Lèna Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Alina, istennő szexpartner

  pater

Egyeztetés

VTR-en ajánlottam egy időpontot, amit gyorsan el is fogadott Alina, így már csak a kapuból hívtam a bejutási infók miatt.

Megközelítés

XIII.ker. Árpád híd közele, van sok BKV is nem túl messze, pakolni egy pár utcával odébb, a régi panelek között simán tudtam. A kapott cím pontos volt így semmi probléma nem adódott.

Helyszín

Viszonylag új építésű ház, lift repített a sokadik emeletre, majd nyílt az ajtó. Egy igazi kéjlak kis garzon, tipp-topp állapotban, tisztaság, rend uralkodik mindenhol. A hálóban a tetthelyen van egy jó magas fogas az ingnek, ami nagyon jó ötlet :) Fürdőszoba tiszta, igényes, minden elérhető amire szükség van leverni magadról az út porát. A tetthelyen egy nagyon érdekes ágy van, ami ugyanolyan jó ötlet, mint az ingek lógatására lévő fogas. Egy régi patikusi szekrény, komód tetején van egy nagy matrac, amire fel kell mászni, de másra is nagyon jó a magasság.)

Hirdető külseje

Alina már az ajtó mögött várt és volt egy elképzelésem a fotók alapján, bár majdnem arccal hirdet, de élőben sokkal-sokkal jobb látvány. Nagyon jó kisugárzása van, látszik, hogy művelt és okos nő, jól kommunikál, lesi minden vágyadat. Egy lenge kis köntösben, alatta szexi fehérneműben fogadott. Míg zuhanyoztam, megvárt az ágyon ülve, de ekkor már csak a fehérnemű szett maradt rajta. Mondtam is neki, hogy nagyon jó vonalai vannak :) Magas, vékony, természetes és tenyérbeillő mellei vannak, bársonyos bőre...brrr

Action

Zuhanyzás közben még beszélgettünk, ismerkedtünk kicsit, majd miután kijöttem, a magas ágyon ülve várt. Csók nem volt, bár lehetett volna - talán ez az egyetlen extra nála- , elkezdtük kicsit falni egymást. Majd ledöntöttem és végig csókoltam testét, nyakát, majd megérkeztem a kelyhéhez. Ekkor lesegítettem a tangáját és igyekeztem a kedvére nyalakodni. Ekkor Alina a magasított ágy szélén feküdt, lábait lelógatva, én pedig szemből tökéletes szögben hozzáfértem. Ténykedésem elég hamar célba ért ( legalábbis így tűnt, remélem tényleg :). Ezután felhuppantam az ágyra és egy kölcsön franciát kezdtünk meg. Mondtam neki, hogy nem biztos, hogy jó lesz nekem fekve, mert elég fáradt voltam az elmúlt napok pörgései okán, de elkezdtük így. Egyből nekiugrott és teljes gőzzel harcba állított. Ekkor jött a kérdés, hogy hogyan tovább. Mondtam, hogy maradnék ezen a flown, így tovább folytatta orális játékát. Egy idő után lementünk az ágyról, és letérdelt elém, párnát helyezve a térdei alá, folytattuk a mókát. A fáradtságom miatt elég sokáig tartotta magát a szerszámom és az agyam, néha át is vettem az irányítást, majd a végén egy őrült nagy lövéssel elmentem. Nem sietett, nem kapkodott, a szájában lenyugtatott. Hogy hova tűntek a vitamindús hordozóban lévő srácok, nem is tudom már..? A végén megjegyezte, hogy nagyon édes volt, még sosem érzett ilyen ízt :) Utána kis tisztogatás, dumálás, majd le is járt az időnk. Gyors zuhany után folytattam a melós délutánt, de megbeszéltük, hogy legközelebb innen folytatjuk.

Elszámolás

Előre, érkezésemkor a kis ajándékkal együtt adtam át a virágcsokrot is, minden korrekt volt.

Lèna, felejthetetlen szexpartner

  mrmister

Egyeztetés

Vtr-en jelentkeztem be, gyorsan kaptam is időpontot, ennek nagyon örültem.

Megközelítés

Autóval mentem, könnyen meg is találtam, helyem is lett.

Helyszín

Tetszett a lakás elrendezése, fürdőben néhány tusfürdő közül tudtam választani, de hirtelen nem találtam műanyag pohárkát, de mivel sietni akartam hozzá, óvatosan szájba öntöttem a szájvizet :D

Nappali egyben van a konyhával, kanapéra leültünk és beszéltünk pár percet, vízzel kínált, kérdezte mit szeretnék és van e valami amit kérek vagy kifejezetten szeretek.

Hirdető külseje

Első benyomás csúcs volt, arc és test nagyon rendben van, képek megfelelőek és valósak, viszont így 3d-ben..

Fekete ruci volt rajta, mivel nem vagyok nagy szakértője, a pontos megnevezését nem tudom:) Cicik álltak, popsi kerek és sportos, utóbbi nagyon megnyert magának! Illetve a puncija is nagyon hívogató volt, végre akinél van fent egy szépen karbantartott leszállópálya, mondta is hogy ő már nem kislány,nem viccelt, határozott személyiség, igazi nő!

Action

Csókkal kezdtük, amit jól csinál, nyelv dolgozik és puha és játékos szája van, nem akar felfalni, de el akar csábítani:) Utána hátamra feküdtem, készen állva hogy szájával kényeztessen. Kértem vegye le a felső részt,hogy lássam a szép melleit,így kezdte meg a játékot a kemény játékszerrel.

Nagy élvezetben volt részem, nem csak a technikája, hanem a látvány miatt is, ilyen szép nő ha szájába vesz, az maga a gyönyör. Ezután 69et kértem, mondta hogy óvatosan vele és ne szívjam neki, ami nem mindig sikerült, de igyekeztem betartani:)

Utána kértem feküdjön hasra, és az isteni kerek popsi hát kezdtem nyalni. Jó sokáig élvezkedtem itt, mivel az egyik kedvenc testrészem, markoltam és gyűrték a popsiját, nyelvvel próbáltam minél jobban felnyársalni. Még kértem egy kis kényszer franciát tőle, mondta hogy ő szívesen ráül számra, így is lett. Tolta a számra punciját és popsiját, igazi élvezet volt, ahogy kihasználják a szád, nyelved... Végül gumit kértem, egy lövésre készültem , ekkor félidőnél jártunk.

Lovaglást kértem, melleit gyúrtm közben, jól meglovagolt. Aztán én dolgoztam kicsit, sima missziben, csók csata és tempósabb dugás. Végül eljött a popsi ideje, már alig vártam hogy bent legyek.

Kis sikosító, aztán rövid tolatás után már bent is voltam, jó szorítása volt, isteni látvány... Lassan kezdtem, idővel gyorsítva, kapaszkodtam a vékony csípőjében és popsiját markoltam, élvezkedtem néhány percig így, de végül kérte hogy a vastagság miatt ha lehet váltsunk.
Gumi le, ebben segített és indult a finish, igazi kemény szopás, kézzel is segítve, nagyon beindított. Legvégén hátra feküdtem és rövid ideig én vettem kézbe az irányítást, majd szóltam a csúcs előtt, hogy jöhet szájával mert robbanok, és ezt ott akartam megtenni. Be is kapta azonnal, óriásit durrantam, de ő csak szívta tovább és nem kegyelmezett, isteni érzés volt, pedig eszméletlen érzékeny lettem, de kíméletlenül minden cseppjét kinyerte belőlem, amit végül le is nyelt,ahogy előtte megbeszéltük.

Elszámolás

Előtte történt, ahogy azt már előre tudtam, extra nem volt.

Alina, felejthetetlen szexpartner

  Bohém2

Egyeztetés

Az oldalon akadtam rá hirdetésére. Az utolsó beszije meghozta a kedvemet. A bejelentkezés Vtr-en történt. Hallani először akkor hallottam hangját mikor várható késésemet jeleztem mi nem következett be. Pontosan érkeztem.

Megközelítés

Váci úttal párhuzamos közeli utca mit a Gps ismer, oda vezet. Parkolás fizetős, hely van. Tömegközlekedés sem bonyolult, hisz a Göncz Árpád tér sincs messze. Pár perc séta.

Helyszín

Új építésünek mondható tipp- topp ház. A lakás patyolat. Nappaliban kanapé itt beszélgettünk, teáztunk. A tetthely egy jó magasan kiépített, kellő méretű szivacs matraccal. Kis fellépő is van kinek magas. Innen nyílik a fürdőszoba, mi kellően fölszerelt. Tökéletes a helyszín.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, szépen karbantartott Milf Anila. Testén egy szemernyi felesleg. Szépen karbantartott. Kedves mosoly, szép szemek. Köntösben fogadott, mi alatt egy topot és egy tangát viselt. Mellei kicsik.

Action

A hangolódó beszélgetés után beljebb invitált. Vizes kör és utána rendes nyelves csók a felvezetés. Közben kérdezi hogy legyen. Én kezdtem a kényeztetésével.
Csókkal indítottunk, majd keresztbe feküdt és lábait széttárta. Én állva buktam simára borotvált, illatmentes puncijára. Kisvártatva jöttek a hangok, majd erősebb hangok és ívbe rándult, fejemet combjai szorították.
Ezután Ő következett. Hanyatt feküdtem, fejem alatt párna. Rendes bőnyálas mélytorok mi hamar hadrendbe is állított. Változatosan jól csinálja. Végem is lett volna, de kértem a védelmet. Fölpödörítette és sikosító.
Ezután doggyban kezdtünk szexelni. Simán befogadott. Rendesen bepucsított és aktívan tolta magát farkamra. Hangok is voltak. Közben popsiját ujjaztam. Meg is kívántam és punciból popsiba váltottunk. Nagyon szűk így nem ment simán, de végül benne voltam. Toltuk így is egy darabig.
Ezután gumi le és farkam szájának ölelésében. Ekkor már fejét fogva ráhúztam farkamra. Nagyon jól bírta a kényszert. Nagyon élveztem, de élvezésem nem akart jönni. Váltottunk 69- be, majd kézzel, szájjal próbálkozott, de egy nüansznyi hiányzott.
Egy beszélgetéssel zártuk a talit.

Elszámolás

Soha nem kiszámolt összeggel érkezem. Ide sem. Nem beszéltünk róla, csak az előző beszi alapján készültem. Ez most öttel több.
Előre kérte. Vtr folytán egy rózsaszállal kevesebb a rezsi hozzájárulás, de ezzel a lehetőséggel nem éltem.

Alina, felejthetetlen szexpartner

  Grizz40

Egyeztetés

Alina profilját már korábban nézegettem, ma is rákalandoztam délelőtt és azon kaptam magam, hogy már hívtam is. Kicsit bénáztam pár általános kérdéssel, de konkrétumokra térve meg is volt egyből a délutáni időpont. Kedves, közvetlen.

Megközelítés

13 ker, Váci úthoz közel, de az oldal is mutatja a helyet kb, Sima ügy, utcán volt bőven parkoló, szerintem BKVval is oké.

Helyszín

Egy újabb építésű ház, vicces, mert a liftből kilépve a lakásban találtam magam. Kellemes hanglatú kis lakás, volt benne élet, nem csak funkcionális, de ez természetesen kizárólag bájos vendéglátóm érdeme. Kellékek, fürdő rendben és a legjobb, egy emelt franciaágy - ilyet még nem láttam, amolyan fél galériaágy. Fantáziadúsan lehet használni, de erről később.

Hirdető külseje

A képek engem mindig félrevisznek mert beindul minden asszociáció, ebből mindig át kellett zökkennem az ajtó előtt - my bad bocsánat :D
Alina egy nagyon jó kisugárzású, vékony, arányos alkatú nő, nagyon nyílt, kacér, huncut, játékos, kedves tekintettel. Megvettem egyből ,de azért megkérdeztem maradhatok-e puszta udvariasságból.
Engem Alina a szemei magával ragadtak, van benne egy jó természetesség és.... ez maradjon meg nekem / nekünk.
Hosszú haja kicsit vadócos is volt, ez nagyon bejött.

