LARA Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

LARA, istennő szexpartner

  moltobello

Egyeztetés

Nagyon vártam hogy végre vissza térjen szabiról. Ahogy láttam hogy újra köztünk,gyorsan vtr-t küldtem. Vártam a visszajelzést,de pont lecsúsztam arról amig online volt, és hogy nehogy lemaradjak, gyorsan hívtam. Viszont közben meg reagált a vtr-re is .. na de a lényeg hogy sikerült egyeztetni másnapra.

Megközelítés

Még jó hogy figyelmeztetett Lara hogy másik címre kell mennem, mert majdnem elsiklottam felette. Hiszen már lélekben ott voltam. Szóval parkolás szempontjából jobb mint a másik hely,itt könnyebb volt parkolóhelyet találni. Kerepesi Hungária sarokhoz közel. Rengeteg BKK is lehetőséget ad a megközelítésre.

Helyszín

Nagyon szép és bazi nagy lakás! Óriási partyt lehetne benne rendezni! Rend és tisztaság mindenütt. Fürdő maximálisan felszerelt minden földi jóval. A szoba tökéletes! Nagy és masszív francia ágy,plusz egy kanapé, valamint egy kis ülőke szerű amire jól lehet pakolni.

Hirdető külseje

Lara egy imádnivaló teremtés! Szemtelenül fiatal és kacér. Szép arc, csókos száj, formás tenyér méretű cicik, finom tapintású bőr, és meseszerű popsi forma. A punci meg egyenesen világbajnok (nekem)! Hosszú hajzuhatag fokozza a szép látványt. Kis köntösben fogadott,alul semmi! Szívesen megnézném ruhában is felöltözve, amiből ki tudom csomagolni! Na majd talán legközelebb!

Action

Ajtón belépve,azonnal csókot kaptam és ebből következően elég hamar lett olyan merevedésem,hogy magam is meglepődtem. Kicsit még öleltem, csókoltam, majd bementünk a szobába. Folytattuk a csókokat, közben simogattam ahol értem, és Lara kézzel megtalálta a robbanásig feszült szerszámomat. Muszáj volt gyorsan zuhanyozni menni. Tudtam menet közben hova akasztani a törölközőt, és az nem a kisujjam volt! :D
Fürdőből visszatérve,ott folytattuk ahol abbahagytuk. Lekerült a köntös és elindult a szám mindenfelé. Csókokkal halmoztam el a száját, nyakát, ciciket, mindezt még állva. Majd Lara hátat fordított és tolta nekem formás popsiját, én meg hátulról fogtam a ciciket, és csókoltam a nyakát, száját. Aztán hogy nehogy elfáradjunk, leheveredtünk az ágyra. Ölelkezve csókolva,igazi barátnős, szeretős feeling. És jött a csoda kezdete. Lara kezelésbe vette vagyis szájba a férfiasságomat, és csodálatos kéz nélküli, változatos technikával mennyei élményben részesített. Hosszú percekig nagyon élveztem,de nem akartam hogy végem legyen, így cserét kértem. Lara hanyatt feküdt és én meg indultam a csókos szájától a nyakán át a ciciket érintve, lefelé a csoda puncihoz. Megérkeztem de még csak a környéket puszilgattam,lassan haladtam a punci felé. Ezt a részt nagyon imádom! Finom nyalakodással haladtam, először csak a dombocskákat,majd beljebb az ajkak közé érve meglátogattam a csiklót. Figyelve Lara reakcióit, ügyesen haladtam a cél felé,majd sóhajok és apró rángások jelezték hogy Lara élvezett egy jót. Felpillantva még a ciciken is láttam az igazi izgalmi állapotot!
Megdicsértem magamat magamban,majd felmentem csókot lopni. Rengeteget csókolóztunk! Imádom! Pici ölelés,pihi után Lara ismét francia tevékenységbe kezdett, én meg megint majdnem eldurrantam. Ezért pár perc után gumit kértem és azt hogy nekem háttal üljön bele. Hát csodás érzés és látvány volt az a popsi meg ahogy benne vagyok a punciba. Teljesen körbe érezhető a punci szűk belső formája. Jött egy kis misszi, aztán hasra feküdt és feltolta a popsit az ég felé, hát itt bele kellett megint nyalnom a csoda kehelybe, mielőtt hason fekve hátulról élvezkedtem benne. Mikor már nem birtam szuflával, Lara lekapta a gumit és kaptam egy olyan franciát,hogy még a szomszéd is élvezte szerintem. Így ért a vég,a szájában (ezt is imádom)... Percekig eufórikus állapotban voltam még.
Majd simogatás csókok, és beszélgetés voot még a hátralévő időben. Majd fájó szívvel de fülig érő mosollyal öltöztem és mentem dolgomra.

Elszámolás

Rögtön az elején kerek formában kis aztalra helyeztem. Az extra a vtr miatt nem képviselt plusz tételt. Immár másodszor is mondhatom hogy maximálisan Megérte!

LARA, istennő szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Itt az oldalon szemezgettem már a hirdetésével egy ideje aztán láttam hogy az úr napján épp elérhető és VTR-n jelentkeztem be amit hamar vissza igazolt és üzenetben kérte hogy hivjam fel egy kicsit beszélgetni. Így is tettem nagyon kedves és kellemes hangja van, igazaból már attól beindított. 😂
Aztán már szaladtam is hozzá.

Megközelítés

Én a tömegközlekedésre szavaztam a Keleti Pályaudvartól egy kis séta a Puskás írányában. De busz is le tesz közelebb. Parkolás az can és fizetős, de talán a Récsi centernél ez is ingyenes.

Helyszín

Újabb épitésű ház, ám sokunk által bejáratott lakás, nekem ez már a 4.ingatlan látogatásom itt.
Nagy, tágas nappali/konyha. Fürdő tiszta, sok szájvíz és tusfürdő felsorakoztatva. Másik szobában kollegina, de öt csak hallani lehetett kicsit, nem találkoztunk.
Ágy nagy, kemény és kenyelmes, vékony tükör a fal mentén a mozizásra. Akad egy masszázs ágy is előkészitve. Erotikus, félhomály apró hangulat világitással. Radióból szól a végtelenített modern talking.

Hirdető külseje

Na igen, ez a wow rész amit nehéz leírni. Eszméletlen szép pici lány rendesen nem hittem el. kedvesen üdvözölve átölelt és megcsókolt és az a mosoly és a bájos hang, engem elrabolt egyből. Sötét (talán kék) selyem rövid hálóköpenyben fogadott ami nagyon szexi volt ki ki kandikáltak a cicik, de csak annyira hogy a hangulatott hevitse. Hosszú fekete haj, pici, egy-két tetkó amit nehéz észrevenni csak ha nagyon keressük.
Portoban volt egy randim egy Brazil csajszival, na mintha ikrek lennének vagy rokonok, de az egy másik történet...

Action

Ez elég rövid lesz mivel mint egy hülye kezdő tini úgy elsültem már az elején mint Jim az Amerikai pitében Nadjával.😅
Szóval beinvitált kedvesen a szobába finom mozdulatokkal éritve ami jól esett, mintha már alig várná hogy megkapjon. Itt ruha le és mondta hogy van extra 15 percünk szóval nem kell kapkodni. Adott törcsit, kilesett hogy ne fussunk össze senkivel és fürdő (ennyire már régen siettem zuhanyzással). Szobába vissza ő is még elszalad gyorsan kis igazitásra (bár már igy is tökéletes volt nem tudom hova munkálkodni ennél jobban 😊).
Vissza jött és álva átöleltük egymást és kis simogatások közepette már csókoloztunk is közben Thomas Anders húzta a háttérben a talpalá valót 😄. Nagyon finoman és érzekien csókol amitöl kellő keménység generálodott délen amit le is csekkolt egy finom kézmozdulattal mondva hogy:
-ennyire készen is álsz?
-kiprovokáltad 😁
Ágy szélére leültem ő velem szemben ált és megszabadítottam a hálóköpenytől hogy elém táruljon hogy miért is érdemes élni. Eszmeletlen formás és feszes, puha, finom ápolt bőret gyurnám napokig. Itt persze csókok le se áltak repült is a törölköző amivel körbe voltam teketve a sarokba. 8 kezem lenne az se lenne elég. Utána ő az agyra huppant én az ágy szélén duplán álva kaptam egy eszméletlen finom franciát közben simogattam ahol értem és nagyon lassitani kellett, mert már telerobbantottam volna mindent is. Mentem én is vízszintbe gyoran és folytatodott a francia közben a tökörből lehetett mozizni, ő is fel fel nézett hogy lássa a reakcíómat. Gyorsan gumit kértem mert szex közben szerettem volna elmenni meg úgye érezni a mannyországot. Fel is rakta és már ült is rám, nagyon ovatosan belecsúszant, na éreztem hogy baromi szűk szóval nem fogom sokáig bírni. Csókok forróbbak és szenvedélyesebbek lettek miközben ő mozog rajtam egyre gyorsabban közben meg a Cheri Cheri Lady nem bírt magával a hangszóróból. Itt elkezdett volna száguldó lovagló vágtába, de konkrétan már a látványtól a nyeregben elsültem. Annyira felhúzott hogy ilyen már rég rég nem történt vele. Baromi gáz szitunak érezetem, mert általában az ellenkező fordul elő, mint amikor röhögünk a nyomi tiniken a filmekben az most vissza csap 🙃. Ő még mozog rajtam, mondom drága én már meg is vagyok, kivégeztél. Kélyesen nevet egyet nem baj ezért vagyunk itt. Finoman letörölget és felajánlja hogy megmassziroz mondtam hát csak bátran, megfordultam kérdezte hogy krém vagy olaj, nekem mindegy még földkörüli pályára kell álnom.👨‍🚀
Krémmel finoman bekent és jól átmaszirozott tényleg kellően jól átgyúrt hogy az izmaim ellazuljanak. Itt rákérdezem hogy ekkora retró Modern Talking fan, de mondta hogy ezt a pendrive-ot a barátnője adta hogy legyen valami alapzaj, de hogy ennyire csak az legyen rajta még őt is meglepte, ezen jót nevettünk. Kis csevej még azvélet ügyesbajos dolgairól aztán órára nézve láttam hogy a jó hangulatban hogy lassan vége a randinak. Itt még kis csókok meg simi és zuhany. Itt kiérve megint csók meg simi, ruha fel, csók simi. Cipő,kabát fel még egy hosszabb csók, ezt el tudnám viselni. Még egy bucsú cuppanó és irány a vadon.
(Narrátor: ez még sem lett rövid)

Elszámolás

Az elején odaadtam, de nem is kérte. A szekrényre raktam látható helyre az onnan el sem mozdult. Elméletben vannak extrák, de majdhogynem minden alapban van amit én szeretek, a csóktól féltem hogy nem lesz, mert az nálam kb a legfontosabb, de ez hamar komfirválva lett. VTR esetén +15 perc.

LARA, istennő szexpartner

  Lepricon

Egyeztetés

Today I decided to use the VTR. Sometimes this method works and you get quick responses while some other times you get stuck with no response and no ability to cancel w/o penalty.
In Lara's case the experience was very positive and she accepted my time proposal.

Megközelítés

I arrived by taxi and left by bus. Both ways were easy. I'm not sure regarding parking, but my guess would be that it's not a problem too.

Helyszín

The building is nice, relatively new and so is the apartment. Bathroom is large, clean and we'll equipped and so is the room. The room has a bed and a massage bench. We used the bed.
All looked very clean and welcoming.

Hirdető külseje

I already met Lara on the other side of the moon (i.e. as a masseur) so there were no surprises. She is pretty, sweet, petite, well tanned, very esthetically curvy and feminine, with the longest hair I've seen for long time. She has a warm and open attitude but still she manages to stay away from being slutty. For me the perfect combination.

Action

Upon entrance she greeted me with kisses and slight touched that leave a very little room for imagination. We went into the room where I first put her envelope and undressed. She gave me a soft towel and off to shower. After returning from the shower we started kissing, at first she was a little hesitant but as time went by the kisses turned deeper and deeper. I l lied on the bed and sat on me (like in old massage days) kissing me and starting her journey to the southern parts of my body, kissing my ears, neck, going down through my chest to my stomach until signs showed: she reached the final destination.
She didn't start blowing me right away, first she stroke the area getting closer and closer, then she started licking me, the licking turned into a DIVINE bj. It was a pleasure feeling and also watching her beautiful face and tempting lips covering my dick going up and down. The bj turned into a 69 giving me the pleasure of tasting, licking and later practically eating her silky vagina. It was as tasty as one can expect and we kept pleasuring each other for long minutes.
Next station on our journey has arrived as I dressed up and she sat on my erection and started riding me, it was soooo sexy and GFE. After the ride we switched to spoons and doggy. After a long and nice session condom off and back to bj. She pampered my for long minutes, touching and licking my balls wow. Then condom again and started a doggy, her ass view moving back and forth was pretty unforgettable. Then we switched to the position I liked the most, missionary. It was really soooo nice. Super GFE. Condom off, great bj ending up in her mouth. She stayed letting me relax in her mouth. A couple of minutes rest while cuddling and off to shower, dress up and bye. Never felt any TP left walking on clouds.

Elszámolás

The VTR gave me additional 15 min as well as one extra (nfszv). Price as advertised. Fair and square.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Elég régóta szemeztem Lara hirdetésével, így gondoltam épp ideje randi időpontot kérni tőle. VTR-en keresztül minden gördülékenyen ment. Kedves volt mert megelőlegezte a bizalmat, hogy pár nappal előre terveztem. Visszaigazolta, cím megvolt, így már csak ki kellett várni a napot.

Megközelítés

A Keleti pályaudvar vonzáskörzete, illetve a Thököly úton kell sétálni még. BKK és MÁV szempontjából csomópont, szóval jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is egyaránt. Én most BKK és séta combo mellett döntöttem. A ház előtt volt parkolóhely.

Helyszín

Zuglói újépítésű társasháznak mondanám. Lakás kellemes belülről, tisztaság mindenhol. Belépve szemközt volt a szoba, balra a fürdő, jobbra a nappali. Szoba kicsi, de a célnak tökéletesen megfelel, jobbra kényelmes ágy, bal kéz felől volt masszázs pad is, és a szoba két szemközti falán tükör is volt. Bal kéz felől belépve szobainas illetve puff, amire lehetett lepakolni a ruhákat illetve a puff mellett fiókos szekrénysor, ahova utólag a virágcsokrot raktam.
A fürdő jól felszerelt, mint tusfürdő és szájvíz arzenálból, illetve mindenhol látszódott a makulátlan tisztaság.

Hirdető külseje

Lara gyönyörű. Ajtónyitás után mikor megpillantottam vendéglátómat magamban mondtam egy: Ez igen!-t.
Diszkréció miatt ranghoz kötve lehet látni egy arckitakarás nélküli fotót Laráról, de az meg sem közelíti valódi szépségét. Jön a szokásos sokszor hangzott közhely, élőben sokkal szebb mint a fotón, de ez TÉNY!
Ahogy a gyönyörű szempárt rád mereszti, ahogy pillog a szempilláival és az a hihetetlenül huncut mosolya, aki nem vigyáz az könnyen bele tud habarodni. Szép ajkai kívánatosak, szinte csókra hívogatnak. Mikor megöleled, bújik mint a cica, tisztában van vonzerejével, igazi Nő, a csábítás művészetének igazi nagymestere. Olyan jó volt csak sodródni az árral és megélni a pillanatot Larával. Egy igazi kis kincs.

Action

Miután megvolt a kötelező fürdőszobai kör, Ő még kiment egy pillanatra, majd csatlakozott hozzám.
Mikor belépett a szobába mélyen belenézett a szemembe majd odalépett hozzám és csókra kínálta ajkait, én mohón próbáltam szomjam oltani édes ajkairól. Éreztem hogy megrészegülök ettől a pillanattól, elkapott a vágy és nem tudtam másra gondolni hogy meg akarom kapni Őt, de itt és most, azonnal.
Az igazat megvallva rég nem éreztem ezt így, ilyen átütő erővel, Lara nagyon jól csókol...
Egyből ment a gyengéd simítás, vállamon, mellkasomon, majd kis kacsója bevándorolt a derekamra csavart törölközőm alá és finom ujjbegyei érintették a férfiasságom. Mondanom sem kell hogy már itt acélos állapotban voltam.
Én közben gyengéden öleltem magamhoz és ajkaim elvándoroltak, csókoltam a nyakát és magamba szippantottam édes illatát.
Kisvártatva megfordult és szép popsiját nekinyomta ágyékomnak én meg a fekete selyem köntösön keresztül gyengéden elkezdtem markolászni a ciciket.
Egyszer csak a masni elől kioldódott és már csupaszon érhettem kívánatos testéhez. Bal tenyerem bal keblén pihent, de jobb kezemmel megtaláltam a punciját és ujjbeggyel elkezdtem izgatni. Fejét hanyatt döntötte vállamra én meg előre hajolva csókra tapasztottam ajkaimat. Iszonyat jó volt így csókolózni vele. Huhhh.
Kis idő után visszafordult, ekkor már a törölköző leesett rólam, majd Ő is levette a köntöst és helyet foglalt az ágyon. Leült az ágy szélére én meg elé álltam és most megmutatta isteni francia tudását.
Én előtte álltam, majd gyengéden félig tátott szájjal előre hajolt és meg betettem a farkamat a szájacskájába. Azok a finom puha ajkai, a meleg nyála és a tekintet ahogy felnézett rám.... a szívem vadul zakatolt, majdnem kizuhant a helyéről. Csak lehunytam a szemem és hagytam hadd ténykedjen. Mesterei fokon művelt, semmi kéz használat, kellően intenzív és mégis a barátnő feelinges orális kényeztetés.
Kis idő után megkértem hadd cseréljünk mert akkor a randi elég hamar öt perc alatt véget ért volna.
Így Ő elhelyezkedett az ágyon, hanyatt feküdt, én meg fölébe helyezkedtem. Ajkától lefelé, mellbimbók csókolgatása közepette eljutottam gyönyörű kelyhéig, majd finoman elkezdtem nyalakodni. Jó volt hallani minimális, alig hallható pici sóhaját, majd ahogy gyengéden mozgatta csípőjét, hogy hogyan jó neki, hogy nyelvemmel izgatom a csiklóját.
Nem értem célt, de örömömet kielégítettem hogy megízlelhettem édes nektárját.
Óvszert kértem mert már belé szerettem volna hatolni, így felhelyeztük a védőfelszerelést, majd egymással szemben térdelve az ágyon csókolózással folytattuk.
Ölelkezésbe fonódtunk, de itt ahogy szorosan közel voltunk egymáshoz és ahogy ágaskodtam, a péniszem utat tört magának előre és éreztem ahogy a makkom becsúszik a nedves puncijába. Ekkor picit beleharapott az ajkamba majd farkasszemet néztünk. Ez a pillanat is nagyon ott volt.
Gyengéden hanyatt döntöttem az ágyon, majd lassan de kellő határozottsággal tövig toltam belé. Hallgattam a szuszogását, majd miközben ajkaink összeforrtak elkezdtem egy nagyon gyengéd lassú tempóban, majd fokozatosan apránként kezdtem begyorsítani. (Imádom azt a csattogó hangot, mikor a pénisz ki-be jár a nedves punciba.)
Cicaként gyengéden elkezdte karmikázni a hátamat, miközben kellő vehemenciával szeretkeztünk.
Végigsimítottam combjain, majd a lábait a nyakamba emeltem én meg térdelve adtam alá a tempót. Az a baj hogy nem tudok ellenállni a szép női lábaknak így a vállamról térdeit behajlítva a két puha tappancsát a mellkasomra raktam és gyönyörködtem a lábujjaiban illetve a szép rózsaszínű pedikűrjében.
Jobb lábfejét elkezdtem puszilgatni, majd a talpát is.

