Emily Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Emily, istennő szexpartner

  Akai

Egyeztetés

A kiírt időintervallumot figyelembe véve próbáltam hívni, elsőre sikerült is. Minden kérdésemre megkaptam a választ, nagyon kedves és szimpatikus volt már így a telefonba is. Egyeztettünk is a délelőtt folyamán egy késő délutáni randit.

Megközelítés

Autóval mentem, a cím egyértelmű ,gps odavisz. Parkolóhely is akadt bőven. A közelben bkv így aki tömegközlekedni szeretne annak is 1 perc séta a pontos címig.

Helyszín

Új építésű társasház ,lakás közel a lifthez.
A lakás patyolat tiszta ,minden tökéletesen a helyén, mintha csak egy szállodai szobába térne be az ember. A fürdő is gyönyörű, mindennel felszerelve, több tusfürdő , szájvíz ,fogkefe és még sorolhatnám! A hálóban egy nagy franciaágy sok párnával és a kis éjjeli szekrényen hangulatos gyertyákkal .Itt tényleg minden megtalálható ,hogy otthonosan érezze magát az ember.

Hirdető külseje

Nos hát igen…amikor kinyitotta az ajtót nem kicsit jöttem zavarba. Gyönyörű nő! Valahol sejtettem mert olvastam ,hogy tényleg szemrevaló, ez be is bizonyosodott. Fekete köntösben fogadott ami kiemelte tökéletes alakját. Rengeteg ízléses tetoválás díszíti a testét amik nagyon jól is állnak neki. Az arca is csodaszép, nagy mosollyal és két puszival fogadott majd hellyel kínált illetve frissítővel

Action

Miután megittam az üdítőmet és beszélgettünk egy keveset a tiszteletdíját elhelyeztem az asztalon ahogy azt a leírásban olvastam. Ezután bevezetett a hálóba ahol le tudtam tenni a ruháim és utána megmutatta a fürdőt.
Gyors zuhany, hatalmas puha törölköző, szájvíz és siettem is hozzá. Mikor beléptem ő már az ágyon várt .Hát meg kell mondanom nem mindennapi látvány! Kérte, hogy feküdjek mellé , egyből felém fordult és lágyan elkezdett simogatni. Nem titkolom a kapitány már itt teljesen tettre kész volt :D de ne rohanjunk így előre. Simogatás közben megcsókoltam amit egyből viszonzott is, majd szépen lassan elkezdte csókolni a nyakam, vállam, mellkasom és érzékien haladt egyre lentebb. Majd jött az igazi kényeztetés. .lassan kezdte nyalogatni majd óvatosan még finomabb mozdulatokkal eltüntette újra és újra. Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, hogy én is tudjam neki viszonozni. A hangja és a testbeszéde alapján én arra következtetek ,hogy nagyon jól esett neki. Majd mondta, hogy húzzunk egy gumit és folytassuk máshogy , hát lehet erre nemet mondani? :D Missziben kezdtük , itt gyönyörködtem a tökéletes alakjában és még csodásabb melleiben! Majd pózt váltottunk , felém jött és elkezdett lovagolni szépen lassan.
Itt már tudtam, hogy nem bírom sokáig így kértem, hogy hátulról is próbáljuk ki. Ahogy sejtettem is itt lett végem.
Egymás mellé feküdtünk, odabújt és próbáltuk kifújni magunkat :D
Utána még beszélgettünk egy jót majd megkérdeztem az időt nehogy túllépjek rajta.
Kértem még egy zuhanyt egy kis üdítőt majd öltöztem, elköszöntünk egymástól majd útnak indultam.

Elszámolás

Jóval magasabb az átlagnál de jóval másabb a színvonal is. Van a Trabant meg a Ferrari, na Ő a Ferrari. Én még biztosan visszamegyek!

Emily, istennő szexpartner

  sz-norb.tomi

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, majd pár üzenetet váltottunk. Már ismerjük egymást, bár hosszú ideig nem találkoztunk (2 év), mindez meg sem látszott. Nagyon nyitott, közvetlen csajszi. Örülök, hogy ilyen lány van az oldalon.

Megközelítés

Én kocsival érkeztem a helyszínre munkából. Könnyen találtam parkolóhelyet, ami fizetős ezen a részen. Ha valaki, tömegközlekedéssel menne, semmi gond közel a metró és onnantól csak pár perc séta.
Cím egyértelmű, új építésű lakótömb.

Helyszín

Teljesen új lakópark egyik épülete. Szép, új dizájn, modern lakás. Higiénia teljesen rendben van, másfélszodás kis csini csajlakás. Nekem nagyon bejött. Rend és tisztaság mindenhol.
Fürdő patyolat tiszta, tusfürdő több márka, bőven volt választék. Minden a legnagyobb rendben.

Hirdető külseje

Megérkezésemkor egy szál köntösben nyitott ajtót, nagyon szexi ruhadarab :-) ismerős volt már régről! :-) Fekete hosszú haj, kemény szilikon mellek, formás popsi, tetkók a helyén... elég sokat lefogyott, nekem akkor is nagyon bejött most is nagyon bejött... most így visszagondolva, kár, hogy 2 évet kihagytam.

Action

Először elhelyeztem a rózsacsokrot, hogy később ebből ne legyen gond, majd leültem egy pohár víz mellé és egy kellemes hangulatú beszélgetés közben frissítettük egymást, kivel mi történt az elmúlt időszakban. Ezután mentem zuhanyozni. Vastag törölközőt kaptam és irány a fürdő. Tusfürdők közül lehet válogatni, szerencsére volt a sajátomból is. Gyors zuhany kötelező szájfrissítés és irány a szoba. Előtte tükör előtt nézegettük egymást, hogy passzolunk egymáshoz, szerintem elég jól.
Megszabadult a köntöstől és fehérneműjétől majd egymás mellé feküdtünk az ágyon és simogattuk egymást. Elkezdtünk csókolózni, közben már odalenn elég kemény voltam, és hirtelen leváltott, hogy szájjal kényeztessen. Közben a fenekét simogattam testét fedeztem fel, ő meg szájjal kényeztetett. Nem engedte mélyre, de nem is vágytam most rá, csak arra, hogy kényeztessen. Kértem, húzzunk gumit és üljön bele. Lovaglásnak indult, bele akart húzni, de nekem most inkább kicsit lassú lovaglásra volt szükségem, vette a lapot és már rá is lassított és rámborult, közben lassan mozgott rajtam és már el is sültem. Hamarabb elsültem, mint akartam volna, de amilyen jó test mozgott rajtam egyáltalán nem kell ezen meglepődni. Csoda, hogy egyáltalán annyit bírtam amennyit :-)
Kaptam egy kis törlést és kértem helyezkedjen el, most én jövök kényeztetéssel. Végigcsókoltam kezét, hátát, lábát, popsiját, amjd kértem foduljon meg hadd kényeztessem egy kicsit én is.
Szépen lassan elhelyezkedtünk úgy, hogy nyelvemmel minél jobban tudjam kényeztetni. Nyelves ténykedésemet sóhajokkal hálálta meg. Láttam, hogy emeli a mellkasát majd vissza majd a csípőjét mozgatja. Hosszan nyaltam, láttam hogy nagyon szereti és szerintem észrevette, hogy én meg szeretem csinálni. Kezünk többször találkozott, rászorított, közben sóhajtozott. Én pedig figyeltem rezzenéseit. Egy öröm volt őt nyalni, kényeztetni. Én közben teljesen kemény lettem és gumit húztunk majd missziben kezdtünk szexelni. Lassabban kezdtem be, majd egyre hevesebben kicsit csattogva, gumiba élveztem el. Teljesen kivoltam, mindent beletettem, amit egy hosszú hét után lehet. Utána még egy kis víz, egy gyors zuhany és öltözés. Megbeszéltük, hogy a következő randira nem várunk 2 évet (biztos nem, mert már tervezem a viszontlátást) és egy puszi után távoztam.

Elszámolás

Átlagnál magasabb az ár, de amit kap a férfi az is átlagon felüli. Nekem nagyon megérte.

Emily, istennő szexpartner

  snake28

Egyeztetés

Reggel 8-tól a telefonnál volt a kiírás szerint ami be is igazolódott, mert elsőre fel is vette és rövid egyeztetés után megbeszéltük az időpontot, ami 1,5 óra volt.

Megközelítés

Autóval mentem, parkolóhely van bőven, igaz fizetős, de nálam ez nem számított soha.
Van a közelben BKV bőven, elég forgalmas helyen van, így metrótól is max 3-4 perc gyalog.

Helyszín

Lakás nekem nagyon tetszik, új építésű (talán 2020-ban épült) szépen ízlésesen berendezve, tisztaság mindenhol és diszkréció.
Mondjuk hétköznap délelőtt az emberek általában dolgoznak, de nem hinném, hogy máskor a lépcsőházban vagy a folyosón lennének, egyébként a lifttől csak pár méter az ajtó, így szinte kizárt, hogy valakivel összefusson az ember.

Hirdető külseje

Nagyon szép Nő! Voltam már nála többször is, mindig elkápráztat a szépségével. A képeken a tetoválásai (van bőven, de nekem ez nagyon bejön) ki vannak takarva, de ez csak a diszkréció miatt van, de nagyon jól áll neki mindegyik!
Egy fekete kis köntösben fogadott, egyből kiszúrtam, hogy fogyott pár kilót, de nekem így is bejön, talán szebb mint valaha.
Hatalmas szilikon cicik és nagyon szép arc, lehet elfogult vagyok vele kapcsolatban, mert már többször jártam nála, és mindig jól érzem magam és ez most sem volt másként.
sokat beszélgettünk az együtt töltött idő alatt, értelmes okos lány, jó társaság nagyon, inkább én voltam fáradt kicsit és nekem ment nehezen a kommunikáció.

Action

Nem voltam a legjobb formámban, így az aktus elmaradt, jól esett feküdni és hagyni, hogy kényeztessen, de azért szakítottunk időt arra is, hogy én is feltérképezzem a tökéletes testét.
Nem egyszerre franciáztunk hanem felváltva, így jobban tudtam rá koncentrálni, aminek meg is lett a hatása és élvezett egy nagyot :)
Utána megkértem kicsit masszírozzon, semmi extra, csak kis simogatós masszázs volt, de az most tökéletesen megfelelt nekem, nem is vágytam erős átgyúrásra.
Az idő nagy részét a szájában töltöttem, ami valami isteni érzés, sőt kicsit túl is húztuk, azt hittem soha nem fogok elsülni, de ez nála lehetetlen, tudja hogy kell megfelelően felizgatni a pasit.
Gyönyörű arc és szemek, miközben izgat, hát ezt nem egyszerű túlélni.
Sajnos szájba nem mehet, így a kezével végzett ki, de most ez is megfelelt nekem.
Nem siettetett hagyott lenyugodni, majd fürdés előtt még egy kicsit beszélgettünk és én mondtam idő előtt, hogy ideje indulnom, pedig még volt bőven a másfél órából, de már biztosan nem jött volna össze még egyszer így meg sem próbáltuk.

Elszámolás

Átlag feletti, de amit kap érte az ember az is az, így én nem bántam meg.
Még érkezéskor rendeztük, letettem az asztalra.
Extrákat nem tudom, nem kértem semmit pluszban, de nem is néztem milyen lehetőségek vannak még, nekem így megfelelt.

Emily, istennő szexpartner

  srác22222

Egyeztetés

Hirdetésést az oldalon láttam, már korábban egyeztettem vele. Korrekt tájékoztatást kaptam, hét közepén jeleztem, hogy pénteken meglátogatnám. Elmondta az opciókat, a megadott időpontban hívtam, fel is vette, és 20 perc múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Duna Plaza közelében található, a parkolás nekem nem okozott gondot. GPS odavisz. BKV nem lehet probléma, max. 5. perc séta. A cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

Új építésű ház új építésű lakása. Utcai ruhában fogadott, hiszen nemrég ért ő is haza. Ez nekem nem okozott gondot, mert így még barátnősebbre sikeredett a randi. Az igényes kialakítású nappali-konyha részen beszélgettünk, és ásványvízzel is megkínált. Közbe elhelyeztem az összeget a púltra, amiről a továbbiakban nem esett szó.Az időérzékemet elvesztettem, mert olyan hangulatot teremtett, mintha rég ismernénk egymást, és felogrottam volna egy kv-ra...Modern lakásban modern berendezés, kényelmes nagy franciaágy a hálószobában, és praktikus fürdő megfelelő mennyiségű és minőségű túsfürdő választékkal.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő hölgyel találkoztam, tökéletesen kidolgozott test, remekmű cicik, és a testét művészi tetoválások díszítik, melyek igényesek, hozzáillőek. Tökéletes popsi, látszik, hogy foglalkozik vele. Olyan "pornosztár" alkat. Utcai ruhában találkoztunk, ez együtt fürdés alkalmával került le.

Action

Érkezésemkor a nappali-konyhában beszélgettünk, amikor is egyszer csak jelezte, hogy menni kéne zuhizni. Beinvitált a szobába, ahol levetkőztünk...közben beszélgettünk, és már felfedeztem tökéletes testét. Tényleg ő maga egy extra! A zuhanyzóban jó alaposan megmostuk egymást, ezután irány vissza a szoba.

Hasonfekve feküdt az ágyra és én elkezdtem simogatni a hátát, lábát, popsiját, puncuját. Tökéletes látvány és élmény volt számomra. Fprdulása után már elcsattant pár csók, és megismerkedtem a remekmű cicikkel. Simogattam puszilgattam Őt, ahol értem, és egyszercsak elhangzott, hogy én következem.

A már meredező farkamra gumit húzott, és olyan francia leckét mutatott be, hogy csak néztem. Már ekkor teljesen kikészített, de vette a lapot, és visszavett a tempóból.
Egyszer csak összenéztünk, és a gondolatomat kitalálva szépen lassan beleült, és elkezdett lovacskázni.
Közben markoltam a ciciket, simogattam a popsit, csókoltam ahol értem. Kis idő után hozzám bújt, ölelt, ekkor én adtam neki alulról, melyhez megjött a hangja is. Később váltottunk kutyusba, itt is adtam neki, amit láthatóan élvezett. Jó szűk puncija van, nagyon jó volt benne lenni. Missziben ért a vég, telelőttem a gumit.

Letörölgetett, és elkezdődött egy összebújós beszélgetés.

A második körben megkértem, hogy feküldjön hasra, és így hátulról kezdtünk neki, amit ő is élvezett. Tökéletes látványt nyújtott, nem bírtam betelni vele. Ez a kör rövidebb volt, és itt is missziben ért a vég. Tervem volt összemaszatolni a ciciket, de ez sajnos a randi alkalmával nem jött össze. Nagyon jó volt benne lenni.

Utána folytattuk a beszélgetést, ami elég tartalmasra sikeredett, sok közös téma volt, vannak közös érdeklődési területeink. Az idő telt, telejsen elvesztettem az időérzékemet.
Mivel a szokásommal eltérően hosszabb időre látogattam emg, ezért volt lehetőség egy gyors harmadik menetre is, amit én kezdeményeztem, de ő lelkesen tett eleget kérésemnek.
Kézzel kezdte meg az ágaskodó szerszámom hadrendbe állítását, ami szintén nagyon jól esett.
Kicsit később lezavartunk még egy gyors menetet, melyben missziben lőttem újra tele a gumit.

Zuhanyzást követően beszélgettünk még pár szót, abszolút nem volt olyan érzetem, mintha haza akarna zavarni. Pont úgy telt a randi, mintha a barátnőnmél lettem volna.

Elszámolás

Extrákról nem tudom, hiszen ő maga egy extra. A díjazása ennek megfelelően átlagon felüli, de az élmény is átlagon felüli.

Emily, istennő szexpartner

  fengshui

Egyeztetés

Kora délután hívtam,láttam hogy elérhető,egyből fel is vette. Tájékoztatott a programjairól illetve a rózsaszálakról így választottam is a lehetőségek közül és egy másnap délutáni időpontban meg is egyeztünk.

Megközelítés

Kocsival mentem,viszonylag könnyen találtam parkolóhelyet,fizetős. Ezt az adatlapján is megemlíti.

Helyszín

Újépítésű társasház talán 2-3 éves lehet. Régen voltam errefelé így meg is lepődtem,hogy milyen gyorsan beépítettek itt mindent.
A lakás tökéletes nem győztem dicsérni milyen hangulatos és körbelengi a tisztaság illat.
Belépve kis előtér ahol le tudod venni a cipőt majd belépve tágas és világos nappali. A fürdőben zuhanykabin ami csillog-villog egy vízcsepp sem látszódott rajta. Tusfürdőből is van bőven így lehet válogatni. Többféle intim mosakodó is volt. Szájvíz,dezodor,testápoló,fogkefe..szóval igen itt minden van! Kilépéskor extra puha szőnyeg.

Hirdető külseje

Ahogy az a fotókon is látszódik Emily igazán csinos de közel nincsenek a képek olyan lélegzetelállítóak mint Ő maga szemtől szemben! Zavarba ejtően gyönyörű arc és tökéletes test. Egy egyrészes ruhában fogadott ami teljesen rásimult a hibátlan testére. Mintha egy magazinból lépett volna ki.

Action

Belépés és egymás üdvözlése után helyet foglaltam a nappaliba és beszélgettünk egy keveset majd megittam a frissítőmet amit kínált. Mindezek után beinvitált a szobába ahol le tudtam tenni a ruháim majd elvezetett a fürdőig. Gyors zuhany után siettem is vissza a szobába ahol Emily már várt.
Napbarnított bőre csalafintán nyúlt végig az ágyon, hogy ember nincs, aki ne szaporázta volna lépteit az ágyig és ne lehelt volna csókokat gyönyörű szájára. Hosszasan csókolóztunk, majd hemperegtünk egy picit és elkezdtem lefelé vezető túrámat. Nyakán, kulcscsontján áthaladva, gyönyörű kerek melleit, majd feszülő mellbimbóit kezdtem el nyalni, csókolni. Itt egy kicsit elidőzve délnek vettem az irányt egyenesen a dombok közepéig. Nyaldostam ízletes csiklóját, míg ő a lábával kalandozott egyre merevedő farkamon.
Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat.Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel.
A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam. Pozíciót váltottunk és misszionárius pózban folytattuk. Őt ebben a pózban érte az orgazmus, miután becsukta a szemét és elterült a párnák tengerében. Gyönyörű látvány volt. Én még tettre kész voltam, de megpihentünk néhány percre. Finoman mozogtam benne, miközben csodáltam pihegő testét.Még pihegtünk egy kicsit, majd hátamra feküdtem. Elkezdett masszírozni, míg már nem bírtam tovább. Hátamon ért a vég és egy csodálatos élménnyel gazdagodtam.

Elszámolás

Még az elején letettem az asztalra ami randi végéig ott is maradt. Elég nagy csokorral kell készülni egy hosszabb randihoz de nem akármilyen Nőről van szó.

