia ilyen hölggyel.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  Herr Lee

Egyeztetés

Már több mint egy éve a kedvenceim között van, de mivel csak ritkán járok arra, kevés lehetőségem adódott a próbálkozásra. Most viszont siker koronázta első próbálkozásomat és fél órával későbbre meg is beszéltük.

Megközelítés

Amfiteátrum közelében. Bécsi úton, ingyért parkoltam, onnan nyíl egyenes gyaloglás 5 perc. Kapu elől felhívtam és szépen benavigált.

Helyszín

Etalon. Nem akarom részletezni. Aki tudja mi az, az egyet fog érteni velem. Aki nem tudja nézze meg, hogy legyen fogalma.

Hirdető külseje

Pazar, bomba, gyönyörű. Simán a legjobb férfimagazinok címlapján a helye. Szexi fehérneműben fogadott. Kedves arc és mosoly, tökéletes cici, kézbeillő popó és gyönyörű punci.

Action

Füriből megtérve az ágyon eldőlve várt rám, már csak a combfix volt rajta. No meg utolérhetetlen mosolya. Mivel a menü nagyon egyszerű, nem kellett elemezni. Gyorsan belekezdtünk, majd belemelegedtünk. Farkam a finom szájába (mélytorkot lendületesen műveli), később a nyelvem a finom puncijába. Hosszas nyelvészkedés után már kezdtem azt hinni, hogy az ő nyelvét nem beszélem, de épp akkor kezdett finom mozgásokba, tudtomra adva, hogy nem vagyok teljesen amatőr.
Mindenhonnan, de lába közül is fantasztikus a látvány. Onnan kikászálódva félprofin beöltöztetett, majd meglovagoltattam. Olyan jó volt, hogy kb. a harmadik akadályig jutottam és ott elszálltam hiába kapaszkodtam tökéletes mellébe. Utána szépen leápolt, majd egy jó simogatós beszélgetéssel töltöttük ki az órát.

Elszámolás

All inclusive....

Lia, felejthetetlen szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Pár héttel ezelőtt láttam meg hirdetését az oldalon.Megnéztem az adatlapját,és a fényképeit,és azonnal a kedvenceim közé tettem.a csevegéseknél kedvesen meg is dicsértem akkor.Hét elejére kerestem partnert még pénteken.Telefonján sikerült elérnem,hangja nagyon kedves volt,tájékoztatott mindenről,később onlinen megerősítettük szándékunkat is.Telefonon érdemes keresni,onlinen nagyon ritkán van jelen,a sok vendég miatt.

Megközelítés

Autóval indultam,nagyon messziről.Hihetetlenül gyorsan odaértem GPSsegítségével.A közelben találtam nagy parkoló területet,igaz fizetős volt,de ennek is nagyon örültem.A Kolozsi tér környékén nagy a bkv járat is.

Helyszín

Egy jól elkerített új építésű lakópark közepén található a lakás,kapukódok,biztonsági őrők vigyázzák az épületeket.Tiszta lift repít fel Lia emeletére.A lakás szép,tiszta ,hangulatos.A fürdő káddal,és zuhanyfüggönnyel ellátott ,férfi női tusfürdő egyaránt megtalálható benne.A türcsi jó nedvszívó, frottíros.A szoba hangulatos ,amit mécsesek még fokoznak is,a franciaágy tökéletes kissebb párnácskákkal.Távolból George Michael éneke hallatszik kedvesen.Végül is teljesen tökéletes Fullos,pazar minden.Igazán jó izlésre vall.

Hirdető külseje

Lia nagyon bombázó hölgy.Gyönyörű kerek,feszes mindenhol.Az arca nagyon szép,sokan brazil szappanoperába képzelnék el,nekem kissé hasonlít a Kék lagúna gyönyörű sztárnőjére Brooke Shileldre is.De a lényeg,hogy alakja is tökéletes,bőre szépen szolizott,jóillatú,bársonyos tapintású.Popsija feszes,kemény,csodás látvány hátulról akció közben,puncija borotvált,husos, jóillatú .Mellei gömbölyúek,feszesek tökéletesek.Ajkai kissé feltöltöttek igazán csókolni valóak,csókoltam is hosszasan.Igazi fullos csaj.

Action

Belépésemkor két puszival fogadott,bemutatkoztunk egymásnak,majd lepakoltam cuccaim.Átadtam kedvenc virágját aminek nagyon örült.Gyönyörű fekete szexi ruciban fogadott,eszméletlenül dögösen nézett ki benne.Közel léptem hozzá,s símogatni kezdtem,majd lassan csókolódzni keztünk.ő már lefürödve várt így én siettem is frissítő pancsira el.Mire visszatértem,éppen akkor bújt ki ruhácskájából,legközelebb majd én kihámozom belőle gyönyörű testét. Az ágyon kezdtünk egymásra hangolódni ,csókjai forró szenvedélyesek voltak.Hamar franciázással kezdett istenien,nyugodtan nem kapkodva,majd kértem,hogy forduljunk 69es pózba.Látni ,érezni kívántam gyönyörű punciját,popsiját.Hosszasan nyalogattam csikóját,többször fel fel sóhajtozott felegyenesedve,majd keményre franciázott.Óvszer húzást követve lovagló pózzal kezdtünk.Isteni volt  a két feszes mellét simogatni,markolászni.Ajkát csókoltam hosszasan,majd fordultunk s szemből is élvezni akartam a csodás hölgyet.Csókjai annyira felizgattak,hogy nem is akartam húzni tovább,a puncijába élveztem az elejét,majd gyorsan az óvszert lehúztam,és a testére élveztem a maradékot látványosan.Hagyott magán lenyugodni .Frissítő zuhanyzásra elsiettem,majd utánam ő is.Miközben fürdött néhány mosott szőlőszemmel játékosan kedveskedtem neki.tetszet ez a móka is.Mikor vsszatért letérdeltema szőnyegre az ágy elé ,magam felé fordítottam,s szenvedélyesen csókolódzni kezdtünk.Testén végighaladva lefelé puszilgatni kezdtem,és végül lábacskái közé kerültem.Annyira jó puncija van,hogy csiklóját nyalogatva isteni franciázásom kezdetét vette,amire remegve orgazmussal válaszolt.Nagyon örültem is neki.Majd folytattam még , és éreztem,hogy továbbra is kellemes számára s újból sikerült megint a csúcsra jutnia.Addigra éreztem,hgy én is kezdek újra töltött állapotba kerülni,kis franciázása után óvszer került a kishercegre.Szépen,finoman bepucsított s hátulról szexeltünk tovább.Az a gyönyörű popsi csodás látvány,isteni,majd szemből is folytattuk,még el nem fáradtam.Egy kis krémes masszázs igen jól jött ekkor.Beszélgettünk,pihegtünk,majd következett a második kör.Újabb franciázásomra megint kiválóan orgazmussal reagált. Hosszas szexelés után 69es pózban lett végem,Az utódokat a magasba repítettem.Teljesen kielégülten mentem fürödni.Öltözködtem és érzékien,jólesően búcsúztunk egymástól.Köszönöm Lia ,nagyon kellemes volt.

Elszámolás

A telefonban egyeztetettek alapján teljesen korrekt volt. Az asztalra tettem le a laptop mellé.Kb 100-110 percet voltam nála,csodálatosan éreztük egymást elejétől a végéig.Ajándékként a cserepes kedvenc virágja mellé,egy kis gyümölcsös nasit vittem neki,aminek nagyon örült.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  sazo

Egyeztetés

Online, majd telefon.

Megközelítés

Kocsival ház előtt parkoltam, ingyenes.

Helyszín

Új építésű ház, ezáltal a lakás is teljesen rendben van, fszoba, rendben, szobában félhomály, talán túlságosan is!

Hirdető külseje

Erre csak azt írnám, hogy hamarabb érkeztem, a kocsiban még pár telefont intéztem, mikor egy bombanő ment be az ajtón. Csak reménykedtem, hogy hozzá megyek.
Így teljesüljön minden kívánságom!

Action

Zavarban voltam ilyen szépséggel szemben, nagyon kedvesen fogadott. Én fürdőbe, majd ő, de hamar visszatért és megláttam ezt a gyönyörű meztelen testet.
Összefolytak a percek, kétszeri aktus volt, közötte beszélgettünk. Nagyon megfogott a személyisége, és persze más is! :-) Talán ezért sem írok most többet.

Elszámolás

Fullos órát kértem, nem szeretek számolgatni,  asztalra letéve.

Lia, felejthetetlen szexpartner

  Hades

Egyeztetés

Pénteken voltam nála.Amikor hívtam,egyből felvette,és már meg is tudtunk beszélni egy találkát.A ház előtt egy kicsit megváratott,de egye fene.

Megközelítés

Én mindig térkép alapján megyek.Könnyű volt odatalálni,parkolás a háztól nem messze,ingyenesen.

Helyszín

A ház kívülről újépítésű társasház,belülről ennek megfelelően szép.Tusfürdő,törülköző,szoba állapota rendben.

Hirdető külseje

A képek ki vannak retusálva egy kicsit,de kétséget kizárólag ő van a képeken.Nagyon kívánatos,gyönyörű lány.Azért nem adok tíz pontot,mert tízet magamnak adnék,ha pontoznám magamat.

Action

Közös fürdővel kezdtünk.A szobába beérve hosszú csókcsata vette kezdetét.Itt ki kell emelnem,hogy nagyon finoman és gyengéden csókol.Ezután francia,felváltva.Itt a finom puncit kell kiemelnem.Ja,és a franciája is finom.Ezután következett az action.Egész végig kedves volt,figyelt rám.Úgy vettem észre,mintha ő is jól érezte volna magát velem.

Elszámolás

Először voltam nála,mégis utólag történt,a telefonban megbeszéltek alapján.

Lia, nagyon jó szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Itt a privát üzenetekben illetve sms-ben. Mondjuk mi már jó pár éve ismerjük egymást. Jobb egyébként telefonon egyeztetni vele és illedelmesnek lenni.

Megközelítés

Oda találni nem nehéz egy bevásárló központ sincs túl messze. Parkolni a fizetős utcán lehet vagy a közelben egy parkoló házban. A GPS simán oda visz ha beírod a címet. Biztos el lehet jutni BKV-val is de én kocsival mentem,így csak erről tudok írni.

Helyszín

Új építésű ház. Még kész sincs teljesen de szép nagyon. A lakás szép,nekem tetszik. Igényesen berendezett kuckó,ahogy Liánál régen is volt.Minden tiszta,finom és kellemes illatú. Hálóban van egy üveges beépített szekrény amiben lehet nézelődni :).Fürdő is jó.

Hirdető külseje

Aki már járt nála tudja,hogy mennyire gyönyörű nő. Abszolút megfelel a fotóknak. Mindig szexin tisztán és illatosan vár. Szép formás alak...Nagy formás mellek formás popsi és combok. Gyönyörű szemek arc és telt ajkak. Nekem ő a legszebb

Action

Két órát voltam nála. Mikor megérkeztem,mint régi ismerős köszöntöttük egymást. Picit beszélgettünk,majd mentem tusolni. Utána picit ő ment el szépítkezni és aztán már jött is .Leheveredtünk a francia ágyra és picit még beszélgettünk,közben simogattuk egymást,mint a szeretők. Majd elkezdük csókolni egymást. Közben markoltam,simogattam nagy kemény melleit és játszottam a mellbimbókkal is. Imádom mindenét. Egy idő után a hátamra fektetett és franciázni kezdett.Istenien csinálja..megy a mélytorok és a golyókat sem hagyja ki. Kértem hagy kényeztethesem én is.Szépen haladtam lefelé..puszilgatva szép pociját majd leértem kelyhéhez.Ténykedésemet élvezte bár elélveznie nem sikerült.Majd legközelebb. Aztán pici francia még nekem,jött a gumi szájjal fel és aztán hátulról belé hatoltam...Jó szűk,talán ezért is élvezek el olyan hamar.Tisztogattuk magunkat és egy nagyon jót beszélgettünk Mindenről lehet vele diskurálni.Nagyon intelligens nő.Mindig szalad vele az idő,egész nap simán tudnék beszélgetni vele.

Elszámolás

Minden alap nála amit feltüntet az adatlapján. Mindig kedves,normális az emberrel. Utólag fizettem.Már nem is emlékszem,hogy amikor elsőre látogattam meg akkor előre kellett-e adnom vagy sem. Ára a mai átlagnak felel meg szerintem esetleg picit felette van.

Lia, nagyon jó szexpartner

  potyka26

Egyeztetés

Könnyen ment sms formájában ..már régi ismerősök vagyunk egymásnak.

Megközelítés

Kocsival történt,a Fina sport események miatt kicsit kacifántos volt de időben érkeztem.Tömeg közlekedéssel is oda lehet jutni.Parkolásért fizetni kell.

Helyszín

Egy szép új építésű házban kellemes kis lakás.élnék ott.Mindennel fel van szerelve a ház.Többféle tusfürdő vár és van szájvíz is amit illik használni ha akarsz vele bármit is kezdeni!

Hirdető külseje

Gyönyörű,mint mindig.Szép haj szemek ajkak csodás alak és finom,selymes,puha bőr!

Action

Beléptem,gyorsan átadtam kis ajándékomat,ő vizet töltött nekem mint mindig.Picit beszélgettünk majd tusoltunk gyorsan aztán a hálóban találkoztunk...simogattuk egymást beszélgettünk,majd lassan csókkal elindítottuk az együtt létet.Francia volt először nekem majd kölcsönösen..Isteni érzéki ez is!Gumit húztunk majd szemből hatoltam belé.Így is lett végem.Tisztogatás után tovább beszélgettünk és persze folyamatosan simogattuk egymást.Annyira bele vesztünk a témákba,hogy letelt hamar az időnk és mentem is tusolni majd búcsú csók ölelés aztán már a liftet vártam.

Elszámolás

Az elején tettem le az asztalra ami ott is volt a távozásomig..Pesti átlag feletti de megéri bőven.Egy kedves intelligens NŐVEL lehet az ember fia...

Lia, nagyon jó szexpartner

  satyros

Egyeztetés

Elsőre felvette, bár ez nem mindig sikerül saját elmondása szerint, ugyanis a telefonjait csak ő kezeli. Aznap délutánra kaptam időpontot.