Még szerettem volna kutyus pózt is kipróbálni, így megkértem hogy cseréljünk, mert nagyon vonzóak voltak a lábikói így egy gyors csere szükségszerű volt. :)
Eszméletlenül szexi látvány volt ahogy bepucsított és felkínálkozott. Lassan hatoltam belé majd kicsit ráhajolva elkezdtem magamévá tenni. Itt már a bal oldali tükörben elkezdtem nézelődni, hogy hogyan is fest oldalsó nézetben az action.
Mindkét kezemmel megragadtam a csípőjét és csak élveztem a dolgot. Viszont a kezeim elvándoroltak és mégiscsak a combjait kezdtem simogatni. Nagyon közel jártam az élvezethez, de nem hagyott nyugodni a gondolat a fejemben, az a baj hogy túlságosan szép szexi lába van Larának. Így megkérdeztem hogy láberotikával befejezi-e nekem.
Gyors csók és már nyúlt is egy testápolós tégelyért, addig én meg lehúztam az óvszert. Picit bekente a talpacskáját, majd hanyatt dőlt az ágyon én meg előtte térdeltem. Finoman a talpai közé fogta a farkam és elkezdett játszadozni vele. Nagyon érti ezt a műfajt is, mint ahogy a pornó filmekben változatosan, ügyesen bánik a lábaival.
Én is hanyatt dőltem és kezeimet a fejem alá rakva figyeltem ahogyan kényeztet. Isteni finom érzés ahogy a puha talpai fel-le-fel-le stimulálták a makkomat, majd a lábujjait ráfonta a makkomra és így mozgatta kellő intenzitással a lábait. Hatalmasat spricceltem a lábujjai közé. Ekkor elég hangosan felsóhajtottam és belezuhantam az ágyba.
Isteni finom volt!

Elszámolás

Abszolút korrekt, nekem maximálisan megérte. Megegyezik a kiírt virágszálak száma.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  moltobello

Egyeztetés

Régóta a kedvenceim között volt már a kisasszony! És amióta váltott a kategóriában, azóta még inkább terveztem hozzá menni. Láttam hogy online van éppen ezért egy vtr-t küldtem. Hamar jött a válasz,egy pici módosítással. Így már mindkettőnknek megfelelt az időpont. Gyors válasz, rugalmas szervezés. Még volt egy kérés beszélgetésre, mivel még nem ismertük egymást. De gondolom ez amolyan "szűrő" lehet hogy tud e az ember két értelmes mondatot mondani egymás után.

Megközelítés

Megkapott címre abszolút pontosan lehet érkezni. Nekem lehet hogy szerencsém volt, de majdnem pont a ház előtt volt parkoló helyem. Busz is van a közelben,de közelebbit nem tudok mondani róla. Házba bejutás abszolút könnyű.

Helyszín

Azon kívül hogy szép és jól felszerelt, tiszta lakás, sokminden nem jut eszembe,mert Lara elvitte minden figyelmemet.
Szoba abszolút megfelelő a célnak, fürdőben tisztaság és rend na meg kellő mennyiségű tusfürdő. Szájvíz, kis pohárral szintén ott figyel. Tehát nem lehet belekötni semmibe sem, még ha akarna is az ember. Az ágy, az eddigi legjobb. Nem nyekereg, nem süpped.. pont jó 🤭

Hirdető külseje

Képek és a beszik alapján már volt elképzelésem, na meg ugye rangnak köszönhetően látható az arcos kép is. Mindenesetre kellő izgalommal vártam a személyes találkozót. Uraim! Hát valóban különleges szép lány Lara! Húszas éveiben lubickol, szép arccal, szép szemekkel, fekete hajzuhataggal. Olyan testtel hogy wow! Nem pálcika, de pont arányos ahogy kell, a nagy könyv szerint. Szája eszméletlenül csókos forma!
Cicik kézbe illőek, és jól lehet őket szeretgetni. Popsi álom forma! Valóban mesteri módon alakult ilyenné! És hát a punci! Eddigi legszebb szemérem dombot ismerhettem meg közelebbről! Simára volt teljesen borotválva,vagy más módon szőrtelenítva,ezt nem kérdeztem. Külső mellé érződik hogy belső érték is akad, bár sok témát elsőre nem fedeztünk fel.

Action

Érkezés után ahogy beértünk a szobába, máris kaptam az üdvözlő csókokat, amitől be is indult mindenem ott lent. Lara ezt kézzel nyugtázta,majd újabb csókok jöttek. Közben szinte folyamatosan mosolyog és 100% a barátnő feeling. Kölcsönös simogatás közben kérdezte hogy mit szeretnék? Első körben mindenképpen egy zuhanyt választottam hogy testünk tisztán kapcsolódjon! Alapos fürdés, száj ápolás után vissza tértem Lara társaságába.
Na ott folytattuk ahol abba hagytuk. Csak most már a köntös is lekerült és alatta anyaszült meztelenül állt (nem csak ő állt) eme csoda teremtés! Közben hátat fordított és tolta hozzám formás popsiját, én meg közben csókot leheltem nyakára, meg hátra fordított szájára is. Emellett keze kereste férfiasságomat, ami már majdnem felrobbant, annyira izgató volt a látvány,az érzés, na meg a tükörben is duplázva.
Ismét szembe fordulva csókolóztznk,majd Lara térdelt az ágyra és szemből kezdte a francia kényeztető műveletet! Szinte csak és kizárólag szájjal, kezét maximum a zacsi simogatására vagy épp a nedvek eloszlatása céljából használta. Mielőtt már itt végem lett volna, gyorsan mellé keveredtem és így már fekve ment a csók csata.
Kezem simogatta a gyönyörű puncit, amit nemsokára szám is megtalált. Ismét csak kiemelni tudom hogy életem eddigi legszebb punciját találtam meg, de ez az én ízlésem, viszont bátran állíthatom hogy nincs ember akinek ne tetszene. Nagyon nagy élvezettel nyalakodtam, hosszan lassan kitartóan. Aztán én úgy éreztem hogy valóban elértem némi eredményt, még ha nem is volt kirobbanó, de szerintem élvezte Lara!
Ezután megint csókok jöttek, és újra Lara ment a lábam közé! Nagyon változatos, és tényleg barátnős francia vonalon mentünk. Minden másodpercét élveztem.
Közben popsit markolásztam, tükörben moziztam! Hosszú percek után mondtam hogy pihenjen cseppet. Na meg hogy én nehogy elmenjek idő előtt. Most így újabb pózban, oldalról kezdtem a csodálatos puncit újra kezelésbe venni. De gondoltam hogy nagy eredményt másodszor nem biztos hogy elérek, viszont tetszett így is a ténykedésem Larának! Újra pozíciót cseréltünk és Lara játszott a velem egykorúval megint. Hál istennek lankadatlan állapotban voltam végig, és nagyon felfokozott izgalmi szinten. Viszont itt már elég hamar kértem gumit, mert láttam hogy 40 perce már folyik ez a váltott francia forma, és a punciba is akartam lenni.
Nosza, kaptam védő felszerelést. És Lara már bele is csüccsent. Lágy kisebb mozdulatokkal dolgoztunk, fantasztikus csípő mozgást vitt bele Lara, ami fokozta a látványt és kellőképpen izgató volt. Közben újra popsit fogtam, cicit fogtam, néha pumpáltam alulról. Aztán póz csere jött. Kutyusra esett a választás! Hát az a póz, kérem szépen.... Úristen... Leírhatatlan ahogy feltolta a popsit az égbe és mögé térdelve betoltam a farkam. Itt is volt hogy én dolgoztam,volt hogy Lara tolta rám magát, volt hogy összhangban toltuk. Mintha nem is az első randi lett volna. Na de nem így akartam hogy vége legyen. Kedvencemet a 69 et hagytuk a végére. Punci popsi újra a számon, farkam Lara szájában. És itt már valóban elég volt talán 2 perc is .. csodásat élveztem a szájába, ahol még le is nyugodtam, majd csak utána engedte el Lara. Utódok mentek a papír törlőbe, és ugyanolyan használtunk törlésre is.
Még az elején mondtam hogy "tönkre fog tenni"... Hát maximálisan sikerült! A szavak jó értelmében! Majd kaptam vizet, öltözés és fülig érő mosollyal, csókja ízével a számban, és illatával távoztam.

Elszámolás

Vtr nek köszönhetően lehetett volna plusz 15 percem, de nem éltem vele, csak az egyetlen ajándék extrát kalkuláltam hozzá. A Lara által megadott *-at kerekítve, borítékban a legelején át adtam.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  Shearer

Egyeztetés

Régi visszajáró "vendég" vagyok Laránál, hol belső üzenetben, hol telefonon egyeztetünk, most jelenleg telefonon történt a váltás miatt, flottul ment, mint mindig

Megközelítés

a régi helyről elköltözött, egy picit távolabb, közelebb a belvároshoz, autóval, Tököli Dózsa sarkától nincs messze, BKV-val is sok lehetőség van, metró Keleti-ig plusz séta, vagy 30-as busz, ki mit szeret.

Helyszín

A lakás patika. a Fürdőszobában minden rendelkezésre áll amit az ember szeretne, nem számoltam meg, de kb 10 tusfürdő, szájvízből kb vagy 10 faja, kis pohár is van, úgyhogy minden tökéletes!

Hirdető külseje

Hát.. Ez a rész lehet hosszabb lesz a szokásosnál, ne kövezzetek meg érte :) Ha jól emlékszem, először az ilyen jellegű pályafutásomat tavaly év elején kezdtem. Voltam jó pár aranyos, szép lánynál, egy másik oldal jóvoltából, de valamiért regisztráltam erre az oldalra is. Masszázs vonalon keresgettem, és még azon a napon elém került Lara. A képek alapján annyira bejött nekem, hogy huh! Addig ilyen késztetés még nem volt bennem, de azonnal telefon ragadtam, és hívtam, hogy esetleg mikor tudna fogadni? Szerencsém volt, mert aznapra volt egy órás időpontja. És akkor itt kezdeném a külsőt!Régebben írtam is erről egy beszit, a képek nem hazudnak! Lara egy iszonyt szép fiatal nő! Számomra a non plusz ultra!
A Teste olyan amilyet én szeretek, nem túl vékony, lehet rajta mit fogni. Amit másodlagosan kiemelnék rajta, az az iszonyat jó popsija, szerintem rajzolni se lehetne szebbet, maximum a régi nagy öregek, pl Leonardo Da Vinci tudott volna jobbat. De az elsődleges, az az arca, és nem csak az arca, hanem a mosolya, na abban elveszik az ember fia :) És még egy dolgot hozzátennék! Masszázs alatt ugye mindig csak kontyba felkötött hajjal láttam. Most láttam először a gyönyörű popsiig érő fekete hajzuhatagát, gyönyörű! A személyisége is egy plusz pont. Mindig kedves, mosolygós, aranyos :) Fogadó szetje is mindig nagyon szexi(mondjuk szerintem egy lerúgott mackóban és kinyúlt pólóban is az lenne:D)

Action

Megérkezéskor felhívtam Larát, aki készségesen elmondta a kapucsengőt, és, hogy melyik emeltre kell mennem, és hogy a liftből merre kell elindulnom, és, hogy hol van. Mielőtt az ajtó elé értem, már nyílt az ajtó, ő az ajtó mögött megbújva várt rám. Miután beléptem, bezárta az ajtót, és ott állt a szexi kis fogadó szettjében. Cipó le, és bementünk a szobába. Mivel telefonbeszélgetésünkkor beszéltük(ez kimaradt korábban), hogy még nem döntöttem el, hogy a régi programját(masszázs), vagy az újat szeretném-e, úgyhogy ezt még meg kellet beszélnünk, de hát ugye férfiból vagyok, úgyhogy nem volt kérdés. Gyors fürcsi, szobába vissza, Lara kért egy percet és jön(még annyi se volt). Állva kezdtük, egy más simogatásával, csókolgatásával, majd megfordult, és az isteni popsival kezdte tovább izgatni a már merev farkamat. Ezután lefeküdt az ágyra, és oda invitált. Ezután folytattuk a folyamatos simlizést, és csókolgatást, miközben én simogattam a gyönyörű popsiját és melleit. Aztán pár perc után,, Lara elkezdte a franciás kényeztetésemet. Na itt azért megállnék pár szóra! Lara francia tudása fenomenális, aki már átélte az tudja, aki nem, az meg... Valami olyan érzékkel tud a rezgéseidből ráérezni, hogy kinek mi a jó, hogy iszonyat. Mondanám, hogy csak azért van így, mert én már régóta járok hozzá, de rám már az első alkalommal "rám érzet" és életem legjobb franciás levezetését kaptam. A kis intermezzo után, Lara franciás kezelése közben le is kellet állítanom, mert 5 perc után éreztem, hogy vége lesz a dolognak idő előtt, és nem jutunk el oda, amire vágyok :) Úgyhogy ezután én tettem egy kis kitérőt gyönyörű szeméremdombja felé :) Puncikája tükörsima és illatos volt. Ezután, mivel látta, hogy kicsit határozatlan vagyok, kezébe vette a gyeplőt, vagy az irányítást, vagy nem tudom,, felgumizott(szájjal) és beleült. Nem vagyok egy nagy méret, de puncija nagyon finom szűk volt nekem is, isteni! Finoman kezdte, utána kicsit belehúzott, néha kicsit lelassított, és iszonyat jó csípőmozgással egészítette ki a dolgokat, mondjuk ez számomra szerencse is volt, mert ha nem lassít le akkor hamar végem is lett volna. Miután kicsit elfáradt, mondta, hogy váltsunk pozíciót, kérdezte mit szeretnék? Hát, mondom akkor legyen kutyus. Hátulról "támadtam" Lara felvette az igazi homorítós pozíciót. Hát, én se vagyok már egy 20 éves, de próbáltam mindent beleadni, Lara olyan szinten felvette a ritmusomat, és tolta belém magát, hogy sokáig nem is bírtam, és irtózatosan nagyot élveztem. Tisztálkodás után leheveredtünk az ágyra, és folyamatos simogatások közepette beszélgettünk, amit ugyancsak szeretek, mert Lara nagyon intelligens és értelmes nő, szeretek vele beszélgetni. Amit átél az ember, az tényleg barátnő feeling, nem csak oda kiírja Lara! Úgy érzed, hogy nem szeretnéd, hogy leteljen az időd, de sajnos... Az Idő letelik, gyors fürcsi, puszi és távozás.

Elszámolás

Utána tettem le a szekrényre a rózsaszálakat, korrekt, mint mindig. Ha jól tudom egy extra van. én azt nem vettem igénybe

LARA, felejthetetlen szexpartner

  Projekter

Egyeztetés

VTR-en jelentkeztem be hozzá aznap délelőtt, a megjelölt időpontot gyorsan visszaigazolta. Vétettem egy kis hibát a foglalásban amit jeleztem is neki, nagyon gyorsan visszajelzett, hogy rendben van a módosítás. Nagyon gyors volt és kedves. Kérte, hogy amikor ott vagyok hívjam fel és megadja a bejutáshoz szükséges információkat.

Megközelítés

Autóval mentem, nem vagyok túl ismerős a környéken, de hétköznap délutánhoz képest rengeteg hely volt, nem ehhez vagyok szokva. Konkrétan a kapuban meg tudtam állni. A parkolás fizetős a környéken. BKV sem lehet túl messze, ha jól tudom villamos és metró is gyalogtávra van.

Helyszín

A lakás egy nem túl régi társasházban található. A megadott emeltre érve beengedett a lakásba. A lakás hihetetlenül igényes, tágas, látszik, hogy az itt tevékenykedő hölgyeknek igénye van a rendezett környezetre. Bevezetett a tetthelyre ahol minden volt amire csak szükség lehet egy ilyen program során. Nagy szoba masszázsággyal, tatamival, kanapéval, szobainassal. Kellemes zene szólt végig. Kaptam egy jó nagy, számomra tökéletes anyagú törülközőt és mehettem is zuhanyozni. A fürdőszobában zuhanyzó van, rengeteg tusfürdő, szájvíz, nincs semmi kivetnivaló.

Hirdető külseje

Mikor ajtót nyitott elbújt mögé és csak miután becsukta utánam pillantottam csak meg. Ha jól emlékszem fekete fehérneműben fogadott. Azért nem emlékszem erre teljesen tisztán mert ami azonnal elvonta minden figyelmem az az arca volt. Gyönyörű. Nincs rá jobban leíró szavam. Nagyon a zsánerem a szeme, a szája és amikor elmosolyodik az a havat is megolvasztja és ez szerencsére elég gyakran megtörténik :).
Alacsony, formás lány, amit külön kiemelnék a fentebb leírtakon kívül az a feneke. Mintha rajzolták volna.

Masszázs

A fürdésből visszaérve kérte, hogy válasszak, hogy a masszázságyon vagy a tatamin szeretném masszíroztatni magam. Mindkettőnek megvannak az előnyei, ezért próbáltam visszadobni a labdát, de neki ugyanolyan jó mindkettő, így a masszázságyat választottam. Felfeküdtem, ő pedig elkezdte a masszázst, immár megszabadulva minden felesleges textiltől. Nagyon szexi az egész megjelenése és fiatal kora ellenére olyan intelligens, megfoghatatlan erotikus kisugárzása van amit máshol még nem tapasztaltam. Személy szerint szeretem csendben élvezni az ilyen jellegű szolgáltatást, nem vagyok a beszélgetős, kokettálós fajta. Ez egyből átjött neki is, úgyhogy a masszázs csendben telt. Bár az ágy mellett el van helyezve egy hatalmas tükör amiben figyelemmel lehet kísérni a ténykedését ha erre van igény, én az első pár fogása után behelyeztem az arcomat az erre kialakított részbe. Ezt a masszázst ki kell élvezni, uraim. Ahogy végén ki is derült érezhetően tanulta a masszázst. Krémmel masszíroz, nagyon relaxáló. Tökéletesen váltogatta a szakszerűbb fogásokat és a cirógatós, vágyfokozó elemeket. Átmasszírozta a hátamat, nyakamat, karjaimat, utána áttért a lábakra. Itt kezdődtek a "véletlen" besimítgatások, aminek hála a fordulás előtti percekben már nagyon kényelmetlen volt hason feküdni. Mikor minden porcikám át lett gyúrva kérte, hogy forduljak meg.

Kényeztetés

Ennek gyorsan eleget is tettem... Innentől kezdve foltokban emlékszem a történtekre, de igyekszem a lehető legrészletesebben felidézni :) Fordulás után finoman elkezdte cirógatni a velem egykorút aminek hamar meglett az eredménye. Nagyon erotikusan elkezdte körbecsókolgatni a tövét, itt már testen kívüli állapotban voltam, nagyon szép látvány volt. Mikor azt hittem, hogy innen már csak egy gyors befejezésben lesz részem (hozzáteszem így is elégedetten távoztam volna) belekezdett egy olyan finom franciába amit csak a legodaadóbb barátnődtől kapsz. Lassan csinálta, próbálta minél mélyebbre venni. Nem tudtam eldönteni, hogy a ténykedését nézzem vagy a tükörben a popsiját. A tekintetem ide-oda ugrált, közben muszáj voltam a fenekét is simogatni. Ebben a helyzetben pedig minél tovább visszatartani a véget az nagyon embert próbáló feladat. Túl sokáig nem is sikerült, hamarosan nagyot élveztem a szájába. Nem ugrott el, hosszan hagyott lenyugodni, csak utána tüntette el Szilviába az eredményt. Ez nagyon fel sem tűnt mert eközben próbáltam hanyatt fekve összeszedni magam. Ilyen kellemes kényeztetésben rég volt részem.

