Lilla Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Lilla, nagyon jó szexpartner

  Vakeger88

Egyeztetés

Elsőre nem vette fel, nem sokkal később újra hívtam, szinte azonnal felvette, fél órával ezután már megkezdtem az ereszkedést a ház elé.
Pár perccel érkezésem előtt felhívott hogy merre járok, mert tiszta a terep (erről később bővebben)

Megközelítés

Pontos cím, kicsit féltem azért mert utcát mondott, de a navigációban térként szerepel, nem lett volna jó ha máshova jövök, mert időm az sajnos nem volt túl sok. 30 méterre parkoltam 18.00 után. Sietségemben azt sem néztem hogy kell-e parkolás. Tömegközlekedésről nyilatkozni nem tudok nem nagyon figyeltem.

Helyszín

Extra pici lakás, kb 6nm az egész ebben benne van az előszoba a nappali a baszoba és a fürdő is.
Olyan érzésem volt hogyha be akarnám csukni az ajtót akkor a seggem fog kilógni fürdőszobából, ha megfordulok akkor a farkam. De nem emiatt mentem így nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet.
Törülközőt kettőt használtam, mert az első amit kaptam az inkább csak kéztörlő volt, méreteihez képest igencsak kevés.
Korábban írtam hogy a hely adottságai miatt a bejutásra nagyon figyel, és próbálja azt hogy a kis hely miatt, nehogy feltűnjön valakinek az érkezésünk, szerintem a főbérlő nem igazán tudja mi történik ott, és lehet hogy nagyon vendéget sem fogadhat…

Hirdető külseje

Bejárati ajtó nyílik, mire beléptem addigra házigazdám már a lakáson belül volt. Így megnézni sem tudtam rendesen csak egy kabátot láttam a kanyarban.
Szobába érkezve kis fényben megcsillant mosolya, aranyos kedves lány, aki utcai ruhában fogadott. Nagyon félénk, így lámpát is csak azért kapcsoltunk hogy lássam hova pakolhatok. Miután levette a kabátot és a pulóvert, észrevettem hogy igen méretes keblek várnak rám. Ennek nagyon megörültem. Megtisztulás után bugyi és melltartóban fekve várt az ágyon.

Action

Látogatáson elsődleges célja az alap mélytorok és kényszerfrancia volt, amit szerettem volna egy extra popóval megkoronázni.
Mivel időm sok nem volt ezért végül csak fél órára tudtam menni. Szóval ott tartottam hogy fürdés után megszabadítottam a melltartójától és a bugyitól, de az ágy szélére ültetve kezdtünk bele a franciaórába. Elején kicsit bátortalanul állt a dolgokhoz, de aztán belejött. Kérdeztem hogy rá lehet-e térni a mélytorokra, amire egy halk “amit amit csak szeretnél” válasz jött.
Nem vagyok én olyan gyerek, így nem kellett noszogatni, először szép lassan engedtem a torkáig ami iszonyat jó volt, majd jött egy kicsi öklendezés, amitől nem riadt meg és folytathattam.
Már eléggé belejöttünk a menetbe egyre mélyebbre és gyorsabban tudtam tolni a farkam (régóta vágyam egy ilyen nyálas öklendezős mélytorok).
Az egyik törülközőt az ölébe tettem hogy ne kelljen utánunk felmosni, mert mindenfelé csurgott vendéglátóm nyála, és éreztem hogy közelít a vég, ekkor a fejét rányomtam még jobban a farkamra és torokba élveztem.
Tekintve a világítás hiányát nem tudtam megállapítani hogy mi hol és mennyi landolt, de az biztos hogy a torkából jutott vissza az ölébe, és gyanítom hogy az orrába is felmásztak kicsi énjeim.
Ez annyira iszonyatosan jó volt hogy elmondani nem tudom. Lilla megtörölgette magát és mint aki jól végezte dolgát mosolygott rám (nagyon is jól végezte).
Sok kommunikáció nem volt köztük de mindenki értette a másikat.
Mielőtt elmentem volna megtisztulni megkérdezte hogy mit szeretnék még. Semmit. Illetve szeretni szerettem volna de nem ment már, olyan szinten kattant át az agyam ettől a randitól hogy hazafelé másfele indultam…

Elszámolás

Érkezésemkor rendeztük egy órányi rózsaszálat, de végül csak egy fél óra lett belőle. Mondta hogy visszaadja mert csak felet voltam. De ez megért nekem 3x ennyit is

Lilla, jó szexpartner

  Gift

Egyeztetés

Gyorsan sikerült lebonyolítani , azt beszéltük meg , hogy érte megyek És nálam leszünk .

Megközelítés

Autóval mentem haza :) Escort volt , Én voltam a szállítmányozó .

Helyszín

Az Én lakásomban volt a randevú . A lakásom rendeben tartom és tisztán .

Hirdető külseje

Kedves aranyos lány , alkata a képeken látható . Arca helyes és mosolygós . Mellei szép nagyok és nagyon jó fogasúak.

Action

Amikor megérkeztünk , felváltva elmentünk zuhanyozni. Amikor mindketten felfrissültünk. Finoman kóstolgatni kezdtük egymást. Már nagyon be voltam rá gerjedve, ahogy megéreztem a bőre illatát .Én voltam az irányító , hanyatt fektettem és kezdtem kényeztetni azt a gyönyörű kelyhét . Jól esett hallani a kellemes nyögdécselését . Utána ő vetette át a kényeztető szerepét , született tehetség a franciában , nagy szakértelemmel bánt a farkammal . A latex felhelyezése után lovaglással kezdtük az élvezkedést , a heves tempót sem vette zokon , aztán kicsit relaxálós missziben folytattuk , közben finom csókolgattam a nyakát . Utoljára a doggyt hagytam . Nagyon szép látványt nyújtott a fonákja is . Először ,csak lassú tempóban élvezkedtünk, majd gyors vágtában folytatta . Dőlt rólam a víz ! A hatalmas élvezést követően már a második menetre nem volt erőm ,teljesen kivoltam . Utána még beszélgettünk . Aztán hazavittem.

