Mimi Szexpartner Budapest, V. kerület

Beszámolóim

Mimi, felejthetetlen szexpartner

  prius

Egyeztetés

Telefonon történt előző nap, mert nem voltam teljesen biztos az időpontban. Másnap megerősítettem az érkezést , nem volt probléma rugalmasan kezelte azt a kis idő intervallumot amit kértem. Vele beszéltem korrektül tájékoztatott.

Megközelítés

Belgrád rakparton raktam le az autót , csodával hatályos módon simán találtam helyet .

Helyszín

Régi bérház , kívülről elég lepukkant az épület . Lakás rendben , hangulatos , szerintem itt is lakik , mert olyan otthonos .

Hirdető külseje

Tipikus MILF igazából kortalan korszakában van jó alak plasztikázott mellek, még feszes fenék ápolt bőr formás lábak .

Action

Kedvesen fogadott az ajtóban és az első néhány mondat után jelezte, hogy remegő lábakkal fogok innen távozni. Gondoltam , rendben legyen neki igaza. Egy fekete kis ruhában fogadott , ami nem sokat takart , úgyhogy már itt ámulatba ejtett. Közben hozott vizet, és megjegyezte, hogy szerinte erre biztosan szükségem lesz a menetek között. Igaza volt! Zuhanyzásból visszaérve meglepődve láttam, hogy ez alatt a pár perc alatt levetkőzött. Csak egy tangát hagyott magán és ebben várt rám az ágyon. Na itt ki is futott a fejemből a vér és mellé heveredve kezdtünk csókcsatába. Közben lejjebb haladva lassan kicsomagoltam és hamar a lábai között találtam magam. Jól reagált és nem tudom , hogy valóban élvezte -e , vagy csak egy színjáték volt, mindenesetre meggyőzően állította, hogy ez bizony jó volt neki. Franciája isteni jó, változatos, 69 -be fordulás után megmutatta mélytorkos technikáját is, abszolut rendben van a dolog. Később lovaglást javasoltam. Azt hiszem ezt ő is kedveli. Gugolva, majd térdelve mozgott rajtam, láthatóan figyelve saját élvezetére is. Hagytam kibontakozni ebben a helyzetben, és ezt láthatóan , hallhatóan élvezte is, akárcsak én. Utána hátulról támadtam, miközben a tükörből nézett vissza rám eszméletlen erotikusan a nagy szemeivel. Hááát ezt tovább nem lehetett húzni... Most bizony jól jött a korábban bekészített víz. Gyors tisztálkodás után kicsit pihegtünk az ágyon. Második körre már csak egy franciát kértem. Nagyon jó volt a végén a szájában elmenni, majd látni, ahogy onnan a mellén és testén végzik az utódok. Kis szusszanás az ágyon, aztán zuhany és búcsú. Szuper volt, és tényleg remegő lábakkal baktattam ki a házból, miközben azon gondolkodtam, hogy ide még visszajövök.

Elszámolás

Én előre letettem a kis asztalra az ajándékot, mert először jártam itt.

Mimi, felejthetetlen szexpartner

  Mcennedy

Egyeztetés

Először délelőtt próbáltam hivni de akkor nem sikerült elérni , valamikor 12 után jött össze a megbeszélés , nagyon kedvesen , és kicsit álmosan minden tudnivalót elmondott , délutánra találtunk helyet is .

Megközelítés

Autóval mentem , ami lehet nem a legszerencsésebb dolog , de biztos kényelmesebb volt mint buszozni , már ha jár arra . Belgrád rakparton tettem le az autót , onnan pár száz méterre van .

Helyszín

Régi ház , kívülről a felújítandó kategóriába sorolnám . Lakás jó állapotú célnak megfelelő , tiszta , fürdőben szükséges dolgok megtalálhatóak .

Hirdető külseje

Megfelel a képeknek . Elég jó karban van ,nem lehet panasza , és nekünk sem a kinézetére .

Action

Ajtó nyitás után ismerkedés egymással függőlegesen majd cípő levétel után szobába be. Sajnos csak fél órám volt,így fürcsi gyorsan és mire visszamentem fehérneműben várt. Ágyra fel,csókok,simi,melltartó bugyi le és indult az élvezet. Már nem emlékszem kronológiai sorrendre, de volt hanyattdöntés részéről és levándorolt a farkamhoz,hogy aztán mindent megadjon nekem amit szeretek. Zacsinyalás,szopás,gátingerlés . Egyszerűen imádom!! Aztán csere és én nyaltam amíg ő a csiklóját simogatta és így szépen el is élvezett. Gumihúzás után szemből kezdetük a vízszintes ismerkedést de mivel először voltam nála nem mertem nagyon durvulni így viszonylag finoman dugtam a gyönyörű punciját. Próbáltuk kutyusban is de ott lelankadtam nem az ő hibájából majd gumi le és hanyatt feküdve úgy leszopott hogy csak na. Mondta hogy nem elég a fél óra,ez igaz is,de most csak egy ismerkedős performanszra mentem .

