Giulia Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Giulia, istennő szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Pár csöngés után vette fel , a legnagyobb örömömre . Határozott és megnyerő hangja volt . Hamar kiderült , hogy mennyire jó humorú ,vidám személyiségű lány . Gyorsan találtunk mind kettőnk számára megfelelő időpontot.

Megközelítés

Marinaparton található , autóval könnyen megközelíthető , parkolás könnyű.

Helyszín

Lakás topp class . Amerikai konyhás nappali , külön hálószoba nagy terasszal . A lakás minden szegmense ízléses és hangulatos . A tisztaság itt magától értetődik . Fürdőszoba jól felszerelt és szintén ragyogóan tiszta .

Hirdető külseje

Amikor beléptem Sharon Stone jutott eszembe , szemei gyönyörűen ragyogtak és szikráztak . A szép szabályos arcát nagyon szépen kiemeli a szeme. Nem tudtam , hova nézzek ? A szép arcot vagy a szuper ,gyönyörűen kidolgozott testet . Mellek hatalmasok és feszülnek , igazi nyálcsorgatós látvány. Popsi a másik tökéletes gömb , és olyan kemény mint egy kosárlabda . Mint kiderült rendszeresen sportól.

Action

Rövid beszélgetést követően megindultam feltérképezés útján , puszilgattam , simogattam a selymes, virágillatú bőrét. Tetszhetett Neki a finom közeledés. A felvezetőt követően kértem, hogy üljön a számra, nem kellett kétszer kérni, Gyönyörű látvány. Óvatosan kezdtem nyalogatni a finom punciját, majd egyre nagyobb intenzitásra kapcsoltam , mert kellemes hangokkal jelezte , hogy kellemes számára is. Ezalatt Ő sem tétlenkedett, érzékien franciázott, érezhető volt, hogy élvezettel kényeztet ,mert neki is jó dolga van Áhítattal, odaadással csinálta, váltogatva a tempót. Mindig megérezte, hogy mikor kell lassítania nehogy robbanjak. A csoda finom franciája közben én is nyaltam ahogy csak bírtam.
Aztán gumit kértem, és kutyusba kezdtem élvezni a forró punciját. Finoman, de határozottan mozgolódtam benne, markolva a csoda kemény popsiját, és húztam ahogy csak bírtam. Örömére volt a határozott mozgásom ,még bíztatott is, és tolta a popsiját. Párszor sikerült lassítással visszafognom maga , de nem sokáig bírtam ezt a csoda élvezetet és tele lőttem a védőfelszerelést. Szünetbe beszélgettünk és üdítővel kínált.Nem tudtam , hogy lesz-e erőm a második körre , de nagyon kívántam. Belevágtunk, tízperces franciázással kőkeménnyé varázsolt .Mivel a lustaság eluralkodott rajtam , hanyattfekve maradtam és önző módon hagytam , hogy így végezzen ki a csodálatos szájával .

Elszámolás

A randi elején rendeztem .

Giulia, jó szexpartner

  Tomi42

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk mindig igy szoktam fontos hogy halljam a hangját a lányoknak + nem volt regisztrációm az oldalra vtr egyeztetés így szóba sem jöhetett. jöhetett.Ebéd magasságában hívtam,másnapra egyeztettünk egy találkát,telefonban aranyos volt minden szükséges infót megkaptam.

Megközelítés

Marina párt parkolás nem okoz gondot számtalan parkoló de szerintem tömegközlekedve sem probléma eljutni a címre Duna plázától 5 perc séta

Helyszín

Mint írtam marina part,igényes új építésű lakás. Higiéniás semmi panasz nem lehet,tusfürdőt ha nem elrugaszkodottak valakinek az igényei akkor mindenki bőven talál mint ahogy száraz törölközőt is.

Hirdető külseje

Na itt gondban vagyok,szívem szerint azt írnám "hú b@zd meg" de számonkérés próbálok maradni így inkább egy bomba milf. Cicik szilikonosak de az alakját a 20 évesek megirigyelhetik. Nyilván rengeteg sport van benne de látszik az eredmény.

Action

Egy órára mentem natúr franciát kértem extraként,punci borotvàlt selymes legközelebb kölcsönös franciát is kérek most a borostás miatt inkább nem erőltettem. Két pózban szexeltünk isteni ölelni az izmos testét majd a végén egy profi franciával fejeztük be a csodás ciciken lett végem.

Elszámolás

Az extra kínálat bőséges én most csak a natúr franciát vettem igénybe,az árakarat a telefonban tisztáztuk a helyszínen sem változtak,nem ért csalódás korrekt volt a hölgy.

Giulia, jó szexpartner

  cerum

Egyeztetés

It was a busy Saturday and after calling a few other providers with little success, I settled on Giulia. She answered quickly, explained all her services and we set up a time within the hour, it was all very simple.

Megközelítés

Marina Part, easy to reach by public transport, there's ample parking nearby as well, so it wasn't a problem.

Helyszín

A new-build apartment right near the Danube, very clean and organized. Easy to gain entrance and very clean - Giulia seems to use the flat only for her services, so everything is tailored specifically to the act. The bedroom is lit for a sensual mood, with huge mirrors on either side to admire the time. The bathroom is clean and well-kept, with a large shower/bath and numerous shower gels. It was all ideal for our purposes.

Hirdető külseje

Giulia looks a bit older than the photos, but depending what you're looking for, that's far from a bad thing. She's had some work done over the years, both to her body and face, and now she's aging into it - but I found that incredibly sexy, like one of those '90s pornstars who makes a comeback decades later, mature and well-worn, a veteran in the filthy field, but still gorgeous and with plenty of mileage. Her body is stunning, full silicone breasts, a tight small ass, just the perfect bimbo milf.

Action

I requested a massage package, rather than the sex package - 90 mins, with two blowjobs and a massage in the middle, but no sex.

After showering and gazing at her bimbo-milf pornstar body, I had an instant hard-on and couldn't keep my hands off her, grabbing her breasts and sticking my tongue into her wet mouth, before she quickly moved down to my cock and shoved it in her mouth. After years practice, she clearly knows what she's doing and with mirrors on either side, it felt like a full-on pornstar experience, Giulia slapping my dick on her tongue and beating it hard, until I couldn't control myself and blew all over her stomach. A lustful start and I was still mostly hard.

After a quick shower, we settled into the massage - and Giulia's is honestly the best I've ever had from a provider. She's clearly trained in the field, kneading deeply into the most knotted areas, asking all the right questions on aches and pains, and generally showing great concern for the body. Halfway through, her hands slowly edging their way between my legs and I couldn't stand it anymore - I flipped myself over and we went at it again. Lying on the bed, Giulia took me deep into her mouth, licking my member with sheer passion, alternating with firm handjobs that had me moaning. She truly loves what she does, whether it's massages or more, and for the second time in 20 minutes, I blew my load all over her hands.

For the last 40 mins or so, Giulia gave me another deep massage, taking great concern with each part of my body, working her way from the neck down to my lower back stress points, and onto the legs. Honestly, I could've gone for a third round too, but Giulia only offers two times in the 90 mins package - after we were done, I took another shower, she gave me a glass of water and we chatted a bit, before I left happy. It was a great expeirence, both for lust and leisure. .

Elszámolás

Giulia requested payment when I entered and I left the envelope on the table, it was very easy. She has a few extras including DATY, but I didn't partake.

Giulia, istennő szexpartner

  CharliHarper

Egyeztetés

Előző nap beszéltünk , hangjából lejött ,hogy egy kimondottan intelligens és kifinomult nő . Orgánuma maga az erotika , ráadásul igen kedves és humoros .

Megközelítés

Nagyon könnyű , pakolás jó .

Helyszín

Szépen és igen stílusosan berendezett lakban fogad , mindent a harmónia és rend ural . Bármelyik belsőépítészeti szaklapban megállná a helyét !

Hirdető külseje

Bár a képek teljesen magukért beszélnek , hozzá kell tennünk a lány arcának szépségét amit csak élőben lehet megtudni ! Szemei magával ragadóak , mosolya tüneményes . Bőre finom és ápolt .

Action

A nappaliban kezdtünk egy kis ismerkedős beszélgetéssel , közben frissítővel kínált , majd átültünk a kanapéra, lábai az ölembe, finom érintések és simogatások, majd megmutatta, hogy kell kikapcsolni a harisnya tartót, mivel én annyira nem vagyok oda érte , meztelenül szeretem a lábakat. Utána egy gyors zuhany, mikor visszatértem tovább folytattam eme csodás ajándék kicsomagolását, levettem a fűző szerű melltartót, majd a bugyit . Újra rá kellet jönnöm , hogy isten vagy az evolúció , csodákat képes alkotni , majd lefektettem az ágyra, és szokásomhoz híven elég hamar megtaláltam a csodás punciját, igazán szép és szabályos szeméremajkakat találkoztam . Sajnos az ujjazás nem megengedett, de nem is igazán volt rá szükség , mert , ha mondhatom így is gyors egymásutánban kétszer is élvezhette a szám a finom rándulásait, gyönyörét.Majd én váltam a kényeztetés tárgyává , helycsere történt, gyönyörű látvány volt ahogy a szájába fogadott, majd mikor aranyosan dicsérte a vastagságát, akkor kértem, hogy akkor üljön bele. Extra jó védőfelszerelést kaptam, szinte nem is éreztem, hogy van , csak amikor már a szűk punci ereszkedett rám , kértem , hogy csak lassan ! Majd a hirtelen izgalmi színt helyreállása után kezdtem csak gyorsítani a tempón. Meglepetésemre és nagy örömömre, leszállt rólam és háttal ült rám, hogy kiélvezhesse a farkam adta lehetőségeket, így saját testét ismerve, úgy ficánkolt rajtam, hogy többször is elélvezzen. Utána elölről hatoltam be, akkor finoman szeretkeztünk, így is jutottunk el a fegyverletételig . Utána még vagy fél órát beszélgettünk amit szintén nagyon élveztem , remek társaságnak bizonyult .

Elszámolás

Telefonos beszélgetésünk alatt ez is téma volt , tehát nem nagyon kellett ezzel variálnom beszélgetés alatt diszkréten az asztalra helyeztem a borítékot.

Giulia, istennő szexpartner

  GaborXI

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, de első alkalommal nem jött össze, aztán egy előre lebeszélt reggeli időpont mindkettőnknek jó volt.

Megközelítés

Marina part, ismert közeg ez a faroktáncoltató közönségnek. Tipp, hogy ne a ház előtt egyeztess, mert ott nincs térerő, így nem fogod hallani a bonyolult kapukódot. Parkoló délelőtt volt dögivel.

Helyszín

A lakás tökéletes, igényes, a fürdő jó. Ezt várja az ember egy luxus lakóparktól. A szoba megfelelő, ágy helyett matrac vár, de tökéletes.

Hirdető külseje

Giulia tökéletesen kidolgozott izomzatú szexuális kisugárzástól túlcsorduló hölgy. Nekem a szilikon nem a kedvencem, ráadásul kőkemény labdára fújva még kevésbé, de az összhatás annyira jó, hogy ilyen apróságokon az ember nem akad fenn, ráadásul csodapuncival rendelkezik, ami a képeken nem látszik, szép nagyajkakkal, igazán szopogatásra kitalálva.

Action

pár szó után fürdés, majd visszatértem, a legújabb képeken látható ruha volt rajta. Kicsit csókolóztunk és elkezdtük egymást felderíteni állva, majd leguggolt és kezelésbe vette a farkam, amit jól csinált nagyon. Közben simogattam a hihetetlenül kidolgozott testét, melleit kiszabadította a felsőből, majd az ágyrahúzott, ahol megszabadítottam a bugyijától, én mellé térdeltem, farkam a szájában, miközben simogattam a punciját. Itt jegyezném meg, hogy bár a képeken nem látszik de csodaszép puncija van, szép nagyajkakkal, gyorsan nedvesedő puncival, ami remekül reagál az érintésre, gyorsan rá lehet hangolódni, hogy mi az amit szeret és mi az amit nem, mivel a visszajelzés hanghatásokkal és mozgással könnyen lekövethető, amit köszönök, mert így az emberfia nem fut lyukra... Vagyis pont így fut gyorsan lyukra :)
A farkam kényeztetésének minden változatát bemutatta, nem tünteti el, de nincs is rá szükség, mert igazán élvezettel csinálja, ami a férfiemberben is élvezetet vált ki. Meg is kérdezte hogy kétszer szeretnék-e elmenni, amire nem tudtam választ adni, mivel nagyon fájt a nyakam és jól esett volna egy masszázs az értő kezei között, és két élvezés és egy masszázs már nem fért volna bele a programba, így végül az egy szeretkezés egy masszázs kombót választottam inkább.
Így mielőtt a remek franciatechnika eredményre vezetett volna, én helyezkedtem arccal a csoda irányába, és az addigi kézzel ingerlést nyelvre váltottam. Giulia punciját öröm nyalni, a nagyajkaival a számban a csiklóját izgattam lassan és nem gyorsuló dinamikával, amit előbb hanghatások, majd erőteljes ficánkolás követett, de nem engedtem kitörni :) csak akkor hagytam abba, amikor elélvezett, és extrán érzékeny lett a csiklója akkor hagytam csak abba.
Ezután ellentmondást nem tűrően a hátamra fektetett és gumi után belémült. Na ekkor indult el a porszívó hatás, szinte beszippantotta a farkamat a puncija egyetlen céllal hogy kipaszírozzon belőle minden csepp életerőt.
Az első kanyarban még ellen tudtam állni nagy nehezen, de utána miközben hozzámdörzsölte magát én megemeltem a csípőmet és a derekát fogva magamra húztam, hogy teljesen egybe kerüljünk, és hatalmasat élveztem. Húúú de jó még most is visszagondolni.
Ezután tisztogatás, levegő után kapkodás, és egy csodás masszázs következett. Profi kézzel tökéletes mozdulatokkal, tanári masszírozást kaptam. Hihetetlen jól frissített fel, és a nyakam fájdalma is elmúlt.

Elszámolás

Az elején helyeztem az asztalra, e megéri mert az ember pontosan azt kapja, amire vágyik egy ilyen találkozó alkalmával.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  egy úr

Egyeztetés

Reggel 9-kor, ahogy kiírta, hogy hívható, hívtam. Azonnal tudtunk egyeztetni, minden tiszta volt és világos. VTR-en megerősítettem, ott küldte a címet. Feltettem ott még egy kérdést, de a rendszer nem küldte el neki.

Megközelítés

Marina part egyik háza, a tömbben nem egy szolgáltatót találni. Metróval, autóval vagy magán yachttal célszerű megközelíteni (a FOKA kikötő pont ott van), a kenu is működhet.

Helyszín

Új építésű másfél szobás lakás, teljességgel a célnak alárendelve. Igényes, tiszta, kellemes, jól felszerelt. Giuliának van ízlése. A bejutáshoz kell egy kis józan paraszti ész, mert a kapucsengőt tudjuk, az emeletet elmondja, de hogy a liftből kilépve mit tegyünk, ott már rá kell jönni, hogy a kapukód rejti magában mind az emeletet, mind az ajtószámot. Szerencsére láttam már detektíves történetet, így a bennem rejlő Poirot megoldotta a problémát.
Lehet, ez egy teszti Giulia részéről, nem akar olyan vendéget, aki ennyit sem tud magától kitalálni. :)

Hirdető külseje

A képek a valóságnak megfelelnek. Lenyűgöző, fantasztikus szépség. Nem húsz éves, de a húsz évvel fiatalabbak is megirigyelhetik a bőre finomságát, a sporttal hibátlanra formázott alakját, a gyönyörű arcát. Izmos, kifinomult, izgalmas, aki szexi combfixben és sokat sejtető fehérneműben fogadott. Magas, feszes, szőke végzet asszonya, minimális ruhában is méltóságot, tekintélyt parancsol. Az a típus, akit meghódítani akarok, csak azután megdugni. Végig az a kép volt előttem, hogy szívesebben beszélgetnék vele egy borkóstolón órákat, mielőtt másra lépnénk tovább.

Action

Masszázsra mentem fullextrás levezetéssel.
A masszázs résznél megkérdezte, mennyire erősen szeretném, én a lazításra szavaztam és ennek megfelelt a produkció, kellemes volt, de erről nem tudok sokkal többet írni, éreztem, hogy szakszerű, rendben volt, de inkább a beszélgetés rész kötött le. Jó döntés volt a masszázs, mert eközben volt alkalmam picit megismerni és biztosan mondhatom, sikerült kölcsönösen felkeltenünk egymás érdeklődését, mint ember.
Fordulás után jött a dilemma. hagyjam magam, vagy kezdeményezzek? Alapvetően relaxálni jöttem és az eredeti elképzelésem az volt, hogy fekszem és kiszolgálnak, ahogy hozzám simult, csókolt (sajnos nyelv nélkül, mégsem visszafogottan, az ajkaival úgy érint, mint ha a legfinomabb édességből lennék), kézzel, szájjal felállított, majd az ajkaival felhúzta a gumit, nem tudtam ellenállni Giulia tökéletes megjelenésének, muszáj volt kicsit birtokolnom őt, ezért ékszer lábait (gyk. nyakbavaló) átölelve kezdtünk a történetbe.
Innen váltottunk a kedvenc pózomba, amely sajnos nem jött be neki annyira, lehet, meg kéne gondolnom, valóban kínai guminő teljesítményre számítok-e, úgyhogy tradicionálisabb helyzetbe váltottunk. A masszázzsal elment az idő nagy része, a levezetés ugye nem egy teljes értékű szeretkezés, így kevesebb időm jutott rá, mint amennyi jólesett volna. Végül az én kérésemre hozzám bújva, ölelve, csókolva, kézzel lett végem.

Elszámolás

A telefonba elmondta, hogy az egy órában benne van egy extra és hogy milyen lehetőségek vannak, de bevallom, nem koncentráltam erre, mert eleve kevesebb rózsaszálat mondott az extrára is, mint amennyit alapból gondoltam volna az ő színvonalán, így az általam kigondolt összeget tettem az elején az asztalra (ami több, mint amennyit a rózsaszálakhoz írtam) és erről nem is esett szó, nem merült fel semmi olyan, amit én szerettem volna, de nem lehetett, vagy csak felár ellenében.
Az idő múlását diszkréten jelezte, viszont utólag azt láttam, a VTR bejelentkezésre +negyedóra járt volna. Én akkor erre nem gondoltam és szerintem ő sem, teljesen biztos vagyok abban, hogy ha tud erről, akár én szólok, beleszámított volna, de a végén még egyébként beszélgettünk és így érkezéstől távozásig megvolt a plusz idő. Beszéltünk arról, hogy a VTR rendszerben vannak fennakadások és nem nagyon használja (én először próbáltam ki, de telefonon hívtam előtte).

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Reggel kerestem telefonon , kicsit félve mert még csak kilenc óra volt . Hamar felvette . Egy búgó bársonyos hangú Nő vette fel , az a hang ami örökre beköltözik az ember fülébe . Már a telefonba lejött , hogy nagyon jó a humora és riposztjaiból , hogy gyors felfogású intelligens Nő . A nagy beszélgetésben majdnem elfelejtettem , hogy időpont egyeztessünk . Azért csak összejött .

Megközelítés

Nem volt semmi gond a megközelítéssel se a parkolással .

Helyszín

Lakás kimondottan otthonosan és hangulatosan van berendezve . Jó volt belépni . Mint kiderült Ő rendezte be , nagyon jó stílus érzékkel . Tisztaság és rend osztályon felüli volt !

Hirdető külseje

Szezám tárulj ! Tényleg kincset leltem , ezt már az ajtó nyitás után tudtam . Talán selyemből lehetett a kis köntös ami felül volt , a melltartója fölött . Ez is csak kiemelte a fenomenálisan izmos formás testét . Alatta egy méregzöld melltartó hozzá tartozó bugyi fogadta a pillantásomat , és azok a formás lábak amiket egy huncut harisnya ékesített . Tökéletes összhatás volt , egyszerre hatott az esztétikai érzésekre és a tesztoszteron szintemre .

Action

A szobában hellyel kínált egy bárpult szerű asztalnál . Majd üdítővel kínált . Átbeszéltük még egyszer a lehetőségeket . Nagyon jó beszélgető partner , és nagyon empatikus . Csevej után húztam a fürdőbe , hogy mihamarabb rávethessem magam . A nappaliból nyíló szobában van berendezve a boldogságból , ággyal szembe egy álló tükörben lehet még jobban gyönyörködni Giuliában . Amikor visszaértem , segédkezet nyújtottam a lemeztelenítésben . Ahogy szabad levegőre kerültek formás mellei azonnal fokozódott a farkamban a vérnyomás . Azonnal el is kezdtem kényeztetésüket . Kétszeres élmény is nyújtva , a nyelvcsapásokra azonnal reagált és hercegnőm hangos sóhaja is jó irányjelző volt . Nyaltam faltam , mint kisgyerek a kedvenc fagylatját. Majd megindultam lefelé , hogy a maradék kis ruhadarabtól is megszabadítsam. Nagyon szexi volt látni ahogy lepöndörödik a bugyi és napvilágra kerül szépséges puncikája . Próbáltam kicsit lassítani az ösztöneimen , de vele képtelenség .Nyelvem kíméletlenül elkezdte elkezdte birtokolni csodás kelyhét , imádni való volt látni és hallani a reakcióit. Amikor éppen fel tudtam nézni , láttam hullámzó kipirosodott melleket és lepedőt markoló kezecskéket. Remélem kedvére tudtam tenni ! Kis szusszanás után ő kezdett el nagyon érzékien simogatni , finoman a homlokomtól kezdve . Érzéki és erotikus volt minden érintése. Könnyeden és finoman vett birtokba . Remegve várta , szerencsére nem sokáig , hogy az ajkai közé kerüljek . Olyan érzéki szopást kaptam , amiről tanulmányt lehetne írni .Hol csak a végével játszadozott ,hol eltüntette az egészet a mélységbe , közben megfelelő ritmus és intenzitás váltások sodortak gyönyörországba .Utána időt és egy pohár vizet kellett kérnem ! A következő fejezetig kaptam egy nagyon finom masszázst , kimondottan szakszerűen .Sikerült is feltöltődnöm az érintéseitől . Amikor látta , hogy megint izgek mozgok és talpra állt a farkam , nem habozott és újabb franciás gyönyörökkel kényeztetett . Nem akartam ennek a gyönyörnek passzív részese lenni és kölcsönös kényeztetéssel folytattuk. Amikor huncutkodásom közben a csiklóját ostromoltam olyanokat szívott rajtam , hogy még a homlokom is behorpadt .Időnyerés véget kértem , hogy öltöztessen gumi ruhába , mert már nagyon szeretnék máshol is beljebb kerülni .Ahogy hanyatt feküdtem nem is volt kérdéses a kezdés , ahogy bele ült azonnal forróság öntötte el a testem . Majd ahogy elkezdet mozogni a csípője még jobban elkezdtem keményedni , isteni érzeteket keltett bennem . Közben csoda jó látvány volt nézni a hullámzó kebleket. Nehéz volt eldönteni, hogy csak csodáljam a gyönyörű lebegő kebleket , vagy melltartó gyanánt élvezzem őket. Mind kettőt kipróbáltam . Ahhhh. Majd újabb időhúzási kísérlet gyanánt kértem , hogy forduljunk doggyba .Mind ezt úgy kivitelezve , hogy a tükörbe láthassam. Az Elemi ösztön ehhez képest unalmas matiné műsor volt. Először finom lágy ritmusban mozgolódtam, na nem túl sokáig . Annyira szűk volt ,hogy hevesebb mozdulatokra késztetett . Finoman markoltam a csodapopsit , közben a tükörben látva a gyönyört a tekintetében egyre hevesebben ostromoltam a testét Ő még olajat is öntött a tűzre a hangjával ! Egyszer csak jött a filmszakadás , és ráborultam ! Vagy öt percig egyikünk sem jutott szóhoz . Utána még vagy fél órát beszélgettünk .Újabb tisztálkodás és távozás .

Elszámolás

Én ezt mindig érkezéskor szeretem letudni , most is így jártam el .

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Varr

Egyeztetés

Egy istennő hangja szólt bele a telefonba . Már akkor tudtam ,hogy jó helyre fogok menni . A kommunikációból kiderült , hogy végtelenül intelligens és jó humorú.

Megközelítés

Ismerős vagyok a környéken , már jó párszor megfordultam a Marina parton .

Helyszín

Lakás kimondottan exkluzív . Szinharmónia tökéletes . Ragyogó tisztaság amerre a szem néz . Fürdő pazar , vetekszik egy kisebb drogériával .

Hirdető külseje

Na , hát az eszméletlen . Minden porcikája tiszta izom mégis kimondottan nőies . Az arca nem látszik a fotókon , de mondhatni angyali szépséggel találkoztam . A fotók tökéletes étvágygerjesztők , de a valóság felülmúlja !

Action

Megérkeztem, a szobában megbeszéltük a részleteket, elmentem zuhizni, szexi fekete fehérneműben várt, ami irtó jól állt neki. Kedves volt és türelmes. Én kezdtem el kényeztetni, majd váltottunk, de nem bírtam megállni és 69-be fordultunk. Mélytorkos technikája tanítani való!!! Eredetileg nem így terveztem és elég jól bírtam, de lila köd borult rám, engedtem az érzéki franciának és a szájában lett végem. Diszkrét zsepihasználat után elmentem frissítő zuhanyt venni. Utána dumcsi, nagyon jó fej, nyílt, sok mindenről lehet vele beszélgetni. 10 perc elteltével ismét fantasztikus franciát kaptam, de még nem álltam készen, és bár keményre formálta az ezredest, pont a lényegre térés előtt lelohadt a lelkesedésem-még az előző menet fáradalmai hatottak. De Ő nem az ki csak hagyja a vendéget dolga-félig-végeztével menni hagyni, türelmes franciával újra életet lehelt belém (bár én már magamban feladtam) és megtapasztalhattam amiért eredetileg jöttem. Nem mindennapi élmény volt, így is lett végem. gyors zuhi,kis dumcsi és tippli.

Elszámolás

Szerintem nagyon-nagyon baráti, az eddigi legjobb, a kapott szolgáltatáshoz képest a legmagasabb értékarány.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Macika-

Egyeztetés

Én már azt sem tudom, hogy Giulia milyen rég is van a kedvenceim közt. Mindég arra gondoltam, hogy túl dögös Ő számomra, de aztán csak telefont ragadtam, és sikerült beszélnem Vele. Nagyon kedves volt, mindent meg tudtunk beszélni, és lefixáltunk egy következő heti időpontot, amit meg is erősítettem az nap. A Hölgy a kiírt időben elérhető, villog a most hívható opció is, tehát aki akarja az eléri.

Megközelítés

Marina Part....ezzel sokunk számára nem mondtam újat. Aki tömeget használ annak a Duna bevásárlóközpontot kell megcéloznia, onnan egy tíz perc séta lehet talán a háztömb. Kocsival mozgóknak mint én is, nem sokkal bonyolultabb, Váci út, majd Plaza mellett el, és egy perc. Parkolás napközben nem bonyolult, este már szerencse kérdése, de viszont masszívan fizetős.

Helyszín

Nem rég épült Háztömb, emeleti lakása. Lift repít a magasba, majd belépve egy csodásan otthonos ingatlanba toppansz. Minden van ami kell, szépen berendezett nappali, csodás terasz pazar kilátással, igényes minden szeglete, Vendégszobában hatalmas franciaágy, ruciknak szobainas, jó hangzású muzsika, higiénia, tisztaság magas fokon. A fürdő szintén zenész, ott is maximálisan megtalálható minden, ahogy az jellemzi az egész lakást. Nekem nagyon tetszett minden, simán odacuccolnék, főleg vendéglátómmal karöltve....!

Hirdető külseje

Hát igen, a külső! Nos Giulia képei nem a legfrissebbek, de mégis azt kapod a valóságban amit ott látsz. Egyedül az arc egy kicsit karakteresebb, mos rövid hajjal szerintem még dögösebb is. Alkata egyenesen sokkoló, maga a valóság azért másabb mert látod, hogy valóban szép minden formája. Sportos, feszes az egész Hölgy, szép lábak, iszonyat popsi, kellemesen szolizott az egész teste. Nem tudtam olyan részt fellelni ami ne tetszett volna! Természete nagyon kedves, elég pörgős, jó beszélgetőpartner, hiszen van élettapasztalata, okos Nő. A kiírt kor nagyjából hihető, amennyiben több az évek száma, akkor Giulia megállt a kiírtnál. Nekem nagyon tetszett minden tekintetben, mind a belső értékeivel együtt, a külső pedig nagyon is figyelemre méltó!

Masszázs

Na az részemre nem volt, én masszíroztam meg Őt! Mikor beléptem egyszerűen sokkolt a látvány, itt döntöttem el, hogy felajánlom masszázsom, ha oda kerül a sor. Giulia egy szexi két részes fehérneműt viselt, fekete selyemköntösbe burkolva, ami csak a popsi aljáig ért, kivillantva ciciket, és csodás lábait, amiken olyan légiesen mozgott, hogy már attól begőzöltem. Megölelve finom csókok egymás nyakára, érezhetően várt engem, kíváncsiak voltunk egymásra. Majd bekísért a szobába, ahol dicsértem minden porcikáját, megköszönte, mosolygott, én levetkőztem majd irány a vizesblokk. Fürdés közben gyorsan elmorzsoltam egy mi Atyánkat, hogy vendéglátóm le ne dobálja ruháit, imám meghallgattatott! Visszatérve Giulia átölelt, egymásba bújtunk, majd nem ellenkeztem, de máris finom érzéki csókokkal halmoztuk el egymás ajkait. Örültem eme kezdésnek, hisz itt már érezhető volt a szimpátia, és ekkor ajánlottam fel massztudásom, amit vendéglátóm örömmel fogadott, és már hasalt is a hatalmas ágy közepére.

Olajat használtam, de előtte közösen megszabadultunk fehérneműitől. és ott volt előttem az a csodás test, amit nagy örömmel olajoztam, és masszíroztam. Közben sokat beszélgettünk, gyúrtam Giulia hátát, gerinc melletti izmokat, popsit a világért sem hagytam volna ki, majd lábait, amik egyszerűen csodásak, mint minden többi testrésze is a Hölgynek. Mikor végeztem szépen fölé hajolva belecsókoltam nyakába, Ő becsukott szemmel élvezte csókjaim, és kértem egy fordulást.

Kényeztetés

Giulia megfordult, én még fölötte támaszkodva csókoltuk egymást, finoman de mégis szenvedélyesen kergettük egymás nyelvét, majd haladtam nyakát csókolva cicikig, ahol szép kebleit kezdtem nyalogatni. Itt már nem kommunikáltunk, kicsalogattam bimbóit majd haladtam feszes hasán keresztül teljesen csuporkáig. Leérve igen szépen ápolt puncit találtam, csodás hosszú combjait végigcsókolva, punci melletti hajlatokat megnyalogatva kezdtem francia tudásom gyakorlását. Lágyan indítottam, hisz nem tudtam vendéglátóm mit szeret, majd érezve ritmusát, légzését, csípőmozgását, intenzívebbre vettem nyalakodásom, amit már hanghatások is követtek. Simogatta kezem, fejem, Giulia rátért az útra, majd sikerült a finom remegés, elélvezett vendéglátóm. Érzékien még megnyalogattam punci környékét, érzékennyé vált , hagytam lenyugodni, majd mosolyogva megköszönte, én pedig örültem örömének. Felkúszva ismét forró csókok, majd helycsere következett.

Én hátamon, vendéglátóm fölém hajolva csókolt, majd haladt testemen keresztül az akkorra már majd szét durranó cerkámig. Élveztem ahogy környékét nyalogatta, kéjesen nézett, majd lassan de határozottan beszippantotta farkamat. Isteni volt ez az érzés, ahogy Giulia franciázott, hiszen érezhető volt az adni akarása, és a rutin is egyben. Eltűntem szájában, megfelelő szívóhatás, megfelelő mélység volt minden mozdulatában, kézi rásegítés minimális, de az is pont jó ütemben. Nehéz volt tartani kölyköket, ezért, hogy ne az egekbe engedjem őket, egy 69 et javasoltam amit vendéglátóm mosolyogva teljesített. Ahogy fölém térdelt nem tudtam, hogy csak mozizzak, vagy egyből nyalakodjak, egy kicsi volt az elsőből, annál több a másodikból. Imádtam ahogy nyalogatom punciját, kéjes hangok Giulia részéről, amikor éppen nem volt ajkai közt farkam, majd egy utolsó hajrában jelezve kitörésem vendéglátóm cicikre, hasamra irányítva utódokat, lágy simogatásokkal levezette rándulásaimat. Csodás volt minden, majd időm vészesen közeledett, egy bő öt percre mellém bújt Giulia, simogattuk egymást, beszélgettünk majd irány a fürdő, és felöltözve finom ölelések, csókok búcsúzóul, de sajnos lépnem kellett.

Elszámolás

Minden részlet olvasható az adatlapján. Az egy órás programért cserébe a végén helyeztem pultra csokromat, kicsit megtoldva hisz nem szeretek ajándékkal a kapuban állni.....Nem kérdés, hogy a Városi átlagnál vagyunk, és részemről maximálisan megérte! Extrák nincsenek....az vendéglátóm volt részemre.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  factor

Egyeztetés

Itt az oldalon üzenetben érdeklődtem, hogy szabad-e akkor amikor nekem lenne egy lyukasórám... Hamar ment az egyeztetés és már itt is tetszett a kommunikációja a Hölgynek. Valahogy azt éreztem, hogy tényleg örül a jelentkezésnek. A randi napjára kért egy telefonos megerősítést. A hangja nagyon kellemes.

