Hannácska Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Hannácska, istennő szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Az egyeztetès SMS-ben törtènt, előtte hívtam is Hannácskát, de nem volt megoldható hogy beszèlni tudjunk telón. Szerencsère nagyon rugalmas, az SMSemre visszaírt ès tájèkoztatott mindenről. (Időpont, helyszín, rózsák)
3 ève a covid kilőtte a csókolózást, akkor nem csókolóztunk, ezt most mindenkèpp át akartam èlni.

Megközelítés

Bikás park közelèben van a kèjlak, így M4-es metróval mentem. Csodás környezetben található a helyszín, èvek óta ugyanott. Semmi se változott. Hannácska nem az a költözős típus, az állandóság jelkèpe.

Helyszín

A helyszín sem változott, teljesen ugyanaz a lakás ès a berendezès mint 3 ève. A tetthely szoba cèlnak megfelelő. Az ágy kènyelmes. Rend ès tisztaság a helyisègekben. Nem láttam sok helyisèget, előszoba, fürdőszoba ès tetthelyszoba ahol jártam. Fürdőszobában szájvíz, tusfürdő, rengeteg eldobható fogkefe, sprayk.Álló zuhanykabin. Szerencsére óra van a falon, így tudom hol járunk mindig.

Hirdető külseje

Ránèztem ès Istennő, ez volt az első gondolatom mikor megláttam. Te jó èg mennyit kèszülhetett erre a talira? Hibátlan, gyönyörű, mèg mindig nagyon fiatal lány, külön kiemelendő az arca szèpsège, semmit se változott korábbi talink óta. Haja hosszú, ezüst szőke, izlèsesen sminkelt arc. Ès bombázó alakjához mèg bombázóbb mellek tartoznak. Szexi ruhában fogadott, mely jól engedte láttatni szenzációs melleit. Melyek szilikonmellek, de termèszetesnek hatnak mert úgy lett megcsinálva, kevès szilikonnal. Szerencsère nem olyan èrzèkenyek, lehetett csókolni őket. Puncija is gyönyörű, kívánatos ès hibátlanul szőrtelen. Magas sarkú cipőben fogad, kérésemre magán hagyja végig, ágyon is.

Action

Megèrkezèsemkor mèg rákèrdezek mik a csók feltètelei, bármit mondana megtennèm hozzá. A szájvíz volt kötelező, a fogkefèk opcionális (elindulás előtt otthon mostam fogat). Mikor tusolásból visszatèrtem èrzem azonnal meg akar csókolni ahogy egymás mellett állunk, de èn mèg előtte elmondom az elkèpzelèsemet mit szeretnèk vele: orálnál a nyálát ha nem a farkamra hanem a számba folyatná. Simán okèzza, megemlíti multkor volt mèlytorok úgy több volt a nyála, de most is lesz elèg. Nem fèltem, Hannácska bőnyálú teremtès.
Az ágyra megyünk ott kezdjük, fantasztikusan csókol igazi nyelves, majd lefelé veszi az irányt, nekem szemből franciázik (szembe nézősen!!!) majd feljön hozzám csókolózni és nyálát előbb belefolyatja a számba, majd csókolózunk. Visszatér farkam kényeztetéséhez ezúttal nekem háttal, nem 69, fenekét simogatom, ruha még rajta így ruhán keresztül simogatom a puncit. Közben nyál folyik a kezeire, ujjára mondanám hogy kérem de szinte gondolatomat kitalálva, azzal egy időben nyújtja a számhoz, bekapom és nyálas ujjáról a nyálat mind felnyalom, bekapom. Végül gumit húzunk, ő megszabadul a ruhától és úgy kezdjük hogy ő lesz felül, előtte még sikosít. Benne vagyok, közben előre hajol és felváltva hol csókolózunk hol pedig nyálat folyat át felülről a számba.
Ezután missziben folytatjuk, itt már lábát is nyakhoz tudom emelni, puszilom a lábfejét ami cipőből kilátszik. Közben ő nyálat ken szét a mellén, dugás közben előre hajolok és lenyalom, többször is megtörténik és van hogy ő nyalja a dús kebleit. A csókolózást bővítjük, így szemből az átfolyatás nem működik, számba köpés lesz, miközben ajkaink összeérnek és ezt variáljuk, miközben farkam végig a puncijában, nyelves csókolózás és számba köpés variálása. Aztán gumi le és élnék a szájba élvezés lehetőségével, amibe teszünk egy csavart. Mivel nincs nyelés ezért nincs spermás csók, megértem, annyit kérek folyassa át nekem ahogy eddig a nyálat, ez simán működik, fekszem és ő fölém jön és átfolyatja a számba. Természetesen én se nyelem le, kiköpöm papírtörlőbe.
Tusolás, farkam letusolása, pici beszélgetés, barátnőiről, azokról a programokról, rózsákról. Majd nekilátunk egy újabb orálnak VSz a terv, de olyan kívánatos hogy egy rövid ideig újra a puncijában szeretnék lenni, gumit húzunk és ágyról kipucsít nekem, én mögötte állok és behatolok sikosítás után. Fantasztikus a teste ahogy magam előtt nézem majd vissza az eredeti tervhez, szétválunk, gumi le és némi orál után Hannácska szájába élvezek. Ezúttal ő fogja kiköpni, de nem is akárhogy, szép pornósan folyatja ki a szájából a mellére, én pedig a mellein szétmasszírozom, a nyálasabb résznél a nyálát felnyalom. Megvalósult amit elterveztem Hannácskával, sőt több, a szájba átköpés kellemes plusz volt. Ő az első akivel ezt megvalósítottam.
Még újabb tusolás, fürdőszobában ő is rendbe teszi magát, szájvizezik utánam, Hannácska ad a higiéniára, nagyon is. Öltözködés alatt pici beszélgetés, majd el. Már tudom hogy Istennő lesz a cimke, nem akármilyen élményt adott Hannácska. Barátnő feeling és pornó feeling keveredett nagyon magas színvonalon.

Elszámolás

Smsben kaptam meg az infót, rèszletesen megírta alap ès extrákra bontva. Alap a natúr francia, kölcsönös francia, szájbaèlvezès, mellszex, gumis aktus 2 db èlvezès. Extra a csókolózás, a mèlytorok ès az arcra èlvezès. Ezen extrák egyforma rózsák. A csókolózást választottam az extrák közül.
Az ajándèkot előre, magamtól tettem le a szobabejárat mellett található polcra.
Mivel mindent magas színvonalon valósított meg, csókot is, ezèrt nagyon megèrte.
(Hannácska külseje is nagyon magas színvonal, egy igazi bombázó így mèg inkább megèrte.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  paratrooper

Egyeztetés

A tervezett találka előtt néhány nappal hívtam először, akkor nem értem el sokat kellett próbálkoznom mire sikerült beszélni vele. Kedvesen tájékozatott mindenről, de ekkor még nem kaptam időpontot. Mivel még nem találkoztunk kérte, hogy a találka előtti napon hívjam újra. Ekkor elfogadta az általam javasolt időpontot de kérte, hogy reggel még erősítsem meg egy sms-ben.

Megközelítés

GPS volt a vezetőm, így viszonylag könnyen odataláltam, parkoló is volt a ház közvetlen közelében. Nem láttam fizető automatát. Szerintem busz lehet a közelben de nem láttam

Helyszín

A lakásban patika tisztaság. Egy "fogadó szobába" lettem bevezetve. Itt volt egy kanapé, asztal szék és tv. Az egyezetés és az jaándék átadás itt történt, majd vetkőzés után a zuhany. Egy kicsit szűknek találtam a zuhanyfülkét de egyébként rendben volt. Volt minden ami kell tusfürdő szájöblítő, fogkefe, deospray. Maga a tetthely egy kisebb szoba, épp elfér egy franciaágy és még körbejárható.

Hirdető külseje

Tökéletes, mosolygós, illatos. Formás cicik, szépen sminkelt arc, rengeteg pozitív energia. Fekete combfix és fekete body volt a fogadó szett. Brutál szexi volt.

Action

A találka tényleg hőméréssel kezdődik és mivel átmentem a teszten beljebb kerülhettem. A fogadó szobában még egyszer egyeztettük a részleteket (a bővített csomagot kértem), kaptam válfát a ruháknak, vetkőzés és irány a fürdő. Fürdés után már a kisebb szobába mentünk és kezdésnek az ágy mellet álva cskolództunk miközben gyönyörű idomjait simogattam és el el kalandoztam a body alá is. Nagyon finoman csókol közben. Egy kis idő után kíváncsi voltam a cicikre is így megszabadultunk a boditól. Most láttam csak igazán milyen szépek és természetesek. Ha nem írná, hogy szilikon nem venném észre. Miután megszabadult a textiltől leheveredtünk az ágyra és ott folytattuk a csókot, simogatást de mivel ki nem hagytam volna a nyalakodást mint a búvár lementem a combjai közé és megcsodáltam a gyönyör kelyhét. Persze nem csak csodáltam, el is kezdtem nyalakodni. Szerettem volna örömet okozni neki is de sajna ez nem jött össze. Javasolta folytassuk 69-be hogy Ő is kényeztethessen. Így is lett én simogattam a popsit, nyaltam a puncit és közben olyan franciában volt részem ami nagyon ritka. Az első kettőben biztos benne van. Néha le is kellett állítani. Amikor már azéreztem eljött a megfelelő idő kértem a gumit és szemből hatoltam be. Hannácska nagyon odaadó volt, nem siettetett játszott a cicikkel hol Ő nylta meg, hol én néha csókot váltottunk. Hol becsuktam a szemem hol pedig gyönyörködtem Hannácskában. Próbáltam minél tovább húzni, de egy óvatlan mozdulatban megállíthatatlanul jött ijenkor jönni szokott és mivel tudtam, hogy elért avég néhány eősebb mozdulattal elélveztem. Kicsit lelombozódtam mert még lettek volna terveim és tudtam magamról, hogy egypatronos vagyok. Kb. félidőnél jártunk, így egymás mellett fekve beszélgettünk néha csókot váltottunk kicsit simogattam. Hannácska egyszer csak szó nélkül felkelt kesztűt húzott, néhány eszközt az ágyra készített és "hanyatt parancsolt". Kaptam egy törcsit a fenekem alá aztán sikosítás és kezdődötta prosztatamasszázs kombinálva az előzőleg is kaptt franciával. Először azt hittem, hogy ebből nem lesz semmi, de Hannácska addig mesterkedett míg még is csak ismét elélveztem. Mondatm is neki, hogy az idejét sem tudom mikor volt utoljára két lövésem. Miután már az idő végén jártunk zuhany, búcsú és el.

Elszámolás

Mint már írtam bővített csomagot kértem, ebben minden bene van ami az adatlapján szerepel. Ezen kívül talán nincs is más extra

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  hello23

Egyeztetés

Telefonon hívtam, 3. próbálkozásra felvette. Kedves hangján elmondta a tudnivalókat, könnyen megegyeztünk az időpontban.
Kicsit korábban érkeztem, ő pedig korábban végzett így kicsit korábban tudtunk találkozni.

Megközelítés

Pontos instrukciókat kaptam, házszám, csengő, emelet. Nagyon ügyel a diszkrécióra, pl. megkért ,hogy ne ismételjem meg a számokat.

Helyszín

Panel lakás szépen felújítva. kb. 10nm publikus, van egy nagyszoba pluszban. Egyedül fogad, kaptam friss törcsit, a fürdőszoba rendben volt. Tusfürdő, szájvíz, ami kell.
A szoba igen kicsi, csak kb az ágy fért be. Egy takaró volt az ágyon, mintha újonnan lett volna feltéve.

Hirdető külseje

A képek alapján nem volt meglepetés. Nem darázs derekú, leányka, de erre nem is számítottam. Angyali arca van és nagyon puha bőre. Valami volt rajta, de gyorsan levette. :)

Action

Gyors fürdés után az ágyra heveredtem. Kicsit feszült voltam, így arra kértem, hogy kicsit bújjon mellém. Csókolózni kezdtünk, amit nagyon finom volt. Közben felfedező útra indult a keze, aminek a hatása is megvolt.
Egy idő után eljött a francia óra ideje. Nagyon jól csinálja, talán a legjobb volt eddig. Különböző technikákat váltogatott. Megkérdeztem, hogy megsimogathatom-e a punciját, mondta, hogy igen. (ujjazás nem volt opció).
Felajánlotta, hogy ha szeretném lehet 69 ben folytatni, amit el is fogadtam.

Mivel az első patront benne szerettem volna ellőni így gumit kértem. Előszőr meglovagolt, hagyta, hogy irányítsam a sebességet, kisvártatva misszibe váltottunk, ahol elért a korai vég. Utána beszélgettünk egy kicsit.

Alapból egy lövetű vagyok, de annyira jó volt a francia, hogy mondtam, hogy próbáljuk meg egy új kört. Egy gyors kuki-mosi után el is kezdte kicsalogatni a csigát a házából. Mindenféle trükköt bevetett és lám sikerült. Az egyik legjobb számomra az volt amikor az alsó részét nyalta a rúdnak szépen lassan. Ezúttal végig a szájba ment (nem lenyelve), hatalmasat élveztem.

Elszámolás

Csókért kellett egy kicsit fizetni, szerintem megérte. Az összeget leraktam az asztalra, nem esett róla szó többet. Nem nézi az időt, nem csörög a telefon. Fontos neki a nyugalom és szeret a másikra koncentrálni.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  ki1999

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Kedves hangján részletesen tájékoztatott mindenről.

Megközelítés

Bikás park környékén lévő panel, nem volt nagy kihívás odatalálni.

Helyszín

Felújított tízemeletes, az alsóbb szintek egyikén. Tisztaság, rend feltűnő. Zavaromban a tusfürdőválasztékkal nem nagyon tudtam foglalkozni, nem tudnám felidézni:)

Hirdető külseje

Gyönyörű, fiatal, lélegzetelállító, egyedi szépség. A képeken természetesen őt láthatjuk, és tudom, hogy közhely, de élőben még szebb. Illatosan, frissen fürödve fogad. Puszi, ölelés. Megismer, ami büszkeséggel tölt el, pedig rég jártam nála. Ruházatát meg nem mondom... Szépséges, fehér fogsor. Cickók turbózva, pedig előzőleg is méretesek voltak. Szomorú, hogy még nincs róla kép ruha nélkül, reméljük, lesz, de kettővel több ok arra, hogy meglátogassa az ember. Sima, hibátlan bőr. A képeken talán nem látszik, de legalábbis nem feltűnő, de alkarján kis tetkó, nekem tetszik.

Action

Átbeszéljük mégegyszer a lehetőségeket. Fürdés után visszatérek. Zavarban vagyok, amit Hanna könnyedén felold. Simogat, hanyatt fektet, kényeztetni kezd. De előbb én szeretném a gyönyörű melleit. Csókolom, nyalom a bimbóit, ő kedvesen mosolyog, simogat, remélem, tényleg élvezi! Formás fenekét fogom, gyengén rámakolok. Majd hanyatt fektet, és kezdődik a sokak által megénekelt francialecke. VSZ szabad Nála, gyönyörű ajkait látva kihagyhatatlannak tartom, élek a lehetőséggel. Annyit kér, hogy szóljak, amikor érkezem. Lágyan, cuppogva, valóban bő nyállal kezdi. Nagyon felhúzott, kérésemre kezés elveszi, lassít, csak a végét nyalogatja. Közben szépséges haját simítom. Szemembe néz, ismét megállást kérek tőle. Hamarosan feladom, érzem, hogy nincs esélyem Hannával szemben, szólok neki. Ami most jön, az valami hatalmas, és tényleg egyedi. Csak a makkom van a szájában, mellyel erős vákuumot képez, a tövét szorosan marokra fogja, és erőből a szájába ver. Közben erősen, de még a fájdalom küszöbén innen hátrafelé túlhúzza a fitymát, és úgy tartja, pont a kilövés pillanatai alatt... Nem emlékszem pontosan, de gyanítom, hogy ordítottam. Bent tart, amíg lenyugszom. Pár percig megmozdulni nem bírok, nemhogy megszólalni. Hanna közben kiöblíti a száját (mennyiségre volt mit), visszajön, odabújik. Engem is tisztálkodni küld. Gyors zuhi, visszatérek. Beszélgetünk az élet nagy dolgairól. Időben nem tudom, hol járunk, de nekifutunk a következő körnek. Egy kevés bemelegítő franciát kérek tőle, de bele szeretnék hatolni. Kérdezi, hogy szeretném. Gumit pattint rám. Hanyatt fekszik, cickóit oldalról fogja, húsos puncijába rakom óvatosan, érzem, ahogy egyre inkább belekeményedek, bimbói mellkasomhoz érnek, ami külön izgat. Átölel, átölelem. Kicsit csináljuk így, és nagyon jó, de valahogy nincs meg a harmónia, pózt váltunk. Én fekszem hanyatt, nyeregbe pattan. Gyors tempót diktál, nem akarok még elmenni, megállítom - én hülye. Sajnos átesem a holtponton, és nem bírok mégegyszer elélvezni puncija szorítása ellenére sem:(
Kis pihi, és bár az időből majdnem kifutunk, egy gyors pancsolást még megenged a Hölgy.

Elszámolás

Előre lerakom a megbeszélt rózsaszálakat. Bőségesen megéri, ennél sokkal többet is.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  OrangeLabel

Egyeztetés

Régóta egyeztettünk már különböző csatornákon, különböző időpontokban, azonban közös nevezőre ez idáig még nem sikerült lelnünk. Most viszont a sors megoldotta ezt a helyzetet. Váratlanul, teljesen felforgatták a délutáni programomat, ráadásul már útközben írt a változás híre. Ott voltam Hanna közelében és szinte azonnal tudott fogadni. Soha rosszabb vigasztalódást az elmaradt ugyan nem olyan kellemes, ám de annál hasznos programomat illetően.

Megközelítés

Autóval. Hideg is van, vírus is van, meg a ház előtt éppen nem tesz le semmi, de sok minden (villamos, buszok, metró, vonat...) relatív a közelben közlekedik. Szóval kiváló megközelíthetőség és autóval is válogatni lehetett a parkolóhelyek közül. Nekem a ház előtt sikerült megállnom!:-) Eddig minden tökéletes.

Helyszín

Felújított panel, felújított kis lakása. nagyon komfortos, kompakt kis (bocsánat, de az alliteráció miatt sem hagyhatom ki) kúró kéró...:-) Szoba panorámás a Bikás (nomen est omen) parkra. Ami azért Bikás, mert a közepén egy dombtetőn van egy bikákat ábrázoló gigantikus szobor. Fürdőszoba nem panorámás, ellenben fel lehet akasztani a zuhanyrózsát és van tusfürdőből választék...a kilépő száraz és mindenhol, minden tiszta!:-) A babaszobában egy nagy ágy terpeszkedik az ablak alatt, mellette és a végében még van elég hely közlekedni, vagy egyéb pozíciók megvalósítására is...:-)))

Hirdető külseje

Hanna egy formás kis menyecske.:-) Gyönyörű hosszú hajkoronával rendelkezik. Nagyon szép arcú és igazán kellemesek a kicsit felturbózott mellei. Popsija is formás, bőre sima! Nekem a finom hosszú haja nagyon bejött, de melleit is szerettem, a puncijáról pedig ódákat tudnék zengeni...meleg, nedves, befogadó, széééép...:-)))

Action

fürdés után az ágy végében ölelkezés, közben Hanna elkapta a hímtagomat és kézzel kezdte formába hozni. Én meg csak öleltem, ahol értem, ahogy tudtam... Egy kis idő után úgy döntöttem, hogy hanyatt vágom magam az ágyon, hátha jut még a kézi munkán túli jóból is nekem...
Nem tévedtem...Hanna vette a lapot és a farkamat a szájába. Összefogta a haját előbb és bejelentette, hogy akkor most egy kis francia nyelvleckében fog részesíteni. Warmly welcome!:-)))
Mit is mondhatnék? Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra... Az valami extra élmény a teste simogatása és a szopásán túl...ahogy Rám nézett és közben csorgott a nyál a szájából a farkamra...majd meg is köpködte később...én pedig kérdezgettem, hogy szeretei szopni a f*szomat, Ő pedig aranyos doromboló kis cica módjára kéjes halk igeneket nyögdécselt ki...Juuuuujjjj az nagyon király volt!
Olyan jól szopott, hogy szokás szerint többször le kellett állítanom, nehogy véletlenül elsüljön a fegyver...de valahányszor újrakezdésre is kértem egy kis szünet után, mert olyan finoman, lágyan, kedvesen, érzéssel csinálta, hogy az élvezeti értéke az egeket verdeste...na meg közben néha Hanna kézzel, a finom ujjacskáival is kacérkodott a nyálas doronggal...nagyon szexi és nagyon odaadó NŐt ismerhettem meg már ebben az első felvonásban is és ekkor még hol jártunk a katarzistól...
Az ágyon feltérdelve is szopott alkalmi kedvesem, amikor tudtam simogatni a popsiját és láthattam a puncikáját is elő-elő bújni két szopás között...végül az ágy mellé álltam és ülve is szopott nekem, amikor néha ráhúztam a kis buksiját finoman. Persze mindvégig nagyon kedvesen biztattam Hannát és a végtelenségig dicsértem, dicsértem...mert megérdemelte! A szopási repertoár lefuttatása vége felé jeleztem, hogy akarom a puncikáját...amit meg is kaptam egy laza gumihúzást követően, először a klasszikus hittérítő poziban...Húúúúúúúúúúúúúúú de nagggggyon finom volt. Óvatosan, fokozatosan hatoltam be, hagytam, hogy Ő vezesse be a farkamat. Amikor meg bent volt, akkor is óvatosan bátorkodtam csak mert féltem, hogy idő előtt elsülök. Szóval többször kihúztam és pihentettem és csak néztem a kinyílt nedves kis virágát. Visszadugtam többször is a húsos punciba, ami nyelte a farkamat kedvesen. Köszben ráborultam, a nyakamat csókolta, ölelt, húzott. A vége felé éreztem a ritmust benne, már-már szeretkezés érzésem alakult ki, ami első randin nagyon komoly...
De hagyjuk a romantikát...
Viszont a klasszik kutya kedvenc pózom nélkül nem mehettem el, ezért kértem, hogy forogjunk. Hanna máris ott pucsított a rendesen bejáratott nedves puncijával én meg a kőkemény farkammal. Hát összeraktuk újra amink éppen kéznél volt. Elkezdtem hátulról tolni finoman, lágyan. Néha teljesen kihúzva és újra visszadugva, gyömöszölve. Jó volt ilyen szűk, de mégis befogadó, magába szippantó punciban ténykedni.
Simogattam a közben kiengedett, popsijáig érő finom friss haját, húztam a vállainál, gyömöszöltem a kis popsiját, derekát, néha ráborultam és a melleit szorongattam, miközben...mondjuk ki élvezettel, basztam a gyönyörű partnernNŐmet! Elérkezettnek láttam a katarzist, így egyre jobban dugattyúztam és kértem Őt is, hogy basszon nyugodtan, mert nekem most már nagyon jó...szépen elrepültem, lüktettem sokáig, ám Hanna készségesen megvárta, amíg lenyugszom és csak utána váltunk szét. Én a lenyugvás közben simogattam és puszilgattam finom testecskéjét.
Óriási élményt adott nekem Hanna. Első randira nekem nagyon ritka az ennyire tökéletes, hosszan elnyújtott kielégülés. Ezt bizony csak a legnagyobbak tudják...kémia ide, vagy oda...
A végén kértem még egy kis levezetést, azaz hátsimizést, bár Hanna jelezte, hogy masszírozni még nem tud, mert a keze még nem gyógyult meg 100%-osan, de nekem több volt mint simogatás, nekem már ez majdnem masszázzsal érte fel...a lényeg hogy az is jó volt!:-)))

Elszámolás

Első tali, így előre a babaszoba kis asztalára helyezve. Két papírdarab, de csak az egyik a legnagyobb magyar...szóval szép csokor, de szép élményekért szívesen hagytam Hanna vázásában a virágokat... Sokszor volt már sokkal rosszabb, hasonló méretű, vagy akár még nagyobb csokorért is...

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  DonnieAzoff

Egyeztetés

Már nagyon régóta a kedvenceim között volt a hölgy. Ma reggel rámjött a másnapos kanosság és úgy voltam vele, hogy most felhívom és megdugom, nem érdekel mit mond a telefonban. Szerencsére elsőre felvette és 1 óra múlva ott voltam nála.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel könnyű odamenni.

Helyszín

Tökéletesen megfelel. Ami igazán plusz, hogy vannak eldobható fogkeféi, ilyennel még nem találkoztam, általában szájvíz szokott csak lenni.

Hirdető külseje

10/10 Nekem ő volt a kedvencem az oldalon, és élőben sem csalódtam. A mellei plasztikázva vannak, de engem a mellek nem nagyon érdekelnek, én a segget szeretem.

Action

Mit írjak. Kezdeményező volt, én eléggé le voltam fagyva a látványtól. Franciával indított. Istenien csinálja, pedig sok tapasztaltabbal együtt voltam már. Volt egy elhatározásom, hogy a nyalást azt mellőzöm biztonsági okokból. Na, azt nem sikerült betartanom. Kértem egy 69-et. Nagyon intenzíven szopott és érezhettem magamon a testét. Tökéletes alakja van. El akartam élvezni, de ha ezt megteszem, akkor nem dugom meg. Úgyhogy erőt vettem magamon, és póz cserét kértem.

Az aktusa is isteni. Tud lovagolni, az biztos. Végig a szemembe nézett, ez tapasztalataim alapján nem gyakori. Igazából zavarban voltam. A legjobb mégis az volt talán, hogy végig simogatott aktus közben. Ilyen jó dugásban csak egyszer volt részem az utóbbi időben. Volt kutya és misszionárius is. Utána meg csináltam kézzel egy kicsit magamnak, és be akartam rakni hogy elmenjek benne, de nem sikerült. Volt egy nagyon intenzív orgazmusom.

Utána beszélgettem vele és kértem egy masszázst. Félig bealudtam. Jól csinálta, de az engem már nem érdekelt. Még a szex hatása alatt voltam.

Elszámolás

Átlag feletti árak, átlag feletti szolgáltatással.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Különleges lány, 3 éve a visszalátogatandók előkelő listájának élén, 2017 egyik hatalmas élménye, és most tért vissza pár hónap szünet után. Régen is próbálkoztam, akkor ügyetlen voltam, most bevetettem mindent hogy újra láthassam, ami azt jelenti nem csak hívtam hanem sms-t is küldtem és VTR foglaltam időpontot. Az sms a nagy napon segített, mert ő hívott miután elolvasta. Nem megcsörgetett, jó hosszan hívott így felvettem. Megmondta ami az adatlapján is olvasható, nincs csók és kölcsönösség nagyon korrekt volt hogy ezzel kezdte. Amúgy is nagyon korrekt, az a célja hogy jól érezze magát nála az ember. (Ezt éreztem végig ott nála) A címet már mutatta a vtr, a kódért pedig majd a helyszínen hívtam. Aranyos volt, mondta ha előbb odaérnék csak hívjam nyugodtan.

Megközelítés

M4 METRÓ - MAX 5 PERC SÉTA, ez az adatlapon, és én így is mentem megfogadva a tanácsot. Előbb értem oda, szabad volt hamarabb is hívni. A megadott épület mellől egy másikhoz irányított és annyit kért a kód előtt hogy ne ismételjem el amit majd mond. Nekem tiszta sor tudom diszkréció, sose ismétlem senkinél, de másnak ezt jobb tudnia így én is leírom. Van lift, de én lépcsőn mentem, nincs magasan.

Helyszín

Tip top lakás, kimondottan erre a célra, mivel most tért vissza még óra nem volt így meghittebb lett az együttlét, azért figyeltem hogy betartsam az időt. Minden más van a lakásban, még kézfertőtlenítő és eldobható fogkefék is becsomagolva, vadi újak vagy 10-15 db! Mondta is Hannácska hogy van. Több nagy száraz törülköző is volt választható. Egyet használtam ottlétünk alatt, bár mondta lehet többet is.(Többször, 3-szor tusoltam). Nagyon jók voltak a fényviszonyok, semmi sötétítés és hát 14:00-től szikrázó napsütés... Tetthelyen francia ágy, ágy mellett több óvszer is odakészítve.

Hirdető külseje

Hannácska. Semmit se változott... az arca, ugyanolyan varázslatosan bájos mint 3 éve, ugyanolyan fiatal és nekem fontos az arc. Nagyon. A képei 100% őt tükrözik, és ha megnézed az 5.képet rájössz miért olyan bájos az arca meg a kisugárzása. A 4. képen szereplő rúzsos szájjal fogadott. Ami változott az a melle, hatalmas lett és nagyon kemény, feszes. 3 éve én meg voltam elégedve, de nyilván ha megcsináltatja egy lány akkor nem azt akarja hallgatni mi volt régen, simán nagyon jó lett!!! Még érzékeny volt így én meg óvatos lettem hozzájuk. Egy szexi fekete ruhában fogadott, amiből a mellei jól látszottak, fekete hálós combfix és fekete bugyi. Az egész tali alatt a szemembe nézett, kedves barátságos és szexi volt.

