Szofi Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Szofi, istennő szexpartner

  Micra

Egyeztetés

Szinte azonnal felvette, szerencsére ráért, és így félóra múlva ,már ott is voltam nála.

Megközelítés

Fehérvári útnál OMW kút nem lehet elhibázni , kocsival könnyű oda találni .

Helyszín

Nagyon szép kis garzon lakás , minden pici a lakásban , de ez jó összhangban van Szofival . Amerikai konyhás lakás , kis bárpulttal és egy pici hálófülkével és nagy ággyal .

Hirdető külseje

Gyönyörű szép arc iszonyatosan formás test ,mindet zsebtigris méretben . Tökéletesen kidolgozott izmos test , finom feszes és illatos bőr . Az adatlapja szerint 37+ ,de simán 30 alattinak néztem.

Action

Frissítő zuhany után a szobában gyorsan beindult a móka . A szobában hátulról átölelt, csókolgatott, és egy könnyed rántással levarázsolta rólam a türcsit . Majd hátra döntött és nagyon finoman , érzékien belekezdett egy finom franciába .
Kicsi szájacskájával , és bő nyállal, pont ahogy imádom, az ütemet is nagyon jól elkapta , ugyan én nem kértem, de volt , hogy simán torokra vett .
Amikor már teljesen keményre szopta a farkam , profi technikájával, fordultunk , és gyorsan felkerült a gumi, lábait a nyakamba dobtam és már tövig benne voltam, amit rendesen élvezett.
Egyre keményebb tempót diktáltam , hangja kezdett gurgulázni, majd a csúcsra érve hangosan élvezett el.
Nem tartottunk szünetet. Bele ültettem a farkamba , kezével hol a vállaimba, hol a nyakamba kapaszkodott, teste minden centimétere élvezetet árasztott , a puncikája már tocsogott rendesen a gyönyörtől. Egyre vadabb tempót diktálva az arca finom mosolyba váltott , megint egyre hangosabb lett , egyszer csak felsikoltva rám borult .Ez olyan élmény volt , hogy azonnal követtem az orgazmus ösvényén. Utána még finoman becézgettük egymást ,majd utamra bocsájtott !

Elszámolás

Simán ment , ahogy a telefonban megbeszéltük .

Szofi, istennő szexpartner

  Highboy

Egyeztetés

Először VTR-en küldtem időpontot, elfogadta, majd telefonon egyeztettük a címet. Itt másodikra értem el. Üzenetváltásnál első kérésemet elfogadta, második nem tetszett Neki, de szerencsére nem volt probléma belőle a randinkon.

Megközelítés

Autóval mentem, parkolni kb. 100m-re tudtam, tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Viszonylag új építésű épület, így a lakás rendben volt, ízlésesen berendezve. Először egy kerítésen kell becsengetni, majd az épület ajtajánál. Lifttel mentem, de nem kell nagyon magasba menni, lépcsőn is könnyen elérhető. Fürdőben minden volt, aminek kell lennie, törölközőből egy tiszta, száraz, de kis méretűt kaptam. Az ágy egy fal mögött megbújva található, zuhanyzás után frissen terítette le a lepedőt.

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet, így csak az ajtónyitás után láttam az arcát. Képei retusáltak, de csak a tetkó(k) miatt. Nem olyan volt, mint amilyennek elképzeltem, de nem panaszkodhat, helyes arca van. Alacsony, vékony hölgy, felesleg nincs rajta. Úgy fogadott, ahogy kértem.

Action

Megérkezésem után bemutatkozás, majd egy kis beszélgetés következett, utána mentem a fürdőbe. Gyors, alapos zuhany, szájöblítés és vissza Szofihoz. Az ágyra leterítette a lepedőt, utána csókkal szerettem volna kezdeni, viszont inkább puszit fogadott csak, nem nagyon engedte, talán nem voltam szimpatikus, bár adatlapján alapként szerepel. Elkezdtem levetkőztetni, ágyra fektettem, és elkezdtem lefelé haladni a puncijáig, ahol ujjazással is próbálkoztam, de ebben is leállított, maradt a nyelves kényeztetés. Enyhe hangokat adott, de szerintem a csúcsra nem jutott el. Fölé helyezkedtem, egy kis natúr franciára, majd a mellei közé lőttem egy nagyobb adagot, ahogy lenni szokott, sajnos nagyon hamar. Kiment lezuhanyozni, visszatérésekor mellém feküdt, ahol kis beszélgetéssel vártuk a randi végét. Második mentre már idő sem lett volna, és én sem lettem volna képes, ezért nem is erőltettük. Így sajnos a szex elmaradt, remélem legközelebb már sikerülni fog, akkor úgyis több idő lesz rá. Időm végénél újra fürdő, és öltözés.

Elszámolás

Pesti átlag, nyilvános a csokrok mérete, annyit tettem az asztalra a randi végén.

Szofi, felejthetetlen szexpartner

  Atesz8005

Egyeztetés

Telefonon törtènt az egyeztetès. Szerintem az első hívás a találka elött 2-3 hèttel lehetett, de csak a 2. Dumcsi , utàn sikerült mindkettőnk számára tökèletes időpontot egyeztetni. Itt találtam a hirdetèst, nem tudom hogy máshol is szerepel- e. Rugalmas , türelmes időpont egyeztetèszerén ha nem vagy sötèt.

Megközelítés

XI ker. Kondorosi lakópark. Autó parkolása díjmentes, èn kb 30 méterre az èpülettől parkoltam.GPS patentül adta a címet. Kondorosi Fehèrvári sarok ahol több járat is megáll ( Vili, busz ).
Az èpület megtalálása kalandos volt picit, de ez szerintem a nap vègi fáradtságunkra fogható. Kökemèny 1perccel tovább tartott a bejutás . Nem várakoztatott, pontosan èrkeztem. Èpület előtt teló majd instrukciók. Adott èpület 3. Emelete, lift, pici sèta a lakásig...egy lèlekkel se találkoztam.

Helyszín

A lakás tökèletes a tervezett munkaèrtekezletnek.
Előszoba, onnan jobbra, kellemes, tiszta zuhanykabinos fürdő, kènyeskèk számára is elegendő minőségű ès mennyisègű tusfürdővel, szájvízzel. Törcsi szintèn makulátlan, kilèpő száraz volt, pára sehol, nincs az az èrzès fikarcnyit sem, hogy itt 10 perce volt e valaki.
Nappali, konyha egyben, bennet kanapè előtte kisasztal . Azon tálkábanb3 gyertya tette hangulatossá a miliőt.

Hirdető külseje

A kèpeken ő látható. A fotókon husisabb. Most nagyon gazella, ami nekem irgalmatlanul , szègyenteljesen bejön. Pici arc, vèkony lábak, karok, nagyon jó kívánatos mellek ( testhez arányos ) apró derèk , bőre kívánatos, pár tetkó... TESTÈKSZEREK, vadítóak számomra. Hozzáteszem, hogy ezek legkevèsbè sem zavaró helyeken, tehát mèg belekötni sem lehet senkinek. Talán úgy vettem ki a szavaiból, hogy szeretne visszaszedni keveset. Picike teremtès de karakán, határozott. Az arca számomra sokat mondott, tekintetéből, szemèből, iszonyat erő, határozottság sugárzott. Egy főnökasszony beosztott felállás simán menne vele:) igènyelnèm, hogy úgy lebasszon mint mèg senki....:))) Az emberfia szerintem tekinthet rà határozott erős Milf - nek làtva , vagy pajkos szomszédfeleségként.
Köntösben fogadott . Nem tudnèk negatívumkènt mondani semmit, de mint ismert ezen sorok az èn vèlemènyemet tükrözik.

Action

No akkor bejutottunk az èpületbe, ahol a munkaèrtekezlet lesz...emelet megvan, ajtószám szintèn, utolsó szemöldöksimítás, hisz a főnőkasszonynak tuti vannak elvárásai.

Ajtót ő nyit, nincs titkárságvezető munkatárs.