Megközelítés

A rakpart lezárások miatt a belváros elesett. Ott ilyenkor nehéz a közlekedés. A helyszínen már nincs gond. A ház előtt volt üres parkoló, fizetős, kamerával védett.

Helyszín

Marina Part. Új ház, új lakás. Tiszta, illatos, félhomály, légkondi. Ez utóbbi nagyon szerencsés az ember fia nem izzad le a zuhanyozás után. Fürdőkád, sok tusfürdő, vastag törölköző. A szobában egy 2x2-es vastag matrac, mint küzdőtér. Hangulatos, jó minőségű zene. Kap a szomjas vándor üdítőt. Nagy tükör. nem hiányzott semmi.

Hirdető külseje

A képek alapján fel voltam készülve egy bombázóra. Gondoltam, engem aztán nem lepsz meg. Mégis elakadt a lélegzetem az elején, Aztán később ez így is maradt... Piros csipkés-fodros két részes szettben egy tökéletes alakú szőke bombázó, világító szemekkel, amerikai mosollyal, öleléssel puszival köszöntött. A szép archoz, szinte szálkás test. (Az én alkatomhoz képest nincs "szinte".:) Hibátlan mellek és a popón a piros bugyi. Nagyjából ez volt az első levegő vételig amit meg tudtam figyelni...

Action

A Hölgy nem túl régen bővítette a repertoárját az oldalváltáshoz. Én masszírozásra szerettem volna jelentkezni. Gondoltam biztos segítene a derekam lelazításában. Valahogy az első pillanattól úgy éreztem magam magam mintha látogatást tennék egy régi szeretőnél és annyi mindent kell megbeszélnünk, hogy a programról nem beszéltünk. Zuhany után leheveredtem a matracra. Mosolyogva mellém bújt, megölet és megcsókolt. Hosszan kellemesen. A melltartó nagyon szép volt de ezeknek a ciciknek nem kell. Kőkemények. Amikor megláttam fedetlenül megint elakadt a szavam... Később, amikor a férfiasságomat izgatta vele, majdnem elmentem, komoly koncentrációra volt szükségem a túléléshez... Az első meleg leheletet a kis piros bugyin át adtam a csiklóra. Ez egy fontos pillanat. Mi fog történni? Tetszik neki vagy nem:.. Hirtelen csend lett, majd egy kéjes kacaj. Jó úton vagyunk. Gondoltam. Hamar lekapta kis pirosat és kért, hogy nyaljam. Nekem nem kellett kétszer mondani. Többször került a csúcsközelbe. Kérésemre a szép és ápolt kezeivel, (most jött a körmöstől) egy kicsit még rásegített és a nyelvem hegyével közösen előcsaltuk a legfinomabb testnedveit. A szemem láttára, az orrom alatt. Köszönet érte! Kölcsönös franciával folytattuk. Minden tájék kölcsönös hergelésével. Én a popónyílását stimuláltam nyelvel újjal, Ő a környékét és teljes terjedelmét a velem egykorúnak. Gondoltam most halok meg. De nem vissza tudtam még tartani magam. VV ruha majd a lusta szerető pózában maradtam és élvezkedtem. Ez a lovaglás több derbyn nagydíjas lehetne. Sajnos már tényleg nem bírtam tovább. Lekapta a VV-t és egy száj kéz, gyors-lassú kényeztetéssel hosszan és szerintem hanghatások kíséretében teljesedett be a végzetem.
Mellém heveredett, ölelgetett, csókcsata és beszélgetés levezetésnek Minden porcikáját memorizáltam a kezeimmel is. Én vettem észre hogy az időm lejárt, menni kell dolgozni. Fájdalmas búcsúzás, tusolás és éledezés...

Elszámolás

Egy kérdés, egy válasz. Diszkréten. Kiváló Hölgy, kiváló érték arány.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Favre

Egyeztetés

Nagyon jó fej volt már telefonban , kedves és nagyon érti a humort , a magaslabdákat egy pillanat alatt leüti .

Megközelítés

Autóval mentem , a Marinára . Parkolás a házzal szemben . Minden könnyen ment.

Helyszín

Abszolút luxus lakás , amerikai konyhás nappali , külön nagy háló , hatalmas és kényelmes szexcsatatérrel . Berendezés elegáns , mint a házigazda .

Hirdető külseje

Kicsit Sharon Stone-ra emlékeztet az arca , a teste sokkal jobb . Minden porcikája kidolgozott és gyönyörűen izmos . Gyönyörű napsütötte barna , ami kimondottan jól áll neki . Mellei csodásan kidolgozott remekművek . Popsi a másik csoda , kemény feszes és gyönyörűen gömbölyödő . A lábairól is csak ódákat lehet zengeni , szóval azok is tökéletesek.

Action

Ajtó nyitás után , puszi, puszi . Üdítővel kínált , folyamatos párbeszéd alakult ki , nagyon vág az esze ! . Elintéztük a formalitásokat , aztán mentem fürdeni .Amikor lefeküdtem az ágyra , kéretem , hogy egy kicsit gyömöszölje meg a hátamat . Ebből egy tökéletesen profi hátmasszázs lett . Aztán ahogy a hátamra feküdtem , belevetette magát egy másik testrészem kényeztetésébe , kértem , hogy forduljunk 69-be .Gyorsan felvettük a formációt . Csoda finom tükörsima puncival néztem farkasszemet .Imádtam nyalni. Közben Ő úgy franciázott ,hogy már levegőt is alig kaptam .Mennyei élmény volt . Talán Én is bírtam egy kis izgalmat vinni az életébe . Majd jött a gumi húzás ideje , lovagló órával indítottunk , hihetetlenül izgalmas a mozgása , és az optikai csoda ahogy táncolnak a mellei , igazán vadító. Finom szűk és meglehetősen forró élvezet volt benne lenni . Az élvezés határáig így maradtunk , majd egy pohár víz kíséretében kicsit lenyugodtam , Doggyban folytattuk .Az a látvány ahogy pucsított , és a gyönyörű puncija már egy fél orgazmussal felér. Nagyon finom volt a behatolás , közben kicsit Ő is nyögdécselt. Végig így maradtunk , mert ez tökéletes volt.

Elszámolás

Ahogy szoktam , az elején adtam át.

Giulia, jó szexpartner

  Busuanga1

Egyeztetés

Telefonon két hívás után egyeztettünk. Kedves volt.

Megközelítés

13.kerület.Marina part. Aki akar odatalál. Kocsival egyszerű.Tömeg szerintem felejtős.

Helyszín

Korrekt. Pár éves lakás tiszta tiptop. Tiszta fürdő, kád, nem fülke. Tusfürdő van több. Törölköző friss illatos. Nappaliból nyilik a több tükrös budoár. Hatalmas klassz kemény franciaágy.

Hirdető külseje

Nem csitri de tökéletes test. Látszik a fitt ess. Grammnyi felesleg sincs rajta. Igazi antilop. Mellék frissek, nagyon igatók, pici kis rózsaszín bimbókkal. Szép száj, szemei csillognak. Ismerem már, így nekem mindig bejön. Kérdésemre civilben várt. Ahh. Akivel el lehet menni bárhova ebédelni... Vacsorázni

Action

Zuhany után már csak az ágyig kellett odajutni.
Nem kértem semmit, Giulia mindent levezényelt. Csók után kértem, hogy üljön a számra, de nem ült hanem guggolt s közben a hatalmas melleket markolásztam. Nem tudom elélvezett e, de egyszer csak rám süppedt és nedves fuldoklásba kezdtem, majd nevetve a mellkasomra ült tocsogó szeméremtestével. Mosolygott és lecsúszott a lábam közé és bő nyállal bevette a farkamat. Cupog, zacsit is nyál, közben cirógatja a hátsó nyílás majd két kézzel megragadom a fejét és átadom magam a sorsnak. Mivel tudja mit szeretek percek alatt elintézett, egyszer csak a hasára folyik az anyagom és kérdésemre szét is keni. Nem tudtam és nem is akartam mást csak hogy végezzen ki.
Közben persze nézett rám azzal a mosollyal ami egyet sugároz... Nem tudsz ellenállni
Utána beszélgetés, kutya macska hogy vagy. Zuhany és búcsú.

Elszámolás

A szokásos. Illően borítékban.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Snake012

Egyeztetés

Viberen kerestem fel őt, és végül telefonon erősítettük meg a részleteket. A telefonban nagyon megnyerő hangja volt. Mindent letisztáztunk, és lefixáltuk az időpontot

Megközelítés

Én Tömegközlekedéssel érkeztem, de bőségesen volt parkoló a környéken, szóval autóval is könnyű elérni őt. Gps-el nagyon egyszerű odatalálni. Nem is lehet igazából eltéveszteni a címet.

Helyszín

Egy nagyon korszerű új építésű házban található. Igényes lakás. A fürdő tiszta, illatos törölköző, többféle tusfürdő, valamint szájvíz volt elérhető. Ideális volt a randi felkészüléséhez. Az ágy puha, és illatos lepedővel volt leterítve. A lakásban nagyon jó illat volt. Nyugtatólag hatott rám. Én nem találtam semmi olyat, ami kifogásolható lehetett volna. Igaz nem is nagyon figyeltem a lakás állapotát, mert a partnerem le vett a lábamról.

Hirdető külseje

A külseje teljes mértékben megfelel a képeken látottakkal, annyiban más, hogy a valóságban sokkal szebb. Gyönyörű hosszú lábak, vékony testalkat, nagyon szép cicik, és csókolni való mézédes ajak. Ami megfogott benne, az mégis a teljes összkép, ami ajtónyitástól elém tárult. Ízig vérig egy igényes, és önmagára nagy mértékben adó, és odafigyelő lányt ismertem meg benne. Öltözködés szempontjából annyit tudok leírni nektek, hogy kértem hogy legyen nagyon csinos, és úgy is fogadott engem. Gyönyörű fekete ruha, magas sarkúval, és amit külön kértem, egy nagyon szexi harisnyával.

Action

Megérkeztem a címre, telefonáltam neki, és kérte, hogy kellene neki még pár perc. Vártam, majd megcsörgetett. Visszahívtam, elmondta a kódot, és hogy hol találom meg őt. A lakáshoz érve bekopogtam, majd hallottam, ahogy a magas sarkújával az ajtóhoz ér. Kinyitotta az ajtót, és én beléptem. Forró ölelésekkel, és pár puszival kezdtük a megismerkedést. Leültünk a konyhában az asztalhoz, és váltottunk pár szót, hogy oldhassuk a bennem lévő zavarodottságot. Beszélgetés közben figyeltem, és éreztem, hogy igazán figyel rám. Szemkontaktus a teljes beszélgetés alatt megvolt. Be invitált a fürdőbe, és ő addig a szobában előkészítette az ágyat. Végeztem a tusolással, és beléptem hozzá a szobába. Lefeküdtünk az ágyra, és egymást cirógatva beszélgettünk tovább. Nem tudtam megállni, hogy ne csókolgassam a vállát, és a nyakát. Higgyétek el nekem, a bőre selymes, és nagyon jó érzés csókolni, és megérinteni. Elkezdtünk komolyabban belemelegedni egymás testének izgatásával. Lekerült a törölköző, és érzékien vette kezelésbe az akkor már izgalmi állapotban lévő férfiasságom. Csókok hada, simogatások hada, és végül neki adtam mindenem. Felém kerekedett, majd beolajozta a szép ciciket, és úgy kezdett tovább játszani a férfiasságommal. Ezután jött egy isteni francia, amit nagyon élveztem. Átmentünk 69-be, és úgy folytattuk a kalandozást. Éreztem a testének minden rezzenését, ahogy csókolni kezdtem a combját belül, majd megcsókoltam azt a gyönyörű, és csábító vénuszdombját. Éreztem, ahogy a nyelvemmel izgattam, hogy belemozdult, amivel azt mondta nekem, "abba ne merjem hagyni a dolgot. Ezután ő került a kényeztetés középpontjába. Gyönyörű Vénuszdombját nyalva, és simogatva kényeztettem tovább, míg éreztem, hogy elélvezett. Ezután került fel a gumi, és folytatódott a móka tovább. Meg kell mondjam, hogy nagyon jó érzés volt már maga az is, ahogyan a gumit felhelyezte. Szájjal helyezte fel, és egy pillanatra sem éreztem, hogy foggal hozzám ért volna. Misszionárius pózban kezdtük, és itt meg is állnék. Nem a beszámolóval, hanem maga az érzés miatt. Srácok a szerelembarlang annyira forró volt, hogy szó szerint úgy éreztem, mintha nem is lett volna rajtam óvszer. Szóval iszonyat jó volt behatolni, és bebarangolni a szerelem barlangját. Váltottunk egy pózt, és átment lovacskázásba. Hmmm. Nagyon élveztem, ahogy meglovagolt, és úgy is lett végem. A végén levette az óvszert, megtisztogatott, és kaptam egy érzéki lazító masszázst mind 2 combomra, közben pedig beszélgettünk. Isteni a masszázsa, kényeztető, gyengéd, és élveztem ahogy csinálta. Az utolsó pár percet még azzal töltöttük, hogy összebújtunk, és hátulról kifli pózban öleltem magamhoz. Aztán irány a fürdő, egy gyors zuhany, és sajnos jött a búcsú, amit nagyon nem akartam. :( Végül is egyszer minden jónak vége szakad.

Elszámolás

Teljesen korrekt volt minden téren. Minden, amit telefonban egyeztettünk, úgy is volt. Kértem, hogy legyen csinosan kiöltözve, és úgy is volt. Kértem, hogy viseljen magas sarkút, és Harisnyát, úgy is volt. Amit kértem, teljes mértékben teljesítette. Kölcsönös Franciát kértem, amit meg is kaptam teljes megelégedettséggel. Éreztem rajta, hogy minden amit együtt átéltünk, élvezettel vett részt benne. A virágszálakkal kapcsolatban is korrekt volt. Én azt mondom megérte utazni, és megérte minden percét, amit vele töltöttem. Viszont most önző leszek, és nem ajánlom őt senkinek. Így többször tudok hozzá menni én. Na jó, természetesen ajánlom mindenkinek, aki kellemes, és komoly kikapcsolódásra vágyik.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  dugo

Egyeztetés

Már nagyon régen szemeztem hirdetésével, de csak masszázsra, és kézi levezetésre nem akartam menni, mert úgy gondoltam, hogyha fele olyan szép a hölgy mint a képeken, és nem dughatom meg az ember kínzás...de egyszer csak feltünt, itt a “ sötét “oldalon, nem haboztam, hívtam. Egyből felvette, és két mondat után világossá vált: jó lesz vele a szex! Korrekten tájékoztatott, megbeszéltük a randi időpontját, és a tisztelet díjat. Kért egy megerősítő sms-t amit dobtam, és indultam a megadott címre.

Megközelítés

Marina part, mindenki döntse el, hogy jó vagy sem. Tömeg , bocsánat: közösségi közlekedést használóknak 10 perc séta, autóval, motorral, könnyen megtalálható, parkolás fizetős, és az sms kódja változott!

Helyszín

A lakás a felsőbb régióban található, kifogástalan állapotú, tiszta, türcsi-fürcsi teljesen rendben. A tetthelyen szobainas, és francia ágy várja a bujálkodni vágyókat, masszázs pad a nappaliban.

Hirdető külseje

Ketten nyitottak ajtót: egy nagyon szépen nyírt szőrű fiú kutyus, akivel hamar megbarátkoztam, alig akart kimenni a tetthelyről, valamint a gazdája, Giulia! Piros magassarkúban, fekete comfix harisnyában, francia bugyiban, és melltartóban fogadott. Káprázatos volt! A képek nem csalnak, egy bombázó át előttem. Haja most rövid szőke, karjai csodálatosan izmosak, de nőiesek, poci nincs, Lábak végtelenül hosszúak, és izmosak, vádli gömbölyded. A cicik egyelőre fedettek voltak, de látszott hogy csodálatos sebészi munkát képviselnek. Egy szó mint 100 ,aki meglátogatja őt azt kapja akit a képeken látott. 10-ből 10-es!

Action

Hajszál pontosan a megbeszélt időpontban megkaptam a kapu kódot, és a lift már röpített is rejtekhelyére. Ajtó kinyílik, megpillantom Giuliát,,és már ölelném is. De előtte puszik ,bemutatkozás, cipő le, irány a Tetthely. Szoba inasra teszem gúnyaimat, és rohanok fürdeni. Visszatérésem után kérdezi mit szeretnék: én pedig elmondtam: először is kibontani a ruhákból, végig simogatni és csókolni pazar testét, majd addig nyalni amíg a fellegekbe repül. Utána szeretnék egy kis franciát, majd behatolni csodás puncijába és minden pózban szeretkezni vele, végül a csodás cicikre küldeni az ovit.Rövid akarnék lenni azt mondanám mindez megtörtént.
A nyakától indítottam puszijaimat majd a karokat vettem kezelésbe, majd az ikrekkel foglalatoskodtam. Végig csókolva kőkemény pociját,eljutottam kelyhéhez amelyet nyelvemmel kényeztetni keztem. Átfordultunk 69-ben ahol is az első gólt elértem, elrepült! Gumihúzás, majd missziben kezdünk, lábak a nyakamban, Összezárva, majd széttárva, egyik láb lent a másik a nyakamba. Kérem, simizze magát és elérem a második találatot. Lovaglás, gugolva, és hagyományosan, közben hol a ciciket, hola popót markolom. Gondoltunk a négylábú barátjára, tehát doggy style. A végén lerántottam a gumit, és kértem hogy a cicikre élvezhessek. Bal kezével simogatta a csiklóját nagyok a sóhajtozva és jobb kezével befejezett! De úgy hogyha rágondolok most is beleremegek. Időm vészesen fogyott ezért tartalmas beszélgetés után zuhany. 10 perccel túlléptem az időmet, de ez nem okozott gondot. Búcsú puszik között távoztam.

Elszámolás

A telefonban elmondott, itt is rögzített tiszteletdíjat helyeztem el az esemény után a konyhapulton diszkréten. A tisztelet díj mértéke iparági átlag fölött van, de vendéglátó is a toppon van. Minden forintját megérte!

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  TeHangodMelyebb

Egyeztetés

Egy nappal a randi előtt hívtam, délelőtt. Pár csörgés után felvette. Hamar tudtunk másnapra egyeztetni egy délutáni időpontot. Kedvesen elmondta a lehetőségeket és a hozzájuk tartozó tiszteletdíjakat is.

Megközelítés

3. kerület, sok kis utca, nem lehetetlen parkolót találni, maximum kicsit sétálni kell. Van közelben tömegközlekedés is. A megállóktól is kell egy picit sétálni. A címet 100% pontossággal megkaptam, így nagyon könnyen megtaláltam a címet.

Helyszín

Nem túl nagy, nem pici, szerintem pont megfelel a célnak. Az emeletek száma nincs kiírva, nincs emelt földszint, így számoljatok, ne járjatok úgy, mint én, hogy botorkálok a sötétben, mert a lépcsőházban nem mozgésérzékelős a lámpa. A fürdő jól felszerelt, sok tusfürdő áll rendelkezésre, szájvíz is van. Tisztaság, kellemes meleg fogadott mindenhol.

Hirdető külseje

A képek szerintem "rosszak". Nem adják vissza teljesen, amit élőben lát, kap az ember. Giulia boszorkányosan szép, csábos és szexi. Sportos test, feszes idomok, formás, kerek, kőkemény popsi és még keményebb mellek. Fekete szettben (bugyi, combfix, melltartó) fogadott. Még mindig itt lebeg a szemem előtt :-)

Masszázs

Tusolás után hasra vágtam magam a masszázspadon. Jeleztem, hogy van egy kis fiziológia problémám a vállammal. Ez elég jó beszélgetésindítónak bizonyult. Hamar találtunk pár közös témát, melyekről nagyon jól elbeszélgettünk. A végén még megkaptam a jófej vagyok jelzőt is, köszi Guilea. Szóval, amíg beszélhettünk, Guilea nagyon profi, szakszerű masszázsban részesített. Jelenleg is képzi magát. Érződik. Aranyból vannak a kezei (is)! Nagyon jól esett a talptól felfele haladó masszázs. Ahol kellett, ott jobban megdolgozott. A vállamra is figyelt. Javasolt is pár lehetséges megoldást a probléma kezelésére. Nagyon figyelmes, odaadó volt. Masszázs közben nem voltak "benyúlkálások" egyikünk részéről sem. Nem is illett volna oda akkor szerintem. Ismerkedtünk egymással. Azért igyekeztem elkapni egy-két pillanatot, hogy csodálhassam hihetetlen szép testét.

Kényeztetés

Mivel elég rég voltam női kezek között, nem volt Giuliának nehéz feladata. Ezt a végén meg is beszéltük, hogy legközelebb majd többet kommunikáljak és akkor ő máshogy fog majd hozzáállni. 100%-os figyelem e téren is. Szóval mikor megkért, hogy forduljak meg, akkor ő levette a melltartóját. Kiszabadultak nagyon szép, formás, kemény, feszes mellei, melyeket finoman meg is simogattam. Majd végigsimítottam formás fenekét és meg is kapaszkodtam benne. Mondta is, hogy markoljam jó erősen. Ő eközben olajat tett a kezére és elkezdte a lingammasszézst. Majd egyszer csak a szájába vett. Na itt aztán elindultam a visszafordíthatatlan úton. Fenséges érzés volt a szájában lenni. Fantasztikusan ügyes a szája is a hölgynek. Váltogatta a kézzel és szájjal való kényeztetést. Nagyon diszkréten jelezte, hogy a szájában nem érhet véget a móka. Ezt tiszteletben is tartottam és jeleztem neki időben mikor jött a vég. Szépen letörölgetett, megittam a maradék vizemet és letusoltam. Kicsit még beszélgettünk, pussz-pussz és fájdalmas búcsú.

Elszámolás

Mivel rég jártam a kerületben, ezért nem tudom a jelenlegi átlagot. Egy kellemes csokorral lehet honorálni Guilea 60 perces programját. Végtelenül elégedet vagyok. A végén adtam át :-)

Giulia, nagyon jó szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Telefonon hivtam egy kis extra infoert, aztan VTR-n jelentkeztem be. Bekesseg kedveert sms-ben megerositettem es valaszolt es visszaigazolta.

Megközelítés

Bkv volt megint, Duna Plazatol kis seta az ismert Marina-part. Parkolo akadt boven , de azt hiszem fizetos ez az utca is.

Helyszín

Ujepitesu szep lakas, nagyon rendezett. Tagas nappali, Furdo tiszta esrendezett minden megtalalhato. Szobaban nagy franciagy, tukrok pozicioba helyezve, erotikus felhomaly ami csak kell.

Hirdető külseje

Eszmeletlen sportos alakja van amit konstatalt is hogy uszott randi elott. cicik masszivan alnak csak feszitettek a selyem fekete haloruhajat. Mosolygos, kedves arcu szepseg.

Action

Zuhany rutin aztan szaladas vissza. Itt le is kerult a testet fedo szexi ruhadarabb. Allam probaltam eszrevetlenul megtartani. Agyra helyeszkedtunk es itt csokolozni keztunk eleg intenziven. Ennek nagyon orultem mert eleg csokparti vagyok es felve lattam hogy nincs pontozva a csok ami alap, de megnyugodtam seftiben. kozben o eleg hamar matatott a farkam fele es eszmeletlen gyorsan kemenyre is markolt amit azert eleg kevesen tudnak ilyen gyorsan. Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan. Ezt is nagyon vaditoan csinalja feltem is hogy eldurranok kertem hogy lassitson es haat felem kereckedet es lovagloban folyattuk. Ez is eleg jo volt mar majdhogynem szedultem gyors valtas miszibe, labakat az egbe es igy hangoskodunk mig el nem turrantam. Hagyott lenyugodni , vedofrlszerelest levette , megtorolt es fel is ajanlotta hogy mrgmasziroz. maszor parnaba bele arcal es igy is tettunk. Egy kis lepedo igazitas azert kellett. Nagyon jol csinalja es be is torzsol jo alaposan masszazsolajjal minden testreszt. Latszik es erezheto hogy tanulta es van rutinja. Mivel el lehetett nyujtani az idot kicsit, mert VTR-nel van +15 perc hosszabitas johetett a masodik menet. Csokok ez is finoman, aztan kezzel valami magiat muvel a kezevel, mert eleg hamar hadirendbe allit es mar szaladd is fel a gumi. Kutyusba folytattuk ahol haszna lett a sarokban allo tukornek mozizas gyanant. Hol en hol o (tobbnyire o tolta magat hangoskodva, mert en mar faradtam) ment a menet. Faradtsag gyozott nem jott ossze masodjara de sebaj ez mar megszokott. Kerte mielott mennek maszirozzam mrg kicsit a vallat, mert kicsit faj neki hat termeszetesen keres nelkul megerdemelte. Aztan zuhi , toltott nekem addig uditot nagyon kedvesen. Csok es meg azert egy telefonszam mentes a biztionsag kedvert es irany az eso, az talan az lehuti a forro hangulatot.

Elszámolás

Elejen kiraktam a kis szekrenyre el ne felejtsem. Az uj pesti atlag boven megeri.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Gyöngyhalász66

Egyeztetés

Giulia régi, kedves ismerősöm, akivel gyakran csevegek az oldalon, így volt ez tegnap este is. Hamar jött az ötlet, hogy meglátogathatnám, hiszen már hónapok óta nem voltam nála. Azonnal felhívtam, megbeszéltük az időpontot ma délelőttre, majd online is bejelentkeztem. Mindketten örültünk, hogy újra találkozunk! : D

Megközelítés

A Duna-parti helyszín nemcsak szárazföldön, hanem romantikus férfitársak számára hajóval is megközelíthető.
Én vidékről autóval megyek, jól ismerem az utat, de navigáció is pontosan odavisz. A parkolás pár hónapja fizetős.

Helyszín

Az új építésű ház gyönyörű helyen áll, s mivel korán érkeztem, még sétáltam egyet a környéken. A jó időben sokan voltak kint, családok jókedvű gyermekekkel, de nekem is jó volt a kedvem, hiszen tudtam, pár perc és Giuliánál leszek. Amikor elérkezett az idő, telefonáltam, aztán beléptem a házba, majd a lakásba.
Az ajtón belépve két puszival és lelkes öleléssel köszöntöttük egymást. Az ajándék átadása és cipő levétele után a sarki szobába vonultunk, ahol széles franciaágy van, hatalmas tükörrel. Gyorsan megszabadultam a ruháimtól, majd irány a fürdőszoba, ahol kádban mostam le az út porát, közben Giulia ásványvízet készített és zenét keresett.
Megjegyzem, hogy a lakás nemcsak tiszta és rendezett, hanem szemet gyönyörködtető dekoráció tanúskodik a vendéglátó szépérzékéről, ízléséről.

Hirdető külseje

Na, de nemcsak a dekoráció szemet gyönyörködtető, hanem Giulia is. A fotók hamisítatlanul mutatják alakját, bájait. A negyven körüli hölgy rendszeresen edz, ennek köszönhetően külseje egyszerre gyönyörű és sportos!
Arca kedves, mosolya mindig melegíti szívemet. Kék szemeivel képes csábítóan nézni, felkavarni. De nemcsak szemeibe néztem, hanem gyakran gyönyörködtem dús, telt melleiben, amelyek igencsak formásak. Majd leplezetlen pillantásokkakkal végig mértem és megcsodáltam feszes hasát, karcsú derekát, szép ívű csípőjét, kemény popsiját, hosszú lábait. Mennyire dekoratív! Az érett korban lévő, káprázatos Hölgy!

Masszázs

Szívesen kezdtem volna kényeztetéssel a szeánszot, de fegyelmezett maradtam, így a tisztálkozás után a hatalmas ágyra feküdtem. Giulia levette melltartóját, majd helyet foglalt mellettem. Egy ideig csak fejemet forgattam vagy a tükörbe nézve gyönyörködtem bájaiban, de aztán lehajtottam fejemet és hagytam, hadd masszírozzon. Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át. Az alapos, szakszerű masszázs megtette hatását, szinte újjászülettem a csodás kezek alatt.
Jól esett tevékenysége, de nem bántam, amikor fordulást javasolt.
A kényeztetés után, mikor magamhoz tértem, felajánlottam, hogy én is megmasszírozom őt. Ezt hálásan fogadta, bár az csak kontárkodás volt részemről, amit műveltem. Vállait, hátát, derekát, popsiját masszíroztam, de a végén már csak lágyan cirógattam a szépséges hölgyet! Közben sokat beszélgettünk. Ebben is remek társ, mondhatom bátran, hogy jó a kapcsolatunk!

Kényeztetés

Miután megfordultam, nem bírtam már tűrtöztetni magam, így ölelgetni, simogatni kezdtem Giuliát. Finom illata elbódított, s arcát, nyakát puszilgattam, mikörben hátát, derekát, csodás melleit fogdostam. Jó volt hallani a halk sóhajokat, és érezni, hogy keményednek a mellbimbók. Persze nemcsak Giulia teste reagált, hanem férfiasságom is, különösen, amikor kézbe vett és simogatott. Izgató volt ténykedése! Éppen ideje volt már, hogy megszabadítsam utolsó ruhadarabjától, a csipkés fehérneműtől.
Giulia olajos flakont vett kezébe és csábos nézés kíséretében olajat csorgatott magára, én pedig mellein, hasán és combjai tövénél kentem szét a selymes bőrén csillogó folyadékot. Ő mosolygó arccal hátára feküdt, én pedig simogattam melleit, popsiját, ölét, közben arcát puszilgattam, s közeledtem szájához. Gyöngéden megpusziltam puha ajkát, s úgy maradtam. Ő nem fordította el fejét, hanem örömömre ajkait kissé kinyitotta, s csókot váltottunk. Érzéki, édes a csókja! Pár percig önfeledten csókolóztunk, közben kezem simogatta az erogén zónákat.
Tudtam, hogy nemcsak ajka az édes, így nyalogatni, puszilgatni kezdtem testét. Először a gyönyörű kebleket kényeztetem, majd bekaptam a megkeményedett mellbimbókat. Az idő is dél felé közeledett, s én is, így puszilgattam végig hasát, s elérkeztem nedves kelyhecskéhez. Giulia széttárta lábait, erre combjai közé hasaltam. Előbb még csak gyönyörkodtem az illatos punciban, majd finoman nyalagatni kezdtem föl-le. Nem siettem, érzéki nyelvcsapásokkal próbáltam örömet szerezni neki. Jó pár percig nyalogattam, s ahogy a sóhajok erősödtek, úgy lettem egyre szenvedélyesebb. Akkor ujjainkat összekulcsoltuk. A kényeztetést kéjes hangok kísérték, s egyre jobban szorította kezemet. Giulia vad zihálásából ítélve, sikerült kedvére tenni. Az ujjak szorítása abbamaradt, s elégedetten pihegett mellettem e csodás nő!
Miután kicsit pihent, hátamra feküdtem, várva, hogy viszonozza a kényeztetést. Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért. Kezébe vette az ágaskodó szerszámot, majd egy csodás lingammasszázst kaptam. Jó kezekben voltam, s az érzést élvezve nyögdécsetem és melleit markolásztam.
Pár perc múlva combjaim közé hajolt és puszilgatni, kényeztetni kezdett. Előbb a környéket nyalogatta érzékien, majd meleg ajkai közé vette farkamat. Fantasztikus érzés volt. Én egyre hangosabban nyögdécseltem, dicsérgettem és közben szakadatlanul a csodás melleket fogdostam. Giulia kitalálta, hogyan szeretném a befejezést. Fölém hajolt és farkamat kezébe vette és azt hol melleihez verte, hol mellbimbóját izgatta. Ellenállhatatlan volt. Éreztem, hogy ezt nem bírom sokáig. Kis idő múltán jeleztem, hogy mindjárt végem lesz. Ezt csalfa mosollyal nyugtázta és játszadozott tovább farkammal, s akkor elért a gyönyör mámoros beteljesülése. Lüktető farkamból kitört a láva, s az Giulia melleire és rám folyt. Ő kedves mosollyal ajkán tisztára törölt, majd önmagát is.
Megköszöntem a csodás élményt és pár percig átöleltük egymást.

Elszámolás

Az elején történt, csekély ajándékok kíséretében. A a marinaparti átlag, amiért cserébe csodás élményben volt részem.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  red22

Egyeztetés

Már előző nap megbeszéltük...

Megközelítés

Nagyon egyszerű..autoval mentem..gps ház előtt állitott meg..a Duna partján épült luxusháznál...

Helyszín

Új építésű lakás ,diszkrét környezetben...Tiszta ,szépen berendezett lakás ami tükrözi a Giulia igényességét is....Fürdőben többfajta tusfürdő (igaz olyan zavarban voltam ,azt sem tudtam hol járok :) )

Hirdető külseje

Gyönyörű, szoli-barna, feszes-testű lány ,nm győztem betelni vele....

Masszázs

Erős keze van , úgy masszíroz ahogy én szeretem :) A lábaknál kezdett és a hátamon fejezte be ,többször visszatért bizonyos részekre ..alig vártam ,hogy végre megforduljak és élvezhessem egy gyönyörű lány kezeinek technikáját fáradt testemen . Masszázs közben végig beszélgettünk ,egy nagyon intelligens és laza lányt ismertem meg benne, mintha ezer éve ismernénk egymást.. Az elején iszonyatosan zavarban voltam de hozzáállásának köszönhetően sikerült feloldódnom mire a levezetéshez jutottunk...meg is lett az eredménye :)

Kényeztetés

Hát erre már csak részletekben emlékszem,annyira sikerült beleélnem magam a masszírozásba...a levezetést kézzel és szájjal csinálta ,közben végig mosolygott...legszívesebben letepertem volna..csakhogy egy masszőrlánynál voltam és nem tehetek ilyet... de gondolatban eljátszottam vele..