Action

Az ajtón belépve nekem mindig izgalmas, ha egy hölgyet először látogatok meg, így volt ez most is. Izgultam, de kb ahogy mélyen a szemébe néztem egyből belezúgtam, nem volt kérdés, hogy milyen alkalom lesz ez... Egy lila szettben fogadott, tangás bugyi és egy olyan 'melltartóval kombinált itt is pánt ott takar de máshol nem', vagyis body volt rajta. Bár lehet enyhén mályvás beütése volt... lol szóval igen, nekünk férfiaknak bonyolultak ezek a ruhadarabok, de jól nézett ki benne na. Olyan karba illő vékony teste van, jó átölelni, loptam is pár félcsókot, felet, mert tisztálkodni is illik előtte. Mondta is, hogy menjek fürdeni aztán szerelmeskedünk egy jót. De szeretem ezt a szót. Aki érti tudja.
Szóval kis beszélgetés és lakásbejárás után irány a fürdő, elintéztem amit kell; az ágyon várt már. Pont jó az ülőmagassága neki, én már álltam (úgy is) szóval egybe lehetett olvadni, úgyhogy frankón barátnősre vettük az elejétől kezdve, sok apró puszi, viszonzott simogatás és egy frankón mindent bele csókolózás. Ez nekem nagyon bejött és szerintem enélkül fél az igazság, dehát nem mindenkinél lehet.
Ott tartottam, hogy letoltam a melltartót, aztán ő bújt ki ebből a kombinált ruhából, mert valahogy biztos le lehet fejteni, de így könnyebb. Bugyi is lekerült, (bakker azt jól ott is felejtettem :P).
Kihasználva a helyi adottságokat felajánlottam, hogy én kezdem, így hanyatt dőlt és elém tárult csodás pici puncija, nagyon szép, kellő foglalkozásra kinyílott, mint a rózsa. Jól haladtunk, de az idő is múlt, kedves partnerem is jelezte, hogy nagyon jól esik neki de most több idő kéne neki. Így szánombánom, otthagyam a finom puncit egy időre és önzőbe váltottam. Nekem állva jobban bejön, ezért elém térdelt és kaptam egy olyat, de olyan franciát, lágyat, nem sok kezeset, mélyet, hogy csak nyöszörögni tudtam 5 percig. Alina nekem tipikusan az a nő aki magával ragad és hirtelen annyi mindent tennék vele, hogy kiakad a rendszer :D Kezdtük egy ágyra fekvéssel gumihúzás után: itt picit úgy éreztem magam, mint Lali az Üvegtigris egy bizonyos jelenetében (kellett volna egy nagy lábos), de megoldottam, csókokkal tarkítva. Aztán felmásztam hozzá az ágyra és folytattuk hátulról, kitűnő kilátással a mozgó 'alkatrészekre'. Itt már nem tudtam hova tenni magam, úgyhogy átfordultunk misszibe és bár sok tervem lett volna a végén itt engedtem el magam összebújva. Még benne maradtam, beszélgettünk, aztán tisztálkodás után egy kis beszélgetés pár mélyebb témáról, majd egy kölcsönös masszázzsal zártunk. Lendületes erős keze van ezt élveztem volna tovább, de így is kifutottam az időből.
Úgyhogy gyors tus, közben beszélgetés a fürdőben is, majd eljött a búcsú pillanata...

Elszámolás

Annyi amennyit az oldalon ír, előre rendeztük.

Alina, felejthetetlen szexpartner

  kissjana82

Egyeztetés

Előzetesen vtr-t használtam, nem is kellett hívnom a találkozásig.

Megközelítés

Auzovel mentem, szinte a ház előtt tudtam leparkolni. Ahogy láttam az utcában több parkolási lehetőség is volt.

Helyszín

Új pici garzon lakás, egy szoba, egy hálószoba abból nyílt a fürdő. Rendben volt minden, s törölköző kicsit még nyirkos volt de frissen mosottnak éreztem.

Hirdető külseje

Alinát a képek alapján másnak képzeltem el, na nem alakra mert azt teljesen rendben van, hanem arcra. De teljesen pozitívan csalódtam. Nekem nagyon is tetszett az arca és a teste is. Nagyon szép és csinos nő. A cicik picik.

Action

Beléptetem az ajtón, bemutatkozás után lepakoltam a cuccom és számoltunk az anyagi részét. Bekisért és mentem fürödni. Visszérkezesemkor a magas ágy szélén ült. Odaléptem és egy elég intenzív csókolózásba kezdtünk. Közben levettem róla a rózsaszín fehérneműt is. Így simogattam és csókolta. Kis idő múlva felülettem az ágyra és finom punciját kezdtem nyalni és szerintem kifejezetten jól esett neki és élvezte is (sőt csúcsra is jututt)

Helycsere után ő franciázott nagyon jól éreztem magam közben igazán barátnős feeling volt. De inkább gumit kértem és először hátulról próbálkoztam, majd missziben folytattuk. Na itt újra megjött a hangja és egy olyan lábremegős orgazmust "mutatott be" szerintem tényleg élvezte.
Ez után kaptam néhány dicsérő szót, hogy milyen kitartó vagyok de ő most már újra a szájába venné a farkam. Így is lett. És nagyon kellemes és finom NFVSZ következett.
A maradék időben beszélgettünk és újabb zuhany volt a program.

Elszámolás

Sz elején rendeztük. Ahogy megbeszéltünk annyi volt.

Alina, felejthetetlen szexpartner

  Bubus56

Egyeztetés

Korábban láttam már a hirdetését, de akkor csak escort lehetőség volt. Az oldalt nézegetve rá kattintottam, s láttam, hogy már fogad vendégeket. Hirtelen elhatározással nyúltam a telefonomért, s azonnal hívtam. Pár csengetés után egy nagyon kellemes hangot hallhattam. Röviden megbeszéltük az amúgy is publikus részleteket, majd megbeszéltük a találka időpontját. Ezt VTR-en is megerősítettük rövid időn belül, s már elkezdtem a készülődést.

Megközelítés

A Váci úttal párhuzamos utcában található a nem túl régi épület. Tömegközlekedés kis sétával megtoldva, én autóval közelítettem meg a helyet. Parkolót szinte a ház előtt találtam, természetesen fizetős.

Helyszín

Nagyon rendezett, tiszta kis lakás. A fürdőben minden felszerelés megtalálható a felkészüléshez. A tetthely a hálószobában található. Számomra kissé magas ágy uralja a helységet, de ennek lehetnek előnyei is. A ruháimat kis polcra helyezhettem.

Hirdető külseje

Nagyon szép arcú a hölgy. Igéző, beszélő szemek, csillogó mosoly, ápolt összefogott hosszú haj. Egy fekete rövid köntösben fogadott, alatta lila csipkés fehérnemű. Vékony de formás testalkatú. Kis keblek, nagyon szép fiatalos öle rejteke.

Action

Bebocsájtásom után ismerkedős pusziváltás. Átadtam a kis édességet, aminek őszintén örült. A cipő levétele után bevezetett a szobába, kívánságomra szomjat oltotta egy frissítővel. Egy ideig beszélgettünk, közben én levetettem a ruhaneműimet. Megkaptam a méretes törölközőt, s elvonultam a tisztasági körre.

Visszatérésemkor az ágyon ült, s a köntöstől megválva, csak a fehérnemű volt rajta, mely kiemelte karcsú vonalait. Ahogy már említettem, elég magas az ágy, majdnem a könyököm vonalában volt. Végig simogattam hosszú combjait, majd feltettem a kérdést, mi lenne, ha én ismerkednék vele először. Kérésem meghallgatásra talált, s partnerem mosolyogva kényelembe helyezte magát, még kispárnát is tett a feje alá. Jól esett volna egy csók, de tisztáztuk, hogy nekem csak puszi lehetséges. Ezen túllendülve finoman levettem a bugyiját. A látvány teljesen elvarázsolt. Nagyon szép, ápolt, fiatalos punci várta, hogy megismerkedjünk. Ezt mondtam is neki, Ő csak kuncogott. Nagyon kívánatos volt, így ölébe hajoltam. Finom nyelves simogatásokkal és puszikkal üdvözöltem vágyaim tárgyát. Kis ajkai között hamar megtalálta nyelvem az érzékeny pontját. Nagy örömmel járta be nyelvem az egyre inkább izgalomba jövő punciját. Egy idő után fészkelődni kezdett. Amikor folyamatosan ingereltem, egyik kezét a fejemre tette, s finoman közelebb húzott magához. Ez a mozdulat jelezte felém, várja már és közelít e beteljesedés felé. Nyelvemmel kicsit fokoztam a tempót, majd lábait lassan felhúztuk. Ekkor a csípője felemelkedett, s egy csendes, de nem félreérthető orgazmussal ajándékozott meg. Még egy két óvatos nyalintással fokoztam örömét, s már érezhettem finom nedűjét. Én el lettem volna így még egy darabig, de kedvesem felült, megköszönte a törődésemet, és közölte, most nagyon érzékeny lett.

Ezt tudomásul vettem, s invitálására felmásztam hozzá. Hanyatt feküdtem, s kértem én is a kispárnát, hogy a vizuális részt is megélhessem. Kérésemre a felső fehérnemű is lekerült. Egy puszi és cici simogatás után rám feküdt, majd ölemhez csúszott. Amíg az ágy mellett állva Őt kényeztettem, igen csak keményedtem, de most teljesen lagymatag voltam. Partnerem ezt nem tette szóvá, hanem puha ajkai közé vett, s szorgalmasan igyekezett kedvemre tenni. Jó időbe telt, mire kezdtem megemberesedni, de kedvesem kitartó volt. Mikor már nagyjából megfelelő volt az állapotom, végre többször is érezhettem torka simogatását. Ez is, mint minden mozdulata, rendkívül finom, barátnős volt, a pornó határát sem súrolta. Fejére tettem a kezem, s ő véve a jelzésemet, hosszabb ideig is lenn tartotta a növekvő szerszámot. Egy idő után megkérdezte, húzzunk-e gumit? Én még kértem egy kis franciás felkészítést, nem éreztem még megfelelőnek az állapotomat. Partnerem tovább szorgoskodott ajkaival, nagyon kellemes érzéseket okozva nekem. Majd én kérdeztem meg, mi a kedvence?

A paci volt a válasza, így rövidesen felkerült a védelem. Nem voltam ugyan száz százalékos, de nagyon kívántam Őt. Fölém helyezkedett, s nagy gonddal bevezetett öle rejtekébe. A forró szűk punci lassan magába fogadott. Rendkívüli érzés volt, ahogy kedvesem finoman csúszkál rajtam előre hátra, így egyre beljebb kerültem. Közben úgy láttam és éreztem, neki is kedvére van a dolog. Ez öröm volt számomra, de sajna a gumifóbia miatt kezdtem puhulni. Partnerem érezve ezt, kissé hátra hajolt. Így újra teljesen benne lehettem, s csípőjét mozgatva élvezhettem nőiességét. Jó lett volna tovább élvezni ezt a pózt, de nekem sajnos nem sikerült. Ezért kérésemre az ágy mellé álltunk, hátha kedvenc pózomban, hátulról állva folytathatjuk együttlétünket.

Ölelkeztünk, a nyakát vállát puszilgattam, a nedves puncit simogattam, közben kezével próbálta jobb belátásra bírni gyengélkedő testrészemet. Mivel ez nem vezetett eredményre, felvetette, folytassuk franciásan. Én egyből igent mondtam. Lekerült a védelem, és a kispárna a földre, s kedvesem már előttem térdelt. Ajkai közé vett és kis kézi rásegítéssel tett a kedvemre. A látvány és az érzés megtette hatását. Hamarosan már a duzzadó szerszámot vitte a beteljesülés felé. Nagy megkönnyebbüléssel értem az élvezet csúcsára ajkai között. Felsegítettem partneremet, magamhoz öleltem, s megköszöntem kitartó hozzáállását.

Kiszaladt rendbe szedni magát, addig én pihentem. Mikor visszajött felajánlotta az újbóli tisztálkodást, én éltem a lehetőséggel. Összeszedtem magam, s rövid búcsú után távoztam

Elszámolás

A rózsaszálak száma nyilvános. Kérésére az elején rendeztük. Ez első látogatáskor szinte természetes. Felajánlotta, még a telefonban, az egy szálas VTR kedvezményt, én nem éltem vele. Extra a csók lehetett volna, de ezt Ő dönti el.

Alina, felejthetetlen szexpartner

  Hirobo

Egyeztetés

Telefonon történt ,könnyen elérhető . Kellemes hangja van és nagyon megnyerő .

Megközelítés

Bringával mentem , túl sok gondom nem akadt a parkolással ! :)

Helyszín

Minden nagyon tiszta és rendezett de nem lakásvásárlás céljából mentem. Fürdő és a szoba is tiszta, igényes, minden van amire szükség lehet.

Hirdető külseje

A képek sok mindent elárulnak így nem ért csalódás, sőt élőben sokkal szebb. Az arckitakarás miatt nem kell aggódni, azzal együtt lesz tökéletes az összkép. Már a kép alapján is jó választásnak tűnt de élőben nagyon szexi.

Action

Szobába kísérés, egyeztetés után gyors zuhany és elkezdődött egymás kényeztetése .Bőre illata es bársonyossága elvarázsolt . Kölcsönös franciával örvendeztettük meg egymást, nagyon jól csinálja igazi beleélessel, látszott hogy élvezte a dolgot, s ennek hangot is adott. szóltam hogy váltsunk át egy másik üzemmódra . Ittam a szememmel minden porcikáját és a látvány megtette a hatását. Nagyon jól tudja használni a testét és nagyon oda teszi magát , Te vagy az első számára . Igazi tüzes nő aki tudja hogy mi kell a férfinek , minden mozdulata szexi , ami nagyon jól állt neki. Nagyon tüzes tud lenni szex közben.

Elszámolás

Nem jelezte mikor érkeztem , de gondoltam jobb ezen az elején túl esni !

Lèna, nagyon jó szexpartner

  cliif12

Egyeztetés

VTR-en történt. Visszaigazolta, és kérte, hogy csörögjek is majd rá előtte, hogy beszélhessünk. Igazából minden gyorsan és gördülékenyen ment.

