Zoé♡ Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Zoé♡, istennő szexpartner

  MrKnox

Egyeztetés

Zoéval tavaly februárban még a pesti oldalon találkoztunk először, és a remekül sikerült első randi után még búcsúzás közben megígértem neki (és főleg magamnak), hogy ha úgy állnak a csillagok, mindenképp visszatérek hozzá egy hosszabb, kiadósabb szexcsatára.
Ígéretem beváltásának napja aztán egy ideig váratott magára, de mikor végre ismét elértem telefonon, némi újra-ismerkedő csevegés nyomán hamar meg is dumáltunk egy délutáni találkát. Megnyerően laza, bájosan rámenős, csevegősen kacér stílusával már első alkalommal is pikk-pakk levett a lábamról, és ahogy a választott időpont mellett a potenciális extrákat is szépen átbeszéltük, a telefont végül most is komplett erekcióval nyomtam ki - pedig végül csak akkor ismert rám, mikor pár perccel később a vtr-t is elküldtem.

Egy kezemen meg tudnám számolni a lányokat, akik az elmúlt húsz évben telefonon keresztül így be tudtak indítani - és rám gyakorolt hatása szerencsére az azóta átélt közös randik fényében sem kopott.

Megközelítés

A telefonon kapott cím szerencsére ismerős volt, *úgyhogy mivel yachtom épp Bali déli partjainál, Pantai Sanurtól nem messze horgonyzott, a Bandar Udaráról magángéppel indultam az Emirátusok felé - persze csak miután a Hyatt Regency biztosított, hogy lakosztályomat a kövi két hétben még fenntartják nekem. Abu Dhabiban szálltam át a menetrend szerinti járatra (nem tudom, ti hogy vagytok vele, Dubaj az utóbbi időben nekem kicsit már túl kommersz lett), mert ez volt a leggyorsabb lehetőség, még ha filléres Wizz járat szűkös lábtere miatt három ülőhelyet is le kellett foglalnom, hogy Ferihegyig normálisan kinyújtózhassam. A 2-es terminálnál persze már várt a sofőr, de mivel szeretem megőrizni inkognitóm, és elvegyülni a tömegközlekedő, egyszerű népek közt, inkább a Móricz egyik diszkrét mellékutcájában kirakattam magam a Bentley-ből, és a villamossal innen kb. 5 perc alatt meg is érkeztem.*

A BKV-s megközelítés, tekintve, hogy az összes lehetőség szinte az ajtóban tesz le, azt hiszem, ideálisnak mondható - parkolni a ház előtt nem, inkább attól távolabb, a sarkon túl, vagy a tömb mögötti párhuzamos, kisebb utcában lehet elképzelhető.

***Minden tiszteletem Anfield, remélem, nem veszed rossz néven az ártatlan viccet!

Helyszín

Mivel ismerős volt a hely, a kétzsilipes bejutára eleve készültem (kint kapucsengőn, majd a megfelelő épület ajtaján ismét kód-nyomkodás, de Zoé természetesen telefonon végigvezet mindkét panelen), és a liftajtón ki- majd a nyitott folyosón határozott léptekkel megindulva, a másikon belépve sem ért csalódás.

A lányok által bérelt ingatlan kellemes méretű, diszkréció tekintetében ideális felosztású: a két játszós szoba a lakás két áltellenes sarkában kapott helyet, egymástól jól elkülönítve, a fürdő mindkét irányból megközelíthető, úgyhogy valszeg akkor is könnyen menedzselhető a logisztika, ha Zoé barátnőjéhez is érkezik valaki. A tágas zuhanykabinnak itt külön megörültem, hisz a _másik_ dolog, amivel a kicsilány korábban emlékezetembe véste magát, épp az volt, amilyen fantasztikus hangulatban cicázva-csacsogva-simogatva alaposan lecsutakoltuk egymást első, remekül sikerült, és ennek megfelelően izzasztó Bálint-napi randink után.A babaszobában itt is masszív, az intenzívebb igénybevételt is zokszó nélkül tűrő franciaágy várt, egy nagy, öblös fotellel és pár kisebb polccal a lepakolandóknak. Na meg az ággyal szemben terpeszkedő, falnyi széles, tükrös beépített szekrénysorral, ami a _hármas_ számú kellemes csalódás volt: tavaly télen, még a másik helyen egy igen hasonló tükör előtt gabalyodtunk még zuhany után össze, ám időszűkében (és a szabott órán akkor már bőven túl) végül nem teljesítettük ki-be az abban rejlő lehetőségeket.

Hirdető külseje

Zoé arcánál rajzolni se lehetne szebbet.
Nagy, barna, mandula-forma, sötét parazsú, néha ártatlan fénnyel lobbanó, máskor emésztő szikrákat szóró szemei, bájosan pisze orra, érzékien dús, puha ajkai, sarkukban a minden pillanatban buja ígérettel csábító mosollyal, és a vonásait keretező, dúsan derekáig omló, éjfekete hajzuhatag már első találkozásunk alkalmával, azonnal megvettek kilóra, gyerekkorom első, kitalált szerelmét, a lápi boszorkány Cafrinka világszép macska-lányát, Botsinkay Jónás (ill. Jókai) kincset őrző Szaffiját idézve föl bennem.

Minden porcikájában feszes, hajlékony, természetes ívekkel és káprázatos hajlatokkal igéző nádszál-alkata, selymes bőrének illata minderre rátesz még egy jókora lapáttal - a non plus ultrát pedig öntudatosan kacér, pimaszul szexi és eleven személyisége adja a képlethez: valahogy mindig úgy fordul, lép, bújik, hajol, riszál és libben, hogy a férfiember számára mindig a legideálisabb, legvadítóbb oldalát mutassa. Az a fajta, nagyon-nagyon szerencsés alkattal megáldott csajszi ő, akinek talán soha egy gyufásdobozt nem kell majd arrébb tennie, hogy a mindenség szabója által rá szabott tökéletes, bikavadítóan feszes, izmosan karcsú macskanő-alakját megőrizze, és mindennek tudatában baromira meg is tanult bánni természetesen dögös külsejével.

Profi modellekét visszakézből lepipáló amatőr képei is sejtetik, élőben pedig valóban lenyűgöző megtapasztalni, milyen tökéletesen tisztában van bikavadító adottságaival, és mindemellett milyen ösztönös-rafináltan, odaadóan és vendégére szabva, fiatal kora ellenére milyen mesteri biztonsággal használja azokat, mint szamuráj a Hattori Hanzót.
Nem kicsit tapasztalt a hölgy, ami a férfi-fejek csavargatását, szívek dobogtatását, (fogak csikorgatását) és gatyák repesztését illeti, ezt a varázserejét pedig nem restell a saját, de persze elsősorban a kedves vendég örömére maradéktalanul kihasználni.
Páratlanul szerencsés alkat ő testileg-lelkileg, akivel a szex, az erotika nem csak a hálószobába lépve, de már telefonon, vagy ha nem, hát legkésőbb az ajtó mögé kacsintva beindul... és ha egyszer beindul, akkor nagyon beindul.

Action

[Disclaimer a TLDR csapatnak:
Ha nehezedre esik kb. 3000 szó, avagy 6 nyomtatott oldalnyi szöveg (átlag olvasási idő kb.15 perc) befogadása, ne terheld magad! Az összegzésben a lényeg, pacsi!]

Szóval az ajtó mögé kacsintva ott vár fülig érő mosollyal, illatosan, sötéten aláomló hajkoronája fekete glóriába öltözteti karcsú, káprázatos, selymes-barna alakját...
Ahogy üdvözlő ölelésembe bújik, tetőtől-talpig hozzám simulva, ujjbegyeim éhesen ízlelik forró, bársonyos bőrét, derekától egészen nyakáig szaladva - csak a hűvős fém nem-várt tapintása torpant meg egy szívdobbanásra, és a szívdobbanások csak fokozódnak, mikor egy fél lépést hátrálok, hogy úgy istenigazából végigmustrálhassam: ekkor tűnik csak föl a fényes láncokból, és talán két, ujjnyi széles bőrpántból álmodott softcore bdsm-hám, melyben huncut pillantással rám várt. Nem először, és nem is másodszor találkozunk, mégsem tudok betelni a lenyűgöző látvánnyal, ahogy az ezüstös láncszemek delejesen zizzennek felsőtestén, hetyke, kóstolásra csábító tini-cickóit alig-alig takarva, s közülük máris kacéran kacsintgatnak rám izgatott bimbócskái, miközben ő egy játékos mosollyal nyugtázza ámulatom, lazán mellém lép, és pimaszul szám sarkába csókolva fülembe súgja, hogy vegyem már le a cipőm.

Én nyomban térdre borulok, zavaromban a fűzőt keresve jó öreg weszkómon, ám míg matatok, szemeim addig se tudom elszakítani a tőlem alig fél lépésre ragyogó, karcsú, hibátlanul feszes comboktól, na meg a falatnyi, fekete zsinórtanga ágyéka mellől hívogató hihetetlen hajlatokról, melyek láttán már be is indul a pavlovi reflex, és már csókolnám és kóstolnám és habzsolnám is... ha a fekete démon a végső pillanatban, tökéletes ritmusérzékkel sarkon ne fordulna, hogy észbontóan kerekedő, ropogósan kerek popsiját, ábrándos mintákkal díszes derekát, csodás csípőjét ringatva induljon meg előttem lassan a belső szoba felé.
Biztos megvan a rajzfilmes jelenet, mikor az ablakba frissen kirakott almáspite illata lassan eléri Tomot/Jerryt/Frédit/Pítörgrifint, az meg a földtől elemelkedve, orrával a csábító légáramra csatlakozva lebeg annak nyomán... Na én kb így követem Zoét csizmáimat hátrahagyva, át a darabnyi fürdőn a hangulatfényes kis szobába, ahol persze mi mást látnék, mint a tükör előtt magát csábosan illegető, párduc-testű bestiát (szó mi szó, ilyen jó nő lennék, én is egész nap magamat nézegetném), aki előbb csak a tükörből lövell felém pár vadító pillantást, aztán míg ingem-gatyám sietősen megoldom, az ágyon lassú, lusta macskás mozdulattal áthajolva, féltérden nyújtózik ki valamiért, hosszú haját félredobva, fenekét -nyilván- kiemelve kínálva fel hibátlan alakjának kábító kontúrjait bokájától kecses combjain és őrjítő csípővonalán haladva vállainak hamvas, hímzett halmocskáiig és a fölöttük rám villantott kacér parázsszemekig - aztán sanda mosollyal egész közel lép hozzám, hogy bőrének bizsergő hevét bőrömön érzem... és kezembe nyomja a törölközőt.
"Siess, várlak!" kacsint még rám egy őrjítően tökéletes csípőcsavarással, én meg csak hápogok, mint a kecsege.
Aztán persze rohanok lecsapatni a csapatni valót.

Lelkesedésem persze a zuhany alatt se lohad, ahogy utána kilépve sebtiben áttörlöm magam, a nedves törcsit simán magamra akaszthatom, míg visszatérek a szomszéd szobába.
Zoé az ágyon vár, a telefonon kapcsolt hangulatzenétől és a hangulatfény vöröses kontúrjaitól árnyaltan, és egyből incselkedve nyugtázza, hogy sok biztatásra per pill szemmel láthatóan nem lesz szükségem. Három lépés még, a törölközőt közben el is dobom, és az ágyra térdelve azonnal letámadom, ellentmondást nem tűrőn ragadva magamhoz, hogy lecsókoljam végre gyönyörű szájáról azt a megátalkodottan kihívó, észvesztően pajzán somolygást...
Számba kacagva csókol vissza, épp oly hevesen, nyelvesen, érzékin, mint ahogy én követelem magamnak karcsú derekát ölelve, hajába túrva, míg ő nyakam karolja át, és simít, és bújik, térdre emelkedve törleszkedik hozzám - finom ujjai pedig már meg is találják döfőm, futó, lágy érintéssel üdvözölve, mielőtt puhán markába zárná egy elégedett hümmentés kíséretében. Én persze még mindig dús, selymes ajkait habzsolom, mint fuldokló az éltető oxigént, kezeimmel egyszerre próbálván érinteni, simítani, markolni minden igéző porcikáját, és ahogy lassan elém hajol, tekintetemmel falom tovább ívbe hajló hátának, gerince vonalának szépségét, amit (nyilván) a másik, kisebb tükör felé pucsított, apró tangás, tökéletesen zabálni való fokhagyma-popsijának, és a semmi-anyagtól alig takart, sőt, inkább kihangsúlyozott szemérme édes körvonalának látványa koronáz.

Míg én gyönyörködöm, ő egy puha, ismerkedő csók után makkom hegyén egyetlen lassú mozdulattal tövig elnyel. (Igen, ez a tehetsége volt az _első_ számú ok, amit anno szinte mellékesen, a randi végén megvillantott, és amiért anno azonnal szívembe zártam.)
Lélegzetem szó szerint elakad, ahogy forró, nedves szája, torkának puha ölelése befogad és megszorul körülöttem, majd lassú, állhatatos lüktetéssel, ajkainak, nyelvének selymes, bőnyálas játékával Zoé nekilát kényeztetésemnek.
Ujjaim végigszaladnak hátán, kezemmel balfelől rámarkolva, jobbról egy finom legyintéssel paskolva káprázatos fenekére, amit persze még meg is csóvál nekem, miközben ütemvesztés nélkül, ritmikusan bólogatva, szörcsögve szív magába, rudam felénél kijjebb sosem engedve szájából... Egészen míg én ki nem hátrálok előle, lelépve az ágyról, ahova ő nedves fényű, dévaj mosollyal csusszan nyomban utánam, egy laza mozdulattal leoldva magáról a láncbikinit - és máris előttem térdel, dorongom tövénél megragadva, hogy jobbról-balról lassan végignyalja, nyelvéhez csapdosva játsszon vele még kicsit, majd egy éhes, mohó falással újra eltüntesse izzó torkában, egyszerre kényeztetve nyelvének érzéki, sikamlós masszázsával alja hosszát és koronaékszereit, miközben észvesztő vehemenciával húz magának garatig, gurgulázva, öklendezve néha, ám a kíméletlen tempóból egy pillanarta se zökkenve ki.Egy-egy kis pihenőt tart csak két ilyen teleszájas elnyelés közt, ragyogó, mogyoróbarna szemeivel tüzelve tovább, miközben csodás ajkaival lágyan makkomra csókol, vastagon nyúló nyálhidat nyalintva lőcsöm és buja szája, gyönyörű arca közé, aztán játékosan szörcsögve szívja vissza ismét farkammal együtt, és folytatja tovább a fékezhetetlen iramú, ellenállhatatlan gulugulut. Nem is számolom, hanyadszor vesz be teljes mélységben, hosszan lenntartva, miközben tágra nyílt, igéző szemeivel pillantásom keresi kezeit combomon nyugtatva, mikor lendülettől szétzilált haját finoman felfogva jobb kezem puhán tarkójára téved...

Ő persze azonnal érti és érzi szándékom, és tarkóját tenyerembe simítva adja át nekem az irányítást: vállát és hátát az ágy szélének hajtja, hogy míg a saját tempómban állok neki újra és újra mélyen torkába tolni tömlőm, arcának angyali bájával, szemeinek emésztő tüzével hajszoljon és unszoljon tovább, lelkesen és odaadón nyeldekelve, még akkor is kecsesen izgató pózba feszülve, játékosan kelletve magát szememnek, mikor nyálától vastagon borított brémet kihúzom és elkenem varázslatosan dús, Angelina Jolie legszebb éveit idéző száján, majd nyomban vissza tövig, fullasztó szenvedéllyel. Lenntartom neki hosszan, megfeszülve, ahogy bársonyos nyelve masszíroz, ahogy torka körém tágul ismét, aztán megszorul...
Egy könnycsepp gördül az arcán, csillogón.
A következő pillanatban pedig hörögve hőkölök ki ajkain, fátyolosan tán még gyönyörűbb, elemien pajzán, győztes büszkeségtől lobogó szemeibe merülve - hogy bőven ömlő magommal így tölthessem meg nagyra nyíló száját, fehérre fröcskölve rózsaszín, macskásan kiöltött nyelvét, honnan az ajkain túlbukva csöppen aztán állára, mellére, leszaladva alakján, testének minden kábítóan tökéletes, vörös fénybe festett, éterien kecses formáján.
Nettó hét perc alatt kivégez.
Tökéletes képszakadás.

***

Persze nincs az az isten, hogy egy ilyen orbitális leápolást ne viszonozzak, erre meg mi lenne a legalkalmasabb, mint egy gondos és alapos szeretetmasszázs?
Bőre érzékeny, úgyhogy csak egy leheletnyi barackmag-olajat használok nyaka és vállai, majd hátának komótos és körültekintő átgyúrásához, ami közben alkalmunk nyílik átdumálni, kivel mi is történt az elmúlt két hónapban, mióta nem láttuk egymást.
Derekát, combjait, és feszes-formás, ropogósan kerek fenekét simogatva-dagasztva persze már el- elakad szavam, és mancsaim is elkalandoznak néha egy-egy intimebb simítás erejéig... amire Zoé persze somolyogva rá is kontráz pár pimasz, delejes csípőcsavarással.
Ahogy a falatnyi kis tangát lefejtem róla (nem először, nem is másodszor, mégis) sokadik alkalommal is eláll a lélegzetem: "mely örök kéz szabta rád rettentő szimetriád?" - duruzsolom, ahogy lassan, rajongva végigcsókolom hosszú combjait, finom, incselkedő harapásokkal, majd lomha, forró csókokkal üdvözölve selyemfényű sejhaját, melyekkel apránként combjai közé ereszkedve végre nyelvem hegyére vehetem rózsásan harmatos, hívogatón feltáruló, világszép punciját is.Nyelvelésem édes kuncogással fogadja, kiemelve csípőjét, hogy jobban hozzáférjek - aztán egy idő után persze fordulunk, hogy mindkettőnknek kényelmesebb legyen a póz.

Hihetetlenül hamvas, harmatosan hívogató, szememnek, számnak és szívemnek éppoly csábító punciját csókolnom a legédesebb, legelragadóbb afrodiziákum, amit életemben kóstoltam. Nem csupán fantasztikus zamata, gyengéd, bársonyos érzékenysége miatt, hanem mert Zoéval a kölcsönösség valóban kölcsönös élmény: nem csak hagyja magát kényeztetni, de elevenen együtt moccan minden érintésemmel, hogy örömét együtt keressük. Gyöngéd sóhajokkal irányít, segít őt a számára leginkább kellemesen számra venni, csalafinta, vadítóan kívánós pillantással simítva arcomat a magának legjobb szögbe, miközben lelkesen, teliszájjal nyalakodva felnézek rá, szabad kezemmel bájosan hegyesedő cickóit cirógatva. Aztán ahogy állam alá nyúlva felemel magához, félúton még odakóstolok azokra a bájos kis bimbókra, majd meg se állok ajkaiig - azaz meg sem állnék, ha ő le ne állítana, csábos mosollyal ragadva meg tekintetem. Macskaszeme balra villan... elsőre nem is értem a gesztust, csak mikor már szemöldökét emelgetve, majd állát is elfordítva biccent az ágy melletti asztalka felé, ahol előkészített gummerem vár a bevetésre.
'A farkam kéred?' - kérdezem, ő meg bűbájos elragadtatással helyesel, úgyhogy egy expressz gumírozás nyomán finoman beigazítom magam sikamlósan ölelő, mámorítóan szoros forróságába, és lassan, centiről centire furakodom egyre beljebb, elnyíló ajkairól mohón lecsókova érzékien szökő, perzselő leheletét.

Egy perc múlva már zakatolunk.
Nyakamat átkarolva, combjaival ölelve húz magába, heves, feszes ritmust diktálva, el-elcsukló, halk nyögésekkel tarkított pajzán suttogással dicsérve elszánt tempóm, ami persze csak még gyorsabb, még keményebb döfésekre ösztökél. Ahogy felelmelkedek, hogy minden részletében magamba szívhassam hevülten lüktető alakjának káprázatos szépségét, keze önkéntelenül csúszik lejjebb, kíméletlenül dugattyúzó dorongom felé, hogy magával játszva fokozza saját élvezetét - csak mikor félig hunyt pillái ismét felnyílnak, veszi észre, hogy "rajtakaptam". Gyorsan elnézést kér, és visszahúzza kacsóját, én meg persze azonnal rávágom, hogy abba ne hagyja, imádom, amit csinál.
Megátalkodott mosollyal, őrjítően kéjsóvár pillantással felel meg elragadtatott, perverz vigyoromnak, mely le se szakad a számról, míg térdhajlatánál megragadva szélesre tárom combjait, hogy néhány lassabb, mély lökés erejéig önfeledten gyönyörködhessem eksztatikusan vonagló nimfa-testének szépségében, ahogy ujjai egyre sebesebben járnak csiklója körül; majd mikor szemei ismét egyre elkerekednek és lélegzete szakadozni kezd, térdeit vállamra veszem, csípőjét kissé megemelve a behatolási szög maximálása érdekében, és újra egészen fölé emelkedve nekiállok irgalmatlanul szétkefélni, ahogy csak a csövön kifér.
Nemsokára közvetlenül érzem én is, mint környékezik meg az élvezet hullámai, pattanásig feszítve érzékeinek húrját, ahogy izmai egyre szorosabban, ritmikusan húzódnak össze körülöttem... Homlokunk épp összeér, mikor végül elszáll, így közvetlen közelről csodálhatom szemeinek fehér izzásig hevülő tüzét, ízlelhetem beharapott ajkai közül szakadó halk, elcsukló sóhajának forró, részegítő aromáját, miközben ágyékunkat egyként önti el gyönyörének mézes, sikamlós verejtéke.Mélyen benne lüktetve kísérem el, míg megjárja a csillagösvényt, lábát nyakamból óvatosan visszaengedve a lepedőre, miközben nyakát, vállát csókolom, kezemmel pihegő alakját cirógatva.

'Na és veled mi lesz?' - sandít rám cinkosan, miközben térdét egészen felhúzza, és káprázatos popóját ölembe domborítva, derekát ringatva, izmait tornáztatva határozottan ismét mozdulni kezd alattam. Hajába túrva csókolok szája sarkába, ahogy fokozatosan újra felvesszük az üzemi tempót, majd felemelkedve szabad kezemmel megragadom olajtól még fénylő fenekét, hogy jobbról-balról odapaskolva, majd határozottan rámarkolva dugjam tovább lucsogó, rózsaszín kis pináját, amihez ő végtelenül izgató, lelkesítő nyüszögéssel asszisztál - nem is kell már sokáig hajszolnia a beteljesüléshez, melynek mámoros mementójaként végül delejesen domborodó popsigerezdjeinek és csodás vonalú csípőjének deltáját spriccelem végig két vonásnyi, minimalista Pollockkal.

A törölgetést-romeltakarítást szokásosan a szomszéd zuhany alatt folytatjuk, ahol alaposan lecsutakolunk egymásról mindent, összekacagva, cicázva-smárolva fesztelenül, felszabadultan, majd az ágyon összebújva folytatjuk megkezdett világmegváltó témáink boncolgatását az etológiától az entomológiáig.

***

Kb. húsz percünk van még, mikor egyszer csak játszani kezd velem - nem akarom túlírni, nyilván a tükör elé megyünk.
Itt egy gyönyörű bőnyálas-mélytorkos felszopás nyomán felemelem térdeltéből, és magam előtt megkettőzött önmagával szembefordítva élvezem egyszerre szememmel és mohó simításaimmal párductestének káprázatos vonalait.
Egyszer csak kifordul előlem, és az ajtó mellett álló ruhás kisfotelt egy laza mozdulattal bependeríti a szoba közepére, hogy egy macskás mozdulattal szemből belesimulva kínálja föl magát nekem - kicsit sem kényelmes, ám a tükörből és E/1-ben is észbontóan tökéletes, címlapra, képtárba, mocskos fantáziámba illő pózba vágva magát, hogy néhány szívdobbanás erejéig konkrétan nem hiszek a szememnek, hogy ez most tényleg éppen velem történik.
Persze a válla fölött, majd a tükörből lövellt pillantásinak és hangja pajkos dallamának ('Na mi lesz?') ha akarnék, se tudnék ellenállni: térdre borulva bukok rá máris, magasra emelt, hibátlan szív-formára pucsított popsiját kétfelől megmarkolva, hogy mohón nyelvemre húzhassam, habzsolva lefetyelhessem gyönyörű, zamatos kis barackját... Aztán hogy kedvemre hódolhattam a gasztronómiának, nincs más hátra, Zoé gördülékeny rutinnal farkamra csókolja a latexet, és már benne is vagyok ismét. A tükörből egymást csekkolva, összevigyorogva hajtjuk egymást aztán, jó pár játékos, vidáman csattogó, a háttérzene ritmusára még egy-két táncos mozdulattal is megtoldott, szenvedélyes percen át, igazi felszabadult feelgood-szexszel vezetve le a randit, ami után még hosszan öleljük-csókoljuk egymást a bársonyos félhomályban, búcsúzóul - legközelebb úgyis innen folytatjuk ;)

Elszámolás

Zoéval viszonylag rég, elég jó viszonyban vagyunk,  amit a rózsaszirmok számolásával ritkán zavarunk meg.
Ismerem igényeit és rajongva imádom extráit, úgyhogy találkozóink után mindig pontosan kötött csokorral készülök - amit ez úttal a polcot őrző Buddha-szobor mellett hagytam öltözés közben, szó nem is esett róla.

Zoé, istennő szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Üdv.mindenkinek! Rövid leszek.
Mikor időben közel van egymáshoz két találkozó egy hölgyel ritkán írok beszámolót, ha az előző randit már megörökítettem. Viszont új élmények esetén további információt tudok nyújtani akkor ezt nagy örömmel teszem. Ez a helyzet most.! Zoét már nem kell bemutatni, az Ő kivételes személyisége, és a vele eltöltött randi élménye nem ígényel további bizonyítást. Csupàn megerősítése mindennek, az olvasás élménye, és nem utolsó sorban a felé irányuló tisztelet.
A mostani alkalommal mindent belső üzenetben beszéltünk meg. Az egyik hét adott napján hoztam meg a döntést( bár már napokkal korábban), és a következő hét azonos napjára tűztük ki az időpontot.
Számtalan üzenetváltás,pontosítottuk a pontosítást,
átbeszéltük a részleteket precízen és körültekintően.
Amire egyébként semmi szükség nem volt, csupán az én nyughatatlanságom miatt úgy tettem, mintha még egy fontos részlet miatt kell keresnem, így kedves válaszait olvashattam. Viszont most Zoé olyan erényeket villantott meg, mihez foghatót még soha nem tapasztaltam itteni pályafutásom alatt.
Időközben egy vtr-t is elfogadott, csak hogy kerek legyen a történet.
Bátran kereshetitek Zoét üzenetben, válaszolni fog hamarosan, telefonos protokollját nem figyelem, de amikor a randi napján hívtam, oldalán a "most hívhatod" jelzés nélkül is elértem.
Az aktuális tól-ig elérhetőségét többnyire láthatjuk, így ezen időtartam alatt hívd, ha nem éred el, ne add fel, megéri újra megpróbálni, élmény már csak ez a pár perces beszélgetés is Vele. Kedves és őszinte,
méltó kezdete lehet egy remek találkozásnak.

Megközelítés

Sok komplikáció nincs.Mivel az előző alkalommal kitapostam az utamat, így csupán újból végig kellett mennem rajta. Haladj a Tétényi úton, majd, annak egyik mellékutcájában találod Zoét.
Ha már a Sáfrány utca táblát látod, esetleg a Szösz- mösz kutyakozmetikát is , túlmentél. Ezt onnan tudom, mert az első randi alkalmával volt bőven
biztonsági időtartalékom , amit nem kívántam a kocsiban körömrágással tölteni.
Aki tömegközlekedik, az keresse meg, hogy milyen
jármű jár erre, Tétényin gyanítom jár busz,aki pedíg a kényelmet szereti, mint én az ne aggódjon, a ház előtt pár lépésre meg tud állni, és még babrálni sem kell a parkolással. Free!
Nem tudok ide többet írni.

Helyszín

Minden nagyon Zoés!!
Egy többépületes modern stílusú lakópark egyik épülete, ebben Zoé fiatalos, egyszerű elrendezésű, hangulatos kis lakása, ahol fesztelenül lehet eltölteni az órácskát. Tisztaság, kellemes illat, jó érzés volt Zoénál "létezni", nincs körülmény ami zavaró, és kivételes barátnős fogadtatás teszi még hangulatosabbá a légkört.
A hálóban óriási franciaágy rajta friss lepedő, sok kispárna, vörös tónus, nagy tükör a szekrényen, a fűrdőben kádas zuhanyozási lehetőség, tőbbféle tusfűrdő, illatmentes is, szájvíz, friss törülköző.
Összegségében a hangulatt teljes mértékben feledteti a randi jellegét, tényleg mintha a titkos szeretőmhöz ugrottam volna fel.Pesze ebben nagy szerepe volt Zoé közvetlen viselkedésének, egészen lazán, kedvesen és felszabadultan fogadott, ami persze rám is hatással volt, így teljesen ellazultam.
De minek írom mindezt le? Zoénál ez annyira természetes, olvashattátok már többször, ne legyen kétségetek, Zoénál minden nagyon szuper! ZOÉS!

Hirdető külseje

Mit is írjak, hogy bele ne bonyolódja a szavakba?
A fotók parányit sem hazudnak, alig, vagy semmi retus, csak a személyes azonosítók eltüntetése a cél, az arc, a néhány tetoválás, ingognitó megőrzése.
Egy igazi vagány, incselkedő, fekete szépség, telve energiával, minden mozdulata azt mondja, hogy ugye kellek neked? Következő mozdulat pedíg azt, hogy lám itt vagyok, én is akarlak és kívánlak nagyon.
Amellet, hogy minden porcikája zabálnivaló, talán ez a csábító személyiség ami számomra Zoét nagyon vonzóvá tette.
Na de a tények, aztán majd visszatérek szubjektivbe.
Az adatlap megadja a pontos aranyszámokat, ami minden tekintetben valós. Az életkort nem releváns,
20+. Ami azt jelenti, hogy húsz meg valamennyi.
Izmos lábak, szinte mint egy száguldó gazella mikor megfeszül, könnyed légies léptek, ahogy a lakásban járkál vadító. A popsi apró, kerek, formás és izmos, érkezésem után, az első ölelésemkor azonnal odavonzották kezeimet. Az épp aktuális nyitóképe remekül visszadja a látványt. (ha addíg nem változik) Ha pedíg mindezt a valóságban tapasztalod meg akkor egészen elképesztő látvány és érzés mindez.
De erről majd később, amikor a részleteket osztom meg Veletek.
Zoé arca! Ha van fétisem, akkor az arc az.Legyen csábító, szenvedélyes a tekintete, mosoly a száján és a szemében nem baj, ha megbabonáz, (mert megbabonáz),ezt ráadásul mesterien teszi Zoé, van hogy el pillanatra belenéz a szemedbe, majd egy hirtelen mozdulat fenekével és kész vagy.
Hogy ez tudatos, vagy ösztönös nem tudom, de gyanítom, hogy az utóbbi, ez egy különös képesség.
A higiéniáról Zoé esetében említést sem kell tenni, ez magától értendő, makulátlan ápoltság ,egészen feje búbjától az apró lábacskáig, mint egy angyal.
A végére hagytam a talán....! A leg....! A PUNCI!
Srácok!! Hát valami földöntúli gyönyörűség, én még ilyet nem láttam és nem éreztem, csodás tinipunci.
Amikor közel kerültem hozzá(nagyon közel) az járt a fejemben vajon hogyan fog beférni....? Pedíg átlagos vagyok! De ha már egyszer megtörtén, megtörténhet mégegyszer! Ebben biztos voltam. Folyt köv. lejjebb!
Zoe teste, lelke azt nyújtja amire vágyunk, tudja mit akarunk, tudja miért vagyunk akkor ott, és nem rest maximálisan megadni számunkra mindezt.

Action

Kicsit hamarabb érkeztem! De nem volt gond, már a lágymányosi hídon haladtam amikor Zoé jelezte, ha tudom hívjam fel, így tettem és mondta, amikor megérkezem nem kell várnom, azonnal fogad nagy szeretettel.
Sejtitek, hogy nem a fékre léptem!
Liftel fel, jobbra majd balra résnyire nyitott ajto, mely mögött bújt meg Zoé. És mint a filmeken! Egyből a nyakamba borult, közben ajtót becsukta, és hatalmas csókkal üdvözölt. Zoés csók, érzéssel és lágyan, őszintének ható, ezzel meg is lett az alaphangulat. Szokásos protokoll, jó meleg volt, a pulcsimat is egyből levettem, és ismét ölelés, végigsímítottam testét, Ő hozzámsímult szorosan.
"Asztaaaa!" Gondoltam, mi lesz itt, ha ilyen a kezdet?
Maximális barátnő hangulat, azt sem tudom, hogyan adtam át kis ajándékomat, és a mellé helyezett csokrot tartalmazó kicsi borítékot, mintha ez meg sem történ volna, a tökéletes illúzió, vagy még annál is több. Tett vett, én ledobáltam a ruhámat, majd elmentem zuhanyozni, végig beszélgettünk, ketten voltunk, így lazán és fesztelenül. Zoén egy apró sötét tanga és melltartó volt,hosszú fekete haja csillogott, egész lénye légies, pörgős, izgatott, energiával telve.
Mikor, végeztem nem ugrottunk egymásnak, kicsit beszélgettünk, mutatott érdekességeket, csodáltam renkívüli személyét és élveztem hogy egy fiatal szép lány ennyire megtisztel, ott és akkor én 20 évvel fiatalabb voltam.
Táncolt, néha énekelt kicsit, fenekét felém fordítva, csábított, én az ágyon ülve ha sikerült elkaptam és megcsókoltam fenekét, Ő lehajolt egy csókért, majd továbblibbent, eszméletlen izgató volt. Megvolt az izgalmas tánc, fel is pörgetett, látva mindezt mellém huppant az ágyra, szorosan hozzám, majd az izgatás itt folytatta. "Mit tud ez a lány?Jó ég!" gondoltam. Már meredeztem , ezt látva Zoé kezével már a lényegre tért. Én is,.. a lába közé nyúltsm combjának izmos megfeszülő belsö felét símogattam, a bugyin keresztül a puncit sem elhanyagolva. Közben Zoé megszabadult a melltartótól és kézbe, ill. öő.. szájba vette a dolgokat. Sok beleszólásom már nem volt, Zoénál minek is, fantáziája végtelen, megérzései kiválóak, már-már gondolatolvasó! Az én piszkos gondolataimat olvasta, .... és folyékonyan!
Bal oldalamon helyezkedett el, szép fenekét felém fordítva kényeztetett, Uraim, az a fenék, jó ég,mint a képeken, máris a hatalmas puszit adtam rá, parányi tangája élesen símult puncijához, de már nagyon vártam, hogy az is lekerüljön. Közben Zoé szája sem tétlenkedett.Ekkor már nagyon kemény voltam, szóltam Zoénak, hogy óvatosan, húzzuk amíg lehet, egyet szisszentem, vagy épp hú-hú jött ki a számon, lassított, ilyenkor feljebb csúszott, testével végíg a farkamon és csókolóztunk. Az egész hangulata odaadó és szerelmeskedős volt, ilyen foku illúziót nehéz elérni, vagy talán több is volt annál. Azt ne kérdezzétek hogy, a következő pillanatban Zoé már előttem négykézláb, én térdelve és úgy voltam a szájában, utána megfordult és elém tárta csodás fenekét. A fotók alapján képzeljétek el, hogy milyen látvány volt, nem is bírtam ki, lehajoltam, kezeimmel átöleltem, megcsókoltam , mozdulatommal kértem hogy most Ő helyezkedjen hanyatt, Lábait széttárta,
szinte angolspárgában kínálta fel magát.
Hát Uraim! Azt már írtam, hogy Zoénak gyönyörű puncija van, így ebben a teljes kitárulkozásban
már nagyon nem tudom megfogalmazni a látványt és az érzésemet. De mindent elmond, hogy nem egy beszámolóban a legszebb punci cimke szerepel.
Zoé lábai közé helyezkedtem, Ő letekintett rám, kezeivel símogatta magát, én pedíg.......! Húúú!
Igyekeztem nagyon finoman bánni vele, kezeimet feneke alá tettem, Ő kicsit megemelkedett, hogy még jobban hozzáférjek, és èlveztem, vagy inkább élveztük egymást. Nem szoktam dicsekedni, hogy mekkora orgazmushoz juttatom partnerem, de az biztos, nem volt ellenére Zoénak ténykedésem.
Majd elérkezettnek láttam a pillanatot, hogy gumit húzzunk, nem bírtam magammal, nagyon kívántam már. Egészen érdekes módon történt ,feltérdeltem, Zoé lábaim közé feküdt, itt ismét ajkai elé-közé kerültem, áthajoltam felette , mögötte kezeimmel megtámaszodtam négykézláb, alattam Zoé, és így húzta fel szájával a gumit.
Természetesen a számomra a nagyon kedvelt lovaglás póz. Szeretem partnerem látni, ölelni, Zoé ebben (is) kiváló, odaadó, és nagyon szenvedélyes.
Párna a fejem alá, Zoé széttárta lábait és óvatosan rámereszkedett. Szoros volt, de nagyon nedves így
könnyedén hatoltam belé, Ő közben rámborult és lassú mozgásba kezdett. Közben csókolóztunk, kezeimmel átöleltem, szorosan magamhoz húztam.
Majd felegyenesedett és hullámzott csípőjével, én néztem ahogy le-fel mozog, szemembe nézett kéjesen, majd intenzívebb lett.
Itt már szóltam, hogy nem kell húzni -halasztani ,
az átéltek miatt nagyon kemény voltam már. Sokat nem kellett várni, hamarosan hatalmasat élveztem , Zoé pedíg kivételes szenvedéllyel élte meg velem.
Nagyon barátnős szex volt, Zoé odaadó, mindent megtett, hogy a legmagasabb szintű élmény adja.
Hagyott lenyugodni, kicsit benne lehettem még orgazmusom után, csak ezt követően váltunk szét.
"Elfáradtál?" kérdezte mosolyogva! Nem tagadtam.
Miért tettem volna, Zoé energiája, lendülete sodort végig, kaptam egy pohár vizet, és egymáshoz símultunk. Éreztem, hogy örül annak, hogy ilyen élményt adhatott, arcára, homlokára, szájára csókot adtam végezetül, szeme pedíg mosolygott.
"Mennyi időnk van még"? kédeztem. Nyugtatott, nem kell kapkodnom, bár már nagyjából letelt az időnk, de hálás voltam, hogy kicsit még pihenhetek.
Beszélgettünk még, inkább lazább témákról, nem tagadom, elvarázsolt a lénye, fiatalsága és nagyon közvetlen barátságos stílusa, még talán Ő is élvezte társaságomat.
Rövid tisztálkodás, búcsúzás majd az ajtón kilépve még hosszan nézett utánam, a lift pár lépésre és ameddíg be nem léptem rajta, a résnyire nyitott ajtónál Zoé, és néztük egymás felé, integetve és mosolyogva. Hát mi ez, ha nem a 100%-os barátnö hozzáállás. Egészen kivételes.
Ez a mozzanat volt az a plusz, amit még soha senkinél nem tapasztaltam.

