Flóra Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Beszámolóim

Flóra, felejthetetlen szexpartner

  Perfekt

Egyeztetés

Látogatásom az után történt, hogy a hirdetése konverzión esett át. Egyeztetés közben nem, de a helyszínen realizáltuk, hogy már korábban találkoztunk. Az a randevú nem mostanában volt és nem is a Récsei intézetben, de ebben a kerületben. A kategória váltás új perspektívát nyitott, amit úgy éreztem vétek lenne kihagyni.

Megközelítés

Reiner Frigyes park mellett.

Aki a belvárosi régióból érkezik a Thökölyn, annak messziről már látható lesz, hogy az épület tetejére ki van írva, hogy Rokko group. Ha a lakópark közelébe ért a jármű, akkor lehet az indexet kitenni jobbra, vagy a leszállás jelző gombot megnyomni a buszon. Onnan pár lépés a ház. A lépcsőházak ábécé betűivel vannak megjelölve. Érdemes figyelni, mert azzal értékes időt lehet megspórolni.

Helyszín

Nappaliba érkezve, cipő le és irány a baszoba. Kolléganő egy paraván mögé rejtőzve gondoskodott a diszkréció meglétéről.

Jártam már ebben a lakásban, azóta az erodálódásnak semmi jelét nem vettem észre. Tisztaság és rend volt akkor és most is. Szobában kényelmes ágyon, puha párnák közt élveztük a társaságot. A falnak támasztott masszázspad emlékeztetett a maga mögött hagyott múltra.

Fürdőszoba tágas, nagy káddal felszerelt, higiénikus helyszín. A kapott törölköző elég nagy volt és friss.

Hirdető külseje

Négy év biztosan eltelt az első találkozásunk óta. Külsőre semmit sem változott, nem öregedett. Ugyan az a fehér bőrű, feszes testű, nagy mellű, rózsaszín puncikájú, kemény popsijú, mint annó. Akkor jött fel a fővárosba, hogy életét egyengesse. Egosystole enyhe tüneteivel, de ambíciókkal felvértezve vágott bele a szakmába. Mostanra szépen fejlődött, mentálisan megerősödött, a szakma minden tudásával rendelkező, barátságos szolgáltatóvá nőtte ki magát.

Arca még mindig szűzies, rendes, szomszéd lány benyomását kelti. Utcán látva senki meg nem mondaná róla, hogy milyen foglalkozást űz. Nem is akármilyen szinten. Nagyon sok és hasznos technikai elemmel gazdagította az erotikus repertoárját. Szex kultúrában nagyot lépett előre. Utólag visszatekintve a randinkra, nagyon helyesen tettem, hogy ráesett a választásom.

Fiktív adatok nem szerepelnek az adatlapján. Csak a nettó valóságot közli, mint ahogyan a fotói is koherensen kapcsolódnak hozzá.

Action

Szubjektív, de nekem a mellei nyerték el elsőnek a tetszésemet. Először azokkal kezdtem ismerkedni. Természetesen miután jó sokáig kiélveztem édes csókjainak finom ízét. Ikreket megszeretgetve, lejjebb haladtam és a nyiladozó puncikáját kezdtem kényeztetni. Úgy nyaltam, hogy közben a kezeim a cicikékre tapasztottam. Több technikával is próbálkoztam, nem volt könnyű dolgom, de azt hiszem a végére mégis csak sikerült egy kis orgazmussal meglepnem őt. Spekulatív kollégák ennek valóság tartalmát meg szokták kérdőjelezni, de ezzel én nem foglalkoztam. Magam örömére is tettem, akárhogyan is volt.

Aztán mellé feküdtem úgy folytatódott az együtt létünk. Barátnős, emóciókban gazdag percek után számot adott a francia tudásáról. Hol van már az a botladozó, amatőr, kezdő kis lányka, akivel annak idején találkoztam. Edukáción ment keresztül, aminek az alapjainál is is aktívan közrteműködtem. Orális kényeztetésben emelt szintre került mostanra. Nem csak úgy általában tette a dolgát, hanem lokálisan is kezelésbe vette az egyes részeket. Szájába került a makkom, a rudam, a golyóim is. Sűrű nyálhidak sokaságát mutatta meg nekem. Az egyik legizgalmasabb produkciója az volt, amikor mélyen a szájában volt a rudam és a kiöltött nyelvével a zacsimat birizgálta. Olyan amplitúdóval tette, hogy alig bírtam ki, hogy ne durranjak el. Le kellett állítanom, annyira jól csinálta a bestia.

A szexért jöttem hozzá, úgy hogy kértem, hogy helyezze rám a védőfelszerelést. Gyorsan megoldotta és felkínálta, hogy meglovagol. Alsó perspektívából látni a melleit, amelyek minden lökésemnél lendültek egyet előre, fantasztikusan jó volt. A popsijába kapaszkodtam és erőteljesebb menetre kapcsolva toltam neki. Aktív csípő mozgással ő is kooperatívan hozzá járult a mennyei élményhez.

Aztán a kutyusosba fordultunk. A hasa alá két párnát begyömöszöltem, hogy kényelmesebb legyen neki. Ebben a pozitúrában neki nem kellet mozognia, csak tartani magát. Néha a farkamat kihúztam a punijából és a pillangó szárnyakat széthúzva egy jó adag nyálat csorgattam rá a magasból. Aztán az jó erősen belepumpáltam azt a vaginájába. Szinte habzott, annyira csapattuk. Komolyan nyögött és erőteljesen markolászta a lepedőt közben.

Aztán missziben folytattuk. Síkos volt már kellőképpen, ezért a továbbiakban már nem finomkodtam vele. Max csak addig mérsékeltem a tempómat, amíg lehajoltam hozzá smárolni. Utána teljes erőből dugtam ismét. A hangok és a vizuális élmények együtt, hirtelen begyújtották nálam a rakétákat és ebben a pózban lőttem tele a gumit. Fáradtam borultam rá. A lábaival még egy kicsit körül ölelt, majd oldalt kibújt alólam és kimet, hogy hozzon nekem innivalót.

Végén még diskuráltunk az elmúlt évekről és az alatt megszerzett tapasztalatairól. Mindig tanulságos számomra az, amit a hirdető megél. Másik oldal észrevételei új fényben jeleníti meg ezt a szubkultúrát, aminek mindketten a tagjai vagyunk. Így lesz kompakt a kép.

Elszámolás

Ismeretségünk okán – feltételezem ez adta meg a bizalmat – nem kérte el előre a csokrot. Csak alap volt, amit kértem, azt rendeztem a végén. Extráiról nem kérdeztem, lehet, hogy nem is nagyon vannak neki. Nekem ez így is bőven megérte.

Clea, felejthetetlen szexpartner

  SimiSoma

Egyeztetés

VTR-en jelentkeztem volna be másnapra, de a VTR épp nem működött. Priviben ráírtam. Megemlítettem, hogy élnék a +15 perc kedvezménnyel. Jelezte, hogy beír a táncrendjébe, de hamarosan ismét lesz VTR, erősítsem meg. A VTR csak nem akart beindulni, így aznap délelőtt telefonon erősítettem meg.

Megközelítés

Ismert tömblakópark (vagy mi) a Récsei Center közelében. Ha az utcában nincs parkolóhely, akkor a Récsei udvarán érdemes próbálkozni.

Helyszín

Lifttel közelítettem, de lépcsőn sem lett volna közepesnél nagyobb kihívás. Valamelyik folyosón jó sokat kell gyalogolni, de az ajtó már magától nyílik.
Minden tiszta, higiénikus, jól felszerelt. A szoba az én ízlésemhez kicsit sötét volt, de Clea készségesen villanyt gyújtott.

Hirdető külseje

Bőre hófehér, selymesen sima, ha nem látnám az arcát, akkor elbizonytalanodnék, hogy megvan-e 18. Megvan. Arca kedves, talán többet mutat a kiírt koránál, de szép arca van. Lágy, de nem gravitáló, szép, nem is apró cicik ágaskodó bimbókkal. De még mennyire ágaskodók! A videót a hirdetésben kötelező megnézni! Kedves, együttműködő, igyekvő, vendégcentrikus. Higiéniája kifogástalan.

Action

A fogadóruci egy fekete, csipkés, hálós semmiség volt, ami keveset takar, mégis sokat sejtet. Rögtön tudtam nemcsak azt, hogy jó helyen járok, de azt is, hogy maradok.
Gyorsan lecuccoltam a hogyishíjják bútorra, majd letusoltam. Clea a nappaliban várt vissza, és a szobába kísért.
Ölelkeztünk, tipi-tapi. Nem mertem a sérülékenynek – és drágának – látszó ruhadarabhoz nyúlni, így amíg Clea kibontakozott, addig a fokozatosan szabaddá váló testrészeket portalanítottam. Nem mintha porosak lettek volna. Kicsit csókolóztunk. Érezhetően nem kedvence Cleának, de azért rendes és nyelves, kifogástalan csók volt.
A franciaágyon folytattuk. Elég alacsony jószág, állva döngetésre csak kifjezetten kistermetű vendégeknek alkalmas, de kényelmes, nagy méretű, higiénikus.
Egyre több figyelmet szenteltem a kebleknek, majd lassacskán délebbre kéredzkedtem, ahol trópusi éghajlat uralkodik. Nedves és meleg, ám egyáltalán nem fullasztó, és nem is izzasztó. A kellemes, pozitív visszajelzések felkorbácsolták mohóságomat, és még jóval a cél előtt megtorpanva gumit kértem.
Megkértem Cleát, hogy lovagoljon meg. Ilyen cicik esetén kihagyhatatlan. Lassan, finoman indult, majd pár perc után fokozatosan gyorsított. Nem fogtam vissza magam, amikor elöntött a mámor. Utána szeretek még egy kicsit maradni, mocorogni a jó helyen, amihez Clea maximálisan partner volt.
Ilyenkor, a tisztálkodás után némi csevej szokott következni. Meg is szoktam említeni a beszámolókban, hogy milyen beszélgetőpartner a hölgy. Ez a rész most kimarad, mert szinte azonnal rátértünk a második menetre. Eleinte csak a cickókba akartam belefeledkezni, simizgetni, somázgatni, de rendesen beindultam tőlük. Valamennyire Clea is, amire a hangokból következtettem, de átütő sikert a megismételt déli túra sem hozott. Annál nagyobb sikere volt Cleának a helycsere után. Nagyon élveztem minden másodpercét, minden mozdulatát a kényeztetésnek. Éreztem, hogy partnerem is erre törekszik, és mindent bevet, hogy jól érezzem magam, de nem sietteti a befejezést. Nem is fejeztük be itt, hanem számos szeretkezős testhelyzetet kipróbáltunk. Missziben kicsit féltettem a testsúly- és magasságkülönbségünktől, de jól viselte. Kutyusban is lehetett döngetni rendesen. Paciban már kedves ismerősként üdvözöltem a csodás kebleket. Végül mégis visszatértünk a franciaórához. Ismét hosszan élvezkedtem, így már csak annyi csevegésre maradt időnk, amíg utcakész állapotba hoztam magam, az meg nem volt sok.
Clea meztelenül búcsúztatott, így szeretett cickóitól külön is el tudtam köszönni.

Elszámolás

Ha nem is azonnal az elején, de kérés nélkül helyeztem el a csokrot. Végül is nem derült ki, hogy igénybe vehettem-e a VTR-kedvezményt a formális bejelentkezés hiánya ellenére, mert én választottam meg a távozás időpontját. Már túl voltunk az óra végén, de nem sokkal. Meglehet, hogy ennyi rugalmasságot VTR nélkül is megkaptam volna.

Clea, felejthetetlen szexpartner

  Massage3

Egyeztetés

Telefonon kerestem fel Cleát. Barátságos és vidám női hang fogadott. Az elsőre megállapodott időpontot miattam lemondtuk, mivel megbetegedtem. Mire meggyógyultam, már aznap hívtam, ekkor tudtunk újabb időpontot egyeztetni, Clea ebben is rugalmas volt, hamar találtunk közös alkalmas időpontot. Szándékomat VTRben is megerősítettem a bónusz percek végett.

Megközelítés

Parkolóhelyet lehet találni, bár nem egyszerű, amikor a közeli Récsei Center zárva van. A parkolás fizetős. Az élményközpont parkolási díjait nem ismerem. Hétvégén találtam a környéken parkolót. Metrótól kisebb séta, többféle busz van a környéken, villamostól nagyobb séta.

Helyszín

A lakás egy modernebb újabb építésű lakás. A csengőt az első ajtó után mondja. Elég segítőkész. Fürdőszoba kádas zuhanyzós többféle tusfürdővel. Szoba dupla tükörrel felszerelt, mindkét falon, ágy, masszázságy, mi Clea szerint nemcsak masszázsra használatos :-), asztal, további bútor, ahova letehettem a ruháimat. Clea mondta, hogy többen vannak a lakásban, én ebből semmit nem éreztem.

Hirdető külseje

Lilibeth szerepel a képeken, rendszeresen frissíti őket, ezért nem ért meglepetésként a látványa. Egy fehér szettben is fogadott.
A képek idealizáltak, viszont a hölgy cicijei élőben szebbek és jobbak, mint a képeken.
Gyönyörű fehér, nagyon finom bőr, szuper alak, cici meseszép és méretes, popsi kerek, ennivaló a lány. Arca kedves és vidám, nekem tetszett, csendes visszafogottság jellemzi Őt.

Action

Telefonon megbeszéltük már mit szeretnék, a VTR bónuszt (+15 perc) is engedte, amiért plusz pont és plusz élményeket kaptam. :-) Elmentem zuhanyozni, ahogy visszaértem septiben becsukta az ajtót és hozzámdörgölőzött. Én is markolásztam fenekét, cicijeit, puszilgattam, csókoltam nyakát, hozzádörgölőztem meredező férfiasságom. Igényli a hosszú előjátékot, de nekem sem ártott. Csókot nem adta könnyedén. Jól felizgatott vele. Szép lassan kicsomagoltam az alul nyílós fehér ruhájából. Sokáig izgattam mellbimbóit, amit hangokkal társítva is élvezett, valamint a nyakra adott csókokat is. Majd megfogtam és ágyrafektettem és el kezdtem kényeztetni a punciját. Finoman nyaltam, lassan, ujjaimat nem használtam. Testbeszéde alapján is kiderült, hogy nem szereti. Határozottan mondta is mit szeretne, egyértelmű jeleket adott. 10-15 perc után eljutott a csúcsra. Ezután felmásztam hozzá és el kezdtem vele csókolózni. Az első még csak szájrapuszi volt, de a másodikra gombnyomásszerűen szenvedélyesen smároltunk. Már kellően meredeztem, ezért benne akartam lenni. Kiszolgáltam magam az asztal mellett lévő gumikból. Be is engedett. Leírása szerint is szűk a puncija, azonban nyakcsókok és bimbóizgatás, lassú behatolás után szép lassan kitágult és kellemes nedves állapotban fogadott. Több pózt kipróbáltunk így. Voltam szemből, oldalt, síkság, ami a kedvence. Itt felül voltam és oldalról csókoltam, ezt is élvezte, valamint élvezte, ha fogtam a melleit, igazából ha nem volt rajta a kezem azonnal rátette. :-) Ezek után mentünk a masszázságyra. Itt felraktam őt és úgy tömtem hátulról félig állva. Persze az egyik mellét is fogtam közben, néha rendes nyelves csókokat is váltottunk. Mire idejutottunk testmozgása és a hangok alapján már elélvezhetett, de nem kért pihenőt. Én még nem élveztem el, és lankadtam, így kértem egy kellemes franciát tőle az ágyon, amit teljesített is. Hanyattfeküdtem és nekilátott. Először finoman ízlelgette, majd zacskót is kényeztette. Kértem tőle popókényeztetést is nyelvvel, amit szintén teljesített. Finoman csinálta, úgy ahogy kértem. Ezután hanyattfektettem, picit kényeztettem, úgy láttam elviselte volna randink végéig is ezt. Majd fölétérdeltem és megkínáltam szerszámommal. Úgy láttam kívánta, mert azonnal bekapta és be-bevette tövig, torokra is vette, gyakorlatilag mélytorkozott. Érdekes volt számomra, hogy időnként ahogy ritmikusan szopott két kezével a fejét nyomta rá meredező farkamra, amivel újabb mélytorkos elemeket vitt a randiba. Izzadtunk már mindketten a szex hevében. Oda-odasandított az órára és látta, amit én is, hogy már csak 15 percünk van hátra. Felkínálta hát a kutyapózt. Nem ez a kedvenc pózom, de úgy pucsított be és olyan erősen tartotta magát hogy szabadjára tudtam engedni magam, kezdeti finom behatolás után, ha nem döngettem eléggé ő döngetett vissza. :-) Valóságos szenvedélyes vadmacska lett belőle. :-) Egy perccel időlejárta előtt, felhevült testtel és némi izzadás után számomra is eljött a vég. Szóltam neki, kivettük, levettem a gumit és egy nagyot élveztem a szájába, de kissé ügyetlen voltam és ment az mindenhova. Jót nevetett rajta. Záró zuhany és irány el.