Megközelítés

Autóval érkeztem. Előtte lévő nap megnéztem a címet és emlékezetből mentem. Sajnos mint kiderült rosszul emlékeztem, így a korrigálás miatt egy kicsit megcsúsztam az érkezéssel. Jó tanulópénz volt. :)

Helyszín

Szép újabb épület, kicsike lakás, de a célnak tökéletesen megfelelő. Több tusfürdővel és szájvízzel felszerelve. Az ágy egy kis fél emeletes ágy volt, vastag matraccal. Szerintem nagyon szuper kis lakás.

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelelő. Természetesen a retust le kell számolni a képekből, de ez látszik is rajtuk, úgyhogy aki ezzel tisztában van, azt nem fogja meglepetés érni. Egy igazi érett nő nagyon szép arccal.

Action

Picit megcsúszva érkeztem. Mivel siettem és nem is volt hideg, így jól kimelegedtem mire felértem hozzá. Vízzel kínált, majd elmentem gyorsan tusolni. Visszaérkezve az ágyon várt fehérneműben. Kicsit egyeztettük, hogy mit, hogy szeretnék, és lassú csókokkal kezdtük az együttlétet. Nagyon kellemes csókja van, a nyelvét is használja közben. (nem csak szájra puszi) Megszabadultunk a melltartótól és előkerültek a szépen megcsinált ikrek, melyek mint kiderült érzékenyek. Én kezdtem franciával, melyben segített, hogy mit, hogyan szeret, de mivel nem éreztem, hogy sikert tudnék elérni (és az idő is szorított), így cseréltünk és ő kezdett szájával kényeztetni. Nagyon kellemesen lassan kéz nélkül csinálta, nem is kellett irányítanom. A lehetőségekhez mérten mélyre is engedte többször. Természetesen ez nem az a garaton átívelő mély torok. Viszont olyannyira jól csinálta, hogy egyszer csak a semmiből elkezdett gyülekezni a láva, és már csak gyorsítottunk rajta és a szájában lett végem. A végén nagy természetességgel el is tüntette az utódokat. Kicsi pihenő következett, melyet beszélgetéssel ütöttünk el. Majd mikor kérdezte, hogy készen állok-e a második menetre az idő rövidsége miatt, mondtam, hogy próbáljuk meg. Mivel a popsiját még mindenképpen ki szerettem volna próbálni, így ez segített hadrendbe állnom. A franciás kezdés után lovaglóban kezdtünk egy rövid ideig, majd váltottunk is kutyusra. Itt először punciban kezdtem, mely nagyon jó volt, de izgatott az egyel feljebb lévő bejárat is. Mivel már csak bk 4-5 percünk lehetett hátra, így átkértem magamat. Viszonylag simán sikerült behatolnom ánuszába, mely kellemesen szorított. Lassú kezdés után lehetett adni neki rendesen. Ugyan igazi hangokat nem hallatott, de nekem az érzés és a látvány (oldalt tükörben is láttam, mi történik) sikerre vitték a dolgot és nagyot élveztem a gumiba. Körülbelül le is telt íz idő, így gyorsan elmentem tusolni, felöltöztem és már léptem is.

Elszámolás

Minden alapban volt. Az érkezésemkor az elején rendeztük. Kíváncsi voltam a VTR miatt kevesebbet kér-e, de nem. Nem csináltam belőle ügyet, eleve így készültem.

Alina, nagyon jó szexpartner

  Bananahammock

Egyeztetés

Telefonon beszéltük le az időpontot. Elsőre felvette a telefont, kedves volt és informatív.

Megközelítés

Helyszín könnyen megközelíthető, parkolóhely volt bőven. Szerintem tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető.

Helyszín

A lakás a környező épületekhez képest egy újabb házban van, bejutás egyszerű, lift gyors, lakás közvetlen a lift mellett. Belépve tisztaság fogadott, a tetthely egy fél szoba méretű, innen nyílik a fürdőszoba is, ami rendezett és el van látva mindennel ami szükséges a tisztálkodáshoz. Az ágy inkább magas mint széles, célnak abszolút megfelel.

Hirdető külseje

Abszolút megfelel a képeknek, semmi meglepetés nem érhet senkit. Mosolygós arc, formás alak, igazi szexi nő.

Action

Érkezésem után megkínált innivalóval, lerendeztük az anyagiakat és beszélgettünk egy kicsit lévén ez volt az első találkozásunk. Majd elkezdtem vetkőzni és megmutatta a fürdőszobát. Amíg zuhanyoztam Alina az ágyon ült és egy tükörben pont rá lehetett látni, lehet ezt direkt így rakta a falra, hogy meggyőződjön a vendég alapos tisztálkodásáról :). Fürdőből kilépve beléptem a lábai közé miközben fent ült az ágyon és elkezdtünk egy ismerkedős csókolózást és kézzel való feltérképezést. Finom barnított bőre van, nekem tenyérbe illő cicikkel amikkel közelebbről is megismerkedtem miután Alina megszabadult a melltartótól. Felváltva ment a csókolózás és a mellek puszilgatása, simogatása. Ezek után Alina hanyatt feküdt az ágyon és így közelebbről is megismerkedhettem csodás puncijával ami nemcsak kellemes illatú volt hanem finom is. Ajkai picik így egy nagyon higiénikus és fiatal kehely benyomását keltette bennem. Pár perc elteltével hangja egyre emelkedett, csípőjének mozgása is egyre intenzívebb lett majd fejemet lába közé szorítva egy kellemes elélvezés szem és fültanúja lehettem. Viccesen meg is említette, hogy gyorsan kivégeztem. Jól esett ezt hallani. Helyet cseréltünk és én az ágyon ülve kaptam egy kellemes franciát, közben úgy helyezkedtem, hogy a nappali szemközti falán lévő tükörben nézhessen Alina formás fenekét ahogy bepucsítva ténykedik a farkammal. Kértem, hogy váltsunk 69-es pózba majd következett a gumihúzás. Először felfeküdt az ágyra és én az ágy mellett állva hatoltam be de mivel rövidebbek a lábaim az ágy magasságánál ezért Alina tanácsára váltottunk a pozíción és leszállt az ágyról, először szájjal csinálta egy kicsit, hogy merevségem újra megfelelő legyen majd az ágy felé fordulva felhasalt rá én pedig megcsodálhattam formás fenekét miközben állva hátulról behatoltam. Szerettem volna még más pozíciókat is kipróbálni de sajnos minden igyekezetem ellenére elélveztem. Mosolyogva megjegyezte, hogy bolond vagyok mert vissza akartam még tartani :).
Kimentünk a nappaliba és beszélgettünk egy jót. Utólag itt egy kicsit mintha tartotta volna a távolságot, de ezt lehet csak én gondolom.
Szeretnék még visszamenni hozzá.

Elszámolás

Extrát nem kértem. Elszámolás az elején történt.

Alina, nagyon jó szexpartner

  erzekikaland

Egyeztetés

A telefont elsőre nem vette fel, de mikor felszabadult küldött üzenetet. Felhívtam, nagyon gyorsan sikerült egyeztetni. Kedves hangja van.

Megközelítés

Bkv és autó szempontból is könnyen elérhető. A Dózsa György úti metró pár percre van gyalog. Csendes, nyugodt környéken elérhető. Kapucsengő és lift után már invitált is befelé.

Helyszín

Kicsi, de otthonos lakás. A fürdő teljesen rendben, tusfürdő és szájvíz a helyén. Az ágy pont megfelelő, ketten elférnek rajta.

Hirdető külseje

A képeken biztosan ő van, nekem leginkább az arca és a feneke jött be. Formás mellek, néhány diszkrét tetkó de nem zavaró. Korosztályában kifejezetten szép nő.

Action

Csókokkal kezdtünk. Végigpusziltam a testét, az oldala csikisnek bizonyult, a továbbiakban nem csikiztem. Nyelvvel kényeztettem, nedvesedett rendesen. Miután úgy tűnt már élvez, én következtem, kifejezetten jól franciázott. El is tudtam volna menni így, de még nem akartam. Megbeszéltük hogy először a punciba aztán a popóba folytatjunk. Mindkettő élvezetes volt. A pópójában mentem el nagy hörgések közepette, nagyon finoman és puhán fogadta be a farkamat. Jelezte is hogy picit csendesebb legyek, a szomszédok miatt, noha ő szereti hallgatni a mikor egy férfi ennyire élvezi. Ő lovagolt meg a pópójával, mert vastag vagyok az ő befogadó képességéhez. Megkért hogy mossam le magam, aztán beszélgetéssel ment el az óra, valahogy nem is hiányzott a második menet ott és akkor.

Elszámolás

A megegyezés szerint történt, előre rendeztük a számlát. A megegyezés szerint alapban volt az óra ennyi, nincs komplikáció. Éna popó miatt kerestem, azt megkaptam ahogy kell.

Alina, nagyon jó szexpartner

  RimaPudendi

Egyeztetés

Korábban próbáltam már hozzá bejelentkezni, de valami ordas nagy félreértés miatt elszállt az a randi. Második nekifutásra minden zökkenőmentes volt. Telefonon és VTR-nq keresztül hipp-hopp, egyszerűen.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel és autóval is nagyon könnyen megközelíthető. Parkolás fizetős, de a közelben mindig van egy-két szabad hely.

Helyszín

Újépítésű társashàz. Lakàsban rend és tisztassàg. A fürdő mindennel el van látva.

Hirdető külseje

Kèpeknek teljesen megegyező alkatú ès arcú. Kiírt korának megfelelő érett, szexi nő. Akarok mondani NŐ. Valaki azt írta korábban, hogy szomszéd lány típus, de én másra asszociáltam. Inkább a munkahelyi "dög", akivel az összes kolléga be szeretne egyszer a fénymásolóban ragadni.

Action

Alina szatèn vagy selyem köntösben fogadott, nagyon vendégszerető hölgy. A láthatatlan kis tapogatóival rögtön elkezdi felmérni újdonsült vendégét. Kis szorongásoldó beszélgetést követően elvonultam a fürdőbe és vissza.

A "magaslesen" várakozott rám. Az első èrintést nem sokkal követte az első csók. Ha még előtte egy pici kis kétségem is volt, hogy jó helyre jöttem-e, az rögtön valami fekete lyuk legmélyebb bugyrába került. Mint valami gondolatolvasó pont úgy csinálta, ahogy igénylem, szeretem. És nem húzódik el, ő addig csinálja, amíg te nem fujsz visszavonulót. Közben gyúrhatod, magadhoz szoríthatod, èrezheted azt a forró testét.

A franciát állva kértem. Korábbi beszámolóban màr olvastam, de átélni és megtapasztalni , hogy tényleg szabályszerűen elkezdett remegni a lábam a kéjtől, és az ágyban kell megkapaszkodni, mert különben összecsuklasz.......uuhhh.

Gumit kértem, ès missziben kezdődött az aktus, közben kezdődtek újra a heves csókcsaták. Egy ideig pompásan elvoltam így, aztán Alina lovagló pozicióba helyezkedett, és ütemes galoppba kezdett. Èn itt megfáradtam és sajna meg is konyultam. Vendéglátom, egy huncut mosolyt eleresztett és szájával már adta is az orvosságot. Fél perc se kellett és hatott a gyógymód. A folytatás is ez maradt ég pillanatra Alina felült és csak kézben tartott, pont ekkor jeleztem , hogy lassan itt a végem. Ekkor ijedt tekintetet vágott, mintha kifutnak a tej és már vetette is rám magát és a szájába élveztem.

Vettem egy gyors frissítő zuhanyt. Majd visszatértem és beszélgetésbe elegyedtünk. Én is csak megerősíteni tudom, mennyire intelligens, érett és nyitott gondolkodású ember Alina. Simán el tudtam volna képzelni , hogy leugrunk egy kávèzóba és ott folytatjuk a diskurzust. Az idő elrepült és vele együtt én is ideiglenes partneremtől...

Elszámolás

Rövid beszélgetést követően a fürdőbe törtènő elvonulás előtt. Extráról nagyon nem tudok, mert nála az alap olyan, mint másnál egy degusztációs menü.

Alina, nagyon jó szexpartner

  Dr_Würmer

Egyeztetés

Még szeptember végén volt egy randink, de arról nem írtam beszámolót. Nem véletlenül látogattam vissza hozzá, egyrészt nagyon jót szexeltünk, másrészt baromi kíváncsi voltam az új cicikre. Telefonon és belső üzenetben is egyeztettünk, a randit VTR-en erősítettem meg. Ezúttal szerepjátékot is kértem tőle, állásinterjún jártam nála.

Megközelítés

Autóval, mint mindig, parkolóhelyet (fizetős) sikerült találnom a közelben, de szerencsém volt. Az utca egyik oldala fel van túrva, szóval kevesebb a hely. A tömegközlekedés jó.

Helyszín

Kívülről is rendezett, kultúrált társasház szép kis lakása. Amerikai konyhás nappali, egy kis háló ahol az események zajlanak, és ehhez tartozó igényes fürdő (benne néhány féle tusfürdő, száraz törcsi és kádkilépő, szájvíz). Az akcióra egy a szokásosnál jóval magasabb ágyon kerül sor, ennek előnyét lentebb kifejtem.