Elszámolás

A rózsacsokrot a végén, ha jól emlékszem fürdés után adtam át, előtte szóba sem került. Lehelyeztem a masszázságyra, minden fillér megérte. Extrákról nem beszéltünk.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  bajhori

Egyeztetés

A hirdetését itt találtam. Ugy emlékszem amott is hirdet. Itt azonban van fent arcos képe. 1-2 csörgés utàn felvette, és vele beszéltem. Megbeszéltük amit meg kell, aztán azzal köszöntünk el, hogy ahogy odaérek mehetek is...Vár...juhuuu...jól indul :)

Megközelítés

A térképen jelölt helyszin nincs messze a valóságtól. Parkolás a környéken fizetös, ottlétemkor a nagytöbbség dolgozott, így könnyü volt helyet találni. Kb 20 méterre a bejàrattól. BKV van, vidékielnek volàn is kb 2-300 méterre, megugye a keleti sincs annyira vészesen messze...na azé onnan nem gyalogolnék el eddig. Bár én lusta vagyok...GPS nem tévedt el, és a Balaton fele sem akart kerülni

Helyszín

Valamikor épült ház, lépcsöház rendben van. A lakàs tökéletesen karban tartva koszt, penész nyomokat nem láttam sehol. Fürdö szintén rendben van. Tusfürdök pipa, szàjviz pipa. Törülközöt kaptam, tiszta volt és szàraz. többszobás lakás, màssal nem találkoztam, nem tudom egyedül van-e. A szoba amit làttam...masszázs pad, kanapé, matrac a földön és egy szobainas. Tökéletes ...màsra nincs is szükség.

Hirdető külseje

Arcos képe van...nincs meglepetés, Ö az. Szemszin, hajszin, magasság, kiirtaknak megfelel. Nem tudom mi volt rajta...elvarázsolt a folyamatos mosolygásàval. A feneke csodálatos, szép kerek, és formás. Az ajkai szintén lenyügöztek. Szivem szerint folyamatosan csókoltam volna (szimpàtia függö). Összességében véve, számomra egy csinos, mosolygós és teljesen optimàlis arányokkal rendelkezö hölgyhöz volt szerencsém.

Masszázs

(...kényeztetés 1...)

Kérdezte, hogy hol szeretném? Mondomez a masszázs pad ööö...megnyugtatott, hogy akár kettönket is elbir... Igy erre esett a vàlasztás. hasra feküdtem, letakarta a fenekem, majd elkezte...néhány mozdulat után felkaptam a fejem..." Te ezt tanultad!!!" És valóban. Ismerös mozdulatok kezdték végig szántani testemet, mind-mind szakeszerü, és megfelelö erösségü. Najo...azért a csokitót nem nyomta ki belölem (de lehet ki tudta volna), és nem is csak maszatolt a hátamon. Zseniàlisan eltalálta, mi az, amit még érdemes alkalmaznia. A masszázs során szisztematikusn végig haladt minden kulcsfontossàgú területen. Megjegyezte, hogy a vàllamban akad böségesen csomó, ezeket egy alkalom alatt nem tudja eltüntetni. (Erre majd a következö alkalmakkor visszatérünk)
Masszázs közben halk megnyugtató zene hallatszott...egy részében beszélgettünk màsik részészében csak csendben relaxáltam.
A talp masszázsra rákérdezett, de ezzel a lehetöséggel nem éltem. "Egészségedre" hangzott a szájából és kiment kezet mosni. Én addig összekapartam magam a masszázs ágyról és próbáltam újra egyesíteni az épp kóválygó lelkemet a testemmel, mivel ahogy megegyeztünk, még van egy kis dolgunk.

Kényeztetés 2

Kényeztetés

Megérkezek, csörgök, mondja az instrukciokat, bejutotk, fel az emeletre, ajtot megkeresen és már bent is vagyok. Kis beszélgetés aztán irány zuhanyozni. (...)
Kényeztetés 1
Visszaérek a szobába, bugyi melltartó kombó volt rajta. Itt már pikànsabb irànyba terelödött a beszélgetés. Hànyszor mikor szeretném. Ezek nemirom le...ugyis mingyá kiderül.
Àllva kezdtük az ismerkedést. Csók szájra...simogatás, csók nyalra, neki is nekem is és mégtöbb simogatás. Javasolta, higy huppanjak le a kanapéra. Rögtön beugrott AZ! a kanapé, de masször lévén nem biztam semmi "olyan" kimenetelben. Azonvan filmecskénk elsg része klappolt a a poreszban talàhatókkal. Ülök a kanapén Lara elémtérdelt (egy párnàn persze), és kaptam a tutit. Nagyon kellemes a franciája. Pikkpakk tàvozott az agyamból a vér, és egy növekedésre képes szervem felé vette az irányt. Nagyon kellemes a franicája, tökéletes barátnös, megfelelö szoritással. Az élményt fokozzák a borzaszto puha ajkai amiket remekül használ itt is...nem csak csók közben. Nyelvének munkàja véleményem szerint pont ideális. Ezen szituáció borzasztóa kedvemre való volt, azonban, hogy is mondjam...összenyalnék neki elösz egy orgazmust. Javasoltam, hogy térjünk át a matracra. Szorosan követtem, de természetesen közben szemeim a tökéletes popsin legeltek. És ezt Ö pontosan tudta. Olyan kéjesen és csábítóan térdelt le a matracra, hogy azt tanitani kellene. Közben letette a kezeit is, igy volt elöttem négykézláb amikor is farkas szemet nézett velem az összezárt lábai közül kikandikáló csodaszép puncija. Mintha fenekét még egy picit riszálta is volna. Nem tudtam kihagyni, hogy ezen pozban bele ne kóstoljak eme csodàba. Egy rövid idöt elidöztem igy, majd kértem hogy forduljon hátra. Ezutàn tovàbb ténykedtem Larán, közben hol a kezemet fogta, hol a melleivel jàtszot. Az élvezet hangjait hamar sikerült elö csalogatni belöle. A sóhajoo egyre nagyobbak, az izmai hirtelen feszülnek...juhuuuu! Nyert! Bízom benne, hogy valóban sikerrel jártam és neki is legalább akkora élvezetet nyujtott mint nekem. Na de ezután fordulàs...és folytatta amit a kanapén abbahagyott... FE-NO-ME-NÁ-LIS! Már itt is csunya gondolatok fordulrak meg a fejemben...de ez nem az a hely. Ettòl függetlenül elveztettem az Önuralmamat és kicsuszott a szàmon..nem zökkent ki, csak mosolygott és egy "elhiszem" válasz után folytatta tovább...nem kellett már sok idö néhány perc után végem lett.



Kényeztetés 2
Mikor visszaért javasoltam újra a matracot, azonban hozzá tettem, hogy hagy maszirozzam meg én is...habár az Övéhez képest az csak tényleg maszatolás lehet...nem tudom, higy végtelen türelme can-e, vagy esetleg jol esett neki, de nem mondta higy hagyjam abba. Nade hogy masziroz a férfi? Elöbb-utobb a puncinál köt ki, utàna persze ha már ott van akkor nem lehet csak ugy elsiklani felette. Na...pont igy történt nálunk is..teljesen véletlenül (nyilvàn), a làba közé keveredtem, és a kezem helyett már a nyelvem vette át a munka jelentös részét. Itt már orgazmust nem sikerült elérnem nála, de remélem ez sem volt szàmára közömbös. Természetesen Ö sem maradt tétlen és az elsö kényeztetéshez hasonlóanhozzám fogott. Bár most a kanapé kimaradt. Nem irnàm le mégegyszer. Újból átélhettem a tökéletes technikát amely nem oly rég már egyszer kivégzett. Most szintén nagyon jó úton halad efelé, de most azért egy picit tovább tart. Azért nem kell maratoni hosszuságúra gondolni de magamhoz képest jol birtam. Ahogy végem lett, még igenybe vettem a fürdöszobát, felöltöztem, egy nagy ölelés és egy búcsúcsók kiséretében tàvoztam

Elszámolás

Az extrákat nem tudom. Nem vettem igénybe közülük semmit. Elöre rendeztük, pontosan annyit amennyit megbeszéltünk. Abszolut korrekt!

LARA, felejthetetlen szexpartner

  brokkoli

Egyeztetés

Itt az oldalon egyeztettünk, telefonon nem is beszéltünk. Vtr volt, egy-két üzenet váltással, gyors volt, közvetlen.

Megközelítés

A stadionok és a hungária krt. között. Fizetős lehet a parkolás, de úgy láttam elégg sok hely volt, én bkk-val voltam és gyalog. A cím pontos.

Helyszín

Egy kicsit régebbi ház, de a lakás fel van újítva. Sok, sok tusfürdő. A szobában kellemes félhomály, van masszázságy illetve matrac is. A matrac mellett a falon tükör, néha élveztem, amikor L a lábam közé kuporodva szopott és oldalról legalább olyan jó volt a látvány.

Hirdető külseje

zt kapjátok, amit láttok. Lara nem egy filigrán hölgy, elméletileg nem az esetem, de ez most egy percig sem zavart. Igen, elvesztem a mosolyában. Az mindentudó, elnéző mosoly. Ez élőben is működik és ráadásul egy 20 éves lánytól, szóval naggyon érdekes mix. A másik kiemelkedő adottsága a hölgynek a puncija. Egy vékony kis csík, semmi más. Visszahúzódó, romlatlan, szűzies, olyan, mintha még a start állapotban lenne.
Egyébként Lara egész teste, mint egy nektarin. Csupasz, kemény, sima. Masszírozni való.
Egy kínai lányra emlékeztet, mind a teste, mind a szépséges arca miatt. Csak ő sokkal kedvesebb és egy kicsit sem perverz.

Masszázs

A masszázsra a végén került sor, amikor már mindenki boldog volt és mosolygós. A hátamon fekve beszélgettünk, L felült és masszírozni kezdte a karomat, majd a hasamra feküdtem és végighaladt a hátamon is. Közben beszélgettünk, néztük egymást, már csak pár perc volt hátra, nem bírtam betelni vele, a hasára fektettem és megmasszíroztam én is, ami igazából abból állt, hogy magamnak okoztam izgalmat azzal, hogy a bekrémezett fenekét, hátát simítottam erősen fel és le, amikor pedig már másodszor tévedt oldlaról a cicikre a kezem L azonnal megemelte a felső testét és felkínálta fogásra a ciciket, amit természetesen nem utasítottam el, így közben ismét merev lettem, nehéz volt leállítani a hullámokat, ej jó lett volna még fél óra...

Kényeztetés

Állva ismerkedtünk, puszilgattuk egymást, simogattuk egymást, rámarkoltam a fenekére, majd magamnak háttal fordítottam, belecsókoltam a nyakába, belenyaltam egy kicsit a fülébe, miközben fogtam a cicijét. A matrac felé vettük az irányt és ott folytattuk, ahol állva elkezdtük, de itt már az arcát, a gyönyörű ajkait is megérintettem. Lara halk kis izgató hangokat produkált közben, néha kicsit feelnevetett, mosolygott, de annyi rutinja volt már a fiatalkori szerelmeimmel ellentétben, hogy az egyik keze végig a farkamat izgatta, akár akartam, akár nem. Többnyire azért jól esett. Az én ujjaim is eljutottak Lara kis csíkjához ott lenn és nem tudtam neki ellenállni, birtokba vettem a nyelvemmel is. Lassan és kitartóan ügyködtem, talán sikerült egy kis örömöt okoznom.
Erre jött L válasza. Oldalról támadta a farkamat, ami nagyon ideális volt, mert így tökéletesen lehett látni, amikor a szépséges arcocskába tövig szalad a barátom. De egy kicsit előre szaladtam az időben, mert ahogy én is úgy Lara is nagyon slow módban tevékenykedett. Puszilgatott, körbe simogatta, a golyókkal játszott, megnyaloggatta, nyálhidat képzett és csak utána engedte tövig csusszanni a farkamat a szájába. De aztán sokszor. Nagyon klasszul és változatosan csinálta. Aztán ugyanezt szemből. Legközelebb többször fogom kérni, hogy nézzen közben rám, hiszen ezért jöttem :)) Hogy a szemébe nézzek :)) Az már szinte mellékes, hogy közben a farkam is a szájában van :))
Mivel ilyenkor egy kicsit unatkozik a kezem, ezért átmentünk 69-be, de ebből a pózból L nagyon diplomatikusan egy idő után kihátrált, lehet, hogy még érzékeny volt lent, de lehet h inkább az én kényeztetésemre akart koncentrálni. Szóval ismét szólóban kezdett játszani rajtam. Meglehetősen merev voltam lent, akkor már legalább 50 perce állta a farkam és a lgkülönbözőbb izgalmakat éltem át. Az elején jeleztem neki h franciától a legritkább esetben tudok elmenni, ezért megtettem az előkészületeket a finishez: félig felültem miközben L szopta a farkamat. Miután innen is kigyönyörködtem magamat és szétsimogattam a mellét illetve a hátát, felhúztam a fejét magamhoz. Erről nem írtam, de Lara nagyon lassan adta oda a száját, a számnak. Az elején apró kis érintésekkel, majd puszikkal találkoztunk, de voltak olyan pillanatok, amikor szerencsére ő is úgy gondolta, hogy itt csók kell. Nem beszéltünk róla, gondolom ez szimpátia alapú nála. A lényeg a lényeg, hogy miközben csókolóztunk, egymás nyakát, fülét csókolgattuk és lihegtünk halkan egymás fülébe L vette a lapot és a jobb kezével lágyan verte a farkamat. Nem tudom, hogy direkt csinálta-e, de egy kicsit elhúzta a dolgot. A szívem szerint már régen rágyorsítottam volna és megadtam volna a végső lökést, de nem akartam kivonni az irányítást a kezéből (szó szerint) ezért csak nonverbális jelekkel próbáltam utalgatni, hogy nosza drága, fejezd be a bácsit. Ilyenkor azért fennáll a veszély, hogy átbillenek egy ponton és utána már kínkeservesen jön össze a dolog. Szerencsére idáig nem jutottunk el, csak odáig, hogy már remegtem, mint a kocsonya, ő pedig kínzott. Annyit bírtam csak mondani: kegyelmezz!
Fröcsköltem rendesen.
Lara hozta a papírtörlőt és letakarított. Aztán beszélgettünk és közben jött a fent leírt masszázs.

Elszámolás

A végén kérdeztem tőle h mivel tartozok. A másfél órát számolta fel, amim ha jól tudom itt is ki van írva ebből jött egy kis kedvezmény a vtr miatt. Röhögtünk rajta, hogy kifejezetten olyan volt a hangulat, amikor mindkét fél képes ezt a kis apróságot elfelejteni, már előfordult mindkettőnkkel.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  Nabut

Egyeztetés

Lara kedves, szép arca már régóta izgatta fantáziámat, így nem csoda, hogy fokozott figyelemmel kísértem eddígi tevékenységét. Természetesen itt főleg a beszámolókra tudtam hagyatkozni, melyek mind egy véleményen voltak. Lora remek partner. Szeretem a megbízható, korrekt, és nem mellékesen szép lányokat, így mikor láttam, hogy elérhető hívtam telefonon. És minden, mit véltem visszaköszönt beszélgetésünk alatt, bájos hang, kedves stílus, döntöttem.
Megjelöltem a számomra cirka egy hét múlva lehetséges találkozás napját, óráját, melyet kézségesen elfogadott, vtr-t
beüzemeltük, még egy üzenetváltás, flottul megbeszéltünk
mindent. Igaz,nem kellett sokat kérdeznem, hiszen adatlapja
teljes körű tájékoztatást nyújt, nagyon rokonszenves volt végig az egyeztetés folyamata alatt. Kedvelem, ha nincsenek bonyolítva a dolgok, mégis kialakul egy kezdeti bizalom, azt gondolom Lara ezt a vonalat képviseli, érett gondolkodás, és tisztelet mit tapasztaltam.

Megközelítés

A Puskás stadion az elődleges támpont, mi jól behatárolja hol fogad Lara vendéget, Zugló kedvelt, csöndes része, a Hungária krt, Stefánia út, Egressy út által határolt terület, számomra már ismert helyszín. Autóval érkeztem, parkolás a ház előtt, parkolóautómata pár lépésnyire, és bőséges hely az autó számára. Tömegközlekedést tekintve a Stadionok megállót vélem megoldásnak, pár perces sétára készülhetsz, de nem vészes. Jó hely, na!!

Helyszín

Máj jártam a helyszínet, úgy emlékszem két alkalommal, és pozitív élmények. A lakás csöndes utcában, egy modern stílusú liftes házban található, nem túl sokadik emeletén. Belépve kétszeres pozitív érzés hatott rám. A hangulat nyílvánvalóan utal a találkozás jellegére, berendezés, fények, illat és halk zene, és a tökéletes diszkréció. Igaz volt egy harmadik is, de arról a következő részben. A klasszikus értelemben ha vesszük szalon, de mégsincs az az érzés amitől én viszolygok. Igaz jelenleg Lara, csak a barátnőjével osztozik, csak vele találkoztam, csak az Ő hangját élveztem.
Hibátlan. Talán L alakú előszoba, viszonylag nagy lakás, az igazat megvallva nagyon körbe sem néztem itt, innen nyílik a nagyobbik, és Lara szavaival " jobb" szoba, hol élvezhettem társaságát. A szoba tipp-topp, minden eszközzel, és berendezési tágyal optimalizálva a " feladatokhoz". Szobába lépve jobbra nagy tatami, a szoba jobb felében impozáns masszázságy/ Vagy pad? Mi a helyes?/ , mellette nagy tükör,
a szoba bal oldalán egy kanapé, mellette parányi asztalka.
Ez így jó ahogy van, zene halk, sejtelmes fények, de még látszani és látni enged, és kellemes illat. Makulátlan fűrdő, zuhanyfülke, 8-9 féle tusfűrdő, 5 féle dezodor, 3 féle szájvíz, + apró műanyagpohár. Itt is tisztaság, kiváló minőségű törülközőt kaptam. Minden a legnagyobb rendben.....

Hirdető külseje

.....ahogy Lara kűlső, és belső tulajdonságait is tekintve.
Szemtelenül fiatal érzést keltő tetőtől talpig megjelenés, igen érett gondolkodás, és remek adottságok. Akkor sorjában.
Nyílván való, ahagy nálam is, úgy nálatok is az első inger a nyitóképe. És a valóság pontosan, ami a képen látható, talán legnagyobb fegyvere Larának, nem is ragozom, mert minek.
Már sokszor megnéztétek. Az adatlapnak megfelelően a magasság és testsúly a valóságot fedi. Ebből logikusan következik, hogy Lara nem a vékony lány, viszont kerek formái iszonyú izgatóak. Álomszép bőr, de tényleg, soha nem találkoztam még ilyen finom bőrű lánnyal, enyhén szolizott, egyenletesen barnult, szinte tökéletes símaságú.
A popsi brilliáns, főleg mikor a tükörből látod, ahogy a masszázságy mellett áll, arról nem is beszélve, ha éppen térdel az ágyon, közben úgy helyezkedik, hogy a tükör okozta látványt a legjobban élvezhessed. Cicik izgalmasak, szép udvarral, a bimbók csókra büszkévé válnak.A fűrdőböl kijövet
megpillanva elégedetten nyugtáztam milyen kívánatos, és már vágytam is rá, hogy kicsit birtokolhassam.
Végére hagytam legintimebb részét. Ugye tudjátok!! Ennyire szép puncit ritkán látni, és érezni, tinis, és nem vagyok benne járatos, de talán nem borotvált, hanem epillált. Ezt abból következtetet, hogy egészen bársonyos a környező bőr, a szeméremdomb, pedíg márványszerűen síma. A tevedés jogát ismereteim hiányossága miatt fenntartom, az érzésem a Lauránál tapasztaltakból ered. És tökéletes higiéniát éreztem, mind nyakát csókolgattam, vagy épp kebleit, vagy a punciját. Illatos, ápolt, kívánatos mindenhol.Szép és ápolt fogsor, nem is kell hogy elrejtse, mosolya egyik fő erénye.
Nem is fukárkodik vele, lassan el is jutunk Lara belső tulajdonságaihoz, melyek remekül egészítik ki,amár előzőleg felsorolt erényeit. Mosoly, kedvesség, korrektség és nagyon őszinte viselkedés, hozzáállás,bővebb infó az összegzésben.