Belèpès után, kölcsönös üdvözlès, átadom a főnökasszonynak szerzett nyalizós ajándèkomat, hátha kisebb lesz a leb@szás. Kedvesen mosolyogva elfogadja, mèg puszi is jár de èrzem, hogy csak a vesztőhelyre kísèrésem tudata èlteti. Cipőm, kabátom előszobában marad.
Bekísèr a tárgyalóba, ahol leültet egy kènyelmes kanapèra, ès felkínál teát. Mivel a számomra szokatlanul határozott , karakteres főnökasszony meglepett elsőre, ès kezeim át is fagytak, elfogadtam had oldódjak. Jó nagy , vastag falú bögrében adta, amivel gyilkolni lehet, de legalább azt átölelve egyszerre melegedett minden ujjacskám. Beszèlgettünk, de a közös munkásságunkról szó nem esett, minden másról igen. Itt picit kezdett olyan èrzèsem lenni, mintha a szomszèd feleségèhez csusszantam volna át kis időre , de továbbra is èreztem, hogy kettőnk közül mèg ö az erősebb kutya . Elmentem fürdeni közös megegyezèssel , ami lássuk be nem egy klasszik munkaèrtekezlet rèszèt kèpező tevèkenysèg. Ott vègezve az irodájában ami egy kis beugróba elhelyezett francia ágyra hasonlított, neki is kezdett, a kioktatásomnak ami kölcsönös cirókából , csókokból, ès egymás ajzásában merült ki. Ő bátrabb volt ès gátlástalanabb, kihasználta pozíciójából adódó előnyèt. Èn csak álltam, majd arra ocsudtam, hogy hancúrlècem ajkai áldozata, de teljesen. Nèha kienged a fogságból de csak addig míg újabb fogást nem talál rajta, teli marokkal. Amikor csípőmet , hasamat , combokat markolat, kèt kèzzel akkor csak a szája tartja fenn a rabság èrzetèt. Leülök az ágy szèlère, bátrabb vagyok, hisz látom, hogy térdel ès ezt a hasznomra fogom hajtani az tuti. Most fordul a kocka ..... El - elkapom a fejecskéjét határozottabban. Ràhúzom a lécre , nem ellenkezik, kezd ràjönni, hogy egyenlítődnek az erőviszonyok. Hàtàra fektettem, és nyelvemmel előkészítem puncijàt, az elkerülhetetlenhez. Én piszokul élvezem, és a visszajelzések alapjàn a főnökasszony is. Na itt lettem visszavonhatatlanul az "erősebb kutya" . Szerintem mondanom se kell, hogy ez a kutya ezután mit tett.....b@szott ( ahogy a szólás is tartja )
Kabàt fel, hanyatt fekszem, majd a főnökúr utasítja a titkàrnőt, hogy szemből cerkára. Kérdés nélkül megteszi.
Itt kissé elérzékenyülök, ugyanis ilyen paciban még nemigen volt részem, de tartom magam. Az a számomra hibátlan alak, ott emelkedik- süljed rajtam megveszve. Szinte semmi súlyt nem èrzek magamon, csak hogy iszonyat reszelő valami a szerszámomat Nem csapja fenekét a testemnek eközben, csak a picike puncija és farkam ami kényeztetik egymàst veszettül. Később már odaveri a popsiját, mint aki fizuemelést akár kicsikarni. Hol a mellem támaszkodik, hol felegyenesedik, a hibátlan èrzés nem hagy alább. Ezután újabb pozik de ezekbe a kis testèt játszva teszem, hisz oly annyira apró. A látvány amik elèm tárulnak, agyzsibbasztóak. Abba se hagynám soha, ès akkor feltèrdel dogiba. Na itt megszűnt a világ......ahogy látom a pici puncijában elveszni visszavonhatatlanul a farkam, majd ismèt felbukkan teljes hosszában....magamra húzom, egymásnak feszül kemènyen a feneke ès a csípőm.... Èrzem a farkam vègèvel, hogy belül nincs tovább, falba ütköztem....aaaa. A tempónk itt hol lassabb hol gyorsabb, van hogy csak tartja magát nekem, valamikor még szinte követel, olyan erővel veri magát rám.
Eközben bele - beletúr a hajába, hárta - hátranyúl, nèha szolíd hangok hagyják el ajkait, a lábai amiken tèrdel , csúsznak szèt, akarva akaratlanul , mígnem teljesen leèr a vèkonyka lapos hasa az ágyra. Èrzem, hogy vègefelè tarthat a munkaèrtekezlet, ezèrt ismèt hátamra vetem magamat..... ràültetem.....megint eljátszuk a korábbi veszedelmes figurát, ès mielőtt a végzet tüzènek hegye működèsbe lèpett volna èn azt a kis testet magamhoz szorítottam, átöleltem hálásan. Benne nyugodtan le, de az ez utáni pár másodperc nem nincs meg a memória táramban.

Mèg fekszem a hátamon amikor szemem kinyílik, ès ekkor már egy huncut mosolyú engedèkenyebb főnökasszony tekint rám. Cèlom elèrtem, ès okkal bízhatok abban, hogy nagy csalódást nem okoztam.

Fürcsi , majd a tárgyalóban ismèt kis beszèlgetès de távozás elött megkèrdi, sietek e mert ha gondolom kehetünk egyszerre, na ez a jelenet számomra mèg közvetlenebbè tette azt az egèsz együttlètet.

Elszámolás

Adatlapjàn 1 extra szerepel, de az én popómhoz ne nyúljon senki ... Túl vallásos nevelést kaptam...:)))))
Èn extrát nem kèrtem, nem is èreztem szüksègèt, hisz ami az alapban van, ès maga a "Főnökasszony" már elegendő volt számomra egy veszettül jó èrtekezlethez.
Elején rendeztem, bár jelezte hogy a végén is oké.

Szofi, felejthetetlen szexpartner

  Emeletes_Ház

Egyeztetés

Itt láttam a hirdetését. Először nem vette fel, visszacsörgetett. Két nappal későbbre kértem időpontot, kaptam is. Kérte, hogy előző nap erősítsem meg SMS-ben.

Megközelítés

Kondorosi, úgyhogy jó a tömegközlekedés, parkolni is lehet, talán nem is fizetős. Épületre pontosan megmondja a címet, ki is van írva, egy kicsit keresni kell a táblát. A Google Maps jó helyre vezet, ha cím alapján keresünk. Viszonylag sokat kell sétálni az első kapun belül, de van lift.

Helyszín

Egyedül van, a függönyök elhúzva, de nincs túl sötét. A nappalival egyben van a konyha, a nagy franciaágy is egy fallal elkerített sarokban, erre Szofi rakott egy majdnem akkora kék lepedőt. Egy kis kanapé, ahol beszélgettünk, a ruhákat is ezen hagytam. A fürdőben zuhanykabin, kb. 8-féle tusfürdő, talán 1-féle szájvíz műanyagpoharakkal. Úgy láttam még fogselyem is volt. A törölköző nem túl nagy de pont elég, piros, kiterítettük száradni, ugyanazt vittem visszafelé.

Hirdető külseje

A haja szőke és hosszú, a néhány képen látható rövidebbel nem nagyon tudom elképzelni. Talán némi fáradtságról árulkodott a szeme (és egy-két energiaital az asztalon), de nekem tetszett az arca is. A teste olyan, mint a sötét képeken, vagy még törékenyebb. A puncija fazonra van igazítva mint az egyik képen, lejjebb pedig ékszer van benne mint egy másikon. A kiírton meglepődtem amikor olvastam, de tényleg nagyon kicsi a súlya. A cicik szépek és kemények. Az ágyban valahogy sokkal szebbnek láttam az arcát, mint előtte a nappaliban.

Action

Levettem a cipőt, bevezetett a nappaliba, kérdezte mit kérek inni, kaptam egy nagy pohár vizet, leültünk a kanapéra beszélgetni. Úgy alakult, hogy legjobbnak láttam egy szüzességelvétel felé terelni a randit, bár nem mondtam, de viselkedésben és egy kicsit szóban is utaltam rá. A fürdőből visszaérve már nem volt rajta ruha, felrakta a lepedőt, leheveredtünk, voltak puszik, szájrapuszik, puszik a cicikre. Ezután ő indult lefelé néhány puszival, lent egy pár percig tartó, szájjal főleg a tetejével foglalkozó, nagyon kellemes franciát kaptam és már húzta is volna a gumit. Mondtam, hogy még várjunk vele egy kicsit. A hátára feküdt, én az arcától indulva leértem a punciig.

Sok időt töltöttem itt, ebből egy kicsit engedte az ujjazást is, de pár perc után elvette a kezem. Nem jártam teljes sikerrel, ennek ellenére később megdicsért. Már az időnk vége felé járhattunk amikor leállított, felrakta a gumit, fölém jött és a gyorsan és megbízhatóan eredményre vezető függőleges lovaglást kezdte el rajtam. Mivel egyre gyorsabban csináltuk, hamar vége is lett, egy kicsit még pihenhettem benne, megtörölgetett, majd észrevette, hogy pont lejárt az időnk és elmentem újra zuhanyozni.

Elszámolás

Vetkőzéskor kérte és el is rakta, nem néztem az extrákat.

Szofi, felejthetetlen szexpartner

  Krakatau

Egyeztetés

Reggel korán beszélgettünk nagyon jó fej volt már a telefonban is , sikerült még aznapra időpontot találnunk .

Megközelítés

Kondorosi lakótelep , én autóztam , parkolás ingyenes .

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel , pici de pont jó és otthonos , rend és tisztaság fogad .

Hirdető külseje

Pöttöm Panna gyönyörű Nő , kora alapján Milfnek mondanák , de a valóság nagyon messze van ettől . Face to face nem tudod megállapítani a korát , max 28-ra szavaznék . Minden porcikája hibátlan .

Action

Úgy terveztem,hogy ezzel a dekoratív Pöttöm Pannával kizárólag csak a franciás élvezeteket fogom átélni és hogy csak élvezzem ahogy tetőtől talpig majd kényeztetem :)
Így is történt. Ahogy megérkeztem a vendéglátómhoz a bemutatkozás és az üdvözlő puszi után bekísért a szobába. Nem semmi látvány volt a formás popsija ahogy ment előttem. Na nekem sem kellett több rögtön át is öleltem és egy vad csókolózásba kezdtünk. Fantasztikusan csókol,legszívesebben még most is gyakorolnám vele ezt a tevékenységet :) Közben a kezem meg ahol csak tudott mindenhol körbejárta a formás kis testét,aminek köszönhetően már álló zászlórúddal vettem célba a fürdőt :)
A gyors tusit követően már rohantam is vissza ölelő karjaiba és ott folytattuk a csókolózást ahol abbahagytuk. Eközben ö már meztelenül várt rám és a csókjaimat így már el is kezdhettem kiosztani a gyönyörű cicijeire amire nagyon jól reagáltak a bimbók is :)
Kényelembe helyeztem magam az ágyon és megkértem hogy foglalkozzon a velem egykorúval,mert már nagyon kívántam, hogy a kis szájával kényeztessen. Háttal nekem fordult,így tökéletesen tudtam nézelődni ahogy bólogatott a farkamon és a gyönyörű lyukacskáit is csodálhattam. A franciája nagyon kellemes,finom, kézzel is rásegítve közben. Kérésemre nyálával is gazdagon megöntözte a farkamat.
Már én is nagyon akartam kényeztetni a puncikáját így hát 69-be fordultunk és megkezdhettem én is a nyelvjátékomat :)
Amilyen látvány támadt a szemem elé na az leírhatatlan! :) Úgy fogalmaznám meg,hogy bárcsak egy ilyen látványra kelnék minden reggel és csak ezt látnám az esti lefekvéskor is :) Azokat a csodás kis rózsaszínű szirmocskákat rögtön el is kezdtem nyalni,végig körbejárta a nyelvem mindenhol a puniját amire elég rendesen nedvesedett is.Igen ám,de eközben szorgosan foglalatoskodott a farkammal. Amit már sajnos nem is bírtam sokáig és mivel hogy a szájába nem élvezhettem, úriemberhez méltóan szóltam mielőtt elélveztem volna, hogy most már csak a kezecskéjével csinálja és a nem kis mennyiségű fehérjét mindet ráverte a hasamra. Miután egy kicsit erőre kaptam,letisztogatott törlőkendővel odafeküdt mellém és beszélgettünk egy kicsit :) De nem akartam én se adós maradni és kis idő múlva elkezdtem kényeztetni.
Tetőtől-talpig végigcsókolgattam a kis testét,megkezdve a lábujjacskáitól haladtam felfele, egy kicsit elidőztem a ciciknél majd végül a combjai között találtam magam és addig nyaltam amíg viszonylag csendesen a maga módján kicsit remegve elélvezett. Miután kicsit kifújtuk magunkat megjegyezte,hogy nagyon jó a nyelvérzékem :)
Sajnos az idő nagyon hamar eltelt és egy frissítő zuhany után egy fájdalmas búcsút vettem a hölgytől

Elszámolás

Szokás szerint , most is érkezéskor rendeztem . Telefonban megbeszéltek alapján .