Hirdető külseje

Alina a kiírtnál talán néhány évvel idősebb, emellett fantasztikus idomokkal megáldott nő. A képek hűen tükrözik mire számíthat élőben a kalandor. Arca kimondottan szép, teste arányos, nem sportos, de feszes. Újdonsült keblei csodálatosak, természetes hatásúak, és immár lehet velük játszani is. Legszebb a haja, csodás hosszú zuhatag, amit eleinte kibontva, később hátul összefogva csodálhattam. A szerepjáték miatt fekete miniszoknya, fehér blúz, fekete combfix, és piros magassarkú volt rajta. Alinának eleve elegáns kisugárzása, úrinő attitűdje van.

Action

A teljesen sima bejutást követően kézfogással üdvözöltük egymást és a kanapéra ülve elkezdődött az állásinterjú. Ez már az utolsó kör volt, mindenben megfeleltem, viszont az állást csak "igazi férfi" kaphatja meg. Megkérdezte, hogy vállalnám-e a túlórázást, munkaidő után bent kellene maradnom őt kielégíteni, mivel szexmániás. Igent mondtam, amire az volt a válasza, hogy le kell tesztelnie a képességeimet. Végig magázódtunk. :) Elhúztam zuhanyozni, a fürdőből kilépve megkért, hogy vegyem le a törölközőt, meg kell néznie mekkora a farkam. Megfelelőnek találta, így hozzáléptem és heves, beleélős csókolózásba kezdtünk. Hamarosan rátapintott a répámra, én pedig elkezdtem őt levetkőztetni. 1-2 perc múlva már meztelenül folyt a petting, majd elémtérdelt és egy pornós, mélytorkos franciába kezdett. Neki kellett támaszkodnom az ágynak, mert a lábaimból kiment az erő, remegtem, majdnem összecsuklottam. A tövénél fogva lefelé hajtotta a farkam, így végig a szemembe tudott nézni, miközben változatosan szopta-nyalta a kopaszt és annak csatolt részeit. Gyönyörű volt, igazi pornófilmbe illő jelenet. Ezután felfektettem az ágyra, csókolózás és a cickók alapos megismerése után elkezdtem rommányalni fazonra igazított, csodaszép és ízletes kis pináját. Nyelvemmel a popsi irányába is elkalandoztam, egyáltalán nem volt ellenére. A csiklót kitartóan ingerelve elértem nála egy remekbeszabott orgazmust, Alina nyögött és sikkantgatott rendesen, majd élvezése után egyik combját a fejemre téve még egy ideig nem engedte, hogy abbahagyjam a nyalakodást. Ilyen sem volt még, a csajok ilyenkor általában pont hogy el szoktak tolni a punci közeléből annak érzékenysége miatt.

Alina fél pillanat alatt rámtekerte a gumit, majd az ágyon hanyattfeküdt, én pedig az ágy mellett állva elkezdtem jó alaposan megdugni a punciját. Itt jött ki a magasra pozicionált ágy előnye. MIvel a kezeimmel nem kellett támaszkodnom, a melleit gyúrtam, illetve a szájába adtam a mutató-, vagy hüvelykujjam, amit kéjesen szopogatott, miközben lendületesen adtam az ütemet alulról. Itt ismét elélvezett a drága, dícsért milyen jó velem a szex és hogy mennyire élvezi az együttlétet. A felét elhittem, jólestek kedves szavai. Felpattantam mellé az ágyra és oldalfekvésben pumpáltam tovább, majd fordultunk kutyusba és így is rendesen megraktam. Rákérdeztem a popsira, mondta hogy mehet, szóval síkosítóval jól megkentem a rudat és hátulról finoman behelyeztem. A bejutás nem zökkenőmentes, nincs csapágyasra járatva a popsikája, szóval igyekeztem nagyon finom lenni. Leírhatatlanul csodás érzés volt az a pillanat, amikor a nyomás fokozása után egyszer csak a makkom átszaladt az ánuszon és onnantól már elkezdhettem járatni benne a műszerem. Alina kérte, hogy közben ujjammal izgassam a csiklóját, amit a lábai közt elölről benyúlva meg is tettem. Ennek hatására ismét elélvezett a Kedves, én meg nagy királynak éreztem magam közben. A popsizás után még puncival meglovagolt, erős ütemben csattogott ágyékomon, közben a melleit nyaltam-faltam.

Mivel nála a lenyelés alapban van, mindenképp a szájában szerettem volna elsülni. Hátamra feküdtem, szemből a lábaim közé heveredett és elkezdett lendületesen bólogatni a farkamon. Pár percig csinálta, majd megkértem, hogy nyalja a golyóim amit meg is tett végig tartva a szemkontaktot. Közben én kezemmel stimuláltam a botom, és mikor éreztem a lövés közeledtét, szájába adtam a makkom és egy kurva nagy adag spermát élveztem ajkai közé. Ennek egy részét lenyelte, egy részét visszacsorgatta a farkamra, majd lenyalta onnan (erre már jó előre megkértem). Az utolsó nyelés után a farkam simogatva, a szerepjátékot lezárva mosolyogva annyit mondott: "Fel vagy véve!"

Megtisztogatott, és egy jót beszélgettünk, élveztem a társaságát. Időnk végéhez közeledve gyors zuhany, öltözés majd léc.

Elszámolás

Érkezésemkor helyeztem el a kisasztalra borítékban. Nekem nagyon megérte a ráfordítást.

Alina, nagyon jó szexpartner

  Imrus11

Egyeztetés

Alinát elöszőr viberen értem el, majd felhívtam és egyeztettünk egy időpontot. Amikor odaértem hozzá, felhívtam és kaptam a kapukódot. Nekem egyszerűen ment a felkeresése.

Megközelítés

Kocsival mentem, a parkolás, miután hétvége volt, irtó könnyű volt. Annyi hely volt, mint a Balatonban a víz - sok. BKV van a környéken és kb. a legközelebbi megállótól 7-8 perc séta a kapualjig. A házat egyszerű megtalálni, bejutni meg még egyszerűbb. Új épitésű házrendszer, porta szolgálat nincs, lift meg van.

Helyszín

A lakás miután újépitésű, minden rendben volt. Ajtón belépve egy kis előszoba, majd a nagy nappali, onnan nyitottunk át a baszobába, és a legvégén van a fürdő is. A fürdő patika, minden is megtalálható. Hatalmas türcsit kaptam, és lecsutakoltam magam. Minden ruhámat, poló, gatya azt a fürdőben hagyhattam, ami nekem kifejezetten tetszett. Az ágy maga egy pár szót megérdemel, mert félmagasan van.
Ami egy két pozítúrának nagyon jó, de meglehetősen fura ez a kivitelezés, aki ezt kitalálta.

Hirdető külseje

Alina képei valósak számomra. Egy laza rózsaszín szinű bodybe fogadott. Vékony alakja, ami miatt mentem is hozzá, és ebben sem cslódtam. Arca helyes, szemei szépek, bőre sima volt.
Nekem egyben nagyon vadító volt, kisugárzása meg felettébb is vonzó volt számomra.

Action

A lift tényleg kb. ajtóba rak le, beléptem, puszi - puszi, cipőlevétel, és olyanok voltunk, mint ha már ismertük volna egymást.
Levettem a kabátom a nappaliban, majd be a baszobába, ahol még ismerkedtünk, megkaptam a türcsit, és be a fürdeni. Ahogy említettem, mindent ott hagytam, majd egy szál türcsiben mentem vissza a baszobába.
Ő még mindig a rózsaszín bodyba volt, de az ágyon ült, amikor megjelentem, csókcsata, majd lekapta a türcsit és kézzel állításba vette azt, amit kell.
Helyet cseréltünk, felültem a magas ágyra és elkezdett finomkodni rajtam. Kérdeztem közben, mit hogyan szerte, és néha válaszolt is, amikor levegőt vett.
Egy idő után már kérte, hogy ne kérdezzem őt, csakis élvezzem azt, amit csinál.
A franciája kellemes volt, sok nyálat használt, ami kifejezetten tetszett, és kezei és nyelve is pörgött a szerszámon. Sokszor nyalta végig le - föl, szóval nem volt egy átlagos francia számomra.
Szerettem volna ha lovagol, szóval védőfelszerelést kaptam és rám ült. Elég hevesen lovagolt, nem volt kecc mecc, és amilyen gyorsan nyergelt, így mentem el a gumiba.
Letisztitott, elment a fürdőbe rendbe szedte magát, és visszajött a szobába, ahol én ültem az ágyon.

Ahogy viszajött, csókoloztunk, nem hagyott nyugton engem, majd ágyon ülve elkezdett leszopni engem.
Elég hamar felkeményedtem, és az első kör után, olyan - olyan mérhetetlenül jól csinálta, hogy sokanezt megirigyelnék. Bőnyálasan, köpködve, folyt a nyála, a keze és szája összehangoltan ügyeskedett, és tényleg fáradhatatlanul kb. 10-12 percig megállás nélkül folytatta ezt, amikor kérdeztem, hogy igy is akar kivégezni??? Mondta hogy igen, de én még szerettem volna hátulról megdugni...
Gyorsan fel a gumit, felhasalt az ágyra és hátulról elkezdtem szépen, majd gyorsabban megdugni. Nekem ez annyira tetszett ez a póz, hogy hamar kimerültem ebben, és kértem, hogy a szájába hagy lehessem vége, hamár az első a gumiba ment. Letérdelt elém és ugyanazzal a vehemenciával kiszedte belőlem a spermáimat és a szájába lőttem. Le is nyelte mindet.
Elmentem fürdeni, majd a végén még egy pár percet beszélgettünk, ami jól esett.

Elszámolás

Teljes mértékben megérte számomra, ár - érték arányban nekem nagyon tetszett. Korrekt szolgáltató, és amit hirdet, az van is...

Alina, nagyon jó szexpartner

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Már korábban kerestem, akkor könnyen értem el, és elmondta a számomra fontos információkat. (Amik alapján terveztem a későbbiekben)
A randi napján szintén telefonon próbáltam elérni, de nem tudta felvenni.
Mivel úgy gondoltam, ismerem a fontos részleteket, VTR-en bejelentkeztem.
Elfogadta az általam kijelölt időpontot.
Nem tudhatta, hogy én voltam, ezért itt jelzem, ezt követően üzenetet is kaptam a telefonomra, hogy hívhatom. Itt jeleztem, hogy már elfogadta a VTR jelentkezésemet.

Megközelítés

Angyalföld, Vizafogó városrészén a Váci úttal párhuzamos utca, nem túl messze az Árpád-hidi (Göncz Árpád tér) metrómegállótól.
Tömegközlekedéssel, és minden egyéb járművel könnyen megközelíthető.
Új építésű, modern lakóház emeleti lakása.
Szerintem parkolni is lehet, és a GPS mindenhova is elvisz.

Helyszín

Tiszta, világos, igényes berendezésű, viszonylag kisméretű lakás.
A hancúrszoba ágymegoldását többen leírták, szokatlan, de nem zavaró.
Móka közben vettem észre, hogy a szemközti falon (sőt a nappali túloldalán) tükrök vannak, amik sokszorozhatják a vizuális élményt az arra fogékonyaknak!
Innen nyílik a fürdő, káddal, sok tusfürdővel, előre kikészített tiszta üvegpohárral a szájvíznek.
A törülköző jó nedvszívó hatással bír, ami szerintem szintán fontos, és jó választás.
Minden részlet igényességről árulkodik.

Hirdető külseje

Alina - amennyit láttat - megfelel a képeknek, kevéssel látogatásom előtt tett fel arcfotót is, ebből a szempontból nem érhet senkit csalódás. Helyes nő, nagyon szép barna szemekkel, és a haja is nagyon szép, hosszú.
Hangja kellemes, barátságos, jó hallgatni beszélgetés közben. Intelligens, jól ki tudja fejezni magát, jó vele a társalgás is.
Az ajtón belépve egy köntösben volt, és egyértelműen a fotón látható nő fogadott.
A fürdést követően a köntös már nem volt rajta, egy fehér színű többszörösen összetett csipkés fehérneműben volt.
Nagyon pozitív a személyisége, jó nála vendég lenni!

