Nykol Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Nykol, istennő szexpartner

  Felhö44

Egyeztetés

Kivételesen telefonon keresztül komunikáltunk. De a kiirt idöbe konnyen elérhetö VTR-en és Viberen is.

Megközelítés

Könnyen megközelithetö autoval gps odavissz a ház elé. Tömegközlekedés van a közelben. Parkolás fizetös de cserébe mindig van hely.

Helyszín

Egy kis apartman szerü lakás minden a helyén. Elötér, egy szoba a randinak, egy fürdöszoba tisztálkodni. Szoval nagyon alkalmas a randinak.

Hirdető külseje

Képekre teljesen hasonlit. Szép cicik kerek fenék és a puncija menyei. Picike aranyos szexi nö.

Action

Megérkezésem után mindig beszélgetünk miközbe vetközök és készülök tisztálkodni. Tisztálkodás után visszamentem Nykolhoz aki már az ágyon várt meztelenül. Mivel szeretek én kezdeni ezért végigcsokoltam a testét és eljutottam a puncijáig amit addig kényeztettem nyaltam mig el nem élvezett. Szokásosan megköszönte majd a szájába vett és kökeményre szopta a farkam. Ezután megkérdezte hogy jöhet -e a gumi. Felkészitett majd felém gugolt és bevezetett a puncijába. Miután kiélvezkedtük magunkat szemböl támadtam meg Nykolt ez is csodás poz de alig vártam hogy a következö pozba váltsunk mert imádom dugni kutyába. Miután közeledet a vég megkértem hogy a szájába lehessen végem . Na ez kicsit pornosra sikeredett. Szopás közben kivette a farkam a szájábol nyelv alá és várta az utodokat. Sokat nem kellet várnia mert belerobbantam a szájába. Miután letisztitott a szájával és kivitte az utodokat a fürdöbe én megvártam mig viszajön és mentem fürdeni. Ezután felöltözés bucsuzás.

Elszámolás

Vannak extrái de most csak alapra mentem . Viszont szokásosan nagyon korekt volt mindenbe. Jol éreztem magam. A megbeszélt rozsákat az elején adtam oda mert én igy szeretem.

Nykol, istennő szexpartner

  vincent

Egyeztetés

Nykol már nagyon régen a kedvenceim között szerepelt, de kapcsolatfelvételre mégsem került még sor. Egyik délután úgy döntöttem, hogy ezen ideje változtatni és végre találkozni. Szerencsés időpontban hívtam, mert néhány csengés után felvette és kedvesen tájékoztatott a részletekről. Eszméletlenül kellemes, csilingelő, vidám hangja van, élmény volt hallgatni, ahogy elmondta a tudnivalókat. Teljesen levett a lábamról a hangjával és a telefonos kommunikációjával, már a beszélgetésünktől is jobb kedvem lett. Szerintem, ha a fotóit soha nem láttam volna, csak a beszélgetés alapján is szerettem volna vele találkozni. Szerencsére az általam javasolt napra még volt szabad időpontja, így meg is beszéltük a randit, amit ezután vtr-en is megerősítettünk

Megközelítés

Pontos és egyértelmű címet kaptam, ami minden irányból könnyen megközelíthető. Vidékiként sem okozott gondot odatalálni, a GPS-t csak azért kapcsoltam be, hogy az úton legyen aki néha hozzám szól. Parkolni kb. 20 méterre tudtam a helyszíntől, ráadásul a két ünnep közötti időszaknak köszönhetően ingyenesen. Aki esetleg tömegközlekedne, buszjárattal találkoztam az utcában, villamos a párhuzamos utcában jár és a metró is belátható távolságon belül található.

Helyszín

Nykol kuckója egy nagyon ízlésesen és otthonosan berendezett kis földszinti lakás egy nem túl régi építésű társasházban. Az előszoba, nappali, konyha és a hálórész egy légtér, az utóbbi viszont szépen el van különítve egy válaszfallal. Innen nyílik a fürdő, így aztán a tisztálkodás után egy pár lépéssel máris a franciaágyon találja magát az ember. Az ágy maga elég méretes és kényelmes, elég sok párna is megtalálható rajta a még nagyobb komfortérzethez. Először a nappaliban ültünk le a kanapéra pár szót váltani, én a ruháimat is itt pakoltam le egy székre. A fürdőben minden szükséges kellék bőséges választékban megtalálható. Az egész lakásra jellemző volt a tökéletes rend és tisztaság.

Hirdető külseje

Nykolról elég sok vágykeltő fotó és egy izgató videó is megtalálható az oldalon. Bizonyos rang felett arcképes fénykép is a rendelkezésre áll, ami mellesleg az egyik kedvencem a galériájából :) A fotókon kétségkívül Ő szerepel, és mind retusálatlan. Csalódás teljesen kizárt, sőt élőben a Hölgy a fotóknál is sokkal kívánatosabb, az alakja nagyon közel van a tökéleteshez.

Félhosszú sötét haj, - ami össze volt kötve- nagyon csinos és kedves, mosolygós arc (nekem különösen tetszett az arca). Sportosan vékony, kecses testalkat, egy gramm felesleget sem lehet rajta még nagyítóval sem találni. Csodás, tökéletesen méretezett mestermunka szilikoncicik, sportos de mégis karcsú és vadítóan tökéletes formájú lábak, ennivalóan izgató lábfejekkel, szenzációsan lapos kockás has és világbajnok popsi. Najó, popsi, az bizony egy külön történet. Szerintem az egyik legszebb, amivel valaha találkoztam. Kerek, feszes, kemény, finom, fenomenális. Rajzolni sem lehetne izgatóbbat. Tényleg erre szokták mondani, hogy ha ilyen seggem lenne, egész nap a kezeimen ülnék, csak hogy fogdoshassam.:)

Mivel kijött elém a kapuhoz, így utcai ruhában fogadott, de már ez is sejtetni engedte a fentebb leírtakat :)

Action

Nem volt túl nagy forgalom, így a vártnál előbb értem a helyszínre. Pont akkor került ki Seri4 (mellesleg kiváló) beszámolója Nykolról, így a rendelkezésre álló időt ennek az elolvasásával töltöttem. Mit ne mondjak, nem könnyítette meg a várakozást :) Na de szerencsére elérkezett az én időm is, a megbeszélt időpontban kezdeményezett hívásom után Nykol kijött elém és bekísért a lakásába. Nagyon kedvesen fogadott, bemutatkozó puszik után leültünk egy picit a kanapéra pár szót váltani. Már az első néhány mondat után magával ragadott a vidám, energikus személyisége, ami előre vetítette, hogy egy nagyon kellemes óra vár rám a társaságában. Röviden tisztáztuk a részleteket, majd elvonultam a fürdőbe.

Tisztálkodás után Nykol az ágyon fekve, egy szál mosolyban várt rám, gyönyörű volt a látvány, bárcsak minden ajtón belépve ilyen fogadtatásban lenne részem :) Gyorsan mellételepedtem és elkezdünk közelebbről is megismerkedni. Finoman végigsimogattam a testét, majd jöttek az apró puszik, amik elég gyorsan csókokba váltottak át. Nykolnál a csók szimpátiafüggő és nagyon örültem, hogy megkaptam tőle a bizalmat. Eszméletlenül jól csókol. Finom, puha ajkai vannak és a nyelvét is nagyon aktívan használja, tényleg igazi és nagyon izgató csókokkal alapoztuk meg a hangulatot. Idővel a hátamra kerültem, Nykol pedig elindult szépen lassan lefelé. Kaptam egy párnát a fejem alá, így aztán nagyon kényelmesen tudtam vizuálisan is követni az eseményeket. Azok pedig zajlottak ám rendesen:) Elég gyorsan az ajkai közé kerültem és egy finom, kényeztető franciába kezdett. Nyalogatta, kényeztette, majd el-el tüntette a szájában. Ügyesen váltogatta az intenzitást, a tempót. Nagyon élvezetes percek voltak ezek a számomra. Szerettem volna még tovább fokozni az élményt, ezért kértem, hogy forduljuk 69-be, amit örömmel teljesített is. Puncinyalás közben próbáltam el-elkalandozni a popsi felé is nem titkolt udvarlási szándékkal, mert nagyon szerettem volna a nyelvemen kívül más testrészemmel is bejutni oda. Közben persze vendéglátóm továbbra is kényeztetett, így idővel ezek az élmények és ingerek annyira összeadódtak, hogy nagyon közel kerültem ahhoz, hogy máris jó legyen nekem. Ezért inkább kértem, hogy húzzunk gumit.

Ha már úgyis a hátamon feküdtem, kezdésnek maradtam is ott, Nykol pedig felülre került. Nagyszerű érzés volt, amikor szép lassan rám ereszkedett és finoman elkezdett mozogni rajtam. Én közben élveztem a csodás kilátást, illetve felváltva próbáltam hol csókot lopni, hol pedig a ciciket a számba venni. Nagyon élvezetesen lovagolt, folyamatosan váltogatva a tempót. Ezt reggelig el tudtam volna viselni, de a váltás mellett döntöttünk és átpozícionáltuk magunkat misszibe. Fantasztikus látvány, ahogy egy ilyen tökéletes nő ott fekszik kitárulkozva, hívogatóan az ember előtt, nem is várattam sokáig. Ez a rész inkább barátnős, szeretkezős mederben zajlott, nagyon élveztem a nyakát csókolva tevékenykedni.

Következett a kutyus. Nykol szépen behelyezkedett elém, kitolta a hátsóját, én meg a kigúvadt szemeimet próbáltam visszafogni, hogy ne essenek ki. Nykol tökéletes popsija egy műalkotás, ebben a pozícióban pedig egyszerűen ellenállhatatlan. Zavarba is jöttem egy picit, így nehezebben tudtam becsatlakozni a punciba, de azért csak összejött. Hol a csodálatos popsit markolászva, hol pedig a derekát átfogva igyekeztem udvarolni, illetve próbáltam valamennyire a tempót is váltogatni. Mivel már eléggé fel voltam húzva (ilyen élményektől nem is csoda), megelőzendő a korai célbaérést, Nykol javasolta, hogy térjünk át az általam már előzetesen kért popsira. Mondanom sem kell, hogy ezzel osztatlan sikert ért el nálam :) Kicsatlakoztam a punciból és egy kis segítséggel finoman elmerültem a popsiban. Ez az élmény eddig nem sokszor adatott meg nekem, így igyekeztem is kiélvezni minden egyes pillanatot. Először lassabban, majd picit tempósabban mozogtam, közben pedig a tökéletes, karcsú idomain legeltettem a szemem, a két kezemmel pedig a popsit markolásztam, ahogy ki-be jártam benne. Már ez is fantasztikus volt, de még lehetett fokozni. Megkérdeztem Nykolt, hogy meglovagolna-e popsival is, amire szerencsére pozitív választ adott:) Lassan ereszkedett rám, én meg nem nagyon tudtam betelni sem a látvánnyal, sem az érzéssel, fantasztikus volt. Először lassabban, majd egyre tempósabban mozgott rajtam, én pedig ezt már nem is bírtam túl sokáig, gyorsan végem is lett.

Pici pihi után én kezdtem aktivizálni magam. Nykol a hátára került, én pedig elindultam lentről fölfelé. A lábai nekem nagy kedvenceim, eszméletlenül formás lábakkal rendelkezik. Ennek ellenére annyira hívogató volt a punci, hogy engedtem a csábításának és tovább haladtam abba az irányba. Az biztos, hogy legközelebb mindenképpen több időt fogok szentelni a lábakra, mert nagyon nagy élmény foglalkozni velük. A punci vonzásában annyi lelkierőm még volt, hogy kitérőt tegyek a cicikhez, mert azokat tényleg bűn lenne kihagyni a foglalkozásból, én meg nem vagyok bűnöző :) Megfelelően üdvözöltem mindkét oldalt, majd a rám váró feladatokra rákészülendő, kicsit nyugalomba helyeztem az arcomat az ikrek közé. Nálam szilikoncicik esetében ez kihagyhatatlan szokott lenni. Idővel aztán csak eljutottam a célállomáshoz és elhelyezkedtem Nykol lábai közé. majd finoman nyalakodni kezdtem. Eszméletlenül izgató ebből a szögből látni a csodás lapos hasát, ami egyre sűrűbben feszült meg, szépen kirajzolva azokat az irigylett kockákat (bár nem kellene irigyelnem, hiszen ezek a kockák nekem is megvannak, csak a télre való tekintettel én leburkoltam egy nem elhanyagolható vastagságú császárszalonnával az enyémet…. Később meg is beszéltük, hogy mindketten elég sokat teszünk azért, hogy ilyen hasunk legyen, csak nem ugyanabba a terembe járunk tevékenykedni. Ő edzőterembe jár, én meg étterembe… ) Na szóval nagy kedvvel folytattam a nyalakodást, igyekeztem mindent megtenni, hogy sikerrel járjak. Egy kis idő után szerencsére a ténykedésem meghozta a gyümölcsét és Nykol egy nagyon izgató orgazmussal ajándékozott meg. Picit érzékeny is lett utána egy időre, amit genyó módon kihasználtam és egy csókot leheltem a csiklójára, de utána természetesen hagytam lenyugodni.

Ezután én kerültem a hátamra, bizonyos részeim pedig Nykol ajkai közé és újra kaptam egy fantasztikus franciát. Változatosságban most sem volt hiány, ezúttal többször volt intenzívebb a tempó, ami nem volt ellenemre, sőt! :) Eredetileg 2.-ra egy ilyesmi befejezést terveztem, de annyira kellemes volt az első körben „alulmaradni”, hogy előtte kértem, hogy egy kicsit még váltson át újra lovagló-üzemmódba. Így aztán gumi fel, majd vendéglátóm gyorsan nyeregbe is pattant. Egy összebújós, csókolózós szakasszal nyitottunk, majd váltás után olyan jól eltalálta szöget és a tempót, hogy arra kellett kérnem, nehogy abbahagyja amit csinál, mert rohadt jól érzem magam :) Szerencsére a kérésemet teljesítette és egy tempósabb szakasz után nekem másodszor is végem lett. Ezen meglepődtem, mert részemről másodikra ilyen könnyen nem szokott összejönni a dolog (sokszor egyáltalán nem) de Nykol nagyon ráérzett, hogy jó nekem a lovaglás és sikerrel jártunk, a legnagyobb örömömre. A vtr-bejelentkezésnek köszönhető + 15 percnek hála maradt még egy kis időnk, így beszélgetéssel-csókolózással zártuk le a randit, majd végezetül újra tiszteletemet tettem a fürdőben.

Elszámolás

Először találkoztunk, így a randi elején rendeztük az anyagi részt. Olyan élményt kaptam, hogy nem is lehet kérdés, hogy maximálisan megérte. Az alapóra rózsaszálai szerintem a mostani átlagnak felelnek meg, erre pedig aki szeretne, bőven válogathat az extra lehetőségek közül. Én eredetileg 2 extrát kértem, de végülis a NFVSZ nem valósult meg, mert az én kérésemre másképpen fejeződött be a 2.kör. A randi végén a meg nem valósult extra díját Nykol visszaadta, pedig nem kértem, sőt nem is utaltam rá, őszintén szólva eszembe sem jutott, mivel még bőven az átélt élmények hatása alatt álltam. Ez eszméletlen korrekt volt a részéről, nem is találtam hirtelen a szavakat. Még egyszer nagy-nagy köszönet ezért a korrektségért!

Nykol, istennő szexpartner

  Seri4

Egyeztetés

Régen jelentkeztem már, így kicsit még több a mondanivalóm. Előre is bocs a várhatóan terjengős beszi miatt!

Nem az első táncomra készültem a bál egyik legszebb királynőjével. Így volt már korábbi ismeretség, de a legelső alkalommal is, ahogy most is, VTR-en jeleztem barátkozási szándékaimat. Alapvetően ezt ajánlanám, számomra legalábbis, szimpatikus, könnyű, egyszerű módja a kapcsolatfelvételnek.
Nykol minden esetben előre jelzi, mikor elérhető, aktív, és a nevezett időszakban - ha éppen nincs páciense kezelés alatt -, akkor az ígéretnek megfelelően pislákol is a remény kis zöld lámpása, villog a régi 90-el kezdödő számok jól ismert szlogenje: "hívj most ..."
Ekkor eddig még minden esetben elértem telefonon.

A készülék végén az ő csillingelő hangját fogod hallani. Nincs telefonos, managger, vagy segítő szándékú kolléganő.
Kedves, aranyos. Készséggel, lényegretörően válaszol minden felmerülő kérdésedre. A rugalmassággal sem hiszem, hogy probléma lenne, ezen legutóbbi találkozónk is csúszott például 3-4 alkalommal is, köszönhetően életem nem várt gubancainak.

Szóval VTR-en jelentkeztem be másnapra, majd a szeánsz napján telefonban jeleztem, hogy szándékomnál csak egy szilárdabb, amit viszont magammal viszek a randira.

Megközelítés

A liezon lokációjául egy 13. kerületi, nem túl forgalmas utcában nem is olyan régen felépített társas obijektum lett megjelölve a fent említett telefonos diskurzusban.
A cím egyértelmű, mivel a házszámok gyengénlátók részére is felismerhető méretben lettek a ház falára aplikálva.
A helyszín könnyen megtalálható és meg is közelíthető. Pl. a BKV közelben tesz le. Jómagam ezúttal viszont a személyautóval való érkezésre tettem le voksom.
A randevú időpontjában nem kellett fizetnem a kordé ideiglenes tárolása okán.

Nykol nem az a típusú hölgy aki várakoztatna, amiben megegyezünk az úgy van. Ennek megfelelően nincs várakozás a bejutás előtt.

Helyszín

Kaputelefon helyes használatának jutalma a bejutás szerelemországba. Szerelemország egy tiszta, ízlésesen berendezett, otthonos előszoba + konyha + nappali + háló összkomfortos szerelemfészket jelent. Éghajlata ideállis, hangulata zseniális, lakója fenomenális.
Az előszoba, konyha és nappali egy egységet képez, melyből egy válaszfallal elszeparálva, de még azonos légtérben található az erotikus játszótér, a nászutas osztály, melynek jelentős részét a kényelmes francia ágy teszi ki. Mivel Nykol egyedül rendel senkit sem érdekel a válaszfalak, vagy ajtók hiánya. Egyébként is befolyásolt már bárkit is a lakás elrendezése?

OK, ez még érdekes lehet; a fürdőben zuhanyzó található, sok-sok tusfürdővel. A szájvíz mellett pedig, - nem fizikaliag mellette, hanem bekészítve -, pedig megtalálod a pihe-puha törölköződ is.

Hirdető külseje

Szóval a külcsíny. Nos, a képek nem hazudnak,sőt. Igazi elcsépelt, rendszeresen ilyenkor idecitált közhely (mondjuk a legtöbb azért az, mert igazak), hogy sokkal szebb élőben, mint a fotókon. De, barátom, Nykol sokkal-sokkal szebb a valóságban, pedig a fényképei is egy káprázatos adottságokkal rendelkező nőt festenek le.
Nykol egyszerűen gyönyörű. 160 cm-be csomagolt tömény erotika és báj.
Hogy mi tetszik rajta? Minden! Minden egyes porcikája.

Fekete, félhosszú hajzuhatag keretezi életkorának megfelelő, de véleményem szerint bájos arcát. Őzike barna szemei már messziről kacagnak rád.
Teste egy görög istennőé, a tökéletesség határát súrolja. Sportosan kidolgozott, de abszolut nem túlzásba víve, nem bántó módon. Alakja továbbra is légies, kecses. Biztos vagyok benne, hogy sokat munkája van ebben, de messzemenőleg látszik is az eredmény.
Piciny lábfeje, egyszerűen ennivaló. Izmos lába élményszámba menően ölelik majd át és szorítják derekad. Lapos hasánál talán még nem láttam szebbet. Cicijei remekművek, pont kézreállnak. A méretük és formájuk tökéletes, pont a megfelelő bimbóudvarokkal és érzéki, jól reagáló bimbókkal. Az említett kettő testtája - poci és keblek - irgalmatlanul kívánatos, esztétikailag nagyon erős testrészei a högynek. Mégis a non-plus ultra a valószínűtlenül vágykeltő, hihetetlenül kerek és feszes feneke. De tényleg, rajzolni nem tudnék még csak hozzá foghatót sem.
Kedvem lenne lefényképezni és kitenni a képet a kandalló felé.
Ám mégis, a kedvenc testrésze nálam már örökké az apró, bűbájos fülecskéje lesz.

Találkozásunk alkalmával testhez simuló, szűk farmert viselt, amely - ha lehet -, még inkább kiemelte a fent már megéneket popsiját. Könnyed szerelését még egy pulcsival egészítette ki, de ami igazán öltöztette, az a megkapó, kislányos mosolya.

Action

Lakásba érkeztemkor széles mosollyal és puszival köszöntött, amely netto 2 másodperc után csókká, majd nyelvszkanderré változott. Ezzel párhuzamosan kezeim úgy gondolták, hogy jó ötlet lesz, ha keménység vizsglatot végeznek Nykol tomporán. Hát jól gondolták, baszottúl jó ötlet volt.
Gyűrtem, markolásztam azt az édes popót, miközben a verseny lényege az volt, hogy ki tolja le a másik torkába a nyelvét többször.
Egy döntetlen kihozása után csevelybe elegyedtünk. Ó anyám, már el is felejtettem milyen aranyos, csillingelő hangja van. Miközben megszabadultam a textíliáktól, megbeszéltük, hogy kivel mi történt az elmúlt fél évben, amit voltam olyan hülye és Nykolnál tett vizit nélkül abszolváltam. (Lábjegyzet: tényleg óriás baromság, nem követem el mégegyszer ezt a hibát! :) )

Na, elő is bújt a szőrös főemlős a gentleman jelmezből. Akkor mehetnék is talán fürdeni, nagyon gyorsan, mert egyrészt felesleges arra várnom, hogy a könnyebb közlekedés érdekében lohadjon kicsit szándékaim perfekt indikátora; másrészt viszont minnél előbb túráznék is egyet nyelvemmel, fecskendőmmel Nykol dombvidékein, (most még) rejtett zugaiban.

A higéniai kör után némi előnnyel érkezem a nászágyhoz. Hercegnőm jobbról megjelenik anyaszült mezítelen - fejemben egy szolít a büdős életbe kiálltás visszhangzik -, majd lehuppan a pamlagra, és kacéran kacsint, és ujjacskájával hív magához. Nem igazán kell több, mellé heveredem és beindítom a csókcsata II. részét.

Az élettel teli ajkakról kisvártatva eltévelyedek más irányokba. Kezdetben a merev kis bimbók csócsálásával, a formás halmok csókolgatásával, masszírozásával vagyok elfoglalva, de szám ideiglenes állomáshelyéről tovább költözik a poci lankáin át, egészen az édenkertig.
A pázsíttól teljesen megszabadított finom, pihe-puha babapunci ízét érzem. Nyelvem hamar megtalálja a zamatos hússzirmok között megbújó feszes kis pecket. Változó nyelvcsapásszámokkal ostrom alá vonom a kis ékszerdobozt, meg meg nyelvelve a kehely bejáratát is. Érzéki nyöszörgésekre és morgásokra késztetve partnerem.
De mielőtt célba érhetnék a Nykol közli, hogy muzikális hangulata lett. Furulyázna egyet.
Hangszer nincs nálam éppen, a legközelebb fellehető rúddal igyekszem igényeit csillapítani.

Nyelvhegyének kis ostorcsapás szerű játékával a péniszem nyílásán, majd teljes makk körbenyalintássával vezeti fel a kiadós, teljeskörű szopást. A legfinomabb fajtából való. Nem maradnak ki a kényeztetésből a golyók és néha néha, el-el tévedve a gátam sem.
Pazar orális cunami, de nem akarom rögtön az eljén elsütni a kis karabélyom.

Munkaruhát kérek és kapok, majd miután felaplikálta, Nykol hanyatlök, és azt mondj, hogy most meg zsoké szerepre vágyik. Bele is csücsül a dákómba és indítja az elsőre még csak ügetést, mely később vágtába fordul. A cicik felveszik a tempót, hipnotizálnak, ahogy a bimbók táncukat járják előttem. Markolászom őket. Néha pedig fel fel ülök és szopom, puszilgatom hol az egyik keblet, hol a másikat.

Váltás. Jöhet a nagy kedvenc, a kutyus. Hátulról pumpálom ezt a tündért, élvezve csodás tomporának látványát. A kellemes bársony lyukacska elhagyása nélkül, előbb a jobb láb, majd a bal - térdeplésből gugolásba váltok és mélyebbre csúszok a csodák barlangjában. Selymes érzés, de nem bírják sokáig satnya combizmaim. Rátehénkedek a lyányra, és lenyomom az ágyra. Négykézlábból most elterül ő is. A hasán fekszik most, én pedig a hátára símulva dugom tovább.

A huncutkodós testedzést felfüggesztjük egy kicsit. Nykol megperdül, míg én leheveredek, ő pedig, mint egy éhes mongúz, lecsap a még fenyegetően meredező és a hangulatfényben a sunciszaftól csillogó kobrára. Szopi kettes csapó.

A broki majszolása közben vendéglátóm megkérni, hogy lenne-e kedvem nekem is aktívan részt venni a szabadidőnk eltöltésében. Hát persze, hogy van. Naná!
A cumit egy pillanatra sem abbahagyva, bal virgácsát laza mozdulattal átdobja a fejem felett, punciját pedig számhoz nyomja.
Akkor nyajad!
Sosem fogok egy ilyen meghívásnak ellentmondani.

Szédületes a látvány, egy meseszép punci van az orrom hegyén, és egy nem kevésbbé vadító popsilyuk ringatózik előttem.
Egy idő után elúbújuk a kisördög belőlem. Megnyálazom a középső ujjam és nyalás közben elkezdem símogatni, ujjbeggyel tapicskolni Nykol hátsó lyukát.
Szinte szívja befelé ez a tüneményes kis izom gyűrű az ujjam. Engedek csábításának.
Újabb nyáladag, és a második percig csúsztatom be ujjam.
A reakció egy halk sóhaj; Nykol felemeli fejét. Kaján vigyorral szájából nyálat csorgat fegyveremre, és tövig nyeli be azt. Eszeveszett tempóban kezdi el szívni, szopni, nyalni a farkam.
Elvesztem az eszem, felvéve a tempót, ujjazom a fenekét, miközben nyelvem tövig dugom a pucilyukba. Nyelvemmel kefélem, nyalom a gátját, popsiját.
Izgalamas, parádés érzés. Ez volt az este első olyan élményképe, ami örökre velem marad, egy erős pillanat. A huncutkodós emlékkönyvem arany oldalára kívánkozó, top pillanat.
Azt hiszem ekkor esett le a tantusz, - a korábbi randink is fenomenális volt -, de itt ma egy kibaszott nagy élmény vár rám. Mocskosul nagyot fogunk kefélni!

No, nem járja, hogy csak ujjam leli kedvét ebben a tökéletes popóban. A dárdám kezd féltékeny lenni.
Némi átkötéses doggy és sikosításos előkészületek után makkom a remegő kis hátsó nyiláshoz illesztem és gyengéd, de határozott mozdulattal benyomulok a számomra legkedvesebb alagútba is. Megkapó panorámát nyújt Nykol ívben görbült gerincén szánkázó fény, és a pazar fenékgömbök között el-el tűnő, majd újra megjelenő szerszámom. Ezt olykor még a gömböcskék széthúzásával emelem is, lesve a rozetták munkáját.

Ez elég pornós élmény, mi lenne még ennél is bujább? Hát, ha mondjuk lovacskázás közben analizálhatnánk tovább. Hercegnőm benne van. Eleget téve kívánságomnak, maga irányítja be hancúrlécem az ánuszába.
Na ez valami rettenetesen nagy látvány és élmény együttes ismét. Már a második.
Eszméletlenül vadító, kéjes látni, ahogyan a faszom újra és újra tövig elsüllyed egy istennő popsilyukában, miközben ő buja mosollyal nyugtázza a gyermeki örömöt arcomon, amit a vele történő anális közösülés okoz.

Órákig tudnék még írni csak erről az egy pozicióról, de már így is terjengős lettem, és még csak a randi felénél jártunk ekkor.

A fenti pacinál az a gond, hogy érthető okokból a lábból hamar elmegy az erő. Így missziben folytattuk a popsi dugattyúzását. A vizuális inger, élmény itt sem sokkal rosszabb azért! Imádom látni, ahogy az izgalomtól már gyöngyöző puncinyílik és becsukódik minden egyes lökésnél.

Intermezzoként egy újabb 69-et iktattunk be, azzal a különbséggel a korábbihoz, hogy itt most Nykol volt alul. Én pedig a szájába lógattam immáron újra csupasz hímtagom, és ütemesen dugtam a pihe-puha ajkakat.
Ennél az etapnál sikerült ma este az első alkalommal orgazmushoz jutattnom partnernőmet. Zene volt füleimnek hallani szaporább légzését, egyre sűrűbb pihegését, érezni apró remegéseit, mikozben testem hozzásímult bársonyos bőréhez, és ízlelni orális játékom zamatos gyümölcsét, melyet sikerült előcsalnom az édes puncijából.

Újabb garnitúra latexborítás, az ágy szélére húztam a tündérkét. Deréktól lefele a levegőben lógott. A támaszt én adtam, két karommal, az alkarjaimat a térdei alá helyezve. Így vezettük be ismét hancurlécem a sunájába.
Ezt az ágy széli verziót megnéztük kutyusban is. Hát, nem volt kellemetlenebb élmény az eddigiektől :)

A maradék időben még megtörténtpár pózváltás. Visszagondolva pörögtünk, mint a grill csirkék.
Váltakozott a tempó, az intenzitás. Végijártuk majd a teljes spektrumot a lágy szeretkezéstől a vad baszásig. Több testhelyzetben ismét visszakerült bájrúdam Nykol fenekébe is.

A fentiek közül említésre méltatnám még egy rápihenős, kényelmes lazításnak szánt elemet, amikor is kiskifli-nagykifliben pajzánkodtunk; de annak szembőli és 90°-al elfogatott verziójában.
Méltatlnul keveset alkalmazom ezt a csodás pozitúrát, pedig nem kéne, mert nagyon tetszett.

Valamint kedves emlék a harmadik kutyus is, mert egyrészt ez a tempósabb, baszós fajtából való volt. Kezemmel jó megragadtam Nykol csípőjét és minden lökésnél egyre jobban, erőből húztam rá a farkamra, minnél mélyebbre jutattva pöcölöm, és bevallom néha meg is paskoltam a popót. Illetve, mert itt sikerült másodszor is sikerrel járnom, és ezúttal már nem nyelvvel, hanem dugás közben csúcsra juttatni hercegnőmet.

A harmadik elröppenéshez helyenként közel jártunk, talán a legközelebb egy anális hasonló futamnál; de az már nem jött össze. No, de majd legközelebb ;)

Eljött az ideje a fenti leírhatatlan erotikus kaland, és élménydömping lezárásának.
Spoiler veszély, méltóra sikerül!
Feltérdeltem az ágyra, Nykol pedig nekikezdett a végső szájjal történő leszámolásra.
Ez volt életem egyik legelegjobb orális élménye. Szerepet kapott benne a korábban felvonultatott teljes arzenál, készség; a zsacskómasszírozástól, kezdve a kis nyelvcsapásokon át, az ipari vákumot megszégyenító szopásig.
Amikor remegni kezdtek a lábaim, - és nem az erőlködés miatt -, akkor Nykol valami eszeveszett tempóra váltott. Úgy szopott, és nyelvelte a makkom felváltva, mintha nem lenne holnap.
Ennek hatására akkorát élveztem, mint talán még életemben soha. A tündérke televerte a szájacskáját, majd miuttán elégségesnek találta a mennyiséget, kicsapta finom ajkai közül a szerszámom és tovább verve a férfiasságom, még ügyesen arcára is spricceltettet fecskendőmből, majd mégtovább a melleire is.
Én még életemben nem lőttem el ekkora mennyiséget! Itt is a harmadik arany oldalas emlék.

Elgedett mosollyal könyvelte el az eredményt. Majd puszit hintett a makkomra, és elvitte vizicsúszdázni az utódokat.

Visszatérte után puszi és simi volt az étlapon, persze csak miután végre felocsúdtam a sokkból, gy 5 perc után.
Kedves csevely, gyors zuhany, és a könnyes bucsú pillanati következtek.

Elszámolás

1,5 fél órát teveztem, kértem, és ezt maradéktalanul meg is töltöttük tartalommal. Pár extra van, így átlagon felüli ajándék kerekedett ki, de messze-messze-messze megérte. Arányaiban sokkal több, nagyobb élményt kaptam, mint ami az áldozatom.
Megjegyezném még, hogy Nykol maximálsian egyenes és korrekt.

Nykol, istennő szexpartner

  mokuska

Egyeztetés

Vasárnap délután volt, ebéd után nem sokkal elértem, kora délután már nála is voltam. A lehető leggördülékenyebb egyeztetés volt.

Megközelítés

Nykol pontos címet ad meg a hirdetésben is, a házat nagyon könnyű megtalálni, GPS odavisz. Autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, villamos 200 méterre, busz szinte a ház előtt áll meg. A környékbeli utcákban napközben is találni parkolót, de fizetős. Hétvégén voltam, akkor nem kellett fizetni.

Helyszín

Ahogy többen leírták már, egy új építésű (kb. 20 éves) társasház kertkapcsolatos garzonjában lehet Nykolt meglátogatni. A bejutás diszkrét, a lakás tiszta, egy légtérben van a nappali-konyha és a hálófülke, a fürdőszoba is rendben van, a törülköző nagy, az ágy kényelmes. Illatos, higiénikus minden.

Hirdető külseje

Nykol egy nagyon formás, vékony, de arányos, pornós milf külsejű hölgy, aki érzésre alulról súrolhatja a negyvenet. Kiváló korban van, nőies, mindene feszes, röviden: bombázó. Csak az arcán látszik, hogy már nem 20 éves, de így is nagyon helyes, kedves szemei, szép fogai vannak, mindene rendben van. Ki kell emelni a fenekét, a lábait, és az oldschool szilikon-melleket, amelyeket még nem úgy alkottak meg, hogy minél természetesebbek legyenek, de ebben a helyzetben nálam ez csak hozzátesz az összhatáshoz.