Megközelítés

Óbuda, Lajos utca . GPS pontosan odatalál. Jó a környék csak parkolni körülményes, viszont nem kell érte fizetni. BKV-val is könnyen megközelíthető

Helyszín

A lakás egy modern komplexumban található. A bejutás logisztikája kicsit körülményes többlépcsős zsilipelésen kell keresztül menni mire a lifthez ér az ember. Onnan már könnyű és egyszerű. A lakás szép, hangulatos, ízléses és barátságos. Csak jót tudok mondani róla, szívesen laknék is benne,annyira otthonos.

Hirdető külseje

A képek kicsit csalókák. Sokkal vékonyabb most , mint a képeken, és a feje sem látszik a fotókon. A feneke elég kicsi, fokhagyma popsi. A lábai is vékonyak meg a karjai. A feje nekem egyáltalán nem jött be, sajnos. Valahogy nem bírok megbékélni a túlzottan feltöltött ajkakkal, az ilyen nők nem tetszenek. Viszont a mellek... Azokról ódákat lehetne zengeni, vagy inkább dicshimnuszt :-) Csodálatos a 400+ cm3 darabonként. Nem csak a mérete, hanem a formája és állaga is remekmű.

Action

Egy kis masszírozással egybekötött aktus volt a délutáni program. Fürdés után kezelésbe vett, kellemes, de nem szakszerű masszázst kaptam. Fordulás után elölről is folytatódott a simi, akkor már a farkamat is el- el kapta majd elkezdett franciázni. Na az csillagos ötös volt. A szívóteljesítmény, a mélytorok, a cuppogás felejthetetlenné tették azt a részt. Gumihúzás után elölről tettem be, közben masszíroztam a melleit - amit meglepő módon - nem nagyon támogatott. Így is lett végem. Lenyugvás után még egy kis semmitmondó beszélgetés következett, majd fürdés és távoztam.

Elszámolás

Bár utólag kéri és semmivel sem több,mint amit a telefonban mondott, mégis azt kell mondanom, hogy sok. Az érték arány nagyon alacsony mivoltát is tekintetbe véve azt kell mondanom, hogy NAGYON SOK.

Lia, nagyon jó szexpartner

  zozo222

Egyeztetés

Néhány nappal korábban megbeszélve, majd aznap még1x megerősítve.

Megközelítés

Jól ismert óbudai környék, a parkolás ingyenes, de mégis elbénáztam és csak több utcányival arrébb tudtam letenni a kocsimat. BKV-val sem lehet probléma.

Helyszín

Luxus lakópark luxus lakása, bármelyik lakberendezési magazinba be lehetne tenni. Minden prémium kategória.

Hirdető külseje

A hölgy is prémium kategóriába tartozik. Egy régi barátnőmre emlékeztetett, arcra pedig bármelyik brazil szappanopera ügyeletes sztárja lehetne.

Action

A részletek gyors egyeztetése után ásványvízzel kínált, ruha a nappalban lévő székre került, majd részemről gyors fürdés történt. Ő már előtte megfürdött, ezzel sem ment az idő. A nappaliból a hálószoba hatalmas ágyára mentünk, ami mellett a gardróbszekrény ajtaján tükör emeli az akció élvezeti értékét. Gyönyörű melleinél kezdtem csókokkal, majd lassan a lábai közé navigáltam, és szépséges punciját kényeztettem. Kis idő után visszaadtam neki a kezdeményezést, és egy példátlanul jó franciát kaptam. A védőfelszerelés felhelyezése után -- a tükröt is kihasználva -- többféle pozitúrát lejátszottunk, zárásként pedig visszakéredzkedtem a szájába.

Elszámolás

A prémiumkategóriás lakáshoz és hölgyhöz igazodó korrekt csomag van. 

Lia, nagyon jó szexpartner

  cohiba

Egyeztetés

online bejelentkezést alkalmaztam, néhány nappal az esemény előtt, teljesen korrekt visszajelzés, megerősítés, üzenetben is

Megközelítés

már ismerem a helyszínt,(mintha haza mennék) parkolás ingyenes, nem okoz gondot

Helyszín

új épület, új lakás, maximális igényességgel berendezve, és tisztán tartva, ha még klíma is lenne...

Hirdető külseje

Barátnőjét már korábban kineveztem a város egyik legjobb alkatú, számomra felülmúlhatatlan adottságokkal rendelkező szolgáltatójának.
Lia is a képeknek megfelelő, igényes, szép arcú, végtelenül kedves, és figyelmes lány.

Action

Gyors (külön-külön) fürdés után először Lia feküdt mellém, majd hamar összeismerkedtek nyelveink, és próbáltam sokáig élvezni a fincsi feltöltött ajkait. Közben bejött barátnője is, és kezelésbe, de leginkább szájába vette a főszereplőt, majd cseréltek, és ő fölém térdelt, így kényeztettem, közben a mögöttem lévő tükörből láthattam a reakcióit, ezalatt már Lia franciázott, és kis idő múlva felkerült a gumi, majd Lia beleült szemből, és gyors vágtába kezdett, míg barátnője a zacsik körül foglalatoskodott. De hogy Ő se maradjon érintetlen, gumicsere után hátulról indultam a végső ütközetbe. Szokás szerint a csípőjét megragadva, hol lassabb, hol gyorsabb tempót diktálva jutottam a csúcsra. Tisztálkodás után finom négykezes masszázsban is részesültem.

Elszámolás

Csók, NF, KF volt a csomagban, nekem semmi nem hiányzott. Ajándék a végén.

Lia, nagyon jó szexpartner

  johny_b

Egyeztetés

Némi személyes levelezés előzte meg a hirtelen jött telefonhívásomat, amire azonnal Lia reagált. Még aznap estére volt egy időpontja, kicsit sietnem is kellett, hogy odaérjek, de összejött.

Megközelítés

Béke tér környéke. Ezúttal autóval indultam kalandozni, és a ház előtt sikerült egyből parkolnom. Parkolási lehetőség egyébként rengeteg van a ház körül ingyenesen. Arra édemes figyelni, hogy az utca egyirányú. Tömegközlekedés is rendben, a 14-es vili ott suhan el nem messze.

Helyszín

Újépítésű társasház, szép pici lakásokkal. Lia is egy kisebb, talán 2 szobásban (ebben nem vagyok biztos, mert nagyon nem tudtam a lakásra koncentrálni) rendel. Tisztaság és igényesség mindenhol. A tetthely is egy kisebb szoba, de szép nagy ággyal. Apropó ágy: ez nem a nyikorgós fajta hál'isten.
Fürdő is rendben, van tus is néhány fajta. Régóta az első olyan fürdő, ahol nem akart semmi szétesni, ha hozzáért az ember

Hirdető külseje

Nehéz szavakat találni, ugyanis nagyon szép, és ezzel nem mondtam semmit. Kezdeném azzal, ami nekem a legfontosabb az arccal. Kifejezetten széparcú, csábos szempárral megáldott hölgy. Az ajkak valóban feltöltve, így nagyon tuti smacizás közben, illetve mikor a szerszámon használja. A cicik is felturbózva, eszméletlen jó fogásuk van. Itt egy apró szépséghiba, amit csak később vettem észre, - nem mintha bármi jelentősége lenne - az az apró pici műtéti heg. Jah, majd elfelejtettem, hogy gyönyörű szép hosszú fekete haja van, ez a gyengém. Alakra tényleg homokóra szerű, ahogy írja a bemutatkozásban is. A lábak karcsúak, a bőre is selymes és szép szolibarna. Még a lábujjai is kecsesek :) Kerek popó és gyönyörű punci, de erről később. Az a fajta nő, akit bárhogy és bármikor és bárhol...

Action

Érkezéskor gyors bemutatkozás és puszilkodás után irány a tetthely, ahol is program egyeztetést követően kaptam egy törcsit és irány tusolni. Visszajövetelem után ő is elment egy gyors pancsira, majd egy törölközőbe csavarva érkezett vissza és mellém heveredett.
Csókolózni kezdtünk, miközben én a szép melleit simogattam, Ő pedig lassanként kézbe vette a botkormányt. Először csak szépen simogatta a szerszámot, mondanom sem kell, már ettől kőkeményen állt. Kisvártatva elkezdett szépen lefelé haladni miközben végigcsókolta a felsőtestem. Mikor a cicikkel a farkam magasságába ért megállt és hozzádörgölte a didiket a dákómhoz. Na ettől teljesen kész voltam. Végül leért egészen és szépen, lágyan, olyan barátnősen elkezdett kényeztetni. Nagyon ügyesen használja az ajkait és a nyelvét, közben fel-fel pillant a szemembe. Így élvezkedtem egy darabig, majd csere és én kezdtem nyalni Őt. Fantasztikusan szép a punci (eddig csak az egyik volt csajomnak volt ilyen szép nunija) és szereti a kényeztetést, nem is apróztam el, úgy serénykedtem, hogy másnapra izomláz állt a nyakamba. Dobálta a csípőjét a drága és remegett is, de végül nem értem a célba sajnos :(. Visszatértünk tehát az én kényeztetésemre, mondtam, hogy az első kör legyen NFV. Az ágy elé álltam, Lia az ágy szélére ült és addig franciázott míg el nem sültem. Az arca élvezés nálam sem nagy kedvenc, úgyhogy csak ímmel-ámmal csinálta meg.
Törlőkendő, levegővétel, és tusolás mindkét résztől, tehát nemsoká ismét egymás mellett feküdtünk. Beszélgettünk egy kicsit a munkáról, pihenésről, erről-arról, kiváló csevegőpartner is. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ismét smacizunk és Ő ismét simogatja a farkam én meg a cicijét. Majd ismét keményre cumizott. Behatolás előtt még egy kis 69-es formáció, majd szájjal gumi fel és elsőnek misszionárius pozíció. Eszméletlen látvány így felülről is, közben ismét csókolózunk, vagy csak én csókolgatom a nyakát, miközben ő lágyan nyögdécsel.
Érezvén, hogy már nem sok időm van, javasoltam egy lovagló pozitúrát, amit nagy hévvel kivitelezett miközben habzsoltam a melleit. De az időhiány miatt lohadt a lelkesedésem, így kérdezte mi legyen. Kértem egy franciás befejezést, amit becsülettel végigcsinált, pedig már kifutottam az időből.
Végül letusoltam, felöltöztem, fizettem és elégedetten távoztam.

Elszámolás

Teljesen rendben van, ahogy a levelezés során már megírta nekem, hogy mi mennyi. Van az alapcsomag, meg a fullos csomag, illetve lehet kombinálni az alapot az extrákkal. Én nem variáltam, a fullos verziót vettem igénybe és jól tettem. Fizetésről szó sem volt az ottlétem alatt, mielőtt elindultam odaadtam neki a pénzt, nagyon korrekt, pedig most jártam Nála először.

Lia, nagyon jó szexpartner

  Kimba

Egyeztetés

Azonnal felvette, egyeztettünk, éppen ráért én meg a közelben cirkáltam, ezért 15 perc múlva már az ajtaján kopogtathattam.

Megközelítés

13. ker könnyen megközelíthető részén. BKV-val mentem, ami pár percre van tetthelytől. Kocsival sem lehet különösebben problémás, de őszintén szólva azt nem figyeltem meg igazából.

Helyszín

A szoba egyszerűen berendezve, kisebb franciaágy, asztalka, szekrényke, fotel s egy párásító-ventillátor féleség. Mivel csukva volt az ablak nagyon meleg volt, de a venti azért kellemesen segített a meleg elviselésén, ami igazából fel sem tűnt, mert mással voltam elfoglalva... :)
A fürdő kicsi, de szép tiszta, tusfürdő dögivel. Természetesen új törülköző kaptam. Az ágy lepedője nem tudom,h új volt-e de nem éreztem előző kalandok utóillattát rajta. :)

Hirdető külseje

Éppen az ideálom, röviden ennyi. Bővebben, egy magas vékony, tökéletes alakú lány nyitott ajtót.Az arca, mosolya azonnal megfogott, amikor pedig megszólalt, lélekben már el is olvadtam. Nagyon kedvesen, barátságosan invitált be, s utána egyeztettük a műsort. Visszatérve az arcára, számomra gyönyörű, egyszerűen tökéletes. Az ajkai szilikonnal voltak felturbózva, ami talán túlzásnak hathat,de nekem tetszett. A cicik szintén mesterséges anyagtól meredeztek kissé keményen, mint a cövek.Akinek a szilikon bejön az nem találhat rá panaszt.Én elsősorban a természetes didkókért rajongok, de Lia keblei ezt elfeledtették velem. :)

Action

Alapcsomagot választottam, részben azért mert fáradt voltam, másrészt meg azért mert tényleg nem készültem, gyorsan történt minden, s cash sem sok volt nálam. Nos zuhi után Lia is el, s frissen, illatosan tért vissza kb.10 perc múlva. Kérésemre harisnyatartót húzott fel gyönyörű gazella lábacskáira. A neccet nem igazándiból szeretem alapból, de most ez sem zavart,hanem épp ellenkezőleg, inkább izgatóan hatott. Mint írtam fáradtan érkeztem, de minden érzékszervem felébredt e gyönyörű sellő láttán, hát még Őt érezvén... :)
Nos, annyira izgató volt,h nem tudtam mivel kezdjek, így hát némi test és cicisimogatás, puszilgatás után nekiestem Lia puncijának mint maci a mézesbödönnek. :)
Nem szoktam túl sűrűn franciázni, főleg nem ilyen kalandok alkalmával, olyannyira, h Lia volt az első akivel ez megtettem.Egyszerűen nem tudtam ellenállni a szép testének, a kelyhe mint egy mágnes vonzott magához. Nagyon finom ízú, illatú volt a gyönyör kapuja, piszok jólesett lefetyelni a mézédes puncit. :) Lia láthatóan/hallhatóan élvezte ténykedésemet,de elmennie nem sikerült. Úgy gondoltam lesz ami lesz, vagy nem lesz,de én eljuttatom a csúcsra ezt a tündért; ha nem is a Himalájára,de egy szép nagy hegyre felviszem . :) És végül össze is jött; nagyon aranyos orgazmust értem el nála, amit egy igazán kellemes nedűvel is jelzett, amit nagy örömmel ízlelgettem. Szóval -ha csak nagyon nem értettem félre- akkor 1:0 volt a javára. Alap lévén nem volt csók, s ez most (is) hiányzott, sebaj majd legközelebb. Ezután VV fel, majd Lia megkezdte a visszavágót egy nagyon érzéki franciával.Nem bírom a gumit, de ez a francia, a látvánnyal együtt szinte feledtette velem a VV-t. Őrjítően izgalmas volt látni/érezni egy ilyen csajt franciázni miközben a szemembe nézett. Nem is bírtam volna sokáig ezért inkább a punci irányába orientáltam a velem egykorút. Lia volt alul,ami észvesztő látványt nyújtott; látni, érezni zihálását, ami részben valódi volt, részben meg szerintem show, de tökéletesnek, természetesnek hatott, s nem utolsósorban igazi nagy élvezetet  nyújtott számomra. Pár perc elteltével kértem,h lovagoljon meg. Hát, nem gyenge érzés/látvány volt ez a pozitúra (sem), de úgy gondoltam, nem így kéne beteljesednem, ezért átment a formációnk doggyba. Van egy nagy tükör is szobában az ágy mögött; nos elképzelhető,h milyen látványorgia lehetett ez a póz; uhhh.... Miközben hátulról élveztem Lia testét, Ő hátra hátra fordult, s a szemembe nézett kéjes nyögések közepette.Nem tudom,h mennyire volt ez valódi, élvezetből jövő hanghatás,de nekem nagyon bejött.Mivel az idő is elment úgy gondoltam nekem is ideje lesz lassan követni, s ebben a doggyban ért utól a mámoros vég; akkorát élveztem mint idén mindent összevetve együttesen sem,-pedig pár menetben volt részem... Mi lett volna ha nem vagyok leharcolva fizikailag !? :) Nem jöttem ki rögtön a a mámoros kéjbarlangból, Lia hagyta,h lenyugodjak, majd utána levette a VV-t kicsit megtörölgetett. Ezután kb. 10 perc dumcsi, közben simogattuk egymást, amolyan kisebb barátnőfeeling volt a levezetés is. Ezután pedig öltözés, majd két puszi után -sajnos- olaj.
 