Elszámolás

Amikor ajtót nyitott ezzel kezdtem , nem is nagyon nézte meg .

Mimi, nagyon jó szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Kora délutáni órákban hívtam , elég könnyen sikerült elérnem . Már a telefonbeszélgetés alatt tudtam , hogy jó dolgom lesz !

Megközelítés

Belgrád rakparton tudtam parkolni , majdnem a Görög étterem előtt , ezt nappal szinte lehetetlen megoldani . Innen két perc sétányira van ,kis keresztutcában .

Helyszín

Régi építésű ház , de ez szerintem semmit nem von le az értékéből , sőt. A lakás teljes mértékben tökéletes , fürdő jól felszerelt ,kényelmes .

Hirdető külseje

Igazi tüzes milf , olyan kisugárzása van , hogy már ajtónyitás után felszökik a tesztoszteron szint

Action

Miután a szokásos köröket lefutottuk, állva kezdtünk el csókolózni, ami nem mindennapi élmény volt, olyan igazi szenvedélyes vad nyelvjáték volt. Nyelve jó mélyen kőrözött hosszasan kőrözött a számban, majd amikor levegőhöz jutottam, egy határozott kézmozdulattal az ágyra parancsolt, én hanyatt feküdtem, és tovább folytatódott a csók csata, de most már nem csak a nyelvével játszott hanem bevetette egész testét is fel-alá csúszkált mozgott rajtam, időnként a szemérem dombját rányomta nem is kicsit ágaskodó ezredesre, közben mélyeket sóhajtozott a fülembe, én meg úgy éreztem, magam, mint ha egy olyan nővel lennék, aki régóta oda van értem, és csak arra a pillantra várt, hogy mikor elégheti ki a vágyaimat.
Na de visszatérve, az actionre, természetesen engem is elkapott a hév, és faltam minden testrészét amihez hozzá fértem, melleit csókolgattam hevesen, majd a nyakát, közben simogattam a combját, mialatt végig vonaglott rajtam , aztán újra a már korábban leírt szenvedélyes csókolózásé, majd ezután, szépen lassan egyre lejjebb csúszott, és elkezdődött a francia óra.

Először csak a környéket, kezdte nyalogatni szépen lassan, majd áttért a rúdra is, közbe természetesen tartotta a szemkontaktust, némi hang hatással fűszerezve, de végül csak rábukott az ezredesre, és hol a kezét hol kéz nélkül egy kis kóstolgatás után ütemesen, falta egyre mélyebben, és egyre hevesebb tempóban, jó búnyállal, és itt már szinte nem volt kezezés, időnként megállt egy kicsit és ismét körbe nyalogatta, majd újra rábukott, és folytatta tovább gyakorlatilag magát kényszer franciáztatta így nem volt különösebben szükséges rásegítenem a dolgokra. Amikor már jók kiélvezkedtem magam, akkor jött a gumi húzás, és szemből támadtam, itt is kaptam a jelzéseket, hogy nem igazán szükséges finomkodni, hiszen szinte azonnal tolta rám a csípőjét és húzott magába, miközben még mindíg a szemembe nézve nyögdécselt ahogy egyre gyorsabban dolgozom, ezután a lábait a nyakamba vettem, megfogtam a csípőjét mind a két kézzel, és pár erősebb lökés után, gumiba engedtem az utódokat , segített tisztálkodni, és utána még a maradék pár cseppet a szájával tüntette el , nincs rá jobb kifejezés de fényesre szopta a makkom.

Szünetben, egymás mellett feküdtünk és mindenféle témáról beszélgettünk, majd amikor az időm végéhez közeledtünk, akkor kérdezte, hogy masszázs vagy második menet, természetesen az utóbbit választottam.

Második felvonás ugyanúgy indult ahogy az első, gyorsan sikerült remek franciájával, keményre varázsolnia, majd gumit húztunk, és egy határozott mozdulattal most én mutattam, hogy hátulról akarok támadni. Gyorsan, becsusszantam, és nem sokat tétováztam most már tudom mit szeret, és egyből hevesen, keményen kezdtem el, döngetni, egyfolytában mozgatta tekergette a csípőjét, markolta a párnát, vagy épp amit elért, én meg egyre keményebben és gyorsabban, diktáltam a tempót, és ismét hatalmasat élveztem. Mind a ketten mind a két alkalommal rendesen megizzadtunk az biztos.