Action

Belépéskor egy gyors kézfertőtlenítés, zuhany előtt még személyesen is átbeszéljük, hogy akkor 1 óra, két lehetőség és ebben benne van a szájba is kiköpéssel. Vízzel kínál kedvesen, de nem vagyok szomjas. Tusolás után az ágyra megyünk mindketten, kiderül szabad azért óvatosan a mellekhez érni és puszit is adni rá. Szerencsére az a lehetőség is meg van hogy pl. nyálat csorgat a mellére és én azt felnyalom. Először egy natúr franciával indul a történetünk, én fekszem, ő pedig felettem, kezem eléri a fenekét azt simogatom míg rúzsos szája szépen eltünteti a farkamat, kezdetben lágyabb finomabb a játéka, és mindvégig míg a szájában van a szemembe néz, folyamatos a szemkontaktus, és szépen folyat rá nyálat, keze golyókhoz téved rutinból, de jelzem ez nem kell, aranyos ahogy a szokás hatalma néha arra vinné a kezét, de megtalálja a megoldást, azt a kezét a combomra teszi és úgy folytatódik a francia óra.
Gumihúzás vet véget neki, első nekifutásra elrontom, fordítanám ki hogy akkor úgy jó lesz, spórolnék az óvszerrel, mondja Hannácska van bőven így jön a második óvszer, ő beállítja én meg ráhúzom a farkamra és megbeszéljük hogy kezdésnek ő lesz alul, síkosító és mehet van hogy úgy szexelünk hogy egymás szemébe nézünk, érzem ő végig rám figyel én viszont szemeimet a melleire fókuszálom, néha simogatom óvatosan, néha puszit adok rá, néha a nyakát puszilom, nagyon jó az illata Hannácskának. Egyszer kell még sikosítani addig farok ki, majd be. Mikor elkezdem a melleit nyalni, mellbimbóhoz odaférek, teljesen magától, saját ötletből ujjaival nyálért nyúl a szájához és a melleire teszi, onnan nyalom fel. Tetszik ez az aktív kezdeményezés, kiismert tudja hogy bejön, tapasztalt. Remélem neki is izgató. Azért még egy pózt beiktatunk, mielőtt elmennék. Ő az ágyon háttal kutyusban, én pedig az ágy mellé állok és hátulról beteszem neki a punciba. Nagyon izgató, jó látni a fenekét, és a hosszú haját, néha elnyúlok a mellekig és majd így ér a vég.
Letörölgetés után szájbaélvezésre gondolok, megkérdezem letusoljam-e, mondja igen ezután az ágyon az első franciát ismételjük, csak bővített változatban ami több nyálat jelent, meg is dicsérem milyen sok van neki erre azt mondja ha vizet iszik még több van. :) Valamiért még se viszem végig (szerintem egy héttel ezelőtti eset lesz most megcserélve), megkérdezem lehet-e még egy benne elélvezés orál befejezés helyett és lehet, gumit húzunk, kezdek belejönni :) és utána szemből lovagló pózra gondolok, így is lesz, kis sikosítás után meg pár óvtosabb betoló mozdulat után beleül. Hogy emlékezetes maradjon miközben lovagol nyálat kezd el folyatni a melleire, jól felhúz vele, mivel érzem nem sok időm lehet az elélvezés mellett döntök. Időérzékem kiváló még egy tusolás és beszélgetve tartunk az ajtó felé, cipőkanalat ajánl de szükségtelen. Ja igen, emlékszik hogy 2017-ben jártam nála, 3 éve ezt ő mondja csodálatos a memóriája.

Mikor már otthon vagyok, és pihengetek, az a nyálfolyatós lovaglása annyira emlékezetes maradt Hannácskának hogy erre gondolva ezt visszaidézve beindulok és egy önkielégítést még lenyomok. Szuper voltál Hannácska! :)

Elszámolás

Az igazi átlag. Előre elkérte így előre odaadtam. Az egy órában a szájba élvezés az alap része, ezúttal ezt most nem úgy alakítottam hogy legyen. Ha már nem lesz érzékeny a mell, visszakerül a ciciszex, ha elmúlik a járvány visszakerül a csók és a kölcsönös francia. Engem ezek most nem érdekeltek, kimondottan Hannácska miatt mentem.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  gorillaszoros

Egyeztetés

Nem könnyű elérni. Telenfonon többször kellett próbálkoznom, mire fel tudta venni. Itt és egy másik oldalon is láttam hirdetését. Rugalmasnak nem hívnám az egyeztetést, mert szigorú szabályai vannak a találkozónak.

Megközelítés

A címet nagyon könnyen megtaláltam. Parkoló is volt nagyon hamar és közel, ingyenes a parkolás. A BKV sincs messze, ha valaki azt választaná. Ha ló láttam villlamos megálló is van 2-3 perc sétára.

Helyszín

A lakás felújított panelben van. Az állapota átlagos, mérete kicsi. A fűrdőszoba jó felszerelt, de a zuhanyfülke elég szűkös. Korábban írtak a törcsiről, ami tényleg kicsi, de lecserélte újakra. A szobában szinte csak az ágy fér el, elég szűkös. Az ágy megérett a cserére. Egyébként minden helységben tisztaság és rend uralkodik. Latin zene töri meg a csendet.

Hirdető külseje

Szexi fehérneműben fogad. A képeknek teljesen visszadják a valóságot. Külsőre teljesen a zsánerem. TOP1 jelenleg nálam most BP-n. Egy minimális tetoválás a kezén rontja az összképet.

Action

Puszival fogad a lakásba belépve, kedvesen kéri, hogy szabaduljak meg a kabátomtól és cipőmtől. Ezek után a szobába irányít és vízzel/üdítővel kínál. A vizet elfogadom, addig megszabadulok a többi ruhámtól. Zuhany és szájvíz használata után állva ölelkezünk és simogatjuk egymást. Néhány csók is csattan,de nem viszi túlzásba. Kibontom a melltartóból a dús melleit. Az ágyon folytatódik az előjáték. Viszonoz minden ölelést puszit, franciázni szeretne, de nem engedem. Gumit kérek, mert minél hamarabb benne szeretnék lenni. Felpattan az lécre és nagy vágtába kezd. Teljes hosszban, csak a kupak, kis forgás, nagyon ügyes csípőmozdulatokkal variál. Simogatom a hátát, beleizzadt pár perc múlva. Leállítom és a hasamra fektetem. Fantasztikus érzés ahogy hozzámsimul. Rövid csókok után elkedem alulról pumpálni. Így ér véget az első etap. A második menet natur francia. A rövid pihenő után elég küzdelmes, de ügyesen adagolja a sebességet, a kezet és a bőnyálat is. A gyönyörű melleit is beveszi a játékba, a bimbójával simogatja figymafékem. Kitartóan küzd, hogy végén megtölthessem a száját.

Elszámolás

A profilján lévő dolgokat vállalja, korrektnek értékelem.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  theobroma

Egyeztetés

Hannácska is on my list of difficult cases but also on the list of the excellent surprises. One surprise for the reconciliation and one surprise for the external appearance.
I have flashed on Hannácska already a long time ago. The problems: she does not speak English, she does not offer VTR and she does not accept SMS, she was for me a desperate case. But I remained attracted by her pictures and particularly her beautiful butterfly :-).
During one year, I tried to establish the contact with some words on the chat and messages on the site each time that I came to Budapest. No reaction!!!
A few days before my latest visit, I sent as usually a message without hope and, surprise, she replied for the first time with a message saying that she cannot book a meeting in advance and that I had to phone. A phone call in Hungarian? Sure it would fail.
This afternoon, as I was free, I decided to have my chance. I prepared my text in Hungarian, level beginner, and I phoned her, really stressed. I read my text finishing by "sorry but we have to continue by SMS" and she replied... "ok". I could not believe it so I repeated: "do you agree for a meeting?". "Ok". Incredible!
We fixed then the details by SMS and half an hour later, I was at her place. First excellent surprise.

Megközelítés

Her apartment is close to metro station Kelenföld vasútállomás. So it is easily accessible by public transport and then just a few minutes walk.

Helyszín

Her apartment is in a renovated and discreet building. The room is rather small but convenient and clean. The bathroom is fine and has all what you need.

Hirdető külseje

The second excellent surprise arrived.
For a long time, she had a very beautiful and suggestive series of pictures, but she had a very serious, very mature, face on some of them (for example, those with the red bra). I said to myself, she is beautiful, no doubt, but it must be a MILF who cheats with her age. I have absolutely nothing against older ladies, on the contrary, I love some of them, especially those with red hair, but I do not like those who cheat with their pictures.
So, I arrived with still some question marks and, when the door opened... My goodness, what a beauty, my mouth stayed open. She is really young, fresh and beautiful, and she has a wonderful smile. I wanted immediately to take her in my arms and to kiss her.
Since recently, she added much better pictures showing really her marvellous smile.
The rest is also beautiful, with a thin body well proportioned and a very cute pair of natural boobs. She welcomed me at the door in her black and white panther underwear, she is a lovely snow panther.

Action

The meeting lasted one hour. The social time was rather limited as she speaks only a few words of English but you do not want to speak a lot when you see this charming smiling face.
I went to the shower and, when I came back, she was waiting for me still in her skin of snow panther. We started kissing immediately and passionately laying on the bed. The underwear fallen rapidly and we continued to kiss and caress us reciprocally and lovingly. Her body is so nice, and her natural boobs so cute.
She went down and began to lick and suck me without condom for some minutes. She made a very soft and delightful blow job, sucking also my bowls and from time to time with some deep throat movements. During this time, I had my fingers caressing her delicate vulva and titillating her clitoris.
Then I decided to return her the favour. I came on her and kissed her beautiful breasts tenderly and, after a few minutes, I went down slowly up to her delightful juicy apricot. I licked her beautiful butterfly delicately and, little by little, more and more rapidly and intensively. She resisted a bit, but little by little her movements and her breath increased, she started moaning and, after some more minutes, she reached an intense orgasm.
She sat up straight and looked at me smiling and visibly really happy :-).
I took her place and she came on me. She began again to lick and suck me for some minutes, sucking also my bowls and from time to time with some deep throat movements, like the first time, softly, delicately. It was again delightful to see my penis disappearing in her beautiful mouth, watching her beautiful green eyes. She started masturbating me, more and more vigorously until I became stiff enough. Then she put a condom and asked me which position I would like. I asked her then to come on me in cowgirl position because it is the best position to admire her charming face and her beautiful natural boobs. She rode me for a few minutes with a reciprocal pleasure. I then sat up straight and started licking and kneading her beautiful boobs while she was still riding me.
She proposed me then to come in her in missionary position. We moved then and I entered in her. I started coming and going, kissing her delicate lips and grasping her in my arms. We then changed to a doggy position where I had again the opportunity to admire her exciting thin body and to knead her beautiful boobs, without forgetting, as always, the delightful view of my penis disappearing in her tender vagina. It did not fail, I exploded rapidly into her.
We then collapsed both on the bed, exhausted and totally satisfied. We had still a pleasant time of kisses and cuddles and it was already unfortunately time to go.

Elszámolás

Everything was agreed previously and there was no surprise. I put discreetly my gift on the furniture. The gift was really honest for the moment spent.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  houdini

Egyeztetés

Telefonon értem el sokadik próbálkozásra. Hiába jelezte a rendszer, hogy épp telefon mellett van, még úgy sem sikerült elsőre, de végül szerencsémre célba értem ;) Kedves a hangja, de elég határozottnak tűnt.

Megközelítés

Bikás park melletti panel rengeteg, általam ismert terep és szeretem is, mert könnyű és egy kis ideig még ingyenes is a parkolás (metró is rendelkezésre áll) és diszkrét a megközelítés.

Helyszín

Panel alsóbb emeletének egyike, a helyszínen telefonon navigálva megadja a pontos adatokat. A lakás a célnak tökéletesen megfelel, nem találkoztam senkivel. Egyszerű kis szoba, kényelmes ágy, kis fürdő zuhanykabinnal, általam otthon is használt megfelelő tusfürdővel, talán a törölköző lenne praktikusabb ha nagyobb lenne egy kicsit és akkor elég lenne egy is.

Hirdető külseje

Az action részben bővebben kifejtem, de Hannácska csodásan gyönyörű lány. Télen is nagykabátban ha csak a feje látszódna, akkor is utána fordulnék és csodálnám. Arcképpel hirdet, így nincs zsákbamacska, sokkal inkább csak hatalmas meglepetés, mert a fotóitól élőben sokkal szebb, kedvesebb, mosolygósabb lány. Lehet emiatt ilyen rideg a fotókon, hogy ezt a kellemes csalódást a helyszínen kapjuk meg :)

Action

Sok napos külföldi tartózkodásból hazaérve elég kanos voltam a hét végére, vágytam már egy jó puncira, így pénteken mindenképp keresni akartam egy fiatal, feszes jó csajt :) Kedvencem nem ért rá, aki még tetszett volna a jelenlévőkből azok sem, végül Hannácska adatlapja villant elém. Őrá emlékeztem, régóta nézegettem az adatlapját, csak valami miatt sosem kerestem. Most az szólt mellette, hogy nem kellett hozzá a városon átkelni és arcképével sem lesz zsákbamacska.
Na és itt jön az arcképe. Hát a fotói alapján az jött le, hogy ugyan egy rendben lévő csaj, bár elég rideg. És ehhez ha hozzáveszem a 18-20 év körülieknél elég szokásos flegmás hozzáállást, hát ezek tartottak vissza máskor, hogy keressem őt, de ma mégis ő maradt. Felhívva is elég határozott volt, egyből befenyített, hogy ha nem jelenek meg akkor a számom tiltólistára kerül :) Szóval minden afelé mutatott, hogy egy öntörvényű, elvárásokat és szabályokat felállító és valószínűleg flegma szolgáltatóhoz térek be, amit az utolsó telefonos egyeztetés a pontos bejutás kapcsán is kicsit még inkább megerősített. Hát nem volt túl jó ómen, de hát onnan már úgy voltam, hogy lássuk végre :)
Belépés után amikor megpillantottam akkor néztem csak nagyokat. A fotóihoz képest ezerszer szuperebb csaj Hannácska. Máshogy volt a haja is fogatva és nem is tudom miképp tehet ki csupa olyan rideg képet, amin egy hűvös dáma látható, miközben a valóság egy folyamatosan mosolygó csodaszép arcú lány. Később mondtam is neki, hogy ha nem történt volna semmi szex, már csak azért megérte volna hozzá mennem, hogy 1 órán keresztül az arcát nézzem és csodáljam. Persze a sima mosoly mellett/mögött van egy nagyon csábos, huncut, vadító nézés is, ami egyszerre tűnik kis ártatlan mosolynak, mégis benne van az a nézés is amivel a maguk erejével nagyon is tisztában lévő csajok tudják miképp kell csapdába csalni és elejteni a kiszemelt hímet :)
Egy bugyi-melltartó szettben fogadott, szép szolibarna, csodás, selymes bőrű lányként.
Virágszálak előre rendezve és mentem is a fürdőbe.
Fürdőből kijövet totál meztelen voltam, a kapott törölköző ugyanis nem hatalmas méretű, így nem ért körbe, tehát egyből minden nélkül álltam meg vele szemben, míg őrajta az említett szett volt. A szoba kicsi, épp egy ágy elfér és a szoba egyik fala csupa ablak, tehát totál világos is volt. Később kértem is őt, hogy odáig rendben, hogy ebben a fényárban szuperül látom őt, de nekem meghittebb ha egy kicsit kevésbé nappali fényességben szexelek, magam nem érzem annyira rivaldafényben mutogatni valónak :) Így a redőnyt kissé leengedtük.
Kezdetben tehát állva ölelgettük egymást és tapinthattam ki, hogy mindene nagyon rendben van, igazi feszes fiatal csaj, hibátlan mindene. Nagyon jó markolható fenékkel és a melltartót is dúsan kitöltő mellekkel. A szeme azonban vitt mindent ahogy végig szemezhettünk és állva ölelés és kis ismerkedés közben egyből rámarkolt a farkamra, aminek ezek után nem kellett sok, hogy egyből tudja mi a dolga :) Onnan kezdve nem is lankadt utána sem :)
Egy ilyen szép arcú lánytól ki nem hagytam volna a csókot. Érdekes, szexeltem sokszor úgy, hogy csókot nem akartam, de Hannácskától nagyon is. És amit kaptam az igazi barátnős csók volt. Na itt szomorodtam el, hogy oké, hogy ide szexelni jöttem, de azon túl pont egy ilyen csajra vágynék az életben is, akivel ilyen felállásban is ezt érezném. Totál meghitten, átélten, becsukott szemmel csókolt, tényleg beleélhettem magam 100%-ig, hogy ez ott abban a szituban nem egy hirdető, hanem mi összejöttünk valahol és mindketten erre vágyunk.
Kis idő múlva az ágyra ledőlve folytattuk. Végig ment a kedves mosoly az arcán és csak néztem és néztem úgy, hogy nem tudtam vele betelni. De ha már ez egy olyan hely, ahol nem csak nézni és csókolni lehet, még szép, hogy ki nem hagytam volna mindent egyszerre. Noha sosem voltam egy orál bajnok, úgy értve nincs rá akkora igényem, most mégis mondtam kezdjük azzal, de csakis 69-ben, hogy had kerüljek punci közelbe, amire egész nap csak gondolni tudtam. Ehhez gumit kértem, de úgy állt végig a farkam, hogy semmi nem kottyant meg neki, még az sem ha a feltétele nem 1 pillanat műve, hanem Hannácska megadja a módját, szép, szakszerűen, nem kapkodva. És utána felülről fölém mászott 69-es pózban és végre megkaptam a csodás puncit. Nem is érdekelt szinte mit kezd a farkammal, nekem a punci kellett, hogy elvesszek benne mélyen. Csodás a szuper combok közt bebújva lenni és csak nyalni a csodásan a higiénikus, simára borotvált puncit. Nem akartam ezt túl hosszan, mert még elmentem volna, így kértem inkább jöjjön az aktus, ami nekem minden mást überel. Egyébként mindig kérdezi hogyan szeretném, jó -e nekem, kényelmes -e, szóval nagyon figyel az emberre. Ezután besikosítózta magát és óvatosan a még mindig igazán keményen álló, nem lankadó farkamba beleült. Áhh ez volt számomra az igazi csoda. Rajtam egy ennyire csodás, feszes, fiatal csajjal és csak dugni és dugni. Úgy mentem el hozzá, hogy derékban egy kissé "lerokkantam", azaz meghúzódott vagy légkondit kapott a derekam, így kissé fájt, emiatt nem lettem volna ott egy lepedőakrobata, így lovagló pózt kértem, de máskülönben is ez a nagy kedvencem. Rajtam egy csodás formás női test, látom ahogy teljesen eltűnök a puncijában és szabad a két kezem, amivel felváltva markolásztam a combjait,fenekét és általam előtte a melltartótól megszabadított két puha, szép méretes cicijét. És közben lovagolt lendületlenül, rá is gyorsított, de kértem ne fárassza ki magát hamar és nekem a lassabb tempó jobb is, így visszavett :) Na és így dugtunk hosszú percekig egészen addig, amíg ezen tömény ingerektől a jól körbeölelő punciban el nem élveztem. Fantasztikus volt. A meleg miatt, nedvesek is lettünk, hiába ment a ventilátor az ágy szélén. Kaptam egy szakszerű letisztogatást. Viccelődtem is, hogy mintha egy kórházban feküdnék és egy szexi nővér ügyködne rajtam, majd mellém fektettem és mondtam neki, ma már nem dolgoztatom meg, még egy menetet a derekam miatt sem akartam, pedig az időm végére azért újra nagyon megkívántam. De addig egymás mellett feküdve simogattam és beszélgettünk és szüntelenül csak csodáltam a szemeit és az arcát, és kértem még egy csókolózós szakaszt, mígnem jelzett a telefonja, hogy lejárt az idő, így újra beugrottam tusolni, amihez kaptam egy új, száraz törölközőt. Felöltöztem és kedvesen elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Telefonban tájékoztatva, helyszínen előre adtam, talán mert elsőre voltam, nem tudom, de bp-i átlag.

Hannácska, felejthetetlen szexpartner

  Dagas5

Egyeztetés

Minden könnyedén ment, a nap vége felé szinte azonnal fogadott, 15 percre voltam Tőle, azt mondta, mire odaérek, mehetek is.

Megközelítés

Etele tér környéke, könnyedén megközelíthető. Én autóval mentem, a ház előtt sok parkolóhely van.

Helyszín

Átlagos kis panellakás, a célnak tökéletesen megfelel. Igazi kis szerelmi fészek, csendes.

Hirdető külseje

Közhelynek tűnhet, de sokkal gyönyörűbb, mint a képeken. Abszolút az ideálomat testesíti meg, csinos arc, elképesztően formás fenék, csodálatos mellek.

Action

A szobába lépve egyből tudtam, hogy jól választottam. A fürdőbe vezetett, majd gyors zuhanyzás után rátértünk arra, amiért szerinte a "legtöbben látogatják". Az biztos, hogy ilyen franciát még sehol sem kaptam, kellően sok nyállal, ügyes kézimunkával kényeztetett. Néhány perc után le is kellett állítanom, annyira ügyes volt. A képeken is látható gyönyörű babapunci csábított magához, lelkes nyelvcsapásokkal kezdtem izgatni, majd azt kértem, hogy üljön az arcomra, hát nem kérette magát. Ebből hamarosan 69 lett, majd gumit kértem, és misszionáriusban folytattuk. Időközben többször pózt váltottunk, kutyus, oldalt fekve, lovagló is volt terítéken. A végén a melleire élveztem, ajánlom mindenkinek. A második körhöz hosszabbítást kértem, melyet készségesen vállalt, újabb óra következett. Beszélgettünk kicsit, illetve simogattuk egymást, de ez a kör (hívjatok önzőnek:)) inkább rólam szólt, csak franciás kényeztetést kértem...

Elszámolás

A szokásos módon rendeztük. Szerintem hozta a megszokott átlagot.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  Aero987

Egyeztetés

Telefonon hívtam, amikor itt az oldalon villogott, hogy elérhető. Felvette és két órával később már nála is voltam.

Megközelítés

Autóval mentem, még vidékiként is egyszerú megtalálni. Parkolót a közelben találtam. Vannak szabad helyek.

Helyszín

Klasszik panelház, maga a lakás felújítva, teljesen korrekt. Fürdő tiszta, minden rendelkezésre áll ami a fürdéshez kell.
Egy negatívumot tudok említeni, az ágy már kicsit el van fáradva, nem bírja az extrém igénybevételt 😂

Hirdető külseje

Csalódás kizárt. A fotóknak teljesen megfelel, ami nem jön le a fotókról az kedvessége. Fantasztikus mellei és markolni való popsija van. Kérésemre a.képein is látható fekete combfixes szettben fogadott.

Action

Először jártam nála, kis izgalom is volt bennem, ami fokozódott miután bemutatkoztunk. Szobában levetkőztem, majd fürdő használata után vissza szobába és állva kezdtünk ölelkezni, csókolózni. Megszabadított a törölközőtől én pedig melltartótól és bugyitól. Így folytattuk pár percig majd ágyra feküdtünk és elkezdtem nyalni fincsi punciját, ezután cseréltünk ő következett. Olyan jól szopott, hogy le kellett állítanom, mert dugni is szerettem volna. Gumi húzás után lovaglásba kezdett, váltakozó tempóban, tekerte csípőjét, hol rám borulva csókolózva, hol felegyenesedve lovagolt amikor melleit tudtam markolászni. Ebben a pózban is lett végem, ami nagy szó mert nem sűrűn tudok punciban elmenni.
Tisztálkodás után kaptam egy lazító masszázst, közben beszélgetrünk. Jelezte
Jelezte ha második kört is szeretnék akkor ugorjak el egy gyors kukac tusira.
Miután visszatértem, franciázni kezdett, majd gumihúzás és missziben kezdtünk, közben csókolózva. Muszály volt kutyusban is szexelni kicsit mert az a látvány leírhatatlan, amikor markolom popsiját és közben lendületesen dugom. Lehasalt úgyis szexeltünk. Rákérdeztem kebelszexre, nem volt ellenére, megjárattam kukacot mellei között is.
Végén 69-be fordultunk és ebben a pozícióban is ért a vég Hannácska ajkai közt. Második körben aktívan kivettem e részem a történtekből mint az első körben.

Elszámolás

Előre történt, mivel először találkoztunk. Átlagos rózsaszál az extra a csók volt ami nekem megérte.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  rgnederland

Egyeztetés

Telefonon kerestem, amikor elérhetőnek jelzi magát, fel is veszi. Először 1 nappal a kívánt időpont előtt hívtam, de ahogy az adatlapján is jelzi csak 1 órával a találkozó előtt lehet randit egyeztetni, ehhez tartja is magát. Így a kívánt időpont előtt 1 órával hívtam újra, elsőre felvette a telefont, szerencsére még szabad volt az időpont így rögtön foglaltam is.

Megközelítés

Autóval mentem, GPS odavisz, nem bonyolult, házszám jól láthatóan felfestve, eltéveszteni sem lehet. Ház előtt volt szabad parkolóhely, ingyenes.

Helyszín

Egyszerű kis garzon, de tisztaságra ügyel. Fürdőben maximális tisztaság, tusfürdő több illatban és kiszerelésben áll rendelkezésre, lehet válogatni. Szájvíz és fogkefe - fogkrém szintén mennyiségben és minőségben bőven megfelel. Zuhanyzó korlátozottan volt használható, ezt előtte jelezte, felajánlotta a lemondás lehetőségét, de ilyen apróságokon nem akadtam fenn :)
Tiszta - illatos törülközőt érkezéskor kaptam, ne szenvedjek hiányt semmiben.
Baszobában éppen elfér az ágy (ami megfelelően puha), táncolni nem kell, de nem is azért mentem :)

Hirdető külseje

Élőben talán még szebb mint a képeken. Valóban gyönyörű kislányos arc, ízlésesen sminkelve. Egy fürdőköpenyben fogadott, majd míg zuhanyoztam fehérneműre váltott. Egyszerű de nagyszerű, a lényeget úgy takarta, hogy az ember még inkább kíváncsi legyen mit is rejteget.
Ami az adatlapon van, bár csak szemmel mértem de kb stimmelt :)

Action

Sajnos kicsit késtem, de nem jelentett neki problémát. Érkezéskor puszival köszöntött, majd a részletek tisztázása után (extrák, csokor átadása) már kaptam is a friss törülközőt és mehettem is zuhanyozni. Szükséges higiéniai dolgokat lerendeztem, mire kiértem már csak fehérnemű volt rajta, meg széles mosoly a szépen rúzsozott száján.
Ha már kértem a csókot, igénybe is vettem. Nem kellett csalódni, nem csak úgy immel - ámmal csókol. Nyelvét is bevetve, ajkakat harapdálva, közben kézzel a velem egykorút masszírozva igyekezett a megfelelő állapotra hozni. Mondanom sem kell, nem volt nehéz dolga.
Miután férfiasságom maximumra állt, az ágyra ülve kezdett el szopni. Megdicsérte a méretét, ami jólesett, mégha nem is biztos hogy teljesen igaz (reméljük igen). Folyamatosan igyekezett szemkontaktust tartani, amitől még inkább felizgatott.
Pozíciót váltottunk, lefeküdtem az ágyra, így fentről dolgozott az ügyön, továbbra is szemmel tartva :)
Nem volt szívbajos, sokszor koppanásig vette a szájába, egyértelműen a kivégzésre hajtott, amiből nem is csinált titkot. Felváltva szopta csak a makkot, majd vette torokra. Időközönként benedvesítette, körbenyalta, majd ismét tövig eltüntette. Éreztem hogy már nem bírom sokáig, ezt jeleztem is, ettől azonban még inkább belendült. Hamarosan a szájában végeztem.
Kis tisztogatás mindkettőnk részéről, majd az ágyon fekve beszéltük meg ami éppen eszünkbe jutott.
Mivel időben nem álltam túl jól, későn érkeztem, sajnos a 2. menetre az én hibámból már nem maradt időnk, így némi tisztálkodás után távoztam.

Elszámolás

Extrák közül a csókot és a mélytorkot vettem igénybe, action előtt korrektül elmondta mit - hogyan vállal. Ezt talán még túl is teljesítette.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  AntonChigurh

Egyeztetés

Nem volt könnyű elérni. A telefonját maga kezeli, így nem mindig tudja felvenni. Olyankor is kerestem, amikor villogott a "most felveszi", és akkor is többszöri próbálkozásra tudtam csak elérni. Egyébként, ha felveszi, már könnyen megy az egyeztetés, konkrétan elmond mindent szájbarágósan és határozottan. Eléggé profi benyomást keltett a telefonban.

Megközelítés

kb. az összes tömegközlekedési lehetőség adott a környéken (Bikás park). Szerintem nem kell tovább ragozni. Parkolóhelyet is lehet találni a közelben.

Helyszín

A lakás olyan, mint maga a vendéglátó: igényes lány, igényes (de nem sznob) környezetben. Nagyon tiszta és rendezett. Nem nagy, szinte csak egy garzon, de legalább nincsenek kolléganők, és úgy általában nagyon takaros az egész. Szerintem ez kellene, hogy legyen az aranystandard mindenhol. A fürdőszobában a tusfürdő és dezodor választék bőséges, és nem csak az alsópolcos kategóriából. Amíg zuhanyoztam, bekészítette számomra a szájvizet is, de egy rakás előrecsomagolt fogkefe is volt, szóval ha valaki kompletten rendbe akarja vágni magát randi előtt-után, akkor ennek nem lesz akadálya.

Hirdető külseje

Az eddigi tapasztalataim közül talán ő hasonlított leginkább a képeire. Nem is csoda, hisz rendszeresen frissülő, és bőséges számú képgalériája van. Meglepetésre nem kell számítani, esetleg csak pozitív jellegűre. Igazán gyönyörű lány. A bőre sima és feszes, a haja talán most hosszabb, mint a képeken, de az is lehet, hogy csak én nem néztem meg a képeit figyelmesen. Fekete átlátszó szettben fogadott, csinos volt, és illatos. A haja is friss volt és üde, látszik, hogy úgy nagyjából mindenre a környezetében és saját magával kapcsolatban is nagyon igényes.