Action

A fürdést követően már a magaslesen várt, és én fel is másztam hozzá.
Néhány jóleső bók mellett kérdezte az igényeimet, amikre a későbbiekben maximálisan tekintettel is volt.
Csókolózással kezdtünk, ami kifejezetten barátnős volt, finom ajak, és nyelvhasználattal, én élveztem, nagyon tetszett.
Símogattuk egymás testét, majd szájjal kezdett kényeztetni.
Az orra hamarosan a hasamba mélyedt, de kezdetben a garatreflex miatt néhányszor öklendezni kezdett. Ilyenkor feljött levegőért, kicsit mentegetőzött, majd újrakezdte. Kitartóan újra, és újra torokra vett, miközben a szemfestéke szépen lassan kezdett megfolyni a könnyezés miatt.
Jó volt érezni, ahogy a garat szorítja a makkomat, és mivel egyre jobban bírta, fioman én is elkeztem rászorítani a fejét, és dugni kezdtem a torkát.
Mivel meglehetősen jól éreztem magam így, ezért megkértem, hogy az első kört fejezzük is így be.
Így is történt, a torkát dugva élveztem óriásit, az utódoknak esélye sem volt napfényre kerülni.
Ezt követően picit rendezte külsejét (az elfolyt fekete sminkcsíkokat takarította el arcáról), majd összebújva beszélgettünk.
Egy idő után rátapintott, igénylek-e, képes vagyok-e egy második körre, amire optimistán reagált a főnök.
Szájjal megerősített, majd kértem, hogy fölé helyezkedve tehessem a szájába, így dugtam finom ajkait. Itt vettem észre a tükör opciót, valamint azt is nagyon élveztem, hogy itt kifejezetten jó szemkontaktust is tapasztalhattam.
Kértem, hogy húzzunk gumit, és missziben tettem először magamévá. Itt sokat csókolóztunk, a fent leírt barátnős módon.
Ezt követően kedvence, a kutyus következett, itt már a hangja is kezdett megjönni, és kezével a pokrócot markolva tolta rá magát a farkamra.
Mivel úgy éreztem, közelítek a csúcshoz, kértem, hogy az arcára élvezhessek.
Azonban a mozgolódás nem tett nekem jót, hiába dolgozott remekül szájjal, kezdtem távolodni a céltól. Ebben nem segített az sem, hogy kezdett görcsöt kapni a lábam.
Azt javasoltam, hogy kézzel rásegítek magamnak, hogy sikert érjünk el. Nagyon izgató volt, ahogy ezzel együtt néha meg-megnyalogatta az alsó részt, illetve időnként a szájába vette, és úgy szopta.
Ez a csapatmunka végül meghozta eredményét, és az arcára, és a nyelvére élveztem. Még egy kicsit szopogatta, majd fáradtan kidőltem.
Mivel azonban az idő a végére járt (sőt, néhány perccel túl is léptük) elkezdtem felöltözni.
Ő a mosdóba ment, hogy rendbehozza magát. Még felajánlott egy fürdést, amivel nem éltem, majd kikísért, és puszival búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Az anyagiakat még a fürdé előtt rendeztük. Én úgy készültem korábbi telefonos beszélgetésünk alapján, hogy a csók extre, de azóta mindent, amit vállal az alapcsomagba bevette. Így az erre rákészített összeget korrekt módon vissza is adta!

Alina, nagyon jó szexpartner

  Csabesz1987

Egyeztetés

Telefonon hívtam szinte azonnal felvette de en még utánna azért rátoltam egy vtr-t amugy nagyon kedves bájos hangja van.

Megközelítés

Én a blahától mentem taxival mivel nem vagyok járatos a környéken és nem szeretek csámborogni szerintem a bkv-tól picit sétálni kell viszont szerintem parkolóhely mindíg van.

Helyszín

Nagyon egyszerü kialakítású lakás egy szoba amiböl a fürdő nyílik egy wc illetve a nappali egybekötve a konyhával.Szép tisztaság volt mindenhol. A fürdőben szájvìz illetve több tusfűrdő.

Hirdető külseje

Kicsit izgultam,mindíg izgulok ha egy számomra ismeretlen hölgyhöz megyek.Ám felesleges volt egy vékony teremtés nyitott ajtót.Egy köntös volt rajta.

Action

Megmondom őszintén első alkalommal nem szoktam ilyet csinálni,de telefonban is már annyira megfogott a kedvesége hogy vittem neki egy csokis tortaszeletet aminek úgy megörűlt mondta hogy még nem evett és már nagyon éhes volt bele is harapott vagy ketőt.

Na de térjünk rá a lényegi részekre leültem a kanapéra érkezésemkor váltottunk pár szót illetve megkértem hogy feltudna-e venni amit a zuhanyzásom alatt meg is tett.
Amúgy végig édesemnek hívott ami tök jó volt.
Majd elmentem zuhanyozni.
Visszatèrèsemkor egy rózsaszín harisnyába volt.Felfeküdten az àgyra ö pedig ràm màszott ès elkezdtünk vadúl csókolozni tènyleg nagyon vadul csokol ami nekem kifejezetten tetszett.
Ezt követöen lejebb csusszant ès elkezdte kènyeztetni a velem egykorút hàt gyerekek mondtam is neki hogy vilàgbajnok a franciàja. Gyakran a hasamon koppant az orra sokszor kèz nèlkül csinàlta,volt amikor ràsegített kèzzel az is fenomenàlis volt miközben szopott a kezèvel csavargatta a farkamat jó lehet hülyèn hangzik de màshogy nemtudom megfogalmazni.
Szoltam neki hogy így nagyon hamar vège lessz illetve mondtam hogy nem kell kapkodnunk mivel èn csak egz patronos vagyok egy óràban. Kèrdezte mit szeretnèk egyèrtelmü volt hogy fagyizni. Felajànlotta hogy àljak az àgy szèlère ès úgy nyaljam ki ami amúgy nagyszerū ötlet volt mert elègè megnyujtott az isten ahoz hogy fekve kènzelmetlen lett volna ha fèlig lelògok az àgyròl. Nagyon finom illatos a puncija szorgos tènykedèsem következtèben sikerült eljutattnom a csúcsra aminek hangot is adott illetve a teste is jelezte higy jó volt.
Ezek utàn visszahuppantam az àgyra ès ùjra franciaòra vègül kèrdezte hogy huzzunk-e gumit mondom próbàljuk meg,de sajnos nekem nem sikerül mindíg merevnek maradnom gumiba ès ez most így törtènt pedig nagyon igyekezett kèt gumit is elpazaroltunk de nem volt meg a kellö merevsèg.Vègül mondtam neki hogy inkàbb ne szendvedjünk amúgy is olyan szuper a szàja hogy mindenkèpp úgy kèrtem volna a befejezèst.Vègül egy hatalmasat durranram külön öröm hogy nem dobta el azonnal hanem tovàbb szopta amíg le nem nyugodtam.Majd romeltakarítàs.
Mivel maradt mèg majdnem fèl órànk rengeteget beszèlgettünk.Majd az idö lejàrta közeledtèvel elkezdtem kèszülōdni.

Elszámolás

Az oldalon se làttam extràkat ès nem is kèrdeztem de szerintem minden alap. A vtr kedvezmènyt èn nem kèrtem.Az elejèn odaadtam a rózsàkat.

Alina, nagyon jó szexpartner

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Nagyon könnyen ment, telefonon szinte azonnal elértem. Kedves és rugalmas hozzáállású volt a telefonban is.

Megközelítés

Árpád hídhoz közel, jól lehet parkolni, BKV is van arra bőven.

Helyszín

Szép, tiszta, stílusos kis kecó, minden adott egy jó randihoz, patika rend és tisztaság.

Hirdető külseje

Kinézetre Alina egy igazi dögös MILF, a szó legpozitívabb értelmében. Első találkozásra is megnyerő a stílusa, a humorérzéke és rendesen kapott libidót is, amikor azt oszthatták, ez benne van a nézésében, illetve a testbeszédében.

Action

Idő hiányában félórára ugrottam be, így gyorsan kellett végeznünk. Az elejét nagyon elröhögtük, ezért nehezen jöttem fókuszba, de Alina nagyon profi és hála neki, minden igényt kielégítő szeánszban volt a fürdés után részem. Alina kifejezetten szeret orálisan kényeztetni, kezdeményező, odafigyelő és kommunikatív. Szép, "leszállópályás" fazonú puncija van, nagyon ápolt. Szóval volt egy kis misszi, majd kéz-száj kombó és egy nagyon szuper NFVSZ-szel lett végem és pont sikerült még időben végeznünk és jókedvűen mentem a dolgomra.

Elszámolás

Korrekt, ami az adatlapon van, mind vállalja és annyi is marad az összeg, amennyit mond.

Lèna, jó szexpartner

  dajame

Egyeztetés

It was quick and easy. The first time I met her I called when she was available on the site and she answered immediately. We talked briefly and switched to SMS for the details to minimise the risk for any confusion and misunderstanding.

Megközelítés

Just a few minutes walk from the nearest metro-station. She did send the wrong street number by accident but it was no big deal.

Helyszín

A nice modern clean appartement fit for purpose. Good bathroom, clean towel, several different shower gels and mouthwash. The bed is a bit to high for my taste but that is just nitpicking. It is all good.

Hirdető külseje

She is one hot and sexy milf, exactly as in the pictures. Well dressed and a tasteful amount of makeup.

Action

She opened dressed in sexy lingerie which was a very arousing sight :)
We talked a bit, handled the business and I took a shower. After that I climbed up on the bed and she gave me an excellent blowjob, this lady really knows what she is doing.

After a few minutes of oral I asked for a condom and she put it on. We started with doggy and I can definitely tell that she does her Kegel exercises, it was tight as a vice. After that we switched to mish so I could see her beautiful face, sexy boobs and hit her g-spot :)

Then we had a short blowjob intermission before we switched to anal with her on top in reverse cow-girl. We kept doing this until it was time for me to cum. She got on her knees and sucked me relentlessly until I finally came in her open mouth. She then resumed sucking me until I was completely finished.

When this was over did I take a shower and we talked a little bit before I left happy and satisfied.

Elszámolás

Almost everything is already included in the base so there was no need for any extras.

Alina, jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Alinára egy korábbi kèpsorozata hívta fel a figyelmemet, sajnos már nem látható. Az adatlapján a bősèges lehetősèg,mèg popó is ès hogy minden ALAP tovább erősített látogatási szándèkomban.
Máskor is hívtam már, akkor nem volt jó az időpont kèrèsem, de most korábban indítottam a hívást ès szerencsèvel jártam mèg senki nem foglalta be a 16:00-17:00-át. Emlèkezett hogy már kerestem máskor, akkor lementette a számom.
Korrektül elmondta magától mennyi az egy óra, a címet sms-ben küldte el.
Vtr-t nem akartam használni, titokban akartam èrkezni.
Az a képsorozat már nincs fent, de a fehér blúzon kívűl minden más kérhető volt, rendelkezésre állt így megkértem hogy abban fogadjon.

Megközelítés

Kék metróval a Dózsa György úti megállóig, utána séta.

Helyszín

Az előszoba tágas, a tetthely szoba viszont célnak megfelelő, nincs is ott szinte semmi más, csak ágy. Az ágy eddig sehol máshol nem látott módon fel van magasítva. Még felmenni se tudna oda csak úgy az ember, előbb fel kell lépni egy fellépőszerűségre. Ágy mögött állós póz kilőve. Csak fent az ágyon férünk el mind a ketten kényelmesen. A tetthely szobán keresztül lehet eljutni a fürdőszobába, szájvíz, tusfürdő minden van. Megkérdeztem becsukjam-e a fürdőszobát, azt mondta nem kell, így nyitott ajtó mellett tusoltam és beszélgettünk, ő a másik szobában volt, de láttuk egymást. Úgy emlékszem tükör segítségével ő a fellépőn ült szemben a tükörrel.

Hirdető külseje

Képek, adatlap alapján érett hölgyre számítottam, nem is csalódtam nagyon jól néz ki, pont így képzeltem, sokan megirigyelhetnék korosztályából. A képek jó kiindulópont, bár a szép melleit ott nem mutogatja, pedig tényleg szép szilikon mellei vannak. A fogadóruhája: bőr mini szoknya és fekete combfix, fekete melltartó, ezeket kértem és teljesítette, korrekt volt és szexi, nagyon nőies. Arcra is vonzó nő, a hosszú haja is tovább szépíti amit még fontos kiemelni a puncija, na az is nagyon vonzó, ritkán nyalok puncit, de az övét megkívántam. Kellemes, barátságos, ismerkedős a fogadtatás. Inkább barátnős első ránézésre mint pornós. Gyorsan begerjesztős a látványa.

Action

Gyors kötelező körök az elején, úgymint ajándékozás, tusolás, közben folyamatos tájékozódó beszélgetés, oda-vissza. Kiderül nem csak a vendég nem ujjazhat, ő sem teszi ujját popójába és a vibrátor sem kerülhet oda, nyelv viszont kényeztetheti a popóját. Eredeti tervem ez volt, de később a puncija eltérítette a nyelvem. Ő is felteszi a maga kérdéseit, nem esik le hogy ugyanazt csinálja mint én hogy tájékozódik úgyhogy válaszaimmal szerintem picit "kikészítem", nem szívesen teregetném ki hogy mennyire vagyok tapasztalt nehogy felismerjen, inkább terelek, szerénykedek.
Felmegyünk a magas ágyra, szimpatikus a kezdés, barátnős ő kezdeményezi a csókot, ez az első kontaktunk, minden csak ezután következik és igazi nyelvet is használós ez a csókolózás, nem alibi. Ebből lesz később orál, 69-pózt javaslok és annyira megtetszik a puncija hogy popó helyett inkább a punciját kezdem el nyalni, majd megkérem hogy szemből csinálja, tapasztalt, jól kielemzi a farkam közben mélytorkot és kényszert abszolváljuk. Kényszerben ahogy rányomom, látványosan öklendezik egyik rátartós mozdulatomtól, így abbahagyom, viszont jelezte hogy semmi baj, ez természetes és ezzel jár, tehát folytathattam volna is akár. Majd szóba kerül a popó a jövetel célja. Gumit fel és elmondja hogy szereti a kezdést: hátulról beleülve. Ezt még elhibázom vele, mivel még nem ment be nem cserélünk gumit, kezével még gumis farkamra ráizgat majd nem egyből popóval folytatjuk, hanem puncidugással.