Elszámolás

Egyik extrája a lenyelés, ami szimpatikus volt, de nem vettem igénybe extrát. A pénzt a randi elején rendeztük, letettem az asztalra. A bónuszt vállalta így tulajdonképpen 75 percet maradhattam egy óra árában. Nem kért szünetet, pedig elment.

Clea, felejthetetlen szexpartner

  mittudomain

Egyeztetés

Kora délután felhívtam, szinte azonnal felvette, és tinilányos hangján bemutatkozott, és rugalmas volt, az általam kért időpont pont jó volt neki, késő délutánra.

Megközelítés

Parkolóhely úgy láttam volt, de fizetős. Én nem autóval mentem, a házat könnyű megtalálni, a nagy indiaivá vált cég maps alkalmazása odavisz.

Helyszín

Szép, tiszta, modern lakás, modern fürdőszobával, ahol minden van ami kell. Az akció szoba nem nagy, de nem is kell, hogy nagy legyen, a kényelmes franciaágy szépen elfér, fogas is van a ruháknak.
Többen (szerintem ketten) vannak, de ügyelnek, hogy ne legyenek véletlen találkozások.

Hirdető külseje

A képek jól mutatják milyen ő, bár a képeken talán kisebbek a mellei, a valóságban nagyobbak, imádnivalóak, ahogy a többi része is, az arckitakarástól sem kell félni.
Megízlelve is fincsi, ahol kóstoltam :)
Bőre hófehér, selymes, hihetetlen, nem találkoztam még ilyen adottsággal rendelkező nővel.

Action

Nem mindennapi volt. Nagyon kedves, közvetlen, pedig csak először találkoztunk. Miközben vártunk a fürdő szabaddá válására beszélgettünk, ölelkeztünk, miközben rajta csak bugyi volt (így fogadott).
Közben én is levetkőztem, és már ágaskodtam, kérdeztem nem e túl nagy neki, de megnyugtatott.
Aztán elmentem tisztálkodni, majd mikor visszaértem ő is gyorsan elment a fürdőbe.

Amikor visszaért, állva kezdtünk csókolózni, ölelkezni, simizni, puszilgatni egymást, majd a mellbimbóit kóstoltam meg, amik jól reagálnak a kényeztetésre, aztán megízleltem imádnivaló testrését, de sajnos a nyelvem eléggé elgyengült az utóbbi hónapokban, így gyorsan elfáradtam, úgyhogy újra feljebb mentem, csókok, simizés.

A védelemi állás kialakítása után, lágyan cirógatva, könnyedén csusszattam be nedves barlangjába, lágyan mozogva, ismerkedve vele missziben, és nem bírtam a sok ingert, hamarosan nem tudtam magam visszatartani attól, hogy a hasára terítsem az első tárat.
De nagyon izgatott, így a törölgetések után is állva maradtam.
Így gyorsan a második körrel folytattuk.
Most hátulról csodálhattam szív alakot mutató fenekét-derekát.
Itt kis szisszenésekkel jelezte, hogy ha túl mélyre mentem, így tanultam meg a határait.
Közben símogattam selymes bőrét, markolásztam cickóit, nyakát puszilgattam, majd újra misszibe fordultunk.
Második körben már túl sokáig bírom, így már jelezte, hogy elfogyott a kenése, úgyhogy megkért, hogy feküdjek hanyatt, és a szájával kezdett kényeztetni.
Finoman, lágyan csinálta, majd kicsit erősebben, figyelve rám, hogy tetszik.

Sejtettem, hogy így se lesz második pukk, mert ahhoz több idő kell, így ezt elmondtam neki, aztán simizésekkel fűszerezett beszélgetéssel töltöttük el a maradék időt.

Elszámolás

Előre kérte a csokrot, de ez érthető első találkozásnál főleg. Minden rendben volt, ez után szóba se került.

Clea, felejthetetlen szexpartner

  ttopp

Egyeztetés

Telefonom hívtom korábban, akkor nem volt számomra megfelelő időpontja már, most legutóbb viszont gyorsan rugalmasan egyeztettünk és kb 2 óra múlva tudtunk is találkozni.
Kellemes hangja volt, korrekt módon tájékoztatott.

Megközelítés

Pontos címet adott meg, a helyszín könnyen megtalálható, parkolással szerencsém volt, kicsit nehezen de találtam végül.
Közösségi közlekedéssel is egyszerű odajutni, frekventált helyen fekszik, új építésű ingatlantömb.

Helyszín

Új építésű lakás, tiszta, minden rendben van, szerintem többen vannak a lakásban, de nem futottam össze senkivel.
A fürdő melletti kis szobába invitált, melyben egy ágy és egy masszázspad volt található, az ágy mellet egy kis komód, ha jól emlékszem és egy szék, szobainassal.
A fürdő is tiszta, törülköző száraz, tusfürdő választék megfelelő.
Miközben levetettem ruháim, akkor cserélt friss lepedőt, szóval vigyáz a higiéniára, minden rendben volt.

Hirdető külseje

A képek valódiak, nem retusáltak, egyértelmű, hogy ő van rajta. Formás leányzó, gyönyörű, hibátlan világos színű bőrrel. Szimpatikus szeplős pofi, természetes vörös haj.
Érzékeny, formás mellei vannak, öröm simogatni, izgató puszilgatni, csókolgatni. Szereti is ha a melleit kényeztetik, úgy láttam elég izgatóan hat rá.
Gömbölyű a popsija, dús, fincsi puncija van.
Egy szál bugyiban fogadott.

Action

Szeretem, ha egy nő magát adja és nem játsze el a szerepét (szerintem erre egyébként semmi szükség, úgyis leveszi az ember). Timiben az tetszett a legjobban, hogy természetesen viselkedett, a tényleges barátnő érzés végig megvolt. Az elején egy kis visszafogottságot tapasztaltam azért, hisz először telálkoztunk, de a reakció valósak voltak ez biztos. Bújós, érzékeny lány, szereti ha finoman kényeztetik.
Ahogy visszaérkeztem a zuhanyzásból ő is kiszaladt felfrissíteni magát, majd egyből átölelt, hozzám bújt és így az ágy mellett állva, hosszú simogatásokkal, puszikkal indítottunk. Nem kapkodtuk el, puszilgattam ahol értem, nyakán, arcán, vállán, simogattam, majd nyalogattam melleit, mély sóhajokkal adta tudtomra, hogy tetszik neki. Ezt követően az ágyon folytattuk, tovább időztem nyakánál, melleinél, közben halkan nyögdécselt, majd lejjebb haladva punciját simogattam a bugyin keresztül, aztán, ahogy éreztem, hogy nedvesedni kezd levettem róla a falatnyi textilt és nyelvemmel folytattam kényeztetését. Később kértem, hogy forduljon hasra és finom popsiját kezdtem nyalogatni, felvátva puncijával.
Az órára nézve láttam, hogy sajnos már nem sok maradt hátra, Timivel valahogy nagyon gyorsan röpül az idő.
Nem vagyok az a nagy lepedőakrobata, és az idő rövídsége miatt sem lett volna lehetőség már többféle pózt kipróbálni, nekem nem is volt szükségem erre, így maradt hason fekve, én pedig hátulról hatoltam be lassan. Kiemelném, hogy nagyon finom, szűk puncija van, (nem vagyok méretes férfi egyébként), így a behatolás óvatosan, finoman előrehaladva, vissza-visszahúzva történt, ami iszonyú izgató volt számomra, már ezek a körülmények, plussz a látvány elég lett volna, hogy elmenjek, pedig nem ez a jellemző rám. Ebben a pózban maradtunk, csípőjét finoman mozgatta közben, köröket írt le, úgy tűnt ő is élvezte.
Ekkor már tényleg közeledett az óra vége, ezért befejezésül kölcsönöséget kértem. Nem kapkodva, lágyan kényeztetett szájjal, kézzel, változatosan, közben punciját nyalogattam 69-ben.
Végül a szájába mentem el, hagyott lenyugodni, nem rohant el törlőkendőért.
Nagyon élveztem a társaságát, valódi barátnős együttlét volt, teljesen kielégültem.

Elszámolás

Először találkoztunk, így előre kérte, ezzel nekem nincs bajom, ha egyébként minden a megbeszéltek szerint történik és Timinél úgy történt. Nyilvános a díjazás, nincs meglepetés.

Lilibeth, nagyon jó szexpartner

  ANUNNAKI

Egyeztetés

Régen irtam beszámolót, nagyon régen, gondoltam most megosztom Veletek egy randimat a sok korábbi közül.
A látogatott kedvenceimet nem értem el, ezért Lilibethet hívtam, aki a másik oldalon már előbb kezdett hirdetni, azóta a figyelmemet lekötötte, de nem jutottam el hozzá.VTR egyeztetést küldtem kis szöveggel. Éppen vonalban volt, hívtam és a nagyon kedves hangját hallva, megbeszéltük a találkozót szóban is. A VTR-is visszaigazolja, valamint a címet is megküldte.

Megközelítés

Ezúttal a BKV szolgáltatását vettem igénybe, ez volt praktikus, busz talán száz méterre állt meg a lépcsőháztol.
Villamos nincs, troli nem túl messze, parkolás fizetős, vagy a Récseiben talán dijmentesen, meg sose parkoltam ott.
Szerintem a megközelítése átlagos.

Helyszín

A lakás emeleten van, ha rövid lennék azt mondanám minden kifogástalan.
A többre kíváncsiak miatt.Nemrég épült társasházban nappalis lakásban egy hangulatos szobácskàban mulattak az időt, ahol szobainas, masszázs ágy franciaágy..mellette tükör található, lehet van légkondicionáló is, de másra nem figyeltem, ott volt Lilibeth.A fürdőszoba minden igényt kielégítő, fürdőkád függönyel, tusfürdő elég, dezodorok, szájvizek, stb. Rajtam senki ne kérje számon miből mennyi, legyen és kész, nem emiatt megyek. Volt olyan kalandom egy szőke Angyal (ez volt a neve), ahol a bejárati ajtó üvege törött volt, ehhez igazodott a lakás is, a kaland pedig belém égett olyan jó volt.

Hirdető külseje

Lilibeth elég képet tett fel, amiket cserélni is szokott, volt arcos is, ezért nem ért meglepetésként a látványa, vagy mégis.
Mint sok esetben itt is elmondhatom a valóság sokkal jobb (bár a képei alapján került a meglátogatására jelölt lányok mellé).
Gyönyörű fehér, nagyon finom bőr, szuper alak, cici meseszép, popsi kerek, nem ragozom tovább, ennivaló a lány, Majd elfelejtettem Arca kedves, nekem tetszett, csendes visszafogottság jellemzi Őt.

Action

Megérkezés, telefon, kapukod, lift belépés Ajtó nyílik Lilibeth kis átlátszó piros semmiségben, haja kiengedve, látom jó helyre jöttem. Kézfogással bemutatkozás, aztán úgy rémlik volt puszi, megfelelek e, igen, cipő le, szobába be, volt az eleje a találkozásnak. Fürdés után vissza, Ő is kiment egy percre, gondolom megnézte nem romboltam e le fürdőt.
A masszázs aszatlnak támaszkodva vártam, mert állva akartam kezdeni az ismerkedést Vele, a testével, mindenével.
Így is történt. Gondolkodtam azon milyen részletességgel írjam meg az élményemet, erre jutottam.Meg kell jegyeznem, irányító típus vagyok, megérzem mikor kell ilyennek lennem. Most is így történt, szinte mindent én kezdeményeztem, és ebben Lilibeth maximális velem jött.
Lilibeth rendkívül érzékeny Nő,mindenben partner amit az adatlapján feltüntetett, ezeket ki is használtam. Volt kis csókolózás, sok sok punci kényeztetés több pózban, cicik számában, játszottak a barátommal, Lilibeth minden érzékeny részemet puszilgatta, nyalogatta, szopogatta, attól függően mit kértem, nagy lelkesedéssel végezte ezen nekem kedvességeket. Puncija nagyon hamar nedvesedett, finom íze van, örömömre és az övére hosszasan kényeztettem.
Ujjazás nincs, ez legyen a legnagyobb baj egy ilyen remek lánnyal. Szeretkezés gumiban, az az igazság, hogy egymást b...tuk meg misszben, aminek a végén egy óriási élveztem, alig tértem magamhoz. Tisztogatás, jöhetnek még búcsú puszik, mindezt Ő Ruha nélkül, hogy lássam, öljem, és el.

Elszámolás

Elszámolás a bővebb infó alapján, borítékban az elején, ajándék kíséretében átadva.

Clea, nagyon jó szexpartner

  janika78

Egyeztetés

A kedvenceim közt volt, de épp nem volt aktív a hirdetése, így szerencsét próbáltam a másik oldalon és megtaláltam :) Telefont ragadtam és felhívtam. Pár csengetés után fel is vette, bemutatkozott és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről. Másnap kezdésre jelentkeztem be hozzá, kérte hogy negyed órával később kezdjünk, amit természetesen elfogadtam.
Másnapi randiról lévén szó, megerősítést kért reggelre, mivel bármi közbejöhet, ne raboljuk egymás ideját feleslegesen. A címet előre megkaptam, pontos házszámmal.

Megközelítés

A pontos cím birtokában GPS segítségével gyerekjáték megtalálni az épületet, ami egyébként az egykori buszgarázs helyén épült, nagyjából 15 évvel ezelőtt (talán 20 - repül az idő :D). Parkolóhely van az utcán, akár a ház előtt is, bár fizetős. A közelben van egy bevásárlóközpont, ahová be lehet állni a parkolóba, ott van valaemennyi ingyenes parkolási idő.
Közösségi járatok tömkelege jár a Thököly úton is, a Dózsa Gy felől is jön pár busz - a Keleti pu. közelsége jól megközelíthetővé teszi.
Kapuból telefonáltam, de nem kellett csengetnem, épp a reggeli takarítás folyt az előtérben, így az ajtó nyitva volt. Pontos instrukciókat kaptam, liftbe be, emelet, fordulás, és már nyílt is az ajtó.

Helyszín

Ismerős helyszínre érkeztem, karrierem egyik első randija itt esett, ebben a lakásban :) Így kellemes emlékeket idézett a helyszín, ami kifejezetten erre a célra van fenntartva. Egyébként egy tip-top 2 hálószobás lakás, a másik hálóban épp volt egy MT Timi kolléganőjével, de engem ez különösebben nem zavar, ráadásul Timi remekül logisztikázott, így véletlenül sem találkoztunk.
A szobában egy masszázs ágy és egy kisebb franciaágy (talán kinyitható ágy?) volt, friss lepedővel, tisztán, üdén. Hangulatos kis szoba, sötétítővel, hangulatfényekkel és egy kis zenével - ahogy az lenni szokott. Vetkőzés után kaptam nagy és tiszta törölközőt, majd tusolni el.
A fürdőben kád + zuhanyfüggöny áll rendelkezésre és kb a legnépszerűbb 10 tusfürdő - aki akar az tud választani belőle. A kád előtt száraz kilépő várt! Tusolás után választhatam különféle szájvizekből, kis műanyag pohárral, és több illatosító alkalmatosságból is.