Action

Általában szoktam 1-2 napot várni a beszámoló megírásával, hogy kicsit ülepedjen az élmény, most is így tettem.
A telefonban (ahogy fentebb is említettem) rideg és profi benyomást tett rám. Ehhez képest a személyes benyomásom más volt. Kedvesen fogadott, bár túl kellett esnem szinte belépésem után azonnal a kötelező lázmérésen, de ez inkább megnyugtató érzés volt, mint zavaró. Egyeztettük a randi részleteit, közben elmondott minden tudnivalót, mit hova pakoljak stb, megkérdezte, hogy mivel kínálhat meg és úgy általánosságban nagyon házias és barátságos érzéseket ébresztett bennem, nyugtáztam is magamban, hogy talán mégsem lesz olyan rideg, mint amilyennek a telefonban tűnt (annak ellenére, hogy kedves és vékony hangja van). 1 órát beszéltünk meg, nyugtáztam, hogy ez egy jó döntés volt, elmentem tisztálkodni, mire visszajöttem megszabadult a ruhái javától és elindult a randi érdemi része. Az extrái közül a csókot igénybe vettem, amit ajánlani is tudok, mivel igencsak finoman csókol. Nemcsak mímeli, meg szájrapuszi stb., hanem rendes nyelves csók volt, és hát el kell, hogy mondjam, hogy bőven ki is használtam ezt az extrát. Franciával indítottunk, kellemes tempóban, számomra kedvező pozícióban (ő ült az ágyon, én előtte álltam) csinálta. Néha fel-fel pillantott, kereste a tekintetemet, és elég nagy lelkesedéssel franciázott. Ennek meg is lett az eredménye. Szerettem volna a szájára élvezni, de mondta,hogy az már arcraélvezésnek minősülne, amit én úgy értelmeztem, hogy az nincs benne a repertoárban, így maradtunk az eredetileg megbeszélt NFVSZ-nál. Élvezés után hagyott kicsit lenyugodni, majd kiment a mosdóba öblíteni (nyelés nincs), én addig letisztogattam magamat. Majd lefeküdtünk az ágyra, beszélgettünk, simogatott, ráhangolódtunk a folytatásra. Szerettem volna játszani vele, csókolgatni a testét, játszani a hatalmas cicikkel, csókolózni, ebben remek partnernek bizonyult. Egy idő után kedvet kaptam a második menethez. Ismét natúr francia, majd gumihúzás, pár pózt kipróbáltunk, megízleltem fiatal és hibátlan testét. A lelkesedésem minden igyekezete ellenére nem volt elegendő a második kiteljesedésre, de ez inkább rajtam múlott. Ritkán megyek el 2x 1 óra alatt, valószínűleg kellett volna még egy extra óra. Így ért vége a randink, megdícsértem milyen csinos és milyen ügyes, majd cipőt és kabátot húztam és a távozás hímes mezejére léptem. Jellemzi a randinkat, hogy búcsúzás közben azt fontolgattam, hogy kérek még 1 randit tőle harmadnapra, (mivel azt tudtam, hogy másnap nem fog dolgozni), de mivel nem tudtam az időbeosztásomat, és alkalmanként mindössze 1-2 napot tartózkodom Budapesten, így nem egyeztettünk.

Elszámolás

Előre, a randi elején történt. Az órás randi az extra csókkal együtt már egy méretes csokor, de azt hiszem manapság ez reális is egy ilyen szép lány esetében. Nekem megérte, és bárcsak megtehetném, hogy sűrű vendége legyek.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  Johny1990

Egyeztetés

Telefonon láttam a "most elérhető" kategóriában. Gondoltam teszek egy próbát és felhívom. Szerencsémre fel is vette és 1 óra múlvára kaptam is időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedésben nem vagyok otthon, úgyhogy arról nem tudok érdemben nyilatkozni. Autóval mentem, a GPS pontosan a ház elé vezet, ahol bőségesen áll rendelkezésre parkolóhely, méghozzá ingyenesen.

Helyszín

Régi panelban van a lakás, a ház kívül-belül igényesen fel van újítva. Méretét tekintve elég kicsi lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Fürdőszobában zuhanyzó van, higiéniai szempontból kifogástalan, tiszta és illatos törölközők, csomó tusfürdő, dezodor, illetve fogmosó készlet segíti a tisztálkodást. A baszobában egy franciaágy van, ami sajna kicsit recsegős, de a halk lágy zene segít az ellazulásban.

Hirdető külseje

Képei teljes mértékben tükrözik a valóságot, ugyanolyan szép arca van, szép kerek mellei és formás popsija.

Action

Bemutatkozás után megmutatta a fürdőt és a kellékeket. Tisztálkodás után a baszobába visszaérve már csak egy bugyi, melltartó kombó volt rajta, ekkor átadtam az ajándékot, majd el is kezdődött a program.
Kértem, hogy először is szabaduljon meg a melltartótól. Ezt készségesen meg is tette, és nekilátott a franciának.
Kérésemre szépen lassan, finoman szopott, közben kéjesen a szemembe nézett, így erősítve a hatást. Könnyedén elérte a kívánt keménységet, többször is meg kellett állítanom őt, mert már csak egy hajszál híja volt olykor, hogy a szájába lőjek. Ezért mondtam is neki, hogy húzzunk gumit és üljön bele. Besíkosítózta a farkam, illetve magát is és szépen beleült. Elég vadul elkezdett lovagolni és tverkelni a farkamon, ami látványnak pazar volt, azonban én inkább a finomabb stílust választottam. Így közben tudtam szopogatni a méretes, formás és illatos cickóit, ami annyira felizgatott, hogy el is lőttem az első töltényem.
Rendbe tette a farkam és hagyott relaxálni. Egy szót sem szólt, csak ha valamit kérdeztem. Ez különösen tetszett, hogy nem tart szóval, miközben relaxálni szeretne az ember... kb negyed óra elteltével mondta hogy, ha ismét szeretnék majd franciát is, akkor újra alvázmosás szükségeltetik. Miután ez megtörtént, újra ismét a szájában voltam. A látvány rásegítésével megint hamar sikerült neki felszopnija jó keményre, ezért kértem, hogy helyezzen fel gumit. Újra meglovagolt, utána pedig kutyapózban dugtam őt, de a guminak köszönhetően éreztem, hogy sajna nem fogok tudni elmenni. Ezért kértem őt, hogy folytassa azt az isteni szopását. Jó sokáig eltartott, de végül sikerült egy tartalmasat a szájába élveznem. Rövid idő elteltével fel is öltöztem és elköszöntem.

Elszámolás

Csak a csókot vettem igénybe az extrák közül, ami nekem nagyon is tetszett.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  Brit007

Egyeztetés

Először VTR-en egyeztettünk majd SMS-ben részletekről . Hannácska nagyon pontos , betartja és be is tartatja az időpontot . Ha késel is fizeted az időt ! Úgy hogy ne késsetek!

Megközelítés

Kocsival érkeztem . Hétvége révén ingyen parkoló ! Volt hely bőven.Bizonsagos, gyors parkolás. Mivel nem erre számítottam korábban érkeztem és telefonálgattam negyed órát a kocsiban üldögélve

Helyszín

A környék rendes , családias . A lépcsőház kissé lepukkant , viszont a lakás rendben volt . A zuhany kissé szűkös de tiszta . Kellemes tusfürdők és pihe - puha törölközőt kaptam kétszer is frisset.

Hirdető külseje

A külső ami nagyon lényeges : első pillantásra hatása alá kerültem ! Gyönyörű , kedves arc , csábító nagy szemek . És ami a legjobban tetszett : szép nagy , természetes cickók

Action

Zuhany után az a szobába bejutva állva kezdtünk el csókolozni . Egy perc alatt menetre kész voltam , szinte hozzám se ért és állt a dáko . Az ágyra invitált és elkezdődött a híres orális kényeztetés . Megkérdezte én hogyan szeretem . De szerintem feleslegesen , mert nem tudja rosszul csinálni . Fürge nyelve csattogott a makkon , a kezei közben a golyókat zongorázta . És mindezt 10-15 keresztül . Majd kértem hogy én is kóstolhassam a puncit. Nagyon finom , friss nyuszika volt .Ami izgató volt hogy a mellei 69 közben a testemet maszirozták, amíg a farkam elképesztő gyönyöröket élt át . Egy kissé be is vadultam , majd benyeltem a csiklót ! Alig bírtam abbahagyni . Viszont már nagyon szerettem volna bejutni a barlangba . Misszionárius pózzal kezdtünk . Közben a csábos szemeivel nézett rám a melleit összefogva . hozzám nyomta ! Ódakat tudnék írni erről a röpke egy óráról . Egy hibát viszont elkövettem a telefonom bekapcsolva maradt . Amatőr dolog de többet ez nem fordul elő. Igy el is telt az emlékezetes órácska ! Természetesen

Elszámolás

Semmi extra nem kellett minden bent van az alapba szinte amit kívánsz . Úgy is mondhatnám hogy lucullus-i lakoma a menü .

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Csengő-bongó hangján ecsetelte a részleteket és elmondta a címet. Indultam is felé nagy boldogan. Amikor odaértem telefonon felszóltam és már el is mondta a kapucsengő kódját.

Megközelítés

Nagyon forgalmas helyen található a kéjlak. Metró, busz a közelben. A parkolás ingyenes.

Helyszín

Felújított panel házban van a tiszta, szépen berendezett lakás. A fürdő felszerelve minden jóval, szóval tökéletesen megfelel a helyszín a célnak.

Hirdető külseje

Vadítóan jó csaj!!! Nagyon helyes, csinos leányzó Hannácska.Teste izmos, a cicikről ódákat lehetne írni, egyszerűen tökéletesek. Feszes popó, izmos, kívánatos kehely. Ne cifrázzuk, BOMBANŐ!

Action

Amikor beléptem régi ismerősként köszöntöttük egymást. Letisztáztuk az apróbb részleteket és már kaptam is a törölközőmet, irány a zuhi.

Lecsutakolva magam már indultam is a szobába, ahol várt rám. Pihe-puha simi-sumival indítottunk. Persze lekerült róla is a textil és kezeimben érezhettem az ikreket is. Élveztem a feszes és izgató testét mindenhol. Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vette kezelésbe. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba. Ezt élvezi a legjobban egyértelműen. Kis gondolkodás után úgy döntöttem, hogy így megyek el. Durrantottam is egy jókorát a gumiba. Jó darabig nem voltam magamnál.

váltottunk misszibe, amiben is egy jót kavartunk így ért el a jó Lekaptuk a pajzsot, és egy robbantam Hannácskára.

Lecsapattuk magunkról a ragacsot és az ágyon kellemes beszélgetésbe kezdtünk. kiderült, hogy nagyon komoly lány, de a vágy ismét győzött. A második fordulóra lustival kezdtem. Jó köpködős NF, kézimunka és cici segítségéve ismét tele lettek a vérerek. Misszibe hatoltam be. Csodálatos volt ahogyan a kelyhe körbefogta a velemegykorút. Ezután lekaptam a pajzsot és a hátamon néztem végig, hogy a már jól bevált köpködős NF, kézimunka és cici hatására a testén a bimbijén landoltam. Nagyon szép orgazmusom volt.

Utána zuhi, kis beszélgetés és indulás.

Elszámolás

A pesti átlag felett, de minden benne van ami kell a jó szeretkezéshez. Nem kérdés, hogy megérte.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  Baliba

Egyeztetés

Már többször hívtam előtte, de mivel én eléggé mindig az utolsó pillanatban telefonálok, többnyire nem tudtunk egyeztetni időpontot. Most szerencsém volt, és fél órával később már nála is voltam. Mindent pontosan elmondott a telefonban, nem ért meglepetés.

Megközelítés

Közelítő címet kaptam, de nem volt messze, ház előtt ingyenes a parkolás tömegközlekedés is van a közelben, ahogy leírta az adatlapján, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

Panel a helyszín, de belül nem volt ilyen érzésem, teljesen oké, fürdő pont jó, nincs jacuzzi, meg szauna ha valakit ez érdekelne :) viszont van tusfürdő bőven, meg türcsi, igaz amit én kaptam pici volt, de ez engem nem zavar.

Hirdető külseje

Képeken minden látszik, pont olyan, csak élőben persze még szebb. Engem elvarázsolt, főleg az arca, a szemei elég igézőek, alakja tökéletes, a ruha amiben fogadott, egy fekete fehérnemű volt, amitől hamarosan megszabadultunk.

Action

Előre bocsátom hogy fél óráig maradtam, így nem lesz hosszú ez a rész. Érkezésem után megbeszéltük mégegyszer hogy mi mennyi, hány óra. Aztán megmutatta fürdőt, én meg szépen megmosakodtam. És már rohantam is vissza a szobába, ahol szerencsére még felöltözve várt. Az ágyra térdelve ismerkedtünk, apró csókokkal, azt hiszem annyira nem volt kedve velem csókolózni, biztos béna vagyok, de sebaj, majd még veszek órákat. :) Hamarosan kicsomagoltam az ajándékom, majd 69-ben kényeztettük egymást gumival, ami elég hatásos volt, úgyhogy hamarosan kértem fordulást, és misziben szeretkeztünk. Volt szemkontaktus, de én hamar eldurrantam, úgyhogy ismét mentem zuhanyozni és irány a nagyvilág.

Elszámolás

NF extra, ami nem volt külön feltüntetve, de már telefonban mondta. rózsaszálakat előre kérte, nekem ez teljesen rendben van, átlagos, elményt biztosan megéri.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Csengő-bongó hangján ecsetelte a részleteket és elmondta a címet. Indultam is felé nagy boldogan.

Megközelítés

Nagyon forgalmas helyen található a kéjlak. Metró, busz a közelben. A parkolás ingyenes.

Helyszín

Felújított panel házban van a tiszta, szépen berendezett lakás. A fürdő felszerelve minden jóval, szóval tökéletesen megfelel a helyszín a célnak.

Hirdető külseje

Nagyon helyes, csinos leányzó Hannácska.Teste izmos, a cicik tökéletesek. Feszes popó, izmos, kívánatos kehely. egyszerűen csak BOMBANŐ!

Action

Amikor beléptem már tudtam, hogy jó helyen vagyok. Letisztáztuk az apróbb részleteket és már kaptam is a törölközőmet, irány a zuhi.

Lecsutakolva magam már indultam is a szobába, ahol várt rám. Pihe-puha csókokkal indítottunk és hozzá felettébb izgató simi-sumi párosult. Persze lekerült róla is a textil és kezeimben érezhettem az ikreket is. csókokkal is elhalmoztam mindenhol. Lekerültünk az ágyra ahol a déli vidékeket vettem kezelésbe.Ez a testtájék is csodálatos. Ezután Ő jött. Nagyon kellemes NF és izgató kézimunkával és cici szexszel sikerült alaposan megmerevíteni a szerszámot. gumihúzás és behatolás. Lovacskáztunk egy jókorát, majd irány kutyusba. Ezt élvezi a legjobban egyértelműen. váltottunk misszibe, amiben is egy jót kavartunk így ért el a jó Lekaptuk a pajzsot, és egy jó köpködős NF, kézimunka és cici segítségéve robbantam Hannácskára.Jó darabig nem voltam magamnál.

Lecsapattuk magunkról a ragacsot és az ágyon kellemes beszélgetésbe kezdtünk. kiderült, hogy nagyon komoly lány, dehát a vágy ismét győzött. A második fordulót lustira vettem. A hátamon néztem végig, hogy a már jól bevált köpködős NF, kézimunka és cici hatására ismét a testén landoltam. Nagyon szép orgazmusom volt.

Utána zuhi, kis beszélgetés és indulás.

Elszámolás

A pesti átlag felett, de minden benne van ami kell a jó szeretkezéshez. Nem kérdés, hogy megérte.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  tiplis87

Egyeztetés

Telefonon hívtam a déli órákban, az első próbálkozásnál sikerült elérnem, kicsit sokáig csörgött, de megérte várni. Kedves hangon felsorolta a vele eltölthető időtartamokat és érdeklődött, hogy melyikről szeretnék bővebben hallani. Nem a gyakori gyorsított verziót kaptam: "Az adatlapomon gondolom olvastad, hogy miket vállalok". Az órás program részletei felől érdeklődtem és tényleg elbűvölő hangon kifejtette a lehetőségeket, kicsit olyan érzésem volt, mintha egy helpdesk-hez lett volna szerencsém erotikus verzióban. Különleges volt számomra, tudtam, hogy rajtam nem fog múlni a randi. Szerencsére mindkettőnknek kb ugyan akkor volt megfelelő az időpont, rugalmasan kezelte az érkezésemet egy negyed órás időintervallumon belül bármikor érkezhettem, ilyen lehetőségről sem hallottam előtte mástól, pozitív előjelként tekintettem erre a kedves gesztusra is.

Megközelítés

Sok hasznos tippet olvastam az adatlapján a megközelítési lehetőségekről, végül a busz és metró kombinációja bizonyult számomra nyerő párosításnak. Egy kellemes rövid sétával hamar a megadott cím elé értem, kicsit korábban is sikerült, mint reméltem, egy diszkrét sms-el jeleztem is, hogy pár perc múlva nála tudok lenni. Hamarosan érkezett a visszajelzés és kb az előzőleg megbeszélt időpont elején be is jutottam a bejáraton.

Helyszín

Újbuda egy régebbi panelrengetege, kulturált állapotban kívül és belül. Érkezésemkor még ellátott további információkkal is, ezek között szerepelt, hogy ne ismételjem meg az emeletet és a lakás számot hangosan. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy ezt valaki a diszkréció hiánya miatt kísérli meg vagy csak mert egyszerűen buta. Egy kellemes sétányira elérhető a megadott emelet, liftre nem érdemes várakozni, főleg ha olyan felfokozott állapotban van valaki, mint én voltam. A lakás kicsi, de felújított, minden igénynek megfelel, a tetthelyen lévő franciaágy a szoba nagy részét betölti, de a kellemes kikapcsolódáshoz erre van szükség, illetve ebben a nyári hőségben arra az ipari ventilátorra, mely a szoba sarkában bújt meg. A fürdőben a zuhanykabin egy főre van szabva, amit sajnáltam, kedves vendéglátómmal igen komoly élményekre tehettem volna szert itt is, de ezt most így hozta az élet.

Hirdető külseje

Az ajtó becsukódása után pillantottam meg Hannácskát, a képeken szereplő bájos arc mosolygott rám. Egy szexi fekete fehér mintás szatén szerű köntösben várt, melyből kilátszott a melltartója, mely szintén hasonló színvilággal rendelkezett. A mosolyával fogott meg a legjobban elsőre, később is nagyon sokat mosolygott, az elején kicsit úgy éreztem, mintha mondani szeretne valamit, csak nem mer belekezdeni, de ezzel kapcsolatban később megnyugtatott, hogy ez nála alaptulajdonság és belegondolva tényleg nagyon illik a személyiségéhez.

Action

Belépés után puszikkal köszöntöttük egymást, a cipőm levétele után bekísért a szobába, ahol lepakolhattam a fölösleges ruhadarabjaimat, majd megmutatta a fürdőszoba bejáratot. Visszatértemkor már a köntös nem volt rajta, kicsit jobban szemügyre vehettem a vonalait, nagyon szép lány, szolibarna selymes és tökéletes bőre van. Vízzel kínált, amit szívesen fogadtam, illetve felajánlotta, hogy segít a hátam megtörlésében is, ezt sem utasíthattam vissza. Ezt követően megfordultam és elkezdődött a közelebbi ismerkedésünk, nagyon finom parfümöt használ, még jobban beindított, pedig az sem volt semmi amit eddig mutatott. Apró puszikkal kezdtem felfedezni a nyakát és a vállát, majd az első valódi csóknak is eljött az ideje. Finoman csinálja, a nyelvét nem annyira használja közben, de nagyon kellemes volt így is. Lassan a maradék ruhadarabjaitól is megváltunk, majd az ágyon elfekve egy finom franciát kértem tőle kezdésként. Nagyon egyedi technikát bemutatva kényeztet, az elején megkérdezte, hogy szeretem-e, ha közben a zacsinál is masszíroz. Nem lehet ilyen kérdésre nemet mondani és valóban jó döntésnek bizonyult, miközben a nyelvével a makkot kényeztette és a másik kezével kézimunkával is rásegített a élmény fokozására. Mondhatom úgy is, hogy nem nagyon volt olyan része a férfiasságomnak, amely elkerülte volna Hannácska figyelmét. Felvezetésnek indult a dolog, de ezt sajnos egy rövid időn belül módosítanom kellett a fejemben, úgy éreztem, hogy nem szeretném, hogy váltsunk, szóval a szájacskájában lett vége az első felvonásnak. Megvárta még egy kicsit megnyugszom és a tőlem kapott milliós ajándékot egy zsepibe helyezte át diszkréten. Ezt követően kicsit felfrissítette magát és engem is megajándékozott tisztálkodásra alkalmas nedves papírtörlővel. Miután visszatért a felfrissülésből mellém feküdt és egy rövid ismerkedést tartottunk, számomra nagyon szimpatikus volt amit elmondott magáról, sok férfi örülne ha ilyeneket hallana egy lánytól. Nem töltöttük túl sokáig az időt beszélgetéssel, hamar készen éreztem magam arra, hogy kicsit visszaadjak az előző finom franciás kényeztetéséből. Az oldaláról a hátára fektettem, miközben csókolgatva haladtam az ajkaitól lefelé. Selymes bőrét csókolgatni és simogatni nagyon jól eső érzés volt, a cicijei eredetiek és tökéletesen illenek hozzá, lefelé haladva kicsit elidőztem velük majd lassan eljutottam a szép puncikájához. Kicsit körüljártam mielőtt belekezdtem volna a kényeztetésbe, majd a nyelvemmel elkezdtem az érzékenyebb célterület felfedezését. Különböző variációkat próbálva időnként fel-fel nézve tevékenykedtem, egyszer egyszer elkaptam egy -egy kéjes pillantást a részéről, de végig csendben élvezte a produkciómat. Sajnos bárhogy is próbálkoztam nem sikerült orgazmusig juttatnom, így megkértem egy idő után, hogy egy felvezető franciával folytassuk a programot, melyet az előbb leírt módon mutatott be ismét, viszont miután elég keményre varázsolt megkértem, hogy váltsunk át misszionáriusba. Egy kis síkosítás és gumifelhelyezés után folytatódott az említett pózban az együttlétünk. Kellemesen feszes volt belül is, selymes bőrének érintése fokozta az élményt számomra, a bal combjánál kicsit fentebb is húztam a lábát, nagyon jól esett közben megérinteni. Elég sok időt töltöttünk el ebben a helyzetben, akár gyorsabb, akár lassabb tempót diktáltam mindet élvezte és csókokkal halmozott el ezalatt. A hőmérséklet közben eléggé felszökött számomra, a kezdetektől a nagy teljesítményű ventilátor működött, de kevés volt, talán túl messze voltunk tőle, így a váltás mellett döntöttünk és egy kellemes lovaglással folytattuk. Nagyon szép mosolygós arcával nézett le rám föntről, miközben felváltva formás cicijeit, illetve popsiját markolászva fokoztam az élvezetet. Miután kicsit lehűltem magamhoz húztam és csókokkal egymáshoz közel folytattuk tovább ennek a póznak az élvezetét. Ekkor már én is tudtam diktálni a tempót, időnként gyors és lassú szakaszok váltották egymást, melynek ismét túlhevülés lett az eredménye, nem kevés izzadtsággal részemről. Pózváltás mellett döntöttünk, kaptam törlőkendőt is, hogy kicsit gyorsabban megszáradjak, részemről mindenképp az ágy szélén szerettem volna folytatni közel a ventilátorhoz, így Hannácska egy ágy széli álló kutyapózt ajánlott fel, az ötlet nekem is nagyon bejött, formás fenekét még nem sikerült hosszabb ideig szemügyre vennem a találkozónk alatt. Könnyed becsusszanás után folytattuk az együttlétünket, a kezemmel felfedező útra indultam, főleg a cicijeit szerettem volna újra megérinteni, nagyon jól eső érzés volt amikor sikerült. Kutyusban rejlő lehetőségeket is kihasználtuk, nem egy hangoskodó lány, még akkor sem ha tényleg komolyabb tempót diktáltam hátulról. Az időnk a vége felé járt, melyet a mögöttem lévő óráról olvastam le (semmi időre utaló jelzést nem kaptam tőle), így megkértem, hogy feküdjön hasra és folytassuk teljesen az ágyon a programot. Kicsit még kiélveztem ebben a pózban is a lehetőségeket, majd egy csendes, de nagyon nagy orgazmussal fejeztem be a második felvonást. Mosolygósan hagyott lenyugodni, majd óvatosan eltávolítottuk a védőfelszerelést. Ismét előkerült a nedves törlőkendő, megkínált még egy pohár vízzel, melyet nem tudtam elutasítani, (ugyanis már nem sok maradt bennem), illetve megkérdezte, hogy szeretnék-e még egyet zuhanyozni, melyre szintén igennel feleltem. Nagyon figyelmesen még a zuhanyzóba is hozott nekem egy újabb pohárral a vízből, nagyon jól esett, hogy ennyire elkényeztetett. Zuhi után édesen mosolygott rám, ahogy eddig is, segített ismét megtörölni a hátamat és a mellkasomat, kicsit még beszélgettünk öltözés közben, majd két puszival elbúcsúztunk az ajtóban.

Elszámolás

Az elején a szobába belépve kérte, mely első alkalmat tekintve érthető volt. A telefonban említettet helyeztem el a mögöttem lévő szekrényre, a mértékéről annyit kell tudni, hogy az élményért cserébe nagyon megérte számomra.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  Bubus56

Egyeztetés

Elég hosszú ideje próbáltam keresni, ma végre sikerült kora délután elérnem. Pár csengés után felvette, s nagyon kellemes hangján tájékoztatott a lehetőségekről. Kapva az alkalmon, mindjárt meg is beszéltünk egy nem túl messzi időpontot, melyet az én utazási időmhöz igazítottunk. Előre mondta, hogy a cím csak tájékoztató jellegű, ha ott leszek pontosítunk.

Megközelítés

Jól ismerve a kerületet, és a közelben folyó építési munkákat nem okozott problémát a megközelítés. A Bikás-park mögötti sorpanel egyik lépcsőháza, parkolás ingyenes, szerencse szerint akár a ház előtt. BKK-tól kis eü. séta.

Helyszín

Hosszú ház közepénél "x" emelet, kapucsengős bejutás, kérése szerint diszkréten. A lakásba lépve mintha nem egy panelba érkeztem volna. Igényes, tiszta kis lakás. A szobát szinte betölti a méretes franciaágy, ruháknak fotel. Fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdővel, szájvízre kikészítve a kispohár, száraz, tiszta kilépő. Nekem maximálisan megfelelő volt.

Hirdető külseje

Mivel elég sok képpel hirdet, köztük arca is látható, azt hittem, nem érhet meglepetés. A bebocsájtásom után mégis szinte belém akadtak a szavak. Mindig más megélni egy személyes találkozást, mint képekkel fantáziálni. Fekete fehérneműben fogadott, melyből már kérezkedtek kifelé a csodálatos keblei, kis neglizsé volt a felső takaró, mely inkább csak az izgalmat szolgálta. Arányosan formás, ahol kell gömbölyödő test, szolizott, bársonyos, finom illatú bőr. Haja most szőkével kevert színű, egészen más karaktert adott szép arcának. Csókolni való ajkak, és fantasztikusan élő, szinte beszélő, igéző szemek.

Action

Az előszobába lépve, miután feleszméltem a látvány hatásából, bemutatkozás puszikkal, majd cipő le, irány a szoba. Rövid egyeztetés után megszabadultam a ruháimtól, Ő közben kérésemre vizet hozott. Meglátogattam a fürdőt, s felkészülésem után siettem vissza. A kis köntös már nem volt rajta, a vizes törölközőmet elkérte, s a fürdőben kiterítette. Ott állt előttem, még mindig nem hittem, hogy itt vagyok. Magamhoz öleltem, s kis nyelves csókokkal kezdtük az ismerkedést. Nem mély nyelvcsavarós, inkább kislányos volt a csókja, jó volt érezni fürge nyelvecskéjét. Kezdeményezésemre a cicifixet lebontottam, s mellkasomon érezhettem a gyönyörű telt kebleket. Miközben folytattuk a csókolózást, kezébe vette a növekedésnek indult férfiasságom. Hamar az ágyon kötöttünk ki, addigra a bugyi is lekerült. Csodálhattam a kívánatos testét, s érezhettem, ahogy hozzám simul. Ő kezdte a közelebbi felfedezést, kis nyál csorgatás után kezével majd ajkaival köszöntött. Látva kíváncsiságomat, felajánlott még egy kispárnát, így maximális rálátásom lehetett a dolgokra. Számomra különleges francia vette kezdetét. Játékos nyelvével körbejárt a kalapon, folyamatos nyál utánpótlást is biztosított, s keze sem tétlenkedett. Majd ajkai közé vett, nem túl mélyen, de annál hatásosabban. Kisebb szorítások közben nyelve egyfolytában pörgött, keze váltakozva simogatta a golyszikat és a rudat. Ami még izgatóbbá tette az egészet, szemeink egész idő alatt kontaktusba voltak. Mintha ki akarná olvasni a gondolataimat, s közben láthatja kedvessége hatását. Nézése egyszerre volt kihívó és izgató, ugyanakkor rendkívül jó érzés volt ez a szavak nélküli kommunikáció, mely szinte végig kísérte az együtt töltött időnket. Én simogattam mindenét amit értem, főleg a cicikkel foglalatoskodtam. Szinte gondolataimat kitalálva kérdezett rá a 69-re és a kebelszexre. Előbbit későbbre halasztottuk, azonban helycsere után fölé térdeltem, s a keblei közé vette a merev szerszámot. Mondta, hogy francia nincs közben, hát nehéz is lett volna kivitelezni az összetartott halmok között. Kis nyál felkenésével még kellemesebbé tette számomra ezt az élvezkedést, s csodás szemei továbbra is az enyémben fürkésztek. Szerettem volna viszonozni valamit a kapott élményből, így kis csókok után testén végig haladva eljutottam a célponthoz. Kikötötte, hogy ujjaimat nem használhatom, én jóváhagyólag közöltem, tudok olvasni, s jobban szeretném a nyelvemmel érezni Őt. Ez volt az a rész, amikor szemkontaktusunk megszakadt, bár én próbálkoztam. Kívánatos kelyhét birtokba vettem, de visszafogott stílusban. Feltett szándékom volt örömet okozni neki, azonban bár mennyire is próbáltam bevetni nem kis rutinomat, csak kisebb remegések voltak a visszajelzések. Itt úgy éreztem, nem tudja, vagy inkább nem akarja elengedni magát. Néha a mennyezetre nézett, de szinte végig csukva volt a szeme. Ez számomra jelzés volt, elértem azt a határt, amin Ő nem akar túllépni. Bár mennyire is nem örültem ennek, tiszteletbe kellett tartanom az Ő ki nem mondott kívánságát. Visszatértünk az én kényeztetésemhez, s újra szemei rabságába kerültem, miközben ajkával és nyelvével egyre inkább izgalomba hozott. Még lassítást is kellett kérnem, nehogy idő előtt elszálljak. Gondoltam, most jól jön a 69, de nem sok időt nyertem. Szerszámom ápolása közben nézegettem és nyalogattam a szép puncit, ez így már sok volt, majdnem végem lett. Így jött a gumi, s kis síkosító után fölém helyezkedett a kedves. Itt tovább incselkedett, párszor beengedte a kalapot, de mindig kivette. Közben az igéző szemek és mosolya fokozta a vágyat bennem. Egyszer csak hirtelen teljesen rám ereszkedett. A forró szűk punci körül ölelte a szerszámomat, csodálatos volt. Először fel le mozgott, majd csípő tekergetésbe kezdett. Előttem ringtak a markolni való cicik, közben egyre gyorsuló mozgással dolgozott rajtam a drága. Annyira akartam mindenét egyszerre, hogy közben kis gumifóbiám keletkezett. Ezt is egyből orvosolta kedvesem. Az ágy mellé álltam, Ő ajkai közé vett, s erőteljes szájmunkát végzett rajtam. A kalapos olyan kezelést kapott, pedig csak a feje volt bent, hogy szerintem csak a halott nem indult volna be. Pillanatok alatt harckészültségbe kerültem, s jött az újabb gumi. Az ágy sarkánál kínálta magát a gömbölyűség, én mögé állva hamar merültem belé. Rendesen üzekedtünk így egy darabig, itt úgy éreztem, ez számára is kellemes volt. Mivel kicsit alacsonyan volt az ágyikó, el kellett válnom ettől a játéktól, pedig isteni volt érezni és simizni partneremet. VV lekerült s egy az előbb már részletezett franciával értem az út végére, alaposan, nem kapkodva lettem kifacsarva. Szuper volt. Kis pihi után a fürdőt ismét meglátogattam, összeszedtem magam, s búcsú puszival távoztam

Elszámolás

Az elején rendeztük, ez nekem normális. A kis asztalra tettem, utána nem figyeltem. Az új átlag.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  Penthouse

Egyeztetés

kétszer hívtam mire el tudtam érni. az is igaz, hogy csak másodszor láttam, hogy az a kis zöld izé itt villogott. felvette, nagyon kedves hangon tájékoztatott.