Action

Érkezésemkor kijött elém kinyitni a kertkaput, ahogy sétált vissza előttem utcai ruhában, már akkor elégedett voltam. Oldott légkört teremt, én sem voltam mellette zavarban, olyan érzés volt vele lenni, mint amikor felmegy az ember egy régi csajához, akihez évek óta visszavágyott. Röviden csevegtünk semleges dolgokról, majd kaptam egy nagy és puha törülközőt, és elmentem a fürdőszobába felfrissíteni magam. Előtte megjegyeztem, hogy otthonról jövök, frissen, tisztán, mivel készültem a randira, ezen mosolyogtunk egy kicsit, és megbeszéltük, hogy csak kezet mosni, szájat öblíteni megyek, mert egyébként patyolattiszta vagyok. Visszaérve az ágyhoz Nykol már meztelenül várt, és amint melléfeküldtem, máris simogatni kezdett, kezébe vette a farkam, és indult a játék. Nem sietetett, óvatosan, finoman, barátnősen kezdte, majd hamar a szájába vett, de nagy odafigyeléssel kényeztet, lehetett irányítani a helyzetet. Kértem, hogy ne sokáig szopjon, mert egy ilyen nővel azt nem sokáig bírom, ezért hamar cseréltünk, hátára feküdt, én pedig föléhajoltam, csókolgattam illatos nyakát, melleit kényeztettem, majd lejjebb haladva nyalogatni kezdtem a szép és illatos puncit. Időnként combja belsejét is csókoltam, illetve megfordítottam, és a popót simogattam, nyalogattam, az is nagyon finom volt. Miután visszafeküdt a hátára, igyekeztem úgy odaférni, hogy a popsit is benyálazzam, ez pedig nagyon izgató volt. Az új fotóin látszik, élőben is tapasztaltam, hogy ánuszrózsája "használat alatt áll, és már jól be van járatva", tiszta, illatos, sima és könnyen szétnyílik. Tényleg nem tiszteletlenkedni akarok, csak azért írom le mindezt, mert nekem ez külön izgató. :-) Visszatérve a mi kalandunkhoz, rövidesen cseréltünk, én feküdtem megint hanyat, ő a lábam közé helyezkedve kezdett újra szopni, majd gumit kértem, és egy pillanat alatt bele is ült. Csodálatos látvány volt, a fenekét is szuper markolni, de két mozdulat után majdnem elsültem, így kértem, hogy forduljunk meg, és szemből támadva alaposan megdugtam a punciját. Kellemes, mély, de nem durva szex-, vagy inkább szeretkezés volt, végig figyelt rám, velem mozgott. Talán neki sem volt rossz, de nem ment el, viszont én őt ölelve rövidesen jól teleraktam a kotont.
Miután melléfeküdtem kedvesen segített megszabadulni a gumitól, letörölgetett, majd nagyon kellemes csevegésbe fogtunk. Jó vele dumálni, értelmes, kedves, sokat megélt, őszinte nő, akiben veleszületett kedvesség és vidámság van! 15 perc csevegés után megkérdezte, hogy készen állok-e egy újabb körre, és rögtön utána lágyan, de határozottan verni kezdte a farkam, majd gyorsan el is tüntetett a szájában. Tökéletes összhangban voltunk, Nykol tudta, hogy a második körben már lehetnek a mozdulatai gyorsabbak, szájjal és kézzel gyorsan felállított, és kérésemre a második gumit is felhúztuk. Ezúttal hátulról támadtam, csipőjénél fogva húztam magamra, miközben a köztünk levő legalább 30 cm-es magassági különbségnek köszönhetően ráhajolva a nyakát és a hátát csókolgattam, és ha akartam, a melleit is elértem. Ebben a menetben már keményebben keféltünk, nem nyafogott, megvárta, hogy "kitomboljam magam", jó 8-10 perc után lőttem tele a gumit másodszor is. Ezek után a forgatókönyv ugyanaz volt, mint először, kedves volt, segített levenni a gumit, beszélgettünk még egy kicsit, majd elmentem tusolni. A fürdőszobában semmi zavaró tényező nincs, és vendéglátóm sem sietetett, pedig közben többen hívták telefonon, még egy randit is megbeszélt távozásomhoz képest néhány perccel későbbre. Búcsúzáskor még rövid csevegtünk, olyan volt tőle elbúcsúzni, mint egy jóbaráttól.

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint zajlott. A popóra rákérdeztem, plusz virág, legközelebb BIZTOS KÉRNI FOGOM!

Nykol, istennő szexpartner

  roli069

Egyeztetés

Első kapcsolatfelvétel kb. 2 hete volt, akkor telefonon elsőre felvette, kértem információt a lehetőségekről, teljeskörűen tájékoztatott, aznapra már nem volt számomra megfelelő időpont, a következő napjaim padig már zsúfoltak voltak, így abban maradtunk, keresem még. A héten kattantam rá képeire, itt üzenetben írtam Nykolra, nem azonnal, de rövid időn belül válaszol. VTR-es időpontot foglaltam, egyeztetés hamar ment. 15 perc plusz idő eltöltését kár lenne kihagyni! :) Whatsapp-on is kommunikáltunk, azt ott is ahogy ideje van, válaszol! Egy szóval: "sokcsatornás! :)

Megközelítés

Róbert Károly krt.-al párhuzamos utcában egy új építésűnek még mondható utcában található, péntek kora estére mentem, mellette lévő utcában parkoltam. Talán fizetős a hely, nem vagyok benne biztos. Pontos a cím, waze odatalál. BKV-val is, villamos buszmegálló a közelben található.

Helyszín

Egy kis minigarzon, szép állapotban van, igényes, modern minden, zuhanyzófülkés, minden ami kell van, tusfürdő, szájvíz, hideg-meleg víz. :) Az ágy 180x200-as talán, kellően kemény stabil, nem nyikorog. :) Tisztaság, rend van, friss puha törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Képeken is szemet melengető a látvány, élőben ez még durvább. Nekem abszolút az ideálom, zsánerem. Ha szerelmes típus lennék, már fülig beleestem volna. Picike, törékeny nagyon formás alkat, pont annyira domborodó ikrek ami súrolja alulról a túlzás kategóriát, nagyon jó rájuk néz ni is. Gyönyörű arca van és a hozzá tartozó kisugárzás is. Nincs olyan test része/rése ami nem tetszett, mindene nagyon pont olyan amilyenek az elképzeléseimben szerepelnek. Már már kicsit "pornós" külső, de pont ettől is olyan nagyon kívánni való! Nekem nagyon, de nagyon begyere külsőleg.

Action

zuhanyzóból kijövet Nykol már az ágyon a legszebb ruhájában talpig Nykol bőrben várt, nem tudhatta, de számomra a legszebb női ruhát vette fel. szerintem egy nő meztelenül a legszebb . :) Így ráhibázott. Hamar nekiestem, csepp formás testét, nyakánál kezdtem a csókolgatást, majd szépen lassan az ikreket kényeztetve, vénuszdombján át, csodaszép szemérem ajkait, csiklóját finoman csókolgattam is, amit léthatóan élvezett, majd addig kényeztettem, mígnem sikerült boldoggá tennem...:) majd én következtem, nem volt könnyű dolga, nagyon fáradt voltam, plusz még a számomra hihetetlen szépsége "frusztrált" is kicsit bevallom, franciája nagyon kellemes, finom érzéki, olyan pnt erre volt szükségem esete.. Lovagolva kezdtük, nagyin finom minden mozdulata. fáradtságom jelét adta, újra szájjal kényeztetett nagyon finoman. újra erőre kaptam, misszionáriusban folytattuk, kis pihenőt követően hátulról fejeztük be, a látványa, hozzámállása kivégzett. :)

Elszámolás

Minden a megbeszéltek szerint történt, nagyin korrekt, és abszolút kedvemben járt, VTR-en jelentkeztem, a 15perc pluszi is megkaptam.

Nykol, istennő szexpartner

  stabalastobla

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Kedves és észséges volt.

Megközelítés

Én autóval érkeztem. A cím egyértelmű volt. És a bónusz, hogy a belső udvarban diszkréten lehet parkolni. Viszonylag frekventált hely, így a tömegközlekedés sem lehet gond...

Helyszín

Egy nagyon kedves kis kuckó. Szó szerint pici, de mintha erre találták volna ki. Az említett belső udvarra nyílik a bejárati ajtó. Így nem kell kapukóddal, liftel, szomszédokkal vívni. Igencsak praktikus.

Hirdető külseje

Tényleg ágy pici, alacsony szexbomba. Már mások is említették előttem, és nekem is feltűnt hogy a kiírt kórnál idősebb. De ezt véletlenül se gondoljátok negatívumnak. Egy végtelenül kedves, szexi Nő.

Action

Étkezések után gyorsan megbeszéltük, hogy mire is vágynék és ennek függvényében átadtam a csokrot. Majd gyors zuhanyt vettem. Nem szeretnék elkerülni a részletekben, ezért kicsit tömören fogalmazok majd. De mindenek előtt el kell mondanom, hogy leste minden kívánságok és maradéktalanul teljesítette is azokat...
Egy órás programra neveztem. Első felvonásban egy NFVSZ szerettem volna kicsit önző módon. És ezt meg is kaptam. Most nem terveztem beszélgetős szünetet, így míg töltöttem én kényezettem őt. Kitartó munkálkodásomat kisvártatva siker koronázta.
A második felvonásban ismét natúr franciával kezdtünk, majd lovaglás és kutyus. Ez volt az a pillanat mikor megkértem, hogy folytassuk a popsival. Fantasztikus élmény volt. Először kicsit óvatosabban kezdtem de egy két perc után már kedvére gyűrhettem. Hozzá kell tennem, hogy nem rendelkezem extra mérettel. Ezek után úgy döntöttem, hogy ez a kör is franciás befejezéséhez kiált... Megkaptam, meg a lábam is bele remegett.... És itt a vége;)

Elszámolás

Vannak extrák, ezekből néhányat igénybe is vettem. De így is azt mondanám, hogy ár érték arányban az egyik legjobb választás.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Felhö44

Egyeztetés

Viberen rakérdeztem hogy jo -e az idöpont ezután bejelenkeztem Vtren. Minden simán ment . Nykol nagyon rugalmas.

Megközelítés

Voltam már itt parkolás fizetös viszont mindig van 50 méteren belül hely. BKV is jár erre . Viszont mivel én kocsival mentem gps használtam és az házhoz visz.

Helyszín

Tökéletes a lakás minden tiszta és higénikus. Fürdöbe minden megtalálhato ami ahoz kell hogy rendbe szed magad.

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejönn Nykol ezért is voltam már többször nála. Kicsi popsi szilikonos formás mellek. Szexi.

Action

Megérkezésem után levetközés és beszélgetés, utána kapok egy törülközöt és irány a fürdö. Mikor a fürdöböl visszatérek Nykol már az ágyon vár meztelenül ahogy szeretem. Megcsokolom , igazábol szájra csok nem nyelves de mindegy is mert utána kezembe veszem formás melleit és nyalogatom puszilgatom és szopogatom a bimbokat. Miután kiélvezkedtem magam elindulok délre ahol vár Nykol igazi csodája. Nagyon szép szexi puncija van ugyhogy el is kezdem kényeztetni. Tudom hogy most kicsit hosszabb idö lesz mig elér a csucsra de idöm mint a tenger. Szoval nyalogatom a punciját mikor is kitör belöle az élvezés hangja , összerándul, és szoritja a fejem . Ezután hálásan kérdezi hogy kényeztethet -e most ö . Természetesen igent mondtam ezért felülök az ágyon , hogy mozizhassak . Elkezdi szopni a farkam és olyan jol csinálja hogy a menyekbe érzem magam. Nem is birom sokáig kell hogy elterelje valami a figyelmem ezért kérem a 69 et. Na ez nem volt jo ötlet mert egy idö után éreztem hogy mindjárt végem ezért kértem hogy gumizon fel és csapjunk a lovak közé. Egyböl bele is ült a farkamba. Imádom vele ezta pozt mert mellei ilyenkor bekerülnek a számba. Miután kiélvezkedtük igy magunk kérdezte hogy váltunk -e pozt . Természetesen igen volt a válasz ezért elém térdelt és bepucsitott. Finoman becsuszantam és elkezdtem mozgatni a farkam , na ez hiba volt mert már annyira fel voltam ajzva hogy telilöttem a gumit. (Pedig a szájába szeretem a végét) Mindegy mert ez igy volt most tökéletes. Ezután lezuhanyoztam és felöltöztem készen az indulásra. Természetesen a virágokat az elején leraktam az asztalra és ott is volt ahová raktam érintetlenül. Elindultam az utamra.

Elszámolás

Már az elejétöl fogva leteszem az asztalra és amig ott vagyok adig ott is marad. Szerintem Nykol nagyon korekt mindenbe.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Majomcsapda

Egyeztetés

Nem először találkoztunk. Nykollal már a telefonálás is élvezetes. Örül neked, csacsog, cseveg, közben se perc alatt megvan az időpont, és már ülhetek is az autóba (na jó, 20 percet várni kellett az indulással, hogy pontosan érkezzek). Maga kezeli a telefonját, szerencsére jókor szoktam hívni, mert általában azonnal felvesz. A dél körüli időpontoknál rugalmas, délután/esti órákról nem tudok nyilatkozni.

Megközelítés

Háztól nem messze lehet parkolni (fizetős), illetve busz/villamostól 4-5 perc séta. Nyugodt környék, eddig mindig volt parkolóhely.

Helyszín

A lakás kicsi, de a célnak megfelelő. Konyha kis nappali résszel, egy nagyobb baszoba, és fürdő. A zuhanykabin ajtaja kicsit viseltes, az ágy elé elférne egy tükör. Másba nem tudok belekötni, a törölköző szép nagy, több tusfürdőből lehet választani, a franciaágy nagy és kényelmes, a kanapé elég rugalmas, a konyhapult strapabíró. A székről és a cipősszekrényről nem tudok nyilatkozni.

Hirdető külseje

A képek valódiak. Nykol kicsi, könnyű, formás, csinos nő. Ellenőrzött korral hirdet (köszi!), de valljuk be, úgy könnyű, hogyha ebből simán le tud tagadni öt-hat évet.
A cicik tuningoltak, de nem túlzottan, a bimbók érzékenyek, a popsi épp elfér a kezemben, a has lapos, a szemek igézőek. Egy farmerben és egy szűk topban várt, nagyon csinos volt. Mire megfürödtem, már nem volt rajta ruha.

Action

Fürdés után az ágyon várt. Rájöttem, hogy Nykol olyan apró, hogy keresztben is kényelmesen elfér az ágyon, így kisebb előjáték után keresztbe fektettem, és elkezdtem simogatni a ciciket, puncit, meg úgy általában Nykolt. Így nekem is elég helyem maradt, hogy kényelmesen elhelyezkedjek. Néhány perc múlva Nykol rajtaütésszerűen bekapta a farkamat, és franciázni kezdett. Keményen felszopott, közben rám-rámnézett, néha kivette a szájából, és a nyelvéhez csapdosta a farkamat. Mivel nem vagyok nagy méret, így nem okozott gondot tövig bevenni. Egyszer csak áttért a golyókra, majd lejjebb is el-eltévedt. Itt kellett egy kis szünetet kérnek, mert olyan hevesen szopott, hogy elfogyott alólam az ágy. Elhelyezkedtem a fejtámla felé, kipárnáztam a fejemet, hogy jól lássak, és így már kényelmesen tudtam élvezkedni. Mikor elfogyott a türelmem, Nykol kezét a szerszámhoz húztam, mire kinyújtotta a nyelvét, és a szájába verte azt. Mikor élveztem, azonnal rábukott, egy csepp sem jutott ki a szájából, és szépen levezette az orgazmusomat. Ilyenkor sajnos nem lehet Nykollal beszélni, bárhogy is próbálkoztam, amíg vissza nem jött a fürdőből, nagyon szótlan volt. Itt jegyezném meg, hogy Nykol normális keretek között (ha van egyáltalán olyan) kellően gátlástalan, volt már, hogy ilyenkor - ha megkértem - a spermát a mellére folyatta. Most erre nem került sor, de legközelebbre majd kitalálok valamit...
Utána beszélgettünk, mert Nykollal ezt is lehet, és pár perc után újra a szájában volt a farkam. Szeretném azt írni, hogy felgumiztunk, és úgy megdugtam, hogy sírva könyörgött ismétlésért, de sajnos nem lenne igaz. Nykol becsülettel próbálkozott, életet is lehelt a farkamba, de a gumit nem kedvelem, újra elélvezni meg nem tudtam, úgy kiszívott elsőre. Így időm lejártával távoztam.

Elszámolás

Az egy óráért járó összeget távozásom előtt tettem az asztalra. Egyébként nem esett szó róla, Nykol ránéz és bólint, nem bonyolítjuk túl.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Metin

Egyeztetés

Azzal kezdeném, hogy Nykol már nagyon régóta a látókörömben és kedvenceim közt van. Többször próbáltam már hozzá eljutni. Valahogy sosem sikerült azonban elérni, vagy nekem nem volt jó, vagy ő nem ért rá, pedig több fronton is próbálkoztam már a korábbiakban. Az időbeosztásom eléggé megnehezíti a találkát, viszont úgy éreztem az év vége talán szerencsét hozhat nekem. Próbáltam vtr-en, csevegő appon keresztül is, mivel nem voltam biztos benne, hogy egyáltalán elérhető lesz így ünnepek táján. A sok karácsonyi evés-ivás miatt kissé nehéz éjszakám volt, így nagyon megörültem neki, amikor megjelent a kis zöld ikon a neve mellett. Több sem kellett, rögtön tárcsáztam is, hátha szerencsével járok. Legnagyobb meglepetésemre szinte rögtön felvette. Nagyon szexi, csajos és csacsogós hangján kedvesen tájékoztatott mindenről, majd sikerült egy mindkettőnknek megfelelő időpontot lefixálnunk néhány órával későbbre. Szimpi volt rögtön, a címet is megkaptam egyből, nem volt szükség további egyeztetésre, megerősítésre, vagy egyebekre, pedig több órával későbbi időpontot beszéltünk meg. Plusz pont, hogy a többi megkeresésemre is válaszolt később, de itt már csak azt kellett letisztáznunk, hogy tárgytalan a duplikáció, megyek hozzá mindenképp.

Megközelítés

Bevallom, a sok korábbi beszámoló, az oldalon található információk alapján és kis utánajárással már elég pontosan körvonalazódott bennem a randi helyszíne. Nem is kellett csalódnom, helyesek voltak a feltételezéseim. Egy forgalmas, frekventált hely kissé eldugott mellékutcájáról beszélhetünk. GPS odavisz, akárhogyan is megyünk. Mivel más programom is volt még aznap így most nem az autót választottam. Szerintem megoldható azzal is elég könnyen, parkolni is lehet a környéken, de erre az esetre nem árt kicsit készülni a hely keresés és parkolás miatt. Bár ha igaz a környéken van nem fizetős utca is, de most nem foglalkoztam ezzel. Tömegközlekedés is van a környéken, nekem 3-400 métert kellett sétálnom mindössze.

Helyszín

Földszinti apartman szerű kis lakásról beszélhetünk. Akár még kisebb irodának is megfelelő lehetne, de nem ingatlanpiaci szemmel vizsgáltam a helyet.
Szoba-konyha és eldugva, beljebb a háló egy majdnem az egész helyiséget kitöltő franciaággyal, amelynél pozitívum, hogy akció közben nem nyikorog. A matrac elég kemény és meglepően magas, ha valaki esetleg az ágy mellett állva is szeret játszadozni. Mindenhol rend és tisztaság, a berendezés nagyon modern hangulatot kölcsönöz. A fürdőben közepes méretű zuhanykabin, ami két embernek talán kicsi, de egyedül használva nem kell összehúzni magad. Rengeteg tusfürdő, szájvíz és minden egyéb be volt készítve, megalapozva egy jó randi minden kívánalmát.

Hirdető külseje

Nagyon vagány, pörgős kis energiabomba csajról beszélhetünk. Meglepett élőben, hogy milyen kislányos, fiatalos, sportos alakja van. Ez utóbbit főként a termetére értem, mivel nem igazán lehet magasabb a hirdetésben is feltüntetett 165 cm-nél. Ugyanakkor viszont arányos mindene. Nem árul zsákbamacskát, a kora is stimmelhet. Igazi dögös MILF benyomását kelti, nagyon bomba testtel. Az arc kitakarás csak a diszkréció kedvéért van, de nem kell ettől tartani, nagyon kis kedves és szép a hölgy. Nagy, de arányaiban pont megfelelő méretú cicikkel lett megáldva utólag, lapos hasa és pont két tenyérbe illő, izmos kemény feneke van. Hosszú, fekete egyenes haj és néhány tetoválás egészíti ki csodás és megkapó küllemét. A korábbi beszámolók alapján kb. volt elképzelésem, hogy mire számíthatok, de a látvány végül mégis meglepett a szó pozitív értelmében. Megérkezésemkor utcai ruhában fogadott, hiszen ki kellett jönnie értem a kapuhoz. Egy szürke cicanadrágot és fekete toppot viselt, ami még felöltözve, ruhán keresztül is tökéletesen kiemelte az égnek álló mellbimbóit. Már itt kezdtek pajzán gondolataim támadni, hogy miket fogunk majd csinálni, amíg elégedetten követtem befelé a lakásba. Szemeimet pedig nem tudtam nem levenni a csodás kis fenekéről, amíg előttem sétált.

Action

Lakásba belépvén udvarias kezdésként megszabadultam a cipőtől és a kabátomtól, majd át is adtam részére a rendeznivalókat a tv asztalra téve. Mivel első alkalommal voltam nála, így gondoltam helyesnek, de alapból is az a meglátásom, hogy jobb összbenyomást kelt ilyen formában. Csevegtünk kicsit amíg megkaptam a türcsit, amelyben partner volt. Megjegyeztem, hogy milyen kellemes meleg van a lakásban. Erre az volt a reakciója egy nagy mosoly kíséretében, hogy két előnye is van a dolognak. Egyrészt ő elég fázós, másrészt pedig jól fog jönni, ha már nem lesz rajtunk ruha. Erre nem is kellett sokat várni.

Zuhany közben már kezdtem érezni némi mocorgást alulról, mert gondolatban minél előbb szerettem volna vendéglátó hölgyem karjaiban lenni.
A fürdőből kilépve megpillantottam, amint Nykol teljesen meztelenül épp akkor sétál be a hálóba. Nyeltem egy nagyot, mert a mellbimbóival szerintem üveget vagy akár gyémántot is lehetett volna vágni. Tetszett, hogy most is mosolygott. (Egyébként ez az egész randi alatt végig jellemző volt). Előzékeny voltam vele. Így, amíg az ágyra mászott négykézláb, hátulról tudtam gyönyörködni a lábai közt elő-elő villanó gyönyörű puncijában. Mellé helyezkedtem, majd kacérkodva mégegyszer átbeszéltük, hogy mi legyen a program. Az ujjazást nem szereti, de a normál dolgok mehetnek, aztán majd meglátjuk. A kedvessége és szexuális kisugárzása olyan lenyűgöző volt, hogy muszáj volt adnom a szájára egy puszit. Ebben partner volt, mert a legnagyobb természetességgel viszonozta, sőt egy idő után azon vettem észre magam, hogy a nyelvünk fickándozik és vív nagy harcot egymással. Nekem sem kellett több, egyik kezemmel megmarkoltam a mindig, minden körülmények között feszesen álló cicik egyikét, majd jobban magamhoz öleltem míg smároltunk. Megdícsértem, hogy milyen szép és vonzó, majd a ciciket kezdem felváltva szopogatni.

Önző módon hanyatt feküdtem és a szájába adtam a farkam, amit boldogan vett és nagy elánnal kezdett szopni. Változatos technikája van. Volt nyelvkörzés a makk körül, közepesen mélyen bevéve bólogatós, nyalogatós ingerlés és cuppanós szájból kivétel is. A golyók sem maradtak ki. Közben végig a szemembe nézett és úgy helyezkedett oldalról, hogy minden elérhető közelségben legyen. Ez felhívás volt keringőre, úgyhogy alaposan megcsöcsörésztem, vagy a fenekét markolásztam közben. Nagyon tetszett a kényeztetése. Nykol gondolt egyet és a szájából kivéve a tőle pár centire lévő melléhez kezdte csapkodni a farkam. Annyit fűzött hozzá fülig érő szájjal, hogy idézem: "Most össze cicizzük". Csúcs a csaj!

Nem akartam kihagyni őt sem, így 69-be kértem a folytatásban. Amíg ő dolgozott tovább, addig a nyelvem a finom, illatos és selymes punci körül tüsténkedett. A kölcsönös kényeztetés közben néha a popó felé is elkalandozott a nyelvem. Ezt úgy vettem észre, hogy tetszik neki, mert apró sóhajtásokat véltem felfedezni, amikor épp szabad volt a szája.

Gumit húztunk, majd lábait felemelve misszionáriusban kezdtünk bele a vadabb dolgokba. Nagyon barátnősen viselkedett közben, mégis kellően vehemens volt, ahogy mozogtunk. Időnként lehajoltam hozzá egy csókért, vagy a mellbimbóját szívtam és nyalogattam. Szerintem ez is tetszett neki. Így folytattuk egy ideig, majd kértem, hogy folytassuk kutyába. Azt a látványt sosem fogom elfelejteni, ahogy elém térdelt és bepucsított. Gyorsan be is tettem és elkezdtem ütemesen húzni magamra a csípőjénél fogva. Nagyon aranyos volt - ez különösen bensőségessé tette a dolgot - hogy a lábával átkulcsolta az enyémet és a finom, selymes kis talpát éreztem a vádlim körül, amíg benne voltam. Együtt mozogtunk, ágyékom minden lökésnél csattant a kerek fenekén.

Itt vesztettem el a kontrollt. Bár úgy terveztem, hogy ezt majd egy következő alkalomra hagyom, annak függvényében, hogy sikerül az első randink. Meg is beszéltük közben, hogy az első alkalom mindig egy kicsit az összehangolódásról is szól, a második mindig jobb. Ezt viszont nem lehetett kihagyni. Dugás közben ahogy láttam az ott árválkodó finom kis popsilyukát egyre inkább az járt a fejemben, hogy be kellene kéredzkednem oda is. Rákérdeztem és igen választ kaptam, az extrát pedig a végén majd megoldjuk. Az élvezet olyan magas szintre hágott, hogy muszáj volt egy kis időt nyerjek. Egyetlen menekülési útnak azt láttam, ha egy kicsit én kényeztetek, ezért elkezdtem kinyalni a feszes és kemény fenekét. Próbáltam minél inkább befurakodni, miközben megízlelhettem finom és selymes kis ánusz gyűrűcskéjét a nyelvem körül. Síkosítást követően újabb pucsítás és kézzel segített a behatolásban. Szólt, hogy eleinte óvatosan, de később mehetett erősebb tempóban is. Néhányszor kicsúsztam, de szerencsére nem okozott fájdalmat egyikünknek sem. Nykol pedig mindig segített visszatenni. Imádtam, ahogy a bársonyos popó masszírozza és szorítja a farkam. Szerettem volna látni a punciját is közben, amíg a fenekében vagyok, ezért egy kispárnát tett a dereka alá és hanyattfekve folytattuk popsiban. Magam sem tudom miért, de valahogy kényelmetlen volt a magasságbeli különbség egy kicsit, ezért ez most nem ment úgy, mint szerettem volna.

Kis kézimunkát, újabb szopást és gumicserét kértem, majd lovaglással a punciban fejeztük be az első kört. Annyira felhúzott már idáig, hogy azt hittem mindjárt elmegyek. Ezt meg is jegyeztem, de Nykol válasza az volt, hogy "Ezért vagyunk itt!". Erre nem mondhattam nemet, sőt én sem gondoltam másként, így teljesen tövig alá mozogtam, miközben a cicijét szoptam vagy nyelvpárbajoztunk. Meg is lett az eredmény, mert pillanatok alatt telelőttem benne a gumit.

A szünetben jót beszélgettünk, amelyre most nem térnék ki részletesen, de nagyon értelmes nő, akivel lehet csevegni is. Látszik, hogy vannak gondolatai. Közös témánk is akadt, mert mint kiderült vannak hasonló érdeklődési területeink.

A második kör csak félig-meddig jött össze részemről. Az egy óra elég szűk időtartam ennyi mindenre, na meg az első körben eléggé megdolgoztunk mindketten a sikerért. Itt végül az aktus elmaradt, csak franciás kényeztetés volt mindkettőnknek.

Tudnám még ragozni, de majd inkább legközelebb. Igyekszem jobban rápihenni a dologra.

Elszámolás

Ahogy fentebb is mondtam az elején rendeztem a tv asztalra téve. A búcsú öltözködés közepette nem feledkeztem meg a popóért szükséges extráról sem. Nem éreztem azt, hogy bármiféle nyomás lenne rajtam, akár még a végén is adhattam volna (legalábbis semmi jel nem utalt az ellenkezőjére), de jobban szeretem az elején.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Namo

Egyeztetés

Telefonon történt egy sűrű hétfő délelőtt, a telefont hamart felvette és Ő kezeli, kedvesen jókedvűen vette és szolt bele a telefonba. Számomra már ez pozitív jel. Megbeszéltük a lehetőségékeket és az árakat, abszolút rugalmas kérdésemre elmondta ha gyorsan oda érek akkor lehet ma az első kuncsaft de csak fél órám lesz belementem és indultam is hozá, Hirdetését konkurens oldalon láttam de korábban itt is hirdetett.

Megközelítés

Pontos címet kaptam a hely adottságai miatt kicsit arrébb parkoltam. Keresztező és közeli utcákba egyből volt parkoló hely. Tömegközlekedést nem nagyon ismerem de kb 5 percre van a Hungária krt és az 1 es villamos és 5-10 percre van a Lehel utcai villamos is. Könnyű megtalálni a helyszínt ház előtt hívtam 20 másodperc alatt kint volt értem és bekísért a tetthelyre.

Helyszín

Pár éves építési társasház , a lakás kicsi a célnak tökéletesen megfelel, nincs partner vagy zavaró körülmény. A megközelítése miatt a szomszédoktól is jól elzárt. A szobák tiszták jó illat volt bent. A fürdő teljesen jó felszerelt rengetek tusfürdő és listerin szájvíz volt kikészítve a törölköző tiszta volt. Az ágy kényelmes és magasabb az átlagnál és számomra szuper jó magasságú volt a végső szex pózhoz.

Hirdető külseje

Eredeti képekkel hirdet de élőbbe nekem dögösebb volt. Farmerba és egy fehér topba várt, kb 160 cm magas max 50 kiló, fekete hosszú haj. Tenyérbe illő popsi, szuper feszes cickók, finom illatos bársonyos bőr, nagyon látványos tetoválások, megmutatta mindegyiket volt hogy szopás közben nézd ez új:), tényleg elvarázsoltak a rajzok. A vagány csaj amúgy aki után nem csak utána fordulsz az utcán de utána is mész...
Puncija nagyon szép, szűk illatos jól reagál, popsija meg ez egész nap habzsolható...

Action

Telefonon megbeszéltek szerint csak fél órám volt, kapuhoz érkezésemkor hívtam kijött elém, kedvesen beinvitált, egy farmerbe és egy topba jött ki elém. Megbeszéltük a részleteket letettem az asztalra a tisztelet díjat. Kaptam egy törölközőt elmentem fürödni. Na itt jött egy kis probléma mert csak hideg víz volt próbáltuk elhárítani a hibát sajnos nem sok sikerrel így hideg víz maradt kicsit leültem de kijövetelkor már ruha nélkül várt és kívánatos látvány volt. Ágyra feküdt szemrevételeztem a tetoválásokat mutatott egy friss varrást. Nagyon jól néznek ki ezek a tetoválások ezen a bomba testen. Ágyon elkezdett franciázni közbe elkezdtem a ciciket és a punit is simogatni. 1-2 alkalommal mélyebbre is nyelte nem vagyok túl nagy méretű de beindított még jobban. Ekkor ágy végére fektettem lelógó fejjel felé álltam és úgy élvezkedtem a kis szájába, huh majdnem eldurrantam a látványtól csodás cicik és a finom torok és szájmunka.... lassan pumpáltam ne vigyem túlzásba. Kértem térdeljen elém bepúcsított kitárulkozott elkezdtem nyalni gyönyörű punciját, majd széthúzva anuszát és belenyaltam még mindig szeme előtt ez a csoda popsi. De idő rövidsége miatt kértem gumit először misszibe látogattam meg a punit mely igen jól nedvesedett és kellően jól szorított. Csodás látvány volt a felfelé álló szilikon cickók és a bomba test látványa ha egy óráig maradtam volna még tovább élvezkedtem volna de a fő móka számomra a popsi volt kértem váltsunk. Kis síkosító ide oda, elém térdelt dogyba az ágyra ( itt jegyzem meg az ágy nekem pont jó magasságú) mögé álltam célra igazított és rám tolta magát szó szerint. Finoman kezdtem mozogni apró lökések egy egyre mélyebbre toltam be magam záró izom feszesen szorított, de szép lassan tágult, pár pillant után jelezte mehet erősebben. Nekem sem kellet több bepörögtem csodás popsi látványa feszes ánusz szorítása rég volt ilyen erős anál szexben részem, kicsit túl is toltam. Éreztem alkalmanként ki is fordul ezért vissza vettem a tempóból, szeretem volna még pár pózt kipróbálni és kértem váltsunk lovagoljon rajtam egy kicsit játszani szeretnék a cicikkel. Elfeküdtem az ágyra kicsit feljebb toltam magam rám ült egyből tövig cuppant, hangot is adott neki:) Kezem bomba ciciken (kb a mennyország érzése na itt kellene megállítani az időt) Kicsi csípő mozgatás részéről és belekezdett egy számomra is durva vágtába pici zsoké lány olyan vadulást rendezet ami le kellett lassítani mert így hamar kivégez. Megcsókolta. amelyet erős nyelv játékkal viszonzott, meg is ált mozgása és durva smárolásba kezdtünk. Volt egy tervem a pózokra és befejezésre és ilyen helyzetbe nehéz erre figyelni. Szerettem volna folytatni az anál szexet , hogy lovagló pozícióba hátra dőlve lábamra támaszkodva puncit látva lovagoljon. Melyet tökéletesen csinált, kb pornófilmbe éreztem magam. Mereven álló cicik csodás punci látványa, kéjes nevetése ütemes lovaglása bárcsak örökké tartana, folytattuk is nem is éreztem rajta fáradást sőt egyre jobban lovagolt, de még egy szex póz variáció a fejembe volt. Kértem váltsunk óvatosan leszállt, volt egy kis tisztítás, kaptam egy új gumit. Lefeküdt az ágyra alá tettem párnákat olyan magasan volt a punci és popsi hogy ágy mellett állva tudtam behatolni. Először kicsit a új gumival a puncit járattam meg ne maradjon száraz majd a végső menetre a popsit vettem célba. Vékony lábai nyakamba parányi popsit kisé felemelve ütemes mozgással kezdetem el dugni, kezemmel a punciját simogattam néha hátra dőlve, lenéztem puncijára és a látvány beleéget a retinámba péniszem ki be járkált abba a csodás popsiba. A tempó gyorsult kb 3 -4 percig igen erősen dugtam a popsit a hanghatások jöttek részéről mely még jobban bepörgettet éreztem, hogy itt a vég kicsit még jobban magamra húztam és remegő lábbal beleélveztem a gumiba. Hagyott lenyugodni bájosan nevettet óvatosan kihúztam magam anuszából, levette az óvszert rólam, megtörölgetett. kb azt sem tudtam hol vagyok. Elindultam zuhanyozni közbe jöttem rá még mindig nincs meleg víz na nem baj legalább lehűt egy kicsit. Visszatértem a szobába ő még mindig ruha nélkül megcsodáltam testét kb újra folytattam volna de, elkezdtem felöltözködni ekkor néztem telefont, hogy itt az idő menni, szavaim elálltak az élménytől:) Elköszöntem kaptam még egy szájra puszit és egy elköszönést. Remegő lábbal mentem ki a kocsihoz és a következő órában ez az élmény volt a fejemben.

Elszámolás

Megérkezésemkor a telefonon megbeszélt összeget az asztalra helyeztem el, Először voltam nála. Adatlapja szerint több extrája van én a popsi szex miatt mentem amit fantasztikusan teljesített. Fél óra * rózsa ,1 óra * rózsa, popsi extra * rózsa. Ennek megfelelően fizettem. Számomra megérte korrekt volt amit megbeszéltünk tökéletesen teljesítette.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  dajame

Egyeztetés

I contacted Nykol on Viber and we agreed on a time the next day and finalized it using VTR. She is very easy and professional to communicate with. I have been with her before but it was just as easy the first time.

Megközelítés

Nykols apartment is only a few minutes walk from the nearest tram stop and finding the house is easy. The GPS is correct and the house number is big and clearly visible.

Helyszín

The apartment is in good condition, nicely furnished with a big bed in good condition. Everything is clean, the towel is fresh and there is mouthwash available.

Hirdető külseje

Nykol looks exactly as in the pictures, a tight little hottie with perfectly enhanced tits and a beautiful face. She have a few tattoos but they are clearly visible in her pictures and should come as no surprise.