Hirdető külseje

Timi egy nagyon fiatal és csinos lány - amolyan diáklány típus. A képek jól visszaadják az alakját, alkatát, arca helyes - erre mondjuk, hogy "szomszédlány" típus :) Bőre nagyon finom, puha, hibátlan, a haja most rövidebb, mint amit a képek mutatnak, de jól áll neki ez is. Hiába, ez a hajviselet téma egy ilyen Női dolog - muszáj néha változnia :)
Egy fekete egyrészesben fogadott, ami a tényledésünk érdemi részének kezdetén elég hamar lekerült róla. Előbb az egyik pánt, aztán a másik, végül... de ez még nem az a rész. Kerek, tenyérbe illő cicik, amik nagyon jól reagáltak a gondoskodásra, és hamvas, borotvált punci - illatos, mézédes, diáklányos.
Ha még eddig nem derült volna ki, nekem nagyon teteszett Timi - mind megjelenésében, mind habitusában. Visszarepített vagy másfél évtizedet az időben - ha nem kettőt :)

Action

A higiéniai kör után Timi is kért pár percet, majd visszatért a szobába és elkezdtünk megismerkedni egymás testével. Mellém ült az ágyra, hozzám bújt és innen ment minden a maga útján. Puszik, csókok, oldalra dőlés, ölelkezés. Itt megszabadultam a törölközőmtől és felülre kerekedtem Timi fölé. Igazi csókokat váltottunk, nem csak alibi puszikat, de én elindultam lefelé. A nyaka után a mellkasát és a ruhán keresztül a melleit csókoltam, faltam. Majd lekerült a ruha egyik pántja, előbukkant az egyik cici - miután felébresztettem álmából, rátértem a túloldalra és így haladtam lefelé, mígnem már nem olt tovább maradása a ruhadarabnak, ezért Timi megszabadult tőle teljes egésézben.
Én déli irányt vettem és kényeztettem az illtos barackot, próbáltam kedvére tenni, aminek a nedvesedésen kívül úgy láttam nem lett eget rengető eredménye, de talán néhány kellemes percet sikerült szereznem vele Timinek. Ezután én hanyatt feküdtem és vendéglátóm vett kezelésbe - pontosabban szájába - engem. Annyira finoman, barátnősen csinálta, hogy kértem fejezzük be így az első fordulót, ami nem volt ellenére. Finom szájmunkáját izgalmas nyelvjátéka egészíti ki, amiből összessségében egy nagyon jó francia kerekedett. Bő nyállal éskéz nélkül csinálta, épp ahogy abban a pillanatban a legjobbana esett. A végkifejlet részletei nem teljesen tiszták, én csak a szikrákat, csillagokat és a "nagy fényt" láttam. A művelet közben egyik kezemmel simgattam hol a ciciját, hol a fenekét, vagy éppen a punciját - a vég közeledtével pedig arra koncentráltam, hogy a szabadon lévő kezemmel kapaszkodjak a lepedőbe :D
Így ért véget az első forduló, letakarítottuk magunkat, én eg gyors öblítést is elkövettem, majd ledőltünk az ágyon.
Nem sokat beszélgettünk, mert rögtön ölelkezésbe, csókokba és egymás testének további kényeztetésébe kezdtünk, aminek kisvártatva érzékelhető eredménye lett. Nem voltam biztos a második menetben, de nagyonszerettem volna, amiben Timi maximálisan partner volt. Szájával segített majdnem teljesen keménnyé varázsolni a kis barátomat, de már nagon bent akartam lenni a puncijában és gumit kértem. Feladta rám és a szájával eligazította - na ez tökéletesen elég volt a felkészültséghez :) Nem akartam variálni, csak végre megdugni jól ennek a csodás lánynak a punciját, így kutyust javasoltam, amikor feltette a kérdést: Hogy szeretnéd?
Az ágy melletti tükör, az elém táruló látvány, a "kapaszkosó" a csípőjén mind-mind egyre jobb hatással voltak rám, egyre határozottabban tettem amit tennem kellett. Végül egy csattogós nagyfináléban telejsedett ki a délelőtti kardió programunk, remegősen engedtem tele az esőkabátot.
Lassan kicsúsztam Timiből, ő készségesen nyújtotta felém a papírtörlőt, aztán mikor kicsit kifújtam magam zuhanyozni el.
Még beszélgettünk pár mondatot általános dolgokról, időjárás, nyaralás, stb... az időtöltés ezen része is kellemes tud lenni Timivel. Közben felöltöztem és a távozás mezejére léptem széles mosollyam az arcomon. Timi kikísért az ajtóig, ölelés, puszi-puszi és utamra bocsájtott.

Elszámolás

Vetkőzés közben a kis asztalra tettem a telefonban megbeszélt összeget egy krémes-tubus alá, ezt követően nem esett szó róla. Telefonban egyébként elmondott mindent részletesen, exrák nem tudom, hogy vannak-e, én egy barátnős, ismerkedős együttlétre mentem és pont ezt kaptam :) Abszolút korrekt!

Clea, nagyon jó szexpartner

  xtreme

Egyeztetés

Itt figyeltem fel rá az oldalon és szabad délutánomon hívtam. Hamar fel is vette és tudtunk délutánra időpontot egyeztetni.

Megközelítés

A nagy pályaudvar szomszédságában, így metro, busz, villamos sőt troli is a rendelkezésre áll a megközelítéshez. Új építésű tömb. A cím pontos, egyértelmű a GPS is jól muttja a helyet. A parkolás fizetős lett, de cserében van hely.

Helyszín

Egy kis lakás, de újszerű, félhomályban vadonatúj :-))))) . A szoba nagy a konfekció francia ágy és egy masszázspad is elfér. A fürdő is tiszta, tágas a kád vége tele tusfürdőkkel.

Hirdető külseje

Mikor egy ilyen klassz fiatal nő félmeztelenül nyit ajtót, akkor "mindenféle" benyomásod keletkezik. A képeknek teljesen megfelelő, csinos fiatal nő egy falatka tangában. Akinek egy ilyen fogadtatás nem tetszik az ne menjen ilyen helyre :-)))).

Action

Már öltözés alatt is dumáltunk, így olyan feelingje lett, mintha még mindig gimis lennék és felugrottam volna a barátnőmhöz, akivel még csak kezdők vagyunk.
Gyors tisztálkodást követően lehuppantunk egymás mellé az ágyra. Pár perc simogatás után eldőltünk, majd jobban el is helyezkedtünk, ekkor már a tanga is lekerült, mert nem volt túl kényelmes. Simogattam, csókolgattam, ölelgetett, ölelgettem. Nem maradhattak ki a cicik, melynek bimbói tényleg nagyon érzékenyek egy lehelletnyi nyalintás is komoly hangokat csal elő. Így játszottam vele. Kalandozásaimnál vigyázni kellett, hogy a köldökét elkerüljem, mert az nagyon csiklandós a talpával együtt, ezek szigorúan elkerülendők, mert kizökkentenek. A fotókon is látható csodálatos "mézédes" kelyhét is megízleltem, de a kellemes érzésen túl szerintem nem jutottam. Utána újra fenntről kezdtem az egészet. Én nagyon élveztem. Szépen el is ment az idő, de ő figyelt és időben "el"kapott. Egy spéci pózban franciázott, ami akkor nem annyira tűnt fel, de így utólag nagyon kedves és hasznos volt. Tehát úgy franciázott, hogy teljesen felém fordult, arca, teste. Minden porcikáját elérhettem. Francia közben simizhettem a legrejtettebb zugait is, így ért a vég a szájában. Még tartogatta a szájában és játszott vele mielőtt a papírtörlőbe végezték. Egy kis szusszanást követően gyors zuhany, öltözés és fájó elválás volt a sorrend.

Elszámolás

Az oldalon is feltüntetett díjazás, melyet a telefonban is megerősít, a pesti átlag, korrekt elszámolás.

Clea, nagyon jó szexpartner

  gupi1

Egyeztetés

A találkozó napján 11 óra magasságában hívtam, szerencsém volt elértem és a kora délutáni időpontban meg is tudtunk egyezni.
Már valamikor tavasszal szimpatikusnak tűnt a hirdetése, de akkor amikor "mehetnékem" volt nem tudtam elérni.

Megközelítés

A XIV. Istvánmezei úton, a Récsei üzletközpont mellett található az intézmény, amely elég régóta üzemel egy emeleti lakásban.
Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, az ingyenes parkolás sem gond "Récsei" center parkolójában.

Helyszín

A lakás állapotát illetően nem lehet semmi kifogásunk. A higiéniés feltételek is korrektek.
Jó nagy, nedvszívó fehér frotír törcsi, szájvízek, fogrém, fogkefe, többféle tusfürdő.

Hirdető külseje

Az nem kérdés Timi van a hirdetés képein. Itt semmi meglepetés nem éri a vendéget. Egy pici bugyi volt az öltözete amiben
fogadott, a fotókon kitakart arc egy normál átlagos arcnak mondható. Nem az a túlfestett "plaza-cica" típus szerintem, ami
nálam egyúttal előnyt jelent.

Action

Tisztálkodás követően kezdtem ismerkedni Timi testével, kellemes izmos idomait jó volt érinteni. Csók az extra a hölgynél, általában
kerülöm, mert tisztában vagyok azzal, hogy azért legtöbbször a csók egy "nagybácsi puszira" sikeredik és tulajdonképpen nem tudja
igazán fokozni az ember "hangulatát, harci kedvét". Ledöltünk az ágyra Timi kezdett lágy tempóban natúr franciázni, amikor kértem,
hogy ne kiméljen akkor picit rátett, az már egésszen jól esett. Fokozandó az élményeket javasoltam, hogy menjünk át 69-be, itt már
a közös nevező kialakítása nehezebben ment. Timi szűzlány módjára eléggé zárta a combjait, amikor egy picit is a "kelyhéhez" értem
már szinte azonnal szólt, hogy "jaj ne túl gyorsan, ne nyomjam a csikóját..." . Részemről ilyenkor visszavonulót szoktam fújni, ami meg
is történt. Egy darabig még Timi szorgoskodott, franciázgatott, én meg párszor jeleztem, hogy semmi kímélet....
Az előjátékot követően felkerült a gumi és kutyában kezdtünk neki a végcél elérésének. Itt amikor egy kicsit pörgősebbre akartam
venni a figurát elég hamar jött a figyelmeztetés "ne túl gyorsan, ne túl mélyen" mozogjak, mert hát a lányzónak rövid a hüvelye....
Ez nekem azt jelentette, hogy öreg itt "maszatolni kell", autós nyelven szólva egyszerre taposva a féket és a gázt kellett átjutnom
a "tű fokán". Végül is "happy" lettem, köztes tisztálkodást követően Timivel a frankofon kultúráról váltottunk pár szót. Minthogy az a
típus vagyok "aki nem szereti a pénzt kihányni az utcára" közben gondolkoznom kellett azon, hogy a második kört, hogyan tudnám
abszolválni tekintettel arra, hogy a második körben az elsőhöz képest tempósabb, pörgősebb együttlét kell, hogy "happy"-be menjek.
Az tiszta, hogy aktussal botrányba fulladna a dolog, így egy lehetőség volt adott, Timit arra kértem kézzel végezzen ki. Becsületére
legyen mondva, néha két kézzel belém kapaszkodva, de leápolt. Gyűjtögető életmódom életképesebb darabjai a markában landoltak.

Elszámolás

Az volt az egyórás díj ami a hirdetésben is szerepel.

Clea, nagyon jó szexpartner

  emzéperiksz

Egyeztetés

Vasárnap délelőtt csörgettem meg Timit egy egyórás franciás randi reményében. Egy kellemes hangú lány mutatkozott be a vonal másik végén. Ezt én is megtettem. Kérdésemre, hogy mindent vállal e, ami a hirdetésében van, pillanatok alatt felsorolt mindent. A mindkettőnk számára megfelelő időpontra is hamar ráleltünk. A címet is megkaptam.
Rendelési ideje nem a jobbára megszokott, érdemes figyelni rá.

Megközelítés

Irányadónak a Récsei Centert nevezem meg. Jól megközelíthető helyen van a rendelő. Busszal a Keletitől egy megálló. Én autóval mentem. Vasárnap lévén a parkolás ingyenes volt. A cím egyértelmű, könnyű rátalálni.

Helyszín

A házat inkább újnak mondanám. A külső környezet rendezett, a belső tér tiszta. Lift van. Timi kiválóan navigál a házon belül, így nem lehet eltéveszteni az ajtót.
A lakás a célnak megfelel. A fürdőszobában kád van zuhanyfüggönnyel, előtte száraz kilépő. Tusfürdők kellő mennyiségben. Szájvíz kis poharakkal. Friss törölköző.
A szobában franciaágy, masszázságy, hely a ruháknak és egy komódféle. Az ágy jó minőségű. Mellette a falon, hosszában keskeny tükör. Timivel együtt raktuk fel a friss lepedőt. A háttérből a fülemnek kedves retró dal(lam)ok szóltak.

Hirdető külseje

Megpróbálok tárgyilagos lenni, ami persze nem nagyon megy, mert ilyen helyzetben az ember könnyen elveszti az objektivitását. Szóval szerintem egy nagyon helyes, szende arcú, kedves és mosolygós lány nyitott ajtót, egy szál bugyiban. De megkockáztatom: Timi többségünknek tetszene. Nekem első látásra. Formás, érzékeny és álló cicik, kerek popsi, fiatal, mégis természetesen nőies test. Zárt külső szeméremajkai engem megbolondítanak. Lásd a retus nélküli fotókat! Puha fehér bőrén egyetlen tetoválás sincs. Ez nálam érték. Az összkép pazar.

Action

A fürdőből visszatérve Timi kért néhány percet. Addig megnézegettem a falon kétoldalt elhelyezett erotikus rajzokat. Már jött is vissza. Megállítottam. Vén kéjenc módjára kértem, hogy hadd nézegessem a testét, mielőtt az ágyra jönne. Minden irányból gyönyörködtem benne, végül bepucsított és széthúzta a popsija két felét…
Hanyatt fektettem és szeretgetni kezdtem. Ahogy Ő kéri: finoman, a nyakától lefelé haladva a punciig. Ahogy fentebb írtam, a cicik nagyon érzékenyek, de Timi élvezi a finom nyelvjátékot. Lent is. A csikló kényeztetésekor is a gyengéd, lassú mozgást szereti. Halk nyögésekkel jelzi, hogy élvezi. Sajnos a csúcsra nem tudtam eljuttatni. Mint írja, Ő inkábba hüvelyen keresztül tudja átélni a gyönyört.
Most Ő következett. A hátamra feküdtem széttett lábakkal. Timi szemből a szájába vett és sokáig kényeztetett ebben a helyzetben. Kéz nélkül. Nem vette be mélyen. Hol bólogatott, hol bent tartotta és a nyelvével cirógatta. Igazi nyelves punci. Hosszú percekig ki sem vette a szájából. Közben néha rám nézett. Lényegében, ha valaki nem szól, bizony hamar vége lehet a felvonásnak.
Aztán oldalt kértem és a tükörben gyönyörködtem a fenekében és puncijában. Majd a 69 következett. Most a kezem és a nyelvem, immár csak a saját örömömre kalandozott a szép lyukacskák környékén, miközben ki nem engedett a szájából.
Befejezésként Timi feküdt hanyatt és én fölé térdeltem. Hol a kezem által, hol a szájába adva élvezkedtem tovább. A végén szóltam, hogy jövök és a szájába dugtam. Kiszívta az utolsó cseppig. Isteni érzés volt közben a bájos arcát nézni.
Végül szilvia, kis beszélgetés, majd fürdés. Az ajtóhoz ruhátlanul kísért ki. Két puszival köszöntünk el.

Elszámolás

Előre, mint midig. Egy kis figyelmesség alá a komódra. Végig ott maradt. A szerintem átlagos csokor nagysága nyíltan szerepel a hirdetésében.

Clea, nagyon jó szexpartner

  Noctis

Egyeztetés

Kb fél éve felkerült az oldalra, azóta követgetem a csodás képein és a beszámolóin keresztül. Nem ingatlant nézni megyek de egyik szempont volt a házhoz fűződő jó emlékek sora. Telefonjaink ma nem voltak a toppon, a kommunikáció kicsit szétcsúszott. Az izgulás minimalizálása miatt nem terveztem jóelőre. 10 körül egy délután 2-es egyórás időpontot kértem, deles megerősítő hívással. Utóbbit a technika ördöge nem engedte kivitelezni csak egy órás késéssel (csak sms ment át). Majdnem nem kaptam meg az időpontot de valahogy mégis megoldotta (TP nélkül) amit köszönök. Egyeztetés után megjelent a profilján hogy a Napok miatt aktus most nincs, ami számomra nem volt akkora probléma mert amúgy se szoktam kérni (cserébe az extrái alapok). Hangja telefonban is aranyos bár a hangminőség mintha valami voip telefon lenne, élőben cukibb.