Mivel az időm így pont lejárt , gyors öltözés és utána irány haza.

Elszámolás

Előre történt bár nem kérte, kis asztalkára helyeztem, mialatt ő beszaladt egy pohár vízzel. Mértéke teljesen átlagos, érték arányban baráti.

Mimi, istennő szexpartner

  Wedge

Egyeztetés

Telefonon, hívtam , 3 órával később nála is voltam.

Megközelítés

Kocsival a Belgrád rakpartig , onnan séta .

Helyszín

Régi ház , lakás hangulatos . Egyedül fogad .Minden tiszta és rendes .

Hirdető külseje

Szép nő , nagyon jó a kisugárzása és nagyon kedves , a képei hitelesek .

Action

Nagyon kedveskedő kényeztetést kaptam, amit a magán életben az ember szerelmétől sem biztos, hogy kap. Franciás kényeztetéssel kezdett, ahogy hanyatt fekve egy kicsit feljebb húztam a lábamat , azonnal a gátamat is elkezdte izgatni ! Gondoltam ,hogy kicsit honorálnám a jóságát és kértem forduljunk 69-be . A nagy csodálkozás akkor ért , amikor a 69 közben, egyre hangosodó zihálás után, előzetes jelzés nélkül kipördült 69-ből , mire magamhoz tértem , már felgumizva misszionáriusban rántott magába. Mivel az izgalomtól nagyon összeszűkült a puncija , nem is bírtam tovább néhány percnél . Ezután vagy öt percig nem is voltam a földön . Utána kértem , hogy egy natúr franciával ébresszen fel , ez i nagyon gyorsan összejött . Amikor már kellően fickós voltam ,gumit kértem . Kutyusba folytattuk ,ahol nagyon jól ráérzett Ő is az ellenmozgásokra és ezzel hatalmas élvezetet nyújtott nekem . Szerencsére most egy kicsit jobban bírtam az iramot . Közben Ő is elég hangos lett . Aztán én hatalmasat robbantam a gumiba . Úgy tűnt neki is egészen jó volt . Utána már csak beszélgetésre volt energiám .

Elszámolás

Érkezéskor ,előre rendeztem .

Mimi, jó szexpartner

  Szmöty

Egyeztetés

Egy kedves hangú nő vette fel a telefont , szerencsémre Mimi volt , már a hangja is rabul ejtően kedves . Jól elbeszélgettünk már a telefonban is .

Megközelítés

Hezitáltam , hogy hogy menjek hozzá. Aztán csak győzött a lustaságom és autókáztam .

Helyszín

Régi polgári lakás , szép ízléses módon berendezve . A tisztaság és a rend lehetne a lakás mottója .

Hirdető külseje

Nagyon dögös negyvenes , bárhol megfordulnék utána az utcán is . Egy kis lenge áttetsző felsőben és hozzátartozó bugyiban fogadott .

Action

A tisztálkodás után, bementünk a szobába , finom csókokkal izgattuk egymást. Szerintem nagyon finoman csókol , nyelvével játszadozva. Hamar lekerült rólunk a pár felesleges ruhadarab, feltérdelt az ágyra és a csodálatos fenekét kínálta fel számomra kényeztetésre, én meg elmélyülten nyalni , falni kezdtem őt. Imádom, hogy olyan markolni való popsija és csókolni való puncija van. Élvezte a ténykedésem, de eljött a váltás és az ágyon fekve lágyan majd határozottan kifejezte, hogy itt ma száj nem maradhat szárazon , élvezettel adtam neki az örökítő anyagomat. Ezután törlés, majd lazulás és cirógatós beszélgetés következett. Meg kell mondjam nekem ez a rész is nagyon fontos, szeretem, ha , értelmesen tudunk csevegni. Vele ez legalább annyira jól megy, mint a szex, és ezt is nagyon bírom benne. No meg azt is, ahogy rákérdez a következő menetre, majd bólintásomra sok,sok bólintással reagált . Fantasztikus volt, amit velem művelt, nekem legalább is nagyon bejön, a kis utódok meg újra előjöttek .Sajnos csak rövid időre neveztem előre ,ez amolyan feltérképező randí volt , de legalább megtudtam , hogy itt legközelebb is isteni dolgom lesz.

Elszámolás

Ahogy a telefonban megbeszéltük úgy történt .