Elszámolás

Először voltam masszőrnél ,nem tudom mi a megszokott tarifa de nagyon megérte..

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Petrik

Egyeztetés

Előző nap hívtam, nem vette fel, de rövid időn belül vissza csörgetett, akkor hívtam, tájékoztatott mindenről, és megbeszéltük az időt, helyet.

Megközelítés

Marina part, gondolom nem kell részletezni, könnyen odataláltam BKV-val mentem, pár perc séta a metrótól.

Helyszín

Modern építésű társas ház, a tetthely masszázs paddal van felszerelve, van tükör is. Én jobb szeretem fekvő helyeket, de későn szóltam erről, mert választhattam volna a másik szobát, ott francia ágy is van. Majd legközelebb... A fürdőben minden megvan ami oda kell....

Hirdető külseje

Lakásba lépés után az ajtó mögött, egy magas, karcsú bombázó állt. Pont olyan mint a képeken, harisnyában, toppban és egy falatnyi bugyiban. Egyedül a haja színe nem stimmelt, most vörös. Formás popsi, hosszú lábak és gyönyörű kerek cicik. Egy deka felesleg nincs rajta, látszik , hogy sportol, karban tartja magát.

Masszázs

Rövid ismerkedés és a program megbeszélése után irány tisztálkodás majd hasra a padon. Kérésemre rögtön megvált a felsőtől, megcsodálhattam a tökéletes ikreket... Csak bámultam. Kezdetét vette a masszázs . Lábnál kezdte, kis párnája tett a lábam alá, kérdezte milyen erős legyen, én közepesen szeretem. Ennek megfelelően kezdte, szerintem tanulta is, mert nagyon alaposan végig gyúrt. Tenyérrel alkarral sőt még a könyökét is bevetette néhol. Majd a popsi, derék és a hát, nyak következett. Profinak mondanám, közben jót beszélgettünk minden féléről. Közben azért volt néhány izgazó simogatás is, mire megkaptam a fordulásra az engedély, én már hadra fogható voltam.

Kényeztetés

Minden lekerült róla, csak a harisnya maradt, símogatott, csókolgatott én persze viszonoztam a kedvességét, majd kezdett ismerkedni a szerszámommal. Érdekes pózt vett fel, a felsőteste a padon, egyik lába a földön a másikat feltette a közeli fotel tetejére. Így én könnyen elértem a meredező bimbókat is és a combját, popsiját és egyébb, számomra érdekes testrészeit is. Változatosak csinálta, volt, hogy csak a szájával, volt, hogy kézzel segített rá, majd kicsit csak a kezével. Majd feljött a padra mellém, ölekezés, csokolgatás , simigatás, mintha régóta a barátnőm lenne. Utána a lábam közé térdelt, és ott folytatta, nem hagyta ki a zacskót és a környékét se. Így lett végem. Nem sietett, hagyott le nyugodni, közben cirógatott.

Elszámolás

Elején megbeszéltük, Marinaparti átlag. A végén kissé megtoldva elégedettséget jeléül, a padra letettem, szerintem meg se nézte akkor.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Mikuláslányos képeket töltött fel a hirdetésére amik nagyon megtetszettek nekem.Sajnos csak ritkán tudok talizni vele,de már nagyon Vártam az új randit.Telcsimen hívott a 7 elején,s oly jól elbeszélgettünk,hogy nem volt kérdéses a hétköznapi randi.))Az időpont is tökéletes volt mindkettőnk számára,majd később onlinen is megerősítettem.

Megközelítés

Marina Part még mindig,és remélem ,hogy sokáig az is marad.Autóval mentem,parkolni az útca közepén sikerült most ,néhány lépésre a kecótól.))Ingyenes környék.

Helyszín

Mindig csinosítja szépíti,most sem maradt el,nézzétek meg hogy mi változott ,legyetek kíváncsiak ti is,bocsi hogy most nem árulom el.))Többször leírtam már, tiszta jóillatú kecó,2 külön szobával ellátva,és a fürdő is tökéletes.

Hirdető külseje

Mikulásruhában fogadott ahogy kértem,hihetetlen édesen,szexin.Kiváncsi voltam már a vörösre festett hajára is,nagyon dögösen megy szolizott csodaszép testéhez.Pici szöszi tincsek még inkább kiemelnék bájos arcát de ez csak az én véleményem.Igazi hosszúcombú szépség,sok sok pasifordul utána szerintem.Nincs egy csepp felesleg sem rajta,sokat tornászik a kiváló alakjáért.Bombázó kategória.

Masszázs

Az elején masszázsal kezdtünk a franciaágyas szobában,miután visszatértem frissítő zuhanyzásomból.Addig az szobába készített üditőt.A szobában kellemes lágy zene hallatszott cd-ről.Még a szobában a lepedőt helyezte el ,kihagyhatatlan volt néhány ölelős csók,majd egy pillanatban megpillantotta a piros mikulásruhájához hozzáillő piros alsógatyámat,majd jót nevetgéltünk ezen..A masszázs a lábaktól felfelé haladt,erősen alaposan átgyúrta teljes testemet.Közben jókat beszélgettünk végig.A mikulás ruhában kezdett masszírozni,de folyamatosan le le esett egy egy ruhadarab róla,izgatóan.))A tükörben lehetett figyelgetni mindvégig.A masszázs végére az utólsó ,piros kis bugyi is lekerült róla.

Kényeztetés

Fordulást követően nagyon kellemes élményben részesített,érzéki finom franciázásba kezdett,majd hamarosan kölcsönösbe váltottunk.Végig nagyon izgató volt,nem sietett kivégezni egyáltalán.Végig kiváló partner volt.

Elszámolás

A végén tettem le egy asztalra a más megszokott ajándékát a Marina parti átlagot,picit megtoldva némi extrával,csók,kf.Egy órát töltöttem nála,jól felfrissített ez a randi.Kis gyümis nasi,mint mikulásputtony volt most,nem kis örömöt okozva a lányoknak és a kutyusnak egyaránt.))

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Voltam már nála korábban, kellemes élményekkel távoztam akkor is. Telcsijén hívtam, s a hétvégi levezető masszázs miatt, hangja kedves volt végig, a kívánt időpontom is tökéletes volt. Később online-on is megerősítettem.

Megközelítés

Marina partra autómmal érkeztem, s szinte a ház előtt találtam is parkolót. Ingyenes a parkolás éjjel-nappal. Gyalogosan pár perc a Metró Gyöngyösi úti megállójától.

Helyszín

A megadott kódok után 2 lift is rendelkezésre áll a kívánt emeletig. A lakás tiszta hangulatos szinte exclusív. 2 szoba közül a franciaágyasba mentünk. Kellemes hőmérséklet, gyertyafény fogadott, hangulatos zenével. Az ággyal szemben nagy tükör, élmények fokozásaként. A szobában található még fotel a levetett ruháknak többek között. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel felszerelt. Többféle tusfürdő közül lehet válogatni, a törcsi közepesen frottíros.

Hirdető külseje

Giulia bombázó minden alkalommal mikor nála, náluk járok. Vékony feszes testű magas szőke Csinibaba. Nemsokkal előttem ért oda, utcai ruciban fogadott, mosolygósan, kedvesen. Arckitakarás nélkül hirdet, így senkit nem érhet csalódás. Formás alakját tornával aerobikkal tartja karban főleg. Mellei feszesek, formásak, szilikonosak, gyönyörűek, igazi szép munka. Punci az alkalomra készülve szépen, frissen borotvált, kívánatos.

Masszázs

A felvezetések után kellemes masszázst kaptam a franciaágyon. Svédmasszázst kértem, közepes erősséggel, illatos olajjal. Meztelenül csinálta, miután már korábban megszabadítottam a szexi rucijától. Lentről talpaimtól kezdve masszírozott alaposan tempósan néha. Biztosan tanulta, mozdulatai ügyesek voltak, vagy rengeteg gyakorlat van mögötte. Masszázs közben jókat beszélgettem vele, nehéz lett volna elaludni nála, de nem is szerettem volna. Inkább úgy mondhatnám hogy személyre szabottan csinálja. Combok után a popsit, majd a derekat, utána a hátad s a vállaimat masszírozta tempósan. A karok után az ujjaimat is átfrissítette. A végére elkalandoztak kezei kellemes területre, főleg a lábai közé.

Kényeztetés

Fürcsi után kényelembe helyeztem magam a franciaágyon. Kért még 2 percet, s hamarosan szexi piros bikiniben jelent meg, észbontó mosollyal. Nagyon jól csókol(lehet hogy szimpátia függő, lágyan bontottam le róla a falatka rucikat. Érzékeny, franciázásra kiválóan reagáló borotvált puncijával hamarosan a gyönyört élhette át . Dicsérően mosolygott csak. Hátradőltem és élveztem isteni franciázását. Szereti néha mélyen (Gégén)tartani a műszert, ezt eddig nem is tudtam.
Szájba nem szívesen engedi, így nem is erőltettem. Finoman lágyan csinálja, nem kapkodva. Végül a melleire élveztem. Törülgetés és egy kis közös frissítő zuhanyzást követően kezdődött a masszázs. A masszírozás végén 69-es pózba helyezkedtünk, a hercegemet a mellei közé téve izgatta hosszasan. Végül kellemes franciával fejezte be, a vitaminokat a fellegekbe lőttem nagyot élvezve, de addigra őt is sikerült hatalmas orgazmushoz juttatni, nagyot élvezett, nem gondolta hogy sikerülni fog. Kicsit dumcsiztunk, majd újból együtt siettünk fürcsizni. Öltözködés után édes csókokkal búcsúztunk a mielőbbi visszatérésig.

Elszámolás

Maradt a szokásos másfél órára, picit az átlag alatt van, de élményképp tökéletesen adja az itteni megszokott csodás élményeket. Kis gyümölcsös nasit vittem ajándékként. Üdítővel ,teával kínált az elején, köszönettel fogadtam.

Giulia, felejthetetlen szexpartner

  danny

Egyeztetés

Szombat délután hívtam és már épp készültem lerakni a telefont amikor felvette. Kedves hang, korrekt tájékoztatás a masszázsokról, árakról és helyszínről.

Megközelítés

Marina Part frekventált része. Aki ismeri a környéket annak nagyon könnyű odatalálni, de elég pontos tájékoztatást kap az ember a címről. Rögtön az első ház a Dunától. Parkolni az esti órákban nem könnyű, de legalább ingyenes. Mikor ott voltam megcsörgettem és adott kapukódot.

Helyszín

Talán az eddigi legigényesebb helyszín ahol jártam. Nagy a lakás, több szobával, szerintem kb 3an rendelnek. Diszkrécióval nem volt gond és szerencsémre nem volt máshol hely csak a franciaágyon. Húú de nagyon sajnáltam.
A szobában gyertyák mindenütt, kényelmes, nagy franciaágy és nagy tükör a sarokban a kíváncsi szemeknek. Fürdő is rendben, nem kell várni órákat a melegvízre sem, türcsi, szappan minden ok. Egyedül a zene volt kiábrándító számomra, épp valami karácsonyi CD-t rakott be Erika amit nagyon nem szeretek, de hát uraim kit érdekel a zene egy ilyen szituációban?

Hirdető külseje

Egy bombázó. Eddigi masszázspartnereim közül a legszexibb hölgy. Egyből felismerhető, bomba alak, szép arc, kedves mosoly, egész végig nagyon kedves volt.
Miután visszatért a zuhanyból és levetkőzött egy szál tangára, azt hittem ott helyben szétrobbanok. Cicik tuningoltak, de a legszebbek amit eddig láttam. Van egy sexy tetoválása, nem árulom el hol.

Masszázs

Eddig messze vele volt a legjobb élményem. Mivel akkor ért oda ő is, ezért az én fürdésem után ő is elment fürdeni. Miután visszajött megkért hogy feküdjek fel a franciaágyra. Alaposan megmasszírozta a lábaim, eközben beszélgettünk, ebben is partner.
10 perc lábmasszázs után be-benyúlkált madárfogásban és innentől kezdve elvesztettem a fejem. Meg is fordultam egyből és egy bőnyálas, mélytorkos franciás kényeztetést kaptam. Valószínűleg megvolt a kölcsönös szimpátia, mert csókcsatába keveredtünk majd ismét kényeztetett, persze simogattam, csókolgattam ahol csak értem.

Kényeztetés

Pár perc után megkérdeztem hogy mit szólna egy KF-hez. Szerencsémre abszolút jó ötletnek tartotta (igaz előbb egyeztettük, hogy ez így egy extra lesz), majd elidőztem a gyönyörű puncijánál. Kb. 10 perc után egyre erőteljesebben húzta a fejem magába majd (vagy igazából, vagy megjátszva) orgazmusa lett. Ezután visszatértünk az én kényeztetésemhez és pár perc múlva a hasára/mellére élveztem.
Tisztogatás, fürdés, fizetés, puszi, eltáv.

Elszámolás

Közben kértem ugye KF extrát, ami még így is abszolút nagyon megérte. Kíváló értékarány. Ajándékot utólag kérte, amit megbeszéltünk.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Új helyre költözött és a csevegésében meghívott hogy legyek az elsők között akik az új helyen meglátogatják. Régóta nézegettem a képeit kedvesen csevegett velem mindig, szép mellei megfogtak a fotókon, bár eredetileg novemberre volt tervezve, viszont ez a váratlan kedves invitálás előbbre hozta a talit, jobb alkalom nem kell. Azonnal vtr-eztem pár nappal előre, hogy biztos legyen az időpont. (Meg csábított a vtr kedvezmény is, a plusz 15 perc.) Elfogadta, más megerősítést tőlem nem kért, megbeszéltek szerint megjelentem. Helyszín látszott vtr-ben, rózsa látszik adatlapon, tudtam mindent.

Megközelítés

Marina part, úgyhogy BKV-val a Gyöngyösi utcai kék metró megállóig, majd séta a megadott címhez. Könnyű volt megtalálni igaz erre fele több utcát is ismerek már és ebben az utcában is jártam többször, szóval ez nekem már szinte hazai pálya, amolyan sokadik otthonom a Marina part.

Helyszín

Pár napja történt a költözés, bár én úgy éreztem minden adott(rend, tisztaság, ágy,tükrök),Giulia még beszélt a terveiről mit szeretne a szobában, nagyon kreatív hölgy én simán be tudom érni ennyivel ami most van, annál is inkább mivel több tükör is rendelkezésre áll, egy álló tükör az ágyhoz közel és van az ágytól messzebb két tükör szóval több irányból is lehet mozizni, a fürdőszoba is mindennel felszerelt, szájvíz, kilépő, stb.

Hirdető külseje

Egyértelműen ő van a képeken, Milf, szóval aki ezt a kategóriát szereti itt megtalálja a számítását, engem az oldalon lévő kedves stílusa mellett a mellei látványa fogott meg. Élőben még jobbak azok a mellek, fantasztikusak mintha csak 30 lenne az a mell, a punci is szép, ami különlegessé teszi az a különlegesen szűk tulajdonsága amit egy tizenéves is megirigyelhetne. A teste is formás, bár nem esett szó róla de biztos hogy konditerem vagy aktív sport, mert jól karban tartja magát, nincs elhanyagolva szépen őrzi teste szépségét, Milfben ez külön dicséretes, ami pedig még szót érdemel látványügyileg az a combfix, kértem privát üziben és beszerezte, abban fogadott, a látvány és a kedvessége kimaxolva, számomra ez alapján is látszott hogy vendégcentrikus. Nagyon fejlett zenei érzéke van, egy Nigel Stately album ment éppen egész idő alatt meg is jegyezte azért szereti mert dallamosabb mint a többiek, később mutatott bluse számokat a mobilján és mondta más műfajban is otthon van. A kommunikációja gördülékeny, sosem volt kínos csend vagy hallgatás. Erősen barátnőfeelinges, de ezt már az adatlap alapján is éreztem és nem csalódtam, bejött amire számítottam.

Action

Még az előszobában kedvesen vízzel kínált volna, de még nem voltam szomjas. Kötelező körök letudása után (fürdőszoba, ajándékozás) mindketten bementünk a tetthely szobába, ami a sok tükörtől már eleve megalapozott egy izgalmas feelinget, az ágyra telepedtünk, combfixet ajtónyitástól magán viselte, kezdésnek ezt a látványt azzal fokozta hogy szinte azonnal beolajozta a szilikonos melleit és megkérdezte megmasszírozzon-e. Mondtam a melleit elismerően simogatva hogy azt nem kell max ezt a kis területet és a farkamra mutattam, túl sok kézi munka nem érte, pár finom mozdulat után Giulia a szájába vett, finom volt az is, vadság nem volt benne ellenben egy kis izgi nyál amolyan bevezető próbálkozásként ráfolyt, ebből tesztelte bejön-e ez nekem. Megerősítettem hogy kérem nyálat folyatva az orált, nyugodtan lehet több, ő pedig hogy nem mindenki szereti és ezért volt óvatosabb, de már csinálta is ezután sok nyálat ráfolyatva. Nem köpködős-durvulós változat, hanem a nyálfolyatós erotikus változat.

Mikor ezt kiéltük, akkor gumihúzás jött, itt megkérdezte nem bánom ha szájjal húzza fel? Naná hogy nem bánom volt a válasz és Giulia a legnagyobb természetességgel a szájával húzta fel rám a gumit, majd utána még dicsérte a farkam, meg még később is sokszor és megbeszéltük hogy hátulról, tehát fordítva ül bele, így kezdtünk szép óvatosan nyársalta fel magát, éreztem hogy extra szűk, ja igen előtte sikosított is rendesen, éreztem jobb ha végig óvatosabb maradok én is, így amikor egy oldalsó pózba fordultunk óvatosan, lassan raktam be és lassabban is mozogtam benne. Az oldalsó póz változott misszire, szemből is óvatos maradtam, vigyáztam ne fájjon, volt hogy a lábai a nyakamba kerültek úgy éreztem ez bejön neki is. Majd úgy helyezkedtünk hogy amíg finoman és lassan ki be dugtam neki, addig ő kézzel izgatta magát és egyszer csak azt mondta nem vetted észre ugye? Ö, mit? Elélveztem. Hú tényleg nem. Cserébe később én is úgy élveztem el hogy ő se vette észre, szóval az ő orgazmusa után még bennmaradtam puncijában és beszélgettük milyen szűk meg szorít ha elélvez és így folytattuk, majd a zenére terelődött a szó egy tök semleges téma alatt minden előzmény nélkül szép hangtalanul berobbantam, jeleztem én is elmentem, meg is lepődött.
Menet közben már meg volt beszélve hogy ha betartom az idejét lehet két élvezés is, ezért bátrabban rövidítettem az első kört, odafigyelve az időre. A vtr 15 percet megkaptam, lényegében annak segítségével jutott idő egy jó beszélgetésre is a zenéről, mobilján mutatott zenéket, majd nekikezdtünk a második körnek. Ez egy mellre élvezős kör lett, aktust már abszolváltuk, leggyorsabban szájjal tudjuk a második kört így az mellett döntöttem. adatlap alapján tudtam nincs szájba, korrektül ő is jelezte előre, mondta a melleire simán lehet, naná hogy így gondoltam én is. Úgy kezdődött hogy álltam, közel az álló tükörhöz ő először a kezeivel izgatta farkam, majd a melleihez és a mellbimbójához érintette, gyorsan felállt a rendszer szakértő mozdulataitól és a csodás mellétől, mikor pedig állt ő már az álló farkat vette a szájába, sokáig nem kellett játszania vele, mikor közel voltam a szájból kivettük és ő a melleire irányította még húzott rajta és a melleire élveztem, minden oda ment.
Tusolás, utána előszobában még pici beszéd, még szimpibbek lettünk egymásnak, minek hatására újra vízzel kínált, most sem voltam szomjas, már kiléptem az ajtón, épp be akarta csukni utánam, amikor lépett egy váratlant, kinyitotta vissza teljesen és mondta és csokit? Bár éhes se voltam, de ez betalált, raffaellóval kínált és ezt bizony nem bírtam otthagyni, nagyon kedvesen is kínálta, raffaelló is volt úgyhogy elfogadtam. Még az épületen belül befaltam, finom volt köszönöm Giulia.

Elszámolás

Rákérdeztem előre vagy utólag, mert úgy éreztem előre szeretné, megérzésem bejött, előre és adtam is volna oda de mondta tegyem csak az asztalra. Az előszobában lévő asztalra tettem. Vtr plusz 15 perc, két élvezés lehetősége, mellei látványa, kedves hozzáállása okán szerintem megérte. Lentebb megadtam.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  algaalga

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam a hírdetését, de akkor még csak masszázst vállalt sajnos. Hirtelen kategória váltás miatt még jobban megtetszett, így felhívtam keringőre. Néhány csörgés után kaptam egy kis tájékoztatót az új lehetőségéről, elég rugalmas volt, mert egy óra múlva már nála voltam. Lehet, hogy szerencsém volt, mindegy is izgatottan vártam a randit az új extra lehetőségek miatt.

Megközelítés

Marina part széle, a GYÖNYÖR negyed, kerület. Ki hogy hívja nem számít, könnyen megközelíthető mindennel, talán még helikopterrel is, 🤣bár ezzel még nem érkeztem. Pontos címet kaptam, a GPS odavisz, könnyű megtalálni. Újépítésű, pipec tömb.

Helyszín

Teljesen rendben van minden. A lakás nem a legnagyobb, de pont megfelelő, a fürdőszoba is teljesen patent és jól felszerelt. A higiéniára nem lehet semmi panasz, mivel korábban a hölgy masszázzsal foglalkozott. Tapasztalataim szerint a masszázs hölgyek még extrábban ügyelnek a tisztaságra.

Hirdető külseje

Tökéletes csajszi, gyönyörűen rendben tartott, kidolgozott testtel rendelkezik. Nagyon finom kis, igényes harmincas csaj, aki után az utcán kétszer is megfordulsz. Látszik, hogy karban tartja magát edzéssel. Egy rövid köntösben és fekete tanga melltartó szettben fogadott egy aranyos kis kutyussal az ajtóban. Köszöntem is mindkettőjüknek.

Action

Mint már említettem ajtónyitás után egy kiskutya és egy vadmacska nyitott nekem ajtót. Első meglepődésem után beinvitált, cipők, és a kabát levétele után, bemutatkozás következett,majd megbeszéltük a részleteket. A virágcsokrot előre letettem a szekrényre, majd kipróbáltam a fürdőszobát is. Amint visszaértem hozzá megkérdezte, hogy mit szeretnék elsőnek, masszázst vagy szexet. Szex mellett döntöttem, így hát puszikkal térképeztem fel testét. Majd meg is álltam cirógatni tökéletesen sikerült melleit, mellbimbóit finoman csak nyelvheggyel kezdtem, majd rendesen cumiztam és végig nyalogattam mindkettőt, miközben a tangájában kotorászva ingereltem duzzadó csiklóját.Olyan voltam, mint a kisgyerek aki megkapja a régóta vágyott játékszere. Majd lefektettem az ágyra és lehúztam róla az apró tangát, így feltárult előttem a finom kis borotvált osztriga igazgyönyggel a tetején Lágyan,érzékien kezdtem kényeztetni, elsőként a puncid környékét, hogy jobban felajzzam, majd belenyaldostam puncikájába is. Nyelvem hegye folyamatosan a csiklóján járt, majd számba vettem amit tudtam és szívogatva, nyalogatva a csúcsra röpítettem. Ezek után újra megcsókoltam, majd ő vette farkamat kezelésbe, elsőnek hideg volt egy kicsit a keze, de az ajkai annál forróbbak. Először a nyelvecskéjével kényeztetett, majd bőnyállal szépen ahogy azt kell le is szopott. Néha megálltunk, kivettem ajkai közül a fütyköst és kértem, hogy a zacsit és a két csomagot is vegye figyelembe és kezelésbe. El is tudtam volna ezt sokáig viselni, de néhány perc után gumit kértem, amit ajkaival rakott fel rám. Ezek után az egyik állatos pózt gyakoroltak, lemértem lovagló tehetségét. Nagyon jól csinálja, váltogatja a tempót, körkörösen csavargatja kissé magát. Átkaroltam, szopogattam melleit, csókolgattam, puszilgattam testét, majd ezután misszionáriusban folytattam teste feltérképezését. Finoman belé hatoltam, majd fokozva a tempót szó szerint jól megdugtam. Hanghatásaiból arra következtettem, hogy újból elélvezett. Jól esett, hogy örömöt tudtam okozni. A végére jutott a másik állatos póz, a kutyus, ami igazán felvillanyozott. Érzékien bepucsított nekem az ágyon, egy olyan feszes tarajos puncis popsit felkínálva, hogy sokáig nem bírtam magammal. Azonnal neki is láttam a betolatásnak. Kaján vigyorral figyeltem amint elsőként makkom, majd egész farkam eltünik a tarajok között. Majd csípőjét átfogva diktálta egy nagyon jó tempót. A végére még maradt egy nagyon finom natúr Franciska, zacsicuuppogással, majd a melleire spricceltem. Letisztogattuk magunkat, kis beszélgetés, majd kipróbáltam a masszázst is. Finoman bekente az egész testemet, de kifejezetten a hátamat, nyakamat, kezemet, és elsőként finoman majd erősebben, célirányosan jól megmaszírozott. Kiropogtatott belőlem Mindent így is úgy is. Érezhető volt, hogy ért hozzá és tudja, hogy mit csinál. Roppant kellemes volt ahogy a hátamat, a nyakamat, majd a kezemet gyúrta végig, és nem felejtette el, hagyta ki a gerinc merevítő és a csípő tájéki izmokat is. Igazán jól esett a kezei között lenni két féleképpen is.

Elszámolás

Extrákat nem kértem, nekem nagy extra volt a szeretkezés, a kifejező masszázsról nem is beszélve,ami már nekem a hab volt a tortán. Igaz, hogy egy kissé többe kerül mint az átlag de a szolgáltatás az bőven átlag feletti.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  peter283

Egyeztetés

Telefon egyeztettem Guiliával. Elsőre nem sikerült elérnem, de kicsit később újra próbálkoztam és könnyedén elértem.

Megközelítés

Nincs új a nap alatt, Marina part, szerintem aki jártas az tudja.

Helyszín

Újépítésű ház, igényes lakás. Fürdő tiszta és rendezett, megfelelő a tusfürdő választék.

Hirdető külseje

Nem először találkozunk, így nem ért meglepetés. Igazi bombázó. Hosszú lábak, sportos comb, kerek popsi, karcsú derék, doktori mestermű mellek (utam atyám még most is készen vagyok az ikreitől), karakteres arc. Van benne egyfajta hatarozottság.

Action

Mint említettem, már találkoztunk, igaz akkor csak maszírozott. Nemrég fedeztem fel, hogy átállt a jobbik, számomra jobbik oldalra. Ezt nem lehetett kihagyni, így azonnal felkerestem.
Megérkeztem, szerintem nem ismert meg, igaz régen találkoztunk, pár szót váltottunk majd törölközőt kaptam és irány a fürdő.
Visszatérve kértem egy masszázst, ami közben simogattam ahol értem. Nem is tudtam bírni magammal, folyamatosan beugrott a kép ahogy teljesen elnyeli a kemény farkamat. Megfordultam és jeleztem készen állok. Nem sokat tétlenkedett, a szájába vett. Eleinte gyengéden majd egyre hevesebb, egyre gyorsabban és nagy örömömre jó mélyen kényeztetett. Mivel közel jártam a végkifejlethez, így gumit kértem majd belém ült. A látvány, hogy egy ilyen gyönyörű nő élvezettel lovagol rajtam. Az érzés ahogy a keskeny derekát markalom, a kemény popsiját érintem vagy belecsókolok a csodàlatos melleibe, megmarkolom őket…hát ember legyen a talpán aki ezt sokáig bírja. Én nem bírtam és oriásit élveztem.
Ezután kedvesen simogatott, megtörölgetett, majd megmaszírozott.
Teljesen kimerülten távoztam tőle.

Elszámolás

Előre megbeszélt össszeget, előre leraktam. Nem kérte, én így szoktam.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  mabre

Egyeztetés

Előző este hívtam - nem vette fel. Később megcsörgetett, én vissza és megbeszéltünk mindent. Írtam üzenetet is, azt csak később olvasta - de ott is biztosított, hogy vár. Valamint másnap reggel kért még egy megerősítő sms-t.
Adatlapján a legfontosabb infók kint vannak, értelemszerűen azokhoz tarja magát, valamint mivel már voltam Nála (és azóta nem változott semmi), sokat nem kellett egyeztetnünk.
Érkezéskor kért még néhány percet, visszahívott, utána bejutottam.

Megközelítés

Marina part. A térképen jelzett hely pontos. Innentől kezdve, aki tud Google térképet (vagy akármilyen navigációt) használni, nem fogja elrontani.
Parkolóhelyeket nem figyeltem (nem autóval jöttem), de úgy gondolom, tömegközlekedéssel és néhány perces sétával kiegészítve elég egyszerűen megközelíthető, illetve megtalálható.

Helyszín

A lakás kicsi, de minden igényt kielégít. A rend és tisztaság teljesen magától értetődő. A fürdő hibátlan, függöny véd a pocsolástól, tusfürdők pedig szép számmal akadnak a kád mellett.
Nappali és szoba van, előbbiben masszázspad, utóbbiban franciaágy. Kellemes, a hangulathoz (és tevékenységekhez) illő zene szól.

Hirdető külseje

Röviden: csúcskategória. A képeken Ő van, teljes mértékig megfelelnek a valóságnak. Szexi ruhában várt. Kedves, intelligens, beszélgetni is lehet vele. Tetkók a képeken látszanak.

Hosszabban: csúcskategória! :) Tudtam, hogy nagyon jóra számíthatok, de Giulia még mindig fantasztikus - túl is teljesítette néhány hónapos emlékeimet. Izmos lábaktól indulunk, majd egy fitt, sportos popsin és isteni puncin (bővebben lent) keresztül eljutunk lapos hasáig. A non plus ultra számomra ezután jön: én, aki imádja a szilikon ciciket ismételten elájultam a látványtól. Tökéletesen kerek mellek, pont ideális méretben, álomszerű formában, elképesztő bimbókkal. Ez utóbbit tessék szó szerint érteni, tűzpirosak és mindig hegyesen állnak, az igazi üvegvágó kategória. Az izmos karok és vállak után, kecses nyakát elhagyva eljutunk arcához. Fent olvasható, hogy a képeken Ő van, ergo mindenki sejtheti, ki fog várni rá. Én itt is maradéktalanul elégedett vagyok: nem kislányos, de nagyon vonzó pofija van, szép ívű orr, vadító ajkak, dús szempillák. És ha ez nem lenne elég, úgy tud nézni, mint a buja dzsungelekben gyanútlan prédákra váró ragadozó vadmacskák.
Hangja és hanglejtése kellemes, érezhető, hogy szellemileg is ott van a szeren. Ha beszélni akarsz, érdeklődve hallgat és ha kell, reflektál, ha pedig Ő beszél, felszabadult, oldott diskurzusra lehet számítani - én az a fajta vagyok, akinek ez igenis számít, bízom benne, nem vagyok ezzel egyedül.
Amit még kiemelnék, az a testtartása (a sport múlt itt is érezhető): jó nézni és gyönyörködni mozgásában, vizslatni járását, ahogy egyenes háttal, kecses nyakkal tesz-vesz körülötted a szobában.
Harisnyában, bugyiban és egy fekete, helyenként áttetsző felsőben (nem tudom, mi a pontos neve) fogadott. Ezek az én hibámból nem sokáig maradtak rajta.

Masszázs

A masszázzsal gondban vagyok, mert az a szó szoros értelmében kimaradt... Nem azért, mert Giulia-nak nem lett volna kedve hozzá, én találtam más elfoglaltságot - ebben viszont partnere találtam vendéglátóm személyében!
Szóval amit ehhez a szekcióhoz hozzá tudok fűzni, az az előző látogatásomból jön, miszerint: gyakorlott, tanult masszőz, akinek fontos, hogy minőségi, szakszerű kezelést nyújtson a hozzá bejelentkezőknek.
Felszerelésként a nappaliban lévő masszázspad mellett, láttam krémeket, olajokat, egyszóval mindent, mi szem szájnak ingere masszázs kategóriában. "Sajnos" nekem Giuliához volt ingerem, így az irányítást magamhoz ragadva...

Kényeztetés

Röviden: kölcsönös francia - masszázs (neki) - kölcsönös francia - natúr francia - kölcsönös francia. Minden hibátlan. Franciája kitűnő, változatos, úgy és azt csinálja, amit kérsz Tőle, de persze rá is bízhatod magad!