Elszámolás

Korrekt volt , nem volt árváltozás .

Lilla, jó szexpartner

  Dante73

Egyeztetés

Másik lánnyal készültem talira, de nem jött el. Este kilenckor meguntam a várakozást, hívtam Lillát, fél tízre oda is ért hozzám.
Hamar felvette a telefont. Az egyeztetés gyorsan, flottul ment.

Megközelítés

Nálam voltunk, azaz egy erre a célra bárelhatő lakásban.

Helyszín

Minden oké, bérelt lakásba hívtam.

Hirdető külseje

Átlagos ruhában érkezett, téli estéhez képest is csinosan, ruha hamar lekerült.
Magas lány, nagy keblekkel, jó alakkal. Hibát nem találtam rajta. Hosszú vörösbe hajló barna haj, kedves arc. Ha a magasabb, nem csontsovány lányokat csíped, nem nyúlsz mellé.

Action

Érkezés után pár perc duma, közben lekerült a ruha. Irány egy gyors közös tus.
Leültünk a kanapéra, puszik, simi, majd kértem szopjon kicsit. Itt nem különösebben ügyes, de irányítható, kedves. Közben kicsi ujjazás, majd irány az ágy. Gumi fel, beleült. Hamar végem is lett így.
Ágyban fekve dumcsi, kis pihenésképp. Közben punciját, mellét, testét simogattam.
Második menet hasonló az elsőhöz, de itt már volt időm 1-2 pózcserére, Lovaglás után rövid misszi, majd kutyusban lett végem. Punci amúgy szép, borostamentes volt, kellően szűk, de jól nedvesedik.

Elszámolás

Most nem vettem igénybe extrát, de tuti visszahívom kipróbálni a popsit, és a megénekelt kényszerfranciát.

Lilla, jó szexpartner

  TaxiDriver

Egyeztetés

Egy másik hírdetési felületen találtam rá! Akkor a telefonszámára külön rá kerestem és igy kerültem a beszámolok oldalra! Itt láttam fotókat róla!
Sms-t írtam mert mindössze anyit, hogy elérhető e?
Felhívott!
Mindent megbeszéltünk!

Megközelítés

Ő jött hozzám ! Nem is volt azthiszem más alternatíva!

Helyszín

Saját otthonom , nyílván nekem megfelel :)

Hirdető külseje

Ápolt, tiszta!
De ne egy bombázót képzeljen el senki! Igényesen jelent meg, de az utcán nem tűnne fel !
Nem azért mert nem lenne vonzó, csak inkább ugy fogalmaznék egy átlagos nő!

Action

Én tisztán vártam, ő letusolt és anyaszült meztelen bejött a szobába ! Ez tetszett! Abszolute nem szégyenlős vagy gátlásos!
Franciája gyenge, el is mondta nem igazán szereti csinálni de nem nyafog vagy ellenkezik, csinálja ahogy kéri az ember!
Mellei gravitáltak hátán fekszik akkor a teste két oldalára ereszkedik! DE !!!!
Finom bőre van , szép kerek popsija és rendkívül próbál megfelelni! Szinte nincs az amit ne kérhetne tőle az ember !
Hátulról kutya pózban kívántam meg a popsiját! Engedte bár fájt neki és az ágyon hasalva sikerült csak hátulról de nem ellenkezett!
Misszionáriusban bírja lábát jobbra balra forgattam melleivel játszottam és arcára végeztem!

Nem finnyás teljesen pozítiv a hozzáállása!

Elszámolás

Nem volt extra ! Vagyis ha a popsi az is lenne de nem kért érte plusszt!

Lilla, jó szexpartner

  futobolond99

Egyeztetés

Telefonon értem el viszonylag könnyen. Gyorsan megbeszéltünk és egyeztettünk mindent, flottul ment.

Megközelítés

Navigációval egyszerű volt odatalálni, parkoló is akadt bőven. Kicsi utcácska.

Helyszín

Apró lakás, de rendben tartott és tiszta. Az ágy kifejezetten kényelmes.

Hirdető külseje

Lilla nagyon csinos lány, a képekből pont ilyesmire lehetett következtetni. Felkelti az ember kíváncsiságát.

Action

Hamar túlestünk a kötelező bemutatkozó körökön, és már bele is vágtunk a közepébe. Lilla kezelésbe vette az ezredest, és még milyen jól! Taníthatná, felsőfokon. :) Hosszú percekig ment ez, egyszerűen nem bírtam abbahagyni. Végül azért felkerült a védelem, és indult a lovaglás. Na, az sem volt semmi, sőt. Terveztem kutyát is, de nagyon belemelegedtünk a lovaglásba és nem bírtad addig. Ha maradt is bennem hiányérzet emiatt, utólag belegondolva így volt ez jó!

Elszámolás

Minden rendben ment az elszámolással és a szolgáltatással, teljesen korrekt Lilla.

Lilla, jó szexpartner

  Thorente

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk , nekem ez a legegyszerűbb , mindent elmondott és sikerült felkeltenie az érdeklődésemet . Meg is beszéltük a talit .

Megközelítés

Kocsival mentem , helyes csendes kis része a kerületnek , parkolót is találtam , utcácska kicsit szűk .