Mimi, jó szexpartner

  Parrot

Egyeztetés

Sikerült is egyből elérnem, és kedvesen tájékoztatott a részletekről. Számomra egy picit korai időpontot, 15:00-t tudott javasolni. Mivel korainak éreztem, már csak a meleg miatt is, így még hezitáltam, úgyhogy azt mondtam neki, visszahívom még. Végül szerencsémre meggyőztem magam, fél óra múlva visszacsörögtem, és lefixáltuk a randit.

Megközelítés

Kocsival mentem hozzá , a Duna parton parkoltam le . Nekem nem okozott problémát a megközelítés .

Helyszín

Régi ház ,de a lakás teljesen rendben van , Lehet ott is lakik , mert nagyon otthonosnak tűnt számomra . Ágy kényelemes , és bírja a strapát .

Hirdető külseje

Igazi milf , a szó nemes értelmében . Kimondottan formás és nagyon feszes minden porcikája .

Action

Mikor megérkezem az ajtó elé, mindig nagyon izgatott vagyok. Most se volt másképp. Hallottam a lépteit, és nyílt az ajtó.. Egy tünemény fogadott engem.:) Aztán bemutatkozás után megkínált egy kis üdcsivel aminek bizony nagyon örültem, mert borzasztó szomjas voltam. Kis beszélgetés után bementünk a szobába, ahol dumcsi közben levettem a ruháimat, majd megmutatta hol a fürdő, és vettem egy zuhanyt.
Aztán leheveredett mellém, egyre intimebb témákról kezdtünk el beszélgetni, közben mindketten megszabadultunk a zavaró daraboktól, és megjegyezte, hogy bizony méretügyileg eléggé el lettem eresztve.:D
Aztán megkérdezte pontosan miként, s hogy szeretném, én pedig egy lágyabb franciát kértem kezdésnek. Tényleg finoman csinálta, jobban szeretem ha megvan a fokozatosság, közben foglalkozott a lőszerraktárral is, és úgy helyezkedett, hogy tudjam az ő testét is felfedezni. Nagyon selymes, puha bőre van, élmény taperolni. Olyan jól csinálta, hogy hiába kívántam a kis punciját is, kértem hogy folytassa. Aztán áthelyezkedtünk 69-be, és végre a szám előtt lehetett az édességbolt is. Nyalogattam, ízlelgettem, az egyik legszebb, és legfinomabb punci, amihez valaha volt szerencsém.:)
Aztán előkerült a VV is, és mivel kicsit nagynak talált, mondtam, hogy nyugodtan irányítsa ő, nem szeretnék fájdalmat okozni. Finoman rám ült, és én pedig egyre jobban érezhettem puncijának forró szorítását. Aztán egy perc múlva már vadabbul lovagolt rajtam, én közelebb húztam magamhoz, és közben már ízlelgethettem a cicijeit is.. Aztán fordultunk és missziben folytattuk. Közben egyre nagyobbakat sóhajtozott, majd nyögdécselt, és végül elment.:) Én mindenképpen a cicijein akartam a végemet, lehúztuk a gumit, és egy óriásit táraztam rájuk. Miután lenyugodtam, közösen letisztogattuk egymást, majd ejtettünk mindketten egy rövid pancsit.
Visszatértünkkor tovább cseverésztünk, én annyira elfáradtam az első menet, és a kinti idő hatására, hogy egyáltalán nem bántam.:D Mindenről eldumálgattunk.
Aztán megjegyezte, hogy mi lenne, ha nyomnánk még egyet, hát bizony egyáltalán nem bántam, de megint egy kisebb kényeztetést kértem az elejére, mert erőt kellett még merítenem.:D természetesen nem kellett sokat ügyködnie, missziben kezdtük a következő aktusunkat. Én a kis lábait a vállaimra húztam, egy párnát raktunk a popsija alá, és egyre vadabb tempóra váltottunk. A cicikék szépséges ringása miatt én megint ott akartam kitárazni, és végül másodjára is kiadtam mindent magamból. Nekem ekkor már letelt az időm szerintem, de mondta nyugodtan fürödjek még egyet, ne rohanjak sehova.:)
Ő a 3. pancsim után hozott még nekem egy pohár, hideg ásványvizet, amit le is nyomtam, a második menet is kivett belőlem elég sokat.:D
Aztán végül nem akartam visszaélni

Elszámolás

Abszolút korrekt nő , nekem nagyon megérte! Előre adtam, szeretem már ekkor letudni, nehogy rá kelljen kérdezni, vagy netán a végén elfelejtsem, stb.