Masszázs

Maximális egyetértés közepette megegyeztünk, hogy két kényeztetés között masszázs című lemezt tesszük fel. Nem aggódtam, nyílvánvaló volt, hogy ezt kisújjból menni fog, Lara pedíg teljes odaadásáról nyílvánult meg már az első percekben is.
Tehát túl voltam azon, amit a következő fejezetben fogok részeltezni, a masszázspadon, lepedő, a fejemnél a lepedő alatt kispárna a kényelmem miatt, hasrafeküdtem, a szép Lara pedíg hozzámkezdett. Kértem, hogy ha sorra kerül a vádlim, alaposan maszírozza meg. Fenekemre, lábaimra törülköző került és fentről lefelé haladva kezdett hozzá a maszírozáshoz. Hú, ne kérdezzétek, hogy krém vagy olaj, bár a kérdés felém megtörtént, válaszra sem emlékszem, még a program felvezetésének hatása alatt voltam, így gőzöm sincs. Annál határozottabban emlékszem, hogy nem csupán símogatás, már-már szakszerű, és lehet az is, amit Lara kezei okoztak. Hozzáteszem, amit sejtettem izmaim kötöttségéről, Lara egy mozdulat után tényként közölt.
Ennek megfelelően, a kényesebb pontokat fokozott gonddal
maszírozta" csuklyásizom", bárhol is legyen és bármit is jelentsen, Lara ezt a szót említette, majd ellátott néhány információval, így mondhatni" szakmai" beszélgetésbe elegyedtünk. Nagy gonddal, odafigyeléssel maszírozott, hátamnál kezdve, fokozatosan egyre lejjebb, comb, vádli, de még a lábfej és a lábújjak is sorra kerültek.Lara által nyújtott
masszázs, itt az érzéki világban, pont arányos és elegendő, mind időt, mind a minőség tekintetében. Éreztem jótékony hatását, de egy percíg sem feledve, hogy egy szép, fiatal mezítelen lány tesz vesz körülöttem. No persze vak sem vagyok, és a tükör jó szolgálatot tett, jó volt ez így, se több, se kevesebb nem volt, mint amire akkor és ott vágytam.
De az erotikus töltet ott volt, végig, így mint minden jónak, most a masszázsprogramnak is vége lett, újból az erotika lett a főszereplő.

Kényeztetés

Most ugrunk vissza az időben, úgy fél órát. Megérkezésem után üdvözlés, bemutatkozás, gyümölcsátadás, előszobában cipőlevétel, és irány a már régről ismert szoba. Voltam már itt, Lara örült is neki, hogy nem idegen számomra a hely, igaz azóta egy kis feújításon átesett a helység. Kanapéra leültünk kicsit beszélgettünk, elmondtam elképzelésemet a program
tekinteteben, " én fekszek, Te maszírozol" . Ez így kevés volt Larának! Bájosan, természetesen "egy vagy kettő" azért tudni akarta mire készűljön. Kétségem nem volt, hogy már csak a testének látványa képes kihozni belőlem a két orgazmust, így bólintottam az utóbbira." Ma fickós napom van!:
Fűrdés, szájápolás, némi sziszegőszappan és már suhantam is a szobába. A mezítelen Lara, ahogy a bővebb infóban is írja, .....ekkor már meztelenül várlak! Apropo! Fogalmam sincs miben fogadott, egyszerűen nem emlékszem, talán ezért is nem említettem a kűlső leírásában, ezért bocsánat , főleg Larától, de lehet a látvány elterelte a figyelmemet.
Beérkezve, törülközőt letettem és átöleltem Larát, Ő hátat fordított nekem, fenekét az akkor már büszke farkamhoz tolta, én melleit símogattam, kezével hátranyúlt és símogatta
említett testrészemet. Nem sokat vacakoltunk! Nekidőltem a masszázspadnak, félig fel is ültem rá, Lara pedíg elémhajolt, le is térdelt, szándéka nem volt kétséges. Olyan brilliáns franciában részesített, amiben rég volt részem. Mindezt tette olyan természetesen, mintha már régóta erre készülnénk, fesztelenül, teljes odaadással. Ez, így pont eleg volt ahhoz, hogy sokáig ne húzzam. De minek is, időnk mint a tenger, Lorán sem érzékeltem, hogy alibizik, a farkam pedíg főleg nem vágyott másra mint egy kiadós orgazmusra. Úgy érzem 10-15 percre volt szükségem így elsőre, igaz nem is bántam, hogy peregtek az események, hiszen a percek is.
Lara technikája igen változatos. Mondhatom azt, hogy bár nem kedvelem ezt a szót, de profi. Az erőssége számomra a megfelelő volt, nem kímélő, de nem is durva " beavatkozás", többször mélyen, tövig/ átlag paraméterekkel rendelkezem/, majd lágyabbra váltott, kicsit köpködős, cuppogós, ha van
" bájos szopás" akkor igen, ez az. És akarta, hogy élvezzem a mit nyújt, egyértelműen éreztem, hogy figyel, és éreztem azt is, hogy tudja, jól csinálja. Kezét keveset használja, annyira, hogy még változatossá tegye. Farkam töve, és a zacsik is
gondozás alatt, egyszóval egy kiváló felvezető franciás program részese lehettem. Persze eredmény sem maradt el,
megkért, a befejezéshez helyezzem magam kényelembe, a masszázságy fejrészét felhajtotta, így nemcsak komfort volt meg, hanem a látványt is élveztem. Talán kicsit hangosan, de kisvártatva elélveztem kezei között, még néhány puszi ideiglenes búcsúképp, majd tisztálkodás után lerogytam.
Király volt!

Masszázs! Az előző fejezetben írtam róla!

A masszázs befejező mozdulatai már izgatóbbak lettek, fenekét látványosan a tükör felé fordította, csókokat kaptam nyakamra, mellkasomra, egy-két puszi is összejött, kis ölelkezés és én is csókoltam illatos nyakát, kebleit, a cerka már ismét jelentkezett, hogy ő is beszállna. Lara nem volt rest, most bal oldalamon, abban az izgató pózban hajolt rám, fenekét pedíg úgy fordította, hogy puncija is látható legyen, ezzel is fokozza izgalmamat. Pozícióm az előzőek szerinti
felhajtott támlájú kényelmes helyzet, itt már én is aktívabb
lettem. Csókok elérhető tesrészeire, Ő mindíg nagylelkűen helyezkedett, közelebb húzódott, majd fél lábát a padra helyezte. Ez már a nagyon szexi pozíció, óvatosan érintettem punciját, a környékét is símogattam, combja belső felét és fenekét. És persze Lara ott szorgoskodott, úgy mint azt már
írtam előzőleg, amikor teljesen eltüntem szájában, szinte rám nehezedett, én pedíg mégjobban megmarkoltam az ágy szélét, és megfeszültem, ilyenkor csak a nyelvével játszott farkammal amit, ez bitan jó volt. Őszinte leszek ilyenben még nem volt részem. " Szabad adni puszit a puncinak?" kérdeztem. A válasz a mozdulata volt. Teljes kitárulkozás, úgy hogy most Ő feküdt az ágyra, a helyemre, én pedíg jobb oldalt,Ő széles terpeszben, de milyen széles terpeszben, ritka ez az odaadás amit tapasztaltam. Átöleltem fenekét, először a combja belső felét, lassan haladva a punci felé. Mint írtam egészen síma a puncit körülvevő rész is, szép , tinis, illatos és makulátlan. Jó ideig élveztem, hol mélyebben, igyekeztem óvatosan bánni Larával, ahogy Ő is tette mindeddíg velem.
És nem Ő mondta, hogy elég, miután kiélveztem szerencsés helyzetemet, ismét helyet cseréltünk. Lora rámvetette magát és hasonlóan az előzőhoz, csúcsra juttatott. Miután elélveztem nem kapkodott, hagyott lenyugodni, meleg kezeit fatmrkamon tartotta, mosolygott, látta elégedettségemet, majd felültem, átkaroltuk egymást és megköszöntem, hogy ilyen kedves és nagylelkű volt hozzám. Ő viszont!!!!
A szemben lévő órán láttam időnk végeztét, jeleztem, hogy öltözök, nyugtatott, hogy semmi kapkodás, így egy-két korty víz még, beszélgettünk, Ő tett vett a szobában, ajtóban sok puszi szájra, ölelés és távoztam.

Elszámolás

Az adatlap tartalmazza a tiszteletdíjat, kedvezményt vtr esetén, egyszerű művelettel számolható a boríték tartalma.
Én tovább egyszerűsítettem, de mindíg így szoktam, ha nem kerek öszeg a rózsák száma. Érkezésemet követően tettem le a kanapé melletti kis asztalkára, továbbiakban Larával foglalkoztam.
Viszont! Mivel pár szóban beszélgettünk ezzel kapcsolatban,
határozottan korrektnek érzem Larát, fontos neki a valóság közlése, mind a program tartalmi részét illetòen, mind az elszámolás tekintetében.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  Yosarian

Egyeztetés

Mint Larától megtudtam, kb. 2 éve van a szakmában. Ehhez képest csak néhány hete figyeltem fel rá utolsó beszámolója kapcsán. Mindkét oldalon hírdet, de én az itteni portfólióját lapoztam át. Egész fiatal lány, szép arc, filigrán formás alkat. Elolvastam eddigi beszámolóit, ezek alapján döntöttem úgy, hogy ő lesz a következő randipartnerem. VTR-en kértem tőle időpontot, kisvártatva visszajelzett, elfogadta azt. Néhány sort írt még, hogy azért ha lehet előtte szeretne hallani. Mivel én is szeretem ezt a plussz információt, másnap hívtam és beszéltünk egy kicsit. Szimpatikusak voltunk egymásnak, a randi végleg megpecsételődött.

Megközelítés

Zugló a randi helyszíne, nem messze néhány ismert és ikonikus rendezvény helyszíntől. Mivel általában tömeggel közlekedem Budáról, most is azt választottam. A közelben van metró, troli, távolsági busz, villamos megálló, plussz kis séta. Autóval akár a ház előtt is találsz helyet, ami fizetős.

Helyszín

Újépítésű társasház, kívül belül ennek megfelelő állapotban. A kaputól nem nagy távolság a megadott lakás, lépteimre az ajtó diszkréten kinyílott. Előszobába be, cipő le, Lara a foglalkozó szobához vezet. A szoba tágas, hangulatos, bőrkanapé, méretes stabil masszpad, mellette tekintélyes méretű matrac a földön szépen előkészítve. A szoba egyik oldalán tükör a falon, szobainas, ledes hangulatfény, polc törölközőkkel, kisszekrény tetején zenével, falon klíma, ablak elsötétítve, komfortérzés maximális. A fürdőszoba tökéletes minden szempontból. Kádas zuhanyozó, rengeteg tusfürdővel, vastag száraz kilépővel, mosdónál szájvíz pohárkákkal, minden tip-top. Mivel ketten dolgoznak, az előszoba másik végén van Lara barátnőjének a szobája, ami praktikus sok szempontból. Összeségében a kecó abszolút ideális helyszín funkcióját tekintve mindenképp.

Hirdető külseje

Lara arca összetéveszthetetlen, a hírdetésében ez fogott meg először. Az ajtón belépve ezt csekkoltam le először. Élőben talán egy kicsit kerekebb az arca, de semmi csalódás. Hatalmas barna bogár szemek, fekete haj, most kontyban, a legérzékibb száj, amivel találkoztam. Nem tudom miben fogadott, valami volt rajta. Alkata, mint a fotói sugallják, filigrán, ott gömbölyű ahol kell, bőre mint a bársony, testéhez illő cicik, nem az égnek áll, de feszes, gyönyörű érzéki bimbókkal. Punci szépen ápolt, zárt, imádtam. Két tetkóra emlékszem, testékszer is van egy , helyüket nem írnám le. Lara végtelenül kedves, odaadó, vendégcentrikus csajszi. Belépésemkor rögtön puszival fogad, testbeszéde felém áradó szimpátiáját jelzi. Korához képest, ami valóban annyi, egy érett nő szexualitásával rendelkezik.

Masszázs

Na itt lepődtem meg először. Fürdésből visszajövet választhattam, masszpad vagy tatami. Első randink volt, vallom hogy jót tesz, ha a partner kicsit ismerkedik a vendég testével, úgyhogy hasra vágtam magam. Lara törölközőt borított hátsómra, majd újjacskáival zongorázni kezdett rajtam. Na, gondoltam kb. ennyi, de óriásit tévedtem.
Lara krémet vett kezébe és bizony ,,meggyúrt" rendesen. Ne kivánja most senki, hogy mit hogyan, merre, de elég tapasztalattal rendelkezem ahhoz hogy kijelenthessem, Lara valódi, tanult masszázsa szakszerű, lelazulsz tőle. A vége felé már a belső comboknál incselkedik, már helyet adsz kezecskéinek, amit ő ki is használ célzott benyulásaival. Na, innét valóban átcsap a dolog az erotika irányába. Kapok a nyakamra néhány forró csókot, amivel a masszázs rész le is zárul.

Kényeztetés

Még fürdés előtt pontosítom Larával a lehetőségeket, vtr +15 perc valóban van, amúgy meg mindketten bírjuk egymást.
Fürdés után már pőrén vár, igen csak kedvemre van a látvány. Törölközöm elhajítom, átölelem Larát, néhány testére elhelyezett puszival és verbálisan is közlöm vele, nem kicsit jön be nekem. Bemutatom neki hű társamat is, miközben lába közével ismerkedem. Megbeszélünk egy ismerkedős masszázst, amiről fentebb már írtam. Miután lekászálódom a padról, kérem feküdjön most ő a padra, de hanyatt. Teljesíti kérésemet, feje alá párnát rak, fiatal kívánatos teste már előttem hever. Ezt a részt próbálom rövidre venni, persze nekem nem az volt.
Lara testét egy kis időre birtokba veszem, amit a lehetőségeken belül ki is használok. Orális kényeztetésében abszolút partner, mindent megtesz, hogy csúcsra juttathassam. Amíg még csak kézzel kényeztetem farkam végig a keze ügyében van, de azért volt egy szájpróba is. Mikor egyértelműen jelzi, hogy ő már ,,megérkezett", leállok és egy kicsit ölelgetjük egymást a padnak dőlve. Akár a tatamin is folytathatnánk, de nekem a, padnál most pont megfelel. Néhány majdnem csók is bejátszik, isteni szája van Larának, amit kisvártatva be is bizonyít. Kérdi, lefekszem, ha akarom felemeli a fejrészt, hogy kényelmesebb legyen. Én inkább félig ülve maradok a padon, így több vér áramlik a pucába. Lara párnát tesz térde alá, puszilgatni kezdi farkam környékét, szájával az oldalát nyalogatja majd az egészet finoman, fokozatosan befogadja. Ezek a párnázott, dús ajkak valami fenomentális érzést váltanak ki bennem. Néha kezét is használja, de inkább a zacsi stimulálására. Időnként eltünteti végig, kezeivel combomat fogja, szájával csodákat művel. Fogom a fejét, néha talán finoman ráhúzom, de nem irányítom. Időnként lenézek, ilyenkor hatalmas bogár szemeivel felpillant, tudja, hogy megörjít, de most ő irányít és nem siettett. A tükör sem érdekel, folyamatos nirvánában lebegek, két kezem hátratámasztom, megfeszülök, mint egy húr. Lara nem akar kivégezni, rám bízza a dolgot, de egyszer csak elpattanok, testem megadja magát, óriásit élvezek, szabályosan beleremegek, hosszan bocsátom útjára magjaim. Lara végig benttart, még azon túl is, teljesen megvárja míg visszatérek.
A csipet-csapatot Szilvia veszi gondozásba, én is kapok egy lapot, amit rendeltetésszerűen fel is használok. Lara átölel, önfeledten szájára is puszit adok, amin még nyomokban DNS.-em is megtalálható. De kit zavar ez vaze, a sajátom nemde?

Elszámolás

Teljesen korrekt, annyi amennyi. Elején rákérdezek, van bizalom, ráérek a végén rendezni. Extrák? Nem tudom van-e.

LARA, felejthetetlen szexpartner

  NemAzAFiú

Egyeztetés

Szokásomtól eltérően, VTR-n jelentkeztem először egy kísérő üzenetet is mellékelve. Az általam kért időpontot pár óra múlva visszaigazolta, ő is írt egy üzenetet amelyre még válaszoltam. Szabad napja volt, nem akartam zavarni telefonon de ezt a következő napon megtettem. Akartam hallani a hangját is mert, hát, a képei alapján az öregecske szívem igencsak szaporán vert!!Hangja alapján a szívverés még erőteljesebb lett:-)) Mondhatom, zökkenőmentes volt a kapcsolatfelvétel. Itt láttam hirdetését de látható ...máshol is:-)

Megközelítés

Könnyen megközelíthető a helyszín, a térkép elég pontosan is mutatja hol is van....Parkolás könnyedén megoldható, mondanom sem kell, fizetős. Nem is keveset kérnek a semmiért óránként. Egy ismert közlekedési csomópont közelében van a lakás, metró, villamos, busz meg pár perces séta. Na meg a stadion....meccs napon már minden kicsit időigényesebb lehet....A cím pontos és egyértelmű. Pontosan érkeztem és bebocsátást nyertem.

Helyszín

Lakás kívül belül új, max pár éves építésű. Ennek megfelelően nincs semmi kifogásolni való! Nem egyedül van, másik leányzó is van a lakásban. A szoba nagy, célszerűen berendezve, led fényekkel kivilágítva. Masszázspad és tatami (nem holmi matrac) van, mindkettő részére megfelelő magasságban elhelyezett tükrökkel. Kanapé, szobainas. Légkondi tökéletesen eltalált hőmérsékletre beállítva. Tiszta és rendezett minden! Törülköző kettő jár, rengeteg tusfürdő, száj víz....minden a legnagyobb rendben! NIncs túl bútorozva , célszerű és praktikusság jegyében található minden ami kell.

Hirdető külseje

Gyönyörű. Bővebben? nagyon gyönyörű. Az arca egyszerűen nem engedett nyugodni, ezt a lányt ( nagyon fiatalsága ellenére) muszáj élőben is látnom. Nem igazán keresem a 19-20 évesek ilyen jellegű társaságát, ők olyan fiatalok, szépek, csinosak, fittek és én ...mindezek egyike sem vagyok:-( Alacsony leányzó és formás idomokkal megáldott. Nem vékony de nem is telt, abszolut nőies, legalábbis számomra! Finom, ápolt, barna bőr amelyen a világos színű(talán krém színű? ) fehérnemű káprázatosan mutat. Közepes méretű keblek, tenyérbe illő. Haja összefogva konty szerűségbe de nem kétlem hogy olyan hosszú mint a képeken! Tökéletes fogsor és mosoly! Tetoválásai is vannak, nem sok és nem túl nagyok. Egymás tetoválásait felfedeztük és közös tetkót is találtunk egy kisebb "előjáték" keretében...(ugyanaz a csillagjegy szülöttjei vagyunk csak sok-sok-sok év eltéréssel) ... Babaarc és azok az ajkak!! Már alig vártam ajkai érintését....Ami a képeken látható az van élőben is!

Masszázs

A tatamit választottam a masszázshoz. És olajjal kértem . Nem vágytam kemény, gyúrós, szétszedlek masszázsra. Egyszerűen egy kellemes, lazító-frissítő masszázsra vágytam egy meztelen gyönyörű ifjú leányzótól! Amit meg is kaptam! Ne alibi masszázsra gondoljatok, azért elég rendesen végig ment a testemen, hátammal kezdte aztán haladt lefele derék, fenék, lábak sőt még talpmasszázst is kaptam.
Érezhető a fogásain hogy tanulta a masszázst de valószínű hogy ab ovo érzéke, tehetsége is van hozzá, a kettő egyvelegéből valóban egy nagyon kellemes lazító masszázs alakult ki.
És nem csak kezeit használja jól hanem a melleit is:-) Célzottan is meg csak úgy...véletlenszerűen is... Elég sokat beszéltünk közben is, meg nevetgéltünk, sztorizgattunk, kor különbség ellenére találtunk közös témákat, sőt sok mindenben közös véleményünk is volt! De mikor csak feküdtem hallgatag élvezve ténykedését, partner volt a csendességben is.
Combjaim simogatása közben be-benyúlkát a motyóhoz:-) mindegy fenntartva az érdeklődést aztán mikor a cirógató mozdulatokat is befejezvén, kedvesen megkért a fordulásra!