Action

Nykol was ready and let me in at the time we had agreed upon. We talked a little, I gave her the gift and took a shower.
When I was finished with the shower did I get up on the bed and she started with a blowjob. Her technique is good and she is very adaptable.

After the initial blowjob did I put on a condom, tasted her sweet pussy a little and started to fuck her in mish. Then did I bend her over the bed and fucked her standing from behind, first in her pussy and then in her ass. She took it balls deep like the good anal slut she is.

She did start to get a bit sore after a while so I took of the condom and she got down on her knees and started to suck my cock. It was a intensive blowjob and I enjoyed it a lot. We switched back and forth giving each other oral for a bit until I was ready to cum and finished on her face and in her open mouth. It was a wonderful sight and Nykol didn't shy away and kept sucking a bit after I had finished.

When she returned from the bathroom after washing away the cum did we lay in the bed and talked for a bit. By the end did she suck my cock a little more until it was time for me to take a shower and return to my regular life.

Elszámolás

Nykol is a hardcore girl with a lot of extras but she delivered at everything I asked for.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Felhö44

Egyeztetés

Ma eszembe jutott Nykol pici formás popsoja ugyhogy ráirtam Viberen . Azzonnal kaptam választ. Megegyeztünk hogy vtren küldöm az idöpontot. A megadott idön belül mindig elértem eddig.

Megközelítés

Én kocsval mentem de jár arra bkv busz. Gps a házhoz visz. Parkolás fizetös. 300 ft egy ora most még.

Helyszín

Egy pici egyszobás lakás amibe minden megvan hogy szuper legyen a randi. Tisztaság rend van. Nagy francia ágy . Fürdöszoba zuhanyfülkés de kényelmesen el lehet férni.

Hirdető külseje

Nagyon sok kép van fent amiböl lehet válogatni. Pici aranyos szexi nö. Nagyon kedves mindent a vendégért tipus(persze normális korlátokon belül). Egy szexi egyberuhába fogadott. Nekem nagyon bejön.

Action

Megérkezésem után köszöntés és pici beszélgetés. Ezután irány a fürdö mert nagyon meleg volt . Miután megtisztálkodtam és szájat ápoltam irány vissza a szobába. Nykol az ágyon várt meztelenül Határozott kép élt a fejembe a szeretkezésröl ugyhogy ezt probáltam megvalositani. Csokolozás után megnyalogatam és csokoltam a formásciciket majd a hasra adott apro puszikkal irány a punci. Na ezzel nem tudok betelni. Nyalogattam ,szopogattam , puszilgattam mig nem hallottam az élvezés hangját és a rezdüléseket. Ezután Nykol következett . Nagyon jo franciát kaptam. Nagyon vigyázni kellett mert a látvány és a ténykedés megteszi hatását. Ugyhogy gumit kértem és hagytam hogy Nykol lovaglo pozba beleüljön a farkamba. Miután igy kiélvezkedtük magunkat jöt a kedvencem . Nykol elém pucsitott és miközben toltam a farkam az isteni punciba már nyálaztam az ujjam hogy a popsit sikositsam tágitsam. Mikor látta Nykol hogy készen állok atvezetett a popsijába ami kellemesen sźoritotta a farkam . Most kellet nagyon észnél lenni hogy ne löjjem tele a gumit. Kiélvezkedtem magam a popsijába és mikor éreztem hogy nagyon közel a vég kértem hogy végezen ki szájjal. Miközben térdelek az ágyon Nykol szájába a farkam és kézzel rásegit , hatalmasat löttem a szájába. Ezután még egy kis tisztogatás majd elmentem lezuhanyozni. Felöltözés bucsuzkodás és irány a kegyetlen valoság.

Elszámolás

Nagyon korekt szolgáltató. Popsit és nfvszt kértem extrába. Minden hibátlanul zajlott. Fizetés utána zajlott de már az elején kiraktam az asztalra végig ott volt.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  ANFIELD_ROAD

Egyeztetés

Nykollal történt egyeztetés során egyetlen probléma sem merült fel!
Telefonon hívtam a jelzett időpontban, megbeszéltünk mindent ami fontos, majd a jókedvű telefonbeszélgetés után küldtem a vtr-t a megbeszélt napra, s a megbeszélt időre.
Szerény véleményem szerint Nykol rugalmas, valamint könnyen elérhető.

Megközelítés

A megközelítést nem nevezném átlagosnak, hisz Primostenből indultam reggel 5-kor, a GPS vezette utamat egészen Nykol lakásához közeli benzinkút parkolójához.
Innen pedig talán 3 perc séta.
BKV-ról nem tudok nyilatkozni, viszont a parkolás ott a kúton egyszerű, hisz mint tudjuk, a magyar benzinkutasok szeretik a kézfogást némi körítéssel, így B B biztonságban is volt.

Helyszín

A búvóhely állapota kiváló, tisztaság uralja a lakást.
A fürdőben rend és tisztaság, illatos finom puha törölköző, nagy tusfürdő választék.
Én mindennel tökéletesen meg voltam elégedve.

Hirdető külseje

Nykol a képeinek tökéletesen megfelel. Viszont a személyes találkozás, cserfessége, kedvessége még emeli is az élményt, amit társasága adott személyemnek, a megfáradt öreg nagypapának.
Ezúton is köszönöm ezt Neked Nykol!

Action

Megérkezésem után kedvesen fogadott, hisz kijött elém, majd együtt tettük meg azt a pár métert, ami még előttem volt, hogy kettesben lehessek a Hölggyel.
A lakásba lépve megszabadultam a cipőmtől, majd az asztalnál helyet foglalva egy nagyon tartalmas beszélgetésbe kezdtünk.
Eközben elhelyeztem az asztalon a borítékot, majd átadtam egy kis csekély ajándékot.
Egy kis idő után a fürdő felé vettem az irányt, hogy megszabaduljak a hosszú út porától.

A zuhanyzás után Nykol már meztelenül várt, a kanapén ült, mit is mondjak, gyönyörű látvány volt.
A franciaágyat már együtt vettük birtokba.

Nykollal finom és nagyon jó volt csókolózni, talán még élvezte is.
Egyre jobban elöntött a vágy, és elkezdtem a számmal, valamint a nyelvemmel teste kényeztetését.
Szeretek adni, hisz adni jó, talán most is sikerült.
Szavai, teste remegése, a hangok,melyek elhagyták ajkait, lehet ezt bizonyítják.

Egy kis pihenés után, hisz Nykol egy kicsit kapkodta a levegőt, elkezdte az én kényeztetésem, ami nagyon sokszínű volt.
Csókolta testemet, majd elkezdte az isteni francia tudását.
Kapkodtam ezek után én is a levegőt, hisz ahogy a szájába vette péniszem, ahogy csókolt egy kicsit lejjebb,az nagyon finom és érzéki volt.
Annyira, hogy nem tudtam ellenállni annak, hogy újra a számmal érezhessem finom punciját.
Ekkor Nykol gondolt egy nagyot, felhelyezte a védőfelszerelést, és beleült a péniszembe.
Ekkor már nemcsak érzéki, hanem vizuális élményben lett részem.
A vég, hisz a kisasszony tényleg kivégzett, misszionárius pozícióban ért, lábaival a nyakamban.

Ezek után egy hatalmas traccsparti vette kezdetét, megbeszéltük, és kiveséztük a világ nagy dolgait.

Annyira belefeledkezdtünk a beszélgetésbe, hogy időnk nagyon elszaladt.
A második kör egy fantasztikus Nykol franciával kezdődött és végződött is egyben.
A végén még dicséretet is kapott a nagypapa.
Pedig igazából minden elismerés és dicséret Nykolt illeti, hisz Ő volt a mai nap fénypontja számomra.

Elszámolás

Elszámolás nem számoltunk el.
Volt egy boríték, ami tartalmazta azt, amit tartalmaznia kellett.
Jelentéktelen, szóra sem érdemes.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  petterkiss

Egyeztetés

Szombat délelôtt mindenképp meg akartam látogatni egy lányt az oldalról. Megbeszélt baráti ebédre voltam hivatalos fél 1-re, ezért már pénteken fixáltam egy találkozót a IX-ik kerületben, amit a lány végül szombaton lemondott. “Last minute” 11-kor körülnéztem az oldalon hogy kit tudnék így hirtelen meglátogatni.
Telefonon hívtam Nykolt, valamivel 11:00 után. Könnyen ment, az oldalon jelezte hogy a gépnél van, elérhető. Vtr-n is lehet egyeztetni, de gondoltam telefonon gyorsabb lesz. Közvetlenül vele beszéltem, rugalmas, 11:20-kor már nála voltam.

Megközelítés

Autóval mentem, szombat délelőtt lévén könnyű volt a parkolás és ingyenes is. Könnyen odataláltam, gps odavisz, az M3-as bevezetőhöz közeli helyszín.

Helyszín

Egy kis apartman, a társasház udvaráról nyílik közvetlen. Kijött elém a külső kapuig, hogy beengedjen. A lakás rendben volt, tiszta, rendezett. Átlagos fürdő, többfajta tusfürdő, élére hajtott törülköző. A franciaágyas helyiségből közvetlen nyílt a fürdő. Ágy nagy, több párnával, rendben volt, nem volt kifeküdve.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő külső. Mellek szilikonosoak, igényesen megcsinált, formás, kimondottan attraktivak. Vékony alkat, keskeny derék, popsi gömbölyű, formás. Punci rózsaszín, mondhatni “hívogató”. Igazi MILF (mondjuk azt nem tudom hogy az M rész stimmel-e, de ha igen, akkor mindenképp ez a kategória).

Action

Tekintve, hogy nem volt sok időm fél órát kértem, NFVSZ extrával. Jó szeme van, érkezéskor rákérdezett, hogy feszült vagyok-e. Bár szombat volt, az ebédprogramom miatt volt rajtam egy kis időnyomás, amit ügyesen érzékelt. Imponáló volt a figyelme.
Gyors zuhanyzás után a fürdőből kilépve egyből az ágyra helyezkedtem, ahova ő is követett. Egyből a lényegre tért és már a szájában is voltam. Az orál technikája kitűnő, kértem hogy vándoroljon lejebb is és a golyókat is kényeztesse. Óvatosan vette őket kezelésbe, az erősségre vonatkozó kérésnek pontosan eleget tett. Ügyes volt, ha nem “figyelek”, akkor gyorsan a végére értünk volna. Gumit kértem és kutyapózba helyezkedtünk, ekkor konstatáltam hamvas, rózsaszín nyalnivaló punciját. Nagyon jól mozgott, rendesen “rákavart” így kutyusban is, szóltam is hogy lassítsunk, azonnal reagált és hagyta hogy folytassam a saját tempómban. Itt se kellett volna sok hogy befejezzem, de mivel kértem a fent említett extrát jeleztem, hogy 69-ben folytassuk, ami jelképes ideig tartott, s bár általában csendesen szoktam bevégezni, Nykolnak hörögve élveztem a szájába. Profin kezelte, hagyott lenyugodni a szájában, nem “rohant el”.

Elszámolás

Többféle extrát vállal, amik pontosan fel vannak tüntetve az oldalon. Az extrák közül csak a NFVSZ-t kértem. Elszámolás korrekt, esemény előtt rendeztem.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Felhö44

Egyeztetés

Elözö nap viberen kerestem . Sajna nem válaszolt. Mai nap viszont rám irt viberen és mikor mindent lebeszéltünk bejelentkeztem vtren. Ma nagyon könnyen zajlott az egyeztetés.

Megközelítés

Mivel mindig kocsival megyek ezért a tömegközlekedésröl nem tudok sokat irni viszont mivel egy busz után mentem valahol a közelbe biztos van egy megállo. Gps viszont pontosan odavissz a cimre. Parkolás fizetös de nem horibilis összeg.

Helyszín

Lakás tiszta rendezett. Egyedül fogadtak nem átjároház. Mindennek van hely hogy ne kelljen a földre rakni a holmid 😄 Fürdöbe sok tusfürdö és szájviz. Szoval minden adott egy zavartalan randihoz.

Hirdető külseje

Nykol egy nagyon dögös vékony nö formás cicikkel és tini restel . Nekem nagyon bejött az arca is . Szoval minden rendben éreztem. A képeiböl van fent böven ugyhogy lehet informálodni.

Action

Megérkezésem után kedvesen elbeszélgettünk mit is szeretnék. Ezután levetköztem és irány a tisztálkodo helység. Mire elkészültem adigra Nykol az àgyon várt meztelenül. Mivel szeretem én kezdeni a kényeztetést ezért nyomban nekiestem . Kicsit simogatam kényeztettem a felsö testét és a ciciket de már nagyon vártam hogy a punciját nyalhassam ugyhogy dél felé vettem az irányt. Nagyon szük és formás a puncija . Nagyon sokáig kényeztettem . Egészen adig mig el nem élvezett. Megköszönte majd helyet cseréltünk és már a szájába is voltam . Fergetegesen jo franciát kaptam ami átalakult egy idö után 69 be, mivel nagyon bejött a puncija. Megkérdezte hogy jöhet e a gumi . Persze hogy jöhetett alig vártam hogy benne lehesek. Lovaglással kezdett miközben én a melleit nyalogattam puszilgattam. Ezután kéresemre jött a misszi. Nagyon dögös a látvány igy is . De ezután kértem hogy kutyusba folytassuk. Na ez mindent vitt . Pici fenék szoros punci. Igy is élvezkedtem majd jött a mondat hogy átraknám e a popsijába . Persze hogy igen. Szoval bekerültem egy még szükebb helyre a puncinál . Többször voltam azon a ponton hogy elövöm az utodokat de birtam mert nfvszel akartam befejezni. Ugyhogy popsibol ki . Kis tisztogatás után szájába vett Nykol és addig nem engedett mig bele nem élveztem. Ezután hallottam hogy fürdöbe megy de nagyon messziröl mert hatalmas élvezés volt és még nagyon nem voltam magamnál. Mikor visszajött letörölgetett. Ezután beszélgetünk picit majd elmentem zuhanyozni hátha tudok egy másodikat produkálni de sajna mindig rá kell jönnöm hogy egy lövetü vagyok igy 50 felé. Szoval bucsuzkodás majd irány vissza a hétköznapokba.

Elszámolás

Mivel elsönek voltam Nykolnál kérxeztem az elején hogy rendezúk e de kinézte belölem a normális férfit ugyhogy azt mondta majd a végén . Nagyon korekt és jofej szolgáltato.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Majomcsapda

Egyeztetés

Telegramon egyeztetünk újabban. Írok, és válaszol. 11 előtt nem érdemes próbálkozni. Korai időpontot kértem, délután kettőig volt időm, szerencsére még aznapra befértem. Ezen túl egyeztetni nem szoktunk, a címet úgyis tudom.

Megközelítés

Itt kezdődtek a problémák. Mivel a város másik végéből indultam, csak gépjármű jöhetett szóba. Lánchíd ugye régóta zárva, így maradt az Erzsébet híd. Már várom, mikor festenek oda is biciklisávot, remek lesz! A lényeg, hogy szép nagy dugóba keveredtem, és így sikerült negyedórás késéssel érkeznem. Ezt persze megírtam, Nykol jelezte, hogy vár, siessek. Siettem.

Helyszín

Ugyanaz mint eddig, de az új olvasóknak leírom, hogy előszoba+konyha egyben, trükkösen leválasztott nagy franciaágy, plusz fürdő/WC. Ennyi a lakás. Hogy a tervező hogy gondolta, hogy itt lakni lehet, azt nem tudom, de randihelyszínnek zseniális. A zuhanykabin ajtaja még mindig beteg, de figyelemmel kezelhető. Tusfürdő, szájvíz, törölköző van.

Hirdető külseje

A képek újak, és folyamatosan kerülnek fel (köszi, Nykol!), de van Telegram csatorna is, ínyenceknek Onlyfans.... Én mondjuk azt nem láttam, de a Telegramra naponta/kétnaponta kerül friss kép. Öltözködéssel nem szórakoztunk, én rohantam fürödni, mire kiértem Nykol már Éva-kosztümben várt az ágyon.

Action

Az idő szorított, a farkam állt, így a zuhany után azonnal Nykol melleire vetettem magam. Szép darabok, aranyosan reagálnak a nyalogatásra. A puncit is megkóstoltam, kicsit bóklásztam arrafelé, de ne legyünk álszentek, Nykolnál ez a dolog rólunk szól, így hamarosan már a szájában voltam. Szépen bólogat, nem vagyok nagy méret, azt simán eltünteti (a mélytorok esetemben nem szokott extra lenni), a környékkel is foglalkozik, ahogy mondani szokás, nem vesztegeti el az időt. Nagyon élveztem, így hamarosan jeleztem, hogy ha így folytatja, telelövöm a száját. Mit mondjak, nem zavartatta magát, eszébe nem jutott lassítani. Utána tisztálkodás, majd jó nagyot röhögtem magamon - ma sem lesz popsi. Ha lett volna eszem, előbb szólok Nykolnak, így meg mivel lassú jármű vagyok, már nem fért bele az időbe - volt próbálkozás szájjal, de azon túl, hogy mindketten megállapítottuk, hogy ha most még lenne plusz fél óránk, még össze is jönne a második menet, de ez nem a mai napon lesz. Így is zuhany nélkül távoztam, szorított az idő.

Elszámolás

Az órás díjat tettem le (illetve adtam oda) a végén, értéke a bővebb infóban elérhető.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  Őtökisége

Egyeztetés

Előző nap lebeszéltük, aznap pontosan tudott fogadni.

Megközelítés

Vidékről mentem fel hozzá, tömegközlekedést választottam. A GPS pontosan odavitt a legközelebbi villamosmegállótól, nem kellett keresgélni a pontos címet.

Helyszín

Huh. Annyira Nykolról szólt a tali, hogy nem is nagyon emlékszem másra csak a mosolyára de megpróbálom összeszedni ezeket a jelentéktelen emlékeimet: Egyterű lakás, a háló leválasztva egy hatalmas ággyal.
Mivel nem szeretném, hogy nagyon mézesmázas legyen a beszim (pedig az lesz) kénytelen leszek néhány negatívumot felhánytorgatni: kicsit nehezen csukódik a zuhanykabin ajtaja és nehezen folyik le a víz a lefolyón. Ennyi volt az összes problémám ezzel a talival :)

Hirdető külseje

Nem erre számítottam.
Általában pornós külsejű hölgyeket keresek és a képei alapján teljesen másra számítottam. Egy reszelős hangú beképzelt rámenős milfnek képzeltem, ráadtam az ilyenkor szokásos plusz kilókat és éveket és pár plusz ráncot az arckitakarás nélküli képére hogy ne érjen kellemetlen meglepetés az ajtóban mint általában.
Ehhez képest már az egyeztetésnél összedőlt amit képzeltem róla. Csilingelő hangja azonnal megragadot közvetlen modora és kedvessége kétségeket ébresztett bennem, hogy jó számot hívtam-e. Már ekkor éreztem, hogy jó helyre megyek.
Külső: huh, hidegzuhany. Mivel kijött ajtót nyitni ezért civilben volt de nem akartam hinni a szememnek, később mikor már nem volt rajta ruha még annyira sem hittem el amit látok. Ami meglepett, hogy milyen pici, mennyire tökéletes az alakja. Teljesen megfelel a képeinek, nem kell plusz kilóktól vagy évektől tartani sőt élőben sokkal szebb az arca és az alakja is. Ám ami visz mindent az a kisugárzása. Ezt jobban kiemelném, száp lányok vannak dögivel de Nykollal már a nulladik másodperctől úgy éreztem, mintha évek óta ismernénk egymást. Vídám, kedves, magabiztos, bíztató és megintcsak kedves. A kedvességét nem győzöm hangsúlyozni :)

Action

Az action nem sült el valami jól de csakis az én hibámból. Előző nap beállt a derekam (ne öregedjetek meg mert az nem jó), mire odaértem aznap már a harmadik lórugás fájdalomcsillapítónál tartottam de aminek meg kell történnie annak meg kell történnie ugyebár.
Inkább a pornós együttléteket keresem, minél jobban vagyok kiéhezve annál inkább a vadabb kalandok érdekelnek. Itt is szempont volt a popsi és a kényszerfrancia, vad hancúrra készültem de épp az ellenkezője történt.
Nykol törékeny termetéből és kedvességéből adódóan a legjobb "barátnős" kalandban részesültem. Mikor végeztem a zuhanyzással már meztelenül várt az ágyon de leinvitáltam hogy álljon elém mert így jobban meg tudtam csodálni és végig tudtam simogatni tökéletes alakját. Nem tudtam betelni vele, a szemébe néztem, gyönyörködtem a mosolyában és közben bejárta a kezem a testét, már csak ez felejthetetlen volt. Az akció semmiben sem volt kiemelkedően jó mert nem is nagyon tudtam koncentrálni arra, hogy épp mit csinálok, teljesen elvarázsolt a lány alakja, kisugárzása, tekintete. Ettől függetlenül nagyon is tartalmasan kitöltöttük a rendelkezésre álló órácskát: Franciával kezdtünk, mivel elég magas az ágy, oldalvást elfeküdt rajta én pedig előtte álltam és élveztem a látványt. A franciája inkább kellemesen lágy, nem ehhez vagyok szokva ezért kértem a kényszerfranciát de nem vitt rá a lélek, hogy bármilyen kényszert alkalmazzak Vele szemben. Ezután váltottam kedvenc lusta pózomban a hátamon tem ő pedig folytatta a franciát, a látvány megintcsak gyönyörű volt és elég sokáig élveztem mert tudtam, hogy ez egy megismételhetetlen alkalom, máshol ilyen élményben nem lesz részem. Gumihúzás után kértem egy lovaglást. Készségesen nyeregbe pattant és lágyan befogadott, kellemes ritmust diktált, tövig engedte a cerkát de finoman érzékien mozgott közben, és nehéz lett volna figyelmen kívül hagyni azokat a melleket amikről sem a szememet sem a kezemet nem tudtam levenni... Váltottunk misszibe majd doggyba, ez a hölgy minden szögből nézve és minden szempontból tekintve tökéletes volt számomra. Mikor bekérezkedtem a popsiba készségesen felkínálta magát és bár aggódtam, hogy ilyen pici teremtésbe hogy fogok beférni, nem volt probléma. Istenien szűk volt, párszor bement tövig de nemhogy nem panaszkodott egyenesen bátorított azonban nem tudtam rendesen megdöngetni mert túlságosan féltettem, csak finoman élvezkedtem. Végül kértem egy franciás befejezést. Ugyanúgy az ágy mellett álltam és rendesen kezelésbe vette a farkamat. Elég sokáig. Aggasztóan sokáig. Valamiért nem tudtam elmenni de kőkeményre szoopott közben ezért kértem még egy gumit és végigvettük még egyszer a repertoárt: Lovaglás szemből majd megkértem, hogy háttal is lovagoljon meg de dőljön felém, hogy a cickókat tudjam közben simizni. Mindent megtett, hogy nekem jó legyen, jó tempót diktált és megint csak a látvány ahogy az a tökéletes fenék táncol rajtam egyszerűen felejthetetlen. Megint doggy majd megint egy jó hosszú francia de ezúttal elsültem a végén. Ez az egy menet majdnem teljesen kitöltötte az órát. Nykol részéről nem volt semmi finnyáskodás, nem volt olyan, hogy "mikor mész már el" sőt ellenkezőleg, nagyon készséges volt és mindent megtett, hogy nekem jó legyen. Végig vidáman mosolygott, csacsogott, buzdított.
Még egy gyors zuhany, volt idő még egy kicsit beszélgetni is aztán még egyszer odaléptem hozzá, lefejtettem róla a törölközőt és utoljára átsimogattam a testét. Felejthetetlen.

Elszámolás

Rendkívül korrekt volt az elszámolás, és bár az alap virágcsokor elég sok virágszálból áll az extrák meglepően kevés plusz virágszálat jelentenek így teljesen átlagosra jött ki a vége. Négy extrát kértem: szájbaélvezés, kényszerfrancia, popsi és ujjazás, teljesen megérte mindegyik főleg, hogy egy extrát ajándékba kaptam. Maximálisan teljesített mindent amiben megegyeztünk. Sőt.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  kissjana82

Egyeztetés

Először telefonon beszéltünk majd, hogy megkapjam a plusz 15percet (minden perc számít 😁), vtr-en le is foglaltam az időpontot. Telefonon nagyon kedves volt.

Megközelítés

Autóval mentem. Gondolom az időpont miatt is illetve az utcában nincs sok parkoló, emiatt a vártnál tovább tartott találnom parkolót.

Helyszín

A társasház földszint minigarzonja. Ha szingli lennék nekem is elég lenne egy ekkora lakás. Egyébként ren d és tisztaság volt mindhol.

Hirdető külseje

Az arcos kép miatt döntött úgy, hogy találkozom vele, nem ért csalódás, sőt! Szóval a képek alapján nem ért meglepetés és még sokkal vékonyabb mint a fotókon.

Action

Bemutatkozás, ruha lepakolás, kotban ismerkedő beszélgetés. Nagyon kedves lány! Fürdés után ő már az ágyon várt meztelenül. Ez tetszett. Maga mellé invitált. Beszélgettünk, simogattuk egymást, majd szépen lássa elkezdett franciázni. Nagyon jól csinálta! Én meg hagytam! 😁
Majd fordultunk és én nyaltam meg finom punciát. Nem siettem, szeretem csinálni és rá is éreztem Nykolnak hogy a legjobb és egy szép kis orgazmusig jutott.
Kis pihenő után, gumi fel és több pózban is szexeltünk. Nagyon szép vékony lány, gyönyörű szilikon cicikkel. Hátulról csináltuk a popószexet (jó volt de enélkül is jó lett volna esjo lesz még vele! 😉)
A végén még egy arcra befejezést kértem, azt is rendben megkaptam!

Elszámolás

Elszámolást az elején megtettünk (most voltam először nála) 2 extra volt, ahogy ki van írva és még is beszéltük annyi volt minden!

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  peter283

Egyeztetés

Delelott kerestem, elsore sikerult elernem, du mar izgatottan alltam az ajtoban :)

Megközelítés

Kocsival mentem, kb 50m-re tudtam parkolni. BKV-t sajnos nem ismerem, igy nem tudok nyilatkozni rola.

Helyszín

Lakas tiszta, rendezett, kulturalt. Franciaagy nagy es jol birja a terhelest. Nem nyikorog…stb.

Hirdető külseje

Na erre nehez mit irni. A mai napig alottem van a csodalatos alakja, a formas, kemeny mellei, tokeletes alakja, kemeny feneke es azok a labak…huuuu

Action

Fel ora mentem, igy egy lehetosegem volt beteljesedni.
Gyengedebb, baratnosebb egyuttletre vagytam egy igazi bombazo csajjal - jo helyr ejottem!
Megerkeztem, gyors egyeztetes majd irany a zuhi.
Visszateresemkor allva estunk egymasnak, csokoltam a nyakat, markoltam a kemeny feneket, siklott a kezem a kecses derekan majd engedte, hogy megcsokoljam.
Nemsokara mar az agyon voltunk es a melleid szopogattam, mielott hagytam kibontakozni kicsit.
Igazi baratnos franciazadban volt reszem, heves, valtozatos, alkalmankent egesz melyen eltuntetett es ereztem kozeleg a veg, igy felhuztam, atkaroltam, csokoltam es a feneket valamint a melleit markoltam. Gumit kertem es az olembe huztam, hagytam hadd mozogjon rajtam, mikozben a melleit markoltam…nem is birtam sokaig, egy kis gyorsitas utan hatalmasat elveztem.

Elszámolás

Elsore talalkoztunk igy zuhanyzas elott elhelyeztem. Igy tartom korrektnek.

Nykol, felejthetetlen szexpartner

  pinainas123

Egyeztetés

Nykol adatlapjával már régóta szemeztem, csak sosem jött ki úgy, hogy kapcsolatot is létesítsek vele. Viszont Pünkösd vasárnap akadálytalannak ígérkezett a részemről, ezért tűkön ülve vártam, hogy vajon elérhető lesz-e ahogy azt jelezte az oldal. Dél elmúltával gyakorlatilag megerőszakoltam a böngészőben az F5-öt, és amikor kicsivel ezután megláttam a Most hívható zöld jelzést, már tárcsáztam is. Nykol kellemes hangjától fülem is izgalomba jött, nem csak a szemem fotói látványától. Pár perc alatt lényegretörően megbeszéltük, amit fontosnak tartottunk a randival kapcsolatban. Elmondta a címet, és másfél órával későbbre egyeztettük az egy órás időtartamú találkozót, hogy mindketten elkészülhessünk a legjobb formánkba.

Megközelítés

A kapott cím egyértelmű volt, gond nélkül odataláltam az egyik Anjou-házbéli királyunk körútjától nem messze lévő lakáshoz (amit én új építésűnek mondanék, vagy legalábbis újabbnak, minőségi helyszín minőségi időtöltéshez), ami kötött- és kötetlen-pályás tömegközlekedéssel is elérhető, és Pünkösd vasárnap lévén parkolóhelyből is több akadt az egyik mellékutcában. Nem tudom, hogy ez mennyire jellemző arrafelé, mindenesetre akkor volt hely.

Helyszín

Mivel követtem a beszámolóit, ezért tudtam, hogy milyen formában fogunk találkozni. A lakás környezete egyébként nagyon diszkrét, amire Nykol kifejezetten ügyel is. A lakás rendezett és tiszta, ami a fürdőszobáról is elmondható. Egy valódi kéjbarlang, ahol csak ilyen gyönyörű nőt tudok elképzelni. Zuhanyzásomhoz nagyméretű tiszta, és puha törölközőt kaptam, amivel be is vetettem magam a nem túl nagy, de nem is kicsi zuhanyfülkébe, ahol mint később kiderül ketten is elférnek. Ha jól számoltam négy-öt tusfürdőt készített ki, amik közül én a jó öreg fűszerest választottam. Az izgalmas dolgok viszont egy jó nagy franciaágyon történtek, amin ketten nagyon kényelmesen elfértünk. A ruháimat pedig a nem is oly messzi kanapéra tettem.

Hirdető külseje

Számomra Nykol dögös bombanő, MILF. Adatlapján látható képeknek teljes mértékben megfelel, valóban nagyon pici termetű, de az összhatás lehengerlő. Az arca nekem nagyon bejött, szemei megigéztek, termetéhez passzoló feszes szilikon mellei lélegzetelállítóak, akárhogy forgattam kedves partnerem fenséges cickói rezzenéstelenül álltak. Nykol hasa izmos, ami nekem különösen vonzóvá tesz mindig egy nőt, ha ennyire figyel magára. Karcsú szexi lábai csak úgy vezették a tekintetem frissen borotvált puncija és gömbölyű feneke felé, amit élvezet volt markolni. Az együtt töltött idő alatt hozzáállása példaértékű volt, jó hallgatóság, ugyanakkor érdeklődik is, oldja a feszültséget, ami az elején bőven volt bennem egy ilyen gyönyörű nő társaságában.

Action

Amikor végre megpillantottam Nykolt az érkezésemet jelző hívás után, akkor fekete egyrészes ujjatlan nyári ruhát viselt. Miután levettem a cipőt, leültünk a kanapéra, ahol rögtön a combomat kezdte el simogatni. Elmondtam többek között, hogy  mennyire tetszik, ezt többször is, kedvesen megköszönte, és megbeszéltük, mire vágyom. Kérdeztem, hogy eljön-e velem zuhanyozni, de mondta, hogy majd inkább a végén, mert akkor most nem tudná felvenni a hálós szexi fehérneműt, amit kértem (tizenkettedik kép). Megkérdezte, melyik magassarkút viselje, a táncos cipőre esett a választásom. Gyorsan letusoltam, majd a törölközővel a derekamon beléptem a szobába a fürdőből. Nykol ott feküdt az ágyon a harmincadik képen lévő pózban. Nagyon dögös volt. Kértem, hogy kapcsoljon villanyt, mert látni szeretném teljes gyönyörűségében, és kértem, hogy álljon mellém, mert szeretném megcsodálni teljes valójában ebben az izgató szettben. Elkezdtük ölelkezni, markolásztam természetes hatású, feszes kerek melleit, miközben ő leszedte a derekamról a törölközőt, és elkezdett életet lehelni farkamba kezecskéivel. Miután kibújtattam a fehérneműből, kérésemre visszahúzta magassarkúját, hogy feszülő vádlijának látványa tovább izgasson. Ezután összebújtunk az ágyon, ölelkeztünk, és a melleivel kezdtem el foglalkozni, a nyakát, cicijeit, bimbóit csókoltam-nyaltam-faltam, gyúrtam, miközben figyeltem mennyire élvezi. Végigcsókoltam a testét a nyakától a lábfejéig. Majd újra a melleit szoptam, majd hirtelen átkarolva oldalra fordítottam és így ő került felülre. Ekkor kértem, hogy szopjon le, amihez gumit varázsolt a farkamra. Mindig kérdezte, hogy milyen pózban kényeztessen, ez nagyon tetszett, hogy ennyire a kedvemben szeretne járni. Az ágyon térdelve és feszes melleit markolva eszméletlen látvány és földöntúli érzés volt ahogy Nykol az oldalán fekve szopta duzzadó farkamat. Kellemes, ütemes technikázása közben simogattam, ahol csak értem, a mellét, a combját, selymes punciját. Őríjtően felajzott, amikor a golyóimat csókolgatta. A franciaórát egy kis idő múlva a kanapé előtti szőnyegen folytatta Nykol elém térdelve, majd miután pattanásig feszültre varázsolta kéjlécemet visszatértünk az ágy szélére, hogy beoljazozás után a mellei között csúszkáljon farkam. Fantasztikus érzés volt a feszes cicik szorításában lenni, de már nagyon vágytam kedves partnerem puncijára, ezért misszionáriusban kezdtem meg hittérítő munkámat. A randi elején Nykollal megbeszélt terveim szerint az első kört punci után popóban fejeztük volna be (ez lett volna az egyik amiért őt kerestem meg). Viszont annyira felizgatott már a kezdetektől a látványa, és ahogy ott feküdt előttem a hátán, hogy pár perc hitéleti tevékenység után sajnálatomra és legnagyobb megdöbbenésemre belerobbantam a gumiba. Viszont kedvességét és hozzáállását mi sem mutatja jobban, minthogy tudtomra, hozta, még bőven van időnk. Nykol annyira aranyos volt, hogy nedves törlőkendővel letisztogatott, majd összebújtuk és simogattuk egymást, miközben csevegtünk is, de inkább csak élveztem, hogy egy bombanővel vagyok együtt. Mondtam neki, nem biztos, hogy a második élvezés összejön, pláne, hogy eléggé kemény legyen a farkam az análhoz. Töltődés gyanánt beolajoztam Nykolt elölről, hátulról, kiemelt figyelmet fordítva imádott ikreimnek. A relaxációs idő végeztével és egy kis kézi rásegítéssel újra hadrendbe állította a farkam, amire igényes műkörmeivel művészien újra gumit húzott és hozzálátott a fergeteges franciájához miközben ismét a melleivel foglalkoztam. Éreztük, hogy a már kőkemény farkam a popsijába kívánkozik, ezért gyors síkosítás után kutyapózba fordultunk, ahol Nykol tette be a farkam, ami a magasságbeli különbségünkből adódóan párszor kicsúszott, de kedvesen mindig visszatette. Nem volt egyszerű megtalálni a kényelmes pózt a lábainknak, de végül sikerült, és végre együtt élvezkedtünk. Ráfogtam a derekára, toltam be, ő tolta rá magát, előrenyúltam kedvenc melleimért, közben csókokkal halmoztam el selymes illatos bőrét, hihetetlen milyen fantasztikus popsija van. Volt, amikor ráhajoltam és csípőm ütemes mozgásával hoztam kedves partnerem tudomására, mennyire élvezem a társaságát, máskor pedig karjaimmal magam mögött támaszkodtam, miközben magamra engedtem Nykolt.  Ekkor ért a következő meglepetés, olyan sokáig bírtam popsijának minden rezdülését, hogy elfáradtunk, ezért inkább váltottunk. Egy gumicserés francia után Nykol nyeregbe pattanva habzsolta az élvezeteket, miközben én a melleit faltam. Ezután emlékeim szerint megpróbálkoztunk újra popsival, de nem bírtam elélvezni, már kezdtem feladni, ezért megkértem, hogy inkább újra lovagoljon meg. Nykol azonnal a kedvemben járt, majd reverse cowgirl-ben csodáltam meg formás fenekét, ahogy puncijával el-eltünteti az ezredesem, aki elhatározta, hogy az utolsó vérig tartani fogja állásait. Nem akartam hinni a szememnek olyan látvány volt ez, amiről csak álmodtam. Már csak perceink voltak együtt Nykollal, ezért kértem, hogy vegye kézbe az irányítást, amihez besegítettem, de végül varázslatos kezecskéi begyújtották a robbanószerkezetet, így mindkettőnk boldogságára hatalmasat élveztem. Kedvesen mosolyogva súgta, hogy nem létezik lehetetlen, mégiscsak sikerrel zárult a randink. A korábbi csalódottság érzésem el is tűnt. Ismét letisztogatott törlőkendővel, illetve én is magam. Kevés időnk volt már, de még a közös zuhany várt ránk, ahol mi mást ha nem a melleit és a popsiját tisztogattam. A zuhanyzás után öltözés közben még csevegtünk egy sort, majd puszik közepette mosolyogva távoztam emlékeimmel, amiket azta se bírok (nem is akarok) elfelejteni.