Mimi, jó szexpartner

  Pokki

Egyeztetés

Örömmel vettem észre Mimi új fotóit,az oldal böngészése közben. Sokkal közvetlenebbek,életszerűbbek,a régi, kissé sablonos műtermi képekhez képest. Felkeltette rögtön az érdeklődésem. Telefonon hívtam, kedvesen tájékoztatott, több lehetséges időpontot megadott a találkára. Rugalmasan reagált a "fél órán belül ott lennék" igényemre.

Megközelítés

Autóval mentem,a parkolást egy közeli,új hotel nyilvános parkolóháza segítette, barátságos áron. Bkv-val is könnyen megközelíthető a csendes kis utcácska, a Duna mellett. Sétatávolságban van több villamos, buszok és metrók állomása. A cím egyértelműen és könnyen megközelíthető. Pár percet várakoztatott a hölgy a kapu környékén,mert nem készült még fel teljes mértékben a fogadásomra,de ez nem jelentett problémát.

Helyszín

Egy nagyon kellemes kis lakás, közel a földszinthez, ezért lépcsőn szaladtam fel,miután sikerült bebocsátást nyernem. Jó állapotban levő lakás, furcsa kettősség jellemzi. Nem modern,de nem is lelakott. Nem csak randevúk helyszine, ott is lakik,de a beépített, keleties, török stilusú galéria egzotikus szerelmi fészekké teszi a budoárt. A zuhanyzó tágas,modern és tiszta. Nagy és steril törölközö, több tusfürdő teszi boldoggá a tusfürdő fetisisztákat. Zuhany után már fent várt a szűk és nagyon meredek lépcsőn megközelíthető galérián. Ahol egy nagyméretű, sarokban elhelyezett matracon történik a szeansz.

Hirdető külseje

A legújabb képeinek megfelelő a hölgy,nincs retus. Szexi ,csikos kis rövid,testre símuló ruciban fogadott. Nagyszerűen mutatkozott az asszonyosan formás,nőisen telt teste. A csodálatos méretű és formájú mellek megbabonáznak. A hölgy nagyon kedves,kellemes modorú, hozza az elképzelt formát. Életkorban inkább már a 40-en túlinak határoznám meg udvariasan. Nagyon erotikus a kisugárzása, az együttlét alatt végig kívánatos volt.

Action

Barátságosan irányitott a matracra, érdeklődött az elképzeléseim felől. Jól esett a finom masszázs,ami alatt még inkább sikerült feloldódnom, közben végig csacsogott..bugyi maradt rajta masszázs közben. Kérésemre óvszerben franciázott,isteni finoman. Mondta,hogy bizzam csak rá magam,majd ő tudja a dolgát,ne aggodjak,hogy vmi nem úgy áll majd ahogy azt szeretnénk. És így is lett. A lábam közzé térdelve bepucsított, a melleit a combjaimhoz nyomta és finoman, jó keményre és nagyra szopta a farkamat. Lovaglóban beleült, kértem hogy ne kiméljen. Fantasztikusak azok a mellek ahogy belelendül a vágtába. A szőrös fazonirozott puncija elnyelte a lompost,forróságot éreztem mikor beleült. Az asszonyos popsiját is akartam élvezni,kértem hogy kutyusban folytassuk. Szuper volt hátulról berakni és a nagy, telt, formás popsikat markolászva tövig behatolni. A melleit fogva,rádőlve élveztem el benne. Csodás volt!! Nem szaladt el rögtön,óvatosan lehúzta a gumit és letörölgetett. Sajnos nem tudtam tovább maradni ézért újra irány a zuhany,miután nagyon lapaszkodva, óvatosan leereszkedtem a galéria lépcsőjén.

Elszámolás

A manapság már átlagosnál kissé kevesebbnek számító ellenszolgáltatást a földszinten, egy asztalon helyeztem el,még a szeánsz elején. Nagyon korrektnek tartom a nyújtott szolgáltatást,extrákat nem vettem igénybe ,minden alapból benne volt,amit én szerettem volna.

Mimi, jó szexpartner

  Dccool

Egyeztetés

Pénteken voltam Miminél. Telefonon egyeztettünk. Nagyon kedves volt, minden zökkenőmentesen ment, pár órával későbbre kaptam is időpontot. :)

Megközelítés

Könnyen megközelíthető helyen fogad, ahol ráadásul parkolni is lehet, van hely. BKK pár percnyire található több színben is. A GPS a kapunál állított meg.

Helyszín

Nagyon szép arcú. Finom, selymes tapintású bőre volt. Csillogó szemek. Mosolygós nőci. Tökéletes testalkat, igazi harapnivaló mellek. Kemény fenék..hm. Tökéletes borotvált punci.