Kényeztetés

Párnák fejem alá, Lara úgy helyezkedve hogy szabad kezemmel elérhessem rejtett és kevésbé rejtett idomait, elkezdett simogatni melleivel, kezével és ajkaival....félig szunnyadó férfiasságom középpontba került. Na de nem rögtön neki esve hanem lassan, fokozatos közelítéssel, a golyók bőséges kényeztetésével és csak azután a csodás ajkak közé kerülve elkezdődött egy nagyon jó francia kényeztetés. A még nem túl acélos farkincám viszonylag pillanatok alatt keménnyé változott hála Lara nagyon szuper orális ténykedésének. Először csak a makk bevételével incselkedik, oldalazva, puszilgatva, szívogatva, nyelvpörgetéssel de hamarosan teljes terjedelmével eltüntetve, fokozva a kéjemet! És azok az édes cuppogó hangok amelyeket ad mikor kicsusszan a farkam az ajkai közül, egyszerűn megbolondítanak! Semmi kéz használat nem szükségeltetik, imádom nézni ahogy csinálja, érezni a nyelvét, ajkait. Időnként teljesen eltüntetve farkamat! Nem voltam rest, hosszú percekig hagytam magam ily módon kényeztetni de már elején jeleztem neki hogy én is szeretném kényeztetni őt, ezért helycserére kértem. Sajnos( nem is ígéri) csók nincsen de van cserében sok puszi, ölelés, simogatás. A kezeim és nyelvem testének felfedezésére indultak természetesen ha nem is rögtön de végül eljutottam a combjai közé, ahol végre kedvemre kényeztethettem egy gyönyör fiatal lány, gyönyörű csupasz punciját! Diszkrét méretű szeméremajkak és csikló fogadott, utóbbi igencsak megduzzadt nyelvelésem hatására! Nem én vagyok a világ legjobb nyalója, sőt semmilyen topban nem hiszem hogy bekerülnék, nincs egy nagyon szofisztikált technikám ellenben kitartó vagyok! És szeretem nagyon csinálni, talán ez is hozzásegít abban hogy siker koronázza a ténykedésemet a legtöbb esetben! És Lara abszolút partner volt ebben, teljesen kitárulkozott, elfogadott, simogatta melleit, visszafogott hangokkal értésemre adva mi és hogyan esik jól neki, úgy mozdulva, adva a ritmust amely út végén a téveszthetetlen és megjátszhatatlan mozdulatok, hangok és leginkább ízekkel megajándékozott. Meg nem a sokadik voltam aznap aki így próbált kedveskedni neki de bevallása szerint is azért megy neki az...élvezés. nem egy túl "nehéz eset" ilyen szempontból! Nemi ügyesség, kitartás, szimpátia és empátia csodákra képes. Hagytam volna még pihenni kicsit de látta hogy még mindig igencsak izgalmi állapotba vagyok:-) közölte hogy most rajta a sor hogy örömet okozzon ( folyamatosan örömet okozott nekem, minden percével) így hát térdelő állásban, sarkaimra ülve, meredező kemény farkammal átadtam magam gyönyörű ajkainak. Ott van előttem egy fiatal lány homorú háttal, behajlított térdekkel hátrafelé kitolt fenékkel és a farkammal a szájába! simogatom hátát, fenekét, melleit és gyönyörködök a ténykedésében . Olyan ...retinába beleégett jelenetek ezek! Továbbra sincs kezezés(nincs is szükségem rá) csak a golyók círogatása, simogatása, ....most én diktálom a tempót ágyékom mozgatásával, de semmi durvulás, kényszer ! Ismételtem hosszú percekig élvezkedem de érzem hogy közeledik a vég! Szeretném még nagyon sokáig ezt húzni de azért vannak bizonyos határok, picit gyorsulok, aztán jobban gyorsulok, még jobban és még jobban de a végzet kegyetlen és utolér! de soha rosszabb végzet! Utódaim utat találtak az ajkai között és ott is maradtak még, nem lettek rögtön eltüntetve. Engedett lenyugodni az ajkai között és csak azután került elő a megbízható társ, szilvia:-))

Elszámolás

A VTR általi plusz 15 perccel mindenre volt időnk kényelmesen! Percre pontosan távoztam (gyors zuhit követően) nagyon elégedett vigyorral az arcomon:-)) Ami olvasható az adatlapon azt meg is kapod, korrekt módon. Ami nem olvasható, az is kapható, legalábbis én megkaptam, úgy mint kedvesség, vidámság, barátnő feeling, igényesség,
Utólag történt a boríték átadás, előre akartam az ajándékba vitt virágokkal együtt átadni de valahogy megbabonázott és teljesen megfeledkeztem. Semmi gondot nem jelentett, megbízhatónak ítélhetett meg amit utólag is köszönök.

Lara, felejthetetlen szexpartner

  Danedina

Egyeztetés

I have visited Lara several times in the past year. She's my number 1 lady friend. I was in the Lehel square neighborhood and saw from her ad that she was available. I called her and she took me in just 15 minutes later. She always speaks clearly (we speak Hungarian with each other).

Megközelítés

There is a lot of paid parking around Lehel Square, but I usually travel by public transport. The building is easy to find.

Helyszín

The building is modern and the apartment is as well. There are two or three rooms in operation with a large mattress on the floor, good mood lighting, and a place to hang your clothes. She places some appropriate music. The bathroom itself is nice, but the shower could use a little maintenance. They keep a large supply of big comfortable towels, shower gels and mouthwash.

Hirdető külseje

Lara is short and full-figured, with perfect skin, black hair, a round face, sparkling brown eyes and an amazing smile. She is not quite as athletic as she appears in the photos, but otherwise you can trust what you see. She usually greets me in either a one-piece nighty or a thin robe. She has firm, medium-sized breasts that fit her body. Lara is always in a good mood, attentive, and conscious of the time without rushing. I just love everything about her.

Masszázs

We started with the massage this time since I only had one hour. I laid down on my stomach and she started on my back, working my shoulders and neck before moving downward to the lower back and legs. She is well practiced and will follow your instructions. She is willing to talk but not chatty at all. i usually like to relax and sneak a few peaks at her in the mirror during this time. She ends by oiling up her body and sliding across my back for a nice body-to-body slider. Everything is always well choreographed and evenly paced.

Kényeztetés

The slider massage continued after I flipped over and this is where I allowed myself to explore her young womanly body. She slides on top of me like we're having sex and it is the best part of the whole performance by far. This is where I get to kiss her wherever I can reach. Our virtual love-making ends when she sits up and starts using her hand. Lara gives an excellent bj, but I prefer her lingam massage. She uses a number of two-handed techniques, varying the speed and watching my reaction. I always need a lot of time and she is patient and hand-working until I get off. She wipes me off and caresses me a bit before it's time to back to the shower.

Elszámolás

I paid the one-hour fee plus kissing, which is around the Budapest average. Obviously I think it's good value since I've been visiting her regularly for nearly a year. I usually choose the 90-minute program, but one hour is also enough.

LARA, nagyon jó szexpartner

  tomas110

Egyeztetés

Az oldalon sikerült elérni és vtr- on idöpontot foglalni, de már többször voltam nála, akkor telefonon egyesztettünk.

Megközelítés

Puskás stadionhoz közel találhato újjabb épitésü lakópark, parkolo hely ugytünt volt szabad. de én bkv val mentem megállótol 2 perc séta

Helyszín

Lakás nagyon szépen rendben tartott. több szoba is van.Rajta kivül 2 lány van még de a logosztika tökéletesen megoldott.A szobában tatami és ágy is van,
fürdöben kád van, többféle tüsfördö és szájviz.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelelö. Alacsony kis bombázo csaj, arca is rendkivül vonzo mosolygos, kis sexy háloruhában fogadott ami hamar lekerült. mint mások is irták rendkivül barátságos pozitiv sexy csaj aki mindenkinek azzonal elcsavarja a fejét.

Action

Én még masszázs lányként voltam nála többször akkor még máshol fogadott . Ház ellött felhivtam megkaptam a bejutási infokat. Lakásba érve nagyon örült nekem. ( mivel vtr on foglaltam nem tudta konkrétan ki vagyok).szobába érve szinte azzonal csókokkal üdvözölük egymást.Levetköztem és fürdöbe irányitott amit hamar letudtam mivel nagyon kivántam öt. Szobába visszatérve már meztelenül várt és csókokkal folytatunk randinkat. már álló farokkal, majd ágyra helyezkedtünk és franciázni kezdett szinte el is mentem volna igy de kényeztetni akartam én is igy kértem hadd csináljam én neki. nyelvóra nekem ugy tünt kellemes volt neki igy kis idö mulva gumit huzott és meglovagolt. Sajnos nem birtam sokáig igy hamar végem lett. Megtisztitott hagyott lenyugodni. majd masszázzsal folytatuk és közben rengeteget beszélgetünk. nagyon értelmes kedves lány. Felajánlotta a második kör lehetöségét, de én nem éreztem magamban hogy most menni fog . Talán legközelebb. Eljött az ujra fürdés ideje igy megfürödtem és csókok közt távoztam.

Elszámolás

Egész együttlét alatt szóba se került . Mikor már távozáskor fürdeni mentem kitettem az ágyra piros boritékban. Hozzá sem ért mig távoztam. Extrákrol nem tudok biztos van de ami engem érdekel az alapban is benne van.

LARA, nagyon jó szexpartner

  Peina-Haider

Egyeztetés

Délelőtti gyors hírek/aznapi akciók böngészésébe kezdtem, mivel aznap kora délutánra szabadult fel egy kis időm, gondoltam hasznosan töltöm azt is. Nem kellett sokat fárasztanom az ujjam a képernyőn, talán az első sorok egyikében Lara akciója és bélyegképe ragadta meg a tekintetem. VTR +15perc! Gyors adatlap megtekintés, itt éppen szabad jelzése villogott, több lila és kék beszivel, 100/100 rating-gel, így nem szörföltem tovább.

Ugyan jelezte az oldalon, h 12:00-tól szabad én mégis 13:00-t javasoltam (1h időtartam) VTR-en. Azonnal válaszolt, h csak 12-től jó neki. Rövid gondolkodás után, mivel 12-re nem jutottam volna el hozzá, a 12:30-ra kérdeztem rá (így viszont már csak fél h időtartammal). Jelezte, hogy "az tökéletes!", így le is csaptam az időpontra. Ezzel meg is kaptam a koordinátákat.
Egy szó, mint száz, az egyeztetés gördülékenyen ment.

Megközelítés

Autóval érkeztem. GPS pont kapu elé navigál. Egyszerű cím, nem lehet eltéveszteni. Parkolóhelyet könnyű találni. Ha az utca telítve lenne, akkor még mindig a Récsei Center parkolója egy biztos megoldás a lovad kikötésére.
BKV tengernyi a környéken.
Tisztes távolból csörögtem Larának, mivel ott lakók bútorokat pakoltak a kapuban. Megkaptam a belső koordinátákat, szabad liftbe bepattantam, liftből kilépve folyosón balra, és annak végén már diszkréten nyílt is a menyország kapuja. :)

Helyszín

Új(abb) építésű ház, ennek megfelelően a lakás is tip-top. Fürdő tiszta, kádas-zuhanyfüggönyös, tusfürdők több is, mint ahogy szájvízből is bőségzavar. SZÁRAZ! kádkilépő.
Tetthely kis méretű hálószoba kis méretű franciaággyal, tükörrel(!), tiszta ágyhuzattal(!). Itt azért még egy masszázspadnak is jutott hely. Alacsony szekrény a motyóknak, szobainas a vértezetnek.

Hirdető külseje

Hát kérem, igen... Ugyan Lara szépségét már többen megénekelték előttem, azért ezt én is szívesen forgatgatom gondolataimban és a billentyűzeten. Fekete leheletvékony háló-köntösben fogadott, mely alatt már nem volt több takaróanyag. Lara egy kis cuki csajszi, fekete fenékig érő gyönyörű hajzuhataggal, sötétbarna szemekkel, igen kedves arccal, természetesen dús ajkakkal és lenyűgöző mosollyal. Kissé mélyebb tónusú, kedves hanggal társul mindez.

Fotóknak teljesen megfelel, bár genetikai elemzésbe nem mennék bele, hogy latinos vagy keleties, minden esetre igen vonzó egzotikus irányultsággal megáldott tünemény.
A kisugárzása teszi őt egyébként vonzóvá: figyelmes, értelmes, előzékeny (semmiképp nem alárendelt szerepet vivő!) és nem tolakodó.
Gyengém a női fenék, hát a lábam is elgyengült amikor először megpillanthattam/megérinthettem Lara csodásan szabott fenekét. Semmi művi nincs rajta, ő egy valódi természetes szépség.

Action

Fürdőből visszatérve a szobába Lara még kis vékonyka köntösben fogadott, gyorsan kilépett még egy pillanatra valamit elrendezni de rögtön vissza is tért hozzám. Nemhogy visszatért, hanem azonnal hozzámbújt, ölelkeztünk, csókoltam finom selymes nyakát, miközben kikötöttem hálójának övét és megcsodálhattam hibátlan, formás testét. Ezen a ponton nehéz volt visszafognom magam, mert Lara olyan természetességgel fogadta rajongásom (mellyel ott csókoltam testének porcikáit, ahol csak értem), hogy úgy éreztem, mintha évek óta ismernénk egymást. Semmi manír, semmi feszengés, csak finoman egymásba gabajodva, időnként csókot lopva állva ölelkeztünk. Jómagam az ágy szélére ülve, őt állva hagyva, szememet legeltetve csodáltam még testét egy darabig.

Ágyra invitáltam, hanyatt fektettem úgy folytattam élvezkedésem, melyet Lara sok-sok mosollyal és finom sóhajtásokkal (érezhetően örömmel) fogadott. Hamarosan csodás, finom kelyhét vettem birtokba, melyet Lara mindig úgy "tálalt" hogy a legjobban hozzáférjek minden kis porcikájához. Ez aztán eléggé beindított, főleg ahogy csavarta csípőjét, felhúzta combjait, és én csak faltam, és faltam, csatakosra nyalva szépséges ölét.

Mivel rövid programra érkeztem, ezért a "puncievéssel" fel kellett hagynom, nem volt célom elrepíteni Larát, persze nem is biztos, hogy sikerült volna. Ezután sem kellett semmi instrukció, minden olyan természetesen zajlott, hanyattfekve kényelembe helyeztem magam és Lara oldalról a tükör felé pucsítva kezelésbe vette addigra már igen tettre kész szerszámom. Ez egy lenyűgöző látvány volt számomra, miután Lara hibátlan, gömbölyű fenekét, zárt nagyajkainak domborulatával a tükörből szemlélhettem. Lara szemlátomást örömmel franciázik, szinte most is előttem, ahogy kis hanghatásokkal kísérve nyalja falja, mélyebbre ereszti, nyelvével körbejáratja a velem egykorút. Próbálom csókolni derekát, finoman markolom forró és csatakos ágyékát..., ahhh... felejthetetlen élmény. Általában francia kényeztetéstől nem szoktam elélvezni, de most igen közel jártam hozzá.

A masszázspad (illetve annak bevonása szeánnszunkba) mozgatta a fantáziámat. Megkértem Larát, hogy az action további részéhez térjünk át arra. Védőfelszerelést kértem és kaptam. Megkértem Larát, hogy üljön fel a pad szélére, míg én vele szembe, felhúzott térdei/combjai között állva tehessem magamévá. A magasság pont tökéletes. Lara minden rezdülésem figyelte és szó nélkül (mintha már többször szeretkeztünk volna így) tette, amire ilyenkor egy férfi vágyik: odaadóan felkínálta magát.

Nem vagyok vastag szerszámú, de Lara szorítása valami elképesztő. Nem kell ide kérem popsisex, olyan élvezetet kaptam odalent, amit ezidáig még ritkán (vagy talán még nem is) éreztem. Átkaroltam derekát, és talán néhány (1?) percig lágyabban szeretkeztünk. Közben melleit, nyakát csókoltam, egyik kezemmel szorosan öleltem magamhoz, másikkal szorítottam fenekét, simítottam combját. Éreztem, hogy mindjárt végem, de most nem akartam elhúzni, egyre ütemesebben vonaglottunk, Lara erőteljesebb hanghatásai és ő részéről is erősebb ölelése megtette hatását: nagyot élveztem.

Larát levéve a padról valósággal földbegyökerezett a lábam ettől a frenetikus orgazmustól. Kellett néhány perc, mire újra tudtam járni. Közben Lara tisztálkodási kendőkkel ajándékozott meg, amivel a masszázspadon történtek nyomait tüntettem el.

Lara a világos oldalról (masszázs) érkezett és mivel maradt még kis időnk, kértem, javasoljon egy rövid programot, aminek ilyen rövid idő (10p) is van értelme. A nyak és a lapocka, a hát felsőbb régióira esett a választása. Lara rendkívül jó masszőz (is), nagyon jólesett ahogy profi technikával átmozgatta a hátamat. Ezúton is köszönöm neki ezt a full service szolgáltatást.

Elszámolás

VTR egyeztetés miatt +15percet kaptam, így háromnegyed órára a rózsaszálak mértéke határozottan megérős. Larának egyetlen extrája van a NFVSZ, de VTR esetén (vagy 1,5h program választásakor) az benne van az alap vállalásban (ezzel nem éltem). Csók szimpátia alapú, ezzel sem volt gond nálam, és teljesen természetes a csókja.
Mindig előre rendezem a szálakat, amit a kis szekrényre tettem érkezésemkor. Más extrára Lara esetében nincs szükség, maga Lara az extra.

LARA, nagyon jó szexpartner

  szirk2

Egyeztetés

Lara hirdetése már akkor felkeltette a figyelmemet, mikor még masszázslányként tevékenykedett, kategória váltás után viszont egyértelművé vált, hogy előbb-utóbb szeretném felkeresni őt. Mikor láttam szombaton, hogy kiírta aznapra már csak egy délutáni időpontja maradt, akkor belső levelezésben fel is kerestem ezzel kapcsolatban. Éppen online volt, így gyorsan kaptam pozitív választ, még szabad volt a meghirdetett időpontja, csak annyi kérése volt, hogy telefonban is fixáljuk le ezt. Pár percen belül fel is hívtam, a vonal másik végén egy végtelenül kedves, aranyos hangú nő fogadott, ami tovább növelte a lelkesedésemet a találkánkkal kapcsolatban. Gyorsan egyeztettük is a részleteket, majd VTR-ban is megtörtént a foglalás.

Megközelítés

Hirdetésében a jelölő a Dózsa György és Thököly sarkára mutat, amivel tökéletesen lehet tervezni, onnan maximum 2 perc séta távolságra található a tényleges helyszín. Több BKV busz is megáll azon a sarkon, de a Keleti-pályaudvartól is csak 8-10 perc sétányira van. A megadott házszám egyértelmű, jól láthatóan kitáblázva. Parkolásról nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Újabb építésű társasház egyik lakása a tetthelyszíne. A kapott instrukciók egyértelműek, könnyen megtalálható a keresett ajtó, nem kell bolyongani az épületben. A lakás maga tiszta, rendezett benyomást keltett. Az egyik hálószobában ismerkedtünk meg közelebbről, ahol a kinti világosság redőnyök segítségével lett kizárva. Fényforrásról két led égősor és talán egy tompított kislámpa gondoskodott, valamint halk zene szólt. Így minden adott volt az intim hangulathoz, de teljesen jól lehetett látni mindent. A szobában továbbá jelen van egy masszázspad és egy kényelmes franciaágy, mi ez utóbbit használtuk csak. Továbbá mindkét ágy mellett a falon tükör fut végig. Egy székre tudtam lepakolni a ruháimat, amin kényelmesen elfértek. Fürdőszoba jól felszerelt, számos tusfürdő, szájvíz és dezodor közül lehet választani a randira való felkészülés során. Mosakodni egy kádban lehet, amely zuhanyfüggöny szegélyzett, de ez nem zavaró, kellő távolságra van az embertől, hogy kényelmesen le tudja mosni magát.