Hosszabban:
...viszonylag hamar a kisebb szobába lyukadtunk ki. Itt abban egyeztünk meg, hogy kényeztetés után áttelepülünk a "fő" helyiségbe, ahol kapok egy masszázst (ez végül nem így alakult, amit nem győzök hangsúlyozni, egy pillanatra sem bánok). Megállapodásunk értelmében, el is kezdtem felfedezni mesés testét, bejárni buja vonalait: nyaktól indultam, egy kicsit elidőztem vállainál, majd egy alapos cicigyúrás után hasát kezdtem el puszilgatni. Finoman jártam be a köldök környéki területet, csókoltam mindenhol, miközben kezeim igyekeztek mindenét feltérképezni. A múltkorról emlékeztem, hogy lábikói igénylik a törődést, nem is kellett több, örömmel merültem bele eme kezelés "kivitelezésébe". Lábfej, lábujjak, belsőcomb, mind kaptak puszit, Giulia pedig csilingelő hangon buzdított. A hang amúgy is egy fontos tényező nála, ugyanis: hihetetlenül erotikusan nyög. Kuncog, mosolyog közben, bátorít, hogy csináljam tovább, főleg, amikor a punciját vettem kezelésbe/nyelvelésbe/szájalásba. Ízletes nagy- és kisajkai után egy általam preferált tempóval kezdtem el izgatni. Ő közben magához húzta, szorította fejem, angyali hangján sikított, lihegett, sóhajtozott, egészen addig, amíg el nem érte az orgazmus. Szemembe nézve, erotikusan nevetett, majd puncija érzékenysége miatt (nyelvemmel gonosz módon ellenőriztem) megkértem, forduljon hasra.
Itt, miután néhány percig elidőztem a popsijának orális vizsgálatával (amit kiegészített combjainak puszilgatása és borostás állammal való simogatása), elkezdtem masszírozni. Nem vagyok profi masszőr, sőt, pont ellenkezőleg, a (nagyon) lelkes amatőr kategória képviselője vagyok, de mesés partnerem szakszerű vezényletével igyekeztem egy kis gyógyító/lazító jellegű kezelésben részesíteni hátát, lapockáit. Remélem sikerült, én mindenesetre nagyon élveztem, szóval ha másnak is van hasonló fétise, ebben (is) remek partner Marina-parti Angyalunk. De túl sokáig nem bírtam magammal...
...szóval ismét megfordítottam és az előző menetrendet megismételve, az érintett erogén zónák csókokkal való alapos elárasztása után elmerültem lábai között - szerencsére hasonló eredménnyel, mint korábban. Ha ez fontos, amit itt "kell" csinálni, az az, hogy hallgassuk meg Giulia útmutatását - akármilyen sablonos is ez. Ott és olyan gyengédséggel kell barangolni testén, ahogy Ő javasolja. Ha valakinél szempont, hogy legalább megpróbáljon egy kis örömet okozni partnerének, nagyon érdemes, hangsúlyozom, nagyon érdemes megfogadni Giulia tanácsait. Nekem ez kiemelt jelentőséggel bírt (illetve mindig az), ezért is örültem a "sikeremnek/sikerének" - és ezért is jelzem a hasonlóan gondolkodóknak, valamint azért, hogy mindenkiben tudatosítsam: ebben is fantasztikus társ Giulia.
Ezután kaptam egy natúr franciát. De még milyet! Ha csak monotonan bólogatott volna, még az is örökké az emlékezetembe vésődne, úgy nézett rám! Látszott szemein a kéj, a "most én jövök!" érzés, a magabiztosság, a jó értelemben vett mohóság, tudta, tudtuk, hogy most kamatostul ad vissza mindent. Így is lett. Nyalogatta lentről felfelé, fentről lefelé, puszilta, szopta, csókolta, néha a kezét is bevetett, volt, hogy nyitott szájával, nyelvével és alsó, dús ajkaival simogatott. Akárhogy csinálta, isteni volt. És ha ez nem lett volna elég, nem zavarja az irányítás: egyszer megkértem, kicsit lassítson, azonnal megtette. Máskor szerettem volna, ha a golyóimmal foglalkozik - megtette azt is. Önzetlenül, tudásából fakadó magabiztossággal kényeztetett, úgy, hogy nálam egyértelműen a valaha megtapasztalt top 3-ba került. Az egész folyamatot visszafogott hangerejű, de épp emiatt elképesztően erotikus nyögésekkel színesítette. Nem lehet másképp jellemezni ezt a szakaszt, egyértelmű, hogy 10 pontból minimum 38-at érdemel!
Utolsó szekcióként, amolyan utójátéknak is titulálva, ismételten elmerültem combjai között (nem akarok untatni senkit: ugyanaz, mint korábban). Ezt pedig egy kedélyes beszélgetés követett, ami egyrészt időtúllépést (amiről Ő nem szólt semmit, én jeleztem), másrészt randink végét is jelentette.

Elszámolás

Én előre szeretem rendezni, most is így volt. Nem azért, mert kérte volna, önállóan hozok döntéseket ebből a szempontból.:) Telefonban elmondottakkal, valamint az oldalon olvasottakkal teljesen megegyezik. Itt is hibátlan minden.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  CharliHarper

Egyeztetés

Kellemes megnyerő hang. Készségesen tájékoztatott a lehetőségekről. Találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Címet kaptam. A kódot érkezésem jelzésekor kaptam meg a megfelelő emelettel együtt.

Megközelítés

Rendőr palotától 300 méterre van . Könnyű megközelítés , parkolásra érdemes időt szánni .

Helyszín

Teljesen új építésű ház . A lakás maximálisan megfelelő és nagyon tiszta . Van egy mozgó szobadísz is négy lábbal és sok kedvességgel !

Hirdető külseje

Sajnos nem tudom zongorázni a különbséget a fotók és a valóság között , ha tudnám én lennék a világ legjobb zongoristája ! Élőben sokkal ,de sokkal jobban néz ki ! Amikor megláttam először a Baywatch ugrott be , hogy ott vannak ennyire formás ,tökéletes nők .

Action

Nagyon közvetlen , kimondottan jó beszélgető partner , kicsit el is beszélgettük az időt . De azért egy idő után a fürdő felé vettem az irányt, majd a gyors felfrissülés után már a hálóban találtuk magunkat.
Csókolózva (rendes, nyelves csókra kell itt gondolni) öleltük egymást, majd lassan megszabadítottam a melltartótól, a harisnyatartót és a hozzá passzoló combfixet rajta hagytam. Óvatosan hanyatt fektettem és lassan egyre lejjebb haladva szép kis kelyhecskéje felé vettem az irányt, majd belekezdtem a kényeztetésébe, amit apró, kéjes sóhajok formájában nyugtázott. Hosszas tevékenységem nem engedte befejezni, mert ő akarta kézbe (szájba venni a dolgok menetét, amit én megadóan hagytam is, így elnyújtózva csodáltam, ahogy szájacskájában eltűnik meredező falloszom, miközben fel-fel néz rám elbűvölő szemeivel. Talán mondanom sem kell, hogy viszonylag hamar gumiért könyörögtem, amit ügyesen rámhelyezett, majd kérésemnek megfelelően popsiját felém tolva felkínálta magát a belátásom szerinti rosszalkodásra. Kiéhezetten, de durvaság nélkül vettettem rá magam, hátulról hatoltam belé, majd a kedvenc pózomba helyezkedve folytattam - beszámolóimat rendszeres olvasó kollégák tudják már, hogy ezt "szumós állásnak" szoktam aposztrofálni. A formás cicik markolászása és az egyre gyorsuló tempóm végül meghozta korán érő gyümölcsét és önfeledt orgazmussal jutalmazta ezt.
Miután megszabadított a gumitól és megtisztogatott, elmentem egy gyors felfrissülést nyújtó tusolásra, ő is elvonult egy rövid tisztálkodásra, majd ismét hosszan beszélgettünk egymás mellé heveredve az ágyon. Próbáltam elég időt nyerni az ezredesnek a regenerálódásra, de amikor elkezdett érdeklődni a következő menet iránt, nem mondhattam nemet.
Egy 69-es felállással reméltem egy kis időt nyerni a teljes újratöltésre, de esélyem nem volt: hathatós franciatudással varázsolt ismét keményre, közben élvezettel nyalogattam csodás kis punciját. hosszan hagytam ezt a felállást, majd ismét jött a gumi.
Most ráhagytam a pozitúra választásának lehetőségét, és ő először lovaglást kezdeményezett, majd inkább missziben óhajtotta befogadni az érte epekedő ezredesem. Elég sokáig áldoztunk így az erotika oltárán, majd ismét hátulról szerettem volna ostromolni - immár normál kutyusban. Szétvetett combokkal, kitolt popsival várta a kelyhecskéjébe hatoló bájdorongom, amit nem is tagadtam meg tőle. Popsijába kapaszkodva gyors - talán túl gyors - tempót kezdeményeztem, és egy apró véletlen mozdulatnál kicsit elügyetlenkedtem a dolgot: kicsit meghajlott a vértől duzzadt hímtagom. Abszolút az én hibám volt, kicsit le is lombozta az ezredes kedvét a további bevetéstől, de mesterien megoldotta a helyzetet: hanyattfekvésbe parancsolt, majd hosszas és aktív franciatudással vette el az ezredes kedvét bármiféle dezertálástól. Olyan átéléssel és fáradhatatlan odaadással ápolgatta, hogy a végén meg is lett az eredménye, a teljes tárat szájacskájába ürítettem. Hagyta, hogy lenyugodjanak a kedélyek ágyéktájt, addig végig rajtam tartotta ajkait, majd diszkréten megszabadult a kilőtt lövedéktől. Pihegve feküdtem még egy darabig és persze folytattuk a beszélgetést, majd elmentem ismét tusolni.
Visszaérve lopva az órára pislantottam, és már csak 20 perc maradt az időmből. ennyi idő alatt nem tudtam volna ismét harcrakész lenni, úgyhogy inkább tovább csevegtünk az időnk fennmaradó részében.
Végül eljött a búcsú ideje is: feltöltődve, könnyed léptekkel távoztam, miután búcsúcsókot leheltünk egymás ajkaira.

Elszámolás

Vagy mikor érkeztem vagy zuhanyzás előtt adtam oda , nem is tudom , annyira máshol járt a fejem !

Giulia, nagyon jó szexpartner

  mabre

Egyeztetés

Rögtön egy vallomással kell kezdenem: nem Giulia volt az elsődleges célpontom. Természetesen képeit... mondjuk úgy, "tanulmányozva" erőteljes motivációt éreztem a meglátogatására, a listámon ilyen-olyan okok miatt hátrébb csúszott. Aztán a sors közbeszólt: akiket hívtam vagy egyáltalán nem vették fel, vagy - ne szépítsük - bunkók voltak (nyugalom, utóbbiak itt nem hirdetnek). Így tárcsáztam Giulia számát.
Gondolom nem fogok tömeges döbbenetet kiváltani azzal, hogy Giulia-nál egyik sem történt meg: egy kedves, jó értelemben visszafogott, már a hangsúly, szóhasználat alapján is intelligens hölgy vette fel a kagylót. A képei, illetve leginkább arca miatt valamiért mélyebb tónusú hangot vizionáltam. Kiemelendő a bemutatkozása: a szolgáltatás milyenségéről érdeklődő kérdésemre nemcsak egy programvázlatot adott, hanem mesélt tapasztalatáról, a randevúnak otthont adó helyszínről, körülményekről. A találkát megelőző napon telefonáltam neki, a "most hívható" jelzés villogásákor - mindössze néhány kicsöngést kellett kibekkelnem, hogy halljam a hangját. Kérésére abban állapodtunk meg, hogy a lefixált időpont előtt max egy órával jelzem biztos érkezésemet.
A második hívás a tervezett randi előtt másfél órával történt. Ekkor kaptam címet, valamint előhozakodtam azon javaslatommal, hogy egy kicsivel előbbre is tehetjük a találkozót. Giulia nem volt még a helyszínen, de felajánlotta, hogy ha időben beér, ír egy üzenetet (ez végül nem történt meg, de magától a javaslattól nem zárkózott el, tehát a hozzáállása mindenképp dicsérendő).
Sajnos végül úgy alakult, hogy a forgalmi dugók olyannyira hátráltatták masszőzömet, hogy a tervezettnél 15 perccel később tudtunk kezdeni - de erről folyamatos tájékoztatást kaptam, jelezve Giulia érdemeit!
Még valami: a ház tövében, közvetlenül a bejáratnál, nekem semmi térerőm nem volt, az utca másik oldaláról kellett próbálkozom!

Megközelítés

Marina Part. Váci út a közelben. Én nem vagyok budapesti, csak főiskolára jártam ide, de semmiféle problémát nem tapasztaltam. Tömegközlekedés megoldott, de gondolom ez sem újdonság.
A lakópark környékén viszonylag rövid, szűk kis utcácskák határolják a modern épületeket. Hétvégén voltam, ennek ellenére azért akadt egy-két szabad parkoló - egyre emlékszem, hogy konkrétan a bejárattal szemben, a túlsó oldalon várta a négykerekűeket. De ha ott nem is, néhány kör után/alatt szerintem lesz üres placc a kocsiknak.

Helyszín

Lifttel mentem a felsőbb emeletek egyikére. A felvonóhoz közeli lakás, nem kell végigbaktatni a folyosón.
Viszonylag kis méretű, de igazán ízléses kis kuckó. Nappali plusz konyha, előszoba, fürdő és maga a tetthely, ahol terebélyes franciaágyon lehet masszírozni. A tisztálkodó helyiségben zuhanyfüggöny, többféle tusfürdő vár rád, és itt tudod használni a a Giuliatól kapott friss, tiszta törülközőt is. Cipőt a lakásba érve, az elején kell levenni, erre van egy kis üllőalkalmatosság. A ruhákkal kapcsolatban választhatsz: vagy az itt, vagy a fürdőben, vagy a szobában lévő ruhafogasra teheted. Ezen kívül van egy polcos szekrény is, telefonnak, órának, kulcsnak, akárminek, amit nem akarsz a zsebedben hagyni.
Egy minimális negatívum, ami valójában nem is az, de az objektivitáshoz hozzátartozik: tükör van, de az ágy fejtámlájával szemben és viszonylag magasan. Ergo masszázs közben (hacsak nem keresztben mókáztok az ágyon, ami elég necces) nem igazán lehet mozizni. Viszont például az ágymatracon térdelve nézni, ahogy Giulia "már nem masszíroz", hanem valami egészen mást csinál rajtad/veled... na, arra tökéletes!

Hirdető külseje

Írták ezt már korábbi beszámolókban, én pedig teljes mértékben egyetértek vele: a képek nem jók! Sokkal-sokkal (sokkal-sokkal-sokkal-sokkal...) szexibb, dögösebb, izgatóbb a fotóknál! Sőt, számomra élőben még fiatalosabbnak tűnt!
Szőke hajkorona alatt csábos tekintettel néz rád, mintha egy vadmacska cserkészné be gyanútlan áldozatát. Huncut szemei, telt ajkai igazi rosszlányos beütést adnak neki, ugyanakkor ez kicsit csalóka - tündéri, kedves, gondoskodó személyiség rejtőzik a felszín alatt, szerintem Ő az a típus, aki egyik pillanatban démonként teper le, a másikban pedig szelíd, kedveskedésre váró kiscicaként bújik a szerencséshez. Tartása arisztokratikus, egyenesen, kihúzva jár-kel a szobában, látszik, érezhető a sporttal szerzett kondi, erő, fittség. Testét szálkás, de még mindig igazán nőies izomzat színesíti. Nyaktól lefelé haladva elképesztő szilikonciciket talál az ember fia: méret szempontjából közepesen nagyok, de igazi erényüket nem a terebélyességük adja - hanem a keménységük. Elképesztőek. És ha ez nem lenne elég, mindkettőn két hegyes, vörös bimbó sziporkázik - az az igazi "üvegvágó" típus. Felesleg nincs rajta, bőre selymes és sima. A puncija is gyönyörű - a nagy- és kisajkak csak egy kicsit más tónusúak szolizott bőrénél, gusztusosan bújnak ki lábai közül - szabadkozott, hogy nem volt teljesen megborotválva, de ezt csak bebeszélte magának (nekem meg csak akarta).
Feneke is pompás, a klasszikus példája a sporttal "szerzett", vagy inkább edzett, izmos kis popónak. Szép formájú lábai szintén a folyamatos testmozgás eredményei. Körmei ápoltak, festettek, lábikóin még apró kristályok is felpezsdítik a bordós(?) alapszínt - bevallom, arra nem emlékszem, hogy keze hasonlóan dekorált-e?
Személyiségéről már szóltam, de azért bővíteném: amellett, hogy kedves, figyelmes és szívesen kényeztet, tisztában van saját testével és igényeivel, ami szerintem az egyik legszexibb tulajdonság egy nőben. Értsd: terel abba az irányba, hogy Neki is jól essenek a dolgok, ha kell elmondja, mit, hogy, mennyire és meddig.
Kérésemre egy fekete áttetsző ruhácskában várt (magassarkút nem kértem, de felajánlotta). Brutális volt a látvány. És később kiderült, nem csak az.

Masszázs

Nem a masszázs, illetve nem a masszírozásom volt a fő csapásirány, de ezt egy pillanatig sem bántam. Egyrészt mert a többi "dolgot" is nagyon élveztem, másrészt én kértem így. Ergo ez magyarázza ennek a szekciónak a rövidségét, elnézést miatta!
A lábaim, derekam megdolgozása mellett cicis csúszkát kértem. Talpamtól haladt felfelé, igényeimnek megfelelően közepes erősséggel dolgozott említett testrészeimen. Olajat használt. A fogások széles spektrumát tapasztaltam, több irányból, szögből kivitelezett, érezhetően tanult, profi mozdulatokkal. Jobb oldalról kezdte, majd a bal lábam után derekamhoz ért, ahol az addigra már megszokott magas minőséggel folytatta a munkát. Hátam is kapott az energetizáló mozdulatokból, és ekkor már egy kis cicimasszázs is be-befigyelt. Közben beszélgettünk pár témát említve, leginkább az állatokról (az "igazi", négylábú állatokról, bár néhány kétlábú is szóba került...)
Összegzésként: a masszázs csodálatos volt, egyrészt mert szakszerű kezelést kaptam egy istennőtől, másrészt amiatt, amit az említett istennővel csináltunk néhány perccel korábban... viszont az élmény mégsem volt 100%-os, amiért kizárólag magamat okolhatom (bocsánat, de itt kénytelen vagyok nagy betűt használni: NEM Giulia miatt!!!), ezt pedig az alábbiakban kifejtem.

Kényeztetés

Tehát megérkezésem és mosakodásom után a szobában találkoztunk. Akkor még rajta volt a fekete csoda, szabadkozott, hogyha nem haragszom, levenné kényelmetlensége miatt. Erről hallani sem akartam - így én szabadítottam meg tőle. Az ágyra kerülve néhány mondatot beszélgettünk, de mivel ekkor már meztelen volt, sürgősen mást akartam csinálni vele. El is kezdtem puszilgatni, csókolni, ízlelni mesés testét - ekkor már kaptam útmutatásokat, amiket mohóságom miatt kezdetben nem teljesen tudtam betartani, ezer bocsánat miatta utólag is! A kőkemény ciciknél a hegyes bimbókkal foglalkoztam rengeteget, a kis rosszcsontok mindvégig kacéran álltak, ajkaimmal szívtam, nyaltam őket Giulia pedig sóhajokkal jelzett és egyben bátorított. Hasát is puszilgattam, aztán eljutottam gyönyörű puncijához. A környék körkörös puszilgatásával indultam, eljutva a fincsi nagyajkakhoz, majd még belsőbb területekhez. Az ízélmény és látvány már ekkor mesés volt, de ez még semmi: az érzékszervi ostrom kiegészült audio fronton is. Ugyanis Giulia kezdettől fogva nyögdécselt, egy-egy jól eltalált nyelvcsapás során/után csücsörített szexi ajkaival. Bevallom, hogy bár rendkívül természetesnek tűnt, az elején éltem a gyanúperrel, hogy csak bókokként, biztatásként küldte eme jeleket, de aztán egyre biztosabb lettem abban, hogy masszőzöm valóban élvezi (illetve élvezni akarja) a helyzetet. Erre egy példa: egy másodpercnyi szünetnél kedvesen biztatott, csináljam erősebben. Több sem kellett nekem. A nyögések folytatódtak, segítségként kissé széthúzta nagyajkait, ahová örömmel tapadt nyelvem, enyhén tekergett előttem, jobb kezével fejembe kapaszkodva húzott magába egészen addig, amíg elélvezett. Itt nem volt semmi ripacskodás, pornós színjáték - persze lányoknál sohasem lehet tudni, mindenesetre bízom benne, hogy találatot értem el nála. Talán ezt alátámasztja, hogy ekkor már szemérmesen takarta érzékeny kis punciját.
Minimális pihenés után megkért, hogy masszírozzam. Örömmel teljesítettem kérését miután hasra feküdt. A hátát simogatva, "masszírozva" (szerény tudásom miatt kell az idézőjel) szórakoztam rajta, miközben vidáman elcsevegtünk. Majd átkerültem popójához és combjaihoz, ahol hasonló vidámsággal kontárkodtam rajta. Megfordult, meztelen teste csodálatos volt. Nem is bírtam ki: annak ellenére, hogy rákérdezett a kényeztetésemre is, megint csak én szerettem volna eljátszadozni rajta. Így az első felvonás ismétlődött meg, egy kissé magasabb pozícióban elhelyezkedve az ágyon. A sóhajok, nyögések mellett konkrét szavakkal is biztatott (idézem: "ez k#.v@ jó!"), igyekezett erogén zónái felé terelni (lábfej, combok). Egyébiránt a lényeg ugyanaz volt: hanghatások, enyhe tekergés, jobbjával szorítja fejem, majd orgazmus. Gonosz módon dolgom végeztével érzékeny puncijához értem nyelvemmel - a hirtelen feltörő sikoly ismét azt bizonyítja, hogy csak jól dolgoztam.
Ezek után következett a masszázs és itt szeretnék írni arról a minimális dologról, amiért "csak" csodálatos lett randevú és nem elképesztően csodálatos.
A minőségi megdolgozásom alatt elszabaduló beszélgetésünk során teljesen elvesztettem az időérzékemet. A vége felé már éreztem, hogy talán sürget az idő, ekkor Giulia csekkolta az órát, 10 percünk sem volt - úgy, hogy a hosszas cicimasszázst és a natúr franciát sem volt még alkalmam megtapasztalni. És bevallom, hogy ezzel kissé szétestem: a fentieken kívül terveztem még egy franciázást masszőzömnek. Improvizálnom kellett, de ekkor már fejben elvesztettem a csatát. Bár Giulia bőséges olajjal borította be a farkam, amit mohón kezdett kényeztetni, magas színvonalon, kértem, forduljon 69-be. Az említett dolgok miatt nem sokáig élvezhettem a helyzetet: vadmacskám egyre gyorsuló ajkai miatt figyelmeztettem a robbanásra, Ő egy pillanat alatt lecsatlakozott rólam (hiszen szájba nem mehet) és elélveztem - sokat nem láttam a fröcskölésből, hiszen egy mesés punci és popsi borította be látóterem.
Törölgetés után zuhany, öltözés, aztán még beszélgettünk. Ezzel valamennyire túl is léptük az időt, és bár senki sem akart kitessékelni, de azért itt is szeretnék bocsánatot kérni a plusz néhány percért!

Elszámolás

A bővebb infóban benne van. Értelemszerűen megegyezik az ott felsoroltakkal. A randi kezdetén mondta, hogy elég csak a végén odaadni. Én meg szeretem azonnal rendezni, számomra és vendéglátóm számára is kényelmesebb így, legalábbis így hiszem. Az én verzióm teljesült. :)

Giulia, nagyon jó szexpartner

  Mirrmurr47

Egyeztetés

Szombaton egyedül maradtam , mindenki elhúzott hirtelen. Eszembe jutott az isteni Giulia , akivel már többször beszéltem élőben, tanácsokat is adtam a teraszát megszemlélve , nem elfelejtve Giulia kisportolt királynői alakját megszemlélve , popsiját megérintve , miközben csókot váltottunk. Mióta átigazolt a sötét oldalra, már többször eljátszottam a gondolattal. Fogtam a telót és másfél óra múlva már a kaputelefonnál áltam.

Megközelítés

Imádom a Marina Partot , bár mindíg fúj a szél és alig van parkoló , főleg hétvégén . Giulia búvóhelye az első sorban van az utca végén , csodás kilátással a Dunára. Az elegáns környezet mindíg megfog , nem vagyok sznob, csak építész.

Helyszín

A ház luxus, a lakás is. A lift gyors és hangtalan , a folyosó is elegáns,márvány stb. A bejárat szembeötlő , Giulia rögtön kitája, ha hallja lépteimet. Előszoba tágas , két szoba van , a nagyobbik sarokszoba , hatalmas ággyal , hatalmas antik tükörrel , hely van mindennek. A fürdő is hatalmas , kád, függönnyel , pipere cuccok garmadával, plüss törülköző , szájvíz , ami kell.

Hirdető külseje

Giulia magas , vörösesszőke hajzuhatag , királynői tartás, amit az aerobicnak köszönhető. Szerintem a sport és a férfiak töltik életét , ugyanakkor művelt , érdeklődő , mindenre nyitott és vidám , ami nálam alapkérdés. Hatalmas szemek , mosoly, széles , erős szája van , kiváló csókolózásra. A fotókon minden látszik , lapos has , karcsú lábak , a popsija a kedvencem , mióta voltam vele.

Action

Ultramagas cipőben fogadott , azt hitte , ez a perverzióm , de ő mezítláb szeret lenni különben . Én is ezt kultiválom , de Lana mindíg abban fogad , innen a félreértés. Sajttortát vittem ajándékba , gondoltam a csokinak nem barátja . Nagyon örült , mert szereti , ha cukormentes ! Meg is kóstolta, amíg tisztálkodtam , régi ismerősként viselkedtünk.Tisztálkodás után az ágy mellett vártam, mikor belibbent egy szál tangában.
Szerintem így is túl volt öltözve , de a combom a lába közé nyomtam és megcsókoltam keményen, miköz-ben a fenekénél fogva behúztam magamhoz. Visszacsókolt, érzetem , ő is várta ezt a talit , de várokozó állásban van, nem akar csalódni. Végig csókoltam a nyakát, friss illata volt, a mellbimbóit számba vettem , amik nagyon érzékenyek , pedig csak az ajkaimmal csippentettem meg őket , mert nagyok és gusztusosak.
A kocka hastól nem ájultam el, mindig eszembe jut , hogy mennyi fájdalom, és kitartás kell hozzá. De Giulia mindennap kűzd ezért , de én inkább a punciját vettem a számba, szívtam , a csiklóját meg finoman nyalogattam , teszteltem , hogyan reagál a teste. Miután kiismertem, percek alatt szép eredményt értem el. 69-be fordultunk, Giulia csak most vette be , ahogy én szeretem.Ő először finoman körbenyalta a makkomat , aztán a botocskát , a bakalmákat , aztán kezdte csak eltüntetni. Én nyaltam ritmikusan , kérte , markoljam a seggét , ami nem esett nehezemre és Giulia elment a Nirvánába , a hangok és remegések szerint. Én finoman folytattam, játszottam a hangszerén , mint Paganini , és élveztem az eredményt. Te nem élveztél ?! Én eddig csak a látványt élveztem , gumizzál föl légyszi ! Nem tudom mire készült , de fel kellett állnia , a komódról vette le. Egy kis cumival bebiztosította magát , aztán elegánsan rám varázsolta. Rám illeszkedett , nagy nehezen becsempésztem a makkomat , a többi már csusszant. Ahogy behatoltam, felsikoltott , te ez pont ott van ! Mivel pont elértem a G pontját , lemerevedett és alig mozgott , én picit a mozgattam a seggénél fogva , ő meg élvezett jó hangosan. Így nyaraltattam, mint a libikókán, kimerevítettem a combomat és játszottam Giulia örömére. Szerencse , hogy nincs közvetlen szomszéd, mert biztos becsöngetett volna. Miután kiálvezte magát , feltérdeltet-
tem, és elkezdtem saját magamat is szórakoztatni. Lassabban, gyorsabban , ahogyan a könyvek írják . Popsiját markoltam , mert tenyérbe illik és az érintése egymagában gyönyört idéz elő . Giulia kezével alulról a bakalmákat markolta , én a vállát harapdáltam , a seggét tépkedtem. Aztán bejött a szobába Exodus és mindketten elájultunk , úgy maradtunk , összeragadtunk , mint a bogarak a nászi táncban.
Pár pillanat és visszatértünk , Giulia még a gumit szorította a szájához , ez valami fekete mágia lehet, nem mertem megkérdezni , mert még félálomban voltam. Lezuhanyoztam, lehűtöttem magamat, hogy újra kimehessek a vidáman sétáló partlakók közé.

Elszámolás

A Marina part az Marina part , nem a Nyócker ! Itt nem csak a lányokra gondolok , hanem költségekre , amit a lányok kénytelenek figyelembe venni . Azért nem kell hasra esni , kicsit liliomosabb a csokor és kész !

Giulia, nagyon jó szexpartner

  red22

Egyeztetés

Már néhány napja megtörtént ,mivel nem új keletű az ismeretségünk nem kellett fölösleges köröket futnunk

Megközelítés

Ismerve a környéket ,a Duna parti lakópark egyik házában , igaz GPS -el mentem ,hogy el ne késsek :)

Helyszín

Új építésű lakópark a megszokott komfortjával , tiszta kis lakás ,tiszta fürdő .De hát mit is vártam mást ,hisz Giuliához mentem .

Hirdető külseje

Magas ,szoli-barna ,izmos lány , olyan mint amilyenek a bunyós filmekben lerendezik a pasikat .

Action

Megérkezésem után régi ismerősként öleltem át . Évek óta várok erre a pillanatra. amikor előzőleg nála voltam ,majd megörültem ,hogy nem érhettem hozzá ,most eljött az idő a jóvátételre . Hasra feküdtem és lábmasszázzsal kezdtünk ,majd hamar nem bírtam magammal ,vagyis nem voltam képes a hason fekvést
parkettabontás nélkül gyakorolni ,ezért rátértem a lényegre . Végigcsókoltam minden porcikáját , és sikerült hosszabb ideig elidőznöm a punciánál amit apró nyögésekkel jelzett ,hogy tetszik neki ...nekem annál jobban :) Gumi került a cerkámra és szemből támadva mélyen behatoltam . Fenomenális érzés volt ,majd szétdurrantam ,de ne akartam még elmenni ,élvezni akartam együttlétünk minden pillanatát. Mivel popsi fan vagyok rákérdeztem a dologra ,de elutasított (nem rossz értelemben ) méreteimre hivatkozva . Annyira nem is bántam a dolgot ,ugyanis nagyon jól éreztem magam a punciában is . Missziből áttértünk dogyyba ,csodáltam gyönyörű alakját és így sikerült eldurrannom . Tisztogatás ,majd hosszú beszélgetés következett a világ nagy dolgairól . Kicsit kipihenve magam ,egy kis ráhatással a vezér ismét harcra készen állt . Hasra fektettem és megpróbáltam bemutatni sekélyes masszázstudásomat amit jó néven vett . Ott helyben magamévá tettem volna ,de mivel csak egy menetre van lehetőség ezét átváltottunk szájjal kényeztetésre és kézzel kivégezett :)

Így tért vége rövid találkozásunk ,én még maradtam volna ,de ez nem kívánság műsor ,tudom ,hogy hol vagyok...azért álmodozni csak szabad . Bakancslista kipipálva

Elszámolás

Utólag tettem az asztalra a telefon alá . Mivel minden lány más és más ajándékot vár ,az előre megbeszéltek szerint történt .

Giulia, nagyon jó szexpartner

  gabor444

Egyeztetés

Még decemberben láttam, hogy valamiféle páros programot hirdet. Fel is kerestem, kiderült hogy Dóri26-tal közös programról van szó. Ez kellően felkeltette az érdeklődésemet, mivel mindkét hölgyet ismertem már. Akkor sajnos nem sikerült megfelelő időpontot találni mindhármunknak. Múlt héten írtam Giulianak egy sms-t, hogy van-e még ilyen program, majd jött is a válasz, hogy van. Üzenetben egyeztettünk le egy későbbi időpontot. A randi napján délig kért megerősítést, ezt telefonon meg is ejtettük.

Megközelítés

Giulia lakása volt a tetthely. Marina Part, mind kocsival, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető. Én kocsival mentem, parkolóhely a ház környékén mindig van és ingyenes. A metrótól kb 5 perc séta.

Helyszín

A lakás még mindig nagyon ízléses. Két szoba van, az egyik masszázs pados, a másik francia ágyas. Mi az utóbbit választottuk, kellett is a hely 3 embernek. A szobában két tükör is szolgálja a panorámát, mindenhonnan mindent látni. Ruháknak fotel, zene laptopról szólt. A fürdőben patyolat van, elegendő tusfürdő és kellően méretes törülköző.

Hirdető külseje

Giulia egy gyönyörű, éppen vörös hajú bombázó. Mindenhol feszes, gyönyörű mellek, kerek fenék, teljesen sima punci. Látszik hogy edz. Dóri szintén egy bombázó, nagyon igéző szemei vannak, hatalmas eredeti mellek, lapos has és kerek popsi. A rövid haja nagyon vagány.

Masszázs

A program nem kifejezetten masszázsnak van kitalálva. A fő műsor után viszont volt masszázs is. Én Dóri ölébe hajtottam a fejem, ő a vállamat és a karomat masszíroza, míg Giulia profi masszázst végzett a lábamtól indulva a fejemig. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, megtudhattam azt is, hogy honnan ismerik egymást a csajok. Giulia a masszázs során néha olyan erőt fejett ki, hogy csak néztem, hogy egy nőben hogy van ekkora erő. A hátamon talált is egy-két pontot, amit jobban meg kellett dolgoznia, nagyon kellemes volt. A masszázs hozta vissza az erőmet hogy el tudjak menni zuhanyozni. Majd a zuhany után elköszöntem a lányoktól, mindkettővel egy nyelves csókkal.