Elszámolás

Nagyon egyértelmű és korrekt az elszámolás.Talán átlag feletti a csokor, de erre nem szeretnék közhelyekkel reagálni, Zoéval eltöltött minden perc élmény, így jó szívvel hoztam meg ezt az áldozatot. Az adatlapon olvasható a csokor, vtr esetén egy extra ajándék, én az alapot egészítettem ki kerek, összegre+ a vtr miatti lehetőség. Így ez két extra, a csók és a tánc. Csók valódi, nem érdemes kihagyni, a sztriptíz vagy tánc izgalmas, remekül kiegészíti a programot, ezzel él is Zoé amikor csak teheti.
A borítékot az ajándékommal adtam át, valamikor a randi elején, erre nem nagyon emlékszem.

Zoé, istennő szexpartner

  moltobello

Egyeztetés

Az oldalon belül üzentem Zoénak, hogy másnap délelőtt szívesen látnám.
Pár levél váltása után, már hívtam is, hogy egyeztessünk a részletekről.
Szerencsés voltam, és vártam a másnapi randit.

Megközelítés

Én a város másik végéről mentem hozzá a megadott címre.
11ker, számomra nagyon ritkán látogatott része.
De a megadott cím alapján a lakópark könnyen megtalálható volt.
Tömegközlekedésről, a hely ismeret hiánya végett, nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Célnak abszolút megfelelő a helyszín.
Tisztaság, és rend volt
Pár tusfürdő,de minek is száz...
Fincsi puha törölközőt kaptam, és szájvíz is ki van készítve.
Az ágy egy kényelmes francia ágy kellő számú párnával, ami a későbbiekben jól jön.

Hirdető külseje

Ajtón belépve egy Tündér fogadott! Karcsú,modell alkat, szó szerint a nagyon szép, sőt mi több, gyönyörű lány állt velem szemben.
Kaptam két puszit és gyorsan túl estünk a bemutatkozáson. Falatka kis fekete valami volt rajta alul és felül is...
Csókos száj, igéző tekintet...
Számomra nagyon kedvenc cici méret,pont tenyérre kialakított 😉

Action

Miután felocsúdtam és összeszedtem leesett államat a padlóról, gyorsan levetkőztem,majd irány a zuhany. Mindeközben folyamatosan beszélgettünk, ismerkedtünk.
Ezt követte még egy kis beszélgetés,ami pont kellően jó volt hogy egy hullámhosszra kerüljünk.
Miután jól ki beszélgettük magunkat, bementünk az ágyas szobába...
Itt én kényelembe helyeztem magam, és Zoé kezdett felül kerekedni rajtam...
Kérdezte hogy mit szeretek? Mondtam hogy tegyen velem bármit,amit csak szeretne...
Hát mintha gondolatolvasó lenne. Jött először, bújt, csókot csentem, majd újabb csókot, és még egyet...
Aztán ettől már úgy feléledt a haverom hogy Zoé őt is kezdte kezelésbe venni. Velem szemben lábaim között,kezdte a francia kényeztetést, közben szinte végig a szemembe nézett,mosolygott,kacsintott,ingerelt..
Egyszer egyszer kaptam kézzel is némi jóleső simogatást, izgatást odalent.
Csodás érzés volt.
És hát kellett hogy viszonozzam, így lekéredzkedtem a puncihoz. Istenem, de szép volt ott lent a látvány! És óriás élvezet volt nyalakodni, aminek következtében,
Zoé, (remélhetőleg) eljutott valami csúcs felé...
Mindenesetre én büszke voltam magamra 🙂
Itt visszatért hozzám és folytatta a csoda Francia tevékenységet, talán még jobban is mint előtte. Teljesen pontosan nincs meg, mert annyira gyönyörködtető látvány volt hogy örökre bent lesz a memóriámban, a legvédettebb mappában.
Na de jött a gumi húzás ideje...
Felkerült rám és Zoé már bele 8s ült a jóba.
Lassú tempót egyeztettünk,ami kb 10 másodperc múlva már inkább a gyors ütemű jelzőt viselte.
Számtalan lökés után, kértem egy kutyus pózt hogy csodáljam hátulról is.
Mint egy igazi párduc (bár olyat még nem láttam így hátulról) olyan szép íves formába helyezte magát, miután így is megvolt a látvány,na meg alig bírtam szusszal, újra lovacska jött, alulról jól lehetett emelni a popsit fel és engedni le, jó ütemet diktálva.
Közben isteni csókok csattantak közöttünk.
Na de nem így akartam elmenni, így kibújtam, majd gumi le és Zoé mellé térdeltem, farkam a szájában,kezem puncit simogatva, jó pár percig dolgoztattam Zoét, majd jött a katarzis. Minden nedvemet a cicikre engedtem, és mint a zsák, eldőltem oldalra...
Pici pihi majd tusolás, megelőztem Zoét, bocsi🤭
Öltöztem és indultam kifelé.
Ajtóban csókok jöttek mentek, meg búcsú fenék markolás is volt🙂
Olyannyira földöntúli érzést kaptam,hogy még az innivalót sem ittam meg amit kaptam🤣
Majd legközelebb figyelek

Elszámolás

Csók volt az extra, amit a vtr miatt alapban megkaptam tőle. Következő alkalommal hozzá tesszük majd a NFVSZ-t pluszban. Szerintem maximálisan korrekt a díjazás,van aki drágábban a közelébe sem jöhet annak amit itt kaptam.
Érkezésem után helyeztem el az asztalra, mindvégig ott is maradt.

Zoé, istennő szexpartner

  cliif12

Egyeztetés

Már egy nappal korábban is próbálkoztam telefonon és VTR-en is, de akkor nem jártam sikerrel. Végül másnap telőbb telefonon, majd VTR-en is sikerült, és megbeszéltünk egy pár órával későbbi időpontot. Abszolút rugalmas volt.

Megközelítés

Autóval érkeztem, könnyen megközelíthető, parkolni is viszonylag egyszerűen lehetett. Az útbaigazítás maximálisan elegendő volt.

Helyszín

Újabb építésű lakás, tökéletes helyszín. Megfelelően diszkrét is. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Zoé valami elképesztő személyiség. Rengetegen megírták már mennyire magávalragadó a kinézete és ehhez párosul egy fantasztikusan közvetlen személyiség is. Egy piros két részes szettben fogadott, melyben tökéletesen kirajzolódtak a formái. Arca is nagyon szép, de azok a szemek nem mindennapiak. Úgy összességében nem nagyon lehet rajta kifogást találni. Van néhány tetkó ami a képeken nem látszik, én mondjuk nem vagyok egy nagy tattoo fun, de nem is zavartak.

Action

Megérkeztem, megkaptam a törölközőt és aranyosan megmutatta mit hol találok a fürdőben, valamint megkínált egy frissítővel. Már ekkor pár érintéssel és mondattal a bennem lévő feszülséget szépen elkezdte eltűntetni. Zuhany után visszaérkeztem beszéltünk pár szót arról, hogy mit szeretnék és elhelyezkedtem az ágyon. Extraként a DT-t kértem. Valamint mivel még nem próbáltam a lingamot, azzal kezdte drága Zoé a ténykedését. Nagyon kellemes érzés volt, közben végig nézte a reakcióimat, én pedig simogattam ahol értem és közben megszabadítottam a piros szettől is. Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni. Közben már én is meg akartam kóstolni, közben fölém helyzkedett és így folytattuk egymás kényeztetését. Itt szokott a vég elérni, de most eljutottunk a gumiig. Lovagló pózba helyezte magát és szerintem nem kellett több mint 1 perc és végem is volt. Egy nagy adagot engedtem a gumiba. Szépen letörölgetett, és elmentem megmosakodni. Szünetben megkértem, hogy feküldjön a hátára és én kezdtem kényeztetni. Jól regált rá, úgy nézett ki, hogy élvezi és találni némi örömöt okoztam neki. Újra ő kezdett franciázni és amikor elég kemény lettem rámrakta szájjal a gumit. Kértem, hogy hátulról kezdjük. Lassan betettem neki és elkezdődött egy igazi dugás, mert erre nem igazán van jobb szó. Ő lesimult az ágyra a popsi az égnek, én pedig adtam neki ahogy csak tudtam. Közben nézte a tükörből a ténykedésemet és a hangját is hallatta. Mikor így kicsit elfáradtam kértem, hogy forduljon misszibe és így mélyen egymás szemébe nézve dugtam tovább. Azok a szemek, valami elképesztően beindítják az embert. Itt meg is fordult a fejemben, hogy igénybe veszek még egy extrát a csókot, de így volt igazán jó, hogy csak a vágy volt meg, de nem csókoltam meg. (majd legközelebb) Az utolsó pozitúra újra a lovagló lett. Csak most rövid idő után felrakta a lábait mellém és így ült a levegőben fölöttem. Én pedig a látványtól a hangoktól elbódulva elkezdtem adni alulról mint a dugattyú. :) Ez annyira jó volt Zoénak is, hogy közben már jelezte, hogy el fog menni. Ezt meghallván beleadtam mindent és sikerre vittem a történetet talán mindkettőnk részéről. Valami elképesztően jó volt. Kicsit pihegtünk, majd vettem még egy gyors zuhanyt és öltöztem. Kikísért Zoé és néhány összebújás és puszi féle után távoztam.

Elszámolás

Az elején rendeztük. A VTR miatt a DT benne volt az árban, így csak az alap óra került elszámolásra. Na de az az óra nem akármilyen volt.

Zoé, istennő szexpartner

  RimaPudendi

Egyeztetés

Egyszer már "megégettek" Zoé fekete lángjai, melyek 3 nap és 3 éjjel égnek, mielőtt kialszanak, de a nyomukat az ember örökre hordja.

Az utána való vágyakozásom (bocsánat sóvárgásom) olyan volt, mint egy dombról legurított hógolyó. A hetek alatt egyre csak nőtt és nőtt. Minimális kontrollt gyakoroltam felette. Ha nem is türelmesen, de vártam.

(Üzenetekben és VTR-n egyeztetünk. Mindig aznap válaszolt . És tudom, hogy már nem emlékezett rám, de így is nagyon kedves volt.)

Megközelítés

Ülök 4-es villamoson , és a Fehérvári út felé tartok. Nézek ki az üvegen, de gondolatban nagyon máshol járok. Ha esetleg valaki észrevett, egy távolba révedő fickót láthatott , hülye mosollyal az arcán.

(tömegközlekedéssel a legkönnyebb, de a mellékutcákban lehet találni parkolót, ez plusz 5-10perc)

Helyszín

Ha nem is többször , de két alkalommal jártam már itt. Egy tüzes trió hadiszállásán vagyunk, de érkezésemkor csak Zoé van házon belül és a félelmetes Cerberosza.

A lakás tiszta volt, a fürdőszoba jól felszerelt, a törölközők szárazak, az ágy nekem alacsony, de széles. Kis szobában tükrök,halk zene és félhomály.

Viszont ha őszinte vagyok, ezek engem akkor már nagyon, de nagyon nem érdekeltek, mert a tudatom beszűkült egyetlen dologra....

Hirdető külseje

Ha Zoéra ránézek, egy balerina jut az eszembe . Lágy, légies. Ugyanakkor megvan benne a robbanékonyság, a szenvedély. Izmos és hajlékony.

És ezt a testet, milyen szellem lakja? Bohó, pajzán, nyughatatlan.

Fekete hosszú haja keretezi az egyik leggyönyörűbb csillogó barna szempárt, melybe ha egy férfi beletekint, jaj a szerencsétlennek , mert örök csapdába került. Ha azt mondtam a tekintete gyönyörű, mit mondjak a mosolyára? Letaglózóan ellenállhatatlan.

Igen, Zoé nekem nem más ,mint Odilia a Fekete Hattyú.

Action

Miközben haladok felfelé, hallom , hogy a dobhártyámban a saját pulzusom zakatol. A kezem remeg. Mély levegőket veszek. Kötelező körök.

Zoé megkérdezi, hogy mihez lenne kedvem? Talán makogok is valamit, de közelebb megyek és megcsókolom. Mindent ért.

"Magam adom
Üdvözlöm, érintem, nem mutatom,
Nem emlékeztetem, nem kutatom,
Nem zavarom, zavarom, csak figyelem,
Belefeledkezem, vele utazom"

Törékenynek ható testét szorosan magamhoz szorítom, másik kezemmel a hajába túrok. A fülcimjávával nyelvem játszik. Alul már Zoé megragadta a lényeget. Mi Zoé beköszönő mondata? Valamiben a legjobb, de elfelejtettem. Aaahh.....Istenem. Lenézek és már tudom.

"Nem sürgetem, nem várom
Nem bántom és nem sajnálom
Nem sajnáltatom magam, magam adom,
Megadom, megadom, neki megadom magam"

Pattanásig feszült a helyzet. Van itt még annyi felfedezni való. Szerszámot fel, és dobjuk a köteleket a lovak közé.

"Felkavarom, felkavarodom,
Megálmodom, belelátom,
Megkövetem, megkövetelem,
Megszelídítem, megbánom,"

Imádom ahogy csókolja a szám, nyakam, néha még az arcom is. Tekinte könyörögő, mintha azt mondaná: "Szeress még".

"Meggyújtom, eloltom, meggyújtom, eloltom,
Megoltalmazom, elragadom,
Elragadtatom magam, magam adom,
Megadom, megadom, neki megadom magam"

Testünk örvénylik. A háborgó tenger mikor-kit dob felülre, vagy a habok alá. Néha mögé kerülök, néha megint elé. Itt egy kéz, ott egy láb.

"Nem suttogom, elkántálom,
Megkóstolom, megkínálom,
Keveredek, belehabarodom,
Belefeledkezem, vele utazom"

Az idő sebessége tudjuk nem állandó. Néha lassan cammogva halad, most meg....A történetünk végére lassan fel kell tenni a pontot. Kérem feküdjön mellém és simogatásaival hozza el a megváltást. Cirógató karjai között megnyugszom.

"Felismerem, feltüzelem,
Megszállom, megbabonázom,
Megbabonáztatom magam, magam adom,
Megadom, megadom, neki megadom magam"

(Idézetek Quimby -Magam adom)

Elszámolás

A megjelölt csokrot előre, magamtól adtam át, szerény ajándékom kíséretében. De anyagiakon felül szerintem sokkal többel fizettem , mert a szívem egy darabja is ott maradt Zoé szelencéjében, ahova a többi jóérzésű sorstársam lelkét gyűjti. Nála ez a vám, amit meg kell fizetni.

(csók extra, de VTR miatt ajándék, másra nem volt igényem)

Zoé, istennő szexpartner

  csatangoló1

Egyeztetés

Zoé igencsak hamar nagy hírnevet szerzett magának az oldalon, rövidesen én is szembesültem ezzel. Hamar a kívánság listámra került. A hónap közepén jött el az alkalom. Hétfőn hívtam, megbeszéltük a részleteket és aznap délutánra egyeztettünk randevút. Viszont az odaúton hívott, hogy sajnos le kell mondania. Elszomorodtam, viszont nem adtam fel. Az oldalon küldtem neki egy VTR meghívót másnapi dátummal, telefonon is megcsörgettem hogy nézze meg, neki jó-e. Szerencsére megfelelő időpontot választottam. A kommunikáció végig nagyon rendben ment, hatalmas pozitívum, hogy hívott amikor átrendeződött a napi rendje.

Megközelítés

Újfent tömegközlekedéssel érkeztem. A helyszín könnyen elérhető, az Allee csupán 10-15 perc sétára van. Valamint nem volt már ismeretlen számomra, korábban jártam itt többször is.

Helyszín

A lakás nem változott semmit az utolsó látogatásom óta. Tiszta, kellemes hangulat, jó fürdőszoba, minden rendelkezésére áll a vendégnek.

Hirdető külseje

A képek jók, de élőben még kívánatosabb. Vékony, sportos alkatú hölgy, fenséges fenékkel. Az arca is helyes, nem kell tartani a kitakarástól. Kedves hangú, nagyon élénk személy.

Action

Ő nyitott számomra ajtót. Cipő levétel, majd bekísért a szobába. Miközben elkezdtem vetkőzni, átbeszéltük még egyszer a dolgokat. Mondtam, hogy a VTR egyeztetéshez képest sajnos fél órával kevesebbet tudok maradni. Nem volt probléma, utána megegyeztünk az extrákban. Megkaptam a törölközőt, és elmentem zuhanyozni. Hamar végeztem, vissza a szobába. Mindketten elhelyezkedtünk, és elkezdődött a ráhangolódás. Elkezdtem a nyakát és a mellkasát puszilni, majd csókot próbáltam lehelni ajkaira. Ekkor kiugrott belőle a cserfesség. Izgatott, kicsit küzdenem kellett a csókért. Hamar a fenekét fordította felém és elkezdte riszálni számomra. Nem utasítottam el, jól megmarkoltam, puszilgattam azt is. Ezután lekerül a bugyi és a melltartó, majd indultam lassan dél felé. Amint megérkeztem a pillangóhoz a hangja is kezdett emelkedni. Szép fokozatosan nyaltam, és az orgazmusig meg sem álltam. Közben folyamatosan vonaglott és sóhajtott, amikor pedig eljuttattam a csúcsra, a teste is ívben megfeszült. Ezután fordultunk, és ő kezdett el franciázni. Itt is izgatott elsőnek, a testével és a mellével csúszkált a péniszemen.Miután meggyőződött hogy nincs velem semmi gond, végre szájba vette. Első osztályú franciában részesültem. Piszok jól csinálja, időnként jó mélyen torokra is veszi, a nyelvét is használja. Mondhatni már lényegében pornós színvonalú tudással bír. A szerszámomat is többször megdicsérte. Pár perc múlva kérdezte, hogy nem akarom-e állva csinálni, igent mondtam. Tehát az ágy mellé álltam, először meglepődtem hogy nem a hasára, hanem, a hátára feküdt. Amikor a fejét lelógatta az ágyról a meglepettségem vigyorba fordult. Ezt a pózt már nagyon rég ki akartam próbálni, és Zoé tudat alatt teljesítette a vágyamat. A biztonsági jelzés megbeszélése után elkezdtem pumpálni a száját, időnként lenyomva a torkába. Sajnos sokáig nem csináltuk, mivel nem bírta. Elmondása szerint nem sokkal az érkezésem előtt evett, emiatt nem ment most neki. Na nem baj, vissza feküdtem az ágyar, és folytatta tovább. A szája mellet a kezét is akcióba lendítette. Végül éreztem hogy közel a robbanás pont, ahogy ő is, és gyorsított a tempón. Végül a szájába lőttem. Kaptam papírtörlőt, amíg ő kiment a fürdőszobába. Kicsit köhögött, kérdeztem hogy "Minden rendben?", azt válaszolta "Nem hittem hogy ekkorát tudsz lőni. :) A torkomba is ment." Mindketten nevettünk ezen. Egy kicsit pihentünk, és beszélgettünk. Igaz végig kommunikatív, még franciázás közben is kérdezgetett, beszélt. Nemsokára belekezdtünk a második körnek. Kértem hogy ő kezdjen egy kis franciával, hogy újból harckész legyek. Zoé szemei fenn akadtak, és az igencsak merev ezredesre mutatott, "Ezen?!" kérdezte, "Áll mint a cövek!". :) Nekilátott, és újfent egy remek pornós szopásban részesültem. Kértem hogy húzzunk gumit. A védőeszközt szájjal helyezte fel. Utána beleült, és elkezdett lovagolni. Igen hamar vágtába váltottunk, közben heves csókokat váltottunk. Itt időnként rákukkantottam a tükrökre, és nagyon tetszett a látvány. Átfordult reverse cowgirlbe, és így folytattuk. Ő is figyelte a tükröket, és izgatta magát és engem is, élvezte a látványt. Türelmetlenül fel ültem, és magamhoz szorítottam, és én vettem át a gyeplőt, a csípőm elkezdett dolgozni. Miután kiélveztük ezt a pózt, átfordultunk misszionáriusba. Itt is igyekeztem tartani a tempót egy alkalommal igencsak begyorsítottam, az ágy is arrébb csúszott egy kicsit (ez később derült ki). Ezalatt érte el őt a második orgazmus. Igencsak kitettem magamért, Zoé nagyon elégedett volt. Ám kezdtem kifáradni, így újra franciát kértem. Mindent bele adott, szájjal, kézzel dolgozott, végül sikeresen elélveztem a kezei között. Amíg le nem nyugodtam, el se engedte. Megtisztálkodtam, majd irány zuhanyozni. Szépen felöltöztem, majd Zoé kikísért. Egy nagy öleléssel és egy izgató puszival búcsúzott tőlem.

Elszámolás

A rózsaszálak számát itt lehet látni az oldalon, az extrákat viszont személyesen beszéltük meg. Mivel VTR-os bejelentkezésem volt, egy extra ajándék, én a csókot választottam. Ezen kívül még a mélytorok, kényszerfrancia, NFVSZ hármasban egyeztünk meg plusz rózsákért.

Zoé, istennő szexpartner

  yko

Egyeztetés

Már jártam Zoénál, meg is énekeltem is itt egy besziben. Fura módon nem is az ő oldalán, hanem kolleganője, Mia oldalán láttam, hogy hármas randira is van lehetőség. Gondoltam, ennél szebb nyárbúcsúztató ceremóniát el sem lehet képzelni, úgyhogy ráírtam Zoéra, össze tudna-e hozni egy ilyen matinét. Pár nap múlva megvolt az időpont, tisztáztuk a virágszálakat is, én pedig hamarosan ott álltam az újbudai társasház kapujában.

Megközelítés

Kocsival mentem, Érdemes plusz öt percet szánni a parkolókeresésre. Vagy tízet.

Helyszín

Új építésű társasház folyosóról nyíló lakása, amelyet több hölgy használ. A tetthely Zoé szobája volt, amit a fürdőn keresztül lehet megközelíteni. A nappaliban két kisméretű kutya várta a lányokat, az ismerkedésnél ők is benéztek, de ki lettek tessékelve. Mivel a legutóbb – általam random kiválasztott – tusfürdő illatát Zoé nem szerette, most én kértem, hogy válasszon. A szoba teljesen megfelel a célnak, és az ágy is megfelelő méretű volt hármunknak.

Hirdető külseje

Zoé egy vékony fekete párduc, mindene izmos, pici cici, kicsi, tenyérbe illő fenék. Mia nőiesebb, dúsabb formával tökéletes párja volt. Imádom ha egyszerre van jelen mindkét alaptípusom. Zoé temperamenumos, cserfes lány, szinte táncol, akkor is, amikor nem. Olykor pedig énekel. Mia hozzá képest a második szólamot viszi, keveset beszél, annál többet mosolyog.

Action

Tisztáztuk, hogy az alapmenüt kérem, a VTR miatt járó extra pedig a csók lesz. Ezzel mindkettejük esetében éltem is. Az első menet a négykezes kétszájas francialecke volt, amit ha mást terveztem volna, se tudtam volna abbahagyni, annyira jól csinálták. Zoé franciatudományáról tudtam, hogy felsőfokú, de így kiegészítve akadémiai szint volt. Remélem halálos órámon is látom majd a képet, amint hol az egyikük nyelte be a farkam, míg a másikuk a heréket szopogatta, hol pedig fordítva. A mélytorok most sem jött össze, igaz, nem is erőltettük. Egy idő után váltottunk: Zoét nyaltam, Mia közben a heréimet simogatta.. Egymással némi cicisimogatáson kívül nem foglalkoztak, de ez nem is volt előírás. Miután Zoé jól hallható módon elment, váltottunk. Kicsit keverednek a dolgok, de volt olyan, hogy Miát nyaltam, amíg Zoé szopott, és talán fordítva is. Az biztos, hogy a végén kettejük Zoé végzett ki. Kis pihi, tusolás, és jött az újabb félidő. Lazító masszázzsal és dumálással folytattuk, amíg újra harci állapotba nem kerültem. Kis orális kedvcsináló után mindkettejükkel dugtam. Előbb Mia ült bele lovagló pózba a farkamba, Zoé pedig hol a golyóimat, hol Mia cicijét simogatta. Gumicsere után Zoéval folytattuk. Előbb. misszi, aztán a nyakamba akasztotta a lábait. Mikor már közeledett a táncóra vége, éreztem, hogy másodjára ennyi idő alatt így nem tudnék elmenni, ezért újabb orális levezetést indítványoztam. Amíg Mia szorgalmasan szopott, Zoé elém tolta punciját, amiből ujjazásos orgazmus következett nem sokkal az én második robbanásom előtt. Akkorát élveztem, hogy egy pillanatra azt hitték a lányok, infarktusom lett. Röhögéssel, kis dumával és nagy tusolással búcsúztunk egymástól és a nyártól.

Elszámolás

Már VTR-en tisztáztuk. A két extrát megbeszéltük, ha lett volna még, akkor utólag rendezzük. Simán ment.

Zoé, istennő szexpartner

  lelkiismeret

Egyeztetés

Elsőre, azt hiszem, másik oldalon találkoztam Zoé hirdetésével. Már akkor megfogott benne valami és mentettem a kedvencekbe, de a látogatás gondolata akkor materializálódott ténylegesen a fejemben, amikor itt is megtaláltam a hirdetését. Mivel a korábbi beszámolók is erősítették a bizalmamat, végül végrejött a randink. De ez a mese nem erről a randiról szól.

Az első alkalommal még telefonon beszélgettem vele, és telefonon is elragadó hangja van, de most, a második alkalmat VTRen egyeztettem le, mivel így talán gördülékenyebben megbeszélhetők olyan részletek, amire a telefonon nincs idő. Az első alkalom végén felajánlotta a közös pornófilm nézést, és ezt próbáltam lebeszélni vele, de végül azt találtuk ki, hogy nézés helyett inkább csináljuk, azaz játsszunk szerepet. A pornófilm nézésre csak telefonon lett volna lehetőség. Az lett végül az alapötlet, hogy a munkahelyemen rajtakapom a titkárnőm, amint játszadozik magával. Megírta, hogy ebben a témában még kezdő, de nagyon tanulékony és kíváncsi. Az egyeztetés gördülékeny volt, Zoé írásban is elbűvölő. Sajnos az első időpont egyeztetés nem jött létre tőlünk független okokból, de ezt teljesen korrekten egyeztettük, lemondtuk, és végül sikerült új időpontot találni, amit 2-3 nappal előre fixáltam vtr-en.

Megközelítés

Nem dolgozom messze tőle, így autóval könnyen elérem. A XI. kerület egy forgalmas részéhez közel van a helyszín. Sajnos a parkolás nem egyszerű, és nem is ingyenes, de megoldható. Az utcában villamos közlekedik, és egy metrómegálló is gyaloglással megközelíthető távolságban van. A térkép itt az oldalon nem pontos, de az útvonaltervezéshez használható. Aki a randira csokival szeret menni, az a közvetlen környéken két boltot is talál.

Helyszín

Egy új építésű társasház igen szokatlan számozással. Az emelet gyalog is megközelíthető, de én azért a liftet választom. A lakás egy külső folyosós részen van, amely a szomszéd épülettel együtt körfolyosós jellegű. A szoba a fürdőn keresztül közelíthetó meg, de a másik irányban a nappali felé is van ajtaja. Szerintem több szoba is lehet még a lakásban. Azt, hogy az előszobában mi van még, nem sikerült megjegyeznem, mert éppen másra figyeltem.

A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő közül lehet válogatni. Zuhanyfülkés, aminek az ajtaja kicsit trükkösen nyílik (szorul). Szájvíz, pohár is van. A törülköző nem új, de a célnak megfelel, talán kicsit szöszölődős. A szoba jelentős részét egy franciaágy foglalja el, sok díszpárnával, mellette kisasztal, fotel. Az ágy melletti falon van egy tükör, az ággyal szemben pedig egy tükrös ajtós szekrény - mindkét tükör stratégiailag megfelelő pozícióban található. Nekem különösen a falitükör jön be, jól lehet vele mozizni. A szobában hangulatos szeretkezős zene szól.

A helyszínen többen is dolgoznak, ebből Zoé nem is csinál titkot. Az ajtónál több cipő is van, a kolléganő pedig kopogott egyszer fürdés közben, de találkozni csak Zoéval találkozom, és amúgy az egész nem zavaró, megfelelően diszkréten kezelik a helyzetet.

Hirdető külseje

Ezt nem lehet írásban visszaadni. Nekem amúgy is zsánerem a hozzá hasonló vékony alkat, apró cicikkel, tenyérbe simuló fenékkel, de az első, ami megfog benne az a mosolya, a második pedig a tekintete. Eszméletlen kisugárzása van, úgy érzem, hogy ez a lány csak engem akar (pedig azért nem vagyok már sem fiatal, sem vonzó, sem naív). Gyönyörű arca van, hosszú fekete haja (ami persze szex közben megy mindenhova, remélem haza nem hoztam belőle). Törékeny testalkatú, keskeny derékkal, hosszú szexi combokkal, és imádnivaló lábfejjel, szexi manikűrrel, pedikűrrel. Fiatalos, a "20+"-as kormegadás itt az oldalon sok mindent jelenthet - kinézetre hihető a 20 éves kor, mentálisan érettebbnek érzem. Ha a felhasználói nevében szereplő szám születési dátum, akkor jócskán alábecsülöm. Beszédes, könnyű vele beszélgetni még úgy is, hogy én nem vagyok valami szószátyár alkat. A mozdulatai rendkívül erotikusak, van hozzá érzéke, hogy milyen látvánnyal tud a leginkább felhúzni, felizgatni. Sajnos dohányzik, de ebből szerencsére semmit nem éreztem rajta, mert egyébként érzékeny lettem volna rá. Ha a "kire hasonlít" játékot játsszuk, akkor nekem kicsit egy régi kedvencem jut az eszembe (arcra, hangulatra, testalkatra), úgy 15 évvel ezelőtt Dóra, majd Kyra néven volt ismert itt, az oldalon is, de ez nektek biztos nem mond már semmit.

Action

Már az ajtóban hozzám bújik, bár csók még nincs, de többre sikerül a mozdulat, mint egy arcra puszi. Belefúrom az arcom a hajába, és miközben megpuszilom a nyakát, mélyen beszívom az illatát. Bevezet a szobába. Sajnos nincs teljesen képben a korábbi egyeztetésünkről, de rémlik neki, hogy valami ruha kérésem volt. Természetesen azonnal eszébe jut, ahogy mondom, és lelkesen kezd kutakodni a jelmezei között. Az a benyomásom, hogy nem túl nagy még a ruhatára, de szívesen bővítgetné, amennyiben igényünk van rá. Megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodás után elkezdődik a játék.

Egyeztetésünknek megfelelően ő a titkárnőm, és épp akkor nyitok be a szobába, amikor masztizik. Nagyon szexi melltartót talált hozzá, valamint kértem tőle combfixet, magassarkút. A bugyival már csak az ágyon találkozom. Nem volt cél, hogy teljes titkárnői öltözékkel lepjen meg. Nem a szégyenlős titkárnő szerepét hozza, hanem a szexmániás, rámenőset, aki addig sem hagyja abba saját simogatását, miközben kirúgással fenyegetem, és már régóta vágyik rám. Időnként csak sodródik a szereppel, de vannak ötletes beszólásai. Szerintem nagyon ígéretes, a hozzáállása megvan, a rutin meg majd jön. Igyekszem azért nem elrontani a hangulatot, mégiscsak én kértem a szerepjátékot, de fejben már az akciónál tartok, és kibukik a saját tapasztalatlanságom is. Miután elmondom a monológom arról, hogy miért is szükséges a kedves titkárnőnek szexelnie velem, csókolózással, majd puncinyalással folytatom. A csókolózás rendes csók, nem szájrapuszi, hanem szinte felfal, nem fogja vissza magát. A nyalásra jól reagál, élvezet kényeztetni. Felhúzza a lábait, hogy könnyebben odaférjek, és lehet, hogy el is menne, ha folytatnám, de azután inkább cserélünk, és megmutatja francia tudományát. Nomármost én nem tudhatom, hogy tényleg a legjobb francia tudás-e az övé, ahogy hirdeti, hiszen ahhoz végig kellene próbálnom mindenki mást is. Cáfolni biztosan nem fogom. Zoé tudja, hogy hogy kell ezt csinálni. Nem is elsősorban a technikát szeretném kiemelni, hanem azt, ahogyan szemezik, és húzza az embert közben, tudja, hogy a látványból mivel lehet kihozni a maximumot. Megfelelő mennyiségű nyál használatával, ami szintén hozzátesz a vizuális ingerekhez, megfelelő mértékben keményít, és síkosít. Rendesen beveszi a szájába, és a kezeit is használja, de nem vált át fejésbe, nem az a célja, hogy már itt elpukkanjon a vendég. Én még lekapom a melltartóját, majd a fenekét markolászva kérem, hogy ugorjunk a következő fejezetre.