Megközelítés

a bikás park környékén van, ez látszik is a térképen, ami fent van az adatlapján. a parkolás ingyenes, és kis kereséssel könnyű szabad helyet találni. Hannácska óvatos, első találkozó, csak egy hozzávetőleges címet mondott, a véglegest amikor a helyszínről hívtam, akkor adta meg. egy van, hogy az etele út fel van bontva, valamit építkeznek rajta, ezért csak vargabetűvel lehet hozzá bejutni.

Helyszín

bár panel, de a lakás olyan mint ha egy új építésű házban lenne. lepakoltam az előszobában, bementünk a szobába, ami pici, de szép tiszta és világos. az ágy szinte teljesen kitölti a szobát. a fürdő modern, jól felszerelt.

Hirdető külseje

arccal hirdet, így a kellemes meglepetés az volt, hogy ki volt sminkelve. ettől egyből jól éreztem magam, mert akkor igényes. egy fekete fehérnemű volt rajta és egy selyem köntös, nagyon csinos volt benne. ami még megfogott, hogy nagyon szép és finom Hannácska bőre, pedig szolizott volt. nekem nagyon bejött. nincs pirszingje, ami nálam plussz pont!

Action

hanyatt vágtam magam az ágyon és átengedtem a terepet neki. azzal kezdte, hogy egy jó nagy adag nyálat rácsorgatott az ágaskodómra, és lassan kézzel-szájjal elkezdett izgatni. nem vagyok egy korai magömlős típus, de ettől majdnem elmentem. így helyet cseréltünk, simogattam egy kicsit, meg bekentem babaolajjal a fenekét, hogy szépen csillogjon. ezután már csak egy doggyra maradt bennem erő, aminek a végén vsz-szel végzegtt ki, de valami fenomenálisan! pont jó sok nyállal, pont jól szorított, ez a kislány nagyon ért a férfiakhoz. mivel egy órára mentem, és még csak 20 percnél tartottunk, kértem egy masszázst, amit nagyon finoman végzett. sok testápolóval, inkább kényeztetve, a talpamat is megmaszírozta. nagyon jól éreztem magam nála, nagyon jól bánt velem mint vendéggel, és végig kedves volt. tuti megyek még vissza hozzá.

Elszámolás

bőven elég volt, ami nála benne van az alapban, nem kellett extrát kérnem. talán legközelebb, azt mondta hogy a csúszka masszázs az extra, azt lehet, hogy kipróbálom. korrekt módon telefonba elmondott mindent, nem volt utána meglepetés.

Hannácska, nagyon jó szexpartner

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Mi tagadás, nem egyszerű Hannával időpontot egyeztetni.... Én is több (sok) alkalommal próbáltam elérni, de általában foglaltat jelzett a telója, vagy két csörgés után ment foglaltba.
A bejelentkezési rendszere sem könnyíti meg a vágyakozó MT-k dolgát: nála nincs napokkal előre bejelentkezés, sőt még a tárgynap délelőttjén sem tervezheted vele a délutáni randit, mert egy órával a tervezett látogatásod előtt visszahívást kér. Ezt egyszer megpróbáltuk, de amikor hívtam már nem vette fel... :(
Úgy mondta, hogy ha közben befut egy vendége 1/2 5-re, akkor engem már nem fogad 5-kor - hiába beszéltünk erről délelőtt. Kicsit a lottóötöshöz hasonlít - nagy szerencse kell hozzá :)
Mivel jelenlegi avatárja igencsak izgató, így ma újra próbálkoztam....hátha.
Láss csodát: felvette, de az egy órával a randi előtti hívást most sem kerülhettem el. Nem volt mit tenni, mint 4-ig reménykedni a jó szerencsében hogy egyetlen kiéhezett kandúr sem fog beelőzni. Remegő kézzel hívtam négykor...és pár csörgés után felvette...végre lefixáltuk az időpontot és repültem is hozzá, nehogy valaki beelőzzön....

Megközelítés

A Bikás park szomszédságában van a panelház, melyben fellelheted Hannát. Most talán metróval a legjobb közelíteni, mert az Etele utat feltúrták - a megállótól 5-6 perc séta.
Ha nincs az útépítés, akkor autóval is egyszerű - a parkolás ingyenes.

Helyszín

Tipikus panellakás, sok kicsi és szűk helyiséggel. A mi szobánkba éppen hogy befért a meglehetősen hangos franciaágy és egy kis fotel a cuccoknak. A fürdő kicsi, de zuhanykabinos. Bőséges tusfürdő választék és szájvíz. Eléggé kicsi törölközőt kaptam, de pozitívum, hogy a végén is adott egy kicsi de tisztát :)
Sajnos nem volt hangulatvilágítás, így fel kellett kapcsolni a nagy lámpát - de így már egy kicsit sok lett a fény....persze ez annyira nem zavart, mert jobban láttam Hannácska szép kis testét :)
Egy két jól elhelyezett tükör is hasznos lenne, mert kutyusban azért szívesen vizslattam volna egy tükörben a cicik táncát.

Hirdető külseje

Hanna meglehetősen gazdag, fantáziát felpiszkáló és szinte mindent megmutató portfólióval hirdet. Némelyik kép nekem már egy kicsit sok (bizonyos szitukról azt gondolom, hogy megalázó a lányok számára csinálni és lefotózni), de Ő nyilván így tartja helyesnek és nincs okom ezért bírálni Őt.
Viszont nagyon tetszenek a fantáziámat igencsak megmozgató képei: kifejezetten azért választottam Őt, mert élőben is meg akartam tapasztalni ahogy a fagyit nyalja a jelenlegi avatárján :)
A 13. képen látható gyönyörű kis arcocskája is nagyon vonzott - és nem is kellett csalódnom, mert annyira szép a szeme és édes a mosolya, hogy szinte teljesen belefeledkeztem...újra látványvadász lettem :)
Korához képest meglehetősen érett a teste - amolyan kis tömör gyönyör. Fantasztikusan selymes a bőre és már nagyon régen találkoztam ennyire szép simává varázsolt puncival. Igazi "babapunci" - szokták erre mondani a "hozzáértők".
A kelyhe gyönyörűszép kis lepkeszárnyakat rejteget, de sajnos kényeztetésükkel nem értem el átütő sikert.

Action

Őszintén megvallva a "fagyizós" képeitől teljesen begerjedve azzal a szándékkal mentem hozzá, hogy most a saját örömömet fogom elsősorban keresni.
Azért nem tudtam teljesen meghazudtolni önmagam és tettem egy bátortalan és rövid kísérletet kényeztetésére, de sajnos nem értem el zajos sikert. Kedvesen elmondta, hogy nem velem van a baj, mert a vad repülés nem kifejezetten az ő műfaja - így aztán a magam gyönyörűségére csókoltam végig szép kis testét, eljátszottam a nem kicsi cicikkel, majd a helyes kis feslő virágra hajazó puncikáját nyalakodtam. Pici kis hangok jöttek, de a hangos siker nem jött létre...én ennek ellenére kedvtelve dédelgettem édes kis testét.

Kisvártatva átadtam neki a terepet és kértem, hogy mutassa be "fagyizós" tudományát. Szépen el is kapta az addigra már acélos kisorit, egy kis nyálat csurgatott rá, majd finoman verni kezdte miközben azzal a pici szájával be-bekapta a makkot. Nem tűntem el mélyen benne, de amit a makkal művelt ajkaival és nyelvének vibrálásával az valami frenetikus volt. Derekamat ívben megfeszítve toltam szájába a kisorit, Hanna pedig elvarázsolt. A varázslat akkor ért a csúcsára, amikor nem csak lehunyt szemmel, hanem tágra nyitott tekintettel a szemembe nézve dajkálta a barátomat. Kis híján elaléltam a gyönyörűségtől ahogy ez a szép szemű, édes mosolyú bájos lányka rácuppant a kisorira.
Hosszasan hagytam őt kibontakozni és közben nemcsak a vizuális hatásban gyönyörködtem, hanem a Hanna által kiadott cuppogásban is. Valami olyan édesen cuppogva dajkálta a kisorit, hogy nem volt kétségem afelől, hogy a franciázás igencsak a kedvére való elfoglaltság.
A lehető leghosszabb ideig hagytam Őt játszani és élveztem a látványt, majd vv-t kértem mert szerettem volna belé is bújni. Kis síkosítás után szép óvatosan rámcsücsült szűk kis puncijával, majd előbb lassan, később egyre vehemensebben meglovagolt. A végén már szinte dobálta magát rajtam, fel-le ugráltak a fantasztikus cicik. Azt sem tudtam mit bámuljak: a cicik káprázatos táncát vagy egyszerűen csak mélyedjek el Hanna igéző tekintetében :)
Az ágy borzasztó hangosan nyögött-sóhajtozott alattunk - ha valaki kényes erre, azt talán zavarná is. Én magamban azon kuncogtam, hogy azért a szomszédoknak nem kis lelki teher lehet a hancúrozásunkat hallgatni :)

Közben a kezeim sem tétlenkedtek - mint egy hangszeren játszottak Hanna érett testén. Aztán kutyusba fordultunk és Hanna ebben a pózban is nagyon szoros volt. Jó kis tempót diktálva játszadoztunk és közben időnként felvillantak az oldalirányba kiugráló cickók. No, itt tett volna jó szolgálatot egy tükör a falon....
Persze én így is nagyon élveztem a történteket - főleg hogy Hanna ismét egy kis hangot adott tetszésének :)

Kisvártatva missziben folytattuk, mert már nagyon hiányzott Hanna szemének szépsége és a pazar cicik látványa. Csodás érzés volt benne lenni és a lökések hatására ütemesen ringó testének látványa is segítette a vég közeledtét.
Nyilván nem én vagyok az első perverz disznó aki Hanna cicijén szeretné végezni...és Hanna kedvesen mosolyogva felkínálta a szédületes cicusokat. Két kezével szépen összenyomta őket, én pedig alaposan megdádáztam őket a kisorival mielőtt hörögve rájuk robbantam volna.
Kölcsönösen letakarítottuk egymást, majd simogatva összebújtunk még egy kis csevejre.

Elszámolás

A "régi" új pesti átlagos csokrot tettem az asztalra az elején - melyet tetszés szerint egy, kettő, három vagy akár négy szálból is köttetheted. Nem tudom, mi lett a sorsa, mert később már Hanna bájaival voltam elfoglalva... :)

Hannácska, jó szexpartner

  Hermione

Egyeztetés

Hannácska egyeztetési protokollja egyértelmű, a remélt találkozó előtt legkevesebb 30, legfeljebb 60 perccel korábban hívható, vtr az ismerősök számára lehetséges. A hirdetésben megadott rendelési idejének kezdetén hívtam először – sikeretelenül – majd később az oldalra nézve láttam, hogy pontosította az aznapi elérhetőséget. Ennek megfelelően újra csörögtem, felvette, cuki hangon, de határozottan tájékoztatott, pontosan megbeszéltük, hogy mit szeretnék, mi tartozik az alapcsomagba, mik az extrák, mi merre-meddig. 50 perccel később időpontot beszéltünk meg, ha pár perccel hamarabb érkezem, hívhatom és bebocsátást nyerek.

Megközelítés

Az Etele Pláza és a Bikás Park környékén található a helyszín. A tömegközlekedés adott, parkolni lehet, sok panelház van a környéken, sok ottlakóval, biztos van több vendég, akinek csak sétatávolságban van a tetthely. Régimódiak térképpel, a modernebbek gps segítségével szerintem prímán odatalálnak.

Helyszín

Felújított tízemeletes, az alsóbb szintek egyikén. Tisztaság, rend feltűnő. Zavaromban a tusfürdőválasztékkal nem nagyon tudtam foglalkozni, nem tudnám felidézni:)

Hirdető külseje

Hanna egy formás kis menyecske.:-) Gyönyörű hosszú hajkoronával rendelkezik. Nagyon szép arcú és igazán kellemesek a kicsit felturbózott mellei. Popsija is formás, bőre sima! Nekem a finom hosszú haja nagyon bejött, de melleit is szerettem, a puncijáról pedig ódákat tudnék zengeni...meleg, nedves, befogadó, széééép...:-)))

Action

Fürdés után az ágy végében ölelkezés, közben Hanna elkapta a hímtagomat és kézzel kezdte formába hozni. Én meg csak öleltem, ahol értem, ahogy tudtam... Egy kis idő után úgy döntöttem, hogy hanyatt vágom magam az ágyon, hátha jut még a kézi munkán túli jóból is nekem...
Nem tévedtem...Hanna vette a lapot és a farkamat a szájába. Összefogta a haját előbb és bejelentette, hogy akkor most egy kis francia nyelvleckében fog részesíteni. Warmly welcome!:-)))
Mit is mondhatnék? Szavakba nehéz önteni azt az érzést, látványt, kéjt, amivel Hanna tud varázsolni a furulyán...óriási művésznő, pláne, amikor két szopás között véletlenül rácsorgat egy adag nyálat a véreresen duzzadó, kőkeményre szopott farkamra... Az valami extra élmény a teste simogatása és a szopásán túl...ahogy Rám nézett és közben csorgott a nyál a szájából a farkamra...majd meg is köpködte később...én pedig kérdezgettem, hogy szeretei szopni a f*szomat, Ő pedig aranyos doromboló kis cica módjára kéjes halk igeneket nyögdécselt ki...Juuuuujjjj az nagyon király volt!
Olyan jól szopott, hogy szokás szerint többször le kellett állítanom, nehogy véletlenül elsüljön a fegyver...de valahányszor újrakezdésre is kértem egy kis szünet után, mert olyan finoman, lágyan, kedvesen, érzéssel csinálta, hogy az élvezeti értéke az egeket verdeste...na meg közben néha Hanna kézzel, a finom ujjacskáival is kacérkodott a nyálas doronggal...nagyon szexi és nagyon odaadó NŐt ismerhettem meg már ebben az első felvonásban is és ekkor még hol jártunk a katarzistól...
Az ágyon feltérdelve is szopott alkalmi kedvesem, amikor tudtam simogatni a popsiját és láthattam a puncikáját is elő-elő bújni két szopás között...végül az ágy mellé álltam és ülve is szopott nekem, amikor néha ráhúztam a kis buksiját finoman. Persze mindvégig nagyon kedvesen biztattam Hannát és a végtelenségig dicsértem, dicsértem...mert megérdemelte! A szopási repertoár lefuttatása vége felé jeleztem, hogy akarom a puncikáját...amit meg is kaptam egy laza gumihúzást követően, először a klasszikus hittérítő poziban...Húúúúúúúúúúúúúúú de nagggggyon finom volt. Óvatosan, fokozatosan hatoltam be, hagytam, hogy Ő vezesse be a farkamat. Amikor meg bent volt, akkor is óvatosan bátorkodtam csak mert féltem, hogy idő előtt elsülök. Szóval többször kihúztam és pihentettem és csak néztem a kinyílt nedves kis virágát. Visszadugtam többször is a húsos punciba, ami nyelte a farkamat kedvesen. Köszben ráborultam, a nyakamat csókolta, ölelt, húzott. A vége felé éreztem a ritmust benne, már-már szeretkezés érzésem alakult ki, ami első randin nagyon komoly...

Elszámolás

Az alap tiszteletdíj valamelyest a fővárosi átlag felett van, amelyet minden egyes extra valamelyest feljebb srófol. Hannácska az egyeztetés során jelezte, hogy visszaadni nem tud, ezért kérte, hogy pontos összeggel készüljek.

Hannácska, jó szexpartner

  jobbnemvolt

Egyeztetés

Telefonon történt, amit Hanna kezel. Gyorsan egyeztettünk a találkozásban.

Megközelítés

Én BKV-val mentem ami nagyon egyszerű volt, több lehetősségel is el lehet érni oda és szerintem parkolás is könnyen megoldható.

Helyszín

Szép tiszta. Fürdőben minden ami kell és nyílván jára záraz tiszta törölköző is.

Hirdető külseje

Eszméletlen és egyértelmű hogy szebb a valóságban mint a képeken. Szebb összképet még nem láttam szép mell, punci, száj, fenék és igéző gyönyörű szemek. Engem egy sexy fehérnemű köntös kombinációval fogadott és a köntös le is került mire lefürödtem.

Action

Beléptem a lakásba, hőmérés (ez nálla szokásos amit nagyon is tiszetelek benne) majd puszi puszi. Kabát le ajándékcsokor az asztalra és irány a zuhany. 3 extrát is kértem ami: csók, kényszer francia, mélytorok. Ahogy kiértem a zuhanyól mentem is a tettek mezejére. Itt máris elkezdtünk csókolozni. Én simogattam ö is simogatott engem, teljesen barátnős feeling-es volt. Amit imádok benne és másnál még nem tapasztaltam az a folytonos szemkontaktus és nagyon sexy tekintet. Levettük a meltartóját majd letérdelt elém. Hát wow, nagyon imádom ahogy franciázik. Szép lassan kezdi aztán egyre méllyebben és méllyebben. Ahogy mondtam mindeközben még szemez is velem ahogy átvettem a tempo diktálását. Hanyat feküdtem és franciázott tovább amig én a formás melleivel játszottam. Na ekkor történt valami újdonság. Én már többszőr is voltam nála (leszek is ;) ) de ezt még nem tapasztaltam. Ez a gyönyörű hercegnő tövig eltüntette a férfiasságom majd a farkam tövénél a hüvelyk és mutató újával össze fogta a farkam tövét és miközben torkig benne voltam rázta jobbra barra. Ezt folytatta és én már kértem is a védő eszközt mert túl hamar elsültem volna így. Meglovagolt szemből amíg csókolóztunk és szopogattam a gyönyőrű mellbimbóit. Volt egy pont ahol nagyon vadul és gyorsan lovagolt amikor vissza kellet fognom kicsit nehogy egyből elmenjek megint. Én imádom ezt a pózt úgyhogy jeleztem is neki ha fárad válthatunk nyugodtan mivel itt már jó ideje lovagolt. Erre mondta hogy még bírja hát mondom tiszta energizer nyuszi ez a lány. Ezután hátulról csináltuk ahol a gyönyőrű popsi mozgásában élvezkedhettem. Majd misszi ahol csókolóztam vele miközben szép mellei le föl mozogtak. Isteni volt itt is lett végem miután kihúztam ráélveztem lapos hasára. Elment tisztálkodni és amikor vissza jött megkérdezte meg-e maszírozzon. Mondtam hogy persze, ezt szeretem a legjobban én nem erőltetem a több együttlétet inkább egyszer megyek el és masszázs közben simogatok egy gyönyörű lányt akivel el is lehet beszélgetni bármiről. Ez volt az első beszámolóm remélem nem lett túl rossz.

Elszámolás

Csók, mélytorok, és kényszerfranciát kértem extrába ami mind eszméletlen jó volt. És öszintén megéri az alapár is nemhogy még az extra.

Hannácska, jó szexpartner

  Summervibes

Egyeztetés

A randi a beszámolót megelőző másfél hétben történt, csak Hanna szabadsága miatt most van (technikai) lehetőségem itt az oldalon megénekelni az élményt.
Hannácska már egy ideje bakancslistás volt nálam és végre eljött egy rugalmas nap, amikor időpontot tudtunk egymással egyeztetni. Telefonon hívtam és le is fixáltunk egy kora délutáni időpontot.
Később ő keresett, hogy meg tudjuk el korábban is oldani, naná, hogy megtudtuk. :)

Megközelítés

Az egyik legújabb budapesti plázától nem messze, forgalmas utak kereszteződésében lévő lakótelep. Mivel egy kora délutáni időpontban voltam ezért nagyon könnyen találtam parkolóhelyet, konkrétan a ház előtt. Tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető, a legközelebbi megálló csak egy pár perc sétára találhatóak. Hibátlan.

Helyszín

A lakótelep nem nagy szám de a lakás is nagyon szép, igényes állapotban van. Látszik, hogy egy munkahelyről van szó de nagyon jól karbantartott és tiszta kis Kuckó. A szoba nem egy palota de kényelmesen el lehet helyezni a ruhákat és van benne egy használható méretű ágy. Másik szobát nem vettem észre, úgy tűnt egyedül rendel, szóval a diszkréció is adott. A fürdőszoba nagyon szép, a tusfürdőből szinte egy DM-el vetekszik a kínálat. Patika.

Hirdető külseje

Szeretem ha a lányok nem árulnak zsákbamacskát és nem gyomorgörcsel kell érkeznem, hogy vajon az alkalmi randi partnerem az első beszélgetés óta nem öregedett e 15 évet és/vagy felszaladt e a rám való várakozás során 30 kg plusz.
Itt erről nincs szó! A kisasszony mutatja az arcát, rengeteg képből lehet csemegézni és még videó is van plusz ami a képekről “lemaradt” az a végtelen kedvessége és türelme, amivel az ajtóban már fogad.
A teste ott gömbölyödik ahol kell, a mellei fantasztikusak és azok a szemek… el lehet bennük veszni rendesen. A bőre nagyon puha, élvezet simogatni. Bejövős.

Action

A kötelező hőmérsékletmérés után, ruha le, sprintelőket megszégyenítő gyorsasággal fürdőbe el.
Miután letusoltam az út porát magamról már igyekeztem is vissza a hálószobába ahol Hannácska egy nagyon csinos, kétrészes - a női színkód alapján talán mályva színűnek mondott - kétrészes fehérneműben várt. Először még állva ismerkedtünk egymás testével miközben szenvedélyesen csókolóztunk. Gyarló emberként hamar elkezdtem kicsomagolni a gyönyörű melleit mert látnom és mindenképpen éreznem kellett ezt a két műremeket. Eközben ő sem tétlenkedett és az ágyra huppanva, a törülközőt szinte már letépve, vette kezelésbe a farkamat.
Miután a franciaóra véget ért én is viszonoztam a nyelvleckét majd gumit kérve az ölembe ültettem és mindenféle síkosítás nélkül belecsusszantam. Uraim! Ebben a pózban a látvány fantasztikus! Csókolhatod az izgató száját, kedvedre foglalkozhatsz az ikrekkel, és láthatod mindeközben, hogy hogyan mozog ez a gyönyörű lány rajtad. De mivel nem a lusták táborát képviselem ezért hamar átvettem a kezdeményezést és misszibe majd kutyába fordultunk. A hangja is megjött rendesen és szinte egyszerre értünk a csúcsra. (Elhittem…)
Az egész együttlét alatt kereste és leste a kívánságaim, együttműködő volt és mindent megtett, hogy emlékezetes legyen a szeánsz. Az lett.

Elszámolás

Az elszámolás végtelenül korrekt, ami a telefonban elhangzik az a helyszínen sem változik. A jelenlegi Budai átlag felső határa, igaz még a rezsicsökkentés kivezetése előtti szint. ;)
Jó szokásomhoz híven az elején rendeztem, diszkréten.

Hannácska, jó szexpartner

  Mintamókus23

Egyeztetés

Nem mindig sikerül elsőre elérni, de ez érthető.harmadik próbálkozásra sikerült nekem is. Szokott módon, ahogy a hirdetésben áll, viszonylag hamar tud fogadni.

Megközelítés

Közelben minden tömegközlekedés mód elérhető, illetve ingyenes parkoló is van dögivel. Iránymutatása egyértelmű, házszámot nehéz eltéveszteni akkora számokkal van felfestve.

Helyszín

Lakás klasszik panel, de állapota teljesen jó. A lakás kicsit szűkös, de a célnek teljesen jó, nem ingatlanosdit mentem játszani. A fürdő minden jóval felszerelt, nem tudok olyat mondani ami még kéne. A tetthely egy kisebb szoba, egy szék a ruháknak és a francia ágy fér el, de nem is kell több.

Hirdető külseje

Nem először találkoztunk, így tudtam ki fog várni, de, ha első alkalom lett volna se ért volna meglepetés. Nagyon csinos, igényes akár csak a képeken. Szokásos viseletében fogadott, fekete fehérnemű plusz fürdőköpeny, de lényegtelen, úgyis hamar lekerül és az áll neki a legjobban.

Action

Instrukciók alapján hamar felértem, nyílik az ajtó, szokásos körök (lázmérés), majd be a szobába. Rövid csevegés, majd el a fürdőbe. Mikor visszaértem Hannácska is kiugrott egy pillanatra, addig én az ágyon eldőltem. Mikor visszatért mellém térdelt, és miközben beszélgettünk elkezdte masszirozni a kicsi ént, majd franciába kezdett. Nagyon kellemesen csinálja, sok nyállan változatosan. Az egyetlen hiba, hogy nehéz sokáig bírni, de az is az enyém, nem az övé. Mikor éreztem közel a vég kértem üljön fel és én elé álltam és így eresztettem bele az adagot a szájába. Nem kapkodott hagyott lenyugodni. Kiugrott a fürdőbe addig én próbáltam magamhoz térni. Mikor visszatért mellém feküd és beszélgettünk hétköznapi témákról. Hannácska említette, hogy elkezdett edzeni, ami látszik is rajta, még formásabb lett. Lassan elkezdtük a második kört, szintén franciával, majd próbálkoztunk kis misszivel, de a gumitól nem éreztem jól magam, így inkább visszatértünk a franciához. Most kicsit jobban bírtam, de ezzel az élménnyel nem lehet betelni. A vége megint szájba ment, kis pihi majd zuhany és búcsú.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrát, az alap program nekem tökéletes, elején leraktam a szekrényre.

Hannácska, jó szexpartner

  Q-rátor

Egyeztetés

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy elég nehéz elérni. Ennek ellenére a kitartás meghozza az eredményét, illetve - szóban már ezt is jelezte - ha az ember sms-ben kéri, akkor számára alkalmas időpontban megcsörget. Rugalmasnak mondanám, mert a lefixált időpontot még kicsit előrébb is tudtuk hozni - én voltam talán az első (vagy egyetlen?) aznapi vendége.

Megközelítés

A helyszínt tűpontosan közli és a megközelíthetőséggel sincs gond. Nem nagyon tudom már a tömegközlekedési viszonyokat, de kocsival meglepően hamar odaértem, bár eső és csúcsforgalmi időszak is nehezítette a dolgomat. Parkolóhely az épület előtt nagy számban elérhető.

Helyszín

Az összbenyomásban majd részletezem, hogy miért éreztem pár dolog miatt kissé elégedetlennek magam. Az egyik a helyszín. Félreértés ne essék, tiszta, újszerű (azt hiszem ezt szokták felújítottnak nevezni a lakáshirdetésekben) ingatlanról van szó, de lévén az átlagosnál magasabb összeget hagytam ott, talán a helyszín nem ütötte meg az ehhez illő színvonalat. Az igazán zavaró dolog az volt, hogy a tetthelyül szolgáló félszobának nem volt ajtaja, de még egy függöny se volt rajta, így gyakorlatilag az ágyról "légvonalban" a bejárati ajtót nézhettem és - talán valami tudatalatti paranoia - a kukucskálónyílás ha működne visszafelé, akkor az ajtón kívülről amolyan kukkolda szerűen mindent végig tudott volna "mozizni" egy érdeklődő. Jelzem volt takaró a kukucskálón, tehát tudom, hogy nem állt fenn ennek az esélye, de az ajtó hiánya mégis rögtön ezt a helyzetet véste acélvésővel az agyamba... :( Ja, a fürdőről... törcsit egyet kaptam, ezt 3x használtam. Szájvíznek van pohár, de üveg, nem eldobható.

Hirdető külseje

Szeretnék tárgyilagos maradni, és megemlíteni azt is, ami tetszett, viszont szóvá tenni azt is, ami nem. Hanna arcának kedvessége ugyanis szerintem nem jön kellően át a képeken és legelsősorban nekem ez a fontos. Ugyanakkor a kiírt adatok és főképp a beszikben olvasott külsőre vonatkozó leírások nekem egyáltalán nem azt sugallták, amilyen Hanna a valóságban. De a szimpátia azért megvolt a részemről és szerettem is volna jól érezni magam a társaságában, így maradtam és tulajdonképpen nem is bántam meg.