Kényeztetés

Megérkezéskor hívtam Giulia-t, aki megadta az engedélyt a bejutáshoz. Ő nyitott ajtót egy bugyi-melltartó kombóban, amiben már az ajtóban megcsodálhattam újra csodálatos testét. Cipő levétele közben egyszer csak Dóri is előkerült egy fűző-tanga-harisnyakötő szettben, na itt volt a második földbe gyökerezésem. Megörültünk egymásnak, mivel régen találkoztunk. Giulia nem is tudta, hogy ismerjük egymást. Majd a két hölgyet követve az ágyas szobába mentünk. Dóri azonnal le is feküdt az ágyra. Giulia kiszaladt a zenéért, míg én vetkőztem. Majd leültem az ágyra Dórihoz, aki azonnal rám vetette magát, és simogatott ahol csak tudott, majd csókot is váltottunk. Ettől a kisfickó már kemény is lett. Közben visszatért Giulia, és mehettem is zuhanyozni. Gyors tus után a lányok az ágyon vártak, majd elkezdték egymást felfedezni, amit én először a fotelből élveztem. Olyan csókolózást hajtottak végre, hogy egy halottba is élet költözött volna. Majd szépen egymás mellét is elővették, és folytatták a kölcsönös örömszerzést. Mindketten a másik cicijét imádják. Én közben az ágy széléről simogattam a hölgyeket ahol csak értem. Majd parancsba adták, hogy akkor most feküdjek középre, hogy mindketten hozzám férjenek. Először Dóri kezdett franciában részesíteni, ami az egyik legjobb a világon, addig mi Giulia-val csókolóztunk. Majd Ő is lement Dóri mellé, és együtt franciáztak. Hol az egyik szájában voltam, hol a másikban, vagy a kettő között, amíg ők csókolóztak. Majd Giluia felkelt, levette Dóriról a bugyit és míg Dóri engem kényeztetett, addig az Ő punciját nyalta. Giulia közben úgy helyezkedett, hogy én is hozzá férjek, nyalhattam és újazhattam. Dóri hamarosan hatalmasat élvezett, majd miután magához tért, kértem hogy üljön bele. Gumit húzott és azonnal bele is csúszott. Közben Giulia a számra ült, és nyalhattam tovább a mézédes punciját. Hogy a lányok közben egymással is foglalkoztak-e, azt nem tudom, de ahogy őket ismerem, biztos. Giulia nemsokára óriási remegéssel elment, Dóri közben megállás nélkül lovagolt rajtam. Nem is bírtam sokáig, lekaptam a gumit, és Dóri mellére élveztem egy hatalmasat, amit Giulia szépen szét is kent rajta. A lányok kiszaladtak tisztálkodni, amíg én összeszedtem magam az ájulatból. Majd következett a fentebb említett masszázs.

Elszámolás

Telefonon megbeszéltek szerint, a program végén rendeztem. Két hölgy, ennek megfelelő ajándék, de az élmény amit kapsz, sokkal de sokkal nagyobb.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Pár nappal korábban jártam náluk,egy szintén felejthetetlen cicusnál,akkor a gyümis nasi tartalmazott egy jó adag áfonyát,többek között,s annyira megtetszett Giuliának hogy ígérte hogy hamarosan meglep egy kis finomsággal .A hét elején útjába estem jövet,menet és ígéretéhez híven, találkoztunk az én pici bolygómon.Persze elkísérte a szépséges rókája is.))))Giuliát így volt szerencsém civilben is látni,bombázó formájától,kedves mosolyától azonnali randira szerettem volna hívni,de egy vendég már előttem elkérte a kezét.így a randit elhalasztottuk,de veszettül megkívántam a bundáját,így azzal búcsúzkodtunk,hogy a 7 en találkozunk.
Másnap kerestem is telcsijén hívtam,mire kissé elkeseredetten mesélte ,hogy nem jött időre egy vendég(nem szép húzás) ,és visszacsöriz ha el tudja érni és meghiúsul az a randi..
Negyed óra múlva visszahívott és közölte ,hogy nem vár tovább és nem veszi fel a teló sem így mivel kora délután szabad voltam,így megbeszéltük a közeli ídőpontot és már suhantam is hozzá.

Megközelítés

a nagy melegben szinte lógott volna a nyelvem is,ha ép nincs légkondi a kocsimba.a Marina partra igyekeztem,szerencsémre minden zöldet összeszedtem,így gyorsan értem a ház elé,ahol Giulia rendel.a hátsó parkolóban találtam csak helyet az autómnak,hála itt mindig akadt bőven eddig még.Hajó kiköt a közelben a bkv járattal közlekedőknek,bizonyára szép élmény lehet ez a közlekedés is.Illetve a közeliDuna Plázánál is akad bkv járat bőségesen.Onnan gyalog pedig csak tényleg pár perc.

Helyszín

útközben jutott eszemben ,hogy a melóhelyen hagytam a telefonomat,de a rutin és az évek gyakorlott randija Gíuliával nem okozott gondot most.Vissza menni sem akartam mert akkor elkéstem volna biztosan.A lakás kódjait szerencsére nem kellett használni mert egy lakó ép kifelé igyekezett,besuhantam mellette.
a lakás tökéletesen rendben van,szép tiszta és illatos volt.A cipőmet a bejárat után tettem le,van cipőkanál ás egy szép világos színű puff is van,de én sosem használtam,majd ha öreg leszek.))/Forevert yuong,))/
Két szoba van az egyik masszázspados, a másik franciaágyas,most rábíztam hogy melyikbe megyünk,gondoltam legyen meglepi.Végül is az utóbbiba mentünk,a falon és oldalt is található nagy tükör,kiválóan elhelyezve.Fotel a levetett ruháknak és szekrény is található .Mécsestartó is illatos gyertyákkal de most senki sem kívánta ,hogy plusszba melegítsenek még.Viszont van légkondi is,de most elég hüvös volt a szoba,ezért nem kapcsoltuk be.A lakás privát része nagy sötét függönnyel van leválasztva a közlekedőben.A fürdő káddal ellátott,de van hozzá zuhanyfüggöny is kiválóan.Többféle tusfürdő és szájfrissítő is van,pohárkákkal,oldalt található.

Hirdető külseje

Giulia még mindig gyönyörű,vörös hajzuhatagából keveset láttam mert fel volt tűzve,de csinos szexi ruhában fogadott amire már régóta vágytam,/4,6,8,képek az oldalán/és egy szexi bugyiban,két puszi kíséretében léptem be.igazán karcsú a hölgy ,isteni,szemet gyönyörködtető mellekkel.Szolizott feszes bőre van és egy kis tetkó is található ami még szexisebbé teszi.Szerintem pár kiló pusz biztosan nőiesebbé tenné szálkás testét,de ez csak az én véleményem.Összességében szexi dög-ös.))

Masszázs

Ő teljesen lefürödve várt,a szobába érve meg is kívántam édes csókját.Csókok közepette lassan a gravitációnak engedve lehullottak rólam a ruhadarabok ,kis segítséggel.Majd elsiettem frissítő zuhanyozásra.Addig egy lepedőt terített a franciaágyra.Mire visszaértem,ő már a szobában várt mosolyogva.
Hosszasan csókolództunk,símogattam formás popsiját és gyönyörködtem gyönyörű feszes melleiben,nem győztem csókolgatni nyalogatni az ikreket.Szépen elindult lefelé a hercegemet beolajozta elősször majd egy kis kézimunka után tövig benyelte,isteni módon beleélősen franciázott.A falon lévő tükörben gyönyörködtem,közben a nyakát ,vállait simiztem,Zacsinyalással, végignyalással fokozta az élvezeteket.
Utána egy kis masszírozással kedveskedtem,hosszában elfeküdt az ágyon az olajat végig csöpögtettem a hátán és alaposan átmasszíroztam,nagyon örült neki mindig,igazán szereti,talán még dorombolna ha macsek lenne.))Utána jött egy franciás kényeztetés is,egészen orgazmikus élvezetéig.A vége előtt maradék negyed órában masszírozott ő is, elég alaposan ,tempósan,de elég szakszerűen.A talpaimtól masszírozott felfelé a deréknél több időt ráfordítva.Jó erőben van úgyhogy bírta erősen is.Közben végig beszélgettünk,oly sokszor voltam már nála,majdnem olyan mintha a csajom lenne..A cd lejátszóból végig kellemes zene szólt.A végén elkísért fürdőbe ,lemostuk egymásról az olajat.öltözködés után ,finom csókokkal indultam útra kielégült mosollyal.

Kényeztetés

Miután átmasszíroztam,kértem hogy forduljon meg ,egy pár csók után haladva lefelé picit elidőzve az ikreknél,utána franciázni kezdtem édes punciját.Ráértem szépen lassan,hisz a mennyország kapujánál élvezhettem magam,először csak édes felszisszenések után lassan kéjes nyögések jöttek,majd fejemet irányítva karmait egyre jobban kiengedve mint egy kéjes macska,élvezett el.Utána a zsivány mint a tündérmesékben a boszi nevetett fel,imádom ilyenkor.))
Utána elhelyezkedtem kényelmesen az ágyon a kispárnák között és popsiját kitolva franciázott hosszasan.A két tükörből néztem, édes franciázását,néha igyekezett koppanási benyelni,közben néha kézzel is rásegített,olykor nyálát csurgatta végig,majd hamarosan éreztem,hogy nem bírom már és jelezve hogy itt a vég,a melleire élveztem.Szépen elkenegettem rajra utána letörülgetett mindent nedves kendővel.Utána masszírozott engem ,már kielégülve elnyúlva az ágyon.

Elszámolás

A szokásos marina parti átlag egy órára,de most egy picit tovább maradtam.
az élmény nagyon megérte,imádni való csaj.Természetesen kis gyümölcsmix sem maradt el az elején adtam oda neki.A masszázs elején már bekészített egy üveg ásványvizet,meglepett,de mindig kínál valami frissítővel.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

SZÉP NAPOT címmel egy pici játékot kezdtem el egyik hételeji délelőtt. Mivel a 7 közepére jutott egy kis szabadidőm, úgy gondoltam, hogy legszívesebben az oldalon lévő lányok valamelyikével tölteném szivesen. Mivel rengeteg csinos széplány van mindkét oldalon, nehéz választani olykor közülük, ezért a sorsra és a lányok gyorsaságára bírtam magam. Minkét oldalon válogattam, és beírtam a SZÉP NAPOT köszönést a csevijükbe. Nagyon kellett sietni,nehogy idő előtt beírjon valaki. Végül sikerült beköszönni minden lánynak szinte. Kíváncsi voltam melyik van jelen az életében a legjobban, leggyorsabban. Kis időn belül érkeztek a visszajelzések szépen sorban, bár van olyan is aki még mostanáig sem írt, köszönt vissza. Lényegében Giulia volt az első, így ő nyerte a randit a kisherceggel. Előbb telcsijén hívtam az időpont egyeztetés miatt, hangja kedves volt végig. Később az onlines bejelentkezést is elfogadta.

Megközelítés

A Marina partra autóval mentem, parkolót találtam szinte a ház előtt. Ingyenes környék, kivéve néhány rokkant parkoló részt, az ottani parkolás horror a megfelelő kártya hiányában. BKV járat megállók a közeli Gyöngyössi útnál vannak, ahonnan csak pár perc gyalogosan a Duna felé.

Helyszín

Gyönyörű lakópark, a lakás Dunára néző panorámával tökéletes.A lakás tágas, tiszta jóillatú. Ízlésesen berendezve a 2 szoba, masszázs részére. A szobában és az előtérben van hely a levetett ruháknak. Fogas, tükör stb,a szobában nagy fotel kínálja magát. A franciaágyas szobába mentünk, ahol tükör a falon kissé megdöntve kiváló látványt nyújt, de oldalt is található még. Ezek szépen bekeretezve mintegy szobadíszként is. A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel is ellátott, többféle tusfürdő közül lehetett válogatni. Törcsi volt már jobb is, frottírosabb is, most nem olyan jutott.)) A szobában van légkondi, ami nagyon jó volt a nagy meleg miatt. Ügyesen be lett állítva, nem fáztam egyáltalán.

Hirdető külseje

Vékony magas hölgy, helyes arccal igazán dögös. Szerintem nincs rajta felesleg sehol, sokat fittneszezik, sportol és ez minden porcikáján meglátszik. Feszes mindenhol, popsi, mellek stb. Bőre szépen szolizott,v. napbarnított, tökéletes színű. Mellei szilikonosak, feszesek formásak, dicséretes orvosi munka, imádom kényeztetni az ikreket.))Nagyon szép popsija van.))

Masszázs

A fürdőből visszatérve közepes erősségű svédmasszázst kértem. A franciaágyon jól kinyújtottam magam és kezdődhetett. Olajjal masszírozott végig, a lábaktól felfelé. Nagyon alaposan masszírozott minden porcikámat. Főleg a dereket, hátat és vállaimnak esett nagyon jól. Közben végig beszélgettük, nevetgéltül a teljes időt. Masszázs közben lassan estek le a bikini darabjai, előbb a felső, majd az alsó is, rendesen ott tartva a figyelmem. Az elején felajánlottam egy kis kényeztető masszázst, ha elfogadja tőlem ajándékként, aminek nagyon örült. Szereti magát kényeztetni. Végigcsókoltam a nyakától kezdve szépen lefelé, az olajjal rendesen átmasszírozva alaposan. Erogén zónákat sem kihagyva.

Kényeztetés

A végét happy finish-el zártam,orgazmusáig franciáztam. Mint régi törzsvendégként ismerjük egymást már. Elfeküdtem a franciaágyon és szépen olajjal kenegette magát,apró finom csókokkal indítottunk. Tekeri a testét keményen álló hercegem körül. Popsit jól kitolva a tükör felé, mindenre kiterjedő franciájával kényeztet. Ilyenkor főleg előjön belőle az az igazi dögös macska. Nézésétől begerjed főleg az ember. Kézzel is besegítve, de nagyon jó az összhatás együtt, főleg. Kicsit hagytam magam így kényeztetni, s a végéra 69-es pózba fordultuk,a hol szinte együtt élveztünk el, nagyon nagyot. Vitaminjaimat ő irányította, beterítettem rendesen.)) Kis tisztálkodás után még összebújtunk egy kis időre. Fürdés és öltözködés után együtt mentünk el a lakásból.

Elszámolás

Egy órás randira jöttem most, ő sem ért rá nagyon tovább maradni. A szokásos pesti átlagos ajándékért egy csodás órát töltöttem vele megint, nagyon megéri. Az elején többféle gyümis nasival kedveskedtem,nagyon örült neki.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  Herr Lee

Egyeztetés

Péntek reggel kicsivel nyitás előtt hívtam és 10-re már nála is voltam, mivel a bemutatkozása megerősítette a képek alapján róla kialakított képet. Hívásomkor még épp a kutyát sétáltatta a parton, ezért kicsit szeles volt a háttárzaj.

Megközelítés

Könnyebb, mint gondoltam. Dunától kicsit távolabb, egy zsákutcában egy nagy bokor árnyékában tudtam parkolni, ami a napos időben igen előnyösnek bizonyult. Amint odaértem a ház elé láttam amint épp megérkezik kutyasétáltatásból, de akárhogy is szerettem volna az utcán leszólítani, türtőztettem magam. Időben hívtam, akkor még kért 2 percet. Két perc elteltével, mikor visszacsörgött, hogy megadja a paramétereket a bejutáshoz, elment a vonal. További 10 perc szerencsétlenkedés telefonvonal hiányában, mire sikerült ismét beszélni velem és bejutni. Mindhárom szolgáltató elérhetetlen volt.

Helyszín

Jóval átlag feletti. Nappali elfüggönyözve, akció szobában masszázságy. Fürdőben véges számú tusfürdő, köztük általam preferált is. Törölköző rég nem látott méretű. Szobában kellemes zene, félig elsötétítés és kellemes hangulat, amihez a csevegése is hozzájárult.

Hirdető külseje

Másképp vonzó, mint a képeken. Pazar cici, mind a rajta lévő topban, mind meztelen gyönyörűen meredő bimbók. Nagyon sportos, sokat mosolyog.

Masszázs

Alapos. Nem értek hozzá, de be kell vallanom alaposan megdolgozott, kezdve a lábamon, majd a hátamon végül a botkormánynál. Időérzékemet nem teljesen vesztettem el. Legalábbis éreztem, hogy az órát alighanem túlléptük. Közben, több témában is sikerült vele kellemesen beszélgetni.

Kényeztetés

Szájjal-kézzel okozott nagyon kellemes perceket, míg végül az utódjelöltek ballisztikus pályán valahol a hasamon landoltak.

Elszámolás

Masszázsban még nem vagyok annyira járatos, hogy az átlaghoz tudjam hasonlítani, de szerintem a fölötti. Legalábbis megelőzendő az inflációt, szeretném ott tartani a költést, amihez képest ez már átlag felettinek számít.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  g64

Egyeztetés

Gyorsan ment, korrekt tájékoztatást kaptam a lehetőségeket illetően.

Megközelítés

Autóval mentem, Marina part, egyszerű, aki eltéved az béna. A BKV kicsit melósabb, ez néhány perc sétát jelent.

Helyszín

Szokásos ingatlan a parton. A tisztaság teljesen rendben van mind a szobában, mind a fürdőben. Van hova letenni a ruhát, vállfa is kérhető, tusfürdő darabszáma kielégítő. A szobafelszerelés része egy masszás pad, egy kis kanapé, szekrény és néhány designpolc+hifi a nyugtató zenének. Tényleg kulturált.

Hirdető külseje

Semmi csalódás a képek után, s mivel arccal hirdet, itt sem ért semmilyen meglepetés. Magas formás lány, igényes edzett testtel, s persze formára szabott cicikkel, izgató ruhában. Dont worry, minden a képeknek megfelelő, csalódás kizárva.

Masszázs

A masszázs zseniális volt, érezhetőek a tanult fogások, s persze dicséretes, hogy a levezetésig semmit sem lanyhult a kitartás, tényleg becsületesen átgyúrt. Indultunk a lábaktól, s felfelé haladva a váll s nyak volt a végállomás. 1 órába ennyi fér bele(meg a levezetés). Azt mondta, hogy a 1,5 órába több is belefér, gondolok itt pl. a talpmasszázsra. Beszélgettem vele végig, s őszintén mondom, hogy egy jó társaságot találtam meg benne arra az egy órára.

Kényeztetés

Ami a levezetést illeti, én extrákat nem kértem, de komolyan mondom nem távoztam elégedetlenül. Fordulás után finom kézmozdulatokkal, vigyázzba állította szerszámot, majd egy igen rutinos s meglepően mély francia bemutató következett. A mozizás adott, sőt talán ő szereti is, mivel kaptam egy kispárnát a fejem alá, megkönnyítve ezzel a kukkolást. Akinek ez sem elég, az hátranézhet a tükörbe is, de hát vélhetően ott is ez a látvány fogja fogadni. A csúcs előtt jeleztem, s ő értve szándékomat, hagyta elsuhanni az utódokat a levegőbe. Nnna szóval tényleg jó volt.

Elszámolás

Amit előre mondott, mellesleg ez ott a helyi átlag. Asszem nem mondtam újat.

Giulia, nagyon jó szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Korábban már taliztunk párszor,s a csodás élményeket újakra kell cserélni,ill hiányzott már nagyon.Csevegőben többször üzengettünk egymásnak,még végül privi levelezésbe is átmentünk.Telcsijén hívtam ,mivel akkor nem sikerült elérni ,visszacsörgetett nemsokára.A randit hétvégére terveztem,minden oké-s volt,hangja kedves és minden kérdésemre korrekt választ kaptam.

Megközelítés

A Marina part vége,vagy inkább eleje.Parkolás kissé keresősre sikerült de utána megoldódott.Bkv-s metrótól pár perc gyaloglás mindössze.

Helyszín

Csodás panoráma az egész,aki még nem járt arra az ne hagyja ki.Gyönyörű társasházak egyike .A lakásban tisztaság mindenütt.A szoba masszázspaddal,és fotellal is ellátott,van hely a ruháknak is bőven.A fürdő káddal és zuhanyfüggönnyel is ellátot,tusfürdő nagy választékot takar.

Hirdető külseje

Isteni bomba formában van,szerintem nincs egy csepp fölösleg sehol sem.Kecses karcsú magas hölgy varázsa beragyogja az egész lakást,ezt tényleg csak az tudja aki már járt itt.Fullos csaj.

Masszázs

A sok lehetőség közül illatos olajat választottam ezzel masszírozott végig.A lábújjaktól haladt szépen felfelé,nagyon jól ellazított miközben jót beszélgettünk,az utólsó találkozásunk óta eltelt fél évről,és egyebekről.Masszázst közepes erősséggel kértem,nagyon jó esett az egész heti meló levezetéseként.

Kényeztetés

Már az elején amint hozzáértem éreztem hogy itt nehéz lesz hason feküdni és kértem hogy ezzel kezdjük.Franciája csodás,közben kezeit is használja többször,de nagyon jó.Kívántam érezni finom illatos punciját így hanyatt feküdt és egészen a csúcsig franciáztam.Örültem neki.Átmentünk a tükör elé és hamarosan a melleire élveztem.

Elszámolás

Másfél órára mentem,annyi amit a telefonban mondott ,alap plussz az extrák.Az élményhez képest nagyon baráti.

Giulia, jó szexpartner

  Perfect_Cell

Egyeztetés

Villogott az oldalon, hogy hívhatom, nem is haboztam. Hamar felvette, megbeszéltük a részleteket, VTR-en meg is erősítettük. Szintén pozitívum, hogy sms-ben időben jelezte, hogy pár perces csúszás várható, így nem kellett feleslegesen várni.

Megközelítés

Ha rendesen járna a 3-as metró, jóval egyszerűbb lenne a közlekedés, egyébként a megállótól kb 10 perc séta és meg is érkeztem.

Helyszín

A legutóbbi látogatásom óta változatlanul megfelelő, a fürdő felszerelt, a tetthelyen kényelmesen elférünk mindketten.

Hirdető külseje

Mostani alkalommal jobban szemre tudtam vételezni a külsejét, és bátran mondhatom hogy bomba formában van a korához képest, semmi felesleg, izmos és formás adottságokkal rendelkezik, amit igyekszik is megőrizni. Egyébként szexi piros harisnya, valamint fekete melltartó és bugyi kombinációjával kényeztette a szemeimet megérkezésemkor.

Action

Második alkalommal jelentem meg nála, így tudtam mire számíthatok. A legutóbbi program főleg masszázsból állt, ezért azt gondoltam, hogy ideje mélyíteni a kapcsolatunkat. Ez olyan jól sikerült, hogy az ajtón belépve már le is teremtett, mivel nem hoztam neki virágot. Meglepettségemben már vettem is elő az ajándék édességet, és a tervem bevált, sikerült egy picit kiengesztelni, nem küldött le a közeli virágboltba. Egyébként még mikor telefonon beszéltük meg a programot, kértem hogy domináljon, ez a kis közjáték is a program része volt. Gyors zuhanyt vettem, majd beléptünk a tett helyszínére. Zene bekapcsolva, hangulat megteremtve, hölgy partnerem pedig az ágyra felülve utasított, hogy szabadítsam ki hatalmas kebleit. Mikor a kérésének eleget tettem, a masszázsolajat a kezembe nyomta, hogy kényeztessem egy kicsit. Természetesen minden nem létező szaktudásomat bevetettem, a hátán kezdve a műveletet haladtam a derék irányába, Giulia pedig instruált hogy hogyan csináljam úgy hogy neki is jó legyen. Itt azért kezdtem érezni hogy nem egy klasszikus dominával van dolgom, aki kikötözne vagy ostorral csapkodna, bár én ezt egy cseppet sem bántam, beszélgettünk és úgy érzem elég oldott és jó hangulatban élvezhettük egymás társaságát. A masszázst folytatva a bugyi is lekerült, ahol a formás popsiját gyúrhattam át, majd a hátára fordult, ahol szemügyre vehettem az eddig rejtett szépségeket. Elölről kezdtem a műveletet, kemény szilikon mellei masszírozása egy külön élmény, sőt még meg is lettem dicsérve hogy jól csinálom. De nem csak itt jeleskedtem, ahogy haladtam lefelé, a harisnya is lekerült, ahol a formás comboktól kezdve a vádlin át eljutottam a lábfejéig, ahol a talpmasszázs örömeit élhettük át mindketten, igaz az egyik lábánál csaltam, mivel a nyelvemmel is besegítettem.
Miután az úrnőmet átmasszíroztam, úgy gondolta hogy megjutalmaz engem, a hátamra feküdtem az ágyon. Most ő olajozta be a kezét, majd hű harcostársamra fókuszált, hogy már csak illedelmességből is álljon fel. Amint ez megtörtént, megkapta a kis barlangász sapkáját, Giulia pedig azonnal meg is mutatta a barlang bejáratát. Szemből meglovagolt, jól éreztem hogy nem kezdővel van dolgom, viszont a legutóbbi alkalomhoz képest kicsit több önkontrollom volt, így volt idő kiélvezni a pillanatot. Külön öröm volt nézni a partnerem reakcióit, már azzal a mennybe tudna repíteni. A lovagló lecke után gumicsere, eljött a nyelvoktatás ideje. Természetesen a franciáról van szó, és partnerem itt is kiválóan vizsgázott, ahogy eltünteti a szájában, majd jó bő nyállal folytatva a kényeztetést, egyszerűen fantasztikus volt. És a legjobb hogy minden pillanatában látom a lelkesedést, sokat dob az élményen. A nyelvlecke után kiderült, hogy még nem végeztem a masszázzsal, ugyanis az egyik lába még igényli, az amelyik a nyelvem áldozatává vált. A hibám korrigálásával ismét jutalomban részesültem, Giulia megint meglovagolt, ám ezúttal fordítva ült a lovon. A látványból természetesen semmi nem veszett el, a tükörből jól láthattam teste minden mozzanatát. Utasított, hogy keményen markoljam meg a popsiját, illetve jelezte hogy a csiklóját is sikerült közben kényeztetni. Ha még pár percig tartott volna, biztos a csúcsra jutok, ám Giulia ismét kezébe vette a dolgot. Természetesen a mellét is bevetette, majd nem kellett sok és átéltem a gyönyör pillanatát. Még maradt hátra pár perc, egy kis térdmasszázst kértem, mivel kicsit fáj az utóbbi időkben, tettünk egy ígéretet a következő találkozásunkhoz, ezután pedig már csak a búcsú maradt hátra.

Elszámolás

Az ajándék édességet az elején, a virágcsokrot a végén adtam át, nem volt semmi gond belőle.

Giulia, istennő szexpartner

  Tokugava

Egyeztetés

Telefonon hívtam a hölgyet dél után kicsivel. Délutánra (pár órával későbbre ) adott időpontot. Korrektül tájékoztatott a lehetőségről (szex mentes verzió is van, csak masszázs ) pontosítva: hívtam , kicsengett, par perc visszacsörgött, és akkor egyből felvette. Több oldalon is hirdet , máshol aktus mentes franciás masszázst. Rugalmas , helyben megtudtam tőle h sok az állandó ügyfele , ritkán lehet ilyen gyorsan szabad időpontot találni nála , célszerű korábban , előre egyeztetni , nem ott lakik, dolgozik is a polgári életben (nem tudom mit) ezért ha nincs ügyfele nem ül ott a helyszínen

Megközelítés

Rendőrpatolától séta távolság . Címet egyből mond, nem kell ezért külön hívni . Még a parkolási lehetőségekről is gyors tájékoztató , amúgy fizetős övezet , az utcán sok kocsi , én is távolabb (kb 500 méter ) találtam egy foghíjat a kocsinak. A ház elől hívtam pontban időkor. Nem vette fel. Vártam pár percet, visszahívott , elnézést kért, pont a liftben volt, leszaladt a kutyával és akkor ért vissza. Mondta az emeletet és a kapu kódot . Bejutni egyszerű .

Helyszín

Új építésű ház , ennek megfelelően kifogástalan mind a lépcsőház mind a lakás állapota . Egy légterű nappali (amerikai konyha kis előtér) ahol cipő le. Tisztaság , rend, egyedül szolgáltat . Innen nyílik a hálószoba , beépített bútorok , jó nagy, kellemesen kemény matracu franciaágy, nem recseg, masszív . A nappalibol másik irányba a fürdő , tisztaság mindenhol . Megfelelő számú illatos és kevésbbé illatos tusfürdő. Frissen kikészitett eldobható poharat a száj vízhez ) a kutya érdeklődő de nem tolakodó . Nem láttam amúgy nyomát , nem is éreztem a kutya szagot , nem vagyok rá allergiás sem (van haverom aki friss takarítás után is egyből tüsszög ha állat van egy lakásban ) a ruháimat a hálószobában raktam le, kaptam derekamat körbe érő törcsit és irány a zuhany

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő . A test: eszméletlen , izmos, formás . Bőre nem a hófehér típus se nem is az agyon szolizott. A tetoválások nem zavaróak (pedig alapból nem szeretem) . A melle: nagy kemény formás szilikon , jó volt a sebész . Nincs zavaró heg, jó helyre került a beültetés . Ezt arra értem h a bimbók szépen szabályosan helyezkednek el (sokszor látni a szilkonmellnél h alul púpos és emiatt a bimbó a mell felső részére kerül , itt szerencsére nincs ilyen hiba). A bimbók csókra jól reagálnak . Az arc: szép, aranyos arcú . A jelzett életkorának megfelelő . Smink nélkül fogadott , épphogy frissen zuhanyozni volt ideje. A hangja: középmély, nagyon barátságos . Ez egész lány tisztaságot és természetességet sugallt. A körmökre nem emlékszem.

Action

Telefonon hívtam , az órás program érdekelt . Tájékoztatott h két variáció : masszázs erotikus levezetessel (kézi v francia de nem szájba ) - Deák úr , vagy erotikus masszázs és aktus, az itteni lapon megadott 30 egység . Ez utóbbit választottam . Helyben: még zuhany előtt leraktam a honoráriumot egy kis asztalra a hálóban, ott is maradt végig . Ez nem volt beszédtéma . Fürdés és szajviz utan (dohányzom , de pár nem cigiztem a hívásomtol a randiig, csak icost, ennek ellenére érezte rajtam , ezt masszázs közben megbeszéltük . Szóval a nemdohányzó megjelölés életszerű . Zuhany után : bementem a szobába melltarto bugyi kombóban várt. Kérdezte h előbb huncutkodunk vagy masszázs. Közben már állva átölelt. Apró csókok. (Nem extra de gondolom partner függő ) simogatás . A hangja erotikus. Pont azt a hozzáállást nyújtja amit a fiatalokból sokszor hiányolok (közben pedig megveszek a húszéves lányokért) a Baratno fíling nem jó szó , inkább mintha karácsonyi buli után elkapnád a dögös munkatársnődet kizárólag a szexért, élvezve az intimitast , a közös titkot is. Picit magasabb nálam , örültem h nincs rajta cipő , de egy kicsit így is ő volt a domináns , elsodort mint az árvíz , jól adagolta a szenvedélyt . Persze h előbb a huncutkodást választottam . Ölelve dőltünk az ágyra, pár csók és simi után lejjebb barangoltam. A punci jó ízű , frissen volt borotválva. Nem ujjaztam, csak nyelvvel játszottam nála . Hallhatóan élvezte , nedvesedett is. A szolgáltatók orgazmusában alapból nem hiszek, de voltak rángatózások, nem volt mesterkélt hangoskodás . Közben a combját fenekét és hasát simogattam . Ezt követően elindultam vissza fel , teljes merevedésben. Pár csók a nyakára , majd ő következett . A franciája jó , főleg száj, minimális kéz. Türelmetlen voltam , elég hamar kértem a gumit . Lovaglóban kezdtünk . Nem vettem észre h sikositott volna. Előbb óvatosan mozgott , majd tövig ült és fel-le, illetve előre hátra is mozgott. Kellően rugalmas , nem az a nagyon szűk punci, egyszerűen jó volt. Fordultunk missziósba. Lábait picit felhúzta , hagyta h tövig nyomjam, semmi eltartás. Ebben a pózban már erősebb hanghatasok vágyfokozóak. Apró csípő mozgás közben . Nem is bírtam sokáig , kitáraztam a gumiba. Elélvezés közben átölelt, és hagyott is kicsit pihegni , mielőtt kihúztam volna. A gumit ő szedte le és tüntette el. Ezután jött a masszázs : hasra feküdtem a franciaágyon, valamilyen nem túl erős illatú olajjal vagy krémmel kaptam tőle egy jó klasszikus masszázst. A kezei erősek , elhiszem h tanulta. Én mondjuk a nagyon kemény gyúráshoz vagyok szokva, tehát nem fájt, mondtam neki h nyugodtan keményen . Comb fenék és hát, illetve nyak. Rendesen kigyúrta az alsó négyesnél meg a lapockánál a csomókat. Ezt külön köszönöm . Közben beszélgettünk . Nem tolakodóan kérdez , ami jó . Sima masszőrnek is tökéletes lenne, bár akkor alpazarolná a tehetsége egy részét. Masszázs után gyors zuhany, és távoztam , az órát így kitöltöttem .

Elszámolás

Abszolút korrekt , extrákat nem kérdeztem .

Giulia, jó szexpartner

  pukkandur1

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Először nem értem el, de következő alkalomra már simán ment. Kedves, kicsit érdes hangja van, már a telefonban is érezhető, hogy határozott nő. Ugyanakkor szereti a humort, ami nekem nagyon fontos.