Hirdető külseje

A hölgy teljesen ugyanolyan mint az oldalon látható képeken,csak élőben szebb. Nem kell félni attól, hogy mást kapsz,mint amit látsz!
A kedvenc testrésze a mellei! Formás,illetve a szép vadító szemei.
Egy igazi formás idomokkal megáldott szexi hölgy

Action

Pár ismerkedő szó után bugyira vetkőztettem, magam elé állítottam, és egy rövid ideig csak néztem. Manuálisan és hosszan térképeztem fel csodálatos testét: törzsét, cicijét, derekát és tovább lefelé. Már ekkor érzékeltem a szexuális izgalmát, mely csak erősödött, mikor mellkasát, cicijét apró csókokkal elborítva kezeimmel betapintottam hasát, megfogtam, széthúztam, izgattam szoborszerűen szép hátsóját. Egyre hangosabb sóhajok, nyögések közepette érkezett az első orgazmusa. Aztán előredöntöttem, rátámaszkodott két kézzel az ágyra, én pedig hátulról, szexi bugyiját félrehúzva dolgoztam tovább Mimi káprázatos testén. Nedvesedését ujjam felvezetésekor maximálisan érzékeltem, egy másik ujjal pedig muszáj volt az ánuszt is tesztelnem, abszolút sikerrel. V alakban mozgattam Mimiben az ujjaimat, partnerem legnagyobb megelégedésére. Hangosan, nyögések, a gyönyör intenzitását jelző szavak, kiabálások, rángások, remegések kíséretében. Talán hihetek neki, hogy ilyen intenzitással még nem élt át orgazmusokat (és ennyit), bár hevesen szokott máskor is élvezni elmondása szerint. A többit rövidre fogom: több pozícióban is döngetttem, máskor igen finoman kényeztettem, mindet nagyon élvezte. Mellei, csiklója is nagyon érzékeny, jól izgatható. Élvezetes csókokat is váltottunk. Megbeszéltük, hogy legközelebb erre még jobban rákészülünk...És hát még mindig van mit kipróbálni mindkettőnk örömére.

Elszámolás

Első találkozónál előre kérte, ha nekem nem gond. Nem volt az. A jelenlegi átlagnál kicsivel alacsonyabb virágból álló csokromat az asztalkára helyeztem. Mikor távoztam, már nem volt ott.

Mimi, jó szexpartner

  gabix6

Egyeztetés

Elsőre,rugalmasan kedvesen.

Megközelítés

Full belváros,metró BKV közelben ill.európai szintű parkolóház(érdemes kipróbálni) közelben.

Helyszín

A lakás tiszta látszik, hogy a lepukkant részeket igyekeztek eltakarni rendbe hozni a lányok(többen is rendelnek) Zuhanyzó türcsi tusfürdő OK. de a lépcsőház.....húúúúú!!! Egy II.világháborús helyszín:oszloptól oszlopig törsz előre apró rövid sorozatokkal néha meglapulsz egy sötét sarokban majd igy haladsz tovább vigyázva a lehulló kézigránát-és vakolat darabokra!Ha kedveled a \\ódon\\lépcsőházakat akkor ezt imádni fogod!

Hirdető külseje

A félhomály jóbarátja a hölgynek (pedig felesleges) de aki kedveli a 30-as korosztályt nem fog csalódni! Kellemes szilikon cicik felfelé \"kacsintó\" bimbókkal és tetkóval nőiesen telt popsi kellemes csípővel.Finom illatos punci ami jól izgatható.Szép baba arcú a hölgy.

Action

Zuhany után egymásnak estünk:hagytam, hogy kényeztessen majd én \\feküdtem alá\\amit egyre jobban kezdet értékelni és rövidesen aranyos nyögdécseléssel jutott a csúcsra.Fáradozásomat csókkal jutalmazta.Missionárius pózban folytattuk amiben hamar ki is végzett! Kis beszélgetés után ismét felkeltette\\Bassy Billt és az Ikreket\\majd hátulról támadtam amit kellemes csípőmozgással díjazott\\.A formás popsiban erősen megkapaszkodva keményem \\toltam\\ és rövidesen a \\mennyekbe repítet\\.Lágy simi,dumcsi zuhany puszi és ismét \\rövid sorozatokkal\\ küzdöttem le magam a lépcsőházból az utcára.

Elszámolás

Előre,extrát nem kértem, normál  kategória.

Mimi, lehetne jobb szexpartner

  liverpool

Egyeztetés

Telefonon hívtam előtte egy órával, rögtön felvette. Kedves volt, mindent elmondott a lehetődégekről.

Megközelítés

Ferenciek terétől gyalog kb. 100m-re van a lakás.