Elszámolás

Abszolút korrekt; szóba sem került az ajándék. Az ajándék mértéke nem alsókategóriás, főleg extrákkal,de a szolgáltatás,és maga a hölgy sem az. Ez az élmény pedig számomra megérte az utolsó pennyt is, mondhatnám ár/értékben  az érték toronymagasan az ár felett volt. TP fel sem merült.

Lia, jó szexpartner

  Moolder

Egyeztetés

Itt a beszámolókon láttam a hírdetését, telefonon hívtam, első próbálkozásom sikerrel járt, pár csöngés után felvette. Nagyon kedves hangja van, könnyen ment az egyeztetés. Másnapra kértem és kaptam is időpontot. Megkaptam a címet, annyi volt a kérés, hogy ha ott vagyok, csörögjek megint (nem kellett megerősítenem x órával korábban, hogy jövök).

Megközelítés

A helyszín könnyen megközelíthető, Buda egyik kiemelt helye. Parkolni nem könnyű, mert viszonylag központi hely, de általában lehet találni egy-két szabad helyet. A közelben vagy egy olyan élelmiszerlánc is, ahol ott lehet hagyni a kocsit. A cím pontos, a google maps viszont nem... figyelni kell, ha az alapján megy az ember, mert simán el lehet sétálni a cím mellett.

Helyszín

A lakás patyolattiszta, tökéletes kis apartman, új építésű társasházban. Fürdőszoba szép tiszta és tágas, higiénia maximális. Van rendes kilépó és zuhagyfüggöny, kád szélén kb. 3 tusfürdő. A törölköző jó nagy és rendesen szívja a vizet. Baszoba hangulatos, van oldalt jó nagy tükör is, ahol követni lehet az eseményeket. Ágy kényelmes, rendes nagy franciaágy.

Hirdető külseje

Lia a képeknek teljes mértékben megfelel, formás teste, szép arca van. Szája feltöltött, melle gyönyörű, nagy, tökéletesen illik a testéhez. Termete formás, talán kicsit magasabbnak képzeltem el a képek alapján, de többnyire fekve volt, úgyhogy lehet azért nem tűnt annyira magasnak.

Masszázs

A masszázs technikája jó, érezni, hogy régóta csinálja és szereti is csinálni. Nyilván nem egy sportmasszőr, de nagyon kellemes és megfelelő erőkifejtéssel maszíroza be a testembe a krémet. A forgatókönyv az, hogy a tusolás után Lia bent vár már a franciaágyon, háton fekve, kéri, hogy feküdjek mellé. Hasra fordulva kezdődik a program, finoman végigmaszírozza a teljes testemet, elegendő időt hagyva minden testrésznek. Kezei kellemes erősséggel maszírozzák a hátamat, karomat, lábamat, közben halk relaxációs zene szól. Nagyon hangulatos. Mikor minden át lett maszírozva a hátsó részen, akkor lehet megfordulni és elől is van egy kis masszázs, de itt már inkább a levezetésre koncentrálódik minden.

Kényeztetés

Alap kényeztetés a kézi levezetés, extraként kérhető natúr francia, illetve kölcsönös francia. Én natúr franciát kértem, Lia technikája tökéletes, élvezettel veszi szájába a szerszámot és profi módon képes játszani vele a szájában, illetve a szájáva. Pont annyit segít rá kézzel, amennyit szükséges. Elég nehéz bírni, hogy az ember ne csattanjon el hamar, de hát azért is megyünk oda, hogy a végén kicsattanóan jól érezzük magunkat. Én így is tettem, pár perc után megadva magamat kilöveltem mindent, ami bennem volt. Nagyon kellemes volt mind a masszázs, mind a levezetés. Nagyon jó volt, hogy utána nem kellett rögtön felpattanni és indulni, hanem kellemesen el lehetett még Liával bszélgetni, mellette fekve az ágyon. Diszkréten jelzi, mikor már az idő éppen hogy elfogyott és lehet menni újra tusolni.

Elszámolás

Telefonon mindent elmondott, ahogy korábban is írtam, két extra van, natur francia és kölcsönös francia. Természetesen ha naturba szeretnéd a kölcsönös franciát, akkor az két extra. Más extra nincs, vagy nekem nem említette. Teljesen korrektül megy az elszámolás, a végén, indulás előtt letettem az asztalra a pontos összeget. Kedves elköszönés, puszi és távozás.

Lia, jó szexpartner

  CharlieHarper

Egyeztetés

A mai reggelen megfogalmazódott bennem az ötlet, hogy meglátogatom Liát. Korábban már próbálkoztam, de valahogy sosem sikerült egyeztetnünk, egészen a mai napig. Hívtam reggel, nem volt elérhető, ám amint lehetősége volt rá visszacsörgött és pikk pakk leegyeztettük a randevút.

Megközelítés

Nekem a séta a legpraktikusabb, mivel a közelben lakom. Egyébkén parkolni nem lehetetlen, főleg, hogy vissatért a fizetős rendszer, BKK 2 perc sétára a körúton.

Helyszín

Új/ újabb építésű hatalmas társasház, néhányadik emelete. Ajtóban megkapom a belépési instrukciókat és érkezem a helyszínre. Kellemes, tiszta, rendezett kis lakás, nagy franciaágy, hangulatvilágítás, fürdőben kád és zuhanyfüggöny, pár tusfürdő. Minden van amire ilyenkor szükség lehet.

Hirdető külseje

Lia képei beszédesek, függetlenül attól, hogy műtermi jellegűek. Egy nagyon finom vékony alkatű, kedves arcú hölgy fogadott személyében egy szexi fekete fehérnemű kombinációban. Szép szemek, kellemes vékony test, feltöltött szexi ajkak és irgalmatlan, irgalmatlan hatalmas szilikoncicik. Sok gondolat nem kavargott bennem, csak, hogy minél előbb a kezemben tudhassam őket.

Masszázs

Megérkezés, köszönés, bemutatkozás, zuhany, részletek elképzelések egyeztetése és indul a program. Lia masszázsa kellemes, nem az a klasszikus erőteljes sportmasszázs, de pont annyira kellemes amennyire kell, finoman siklik a keze a testápolótól, engem személy szerint nagyon kellemesen felfrissített a program ezen része. Elkezdtük a lábakkal, majd hát és vállak, Finoman kellemesen mindenre megfelelő időt szánva. Közben kellemesen elbeszélgetünk, nevetgélünk, nincs az a kínos csend, jó hangulatban zajlik a program. Majd eljött a várva várt pillanat, amikor megfordulhattam....

Kényeztetés

Szóval a masszázs után fordulás és Lia elkezd fel le csúszkálni a felső testemen, végre testközelbe kerültek az isteni hatalmas szilikoncicik, teljesen természetes a tapintásuk. Igyekszik minél hamarabb formába hozni, felváltva használja a kezeket, ajkait és a ciciket is. Mihelyt megkeményedett aminek ilyenkor meg kell, finom cuppogós, bőnyálas franciával ajándékoz meg, nem maradnak ki a golyók sem a buliból. Ám azok a mellek annyira magukkal ragadtak, hogy egy kis időre le kellett állítani a francia programot, hogy kicsit kezeim közés vehessem a szilikoncsodákat, közbe kezeivel munkálkodik finoman. Kértem utána, hogy hadd álljak elé és ülve franciázzon, szuperül abszolválta, közben a kezeit is aktívan használja, legnagyobb örömömre. Utolsó nekifulásként mellém térdel és akezeivel végez ki az isteni cicikre. Letörölgettük magunkat, kis pihegés, újra zuhi, öltözés kis beszélgetés és könnyes búcsú, Innen folytatjuk legközelebb. :-)

Elszámolás

Ebben a kategóriában az új átlag, telefonban nem esett szó róla, a helyszínen tisztáztuk a programot és az extrák lehetőségeit, sok extra van és a natúr franciát vettem igénybe az alap programon felül. Végén rendezve.

Lia, jó szexpartner

  Kenadam

Egyeztetés

Az egyeztetés nagyon egyszerűen és gördülékenyen zajlott, elsőre sajnos rossz időpontban zavartam, de amikor egy órával később visszahívtam, minden le lett egyeztetve.

Megközelítés

A vírus miatt ingyenes parkolás, továbbá sok parkolóhely.

Helyszín

A lakás nagyon igényes. Az ember úgy érezte magát mintha csak pár hónapja lenne kész, ennek megfelelően a legmagasabb elvárásokat is kielégíti.

Hirdető külseje

Lia külseje teljesen megfelel a képeknek, bomba karcsú test, csodaszép cicikkel. Az arca kedves barna szemekkel, és plasztikázott ajkakkal.

Masszázs

A beszélgetésünk során kiderült, hogy Lia most vett egy kicsit vissza a tempóból, és vett vissza. Most már csak masszíroz. Természetesen a találkozó,frissítő zuhannyal kezdődött, majd elkezdődött a masszázs, kellemes beszélgetés kíséretében. Mint feljebb írtam, Liának kevés tapasztalata van a masszázs terén, és ezt erősen érezni, tehát ha valaki ezért menne, az gondolja át. Ezen kívül egy nagyon érdekfeszítő beszélgetés zajlott, Lia nagyon tájékozott a világ nagy dolgairól, szóval lehet vele diskurálni.

Kényeztetés

Természetesen a masszázs is nagyon fontos, de azt is meg lehet érteni, ha az ember nem ezért vállalkozik a randira.Amikor elhangzott a bűvös fordulj meg, az ember már néha kiugrik a bőréből, így volt ez most is. Előzetes egyeztetés után az extrákról, elsőként én kezdtem meg a kényeztetés, lefelé haladva a domborulatokon, meg-megpihenve a fontos pontokon végre elérkezik az ember a liliomhoz, Lia lilioma finom puha, igényes és szép. A munkám eredményeképp a sóhajok egyre mélyebbek lettek, majd a hatékonyság érdekében átfordultunk 69es pozícióba, ahol már nehezebb koncentrálni a saját feladatunkra, mert Lia olyan jó ért a saját feladatához. Végül pedig elérkezett a beteljesülése a találkának. Ami nagyon pozitív, hogy a korábbi tapasztalatokkal ellentétben Lia nem szalad el és pörgeti a programot tovább, hanem odafekszik az vendég mellé, és barátnősen hagy pihenni.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt, és az ára teljesen megfelel az átlagnak ebbe az ágazatban

Lia, jó szexpartner

  unasana01

Egyeztetés

Easy communication, her English is good. Call her, introduce my self and agree basic details. Then on day of meeting call again to confirm meeting so this was not a problem at all. As per my experience very easy to agree date.

Megközelítés

I came by walk, normal neighborhood, second district and near that mamut shopping mall.Parking could be problem as I didn't see to much free paring space. There is tram line close by if I'm not mistaken but I'm not sure. Maybe best option is taxi. Easy to find building.

Helyszín

Flat great, in new building. Clean so you can see that she take care of it. Bathroom is tip top, all is there what do you need, including several shower gels, also mouthwash for use. Before shower I get fresh towel to use. Im not sure that she lives there but fit the purpose. Bedroom great, fit for purpose with large bed. Total overall is great so no worries about that.

Hirdető külseje

Photos are hers just in reality she looks even more better and sexy! Great body that she care of it. Extremely sexy lady if you are asking me. I had dressing request, no problems with this she waits as we agree

Action

What to said here, all was more then perfect as per my standards, from communication, welcoming, acting.
She welcomed me in sexy shoes, stockings, bra ans some pants. Lia looks like a million bucks, even better. After a brief conversation I went to the bathroom and then back to the room. Her warm, sexy lips are beautiful to kiss, with her tongue, no problem. Beautiful silicone breasts, wonderful taste. After that the action moved to bed, a super sexy blowjob without a condom. She has a beautiful mouth. I kiss her every time after a blowjob. Then I licked her a pussy uffffff very tasty pussy, beautiful !!! I could lick it for hours :). After that pull on my hard dick and continue sexy blowjob! And soon after that cum! Lia is a super sexy lady !!!!

Elszámolás

Extra was all what we agree and more. Thanks dear for great hour, take care and see you soon.