Helyszín

Mini garzonnak mondanám , valami leválasztás lehet . Minden megvan benne piciben , nagyon tisztán és rendben tartott lakás .

Hirdető külseje

Kedves arcú lány , teljesen természetes és valódi rajta minden , elég jó méretes mellek ,finom puhák , szép domborodó punci és markolható popsi .

Action

Belépőpuszik után nekisért és kis kommunikáció után megrohamoztam a fürdőszobát. Az ágyon kezdtünk apró csókokkal és ölelésekkel . Nagyon jó volt a selymes bőréhez simulni , majd az előbbi folyamat már a mellek felfedezésével folytattam , közben ujjammal a punciát is megtaláltam . Ekkor már Ő is rendesen babrált a szerszámmal , majd ráborult , szinte azonnal tövig benyelte . Ez borzasztóan jól megy neki , közben néha olyat szív rá , hogy még a homlokom is behorpadt . Tanítani lehetne a franciázását . Tudtam , hogy ne lesz jó vége , ha folytatja (illetve az is nagyon jó vég ), ezért inkább gumit kértem , és hogy térjünk át a puncijára .
Hátulról kezdtem először majd egy kis idő után kértem , hogy misszibe folytassuk. Nagyon fel voltam izgulva , az a szopás nagyon felhúzott . Ezért kértem ,hogy váltsunk , sajnos már így sem sokáig tudtam örvendeztetni , és pokoli nagyot robbantam a gumiba .Egy kicsit még benne maradtam , éreztem ,hogy mennyire lüktet a puncija. Utána még egy gyors tusolás és indulás .

Elszámolás

Annyit vittem amit a telefonban mondott , az elején adtam oda .

Lilla, jó szexpartner

  gwachar

Egyeztetés

Lilla hirdetésével már régóta szemeztem, a kollégák mélytorkos élményei után rajta volt a bakancslistámon. Pár hete Kelenföldön volt dolgom és dél környékén akadt kb 2 szabad órám, gondoltam hasznosan fogom eltölteni. :) Lilla elsőre felvette a telefont, egyeztettünk, és kb 40 perc után már nála voltam.

Megközelítés

Parkolásról nem tudok nyilatkozni, az utcák szombat révén elég üresek voltak, feltételezem nem okoz problémát. Én BKV-val érkeztem, a legújabb metrónktól kb 5-8 perces sétával megközelíthető a helyszín. A cím amit adott pontos, nincs szórakozás a szembe oldallal, másik utcával, mint ami más lányoknál előfordul. A bejutás kissé problémás a diszkréció miatt, de Lilla telefonon támogatott ebben is, előre kinyitotta az ajtót és a megfelelő pillanatban be tudtunk surranni.

Helyszín

A "lakás" nagyon nagyon pici, gyakorlatilag egy 3x3 méteres szoba-konyha és egy apró fürdő. Szerencsére az ágy kényelmes volt, a fürdő pedig funkcionálisan használható, de nem egy palota. Kissé hideg volt bent, de nagyon gyorsan fel tudtuk melegíteni a közeget. A tisztaságra nem lehet panasz, leginkább ilyen semmi extra kategória. Beszélgetésünkből kiderült, hogy a hölgy itt is lakik, amint az látható is volt a személyes tárgyaiból.

Hirdető külseje

Egyszerű, szomszédlányos szettben fogadott, macinaci, pulcsi. Szerencsére ez gyorsan lekerült és előbuggyantak a méretes, de nagyon finom és puha mellei, érzékeny bimbókkal. Egyébként Lilla sok tekintetben hozza a szende szomszédlány típusát, akit nem biztos, hogy megnézel, de miután hallottad a falon át, hogy mire képes, róla álmodsz. :) Egyébként a képek nem hazudnak, kerek popsi, finom bőr, a mostani divatos csontkollekcióknál jobban párnázott mindenhol. Ajkai finomak és puhák, alul és felül is. :)

Action

A vetkőzés, kötelező körök, higéniai látogatás után Lilla az ágyon ülve várt rám bugyiban és köntösben. Pár óvatos csók közben kézzel már rámart a farkamra és még néhány csók után már indult is, hogy a szájával kényezetessen. Meglepődtem a direktségén, de nem mondhatnám, hogy nagyon zavart, ahogy az ágyon ülve először finoman, majd egyre akaratosabban nyelte el a merevedő szerszámot. Egyáltalán nem jelentett neki problémát a fejének fogása, ellenkezés nélkül, saját magát húzta rá a farkamra, nem kellett erőlködni a kényszerfranciához. A teljes harckészültség (és merevség) elérése után is simán lenyelte torokig, itt már segítettem neki lent tartani és diktáltam a tempót. Nem finnyáskodott, folyt a nyála, először csak a combjaira, amikor már kisebb tócsa gyült össze a papucsán és a földön, szóltam neki, hogy ez nem fog jót tenni a parkettának, de nem zavartatta magát. :) Köpködés mentes, de öklendezős igazi pornós torokdugást rendeztünk, elég nagy benne a megfelelési kényszer vagy igazán élvezi, ha használják a száját, nem igazán tudtam eldönteni. Közben elfoglaltam a másik kezem is, a mellei simogatásával és markolászásával, néha két kézzel tartottam a fejét a megfelelő szög eléréséhez.