Elszámolás

A találkozó elején adtam oda az ajándékommal együtt, aminek nagyon örült Nykol.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Mr_Jeffry

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk. Gyorsan reagált, az általam küldött időpontot hamar elfogadta.

Megközelítés

Gépkocsival érkeztem. A GPS közvetlenül a címre visz. Azonban itt nagyon nehéz parkolni, még úgy is hogy hosszú hétvége volt. Azonban a környező utcákon hamar lehet helyet találni. A parkolás fizetős.

Helyszín

Egy kis garzon lakás, de az mindennel felszerelve, igényesen szépen berendezve. A fürdő pici, de mindent meg lehet benne találni. Több fajta tusfürdő, szájvíz stb… A tetthely egy kis köztes fallal van elválasztva a nappali résztől. Itt található a nagy kényelmes ágy. Minden rendben volt a lakással is. Higéniával sem volt semmi probléma. Tisztaság uralkodik mindenhol.

Hirdető külseje

Nykolt a ház elől hívtam, ahova ki is jött elém egyberészes kis ruhában. Tetszett már ekkor is amit láttam. Képeknek teljesen megfelelő alkata van, arca szép. Van fenn arcos képe, ha megfelelő a rangod, azonban más oldalakon is fenn van. Értem ez alatt a OF-et. Ott arckitakarás nélkül van fenn az összes képe és videói. Lehet tájékozódni. De tömören megfogalmazva, csinos utcán szerintem nincs olyan pasi aki ne fordulna utána.

Action

Puszi-puszi bemutatkozás után bevezetett az említett lakásba. Bicit beszélgettünk, majd jeleztem hogy igénybe venném a fürdőt. Kaptam tőle egy friss törölközőt, majd mondta ha gondolom kint is levetkőzhetek, vagy bent is, ahol nekem kényelmesebb. Tusolásból derekamon törölközővel vissza érkezve, látom hogy Nykol bizony-bizony már az ágyon meztelenül vár. Gyorsan le is dobtam magamról a törölközőt, mondván erre semmi szükség nem lesz. Mellé telepedtem és gyorsan meg is beszéltük milyen extrát kérek ajándékba, mivel az jár a VTR bejelentkezés esetén. Mondtam hogy én NFVSZ szeretném kérni, de az is lehet kihagyom, most nem franciás befejezésre vágyom, de ha úgy alakul nem vetek neki gátat. Nykolnál a csók szerintem szimpátia függő, adatlapján az van kiírva, hogy bővebben telefonon. Én nem kérdeztem rá, ha nincs csók akkor is elvagyok, nem erőltetem. Viszont meglepetésemre, szerintem szimpatikus lehettem neki, azonnal lekapott és finom, barátnős de mégis vad csókolózásba kezdtünk. Közben persze kézzel a testet is elkezdtem feltérképezni. Nagyon jó pornó sztárosra sikerült a doktor bácsinak elkészíteni Nykol melleit, de szerintem kurva izgató és jól sikerült. Fogása is nagyon jó, élvezet vele játszani. Mellektől elszakadva feltérképeztem a déli tájakat is. Nem vagyok egy nagy nyelv művész, de tevékenykedésem során Nykol hangja is előjött. Miután végig tapiztam és csókoltam a testet hanyat vágtam magam és Nykol szó nélkül a velem egykorú kényeztetésébe kezdett. Finom, nyálasan csinálja, pici kézzel a golyókat sem kímélve. Jólesett nagyon. De mivel brutál jó teste van, már szerettem volna a farkam benne tudni és jól megdolgozni. Úgy hogy gumit kértem, amit gyorsan fel is helyezett majd hopp, már bele is ült. Nagyon jól mozog, élveztem, hol lassabban rám dőlve, barátnősen, csókolózva, hol pedig farkamon felegyenesedve, keményen csattogtunk. Jó tempót diktál és fáradhatatlan a kislány. Majd kutyusba fordultunk ahol tenyérnyi fenekét megmarkolva komoly tempót diktálva keményen, nincs rá jobb szó, dugni kezdtünk. Ezt a látványt sokáig nem lehet bírni, hamar a gumiba is ürítettem. Tisztálkodás után beszélgetni kezdtünk. Első alkalommal mindig nagyon izgulok, nehezen kezdem meg a kommunikációt, de Nykol figyelmes és folyamatosan dobja be a témákat, így hamar feloldódtam én is. Egy jót beszélgettünk a szünetben. Majd második kör előtt jeleztem, hogy nekem nem mindig van happy finish a kör végén, de Nykol megnyugtatott hogy csak bízzam magam rá. Ismét franciával kezdtünk. Majd gumi fel és ismét pacival kezdtünk. Muszály, ez kihagyhatatlan pozitívra Nykollal. Pacit ismét ugyan azzal az erőbedobással, valamint barátnős összebújással abszolváltuk. Majd misszibe fordultunk. Itt jól megcsodálhatók a gyönyörű cickók. Keményebb sebességi fokozatra kapcsoltam, amelyet Nykol nem ellenzett, sőt mondta is kérdésemre, hogy adhatok neki nyugodtan. Majd kutyusba fordultunk és folytattuk az ismételt csattogos dugást. Azonban jelzett a belső órám, hogy bizony-bizony az időm vége felé közelítek. Így a hancúrt befejeztük és fürdeni mentem. Öltözés közben is folyamatosan beszélgettünk. Cuki volt Nykol nagyon! Köszönök mindent!

Elszámolás

Semmi extrát nem vettem végül igénybe. Persze a lehetőség meg lett volna és le is beszéltük. Rózsaszálakat az asztalra tettem. Szó nem esett róla, randi végéig ott maradt, nem rakta el. Mindennel elégedett voltam. Szerintem megérte.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Majomcsapda

Egyeztetés

Villogott a jelzés, felhívtam, felvette. Először nem találtunk közös időpontot, de a következő alkalommal sikerült megegyeznünk. Nykolnak kedves hangja van, minden ki van írva a hirdetésben, de szívesen tájékoztat telefonon is, és kérdezni is lehet. Ami külön tetszett, hogy telegramon is elérhető.

Megközelítés

Pontos címet mond. BKV-tól 5-6 perc séta, én autóval érkeztem. Parkolni a ház előtt nem lehet, kicsit tovább kell menni és a párhuzamos utcában már van parkolóhely. Spórolósoknak 2 utcával feljebb már fizetni sem kell, vége a zónának. Időben érkeztem, csörögtem, és Nykol személyesen beengedett.

Helyszín

Kis lakás, nagy rend. Konyha + előtér/nappali, kanapéval. A tetthely szeparálva egy franciaággyal. Fürdőben nagyobbacska kabin, trükkös ajtóval, sok tusfürdővel. Megfelelő törölközőt kaptam, szájvíz is rendelkezésemre állt. Az ágyon lepedő, kényelmes, nem túl puha, párnák a fej feltámasztásához, amennyiben a vizuális élményt is kedveled.

Hirdető külseje

A beengedéshez természetesen utcai ruha kellett (bár miattam kijöhetett volna meztelenül is ;) ), szexi top és nadrág volt rajta. Nykol esetében teljes a WYSIWYG élmény, a képek a valóságot tükrözik. Kis termet, nagy cicik, tini popsi. Dögös. Mire beértünk a lakásba, már a szám szélét nyalogattam. Meg is dicsértem, fel is kaptam ölbe - jelentem a súly is valós, ha kicsit leadok a pocakomból, elérhető közelségbe kerül az állva dugás :D. (Azóta szorgosan edzek!) Kis csevegés után gyorsan irányt vettem a fürdőbe, sietve tisztálkodtam, mert Nykol már várt.

Action

Mire kiértem a fürdőből, Nykol már meztelen volt, ki is használtam a lehetőséget, nem ellenkezett. A szemrevételezés után tapintással győződtem meg, hogy nem álmodom, majd bőrlátással is próbálkoztam (angol tudósok kimutatták, hogy a férfiaknál a nyelv hegyén előfordulhatnak látóidegek is). Élvezet volt őt ide-oda pakolni, forgatni, minden irányból kívánatos.
Idővel Nykol odaküzdötte magát a farkamhoz, és... hát, nem finomkodott, bekapta, majd heves bólogatásba kezdett. Itt kicsit elvesztettem a fonalat, de hát mégiscsak én vagyok a vendég, hogy ellenkezzek a házigazdával! Hagytam a puncit, és a látványra koncentráltam. Majd kaptam gumit, hanyatt vágtam magam, és Nykol beleült. Irtózatos energiabomba, fáradhatatlanul lovagolt, de megkívántam missziben is, megfogtam, és miközben benne voltam, hanyatt fektettem, és jött a klasszikus misszionárius. Majd a nem klasszikus görcs a lábamban. Mire elmúlt a fájdalom, már baszhattam... de Nykol megoldotta a helyzetet, hanyatt dőltem, felpárnáztam a fejem, és már jött is a francia. Ezt ő ügyesen, kéz nélkül tolta, nagyon jól esett. A végén jött a spricc, nem ugrott el előle, megvárta az utolsó cseppeket is, majd kiszaladt a fürdőbe.
A szünetben beszélgettünk, kínos csend nem volt, majd Nykol szólt, hogy szóljak ám, ha készen vagyok, és folytassuk. Folytattuk franciával, jó volt, de az újabb élvezés nem jött össze, Nykol az első menetben fullosan kiürített.
Az idő haladt, így fürdés, és fájó búcsú.

Elszámolás

Amit mondott, az volt. Borítékban tettem ki az asztalra a végén, szó nem esett róla előtte.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  egyszervolt

Egyeztetés

Könnyen elértem, telefonon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, de ez igazából csak hangpróba volt, mert a bővebb információ alatt minden fontos infó megtalálható, illetve a helyszín is pontosan fel van tüntetve a térképen. Így csak a szokásos telefonos intelligenciaszűrést ment, amin könnyedén átment.

Megközelítés

A térkép elég pontosan megmutatja hol található a lépcsőház. BKV-ról nem tudok nyilatkozni, autóval mentem, szerencsém volt, mert a közelben találtam is szabad helyet. A parkolás fizetős, de hát ma már hol nem az. A lakás nem a lépcsőházon (ami egyébként új építésű) keresztül közelíthető meg, hanem a földszinten, kívülről közvetlenül elérhető, de természetesen a zárt kapun így is keresztül kell jutni. Nycole kijön érted, és együtt mentek be a lakásba.

Helyszín

Tip-top. Kicsi, de nagyon igényesen kialakított, a célnak maximálisan megfelelő tetthely. Hőmérséklet megfelelő volt, a zuhanyból meleg víz folyt, tusfürdő, szájfertőtlenítő meg minden ami ilyenkor kell az volt. Ja, törölközőt sem kellett vinni, azt is kaptam. :)

Hirdető külseje

A kiírt életkorhoz tökéletesen passzoló, nagyon jó alakú milf hölgyről van szó. Alacsony, hála a jó égnek, szilikoncicikkel felszerelt, elképesztően jó fenékkel rendelkezik, és összességében nagyon kedves a kisugárzás is. Szóval jó kombó. Mivel kijött értem, így értelemszerűen normál utcai ruhában volt, de fürdés után már félmeztelenül várt az ágyon.

Action

Volt mindenből egy kicsi. Franciája nagyon kellemes, irányítható, figyel arra hogy hogyan szeretnéd. Mélytorokos elemekkel fűszerezve van, amit nagyon ügyesen csinál, de semmi vadulás, a durvább dolgokat nem szereti. Látszik hogy óriási rutinja van, tudja hogy kell foglalkozni a vendéggel. A franciáját viszonoztam, a puncija szépen borotvált, puha és selymes, szóval a nyalakodni szerető kollégák szeretni fogják. Ezután egy kis doggyval folytattuk, volt egy kis lovaglás is, amit végül a felajánlott és elfogadott popsiszexszel fejeztünk be. Második karikára nem neveztem be, a maradék időt kellemesen elbeszélgettük.

Elszámolás

Az előzetesen ismertetett összegnek megfelelően, ha jól emlékszem előre valahova elhelyezve rendeztem a rendeznivalót.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  gaabor

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés nyomán jutottam el Nykolhoz. Gyors lényegretörő pontosítás történt.

Megközelítés

A megjelenített térkép pontosan mutatja a találkáúl szolgáló épület elhelyezkedését. A Reitter utcai viszonylatok szerintem a javallottak, de a Robert Károly úti járművek is jók lehetnek. Én autóval érkeztem, kis szerencsével akár a ház előtt is lehet parkolót találni.

Helyszín

A lakasba való bejutás az előkerten keresztül közvetlenül történt. Kis studiólakás a szükséges kellékekkel felszerelve. A fürdő zuhanyzós, a szobában nagy ágy. Semmi extra, de nem is ezért jöttem.

Hirdető külseje

Nykol életkora valós lehet. Kis tűzrőlpattant hölgy rendkívűl feszes testtel. Az alkatához képest viszonylag dúsabb, szilikonnal szépen turbózott keblekkel. Az öltozéke utcai ruha volt, mivel kilibbent elém a csengetésemkor.

Action

A fürdöben tett kötelező körből való érkezésemkor szexi fehérneműben várt. Szimpatikus lehettem, mivel futó csókot engedett váltani. Leguggolt és finoman elkedte szopni egyre keményedő farkamat. Az ágyraheveredést követően kicsomagoltam kis textileiből. Nyevemmel a nyakhajattól a keményedő mellbimbókon át az ápolt puncival bezárólag intenzív kényeztetésbe kezdtem. Ez a nedvesedés mértékéből megállapíthatóan ténylegesrn jólesett kedves vendéglátónmak. Az ápolt és szép lányok esetében az általam kedvelt módon arcomra ültettem és alaposan kinyaltam. Ekkor figyelhettem meg igazán közelről rendkívűl feszes hasát melyen a gyönyör hullámzott. Gumihúzást követően először meglovagolt, majd misszionárius pozitúrában tettem magamévá Nykolt. Később kutyusban, végűl ismét missziben hatoltam belé. Az élvezésem után magában tartva hagyott lenyugodni. Kis beszélgetés volt levezetőnk. Az öltözködésem során még arra is volt figyelmessége, hohy a kabátom beragadt zippzárját kiszabadítsa. Nagyon aramyos volt.

Elszámolás

A ** szálból kötott csokrot az aszalra helyeztem a félórás találkozónk elején. Extrát nem kerestem és nem vettem igénybe.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Atesz8005

Egyeztetés

Korábban telón hívtam, sajna sikertelenül, aztán másnap ismét, akkor már visszahívott, azzal az ő hangjával. Láttam korábban, hogy VTR kedvezmény van, ami nála +15 perc de nem foglalkoztam azzal, hogy amiatt a megbeszélt időpontot ott kérjem tőle.
Rugalmasságról nála sem tudok nyilatkozni, mivel az általam felkínált időpont neki patent volt. Itt találkoztam a hirdetésével, máshol nem is nézelődök.

Megközelítés

Róbert Károly Reiter saroktól egy levegővel odajut a halandó.
Parkolás " B " zóna, előtte lehetetlen, én 200-300 méterre találtam nagy mákkal 1 helyet.
Legközelebbi opciók csak a buszok, ezt követi a 14 es vili vagy 1- es vili az XXXLutz - nál.
Címet GPS szépen belövi, várakozás nuku volt, a bejárat melletti kiskapun osont ki elém, és együtt mentünk be az izzasztóba:)))

Helyszín

Tiszta a lakás minden porcikája, konyha nappali egy légtér, francia ágy a fürdő előtti területen Elszeparálva gipszkartonnal ( ? ) .
Fürdő klassz , higénia terén válogathatsz. Illatok bőven. Fürdőkabin, ívelt ajtókkal.
A meleg vízzel vigyázzatok, nekem egyszer csak hirtelen indult be ( erről persze Nykol nem tehet ) meglepődtem pötit.
No de ennyit a viszonylag lényegtelen díszletről, bár tudom fontos..

Hirdető külseje

Szégyenfolt az életemben de nem tudom miben fogadott, az viszont megvan, hogy egyedül volt. Bekísért , és megláttam azt az alakot azokkal a cicikkel, és megszólalt úgy basszus mintha reggel 09 óra lett volna még csak, és fel volt pörögve, mint az állat.
A fotók fedik a valóságot, az arc miatt ne aggódjon senki. Oké én leírom, hogy nekem bejött és van olyan tekintete, hogy csuda, de ez az én véleményem. Ha másnak nem tetszik, az így járt. Az alkata a gyöngém ( aki a Majás írásomat olvasta tudja )...apró, törékeny gazella, isteni fincsi, síma, hívogató puncival, formás popsi, apró derék, hibátlan cicik, bimbók jaaaaj. Vizuálban nekem maximálisan pornós. Az " forgatás " után az nem tetszett , hogy le kell szállnom róla:)
Arca kitakarva, ezért jelöltem, hogy retusált .
Aki telefonon beszél vele, ne lepődjön meg...nem a lányával beszélsz, az Nykol hangja. Mondtam is neki, amikor személyesen találkoztunk , hogy azt hittem a lányoddal beszélek.

Action

Nosza
Érkezéskor bemegyek, köszönés, bemutatkozás, kabát , cipő le.
A stábértekezlet, csokor elhelyezése, fürdés.
Fürdőből kilépve már libeg is az ágyhoz a stúdióban , felfekszik "jelmez" nélkül. Mosolyog, kacéran néz, kezdem magam Kovács István stúdiójában érezni.
Melléfekszem, ismerkedés azzal a tökéletes testtel, vékonyka pici, ennivaló. Falatozás után irány a pici síma punci, és annak kényeztetése, ami az én kényeztetésem is egyben.
A finoman elhelyezett tetkók csak növelik a vizuális orgazmusomat. Már már félve érek hozzá, nehogy bajt tegyek benne, de amennyire a korábbi beszámolókra emlékszem, inkább én vagyok veszélyben.
Egy váratlan ötlettől vezérelve felajánlottam neki dákómat. Amit ez a Milf művelt nem kispályás...lényegében a memória központom megsérült. Amikor kezdett helyreállni a sérült rész , éreztem fázik a farkam, kértem kabit, kaptam. Hátamra fekve szemből ráült a faszomra, ami éhesen tövig merült benne. Ha valamiért , ezért érdemes volt feltalálni a háton fekvést. Elmondhatatlanul , kib@szott jó volt. Nykol egy kivégzőosztag. Őt is magamhoz szorítottam, öleltem , simogattam azokat a tökéletes cickókat, bimbókat. Több fokozatban műveltük itt az ipart,majd hátára tettem, klasszikban aprítottam, de energiái még el sem kezdtek felszabadulni, indult az ágyszéli kedvencem, mikor csak a f@szom ér hozzá, úgy tolom belé . Hajtogatható, és ennek csak a fantáziám szab határt. Oldalára fektetve megemelt lábai közé betérdelve mélyen betolom, de csak mosolyt kapok. Láttam, hogy itt én leszek az ki meghal, mert Nykolnak ez kocogás, de angyal a végtelenségig. Új helyszín...ágyikó mellett hátulról zúzom, de nagy lelkesedésemben annyira " pornósra " vettem, hogy elkalkuláltam magamat ( munkából mentem ) és éreztem, hogy hohó ... jön a zárójelenet. Jött is. Úgy megfeszültem, mint Attila Íja harc közben, majd lőttem. Megjegyzem, hogy nem emlékszem melyik volt a végső pozitúra, de mindegy is.
Ártatlanok vesztek oda de bánja a tököm. Kedvesen várt, Nykol, megnyugvásomra.
Tisztogatás, felfrissülés, mert megizzadtam, mint ......nagyon.:)
Laza dumcsi ágyikóban, amit megszakítottam egy Dél - Alföldi látogatással, amit pedig Nykol franciája követett. Gumit kaptam ismét, bár éreztem, hogy több regenerálódásra lenne szükségem így 15 éves kor felett :)
Próbáltam az agyammal kutyusban végigvinni a jelenetet, de nem ment, ami el nem keserített, mert időnk végén is jártunk, meg hát ami az előtt volt az kiváló volt, Full pornós.
Ezután higénia, öltözés, közben tracsi, majd távozás a forgatás helyszínéről...CSAPÓ .....ENNYI.

Elszámolás

Elején lett rendezve, de ez természetes, mivel első alkalmam volt nála. + szál volt a kért natúr francia előjáték. Van több extrája, de csak ezen hóbortomra áldoztam, bőven jó volt így.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  MykeTedesci

Egyeztetés

Ever since I saw the advertisement of lovely here as well as on "the other site" Nykol has been on my "I would like to get to know" list for quite some time. So I was very glad that we could agree on a date on a quite short notice. The information and negotiating part was nice and straight to the point. Just the way it should be in my point of view.
As I got all necessary information quickly I was on my way to meet her .

Megközelítés

Her location is very easy to find, especially with my all-time favorite G-maps. Public transport is quite comfortable and as I haven't went by car I cannot speak about the possibility for parking.
The house is a relatively newly built one in a normal neighborhood. Arriving and texting about my arrival, I immediately received the answer " I am coming"

Helyszín

The apartment is a reflection of Nykols personality - warm, cozy and welcoming and has the right size for the purpose. It is nicely decorated and clean and tidy.
The bathroom has everything you need from shower gel and mouthwash over to some deodorant. After having myself cleaned and refreshed (it didn't take long as I spent before our date a couple of hours in the thermal bath) I was introduced to the bed by a naked and super sexy Nykol.
The size and comfort of the bed are great but to be honest I was already a bit distracted by a sexy, sweet woman.

Hirdető külseje

Meeting Nykol is like opening the curtains and being welcomed by beautiful sunshine. She welcomed me with such a joy and good mood, it was truly beautiful. And "beautiful" is also the right word to describe Nykol in all other aspects. She is a small person, with the best possible proportions, absolutely in shape and glows full of energy. As I am the type of guy who likes a well shaped butt, I liked what I saw (and watching was not everything I did). Perfect!

Action

Nykol and me started the way I like it the most - caressing and discovering each others body, getting to know what the other likes. Her touches and kisses combined with her lovely fragrance were an incredible aphrodisiac and to no ones surprise after a while Nykol took care of my best friend who was eager to join the action. Her lips and strokes are fabulous and enjoyable, if possible I would still live to lay there and enjoy. But as I am not a selfish man We switched responsibilities and I was able to kiss and lick her amazing pussy. As to my humble impression she also seemed to enjoy it so after a while we pulled a rubber over my stick of joy and she moved on me and I into her in a very sensual but passionate way. Nykol was very attentive to what kind of movements I like and things became more passionate. As I wanted to have more playful experience with this amazing woman I asked for a change of position. After a little involuntary but funny interruption ( Nykol, I am glad you found it :-) ) we switched and also in good old missionary we enjoyed ourselves.
My wish to enjoy the way she pleased me with her lips until I come was granted and all the collected erotic energy was set free.
Nykol took care of cleaning me, my friend and herself and we caressed and talked a bit until our common time was over .

Elszámolás

Although no extras applied Nykol is definitely worth it.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Felhőtlenphil

Egyeztetés

Első alkalommal telefonon hívtam, nem volt nehéz telefonvégre keríteni a kiírt időpontban. Az első találkozást követően jobbára üzenetben egyeztetünk. Viberen gyorsan válaszol, az üzenetváltások néha felérnek egy verbális pettinggel. Az oldalon a vtr-t használja, úgyhogy az elérhetőség előírásszerű.

Megközelítés

Azt hiszem Angyalföld, de nem vagyok fővárosi tősgyökér, úgyhogy ezt ne vegyétek készpénznek. Az XXXL Cucc ott van a közelben, az viszonylag jó tájékozódási pont. Az 1-es villamoson kívül a 20-as, 30-as, 32-es buszok is a közelben állnak meg, úgyhogy a BKK-soknak csemege. Autóval a ház előtt megállni már komolyabb kihívás, de város már csak ilyen, kis rutinnal pár perces sétatávolságon belül le lehet parkolni a kocsit.

Helyszín

Földszinti, kertkapcsolatos garzon. Az előszobába toppanva máris megérkeztünk a konyhába. Öt-hat lépéssel átvághatunk a nappalin és máris a hálórészen találhatjuk magunkat, melyből közvetlenül nyílik a vizesblokk. Nehéz eltévedni.
Az ágy tágas, a zuhanykabin már szűkösebb, bár már kezdek rájönni, hogy befelé kell nyitni az ajtaját. Bár a Specialista tusolós jeleneteit nem ilyen helyszínen forgatták, azért Nykol búvóhelyének tusolója is sokat tudna mesélni.

Hirdető külseje

A fizikai jellemzők nagy pontossággal visszaadják Nykol külső tulajdonságait. Magasság, súly, hajszín, mellméret egyaránt stimmel és megfelel a hirdetéshez feltöltött fotóknak, melyek között arcos fénykép is szerepel.

Nykol pofija helyes és általában mosolygós. Bőre puha, több nagy tetoválással díszítve. Testalkata igen vékony, amihez képest a szilikonmellek az elvárhatónál nagyobbak. Egy apró, törékeny lányon engem mindig meglepnek az ilyen méretű a cicik, arra ingerelnek, hogy megérintsem őket, hogy nem csak a kaprázat játszik velem. Az utcán ezt általában zokon veszik a csajok, de Nykolnál – a vendégség alatt – ez természetes.

Folyt már diskurzus arról, hogy vajon hány éves is valójában Nykol, többen rám is írtak, de mivel nem én vagyok az anyakönyvvezetője, ezért ebben a kérdésben nem tudok állást foglalni. Nem a húszas éveiben járó fruska, inkább a magát nagyszerűen tartó milf, akinek életkoráról legfeljebb a szeme sarkában megbújó szarkalábak árulkodnak.

Nykol általában nem ruházkodja túl a randevúkat, többnyire anyaszült meztelenül vár. Ha a bejutással gond van, akkor magára kap valami egyszerű utcai göncöt, amitől aztán könnyű megvárni. Munkaruhájának egyedüli állandó része a kurvás magassarkú, ami rutinosan egyensúlyoz állva, guggolva egyaránt.

Action

Nos, ezúttal nem egyedül látogattam meg Nykolt, hanem egy merőben szokatlan élethelyzetben megismert harcostársammal, Péterrel – aki Fekete, de nem Pákó – együtt tettük tiszteletünket a búvóhelyen.
Péter rossz szokása, hogy előbb érkezik és nem vár meg a kapuban, hanem korábbi bebocsátást kér, hogy érkezéseim recepteket cserélhessenek, vagy a legújabb szabásmintákról diskuráljanak. Persze háztartási tippekről valahogy mindig máshová kanyarodtak, és most is mire megérkeztem, akkora már nem nagyon volt rajtuk ruha.
Éppen csak lerúgtam a cipőmet, mikor Péter már újra kíméletlenül szopatta Nykolt. Szerencsére illedelmes emberekről van szó, így Péter udvariasan kezet nyújtott, Nykol pedig megtörölte a száját és egy üdvözlő csók után gyorsan elirányított a tusolóba.

Mikorra visszajöttem addigra Nykol már kiterítve feküdt hanyatt az ágyon, Péter pedig szorgalmas házmestertempóban tömködte szemből. Gyorsan egyezségre jutottunk, hogy amíg ők papás-mamást játszanak, addig én francialeckéket veszek készséges vendéglátónktól. Kellemes és egyben látványos foglalkozásban volt részem. Élvezetes volt a hagyományos szájbadugás is, de időnként tovább színeztük azzal, hogy kinyújtott nyelvéhez, arcához paskoltam a brét, ő pedig a szemembe nézve, mosolyogva várta a folytatást. Sőt, nem csak várta, hanem szépen rá is szopta magát a cerkára. Amikor hevesebbre vette a figurát, akkor lehetett érezni, hogy nem bánja, ha a hajába markolva adom neki az ütemet.
Persze nem vagyunk vadállatok, nem csak, hogy kényszerfrancia közben is ügyeltem arra, hogy nem menjek túl mélyre és a levegővétellel se legyen baj, de időnként mintegy pihenés gyanánt még a szájból-szájba lélegeztetéssel is próbálkoztam… amiből általában finom smárolás kerekedett.

Péter mindeközben misszionáriusból kissé oldalra fordulva, de szűnni nem akaró lelkesedéssel, kitartóan pumpálta Nykolt. Olyan fáradhatatlanul munkálkodott, hogy már azt hittem hogy le is mondhatok a punciról, de ahogy mondtam, cimborám udvarias ember, így kb húsz perc múlva átengedte a terepet. Nykol gumit keresett nekem az éjjeliszekrény fiókjában, és ha már négykézláb volt, kértem, hogy maradjon is úgy. Doggyban is kutya jól éreztem magam, néha kényelmesebb, néha csattogós tempót diktálva. Eközben Péter a fürdő ajtófélfáját támasztva biztatta Nykolt, hogy szopja az ujjamat, vagy éppen noszogatott, hogy basszam meg rendesen a barátnőnket, miközben ő ráérősen polírozta a bohócot.
Mielőtt visszaadtam volna a behajtási lehetőséget, kértem Nykolt, hogy forduljon az oldalára, így kiváló rálátás nyílt a behatolásra. Nykol törékeny testének és apró fenekének látványa mellett a közepes bütyök is méretesnek tűnt, ahogy ki-be járt a simára borotvált szeméremajkak között. Lelkesen dugtam hát, miközben folyamatosan Péter kommentálta az aktust. Amikor Nykol jót nevetett valamelyik beszóláson, kénytelen voltam ráfogni a nyakára, na nem komolyan, csak annyira, hogy érezze a törődést. Így jutottunk el az utolsó előtti felvonáshoz, amit Péter azzal jelzett diszkréten, hogy méretes farkára óvszert húzott.

A nonverbális jeleket fogva kicuppantam a punciból és önzetlenül átengedtem a terepet a luksógoromnak. Nykol lelkesedése nem lankadt, ahogy az én faszom sem, adta hát magát a helyzet, hogy hanyatt fekve engedjem át a lehetőséget vendéglátónknak a kibontakozásra. Ő pedig ki is bontakozott alaposan. Időnként a dugás ütemére cuppogott a farkamon, máskor szapora kézimunkával ötvözött vehemens bólogatással szerzett nagy örömet, megint máskor mélyen a szemembe nézve nyalta,kényeztette a tojástartót, a gátat, sőt, talán néha a még csokigyár bejáratához is elkalandozott.

Időnk végefelé jártunk, mikor Péter jelezte, hogy ő bizony nem tudja tovább tartani magát, de én még nyugodtan visszatérhetek a lucskos vaginába, amíg ő ráveri Nykol arcára az örömcseppeket. Nem volt vendéglátónk ellenére az ötlet, és bár az óvszeresdobozzal percekig elbajlódtam, a háziasszony úrrá lett a helyzeten és a szerelemcsüngő átmeneti puhulását gyorsan megoldotta. Fürgén gumiképessé szopta a faszomat, majd hanyatt vágta magát, szélesre nyitotta izmos combjait és egyúttal ajkait is. Előbbiek közé én, utóbbiak közé Péter furakodott nyomult be.
Amatőr Laokoon csoportunk nem maradt sokáig ebben a pozícióban, Péter kiadós spermafröccsöt illesztett vendéglátónk arcára, ajkaira, miközben én utolsó erőmmel dugtam Nykol punciját, majd amikor Péter hörögve az ágy szélre huppant, én is Nykol arca fölé térdeltem és tisztességgel telespricceltem a pofi addig érintetlenül maradt részeit. Romantikus hármas turbékolásunk érdemi része ezzel a kissé pornósra sikerült jelenettel zárult.
(A szendvics is tervben volt, de nekem a punci-száj kombináció tökéletesen megfelelt, Péter pedig állandóan azt szajkózta, hogy a popsihoz ma nem elég acélos, úgyhogy ő sem erőltette a dolgot, így is mindig volt szabad testrés. A popsit szerintem majd akkor vesszük be, ha majd egy harmadik f@sz keveredik a stábba)

A tusolást, az öltözködés, az inflációs helyzet és a pedagógussztrájk megbeszélését követően érzékeny búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

A koponyánként számított összeg az extrákkal együtt az átlagostól valamelyest magasabb, de a szituáció is némileg unortodox.
A részletek a bővebb infóból megtudhatóak.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  BungalowBill

Egyeztetés

Ez egy picit érdekesebben alakult, mint átlagos esetben. Délelőtt hívtam, de nem értem el. Nem sokkal később egy ismeretlen szám csörgött vissza. Csak azért vettem fel, mert próbálkoztam aznap több lánynál is, hátha valamelyikőjük az. Nykol volt. Sebtiben beszéltük meg az időpontot, helyszínt, mert hallatszódott, hogy valahol úton van. Egyébként kedves volt, pontosan ismertetett mindent, csak kicsit hadarva, így alig értettem. Végül egy második hívásomra még pontosítottunk és ekkor már jeleztem, hogy a VTR-en is fixálnám, amit örömmel vett, hamar vissza is jelzett.
Nagy futással, 2-3 percet késve érkeztem a megadott címre, amikor is éppen az utcába fordulva csörrentett megint az "ismerős" privát számon, hogy jövök-e. Mondtam vígan, hogy pont ebben a pillanatban fogok a házhoz érni. Nagyszerű, akkor kijön elém mondta mosolyogva. A lépcsőház kapubeállójában vártam, de pár percig semmi nem történt. Feltárcsáztam mi a helyzet, és kissé értetlenül állt a dolog előtt, nem tudta ki vagyok! Azt hittem a bolondját járatja velem, mígnem kiderült, hogy egy másik fickót engedett be... Valóban volt ott valaki, aki pont akkor tűnt el a lakás irányába, mikor odaléptem az épülethez. Ekkor döbbentünk rá mindketten, hogy valami nagy egyeztetési baki csúszott közbe! Elsősorban neki volt ciki, mert a másikra hitte, hogy a VTR-es vendég, noha az nem is jelentkezett be normálisan (állítólag), csak körülbelüli időpontot ígért. A telefonszámokat meg összekeverte...
Mindenesetre a kellemetlen szitut még abban a telefonban egy perc alatt megoldottuk azzal, hogy visszajövök két órával később, nincsen semmi gáz, megesik az ilyen. Sokszor elnézéseket kért, és mondta, hogy kárpótol. :) Valahogy éreztem, hogy hihetek neki, mert őszinte volt a rácsodálkozás, és mint később kiderült, valóban csak egy nagyon szerencsétlen eset volt. Nem szokott ez nála előfordulni, én sem olvastam semmilyen hasonlót a korábbi beszámolóiban.
Két órával később pedig már minden a normál kerékvágásban haladt érkezéskor, így a randi összejött, és meg tudtuk beszélni, mi is volt ez az egész. :)

Megközelítés

A pontos címet megadta, de VTR-en is látható, ha az ember használja, így könnyű volt belőni. Ott viszont nem a lépcsőházba kell menni, hanem oldalt egy udvarra nyíló földszinti lakásba. Ezért mindig kijön, nem kaputelefonos a beengedés.
Tömegközlekedés szempontjából tudom írni, hogy könnyen megközelíthető, 1-es villamos, vagy 32-es busz egészen közel tesz le.