Megközelítés

Klasszik Marina. Egyik ház a sok közül. Talán az itt írogatók, olvasgatók nagy része ismeri. :) Parkoló simán volt, bár én hétvégén voltam. Ez nem tudom, hogy változtat-e.

Helyszín

Szép, igényes kis útépítésű pecó. Egyedül van benne, nincs is ott más. Fürdő tiszta, törölköző, tusfürdő van. Ennél a résznél szerintem csak azt kell(ene) leírni, ha gáz lenne.

Hirdető külseje

Giulia jó csaj. Az adatlapján is lehet látni, hogy nem a legfiatalabb lányok egyike az oldalon, de igazi cougar, ahogy angol nyelvterületen mondják. Amúgy francia nyelvterületen is jó, de ezt majd később.

Kinézete nagyon ápolt, látszik, hogy sokat ad magára. Cicik szépen állnak a helyükön, némi plasztikai segítségnek hála. A feneke is formás. Arca karakteres, de szép. Azért a bőr feszessége néhol nem tudja meghazudtolni a kort, de egyben nézve nagyon kellemes teremtés, bizsereg a cerka, ha meglátod.

Action

A masszázs és a szexpartner szolgáltatás között táncol Giulia, így a programja is ehhez igazodik. Jó szolgáltató lehet azoknak, akik a pornofilmekben látott masszázs és utána kefélés kimenetelt szeretnék atélni. Én most inkább egy klasszikus masszázsprogramra jöttem franciáskodással.

A masszázs nagyon kellemes volt, érezhetően szakavatott kezek közé kerültem. Egyértelműen látszik, hogy pár évet eltöltött ennek a gyakorlásával. Közben megy a beszélgetés, érdeklődik, jófej, vicces. Az érintése határozott, de finom és szépen lassan elkezd felhúzni, még úgyis, hogy hason fekszel. Kis zacskó tapogatás, a farkadat érzékenyen megcirógatja, te pedig érzed, hogy egyre szűkebb a hely a lábaid között. Ahogy megfordultam, egy kicsit még verte a farkam kemény szorításával, amíg sziklaszilárd nem lett, aztán rábukott és be is vette. Nem finomkodik a szopással, inkább az a típus, aki kis hümmögésekkel teljesen belemerül a folyamatba. Szopja és nyalja, ahogy kell, hogy az emberben a vér mindenhonnan egy helyre összpontosul.

Kértem tőle egy 69-et. Felfekúdt a masszázspadra a mellkadomra, és folytatta a lendületes szájmasszázst, miközben én izgattam a punciját. Nem az a klasszikis babapunci, de azért jó volt játszadozni vele egy kicsit. Egy idő utan viszont meguntam, mert egy kicsit monoton volt, őt annyira most nem érintette meg a dolog. Pedig amúgy látszik, hogy szereti, ha izgatják, csak szerintem nem a 69, amiben ez kijön nála. Úgyhogy megkértem, hogy feküdjön hanyatt a padon, és én mellé állok. Ezt nem értette elsőre, de megtette. Aztán, amikor állva a szájába tettem a farkam, akkor jött is az AHA pillanat. :) Azt mondta, hogy ilyet még nem csinált, pedig nem hittem volna, hogy őt még meg lehet lepni... Mindenesetre nagyon kellemes szopásba kezdett, oldalról, cuppogósan. Közben én simogattam a melleit, és a punciját, és itt már látszott, hogy tetszik neki a dolog. Kis nyögdécselések is feltörtek, ami engem is egyre jobban bevadított, és neki is fokozta a lendületét. Nem is bírtam már sokáig, úgyhogy kirántottam és kértem, hogy verje ki a melleire. Meg is tette, és szépen beterítettem vendéglátóm cickóit. Elég jól esett.

Elszámolás

Korrekt volt az elszámolás. Már az elején letettem. Amit extraként kellett, azt kifizettem, az előzetes egyeztetés alapján. A masszázs végén még beszélgettünk egy jó 15-20 percet, pedig mar kifutottunk az időből.

Giulia, jó szexpartner

  Thot

Egyeztetés

Felhívtam, szerencsémre pont felvette és találtunk is időpontot másnapra. Pár szó erejéig kis beszélgetés is kialakult. Megkaptam a pontos címet, majd elköszöntem!

Megközelítés

Árpád híd pesti oldalától két percnyire , még sétálva is . Púpos utcában , ahol a fakabátok laknak .

Helyszín

A legújabb ház az utcában , mindem perfekt aranyos kutyúval kiegészítve .

Hirdető külseje

A képek közelében sincsenek a valóságnak , igazi bombanő , amikor kinyitotta az ajtót , alig bírtam megszólalni . Kisugárzását egy atom nagyhatalom is megirigyelné .

Action

Kis beszélgetés után húztam a zuhanyba . Amire visszaértem a szexi fekete köntösét ledobta, csak a piros melltartó, alsó, illetve a képeken is látható, esetleg ahhoz hasonló fekete combfix maradt fenn. Az ágy előtt állva csókolózásba kezdtünk, istenien csinálta, a szája puhán ölelte körbe az enyémet. Egy idő után a kezeink is útnak indultak, ki merre tévedt. Kikapcsoltam a melltartót és ciciket vettem kezelésbe, erre ő a farkamat stimulálta, a tapintás már csak hab volt a tortán, mert a vizuális látvány is bőven elég lett volna! Aztán a bugyit is lehúztam, majd felkapaszkodtunk az ágyra és ott folytatódott a műsor. Négykézláb helyezkedett előttem az ágyon, ebben a pózban kóstoltam be egy kicsit, de a jobb hozzáférés miatt a hátára feküdt és úgy kényeztettem a bimbószerű szirmokkal megáldott résecsékt. Majd ő tért rá a franciára! Igencsak jó technikával tette dolgát, nem volt semmire panaszom. Gumit húztunk aztán abban az izgató kutyus pózban kezdtünk szexelni. Kapaszkodtam a formás kis popójában és igazán hosszasan keféltünk. Aztán az ágy széléhez kértem és akkor jött elő a magas ágy előnye, mert szinte csípőmagasságba került velem szembe a fantasztikus látványt nyújtó, széttárt, harisnyás lábak között megbújó erotikus csúcskészülék! Csak változatos tempóban adagolni kellet, vagy simogattam a fekete harisnyás lábakat. Sajnos nem bírtam túl sokáig ezt a csodás hatást , és távoztam , majdnem a mennyekbe .

Elszámolás

Abszolút korrekt , egy ilyen kategóriájú Nő a dupláját is kérhetné .

Giulia, jó szexpartner

  Perfect_Cell

Egyeztetés

Amikor az oldalon villogott a jelzés, akkor megcsörgettem. Nem vette fel, de visszahívott. Még csak érdeklődtem a dolgok iránt, viszont elég hosszan elbeszélgettünk és teljesen meggyőzött, hogy meg kell őt látogatnom. Megbeszéltük az időpontot és a további teendőket, illetve VTR-en is ráerősítettünk.

Megközelítés

BKV-val, azon belül is 3-as metróval érkeztem, kb. 10 perc séta alatt már ott is voltam. A telefonom gps-e elég könnyen odanavigált, de egyébként is könnyen megtalálható a hely, illetve a telefonban is elmondta a főbb támpontokat. Kicsit előbb érkeztem, a közeli boltban vásárolgattam egy-két dolgot. A megbeszélt időpont előtt jó pár perccel előbb hívtam, azonnal válaszolt is hogy mindjárt elkészül, ez meg is történt és már meg is mondta a továbbjutáshoz szükséges paramétereket.

Helyszín

Átlagos kis lakás, mely tisztának és rendezettnek tűnt. Giulia nem egyedül fogadott, volt vele egy aranyos kiskutya is, aki természetesen nem volt része a szeánsznak, a hálószoba ajtajának becsukásával kizártuk őt a programból. Megérkezésem után rögtön kaptam meghívót a fürdőszobába, egy törülköző és egy pohár szájvíz támogatásával. A fürdő helye egy kád, bekészített csúszásgátlóval, illetve tusfürdőkkel. A hálószobában található franciaágy volt a kaland kulcseleme.

Hirdető külseje

Giulia nem a fiatal húszas korosztályt képviseli, de a korához képest jól karban tartja magát, látszik hogy igényes és törődik magával. Harisnyában, fekete bugyiban fogadott, illetve nem tudom hogy a mellét valamivel elfedte-e, mivel csak a gyönyörű kerek szilikongömbökre emlékszem, nagyon jól néztek ki. Ahogy a popsira se lehet panasz, szintén nagyon szép kerek formásak.

Action

Előzetes megbeszélésünk során még nem döntöttem el a végleges programot, és végül az este jelentős része a testem átmasszírozásával telt. A tett helyszínére érve kérte hogy feküdjek a hasamra, illetve megkérdezte hogy milyen masszázst szeretnék. Bevallom nem értek hozzá, ezért teljesen rábíztam magam, lepjen meg. Kezdésként kellemesen erős, határozott mozdulatokkal elkezdte masszírozni a jobb lábamat, jól eső melegséget éreztem ahol épp kezelt, közben pedig beszélgettünk. Már a kapcsolatfelvételkor a telefonban is meglepően sok időt beszéltünk, lényegében az egész program alatt folyamatosan csevegtünk, ami ott nagyon jól esett nekem. Ismerkedtünk, oldottuk a feszültséget, miközben ő folyamatosan dolgoztatta fáradt végtagjaimat. Giulia személyében egy okos, értékes nőt ismerhettem meg, akivel bármikor szívesen váltanék pár szót. Végig kedves volt, rám figyelt, velem foglalkozott. Miután végzett a lábaim masszírozásával, a fenék majd hát következett, illetve a nyak környéke sem maradt ki. Az idő sajnos rendkívül gyorsan elszállt, és nem is valósult meg minden ötletem aznapra, bár ennek leginkább egy másik oka van. A masszázs végeztével kérte hogy feküdjek a hátamra, ezután pedig a kezét beolajozta, majd megmarkolta a lényeget. Az olajos, forró kezével, ujjai játékával finoman elkezdte harcra készre állítani a műszert, lassan, fokozatosan hátrébb húzva a bőrt. Közben megkérdeztem, hogy a lábát kényeztethetném-e a nyelvemmel, erre ő igent mondott. Harisnya gyorsan le, majd a nagylábujja és a talpa a nyelvem áldozatává vált. Úgy éreztem tetszik neki a dolog, ám ekkor egy váratlan pillanatban megéreztem, hogy a farkam megadja magát. Nem tudom, hogy a gyönyörű lábának kényeztetése, vagy kezének játéka, esetleg a masszázs általi ellazulás okozta a töréspontot, de olyannyira a semmiből jött az érzés, hogy esélyem sem volt ellenállni. Megvolt a csúcspont, Giulia letörölte rólam a "feszültséget", majd mellém feküdt és még beszélgettünk egy keveset. Egy gyors zuhany, elköszönés, majd folytatódnak a szürke hétköznapok.

Elszámolás

Árazásban teljesen átlagosnak mondanám, főleg hogy csak a masszázst vettem igénybe, így még kevesebb rózsaszállal is meg lehet jelenni. A bizalom az elején megvolt, az ajándékot a végén adtam át.

Giulia, jó szexpartner

  asdollak

Egyeztetés

Telefon és sms. Gyors és rugalmas időpont-egyeztetés.

Megközelítés

A hely már nem ismeretlen Marina part, aki nem ismeri, az GPS segítségével gond nélkül oda fog találni, nagyon könnyen megközelíthető. Tömegközlekedési infókkal nem nagyon szolgálhatok, de azzal sem hinném, hogy sokkal bonyolúltabb lenne odatalálni.

Helyszín

A lakás kifogástalan, szépen berendezett. Kényelmes francia ágy tökéletesen megfelel, de persze nálam nem ez volt a lényeg, de jobban szeretem ha van egy kényelmes ágy.

Hirdető külseje

Giulia egyszerűen csodálatos! Testalkata sportos, mellei teltek, popsija feszes, lábai eszméletlen szépen formásak.
Arca szép és mosolygós, szemei rabúlejtenek!

Masszázs

Egy ideig csak fejemet forgattam vagy a tükörbe nézve gyönyörködtem bájaiban, de aztán lehajtottam fejemet és hagytam, hadd masszírozzon. Vendéglátóm olajat használt, s lábamtól kezdve gyúrta át testemet. Mozdulatai alaposak, szakszerűek. Megérzi, hol vannak a problémás részek, s erős kezeivel kimasszírozza a csomókat. Leginkább derekamat és vállamat gyúrta át. Az alapos, szakszerű masszázs megtette hatását, szinte újjászülettem a csodás kezek alatt.

Kényeztetés

Ha beszélgetni akartam, remek, intelligens beszélőtárs, ha csendben akartam lenni, észrevette és hallgatott.
Giulia csábos tekinettel fölém hajolt és finom kezeivel simogatni kezdett. Felsőtestemet, majd hasamat cirógatta, aztán végre hímvesszőmhöz ért. Kezébe vette az ágaskodó szerszámot, majd egy csodás kézi kényeztetést kaptam. Jó kezekben voltam, s az érzést élvezve nyögdécsetem és melleit markolásztam. Ezt kiváló érzékkel, huncut érzékiséggel csinálja. A befejezés egy mámorító robbanás volt.

Elszámolás

Az elején történt az elszámolás, minden flottúl ment, semmiféle kellemetlen érzés nem volt részemről.

Giulia, jó szexpartner

  unasana01

Egyeztetés

Easy communication, her English is good. Contact via SMS and calls. And it was not my first time so this was not a problem at all.

Megközelítés

I came by taxi so I don't know about parking or public transport. But it shouldn't be a problem as this is Marina part, normal neighborhood. There is a bus line close by if I'm not mistaken but I'm not sure. Best option for me was taxi.

Helyszín

Flat great, in new building. Clean so you can see that she take care of it. Bathroom is tip top, all is there what do you need, including several shower gels, also mouthwash for use. Before shower I get fresh towel to use. Bedroom great, fit for purpose with large bed.
Total overall is great so no worries about that.

Hirdető külseje

Photos are hers just in reality she looks even more better and sexy! Great body that she care of it. Extremely sexy lady if you are asking me.

Masszázs

What to said here, all was more then perfect as per my standards, from communication, welcoming, acting
till very end all was for 10. As for massage she have golden hands, it was great and her technique was more then perfect. Takes care of me asking is all ok, girl friend attitude. As for other things also, great skills and as per my standards great. Great lady and skills! Details will stay for me but if you are looking for sexy, lady with experience and positive attitude this is women for you. For sure will be back for my next visit to Budapest. Just treat her properly and with respect and you will not be regretted, trust me. Have a nice time.

Kényeztetés

As stated before all was perfect!

Elszámolás

This will stay between us but thanks dear, you are great!

Giulia, jó szexpartner

  readonly

Egyeztetés

Gond nélkül, rugalmas volt.

Megközelítés

Marina part, BKV is közel, autóval is könnyen megközelíthető. Parkolás kicsit nehézkes volt este, de végül találtam helyet.

Helyszín

Tiszta, láthatóan ügyel a higéniára minden fronton. Néhány tusfürdő, szájvíz (csók nem volt), a szobában tatami, azon történik a masszírozás és a szex is.

Hirdető külseje

A teste elképesztő állapotban van, látszik a rendszeres munka. Sok szoli és az élettapasztalat meglátszik.

Action

Kellemesen elcsevegtünk sok mindenről, nyitott volt. Masszázzsal kezdtünk, abban alapos volt, de végig éreztem a személytelenséget. Profi a szó minden ízében, pontosan tudja, mennyit akar adni és annyit is ad függetlenül attól, hogy azt szeretnéd-e. Nekem nagyon kiporciózott volt minden, semmi olyasmi, ami arra utalt volna, hogy ez másról is szól...
A masszázs után áttértünk szexre, itt is pontosan tudható volt, mi miért történik, nem volt spontaneitás, egy pillanatra sem éreztem, hogy bármennyi kedve is lenne mindehhez.

Elszámolás

Annyi, amennyit előzetesen megbeszéltünk, kérdés nélkül letettem a végén, ő meg ezt konstatálta. Nem került szóba.

Giulia, jó szexpartner

  norfolk

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, nem értem el. Délután ismét próbálkoztam, felvette, de egy későbbi visszahívást kért, majd egy háromnegyed óra múlva visszacsörgött és megbeszéltünk egy későbbi időpontot. Hangja kellemes, mindenről tájékoztatott.

Megközelítés

A telefonban pontos címet adott és mint a hirdetésében is írja a Marina parton rendel. Hétvége lévén nem volt fizetős a parkolás és szerencsére még parkoló helyet is találtam.

Helyszín

A házba való bejutás után kicsit megzavarodtam, így bolyongtam egy pötit a lépcsőházban.
Lakás új építésű, tiszta, rendes, semmi kivetnivaló nincs benne.

Hirdető külseje

Giuliának kedves, mosolygós arca van, kellemes beszélgető partner. Isteni a teste, csodálatos, kemény cicikkel rendelkezik.

Action

Egy fekete, lenge, mint később megmutatta, mindenhol kibontható semmiségben fogadott. Odaadtam a kis ajándékot, amit vittem Neki, amit megköszönt.
Beinvitált, megmutatta a szobát, ahol levetkőztem, vízzel kínált, utána elmentem fürdeni.
Visszatérve állva elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. háttal fordult felém így kezembe vehettem kerek cicijeit, közben Ő is megtalálta az érzékeny részemet, amit kis olajjal bekent, h jobban izgasson. Az én kezem is lejjebb tévedt, miközben puszilgattam fülét, nyakát vállát.
Megfordult leguggolt és szájával is kényeztetni kezdett. Nem akartam, h sokáig így legyen, mert akkor hamar elért volna a vég, így leheveredtünk a matracra, ahol összebújva tovább izgattuk egymást. Előbb én szerettem volna kényeztetni, így szép lassan elindultam lefelé. Csodálatos cicijeinek csókolgatása után lejjebb haladva megérkeztem finom kis kelyhéhez. Itt elidőztem egy picit, mivel szerettem volna örömet szerezni Giulianák. Sokáig nyalakodtam édes kis csiklóját, amire Ő egyre hevesebben reagált, kéjes hangokkal jelezve felém. Közben lábával simogatta a velem egykorút. Sikerült örömet szerezni Neki! Utána fölé kerekedtem és szépen kézzel kivégzett, s az utódok a hasán landoltak.
Tisztogatás és pihi után megmasszírozott, amit igen erősen, szakszerűen csinált. Közben sok mindenről beszélgettünk. Azon kívül, hogy ért a férfiak kényeztetéséhez, masszírozásához, nagyon értelmes lány.
Masszázs után megfordultam és szájjal kezdett ismét felspanolni. Szájjal felhelyezte a gumit, mikor már elég kemény voltam és háttal beleült. Így mozogtunk egy ideig, mikor kértem, hogy forduljon meg. Csodás érzés volt benne lenni. A hevesebb lovaglás hatására ismét hamar elért a végzet. Hagyott magában lenyugodni. Tisztogatás után elmentem fürdeni, ahol Giulia lemosta a masszázsolajat a hátamról.

Elszámolás

Az elején, mikor kiment vízért letettem egy kis polcra rózsaszálakat. A felső kategóriás élményért igazán megérte.

Giulia, jó szexpartner

  Baldessarini1

Egyeztetés

Már több napja nézegettem a hirdetését, pénteken este leveleztünk, majd szombat délelőtt hívtam, és sikerült találni mindkettőnknek megfelelő időpontot. Végtelenül korrekt és mindenre kiterjedő információkkal szolgált!

Megközelítés

A 13. kerület. a DUNA PLAZÁTÓL pár perc Marina part egy csendes utcája, autóval könnyű parkolni, BKV, metro, busz a közelben, ideális randi helyszín.

Helyszín

Budapest egyik gyöngyszeme a Duna mellett, új építésű lakópark, a kapualjba lépve rend és tisztaság a lépcsőházban. A lakás ideális helyszín egy randira GIULIÁVAL. A lakásban rend és tisztaság, a fürdő ideális felszereltségű, öt fajta tusfürdő. és ami nagyon tetszett, a szájvíz egy kis pohárba kitöltve, ez nekem nagyon személyesnek tűnt, ezzel alapozva meg a barátnő feeling érzését.

Hirdető külseje

Na itt kezdődik az amiért meglátogattam, csábító arc, tökéletes alak, ezeket láttam a képein. A lakásba lépve legyökerezett a lábam, mert megláttam ŐT! Élőben még nőiesebb, még kívánatosabb, a képeinél sokkal jobb. Az az igazság, hogy a telefonban volt egy kérésem, szerettem volna, ha a fekete szettben fogad. Így történt, és legyökerezett a lábam a látványtól. Ott állt előttem a NŐ, két puszival fogadott,mosolygott, és én már akkor elvesztem.

Masszázs

Az előszobában cipő le, majd a szobába kísért, hál istennek előttem ment, így tudtam csodálni formás popsiját. A szobában kaptam még két puszit, szerintem látta rajtam, hogy azt se tudom, hol vagyok. Gyors vetkőzés, kaptam egy tiszta törülközőt, majd irány a fürdő. A fürdőből visszatérve a matracra fektetett hasra és elkezdődött a masszázs. Megjegyezném, hogy a sarokba állított tűkőr nagyon jó helyen van, így fenézve csodálhattam ŐT. A sarkaimnál kezdett masszírozni, majd vádli, comb fenék. Nagyon erős kezei vannak, minden mozdulatán érezni,hogy tanulta a fogásokat. Közben nagyon jól elbeszélgettünk, kiderült, hogy sok közös ismerősünk van régről, egyszóval tökéletessé kezdett válni az összhang közöttünk. Egyszer csak azt vettem észre a tükörből , hogy levette a melltartóját, azt, hogy mikor, és hogy csinálta nem tudom. De hál istennek már tudtam csodálni gyönyörű melleit. Az olaj, amivel masszírozott, nagyon jó illatú volt, az illat és a látvány megtette hatását, a csípőmet egyre többet kellett felemelnem. És akkor szólt, hogy forduljak meg. A masszázs tökéletesen megteremtette a gyönyör útját ami várt rám.

Kényeztetés

A hátamra fordulva a lábaim közé ült, majd elkezdett simogatni, a hasam, a combom, az ágyékom, semmi nem maradt ki. Az a látvány, ahogy néz közben a gyönyörű szemeivel, és közben incselkedik veled, az mindent megér. Most írás közben is látom magam előtt, ahogy kényeztet. És eljött a pillanat, lehajolt és a szájába vette a péniszem. A látvány, hogy a szájában vagyok és közben szemezett velem, hát mit mondjak, TÖKÉLETES! Ő az a NŐ aki tudja,mi a jó egy férfinek. Ahogy franciázott, én simogattam,finom puha bőrét, megfogtam gyönyörű melleit, és teljesen átadtam magamat neki. A legjobb az volt, hogy teljesen felhúzott, majd egy kicsit lassított,majd újra és újra. És akkor eljött a mennyország, a mellei közé vette férfiasságom, nézett rám és én a nézésétől és a látványtól, hogy a mellei között vagyok, egy hatalmasat élvezetem. hagyott lenyugodni, majd megtörölte a melleit, majd engem és mellém feküdt. Nagyon jó és meghitt volt.

Elszámolás

Az előre megbeszéltek szerint történt, a rózsaszálak mértéke nekem nagyon megfelelt. Az amit GIULIÁTÓL kapsz, élmény , látvány, kedvesség, mindent megér. Áldom magam, hogy őt választottam, mivel most voltam először masszázson.

Giulia, jó szexpartner

  hegi88

Egyeztetés

Randi előtt 2 órával egyeztettünk, Fél órával előtte szólt, hogy késik a hölgy egy negyed órát.A ház előtt megvártam.

Megközelítés

Autóval könnyű,parkoló is van.De a háztól nem messze áll meg több villamos.Napközben fizetős az autó.

Helyszín

A lakás szép szalon.De MT-ak nem zavarnak a szobák jól elkülönítve. Fürdő tiszta rendezett,sokféle tusfürdő szájvíz stb.Igényes!

Hirdető külseje

Guilia a képeknek megfelel.Nem fiatal de brutál feszes orvosi cicik, feszes test.Az arcán látni,hogy nem 20 éves de ez engem nem zavart.Akit nem zaavrnak a milfek nyugodtan látogassa meg :)

Masszázs

Tanulta, látszik a mozdulatain.NAgyon hosszan elnyújtva masszírozzaa a lábakat, majd a hát és így tovább.Ami nekem hiányzik, hogy hason fekve nincsenek benyúlástok.Viszont nagyon jó beszélgető partner.VÉgig szóval tart :) Masszázs végén elhangzik a várva várt megfordulhatsz kulcsszó ...

Kényeztetés

Mivel nem voltak benyúlások az ezredes elég kicsi maradt,de nem gond ez Guiliának 2perc alatt gondoskodik a megnövelésééről :) Nagyon jó technikával szinte el el tünteti a szájában a főnököt.Én közben a melleit masszírozom.Ami kicsit zavaró hogy az árben elvileg benne volt a kölcsönösség.Nem kérdeztem rá de fel sem ajánlotta.Bugyi végig rajta maradt!Szólt hogy NFVSZ nincs a végén jeleztem hogy közel vagyok és a mellei közé élveztem egy hatalmasat!

Elszámolás

Extrákat nem ajánlott fel.Az alap amit tartalmazott sajnos nem ajánlotta hogy igénybe venném e.Ha pirps betűs ünnep van akkor én viszont nem ezt a csokrot mondtam volna.

Giulia, jó szexpartner

  metro74

Egyeztetés

Kinéztem magamnak és hogy biztosan az enyém lehessen a számomra megfelelő időpontban, jó-előre megkerestem. Telefonon hívtam napközben. Rugalmasan sikerült egyezkedni a rövidre sikerült szóváltás alatt. Utólag kiderült, edzésen volt, ezért nem tudtunk akkor bővebben beszélgetni. Egy másik napon sikerült meginterjúvoljam a részletekért. Ez már hosszabb, információban gazdag trécselés volt. Így már elégedetten dőlhettem hátra.

Megközelítés

Pontos címet kaptam, így nem volt nehéz megtalálni. Én metróval érkeztem. A Gyöngyösi úti megállótól pár perc séta a célig. Autóval érkezőknek akad parkoló, de tudni kell, hogy fizetős! A kapuból hívtam. Bár nem vette fel, de rögtön vissza csörgött és már bent is voltam.

Helyszín

A marina-partra jellemző modern társasház emeletén, két igénybe vehető szobával fogadott. Itt tatami, ott franciaágy a lehetőség. Én a tatamin voltam, az ágyas helységet nem láttam. A fürdő nem luxus, de rendben van. Kád és függöny, néhány tusfürdő, egy törülköző biztosította a tisztaságom. A maszszobában a résnyire felhúzott redőny és a megfelelően elhelyezett nagy tükör segített a vizuális élmények fokozásában.

Hirdető külseje

Vendéglátómat szemlélve én is ragaszkodtam a megfelelő fénymennyiséghez. Bőven volt miben gyönyörködnöm: kacér szemeitől, mosolygós, kívánatos szájától, a két félgömb (szilikonos)mellétől és a rendszeres karbantartástól feszes testétől rögtön emelkedik az izgalmi állapot! Flitteres fekete tangában és egy nagyon áttetsző fekete bodyban fogadott a szőkeség, amit kishiján átszúrtak a hegyes bimbók. Felfedeztem rajta két tetkót, de igazán nem zavaró. És volt ott egy fehér pudli a nagyobb kontraszt kedvéért.

Masszázs

Kezdetnek megbeszéltük, illetve pontosítottuk a telefonban már vázolt programot, időtartamot. Fürdés után vissza a szobába, a matracnál várt a ház (dögös)asszonya.
Sokat beszélgettünk sok témát érintve (és nem csak témát!). Hason fekve voltam, így kezdte a maszt lábtól haladva a vállakig és vissza. Észrevehető erősséggel nyomkodott, nem csak maszatolt az olajjal. Elmondása szerint tud erősebben is, ha kell. Számomra épp elég alapos és mindenre kiterjedő volt. Jól esett!Az idő múltával megjöttek a finomabb, cirógatós, benyúlós mozdulatok. Itt hullott le az első ruhadarab!

Kényeztetés

Helyet cseréltünk! Ezt már türelmetlenül vártam. Hanyatt fektettem és gyorsan lesegítettem róla a bugyit. Innentől én kényeztettem. Végig csókoltam a testét a nyakától indulva lefelé, hosszan elidőzve a nagy ciciknél. Nagyon jól reagáltak a nyelvjátékra! Innentől egyenes út vezetett egészen a kelyhekig! Itt volt az ideje, hogy megmutassam a francia tanárnőnek, én is elő tudom hozni belőle azokat a dicsérettel felérő nyögéseket, sóhajokat és sikkantásokat amikre mindketten vágytunk! Amikor már nem bírta tovább, újra helycserére utasított ami ellen nem is akartam ellenkezni. Kacér mosoly, gyakran visszatérő szemkontaktus és "most csak te vagy" érzés! Kis cirógatás után lelkesen bekiált szopogatni, nyalogatni Kismetrót, néha kézjátékra váltva. Nem rángatta és nem erőszakoskodott, nem volt kivégzés jellege. Igyekezett ügyes mozdulatokkal, ritmusváltásokkal és bőnyálas szopogatással elvinni a katarzisba. Isteni volt!

Elszámolás

A végén, a fürdés után amíg nem volt a szobában letettem a másfél órás extrás csokrot a kisszekrényre. Nem tudom itt mi az átlag, de az eddig tapasztalthoz képest nagyjából az extrával magasabb.

Giulia, jó szexpartner

  fezso25

Egyeztetés

Gyorsan es egyszeruen ment telefonon...elsore...

Megközelítés

Autoval erkeztem, parkolot konnyu volt talalni...sok lehetoseg van. Jo kornyezet, minden adott volt.

Helyszín

Tiszta rendezett kis lakas, minden van amire szukseg lehet. Toeletesen berendezett. A celnak pazar, ennel tobb nem is kell. ... kenyelmes es praktikus.

Hirdető külseje

Elöre azt hittem, hogy nem is hozzä erkeztem a fotok nem tukrozik a teljes valosägot, annal sokkal tobb. Tokeletes alak, tokeletes nö.

Masszázs

Hm...tokeletes, erossege fantorpikus, krdezte milyebn eros legyen, mennyire nyomkodhatja...mondtam en birom s szeretem az erossebb masszirozast. A ruhatol gyorsan megvalt igy< tudtam elvezni s simogatni a csodassan ällo bimbokat, s a szep kerek melleket. A sport minden eggyes porcikajan meglättszik. A bokämtol kezdte egesszen a labak, derekam, hatam...egyre feljebb. Majd kaptam a parancsot fordulhatok, ekkor mar az ezredes is meredezett. alig värtam a fordulast.
Jott az isteni kenyeztetes. Kezzel testtel, cicivel na es a csodas szajaval.

Kényeztetés

Kenyeztetes...erre mit is mondhatnek...meg kell tapasztalni...na deee...hm... finom, erzeki, neha eroteljesebben, majd lassan nyalogatja a makkomat, lentrol felfele...kozben tudom a testet simizni, fogni a cickokat..ki kell probalni...DE VIGYAZZNI RA.

Elszámolás

mar az elejen le volt beszelve, nem volt kerdes, hogy mennyi az annyi.

Giulia, jó szexpartner

  izig

Egyeztetés

Reggel hívtam és meg is tudtuk beszélni a 2 órával későbbi időpontot. Minden simán ment, picit még álmosan de aranyosan elmondta mi a helyzet.

Megközelítés

Marina part. Kocsit szokásos helyen, a plaza mosójába parkoltam. Kellemeset a hasznossal. 8 perc séta onnan.

Helyszín

Tiszta új lakás ahogy azt megszoktuk. Fürdőben is tisztaság volt, panaszunk nem lehet. Szokásos kamera a plafonon ahogy a többi ilyen lakásban is.

Hirdető külseje

Szőke milf bombázó, ahogy azt már sokan megénekelték előttem. Kidolgozott test, feszes és kemény cicik, szexi ruhában várt. Ápolt, szerintem aki nem 18 éves csajszival keres kalandot, nem fog csalódni egyáltalán. Mint kiderült, mi már találkoztunk egyszer pár évvel korában.

Masszázs

Erős volt de lehet kérni, hogy még keményebben csinálja :)
Sokat beszélgettünk a masszázs közben és ahol érezte, hogy több időt kell tölteni, ott jobban átgyúrt engem. 1.5 - 2 órára mentem ezért volt idő rendesen. Lehet érezni, hogy nem én voltam az első, nagyon jó kis tapasztalattal rendelkezik. Lábnál kezdte majd jött a megfordulhatsz.
Megfordulás után tussolás és utána a derekam, nyakam, hátam következett. A tükörben lehet végig nézni és csodálni a testét. Tatamin történt a masszázs aminek persze megvannak az előnyei is.

Kényeztetés

Két kényeztetést kértem. Mind a kétszer kavarodtak bennem a barátnős/pornós érzések, jó érzékkel váltogatta. Foglalkozik a környékkel is és folyamatosan nézi, hogy milyen hatással van rád. Odafigyel, nem kapkod, van amikor elég mélyre engedi.

Igazából nem tudom mi többet írhatnék ide..nem fogazott? Köpköd? Nincs kötelező most téged kielégítenem érzésed? Jó volt nah...:)

Elszámolás

Végén diszkréten az asztalra helyeztem. Még a két órás program is megérte és tudom ajánlani mindenkinek aki nem csak 30 perces programra vágyik.