Szofi, felejthetetlen szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Egyszer már próbáltam eljutni hozzá, de akkor vissza kellett mondanom a VTR-t még időben. Másodszor már nem volt semmi akadálya a randinak. Privát üzenetben beszéltünk majd Viberen is váltottunk pár üzenetet még szombaton, kérésére telefonhívással hétfőn fixáltuk le, amire VTR-en sikerült pontot tenni a randira ma kora reggelre. Nagyon rugalmas volt időpont egyeztetés illetően, amit köszönök is neki.

Megközelítés

Jó szokásomhoz híven autóval érkeztem a telefonon kapott címhez. Sokkal korábban a megbeszéltek szerint, de a miértje nem publikus írtam neki egy Viber üzenetet, ha mehetek csörögjön rám nagy meglepetésemre jött az üzenet, hogy mehetek. A parkolást egy közeli ingyenes parkolóba tudtam abszolválni a Reállal szemben. Amúgy elég nehézkes a parkolás a környéken. A megadott cím pontos, amit a GPS is ismer és odanavigál. 2 - 3 perc séta a ház a parkolótól. BKK járatok is járnak és a közelben állnak meg. Aki ezt választja neki se kell többet sétálnia a megállótól mint 2-3 perc. Ami még megemlítendő, hogy nem kellet várni a háznál pontosan a megbeszélt időben mehettem is.

Helyszín

A lakás egy híres lakóparkban található, ami nem annyira régen épült. Bejutáshoz kétszer is szükség van a kapukódra, de ez nem okozott problémát. Otthonosan berendezett lakásban fogad. Egy légterű amerikai konyhás nem túl nagy lakás, de erre a célra tökéletesen megfelelt. Ahol a higiénia magas fokon van. A fürdőszobában zuhanykabin van többféle tusfürdővel és szájvízzel ellátva tiszta törölközőt is kaptam. A szobában pedig egy kényelmes nagy méretű ágy van, ahol és amin a szeánsz érdemi része zajlik tiszta színes lepedővel lefedve.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel csinos picike lány volt az ajtó mögött elbújva, szép arcú az arc kitakarás se tévesszen meg senkit csalódni biztos nem lehet, formás szép ikrekkel, feszes testtel kerek popsival egyszóval tökéletes alakkal van megáldva. Picike mondhatni törékeny alacsony lány fogadott. Kéretik ezt figyelembe venni és úgy bánni vele. Színes köntös volt csak rajta. Nekem nagyon tetszett az összkép.

Action

A lakásba lépve puszikkal üdvözöltük egymást. Szandi le és beljebb mentünk a szobába. Egy keveset beszélgettünk majd megkapva a nem túl nagy méretű törölközőt a fürdőszobába kísért majd magamra hagyott.

Gyors tusolás és szájvíz használat után tértem vissza a szobába. Ahol éppen terítette le az ágyat piros lepedővel. Leültünk az ágyra apró puszikkal kezdtük az ismerkedést egymás testének felfedezését.

Csók elmaradt a pandémia miatt, vagy csak, mert nem voltam szimpi esetleg neki ezt nem tudom. Átadtam neki a terepet végig puszilta hab testemet addig míg nem érkezett meg barátom társaságához.

Kapott barátom egy érzéki finom franciát miközben én az ikreit simogattam és a popsiját. Kis idő múlva felült és most már én foglalkoztam az ikreivel majd megkértem feküdjön a hátára.

Most én puszilgattam végig pici testét, de előtte az ikreivel játszadoztam egy keveset mielőtt dél felé vettem volna az irányt. Elindultam dél felé a feltehetően szűk puncija irányában, amiben nem is csalódtam, mert valóban szűk volt.

Mondta, hogy finoman nyalókázzam én pedig abszolút nem szoktam durva lenni a vállamra tette lábait így nem tudtam annyira mélyen nyelvelni, próbáltam ujjal is támadás indítani, de úgy vettem észre, hogy nem szívesen szereti, kérésemre fordultunk az egy híján 70-es pózba, hogy megcsodálhassam popóját is a nyelemmel, de végül is elérhettem így is a célomat talán el is élvezhetett, de, ezt biztosan nem tudom.

Azt mondta, hogy jól érezte magát jó a nyelv játékom. Ezek után jött a beöltöztetés bohócruhába és először szemből ült kemény legény barátomba, először lassan majd ütemet váltott és egyre gyorsabb ritmust diktált, de én nem szerettem volna még eldurranni így kért forduljunk kutyusba, mert úgy szeretném bevégezni.

Óvatosan leszállt a nyeregből majd bepucsított én pedig beirányítottam a még mindig kemény barátomat a megizzasztott szűk puncijába. Így lehetett adni neki rendesen nem kényeskedett a hangokból leszűrve ez is tetszett neki és élvezte is, ami kölcsönös, mert én is élveztem olyannyira, hogy sikerült eldurrantania a patront.

Egy kicsit hagyott még így, majd előbújva eltávolította a bohócruhát megtörölgette barátomat. Mellém feküdt egy keveset beszélgettünk. Mivel időnk is a végéhez közeledett így gyors tusolásra volt már csak időm. Felöltöztem és irány haza.

Elszámolás

Minden rendben volt az elszámolás terén is. De ezt már tudtam vagy legalábbis gondoltam a telefonbeszélgetés után, hogy jó helyre megyek nem fog csalódás érni. Az ő megérdemelt virágszálait pedig távozásom előtt számoltuk meg és tettem le a neki vitt csekély, de kedvenc nasija alá téve, mert virágszálakat direkt nem adok a lányok kezébe. Abszolút korrekt elszámolás volt. Megérte őt választanom.

Szofi, felejthetetlen szexpartner

  vincent

Egyeztetés

Nem az előzetes terveknek megfelelően alakult a szombati napom, így lett egy kis nem tervezett szabadidőm. Szofi már régóta a kedvencek közé volt elmentve, gondoltam használjuk ki a lehetőséget és fölhívtam. Pár csengetés után felvette, kedvesen elmondta a tudnivalókat. Szerencsére volt még szabadideje aznapra, így a hívás után bő egy órával már a kapu elöl hívtam újra.

Megközelítés

A telefonba pontos címet kaptam. Gps gond nélkül odatalált, egyszerű a társasház megtalálása. A parkolással nem volt gond, a ház előtt ugyan nem, de 50 méteren belül meg tudtam oldani. Hétköznap elképzelhető, hogy ez egy kicsit macerásabb. Tömegközlekedést nem vettem igénybe, de a háztól 1 sarokra található Fehérvári úton úgy tudom BKV-használatával is gond nélkül megközelíthető a cím.

Helyszín

Egy nem túl régi építésű lakópark egyik társasházában van a randi helyszíne. A bejutáshoz 2x is kell kapukódot megadni, de ez semmilyen plusz nehézséget nem okozott, egy hívás alkalmával megoldható volt a bejutás. Maga a lakás egy kis méretű, de jó elrendezésű tiszta és rendezett hely. A fürdőt leszámítva egy légtér az egész, a háló rész egy fél-fallal elkerített rész, ami tökéletesen ki van használva egy elég méretes és kényelmes ággyal. A fürdő maga szintén tiszta és rendezett volt, felszerelve minden szükséges kellékkel (több féle tusfüdő, szájvíz, stb.). A törülköző tiszta és száraz, de elég kicsi, így a derekamra nem tudtam körbetekerni, de ezt fogjuk rá a nem túl kicsi derékbőségemre... :) Az ágyra tiszta lepedő került fürdés után.

Hirdető külseje

A lakásba bejutás után, az ajtó mögött a képeknek tökéletesen megfelelő csinos hölgy fogadott. Az arca a képeken nem látszik ,de senki nem fog csalódni, nagyon csinos arca van Szofinak. Egy fekete selyemköntösben és bugyiban fogadott, amit kérésemre fürdés után kiegészített egy combfixxel és egy magassarkúval. Aki szereti a pici, vékony de formás lányokat, azoknak nagyon be fog jönni, nekem is bejött :) Szép, méretes szilikon-cicik, vékony alkat, formás lábak, ápolt bőr.

Action

Bejutás után egy kanapén ülve beszélgettünk jópár percet mindenféléről, talán egy picit túl hosszan is.(ez a randi végén hiányzott is) Majd fürdés és irány az ágy.
Elkezdődött egy ismerkedő simogatás, majd a Szofi a hátára feküdt. A csókot nem igazán fogadta, így azt el is engedtem egy szájrapuszi után, inkább elindultam lefelé. A ciciknél egy kis időt eltöltöttem, nagyon kellemes őket szájbavenni, simogatni. Majd levettem a bugyit és egy gyönyörű puncival találtam magam szembe. Fazonra igazított, piercinges, fantasztikus! El is kezdtem nyalakodni, amit egy kis idővel később kiegészítettem egy finom ujjazással is. Ezt csináltam egy darabig, mert bizony nem csak a látvány fantasztikus, hanem nagyon finom is az a punci, viszont célt nem értem vele.
Cseréltünk és Ő kezdett egy finom franciába. Jól csinálta, kellemes érzés volt, viszont nem tartott túl sokáig, viszonylag gyorsan gumit húzott (ez a rész tarthatott volna picit tovább is). Kezdésnek Szofi került felülre, én pedig élveztem ennek a pozitúrának minden előnyét. Szép látvány innen föltekinteni rá :) Kellemesen, a tempót váltogatva lovagolt, majd kérésére mögé kerültem. Szépen bepucsított, nagyon izgató és hívogató volt a látvány, így kutyusban folytattuk. Ezt a pozíciót szerintem szereti, de én sem tudtam volna belekötni:) Lassan kezdtem, nagyon jó érzés volt, majd kicsit fokoztam a tempót, ami nem volt ellenére, sőt. Kis pihegés a részemről, majd a második roham, ha minden igaz, akkor már célt ért nála :) Ezután visszakerültem a hátamra, Szofi a nyeregbe, és változatosan lovagolva addig mozgott rajtam, amíg én is elmentem.
Visszaültünk a kanapéra, és beszélgetés közben a lábaival kezdtem el foglalkozni. Nagyon pici, de nagyon formás, szép lábai vannak, simogattam, csókolgattam őket elég sokáig, imádtam őket. Szerencsére nem csiklandós. :) Rákérdeztem a második menetre, mondta, hogy nem sok időnk maradt, így egy kis nyalakodást kértem még tőle a kedvenc 69-es pozitúrámban, meg egy kis szájraülést, ami nagyon jó volt, de ez idő hiányában már elég rövidre sikerült.