Rutinosan felvarázsolja a szájával a védőszerszámot, és kérdezi, hogy hogyan szeretném. A választási lehetőségek mennyisége miatt leblokkolok, miközben az agyamban egymást kergetik a különböző pozitúrák. Végül az egyszerűség jegyében elvetem a csilláron lógást (nincs is csillár), és a misszionárius póz győz. Lassan hatolok bele, közben tekintetünk egymásba fúródik. Lassan kezdek benne mozogni, majd egyre gyorsítok. Ő közben felhúzza a lábait, hogy jobban hozzáférjek. A combfix és magassarkú is eszméletlen látvány, majd kéri, hogy fogjam össze a sarkait. Egy pillanatra nem is értem, mit szeretne, de beugrik, hogy pornófilmben már láttam ilyet, és igazolhatom, hogy élőben is nagyon izgató látvány. Nekem ebből az jön le, hogy Zoé nagyon jól ismeri a szakirodalmat. Átfordulunk kutyusba, ő kicsit hasalva, fenekét kidugva fogadja a behatolásomat. Elém tárul puncija, popsija, ami újabb vizuális gyönyör. De oldalra nézek, és a tükörben megpillantom magunkat (illetve csak őt), és az a gondolatom támad, hogy ezt így ahogy van, haza kellene vinni és kirakni a falra. Annyira megragad a tökéletes látvány, hogy ki is mondom hangosan. Lassan kezdek kifulladni, így újabb váltást kérek, ahol ő van felül. Ő inkább a beleguggolós pozíciót részesíti előnyben, én meg félek, hogy a magassarkú esetleg tönkreteszi az ágyat, így le is vetetem vele. Közben beüt a teljesítési kényszerem, és elpuhulok, így gumimentesítés után újra franciázni kezd. Mire sikerül újra hadirendbe állítani a szerszámomat, újra gumit kérek. Folytatjuk a lovaglást, de most nem guggolva, hanem a kérésemre térdelve, úgy, hogy én mozgok. Viszont szuflával már nem bírom, így lefekszik mellém, és magamnak fejezem be (sajnos ez gyakran nálam csak így működik). Közben olyan pornós show-t nyom, amit egy felnőttfilmes is megirígyelne, masztizik, ujjazza magát. Mikor végül megkönnyebbülök, már mozogni sincs erőm, legszívesebben csak aludnék egyet.

De sajnos közben lejár az időnk. Még marad egy pár perc beszélgetni, leginkább arról, hogy legközelebb mi történjen. Azután már tusolok, és távozok. Az 57. percben lépek ki az utcára, de nem érzem úgy, hogy ő erőltette volna a távozást, inkább csak finoman terelt. Mondjuk én sem szeretek túlfutni az időn.

Elszámolás

Az esemény előtt a teljes csokor a kisasztalra lett helyezve. Nem láttam, hogy megnézte volna, és végig ott is maradt. A csokor mérete jelentős, de megéri az élményért. Csókot és szerepjátékot kértem, a VTR miatt az egyik ingyen volt. Zoé nem erőltette az előre fizetést, már az első alkalommal sem, inkább én ragaszkodom hozzá. Az első alkalommal volt egy olyan extra, amiben nem voltam biztos, hogy összejön, és fel is ajánlotta, hogy ha nem sikerül, ha nem vagyok vele elégedett, akkor a végén visszakapom az érte adott virágot. A végén rá is kérdezett. Szerintem teljesen korrekt a hozzáállása.

Zoé, istennő szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Előző este amint megláttam, hogy megint elérhető Zoé, rögtön ráírtam chaten, mert a VTR éppen nem volt aktív. Nagy meglepetésemre rögtön válaszolt is és pár pillanat alatt egyeztettünk is időpontot másnapra. Ezután még rendbehozta a VTR-jét és ott is letisztáztuk a dolgot. Soha rosszabb egyeztetést!

Megközelítés

Kocsival mentem, a cím világos. A parkolás a ház előtt szinte lehetetlen, egy merőleges utcában tudtam parkolni kb. 150m-re a helyszíntől. Van egy Belvárosból induló villamos, ami lényegében a ház előtt tesz le, ennél többet nem tudok a tömegközlekedésről.

Helyszín

A lakás nagy, tágas, de szándékosan elég sötét és a célnak teljesen megfelel. A lakásban többen is dolgoznak és két kolleginát is láttam illetve hallottam. A szobában félhomály, egy kis tükör az ágy mellett és egy nagy tükör a szobában lévő szekrényen, így minden tökéletesen látható. Az ágy főleg hosszában nem túl nagy, de a célnak megfelel. Félhomály és kék ledes hangulatvilágítás is volt még.

Hirdető külseje

A képek Zoéról készültek és érzésem szerint teljesen retus mentesek. Zoé egy nagyon vékony, de nagyon formás, hosszú fekete hajú, telt ajkú lány. Erősen amolyan Charity Crawfordos benyomást tett rám szinte minden értelemben (alkat, arc, temperamentum, technika). Nagyon laza, beszédes, pajzán. Mindent összevéve egészen iszonyatosan bejött nekem. Egy nagyon korai Alice-ra is emlékeztet innen az oldalról, ha valakinek még vannak ilyen emlékei.

Action

Az elején Zoé ki-be jött a szobába és kicsit meg is várakoztatott a zuhany után, ami nem esett túl jól, plusz az ajtónyitásoknál láttam a kollégákat (és ők is engem), akiket egyébként többször hallottam is. Ez a kupi-feeling annyira nem tetszett, de hát tudjuk, hová megyünk és meg is érte a várakozás Zoéra.

Mikor végre megkezdődött az action, Zoé rögtön nagyon közvetlen volt, ölelkeztünk, kisebb szájrapuszik is voltak (az extrás csókot nem kértem, így utólag ez hiba volt), és persze óriási lelkesedéssel gyúrtam a fenekét meg a cickókat. Aztán az ágyra kerültünk, volt kis dumcsi meg simogatás, aztán megpróbáltam kölcsönösen franciázni neki, és bár szóltam, hogy nyugodtan jelezze, hogy hogyan szereti, úgy éreztem, hogy ezzel nem értem el sikereket, mert folyamatosan elhúzódott illetve lefelé fordította a punciját. A kudarc nem lombozott le, hanem gyorsan értettem a jelzésekből és inkább kértem, hogy ő mutassa meg a francia tudását, ami az enyémnél nyilván sokkal jobb lesz.

Zoé a franciázás Marie Curie-je, J.K. Rowlingja, Serena Williamse és Diana hercegnője egy személyben. Megkérdezte, miket szeretek, gyorsan megbeszéltük és utána rögtön elsőre pontosan úgy csinált mindent, ahogy a legmerészebb álmaimban elképzeltem. Sokat nyalogatta a heréimet meg a rudat, szopott gyorsabban, lassabban, fent, lent, nyelvkörzéssel és bólogatva, mindezt folyamatosan váltogatva, sok izgató hanghatással. És ha ez még nem lenne elég, közben szándékosan úgy helyezkedett, hogy elérhessem és simogathassam a fenekét és mindezt nézhessem a tükörből. Belerázta a fenekét a tenyerembe szopás közben, miközben rám nézett kacéran mosolyogva és aztán hamm, bekapta és erősen szopott, majd nyelvkörzés és megint zacsinyali, kis mélytorok, majd megint mindenféle új mutatványok. Egészen hihetetlen volt az egész.

Mivel el voltam szánva rá, hogy mégis találok valami kivetnivalót benne ennyi tökéletesség után, kértem, hogy térjünk rá a kényszerfranciára (ami extra, de mivel VTR, ezért benne volt az alapban). Úgy gondoltam, hogy egy ilyen vékony és fiatal csajszi majd biztosan kicsit kényes lesz erre, de ennek éppen az ellenkezője történt. Az ágyon térdeltem, Zoé előttem négykézláb, feneke az égben, én meg folyamatosan húztam a fejét a farkamra, meg dugtam is elég rendesen közben. Időnként fel kellett jönnie levegőzni, de ettől eltekintve gyönyörűen abszolválta ezt is, úgyhogy kénytelen voltam kérni a gumit, hogy utolsó reménysugárként majd a dugásban találok valami kivetnivalót.

Hátulról kezdtünk, ezt kb. már akkor eldöntöttem, amikor először megláttam a képeit, és Zoé dícsérte a farkamat, belemozgott, masszírozott a puncijával és hangoskodott, miközben közepes tempóban dugtam hátulról. Tudtam, hogy nincs sok időm hátra, ezért kértem az abszolút csúcspoént, a hason fekvő hátulról verziót, ami nekem minden esetben nagy gyengém, de egy olyan alkatú lánnyal, mint Zoé, teljesen kihagyhatatlan és túlélhetetlen. Zoé még ezt is meg tudta koronázni azzal, hogy hason is képes volt belemozogni, húzta fel magát a farkamra, közben feljött fókába és még ő csókolgatott engem alulról meg pajzánul bíztatott, hát nem is csoda, hogy innen már pár percen belül óriásit élveztem.

Zuhany után komótosan öltözni kezdtem, közben dumálgattunk mindenféléről, majd nagy szomorúan elhagytam a helyszínt.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt. Egy extrát kértem és kaptam a hirdetésben megfelelőeknek a VTR miatt ingyenesen. Meg kell jegyeznem, hogy Zoé időnként részesített a mélytorokban is, ami extrának számít, de ezt elfelejtette szerintem felszámítani, szóval lehet, hogy még én tartozom neki? Mivel úriember vagyok, már csak azért is vissza kell, hogy menjek, hogy rendezzem ezt a tartozást.

Zoé, istennő szexpartner

  Akai

Egyeztetés

Az általam ajánlott időpontot elfogadta, így a telefonálás után pár órával már nála is voltam a megadott címen.

Megközelítés

Kocsival közelítettem meg , ismerve a környéket nem volt gond . A főútvonalon a Spar elött álltam meg , ugyan fizetős ,de nem kell helyet keresgélni , mindig van .

Helyszín

A fókuszom a lányra volt kihegyezve , de amennyire a lakást szemügyre vettem , teljesen rendben volt .

Hirdető külseje

Zoé nekem élőben sokkal szebb volt mint a képeken. Ez valamennyi testtájékára igaz volt. Az arca különösen tetszett (általában mindig lutri az arc nélküli hirdetés és valahogy az esetek többségében másra , szebbre számít a vendég annak ellenére, hogy legtöbbször szépek és helyesek a lányok. A tekintete egyszerre volt huncut hívogató és hűvösen elegáns. A szemei "tutajosak" és beszédesek egyszerre. Komolyan néztem én is és közben vigyorogtam magamban, mert alig tudtam betelni a látvánnyal.

Action

Érkezés után a lehetőségek végleges megbeszélése után kötelező fürdőszoba mustra összekötve fürdő és száj higiéniai termékek kipróbálásával. Ahogy mellém feküdt megszépült a világ egy csapásra , és olyan lett mintha valósan két egymást kedvelő ember áldozna néhány percet a szerelem oltárán. Mivel hasra feküdtem ezért Zoé elkezdte a hátamat masszírozni. Érdekesen csinálta , mivel az ujjaival végezte azt . Nagyon klassz volt valahogyan olyan érzés volt, mint egy gyógymasszázs és egy relaxáló masszázs közötti átmenet. Kifejezetten jól eset. Jó sokáig csinálta közben beszélgettünk. Elbírtam volna viselni akár egész nap, de momentán nem ezért jöttem ezért javasoltam, hogy én is kényeztetném, mire Zoé megkérdezte , hogy én is meg fogom masszírozni? Mondtam, hogy igen de nem csak a kezemmel. Elkezdet simogatni és csókolni. Föntről haladtam lefelé csókoltam a mellét lábát a szemérem dombját, míg elértem az igazán szép illatos szerelem nyílását és az azt övező szirmokat. Minden tevékenységemnél lehetett érezni a nonverbális visszajelzéseit. Ez nagyszerű volt, mert jelezte felém , hogy merre és hogyan haladjak. A legvégén franciázni kezdtem amit szinte abba sem tudtam hagyni. Zoé közben kétszer is megfogta a fejemet és pici mozdulattal irányította a tevékenykedésemet, mint a végén kiderült (, hogy jól éreztem) mindkét esetben orgazmusa volt. Kedvesen megkérdezte, hogy ezt hol tanítják mire én rávágtam annak az egyetemnek a nevét ahol valamikor réges-régen koptattam a padokat. Kicsi pihenő után ő kezdett el direktebb módon izgatni. A franciájára én is megkérdezhettem volna, hogy hol tanítják ezt, mert ez olyan volt amit én szeretek. Lassú gyors elnyelése a kicsi énnek közben a makk nyelvel való külön izgatása. Kézzel szájjal a golyók kényeztetése is mindvégig megvolt párhuzamosan. Vészesen közeledett az óra vége ezért kértem a vegyvédelmi eszközt. Misszionárius pózban lettünk eggyé. Zoé mindvégig kontrollálta a gumi fennlétét, de ezt olyan ügyesen csinálta, hogy nem volt zavaró alig lehetett érezni. Van amikor ez kontroll zavar, de most inkább azt erősítette bennem , hogy ő mellette biztonságban vagyok, mert vigyáz magára és azon keresztül a vendégek egészségére és ez nagyon fontos. Eljött aminek el kellett én meg ezáltal elmentem. Irány a fürdő aztán el, közben meg beszéltem hosszan Zoéhoz , hogy még egy két röpke ellopott percet tölthessek vele, de egyszer csak mégis elértünk az ajtóhoz és nem maradt hátra csak egy búcsú puszi és kiléptem azon, vissza a szorgos hétköznapok világába.

Elszámolás

A megbeszélés után a fürdőbe menetel elött adtam oda .

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  RimaPudendi

Egyeztetés

2023.06.05. tisztán emlékszem.
A Dózsa György téren álltam, bosszankodtam egy meghiúsult találkozó miatt. Hirtelen felindulásból megnéztem, ki van telefon mellett. A Karma úgy rendezte, hogy Zoé
volt a vonal másik végén. Legelső találkozóm a beszámolók oldaláról és rögtön így "belenyúltam" . Szerencse is kell az élethez.

Nem mondhatom magam törzsvendégnek, de azért a rajongói B-középbe van bérletem. Borzasztóan ritkán látom, mégis egy-két mondatot szoktunk váltani egymással(semmi extrára nem kell gondolni) . Ez egyfajta szimpátia, barátias szeretet, kölcsönös érdeklődés egymás iránt. Hívjátok ahogy akarjátok, de jólesik az ember fiának, hogy nem esel rögtön a feledés homályába.

Egy váratlan lehetőség folytán néhány napon belül, ismét Budapestre kerültem, és 5 hónap után gondoltam beköszönök. Belsőn ráírtam, ő vissza, és egy rövid VTR ping-pong után megvolt a közös nevező. Vele ez is könnyen megy.

Megközelítés

Újbuda-Albertfalva.
Továbbra sem varázsolt el a XI. kerület, de nincs vele nagy bajom. Tömegközlekedés remek. Parkolót hipp-hopp találtam. Engem a GPS eddig soha nem vitt sehova, de az utat készségesen megmutatta.

Helyszín

Elárulok valamit.
Én azért nem szoktam részletezni a helyszínt, mert ez a hirdetők utolsó védelmi vonala. Vannak kevésbé "jó" emberek, akik biztosan örömmel olvassák a pontosan leírt lakáskialakításokat, van-e szamurájkard a falon, esetleg az ágy alatt egy fa-testápoló? Stb. stb.

Persze, ha valami negatív azt le kell írni, vagy az olyan dolgokat, ami hozzáad, fontos része a találkozónak, de azért műszaki tervrajzot ne írjunk már. Akik házhoz hívnak tündérkét, azok se eresztik bő lére.

A diszkréció , rend, tisztaság adott. Zene, fény, és Zoé. Fiúk, nekem ennyi bőven elég. Showtime!

Hirdető külseje

Ezt a lányt megátkozták a szépségével!

Furcsa? Pedig így van. Mert a férfi egyszerű, csak a szemével lát. Rápillantunk Zoéra, akiben tombol a fiatalság. Fekete hosszú haja, mint a hirtelen beköszöntő sötétség egy nyári viharnál. Vérbő ajak, csábító arc, izmos comb... Az a nádszál test, melyet ide-oda hajlít zabolátlan szertelensége. Kész, lefagy a "teremtés koronája" . Elbukik az akarat, csak az ösztön marad. Nincs tovább.

Az igazi kincs felfedezetlen marad, mert Zoé rendkívüli ember. Ha pár secundumig elréved, akkor felnyílik az a zárt kagyló, és abban a fekete, meleg tekintetében tükröződik a gyöngyház sokszínű, mély árnyalata. Egyszer majd találkozik egy méltó halásszal. Rendben. Abbahagyom. Nem romantikázom.

Zoé egy elő fúziós rektora. Esélyed sincs, hogy tartsd vele a tempót. Megdolgoz, kifacsar, aztán mehetsz haza álmodozni, meg a csorgó nyáladdal a falat tapétázni.
Itt nincs szó arról kinek-mi az ízlése. Jön ez a csöpp lány fenekét rázva egy falatnyi tangában, kacéran mosolyog, mint Harley Quinn. Majd a szexuális energiáiból kovácsolt boxerrel úgy megsoroz jobbról-balról, hogy napokig kell rádszámolni. Maradandó agykárosodás.

Birtokolja a legjobb szeretőkre jellemző janusi kétarcúságot. Angyal és démon. Finom és vad. Buja és szűzies(itt sokan lehet cinikusan elmosolyadnak, de egyszer nézz a szemébe, amikor végre neked adja magát és érteni fogsz mindent).

Egyvalamit majdnem elfelejtettem. Az egyik legkedvesebb, csupaszív maci, akit volt szerencsém megismerni. Nem csak itt, bárhol!

Felkeressése csak saját felelősségre!

Action

Ismét egy felejthetetlen találkozó! Most nem is feltétlenül az együttlét miatt (az szokás szerint parádés), hanem egyszerűen élmény és megtiszteltetés volt Zoé személyiségéből egy újabb szeletet megismerni.

Lényeg a lényeg, megérkeztem és beszélgettünk. A francokat, mit hazudok.
Zoé beszélt, én meg hallgattam, de ez egy csöppet sem zavart. Sőt borzasztóan jól szórakoztam.
Cikázik a gondolata ide-oda, mint a villám.
Egyszer storyban van, majd váratlanul elkezd énekelni, ha valami ismerős zene megüti a fülét, kicsit megráza a fokhagyma popsiját, rád kacsint, és utána pedig megint visszavált. Hibbant, lökött, őrült a csajt, tuti fejre ejtette az orvos, de ilyenek szeretem.

Valamikor fürödtem is a csevegés közben. Ígért nekem egy teát, de elfejtette, mert elkezdett a "gyerekével" játszani. Ott álltam, néztem milyen önfeledten elvannak, engem meg le se szart. De meg kell hagyni, tényleg nagyon aranyosak voltak. Nem is zavartam. Somolyogva legyintettem egyet és elmentem lefeküdni az ágyra. Hát ennyit a fontossági sorrendről...

Azt elmulasztottam megemlíteni, hogy a korábbi cérnavékony semmiségek helyett, az én kérésemre most "civilben" fogadott. Egy laza póló-farmer kombó. Ez azt eredményezte, hogy az ember még jobban az arcára koncentrált. Istenem milyen mosolya, milyen gyönyörű szája van ennek a lánynak!
Aztán Zoé megmutatta mit hozott neki a futár farsang alkalmából. Egy szobalány jelmezt. Kérnem sem kellett, magára öltötte és felavattuk.

Csók csókot követett, és összegabalyodtunk. Belead apait-anyait, mint általában mindenbe.
Most leírhatnám milyen fellatiot kaptam, de nem fogom és nem valami álszent prüdéria miatt. Egyszerűen ha a korábbi alkalmakat is felidézem, Zoé anyanyelvi szintén beszéli a "la langue française"-t. Felnőtt filmes-barátnős, hegyével incselkedő-mindent bekebelező, kézzel-lábbal? Mindent tud. De a legizgatóbb, ahogy nézz. Beléd fúrja magát a tekintete. Hihetetlen, hogy rá tud hangolódni a partnerére.
Én is próbálkoztam valamicskét külföldiül, de a kiejtésemen van még mit csiszolni. Azt viszont meg kell említenem, amikor 69-ből én kúsztam ki alóla, ő pedig tolatott hátra, és középen találkoztak az ajkaink.....Oh mon Dieu!

Következtek a változatos pózok. Zoé hajlékonysága szerintem már legendás, sokak által megénekelt. Fantázia emberek, fantázia... csak az lehet a határ. Hirtelen én is nagyot álmodtam, és állva kaptam fel (pillekönnyű a hölgy), de rá kellett jönnöm ez a póz olyan, mint egy designer ruha: jól néz ki, de azért kényelmetlen mindennapi viseletre. Mindegy is volt nekem, csak ölelhessem és csókolhassam Zoét. Mindkettőt maradéktalanul megkaptam. Nem kellett a Káma-Sutra minden oldalát végiglapozni. Most csinált valami egészen újat, ami hihetelenül felpezsdítette a vérem... Konkrétan megdugta a nyelvével a fülem, teljesen kész voltam. Hogy jut ilyen eszébe?

Béláim az Úrban, már számomra is érdekes/meglepő, de valahogy Zoénál mindig túltolom a házat, és aktus közben nem tudom a torpedókat szabadjára engedni. Persze ez nem probléma, ugyanis egy feketeöves sexmesterrel van dolgom. Feltérdeltünk, és a száj-kéz-csók harcművészeti stílusával egykettőre tacsra vágott. Hátamra zuhantam, majd Zoé is bedobta a törölközőt...egyenesen a fejemre. Ennyi voltál apukám.

Tudom, nem a legszaftosabb, legrészletesebb action leírás, de a hangulat azért remélem átjött.

Kicsi dumcsi, most én is több szóhoz jutok😜. Puszi, ölelés, könnyek...nagy lópikulát mosoly van és öröm.

Búcsúzóul a Zoé-féle seggrepacsi kivételesen elmaradt😭, de sebaj, legalább van még egy ok visszajönni. Mindenketten elvonoltunk a magunk kis valóságába.

Elszámolás

Amikor pár MT képes beírni hozzászólásként, hogy Zoé drága, a fejemet a falba tudnám verni. Könyörgöm, jelenleg a partneri oldalon a hölgy a legnépszerűbb, legvágyottabb hirdetők egyike!!!

Titok nincs, minden látható az adatlapján. Olvasd el, aztán kérdezd meg az IBUSZ-nál mennyibe kerül a repjegy a Mennyországba. Ott nézni fognak értetlenül, Zoénál meg a kezedbe nyomják a ticketet és kellemes utazást kívánnak. VTR esetén +1 ajándék desszert, nálam mindig az édes csók.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Ayrton S

Egyeztetés

Az oldalon üziben kértem, hogy csörgessen meg egy bizonyos délutáni napon, amikor neki legjobban megfelel. Ez megtörtént, több mint fél órát beszélgettünk. Első pillanattól kezdve az jött át nekem, hogy egy nagyon kedves, közvetlen, aranyos fiatal lány. Jövendő randink borítékolható, hogy nem lesz mindennapi . Sajnos ez a talink végül meghiusúlt. De rá egy hétre újra megbeszéltük az elmaradt randink pótlását. Ezt már az oldalon privátban, és előző este Vtr-ben is mindketten megerősítettük.

Megközelítés

A címet a telefonbeszélgetésben árulta el, így előre tudtam tervezni. Vidékről bő két órás út nekem. A GPS gond nélkül a megadott helyszín elé vitt, ahol szabad parkolóhely is akadt. Szombat délután nem kellett a parkolásért fizetnem, de nem is verte a szemem a közelben automata. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de azt gondolom azzal sem lehet nehéz eljutni hozzá.

Helyszín

Nagyon modern lakás, laknék ott vele! Mindenhol rend és tisztaság. Hálóban franciaágy, fal mellett tükrös szekrény, hangulatos kiegészítőkkel. Fürdőben kád, sok tusfürdővel. Szájvizet Zoé készítette ki mindkettőnk számára.

Hirdető külseje

Azt tudtam, hogy egy fiatal lánnyal fogok randizni. De arra nem voltam felkészülve, hogy egy ennyire fiatal, gyönyörű lány nyit nekem ajtót. Frissen mosott fekete hosszú haja ki volt engedve, hát engem letaglózott szépsége. Modell alkatú szexi, cserfes, mosolygós, vidám lány állt velem szemben. Mondhatom zavarba jöttem, már attól a gondolattól is, hogy bizony vele fogom gyűrni a lepedőt. Nagyon tetszett arca, kézbe illő mellei, és az a kerek popsi, atyaisten. Puncija igazi babapunci. Teljesen sima, borotvált, nagyon fincsi volt. Zöld színű melltartóban bugyiban, fekete átlátszó köntösben fogadott. Pedig a lila színre is fel voltam készülve. Remélem Fere barátom most csuklik!:)

Action

Megbeszélt időben hívtam. Megkapva bejutáshoz szükséges infót, hamarosan már Zoét pillanthattam meg egy nyitott ajtó mögött. Belépve azon, kezet nyújtott, bemutatkoztunk egymásnak. Mint már fentebb írtam, zavarba jöttem a látványtól. Annyira sokat bókoltam neki, hogy azt mondta:- már ő is zavarba van. Cipőt, kabátot levetve beljebb invitált. Egy kis meglepit is átadtam neki, aminek nagyon örült. Hozzám bújt szájra puszit kaptam érte. Kis ideig beszélgettünk, aztán kaptam egy törülközőt, irány a fürdő. Amig tisztálkodtam Zoé végig szóval tartott, ott állt az ajtóban, és sokszor a fenekét riszálta nagyon csábítóan.
Tisztálkodással végezvén, vendéglátóm szájvizet készített mindkettőnk számára. Hálóba vonulva tisztáztuk a részleteket. Ágyra helyezkedtünk el, s végre érezhettem finom, igazi barátnős szenvedélyes csókját. Sokat csókolóztunk, imádtam! Kezdtem felfedezni Zoé testét, sokszor végigsimítottam kerek popsiját. Közben csókoltam nyakát, melltartóját levéve, mellbimbóját finoman számba vettem. Zoé sem tétlenkedett, egyre keményedő farkam kezdte cirógatni , a környékét sem kihagyva. Bugyijától megszabadítva punciját simogattam. Folyamatosan csókolóztunk, majd Zoé kutyusban helyezkedett. Igy kezdtem el nyalni punciját. Azt hiszem tetszett vendéglátómnak mert egyre jobban kezdett mozgolódni , egyre sűrűbben vette a levegőt. Kértem feküdjön hanyatt, igy folytattam tovább. Megemeltem popsiját, hogy még jobban hozzáférjek mézédes kelyhéhez. Percek múlva, egyre jobban zihálva, remegve elélvezett.

Ezután nagy mosollyal az arcán, fölém jött, és ismét vad csókcsatába kezdtünk. Közben simogattam melleit, kerek popsiját. Végigcsókolta testemet egyre lejjebb és végül nagyon érzékien, finoman kényeztetni kezdte farkamat. Folyamatos szemkontaktus még kacsintott is közben. Bestia!:) Egyre mélyebbre vette az ütemen is kezdett gyorsítani. Ittam a látvány, ahogy ez a gyönyörű fiatal lány kényeztet. Haja végig rám omlott, imádtam.
Gumit kértem amit szájjal helyezett fel nagyon profin. Kértem jöjjön felülre, lovagoljon meg. Sajnos közben kicsit visszapuhultam a gumi hatására. Nem adtuk fel, Zoé gumin keresztül is franciázott, amint kemény lettem, szemből hatoltam be. Jó volt őt érezni belülről is. Sokszor csókolóztunk közben, és egyre hevesebb tempót kezdtem el diktálni. Zoé folyamatosan a csiklóját dörzsölte egyre vehemensebben. Azt hiszem el is élvezett ezután. Egy kis pihenő következett, majd felült csókjaimért. Azt mondta:- nagyon felizgattam közben, csak úgy tocsog odalent. Oda is rakta kezemet nedves puncijához.
Frissítővel kínált, ahogy ment a konyhába, direkt háttal lehajolt nekem szétrakott lábakkal. Hihetetlen látvány volt! Követtem őt, pár percet beszélgettünk, kortyoltam italomból.
Visszatértünk az ágyra, kívánságomra térdelve ült a számra. Nagy örömmel tett eleget kérésemnek. Imádtam nyalni, Zoé egyre intenzívebben dörzsölte punciját a számhoz. Volt hogy rám kérdezett- Kapok levegőt?! Gyönyörű kedvesem egyre hangosabb lett, de nem volt orgazmusa, hiába akarta nagyon.
Ezután ismét kaptam egy fantasztikus barátnős, érzéki franciás kényeztetés, közben a punciját simogattam. 69-ben folytattuk, közben a tükörben figyelemmel kísérhettem a történteket. Zoé nagyon ráérzett hogyan szeretem. Hibátlanul beszéli a francia nyelvet.

Gumi húzás után kutyusban folytattuk a tükör előtt az ágyon. Abban is sokszor találkozott a tekintetünk. Ahogyan felkínálta nekem magát, az a látvány. Eleinte óvatosan szeretgettem, később hevesebben toltam neki. Zoé egyre hangosabb lett, szóvá is tette mennyire jó most neki. Ujjainkat összekulcsoltuk, hasra feküdt kitolta popsiját, igy szexeltünk tovább. Végére nagyon elfáradtam. Zoé mosolyogva közölte:- imádja a farkamat! Ez a kijelentés nagyon jól esett tőle.
Nagyon kevés időnk maradt már az órából, Zoé közös fürcsire invitált. Fürdőben ahogy kell segítettünk egymásnak tisztálkodni. Amikor azt vettem észre, hogy Zoé egyre jobban veri keményedő farkamat. Jeleztem felé szerintem hamarosan végem lesz. Vendéglátóm egyből leguggolt és szájjal folytatta. Ne mondjam két percen belül elélveztem, szájába engedte az anyagot onnét a kádba. Brutál volt, ahogy kifacsart gyönyörű kedvesem. Annyira ráérzett, hogy ez a randi méltó befejezése volt.
Ezután öltözködés, közben saját házi készítésű pogácsával is megkínált. Végül sok-sok csók, ölelkezés, összebújás, igy engedett utamra.

Elszámolás

Az ajándékot a találkozás elején helyeztem el, talán a telefonja alá rakva. Megbeszéltük mit szeretnék, egy extrát kértem, egyet pedig ajándékba kaptam, a Vtr bejelentkezésem miatt. Csokor átlaga kicsit magasabb az átlagnál. De amit tőle kapsz, vele átélsz, az fantasztikus, azt már senki sem veheti el tőled!

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Minden azzal kezdődött, hogy felfigyeltem Zoé
csevegésére. Rendszeresen, még ha nem is veszek
részt a beszélgetésben, figyelem a lányokat ezen a felületen is,hiszen sok hasznos információt lehet szerezni a fotók és beszámolók mellett.
Két szélhámos,;) F.és R.P.tettek róla,hogy Zoé csevegése aktív legyen, én néha kibiceltem, és vártam az alkalomra. Az elmúlt év második fele
sok munkával telt, de eltökélt voltam, hogy még az ünnepek előtt megismerhessem Zoét.És majdnem!
De egy megfázás mmindent felülírt, így maradt a
január első fele. Telefonon, üzenetben, vtr-en
bonyolítottuk le, az immár randit is eredményező egyeztetést! Végre megismerhettem Zoét.
Ahogy írtam,a karácsony előtti randit le kellett
mondanom,egy megfázás miatt,de Zoé hozzáállása
példaértékű volt. Nyugtatott, megértő volt, én
nem is tudom az idejét,mikor jártam így,ezért szükségem is volt erre, kellemetlennek éreztem
a helyzetet. De Zoé!! Már itt sejtettem,hogy nem
átlagos lány!
A randit eredményező egyeztetés alatt már nem csak éreztem, tudtam is.Üzenetben brilliáns a kommunikációja,a randit megelőző nap rákérdezett
van-e egyedi igenyem az öltözékét illetően, a randi napján reggel pedíg egy kedves üzenettel
fokozta vágyamat. Ráadásul ez a fajta kiváló hozzáállás a gyengém, mint ahgy az inteligencia,
amit mindvégig tapasztaltam.
Hogy miként tudod elérni Zoét?Telefonálj! Ha nem éred el ismét! Vagy írj üzenetet,fog válaszolni,
de úgy vélem érdemes előre tervezni, rugalmas a tapasztalataim szerint, így bízhatsz a sikerben.

Megközelítés

Albertfalva, nem túl kieső része!Kedvelem ezt a környéket, kertvárosi környezet,csöndes nyugodt
városrész, ahol könnyű parkolni, és ingyenes.
A Fehérvári út ad támpontot, a tömegközlekedes tekintetében ez lehet mérvadó. Aki autóval megy,
az épület előtt tud közvetlen parkolni, aki más módon, egy-két perc sétára készülhet.Autóval mentem, érkezésem előtt telefonon kaptam meg a bejutáshoz szükséges információkat, flottul és
minden gördülékenyen alakult.

Helyszín

Egy modern stílusú,többlakásos épületben,szuper kis lakásban fogadott Zoé! Zoés hangulat, azt hiszem, ha el kellett volna képzelni, milyen az
Ő kis birodalma, nem sokat tévedtem volna. Hűen tükrözi színes egyéniségét, ízléses, fiatalos és minden kényelmet biztosít a randi alkalmára.
Nem nagy, de kiváló elrendezésű lakás, hálószoba és nagyszoba, vagy nappalinak nevezném, egy térben a kis méretű konyhával. A fűrdő tiszta és minden szükséges feltétel adott a tisztálkodásra
most nem részletezem, mert tényleg minden.
Ideális helyszín volt! Habár Zoé izgató, fiatal testének látvány elterelte a figyelmemet, de az érzés megérkezésemkor azonnal pozitív volt.
A hálószoba? Ez fontos! Impozáns franciaágy,sok párnával, vörös tónus /Zoés/,az ágy előtti hálószobaszekrényen nagy tükör,hangulatos fények
és kellemes illat,modern stílusú zene,alkalomhoz
illő minden, olyan mintha a barátnőmhöz ugrottam
volna fel.

Hirdető külseje

Zoé!Az élet!Különleges,érdekes lány,kűlső és belső tulajdonságai remekül harmonizálnak.Aki a fotói alapján dönt a választás mellett,jól dönt,
aki a beszámolok alapján,szintén.És aki minden figyelembe véve,az pedíg jobb döntést nem is hozhat,ha Zoét választja.Hát így jártam én is.
Zoé vékony,karcsú izmos lány,apró, kerek,formás popsival,pici cicivel,gyöngyként ható bimbóval.
Többen leírták már arcát,cáfolni nem tudom,csak megerősíteni sokak által említett "nagyon szép" jelzőt.Nem kis elvárásaim voltak az adottságai tekintetében,s ahogy megpillantottam belépéskor,
nyugtáztam,nem voltak túlzóak az elképzeléseim.
Ne kérdezzétek miben fogadott, mármint nevét a ruhadarabnak/bár túlzás annak nevezni/leheletnyi
tanga,felső egy rafinált hozzá illő,szintén parányi textil, szerencsére a program felvezető részeként egy kis táncban egyeztünk meg, mialatt is Zoé aprólékosan megszabadúlt mindentől,maradt a harisnya,fekete színű a szett, nagyon jól állt vékony formás testén. Fontos részek takarva, de minden engedett látni.
Az adatlapján megadott adatok a valóságot fedik,
életkor 20+,ami szintén valós, pontosításra nincs szükseg,érdektelen. Tini test érzés, hozzá párosul egy kellemes mértékű határozottság, és
kiváló kommunikációs készség.Szinte folyamatos nevetésben és beszélgetésben voltunk,persze volt
hogy csak az élvezet hangján szóltunk egymáshoz.
Egyebként R.P. szentimentális hangulatú írásában
/ami nagyon tetszett/említett "balerina, légies,
fekete hattyú,stb."érdemes elolvasni mert nagyon jól adja vissza Zoé kivételes lényet.Fiatalsága
lenyűgöző, vagány, laza és nagyon közvetlen,amit
belépésemkor azonnal éreztem.
Fényes, fekete illatos haj, bársonyos bőr,egész
lénye vonzó, tekintete pedíg izgató. Tudja, és használja is vonzerejét, ettől még izgalmasabbá
válik, a lakásban járkálva fenekét riszálja,nem
kis forróságot teremtve ezzel, szinte le sem tudtam venni szemem róla.A punci pedíg egy álom!
Az egyik legszebb amit eddíg láttam, tökéletes símasagú, ápolt, tinis, picike pillangókkal.
Ha brazil popsis, 120-as cicis lány az ideálod,
Zoé nem az eseted, de ha egy bitang jó, fiatal
lány a gyengéd,igérem nem fogsz csalódni.
Ahogy én sem!