Helyszín

Egy nem túl öreg lakótömb aljában lévő parányi lakás, melynek berendezése is modernebb. Szűkös, mégis minden elfér, amire szükség van egy ilyen légyott esetében. Normál franciaágy egy leszeparált helységben, közvetlenül mellette nyílik a kicsiny fürdőszoba. Minden szép tiszta, rendezett.

Hirdető külseje

Nykol kicsi, vékony nő, de azért formás, sportos testalkatú. Nekem igazából nagyon bejött, szeretem ezt a típust. Szerintem a képei valamivel régebbiek lehetnek, de a változás nem negatív irányú. Picivel talán vékonyabb, szálkásabb. Arcra inkább 40-es, viszont sokan szeretnének ilyen bájosak maradni ebben a korban is. Sokat mosolyog, kedves, ez külön vonzóvá teszi. Kedvencem a szilikon cicijei voltak, nem azért mert a szilikont szeretem, hanem mert ennek ellenére olyan puha tapintású volt, mintha eredeti lenne.

Action

A hektikus fogadtatási körülmények után (amit az egyeztetési fejezetben vázoltam), mikor végre bebocsátást nyertem pironkodva kért elnézést, én meg nem tudtam haragudni rá, hiszen nem okozott komolyabb problémát. Kibeszéltük röviden mi volt, de csak nevettünk az egészen, az a fő, hogy most már ott vagyok, és ő csak az enyém. Ez az intermezzo legalább jó volt arra, hogy közvetlenebbé tette a hangulatot rögtön az elejétől. Nekem ráadásul a külseje is pozitív csalódás volt, mert mégis törékenyebb, mint amire számítottam. Sokat nem lacafacáztunk, igyekeztem elintézni a tisztálkodási kört, hogy jöhessen a hancúr. Fürdőből kijövet ő már meztelenül várt az ágyon, mint egy jó feleség. Oda is húzódtam mellé és finoman ölelkezős-csókolózósra vettük a figurát. Gyengéden próbáltam bánni vele, cickóit is felfedeztem és szájammal majszolgattam. Hamarosan megjött az ő kedve is, hogy szájába vegye a bőrfurulyát, amin - meg kell adni - igazán szépen tud játszani. Elszántan szopikázott, olykor pénisz és zacsinyalást is beiktatva. Úgy vettem ki szereti ezt csinálni, meg hát ugye kárpótolnia is kellett... :) Hagytam is egy darabig így érvényesülni, én addig teste legjobb részeit fogdostam simogattam. Rövidesen persze eljött az idő, hogy gumit húzzunk, hiszen a puncija nélkül sem lehetett sokáig bírni. Megbeszéltük, hogy előbb beleül, én meg a paci szerepében leszek. Egyébként nagyon készséges volt mindenben, abszolút rám hagyta a koreográfiát, és mondta párszor, hogy nyugodtan szóljak, mit hogyan szeretnék.
Szóval lovagolt egy nagyot, közben volt, hogy rám is hajolt csókot lopni. Mikor pedig felegyenesedett és úgy tempózott rajtam, kissé beköszönt az "istennő faktor", vagyis akinek szívesen alávetem magam, és még csodálom is, ahogy leigáz. Pompás mellei fenségesen dudorodtak fölém. Aztán persze (szó szerint) fordult a helyzet, amikor misszibe mentünk át, és ő került alulra. Gyönyörű teste kiszolgáltatottan feküdt előttem, én pedig olyan mélyre pumpáltam bele a farkam amennyire csak tudtam. Közben mosolyogva, bájosan nézett fel rám folyamatosan, mintegy csábítólag, hogy "gyere csak! gyere!"... Nem lehetett kihagyni, hogy ne öleljem magamhoz, miközben mélyen behatoltam kelyhébe. Igazi összebújós, szeretkezős szex volt. A harmadik póz hátulról, már kevésbé volt romantikus, de annál keményebb menet. Mikor kissé elfáradtunk ebben a tevékenységben (részben a melegtől is), ivó szünetet tartottunk. Hűtött vizet töltött mindkettőnknek, és beszéltünk pár szót.
Hamarosan visszakerültünk az ágyra, volt további csókolózás, azán valahogy megjött az az ingerem, hogy kinyaljam a punciját. Lefetyeltem egyet jóízűen, hiszen már bőven megérdemelte. Az élvezeti foka nem tudom mekkora lehetett, mindenesetre nem állított le, inkább dícsért. Mivel újra megkeményedtem, és a gumi mindvégig rajtam maradt (a szünet alatt is), egy óvatlan pillanatban a nyalásból felpattanva beakasztottam a brét megint szemből. Ez volt a legjobb póz vele. Úgy vettem ki ő is élvezi, szemembe nézett és hálásan mosolygott rám végig. Ezután viszont már az elélvezést kellett megcéloznunk, amit franciázás révén szerettem volna beteljesíteni. Így hát levettük a gumit és megint isteni szopásba kezdett. Aztán hamarosan kértem, hogy jöjjön fölém 69-be, amit szíves örömest megtett, hiszen nagyon ízlett nekem is az a punci. Így nyalakodtunk, cuppogtunk egyre hevesebben, mígnem én voltam a gyengébb láncszem és úgy durrantam bele a szájába, hogy közben a csiklója az enyémben volt... Szépen begyűjtött minden cseppet, nem futamodott meg előle (pedig azt hittem nála nem is lehet NFVSZ). Aztán én is eleresztettem a csiklóját, hagy öblíthessen egyet a fürdőszobában.
Ezek után még odabújt mellém az ágyra, és akkor elkezdtünk beszélgetni kicsit. (Vicces egyébként ez a jelenség, amikor előbb kefélünk valakivel egy kiadósat, aztán utána kezdünk ismerkedni ha marad idő, hogy amúgy ki vagy/mi vagy?...:)) Mivel nálunk is maradt egy kicsi, a csevely közben még egy masszírozást is kaptam tőle. Azt is egész jól csinálja. Ezután magamtól vonultam el zuhanyozni, ő semmire sem noszogatott.
A VTR-es bejelentkezés +15 perces jutalma is állt, és ennek megfelelően szinte pontosan 1:15-öt töltöttem el a lakásban.

Elszámolás

Én csak az egy órás csokrot adtam át az elején (amit közzé is tesz,) ezen felül semmit. Nem tudom, hogy az adatlapján tudatosan vannak-e beállítva így a vállalásai, de abból kiindulva, amiben én részesülhettem talán némi kiigazításra szorulnak. Persze az is lehet, hogy van ami szimpátia alapú, és akkor én a szerencsésebbek közé tartoztam. (Vagy a szervezési baki miatti "kárpótlás" érvényesült...?) Mindenesetre az általam tapasztalt szolgáltatás minősége és a virágszálak mértéke abszolút pariban vannak. Megéri elmenni hozzá, és jól viselkedni. :)

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Pulikutya

Egyeztetés

Telefonon egyeztetés volt. A telefonálást követően kb. 1 óra múlva tudott is fogadni. Egyből felvette a telefont.

Megközelítés

A címet pontosan megadta, autóval mentem, egyszerű odatalálni, de a parkolás az utcában lehetetlen. Csak a szomszéd utcában volt parkoló hely, de kb. 100 m volt a táv.

Helyszín

Szép, felújított társasház lakása. A fürdő megfelelő és megfelelően felszerelt. Az akrobata színpada kényelmes, sejtelmesen homályos.

Hirdető külseje

Még most is nyelek egy nagyot, ha a hölgyet idézem fel az emlékezetemben. Hozzám képest pici, törékeny nőnek látszik, de a testét nagyon karban tartja. Mindig mosolygós, simogatós volt a viselgetése. Az arca, szeme és szája gyönyörű, a tekintete megbabonázott, rabul ejtett.
Nem hátrányként vagy szemrehányásként, de a tekintetében egy két pillanatra észre lehetett venni egyfajta szomorúságot vagy fáradtságot, de ettől függetlenül végig rám koncentrált.

Action

A találkozás után jelezte , hogy sajnos csak fél órára maradhatok a tervezett 1 óra helyett. Nem volt probléma. Balra el: fürdés, törölközés, majd huppanás az ágyra. Innentől beindultak és bevadultak a dolgok. Heves, nyelves, szenvedélyes csókcsata dúlt az ágyon. Selymes és nagyon feszes bőréről a kezem nem tudtam levenni, szinte egyszer sem.
A csókcsata közben már előkészítette magának a terepet nálam és nem sokra rá rá is tért a franciapercekre. Úgy kapott el, mint egy ragadozó az áldozatát, mozdulni sem tudtam, olyan hevesen dolgozta a "kiskopaszt". A francia isteni volta és a látvány miatt, nemsokára jeleztem, hogy lassítson, mert közeleg a vég. Így tovább lassabban folytatta és nem sokkal később így is lett végem a szájában.
Eü szünet után lekéredzkedtem a lenti ajkakhoz és belekóstoltam a rendkívül finom kehelybe. Kéjes, halk hanghatásokkal jelezte, hogy jó helyen jár a nyelvem.
Nem sokkal ezután megkérdezte mivel folytassuk, és mivel az idő szűkös volt és a popsi volt az, amiért mentem, így oda kértem be magam. Húú, ez a popsi. Kérdés nélkül befogadta, kis síkosító használata után. Rendkívül kellemes szűk és feszes volt. Hátulról szépen lassan indulva, egyre gyorsabban tempózva húztam magamra. A látvány beleégett a retinámba, felejthetetlen.
Majd, amikor már nem bírtuk az iramot, elfeküdtünk és kértem, még szájjal végezzen ki. Itt inkább már a kézi levezetésben volt részem, de a nyelve úgy járt a férfiasságomon, mint egy propeller. Sajnos az idő szűke miatt nem sikerült a 2. körös végjáték. Gyors fürdés, búcsú csók és köszönés.
A hölgy rendkívül bájos és dögös egyszerre, a teste pont az esetem.

Elszámolás

Popsi extrát kértem, meg is kaptam. Alapból megkaptam mindent amit szerettem volna, kérés nélkül.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Fere

Egyeztetés

Nykol ágyába régóta szerettem volna már eljutni, de sajnálatos módon eddig nem jártam sikerrel. Amikor mehettem volna, akkor nem volt elérhető, napokkal előre pedig ritkán tudok tervezni. A minap a környékén volt dolgom és gondoltam megpróbálom elérni. A második csörgésre úgy vette fel a telefont, mint aki csak a hívásomat várta addig a pillanatig. Szerencsére jó időpontban kerestem, így fél óra múlva már a kapuból tárcsázhattam újra.

Megközelítés

A ház forgalmas főút mellett van, ahol lehetetlen parkolni, de a környező utcákban nagy szerencsével biztos található hely egy kis apró ellenében. Viszont a felüljáró mellett van egy üzlet, ami emlékeim szerint régen autókereskedés volt. A bolt parkolójában támasztottam le az autómat, mert itt 120 perc várakozásig díjmentes, ráadásul még árnyékban is találtam helyet. Innen egy rövid gyaloglást követően már a kapuban találtam magam. Tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető Nykol kéjlakja. Pár perc sétára van a villamos és a buszmegálló.

Helyszín

A lakás egy új építésűnek nevezhető társasházban található. A kaputól nem kellett sokat lépnem, hogy a leánylakban találjam magam. Eltévedni pedig lehetetlen is lett volna, mert vendéglátóm kijött elém, hogy magával ragadó mosolyával, és csábító tekintetével a birodalmába vezessen. A lakás nem nagy alapterületű, inkább búvóhelynek hívnám, ahol megfelelő körülmények között kikapcsolódhat az ember. Az ingatlan rendezett volt és tiszta. Több berendezési tárgy is pajzán gondolatokat ébresztett bennem.

Hirdető külseje

Az adatlapon látható fotókon ő van, de a képekhez képest vékonyabb. A testalkatát talán a tengerparton készült fénykép ( jelenlegi 28. kép) tükrözi a legjobban. Nykol nagyon közvetlen és mosolygós nő, akit már az első pillanatban megdöntöttem volna, de ahogy becsukódott mögöttem a lakás ajtaja, nem is tudtam féken tartani magam. Mivel kijött elém a kapuhoz, így láthattam civil ruhában is. Egy kis nyári koktélruhának mondható szerelésben jött ki értem, majd a fürdés után meztelenül várt az ágyon fekve. Bizonyos rangtól látható róla arcos fotó is, de aki nem tekintheti meg őket azok is láthatnak olyan képeket róla, ahol nem takarják el teljesen szivecskék az arcát. Nekem nagyon bejött Nykol arca és teste. A tekintetével pedig úgy megbabonázott, hogy csak az járt a fejemben milyen élmény lehet, amikor előttem térdel, és szeretgetés közben néz a szemembe…

Action

A lakásba belépve lepakoltam a cuccaimat és az ajándékaimat a konyhapultra, majd bemutatkozás után gyakorlatilag egymásnak estünk. A derekánál átöleltem, Nykol átkarolt és szenvedélyes csókba forrtak ajkaink. A csókja nagyon finom volt. Szenvedélyes és úgy pörgött a számban a nyelve, hogy majdnem légörvényt okozott. Hibátlan előjáték már a konyhapult előtt, ami miatt a nadrágomban szűkös lett a hely, így a fülébe súgtam, hogy gyorsan elmászom a fürdőbe.


Tusolás után kiléptem a fürdőszobából, majd az ajtó takarásából megpillantottam kedves vendéglátómat, ahogy az ágyon fekve vár mez nélkül felém fordulva, és a könyökére támaszkodva néz rám és mosolyog. Mivel illetlenség egy hölgyet megvárakoztatni, és gondoltam nem csak nézelődni akar, így egy pillanat múlva megszabadultam a nedves törülközőtől és mellé huppantam.


Finoman csókolóztunk, ízlelgettük egymást, s közben jobb kezemmel a testét simogattam. Szerencsére Nykol sem egy gátlásos típus, gyorsan megtalálta a bájdorongomat. Gyengéden rámarkolt, utána játszani kezdett vele. Kicsit hagytam kézimunkázni, majd a fülébe súgtam, hogy puszilja meg.
A hátamra fordultam és türelmetlenül vártam a pillanatot, hogy ajkai finom ölelésébe kerüljek.


Úgy helyezkedett el mellettem a derekam vonalában, hogy a testét kényelmesen elérve simogatni tudtam, miközben ráhajolt hímveszőmre és finom puszikat lehelt a rudazatra. A látványtól, a nyelve finom érintéseitől úgy megkeményedtem, hogy falat tudtam volna bontani a szerszámommal. Gyakran a szemembe nézett és mosolygott közben, mert láthatta rajtam mennyire élvezem, és persze szenvedek. Végül megkegyelmezett és a szájába vette péniszem. Nagyon finoman beszélte a francia nyelvet és mélyen magáévá tette dorongomat. Olyan változatosan és élvezettel kényeztetett, aminek minden pillanatát élveztem. Nyelvével többször végignyalta a rudazatot, és a zsákot sem hagyta szárazon, majd ismét a szájába vette és érzékien fuvolázott.


Nagyon felhúzott az előjáték során, ezért báli ruháért nyúltam, hogy beöltöztesse a főszereplőmet. Az óvszer felkerülése után fölém kerekedve kényelembe helyezte magát, s finoman ráereszkedett a hímvesszőmre. Mesterséges nedvesítésre nem volt szükség, de a csatlakozás után először csak sétalovaglás volt, majd utána vad vágtába kezdett. Amikor felegyenesedett a nyeregben, akkor a melleivel foglalkoztam, de gyakran közelebb hajolt egy csókért, és az sem volt ellenére, amikor a derekánál megragadva vadul húztam magamra.


Lovaglás után pózcserét javasolt, majd gerincre vágta magát, én pedig fölé kerülve hatoltam be nedves vágyai birodalmába. Úgy vettem észre, hogy a vehemens szeretkezés bejön neki, én pedig mély benyomásokkal adtam tudtára, hogy mennyire bejön nekem, és persze a vele való mókázás sem volt ellenemre. A lábait ide-oda pakolgattam, néha csókot loptam, majd arra kértem, hogy bal lábát nyújtsa ki és testével forduljon magzat pózba. Térdeltem mögötte és egyik kezemmel a derekába kapaszkodtam, míg másik kezemmel a melleit gyúrtam, miközben játszottuk tovább ki-be játékunkat.


Kis idő múlva ismét váltottunk és az ágy széléhez álltam, Nykol pedig a bájdorongra tolatott. Behatolás után a derekánál fogva megragadtam, majd vadul udvarolni kezdtem. Sajnos orgazmusig nem tudtam eljuttatni partnerem, de láthatóan és érezhetően élvezte szeretkezésünket. Amikor hímvesszőm mélyen eltűnt benne sóhajtozott, ezzel is megédesítve együttlétünket. Szex közben szemezgettem a popóval, mert hívogatóan csábított, de ezt a játékot majd egy következő alkalomra tartogatom. Amikor már ömlött rólam a veríték Nykol ismét a hátára került, én pedig hittérítő pózban tovább udvaroltam.


Lábával átkulcsolt kezével pedig a karomba kapaszkodott, miközben péniszem ki-be járt benne. Szinte végig csókolóztunk ebben a pózban, majd a szemébe nézve és érezve ajkai érintését a fülébe súgtam, hogy vegye ismét a szájába, és ha ügyes lesz, akkor utána én is megízlelem a nyelvemmel. Egy forró csókkal jelezte felém, hogy neki is tetszik az ötlet. A nappaliban található kanapén foglaltam helyet, Nykol pedig a lábaim közé térdelt. Egy pillanat múlva a kezébe vette a hancúrlécem, majd a szájába kerültem. Vehemensen kezdte falni, de arra kértem, hogy finoman csinálja, van ideje bőven a francia órára, és nem fogom megvonni tőle a játékát. A kezét csak nagyon finoman használta. Gyakran a szemembe nézett és mosolygott, miközben nyelvével simogatta péniszem. Néha a rudat is megnyalta, de elkalandozott a zacsihoz is, majd ismét bekapta. Változatosan kényeztetett addig a pontig, amíg nem bírtam tovább visszatartani a vulkán kitörését és a melleire élveztem, majd a hímvesszőmmel szétkente a testén az örökítő anyagot.


A nyomok eltűntetése után ismét az ágyon találtuk magunkat. Finom csókokat követően puszikat lehelve a testére haladtam lefelé a lábai közé, hogy végre megkóstoljam vendéglátómat. Vágyai birodalma gyönyörű és nagyon finom volt. Érzékien nyaltam a csiklót, miközben figyeltem a reakcióit. Úgy tapasztaltam, hogy nyelvem gyengéd érintéseivel, testének simogatásával jó úton haladok a csúcs felé. Hosszú percekig nyaltam Nykolt és amikor kezdett közeledni a végállomásra, akkor jobb kezével kitámasztott, és az ágytámla segítségével megfeszítette a testét. Bal kezével a jobb kezemet kulcsolta át, majd zihálva vette a levegőt, míg végül elélvezett.


Pár szeméremsértő szóval megköszönte, hogy jól érezhette magát, majd miután kipihente a nyelvcsapásaimat nem tudta nem észrevenni és érezni, hogy ismét megkívántam. A szexre már nem lett volna elég időnk, de egy finom franciára bármikor kapható vagyok, így felkínáltam magam az erotika oltárán. A hátamra feküdtem és Nykol ismét mellettem helyezkedett el úgy, hogy mindenhol elérjem. Rövid idő múlva ajkai ölelésébe kerültem és finoman kényeztetni kezdett. Már nem kellett semmit mondanom, ráérzett hogyan jó nekem és miként lehet az őrületbe kergetni egy finom oboával. Most sem hagyta szárazon a zsákomat, a rudazattal is foglalkozott, de olyan finoman nyelte el hímvesszőmet teljes valójában, hogy a látványtól, ajkai édes fogságában érezve nyelve simogató érintéseit, sokáig nem tudtam tartani magam és elélveztem. A bizonyítékot gondosan eltűntette és alaposan megtörölgetett. Csak utána mentem tusolni.


A zuhany alatt felfrissültem, majd öltözködés közben még dumálgattunk egy kicsit, de a megbeszélt randinkból maradt még pár percünk, amit levezető csókokkal és simogatásokkal töltöttünk ki. Távozásomkor a búcsúcsók elcsattanása után a fülembe súgta, hogy amikor az ajándékba vitt jégkrémet szopogatja, akkor mindenképpen rám fog gondolni, és én minden szavát elhittem, majd amikor másztam vissza az autómig magam előtt láttam, ahogy ajkai közé kerül a jégkrém és élvezettel falja. Persze a fantázia mellékhatásaként úgy mutatta a hímvesszőm az irányt a kocsi felé, mint anno Toldi nyomó rúdja Buda felé az utat…

Elszámolás

A korábbi beszámolóiból emlékeztem az ajándék mértékére, és az adatlapján is olvastam a virágszálak számát, amit megérkezésem után a konyhapultra helyeztem egy kis hűsítő jégkrém kíséretében. Csak az erotikus tánc végén hoztam szóba, nehogy egy hosszú csuklás áldozata legyek, vagy a végén ott tart magának szex rabszolgának. A csokor méretét sokan a fővárosi átlagnak gondolják, de az én megítélésem szerint felette van. Legközelebb megpróbálok vtr-en bejelentkezni hozzá, mert akkor kaphatok +15 perc játékidőt, és persze egy-két extrát is szeretnék vele még átélni.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Navaho

Egyeztetés

Telefonon történt, ő vette fel. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és visszakérdezett, hogy mennyit szeretnék maradni.

Megközelítés

Kocsival jutottam el hozzá , csak a mellette lévő utcában tudtam parkolni .

Helyszín

A bejutás a lehetőségekhez képest diszkrét érkezésemkor kaptam meg az instrukciókat. Fürdő tiszta, van választék a tisztálkodásra. A kapott törölköző is tiszta, jó illatú volt. A szoba hangulatvilágítással és franciaággyal felszerelt.

Hirdető külseje

Aranyos, mosolygós vékony lány, nekem nagyon tetszett. Mellei és popsija kézbe fekvőek és finomak .

Action

Érkezésem és a tisztálkodások követően bevezetett a szobába ahol is sajna magamat vetkőztettem le és mivel SOS franciára mentem csak a melltartó került le róla de ez nem volt probléma számomra.
Megvárta, hogy kényelmesen elhelyezkedjek a franciaágyon majd mellém térdelt és kis simogatásokkal fűszerezve lassan életet lehelt a Kis hercegbe. Harckészültségem teljes fokán kértem, hogy velem szemben a lábaim között helyezkedjen el a vizuális élvezetek teljes élvezete okán, ezt készségesen abszolválta.
A lassú felvezetés átcsapott egy igazi bő nyálas,ahol is nem mindenre kiterjedő a farkam két segítőjét illetve az az alatti részeket is előnybe részesítő mély-torkos szembe nézős reakció figyelős franciát kaptam.

Elszámolás

A megbeszélt ajándék előre egy szekrényre, a "randi" végéig ott is maradt.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Itt VTR n jelentkeztem be, elso idopont nem volt jo neki, de hamar visszajelzett. A masodik mar jo volt. Rugalmas volt.

Megközelítés

Nekem kicsit kiesik, feltem is hogy nem erek oda, de szerencsere tobb bkv jarat is szaguld errefele. Ahogy neztem az utcan sok parkolohely nincs, de egy masikban a vasut mellett akad, kis seta.

Helyszín

Ujabb epitesu epulet, konnyu megtalalni. A lakas foldszinti buvohely. Kicsi, de nagyon modern konyha, kis nappali resz, halo es furdo. Furdo kicsi, tiszta, tusfurdo van boven, a melegvizet kicsit tovabb meg kell engedni hogy legyen is. Tetthely nagy, magad franciaagy.

Hirdető külseje

Csinos kis holgyemeny volt a vendeglatom, mosolygos, vidam, porgo. Mellei szilikonosak csak ugy feszitettek a fekete egyberuhat amiben vart ami egy mozdulattal le is repult ahogy beljebb kerultunk.

Action

Kis logisztikai malor miatt 20 percet csuszott a randi, de hat en ra erek, mert turista vagyok szoval vartam. Ahogy megerkezett mar hivott is. Kapun es az ajton be nagy elnezesek kozepette, aranyos volt. Kis konzultacio aztan irany a furdo. Kilepve mar mesztelenul suhant fel es ala, azert ezt a latvanyt sokan el tudnank viselni odahaza. Agyra heverdetunk es csokolozni keztunk ami lelki megkonnyebules volt, mert nalam ez eleg fontos es feltuntetve nincs hogy a mit valal listan, de mas beszikbol meg olvashato hogy elofordul szoval 50/50 igy az esely. Na de van csok szoval ment is nagy erokkel olelkezesekkel kiserve. Kezek kalandoznak aztan lejebb csuszik es franciazik, nagyon finoman, lesi a reakciokat, eleg lenduletesen is csinalja itt szoltam hogy kicsit lassitsunk nagy hirtwlen megijedve bocsanatot kert, mondom semmi baj nem fajt csak tul gyors es jo es nem akarok ilyen hamar tul lenni az elso patronon. Elo is kerult a gumi, felhejezte es mar ult is ra am paciban. Meg szerencse hogy kertem elotte hogy gyujtsunk villanyt hogy lassam mi folyik majd ha akciozunk, mert ez a mozi elmeny nem semmi. Nagy, feszes melleit nyomkodtam finoman, kerdeztem is hogy nem vaj mondta azt szereti, lehet erosebben is csak ne radiozzak, ne tekerkessem a bimbokat, mert eleg sokan es vadul ezt kezdik el. Hmm mondom al az alku, meg mas is szoval itt lasdu utemben melleit es hasat ami szintugy alomfeszes simogatram neh remerult hozzam egy kis csokert, ilyen szeretkezos feeling total meg volt. Aztan fokoztuk a tempot aztan gyors valtas miszibe, de meg a serulesem miatt ez a poz nekem eleg fajdalmas es egy rovid ido utan nem is akartom pici testet osszenyomni ment a doggy. Na ez a nem semmi latvany, itt vadabb volt a tempo meg hat tolta magat belem szoval tobb se kellett igy lett vegem. Kis pihi, szuszanatnyi szunet. Nagyon jo kis beszelgeto partner, beszeltuk ki mit hol merre miert csinal meg a draga aktualis helyzetet kicsiny vilagunkban, mert hat mindenkit erint most mar. Et utan csokok es francia lecke mint elozoleg. Itt kesve de meg lett a merevedes es kertem hogy menjunk at a kanapera ha nem baj, mert az a kanape szex hianyzik a maradek hatralevo eletembol. Mar ott is voltunk, gumi fel es szembol beleult az olembe. Ismet lassu mozizas kizbrn a tvben ment a tele-shopban a komment hogy es ez meg semmi, na ezen jot nevettem, pozvaltas es hatulrol o a kanapen terdelve en pedig alva igyekeztem a boldogsag fele sietni. Aztan kis faradas utan vissza libbentunk az agyra az meg is csak kenyelmesebb. Probalkozad missiben, hat nem lettem erosebb az elozo akcio ota es hamar inkabb visszavaltottunk doggyban. Itt kicsit tovabb birtam a dugatyuzast, de sajnos igy sem sikerult a masodik pukk. Aztan mar keves volt az ido es inkabb beszelgettunk egy keveset, utana aztan zuhany, ruha fel, nagy csok es irany a vadon. Aztan utana realizalodott bennem hogy kicsit korabvan el jottem, mert lett volna 15 perc extra a VTR miatt, de total elfelejtettem, de sebaj.

Elszámolás

Ami a bovebb infoban van az is maradt, az elejen reflexbol a konyhapultra raktam. Ugye a VTR extra 15 perc elmaradt, de ugy voltam vele cserebe volt csok.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mert éppen a kerületben voltam. Nagy szerencsémre teljesen szabad volt, bármikor mehettem, úgyhogy hamar ott is voltam.

Megközelítés

A cím világos, parkolás a ház előtt nem annyira esélyes, de egy keresztutcában simán megoldottam.

Helyszín

A helyszín egy aprócska, de modern hatású és teljesen rendben lévő lakás. A tetthely egy nagy és magas franciaágy az alkóvban. A fürdőszoba szűkös, de normális, egy kabinban lehet zuhanyozni. Nekem szimpi volt a hely, mert jól nézett ki, tisztaság volt és a bejutás is nagyon egyszerű, mivel a lakás maga a földszinten van és Nykol kijött értem egy kiskapun keresztül.

Hirdető külseje

Nykol apró, vékony testalkatú, szabályos arcú, fekete hajú, szilikoncicis lány néhány tetoválással. A fotókról valahogy nem jön le, de elég vékony testalkat, amit nagyon szeretek. Olyan kis falatnyi popsija van, hogy szinte az ember egy tenyerében elfér. A hirdetésben szereplő kora szerintem aktualizálásra szorul, de szép, kedves arca van és hibátlan teste. Sokat mosolyog meg nevetgél, mindent összevéve egy nagyon szuper kis MILF.

Action

Zuhany után az ágyon kezdtünk puszikkal, simogatással meg némi csókkal. Elkezdtem neki franciázni, amit nagy szerencsémre sokáig hagyott és úgy tűnt, hogy valóban el tudja engedni magát és élvezni tudja a dolgot. Közben nem beszélt, nem is nagyon hangoskodott, néha sóhajtozott, de a testén lehetett érezni a megfeszülést és a végén az élvezést. Örülök, hogy hagyott sokáig nyalakodni, nagyon szép, finom puncija volt.

Fordulás után Nykol kezdett franciázni. Kérés nélkül foglalkozott a golyókkal is illetve kérésre rögtön elhagyta a kezezést. Egyébként tök jól csinálta, csak nem akartam nagyon hamar elmenni (jó ideje nem volt semmi), ezért kértem, hogy álljon le vele. Minden kisebb-nagyobb kérést azonnal teljesített (persze semmi olyat nem kértem, ami nincs az adatlapon) és jó hangulatban, jó technikával, lelkesen franciázott. Nagy ritkán, amikor kicsit másik testhelyzetbe került vagy csak a fejét vagy a farkamat tartotta msáhogy, mint korábban, akkor éreztem a fogait is, de ez minimális volt.

A francia órát letudva Nykol felgumizott és nyeregbe pattant és lelkesen kezdett lovagolni. Ahogy lovagolt és fogtam a popsiját, miközben rámborult és csókolóztunk, az szenzációs volt. Tényleg nagyon pici feneke van, és nagyon jól mozgott. Dugás közben sem hangoskodott nagyon, ami nálam pozitívum, mert nem szeretem az orbitális műnyögéseket. Éppen csak nyögdécselt meg sóhajtozott, ami tetszett. Szerintem elfáradhatott, mert kérdezte, hogy hogyan folytassuk. Misszire szavaztam, utána állva doggyztunk, aztán volt hason fekve meg oldalról is. A hason fekve közben rájöttem, hogy van egy nagy képernyős tévé az alkóvban, amiben láthattam magunkat, kb. mint egy tükörben. Ez a póz amúgy is a kedvencem, meg a szuper kis popsi látványa is megtette a hatását, úgyhogy feladtam a kűzdelmet a puncival szemben és egy nagyott lőttem a gumiba.

Ezek után már semmi érdekes nem történt, csak egy zuhany és irány haza.

Elszámolás

Előre kérte és adtam. Elsőre voltam, de amúgy sincs semmi gondom ezzel. Extrákat nem kértem, minden a megbeszélteknek megfelelően ment és teljesen korrekt volt.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  cca

Egyeztetés

Telefonon nem sikerült először elérnem, így VTR-en keresztül foglaltam időpontot, többszöri nekifutás után sikerült, mivel egyszer én mondtam le, másodszorra Nykolnak jött közbe valami.
Ekkor már tudtunk kommunikálni is, Whatsappon, így harmadikra sikerült összehozni a randit egy VTR-es időpont egyeztetéssel.

Megközelítés

Autóval mentem, a parkolás a környéken botrányos, de nagy nehezen sikerült helyet találni, utána pedig a közeli építkezésen nyomoztam ki, milyen telszámmal lehet parkolni. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de valószínúleg egyszerűbb mint kocsival.
A ház előtt rácsörögtem, és másodpercek múlva megjelent a kapuban :)

Helyszín

A lakás egy pici modern garzon, minden patyolattiszta és rend van. A fürdő is pici, de tiszta, van legalább fél tucat tusfürdő. A kókuszos szájviz meglepett, de volt nálam saját is. Törcsi száraz, nem szétmosott. Az ágy egy kényelmes magas, jó kemény, praktikus ágy. Szobában félhomályt biztosít egy falnak fordított lámpa.

Hirdető külseje

Nykol egy extra pici vékony milf. Szép arca van, kedves mosolya, már akkor tudtam hogy minden rendben lesz, amikor kijött elém a kapuba. Karcsú, nagyon vékony, van néhány tetkója, az egyik elég nagy, ami a lábán látható. Kemény szilikoncicik, amik az alkatához nagyok, de nekem nagyon tetszett.
Ápolt, finom bőr, illatos, szép bőr. Tényleg nem érheti csalódás az embert. Tippre azt mondanám, hogy némileg 30 felett van, de ez belefér.

Action

Zuhanyzás előtt még kimentem a nappaliba, akkor már lekerült a kis fekete ruci és anyaszült meztelenül várt. Álló farokkal mentem vissza zuhanyozni.
Miután végeztem a fürdőben, az ágyon heverve várt. Mellé feküdtem, kicsit beszélgetni kezdtünk, fogalmam sincs miről. Kb egyből a mellein találtam a kezem és közben finoman puszilgatni kezdtem a nyakát és egyre lejjebb haladtam.
Szájába adtam és szopni kezdtett először finoman utána egyre erősebben. Nagyon ügyesen csinálja, pont megfelelő mennyiségű kezezéssel. Egy idő után váltottunk, én kezdtem kényeztetni a punciját, nyelvvel, majd ujjazni kezdtem finoman. Kellemes hangja van, úgy tűnt beleéli magát őszintén, az illűzió megvan. Gumit húztunk, majd kiprobáltunk néhány pózt, nem finnyás, lehet döngetni hátulról, és a látvány pedig nagyon jó.
Mivel popsit is ki akartam próbálni vele, így megpróbálkoztam bejutni némi síkosítás után, de nem jött össze, a gumi miatt nem voltam elég kemény a popsihoz. Lehúztam a gumit, majd az ágy szélénél állva adtam a szájába és ott egy kellemes változatos francia után az arcára élveztem egy hatalmasat, jutott mindenhova, még a hajára és a lepedőre is. Bocsi Nykol :)
Kaptam papírtörlőt, majd kiszaladt a fürdőbe rendbehozni magát. Sűrű elnézést-kéréseim után még dumáltunk egy negyed órát, majd lezuhanyoztam és tipli.
Pozitív élményekkel távoztam, szerintem még visszatérek Nykolhoz hogy bepótoljuk ami kimaradt.