Lia, jó szexpartner

  Womensweetenourlives

Egyeztetés

Az én megismerkedésem Liával nem hinném, hogy hétköznapi eset. Annyit leírhatok, hogy Lia egy végtelenül kedves hölgy, akinek hatalmas szíve és lelke van! Ezúton is köszönöm neked, hogy megismerhettelek! A többi részlet a mi titkunk marad!

Megközelítés

Óbuda frekventált része, a cím egyértelmű, régi volt nagy focistáink keresztneve, parkolás nem lehet gond, bkv a közelben. A ház kivűlről is méltó egy ilyen gyönyörűséghez! Már ami Liát illeti!

Helyszín

A lakás, ahol Lia nyitott nekem ajtót, minden igényt kielégít! A modern lakberendezés stílusjegyeit tükrözi, a fürdő nagyon szép, kifejezetten tetszett a csap a kádban, a zuhanyrózsa, a törölközők minősége, a rend és tisztaság! A helyszín tökéletesen harmonizál Liával, hiszen egy ilyen gyönyörű nő, mint ő, csak ilyen szinvonalat érdemel.

Hirdető külseje

Sok mindent megélt, és látott férfinek tartom magam, ezért azt kell mondjam, egy bomba nő! A haja fekete, szemei igézőek, arca kedves a szememnek, bőre hamvas, nagyon finom illatú, nyaka kecses, vállai tökéletesen harmonizálnak, mellei látványaval kelnék és aludnék el, kecses csipő, tökéletes popsi, a combjai látványa mindig boldogsággal töltene el, mit mondjak még, rabul ejtett!

Action

Azt nem tudom, hogy az urak elolvassák-e egy friss újonc beszámolóját, de előre közlöm, nem lesz szokványos. A lakásba lépve megláttam Liát, és mint az óvodás kisfiú, legfagytam! Szerintem hebegtem, habogtam egy pár hülyeséget, hogy mentsem a menthetetlent, de nem tudtam. A látványa, a kisugárzása teljesen levett a lábamról! Amikor még csak gondolatban és képei alapján képzeltem el, akkor is egy nagyon szép nő rajzolódott ki bennem, de azt kell mondjam, a valóság egy kicsit más! Lia egy igazi nagybetűs gyönyörű nő! Egy fekete szettben fogadott, combfixel kiegészítve, a melltartó kiemelte gyönyörű kebleit, szép és formás lábait a szép kis lábbelije még jobban kiemelte! Ott álltam vele szemben, az ajándékomat és a boritékot a pultra tettem, majd megfogtam két kezét, és egy köszönöm félét préseltem ki magamból. Hisz ez a látvány minimum ezt érdemelte. Lia nagyon kedvesen és közvetlenül fogadta ajándékom, majd miután látta zavarom, kisegített azzal, hogy egy olyan témát hozott fel, ami oldotta feszültségem! Kaptam két puszit is, majd egy rövid ismerkedés után, a zuhany felé vettem az irányt. Visszatérve a tusolásból, törölközővel a derekamon a szobába mentünk, és lefeküdtünk egymás mellé. Átöltem, és finoman lágyan csókolgatni kezdtem arcát, homlokát, nyakát, a száját! Jelezném, elfogytak a jelzőim az érzést illetőleg, amit ott átéltem! Simogattam selymes bőrét, megérintettem kebleit, és élvezkedtem mind a látványban, mind az érzésben. Majd egy kis idő elteltével bejártam ugyanezt az utat, de már az ajkammal! A mellbimbóit a számmal érezni, a bőre selymességét nyelvemmel felfedezni maga volt a megtestesült álom. Haladtam végig a testén, míg a combjaihoz, majd puncijához nem értem, amit még ekkor egy nagyon szexi bugyi takart el szemeim elől! Egy kicsit félrehúzva megpusziltam nagyon szép és kívánatos kelyhét. Ekkor érkeztem meg a földi paradicsomomba. Hisz Lia puncija olyan élményekkel gazdagított, amit nem hittem volna. Finom, érzékeny, és kényeztetni való női csoda. Nem tudom mi történt a külvilágban, nem is érdekelt, csak az a vágy űzött, hogy a kedvesem az örömök útját bejárva, a csúcsra jusson! Ölében a fejem, a két kezemmel simogatom, kényeztetem melleit, a nyelvem a puncijában, ami egyre jobban nedvesedett, fülemmel hallom halk, de nagyon kedves sóhajait, ez akkor a világ legjobb helye volt számomra! Az őszinteség azt kívánja, hogy megjegyezzem, az, hogy örömömre Lia édesen elélvezett, az az ő szavainak is köszönhető! De számomra ez volt a fontos! Ő! Mert én már a lakásba lépéskor olyan látvanyban részesültem, ami számomra csak így volt viszonozható. A további részleteket ha nem baj, megtartom Liának, és magamnak! Annyit azért leírok, egy ilyen nővel egy ágyban lenni, és átélni vele a kéj minden pillanatát, az az én álmaim valóra válását jelentette!

Elszámolás

Én ezt nem nevezném elszámolásnak! Lia az én kedvesem, amikor találkozom vele. Egyébként " virágnyelven" a telefonban mident megbeszéltünk, akkor és ott szó sem esett róla, mert részemről nem illendő! Egyet azonban megerősíthetek, számomra a Liával eltöltött idő az az én Bora-borám!!!

Lia, jó szexpartner

  paul75

Egyeztetés

Könnyen ment, visszahívott! Hétvégi időpontot is adott, pedig nem dolgoozik!

Megközelítés

Könnyű megtalálni, de a kapualj eldugott. A helyszín könnyen megközelíthető, a parkolás hétvégén könnyű volt.

Helyszín

Új, rendkívül igényes , tiszta hely, kellemes izgató színek és félhomály . Fürdőben márkás jó minőségű tusfürdők és szájvíz

Hirdető külseje

Végre nem csalódtam gyönyörű hölgy tökéletes alakkal, barna illatos selymes bőrrel. Kedves, intelligens, törődik a partner minden igényével, tényleg kedves közvetlen!

Action

Nem részletesen, de mindent megadott amire szükségem volt. Nagyon jó vele a szex minden válfaja, ráadásul már a külseje fel izgatja kellőképpen az embert. Az izgató fehérnemű a vékony formás lábak fenék, a hatalmas cicik, gyönyörű arc és illatos haj már megalapozza a tökéletes együttlétet! Rendkívül jó francia tudás, illatos ápolt ölte van, francia közbeni hanghatások izgalomba hoztak. Utána óvszer, misszi póz izgató hatalmas mellekkel, aztán doggy formás kis barna popókkal, szűk punci és egy hatalmas élvezés. A végén kellemes simogatás és csevegés. Tuti 1 óra. ✌️

Elszámolás

Nem kérte előre, nem nézte az órát, azt kaptam a látványban és technikailag amit elvártam

Lia, jó szexpartner

  PETI1977

Egyeztetés

Remek kapcsolatunknak nem napjainkban fektettük le sziklaszilárd alapköveit,így természetesen a kontaktot sem nyújtottuk,mint a rétestésztát.Mindenféle latin-amerikai szappanoperákat megszégyenítő teátrális felvezetés,több hetes hangzatos üzengetés,és könnyfakasztó sms váltások tömkelege nélkül, egyetlen rövid telefonhívás eredményeként,a következő nap délidején máris tetszetős hajlékában volt jelenésem...
Kellemes,szimpatikus hangja reflexszerűen csigázta fel libidóm,s mivel régóta ismerjük egymás életvitelét,szokásait,és félszavakból megértjük a másikat,így pillanatok alatt adtuk áldásunk a másnapi közös románc időpontjára.Jóleső érzéssel töltött el felém sugárzó nagyfokú rugalmassága,hogy átlagos elérhetőségi idején kívül,egyéb programjait sutba vágva még ünnepnapon is szívélyesen fogadott,melyet ezúton is köszönök Neki.Remélem nem okoztam ezzel sem kellemetlenséget,sem pedig csalódást...

Megközelítés

Óbuda ismert részén járunk,a kerület egy a 14.századbeli uralkodónkról elnevezett jellegzetes utcájában.Úgy tűnik számomra lassan minden út ide vezet,vagy legalábbis elég gyakran lépek eme már gondosan felderített és kitaposott ösvényemre.Az Amfiteátrum arénája régen a gladiátorok küzdőtere, környéke viszont napjainkban inkább már ezen oldal tettre kész "rutinos harcosainak",és egyéb potens hímnemű generációinak lett kedvelt tetthelye,így aztán aki esetleg még nem vizitált erre,az előbb utóbb úgyis biztosan ezen a környéken találja majd magát.
Tömegközlekedéssel sem lehetetlen küldetés elérhetősége,frekventált hely,autóbusz valamint hév is jár a modern épület közelében.Persze a személygépkocsi lehet a legüdvözítőbb megoldás,a verda letételével csúcsidőben,balszerencsés esetben el lehet bíbelődni,ezt kiküszöbölendően a közelben őrzött parkoló is vigyáz a gépjárművekre...

Helyszín

A lelkemnek oly kedves komplexumban lassan már otthonosabban mozgok mint a saját házamban. Bármerre is tekintek,minden része csupa kellemes emléket idéz,de szerencsére egyelőre még nem nosztalgiázni járok az épületbe, "Ej, ráérünk arra még!...".
Lia lakása pedig maga a tökély,mind kényelmileg,mind tisztaságilag makulátlan,a legszőrszálhasogatóbb látogató sem talál benne hibapontot.A modern bútorokkal ízlésesen berendezett nappalin át,a háló monumentális,kényelmes ágyikójáig minden elem igényes,így a barátságos rezidencia egészében véve is fölöttébb stílusos és komfortos.A fürdő kész higiéniacentrum,a tömérdek minőségi kellékkel felszerelt helységben aztán tényleg minden adva van az út porának maradéktalan eltávolítására.Mindezen felül nyilván abban a megnyugtató tudatban azért hatalmas lelkesedéssel is súrolja magát az ember,hogy pontosan tudja milyen lenyűgöző Leányzó várja őt a kádból kiszabadulván a meghitt fényben pompázó,elegáns szobácskában...

Hirdető külseje

Bámulatos fotósorozata abszolút valós és káprázatos jelenkori kinézetét prezentálja.A felvételekről süt,hogy egy ápolt,magára sokat adó,dekoratív Teremtmény, a férfiálmok megtestesítőjének vonzó,gesztenyebarna szemű,ébenfekete hajú jeles képviselője,minden elfogultság nélkül állíthatóan a legszűkebb elitből szemezgetve!
Hibátlan testű,tökéletes alakú,páratlan erotikus kisugárzással felvértezett Egzotikus Talentum,formás popsival,és lélegzetelállító,pazar szilikonkeblekkel.Elbűvölő,bájos pofija kizárólag a diszkréció miatt vagyon takarva,nem pedig azért mert bárminemű kozmetikai kezelés vagy plasztikai sebész által végzendő beavatkozásra szorulna.Épp ellenkezőleg!Mikor először megpillantottam,máris tudtam,hogy én szorulok majd alapos terápiájára.Impozáns megjelenésére vágygerjesztő fehérneműszettel,szexi combfixszel és a kollekcióhoz passzoló magassarkú topánkával méltó módon helyezte fel a koronát,így alighanem kikerekedett szemekkel pásztázván az elém táruló csodálatos látványt,lábaim annak rendje és módja szerint egy fél minutumra lecövekeltek az ajtónyitás utáni globális szemrevételezésem pillanataiban.Ezen őszinte megnyilvánulásaimat megbabonázó tekintettel,csábos mosoly kíséretében lereagálva,elégedetten nyugtázva kattintotta rá bejövetelem után a zárat ...

Action

Csók x csók énekelte a Modern Hungária egykoron,s bár a dallal ellentétben nekem azért még nem ez lett a végzetem,mindenesetre kihagyhatatlan felvezetésnek ígérkezett az érzéki,kölcsönös nyelvtapogatós szájtalálka,melyet mesterfokon művel.Micsoda ajkak,fent és lent!...Persze csak szép sorjában,a szexkódex protokoll és etikett szabályait szem előtt tartva,nem rontottam ajtóstul a házba!
Kebeltengerében másodpercek alatt elvesztem,ízlelőbimbóim kőkeményre szopott,pattanásig feszülő bimbócskáin járhattak fürge örömtáncot,majd teljes testfelületére való fokozott figyelemmel,lassan terjesztettem ki modell alkatának minden porcikájára orális ténykedésem,közben a hatást manuális ingerekkel tovább gerjesztve,mindent tudást latba vetve haladtam fokról fokra nemes célom elérése érdekében.Combjai belső oldalának simogatása,végigpuszilgatása után már egyértelmű,vággyal teli pillantásokkal jelezte felém vénuszdombi munkásságom idejének eljövetelét.Falatnyi tangájától fogaimmal történő megszabadítása után,fenséges szeméremajkainak finom szirmaival ismerkedett kutakodó nyelvem,s természetesen érzékeny,gyönyörűséges csiklójának kényeztetéséről sem feledkezett meg.Kitartó cselekményem végül meghozta várva várt gyümölcsét,elcsukló hangon,dicsérő szavai közepette érte Őt utol a kéj.Kezdésként szemből támadtam,szép és igazán embert próbáló feladat egy ilyen Bombanővel kordában tartani az orgazmus időzítését,de mivel időm,energiám és úgy éreztem,hogy potenciám is van bőven,így sodródva az árral kezdetben lassabb,majd egyre pergőbb,még szaporább,végül pedig már fékevesztett tempót diktálva járattam merev fegyverem patakzó puncijában, a heves csókpárbajt csak a gerjedelem okozta obszcén kifejezések,érzéki sóhajok és a négy fal közt tomboló parázs atmoszféra generálta hangok hol magasabb decibellel zengő,hol pedig lágyabb volumenű,elcsukló nyögdécseléseinek idejére felfüggesztve.A szituáció élességét jól átlátva,buzdító kifejezések közepette nyomatékosította bennem csúcsra törekvési kísérletem helyességét,így a hatalmas csattogás végeredményeként a védőfelszerelés lerántása után,orbitális adag spermát lövelltem gigantikus melleire,vastagon bevonva vele az észveszejtő látványú kebleket.
A folyadékbevitel pótlása és egy kis kedélyes csevej közepette minőségi regeneráló masszázst kaptam szakavatott kezeitől,melynek pillanatokon belül ismét meglett a kézzel fogható eredménye...
Meredező falloszom szinte szüntelen erekciója szerencsére nem tiszavirág életű pünkösdi királyságnak bizonyult e jeles napon,s mivel Lia enyhe célzással rögtön doggy pózba helyezkedett,máris tudatta velem mit tehetnék még a már egyébként is felspannolt szervezete még delejesebb közérzetének megteremtéséért.Bőszen pakolgattam hátulról Szépséges Kedvesem,folyt is rólunk az izzadtság patakokban rendesen.Önfeledten élvezte,tetszett is Neki a játék,ha így szereti legyen meg számára az ajándék.Beteljesülésének szemkápráztató látványa után megszabadított a gumi fogságától,hanyatt feküdt és mohó szájacskájába követelte erektől duzzadó nemes szervem.Vastag nyálcsíkokkal vonta be,s járulékos tartozékaim is fejedelmi ellátásban részesítette.A totális,orális extázis jegyében egyre intenzívebben húzogattam fejecskéjét vérrel teli hímvesszőmre,és mivel nem volt ellenére a dolog, sokáig gyönyörködhettem a szenzációs látvány minden képzeletet felülmúló panorámájában.Így teljesedett be számomra is a könyörületes vég,s százmilliós nagyságrendű ivarsejtjeim végeláthatatlan seregét ismét Elragadó Házigazdám pompás mellein terítettem szét...