Action

Fentebb említettem, Zoé kért, mielőtt érkezem,
hívjam telefonon, hogy a bejutás részleteit elmondja.Így is történt, kocsitól az ajtajáig mintegy kettő perc telt el.
És beléptem, végre megpillanthattam azt a lányt akire hetek óta vágyom.Kedves mosollyal fogadott
és már csak egy kérdés maradt! Maradhatok? Pipa!
Már az első másodpercekben eldőlt, hogy nem lesz gond a randin, egy perc után úgy viselkedtünk,
mint régi ismerősök,már-már otthon éreztem magam
Zoénál,de igyekeztem nem úgy viselkedni.
A program megbeszélése pillanatok alatt zajlott,
a nappali asztalkájára helyeztem a borítékot,ami
a terveim szerinti tartalommal bírt, ezt majd az elszámolás résznél fejtem ki bővebben.
Az első ölelés,érkezést követő 58-k másodpercben
megtörtént,hozzá egy kis összebújás. Éreztem illatát, már rendesen zsongtam. És nem is sokat teketóriáztunk, fürdő, Zoé ki-be, fenékriszálás,
ketten voltunk,tudtunk beszélgetni,oldott,laza hangulat,pohárkába készített szájvizet számomra,
már nem bírtam magammal.Viselkedése pajkos és izgató volt,úgyhogy villámgyorsan tisztálkodtam.
A hálószobában egy kis fénytuning az ágy mellett
levő lámpán, majd jött a várva várt sztriptíz
műsor. Leültem az ágyra, Zoé még arra is figyelt
hova üljek,így pont szemben volt a tükör,közte és köztem Zoé. Uraim, sokmindent vétek kihagyni Zoénál, a vetkőzése is óriási élmény.Azt megbeszéltük,meg hogy egy órás randi lévén egy csúcsraerést tervezhetünk/A rutin!, és az évek,
inkább hosszas élvezkedes legyen kezdésnek az
aktusunk előtt.Erre kiváló lehetőséget ad Zoé
testének látványa tánc közben,ahogy megszabadul apró ruhácskájától,fenekét hozzámtolta,átöleltem
és csókoltam.Előrenézve láttam a tükörben ahogy mosolyog és símogatja magát, majd megfordul és lehajol egy csókért,Viszonzom,kellemes nyelves,
ajkaknak szánt puha érintés.Először a felső rész került le Zoé testéről, már lentebb nem voltam nyugodt,Zoé háttal ölembe ült,átöleltem,kebleit símogattam.Majd felém fordúlt,csókolóztunk,ismét megfordult,teste hullamzott a fényben,két kezét az aprócska tangája oldalára helyezte,fenekét felém tolva lassan letolta magáról.Uramatyám!
Az a kerek apró fenék! Az a gyönyörűséges punci!
Habzsolásba kezdtem,csókoltam,símogattam ahol értem,illatos,síma bőrének megérintése lázba hozott, betelni vele nem tudtam.
Meddíg tartott, nem tudom,de kivételes élmény volt,Zoé érti a férfit,tudja mi kell nekünk,és
saját élvezetét sem titkolja, úgy vélem élvezi,
hogy ilyen módon izgalomba hozhat minket. Az illúzió viszont száz százalékos!
Tehát egy forró sztriptíz volt mit élvezhettem először, a folytás sem volt kevésbé izgalmas.
Ágyra feküdtem hanyatt,Zoé célja immár világos volt."hogy szereted,van érzékeny pont?",tette fel kedvesen a kérdést! Egy fejrázás részemről és már csak Zoé pajzán tekintetét láttam,ahogy
fickósságomat megragadja,majd ajkai közé veszi.
Csak a szemeit néztem, miközben ajkai között voltam, elvesztem benne,de azért ahol elértem símogattam izmos testét,majd fenekével nekem jobb oldalt közelebb helyezkedett,itt csak annyi
jött ki belőlem, hogy "uramisten,de csodaszép".
Ahogy térdelt, és játszott szájával,közelebb hajoltam, megcsókoltam kerek fenekét, majd egy leheletnyi csók puncijára. Csak néztem,és nem hittem el, sokak által említett szép tinis punci
piceke pillangókkal, Uraim, ezt látnotok kell.
Kezemmel óvatosan megsímogattam, nem újjaztam,
csupán éreznem kellett.A csókom sem volt nyelves
inkább csodálatom érzékszerveimmel történő kifejezése. Minden tökéletes és maximum volt,ez így nekem maga volt a teljesség.
Persze most azt kérdezitek,hogy jó-jó,de milyen a franciája Zoénak! Azt mondom tökéletes!
Nincsenek ezirányú fétiseim, nem kértem extrával tuningolt változatot, inkább barátnős a gyengém,
és ezt tökéletesen megkaptam Zoétól. Kevés kéz,a környék sem maradt szárazon, puha ajkai hol lassabban,hol gyorsabban játszottak velem,és azok a szemek, az a popsi. Átkaroltam combját,
közelebb húztam magamhoz habzsolva élvezkedtem ebben a félig oldaltfekvő pózban, majd nem bírva
magammal megkérdeztem. "Lusta póz?" Mosolya volt a válasz,én fejem alá még tettem egy-két párnát,
hogy semmiről ne maradjak le,és a legendás,Zoés
szájjal gumi felhelyezés. Hopp! Már készen is állok! Zoé fölém helyezkedett,figyeltem,ahogy óvatosan ereszkedik rám, éreztem szorítását,és
azt ahogy kígyózik teste,csípőjét mozgatva fogad
magába.Csókért lehajolt,én átöleltem derekát,
magamhoz szorítottam,éreztem forró testét,majd csókoltam bimbóit, Zoé pedíg hullámzott rajtam.
Ilyen tökéletes lovagló pózt még nem éltem át soha.Légies, kígyózó, hol szorosan nekemfeszült,
majd kicsit megemelve csípőjét,hosszan mozgott rajtam.Jól jött a párna fejem alatt,néztem ahogy izmai megfeszülnek,a kettönk közötti résen pedig
a látvány!!! Hát kérem! Érezni csókját,látni a fénylő testét, hallani kéjes hangját, több volt ez mint szex. Szeretkezés volt!!
Hogy meddíg tartott nem tudom!Az előzmények,amik
aktusunkat megelőzték felizgattak nagyon,nem is volt szándékomban visszatartani magam. Zoé rám nézett, figyelt, láthatta,hogy készen állok, mozgása intenzívebbé vált, én pedíg megfeszültem
és hatalmasat élveztem. Ő rámborult,és magához szorított,még egy csók és kis pihi. Csak ezután váltunk ketté, megtörölte magát,majd engem nedves kendővel(!),kezembe adta a pohár vizet amit előzőleg kikészített, micsoda figyelmesség!
Egymáshoz bújtunk,majd egy kellemes masszázsal tettük fel a pontot a mai/talán nem egyetlen/
találkozásunkra. A masszázs alatt persze,hogy beszélgettünk, fiatalos,de érett gondolkodású,és kiváló beszélgetőtárs.
Első randink véget ért,öltözés közben csattantak a csókok, Zoé fenekemre csapot, én az övét paskoltam, és még az ajtón kilépéskor is visszaléptem egy utólsó csókért,Zoé még ekkor is szenvedéllyel viszonozta azt.

Elszámolás

Látván a csokorméretek nagymértékű szóródását,
nem vagyok biztos abban,hogy átlagnál magasabb a tiszteletdíj mértéke ami az oldalon olvasható.
Ha magasabb,akkor nem túlzó mértékben.
Viszont amiben biztos vagyok,hogy nem felesleges áldozat,amit átnyújtunk Zoé részére. Igaz, nem vezetek statisztikát,és nem elsődleges szempont döntésemkor.Az alapár egy extra szolgáltatást fedez,amennyiben vtr foglalás történik. További extrák honoráriuma olvasható szintén. Nekem nem volt kétséges,miként cselekszem,extraként csók,
és tánc volt szimpatikus,így egy kerek összeg került a borítékba,melyet érkezésem után tettem le a nappali kis asztalkájára, melyet rövid egyeztetés követett. Magas szintű élményben lett részem,így jó helyre került a kis piros boríték.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Tiborpeter

Egyeztetés

Sziasztok! Zoé rendelésésére régen szerettem volna már eljutni. Kerestem őt itt az oldalon belüli levelezésben, beszéltem vele telefonon is. Aranyos, kedves, rugalmas. Minden ment mint a karikacsapás. Telefonját saját maga kezeli. Bár többen rendelnek egy helyen.
Már több beszíben írtam, kizárólag az oldalon lévő hirdetőket szemezgetem. Ennek oka a portál hitelessége és az olyan - ugyancsak hiteles beszik - amikből a kanos emberfia el tudja dönteni, hogy érdemes-e látogatást eszközölnie egy-egy szerelem doktornál. Arról nem is beszélve, hogy amikor Zoé drága beért a rendelőbe, előbb, mint a tervezett randi, még rám is írt, hogy mostantól bármikor mehetek, fogad. Jól esett. Komolyan.

Megközelítés

Csak ismételni tudom magamat, aki nem képes Zoéhoz találni, az nem érdemli meg, hogy ez a csoda megörvendeztesse a szolgáltatásaival. 11. kerület, közel az Alléhoz. Autóval járok, BKV-ról annyit, hogy villamos biztosan jár arra. GPS pontosan odavisz. A parkolás a környéken fizetős. Parkolni akár ott, akár a közeli utcákban is lehet. A cím amit megad, eltéveszthetetlen. Ugyancsak az instrukciói alapján a lakásba való bejutás és még csak különösen sokat sem kell gyalogolni a szerelemre éhes delikvensnek.

Helyszín

Ház jó állapotú. Lakást annyira nem néztem, annál inkább ezt a szépséget -;) Fürdő teljesen rendben van, bár a fürdő ajtó kicsit libeg, kit zavar, ha a szobában Zoé vár rád. Fürdőben sokféle tüsfürdő. Kaptam törölközőt is és hideg ásványvizet. A szobában kényelmes ágy, szemben egy szekrény, üveges, az ágy mellett újabb tükör. Kiválóan lehet mozizni akció közben. És van mit nézni.

Hirdető külseje

Zoé gyönyőrű. Pont. Arcra nekem Angelina Jolie és Rihanna egyben. Szemei szépségesek, alakja hibátlan. Aki szereti a vékony lányokat, annak Zoé kánaán. Minden testrésze a szexre készült. Cicije tenyérbeillő, bimbói érzékenyen reagálnak ha a szádba veszed őket. Zoé feneke maga a tökéletesség, pláne, ha éppen pucsít mondjuk amikor a szájával kényeztet. Zoé végtelenül kedves és közvetlen. Tényleg. Csacsog, dumál, aranyos, ennyire kendőzetlenül barátnős érzést még nem tapasztaltam sehol sem. Ráadásul eszement módon hajlékony, szóval amit a képeken látsz, azt megkapod a valóságban is. Ebben még vannak tartalalékok Zoé, ezért újra meg kell, hogy látogassalak. Írtam neki, hogy még kell őt "hajtogatnom", ha már ennyire laza. Zoé bőrőnek jó az illata. Fekete hajzuhataga maga a mennyország.

Action

Na kérem. Fekete szett. Egy kis laza köntös, pici melltartó, és olyan bugyi(ka), ami mindent is takart, de engedte látni azt az elképesztően kerek és feszes fenekecskét, amit érdemes finoman harapdálni, simogatni, kézbe fogni. Eleve ettől beindul az ember. Picit beszélgettünk is azért, ahol nem győztem dícsérni a szépségét.
Még le sem vetköztünk, volt szerencsém az álló tábornokot a bugyija alá csúsztatni és simogatni vele a szépséges kerek seggét. Gyors zuhany, vissza az ágyra és mivel VTR-en foglaltam le az időpontot, kaptam egy extrát. A táncot választottam, zene fel, és táncolt nekem Zoé. Na de milyet? Sokáig nem, mert annyira kívántam, hogy 1-2 perc után magamhoz húztam és kibontottam a kis drágát a falatnyi bugyiból és melltartóból. Olyan kényeztetést adott nekem, amit sokáig nem fogok elfelejteni. Hosszan, miközben a tükörben láthattam a tökéletesen kerek fenekét és a gyönyörű punciját, széthúzva, tárva-nyitva. Hibátlan. Ujjazni Zoét nem lehet.
Kényeztetett kéz nélkül, kézzel, magamhoz húztam, simogattam, csókoltam a testét, csókoltam a melleit. Vissza a kényeztetéshez, szerintem 20 percig így biztosan elvoltunk. Közben dumáltunk, tényleg mintha a barátnőm lenne. Később a szájával felhúzta a gumit, és kicsit segített a végén igazgatni a kezével és missziben kezdtünk el szeretkezni. Egy ilyen tökéletes testű nőt hátulról is meg kell kapni, így addig pumpáltam, ameddig már majdnem beleélveztem a gumiba. Közben olyan segget látsz, amit beleég a retinádba. Szerettem volna, ha még a szájával kényeztet, ezért kivettem abból a szépséges puncijából a farkam, gumit le és a szájába adtam. Néha kivettem a szájacskájából és simogattam a pofiját, majd vissza a szájába. Zoé folyamatosan tartja a szemkontaktust, amivel még kifejezettebben teremti meg a személyes jelenlétét az eseményen. Ott van testileg és lélekben is. Olyan 40 percet követően kértem, hogy kézzel végezzen ki. Törlés, pihegés, dumcsi. Egylövetű voltam, sokkal több időben sem fért volna bele. Zseniális volt. Köszi Zoé!

Elszámolás

Amit vállalal, azt nagyon korrektül és érzékien hozza.
Ha van alap kémia köztetek, nekem ő most a királynője a közvetlenségnek, a szexiségnek. Extrának a VTR-rel járó táncot vettem igénybe. Zoé maga extra mindenben. Még mindig azt vallom, hogy a besziknek nem kell erotikus novelláknak lenniük. Az érzést kell visszaadni, nem a sztorit. Zoé pedig egy életérzés. Picit drágább mint a mostani fővárosi átlag, de nincsen semmiféle rosszérzésem, mert erotikus, kedves, közvetlen. Priceless.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  szirk2

Egyeztetés

Már tavasszal megfogtak a képei, így májusban kerestem telefonon, hogy egyeztessünk egy időpontot. Akkor végül még nem jött össze a találkozás, de már akkor hallhattam milyen aranyos és kedvesen tájékozatott mindenről. Végül csak az elmúlt pár napban kerestem újra belső levelezésben, hogy mikor lenne lehetősége fogadni engem és sikerült is találnunk egy szabadidőpontot, amit VTR-ban le is foglaltam. Írásban is kedvesen és gyorsan reagált.

Megközelítés

Pontos címet kaptam tőle, nem volt kérdés hova kell mennem. Házszám jól láthatóan a házfalán, nehéz eltéveszteni. Az Alle jó kiindulási alap, valóban nincs messze onnan, villamossal könnyen megközelíthető. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Megérkezve a helyszínre 2-3 perccel korábban hívtam, amit pár csörgés után fel is vett. Egy újabb építésű társasház egyik lakása a tetthely, Zoé egyértelmű instrukciói alapján nem lehet el téveszteni az ajtót. Előszoba-fürdő-egyik háló, amiket én érintettem. Rendezett és tiszta fogadtatás, fürdőben tágas zuhanyzó, széles választék tusfürdőből és szájvíz pohárkákkal áll rendelkezésre. Háló nagyon hangulatosan berendezve, belakva. Kényelmes ágy, melyet két oldalról tükör vesz körbe, egy kisebb és egy elég nagy. Szobában kellemes hangulat világítás volt, ami teljesen illett az ott zajló eseményekhez, mellé halk zene szólt. Többen is vannak a lakásban, de semmi negatív tapasztalat nem ért ebből.

Hirdető külseje

Vannak képek, rendszeresen frissíti a videót. Most itt leírhatok tételesen olyanokat, hogy szép hosszú haja van. Meg formás, izmos lábak; kisebb de észveszejtően kerek fenék, aminek ugráltatásával megbabonázott; lapos has, melyen feljebb kúszva tenyérbe illő mellekbe botlik az ember ágaskodó bimbókkal. Szintén látható újabb képen a finom szája, de a bőre is pont olyan selymes, mint ahogy azt képek alapján elképzelné az ember. De szerintem elég annyit írni ezekről, hogy a képek visszaadják a valóságot. Ami viszont nem jön le a képekből, hogy gyönyörű arca van, a szemeiben konkrétan el lehet veszni. Amikor ott van velem szemben egy ilyen testű lány, két tükör ami új betekintési szögeket nyújtana és én mégis újra és újra arcát és a tekintetét lesem… hát azt hiszem az sok mindent elárul.

És ugyan ez a fejezet a külsőről szólna, de nem mehetek el szó nélkül a személyisége mellett sem, ami az első pillanattól kezdve magával ragadott és a kezdeti szimpátia csak tovább erősödött bennem végig az együtt töltött idő alatt. Ugyan az elején szabadkozott, hogy nem indult könnyen a napja, de ebből semmit nem éreztem. Végig oldott, nyitott volt felém, igazi kis energiabomba, aki mellett csak pozitív tud lenni az ember. Vicces is, értelmes is, érdekes hobbival és végtelenül aranyos, miközben ugyanannyira tudott csábos és szexi lenni, ha a helyzet úgy kívánta.

Action

Közvetlen megérkezésemkor, még volt rajta egy köntös a hideg idő miatt, de elég hamar lekerült ez róla, ami alatt már csak egy cérna/zsinórtanga (?) volt és egy melltartó. Nem semmi látványban volt így részem mire eljutottunk a szobáig, popsija-csipője ringása volt az iránytűm odáig. Itt leültünk, megbeszéltük hogy szeretnénk az egy órát eltölteni, melyik vtr extrát szeretném (csók) és lenne-e egyéb óhajom (NFVSZ), majd friss törülközővel tovább álltam mosakodni. Visszatértemkor ő is szájvízezett gyorsan, majd belevágtunk az eseménybe. Ágy szélén ültem miközben Zoé az izmos fenekét ágyékomhoz nyomta és úgy izgatott, miközben kezem felfedezhette teste minden pontját. Majd megfordult és úgy húzott magához, végig csókolhattam így hasától indulva felfele, így eljutva ajkaihoz, ami megnyitotta ezzel szenvedélyes csókok sorozatát. Úgy éreztem pillanatok alatt megtaláltuk a közös ritmust vagy csak ő hangolódott rám, de csókjai, nyelv játéka pont az a lassabb, de érzéki volt, ahogy szeretem. Közben folyamatosan simogattuk egymást, bújtunk egymáshoz, kezeink egy másodpercig se voltak tétlenek. Időközben lekerült a melltartó, így a formás kis melleivel is ismerkedhettem, melyeket szívesen kínált kényeztetésre. Felváltva kényeztettem őket miközben egyik kezével a fejemet simogatta, a másikkal meg szorgosan dolgozott rajtam. Majd teljes kényelembe feküdve, kezdetét vette a francia, miközben úgy térdelt mellettem, hogy jobbra a tűkörből full panorámát nyújtson a feneke számomra, miközben ugráltatta/rázta a popsit. Ekkor ugyan még rajta a volt vékony a tanga, de olyan keveset fedett, hogy csak még izgatóbb volt a látvány. Franciája változatos, a szemkontaktust szinte végig fenntartotta, hol a tetejét, hol mélyebbre vette be, miközben látom, hogy ott a kis csalfa a mosoly a szája szélén és kacérkodik velem, néha odaszúrva egy-egy kommentárt, ami csak tovább boostolt engem. Ezek után mondtam, hogy váltsunk, mert szerettem volna én is elmerülni lábai között. Popsiját odatolta nekem, hogy akkor szolgáljam ki magam és húzzam le róla a bugyiját, így feltárhattam magamnak meztelen alfelét. Ezek után helyett cseréltünk és édes csókjainak lopását követően megindultam lefelé lassan, elveszve a nyakánál, melleinél, majd a lapos hasán hasán is túljutva még belső combjai is kaptak pár puszit. Eközben éreztem ahogy körmei lehetet finoman végigcsúsznak hátamon többször, amivel csak tovább fokozta a kéjt bennem. Nyelvemmel előszőr lassan, ismerkedősen mértem fel a terepet, itt sem kellett csalódnom Zoé-ban, kiismerve magam örömmel kényeztettem a kellő ütemben. Teste és hangja folyamatos visszajelzést adott, így sikerre zárult törekvésem, hogy neki is jó legyen, Zoé megfeszült és visszaadva a korábbi húzásokat még kapott pár kisebb csókot a már érzékeny pontokra, amitől össze-össze rezdült. Ezek után újabb csókok, ölelések majd még egy kis francia végül a gumi húzás is szájjal történt. Előszőr szemből hatoltam be, lassú ütemet diktálva, és reakciót figyelve láthatóvá vált mikor lehet feljebb kapcsolni. Volt mikor feljebb egyenesedve, volt mikor teljesen egymáshoz bújva, sok csók közepette zajlottak így az események. Máskor meg az oldalsó tükörben néztük egymást miközben benne merültem el.
Pózcserét javasolt valamelyikünk (kicsit ködös mindent felidézni, eléggé sodortak magukkal az események és Zoé) így helyet cserélve ő lovagolt rajtam, változatos technikákat bemutatva, csípőjét tekerve, hol beleguggolva vágtázott egy nagyot, miközben én már a világomról nem tudtam, olyan érzéki és erotikus volt az egész. És akkor az unalomig ismételt rész, hogy persze ebben a pozícióban is rengeteg csók csattant, miközben magamhoz öleltem. Bocsi, de én nem tudtam betelni velük. Végül kutyusba való fordulás történt, itt azért kicsit logisztikáztunk mert érzékenyebb volt és meg kellett találni azt a pozit, hogy mindketten örömünket leljük így. A vége egy elég nagy terpesz lett, ami hát újabb retina beégéseket okozott nekem, de nyilván nem gátolt ez sem hogy, azért pár csók erejéig feljebb kússzak. Lassan az óra végére értünk, így a hátára feküdt én az arcához térdeltem és már a gumitól megszabadítva vett a szájába, miközben a kezei is lelkesen dolgozott a csomagon. Így is lettem végem, talán túl nagy lelkesedéssel is, de szájöblítést követően még belefért egy kis összebújás, hogy utána együtt lezuhanyozzunk. Búcsúzáskor még magához húzott és finom csókjaival tette fel az i-re pontot.

Elszámolás

A honorárium mértéke nyilvános, nincs ebben semmi meglepetés, az elején rendeztük, egy extrát vettem igénybe a vtr-on kapottan kívül. Teljesen korrekt volt az elszámolás.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  sagara21

Egyeztetés

VTR-en kértem tőle időpontot, szinte azonnal jöt is a pozitív megerősítés, hogy neki is megfelel, illetve kérte, hogy hívjam ha megérkeztem. A randink előtt pár percel hívtam ő pedig elmagyarázta a bejutás mikéntjét.

Megközelítés

Vidékről érkeztem autóval, a GPS könnyen odatalált. Egy kicsi, de forgalmas utcában tettem le a kocsit úgy száz méterre a lakásától. Parkolóhelyet könnyen találtam, még így napközben is és nem is került horror összegbe amin meg is lepődtem. A társasház ahol fogadott egy többsávos és forgalmas út mellet fekszik a XI. kerületben. Villamos és buszmegálló is van a környéken aki így szeretné megközelíteni őt.

Helyszín

Ahogy írtam új építésű társasház. A bejutás Zoé instrukcióival egyszerű, de nekem valahogy az utóbbi időben bárhol is járok, mindíg sikerül kifognom nem kívánt úti társakat. Értsd, ott lakókat. A lift után szerencsére az illető másfele ment. A lakásba belépve az előszobából a fürdőszobán keresztül közelítettük meg Zoé szobáját, aminek a másik bejárata gondolom a nappaliba nyílik. Barátnővel rendel, egyszer ki is szaladt megnézni tiszta-e a levegő, el tudok-e menni fürdeni. A szobában sejtelmes félhomály uralkodik, nagy és kényelmes francia ággyal és egy fotellal amire le lehet pakolni a ruhákat. Van még egy-két berendezési tárgy amik közül csak az ágy mellé helyezett tükrös komódra emlékszem. Száraz türcsit kaptam a zuhanyzáshoz, ahol többféle tisztálkodó szer közül lehet választani. A mosdóra két féle szajvíz van kikészítve eldobható poharakkal amit természetesen használtam is.

Hirdető külseje

Alapvetően sokféle alkat bejön nekem, de aznapra egy vékony formás lányt kerestem. Zoé képei alaposan felcsigáztak, és élőben sem kellet csalódnom. Ahogy előlépet bejutás után az ajtó mögül a nem sok mindent takaró kis fehérneműjében elállt a lélegzetem. Párduc test, pici formás popsi, hosszú sötét haj (talán fekete?) szép arc, mégszebb nagy barna szemek, érzéki száj, kicsi de formás cicik ami jellemzi, pont erre vágytam most. Kicsit zavarba is jöttem, ahogy incselkedeve illegette magát előttem és közben nézte milyen reakciót vált ki belőlem.

Action

Megbeszéltük, mit szeretnék a VTR foglalás keretén belül és a csókot választottam. Ki nem hagytam volna semmi pénzért, bocsánat, rózsa szálért. Előre kérte a csokrot, amit át is adtam, majd a törölközőmmel felfegyverkezve elmentem tusolni. A szájhigiénia rendezése utan nagy reményekkel léptem a szobájába, ahol már az ágyon várt. Oda térdeltem elé az ágyra, ő pedig rögtön fel is jött hozzám. Kedvesen mosolygott miközben gyorsan megbeszéltük mit és hogyan is szeretnék és közben váltottunk pár csókot. A barátnős élményre szavaztam és úgy láttam ez neki is tetszett. Ezután elhalgattunk, hosszan csókolózni kezdtünk. Simogattam mindenhol, kezem csak úgy szívtam magába a selymes bőrét és a formás alakját. Kezei egy idő után megtalálták a farkamat ami ekkora már alaposan megkeményedett. Egy idő után a hátamra fektetett, kispárnát kaptam a fejem alá és elkezdett franciázni. Pontosan úgy csinálja ahogy én azt szeretem, váltakozó ütemben, de lágyan, érzékien, néha kézzel rásegítve, vadító szemkontaktussal. Néha kivette a szájából, hogy kézzel csinálja és megpörgesse rajta a nyelvét, én pedig emelgettem a csípőmet a kéjtől. Velem párhuzamsoan helyezkedett el úgyhogy közben a fenekét simogattam és el-el kalandoztam a puncijához amit ekkor még bugyi takart. Felönyököltem és félrehúztam a ruhadarabot hogy bele nyalhassak a hívogató barackjába. Kicsit munkálkodtam majd végleg lehuztam róla hogy jobban odaférjek. Közben felfedeztem magamnak az ágy mellett a tükröt így kajánul moziztam is egy keveset ahogy dolgozik a farkamon és közben gömbölyödik a feneke. Így ment egy ideig az adok kapok, de egy idő után le kellett állítanom, nehogy idő előtt felsüljek. A hátára feküdt és mosolyogva kérdezte hogyan tovább? Missire szavaztam és ő is. Csolóztunk és kézzel kezdte el feltenni a gumit, majd mosolyogva jegyezte meg, hogy ő ezt bizony szájjal szokta. Nem ellenkeztem, így aztán így is fejezte be. Most az ő feneke alá került párna én pedig a bejárathoz igazítottam a farkam. Lassan, aprókat mozogva toltam magam egyre bentebb miközben csókolóztunk. Amikor nem, akkor is pár centire az arcunkal egymástol figyeltük egymás reakcióját és közben ő folyamatosan mosolygott. Elnézést is kért érte nehogy félre értsem, de én rettentő aranyosank találtam. Nem tudom mennyi idő telhetett el ebben a pózban, de mivel nagyon jó volt így, nem akaródzott a váltás. Ahogy hol teljes hosszában ki-be járatva a farkamat, hol csak tövig nyomva aprókat mozogva megjött Zóé hangja is, csak fokozta az élvezetemet. Éreztem, hogy jön az elkerülhetetlen vég és Zóé is egyre jobban jelét adta mind a mozgásával, mind a hangjával, hogy neki sem kell sok, így pár lökés után egyszerre élveztünk el. Hagyott lenyugodni magában én pedig gyönyörködtem az arcában és a mosolyában. Tisztogatás következett, majd felajánlott egy gyors fürdést. Közben beszélgettünk erről-arrol, amit folytattunk miután visszatértem és ő is felfrissítette magát. Kérdezte mehet-e masodik kör, illetve, hogy fog-e menni. Mondtam neki, azt sajnos előre nem tudom megmondani, de próbálkozzunk. Franciázni kezdett, ahogy már előtte is. Hosszan és kitartóan próbált életet lehelni a szerszámomba, de egy idő után be kellett látnom, hogy ez most nem megy. Felajánlott egy masszázst amit boldogan fogadtam el. Erről is beszélgettünk közben, illetve hogy korábban masszázs szalonban fogadott vendégeket, de aztán egyéb okokból váltott. Őszinte örömünkre. :) Időnk vége felé kértem még egy gyors zuhany lehetőségét amit meg is kaptam, majd gyorsan fel is öltöztem, hogy még búcsúzkodhassak kicsit. Sok-sok csók és mosoly váltása után biztosítottuk egymást, hogy nagyon jól éreztük magunkat, majd a cipő felvétele után kaptam még egy ajtóból visszahúzós extra csókot és eljöttem.

Elszámolás

Extraként egyedűl a csókot vettem igénybe és azt valami fenomenálisan csinálja.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Black_Russian

Egyeztetés

Régóta szemeztem már Zoé hirdetésével az oldalról, mindig ott virított a kiemelt hirdetők között. Beszámolói bíztazóak voltak, gondoltam szerencsét próbálok, hátha bejutok hozzá. Itt az oldalon személyes üzenetben, majd VTR-en keresztül találtuk meg a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Az egyeztetés hosszú volt, de ez csak az én hibám, mert csak a hétvégék jók nekem, amúgy gördülékenyen zajlott, naponta többször belép az oldalra, és válaszol is! Egy vasárnap déli randit fixáltunk le.

Megközelítés

A randi helyszíne az Allee közelében van, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolókat nem figyeltem, mert sietnem kellett. Szokásomhoz híven megint korábban elindultam, mert nem ismerem arra a járást, és majdnem késés lett belőle egy bambulás miatt. Zoé randi előtt bő fél órával írt, hogy megérkezett, és ha gondolom, már most felmehetek hozzá. Gyorsan felszálltam egy villamosra, és persze hogy 2 megállóval tovább mentem. Onnan vissza megint, és így sikerült pont 12:00-kor a címre érni.

Helyszín

12:00-kor hívtam is Zoét, második csörgésre fel is vette a telefont, majd megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat, illetve hogy melyik lakást kell célba vennem. Itt már annyira stresszeltem, hogy a liftben sikerült elfelejtenem a lakás számát. Újból telefonáltam, megkaptam a számot, és mire a lakás elé értem, már nyílt is az ajtó. A lakásban rend és tisztaság dominált. A fürdőben zuhanykabin fogadott, előtte száraz kilépővel. Tusfürdőből és mindenféle kencékből volt bőven választék, illetve szájvíz is volt kikészítve eldobható műanyag poharak társaságában. A dolgozószoba mérete megfelelő, nincs telezsúfolva felesleges dolgokkal, el lehet férni. A sarokban helyet kapott egy kényelmes franciaágy, mellette egy éjjeli szekrény rajta sok-sok kellékkel, illetve azon volt a hangulatvilágítás, ami megfelelő fényt biztosított a szobában. Akik szeretnek mozizni, imádni fogják ezt a szobát! Az ággyal szemben van egy szekrény, azon van egy tükör, illetve az ágy melletti falra is jutott egy méretes darab.

Hirdető külseje

Zoé képei teljes mértékben tükrözik a valóságot. Számomra hibátlan az alkata, mindenből pont ott és annyi van, ahol és amennyit szeretek. Arckitakarástól sem kell tartani, nagyon bájos arca van, ha választanom kéne, ez volt a kedvencem. Szemei élettel teliek, ajkai dúsak (nem töltöttek!), bőre bársonyos és illatos. Testét pár tetoválás díszíti, de egyáltalán nem zavaróak. Haja randink idején középhosszú volt, amit jelzett is az egyeztetés során. Fogadószettje egy fekete melltartó, tanga, és combfix kombinációból állt, megspékelve egy kagylós bokadísszel. Ajtónyitáskor már levett a lábamról.

Action

Lakás elé érve csak kopognom kellett, és az ajtó már nyílt is, és Zoé hatalmas mosolya fogadott. Gyors bemutatkozást követően bekísért a tetthelyül szolgáló szobába, ahol át is adtam az ajándékcsomagot. Megmutatta hova tehetem a ruháimat, amiktől gyorsan meg is szabadultam, majd elkísért a fürdőszobába. Mikor már a törölközésnél tartottam, bejött a fürdőszobába, és Ő is nekilátott az utolsó lépésnek, a szájvizezésnek. Kérdeztem, hogy töltene nekem is egy pohárral, amit egy mosoly kíséretében meg is tett. Ezt követően bementünk a szobába, és leheveredtünk az ágyra. Még egyszer átbeszéltük, hogy mit is szeretnék, és ekkor kezdődött el igazán a randink.

Kis beszélgetéssel, simogatásokkal indítottunk ami csókokká fejlődött. Először csak kis szájrapuszik csattantak, aztán Zoé már bevetette a nyelvét is rendesen, mondhatom gyorsan eszkalálódott a helyzet. Elég hosszasan elvoltunk így, mert nagyon jól csókol, közben a ciciket sikerült kiszabadítanom a melltartója fogságából. Ezután Zoé lehúzta rólam a törölközőt, és kezébe vette az irányítást, szó szerint. Kicsit meghökkent az adottságaimat látva, amit szóvá is tett. Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni. Ekkor kényelembe helyezte magát az ágyon, és megint vad csókolózásba kezdtünk. Szép lassan haladtam lefelé, ciciknél elidőztem egy kicsit, nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Lapos hasa sem maradt ki a jóból, szerencsére nem csikis, így lehet azt is puszilgatni. Délre irányuló utam végéhez értem, és már csak Zoé tangája volt az akadály, amitől gyorsan megszabadítottam, és egy szép, frissen borotvált illatos punci fogadott. Finoman neki is láttam a kényeztetésnek, közben a kezeim is kalandoztak, hol a ciciket simogattam, hol a hasát, mondta is hogy imádja amikor simogatják a hasát. Közben a visszajelzéseit figyeltem, amik hamar elég nyilvánvalóvá váltak, halk nyögésekkel és kis rezdülésekkel jelezte, hogy élvezi a dolgokat. Élvezettel folytattam dolgomat, amivel érzéseim szerint sikerült a csúcsra juttatnom Zoét. Kicsit megpihentünk, ekkor hezitáltam, hogy gumit húzzunk, vagy szájjal érjen véget az első kör, de a gumi győzött, amit Zoé profin, szájjal helyezett fel. Lovaglóval akartuk kezdeni, fölém guggolt, majd próbált magába fogadni, de nem sikerült. Kicsit megijedtem, hogy ebből nem lesz így semmi, de Zoé rögtön kérdezte, mit szólnék ha misszibe próbálnánk. Mondani sem kell, rögtön igent mondtam, és már vettük is fel a pozíciókat. Nagyon lassan, óvatosan kezdtük az elején, de egy fél perc után már szépen magába tudott fogadni. Akció közben heves csókokat váltottunk, ami gyorsan a csúcs közelébe repített, ekkor visszavettem egy kicsit a tempóból, Zoé kérdezte is : - Valami baj van? Mondtam neki, türtőztetni kell magam, mert így hamar vége lesz az első körnek. Erre csak annyit mondott pajzán mosoly kíséretében: -Itt nem kell visszafogni magad! Ennyi elég is volt nekem, begyorsítottam és telelőttem a gumit. Hagyott magában lenyugodni, majd utána segített a tisztogatásban.

Kis szusszanást követően mondta, hogy gyorsan letusol, miután végzett, én is éltem a lehetőséggel. Szünetben felajánlottam egy masszázst neki, és élt is a lehetőséggel, közben elcseverésztünk, mint kiderült értelmes lány, van rálátása a dolgokra, jó beszélgetőpartner is. Nagyon elmerültünk a masszázsba, ránéztem az órára, 43 volt, rákérdeztem hogy még egy menet belefér-e. Rám mosolygott, és igenlő választ kaptam.

Nem habozott, rögtön egy kiváló franciába részesített, hamar harckésszé tett, és ismét szájjal helyezte fel a gumit. Most hátulról támadtam, muszáj volt így is megcsodálnom remek popsiját. Zoé az ágy szélére helyezkedett, és úgy bepucsított... szív leszakad. Ismét óvatosan hatoltam belé, eleinte lassan, kis lökethosszal, Zoé már ezt is nagyon élvezte, majd kis idő után már teljesen befogadott. Lassú lökések közben ment a mozizás is, tekintetünk találkozott az oldalsó tükörben, Zoé szóvá is tette, hogy jó fenekem van. Ismét fokoztam a tempót, majd éreztem hogy valami nagyon nem jó, csúszkált az egyik lábam, de nagyon. Zoéról lecsatlakoztam, hogy megnézzem mi okozza, hát nem a kuka mellé esett a gumi csomagolása?! Én szerencsétlen meg pont ráléptem. Ezen jót nevettünk, majd mondtam neki, feküdjön hasra, rutinosan a csípője alá tett egy párnát, én pedig beléhatoltam, és emelt tempóval adtam neki. Amikor kicsit fáradni kezdtem, négykézláb voltam felette, így tudtunk közben csókokat váltani, amik meg is hozták az eredményt, kapituláltam. Ismét hagyott magában lenyugodni, ezt követően segített a tisztogatásban, és elmentünk lezuhanyozni. Öltözés közben kicsit beszélgettünk még, majd az ajtóban csókolózva elbúcsúztunk egymástól. Kifelé menet még rápaskolt a seggemre kis kuncogás kíséretében, és mondta, vár legközelebb!