Kb 5-8 perc után úgy éreztem rátérhetünk a következő fogásra, kis csókolózás után nyelvemmel kényeztettem az ekkor már enyhén nedves punciját. Azt hiszem ezt kevésbé élvezte, mint a szopatást, mert elég hamar felajánlotta a gumihúzást, amivel némi nehézségem támadt az említett nyálas-nyálkás szopás után. Szerencsére a hölgy elég segítőkész volt, hamar áthidaltuk a problémát és missziben kezdtük el a játékot. Finom, fiatalos, szűk puncija van, néhány lassabb mozdulat után már komfortosan mozogtam benne és Lilla is biztatott, hogy nem kell annyira óvatkoskodni. Aktus közben szeret csókolózni, kellően érzékenyek a mellei és a nyaka is, nem lehet rossz helyre nyúlni. Relatív gyorsan fordultunk kutyusba, ő az ágy szélén pucsított és tartott ellen, én állva adtam neki. (Itt többször figyelmeztetett, hogy a hangos beszédet, nyögést, nagyon csattogó dugást próbáljam meg kerülni, mert a falak papírvékonyak (farost vagy karton lehet) és nem csak mi voltunk az épületben.) Mivel eddig is elég alkalmazkodó vagy éppen szubmisszív volt, nem éltem a pacigolás lehetőségével, ismét misszibe helyezkedtünk és itt ért el benne, mélyen a vég. Hagyott lenyugodni, nem kapkodtunk, majd papírtőrlővel közösen megoldottuk a romok eltakarítását.

Felajánlotta a második lehetőséget, de nem éltem vele, kellően intenzív élmény volt a torka és a puncija fél órán keresztül. Beszélgettünk pár percet, meséltem, mesélt, majd egy gyors tisztálkodás után kikísért és puszikkal váltunk el.

Elszámolás

Alap csomagot választottam. Először gondolkodtam a popsin is, de miután belemelegedtünk a dologba és megmutatta mire képes a szájával, nem merült fel bennem az extra gondolata. A régi pesti átlag, előre kérte, végig a hűtőn maradt, egyikünk sem csinált belőle ügyet.

Lilla, jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Kedvem szottyant egy kis hancurra és telefonon egyeztettük az időpontot és a lehetőségeket. Tetszett az ajánlat és a indultam felé a megbeszéltek szerint.

Megközelítés

Kis sétával sok féle BKK elérhető. Metró, villamos, busz. Gk-val voltam. A parkolás egyszerű és ingyenes.

Helyszín

Nagyon pici lakás, de végül is megvan minden, ami szükséges. A fürdőszoba is szűkös de fel volt szerelve mindennel, ami kell. Az elején kicsit hideg volt, de vagy beleheltük vagy nagyon kimelegedtünk de bemelegedett minden.

Hirdető külseje

Magas lány Lilli. Mindene a helyén, de nem gida fajta. Feszes popó, kellemes bőr tehát egyben van a leányzó. Amit kiemelnék, hogy az első látáshoz képest szép nagy cicijei vannak, ami az elején nem tűnt fel.

Action

A zuhanyzás után egyből belekezdtünk a témába. Csók, simi miegymás. Elidőzgettem a ciciknél de aztán kértem az NF-et csak úgy melegítésből. A végével játszott igazán, nem vette be tövig, de alapvetően jó volt.Játszott a zacsival, golyókkal is. Tanítható, csak mondd el neki, hogy mit szeretnél. Ezután én mentem le délre és kinyaltam mint a somlóis poharat meg megujjaztam. Szépen reagált rá a nuni mert belucskosodott. Lillán nagyon nem látszott, hogy nagyon tűzbejött volna, de sebaj. Kértem a gumit és misszibe be is toltam a szafaládét. Kellemes, meleg, szűk volt a punci, szóval élveztem a dolgot nagyon. Ezután átmentünk kutyusba. Így is megdöngöltem alaposan. Tök jó volt érezni, hogy erőteljesen ütközött a csípőm az Ő popójával. Eztán megkértem egy kis lovacskára. Számban, kezeimben a didik és alulról alaposan behatolva, Ő teljes testével rámhuppanva múlattuk az időt. Kifejezetten jó volt. Na , de jött a végjáték, amit missziben vezettünk le. Jókora mattot kaptam és durrantam bele a pajzsba.

Kicsit még pihegtünk, majd lezuhanyoztam és felöltözés után indultam a hideg, fagyos téli világba dideregni.

Elszámolás

Az aktus előtt adtam át az átlagnál kevesebb rózsaszálat tartalmazó csokrot. Amit vállalt azt teljesítette, tehát számomra megérte az együttlét.

Lilla, jó szexpartner

  budaibetyar

Egyeztetés

könnyen felvette a telefont, és bár közeledett a nap vége, fogadott 15 percen belül.

Megközelítés

Autoval is volt parkolóhely, bkv t nem ismerem. csendes, eldugott utca.

Helyszín

A lakás kicsi, de nekem megfelelt. Az ágy mellett kis hely volt a ruháknak is, 1 ablak. Egy ilyen 1,2 emeletes sorház. földszint.

Hirdető külseje

Olyan mint a képeken. Nekem tetszett.

Action

Bementünk. Tisztálkodás után natur francia. Engedte kölcsönösön is, de mivel kevé idő volt, én nem értem el nála nagy eredményt. Hozzáállása rendkivűl kedves. amikor kértem , pózt váltottunk kutyusba, a végén NFVSz volt. és bár öklendezett kicsit, nem hagyta abba, végigcsinálta.
A szelídsége ritka. Kicsit beszélgettünk. Maszirozás ilyesmire nem volt idő. Én vissza akarok menni.

Elszámolás

Extrákat nem kért. Nem tudom mi számít átlagnak, szerintem átlagos volt a rózsacsokor.