Emily, jó szexpartner

  Málnás

Egyeztetés

Dél körül hívtam telefonon, nagyon informatív és kedves volt, mindent meg tudtunk volna beszélni két perc alatt, csak azért lett belőle kétszer annyi hogy hallgathassam a kellemes hagját. Igen, már a beszélgetés alapján is biztosan tudtam hogy mielőbb szeretném meglátogatni! Aznap délutánra beszéltük meg a találkát.

Megközelítés

Helyszín a Marina part, parkolásra és a parkolótól a házhoz sétálásra érdemes rászánni 5-10 percet. A cím egyértelmű, nagyon könnyű megtalálni, gondolom a GPS is odavisz mivel nem vadonatúj az utca és a ház. Arra senki ne számítson hogy pont a ház előtt lesz parkoló, de a közeli utcákban valami mindig akad. Exkluzív, csendes, nyugodt környék.

Helyszín

A lakás nagyon-nagyon igényes, tágas, tiszta, kellemes. Ez igaz a nappalira, fürdőre és az akció helyszínéül szolgáló szobára is. Az ágy is kényelmes volt, akarom mondani jól vizsgázott ... vagy nem nyikorgott vagy én nem hallottam mert másra figyeltem.

Hirdető külseje

Emily egy minimalista de nagyon tetszetős testhez simuló fekete szettben nyitott ajtót. Simán jöhetett volna a Batman forgatásáról ... bár szerintem szebb is okosabb is csinosabb is mint a holywoodi színésznők jelentős része (és ezt nem azért írom mert utóbbiakkal nem kerültem olyan közeli kapcsolatba mint Emilyvel). Az rögtön feltűnt hogy nyakig ki van varrva - mondhatni annyi rajta a tetkó hogy ez már öltöztet, egy darab extrém ékszer a teste.

Action

Egy pohár víz mellett elbeszélgettünk, pillanatok alatt otthonosan éreztem magam, oldott és közvetlen volt a hangulat. Nyilván nem lehet megváltani a világot pár perc alatt de úgy mentem el zuhanyozni hogy akár tovább is dumálhatnánk ha kijöttem a fürdőből ... hát nem tettük :)
Emilynek nagyon szép bőre, tökéletes alakja és határozott elképzelése van arról, hogy nekem mi a jó. A farkam a szájában az első fogás, csere majd szemből és hátulról is szeretkezünk. Szeretem nézni az arcát - annyira tetszik hogy egyszer kipróbálnám elmegyek-e attól hogy csak nézem és nem mozgok. Hátulról a tökéletes ívű hátát szeretem nézni és kipróbálnám elmegyek-e attól hogy csak nézem és nem mozgok ... de mielőtt unalmas lenne ezt lekeverem mert de erre megint csak nem került sor mert nagyon is mozogtunk és végem van és lehet menni zuhanyozni mindjárt lejár az idő zutty vissza a valóságnak mondott esős délutánba.

Elszámolás

A virágcsokromat a végén adtam át, extrát nem vettem igénybe.

Emily, felejthetetlen szexpartner

  DonVapo

Egyeztetés

Leginkább egy felszabadult jókedvű csevegés volt .

Megközelítés

Kocsival mentem , a marinapart egyik legújabb épületében fogad . Parkolással nem volt problémám , gyorsan találtam parkolót.

Helyszín

Lakás tökéletes , külön amerikai konyhás nappali , és külön háló . Berendezés otthonos és hangulatos . Lakásban rend és tisztaság .

Hirdető külseje

Fölöttébb szép arc , meleg barna szemek érzéki vastag ajkak . Teste kisportolt ,sehol egy gramm fölösleg . Bőre napbarnított . Tetkóból van bőven ,gyönyörűen ékesítik a testét .

Action

Ahogy kinyitotta az ajtót és a szemébe néztem , már révületbe estem . Teljesen megbabonázott . Meg is kérdezte , hogy beljebb megyek-e ? Tüneményes lány , hellyel kínált és üdítővel . Kis beszélgetés ,majd mentem fürdeni. Fürdésből visszatérve , a tűsarkúból már kilépett . Nyomban ,finoman
ölelkezni kezdtünk , majd csókolózni. A kis fekete selyemköntösétől gyorsan megszabadítottam , majd az ágyra vonultunk .Ajkai nagyon érzéki, a csókjaiba minden szenvedélyt belead . Majd levettem a még rajta lévő kis fekete tangáját ,egymáshoz simultunk és folytattuk a csókolózást.
Végig csókoltam tetőtől talpig , mellét ,hasát , punciját. Észrevehetően tetszett neki.
Csípőjét mozgatva ,hozzám tapadt .Részletekbe menően felfedeztem a finom punciját. Kezdésnek finoman alig érintve aztán egyre intenzívebben és mélyebbre hatoltam . Kis idő elteltével remegés járta át a testét. Utána Ő kezdett kényeztetni ,franciája érzéki mint Ő maga. Közben simogattam és a hajába túrtam értem . Aztán elérkezett a gumihúzás pillanata .Kezdésnek szemből ült belém. Cicijét kényeztettem közben. Intenzív iramot diktált, közben magamhoz húztam és csókolgattam. Majd felült és homorított és hátul megtámaszkodott és igy ficánkolt rajtam. Aztán felültem és igy folytatta.Mindketten élveztük . Majd szemből folytattuk. Lábait a nyakamba vettem és a csiklóját simogattam. Majd gyorsítottam és hatalmasat élveztem. Aztán pár percnyi filmszakadás következett . Egymás mellet fekve beszélgettünk még egy darabig. Ezalatt simogattuk egymást . Nagyon jó fej , aranyos és céltudatos lány.

Elszámolás

A találka elején történt.

Emily, istennő szexpartner

  westside

Egyeztetés

Telefonon hívtam, elsőre nem vette fel. Hívtam egy óra múlva, akkor gyorsan felvette. Épp szabad volt, szóval sikerült rugalmasan időpontot egyeztetni, 10-15 perccel a hívás után már nála voltam.

Megközelítés

Helyszín a Marina part, metrómegállótól 3 perc séta, GPS könnyen odatalál, parkolás fizetős, de van a közelben hely.

Helyszín

Új építésű lakóház, célnak tökéletesen megfelel. A hálóban kellően nagy franciaágy, van szobainas is, a fürdőszoba is teljesen rendezett, minden van amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Emily úgy néz ki, ahogy a képeken, szexi cserfes lány aranyos arccal. Fekete köntösben fogadott, megmutatta a fürdőt, fürdőből visszatérve már ruha nélkül feküdt az ágyon. Rengeteg tetkója van, számomra ez izgalmas volt, valamint a más meglepetést is tartogatott, amilyet még sose tapasztaltam.

Action

A fürdőből visszatérve az ágyon fekve várt meztelenül, leheveredtem mellé és kis beszélgetés közben a kezemmel fedeztem fel a testét. Megnéztem a tetkókat, végigsimítottam az oldalát, rámarkoltam párszor a melleire, közben ment a chit-chat.
1-2 perc után végül nekiestünk egymásnak, ő hanyatt én fölötte, csókolóztunk. Igazán szenvedélyesen csókol, ilyet még egy lánynál sem tapasztaltam. Játékos a nyelvével, ami még izgalmassá tette a csókot.
Ezután elkezdett franciázni, ez is nagyon izgalmas volt, közben tudtam fogdosni a testét, mellét. Nem ment teljesen mélyre (fel is van tüntetve az adatlapján, hogy nincs mélytorok), nem volt az a felejthetetlen francia, nem volt szembenézés, golyók izgatása, stb, de ezektől függetlenül pár perc alatt nagyon keményre felszopott és javasolta is a gumit (amit el is fogadtam), lehet csak nem volt ideje kiteljesedni a franciázásban.
Először hátulról kezdtem dugni (ágy mellett álltam, ő bepucsított). Ahogy beraktam, rögtön hangosan elkezdte élvezni, végig hangosan, izgatóan nyögött, élvezett. Ezután misszionáriusban folytattuk, ahol felváltva csókolgattam a testét, markoltam a melleit vagy csókolóztunk. Eszméletlen jó dugás közben csókolózni vele (vagy csókolózás közben dugni), nagy beleéléssel csókol, igazán elhiszi az ember hogy ezt ő hihetetlenül élvezi.
Misszionáriusban lett végem, csókolózás, mellmarkolás közepette teleélveztem a gumit. Hagyott lenyugodni, pihegtünk picit, majd ő felkelt, leszedte rólam a gumit és megtörölgetett, bedőlt mellém az ágyba és még picit beszélgettünk. Nagyon közvetlen lány, tök jól el lehet vele diskurálni, nem érzed közben hogy tisztes távolságot tartana, vagy illemből válaszolgatna.

Elszámolás

Fél órára mentem, extrát nem vettem igénybe, drágább volt mint a megszokott ár, de minden úgy volt ahogy a telefonban. Nem fogok exkluzívan hozzá járni, mert amire sokszor szükségem van azt máshol is megkapom kevesebbért, de amit nyújt azért megéri az elkért rózsaszálakat.

Emily, felejthetetlen szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Egy nappal előtte hívtam , elmondta a részleteket majd egyeztettünk is egy időpontot másnap délutánra . A telefonban nagyon erotikus hangja volt , már ez is ösztönzően hatott rám .

Megközelítés

Autóval érkeztem , ismerem a környéket , nem volt gond megtalálni. Parkolás könnyen megoldható de aki a tömegközlekedést választja az is 2 perc séta a címtől.

Helyszín

Új építésű társasház , kiváló környéken.
A lakás szép tiszta, rendezett. Minden megtalálható benne amire ilyenkor szükség van. Fürdőben több tusfürdő közül lehet válogatni, nagyméretű törölköző kikészítve, szájvíz, dezodor, egyszóval minden ami kell.

Hirdető külseje

Emily csodaszép nő. Csinos fekete köntösben fogadott ami jól kiemelte alakját. Sportos testalkat, mindene feszes ,bőre puha és elképesztő jó illatú.
Szép formás a melle és kerek a popsija.
Nagyon sok tetoválása van ami nekem elképesztően bejött így ez is egy plusz volt.

Action

Ajtónyitás után puszival fogadott ,majd bementünk , ahol helyet foglaltam. Majd megkínált egy pohár frissítővel. Kezdetét vette egy kellemes beszélgetés , mintha ezer éve ismernénk egymást . Miután megvitattuk az élet nagy dolgait megmutatta a fürdőszobát és hogy mit merre találok. Kényelmesen elkészültem majd a megbeszéltek szerint a szobába követtem ahol már az ágyon fekve várt . Apró ismerkedős simogatás után elkezdtem kibontani a fekete kis selyem köntöséből. Elém tárult a tökéletes varázslatos alakja amit maradéktalanul elkezdtem felfedezni. Puha bőrét végig csókoltam majd lentebb merészkedtem és nekiláttam a puncija kényeztetésének amit halk hangokkal kísért végig. Utána kérte hogy ő is szeretne kicsit kényeztetni engem,ez persze roppant nagy örömömre szolgált. Istenien csinálja, nem is kellett sok és gumit kértem. Elsőnek a lovagló pózt választottuk ami egyre intenzívebb lett, közben forró csókokat váltottunk. Majd én kerültem felülre átvéve kicsit az irányítást majd nem sokkal ezután kértem hogy hátulról is szeretném megcsodálni. Itt végem is lett egy idő után. Csak feküdtünk mindketten és szaporán levegő után kapkodtunk. Pici pihenés után elmentem tusolni és öltözni. Végig olyan érzésem volt mintha a barátnőm lenne, kedves, odaadó, egyszóval nagyon jól éreztem magam.

Elszámolás

A telefonon előre megbeszélt összeget a konyhapultra helyeztem a megérkezésem után ami randi végéig ott is maradt. A borsosabb árú hirdetőkhöz tartozik de ez egy remek szűrő mint a vendégeknek mint pedig neki.

Emily, nagyon jó szexpartner

  Qantas

Egyeztetés

Pár nappal ezelőtt beszéltem vele érdeklődés céljából , minden információt megtudtam majd még aznap visszahívtam időpont egyeztetés miatt. Nem bírtam várni,nagyon szimpatikus volt már a telefonba!

Megközelítés

13 kerület ismert lakóparkja. Tömegközlekedés a közelben, remekül megközelíthető és egyértelmű cím. Parkolási lehetőség is kiváló.

Helyszín

Új építésű társasház egy neves lakóparkban.
A lakásba belépve egy kis előszobába érkezünk ahol le tudjuk tenni a holminkat. Belépve a nappaliba érkezünk ahol Emily már igazi Karácsonyi hangulatot varázsolt. Nagyon kellemes hangulatú lakás és patyolat tiszta. A fürdő is hibátlan ,mindennel felszerelt, tusfürdő több féle, dezodor, fogkefe, törölközők, nem is ragozom tovább, tökéletes.

Hirdető külseje

Emily egy igazán extra nő, teli tetoválásokkal amik igazán passzolnak hozzá! Tökéletes feszes ,kecses test, kerek cicik, még kerekebb popsi és formás combok. Hibátlan. Az arca is hasonlóan gyönyörű ,mindig mosolyog szemei kacérak megigézik az embert egy pillanat alatt.

Action

Mikor megérkeztem Emily egyből 2 puszival üdvözölt majd bentebb invitált, hogy foglaljak helyet. Kávéval , üdítővel és süteménnyel kínált :D na mondom itt aztán van minden! Igazán jó vendéglátó azt kell mondanom.
Majd egy kis beszélgetés után kérte ,hogy kövessem a hálóba ahol le tudom tenni a ruháim majd bekísért a fürdőbe. Gyorsan de alaposan letusoltam és már rohantam is vissza hozzá a szobába ahol Emily az ágyon ülve várt csodás fekete szettben! Igazán kívánatos látvány volt ezért nem is haboztam mellé heveredtem és elkezdtem felfedezni a formás idomokat. Szép lassan levetkőztettem ,közben ő is elkezdett feltérképezni szépen lassan, először lassan elkezdett franciázni majd egyre mélyebbre és egyre dinamikusabban csinálta. Ezután kértem,hogy had viszonozzam a kapott élvezetet és a puncira helyeztem a hangsúlyt aminek Emily hallhatóan nagyon örült. Finom illatos csodás punci , elidőztem itt egy darabig majd Emily a tettek mezejére lépett és gumiért nyújt. Először missziben hatoltam be meleg szűk puncijába amit ő gyengéd halk nyögésekkel hálált meg. Majd Emily hasra fordult én pedig hátulról kezdtem dugni egyre gyorsabban és így már nem bírtam tovább belelőttem a gumiba. Percekig egymás mellett feküdtünk és csak simogattuk egymást. Igazi barátnő feelinget élhettem át egy csodálatos lánnyal! Gyorsan elmentem tusolni és kicsit összeszedni magam a fantasztikus élmény után. Elbúcsúztunk egymástól de nem végleg!

Elszámolás

Előre letettem az asztalra ahogy azt megbeszéltük, végig ott is maradt a csokor a randi végéig. Jóval magasabb áron dolgozik mint az átlag de ezért az élményért abszolút megéri!

Emily, felejthetetlen szexpartner

  Wedge

Egyeztetés

A délelőtt folyamán hívtam ,másnapra egyeztettem időpontot hozzá. Kellemes hangon és készségesen tájékoztatott mindenről.

Megközelítés

13 kerület ismert lakóparkja,parkolás könnyen ment. Érdemes a Duna Pláza parkolójában helyet keresni. Közelben metro ,busz aki inkább a tömegközlekedést választaná.

Helyszín

Új építésű társasház,jó környéken.
Tökéletes rend és tisztaság, nagyon kellemes hangulatú lakás. Mintha csak egy szállodába lépne be az ember. Fürdőben több fajta tusfürdő, szájvíz. Kilépéskor puha szőnyeg és nagy méretű törölköző kikészítve. A tetthelyen hatalmas ágy, hangulatvilágítás és gyertyák gondoskodnak a hangulatért.

Hirdető külseje

Tökéletesen megegyezik a képeken látottakkal. Rendkívül csinos,formás és feszes!
Igazi bomba nő! Arcbőre hibátlan és mindig mosolyog. Fogai tökéletesek és hófehérek.
Csinos elegáns ruhában fogadott ami végett úgy érzi az ember, hogy valóban egy randin van!

Action

Belépéskor bemutatkoztunk és puszival üdvözöltük egymást. Ezután bevezetett a nappaliba és helyet foglaltam. Ezután megkérdezte mivel kínálhat meg, hát volt választék bőven..több féle dobozos üdítő,kávé,tea,ásványvíz stb. Az asztalon több féle sütemény,csokik,cukorkák! Elképesztően figyel a részletekre! Emellett nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes és érdeklődő. Tudtam,hogy kicsit több időre kell jönnöm,mert az előző beszámolókból kiderült,hogy Emilyvel kevés lesz az egy óra.
Egy kis idő után mondta,hogy kövessem a szobába ahol le tudom tenni a holmimat és utána el tudok menni tusolni. Bekísért a fürdőbe majd nekiláttam a készülődésnek. Mikor végeztem sietve mentem vissza a hálóba ahol Emily már az ágyon fekve várt egy csodás fekete fehérnemű szettben.
Odafeküdtem mellé majd elkezdtük egymást simogatni és érzékien csókolgatni,ez meg is hozta a kívánt eredményt. Szép lassan haladt lefelé közben végigcsókolta a mellkasom amíg le nem ért a farkamhoz.
Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni,szép lassan egyre mélyebbre ment , nagyon érzékien csinálta. Közben kértem,hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép és sima punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit,csodás kerek és feszes!
Gumit húztunk és elsőnek hátulról kezdtük amibe bele is melegedtünk picit de nem akartam,hogy itt végem is legyen.Több fajta pózt is kipróbáltunk de nem bírtam túl sokáig a látvány miatt. Kértem,hogy forduljon oldalra majd pár pert után így lett végem. Hosszú percekig feküdtünk egymás mellett szótlanul.Óvatosan leszedte róla a gumit majd kis tisztogatás után ismét mellém feküdt és beszélgettünk még.

Elszámolás

Előre letettem az asztalra ahogy azt az adatlapján olvastam,randi végéig ott is maradt. Nagyon korrekt.

Emily, felejthetetlen szexpartner

  angrybirds2

Egyeztetés

Már régóta a kedvenceim közé tartozott és úgy voltam vele, hogy karácsony előtt egy kis bónusz nekem is jár,úgyhogy felhívtam telefonon mindent is megbeszéltünk ami érdekelt ,randi előtt kb 1 héttel , utána pedig rairtam vtren és ott is egyeztettem vele párszor

Megközelítés

Gpssel mentem , parkolás a ház előtt , fizetős de mindig van hely cserébe , BKK rajongóknak is ideális az elérhetősége

Helyszín

Új építésű társasház alacsony emeleten található a lakás , nagyon kis tüftig, csilivili mint a vendéglátó személye. Nappali és konyha egyben , karácsonyra hangolva nagyon jó dekorelemekkel berendezve,fürdő tiszta igényes , friss torcsivel és mindennel ami kell a tisztasaghoz,babaszoba nagy francia ággyal és szobainas ahová a cuccainkat igényesen ledobhatjuk akarok mondani felakaszthatjuk rendesen igényesen .