Action

Megérkezés után lázmérés, majd bemutatkozás és puszi itán átadtam egy kis figyelmességnek szánt apróságot. Mivel a lakás nagyszobájának ajtaja zárva volt, így egyértelmű volt az útvonal a már említett - nyitott - kisszobába. Megbeszéltük a lehetőségeket, és kértem egy extrát is. Zuhanyba el, majd tisztán visszaérkezve kértem a franciás felvezetést. Ezt valóban meglehetősen jól, kellemesen csinálja. Picit irányítottam, de torokig azért nem sikerült lemenni, bár alkalmanként kicsit mintha elértem volna a határait. A nyál mindenesetre bőséges volt és mondhatni tényleg változatos fogásokat igyekezett bemutatni a furulyaszólója közben. Engem picit zavart, hogy papirtörcsiből gyakorlatilag "megágyazott" az ölében, de a nyálmennyiség indokolta, sőt menet közben is használt belőle. Egy rövid időre bekéreckedtem missziben, de nem ez volt a leginkább tetsző helyzet. Az első kör után leöblítettem magam, majd kaptam egy kis simogatást. Közben beszélgettünk is, teljesen hétköznapi, semleges dolgokról. A 45. perc környékén újabb francialecke kezdődött, tulajdonképpen teljesen az első körnek megfelelő koreográfiával. Sok nyállal, finoman pörgette nyelvét a makkon és amikor ráhúztam, akkor elég tisztességes mélyeségig jutottam. Kellemesen kihasználtam a fennmaradó időt, majd kézi rásegítéssel a szájába élveztem. Akkurátus törölgetés után ismét rövid látogatást tettem a fürdőben, majd öltöztem és távoztam. Azt hiszem másodperc pontossággal kijött az 1 óra a be- és kilépés között.

Elszámolás

A programot már telefonban egyeztettük (1 óra), de az extrákat csak személyesen mondta el - gondolom ő is fenntartja annak a lehetőségét, hogy szimpátia alapon is dönthessen, kinek-mit szeretne csinálni. Mielőtt a fürdőbe indultam volna, letettem az összeget a komódra, amit a tisztálkodás alatt Hanna eltett. Elég tisztességes étlapot kínált az extrákból, amiből végül egyet vettem igyénybe - ezért nem kerek összeg lett az ajándék.

Hannácska, jó szexpartner

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Hannácska egyeztetési protokollja egyértelmű, a remélt találkozó előtt legkevesebb 30, legfeljebb 60 perccel korábban hívható, vtr az ismerősök számára lehetséges. A hirdetésben megadott rendelési idejének kezdetén hívtam először – sikeretelenül – majd később az oldalra nézve láttam, hogy pontosította az aznapi elérhetőséget. Ennek megfelelően újra csörögtem, felvette, cuki hangon, de határozottan tájékoztatott, pontosan megbeszéltük, hogy mit szeretnék, mi tartozik az alapcsomagba, mik az extrák, mi merre-meddig. 50 perccel később időpontot beszéltünk meg, ha pár perccel hamarabb érkezem, hívhatom és bebocsátást nyerek.

Megközelítés

Az Etele Pláza és a Bikás Park környékén található a helyszín. A tömegközlekedés adott, parkolni lehet, sok panelház van a környéken, sok ottlakóval, biztos van több vendég, akinek csak sétatávolságban van a tetthely. Régimódiak térképpel, a modernebbek gps segítségével szerintem prímán odatalálnak.

Helyszín

Paneldzsungel jellegtelen épületének nem túl magas emeletén található szépen kipofozott lakás.

A vizesblokkban zuhanyzó áll a vendég rendelkezésére. Meg tusfürdő. Szájvízhez üvegpohár. Plusz fogkefe. Dezodor.

A foglalkoztató szoba apró, de nem kisebb, mint amennyi feltétlenül szükséges. Tiszta és rendezett, ruháknak fotel, háttérben halk zene.

Hirdető külseje

Hannácska arccal hirdet. De milyen arccal! Full sminkben az amatőr képeken is. Mint aki randevúra készül. És tulajdonképpen igen. Élőben pont ugyanez fogadott. Szépen kihúzott szem, dús szempillák, pirosító, rúzs… a szakszavakat nem tudom, de mint akit a kozmetikus éppen egy fotózásra készít fel. A világos hajszín (biztos ennek is van spéci RAL kódja, ezért nem merem azt írni, hogy fehér) is stimmelt.

Hannácska hatalmas, kellemes tapintású, természetes hatású keblekkel büszkélkedhet (olcsó szóvicc lenne, ha azt írnám, hogy Hannácska kannácskái megbabonáztak, úgyhogy maradok a mellek más szinonímáinál), mellyel arányos méretű feneke szépen domborodik. Hannácska talán valamelyest teltebb, mint amit a kiírt testsúly alapján gondoltam volna, de összességében nagyon vonzó teremtés, aki fekete fehérneműben és egy kis áttetsző köntösben fogadott.

Action

Az akció tényleg úgy kezdődött, mint egy akciófilm, Hannácska belépéskor rögtön pisztolyt tartott a homlokomhoz, de szerencsére nem végzett ki – még akkor – csak a testhőmérsékletemet ellenőrizte. Rendben volt, kölcsönösen megállapodtunk, hogy maradhatok/maradok.

Bélelt boríték elhelyezése, gyors tisztálkodás, és máris Hannácska ajkain csüngtem. Nyelvét is használja, de finoman csókol, nem volt hardcore birkózás és nyelvszkander a szájüregben, nem kötöttünk csomót egymás ínyvitorlájára. Érzéki, softcore smárolás zajlott, amit estig is elálltam volna, de akkor már hiányoltak volna máshonnan, ráadásul még szexelni is szerettem volna, így aztán hogy, hogy nem, az ágy felé tipegtünk. Útközben (kb 75 centimétert tettünk meg) lekerült a kebelfék, úgyhogy amikor Hannácska az ágyra csüccsent, hogy szájmagasságba kerüljön a cerkával, akkor már fedetlen melleit simogathattam.

Eközben ő sem maradt tétlen és kezelésbe vette a szerelemcsüngőt. Előtte azonban tépett néhány egység papírtörlőt és akkurátusan az ölébe terítette, mert Hannácska úrilány, és csak ezt követően kezdett a finom, egészen mély elemekkel tarkított, bőnyálas francia. Közben izgató szemkontaktus, izgató hanghatások. Pazar audiovizuális élmény a pompás érzés mellé.

Egyszerre akartam érezni ajkait a farkam és a számon, ezért pár perc múlva csókért hajoltam nyáltól csillogó szájához, mire ő villámgyorsan papírtörlőért nyúlt, gyors mozdulattal eltüntette az álláról lógó nyálcsíkokat és úgy viszonozta a csókot. Szóval csak semmi gusztustalankodás, Hannácska ügyel a részletekre, volt gyerekszobája.

Néhány réteg szilvia elázott Hannácska ölében, mire hanyatt vágtam magam és úgy „tűrtem” tovább az ápolást. Hannácska oldalról közelítette meg a brét, így jól kézre estek a méretes mellei és a simára borotvált punci is. Utóbbi ujjazása tabu, de a szeméremdomb simogatását nem vette rossz néven vendéglátóm.

Totál elvesztettem az időérzékemet, óra nincs a szobában, úgyhogy bármennyire is imádtam ahogy kézzel rászorított a joystickre miközben rám nézett és a nyálát ráfolyatta a makkomra, féltem, hogy nem marad időnk a szexre, ezért szomorúan bár, de kértem, hogy hagyja abba a szopást és húzzunk gumit.

Előtte menetrendszerű papírtörlő, amellyel alaposan szárazra törölte a kanócot, gumit húzott, síkosított majd feltette a kérdést: hogyan szeretnéd? Szemből szerettem, mert azt az angyali arcot látni akartam szex közben. Nem csalódtam. Hannácska nem csukott szemmel, mozdulatlanul, fejben a bevásárlólistát összeállítva hevert alattam, hanem mélyen a szemembe nézve vette fel lökéseim ütemét, cuki, kedvcsináló sóhajokkal tett hozzá a fílinghez. Később nem volt rest rátenni egy lapáttal, melleit feltolta és nyelvét saját kebelén járatva figyelte, hogy milyen benyomást gyakorol rám. Mondanom sem kell, hogy mélyebbet, mint amit én rá. Kb le sem tudtam venni róla a szemem, csak akkor került ki a látóteremből, amikor ráhajoltam és nyelveink a mellbimbóján adtak egymásnak pörgős randevút.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy az örökkévalóságig dugtam volna, mert a látvány hamar megtette hatását. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy megkérdeztem, hogy beteljesülhetek-e az ajkai között, és a bólintás után már rántottam is le gumit és máris Hannácska szájában landolt a sperma, amit lenyugvásom után elégedett mosollyal folyatott mellei közé. Még nem rogytam a hátamra, de a cucc már a papírtörlőben végezte. Ebből is látszik, milyen tüchtig lány Hannácska.

Fájó szívvel érdeklődtem, hogy mennyi időnk van még. Húsz perc, amelyet nem csak beszélgetésre használhatunk, feltéve, ha egy gyors tusolással rendbe teszem magam. Egy nanoszekundumig hezitáltam, és bár roppant mód kíváncsi voltam Hannácskára, de még annál is jobban vonzott a pár perccel korábban átélt mámor, úgyhogy térültem-fordultam, hogy aztán hagyjam, hogy Hannácska alaposan összenyálazza frissen mosott farkam.

Vendéglátóm fáradhatatlanul tette a dolgát, nem így a harcostársam, amely kifejezetten fáradtan viselkedett, nehezen tért belé vissza az életerő. Hannácska kitartóan nyelte, nyalta, nyűtte a kanócot, a lassú feltámadást egyre erőteljesebb kézimunkával ösztökélve. Lehet, hogy a komoly kihívásra kívánt komoly választ adni, így pár perc múlva olyan sebesen köpülte kis praclijával a tétova gilisztát, hogy szemmel alig tudtam követni.

Ennek fele sem tréfa! A rutin és a koncentráció a végső beteljesülést nem hozta el, de legalább gumiképes halmazállapotra gyúrta a gyíkot. Álmaimban ekkor már keményen bevágtam volna a pecabottal, de előbb precíz papírtörlős nyáltalanítás, akkurátus gumihúzás, síkosítás, helyezkedés, én pedig imádkoztam egy kevéske fickósságot megőrizzek a hátralévő percekre.

Hannácska egy pillanatig sem frusztrált, nem kérdezte, hogy fel fog-e állni, elég kemény lesz-e, menni fog-e, hanem négykézláb fordult és oly biztatólag domborította felém formás hátsóját, mintha álmai szőke csődöre jött volna érte a fehér hercegen. Ilyen befogadó, kedves közegben végre én sem maradtam közömbös, az pedig pláne meghozta a hangulatomat, amikor Hannácska egyik kezével megintcsak mellét szájához gyömöszölte és nyelvét pörgette a mellbimbón. Nagyon érti ez a lány, hogyan kell életet lehelni, szopni, nézni egy pasiba. A produkció elérte hatását, néhány perc múlva elégedetten adtam értelmet az óvszernek.

Hannácska édesen hagyott pár percet, hogy összeszedjem magam, kis simogatások, puszik közepette megittam a vizet, magamra öltöttem a gönceimet, és búcsút intettünk egymásnak.

Elszámolás

Az alap tiszteletdíj valamelyest a fővárosi átlag felett van, amelyet minden egyes extra valamelyest feljebb srófol. Hannácska az egyeztetés során jelezte, hogy visszaadni nem tud, ezért kérte, hogy pontos összeggel készüljek.

Hannácska, jó szexpartner

  Mark_84

Egyeztetés

Telefonon , gyorsan egyszerűen ment eddig mindig.

Megközelítés

Voltam már kocsival is meg BKV -val is. Könnyen megközelíthető helyen van. Parkolás ingyenes.

Helyszín

Külsőleg panel, de belső szépen felújított. Fürdőben több féle tusfürdő. Mindig száraz türcsi fogad , ls kilépő, fogkefe, szájvíz , deo... van minden . Szoba pici egy nagy ágy van benne de tökéletes amire kell ... : ) Teljesen diszkrét , és nem kell sokat lépcsőzni (gyors be- és kijutás ), eddig senkivel nem találkoztam még a lépcsőházban sem, de még a kapunál sem.

Hirdető külseje

Igazából ide nem írnék csak annyit, hogy tökéletes. Brutál cickók! Szép arc. Nekem nagyon bejön a teste. Ő van a képen!

Action

Kedvesen beinvitál, általában fürdőköpenyben van. Nem szoktam teketóriázni, szobában gyors vetkőzés majd megyek a fürdőbe, előre kikészített türölköző már vár a mosógépen. Ilyenkor már nagyon bennem van hogy nagyon jó lesz odabenn a szobában.
És tadaaaam belépve a szobában már az ágyon fehérneműben vár. A progi isteni francia , eleinte lassan, aztán egyre hevesebben, szereti a puha ajkaihoz ütögetni a velem egykorút, és közben szemkontaktus. Valami csodás érzés. Ezek után általában gumi és misszi- kutya. Sajnos nem sokáig bírom így az összkép miatt a dolgokat..., missziben gyúrja közben a melleit is közben szemkontaktus. Szerencsére általában 1 órára megyek és van második lehetőség is, a process nagyjából ugyan ez , esetleg megspékelve lovaglással , azok a hatalmas mellek , te jó ég! nagyon ügyes! Most is a hatása alá kerülök :) Szóval a második menet után gyors fürdés puszi az ajtóban , óvatosan kinéz a kukucskálón , hogy tiszta e a terep és gyors távozás. Inkább barátnős feelinget kedvelem, és ebben partner, lehet bírja a dúrvább pornós témát de ezt még sosem próbáltam, nem is volt rá igényem.

Elszámolás

Budapesti átlag . Mindig pontosan vittem a pénzt, sosem volt ebből probléma, és előre letettem a kis asztalra.

Hannácska, jó szexpartner

  NiceMan1

Egyeztetés

Egyeztetés VTR en történt , amit telefonos rövid beszélgetés követett . Egyszerű és gyors , biztos randi szervezés !

Megközelítés

Nagyon meleg nyári nap volt mint mostanság majd mindig , Egy belvárosi szállodából indulva metró mellett döntöttem . 5-6 perc séta volt mint a kiindulási mint az érkezési oldalon . Jó döntés volt mióta ott jártam a környék nagyon beépült .Amúgy ahogyan utólag kiderült parkolót is találtam volna ebben a napszakban könnyedén .A Bikás park szélén van Hanna szerelmi fészke . Mint mindig előbb érkeztem így szemben egy játszótéri padon hűsöltem 15 percet . És készítem a viszont látásra ! 5

Helyszín

Szinte napra pontosan 2 évvel ezelőtti látogatásom óta nem láttam változást a kis lakásban . Hanna egyedül dolgozik itt a magán rendelőjében, Minden , tiszta , jól felszerelt , célnak és alkalomnak kiválóan megfelel ! Tökéletes privacy! 5

Hirdető külseje

Mélyen az emlékezetemben zártam Hannát ! Két évvel ezelőtt egy gyönyörű , szép arcú lány , aki hatalmas eredeti cickóival és csábos tekintetével teljesen elvarázsolt . Már a bejelentkezés során féltünt hogy változás történt és szilikonosodott. . Elmondta hogy szükséges volt a műtét. 4

Action

Nagyon meglepődtem mikor telefonon felhívtam a részletek miatt emlékezett a 24 hónappal korábbi találkozónkra . Bájos hang tónusa felmelegítette az emlékeket .A karantén időszak és a kényszer pihenő során nem csak 2 évvel szaporodott , hanem pár kilóval is . Mindenképpen arányosan szedett fel , és így ezen a napon is szexi és kivonatos fiatal hölgyet láttam benne . A szőke festet haja és hogy nem eredetiek többé a gyönyörű NB 1-es mellei élőben kis csalódást okoztak , bár mind kettőről tudtam érkezés előtt , És a szilikon lökhárító is tud nagyon szexi lenni de valakinek ilyen hibátlan és hatalmas volt előtte . .....Gyors zuhany után az ágyra pattantam és kezdetét vették az érzéki simogatások és a híresen finom ,franciskája‘ . Kis vártatva , csak hogy fokozódjon a hangulat kölcsönösen nyalogatni és szopogatni kezdtünk egymást 69 -ben . Ő szopogatta a rudit míg én a csiklót majd nyalogatta a golyókat míg én a puncit . És ezt így váltogatva . És mivel valóban mely torkos francia , nem csak a reklám helye így kellemes perceket éltem át . Eljött a következő , a harmadik fokozat ideje így lovagló ülésben helyezkedett el rajtam én alatta mozogva rásegitettem hogy nagyobb legyen a lendület és eljussak a falig . Barlang látogatás tetszett , azonban ezen a randin nagyobb szerepet akartam biztosítani a szájának mint a puncijának nem mint az előző találkozáskor /és jól eső érzés ilyen száját tele spriccelni /így a záró fejezet így is alakult . Szépen szopogatott mind addig míg teljesen ki nem ürítettem a tárat Majd csak ezután nyúlt zsebkendőert és ment ki egy percre a fürdőbe . Ezután mellém heveredett és beszélgetünk egy keveset az elmúlt időszakról miközben simogattuk egymást Egy második akcióra már nem voltam eléggé fitt állapotban , bár ő támogatta volna . Később mint ahogyan érkeztem úgy kb 30 perc múlva már a szállodai kádban frissültem készülve az estére .. 5

Elszámolás

Csók extrában szerepel ami normális körülmények között Hannácskával gyakorlandó is , de ezt akkor az esti szállodai vendégre tartogattam.

Hannácska, jó szexpartner

  Rosszifju

Egyeztetés

Telefonon kerestem pontos es reszletes tajekoztatást után minden információt megkaptam és tudtam hogy ez lesz az én napom.

Megközelítés

Kocsival érkeztem de szerintem bkv val is teljesen egyszerű a megközelítés.bár a kisasszony esélyt sem hagy hogy eltéveszd.

Helyszín

Régi panelház első emeletei között kell keresni ezt a szépséget.Lakás teljes rendben van ,mindennel felszerelve ténylegesen.baszoba célnak megfelel nem tudnek mibe belekötni még ha akarnék akkor sem.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel enyhén telt de pont annyira hogy jó a fogása ezáltal.lenge sexi ruhában fogadott tudtam hogy jó helyen járok.

Action

Fürdés utan leheveredtem az ágyra odabújt hozzám és rögtön kezdődött a francia óra rendkívül ügyes benne és ami ennél fontosabb hogy kitartó.bőnyálas volt az fix közbe tartja a szemkontaktot.ezutan kutyusba atfordultunk dugtam igy is birja határozottan azt kell mondani.utánna visszatértünk a franciára és kb 40percet szopott megállás nélkül.ismétlem 40percet kell ennél több?! Végén szájába élveztem egy hatalmasat és kicsurgatta.ilyen fiatalon ilyen szopótechnika ritka azt kell mondanom.

Elszámolás

Az elején történt de nincs ezzel baj.

Hannácska, jó szexpartner

  Kraxs

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk Hannácskával, kicsit nehéz volt elérni, de még aznapra sikerült időpontot kapnom hozzá, kb. egy órával a légyott előtt. Bár emlékezett rá, hogy jártam nála, de kellemesen csengő hangján ismét elmondta a tudnivalókat.

Megközelítés

Metróval közelítettem meg a helyszínt, amitől kb. 5 perc séta, de ugyanott jár pár busz is. Parkolóhely volt dögivel, az egyik részen úgy láttam, hogy fizetős, de a ház előtt ingyenes, ha minden igaz.

Helyszín

Egy felújított panel nemsokadik emeletén található a helyszín, lift van, de sportember bőven kibírja a lépcsőzést. Kissé szűkös panellakás, de a célnak megfelel. A fürdőben tiszta törülközők vártak, több tusfürdő, szájvíz, dezodor. A tetthelyet nagyjából kitölti nagy franciaágy, ami sajnos egy kicsit nyikorgott, de különben tiszta, és tisztaság van mindenhol. A redőny ismét fel volt húzva, de hangulatvilágítás is rásegített az élményre, egy másik szobában zene szólt.

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelelő leányzó, egész nap el tudnám bámulni :) Köntösben fogadott, alatta szexi fekete fehérnemű. Jókora, fogdosni való cicikkel megáldott lány, őrületesen jó popsi, és az egész hölgy formája playboy címlapra illő ;) Van egy-két kisebb tetoválás rajta, ami a képeken kevésbé látszik, de mérget vennék rá, hogyha valaki csak a tetthelyen veszi észre, nem fog sírva elmenekülni tőle :) Nagyon kedves, üdítőitallal is kínált, amit természetesen elfogadtam.

Action

Egy órácskát töltöttem Hannácskánál, szóval a gyors zuhany után hozzá is fogtunk egymáshoz. Az ágyra leülve csókok közepette már matatott a koronaékszerek után, és nem kellett sok, hogy keményre akadjon. Közben szépen megszabadítottam a melltartójától. Ezután lefektettem és belekezdtem a nyelvleckébe. Próbálkoztam több tempóval, intenzitással, technikával, perceken át, de őszinte bánatomra most is sikertelen maradtam, de legalább "kellemes" volt számára :(
Én még próbálkoztam volna tovább, de kezébe, illetve szájába vette az irányítást, és ezúttal az ágy mellett állva kaptam egy fergeteges franciát, míg ő a szélén ült. Volt szerencsém a kebelszexben a csodálatos mellei között. Eközben ő a hátán feküdt, én pedig fölötte térdeltem. Nagyin izgató volt, ahogy a látvány is, hogy azokat a gyönyörű kebleit összefogva eltüntette a farkamat. Kifejezettem addig csináltam, amíg úgy éreztem, hogy közel vagyok a kilövéshez, ami nem telt sok időben.
Aztán Hannácska megtisztogatott, ahogyan azt a francia előtt is tette, és ez a gondosság jellemző rá, hogy a hímtag ne legyen se szöszös, se nyálas a gumi felhelyezése előtt.
Misszibe vetettem magamat, most talán technikásabban, mint előző alkalommal, meglehetősen barátnő fílinges. Közben körbejártak a nyakpuszik és kis fülcimpa harapdálások, de szigorúan csak finoman.
Kutyában folytattuk, itt már próbáltam volna vadulni, de olyan izgató látvány a homokóra alakja, és tapogatni az eszméletlen fenekét, illetve fogdosni melleit, hogy percekig bírta volna csak az állóképességem.
Majd újra misszi következett, ezúttal az ágy sarkában feküdt, talán mélyebbre is hatoltam egy kicsit. A tervem az volt, hogy innen felkapom az ölembe és a karomba fogva, állva dugom, de ezt sajnos visszautasította.
Mivel két menetesre terveztem a légyottot, megkértem, hogy a cickóira élvezhessek. Segített kézzel-szájjal, mondanom sem kell, hogy hamar kész voltam, össze is maszatoltam impozáns melleit.
Egy gyors zuhany után visszatértem és beszélgettünk. Ekkor kb. még 10-15 perc lehetett hátra, de mire újra rákívánkoztam volna Hannácskára, sajnos megszólalt a vekker, mennem kellett.

Elszámolás

Rögtön az elején az éjjeli szekrényre helyeztem kedvenc édességével együtt. Természetesen nem hozta szóba.
Ha a hölgy bájosságát nézzük, arányban van a rózsacsokor mérete az együtt töltött idővel.

Hannácska, jó szexpartner

  75macska

Egyeztetés

Szintén hirtelen jött ötlettől vezérelve tárcsáztam. Már rég szerettem volna megismerni, de eddig eredménytelenek voltak az egyeztetéseink, sajnos nem ért rá az általam kívánt időpontban. Most viszont siker koronázta véletlen próbálkozásom. Este láttam meg, hogy elérhető, tárcsáztam és egy kedves kis hang csicseregte a vonal túlfelén az oly áhított igent. Nem egész óra múlva már élőben is láthattam.

Megközelítés

Kis búvóhelye a XI. kerület egyik kiemelten forgalmas, központi területénél található. Bkv-val könnyedén megközelíthető, s csak pár perc séta. Parkolási lehetőség van bőven, ha az itt lakók ezt lehetővé teszik azzal, hogy elhúznak dolgozni. A cím egyértelmű, bár pontosítás szükségeltetik a helyszínen, a diszkréció érdekében csak megközelítő.

Helyszín

Lakótelepi lakás, bejutás könnyedén, feltűnés nélkül. Tisztaság és rend fogadja az ide betérőket. Előszoba, innen jobbra nyílik a kis konyha, a fürdő és szemben a háló. Balra még egy szoba, diszkréten ajtó becsukva, honnan alig észrevehető, halk zaj szűrődik át. Jellegzetes tv hang. Gondolom a pihenésre és feltöltődésre használatos helyiség. A fürdőben zuhanyfülke várja tusfürdőkkel és más tisztálkodási szerekkel a felfrissülni vágyókat. Tiszta, puha törcsit kapunk. A szobába a franciaágy épp csak befér, szinte teljesen kitölti a rendelkezésre álló teret, de hát nem is táncolni megyünk, vagyis nem a klasszikus értelemben. Egy kis fotelszerűség azért még helyet kapott mire a ruhánkat elhelyezhetjük.

Hirdető külseje

Hát uraim! Nehéz leírni. Egyszerűen, nem lehet megfogalmazni! Brutális? Fantasztikus? Nincs rá szó! Na jó, megpróbálom!
A fotói láttán mindenkiben kialakul egy kép róla, de vigyázat! Bennem egy masszívabb hölgy képzetét keltette, de csalódnom kellett. Élőben sokkal szebb! Hannácska gyönyörű, kis apró, törékeny teremtés, az égiek ajándéka nekünk egyszerű halandóknak. Varázslatosan szép, bájos arc, kacér tekintet, fantasztikus keblek, kecses derék, brutálisan gömbölyödő popsi, csodásan nőies csípő, nagyon szép, apró kacsók és izgalmas (finom), szexi lábak jellemzik. Azt mondanám tökéletes, de számomra csak egy hölgy lehet e jelző birtokosa, így (CSAK!) majdnem az. Nem láttam még nála szebb lányt életemben, csak azt az egyet! Külső: csodálatos!
Hannácska egy igazán bűbájos kicsi lányka. Teljes és kivédhetetlen elvarázsolódás. Hozzáállás, személyiség: megnyerő!

Action

Nagy kérdőjellel elmémben, kíváncsian lépem át küszöbét. Kedvesen, szívélyesen fogad. Kicsit talán távolságtartó, de megértem, még nem ismer. Hát ismerkedem, beszéltetem. Előrevetítjük az este hátralévő részében esedékes történéseket, s a szokásos kérdésemre (közös fürcsi), nagy örömömre rábólint. Már dobálom is a rongyokat a fotelbe. Karóra le, gatyó fenn. Szégyenlős vagyok. Egy istennő áll velem szemben, én meg átlagos lélek, rozoga külsőben (mégsem akarok pár perc elteltével ott díszelegni egy szál puha pöcsben). Irány a fürdő, előkészület, majd be a tus alá. Megfordulok, az ajtóban Hannácska tűnik fel, lazán, mint egy érzéki szerető. Megszabadul enyhén átlátszó köntösétől, mit a melltartó-bugyi szett is követ. Elakad a lélegzetem. Gyors bevágom a plexiajtót, s feltekintve a képzeletbeli égre áldom szerencsémet. Fürdés közben csacsog nekem, kérdezgetem, próbálok sietni, itt akarom tudni mellettem, de még nem, lenézek - még várnod kell öreg harcos, sietek-, mint egy tornász világbajnok, győzedelmesen csapom ki az ajtót (feszítek), tá-dáám!!!, s akár egy tenyészbika bőgöm: - kész vagyok, jöhetsz-.

Beugrik mellém, tényleg kicsi a hely, de valahogy nem bánom, sőt, én élvezem. Finoman siklik bársony testén kezem, habzik az édes, elölről brutál kebleit tapizom, derekát, csípőjét mosom, kis pociját, majd a lábát tisztítom, szemérmét neki meghagyom. Csirip-csirip, hallgatom. Perdül, hátát masszírozom, popsiját markolom, majd átölelve, magamhoz szorítva, ismét kerek melleit taperolom. Nyakát, tarkóját, vállát puszilgatom, kezem vándorol, ujjaimmal a szárnyacskákat végre kitapintom, újra pörgés, magamhoz vonva csókolom, majdnem felnyársalom, leguggolva pillangóira lehelek csókot. Vissza, fel ajkaihoz, de csak elengedem egyszer. Most nem haboz, én habzok, s apró kezével végig csutakol. Közben csirip-csirip. Imádom! Ujjacskáival bilincset rak meredező (mit meredező?, mint zászlórúd a csatatéren, sziklaszilárdan álló!) férfiasságomra. Kész vagyok! A kis hamis elkapott. Vízzel öblítve a felvezetés befejezettnek mondható. Gyors törcsi, s mint lelkes cirmi, farkamat csóválva a szobába utána vágtatok.