Lilla, jó szexpartner

  csontmokus

Egyeztetés

Aznap fél 8 körül hívtam. Nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgött. 20:30-ra beszéltük meg a találkát. Én 20:20-ra odaértem, rácsörögtem, hátha kezdhetünk előbb. Igen - ez plusz pont. Persze senkitől nem várom el, hogy idő előtt fogadjon, de ha megteszi, az mindenképp jó.

Megközelítés

BKV-val mentem, 5 perc séta a metrótól, szerintem könnyű odatalálni. Néhány lakásos, tégla társasház.

Helyszín

Nagyon kicsi a szoba, az ágy közepes méretű, a célnak megfelel. Több tusfürdő is volt, szájvíz is. A villanyt nem akarta felkapcsolni a szobában, merthogy beláthatnak... szerencsére kompromisszumot kötöttünk úgy, hogy a fürdőben égő villany fénye világította meg a szobát félhomályosra. Így azért lehetett látni mindent, ami számít.

Hirdető külseje

Utcai ruhában fogadott. Szerintem szép az arca, természetes. Nem nagyon volt kisminkelve, csak a szemöldöke volt szépen kihúzva. De szép lány a maga természetesen valójában. Nagy természetes mellei vannak. Testalkatát normálnak mondanám, a 3. és 4. kép van közel a realitáshoz. A 24-27. képek azért vékonyabbnak mutatják, mint amilyen valójában. Ez nem baj, szerintem ilyen természetes mellmérettel nem lehet vki nádszálvékony. Normál testalkatúnak mondanám, a telttől ugyanakkor messze van.
Megkérdezte, hogy tetszik-e nekem, és hogy nem zavar-e, hogy magasabb nálam. Persze, hogy tetszik, és nem, nem zavart. :)

Action

A szobába lépve közölte, hogy izgul. Az izgulást valószínűleg nem oldottam azzal, hogy rákérdeztem, arcra élvezést vállal-e. Azt mondta persze, és mivel nem tett hozzá semmit, örömmel vettem tudomásul, hogy az alap csomag része.

Hamar lekerült a fehérnemű, kezelésbe vettem a melleit, kézzel szájjal. Puhák, nagyok, szép bimbókkal. Majd az ágyra telepedtünk, és elkezdett franciázni. A technikája... elég kezdő. Csak a végét vette be - mondván nagy a méretem, ami igaz is, de azért nem kezelhetetlenül -, amikor pedig irányítani próbáltam, és mélyebbre menni, nem bírta túl jól. Nem volt változatos sem. De ez nem vette el a kedvem, ha díjnyertes kényszerfranciát akartam volna, akkor jól bevált lányhoz megyek.

Gumit kértem, és elkezdtünk missziben szexelni. Közben játszottam a melleivel, csókolgattam a nyakát, átöleltem, időnként ő is engem. Néhány mélyebb döfésemre nyögésekkel reagált, remélhetően az élvezettől, és nem a fájdalomtól. Időnként biztatott is. Lilla egész lénye kedves, gyöngéd, vendégszerető, ugyanakkor elég passzív. Nekem ez mondjuk pont bejön, szeretem, ha én határozhatom meg a dolgok ritmusát. Mikor kellően közel kerültem, levettem a gumit, felcsúsztam mell-arcmagasságba, és egyik kezével a mellét markolva, másikkal magamnak verve az arca felé irányítottam a szerszámot. A kilövés előtti pillanatoknál kicsit elfordította a fejét, így az arca egyik felét tudtam összekenni. Ez teljesen rendben van, a lényeg, hogy a kezével nem takarta ki az arcát. Átlagosan abszolválta a mutatványt, kevés lány van, akinek pornósan össze lehet maszatolni az egész arcát. Elégedett voltam.

Tisztogatás után összebújtunk. Többször is, hogy fáradt. Mondom, akkor talán jobb is, ha megyek. "Jajj, annyira azért nem vagyok fáradt, nyugodtan maradj!" - válaszolta. Plusz pont a marasztalásért. Elkezdtem gyengéden simogatni az arcát, azt mondta jól esik neki. Ő is simogatott engem. Gyengéd összebújás volt. Olyan nyugis atmoszféra alakult ki, hogy nem volt kedvem második menethez. Nem illett volna oda. Szóval együtt pihiztünk egy negyed órát, majd elbúcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Előre rendeztem. Bőven átlag alatti csokor, ezért is vállaltam be, hogy meglátogatom. Nem volt túl sok beszámolója, nem arccal hirdet, így volt benne kockázat .Ugyanakkor csiszolatlan gyémántot is találhati így az ember. Nem bántam meg, hogy elmentem hozzá. Átlagos élmény volt: alkalmazkodó, kedve, szép lány, nem flegma, nem rideg - cserébe a franciája, hogy is mondjam... kezdő szintű.

Lilla, jó szexpartner

  Fodros

Egyeztetés

Telefonon, elsöre felvette, hangja kedves volt akkor is .

Megközelítés

Autóval történt a megközelítés, a parkolás nem nehéz, de a számozás eléggé fogyatékosra sikerült.

Helyszín

Elég pici helyen fogad , végül is a célnak pont megfelelt .

Hirdető külseje

Aranyos, nagyon szexi, bújik mint egy kiscica. Nekem nagyon bejön. Természetes, - éppen kézbe illő a cicije. Szép arcú, huncut szemekkel, és a popsija egy kerek álom.