Megközelítés

Récsei center melletti lakótömb, parkolás egy ideje fizetős, szerintem csak napközben akad hely (bár aki nagyon itt lakik az odalent parkol). Tömeggel a Keletitől lehet jönni, csak a bejárat nem a forgalmas részen lesz. Nem váratott, szűk 5 perccel az időpontom előtt hívtam (előre kérdeztem hogy atompontos legyek-e vagy akkor hívjam ha "odaérek", nyilván pár perccel korábban csak hogy ne álldigálljak). A kaputelefon kamerás erre, napszemcsit le, telefonos egyértelmű instrukciókat meghallgattam a kapuban aztán rövidtávú memóriát használtam (liftben itt nem nagyon van térerő). A megadott folyosó legizgalmasabb ajtaja már nyílt is nekem, nincs kopogás.

Helyszín

Teljesen kulturált szalonka, ma 3-an dolgoztak, csak a lányokat hallottam, vendéget nem. Nyilván jobb lenne egyedül, de nem gond. Fürdőre figyelnek. Minden standard szalon, kád szélét végigérő tusfürdő sereg, jó nagyok, az otthoni is volt. Szájvíz is több féle, poharak. Normális törüköző. WC-s fürdőszoba, fürdőkád-zuhanyfüggöny, kilépő, végtelen forróvíz.

Szobában van egy masszázspad ami bizonyos pózokra indítja be az ember fantáziáját. EDM szerű zenék nem-telefonos hangkeltőről, kényelmes ágyikó és egy párna. Tiszta lepedőt húzott amíg az inasra meg pici puffra lepakolásztam. Klíma van, de nem fáztam. Cigifüstmentes minden. Óra látszik de nem ketyegős. Fény pont elég, hangulatos a szobácska. Tükröket nem vettem igénybe de az ágy mellett van egy csíkban jó helyen, és a pad mellett is.

Hirdető külseje

Timi egész alacsony (direkt a szűrőm része, szeretem ezt a termetet), ebből adódóan a kacsói és ujjai is sokkal kisebbek az enyémnél. Ízig-vérig természetes. Nincs műköröm, tetkó, szoli, testékszer, szilikon, műszáj/pilla/szemöldök, smink, de még a körme sem volt szines. Aki ezt szereti annak ez pluszpont lesz az biztos, nekem az volt! A szomszédlány jellemzés itt kifejezetten helytálló, aranyos arca van (volt valamikor arcos képe, érdemes követni mert az új kép alert az sokszor tényleg új). Jóillatú haja összekötve volt. A málnácskányi mellbimbókkal kifejezetten jól el lehet játszadozni, és pont olyan mint a másik oldalon található videón. Az életkor és a képek rendben vannak, utóbbiak közül néhány legalább egy automata beautify filtert azért kapott (mai világban a retus az kicsit arrébb van), de élőben is ilyen hamvas a bőre, egy-két csillagképnyi anyajeggyel pl a hasán.

Csak azt sajnálom hogy a nyálcsorgatós képekről azt a puncit nem láthattam a természet közbeszólása miatt, így csak egy lila bugyikával találkoztam (amiben fogadott). Szőrtelenség az adott pl a lába is tökjó sima. Minden porcikája szépen össze van rakva, nekem a főiskolás diáklány kép jutott eszembe. Ilyesmi barátnőt az élet is tud az emberhez sodorni.

Action

Megtisztulás után állva elkaptam ölelgetni és fel lett adva a lecke hogy hogyan játsszak a kedvenc hangszereman kb deréktól csak fölfelé. Így ahogy egy mindenkori barátnőt szoktam cukkolni, fülpuszikkal kezdve alaposan bejártam cirógatásokkal a testét amit örömmel vett, később meg is jegyezte milyen aktív vagyok. Aranyos hangjaival jelezte tetszését. Az ágyra hasalt én pedig fölötte tettem vettem, előbb utóbb megfordult. Az isteni természetes cicikkel amik a legjobb formájukat így háton veszik fel, nem győztem betelni. Egy két finom csókot is loptam, de nem vittem messzire, nem szoktam erőltetni csak ha valaki kifejezetten a nyakamba ugrik akkor örülök neki. Ha már így fölötte térdeltem, hasa mellett voltak a lábaim és közrefogtam a lányt akkor ő is hozzáfért a játékához. Nem kellett sok és álltam, így egy hirtelen jött ötlettől kezdve feljebb evickéltem a szája felé, mellei fölé. Kérdeztem jöhetek-e így, nem volt különösebb ellenvetése, mondjuk ez a póz azért némi bizalmat is feltételez, nem ezzel "szoktam" kezdeni, de hát ilyenem volt ma. A kezecskéit a feje fölé tette a párnára és engedte hogy finoman dugjam a száját. Tök jól lereagálta attól függően hogy épp milyen mélyen jártam, hogy belső nyelvpörgésre van-e épp szükségem szóval nem volt rest aktívkodni már amennyit ez a felállás enged. Kértem a kezeit is, miért ne. Nagyon izgató volt felette lenni és ahogy a nézésével pár érzékenyebb pillanatomban a lelkemig lát, na az már hiányzott de nagyon. Amolyan ágytámlaremegtetős élvezéssel jutalmazott, minden finnya nélkül telelőhettem a száját. Az érkezem figyelmeztetésre nem kikapta hanem sőt rákapcsolt hogy tuti jó legyen ;)

Lenyelést nem firtattam nekem olymindegy hova kerül miután szétváltunk. Szilvia, aztán még fél órát beszélgettünk egymás mellett fekve míg én folytattam a cirógatását. Második körhöz nekem lehet másfél óra kellene, nem hozakodott elő vele. Nyilván izgalmasabban is el lehet tölteni azt az időt pl a női combok fogságába esett fejjel, stb.

Elszámolás

Elején kérte, elején szoktam. Betűztem egy papírrózsát valami dekortárgy alá. Telefonban szerintem nem is esett róla szó (nem bájcsevegtünk sokáig), itt az oldal tájékoztat, eltérés vagy extra nem volt. Ez az átlag nem? Én az infláció óta nem voltam sehol. Pontban 3kor léptem ki, így a 60+ percet kihasználtuk.

Clea, nagyon jó szexpartner

  emigrant

Egyeztetés

Böngészés közben vettem észre, hogy villog a 'Most hívhatod...' felirat. Timi már egy ideje célkeresztbe került, hívtam. Kedves női hangocska és azzal kezdte, hogy bemutatkozott, bemondta, hogy ő a Timi.:) Hát ez volt az első plusz pontja és pontszámát innentől csak növelni tudta nálam. Gyors időpont egyeztetés, megbeszéltük az árakat, lehetőségeket, időtartamot és meg is kaptam a címet rögtön. Telefonban aranyos és informatív volt.

Megközelítés

14. ker. frekventált része, a kevésbé frekventált Récsei center mellett, szomszédban a stadionok. Ház új építésű, teljesen rendben volt. Cím könnyen megtalálható, navigáció kaland mentes. Az utcai parkolást nem is nagyon néztem, a Récsei parkolójában álltam meg, ami sorompós és azt hiszem fizetős autóval, volt még benne sok hely. Motorral meg ingyenes a ki- és behajtás, mert a sorompó mellett be és ki lehet csusszanni. Telefonáltam és megkaptam az épületen belüli navigációhoz is a további infókat.

Helyszín

Kis lakás többedik emeleten, azt hiszem 2 szobával. A lakásban 2 lány dolgozik, nem voltunk egyedül. Én magam senki mással nem találkoztam, a diszkréció jól volt menedzselve. Fürdőszoba és az akció helyszíne rendben volt. Rend és tisztaság. Felfordulást csak én okoztam a vetkőzésemmel, amikor leszerelkeztem. Motoros embernek nem elég egy egyszerű szobainas. Mind ezt Timi nem vette zokon.

Hirdető külseje

Timi nem arcos képekkel hirdet. Az arc ilyenkor mindig meglepetés. Jelezném semmi gáz vele. A hölgy méretre, alkatra és arcocskára egyaránt kislányos és nagyon helyes. A kislányos benyomást erősítette a fogadó szett is. Semmi magas sarkú, habos-babos fehérnemű. Egyszerű bugyi volt és melltartó(már amennyire én meg tudom ezt ítélni), nekem bejött, illett hozzá és látni engedte azt a geometriát, ami a képeken már megragadta a fantáziámat. Pici kéz, pici lábfej, összefogott haj, a szeme úgy emlékszem ki volt húzva. Később le került az álcázás és előkerültek a nagyon formás, kamaszosan égnek meredő cicik, gömbölyű popsi, hibátlan fehér, puha bőrbe csomagolva. Nagyon tetszett az egység csomag.:)

Action

Nem ismertük egymást, nem ugrottunk rögtön egymásra, nincs ezzel semmi baj szerintem. Így aztán kértem egy egymásra hangoldós maszírt. Mellém térdelt és olajos masszázst kaptam a hátamra, ami a fenekemnél végződött. Súlykülönbség 30 kg felett lehetett, nem vártam el Timitől, hogy átgyúrja a teljes izomzatom, inkább cuki dögönyözésnek nevezném, amit kaptam. Közben csapongtunk a témák között néha galád módon visszasimogattam, ahol értem. Mikor meguntuk mellém feküdt. Én is masszírozhattam volna kicsit, de nem tettem, inkább gyorsan összegabalyodtunk. Olyan gyorsan kaptam egy csókot, hogy előtte nem jutott időm megkérdezni, hogy szabad-e. Hát én ezt felhívásnak értelmeztem táncra. Csókoltam én ott mindent, amit értem. Cicik gyorsan hegyesek lettek, egyébként meg fincsi, puha, meleg bőr mindenfelé. Én szeretem, ha a vendéglátóm is jól érzi magát velem, így aztán közös megegyezéssel próbálkoztunk egyet. Intenzív punci izgatás, jó volt látni, érezni, hogy ellazul a kezeim között, volt csípő és has hullámzás, fincsi hangocskák, de nem értünk célba. És külön köszönet, hogy nem játszotta el. Úgy is át tudott volna verni, ha akar. Közben kérdezgettem, hogy jó neki, nyugodtan irányítson, de biztosított, hogy jól csinálom higgyem el. Azt mondta Timi sok férfi társam nem is tanítható a dologra. Ezt mondjuk viccesnek, ugyanakkor hízelgőnek találtam. Szóval ez nem jött össze így elsőre, de nem bánkódtunk, hanem inkább cseréltünk. Visszakaptam, amit előbb adtam és gyorsan kértem egy 69-et pusztán az igazságosság kedvéért. Gumihúzás után csókolózós misszi sok öleléssel. Timi tényleg bújós volt, ez nekem nagyon jól esett. Kutyusoztunk, mert a gömbölyű hátsóját is meg akartam csodálni, majd lovacskázás. Ennél a résznél is megölelgettem rendesen ahogy kell, visszaölelt. Utána kértem, hogy végezzen ki kézzel szájjal és ezt nagyon jól csinálta. Uhh, jól esett nagyon, Timi ezt igen profin tudja művelni. Lehet, hogy már nem is annyira kislány. A robbanás után még sokáig voltak utórengések, amiket Timi szájával tompított. A játék közben simogattam mindenfelé. Miután meg tudtam mozdulni rákérdeztem az időre és kiderült, hogy kb. 5 percem maradt, így kicsit még ingatag lábakon indultam is a zuhanyzó felé. Fürcsi, ölelés, még muszáj volt egyszer megcsókolni és tipli.

Elszámolás

A megbeszélt összeget vetkőzés közben az asztalra helyeztem és ott is maradt távozásomig. Először találkoztunk, nem ismert így aztán előre vettem a dolgot félve attól, hogy az események viharában esetleg később elfelejtem.

Clea, nagyon jó szexpartner

  Bubus56

Egyeztetés

Csütörtökön délelőtt kiderült, hogy a napi programom módosult. A váratlanul felszabaduló időmet kellemesen szerettem volna eltölteni. Már korábban is szemeztem a leányzó képeivel, s mivel a lehetőségek tárháza folyamatosan bővült, dél felé telefont ragadtam. Villogott a zöld jelzés, s pár csengetés után fogadta hívásomat. Tájékoztatott a programok lehetőségeiről, majd kérésemre az extrákat is ismertette. Egy két óra múlva esedékes időpontot kértem, amit le is fixáltunk. Végül még rákérdezett a koromra, amire válaszoltam, s megkérdeztem, hogy ez gondot okoz-e? Azt mondta, nem probléma. Mondjuk nem vagyok már fiatal, de lehet, hogy a hangom megelőzött.

Megközelítés

Az új stadionunktól nem messze lévő méretes lakótömb egyik lépcsőháza volt a cél. Főútvonalak találkoznak nem messze, így a BKK megoldott. Én általában autóval közlekedek, most is így tettem. A parkolás most ugyan ingyenes, de szerencse kérdése, milyen messze találni helyet. Nekem sikerült az első mellékutca elején letenni a járművet.

Helyszín

A fotók alapján ismerősnek tűnt a lakás, jó volt a meglátásom. Jó karban lévő viszonylag új épület. A lakás minden része tiszta és rendezett. A belépő után tágas amerikai konyha nappali kombó, spanyolfallal elválasztva. Innen nyílnak a szobák és a fürdő is. A szobában alacsonyabb franciaágy, mellette a falon tükör, és megfelelő hangulatos világítás. Szobainas, vagy (és) szék a ruháknak, nem ez kötötte le figyelmemet. Talán még egy masszázságy is volt a fal mellett, majd legközelebb ellenőrzöm. A fürdőben kádas zuhany függönnyel, és minden higiéniai felszerelés, ami a kellő felkészüléshez szükséges. Óriási fehér puha törölközőt kaptam, a kád elé száraz fehér kilépő volt készítve.

Hirdető külseje

A képei valósan mutatják, fiatalos, formás testét. Így csak az arca lehet kellemes meglepetés. Kedves, mosolygó arc, szép szemek. Jól illik hozzá festett vöröses haja, ami az érdemi résznél össze volt fogva. Fehér finom tapintású a bőre, a formás eredeti cicik hetykén hívogatnak. A piros bimbók gyorsan kiemelkednek a foglalkozáskor. Formás popsija látványa hátsó megközelítéskor igen izgatóan hatnak, zárt puncija kívánatos. Kicsit távolságtartónak tűnt nekem, de ezt talán a kor és a szimpátia is befolyásolhatja. Egy tarka fehérnemű szettben fogadott, ami nem sokáig takarta bájait.

Action

Talán nem ide tartozik, de az ajándék virág szándékomat bebuktam, mivel a virágosok nem üzemelnek, így kis gyümölccsel készültem.

A lakásba lépve bemutatkozás, puszi, ajándék átadása, majd cipő le, és irány a szoba. A virágszálakat rendeztem, ruháimtól megszabadultam, majd a kezembe adott törölközővel kikísért a fürdőbe. Felkészülten indultam otthonról, de a számomra egyértelmű alvázmosást és szájápolást hamar letudtam. Partnerem az ajtó előtt várt, immár szabadon lévő kebleit csodálhattam, amíg visszamentünk a szobába. Ő még visszament a fürdőt ellenőrizni, ahonnan hamar visszatért. Én addig kortyoltam a kért, s már előkészített frissítőből.

Állva kezdtük az ismerkedést. Magamhoz öleltem, s száját nyakát puszilgattam, közben testét végig simogattam. Hamarosan bimbói keményedését, s alsó tagom keményedését éreztem. Rákérdeztem egy igazi csókra, amit meg is próbáltam. Nyitott ajkait és nyelve hegyét nyalogattam egy ideig. Mivel reakció és viszonzás nem volt, sajnos el kellett engednem a dolgot. Így a cicikkel ismerkedtem inkább, akik jól fogadták közeledésemet.
Javasoltam, folytassuk az ágyon a felfedezést.

Timi az ágy szélére ült, s megszabadult a tangától, majd hanyatt feküdt. Én mellé, majd fölé helyezkedtem. A cicik további nyalogatása után, még egy kísérletet tettem a csók irányában, de a fejét elfordította, így végleg feladtam. Még egy kicsit izgattam a merev bimbiket, majd rövid úton a combjai közé helyezkedtem. Nyelvemet határozott de finom mozdulattal juttattam a domb alatti résbe. Fel le siklatva azt, kerestem az érzékeny pontot. Rá lelve óvatosan kezdtem munkálkodni, erre talán kissé szélesebbre tárta combjait kedvesem. Közben szemei lecsukva, fejét kicsit oldalra fordította. Én tovább próbálkoztam, ekkor kebleit kezdte markolászni. Egy idő után kicsit megemelte csípőjét, s hasizma megfeszült. Próbáltam kelyhét is megízlelni, de ez sem váltott ki reakciót. További munkásságom sem hozott kitörő eredményt, talán még egy hasizom feszülésig jutottunk. Egyszer csak felült. Én megkérdeztem, talán durva voltam? Megnyugtatott, hogy nem, ez után helycsere következett.