Elszámolás

Ezt már sokszor ecseteltem ezen pontban és esetében sem tudok eget rengető újdonságról beszámolni.Aki ilyen kaliberű Hölgyeket látogat másfél órás kikapcsolódás gyanánt,az pontosan tudatában van ajándékuk mértékével is.A képzeletbeli serpenyőket vizsgálva a fentebb vázolt szikrázó eseménysorok, és az eme Fergeteges Jelenséggel eltöltött,agyamba életre szóló élményként bevésődött mámoros percek elegye,számomra sokkal nagyobb jelentőséggel bírnak,mint a másik oldalon megjelenő mutatós csokor terebélyessége,így egy pillanatig sem kérdéses,hogy saját szemszögemből nézve miért és mely irányba billen folyamatosan a mérleg nyelve.Nem is szeretnék semmilyen régi vagy új budapesti átlaghoz hasonlítgatni, maradjunk annyiban,hogy a parádés élmény teljesen háttérbe szorítja és elhomályosítja az egyébként virágkarneváli hangulatot idéző szirmok záporát.
Az illúziórombolás legkisebb jele nélkül mindig távozásomkor helyezem diszkréten az asztalára...

Lia, jó szexpartner

  bicivilpi

Egyeztetés

ki volt kapcsolva de nemsokára visszahívott mert tudta hogy én voltam :-)

Megközelítés

autoval mentem és már mivel tudtam hova kell menni
egyre odataláltam
a parkolás ingyenes csak nehéz találni

Helyszín

Új épitésü épület, a lakás új modern, mindenhol tisztaság. A fürdőszoba tiszta, több tusfürdő közűl lehet választani, szájvíz is van. A hálószobában egy nagy franciaágy van, tisztaság rend illat mind mindig :-)

Hirdető külseje

Sokkal jobb mint a képeken, szép arca van és szép szemei. Szép cicik, feszes popó. Nekem nagyon tetszik.Azért is mentem hozzá újból :-)

Action

Mikor odaértem hívtam, nem sikerült elsőre elérnem de megcsörgetett. Mikor feljutottam hozzá kinyította az ajtót és ott egy gyönyörű lány várt rám. fekete alsóneműben volt rövid kis szoknyában. Nagyon kedves mind mindig, beinvitált a szobába ahol kaptam egy finom puha illatos törcsit és irány tisztálkodni. Egy aranyos, vidám mindig mosolygós lány.Miután kijöttem a fürdőböl mentem a szobába és vártam az ágyon mert ö is zuhizott. Elkezdtünk csókolózni, nagyon finoman is érzékien csinálya mintha a barátnőd lenne, élveztem is a finom puha ajkait,letérdeltem és franciázni kezdett, nagyon jól csinálja, küzdenem kellet hogy ne legyen gyorsan végem, néha felnéz rád is mosolyog, ettől még jobban indultam be. Utána húztunk gumit és hosszadalmasan szeretkeztunk. Eszméletlenűl jól csinálja kicsit lassan aztán gyorsabban finom csókokal. Szép szemeivel rádnéz is csókol mintha igazi barátnőd lenne, egy felejhetetlen élmény volt.Rendesen meg is izzadtam.Bejezésre kaptam megínt egy nagyon finom csókot,így is lett vége. Egy picit túl is húztuk az időt de egyáltalán nem nézte az órát. Még egy kicsit beszélgettunk es nevettünk. Elmentem fürödni, a lábaim még mindig remegtek. Legszívesebben maradtam volta több órát, de sajnos mennem kellet.

Elszámolás

amikor távoztam akkor adtam neki oda nemkérte elore mert már ismer

Lia, jó szexpartner

  bicivilpi

Egyeztetés

Kb. negyedik hívásomra felvette, és kaptam időpontot, amit én kértem.

Megközelítés

Autóval GPS odavitt a bejárathoz, ahol le is parkoltam, de kellet sokat várnom, míg felszabadult a hely nem fizetős.

Helyszín

Na nála minden tuti, nagyon tiszta, nagyon szép és iszonyat illatos, hozzá elmehetne az összes háziasszony megnézni, hogy mi a rend és a tisztaság. A fürdőszobában rengeteg tusfürdő, szájvíz.
én vittem a sajátom de ha újra mennék biztos nem fogom cipelni mert nagy a választék
a szoba kicsi de az ágy az nagy és tiszta,
csak nekem túl sötét volt,
szólt az olasz halk zene, tehát jó volt a benyomás.

Hirdető külseje

Pont, ahogy a képeken lehet látni, semmi retus
a lány extra valami, nem is csodálkozom, hogy nehéz hozzá bejutni és előre kell megbeszélni.
A mellei csodaszépek, a bőre feszes illatos, na szóval 5 csillagos.

Action

Siettem hogy még elérjem Őt, de nagyon megérte:) Mint a képeken, egyszerűen gyönyörű, nehéz betelni vele, azok a cicik, popsi, illatos punci... mindemellett kedves és kulturált. Remekül éreztem magam, rég voltam ilyen jó nővel ilyen kedélyesen és felszabadultan! Köszi kedves, még megyek az tutti:)
Nagyon hevesen kezdtünk csókolódzani, aztán kezdett franciázni amit istenien csinált, aztán több pózban csináltuk, ami nagyon jól esett. Csak a nuniját nem nagyon hagyta simogatni, na de rátértem a melleire mert van mit rajtuk fogni. A végén hátulról fejeztem be, és mentem a zuhi alá lehűlni :-)

Elszámolás

Elmenetkor odaadtam neki az ajándékot, többet adtam mind kért, mert megérdemelte.

Lia, jó szexpartner

  papamaci214

Egyeztetés

Harmadik, negyedik hívásra sikerült elérnem, pontos, részletes tájékoztatást kaptam a lehetősségekről, sikerült is másnapra egy időpontot megbeszélni.

Megközelítés

Amfiteátrum közelében. BKV, autó ok, ingyenes parkolás. Kapu elől felhívtam és szépen benavigált. portaszolgálattal rendelkező lakópark, de nem zavaró.

Helyszín

Nagyon rendben, Igényes, tiszta, sok tusfürdő, nagy ágy, szóval perfekt!

Hirdető külseje

Olvastam már 1-2 panaszos beszámolót, a vékonyságára, én csak azt mondhatom, hogy bár a képek retusáltak azonban teljesen Lia -t adják, szóval aki jól megnézi a képeket nem csalódhat. Nagy, szép cicik, fekete hosszú haj, bombázó alkat, szóval nagyon sexi csaj.

Action

Miután mind ketten végeztünk a tusival elkezdtük .Nem lehet a ciciiket nem kiemelni egyből rátapadtam, nem lehet betelni velük :-). Utána, francia, nagyon jól csinálja, majd szemből folytattuk, itt is lett végem. Szünetben jót beszélgettünk intelligens lány, lehet vele beszélgetni, bár volt közös témánk is. Második menet is hasonlóan jó volt, csókolózás is jó volt, második körben a lovaglásé volt a főszerep, ami szuper volt :-)

Elszámolás

Diszkréten lerakta, annyi mint telefonban, egyszerű csomag.

Lia, jó szexpartner

  gabi85

Egyeztetés

Első próbálkozásra felvette, azonnal tudtam menni

Megközelítés

Munkaidőben nehezebb parkolóhelyet találni, de azért nem lehetetlen.

Helyszín

Újépítésű lakóparkban, kellemes, igényes lakás. Nagy tusfürdőválaszték, a célnak megfelelő hálószoba tükörrel

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, igazi dögös külső, szexi hang, hatalmas szilikon cicik, nagyon finom, puha bőre van, de mintha 2-3 kilóval több lenne rajta

Action

Zuhany után az ágyon várt fekete harisnyában, csókolózás, megnéztem közelebbről a ciciket is, majd franciázni kezdett. Olvastam olyan beszámolót róla, hogy átlagosan csinálja, nos, nekem semmi bajom nem volt vele, sőt...
Francia után meglovagolt, majd hátulról tettem be neki, kellemes látványt nyújtott, hosszan és keményem dugtam. Így is élveztem el.
Kis beszélgetés, majd zuhanyzás.

Elszámolás

Ahogy írja, nála csak egyféle szolgáltatás van, ez mindenképpen megéri, távozáskor (ami a legkorrektebb) rendeztük le.

Lia, jó szexpartner

  Criston

Egyeztetés

Telefonon , könnyen gyorsan és egyszerűen.
Ő kezeli a telefont , szokásos.

Megközelítés

Mivel ismerősöm a közelben lakik nekem egyszerű dolgom volt .Autóval érkeztem, parkolás nem lehetetlen kategória de kell némi szerencse is, (de viszont ingyenes).Bkv -no comment

Helyszín

Új építésű lakópark , tiszta ápolt rendezett portaszolgálat.. több kapun át kell verekedni magunkat mire bejutunk.
A szoba kicsi hangulatos (bár nekem kicsit túl sötét volt , meleg is volt nyári kánikula de a célnak megfelelő.

Hirdető külseje

Na igen én nagyon kritikus vagyok a lányok külsejére, elég 1 pici apró hiba és már nem érzem jól magam. Itt minden rendben volt (picit titkon többet vártam Liától) de a képeknek 85-80% ig megfelelő.

Action

Az orbitális melleivel kezdtem foglalkozni , majd közben egy kis csók és utána újra cicik , fúú döbbenetes volt .. utána jött egy kis francia amit nem említenék a top kategóriába (átlagos) majd munkaruha fel és hátulról támadás. lehet neki tolni rendesen -> Első menet vége , kis masszír közben beszélgetés itt jegyezném meg a lány nagyon de nagyon rácáfol a külsejére nagyon okos és jó beszélgető partner is. A második felvonás sajnos nem jött össze pedig próbálkozott franciával ..ami talán (mint előbb írtam számomra átlagos volt) és talán ezért így az eredmény sem jött el, amiben talán én is hibás voltam..

Elszámolás

korrekt megbeszéltek alapján , mivel nála az alap csomag is majdnem fullos így borsos volt, az átlag felettinek mondható.

Lia, jó szexpartner

  lloyd

Egyeztetés

Szerencsém volt egyböl fel tudta venni ,bár az idöpont mikor szerettem volna menni nem volt tökéletes.Mindketten engettünk :))

Megközelítés

Szinte szomszédok vagyunk... Az eső ömlött kicsit megáztam.

Helyszín

Nagyon tiszta, igényes minden tekintetben maximálisan acélnak megfelel.Egy rossz szavam se lehet.

Hirdető külseje

Lea igazi bombázó. Egyszerüen káprázatos.Hatalmas álló cicik,Bár orvos allkotta de még tökéletesebbet nem láttam .Gyönyörü hosszu lábak negyon szép popsi ,többek által megirt finom bör .(valami eszméletlen bársonyos izgató illatú,nagyon finom izü tapintásű )A Cicik a bör, fodrász smink stb egy vagyon van ebben a testben. :)))

Action

miután mind ketten végeztünk a tusival elkezdtük .Nem lehet a ciciiket nem kiemelni egyböl rátapadtam .Kezemmel nyelvemmel játszdosztam vele nem semmi élmény.Lejjebb mentem tökéletes has ,illatos rozsaszin punci.Nyaltam -faltam egybeolvadt a nyelvemmel .A kézimunkát nem szereti ezt finoman jelezte.Utána váltottunk ö franciázott ...Nagyon fincsi .Az egész szerszámmal játszik hol a makkot hol az egész rudat hol pedig a golyokkal játszik.Az ajkai a nyelve csodát tud tenni.Nem is sürgettem a z aktust,de miután kellöen felvoltam már ajzva hátulrol betettem .Nagyon jol mozog eggyütt él a partnerével,majd ö meglovagolt és a kebleit az arcomba éreztem a poposiját markoltam nem volt visszaút.Szex után kiderült számomra nemcsak a testhez a pszihéhez is ért rendkívül empatikus értelmes ,kedves.Mondtam ,hogy másodszorra nem fog menni de szeretném ha még a szájával kényeztetne.Fantasztikus franciát kaptam bár a finálé elmaradt... (40 év :((( )

Elszámolás

Elösször mentem , a telefonba kapott tájékoztatásnak megfelelő .Drágább mint az átlag dehát a pick szalámi és az aró felvágott között is van külömbség.

Lia, jó szexpartner

  Bundy

Egyeztetés

Nem ment teljesen flottul. De ez szerintem érthető olyan hölgynél, aki egyedül rendel. Többször hívtam, nem tudtam elérni. Majd utolsó hívásomat követően kb. 20 percre megcsörgetett. Visszahívtam, és mivel azonnal tudtam hozzá menni, megállapodtunk 30 perccel későbbre, amikorra elkészül.