Csókkal fogad, átölelem, nem húzódik, bújik. Le az ágyra egymással szemben, az első pár kissé bátortalan csók után már szenvedélyesebb. Vad smárolásba kezdünk, nyelvünk összegabalyodik, bejárjuk egymás ajkait, szívjuk, szopogatjuk, nyalogatjuk egymást, ízlelem, szagolom, nagyon finom. Elengedem, kérdőn tekint rám nagy kerek, bambi szemeivel, nem tétlenkedem. Hanyatt döntöm, megyek vele, a becsességem hasán pihen, úgy smárolom, tovább szánkázom, nyakába lihegek izgatottan, sóhajtok. S mit hallok? Mintha ő is kezdene beindulni. Ez az, megvagy! Suhan át agyamon. Szóval, erre gerjed a kicsike! Smaci és nyali-fali. Így elidőzöm egy kicsit, majd lejjebb araszolok, bitang szép kebleit puszilgatom, nyelvemet körbejáratom, a bimbókat csókolom, a mell alsó felét izgatom, felpillantok, engem figyel, s mosolyog, hát rákapcsolok. Cicijeit marokra fogva vadul nyalakodom. Vissza az ajkaihoz, közben derekát, csípőjét simogatom, majd lejjebb lavírozva, hasikáján járok, jöhet a dereka, csípője, s nemsokra rá az ékszere. Fejemet lába közé vetem, combja belső hajlatát nyalom, csókolom, át a szeméremre, kicsi kincse orrom előtt, benyalintok ha már erre vetett a sors. Illatos, fincsi, harmatos. Lágyan az ajkakat széthajtom, hegyével egész kelyhét bejárom, s a csiklót kitapintva a célomat megtalálom. Számat puncusára tapasztom, s nyelvemet táncoltatom. Le-fel, oldalra, izgatom, felnézek, mintha semmi reakciót nem váltanék ki, de nem adom fel, kerüljön amibe kerül, addig egy tapodtat nem mozdulok. Tovább folytatom, combja alatt átnyúlva az egyik cicire rámarkolok, óvatosan gyúrom, nyelvem klitoriszán pörgetem, ajkaim közé veszem, szívogatom, rajta élvezkedem, cuppogok, ismét nyalom, felváltva ujjammal is izgatom, (rám szól, be nem nyúlhatok, jelzem tudom) morzsolgatom, s csak megindul egyszer Hannácskám a csúcsra fel. Halkan, lassan kezd, szaporább minden lélegzetvétellel, nem állok le, egyre hangosabb, sóhajok, tovább, számat elveszem, ráfújok finoman, újra bevetem nyelvemet, ajkaim odapréselem szemérmére. Két tenyerét tarkómra teszi, s húz, von magába, még levegőt sem kapok, de ez sem érdekel. Nyálam keveredik élvezetével, tocsogok benne, kezdek fáradni, de egy életem, egy halálom, ezt akkor is bevégzem. Tovább, kezem is táncot lejt partnerem lágy keblein, míg belefúlok alfelébe. Hangja erőteljesebbé válik, nem egetrengető, de határozott, majd végre eredményt érek el. Szorítja fejemet rá a puncikájára, aprón megremeg, lágyan, finoman élvez el.

Első kábulatból eszmélve, már én fekszem hátamon, s ő a lábam között térdepel. Kis barátomra hajol, és forró ajkai közt tűnök el. Lassan, élvezkedve nyalogatja, köpködi, kicsit kezez, de nem bánom, nagyon fini ujjacskái vannak, újra közelít, ajkai lassan feszülnek a férfiasságomra, siklik lefele, majd fel, nagyobb tempóra kapcsol, felhajolok hozzá, csókot kapok, s újra kényeztet, van hogy szájacskája hozzám sem ér, csak a nyelve. Mélytorokra kérdezek, bólint, s érzéki ajka végigszántva a kis harcost megérkezik tőbe le. De ő is érzi, nálam nehéz így célt érni, gumiért nyúl, nem ellenkezem.

Misszibe fektetem, kicsit még játszom vele és óvatosan bevezetem. Nem nagy tempóval kezdek, közben ajkát, nyakát puszilgatom. Lábait nyakamba veszem, úgy hajolok rá, csókolózom vele, majd újra felegyenesedem. Finom lábacskáját veszem kezelésbe, végigjáratom nyelvem vádliján, bokáján, és megérkezek picinyke talpikájához. Csókolgatom, lábujjait nyalogatom, bekapom, szopogatom. Mindeközben rágyorsítok, a forró puncusában lüktető falloszom vígan fickándoz. Csípőből tolom, immár gátlástalanul, vadul kefélünk. Illatos, apró tappancsát még mindig imádom. De hamar kifulladok. Pihenőt tartunk. Visszatérve újra csókjaival halmoz el, kicsit szájjal kényeztet, ismét smárolunk, s közben kezével játszik rajtam, annyira finom ujjacskái vannak, érzem, ha még fél percig ezt csinálná, el is sülnék nyomban, de nem hagyom magam. Beöltöztet, és megint hanyatt fektetem, lábai mellettem, rászorítok csípőjére, s határozott mozdulatokkal indítok, jár farkincám ki-be, tövig nyomom, magasabb fokozatba kapcsolok, popsiján csattogok. Közben folyamatosan simogat, cirógat, szeretget. Kis idő múlva jön a kebelszex. Hasa fölé térdelek, lábam közé véve, két tenyerével kissé összetolva az ikreket, vájatot alkotva felkínálja becsességemnek. Ráhelyezem, és tol még össze keblein, farkam csapdában, próbál kiszabadulni, de nem enged el, odaköp többször és siklik is könnyedén, majdnem szétpattintva a melleket, így dugom, kefélem a bitang ciciket. Arra eszmélek valami tarkómhoz ér, oldalra fordulok, hát lábát felemelve, lábujjaival birizgálja fejem, több se kell nekem, átkarolom, úgy csókolgatom szexi küllőjét. Irány a talpacskája, közben elengedem, már nem kell tartani, ő maga fúrja ajkaim közé ujjacskáit, rakja pici pracliját arcomba. Iszonyatosan élvezem. - Úr isten! Mit művelsz velem pici lányka?- magamban kérdezem. Lenézek rá, s pajzánul mosolyog, kacéran nevet. Még mindig a csodás keblek közt tolom kedvesem, végre kiszabadul, és kívánatos szájacskájába teszem, most azt dugom vele. Lába arcomban, ujjaim a csiklón (őt ingerelve), arca előtt a tüzelni kész öreg harcos, alattam beste teste, s újra szájába nyomulva, forró, nedves ajkai közé élvezek. Visszahelyezem a kebleire, s Hannácska gondol egyet, még szájában megforgatva, a cicikre engedi eredményem, s összetolva azokat keni szét rajtuk, így játszik vele.

A fürdőbe elvánszorgok, s tust követően, felöltözve, az ajtóban átölelve csókot csenek, s kedvesen mosolyog, kedélyesen nevet, majd lelécelek.
Kilépve az utcára még felnézek, remegő kézzel rágyújtok, sír ifjonti lelkem, s tudom jövök én még ide. Csípős csillámporral szememben, vakon bolyongok, már azt sem tudom hol vagyok.

Elszámolás

Abszolút korrekt. Vagy előre, vagy utólag, már nem emlékszem, nem igazán voltam magamnál. De ez is azt jelzi, megérte!

Hannácska, jó szexpartner

  Kraxs

Egyeztetés

Először üzenetben vettem fel a kapcsolatot Hannácskával, de ragaszkodott a telefonhoz, így azon tájékoztatott a részletekről kedves hangján. Mivel másnapra kértem hozzá időpontot, így VTR-ben is fixáltam.

Megközelítés

Metróval mentem, de még egy sort busz és villamos is jár arra. Könnyen megtalálható, csak át kell menni a park szélén, amelyre a lakása néz. Esti órában voltam hétvégén, de szerintem hétköznap is lehet bőven parkolóhelyet találni.

Helyszín

Egy felújított panel nemsokadik emeletén található a helyszín, lifttel is fel lehet menni, de én a lépcsőt használtam, és meg sem izzadtam ;)
Kissé szűkös panellakás, de a célnak megfelel. A fürdőben tiszta törülközők vártak, több tusfürdő, szájvíz. A tetthelyet nagyjából kitölti nagy franciaágy, ami sajnos egy kicsit nyikorgott, remélem nem zavarta a szomszédokat az élvezetünk :) Nagy pozitívum, hogy a redőny fel volt húzva, idővel az ablakot is kinyitotta Hannácska, enyhítendő a munkahőt.

Hirdető külseje

Nyilvánvalóan már a képei meggyőztek arról, hogy meglátogassam, de az az igazság, hogy mégse adják vissza, hogy mennyire gyönyörű nő élőben! Már belépésnél megdobogtatta a szívemet, hogy gyakorlatilag mindent mutató áttetsző köntösben fogadott, alatta szexi body volt. Kicsit magasabb vagyok nála, és majdnem elakadt a lélegzetem, amikor válla fölött áthajolva megláttam eszetlenül formás és ruganyos popsiját. Meztelenül még hihetetlenebb volt számomra Hannácska szépsége :)

Action

Gyors zuhany után kaptam ásványvizet is, ami nagyon jól tett a továbbiakban. Csókokkal kezdtünk ismerkedni, ebből feltételeztem, hogy kölcsönös a szimpátia. Kicsit első randis-szexelős érzés volt, én legalább is kicsit zavarban éreztem magamat, hogy mit is kezdjünk egymással.
De hát bőven van rajta mit imádni, ezért csókjaimmal és puszijaimmal bejártam arcát, nyakát és mellét, elbódított finom illatával. Ha ennyi nem lett volna elég, ő még jól megmarkolászta a farkamat is. Így heveredtünk az ágyra, ahol hamar megszabadultunk kis ruhácskáitól, akadálytalanul barangolhattam be csodás testét. Én kezdtem a szájjal való kényeztetést, órákig el tudtam volna ott lenni, de sajnos időm véges volt, és az a sajnálatos igazság, hogy nem értem célt nála.
Fordultunk egyet, és ő vett kezelésbe szájával. Fantasztikus volt :P Bő nyállal, végletekig ingerlő nyelvjátékkal és tökéletes összhangban működő száj- és kéztechnikával majdnem elérte, hogy kiugorjak az ablakon a gyönyörben :D Már olyan ingerlő pippantás volt, hogy majdnem elaléltam. Egy idő után kértem is a gumit, mert nem lehetett bírni épp ésszel.
Missziben kezdtünk bele, szép lassan, majd begyorsulva. Közben csókolóztunk is, időnként meglátogattam formás cickóit. Talán tolhattam volna bátran is, de manapság már tartok tőle, hogy fájdalmat okozok :/ Mindenesetre Hannácskával a jelek szerint nem így volt.
Ezután megkértem, hogy lovagoljon, és az következett, amire már rég vártam: egy jól beleülős, kemény előre-hátra odabökős lovaglás. Nagyon-nagyon vágytam már erre, szerencsém, hogy megadta nekem :) Azt még jobban szerettem volna, ha így elélvez, azonban ez nem jött össze - azt mondta, hogy nála ez bonyolultabb. Még így lovagolva játszadozott velem, rám hajolva úgy csúszkált, hogy még épp csak bent maradt a farkam, aztán vissza. Közben jutalmul még megkaptam csókjait, a számba és kezembe a szépséges melleit.
Kérdezte a kedvenc pózomat, de én már gyakorlatilag mindent imádok. Kutyusba tértünk át, mivel úgy tudom, hogy neki az a kedvence. Most nem voltam olyan vadállat, mert nem is nagyon bírtam volna. Próbáltam megtalálni a megfelelő szöget, ami végül abban végződött, hogy eljutottunk a régi kedvenc pózomba, vagyis a hason fekvésbe. Ennél talán már jó helyen kapiskáltam, de nekem még jobb volt és elsült a fegyver.
Elnézést kértem, hogy nem juttattam a csúcsra, de megnyugtatott, hogy jó voltam. Pihegtünk még egy kicsit, beszélgettünk. Csak a zuhany után tudtam meg, hogy már letelt az órám.

Elszámolás

A virágcsokrot előre kérte az éjjeliszekrényre, amit kedvenc édességével toldottam meg. A virágcsokor mérete egyébként osztható öttel és tízzel, tehát kettővel is - számoljátok ki :D Úgy veszem észre, hogy már inkább ez az új pesti átlag.
Azt mondhatnám, hogy maximálisan megérte, de most mégis van az a hiányérzetem, hogy nem úgy fejeztem be, ahogyan szerettem volna.

Hannácska, jó szexpartner

  Lepricon

Egyeztetés

I thought that reaching Hanna will be a"mission impossible". I really tried quite a few times but couldn't get through. Well, on Sunday, after several attempts, she finally picked up the phone and we set a 1 hour meeting that day! She sent me the address via text message..

Megközelítés

In light of the short time to reach, I took a taxi. Note that the building has 2 entrances - front and back. You can only use the front to enter.

Helyszín

The building is a "train type" with several entrances. As each is marked with a different number, it's very easy to figure out your destination. After a short ride in the lift I arrived the floor. The house is good and clean and so is the apartment. High level of hygiene. The room is small but I didn't care. One small comment, note there's no AC but there's a strong ventilátor that does a good job.

Hirdető külseje

As Hanna has lots of photos the looks is well known. She's a young lady with a pretty face and an amazing smile. Her body is sexy and her breasts are one-of-a-kind. I loved it!

Action

Hanna greeted me politely when I entered. I was a little late so we clarified the terms of the meeting first. Then I took a shower and back to the room. We started kissing, however once I realized that she's not too much in to it, I didn't put any pressure in this direction. She sat on the bad while I was standing and started a BBBJ. She uses a lot of spitting during the BJ. Not exactly my cup of tea, but ok. Had better (had worse). Then we continued on bad, moved to 69. She tastes great. Later she offered - and I accepted - a tits duck which matched her gourges tits and was fantastic. Time to have some sex. Condom on and we started in missionary which was very good, continued with doggy and then from the side. When I felt it's going towards the innevitable end, I took the condom off and ended in her mouth.
Later we had a nice conversation. I then went to wash myself in prep for a possible 2nd round. We started again with a BBBJ but after a few minutes I realized I was too tired so I decided we can do it next time. She was very nice and cooperative and I felt no TP. I then went to the shower and said good-bye.

Elszámolás

Hanna's gift is slightly above the new average. Price is fine and reflecting her high quality. I took no extras and I paid the requested sum in the beging of the session.

Hannácska, jó szexpartner

  Ralph Lauren

Egyeztetés

Már korábban elhatároztam, hogy mindenképpen Hannácskára vetem ki a hálómat. Sokszor próbálkoztam telefonon, mindig foglalt volt, mire egyszer csak kicsöngött és sikerült a kommunikáció..Szerencsémre az általam elképzelt időpont szabad volt, így már szinte azonnal indultam is.

Megközelítés

Kocsival mentem, gps-sel, így nem volt nehéz odatalálni. A társasház mögött volt bőven szabad parkoló, ahol ingyen meg lehet állni.

Helyszín

A lakás emeleti panel, a helyszín éppen megfelelő. A szoba nem túl nagy, de a franciaágy befér, a többi meg úgy sem számít. A fürdőben zuhanyzó van, minden fontos tisztasági eszközzel gondosan felszerelve, ahogyan én szerezem.

Hirdető külseje

A képek, amiket feltöltött tökéletesen visszaadják a valóságot. Pontosan olyan helyes kis pofija van, amint látható. A bőre rendkívül selymes és kellemes tapintású, ritkaság számba megy. Mellei csodaszépek, rajzolni sem lehetne tökéletesebbet. Szép nagyok és a gravitáció a fiatal kora miatt minimális. Hibátlan.

Action

Telefonos egyeztetéskor a hangja gépies és monoton volt, picit féltem is a személyes találkozástól.Szerencsére, amikor a lakásba léptem, onnantól kezdve teljesen megváltozott. Mosoly és kedvesség amit kaptam. A bemutatkozást követően a szobába invitált, ahol gyorsan átbeszéltük a részleteket, majd irány a fürdő. A tusolást és a tisztálkodást követően a szobába mentem, ahol egy egyrészes fekete body-ban várt. Ahogy beléptem finoman átöleltem, melyet kedvesen viszonzott.Simogattam, csókolgattam a nyakát, miközben Ő már a jobbkezével masszírozta az ácsingózó farkamat. Ezt követően az ágy szélére ültem, miközben előttem állt és körbecsókolgattam a hasát,punciját, combjait és a finom fenekét. Közben kikapcsoltam a felsőrészt és kibuggyantak a gyönyörű szép keblei. Sokkal nagyobbnak tűntek, mint a fotókon.Picit behajolt, majd a számba adta az ikreket. Eszméletlenül finom érzés volt szopogatni, nyalogatni őket. Majd hanyatt dőltem és Hannácska ráhajolt a szerszámra.Nagyon kellemesen elkezdett szopni.Pár perc múlva kértem, hogy dobja le az alsó részt, majd folytassuk 69-ben. Ezt szívélyesen meg is tette.Odatolta a puncit a szám elé és én elkezdtem habzsolni az édes csuport.Nagyon szép a punci is, fotók vannak a bemutatkozásában, ezért erről többet nem írnék. Pár perc múlva jött a vég, nem tudtam tovább tartani, de igazából nem is akartam. Szépen teleraktam Hannácska száját az utódokkal. Nagyon jól esett.Tisztálkodás ,beszélgetés majd kérésemre egy kis masszázs következett. Nem volt az a profi, de nem is ezért mentem. Egyszerűen csak jól esett a kis hát és vállnyomkodás. Ekkor már teljesen oldott volt a hangulat sokat beszélgettünk. Láttam, hogy van még időm, így jeleztem, hogy újra harcra képes vagyok. Kérte, hogy mossam kicsit meg, - ami amúgy természetes - majd a szobába visszatérve az ágy szélére ült és úgy szopogatta a farkamat. Később kérésemre ismét 69-be folytattuk..Most mit csináljak, ez a gyengém,na...:)
Mikor már jól beindultam, kértem a gumit és azt hogy picit lovagoljon meg.Ügyesen mozgott rajtam, sőt a csodásan ringó melleinek látványa elképesztő volt, viszont kértem a misszionárius pózt, mert az ágy kissé süppedős volt, ami elvitte a figyelmem. Semmi gond, mondta, s máris rajta feküdtem és úgy toltam neki. Lehet rendesen döngetni, nem volt semmi ellenére. Közben folyamatosan figyelt, majd a fel,s alá mozgó melleit odatámasztotta az arcom felé. Nagyon szép volt a látvány, nemsokára hatalmasat élveztem a gumiba. Tisztogatás, majd fürdőszoba, ahol kedvesen megmosta és megtörölgette a hátamat. Öltözés búcsúzkodás és távozás.

Elszámolás

Nem vettem igénybe semmi extrát,bár kétségtelenül van olyan, amit szívesen kipróbálnék vele. Talán majd a következő alkalommal. Igazából amiért mentem, azt maximálisan megkaptam. Az elszámolás az elején volt, nekem ezzel az ég világon nincs semmi problémám.

Hannácska, jó szexpartner

  Zozo19

Egyeztetés

A hirdetés alapján esett a hölgyeményre a választásom. Telefonon - amit első hívásra felvett - egyeztettünk és elmondta, ami a hirdetésben nem szerepel, de szükséges a döntéshez. Kérte, hívjam fel a megbeszélt időpont előtt 30 perccel.

Megközelítés

Helyszín XI ker. Tömegközlekedés jónak mondható, és szgk-val mentem, a címet a 30 perccel előtti telefonbeszélgetéskor adta meg. Könnyen megtaláltam. Parkolás 0 HUF, parkolóhely megadott cím közelében található. A Vazze-t használtam, OK volt.

Helyszín

A lakás átlagos, de csendes környezetben található, nincs nagy mozgás. Nem gettó, valamikor a szoc reálban épült, de azóta történt 1-2 felújítás, összességében jónak minősíthető.
A fürdő átlagos, de tiszta, rendezett, a szükséges tisztálkodáshoz szükséges kellékek rendelkezésre állnak, szájöblítés is biztosított, ehhez steril poharak voltak kirakva. Talál negatív a törülköző méret, és ha már ilyen kicsi volt a végén lehetett volna egy másikat (szárazat) adni (de ez csak javaslat)
A zuhanyzó is átlagos, de használható, a célnak megfelelt. A szoba mérete a célnak megfelelt, a hölgyemény egyedül bérli, elmondás szerint így nincs zavaró tényező. Az ágy nem nyikorog, de biztos nem a közelmúltban gyártották

Hirdető külseje

A képek valósak, (be tudtam volna azonosítani), de élőben még szép, és kívánatos a leányzó. Az öltözködése egy kicsit puritánnak mondható, de nem gáz

Action

Kapucsengő, a bejutás és feljutás könnyen ment. Beinvitált a lakásba, a tett helyszínét bemutatta, frissítővel kínált. Összességében kedves volt. Mindent megmutatott.
Zuhanyzás, aztán helyszín, megkérdezte, hogy szeretném. 1 órában egyeztünk, ebben 2 aktussal. Megkérdeztem, mit javasol. Első alkalommal azt javasolja kezdjük állva és ad egy nyelvórát. Jól tettem, hogy hallgattam rá, nekem jó volt és végig vitte segédeszköz nélkül. Ezt követően szükséges tisztálkodás., majd egy kis beszélgetés, igazából nagyon fáradt voltam, szerintem ezt Ő sem bánta. Beszélgettünk egy picit, majd megkérdeztem egy második akció, szintén nyelvóra: mehet-e? Nem volt ellenvetése, csak annyit kért, hogy a "szerszámot" higiénés szempontból tisztítsam meg a fürdőben. A 2. eksont már fekve kértem, közben gyönyörű melleit és egyéb testrészeit simogattam. Felvetődhet a kérdés: a kardot miért nem dugtam a hüvelybe. Utólag sem bánom, szerintem legközelebb ez lesz a "fő csapás" iránya.

Ügyes volt partnerem, a 2. ekson is "jól sült el" Bevallom nem hittem volna.

Elszámolás

Korábbi beszámolók alapján bevállalós. Én első alkalommal megelégedtem azzal, hogy könnyített rajtam, oldott egy kis feszültséget.
Telefonon közölte mennyi az 1 óra ellenértéke, és zuhanyzás előtt udvariasan kért, hogy előre tegyem egy tartó alá, ugyanis még nem találkoztunk

Hannácska, jó szexpartner

  lafancs

Egyeztetés

Telefonon könnyen elérhető. Egyeztetés egyszerűen gyorsan megvan. Elsőre nem sikerült, de 2. Hívásra felvette.

Megközelítés

Kocsival egyszerűen megközelithető, parkolás egyszerű. A cím pontos könnyen megtalalható.

Helyszín

Kedves kis lakás, fürdőszoba a célnak megfelelő,tiszta rendezett. A zuhanyzó nem nany de pont elég. Van választék tusfürdőből is. Törülközővel jól ellatva. Az ágy egy kicsit a hálóban túl puha.

Hirdető külseje

Hát ezt nem tudom jobban leírni mint ahogy a képeken is látszik. Egy istennő! Gyönyörű kedves figyelmes és isteni finom a bőre. Szemei, cicijei istenek popsi fenomenális.

Action

Egy kedves kis beszélgetéssel kezdtük gyors le egyeztettünk minden részletet. Utána egy gyors tusolás. Azután ő is kicsit fel frissítette magát. Egy isteni franciával kezdtünk. Hmm isteni kis puncikajai van illetve formás popsija. Faranciáját nem lehet sokáig bírni (annyira isteni), így is lett végem az elsőnél. Kis beszélgetés simogatás után finom kis punciját is kényeztetni akartam. Hátulról támadta, nagyon kellemes... Nem is kellet sok a 2. Kör végéhez. Egy pohar víz tusolás aztán elbúcsúztunk, de nem végleg.

Elszámolás

Korrekt, az elején mindent tisztáztunk.

Hannácska, jó szexpartner

  theobroma

Egyeztetés

Hannácska had been on my list of difficult cases for a long time but, when I had finally the opportunity to meet her in June, I had been immediately bewitched by her eyes and her kindness. So I wanted absolutely to see her again.
The problem for me is that she does not offer VTR and she does not accept SMS normally, moreover she does not take appointment in advance when personally I like to organize my visits in Budapest a long time in advance.
So I sent first a message on the website and she replied rapidly that she would be also happy to see me. Good! I sent later another message to fix the meeting but, as foreseen, she asked me to send a SMS the morning of the meeting. Stressing! What to do if she is not free?
So, I sent a SMS in the morning of the meeting and fortunately she replied that she would welcome me and we fixed the last details by SMS.

Megközelítés

I was a bit stressed because I was coming from Vienna by train but normally it was manageable, I had enough time to arrive before she finishes her day.
Then, surprise, the train stopped in Kelenföld. If had known, I would have gone down and I would have arrived early and relax. But the time to react and I was obliged to continue my route to Keleti. I went rapidly to my hotel, let my luggage, and took the metro.
Hopefully, her apartment is close to a metro station. By the way, the metro station Bikás park is even closer than Kelenföld vasútállomás. So it is easily accessible by public transport and then just a few minutes walk.
I arrived almost just in time but completely stressed.

Helyszín

Her apartment is in a renovated and discreet building. The room is rather small but convenient and clean. The bathroom is fine and has all what you need. Just a small advise to Hannacska, there should be a mirror in the room :-)

Hirdető külseje

Oh! I am in love! She has a lot of pictures and they are really true.
When she opened the door, I was again bewitched. My goodness, what a beauty, my mouth stayed open again. She is really young, fresh and beautiful. She has a wonderful smile and wonderful eyes. I wanted immediately to take her in my arms and to kiss her.
The rest is also beautiful, with a thin body well proportioned and a very cute pair of natural boobs. And another very beautiful thing is hidden, she has a very beautiful and delicate pink butterfly :-). She welcomed me at the door in white and black sport underwear.

Action

The meeting lasted one hour. The social time was rather limited as she speaks only a few words of English but you do not want to speak a lot when you see this charming smiling face.
I went to the shower and, when I came back, she was waiting for me still in her sport underwear. We started kissing immediately and passionately laying on the bed. The underwear fallen rapidly and we continued to kiss and caress us reciprocally and lovingly. Her body is so nice, and her natural boobs so cute.
She went down and began to lick and suck me without condom for some minutes. She made a very soft and delightful blow job, sucking also my bowls and from time to time with some deep throat movements. During this time, I had my fingers caressing her delicate vulva and titillating her clitoris.
Then I decided to return her the favour. I came on her and kissed her beautiful breasts tenderly and, after a few minutes, I went down slowly up to her delightful pink butterfly. I licked her delicately and, little by little, more and more rapidly and intensively. She resisted a bit, but little by little her movements and her breath increased, she started moaning and, after some more minutes, she reached an intense orgasm.
She sat up straight and looked at me smiling and visibly really happy :-).
I took her place and she came on me. She began again to lick and suck me for some minutes, sucking also my bowls and from time to time with some deep throat movements, like the first time, softly, delicately. It was again delightful to see my penis disappearing in her beautiful mouth, watching her beautiful green eyes. She started masturbating me, more and more vigorously until I became stiff enough. Then she put a condom and asked me which position I would like. I asked her then to come on me in cowgirl position because it is the best position to admire her charming face and her beautiful natural boobs. She rode me for a few minutes with a reciprocal pleasure. I then sat up straight and started licking and kneading her beautiful boobs while she was still riding me.
She proposed me then to come in her in missionary position. We moved then and I entered in her. I started coming and going, kissing her delicate lips and grasping her in my arms. We then changed to a doggy position where I had again the opportunity to admire her exciting thin body and to knead her beautiful boobs, without forgetting, as always, the delightful view of my penis disappearing in her tender vagina. It did not fail, I exploded rapidly into her.
We then collapsed both on the bed, exhausted and totally satisfied. We had still a pleasant time of kisses and cuddles and it was already unfortunately time to go.

Elszámolás

Everything was agreed previously and there was no surprise. I put discreetly my gift on the furniture. The gift was really honest for the moment spent.

Hannácska, jó szexpartner

  gatyesz

Egyeztetés

Korábban már voltam nála, arról nem készült emlékeztető.
Telefonon történt az egyeztetés, elsőre sikerült elérnem, megállapodtunk egy időpontban, majd amikor arra nyílt lehetőség, hogy hamarabb menjek, diszkréten megcsörgetett. Nagyon pozitívan esett, hogy ilyen kezdeményező.

Megközelítés

A telefonban megadott egy címet, amely közel van a lakásához. Majd amikor megadott odaértem, megadott még egy címet, ahol fogadni tud.
Ez a hely tömegközlekedéssel jól megközelíthető, a Bikás park van hozzá legközelebb, mint metrómegálló, onnan kis séta, parkolni pont a lakás kijárata előtt tudtam. Díjtalan. Telefonon ad instrukciókat a bejutáshoz, amit kér, hogy ne ismételj meg, érthető, ügyel a diszkrécióra.

Helyszín

Egyedül fogad, a bejárat a lifttel szemben. Lakótelepi lakás másfél szobával, megfelelő állapotban, tisztaságot tapasztaltam, a nappaliból kellemes zene szólt, a fürdő zuhanykabinos, tisztán, szárazon tartott. Az ajtón belépve kis előtérben le lehet venni a cipőt, a hálószobában le lehet rakni egy székre vagy asztalra a dolgainkat, z ágy megfelelő méretű a matrac jó állapotban van, a lepedő is megfelelő méretű.

Hirdető külseje

A fényképek nem tartalmaznak semmilyen túlzásokat, nyugodtan felkeresheti bárki őt, mert egy fiatal, 165 cm magas, kb 50-55 kg súlyú mosolygós szép arcú, ápolt hajú, szabályos pofijú, barna bőrű, valóban nagy és tömör keblekkel, karcsú derékkal és szerintem tökéletes fenékkel megáldott lánnyal találkoztam. Szép lábai vannak, a puncija ennivaló. Ami nincs a képen, az a közvetlensége, a kellemes hangja, a nyitottsága.

Action

Nem tudok elszabadulni a kebleitől, ezért amikor kiszabadítottam szexi melltartójából és a bugyijából, főleg a kebleivel foglalkoztam, kért, hogy ne szívjam meg őket nagyon. csók is volt közben, de nem nyelves. Kis idő múlva arra kértem, hogy az ágyban folytassuk, ahol először 69-ben ízleltem meg punciját, majd kértem, hogy üljön bele és lovagoljon meg. Kissé keményített még rajtam, miután felhúzta az óvszert, majd beleült és ott élvezkedtem a karcsú derék, a mozgó keblek és az édes arc látványában. Ígíy is lett végem. Ezután beszélgettünk, majd zuhany, aranyosan ismét megtörölte a hátamat és ezzel és sok más apró figyelmességgel még meghitté varázsolta együttlétünket.

Elszámolás

Az elején tettem le valamilyen bútorra. Mivel rám telefonált, hogy mehetek hamarabb, nem tudtam felkészülni, hogy valami borítékot, csokit vásárolhassak, amibe elrejthetem. Ez nem volt szép tőlem.

Hannácska, jó szexpartner

  csassa

Egyeztetés

Telefonon történt, sikerült egyből elérnem.

Megközelítés

XI. ker ben Tétényiről nyillik az utca. 10 emeletetes lakótelep, jól látható házszámmal. Parkoló a ház elött, nekem sikerült helyet találnom könnyen. Busz jár arra az biztos, de hogy melyik azt nem tudom.