Elszámolás

Az elszámolás utólag történt, extrákat nem vettem igénybe. Még pont egy darab papírral rendezhető az alapóra, szerintem ez teljesen rendben van.

Szofi, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt. Kedves hangján leegyeztettük a részleteket és a megbeszélt időpontban uccu felé indulás!

Megközelítés

A kerület egy forgalmas pontján van a kéjlak. Busz, villamos a közelben. A parkolás is megoldott a közelben és ingyenes.

Helyszín

Új építésű házban egy szépen berendezett lakás. A fürdő mindennel szépen felszerelve, ami szükséges a megfáradt vándornak. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

Alacsony, törékeny hölgy Szofi. Nagyon helyes arc, szilikonos cici -de jó-, simogatni való popó, szóval egyben van nagyon.

Action

Érkezésem után kedves stresszoldó beszélgetés közben üdítővel, vízzel kínált. Ezután bevezetett a fürdőbe, ahol lecsapattam a szennyt testemről, és illatosan bementem a szobába.
Simogatással és csókokkal kezdtünk. Inkább olyan puszi volt mint nyelves, de nagyon kellemes. Egymásba gabalyodtunk és hogy-hogy nem lekerültem délre. Itt aztán eljátszadoztam az ajkakkal és a csiklójával. Ezután Ő vette kezébe a kezdeményezést. Nagyon változatos és finom NF, kézimunka. Kértem a gumimat és irány befelé a szűk punciba .Elsőre meglovagolt, majd kutyusban indultunk be. Érezhetően élvezte ezt a pozit. Váltottunk misszibe és néhány válfaját kipróbálva a vég szélére érkeztem. Gumis francia, kézimunka és robbanás, de hatalmasat. Nagyon jó volt.

Hosszú pihegés után letisztogatott és nagyon kellemes dumcsi indult. Valóban érdekes beszélgetés indult.

De ismét szólított a természet. Hihetetlen kellemes NF következett. Elgondolkodtam azon, hogy hagyom végig vezetni, de hála istennek nem így döntöttem. Ismét gumi és lovacska. Hihetetlenül bírta, nagyon komoly kondival rendelkezik Szofi. Aztán kis kifli-nagy kifli és végül misszi. Most benne mentem el. Ismét pihegés és dumcsi. Irány zuhizni és öltözés és irány a nagyvilágba.

Elszámolás

A hirdetésben megadott rózsacsokrot tettem le az aktus után. Minden nagyon szuper volt, mindent megkaptam amit ígért és fantasztikusan jó minőségben.

Szofi, nagyon jó szexpartner

  lupus434

Egyeztetés

Elsőre többször próbáltam elérni, végül sikerült. Kedves és közvetlen volt és meg is beszéltük a randit egy reggeli időpontra, amit a nehéz forgalom miatt tudtunk még utolsó pillanatban kicsit későbbre igazítani. Az első randink után pedig már könnyedén smsben egyeztetünk. Ő kezeli a telefonját, így érthető, ha nem mindig azonnal van válasz.

Megközelítés

A helyszín egy ismert lakóparkban van. A parkolás ingyenes, de általában a háztól csak kicsit messzebb találtam helyet, így érdemes 5-10 percet az odaséta miatt rászánni. Könnyű amúgy megtalálni, de a bejutáshoz kell némi instrukció. Szerintem bkv se gond, villamos biztosan van.

Helyszín

Pici célszerű lakás, kezdetben egy nappali konyha részben lehet kicsit feloldódni és a ruháktól megszabadulni. A zuhanyban minden megvan, ami kell, én még az otthon használt tusfürdőre is rátaláltam. Minden tiszta és rendezett. Az agy pedig egy félreeső zugban van, pont kellően kemény, nagy és kényelmes.

Hirdető külseje

Én kifejezetten a paraméterek miatt választottam Szofit, mert imádom a pici lányokat. Életkorra passzol hozzám, ami szintén szempont volt. A képeken ő van, de a képek nem pontosan adják vissza azt a jelenséget, ami az ajtó mögött köntösben vár.
A képeken kicsit vastagabbnak tűnnek a végtagjai, előben pedig egy finom bőrű vékony, de semmiképp sem vézna nőies teremtés.
Szóval lentről felfelé: pici formás lábfejek, karcsú, de formás vádlik és combok, kerek formás popsi, szép kis pici apró bajússzal és pici pearsing-el, karcsú derék, kerek és feszes nagy, de nem aránytalan szilikon cicik, kedves szép kislányos arc, szép szőke haj, bársonyos bőr, hajlékony és sportos jelenség. Finom a mozgása, gyengéd az ölelése, jó az illata.

Action

Ez volt a harmadik alkalom vele, mire végre tollat ragadtam, így lehet lesznek olyan részek, ami egy korábbi randin történtek meg.
Étkezéskor kedvesen beinvitált a nappaliba, megpillantva egyből tudtam, hogy jó helyen járok. Egy kis színes köntösben fogadott és itallal kínált. Én egy teát elfogadtam és leültünk kicsit csevegni és feloldódni. Szerintem erre neki is szüksége van mielőtt nekiesnénk az ágynak. Okos kis teremtés és jó társaság, könnyen repül vele az idő. Megittam a teát, majd törcsit kértem és elmentem zuhanyozni. Ő közben elkészítette az ágyat. Zuhanyzás közben megemlítettem, milyen szívesen megnézném a ciciket valami szép melltartóban is. Erre felajánlotta, hogy szívesen felvesz fehérneműt, ha úgy szeretem. Természetesen éltem a lehetőséggel. :)
Szóval fehérneműben várt én pedig odabújtam mellé az ágyra. Gyengéden csókolni kezdett, én pedig viszonoztam először a száján, majd a nyakán végül a picit kibuggyanó mellén kezdtem el kalandozni. Közben az ő kezei is vándorútra indultak és fennakadtak a meredező farkamon. Gyengéden mozgatni kezdte rajta a bőrt. Tovább csókolóztunk és ő is egyre lejjebb tévedt a testemen és lágyan rácsúsztatta ajkait a közben beton kemény hímvesszőre. Apró kézi segítséggel szopott mély átéléssel és halk izgató nyögések közepette. Közben végig simítottam a testét néha be be tévedve a bugyi alá. Majd hirtelen óvszert húzott és kicsit félre húzva a bugyit beleült a farkamba. Miközben lassan ütemesen lovagolt kifejtettük a szép melleket a melltartóból. Gyorsan a számba vettem őket és nyelvemmel, kezeimmel kényeztettem őket.
Átfordítottam szembe Szofit, mert szerettem volna nyalni az idő közben bejáratott puncit. Nagyon finom ápolt pici puncija van, jó volt őt nyalni. Lassú gyengéd ütemet diktáltam, közben kezeimet végig futtattam a karcsú testén és lábain. Jó volt látni, ahogy szétnyílnak előttem azok a vékony combok. Úgy éreztem igyekezetem nem volt hiába való, de persze itt még nem lehetett vége. Lassan ismét belemártottam a finom kis punciba a farkam. Jó volt őt így szemből is megdugni, közben hallgatni a halk nőies nyögéseket. Majd kértem forduljon nekem háttal. Miközben innen kezdtem dugni kezeimmel belekapaszkodhattam a finom vékony csípőbe és a lágyan ringó fenékbe. Később a kezeim még előrébb csúsztak és a mellein, mellkasán kötöttek ki. Felhúztam magam elé a testét hátulról magamhoz ölelve dugtam tovább. A végére a hátamra feküdtem és a szájával és apró kezeivel fejezte be, már újra gumi nélkül. Nagyon jót élveztem. Megtörölgetett és mellém bújt beszélgetni.

Elszámolás

Nekem teljesen megérte a kifizetett korrekt ár. A végén adtam oda, nem tudom van e extra, de nekem az alapárban minden benne volt, amire szükségem van.

Szofi, nagyon jó szexpartner

  Parrot

Egyeztetés

Telefonon. Elsőre felvette. Korrekten tájékoztatott. 2 óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

XI .kerületben a kondorosi úti új építésű lakótelepen található .

Helyszín

Pici , de nagyon takaros lakás .Mondhatni legénylakás , illetve leánylakás . Minden steril , fürdő patent .

Hirdető külseje

Mikor megnéztem a képeit megjött az étvágyam . Kérem szépen , élőben 50szer jobb . Gyönyörű formás cicik. Feszesek, kemények.

Action

Natúr franciával kezdett, ügyesen, lassan, pont ahogy szeretem. Kicsit a cicik között is játszott, de ekkor inkább gumit kértem, mert nem sok hiányzott a véghez. Beleült szemből, szép volt a látvány, mint ahogy hátulról is. Nincs nagy méretem, ezért összezárta a lábait, így nagyon jól szorított. A gumi miatt így is nehezebben mentem volna el, ezért kérésemre szemből fejeztük be, először kicsit betérdelve a combjai közé, a végén pedig a klasszikus pózban. Jó volt.

Elszámolás

Ügyes volt és kedves, pedig nem vagyok sem fiatal, sem pedig jóképű, atléta termetű. Az elszámolás korrekt, és diszkrét, az előzetesen megbeszéltek szerint.

Szofi, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Egyeztettünk üzenetben és (nagyon kora reggel) telefonon is, normálisan ment, korrekt tájékoztatást kaptam. Nekem külön jó pont, hogy Szofi nagyon korántól elérhető telefonos egyeztetésre és randira is.