Elszámolás

Az extrákat VTR-en megbeszéltük, de a randi elején azért még egyszer átbeszéltük, mi az elképzelésem, és mit hogyan szeretnék. Két extrát kértem: szájba áldozás és csók, ebből az egyik VTR-nek köszönhetően alap. Randi elején átadtam az ajándékcsomagot, amiben egy kis édesség is helyet kapott a rózsaszálak mellett. Mivel szájba áldozás nem lett végül, mert változott a terv, vissza akarta adni az extra rózsaszálakat a randi végén, de én úgy voltam vele, jó helyen van nála, megérdemli.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Fere

Egyeztetés

Zoé adatlapját és a fényképeit azóta nézegetem, amióta új lányként felkerült az oldalra. Azonnal a kedvencek közé került, de a látogatással kivártam. Végül Zoé adott lendületet, hogy megadjam magam a csábításának. Nemrégiben dobott rám egy privát levelet, amiben megköszönte az egyik korábbi hozzászólásomat, amit a csevegésébe írtam. Utána kezdtünk el levelezgetni, majd egy alkalmas időpontban felhívtam és bejelentkeztem hozzá inkognitóban. Az álruhás trükköm nem jött be, mert a beszélgetésünk után pár órával később küldött az oldalon keresztül egy üzenetet, amiben megírta a sejtéseit. Mivel lekváros lett a bukta, így a vtr-t használva bejelentkeztem hozzá másnapra.

Megközelítés

Az adatlapján látható térképjelölés tévútra vezetheti a romantikára éhező vándort, mert a pontos cím közelebb van egy vasútvonalhoz, ami áthalad a déli összekötőn. Persze az a szerencsés, aki időponthoz jutott és megkapta az instrukciókat, a pontos cím birtokában el sem tévesztheti a helyszínt. A bejárat közelében villamosmegállók mindkét irányba, de autóval érkezőknek sem kell aggódnia, mert egy kis apró ellenében, főleg az épület mögötti mellékutcákban akadhat hely a verdának.

Helyszín

Új építésűnek nevezhető ház gyalog is könnyen letudható emeletére kellett feljutnom, de mivel szükségem volt minden energiámra, ezért a liftet választottam. Bejutáskor a kaputelefonon keresztül hallottam nevetgélő női hangokat, de a lakásban már csak a vendéglátómba botlottam. Számomra egy kicsit fura volt az előszobából a fürdőn áthaladva bejutni a szobába, de egy ilyen célra használt lakás esetében praktikus megoldás. A romantika színhelyén hangulatfény várt, és a háttérben zene szólt, amiről tudomást sem vettem Zoé társaságában. Az ágy mellett megfelelő magasságban egy tükör van felhelyezve a falra, ahol kedvemre nézegethettem Zoé testének azt a részét, amit egyébként letaglózott helyzetben nem láthattam. Igaz nem az elvarázsolt kastélyban jártam, de az ágy végénél lévő tükrös szekrényben is lehetett leskelődni, és persze élvezni a látványt. A kéjzugban található franciaágyat vehemens rosszalkodásunknak köszönhetően megszólaltattuk, de mi sem voltunk csendben a mókázás alatt. A tusolóban több tusfürdőt láttam, de mivel vittem magammal a sajátomat, ezért a fürdőben nem készítettem leltárt.

Hirdető külseje

Zoé testalkatát több tucat képen csodálhatjuk, de nem igazán adják át a valóságot. Amikor megpillantottam az ajtó mögött a bikaszédítő szerelésében, majdnem rá is vetettem magam. Az életben sokkal vadítóbb a teste, mint ahogy azt a fotók sugallják. Ráadásul olyan erős a szexuális kisugárzása, ami ellen nincs orvosság. A hangja már a telefonon történt beszélgetéseink alatt is jó hatással volt a libidómra, de amikor kartávolságon belül kerültem hozzá, láthattam a mosolyát, pajzán gondolatokat ébresztő tekintetét, és érezhettem parfümje illatát, akkor vesztettem el a valósággal a kapcsolatot, majd adtam át magam a varázsának. A korábbi beszámolóiban megemlítettek pár személyt akikre hajaz vendéglátóm, és azt kell mondanom, hogy minden nevet összevetve van bennük egy kis igazság, de szerintem Zoé csak magára hasonlít igazán. Persze a testében gyönyörködve nekem is beugrott egy spanyol színésznő, viszont a mosolya, az arckifejezései és a testtartása okán egy korábbi szépségkirálynőnk. Zoé incselkedő és közvetlen nő, aki tudja mitől döglik a légy. Egy igazi ragadozó és nekem nagyon bejött.

Action

A lakásba belépve meg sem vártam, hogy becsukódjon mögöttem az ajtó. Azonnal mögé lestem, mert nagyon kiváncsi voltam már rá. Zoé ott állt beszorítva az ajtó és a fal közé, s közben mosolyogva nézett rám. A szemeimmel faltam a látványt, ahogy ott állt előttem fekete topánkájában, piros fehérneműjében a hozzávaló harisnyatartóban, és egy hálós combfixben. Akkor esett le, hogy kifogtam egy aranyhalat, de a kívánságaimat csak később súgtam a fülébe. A rövid lefagyásomat egy öleléssel és két puszival szüntette meg, majd bekísért a szobájába.


A helyiségbe érve megszabadultam minden fölösleges ruhámtól, majd közelebb húztam magamhoz és megcsókoltam. Zoé csókja szenvedélyes, talán egy kicsit vehemensnek mondanám, viszont nekem nagyon bejön, amikor a partnerem nyelve úgy pörög a számban, mint egy ventilátor a kánikulában.
Ajkai finom érintése és pénisznövelő csókja arra ösztönzött, hogy minél előbb letudjam a tusolásomat. Elkísért a fürdőbe és amíg leverettem magamról az út porát, addig beszélgettünk. Csevegésünk közben kinyitottam a zuhanykabin ajtaját és azt vettem észre, hogy a mosdónál támaszkodik és riszálja magát. Már majdnem behúztam magamhoz a zuhany alá, mert nagyon felizgatott az erotikus tánca, de egy hirtelen mozdulattal megfordult és végig mérte a testem, főleg egy bizonyos pontra fókuszálva. Mondanom sem kell az előjáték meghozta az étvágyamat.


Visszatérve a szobába az ágy mellett álltunk, majd ajkaink összeforrtak. Élvezettel faltuk egymást, utána az ágyra keveredtünk, ahol tovább élveztük egymás társaságát. Végül a hátamra feküdtem és hagytam kibontakozni alkalmi kedvesem. Fölém kerekedve csókokat lopott és finom puszikat lehelve a testemre haladt lefelé a hímveszőm irányába. Keresnie nem kellett, mert már olyan szintű izgalmi állapotban voltam, hogy akár falat is bonthattam volna vele.
Zoé a lábaim között a derekam vonalában merőlegesen helyezkedett el úgy, hogy a falon lévő tükörben is csodálhassam, és persze a teste minden pontját elérjem.


Kezével finoman megragadta az ágaskodó virágom szárát, majd a szemembe nézett és úgy kezdte el a francia tudását megismertetni velem. Szerencsére nem kapkodta el a kényeztetésem. Az elején csak a nyelve hegyével nyalogatta a rudazatot, majd eltévedt a mikulás zsákja felé. Sokat nem időzött lent, így végignyalta hímvesszőm, majd puszilgatta a makkom.
Éreztem és láttam rajta, hogy élvezettel beszéli a nyelvet, talán magában pedig azon mosolygott, hogy ajkai és nyelve játékával az őrületbe kerget. Többször végignyalta bájdorongom, majd megkegyelmezett és ajkai kényeztető ölelésébe kerültem. A péniszemen érzékien játszott a nyelvével, gyakran a szemembe nézett, és egyre mélyebben bevette. Nehezen tudtam magam féken tartani, ezért arra kértem, hogy cseréljünk helyett és vágja magát gerincre.


Miután kényelembe helyezte magát az ágyon egy párna került a popsi alá, hogy kényelmesen hozzáférjek. Egy szenvedélyes csók után a borostám miatt csak egy-két puszit adtam a testére, ezért gyorsan a lábai közé kerültem. A lábait felemelte és “V” alakot formált velük, én pedig megízleltem vágyai nedves kapuját. Érzékien nyaltam a csiklót, közben a kezeimmel a testét simogattam és figyeltem a reakcióit. Ráéreztem a gyenge pontjára és addig ízlelgettem nyelvemmel, amíg nem kezdett levegő után kapkodni. Amikor láttam rajta, hogy a teste is megfeszül már nem volt visszaút és elélvezett. Az orgazmusa pillanatában lábaival satuba zárta a fejem és nem engedett el.


Rövid szusszanás után felhúzott magához és szenvedélyesen lesmárolt. Élveztem a csókját, de már valami mást is éreztem volna, így feltérdeltem az arcához, hogy a beöltözés előtt foglalkozzon a főszereplőmmel. Csak addig hagytam, hogy falja a péniszem, amíg bevetésre készen nem volt a kezemben a báli ruha, amit együtt húztunk fel. A beöltözésem után elhelyezkedtem a lábai között, majd azokat megemelve a cipőit a sarkainál összefogtam és óvatosan behatoltam.
Az elején csak finoman járattam benne a hímvesszőm, majd egyre gyorsabb tempóra kapcsoltam. Ahogy láttam és éreztem rajta nem volt ellenére a móka. Nyögdécselt és szuszogott közben, néha obszcén szavakkal bíztatott. Annyira felhúzott vele a szex, hogy egy tornádó sem szedett volna le róla, de mivel érezni akartam a csókját, ezért a lábait elengedve hittérítő pózba kerültünk.


Ajkaink összeforrtak, a nyelveink vadul táncoltak, közben finoman ki-be járt hímvesszőm a punciban. Képtelen voltam betelni a látvánnyal és az élménnyel. Mély benyomásokkal akartam a tudtára adni, hogy mennyire jól érzem magam vele, ezért arra kértem, hogy a bal lábát nyújtsa ki, a jobb lábával pedig vegye fel a magzat pózt. Ebben a testhelyzetben a derekánál fogva udvaroltam tovább. Zoé felém fordítva a fejét kéjes hangokkal és tekintettel adta a tudtomra, hogy neki sincs ellenére a móka. Gyakran odahajoltam hozzá csókot lopni, de rövid idő múlva visszatértünk a misszionárius pózba. A derekamnál megragadva húzott magába, majd egy idő után egyre hangosabb lett, utána mindkét kezével az ágy háttámláját szorította.


Egymásra borultunk és apró csókokkal vezettük le a heves együttlétünket, majd a fülébe súgtam, hogy az ágy végéhez állok.
Zoé rátolatott a péniszemre, ami gond nélkül behatolt a hüvelyébe. A derekát megragadva vadul ment a ki-be játék, ami alkalmi kedvesem hangját felerősítette. Gyűrte a lepedőt és hátrafordulva azt nézte a tükörben, ahogy hátulról szeretgetem. Sajnos az ágy kemény széle a sípcsontomat kicsinálta, ezért pózcserét javasolva az ágyra feküdtem. Zoé megszabadult a cipőitől, majd helyet foglalt rajtam. Rövid idő múlva már fölém guggolva járatta magában a hímvesszőm úgy, hogy közben a kezeimmel alulról a popsijánál fogva emelgettem, miközben vadul csókolt. Amikor a melleit kényeztettem nyelvemmel, akkor a fülemet nyalta és érezhettem, ahogy kapkodva veszi a levegőt. Miután elfáradt a guggolásban mellém feküdt és a fülembe súgta, hogy szabaduljunk meg a gumitól, mert a szájában szeretné érezni a …..


Az óvszer egy pillanat alatt lekerült rólam, majd mellém helyezkedett, és mire kettőt pislogtam már ismét a szájában voltam. Nyálával megöntözte dorongomat, majd a szemembe nézett, és fogait finoman végighúzta a makkomon. Láthatta rajtam, hogy mennyire bejön a francia tudása, de dobott rá még egy lapáttal. Kezével finoman játszott rajtam, miközben ajkaival fel-le szánkázott, és nyelvével simogatta péniszem. Sokáig nem is tudtam tartani magam, ahogy a vulkán kitörését sem, így a szájába élveztem. Az örökítő nedvemet egy törlőkendőbe továbbította, majd adott egy puszit a homlokomra.


A szükséges tisztálkodást letudva kértem egy pohár vizet, utána pedig arra kértem, hogy vágja magát hanyatt, mert fagyi hiányában elnyalnék egy finomságot, ami éppen a lába között van. Szempillantás alatt kényelembe helyezte magát, én pedig az ágy elé térdeltem. Rácuppantam a csiklóra, mint Micimackó a mézre. A kezével húzta a fejem a csiklóhoz, amit finoman nyaltam. Az orgazmusában nem lehetek biztos, de abban igen, hogy élvezte a nyelvjátékomat.


Pihenésképpen ránéztem az órámra, hogy mennyi játékidőm maradt, amit egy ötletemmel együtt a fülébe súgtam. Mosolygott és annyit mondott, hogy neki is kedvére lenne az elképzelésem. Az ágy szélére ültem, Zoé pedig az ágy előtt négykézlábra ereszkedett. Nyelvével simogatta bájdorongom, majd ajkai közé varázsolta és kényeztetni kezdett, miközben végig a szemembe nézett. Élveztem a látványt és az érzést, ahogy eltűntem a szájában, de néha odapillantottam a szekrényen lévő tükörbe, hogy mindenre rálátásom legyen. Semmiképpen nem szerettem volna kifutni az időből, ezért arra kértem, hogy nagyon finoman csinálja minimális kézmozdulattal. Olyan jó volt a franciája, hogy pár perc múlva ajkai ölelésében elélveztem.


A magömlésem pillanatában járhatott le a megbeszélt rosszalkodásunk, ezért a frissítő zuhanyzással már nem akartam húzni az időt.
A fotel előtt állva próbáltam magam fejben és testben is összerakni, miközben Zoé az ágyon ült és beszélgettünk. Amikor az órámat vettem fel hirtelen arra eszméltem, hogy Zoé előttem térdel. Széles mosolyával nézett rám, utána pedig ajkaival birtokba vette péniszem. Finoman szopni kezdett én pedig arra gondoltam, hogy ha ez így megy tovább, akkor gerincre vágom és nagyon megszeretgetem. Közben a telefonom jelzett egy üzenetet, ami miatt vissza kellett térnem a valóságba. Alkalmi kedvesem felsegítettem, majd megcsókoltam és hagyott egy kis időt a felöltözésemre. Csókok és ölelésekkel megédesítve a pillanatot végül eljutottunk a bejárati ajtóhoz, ahol hosszú búcsúcsókok után utamra engedett. Mivel nem fürödtem le a randi végén, ráadásul jól megölelgetett, így hazáig velem jött az illata, ami pont jól esett egy ilyen élmény levezetésére.

Elszámolás

A fővárosban megszokott ajándéknál nagyobb virágcsokorral érkeztem hozzá vendégségbe, amit jól láthatóan helyeztem el váza hiányában a fotel feletti polcra. Vittem már ajándékba azonos méretű csokrot gyengébb élményért cserébe, de nyújtottam már át kevesebbet is hasonló élményért. A megérkezésem pillanatában éreztem, hogy minden percét megéri, ami a találkozás végére be is bizonyosodott. A vtr-es bejelentkezés miatt egy extra az alapba került, így csak az egyik kedvencemmel kellett számolni, amit vétek lett volna kihagyni.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  yko

Egyeztetés

VTR-en értem el Zoétm pár órán belül válaszolt. Négy nappal későbbre kértem a randit, minden simán ment.

Megközelítés

Kocsival mentem, a hátsó kis utcában volt parkolóhely, de nem hinném, hogy mindig ilyen szerencsés a helyzet.

Helyszín

Több lány által használt lakás, Zoé szobájába a fürdőn át lehet bejutni. A tusoló tiszta, a tusfürdő választék széles. – pont belenyúltam abba, aminek az illatát Zoé nem kedveli. Az ágy kényelmes, tükör a mozihoz installálva.

Hirdető külseje

Valaki azt írta , hogy a Dargay Attila-féle rajzfilm Szaffijára hasonlít, és tényleg. Ha élő emberhez kéne hasonlítani, talán a fiatal Pénelope Cruz lehetne a modell. Ebből is látszik, hogy mediterrán típusú, nagyon vékony lányról van szó. Felfújt cicit szerencsére nem kell keresni rajta, természetes mindene. A feneke is kicsi, de tiszta izom. Számomra a nevetős szeme és szája is nagyon bejött – imádom, ah egy lányról sugárzik az életöröm. (Pedig állítása szerint előzőleg nem volt túl jó napja.)

Action

Mivel vtr-en jelentkeztem be, járt egy extra. A mélytorkot választottam, de az én esetemben ezt nem mindig tudják teljesíteni. Most is csak majdnem lett meg, de azért, amit ki lehetett hozni a dologból, az sikerült. Mindenesetre némi kölcsönös tapogatozó ismerkedés után röviden tisztáztuk, hogy első körben kipróbálnám a francia csodát. Nem bántam meg, tényleg csoda, amit Zoé tud a szájával. (És közben a szemével is - remélem beleég a retinámba ahogy tágra nyílt szemmel néz, és közben elnyeli a farkamat.) Egy idő után kértem, hogy cseréljünk, de ebből végül 69 lett. Külön jól esett, hogy sikerült a csúcsra juttatnom – azt mondta, erre nem is számított. A szájában lett végem. Kis pihi és frissítő tusolás után beszélgettünk kicsit, és indítottuk is a második menetet. Szinte észrevétlenül hozott harckészültségbe, és meg is fordult a fejemben, hogy ebből is lehetne inkább egy tisztán orális kör, de a felajánlott védelmi felszerelésnek, és az ebben rejlő lehetőségek tárházának nem tudtam ellenállni. Végül nem variáltuk a pózokat túl sokat: ő lovagolt rajtam, és egy kisebbfajta orgazmus megint becsúszott neki. Én sajnos másik körben nem tudok gyorsan elmenni, és már fogyott az időm, úgyhogy végül megkértem, hogy fejezze be szájjal. A megbeszélt óra legvégére lett végem nekem is. Csodás ismerkedő randi volt, innen folytatjuk.

Elszámolás

Érkezés után letettem a virágszálakat az éjjeliszekrényre, többé nem beszéltünk róla.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Lacafici

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, majd vtr-en megerősítettem a randit.

Megközelítés

Könnyű megtalálni, a parkolás a környező utcákban megoldható, de fizetős.

Helyszín

Nem régen épülhetett ház, a lakás belülről teljesen rendben van, fürdő, baba szoba a célnak tökéletesen megfelelt. Rend tisztaság van mindenhol. Többen vannak a lakásban ,de a diszkréció maximális.

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak, tényleg vékony leányzó Zoe. Nem az csont kollekció, csak vékony, az alkatából adódóan a mellei is kicsik, de viszont a bimbok a játékra jól reagálnak. Feszes finom bőre van és nagyon jó illatú. Az arc kitakarástól nem kell félni, az alkatához méltó vékony arca van, nagyon szép csillogó, párduc szemekkel. A feneke fenomenális pláne hátulról. A képen látható türkiz színű szettben fogadott.

Action

A bejutás a szokásos rend szerint, telefon, kód, lift, emelet ,ajtó nyitás, az ajtó mögött a vendéglátó. Amikor beléptem olyan félhomály volt a folyóson , majd mikor bemutatkoztunk egymásnak Zoe felkapcsolta a világítást és megkérdezte megfelel-e a nekem, na erre csak annyit tudtam mondani innen már traktorral is nehéz lenne elvontatni. Ekkor még szebben mosolygot mint előtte, na innentől kezdve meg volt alapozva a randi hangulata. Olyan érzésem volt mintha egy régi exem-nél lennék vendégségben, de igazán nem is tudjuk ,hogy annak idején miért szakítottunk, és ott folytatjuk ahol abba hagytuk. Csak annyi változott ,hogy most a szex elött elmentem fürödni, mert annak idején még az sem érdekelt ha izzadtak voltunk. A szobába való visszatérésem után megbeszéltük a lehetőségeket, és mivel vtr-en jelentkeztem be volt egy bonuszom, amit ki is használtam. Mind ketten az ágyra térdeltünk és elkezdtük egymást simogatni, majd a kis bestia egyszer csak hátat fordított nekem és a fenekét feltolva az ágyra feküdt, na ezt nem kellett volna.......illetve igen is kellet, mert nagyon is tisztában van az igazi vonz erejében, hát ez a fenék ahogy szokták mondani megér egy misét. Nem is tétlenkedtem azonnal elkezdtem simogatni a kezeimmel, csak az volt a baj ,hogy a jó isten nekem csak két kezet adott, pedig itt azt hiszem most szerettem volna Siva istennő lenni akinek 4-6-8- .....keze van. Azért be osztottam ezt a kettő és nem csak a fenekét ,de a hátát, ciciket is kezelésbe vettem. Amikor felegyenesedett, puszilgattam a nyakát ,vállát és csókot váltottunk, na meg a fenekét a rudamhoz dörzsölte, én meg a cicijein és a combjain élvezkedtem. Persze menet közben kicsomagoltam a falatnyi ruháiból. Ja még egy dolgot elfelejtettem megemlíteni a fenekével tud olyan is csinálni mint a brazil szamba táncosok, rezegteti a farpofákat rendesen, na gondoltam megpróbálom ,hátha én is tudok beszélni velük mint Piedone és közelebb hajoltam hozzájuk, ha nem is értettem mit mondanak, de a gondolataikat ki találtam és elkezdtem puszilgatni őket, ami igen csak jól eset nekik, na meg persze nekem is. Mivel eddigre már igen csak harckészültségbe kerültem elérkezettnek láttam az időm egy kis nyelv leckének, és mivel most van az érettségi időszak gondoltam csináljunk egy francia nyelv vizsgát. Előre bocsájtom csillagos ötösre****** vizsgázott. Ugye ha valaki látja az osztályzatot abból még nem derül ki mit is tud valójában ötös ötös ,de van közötte különbség.
Meg próbálom kifejteni , az elején érzéki lassú nyalakodás, a golyóktól, zacsitól indul és fokozatosan halad a rúd végéig, aztán a makkot nyalogatja és közben a párduc szemekkel a szemedbe néz, na és mit lát rajtad, hát azt ,hogy majd meg örülsz ,hogy végre bekapja a farkadat, de nem, még húzza az agyadat, pedig legszívesebben meg fognád a fejét és ............na azt, de ahogy meg látod a törékeny teremtést inkább hagyod és élvezed ezerrel. Sokan azt gondolják ezt már nem lehet überelni, de lehet ,mert úgy helyezkedik ,hogy a fenekét és a puncusát elért a kezeddel, ezt amit leírok NE KÉRJE SENKI SZÁMON RAJTA, MERT AZ ADATLAPJÁN NEM SZEREPEL, közben a kezemmel finoman köröztem a puncusán előbb a csiklón ,majd a bejáraton és szép óvatosan az ujjamat is bevetettem amit úgy vettem észre ő is nagyon élvezett, mert amilyen gyorsan mozgattam az ujjamat olyan ütemben járt a farkamon és itt jön a lényeg nála a mélytorok tényleg mélytorok, úgy lenyelte a farkamat ,mint kacsa a nokedlid. Ezt a mutatványt nem csak egyszer csinálta, hát megnem mondom mennyiszer, de jól bírtam és élveztem........huhu. Aztán éreztem ebből baj lesz és idő elött elmegyek, amit még nem szerettem volna mert még a puncusa szorítást nem is élveztem. Ebből a helyzetből egy menekülési útvonal ált rendelkezésre mégpedig ha gumit kérek, éltem is a lehetőséggel és gumit kértem, egy kis időt nyertem. Azért ez se legyen egyszerű a gumit a szájával helyezte a rudamra, hát igen türtőztetni kellet magamat, de sikerült. Itt felsem merült milyen póz legyen, mivel én el volt terülve mint a nagy alföld, egyből bele ült hát kívánni se lehetet volna jóbbat. Rám borult én fogtam a fenekét és mint akinek az élete múlna rajta hatalmas vágtába kezdett, mivel ezt ki szerettem volna élvezni és hogy bírjam még néha megállítottam és én diktáltam a tempót, ilyenkor a cicijeit szoptam, fogtam, majd megint hagytam tempózni, volt itt guggolva vágtázás, aztán megint rám borult, csattogtunk rendesen, néha csókot váltottunk, aztán ezeket a pózókat váltogattuk. Lett volna még elképzelésem ,de ez sajnos csak a képzeletemben maradt meg. Mivel vékony kis leányzó, szűk pucussal, itt már nem bírtam tovább és a gumiba élveztem és itt volt az amit nagyon kevés leányzó tesz meg, nem ugrott le rólam mindjárt, hanem még puszilgatott mindenhol ahol elért és hagyta a szerszámot lenyugodni, amikor már érezni lehetett ,hogy ernyed a rúd akkor szállt le rólam ezért megint csak 5****. Jött a tisztogatás és utána kedvesen hozzám bujt és puszilgatott. Erre mit lehet adni 5***. Mivel az egy órát igen csak kimaszkoltuk kb. 20- percem maradt, és igen csak kimerültem, így a hátralévő időt beszélgetéssel töltöttük ki.

Elszámolás

A telefonos megbeszélésnél mikor az időpontot egyeztetünk, mivel megerősítő sms-t kért mondtam ha lehet küldenék vtr-t,erre kedvesen mondja azzal még jobban is járok, mert akkor egy extra ajándékba van. Maximálisan vendég centrikus. Minden a megbeszéltek szerint, később sem változott.

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  Leonar

Egyeztetés

Könnyen ment, elsőre felvette és azzal a csilingelő bájos hanggal készségesen válaszolt mindenre.

Megközelítés

Autóval érkeztem , megfelelő időt szánva arra , hogy meg tudjak állni .

Helyszín

Nagy szoba, nagy francia ággyal , kellemes hangulatvilágítás . Fürdő is ennek megfelelő , tökéletesen tiszta.

Hirdető külseje

A telefonban már hallott kislányos vonzó hang maximális összhangban volt a külső megjelenéssel. Aki szereti a szép arcú lányokat a döntésnél, azoknak bátran merem ajánlani ezt az igazi szépséget .

Action

A szobába érve megbeszéltünk minden részletet, az ajándékot előre kérte . A fürdőszobából visszatérve az ágyon várt , feszültség oldásként beszélgetést kezdeményeztem, amire kedvesen reagált, majd simogatással és lágy csókolózással folytattam az ismerkedést. Ahhoz képest , hogy ez volt az első randink , a barátnő feeling majdnem tökéletesen megvolt, tényleg mindent megtett ezért az érzését.Lassan kicsomagoltam, lábát égnek emelve lefejtettem az apró bugyiját és így tárult elém mezitelenül . Cicik aprók, igazi tini cicik, de nekem ez nagy kedvencem . Melleit csókolgatva nagyon hálásan reagál, halk sóhajok hagyták el a száját, majd fokozatosan egyre lejjebb haladva értem el finom punciját, ahol hosszasan elidőztem. Mindent megtettem ,hogy Ő is élvezze . Nagyon könnyen ment, mert kimondottan érzékeny a kényeztetésre , jól reagáló puncikája van. Egyértelműen látszott rajta, hogy élvezi és nem pedig el játssza . Ekkor én következtem, mivel a farkam már vigyázzban állt és vágyakozott az előttem lévő látványra, így lábait szétrakva ,óvatosan hatoltam be. Egyre gyorsítva engedtem magam a gyönyör irányába ! Melyre egyre hangosabb sóhajokkal reagált, fokozva ezzel vágyaimat. Több pózt már nem próbáltam , mert nem bírtam a lendülettel és így mentem el!

Elszámolás

Érkezéskor rendeztük ahogy kérte !

Zoé, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt egyszerűen és gyorsan. Amikor felvette akkor kedves, bájos hangján egyeztettük a részleteket. A megbeszélt időpontban időben megjelentem nála.

Megközelítés

Forgalmas helyen van Zoé rendelője. Egy nagy plaza közelében van ingyenes parkoló, kb 3 perc séta. Szóval a parkolás nem gond és ingyenes. Villamos van a közelben, tehát a megközelítés egyszerű.

Helyszín

Teljesen új házban egy szép, modern lakás, felszerelve mindennel ami kell a randihoz. Természetesen ehhez a luxushoz illő fürdő párosult.

Hirdető külseje

Egy filigrán és nagyon kívánatos szexbomba, akinek nagyon szép, bájos arca van. Pici cicik de szép kiálló érzékeny bimbókkal rendelkezik. Tényleg nagyon szép leányzó Zoé!

Action

Megérkezésemkor nagyon közvetlenül aranyosan viselkedett. Semmi mesterkéltség, manír. Megkaptam a törölközőmet és irány zuhizni. Amikor visszaértem Zoé a kezelésébe vett. Nagyon szép, változatos NF-et kaptam, amit a nagy tükörben is élvezhettem vizuálisan. Volt ott minden zacsizás, nyalogatás, szopás, tehát álltam mint a cövek. Majd eldurrantam, nem sok hiányzott hozzá.
Elkezdtem én is kényeztetni délen. Négykézlábra ereszkedett és így nyaltam ki alaposan. Kértem a gumit és meglovagolt. Nem akartam elmenni hamar, ezért váltottunk kutyusba, de ez sem segített, mert a szűk puncija így is hamar rávett a durranásra. Miközben lövelltem Ő alulról átnyúlva, finoman zacsizott. Természetesen a tükörben végig szemkontaktus. Olyan volt mintha egy pornót néztünk volna, de hát mi voltunk a főhősei a filmnek. Bevallom így jobb!:-)

Amikor felocsúdtam megtisztogattuk egymást. Kis duma, öltözés és indulás a zajos nagyvilágba.

Elszámolás

Az aktus előtt adtam oda a pesti átlagnál kicsit nagyobb csokrot. Nagyon kellemes fél órát töltöttem el így nekem megérte.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  szirk2

Egyeztetés

Az első találkozásunk után (amely beszámoló formájában olvasható is) egyértelművé vált számomra, hogy szeretném újra átélni azt a fajta élményt, amit Zoé nyújtott számomra. Másfél héttel később kerestem is az oldal belső levelezésében, mikor elérhetővé tette az aznapi elérhetőségét. 1-2 óra múlva pozitív választ is kaptam az egyik ajánlott időpontomra, amit VTR-ban is megerősítettünk mindketten. Flottul és gyorsan ment így az egyeztetés.

Megközelítés

Újbudán található, Alle-tól nem messze, BKV-val gyorsan megközelíthető. Parkolásról továbbra se tudok nyilatkozni. A címet nem lehet eltéveszteni, a ház falán jól látható a kapott házszám.

Helyszín

Újabb építésű társasház egyik lakása a helyszín. Odaérve 1-2 perccel korábban hívtam a megbeszélt időponthoz képest, amit pár csörgés után fel is vett. Aranyosan elmondta újra a kapu kódot és az instrukciót, amik egyértelműek, nem lehet eltéveszteni a lakást. Ugyanaz a rend és tisztaság fogadott, mint legutóbb. Számos tusfürdő a tágas zuhanykabinban, szájvíz a mosdónál. Ugyanabban a szobában töltöttük el az óránkat, mint legutóbb. Egy hatalmas tükör az ággyal szemben és egy kisebb az ágy mellett. Továbbra is az a véleményem, hogy hangulatos az egész szoba, kellemes fények az intimitáshoz és kis aláfestő zene mellé. Nem titok, nem egyedül rendel itt, de a diszkréció maximális.

Hirdető külseje

Előző beszámolómban elég részletesen kifejtettem ezt úgy érzem, továbbra is egy gyönyörű nő fogadja az embert. Fogadó szettje egy bugyi-melltartó kombó volt. Így felfedve kicsi, de nagyon formás fenekét, amit élmény kézbe fogni, simogatni. Hasa lapos, de alapvetően teste minden porcikája feszes, izmos és a bőre bársonyosan sima. A mellei tenyérbe illőek, a mellbimbók pedig nagyon jól reagálnak a kényeztetésre. Arca/tekintete továbbra is magával ragadott, szeme pedig perzselő, ahogy tartja a szemkontaktust.

Korábban is említettem, hogy végtelenül kedves és aranyos lányról beszélünk Zoé személyében, akivel szívesen beszélget is az ember. Amivel kiegészíteném, az a természetessége, ami átjárja az egész vele töltött időt. Az együttlét, a szex is teljesen természetesnek érződik vele, amit szerintem bárkit könnyen felold.

Action

Megérkezésemkor egy szoros öleléssel köszöntött, majd elmentünk a szobába, ahol vetkőzésem közben beszélgettünk és távoztam zuhanyozni egy friss törölközővel. Visszatértemkor tisztáztuk a programot az extrákat illetően, amik közül a csókra és a táncra esett a választásom. Az ágy szélére kiülve el is kezdte a műsort nekem, hol szorosan nekem háttal vagy velem szemben. Finom, kecses de nagyon szexi mozgása pillanatok alatt elérte bennem a kellő hatást, miközben hol simogattam, hol csókolgattam teste különböző pontjait. Szép lassan megszabadult melltartójától, majd később a bugyijától is, ezzel felfedve minden báját. Melleinél hosszabb időre ott ragadtam, amit szívesen fogadott, de a kerek kis popsin is elcsattant pár csók. Egy idő után elkezdett feltérdelni az ágyon, én pedig magamhoz húztam így elfeküdve az ágyon bújtunk össze simogatások és csókok közepette, nem sokkal rá viszont már egyre lejjebb kúszva - végig puszilva a felső testem - el kezdődött a franciás kényeztetésem, most is úgy helyezkedve, hogy az oldalsó tükör felé pucsított. A látvány és az érzés elképesztő párost alkotott, ha nem koncentrálok könnyen végezni tudott velem. Közben én is felfedeztem a testét a kezemmel, vagy a fenekén vagy a puncin kalandoztam el. Franciáját párszor csókkal szakítottam meg, a de a keze akkor sem tétlenkedett. Idő után helycserét javasoltam és miután a hátára feküdt szájától indulva ismételten végig csókoltam testét lefele haladva, hosszabban elidőzve a melleinél, finoman izgatva a bimbóit. Mielőtt teljesen belevetettem volna magam nyelvvel, végig csókoltam combja belső felét, amit készséggel húzott fel, a jobb hozzáférhetőség érdekében, majd pár ismerkedős puszi a dombokra és belevetettem magam nyelvvel. Punciját kényeztetni egy élmény, miközben nyelvem elveszett benne és egyre fókuszáltabban járattam, az ő hangja is egyre jobban megjött, folyamatosan simogatva fejemet, teste egyre jobban megfeszülve. Azt hiszem sikerrel járhattam újra nála, hogy örömet okozzak neki. Ezt követően megint én kaptam egy gyors kis franciát, majd szájával felhelyezte az óvszert és missziben kezdve indult meg az aktus. Lassan behatolva kezdtem meg a ténykedésem, majd folyamatosan egyre gyorsabb ütemre váltottam. Hol kiegyenesedett pozícióban voltam benne, hol teljesen ráborulva, miközben simogatattuk, csókoltuk egymást. Gyorsabb ütemre váltva egyre jobban megjött a hangja és kéjesebb lett az arca, ami engem is jobb teljesítményre ösztökélt. Ezt követően lovaglóba váltottunk, amit szintén változatos technikák jellemeztek a részéről. Hol teljesen beleguggolva vágtázott egy nagyot, miközben feneke csattogott az ágyékomon megtámaszkodva a tenyerével a mellkasomon, hol érzékien hozzám bújva, mozgott az alsó fele rajtam. Kértem, hogy váltsuk fordított lovaglóba, így feneke mozgása került tekintetem középpontjába, ami szintén látványos pillanatokat szült. Legvégül kutyusba fordultunk a nagy tűkörre szemben, de eddigre már annyi inger ért, hogy pillanatok alatt véget is értem ebben a pozícióban, ahogy ott feküdtem vállain előttem, miközben hátulról benne voltam és hátának kecses íveit is felfedeztem magamnak, sansztalan volt, hogy 1-2 percnél tovább húzzam. Hagyott lenyugodni magában, majd miután kivettem ő is a hátára feküdve pihegett egy kicsit mellettem, mielőtt finoman megtisztított volna. Kis összebújás következett csókokkal és beszélgetéssel, majd együtt mentünk zuhanyozni, ahol segített engem is megmosni, egy-két csók itt is történt persze. Végül távozáskor szintén finom ölelésével és szájával engedett újtára, bedobva egy kis incselkedést, csak hogy ne legyen bennem kétség, hogy újra megakarjam látogatni majd.

