Szófia Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Szófia, felejthetetlen szexpartner

  logout

Egyeztetés

Itt nem hirdet Szofi. A másik társkeresőn találtam rá. A most felveszi, spricc a szájba kategóriáa kerestem. Azonnal felvette a telefont, talán már elmentette a számomat.

Megközelítés

8-18 óráig fizetös a parkoló emlékeim szerint 285 Forint/óra. Parkoló volt közvetlenül a ház elött, de most nyaralási szezon van ...

Helyszín

Ez egy modern ház úgy 20 éves lehet. Lift is van. Nappali-konyha, 2 játék szoba. Egyedül voltunk a szoba ajtaja nyitva volt. Minden tiszta minden rendben.

Hirdető külseje

Harmincas évei közepén járó természetes szemüveges titkárnö. Szép fehér fogak szerintem megvan mind, göndör barna haj, szép arc, maximális higénia, szolis barna bőr és nincs tetoválás. Szóval pici cici kis súlyfelesleg nem pláza cica és nem a legfiatalabb és legjobb tesű nő itt a húspiacon, de kedvesége, kisugárzása, inteligenciája magasan veri a mezönyt. Csak hétvégén másod állásban van itt nekünk, nincs kiégve és a hozzáállás példás. A képek nem manipuláltak és nem régebbiek 1 évnél az adatok a valóságot tükrözik. Piros meltartó, zsinór tanga kombinációban várt. A punci borotvált, de a luksi körül szörös furcsa kombináció de szerethető. Akinek a képeken bejön az nem fog csalódni.

Action

1 órára befizettem, gyors zuhany, fogmosás, dezodor (nyár közepe nagyon meleg párás nap volt). Csókkal kezdük álva majd ágyba igazi nyelves csók nagyon jól csókol, elindultam délnek cicik majd punci és itt leragadtam. Nyaltam faltam, finoman újjaztam. A hüvelye szük bordázot nagyón kívánatos, egyre hangosabb lett hüvelye rászorított az újjamra, finom rángások, keményen harcolok egyik kezemmel tartóm, de probál kibújni a kezeim közül. Teste lüktet, remeg magzatpózba az oldalára fordul lerug magáról nagyot élvez. Visszacuppanok pötyire finoman szívom. Farkam kemény gumi fel bedugnám és félhat gumi le francia esélyem sincs a punciba bejutni. Voltam 1 éve nála franciája sokat változott. Nagyon jól csinálja változatos a zacsit is szeretgeti kézzel nyelvel, bekapja tövig és a szemedbe néz. Érzem mindjárt elmegyek, de nem sikerül hát bizony bizony én is egy puhapöcsü vén buzi lettem.69 hogy legyen nekem is szopogatnivalóm.
És itt jön az, hogy befizetek még egy órára. Itt már volt minden csokolózás, kölcsönös kézimunka közben csokolózás, nyalakodtam a csiklóját és az oldalára fordítottam, hogy a hüvelyét is elérjem, gát, ánusz kérdeztem: "Szereted csinálhatom? Nagyon jóóó!!!" kezem sem volt tétlen. és megint elélvezett. Segget nyaltam és kurva jó volt! .... Szofi franciázott majd feljött rámhasalt csókot kicsit csúszkált rajtam az angol sajtó "rubbing" nevezi. Szóval rajtam nincs gumi Szofi rajtam és veszélyesen közel vagyok a luksihoz. Nem is tudtam hol a farkam, mit is csinálunk, de végül is elélveztem a hasárol letörölgettük a fehérjét. Szofi kihozta a legtöbbet a helyzetből. A végén a hátamat is megmosta. Tanulság: túl sok időt basztam el az előjátékkal és azután baszhattam.

Elszámolás

"A régi áron" dolgozik. Az ár és az élmény nincs párban. Nagyon megéri.

Szófia, nagyon jó szexpartner

  Turbo666

Egyeztetés

Könnyen megtaláltam , nagyon kedves és szimpatikus volt a hangja .

Megközelítés

Számomra ismerős környéken volt , így hamar oda értem , bár sehol nem volt jelentős forgalom az utakon . A parkolás egyszerű volt , nem nagyon kellett parkolót keresgélni ,majdnem a ház elött álltam meg .

Helyszín

A ház egész újnak mondható . Lakás szépen és igényesen berendezett . Porszemet sem láttam . Tisztálkodóhelység tökéletesen felszerelt , tus fürdőből bő a választék . Itt is minden tiszta és illatos .

Hirdető külseje

Megfelelő gömbölyűség mindenhol , jó is megfogni . A képek kétségen kívül róla készültek . Aki az anorexiás lányokat kedveli , nem itt a helye . Mosolya kimondottan szexyvé varázsolja .

Action

Fürdés után Szófia az ágyon fekve várt , csókok után ismerkedésképpen kölcsönös franciával kezdtünk , kimondottan profi, egy centimétert sem hagyott kezeletlenül .Közben én is torkoskodtam amit jól fogadott, gyönyörű húsos puncija van. Lovacskázással kezdtük a páros gyakorlatot, isteni a mozgása , és csodásan lebegnek a markolható mellek . Folytatás képen kutyusra váltottunk . Leírhatatlan élményben volt részem . Markoltam a popsiját és tornáztam rendesen . Megdolgoztuk egymást kíméletlenül. Hatalmas élvezettel robbantam a gumiba . Kis szünet után próbáltunk életet lehelni a velem egy korúba , de már nem volt ereje csatarendbe állni . A fennmaradó időben beszélgettünk ,kényelmesen egymás mellett fekve .
Mikor lejárt az időm, elkísért a fürdőszobába. A randi végén puszival búcsúzkodtunk .