Megkérem üljön bele puncival így meglovagol, majd szemből folytatjuk misszivel itt újra csókolózunk aztán kutyával folytatjuk, majd érzek újabb késztetést a popójára, igent mond rá és a gumira az elejére kerül sikosító meg a fenekéhez a bejárathoz teszek sikosítót és pornós fölé guggolós pózban a fenekéhez nyomom a farkam, majd kitartom a pózt és hagyom hogy ő nyomja szép lassan vissza rám magát. Így a farkam szép lassan tövig hatol a popójában, meg is dicsér hogy ügyes, érzem a türelmemért kapom, jutalmam hogy sikerül a popó, tövig hatolok a fenekében. Sajnos sokáig nem tudunk popózni vastag vagyok úgyhogy kérésére abbahagyom, talán ha teljesen besíkosítom a gumit, és megtartom a guggoló pózt és hagyom hogy ő mozogjon csak nyerek még némi időt. De így is nagyon jó volt, megcsináltuk, teljesült a popó.
Folytatásnál rákérdezek lemehetünk az ágyról és ágy előtt állva ejtenénk meg az arcra élvezését? Benne van az orálja nagyon izgató. Én állok, ő térdel és a farkam a szájában. Nem kényszer franciáztatom már, így is jó minden, annyira hogy az arcrát szájbára és nyelésre módosítom, gyorsan ki is végez, érzem ahogy mindent a szájába küldök. Majd rákérdezek a második körre, meglepődik hogy nem kell szünet? Mondom nem, illetve annyi hogy megnézed az órát hogy állunk. Jól. Másodpercek múlva újra előttem térdel és tök jó, még nem nyelt le mindent némi sperma látszik a farkamon mikor jobban kihúzom a szájából, ez be is indít annyira hogy újra szájba élvezzem. Gyorsan letudtam a második kört. Rákérdeztem beszélgetéssel kitölthetjük-e.

Persze hangzik a válasz, kimegyünk az előszobába és leülünk egymással szemben. 3 pszichológia témájú újságot látok az üveg asztalán így el is kezdünk ez irányban beszélgetni. Szexi combfixben előttem, beindítja a fantáziám, mintha a pszichológusommal beszélgetnék, legszívesebben ott a kanapén magamévá tenném, de két kör van, kiderül 3 a másfél óránál, 4 kör két órás talinál. Értelmes intelligens nő, általánosságban beszélgetjük a férfi-nő vágyakat hirdető-vendég viszonylatban kinek mi a szokása, egyesek mit szeretnek. Természetesen név nélkül, csak általános dolgok, vannak akik lelkizni járnak, csak beszélgetni, vannak akik orgazmust akarnak látni a lányon, na ilyen általánosság szintjén. Itt tudom meg hogy hasonlítok valamelyik hollywoodi film negatív szereplőjére, szerencsére minden lány más filmszinészhez hasonlít, most is gazdagodtam egyel, ritka alakváltó pofim lehet. Szereti ha vendég nálamnál hangosabban, észrevehetőbben élvez el, megállapítjuk én csendes elélvező vagyok.

Elszámolás

Előre történt. Mértéke a bőséges lehetőségek tükrében arányos, össze lehet úgy állítani a vállalásait hogy nagyon megérje. Mondanom se kell, én így állítottam össze, a szokásos dolgok közé betettem még a popót és a nyelést amik máshol ritkán vannak. Alina bevállalós nő. A kényszerben maradtak még óriási lehetőségek, azt nem maxoltam ki.
1 óra 2 élvezés. Kiderül 1,5 óra 3 élvezés, 2 óra 4 élvezés lehetősége. A mi talink egy órás volt most.

Alina, jó szexpartner

  IeatUout

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, a randi napján telefonon egyeztettünk még. Minden simán ment, hamar kaptam időpontot.

Megközelítés

A GPS a ház elé navigál, parkoló is volt bőven, nagyon könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás egy újabb építésű házban van, mindkettő szép, rendezett. A lakásban egy nappali, és abból nyíló pici háló található. A fürdőben kád, tusfürdő, szájvíz, friss törölköző volt. A fürdőbe a hálószobán keresztül juthatunk el.

Hirdető külseje

Egy valamilyen lenge kis fekete ruhácskában fogadott, mely alatt szexi fehérnemű takarta gyönyörű cickókat és az illatos, fazonra borotvált puncit. Alina szép arcú, jó alakú, a képeknek abszolút megfelel. Érkezésem után a nappaliba invitált, ahonnan pár perc ismerkedős beszélgetés és a virágszálak rendezése után a hálón keresztül a fürdőbe kísért.

Action

A fürdőből kilépve rögtön a pici, de jó magas ággyal ellátott szobába léptem, ahol Alina egy szexi fehérneműben, az ágy szélén ülve várt. Hozzáléptem, elkezdtem (kissé bátortalanul) simizni puha, bársonyos bőrét. Megkérdezte, hogy szeretném-e megcsókolni. Erre természetesen nem tudtam nemet mondani, és megcsókoltam. Nagyon fincsi volt. Egyre hevesebben csókolóztunk, és egyszer csak lekerült Alináról a melltartó. A mellei igazi művészi munka. Nem is tudtam ellenállni, nyomtam pár puszit a cickókra is. Amikor már kellő képpen egymásra hangolódtunk hátradőlt, és levette a bugyiját. Meg is jegyeztem, hogy elérkeztünk a kedvenc részemhez. Szépen lassan elindultam a fazonra igazított punci felé, hogy közelebbről is megismerjem. Alina elmondta, mit szeret és mit nem nyalakodás közben, aminek próbáltam megfelelni. Ahogy finom punciját nyaltam, egyre többször és hevesebben rándult össze teste, aztán a végén egy orgazmussal koronázta meg tevékenységem. Eddigre már csont keményre duzzadt a szerszámom, minek látván Alina meg is jegyezte, hogy látszik, hogy tényleg élvezem a nyalakodást. Nagyon is élveztem! Ekkor felmásztam az ágyra, hanyatt fektetett és elkezdte szopni a farkam. Nagyon jól csinálta. Igazi, érzéki, olykor tövig nyelős franciaóra volt ez. Nagyon jó volt. Ekkor kérésemre 69-be fordultunk, hogy tovább kényeztethessem finom punciját. Ez is nagyon szuper volt, de úgy gondoltam, emeljük magasabb szintre a találkánkat és gumit kértem, nehogy idő előtt elsüljön a fegyver. Megkérdezte, hogyan szeretném, amire én a lusta férfi pózt, a lovacskát választottam. Óvatosan beleült, aztán szinte minden átmenet nélkül egy frankó, csattogós vágtába kezdett. Közben símogattam ahol értem. Jónéhány percig ment ez így, amikor megkértem, forduljon meg. Készségesen teljesítette a kérésemet, és beleült a farkamba, immáron nekem háttal. Gyönyörű látvány volt ahogyan puncija elnyeli a kőkeményre dagadt férfiasságom. Nagyon fincsi volt ez is, de a popsija láttán nem tudtam megállni, hogy ne kérjek engedélyt a popsidöngölésre. Ezt a kérésemet is szívesen teljesítette, és nekem szemből, popsival meglovagolt. Gyerekek! Ez a látvány mindent megért, arról nem is beszélve, hogy szűk popsija szorításától már a mennyben éreztem magam. Mivel eddig szinte csak ő dolgozott, megkértem, hogy az ágy mellett állva dőljön az ágyra, hogy én is kivegyem a részem a munkából. Ahogy az ágyra dőlt, én hátulról dugtam a popsiját egyre gyorsabban, aminek eredménye az lett, hogy hatalmasat élveztem a popsijában. Hagyott lenyugodni, majd szétkapcsolódtunk és letisztított. Kicsit beszélgettünk még, aztán, mivel nálam a második menet nem szokott összejönni, gyors tisztálkodás után elkőszöntünk egymástól.

Elszámolás

Extrát nem kértem, talán nincs is. Minden benne van alapból. A virágcsokromat a randi elején átadtam neki, így később nem esett szó róla. Nagyon korrekt volt ebben is.

Alina, jó szexpartner

  Ricsi1990

Egyeztetés

Vtr-en jelentkeztem be nála, kb 1 héttel előtte. Kérte, hogy előtte nap hívjam fel, ez meg is történt.

Megközelítés

Váci úttal párhuzamos utca, lecsaptam az első szabad helyre, de parkoló akadt bőven.

Helyszín

Egészen kis lakás, de a célnak tökéletesen megfelel. Először furcsa volt a magas ágy, de nagyon hamar meglehet szokni, és megvannak ennek is a maga előnyei :)

Hirdető külseje

Úgy gondolom, hogy a képeken is látszik, hogy milyen szexi nő Alina. Na ez élőben hatványozottan igaz :) formás cicik, tökéletes markolni való popsi, és a csodás fazonra igazított punci… :)

Action

Fürdés után felült az ágyra, csókokkal kezdtünk el ismerkedni, majd a csókcsata után elindultam délnek. Ismerkedtem kicsit a cicikkel, de már hajtott a kiváncsiság, hogy felfedezzem a combjai közt rejlő ékszert. Úgyhogy folytattam utamat déli irányban és hosszasan elidőztem a finom puncinál, amit halk nyögésekkel jutalmazott, a végén pedig egy orgazmussal ajándékozott meg (remélem :) )
Majd ő következett egy kellemes franciával, amit tökéletesen kivitelezett. Nem volt mélytorok, de igazából nem is hiànyzott, jó volt ahogy csinálta. Pár perc múlva kértem a gumit, missziben először, majd váltottunk kutyusba, ahol a látvány és a szűk punci miatt nem bírtam tovább pár percnél, kértem, hogy a szájába fejezzük be, ez meg is történt.
Ezután következett egy kis pihi, beszélgettünk, megkínált egy pohár vízzel.
Aztán gondoltam térjünk rá a második felvonásra, amit 69-el indítottunk, majd egy lovaglással folytatta. Itt tudtam markolászni a kemény ciciket is :) a végén ismét a szájába lett végem.

Elszámolás

A randi elején rendeztük a rendeznivalót, első randink volt, kérte is, de szerintem is így tiszta.

Alina, jó szexpartner

  Grizz40

Egyeztetés

Új fotói teljesen beindítottak és mivel rég voltam nala, telefont ragadtam.
Előző nap egyeztettünk, aznap csak megerősítettem, rendben volt.

Megközelítés

Autóval mentem, parkoló van elég szerintem. Dózsa György metrótól kb 7 perc séta amúgy. Parkolás fizetős

Helyszín

Takaros, rendezett tiszta kis lakás, magasföldszintes ággyal

Hirdető külseje

Nekem nagyon bejön, van egy pajkos csillogás a szemében. Hosszú haj, arányos frankó test és masszív újdonsült szilikon cicik, amikhez egyelőre nem lehetett még hozzáférni érthető okokból.

Action

Időre érkeztem mégis kicsit korán és a beszélgetés is hosszúra húzodott, vagy most nem indult olyan olajozottan barátnőden mint a múltkori alkalmakkor.
Sebaj irány a tus, mert már nagyon fel voltam hergelve, így gyorsan végeztem is, hogy induljon a csókolózás, amiben nem fogja vissza magát. Kis simogatás után hanyatt fektettem és lassú nyelveléssel kinyitottam rózsaját, ami nagyon reaktív volt igy pár perc alatt feszült a test, szorított a kéz és tocsogott a punci.
Ezután kértem egy jó pornós terdelős, nyalós szopást amit 100%ra hozott Anila jó kis szemkontakttal úgyhogy nekem sem kellett sok hogy gumit kérjek és fel az ágyra. Nem fantáziadúsan de kitartóan az összes pózt kipróbáltuk, az új mellekl miatt nem erősen döngetve. Kutyusból gondolván egyet, popót kértem amit meg is kaptam: lágy és finom ott is belül. Mikor kiélvezkedtem a látvány és érzésben. Leszálltunk az ágyról, belekapaszkodtam a szélébe és kértem egy jó rúdnyalást amit úgy teljesített, mint egy pornósztár, aminek bakancslistás élvezés lett a vége.
Sajnos ezután egy fürdésre maradt csak idő meg egy gyors távozásra, mert letelt az óra.

Elszámolás

Elején fizettem. Extra, ő maga, minden az árban.

Alina, jó szexpartner

  Retekegér88

Egyeztetés

Kora délelőtt hívtam. Első hívásom nem járt sikerrel. Pár percel később viszont szinte azonnal felvette a telefont. Nagyon kellemes hangja van a hölgynek, és hihetetlenül közvetlen és közlékeny. Szinte azonnal tudott volna fogadni, de jobbnak véltem egy óra plusz időt felhasználni a randi előtt. Telefonon megkaptam a pontos címet és igyekeztem mihamarabb elindulni vágyaim kielégítésének érdekében.

Megközelítés

Fizetős zóna, de volt több parkoló is szabadon. Pontosan a ház előtt meg tudtam állni. Metróállomás pár perc séta.