Elszámolás

Előre leraktam a konyhaasztalra, a végén kaptam visszajárót, mivel a popsi nem jött össze. Nagyon kedves és korrekt.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  kopi2

Egyeztetés

Kb. 2 hónappal ezelőtt tettem be a kedvencek közé. Volt már néhány hete levélváltásunk, nem hosszan, de készségesen visszajelzett. A levelekre elég hamar válaszol. Aztán eldöntöttem, hogy elmegyek hozzá. Először üzenetben kérdeztem, hogy mehet-e első alkalomra vtr-en történő bejelentkezés, amire igen volt a válasz. Időpontot hamar tudtunk egyeztetni. Nekem külön pozitívum, hogy lehetett vtr-en már első alkalomra bejelentkezni, mert állandóan emberek között vagyok, így általában nem szerencsés a visszacsörgetés.

Megközelítés

Jól megközelíthető helyen van, kb. annyira főútvonal, hogy busz is jár, de egyáltalán nem hallottam a gépjárművek zaját, pedig a lakás utcai (egyirányú utca két sávval). A ház előtt nincsen parkolóhely, de 60-80 méteren belül van több is. GPS odavisz, a cím pontos. Nekem a szomszéd kerületből néhány perc volt az út.

Helyszín

Jó állapotú lakás, tiszta, és kicsi, ami persze nem baj, mert nem lakni megyek oda, hanem egy kellemes kikapcsolódásra. Földszinti lakás, nem lépcsőházból hanem kívülről megközelíthető. A helyszín egy kényelmes franciaágy, jó állagú (jó kemény) 2 db párnával. A fényerő számomra pont ideális volt, ez nyilván mindenkinél más, de szerintem ezzel sincsen gond.
A fürdőszoba kicsi, de minden megvan benne, ami kell. többféle szájvíz, 6 db tusfürdő, egy zuhanykabin, ami kicsit játékosan nyílik, mert lehet kifelé, és befelé is. Nem kényelmes a bejutás, de egy frenetikus élményért ennyi "áldozatot" kell hozni :) A fürdő egyébként tiszta, ahogy a törölköző is. Ruha letételére több lehetőség is adott, én egy hibrid megoldást választottam.

Hirdető külseje

A külső a képeknek teljesen megfelel. Elém jött így első alkalommal, "civil" ruhában volt, viszont mire végeztem a zuhanyozással, már meztelenül várt, ergo szexi ruhában nem láttam, de nem is baj, mert attól úgyis egyből megszabadítottam volna, amivel értékes időt veszítettem volna :) Az alakja rendben van, kézbe illő cickók, finom bőr, és nulla súlyfelesleg. Nagyon közvetlen, mosolygós, ami minden nőt széppé tesz, azaz a külső 10-ből 10 pont.

Action

Zuhanyzás után már meztelenül várt az ágyon, amit már írtam, de az action leírása így teljes. Egyből az éjjeliszekrényre tettem e törölközőt, és mellé feküdtem. Simogatásokkal, fincsi érintésekkel kezdtük el felfedezni egymás testét. Közben Nykol végig mosolygott, és laza kis beszélgetést folytattunk. Először kezdtem a cickókkal foglalkozni, amire jól reagált. Először egyik, majd a másik. Közben keze le-le kalandozott a velem egykorú felé, aki harmadikként gyorsan beszált a játékba. Ezt követte egy fincsi kölcsönös francia. Fincsi a puncija, és frenetikus a franciája. Közben markolásztam a melleit, a popóját, kellemes volt. Aztán oldalról kaptam egy olyan barátnős franciát, bő nyállal, többféle technikával, néha a golyókkal is foglalkozva, amire nagyon jó visszagondolni is, nemhogy átélni. A francia közben többször volt szemkontaktus, ez még izgibbé tette a dolgot. Ezután jött egy rövidke pihenő, mert elfáradt Vendéglátóm keze. Közben kérdezte, hogy mehet-e gumi, de mivel én egylövetű vagyok, így húztuk amíg csak tudtuk.
A pihi után újra kölcsönös francia, majd francia csak Nykoltól, majd megint kölcsönös, amikor már a popó felé is elkalandozott a nyelvem. Ezt úgy éreztem, hogy örömmel fogadta. Ezután jött még egy "mozizás" (bőnyálas, isssteni francia, kicsit a cickókat is bevonva), majd gumit húztunk. A gumit részben kézzel, részben szájjal tette fel. Az extrák közül a popót vettem igénybe, amit az én bénaságom miatt még legközelebb finomítani kell, de ez csak miattam volt így. Hiába, ez volt az első ilyen kalandtúra kisöregnek, így kicsit megszeppent. Ezzel együtt itt lett végem, az utódok a gumiban végezték. A gumit Nykol készségesen levette, és nedves törlőkendővel megtisztogatott.

Elszámolás

Első lépésben az alapot fizettem ki, megérkezésemkor. Azt beszéltük meg, hogy ahogy a helyzet adja, úgy veszem igénybe az extrákat. Ebből egyet vettem igénybe, a fent leírt popót, amit utólag számoltunk még el. Az alapdíj pesti átlag, az extrák jutányosak, és szerintem 2-3-nál többet az ember úgysem vesz igénybe.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Van 15 perc ajándék vtr bejelentkezéshez, ez el is döntötte hogy ezen az úton egyeztetem le a talit. Fél órát terveztem ehhez jól jött a plusz 15 perc. Visszaigazolt, igaz nem aznap hanem a következő nap. Nem minden nap lép be többször is az oldalra, így célszerű napokkal korábban vtr-ezni. Telefonon már csak a ház előtt állva-várakozva hívtam fel. Nem kérte hogy hívjam fel mert kiváncsi a hangomra, megerősítő hívást, SMS-t szintén nem kért, megbízott bennem hogy megyek.

Megközelítés

Vtr-ben látszott a cím, 1-es villamossal mentem a Népligettől, leszálltam a Vágány utca megállónál majd séta a megadott címig. Könnyen megtalálható. Magát az utcát amúgy is ismertem egy könyvesbolt miatt.

Helyszín

A megadott cím előtt várakoztam, közben arra gondoltam milyen jó lenne vele az utcán is összefutni. Felhívtam és azt mondta mindjárt jön értem. Teljesen más irányból jött mint vártam, trükkös megoldás. Szerintem Nykol mindenkihez ki fog jönni mert máshogy nem megy a bejutás, túl bonyolult lenne.
Belül a lakás nincs túlbonyolítva, rend van de érezni az egész kialakításon hogy amolyan szexbúvóhely, életvitelszerűen itt lakva más lenne az elrendezés. Szóval a tetthelyen van az ágy, kellően széles nagy kiterjedésű és az átlagosnál magasabb is. Fürdőszoba álló zuhanykabinnal felszerelt.

Hirdető külseje

Mivel ő jött ki értem az utcára értelemszerűen felöltözve láttam először. Követtem és bent már láthattam meztelenül is. Jobban szemügyre is vehettem, kedves barátságos jól kommunikáló hölgy, vidám volt végig. Képein ő van, annyi csak hogy a valóságban karcsúbb de formás szexi nő. Inkább Milf mint csaj vagy lány. A 3. kép adja őt vissza a legjobban. Mellei valami isteniek, remekül meg vannak csinálva. A punci frissen borotvált, kifogástalan higiénia. Nem tudnék belekötni a külsejébe de talán nem is szükséges, ad magára, a körmei is szépen mutattak. Kb 160 cm, adatlap felkészít erre.

Action

Több pozitív meglepetés is ért, sokkal kedvesebb volt már az első perctől mint amire számítottam. Képek és adatlap alapján egy "szigorú Nykolra" készültem, és kaptam egy csak rám figyelő kedves Nykolt. Közös fürdés abban a pillanatban jutott eszembe, volt már aki hárított már lefürödtem-mel, álló a zuhanykabin nála, volt már aki hárított mert szűk az ilyen, na Nykol úgy jött be velem mintha a világ legtermészetesebb dolga volna hogy közösen fürdik. Ez alap is egyébként nála, nem extra. Beállította a vizet, kiválasztottam a tusfürdőt és letusolt engem, közben már a farkam éledezett. Célirányosak voltunk, nem húztuk az időt, amint letusoltam alaposan ki is jöttünk hogy szexelhessünk. Izgató nő Nykol, így borította is a nagyon alap tervemet, becsúszott két extra amit legközelebbre terveztem: natúr francia és popó. Nem vészes extrák, könnyen elcsábultam. Azt mondta bár méretfüggő a popó, inkább a hossz a kritikus nem a vastagság. Egyből az ágyon natúrfranciával kezdtünk, kellemes volt és gyorsan befejezte az állításomat amit a tusolóban elkezdett a látványával, közelségével. Közepesen vehemens technika, melyet 69-ben folytattam vele annyi csavarral hogy nyelvem azonnal a popójában landolt. Szűk, bársonyos nyílás. Gumit kértem, én húztam fel és popó támadás azonnal sikosító nélkül. Beállította de nem ment egyből, szűk popó és a lendület kifogyása miatt kaptam még orált, új próbálkozások de nem volt meg tövig ahogy szerettem volna, annyira meg már volt hogy puncidugáshoz új gumit kelljen húzni. Az új gumit ő húzta fel legnagyobb meglepetésemre (ilyen körmökkel még nem láttam ilyet nem akadályozta), puncinak neki és szemből, ő alattam dugtam majd hátulról is, volt hogy az ágyról is lejöttem, csak én és úgy hátulról, Nykol ágyon maradt. Lehetett a farkamat teljesen kihúzni és betenni punciban. Egy darabig ez ment.

Aztán újabb kedvet kaptam Nykol popójához, meg hogy mélyebbre tegyem. Újabb popótámadás, 1/3 bent, továbbra most nem leszek képes, az idő sem a barátom a lassabb haladásban, az elején jobban fel kellett volna építenem, meg kicsit jobban összenyálaznom. Popóban ki-be játékra nincs lehetőség, az nem kellemes Nykolnak, azt preferálja ha tolják neki előre a behatolásnál. Most elélvezés ilyen 1/3 és nem tövig távnál, sebaj lényeg hogy popóban. Gumi le és vége, de csak az aktionnek.
A vtr 15 percet korrektül megkaptam, abból tudtam vele beszélgetni. Felért egy ismerkedéssel, lehet ezzel kellett volna kezdeni. Már csak azért is mert kiderül hogy szimpátia okán csókolózhattam volna vele, na majd legközelebb. Kedvessége nem ismer határokat, azt is mondja az egy órában háromszor is enged élvezni ha tudok(kiderítjük) és szívesen lát legközelebb is. Nagyon közvetlen, simán beszél olyan dolgokról ami számára nagyon személyes így vigyáznia kell mindenkinek nehogy le akarja írni. Az arckitakart képek mutatják hogy fontos számára a diszkréció és jobb ha ismerősök nem ismerik fel sem képből sem történeteiből. Ha nem is a jövő hónapban már, de igyekszem visszatérni Nykolhoz, maradtak befejezetlen dolgok amit hosszabb idővel, kis ügyességgel a részemről meg tudok majd valósítani, popó tövig vagy mélyebben mint most és új dolgok kipróbálása vele, csók, több élvezés, arcra élvezés. Sikosítóval is rákészülünk majd a siker érdekében. Azt még megtudtam hogy popót nem szabad ujjazni, kérdésemre hogy és ő magának? mutatja az ujjait, egyből értem a célzást szép körmei vannak de nem ezért mutatja hanem mert hosszúak lennének oda.

Elszámolás

Fél óra alap, ezt Nykol is megadta az adatlapján. (órát is) Az alaphoz jött két extra, a natúr francia és a popó. Így olyan lett mintha egy órás alapra neveztem volna be. Ebből talán az extrák is megfejthetőek. Utólag adtam oda, előtte szóba se került. Lehet a vtr miatt nagyobb volt a bizalma rózsa ügyileg (is).

Nykol, nagyon jó szexpartner

  OrangeLabel

Egyeztetés

WhatsApp-pon ráírtam és mindenről kedvesen és részletesen tájékoztatott. Másfél óra múlva már Nála is voltam. Ezúton is hálás köszönet a rugalmas időpontválasztásért!

Megközelítés

Buszok járnak a közelben. De az 1-es, vagy a 14-es villamostól sincsen messze! Én autóval mentem. Közvetlenül a ház előtti utcában nem lehet parkolni. A környező utcákban viszont egy hely mindig akad, azaz így kell tervezni az érkezést!

Helyszín

Különleges elhelyezkedésű a lakás. Mondanám, hogy kertes és Nykol kijön az utcára a kapuba. Ami pár lépésre van a lakás bejáratától. A lakás a célnak tökéletesen megfelelő. Meg is beszéltük, hogy egyedül még akár lakni is alkalmas, de kúró kérónak az igazi!:-))) Előszoba, konyha, nappali egyben és egyből a bejárattól nyílik így. Nagyon kellemes, komfortos minden. Egy szinte térválasztó fal választja le erről a háló részt, ahol egy szuper nagy és magasabb ágy található, valamint mellette egy kis fürdő, zuhanykabinnal. Talán volt tükör is, de egy nagy TV biztosan a térelválasztó falon, ami a nagy francia ágy végében van. Szóval a franciaágy két oldala is szinte a térelválasztó két oldaláról közelíthető meg. Perfekt lakás, perfektül felszerelve.

Hirdető külseje

Nagyon csinos és törékeny MILF. Ennyire törékeny nővel még alig emlékeztem, hogy lett volna dolgom...:-) Hosszú haja volt, szép mellek, több tetoválás, kedves arc. Formás kis popsi. Mosolygós arc, intelligens, kedves laza és nyílt beszédstílus. Lehet Vele beszélgetni is.:-)

Action

Gyors tusolás után a fürdőből kilépve hirtelen a franciaágy szélénél találtam magam, Nykol pedig az ágyon várt és azonnal érdeklődést mutatott irányomban. Ledobtuk a törölközőt, amit körül tekerve viseltem előtte...kis simi után szinte rögtön megragadta a lényeget és elkezdte kényeztetni a cerkát...először csak kézzel, majd pedig előttem ülve szájába vette azt és lágyan, kedvesen szopni kezdte az addigra kemény farkamat. Kellemes állapot volt. Közben nagyokat sóhajtozva dicsértem a kedvességét és azt, hogy milyen jól szopik. Simogattam a haját, melleit markolásztam. Egy darabig így ment a szipi-szopi, majd gondoltam egyet, hogy leheverednék a nagy ágy felső részére a fejemmel magasan a falnál és moziznék egyet, na nem az ágy végében található TV-re gondoltam, hanem Nykolra, miközben szopja a kőkemény farkamat. Nykol készségesen alkalmazkodott a frontáthelyezésemhez és máris a lábaim között kucorodva szopta, nyalta a rudamat. Néha le is köpködte!:-) Imádtam minden rezdülését, amit rajtam, velem végzett a finom szájacskájával.
A szop(at)ás következő fejezetében a férf egyenes felsőtesttel térdelt a nagy franciaágy közepén, a nő (Nykol) pedig előtte négykézláb, szájábna a férfi farkával.:-) Sablonos helyzet, de eléggé élvezhető...Élveztem is. Az élvezkedés alatt fej simogatás, tarkónál fogva kicsit keményebb szájba dugás is felmerült néha-néha menet közben... Természetesen csak a jó ízlés határain belül.
Hogy teljes(?), de legalábbis teljesebb legyen a szopatás témakör a végén kértem, hogy heveredjen el és lógassa le a fejét a magas ágy széléről...folytassam még??? Megdugtam Nykol száját így is, miközben a punciját nyaltam...hogy valami kicsit én is vissza adjak a sok jóból, amit e rövid ismeretségünk során vadidegenként is kaptam Tőle!
Kezdett túl sok lenni a jóból...
Javasoltam, hogy mielőtt még véletlenül elmennék húzzunk egy gumit a biztonság kedvéért, meg, hogy végre érezhessem a szűk és nedves MILF puncit is végre!!! Hirtelen nem is tudtam hogy fogjak hozzá, annyira kis aranyos, törékeny gida volt Nykol előttem a nagy francia ágyon a merev hímtagommal együtt...;-)
Végül úgy döntöttünk, hogy jöjjön rám cow-girl-ként, mert akkor Ő irányítja, hogy milyen tempóban ereszkedik rá a rudamra.:-) Finoman rám csusszant és utána lovaglásba kezdett. Jó volt nagyon egy pehely súlyú nőt lovagoltatni. Miután összecsiszolódtunk és én is kezdtem a végem felé közeledni kértem, hogy cseréljünk pózt és pucsítson elém a kis gida testével a nagy ágyon. Azonnal ott is termett és finoman betoltam neki hátulról is azt, amit már elölről korábban megízlelhetett, azaz nem érte váratlanul a dolog csinos partnernőmet.
Éreztem, hogy ezt a helyzetet nem fogom sokáig bírni. Pláne, hogy egy olyan könnyű test volt előttem, amit attól féltem, hogy összetörök véletlenül egy erélyesebb derék markolással, ugyanis szinte körbe tudtam fogni a derekánál, a parányi aranyos popsijáról nem is beszélve és ha a vállánál fogva húztam magam felé, akkor is fennállt a veszélye, hogy összegyűröm.:-))) A lényeg, hogy nagyon keményen is lehetett adagolni az érzést a szűk, nedves MILF puncinak. Nykol nem nyafogott, hanem adta magát alám. Ennek megfelelően egyre tempósabb dugásba fogtam és a kemény dugattyúzás végén kilövelltem, illetve belövelltem Nykolba, na persze a "gyerekeket" a védőfelszerelésbe felfogva. Mindezt hangos hörgések közepette, teljes önkívületben! Nykol pedig készségesen pucsított és tartotta nekem a punciját, miközben a felső teste, a feje már az ágyra simult. Csúcs volt ez az érzés és látvány együtt!
Köszönöm, nagyon kellett egy ilyen felhőtlen érzés!;-)

Elszámolás

A végén fürdés és öltözés után tettem a konyha/nappali fogadóasztalára a csokromat, ami picivel átlag feletti, de megérős az élményért, amit Nykoltól lehet érte kapni.

Nykol, nagyon jó szexpartner

  Miszter01

Egyeztetés

Nykolra itt az oldalon találtam rá, nagyon megfogott a hirdetése ezért gondoltam ideje meglátogatnom. Korábbi kaland meghiúsulása miatt egy újat egyeztettünk. Viszonylag könnyen elértem itt az oldalon írtam neki lefixáltuk és dobtam egy Vtr-ta hölgynek.

Megközelítés

Nykol rezidenciája a 13. kerület forgalmasabb részénél az M3 bevezetőről lehajtva egy kisebb utcában található. Könnyű odatalálni. Bkvval is elég jó időt lehet futni, mivel az utca elején van egy buszmegálló. Én kocsival mentem bár előre jelezte, hogy az udvarba be lehet állni, nem éltem a lehetőséggel, mert egy másik utcában ahol előtte dolgom volt parkolni is tudtam. Mivel hétvége volt nem voltak tömve az utcák, de hétköznap biztos éltem volna a lehetőséggel.

Helyszín

Az épület nem a legújabbak közül való, de mindenképp új-építésű, ennek megfelelően a lakás is új szép anyaghasználattal. A lakás vagy inkább lakáska a földszinten helyezkedik el, nem kel csengetni mert nem a nagy csengős kapun kell bemenni, hanem oldalt egy kisebb ajtón amit Nykol nyitott ki nekem. A lakás 30 m2 nagyon szép igényes, de semmi különleges cullang. Klímával felszerelt ami a nagy hőségben nagyon jó dolog. ahogy beérünk egy amerikai konyhás nappali és előtér trióban találjuk magunkat. Szemben a bejártai ajtóval egy szép konyhabútor, jobbra egy kisebb asztal pár székkel. Amellett a nappali egy nagy fekete bőrkanapéval és egy tv a falon. A Tv tartására szolgáló fal takarja a tetthelyet egy nagy kényelmes franciaágyat. A fal mindkét oldalán meg lehet közelíteni az ágyat tehát igazán szoba nincs a lakásban mert minden egyben van. Egy biztos rajtunk kívül nem volt senki ott :) A fürdő szép igényes, egy nagy zuhanyzó van benne aminek az ajtajával vigyázni kell, mert azok a fránya félkörívek az első zuhanyzásnál csak nem akartak összeilleszkedni így kisebb árvíz keletkezett. A randi végén már ügyesebb voltam ott már nem volt szökőár. Ha jól emlékszem kb. 5-6 féle tusfürdő volt ami szerintem bőven elég, de ha valaki házi Rossmann-ra vágyik akkor nem biztos, hogy megfelel majd az igényeinek. Két negatívumot tudnék elmondani, az egyik, hogy nem volt szájvíz kitéve a másik pedig, hogy nem volt kilépő, tehát a második fürdésnél amikor ügyesebb voltam a vizes lábammal csak eláztattam mégis mindent, plusz azért a járólap sem tűzforró.

Hirdető külseje

Mivel van arcos képe is ezért tudtam mire számítsak. Amin meglepődtem, hogy azért az a 160 cm tényleg pici :) Szóval egy szép kedves apró teremtés. Gyakorlatilag szinte két kézzel átértem a derekát. Szép formás sportos teste van, kockák is látszódnak szépen, látszik, hogy foglalkozik a testével. Szép jól sikerült szilikon mellek, pont arányosak se nem túl nagyok se nem túl kicsik. Szép kerek popsi, bár már kezd veszíteni a feszességéből, keménységéből, de szerintem pár guggolásos edzés és simán dobolni lehetne rajta :) Tehát Nykol egy szép arcú jó testű Milf, bár a megadott 30 év szerintem nettósítva van, ha szabad így fogalmaznom. Szerintem inkább-hez közelít a hölgy, de ez nem igazán változtat a dolgokon:) Bomba test szép arc ennyi :)

Megbeszéltük, hogy milyen szettben fogadjon, sajnos ez nem sikerült, bár össze volt készítve a kanapén a cicaruha magassarkú is, de én azt szeretem, ha ilyen kérésem van akkor a hölgy úgy fogadjon, ne akkor öltözzön fel mikor én fürdök. Nykol egy kis köntösben nyitotta ki nekem a lakás melletti kis ajtót és bevezetett a lakásba. Mivel a köntös alatt meztelen volt, már nem erőltettem az öltözést. Pár szót váltottunk a múltkori esetről is és közben megkaptam a törcsit és indultam fürdeni.

Action

Gyors de alapos tisztálkodás után visszatértem vendéglátómhoz, aki már az ágyon fekve várt rám. Jeleztem a vizes jelenséget ezért gyorsan feltörölte, hogy ne folyjon be a parkettás szobába a víz. Törölközőt leterítettem az egyik székre, és miután feltörölte a vizet elkezdtünk ismerkedni így ruha nélkül is. Az ágy előtt állva csókolóztunk puszilgattuk egymás testét. Csókolgattam a nyakát és közben simogattam melleit, majd bimbóit kezdtem kényeztetni.

Ő is elkezdett csókolgatni és szépen elindult lefelé, közelebbi barátságot kötni a velem egykorúval. Elkezdte szépen nyalogatni a farkam és a heréimet, majd rábukott és egy nagyon kellemes francia lecke következett. Nagyon jól változatosan csinálta szívta szopta, közben szemkontaktot tartva velem. Az biztos, hogy nem most volt először ilyen játékszer a szájában :)

Gondoltam nem térdeltetem nagyon sokáig, mert szőnyeg ide oda azért kényelmetlen tud lenni. Mondtam, hogy elfekszem és akkor ős is kényelmesebb pózban tudja a nyelvórát tartani. Ezt örömmel vette és mikor elnyúltam az ágyon már jött is, hogy folytassa a nyelvoktatást. Közben megbeszéltük, hogy a múltkori meghiúsult randi miatt milyen kárpótlásban fogok részesülni.

Ezt követően folytatta a franciázást. Hol lágyan, hol keményebben, volt hogy keményen szívta szopta volt hogy lágyan barátnősen kényeztetett. Kis idő múlva feljebb húztam magamhoz és elkezdtem kényeztetni szép remekbe szabott kebleit. Bimbói jól reagálnak keményedtek a kényeztetésre. Miután úgy gondoltam, hogy eleget játszottam a cickókkal, kértem, hogy térjen vissza és kényeztessen ő tovább.

Ő tehát folytatta a nyelvjátékot, amit csak annyi időre szakítottunk meg, hogy 69-be fordultunk, hogy punciját is is kényeztethessem és vmivel én is lefoglalhassam magam. Kérésemnek örömet téve átfordult és elém tárult gyönyörű puncija, melyet örömmel kezdtem kényeztetni. Finom illatos kellemes puncija van. A nyalakodásra enyhe reakciót is felfedezni véltem, tehát nem volt hiába munkásságom. Kértem, hogy lapáttal tegyünk rá így előkerült egy vibri is. Miközben még mindig 69-ben voltunk elkezdtem a vibrivel izgatni, amire szintén jól reagált.

Miközben már eléggé jól megdolgozta a farkam, gondoltam, hogy hát ne csak a kis száját ismerje már meg a főnök ezért kértem, hogy húzzunk gumit és felfedezném az extrának számító hátsó bejáratot is.

Gumit szépen elkezdte felhelyezni, de mondta, hogy folytassam nehogy megsértse a körmével, így tehát a végét már én fejeztem be. Közben egy kis krémet vett elő, mert azért a popsihoz nem árt a használata. Miután bekente popsiját és kicsit a farkamra is tett elhelyezkedtünk doggyba. Kezdetben úgy helyezkedett, hogy a lábaival terpeszt írt le, szerintem azért, hogy kicsit tudja kontrollálni a történetet ezt természetesen nem vettem zokon. Segített behelyezni a farkam a popsijába és lágyan elkezdtük az együttlétünk ezen részét. Lágyan óvatosan toltam mélyebbre, de azért a kezével és a combjaival igyekezett tartani egy kis távolságot, meg próbált úgy helyezkedni, hogy ne menjen mélyre. Egy kis ideig nem is szóltam gondoltam hadd szokja meg a vastagságot meg úgy enblock a farkam jelenlétét.

Mikor már nem volt testi ellenállás és a kezét sem tartotta hátrafelé hanem letette a feje mellé, kértem, hogy helyezkedjünk úgy, hogy a lábait az Én lábaimon belülre teszi és úgy pucsítson be kitolva a popsiját. A pózváltást követően egyre jobban kezdtem élvezni. Szép lassan betoltam tövig éreztem, hogy kb. a határokat feszegetjük.

(Átlagos mérettel rendelkezem, szerintem egy nagyobb méret már nem fér bele neki. Legalábbis azt biztos még annyira sem engedné tövig. De a pózcserével szerencsém volt, szépen betoltam neki és éreztem a popsija szorítását.)

Tehát így ebben a pózban kezdtem a popsiját megdolgozni. Kezdetben lágyan majd egyre jobban fokozva a tempót, közben szóltam, hogy azonnal jelezz, ha nem jó vagy fáj, de miután megszokta már mondta, hogy mehet rendesen, tehát nem volt probléma. Közben lezajlott pár obszcén szavakkal tűzdelt párbeszéd is az élvezetei faktorról és kezdtem érezni hogy közelít a vég. Ekkor elkezdtem eléggé masszívan dugni a popsiját és egy hatalmasat élvezetem bele (gumiba). Hagyott lenyugodni nem ugrott ki belőle.

Miután végeztünk szépen eltávolítottam a gumit rólam és letörölgetett illetve nekem is adott, hogy megtöröljem még magam és ő is beugrott a fürdőbe rendbe tenni magát. Mikor visszatért mellém feküdt kicsit beszélgettünk erről arról, élet család aztán fogtam a törülközőmet és következett a második tusolás. Öltözés közben beszélgettünk még egy kicsit majd távoztam.

Elszámolás

Korrekt elszámolás volt, a hölgy egy kicsit magasabb tartifával dolgozik, mint a mostani pesti átlag. Extrával együtt (ami a popsi volt) a három legnagyobb címletből álló csokrot helyeztem el az asztalon. Amit kértem teljesült, a megbeszélt kárpótlást végül nem hajtottam be, de megbeszéltük, hogy legközelebb mindenképp behajtom, hogy Nykol ne legyen az adósom :)

Nykol, jó szexpartner

  sajatemail

Egyeztetés

Kapcsolatfelvétel: Telefonon egyeztettünk, minden simán - flottul ment. Már 11 előtt elértem, és egy későbbi visszahívásban állapodtunk meg. Ez meg is történt, és gyorsan egyeztettünk is egy időpontot 13:00-ra.

Megközelítés

Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, ami ugyan fizetős, de hol nem az manapság, a lakás előtt nincs rá lehetőség.

Helyszín

Lakás: Kicsi, tiszta, a célnak pont megfelel! :). Parkolásra a környező utcákban van lehetőség, ami ugyan fizetős, de hol nem az manapság, a lakás előtt nincs rá lehetőség.

Hirdető külseje

Külső: Nykol pont olyan mint a képeken, élőben talán még kellemesebb látvány! Alakja első osztályú, aki a kisebb, alacsonyabb lányokat kedveli, nekik mindenképp ajánlom! A cicik bombasztikusak!

Action

Hozzáállás: Nykol hozzáállása meglepően kedves volt. Először voltam nála, de úgy éreztem mintha régebb óta ismerném.

Együttlét: Háááát, már elég rég voltam ilyen kis kiruccanáson, de ez az együttlét igencsak meghozta a kedvem, hogy visszajáró vendég legyek.
Érkezés után gyors tusolás, majd Nykol már várt az ágyon.
Simogatás és csókok után meglátogatta a velem egykorút. Egy nagyon jó franciát kaptam. Utána csere, és én kerültem felülre. Csókolózás után elindultam lefelé, kis időt eltöltöttem a ciciknél is - egyszerűen nem tudtam velük betelni! Nykol puncija gyönyörű, sima, jó illatú és nagyon finom. Miután sikerült a csúcsra juttatnom, jöhetett a gumi. Először missziben, majd utána kértem hogy legyen ő felül, hagy lássam azokat a ciciket :) Így lett végem. Utána még egy ki beszélgetés, majd mentem tovább a dolgomra.

Elégedettség és Ajánlás: Teljes elégedettség, és tuti ajánlanám másnak is - de csak módjával, hogy legyen még szabad időpontja részemre legközelebb!

Elszámolás

Ami a telefonban elhangzott, annak megfelelően történt - előre

Nykol, jó szexpartner

  jovapad

Egyeztetés

Very easy over the phone

Megközelítés

I came by taxi, so I dont know about parking, but it looks it could be easy to park.

Helyszín

Everything you need is provided.

Hirdető külseje

Exactly as the pictures. Thin, beautiful MILF! I loved her ass.

Action

After the shower, she was waiting in the bed, in nice black lingerie. What I realised was the way she kisses. She was was very proactive all the time and listened to my wishes. Very nice blowjob, she can take it deep.
The act itself was nice. I prefer slow, sensual sex, and she was really good at it. Next time I meet her I would like to try the more rough side.

Elszámolás

Everything was as we have discussed, there is nothing more to say here.

Nykol, jó szexpartner

  tegabi33

Egyeztetés

Telefonon kerestem fel. Szerencsére igen hamar fel tudta venni, így tudtam megbeszélni vele a randinkat. Az általam javasolt időpont szerencsére pont neki is jó volt, így nem volt akadálya annak, hogy találkozzunk.

Megközelítés

Kocsival mentem az általa megadott címre, de a ház előtt sajnos nem lehet parkolni, így a helyszíntől nem messze tudtam megállni. BKV-val is könnyen elérhető.

Helyszín

A lakás nagyon szép, ami a tulajdonosát illeti dícséret. Van egy előszoba, amikor belépünk az ajtón, onnan nyílik a baszoba, ahol egy óriási nagy francia ágy is van. A fürdő is nagyon szép, rengeteg tusfürdővel van felszerelve, valamint van szájvíz is.

Hirdető külseje

Amikor megláttam először a hölgyet, akkor a képeknek megegyezően néz ki. Bár az arca ki van takarva, de úgy gondolom, hogy egy gyönyörű NŐ-ről beszélhetünk. Egy rózsaszín topban, és egy fekete nadrágban fogadott. Nekem már elsőre nagyon tetszett. A mellei nagyon szépek nekem az egyik nagy kedvencem, de úgy gondolom, hogy az egész nő nagyon rendben van.

Action

Ammikor odaértem, akkor hívtam 5 perccel a randink kezdete előtt. Egy pici várakozás után vette fel, és akkor mondta, hogy kijön értem. Miután beléptünk az ajtón, odadtam neki egy nagy tábla csokit, egy kicsit beszélgettünk, majd utána odaadtam a honoráriumát, ezután pedig levetköztem, és bementem a fürdőbe, hogy lemossam magamról az út porát. Ezt követően megtörölköztem, és amikor kijöttem a fürdőből, akkor ő már az ágyon várt anyaszült meztelenül. Odamentem lefeküdtem majd elkezdtük egymást simogatni, puszilgatni. Ezt követően elkezdtem egy kicsit ujjazni, majd ő is elkezdett játszani a velem egykorúval. Változatosan szopott engem, hol egy kicsit gyorsabban, hol egy kicsit lassabban. Majd amikor már teljes harci helyzetbe, akkor megkérdezte tőlem, hogy jöhet-e a gumi, amire természetesen igen volt a válasz. Lovagló pózban csináltuk, amit mindketten nagyon élveztünk, és aminek a vége természetesen az lett, hogy sikeresen elélveztem. Adott nekem nedves törlőkendőket, amivel megtisztogathattam magamat. Ezt követően egy kis pihi következett, ami alatt ismét beszélgetni kezdtünk. Mindkettőnk elmesélt egy-két dolgot saját magáról. Miután a pihenő megvolt, újra elkezdtünk neki futni a második menetnek. Elkezdett ismét a farkammal játszani, amit nagyon élveztem, majd kipróbáltam a kebelszexet, amit nagyon élveztem és természetesen ő is élvezte. Ismét a farkamat kezdte verni, ezt követően ismét neki iramodtam. Változatos pózokban nyomtuk a szexet. Volt kutyapóz, misszioránius póz. Ugyan ez után nem volt kőkeményen, mint az első menetben, de én igazából élveztem minden pillanatát a szexnek. A végén ismét a farkamat verte, de ezúttal az elélvezés nem jött össze. Miután jelezte, hogy lassan vége az egy órának, így nehéz szívvel, de újra a fürdőbe vettem az irányt. Előtte ismét néhány puszit váltottunk egymással. Egy tündéri ez a lány, és úgy gondolom, hogy őt érdemes megbecsülni, mert ő egy igazi kincs. Miután végeztem a fürdőben, és meg is törölköztem. Felöltöztem, megköszöntem neki ezt az egész élményt, amit tőle kaptam. Úgy gondolom, hogy újra megfogom őt még látogatni. Puszikkal, és öleléssel indított útnak.

Elszámolás

Az elszámolás a belépés után nem sokkal történt, teljesen korrekt módon történt az elszámolás. Egy ajándék extrát a kebelszexet vettem igénybe, ami felejthetetlen volt.

Nykol, jó szexpartner

  dajame

Egyeztetés

I contacted her using the messaging system here on Beszamolok. She was very responsive and easy to negotiate with.

Megközelítés

I used tram line 1 and her place was just a few minutes walk from the nearest stop. The Budapest Go app was spot on and it was easy to find the house since the numbers on the building are large and easy to spot.

Helyszín

Nykols apartment is modern, clean and nicely furnished. The shower is in good condition, the towel was fresh and mouthwash was available. She has a big continental bed in good condition.