Elszámolás

Amikor megérkeztem , nyomban rendeztem .

Szófia, jó szexpartner

  Eugen_von_Kelepe

Egyeztetés

Másfél-két éve már voltam nála, a konkurens oldalon találtam a hirdetését.
Tervezett, nem ötletszerű találka volt: aznap kora este, a kinézett időpont előtt néhány órával ránéztem a profiljára, és láttam, hogy hívható, felveszi a telefont. Nem kellett sokáig csörgetni, egy kedves hang köszönt és bemutatkozott. Kérdésemre tájékoztatott a tiszteletdíjról, és gond nélkül találtunk egy szabad órát másfél órával később, és megkaptam a címét.

Megközelítés

Egyeztetésünk során megkaptam a pontos címet, amit az adatlapján térképen is jelölve van. Budapest egyik legforgalmasabb körútja. Villamosmegálló van a közelben, és a metrómegálló is kényelmes 5-10 perces sétányira van, friss tapasztalatból írom.
Pont a kapu előtt egy parkolóautomata egyértelműen jelzi, hogy aki nem B-M-V-vel érkezik, az bizony kalkulálja hozzá az este költségeihez a parkolást. Forgalmas út, este már leparkoltak az ott lakók: talán a közeli derékszögben nyíló mintha lett volna parkolóhely.

Helyszín

A rendelő rendkívül könnyen megközelíthető - nem kell a társasházban bóklászni -, gyönyörűen felújítva és jó ízléssel új berendezve, patika tisztasággal.
A baszobában franciaágy a tetthely, igényes zene szól (nem rádió), ami mellett lehet beszélgetni és egymás nyögéseit hallani. Az adatlappal ellentétben van mobil klíma, és működik.
A fürdőszobában legalább háromféle tusfürdő, dezodorspré, szájvíz áll rendelkezésre. Plusz az elmaradhatatlan műanyag felesespoharak, és a kifogástalanul friss és illatos nagy törülköző.
Minden jel szerint egyedül rendel: a diszkréció tökéletes, másnak nyomát se láttam vagy hallottam.

Hirdető külseje

Általában 3D-ben legtöbb lány más a képeihez képest: női füllentés… Ritka az ilyen tökéletes egyezés a képekkel. Mínusz arckitakarás.
A képein kitakart arcát úgy tudom leírni, hogy képet adjak, de ne tegyem felismerhetővé, hogy Koni Demiko és a fiatalabb és nem molett Soma Mamagésa arcvonásainak elegye, nagyon hangsúlyos szemüveggel.
Alak: a klasszikus, Goya A meztelen Maya festményéhez modellt állhatna (feküdhetne…). Keblei picit gravitálnak.
Egy rózsaszín bikiniben fogadott - nem adtam dress code-ot -, képeihez képest kicsit rövidebb hajjal, és nyári színekre festett, de nem hosszú körmökkel, és észrevehetetlenül szolid sminkkel, már ha egyáltalán volt. Szépen lebarnult: nemrég nyaralt, és amúgy is járt szoliba.
Több értékelésében szomszédlány típusnak nevezik: hát, akkor ők egy nagyon jó környéken élnek. Ilyen csinos és igényes szomszédlányt kívánok mindenkinek.

Action

Gyors és diszkrét bejutás után köszönés, bemutatkozás, és beinvitált a nappaliba, ahol beszélgetni kezdtünk. Egy fárasztó hét után nem voltam a topon, inkább gyorsan megkérdeztem, merre találom a fürdőszobát. Megkaptam az útmutatást és a kötelező illatos és puha törölközőt, és előzékenyen vállfára helyezte az ingemet.

A fürdőből már a baszobába tértem be, ahol állva átöleltük egymást, megízleltük egymás ajkait, a csókok szüneteiben boldogan "doromboltunk" egymásnak, szorosabbra fűztük az ölelésünket, és simogattuk egymást. E nagyon tartalmas néhány perc után az ágyra heveredve folytattuk egymás köszöntését.

Kisvártatva kibontott a törölközőből, és ágaskodó férfiasságom ajkai közé vette.
Agyzsibbasztó munkahetet zártam: végig passzívan hagytam magam kényeztetni az este során. Pornónovellát nem lehet írni arról a boldog lebegésről, hogy élveztem a figyelmességét. Ajkai barátnős farokmasszázsát kérésemre 69-esre váltva viszonoztam, sor került egy kis lovaglásra, végül keményebb franciát kértem tőle, és a szájbaspricc lett a befejezés. Maradt egy kis időnk, elmondása szerint nem tanult, de lelkes hátmasszázst kaptam tőle.

Búcsúcsókkal - nem puszival - engedett ki. :-)

Elszámolás

Érkezéskor és bemutatkozás után átadtam az ajándékba hozott csokival a telefonban megadott tiszteletdíját rejtő borítékot, amiről egy árva szó sem esett.
Borsos, ha ismeretlen lány lett volna, tuti nem kerül sor időpont-egyeztetésre. Tartok tőle, ez az új pesti átlag.
Az alap menü mindent tartalmazott ami ahhoz kell, hogy egy "normál" együttlét során ellazulva önfeledten átadhassam magam kettőnk játékának, ami esetemben a csók és a NFVSZ. Sőt, egy kicsit több is: a popsi az alapban van.
Természetesen se időhúzás, se "hiperinfláció".