Action

Fekete szexi ruhában fogadott. Diszkrécióval nem volt gond. Megközelítettük az ágyat miután levetkőztem. Csókolózni kezdtünk és közben simogattuk egymást. majd folytattuk franciával, ezt kiegészítettük kölcsönösre. Ezek után megkértem hogy lovagoljon meg amiben szerintem nagyon jó. Ezután áttértünk a misszionárius pózra. majd visszatértünk a lovagláshoz. Ezúttal kértem hogy a popóját is avassuk fel. Tekintve a méretemet a behelyezés kicsit nehéz volt, de meglehetősen szűk neki. Majd folytattuk misszionáriusban csak ezúttal a popóban voltam. Majd megkértem hogy háttal lovagoljon meg popsival. Kis szünet kedvéért áttérünk ugyanabba a pózban a puncijára. így lett végem. Beszélgettünk mint két ismerős. Nagyon közvetlen lány.

Elszámolás

Érkezéskor rendeztem , ahova raktam , ott maradt randi végéig .

Lilla, jó szexpartner

  Frak

Egyeztetés

Telefonon könnyen. Kedves hangú lány , olyan barátnős hangvételű .

Megközelítés

A XI .kerületben találkoztunk , a Tétényi útról nyíló kis utcában voltam nála , autóval érkeztem , majdnem a megadott cím előtt parkoltam le .

Helyszín

Kis lakás , kis ággyal , hófehérke is valami ilyesmibe csöppenhetett , de nekem megfelelt , fürdő tiszta és felszerelt .

Hirdető külseje

A hangja mosolya és a hozzáállása fantasztikus , külső a képekről átjön .

Action

Nagyon kedvesen fogadott. Bejárati ajtóban egyből nekem esett, megcsókolt majd kérdezte hol a nyelved. Ölelkezve indultunk a szobába. Ott vetkőzés és tusi. Visszatérve az ágyon várt már. Bepucsitott és egy nagyon jó franciát kapta tőle, mélye és élvezettel végrehajtva. Én is belekóstoltam Era puncijába, ami valóban nagyon finom, és élvezettel vette a nyalakodást miközben ő is a szájába vett és franciázott. Aztán gumi, missziben nyomtuk mivel fél órára menten. Nagyon élvezte, nem hiszem h megjátszotta. Utána picit hátulról, majd gumi le és a melleire élvesztem.

Elszámolás

Távozásom előtt adtam át amíg ott voltam szóba sem került igaz alkalmunk se lett volna ezzel foglalkozni, mert mást csináltunk :) Amúgy korrekt teljesen átlag.

Lilla, jó szexpartner

  Alejandro9090

Egyeztetés

Telefonon hívtam, megbeszéltük az időpontot, miután elintéztem teendőim már nála is voltam. Tíz perccel előtte megcsörgetett, hogy jövök-e már. Mondtam hogy félre beszéltük meg, addigra ott is voltam.

Megközelítés

A Bikás park közelében, egy nyugodt helyen található a ház. Kijött elém, természetesen utcai ruhában, ügyel a diszkrécióra. Könnyen megtalálni a helyet, én ugyan BKV-val mentem, de parkolni is egyszerűen lehet.

Helyszín

Kívülről szép ház, amit Lilla jelenléte tesz belülről is széppé, nem a tulaj... De nem háztűznézőbe mentem, hanem miatta. Egy picike szobában voltunk, a ruhámat egy székre tudtam lepakolni. A kis szobában egy egyszemélyes ágy a tetthely, ami megóv attól hogy mellettem feküdjön(mivel úgy el se férnénk :D) és arra sarkall hogy egymásba gabalyodjunk. Szóval az ágy is azt akarja...

Hirdető külseje

Ő van a képeken ez biztos és az arckitakarástól sem kell tartani, helyes arca van! Igazán magas lány, hosszú lábakkal, de a kedvencem mégis a természetes és tisztességes méretű mellei. Ráadásul van valami megfoghatatlanul kislányos bája, de ha a mellére nézek egyből tudom, hogy igazi NŐ!

Action

Csókokkal kezdtünk, csókcsata után mentem egyre lejjebb, felfedezni a testét. Mikor az ágyra feküdtünk még rajta volt a vörös bugyi. Aztán amikor levette, rá kellett jönnöm, hogy mennyire csikis. Milyen cuki, de így sajna a nyalakodásból kevesebb jutott.(kellett nekem szakáll.. de egy közelgő forgatáshoz van) Addigra már harcra készen álltam, ezért gumit kértem. Felhelyeztem a védőfelszerelést, majd segített berakni. Kedves gesztus. Aztán jött aminek jönnie kell. Nagyon jó benne lenni! Jó pár percre ment az action, amikor felvetette hogy váltsunk-e pózt, de addigra én már inkább bele akartam élvezni. Természetesen így is lett. Ezután még simogattam, csókolgattam és beszélgettünk egy keveset. Aztán sajnos mennem kellett. Öltözéskor nem találta a piros bugyiját, ami az ágyra lett helyezve.. Úgy megdöngettem, hogy az ágy mellé esett a fal felől a bugyija, ott találta meg. Még szerencse, hogy mi nem estünk le az ágyról szex közben, bár az nyilván feltűnt volna :D

Elszámolás

Teljesen korrekt, ahogy be úgy ki is kísért az együttlétünk után a kapuig. Az összeget előre letettem neki az asztalra, amíg ott voltam el sem tette. A popsi lenne extra, de ezt nem kértem. Amit kiír, azt vállalja.

Lilla, jó szexpartner

  mikrobi1

Egyeztetés

Egyeztetés telefonon történt. Megtetszettek a képei és már hívtam is.Elsőre felvette, sajnos részemről történt egy kis fennakadás de egy órával később már nála is voltam. A telefonban kedves volt tájékoztatott a tudnivalókról.