Helyszín

Igényes, tisztántartott, kis kéjkuckó az 5. emeleten. Lift van. Fürdőszoba a hálóból nyílik. Az is teljes mértékben kultúrált, több féle tusfürdőből lehet választani. Szájvíz és pohár a mosdóra készítve. Friss törölközőt kis társalgás után( első alkalommal kértem tőle randevút) kezembe adva kedvesen beterelt a higiéniai kötelezetségeim elvégzésére az imént említett helyiségbe.

Hirdető külseje

Képek telejesen élethűek. Egy hihetetlenül vonzó és mosolygós szexi nő nyitott nekem ajtót Alina személyében. Szívélyesen beinvitált.

Action

Gyors pancsi és már robogok is vissza. Egy ízléses lenge fehérneműben várt a hálóban. Érzéki csókot kaptam tőle Kölcsönös franciával gondoltam indítani a légyottot. De végül miután megszabadítottam a falatnyi fehérneműjétől elemi erejű késztetést éreztem, hogy gyönyörű kelyhébe mélyesszem nyelvemet és fáradthatatlanul és eltökélve kényeztessem. A jelek alapján nem volt hiábavaló törekvésem. Az egyre sűrűsödő sóhajok apró derék mozdulatok és az azt követő kélyes de diszkrét sikoly, az gyengéden füleimre szorított bársonyos combok és az apró remegések a nyelvem
és a csodás kehely levezető érintkezései arra engetek következtetni, hogy siker koronázta az első feladatom. Nagyon jó érzéssel töltött el. Ezután Ő kért meg, hogy szépen helyezkedjek el az ágyon, hogy most ő kényeztethessen engem. Nos nyilván nem hezitáltam túl sokat, 😅 Hihetetlenül kellemes natúr franciával ajándékozta meg ágyékom.Első lépésként finoman elindította puha nyelvecskéjét a zacsimon és nagyon megfontoltan nem kapkodva haladt felfelé, majd számomra tökéletes technikával és sebességgel, ütemes bólogatómozgás alkalmazásával egyre többet tüntet el szájában kicsi énből. Még most is mocorgásra sarkallja hímvesszőmet a tevékenység emléke is. Nagyon türelmes, gyengéd és vendégcentrikus szerető Alina. A védőfelszerelés aplikálását követően először szépen lassan beleereszkedett az ölembe és ügetésbe kezdett. Néhányszorugyan belemozdultam, de alapvetően hagytam, hogy úgy mozogjon ahogy neki tetszik. Kisvártatva felajánlja, hogy a kedvencemmel folytassuk együttlétünk. Térdelő pozícióba helyezkedtem a gyönyörű popsija mögött és abban a tempóban
Tettem magamévá ahogy jelezte. ismét fordítani kívántam Alinán amit készségel meg is tett az én tökéletes partnerem.
egyik lábát a vállamra támasztva szemből hatoltam be a szép szemérem ajkai között rejlő ízletes és világbajnok nuniba. Mivel ez nem volt kényelmes újdonsült unikornisomnak, így villámgyorsan beszüntettük az alkalmazását. Megkértem Linát, adjon egy kis repetát a franciás csodapettingből. És ismét teljesítette amit kívántam. Végül engedélyt kértem ánuszának bevételére és erőszak mentes penetrációjára.A szükséges előkészületek után, és a hölgy àltal diktált tempóban, megkaptam amire vágytam. Sajnos végül nem maradt elég idő, hogy legyen értelme belekezdeni egy második aktusba. Pedig nagyon kívántam a szépséges Babyt! A hátralévő percekben csevegtünk. Kapott egy kis ízelítőt a talpmasszázsból melyre én képes vagyok. És még egyszer tenyermben akartam érezni a bársonyos ékszer combokat.Majd elbúcsúztam Tőle és temérdek ellentétes érzés birtokában de erősebb

Elszámolás

Érkezésem után az ismerkedési társalgás közben. Gyakorlatilag minden amire vágytam az alap kívánalomnak számít nála..Így a megbeszélt méretű csokoorral érkeztem és azt átadtam.

Alina, jó szexpartner

  007Sheriff

Egyeztetés

Telefonon hívtam, de nem tudta felvenni. Ezek után VTR-en kértem egy számomra megjelölt időpontot másnap dél elötre.. Üzenetben írta, hogy az általam kért időpont neki nem jó. Kértem tőle egy neki megfelelő időpontot . Adott egy kicsit későbbi időpontot amit természetesen elfogadtam. Ezt VTR-en rögzítettük is. Másnap a randi előtt 30 perccel jeleztem üzenetben, hogy pontosan érkezem a meg jelölt időpontra. Vissza irt ha a kapuban vagyok hívjam. Ez így is történt, és összességében gördülékenyen ment az egész randiegyeztetés.

Megközelítés

XIII. kerület egyik központi részén, annak egy újabb tömbjében lehet felkeresni.
A cím viszont pontosan meg volt adva (már csak a VTR miatt is), amit vendéglátóm a háztömbre jól beazonosítható így eltéveszthetetlen

Helyszín

A ház liftjéből egyből az ajtónál vagyunk. A lakás belülről nem túl régi moderneb nem túl tágas, de minden éppen elég a funkciójához szépen berendezett és tiszta.. A háló szoba kicsit pici, de .szépen berendezett az ágy derékig érő nekem tetszett. Innen nyílt a kis fürdő is, káddal, kellő mennyiségű tusfürdővel. Törölköző szájvíz, minden adott volt, valamint tiszta és rendezett.

Hirdető külseje

Alina olyan mint a képeken vékony, csinos lány, természetes idomokkal., nekem élőben mégis szebbnek csinosabbnak látszott Nekem kifejezetten az esetem az ilyen karakter a maga természetességében fogadott, és ez a közvetlenségében is megmutatkozott. Fogadásomkor egy fekete selyem kimonó volt rajta alatta egy rózsaszínű tanga felette egy szintén rózsaszínű egyben melltartó fűzős felső. Nem tudom a pontos nevét de nagyon csábító egy egység.

Action

A lakásba belépve Alina úgy fogadott és üdvözölt , mintha régi ismerősök lennénk. Mosoly és szimpátia rögtön meg volt. Kicsit beszélgettünk a feszültség oldásaként már mint az én feszültségem oldása érdekében. Utána Alina megmutatta hova tehetem a ruháimat majd meg mutatta a fürdőszobát.
Mikor kijöttem a fürdőszobából a magas ágyon ült, kiengedett hajjal, a fent említett fekete rózsaszín egységben. Hozzáléptem, szemébe néztem, szépségét dicsértem, amiért is finom, elnyújtott csókolózás lett a jutalmam. Eszméletlenül jól, érzéssel csinálta. Az ágyon ülve én előtte állva magához húzott majd igy folytattuk a csókolózást. Kérdezte hogy szeretném. Én azt válaszoltam ahogy te szeretnéd. Közölte feszültség oldásként én kényeztessem .
Hátra dőlt az ágyon levette a kimonot és a tangát. A csókolózásból a széttárt lábai kőzött lefelé irányítottam át az ajkam és a nyelvem majd ott ténykedtem egy pár percig. Ezek után kényelembe helyeztem magam az ágyon, és most az ő ajkai csatlakoztak rá orálisan a férfiasságomra. Kifinomult mestermunkát végzett itt is, nem kapkodva, érzéssel . Mivel rettenetesen jól csinálta egyszer kértem, hogy egy kicsit lassitson mert igy a látvány és a kéz száj együttes hamar eléri a célját. Ekkor átmentünk egy heves csókba. A csók után ismét kezelésbe vette a férfiasságomat. Elmondhatatlan milyen jó érzéssel és technikával kényeztetett.
Ekkor gumit kértem. Azt viszont ő indítványozta, hogy akkor lovagló legyen a nyitó póz. Természetesen nem volt ellenemre belém ült. Finoman érzéssel csinálta egyre gyorsabban. Egy idő után kértem, hogy lasstson mert igy hamar a csúcsra jutok. Mégy egy pár percig lovagólt hol heves csókkal jutalmazott mikor nem akkor és én a melleit csókóltam.
Ezek után kértem, hogy folytassuk hátulról. Megfordult és én hátulról folytattam az együttlétet. Hol a szép kerek fenekét fogva húztam magamra hol a karcsú derekát fogva. Mivel iszonyú jó és szép látvány volt igy az egész aktus és nem utolsó sorban jól szorított ment közben igy egy kis idő múlva beteljesedett a várva várt gyönyör. Még egy pár percig még játszadoztam amig a keménységem fent ált. Majd utána az ágy szélére ülve Alina megszabadított a védelemtől majd le tísztitgatott érzéssel. Ezek után mivel volt még egy kis időnk beszélgetni kezdtünk. Alina nem csak a sexben kiváló partner hanem a beszélgetésben is tipikus kedves barátnős aki mindig a párja kedvében akar járni. Kérdezte, hogy egy második menetet tudunk e csinálni., de mivel az idő fogytán volt és nekem kellet volna még egy kis pihenés ezért elnapoltuk egy következő alkalomra Akkor egy kicsit több időt fogok kérni tőle.

Elszámolás

Első találkozásra való tekintettel a csokrot az elején átadtam egy kisérő tábla csokival.

Alina, jó szexpartner

  Ivel90

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele többször is. Már a telefonban nagyon kedves, és tetszett a hangja. Miután megbeszéltük a részleteket, VTR-t is küldtem.

Megközelítés

Autóval érkeztem, közvetlenül a ház előtt parkoltam.
GPS könnyen odatalál, ha az okmanyaimat szerettem volna intézni a közelben, az sem lett volna túl nagy kihívás.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, tisztaság volt mindenhol. Tetszett, hogy a szobából nyílik a fürdő.
Az ágy magas, nekem kifejezetten tetszett.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel, egy nagyon szexi MILF fogadott. Fehérnemű, és átlátszó köntös? volt rajta.
Már az ajtóban tudtam, hogy jó helyre érkeztem.
Magas lány, szép arccal, formás lábakkal, és popsival, temyérbe illő cicikkel.
A puncija, a kis leszállópályával mindent visz, de erről majd később.

Action

Megérkezésem után beszélgettünk egy keveset, majd elmentem zuhanyozni.
Nyitva maradt az ajtó, ami nagyon tetszett, mert közben is beszélgettünk mindenféléről.
Közben a tükörben láttam, hogy megszabadult a köntöstől, és csak a fehérnemű maradt...álló farokkal zuhanyoztam tovább. 😀
Utána csókkal és simivel kezdtük az ismerkedést, nagyon jól csókol. Úgy éreztem magam mintha egy magántanárral egymásnak estünk volna. 🙂
Megkért, hogy feküdjek fel az ágyra. Puszilgatott, folyamatos izgatott, és ismerkedett a farkammal.
A golyókat sem hagyta ki, nagyon érzékien csinálta. Miután fokozódott a hangulat, tempót váltott és tövig eltüntetett. Valami brutális, egyszerre nagyon finom és intenzív.
Koncentrálni kellett, hogy ne durranjak el 2 perc alatt.
Amikor éreztem hogy baj van, kértem hogy cseréljünk.
Újra csók, kényezettem a ciciket (a bimbók reakciójából láttam hogy tetszik neki), majd szép lassan haladtam lefelé.
Gyönyörű, fazonra igazított punci, amit öröm nyalni.
Alina szereti,.ha kényeztetik, és instrukciókat ad, hogy mi az igazán jó neki.
Elvoltam így egy ideig, majd szaporák lettek a lélegzetek, jöttek a remegések, és a nagyobb hangok. Úgy láttam egy nagyot élvezett, és meg is dicsért a végén.
Utána én mentem vissza az ágyra, és ismét jött a mélytorkos francia.
Hihetetlen amit művelni tud, most is áll a farkam. 😀
Pózt cseréltünk, rátérdelt egy kispárnára, én álltam, és úgy folytatta a szopit.
Dugni is szerettem volna, de annyira bejött ez a helyzet, hogy sokáig ezt csináltuk, a végén pedig hatalmasat élveztem a szájába.
Egy csepp sem maradt szerintem, mindet eltüntette.

Elszámolás

Nagyon korrekt. Az elején rendeztem, többet nem került szóba.

Alina, jó szexpartner

  mrgaborw22

Egyeztetés

Előző napokban már próbáltam eljutni Hozzá, de ma pont időben hívtam. Egyből felvette, kedves, nyitott személyiség köszön már ekkor vissza. Mivel pont ráérős volt, rugalmasan tudott fogadni, ami kiváló és sokat segített, hogy "bátoságom összeszedve" tudjak menni.

Megközelítés

Ha okmányokat kellene csináltatnia, neki nagyon egyszerű lenne. Parkolóhely ezzel együtt is van, fizetős övezet. BKV nincs messze, de autóval mentem tehát. A megadott címen felcsöngetve már ott is álltam az ajtajában.

Helyszín

A lakás - nem megvenni vagy bérelni mentem, de ami a lényeg: teljesen rendben van, célnak megfelelő, tiszta, világos, korrekt, jól berendezett, kellően modern, szóval a körülmények is rendben vannak. Fürdő is jó, minden, aminek lennie kell, az van. Nem tocsog az ember fia (lánya) a kád mellett, kellemes törülközőt kaptam, miután az első bemutatkozó körön nagy nehezen átengedtem magam!