Hirdető külseje

Emily egy nagyon különleges szép lány , halokontosben fogadott ami sejtelmesen mutatta tökéletes alakját , hosszú barna haja, barna szempár szép arcú lányok táborát erősíti. Cicik sebész által faragottak , a popsi kerek ahogy kell, Emily tesz is érte , és nála a kemény popsi az ténylegesen az. Puncika cuki 😜kis ajkak piha puha tökéletesen szormentes. És rengeteg tetkoja van , Emily egy művészeti alkotás , miután én szeretem a lányokat és a tetkokat is ,nem okozott nagy fejfájást az osszefirkalasa ahogy más kollégák szokták néha írni ha belefutnak egy tetovált lányba. Illik hozzá az összes és az amúgy is érdekes izgalmas személyiségéhez hozzá ad meg egy pluszt ez a rengeteg művészi rajz. Szóval nálam plusz pont érte .

Action

Szóval felmentem megérkezés után az emeletre , ajtó mögött Emily várt a köntösben , puszi puszi, utána ajándék rendezése hogy ne zavarjon a továbbiakban. Majd leültünk beszélgetni egy kicsit , közben megkinalt vízzel , plusz karácsonyi sutikkel amik maga csinált , szóval Emily a tökéletes vendéglátó már az elején . Beszélgettünk egy kicsit , aztán meg egy kicsit és láttam hogy kicsit elszaladt az idő , de nagyszerű beszélgető partner is. Megmutatta a fürdőt , amit villámgyorsan abszolvaltam majd be a jatszoszobaba. Mar meztelenül feküdt az ágyon és csábos mosollyal az arcán , én csak néztem egy darabig hogy de szép nő. Utána mellé heveredtem és csókolozasba kezdtünk közben simogattam a tökéletes testét . Majd úgy döntöttem hogy a puncikat muszáj kicsit megnyalintaanom ami jól sikerült sztem 😊átvette utána az én alkatrészem kezeleset ami igazi barátnős bőnyálas kényeztetés volt , majd kértem egy 69 pozit hogy kipipaljuk azt is . Emily felgumizta a nyáltól csöpögő farkam és utána lassan beereszkedett , és lassú tempóban baratnosen szeretkezni kezdtünk lovagló pózban csokolozassal vegyítve az amúgy is tökéletes feelinget. Elotte megkért hogy ne legyek béna😜 lovaglás közben sikerült elmenni mondta is hogy ő már végzett is úgyhogy a benazast elkerültem 😜 ezután megfordítottam lovaglas közben missziosba ott is sikerült elmennie , de a puncijanak a szoritasa,a csókja , és a hangjai nekem is elhozták a végét az akciónak, a gumiba sikerült egy hatalmasat élvezni . Nem engedett el meg utána magában tartott és kicsit még mozogtunk .

Elszámolás

Az elején rendeztem ahogy illik hogy ne legyen a továbbiakban zavaró

Emily, felejthetetlen szexpartner

  lupus434

Egyeztetés

Aznap reggel hívtam és elsőre felvette. Szerencsém volt, mert délutánra már találtunk is időpontot. Ez azért is szerencsés volt, mivel max egy vendéget fogad egy nap. Kedves volt és mindenről tájékoztatott.

Megközelítés

Kocsival mentem, parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet. BKV-val Duna pláza és onnan rövid séta lenne. Érdemes pár percet ráhagyni, hogy megtaláld melyik ház az.

Helyszín

Csinos kis új építésű lakás, nem nagyon tudnék semmibe belekötni. Szép rend és tisztaság van mindenhol. Nagy kényelmes ágy, ízléses bútorok.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, kizárólag pár ízléses tetoválás van leszedve róluk. Emily vonzó határozott és kedves lány. Egy pihe puha köntösben fogadott, kedvesen puszival megölelt. Ápolt hosszú fekete haj, vonzó sportosan határozott szép arc, intelligenciáról árulkodó tekintet. Az intelligencia mindig vonzó!
A ruha akkor került le a testéről, amikor már fürdés után az ágyon várt. Selymes meleg bőrét simítottam végig, amikor mellé feküdtem. Nagyon szép arányos alakja van, talán még szebb, mint a képeken, nem vézna, hanem olyan sportosan karcsú. Vékony szép hosszú lábak, kerek formás feszes popsi, lapos has, vékony derék, szép nem eltúlzott formás cicik. Kifejezetten illatos tiszta egészséges, jó ízű punci. Puha az érintse és a csókja.

Action

Érkezésem után kicsit leültünk csevegni. Úgy látszik ahogy én is, ő is igényli a ráhangolódást és az ismerkedést. Ez egybevág azzal a ténnyel, hogy nála nem futószalag munka zajlik, hanem van napi egy vendég, aki viszont megkapja a kellő figyelmet és létrejön valami kapcsolat, ami a határokba belefér és lehetővé teszi, hogy bizalommal ágyba bújjunk.
Miután kicsit megismerkedtünk, megmutatta a fürdőt és a törcsit. Szép tisztaság van mindenütt, higiéniára nem lehet panasz. Mikor végeztem, ő már a hálóban várt és a fürdőköpeny is lekerült. Kedvesen maga mellé invitált, én pedig végre megérinthettem a nőies vonalakat és a bársonyos bőrt. Gyengéd simítások után az ajkaink megtalálták egymást. Finoman, játékosan, gyengéden csókol. A kezei is elkalandoztak, míg végül elakadtak az egyik kiálló testrészemnél. A kézi felvezetés után kicsit lejjebb csúszott én pedig hanyatt feküdve átadtam magam a kényeztetésnek. Finoman szopik, változatosan és érezni, hogy élvezettel csinálja, közben az én kezeim is vándor útra indultak és élvezettel fedeztem fel, milyen a kezei, karjai tapintása, már amennyire figyelni tudtam.
Ezután én is meg szerettem volna kóstolni odalent, amire ő szívesen váltakozott. Nem meglepetésemre egy nagyon tiszta, ápolt jó ízű puncit találtam, amit elkezdtem gyengéden kényeztetni, mert ő olyan típusnak tűnt, aki ezt szereti. Amennyire éreztem, nem tévedtem és örömmel adta át magát a kényeztetésnek.
Mikor kellően felkészültnek éreztem ezt a gyönyörű lukat, gumit húzott rám és finoman bevezettem a szűk kis hüvelyébe a farkamat. Jó volt benne lenni, ő segített, milyen tempóra vágyik.
Nemsokára is lett végem és egy nagyot élveztem.
Letörölgetett, majd kicsit még összebújtunk beszélgetni.

Elszámolás

Utólag adtam oda az összeget. Úgy érzem megérte kifizetni a magasabb színvonalat, elégedetten távoztam. Extrák nem voltak, mert mindent tartalmazott az alap csomag, amire vágytam.

Emily, felejthetetlen szexpartner

  CharliHarper

Egyeztetés

Telefonon kerestem, egyből sikerült elérnem és készségesen tájékoztatott a programokról illetve a tiszteletdíjakról. Aznap délutánra beszéltünk meg egy randit.

Megközelítés

13 kerület ismert lakóparkja ,parkolás könnyen ment. Közelben metró ,busz aki inkább a tömegközlekedést választaná.

Helyszín

Új építésű társasház , lift felvisz az emeletre, közel a bejárat.
Tökéletes rend és tisztaság, nagyon kellemes hangulatú lakás. Tényleg otthon érzi magát az ember. Fürdőben több fajta tusfürdő, szájvíz. Kilépéskor pihe-puha szőnyeg és nagy méretű törölköző. A tetthelyen hatalmas ágy ,hangulatvilágítás és gyertyák gondoskodnak a hangulatért.

Hirdető külseje

Alkata tökéletesen megegyezik a képeken látottakkal. Nagyon csinos ,formás és feszes!
Igazi bomba nő! Arca gyönyörű és mindig mosolyog! Fogai tökéletesek és hófehérek.
Utcai ruhában fogadott ami nagyon tetszett ,mert igazi randi hangulatú lett így a találka.

Action

Belépéskor puszival üdvözöltük egymást majd frissítővel kínált és leültünk beszélgetni picit.
Nagyon jó beszélgetőpartner, értelmes és érdeklődő. Tudtam ,hogy kicsit több időre kell jönnöm ,mert az előző beszámolókból kiderült, hogy Emilyvel kevés lesz az egy óra.
Kicsivel később mondta ,hogy kövessem a szobába ahol le tudom tenni a holmimat és utána el tudok menni tusolni. Így is történt ,gyors tusolás és már siettem is vissza a szobába. Ekkor már Emily az ágyon fekve várt egy csodás fekete fehérnemű szettben.
Odafeküdtem mellé majd elkezdtük egymást simogatni és csókolgatni ,ez meg is hozta a kívánt eredményt. Szép lassan a mellkasomon át haladt lefelé közben csókokat szórt rám még meg nem érkezett a velem egykorúhoz.
Szép lassan a szájába vette és finom mozdulatokkal kezdte kényeztetni. Közben kértem, hogy forduljon meg hogy én is viszonozni tudjam. Finom illatú csodaszép punciját isteni volt kényeztetni. Közben pózt váltottunk és a cicikre fókuszáltam picit, csodás kerek és feszes!
Gumit húztunk és elsőnek missziben kezdtük majd több fajta pózt is kipróbáltunk de nem bírtam túl sokáig a látvány miatt. Kértem, hogy forduljon kutyusba majd pár pert után így lett végem. Óvatosan leszedte róla a gumit majd kis tisztogatás után mellém feküdt és beszélgettünk még. Megkérdeztem mennyi az idő majd elmentem tusolni és öltözni.

Elszámolás

Előre letettem az asztalra ahogy azt az adatlapján olvastam ,randi végéig ott is maradt. Nagyon korrekt.

Emily, nagyon jó szexpartner

  Whismaster

Egyeztetés

Előre szeretek időpontot egyeztetni ezt Emilynél sem tettem másként. Kellemes lágy hangon tájékoztatott mindenről a vele történő találkozással kapcsolatban.A randi napján a reggeli órákban küldtem a szokásos megerősítő sms-t.

Megközelítés

Egyértelmű cím egy nívós lakóparknál. Könnyű parkolási lehetőség (fizetős). Közelben tömegközlekedési eszközök. Jól megközelíthető bárhonnan is érkezzen az illető.

Helyszín

Új építésű tömb, talán a legújabb. A lakás hibátlan, tiszta, rendezett. Emily gondoskodott róla ,hogy kellőképp otthon érezze magát az ember. Kellemes hangulatvilágítás a hálóban. A fürdő remekül felszerelt és tökéletesen tiszta.

Hirdető külseje

Minden elképzelésemet felülmúlta. Feszes, sportos testalkat, hibátlan puha bőr, sok ízléses tetoválás ami személy szerint az én gyengém. Tökéletes arc és ragyogó mosoly. Emily tesz is érte, hogy minden hibátlan legyen a külsejével kapcsolatban, az ő elmondása szerint nagyon hiúnak is tartja magát. Ez a mi esetünkben csak egy pozitív dolog lehet :)

Action

Megérkezésemkor a bejáratból hívtam és már kaptam is a csengő kódot majd emelet ajtószám. Mikor beléptem üdvözöltük egymást majd bentebb hívott és üdítővel kínált. Egy nagyon csinos elegánsabb ruhában fogadott így még jobban egy igazi randi érzetét keltette.

Beszélgetni kezdtünk ahol számomra egyből kiderült,hogy Emily nem éppen olyan mint a többi lány akiknél eddig jártam. Teljesen máshogy áll a dolgokhoz a vendégekkel kapcsolatban ami nagyon szimpatikus volt.

Teljesen elfeledkeztünk az időről annyira jót beszélgettünk,így javasolta hogy lassan térjünk át egy másfajta ismerkedésre is. Megmutatta a fürdőt és mondta,hogy készülődjek nyugodtan ő a szobában fog várni. Mikor végeztem a tisztálkodással egyből a szoba felé vettem az irányt ahol Emily már az ágyon hasalva várt és mosolygott. Gyorsan mellé feküdtem és elkezdtem simogatni amit egyből viszonzott. Igazán romantikus hangulat alakult ki. Majd megcsókoltam és gyengéden belemarkoltam a hajába. A csókcsata után franciázni kezdett szépen lassan majd gyorsított a tempón , nagyon finoman csinálta. Kértem,hogy forduljon 69-be hogy én is kényeztethessem egy picit. A testbeszédéből arra következtetek,hogy jól csináltam. Ezután gumit húztunk majd felpattant rám és lovagolni kezdett. Finom érzéki mozdulatokkal vonaglott rajtam a csodás testével, a feszes ciciket markolásztam közben. Pózváltást javasoltam,hogy ne csak ő dolgozzon,így missziben folytattuk de itt az elém táruló látvány miatt nem igazán bírtam magam visszafogni és elsültem. Hosszasan beszélgettünk még az aktus után majd elmentem tusolni és öltözni.

Elszámolás

A csokrot előre letettem egy jól látható helyre. Randi végéig érintetlen maradt. Nem mondanám átlagnak de a vendéglátóm sem mondható átlagosnak. Azoknak ajánlanám akik minőségi kikapcsolódásra vágynak!

Emily, nagyon jó szexpartner

  Lepricon

Egyeztetés

Emily was on my favorites for some time, the combination of a perfect body & pretty face along with the outstanding reviews (yes! I read them carefully) put her high on the list and I decided to approach her a couple of days ago. I called her on the phone but we agreed over the call to set the meeting via VTR (so she could also read some of my reviews). We set the meeting for the same day.

Megközelítés

As I was in somewhat of a rush, I arrived by taxi, but the place is accessible by other public transportation and of course private cars. As much as I observe, there was a plenty of parking in the street in the morning.

Helyszín

The apartment is located in a relatively new building, it's very clean, comfortable and welcoming. I immediately felt at home. Almost needless to say that the towels, bathroom etc. were all in the same high level of comfort. No doubt that Emily respects her guests!

Hirdető külseje

Most of the times, the minute you cross the door, you get the full picture at least of the outside of your partner, well, here it was a bit different. Emily welcomed me in a comfortable black sportswear. I could notice she looks very good but the big surprise was yet to come..the big advantage in her looks and especially in what she radiates is, that you're here not only to meet for sex, but also to meet a real person. I love this approach and to be honest, it turnes me on much more than meeting a "dressed to thrill" lady.

Action

As part of the civilized setting, Emily gritted me warmly when I entered and we went to the living-room, i got a glass of cold soda, and had a long chat like two people meeting for the first time (for all of the watch-watchers among you, no worries, Emily is not such a TP person and I got my full hour session). After a while, I got a fresh towel and went for a shower. As expected it was fully equipped and again, i felt that I'm in good hands.
After finishing the shower i went into the room and then BOOM! On the bed was laying an amazing amazon with one of the most perfect looks i had the pleasure to have met. WOW. She has a firm body, amazing tits, beautiful ass, and great legs. She has many beautiful tatoos too. So different than her day-to-day looks just five minutes ago.
She invited me to join her and I placed myself next to her. We started kissing and touching each other... After a while, while I'm laying on my back, she started kissing my neck going down slowly to my chest, stomach and getting closer and closer to ...
After reaching her destination, i had the pleasure of getting one of the best b BJ's of my life. My balls and some other close areas were part of the celebration too. After a while, and with a great sorrow, it was time to say goodbye to Emily's skillful mouth and to put on a condom. She climbed on me and we started exploring the feeling slowly while passionately kissing .. after a while speed was increased and we turned into a wild sex. We then switched to missionary and had a wonderful session while kissing and her legs around my back. Then condom off and I wanted to taste her too, i licked and fingered her pussy gently. Then, i was standing on my knees while she was laying on her back and she sucked me. Then another condom on, and we had sex in many positions. After a long session, we switched to doggy with Emily moving back and forth on my dick. When I felt that i can't take it anymore, i asked her to speed up and shortly after I exploded in the condom. She let me relax and then condom off, some relax, shower and bye bye... All in all i stayed with Emily for almost 1.5 hours .

Elszámolás

No extras other than kissing which is really part of the basic service if you our a VTR order

Emily, felejthetetlen szexpartner

  morocska

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk és szerencsémre hamar találtunk megfelelő időpontot a találkozóra. Kedves közvetlen a telefonba.

Megközelítés

Autóval közelítettem meg a 13 kerületi címet. Parkolás a szomszéd utcában lehetséges ami béke időben fizetős. Én könnyen találtam helyet. Úgy láttam a ház mellett van BKV megállóhely is.

Helyszín

A ház pár éve épült. Bejutás probléma mentes nincs portaszolgálat sem. A lakás rendezett tiszta kellemes illat van. Fürdőben zuhanytálca és több féle tusfürdő. A törülköző jó illatú és puha. A baszoba nagy részét a franciaágy tölti ki, de azért van hely kényelmesen lepakolni.

Hirdető külseje

Ajtó nyitaskor Emily egy köntösben volt, ami nem volt bekötve, így elég sok mindent engedett látni . Testét jópár tetoválás díszíti. Nekem nagyon tetszenek a tetovált lányok így ez nálam plusz pont. Meg kérdezte akarok e maradni. Naná. Mosolygós teremtés kaptam egy nagy puszit és megkért fertőtlenítsem a kezem. A képek róla készültek.

Action

A szobába kezemnél fogva vezetett ahol asztalára raktam az előre megbeszélt rózsaszálakat. Gyorsan ledobáltam a ruháimat és a fürdőbe siettem. A fürdőben sem hagyott magamra, az ajtóban állva kacéran siettettet. Az ajtó tokjához simult és köntösétől szép lassan megszabadult. Szobába belépve hátulról átöleltem el kezdtem puszilgatni és a csodálatos melleit gyúrni. Nyakát kitekerte mint egy bagoly és csókolózni kezdtünk. Valódi igazi nyelves csókok, közben a fenekét a farkamnak tolta és körözött vele. Hirtelen megállt rám nézett és azt mondta. Ki kellene hogy nyaljál és az ágyra vetette magát. Nem ellenkeztem és a lábai között bevackoltam magam. Hamar rányúlt a fejemre és finoman húzta magára. Én úgy éreztem tetszik neki ahogy kényeztetem. Egyik lábával addig fészkelődött míg a farkamhoz nem fért és el kezdte simogatni vele. Ezek után pozíció csere és kis csók csata után testem végig puszilgatva a szájába vett. Változatosan franciazott. Körbe nyalta néha kis puszika is dob a hegyére. Mélytorok sajnos nincs de így is jó volt. Az idő gyorsan telt igy gumit kértem. Kérdés nélkül beleült és lassan el kezdett lovagolni. Fokozatosan emelte a tempót közben hol a mellkasomon támaszkodott hol a nyakamba bújt és zihált. Puncija húsos és szűk. Végig éreztem ahogy szorít. Ennek köszönhető villamcsapás szerűen el is élveztem. Mosolyogva be is szólt hogy baszki megvárhattál volna. Persze a kontra sem maradt el de azt nem írom le.

Elszámolás

Az átlag ár fölött van az órás szolgáltatása egy picivel. Extrákat nem vettem igénybe mivel nincs is.