Megközelítés

A helyszín a XI. kerület egyik ilyen szempontból frekventált része. Jómagam abban a háztömbben már több hölgynél is jártam, de ez nem a konkrét lakásra vonatkozik, hanem a háztömbre. Új építésű lakópark, a parkolás nem egyszerű, de mázlim volt. Tömegközlekedésről fogalmam sincs, de az fix, hogy van egy villamosmegálló a ház előtt. A térképen a pin nem teljesen pontos, de a Fehérvári útra tükrözve már nagyjából jó helyre kerül. A bejutás világos, bár kicsit hosszadalmas, egy kapun át, majd kis séta, második kapu a másik épületbe és aztán abban van a lakás. Világos tájékoztatást kaptam, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

A lakás nagyon pici és nekem tetszett is, amolyan "legénylakás", csak most egy leány van benne. A tetthely egy kis alvófülke, amibe beraktak egy pont akkora ágyat, mint a fülke, vagyis az ágy nem körbejárható, csak a fülke nyílásából vethetjük rá magunkat. Nekem tetszett ez a megoldás. A fürdő is aprócska, de teljesen rendben van, érkezésem előtt volt fertőtlenítve. Csend, rend, tisztaság van és egyedül voltunk.

Hirdető külseje

A képeken egyértelműen ő van, bár szerintem még annál is vékonyabb. Én nagyon szeretem az apró, vékony lányokat, úgyhogy nekem nagyon bejött Szofi. A cicik szilikonosak, ahogy fel is tünteti az oldalán, egyébként teljesen természetes hölgy (+néhány testékszer a köldökben és a punciban), nagyon finom bőrrel és kedves arccal. A haja mintha hosszabb lenne most, mint a képeken. Egy hálóköntösben fogadott, ami kicsit otthonos érzést kölcsönzött neki, bár szerintem csak azért volt rajta, mert fázott a téli hidegben.

Action

Az ágyon térdelve kis taperolással kezdtünk, majd megkértem, hogy feküdjön hanyatt. Végigpuszilgattam mindenhol, majd elhelyezkedtem a kölcsönös franciához. Ezt elég sokáig hagyta nekem csinálni, közben kedvesen dicsérte a ténykedésemet és úgy sóhajtozott meg mozgott, mint aki jól érzi magát.

Ezek után Szofi mutatta be a francia tudását úgy, hogy lefeküdtem, ő pedig balról mellém kuporodott. A franciája kellemes, semmi mélytorok/kényszerfrancia (ezeket nem is hirdeti). A bal kezével a zacsimat fogta, a jobbal finoman húzogatta a fütyimet, miközben franciázott. Leginkább csak a makkot vette be és szopogatta meg a nyelvével izgatta, úgy igazán mélyre nem ment. Kis ideig csinálta ezt, majd megkérdezte, hogy felhúzhatja-e a gumit, amit persze nem utasítottam vissza.

Lovagló pozícióban kezdtünk, nagyon tetszett nekem, ahogy az apró testével beleült és mozgott rajta felülve majd rám hajolva is. Közben kellemes hanghatások, és bár nagyon mélyre nem ment és nem is vágtázott, inkább ügetett, valahogy mégis olyan izgató volt az egész, ahogy rajtam volt és éreztem a cickóit, hogy kérnem kellett, hogy menjünk át misszibe, nehogy elmenjek. Mentünk hát misszionáriusba, csókolgattam a nyakát dugás közben, ő meg átkulcsolt a lábával, amit nagyon szeretek, amolyan igazi barátnős hangulata van a dolognak. Kis idő után kértem, hogy legyen doggy is. Doggyban látszik a legjobban talán, hogy mennyire vékony is, az egész feneke, a dereka, háta, válla, mindene vékony. Totálisan imádtam, de nem mertem rendesebben megdöngetni, mert folyamatosan az elélvezés határán voltam a pici punci miatt. Volt, hogy én dugtam őt és volt olyan is, hogy ő mozgott vissza rám. Ilyenkor nem engedett be teljesen (totál átlag vagy az alatti méretről van szó), de jó ütemesen csinálta, nagyon jó volt. Csináltuk hát hátulról egy darabig közepes erősséggel és a legjobb az volt, amikor összerakta a lábát és összekuporodott, hihetetlen, hogy milyen pici és vékony és imádnivaló volt. Ebben a helyzetben is dugtam kicsit, de aztán már nem sokáig bírtam és a gumiba mentem, miközben ő még jobban húzta fel magát rám és mozgatta a fenekét, hogy minden cseppet kicsavarjon.

Elszámolás

Az előre megállapított összeget fizettem utólag, extrákat nem vettem igénybe, szerintem nincsenek is.

Szofi, nagyon jó szexpartner

  Bela04

Egyeztetés

Telefonon történt. Felvette elsőre megfelelt neki az általam megadott időpont. Kis idő múlva indultam is hozzá.

Megközelítés

A térképen megadott elhelyezkedés meglepő módon jelen esetben teljesen pontos. Jól megközelíthető hely, még a parkolás is relatíve könnyen megoldható nem kell súlyos plusz perceket szánni rá. Fizetős, de a környék számos eü. intézményének is köszönhetően, még a mérsékeltebb kategóriába tartozik.

Helyszín

Modern új építésű épület. A lakás belül több szintes így jól elkülönülhetnek a hölgyek és a diszkréció is teljesen megfelelő. Több fürdő van, az általam használt nekem érdekes design elemeket tartalmazott, de teljesen jó volt. Kiemelném, hogy tusfürdő szájvíz és dezodor mellett, Bvlgari és Boss férfi parfüm is volt a kínálatban. Nekem különösen tetszett , mert pont ilyet használtam. A szoba tiszta célnak megfelel, az ágy is megfelelő méretű, igaz a keret bizonyos helyzetekben tudja nyomni az emberfia egyes testrészeit ezért az elhelyezkedésnél erre nem árt odafigyelni.

Hirdető külseje

Csinos vékony arányos nőies alkatú Szofi. A mellei szépek tapintás nélkül teljesen valós természetes szépségűek. Kellemes már látványnak is.

Action

Itt most egy kicsit bajba vagyok, mert Szofival elég kellemesen elbeszélgettünk az idő rövidsége ellenére, de az kiviláglott ebből a beszélgetésből is, hogy a szaftos részletességig menő beszámolókat nem kedveli.
Mivel nagyon jól éreztem magamat vele ezért tiszteletem jeléül ennek megfelelően mesélem el a mi kis találkozónkat., távirati stílusban.
Érkezésem a megbeszélt időpontban történt.
Szofi még kicsit készülődött, de két perc múltán rám csörgött így a megadott lakáshoz mentem.
Kellemesen felöltözve várt egy selyem köntösben. A szobába kísért majd a fürdőbe.
Fürdőből visszatérve egy kellemes igazi , de nem vad csókba kezdtünk. Nagyon jó vele a csók.
A kényeztetést én kezdtem kézzel és szájjal, amelynek eredményeképpen Szofi egy valós nagyon szép orgazmussal ajándékozott meg.
Kis pihenő után az én kényeztetésem történt. Kiemelném az orális technikáját ami nekem kiemelkedő élvezetet nyújtott.
Az én részemre nyújtott előjáték után az együttlét végén én is egy igen intenzív orgazmust éltem át.
Jövetelem fő célját követően még beszélgettünk, majd egy utó tisztálkodás után távoztam.
Jeleznem kell, hogy Szofi nem nézi az órát nem sürget így én is átléptem a rendelkezésre álló idő keretemet, pedig erre ügyelni szoktam. Külön köszönet ezért neki, meg az igazi barátnős-szeretős hangulatért.

Elszámolás

Előre adom a rózsaszálakat mindig. Ezek mértéke az adatlapon fel van tüntetve. Korrekt!

Szofi, jó szexpartner

  alfacoupe

Egyeztetés

Telefonon hívtam az általa megadott elérhető tartományban, egyből felvette. Szimpatikus volt a hangja az egyeztetés során, aznapra tudtam is időpontot foglalni hozzá.

Megközelítés

Parkolás lehetséges az utcában, villamos jár a főúton. A lakóparknak az utcáról nem látható épülete a cél, egy kis kertkapuból hívtam Szofit, ahonnan a kapott kóddal bejutottam, majd áthaladva az udvaron az épület bejárathoz érkezve, felcsengetve mentem tovább. Onnan gyalog fel és az instrukciók után megtaláltam a lakást. Itt vártam egy kicsit, mert nem nyílt az ajtó, de csengetés után bejutottam.

Helyszín

Lakás teljesen megfelel a célnak, egyedül rendel ott. Nappalikonyhás lakás, egy kis fal mögé bújt az ágy. A zuhanyban minden megtalálható amire szükség van.

Hirdető külseje

Képek alapján élőben se csalódtam. Fürdőköntösben fogadott, szép arcú, szép puncijú, formás milfhez volt szerencsém, bár szerintem vékonyabb, mint a képeken. A cicik szilikonnal töltöttek, formájuk ennek megfelelően tökéletesek.

Action

Érkezésemkor vízzel kínált és leültetett a kanapéra kicsit beszélgetni. Utána kaptam türit és mentem zuhanyozni ahogyan szokás is. Ezután az ágyhoz navigált, ahol mindketten megszabadultunk a felesleges textíliáktól, ő persze meztelen volt a köntös alatt. Az ágyra térdeltünk, a kezeink útnak indultak ismerkedés céljából, váltottunk néhány puszit és óvatosabb csókokat is. Ráhangolódásképp kértem egy kis masszázst kezdetnek, ez nem is tartott sokáig, inkább csak simogatós volt. Utána hanyatt feküdtem és bekapta az ágaskodó szervemet, illetve annak tetejét. Olyan érzésem volt, mintha nem férne el a szájában, lehet hogy túlságosan feszítette, nem tudom. Kaptam egy gumit, amit együtt húztunk fel és misziben elkezdtünk dugni. Ő belülről én pedig kívülről nedvesítettem, a csiklójával játszottam folyamatosan. Lábacskáit rakosgattam mindenhova a változatosság kedvéért, közben élvezkedtünk, ő biztatott hogy kedvére válnak a dolgok. A tökéletes melleit simogattam és nyalogattam közben. Az ujjaimat úgy festett, hogy jól használom, mert sikerült is elélveznie Szofinak egy idő után, el is húzta a kezemet amíg én óvatosan dugtam tovább. Ezután átkértem magunkat kutyusba, itt pumpáltam egy ideig, de valahogy nem jött be nekem a póz és visszamentünk miszibe. Elkezdtünk nyelvesen smárolni szó szerint, miközben azt éreztem hogy szétfeszítem szegény lányt, kérte hogy élvezzek a puncijába (gumiban), nem esett nehezemre, ezután kicsit még benne maradtam lenyugodni, de így ért véget az ágycsatánk. Ezután letisztogatott, beszéltünk a közeljövős programjainkról egy kicsit, hogy ki mit tervez, majd elszaladtam zuhanyozni, mert majdnem lejárt az egy óránk. Ezután rendeztük az anyagiakat, kifelé pedig remegő lábakkal elindultam.