Hirdető külseje

She looks exactly as in the pictures, a huge sexbomb in a tiny package. Her face is hidden in the pictures but that is just for privacy reasons, so nothing to worry about here. She have some piercings and tattoos but that shouldn't come as a surprise as they are visible in her pictures

Action

She greeted me and let me inside the building and we talked a little. Then did I leave the gift in a small envelope on the table and went to take a shower. When I returned was she laying naked on the bed waiting for me. It was a glorious sight :)

I asked her to start with a blowjob and her technique was excellent. After enjoying the blowjob did we rubber up and start fucking in doggy, switched to mish and after that was it time for anal. Yes, this tiny little hottie takes it in the ass as well :D

She got back in doggy and prepared herself with just a little saliva and told me to fuck her ass. I had some initial difficulties to get inside of her backdoor so we switched to mish to get a better angle and then did it go in fairly easy. She took it like a champ and then did we change back to doggie without any problems.

We hadn't spoken about it beforehand but I asked her if it was okay if we tried some deep throating and throat fucking. She said we could try so we stopped doing anal and removed the rubber. Nykol laid on her back with the head on the side of the bed and I made a few attempts to slowly fuck her throat but she was unfortunately not able to take it and started to gag a little. I cannot blame her for that since it's not one of her advertised extras and I am bit big. She did make several good attempts and that is all I can ask for.

After all of this did was it time for me to finish. Nykol did a really good job but I couldn't and felt that Nykol really deserved something in return. So I licked and sucked gently on her sweet pussy which she really seemed to enjoy before doing one last attempt to finish. I wasn't able to do that but that is all me and not because of Nykol.

Elszámolás

** roses base, ** for the extras. ** in total.

Nykol, jó szexpartner

  Rdv002

Egyeztetés

Viberen egyeztettünk pár nappal a randi előtt, majd kicsivel a randi előtt megint. Nagyon készségesnek bizonyult és rugalmasnak.

Megközelítés

Parkoló van bőven, de fizetős. GPS odatalált egyből, pontos cimet adott meg már az elején. BKV is el lehet jutni oda könnyen egyébként.

Helyszín

Szép kis lakás, jól berendezve, átgondolva. Van egy kis előtér beszélgetni, meg egy benti rész az akciónak.

Hirdető külseje

Azt kapod amit látsz a képeken külsőleg, méretek stimmelnek. Első benyomás jó volt, kijött elém és nagy mosollyal fogadott, jó érzéssel léptem be a lakásba. Csinos ruhában, fehérneműben fogad, természetesen frissen mosakodva. Ápolt benyomást kelt.

Action

Előre megbeszéltük hogy mi lenne a terv, rákérdeztem a popsira, mondta ha nem megy visszaadja a felárat. Fürdés, kis beszéletés után bemelegítéssel indult a móka, jól fogadta a közeledésemet, nem kérette magát, úgy mozgott ahogy kértem. Simogatás, egymás testének felfedezése után gumit kaptam, majd felszopott jó keményre amit az ágy mellett álltam, ő meg négykézláb az ágyon. Így is folytattuk, csak közben fordult 180 fokot és már bent is voltam a puncijában. Kellemesen szűk és meleg, nem is akartam pózt váltani annyira tetszett ezt a vékony kis testet hátulról döngetni. Első menet után kis pihi, majd az ő kezdeményezésére újabb gumi, felszopással indított. Mikor már elég kemény volt jóváhagyta a hátsó bejáratba való behatolást, doggy-ba vágta magát majd kicsit benyálazta a popsi nyíllását és mondta hogy akkor toljam jó erősen. Már majdnem feladtam annyira szűk volt a popsija, pedig áltagos méretű a cerkám, mikoris becsusszantam az ánuszába. A külső zárónyíllás szorított végig rendesen, ez meghozta a kedvemet és látva a vékony derekát, kis sacrumát, óriásit élveztem a gumiba ebben a pózban egy jó negyed óra után. Tükörben egész fantasztikus látvány volt tölteni ennek a törékeny lánynak a seggét. Félve kérdeztem hogy nem fájt-e, de ő csak mosolygott hogy minden rendben volt.

Elszámolás

Amennyit megbeszéltünk az elején, *szál rózsa, extrában anal. Most nem kértem mást, majd legközelebb.

Nykol, jó szexpartner

  PaulSchwartz

Egyeztetés

Gyanútlanul szörföltem világhálón, aktuálpolitika, divat, környezetvédelem, kortárs irodalom, ahogy általában szoktam, amikor teljesen véletlenül az Onlyfansra tévedtem. Megakadt a szemem egy dögös barna hajú bukszán, aki Nykolerotic néven nyomul: https:/onlyfans.com/nykolerotic
A srácokkal beszélgettünk mindenféléről, mire az egyikük mondta, hogy ő ugyanezt a csajt ugyanezen a néven a beszamolok.com-on látta. Nosza, hívtam, felvette, megbeszéltük amit kell és délután már ott voltam nála.

Megközelítés

Nem messze az elátkozott Rákosrendezői vasúti átkelőtől van Nykol lakása. A parkolás sem egyszerű, de megoldottam. Legközelebb taxizom, az a tuti. Vagy egy haverommal jövök, ő vezet és együtt dugjuk meg Nikit.

Helyszín

Földszinti lakás. Nem laknék itt, de dugni szívesen visszajárnék, mert van egy fallal félig-meddig leválasztott nagy ágy, az előszobában ülőgarnitúra, konyha meg persze tükör. Nincs minden élére állítva, vagy úgy is mondhatnám, hogy otthonos. Tisztaság volt, rendet rakni nem nekem kell, úgyhogy részemről teljesen oké.

Hirdető külseje

Niki nagyon vékony, izmos, szálkás csaj. A sebész nem törekedett a természetességre, amikor a szilikonmelleket formázta, inkább direkt figyelemfelhívó, pornós dudákkal látta el Nykolt, de nekem ez pont bejön.

Életkor kb stimmel, a súly talán még kevesebb is, mint a kiírt. Sok tetoválás, néhány piercing, szóval olyan igazi ribancos kinézet, szép arccal, dugni való szájjal. Akinek a fényképeket nézve feláll a fasza, annak élőben is fog, az tuti.

Action

Letisztáztuk, hogy itt elsősorban szopatás lesz, úgyhogy mire visszajöttem, már ruha nélkül várt az ágyon. Vagyishát harisnya meg magassarkú az volt rajta. Belemarkoltam a hajába, lehúztam a parkettára és négykézláb átvezettem az előszobába, mert ott világosabb volt. Megbeszéltük ugyanis, hogy felvehetem, ahogy megszopatom. De csak az ő telefonjával, aztán ha végeztünk, megnézzük, és ha jó lett a vidi, akkor megküldi nekem, meg lehet, hogy felteszi az OF-re is.

Szóval letérdeltettem magam elé a szőnyegre és szájába adtam a faszom. Gyerekek, ez a csaj nagyon tud! Nem vagyok egy kis méret, de néha még a telefon is megremegett a kezemben. Jó mélyre vette, bőnyállal, néha visszaköpte a farkamra, aztán ha lazsált, akkor én dugtam a száját, vagy egyszerűen csak ráhúztam a fejét az ezredesre. Csorgott a nyála rendesen, néha öklendezett is egy kicsit, ilyenkor hagytam neki egy kis levegővételt, de azért kapott kis pofont, amiért nem csinálta rendesen a dolgát. Meg lehet fogni a torkát is, nagyon engedelmes kis ribanc – meg egyébként meg is beszéltük előre, hogy ebből nem csinál problémát. Egy kicsit sem szégyenlős, szépen belenézett a telefon kamerájába, miközben teli szájjal nyammogott a lécen, vagy éppen a nyálat kentem szét a farkammal az arcán.

Legszívesebben teleélveztem volna a kis száját, de rendesen is meg akartam dugni, úgyhogy visszamentünk az ágyra, gumit húzott a farkamra, és aztán adj neki. Itt már mindkét kezemre szükség volt, meg a fényviszonyok sem voltak ideálisak, úgyhogy hagytam a telefonját, és kutyában, dugás közben húztam magamra, vagy éppen paskoltam a fenekét. Aztán szemből is megdolgoztam kicsit, és már gondolkodtam, hogy a popsit is kipróbálom, de már nem bírtam tovább, úgyhogy lehúztam a gumit és a szájába, arcára élveztem. Sajnos nem nyeli le és azt sem szereti, ha összevissza spriccelik a szemét, haját, de ez most egyébként sem jött össze, a jó nagy adag sperma a szájába és a szája környéként landolt. Tartalmas egy óra volt, az tuti.

Legközelebb lehet, hogy hozok egy állványt és egy lámpát, hogy ne kelljen tartani a telefont és legyen rendes fény a videózáshoz de így is elég jó lett a felvétel úgyhogy feltöltöttük az egész videót az onlfansre 😀😀😀

Elszámolás

Extrákkal együtt elég sokba került a randevú, de így is megérte. Zuhanyzás előtt adtam oda nehogy elfelejtsem utána.

Nykol, jó szexpartner

  Magnum-

Egyeztetés

Már sokszor próbáltam telefonon elérni, de mindig valami közbe jött, most is telefonon kerestem és ~30 perccel későbbre beszéltük meg, majd kedvesen visszahívott, hogy forgalom miatt kicsit később kezdjünk.

Megközelítés

Autóval mentem és a közeli utcában parkoltam. Waze tudja a címet.

Helyszín

Egy kis apartmann, a célnak tökéletes, mintha airbnb-t vettem volna ki erre a célra. Végig ment a tv, ami kicsit zavaró volt, hogy webshop megy, de legközelebb majd megkérem, hogy rakjuk át valami zenére.

Hirdető külseje

Teljesen megfelel a képeknel, bár az arcos képét én nem láttam előtte prémium előfizetés nélkül, szerintem ez egy tanúlság nekem. De apró vékony teremtés, nem a sportos inkább a puha finom a bőrét emelném ki.

Action

Nekem ez volt az első ilyen randim, de nagyon kedvesen segített oldódni. (Direkt valaki olyat szerettem volna aki tapasztalt és Niki, ilyen szempintból tökéletes választás volt.) Majd gyors zuhany, de mivel bénáztam a meleg vízzel bejött segíteni, ami kapásból meghozta a kedvemet. Majd zuhanyból kitérve már meztelenül várt. Kis összehangolódással kezdünk az ágyon és megbeszéltük mit és hogyan szeretnék. Franciával kezdett, nem mélytorkos és nem is bőnyálas, de nem is azzal hírdet, viszont kellemes és lágy volt. Viszont nem szerettem volna így befejezni, így gumit kaptam és meglovagolt, közben a cickókkal játszottam. A popó és arcra élvezés extrákra fizettem be, így első körben az arcra élvezést céloztuk meg, így végem fele újra francia, közben a popsít ujjammal kicsit megkerestem, és végül arcára élveztem. Mindez 15 perc alatt meg is volt és elmentem tusolni. Zuhanybol vissza térve éppen gondolataimat szedtem össze, mikof fontos hívást kaptam +10 üzenetet, így azzonnal távoznom kellett.

Elszámolás

Minden annyi ennyi, elején adtam oda.

Nykol, jó szexpartner

  Lukacs78

Egyeztetés

VTR + Telefon + SMS :)

Megközelítés

Könnyű odatalálni, parkolás sem vészes. Persze valamennyire nem árt ismerni a környéket.

Helyszín

Tiszta udvar, rendes ház :)

Hirdető külseje

Picike, nagyon csinos, szexy lány. Vékony, izmos has, pont ideális méretű cicikkel :)

Action

Ez a második randink volt.
Megérkeztem. Mosolygott, ténylegesen lehet látni a csillogást a szemeiben.
Vetkőzés a hálóban, nagyon kényelmes, hatalmas az ágy.
Gyors zuhany (otthon előtte már volt 1), Nykol meztelenül vár már az ágyon.
Hasra fektettem, végig puszilgattam nyakát, vállát, gerince mentén, popsiját, combokat.
Megfordítottam, csókoloztunk kicsit, majd cicik (picit harapdálni is lehet) és nyilván belső combok + punci kényeztetés.
Nykol-ra jellemző, hogy ha valamit odaadóan csinálsz, akkor annak lesz eredménye és meg fogja hálálni ;)
Érezni mikor mi jó neki és hangosan jelzi, hogy folytasd.
Az a jó vele, hogy mire felizgattam, kicsi, de húsos szemérem ajkai engem is baromira felizgattak.
Mikor ő kezdett engem szájjal kényeztetni, már nagyon közel voltam, hogy robbanjak. 1 percig persze élveztem, ki nem hagytam volna, de húztam is rögtön a gumit.

Maga az aktus leginkább misszionárius pózban volt. Minden apró mozdulatra nem emlékszem, mert sokszor nyúltam alá és emeltem a csíőpőjét, hogy mélyebb legyen a behatolás,
vagy épp a lábait kulcsoltam össze, hogy a csiklóját izgassam....
A terv az volt, hogy egyszerre menjünk el és ez jól érezhető legyen.
Szuperül sikerült és mivel 1 perccel később lejárt az idő, annyi időm maradt csak, hogy picit még nyalogassam a szemérem ajkait és az ajkait búcsúzóul.

Szóval lovagló pozi és popsi marad jövőre :)

Elszámolás

Extrákra nem maradt idő. Teljesen korrekt elszámolás. Távozás előtt.

Nykol, jó szexpartner

  Lukacs78

Egyeztetés

Telefonon

Megközelítés

Elég nehéz ott a parkolás, motorral egyszerűbb talán...

Helyszín

Minden új, stílusos

Hirdető külseje

Abszolút megfelel a képeknek. Arca is nagyon bájos. Kedves-mosolygós, ennivaló...

Action

Most kihagyom az Arany János és Csokonai féle megszemélyesítéseket és jelzőket, maradjon a száraz marketing, mert üzleti tanácsadóként ahhoz értek :)

Az 1 órából kb. 50 percet biztosan egymás testével foglalkoztunk. Nem volt felesleges duma.
Udvariasan átbeszéltük az elején ki mit szeret, ki mire vágyik éppen.
Aztán gyors zuhany.

Nykol meztelenül vár az ágyon...Nagyon szép minden testrésze, nagyon kivánatos lány.
Épp annyi tetkó, ami még izléses.
Lehet csókolozni vele, bársonyos puha bőre. Kemény izmos has és mellek.
A mellek pont akkorák, hogy arányos, izléses.

Szóval...sokat kényeztettem előlről hátulról nyelvvel, mert fogékony az ilyesmikre és jók a visszajelzései.
Ő sem hálátlan, nagyon finoman simogat és a szájával is remekül oboázik.
Kipróbáltunk legalább 5 pozit. Előlről, hátulról pucsitva állva, stb...
Mivel nagyon könnyű, könnyen lehet emelgetni a csipőjét, popsiját, alá lehet nyúlni és megemelni rendesen aktus közben misszionáriusban.
Közben lehet a lábát minden fele tekergetni ;)

Először lassan kezdtük az aktust és sokat csókoloztunk.
Aztán, egyre hevesebben és közben gyengéden, de fogtam a nyakát, hogy minél mélyebbre hatolhassak.
Nem szereti, ha durvulnak, de nem is porcelánból van. Rendesen lehet vele dugni :) Imádom!

Az első menetben elég későre mentem el, de 10 perc szünet után már folytattuk.

Szuper jó élmény volt, minden percet élveztem, kevés volt az 1 óra.
Reméljük lesz folytatás.
Valóban barátnő feeling....

Elszámolás

Nincs szükség extrákra, boldogan fogsz távozni....

Nykol, jó szexpartner

  Adam_Weiland

Egyeztetés

Sajnos egy másik lány felültetett aznap, így először VTR-en jelentkeztem be Nykol-hoz. Hirdetése már többször felkeltette érdeklődésemet, 1-2 beszámolót is olvastam már tőle. Szerencsémre nagyon gyorsan jött a megerősítő válasz, és üzenetben megbeszéltük a logisztikai kérdéseket. Indulás előtt még telefonon is beszéltünk pár percet. Nagyon kedves hangja van, röviden egyeztettünk és mint kiderült, mázlim volt, hogy aznap majdnem rögtön tudott fogadni.

Megközelítés

Gyalog: XIII. kerület, 1-es villamos megállótól pár perc séta, Saldo Könyvesbolthoz közel. GPS könnyen odatalál. Autóval a parkolás problémás lehet.

Helyszín

Kapuhoz érve hívtam, felvette, kijött elém és bevezetett a tetthelyre. Földszinti kis lakásban kellemes félhomály fogadja a látogatót. A célnak tökéletesen megfelel. Tisztaságra nem lehet panasz. Fürdő megfelelő méretű és felszereltségű, zuhanykabin használható, tusfürdőből van választék, szájvíz kikészítve vár a mosdókagyló szélén. Nagy méretű franciaágy rögtön a fürdőajtóból kilépve terül el a szobában, mellette egy vékony tükör is van a szekrény oldalára szerelve.

Hirdető külseje

Utcai ruhában jött ki elém a kapuhoz, így először csak annyit láttam, hogy kedves alacsony, sportos leányzó, összefogott fekete festett hajjal. Bent kaptam pár puszit és a rövid ismerkedés közben jobban is szemügyre vettem. Szép hangja van, kommunikatív, érdeklődő, de nem tolakodó. Helyes arca (szolid smink, pici piercing a száj fölött) szintén érdeklődést sugároz, az ember egyből érzi, hogy jó helyen jár. Életkora a hirdetésben megadottnak megfelelő, 30-as évei második felében jár. Kedves vendégként fogadott, annak ellenére hogy még nem találkoztunk. Képei alapján volt egy komoly elvárásom a testét illetően, és egy pillanatig sem kellett csalódnom. Alacsony termetéhez képest is vékony, sportos, olyan fitness csajszis. De ami igazán felborzolta a vágyaimat, az a tökéletes popsi és szilikonmell páros! Feszes és finom, pont olyanok, hogy az ember rögtön közelebbről is meg akarja vizsgálni őket :P

Action

Pár mondatban megbeszéltük a programot, extrákat, anyagi vonzatot borítékban asztalon hagytam (ami bővebb info után nem volt meglepetés), és elvonultam egy gyors zuhanyra. Mikor kiléptem a fürdőből, Nykol az ágyon elheverve várt az általam kért hálós szexi ruciban, amiben minden testrésze könnyen elérhetően hívogatott. Vadító volt! :P Ekkor esett le csak igazán, milyen jó dolgom is lesz, mert idomai őrjítően bombajók!!! Meg is dicsértem többször, amit kedves szerénységgel fogadott.

Meg is kértem rögtön, hogy álljon az ágy mellé, és finom kis szájrapuszik-csókocskák közepette kezeim is felfedezhették a csodálatos halmokat. Mit mondjak, az ujjaimnak még jobban esett finom bőre és halmai tapintása, mint a szememnek :P Légyottunk alatt Nykol szóban többször is biztosított, hogy mindent úgy csináljunk, ahogy én szeretném, amivel a barátnős / profi szolgáltatós érzet közötti finom egyensúlyt erősítette. Úgyhogy szembe fordítottam a tükörrel, és mögé térdelve most már igazán közelről csodálhattam, kényeztettem bitang popsiját. Természetesen simára borotvált kelyhe sem menekülhetett sokáig nyelvemtől, és egy ponton egyik lábát nyakamba téve kényeztettem finom punciját, miközben a tükörből néha egy-két pillantást is elcsíphettem tőle. Mikor felálltam, finoman megkóstolta a farkamat, olyan ismerkedős francia jelleggel, és éreztem, hogy ebből még kérni fogok :P De előbb az ágyra fektettem, és tovább folytattam a nyalakodást, de ekkor már kezeimmel és ajkaimmal a szilikoncickókkal is megismerkedtem közelebbről. Egy-két apró csókra és nyakpuszira is "feljöttem", majd hosszabb ideig visszatértem a finom puncihoz, és óvatos ujjazással vegyítve érezhettem, ahogy nedvesedik. Reakciói alapján élvezte a dolgot, de azért orgazmusig nem tudtam hajszolni.

Amikor éreztem, hogy ebből most neki nem lesz "tűzijáték", akkor az ágy mellé álltam, és Nykol elém térdelve franciázni kezdett. Szerettem, ahogy csinálta. Kis kezezéssel segítve nedvesítette farkamat, kis irányítással pedig az intenzitást is eltalálta. Teljes mélytorok nem sikerült, de amennyire határai engedték, lelkesen kényeztetett, és óvatos kényszerfrancia próbálkozásom sem volt ellenére. Zacsikkal csak akkor foglalkozott, mikor én irányítottam oda kezét, száját, de nem idegenkedett ettől sem. Én eléggé felhevültem a látványtól és ajkaitól, de éreztem, hogy annyira még nem ismerjük egymást, hogy férfiállatként viselkedjek.

Így inkább az ágyra helyezkedtem, és kérésemre Nykol egy-két nyalintás után felgumizott, majd belémült. Óvatosan kezdett lovagolni, ami szinten tartotta izgalmamat, és kedves nevetgéléssel, apró sóhajokkal jutalmazta, mikor közben a csodálatos cicikkel játszottam. Kipróbáltam azt is, hogy milyen, ha alulról én irányítok, mert pehelykönnyű testét könnyű volt karjaimban tartani, de itt sem éreztem még, hogy megtaláltam volna azt a pózt, amit mindketten ugyanannyira élvezünk. Úgyhogy kutyusba fordultunk, és a tökéletes látvány nagyot növelt amúgy is magas libidómon. Megízleltem popsilukát (finom!), amit még óvatosan 1 ujjal is kényeztettem kicsit, majd egy hevesebb nyalakodást követően bevezettem farkamat a nedves punciba. Nem tudom, hogy vállal-e popsit, de az annyira nekem nem fétisem. Viszont hátulról dugni Nykolt az valami fenomenális élmény! Darázsderekába kapaszkodva és popsijába markolva is kiélhettem magam, csodás melleit is elértem, amikor csak akartam. Mikor megpihentem, ő akkor is tolta magát rám, ami szintén nagyon jó volt. Talán ezt élvezte ő is a legjobban.
Mivel a kényszerfrancia az egyik kedvencem, ezért megkértem Nykolt, forduljon fejlógatós pozícióba, amit rögtön teljesített is. Nem ez volt életem legjobb KF élménye, de az, hogy közben kezeimmel izgathattam punciját és melleit, azért sokat hozzáadott az élményhez. Ez (még?) nem Nykol erőssége, de mélyebb ismeretség után szerintem igen sok potenciál van benne.
A misszionárius pózt sem akartam kihagyni, mert Nykol cickóit öröm nézni és közelről érezni is. Tekintetünk és ajkaink néha találkoztak, arcáról szolid odaadás sugárzott. Beszélni inkább csak én beszéltem, ő leginkább csak kedvesen annyit mondott: "ahogy szeretnéd". Így egy második kutyus kör (ahol már neki is megjött a hangja) és egy újabb franciáztatás után végül az ágy mellett / tükör előtt állva lett végem, jó adagot spricceltem melleire és egy kicsit az arcára, amit nevetve fogadott.
Míg én pihegtem és megtörölgettem a fáradt harcost, ő gyorsan beszaladt a fürdőbe rendbe tenni magát. Majd én is dobtam egy zuhanyt, és míg felöltöztem csevegtünk pár percet. Végig nagyon kedves volt, és úgy éreztem, legközelebb is szívesen fog fogadni.

Elszámolás

Bővebb info alapján semmi meglepetés nem érheti az embert. Ujjazás, kényszerfrancia és talán a testre/arcra élvezés is extra, de én az elején 4-essel kezdődő kerek összeget tettem le, és később nem kellett matekoznunk.

Nykol, jó szexpartner

  blatgom

Egyeztetés

Telefonon értem el, elsőre felvette és meg is beszéltük a találkozót aznap délutánra.

Megközelítés

BKV-val és autóval is könnyű megközelíteni. Könnyű megtalálni a házat. Nem kell kapucsengőzni, hanem kijön beengedni.

Helyszín

A célnak abszolút megfelelő kis lakás. A fürdőszoba rendben van, van többféle tusfürdő, kifogástalan törölközőt kaptam :) Egy franciaágyon történnek az események, szintén abszolút megfelel.

Hirdető külseje

Képekhez képest most vékonyabb és bizony öregebb is (ahogy más beszámolók is említették már). Az arca helyes, kedves, a teste szexi, a szilikonmellek rendkívül formásak. Mindenesetre a képek alapján (és a kiírt kor alapján) kicsit másra számítottam, ez összességében enyhe csalódás volt.

Action

Utcai ruhában jött ki beengedni, majd az időjárás megbeszélése és az anyagiak rendezése után elvonultam egy gyors tisztálkodásra. Mire kijöttem a fürdőszobából, már meztelenül várva feküdt az ágyon. Melléheveredtem és egymás simogatásával kezdtünk bemelegedni a helyzetbe (főleg én, kellett egy kis idő mire feloldódtam, de Nykol személyisége segített). A kiírás alapján nem vállal csókot, de a telefonban azt mondta, hogy az is mehet - szájrapuszi lett a dologból, nyelves csók nem volt. Gondolom nem voltam elég szimpatikus, a kor után ez volt a második kisebb csalódás. De azért jó volt a szép száját puszilgatni, úgyhogy összességében túl nagy panaszra nincs okom :)

Kisvártatva megkért, hogy helyezkedjek kényelembe, és elkezdett szájjal kényeztetni. Úgy fordult, hogy közben a teste elérhető legyen a kezem számára - ezt ki is használtam, simogattam ahol értem. Franciája nagyon jó, elég hamar tempósra veszi a figurát, kézzel és szájjal egyaránt dolgozik (kézzel kicsit sokat is az én ízlésemhez képest), egy-két perc után kérnem is kellett, hogy lassítson egy kicsit. Ez után még jobb lett a dolog, a golyókat sem hagyta ki. Mikor éreztem, hogy már így sem bírnám sokáig cseréltünk és én kényeztettem őt szájjal. Visszafogott sóhalyokig jutottam, ami nagyon szexi volt, mindenképp plusz pont, hogy nem játsza túl. Nagyjából öt perc után javasolta, hogy húzzunk gumit. Meglepően nehezen sikerült ez a művelet még közös erővel is :D talán lehetne egy számmal nagyobb az óvszer. Mindenesetre a lelkesedés nem múlt el, misszionáriusban toltuk le az első menetet. Jó érzés volt a helyes kis testében ki-be járni, közben a ciciket is sűrűn simogattam, csókolgattam. Talán egy kicsit ő is élvezte, néha bíztatott is.

Az első menet után pihenésképp egymás mellett feküdve beszélgettünk egy kicsit, közben voltak simogatások mindkét részről, hogy a hangulat megmaradjon. Jól lehet vele beszélgetni, főleg ha valaki nincs ilyenkor annyira zavarban, mint én. Amikor már érezte, hogy készen állok, újra elkezdte az első körhöz hasonló francia ténykedését, most egy kicsit hamarabb húztuk is már a gumit és beleült. Ez a pózt szintén élveztem, először ő mozgott nagyon ügyesen, majd csak rámhajolt és onnantól én adtam a tempót alulról. Végül doggy-ba fordultunk (talán ezt élvezte a legjobban), így lett vége. Még gyorsan elmentem egy zuhanyra és szép napot kívántuk egymásnak.

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe.

Nykol, jó szexpartner

  bohóc

Egyeztetés

Egy csüt.i napon delelött 11kor hivtam, 13 orara kaptam is idöpontot, kedves volt, könnyen ment az egyeztetes.

Megközelítés

Reiter F utca vegefelenel van. Parkolni a haz elött nem lehet, 1-2 utcaval arrebb viszont van hely de fizetös. Nekem idealis, kb 5 perc autoval. Busz is jar arra meg 1es villamos

Helyszín

ahogy mar többen irtak, nem kaputelefonalas bejutas van hanem ö jön ki erted. ez igy tök jo mert nem egy ajto möge bebujt lanyt latsz sötetben mint annyi helyen...
lakas kicsi de a celnak megfelel, tiszta allapotban van, semmi extra emlitesre melto.

Hirdető külseje

Hat... a 30tol szerintem nagyon messze van. Sztem 40 ++. Ez föleg az arcan lathato. Megmondom öszinten atfutott az agyamon mikor meglattam h elmegyek. Mert nagyon nem erre szamitottam. Pedig van egy viszonylag nem tul eles arcos kep is rola, de az nem tegnap keszült. Joval idösebbnek nez ki mint azon. A teste szep van nehany tetovalas de nem tul sok. Szep szilikoncicik, vekony alkat, mosolygos kedves.

Action

Sajnos az elvezeti ertekeböl a nagyon nem valos kor nalam sokat rontott a helyzeten igy eleve nem akkora lelkesedessel alltam neki a szexnek. Egy gyors fürdes, majd irany az agy ahol mar meztelnül vart, kicsit felfedeztem a testet, majd ekkor mar allt a farkam, gumit huzott, franciazott, ezt jol csinalta. Akkor szemböl elkezdtem dolgozgatni rajta, közben a melleit simogattam azok telleg szepek. Fejben probaltam elvonatkoztatni attol h itt az eletkorral kicsit at vagyok verve, ez nagyjabol sikerült is es kellemesen kefelgettem öt szemböl. Aztan kertem hogy lovagoljon meg, ebben nagyon tehetseges volt, kemenyen ugralt a farkamon, közben a cicikkel foglalatoskodtam. Aztan par perc utan nagy pukkanas es elsültem.

Elszámolás

A költsegek meg vannak adva bövebb infoban annyi volt a helyszinen is, elöre odaadtam.

Nykol, jó szexpartner

  Explorer01

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette és le is fixáltunk ey időpintot és félora mulva ott is voltam. De sajnos félreértettük egymást és egy fél órát még várnom kellett. Szerintem félrehallottam az időpontot.

Megközelítés

Parkolni pár utcával arrébb érdemes. Tömeggel is simán elérhető amugy.

Helyszín

Egy légtér az egész kis szoba és kis előtér. Egyébként tiszta. Tusfürdő is van rendesen szoval lehet választani. Viszont szájvizet sehol sem találtam.

Hirdető külseje

Mint a képeken. Pont ugy néz ki. Kockás has kemény szilikon mellek selymes bőr és nagyon kicsi kézbeillő popsi.

Action

Állok a kapuban hívom, felveszi és mondja hogy kijön értem. Azt szeretem mert kicsit barátnősebbé teszi a dolgot hogy felöltözve fogad. Üdvözlés ruha le és irány a zuhany. Mire visszatértem más semmi nem volt rajta és éppen akkor mászott az ágyra négykézláb. Na mondom jo helyen vagyok azt hiszem. Kezdésnek kis francia amit jól csinál nagyon. Közben markoltam a kerek popsiját amivel még később terveim is voltak. Simogattam a puncikát aztán egy ujjacska be is szaladt. Nem volt gond. Majd kértem hogy forduljunk kölcsönösbe amit azonnal teljesített is. Nagyon jo kis élmény ahogy ott pucsít az arcomba az a csinos kis popsika. Mindenki élvezkedett de én legalábbis biztos. Pont ezért kérem is kellett hogy húzzunk gumit mert még terveim voltak. Szival gumi fel és indult a lovacskázás.jol csinálja, nem kapkod nem kivégzős tipusú. Markoltam a melleit csokolgattam is. És figyeltem ahogy mozog rajtam. Aztán kértem a pozcserét kutyusra fordult is azonnal és hipp hopp már benne is voltam. Nagyon jo látvány ahogy mozgok benne és közben finoman paskolom a popsit. Megkértem jöjjön ki az ágy szélére és ott fojtassuk. Na hát nem akármilyen látvány és érzés. Aztán felraktam az ágyra az egyik lábát majd később a másikat is és ugy folytattuk tovább. Annyira hivogato volt a popsi hogy rá is kérdeztem hogy áttehetnénk e popsiba. Igen volt a válasz és sikosítóért nyúlt. Miután mindenki elég síkos lett az ágy szélén a fenekét kitolva fogadott magába. Nagyon szűk és nagyon jo érzés benne lenni. Egy darabig élveztem a látványt majd megkérdeztem hogy fordulhatunk e szembe. Ebben is benne volt. Párna a popsi alá és irány vissza a szűk popsijába. Bitang jól nézett ki ahogy járt benne a farkam és láttam hogy a punci pedig kihasználatlan. Azonnak be is játszottam egy ujjacskát és nem volt ellenére. De egy idő után, kb 5 perc. Abba kellett hagyni mert nem volt jo neki. Nagy kár mert igy akartam elmenni. Gumi le és ujra francia kis idő mulva megint gumit huztunk és rámcsüccsent. 5 perc és végem is lett mint a botnak.
Sajnos elég gyorsan leugrott rólam, én még egy picsit szerettem volna ha marad de hipp-hopp ott sem volt. Törlőkendőzés simogatás kis masszírozás. Majd megprobátuk megint. Kitarto franciávan és nem kevés kézimunkával ujra hadrendbe állított de seajnos a másidik menet mégsem jött össze. Nekem kicsit erős volt a kézimunka. Szoval zuhany öltözés és irány az utca.

Elszámolás

A popsit kértem extrába amit meg is kaptam bár nem tudtam hogy van időkorlát benne. Ez egy kicsit csalódás volt.

Nykol, jó szexpartner

  Dogstar

Egyeztetés

Nykol was easy reachable by VTR. She is friendly and welcoming by text

Megközelítés

I got there by taxi. Her apartment is behind the City park. I saw several free parking places.

Helyszín

The apartment is small and clean, but a little bit worn Big clean bouncy bed. Small semi modern bathroom

Hirdető külseje

Nykol is friendly and smiles allot. But the pictures are not up to date. She is much more thinner than on the pictures and I suspect her to be a few years older. Since I was expecting her to be as on the pictures I was a disappointed. For someone who likes very skinny women, she is perfect. But I like more meat on the bone

Action

She definitely knows what she is doing. Because she gives an excellent pro French which almost got me coming after a few minutes. So on with the rubber and doggy style. Again, she is tight so she felt great. After a good session of doggy I wanted her to reverse cowgirl ride. That was something she was really good at. She rode me a few minutes and she could feel me I was ready to climax, so she turned up the speed and pressure and rode every single out of me. Off with the condom. Short nice talk, shower, kiss on cheek and good bye

Elszámolás

One extra. Payment on arrival. Everything was correct and friendly.

Nykol, jó szexpartner

  from

Egyeztetés

Konnyen ment... VTR-en es telefonon is konnyen elerheto, mindent elmond, amire kivancsi lehetek.

Megközelítés

Nem tomegkozlekedest hasznalok, de abbol is van szamos a kornyeken, igy azzal sem lehet gond. Parkolot konnyen talalni a kornyeken, bar a haz elott ha jol emlekszem, nem lehet megallni. Nekem motorral nem problema.
A bejutasnal kell kis segitseg elsore, nem teljesen egyertelmu (vagy csak en vagyok csokkent ertelmu...), de segitett, es ki is jott elem utcai ruhaban, hogy betalaljak.

Helyszín

Kis lakas, pont erre kitalalva. Foldszint, kulon bejarat, senkivel nem tudsz talalkozni. Az eloterben egy kanape, TV es a konyha egyben, es egy belsobb helysegben van az agy es semmi mas. A furdo innen nyilik: kicsi, de a celnak megfelelo. Torolkozot kaptam, megfelelt a celnak, van szamos tusfurdo es szajviz is. Ennel tobb meg nekem nem is kell.

Hirdető külseje

Utcai ruhaban fogadott, akkor meg kicsit bizonytalanabb voltam, de aztan ahogy oldodtunk, foleg ahogy a ruhai lekerultek, egyre biztosabb voltam abban, hogy jo helyen jarok. Az arca atlagos, nekem tetszett, de nem amiatt fordulnek utana. Ellenben a teste: kicsi, de brutal. Semmi felesleg, a cicik tuningoltak, de jol illenek hozza, a bore puha es selymes.