Emily, nagyon jó szexpartner

  Sickboy86

Egyeztetés

VTR-en egyeztettem vele, ami nagyon simán ment. Majd a randi előtti napon felhívtam a cím és pontosítás miatt. Nagyon kedves és rugalmas volt.

Megközelítés

Autóval mentem, a cím egyértelmű ,gps odavisz. Parkolóhely is akadt bőven. A közelben van bkv így aki tömegközlekedni szeretne annak is kb 1 perc séta a pontos címig.

Helyszín

Új építésű társasház ,lakás közel a lifthez.
A lakás patyolat tiszta ,minden tökéletesen a helyén, mintha csak egy szállodai szobába térne be az ember. A fürdő is gyönyörű, mindennel felszerelve, több tusfürdő , szájvíz ,fogkefe és még sorolhatnám! A hálóban egy nagy franciaágy sok párnával és a kis éjjeli szekrényen hangulatos gyertyákkal ÉS még szobainas is van :) ezen kicsit poénkodtunk is, mivel most láttam ilyet először. De tényleg minden megtalálható ,hogy otthonosan érezze magát az ember.

Hirdető külseje

Nos, kb pont ilyennek képzeltem el. Mikor kinyitotta az ajtót nem kicsit jöttem zavarba. Gyönyörű nő! Képei alapján láttam ,hogy tényleg szemrevaló, ez be is bizonyosodott. Fekete köntösben fogadott ami kiemelte tökéletes alakját. A képeken még nincs ennyi tetkója. Sok tetoválás díszíti a testét, amik nagyon művésziek és nagyon jól is állnak neki. Az arca is csodaszép, nagy mosollyal és két puszival fogadott majd hellyel kínált illetve megkérdezte, hogy mit innék, de maradtam a víznél.

Action

Miután megittam a vizemet és beszélgettünk egy keveset (megjegyezném hogy baromi értelmes lány, mindenről lehet vele beszélgetni) a tiszteletdíját elhelyeztem az asztalon ahogy azt a leírásban olvastam. Ezután bevezetett a hálóba ahol le tudtam tenni a ruháim a szobainasra és utána megmutatta a fürdőt. Mondta, hogy siessek mert vár :)
Gyors zuhany, hatalmas puha törölköző, szájvíz és siettem is hozzá. Mikor beléptem ő már az ágyon várt .Hát meg kell mondanom nem mindennapi látvány! Én egyől mellé feküdtem , majd őfelém fordult és lágyan elkezdtük simogatni egymást. Nem titkolom a kapitány már itt teljesen tettre kész volt :D de ne rohanjunk így előre. Simogatás közben elkezdtem csókolni amit egyből viszonzott is, majd szépen lassan elkezdtem csókolni a nyakát. Itt mondta hogy ott egy kicsit csiklandós. Semmi baj mondom és érzékien haladtam egyre lentebb. Itt szeretném kihangsúlyozni hogy nagyon szép és nagyon puha bőre van. Majd jött az igazi kényeztetés. Lassan elkezdtem nyalogatni a finom punciját, amit a hangok alapján élvezett is. Majd utána mondta, hogy most ő jön és feküdjek hanyatt. Nos uraim a franciája egyszerűen isteni! Az az igazi jó mély, bő nyálas. Egy idő után kértem, hogy forduljunk 69be, hogy én is tudjam neki viszonozni. A hangja és a testbeszéde alapján én arra következtetek ,hogy nagyon jól esett neki. Majd mondta, hogy húzzunk egy gumit és folytassuk máshogy, hát lehet erre nemet mondani? Lovaglóban kezdtük , itt gyönyörködtem a tökéletes alakjában és még csodásabb melleiben! Itt elég jól végeztem a dolgom, mivel kb 10 perc alatt sikerült elélveznie. Majd pózt váltottunk misszionáriusba, azt mondta így szeretné. Mondom parancs értettem :D Így is sikerült neki elmennie, poénkodtunk is hogy ő már kétszer elélvezett neki már nagyon jó, mondta hogy ugyanannyi időnk volt rá :D Ezután átváltottunk kutyus pózba. Ez volt a kedvencem. Egyszerűen gyönyörű popsija van, nem tudtam/tudok betelni vele. Nagyon tetszett hogy lehet markolni a csodás fenekét, az érzés és a látvány szerintem így a legjobb. Mondta, hogy ebben a pózban mehet keményebben. Hát így is lett végem a gumiba. Őszinte leszek, mindketten el is fáradtunk, mintha egy félmaratont futottam volna :D Ez után mondta, hogy gyors tus nem fog ártani.
Tus után simogattuk egymást az ágyon, illetve főleg a fenekére voltam rácuppanva nagyon. De az élmény teljesen barátnő feelinges. Mintha már legalább 10 éve ismertük volna egymást olyan élmény volt. Beszélgettünk közben majd megkérdeztem az időt nehogy túllépjek rajta. A második felvonásban is több pózt kipróbáltunk, de sajnos már nem tudtam elmenni, pedig ő mindent megtett az ügy érdekében, tényleg le a kalappal előtte. Ez most így sikerült.
Abszolút nem időnézős, sőt szerintem még többet is maradtam mint a megbeszélt limit. Az action után egy tus, picit beszélgettünk még, aztán csókkal elváltunk. Mondtam is neki hogy imádtam a randit.
A kapott élmény miatt számomra a teljesen megérte kategória. Ha lehetne megtartanám magamnak :)

Elszámolás

Telefonon kapott csokor méretet, érkezéskor a konyhapultra jól láthatóan elhelyeztem.
Extra a csók lett volna, de vtr esetén benne van az alapban, de valóban extra a csókja. Higyjétek el megéri. ;)
Átlag feletti a csokor mérete, viszont cserébe a környezet és az élmény sem átlagos.

Emily, felejthetetlen szexpartner

  Giza

Egyeztetés

Reggeli órákban kerestem , elég hamar sikerült felvenni a kapcsolatot . A hangjából sugárzik az erotika és az értelem . Ritka jó párosítás .

Megközelítés

Autóval. Parkoló hely van .

Helyszín

Marina part egyik legújabb épületében fogad . Lakásba belekötni nem lehet , mindennek megfelel .

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejött , meseszép arca van gyönyörű szemekkel és csodálatos mosollyal .Formájára sem lehet panasza senkinek , műremek !

Action

Olyan érzésem volt mikor megérkeztem , mintha már ezer éve ismerném . Nagyon jó beszélgető partner és végtelenül kedves . Nagyon jó vendéglátó. Simán egész nap tudnék vele beszélgetni . Aztán siettem tisztálkodni. Ezek után rátértünk jövetelem céljára miután már meztelenek voltunk semmi sem akadályozott meg minket, hogy egymást csókolgatva fokozzuk a szexuális vágyunkat. Nem tudom ki hogy van vele én nagyon gyorsan "harc" készültségbe tudok lenni, már attól, hogy érzem és látom a kedvesem reagálását. Úgy hogy kértem hogy hagy kényeztethessem csak én egyedül őt, melybe szívesen bele is ment. Csókokkal indítottam majd a gyönyörűséges cicikkel, majd szépen lefelé haladva elértem a gyönyörök völgyét,és igyekeztem bejárni minden részt kedves partnerem örömmel nyugtázta ténykedésem. Ezt követően kértem, hogy menjünk át a számok birodalmába és a 69-esel foglalkozzunk
Ez igen jól esett mind kettőnk számára. Sajnos úgy éreztem, hogy minden ténykedésem ellenére sem sikerült kedves partnerem a csúcsra juttatnom, melyet nagyon sajnáltam, Mert számomra nagyon fontos, hogy mindketten meg "másszuk a hegyet." Egy pár perc után kértem gumit, hogy most már belülről is hagy érezzem őt. Gyorsan meg is kaptam, majd mondtam hogy az egyik kedvenc pozitúrámban szeretnék vele szeretkezni, miszerint az ágy szélére ülve ölembe csücsültetem kedvesem és így szeretkezünk.
Emily kedves félőn megkérdezte, hogy nem fogom -e elejteni, megnyugtattam, hogy bízhat bennem, ezek után át adta magát a szeretkezés örömének, és láthatólag élvezte az együttlétünket. Ez a pozitúra azért a kedvencem, mert minden testrészünk tud érintkezni, és közben finom csókokat is lehet váltani egymással. Természetesen ez túl sokáig nem bírtam, kivégzett a kedvesem. Tisztogatás után egymás mellé heveredtünk simogattuk egymást és beszélgettük , nagyon szeretem, hogy ő egy igazán érzéki hölgy akivel nagyon jó, érzelmileg dús, és kölcsönös finom szeretkezéseket lehet átélni, teljesen olyan érzésed van mintha a barátnőd lenne. Sajnos vége lett az Időmnek, és kellemes puszik társaságában érzékeny búcsút vettünk egymástól. Én most kihagytam de többször igénybe vettem, szívesen ajánlom azoknak akik szeretik.

Elszámolás

Amikor oda értem a pultra helyeztem , távozásig rá sem nézett .

Emily, nagyon jó szexpartner

  Ritchey7

Egyeztetés

Telefonon hivtam, egyből felvette, megbeszéltünk pár napra egy időpontot (mindig előre próbálok tervezni), amit aznap még SMSben megerősitettem és kaptam a cimet cserébe.

Megközelítés

Duna Plaza környéke. Autóval mentem, szabad parkoló van a közelben, természetesen fizetős.BKVval sem problémás a megközelités. Kicsit hamarabb értem oda igy feltérképeztem a környéket, bár először elmentem az ajtó előtt, de csak az én figyelmetlenségem miatt, majd nem messze kivártam a megbeszélt időpontot egy árnyékos részen.

Helyszín

Újépítésű lakótömb, könnyű navigálni az emeleten is. Kis előszoba itt levettem a cipőt, kicsivel beljebb a konyhában beszélgetés, majd utána a szobában, ahol egy nagy francia ágy van az inasra tettem levetett ruháim. A fürdőben van minden kellékből elegendő: szájvíz, tusfürdő, törölköző...

Hirdető külseje

Ahogy már "megénekelték" előttem, van jópár tetoválása Emilynek, engem nem zavart ez az eltérés a képekhez képest. Az arca is szép, ez a kettő dolog csak a diszkréció miatt van rejtve. Mellei szépek, popsi is formás, az ajkai nagyon finom puhák, tényleg élvezet vele csókolózni.

Action

Amikor megérkeztem, nagy mosollyal egy öleléssel és puszikkal fogadott Emily, nagyon kedves és közvetlen lány, beinvitált a konyha-nappali kombóba, megkérdezte mit kérek inni, majd leültünk beszélgetni. Őszintén szólva nem gondoltam hogy ez a rész ilyen hosszas lesz, de abszolut nem bánom, mert nagyon sokmindenről lehetett vele érdemben beszélgetni. Elnézést is kért, hogy ennyit beszéltünk, de mivel nem magában beszélt nem éreztem úgy hogy hibáztatnom kéne bármiért is, ha zavart volna nyilván jelzem hamarabb :). Beljebb kísért a szobába, ahol ledobtam a ruháim a már említett inasra és irány a fürdő.
A "gyors" zuhany után, a szobában már évakosztümben várt az ágyon, igy láthatóvá vált még pár tetoválása, illik a karakteréhez ez a külső. Mellé feküdtem az ágyra ő odabújt hozzám hason fekve, elkezdtem puszilgatni a lapockájánál, majd a nyakát és elkezdtünk csókolózni. Azok az ajkak erre vannak tervezve, finom puha és érzékien csókol vissza, nem csak egy szokványos szájrapuszi. Közben kényelmi szempontból el is fordult oldalra ezért később lejebb is kalandoztam számmal a mellei felé, miközben ő kézzel már éledező férfiasságomat kezdte masszirozni. Sokáig nem hagyta a kezére az élesztést, felülkerekedett rajtam végig puszilgatott és francia nyelvleckébe kezdett. Finoman csinálta, a golyókat sem hagyta ki, nagyon ki voltam már éhezve, így kértem, hogy húzzunk gumit. Majd nyeregbe is pattant finom melegség ölelt körbe és közben ugyanaz a játékos, érzéki csókcsata kísérte egybeolvadásunkat, mint a felvezető körben. Öleltem magamhoz, hol gyorsabban, hol lassabban vágtáztunk, majd egyszercsak azt mondta "gyere csak hátulról", nem kellett kétszer kérnie, bár a már emlitett kiéheztetettségem miatt tudtam, nem fogom sokáig bírni ebben a pózban, de nem bántam és a kerek popsi látványa pár perc alatt el is érte a hatását, igy lett végem.
Folyadékpótlás és az ágyban még egy kis beszélgetés következett, majd mivel nem láttam órát a szobában megnéztük hogy állunk idővel, mert mindkettőnknek akadt még dolga későbbre és el is mentem egy gyors zuhanyra, majd felöltöztem és búcsút intettünk egymásnak.

Elszámolás

Telefonon egyeztettünk, amikor ott voltam nem került szóba, letettem a pultra még mielőtt bevonultunk a szobába, távozásomig ott is maradt.

Emily, nagyon jó szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Mivel már régebbi vendége vagyok és többször voltam nála ezért Vtr-en történt az egyeztetés. Ahogy küldtem nem sokkal utána Emily elfogadta a randit.

Megközelítés

Autóval mentem , a cím egyértelmű , metró megálló is van a közelben onnan maximum 5-10 perc séta. Parkolás nem egyszerű legalábbis abban az idősávban amikor én mentem de szerencsére a szomszéd utcában találtam parkolót viszont fizetős.

Helyszín

Újépítésű lakópark ,a bejutás könnyű telefonon kaptam instrukciókat. A lakás teljesen rendben modern és tiszta, fürdőszobában is minden ok volt ,megtalálható minden , tiszta törülköző, tusfürdők ,szájvíz is. A helyszín egy nagy franciaágy itt is minden rendben.

Hirdető külseje

Egy fekete köntösben fogadott , arc nélkül hirdet a diszkréció miatt de ez ne tévesszen meg senkit, Emilynek pont az az egyik legszebb része. Régóta nem találkoztunk azóta pár kilót leadott ,nekem régen is nagyon tetszett most meg egy istennő. Elöl hátul tökéletes gömbölyű formák ,nagyon egyben van. Tetkói vannak ,elég sok de mind különleges és jól állnak neki .

Action

Emily kedvesen beinvitált ,kicsit kaptam is amiért nem voltam nála egy ideje :D
Levettem a cipőm és átadtam az ajándékom , utána leültünk és beszélgettünk mi történt az elmúlt egy évben ,meg úgy általában, plusz megmutatta az új képeit amikből párat már ide is felrakott. Ez után elmentem tusolni, mikor visszatértem már lekerült róla minden ruha és az ágyon fekve várt .Mellé feküdtem és hosszú ölelkezés következett ,a csókja még mindig eszméletlen jó élmény .Ez után lefelé haladtam itt is elidőztem kicsit amit látszólag élvezett ő is a hangja alapján :D
Ezt egy natúr francia követte ami kegyetlen jó volt ,megkértem ,hogy viszonozhassam közben így 69-ben folytattuk.
Eddigi legjobb és legfinomabb élményem ebben a pózban. Folyamatosan tolta magát a számba közben éreztem ,hogy nagyon mélyen bevett ,isteni volt.
Ezzel elidőztünk kicsit majd gumit húztunk és lovaglóban indítottunk. Nagyon jó érzés volt közben csókolt ahol ért és szorosan átölelt. Néha egy kicsit felnézett és belassított ilyenkor tartotta a szemkontaktust .
Láttam rajta ,hogy ő is élvezi és az összkép alapján szerintem el is ment közben, utána csak feküdtünk pár percig. Mondtam ,hogy most legyen ő alul így Missziben folytattuk.
Itt is váltogatva a tempót élveztük egymást közben folyamatosan csókoltam, nagyon jó volt nézni közben a reakciókat. Ez után a kutyust javasoltam ,nem is volt ellenére ,ez is nagyon jó volt közben néha ráborultam és csókoltam a hátát .
Itt már éreztem ,hogy nem bírom sokáig ezért kértem ,hogy feküdjön hasra és így támadtam be hátulról. Valami eszméletlen látvány volt a kerek popsija így kicsit lassítottam pár percre .Ez után már tudtam ,hogy nem sokáig bírom így kértem ,hogy még egyszer legyen ő felül ,leguggolva beleült és itt már láttam rajta ,hogy kegyetlenül ki fog végezni. Hihetetlen tempót diktált és nagyon mélyen így nem bírtam tovább és a gumiban elmentem, ilyen hosszú viszont még sosem volt ,ő közben pedig elégedetten nézte. Hagyott lenyugodni utána pedig letisztogatott és mellém feküdt. Még meg masszíroztam és közben beszélgettünk több témáról itt volt ,hogy máshol jártam fejben mert úgy kivégzett ,de kedves volt és még ez sem zavarta.
Ez után letusoltam kicsit még beszélgettünk és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Nagyon korrekt ár érték arányban szerintem abszolút megéri ,nem az átlag kategória ,jóval magasabb ,de a szolgáltatás is .

Emily, nagyon jó szexpartner

  algaalga

Egyeztetés

Vtr-en, és telefonon is kommunikáltunk. Elsőre felvette a telefont, majd közvetlen modorban megbeszéltük a részleteket. Itt az oldalon láttam a hírdetését, meg is tetszett, nagyon dekoratív hölgyemény.

Megközelítés

Parkolás biztosan megoldható, de én taxival mentem. Marina parti lakópark, már régen voltam erre felelé. Tömegközlekedéssel is nagyon jól megközelíthető, a GPS pontosan odavisz, nem nehéz megtalálni a tetthelyet.

Helyszín

Újépítésű lakópark egyik szép lakása, minden nagyon tiszta, higiénikus, a fürdőszobában többféle tüsfürdő van , nagy illatos puha törölközővel felszerelve. A baszobában szobainasra pakolhat a megfáradt utazó. Az ágyat nagyon jól felavattuk.

Hirdető külseje

A képek tényleg fedik a valóságot, élőben kicsit más az összhatás, mint amire számít az emberfia, de nem zavaró. Ami igaz ki van varrva rendesen a hölgy. Elsőként beszélgetéssel kezdtük a randit. Könnyen megtaláltuk a közös hangot, valahogy olyan volt, mintha már ismertük volna egymást.Sokat nevettünk. Egészen belemelegedtünk, sok mindent átbeszéltünk, majd én elidőztem a fürdőszobában egy tusolás erejéig. Ő pedig megszabadult a ruháitól.