Helyszín

Egy kis szoba, a célnak megfelel. légkondi nem volt , de ventillátor igen. Egyedül fogad, azaz nem láttam cipőket, sem hallottam beszédet.

Hirdető külseje

Aranyos, helyes lány. Szép arcal és szép szemekkel és nézéssel. Formás alkat és szép mellek. Tetszett a mérete, részemről ez már a nagy kategóriába sorolható. Kicsikhez vagyok szokva.

Action

Ritka jó a hozzáállása. Semmi gépies, mindent a vendégért. Folyamatosan figyelt , mi mennyire jó és nem akarok e váltaztatni. Lehengerlő stílus, finom báj és teljes odaadás, amit éreztem az ott létem alatt végig. Kevés az ilyen szolgáltató, most már megértem, hogy miért zengtek ódákat az elöttem ott járó vendégek. Végig pusziltam szép testét, minden tiszta és jó illatú és finom. Fél órára mentem, ezért mindenhol csak kicsit időztem. Mellei tetszettek, kis kebelsex után gumis francia, majd missibe kerültünk. A Franciát szerintem jó technikával csinálta, kicsit kézzel és szájjal is. Hamar le is kellett állítani. Hagyta hogy igazgassam bármerre és nem mutatott megjátszást. Cicivel a számban és a szép szemeibe nézve mentem el. Jó visszaemlékezni most is. Tisztogatás, egy búcsú ital és távoztam.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint, előre érkezéskor rendezve.

Hannácska, jó szexpartner

  minek1

Egyeztetés

Simán ment. Meg beszéltük a lehetőségeket, és utána megkaptam az utca nevét. A megbeszélt időben újra hívtam, és megkaptam a ház számot, és a bejutáshoz szükséges instrukciókat.

Megközelítés

Autóval érkeztem, Gps simán oda navigált. A parkolás a ház előtt, és mögött simán megoldható. Lehet legközelebb 4.es metróval megyek.

Helyszín

Panel programos épület, emeleti lakása. Liftből átléptem a lakásba :) Tökéletesen diszkrét a bejutás. A lakás pár éve lett felújítva, ennek köszönhetően jó állapotban várja a vendégeket. A zuhany kabin nekem kicsinek tűnt, de tiszta, és rendben tartott. Több fajta tusfürdő, és Listerine oda készítve.

Hirdető külseje

Ahogy beléptem a lakásba megpillantottam Hannácskát! Mosolygós csillogó szempár :) szép arc, tökéletesen természetes test :) semmi műanyag. Fekete bugyi melltartóban várt. Rögtön tudtam jó helyen járok.

Action

Egy röpke órára látogattam meg ebéd után, és csak a francia tudására voltam kíváncsi amit kiválóra kell értékelnem. Hannácska technikája figyelemre méltó, egy szexi nyálcsorgatással indít, majd kézzel, és szájjal tökéletesen, kelő erősséggel ingerli a makkot. Mintha csak tanulta volna. Szünetben kértem egy laza masszást. Másodjára is össze tudtuk hozni a dolgot, ami tapasztaltabb lányoknak is problémát szokott okozni, de neki simán ment.

Elszámolás

Még az elején rendeztük, tökéletes érték arány!

Hannácska, jó szexpartner

  Jamal_Fraser

Egyeztetés

Szerencsémre egy szombati délutánba már jócskán belenyúló órában is elérhető volt és ami fontosabb, időpontot is tudott adni. Többször beszéltem már vele telefonon, mindig könnyen elérhető volt és rugalmas is az időpontokat tekintve.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel a legyegyszerűbb, metróval néhány perc séta egy kellemes parkon keresztül. Szerintem a parkolóhely is bőséges a lakótelep környékén.

Helyszín

Megfelelő. Panel, de felújított, igazából minden megvan, ami elvárható egy ilyen lakástól. Csendes, diszkrét, Hannácska egyedül fogad, kellemes, csendes zene szól a háttérben, a fürdő és a szoba is tiszta. A törölköző még mindig kicsi és az ágy is nyikorog, de nem kell mindenen fennakadni, kiváló hely rejtett légyottokra.

Hirdető külseje

Második látogatásom idején érlelődött meg végre igazán, hogy mit kedvelek ebben a lányban. Végtelenül cuki. Az egész megjelenése, a gesztusai, a tekintete mind-mind kislányos, édes, frivol bájjal veszik le az embert a lábáról.
Ha objektívebben próbálom megközelíteni, azt kell mondanom, hogy az egész összhatás az, ami nagyon rendben van. A pofija a nem reprezentatív felmérésem alapján a felső negyedben, vagy inkább tizedben van, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ne találná szépnek. Hosszú szempillák, szép, fehér fogsor, ízléses smink, kacér tekintet.A bőre jó illatú, ápolt, most igencsak szolibarna, a hajában egyre dominánsabbak a szőke tincsek. Februári találkozásunk óta talán még kerekebb lett, ezáltal bujább is. Tömör gyönyör, ahogy már korábban egy kolléga írt, és ez annyira tűpontos megfogalmazás, hogy nem is próbálom felülmúlni. Méretes, puha mellei vannak, tökéletesen kerek, kemény popsija, lapos hasa és szépen ívelt alakja. Döcögő megfogalmazásomat összefoglalva: prémium tinilány, buja, vágykeltő testtel.

Action

Aznap valami új élményre vágytam, de igen későn kapcsoltam és a legtöbb lányról lemaradtam, kikosaraztak vagy éppen túl elfoglaltak voltak. Ekkor jutott eszembe Hannácska, aki bár az első találkozásunkkor kellemes élményt nyújtott, különösebben nem hagyott felejthetetlen benyomást bennem. Viszont a kisördög ott bujkált, hogy talán még egyszer meg kéne próbálni, mert alapvetően jól éreztem magam. És milyen jól tettem, hogy őt kerestem fel!

A megbeszélt időponthoz képest fél órával korábban érkeztem, az esti programom sűrű volt, gondoltam teszek egy próbát, hátha előbb is feljutok és morcosság meg kioktatás helyett kedvesen, rugalmasan állt a dologhoz, még kért némi időt, de előbb bejutottam. Piros pont a flexibilitásért!

Az volt az érzésem, hogy emlékezett rám a legutóbbi randiról, ezért elég közvetlen volt, oldott hangulatot éreztem a belépéstől a távozásig. Fürdés után ledobta magáról azt a helyes rózsaszín fürdőköpenyt és rögtön meghaltam, amikor megláttam csodás testét és méretes kebleit, amik majd kibuggyantak a párduc (?) mintás fehérneműből.
Gyengéd simogatásokkal, szájrapuszikkal indítottunk, neki szerintem ez az erőssége, kicsit határozottabb kutatásra néhány nyelves csókot is sikerült kieszközölnöm. Persze senki ne számítson hatalmas nyelvcsatákra. Lassan kicsomagoltam, miközben csókolgattam és simogattam, ahol értem. Első körben 69-et kértem és nyalogattam is bőszen a tökéletes tinipuncit, ahol értem, miközben a kimondottan egyedi franciát élveztem, kezeimmel pedig a hatalmas melleket gyúrtam.
Hannácska franciájára érdemes külön kitérni. Az alapban mélytorok nincs, viszont tényleg különleges bánásmódban részesíti az öreget, nagyon sok nyálat csorgatott rá, gyors, apró nyelvcsapásokkal kényezteti a makkot, míg a kezével lágyan masszírozza a környéket és a zsákot is. Csodás volt. Az első kört így is fejeztük be, elengedtem magam és csodás alfelében gyönyörködve élveztem a szájába. Ez az alább kialakult vitában is állásfoglalás a részemről, ahogy a telefonban is elmondta, a szájbaélvezés az alapban van, de érdemes akkor erről külön tájékozódni, nyilván fenntarthatja a jogot, hogy bizonyos feltételeket támasszon ebben a kérdésben. Utódaim szilviában landoltak.
A pihenőidőt csevegéssel töltöttük, mellém feküdt, simogatott, míg én a különféle unalmas marhaságaimmal traktáltam, de végig kedvesen mosolyogva hallgatott, arról nem is beszélve, hogy éteri érzés volt egy ilyen bomba, meztelen tinilány testében gyönyörködni közben.
A második menet franciás felvezetéssel indult, majd több pózt végigpróbáltunk, missziben a cicikkel játszottam, ebben partner, többször a számhoz nyomta őket, lovaglóban ellentmondást nem tűrően préselte rá magát hímtagomra és mozgatta a csípőjét. Végül megkértem, hogy feküdjön hasra, nagy elánnal, sokáig dolgoztam rajta, még a lábait is összezárta, hogy sikerüljön a második tüzijáték, ami persze elmaradt, de így is kihoztuk a maximumot az együttlétből.
Zárózuhany és távozás a színről.

Elszámolás

Az elején adtam, pesti átlag, az extrákkal felette, de ezt most nem erőltettem. Nem esett szó róla egyetlen röpke másodpercre sem.

Hannácska, jó szexpartner

  perilla

Egyeztetés

Telefonon ment az egyeztetés. Viszonylag hamar elertem. Régebben is próbáltam már akkor nem jártam sikerrel. Megadta a címet és már indultam is.

Megközelítés

A GPS odatalalt. A parkolás egyszerű és ingyenes bár részemről az egyszerűn van a hangsúly.

Helyszín

Átlagos lakas. Tisztasag mindenhol. Mindent megtalálható ami kell. A hálóban az àgy méretre jó de nagyon nyikorog. Ezt cserélni kene. Szerintem egyedül van ott ez jo.

Hirdető külseje

Izgultam nagyon, hogy milyen. Telefonban nagyon kedves volt és a képeket nézegetve volt egy elképzelésem. Mindennek megfelelt. Köntösben fogadott ami eltakarta testét. Ez később lekerült fehérnemű szett ami jól állt neki.

Action

Az elején megbeszéltük mit szeretnék. Közelebb lépett és csókolózni kezdtünk. Ami nekem nagyon tetszett közben simogattam aholt értem semmes formás testét ami igencsak a tökéletes közelben van. Lekerült a fehérnemű ágy szélére ült és nekilátott kenyeztetni. Kölcsönbe váltottunk. A bőre tapintása és minden porcikája kellemes illatú és kívánatos. Kicsit tevékenykedtek de nem sajnos nem volt rá hatással így átadtam magam a kényeztetésnek. Sok pózt kipróbáltunk nagyon sexy mindegyikben. Befejezésül gumi le és NFVSZ. Nagyon ügyes. Tisztálkodás és a maradék időben beszélgettünk mindenféleről. Találtunk közös témát.

Elszámolás

Sokat olvasok besziket és nem nagyon tudnak kivenni soha hogy akkor hogy smint. A pesti új átlag az alap. Vannak extrák is de nem vettem igénybe egyet se.

Hannácska, jó szexpartner

  apumisi

Egyeztetés

Mivel az A terv meghiúsult, így B tervere volt szükség. Hívtam hát 3 hölgyet az oldalról, akiknél még nem jártam, de előbb utóbb szerettem volna meglátogatni Őket. Sajnos nem értek rám! Ezután hívtam Hannácskát, akinél tavaly nyáron tiszteletemet tettem. Ő rám ért, kedvesen tájékoztatott árakról és pontos címről. BKV-val indultam is Hozzá.

Megközelítés

A Bikás Park közelében fogadja vendégeit a Drága. Metró, villamos, busz jár arra. Parkolóhely is van bőven. A metrótól kb. 5 percet sétáltam. A ház jól számozott, nem lehet eltéveszteni. Bejutás egyszerű volt, mivel a postással egyszerre érkeztem. Nem kellett magasra menni.

Helyszín

Kis lakás. Előszoba, folyosó, baszoba nagy franciaággyal fotellel asztallal. A fürdő zuhanykabinos. Tusfürdők, fogápolási cikkek kikészítve vártak nagy tételben. Liszterin műa. pohárral. Illatos törölközőt is kaptam. Mindenhol pedáns rend és tisztaság. Hibátlan!

Hirdető külseje

Jó volt újra látni Hannát. Még szebbnek tűnt mint ahogy emlékeztem rá. A képeken is látszik, hogy nagyon fiatal és hihetetlenül szép lány. Annyit megjegyeznék, hogy a fotókon nagyon komoly, viszont élőben folyamatosan mosolyog és úgy néz a csillogó szemeivel, hogy beleszédül a vándor. Szóval az ajtóban egy bugyi-melltartóban és egy pici felsőben fogadott. A mellei majd kibuggyantak. Annyira tetszett a látvány, hogy alig bírtam megszólalni. Szemei csillogtak, mosoly az arcán. Finom, illatos bőre szoli barna, de csak enyhén. Kellemes illat lengte körül. Hosszú hajzuhatag, kecses járás jellemzi.

Action

Az ajtóban kaptam két puszit és ismerősként üdvözölt. Mondta, hogy emlékszik rám. Bekísért a szobába, ahol levetkőztem és irány a fürdő. Tus, liszetin, majd gyorsan vissza mentem. Egy pillanatra elszaladt a fürdőbe és már jött is. Levettem Róla a fogadó ruhát szép lassan. Kaptam és adtam közben csókot, simogattuk egymást. Gyönyörködtem az arcában, a mosolyában, a szép telt melleiben, a kecses alakjában, a frissen borotvált punciban. Az ágyra feküdt és ott kényeztettem. Csókból indultam és finoman eljutottam a lábujjakig. Azután újra ugyanazon az úton haladtam, de már megálltam a puncinál. Finom, hamvas, illatos volt. Folyamatosan figyeltem az arcát, Ő pedig csak húzott a nézésével /is/. Ezután francit kaptam. Bő nyállal, finoman, lassan nyalta, szívta. Kezével finoman segített. Majdnem kivégzett, így kértem pihentesse a kezét. Kéz nélkül már jobban bírtam. A 69 csodás volt. Fogtam a ciciket, gyönyörködtem a punciban és a popsiban. Ciciszex következett, jó nyálasan. Majdnem végem lett ott is. Ezután misszi következett. Gumit helyezett fel, síkosító és lassan kezdtem. Végig a határon tartott, így itt már végem is lett olyan kellemes volt a szűk punciban. Hagyott lenyugodni bent. Kihúztam, letisztogatott. Mellém feküdt és csak néztem, gyönyörködtem a szép és fiatal nő látványában. Maradt még egy kis időm. Új menetet kezdeményezett, de teljesen kiürültem, esélytelen volt a kísérlet. Időm végéig néztem, simogattam, gyönyörködtem, nyalogattam még a hamvas puncit. Pár szót váltottunk, felöltöztem, megköszöntem a lehetőséget és távoztam.

Elszámolás

A pesti átlagot kért, előre átadtam. 1 órát voltam, extrát nem kértem, hiszen amit kaptam az magában is extra volt.

Hannácska, jó szexpartner

  Jamal_Fraser

Egyeztetés

Telefonon történt, könnyen ment, a kiírt időpontban pár csörgés után felvette és angyali hangján tájékoztatott a lehetőségekről, már itt megbeszéltünk egy extrát. Ehhez a kedves hanghoz határozottság párosult, igyekeztem nem késni.

Megközelítés

Ahogy a leírásban is szerepel pár perc sétára a metrómegállótól, aki nem a BKV szerelmese, annak kocsival is könnyű dolga van, vasárnap lévén bőségesen volt parkolóhely is. Sikerült a ház rossz oldalára mennem, és mivel Hannácska csak közelítő címet ad, ezért érdemes azért 1-2 perccel előbb a helyszínre érni.

Helyszín

A lakás egy minden igényt kielégítően felújított panelszerűség. Egyetelen hátránya, hogy picit szűkösnek éreztem, ez különösen a fürdőre igaz, de valahogy a folyosón (előszoba) és a szobában is megvolt ez a fíling. Mindenütt patent tisztaság, rend, igényesség, amit sok helyen megszokhattunk, színvonalas. A törölköző kicsit apró.

Hirdető külseje

Hannácska egy végtelenül bájos, szende, fiatal és gyönyörű hölgy. Nagyon kevés képe adja vissza azt, amit élőben lát az ember, de csak a külseje alapján az oldalon a legjobbak között van a helye. Hosszú barna haj, szívet melengető, buja és frivol tekintet, baba arc, lélegzetelállítóan kerek formák jellemzik. A feneke kemény, kerek és nőies alkatához illő méretű, a cicik nagyok pont jó, közepesen kemény tapintásúak, a hasa, a combja is igen feszes, a bőre illatos. Mindene a fiatalságot árasztja, imádtam, mert tényleg olyan érzése van az embernek, mintha egy végzős gimis tinilánnyal találkozna.

Action

Belépésem után puszival üdvözöltük egymást, egy fekete vagy sötét melltartó-bugyi kombóban fogadott, mindene majd kibuggyant belőle, ekkor már tudtam, hogy kellemes órának nézek elébe. Picit elcsacsogtunk, majd elmentem fürdeni. A tetthelyen várt rám, kérdezte hogyan szeretném, elsőre csak egy laza franciát kértem arcra élvezéssel. Állva kezdtünk el csókolózni, alig vártam, hogy kibontsam a kerek idomokat a ruhából, majd alaposan végigcsókoltam a fiatal testét. Hamarosan az ágyon folytattuk, hanyatt vágtam magam, majd egy kellemes franciás etap következett. Hannácska nem veszi túl mélyre, viszont egyedi technikával kényeztet, többször megköpködte a rudam, jól esett, bár kétségkívül azoknak ajánlom, akik inkább a kedves, barátnős franciát preferálják. Eléggé be voltam töltve, de még megkértem feküdjön hanyatt, amit meg is tett, majd egy kis mellszex következett (kötelező, kihagyhatatlan!!!) és így szerettem volna a cuki pofijára spriccelni. Sajnos ezt nem lehetett, ezért felült és így segített félig-meddig az arcára teríteni a puttonyt, inkább féloldalasan, mint teljesen. Az anyag ment mindenhova, az arcára, melleire, nem finnyáskodott, rendben végigcsinálta.

Az egészségügyi percek után masszázs következett, vastagon bekent olajjal és megnyomkodott, közben beszélgettünk. Csendes, visszafogott lány benyomását keltette, amolyan inkább hallgatok, mint beszélek típus, de nem vagyunk egyformák. Viszont elég értelmes, talpraesett lány.

A második menetet egy kis összebújással kezdtük, hozzám simult, majd csókolóztunk. A csókja kellemes, ismerkedős, nyelvjáték nincs, de ez bele is illik Hanna visszafogott, szerény, aranyos profiljába, de nekem persze azért hiányzott. Viszont pozitív, hogy nem húzódik el 10 másodperc után, rendesen, percekig lehet vele smárolni. Hamar kemény lettem, óvszert húztunk és rögtön missziben kezdtünk, lehetett vadul nyalni-falni a hatalmas ciciket, Hanna segített is benne, kezeivel összenyomta az arcom előtt őket, mesés volt. Szex közben időnként rám nézett azokkal a meseszép szemeivel és annyira kis édes, fiatal volt, meghaltam. Kutyusba fordultunk, azt hiszem ez volt a legjobb, hihetetlen szép feneke van és a a tökéletesen sima hátsó bejárata eszményi látvány volt közben. Ezután lovagolt még egy kicsit, nyilván itt is lehetett gyúrni a himbálózó, gyönyörű melleit és vizslatni a szépen ívelődő, nőies vonalakat. Utolsónak újra misszivel próbálkoztunk, csókolózva, nyalakodva vetettem bele magam az élvezetekbe, Hannánk pedig nem volt kifogása ellene. Sokat dolgoztam szegényen, de éreztem, ebből ma nem lesz második tűzijáték, ezért amikor végképp kifulladtam, inkább megpihentem. Pihegés után el fürdeni, levezetésként kicsit hosszabb dumcsi következett, majd olajra léptem.

Elszámolás

Az elején, pesti átlag, sok az extra, egy még belefér, több már húzós.

Hannácska, jó szexpartner

  zeeezoli

Egyeztetés

Sokadik próbálkozás után felette,onnantól könnyen ment.

Megközelítés

Simán ment,könnyű parkolás,nem fizetős.11.kerületi lakótelepi panel.Én kocsival mentem,de bkv-val semm bonyolult odatalálni.

Helyszín

Sima lakótelepi panel,célnak tökélétesen megfelel.tiszta szépen berendezett,fürdőszoba is oké.

Hirdető külseje

Szép,szexi lány.

Action

Mivel,egy negyedórára mentem,nem sok extra történt.zuhany,és már szobában várt szexi fehérneműben. Rá is tértünk a lényegre.Talán a legjobb kényeztetésben volt részem,amit valami kaptam,pedig én inkább az érzéki finom munkát szeretem,Itt teljesen már volt a felállás,kicsit pornós,bőnyálas,de nagyon bejött.talán csak egy negatívat tudok Mondani,mégpedig hogy a legnépszerűbb befejezések,csak a legdrágább programjában elérhetőek,még a félórásban sem.

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint történt,telefonban minden pontos elmondott.

Hannácska, jó szexpartner

  Powermaci

Egyeztetés

Telefonon hívtam, pár csörgés után felvette. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, és megbeszéltünk egy időpontot.

Megközelítés

Hanna bemutatkozásában leírtaknak megfelelően könnyű odatalálni, 4-es metró tényleg csak pár perc séta. Autóval a parkolás egyszerűnek tűnik. Először csak "megközelítő" címet adott, ami nem volt messze a ténylegestől.

Helyszín

Lakás szép tiszta volt, fürdő pici, de nagyon szép. Több tusfürdő, szájvíz, minden rendben volt. A szoba nem volt nagy, de a kellően nagy ágy éppen elfér benne úgy, hogy a végében még maradt is hely.

Hirdető külseje

Bugyiban és melltartóban fogadott. Kicsit elvesztem, amint megláttam. Popsiját leszámítva -,mert az szerintem kerekebb- olyan, mint a képeken, de ott mégis meglepődtem, mennyire szép. A bőre selymes és illatos, tekintete mély. Minden tetszett rajta. Ha valaki megkérdezné, milyen számomra a tökéletes nő, Ő ugrana be példának.:)

Action

Miután bekísért a szobába, gyorsan egyeztettünk még egyet, aztán tiszta törölközőt kaptam, és megmutatta, hol a fürdő. Visszaérve megtörölte a hátam, és úgy állva elkezdünk csókolózni, és simogatni egymást. Ezután kértem, hogy feküdjön le, hogy kényeztethessem. A nyakától indulva végigpusziltam a gyönyörű testét, majd franciázni kezdtem. Próbáltam megtalálni, hogyan jó neki, de sajnos kisebb rezdülésnél és sóhajnál többet nem értem el, később mondta, hogy ez így nem szokott menni neki. Miután beismertem a kudarcom, cseréltünk és bemutatta tudását. Annyira izgató volt, hogy pár perc után kértem, lovacskázzon, amit örömmel megtett. Itt a tökéletes példa, miért ez a kedvenc pózom, hol én mozogtam alatta, hol Ő fölöttem, miközben szabadon foglalkozhattam a tökéletes melleivel, vagy a formás popsijával. De volt, hogy mindkettővel egyszerre.:P Sajnos mélyebb sóhajtól többet itt sem sikerült elérnem nála. Közben többször lágyan csókolóztunk, amit nagyon finoman csinál. Mindennek ellenére (,és ezzel együtt), kicsit távolságtartónak éreztem. Lehet, hogy azért volt, mert először találkoztunk, vagy mert ünnepi kihagyás után tért vissza és még nem volt ideje visszarázódni, nem tudom. Olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lettem volna, akinek nyomja valami a lelkét, de ennek ellenére velem akar lenni.

Elszámolás

Első találkozásunk miatt előre letettem az asztalra a pesti átlagot.

Hannácska, jó szexpartner

  overshooter

Egyeztetés

Harmadszor voltam nála, eddig mindig könnyen ment akárcsak most. Hívtam 1.5 óra múlva kaptam időpontot.

Megközelítés

Bár megismert de ismét elmondott mindent szájbarágósan, most már könnyen eligazodtam a lakótelepen és parkolni is egyszerűbb volt.

Helyszín

Teljesen rendben van, a célnak megfelelő tiszta, barátságos kis kuckó. Liftből kiszállva egyből szembe így nem is kell sokat grasszálni figyelő szemektől zargatva. Van jó pár fajta tusfürdő és szájvíz is. Talán a törülköző volt egyedül méreten aluli picit, de ezt ellensúllyozták melleinek méretei. :). Az első alkalommal ellentétben most és a másodiknál tv szólt az általunk nem használt szobából szerintem nem volt egyedül.

Hirdető külseje

Továbbra is imádnivaló hamvas bőr, gyönyörű cicik, édes baba punci, ínycsiklandó keblekés őrjítő popsi.

Action

A szokásos pár perc beszélgetés után a lényegre tértem, sokkal irányítóbban mint az első alkalommal. Megkértem hogy üljön le az ágy szélére és kezdje kényeztetni a szerszámom. Ezt boldogan meg is tette a szokásos nyálas-köpködő-cuppogó effektek közepette. Őrülten izgató volt, néha áttértünk kebel szexre. Mivel még most is sok kezet használt a mélytorok extrát kihasználva kértem vegye el a kezét és magamra húztam finoman, néha-néha lent tartva. Ezután gumit kértem az ágy szélére húztam és pár perc nyalakodás után felemeltem a lábait és beletoltam magam. Pár lökés után kezdte hozzám tolni a csípőjét, és éreztem hogy végem lesz. Ekkor meg fordítottam és hátulról kezdtem tolni a fenekét szétfeszítve hogy lássam az izgató rózsaszin rózsát ami sajnos nincs az étlapon. A látványt azonban nem bírtam sokáig és hatalmasat élveztem. Gumi le pihi, beszélgetés, majd megkértem hogy ismét francia módon folytassuk az időtöltést, egy idő után fölém jött és 69-ben folytattuk amit bár élvezett de esélyem nem volt hogy elrepítsem. Ellentétben vele akinek hatalmasat élveztem a szájába. Kis pihegés, tusolás és irány a lépcsőház.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint, harmadszor is előre kérte engem ez nem zavart.

Hannácska, jó szexpartner

  overshooter

Egyeztetés

Lehet szerencse de hívtam és egyből felvette.

Megközelítés

Nagyságrendi címet adott. Lakótelep, nehezen található házszámok viszont készségesen útba igazít így ez nem gond, figyelni kell hogy hátul is van bejárat amin nem lehet bejutni. :)

Helyszín

Teljesen rendben van, a célnak megfelelő tiszta, barátságos kis kuckó. Liftből kiszálva egyből szembe így nem is kell sokat grasszálni figyelő szemektől zargatva.

Hirdető külseje

Hannácska lehet bájos fiatal lány és szexi pornós cica. Szerintem szinte mindenki megtalálhatja benne amit keres. Belőlem valahol a kettő közöttit hozta ki. Ínycsiklandó fenék, mellek, gyönyörű derék, imádnivaló szük kis babapunci.

Action

Belépés után barátkozás, mosolygó szexi jelenség. Jó értelemben még nem profi, és igényli is hogy irányítsd, közöld mit szeretnél. Ezt kérdezi többször és maradéktalanul meg is teszi amire vágysz. Tusolás után állva kezdtük simogtani egymást, majd leültettem az ágyra én állva maradtam. A meredező barátomat nagyon jó kis köpködős, pornós franciában részesítette, sok kezezéssel kezdte de kérés után ez abbamaradt. Mivel kértem natúr és kényszer franciát extraként néha-néha magamra húztam finoman, itt úgy éreztem az igazi mélység helyett a keményebb francia az ami megvalósul ekkor talán ez volt az egyetlen negatívum. Kértem a golyók kényeztetését is, váltottunk kebelszexre ezeket is tökéletesen kivitelezte. Később az ágyra feküdtünk ahol én is kényeztettem őt, majd hatalmasat lőttem a szájába. Ezután lenyugtatott és az utódok szilviában végezték. Kis pihi és beszélgetés után ismét franciával kezdte majd a VV felszerelése után (itt valóban sok síkosító és precíz ellenőrzés) hátulról tettem magamévá.

Elszámolás

Előre kérte, Bp-i átlag, a két extrával picit drágább lett.

Hannácska, jó szexpartner

  R6Siege

Egyeztetés

Telefonon könnyedén ment, mindenről tájékoztatott.

Megközelítés

A bikás park metró megállótól nem messze található, a megközelítés autóval könnyű, ebéd idő környékén a parkolással sem volt probléma. BKV-val sem okozhat senkinek problémát a tetthelyre érkezni.

Helyszín

Jó állapotú panel lakás, a fürdőben zuhanyzóval és bőséges tusfürdő választékkal, szájvízzel. A szobában egy nagy ágy ami a tér jelentős részét elfoglalja, szék a ruháknak és egy nagyobb ventillátor a hőség csökkentésére. Ami elsőre furcsa volt az az, hogy a szobán nem volt ajtó így teljes kilátás volt a folyosóra, viszont mivel mozgolódást nem igazán hallottam (szerintem egyedül rendel) így pár perc után már nem is tűnt fel az ajtó hiánya.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő, mivel van arcos képe így meglepetés nemigazán érhet senkit. Amit a képek nem adnak vissza az a feszes kerek segge és a kislányos hangja. Bugyi melltartó kombóban fogadott.