A félkemény sorstársamat ajkai közé vette, s szemembe nézve kezdte felkészítésemet. Váltakozó mélységben ápolgatott forró ajkaival, közben nyelve folyamatosan szorgoskodott. Ez nagyon tetszett nekem, így hamarosan emberessé vált a szerszám. A folyamatos szemkontaktus és az érzés arra késztetett, hogy szünetet kérjek. Ez időben a golyszikat birizgálta ujjaival, s nézte a hatást. Mi után visszaadtam a játékszerét, folytatta a jól bevált technikát. Nyelvmunkája és ajkai szorítása gyorsan a vég felé vittek volna, így kértem, 69-ben folytassuk. Kérésemet teljesítve már érezhettem végre a punci nedvesedését, amíg Ő szorgoskodott a rudamon. Nagyon kellemesen éreztem magam, de egy idő után kértem a védelmet. Szerettem volna belülről is érezni nőiességét.

A póz egyeztetés után, ajkaival még keményített a szerszámon, majd a védelem felhelyezése után még egyszer ellenőrzött. Missziben próbálkoztunk, de sajna nekem ez nem ideális. Azért bejutottam szűk rejtekébe, de nem sokáig voltam legény. Védelem eltávolítva, majd elhevertem az ágyon. Kedvesem a combom közé helyezkedett, s ajkai és nyelve csodás játékával hamar harckészültségbe helyezett. Kértem Őt, próbáljuk kutyusban. Az új vv applikálása után elém helyezkedve kínálta a vágyott puncit. Ujjbegyemet benyálazva lokalizáltam a célterületet, majd lassan csusszantam a szorosan ölelő kelyhébe. Na ez volt az igazi nekem! Az előttem gömbölyödő popsi, és a tükörben látható ringó keblek látványa, és a szűk punci érzése keményen tartotta az immár elégedett harcost. Nem vadulva, de váltakozó tempóval és elég mélyen üzekedtem kedvesemmel. Kérdés után ujjbegyemmel a popsival is ismerkedhettem, ez is nagyon izgató volt számomra. Jó ideig élvezkedtem, de visszajelzést nem nagyon tapasztaltam. Én igen jól éreztem magam és partneremet, de egy idő után franciás befejezést kértem.

Az ágy mellé álltam, vv le, s Timi ajkaival elindította a végjátékot. Most kicsit határozottabban vette kezelésbe a szerszámot, nem is kellett sokáig várni az eredményre. Kezemet a fejére térve simogattam, s kértem, most ne hagyja abba kényeztetésemet. Az első nagy lövés után leállt, s kezemhez nyúlt. Talán azt hitte, a fejét akarom húzni, de nem így volt. Én mozogtam még egy kicsit ajkai között, majd finoman lecsatlakozott rólam. Kérésemnek megfelelően a virgoncok a pociba kerültek. Nagyon jól esett gondoskodása.

Kis törlés után az ágya heveredtünk, s beszélgettünk. Majd eljött az idő, s újra látogattam a fürdőt. Öltözés közben még dumcsiztunk. aztán búcsú az ajtóban puszival. A száját most is elfordította, nem én lehetek a vágyi tárgya.

Elszámolás

A megbeszélt összeget +1 extrával megtoldva az elején helyeztem a kis asztalra kérésére. Első találkozásnál ez teljesen ok. Az extrával is átlagosnak mondható. A rózsaszálak végig az asztalkán maradtak, még távozásomkor is ott voltak.

Clea, nagyon jó szexpartner

  Bela04

Egyeztetés

Utóbbi hetekben nem igazán volt lehetőségem elfoglaltságom miatt, hogy ellátogassak hölgyekhez. Ezt látom az elkövetkező egy hónapban is, pedig már nagyon várom az egyik hölggyel az ismételt találkozót. Mint derült égből a villámcsapás a mai nap egy rendkívüli helyzet miatt keletkezett másfélóra szabad időm. Döntöttem azonnal, hogy kihasználom ezt a lehetőséget. Gyors elő mosakodás és már ültem is az autóba és irány a cél állomás felé és autóból telefonáltam. Persze ahogy az szokott lenni nem tudtam elérni. Maradt egy órám ez már nekem nála nem elég ezért gondoltam, hogy megnézem, hogy ki elérhető a kerületben. (Milyen jó, hogy már az autó képernyőjére is ki lehet vetíteni a netet és így menet közben is tudtam keresgélni.) Mázlim volt, mert az első hölgy, Timi, akit hívtam felvette és pont össze tudtunk hozni egy rapid félórás találkozót. Szerencse volt az is, hogy nem csak felvette a telefont, hanem nagyon megnyerő volt a stílusa így jó kedvvel indultam az alig egy kilométerre lévő címhez.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető a cím, ami egy karnyújtásnyira van a Récsei centertől. Parkolás egyre nehezebb igaz most ingyenes. Célszerű rögtön a Récsei center parkolójába menni, mert ott általában van hely, vagy a center mögött lévő utcában (Puskás aréna felöli oldalon) leállni ahol általában mindig van hely és öt perces gyaloglással el tudunk jutni a címhez.

Helyszín

Lakás ezer éve ezt a célt szolgálja. Évek óta makulátlan tisztaság és felszereltség jellemzi a lakást. Tökéletesen alkalmas randi helyszín. Többen dolgoznak itt. Én amikor megérkeztem egyedül voltam, de a két kolléganőt pont láttam lejönni a ház előtt, mikorra végeztem ők pont vissza jöttek. Nem találkoztunk diszkrét a hely, de jó szaglásom van és felismertem a kölnijük illatát a lakásban amit az utcán éreztem két hölgyön, így be tudtam őket úgy azonosítani, hogy igazából direktben nem találkoztam velük, de biztos vagyok benne , hogy őket láttam.

Hirdető külseje

Timi helyes gusztusos igazi kívánni való fiatal nő. Arányos testalkatú kedves arca van. Szerintem az arcához ez a szőkés-vörös haj telitalálat. Kedves a stílusa is, de érezni, hogy van egy csepp távolságtartása , mert ő igazából nem született szolgáltató, de intelligenciájának köszönhetően ezt profi módon tudja leplezni. Nem kell megijedni tíz látogatóból egy makktárs fogja ezt kiszúrni és az is csak a metakommunikáció egyes elemeiből. Magyarán jó választás kedves szép lány Timi. Külön, jó, hogy ennél a címnél a képek mindig a lakásban készülnek és ugyanabban a beállításban. Aki ismeri a helyet az már előre tudhatja, hogy nem fog csalódni. Végül is nem rossz módszer aki ezt kitalálta.

Action

Nehéz egy hirtelen jött ötlettől vezérelt fél órás találkozóról igazából egzaktul olvasmányos és tanulságokkal teli beszámolót írni.
Talán így a legelején is le lehet jellemezni, hogy „szabályos” volt. Minden megvolt, amit egy jó szolgáltató tud magas színvonalon adni, de most az időkorlát behatárolt és lehetetlenné tette, hogy olyan plusz élmény is megszülessen, ami miatt az ember egy életen át erre az együttlétre fog vissza emlékezni.
Ennek ellenére a „szabályos” kategóriájú randijaim, találkozóim közül az egyik legjobb volt.
Megérkezésemkor a szokásos koreográfia mellett jutottam a szobába. Szobainas van így gyorsan lepakoltam rá és mire végeztem a kezemben is volt az előre elkészített törülköző.
Gyors tisztálkodás (mindig lefürödve megyek) ahogy az illik és irány vissza a szoba. Timi kiszalad a fürdőt ellenőrizni ahol vízcseppet lát az feltörli (nem igazán volt rá szükség). Két perc múlva már a szobában is van.
Gyorsan átbeszéljük a fél órás lehetőséget és megegyezünk, hogy rögtön a közepébe vágunk és én kezdem a kölcsönös kényeztetést lehetőleg úgy, ahogy Timi kedveli.
Még állva elkezdem puszilgatni Timi vállát, karját és kedves, helyes arcát. Kezemmel megérintem bőrét, ami csodálatos. Bizony ebben a korban még egy természet adta csoda tud lenni a női bőr. Gyönyörű hibátlan bőre van egyszerűen jó hozzá érni. Közben ismételten elhelyezek kedves, helyes hibátlan bőrű arcára további lágy csókot. Közelednék a szájához, de lehelet finoman szinte észrevétlenül elfordítja. Érzem itt kirobbanó elementáris erotikával átszőtt nyelves csók végképp, de még szájra puszi sem lesz. Értem a jelzését. Közvetlensége miatt nem hinném, hogy unszimpatikus volnék neki, de talán a nagy korkülönbség az még a csóknál teher lehet számára. Átvillan agyamon, hogy beléptemkor kérdésemre jelezte, hogy sajnos most nem lehet hosszabbítani. Végül még örültem is ennek a leheletnyi elhúzódásnak.
Nem sokat voltunk így pillanatok alatt a frissen terített friss lepedőn találtuk magunkat, rögtön fejemmel Timi lába közé fúródva. Szép egyszerre asszonyos, de mégis fiatal lányos illatában mindenképpen ez utóbbi gyönyör kertje van Timinek. Ahogy jelezte lágyan kényeztettem nyelvemmel. Finom hangokat adott ki ami mellé néha még csípőjét is megemelte. Érződött, hogy nem az elsők között értem oda aznap, de mégis hüvelye gyorsan nedvesedett. Kellő nedvesség után ujjamat is bevezettem és nyelvem és ujjam játékával kényeztettem. Kis idő múlva Timi felült és áttért az én kényeztetésemre. Mielőtt ezt megkezdte volna még két tökéletes igazi Isten adta természetes mellét csókoltam egy rövid ideig.
Nem teketóriázott rögtön a lényegre tért és péniszemet orális gyönyörben részesítette. Na ezt tökéletesen úgy csinálta ahogy leginkább szeretem. A közepesen intenzív frikciót utánzó fejmozgás közben a nyelvével csodákat művel. A nyelv játéka a makkomon igazán fantasztikus volt, hol csak körözött rajta, hol „csak” végignyalta. Mindezeket igen változatos formában.
Elég hosszan élvezkedtem, közben a tatami melletti tükörbe nézegettem fejmozgását a velem egykorún. Kellő merevség után Timi ellépett a masszázs ágyhoz védőfelszerelésért. Kicsit itt felkészítette megát némi síkosítóval, én meg közben, hogy baj ne legyen tartottam a frontot nehogy lekonyuljak. Nem könnyen , de felhelyeztük ezt a fránya gumit. Misszionárius pózban kezdtünk és a behatoláskor éreztem rögtön, hogy így is lesz végem, ugyanis Timinek a kéjbarlangja olyan felépítésű ami annyira intenzív érzést nyújt, hogy még az olyan típusú emberek mint én akik tudják kontrollálni magukat is elveszítik ezt a képességüket. Így is lett.
Gyors tisztálkodás Szilviával, el a fürdőbe. Érzékeny búcsú néhány mondatos beszélgetést követően és tipli.

Elszámolás

Nyilvánosan megadta a virágcsokor mértékét, tehát mindenki pontosan tudhatja, hogy mi mennyi. Előre leraktam a masszázságyra, többet nem esett szó róla.

Flóra, jó szexpartner

  Muskrat

Egyeztetés

Először sanpchaten írtam rá és kértem tájékoztatást majd telefonon hívtam két csengés után fel is vette.
Mahar egyeztettünk időpontot, kellemes hangja van.

Megközelítés

Reiner Feigyes park megállotól 1 perc séta. Jól megközelíthető Bkv-vel de ahogy néztem parkoló hely is akad bőven. Maga az épület új építésű szép társasház.

Helyszín

A lakás is igényes szép. Nem egyedül van, de ha nem mondja hogy van másik lány is, észre sem veszem.
Fürdő szép tágas, káddal. Van bőven választék tusfürdőből, szájvíz pohárkával ki készítve törölközővel együtt várt.

Hirdető külseje

Szép alanycsony formás lány. A képekhez képest szerintem szebb is. Formás kézbe illő mellek kerek szép popsi. Arca is szép, de szerintem ez nagyon ember függő, igazi szomszéd lány típus.

Action

Fekete fehérneműben fogadott amiben nagyon jól festett és ekkor már kezdete érezni hogy jó lesz a randi. Beinvitált a hálóba, gyors elszámoltunk majd be kísért a fürdőbe.
Mitán végeztem a fürdőben az ajtóban várt már rám inmáron teljesen pucéran. A hófehér formás testét meglátva egyből felált a zászló, és ahogy láttam ez inponált neki. Kézen fogva bevezetett a szobába és ahogy becsukta az ajtót el kezdtünk egyből csókolózni. Csókja édes és nyelves amilyennek lennie kell. Smárlolás és egymás teste felfedezése közben le ültünk az ágyra, és majd én hátra dőltem ő pedig a nyakamtól kezdve el kezdett csokólgatni mígnem elért a farkamhoz és elkezdett kényeztetni.
Franciája nagyon jó, technikás.
Miközben az ezresen dolgozott már egy ideje kértem hogy had kényeztessem én is őt. Jött a klasszikus 69 és végre megízlelhettem finom csupasz punciját. Mikor már éreztem hogy elég nedves kértem lovagoljon meg amit még is tett készségeses. Ez ment egy ideig de mivel elég nagy vagyok kérte hogy váltsunk pózt.
Ezután jött a kutyus majd misszi mind kettőben eszméletlen jó érzés volt, közben halkan érzékien nyögdécsel. Többször volt olyan pont hogy kicsit le kellett álljak mert alig bírtam ne élvezzek el a szűk puncijától.
A végét a szájába kértem. Felátam az ágy mellé ő elém ült és a kezével és szájával egyszerre olyan szopásban részesített, hogy nem telt 2 percbe és hatalmasat élveztem a szájába hogy még a térdem is beleremeget.
Ezuntán segített megtisztálkodni. Beszélgettünk még egy kicsit, kínált üdítővel vízzel, majd nagy mosollyal az arcomon egy csók kíséretében távoztam.

Elszámolás

Korrekt, nagyon kedvező.

Flóra, jó szexpartner

  BudaGyöngye

Egyeztetés

Flórát a napokban egy kolléga ajánlotta a figyelmembe, de akkor épp nem volt fent hirdetése. Vasárnap reggel viszont látom, hogy akció van, gyakorlatilag az egy órás program egy átlag masszázs óra árában van, plusz még egy negyedóra.
Be is próbálkoztam VTR-en egy napközbeni időpontra, és egy órán belül el is lett fogadva az ajánlatom.
Nagyon könnyen ment.
Még annyit, hogy érdekes módon bár van vagy 25 beszámoló róla, az említett kolléga által írt valamiért ezektől elkülönítve volt elérhető

Megközelítés

Pontos címet kaptam VTR-en, ami jól megközelíthető helyen van, egy újépítésű (értsd, kb 10 éven belül) lakóparkban a Thököly út - Puskás stadion közti részen, a rendőrséghez viszonylag közel.
Mindennel (is) jól megközelíthető

Helyszín

Értelemszerűen a lakás is újépítésű, lifttel jutottam fel a kívánt emeletre.
Tágas, világos, viszonylag nagyméretű lakás.
Tartózkodásunk helyszínén a szobában jobb oldalon masszázspad, erre kerültek cuccaim, bal oldalon az ágy, ez menet közben picit nyikorog. Óra a masszpad felett a falon van.
Mindkét falon tükrök, bizonyos helyzetekben vizuálisan növelve a minket ért ingereket.
Egy kis asztalon mini hifi szolgáltatta a zenét.
A szoba fala határos a fürdőszobával, így minden egyes fürdés behallatszott. (Valamint lehet, hogy nekem van túl jó fülem, de még azt is hallani véltem, amikor a másik lányhoz megérkeztek)
A fürdőszobában kád zuhanyfüggővel, és számos, különböző márkájú tusfürdő, valamint a mosógép melletti kis polcrendszeren szájvíz, pohárkákkal.