Helyszín

4. Emeleti lakás. Szépen berendezett, a tett helyszíne a galérián elhelyezett francia ágyon volt.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő igen jól karban tartott milf. Szép popsi, igaz a melleit nem vette ki a felsőből. A bimbókhoz amúgy sem lehetett volna hozzárni.

Action

Sajna mint írtam, a melleivel nem játszhattam. Csók sem volt. Az első kört egy kellemes kis masszás/simogatással vezette fel. Popsihoz nagy voltam, bár szerintem ez csak kifogás volt. Én is nyaltam egy kicsit, de igen fertőtlenítő ízű volt a nunija. Reakció nem sok. Majd missziben gyorsan el is mentem. Pihi képpen beszélgetés, bár elég sok politika volt a részéről benne, amit nem szeretek. Utánna kértem szopikázzon le. Ez sikerült is neki, igaz a végét kézimunkázta. Francia átlagos volt.

Elszámolás

Csomag ár, de így csók és popsi nélkül nekem drága.

Mimi, felejthetetlen szexpartner

  Kenny_

Egyeztetés

Legutóbbi talink óta kétszer is találkoztunk, kapcsolatban maradtunk, egyszerű volt az egyeztetés.

Megközelítés

Taxival, a megbeszéltek szerint - késő este - pontosan érkezett.

Helyszín

Házhoz jött, nálam voltunk.

Hirdető külseje

Kedves, mosolygós hölgy markolni való popsival, hatalmas mellekkel és érzéki puncival. Lehetetlen betelni vele!

Action

Megérkezése után célpontunk az erkély lett volna, amire készült is, hiszen piros magassarkút és egy szexi, fekete kombinét is hozott magával. Mivel borús idő volt odakint, így a szeretkezésre a hálószobában került sor. Előtte viszont a fürdőszobában felvette a kombinét, majd egy nagyon kellemes masszázzsal kezdtünk, közben jót beszélgettünk.

Fordulás után nekilátott franciázni: bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve. Simogattam a haját, finoman húztam fejét a farkamra. A melleihez is eltévedtek a kezeim, óvatosan markoltam őket és lassan lehámoztam róla a kombinét, egyre jobban beleélte magát. Felegyenesedtem és a mellei közé fúrtam a fejem. Csókolgattam, nyelvemmel körkörösen kényeztettem a bimbóit, majd vízszintesbe helyezkedtem és folytatta a franciát. 69-be fordultunk, így elém tárult az érzéki puncija. Először csak a csiklóját nyaltam, majd széthúztam és belenyaltam a punciba is sokszor és jó mélyen. Éreztem a nyelvemen a puncinedvét, közben egyre gyorsabban, hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem arcomon ülve elélvezett.

Kisebb szusszanás után gumit húzott, kanapé szélére helyezkedett, széttárta a lábait, így könnyedén behatoltam. Szemeit lehunyva élvezte a kényeztetésem misszionáriusban, közben puszit nyomtam az arcára. Leírhatatlan érzés volt látni, ahogy ki-be járok benne, punciját simogatva élvezi szeretkezésünk ezen formáját. "Jól befűtöttek" - jegyezte meg. Percekig szeretkeztünk, egyre gyorsabban, nem is bírtam tartani, végül nagyot élveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni, letisztítottuk egymást, a nyomok eltüntetése után kötetlen beszélgetés következett.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrát. Egy órát volt nálam, végig kedves és odaadó volt, ismertségünkből adódóan könnyedén egymásra hangolódtunk.

Mimi, jó szexpartner

  félórás_vendég

Egyeztetés

Régebben egyszer már majdnem eljutottam hozzá, csak lebetegedett, így a találkozó elmaradt. Most eszembe jutott és kerestem az oldalon, de nem találtam meg. Szerencsére el volt mentve a száma, így fel tudtam hívni. (után láttam, hogy másik oldalon aktív) Sikerült megbeszélnünk egy megfelelő időpontot. Külön pont jár azért, mert emlékezett rám.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem és másoknak is ezt ajánlom. Parkoló csak nagy szerencsével és/vagy kihalásos alapon. De a metró 1 percnyire tett le. De van busz is és villamos is, aki nem szeret a föld alatt közlekedni.

Helyszín

A lakás hangulata teljesen hozza Mimi személyiségét. Egy fiatalos, mégis kissé retro feelinges hangulatot áraszt. Nekem bejött. Tisztaság van mindenhol és megfelelő felszerelés a fürdőben.