Elszámolás

Érkezéskor a kisszekrényre tettem, VTR extra a csók volt, mellé pedig a táncot kértem mint extra. Minden teljesen korrekt, semmi meglepetés nem volt benne.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  Lingvista

Egyeztetés

Zoé régóta a kedvenceim között volt, és néhány friss beszámoló alapján úgy döntöttem, végre felkeresem. VTR-ben egyeztettem vele, amelyre hamar válaszolt, az első időpont nem volt jó neki, de könnyű volt megfelelőt találni. Később telefonon is beszéltünk, közvetlen, barátságos, készséges volt, tovább fokozva a várakozásomat. Nagyon nyíltan lehetett vele beszélni, akár a mélytorkos igényeimről is.
Viber hívásomat valami technikai zavar miatt nem tudta fogadni, de rendkívül segítőkészen visszahívott, nem nyugodott addig, míg nem sikerült beszélnünk, ezért külön jó pont neki!

Megközelítés

A környező kis utcákban viszonylag olcsón és könnyen lehet parkolni. A tömegközlekedés is kiváló: három villamosnak is van megállója a háztól kevesebb, mint 100 méterre.
Két kapun keresztül lehet bejutni, végig segít, kalauzol.

Helyszín

A ház új építésű, a lakás ennek megfelelően jó állapotú. Lehet, hogy tévedek, de szerintem valaki lakik is ott, sok berendezési tárgy volt szerteszét, nem volt az a steril kupilakás-hangulat. A baszobába a korrekt fürdőn keresztül vezetett az út, a szoba kicsi, de hangulatos, a leghangsúlyosabb bútor természetesen az ágy, és nagy tükör is fokozza a vizuális élvezeteket.

Hirdető külseje

Zoé vékony lány, akik a teltebb típust kedvelik, mást keressenek. Én „mindenevő“ vagyok, úgyhogy nagyon tetszett. Tipikus gazella alkat: viszonylag magas, hosszúlábú, kicsi, de szép és feszes mellű, fokhagyma popsijú, izmos, ruganyos testű lány. Arca is hosszúkás, hosszú fekete haj keretezi, és olyan szempár uralja, amit egyhamar aligha felejtek. Zoé szeméből árad az erotika, kacér, kihívó tekintetével folyamatosan húz felfelé, de mindezt teljesen természetesen, minden mesterkéltség nélkül. Egyszerűen elhiszed neki, hogy kíván.
Már a fürdés előtt elkezdett hergelni, a tükör előtt táncolni kezdett, fokhagyma fenekét nyomta hozzám, kígyózó mozdulatokkal öleltette magát, pihés nyakát az arcomba nyomta.
Megint egy külön jópont: kérésemnek megfelelően szexi fehérneműben, harisnyatartóban fogadott.

Action

Nem csoda, hogy egy perc alatt lezuhanyoztam, alig bírtam magammal. Visszaérkezve tovább folytatta az íncselkedést, hamar az ágyra löktem és simogatni kezdtem. Csiklósimizésre nagyon jól reagált, beindult és nedvesedni kezdett, úgyhogy behatoltam egy majd két ujjal, és egyre hevesebben ujjaztam. Itt aztán mindent produkált, amitől a férfiember beindul: nyögött, lihegett, rángatózott, a szeme fel-felakadt és verbálisan is húzott, majd egyszer csak bejelentette, hogy el fog élvezni, fejét felemelte az ágyról, majdnem felült, a szemembe nézett és nyögve, görcsbe rándulva elrepült.
Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt, volt, hogy lelógatta a fejét és úgy dugtam a száját (jelzéseit maximálisan figyelembe véve), végül fölém hajolt és úgy nyelt el. A műveletet izgató torokhangok és rengeteg nyál kísérték.
Végül megkértem, hogy mutassa meg a másik végletet is, kényeztessen lehelet finoman, és ezt is csodálatosan teljesítette. (Habár egy kicsit csodálkozott, hogy dugni nem is akarok...) Arra kértem, hogy a nyelvével simogassa a makkomat, és ezt kitartóan csinálta is egészen addig, amíg hatalmasat nem élveztem, fölspriccelve egészen a vállamig.

Elszámolás

Nagyon rendes volt: nem tudtam, hogy VTR esetén jár egy extra ajándéka, de felhívta rá a figyelmem, ez a DT volt, így csak egy extra jött ehhez hozzá, a VSZ, ami a fentebb leírtak ellenére jogos volt, mert oda is ment azért...

Zoé, nagyon jó szexpartner

  Balu_cpt

Egyeztetés

VTR-en történt, és telefonon.
Könnyű volt elérni Zoé-t - és hamar megegyeztünk a találkozó időpontjában.

Megközelítés

GPS-el könnyű odatalálni. A parkolás fizetős, de a legalacsonyabb díj Budapesten, így végülis még segít is, mert így legalább van parkoló.
Mindenféle BKV is van a közelben, busz, metró, villamos.

Helyszín

A lakás egy többszobás hely, a tetthely kellemes, ággyal, fotellel, stratégiai helyeken elhelyezett tükrökkel.
A szoba a fürdőből nyílik, ami nagyon sokféle tusfürdővel van ellátva - szájvíz, törcsi kikészítve.

Hirdető külseje

Hát azt hiszem elfogult vagyok, de szerintem tökéletes.
A képeken tényleg ő van, nincs csalás, se ámítás.
Rettentő formás popó, gyönyörű combok, tenyérbe illő cicik, amik nagyon passzolnak a kisasszonyhoz.
Azt hiszem rá illik a gazella alkat: szexin vékony, de izmosan formás.
Egész biztos megfordulnék utána az utcán, ha találkoznék vele.
Mindezt pedig a hosszú haja koronázza meg, ami nagyon passzol hozzá, amivel a huncutkodás közben is lehet foglalkozni.

Action

Zoé megállás nélkül mosolyog, csábít, tökéletes GFE.
Megérkezésemkor elszaladtam zuhanyozni, és mire visszatértem már az ágyon várt.
Előbb finom, barátnős csókokkal hangolódtunk, majd szép lassan, finom kényeztetve haladtam lejjebb, célom felé.
Miközben kényezteti az ember is aktív, simogat, a kezemet fogja - csodálatos.
Finoman kényeztettem Zoét, és viszonylag hamar sikert értem el, legalábbis elhitette velem :).

Utána hátamra fektetett és ő vett kezelésbe - és láthatóan ő is élvezte amit nekem okozott.
Közben ahogy felnéz az emberre - nehéz megállni, úgyhogy inkább védőfelszerelést kértem, amit szokásához hűen, szájjal helyezett el a helyén.
Hátára fektettem majd szép lassan elkezdtem mozogni benne.
Zoéval nekem ez a kedvencem - így ugyanis elérem, és csókolhatom is miközben egybeforrunk.
Az első körben így végzett ki.

Beszélgettünk kicsit, imádom az jó értelemben vett őrült stílusát - mindig mosolyog, vidám - táncol.
A második menet kicsit megmasszíroztuk egymást - imádom gyúrni a hátát, a szexi popsiját, és így közelebbről is megcsodálhattam azt a kerek, tökéletes kis popót.
De most sikerült azt is felfedeznem milyen tökéletes kis combja, és vádlija van Zoénak - izmos, gyúrható, formás.

A második körben először egy kis kutyussal kezdtük - igazán rugalmas - szeretem ilyenkor magamhoz húzni - és néhány csókot lopni ajkairól.
Látszik hogy ő is élvezi, és együtt él velem - figyel arra hogy mire készülök, és átadja magát nekem.
A második kör is missziben ért véget, közben ide-oda pakoltam a lábát - kapaszkodtam bele, vagy ő font körbe engem velük, és húzott magába - nem engedett.

Zoé szerintem kiemelkedő lány itt az oldalon - igazán odafigyel aktuális partnerére, és ráhangolódik. Tökéletes partner.

Elszámolás

Többször jártam már Zoénál, és a csókját csak imádni lehet.
Valódi barátnős, nem csak puszi.
Az ajándékot előre kitettem, nem is került szóba már kettőnk között, mert már régebb óta ismerjük egymást.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  5ubJr

Egyeztetés

A korábbi beszámolók közt olvastam, hogy VTR-rel sikeresen lehet vele egyeztetni, így Én is VTR-t használtam. Hétfőn írtam neki egy szerda 11:00-s időpontért. Kedden olvasta el, váltottunk pár sort és kedd du. már megerősített időpontom volt. Minden könnyen és flottul ment.

Megközelítés

Gyalog érkeztem, hisz séta távolságban lakom. Parkolás egész biztosan körülményes a környéken. A BKK-s megközelítést ajánlanám azoknak, akik messzebbről jönnek. VTR-en megadott cím egyértelműen megtalálható. Címre érkezve telefonon kaptam meg a pontos bejutás menetét (melyik kapu, melyik kód, melyik emelet, melyik ajtó). Szerintem könnyen megközelíthető és Zoé navigálásával eltéveszthetetlen.
Civil forgalom napközben minimális. Szóval diszkrét tud maradni az ember.

Helyszín

A lakás új építésű, tiszta több szobával és egy közös fürdővel középen. Minden szép tiszta és igényes kialakítású. Fürdőben hegyekben áll a tusfürdő. Lehet válogatni. Szájvíz kis pohárkával, ahogy illik. Törölköző tiszta, friss és puha. A fürdő ajtaja kicsit trükkös. Zoé megmutatta mi a trükk, nekem elsőre gond nélkül ment mind2x. Állítólag ezt sem mindenkinek sikerül :) A tett helyszíne egy franciaágyas szoba, egy fotellel a felesleges ruháknak. Sok párnával az ágyon. Tükörrel a falon az ágy mellett és Nagy tükörrel szemben lévő szekrényen. Sajnos Klíma nincs, csak ventilátor. Ami így nyáron nem az igazi. De ez talán az egyetlen, amit nem optimálisnak tundák felhozni. És Zoé nem is tehet róla. mivel ez egy bérlemény.

Hirdető külseje

Zoé külseje akár a képeken. Ajtón belépve WOW. Gyönyörű kecses alak, ízléses kis tetkók, szép arc (nem kell félni a kitakarástól) és kellemes hang. Cicik tinisek (ahogy szeretem). Popsi tenyérbe illő, formás is izmos (meg is mozgatta őket Zoé többször a találkozónk közben). Lábak gyönyörű szép kecsesek, formásak és hosszú combokkal kapcsolódnak a finom popsihoz. Röviden a lényeg, ahogy a képeken.

Action

Érkezésemkor cipő le a folyosón. Bekísért a szobába és megmutatta hova tudom tenni a cuccaimat és kaptam a törcsit. Közben körbe ment a lakásban, hogy elkerülje a találkozásomat a kolléganőjével.
Mentem zuhanyozni és kérdezte kérek e frissítőt (víz, üdítő) vagy egy kis előételt? Mondom őt kérném előételnek :) Vette a lapot, jót mosolygott rajta.

Zuhanyzás után visszamentem a szobába, egyszerre értünk oda. Egy lila színű kis Bodyban volt, ami kb. semmit sem takart, de cserébe nagyon szexi volt. Megbeszéltük mit hogyan szeretnék és készségesen tett a kedvemre.
Felfedeztem a kis testét Body-ban. Amolyan ismerkedős formában. Majd segítettem neki kibújni belőle. Közben megdicsért hogy milyen jó sportos vagyok, és kár hogy nem futottunk össze az utcán. - Kár bizony. Azonnal rárepülnék, ha látótávolságba kerülne :)
4kézláb helyezkedett és játékosan megmozgatta a kis farpofáit. Én meg már mentem is habzsolni a popsit és a finom puncit. Kis idő múlva hasra feküdt és végigcsókolgattam a hátát és mentem a nyakához. Közben a farpofái közé dörzsöltem a kemény farkam. Hangjából egyértelmű volt hogy élvezte. Ekkor rajta kaptam, hogy a tükörből leskelődik a kis drága. Míg így kényeztettem meg is beszéltük, hogy mindketten szeretjük a tükörben nézni az akciót, mert vizuálisak vagyunk és ez nagyon izgató. Visszatértem szép lassan a popsijához, széthúztam a kis popsit és köldöktől csípőig nyaltam a gyönyört, mint koldus a tepsit :)))) Meg is jött szépen a hangja. Közben végig a tükörből mozizott. Átfordult szembe, ahol heves nyelve csókok váltása után beszélgettem az ikrekkel (hmmmmm...) majd újra délnek vettem az irányt és folytattam a kényeztetést. Heves reakció az volt, de célba most nem sikerült juttatni.

Ő következett a francia leckével. Kérdezte mit szeretek, hogy szeretem, mi az ami esetleg érzékeny. Oldalt helyezkedett, hogy a tükörből mozizhassak, majd belevágott. Remek és változatos gumi nélküli franciát kaptam, közben végig szemkontaktus tartva. Szerintem élvezi ha látja, milyen érzéseket tud kicsalogatni a másikból. Közben egyik kezemmel a hajának megtartásában segítettem, másik kezemmel pedig a kis punciját izgattam és néztem a tükörből, ahogy az kis ujjaim eltűnnek a nedves ki lyukban.
Átváltottunk 69-re. ISTENEM az a popsi és az a punci. Ő folytatta a furulyaleckét, Én meg újra gyönyörködtem tükörben ahogy a nyelvem a punciján jár. Össze is néztünk a tükörben, szóval ő is leskelődött. Aztan mikor mélyen belenyaltam, már nem tudott a farkamra koncentrálni. Tolta magát hátra, majd előre, de nem hagytam menekülni. Egyértelműen nagyon élvezte.

Rá kellett térnünk a lényegre. Szájjal felvarázsolta az esőkabátot, majd szemből rám ült. Finoman kezdtünk és közben vígig hevesen csókolóztunk. Ha jól számoltam 2x be is húzta a crazy féket, "nehogy bajba kerüljön". :)
Váltás misszibe, ahol újra megjegyezte, hogy bajban lesz mert most még látvány is fokozza nála a dolgot. (Mitagadás, örültem a bóknak. Bár többhetes Balatonozás után rajtam maradt az úszógumi, de nagyon jól esett. Igazi önbizalom dopping) Tudja mikor mit kell mondani egy pasinak :) Itt nekem kellett magam többször is féken tartani. Mert ő annyira élvezte, hogy a hanghatásai és puncija lüktető szorítás vittek magukkal. Majd párna a dereka alá és így már tövig tudtam neki tolni. Nem vagyok se nagy, se kicsi. Amolyan az átlagot épp felfelé húzom. De itt keményen betoltam minden mm-t. Ő meg hangosan meg is örvendett neki :)

Váltottunk kutyusba, amit aztán az erős lökésekre reagálva hasalásra váltottunk. Ő félig "lekurva" az ágyról én meg utána. Tükörből szemezve húztuk egymást még jobban. Így tapsoltunk hosszú percekig.
Majd jött valami ami nem szokványos. mivel mind2-en szeretjük a tükröt, mondtam álljunk a Nagy tükör elé. Jobb láb fel. Én hátulról/oldalról be. Ekkor Zoé megmutatta rugalmasságát. megtámaszkodott bal kezével a szekrényen, jobb kezével a nyakamba karolt és a jobb lábát kinyújtotta az égbe (álló spárgát csinálva). Itt tudtam, hogy ez lesz az utolsó pozi. Kicsit fordítottam magunkon, hogy mindketten lássuk ahogy a farkam tövig jár ki és be a nedves puncijában és beleadtam mindent. Fogtam a derekánál és a puncija felett a combjánál és keményen basztam amíg el nem durrantam a gumiban.

Elterültünk mind2en az ágyon pihenni, majd leszerelvényeztünk és nedves törlőkendővel megtisztítottuk amit meg kellett. Ezután kiderült, hogy Zoé nagyon kis cserfes. Nagyon jót csevegtünk, míg rólam szakadt még a víz.
Mivel az idő már közeledett a végéhez, elmentem zuhanyozni. Kifelé menet még ölelkezős csókolózás, ahol az farkam azt hittem 2. menet jön. De már nem volt rá sajnos idő. Szóval next time.

Elszámolás

Érkezésemkor a egy borítékban és egy szál virág kíséretében átadtam. Utána nem került elő többé.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  RimaPudendi

Egyeztetés

Telefonon. A képe zölden világított, rögtön felvette. Nagyon kedves volt. Sajnos már csak 1 szabad időpontja volt. Egy órát szerettem volna, de mivel 20 percem volt odaérni Angyalföldről Újbudára csak félóra lett belőle.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem. Mivel nem vagyok budapesti kissé mókás volt, "picit" bele is futottam.

Helyszín

Új èpítésű társasház. A lakásban több hölgy is rendel. Volt más vendég, de nem találkoztam vele, ügyelnek a diszkrécióra. A fürdőszobában zuhanyzó, több tusfürdő, szájvíz, papirpohar. Egy ici-picit az én ízlésemnek már rumlis volt, de ezt betudom annak, hogy a nap végénél jártunk. Tiszta törülközőt kézbe kaptam. A találkozó helye egy kis szoba(sötètítv), franciaággyal. Egyik falon ès talán a szekrényen is tükör.

Hirdető külseje

Fekete tangában ès melltartóban fogadott, a kèpeken szereplő hölgy. Bomba fenèk, nagyon vèkony lány, de nem az anorexiás, hanem a teen fajta. Pici mellek, jól reagáló kemény bimbókkal. Vègig mosolygós, kellően húsos ajkak. Szépen vàgott, csini arc. Fekete hosszú haja egy csattal volt felfogja. Kiemelném a gyönyörű hátát. Nekem ez egy nagy fetisem. Imádom, ahogy az izmok és lapockák táncolnak, miközben èppen mással foglalatoskodik a partner. Tetoválás adatlap szerint van, de őszintén szólva én nem emlèkszem, hogy láttam-e.

Action

Mint egy viharvert kutya érkezem az ajtóhoz a futás miatt. Kicsit a bejutásnál még szerencsétlenkedtem, de ez abszolút az én hibám miatt. Az ajtó mögött találtam meg leendő partnerem. A szemem függőlegesen elkezdett jojózni fenèk-arc-fenék-arc. Egy régi beteljesületlen gimis szerelemre emlèkeztetett.

Zoé végig borzasztóan kedves volt, mindig a kedvemet leste. Totálisan vendégcentrikus. Szerény tapasztalattal rendelkezem kurtizánik terén, de ez a lány viszi a prímet. Kötelező köröket abszolváltam ( a zuhanyzó ajtóval ismét sikerült balfaszoskodnom). Irány a szoba!

Zoé zenét indított, és végre elkezdődött, amiért jöttem. Lábszárán ül, közben fenekét tornásztatja, mint más a mellizmát. Kèrdezte, hogy mit szeretek, de mivel elég gátlásos vagyok, csak annyit kèrtem, hogy facsarjon ki. Csókolózni kezdtünk, közben kezem végigjárta gyönyörű nimfa testét. Nyelveink szépen ficánkoltak( nagyon halványan érezni egy kis dohányízt, de nekem nem zavaró). Aztán következtek az orális örömök. Zoè szája szèpen bejárta penisem minden zegét és zugát, közben kézzel a zacsikat is masszírozta. Kèrèsemre teljesen eltüntette a szerszámom. Èn is viszonoztam kedvessègét, ès jól belenyaltam borotvált puncijában. Halkan nyögdécselt, de orgazmusig nem jutattam. Óvszert kèrtem és missziben hatoltam belé. Úriemberhez méltóan fokozatosan növeltem a tempót, ès egyre bátrabban járatam a farkamat. Nem volt tiltakozás, nagyon jól fogadta. Közben kicsit énekelget, ami nekem bejött. Ezután ő került felülre és háromfèle pózban próbáltuk a lovaglást. Amikor guggolva beleült hímtagomba, akkor hirtelen azt hittem itt a végem ès elsülök, de erőt vettem magamon ès ment tovább a vágta. Egy gyors helycsere és már fürge nyúlként hátulról hágtam ezt a drága teremtést. Sajnos közeledett az időnk vège, ezért kèrtem , hogy szájjal adja meg a kegyelemdöfést. Fáradhatatlanul tette is a dolgát, és hatalmas spriccelésel végem lett.

Lenyugvàs, rendrakás, fürdés, öltözés, búcsuzás.

Elszámolás

Megbeszèlést követően, előre történt, gördülékenyen. Csókot kèrtem extrakènt.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  Kicsizsiráf

Egyeztetés

Előszőr telefonon nagy nehezen informálódtam mert nagyon halk és rossz a mobilja. Később VTR-en jelentkeztem be végül, chat-en pedig készségesen, kedvesen adott némi plusz infót.

Megközelítés

Taxival mentem, de úgy tűnik lehet arra parkolni. VTR cím pontos és könnyen lehet azonosítani.

Helyszín

Lurdy közelében, sok új lakókomplexum épült arra, kellemes csendes környék.
A lakás fullos, már-már luxus kategória. Sok szoba van és sok lány de a diszkrécióra ügyelnek nagyon. Sajnos más lánnyal nem találkoztam :)
Fürdőben van minden ami kell, zuhanyzó, törcsi és alap tisztálkodási szerek.

A szoba ahol voltunk kellemesen nagy, az ágy szintén és a strapát is bírta. Van hangulat fény, nagy tükör az ággyal szemben, zene youtube-ról kérhető :) és van egy GIGAMEDVE a sarokban de csak plüss :)

Hirdető külseje

Zoé arca hihetetlen, mások is írták, de tényleg top főleg egy kellemes sminkel pl. mint amivel fogadott Ufff. Melle pici de feszes és szép bimbóval rendelkezik. Hosszú fekete hajzuhatag és puha bőre van.
Nunija szép és jól nedvesedik. "Lepke" nélküli, lényegében babapunci nagyon kívánatos.

A képek jól vetítik előre a valóságot, bár kicsit azóta fogyott ezt ő maga is említette, de így is nagyon kívánatos tini testalkatú. Tetoválása van néhány sajnos de erre előre fekészültem.
Fehér színű kétrészes csipkés fehérneműben fogadott.

Nagyon huncut, aranyos és kedves. Nem hiszem hogy van olyan akinek ne tetszene.
Ami még nagyon tetszett azok a hangsúlyos szemfogai voltak, mint egy kis vadmacska :)

Action

3 órás randi volt ezúttal terítéken, tartalmas és színes volt ahogyan szeretem, kapkodás nélkül.

Szóval, ajtónyitás aztán az "újdonság varázsa" tudjátok amikor először mentek egy új lányhoz. Pici pöttöm lány pedig már ölel orrba szájba, puszit is ad és már irányít is mit hol tudok csinálni.
Bekísért a szobába ami igazán kellemes atmoszférával rendelkezett, majd átbeszéltük a dolgokat, miket kérek stb. Kaptam törcsit és mutatta az utat a fürdőbe.
Visszatértem a szentélybe fényeket állítottunk és mivel lehetett zenét is kérni youtuberól valamilyen lágy kellemes arab-tantrikus zenét beraktunk.

Kezdődhetett a hosszas pettingelés ezzel a cuki vadmacskával. Zoé rendesen kivette a részét, szenvedélyes és határozott, tudja mit kell tennie. Igyekszik a vendég kedvében járni, kommunikál, érdeklődik, ő is próbálja élvezni a dolgokat.
Simogatás, nyali-fali, klasszikus előjáték magas színvonalon szenvedéllyel és csók csatával ahogy szeretem. Jól csókol és szereti is csinálni, nyelve is van a kiscicának :)
Kicsomagoltuk egymást a textilből francia ide oda, nagyon jól műveli, színes, változatos és profi. Megjegyezte hogy méretes vagyok szóval a mélytorokban nem biztos hogy sikerül de több alkalommal is összejött, azt láttam még ő is meglepődött és örült :). Nem szoktam gyorsan elsülni tehát hosszasan élvezhettem Zoé francia óráját. Ezután én is kedveskedtem kedvesem kelyhének kellemes kinyalásával. Úgy tűnt hogy élvezte és el is élvezett, az izmok rezgéséből és a hangokból ítélve, majd azt nyögte ki hogy "mit csináltál a nyelveddel". Mire én megkérdeztem hogy "jó volt ?" amit szóban meg is erősített hogy "nagyon". Bár lehet marketing volt, sose lehet tudni :( Mindenesetre én hagytam lenyugodni őt de rövid idő után már raktuk is fel a gumit és missziben csattogtunk illetve a misszi ilyen-olyan variánsaiban, kreativitása és aktivitása magas szintet képvisel ez nem vitás. Lovacskába fordultunk ez nekem a szokottnál valamiért sokkal jobban bejött, nem tudom a miértjét sajnos, ezért sokáig ebben voltunk. Többször előre esett a haja ilyenkor a bugyiját használta hajguminak :) bár engem csak ritkán zavart úgyhogy mondtam is neki nyugodtan hagyja kiengedve nem kell mindig újra és újra összefogni. Majd felálltunk és megkértem hogy álljon a falhoz, pucsítson és a kezével tartson ellen, uff uff uff az a látvány. Hátulról támadva végig zongoráztuk ezt a pózt is, hol a derekát fogtam, hol a haját, hol az egyik lábát felemelve, hol a falhoz szorítva felső testét persze csak finoman. Vissza szerettem volna vinni az ágyra ezért felemeltem és szemből a nyakamba kapaszkodott kicsi pille cicám, de a tükör előtt elkezdtünk csókolózni és az az ötlete támadt Zoénak hogy így is csattogjunk, lejebb nyúlt hogy berakja és egy rövid ideig így csináltuk néhá tövig, sajnos ezt a pózt sokáig nem bírtam tartani pedig könnyű lány csak hát ez a póz sok energiát igényel. Ezért vissza vittem Zoét az ágyra. Újra misszi és végül így lett végem. Hagyott lenyugodni benne, nem kapkodott. Megjegyezte hogy jól bírom, mire én is, hogy "te is" :) de tényleg és nem nyafogott egyszer sem, pedig elég nagy mérettel rendelkezem amit ő is megerősített.


Tisztogatás, pihi. Sok ölelés és bújás, simi, dumcsi, szeret beszélni, nem hagy unatkozni :) és persze sok-sok csók abból sosem elég :) majd felkínált egy hosszasabb masszázst azt hiszem olajjal, finom illatú volt és nagyon jól esett.
Ezután elmentünk egy gyors fürdésre, megmostuk egymást. Vissza mentünk a szobába kért pár percet valamit elintézni. Mikor visszatért megint sok ölelés és bújás, beszélgetéssel és simogatással.

A második felvonás hosszú franciával kezdődött majd egy idő után az ágy szélére ült én pedig állva, kiszerettem volna próbálni a kényszer mélytorkos franciát. Simán teljesítette bár próbáltam finom lenni, volt nyálhíd is. Remek élmény volt az biztos. Vissza mentünk az ágyra és a klasszikus 3 pózt átvettük újra, csak most dodge pózt is vittünk a menübe ez volt a kedvenc, amikor hason fekve volt Zoé és finoman a nyaka alá illetve a másik kezemmel a hajába markoltam és húztam hátra magamhoz. Ezzel másodszorra is végem lett, teljesen kifacsaródtam. Ezúttal is türelmesen hagyott benne lenyugodni. Tisztálkodás és pihenés majd pettingelés következett ameddig le nem járt az időm.
Aztán jött a fájdalmas búcsúzás. Csókkal és nagy öleléssel.

Elszámolás

Az elején rendeztem amit kell egy kis csokival. VTR-en megbeszéltek szerint.
VTR miatt kaptam egy extrát ajándékba, ezen kívül még egyet kértem.
Picit késtem de megengedte hogy annyival többet maradjak.
Full korrekt.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  Krakatau

Egyeztetés

Könnyen ment. Elsőre nem vette fel, de egyből vissza csörgetett. Volt szabad időpontja akkora amikor szerettem volna menni. Boldogan tettem le a telefont de a boldogságom nem tartott sokáig mert 20 perc elteltével egy munka jött közbe. Gyorsan felhívtam Zoét hogy toljuk egy picit el a randit, beleegyezett.

Megközelítés

Könnyű volt megtalálnom a helyszínt mert pontos címet kaptam. Kocsival mentem, a gps könnyen odatalál. Parkolóhelyet is találtam szerencsémre.

Helyszín

Van hely a ruháknak, kaptam törölközőt, a fürdőszobában kb 10-15 tusfürdő, szájvíz, szóval minden ami kell. Az ágy meg kényelmes és nagy

Hirdető külseje

Egy gyönyörű kis barna lányka formás fenékkel. A képek nem adják vissza a valóságot . Az arckitakarás egy gyönyörű arcú lányt tart titokban .

Action

A fürdőből kiérve már az ágyon várt. Mivel most volt az első alkalom hogy nála jártam, gyorsan még pár szóban elmondta hogy miket nem szeret, meg miket lehet. Ezeket tudomásul vettem. Kezdésnek kaptam tőle egy fantasztikus franciát. Tényleg nagyon jól csinálja. Kölcsönös franciával folytattuk, majd kértem hogy húzzunk gumit. Egy kis lovaglással folytatta ahol elég hamar végem is lett. Pihenés képen kaptam egy kellemes hátmasszírozást és közben beszélgettünk. Aranyos csajszi érdeklődő, és lehet vele beszélgetni. A második menetet is franciával kezdte. Majd kutyusban folytattuk. Igazából a fő gond az volt h nem tudtam ellazulni igazából, de leszögezném ez egyáltalán nem Zoé hibája. Kértem hogy szájjal végezzen ki ami kicsit hosszabbra sikeredett, de végül a mellein végezték az utódok.

Elszámolás

Az elején mondta hogy jó az ha a végén rendezzük, de én jobb szeretem előre elintézni.

Zoé, nagyon jó szexpartner

  ToMi17

Egyeztetés

Telefonon hívtam,kora délután.Jó kedvű,kedves,bájos hang fogadott a vonal túlsó végén.A részletekről,amit fontosnak éreztem,már itt kellő információt kaptam.Vele beszéltem.

Megközelítés

Pontos címet kaptam,amit a gps sem téveszt el.A parkolásra érdemes időt szánni..körözhet is az ember,de kb.2 perc gyaloglás ha egy másik utcában leteszed a verdát

Helyszín

Új építésű lakótömb a IX-ben.Bejutás a megadott kód után gyerekjátèk.A lakás hozza az elvartat.Patyolat tisztaság,igényes környezet.A szoba túl mutat minden képzeletemen.Hatalmas tükör,hatalmas francia ágy,hangulathoz optimalizálható fényforrás.Friss puha törcsi,tusfürdő,szájvíz.Száraz kilépő a zuhany előtt.Semmi futószalag érzet

Hirdető külseje

Zoé külseje már a képei alapján rabul ejtett,élőben látva leesett az állam!Igéző szempár,csábos mosoly,rendkívűl szexi formás lábak.Jobbat,szebbet nem is kívánhatnék!

Action

Miután megérkeztem vendéglátóm szexi teste mint valami mágnes vonzotta a tekintetemet így jutottunk el a szobáig,ahol törcsit kaptam,ruha le,zuhi..Zuhanyból visszatérve kb. egy perc múlva megjelent a Zoé egy vadító iskoláslány jelmezben.Zenét indított,hangulatfényt csinált.Az ágy szélén ülve olyan öltáncot kaptam,hogy szinte levegőért kapkodtam.Beállította a tükröt olyan pozícióba,hogy oldalról is élvezhessem a fantasztikus sohw- és eszméletlen bomba testének - látványát!Úgy mozgott előttem,hogy nehéz szavakba önteni.Franciával folytatta,ami az adatlapján feltűntetett "legjobb francia" jelzőt abszolút igazolta.Lassan,mélyen, eszméletlen érzékiséggel,figyelve minden reakciómra hadrendbe állított.Kérésemre 69 ben folytattuk,ahol életemben látott legszebb punci látványa tárult elém.Muszáj volt kérnem,hogy forduljuk,hogy kezdetét vegye,amire ekkor már nagyon vágytam.Védőfelszerelés felhelyezése után missziben széttárt,felhúzott lábakkal húzott magára.Valami elképesztő volt érezni szűk,nedves punciját.Minden lökéssel egyre befogadóbbá vált.Heves csókok és a foglalkozás sikerét alátámasztó hanghatások hatására az orgazmust varázslatos módon egyszerre tudtuk megélni.Szoros ölelkezés után engedett csak ki karjai közül.Felfrissítő zuhanyzás után mintha a barátnőmmel lazítanánk,megmaszíroztam,simogattam,majd ő is engem.Teljes megnyugvás.Elérkezett a randi vége.Fürcsi,öltözés,búcsú csókok és ölelkezés után kiléptem imádott vendéglátom által létrehozott "álomvilágból".

Elszámolás

A telefonon megbeszélt csokrokat a szobába érkezésemkor az ágyra tettem.1 extrát vettem igénybe,amitől maximálisan fullos volt az élmény

Zoé, jó szexpartner

  bence0101

Egyeztetés

Az oldalon váltottunk pár üzenetet, érdeklődtem korábbi kezdésről aminek nem volt akadálya, rugalmasan kezelte.
Küldtem neki vtr-t, majd telefonon is egyeztettünk. Nagyon kedves volt már ekkor is, már a hangja elvarázsolt.

Megközelítés

Pontos címet kaptam, GPS el sem tudna tévedni.
Nekem elég messze van ezért csak az autó jöhet szóba, parkolásba kértem a segítségét, így nagyon könnyedén szinte a ház előtt álltam meg.
Bkv-ról nincs információm, de biztos nem megoldhatatlan feladat azzal sem.

Helyszín

Többlakásos újépítésű ház, gyönyörű lakással. Zoénak nagyon jó ízlését dicséri. Tágas nappali, mellette konyha. Kényelmes nagy ággyal, tükrös szekrénnyel, hangulatfényekkel felszerelt háló, mintha a barátnőmhöz mentem volna.
Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet, zuhanyzáshoz kaptam törölközőt, majd hozott szájvizet is.

Hirdető külseje

Ezt nehéz leírni, látni kell, átélni. Senki nem fog csalódni.
A vékony lányok a gyengéim, na Zoé pont ilyen, kecses, karcsú, sportos, izmos. Gyönyörű alak, kézbe illő cicik könnyen reagáló bimbókkal.
A feneke a tökéletes kategória, ettől szebbet tervezőasztalon sem lehetne csinálni.
Az arca elképesztően gyönyörű, sokat mosolyog ami jól áll neki, talán még szebbé varázsolja.
Személyisége nagyon közvetlen, azonnal oldott hangulatban kezdtünk trécselni, rögtön találtunk közös témát.
Tetoválásai vannak, engem nem zavar, meg sem tudtam nézni közelről, mert mással voltam elfoglalva.