Hirdető külseje

Flóra fotói jól adják vissza külsejét, ami nem látszik, arra itt próbálok kicsit kitérni.
Egy piros egyberuhában fogadott, fekete magas sarkúban.
Ez csak a szobában került le róla, a fotókhoz képest egy pici poci talán van, egyáltalán nem zavaró. A mellek gyönyörűek, aránylag nagyok, mégis feszesek, jólesően gömbölydedek, imádnivalóak!
Az arc nagyon szubjektív, de élőben is talány. Biztos találkoztatok már olyan lánnyal, akit egyik percben nagyon helyesnek láttok, egy másik arckifejezés mellett pedig nem annyira. Flóránál pont ilyen érzésem volt, van, akinek nagyon fog tetszeni, és biztos olyan is van, akinek egyáltalán nem.
Én maradtam! ;)
Szép kék szemei vannak, élmény, amikor franciázás közben rád tekint!
Halk hangú, illedelmes, alkalmazkodó, de cserfes leányzó

Action

Amíg a fürdőben voltam, Flóra kedvesen kikészített nekem egy pohár vizet.
Fürdés után a szobába visszaérve kért két percet, elment a fürdőbe, és ha jól sejtem, még utánam takarított picit.
Mikor visszajött, az ágy mellett állva csókolózni kezdtünk, csókja barátnős, nyelves.
SÍmogatni kezdtem testét, majd kérésemre a ruhadarabot levette, így jobban hozzáfértem a gömbökhöz, nagyon jól esett kézzel, majd szájjal kényeztetni.
Flóra érintésre azonnal kéjesen nyögdécselni kezdett, mintja máris felajzottam volna! :)
Aztán leült az ágyra, és mivel én nem tettem ugyanezt, hanem eléálltam, olvasta a testbeszédemet, és azonnal szájjal kezdett kényeztetni!
Finoman szánkázott végig szájával a farkamon, néha mélyebbre vette, majd megállt, és nyelvével belül stimulálta, ezt ismételgettük.
Kicsivel később javasolta, helyezzem magam kényelembe, így lefeküdtem, ő pedig velem szemben a lábaim közé feküdve folytatta a fenti szopást, szép kerek szemeivel többször rám is nézve! (nem tudom, hogy korábbi beszijeimből olvasta-e ki, hogy szeretem a szemkontaktust francia közben, vagy ösztönösen csinálta, de mindenképp jár a plusz pont!)
Finom volt, jólesett, de én is meg akartam kóstolni, ezért kértem a 69. pózt.
Ezt végül úgy valósítottuk meg, hogy én maradtam, ahogy voltam, ő pedig teljes testtel rám feküdt.
ELkezdtem így nyalni, de nem is volt igazán kényelmes, és párnát sem raktam a fejem alá eleget, ezért néhány pec után jeleztem ez utóbbit, így magasabbra értem el, kényelmesebben, és ekkor már, ő is a térdeire is támaszkodott.
Így már sokkal jobb volt nyalni őt, jól esett nyelvemmel terelgetni a pillangókat.
Kértem a gumihúzást, és szemből közelítettem, missziben.
Gumihúzást követően veszítetten kicsit merevségemből, ezért az elő néhány mozdulatom csak óvatos maszatolás volt, de amikor újra bekeményedtem, egyre gyorsabban kezdtem mozogni. Az ágy finoman nyikorgott, Flóra halkan nyögdécselt, csukott szemmel adta át magát az élvezetnek.
Néhány perc múlva pózváltást kértem, kutyusba fordultunk.
Négykézláb helyezkedve térdelt előttem, én mőgé térdeltem, és derekába kapaszkodva hatoltam belé.
Picit passzívnak éreztem, nem is értem igazán jól így el, ezért kézzel finoman húztam magamra, de nem akartam erőszakos sem lenni. A megoldás végül az lett, hogy Flóra hasra feküdt, én pedig felette mozogtam tovább, egészen a kielégülésemig.
Papírtörlővel takarítottunk le engem, majd ledőltem az ágyra, Flóra pedig kedvesen felajánlott egy masszázst.
Azonnal igent mondtam, ő pedig krémmel kezdett masszírozni.
MAsszázsa a símogatás és az erős masszázs között fél úton van, kérésemre próbálta erősebben, jól is esett.
Közben kellemes hangon bezélgettünk, elsősorban ő sztorizgatott a munkájáról.
Kellemesen ellazultam, kicsit el is álmoodtam, jólesett. Az időérzékem is elvesztettem.
Kb 5 perccel az óra vége előtt megköszöntem a masszázst, és ránézve az órára láttam, hogy 5 + 15 percünk van még.
Nem szeretem a kapkodást, nem is éreztem, hogy újratöltöttem volna, ezért kis csevegést követően öltözni kezdtem.
Flóra kedvesen meztelenül az ajtóig kisért, és két puszival búcsúzott tőlem.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt volt, a mostanában már szokatlanul kis méretű csokrot érkezésemkor egy kis csokival együtt nyújtottam át. Hihetetlenül baráti, egy masszázs áráért (az étlapon extraként szereplő popsinyalás kivételével) teljes programot kaphattam.
Az extrára nem kérdeztem rá.

Clea, jó szexpartner

  MykeTedesci

Egyeztetés

As my fellow readers and writers might well know that certain urge to have some erotic amusement so I felt this very fine Sunday morning.
Before I already came across Cleas profile and decided to give it a shot (pun intended). As I am a friend of the written communication I contacted her on WhatsApp. As it turns out I needed the help of Google translate as my lack of Hungarian language knowledge seemed not to be a deal-breaker for her.We discussed the details and she made clear that the girlfriend experience was more her style than humping like lunatic rabbits. So we agreed on time and place.

Megközelítés

Not far from Keleti train station but as I went by taxi it was up to Me. Bolt to find the given location. Which he did. Having said that I cannot give any information about parking or the access by public transport. The address nevertheless is easy to find,no hidden obstacles here.

Helyszín

The apartment is in a modern building in a regular living area. The bathroom and place of action are clean and have everything you need for the purpose of your visit.
The room for the sinful activities has a nice mood with a mirror just in the right place. And yes, I took advantage of that.

Hirdető külseje

Clea welcomed me with a warm smile. She has a fragile beautiful body and my first eye-catching moment was her small sexy butt. She is beautiful in a girl next door sense and likes to make meaningful eye contact.As I later found out her breasts are nice and perky and highly sensitive.

Action

After we entered the room of action we dealt first with the business transaction. I decided to put 5 more roses on top (I don't like to get change back) and thought that might provide me a little extra attention.
After the necessary preparation we started kissing and hugging and caressing like tender lovers having their first night together. Clea reacted to my tender strokes with goosebumps and soft moans which attracted me quite a lot.
Slowly moving to the bed we continued and she quickly slipped out of the rest of her sexy underwear. As she was very receptive to my kisses, tongue and touches I decided to let my mouth do the preparation. Going down on her and licking her tenderly made her incredibly wet. Which I of course enjoyed a lot and you know, that is our reward for all our efforts in this kind of situation. Only all my passion and different approaches could not bring her to the mountain of joy and relief.
After a while we decided to switch and let her mouth and hands take over. Here came the first little downer (literally!): Also my body cleaning is always more than intense, she started wet swiping my dick like an old dusty broom for a while. While appreciating hygiene and understanding her need of the same there are nicer ways to proceed in my opinion.
Anyhow, we came to oral action and it felt like she enjoyed what she was doing. And trust, I definitely did. She knows how to get the best out of you - again: literally!
She likes to have eye contact here as well which is quite sexy and encouraging. Unfortunately my legs were spread in an uncomfortable position so after a while I got cramps and needed to signal that we have to slightly change.
And from here it got a bit awkward also due to my lack of language knowledge. We swapped a couple of times in different positions to excite each other but it felt more and more that she got annoyed with the situation. When I asked for sex she seemed to be surprised but went on with it and in her defence she might wanted to have in mind to please me.
As we couldn't talk about how to start after a short moment of awkward silence she decided to sit on me. And, again: literally! She just sat ON my cock which surprised me because I had the act of sex differently in mind. After a few moments I suggested a different position with my poorest attempt of Hungarian. We went into missionary and that was the next downer. She watched the ceiling on the side with the empty eyes of a long time married. I asked her if it is uncomfortable which she confirmed. We tried a different position with the same outcome. At that point all erotic was down the drain and we just got over it with a Handjob later er after asking blowjob.
We were 50 minutes on the clock when I was dressed and out.

Elszámolás

We didn't tal about any extras upfront the actions but anyhow I gave some more.

Clea, jó szexpartner

  WinnerPeter

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam az aktuális ajánlatok között hogy éppen év végi akciót tart és már alapból szerepelt azon lányok listáján akit szívesen meglátogattam volna így ez el is dőlt.
Telefont 2-3 csengés után ő vette fel és kedvesen tájékoztatott az elérhető programokról.
Aznap estére gyorsan egyeztettünk is egy időpontot és elköszöntünk egymástól

Megközelítés

Pontos címet még telefonban kaptam, a Récsei Center közelében.
Én BKVval mentem és a megállótól kb 3 perc sétányira van a helyszín szóval nagyon kényelmesen megközelíthető
Kapualjból egy gyors telefon, megadta a csengőt, emeletet meg hogy merre induljak így 2 perccel később már bent is voltam

Helyszín

Lakás egy modern társasház, jól felszerelt fürdőszobával, kád mellett sok különféle tusfürdő és szájvíz.
Baszobában célnak megfelelő ágy és egy masszás pad is található, ruhát szépen le lehet rakni az ajtó melletti kis szobainasra
Valószínűleg ketten rendelnek a lakásban, de nem találkoztam senkivel sem Clean kívül.

Hirdető külseje

A képeknek absolute megfelelő szinte tökéletes teste van, elég sok képe van és valóban nagyon szép a mellekkel és isteni popsival rendelkezik.
Arcos képe van Megbízható rangtól, de néhány képen amúgy is megjelenik. Karakteres arca van, nekem bejött.
Az új képeken látható fekete szettben fogadott és azt kell hogy mondjam nagyon jól áll neki.
Nincsenek tetkói és tökéletesen sima bőre van

Action

Érkezés után gyors bemutatkozás majd a szobában kaptam egy tiszta törölközőt és mentem is egy gyors zuhira, utána még ő is elillant egy percre de gyorsan visszatért.
Miután megbeszéltük hogy szabad a csók elkezdtem felfedezni a testét. Az ágyon pár percig ismerkedős taperolás és kisebb csókok
Majd franciaóra ide is meg oda is, de olyan jól éreztem magam, hogy rövidesen gumit kértem.
Megbeszéltük mit szeretnék és kutyában kezdtük a menetet, markoltam rendesen a tökéletes fenekét meg időnként előre dőlve a melleit is, így telt el pár nagyon élvezetes perc.
A terv az volt, hogy majd még meglovagol, de elkövettem azt a hibát, hogy észrevettem hogy a mellettünk lévő tükörben milyen szépen ringanak a mellei miközben hátulról tolom.
Itt kicsit elmerültem a látványban és így is lett végem. Magában szépen hagyott lenyugodni, majd kaptam egy törlőkendőt és letisztogattam magam.
Még a végén egy gyors zuhany majd kikísért és egy puszival el is váltunk egymástól

Elszámolás

Én nem kértem semmi extrát, a csók szimpátia alapú a helyszínen kérdeztem hogy mehet-e
Fél órát kértem és az ajándékot egy borítékban adtam át neki a találkozó végén.
Én még egy picivel jobb év végi akcióval voltam, mint ami most látható a bővebb infó alatt, de a mostani is nagyon jó ajánlat

Clea, jó szexpartner

  tiberius95

Egyeztetés

A Beszámolók oldalán láttam a hirdetését. Szimpatikus volt és mivel van VTR, pár nappal későbbre foglaltam. A foglalást hamar visszaigazolta,
de kérte, hogy a randi napján küldjek egy megerősítő üzenetet. Hatvan percre jelentkeztem be, de mivel VTR-es foglalás volt, kaptam 15 perc pluszt is.

Megközelítés

A randi helyszíne a XIV kerületben, a Puskás Ferenc stadionhoz közel található. A megadott házszámot könnyen meg lehet találni.
Szombati napra lett megbeszélve a találkozó. A parkolás ingyenes, de keresgélni kellett, amíg találtam egy jó helyet. Tömeg közlekedéssel
is jól meg lehet közelíteni. Egy aránylag új építésű társasházhoz kellett menni. Csengettem, kódot kaptam és pár emeletet kellett liftezni,
amire odaértem, már nyílt is az ajtó és vendéglátóm kedvesen beinvitált.

Helyszín

Egy jól berendezett lakásba jutottam. Két szoba van, én a nagyobbikba kerültem. Mindenhol rend és tisztaság van. Ketten vannak a lakásban, de én
nem találkoztam senkivel. A szobában egy nagy székre pakoltam ruháimat és fürödni mentem. A fürdőszoba kényelmes és minden fontos dolog megtalálható.

Hirdető külseje

Cleanak vonzó arca, hosszú haja és karcsú alakja van. Nem magas, formás mellei és gömbölyű feneke van. Nincsenek tetkók és kedvesen mosolyog.
Egy szexi ruhácskában fogadott. Amit külön kiemelnék az a kecses járása, csókolni való mellei és illatos, finom puncija, valamint szép, puha fehér bőre.
Szerencsére sok kép van róla, de vele kapcsolatban is igaz: a valóság még szebb és jobb.

Action

Ahogy visszatértem a fürdőből elkezdtem kibontani ruhácskájából és még álló pozícióban elkezdtük kényeztetni egymást. Közben, mivel
először voltam nála pontosítottuk a programot.

---Ezt követően leheveredtünk az ágyra és javasoltam, hogy én kényeztessem előbb, ezt elfogadta és tetszett neki.
Én most is puszikkal kezdtem, ingereltem fülecskéit és hóna alját, nem volt csiklandós. A csodálatos formájú, kemény mellei következtek,
ezeket többször végig csókoltam, majd a bimbócskák és ezek pitvara ingerlésébe kezdtem. Mivel már elég sokat időztem odafenn, dél felé
vettem az irányt és eljutottam az élvezetek völgyébe, majd eljutottam a vágyak barlangjához. Nyalakodni kezdtem és finoman ingereltem a puncit,
aminek meg lett az eredménye, mert mézecske kezdett el csepegni a csuporból. Ahogy elnéztem, Cleanak is tetszett a dolog.

---Clea átvette az irányítást és melles csúszkával szánkázott testemen, finoman ingerelve meredező barátomat, majd finoman szopikálta
és a golyók is ingerlő kezelést kaptak. Ezt nem lehetett sokáig bírni és gumit kértem, amit szájával finoman felhúzott, majd misszionárius
pózban kezdtük el a szex csatát. Lovaglóba váltottunk és ő volt a lovasom, ez nagyon jól sikerült, csodálatos csípő mozgásokat produkált,
amit nem lehetett sokáig bírni és egy nagyot lőttem a védőfelszerelésbe. Levette a gumit, finoman megtörölgetett és megvárta amíg lenyugszom
és odabújt mellém, cirógatott, simogatott és finoman incselkedett, ami nagyon jól esett.

---A végére még egy kellemes lazító masszázst is kaptam. Hátamre feküdtem, és a lábszárak, majd a térdek masszírozásával kezdte.
Ezt követően a karomat, majd az ujjaimat vette kezelésbe.

Elszámolás

Az elszámolásra az előzetesen egyeztetek alapján került sor, ez később sem változott. Mivel számomra minden fontos dolog benne volt az
alapárban, extrára nem került sor. Mivel először voltam nála, mindjárt az elején a polcra tettem és végig ott maradt. Nekem nagyon megérte.

Lilibeth, jó szexpartner

  ady19

Egyeztetés

Konkurens oldalon figyeltem fel hirdetésére. Telefonon beszéltünk előtte való nap. Pár csörgés után felvette a telefont, nagyon kedvesen tájékoztatott a részletekről. Másnapra beszéltünk meg egy találkát. Másnap újra beszéltünk és pontosítottunk.

Megközelítés

A lakás könnyen megközelíthető helyen van tömegközlekedéssel és autóval is. Én utóbbit választottam. A parkolás fizetős, könnyen lehet parkoló helyet találni. Bejutás könnyen ment, telefonon kaptam a szükséges információkat.