Action

A zuhanyzásból visszatérve már az ágyon nyújtózkodva várt a kis vadmacska. Ekkor láttam csak igazán, hogy mennyire tele van tetkóval. Meg is jegyeztem, hogy mindíg ilyen ágyat szeretnék magamnak, amiben ő is ott van. Törölközőmből kilépve hozzá bújtam az ágyon, finoman tapogatózva térképeztem fel a testét, finoman csókolóztunk, majd egyre vehemensebben. Majd a cickóknak is beköszöntem, puszikkal ingereltem a bimbókat és a bimbóudvarokat.Egyre lejjebb kerültek kezeim, és finoman ingereltem a kis puncit. Ekkor lágy igazán kitűnő franciába kezdett, ami nagyon jól esett. Látszott rajta, hogy szeret szopni. Hagytam is egy kicsit belefeledkezve, majd én is kezelésbe vettem a borotvált luxus kéjbarlangot. Nyelvem érintésére nagyon, de nagyon jól reagált. Finoman futkorásztattam nyelvem hegyét a csiklóján,és mélyen a puncikájában, ekkor szépen megtaláltam a kívánatos célterületet. Kicsit mozgott is a nyelvemen, direkt célirányba fordította a kéjbarlangot, hogy jól hozzá tudjak férni. Ez meg is hozta a gyönyört számára, finom sóhajok formájában. Látszott rajta, hogy nagyon-nagyon jól esett neki. Ezek után játszadoztunk egy kicsit egymás testével, majd megint csókokban forrtunk össze. Ekkor már nagyon fel voltunk csigázva és gumit húztunk, misszionáriusban kezdtünk, előbb finomabban, majd egyre hevesebben. Igazán jó volt vele csattogni, egyre fokoztam a tempót, amit egész hangos, kéjes nyögésekkel és élvezésekkel hálált meg. Oda vissza csókoltam az ajkait és cickóit, miközben egyre vadabbul dugtunk és csak dugtunk, aminek újabb hangos élvezés éj lettek az eredményei. Pózcserét abszolváltunk, elkezdett lovagolni, finoman használta a farkamat, majd én dolgoztam meg alulról. Beleremegett a kéjbe, ekkor újabb pózcsere következett, és hátulról támadtam meg, formás popsiját fogva, kezdtem tempósan dugni. Igazán élvezetes dugás volt ez így az idő vége felé. Így is élveztük egymást egy jó ideig. Majd a gumi lekerülése után újra a szájában voltam, majd egy kis szopás után zacsiszopogatással juttatott el a csúcsra. Így a végén sikerült egy igazán jót élvezni.

Elszámolás

Extrákat nem vettem igénybe, így nem tudok róluk írni.

Emily, nagyon jó szexpartner

  houdini

Egyeztetés

Mivel még 1 ajánlás kellene számomra, hogy VTR-ben egyeztetni tudjak vele, emiatt tegnap előtt telefonon hívtam. Szerencsére egyből elértem és személyében egy kellemes hangú, megnyerő stílusú kedves lányt hallhattam telefonon, ami már első benyomásra is pozitív volt, így sikerült gyorsan egyeztetni egy időpontot. Részletes tájékoztatást adott a lehetőségekről. A találkozó reggelén még SMS-ben meg kellett erősítenem, de arra is egyből válaszolt.

Megközelítés

A logisztikában annyi csak a nehezítő tényező, hogy nagyon új építésűek a környék házai, emiatt még hiányosan szerepelnek a Google térképein, amikor megnézné az ember, hogy mégis hova kellene eljutni. Továbbá ezeknél az új építésű lakóparkoknál legtöbb helyen a házszámozásokkal tudnak ám cifrákat alkotni. Parkolás is érdekes, mert hiába van látszólag egy nagy terület parkolónak kijelölve, sorompós beléptetéssel, mégsem tűnt sima közületinek, emiatt mivel jó időben odaértem, inkább a Duna Plaza parkolójába álltam be. Onnan meg 3 perc gyalog és abból az irányból nagyon egyértelműen megtalálható a pontos cím.

Helyszín

Teljesen top kategória minden, amilyen egy új, modern és igényes háztól, lakástól elvárható mind az épületet, mind a lakberendezést illetően. Külön tetszettek a fények, a szobában is olyan meghitt hangulatot teremtett.

Hirdető külseje

Emily egy barátságos, beszélgetős, belevaló és szexi testalkatú csaj, szép arccal. Nekem nagyon jó benyomásom lett róla egyből, megnyugszik az ember, hogy jó helyre jött, csalódás e téren nem érheti. A képektől csak a tetoválásai miatt van eltérés, amik a képeken ki vannak retusálva. Sosem voltam tetoválás rajongó, de én ennek tudatában kerestem fel, így nem ért váratlanul. Ismertem erről az oldalról már tőle jobban tetováltakat is :) A nőiessége ettől függetlenül élőben is annyira tetszett, ahogy már előtte a képein is.

Action

Sok újat már az elég szép számú beszámolójához képest nem tudok hozzátenni, a "forgatókönyv" majdnem adott :) Érkezés után egy jó kis csevej indult. Ilyet egy randi kapcsán mondjuk egy kávézóban is szívesen folytatnék egy ilyen lánnyal :) Italokkal kínált, én az ásványvizet választottam. 2 kedvenc hobbyjáról beszélgettünk hosszan, amiket magam is szeretek, noha nem olyan hardcore szinten űzöm őket ahogy Emily :) Majd irányba vettem a fürdőszobát, ahol végezve ő meztelenül az ágyon várt a kis hangulatos szobában. Sosem tudom megjósolni, hogy egy-egy alkalommal kivel mi kerekedik ki. Talán így nap végére már kevésbé voltam energikus állapotomban, emiatt egy lágyabb erotika volt a fókuszban. Ágyon összebújással, sok simogatással. Engem a szépre sikerült szilikoncicik vonzanak leginkább mágnesként, de az izgató domborulatos teste együtt egyenesbe hoztak hamar és ezt le is reagálta egy orális folytatással. Nem szerettem volna ezt önmagában csak tétlenül szemlélni, így 69-re váltva folytattuk akkor már. Hogy ilyen szituációkban mit érez a szolgáltatói oldalon lévő lány, mi a valódi, mi a hozzátett színészi produkció esetleges orgazmus tekintetében, azokról nem tudok és nem is szeretek nyilatkozni. Idővel eljutottunk odáig, hogy megállapította, hogy már gumi kellene rám :), majd kérdezte milyen pózt szeretnék. Én a "lusta pasi" pózt kértem folytatásnak, vagyis, hogy lovagoljon meg. De nem is a lustaság, hanem a szembe látvány, arc, cicik, ezeket vágytam mindenképp belőle. Na és ezt a pózt úgy eltalálta, annyira passzintos volt egymásban mozognunk, hogy itt magamhoz képest meglepően hamar ki is végzett. Mégis ennek nagyon örültem, mert legtöbbször pont másik véglet vagyok és nem mindig tudok elmenni. De ha eléri egy nő szexisége, iszonyú jó szoros hüvelyi érzete és ehhez társuló személyisége, hogy beleéljem magam annyira, hogy elérjen egy élvezés hamar, akkor azt szeretem hagyni és nem késleltetve ellenállni neki.
Ami talán jó lett volna, ha több idő lett volna, akkor még esetleg egy újabb menetnek is nekifutottam volna, viszont jelen alkalommal ezt inkább egy simizgetős, hosszan összebújós formáció helyettesítette. Ez nap végi későbbi időpont, mindez egy hideg, sötét, téli estén jobban vonzott volna mindkettőnket ott a hangulatos szobában az ágyon egy összegabalyodva alvásra, mint egy újabb heves akcióra.

Elszámolás

Nem esett róla szó, de a bevezető beszélgetésünk után, mielőtt fürödni indultam volna, otthagytam az asztalon. Még csak nem is érdeklődtem vannak -e extrái, hiszen magam részére mindent megkaptam tőle, amit egy nőtől szex gyanánt szeretnék a csókjáig beleértve. Viszont ő is a magasabb kategóriában játszik, amit viszont igényességben, hozzáállásban hoz is.

Emily, nagyon jó szexpartner

  moltobello

Egyeztetés

Itt az oldalon bukkantam rá! Az egyeztetés nagyon könnyű volt, simán VTR-n kértem egy számomra megfelelő időpontot, amit picit odébb rakva mindketten elfogadtunk!
Abszolút rugalmas hozzáállásról tett tanúbizonyságot!

Megközelítés

Marina part, Duna plázához tán legközelebbi utca. Persze hogy én sokkal beljebb parkoltam, de jót tesz egy kis séta, előtte is és utána is.
Bkk is akad a közelben. Parkolás, természetesen fizetős.

Helyszín

Saját kuckóban fogad Emily. Rend és tisztaság és persze Emily vár. Összességében maximálisan elégedett lehet az ember fia,ha arra téved! Fürdő, zuhannyal ellátott, tusfürdő van bőven, szájvíz is oda van készítve, és kellemes puha törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, karcsú leány! Egy selyem, vagy szatén köntösben fogadott, aminél csak kukucskáltam hogy mi lehet mögötte!
Szépen készített cicik, mosoly, Tetkó van bőven, de egytől egyig mind minőségi munka, szépen ízlésesen kivitelezve. Egyszer majd végig megyünk rajta,hogy melyik miért, de ahhoz plusz idő kell!
Popsi formás kemény, és számomra a lényeg,a gyönyörű "homlokos" domború szemérem domb. Egyszerűen imádtam, Emily pedig pont nem szereti magán. Remélem meg tudtam győzni hogy az nagyon szép ha úgy domborodik!

Action

Érkezéskor ajtó mögül elém lépett és már kaptam is 2 puszit!
Beinvitált a nappaliba, és felsorolta a lehetőségeket. Mármint kv , tea, ásványvíz, üdítő. 😆
Én a víz mellett maradtam.
Ültünk és jó hosszan beszélgettünk sok sok dologról. Alapjában véve is és a lányok nagy részéhez képest is sokkal intelligensebb és okosabb mint az "átlag".
Na, miután jól kibeszéltük magunkat, bekisért a hálószobába, ahol jó nagy Francia ágy van, szobainas a ruháknak...
Spuriztam zuhanyozni!
Visszatérve az ágyon fekete fehérnemű szettben oldalt fekve fogadott. Gyorsan oda bújtam hogy felfedezzem.
Hanyatt feküdt és simogattam mindenhol, de leginkább a domború punci környékén. Bőre kellemesen sima, jó tapintású, ha lehet így fogalmazni.
Aztán közel hajoltam és csókot loptam. Azt kell mondjam hogy ilyen még nem volt életemben.
Majd kicsomagoltam a ciciket. Szép formájú, cuki bimbóval,ami jól reagál a ténykedésre. Közben Emily kézzel megkereste a legkeményebb testrészemet,ami jelen esetben nem a könyököm volt.
Aztán hanyatt "parancsolt" és oldalra helyezkedett hogy kényelmesen elérjem a pucsító popsit. Én kaptam is az alkalmon és bőszen simogattam, miközben kaptam egy csodás kéz nélküli Franciát. Abszolút lágyan, kellő erővel az Ajka között csak úgy feszült benne minden ahogy kell.
Számra invitáltam a punciját,hogy én is tudjak a nyelvemmel játszani. Bár közel sem annyira jól mint ő! De nagyon szép formájú puncival áldotta meg a sors.
Öröm volt látni és nyalakodni benne! Közben voltak sóhajok és egyebek, és elég élethű volt..
De ugye elsőre itt sem várható a csoda!
Aztán Emily úgy gondolta hogy jöhet a gumi.
Felhelyezte, majd rá helyezte saját magát is. Szemből ült bele, és mozgás közben tudtam a ciciket fogni, talán csók is volt, de itt már nem annyira tudtam követni az eseményeket.
Majd a guggolás következett, ugyanúgy szemből. Jó kis comb izom erősít gyakorlat volt Emilynek. Aztán picit én is dolgoztam alulról hogy pihenjen. Közben élvezhető hangokkal kísérte.
Majd jött az "utasítás"...
Gyere csak hátulról!
Mit tehettem mást? Jöttem hátulról. Finoman kezdtem de éreztem szűk punciját és elég hamar nagyobb tempóra váltottam. És mielőtt még elájultam volna, megtöltöttem a gumit! Találtam némi szabad levegőt és benne nyugodtam le. Majd kaptam nedves kendőt a takarításhoz!
Emily elterült az ágyon pihegve, én meg mellé ültem. Picit még simogattam, picit még beszélgettünk, aztán öltöztem és mentem tovább melózni! Még kifelé újabb pohár viz, aztán puszi pá! Mondtuk mindketten hogy jól éreztük magunkat, és szerintem valóban így volt.

Elszámolás

A VTR ben kapott csokor méretet, érkezéskor a szőlő mellett, jól láthatóan elhelyeztem. Szerintem végig ott maradt,hiszen ki elől kellett volna eltenni..
Extra a csók lett volna, de vtr esetén benne van az alapban. És valóban extra a csókja ;))))
Átlag feletti a csokor mérete, de ma már mi az átlag? Viszont cserébe a környezet és a társaság sem átlagos.

Emily, nagyon jó szexpartner

  arenanigga

Egyeztetés

Nagyon szerencsés lehetek, mert reggel 8kor hívtam és fél óra múlva már tudott is fogadni. Ez nem általános, szóval ne várja el senki ezt, de aznap nekem éppen összejött. Kedves volt a telefonban és elmondott minden részletet.

Megközelítés

XIII kerület, új építésű lakópark, kocsival mentem így könnyen ment, parkoló van a házak között, viszont fizetős, de legalább van hely. Onnan kb 2p séta és már az épület ajtóban vagyok.

Helyszín

Lakás teljesen korrekt, viszonylag kicsi de erre a célra tökéletesen megfelel. Szépen berendezett, új építés, szóval nem nagyon lehet hibát találni. Ágy egész nagy, kényelmes, kicsit kevés volt a fény a szobában, de legalább olyan barátnős feeling volt.

Hirdető külseje

Képek retusálva, jópár tetoválás díszíti a hölgyet, de mindez csak a diszkréció miatt van, nem szeretné Emily hogy felismerjék az ismerősök. Nagyon szép lány, tökéletes alakkal, tökéletes cicikkel. Kemény kerek popsi, látszik hogy sportol és odafigyel az étkezésre is.

Action

Csak fél órára mentem, sajnos nem volt több időm, legközelebb biztosan egy órára megyek ha megyek. Gyors fürdés, majd már meztelenül várt az ágyon, majd lefeküdtem, lekerült a törülköző, és finom franciába kezdett. Nagyon kellemes, barátnős volt, le is kellett állítani mert viszonylag rég voltam ilyen helyen, hamar kész vagyok ha nem vigyázok. Kértem, hogy megmasszíroznám, ezt örömmel engedélyezte, hasra fordult majd és simogattam mindenét, szép hátát, formás popsiját, ő pedig érzékien felfelé tolta a popsit... Nagyon jó volt. Majd gumit kértem, szemből hatoltam be, majd combok összezár és úgy toltam, ez is nagyon barátnős volt. Kértem egy cserét, kutyusba váltottunk, itt többször le kellett állnom mert alig bírtam, majd engedtem a kísértésnek és így mentem el. Hagyott ebben a pózban lenyugodni, majd tisztálkodás.

Elszámolás

Nem vettem igénybe extrát, mivel így is határon volt a kért rózsaszál erre az időtartamra. VTRrel lehetne extra csók alapban, de sok ajánlás kell így erre nem voltam kvalifikált.
Ezen kívül nem nagyon van extra, ezt kicsit hiányoltam, egy testre élvezést szívesen látnék leginkább alapban.

Emily, nagyon jó szexpartner

  RayDonovan

Egyeztetés

Késő délután láttam hogy lehet hívni. Nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörgetett.
A leendő találkozónkkal kapcsolatban teljeskörű tájékoztatást kaptam, a nekem megfelelő másnapi időpontajánlatomat is elfogadta, a címet is megkaptam. Kért még egy reggeli megerősítő sms-t, amire fél órán belül reagált is.

Megközelítés

Navigáció majdnem pontosan odáig visz, kicsit izgultam, számomra premier volt a Marina part, nekem aki a budai oldal dombosabb részén szocializálódott kicsit nyomasztóan monumentális volt ez a lakótelep. De amúgy szép rendezett környék. Fizetős, tehát könnyen le tudtam parkolni, nem kell sokkal korábban érkezni.

Helyszín

Amikor megtaláltam a lépcsőházat, a kapuból hívtam, kaputelefonon minden információt megkaptam, simán eljutottam az ajtóig.
A lakás modern, kis másfél szobás apartman, hangulatos, rend-tisztaság.
Fürdőben kényelmes méretű zuhanykabin, üvegpohár a szájvízhez kikészítve a mosdókagylóhoz.
A szobában szobainas, franciaágy sok díszpárnával.

Hirdető külseje

Az ajtón belépve egy fekete selyem-köntösben fogadott. A kiírt adatoknak minden szempontból megfelel.
Én még sose láttam ennyire kitetovált lányt, engem nem zavar, igaz nem is rajongok érte, de akit ez érint az jó ha tud róla, de azt el kell mondanom, hogy mindegyik rendkívül igényesen van kivitelezve. Az orrában egy kis piercig is van.
Tökéletes a teste, kőkemény-feszes mindenhol, arányos minden porcikája, simogatni való bőre. kedves arca van vidám mosollyal az arcán, hosszú sötét egyenes haja,
Rendkívül dekoratív, feltűnő szépségű hölgy.

Action

Megérkezésemkor átadtam a magammal vitt ajándékomat aminek őszintén örült. Szerencsére ebbe a részbe mindig sikerül jól belenyúlnom.
Cipőmet levettem, majd helyet foglaltam a kanapén.
Szeretem az ilyen beszélgetéssel kezdődő randevúkat. Bő fél óra-40 percet beszélgettünk, ki-mit csinál, kisállatok, utazások-ki-merre-mikor-kinek mennyire tetszett…
Ezeket a témákat kivesézve, felszólított hogy ideje belekezdenünk látogatásom valódi okába.

Gyors zuhanyozásból visszatérve meztelenül várt a kellő méretű kényelmes franciaágyon.
Finoman simogatva-puszilgatva fedeztem fel a testét, majd rátértem a kényeztetésére.
Tevékenységem hatásosságáról kellő mennyiségű információt kaptam, érzésem szerint még sikert is értem el nála.
Utána cserébe kaptam egy barátnős finom franciát, pont olyan volt amire vágytam.
Még időben szóltam mielőtt végem lett volna, bár a gondolat csábító volt hogy hagyom magam így kivégezni, de megkegyelmezett. Gyorsan a semmiből előkerített egy gumit amit kiválóan fel is helyezett.
Kérdezte hogyan csináljuk, de én gyönyörködni akartam a látványában közben, ezért szemből támadtam.
Igyekeztem kiélvezni a végsőkig, de nem volt kétségem arról hogy sokáig nem fogok tudni ellenállni a látvány és a hangja kombinációjának.
Utána kicsit megpihentünk.
Én még újra végigcsókoltam a hátát, hátha újra erőre kapok, de be kellett látnom hogy csak a szemem kívánja, ez nekem ma nem fog újra összejönni.
Gyors zuhanyzás után, öltözés, búcsú puszi az előszobában, majd távozás.

Elszámolás

Telefonban mindent megbeszéltünk. Nem került többet szóba, a szobában a tv állványra tettem, nem tudom mikor tűnt el onnan.
Extrákról nem tudok, hogy lenne nála.