Elszámolás

Extrákat nem kértem.

Szofi, jó szexpartner

  gaabor

Egyeztetés

Telefonon kerestem, hívásomat nem tudta azonnal fogadni, de rövid időn belül visszacsörgetett. Visszahívtam és eredményesen egyeztettük a dolgokat.

Megközelítés

A Kondorosi úti kultikus lakóparkot kell megcélozni. BKK villamosa a Fehérvari úton közlekedik. Az autópatkolás ingyenes.

Helyszín

A lakást a háztömb szépen parkosított belsö kertjén kerestül lehet megközelíteni, majd lift visz a megfelelő emeletre. A lakas szépen rendben tartott kis fészek. A hálófülkében nagy ágy. Az amerikai konyhás nappali szépen berendezett, a fürdő és tartozékai makulátlanok.

Hirdető külseje

Szofi jó testalkatú (gondolkodásában is) érett hölgy. Mellei kerekded szilikonos cickók. Testalkata vékony. Haja illatos. Puncija borotvált, ápolt.

Action

Az érkezésem utan kicsit beszélgetos ismerkedés volt találkaindítónk. Közben frissítővel kínált, melyet elfogadtam. A kötelező fürdölátogatást kóvetöen a kis hálóba kísért. Testén ekkor már csak szexi fehérnemű feszült. Az ágyra térdelt, míg én előtte álltam és gyengéd franciás örömben részesített. Kitartóan szopta farkamat, mely nagyon jólesett. Mellételepedtem, megszabadítottam a rextíliától, melleit szoptam, majd kinyaltam puncusát. Láthatóan élvezte ténykedésemet. Gumihúzást követően először meglovagolt gyengéd ügetéssel, majd szemből hatoltam belé, végül hátulról kutyusban dugattyúztam Szofit. Csipőjé, tomporát simogatva fokoztam a tempót. Vendéglátóm pucsítva tolta magát rám. Óriásit élvezve lett végem. Kis beszélgetés volt levezetónk. Jó élmény volt a találka.

Elszámolás

A végén adtam át a * rózsaszálat.

Szofi, jó szexpartner

  BViktor

Egyeztetés

Nagyon egyszerűen ment az egyeztetés. Telefonon hívtam a randi előtt 3-4 nappal, délután. Bár elsőre nem vette fel, de néhány perc múlva röviden megcsörgetett, jelezve, hogy most elérhető. Visszahívtam, és rövid, de mindenre kitérő tájékoztatás után megállapodtunk a találkozás időpontjában. Kedves, szimpatikus hangja volt.

Megközelítés

11. kerület nem túl frekventált része, motorral mentem, parkolás emiatt nekem nem probléma, de szerintem autóval sem lehetetlen a közelben megállni. Talán ezen a környéken még ingyenes a parkolás. Tömegközlekés is megoldott a környéken. A házat elvileg nem nehéz megtalálnbi, bár nekem sikerült rengeteget bénáznom ezen a téren. Eleve rosszul emlékeztem a telefonon egyeztett instrukciókra, majd Szofi megpróbált telefonon elnavigálni a megfelelő ajtóhoz, de még ott is bénáztam kicsit. Na de ez az én hibám, alapvetően nem nehéz megtalálni.
Az emeletre lifttel érkeztem, és elindultam a hosszú folyosón, de arra sem emlékeztem pontosan, hogy melyik ajtót keressem. Ekkor megláttam egyrésnyire nyitva álló ajtót, gondoltam, hogy ez lesz az, és benyitottam. Egy idős néni állt a szobában, hamar egyértelművé vált (és egyben nagyon reméltem is), hogy nem jó helyen járok. Gyorsan elnézést kérve sarkon fordultam, és folytattam az utam a folyosón. Majd egyszercsak kinyílt egy újabb ajtó, de ezúttal végre az, amelyiket kerestem. Ezt a ciki helyzetet el is felejtettem elmesélni Szofinak, mert nagyon gyorsan elvarázsolt a kedvessége és a szépsége.

Helyszín

A lakás elég kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel. Az előszobában levetettem a cipőm és a kabátom, majd leültem a kis nappaliban a kanapéra Szofi mellé, aki teával/kávéval kínált, de csak egy pohár vizet kértem. Rend van és tisztaság, az ágy egy kis hálófülkében van, ami egy légtérben van a nappalival. A fürdőszoba is teljesen rendben van, van sok tusfürdő, szájvíz stb. Az egyetlen apró negatívum, hogy a törölköző nagyon kicsi volt, gyakorlatilag kéztörlő méretű, amit nem tudsz a derekadra csavarni, bár ez végül is kit érdekel, úgyis elég hamar lekerül.

Hirdető külseje

Szofi nagyon helyes nő, mosolygós, félhosszú szőke haja van, és nagyon közvetlen, segít feloldani az elsődleges gátlásokat, amik ilyenkor előfordulhatnak. Nem emlékszem, milyen ruhában fogadott, de arra emlékszem, hogy nagyon csinos volt benne. Van néhány diszkrét, nem túl nagy tetoválása is. Szofi meglehetősen alacsony, és egy gramm zsír nincs rajta, de emellett elég sportos is. Úgy emlékszem még soha nem voltam ilyen vékony, könnyű és törékeny lánnyal. De ami a legjellemzőbb tulajdonsága, hogy elképesztően finom, sima és hibátlan a bőre. Nagyon izgató volt számomra egyszerűen csak simogatni a testének minden porcikáját. A mellei szilikonosak, de szép formásak, arányosak.

Action

Zuhany után az ágy felé vettük az irányt, eddigre már Szofi is meztelenre vetkőzött, és az ágy szélén ülve elkezdünk ismerkedni egymás testével, simogatások, kisebb csókok közepette hamar rátapintott a farkamra, majd a szájába is vette még így ülő helyzetben, az ölembe hajolva. Nagyon kellemes volt a kezdet, majd kényelmesen elhelyezkedtünk az ágyon és ott folytatta, amit elkezdett.

Pár perc után a hátára fektettem, és elkezdtem alaposabban feltérképezni a gyönyörű testét. Simogattam és csókolgattam, ahol csak értem, majd lassan rátértem a puncijára, ami szintén nagyon szép volt. Szofinak van egy kis intimpiercingje is, ami kicsit még jobban feldobja az orális játékot. Szofi eközben iszonyú szexin sóhajtozik, nem ilyen eltúlzott pornós módon, amit én kifejezetten taszítónak találok, hanem olyan igazán nőies, izgató módon. Nem gondolom, hogy el tudott volna élvezni ennyi idő alatt, de szerintem kellemes érzés volt neki. Időnként csókolóztunk is, ami nagyon kellemes volt, de úgy éreztem, hogy bár nem utasítja el, nem is vágyik rá, hogy ennél jobban belemenjünk ebbe a témába.

Jó néhány perc múlva pózt váltottunk, a hátamra feküdtem, feladta rám a gumit, majd szemből rám ült. Elképesztő élmény volt, ahogy ez a kis törékeny, tökéltes testű nő leuralt engem, és hagytam, hogy lovagoljon rajtam. Váltakozó ütemben folytattuk a lovaglást, később Szofi megfordult, és hátulról hatoltam be a gyönyörű punciba, miközben a kis fenekében és formás hátában gyönyörködhettem.

Végül szemből is szerettem volna kipróbálni a szexet, úgyhogy Szofit a hátára fektettem, és arra kértem, hogy miközben dolgozom rajta, kicsit simogassa magát odalenn. Ez engem mindig nagyon felizgat, nagyon jó érzés érezni a csiklóját simogató ujjakat, amik eközben véletlenül hozzáérnek a farkamhoz is, és így együtt dolgozunk, hogy elérjük a beteljesülést. Mikor éreztem, hogy már nincs messze a végkifejlet, meg már gondoltam, hogy lassan az óra vége felé járunk, arra kértem, hogy vegyük le a gumit, és kézzel, illetve szájjal fejezzen be. Hatalmasat élveztem, nagyon jól esett. Kaptam pár zsepit, hogy letöröljem magam, eközben Szofi elszaladt a zuhanyzóba.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe, a megbeszélt összeget egy borítékban elhelyeztem a kis asztalkán, amíg Szofi a fürdőszobában volt. Nem került szóba egyálétalán a randi alatt.

Szofi, jó szexpartner

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Akkor hívtam, amikor az oldal szerint elérhető volt. Nem vette fel rögtön, viszont kis idő múlva megcsörgetett, ismét felhívtam és így már meg tudtunk beszélni egy közeli időpontot. Mivel nem tudunk mindkettőnknek megfelelő 1 órás időhosszt találni, így félórára mentem.

Megközelítés

Sokszor megénekelt Kondorosi lakópark egyik háza. Van BKV is, illetve még ingyenes a parkolás, ezzel is minden oké. Kicsit tartottam a helyszíntől, mivel ott nagyon szalonfüggő, hogy milyen élménnyel gazdagodik az ember, Szofi esetében ez az aggodalom alaptalannak bizonyult.

Helyszín

Újabb építésű lakás, illetve ház, az egyik újabb ütemből. Tiszta, kicsi, takaros lakás, teljesen megfelel a randinak. Egy megfelelő méretű franciaágy van a helyszínen. Törölköző lehetne picit nagyobb, de ezzel a mérettel is elboldogultam. Szerintem egyedül rendel, ha van is váltótárs, valószínűleg Szofival felváltva használják a helyet, mivel nem is férne el egyidőben két lány és két vendég a lakás mérete miatt.

Hirdető külseje

A kebleiről és a törékeny testalkatáról egyértelműen felismerhető. Fogalmam sincs, mi volt rajta, nem igazán foglalkoztam ezzel a kérdéssel.