Hirdető külseje

Lara teltebb, arányosan nőies idomokkal rendelkező huszonéves nő. Megérkezésemkor egy szolidan átlátszó köntösben fogadott, ami alatt egy csipkés body viselt, mint később megláthattam. Ez nagyon jól kihangsúlyozta formás, kerek popsiját, valamint kézbe illő melleit, a kerek mellbimbók nagyon jól reagáltak a kényeztetésre, érezhetően keményedtek. Bőre finom tapintású és jó illatú, szívesen csókoltam testem különböző pontjait. Arca egyértelműen szép, megérkezésemkor nagy mosollyal üdvözölt, a pozitív légkört abszolút megteremtve ezzel, ami végigkísérte az együtt töltött időt. Valamint meg kell említenem, hogy Larának alapvetően igen buja kisugárzása van, ami folyamatosan erősödött, minél inkább belemerültünk az eseményekbe.

Action

Zuhanyból visszaérve leültem az ágy szélére, ahol elém állt és csókokkal kezdtük meg az ismerkedést, közben kezem fenekén és feszes combjain siklottak végig. Ajka finom, csókjai felváltva voltak lassabbak vagy épp szenvedélyesebbek, nyelveink gabalyodása igen csak beindított. Hogy popsiját ne csak kézzel, hanem csókokkal is kényeztetni tudjam, megfordult és készségesen hagyta, hogy kiélvezzem a helyzetet. Utána újra szembe fordult velem, ahol már a szabaddá vált mellei fogadtak engem, lelkesen kényeztettem őket szájjal őket felváltva, majd a fejemet a mellei közé nyomta, miközben halkan kuncogott.

Lassan elfeküdtünk az ágyon, ő fölém helyezkedett és még hosszú csókokat váltottunk vagy formás mellei kerültek a számba. Végül eljött a francia ideje, előtte teljesen megszabadult a body-tól és oldalról mellém helyezkedett. Szép lassan végig csókolta a testem, majd érzékien előszőr csak apró csókokkal és finom nyalintásokkal ingerelt mielőtt a szájába kerültem volna. Finoman, lassan kezdődött a francia, majd a tempót folyamatosan növelte, ami egyre több cuppogó hanghatással járt együtt. Egyik kezét szolidan használta, de nem vonta el a figyelmet a franciáról, másikkal meg hol a zacskót, hol a gátat simogatta végig. Mindezt vagy szemből vagy a tükörből moziztam végig, dicséreteimre halk hümmögő kuncogások voltak a válaszok, nagyon aranyos volt közben. Hosszan kényeztetett így, miközben testét, fenekét simogattam, csókoltam ahol épp hozzáfértem. Hogy minél tovább tartson az élmény, néha csókokkal szakítom meg az élményt, miközben kézzel tovább folytatta izgatásomat.

Egy idő úgy éreztem, itt az ideje váltásnak, hogy én is kényeztetni tudjam a nyelvemmel. Helyet cseréltünk és csókokkal indultam a szájától, érintve a nyakát majd hosszabb időt elidőzve a melleinél. Finoman végig csókoltam a hasát majd belső combjait, végült magamat is meglepve a lábait felhúzva a talpainál kötöttem ki. Ugyan ilyet még nem csináltam korábban, de valahogy a légkör, amit teremtett annyira beindított, ami arra ösztökélt, hogy talpát, lábujjait szájjal is megismerjem, így felváltva számos csók és nyelvcsapás érte őket. Kis idő múlva viszont ideje volt, hogy a nagyon szép puncijával is megismerkedjek közelebbről. Ismerkedős csókokat követően, a nyelvjáték vette át a szerepet, miközben halkan szuszogott. A hosszú nyelvmunka alatt, mindketten simogattuk melleit, vagy combja belsejét simogattam én. Szerencsére éreztem, hogy a belefektetett munka meghozza gyümölcsét, ágyékával egyre jobban körzött ő is, majd a csúcshoz közelítve kezével teljesen belenyomta az arcomat a puncijába, miközben combjai satuba fogták két oldalról a fejemet és érezhettem teste remegését.

Miután megnyugodott, felültem ő meg elém helyezkedve újabb szájmunkával kényeztetett, majd jeleztem, hogy jöhet a gumi. Ez is száj és kézmunkával került rám, majd kérésemnek eleget téve misszionáriusban kezdtük meg az aktust. Finoman kezdtem adni az ütemet, majd egyre gyorsabbá vált, miközben rádőlve hosszú csókokat váltottam vele. Kezei simogattak, lábai hol teljesen szétnyitva a levegőben, hol pedig kulcsolva engem. Felegyenesedve láthattam formás testét és kéjes arcát. Érezve, hogy egyre többször kell megerőltetni magam, hogy ne menjek még el, póz cserét kértem kutyusba, hogy formás fenekét ilyen pózból is láthassam. Ahogy a kerek popsijával felém pucsított, annyira megihletet, hogy megkérdeztem mi a véleménye a popsi nyalásról, amire pozitív választ kaptam. Így mielőtt még visszatértem volna punciba, nyelvem estem neki a popsijának, élvezettel tettem mindezt. Miután kiéltem magam, újra behatoltam hívogató puncijába és jártam ki-be benne. Mikor megálltam ő mozgott rajtam ütemesen, nem is bírtam ezt már sokáig, nagyot robbantam a gumiba. Még kisebb mozgások voltak, azután türelmesen hagyta, hogy megnyugodjanak a kedélyek. Miután kihúztam hozott papírtörlőt és közösen letisztítottunk engem.

Ezt követően felkínált egy masszázst, választhattam hogy olajjal vagy krémmel kérem, utóbbira esett a választásom. Ugyan sose voltam még dedikált masszőrnél, de mozdulatai szakszerűnek tűntek nekem, érződött, hogy tanulta, nem csak simogatások voltak, bár nyilván az is jól tud esni. Végig ment kezeimen, lábaimon, majd a testemen én is. Jól esett, ami néha egy-egy felnyögéssel is megerősítettem. A masszázs alatt tudtunk is beszélgetni, ami alatt bizonyítást nyert az is, hogy Lara nem csak csinos és ügyes nő, hanem ez intelligenciával is párosul. Számos témát érintettünk, kiváló beszélgető partner volt, bár én párszor belemerültem a masszázsába.

Masszázs végéhez közelítve éreztem hogy már csak körmei siklanak rajtam végig finoman a lábamtól indulva, a fenekem át egészen a nyakamig oda-vissza. Bár én alapvetően komfortosabb vagyok azzal, ha egy ilyen látogatás során csak egyszer megyek el, - egy második menethez túlságosan stresszel fejben a véges idő és nem tudom magam eléggé elengedni hozzá - éreztem, hogy újra kemény vagyok. Fordulást követően újabb franciát kaptam, ami nagyon jól eső volt, éreztem, hogy a határon mozogok, de csak ennyitől túl sokáig tartott volna még, hogy elmenjek. Kérésemre a zacskóval foglalkozott szájjal, miközben én is besegítettem kézzel, majd újra a szájába vett. Közben hol őt néztem, hol az órát felváltva, számolgatva a perceket, hogy meddig érdemes folytatni ezt, hogy még beleférjen egy zuhany is, de ne éljek vissza az idejével. Nyilván ezzel a matekozással nem könnyítettem meg a helyzetemet, mikor egyszer csak Lara kedvesen rám szólt, hogy ne az órát nézzem már, ami nagy figyelmességre vall tőle. Ezek után próbáltam elengedni magam, miközben újra a zacskóval foglalkozott, majd a nyelve egészen lecsúszott a gátra is. Éreztem, hogy én is mindjárt célba érek, ezt jelezve újra a szájába kerültem, ahol aztán el is élveztem. Ismét csak semmi kapkodás, hagyta, hogy kiélvezzem és csak utána indult törlőkendőbe engedni a tartalmat.

Ezt követően apró csókok és ölelés, majd irány a zuhany, hogy ne éljek vissza a jó indulatával, amit felém tanúsított. Öltözködés közben még kis beszélgetés, majd kikísért az ajtóhoz, ahol még pár puszi-csók kíséretében kölcsönösen végig simítottunk egymás testén, majd búcsú vettünk egymástól.

Elszámolás

A randink végén történt, miután már felöltöztem. Teljesen korrekt volt, ami az oldalon is szerepel. VTR bejelentkezés miatt járt plusz 15 perc és a napi akció részét képezte még az extra NFVSZ is.

LARA, nagyon jó szexpartner

  JdG

Egyeztetés

Hosszú kihagyás (utazások, munkahelyi elfoglaltságok stb) után elérkezettnek láttam az időt egy újabb randihoz. Van a bakancslistán még néhány név, közöttük olyanok, akikhez minél előbb szeretnék visszatérni, de nem voltak elérhetőek, így a másik, felfedezendő lányok listájáról választottam egy elérhetőnek tűnő hölgyet, Larát. Még mindig nehéz előre terveznem, így aznapi egyeztetésre volt szükség, és mivel egész délelőtt nem tudtam telefonálni, így megpróbálkoztam egy VTR-rel. Részemről nem volt benne kockázat, hála a korábbi beszámolóknak, ő pedig rövid időn belül elfogadta az időpontot. Telefonon már csak akkor beszéltünk, amikor a ház előtt voltam, meglepően mély hangja volt a telefonban.

Megközelítés

Fél órát szántam Budáról a BKV-s megközelítésre, de hamarabb véget ért egy megbeszélésem, így biztosra mentem, elindultam 45 perccel a randi időpontja előtt. Jól tettem, nem rohantam, így 3-4 perccel értem korábban a helyszínre. Voltam már ebben a lakásban, akkor autóval, nem volt gond a (fizetős) parkolás, de tömegközlekedéssel és több irányból támadható a helyszín, visszafelé pedig Bubival mentem. A cím egyértelmű, egy sarokházról van szó.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, a fürdőszoba felszerelt, tiszta, tusfürők, dezodorok, szájvíz, tiszta, bár nem a leginkább nedvszívó törölköző, minden rendelkezésre áll. Lara még azt is megmutatta, hogy optimális használni a zuhanyt, szavam nem lehet. A szobában tatami és masszázspad (előzőn kezdtük, utóbbin fejeztük be a szeánszot), kanapé, szobainas. A szoba légkondis, amit a randi elején kikapcsolt vendéglátóm, halk és minőségi zene szólt. Minden tökéletes.

Hirdető külseje

Többen írták már meg Lara külsejét, én sem tudok sok újat hozzátenni: Szép arc (a képen szereplőnél egyértelműen kerekebb), hosszú, fekete haj (most befonva viselte), nekem már nagyon hosszú, de ez egyéni preferencia, gravitáló, de gyönyörű, izgalmas mellek, és normál, nőies testalkat. Aki zörgő csontú lányt keres, ne hozzá menjen, de egyértelműen jó az összkép, feleslegről sehol nem beszélnék. Amiről a leírás nem beszél: Nagyon érett, intelligens személyiség, választékosan beszél, jó vele kommunikálni. Emellett az első pillanattól kezdve valódi vendégnek érzi magát nála az ember. Az olvasott beszámolók alapján ezen nem lepődtem meg, azonban én is megerősítem, egy tökéletes szolgáltatóról beszélünk.

Masszázs

Másfél órára mentem, két kényeztetés között került sor a masszázsra. Többször elkövettem azt a hibát, hogy egy órában először "levezetést" kértem, utána a masszázs végére kezdett hiányérzetem támadni. Na, ebben az esetben teljesen rendben volt a forgatókönyv. A masszázs nagyon jól átkötötte az előtte és utána történteket, kellemesen ellazított, és nem utolsó sorban nagyon jót tudtunk közben beszélgetni. A háttal, vállakkal kezdi, majd karok, (kérdés után) talp, vádlik, combok. Utóbbiaknál már van incselkedés a körmökkel, zacskókarcolás, de ez megmarad incselkedés szintjén. Meztelenül végzi a masszázst, és nem sajnál az emberre ráhajolni, így a mellbimbók is karcolnak, ami számomra egy nagyon izgató, kellemes, belsőséges hangulatot kovácsoló élmény. Talán egyetlen apró kellemetlen élmény, de az is az én hülyeségem miatt: Elég sokat sportolok, és utálok nyújtani, amit ő most megtett velem, viszont elment a határig (szerencsére csak odáig), így a lábaim nyújtását a hátamban is éreztem. :) Nem volt vészes, de ellen kellett tartanom. Az idő- és erő ráfordítás tökéletes volt, mikor már kezdtem volna belealudni (tényleg nagyon relaxáló volt), akkor felszólított a fordulásra, és elkezdődött a második menet.

Kényeztetés

Zuhanyzás után már várt, és hirtelen meztelenné varázsolta magát és elém állt. Elkezdtük simogatni egymást, ő pedig fenekét a farkamhoz dörzsölni. Hamarosan elém guggolt, és elkezdett finoman cumizni. Kellemesen, változatosan csinálta, viszont mivel én nem értem őt el, javasoltam a tatamin való folytatást. Leheveredtünk, és folytatódott a franciás kényeztetés. Változatos technikával folytatta a műveletet, és mindig figyelt arra, hogy úgy helyezkedjen, hogy amit szeretnék, elérjem. Így kezemmel "szemrevételeztem" valóban zárt, és egyre duzzadó punciját, simogattam fenekét és melleit. Nem szeretem az öncélú puncinyalást, gondoltam, ha jól esne neki, majd átdobja az egyik lábát a fejem mellett, én nem erőltetem. Így maradtam a simogatásnál, figyelve a reakcióit, nehogy tolakodó legyek. A golyókkal is foglalkozott, nyalta a farkamat, szopta, és ahogyan az lenni szokott, én is haladtam a végkifejlet felé. Emlékeim szerint a Bővebb infóban benne van, hogy mehet a francia végig (és olvastam is beszámolókban), így nem frusztráltam magamat azzal, hogy szóljak, amikor ott tartok, hanem sodródtam a pillanat szépségével. Valahogy úgy élveztem el, hogy nem sikerült teljesen kitáraznom, pedig Lara nem állt le az adott pillanatban, tökéletes odaadással vezette le az előzményekhez képest meglepően mérsékelt orgazmusomat. Papírtörlővel megtisztított, utána magát is, kiszaladt a mosdóba, és masszázzsal folytattuk.

A masszázs során voltak kételyeim, hogy mennyire fog működni egy újabb kör, annyira ellazított (és kicsit el is álmosított) a masszázsa. Aztán amikor a mellbimbója a hátamat, a körmei pedig a gát környékét karcolták, hirtelen eloszlottak a kételyek. Megfordultam, és a második kényeztetés a masszázspadon zajlott. Itt is úgy állt mellettem Lara, hogy azt érjek el, amit csak szeretnék. Simogatásaimat apró nevetésekkel fogadta, egy ponton elkértem a melleit, finomak voltak, jól reagáltak a csókokra. Itt már egy kicsit hosszabban kellett dolgoznia, de mindent megtett azért, hogy révbe érjünk. Ugyanolyan változatosan, ugyanolyan lelkesen, kezeit csak néha, akkor is rövid időre használta. A második orgazmusom is az elsőhöz hasonlóan ért véget.

Elszámolás

Extrákról nem beszéltünk. Rákérdeztem, hogy a bővebb infóban helyesen szerepel-e a tiszteletdíj, amit megerősített, illetve azt is, hogy a VTR miatt két rózsaszál kedvezménnyel számol. Maximálisan meg voltam elégedve mindennel, a borítékot felöltözés után, az asztalra tettem le. Sem addig, sem akkor nem hozta szóba.

LARA, nagyon jó szexpartner

  Shearer

Egyeztetés

Nagyon flottul ment, kiírta, hogy elérhető, 2 csörgés után felvette

Megközelítés

Most nem autóval mentem, de ahogy láttam, temérdek parkoló volt a ház előtt. Bkv Puskás Stadion, onnan ember ritmus válogatja 5-10 perc séta, nekem 5 volt.

Helyszín

A környék nagyon csendes, telhessen jó, a lakás nagyon jó, mindennel felszerelt, sok tusfürdő, Lara ki megy elő megnézni mindig, hogy tiszta-e a terep, diszkráció maximális!

Hirdető külseje

Lara a képeknek megfelelő, ugye odavan írva, hogy retusált képek, igen, az arca ici picit kerekebb, de gyönyörű. A teste az tökéletes(nekem) nem piszkafa, hanem Nő, én ezt szeretem, ugyanaz, mint a képeken. De ami nincs a képeken, az a mosolya! ami nem csak az arcán, hanem a szemében is látszik, és ez, ami megfog!

Masszázs

Egy órás programra mentem, ez volt épp adott. Igazából eléggé máshol jártak a gondolatain, nem sokat beszélgettünk(ezért elnézést is kértem tőle, és bánom, mert nagyon értelmes nő, az utólagos beszélgetésünk alapján). Nem tudom, hogy olajat vagy krémet használt, de nagyon jól csinálta. Ha valaki szeretné ha jól megmasszírozza, maximálisan ajánlott! Jó erős kezei vannak, ha kéred! Kb fél éve egy izmot edzés alatt meghúztam a jobb lapockámnál(amit zavaromban a balnak mondtam :D) olyan szintem kimasszírozta, hogy azóta teljesen rendben van. Az egész masszázs élmény isteni volt, elejétől a végéig! A vége felé a benyulások szokásos módon vannak, felpezsdíti az embert :)

Kényeztetés

Ez az első beszámolóm, mert Lara az eső akire azt mondom, hógy huh! Az a helyzet, hogy még mindig a hatása alatt vagyok! Nem rég kezdtem ezt a dolgot, azóta voltam jó pár lánynál. Őszintén megmondom, hogy eddig sok jó élményem nem volt, se a kézi levezetés, se a francia terén, egyszerűen azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem tudok nagyon elmenni(pedig barátnővel sose volt ilyen probléma), vagy kell egy fél óra hozzá. Gondoltam, hogy ezt majd mondom Larának, de inkább mégse, gondoltam egy első "talit" mégse rontok el ezzel, meg amúgy is, na... Mivel első tali volt, nem nagyon fogdostam, csak úgy kíváncsi voltam a dolgokra(ezt már nagyon bánom, nagyon isteni teste van!), meg amúgy se vagyok gyorsan feloldódó típus. És akkor kérte, hogy fordulja meg, megfordultam... Elkezdte kényeztetni az akkor még alap állapotban lévő férfiasságomat. Kb 20 másodperc alatt elérte, hogy teljes fényében tündököljön. Finom kis franciával kezdte, azok a kis cuppogó hangok, amikor kiveszi a szájából isteni :) mindenesetre finoman kezdte, gondoltam oké, akkor most megint 20-30 percig próbálkozunk, amíg majd elmegyek... És mekkorát tévedtem! :D Lara különböző technikákat csinált, kézzel, szájjal, váltogatva figyelte a reakcióimat, és volt egy olyan, amitől a csillagokat láttam,, és ezt látta is, mert figyeli a reakcióidat, és kb fél perc alatt el tudtam volna menni. Na de ezt ugye nem engedte, és amikor már majdnem elmentem, abbahagyta, és mással folytatta. Isteni volt! Sokáig azért nem húztam így se, de olyat élveztem, mint már nagyon régen! Az egész testem beleremegett, ilyen már nagyon régen nem volt nálam, az igazi gerincig hatoló érzés. Hagyott kicsit lenyugodni, utnna még elkezdte kicsit simizni a combomat és a karomat, amit valami olyan frenetikusan jól csinált, és annyira jó érzés volt, hogy ha még lett volna fél óránk lehet azt mondom még egyszer csináljuk, hajrá :)

Elszámolás

Minden rendben volt, megbeszéltek szerint

LARA, nagyon jó szexpartner

  pepsi

Egyeztetés

Reaching out to Lara could not have been more simple. I wrote WhatsApp message and got reply few minutes later, there were no available times left in that day so we scheduled appointment for next day. She also asked confirmation message next morning what is understandable. Plus VTR used here too.