Megközelítés

BKV-val érkeztem. Kelenföldhöz közeli lakás a megközelítés nagyon egyszerű. Mikor odaértem megcsörgettem és mát érkezett is. A ház kívülről jól néz ki nyugodt környéken. A hirdetésben 9. kerület van megadva talán ezt célszerú lenne javítani.

Helyszín

Az épületben többen vannak sajnos vékonyak a falak minden áthallatszik. A lakás picike de el lehet férni talán a rendre jobban ügyelhetne. Az ágy egyszemélyes picit recsegős. Mikor megérkeztem elmentem tusolni a fürdő rendben volt.

Hirdető külseje

A bejárathoz még utcai ruhában jött ki. Képeknek megfelelő fiatal lány. Nagy mell és fenék húsis van rajta mit fogni jó értelemben. Valóban magas csinos lány. Fürdés után már fehérneműben várt de alig vártam hogy meztelenül is láthassam. Ápolt megjelenés és nagyon jó illata volt.

Action

Fürdés után kezdeti zavaromat jól hárította el. Csókot nem szereti inkább csak puszikat ad. Melleit csókoltam majd felfedeztem a testét. Borostám miatt puncija csikis volt így inkább ő franciázott nekem. Ügyesen csinálja de mélytorok nem volt csak a makkot izgatja, bár lehet ha szóvá teszem máshogy alakul inkább csak moziztam. Ezután gumit húzott majd meglovagolt. Ügyesen mozog hamar nedves is lett szűk puncija van. Ezután missziben folytattuk majd így is lett végem a gumiban. Ezután kis pihi jól el lehet vele beszélgetni nagyon kedves cserfes lány. Megkérdezte hogyan tovább. Szerencsére az ezredest ismét sikerült hadrendbe állítania és jöhetett a második menet. Itt hátulról támadtam. Az a fenék brutális. Jól lehet döngetni nem nyafog nagy méretem ellenére sem. Így ért a vég most a fenekére mentem el ami nagyon jól mutatott.Talán lehetne kicsit határozott de ez mindenkinél más.

Elszámolás

A randi elején rendeztük szerencsére tudott visszaadni. Extrának a popó van megjelölve ezt nem kérdeztem és nem is vettem ígénybe.

cicuska, jó szexpartner

  miklos

Egyeztetés

SMS-t írtam neki, visszahívást kértem és hamar jelentkezett , így a megbeszélt időben, nálam találkoztunk is, nagyon pontos volt.

Megközelítés

Négy busszal és egy trolival is megközelíthető vagyok, azt mondta, hogy könnyen hozzám talált.

Helyszín

Nagy, lakásom van, úgyhogy három-négy szobában is szexelhettünk.

Hirdető külseje

Magas, sportos lány, az adatai, külseje megegyezik a lapján írtakkal, tiszta és izgató a megjelenése, alig várja az ember. hogy ruha nélkül legyen…

Action

És mindez hamar meg is történt, lehet irányítani, csak kezdeményezni kell, de ezt ő is nagyon várta szerintem. Valamennyi pózt szeret, mentünk ezeken végig, szép sorjában. Hamar nedvesedett, a franciája is remek, szerintem nagyon szereti csinálni, de nagyon szeret szexelni is, mi kell még…?! Nem nézte az órát és mindenben készséges, együttműködő !

Elszámolás

Minden az előzetesen megbeszéltek szerint történt !

cicuska, jó szexpartner

  kolbaus

Egyeztetés

Egy másik oldalon találkoztam először a hirdetésével. Ott először chaten vettem fel vele a kapcsolatot, majd később telefonon egyeztettünk. Korrekt és szimpatikus volt beszélgetésünk közben. Mivel csak házhoz tud jönni (nem is értem azt a beszámolót, ahol a kolléga őt látogatta meg elvileg), ezért randi előtt 2 órával kell jelezni, hogy fel tudjon készülni, és persze oda is érjen.

Megközelítés

Nem részletezném, ő csak házhoz jön. Szerintem jól megközelíthető helyen lakom, időben ideért.

Helyszín

Ezzel sincs semmi gondom, minden megvan, ami kell.

Hirdető külseje

Magas normál alkatú lány, szép kézbe illő mellekkel, és a fotóknak is megfelelő popsival. Olyan igazi szomszédlány kategória. Arra mindenki figyeljen, hogy az adatoknak megfelelően tényleg magas, erre rátett hogy egy magasított sarkú csizmában jött. Öltözetéről nem tudok sokat mondani egyébként, utcai ruhában jött, de hamar lekerült róla.

Action

Megérkezett, bemutatkozrunk, be kísértem a szobába. Megbeszéltük a részleteket, ő gyorsan letusolt, majd mellém feküdt az ágyra meztelenül (közben én is levetkőztem). Jópár percig beszélgettünk, kicsit félénk, kellett oldódnia. Közben simogattam végig, mikor odalent ellenőriztem már jó nedves volt, aminek örültem. Ennek hatására kicsit megjött a bátorsága, és elkezdett franciázni. Nagyon nem kapja be, inkább csak a makkot, de legalább kellemes, amit művel. Ez nem tartott sokáig, mert már be akartam rakni neki, ezért gumit húztunk és beleült. Egész kitartóan tud lovagolni, a technika kellemes, de volt már jobban részem, ennek ellenére tetszett. Mikor már fáradt, akkor váltottunk misszionáriusba. Kellemes látvány volt a ringó ikerpár, közben halkan nyögdécselt. Kutyus a is meg akartam kapni, szép volt nagyon a popsija hátulról, nem is tudtam már sokáig így csinálni, ezért kértem, hogy a szájába mehessek el. Szép adagott kapott, az elsőt torokra, ettől öklendezett kicsit, de nem fordult el, folytatta, mintha mi sem történt volna. Le nem nyelte az utódokat, engem mondjuk ez nem zavar.
Szünetben mindketten letusoltunk, majd beszélgetünk. Általános témákról lehet vele inkább beszélni, egy idő után ahogy jobban oldódott már jobban csacsogott is. Mindeközben én végig simogattam, most is megtette a hatását. A második menet nagyjából ugyanúgy zajlott le, annyi módosítással, hogy a végén a popsiba is bekéredzkedtem. Sajnos már fáradtam, ezért nem voltam elég kemény hozzá, illetve ő is kellően szűk volt, úgyhogy ez sajnos nem jött össze. Úgyhogy inkább megkértem, hogy fejezze be, és most a pofijára lőnék. Nagy csodálkozásomra több jött, mint először, kapott rendesen a lány, még a mellére is jutott bőven. Ezután letisztálkodott, megkapta a csokrot és elbúcsúztunk. Időnk közelítette már a másfél órát.