Emily, nagyon jó szexpartner

  ThomasShelby

Egyeztetés

Gyors megoldás kellett mert az egyik foglalásom el akarta tolni a randit amit nem szoktam jó néven venni így azt lemondtam és feltárcsáztam Emilyt, szerencsére egyből felvette ahogy az oldal is jelezte hogy most elérhető. Készségesen tájékoztatott és 1 órán belül már ott voltam a csengő előtt.

Megközelítés

Marina Part, sokat nem tudok hozzá tenni, ez már a legújabb építésű épület, parkolóhely lehet hogy fizetős, de a Duna plázától 5 perc séta.

Helyszín

Kifogástalan kevesebb mint egy éves lakás szépen ízlésesen berendezve. MIvel egyedül rendel és itt is lakik ezért igazán otthonos volt minden. Fürdőszoba zuhanyzókabin, egy amerikai konyha nappali, és egy hálószoba franciaággyal.

Hirdető külseje

A képeken nem látszik de kb. ő volt a legtetováltabb lány akivel eddig voltam. Nem igazán vagyok oda a tetkókért de neki jól álltak és az igényes fajtákból valók. Illik a személyiségéhez ami kedves, barátságos ugyanakkor extrém kisugárzással is rendelkezik egyben. Melle plasztikázott,, szép kerek "grapefruitok" has lapos, popsi formás, sehol egy deka felesleg. Egyben van a hölgy, talán annyi hogy most a haja sötétebb. Arcra pornós, szép őzike szemekkel.

Action

Tetszett hogy nem az az óra nézegetős típus, az elején leültünk a nappaliba, megkínált vízzel, közben beszélgettünk, nyugodt barátságos légkör fogadott. A rövid kis ismerkedő beszélgetés után beinvitált a hálóba ahol megszabadultam a ruháimtól majd el fürdeni. Visszatérve rajta még a fekte selyemköntés amit kérésemre ledobott majd állva fedeztem fel testét finom simításokkal kezdtünk majd ő hanyatt feküdt én mellé térdelve folytattam testének felfedezését. Puncija szép zárt, mellek kemények, ajkak húsosak így idejét láttam annak hogy felajánljam neki a farkam amire készségesen rábukott. Kellő erősségű vákum és kellő meleg mélység fogadott, kedvem lett volna így befejezni (bár NFVSZ nincs nála) de inkább gumit kértem és hátulról támadtam. A. 2. meglepetés itt ért mivel ilyen szűk punciban régen járt a farkam, nagyon élveztem ahogy a gumi ellenére is kellő melegség és szorítás várt a farkamra, kisvártatva be is gyorsítottam és csak egy kis módosítást kértem a kutyusban de már el is lőttem a tárat pár perc után. Még percekig lábzsibbadás ami jelzi hogy jó volt a légyott. Kifele totál kiürülve vigyorral az arcomon távoztam a Marinasétányra.

Elszámolás

Ahogy telefonban egyeztettünk, magasabb árkategória egy nem futószalag élményért. Számomra megérte.

Emily, felejthetetlen szexpartner

  ahotel

Egyeztetés

Front volt ezen a szép napon, ami miatt egy másik lány visszamondta a randinkat fejfájás miatt.
Emily már régóta a kedvenceim legfelső részén helyezkedik el, így elsőre rá gondoltam, hogy betölthetné az űrt a naptáramban én meg kelyhében.
Izgatottan hívtam fel és szerencsémre pont jó volt számára a 45 perccel későbbi időpont, amihez nekem sem kellett rohannom és ő is felkészülhetett fogadásomra.

Megközelítés

Az egyik legrégebbi bevásárlóközpont közelében rendel. A Marina part környékén nem jó a parkolás, de az áruház parkolójából 3 perc séta maximum a lakás.
Én metróval mentem, ahonnan ugyancsak ez a három perces nyugtató séta az útvonal.
A házat könnyű megtalálni, de csak az egyik oldalán vannak a lépcsőházi bejáratok, így a Váci út felől érdemes támadni.

Helyszín

A lakásról jó sokat tudok már, de ezt majd később.
Újépítésű jó állapotú ház és a lakás is nagyon rendben van. Szépen berendezett otthonos helyszín, hiszen otthonként is funkcionál.
Tisztaság és rend van. A fürdőszobában van több tusfürdő (nem a teljes paletta, de ebből látszik, hogy nem egy futószalag üzemel itt) szájvíz kis pohár, tehát minden amire szükség lehet. Olyan, mintha a barátnőmnél lennék és elmennék tusolni.

Hirdető külseje

Emily nagyon mutatós lány már a képek alapján is. Miután ajtót nyitott, egy pongyolában pillanthattam meg. Teljesen szolíd, kedves kislány benyomását keltette, amiből később - a hálószobában megszabadulva az álcáját nyújtó köntöstől - egy dögös szexbombává változott át.
Határozott lány, aki irányít és tudja mit szeretne.
Ruhája alatt bújnak meg tetoválásai. Gyönyörű testén ott sorakoznak felfedezésre várva. De az arca is annyira dögös, gyönyörű sminkje nem kis munka eredménye.

Action

Kicsit nem várt módon kezdődött randevúnk, ugyanis a nappaliban ültünk le beszélgetni. Végül is normális, hogy az emberek megismerik egymást, mielőtt ágyba bújnak, csak már úgy megszoktam ezt a tevékenységet egymás masszírozása közben művelni.
Beszélgettünk a környék lakásairól, a világ dolgairól éppúgy az ingatlanpiacról mint a szakmák hierarchiájáról, a munka mindennapjairól.
Valószínűleg átmentem a vizsgán, mert előbb a háló, majd ruháim levétele után a fürdőszoba felé invitált.
Miután lemostam az út porát, a hálóba lépve egy gyönyörű sellőt pillantottam meg anyaszült meztelen. Bronz bőre oly csalafintán nyúlt végig az ágyon, hogy ember nincs, aki ne szaporázta volna lépteit az ágyig és ne lehelt volna csókokat gyönyörű szájára. Hosszasan csókolóztunk, majd hemperegtünk egy picit és elkezdtem lefelé vezető túrámat. Nyakán, kulcscsontján áthaladva, gyönyörű kerek melleit, majd feszülő mellbimbóit kezdtem el nyalni, csókolni. Itt egy kicsit elidőzve ismét délnek vettem az irányt egyenesen a legeslegjobb dombok közepéig. Nyaldostam ízletes csiklóját, míg ő a lábával kalandozott egyre merevedő farkamon.
Mikor már izzott a levegő Emily azt javasolta most inkább pihenjek kicsit és dőljek háttal, ő is szeretné viszonozni jóságomat. Hátamra fektetett és furulyaórát kezdett adni. Hihetetlen profizmussal játszott. Nem durván, de tökéletes tempóval és mélységgel.
A játék után sapkáért nyúlt és immár a felszereléssel harcostársamon lovaglásba kezdett. Gyönyörűen sima szilikonos dombok hullámoztak és kéjes nyögdécseléssel dolgozott rajtam. Pozíciót váltottunk és misszionárius pózban fojtattuk. Őt ebben a pózban érte az orgazmus, miután becsukta a szemét és elterült a párnák tengerében. Gyönyörű látvány volt. Én még tettre kész voltam, de megpihentünk néhány percre. Finoman mozogtam benne, miközben csodáltam pihegő testét. Arcához nyúltam a pillanat bűvöletében, ami a kimunkált smink miatt nem bizonyult jó ötletnek... De nem tört meg a varázs. Még pihegtünk egy kicsit, majd hátamra feküdtem. Elkezdett masszírozni, míg már nem bírtam tovább. Hátamon ért a vég és egy csodálatos élménnyel gazdagodtam.

Elszámolás

Korrekt szolgáltatás, Emily egy rettenetesen igényes lány, aki nagyon figyel alakjára, ruhájára és testére. Mindent megkaptam amire szükségem volt és amit ígért. Ennek a szokásosnál nagyobb csokorméret is dukál, ami minden szálát megéri.
Nem tudom milyen extrára lenne még bárkinek szüksége. Emily mag az extra.

Emily, nagyon jó szexpartner

  Dreamwalker89

Egyeztetés

Telefon segítségével történt (Session Initiation Protocol), könnyen elérhető tekintve azt, hogy egy ideje már ismerjük egymást.
Kiemelkedően rugalmas, mindig találunk kedvező időpontot a meetinghez, ami kiemelkedően fontos tényező a jelenlegi kevésbé sem konstans állapotokra való tekintettel.

Megközelítés

A lokáció egyértelmű, könnyen megtalálható. A petrokultúra kedvelőinek is kedvez a lokáció számos parkolási lehetőség rendelkezésre áll.
Új építésű komplexum révén a kevésbé natív interface-ekre pusztán hagyatkozó entitások is kiemelkedő előnyben részesülnek a fermionok parsolásához.
A távolság leküzdéséhez többféle tömegközlekedési opció áll rendelkezésre.

Helyszín

Objektív véleményem szerint a helyszín minden szempontból kifogásolhatatlan, a környék állapotát vizsgálva egyértelműen kijelenthető illetve érezhető az entitások által generált fluktuációktól mentes, kellemes atmoszféra megléte, amely fontos tényező az animált struktúrák számára. Nem elhanyagolható az ingatlan további paramétereinek vizsgálata, melyre jelen esetben semmi panasz nem lehet.
Igen sokféle tisztálkodási tétel közül választhatunk, logikusan pozicionált kategorikus elválasztással. A jó minőségű törülköző igazi kuriózum, jelen esetben a kuriózum adott!
Rend és tisztaság jellemzi a lakás minden részét, kivételesen kellemes atmoszférával kombinálva.

Hirdető külseje

A képek tükrözik a valóságot, kiemelkedő vizuális hatásokat élhet át a parsoló entitás.
Kellemes, határozott, közvetlen, illetve barátságos, az utóbbi számomra az egyik legfontosabb internális tényező.
Stílusos fizikai struktúrát elfedő ruházatot használ, analizálva az externális illetve internális információt, könnyen és objektíven kijelenthető, hogy a kedvelhetőség, szimpátia igen magas szintet képvisel.
A dialógusok kontinuitása nem szakad meg, az argumentumok szintézise érezhetően létrejön illetve huzamosabb ideig fenntartható. Szubjektíven a legjobb, objektíven az egyik legjobb beszélgetőpartner akit ismerhettem.
Fizikai attribútumokat kevésbé vizsgálva is kijelenthető a genetikai diverzitás minden előnye, beleértve a minőségi genom általi összes pozitív hatást.
A genom minősége illetve a belső értékek megléte által a szerotonin szintézis garantálható, feltételezhetően upbeat kontrollált állapot esetén is - garantálva az ezzel járó összes pozitív biohatást.

Action

Tekintve azt, hogy igen szigorú szabályrendszert preferálok, jelen esetben elmondható a kevésbé szigorú szabályrendszer alkalmazása, mely bizonyíthatja Emily példaértékűen kiemelkedő egészségügyileg kifogásolhatatlan hozzáállását!
Extraordinális elemek mellőzése számomra fontos, a keresett élmény megtalálása nem feltétlenül függ a magasabb fluxus meglététől.
Korábban említett minőségi genom megléte önmagában garantálja az esetlegesen alacsonyabb dopamin szint melletti extrém hatásfokozást így könnyen elérve a megfelelő kezdeti szintet.
A magas szintű vizuális élmények tovább fokozódnak a szubjektíven attraktív kategóriába sorolható tetoválások által, melyek igényesek és szépek.
A kellő mértékű vizuális információ (mentesen egyéb szexuális aktivitástól) önmagában elegendő egy sikeresnek mondható randi eléréséhez, viszont a szabályrendszer mellőzése lehetőséget add további elemek alkalmazásához.
A mikroorganizmusok elleni védekezéshez történő védőeszköz felhelyezése után orális stimuláció veszi kezdetét, szintén fenomenális vizuális hatásokkal egybekötve, kiemelkedően jó technikát alkalmazva.
Jelen szakasz lezárását követően az !aktus! kellő optimalizálással történik, a lehető legmagasabb szintű végkifejlet eléréséhez.

Elszámolás

Előre megbeszélt módon történik, extrákat nem veszek igénybe, az általa nyújtott rendkívül magas szint esetleges további inkrementálása számomra nem hordoz(na) további érdemi dekódolható pozitívumot.

Emily, nagyon jó szexpartner

  KovácsGeri8899

Egyeztetés

Telefonon sikerült elérnem elég hamar ,egyeztetnünk egy aznap esti időpontot, elmondta a részleteket és egy órás randit beszéltünk meg.

Megközelítés

Én autóval mentem ,mivel hétvége + este volt nem kellett fizetni de egyébként fizetős viszont van hely bőven így nem kellett sokáig keresgélnem, Gps-el mentem de elég könnyen megtalálható a cím . Tömegközlekedéssel a metrót tudom ajánlani Gyöngyösi utca megállótól max 5-10 perc gyalog .

Helyszín

Igényes új építésű lakóparkban található az épület, a lakás is ennek megfelelő, ezt ki is elemeztük a vendéglátómmal a randi végén. :D
A fürdő szoba jól felszerelt , kikészítve tiszta törülköző ,sokféle tusfürdő és szájvíz is.
A tetthely egy kényelmes nagy franciaágy ,itt is rend és tisztaság .

Hirdető külseje

Külsőre nagyon csinos, arca és a szép barna szemei nekem nagyon bejöttek ezenkívül bomba alakja van .Szép kerek cickók és formás hátsó ,alkatra sportos és nőies.
Nagyon kedves, okos és jó beszélgetőpartner nem játssza meg magát , kicsit feszült voltam az elején de ahogy beszélgettünk egyből feloldódtam .
Sok tetkója van, mindegyik ízléses profi munka de van amelyiken szakadtam a nevetéstől. :D

Action

Egy pár perccel korábban értem a megadott címre , így miután hívtam üzenetben kért egy kis türelmet majd visszahívott és segített a bejutásban.
Mikor megláttam egy kicsit lefagytam mert sokkal szebb mint a képeken , leültünk és megkínált innivalóval majd beszélgettünk egy keveset ismerkedésképpen mivel először voltam nála.
Utána gyors zuhany és már az ágyon várt ,hát valami elképesztő látvány a hölgy . :D
Először az ágyon fekve csókokkal kezdtük ,nagyon odaadóan érzékien csókol ,közben átölelt maximális barátnő feeling. Ezután egy kölcsönös francia következett itt már éreztem ,hogy elég nedves volt a hangokból ítélve élvezte a dolgot. Utána ő is kezelésbe vett és kaptam egy masszív franciát, közben próbálja tartani a szemkontaktust is így majdnem el mentem de még visszafogtam magam. Amikor látta ,hogy nem bírom már sokáig javasolta hogy húzzunk gumit.
Eleinte szépen lassan kezdett lovagolni ,majd egyre mélyebben és gyorsabban közben átölelt és csókolt folyamatosan.így csináltuk egy ideig , a végén így is mentem el, a hangokból ítélve viszont szerintem ő is nagyot élvezett közben.Hagyott lenyugodni utána mellém feküdt és így dumáltunk egy keveset.
Kértem még egy második menetet is ,ezt már missziben kezdtük ,hogy "én is dolgozzak egy kicsit" :D .Itt szinte végig a szemembe nézett és smároltunk utána kértem hogy próbáljuk ki hátulról is és így lett végem.
Ezután még megmasszírozott és beszélgettünk kicsit majd letusoltam felöltöztem és elbúcsúztunk.

Elszámolás

Az átlagnál magasabb viszont a szolgáltatás is jóval magasabb az átlagnál, extrákat nem vettem igénybe ,az alapban minden benne volt ami nekem kellett . Számomra nagyon megérte és biztos ,hogy még visszamegyek valamikor.

Emily, jó szexpartner

  temradolt

Egyeztetés

Telefonon történt, egyből fel is vette. Szerencsére egy nap többször is frissíti az állapotát, így könnyen tudható mikor elérhető.

Megközelítés

Mivel az autó szervízben volt, így alternatív utazási formát választottam. XIII. kerület lakóparki rész - Autóval és BKV -al is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Egy új építésű lakótömb, így a lakás állapota is kiváló. Hangulatosan berendezett. Rend és tisztaság mindenhol.
A fürdőszobában minden szükséges dolog megtalálható, tusfürdőből kellően nagy a választék és ami nagy pozítívum hogy nivea is szerepel köztük.
Az ünnepek hatására kellemes karácsonyi díszítés jelent meg a lakásban - kimondottan otthonias.

Hirdető külseje

Nem először járok Emily-nél, így már tudtam mi vár rám. Ennek ellenére sikerült meglepnie egy bájos karácsonyi szereléssel.
Alkata tökéletes, bár ezért sokat is tesz.
A képek teljes mértékben a valóságot tükrözik, amit még érdemes tudni hogy egy kedves mosolygós és nagyon csinos vendéglátót kapunk.

Action

Érkezéskor meleg fogadtatás - puszi és ölelés. Ezekután a fent említett karácsonyi "szerelés" szemrevételezése, mely természetesen némi bókot kívánt maga után.
Cipő - kabát le, tiszteletdíj elhelyezése. Ezt követően egyből frissítővel kínált. Mivel átfagytam így először a fürdőbe kéredzkedtem.
Mire kiértem legnagyobb bánatomra Emily már elhagyta a karácsonyi ruházatát, pedig szívesen kicsomagoltam volna saját kezűleg.
Az ágyon várt hason fekve csillogó szemekkel és nagy mosollyal a száján. Mondanom sem kell, hogy ebben a helyzetben remekül érvényesül a feszes feneke mely mellett amúgy is nehéz szó vagy érintés nélkül elhaladni.
Egy szó mint száz a kilátás csodálatos volt és nem is kellett több, hogy mellé helyezkedjek. Elkezdtük megvitatni mi történt a másikkal az elmúlt időszakban. Tudni kell, hogy Emily egy remek beszélgető partner - így kicsit bele is feledkeztünk a dolgokba.
Szerencsére vendéglátóm kezébe vette az irányítást és egy laza felhívással elvarázsolt. "Na gyere csak ide!" mondat hangzott el tőle, majd rögtön magához húzott és elkezdett csókolni. Férfiasan be kell valljam, hogy régen esett valami ilyen jól. Nekem sem kellett több, viszonoztam a közeledést és heves csókolózásba kezdtünk. Ha valami hát Emily csókja megér egy misét, pár éve már látogatom már az oldalon lévő lányokat, de messze Emily csókja viszi a pálmát.

Hosszasan csókolóztunk, majd túlfűtve a vágyaktól vendéglátóm elindult lefele. Remekül játszik a hangszeren, nem durván és nem is túl lágyan, a tempó és a mélység is optimális, valamint a golyókat sem hagyja ki. Éreztem, hogy nem bírnám sokáig így kértem, hogy váltsunk és had dolgozzak énis kicsit. Lassan elindultam délnek - az ajkától kezdve, a kulcscsonton és mellein átívelve, leérve a combjaihoz majd végül elérve a mézescsuporhoz. Finoman kényeztettem csiklóját miközben kezeimmel felfedező körútra mentem. Emily először csak kisebb sóhajtozásokkal jelezte, hogy jó úton haladok, majd a vége felé már a kezeivel is húzott magához és csípőjének mozgatásával fokozta tovább érzéseit. Légvétele egyre szaporább lett majd bekövetkezett az elkerülhetetlen. Teste összerándult, combjai összezártak s minden további érintésem további rezzenéseket váltott ki. Csodálatos volt örömöt szerezni neki.