Action

Érkezésemkor hívtam Zoét, aki felnavigált a megfelelő emeletre, majd nyílt az ajtó. A lakásban pedig egy gyönyörű, mosolygós, huncut lány fogadott.
Ha jól emlékszem melltartót, tangát és egy köntöst viselt, de lehetséges hogy tévedek, mert elvarázsolt már az első percben.
Belépés után puszi-puszi, ajándék átadása, kínált volna kávéval (de sajnos az kifogott rajta), üdítővel, nasival, de én ekkor valami másra vágytam.
Az első perctől érződött, hogy egy szuper randi lesz. Közvetlenül beszélgettünk, érdeklődtünk a másik felől. Közben megmutatta hogy hová tudom lepakolni a cuccaimat, majd indultam a fürdő felé, az ajtót nyitva hagytam és közben is nagyon jól társalogtunk.
Zuhany után az ágyon folytattuk az ismerkedés, vtr extraként csókot kértem. Zoé nagyon jól csókol, lágyan, finoman, incselkedve és közben elveszel a szemeiben. Sokáig csókolóztunk, nehéz volt elengedni, de már meg akart kóstolni. Kérdezte, hogy a franciát gumival vagy nélküle szeretném, én az utóbbit választottam. Fiatal kora ellenére nagyon érti a férfiak nyelvét, lassan, megfontoltan, érzékien ügyködött. Folyamatosan tartja a szemkontaktust amitől meg lehet őrülni, közben incselkedik, kacsint, harapdálja, hát nem tudom ki bírná ezt sokáig.
Fordítottam rajta hogy most ő legyen alul és kérdeztem hogyan szereti, azt mondta rám bízza. Végig csókoltam az illatos testét, majd elértem a lábai közé. Kislányos, simára borotvált, illatos puncival találkoztam, amibe bele is vetettem magam. Persze csak módjával, lassan érzékien. Nem sok ideig nyalakodtam, közben Zoé kellemes hangokat hallatott, majd elrepült. Kicsit gonosz voltam, mert élvezése után még oda nyalintottam.
Ezután kértem a gumit, de még franciázni szeretett volna, én meg ki volnék, hogy egy ilyen lánynak nemet mondjak. Mielőtt túl jó lett volna gumit húzott, csodálkozott hogy a nagyobb gumi is enyhén szorosnak bizonyult.
Missziben kezdtük folyamatos csókok közepette, közben elvesztem a szemeiben és az arcában. Közben kéjes hangok, talán mindketten élveztük a helyzetet. Egy 10 percig biztosan így voltunk, de aztán eszembe jutott, hogy látom és fognom kell azt a tökéletes popsit, így doggyba váltottunk. Itt méretileg határeset voltam, kértem is hogy ha valami kellemetlen szóljon, de megnyugtatott, hogy azonnal jelez. Elképesztő a látvány az biztos, közben hátra néz és tartja a szemkontaktust. Ennek hatására a gyerkőcök el kezdtek mocorogni, ezért vissza kértem misszibe mert, látnom kellett szemből az arcát, na meg érezni a csókos száját. Csókolózva töltöttem tele a gumit, közben megjegyezte hogy jól bírom és most már biztos szomjas vagyok.
Szünetben trécseltünk a konyhában, közben kínált mindenfélével. Közös zuhanyt is megejtettünk mert leizzadtunk rendesen.
Szobába visszatérve bújások ölelések közepette nekivágtunk a második körnek, hasonlóan volt misszi és doggy, illetve meg akartam tapasztalni a lovagló tudását is. Hát semmi panasz nem lehet rá, rámhajolva, beleguggolva, vizuális élmény tökéletes. Második menetet már nem sikerült befejezni mert kifutottam az időből, ő ekkor nyugtatott, hogy nem probléma, de nem akartam visszaélni a kedvességével. Zuhanyt is felajánlotta még, de inkább kihagytam, hogy magammal tudjam vinni az illatát. A legvégén is sokat csacsogtunk, üdítőztünk, közben ölelések, bújások, öltözés, majd az ajtóban csókok, fenék markolás és búcsú.

Elszámolás

Vtr miatt kaptam csókot extrában, de amúgysem hagytam volna ki, utólag meg őrültség lett volna.
Amit vállal azt teljesíti is, persze ha te is megfelelő partner vagy hozzá.
Ha a kémia megvan, felejthetetlen randit lehet Zoéval összehozni.

Zoé, jó szexpartner

  mtrx

Egyeztetés

Néhány üzenetváltás keretében, VTR-en egyeztettünk. Egy nappal korábban érdeklődtem az időpontok kapcsán és még aznap délután sikerült lefikszálni a másnapi találkánk időpontját. Nagyon rugalmas volt és közreműködő.

Megközelítés

Én mindig BKV-val közlekedek, mert utazás közben szeretek elmerülni a gondolataimban. Albertfalva kitérő megállónál száltam, onnan maximum 2 perc séta. Ahogy láttam könnyen megközelíthető autóval és bőven akad parkolóhely is. Nem garantálom, hogy ingyenes, erről a házigazdát érdemes megkérdezni. A cím pontos, nem lehet eltévedni. A telefonban érkezésemkor eligazított a házigazda a bejutásról.

Helyszín

Újépítésű, több lakásos az épület. Maga a lakás Zoé személyiségét reprezentálja, illik hozzá, nekem bejött. Tágas nappali, kis konyha. A hálóban kényelmes franciaágy, sok párnával, hangulatos fénnyel, zenével és tükörrel a rálátáshoz. A fürdőben megtalálható minden, amire szükség lehet.

Hirdető külseje

Hát igen, ezt a részt nehéz szavakba önteni. Igéző szemek, bűbájos arc, telt ajkak és mellé lágy hang párosul. Alkata vékony, karcsú, sportos, izmos és hozzá formás fenék és pici cickó párosul. Vannak tetkói, de szerintem remekül állnak neki. Egy fekete sport felsőben és tangában fogadott. A személyiségéről ne is beszéljünk, teljesen magával ragad és levesz a lábadról.

Action

Nem ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk és nem is vagyok gyakorlott beszámolók írásában, mert szeretem az élményt megtartani magamnak, de úgy éreztem itt az ideje megtisztelnem őt eggyel. Mivel kicsit összeszokottabb páros vagyunk hatalmas mosollyal az arcán, egy forró öleléssel és csókkal(tudta mi lesz az extrám) engedett be. A rózsákat az asztalra helyeztem, ő pedig cserébe a kezembe adta a törülközőt. Tusolás közben jót beszéltünk, majd a tisztálkodás végeztével frissítővel kínált.

A hálóba betérve leheveredtünk az ágyra, majd egymás simogatásával megkezdődött a ráhangolodás. Nem is tellett sok időbe, megszabadítottam falatnyi tangájától és felsőjétől, majd lassan végig csókoltam testét. Szeretem kényeztetni partnereim, ezért engedély kérés után nyalni kezdtem a világ legszebb punciját. Végig sóhajok, kisebb-nagyobb remegések. Pár perc elteltével a teste megfeszült és a kontrolt elveszítve elélvezett és eltolta a fejem, mert hirtelen nagyon érzékeny lett neki. Miután sikerült magához térnie, arcán kaján mosollyal megkérdezte viszonozhatja-e és én igennel feleltem.

Nem véletlenül van kiírva, hogy a legjobb francia tudás nála található, miközben csinálja mélyen belenéz a szemedbe, hogy lássa milyen reakciókat vált ki belőled. Pár perc után gumit kértem és szájjal felhelyezte. Missziben kezdtük az elején lassan, majd az engem ért aznap reggeli örömhírektől feltüzelve gyors tempóra váltottam. Végig volt szemkontaktus, csókok, sóhajok és sikerült többször is őt a csúcsra juttatnom, közben olyan erősen kapaszkodott a derekamba, hogy már megkellett kérnem, hogy finomabban. Miután kezem fáradni kezdett kértem, hogy váltsunk lovaglóba, amely változatos és teknikás volt. Miután érezni kezdtem, hogy itt a vég kértem váltsunk vissza misszibe és így lett végem.

A maradék időnkben egymás mellé dőlve beszélgettünk, majd egy közös tusolás és búcsúzóul egy ölelés és egy csók.

Nehéz megmondani milyen hangulata volt az együtt létnek. Szerintem ilyes pornós és barátnős keverék volt.

Elszámolás

A találkánk elején rendeztük. A VTR-nek köszönhetően extrának a csókot választottam.

Zoé, jó szexpartner

  dárda

Egyeztetés

VTR-en,néhány üzenetváltással.Már itt érezhető , hogy Zoé kedves és készséges hölgy, mivel kisebb bénázásaimat is nagyvonalúan és humorosan kezelve siklottunk át a részleteken, mint kés a vajban...Az elsőre megadott időpont először nem volt elérhető de szerencsére egy lemondás miatt létrejöhetett a randi az általam preferált időpontban.

Megközelítés

Autóval érkeztem, némileg zaklatott állapotban , mert késve tudtam elindulni a munkahelyemről ezért nem kevés KRESZ szabályt mellőzve, "mint az őrült ki letépte láncát" robogtam keresztűl a fél városon, hogy a lehető legkevesebb késéssel tudjam kezdeni a randit.BKV is jó lehet,a közelben villamosmegálló.Több járat is közlekedik errefelé.

Helyszín

Jó állapotban lévő újabb építésű lakóparki társasház emeleti lakása. A bejutásról érdemes pár szót ejteni: kettős bekódolással juthatsz be. Először az utcafronti ajtót,majd a belső udvarról nyíló lépcsőházi bejáratot kell a kedves vendéglátónk által telefonban megadott kóddal megadásra késztetni. Ezután lifttel fel a megadott emeletre és ajtószámhoz sietsz és nyilik is az ajtó TÁDÁM!

Hirdető külseje

Tádám! Ami először mellbe üt az Zoé külseje. Kislányos vékony alkat , tökéletes alakkal. Igézően szép szemek , husós harapnivaló ajkak és pajzán mosoly várja az egyszeri megtévedt MT-t az ajtóban. Ami ezután jön azt mondanám igazán üditőnek. Teljes természetességgel csacsogunk,mintha évek óta ismernénk egymást és éppen csak felugrottam volna egy gyors numerára az egyetemista szeretőmhöz. Kedves , bájos , cserfes és lehengerlő. A pozitív energikus sítlushoz kacérság és minden ízében nőiesség párosul egy bársonyosan feszes fiatal nő képében. Felteszi a kérdést, ugyanis most vett egy új mellbimbó diszt, egy ragasztott változat de eszméletlen jól áll Neki."Maradhat?" - Persze! A sajnálatos 15 perces késve érkezés ellenére is az első 3 perc után úgy éreztem Ő valami maradandó nyomot fog hagyni bennem... Így is lett.

Action

A szuper fogadtatás után -mivel 45 perc maradt csak a bénázásom miatt - egy gyors egyeztetés .Karácsony révén +2 extra az alapban ( VTR bejelentkezés + karácsonyi gratis :)
VOW ez szuper. RÖgtön erre is ráígértem és kértem egy 3. extrát,így: csók, mélytorok és kényszer. Ezután balra el a fürdőbe egy gyors zuhany, szájvíz és vissza a tündérlányhoz.Mivel a zuhany alatt állva már erősen beindult a korábbi látványtól a fantáziám,meredő farokkal lépdeltem vissza a hálóba. Kedvesem, a franciaágy mellett állva egy tangában és a fent említett díszekben , valamint széles mosollyal az arcán fogadott. Egy rövid incselkedés után nincs erre jobb szó egymásnak estünk, heves csókcsata kezdődőtt,majd az ágyra invitált. Itt megadva magam, hanyat vágodva elkezdődhettet az élményutazás Ő térdelve , fenék bepucsitva az ágy melett elhelyezkedő tükör felé...elkezdte a franciás kényeztetésemet. Gyönyörködtem a hibátlan domborulatokban, eszméletlen kerek és feszes mindenhol, eközben változatossan kényeztetett némi mélytorkos elemeket is bevetve nagy lelkesedéssel "gyötörte" a velem egykorút.Itt jegyezném meg , hogy sokszor felnéz tartja a szemkontaktot és rendkívül inspiráló megjegyzéseket tesz,ezzel csak tovább hangolva eddig sem alacsony motivációs szintemet.Rövid idő múlva kértem, hogy forduljunk 69-be mert már szeretttem volna én is kényeztetni. Uraim! Itt sem kellett csalódnom. Csodás kislányos, tükörsimára borotvált , finom kehely várt,melyben nagy élvezettel merültem el. Ezután felajánlotta, hogy álljunk az ágy szélére, ő lelógatja a fejét, folytassuk így..lehet erre a kérésre nemet mondani? Mivel,sajnos nem vagyok a régi formában, ezt a pózt csak rövid ideig folytattuk.Gyors köppenyhúzás és kezdetét vette a második felvonás.
Ő került felém és kérésemre először lassan kezdett lovagolni,majd gyorsuló tempóban folytatva eszméletlen csípő körzések és fokozódo tempó követte, bekapcsolódtam én is és elkapva a ritmust ügyesen adtuk oda - vissza a prímet egymásnak.Kiálltam az ágy szélére és dogyban folytattuk , itt újra lehet gyönyörködni a tökéletesen ívelt kerek, izmos formákban. A befejezéshez éreztem, hogy kell még egy csavar , ezért ráfordultunk a klasszikus miszire.Ekkor egy hirtelen gondolattól vezérelve rákérdeztem: ugye Te nagyon hajlékony vagy? MIre ő spárgába vágta magát előttem az ágyon én pedig az elém táruló csodás látványtól majdnem vágtam egy hátast , szerencsére megőrizve a jelenlétemet tettem a dolgomat.Talán ez volt a legszebb rész:egyre vadabbul toltam, Zoé egyre hangosabban nyögdécselt és olyan fantasztikus arcjátékkal és szem játékkal ajándékozott meg -remélem Ő is élvezte - hogy ezt képtelenség volt sokáig bírni. Bezudítottam a tárat a gumiba. Levegő után kapkodva terültem el mellé az ágyra. Egy perc blackout is lehetett mert arra eszméltem, hogy finoman beszél hozzám,majd egymást dícsérve lefűztük az elmúlt fél óra történéseit. Gyorsan el a fürdőbe. Megbeszéltünk egy franciás kényeztetős második menetet.Ekkor már csak kb 10 perc maradhatott a második menetre,ezért próbáltam gyorsan visszatérni és összeszedni magam. Minden dícséretem az övé mert az óra végéig kitartóan kényzetettett de nem az Ő hibája, hogy nem sikerült.

Elszámolás

Előre rendeztem. Három extrával: csók, mélytorok, kényszer.Ebből kettőt ajándékba kaptam.Egy a VTR , egy karácsonyi gratis. Über korrekt! :)

Zoé, jó szexpartner

  UB0R

Egyeztetés

Előtte nap este a VTR segítségével értem el és aznap reggelre mindketten megerősítettük a délutáni randit.

Megközelítés

Ez a második alkalom, hogy nála jártam, így most szóba se került a cím, már emlékezetből mentem. De egyébként első alkalommal pontos címet mondott és nagyon egyszerű odatalálni. Pont a ház előtt van egy villamosmegálló, így aki tömegközlekedik annak elég kényelmes lesz az odaút.

Helyszín

Szép, új/újszerű lakás. A fürdőben zuhanyzó van és minden ami szükséges rendelkezésre áll. A szoba kék színű hangulatvilágítással, egy fotellel, tükörrel és egy franciaággyal tökéletes tetthelyként üzemel.

Hirdető külseje

Csodaszép lányról van itt szó. Tökéletesen sima has, gyönyörű feszes combok és hihetetlenül aranyos apró mellek. Aprók, de gyönyörűek. Ezek csak a leg szembetűnőbb dolgok amiket említettem, de bármely más testrészét vizsgálva sem találnánk rajta hibát. Lényeg a lényeg, ha a képek alapján tetszik, élőben nem fogsz csalódni.

Action

A fürdőből visszatérve elhelyezkedtünk az ágyon és megbeszéltük mit és hogyan. Egy kis simogatással, néhány finom puszival indultunk, majd áttértünk a franciára. Gyengéden, odafigyelve minden egyes reakciómra, szinte végig a szemembe nézve kényeztett. Ilyen törődést nem sokan tudnak/szoktak nyújtani. Eszméletlen volt. Úgy éreztem ezt viszontoznom kell, így 69-ben folytattuk. Mikor már a határomon voltam, gumit kértem, majd mint aki a gondolataimban olvas, Zoé egyből a nyeregbe ült. Nagyon jól mozgott és az a látvány, hogy ez a tökéletes test rajtam van és hozzám simul, eszméletlen volt. A második póz a kutya volt. Szavakkal leírhatatlan, hogy mit láthat ilyenkor az ember fia. Nem tudtam volna visszafogni magam, de nem is kellett, hiszen ezért jöttem. Addig dugtam, amíg a lábam azt nem mondta hogy már nem bírja a térdelést és össze nem rogyott. Sajnos ez a pillanat volt az utolsó amit puncijában tölthettem, mivel az óvszer szűkösebb volt a kelleténél, így mikor már nem voltam benne, le is eresztettem szégyenemre.
De ezzel még nem volt vége a történetnek. Egy csodálatos franciát kaptam ezután, és ez lett a lezárás. Még egy picit beszélgettünk, majd irány a fürdő és végül búcsúzkodás.

Elszámolás

Hogy korrekt-e? Ez nem is kérdés. Vitathatatlanul az.

Zoé, jó szexpartner

  FromOhio

Egyeztetés

Néhány hónappal ezelőtt már jártam Zoénál, még regisztációm előtt. Egy este úgy döntöttem, ideje egy második látogatásnak, és VTR-en jelentkezetem be hozzá két nappal későbbre. Másnap telefonon is kerestem, amit gyorsan felvett. Közölte, hogy látta bejelentkezésem, de még nem biztos abban, hogy tud fogadni, de ha igen, akkor még aznap este visszajelez a felületen. Ez így is lett, a rákövetkező nap délelőttjére lett tehát időpontom.

Megközelítés

BKV-val juttottam el a megadott helyszínre, a villamosmegálló csak egy köpésnyire van az épülettől. A megadott cím egyértelmű, gmaps odatalál, de a ház falára is ki van írva. Aki ennek ellenére mégse leli, annak telefonon ad Zoé gyors tájékoztatást :).

Én 1 perccel megbeszélt időpont előtt hívtam, megkaptam a kapukódot, majd gyors útbaigazítást a lakáshoz, amit tényleg nehéz elvéteni. Kapuban, folyosón nem futottam össze senkivel.

Helyszín

Takaros kuckó, a higiéniával láthatólag semmi probléma. Fürdőszoba minden kötelező kellékkel elátott (kb. 10 tusfüdrő, szájvíz pohárkákkal) minden olyan férfitársnak, aki nem hozott magával sajátot. Zuhany ajtaja kicsit nehezen záródik, de ez legyen a legnagyobb probléma :D

Szobában kellemes fényerő fogadott, a félig leengedett redőny alatt bevilágított a nap. Hangulatos volt, de nem túl sötét. A berendezésre annyira nem figyeltem, inkább Zoéra koncentráltam, de annyi biztos, hogy van egy szék a ruháknak, egy polc a falon az ajándéknak, és persze egy stabil ágy a vendégnek. Meg kell még említenem az ágy felé néző két tükröt, egyik a szekrényen, a másik az ágy melletti falon van. Fokozzák az élményt, minden pózban megengedik Zoé kis testének megcsodálását.

Mint írja bemutatkozásában, a lakásban többen dolgoznak. Én látogatásomkor nem is láttam, nem is hallottam mást.

Hirdető külseje

Bűbájos vendéglátom szexi kétrészes piros fehérneműben fogadott. Vékony tangabugyi alsó felén kis kivágás volt, ami az action résznél lesz érdekes.

Külsejéről nehéz lenne olyat írni, ami az oldalon látható 50+ profi képből nem derülne ki. Kivételes kecsesség jellemzi mind formáját, mind mozgását. Egy felesleges grammot sem talál az ember rajta. Arca is van olyan szép, mint teste. Mintha Mila Kunis színésznő vagányabb hasonmása lenne, bár Zoénak élesebbek a vonásai.

Adatlapján írja, hogy tetovált, bár tetkói a képeken ki lettek takarva, felthetőleg diszkréció miatt. Talán három közepes méretű tűnt fel nekem jól látható helyeken, de mivel igényesen kivitelezettek, nem rontanak az összképen.

Action

Egy órás programra érkeztem. Először is letettem ajándékom, megbeszéltük az extrákat. Kettőt vettem igénybe, amiből egy bónusz volt VTR után. Egyik választásom a csók volt, mely nálam minden randi ha nem is kötelező, de sarkalatos eleme, másik a sztriptíz, ami számomra teljesen új műfaj.

Gyors zuhany után meztelen ültem le ágy szélére, előttem Zoé a zenére táncba kezdett. Szabadkozott, hogy már régen csinálta, szerintem ennek ellenére remekül szerepelt. Kezdéskor háttal volt, az ölembe helyezte és elkezdte hozzám dörzsölni magát. Fel-le húztam kezeim a combján, bőre sima és hibátlan, a tangája pedig semmit sem takart le feszes fenekeből. Sőt. A kis vágaton keresztül az ajkai is mintha kikandikáltak volna alulról ;). Mégis leginkább a tükör vonzotta a figyelmemet, csak bámultam, ahogy a vékony teste érzékien mozog előttem. Levette melltartóját, így végre újra élőben is megcsodálhattam hetyke kebleit. Megfordult, így velem szembe került, bimbói a meg szájamhoz. Még néhány percig folytatta a táncot, simogattuk egymást, csókolóztunk, majd megkérezte, hogy nincs-e kedvem feljebb csúszni az ágyon. Dehogy nincs.

Hátrafeküdtem, ő elém került. Akkor tudatosult bennem csak igazán, hogy milyen puhák voltak az ajkai, amikor most újra megcsókolt. Francia következett. Előtte óvszert kértem, amit ő szájával könnyedén felhelyezett izgatott tagomra. Aztán elkezdett kényeztetni. Azon kaptam magam, nem csak az előttem lévő kilátást csodálom, hanem a tükröt is az oldalamon. Előre nézve arca szépségét, jobbra nézve a teste ívét szemlélhettem. Ebből a szögből látszott, hogy milyen tökéletes is Zoé szermérme. Megkértem, hadd kóstoljam én is őt. Az arcomhoz tette helyezte magát, de szájával tovább kényztetett. Így élvetzük egymást társaságát egy jó darabig, majd kérésemre felém került, és finom lovaglásba kezdett.

Itt egy kicsit szégyellem magamat, mert részemről ezen a ponton igen hamar véget ért az együttlét, a szokottnál korábban. Egy ilyen gyönyörű nő társaságában aznap csak kicsit több mint félidőig bírtam.

Zoé persze nem vette zokon. Fennmaradó időben csevegtünk. Nyitott alkat és szeret beszélni, ami nálam mindenképpen pozitívum. És nem mellesleg nagyon kedves is, még így action után is karjaim közé feküdt, kaptam puszikat, öleléseket, kedves szavakat. Odaadó nő, aki figyel az ilyen részletekre.

Elszámolás

Elején rendeztük. Bővebb infóban feltüntetett rószaszám, plusz a fent említett 2 extra, amiből az egyik bónusz volt. Pont, amire számítottam.

Zoé, jó szexpartner

  Zepo

Egyeztetés

A beszamolok.com-on találtam Zoé hirdetését. Napközben sikerült telefonon egyeztetni még aznap délutánra.

Megközelítés

Nincs gond a helyszín megtalálásával, és a környező utcákban a parkolás is gyorsan ment.

Helyszín

A lakás pici, zeg-zugos, és bár Zoé nem egyedül dolgozik itt, valahogy könnyed nyugalom jellemzi a teret.
A fürdőben lévő színes égősorok meghittséget kölcsönöznek a helynek, főleg, mikor Zoé is jelen van
szertelen könnyedségével.

Hirdető külseje

Zoé gyönyörű lány, azt hiszem, még sosem láttam ilyen kecses idomokat. Mintha szobrász alkotta volna,
hogy aztán egy azték isten felruházza játékos, szeretetre méltó lelkével. A fotók nem hazudnak, egészen
megkapó lány.

Action

Közvetlenség, könnyedség jellemezte az együttlétet. Zoé nagyon nyitott, kedves és érzéki. Bájos viselkedése feloldja a gátlásokat, így nem jössz zavarba saját vágyaidtól. Nem szegi kedved negatív gesztusokkal, szabadnak érezheted magad mellette az ágyban. Egyáltalán nem létezik olyan nézési szög, amiben ne lenne gyönyörű.
Erről nem szeretnék többet írni, de az egyértelmű, hogy bizonyos extrák közt feltüntetett lehetőségeivel elképesztő örömszerzésre képes. Rendkívül megkapó az egész, mind szexulisan, mint emberileg. Mágikus.

Elszámolás

Úgy érzem, Zoét teljes korrektség jellemzi. Egész attitűdjéből árad, hogy emberként tekint rád, és nem bankautomataként. Az együttlét vele -a dolog műfaját tekintve- nem lehetne teljesebb. Csodás ember, elképesztő nő.

Zoé, jó szexpartner

  jean-pierre

Egyeztetés

VTR-on keresztül aznap dél körül. Késő délután pedig már ott is voltam:) Egyszerűen ment.

Megközelítés

Nekem ezzel nem volt gond. Pedig késtem is egy kicsit amit előre jeleztem. De a parkolás egyszerűen ment kb 50 méterre a céltól. Lehet csak szerencsém volt:) GPS simán oda vitt.

Helyszín

Nagyon könnyen megtalálható. Mind a társasház bejárat, mind a lakásé. Két élelmiszer bolt is van a közelben. A cím nagy betűkkel kivan írva. Nem lehet eltéveszteni. A lakás számozva van. Nem tudsz rossz helyre menni. Rend és tisztasság fogadott. Nem találkoztam senkivel, de azt hiszem rajtunk és egy kis állaton kivül nem volt más a lakásban. Tusoló van, meg törülköző, Nivea szappan ( ezt azoknak írom akik imádják a kis részleteket:) ) A fürdőből meg irány a szoba. Fotel, ágy és több helyen tükrök(!), led égősor körbe a padlón aminek a színe kérésre változtatható. Az ágy az ágy nem egy kihúzható kanapé ami nekem külön öröm volt.

Hirdető külseje

A képek teljes mértékben megfelelnek a valóságnak. Azt kapod amit látsz. Van valamennyi tetkó, de nem zavaróak illetve engem nem igen érdekeltek. Mással voltam elfoglalva:) Arca nagyon szép, aranyos, fiatalos. A ruházkodása ahogy a képeken olyan amilyet én még nem láttam. Meg is akartam kérdezni, hogy honnan szerzi őket. A nevét nem tudom megmondani mi volt rajta, valami féle fehérnemű ami jelen esetben neon sárga volt. De nagyon jól állt neki és teljes mértékben elérte a célját. A teste szuper vékony és izmos mindenhol. Ahogy pl a popsiját tudja befeszíteni az észbontó. Szerintem már az alkata miatt nem mindennapi annak teljesen pozítiv értelmében. Azt hiszem mindenne nagyon tetszet. Még a haja is. Összekötve és kibontva is tök jól állt neki.

Action

Pfuuuu hol is kezdjem igyekezve érkeztem még melóból az agyam valahol még a munkába merülve. Közben próbáltam felfogni, hogy itt vagyok és megjöttem és itt van Zoé és mi a helyzet. Plusz ilyenkor azért van bennem egy kis vizsga drukk előtti állapot vagy első randi vagy nem is tudom. Hisz egy zuhanyzásnyi időd van ráhangolódni egy addig idegen lányra. Mondtam is Zoénak, hogy még fejben megkell érkezzek. Őt ez egy percig sem zavarta. Kérdezett egy csomó mindent. VTR egyezéssel kapok extrát mi legyen az ? Jó e a fény? Hozzon e vízet? Milyen törülközőt kérek? ect. Szóval csak válaszolgattam, mint egy robot és zuhanyoztam. Majd irány a szoba.
Addig kitaláltam, hogy csók legyen az extra ami most ajándék. Elmondtam neki, hogy mit szeretek és hogy és megkértem, hogy ő is nyugodtan mondja el az ő mit szeret és mit nem dolgait mielőtt meglepődünk.
Ezután jött a varázslat. Zoé pár puszi után hanyat döntött és elkezdte a szájával felfedezni a testem és a kezével a farkam. Én meg megérkeztem. Egy két érintés alatt felhúzott tettre kész állapotra amin igen meglepődtem. Minden érintésére rendkívül jól reagáltam folyamatosan adva neki a jelet, hogy jó amit csinál ( bár szerintem ő ezt pontosan tudta). Feltérképezte a gyenge pontjaimat, sőt közben aközött is különbséget tett, hogy melyik pont reagál jobban ( ezért jó mesélni magunkról az elején ). Aztán úgy helyezkedett, hogy az oldalsó tükörből én lássak mindent is és közben elkezdett a szájával kényesztetni. Sokan megénekelték már, hogy ez mennyire jó. Ezért féltem , hogy majd nekem nem fog tetszeni, mert ha valamit ennyire beharangoznak, akkor az ember könnyen csalódik. Na itt nem ez a helyzet! Zoé profi. Ha nem volt elég a keze most még ott van a szája is... én veszélyben voltam. De annyira élveztem, hogy nem akartam, hogy abba hagyja. Ezért hagytam kibontakozni. Szuper jó volt! Olyanokra figyelt amikre én nem gondoltam, ja mert közben néha dumcsizik meg énekel ami nagyon édes és például elmondja, hogy most azért helyeszkedik így, mert én arra dőlök vagy görbülök. Aztán egyszer csak feltérdelt és mondott valamit amin jót röhögtünk. Szerintem nem volt értelmes magyar szó, de az volt a lényege, hogy igényli, hogy foglalkozzak vele! Amit teljesen megértettem, mert én a lusta pasi pózban moziztam már egy ideje. Úgy, hogy feltérdeltem mellé és szana szét csókoltam pusziltam majd hanyat döntöttem , végig pusziltam a testét és szép lassan elkezdtem kinyalni. Amit aztán az idő előrehaladtával felgyorsítottam. Nagyon élveztem a kis borotvált punciját nyalni és a hangok is idővel megjöttek. Aztán éreztem , hogy mellettem nagyon erősen markolja a lepedő szélét, akkor megfogtam a kezét, hogy szorítsa az enyémet így még jobban éreztem a rezgéseit. Egy talán csendesebb elélvezés után nem meglepetés , hogy már mindketten vártuk, hogy jobban összeérjünk, úgy , hogy egy két csók és talán egy kis pihi után megbeszéltük, hogy jöjjön a gumi. Kaptam is, de valami kicsit... amit szerencsére hamar lereagált és kirohant a szobából, hogy valahonnan hozon egy marék nagyobb óvszert. Na ez már kényelmesen felment közben csókokkal erősítette meg a pozíciót, hogy a gumis intermezzótól ne lohadjak le ami megint a figyelmesség jele volt számomra. Kértem , hogy kutyusba folytassuk ami az én kedvenc pozim. Úgy, hogy így is lett. Azt viszont nem gondoltam volna ,hogy innen nem váltunk. Egyszerűen annyira jó volt az összhang, hogy Zoét sikerült elvinni a csúcsra. Fantasztikusan nézett ki közben az oldalsó tükörből és persze hátulról is a már kibontott hajával. Simogattam , csókolgattam közben ő a feneke befeszítésével szórakozott néha. Aztán volt amikor hátra nyúlt és vagy a kezemet fogta vagy egyszerűen húzott még jobban magára. Egy idő után annyira állt a farkam, hogy őgy éreztem még a standard álló állapothoz képest is duzzadt valamennyit, amit ő is jelzett, hogy szerinte itt valami csúcs állapot lépett be. Na ezzel az erekcióval már bemelegedve éreztettem Zoéval a jelenéltem. Magyarán nagyon jót dugtunk ! :) Tudtam, hogy az időnk véges és azt is, hogy ide még visszakell, hogy jöjjek úgy, hogy mondtam Zoénak , hogy forduljon meg, mert szeretnék ráélvezni miközben csókolgat. Mondanom sem kell, állati nagyot élveztem. Remélem hangszigetelt a kecó... Bár az ágyat is annyira megmozgattuk, hogy ha azt nem hallották, akkor talán ezt sem.
Ez után viszont nagyon kellett sietnem ezért sietve is távoztam. Ne haragudj Zoé! Éreztem, hogy te még akarsz adni egy keretet a randinak a búcsú puszival meg minden. De talán legközelebb, nem egy ilyen sietős zsúfolt napon VTRozgatok. De talán ebbe a zsúfolt napba kellettél most nekem a legjobban. Borzasztóan jól éreztem magam és várom, hogy mihamarabb visszamenjek.

Elszámolás

Előre elkérte amiben nincs semmi pláne. Ugyanezt tenném én is. Extrát kaptam a VTR miatt. ( egy extra szabadon választható) Ez a csók volt, szerintem jól választottam. Az 5 perc késésemet a végén simán ráhúztuk. Nem is volt beszéd tárgya.

Zoé, jó szexpartner

  JackoB1

Egyeztetés

Az egyeztetés gördülékenyen ment, a randi előtt néhány órával telefonon megbeszéltük az időpontot. A telefonban nagyon kedves volt. Már amikor felvette tudtam, hogy jó helyre igyekszem. 1-2 részletet ez után SMS-ben pontosítottunk, ahol borzasztóan aranyos és kedves volt.

Megközelítés

A megközelítés a randi alkalmával tömegközlekedéssel történt. Mivel nem budapesti vagyok GPS segítséggel, egyértelműen beazonosítottam a helyszínt. Megérkezésekor telefonon navigál a tett helyszínére.

Helyszín

A lakás rendben volt, kellően felszerelve a kellő higiénia biztosításához. A lakásban finom illat, halk zene. A tett helyszíne kellően felszerelve tükrökkel, hogy akció közben lehessen bámészkodni :D A randira egy protokolláris eseményről érkeztem, így kaptam vállfát a zakómnak, nagyon örültem, hogy erre is gondolt.

Hirdető külseje

A képeknek 100%-ig megfelel, sőt élőben szebb. Telefonon szabadkozott, hogy most nincs póthaja, amitől egy pillanatra megijedtem, hogy vajon mi vár rám, de megmondom őszintén semmi szükség nincs rá. Egyszerűen gyönyörű ez a csaj. Egyébként egy ízléses fehérneműben fogadott, nagyon izgató volt.

Action

Megérkezést követően megbeszéltük a részleteket, a zsrózsaszálakat átadtam, majd kaptam törölközőt és eligazítást a fürdőszobával kapcsolatban. Amíg felfrissültem ő hozott nekem inni. Az első pillanattól kezdve bókolt, dícsérgetett, borzasztóan kedves és közvetlen volt.
A zuhanyzást követően letelepedtünk az ágyra és elindult életem egyik legjobb szexuális kalandja.
Az akciót cirógatással, csókokkal kezdtük. Gyönyörű az arca, csókos a szája, egyszerűen elvarázsolt. Nem kellett sok, hogy hadirenbe álljon az őrmester, amit érzékelt is és kezelésbe vette. Az első körben francia tudását teszteltem. Kellemes, mégis ütemes franciázásba kezdett, amit 8stenien csinál. Mélyen leengedi, a teljes szerszámot eltünteti, koppanásig nyeli. Imádtam a látványt az ágy mellett lévő tükörből minden jól látható. Franciázás közben a kezemet a tarkójára tette ér rányomta a fejét a farkamra, nem kellett több, hogy vegyem a lapot. Ez után heves kényszerfranciába kezdtünk. Volt fejlelógatós facefuck, pornós fulladozás, de mindeközben olyan szemekkel nézett rám, hogy azt hittem beleszeretek. A szemkontaktus és a dícsérő szavak végig kísérték a teljes ott tartózkodásomat. Ezektő aztán meg is lett az eredménye a kemény munkának, brutálisat élveztem a szájába. Isteni volt. Két menet között tisztálkodást követően kaptam egy szakszerű masszást, miközben jót beszélgettünk. A második kör hasonlóan indult, mélytorok, kényszer, csókok, de annak ellenére, hogy a legtöbb lánnyal csak franciás programban veszek részt, vele nem bírtam magammal és kipróbáltam a 69et is. A punci és a fenék egyszerűen gyönyörű és mézédes. Nyalás közben ütemesen toltam rá a fejét a farkamra, amit zokszó nélkül viselt. Sőt egyszer megjegyeztem, hogy látja ám, hogy pillantásokat lopok a tükörböl. Ezt aztán nem bírtam tovább, elvek ide vagy oda, nem lehetett kihagyni az aktust, gumit kértem. A gumit a szájával húzta a farkamra, ami éppen nem vékony, jól megdolgozott vele, már ez is isteni volt. Háttal ült rá a farkamra, a látvány maga a csoda, szép formás, de mégis szálkás fenék, ütemesen ugrált a farkamon és rövidesen a második felvonás végére értünk. Amikor közöltem, hogy én túlvagyok a csúcsponton csak befeszített, mint aki jól végezte dolgát, hihetetlen cuki volt, imádtam. Az aktust követően tisztálkodni is segített, lemosta a hátam. Nagyon kellemes volt.

Elszámolás

Az elszámolás a telefonban előre megbeszéltek szerint történt, az alap a pesti átlag és az extrák is. Extra volt a csók, mélytorok, szájba élvezés és a kényszer.

Zoé, jó szexpartner

  Hagstrom

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot, de aztán nem álltam meg, hogy fel ne hívjam Zoét - megérte, csodaszép, kedves és energikus hangja volt a telefonban is, ekkor már tudtam, hogy jó helyre megyek.

Megközelítés

A ház előtt parkolni kihívásokban gazdag feladat, de 2 perc sétára lévő mellékutcában volt árnyékos parkolóhely, a parkolás fizetős.