Elszámolás

Nagyon korrekt volt, 1 órát fizettem, minden benne volt, a csokrok máshol a fél órát fedik le mostanság, szóval semmi panasz nem lehet, és még házhoz is jött.

cicuska, jó szexpartner

  Defsoul

Egyeztetés

Kicsit nehezen értem el telefonon de végül sikerült

Megközelítés

Csak házhoz tud menni a hölgy ezért nálam találkoztunk.

Helyszín

Nálam volt minden ami a szexhez kell és a higénia is kiváló.

Hirdető külseje

Egy csinos magas, kedves arcú lány normál, átlagos öltözékben.

Action

Miután letusoltunk mind a ketten, leültettem a francia ágyra és fínoman elkezdtem cumiztatni. Nagyon puha szája van és jó szívő erővel rendelkezik, ezt addig csinálta amíg keményre nem duzzadt az ezredes. Azután én kezdtem el kényeztetni, végig csókoltam mindenhol és fínoman elkezdtem nyalni a csiklóját, amit nagyon élvezett. Ezután fínoman behatoltam a szűk puncijába misszionárius pózban és adtam volna neki egy csókot csakhogy folyton elhúzta a fejét. Nem szeret csókolózni, de a puncija nagyon fínom. Csináltuk még hátulról és lovagló pózban is. Hátulról nagyon izgató látványt nyújt a popsija és nagyon jól tud pucsítani. Jó keményen meg lehet döngetni. Lovaglásában lehetne még csiszolni, de úgy is élveztem nagyon dugni őt. A végén a mellére álveztem egy nagyon és kis pihenő után mégegyszer végig vettük az előbb felsorolt pózokat. Másodjára már a fenekére élveztem egy nagyon.

Elszámolás

Nagyon korrekt árban is és elszámolásban is. Csak Ajánlani tudom.

cicuska, jó szexpartner

  Cousteau

Egyeztetés

Megláttam,felhívtam! Megkérdeztem,hogy ér rá?! Elmondta és 2 óra múlva ott is voltam.

Megközelítés

Autóval mentem. Parkolás egyszerű és ingyenes. Busz,metró és talán a villamos is besétálható távolságban van. Minden adott a tömegközlekedéshez is.

Helyszín

A lakás igényes,tiszta és rend is van. Egy igen praktikusan elhelyezett tükrös szekrény amiből a mozi kiváló.Ruhákat le lehet rakni egy székre kényelmesen. Fürdőszoba is tiszta de fiatalos.

Hirdető külseje

Egy fekete feszülős ruhácskába fogadott ami igencsak jól állt neki.

Action

Bementünk a szobába ahol kis dumcsi kivel mi történt az elmúlt hónapokban. Ezután mentem fürdeni ahonnan amikor visszatértem leesett az állam :D
Egy tanga, melltartó kombóban fogadott ami nem is meglepő viszont ami benne volt.
Kellemes puszikkal,csókokkal kezdtük légyottunkat ami után elindultam felfedező túrára. Leragadtam a lábak közti résen :D ahol nagyon nagy élvezettel tevékenykedtem. Ilyen szép,finom kis kelyhet ritkán érez az ember :D Lelkesedésem , meg is hálálta remegések közepette. Kis pihi majd kezelésbe vette kisöcsit :D Franciája fantasztikus. Hol csak játszik vele,hol eltünteti,hol erősen,hol gyengéden "gyilkolja" az embert :D Az említett tükörben eközben egy olyan popsit mozizhat az ember ami ritka :D Nagyon oda kell figyelni, hogy ne végezze ki az embert hacsak nem ez a cél. Nekem nem ez volt így kértem egy gumit majd had szóljon...Pacival kezdtünk ahol engedte,hogy a melleivel foglalkozzak. Beleülős kellemes lovacskát kaptam nagy átéléssel :D Ezután kértem,hogy forduljunk misszibe ahol szintén hosszan elidőztünk. Nem akartam két gyors menetet inkább egy minőségit ;) Amikor már azt láttam,hogy nehezen tudom magam tartani akkor kértem egy kis doggyt.... Na itt belecsattintottam mert ilyen popsi nem sokszor van az ember előtt ilyen pozícióban. Keményen nyomtuk elég hosszan...így is lett végem.
Hagyta,hogy benne nyugodjak le majd egy kis nedves törlőkendős törölközés. Kis szusszanás és dumálás egy értelmes lánnyal.
Időnk lejárata előtt elmentem tusolni, öltöztem és tipli hatalmas csókokkal fűszerezve ;)))

Elszámolás

Pesti átlag egy olyan lánnyal töltött **** aki nem átlagos. A szekrényre teszem, amúgy szóba sem jött!