Action

Fürdés után az idő rövidsége miatt egyből belecsaptunk a jóba. Tudja, hogy mit, hol, milyen mértékben kell használnia, nyalogatnia, kézi vezérelnie, hogy hamar szó szerint kézzelfogható legyen az eredmény. Mivel kicsit borostás voltam, részemről elmaradt a franciaóra, Szofi viszont kiválóan teljesítette ezt a feladatot. Üzemi keménység elérése után felgumizott és mindennemű habozás nélkül beleült. Ő is nagyon aktívan résztvett a programban, jelezte, hogy mit és hogyan szeretne, nem játszotta túl a dolgot, de odatette magát, nincs fadarab effekt. Volt még misszi és kutyus, majd kisebb kézi rásegítéssel meg is érkezett a boldogság. Utána gyorsan letusoltam, megittam a felkínált pohár vizet és utamra eredtem. Eredményesen abszolváltuk a kijelölt időt, mivel a foglalkozás elérte a célját, nem maradt hiányérzetem.

Elszámolás

Korrekt volt az elszámolás, alap csomagra neveztem be, nekem ez így feldobta a napom. Szerintem ez a mostani pesti átlag.

Szofi, jó szexpartner

  BaldBear

Egyeztetés

Itt az oldalon találtam a hírdetését, láttam hogy zölden villog, betárcsáztam, néhányat csörgött és fel is vette. Könnyű volt elérni.

Megközelítés

A ház előtt közlekedik több villamos és buszjárat. a ház előtt van parkoló is és van parkolóház is, bár nem tudom hogy fizetős-e. Én egy közeli bolt parkolójában parkoltam. A google elnavigált a megadott címre, ami a Kondorosi úton lévő hatalmas újépítű lakópark. A kaput kicsit nehezen találtam mert egy eldugott helyen van. Telefonon elnavigált Szofi úgyhogy bejutottam.

Helyszín

A lakás kicsi, de a légyottra tökéletes. Tiszta volt a fürdőszoba is, kaptam egy tiszta törülközőt, és indulás zuhanyozni, ahol voltak tusfürdők, és szájvíz, mellette kis műanyag poharak. A szoba kicsi volt, de pont elfért benne a francia ágy.

Hirdető külseje

Szofi karcsú teremtéd, hosszú szöke hajjal. A cicik szilikonosak, ahogy az az adatlapon is fent van, de nagyon helyesek. Egy köntös volt rajta amikor fogadott, alatta fehérnemű. Nem találtam semmi kifogást. A képeknek minden megfelelő.

Action

Zuhany után az ágyra fekve Szofi elkezdett franciázni, majd kellő merevedés elértekor gumit húzott, és meglovagolt, idővel váltottunk kutyusba, ez Szofi kedvence, és nagyon élvezte. Ebben a pozícióban több ideig csináltuk. Majd ismét pózváltás, Szofi oldálra feküdt nekem háttal, majd úgy hatoltam be, nekem ez jött be a legjobban. Ebbben a pozícióban elág sokáig csináltuk. Végül ismét lovaglóba mentünk, és itt el is sültem egy nagyot a gumiba.

Elszámolás

Nem kértem extrát amik az adatlapján vannak, és mást sem. Az elszámolás korrekt volt, amit a végén intéztünk, és teljesen belefért az árba amit vállal.

Szofi, jó szexpartner

  újúrfiú

Egyeztetés

Még pont az ünnepek előtt, (igen, sajnos most jutottam ide), zölden villogott, hamar felvette. Nagyon kedvesen, kellemes hangon tájékoztatott a részletekről és pont volt is szabad időpontja egy órán belül. Nekem még le kellett fixálnom egy egyéb teendőt aznap délelőtt, ezért abban maradtunk, hogy jelentkezem amint tudok és remélhetőleg nem előz be senki. Negyed óra múlva újból hívtam, ismét felvette és megbeszéltük a randit, úgyhogy indultam is.

Megközelítés

A telefonban kapott cím térképileg egyértelmű, jól ismert környék. Pont egy szabad parkolóhely volt, amire le is csaptam. A háztömbök számozása és betűzése már ugye csavarosabb, de egy plusz telefonhívással ezt az akadályt is sikeresen megugrottuk.

Helyszín

Nagyon diszkrét, gyakorlatilag senkivel nem találkoztam sem a kertben, sem a folyosón. A lakás szintén diszkrét, mert Szofi egyedül rendel. A lakás állapota teljesen megfelelő, nem luxus, de nagyon korrekt.

Hirdető külseje

Ha jól emlékszem egy köntösben fogadott, alatta pedig fehérneműben. A számok többsége szerintem a valóságot tükrözi. A kor szerintem kivétel, de mivel nem ellenőrzött, mindenki ismeri a matekot. Összességében egy nagyon szexi kis milf.

Action

Könnyen megtaláltam a lakást és kopogás után be is jutottam. Bemutatkoztunk, leültünk a kanapéra, röviden átbeszéltük a dolgokat, majd a zuhany felé vettem az irányt. Mikor visszaértem a kanapéhoz, Szofi már eggyel lengébben, és még eggyel szexibben, de még mindig köntösben várt. Helyet foglaltam mellette, majd ismerkedős beszélgetés és simogatás kezdődött. Mivel nagyon nehezen tudtam neki ellenállni, ezért rövidesen a nappaliból egy fél fallal elválasztott háló felé vettük az irányt. Előtte engem megszabadított a törölközőtől, magát pedig a köntöstől, ami alatt már nem volt semmi, így végre a teljes pici és szexi testét megcsodálhattam. Elkezdtem csókolgatni mindenhol, de elég hamar a ciciknél kötöttem ki. Egy idő után, amikor Szofi már a hátán feküdt, ciciszexra akartam váltani, de valamiért ilyen pozícióban nem preferálja, így én kerültem a hátamra és kezdett engem kényeztetni. Franciája nagyon kellemes, annak ellenére, hogy a rúdnak inkább csak a felső részét tüntetni el és így van egy kis hiányérzet. Idő után éreztem, hogy már túl jól érzem magam, viszont az nfvsz nem "megengedett", így jeleztem eme "problémámat". Szofi gumiért nyúlt, amit fel is helyezett és lovaglást javasolt, de végül inkább a doggyt választottam, mert cicikkel a számban és kezemben már nem bírtam volna sokáig :) Úgyhogy bepucsított és összeraktuk a legót. Elején csak finoman mozogtam a szűk puncijában, majd idővel erősebb és mélyebb löketre váltottunk. Egy jó menet végén így is lett végem, teljesen megtöltöttem a gumit. Zuhany, majd második kör helyett (engem hagyott el az erő a szükséges helyen) masszázst kaptam és beszélgettünk.

Elszámolás

Az elején, bemutatkozás után, de még zuhanyzás előtt tettem le egy asztalra. Extrák nincsenek. Pesti (vagyis jelen esetben) budai átlag.

Szofi, jó szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Lattam itt az oldalon hogy elerheto, hivtam nem vette fel, de mikor tudott vissza csorgott es visszahivtam, ez szamomra nagyon jo pont, mert van csaj akit egyantalan nem lehet elerni hobapok ota hiaba irja hogy elerheto Szofi meg legalabb jelez. Reszletesen elmondott mindent mi hogy mukszik a megbeszelt idoben tudott is fogadni par orara mar mentem is.

Megközelítés

Tomegkozleledessel mentem, villamosok itt megalnak, nepszeru epulet, sok lany rendel erre. Van tobb bejarat is, de pontos cimet konnyu megtalalni.

Helyszín

Ujabb epitesu haztomb, kis voros koves ut vezet az epulet bejarataig. Par emelet fel es egy hosszabb folyoso pontosan oda lehet talalni. Lakas pici, rendezett, csendes nekem nagyon tetszett, egybekonyhas kis nappali innen nyilik egy kis kelysarok, furdo, jo kis buvohely. Furdoben zuhany tobb tusfurdo, mosdonal szajviz. A tetthely nagy franciaagy lehet, rajta hemperegni rendesen.

Hirdető külseje

Hat nem semmi latvany ami az ajto moge bujva vart az igazan a MIMILF csoda: alacsony, pici, vekony holgyemeny, csinos, nagyon szep, aranyos arc, szoke haj.Ha nem mondja hogy vannak gyerkocei ra se jovok, egyantalan nem latszik, az a eszmeletlen dogos MILF. Furdo kontosben fogadott a cicik csak ugy kandikaltak ki belole, izgato latvany. Beszedes, kozvetlen nekem bejott, epp sutirecepteket keresett amit meg is mutatott, ez olyan mint ha regi ismerossel vegre osszejonne a dolog, remek tarsasag.