Hirdető külseje

Kedves, mosolygós, csendes hölgy. Alakja nagyon jó, sok fiatal megirigyelhetné, de ez a képeken is jól látszik. Amit a képek nem hoznak át, az Mii pozitív kisugárzása. Ahogy találkoztunk egyből jobb lett a hangulatom.

Action

Fürdés után átadtam az ilyenkor szokásosat, majd a lényegre térünk. Kölcsönös simogatással és csókkal indult a party, majd hamarosan már 69-ben kényeztettük egymást. Érezhetően élvezte ténykedésemet, de ez fordítva is így volt. Kéjes nyögdécselések voltak mindkét fél részéről, majd Mimi egyszer csak elment. szerintem ezen ő is meglepődött, de én biztosan. Hagytam neki pát percet a regenerálódásra, aztán kértem hozza be a lemaradásomat. Folytatta a franciát, majd jöhetett a gumizás. Még az elején megbeszéltük, hogy hátulról lesz a menet, mert ő is ezt szereti, meg nekem is benne van sz összes kedvenc pózom közt. Miután elhelyezkedett, becsusszantottam merevedésemet a puncijába. természetesen ő is kivette a részét a munkából és határozottan tolta rám magát. Aztán hamarosan megtaláltuk a közös ritmust és ütemes csattogás töltötte be a szobát. Aztán az én kéjes nyögésem, majd a lihegésem. Kis pihegés, beszélgetés, majd tisztálkodás és búcsúzás.

Elszámolás

Szokásom szerint az elején rendeztem.

Mimi, istennő szexpartner

  Kenny_

Egyeztetés

Korábban már jártam nála, azóta kapcsolatban maradtunk, így könnyedén egyeztettünk, majd másfél óra múlva nála voltam.

Megközelítés

BKV-val abszolút megközelíthető, háztól-házig mentem, GPS odavisz.

Helyszín

Szép, igényesen rendezett, hangulatos lakás az V. kerületben. Minden adott volt egy kellemes és tartalmas együttléthez, amire egy galérián berendezett ágyon került sor.

Hirdető külseje

Arcos képekkel hirdet a konkurens oldalon. Kedves, mosolygós hölgy markolni való popsival és hatalmas mellekkel. Ahogy legutóbb, úgy most is levett a lábamról.

Action

A megbeszéltek szerint fehér ingben, lila tangában és lila melltartóban várt. Belépés után puszival köszöntünk, egymás felől érdeklődtünk. Zuhanyzás előtt még köszöntöttem a melleit is, majd a fürdő felé vettem az irányt. Rendbe szedtem magam, innen a galéria felé vettem az irányt, ahol már meztelenül várt és egy kellemes masszázzsal kezdtünk. Közben mindenféléről beszélgettünk. Fordulás után nekilátott franciázni: érzékien, bő nyállal, nyelvével a makkom végét ingerelve - kérésemre kicsit megharapva, tövig bevette a farkam -, a golyók is kaptak a jóból.

Kis idő múlva jeleztem, örömmel kinyalnám. Az ágy szélére helyezkedett, széttette a lábait, így könnyedén nyaltam az érzéki punciját. Sokáig elidőztem, "nagyon jó, csináld még" szavakkal biztatott, kérte, a csiklóját se hagyjam ki. Szüntelenül nyaltam, közben finoman ujjaztam, majd a bimbóit is izgattam a két kezemmel, amire "nagyon jó ötlet volt" mondat hagyta el a száját. Szemeit lehunyva élvezte a kényeztetésem. Egyre gyorsabban, egyre hevesebben és hangosan vette a levegőt, míg nem összeszorítva a lábaival a fejem, elélvezett. Puszit nyomtam a homlokára, majd ismét kaptam egy finom, bő nyálas franciát. Közben felegyenesedett és a melleit kényeztettem a nyelvemmel körkörösen, fejemet hozzájuk nyomta. Finoman bekaptam a bimbóját, óvatosan szívtam, imádtam, majd kicsit franciázott, gumit húzott és az ágy szélére helyezkedett.

Óvatosan, könnyedén behatoltam. Misszionáriusban szeretkeztünk, közben nem tudtam betelni a csodálatos melleivel, így ők sem maradtak ki a jóból, főként a bimbóit szívtam. Szuper érzés volt a forró puncijában lenni, látva azt, ahogy ki-be járok benne. Percekig szereztünk, kéjhangok kíséretében végül a gumiba élveztem el. Hagyott lenyugodni, eltüntettük a nyomokat, amit kötetlen beszélgetés kísért a búcsú ölelésig, puszikig.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrát, viszont az elejétől a végéig kedves és odaadó volt. Ismertük egymást, könnyedén egymásra hangolódtunk, maximálisan kihasználtuk az egy órát.