Action

Megerkezes, beeresztes ahogy fentebb leirtam. Kicsit leultunk a kanapen ismerkedni, csipkelodo beszelgetes volt, ami jol oldotta a hangulatot, majd a furdo fele vettem az iranyt... Szerencsemre meg akartam valamit kerdezni, ezert kileptem egy pillanatra, akkor szabadult meg a ruhaitol - huh, na onnantol siettem mar.
Mikor visszaertem, mar az agyon vart meztelenul, elegge vad latvanyt nyujtva.
Azonnal osszegabalyodtunk, csok parti kovetkezett hosszasan. Mivel kicsi, igy konnyen pakolhato jobbra-balra (ezt meg is emlitettem neki :) )es eltem is ezzel a lehetoseggel, a nagy es kenyelmes agyon sokat vandoroltunk jobbra-balra... Eloszor o mereszkedett delebbre es kezdett bele egy finom franciaba (valtozatosan, tobbfele technikaval), majd valtottunk es en kedveskedtem neki. Nekem finom volt, remelem o is elvezte - a jelek mindenesetre megvoltak, nem tiltakozott.
Kis piheges utan ujra osszegabalyodtunk, ujabb hosszu csokcsata kovetkezett, neha megszakitva beszelgetessel, nevetessel. Egy ido utan bevadultunk, egyre kevesebb volt a beszelgetes es a nevetes. A tobbit a fantaziatokra bizom, de elegedetten tavoztam a tett helyszinerol, es remelem o sem volt boldogtalan.

Elszámolás

Biztos vannak extrai, nalam szoba sem kerult. Minden alakult, ahogy nekunk jo volt es a vegen mondott egy osszeget, amely szerintem nem kulonbozott attol, amit elore tudtam es gondoltam, igy nem volt vita belole :) Nagyon korrekt lanyt ismertem meg benne.

Nykol, jó szexpartner

  Topjoy19

Egyeztetés

Egy fárasztó nap után böngésztem az oldalon és rátalálván először Viberen, majd itt az oldalon történt az egyeztetés. A válasz gyors és szinte azonnali volt. Szabad volt aznap így viszonylag gyorsan és gördülékenyen ment. Ha nem lett volna szabad időpontja, akkor is véleményem szerint kínált volna opciókat számomra. VTR után azonnal kaptam is a címet (előtte is mondott egy nagyjábóli helyet, mert mondtam taxival érkeznék, hogy tudjak vele kalkulálni, ezt köszönöm!

Megközelítés

A XIII. kerület egy kellemesebb részén, ámbár viszonylag forgalmas utcában (ezalatt értem a BKV-t és autóforgalmat is) található a helyszín. Jómagam taxival érkeztem, mert siettem, nekem könnyű volt eljutni. Jó tanács autós uraknak, hogy érdemes 10-15 perccel előbb érkezni parkolóhelyet keresve, melyet biztos 3-4 utcával lejjebb tud találni az ember, fizetni nem tudom kell-e érte, de gyanítom, hogy igen. BKV-val érkezőknek, főbb metrós csomópontokról 10-15 percre bőven elérhető villamossal és busszal is. A címhez érve egyeztettem újra a kedvesemmel és kijött értem. Meglepődésemre az ajtótól jobbra van egy kisajtó, mely után hatlakásos külön rész tartozik az épülethez, ennek a földszintjére mentünk.

Helyszín

A lakás tipikus ex airbnb-s. Amerikai konyhás nappali, mely az előszobából nyílik és az akció helyszín valamint a fürdő egy elválasztó fal után érhető el. A félősebb uraknak a vetkőzés helyszínét inkább beljebb javaslom, de viszonylag nagy függönyök vannak, ismerve magamat (mostmár kicsit lazább vagyok e téren) máskor biztos beljebb vetkőzöm és nem a konyhatérben. Légkondis, nyáron is kellemes a lakás. Az ágyon már volt lepedő és egyből kaptam száraz, illatos törölközőt is. Szájvíz (mondjuk én ehhez nem láttam poharat), tusfürdő hegyek vannak a viszonylag kicsi fürdőszobában. Teltebb uraknak kellemetlen lehet a kis fülke plusz a zuhany kissé el tud dugulni, szóval ne itt töltse az ember a leghosszabb időt. Az ágy egy magas franciaágy, kellemesen elszigetelt de mégis jön be kellemes romantikus fény. A célnak tökéletesen megfelel a lakás.

Hirdető külseje

A hölgyemény tipikus MILF. Arca szép, de látszik az életkora, ami szerintem nem baj, hiszen aki idejön, ilyen céllal választja ki a hölgyet. Bár őszintén a képek nem biztos, hogy ezt elárulják, de a videón már valamennyire látszik. Ápolt a külső, ez érződik a bőrén és látszik a haján is, öltözködése a képeknek megfelelő. Itt-ott érződik a kor a testén (popsi pl), de engem egyáltalán nem zavart, a képek hűen tükrözik a kinézetét. Állandóan mosolyog, mely fel tudja oldani a félénkebb embereket is és szépen áll neki, foga is ápolt. Személy szerint a választással tökéletesen elégedett vagyok.

Action

Megérkezvén egyből vetkőzésnek eredtem, nem szerettem volna húzni az időt, közben kellemesen érdeklődést mutatott Nykol, megmutatta a helyszínt és a tisztálkodást is előkészítette nekem. Nem emlékszem pontosan mi volt rajta, de emlékeim szerint fehérnemű és köntös. Beszélgetésünkből nem derült ki, de szerintem ha külön kérem, biztos olyan fehérneműt vett volna fel amilyet kérek.
Fürdés után meztelenül várt (engem meglepett, de teljesen jó volt /ha valaki élvezi a kicsomagolást, biztos vagyok benne, hogy ha közli előre az ember akkor marad a fehérnemű/), majd kérte feküdjünk el az ágyon. Eléggé passzív voltam, talán zavarban voltam (azért az a mell látván emberek, hűha) de nem is emlékszem már hogyan de simán fel lett ez oldva. Nykol érdeklődött mit szeretek és végig figyelt ezek alapján a reakciókra is.Natúr franciával kezdett érezte is rajtam, hogy most ez kell, egy meló utáni pörgős szex. Szopása finom, kifejezetten jó ütemű, kellően használja a nyálát és a golyók is becsábulnak a hölgy szájába, nem erősen de érzékien. Szereti egyre fokozni a tempót, jeleztem is, hogy csigavér mert epikusan jó és nem szeretnék gyorsan elsülni. Mosolyogva szót váltva: - persze, csinálom is. Ezúttal lassabban sokkal barátnősebben csinálta (az előző sem volt pornós érzés, inkább csak vadabb), olykor kezetve váltva, amikor jeleztem, hogy szeretném még élvezni akkor mondta: - ez természetes, csinálom.
Nykol figyelmes, szereti ha vezetik, de a passzív talán éretlenebb, tapasztalatlanabbak is szerintem könynen szót ért. Az egyetlen kellemetlenség hogy maga a szopás ugye az ágyon volt én háton, ő féloldalasan mellettem (tökéletes ráfogás mindenre, popsi az váó, viszont a mellnél ebben a poziban érződött a műmell picit fura érzete. Ezt kifejezni nem tudom, de nem az a hú de merev, kemény mell volt. Alapvetően csodás a mell, de látszik, hogy nem féléve lett megcsinálva. Félreértések elkerülése végett Nykol formás és ez az én szubjektív meglátásom. Amennyire én nem vagyok tökéletes, valahogy tipikus hülye pasiként elvárom a másiktól (tudom, borzalmas hozzáállás).
Ezután következett egy lovaglás (természetesen védelemmel), mely ütemes, ha kell gyors, ha kell lassú, rám fekve vagy mellet csodaszépen mutatva, csak leste a kéréseim (kérdeztem mit szeret, ő a kutyust, de ezt végül én nem alkalmaztam vele). Missziben folytattuk ahol közeledtem a véghez, itt jelezte, nyugodtan dupla kör van az órában. Benne is lett végem. Kiemelném, hogy amikor érezte, hogy kell egy kis segítség nagyon kellemes simizéseket kaptam. Könnyű élvezés volt így. Egyből utána gumi le, gyors törlés, tusi és a következő kör előtte, szó nélkül kimelegedésemre vízzel kínált. Szeretném kiemelni, hogy emberileg is figyelmes Nykol.

Második körünk következett: tipikus beszélgetős kör, segített, hogy tudjak koncentrálni a második körre. Kiemelném, hogy közben ínycselkedve simiz, beszélgetése ráhangoló és utaló, hogy bármi lesz is, megoldom, hogy kétszer menj el. Én nem hittem benne. Rácáfolt.
Olyan szépen terelve vezette fel a natúr francia második körét, hogy egyből merev lettem. Itt úgy döntöttem, nem kell már szex (nem mintha nem lett volna jó, egyszerűen annyira önzetlen volt Nykol, hogy ezt kihasználtam picit), és mondtam, hogy szeretnék majd szopástól elmenni. Én azt hittem nem lehet, de egy NFVSZ lett a vége extraként. Szerintem pár perc alatt kivégzett (mondanám, hogy hosszabb volt, de tudjátok fiúk...ezt csak én gondolom ;)) Nekem tökéletes végszó volt. Kiemelném, hogy mindegyik alkalommal kellemesen élvezte az aktus/szopást. Hangokban, reakciókban tökéletes.

Utána még fürdés és kellemes beszélgetés is belefért.

Elszámolás

Az elején tisztáztam és rendeztük is, egy extrát a második kör alatt kértem, egyből zuhany után rendeztem, egyszer sem jött szóba. Kifogástalan e téren a hozzáállása.Rengeteg extrája van amit nem használtam ki, kalandorok figyelmébe ajánlom adatlapját.

Nykol, jó szexpartner

  Deichman

Egyeztetés

Voltam már nála és repetázni akartam ezért mobilt ragadtam és felhívtam őt.Ismét kedvesen fogadta a hívásomat .

Megközelítés

Nekem könnyű volt , már voltam nála . Parkolás kicsit problémás .

Helyszín

Ami szükséges minden van a lakásban , nem tudok negatívumokról . Tiszta rendes , jól karbantartott lakás .

Hirdető külseje

Szép arcú szexy beauty latinos baby,bársonyos barna bőrű tetovált lány.Kerek popsi baba puncival . Cicije tenyérbe illő és játékra jól reagál.

Action

Követtem a játszó szobába,ledobáltam a textilt és gyors kitérőt tettem a fürdőbe.Hamar megjártam a tisztasági procedúrát,lepattintottam róla a rucit és lehúztam formás lábairól a tűsarkút.

Ágyra feküdtem és csókolgattuk egymást. Finoman érzékien csókol heves nyelvhasználattal imádtam.Nagyon kívántam már,érezte a vágyam és délre haladva végig csókolt.Bevette a brét és vadul szopott, a környéket is fel fedezte és a zsákot is kényeztette.69-be kerültem és én is nyalhattam finom punciját.Sokáig tartott ez a figura nagyon tetszett a mutatvány.Felgumizott és popójával felém meglovagolt.Táncolt farkamon csodás látvány és érzés kerített hatalmába.Megfordult és előröl is lovacskázott nekem.Közben mohón csókoltuk egymást.Éreztem,hogy közelít a vég gyorsabbra vettem a figurát és a gumiba élveztem egy nagyot.
Romeltakarítás után beszélgetős hátmasszázst végzett rajtam jól elnevetgéltünk.

Elszámolás

Az elején adtam át az új pesti átlagos bokrétát.

Nykol, jó szexpartner

  jface

Egyeztetés

viberen könnyen gördülékenyen ment

Megközelítés

parkolás körbyező utcékban lehetsége, fizetős

Helyszín

földszinti , külső megközelítésű garzon lakás. Szép tiszta, rendezett.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő. Karakteres arc, szép test, mellei szépek tenyérbe illőek, feneke igyszintén.

Action

Gumis franciára mentem. Kellemesen csinálja, olykor mélyen beveszi, golyókat sem hagyja ki . Közben úgy helyezkedik, hogy elérd a kezeiddel és fel tudd fedezni a testét. Az első után kellemes beszélgetés. Intellingens, közvetlen és kedves. Majd másodikra hangolódva simogat, csókolgat és elingul lefelé. Gumi fel és mehet is akövetkező. Fáradt voltam, nem igazán akart a második meglenni, javasoltam engedjük el a dolgot, de nem hagyta annyiban. Gumit lehuzta és egyik kezével simogatott, csókolgatott, másik kezével a farkam verte. Ennek meg is lett a hatása.

Elszámolás

Egy órára mentem, csak franciára. Mást nem vetem igénybe.

Nykol, jó szexpartner

  der

Egyeztetés

Egy másik oldalon botlottam bele a hirdetésébe, rákerestem itt is, majd hivtam. Szinte azonnal felvette. Kedvesen tájékoztatott és válaszolt a kérdéseimre. Egy jó órával későbbre sikerült is időpontot egyeztetni. Megkértem, hogy viseljen egy bizonyos öltözéket, de az éppen nem volt készleten igy rögtön egy másik alternativávval át elő, ami végül megfelelt mindkettőnknek.

Megközelítés

Viszonylag pontosan jelzi a térkép a lokációját. Tömegközlekedéssel érkeztem (villamos és buszmegálók a közelben), majd 1-2 perc séta a célállomás. Mivel volt még idő, jártam egy kicsit a környéken. Talán 2 parkolót is láttam, ami fizetős, de voltak szabad helyek is, hogy a kerületben milyen a parkolási rendszer azt nem tudom.
Az épület könnyen megtalálható, a számozást kell csak követni. A lakás, hogy is fogalmazzak, a földszinten található, de az udvarról nyilik az ajtaja. Szóval nem kell bemenni az épületbe, de Niki kijön eléd utcai ruhában és benavigál az udvarra. Majd bent átveszi a megbeszélt ruhát. Senki se várja, hogy Éva kosztümben nyit neki ajtót.

Helyszín

Újépitésünek mondanám, de vagy 10 éves épület lehet. A lakás kb. 30 m2 lehet. Olyan mint egy kocka. A kocka bal alsó sarka a bejárat. Az alsó 1/3 a konyha ami pont a bejárattal szemben van, jobbra egy kanapé, kis asztal, szülinapi lufik és egy tv. A tv két oldalán van 2 nyillás ami átvisz a kocka felső oldalába ahol a franciaágy található, balra nyilik a fürdőszoba. Minden szép és tiszta volt. A fördőben jobbra mosogép, wc, szemben a mosdó, rajta szájvizzel és pohárral, balra a kerek fürdőkabin. Kicsit szükös volt nekem, mert belülről kell kihajtani az ajtót, figyelve arra, hogy a mágnes bekatanjon, különben elönti az egész fürdőt a viz. A szobában kellemes félhomály uralkodott. Mig zuhanyoztam véletlenül lekapcsolta a fürdő világitását, de hamar korrigált :)

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, sőt még annál is vékonyabb hölgy. Az utci öltözéke, amiben kijött elém teljesen hétköznapi volt. Majd mig zuhanyoztam felvette az előre megbeszélt cicaruhát, amit egyes képein itt is visel. Más nem is volt rajta. Mellei szilikon cicik, kellemes tapintásuak, ami esetleg túlzás, az a méretük, a hihetetlenül vékony alakjához túl nagyok is, de ez személyes vélemény.
Az egész randi alatt nagyon közvetlen, kedves, kezdemnyező, de irányitható is volt. Maximálisan megtett mindent, hogy jól érezzem magamat.

Action

Érkezés a kapuhoz. Telefon, majd kijött értem és bevezetett a lakásba. Rendeztük az anyagiakat. Megkinált üditővel, amit nem kértem. Bevezetett a hálószobába, kaptam törölközőt (száraz, puha, illatos) és mentem zuhanyozni. Közben Ő felvette a cicaruhát és más semmit.
Mikor kiléptem a zuhanyzóból Ő az ágyon feküdt a félhomályban. Hihetetlenül vékony :) Ezek után megkértem, hogy forduljon hasra és elkezdtem maszírozni. Majd miközben a maszíroztam eljutottam a fenekéhez, ami inkább laposas, de szerintem igencsak kézbe illő. Csókokkal borítottam be testét. Ezek után a puncijával foglalkoztam egy kicsit, a végén már 2 ujjal ujjaztam. Kellemesen szük volt az elején. Kis idő mulva megfordult és a melleivel kezdtem el játszadozni. Viszonlag hamar reagáltak a bimbók, közben kölcsönösen simogattuk egymást. Ezek után felkerült a gumi, s bekapcsolt a vákumszivattyú. Közben úgy helyezkedett, hogy újjazhattam tovább vagy a melleivel foglalkozhattam, de nem 69. Nagyon hamar a határaimhoz repitett, amikor kértem üljön bele és kicsit lovagoljon. Ezt készségesen teljesitette is. Pár perc alatt ki is végzett a vad vágtával. Hagyta, hogy kicsit pihegjek, ekkor engedte el a velem egykorút és segitett eltávolitani a vv, majd adott egy törlőkendőt, mert nem tudhatja mennyire érzékeny az aktus után. Ezek után újra elmentem zuhanyozni.
Mire végeztem Ő egy törölközőbe csavarva pihent a kanapén. Egy kicsit még beszélgettünk, majd távoztam. Nem találkoztam érkezéskor sem távozáskor senkivel az épületen belül.

Elszámolás

Mivel első talákozás volt az elején jelezte és rögtön át is adtam a megbeszélt virágcsokrot.
Extrákat nem vettem igénybe, de a popója valami elképesztő, ahogy hason fekve pihen az ágikón és hátulről végig nézel rajta, lehet a későbbiekben vissza térek kipróbálni azt.

Nykol, jó szexpartner

  tamasnagy

Egyeztetés

Itt az oldalon üzenetben kerestem először. Már ott is nagyon kedves volt, és szívesen válaszolt az olykor fárasztó kéréseimre, és kérdéseimre. Később telefonon aztán VTR egyeztetés volt. És az időpont egyeztetés után is voltak még üzenetváltások.

Megközelítés

Teljesen pontos a cím! GPS is odavisz, (én is igénybe vettem ezt a segitséget). A ház udvarába is be lehet állni, ha van rá igény. Nekem nem volt, megoldottam a szomszéd utcában.Tömegközlekedésről nem tudok mit mondani, mert nem vagyok ismerős a környékén.

Helyszín

Egy picike, erre a célra tökéletes kis lakás. Rend, tisztaság, van a lakásban. Igényes bútorokkal berendezve.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel. Bár élőben még szerintem jobb is. Csinos, formás nagyon kedves. És olyan formás lábai és lábfeje van, hogy az elájulás.... A nála eltöltött időben leste minden kérésem.

Action

Egyszerre érkeztünk a helyszínre. Így megcsodálhattam vendéglátóm utcai ruhában is. Így is nagyon jó alakú, határozott lány. A kapuban bemutatkoztunk egymásnak, aztán bementünk a lakásba.
Letettük a kabátot, átadtam a csokit amit vittem neki. Két puszival megköszönte, aztán megmutatta a fürdőszobát. Rend, tisztaság van itt is. Többféle tusfűrdő, tiszta törűlköző. Amíg én lecsutakoltam magam, addig Nykol átöltözött mert egy táncot kértem tőle felvezetésnek.
Ahogy kijöttem a fűrdőből, leplezett az ágyra és kezdetét vette a tánc. Nagyon jól táncol, látszik rajta, hogy szereti csinálni. És tetszik neki, hogy így tud a partnere kedvére tenni. Itt csókolgattuk, simogatta egymás testét, és elég érzékeny megcsókolt. Nem szájrapuszi volt, hanem igazi nyelves csók. Kis idő múlva, levette a boxert és az ágyra invitált. Egy bugyi és egy nagyon szexi cipő volt már ekkor csak rajta. Az ágyra feküdt a fejéhez térdeltem, elkezdett lágyan franciázni. Én közben az egyik lábát a magasba emeltem és kézzel izgattam. Miközben a lábát puszilgattam. Azt nem tudom, hogy mennyire volt jó neki, de éreztem, hogy nedves ott lent. Nagyon tetszett a látvány, és jó érzés volt de a fáradtság és a stresszes napok miatt a gumihúzás után eléggé lelankadtam. Kértem inkább, hogy az előző pózban folytassuk. Nykol nagyon kézséges és együttműködő volt. Így is lett végem. Mind a ketten letisztítottuk magunkat. Aztán az ágyon fekve, néha egymást simogatva egy nagyon jót beszélgettünk. Nekem nem szokott a második ilyen hamar menni, így az most elmaradt. Nykol többször is rákérdezett, hogy biztosan jól van-e így. De teljesen rendben volt minden.

Elszámolás

Egy órás randi volt. 3db extrával. Ami teljesen korrekt volt.

Nykol, jó szexpartner

  Balázs8484

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Vele december 22-én szerdán délelőtt, első próbálkozásra fölvette a telefont. Könnyű volt a randit leegyeztetni, aznap délután 3-ra tudtam is menni, egy óra együttlétet kértem Tőle.

Megközelítés

Autóval mentem Hozzá, GPS nélkül is viszonylag könnyű odatalálni, vélhetőleg tömegközlekedéssel is jól elérhető, mert gyakorlatilag majdnem főút mellett van a lakása. A parkolás a lakás udvarában történik, mikor odaérkeztem, már nyitva volt a kapu. Az udvarban volt bőven parkolóhely. Érdemes beállni az udvarba, mert amúgy a környéken én nem nagyon láttam helyet, ahova le lehetne tenni a kocsit.

Helyszín

Jó állapotú társasház, a lakás közvetlen bejáratú földszinti ingatlan az udvar felől, ezért nagyon könnyű megtalálni. A fürdőszoba jó, zuhanykabin biztosítja a tisztálkodási lehetőséget, volt legalább 6-8 féle tusfürdő és tiszta száraz törülköző várt. A tetthely szobája teljesen megfelelő minőségű, egy franciaágy biztosítja a zavartalan hancúrozást.

Hirdető külseje

Olyan, mint a képeken, szép arcú, bár számomra idősebbnek tűnik, mint 30, de ez számomra abszolút nem volt zavaró. Igényes teste van, szép sima szolibarna bőre. Szürke farmerba fogadott, plusz valami kis fekete topszerű volt rajta, ezt nem tudom pontosan már felidézni.

Action

Érkezés után letettem az asztalra a tiszteletdíjat, aztán irány a fürdőszoba, kaptam friss törölközőt, aztán gyors zuhany. Mikor beléptem a szobába, fekve várt az ágyon. Kértem, üljön fel, simogatni kezdtem mindenhol, eközben Nykol a farkamat kezdte izgatni kézzel finoman. Hamarosan lekerült a felsője, nagyon jó kemény, formás, álló szilikonmellei vannak, se nem nagyok, se nem kicsik, hanem testéhez mérten pont arányosak. Simogattam a melleit, szoptam-nyaltam a mellbimbóit, amik hamar megkeményedtek. Aztán a mellei közé raktam a farkam, kicsit dugtam őket, majd makkommal simogattam a ciciket, bimbókat.
Ezután megkértem, pucsítson be, mert kiszeretném nyalni a fenekét. Kérésemnek eleget tett, széthúztam a fenekét és elkezdtem kinyalni. Pár perc nyalás után kértem, húzzunk gumit és folytassuk aktussal. Szemből beleült a farkamba, úgy kezdett mozogni rajtam, eközben én gyönyörködtem a látványba, illetve fogdostam melleit, simogattam csipőjét. Hamar eljött az idő, úgy éreztem végem lesz, ezért kértem, hogy lassítson. Nykol vissza is fogta a tempót, picit később jelezte, csináljuk más pózba. Mondtam, feküdjön hanyatt, folytassuk úgy. Így is történt, már nem sokáig bírtam, így elmentem a puncijába. Óvszer le, adott törlőkendőt amivel rendbe tudtam tenni magam.
Kis pihi, illetve általános témákról való beszélgetés következett.
Második körre már csak orális szexet kértem, ami szintén óvszerben történt. Azt gondoltam, nehezebb lesz a második menet, de pozitívan csalódtam, hamar a csúcsra járatott. Második kör után ismét zuhany, majd elköszönés és indulás haza.

Elszámolás

Korrekt elszámolás, szerintem az egy órás alapszolgáltatás megfelel a pesti átlagnak. Nem vettem igénybe extrákat, talán majd egy másik alkalommal.

Nykol, jó szexpartner

  Merz

Egyeztetés

Nemrég fedeztem fel Nykol profilját, és a képek, na meg a videó meggyőztek. Felhívtam hát és el is értem rögtön. A hangja és a stílusa is kedves volt. Másnapra beszéltük meg a randit. A megbeszélt időpontban ott voltam a ház előtt, viszont ki volt kapcsolva a mobilja... Még egy rövid ideig próbáltam néhányszor hívni, de továbbra is elérhetetlen volt. Hazaindultam hát, és írtam Nykolnak egy üzenetet a Whatsappon (amit megjelölt a profilján mint kommunikációs módot). Kb. egy órával később válaszolt, és kiderült, hogy miért nem lehetett elérni. Nyomós oka volt rá, elnézést is kért, és másnapra beszéltük meg ismét a találkát. Ekkor már nem volt semmi probléma.

Megközelítés

Pár percre lakom a tetthelytől, úgyhogy kényelmesen átsétáltam. BKV-vel elég könnyen megközelíthető helyen van. A parkolási lehetőségekről nem tudok beszámolni.

Helyszín

Egy kis, légyottokhoz bérelt lakásról van szó egy társasházban. Teljesen rendben van minden szempontból, bár aki túlsúlyos, annak gondjai akadhatnak a zuhanyzóba való be- és kiszállással, illetve a fürdőszobában való mozgással, mivel meglehetősen kevés a hely. A hálóban természetes fény van, nincs hangulatos félhomály, mint egyes más helyeken, de nekem ez kifejezetten tetszett.

Hirdető külseje

Nykol akkor érkezett kocsival, amikor én is odaértem, úgyhogy utcai ruhában fogadott. Mire végeztem a fürdőszobában, meztelenül várt az ágyon. Az arca nekem bejött, a teste pedig tökéletes: remekbeszabott szilikonmellek, selymes, szép barna bőr, formás lábak és nagyszerű popsi. Egy kis tetkója van a háta felső részén. A képek valósak, és persze a videó is. Nagyon szexi a hölgy!

Action

Miután megláttam az ágyon fekve, fölé kerekedtem és - miután előtte rákérdeztem a csókra és igenlő választ kaptam - megcsókoltam. Félig nyelves csókokat váltottunk, és itt megjegyezném, hogy az adatlapján szereplő állítással ellentétben szerintem Nykol dohányzik, mert nem nagyon lehetett más az, amit éreztem. Érdekes módon annyira nem zavart, hogy ne csókoltam volna meg jó párszor utána is, pedig utálom a cigiszagot. Csókolgattam a melleit meg a teste egyéb részeit is, közben a farkam már meredezett rendesen. Arra a testre nem lehetett nem felizgulni! Megkérdeztem Nykolt, hogy a kölcsönös francia mehet-e, és a pozitív válasz után a puncija felé vettem az irányt. Gyönyörű, csupaszta borotvált puncija van. Nyaltam pár percig, és közben nyögdécselt ugyan, de az volt az érzésem, hogy nem hatotta meg különösebben a ténykedésem.
Ezután megkértem, hogy franciázzon, aminek készséggel elegett tett. Végig jellemző volt Nykolra, hogy készséges és kedves volt, ha kezdeményező nem is (ami nem baj persze). Az ágy szélére álltam, ő négykézláb helyezkedett elém, de nem szembe, hanem az ágy szélével majdnem párhuzamosan. Elég jó franciában részesített; nem volt végig a farkam a szájában, hanem ki-be járt benne. Közben remekül hozzáfértem a cickójához, amit szorgosan markolásztam közben. Pár perc után Nykol megkérdezte, hogy jöhet-e a gumi. Mondtam, hogy jöhet. Először hátulról hatoltam belé, kutyus pózban. Adtam neki elég rendesen, hol gyorsabban, keményen, hol lassabban, vagy megállva a puncijában, miközben a hátát csókolgattam. A melleit sem hanyagoltam közben, és azokat a szexi lábait sem. Jött még néhány póz: hasra fektettem Nykolt (fantasztikus látvány volt így a formás segge), majd az oldalára úgy, hogy a lábait összezárta és a térdeit felhúzta (imádom ezt a pózt, mert a mellek szem előtt vannak, és lehet őket markolászni és csókolni is), aztán jött misszi is. Végig csókolgattam és simogattam a testét. Egy-kétszer közel jártam az elélvezéshez, de még azért bírtam. Az utolsó póz során az oldalára fektettem, majd mögé feküdtem én is az oldalamra, és így dugtam (mostanra már biztos ki lehet találni, hogy közben végig a kezemben volt a cickója). Kisvártatva elért a vég és óriásit élveztem. Nykol várt egy kicsit, hogy lenyugodjak, mielőtt "levált" volna rólam. Egy darabig beszégettünk az ágyon fekve, majd lezuhanyoztam és hazaindultam. Miután hazaértem, megnéztem az órát, és ez alapján úgy számoltam, hogy kb. 20 percig tarthatott a szex. Mivel nekem a második menet (ami benne lett volna az árban, amint azt Nykol a telefonos beszélgetésünk során készségesen elmondta) nem megy rögtön, ezt nem is erőltettem, viszont az elsőt még talán el tudtam volna nyújtani. Mindegy, ez most így alakult.

Elszámolás

Az ár, azt hiszem, átlagosnak mondható. Nykol elkérte azelőtt, hogy zuhanyozni indultam volna.

Nykol, jó szexpartner

  N-RS

Egyeztetés

Kétszer hívtam “nyitvatartási idő” elején, de ki volt kapcsolva a telefonja, ám mikor bekapcsolta kb fél óra múlva, egy rövid diszkrét üzenettel jelezte, hogy beszélhetünk. Érthetően, világosan elmondott mindent, türelmesen megválaszolta a kérdéseim. Ezután már üzenetekben kommunikáltunk, minden flottul ment.

Megközelítés

A tetthely egy kicsike lakás a Hungária körúttól egy köpésre, nekem még az eső miatti délutáni dugóban is simán ment, időre érkeztem. Parkolóhelyet találni mostanában szerencsejáték, kb 2 utcával odébb sikerült csak. Nykol viszont komoly segítséget tud nyújtani, ha valakinek parkolási gondja lenne.
A ház előtt halad el valamelyik kék busz, megálló 100-150 méterre van.

Helyszín

Szóval egy kicsi lakás, de otthonosan berendezve, ízlésesen díszítve. Modernnek mondanám és akár el is tudnék éldegélni egy ilyenben. Az ágy nagy és strapabíró, a fürdő kicsi, de jól felszerelt, nincs gond semmivel. Nagy tiszta törölközőt kaptam, a zuhanyzóban kb 6-féle tusfürdő, az ágyon tiszta lepedő.
Egyetlen apróság, hogy a lakáson érezni kissé, hogy dohányoztak ott, de nem vészes, annyira nem zavaró.

Hirdető külseje

Meglepett, mert épp telefonon jeleztem, hogy megérkeztem, egyszercsak ott áll mellettem az esőben egy brutál formás, tök jó csaj farmerben és pólóban. Elém jött inkább, minthogy kaputelefonozzunk. Jó megoldás, egyből meg is tetszett. A képek abszolút a valóságot adják, semmi átverés, bomba test, friss, jó illat, csodás tuningcicik, szép formás lábikók. Az arc nyilván szubjektív, nekem tetszett. Vékony íves szemöldök, kacér sötét szemek, sokat mosolyog. Stílusra pedig laza, vidám, jófej csaj. Részemről 10/10.

Action

Pár perc csevegés a “csodás” időről, majd utána csábos mosollyal mondta, hogy vetkőzhetek előtte is ha nem vagyok szégyellős. Megkaptam a törölközőt és mentem tusolni. A fürdőből kilépve egy teljesen meztelem, álom testű, helyes arcú csaj terült el előttem egy méterre az ágyon. Étvágygerjesztő volt a látvány. Érződött rajta a rutin, de jó értelemben. Jól kommunikál szóban és testbeszéddel is, nem úgy oldja a hangulatot, mint egy földrajz szakos szűzlány. Én kényeztettem picit, persze inkább a magam szórakoztatására és bemelegítésére, nyilván nem én leszek az aki 3 perc ismeretség után késő délután a Mennybe nyalja. Inkább jött a 69, ami finom volt nagyon, majd esős nap lévén esőkabát ezredes úrra és már fordult is kutyusba, ahogy kértem. Nagyon alkalmazkodó, lesi az ember minden kivánságát és (normális, ésszerű határok közt) teljesíti is. Dugás közben is érződött a jó értelemben vett rutin, szeretem a tapasztalt partnert, azt meg főleg ha nem játsza meg magát és ő pont nem ilyen. Kértem pár extrát már egyeztetéskor, többek közt popsira is beneveztem, amiben kezdéskor aktívan segített. Itt nyilván nem lehet vadulni, mivel pici termet, igyekeztem vigyázni rá és egy kellemes barátnős, élvezkedős mentet nyomtunk le, ami részemről végig is ment. A tisztogatás és csevegős szünet után cirógatni kezdett, majd fölém hajolt és olyan franciát kaptam, hogy semmi máshoz nem is volt kedvem már, hagytam, hogy végig vigye. Isteni volt, amikor kellett erős, nyálas; amikor kellett finom lágy, lassú. Mennydörgést követően, miután csökkent a fordulatszám, diszkréten kilibbent a fürdőbe, tisztába tette magát, a hátralevő időben pedig mellém feküdt és egymást cirógatva dumálgattunk.

Elszámolás

Az adatlapot átbeszéltük még az érdeklődésemkor, mindent világosan elmondott, amit kértem meg is valósult, semmi sem változott időközben. Korrekt leányzó, már az elején is annak tűnt, így érkezésemkor át is adtam diszkrét kis ajándékom neki. Ráadásul bomba jó csaj, még a haza bölcse is kétszer rákacsintott.

Nykol, jó szexpartner

  remeke

Egyeztetés

Előző nap telefonon tudtam elérni, nagyon kedves a hangja és készséges volt.

Megközelítés

Nagyon jó helyen rendel. Közel a központi utakhoz, de még csendesebb utcában. A parkolás mostanában itt is agyrém, de ha nem mindenáron akarunk a kapu előtt megállni, több esélyünk van rá, hogy helyet kapunk. Én a szomszéd utca végén tudtam megállni, pár perc sétányira.

Helyszín

Semmi gond vele. Tiszta, rendesen berendezett kéró. Nem a legújabb építésű a ház, de nem is régi. A lakás tiszta, kényelmes.

Hirdető külseje

Nagyon király alakja van! Akli szereti a 30-as, valóban jó testű nőket, az ki ne hagyja! A mellei valami csodásak és a feneke is nagyon ott van a szeren.

Action

Hozzáállása nagyon profi, velem nagyon kedves volt, de szerintem mindenkivel az lehet, ha ő is megkapja a kellő tiszteletet. Üdítővel kínál és egy pillanatnyi görcsösség sincs az emberben, inkább várja a pillanatot, hogy vele legen.
Fürdés után az ágyra heveredtünk, és egyből a lényegre tértünk. Rövid franciával kezdett, aztán mondtam hogy ő sem fogja megúszni a viszonzást. Isteni finom puncija van, ha lehetett volna, napestig nyaltam volna. Viszonylag hamar váltottunk, mondtam hogy legyen doggy az első póz. Itt már azért óvatosnak kellett lennem, mert vadító a látvány. De azért megdöngettem rendesen. Aztán mondtam neki hogy lovagoljon meg. Közben a cicijével is foglalkoztam, úgy éreztem élvezte ő is. Végem is lett a gumiban. Aztán kértem még öt percet hogy csak úgy mozdulatlanul feküdhessek, mert nem nagyon volt energiám... Aztán öltözés, közben beszélgettünk is, de a fene se emlékszik már miket süketelhettem neki, annyira lenyűgözött az élmény. :) A végén még meg is kérdezte, hogy minden jó volt-e.

Elszámolás

Egyből az elején rendeztem a díjátadót, ami nem volt ellenére. Nagyjából a jelenlegi átlagra lehet számolni.