Action

Megérkezésem után beinvitált a szobába, majd öltözködés és gyors zuhany volt a menetrend. Zuhany után a szobában várt, lefeküdtem az ágyra majd lefeküdt mellém Hanna is. Elkezdtem a testét puszilgatni folyamatosan közeledve a puncijához - menet közben megszabadítottam a melltartótól - amikor odaértem megkérdeztem hogy szabad-e majd igenlő válasz után levettem róla a bugyit is és megkóstoltam kelyhét. Finom kislányos puncija van, ténykedésem apró sóhajokkal illetve csípő mozgásokkal díjazta. Egy idő után lefeküdtem és már cuppant is rá a farkamra, francia technikája szerintem még nincs teljesen kiforrva, de mindenesetre kellemes franciában részesített. Rövid idő után mondtam hogy inkább az ágy mellé állok és folytassa úgy, ezzel a pozíció cserével sokkal-sokkal jobb élményben volt részem. Kicsit sokat használja a kezét, ezért megkértem hogy csinálja kéz nélkül, ez meg is hozta a gyümölcsét pár perc alatt álltam mint a cövek. Mondtam hogy jöhet a gumi, amit felhelyezett és tetemes mennyiségű síkosítóval turbózta fel.
Doggy-val kezdtük, imádom ahogy bepucsítanak elém a lányok, Hanna is elég izgató látványt nyújtott. Egy idő után váltottunk misszionáriusba azonban a nagy hőség miatt nem igazán bírtam sokáig, nagyon izzadtam :D
Kértem végezzen ki a szájával, amit készségesen teljesített is, meleg töltetemet a szájába pakoltam, az utolsó cseppig a szájában tartva makkomat kifacsart, majd törlőkendőbe távoztak az utódok és elszaladt a mosdóba. Amikor visszaért mondtam hogy elszaladok egy frissítő zuhanyra.
Zuhany után beszélgettünk egy kicsit, értelmes lány Hanna és lehet vele beszélgetni. Miután megvolt a kellő regeneráció javasoltam az újabb francia leckét, majd védőfelszerelést követően egy újabb doggy-misszionárius kör következett, majd a befejezéshez kértem hogy feküdjön a hasára, így elém tárult szép kerek segge, majd így hason fekve hatoltam belé, kellemes érzés a puncijában lenni de a tetemes mennyiségű síkosító azért ront az élvezeti faktoron.
Ahogy éreztem hogy közeledik a vége, egy hirtelen jött gondolattól vezérelve gondoltam most nem a szájába akarok élvezni, hanem így ebben a pozícióban akarok elélvezni.
A végkifejlet után ismét elmentem zuhanyozni, majd felöltöztem és kellemes élményekkel távoztam.

Elszámolás

A legelején jelezte hogy Ő előre szokta, de mivel én is szeretem az elején letudni a találkozó ezen részét elhelyeztem a kis szekrénykére az egy órás programnak megfelelő rózsaszálakat.

Hannácska, jó szexpartner

  FISHSON

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, elsőre sikerült elérnem. Korábban, amikor csak érdeklődtem, szintén egyből elértem. Egy órával későbbre már kaptam is időpontot, este fél 10-re mentem 1 óra hosszára. Az elérhetőség öt csillagos, hiszen késő estig rendel.

Megközelítés

Kocsival mentem, GPS pontosan házhoz vitt. Egyből a bejárat felöli oldalon lehet parkolni. Panel lakótelep, egy méteres házszámokkal, nem lehet eltéveszteni. Amit kiemelnék, hogy rengeteg a parkolóhely. Ilyen időben, más lakótelepeknél már egymáson szoktak állni az autók. A lakás megközelítése is egyszerű a telefonon kapott instrukciók alapján.

Helyszín

Tiszta a fürdőszoba, tiszta a műveleti terület is. Az ágy kicsit nyikorog, de meg lettem nyugtatva, hogy nem szakad le. :-) Aznap volt a legnagyobb kánikula, és még este is nagyon meleg volt. Egy ilyen ipari beütésű ventillátor csapatja a levegőt, azzal már egész elviselhető volt a meleg.

Hirdető külseje

Élőben sokkal természetesebb volt, mint ami a képek alapján elsőre kialakult bennem. Kedves, sokat mosolyog, ilyen kis egérke hangon beszél, nagyon aranyos. Feszes kis teste van, puha a bőre, és hát óriásiak a mellei. Fehérneműben fogadott, ami jól kiemelte a lényeget.

Action

Zuhany megvolt, állunk az ágy mellett. Mivel először voltam nála, gondoltam magamban egy kis simogatással, beszélgetéssel kéne összehangolódni, de csak az óriási cicikig láttam, így inkább egyből beleugrottam a közepébe. Levettem a melltartóját és elkezdtem taperolni a melleit, csak úgy minden koncepció nélkül. Aztán hátrafeküdt, és folytattam ugyanezt. Őrületesek azok a cicik. Látszólag semmilyen fizika nem hat rájuk, hátonfekve is óriásiak. A konzisztencia is kiváló, annyira feszes, amennyire egy ekkora cici csak lehet. Nem győzöm dícsérni és csak sóhajtozok egyfolytában. Hannácska minden egyes elismerő szót kedves mosollyal fogad.

Ideje tovább haladni, rátérek a második leglényegesebb dologra. Formás kis puncija van és a körítés is kiváló, feszes combok, jól markolható csípő és popsi. Kellemesen lehet nyalni, természetes kis nyögésekkel kísér, egy idő után jön a csípőringás, aminek az intenzitásából jó visszajelzést is lehet kapni. Finom, de mivel egy ponton túl nem igazán tudtam fokozni a reakciókat, megkértem, hogy most következzen ő.

Hátradőltem, fölémtérdelt, úgy hogy kartávolságban elérhető volt egy fél fenék meg egy fél cici, kiváló. :-) Az egy órás csomag eléggé fullos, van benne natúr francia, így hát értelemszerűen ez következett. A technikája alapvetően nem rossz, és láthatóan fejlődött a korábbi beszámolókban olvasottakhoz képest, de azért kicsit egydimenziós. Több a kezezés és inkább csak a végét veszi a szájába. Hogy is mondjam, hát nem az az isteni francia. Annak ellenére, hogy közben szét tudtam gyúrni a legformásabb részeit félkézzel, elég hamar ráuntam a dolgora.

Mondtam húzzunk gumit, már nagyon kíváncsi voltam, milyen a fekvése a leányzónak. Én pattintottam fel a gumit, de mivel Hannácska nagyon ügyel, leellenőrizte a munkámat és helyenként kiigazította. Mondta, hogy fontos erre figyelni a szakadások kivédése érdekében. Illetve a megfelő kenés is szükséges. Egy kicsit szarkasztikus vagyok, mert bár egyrészről erre tényleg figyelni kell, viszont ezek azok a dolgok, amik kisiklatják az éppen gőzerővel gyorsítani próbáló szerelemvonatot. Van a Hannácskában egy ilyen ezeréves rutint sugárzó berögzülés, hogy mit hogyan kell csinálni. Kicsit olyan tankönyvi a viselkedése, mint mondjuk egy kezdő pilótának, aki mindent a nagykönyv szerint akar csinálni. Ez persze nem baj, meg ez csak az én benyomásom volt, csak azért kikívánkozott.
Szóval megvan a gumi, nézzük mik a lehetőségek. Misziben kezdtük, jó-jó, ringanak a cicik, nagyon szép, de kb. 5 percig ha bírtam, hát ugye a meleg. Inkább lennék alul. Sokkal kényelmesebb, lehet nézelődni, kicsit gyurmázni az idomokat. Végül az ő fordulatszáma sem volt sokkal több, mint amit én produkáltam egy perce, de ezt nem tudom felróni, ez az idő egyszerűen nem való kemény fizikai munkára. Egyre inkább azon járt az eszem, hogy nyalnám azt a finom kis punciját. És a gondolatot tettek követték.

Következett a második felvonása a nyelvjátékomnak, egy sokkal hosszabb kiadásban. Számomra ez volt a randink csúcspontja. Igyekeztem beleadni mindent. Jó jeleket kaptam, jött az említett csipőringás, halk nyögések, váltogattam a tempót, fokozódni látszott a dolog. Már tocsogott a punci, és tuti nem az én nyálamban, mert annyit nem tudok termelni. Aztán egyre jobban tolta a számba a punciját, egyre jobban mozgott a csípője. Úgy éreztem nagyon jó nyomon vagyok, kitartóan folytattam is a beválni látszó elemekkel, de sajnos nem lett áttörés a végére. Nem mindig van könnyű dolga az embernek. :-) Viszont ez a maratoni nyalakodás nagyon feltüzelt és, amikor később Hannácska 69-ben is megmutatta, hogy mit tud, akkor már egy sokkal intenzívebb és érzékibb franciát kaptam. Olyannyira, hogy ez ki is csapta nálam a biztosítékot. Persze rásegített az arcomba tolt forró punci, az hogy nem győztem markolászni a húsos fenekét, és persze a hasamat símogató óriási cicik.

Elszámolás

Az egy órás csomagban minden van, ami nekem kellett. Előre kérte és adtam át az ajándékom.

Hannácska, jó szexpartner

  apumisi

Egyeztetés

Hannácska a másik oldalon hirdetett, viszont itt olvastam Róla beszámolót. Megkerestem a hirdetését és fölhívtam. Javasoltam Neki, hogy itt is hirdessen ezen az oldalon. Tájékoztattam az oldal sajátosságairól. Megköszönte, majd kérésemre ismertette a programját és az árakat. Nagyon kedves volt a telefonban. Újra fölhívtam amikor volt időpont elképzelésem és már itt hirdetett. Megbeszéltük az időpontot, de az érkezésem napján megerősítést kért. A megerősítéskor kaptam pontos címet.

Megközelítés

BKV-val mentem, M4-tól 5 perc séta. Szombaton voltam, akkor láttam szabad parkolóhelyeket. A ház jól számozott.

Helyszín

Emeletes házban lifttel szemben van a lakás. Tisztaság és rend van. A fürdőben zuhanykabin, száraz kilépő, friss törölköző, kb.6 féle tusfürdő, szájvíz várt. A baszobában franciaágy, szék, szekrény található. Szerencsére jó világos volt bent.

Hirdető külseje

A képeken egy fiatal, szép arcú, vékony, formás mellű, csodás fenekű lány látható. Állítom, hogy attól sokkal szebb, csodaszép! Amikor megláttam a lélegzetem elállt. Bugyi-melltartóban várt kellemes illattal. Alig bírtam megszólalni. Az arcát és a gyönyörű csillogó szemeit csodáltam először. Nagyon fiatal, hamvas leányzó. Mellei gyönyörűek, alkatához mérten nagyok, kemények, a gravitáció nincs hatással rájuk. Lapos has, formás lábak, enni való fenék. Minden tökéletes!

Action

Mint írtam az ajtóban lélégzet elállító látvány fogadott. Alig bírtam köszönni és megkérdezni, hogy maradhatok-e. Nagy mosollyal közölte, hogy maradhatok és kaptam két puszit. Cipő le és kisértem a szobába. Levetkőztem, elkisért a fürdőbe. Megkaptam az instrukciókat. Tus, szájvíz és siettem a szobába. Ő törölte meg a hátamat mert a nagy igyekezetben elmaradt. Folyamatosan mosolygott látta, hogy elolvadtam Tőle. Állva finom csók, majd hosszan folytattuk fekve is. Azután levettem a melltartót. A szép ciciket, hasát, lábait csókolgattam. Lekerült a falat bugyi is. Szép húsos a -valóban - babapunci, illatos, ízletes és nagyon szűk. Nem lehet betelni vele. A popsi is gyönyörű. Francit kaptam bő nyállal, 69, kebelszex, misszi, majd hátulról kóstolhattam meg. Szemből lovagolt, ezt már nem lehetett bírni. Kérésemre a szájában végeztem. Szájában tartott, szilvia majd öblített. Letelt az egy órám. Folyadékkal tusolással kínált. Inkább még gyönyörködtem vendéglátómban. Öltözés közben rövid beszélgetés, részemről szomorú búcsú, távozás. Kezdő léttére nagyon kedves, odaadó. Fergeteges érzés volt kényeztetni és látni, érezni ahogyan a kedvemre tesz!

Elszámolás

A telefonban elmondta, hogy mekkora legyen a csokor. Érkezés után a szobában a szekrényre raktam az új átlagnak megfelelő 1 szál virágot egy a meleg miatt kissé olvadt Milka kísérétében.

Hannácska, jó szexpartner

  carpediem2016

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre felvette. Részletesen tájékoztatott a lehetőségekről. Kedves és készséges volt már a telefonban is.

Megközelítés

Tömegközlekedve mentem hozzá. Többféleképpen meg lehet közelíteni a randi helyszínét.

Helyszín

Kisebb méretű panellakás. Mindennel felszerelt, amivel szükséges. Rend és tisztaság mindenhol.Nem tudom eldönteni, hogy egy szoba méretű ágyban, vagy egy ágy méretű szobában voltam-e Hannával. :) De a lényeg hogy kényelmesen elfértünk. A szájvízhez a kis pohárkát hiányoltam.

Hirdető külseje

Hanna egy nagyon szép tinilány,a tinilányok összes bájával együtt. Párduc mintás bugyi melltartó kombóban fogadott. Karcsú napbarnított teste van, a válla épp le volt égve. Szép arccal, kíváncsiskodó tekintettel, formás popsival és nagy cicivel van megáldva.

Action

Amint előbb írtam párduc mintás fehérneműben fogadott, ami nagyon jól állt neki. Puszival fogadott és kedvesen beinvitált a szobába. Gyors és alapos fürdés után siettem vissza Hannához. Átkaroltam és szájon csókoltam. Finom és érzéki a csókja. Majd lejjebb kalandoztam, miközben megbirkóztam a cicfixxel. A melle finom tapintású. Leheveredtünk az ágyra és egy kis ráhangolódás után elkezdett kényeztetni a szájával. Háát az isteni volt. Soha nem volt részem ilyen kellemes franciában. Bő nyálasan, az ajkait és a nyelvét együtt használva kényeztetett. Vissza kellett fognom magam, mert képes kivégezni az embert egy perc alatt. Közben simogattam a hátát, popsiját, cicijét. Egy idő után nem bírtam tovább és a szájába élveztem. Egy pillanatra kiszaladt a fürdőbe rendbe tette magát. Utána megkínált egy pohár vízzel. Pihenésképp kértem Hannától egy hátmasszázst. Kellemes az érintése, lágyan masszíroz. Közben váltottunk pár szót a nyárról. Ezután jött a második felvonás. Kértem, hogy előbb hadd kényeztethessem én Őt. Finom, puha punciját hosszasan nyaltam , azonban sajnos nem sikerült csúcsra juttatnom. Saját elmondása szerint nem mindig sikerül ily módon csúcsra jutnia. Legközelebb megpróbálok ügyesebb lenni.
Majd az előzőhöz hasonlóan ismét intenzív franciába kezdett, ami kis idő múlva kölcsönös franciába ment át. Ezt követően misszionárius pózban gabalyodtunk egymásba. Kellemes szűk puncija van. Az aktus közben csókolóztunk, illetve többször a szemebe nézett, ami nagyon jó érzés volt. Csak ezt az egy pózt próbáltuk ki, de nem bánom mert közben végig nézhettem a szép arcát. Aktus után még váltottunk pár szót, majd öltözés és búcsúzás következett.

Elszámolás

Előre lerendeztük. Minden a telefonba mondottak alapján volt. Teljes mértékben elégedett vagyok.

Hannácska, jó szexpartner

  thome

Egyeztetés

Munka utan hivtam. Egybol felvette es jo 20 perc mulva mar nala is voltam. Nagyon kedves, kislanyos hangja van. Mindent elmondott.

Megközelítés

Autoval mentem. Eleg sok auto van a lakotelepen, de sikerult talalnom szabad helyet. Ha jol tudom 6ig fizetos. Tomegkozlekedessel is egyszeru. 4es metro ...park megalloja a park masik oldalahoz kell setalni.

Helyszín

Panelhaz felujitott lakasa kozel a lifthez. Teljesen korrekt volt. Furdo is rendben. Volt tobb tusfurdo szajviz stb... A szoba viszonylag kicsi, az agy betolti, de celnak tokeletes. Az agyban a szivacs kicsit mar meg van faradva :)

Hirdető külseje

Gyonyoru fiatal lany. Kedvesen fogadott szexi fekete fehernemuben. A kepekhez kepest eloben meg nagyobbnak tunnek a cicik, amik nem lognak, nagyon jo kemenyek. Szep szortelen punci, gyonyoru bor.

Action

Csak kis idom volt, igy sos franciara mentem. Furdes utan kicsit simogattuk egymast, utana kertem, hogy fekudjon le, hogy felfedezzem a testet. Nagyon kellemes volt felfedezni a domborulatait. Utana megkertem, hogy lepjen akcioba. Nagyon erzekien csinalta. Kezet es szajat is hasznalta, bo nyallal a makkot, golyokat is masszirozva. Keresre atvaltott csak szajra. Gyonyoru latvany volt. A vegen felalltam, o leult az agy szelere es az orias cickokon landolva lett vegem. Beszelgettunk meg par szot, tisztalkodas es utana elbucsuztunk.

Elszámolás

Teljesen korrekt ertek arany. Az elejen a szekrenyre tettem, a telefonon egyeztett osszeget. Szerintem a mostani atlagnak megfelelo.

Hannácska, jó szexpartner

  gaborg809

Egyeztetés

Telefonon, kitartóan hívtam többször is, délután minden gond nélkül felvette.

Megközelítés

XI kerület egyik ismert utcája. Kocsival mentem, a közelben rengeteg parkolóhely, de BKV-val is tökéletesen megközelíthető, busz, metró is van a közelben.

Helyszín

A lakás közvetlenül a lifttel szemben található, nem túl nagy, de a célnak tökéletesen megfelel. A szoba ahol a dolgok történnek picike de cserébe egy jó nagy ágy található benne.

Hirdető külseje

Gyönyörű arc, csodás fiatal test. Egy másik oldalon hirdet, csalódás nem érheti az embert.

Action

Csak egy gyors programra ugrottam fel hozzá. Délelőtt még nem vette fel a telefont, de dálután sikerült leszervezni a programot. Fél óra múlva már ott is voltam, előbb is érkeztem. A lakásba belépve gyorsan elrendeztük az anyagiakat, majd elmentem fürdeni. Fürdés után az ágyra feltetett és elkezdte csodás ténykedését. Finoman sok nyállal csinálta, a kezével végig fogva az ezredest. Nem is kellett sok idő, hogy beton kemény legyek, majd szintén nem kellett sok hogy hatalmasat élvezzek a szájába. Bár utóbbi extra, nekem nagyon megérte. Újabb gyors fürdés, utána egy kis beszélgetés, és már kint is voltam a kapuban, azon gondolkodva, hogy mikor látogatom meg Hannát újra.

Elszámolás

Előre, még fürdés előtt odaadtam neki. Mivel először találkoztunk egy így korrekt.

Hannácska, jó szexpartner

  Legato

Egyeztetés

Viberen korábban kérdeztem a részletekről, mindenről részletesen tájékoztatott. Az aktuális este is későn végeztem a munkával, hazaérve túlsok lehetőséget nem találtam, majd eszembe jutott, hogy láttam őt egy másik oldalon, sokáig rendel és szinte a szomszédban van. Elsőre felvette a telefont és le is fixáltuk a találkát egy órával későbbre.

Megközelítés

Mivel a szomszéd utcában lakom, így a gyalogos megközelítést választottam. A parkolás este már nem könnyű a környéken, de nem lehetetlen. Troli és metró is van a közelben.

Helyszín

Tipikus 7 keres társasház. A lakás okés, de semmi extra. Fürdőben sarokkád, pár tusfürdő, kis törölköző, szájvíz alján még lötyög valami, de pohár nincs kikészítve. A tetthelyül szolgáló szoba nekem kicsit üresen hatott, ezért olyan érzésem volt, mintha ott lógna egy tábla hogy "munkaterület". Csak annyira berendezett, mint amennyire a célra kell. Mostanában azt tapasztalom, hogy terjed ez a dolog. Pedig régebbről vannak olyan emlékeim, hogy mennyit dobott az egész találkán, amikor olyan lányokhoz kerültem, ahol a szoba is az ő kis világuk szerint volt berendezve és ettől meghíttebbnek és személyesebbnek éreztem az egészet, nem pedig szolgáltatásnak. Példaként: az olyan lány, aki diáklányosnak adta el magát, a szobája berendezésével még ráerősített erre és így mintha egy teljesen más világba csöppentem volna, mint amiben általában mozgok. Na, megszakítva az előbbi gondolatmenetet, nincs lakásfétisem, nem kecót nézni megyek, de itt a szoba ridegnek tűnt. Ami sürgősen cserés lenne, az a kihúzott kanapé. Nem elég hogy minden mozdulatra szörnyű hangokat ad, de nagyon kényelmetlen is. A merevítés kényelmetlen, nyom és állandóan sakkozni kell a pozítúrákkal, hogy valahogy használható legyen.

Hirdető külseje

Megérkeztem, felhívtam, Ő lejött elém. Kicsit furcsáltam, de legalább megnéztem utcai cuccban és megállapítottam, hogy ha az utcán látnám, az első gondolatom az lenne hogy "bárhol, bármikor". Kicsit bővebben: nagyon fiatal, én elhiszem, hogy 18. Fekete haja van, nagyon szép babaarca és formás popsija. Később megcsodálhattam ruha nélkül is, a cicik nagyon szépek, de az egész alakja korához illően nagyon jó. Csípőben, popsiban picit erősödik, de nagyon gusztusos. Kövezzetek meg, de soha nem szokott foglalkoztatni egy punci esztétikája (csak annyira, hogy legyen karban tartva) inkább a funkcionalítása érdekel, de ennek a lánykának tényleg meseszép puncija van. Összegezve: gyönyörű arcú, jó alakú diáklányka feeling, hála az égnek semmi plasztik vagy plázacicás dolog,max a nagy műkörmök.

Action

Kezdjük onnan, hogy felkísért, a lépcsőben ráköszöntem a traccsoló nénikre, akik egy megvető pillantást lövelltek felém. Lehet sokat látják a kislányt idegen férfiakkal lépcsőzni. Bent ledobtam a cuccaim és én az első talit szeretem mindig matekozással kezdeni, a végén legább nem kell jártatni az agyam. Cuccaim ledobva gyors zuhany, majd szobába be. A kishölgy már bugyi-melltartó kombóban várt (telefonban benyújtottam az igénylést combfixre is, de elmaradt, sebaj...) nagyon kívánatosan nézett ki. Végig az járt a fejemben, hogy melóból hazamenet, feljutottam a trolin látott csini kiscsaj lakására. A varázst csak a félszegsége törte meg, bár néha próbált kicsit oldottabbnak tűnni. Megbeszéltük a dolgokat, hogy én francia és ciciszex mániás vagyunk, erre építünk. Közelebb léptem hozzá, a csók igazából csak szájra puszi, semmi nyelves akció (később se változott). Amúgy lehellete jó illatú, szája jó ízű és az egész lánynak, pláne a hajának kifejezetten kellemes illata van. Pár ilyen kis puszi után, kibontottam a ciciket, amik gyönyörűek voltak. Ezután elhelyezkedtem (nem épp kényelmesen a borzalmas "ágyon") és kezdetét vette a szopóka-nyalóka. Olyan vehemenciával esett neki, hogy azt mondtam magamba, ez az, amire abszolút nem vágyom. Itt jön elő a kora és a tapasztalansága: a jó francia (szerintem) fel van építve. A tökéletes az, ha a leányzó végig csókolja a testem, lassan halad lefelé, kínoz azzal, hogy mikor kapja be és amikor bekapja, akkor is lágyan kezd, majd folyamatosan növeli a tempót és dobálja be az új és durvább elemeket. Na, itt az volt, hogy rácsorgatta a nyálát (ez még jó jel volt), de aztán rögtön rámarkolt, így nyálasan elkezdte verni, úgy hogy a szájába csak a legvége jutott. Nem mondom, hogy szar volt, de egyhangú és ez az elem a franciska későbbi fázisába színesítésnek lett volna jó, nem pedig főprodukciónak. Mivel ezt meguntam, lefogtam a kezét, de akkor is csak a legvégét vette be, amiből nem éreztem túlsokat, így inkább hagytam a nyálas kezezést. Betettem a cicik közé és mivel a lánylékelő lándzsa úszott a nyálban, kifejezetten jó volt dugni a formás halmokat. Sokáig elvoltam így, majd az ágy szélére ültettem és úgy ismételtük ezt. Mint már említettem, én, a punci esztétikájára kevésbé fogékony ember is megcsodálta a csodás kelyhét, ezért kértem hogy most én jöhessek. Soha nem tartottam magam egy akkora nyalóbajnoknak, hogy az orgazmustól a plafonig nyalok egy csajt, de azért kifejezetten szarnak se érzem magam. Itt hiába vetettem be bármit, nulla reakció. Miután kifulladt a lelkesedésem, ismét a szájába kértem a boldogság csővezetékét, majd hamarosan a gumírozást választottam. Gondoltam, jó lesz megdugni egy ilyen szép kiscsajt. Ő fogta a síkosítót, telenyomta magát, majd az én lécemre is jutott, aztán pár lohasztó perc amíg letörölgette a kezéről a síkosítót. Kértem, üljön rám, kisakkoztuk, kb hogy nyom kevésbé az ágy, aztán beleülve, örült vágtába kezdett (megint semmi felvezetés) nem sokat érztem a dologból, mert mintha beleragadt volna a gumi és én abban csúszkálnék. Közben legalább a cicikkel játszottam és kiharcoltam pár szájrapuszit. Kértem forduljunk, jöjjön a klasszik misszi, az jó volt, ott legalább éreztem hogy benne járkálok. Ott már voltak valami hanghatások és kéjes pillantások is. Jó volt nézni a ringó ciciket és a szép arcát. Próbáltam közben pakolgatni a lábait, forgatni valahogy, de látszott hogy tapasztalatlanságból nem veszi a lapot. Ezután hátulról közelítettem, jó volt a formás popsi látványa, de a bejutáshoz ismét síkosítani kellett. Ezután hasra feküdt, úgy csináltuk hátulról, ez tényleg jó volt, de ez főleg a popsi látványának volt köszönhető. Utolsó pózként visszatértünk a misszionáriushoz, mert az volt a legjobb. Ismét gyönyörködés az arcában és az ugráló cicikben. Ezután eltávolítottam a gumit, törölgetés, majd mellém feküdt és pár szájrapuszi mellett verte a farkam. Utolsó felvonásként ismét jött a nyálas-verős francia és ciciszex váltogatása, majd a vég közeledését érezve kértem, hogy ereszkedjen négykézlábra és úgy végezzen ki. Hatalmasat lóttem a szájába, folyt is ki a lepedőre. Miután az utolsó csepp is távozott belőlem, kirohant és hallottam hogy még fogat is mosott. Visszatérve még volt egy kis beszélgetés, semmi extra, majd hazaindultam és már csak azon járt az eszem, hogy egy jó barna belga sör mellet átgondolom, hogy mennyire is volt jó ez nekem.

Elszámolás

Mint már említettem, szeretem letudni az elején, én kezdeményeztem. A csokor nagysága a régi és az új pesti átlag között van, kicsit túl félúton. Jó lenne ez bőven a régi csokornak is, aztán ha van fejlődés, akkor lehet menni felfelé.

Hannácska, lehetne jobb szexpartner

  cr0c0dile

Egyeztetés

Elsőre sikerült elérnem, csilingelő hangján kedvesen elmondott mindent.

Megközelítés

Bikás park közepén felújított panelház, előtte van elég hely, BKV-tól 5 perc séta a bejárat. Nagy házszám a kapu fölött, könnyű megtalálni.

Helyszín

Másfél szobás, normál állapotú lakás félszobája a tetthely. Egy ágyon és 2 emberen kívül semmi nem fér oda be. A nagyszoba harmonika ajtaja behúzva, ottlétem alatt hallom a tévét. A fürdő elég kicsi, a zuhanykabin szerintem csere érett. Alapvető tisztálkodási eszközök adottak. A törölköző kicsi, de legalább horzsol. A szobában lévő ágy szó szerint szét van már baszva, szinte egy teknő a közepe és nagyon puha.

Hirdető külseje

Engedtessék meg, hogy itt erősen szubjektív legyek. Szerintem élőben hangyányit ugyan, de nem annyira szép mint a képein. És kicsit csalnak a nemjólányokos fotói is. Alapjában véve kedves, határozott teremtés, kicsit visszafogott talán zsenge kora miatt.
Fehérneműben és selyemköntösben fogadott, frissen, illatosan, selymesen puha hajjal.

Action

Egy órát szántam a kisasszony felfedezésére és saját magam csúcsra járatására, ezért a szám jártatása helyett az anyagiak rendezése és egy pohár víz után gyorsan a fürdőbe vonultam. Visszatértemkor a szobában várt. Állva kezdtük az ismerkedést, átkaroltam, simogattam a melleit, derekát, popsiját. Közben mélyeket szippantottam a hajába és csókolgattam a nyakát és vállát. Viszonzást ugyan nem kaptam, de attól még megindult a vérkeringésem a megfelelő irányba, úgyhogy leültettem az ágyra és nfvsz-t kértem. A hirdetésben bőnyálasként szereplő franciázás úgy lett előadva, hogy még a makkom tövéig se kapott be , viszont volt vad kézimunka és tényleg sok nyál. Nem túl változatos, de kitartó és egy pillanatig sem lankadó munkája meghozta gyümölcsét, telelőttem a pici száját. Hagyott kicsit lenyugodni, aztán szilviával szájat törölt. Fürdőszobai kitérője alatt az ágyra feküdtem, ekkor tűnt fel, hogy rendesen kifeküdték már a tisztelt kollégák a közepét. Visszatérte után hasra feküdt mellém, úgyhogy addig simogattam a hátát és popsiját, amíg eszembe nem jutott a kedvenc számom. 69-et kértem, illatos kis kislányos punciját szépen rátette a számra, hogy kedvemre nyalakodhassak. Ő pedig visszafogott szájmunkával és sok kézzel gondoskodott rólam. Gyorsan izgalomba sikerült hoznunk egymást, úgyhogy gumit kértem és szemből támadtam. Kellemesen szűk puncijában egyre gyorsuló ütemben járattam a farkam. Egyik láb, aztán már másik is a nyakamban. Simogattam is közben a lábait, sajna borostás volt mindkettő. A megnövekedett tempó miatt melleinek féktelen ringását kezeivel enyhítette. Nem játszott rá semmire, nem nyögött, nem színészkedett. Azért igyekezett csábosan nézni rám, miközben markolászta melleit, de nekem itt már amúgy is mindegy volt. Tudtam, hogy mindjárt vége az órának, ezért két kézzel megfogtam a derekát és telelőttem a gumit. Még egy gyors fürdés belefért, kimaxoltam a 2db. dörzsi törölközőt, aztán el.

Elszámolás

Tudtam, hogy nem kérek majd extrákat. Az elején rendeztük a rózsákat.