Megközelítés

Lara is located near stadion named after famous Hungarian footballer. So I was taking metro to there and then walking rest of the way. It is about 5-10 minutes walk. Quiet side street in the area and maps find it easily.

Helyszín

Very good apartment lots of space and big rooms. Bathroom also with real shower and not just one of those bathtub showers. Lots of soap bottles what you can choose and dry bathroom floor. Massage room medium lights and not too dark. Big room where is space for massage table and tatami.

Hirdető külseje

Lara is just as in pictures here. Not any surprises. Short average build girl just as her measurements here say. Beautiful rounded butt and good medium size tits. Few small tattoos but you hardly notice those. Whole time smiling and lively girl.

Masszázs

After showering starts massage program. I chose tatami so we used that. Medium strength massage in my back and legs. I am not good to evaluate how good this is. Just that it felt nice and that is just enough for me anyway.

Kényeztetés

When was time to turn around I asked if she like that I massage her little so we changed places. I did my best to massage her everywhere and finally we ended this kissing and then me kissing more her body and ending up between her legs. I spent some time there and got some effect to my work but to be honest and me being realistic I don't know if it was real or not.

Then she instruct me to lie down again and she concentrated in my front side this time. It was great to watch and feel how she was taking care of me this time first softly on her hands and then on her mouth, everything very softly and pleasantly. This just what is best for me. Before the end I asked 69 and again no problems so we do that and then ending come and offspring's landed on my stomach.

After cleaning up there were still few minutes extra time so we just cuddled and talked there laying in mattress. So everything was "total girlfriend experience" like other foreigner said one other place.

Elszámolás

I put agreed amount of roses in table when I arrived and when I get back from shower extra 2 roses were returned as it should be because it is VTR perks here. I do appreciate Lara's honesty I know not all massage girls would not offer that they would simple "forget" it if customer would not ask it himself. I thanked Lara and give her back those 2 roses also as a small extra, because I did feel she deserved it. Not extras mentioned. I was not using any.

LARA, jó szexpartner

  TURKISHGUY

Egyeztetés

Az oldalon váltottunk pár üzenetet aztán VTR. Kérte csörögjek is rá, majd aznap megerősítő üzenet.

Megközelítés

Egyértelmű ikonikus helyszín a stadion közelében. Parkolás fizetős a ház előtt ha nincs hely a szomszédban lévő bevásárló központ is jó lehet.

Helyszín

Kb. 10 évvel ezelőtt jártam először ebben a lakásban. Azóta pár éves kihagyásokkal más-más lányoknál. A lakás állapota semmit sem változott. Tiszta rendezett diszkrét és kiváló randi helyszín.

Hirdető külseje

Gyönyörű fiatal formás 20-as éveiben járó tünemény. Ami eszembe jutott a jellemzésére egy szóval : cukorcica (vagy nyuszi) Kacér mosolya, derékig érő sötét haja, hibátlan bőre és kerek feneke magával ragadó.

Action

Ahogy belépett a szobába a fekete selyem/csipke (fogalmam sincs:-) fogadó ruhát azonnal ledobta és hozzám simult, cirógatott majd a már àgaskodó farkamnak érintette a csodás popsiját.
Szerette volna ő kezdeni a franciàt de ragaszkodtam hozzá hogy én legyek az első. Bepucsított az ágy szélén és az a fenomenális làtvàny ami elém tàrult, nagyon meghozta az étvágyamat. Térdelve az ágy előtt Faltam nyaltam zabàltam a puncit is és a popsit is. Majd felálltam és ő is habzsolni kezdte a farkamat. Lara technikája kifogástalan mindent be tud vetni amit lehet annak érdekében hogy egészen eszméletvesztésig szopjon amit csak fokozott a látvány az ágy melletti tükörben.
Az imént még a számban lévő kerek barackok nyáltól való csillogása arra késztetett hogy 69-ben újra közelebb kerüljek hozzájuk. Ideje volt helyet foglalnom az ágyon, kényelmesen a fejem alá a párnák a fejem felé a barackok. Imádtam ahogy betolta az arcomba az édességet és Olyan francia óra következett ami utàn azonnal megkaptuk a felsőfokú C típust.
Nem kezdő szint! Cuppogás, nyögés, zihálás, lefetyelés, csurgatás, szívás, lihegés, tocsogás minden leckét teljesítettünk és én le is vizsgáztam a végén Lara szàjában.
Pihenésképpen kaptam egy nagyon profi élvezetes lazitó masszázst.
Fordulás után ismét a szájában találtam magam és nagyon rövid idő alatt ismét kőkemény voltam. Annyira adta magát a a helyzet hogy a lovaglás következik. Szépen be igazította és hagytam hogy tegye ami jól esik:-) Nyilvànvaló volt hogy tempóban hevességben nagyon egyezik az ízlésünk. Simogattam paskoltam közben a fenekét és szoptam a cickókat is 1–1 nyelves puszi és közben oldalra tekintve teljes alakos pornó mozi. Szuper!
Éreztem hogy fárad a drága, cseréltünk a másik állatra. Kutyus. Teljes mámorban toltam be a forró lucskos rózsaszín punciba és löktem ahogy tudtam. A hanghatások itt is árulkodtak a fogalkozás minőségéről. Lara hangja egyre erősebb és kezdtünk izzadni is rendesen. Kérnem kellett egy pohár vizet. A frissítő közben észrevettük hogy 10percünk maradt. Hátára feküdt és kérésemre elkezdett játszani magával, utoljára be helyzetem és erőteljesen elkezdtünk zakatolni a lábait a magasba tartottam és telelőttem a gumit. Csatakosan borultunk egymásra finom puszikkal elköszönve.

Elszámolás

Az oldalon megjelöltek fedik a valóságot 1 extra van amivel éltem is. Nem kérte de az elején a polcra tettem végig ott maradt.

LARA, jó szexpartner

  az_alfonz

Egyeztetés

Először VTR-n jelentkeztem be, de megbeszéltük, hogy másnap telefonon is megerősítem az időpontot. Így is lett. Azért is szeretem én is ezt az eljárást, mert így hallom a hangját, tudunk váltani pár szót, amiből kiderül ez-az. A hangja kellemes, kedves, hívogató volt, megerősítette látogatási szándékomat. Annak ellenére, hogy ezen a helyen jó élmény még nem ért, ezért is van, hogy jó pár évente teszek csak új próbát. Pedig azt megfigyeltem, hogy minden helynek megvan a maga vonzása és általában hasonló karakterű hölgyeket vonz be. Nem tudom ez mitől van, de hosszútávú megfigyelésem ez. Most is volt bennem némi rossz előérzet, de elhessegettem.

Megközelítés

Sima ügy. Pontos cím, fizető parkolós övezet. Villamos jár a közelben, a megálló úgy 5 perc sétányira lehet, parkoló errefelé szokott lenne.

Helyszín

A lakás átlagos, régebben újíthatták fel, de nincs lelakva, rendben van. Mondjuk a fürdőnek kijárna már némi szépészeti beavatkozás itt-ott, de még elmegy. A zuhanyhoz van használati utasítás, amit Lara elmond. Érdemes betartani. Van több tusfürdő, dezodor, szájvíz és tiszta, de nem a éppen jó nedvszívó törölköző. Szintén csere érett már. A szobában kanapé, tatami és masszázspad is található, ki mit szeretne. Utóbbi kettő mellett tükör is van, lehet masszázs közben mozizni. A másfél órás program alatt végig halk zene szólt.

Hirdető külseje

Nos ha őszinte akarok lenni, márpedig az itt a lényeg, akkor a valóságban Lara nyomokban tartalmazza a képeit. Vagy fordítva. Mindegy. Mindenképpen kerekebb, mint a képeken, ahogy a magasság / tömeg arány kiadja. Arca szintén kerekebb és a szája - szerintem - nem igazán adja vissza a képeken látottakat. Kedves és mosolygós, de élőben nagyon más. Feszes testalkatú ugyan, de inkább teltkarcsúnak mondanám. Mégis van benne valami vonzó, ami a személyiségéből árad. Sajnos azonban volt egy negatívum is, ami utána rányomta a randinkra a bélyegét. Mikor beléptem és üdvözlés után átölelt az orrommal éreztem, hogy kicsit megizzadt. Nekem nagyon érzékeny az orrom és a szagok talán jobban befolyásolnak, mint másokat. Invitáltam egy közös zuhanyra, de nem volt rá vevő. Kár.

Masszázs

Ez maradt a végére, viszont ezzel a résszel maximálisan elégedett vagyok. Nem néztem az órát,de saccra 3/4 óra lehetett és annyira jól esett, hogy bele szundítottam. Szépen a hátamtól lefelé minden porcikámat érintette. Nem emlékszem a részletekre, de az érzés az határozottan kellemes volt utána és közben is. Pont azon gondolkoztam, hogy ha csak ezzel foglalkozna, szerintem jobban járna vele. Isteni keze van, jó érzéke hozzá, ügyes is benne. Engem teljesen ellazított.

Kényeztetés

Fürdőből visszatértem után hagytam magam, hogy ő vezesse a cselekmény fonalát. Kis ölelés, ismerkedő simi, piszik ide-oda, majd lekerült a törülközőm, ő pedig, mint egy szófogadó iskolás leány, letérdelt. :) Kézbe és szájba vette, amit ilyenkor szokás és bár lelkes volt, az én kedvemet úgy isten igazából nem tudta meghozni. Valahogy nem érzett rám, nekem sok volt a kezezés és a negatív antré sem segítette a helyzet oldását. Gondoltam a masszpadon talán jobb lesz a műsor és így a kedvem is. Valóban jobb lett, de nem hozta azt, amit ilyenkor szeretek. Sajnos az elvárásaim a képek/beszámolók alapján túl magasak voltak az élményhez képest, ami negatív visszacsatolásként működött, megnehezítve az ellazulást. Azért sikerült rendesen hadrendbe állnom, de tudtam, itt nem lesz hosszú elnyújtás, el kell lőni a patront, amint lehet. Szemből kényeztetett, ami már jónak mondható volt abban a helyzetben. Később kicsit én is viszonoztam a kedvességét, nem gondolom, hogy fergeteges érzéseket okoztam, de kíváncsi voltam a többek által megénekelt puncira. Sajnos már ez sem hozott igazán lázba. Újra helycsere, én hanyatt feküdtem, ő franciázott és így lett végem. Gyors zuhany, majd a masszázzsal folytattuk. Lehet, hogy azzal kellett volna kezdeni.

Elszámolás

Az oldalon leírtak szerint az asztalra helyeztem ő pedig megköszönte.

LARA, jó szexpartner

  Brutalviking

Egyeztetés

Már régóta szemeztem a hirdetésével. Könnyen ment, VTR-en keresztül foglaltam időpontot, amit rövid időn belül elfogadott.

Megközelítés

BKV-vel indultam, a cím egy forgalmas közlekedési csomóponttól nem messze, egy csendes kis utcában található. A VTR elfogadása után rögtön indultam, kb. 5 perccel az időpont előtt értem oda. A cím egyértelmű, ahogy a telefon után a bejutás is.

Helyszín

A lakás belülről felújított, kellemes félhomályban uralkodik mindenhol, ami nagyban segített kizárni a külvilágot. A fürdőben szájvíz, tusfürdő, dezodor is rendelkezésre áll. Lara megmutatta a zuhany optimális használatát is, majd magamra hagyott. A szoba hangulatos, kanapé, tatami és masszázspad is található benne, kinek mi kényelmes. Utóbbi kettő mellett található tükör is, így lehet masszázs közben gyönyörködni Lara testében. Az órás program alatt végig halk zene szólt.

Hirdető külseje

Larának nagyon szép arca van, imádnivaló, ahogy mosolyog. A haját most kontyban viselte. Nagyon szép, nőies alkata van, ott kerekedik, ahol kell. A puncija nagyon szép, elegánsan szűk, a masszázs alatt többször is úgy helyezkedett, hogy megcsodálhassam. Már az első pillanattól éreztem, hogy jó helyen járok, első találkozó ellenére is nagyon oldottnak éreztem a hangulatot. Az életkora is abszolút megfelel a kiírtaknak, így összességében egy kedves, fiatal lánnyal találkozik az ember.

Masszázs

1 órás alkalomra mentem, amit masszázzsal kezdtünk. Zuhanyzás után már meztelenül várt rám a fürdő ajtajában, és a szobába visszakísérve is többször finoman hozzámért. Tetthelynek a tatamit választottam, ahol hasra fekvésem után megkezdődött egy kellemes, lazító masszázs. Lara nagyon jól ráérzett, hogy mi esik jól nekem, teljesen rábízhattam magam. Az érintései hol finomabbak, hol erősebbek voltak, néha egy-egy gyengédebb csiklandozásból erős masszázsba váltott át. A nyakamtól a vállamig mindenem átmasszírozta, imádtam az érintéseit. Kiemelném, hogy kezdésnél még a fenekem és a lábam letakarta egy törölközővel, ezt csak akkor hajtotta fel, amikor az adott területhez ért. Nagyon pihentető volt, minden feszültségem eloszlatta a kezeivel. A vége felé már apró, incselkedő benyúlásokkal jelezte, hogy lassan a másik oldalamon is szeretne megmasszírozni. Nagyon tetszett, hogy milyen finoman tudja a körmeit használni.
Miután kellően átcsiklandozott, megkért, hogy forduljak át, ekkor kaptam egy másik párnát is a fejem mögé, hogy jobban lássak.

Kényeztetés

Egy darabig még simogatta a lábamat és a hasamat is, majd a kezei szépen a férfiasságomra terelődtek. Egy darabig még folytatta a csiklandozásomat, majd benyálazott, és a szájába vett. Eddig a pontig is már bőven elégedett voltam azzal, amit Larától kaptam, de a levezető franciája valami elképesztően jó volt. Kellemes, lassú tempóban csinálta, abszolút nem éreztem, hogy egy percig is siettetne. Mindezt mellém kucorodva, a popsijával a tükör felé tette. Nehéz volt dönteni, hogy Lara testét, vagy a franciatudását mozizzam.
Baromi érzéki a franciája, olyan szinten a kényeztetésem volt a célja, mintha csak a barátnőm lenne. Amit közben kértem, mindent megcsinált. A befejezést előre megkérdeztem, de amikor egy kis pihenőt tartott a szájával ismét megerősítette, így végül az ajkai közt éltem át az orgazmust. Lara nem állt le, szépen mozgatta még az ajkát rajtam tartja szinte végig, pedig a szokásosnál hosszabban éltem át a gyönyört.
Utána megtöröl, majd meg egy picit mellém bújva cirógat, ölelget, amíg teljesen lenyugszom.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, a VTR-es engedmény tényleges a helyszínen is jár. A borítékot a végén, a második zuhanyzás előtt adtam át. A kedvezmény nélkül is teljesen korrekt szerintem, abszolút megérte.

LARA, jó szexpartner

  cerum

Egyeztetés

I contacted a couple weeks ago on VTR, we arranged an appointment, unfortunately Lara cancelled on me on the day and I rescheduled with someone else. It took me a couple weeks, but I finally set up another appointment and we arranged a morning time, it was simple.

Megközelítés

Located near Puskas Arena, it was easy to reach by public transport and seemed like ample parking was nearby.

Helyszín

A fairly new building, probably from the 90s, the apartment was large but Lara quickly ushered me into the 'massage' room as there was someone else in the apartment. The bathroom was spacious and had a huge number of shower gels. The massage room offered both massage table and tatami, quite comfortable.

Hirdető külseje

Lara looks quite a look like her photos - she's a little curvier in real life, she's probably more in her mid-20s, but that's no bad thing. She's still very attractive, with a pretty face, a nice round ass and firm tits.

Masszázs

This happened after the first 'round' - Lara asked if oil or cream, I went with oil and she gently worked her way into quite a decent professional massage. Her technique is quite good, focusing on every part of the body deeply and thoroughly, working her way down from the shoulders to back to legs, and even an impressive foot massage. Near the end, she also teased my member from behind and reaching her hands around, ensuring I was more than ready for the second go-around.

Kényeztetés

With the 90 min session, I was given two 'rounds'.

After entering and jumping in the shower, Lara greeted me naked and I started fondling her body. She plainly told me no kissing, which was a little disappointing but fine, and we moved onto the tatami, where she went straight to work on my member. I'd have preferred if she used oil, but her technique was impressive and she knows how to work it; within minutes, I was rock hard and ready to blow - she took the first load in her mouth, which surprised me, but I was more than willing to play along. She discreetly emptied it out onto a tissue, before relaxing me into the massage (above).

The second round, after teasing me well from the massage, she went to work again on my lower region. Starting with her hands, she slowly built up into her mouth. I was a little tired and it took me longer than it normally does, but Lara perservered and she pumped away at it for a good 10 minutes, working up and down the shaft as well as the head. She uses a bit of teeth, which was a small issue, but she was more than willing to switch between handjobs, blowjobs, licking and ball fondling.

Eventually, to no fault of her own, I took it into my own 'hands' while she licked the head aggressively - it was an impressive effort given my failing and as I came, her tongue went ballistic all around my cum, licking my load up and down with vigour. A porno style end to a good session.

Elszámolás

I left the envelope on the side table as soon as I entered, she acknowledged it with a courteous smile. She didn't mention any extras and I didn't ask - it seemed like she included her best in the package.

LARA, jó szexpartner

  Apuci13

Egyeztetés

Fel hívtam a múlt héten, akkor kaptam teljeskörű felvilágosítást a programról. Megbeszéltük, hogy előtte való nap SMS - ben egyeztessünk. Tegnap megkaptam a pontos címet és, hogy mikor érkezek.

Megközelítés

1-es villamossal a mwgálótól pár perc gyalog. A ház előtt rengeteg szabad parkoló van, a parkolás fizetős.

Helyszín

Egy több szintes lakás, mely jó állapotú. A lakásba belépve 3 szoba van, mely korrekt felszerelésű. A fürdőben tusoló, sok tusfürdővel. Tiszta rendezett lakás!

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő arcú, és alkatú Lara. Egy fekete egyberészes fehérneműben fogadott, formás alkat, gyönyörű popsi! Mosolygós kedves lány!

Masszázs

Érkezést követően egy ölelés és puszi után bekísért a szobában és mondta, hogy vettkőzzek le, majd bekísért a zuhanyzóba. Zuhanyzás után vissza mentem a szobába, amikor már Lara ruha nélkül várt! Formás teste, igen izgató, így egy ölelést követően megkért, hogy feküdjek le. Mivel először jártam nála, így teljes mértékben hagytam, hogy irányítson. A masszázs egy lazító kellemes élmény volt, közben beszélgettünk, ismerkedtünk. Végig mosolyog és azt figyeli mi jó a vendégnek!
Először betakart, és a válakat és a hátam maszírozta. Közben formás fenekét símogattam, amikor elértem ☺️ Majd jöttek a lábak és itt már érezni lehetett huncut benyúlásokat izgatásokat. Végig úgy helyezkedett, hogy hozzám ért bársonyos testével!
Összeségében egy kellemes lazító masszázsban volt részem, közben egy nagyon jó beszélgetéssel.