Helyszín

A lakás szép, tágas és tiszta. Elmondása szerint ketten vannak, de a profi logisztika miatt ebből semmit nem lehet észrevenni. A fürdőben minden megtalálható. A szoba klimatizált ami jól jött a fülledt meleg időben.

Hirdető külseje

A képeken látható rózsaszín fehérneműben fogadott. Ő van a képeken. Nagyon szexi, vonzó testű. Kedvencem a formás, selymes, simogatni való popsija és a gyönyörű mellei.

Action

Fürdés után ő is kért egy pár percet míg gyorsan rendbe tette magát. Visszatérve egyből öleléssel, csókkal indítottunk. Formás melleit hamar kiszabadítottam és elkezdtem őt kényeztetni. Látszólag tetszett neki. A mellei után dél felé vettem az irányt. Gyönyörű, borotvált punciját kényeztettem egy kicsit szájjal. A kézzel való kényeztetést a kiírás ellenére nem engedélyezte, ezt tudomásul vettem. Mindezek után ő részesített egy nagyon kellemes franciában. Ezek után védőfelszerelést kértem és felülről beleült. Csókolózva, nagyon kellemes együttlétben volt részem, nem is bírtam sokáig. Szünetben beszélgettünk picit majd nekifogtunk a második körnek mely hasonlóan telt mint az első, csak itt már missziben csináltuk. A falon lévő tükör nagyon izgató volt közben.

Elszámolás

Első látogatásom volt nála, így előre adtam neki, de amúgy részemről is így korrekt.

Clea, jó szexpartner

  Bátor_Ákos

Egyeztetés

Telefonon hívtam a másik, konkurens oldalról. Kedves volt a telefonban, hamar közös nevezőre jutottunk. Ide írom a kommentet, mert azt hallottam, itt biztosabban megjelenik. Sokan hitelesebbnek is tartják ezt az oldalt a többinél.

Megközelítés

Új építésű lakóhelyen fogad. A parkolás fizetős.

Helyszín

Szép, új lakás. A berendezése tetszetős, a lakás tiszte. A fürdő higiéniailag rendben van. A szobában megfelelő ágy várja a hancúrozást.

Hirdető külseje

Csinos lány fogadott. Mivel a képeken takarja az arcát, így nem tudtam teljesen beazonosítani, de szerintem ő van a képeken.

Action

Az elején még egyszer elmondta a tudnivalókat, majd gyors zuhany és már az ágyban is voltunk. Olyan természetesen alakult minden. Abszolút mintha tényleg a barátnőm lett volna. Lényegében nagyon tartalmasan kitöltöttük az időt, minden pillanatát élveztem! A franciájal fenomenális, a punci nedves és szűk! A végén az ágy mellett állva, az arcán végeztem

Elszámolás

Az elején adtam át.

Clea, jó szexpartner

  vfarkas

Egyeztetés

Láttam az oldalon a zöld jelzést , ezért gyorsan hívtam telefonon. Ő kezeli a telefonját és szerencsém is volt mivel még szabad volt az aznapi, kora délutáni időpont, amit ajánlottam. Mivel nem az első alkalommal készültem hozzá, jeleztem neki, hogy nem igénylek részletes tájékoztatást. Azért a címet visszakérdezte :) el ne vesszek... de emlékeztem rá. Korábban részletesen elmondta miket vállal, illetve korrekt módon itt a lapon sem rejti véka alá.

Megközelítés

Pontos címet kaptam, a stadionok hátánál, a régi, rehabilitált buszgarázs, most Récsei Center mellett van a cél. Ennek megfelelően parkolni könnyű, én kocsival mentem, mindig van szabad parkolóhely. A Keleti pályaudvar is nagyon közel van, így a BKK-val érkezők is számos lehetőség közül választhatnak. Bejutás előtt telefonálni kell a kapucsengő számáért, felcsengetni és beenged. Emeletre érve, folyosó végén nyílt az ajtó és ott várt mögötte egy szál kombinéban Timi.

Helyszín

Zuglói új építésű lakópark, sokadik emeleti lakása. Látszik a hely funkciója, nincs semmi csicsa de semmiképp sem lepattant, nyugalom és tisztaság van. Timi nem egyedül rendel, viszont másik MT nyomát nem láttam amíg ott voltam. A babaszoba pici és nekem kicsit zsúfolt cserében körben tükrös. Egy kisebb francia ágy és egy masszázspad kitölti szinte az egészet, asztalka és szobainas + szék áll rendelkezésre dolgaink lepakolására. Nagy, puha törölközőt kaptam, a kilépő száraz. A fürdőben is tisztaság fogadott, több tusfürdő és szájvíz között lehetett választani ebben sem volt semmi hiba.

Hirdető külseje

Egy csini kombiéban fogadott Timi, termete kicsi és törékeny (hozzám képest meg pláne). Nagyon arányos felépítésű ruganyos tinilány teste van, bőrét nem tarkítják tintával rajzolt képek ellenben kifogástalanul selymes és ápolt. A cicik csodálatosan finom metszetűek, természetesek és igen jól reagálnak a külső ingerekre. Arckitakarással hirdet, de ne féljen senki nagyon helyes arcocskája van. Kellemes vele beszélgetni is, határozott elképzelése van a világról, ami nem esik messze az enyémtől. Imádtam a kezét és a ciciket, simán visszavezettek legény korom kezdetének érzéseihez / emlékeihez.

Action

Tisztálkodást követően visszamentem a babaszobába és az ágyon ülve vártam, hogy visszajöjjön Timi egy a színfalak mögött zajló vidám hangulatú, női csevejből. Azon jókedvében az ölembe ült és hozzám bújt. Nyelves csókokat váltottunk, én közben melleit kibontottam a textilből és nagy óvatossággal finoman cirógatni, szopogatni kezdtem. Lassan lekerült róla az egyetlen ruhanemű így már mindketten meztelenül folytattuk a csókolózást, egymás testének felfedezését. Hanyatt feküdt az ágyon, én szemből fölötte folytattam a csókcsatát és a simogatást, minden elérhető részen. Eközben ágaskodó falloszomat elkapta és rövid tornára fogta, majd csupasz szeméremajkai fölé vezetve izgattam vele a csiklóját / szeméremdombját, közben nem hagytuk abba a csókolózást sem. Ebből kialakult egy kellemes pozitúra, amit mindketten nagyon élveztünk és egy darabig meg is maradtunk ebben. Néha lassítottam és kézzel izgattam többszöri kéjes remegésig. Az egyórás randi ágyban töltött része alatt szinte egy szót sem beszéltünk, kicsi utalásokból és apró mozdulatokból megértettük egymást. Fordultunk 90 fokot oldalra és szájjal kényeztetett tovább, változatos tempóval, néha kézzel, néha nyelvpörgetős vagy kifejezetten lassú, kicsit erősebb, kivégzős technikákkal. Amíg a velem egykorúval foglalatoskodott én sem voltam rest, az odatartott nedvességtől tocsogó punciját izgattam tovább, amit elfogadott és remélem élvezett is. Szájában ért a csúcspont, telepakoltam az utódokkal, mind az utolsó cseppig kiszívta őket majd törlőt kaptam és rövid időre kisietett felfrissülni.

Elszámolás

Az előre megbeszélt rózsacsokrot a végén tettem le az asztalra. A haza bölcse jótállt értem most is. Teljes mértékben elégedett vagyok, most pont erre volt szükségem.

Clea, jó szexpartner

  BK33

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele, ő kezeli :). Korai időpontban könnyű elérni, késő délután már csak szerencsével. Kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, hamar megtaláltuk az összhangot, és már mondta is a címet. Telefonban nagyon kellemes szexi hangja volt

Megközelítés

A nyugati mögött pár utcával. A parkolás fizetős, érdemesebb kicsivel előbb érkezni. Én nem találtam parkolóhelyet a ház közelében, gyalogoltam egyet. Tömegközlekedéssel nem lesz gond, nagyon jó helyen van

Helyszín

Emeleti lakás. Hibátlan tisztaság, igényesen berendezett helyiségek, kellemes zene fogadott. Tusfürdőből rengeteg van, mindenki megtalálhatja a maga ízlését. A szobában van masszázspad, és ágy is tükörrel, egy szék és akasztó a ruháknak

Hirdető külseje

Timi egy szál bugyiban nyitott ajtót, ami azonnal feltüzelt engem. Picit fogyott a fotózás óta, szerintem sokkal jobban néz ki. A bőre fehér, hibátlan, formás kézbeillő mellei és kerek kemény popsija van, vékony lábak, apró lábujjak. Arc nélküli hirdető. Egyeseknek karakteres lehet az arca, csodaszép kék szemekkel, kedves szolid mosollyal. Haja vöröses barna, pont a kedvencem

Action

Fürdő után a szobában várt, leültetett, és kiment még rendbe szedni magát. Hamar visszajött, már bugyi nélkül. Beszélgettünk, simogattuk egymást, és szépen lehuppantunk az ágyra. Csókot módjával engedi, így inkább felfedeztem a testét. Mellbimbói nagyon érzékenyek, óvatosan kell velük bánni, és persze lassan - ahogy súgta nekem kéjesen. Végigpuszilgattam a testét, gyorsan leértem a lábához. Apró lábujjait szépen sorban puszilgattam, de csikisek, hamar fel kellett jönnöm a puncihoz. Finom illatos puncija van. Jó lassan nyaltam be neki, azonnal felsóhajtott. Nyaltam erre, nyaltam arra, megdugtam a nyelvemmel is édes kis puncikáját. Végig nyögdécselte a ténykedésem Timi. Próbáltam kicsit lejjebb is haladni, amit észlelt, és mosolyogva hasra feküdt. Megparancsolta hogy nyaljam ki a popóját is. Hasonlóan finom illatos a kis szűk popsija is. Imádtam nyalni, jó lassan lentről fel. Mikor éreztem, hogy a záróizmok kicsit engednek, a popsilukat is megdugtam a nyelvemmel. Imádta. Ezután ő következett a franciájával. Picit szája nagyon szűk, azonnal merevvé varázsolt. Mélytorok nincs, de nincs is rá szükség. Hibátlan technikával kéz nélkül szopott. Megkértem kicsit nyalja a zacsikat is. Lehet félreértett, mert felhajtotta a lábaim, és azonnal a fenekem kezdte el nyalni. Persze megbeszéltük az elején, de meglepetés volt a javából. Jó alapos ezen a téren is.
Mikor már kellően belendültünk, elővettük az óvszert. Következő pillanatban már missziben helyeztem be neki. Nagyon szűk puncikája van, de méretbeli korlátozások nem voltak :) Egy jó darabig ügyködtünk közepes tempóban. A nagyon vad pornós feelinget nem szereti, és a nagyon lágy dugást se. Könnyen lehet irányítani, amit mondasz neki, mosolyogva teljesíti :) Nemsokára fordultunk, és kértem hogy franciázzon nekem. Ismét kéz nélkül, szuper technikával szopott. Úgy döntöttem, hogy legyen végig, és egy előre megbeszélt extrát is kértem hozzá. Sokáig dolgozott érte, de végül hatalmasat lőttem a szájába. Hosszú ideig lüktettem, még amikor kivette, akkor is csorgott egy kicsi le farkamon. Kis homlokráncolással lenyelte a komoly mennyiséget, és utána még a farkamon lévő lecsorgó cseppeket is szépen eltüntette a szájával. Fenomenális volt. Mikor magamhoz tértem, kicsit dumáltunk, aztán egy gyors zuhany után tipliztem is.

Elszámolás

Szinten minden az alapban van, nincs sok extrája, egyet igénybe vettem, azt korrektül teljesítette is. Szokásos pesti átlag, amit a randi elején el is kér.

Clea, jó szexpartner

  szkarabeusz

Egyeztetés

Telefonon hívtam, szimpatikus volt és kedves. Kiadta a pontos címet. Biztonság kedvéért rákérdeztem a vállalásaira, vállal mindent amit kiírt. Korrekt.

Megközelítés

Keleti pályaudvar és a Récsei közötti terület.

Helyszín

Ez egy új építésű nagy lakótömb. Az egyik emeletre kellett feljutnom Timihez. Rend, tisztaság. Logisztika hibátlan mert nem futottam össze senkivel. Még egy lány van itt állítólag.

Hirdető külseje

Szomszédlány? Talán. Arcra máshogy képzeltem. Nem az az utána fordulok hű b@ssza meg. Egy átlagos lány, alkatra is az. Ártatlan, félénk lány benyomás. Egy könyvtárba tudnám elképzelni. Fogadáskor még rajta volt a bugyija. Kommunikációja gördülékeny. A melle a legszebb testrésze, ékszer rajta.

Action

Ártatlannak tűnt, amíg be nem kapta a farkam. Adatlapján az az isteni francia nem túlzás. Oké nem volt bőnyálas, de nem is kértem. Bekapta, nem túl mélyen viszont rászorítva a szájával. Végig ott tartotta szorítva a száját és a nyelve pörgött. Szemből eszméletlen volt a látvány. Talán szégyellős de pózt váltott, a fenekét fordítva felém. Ekkor már bugyi nem volt rajta Ezzel semmi se változott, mert tükörből ugyanúgy néztem ahogy franciázik. Majd gumi és hátulról dugtam meg. Először úgy hogy ő hason feküdt. Aztán négykézláb ő, én mögötte álltam. Finomabban kérte. Így óvatosabban dugtam. Végül szájába élveztem, lenyeléssel. Telón lebeszéltük ezt az extráját. Második kör is szájbaélvezés lenyeléssel volt. Gond nélkül nyelt mind a kétszer. Szünetben kedvesen beszélgetett. Azt mondta nemsoká megy vissza az eredeti szakmájába. (nem hiszem ősztől 4. hullám) Óriási akaratereje van hogy mindezeket vállalja az adatlapjáról. Inkább barátnő feelinges.

Elszámolás

Korrekt volt és nagyon előnyös. Még a nyelés extrával is átlag alatt maradt. Előre. Popót nem vettem igénybe, de van!

Clea, jó szexpartner

  Tokugava

Egyeztetés

Másodjára voltam Timinél. Az első alkalom még az év eleje felé, akkor lemaradtam az írásról , most mindkét alkalmat megírom . Szóval amikor kint volt a hívható ikon , hívtam (kb dél körül ) és délutánra megbeszeltunk egy találkozót . Mindkét alkalommal fél órára mentem . A telefont ő kezeli , udvarias, halk, kellően tájékoztató módon , röviden informál . Hangja aranyos , kissé ijedt (a lány is olyan csöppség)

Megközelítés

Récsei mellett, Istvánmezei út . Parkolni lehet, néha sok a kocsi ha valami rendezvény van a sport részen szemben. A Récsei parkoloja megoldásként adott. Mindig kocsival járok , de a Dózsa Gy sarka (7-es busz) nincs messze. Telefonban pontos címet ad

Helyszín

A 2000-es évek új építésű ingatlana, modern panel. A ház jó állapotú , rendezett. Kaputelefon működik , a külső üvegajton belül . Több lift felvisz középtájt emeletre. Nagy tömb , sok lakó , senki se kérdezi kihez jössz . Önkéntes házmester öreglány nem les. A szoba a folyosó végén . (Az emelet ajtót a ház előtt mondja ) a lakás: nappaliba lépünk be. Két szoba , egyikben (fürdőhöz közelebb Timi, a másikban Maya nevű barátnője , nem mindig van ott mindkettő , az intimitasra vigyáznak) fürdő tiszta használat után Timi ki is takarítja gyorsan. Nappaliban cipő le , laminalt padló , tisztaság . A szoba: a falnál masszázságy, a másik oldalon franciaágy , végében kis komód, rajta óra stb (a kellékek is pl olaj stb)

Hirdető külseje

A képeknek megfelel. Talán élőben kicsit fehérebb a bőre , pár aranyos szeplő jobban látszik . Pici az egész lány , mellei nem túl nagyok, helyesen állnak. Pici pocak látható az egyik képen is, nem az a leszállkásított edzőtermi test, természetes. Arca szomszéd lányos, aranyos , de nem kihívó , utcán nem biztos h észre venném. Kissé távolságtartó, csendes. Haja vékony szálú világosbarna (v szőkésbarna , nem tudom elhatárolni) tiszta. Látogatásaimkor sminket nem viselt. Tényleg olyan abszolút természetes kinézete volt.