Helyszín

Teljesen rendben van a kégli. :) Zoé nem egyedül használja a lakást, de a diszkrécióval semmi gond. Tisztaság, kb húszféle tusfürdő, friss törülköző, szájvíz, minden van. Tessék szíves használni...:) A szoba kellemes, hangulatos, tudsz pakolni ruhát egy székre, mielőtt a zuhany felé veszed a lépteid. A tetthely francia ágy, a szegéllyel nem árt vigyázni, könnyen odaver a sípcsontnak. Félhomályban zene, és a lényeg- Zoé. ;)

Hirdető külseje

Huuuu... nagyon ott van! Aki szereti a vékonyan izmos hajlékony lányokat, fantasztikus kisugárzással, bomba alakkal, formás cicikkel, isteni puncival, bájos, szép arccal, vadító pillantással, érzéki ajkakkal, annak Zoénál a helye! A fotókhoz képest nulla eltérés, és az a szép arc, a hajzuhatag... fantasztikus!

Action

Ha tehetném, Istennő minősítést kapna!
Már a megérkezéskor közvetlen, kedves tündér volt, egy fekete combfixes szett volt rajta.
Tusolás után hagyta, hogy kihámozzam a textilből, és vérpezsdítően kacéran nézett rám azokkal a gyönyörű szemeivel. Merevedés be is indult.
Nem beszéltünk meg koreográfiát, ahogy esett, úgy esett jól.
Hanyatt fektettem, és elkedtem kényeztetni a csiklóját, nyaltam, simogattam, aminek az lett a vége hamarosan, hogy picit megremegve elélvezett.
"Cserélünk?" - kérdezte... picit elmerültem a tekintetében, aztán az ágyra dőlve néztem, ahogy a farkammal csókolózik... isteni látvány, a szemkontaktus feltüzel, az érzés pedig... Atyaég! Gyönyör a köbön!
Ezek után missziben folytattuk, ahol egy idő után felvette puncija a farkam méretét, és be tudott fogadni tövig, felnyögve a jó érzéstől, ahogy teljesen kitöltöttem, és közben a csiklóját a szemérem dombomhoz dörzsölte. Közben végig figyelte, hogyan jó nekem - de mindenhogy jó volt...
Szép nagy terpesztésű kutyusban folytattuk, míg benne voltam, a kezemmel a csiklóját is simogattam - ekkor jött a pillanat, hogy el akartam menni, és hatalmasat élveztem Belé.
Lenyugodtunk, megkérdezte, hogy második menet jöhet-e, de inkább egy fantasztikus masszázst választottam, miközben jót dumáltunk. Élveztem, okos, szép, szexi lány. :)

Elszámolás

A vtr miatt egy extrát ingyen kaptam, a csókot választottam, maximálisan jó választás volt!

Zoé, jó szexpartner

  dcthor

Egyeztetés

Már régóta szemeztem Zoé hirdetésével, a beszámolók alapján is ígéretesnek tűnt. Délelőtt online-nak mutatta az oldal, úgyhogy rápróbáltam a VTR-re. Alig több, mint egy órával későbbre kértem időpontot, gondoltam, ha online van, talán még össze is jöhet. Nem jelzett vissza azonnal, így írtam neki, hogy ha csak később tud reagálni, akkor lehet, csúsztatnunk kell az időpontot, mert nem biztos, hogy fél óra alatt odaérek. Nemsokára jött a visszaigazolás, írtam, hogy lehet, kések pár percet. Nem gond, válaszolta. Megadta a címet, indultam is.

Megközelítés

BKV-val mentem, háát, az éjjeli esők kicsit megkavarták a dolgokat. Legalábbis kimaradt egy járat, így írtam Zoénak, hogy úgy néz ki, még többet csúszok (gondoltam, szépen indítok, kapásból elvágom magam). De nem, visszaírt, hogy semmi gond, vár. Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, Fehérvári út, sok villamos jár arra. Érkezéskor, felhívtam, egyből felvette, könnyen elirányított, így a bejutás is zökkenőmentesen zajlott.

Helyszín

Újabb építésű épület, lakás rendben volt, előszobából nyílt egy háló, de nem itt voltunk, hanem egy zuhanyzós fürdőszobán keresztül jutottunk a tetthelyünkre. Ott is franciaágy, mellette tükör, ez a szoba is teljesen rendben. Fürdő nem kádas, tusfürdőből többféle választék, szájvíz is volt, poharak kikészítve, minden ami kell, kaptam száraz, megfelelő méretű törölközőt is, úgyhogy fürdő is ok.

Hirdető külseje

Piros melltartó, bugyi, harisnyatartó szettben fogadott. Ahogy a képeken is látszik, nagyon vékony csaj (na de nem a csont és bőr kategória), szép, lapos has, vékonyan izmos combok, falatnyi fenék. Ja, és kicsi, de nagyon szép, simogatnivaló mellek. Helyes, kacér arc, ami végig mosolygott :) Vannak tetoválásai, amik a képeken ki vannak retusálva.

Action

Bekísért a szobába a fürdőn keresztül, ahol átölelt, üdvözlő puszi, majd megbeszéltük, mit szeretnék. Elmondtam, hogy engem érdekelne a mélytorkos kényszerfrancia, mert jókat olvastam itt róla, mondta, hogy ok, csak azért az nála valamennyire méretfüggő. Nem vagyok se kicsi, se nagy, szóval megegyeztünk, hogy majd a végén számolunk el az extrákkal, és már itt jelezte, hogy ugye nekem a vtr miatt egy extra benne van az alapárban (amit gyors le is rendeztünk). Irány tusolni, majd vissza a szobába. Még zuhany előtt kérdezte, hogy kérek-e inni, vizet, vagy teát, vizet kértem (de mire végeztem a fürdőben, már elfelejtettem.)
Zuhany után visszatérve lefeküdtünk az ágyra, Zoé elindított zenét a telójáról, majd kérdezte, hogyan szeretném. Kértem, kezdjünk franciával. Kérdezte, hogy szeretem, mondtam, hogy rábízom magam. Szép lassan, érzékien elkezdte csókolgatni a testem, és haladt lefele, tőlem oldalra térdelve, úgy, hogy a fenekét a tükör felé fordította, úgyhogy nem is tudtam hirtelen, merre nézzek :). A franciát finoman, lassan csinálta, érzékein a szemembe nézett többször is. Közben egyszer mosolyogva megjegyezte, hogy valamiért zavarban van, pedig nem szokott. Folytatta, én közben elkezdtem simogatni a fenekét, pociját, majd amikor a melléhez értem, megkérdezte, hogy levegye-e, ami rajta van. Kértem, hogy a melltartót meg a bugyit dobja le, a harisnyatartó maradt. Újból folytatta, így még izgatóbb látvány tárult a szemem elé a tükörből. Simogattam a melleit, majd a lába közé csúszott a kezem, és elkezdtem finoman izgatni a csiklóját. Itt még nem éreztem sok reakciót, úgyhogy kérdeztem, mi lenne, ha 69-be folytatnánk. Kicsit lejjebb csúsztam az ágyon, hogy elférjünk, átfordult szépen fölém. Kérdezte, nem kérek-e a fejem alá egy párnát, ami jó ötletnek bizonyult. Rámarkoltam a fenekére, és elkezdtem nyalni a csiklóját, na itt azért már hamar elkezdtek jönni a visszajelzések. Francia közben aranyosan nyögdécselt, csípőjét is elkezdte tekergetni, néha abba is hagyta a franciát, és csak élvezte, hogy nyalakodok - legalábbis remélem, hogy így volt :) Mindenesetre úgy tűnt, hogy neki is tetszett a dolog. Közben azért én is elkezdtem beindulni, megjegyezte, hogy azért kicsi se vagyok, ami jól esett :). Néhány percig elvoltunk így, majd megkérdezte, hogy hogyan szeretném a kényszerfranciát? Javasolta, hogy álljak az ágy mellé, ő pedig hátonfekve lelógatja a fejét az ágyról, de nekem más elképzelésem volt. Az ágy mellé álltam, és kértem, hogy forduljon kutyusban felém. Átnyúltam felette, simogattam a fenekét, nála se bírtam ki, megkérdeztem, csapkodhatom-e finoman a fenéket, aranyos volt, megengedte. Elkezdett újból kényeztetni szájjal, volt mélytorok is (talán 69-ben is volt, csak akkor ugye nem láttam :)), majd megfogtam a fejét, és finoman elkezdtem én is mozogni. Mondtam neki, hogy szóljon, ha valami nem jó neki. Aranyos volt, tele szájjal mutatta egyik kezével, hogy ok :) Miközben én mozogtam, nem volt mélytorok, nem is erőltettem, de amikor hagytam, hogy magától csinálja, ügyesen eltüntette tövig, nagyon jó érzés volt teljesen a szájában lenni. Összességében olyan volt, mintha a barátnőmet próbáltam volna meg rávenni a kényszerfranciás perverziómra :) Ezt mondjuk nem csináltuk túl sokáig, eddig inkább barátnős hangulata volt az együttlétünknek, és úgy tűnt, Zoénak tetszik így a dolog, úgyhogy így is akartam folytatni. Gumit kértem, készségesen nyúlt érte, és ügyesen, szájjal helyezte fel. Majd kértem, forduljon kutyusba, látni és érezni akartam, ahogy szép kis fenekét a medencémhez tolja. Lassan behatoltam a puncijába, és finoman elkezdtem mozogni. Itt a tükörről lemaradtam, nem úgy Zoé, ő oldalra fordulva nézte az akciónkat, és itt is úgy tűnt, tetszik neki, és élvezi a dolgot. Eközben is néha paskoltam a fenekét, de kis idő múlva lassítanom kellett, mondtam neki, hogy még nem szeretnék elmenni. Erre ő mondja, hogy bocsi, csak most bejön neki a fenékcsapkodás. Folytattuk, kicsit felbátorodva újból elkezdtem csapkodni a popsiját (na azért nem durván), és valóban úgy tűnt, hogy tetszik neki, lassan elkezdett görbülni a háta, közben, ha jól láttam, benyúlt a csiklójához, és elkezdte magát izgatni, úgyhogy én csak folytattam, csapkodtam a fenekét, egy kis idő múlva Zoé intenzívebben kezdett nyögdécselni, majd amikor kis rándulás után kiegyenesedett a háta, talán orgazmus volt - na itt nem bírtam tovább, óriásit élveztem a gumiba, végig Zoéban maradva. Megvárta, hogy akkor jöjjek ki, amikor már teljesen lenyugodtam. Én nem vettem észre, hogy elhallgatott a zene, de pont ekkor indult el megint, Zoé nevetve fordult hátra, hogy na, pont most jött vissza a zene, még az Isten is hallgatni akarta eddig, mit művelünk (jó dumája van amúgy a csajnak :)) Le akart törölgetni, de mondtam, inkább gyors tusolok. Mondta, hogy ok, ő is bejön mellém, lemosakodni. Előtte megkérdezte , kérek-e inni, nagyon jól jött most az elején felkínált víz, amit ő már akkor behozott, csak ugye én feledkeztem meg róla :)

Átmentünk a a fürdőszobába, közben mondtam neki, hogy egész gyorsan voltunk, de remélem, legalább neki is jó volt, mondta, hogy igen, majd ránézett az órára, és mondja, hogy azért nem voltunk olyan gyorsak, kb 40 perc telt el az érkezésem óta. Aztán mondta, hogy igazából meg szokta kérdezni a vendégektől, hogy egy vagy két menetet szeretnének-e, és bocsánatot kért, hogy nálam ezt elfelejtette, de mondtam neki, hogy semmi gond, a kettőhöz nagyon meg kéne dolgoznia, én az egynek is örülök :) Beálltunk a zuhany alá, lemosakodtunk, kérdezte, hogy megmasszírozzon-e? Mondom, persze, kicsit pihenek még itt. Gondoltam, biztos majd maszatol valamit.
Visszamentünk a szobába, megkérdeztem, elrendezzük-e az extrákat, de mondta, hogy ráér, majd később. Lefeküdtem az ágyra, Zoé pedig elkezdett masszírozni engem, jó illatú krémet használt hozzá, közben beszélgettünk mindenféléről - de már rögtön az elején éreztem, hogy na ez nem csak gyenge maszatolás lesz. Nagyon jól masszíroz! Mondtam is neki, ő pedig elmesélte, hogy régebben masszázsban utazott. Végigmasszírozta a hátam, a fenekem, a combom, a vádlim, még a talpam is, mondtam is neki közben, ha nem vigyáz, el fogok itt aludni, annyira jól csinálja. Nevetve mondta, hogy csak nyugodtan, az a lényeg, hogy ellazuljak. Úgy éreztem, hogy már rég elment az időnk, de ő csak folytatta, amíg végig nem ért rajtam. Csak utána mondta, hogy lassan be kell fejeznie. Megkérdeztem, hogy el tudok-e menni még tusolni, mondta, hogy persze, nyugodtan, nem kell rohannom. Kérdezte, megmossa-e a hátam, éltem ezzel, úgyhogy megint bejött velem a zuhany alá. (Most meg nem mondom, hogy a tusolás előtt, vagy után rendeztük az extrákat, de ekkor is jelezte, hogy az egyik grátisz volt.)
Törülközés után se jött még az elköszönés, kínált csokival meg zizivel, ami volt a szobában (kérdeztem is, hogyhogy ilyen vékony, ha ilyeneket eszik, genetika, válaszolta :)), sőt, még hozott a konyhából egy kinder buenot is, plusz kaptam még egy pohár teát. Majd csak ezután jött az elköszönés, ölelés, puszi, kimentünk az előszobába, felvettem a cipőmet, még egy ölelés, még egy puszi, mielőtt kiléptem az ajtón. Már csak a ház előtt néztem, de szerintem minimum 10 perccel túlléptük az egy órát.

Elszámolás

Mélytorkot és kényszerfranciát kértem, VTR miatt az egyiket ajándékba kaptam, amit a találkozó elején és a végén is jelzett. Maximálisan korrekt.

Zoé, jó szexpartner

  Balu_cpt

Egyeztetés

Vtr-en és telefonon.
Könnyen - és több csatornán is elérhető a kisasszony.

Megközelítés

Autóval érkeztem, ismerős környék.
Parkolóhelyet kicsit keresni kell, de nem egy belváros.

Helyszín

Újjáépítés ház - fürdő kellően felszerelt és ellátott, tusfürdők széles választékával, szájvízzel - Zoéval.
A hálóban töltöttük a legtöbb időt - tükrök a falon és a szekrényen, fotel.
A szobában nagy, kényelmes ágy - sok párnával, amikre szükség is volt.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel - igazán szexi leányzó Zoé.
Alkatra vékony, mintha a kifutóról lépne csak eléd. Nagyon nagy kedvencem a feneke, a lába, igazsáság szerint az egész lány.
Arckitakarástól nem kell félni - egész biztos hogy mindenki észreveszi, és utána fordulna az utcán - gyönyörű lány Zoé.
Szexi fehérneműben fogadott - de ez nem sokáig maradt rajta.

Action

Megérkezésemkor kis logisztikai trükkel kezdtük - mert nem egyedül voltunk a lakásban.
Szobában levetkőztem, majd irány a zuhany.
Visszatértemkor elkezdtük felfedezni egymást.

Táncolt nekem egyet - miközben a melegre tekintettel megszabadult testét addig részben fedő ruhadarabaitól.
A tánc egy elég komoly pettingnek beillett.
Pille súlyát is igazolhatom - mivel amikor felemeltem tényleg csak kellemes nyomást- és semmiképp se terhet éreztem.
A petting így is folytatódott.
Az a helyzet hogy nem csak őrjítően szexi, de ő is tudja magáról és élvezi hogy vágynak rá (aki találkozik vele, fog is).

Miután az ágyra helyeztem kényeztetni kezdtem, úgy hiszem sikerrel.
Ezután ő vett kezelésbe - és olyan lágy franciás kényeztetésben volt részem hogy alig bírtam türtőztetni magam.
A mélytorok sem maradt el - elképesztő élmény ahogy a szexi szájában eltűnök.
Mivel már vészesen közel került számomra a vég, ezért gumit kértem és az ágy szélére álltam.
Ő pedig elém helyezkedve kínálta fel kívánatos testét - azok a formák, az ívek, a csípőmozgás, a hangok - nem lehet sokáig bírni vele.

A program során kölcsönösen megmasszíroztuk egymást - a hanghatások alapján ő is élvezte - nekem egész biztos felejthetetlen élményben volt részem.
Ma is kipróbáltunk több pozíciót, mindenféle huncutságban benne van Zoé (de a nagyon pontos, személyes történéseket megtartom magunknak) - imádni való.

Mindeközben fontos megemlíteni az apróbb, de kifejezetten fontos részleteket: a szemeit, amivel folyton csábít, a száját amivel mosolyog, a kezeit amivel fáradhatatlanul simogat.
Igazán érzéki, barátnős, szenvedélyes találkozóm volt Zoéval.

Elszámolás

Két extrát (tánc és csók) kértem - mindkettő tökéletes volt nekem.
Előre rendeztem - nem is került szóba.

Zoé, jó szexpartner

  Balu_cpt

Egyeztetés

VTR-en kerestem fel - nagyon könnyen ment.
Reggel telefonon is felhívtam - őszintén azért is mert szerettem volna hallani a hangját - nem csalódtam benne :)

Megközelítés

GPS könnyen megtalálta a címet, ház előtt volt parkoló is - habár ez az ünnepnapnak is köszönhető gondolom - amúgy kicsit necces lehet.
Metró, villamos amúgy sétatávolságban.

Helyszín

A lakás szép - habár nekem fontosabb volt Zoé.
Hálóban fotel, és szép nagy ágy - stratégiai helyekre elhelyezett tükrökkel - amire incselkedve egyszer fel is hívta a figyelmem Zoé :).
Zuhanyzóban sok tusfürdő és szájvíz - (bár a gyömbérest Zoé nem ajánlja :) )

Hirdető külseje

A képek nem hazudnak: bomba - nem tudok mit mondani. Egyszerűen tökéletes.
Képzelni se lehet szebbet szerintem. Nagyon szép szolizott bőr, elképesztő popsi.
Az arcát sokan megénekelték már előttem, és szerintem is gyönyörű.
Azok a kacér szemek, a mosoly - minden.
A képeken tényleg ő van - tényleg ennyire szexi.
Mindehhez egy nagyon szexi fekete szettet párosított - és még arra is figyelt hogy olyan ruhát vegyen fel amit kértem tőle :)

Action

A lakásba lépve még az ajtó mögött bújt el - majd onnan lépett elő.
Sajnos az előszobában még kicsit sötét volt - főleg a kinti világosság után - de már ekkor nagyon kedvesen, közvetlenül, puszikkal fogadott.

Szobában lepakoltam - majd irány a zuhany.
Visszatértemkor finoman csókolózni kezdtünk - majd az ágyra szélére ülve hihetetlen táncban volt részem, amit ő is kifejezetten élvezett.
Ahogy szép lassan megszabadult a ruhadaraboktól - a simulások - hihetetlen izgató volt.

Ezután először Zoét kényeztettem - ami a jelek alapján sikeres volt.
Ezt követően ő mutatta be francia tudását - és bár ebből a nyelvből nincs nyelvvizsgám csak beszélem - de azt hiszem ötösre értékelném.
A mélytorok is valós - és nagyon ügyes is benne.
Több pózban is bemutatta francia tudását - többek között én térdelve, ő fekve, és ahogy fekszik az ember előtt szájában az egykorúval - a kényeztetés, és hogy közben ott simogatja az ember ahol tudja - elképesztő.

Két órába több dolog is belefért meglovagolt - kutyus - misszi - állva szemből, és hátulról is.
Nagyon rugalmas, és akrobatikus lány Zoé - úgyhogy elég sokféle dolgot kipróbáltunk (egyszer még véletlenül a lábával kicsit fejbe is vertem magam - de épp hogy csak hozzámért - de látszott rajta egy pillanatra az aggódás).
Háromszor is kifacsart, ami ritka - de azt hiszem vele az elejétől megvolt az összhang - jelentősen köszönhetően neki is.

Tükör az ágy végében, és mellett a falon is volt - így minden pozícióban további vizuális stimulusokkal támad Zoé :).

Mindehhez egy hihetetlen cuki, huncut, elragadó, csábító, ördögi, kacér személyiség párosul.
Ahogy táncol, mosolyog, rázza a popsiját - a duracell nyuszi jutott az eszembe - csak 18+-os változatban - aki folyton arra figyel hogy neked hogyan lesz jó.
Ahogy néha néz az emberre miközben kényeztet - pontosan tudja mennyire őrjítően kívánatos.

És közben lehet vele értelmesen beszélgetni - még kávéval is megkínált egy rövid szünetben.

Elszámolás

Előre rendeztem, nem is került szóba.
Két extrát kértem - ezeket szerintem elvárhatókon túl teljesítette.

Zoé, jó szexpartner

  peter445

Egyeztetés

Zoét mind telefonon mind VTR-n van lehetőség elérni,én utóbbival próbálkoztam.Az általam megadott időpont megfelelt neki viszonylag gyorsan el is fogadta.Üzenetben még volt egy két kérdésem ezekre is egész gyorsan reagált.

Megközelítés

A VTR-n megkapott cím teljesen pontos.A lakás a XI kerületben,egy forgalmas pláza közelében fekszik.A parkolás szerintem nem vészes,lényegében a háztól pár méterre láttam kettőt is de a már említett plázában is megoldható a parkolás.A Bkv-t igénybe vevőknek se kell túlgondolni a dolgot,a villamos ott tesz ki a bejárat előtt(na jó egy zebrát még lekell küzdeni).A házszám tökéletesen jól látható helyen van így azt se nagyon lehet eltéveszteni

Helyszín

Hát megmondom az őszintét ez a rész a figyelmemen kívül maradt,de amire emlékszem azt megprobalom összeszedni.A lakásba belépve
tisztaság fogad(meg persze Zoé) kis folyosó vezet a fürdőbe ahol minden megtalálható ami csak kell a férfi embernek.A zuhanyzó kellemesen tágas és sokféle tusfürdővel felvan szerelve kb 1 tucat.A baszobában kellemes félhomány uralkodik.A berendezést tekintve tükrök egy bőrfotel a cuccoknak és az ágy kap helyet.Az ágy kifejezetten nagy és kényelmes.

Hirdető külseje

A képeket Zoé szerepel ez nem kétség.Tudom tudom,most jön a szokásos,ezerszer olvasható szöveg,hogy "Zoé arc nélkül hirdet és tőlük mindig kicsit retteg az ember,mert az elképzelés nem mindig fedi a valóságot vagy legalábbis a valóság rosszabb az elképzelésnél" Zoénál az elképzeléseket félre kell dobni és csak élvezni amit látunk mert egészen egyszerűen döbbenetesen fantasztikus.Gyönyörű szemek,bájos arc és valamiféle egészen magával ragadó tekintet.A teste is teljesen fedi a képen látottakat.Ha a képek tetszenek élőben is élvezni fogod amit látsz

Action

Zuhi után átfeküdtünk az ágyra és kellemes simogatások közepette megbeszéltük mivel is kezdjünk.Az első menetet franciával kezdtük amit Zoé valami fantasztikusan művelt.Hol kicsit lendületesebben hol lassabban játszott velem.A tempot es a melységet is sűrűn változtatva franciázott közben hosszúmásodpercig vagy mélyen lenttartva vagy a szemembe nézve.Egyik alkalommal meg is jegyezte,hogy "na ezt komolyan lenttartottam".Kéresemre váltottunk paciba ahol Zoé megkerdezte,hogy lassabban vagy gyorsabban szeretném.Én a gyorsabbra szavaztam.Paci közbe Zoé többször végigcsókolta a felsőtestem és úgy kb mindenem amit elért abból a pózból.Hát én nem tudom ezt hogyan csinálta de valami olyan tempót mutattott be rajtam amitől ciki nem ciki kb 4-5 perc alatt kész voltam.

A szünetben kaptam tőle egy finom masszázst amit egészen kellemesen csinált.Mint megtudtam "előző életben" masszázslány volt így a szünetekben bátran ajánlom vegyétek igénybe ezen szolgáltatását is.A masszázs közben kellemesen beszélgettünk.Mint kiderult mindketten ugyanabban "szenvedünk" bármennyit eszünk szinte semennyit nem hízunk.Bár ez valahol előny is szerintem.A masszázs végeztével átfordított majd kicsit a kezével és szájával újra életet lehelt belém.

A második menet már jóval hosszabra nyúlt.Először hátulról támadtam.Az elején valamivel lassabban kezdtem majd kicsit gyorsítottam a tempón.Nekem úgy tűnt mintha ezt Zoé jobban élvezte volna.Idézőjeles pozcsere következett mivel a térdem folyamatosan nekiverődött az ágy szélének,így megkérzem Zoét had térdeljek fel az ágyra.Ezután misszire váltottunk ahol ismét Zoé ismét vad smárolásba akart kezdeni.Zoé szépen lassan jelezte hogy itt az időnk vége.Megkértem,hogy ismét jöjjön felülről lovagoljon meg azzal az eszeveszett tempóval.Aranyosan annyit mondott "Meglátjuk 7 perc alatt kitudlak e csavarni" mondom magamba "Hát ha úgy csinálod mint az előbb akkor még előbb is".Igazam is lett kb 3-4 perc után masodjara is elélveztem

Zoé még a végén kedvesen felajánlotta a fürdés lehetőséget de megköszöntem és nem éltem vele.Mivel már így is necces volt az idő.Az ajtóban még búcsú ölelés és csókok majd távoztam

Elszámolás

A VTR bejelentkezés mellé jár egy extra,ezt igénybe is vettem.A rozsaszálak mellé adtam neki az elején extra rózsákat de a kért extrát egyeb okom miatt nem tudott teljesíteni.De ezt a legelején jelezte is kedvesen.Ekkor mondta,hogy azt a legvégén visszaadja.Így is lett.

Zoé, jó szexpartner

  berci111

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk, majd belső üzenetben tisztáztunk minden részletet. Egyszerűen, flottul ment az egyeztetés!

Megközelítés

Pontos cím, újabb építésű lakótömb, könnyű volt odatalálni. Autóval érkeztem, szerencsémre volt szabad hely az utcában, de belváros lévén természetesen fizetős. BKV-val is könnyedén megközelíthető pár perces sétával.

Helyszín

Zoé annyira lekötötte a figyelmem és magára vonzotta a szemeim, hogy nem is nagyon néztem körül, de minden rendben volt. Sokadik emeleti eldugott modern, rendezett lakás. Kádban lehet zuhanyozni, tusfürdő, szájvíz és puha törölköző is rendelkezésre állt. A hálószobában pedig nagy, és nem utolsó sorban kényelmes franciaágy. Hibátlan helyszín!

Hirdető külseje

Nehéz szavakba önteni a véleményem: a vékony, formás lányok kedvelőjeként 10/10 számomra. Hosszú sötét haj, feszes szolizott bőr, kerek popsi, tenyérbe illő pici cicik csodaszép bimbóval és hát vadító arc, hófehér fogakkal! Egy szexi csaj nagyon jó kisurgázással!

Az ömlengés után tehát dióhéjban: vékony formás tip-top csajszi, gyönyörű arccal pihe puha selymes bőrrel és bár a külsőről szól ez a rész, annyit megjegyeznék, hogy a torony sem üres. Kedves, értelmes lány Zoé.

Action

Pontosan érkeztem a megbeszélt időpontra, a kapuból telefonáltam és megkaptam a szükséges infókat a bejutáshoz. Két perc múlva máris a társasház sokadik emeletének eldugott lakásán kopogtattam. Minden ilyen tali előtt van bennem drukk bőven, most még az arckitakarás és első tali miatt félelem is dolgozott bennem, mikor remegő lábakkal beléptem az ajtón. Aggodalmam azonban hamar elillant, amikor megláttam a nagyon vonzó és bájos arcú vendéglátómat. Gyors bemutatkozás után bekísért a hálószobába, melyben egy óriási, fejtámlás franciaágy található. Lehetett rajta hemperegni bőven, de erről később.. Nagyon ritka, de a vetkőzésem közben, néhány perc alatt megtaláltuk a közös hangot, aminek eredményeképp Zoé a fürdőbe is elkísért és zuhanyzásom közben folytattuk a beszélgetést, ismerkedést. Közben a barátnőjével is diskurált, de egyáltalán nem volt zavaró én pedig siettem mert a puszta látványtól félmaflásba volt a velem egykorú. Zoé közben itallal is megkínált, majd bevonultunk a hálószobába. A szexi kétrészes fehérnemű szettjében leült mellém és simogatásokkal folytattuk az ismerkedést. Megkérdeztem melyik extrát szeretném a VTR foglalás miatt, egy ilyen gyönyörű lánynál a csókot választottam és érzéki csókok közepette megbeszéltük még, hogy ki mit hogyan szeret.

A tutajos csókok után Zoé egyre lejjebb merészkedett, én pedig hátradőltem, kispárnát a fejem alá támasztva moziztam. Egy pillanatra megijedt a meredező szerszámtól és jött a már megszokott “jol meg vagy áldva” mondat, amin azért jót röhögtünk. Zoé franciája fergeteges és pont úgy csinálta, ahogy szeretem: finoman lágyan, hol csak nyalogatta, hol pedig a nagy méret ellenére is eltűntette szépen, foglalkozott a lasztikkal is. A randi ezen pontján aztán volt egy pillanat amikor egyszerre egymásra néztünk incselkedve mosolyogva és onnantól az addig is közvetlen hangulat valahogy még oldottabbá, intimebbé vált. Órákig elviseltem volna ezt a kellemes francialeckét, de mindenképp szerettem volna én is örömet okozni. Zoé egy pillanatra sem ellenkezett, együtt megszabadultunk a melltartójától, majd kihámoztam a tangajából és örömmel konstatáltam, hogy a bugyi nedves a puncikájánál. Éreztem, hogy nem csak részemről működik a kémia és nem csak engem izgatott fel a farkammal való játék. Zoé hanyatt vágta magát én pedig teste felfedezése után megkóstoltam babapunciját, ami tényleg olyan mint érintetlen tinilányé. Nem kellett sok és a teste rezdülései arról árulkodtak, hogy sikerrel jártam, majd eltolta a fejem és mondta, hogy a következőt már úgy akarja, hogy benne vagyok.

Gumihúzás után hátulról szerettem volna támadni, de Zoé megkért, hogy a méret miatt előbb szemből próbáljuk meg. Milyen jó ötlet volt! Csókoloztunk, szemkontakt, csókoltam aranyos cickóit, közben pedig lassan, finoman engedtem egyre mélyebrre pici szűk puncijába a lüktető farkam. Nem dugás volt, inkább mintha a barátnőddel szeretkeznél. Izzott köztünk a levegő, majd Zoé a fülembe súgta, hogy beértem rendesen, nem kell finomkodni. Azonnal átfordítottam magunk kutyába, hát az a látvány valami észveszejtő: nekitámaszkodott a fejtámlának majd bepucsítva rám tolatott. Hosszu fekete haj, darazs derek, formás popsi a farkam meg ki be jár ebben a szexbombában, teljesen kész voltam. Itt már nem csak finomkodás volt, gyorsítottam a tempón, miközben felváltva kapaszkodtam hol az ágy támlájába, hol Zoé derekába, popsijába. Egy két paskolást is megengedtem magamnak, Zoé pedig többször felegyenesedve hátrafordult lopott csókokra. Magamhoz képest egész sokáig bírtam, de pár perc után Zoé kélyes hangjai közepette eldurrantam én is. Hagyott magában lenyugodni, majd tisztálkodás után mindketten elmentünk tusolni. Folytattuk az akció előtti beszélgetést még a szobában is miközben öltöztem, Zoé pedig olyan brutálszexi bodyt kapott magára, hogy újra megmoccant az a bizonyos a gatyámban. Tudtam volna még maradni, de így is tulhaladtuk az időmet, amit Zoé nemhogy nem említett, az órára sem nézett.

Mindketten jól szórakoztunk és megbeszéltük, hogy megismételjük. Búcsúzóul a szobában és az ajtó előtt is kaptam egy csókkal ötvözött nagyölelést, melyet távozásomkor Zoé még megspékelt egy kukacmarkolással, melyet dicséretnek vettem. Imádtam, ahogy ezt az egész randit is!

Bocsi ha túl hosszú lett, régen írtam beszit:)

Elszámolás

VTR miatti extrát vettem igénybe. Nagyon sajnálom, hogy csak félórára mentem, de első tali arckitakarás miatt nem mertem többre. Totálisan megérné akár több órára is maradni!

Zoé, jó szexpartner

  Makk6969

Egyeztetés

Gyorsan felvette a telefont; nagyon könnyen egyeztettünk randizunk vele és Hannával. 30 perc múlva már náluk voltam.

Megközelítés

Bel-belváros. Könnyen oda találtam, taxival érkeztem de BKVval is egyszerű a megközelítése.

Helyszín

Modern, ízléses berendezés. AirBnB vibe.

Hirdető külseje

Egyszerűen gyönyörű Zoé is és a barátnője Hanna. Abszolút modell alkat mindkettő, több tetoválással mint a képeken de ez nem baj.

Action

Extrás francia órára mentem; mindketten egyértelműen profik a témában. Zoé kifejezetten tehetséges a mélytorokban, Hanna meg vehemens módon kényeztetett végig. Életemben először szopott egyszerre 2 csaj, nehéz lesz visszaszokni másra :)

Elszámolás

Mekytorkos franciát kertem végén szájba. Elszámolás korrekt volt!

Zoé, jó szexpartner

  balika18

Egyeztetés

Telefonon hívtam, szerencsére tudtunk időpontot egyeztetni azután, hogy VTR-ben egyeztett talit vasárnap 2 órával a randi előtt le kellett mondjam.

Megközelítés

Környéken van parkoló, kb 2-3 perc séta, BKV-val is egyszerű lehet szerintem.

Helyszín

Rendben van, egyszerűen be is jutottam. Tobben vannak, értesülsz a többi lány jelenlétéről, össze nem futottunk, az ilyen dolgok engem nem zavarnak.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel, kicsit vékonyabb mint amit először a képek alapján gondoltam, viszont nem először voltam, nem lepődtem meg. Cukin 1 szál bugyiban fogadott ezalkalommal, korábbi találkozáskor volt combfix, sexi fehérnemű együttes...
Nagyon kedves arca van, teste vékony, pici popsi, pici cicik, nagyon redben van, aki szereti nem érheti csalódás.

Action

Több mint tíz éve használom az oldalt, még nem írtam beszit, bár párszor belekezdtem:) Most is félve írom, mert szerintem minden beszi rontja a bejutási esélyeket, de ha nem is ígértem meg, említettem, hogy ha lesz kedvem most tényleg írok egyet. Mivel nem először találkoztunk, cukin puszival fogadott, majd a szobába kísért.Tisztálkodás, majd a szobában kis küzdés blutooth-al, zene majd csacsogás. Mesélt egy kis vicces storyt, nagyon közvetlen, első alkalommal is konnyen oldódtam, nincs távolságtartás, időhúzás, csak cuki. Franciával kezdett, tudja hogy szeretem:), mélytorok (engem egy profi horgász visszadobna, de nem hisze hogy probléma volna), foglalkozik az ikrekkel, szemkontakt, egyszóval tökéletes, vadító. Van végig francia amit szeretek, egyelőre nem próbáltam, a tökéletes technika miatt, -ami itt tényleg az, voltam már olyan hölgynél, ahol csak a besziben volt az-, dilemma hogy ugorjunk-e a főprogrammra, vagy folytassuk ezzel:) Főprogram lett lovaglóban, nem mondanám hogy emlákszem erre a részre, viszont hamar elmentem. Tisztogatás, majd felajánlotta, hogy masszíroz, de előtte elmentem tisztálkodni, hogy egyből kezdhessük a 2. etapot.Kellemes masszázs, mikor közelhajolt már készen álltam. Mondta hogy nem kell sietnünk, de nekiálltunk, missziben, szoktam pózokat váltani, de ezalkalommal elragadott a hév, megint befejeztem:D Jól mozog, nemtom, valahogy minden passzol vele. Korábban volt, hogy picit kicsúsztunk az időböl, nincs sürgetés, de ez alkalommal még tudtam hogy melóznom kell, viszonylag hamar eljöttem. Kaptam csokit is! Valahogy nekem tökéletes, kevés ilyen lánnyal voltam az oldalon... Ha jól látom csak jó besorolást tudok adni, de istennő lenne... Remélem a beszi nem nem okoz problémát köztünk, még sose írtam de tuti szertenék még menni! Ja, és megadtam a virágszálakat, de bővebb info is van, ami gondolom aktuális lesz....

Elszámolás

Asszem' van kényszer, csók, és NFVSZ, nem vettem igénybe.