Kényeztetés

A masszázs végén mondta, hogy forduljak meg és elkezdődött az út a menny felé. Először kézzel kezdte el, amely technikája nagyon jó! Lassan huncutul, feneke a kezem közelében volt így sikerült őt símogatnom. Majd szájjal folytatta ami egyszerűen isteni volt! Nagyon ügyes és jó technikája van, közben gyönyörködtem benne. Végül a kezei között értem a mennyországba!
Töeölgetés után odaült mellém, símogattuk egymást és még egy kis idő volt beszélgetni, aztán zuhany és indulni kellett, mert lejárt az idő. 😳
Mivel először jártam nála, ez egy ismerkedő találkozó volt, remélem következő alkalommal én is tudom majd őt kényeztetni!

Elszámolás

Az előre megbeszélt * rózsaszálat érkezéskor letettem az asztalra, igaz mondta, hogy a végén is elég.

LARA, jó szexpartner

  razsasc

Egyeztetés

Vtr egyeztetés történt, az első időpont nem volt jó, de rögtön kaptam alternatívát, és találtunk megfelelő időt. 10/10

Megközelítés

Tömegközlekedéssel érkeztem, tökéletes helyen van, Stadionok 1-es villamos megállótól pár percre. Könnyű megtalálni, szimpatikus kis utca. 9/10

Helyszín

Az épülettel minden rendben volt, nem hagyott mély nyomot bennem. A lakás viszont nagyon korrekt, igényesen berendezett, tiszta helyszín. Az egyik legjobb amit eddíg láttam. KIemelném, hogy a két fürdéshez két száraz törcsit kaptam, nem nagy dolog, de mégis olyan apróság, ami azért nem megszokott, és nagyon jól esett. Friss száraz új kilépő a vendékeknek, szimpatikus kis apróságok mondom én :D A lakás a kis extrákkal együt 10/10 nem kérdés.

Hirdető külseje

Lara arcát már többen megénekelték, csatlakozom hozzájuk. Elsősorban ez fogott meg engem is, és nem csalódtam. Kedves mosolygós arca van csodás ajkakkal, hatalmas szép szemekkel. Nem emlékszem már miben fogadott, de hamar lekerült róla minden, és gyönyörködhettem fiatal testében. Nekem nagyon bejött, kerek markolni való feneke lenne a második a listámon. Mellei alkatához passzoló, kellemesen kézbe illőek. Nagyon szép barna bőre van. Összeségében, a kedves, mosolygós szomszéd lány, akivel elképzeled milyen lenne. 9/10

Masszázs

2 kényeztetésben közé szorult ez a program pont. De nem kell szégyenkeznie, ez bizony egy teljesértékű masszázs volt a masszázságyon. Nagyon kellemesen csalódtam, nem gondoltam volna, hogy ilyen alaposan átgyúr majd. Alapvetően változatos volt, sok kellemes simogatós résszel, de ahol indokolt volt, ott bizony megkapta a hátam, lábam. A vége felé egyre több érzéki nyúlkálással, ami felvezette a második kényeztetést.9/10

Kényeztetés

"feszülten" érkeztem, Lara ezen gyorsan segített, miután megérkeztem a fürdőből. Némi ismerkedős ölelkezés, puszi osztás után elém térdelt, és érzéki, de határozott szopásba kezdett. Álva kevésbé tudom kiélvezni, így az ágyra heveredtem, és ott fejezte be. Bőnyállal fokozatos kéz használattal, nagyon jó volt, nem bírtam túl sokáig, beterítettem magamat. Szépen letisztigattuk magunkat és jöhetett a maszázs. Nem beszélgettünk túl sokat, nekem most így volt jó, és ő sem erőltette. Szeretem mikor ráéreznek arra, hogy miben partner éppen az ember, ha relax van, akkor nem kell mindenképpen átbeszélni az élet értelmét. A kellemes masszázs után ismétlés következett, ez eltartott egy darabig, de Lara nagyon kitartó volt, kezem a feneke és a melle között cikázott, ő pedig elnyűhetetlenül dolgozott a farkamon. Ő lehet kezdett kételkedni, hogy bele férünk e az időbe, de én éreztem, hogy nem lesz itt baj, a vége felé már kifejezetten pornósan sok nyállal, keményen szopott, meg is lett az eredménye, másodjára is beterítettem magamat. Tisztálkodás, aztán fürdés, mosolyogva távoztam.Első alkalom volt, kicsit bátortalan voltam, hagytam, hogy Lara irányítsa a dolgokat, ez most tökéletesen működött. 10/10

Elszámolás

Extrát nem kértem, az elején lerendeztük, bár nem kérte, de nem szeretek a végén ezzel foglalkozni. Így korrektebb.

Lara, jó szexpartner

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon. Könnyen ment. Illetve elsőre nem vette fel. De visszacsörgetett. Utána megbeszéltük. Pár órán belül találkoztunk.

Megközelítés

Lehel piac mellett, közel a 14-es villamoshoz. Parkolás fizetős. Bkk is fizetős. Minden fizetős. De van.

Helyszín

Szépen karban tartott társasház. Egy lift vagy gyalog az egyik felső emeletre.
A szobában matrac. Tükör itt és ott. Szobainas, szék. A zuhany kád+paraván kombóban. Többféle tusfürdő, száraz törölköző.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő. Kedves szép, mosolygós arc. Ápolt fogak. Puha, selymes bőr. Jó értelemben puha. Néhány tetoválás, felőlem lehetne több is. Gyönyörű arányos szép körte popsi és csípő. Nagyon nagyon szép. Az összkép is. De külön a popsi is. Őrület szép.

Masszázs

Egészen ügyes masszázzsal kezdtünk a fürdés után. Sok melegített olajjal. Jól esett nagyon. Beszélgetést nem kezdeményezett, de mindenre ráfűzött és meglepő tájékozottsággal válaszolt. Nem volt kínos a csend, pedig volt sok csend. Így szeretem. Kb. 30 percnél járhattunk amikor…

Kényeztetés

beolajozta a cickókat, combjait, amit csak elért. Csúszka következett. Ezért nem vagyok oda, vagyis nem kérem, inkább viselem. A tükörből volt izgató a látvány.
Majd fordulást kért.
A szájába vett. Ügyesen, változatosan franciázott. Fáradhatatlanul. A pózt nem cifrázta, nagyrészt pucsított a tükör felé. Izgató látvány. Álltam a strapát. Ő is. Cickók a kézben, heves francia kézrásegítéssel. Szerettem volna 69-est, majd a szájába élvezni egy újabbb póz csere után, miközben kinyújta a nyelvét. Aztán egyszercsak olyan lendületben franciázott, hogy az egész tervem füstbe ment. Kicsit megfogtam a karját, vállát, mellét, diktáltam az ütemet és a szájába élveztem.
Tus, majd el.

Elszámolás

Előre kérte. A végig szájba extra. Az extrát felfelé kerekítettem. Nem jegyezte meg, hogy visszaadna, de nem is fogadtam volna el. Az extrát vetkőzés közben tisztáztuk.

Lara, jó szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

A másik nagy oldalon bukkantam rá Larára, az egyik ottani beszámolójában említett egzotikus arc keltette fel a figyelmemet. Szemezgettem egy ideig a képeivel, aztán pár napja eljött az idő, hogy fel is hívjam egy aznapi randi reményében. Kedves, határozott stílusú női hang vette fel, készségesen elmondott minden tudnivalót. Rákérdeztem pár extrára, vállalásokra, majd megegyeztünk egy másfél órás randiban, alig egy órával későbbi kezdéssel, úgyhogy indultam is.

Megközelítés

Lehel tér közelében található a helyszín, egy átlagos korú épületben. Mai szemel nézve már nem mondanám modernnek, de nem is a szocreál vagy háború előtti stílus. BKV-val 14-es vili, vagy 3-as metró rak le közel, parkolás fizetős, és ugyan van pár szűkös kis utca is errefelé, de itt azért már jóval kellemesebb a parkolási helyzet, mint a belvárosban.

Helyszín

A lakást is átlagosnak mondanám, ahogy az épületet is, de a lényeg hogy a célnak megfelel, tiszta és alapvetően igényes hely, egy kissé már megkopott fényű, de nem lepukkant. Amin javítani kéne, az a fürdő, pontosabban a zuhanyrózsa. Ugyanis a tövénél, ahol rácsatlakozik a felxibilis cső, sugárban ömlik kifele a víz egy nagyobb repedésen. Akárhogy bűvészkedsz vele, a víz nagyobbik része itt áramlik ki, nem a zuhanyfejen... Egyéb tekintetben nagyjából minden okés, tiszta és nagy a türcsi, van bőven tusfürdő választék, szájvíz, stb. A Szoba kellemes, szépen berendezett, fincsi illat és hangulatos fények. A földön nagy matrac, mellette tükör két falon is, a ruhákat egy kis fotelra lehet lepakolni.

Hirdető külseje

Lara egy igazán gyönyörű fiatal lányka, a 20 év simán hihető, én még a 18-at is elhinném, annyira hamvas, friss, üde, illatos virágszál. Bársonyos, feszes bőre csodás tapintású, alakja vadítóan szexi, egy csepp felesleg nélkül, mindenhol kemény húsú, ruganyos tapintású. Csak annyi párnázottság van rajta, és csak ott, ahol kell is egy kicsi hogy igazán dögös legyen, és igazán kellemes legyen vele összesimulni. Gyönyörű szép kerek, feszes popsi, amit szuperjó paskolni, megcsapkodni picit. Cickói átlagos méretűek, és bár ennek ellenére határozottan lógnak, de mégis, nagyon kellemes rámarkolni, gyömöszkélni őket, csodásan ruganyosak és bársonyosak, a bimbók peckesek, szépek, kellemes szopogatni, nyalogatni őket. A lógást leszámítva formára is teljesen rendben vannak. Puncija csodaszép, igazi babapunci, tökéletesen összezáródó, húsos, bársonyos nagyajkak, fincsi kis cuki kisajkak, fantasztikus illat és íz, gyorsan és intenzíven nedvesedik. Ha nem lenne az egekben a léc, azt mondanám hogy az egyik legjobb, de így csak annyit mondok hogy simán topkategória.
Arca csodaszép, sugárzó tekintete és elbűvölő mosolya mellett még ráadásul igazán különleges, valóban egzotikus is. Nem egyértelműen távol-keleti, mert a mandulavágású szem nála nem igazán hangsúlyos, de ha azt mondta volna hogy thai felmenői vannak, simán elhittem volna. A lényeg hogy igazán különlegesek a vonásai, aki szereti az egzotikus lányokat, annak garantálom hogy nagyon be fog jönni.

Masszázs

A randi úgy nézett ki, hogy két kényeztetés közé szorítottunk be egy relaxáló masszázst. Miután megvolt az első durr, némi tisztálkodás után megkérdezte hogy krémmel vagy olajjal szeretném-e. A krémet választottam, és hasra feküdve kényelembe helyeztem magam. Lara nem kapkodva, alaposan és kellemesen átsimogatta egész testemet, jól beledolgozva ezzel bőrömbe a krémet, ami nagyon jól esett. Néhol erős, igazi masszázs technikákat is bevetett, szóval nem csupán egy erotikus jellegű kacérkodást, ráhangolódást kaptam tőle a folytatásra, hanem tényleg figyelte hol kell jobban megdolgoznia, mi esik jól és mi az ami már sok. Nem mondom hogy igazi profi a masszázsban is, de határozottan többet tud a legtöbb masszlánynál, akiknél eddig voltam.

Miután mindenhol meggyúrt ahol kellett, bekente magát kókuszolajjal, majd rám feküdve bemutatta csúszkamasszázs tudását is, amin őszintén meglepődtem, hogy hoppá, hát ez tök jó. Ahol eddig ilyet kaptam, nem értetem hogy ebben mi a pláne. Mostmár tudom hogy azért, mert az mind nudli volt ahhoz képet, amit Lara művelt. Rendesen, egész testével hozzám simulva csúszkált rajtam fel-alá, jobbra-balra, hol a ciciket szorosan hozzám nyomva, hol a punciját szó szerint belém dörzsölve. Erőteljes merevedésbe kezdett a kéjrúd, úgyhogy alig vártam a fordulást, hogy szemből is megkapjam ezt. Aztán meg is kaptam, nem is akárhogy, nagyon durván felkorbácsolta a vágyakat, pedig egyszer már előtte rendesen kifacsart, de erről majd lentebb. A lényeg, hogy ezután még folytatódott a francia lecke, ami nagy szerencse, mert ha itt lett volna vége a randinak, hát én kapartam volna otthon a falat, az tuti. És álló dákóval mentem volna hazáig.

Kényeztetés

Érkezésemkor kiderült, hogy nem Larával beszéltem telefonon, úgyhogy vele is átbeszéltük mit is szeretnék, illetve mik a lehetőségek. Itt eszembe jutott, hogy a csókra rá se kérdeztem telefonon, a hirdetése sajnos nem említ semmit ezügyben. Azt mondta neki a szájra puszi fér bele, amit velem örömmel vállal is, alapban. Sebaj, minden más rendben volt részéről is amit akartam, úgyhogy tisztálkodás után bele is vágtunk a lecsóba.

Lara letérdelt a matracra, én elé ültem és elkezdtem ismerkedni fincsi hamvas testével. Simogattam, tapiztam ahol csak értem, és bizony mindenhol elértem, mert ha kellett, Lara kérés nélkül helyezkedett hogy minden zegzug kézre essen. Közben visszafogottan de aranyosan sóhajtozott és nyögdécselt, csókolgatta a nyakam, és simogatott ő is, rendesen adva ezzel alám a lovat. Marokra fogtam kellemes tapintású melleit, gyömöszkéltem, puszilgattam, nyalogattam, a bimbókat szopogattam, közben egyik kézzel popsi markolás, másik kézzel punci simizés. Pár ügyes ajkak közé behatoló mozdulat és némi érzéki dörzsölgetés után szuperül nedvesedett.

Ekkor már ő is marokra fogott valamit a lábaim között, és ügyes mozdulatokkal izgatta. Áttérdelt felettem hogy felülre kerekedjen, majd érzékien végigcsókolgatta a nyakam erogén zónáit, a fülemet, majd elcsattant az első szájra puszi is. De nem egy sima puszi volt az, már elsőre is összeakadtak az ajkaink, beszívta egy kicsit az alsó ajkamat az övéi közé, de aztán ment is tovább az arcomra, majd a nyakam másik oldalára, incselkedett, húzott, játszott velem. Fantasztikus érzés volt, átélni ahogy egy ilyen gyönyörű, hozzám képest szemtelenül fiatal hamvas tinilányka így játszadozik velem, csillogó szemekkel, huncut mosollyal az arcán! 😃 Végigpuszilgatott még pár helyen, közben én is őt ahol épp elértem, majd visszatért a "szájrapuszi"-hoz, amit igaz nem mondanék egy rendes, szenvedélyes csóknak, de a szájrapuszitól bőven kurva messze volt, sokkal közelebb a csókhoz. Simán megszívogattuk közben egymás ajkait, pár pillanatra még a nyelveink is össze-össze akadtak, de folyton elkalandozott az arcom és a nyakam felé, igaz utána mindig vissza is tért egy-egy újabb szolíd, de incselkedős csókocska kedvéért. Anyám, ha ilyen nála a szájrapuszi, milyen lesz a francia, te jó isten...

Játszadozott még velem így egy ideig, aztán popsival az egyik tükör felé pucsítva kezelésbe vette a rudat. Én hanyatt fekve élveztem a helyzetet, ahogy egy csodaszép tinilány érzékien szopja a farkam, én meg egyik kezemmel a popsi hozzám közelebbi felét kissé magam felé húzva gyönyörködök nedves puncjának csodaszép látványában a tükörnek hála. Videóra kellett volna venni basszus ezt a vadító helyzetet! 😁 Lara mindeközben iszonyú ügyes technikával, változatos módokon kényeztette a dákót, nyalogatta, szopogatta, a makkot cirógatta fürge nyelvével, miközben ütemesen verte a rudat. Majd ajkai közé véve szopogatta, szívogatta is a makkot, míg rendületlen ütemben, lelkesen verte tovább a dákót. Imádom ezt a technikát, Lara pedig tehetségesen rá is érzett hogy ez kell nekem. Így aztán minduntalan vissza-vissza tért ehhez, de közben azért mindenféle más módit is bevetett hogy fokozza az örömömet.

Csakhogy én nem bírtam már tovább a puncija nélkül, ezért megkértem hogy folytassuk 69-ben. Engedelmesen rámfeküdt, elhelyezkedett hogy kényelmesen odaférjek a fincsi puncihoz, majd folytatta a kényeztetést, mit sem törődve azzal, hogy közben én is kedvemre ténykedek nyelvemmel és ajkaimmal csodaszép kelyhében. Nyalogattam, szopogattam a fincsi kis nedves ajkacskákat, szinte csókolóztam a puncijával, mohón szívtam magamba vadító illatát. Jóideig élvezkedtünk így egymással, közben néha moziztam is, hol az oldalsó tükörben, hol abban, ami a fejem mögötti falon, Lara popsijánál volt. Fantasztikus volt már önmagában a látvány is, az a tökéletesen kerek popsi, a csodaszép, kívánatos babapunci... Ami ott volt szerencsére az orrom alatt, nem kellett beérnem a látvánnyal, bármikor belenyalinthattam kedvemre. Bele is nyaltam, beletúrtam orromat, ajkaimat minduntalan. Lara végig aktívan közreműködött, helyezkedett ha kellett, hogy minél jobban kiélvezhessem a helyzetet. Közben a farkamat se hanyagolta el egy pillanatra se, aminek saját mércémmel mérve egész hamar meg is lett az eredménye, egy csodás orgazmussal csurig telelőttem Lara száját.

Csókos ajkait cukin összeszorítva próbálta bent tartani a cuccot, amíg papírtörlőt szerzett magának, majd miután megszabadult a tehertől, előbb engem tisztogatott le, (bár nem nagyon kellett, kb semmi nem ment mellé) csak aztán foglalkozott tovább magával. Elment a mosdóba, aztán én is, majd következett a masszázs, amit fentebb már részleteztem.

Még az elején rákérdezett, hogy két kényeztetést szeretnék-e majd. Én mondtam neki, hogy alapvetően igen, de nehéz eset vagyok, nehezen élvezek el, szóval ha úgy alakul hogy a második nem sikerül, hát annyi baj legyen. Ezt kihívásnak vehette, mert a masszázs után szinte pihenő nélkül ismét nekem esett, és ugyan olyan lelkesen, intenzíven, változatosan kényeztetett, mint első körben, de mostmár határozott előnyben részesítve azon technikákat, amiknél érezte hogy a legjobban élvezem. Kitartóan, derekasan tette a dolgát, ahogy kell, punciját is ismét felkínálta 69-ben, hogy élvezkedjek rajta kedvemre, de sajnos végül nem jött össze a második lövet. Nagyon közel volt, és a legkevésbé se Larán múlt, de közeledtünk időnk végéhez. Megkérdezte hogy akarok-e még egyszer fürdeni távozás előtt, mert ha igen, akkor sajnos itt az idő. Ha nemet mondok, szerintem utolsó pillanatig kitartóan kényeztetett volna a siker reményében, de csupa kókuszolajosak voltunk, arra nem akartam volna visszavenni a ruháimat... Azért így is abszolút elégedetten távoztam, azzal a fontos tanulsággal, hogy legközelebb egyel hosszabb etapra lesz érdemes befizetnem.

Elszámolás

A randi elején tisztáztuk a piszkos anyagiakat, de Lara annak ellenére se kérte el előre, hogy csak most ismertük meg egymást. Távozás előtt a komódra tettem a megadotthoz képest egy ezressel felfele kerekített összeget, lévén csak nagy címletek voltak nálam. Lara vissza akart adni, de jeleztem hogy ne vicceljen, nem szükséges. Maximálisan elégedett voltam Lara teljesítményével. Extraként a szájba élvezést vettem igénybe, minden mást alapban vállalt.