Utolsó felvonásként gumit húztunk, és kértem, hogy lovagoljon meg. Véleményem szerint a lovagló képességei sem elhanyagolhatóak. Szépen lassan kezdtünk és pár pillanat alatt teljesen az irányítása alá vont. A remek csípő mozgásnak köszönhetően a kilátásaim gyorsan romlottak, s mindeközben vendéglátóm kacér pillantásokkal és csókokkal fokozta a hangulatot. Folyamatosan növelte az intenzitást melynek következtében a hanghatások is ennek fényében erősödtek. Az esélyeim csak tovább romlottak, mikor hevesen elkezdett csókolni. Tudtam, hogy nem bírom tovább így átvettem az irányítást és eszeveszett vágtába kezdtem. Pillanatokkal később így lett végünk, majd vendéglátóm rám borult megpihenni.

Végezetül gyors tusolás, pár gondolat a korábbi beszélgetésünk kapcsán, majd könnyes búcsú.

Elszámolás

Előre elhelyeztem az asztalon. Mértéke a megbeszéltek szerint.

Emily, jó szexpartner

  FrozenIndex

Egyeztetés

Telefonon értem el, egy órával későbbre kértem időpontot. Nagyon simán ment minden, telefonban kedves volt, szépen vezette a beszélgetést, és kérdés nélkül elmondott minden infót.

Megközelítés

BKV megközelíthető még így is, hogy nem jár végig a 3as metró.

Helyszín

Szépen berendezett, tiszta lakás.

Hirdető külseje

Tökéletes cicik, formás lábak. Rengeteg tetkó borítja testét, van köztük meghökkentő, vicces, mindenféle, igazi kavalkád. Markáns arca van, határozott benyomást kelt.

Action

Ahogy megérkeztem, Emily megkínált egy kis vízzel, ami nagyon jól esett a hőségben. Leültetett a kanapéra és beszélgetést kezdeményezett. Természetesen csinálta, és rám is fért a dolog, mert zavarban voltam és tele voltam feszültséggel. Rövid ideig beszéltünk semmiségekről, de arra pont jó volt, hogy megértsem, hogy megbízhatok benne, nincs miért aggódnom. Közben csak egy póló volt rajta, és hogy az alatt volt-e bugyi, azt már talán sosem tudom meg, de ahogy a lábai kikandikáltak alóla, hamar kedvem támadt befejezni a beszélgetést. Szerencsére mondanom sem kellett semmit, kitalálta a gondolataimat, és már mutatta is a fürdőszobát. Ez az egész találkozóra jellemző volt, és én személy szerint nagyon hálás voltam érte, hogy mindig kérés nélkül igyekezett a kedvemben járni.

Amikor visszaértem meztelenül feküdt az ágyon és mellé feküdtem. Szerencsére most nem kezdeményezett, ezek az első érintések mindig a legizgalmasabbak, és ő engedte, hogy kiélvezzem őket. Aztán, amikor kezdett elmúlni a varázs, hanyatt döntött és franciába kezdett. Kellemes volt, nem mélytorkos, nem pornós, amolyan barátnős francia. Ezután gumi jött és beleült a nyeregbe. Lovaglás után átfordultunk misszibe, és ő felhúzta a térdeit, ami nagyot dobott az élményen. Így dugtunk, amíg el nem mentem.

Kipihegtük magunkat, aztán jött a második menet. Ezt már nem részletezem annyira. Többféle pózt kipróbáltunk, semmi extrém nem volt, de mégis volt egy kis jó értelemben vett pornós feeling. Másodszorra nem mentem el, nem tudom miért, talán még mindig túl feszült voltam. Nem rajta múlt.

Elszámolás

Extra nem volt, a telefonban megbeszéltük a számot. Most olvastam csak a leírását, hogy azt kéri, előre adják oda az ajándékot. Nem tudtam, utána adtam, de nem volt ebből probléma.

Emily, nagyon jó szexpartner

  Welur

Egyeztetés

Telefonon hívtam az adatlapon megadott időintervallumban. Rögtön sikerült időpontot egyeztetni.

Megközelítés

Gépjármúvel érkeztem. Forgalmas főúthoz közel. Fizetős parkoló, van hely bőven.

Helyszín

A helyes kifejezés: Tökéletes tisztaság.

Hirdető külseje

A képeken Emily van rajta, nagy meglepetés nem érhet senkit a képek alapján. Ami nem látszik az arca, viszont biztos mindenkit kellemes meglepetés fog érni, nagyon helyes. A másik dolog ami nem derül ki a képekről a tetoválásai. Van bőven neki, ebben a képek "hazudnak".
Kis, fekete köntösben fogadott, nagyon szexi volt.

Action

Amikor megérkeztem itallal kínált. Közben egyből elindult egy kis beszélgetés. Amíg elkortyolgattam az itókámat folyamatosan beszélgettünk. Ezután invitált a szobába ahol ledobtam a ruháimat, majd irány a fürdőszoba. Gyors, de alapos tisztálkodás. Mire visszaértem a szobába Emily az ágyon feküdt meztelenül. Elkezdtem testének felfedezését. Szép, bársonyos, feszes bőre van. Hamar átvette a kezdeményezést és elkezdett franciául kommunikálni. Hamar hadrendbe állított és nyúlt a védelemért. Előtte kértem, hogy én is viszonozzam kedvességét. Kis nyalakodás után ismét a védelemért nyúlt, gyorsan felpattintotta és ő maga is nyeregbe pattant. Finom szűk puncija hamar átölelt. Pár perc vágta után pihenőt kért, ezért cseréltünk kutyusba. Nagyon kívánatos volt a pucsító Emily és pár perc után így lett végem. A pihenő alatt tovább beszélgettünk és simogattam Emilyt.
A második felvonásnál egy kicsit nehezebb dolga volt Emilynek, de kitartását siker konorázta egy ügyes franciával.
Gyors zuhany érzékeny búcsú, tipli.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint akció előtt az asztalra helyezett virágcsokor.

Emily, jó szexpartner

  WGabesz

Egyeztetés

A húsvéti locsolás gyanánt kerestem Emily-t. Korábban már voltam nála és az adatlapján amikor kerestem szerepelt is, hogy telefonnál van, elérhető. Elsőre fel is vette és leegyeztettünk egy időpontot még aznap dél körülre.
A telefonban kedves és részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségekről, kicsit fel kellett frissítenem az emlékezetemet. No meg persze 1 év alatt sok minden változott...

Megközelítés

XIII. kerületi népszerű lakópark. Kocsival kicsit macerásabb megállni egy sűrű napon, a tömegközlekedéstől max 5 perc gyalog. GPS simán odamutatott.
Már az utcában rácsörögtem, mire odaértem már meg is kaptam a kapukódot. Kicsit várni is kellett rám, hogy a kapuhoz odaérjek, olyan gyors volt :-)

Helyszín

Újépítésű ház, annak minden bájával. A lakás tiszta, ápolt. Emily aznap akart takarítani. Nem mondtam neki, de kicsit magamban elgondolkodtam, hogy itt ugyan mit? :-D
Mind a fürdő, mind a szoba ízlésesen berendezett. A fürdőben több tusfürdő, szájvíz, etc. rendelkezésre áll, jól felszerelt. A baszoba kicsit sötétebb színeket képviselt, hogy hangulatot teremtsen, de ott is minden patyolattiszta volt.
Pakolásra van szobainas és egy kis tükör is volt a sarokban.

Hirdető külseje

Emily élőben is megfelel a képeknek. Annyi különbség, hogy tetoválása van. Ahogy a képeken is látszik, csinos, ruganyos, formás alkata van, a kedvességével és közvetlenségével pedig gyorsan le tud venni mindenkit a lábáról.

Action

Megérkeztem után a nappaliban egy asztalhoz invitált rövid kis dumcsira. Közben én otthagytam a virágszálakat, amit nem tett el egyből. (Utána pedig nem is néztem már.) Pozitív volt a felvezető kis beszélgetés, jó hangulatot teremt.
Mivel félórára mentem csak, ezért egy gyors tusolás után siettem is a szobába. Ott már ruha nélkül, az ágyon végigfekve várt. Csodás látvány volt.
Törülközőben feküdtem oda mellé, ami kb 2 másodperc után le is került és ölelkezős, puszilkodós felvezetéssel kezdtünk. Hamar felcsigázott és a nyaka után a combjai közé helyezkedve a melleit kezdtem csókolgatni, miközben
ő a kezemet és hátamat simogatta. Majd gyors pózváltás, én az ágyon térdeltem, Emily négykézláb és már a szájába is vette a szerszámom. Csodásan, érzékien bánt vele, lassan tűnt el a makk az ajkai között. A kezeit nem is használta. Miközben hol a francia technikáját csodálltam, hol a hátát és popsiját simogattam, feltünt a tükör a sarokban. Kérésemre már az ágy mellett is voltunk és a tükörben néztem, ahogy a szájával kényeztet a szőnyegen térdelve. Eleinte a kezeit a combombra tette és úgy tűnt el ütemesen a férfiasságom a csodás ajkai között. Később már erősítettünk és kézzel rásegítve hamar közelhozott a csúcshoz.
Váltottunk is pozíciót, leültem az ágy szélére, Emily az ölembe. Lovagló pózban erős hanghatások mellett vitt egyre közelebb a csúcshoz. Meg is fordultunk kicsit misszináriusba, hogy én tudjam diktálni az iramot, mielőtt kivégez :-) Aztán végezetül egy kis kutyusba váltottunk. Formás popsijának ütemes csattogása, ahogy hátulról csináltuk, hamar meghozta az eredményét és pár perc után így is lett végem.
Tisztálkodáshoz nedves kendő + gyors tusi, és a fél órás gyors kiruccanásnak így is lett vége.

Elszámolás

Az elszámolása teljesen korrekt. Az elején leraktam, nem is volt róla szó. Extra nem volt, de fél órában nem is volt rá szükség.

Emily, jó szexpartner

  Yarelmegan2

Egyeztetés

Korábban már érdeklődtem telefonon Emilynél és mivel nagyon szimpatikusnak találtam mind a beszámolói mind a hangja alapján, a "kedvencek" közé került. Mikor Aznap láttam hogy hívható, elérhető, felhívtam. Egyből megbeszéltük az időpontot (rugalmas volt, pár órán belül fogadott) és a helyszínt és már csak az órákat, perceket kellett számolnom.

Megközelítés

Korábban sose jártam még a környéken, így nem hagyatkozhattam helyismeretre, hanem taxival érkeztem. Távozni viszont már a BKV járatait vettem igénybe, egy metró állomás kb 5 perc sétával elérhető. Parkolóhelyekről nem tudok információt adni, mivel nem kellett rá figyelnem, de felteszem nem probléma az sem. Pontosan érkeztem, egyből be is jutottam. Fontos hogy a kaputelefonon jelentkezz be, hogy bejuss az épületbe, ehhez megkapod a szükséges instrukciókat telefonon Emilytől. Zökkenőmentes bejutás nem lehet eltévedni se házon kívül, se belül.

Helyszín

Újépítésű környék, új ház, igényes, otthonos belső berendezés a kis garzonban. Tisztaság, jó illatok, kellemes fényviszonyok, igényes berendezési/ dísz tárgyak. Persze nem lakberendezési ihletet jöttem venni, de jó érzés ilyen kulturált, igényes lakásba megérkezni. Nem szalon, nem kell logisztikázni. A fürdő is teljesen ok, van tusfürdő, stb. Egy amerikai konyhának is mondott, nappali-konyhában ültünk le először beszélgetni, majd a hálószobában is mindent rendben találtam. Tényleg tip top minden. :)

Hirdető külseje

A képek nem adják vissza talán hogy milyen energikus, szép lány Emily. Vagány külső tetoválásokkal is díszítve, amik a retusált képeken érhető diszkréciós okokból nem láthatóak. Ugyanakkor a vagány külső szelíd, értelmes, aranyos csajt rejt. Szexi köntösben fogadott, ami szép alakjából is sokat sejtetett. Személy szerint a tetoválás sose tartozott a kedvenc test díszítéseim közé, viszont Emilynek jól áll, ez csak icipici szubjektiv, remélem nem bántom meg ha ezt leírom, az összképen egyáltalán nem ront semmit a tetoválás. Gyönyörű szemek, igéző tekintet, érzéki vonalak, barátnős hangulat.

Action

Megérkezésem után egy pohár vízzel (lehet mást is kínált,én vizet kértem) kínált, leültünk a nappali-konyhában és elkezdtünk beszélgetni, ki hogy érkezett meg, miért jöttem "azon kívül" vagyis pontosan mit szeretnék, stb. Erre a részre nagyon szükségem volt, mivel nincs rutinom szexpartner lányokkal, így a bizalomra, vagy a jó légkör hamar felépült. Teljesen hitelesnek tűnt és meg is nyugtatott, hogy Emily is megválogatja a partnereit, fontos számára is az ismerkedés, ráhangolódás a partnerével.
A rövid beszélgetős ismerkedés után a fürdőszoba felé vettem én az irányt, onnan pedig a hálószoba felé vettük immár közösen az irányt. Itt került le a ruha Emilyrol. Nagyon jó alakja van, finom a bőre, illatos mindenütt. Simogatások, puszik után én gumit kértem, fő a biztonság, és francianyelvleckét kaptam védő felszerelésben. Jól esett, szépen hadrendbe lettem állítva. Nem siettetett, szépen haladtunk, hangolódtunk. Én simogatásokkal igyekeztem Emily hangulatát is megfelelő szintre hozni, a nyalakodás sajnos biztonsági okokból kihagytam. (Lehet csak saját para, de így láttam jónak.) Több féle pózt is kipróbáltunk, amit kértem, Emily készségesen megtett. Finom, szűk, feszes kelyhe magába szippantott. Nagyon élveztem az együtt létet, kellemes orgazmust éltem meg. Elnézést, de arról sajnos nem tudok nyilatkozni, Emilynél 1:1 lett-e, inkább úgy sejtem, nem, de hát nem féltem őt, hogy szexuális örömök nélkül maradna, emiatt nem éreztem lelkiismeret furdalást... Pornós feeling és barátnős érzés egyszerre? Nekem megvolt. A pornóst amiatt írtam, mivel Emily nekem a vadócabb kategória a tetoválásokkal, és maga a látvány hogy egy ilyen kaliberű nő van alattad, feletted, előtted észbontó, viszont közben iszonyatosan rám tudott hangolódni, amiért nagy csillagos 5-ös. :)

Elszámolás

Előre adtam, kiszámoltam a megfelelő címleteket a lakás egy pontjára. Fontos tudni hogy Emily extra élmény, kategória, ezért magasabb színvonalú tiszteletet is kér és érdemel. Extrákról nem tudok, ha igénybe is vettem öntudatlanul és minden flottul zavartalanul zajlott.

Emily, jó szexpartner

  Potika31

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem, azonnal felvette. 1 órával előtte hívtam, mert egy másik találkozót lemondtak. Egyáltalán nem bántam meg utólag, sőt. Rendkívül kedves volt, korrekten tájékoztatott, az időponttal kapcsolatban is nagyon rugalmas volt a hozzáállása.

Megközelítés

Kocsival mentem. GPS pontosan oda itt. Duna Pláza környék. Őrzött parkoló is van, én az utcán parkoltam.

Helyszín

Új építésű társasház, portás nincs, bejutás könnyen ment, diszkrét volt minden. A lakás abszolut rendben, tisztaság mindenhol, jó illat. Fürdő makulátlan, számtalan tusfürdő, szájvíz, dezodor. Talán egy szemetes hiányzik a fürdőből, de ez legyen a legkevesebb. A szoba tökéletes, egy franciaágy, éjjeliszekrény és egy szobáinas. Tökéletes, abszolút rendben, mintha otthon lettem volna.

Hirdető külseje

Jóra érzékeltem, mert nem engedte jobbra az oldal, de egyébként a legmagasabb feletti értékelést érdemel mind külső és minden egyéb tekintetben Féltem, mert a hirtelen döntések általában rosszul sülnek el. Ajtó nyitást követően azonnal megnyugodtam. Nincs ember aki kritizálhatná Emilyt. Nagyon cuki és szexi volt, fekete köntösben nyitott ajtót. Azonnal láttam, hogy csodaszép vadóc, egy igazi gésa. Gyönyörű arc, csoda szemek, feszes mindenhol, minden porcikája tökéletes. Nagyon jó fej, jó beszélgető partner, érdeklődik, mesél, mosolyog.

Action

Itallal kínált, kedves volt, elfogadtam. A nappaliban a beszélgetés picit elhúzódott, de minden percét élveztem. Még izgalmasabb lett volna, ha közben már közelebb kerülhetek picit, de az első találka miatt ezt nem erőltettem, meg paráztam is picit, szépsége, személyisége miatt teljesen lefagytam. Legközelebb biztosan felajánlok egy lábmasszírozást, hogy mihamarabb hozzáérhessek. Folyamatosan kívántam közelségét, érintését. Vágyakoztam, hogy az ölembe üljön, fülembe súgjon valamit, hozzám érjen de béna voltam, tartottam a távolságot, pedig biztosan vevő lett volna a játékra. Beszélgetés után bementünk a szobába, ott vetkőztem le. Kicsit szégyenkeztem, de Emily nagyon kedvesen oldotta a hangulatot. Gyors tusi következett, siettem ahogy tudtam, nagyon vágytam rá. Mikor beléptem a szobába, az ágyon feküdt. Életemben nem láttam kívánatosabb, szexibb nőt. Egy gésa démon anygyal. Törölközőben érkeztem, viccelődött is rajtam, gyorsan félredobtam... Bársony bőr, az az illat, teljesen megőrített. Sajnos én a mindent óvszerrel fajta vagyok, így a csók és a kölcsönös francia kimaradt, nagyon sajnálom. Legközelebbre tuti beszerzek egy dental damet, és mindenhol mindenhogy hosszasan kényeztetés. Nagyon haragszom magamra... Simogattam, csókolgattam, közben ő is engem. Óvatosan hozzám ért, megfogta férfiasságom, abszolút barátnő feeling volt. Gumit húzott, nagyon érzéki franciában kezdett, puszilgatta, simogatta. Közben próbáltam simogatni, a kölcsönös francia hiányát nagyon bánom, de ez az én hibám, simogatni is alig mertem, ujjazást az adatlap szerint nem vállal, nem is próbálkoztam, bár maga lett volna a menyország, ha egy 69 szerüség kialakulhatott volna. Majd fölém emelkedett, és valami elképesztő szexi módon beleült, lassan, teljesen beeresztve. Maga volt a csoda. Lassan mozgott, majd kicsit gyorsabban, azonnal végem lett... Hagyott lenyugodni, mosolygott, puszilgatta a nyakamat. Majd kicsimagolt, letörölgetett és hozzám bújt. Gyönyörű lábát az enyémet tette, már már meghitt volt a pillanat. Nagyon jól éreztem magam, így beszélgettünk egy darabig. Szívem szerint órákat maradtam volna, de az idő a vége felé járt. Mindenképpen szerettem volna még élvezni Emilyt, ezért simogatni, puszilgatni kezdtem hátát, fenekét, úgy láttam jól is esett neki. Majd gyorsan újra hadra fogott, egy érintésére szinte varázsütésre felállított. Missiben kezdtük a 2. kört. Hozzám bújt, átkarolt, lábait átkulcsolta derekamon, puszilt közben. Majd feljebb jöttem, szexi lábait a mellkasomra tette. Gyönyörű volt. A láberotika nem szokott beindítani, de Emily teljesen elvarázsolt, valamit átkattintott bennem, legközelebb kipróbálom vele tutti, utólag láttam, hogy alap. Szóval missiben kezdtük, pár alpózzal, mozgott ő is, tartotta a szemkontaktust, a kisebb hanghatások még szexibbé tették a viszonylag rövid 2 kört is. Teljes kielégülés volt, bár úgy érzem Emilyvel 10 körre is képes lennék. Ismét hagyott lenyugodni, kedvesen megjegyezte, hogy ez jó volt. A találkozó két pontja volt szomorú, az egyik, amikor a 2. kör véget ért, és tudtam, hogy most egyenlőre nem érhetnek hozzá többet, a második pedig amikor a búcsú öleléskor ott kellett hagynom... Szerelmes lettem.