Action

Lakasba beerve kabat, cipo le, lehuppantam a kanapera kis csevej, latta a tetkoim meg is dicserte, neki is van aprobbak nem feltunoek, van amitol megszabadulna, de mondtam inkabb fedj el majd, lazan elbeszeltuk volna az idot ezert megceloztam a zuhanyt. Kierve felraktuk egyutt a lepedott kozben o azert leste a receptet nagyon olyan volt mintha ha tenyleg felugrottam a baratnomhoz gyors hancurra, nekem ez igy nagyon tetszett, olyan termeszetes volt. Megtamadtuk az agyat, agyon egymassal szemben terdelve elkeztunk finoman pusziszkodni majd csokolozni aztan fokozodott a hangulat eleg hamar. Simi, csokok, olelesek, eleg szenvedelyesre sikeredtek mar a kezdo percek akkor itt lejjebb csuszott es franciazott is nagyon kellemesen, kezet csak zacsi simogatasra hasznalta kemenyedes sikeredett eleg hamar. O negykezlabb szembol behajolva franciazik en rahajolva simogatom a feneket, hatat, combjait ahol csak erem mint egy erotikus romai szobor lennenk. Kerdem a gumit a kozelbe, mert kozeledett a veg hanyatfekve itt meg egy kis finom, kemenyito francia, gumit ugy felrakta hogy eszre se vettem es mar mosolyogva ult is ram paciba. Na azta betyar ami itt volt: szep finoman kezdodott a vagta hol o rugozott rajtam hol en toltam alulrol a hangok csak ugy elindultak. Ramborul szuszog, nyog a nyakamba en ugyan igy teszek, egyket szenvedelyes csok is becsuszik a aztan felgugol, rugozik elvezzuk a egymast, eszmeletlen latvany, kihuzva magat vonaglik latszik minden, markolom a cickoit, simigatom a vallat, hatat, nyakat reg nem volt reszem ilyen profi vagtaban. Aztan felultem, o az olembe rugozott rovid ideig, mert ezt kicsit elsiettuk es nem volt tul kenyelmes aztan kertem poz valtast es mar tolta is oda magat kutyusba, na a masik vizualis, extazis elmeny. Hamar be is csusztattam huztam magamba, hol loktem vadul itt meg hangosabbak lettunk, markolta a lepedot simogattam a hatat, markolom a feneket. Aztan kezeit kicsit felhuztam igy melyebbre jutottunk csak ugy nyugtaztuk egymasnak halkan hogy ez
nagyon jo, szerintem tetszett neki. Mondta hogy most jo, de aztan ereztem hogy nem birom tovabb es elszabaditottam az utodokat a gumiba. Hat itt akkora szuszogo, kifulladt lihegest rendeztunk hogy csak na. Eszmeletlen jo volt neki is bejott, kis tisztalkodas esosszebujos lehigfadas. Itt beszelgettunk a a vilag dolgairol, nagyon inteligen holgybe botlottam, kepben van a dolgokkal tenyleg mintha mar ismernem joideje, remeljuk mihamarabb vege ennek a pandemianak, meseltem nehany utamat jol elbeszegettunk. Aztan kerdtem egy masodik probat meglestuk az orat, volt meg egy kis idonk szoval hajra. Most egymas mellett fekve kezdtuk egymast hergelni. Aztan lejebb csuszott es franciazott mig en picit ujjal izgattam, csokoltam a labait. Tobb se kellett gumi fel mint a legutobb, mondta mivel miszi nem volt csinaljuk szembol, hat ferfiak nem mondunk ilyenre nemet. Labait felrakta es szep lassan behatoltam es ahogy utkozoig ertem mar at is font a labaival es nem szabadultam a femme fatale tol. Fol le fokoztam a tempot, kapaszkodott a vallamba, oleltem, csak nyogtunk kejesen, tobbszor megkerdezem hogy jo e neki, ami ido utan kicsit zavarta, mondta ha nem lenne jo biztos szolna csak hat azert nem mindig tapasztalom hogy ilyen hatast tudok nobol kivalta onbizalom hianyom miatt, ez van. De ettol fuggetlenul nem lett huvosebb a hangulat sot meg fokozodott, folterdeltem az agyra es a csipojet fogva a levegoben feje az agyon limbaloztak a mellek nrm tudott hova nyulni gyorsan osszeszotitotta a melleit, arradt a kely. Itt a masodik menetre konkretan nem mentem el, elfaradtam meg loktem parat hogy mentesem a becsuletem, de tottal leszivott eroletileg a draga. Meg azert mondta hogy azert megprobaljuk legyen masodik siker es mar csuszott is le es franciazott mintha az ezen eletem mulna rajta, azert ezt elviselnem rendszeresen :). Vegul nem sikeredett ossze a masodik loves, de igyekezetbol a jeles. Kis pihi elszaladtam meg zuhanyozni, de meg itt se tertem igazabol magamhoz az elmenytol. Itt tovabb kereste a recepteket amit meg is mutatott megint, imadni valo, igazi no. Teli szkafander fel a nagy zord, hideg, valosagra meg adott egy legyel magabiztosabb jotanacsot, aranyos volt tole mert nem csak egy "vendegnek" erezem magam az egesz egyuttletunk soran mit ahogy irtam nar mint ha ismernem. Egy nagy cuppanos csok es bucsu. Kifele menet a kapunal ujra fel kell csongetni hogy kijuss, itt meg egy koszi, szia vigyazz magadra.

Elszámolás

A bovebb infoban talalhato, ezt telefonban is elmondta. Sok minden van az alapban, azt se tudom van e extra, nagyon korrekt. A viragcsokrot elejen a kis asztalra raktam hogy el ne felejtsem szoba sem kerult a helyszinen. Teljesen megerte.

Szofi, jó szexpartner

  Dave9

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, nem volt nehéz elérni. Egy másnapi reggel 8 órát egyeztettünk, aminek sms-ben kérte a megerosítését az adott napon a randi elött 1 órával. Egy órára neveztem be, a hangja alapján teljesen szimpatikus volt.

Megközelítés

Ismert a környék ebben körben mindenki számára: Fehérvári út Kondorosi uszoda találkozása, lakóparki oldal. Villamos, busz, kocsival én az uszodánál parkolok, ha ide jövök, ott mindig van hely.

Helyszín

Újabb lakópark, a megadott címen hívás a kaputelefon csengőjért, a bejutással nincs gond. A lakás kulturált, a mosdó tiszta, egyedül voltunk a reggeli óra miatt. A szobába francia ágy, függönnyel félhomály. A lakás szerintem teljesen rendben volt.

Hirdető külseje

Szofi egy ápolt, nagyon csinos hölgy. Alakja a képeknek megfelel. Arca huncut, stílusa barátságos volt. Talán a kora reggel mintha zavarta volna egy kicsit, enyhe fáradtságot éreztem rajta. A melle és a feneke nagyon bejött.

Action

Megbeszéltük, hogy mit szeretnék, igazából teljesen alap dolgokat, egy menetben. Fürdés után állva kezdtem el ismerkedni vele simogatással, nyakra puszival, mondta, hogy mehet. Mivel sok visszajelzés nem érkezett, ezért úgy éreztem, hogy jobb lesz franciára váltani. A félárbócra a gumit ügyesen feltette, és kezdetét vette egy nagyon ügyes francia. Na, ez már sokkal jobbra varázsolta a hangulatomat! Nagyon határozottan, izgató nyelmunkával, és golyó maszírozással olyan gyorsan keményre varázsolt, hogy csak pislogtam.Állva, majd fekve is kényeztetett, közben simogattam, végig tapiztam mindenhol. Szép selymes teste van, az érintésekre kezdett pozitívan reagálni. A franciát nagyon kitartóan folytatta közben, néha egészen mélyre engedve. A fejét is irányíthattam, persze nen vadultam be, tisztelettudóan fogtam csak a buksit. Amikor már szinte majdnem elélveztem, leállítottam, és hátulról kértem az aktust. A popó látványától annyira felizgultam, hogy taktikai tempóra kellett váltanom, itt jött egy pár perc lassítás. Majd újra fokoztam a tempót, ami tetszett neki, kisebb hanghatásk,, majd nagyobbak is érkeztek. Közben Szofi magát is izgatta, így ment 10 percig. Majd póz csere, én jöttem felülre, és a látvány itt is lassításra késztetette. Úgy vettem észre, hogy Szofi a tempós együttlétet kedveli, így nem maszatolhattam sokáig, megint belelendültem. A lábait V alakba kitárva dugtam, és a kelyhe eközben felém szépen kitárulkozott. Pompás látvány volt. A lábait oldalra, majd a nyakamba téve váltogattam így a pozitúrákat, elélveztetni szerintem nem sikerült, csak a közelébe hozni, mivel bírni akartam végig az 1 órát. Annyira izgató volt, hogy vagy 5-ször értem el a spriccelési küszöböt. Közben jól megizzadtam, a törcsivel próbáltam felitatni az izzadságot, de úgy vettem észre, hogy ez zavaró körülmény volt. Teljesen megértem! Váltás a finisre! Ismét francia, elfekve, élvezkedve. Habár már nagyon felhevült a szoba így 40 perc elteltével, Szofi kitartóan, nem finnyáskodva szopott, eltüntetve az ezredest. Jól megdolgozott a végére, mivel kicsit lelankadtam a sok visszatartás miatt, de a végeredmény egy bomba spricc volt a gumiba, a lüktetés eléggé elnyúlt a farkamban. Óriási élvezés volt, igazi munkás együttlét volt. Szofi türelmes, és végig vendég centrikus volt. Zuhi, majd búcsú, izomláz feeling már szinte ott volt.

Elszámolás

Egy rózsaszálat hagytam az együttlét után az asztalkán. Az élményért cserébe teljesen korrekt. Extrát nem vettem igénybe.

Szofi, lehetne jobb szexpartner

  Explorer01

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk aznap egyből felvette és meg is beszéltük egy órával későbbre a találkozót

Megközelítés

Kocsival mentem 5 percre voltam tőle . Gps pontosan oda visz. Érkezéskor emelet ajtó megadás után könnyen meglett az ajtó is. Villamos jár a ház előtt .

Helyszín

A lakás nem túl nagy de a célnak tökéletesen megfelel tiszta,rendezett,a törölköző kicsi de nedvszívó,tusfürdő 4 vagy 5 féle

Hirdető külseje

Melltartóban fogadott és egy bugyiban. Az arca kedves aranyos. Magasságra is az esetem szóval első pillantásra nagyon kellemes.

Action

Megérkezésem után az ajtó mögül előbújós jelenet nagyon kellemes volt . Helyes pofi csilingelő hang kellemes stílus. Mikor a folyosón közelítettem az ablakból integetett mivel dohányzott éppen. Szóvál beszélgettünk miközben ledobtam a ruháimat aztán irány a fürdő. Mikor visszaértem nem volt még a szobában de szólt hogy azonnal jön . Gondoltam elmegy fogatmosni meg öblíteni egyet szájvízzel. Nem ment. Gondoltam hátha megoldotta a csapnál a konyhában. Nem oldotta meg. Sajnos ahogy elkezdődött dolog vagyis csókokkal ,azonnal kiderült számomra hogy ez itt nem lesz a legjobb csókcsata. Aztán áttértünk a rfanciára amit viszont nagyon jól csinált,ugyan mélytorok egyáltalán nem volt de azért így is kellemes élmény. Aztán lekerültek a ruhadarabok ahol is egy kicsit meglepett a szilikon cicik állapota . Megmondom őszintén hogy eddig csak feszes szilikon cicikkel találkoztam de itt sajnos nem ilyeneket találtam . Végül gumit kértem és azt hogy üljön rám szemből íg is lett vége. Nem szerettem volna tovább maradni ezért zuhanyoztam és elindultam.

Elszámolás

Nem kértem extrát nemmis tudom hogy van e . A telefonban megbeszéltek szerint rendeztük a dolgot. Egy órát beszéltünk meg kaputól kapuig 30 perc volt de egy óràt kért . Nem problémáztam .