Hirdető külseje

Háát. Egy igazi NŐ állt velem szemben, nagyon elegáns, jó kisugárzású, kedves, nyitott, akár mint a telefonban! Elismerő pillantások vica versa, láthatóan tényleg értékelte az érkezésem. Elegáns, de sokat sejtető fogadó ruha, alatta a csinos testét tovább kiemelő szép fehérnemű, amit készséggel vett le, amikor ideje volt.
Olyan érzést keltett, hogy egy elegáns, csinos, kívánatos NŐ, akivel több mint szívesen próbálom magam fullosan jól érezni.
Jelentem, sikerült!
Vékony, kellően magas, gyönyörű szemű, szépséges arcú, kiemelkedően szép fenékkel, szép lábakkal. A vékonysága és - hát ez is téma, akkor OK - a valós kora mellett teljesen rendben van, természetes, kisebb mellek, ápolt (kicsi jelzés értékű fazon, mutatóban, de ott a hol kell, csupasz, rendezett, kívánatos) szemérem, mi kell még? Hát, az, amit nyújtott és amiben nagyon jó!
Ha cicababát keres az ember, ne itt próbálkozzon, ellenben ízig-vérig NŐ fogadja.

Action

Itt csupa szuperlatívuszt tudnék csak írni (az egész beszámoló az), mert annyira rendben van, meggyőző, ahogy előttem szólók erről ezek szerint nagyon helyesen számoltak be.
Fürdő után az ágy előtt még állva folytattuk az "elmélyült" csókcsatát (igen, teljesen rendben smároltunk ...), jól esett már ez is, mindkettőnknek.
Hosszas nyitás után rátérve a francia részre határozottan kinyaltam Őt, amire nagyon jól, folyamatos visszajelzésekkel reagált. Csiklóérzékeny. Hosszas élvezkedés, élveztetés után (kisebb iránymutatást kellett csak adjon, de az fontos volt) valós élvezettel ment el, és nagyon hálás volt érte! Mondtam, hogy OK, akkor mehetek is? Na nem, még sor kellett kerüljön egy s másra.
Az ő francia órája hasonlóan felsőfokú vizgsa előkészítő órával vetekedő, sok csókkal indítva egy valóban kezezés nélküli, kellemes, egyre fokozódó tempójú, "veszélyesen" élvezés közeli állapotba hozott. Szépséges haja és teste simogatása mellett kiváló érzékkel kérdezett rá a "harmadik típusú találkozásunkra", ami felszárszomozva nyeregbe pattanással indított. Itt is hamar elsöprő lendülettel vetette magát bele az élvezetekbe, ahogy mondta is, ezt és a hátsó pozíciót részesíti előnyben. Itt a csók még szenvedélyesebb, fokozva az élvezeteket újra magamhoz ragadtam a gyeplőt azzal, hogy szemből behatolást kértem a pozíció cserés javaslatára (legközelebb sorra vesszük a többi pozit is).
Amit vártam, kaptam, ez is elnyerte tetszését és ha kicsit kiratóbb lettem volna, talán még ... majd legközelebb!
Utána hosszas beszélgetés, kedves, nem indiskrét, cserébe nem is mond el a kelleténél többet magáról, ez így OK.
Mivel kiderült, nagyon szeretünk egymással csókolózni (tényléeg élvezettel, nem érzelemmel), hát egy idő után előbb azzal, majd "mással" folytattuk. Kisebb csiklóizgatás után átvette a kezdeményezést, és mivel a gumi másodikra még kevésbé a férfiember barátja, a francialecke folytatódott, ezúttal egyetemi záróvizsga feelinggel, hosszan, kitartóan, jelentős energiákat nem sajnálva vitt végig. Mindig is elismerem a teljesítményt, na ez az volt! Nagyon elégedett lehetek.
Utalt is rá, hogy bizony a férfiátrsak jelentős része valahol lelizni, egy kicsit szeretgetésre vágyva mennek hozzá és ahogy látom, ezzel nem csak tisztában van, de készséggel támogatja ezt a maga részéről! Jófej teremtés, meg kell hagyni!

Elszámolás

Áremelés (nem esett jól, de ez van)... Minden egyben és ahogy írom is, egy petákot sem sajnáltam, pont az történt, amit erre a "hírre" reagáltam, hogy nem ezen múlik.
Mivel fullos, extrák ha vannak is, nem az én világom, nem is kérdeztem semmit.
Előre kérte - legalább nem kellett a végén foglalkozni ezzel (nem elegáns, de lényeges része ez az egésznek). Komfortos ez is.

Alina, jó szexpartner

  BungalowBill

Egyeztetés

Telefonon hívtam, olyan időben, amikor elérhetőnek mutatta magát, és ennek megfelelően hamar fel is vette. Sikerült megbeszélni vele egy közeli időpontot, amit VTR-en is rögzítettünk. Úgy vettem ki, hogy ezt az opciót előszeretettel használja, de még egy megerősítést azért kért fél órával a találkozó előtt. Ez így is történt, és összességében gördülékenyen ment az egész randiegyeztetés.

Megközelítés

XIII. kerület Vizafogó részében, annak egy újabb tömbjében lehet felkeresni. A fő közlekedési csapásoktól kicsit bentebb esik, BKV valamiért gyérebb arra, ezért egy jó 10 percet gyalogolni kellett a metrótól. Inkább autósoknak fekszik.
A cím viszont pontosan meg volt adva (már csak a VTR miatt is), amit vendéglátóm a háztömbre jól beazonosítható módon a telefonban is elmagyarázott, így eltéveszthetetlen.

Helyszín

A lakás belülről sem régi, szokatlanabb elrendezéssel, nem túl tágas, de minden éppen elég a funkciójához. Baszoba is pici, az ágy valami brutál vastagon feldúcolva matracokkal, mint régen falun a párnákkal, dunyhákkal berakott ágyak. Gyakorlatilag derékmagasságig ért, és még kis fellépő is volt mellé, akinek úgy könnyebb felmászni rá. Amúgy tetszett. :) Innen nyílt a kis fürdő is, káddal, kellő mennyiségű tusfürdővel. Törcsi, szájvíz, minden adott volt, valamint tiszta és rendezett.

Hirdető külseje

Alina vékony, csinos lány, természetes idomokkal. Olyan mint a képeken, nekem valahogy mégis más benyomásom volt róla előzetesen. Arcát másmilyennek hittem, de pozitív irányú volt a meglepetés. (Akkor még csak kitakart képe volt, az arcos profil azóta került fel.) Nekem kifejezetten az esetem az ilyen karakter. :) A cicik kicsik, ha ez számít, de minden más kompenzál. Amolyan szomszédlány feeling, abszolút jó értelemben, semmi cicoma, semmi hívság, a maga természetességében fogad, és ez a közvetlenségében is megmutatkozik.

Action

Már a belépés és üdvözléstől kezdve úgy beszéltünk egymással, mintha régi ismerősök lennénk. Mosoly és szimpátia hamar megvolt. Miután nagy érdeklődéssel felmértem a terepet, a speckó tetthelyet, és leendő hancúr-partnerem külső jellemzőit, igyekeztem gyorsan elvégezni a kötelező tisztálkodási köröket.
Mikor kijöttem a fürdőszobából a magas ágyon ücsörgött lábát lógatva, kiengedett hajjal, minimális alsóneműben, bugyi nélkül, de melltartóban. Hozzáléptem, szemébe néztem, szépségét dícsértem, amiért is finom, elnyújtott csókolózás lett a jutalmam. Eszméletlenül jól, érzékien csinálta, amitől alaposan megjött az "étvágyam", így ennél nagyszerűbben nem is kezdhettük volna az egymásra hangolódást.
Hátra dőlt az ágyon, én is fentebb másztam, és ha már így bennem volt a "flow", a csókolózásból a széttárt puncija felé irányítottam át az ajkam és a nyelvem. Mivel nagyon megkívántam, igen nagy vehemenciával vetettem bele magam a nyalakodásba, ezért egy picit utasított is, hogy mit változtassak, hogyan csináljam. Az instrukciót megfogadva egy igen kiadós nyalást sikerült produkálnom neki, amit állítólag ő is élvezett. Kisvártatva már az én dorongom is jelentkezett a törődésért, ezért kényelembe helyeztem magam az ágyon, és most az ő ajkai csatlakoztak rá orálisan férfiúi genitáliámra. Kifinomult mestermunkát végzett itt is, nem kapkodva, érzékien leápolt, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Egyértelműen megállapítottam, hogy ez a nő szájmunka terén alul és felül is ragyogóan teljesít.
Ekkor még nem hagytam, hogy be is végződjék a dolog, úgyhogy gumit kértem. Azt viszont ő indítványozta, hogy akkor lovagló legyen a nyitó póz. Természetesen nem volt ellenemre, és mit sem sejtve behelyezkedtem neki. Arra nem számítottam, hogy életem egyik legfergetegesebb dugása következik ebben a pozícióban. Legalább 10 álló percig iszonyatos lendülettel dögönyözte az ágyékom le-föl, előre-hátra, fáradhatatlan csípőmozgással. Le voltam igázva (de nyűgözve is), két vállra fektetve, tehetetlenül, miközben a duzzadó farkam nyomtalanul eltűnt a testében. Én pár perc után totál kivoltam fizikálisan, pedig én voltam alul. Nem értettem hogyan bírja, de azt sejtettem, hogy most ezt addig viszi, amíg el nem élvez. Így is volt, és én örültem neki, hogy ebben asszisztálhatok. Hogy végre nem csak arról szól az egész, hogy engem "kiszolgáljanak", hanem kölcsönös az örömszerzés.
Viszont mire odaértünk ő is alaposan kifulladt, ami nem csoda. Szinte én kértem, hogy pihenjen, úgyhogy helyet cseréltünk, ő feküdt le a párnák közé. A lovaglás során azért én is robbanás közeli állapotba kerültem, ezért még kívántam a puncit, és betettem neki szemből. Ráhajolva simogattam, és szeretkeztünk, finomabban, lassabban tömködtem, de a fáradság engem is lelohasztott kissé. Inkább fújtunk egy keveset akció nélkül, és beszéltünk pár szót.
Ő azonban nem tétlenkedett sokáig, hanem szerette volna befejezni amit vállalt, vagyis hogy engem kielégítsen. Így hát ismét visszatértünk a franciára, bekapta a lompost, és nagyon szenvedélyesen pár perc alatt kifacsart NFVSZ-szel. A kirobbanó élvezet miatt akkor még észre sem vettem hová tűnt a végtermék, de utólag a kérdésemre elmondta, hogy ő ebből nem csinál nagy ügyet, mindig lenyeli...
A szexjelenetek ezzel véget is értek, beszélgettünk még egy kicsit az ágyon, a falnak dőlve, egymást cirógatva. Nagyon jó társaság ebben is, érdekes dolgokat beszéltünk ki. Amikor aztán "ütött az óra", szépen elvonultam lezuhanyozni.

Elszámolás

Első találkozásra való tekintettel a csokrot az elején kérte. Azt hiszem az átlagnak felel meg, bár éppen változó kort élünk. (Még áremelés előtt mehettem, mert most már nem annyi van kiírva.) Mindenesetre a szolgáltatás minőségével abszolút korrelál. Extrákról nem esett szó.

Alina, jó szexpartner

  Zorge

Egyeztetés

Pár hívás után sikerült elérnem , de az napra már nem volt szabad időpontja .

Megközelítés

Szerencsére elég kevés autó volt az utakon , könnyen és gyorsan oda értem , sehol nem volt dugó .

Helyszín

Fürdő tiszta, többféle tusfürdővel. Az előszoba / nappali tágas, a szobában nagy ágy áll rendelkezésre az akrobatikára .

Hirdető külseje

A képeknél jobb! Fiatalos, -10 év , karbantartott Test. Amilyen energiával teszi oda magát, nem is csoda. Nem kell külön fitness órára járnia.

Action

Mikor visszajött, csókolózással kezdtünk, amit nagyon finoman csinál. Közben kezével már életet lehelt a férfiasságomba. Kisvártatva felfedezőútra indultam Alina domborulatain és hajlatain keresztül egészen a puncijáig. Itt megpihentem kissé, és belekóstoltam finom kis kehelybe. Utána Ő kényeztetett engem a szájával, itt azonban már olyannyira fel voltam húzva, hogy vigyáznom kellett, idő előtt el ne durranjak.
Gumit húztunk és misszionárius pózban hatoltam belé. Nagyon finom érzés, igazi szűk puncija van. A befejezésre hátulról támadtam, és pár lökés után hatalmasat élvezve borultam a hátára.
Ezek után egy nagyon jót beszélgettünk, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó beszélgető partner. Ez tényleg a legkellemesebb pozitív csalódás volt számomra. Annyira élveztem a társaságát, hogy fel sem merült bennem végül a második menet gondolata. Sokkal jobban esett most az, hogy egy jót beszélgethettem Alinával

Elszámolás

Első alkalom miatt előre rendezve, de ez így jó .