Giulia, jó szexpartner

  Tramo

Egyeztetés

Telefonon hívtam, második hívásra elértem, és még aznap délutánra tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Autóval nagyon könnyen megközelíthető, a környéken sok parkolóhelyet lehet találni, és még ingyenes is. Tömegközlekedéssel kis sétával megoldható.

Helyszín

Modern ház, modern lakás. A lakás ízlésesen berendezve. Választható ágy, vagy masszás pad. Tükőr megfelelő helyen elhelyezve. Normális fürdő, törülköző, tusfürdő, stb.

Hirdető külseje

Ami képeken látható, olyan a valóságban is, sőt még szebb is. Szép lány, magával ragadó stílussal. Formás popsi, szép arc, szilikon cici. Gyönyörűen formában tartott test. Csókos száj. Manikűr, pedikűr hibátlan. Szóval összefoglalva, sugárzik belőle az erotika.

Masszázs

Két órára neveztem be hozzá, úgy éreztem nagy szükségem van egy kiadós masszázsra. Megérkezésemkor az üdvözlő puszi után besétáltunk s szobába. A masszázs ágyas szobát választottam a tett helyszínéül. Kaptam vizet, törülközőt, kicsit beszélgettünk és húztam fürödni. Visszajöttem tovább beszélgettünk, mivel még nem ismertük egymást. A megfelelő ellazulásom érdekében egy csodálatos natúr franciával kezdett, melynek igen hamar meg lett a hatása. Ez után kaptam egy tetőtől talpig átgyúrós fantasztikus masszázst, mely közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Az olajos masszázsból egy porcikám sem maradt ki. Az idő vége felé közeledve kedvesen megkérdezte, hogy foglalkozzon e még kitüntetet figyelemmel a legnemesebb szervemmel, vagy maradjunk a masszázsnál. Mivel, ahogy már fent is említettem nagyon komoly erotikus kisugárzással bír, nem tudtam nemet mondani, és újabb kényeztetés lett a vége (végem).

Kényeztetés

A kényeztetésre kicsit visszatérve, bár a teljes két óra igazából egy kényeztetés volt, melynek szerencsés „elszenvedője” voltam. A program elején nagyon izgató natúr francia biztosította az ellazulásomat. A masszázs ágy végére kiülve, elém térdelt és csodás kényeztetésbe vett, melyet a tükörből nézve is élvezhettem. Páratlan franciát kaptam, nem is bírtam sokáig magamban tartani a feszültséget. A masszázs végén pedig olajos kényeztetést kaptam, kezeivel simogatva, masszírozva férfiasságomat. Alapjába véve inkább francia párti vagyok, de amit a kezeivel művelt, felért egy franciával.

Elszámolás

Telefonba előtte leegyeztettük. A végén számoltunk el, végtelenül korrekt volt.

Giulia, jó szexpartner

  JWick

Egyeztetés

Bájos hangja van.Készségesen elsőre sikerült megegyezni-még őt is meglepve egész jól elbeszélgettünk ismeretlenül.Jókedvűen és kíváncsian vártam a találkozást.

Megközelítés

Marina part.Sok szép emlék köt hozzá.Bár az őrbódét középen már pár éve elbontották így a parkolás kissé nehézkes.De nehogy ,ne találjak helyet ha már kíváncsisággal és vággyal telve jöttem. :)

Helyszín

Gyönyörűen kialakított,exkluzív benyomást keltő lakás.Látszik az igényesség mindenen még az utolsó mécsesen is ami minden a vendég kényelmét hivatott szolgálni!A 2 tükör külön huncut látványfokozó elemként tökéletesen működik.

Hirdető külseje

A fotók nem tudják visszaadni a szem csillogását,a mozgás kecsességét és az érintés bensőségességet.
Hangsúlyozom először voltam nála,de olyan volt már az első pillanattól mintha....
A képeken ő van,de életben ott az a plusz ami kisugárzás,empátia,kedvesség.Ezt nem tudja a fotó vissza adni.Csillagos 5! :)

Masszázs

2 órára mentem mivel elég kötöttek az izmaim és tisztába vagyok vele hogy ez nem kis munka.Persze a lehetőségként meglévő erotikus kényeztetést is maximálisan ki akartam használni.A fehérnemű gyorsan lekerült róla és így még jobban megcsodálhattam arányosan szép ,igényesen karbantartott alakját!
Zuhanyzás után hanyatt fekvés és talpmasszázzsal kezdte majd úgy haladt egyre feljebb..na és itt kértem az első kényeztetést megszakítva a bevált programot.Jó néven vette,vagy tettszett a hiúságának vagy többnyire ezt váltja ki a látvány a vendégekből,tök mindegy-nekem csodálatos 15 perc következett. :)
Az azt követő masszázs szakszerű volt és kellően erős ahhoz hogy ellazítson.Személyisége alkalmas akár komolyabb témákra is beszélni közben ugyanúgy ahogy ha kértem most kicsit bolonduljunk meg,2 másodperc alatt izzó szemű vad,érzéki úrnővé vált.Egész lényével az utolsó másodpercig kényeztettet,az utolsó cseppig elélveztetett.Túl a mámorító perceken még sikerült a vállamat is úgy átgyúrnia ,hogy azóta nem fáj és rendesen tudok edzeni.

Kényeztetés

A 2 órában többszöri levezetésre van lehetőség,amit én maximálisan ki is használtam.A látvány és közvetlensége annyira lenyűgözött,hogy már a talpmasszázs közben rákéredzkedtem a kényeztetésre. Ő nevetett,hogy máris de mivel látta,hogy készen állok így kezelésbe vett.(Ilyenkor kéne szaftosan ecsetelni,hogy mit tett kézzel és szájjal-csodát,az biztos! :) De bocs srácok,most nincs kedvem ingyen forgatókönyvet írni Kovinak. Ha feldob egy csekket,kiszínezem a sztorit. :) Egyszerűen ritkán találkozni olyan lánnyal akinél a kéz,száj és szemkontaktus ennyire összhangban van. Ráadásul a szobában elhelyezett 2 tükör is rafináltan van elhelyezve,beállítva. A hosszú hajával közben számtalanszor végig simította a melleim.Mint egy kígyó Istennő le-fel csúszott rajtam és gyönyörű plasztikázott melleit is mindig a kellő pillanatban tette a számba,közben a dögös szemkontaktus persze végig kéjesen maradt!
Amit szabad és enged azt maximálisan kihasználtam és köszönöm!

Elszámolás

A telefonon egyeztettet már az elején az asztalra tettem.Bár szerinte a végén is ráért volna,én így szoktam meg.Árérték arányban teljesen rendben volt.

Giulia, jó szexpartner

  nemtibi

Egyeztetés

Koradélután hívtam, egyből felvette. Tájékoztatott és kb. két órával későbbre találtunk is időpontot.

Megközelítés

Metrótól pár perc séta, a cím egyértelmű, nem lehet eltévedni. Szép, igényes környék. Autóval sem lehet gond sem a megközelítés, sem a parkolás.

Helyszín

Patika tisztaságú, újszerű lakás. A tetthelyen kanapé és masszázspad, valamint egy hatalmas tükör. A program ideje alatt halk zene, a választást Giuliára bíztam. A zuhanyzóban több tusfürdő, száraz kilépő, tiszta törölköző.

Hirdető külseje

Szexi bugyiban és melltartóban fogadott. A melltartó nagyon hamar lehullott, a bugyi viszont maradt végig. Egy bombázó. Magas, vékony, izmos, tökéletes alakja van. Szép arc, gyönyörű hatalmas szilikoncicik, betonkemény kerek popsi.

Masszázs

Egy picit csúszott a bejutásom és így az egész program, ami nekem nem volt gond, és az idő is akkor indult, amikor ténylegesen belevágtunk. A talpammal kezdte, onnan haladt felfelé. Nagyon alapos, mindenre kiterjedő olajos masszázst kaptam. Közben többször bókolt, ami nagyon jól esett :) Kérdezte, van-e esetleg érzékenyebb terület, vagy amit jobban kezelésbe kellene vennie, így a végén kérésemre a nyakamra és környékére külön hangsúlyt fektetett. Az egész masszázs ideje alatt jól elbeszélgettünk, főleg az edzésről. Közben a tükörben végig nézhettem, ahogy rajtam ténykedik, ami igencsak kellemes látvány volt.

Kényeztetés

Két franciás kényeztetést kértem, egyet az elejére egyet pedig levezetésnek. Mindkettő fantasztikus volt. Először bekent olajjal, aztán elkezdett finoman szopni. Szép lassan, szenvedélyesen, aztán egyre vehemensebben. A kezét nem használta, többször is tövig benyelte, ami nagyon jó volt. Cuppogott, nyálat folyatott rá és finoman nyögdélcselt, majd mikor jött a vég, a melleire mentem el. Kényeztetés közben hol a fenekét, hol a melleit simogattam, fogtam, markoltam.

Elszámolás

A végén adtam, a két kényeztetés miatt feláras volt, de megérte. Az összeg nem változott a telefonon elmondotthoz képest.

Giulia, jó szexpartner

  maserati88

Egyeztetés

telefonon kerestem, keszsegesen válaszolt, fél óra mulva mar mehettem i az idopontra.

Megközelítés

Könnyen megközelithető, Marina part egyik lakasa.Egyszerű bejutás, elmagyarazza merre jutunk el hozzá!

Helyszín

Marina part ujépitesu lakasa, tiszta, jol berendezett, masszázspad, tiszta környezet.Egy tükör található a masszazspad mögött, így masszirozás kozben minden jol látható:) zene, jo fények!

Hirdető külseje

Látszik hogy foglalkozik a testével, izmos, ápolt, fehérneműben vár, kis köntösben! Képekkel megegyező külső!

Masszázs

szakszerű masszázsban részesültem, kérdezte milyen zenét szeretnék, de végül rábíztam a választást. Masszázspad is van, tükörrel mögötte, hogy lásd a testét. krémmel kezdett masszírozni, vádlinál kezdte, aztan haladt felfelé fokozatosan, derék, hát, karok, stb. kellő erősséggel, de folyamatosan kérdezi h mi jo neked. nem nézi az óráját, kedves, beszédes, ha látja h nem nagyon válaszolsz békén hagy, h tudd élvezni a masszázst. másfél oras programon voltam, de maximálisan kkitöltötte az időt, nem lazsált!

Kényeztetés

másfél órás program lévén 2 szeri levezetést kérhettem! Kis masszirozás után szoltam h jöhet az első, mire ő levette melltartóját, és krémmel, kézzel kezdte a levezetést! nagyon jo technika, isteni kezei vannak, hamar végem lett! ezután folytatta a masszirozást, majd mikor vége felé járt az idő, szoltam h jöhet a következő. Ismét kézzel kezdte, azonban szóltam h most kipróbálnám a száját is! Felmászott a masszázspadra, majd elkezdte szopni a farkamat! jo technikával, beleéléssel, ugy h közben rád rád néz, és időnként rácsorgatja nyálát a farkadra! szájba nem lehet élvezni, így kértem h a mellére verje a végén, megtette!

Elszámolás

szokásos budapesti , , a végén a masszázspadon hagytam a már előre megbeszélt összeget!nem volt kérdés!

Giulia, jó szexpartner

  Tragos

Egyeztetés

Vasárnap delelőt gondoltam felhívom hátha szerencsém lesz és lett. Nagyon kedves volt a telefonban, korrektül tájékoztatott mindenről, amire kíváncsi voltam. Már a hangja is nyugalmat-diszkréciót sugárzott, elég hosszasan elbeszélgettünk mire sikerült a megfelelő időpontot megtalálni, amiben nagyon rugalmas és készséges volt.

Megközelítés

A tett hely az ezen az oldalon járatos kollégáknak bizonyára már nem ismeretlen Marina part, aki nem ismeri az gps. segítségével gond nélkül oda fog találni. Autóval, főleg hétvégén nagyon könnyen megközelíthető. Sajna tömegközlekedési infókkal nem nagyon szolgálhatok, igen ritkán veszem igénybe ezt a közlekedési módot, de az internetnek hála ez ma már per perc alatt kideríthető.

Helyszín

Mindenképpen új építésűnek nevezném a házat melynek egyik kis lakásában található a gyönyörű Giulia. Az instrukciói alapján hamar megtaláltam a bejáratot a tovább haladáshoz viszont szükség volt még egy kapu kódra és némi információra, hogy Giuliát személyesen is üdvözölhessem. Természetesen ezeket mind megkaptam.
A lakás már amennyit én láttam belőle nagyon rendben van tisztaság és rend jellemezi. A fürdőben kád zuhany függönnyel és számos tusfürdővel. Az egész hibátlan akárcsak Giulia!

Hirdető külseje

Ha azt írom, hogy gyönyörű akkor még nem mondtam semmit sem. A fotók már sejttetik, hogy mire számíthat az ember, de amikor ott állsz, előtte akkor elakad a lélegzeted. Fantasztikusan néz ki, aránylag magas, sportos, vörös hajú, barna bőrű (szolizott) boszorkány. Az egyből látszik, hogy sokat sportol ez később a beszélgetés során ki is derült, de ha nem beszélünk róla akkor is látszik, hogy törődik a testével, megjelenésével. Érkezésemkor egy fekete átlátszó felsőt viselt melyből egyik mellbimbója hívogatóan kikandikált biztosan „ő” is az érkező vendégre volt kiváncsi mint vendéglátóm hűséges négylábúja, aki szintén ott sertepertélt körülöttünk. Innentől kezdve nem is nagyon tudtam máshová nézni. Volt még rajta egy kis fekete tanga, aminek a látványa még jobban elhomályosította az addigra jócskán elveszített tisztán látásomat. Itt már nagyon éreztem, hogy jó helyen jó kezekben leszek.

Masszázs

A cipő és kabát levétele után üdvözlésként puszi majd ismerkedés. Masszázspaddal ellátott szobába kísér csodás vendéglátóm ahol üdítővel és kávéval kínál. A szoba szépen ízlésesen van berendezve kanapé segít a levetett ruhák tárolásában. Közben kapok egy törölközött azzal, hogy amíg a kávét elkészíti én is készüljek el. Én már a látványtól el voltam készülve. Fürdés után friss kávéval a kezemben derekamon törölközővel folytatódik az ismerkedés de úgy, hogy Giulián már csak falatnyi tangája van, áttetsző fekete felsője láthatatlanná vált. Hogy mikor és hogyan szabadult meg tőle azt nem tudom pedig folyamatosan őt néztem. Húúú azok a cicik azok a keményen álló bimbók azok, azok mindent visznek. Még jó hogy ittam egy kávét és az így bevitt koffein miatt nem ájultam el, mert a vérem miatt, ami nagyon gyorsan alsóbb régiókba áramlott már összeestem volna. Rá bízom magam Giuliára aki masszázzsal kezdi a programot. Van lehetőség felvezetésre és levezetésre is de én bízom vendéglátóm tapasztalatában és a masszázs levezetés kombóra szavaztam. Nem bántam meg! A masszázst egy szál tangában végzi, amit a sarokba jó szögben elhelyezett tükörben végig mozizok. Annyira csodálatos látvány, ahogyan egy bombázó kényezteti a testem, hogy szinte teljesen megszűnik a külvilág csak Giulia hangját hallom és gyönyörű testét látom. Olajjal masszíroz, ami nagyon alapos, szakszerű és kivált képen üdítő, frissítő hatású. A lábaknál kezdte, melyeket alaposan átmasszírozott főleg a vádlimat majd így haladt egyre feljebb és feljebb. Szuper kezei vannak, amik nem csak most nyújtanak kiemelkedő élvezetet, hanem később a levezetéskor is. Közben beszélgettünk mindenről, ami éppen eszünkbe jutott, intelligens, okos rendkívül tapasztalt hölgy élmény vele társalogni. Élveztem minden pillanatát a masszírozásnak.

Kényeztetés

A masszírozás végén egy halk suttogás jelzi a fülemben, hogy ideje megfordulni, mert hát bizony a másik felemen is van még teendő. Felül velem szemben a masszázs padra majd kéri, hogy olajozzam be melleit és itt kezdetét veszi a levezetés miközben engem kiver a víz azoktól a mellektől. Mondanom sem kell, hogy mind ezt nagyon nagy örömmel és még nagyobb élvezettel teszem. Hihetetlenül kemények az ikrek és még hihetetlenebbül állnak azok a bimbók szinte az egész találkozás alatt meredten figyeltek. Nagyon jó érzés volt szét kenni az olajat a testén közben érezni finom, bársonyos bőrének puhaságát, feszes izmainak keménységét. Közben Ő kicsit hátrébb csúszik a padon és bele kezd egy isteni franciába. Amit hol lassan érzékien, hol pedig vadul szinte pornós módban csinál, miközben szemedbe nézve csekkolja művészi tevékenységének eredményét. Izgató száját időközönként felváltja még izgatóbb keze ilyenkor finom kis ujjaival, tenyerével érinti, legérzékenyebb testrészemet közben szájával a heréket puszilgatja, nyelvével simogatja. Aztán egy hirtelen, de nagyon kellemes ritmusváltással már egy köpködős vad pornós szopásnak vagyok az alanya. Érzem, hogy közelit a vég ezért kérem, hogy forduljunk 69-be amit készségesen teljesít. Férfiember számára csodálatos látvány tárul a szeme elé illatos, finom punciját kényeztetem ahol csak érem. A reakciókból úgy vettem észre, hogy kedvére való az e féle játék, de sajna arra már nem maradt időm, hogy orgazmusig eljuttassam, mert közben elért a vég. De legközelebb ismét megpróbálom az biztos. Giulia olyan tempót diktált, amit már nem bírtam szusszal és megadtam magam. Mire magamhoz tértem addigra Giulia szépen letisztogatott és hagyott még egy kicsit lenyugodni. Fürdés után még egy kis csevegés és elszámolás és irány a nagyvilág.

Elszámolás

Az elszámolás a fürdés és felöltözés után történt. Teljesen korrekt *** egy átlag feletti ****. Nem tapasztaltam se óra nézegetést, se siettetést.

Giulia, jó szexpartner

  car

Egyeztetés

itt egyeztettem üzenetben, mire gyors választ kaptam ,majd előtte nap beszéltünk telefonon!

Megközelítés

Autóval mentem , a korai idő ellenére a háztol 50 méterre tudtam leparkolni. a parkoló nem fizetős !

Helyszín

A helyszín egy új építésű ingatlan a dunához közel a Marina parton, ***** emelet ,diszkrét bejutás. bár késett egy picit ezt sms-ben jelezte !

Hirdető külseje

Nagyon jól karbantartott ,a korához képest mindenhol feszes, izmos . Látszik rajta hogy sokat tesz a testéért!

Masszázs

Másfél órára mentem de mint már feljebb írtam picit késett. megbeszéltük hogy egy órára maradok mert nem értem rá tovább maradni. Zuhanyzás után beinvitált a szobába ahol egy masszázspad volt szemben egy nagy tükörrel! nem emlékszem milyen színű fehérnemű volt rajta de a melltartó már az elején lekerült róla . A cickók valami eszméletlen látvány! A masszázs a lábaktol egészen a derekamíg valami csodajól esett, közben beszélgettünk ami nagyon jól esett hisz feldobta a hangulatot!A masszázs elött volt egy levezetés ami natúr francia keretében történt!

Kényeztetés

A második levezetés már egy oldottabb hangulatban történt megfordultam a masszázspadon és kaptam egy nagyon jó szembenézős franciát amit olyan beleéléssel csinált hogy biztos visszamegyek még hozzá!

Elszámolás

A kapott **** képest szerintem megérte de legközelebb kipróbálom a kölcsönös franciát ugyanis a késésért felkínált egy extráta következő randinkor!

Giulia, jó szexpartner

  Gyöngyhalász66

Egyeztetés

Nincs még 1 hónapja, hogy először jártam Giuliánál, aki aranyos, elbűvölő, szimpatikus hölgy, nagyon jól éreztem magamat vele. Nem véletlen, hogy két hét múlva újra fölkerestem, de tudtam, közeleg a 3. látogatás is. Telefonon hívtam fel, hogy halljam kedves hangját: az egyeztetés gördülékenyen ment, maximálisan alkalmazkodott az általam kért időponthoz.

Megközelítés

Autóval járok, a rend kedvéért bekapcsoltam a gps-t, bár már igazából nincs szükségem arra. A hely a Marina parton található, gyönyörű környezetben, a ház előtt sikerült parkolni – díjmentesen.
Azok az urak, akik nem autóval érkeznek, tömegközlekedési eszközökkel és kis sétával találhatnak oda, a romantikus vagy kalandos lelkek hajókázhatnak is, kikötő a közelben van.

Helyszín

A helyszín a Duna közelében lévő új építésű házban található. Beléptem a lakásba, ami barátságos és patyolat tiszta, de nem arra koncentráltam, hanem Rá, Giuliára. Vidáman köszöntöttük egymást, jó volt viszontlátni Őt! Első alkalommal még hevesen vert a szívem az izgalomtól, most már csak öröm volt bennem. Ezúttal is a franciaágyas szobába mentünk, ahol vendéglátóm hellyel, gyümölcsteával és a saját maga által készített süteménnyel kínált, utóbbi is nagyon finom volt! :D Már előző alkalommal is megbámultam és megdicsértem az adventi, karácsonyi díszeket, ezek most is ott voltak és emelték a hangulatot. Giulia ízlése kitűnő, ügyes kezű.
Teázás után a fürdőszobába mentem, ahol kád van sokféle tusfürdővel.

Hirdető külseje

Giulia gyönyörű hölgy! Sokat sportol, ami látszik is alakján, egyszerűen tökéletes. Messze szebb, mint a fotókon. Valószínűleg sok férfi megfordul utána az utcán, a hölgyek közül pedig sokan irigykednek Rá.
Szeretem csillogó szemeit, bájos arcát, mosolygós ajkait.
Öltözete most is egyszerre elegáns és lélegzetelállító, átlátszó fekete felsőt viselt, alatta piros bugyi és fekete combfix. Bájai szenzációs látványt nyújtottak: két dús keble, feszes popsija, két látványos lába. Olyan hölgy, akinek szépségét megcsodálom, ki tekintetemet mágnesként vonzza.
Emellett természetes és nagyon, nagyon kedves.

Masszázs

Zuhanyzás után mire beléptem a szobába, Giulia már levette felsőjét és melltartóját. Gyönyörű, megigéző! Megbeszéltük a másfél órás program menetét, azt is, hogy a végén kézi levezetést kérek.
Elhelyezkedetünk az ágyon, s kérésemre először Ő feküdt hasra és én kezdtem masszírozni nyakát, hátát, derekát és popsiját, ami elmondása szerint jól esett neki. Közben hol beszélgettünk, hol csöndben voltunk. Békés, meghitt volt a légkör.
Egy idő után váltottunk, én feküdtem hasra és Giulia kezdett masszírozni. Olajat használt, és most a nyakamnál kezdte, amit fájlaltam. Nagyon jól esett az erős, szakszerű masszírozás. Aztán haladt lefelé, vállam és hátam következett. Minden mozdulatából érezni lehetett, mennyire gyakorlott. Üdítő, hatékony volt minden, de mivel sajnálatos módon az idő gyorsan repült, szerettem volna már a következő részre térni…

Kényeztetés

Oldalra feküdtem, úgy gyönyörködtem Giulia bájaiban, perzselő tekintetemmel és ujjaimmal simogattam arcát, vállát, szép, kerek melleit, karcsú derekát, csípőjét, popsiját. Erre ő is lágyan cirógatni kezdett mellkasomtól, hasamat, lábamat, s közben többször megérintette férfiasságomat. Az érintések igen jól estek :D, izgalmam növekedett…az érzéki mozdulatok pedig már egy területre koncentrálódtak. Finom ujjai legérzékenyebb testrészemet simogatták, én egyre hangosabban sóhajtoztam. Többször egymás szemébe néztünk, mosolyogtunk. Látta, mennyire élvezem e forró pillanatokat.
A cirógatás egyre határozottabb lettek, Giulia immár férfiasságom minden pontját simogatta, masszírozta, kényeztette. Ami addig csak izgató volt, az egyre inkább őrjítő lett, s éreztem, hogy nem bírom már sokáig, hamarosan elérkezik a vég. És valóban, pár másodperc múlva hatalmasat élveztem. Egy ideig még így maradtunk, miután lenyugodtam, Giulia tisztára törölgetett.
Még kicsit pihentünk, beszélgettünk, majd tisztálkodni mentem, mivel az idő lejárt.
Elbúcsúzás előtt Giulia még elpakolta nekem a maradék süteményt, válaszul egy Balassi-verssel (Júliára, hogy talála) kedveskedtem Neki!

Elszámolás

Szokásom az elején rendeztem, csekély ajándékok kíséretében. Átlagos Marina parti **** egy csodálatos élmény***, emlékezetes együttlét***.

Giulia, jó szexpartner

  Gyöngyhalász66

Egyeztetés

Giuliával első ízben pár hónappal ezelőtt a chatszobában írtunk egymásnak néhány sort, akkor megtekintettem fotóit és elolvastam három-négy beszámolót Róla. Már akkor felmerült bennem, jó lenne egyszer elmenni Hozzá. Az utóbbi hetekben többször is csevegtünk, s egyre világosabb volt, hogy nemcsak gyönyörű, hanem kedves, intelligens, szimpatikus hölgy, így megígértem, hogy meglátogatom. Hétvégén volt szabadidőm, megkérdeztem hát a chaten, elmehetek-e? Giulia maximálisan alkalmazkodott az általam kért időponthoz, vettem hát a telefont, mire megnyerő, vidám hangon tájékoztatott a részletekről.

Megközelítés

Autóval járok, s mivel már nyáron voltam a Marina parton, így gps segítségével könnyen odataláltam. Éppen a ház előtt sikerült parkolni – ingyenesen.
A hely tömegközlekedési eszközökkel és némi sétával is könnyen megközelíthető, sőt romantikus lelkek hajóval is mehetnek.

Helyszín

A helyszín új építésű, elegáns házban van, illik Giuliához. Miután megkaptam a kapukódot, még némi instrukcióra volt szükségem, hogy megtaláljam a lakást. Belépve köszöntünk és bemutatkoztunk. Levettem cipőmet és kabátomat. Bár fogas is volt, vállfát is kaptam figyelmes vendéglátómtól. Mivel más vendég nem volt, választhattunk a szobák közül és a franciaágyas helyiséget vettük igénybe. Noha nem azon a legpraktikusabb a masszírozás, más oldalról kellemes, kiváló helyszín. Ruháimat levetettem, majd illatos, tiszta törülközőt kaptam és irány a fürdőszoba. Ott fürdőkád található megannyi tusfürdővel. Minden tiszta, rendezett, kellemes - jó itt lenni. De nem azért jó, mert minden barátságos, hanem mert itt van Ő, itt van Giulia!

Hirdető külseje

Giulia káprázatosan szép, magas, sportos hölgy. Pazar látvány! Vörös haja vállát simogatta, arca, tekintete gyönyörű, mosolygós. Nem lehet betelni Vele! Sokat törődik testével, bizony sok ifjú hölgy irigykedhetne Rá.
Fekete, áttetsző felsőt viselt, ami alatt kirajzolódott fekete tangája, látványos lábain combfix volt. Ruházata egyszerre volt szexis, szemet gyönyörködtető, elegáns, bájait mutató, sejtető.
Mosolyog, ragyog, sugárzik, s tudom, jó helyen vagyok!

Masszázs

Zuhanyzás után elhelyezkedtem a széles, kényelmes franciaágyon, fejem alá párnát kaptam, Giulia pedig mögöttem foglalt helyet, szemben a sarokban álló tükörrel. Levetette fekete felsőjét, én meg örömmel csodáltam gyönyörű felsőtestét, telt kebleit. Eszméletlen szép, tünemény, egy pillanatra sem vettem le Róla szememet.
Megkérdezte, mivel masszírozzon, végül az illatos olaj mellett döntöttünk. Így vette kezdetét a masszázs, amely egyszerre volt alapos, szakszerű, változatos. A lábaknál kezdte, így haladt egyre följebb. Érezte, hol vannak a problémás pontok, azokra különösen is sok időt szentelt. Fantasztikus kezei vannak, ennek köszönhetően hatékony és megnyugtató masszírozást kaptam, szinte újjászülettem.
Közben folyamatosan néztem a tükörből, olykor hátra-hátrafordultam. Néha jól esik csöndben, nyugodtan feküdni, relaxálni, most viszont végig beszélgettünk mindenféléről. Élmény volt a társalgás is.
Később kérésemre cseréltünk. Giulia hasra feküdt, én tangáját letoltam és popsijától kezdve masszíroztam derekát, hátát, vállait. Bőre feszes, alakja tökéletes, egyszerre sportos és nőies! Fantasztikus, élvezetes volt minden pillanat!
Aztán felém fordult, s megigéző szemeivel rám nézett, s itt véget is ért a masszázsrész…

Kényeztetés

A látvány hatására a meghitt légkör egyre forróbbá, erotikusabbá vált.
Előbb még csak gyönyörködtem, majd simogatni kezdtem testét, arcát, melleit, popsiját, aztán puszilgattam. Közben egyre inkább felizgultam, aminek jól látható jele is volt immár.
Giulia mosolyogva lágyan, finoman simogatni kezdett.
Fantasztikus, izgató érzés volt finom ujjait, tenyerét érezni legérzékenyebb testrészemen. Minden érintése felkorbácsolt, izgalmam egyre csak fokozódott, s néhány perc után elérkezett a mámorító pillanat és végem lett.
Egyszerre volt erotikus és meghitt az együttlét, ezért kértem a kézi kényeztetést, levezetést.
Giulia gondosan letörölt, s még le nem nyugodtam teljesen, egymás mellett feküdtünk, beszélgettünk.

Elszámolás

Az elején történt, csekély ajándékok kíséretében. A végén nem szeretem ezzel megtörni a varázst. Átlagos Marina parti ***, egy felejthetetlen együttlét***, átlagon felüli élmény**.

Giulia, jó szexpartner

  bence10

Egyeztetés

Egyeztetés könnyen gyorsan ment. Leginkább SMS-ben

Megközelítés

13 ker. közel a Duna Plázához.
Kocsival voltam, könnyű odatalálni.
Parkolást annál nehezebb volt találni.
Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Új építésű épületegyüttes egyik lépcsőháza.
Bejutás könnyű. Az érdekes az, hogy több ugyan olyan számú lakás is található ugyan azon a szinten, igaz más betűjelzéssel.

Hirdető külseje

Pont olyan mint a fotókon, senkit nem érhet csalódás.

Masszázs

Olajos masszázst kértem és kaptam.
Lehet az időjárás miatt, de iszonyat meleg füllesztő volt a szobában, be is kapcsolta a klímát, ami igencsak jól esett. Ugyan én csak feküdtem, de még is folyt a hátamról a víz.
A lábakkal azon belül is a vádlikkal kezdte a masszázst, majd jött a comb. Itt időnként szándékosan vagy sem érintette a harmadik lábamat is, minden esetre jól esett.
Majd jött a hát a váll. Én pluszban kértem, hogy ha lehet a talpamat is masszírozza át. Ennek a hátamra fordulást követően eleget is tett.

Kényeztetés

Kézi levezetést kaptam, egy kis szájjal rásegítve az elején.

Elszámolás

Nem egyeztettük előre, hogy mi mennyi, de ahogy már mások is megírták, korrekt az **** a *** képest.

Giulia, jó szexpartner

  Della

Egyeztetés

A telefont Ő veszi fel, kellemes, kissé mély hangon búg :-) Gyorsan megbeszéljük amit kell, flottul megy az egyeztetés.

Megközelítés

Ismert hely a Duna-parton, parkolni ésszel kell de lehet, tömegközlekedéssel is könnyű elérni, tíz perc sétával kell számolni.

Helyszín

Új építésű társasház, pazar környezet. A lakás szép, tiszta, a középső nagyszobát paraván választja el a logisztika és diszkréció érdekében. Van masszázspad és ágy is, kinek mihez van kedve. A fürdőszoba tiszta, hangulatos, összességében minden rendben van.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel kivéve, hogy Giulia élőben sokkal érzékibb és izgatóbb!!!
Sokat sportol és ez látszik rajta, fantasztikus futóművek, markolnivaló fenék, hatalmas keblek és megbabonázó tekintet. Bitang jó NŐ! Ráadásul válogatottan vadító fehérneműi vannak amiket szívesen visel és garantáltan az egyikben fogad!

Masszázs

Masszázspadon került sor a lazításra. Giulia nagyon odafigyel, fontos neki, hogy a vendég jól érezze magát. Ez nem valami álságos *** profizmus, egyszerűen neki tényleg fontos. Választható többféle olaj és krém is, kérésemre Ő ajánlott egyet. Hasra vágódtam és a lábamnál kezdett masszírozni, onnan haladt felfelé. Alaposan masszíroz, nem túl erősen, frissítő-relaxáló jelleggel. Kimondottan kellemes, stresszoldó és egy tükör segítségével ami a masszázspad mellett van, még izgató is.
A masszázs alatt fehérneműben csodálható meg, több szemszögből is, ez már önmagában garantált élményt jelent.
A lábak után a derék-hát masszázs van soron, hosszas mozdulatokkal masszíroz, nem "nyomkod" és nem esik ki a ritmusából. Végül a váll és a karok kapnak figyelmet. A masszázs zárultával szól, hogy megfordulhatok..