Action

Szóval kétszer voltam eddig . Az eleje ugyanaz: érkezés , köszönés . Cipő le, szobába bevezet. Megbeszéltük amit kell, honorárium a komódon (ott is maradt végig ) vetkozes , adott tiszta törcsit, kinézett h üres e a fürdő és a nappali , majd irány zuhanyozni. Kellően felszerelt, válogatni lehet, szájvizbol is több féle, kis műanyag pohár , szemetes helyben. Bárcsak otthon lenne ilyen rend. Ő már tisztán várt egy bugyi melltarto kombóban. Miután visszaértem a szobába , kiszaladt, rendbe tette utánam a fürdőt, és 2 perc, jött vissza.
Az aktus: első alkalom: iszonyúan fájt a fejem, egy 69-el indítottunk , francia jó volt nem túl intenzív , a felhuzásra alkalmas. Utána gumi, kértem lovagoljon meg. A 69-ben az én tevékenységem nem eredményezett túl sok hatást . Kis sikosito, rám ült. Nem túl vadul, ütemesen mozgott, már a forduláson és a gyorsabb tempón gondolkodtam, amikor egy migrenes fejgörcs eléggé lelankasztott. Az ágy mellé állva szájjal és kézzel végzett ki. Nem voltam túl jó állapotban , sok munka volt emiatt velem. Ült az ágyon, álltam előtte , nagyon szorgosan , gyors és kitartó szájmunka, illetve kézi rásegités kellett. Kibirta végig , még a végén vigasztalt is, mondtam is h nem az ő hibája . A szájába mentem el, várt kicsit majd diszkréten papirba tette. Aktus után jót beszélgettünk.
A második (mostani alkalom) : kipihenten mentem. Előbb pár csókot adtam a vállára, nyakára. Szájra is próbáltam hagyta, nem viszonozta, fogait csak kissé nyitotta. Fülei aranyosak , mögötte a nyakán a haj tövében a pihék közé jó befurni az arcom. Hanyatt fektettem, franciával kezdtem. Élvezte, halk sohajok , nem játszotta meg h elélvezett volna. Nedvesedett, de azért később használt sikositot . Utána ő lehelt életet belém, majd gumi , misszionáriusban lassan óvatosan kezdtük . Olyan otthoni kényelmes szeretkezés hangulata volt . Itt is sóhajtozott, a csókot kerülte . A vége felé gyorsítottam felkönyökölve, a hanghatások erősebbek lettek. Misszióban lett végem. Hanyatt dolve vártam h lemenjen a pulzus, közben levette a gumit, tisztába tett, és vissza feküdt mellém. Normálisan beszélgettünk (épp akkor az oltásrol stb ) a végén még maradtam, mert a szomszédhoz jöttek , megvártuk h tiszta legyen a terep. A másik lányhoz érkezett srácnak csak a cipőjét láttam . Végén puszival búcsúztunk

Elszámolás

Végtelenül korrekt a lány. Egy extra érdekel, a popsi. Őszintén beszéltünk róla . Tájékoztatott h az csak oras szeánszban van és kellő bemelegítéssel. Ez pontosan azt jelenti h sok sikositoval, ujjal óvatosan be kell járatni az ánuszt a behatolás előtt . Viszont olyan csöppség és olyan szépen ívelt a dereka és a feneke h egyszer ki kell próbálnom

Clea, jó szexpartner

  hans_solo

Egyeztetés

Nagy szerencsém volt, mert a délutáni órákban egyből felvette és időpontot is tudtunk egyeztetni.

Megközelítés

A délutáni csúcsforgalommal már nem volt akkora szerencsém, fel is kellett hívnom, hogy kések 10 percet. A 10 percből végül 15 lett, mert a parkolás nem egyszerű a környéken ebben az időszakban, napközben is csak egy árnyalattal jobb a helyzet. BKV ügyileg jól ellátott a környék, forgalmas csomópont közelében található a lakópark.

Helyszín

Nem vadonatúj, de új építésű házban igényesen felszerelt lakás. Jártam már itt, akkor is tetszett. Fürdő tiszta, rendezett, ágy kényelmes, külön érdemes megemlítenem, hogy érkezésemkor tiszta lepedőt húzott.

Hirdető külseje

Finom, puha és egyben feszes (ritkaság), selymes fehér bőr, tinis alkat, gyönyörű cicik és popsi. Nagyon ismerős volt valahonnan, elképzelhető, hogy évekkel ezelőtt már találkoztunk, de nem ugrott be, hogy hol és mikor. Úgy tűnik, hogy az idő előre haladtával ez egyre gyakrabban fordul elő velem, de legalább újra és újra rácsodálkozhatok a világ szépségeire.:)

Action

Simi és puszi után kértem, hogy franciázzon. Először álltam, aztán fekve és 69-ben is hosszan kényeztetett. Nagyon jól csinálja és még azt is tudtuk fokozni, minden a kérésem szerint történt. Az ágy melletti tükör jó szolgálatot tett, elsőrangú volt a mozi élmény, gyakran a szemembe nézett úgy verte a farkam a nyelvéhez...úúú, ha csak rágondolok... Gumit kértem, amit szájjal! rakott fel (csillagos 5ös, gumival is első osztályú a franciája). Innentől már nagyon gyorsan zajlottak az események, paci-kutyus-szemből, szerettem volna az édes szájában elmenni, de nem tudtam tartani magam (mostanában nálam ez is ritkaság) és a gumit lerántva a hasára élveztem.

Elszámolás

Megbeszéltek szerint előre.

Clea, jó szexpartner

  milky01

Egyeztetés

Timi szép és izgalmas képei nagyon felkeltették a figyelmem aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve fel is hívtam őt telefonon egyik nap reggel, amint a profilján láttam, hogy elérhető. Ráadásul úgy, hogy a beszijeit nem olvastam sem itt, sem a "másik" oldalon. Szinte rögtön fel is vette és megbeszéltük a számomra szükséges infókat. Az általam javasolt aznapi időpontot elfogadta, amit napközben még egyszer sms-ben megerősítettem, amire visszacsörizett és telefonon is ledumáltuk a randink tuti idejét, amihez Timi is igazodott. Gond nélkül összehoztuk a randinkat. Könnyű kapcsolatfelvétel, gyors és jó kommunikáció.

Megközelítés

A frekventált helyen lévő házat könnyedén megtaláltam, belváros, ezért tömegközlekedés gazdagon, parkolás itt kicsit problémás, ahogy néztem, de én most nem kocsival érkeztem a helyszínre. Timi rögtön beengedett, várakoznom nem kellett szerencsére.

Helyszín

Egy társasház emeletén található nagyobbacska kecó közel a Keletihez. Diszkrét, csendes, nyugis környezet, annak ellenére, hogy három lány dolgozik itt. Hamar megtalálom az ajtó számozását, ami már nyílik is, mögötte a kedvesen mosolygó Timi fogad, aki miután cipőmet levettem, készségesen az együttlétünk helyszínére vezet, amely már gondosan elő van készítve a huncutkodásunkra. Egy kicsike szoba, ami egy tágas nappaliból nyílik, egy kétszemélyes ággyal az ablak alatt, valamint jobb kéz felől egy masszázspaddal. Az ágyon egy kevésbé kényelmes matrac, amit kispárnákkal és tiszta ágyneművel látott el vendéglátóm, a szerintem túlságosan intim fények mellett (értsd: erős félhomály) a hangulatot halk és szomorkás zene teszi igazán melankolikussá, ami nagyon jól illusztrálta a jelenlegi hétköznapokra jellemző kora esti, iszonyúan fáradt feelingemet... Az ággyal szemben nagyon közel egy kicsi asztal, amin a különböző kellékek sorakoznak, a falon pedig tükrök teszik látványosabbá az együttlétünket Timivel. Én nagyon túlzsúfoltnak éreztem ezt a kis szobát, szinte elleptek a bútorok, bár volt azért egy minimális mozgásterünk még az ágy mellett... A fürdőszobát, ahová/ahonnan Timi el-illetve visszakísér, a max felszereltség, tisztaság és rendezettség jellemzi, szájvízzel és többek közt a kedvenc tusfürdőmmel is (aminek tökre megörültem), plusz tiszta és illatos törölközőt kapok, hogy szárazra törölhessem a mostanában messze nem csúcsformában lévő testem.

Hirdető külseje

Az aranyosan mosolygó Timi apró, de jó alakú fiatal lány, nagyon szép és formás cicikkel, pici pocival, ami valamennyire a képein is látszik, élőben talán egy kicsivel jobban, viszont a derekának szép ívében végződő, kerek és markolni valóan kemény, mutatós popsival, ami igazán tetszett, simogatni való, szexi combjai pedig már az ajtóban gyönyörködtették a szemem... Ápoltsága kifogástalan, ami leginkább a tetkók nélküli, hófehér bőrén mutatkozott meg; feszes, de mégis puha tapintású és mindenhol teljesen simára borotvált. Timi arcát karakteresen kedvesnek mondanám, szőkésbarna és kicsit vöröses árnyalatú, nem egészen hátközépig érő, hosszú haját copfba fogva hordja, amit szex közben kibontottunk kérésemre.:) De a kedvencem mégis a szép kék szemei és az erotikus tekintete volt, amivel franciázása közben is megbolondított. Összességében egy csini leányzóval randizhat a hozzá betérő kíváncsi kéj-kalandor. Emellett kedves és készséges, még az esti időpont és a fáradtságunk ellenére is... Kommunikatív, közvetlen, intelligens és jó humorérzékkel rendelkező, szerény és barátságos lányt ismertem meg Timi személyében. Ezen kívül érzéki és odaadó; imád csókolózni, bújni, simogatni és élvezni a közös hancúrozást. Kifejezetten szereti a lágy kényeztetést, és a finom bánásmódot, amit kellőképpen meg is hálál...

Action

Alapos és gyors zuhanyzásom után már az ágy mellett állva, Timi bugyijába kapaszkodva csókolózunk szenvedélyesen, közben simogatjuk egymást és elkezdem szexi cicijeit megszabadítani csipkés fehérneműjétől, ami nagyon hamar le is kerül, aztán már két kezemmel fogom, simizem őket, miközben az odaadóan nyelves csókcsatánkat nem zavarja meg egy pillanatnyi megállás sem. Végigsimítom testét és bal kezemmel bugyijába nyúlok és aprócska puncijának finom simogatásával orientálódunk szép lassan az ágy felé, ahol aztán Timi bugyikájából hamar kibújik és egymás elé térdelve folytatjuk pettingünket, ajkunk közt nyelveink táncával , puncija simijével, ő pedig ágaskodó farkam finom húzogatásával, aztán nyakam és vállam lágy csókolásával... Kisvártatva ari partnerem az ágyra fekve kínálja fel nekem hamvas és szépséges bájait, amit nagy lelkesedéssel kezdek feltérképezni, nyakát, aztán cicijeit kezdem csókolni, lágy nyelvkörzésekkel a kemény kis bimbói körül; Timi halk sóhajaival adja jelét tetszésének, majd a már kissé nedves kelyhét helyezem kényeztetésem középpontjába. Apró, de húsos punciját nyelvem játékával hozom izgalomba és a kissé nedvesből egy rendkívül nedves és befogadó kész nuncus avanzsálódik percek röpke leforgása alatt, amit finom remegések, és csípőjének pici ficánkolásai követnek... Majd miután sarkammal a mögöttem lévő asztal éles szélébe egy hangosabb "Auuu" kíséretében jól belerúgok véletlenül, cseréért folyamodok és Timi helyezkedik lábaim közé. Én sem vagyok egy óriás, sőt.. de ő mégis jóval kényelmesebben elfért így, mint én és egy nagyon kellemes franciával terelte a testemben lévő szinte 'összes' vért a farkamba; nagyon lágyan, nyelvét is olykor-olykor kinyújtva, makkomat és a rudam oldalát is végig nyalogatva kedveskedett férfiasságomnak, külön kérésemre kicsike kezét is időnként használva közben és szinte végig a szemembe néz, ami nekem nagyon bejött.. .Persze a heréimet sem hagyta ki nyelvének nyálas játékából, és kiváltképp szerette ha én mozogtam óvatosan (! ezt szót hangsúlyoznám) csípőmmel, farkamat nem túl mélyre engedve puha ajkai közé...

Szuper volt, ahogy csinálta és neki is kedvére való volt, amit meg is jegyzett, majd az óvszer csúszós kézzel kibontásának rituáléja közben nyelves csókok és a latex-applikálás után a klasszikus misszionárius póznál állunk meg a Káma-Szútrát lapozgatva, amit Timi igen nedves és forrón ölelő puncijába csusszanásommal meg is valósítunk. Csókolózunk és a változatos tempózásom alatt még lágy simikkel is kedvünkre színesítjük szexuális bevetésünk első, felvezető részét.. Halkan egymás fülébe sóhajtozva, ölelkezve, majd Timi hátam, nyakam majd fenekem simogatásával hosszan és alaposan gabalyodunk így össze, a szoba kicsi fali spot lámpáinak alig-fénye mellett.. Amit idővel két kis talpával a mellkasomon, majd lábait a vállamra téve folytatunk, miközben combjait lágyan simizgetem.... Lovaglásra váltunk és én helyezem magam kényelembe hátamon fekve, Timi ekkor puncijába illeszti kemény hancúrlécem és nagyon finom fel-le mozgásba kezd rajta, közben cicijeit kezembe veszem, markolgatom őket, majd felsőtestét cirógatom. Ügyes csípőjével igen kellemesen megüli, amit meg kell, aztán én is lendületbe hozom ölem ritmusát, majd végül Timi teljesen magába enged és gyengéd hullámzással ringat át a doggy mindkettőnknek kedves partvonalára... Nagyon kíváncsi voltam már így a popsijára és hát valóban fenséges látvány fogad, pont ahogy elképzeltem: izgatóan kerek, kemény és baromi szexi.... én meg e popsi csodára markolok rá két kézzel és egy szempillantás alatt be is hatolok az alaposan felizgult és bársonyosan kényeztető punciba, majd egy jó kis kellemes tempós, halkan nyögdécselős kefélés veszi kezdetét, a közvetlenül mellettünk lévő tükör pedig csak még feljebb tuningolja a vizuális élményünket, tényleg fantasztikus volt így követni akciózásunkat... Egy idő után viszont megérkezem az 'arany pillanatig', és egy gyengéd francia, majd egy még gyengédebb rövid kézimunka után, mivel Timi cicijeire szerettem volna élvezni, helyet cserélünk, majd puncija felett áttérdelve egy szép nagyot és látványosat spriccelek a csodás melleire, pocijára, de még az arca is spermás lett egy kicsit... "Ne siess annyira a letörléssel...szeretem..." mondta halkan és szendén mosolyogva Timi, miközben én csukott szemekkel, izzadtan evezek ladikommal kéjes vízesésem hatalmas habjai közt, a mámortól még mindig hangosan sóhajtozva...

Aztán tisztogatás, csókok és szorosan egymás mellé fekszünk és dumcsizunk cicijével a kezemben, majd pedig egymás kezét fogva, simogatva. Timi szimpatikus és jó beszélgetőpartner, de az idő szűke a zuhanyzó irányába terelt, és a fürdés után, ami nagyon jól esett, öltözés és a kedves mosolygós sztorizásunk közben már az ajtónál puszikkal, végül egy csókkal veszünk búcsút egymástól és ekkor az észrevétlen távozás útjára lépek.

Elszámolás

Kicsivel az új budapesti átlag alatti rózsacsokor landolt a randi elején Timi asztalán, ami ott is maradt a randink végéig. Extrák nélkül zajlott a találkánk.

Clea, egyeztetési probléma szexpartner

  Spaghetti

Egyeztetés

Az oldalon találtam meg a számát. Mielőtt hívtam átolvastam a beszámolóit, amik nagyban segítettek a döntésben. Felhívtam és hamarosan már tudtam is, hogy hova kell mennem.

Megközelítés

A Keleti pu mögötti új építésű lakóparkhoz kellett mennem. A metrót választottam a megközelítés eszközeként. Kb 10 percet kellett sétálnom. De nem volt gondom a parkolással. :)

Leírás

Hiába érkeztem pontosan, nem tudtam találkozni Timivel. A kapu elől hívtam. Azt mondta elszaladt vásárolni, 10 perc és visszaér. Nem ért vissza. Viszont írt egy sms-t, hogy ne várjam, közbejött neki valami. Mondhatom örültem. :( Cserébe megírtam rövid történetemet.