Elszámolás

Az átlagnál jóval magasabb, de nem fellengzős, minden percét élveztem, megérte. Nem hiányzott semmi extra, szívem szerint minden nap végigcsókolnám minden porcikáját a kislábujjától a feje búbjáig, csak sajnos anyagi okok miatt ezt nem tehetem meg. Pénzről egyébként nem esett szó, letettem az éjjeliszekrényre még az elején.

Emily, jó szexpartner

  Stultus

Egyeztetés

Reggel, az általa megjelölt időszakban hívtam Emilyt, azonnal felvette és kedves hangján megosztotta a fontos információkat, ezután egyeztettük az időpontot. Picivel később a kérésemre módosítottuk egy picit a találka kezdetét, gond nem volt, felxibilis volt.

Megközelítés

A XII. kerület frekventált pontján, a Duna Plaza szomszédságában rendel a hölgy, mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető helyszínen. Én az utóbbival mentem, nem volt gond az odatalálással.

Helyszín

Újépítésű, kellemes kis lakás a tetthely, a diszkréció adott az ilyen helyen. A fürdőszoba felszereltsége és tisztasága mindent felülmúl. A baszoba nagy részét a franciaágy teszi ki, egy szobainas is rendelkezésre áll. Minden adott a meghitt együttléthez. :)

Hirdető külseje

Emily egy vágykeltő fekete köntösben nyitott ajtót, széles mosollyal fogadott. A képek teljesen visszaadják a valóságot, élőben még inkább csábító jelenség. A tetoválások azonnal megvillanak, nekem tetszett mindegyik (még akció közben is elkalandoztam rajtuk😄). A szilikon cickók alig birtak a köntös mögött maradni és persze nem is kellett ott maradniuk...

Action

A kezdeti ismerkedős beszélgetés egy picit elhúzódott,de nem bántam, mert hozzáadott a szimpátia megerősödéséhez. Beszélgetés után a zuhanyzóba vezett utan ahonnan megtisztulva toppantam be a hálóba. Emily már ott várt meztelenül, kacér mosollyal, így én sem loptam az időt, mellébújtam és heves csókcsata kezdődött, simogatásokkal és egymás felfedezésével. Markoltam, csókoltam, nyalogattam egyre keményebb mellbimbóit, ő combjával átfogta lábamat, erre én rámarkoltam és ha már arra járt kezem, lecsekkoltam, mi a helyzet délfelé. Bizony éreztem az örömöt a részéről, ő erre rámarkolt a velem egykorúra, jöhetett hát a második felvonás, afinim francia. Ezt szinte lehelet finomsággal végezte (kérésemre) nem csoda, hogy hamar keményebb üzemmódra váltottam. Ezután én látogattam lefelé, változatos nyelvmunkámat finom sóhajtásokkal és nyögésekkel honorálta. Éreztem, hogy ennél már nem lehet síkosabb a terep, megegyeztünk hát, hogy jöhet a gumi. Szemből hatoltam be, tartva a szemkontaktust, ami még inkább megvadított. Toltam neki, magamhoz szorítva pumpáltam, minden egyes lökésnél egyre hangosabban nyögött, felemelkedve összefogtam a lábait úgy hatoltam mélyebbre, néha hosszabban is benntartva a farkamat, kitöltve őt. Mozgott is alattam rendesen, gondoltam akkor váltsunk lovacskába. Rárereszkedett a farkamra és úgy lovagolt, gugolva, közben folyamatosan a szemembe nézett, én hol a derekát, hol a melleit markoltam, egyre hangosabbra váltottunk mi is és az ágy is, egyre begyorsultunk, csattantak a csókok, és bár egy doggyval akartam beteljesíteni a szentháromságot, tört már fel a gejzír én pedig nem akartam útvát állni. Oltári nagyot élveztem a gumiba, ő pedig a végső pumpálást kivárva vált el tőlem, gondoskodva a megfelelő tőrlésről...huh, azt se tudtam hol vagyok, picit beszélgettünk a kezdeti témákről, majd kértem egy kellemes masszázst tőle, ami inkább egy erősebb simi volt, de nem érdekelt, mert közben csak csacsogott Emily én pedig csak hallgattam...🙂Utána én következtem egy kis masszázzsal, és tétován egy újabb kört kezdeményeztem, de sajnos csak a fej akarta, a test nem, így szépen letusoltam, összekészültem és ölelős búcsút vettem a kisasszonytól. Máskor tobb energiát raktározok, mert egy kör alig elég ebből az élményből.

Elszámolás

A pesti átlagnál magasabb a virágcsokor mérete, de cserébe extra a figyelem jár és semmi futószalag. Limitált számú vendéget fogad egy nap és ez határozottan jó dolog.

Emily, jó szexpartner

  József7

Egyeztetés

Telefonos egyeztettés volt végig és sms nagyon szép kedves hangja van márr a hangjától azt szeretnéd tenni:)

Megközelítés

Közel a bkv de gps mégegyszerűbb

Helyszín

Nagyon gyönyörű minden van szép higiénia tökéletes több tusfürdő szájfertőtlenítő

Hirdető külseje

Gyönyörű nő tökéletesen megfelel a képeknek inkább szebb sokkal nagyon erotikus formás sexy.

Action

Emily gyönyörű órákig tudnám simogatni csókolni olyan mint egy erotikus álomképp,majdnem meztelen mikor fogadott csókoltam simogattam szinte azonnal persze zuhany után csókoltam simogattam forró punciját enyhén nedvesedett és dugtunk 69 és több pózt is próbáltunk az elején nagyon gyorsan elmentem ilyen formákat simogatva csókolva nem csoda legszebb cici amit érintettem azonnal kivántam formás popót dugás közben jobb sokkal markolni simogatni dughatod ahogy birod szeret és imád dugni bármilyen pózban én 69 ben élveztem először de mindenhogy kipróbáltam oldalról lett második nagyon finoman szopik, az biztos bárhogy dughatod ahogy szeretnéd és erotikus sexi álomkép ez csak egy óra volt de legközelebb több órát biztos kipróbálom meseszép nő azóta is rá gondolok újra dugnám tovább:)

Elszámolás

Az elszámolás a Budapesti átlag korrekt teljesen térj vissza mindig.

Emily, jó szexpartner

  milky01

Egyeztetés

Emilyvel Vtr-en vettem fel a kontaktot, miután hirdetésén és igen szemrevaló képein már korábban megakadt a tekintetem. Néhány levélváltásunk után az elsőnek felajánlott időpontom nem volt megfelelő neki, viszont két órával későbbre, ugyanazon a napon a kora esti órákra meg is beszéltük találkánk időpontját, amit fennakadás nélkül, gond nélkül össze is hoztunk.

Megközelítés

Nem kocsival mentem, de az épület így is nagyon könnyen megtalálható. Tömegközlekedés a közelben, várakoznom szerencsére nem kellett.

Helyszín

Új építésű XIII. kerületi ház modern elrendezésű lakása, letisztult design, makulátlan tisztaság, rend és magas szintű igényesség, ami az egész kecóra jellemző. Az ilyen és hasonló lakások mindig nagyon bejönnek, nem nagy viszont kellemes hangulatú, dzsekimnek fogas, a cipőm le-és felvételét pedig egy kicsi pad teszi kényelmesebbé, ami elé egy szőnyeg van terítve. Az előszobából beljebb lépve egy nagyobb nappali tárul elém, bárpulttal és szép bútorokkal berendezve, együttlétünknek pedig egy kisebb szoba szolgál helyszínéül amit Emily lágy fényekkel, halk zenével (ami laptopjáról szólt), jó illattal, gondosan előkészített, tiszta ágyneművel ellátott nagy és tetszetős, szuper-kényelmes franciaággyal, rajta csomó kispárnával varázsolt otthonossá és intimmé. Az ágy mellett pedig egy álló tükörből követhetjük figyelemmel az események történéseit... A közvetlenül a szoba mellett lévő fürdőhelyiség is minden igényt kielégítő mind a felszereltségét, mind a higiéniáját illetően. Az ágy sarkán pedig egy összehajtogatott illatos törölköző várta, hogy használatba vegyem. Egy igazán pazar kéglibe térhet be a kikapcsolódni vágyó és szintén igényes kalandor.

Hirdető külseje

Kedves és szimpi beengedésem után már hamar a megadott számozású ajtó előtt, aztán pár pillanattal később már az impozáns kuckóban találom magam, ahol vendéglátóm mosolygós fogadtatásával kísérve mutatkozunk be egymásnak. Aranyosan beljebb invitál, majd ismerkedős beszélgetésünk közben Emily üdítővel, vízzel kínál, amit készségesen el is fogadok. Végig kedves, szimpatikus, jó fej és közvetlen volt; őszinte, laza, cserfes és vagány stílusa nagyon tetszett, kifejezetten bírom az ilyen típusú lányokat:) Imád nevetni amihez persze jó humora és humorérzéke is társul, az egész randi igen jó hangulatban telt, Emily igyekszik feltölteni az emberfiát minden téren, kényelmemre, kényeztetésemre végig nagy hangsúlyt helyez; nagy figyelmet szentel partnerének. Szereti, ha a férfi kezébe veszi az irányítást, de ő is kiveszi ám a részét az együttlétből, nagyon tudja élvezni a szexet és távol áll tőle mindenféle megjátszás. Imádja a tartalmas ágy jeleneteket, a szexi fehérneműket és a tetkókat; elegáns fekete köntöse alatt egy nőies és dögös külső rejtőzik. Markolni való popsija és a szép kerek, és kemény, de mégis természetes hatású szilikon cicijei nagyon jól passzolnak testalkatához, formás, simogatható combok, kecses kis kezein szépen manikűrözött körmök, puha tapintású, rendkívül ápolt szolibarna bőrét pedig számtalan igényes tetoválás díszíti, ami egy extravagánsabb jelleget kölcsönöz testének. A 18 pluszos részhez pedig a simára borotvált, érzékeny és szuperül kényeztethető, kellemesen szűk puncija tartozik... Szép arcát a számomra kedvenc mélybarna szemei teszik még inkább szebbé, hátközépig érő, sötétbarna illatos, egyenesszálú haját copfban összefogva viselte a randink alatt.

Action

Kis ismerkedő dumcsi után vetkőzés, gyors zuhany, aztán a szobában máris az ágyon fekve csókolózunk az első pillanattól kezdve nyelvesen és odaadóan, miközben simogatva térképezzük fel egymás testét. Gyönyörű egyrészes sötét színű csipkés ruci-szettjéből kicsomagolom ajándékom, majd Emily a farkamra én pedig az izgató cicijeire markolok, persze a csókcsatánkat abba nem hagyva egy pillanatra sem, ezután a cici markolását simogatás váltja fel; pociját, punciját lágyan végigsimítom bal kezemmel, nyakára apró csókokat lehelek és elkezdem a lassú haladást testén, éhes kis puncija felé. Imádtam az izgalmas melleit; gyengéden megcsókolom őket, majd álló bimbóit ajkaim közé veszem és nyelvemmel finom köröket írok le körülöttük, majd pociját sem kihagyva apró csókjaimból már egy kellemesen nedves puncihoz érkezem meg, amit hamar meg is kóstolok, Emily lehunyt szemmel halkan sóhajtozós örömére. Nagyon szereti, ha kényeztetik, apró csípőemelései, remegései kitűnően jelezték tetszését nyelvem érzéki, de mégis játékos dédelgetésének, és nekem is nagy öröm volt illatos, zamatos és igen nedves kelyhét hosszan ízlelni és nyalni, combjait, szeméremdombját lágyan csókolni... Közben cickóit simogatom, és kezeink is találkoznak, amit egy idő után elengedve Emily azonnal ráhúzza kezeimet érzékeny cicijeire és mellbimbóit lágyan morzsolgatva, simizve nyelvelem tovább mézédes punciját, amit kisvártatva hosszú, nyelves csóksorozattal vezetünk át Emily franciájára. Mosolyogva lábaim közé könyököl és így kezdi meg izgi nyelvtáncoltatós cumizását a már égnek meredő farkamon, amire már igencsak vágytam és meg is kaptam; nyálasan, néha egészen mélyre enged puha és forró ajkai közé, lassabban, olykor gyorsabban és igen kreatívan tart szaxi órát fúvós hangszeremen, amin virtuóz technikával játszik és nagyon változatosan, kérésemre pici kezét is bevetve építi fel maximálisra erekcióm, majd csókokért hajol rám én meg ezután a gyönyörű cicik közé csúsztatom rudamat, ami pont közéjük illett, ezért alig kellett két kézzel rásegíteni a szorítás erősségére...Imádtam... aztán Emily óvszerbe öltöztet és közös megegyezésre misszivel kezdjük el aktusunkat. Csókolózós intrónk közben keményen álló farkam odailleszti örömkapujához, majd mélyen egymás szemébe nézve, alaposan felhúzott állapotban hatolok be Emily szűk és nedves puncijába, sóhajaink közt először lassan és finoman járatom meg benne vágyakozó szerszámom, majd felgyorsítom csípőm mozgását, amit forró és nyelves csókokkal színesítünk, időnként meg-megszakítva tempózásom... Aztán szexi combjait lágyan felhajtva teljesen betolom farkam nedveskéjébe, így már puncija full-ölelésében folytatjuk szexuális akciónkat és dugunk tovább, idővel Emily lábainak változatos pozicionálásával, közben egyre csak erősödő sóhajtozásainkat egyáltalán nem fogjuk vissza, a sóhajok kéjes nyögésekké változnak, végül a kicsi szoba már csakúgy zengett ösztönös gyönyör-hangunktól... Szuper volt! Hosszú és extra izgalmas misszionárius kalandozásunk után Emily doggy-t ajánl fel -aki mintha pajzán gondolataimba látna- és már helyezkedik is mosolyogva négykézlábra, csinos, formás popsiját farkam elé tolva várja behatolásom örömkönnyekben ázó, tűzforrón ölelő kelyhének a szemem láttára szétnyíló szirmai közé, ami nem sokáig váratott magára... Két másodpercen belül visszatettem kemény farkam puncikájába, ami szinte magába cuppantott, majd mutatós kis fenekébe jól belemarkolva egy fantasztikusan intenzív, gyors és hangos kefélés veszi kezdetét amihez még pluszban az ölem és popsijának ütemes csattanásai is társultak, miközben Emily két kézzel a kispárnákat gyűri. Aztán az egyre nagyobb terpeszünk miatt combjaink a hancúr-fáradás tüneteit mutatták ezért kis lazítás után már csak egy nagyon rövid lovaglással folytatjuk igen tartalmas pásztoróránkat, a csodásan felizgult melleket markolva-simizve közben. Aktusunk záró képkockái után háton fekve maradok, Emily kényelmesen mellém helyezkedik, farkamra hajol és gyengéd franciával vezeti fel orgazmusom, ezután kézzel rásegítve cumizza kicsivel dinamikusabban, majd szájából kiveszi izzó kéjrudam, nyálas makkom cickójához simítja és kicsike, szuper finom kezével -amivel nagyon ügyesen végig ejakuláció közelben tart- egy szép nagy
sperma-spriccet varázsol a fenségesen odatartott cicijeire, amit Emily a végén meg is mutat cukin mosolyogva... "Látom készültél a randira..." mondta ekkor kacéran. A nem mindennapi látványban gyönyörködve és az ágyon elnyúlva hosszú percek alatt evezek vissza kéjes-harsány orgazmusom tengerén dögös vendéglátóm mellé, aki eközben már meg is tisztogatta magát és jó szorosan mellém fekszik, majd halk beszélgetésünk a kellemes háttérzenével kart karba öltve kerekednek felül a néma csenden. Emily okos és céltudatos lány, nagyon jól eldumáltunk, mindkettőnknek rengeteg sztorija van, de az időnk már nagyon kevés volt, amivel inkább én foglalkoztam, mint ő (ezt meg is jegyezte..:) de mivel ezzel én sosem akarok visszaélni ezért csókolózásunk közben egy franciára esett a választásunk, ami nagyon jól esett így a nem sokkal előbb bekövetkezett kiadós elélvezésem után. Érzéki cumikázással, nyálasan, játékos nyelvével megkeményíti a farkam miközben két kezemmel arcát simogatom, majd helyet cserélünk és ő fekszik a hátára, keresztül térdelek pocija felett, mellei között kézi vezérlésre kapcsolok, majd Emily veszi át és kicsi finom jobb kezével, lágy mozdulataival ismét elrepít és nagyon hangosan fehérbe borítom az izgatóan szép cici csodákat a feltörő spermámmal, miközben combom másik kezének gyengéd cirógatásával teszi teljessé második igen intenzív kielégülésemet... Nehéz visszatérésem plusz törlőkendő kombó után együtt zuhanyozunk le, közben csók és mindvégig dumálgatva frissülünk fel a kellemesen meleg víz alatt, ami nagyon jól esett. Emily egy pillanatig sem sürgetett, de aztán a törölközés, izgi sztorizás, öltözés hármas fogata után az ajtóban ölelős, popsi markolós és mosolygós csókokkal búcsúzunk egymástól és pár pillanaton belül már a liftben állok, ami tovaszáguld velem a 'varázslatos' esti órák hűvös és nyirkos feelingjébe...:)

Elszámolás

Egy bőven az átlag feletti rózsacsokrot helyezek a randi elején Emily bárpultjára, ami már az új budapesti átlag több mint másfélszeresét jelenti. A csokor végig ott maradt a randi végéig, ami korrektségre és bizalomra utal. És ez nagyon szimpatikus volt!