Kényeztetés

Hát megfordulok és látom, hogy lekerül a melltartó. Giulia nem sokat vacakol hozzám lép és kacér pillantást vet rám. Igazi provokatőr, élvezi hogy incselkedhet! A mozdulatai határozottságot és tapasztalatot éreztetnek, nekem sem kell kétszer szólni, elszabadulnak a kezeim, érintem ahol csak lehet és már-már előjátékká fajul a végső felvonás amikor a szájába vesz. Ezt az élményt már nehéz szavakba önteni...mohón esik neki a velem egykorúnak, és kezeit alig vagy egyáltalán nem használva szívja ki belőle az élet nedvét, mely pár perc után a keblein landol...
Nem siettet, hagy időt kényelmesen, hogy magamhoz térjek, szükségem is van rá...
Egy szuper élménnyel gazdagabban és rengeteg feszültséggel szegényebben térek vissza a fürdőszobába.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint, a masszázs végeztével hagyom ott az ajándékot. Nem szól miatta, megvárja, hogy Te tedd a dolgot, egyébként is egy klasszis nőről van szó, stílusos, elegáns.
Az ajándék mértéke ennek ellenére nem kiugró.

Giulia, jó szexpartner

  gabor444

Egyeztetés

Nagyon régen jártam nála, így ma gondoltam felkeresem. Telefonon hivtam, amit azonnal felvett. Másfél óra múlva tudott is fogadni. Mindig telefonon hívtam, és sosem volt probléma az egyeztetés.

Megközelítés

Marina Part. Metrótól es a buszoktol kb 5 perces séta. A környék ha jól emlékszem nem fizetős. Ház előtt nem sok hely van, de a lakóparkban mindig akad a közelben egy szabad hely.

Helyszín

A lakás egyszerűen csodálatos, nagyon ízlésesen berendezve. 2 szoba közül valaszthattam, az egyikben franciaágy van, a másikban masszázs ágy. En az utóbbit valasztottam, a ruhának kanapén van hely. Nagy tükör a szobában a látvány kedvéért. Zene hifirol szól. A fürdőben nagy tusfürdő választék, a törülköző illatos, a kad mellett száraz kilepo.

Hirdető külseje

Ő az a nő, aki után az utcán is megfordulsz. Minden testrésze gyönyörű. A cicik mesterművek. Nagyon szexi fekete ruhában fogadott magassarkúval es fekete combfixel.

Masszázs

Érkezés utan gyorsan elmentem zuhanyozni, majd siettem is vissza. Elterultem az ágyon, ő pedig a lábaimtól kezdve végigmasszírozta a testemet. Kellően erős volt, érezni hogy tanulta a masszázst. Minden részt alaposan átgyúrt. A lábaimat a talpamtól a fenekemig jól atmozgatta, majd a a fenekemet is megdolgozta.. A hátamon különösen jól esett a kényeztetés, nagyon jól megtalálta a csomókat. A vállamat es a karomat is megmaszirozta, majd a nyakamat gyúrta át. Közben megbeszeltuk hogy kivel mi történt az elmúlt időszakban, amióta nem jártam nála. Nagyon jó fej csajszi, értelmesen lehet vele beszélgetni mindenről. A masszázs végén jelezte, hogy akkor ezzel meg is volnánk, johetett a várva várt fordulás és a levezetés.

Kényeztetés

Masszazs után bugyira vetkőzött, a combfix rajta maradt, ami különösen izgatova tette. Finoman vette kezelesbe a velem egykorut, először kézzel, majd a finom szájával szerzett nekem örömöt. Szájba nem engedi a végét, de érzi is ha kozelbe van, a hasamra élveztem egy hatalmasat. Utana letorulgetett, majd elvonultam ismét zuhanyozni.

Elszámolás

A **** ismertem, nem is esett róla szó sem a telefonban, sem pedig személyesen. A végén rendeztem, az ágyra tettem, ahol ott is hagyta tavozasomig.

Giulia, jó szexpartner

  Darwick

Egyeztetés

Érdekesen indult a dolog. Eredetileg nem is hozzá mentem volna, de akihez indultam lemondta az online időpontot egy nappal előtte. Felléptem itt a chatre és elsírtam bánatom. Akkor talált meg. Megnéztem, elolvastam a beszámolóit, minden szimpi, mondom szuper. :) Online foglaltam is mindkettőnknek megfelelő időpontot. Ez így ebben a formában elég simán ment. Hiába, 21. század előnyei. :)

Megközelítés

Az online bejelentkezés miatt elég pontos a cím, Marina parton található a helyszín. Sok masszőr lány van ezen a környéken, én valahogy mégis elkerültem idáig. Ennek ellenére elég könnyű megtalálni. Aki GPS nélkül nem tud élni, az is megnyugodhat, tuti megtalálja. Parkolni biztosan lehet a környéken, sok a BMW és Audi a házak előtt, igazi csóró környék. :) Hogy fizetős-e, azt passzolom. BKV szintén egyszerűen megközelíthető, metró és busz is jár arra, de én voltam olyan laza, és hajóval jöttem, az háztól házig vitt kb. és a metrónál is közelebb volt. :) Érkezésem után a ház elől hívtam, megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat, aztán uccu neki...

Helyszín

Az egyik új építésű lakóházról (apartmanházról?) van szó. Maga a ház is exkluzív benyomást kelt, a lakás is. Picit szerencsétlenkedtem a bejutással, de ez csak az én bénaságomnak volt köszönhető. Egyszerre kellett megjegyeznem a kapukódot és a lakás számát, utóbbit elrontottam, de ez már csak az én bénaságom tényleg. Legközelebb már nem fogok izgulni és akkor talán menni fog ez a rettentően bonyolult feladat is. :) Lakberendező továbbra sem vagyok, az én egyszerű ízlésemnek a lakás tökéletesen megfelel, van benne egy kutyus is, de nem zavaró, ki van csukva a masszázs szobából és amúgy sem tolakodó. :) A szobában masszázspad meg valami kanapé szerű cucc, bár engem a szobában a dunára néző kilátás fogott meg igazán amit a résnyire felhúzott redőny engedett láttatni. Viszont, mivel nem a kilátásban gyönyörködni jöttem, ezért inkább a gyors fürdést választottam. :) Nem tudok mit hozzátenni a szokásoshoz: tusfürdők bőséges választéka, zuhanyfüggöny, szájvíz, minden ami ilyenkor kell. Higiénia, mint az ilyen helyeken, általában 100%. Rossz szavam nem lehet.

Hirdető külseje

Hmmmmm. Így utólag is azt tudom mondani, hogy nyami! :) Nem kislány már, de ezt az alakot a kislányok is megirigyelhetik... Feszes bőr ide, hamvas test oda, sehol nincsenek hozzá képest. Látszódik rajta az edzés, bár a képek egyértelműen magukért beszélnek. Nincs a képeken arkitakarás, tehát nem zsákbamacska. Ezt egyértelműen pozitívan írom, szerintem így tökéletes. Egyáltalán nem kelti a koxos gyúrós hatást, mégis akárhol fogtam meg, ott szépen feszült. Szerintem a maga nemében egyedülálló, hasonló lánnyal nem találkoztam még ebben az iparágban. A cicik szilikonosak, bár ez engem a legkevésbé sem zavar. A szépség ugyan szubjektív, de nekem bejött. :)

Masszázs

Alkatánál fogva erős lány és ez szerencsére a masszázsban is átjön. Azt már szerencsére megbeszéltem vele előre, hogy erősen szeretem, nem is lehet okom panaszra. Nekiveselkedik rendesen, nem kapkodja el. Jobb láb, vádli, comb, majd bal lábon ugyanez, fenék, hát, váll és nyak a sorrend. Egyet kell értenem az előttem szólókkal, vagy tanulta, vagy sokat masszírozott már, de a gyakorlat érezhető. Kézfejet, könyököt, alkart, tenyeret beleviszi szépen, és valószínűleg vannak anatómiai ismeretei, mert azt is tudja, hol kell masszírozni. Az mindenesetre jó érzés, hogy a csuklyámat újra érezem és nem csak egy görcsöt benne, a derékfájásom is enyhült. Szeretném kiemelni, hogy ritka értelmes lányról van szó, aki tényleg beszélgetőpartner, nem a nettó hülyeséget mondja masszázs közben. Kellemes volt így beszélgetni és ennek örülök. :) Szerintem nem nehéz oldódni mellette.

Kényeztetés

Mint mindig, most is másfél óráztam, ennek megfelelően fel és levezetésről beszélhetünk. Úgy néz ki, nálam rendszeressé válik, hogy a felvezetésnél nem lesz végem olyan gyorsan mint szeretném, a levezetésnél viszont nincsenek problémák. Biztos a korral jár. :) A franciája egész jó, bár szerény véleményem szerint a kezei ügyesebbek és ez jól is van így. Nekem minden esetre jobban bejött és a kezei közt lett végem mindkétszer. Mondjuk pont így terveztem, szóval ezzel semmi baj nincs. :)

Elszámolás

Ez nem minden beszámolójában volt egyértelmű, ezért tisztáznám: NF van nála, NFVSZ nincs, még extraként sem. Ha jól figyeltem, akkor a csók és KF az extra nála. Végül egyiket sem kértem. Ami meglepett viszont, hogy az előre rendezés lehetőségét visszautasította, hiába ajánlottam fel. Azért ez nem semmi korrekt hozzáállás, kellemesen csalódás. :)
Egy itteni ismerősöm javaslatára kerültem eddig a Marina partot, azt mondta, lehúzós hely, több az átlagnál. Nos, az átlaghoz képest a különbség kb. jelentéktelen, említésre sem méltó (1 doboz cigi ára). Persze a többi marina partos szolgáltatóval tapasztalat hiányában nem tudnám összevetni, de hogyha hasonlóak az ajándékok, akkor ezentúl sokkal bátrabban vágok neki a környéknek.

Giulia, jó szexpartner

  david6

Egyeztetés

Egyeztetés korrekt volt és hamar kaptam időpontot.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető jó környék. Bár az utca maga kicsit furcsán van számozva itt elkelt a további segítség, de Giulia készségesen segített.

Helyszín

Újépítésű lakópark, szép tiszta környezet, bár a kapucsengővel volt egy kis gond, de azért bejutottam :)

Hirdető külseje

Gyönyörű. Én nem hittem el hogy ő van a képeken. Élőben még gyönyörűbb mint a fotón. Mikor ajtót nyitott egyszerűen nem hittem a szememnek. Egy átlátszó topban és tangában fogadott. Alig vártam hogy levegye.

Masszázs

Bekísért a szobába, az ezredes már akkor állt. Nem tudtam levenni a szemem a gyönyörű melleiről. Kaptam egy törülközőt, de mielőtt megmutatta volna a fürdőt levette a toppot. Körzővel sem lehet szebb melleket rajzolni. Gyors tusi és irány a masszázságy. Nagyon szakszerű és erős masszázst kaptam, nemcsak masszázsnak nevezett simogatást. Nagyon nehéz volt kivárni a végét folyamatosan simogattam a lábát és a fenekét. Gyönyörű izmos teste van.

Kényeztetés

Mikor befejezte a masszázst jött a fordulás. Alig vártam már hogy számba vegyem a kemény melleit. Közben lehúztam a tangát is róla. Visszafeküdtem az ágyra és ő elkezdett franciázni, miközben folyamatosan a szemembe nézett és mosolygott. Egyre gyorsabban csinálta és hirtelen jött a mélytorok. Nem tartott sokáig hatalmasat élveztem. Utána eljött velem fürdeni az volt a hab a tortán. Nagy élvezet volt szappanozni az izmos testét.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt annyit kért amit a telefonban megbeszéltünk. Biztosan megyek újra.

Giulia, jó szexpartner

  ínyenc79

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, gyorsan fogadott.

Megközelítés

A ház előtt sikerült leparkolnom, ami egészen kényelmes, ráadásul a parkolás ingyenes. Metróval kb. 10 perc séta kell az állomástól.

Helyszín

Kellemes környezet, szép, új ház és ízlésesen, masszázsszalonnak berendezett lakás. Lila falak, hangulatos függönyök és egy jó nagy tükör...

Hirdető külseje

Nem kislányt, hanem érett nőt kerestem. Giulia az. Szép, izmos, sportos test, egyetlen deka felesleg sincs rajta, de nem csontos, hanem erős. A hasán, fenekén diót törhetne:)

Masszázs

A lábaimmal nagyon sokáig elidőzött, alaposan átgyúrta. Azt hiszem, ezt svéd-masszázsnak hívják. Amikor végzett a lábaimmal, a hátamat is egészen sokáig masszírozta. Az igazság az, hogy már nagyon vártam a fordulást, türelmetlen voltam, a tükörben ugyanis végig tökéletes testét bámultam...

Kényeztetés

Fordulás után volt olyan kedves, hogy ledobta a bugyiját a látvány kedvéért. A franciája nagyon jó volt, próbáltam lassítani a tempón, mert nagyon hamar elmentem volna.

Elszámolás

Előzetes megbeszélésnek megfelelő.

Giulia, jó szexpartner

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Pár nappal ezelőtt változtatott nevet és vadi új képeket töltött fel az oldalára.Mivel arckitakarásosak képei,elősször arra lettem figyelmes hogy beszámolói szerint jártam már nála régebben.Mivel akkor nem reagált a beszimre (pedig várjuk mi is lányok)így egy kissé hanyagoltam a látogatást.Mivel még nem voltam biztos hogy el tudok jönni hozzá a munkám miatt,ezért biankóban megjelöltem a nekem kedvező időpontot hétvégére.Csevegőt is jól kezeli most már,és a privi levelekre is válaszolt kedvesen.Ahogy közeledett az idő annál többet gondoltam rá.Végül telcsin is egyeztettünk randi előtt.

Megközelítés

A Marina part legszebbrésze,pontosan a Dunára tekintő kilátással.Autóval mentem ,parkolást a következő útcában sikerült megoldani.De a legvégén található nagy parkoló rész is,pici sétával tökéletes környék.Bkv járat a közeli Gyöngyösi úti metrónál van ,onnan pár percre gyalogosan is megközelíthető.

Helyszín

A lakás rendezett luxus kecó,két szobából áll,egy masszpados és egy franciaágyasból.a fürdő káddal és zuhanyfügönnyel ellátott,tusfürdő van férfiaknak is nőknek is kitéve,szépen külön rakva.Türcsi is remek.

Hirdető külseje

Szőke sportos alkatú hosszúcombú szépség.Gyönyörű szilikonos mellekkel és isteni szép popsival van megáldva.A képein is látható kék atlétás ruciban fogadott,nagyon dögös volt.Kissé megvoltam őrülve érte.))

Masszázs

Választhattam a 2 szoba közül és a franciaágyas volt számomra a kényelmesebb,így ebbe cuccoltam le.Pancsi után elhasaltam az kényelmes ágyon.Egész heti hosszú meló után estem be hozzá,nagyon jól esett minden mozdulata.A masszírozást melegített olajjal kezdte lábújjaktól haladt felfelé,lábszáraim jólátgyúrta,és haladt tovább combom irányába.Közben jókat beszélgettünk,mikor a hátamhoz érkezett érzékien éreztem forró leheletét,s néhány csókot is szétszórt hátamon.A nyaki izmok után az újjakat karokat sem hagyta ki.Végül a popsim maradt amit jól átgyúrt ,majd egyre sűrűbben nyúlkált alám,amit már nagyon vártam és élveztem is.A masszírozást meztelenül kértem,jól feltüzelt rendesen.))

Kényeztetés

Fordulásként isteni franciáját élveztem hosszasan,golyszikat sem kihagyva,hosszában is nyalogatja,közben szemembe nézve hogy élvezem-e,a bestia.Kézzel is besegít néha ,majd a melleire lőttem az egész heti termést,hatalmasat élvezve.Szépen hagyott lenyugodni,majt szilviával letörülgette a testápolómat.Oly gyönyörű látvány hogy kihagyhatatlannak találtam,hogy ne érezzem borotvált puncia ízét,és ő is utalt rá ,hogy régen franciáztam már neki.Így finoman rövid idő alatt hangosan ,kéjesen hatalmasat élvezett.Jólesett a gyönyör látványa az arcán.))

Elszámolás

A megbeszéltek szerint,az aztalra tettem le az elején.Marina parti átlag,nem több,de a hölgy szépsége felemelő.Végig ott maradt.Kis gyümikével kedveskedtem neki az elején.

Giulia, jó szexpartner

  Kicsi bandi

Egyeztetés

rugalmas időpontegyeztetés. későn hívtam már otthon volt de a kedvemért visszament. minden részletről pontosan informàlt a telefonban.

Megközelítés

autóval mentem. simán megtaláltam a címet de a telefonban pontosan el is navigál.

Helyszín

marina parti szép igényes izléses lakás.a fürdő és az egész lakás nagyon tiszta. a fürdőben bőséges tusfürdő választékból válogathatunk.

Hirdető külseje

szebb mint a képeken. làtszik hogy sportol,törődik a testével.a cicik szilikonosak, nagyon jól sikerültek. az arca is nagyon bejött. csinos de dögös lány.

Masszázs

a masszázs szakszerű,kellemes volt. figyel rá hogy ne legyen túl erős. kifejezetten jól esett mert pont fájt a derekam. sokféle olaj közül lehet választani.masszázs közben nagyon jót lehet vele beszélgetni.inteligens és minden témában naprakész.

Kényeztetés

a franciás levezetés nagyon finom volt. nem kapkodott nem arra utazott hogy hamar kivégezzen. figyelt rá hogy nekem mi a jó. a technikája inkább barátnős és most pont erre volt szükségem.

Elszámolás

korrekt.pont annyi volt mint amennyit a telefonban mondott. a szolgáltatás színvonalához mérten az ajándék igazán kedvező.

Giulia, jó szexpartner

  Stevie25

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment elsőre felvette pár csörgés után és nagyon kedvesen tájékoztatott a mindenről:)

Megközelítés

Taxival mentem gy egyszerű volt kocsival kicsit nehézkes lehet parkolóhelye találni de szerintem attól függ a nap melyik szakában megy az ember:)
BKVról sokat nem tudok mondani de metró jár nem messze a helytől:)Könnyű megtalálni és pontos címet is ad, nem kell várni csak csörögsz és be is enged.

Helyszín

Újépítésű lakópark méghozzá a legjobb fajtából és nagyon szép környezetben:)A lakás maga nagyon szép, elegánsan berendezett és tisztaság mindenhol.A masszázsszoba nagyon hangulatos gyertyafény illetve zene, látszik hogy minden részletre odafigyel:)

Hirdető külseje

Aki végignézi a képeket az tudja hogy egy csinos,sportos és nagyon szexi érett nőröl van szó de ez semmi ahhoz képest aaki ajtót nyit hiszen élőben sokkal de sokkal szebb és nemhiszem hogy az ember gyakran lát ilyen tökéletes nőt hibátlan test és gyönyörű mosolygós arc:)Látszik hogy nagyon sokat sportol és valószínüleg jó régóta sportol.

Masszázs

2 órás masszázsra mentem ami alatt egy nagyon jó és erős svédmasszázst kaptam.Megkérdi hogy mennyire lehet erősen hogy szeretné az ember ami jó és kedves dolog szerintem:)Kérésemre jó erősen csinálta, én így szeretem.Látni és érezni hogy tanulta és tudja jól hogy mit csinál és hogyan kell jól maszírozni.Nagyon jól esett:)

Kényeztetés

Franciás levezetésre van lehetőség amiben éppen ugyanolyan jó mint a masszázsban, talán ebben megjobb:)Nagyon jól csinálja és ügyesen,szerintem aki nem bírja sokáig illetve valami jól az elég hamar elsülhet olyan jól franciázik:)

Elszámolás

Annyi amennyit telefonban elmond és szerintem teljesen korrekt ahhoz képest amit az ember cserébe kap nem is sok egyáltalán:)

Giulia, jó szexpartner

  nashorn6411

Egyeztetés

Elsőre sikerült elérnem, kellemes hangú. Egyből kaptam címet, kódot és lakás számot. Tájékoztatást nem kértem.

Megközelítés

Marina-part, azaz könnyen megtalálható helyszín. Én kocsival mentem, parkolóhelyet is találtam egyből, de előfordulhat, hogy csak messzebb lehet megállni, mert a ház a Duna-parthoz legközelebb eső, de úgy sem vészes a gyaloglás, ha csak kívül tud vki megállni.

Helyszín

Marina-lakásokról rosszat nem igazán lehet mondani. Tisztaság mindenhol, fürdő rendben - kád, függöny és megfelelő választék a tisztálkodó cuccokból. A masszágy is becsületes termék, nem nyikorog-inog. Kutyus van, de nem zavaró (nem mozizik a massz-szobában). Van légkondi, ami nem megvetendő a mostani melegben.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, legalábbis amiben piros v. fekete szerelésben van pl. 6. kép. Sportos, formás, nőies. Aki a puhább, kis felesleggel renelkező lányokat szereti, annak nem biztos, hogy bejön. Nagyon jól karbantartott, igényes hölgy. Beszédes, közvetlen.

Masszázs

Belépéskor csokit gyorsan átadtam, mert az a fél perc alatt amíg felmentem a lakásba ebben a dög melegben simán megpuhult. Kaptam üdítőt és egy kis ismerkedős beszélgetés, majd zuhanyzás. Lehet különböző krémek, olajok közül választani. Igényes zsiradékok, amivel én kaptam a masszázst illatmentes volt. Gyengébb masszírozást kértem, közben jól elbeszlgettünk, mondjuk ez a masszírozás alaposságának a kárára ment.

Kényeztetés

Fordulás után kézi levezetés volt, kis simogatással a részemről. Nem igazán hangolódtunk egymásra, de ez akár az én hibám is lehetett. Fürdés, távozás.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt volt, tudott visszaadni, bár megkérdezte hogy mennyiből kérek vissza, ami nem annyira tetszett. Adtam még egy kis borravalót, egyébként is adtam volna. Egyébként egy kicsit olcsóbb, mint más Marina-parti szolgáltató, 3. ker. átlag.

Giulia, jó szexpartner

  federer

Egyeztetés

Hirtelen jött az ötlet gondoltam megpróbálom felhívni mert már régóta szemezgettem vele az oldalon.2szer próbáltam hívni és már majdnem lemondtam róla amikor váratlanul visszacsörgött! kedves hangú korrekt tájékoztatást kaptam azonnal tudtunk időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Én kocsival mentem könnyen megtalálható a cím metrómegálló is a közelben.

Helyszín

Új építésű lakópark szép környezet a Duna parton. Szép igényes lakás van franciaágyas és masszázspados szoba.

Hirdető külseje

Egy bombázó milf hölgy! Szuper tuningos mellek feszes bőr . Nagyon vonzó erotikus kisugárzása van főleg ha mosolyog:) ! De van hogy nem...:)

Masszázs

Érkezésem után beinvitált a masszázsszobába és egyeztettünk mit szeretnék és mi az amit ő vállal! Szimpátia alapú a dolog nálam legalábbis így volt (így éreztem)! 1.5 órát szerettem volna fel és levezetéssel! Ő 1.5 órát engedett de csak 1 levezetéssel legalábbis így indultunk:)Próbáltam kicsit fűzni a 2 re de úgy tűnt reménytelem és hogy elkerüljem a rossz hangulatot mert egy kényeztető masszázsra jöttem nem erőltettem tovább! Ha ennyi akkor ennyi! Maradok mert E nagyon vonzó max nem jövök többet van még sok szép lány!:)Elmentem fürödni! Visszatérésem után megkezdődött a masszázs! levetkőzött!!! Gyönyörű alak és mellek tárultak elém! Hason fekve lábaimnál kezdett! A hangulat kis beszélgetések közepette gyorsan feloldódott és E hirtelen azt mondta hogy fordulj meg azonnal!!!:) Hát én lepődtem meg a legjobban azt hittem viccel:) de nem! Kivégzett nagyon gyorsan hiába kértem ne tegye:)Rögtön mondta hogy lesz még 1 :)) úgyhogy nyugodjak meg!Előkerült a szép mosolya és nagyon kellemessé vált a hangulat 1000%os fordulat történt a jó irányba szerencsére!!! Visszafordulhattam és kaptam egy nagyon kellemes számomra megfelelő erősségű hátmasszázst kérdezte is közben hogy jó e! Első fordulásomtól kezdve már oldott lett a hangulat és én ennek nagyon de nagyon örültem! Számomra nagyon fontos a kedvesség!

Kényeztetés

Hátmasszázsom végeztével El mondta hogy kész vagyunk de nem teljesen:) reménykedtem és nem hiába! Jöhetett a 2. fordulás! E betérdelt a lábaim közé a masszázspadra még párnát is kaptam hogy jobban mozizhassak! Hiába kértem most is hogy ne végezzen ki gyorsan de olyan finom az érintése és a franciája hogy nem lehet sokáig bírni most is hamar végem lett de nagyon jó volt!!! A kezdeti \Nehézségek\ ellenére nagyon kellemes élményekben volt részem ezért a 8 pont!!!

Elszámolás

Azért a szolgáltatásért amit kaptam tökéletesen megérte! bizonyos dolgok szimpátia függőek erőltetni szerintem nem érdemes viszont érhetnek kellemes meglepetések:)!

Giulia, jó szexpartner

  antoninus

Egyeztetés

nekem elsőre felvette a telefont és kedvesen azonnal tájékoztatott
a lehetőségekról 

Megközelítés

metró gyöngyösi úti megállójától  nem messze/a marina parton/
gps-el nem gond de mivel a duna plaza mögött van igy mindenki könnyen odatalálhat.parkolni ingyen lehet a környéken

Helyszín

a marina parti luxuslakások egyike/habár jakuzzi nincs de kit érdekel/ közvetlen a duna mellett
/20méter/a terasztól diszkrét bejutás,több plaza tipusú felvonóval
habár az elsőn van igy gyalog is lehet menni.nagy tágas helyek
minden gyönyörüen tiszta és higiénikus
 

Hirdető külseje

amikor felírtam magamnak hogy hozzá megyek már a képhez is odaírtam hogy 1.oszt bombázó kategória.
hát az életben is hibátlan alak ,nőies idomok,semmi súlyfelesleg.
/nem úgy mint nálam/úgyanúgy néz ki mint a képeken.
hát mellileg szilikon de nem túl nagyra duzzasztva.masszív nem teng-leng ide-oda a feneke eszméletlen sima bőrű a kezed nehezen tudod levenni róla./ha becsukom a szemem   még most is fogom és nem szívesen engeden el/ a szolizott teste mindenhol feszes vagy a sporttól vagy ilyen gyárilag  ezt még nem tudom/egyelőre/

Masszázs

a francia remek volt a szája olyan mintha nedves punciban lenne az ember gumi nélkül :-),a keze is tud valamit mert hamar felállította az igen aluszékony nem túl magas a nyugdíjtól már csak tizenöt évre levő törzsörmestert.szereti kényeztetni az embert nem
alibi munkás.

Kényeztetés

mikor bekeni egy kis masszázsolajjal a kis aranyost akkor
oda kell figyelni nehogy véletlen túl hamar lelőjed.és mikor a zacsit maszirozza finoman akkor meg repdeshetsz ide-oda.
azt nem tudom szereti-e ha kényeztetik vagy képes-e az orgazmusra mert odáig másfél óra alatt nem jutottam mert inkább úgy gondoltam elsőre engem reptessen.de mindennek egyszer eljön az ideje .legközelebb arról is írok
 

Elszámolás

kéremszépen másfél óra ilyen élményért annyít, mint néha  máshol egy óráért.mert nem mindegy hogy milyen környezetben milyen lánnyal van az ember.

Giulia, jó szexpartner

  Seleon80

Egyeztetés

Én még munkas idő előtt hívtam ép elmaradt egy tárgyalás gondoltam beugrog egy masszázsra. egyből felvette a teleont nagyon kedves erotikus hangja volt , egyből meg is beszéltük az időpontott.Korrektül elmondta a programot,árakat és az esetleges extrákat.

Megközelítés

Nem nehéz oda találni, mivel a telefonban pontosan el mondja merre lehet öt megtalálni.Én délelőt mentem a ház előtt volt parkoló , ami ingyenes(ritka dolog).Marina part egyik legszebb részén van pont a duna melett.

Helyszín

Nagyon szép ház,és nagyon szép lakás, mondjuk egy ilyen szexis csinos nőhöz ez illik.Könnyű a bejutás és meglepően kevesen járkálnak arra.(diszkréció így meg oldva).
A lakás nagyon szép hangulatos , jó illatú.Tele hangulatos gyertyákkal,jól beállítót tükörrel,ami a masszázs közben nagyon hasznos .

Hirdető külseje

Nagyon szexis nő,és lehet látni rajta hogy szereti azt amit csinál.Nagyon szexi fekete csipkés felsőbben,és egy mini-mini szoknyában fogadot.Huu azok a combok és mellek már az elején elvarázsoltak és amikor megfordult akkor már láttam hogy a segge is átlagon felüli.
 

Masszázs

Gyors tusulás után siettem vissza hogy még jobban szemügyre vegyem azt a bombázó testet,mire beértem rajta már csak egy kis tanga bugyi volt.Hason kezdet el masszírozni nagyon kellemes a masszázsa de én már a kényeztetést vártam,közben néztem a tükörben ahogy dolgozik rajtam.Beszélgetünk a maszir közben,nagyon értelmes és kedves volt.Majd amikor a lábnál járt már kezdet a szerszám felé kalandozni.Nagyon izgatóan csinálja szép lassan és erotikusan mindig egyre jobban nyúlt oda.Nem is bírtam sokáig gyorsan meg is fürdültem. Elölről már nem is kértem a maszirt.

Kényeztetés

Elöször kézel foglalkozot velem majd ugy be kapta a szerszámot mint ,aki teljesen ki van éhezve.Szerintem szimpatikus voltam neki mivel kölcsönös kényeztetés is lehetet igaz volt neki felára , de az punci.Nagyon szép puncija van és nagyon érzékeny szerintem élvezi ha kényeztetik.Olyan jól mélytokozott hogy nem bírtam sokáig,így én őt nem tudtam csúcsra juttatni.Jöt a törölgetés majd egy simitásos maszir a végére.

Elszámolás

korrekt a telefonon előre közölt árak,szerintem az átlagnál olcsóbban dolgozik egy kicsit .Nagyon jó érték arány szuper csaj,szuper lakás,szuper maszir, szuper francia.:D:D 

Giulia, jó szexpartner

  tutajos

Egyeztetés

Könnyen sikerült elérni, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és pár órával későbbre időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Új lakópark a pláza mögött a Dunaparton. A GPS odavezetett és könnyen sikerült ingyenes parkolóhelyet találni. Kultúrált környék, még ebben a \szürke\ időben is kellemes a helyszín.

Helyszín

Újszerű lakás, abszolút tiszta és rendezett környezet. A masszázságyra előkészített két törülköző; egy az elejére, egy a végére, díszítésnek kis virág mellette, odafigyelés a részletekre, nekem ez nagyon bejött. Egyszerűen, de ízlésesen, hangulatosan berendezett a szoba.

Hirdető külseje

Erika a képeken is látható bombázó alkatú, érettebb nő. A beszélgetés közben kiderült, hogy volt idő amikor a sport elég nagy szerepet játszott az elétében - ez meg is látszik az alakján. A cicik nem látszanak a képeken, de azok is rendben vannak, szilikonosak, ennek megelelően szép kerekek.

Masszázs

Egyórás kényeztetésre érkeztem. A szobában szakszerű masszázságy a végén óriási tükörrel - folyamatosan végigkövethető ténykedése. Egy apró bugyiban, fedetlen keblekkel kényezet, így ad a vizuális élvezkedésnek is.  Egy svédmasszázzsal kezdte, a talpamtól a nyakamig körültekintően, aprólékosan végigmasszírozott. A lábaim masszírozása után felpattant a hátamra és úgy folytatta a dolgot, végig kellemes látvány a tükörből nézve. Közben végig beszélgettünk.

Kényeztetés

Többször rákérdezett a masszírozás milyenségére, nekem megfelelt ahogy kaptam szóval nem kértem változtatást- A végén megfordultam és következett a franciás befejezés. Kellemes a franciája, jut a nyelvjátékból az egész játékosra.

Elszámolás

Aszerint ahogy a telefonban elhangzott. Nem volt szó extrákról, maximum az ott töltött idő függvényében változnak az árak ha jól értettem.

Giulia, jó szexpartner

  505

Egyeztetés

Itt pillantottam meg a hirdetését és azonnal lett szabadidőm.Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről,rugalmasan időpontot eggyeztettünk.illtve  a tetthelyre navigált.

Megközelítés

Gps elvissz nem ismeri a környéket,bkv gondolomm arrébb.Marina part ez mindent elmond.

Helyszín

Néhány éve épült lakópark ennek megfelelő álapot.Kapúkódos bejutás egy emelet séta.A lakás célnak megfelelően berendezve egy franciaágyas,és egy masszpados szoba.Mindenhol tisztaság,egy egy virág.5 csillagos wellnessfeeling.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő kellemes kisugárzású,jó alakú inteligens hölgy.Nekem nagyon tettszik,pont az ideálom.Látszik.hogy sportszerető és művelő.

Masszázs

Mivel a kettő órás opciót választottam a francia ágyas szobába települtünk.Gyors tisztálkodást követöen kellemes masszázsban részesített minden porcikámra kiterjedően. Mivel nagyoninteligens a masszázst végig beszélgettük, kicsit szóval tartottam nembiztos, hogy hagytam a szakszerűséget.

Kényeztetés

Először a szoba sarkában a nagy tükörből volt szemkontaktus, majd egy az egyben. A végén kaptam a francia leckét.

Elszámolás

Ami a telefonban elhangzott.  A pesti nagy átlag.Extrákról nem esett szó szerintem csomag.....