Megközelítés

Kivételesen kocsival mentem. Én ismerem a környéket, de a GPS is odatalál. Parkoló ingyenes, de nem volt szabad a közvetlen közelben, én kb. 2 percet sétáltam. Van őrzött parkoló is baráti áron, de én találtam ingyenest. A ház számozásával/betűzéssel nagyobb gond volt, de telefonon pontosít, és részletesen tájékoztat

Helyszín

Újépítésű lakópark, kívül belül luxus. Aki kedveli a diszkréciót, annak jelzem, hogy portás ül a kapunál, de mivel kóddal mentem, egy szót sem szólt. A belső kertben egy pár sétáltatta a kutyáját, de szerintem nem az FBI-tól voltak, így nem érdekeltem őket.
Az épület belülről hibátlan, kultúrált és tiszta közeg dupla lifttel. A lakás szintén 5csillagos! Kaptam egy pohár vizet a szép kis konyhából. Fürdő tiszta, száraz kilépővel, zuhanyfüggönnyel, néhány tusfürdővel (bár nem egy hipermarket választék de bőven elég!). Ruhát van hova pakolni.

Hirdető külseje

A hölgyet a fotók alapján választottam. A tetthelyen döbbentem rá, hogy én profi fotókat néztem. A valóság viszont kicsit elütött a képektől. Engem nem zavar, ha van mit fogni, de most nem erre készültem fel. A fotókhoz képest a keblek nagyobbnak tűnnek élőben, ami persze nem gond. Viszont a felsőtest, nos nemhiába van fűzőben. A lábai és popója szerintem megfelel a fotóknak, ergó vékonyak. Az arcról még annyit, hogy nem csúnya, de nekem nem az esetem. De nincs olyan nő az oldalon, aki minden MT-nek tetszene. Ettől függetlenül egy nagyon kedves hölgy.

Action

Az actionre a szobában került sor. Egy órára váltottam jegyet, de ez az ő esetében nem is lehetett volna másképp. Először kezdtük egy-két csókkal, majd merülni kezdett és a periszkópomat vette alaposabban szemügyre. Alapvetően ezt jól csinálja, nekem kicsit gyenge, de kis irányításokkal már úgy mozgatja a periszkópot ki és be rövidebb hosszabb benntartással, ahogy azt én szeretem. Így is lett végem és a két nagy hegycsúcsa közé lőtt a rakéta.
Ekkor jött egy hosszabb beszélgetés meg simi. Amit kiemelnék, hogy fantasztikusan finom puha bőre van! Majd miután felkészült a legénység, kezdetét vette az éles bevetés. Ismét egy kis periszkóp vizsgálat, védőfelszerelés fel, majd jött a MISSZIÓ-nárius. Lehet mozgatni a lábakat, de szertornásznak nem ajánlanám. Pördül, fordul és már lovagoltunk is, ami nekem nagyon tetszett, markolásztam a didkókat, de csak óvatosan! Ekkor szólt, hogy folytassam, de az időnk lassan lejár, így felajánlotta a száját, de nem éltem a lehetőséggel. Végül hátulról vettem kezelésbe és így is lőttem ki a maradék rakétákat. Semmi sürgetés, no TP, mert utána még zuhi és dumcsi volt!

Elszámolás

A módját tekintve korrekt. Ilyen velem még nem volt, de nagyon korrekt!
A szolgáltatás értékét tekintve a szolgáltatóipar többi szereplőjéhez képest viszont drága. Viszont a luxus helyszíni körülmények miatt és a No TP miatt korrektnek tekinthető.

Lia, jó szexpartner

  Smiley

Egyeztetés

Késő délután kerestem és másnapra sikerült is bejelentkeznem.
 

Megközelítés

Autóval mentem és a közelben pár méterrel a lakástól ingyenes parkolót is találtam. 

Helyszín

A lakóparkhoz kapun át lehet bejutni,ahol portás ül,de szinte tudomást sem vesz az emberről,így semmi kellemetlenséget sem okoz.Nagyon szép lakásban dolgozik,gyönyörű nappali fogadott,ahogy beléptem a lakásba.Fürdőben kád fogadott tiszta törölközővel és többféle tüsfürdő választékkal.Szobában franciaágy fogadott.

Hirdető külseje

Gyönyörű arc és szép szilikonos mellek.Fekete hosszú haj,sejmes szolibarna bőr,amelynek nagyon kellemes az érintése.

Action

Ajka kényeztetésével kezdtem,majd haladtam a mellei felé,ahol elidőztem,mivel nagyon tetszettek az ikrek.Majd kényeztettem hosszasan,amelyet finoman,lágyan szeret.Közben halk hangokkal jelzi tetszését.Ezekután Ő kezdett franciázni,de hamar szólnom kellett,hogy húzzunk védőfelszerelést,mert benne szeretnék a csúcsra jutni.Így is lett,misszionárius pózban fejeztük be az első menetet.Rövid zuhany,majd beszélgettünk pár percet,bár nem találtunk közös témát.Másodikat hosszas franciával kezdte,amelyet profi módon űz,majd gumi fel és hátúlról jó hosszasan dugtam,mellei érintésével.
 

Elszámolás

Korrekt,szerintem Értékarány rendben van.

Lia, jó szexpartner

  SimiK

Egyeztetés

Nagyon nehezen értem el, többször hívtam mire elértem és csak 2 napra rá kaptam időpontot.

Megközelítés

Az óbudai anfiteátrum mellett található, parkolás ingyenes és mindig lehet találni.

Helyszín

Újépításű, tiszta és szépen berendezett nappali 1 szobás lakás.
Egydül rendel a hölgy ott.

Hirdető külseje

A hölgy képeihez képest kicsit más volt, nem mondom, hogy nem ő van a képeken, de sokkal jobbak mint a valóság. Mivel nagyon fenekes vagyok az kicsit csalódást is okozott, hogy nem volt olyan gömbölyű mint amit vártam.

Action

A zuhany után a szobában várt szexi fehérneműben. Az ajkai jó nagyra vannak pumpálva, melyekkel gyönyörű látványt és élményt nyújt francia közben. Hagyta én vetközetssem le és mikor kényeztetni keztem, nem éreztem túl nagy aktívitást vagy visszajelzést, ellenben igen jó illatú és finom a pici. Az actionról nincs semmi maradandó élményem, szinte unalmas volt. Mivel 1 órára mentem és maradt még lehetőségem, kértem, hogy franciázzon, mert abban tényleg jó, amint beálltam rá is mentem hátúlról, és mentem is. 

Elszámolás

Egy fix tarifáva dolgozik a hölgy ami a normálisnál magasabb, de ezért kissé excluzívabb élményz igér. azt is mondta, hogy naponta nem is válal 2,3nál több ügyfelet. Ezért kissé drábább a megszokottnál. 

Lia, jó szexpartner

  Moritz1

Egyeztetés

Kedves hangu holgy. Korrekt tajakoztatas a elsore. Meglepetes!!

Megközelítés

Ismeros cim. Konnyen megtalalhato. A parkolas ha szerencses vagy ingyenes.

Helyszín

Szoval luxus ami csak elkepzelhető. A Lany es a lakas minden igenyt kielegit. Tenyleg nagyon magas a szinvonal!!!

Hirdető külseje

GYŐNYŐRÜ!!!!! ezt latni es erezni kell. Pompas csaj!!!!

Action

Reszemre frenetikus a kezdese. Le kellett lassitani a tempojat. Szepseges francia. Utanna a makk szeretete. Kedves felvezetese az aktusnak es a behatolas csodalatos erzese. Kozben az anusz nyelvelese amit kedvelve fogadott. Isteni Nő.

Elszámolás

Amit megbeszeltunk. En  jol jartam. Csodas elmenyben volt reszem.

Lia, jó szexpartner

  maple

Egyeztetés

Már régóta szeretnék hozzá eljutni de mindig valami közbe jött,üzenet váltások alkalmával találtunk mind kettőnk számára alkalmas időpontot aminek nagyon örültem,gyorsan onlinon megerősítettem szándékomat,ő vissza igazolta,de telefonon jobban szeret időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Kocsival mentem ,szombat lévén találtam parkolóhelyet hétköznap gond lehet,közelben van egy őrzött parkoló,bkv jár arra,gps könnyen megtalálta címet.

Helyszín

Új építésű lakópark,bejutás kapu kóddal majd biztonsági őrrel aki nem kérdez semmit ,csodálatos magánlakás jó ízlésre vall,a fürdő káddal ellátott zuhanyzásra alkalmas,sok tusfürdő,nagy frottíros törölköző,szobában nagy francia ágy található négy kis párnával és egy tükrös szekrény amit bizonyos pózokba kilehet használni,kellemes jó illat mindenütt.

Hirdető külseje

Lia mint minden nő foglalkozik magával, gondolom jár tornázni vagy valami hasonló mert igen jó formában van,egy fiatal 27 év körüli,nagyon csinos szép lány,fantasztikus alakja van,nagy kerek szilikonos mellek,feszes fenék és olyan szép mosolygós arca,hogy órákig nézegetném,feltöltött ajkai nagyon finomak.Kedves és közvetlen tökéletesen ápolt tetötöl talpig,fekete szexi ruhában fogadott.

Action

Megérkezésemkor két puszival fogadott és üdítővel kínált közben csodáltam tökéletes testét,fekete ruha volt rajta nem tulságosan átlátszó de sejteni engedték  alakját.Ajtónál leraktam kabátomat-cipőmet és átadtam kedvenc csokiját aminek nagyon örült ,ruháimat leraktam székre én elmentem gyors fríssitő fürdőre mire kijöttem nagy francia ágyon várt fekete comb harisnyában,mellé feküdtem gyorsan simogatni kezdtem nagy kerek melleit,csókoltam finom feltöltött ajkait.Keze szorítása alatt nőni kezdett dákó neki állt franciázni,ajkaival végig nyalta heréket majd egész falloszt aluról felfelé makkhoz érve gyengéden bevette ezt többször megcsinálta közben rám nézet,hogy tetszik-e látvány.Már érezni akartam finom kelyhét megkértem váltsunk 69-be nyaltam csiklót rendesen néha felsóhajtott ,jó lehetett neki mert folyamatosan tolta punciját számra de nem élvezet el.Én már addigra bekeményedtem rendesen gumit húzott majd lovaglóba pattant tekerte mozgatta csípőjét,fenekét,közben hol előre hajolt és csókoloztunk hol pedig hátrébb dőlt így mozgott rajtam még el nem fáradt,megfogtam feszes popokat megtámasztottam és ütemes vágtába kezdtem,most már szemből is érezni akartam közben számmal kényeztetem egyik majd másik domborzatot.Utána szexeltünk hátulról ahol tükörből néztem ringatózó melleket majd ismét előröl itt ért vég beterítettem melleit utódaimmal.Szünetben tisztálkodás,beszélgetés és kezdetét vette második kör isteni franciával kezdett,végig nyalta rudat golyóktól hegycsúcsig,bevette szájába először csak makkot majd minél többet meglepődtem mohóságán,szexeltünk több pózban végén jelezte letelt az időm ezért kézi levezetés mellet döntöttem én feszes melleit markolásztam ő ügyes kézmunkával kivégzett ,utódok ikrekre repültek.

Elszámolás

Megbeszéltek szerint,teljesen korrekt,utólag rendeztem,meg sem nézte asztalon hagyott ajándékot.

Lia, jó szexpartner

  Rider83

Egyeztetés

Mivel vasárnap külföldre utaztam ezért vagy a péntek vagy a szombat lett volna nekem jó, első nekifutásnak a péntek estét céloztuk meg, de félre értettük egymást így nagyon rugalmasan a szombat 12 órában maradtuk ami lévén 20-a nagyon értékeltem Liának, kedves lány könnyen elérhető és mindent elmond a telefonban.

Megközelítés

Tekintve, hogy én robogóval mentem nem volt gond a parkolással és mivel az épülethez tartozik saját biztonsági szolgálat így rögtön a biztonsági bódé előtt tettem le a robogóm.

Helyszín

Mind a lakás és a lakásnak az elhelyezkedése is nagyon jó. Lia saját ízlése szerint rendezte be a lakás ami nekem nagyon tetszett. Diszkréten el volt sötétítve az egész lakás, halk zene szólt. Egy szava nem lehet az embernek, nagyon igényes a helyszín.

Hirdető külseje

Kétség sem fér hozzá, hogy Lia az a hölgy aki a képeken szerepel. Mikor odaértem és átverekedtem magam a dulpa biztonsági ajtón ő fogadott egy nagyon szexis hálóing/harisnya kombinációban. Megkínált üditővel majd megkaptam a törölközőt és elmentem fürdeni. Ő már megfürdőtt előtte.

Action

Én az egy órás full csomagot kértem. A fürdőből visszatérve már az ágyon várt és csak a harisnya és bugyi volt rajta. Mellé feküdtem és elkezdtünk beszélgetni, egymás simogatni. Nagyon kellemes beszélgető partnek így az egész együttlét kellemesen kezdődött. Igazán érzékien csókol és több percig voltunk el így egymással amikor is úgy határoztam hogy isteni testét is elkezdem kényeztetni. Lehet hogy a cicik szilikonosak, de isteni érzés volt csókolgatni őket. Később éreztem, hogy kezd igazlomba jönni így lejjebb vettem az irányt amit halk nyögdécselésekkel díjjazott. Próbáltam tudásom legjavád adni, hogy neki is jó legyen és úgy érzem kitartó munkámat siker koronázta?! :) Ami ezután következett az életem legjobb franciája volt!! Nagyon érzékien csinálta, néha felnézett hogy biztos legyen az eredményben. Tudja mivel lehet elvarázsolni egy pasit! Miután jeleztem neki, hogy szerintem ideje lenne védelmi eszközt felvételezni (nevetve ő is mondta hogy érzése szerint is itt az idő :) ) elkezdődött a csodás együttlét. Végig nagyon jól éreztem magam mert finom csókokat kaptam és nagyon jól mozgott. Miután sikerült beteljesednem hagyott lenyugodni magában majd letisztogatott. Pár percet még beszélgettünk és mondta, hogy lenne még 10 percünk amibe beleférne még akármi, de mivel az első annyira jól esett ezért nem akartam egy kapkodós 10 percel elrontani mindent és mivel volt még utánam vendége ezért megegyeztünk abban hogy következő alkalommal bepótoljuk ;) Köszönöm a csodás délután Lia!

Elszámolás

Minden úgy volt ahogyan a telefonban is megbeszétük és  rendeztük a dolgokat. A helyszín és Lia társasága miatt maximálisan elégedett voltam és minden olyan extrát megkaptam amit ő vállal. Élmény érték arányban nagyon jó volt.

Lia, jó szexpartner

  BÖLCS

Egyeztetés

A megbeszélt időre érkeztem, de kicsit várnom kellett, mindezt kedvesen közölte: \Kárpótollak érte!\, ezért csak fokozta a vágyakozásomat.

Megközelítés

Nem volt gond se a megtalálással, se a parkolással.

Helyszín

Tiszta, barátságos hely. Amit gyertyafénnyel dobott fel - pedig nappal mentem, de így az elsötétítést ellensúlyozta. A fürdőben, a folyosón, a szobában - mindenütt illatos gyertyák - fantasztikus hangulat.

Hirdető külseje

Csak felsőfok! Eszméletlen szép.
 

Action

Egy kis bújással kezdett, ami ingerlően hatott rám. Francia ada-vissza. Action előlről-hátulról. A hatalmas, gyönyörű szilikonos kebleinek látványa, markolászása fokozza az összhatást. Kiengedett hajjal, bújós hangulattal szinte magához láncolt. Megvolt a kárpótlás!

Elszámolás

Szigorúan a megbeszéltek szerint!

Lia, jó szexpartner

  kanu

Egyeztetés

Régebben vendége voltam amint ma megláttam a hirdetését hogy visszatért egyből hívtam. Ő vette fel névről emlékezett rám nagyon kedves volt ez jól esett.

Megközelítés

Jó a parkolás a házak külön el vannak kerítve porta szolgálat működik biztonságos hely. Amúgy megtalálni se nehéz a hév is erre jár.

Helyszín

A lakás kívül belül új és tiszta a fürdő tiszta és higénikus hangulatos nappali pazar háló nagy kényelmes franciaággyal. Puha kiváló törülköző  minden olyan fullos mint a gazdája.

Hirdető külseje

Csodálatos. Fekete hosszú haj igéző szemek vastag szilikon ajkak és és nagy kerek nőies szilikon mellek. Csodálatos formás popsi és ahogy kértem szexi lábak szexi fekete harisnyában. már a látványtól megmerevedtem nem véletlenül örülök hogy visszatért.

Action

Fullos programot kértem ahogy szoktam. Fantasztikusan szerelmesen csókol az ember el is felejti mi a realitás. Így kezdtük majd kis idő elteltével franciázni kezdett. CSodálatosan játszik vastag ajkaival és játékos nyelvével. Intenziven gyorsan lassan is lassan is érzékien ráérezve mikor hol tartasz figyelve rád. Már majdnem ki is végzett mikor szóltam húzzon gumit és szemből támadtam. Az első menet igy folyt le közben párszor megcsókoltam és viszonylag hamar végem lett ilyen franciás előzmények után. Gyors fürdés regenerálódás közben oldott beszélgetéssel. Simogat törődik velem. Majd újra mohó franciába kezd kő keményre állít majd gumi fel és szemből belleültetem. Csodálatos ahogy mozog rajtam közben a szemembe néz. Pár perc múlva pózcsere hátulról vezetem be neki s mivel a másodikat jobban szoktam bírni vad ütemes gyors szakmunka után óriási katarzisban volt részem. Ami külön jól esett hogy után szintén simogat beszél hozzám törődik velem kiváló szolgáltatás.

Elszámolás

Fullos programot kértem NF KF csók 2 lehetőség. Minden ahogy beszéltük előre. Amit válal lelkesen teljesíti.

Lia, jó szexpartner

  Dida

Egyeztetés

Előző nap hívtam, ő vette fel. Másnap miattam korábban kezdett, köszi!

Megközelítés

Pontosan ott van, ahol a térkép mutatja, én gk-val mentem, közelben (ingyen) parkoltam. BKV is van.

Helyszín

Nagyon ízlésesen berendezett lakás, látszik, hogy a lányoknak van rá igénye. Tisztaság, rend mindenütt. Jó érzés volt ott lenni.

Hirdető külseje

Lia szép lány, jó alakkal és gyönyörű mellekkel, igéző szemekkel. Szóval nagyon rendben van.

Action

A pontlevonást kizárólag magamnak adtam, nem voltam a topon, de erről nem Lia tehetett. Kellemes csókokkal indítottunk, majd kaptam egy frenetikus franciát. Nagyon kellett ügyelnem, nehogy itt véget is érjen az action. Inkább gyorsan helyet cseréltem vele és én próbálkoztam. Szóval csak próbálkoztam, szerettem volna, ha jobban élvezi, de ez most valahogy nem jött össze. Gumi fel és egy lassú szeretkezéssel lett végem. Én nagyon élveztem. Utána egy nagyot beszélgettünk mindenféle hatalmakról meg könyvekről, az idő elszállt és második menet nem jött össze... ezt egy picit sajnáltam.

Elszámolás

Csomagár van a fullos óráért, szerintem korrekt.

Lia, jó szexpartner

  muffin

Egyeztetés

Sokat kellett hívogatnom, de amikor aztán sikerült beszélnünk simán ment.

Megközelítés

Megtalálni nem volt nehéz, én ingyen parkoltam, asszem ezzel nem szgetme szabályt:)

Helyszín

Új építésű igényes lakás, bár a környék nem volt bizalomgerjesztő, de a lakás teljesen rendben, igényes, a baszobában baldahinos ágy.

Hirdető külseje

Nos a képek nagyon profik, szerintem túlzottan is, így aztán kis csalódás volt élőben. Szó se róla, szép lány!! Helyes pofi, vastag ajkak, óriási gyönyörű mellek, de végig volt vmi nagyon fura a külsejében, aztán közben rájöttem mi. A lábai kifejezetten vékonyak, és ehhez képest nem túl formás és kicsikét szélesebb a törzse, nem jó az alakja, nem véletlen van a képeken az a fűző rajta.  De szép lábak, formás popsi, szóval tényleg semmi gond vele, csak nem az a szexbomba mint az amúgy profi képeken.

Action

Nos igen, action, hát olyan közepeske. Készséges volt, hagyta magát, tette a dolgát, dumcsizgattunk is, de az az eset volt hogy pontosan tudtam közben hogy nem fogok visszatérni. Jólesőt tekertem egy csinos csajjal, közepesnél ez jobb, egy hangyányit. A fullos programot választottam, de valahogy a vibri és a csók kimaradt, és bár beszéltünk róla igaz az is hogy nem erőltettem. A telefonbanhangsúlyosan elmondta hogy a full az bő egy óra, ezt tisztáztuk is előre hogy akár 70-75 perc is beleférhet, ehhez képest 55 percnél TP. Francia volt a kezdés, a vastag ajkai jólestetk, aztán 69, itt kis színészkedés (nekem nem hiányzik ez de megbocsátom, mert a beszik alapján a tisztelt MT-ak igénylik, mondhatni hiúságukat legyezgeti ha azt hihetik hogy a lányok minden egyes alkalommal élvezik az egészet, holott nem, na mindegy, ez nem érdekes), szóval a frnacia mindensetre fincsi volt, aztán gumi fel, betoltal a répát szemből, hátulról és oldalt, pörögtünk jópárat mire a végén a popsijára fecskendeztem az életnedvet.

Elszámolás

Ha mindent megkapok a fullból, és tényleg szaxbomba akkor árarányos! így picit eltúlzott, ennyiért sokfelé bóven belefér egy kiadós análozás is. Amúgy full igényes a csaj, normális helyen szolgáltat, nem is rosszul, az ilyen lányoktól nem sajnálom az ajándékot, ráadásul igazuk is van ha a magasabb árkategóriába rakják maguk, ha megtehetik, de megtehetik.

Lia, jó szexpartner

  Charlie Cash

Egyeztetés

Felhívtam a nap közepén, ő vette fel. Két órával később ott is voltam.

Megközelítés

Ingyenes parkolás, helyet is találni. Busz közel, villamos talán egy picit messzebb. Pontos címet mondott, kapukódot aztán a ház előtt kaptam. A ház diszkrét, mintha ilyen randevúkhoz épült volna.

Helyszín

Rendkívül igényes lakás, ahol rajta kívül még egy lány dolgozik. Lia birodalmában félhomály, halk opera, modern baldachinos franciaágy, gyertyák. Fürdőben kád, gyertyák, friss törülköző, 10 féle tusfürdő.

Hirdető külseje

Fantasztikus alakja van, és olyan szép mosolygós arca, hogy órákig nézegetném. Kedves és közvetlen, tökéletesen ápolt tetőtől talpig. Fekete harisnyában és babydollban fogadott. Lenyűgőző nő. Szerintem miatta hívják a környéket Angyalföldnek.

Action

Fáradtan mentem, ezért csak ízlelgettem a lehetőségeket. Előbb én fürödtem aztán ő is. Ahogy az ágyra heveredik, azt jobb helyeken a Playboy kihajthatós poszterére rakják. Kicsit megízleltem fent és lent. Simogatás után óvszeres franciát kaptam érzékien, bármeddig tarthatott volna, nekem kellett leállítanom. Aztán lazán meglovagolt, így ügettünk egy kicsit, aztán az örök jolly joker jött, a lassúzásra hasonlító, összebújós misszionárius és így lett végem gyönyörűen. Kellemesen elcsevegtünk aztán, halkan szólt az opera, égtek a gyertyák, én meg csak pislogtam, hogy nahát, ez velem történik? :)

Elszámolás

Korrekten. Minden pillanatban érthető és érezhető, hogy miért drágább mint az átlag.

Lia, jó szexpartner

  hot

Egyeztetés

I telephoned Lia and we agreed to a time. A little before the appointment she sent an SMS to say she would be late. I waited for her outside the building - eventually I called her and she was already inside. There I had to wait a few minutes more (it seems for another client to finish). All in all, we started almost half an hour late. I was is no rush, so it wasn't a major problem for me.

Megközelítés

The apartment is in a fairly good location for public transport. No problem with parking.

Helyszín

The apartment is modern and well-furnished.

Hirdető külseje

Lia's photos present her in a better light than reality. Nevertheless, she is very attractive with a good body and pretty face.

Action

Despite the late start, everything started well. Lia was friendly and well turned out and had spent some time on the apartment - for example, she had lit some candles in the bathroom. She started with BBBJ and we also kissed. Neither was exceptional and she quickly suggested we start having sex: missionary and then from behind. Afterwards, we talked for a while before she proposed going for a second time. This time I asked her to ride me, which just didn't do anything for me. She realised this and so we changed to missionary. After a few minutes I came.

Elszámolás

The package I chose includes BBBJ and kissing. More expensive than average, but worth it.

Lia, jó szexpartner

  t2

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon , minden flottul ment 9körül hivtam 12kor benne voltam.

Megközelítés

Nagyon jó helyen van a keco minden szempontból ,parkolni a ház elött és környékén is lehet megközelités egyszerű.

Helyszín

A keco egész rendezett van lift meg minden, nem aza nagyon kis lakás talán azért mert ketten dolgoznak benne fürdö rendben ágy stb minden ok

Hirdető külseje

A képeken ő van de szerintem deréktól lefelé retusálva van. A lány nagyon szép ,szinte tökéletes legalábis szerinte ,nekem a feneke és a lábai picit nem de az öszes tobbi nagyon bejött.

Action

Az ajtót ő nyitotta ki egy fekete bugyi melltartó kombinációban.Bementünk a szobába és megbeszéltük mit szeretnék , FULLT kértem Mig én öltöztem ő hozott nekem törcsit és egy üditőt.Közösen mentünk tusolni ,na ez kicsit csalodás volt , semmi axtra én magamnak ő meg magának mosta.VOLT már jobb is.A szobába csókólózni keztünk ez finom volt, a szája .......franciával folytatta ami már felejthetö élmény volt.Két pozban csináltuk majd újra franciázott amig végem nem lett ,kicsi maszir aztán mellém bújva dumcsiztunk. A második menet natur francia és pont.

Elszámolás

Normál csomag és fullos csomag van . Én a fullt kértem ,de normálnál is gyengébet kaptam .Bár ha jobban belegondolok háromszor is zuhanyozhattam.

Lia, jó szexpartner

  ybis

Egyeztetés

Felhívtam, felvette, kedvesen tájékoztatott, majd kicsit később újra felhívtam, hogy mennék hozzá, és újra kedven tájékoztatott hogy mikor mehetek. Fél óra múlva már nála voltam.

Megközelítés

Angyalföld közepe, a villamos odavisz, kocsival viszont lehet hogy fizetős, erre nem annyira figyeltem.

Helyszín

Új építésű ház, ennek megfelelő szép lakással, szoba, fürdő, minden tökéletes.

Hirdető külseje

Tyű, nagyon ott van a szeren!:) Ez a csaj istenien szexi, ugyanakkor kedves, értelmes, természetes jellem is, számomra is abszolút bejött. Küllemre teljesen Eva Mendes babérjaira tőr, öröm megérinteni, simogatni!

Action

Az actionben egyetlen zavaró tényező volt: én! Szégyen gyalázat, de az ígéretes kezdés után valahogy elszivárgott a lelkesedés, és nem sikerült révbe érni, de Lia mindent megtett, láthatóan őt is bántotta ez a dolog. (Imádni való!) Vele lenni nagyon kellemes, kedves, mosolygós, könnyű megnevettetni, nekem legalábbis sikerült, úgyhogy minden adott volt egy tökéletes szeánszhoz, és tényleg, a csókja, a franciája, a szex mind-mind nagyon kellemes, érzéki, rossz szó nem érheti! Csak én nem voltam valahogy formában, de megértő volt és kedves, ezért hálás is vagyok neki! Mindenképp visszamegyek még hozzá, már csak azért is, mert ő is szívesen fogadna megint, de persze csak ha én is jó passzban leszek!

Elszámolás

Megbeszéltük mi mennyi, és annyi volt, semmi meglepetés, rendes, korrekt ebben is.

Lia, jó szexpartner

  murpheus

Egyeztetés

Rögtön elértem, és sikerült is még aznapra időpontot egyeztetni.

Megközelítés

BKV-val tökéletes, de kocsival is jól lehet parkolni.

Helyszín

Minden tiszta és szép, új építéső ház minden teljessen rendben volt.

Hirdető külseje

Alakja, kinézete sokkal jobb mint a képeken. Arca miatt adok csak kevesebbet, személy szerint többet vártam, de ez személyes benyomás (képeken amúgy sem látszik). Cicik betonkemények, ajkai csókolozáshoz, NF-hez tökéletesek, viszont talán kicsit sok...

Action

Csak azért nem adok max-ot, mert először vettem igénybe ilyen szolgáltatást, és nem tudom mit várhatok, nincs összehasonlítási alap. Amit megbeszéltünk azt nyújtotta, megértő kedves volt. Nagyon érzékien csókol. Ami kifejezetten tetszett, hogy nem volt csöndben. Halkan, de érzékien jelzett vissza, hogy nem rossz, amit csinálok. További részletek Liára és Rám tartozik:)

Elszámolás

Full csomagot kértem NF, csók... elszámolás a végén. Fel sem vettette, hogy előre. Ez tetszett. Mint fent írtam nincs összehasonlítási alapom, ezért nem tudom, hogy ár/érték arány megfelelő-e ezért annyi a pont amennyi.

Lia, jó szexpartner

  feetlover4ever

Egyeztetés

Könnyű vele egyeztetni, az első hívásomra felvette.

Megközelítés

Nagyon egyszerű, GPS pontosan odavitt. Megjegyzés: A parkolás utcán történik, ha sok az autó, akkor kicsit tovább kell menni. Nekem nem akadt gondom.

Helyszín

Tiszta szép lakás, minden okés, kivéve a baszoba. Elég kicsi és az ágy is kelleténél kisebb (ez a saját véleményem).

Hirdető külseje

Szép lány Lia, nagyon kedves. Magas teremtvény, bomba mellekkel és megcsinált szájjal. Nagyon jó érzés vele csókolozni. Szép szemei vannak, ápolt láb&kéz.

Action

Nem volt az évszázad *ugása, de attól függetlenül megtett mindent, hogy jól érezzem magam. NF, KF, csók, lábcsók, közös tusi volt a menü. Jól laktam egészen :)

Elszámolás

2 progija van amit kínál az egy órában. Én a full progit választottam.

Lia, jó szexpartner

  Kalelion

Egyeztetés

Elsőre felvette és fél óra múlva ott is voltam.

Megközelítés

Két utcára lakom, úgyhogy lényegében átsétáltam. Amúgy buszmegállótól 1 perc séta, parkolás ingyenes.

Helyszín

Kultúrált, újépítésű lakás, pici, de a célnak megfelelő szoba, kényelmes franciaágy. Fürdőszoba igényes. Egyedül fogadott.

Hirdető külseje

Gyönyörű leányzó hibátlan testtel, egzotikusnak mondható arccal és csodás szilikoncicikkel.

Action

Tusolás után ő is elment majd miután visszajött elkezdődött egy nagyon kellemes óra. Először csókolózni kezdtünk. Nagyon finoman és érzékien csókol és gyengéd az érintése. Tudja mi kell egy férfinak. Elég hosszasan nyelvcsatáztunkmajd kezelésbe vette az ezredest és életem egyik legjobb franciáját kaptam. Finoman, lágyan, pont ahogy szeretem. Semmi kezezés. Tökéletes volt. Majd kértem a gumit és belém ült. Ütemes, de nem túl vad lovaglásba kezdett, mikőzben csókolóztunk és csodás melleit ízlelgettem. Nem kellett sok hozzá és így mentem el benne, miközben átöltem. Ó az az ölelés. az a finom, illatos bőr mintha egy szerelem istennő karjaiban lettem volna. Második menet előtt letusoltam, majd kaptam egy finom masszázst. Közben egész jó elbeszélgettünk. Értelmes leányzó. Majd simogatni kezdtük egymást és most én kényeztettem őt. Nagyon finom, illatos puncija van mely jól reagál. Valódi vagy annak tűnő nyögdécselések hallatszottak közben. Miután ismét megkeményedtem, ezúttal hátulról támadtam. Fantasztikus látvány volt formás feneke. Elég hosszasan küldtem így és derekasan állta majd az isteni mellekre élvezve fejeztem be az órás látogatásomat.

Elszámolás

Elszámolás a végén. Teljesen korrekt. 1 órában, csók extrával

Lia, jó szexpartner

  geronimo19

Egyeztetés

Telefonon kerestem,megbeszéltünk egy időpontot de az én hibámból nem jött össze és másnapra eggyeztettünk ujra.

Megközelítés

BKV-val mentem a Béke tértől nem messze ,egy uj épitésü ház.

Helyszín

Minden a legnagyobb rendben és a legnagyobb tisztaságban,mécsesek égtek kellemes hangulatot keltve,a kádnál zuhanyfüggöny,a szobában franciaágy.

Hirdető külseje

Még szebb mint a képeken,egy gyönyörű ,kedves ,inteligens hölgyet ismertem meg.Fekete fehérnemű szettben fogadott,ami kihangsulyozta szép melleit,de engem a szeme és szája fogott meg.

Action

Fürdés előtt megbeszéltük az alapot kérem és menet közben kiegészütjük.Külön-külön fürdés és ő már meztelenül jött vissza,én pedig megcsodálhattam tökéletes alakját.Odabujt hozzám,és simogatások csókok mellett elértem a puncijához és elkezdtem nyalni.Finom babapuncija van,amit bármikor bármilyen hosszan tudnák kényeztetni.Gumi huzás és lovaglás következett amiben végem is lett.Tisztálkodás és beszélgetés után ,elkezdett puszilgatni és a farkam simogatni,rövidesen álltam is.Ahogy lefelé haladt a puszilgatásban a mellemen,megfordult a fejemben egy NF-a,de minél előbb a punijában szertettem volna lenni.Gumi fel és hagyományos pózban csusztam bele,és nagyon jó érzés és látvány igy szeretkezni ilyen kis hercegnővel.Póz csere és hátulról lett végem.

Elszámolás

Csókot és még egy aktust kértem,amit meg is kaptam.

Lia, jó szexpartner

  gerzsonn

Egyeztetés

Elso probalkozasomra felvette a telefont. Az egyeztetes korekt volt.

Megközelítés

Egyszeruen megtallahato, parkolas az utcaban.

Helyszín

Kicsi, de tiszta, korrekt.

Hirdető külseje

Dogos szilikoncicis, az elso pillanattol kezdve allt a cerka. Szep arcu. Eloben szebb.

Action

Kozos zuhanyzas, csok, francia. Finoman franciazik. Meg a zuhi allatt eldurantam a kemeny cicikre. A masodik kor elott maszir. Nem 100%-os baratnos hangulat, de nem panaszkodom. A masodik kor elott gyorsan felallitotta cerkat es beleult. A latvany magaert beszel, mindenkinek csak ajanlani tudom.

Elszámolás

Az elore megbeszeltek alapjan. Full csomagott kertem.

Lia, jó szexpartner

  aquafan

Egyeztetés

Online símán ment.

Megközelítés

parkolás az utcában gond nélkül
 
bkv sem lehet gond ott a villamos a párhuzamos utcában

Helyszín

Egy majdnem új építésű apartmanház kevés lakóval.A célra ideális mindenkinek.
 
Lakni nem laknék ott de ez már csak az én hülyeségem.
 
Maga a lakás is otthonos hangulatú köszönhetően az ott lévő tüneménynek aki szinte mindenhová tesz valami kis kedves valamit,egy hangulatos fényforrást,gyertyát.
 
Szóval nem az a üres szoba egy leharcolt ággyal.

Hirdető külseje

Azt kell mondjam,hogy szinte tökéletes alakkal megáldott teremtés talán a has  nem olyan tökéletes mint a többi része de ezt is csak azért vettem észre mert kerestem a hibát(hisz ennyire nem lehet valaki tökéletes!ugye Lia?) :)
De ez tényleg már csak szőrszálhasogatás és nem is erről kéne írni hanem minden másról ami csodálatos!Azt se tudod hová szegezd a tekinteted,fúrd bele az ő csodás szemeibe vagy legeltesd azokon a ciciken?esetleg az pompás vádliján kalandozz?
 
És akkor ami a lényeg az az ami a fejében van ami igazán kiemeli őt a szürke tömegből.Értelmes izgalmas vicces partner élvezet vele a verbális érintkezés (is)

Action

Kezdésnek kaptam két puszit majd lhalmoztam kérésekkel(innivaló,fürdés)amit nagyon lazán vett.(++10pont)
 
Fürdések gyorsan ami már eleve jó ebben a hőségben majd nem győztem végígsímogatni a testét igaz ő sem lustálkodott hanem finoman kalandozott erre arra rajtam.
Csókja majdnem olyan mint mikor igazán szerelmesen csókólsz a parkban ifjú korodban.
Majd bemutatta francia tudását ami igazán párját ritkítja szerintem.Nem az a pornós de nagyon finom és izgató mégsem akar kivégezni pár perc alatt.
 
Ezután lovacska de ebben nem sok részem volt mert elszálltam mint Gagarin fénykorában.Igaz ha látod közben azokat a ciciket sok esélyed nincs másra :)
 
Ezután jött egy igazán jó beszélgetés vele majd miután kizavart zuhanyozni ismét egymásnak estünk és egy hagyományos pózban ért a vég.
 
Ezek után is átölelt alig engedett el 1-2 percig aztán megitatott és megkérdezte,hogy mennyire voltam elégedett.
 
Hát én nagyon és ezért is mentem hozzá.
 
3x is fürdés majd az illeték után távozás.
 
Nem a legolcsóbb de itt minőséget kaptam a pénzemért és minden perce egy élmény volt.
 
 

Elszámolás

lásd fentebb

Lia, jó szexpartner

  pir

Egyeztetés

ez érdekes volt, egy online üzenetezgetés alkalmával .én már épp feladtam hogy megyek vhova de ő hosszított nyitvatartást tartott,és még belefértem az aznapba.nagyon kedves volt már a levélbe is ...és ez élőben se változott

Megközelítés

parkolással nincs gond bkv a közelben. a cím pontos nem lehet téveszteni

Helyszín

újépítésü,minden szép tiszta rendezett,a szoba kicsi de nem fallabdázni mentem, szerintem a célnak megfelelt,ami tetszett hogy amikor én voltam lágy kellemes zene szólt de sem a hangfalat sem az ezközt nem láttam sehol.ez tetszett;-)

Hirdető külseje

sexi fehérnemüben fogadott,a képeknek tökéletesen megfelel. még a studió felvételeknek is.nincs túl kozmetikázva a kép(erre háklis vagyok)

Action

egy fullos orára mentem.a részletekbe nem megyek bele ez ránk tartozik.ami fontos: nagyon kedves ,odaadó, figyelmes volt végigpróbált a kedvemre tenni.én picit fáradt voltam, de nagyon megprobáltam a kedvére tenni(nálam ez nagyon fontos ugyanannyira mint hogy én jól érezzem magam) szerintem neki nem tetszett annyira de ezt ügyesen palástolja ;-) finoman csókol , isteni a franciája , mindenben partner(ennek ellenére picit sablonos volt az együttlét de lehet hogy miattam).számomra kellemes meglepetés hogy az utolsó öt percben egyik legkedvesebb barátnőfeelingem volt ,idáig.

Elszámolás

mindent kértem. semmi eröltetés.az ár érték arány kiemelkedő.

Lia, jó szexpartner

  Mr.T

Egyeztetés

Nem szeretek semmit sem az utolsópillanatokra hagyni, így úgy gondoltam előzőnap hívom. Elsőre fel is vette. Meg is beszéltünk másnapra egy időpontot (nagyon rugalmas volt), de a biztonságkedvéért megkért, hogy még aznap szóljak vissza 3-ig, hogy biztosan megyek.

Megközelítés

Itt egyből megjegyezném, hogy Lia drága megkérdezte, hogy megnéztem-e az utcát, idetalálok-e mert szívesen elmagyarázza, hogy is jutok el hozzá (számomra ez nagyon pozitív dolog volt). Autópályán mentem, pillanatokon belül oda is találtam (Gps navigál). Könnyű megközelíteni!

Helyszín

Újépítésű lakás, maximális tisztaság mindenhol, szépen berendezett. Tiszta, illatos törülközőt kaptam. Hibátlan!

Hirdető külseje

Képeknek tökéletesen megfelel! Amikor megérkeztem, és ajtót nyitott, mondtam magamba csak a playboy felirat hiányzik a feje fölül. Tökéletes! De ami igazán nagyon off-line ba tett, az a mellei, soha nem voltam negatív a szilikon felé… de most ott tartok, aki szerint rossz a szilikon mell, annak lecsapok egyet. Még viccelődtem is vele, hogy legszívesebben hazavinném őket… bevallom férfiasan nem bírtam betelni velük! Hibátlan! A másik nem elhanyagolható tény, hogy nagyon értelmes lány, nagyon jó vele beszélgetni is!

Action

Tudom, tudom (előre is elnézést kérek az olvasóktól) ide részletes beszámolót kéne írnom, de valahogy nem szívesen szeretném részletezni (nem negatív élmény miatt, más dolog miatt). Lia tudja miért nem :) ! Röviden annyit mondanék, hogy maximálisan meg voltam elégedve! Full-t kértem, nem szenvedtem hiányt semmiben!

Elszámolás

Elszámolás, teljesen korrekt!

Lia, rossz szexpartner

  Sir.Smoke

Egyeztetés

Meg delelott hivtam, es tudott is fogadni.

Megközelítés

Haz elott a parkolas nagyon egyszeru. Gps odavisz.

Helyszín

Ujepitesu tarsashaz. El sem tudsz tevedni. Nagyon szep rend van. a tetthely is rendben, klima stb stb.

Hirdető külseje

Nagyon szep arca van, nagyon szep teste. Szep, nagyon szep szemei vannak.

Action

Ugy sajnalom, de nem volt jo. Szeretem ha a partnerem is elvezi a sexet (legalabb egy picit). Az elojatek nagyon bejott (full program) de utanna valahogy elmult minden. Lattam rajta, hogy fajnak a mellei meg ugy nem is engedi el magat, szal nem volt az igazi......... nagyon nem volt jo neki ezaltal nekem sem. Probaltam lassan, nem jo, probaltam gyorsan ugy sem...... hat ha nem hat nem...

Elszámolás

mindent kertem, ahogy megbeszeltuk.